Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: propeller.hu/itthon/4009728-karacsony-gergely-all-nyeresre?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=... (2024.04.23. 10:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.11.12. 05:08 Fabius

Orbán nem hülye, csak skizofrén

Címkék: gazdaság orbán viktor eurózóna

Kedvenc Viktorunk már nem csak nekünk tartogatja szellemi sziporkáit, hanem külföldi sorstársait is szórakoztatja velük. A kettős beszéd csillió danos nagymestere újabban nem fárasztja magát a helyszínekhez és hallgatósághoz igazított szófordulatokkal, a Központi Ideológia Gyár a főni fáradtságát látva létrehozta a Mindenre Magyarázat Kártyát, ami mindent visz, mint Lola-T az autóskártyában.

 
 
 
 
- a magyaroknak van egy sajátos észjárásuk, ami abban mutatkozik meg, hogy "képesek vagyunk egyszerre több fejjel is gondolkodni".
 
 
Érted, kedves választópolgár? Nem hülyék vagyunk, hanem skizofrének. Kész, passz, ezzel minden meg van magyarázva. A személyiségzavarosakat még a dakoták is tisztelték, vagy legalábbis nem vitatkoztak velük, így joggal gondolhatja Viktorunk, hogy ez az Összeurópai Törzsnél is bejöhet. Apró szépséghiba a kormányzati elmeosztályon fellelhető kórlapokon, hogy a személyiségek által vázol jövők egyike sincs köszönő viszonyban a valósággal. Az optimista személyiség 4-6% GDP növekedéssel számolt, a konzervatív 3% körülivel, az Ember, Aki Nem Akar Teljesen Hülyének Látszani meg arról beszél, hogy stagnálás körül leszünk. Jó esetben.
 
Ám az igazi poén nem ez. Sokkal inkább az a pillanat fakasztja röhögésre a döbbent szemlélődőt, mikor Viktorunk fejeiben összekavarodnak a dolgok, mert odabent akkora a lárma, mint egy focitagozatos napköziben, és a fentinél is csudálatosabb dolgok esnek ki valamelyik száján:
 
"az EU alapszerződés állandó, tűzoltásszerű módosítgatása nem jó gyógyír a gondokra, mert ez nem biztonságot, hanem inkább bizonytalanságot eredményez."
 
Mondta ezt az az ember, aki azt az országot vezeti, aminek éppen hatályos alkotmánya az elmúlt másfél év megszámolhatatlan radírozás-satírozása után egy átlagos Orbán jegyzet külalakjára hasonlít leginkább,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
és akinek 2012-es költségvetése jó eséllyel lesz alkotmányellenes az általa fogalmazott, 2012 januárjában hatályba lépő új alkotmány szerint. Ettől a mondattól egy dajcstomi módra elnyomott mijafaszt másoltok büdös köcsögok??? twit is kevésbé lett volna röhejes. De sebaj, így legalább tényleg igazolja amit a kétfejűséggel állít, mert ahogy állunk már az is kisebb baj, ha skizotip személyiségzavarosnak nézik, mintha futóbolond szimulánsnak.
 
Remélem a fent idézettek bekerülnek az ájfónról elérhető aranyköpetke gyűjteménybe
 
 
 

547 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr663371959

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csináltad már a magasban? 2011.11.12. 21:37:27

Innovatív és látványos megoldást eszeltek ki egy belvárosi építkezésen: az állványzatra tették fel a mobiltoalettet. Íme, megint tanultunk valami hasznosat az állatvilágtól, a fecskéknek is évezredek óta bevált az eresz alól potyogtatás.   Az ötle...

Trackback: Az Orbán kormány mennyire is volt komcsi? 2011.11.12. 12:22:23

Avagy akinek a háza ég, az kiabál tűzet. Mert egy időben ment ám  a hajdani , mára már többszörös átalakulással megszűnt egykori Fidesz, ma FMPSZ részéről "a komcsik az ördögök " agitációs propaganda. A valóság mindig a legmulatságosabb...

Trackback: Szó sincs megszüntetésről: Orbán Viktor az EVÁ-t kiterjesztené 2011.11.12. 10:32:24

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője 2010 április 16-án közleményben cáfolta azokat a korábbi találgatásokat, melyek arról szóltak, hogy a választáson győztes párt adóreformja keretében eltörölné az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást (ekho) v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbi: Mi Velencei tónál összehaverkodtunk a szomszéddal - Pepinkének neveztük el, mert ugyanaz a stílus, mint Hrabal nagybátyjánál, mindenki kidől mellőle de még mindig röhögve mesél, mesél..
Na Pepinke vazsvári. Hát mesélt érdekes dolgokat a vazsvári expolgimesterről, aki felfelé bukott a Földművelési (nem tudom mi az újfideszes neve) Minisztériumba államtitkárnak.

Hogy valahogy ingyér` volt neki a villany. Aztán mikor ez hogy, hogy nem kiderült, e, iszonyú patáliát csapott polgármesterkém, hogy világbotrány áldozata! Az úgy volt, hogy bement hozzá valamilyen villanyszerelő a magánterületére, a házába, - amikor ő a közért izzadt a munkahelyén - valamit buherált, attól fogva ő ugye nem is látott villanyszámlát.. Aztán persze ő volt ezen a legjobban kiakadva (na meg a villanyóra). Ki is rúgták azonnal a mocsokállat szerelőt!! Mit nem képzel az magáról, csak így pellengérre juttatni talpig becsületes politikust??????
@Rodeo36: A bohóc maga generálja, hogy a közönség min röhögjön -ha olyat csinál, akkor rajta -, de azért tényleg ő felelős, mert ő adja a műsort vértudatosan koreografálvaa vihogásra. Magánéletben meg leginkább sír ugye és keserű... Udvari bolond a király megmondóembere, az se született gyagya.
@whatsoever: Állítólag, ha szedné a jól beállítot gyogyóit, elviselhető lenne. Valaki beírta régebben, ha inna, az is szedálná kicsit a hemzsegését. DE se nem szed gyógyszert, se nempiás - így valóban kontroll nélkül zúdul ránk.

Négy év alatt be lehetett volna állítani rendes üzemmódra - ha naponta szedi is a pirulákat - és akkor teljes életet élhetne, nem ilyen elképzelt, mindenki által megszívott peszudó napoleonit.
@a szív fészkei: Vmi cionista összeesküvés lehetett a dolgok mögött! :) Ja, a talpig böcsületes politikust (bár ez már axióma), bejakarták a sározzni. De ő figyelt ám! A villanyszámlára nem annyira... :)
@hacsaturján: Szent István körút-Visegrádi utca sarkán - ma Panzió, japán fellegvár - volt egy kispiszkos önki. Ott meg 12 forintért vagy mennyiért zseniális hatalmas épp elszáll-könnyűségű (mint a lété ugye)vargabéles volt.

A Lehelen még mindig fincsi a lángos és túró-, almafáni. Hold utcában meg a fiam zabál naponta kolbászt, ezt-azt a többi bankfiúkkal, stb. Még az Alagút budai hídfőjénél van egy húsbolt ott éjjel-nappal megy kolbászsütés szintén koviubival. Fincsi volt, amikor ettem.
@Boli: Na de ezt képzeld el vazsiul előadva a nép egyszerű ámde találó idiómáival....

Csak Pepinkénk annyira bőbeszédű, mondhatni talkatív alkat, hogy a millió sztorijában elvesztek már a szálak lassan. De ezt azért megjegyeztük. azt is mesélte, hogy a traktorját rántotthusis olajjal járatja, és Vazsvárban azonnal tudják, hogy Pepinke arra jár, mert húzza maga után a kilométeres szagot... Én ott még nem voltam, de élénken le bírom képzelni. :-DD

Ja ezek végtelenül romlott cionisták bevetnek mindent lejárató kampányukhoz: aljasságuk fantáziája kimeríthetetlen! Ilyen szemét villanyszerelőt klónoznak erre direkte. Lehet hogy van Gézuka fedőnevű csatornapatkányuk is, hogy a vízdíjat se fizettessék az áldozattal egy darabig.
@MARKED ONE: Node, Jóska bátyám. Te nem tudsz szöveget értelmezni? Én és a szovjet emlékmű? Miből következtettél erre? Tudod, folytathatnám viccesen, kissé megalázva, de nem teszem. A mi köreinkben ez nem divat, Jóskám. Csupán a tanulságot szűrtem le, hiszen megértettem az életpályádat és a céljaidat is.
@Qeatzkoatl: Amúgy meg, az összes szádat fogd be. Túl későn kiabálsz. Nem láttalak 1972-ben Nagy Attila tárgyalásán, pedig hátra is néztem a tömegre. Most vagy rendszerellenes, bravó. Szinte hősnek érezheted magad.
@a szív fészkei: Szórakoztatásban nem volt akkor hiány...
Én nemrég egy elegáns fekete merci után kullogtam kis Berlingommal, amikor éreztem a lacikonyha illatát. Az autópályán... 3 perc után eluntam és a gyomorkorgást megelőzendő inkább megelőztem! Az is hol tankolt??? :)
@Boli: Na lehet, hogy feltaláltad a melegvizet (ill. az se sokáig lesz): jó kis magyaros vasárnapi ebédes tankolású kocsi után menni hosszan és beszimmantani jó mélyeket. Kész is a virtuális jóllakás, aznap se kell ennetek, pláne ha a család is veled van. Te tudod, mennyi spór ez??? :-DD Plusz beszélgethettek is útközben fincsi kajákról: pl. na vajon ez a tankolós hogyan csinálhatta a bécsi szeletet, rántott pontyot, stb. - ez meg lelki értelemben spór, hisz szépen öszekovácsolódtok és nem kell pszichomókushoz hordani a pénzt lélekmegrogyás miatt.
@a szív fészkei: két szö-vel Pepinke for president! Akkor pl. nem lenne megalázó tuvauls cicó ENSZ-tagsággal: ha nem szavaznák meg kis hazánkat póttagnak,vagy minek - sőt mindenek elnökének!! - , Pepinke elkezdene mesélni... Nem lenne sok hezitálás, azt mondom.
@miva?: Egyetértek, végig tiszteletem Önnek. A 2/3-ért vagy a válsághelyzetért egyedül Gyurcsányt vagy a szocikat okolni épp olyan, összefüggésekre vak demagógia, mint amilyen demagóg volt az ellenzék 8 éven át tartó, 14. Havi nyigdíjat ígérõ, csak kiadásnövelõ intézkedéseket megszavazó, világviszonylatban példátlan obstrukciója. A fidesz elmúltnyolcéves ténykedése is katalizálta a válságot, és mélyítette csak õk még el sem ismerik, amivel nekem azt üzenik, hogy megdögölhet mindenki, csak õ maradhasson a (kifogyó) fazéknál.
@a szív fészkei: :) Annál éhenkórászabb vagyok, minthogy ennyivel beérjem!
De ismerek olyant, aki amennyit eszik, annak ez egy heti adagnak is elég! Igaz L????????????
"Vállalkozók" majd szipkákat osztogatnak, hurka-, kolbász-, vagy lángosos illatmintákkal... :)
Ha élhetek egy szerény javaslattal, az új Kotmányra minél előbb eresszük rá az alábbi mesehőst:
csodaceruza.hu/wp-content/uploads/2010/06/radirpok.jpg
@a szív fészkei:

a munkásmozgalom régi harcosaként mondom, hogy az illetékes korcsma kiválasztása a véletlen műve, így aztán a kibbekelés, mint taktikai opció, a pillangó szárny rebbenésével sem egyenértékű a harc szempontyából kifolyólag, arról nem is beszélve, hogy kevesen voltunk, ám nem is elegen.
@Boli: Na,azért kérjünk valami copy right-százalékot. Plusz lenyomnánk Schobert Norbi biznicét is, mert ha ettől nem fogy a magyar, akkor semmitől!! Szóval izzítsuk a bankszámlánkat - de ne itthon!

Olaszok még ünnepelnek boldogan, római barátnőnk nagy önfeledtségében másokkal együtt már megköszönte a köztársasági elnök FB-oldalán az egészet.
Na de itt van a szarunk a palacsintában - ha már kaja és fogyás!! Náluk ugye még nem a csavaros eszű Pepinke uralkodik (sajna, pedig lenne mókabóka), hanem a tudjukki... Az meg soha abban a büdös (rántott húsos olajszagú) életben le mondatná az ő édes egyetlen Mr. Garrisonját avagy bábmozgatóját.
@hacsaturján: Jó. Akkor egyedül Antall az, aki nem a kocsmázás mián, hanem bekkelésileg volt folyton ott a Makk Hetesben. Hisz ezt megírták az annalesek már mikor! Ő tudományos ember volt, - agyonüldözték, egészen az Orvostörténeti Múzeum várbeli igazgatói szobájáig - , hát érthető az ebbeli megfontoltsága.
@a szív fészkei: Nem baj, majd ahogy Gy.Fűegér kolléga fogalmazott EGY MÁSIK BLOGON, "mehet a levesbe..." :)))))))))
@MARKED ONE: 18 éve dolgozom, ha kellett, takarítottam 2 diplomával, a családomban senki, soha nem vonyított ingyenért. 2010- ig az volt a perspektívám, h kb. 60 éves koromra összehozok egy kis házat, és majd valahogy, kertészkedéssel megélek, értsd: nem fagyok meg és nem halok éhen. Ma az a perspektívám, h ha lesz egyáltalán munkahely, dolgozhatok korhatárig,aztán a 30000 fy-os nyugdíjból megdögölhetek. Kikérem magamnak és másoknak, hogy ingyenélõnek nevezz, mert nem vagyk elégedett a kotmányzással! Illene finomítanod az általánosításy, esetleg elnézést kérni érte.
@hacsaturján: És te még hol bomlasztottál belülről? (mert mind a 800 ezer párttag azt tette ereje megfeszítésével.) A többiek meg csak úgy, hobbiból. :-DDD Miénk volt az ország és haza is hordtuk. Gemkapcsonként meg ami adódott.

De tényleg volt egy olcsó és jó vendéglői világ mindenkinek elérhető áron. Abbázia helyén van a bank az Oktogon anno Nov.7-e tér egy szögletén ugye? Ja és ahol Kieselbach galériája van, ott is volt egy híres hely, odajárt a Zelk Zoltán meg más írók! Mi is volt a neve?

Meg hát persze a mai/régi New York, anno a lapkiadós időkben Hungária kávéház a Lenin körúton! Csurkát is ott nyomták el a mélyvízben a mocsadékos komenyisták naponta.
@Boli: Csak ne alázásul betűtésztának! Az nagí kihívás lenne szegény fejének. :-DD
@a szív fészkei: :)) Kirakatni vele Gy.F. nevét...? Melyiket is? :o)
@Boli: Bösz-me - az csak menne háromszor nekifutva a paradicsomlevesnek... A teljes nevében van y is, az már emelt szint.
@a szív fészkei:
Látod, TE is tévedtél!
Én "gyilkos fűegér"-re gondoltam... :))))))))))))
@Boli: Jaj bocs, teli a fejem a mi elnökszerűségünkkel. Azt hittem, hogy őt kell kisegíteni a szótagolással, ha levesbe kerülne betűtésztaként. (azt is megünnepelném.)
@a szív fészkei: Hm, sztem gyógyszerezik, a természetellenesen feszült arcizomtónusán, a görcsös, mimikátlan harlequin mimikáján látni...
@a szív fészkei: túl van tárgyalva ez a dilis cerkófmajom, nem gondoljátok? vagy keresni egy tigrist amelyik hajlandó elnyámmogni ezen a mócsingon vagy csak le kell vadászni ha már a gittegylete nem meri...csak tudnám mit aggódnak? vagy csak a zségyűjtés folyik és addig ott kell tartani? ha már nem vizsgálták meg szakorvosok, hogy alkalmas e bármire is hülyéskedésen kívül akkor most van ideje a frakció leváltja és becsukatja egy zárt párnázott falú terembe ahol annyit rikácsolhat amennyit akar és vissza is hallgathatja...én kötelezném rá, hogy minden beszédét teljes hangerővel egy fejhallgatón át 100x meghallgassa
@whatsoever: legjobb gyógyszer erre az ország 10 millió lakosa érdekében cián!!!
@Rodeo36: óriási ötlet

kezdjük is el kollektívan beszedegetni kezdjük a legfelsőbb vezetőkkel...
becsszóra beveszem én is amikor rám kerül a sor...
úgy éljen a szíjártó... és a többi...
@a szív fészkei: a Járai elvtárs is gondol a szakmai jövőjére? meg a CIB "aranyalapú" befektetési vagyis magyarosch SPONZISCHEME -magyarúl- kamu -à là Madoff- ajánlatának gyors bevételeire, legalább te ne vegyél belőle egy fél litert sem :))))))))))))
@messi-asz: megszervezed? támogatnálak
@Rodeo36: hát én is azt írom fentebb, hogy ha ov-n múlik, mindannyian megdögölhetünk, és még az unokáink is középkori színvonalon fognak élni, orwelli kontroll alatt... le kell váltani õket mielõbb. Már így is alig menthetõ valami...
@Rodeo36: Ez jó, kegyelemteljes bünti!! Végtelenített szalagon teljes hangerőn hallgatni magát örök életében! Se kikapcs. se semmi könnyítés. Kösz!!!! Ezért fohászkodom majd ezerrel. Szoktak fogni az átkaim...
@whatsoever: Azt is mondogatják, hogy átoperáltatta az arcát sokszor, a jellemző fajtajegyeit ellensúlyozandó. De lehet, hogy ez csak a szokásos undorkodás. Hát tett érte sokat, hogy szárnyra kapjon ilyen pletyó is.

Ha viszont valóban rendszeresen gyógyózzák, hát nem sok eredménye van a leírtjaidon túl... Mimika nimolé, józan ész se.
@Rodeo36: TE ennyire nagyon hülyének tartasz?? Kössssssssssssz! Gagyigyűrűt se szoktam venni meg ilyesmiket, amiket állandóan tunkolnak a neten: nigériai levelek - 10 milliós ajánlat alatt el sem olvasom röhögni - , holland, spanyol lottó csak nekem, csak ma iszonysok nyereménnyel, stb. stb.

Agyam még van.
@Rodeo36: Amúgy a CIB-nek biztos aranyat toj a sok hülye, na ja.
Fabius! készül a poszt? "államcsődör" címmel?(gazdaság harca a zorbánnal), le mond-e mint a berlus ungabunga tóni?

vagy sose egy fid eszes sose téved? sose veszít?
a fekete kiráj? a végsőkig harcol?

www.youtube.com/watch?v=2eMkth8FWno&feature=player_detailpage#t=242s
@a szív fészkei: "Gagyigyűrűt se szoktam venni meg ilyesmiket, amiket állandóan tunkolnak a neten"

Ezt tegnap találtam egy barlangban, mit csináljak vele? Nem szívesen vélnék meg tőle, mert egyre jobban ragaszkodom hozzá:

fc00.deviantart.net/fs13/f/2007/110/f/3/The_One_Ring_v3_by_vi3x.jpg
@gyilkos fűegér: Ha forgatásra kívánságot teljesít, remélem, tudod, hogy egy ország lesi lélegzetvisszafojtva, mit kívánsz!!!! :-DD
@gyilkos fűegér: Ja, a barlangi gyűrűdről meg újra a South Park ugrott be: Carter, ahogy lenyeli a gagyi kincset, aztán máshol kiengedi.... Abban ekézik agyon szegény Al Gore-t, ugye?
@a szív fészkei:

Nem tartozik ide, csak nem akartam, hogy kimaradj a sztoriból: Bolival egész nap azon röhögtünk a Vincenten, hogy Hallivúdnak sikerült megcsinálni az első olyan Hófehérke feldolgozást, ahol kivétel nélkül az összes kiskölök a Gonosz Királynőbe fog belezúgni Hófehérke helyett:

www.youtube.com/watch?v=11Wn-_uyT48
@a szív fészkei:

Az nem a medvedisznóemberes? Vagy az ugyanaz?
@gyilkos fűegér: Hát ha a gonosz csajszi Charlise Theron, akkor megértem, hogy belezúgnak. A jók kicsit unalmasak, mert kiszámíthatóak.

Na de mi Hollywood előtt jóval megkaptuk a magunk - kurvára nem szép és vonzó viszont unortodox - gonosz királynőjét (mert neki a tükre-tükre mindig azt kell, hogy susogja: te vagy legeslegszebb mindenek közt a földön!!!)

Sokba fáj az a tükör by Matolcsy&Szijjártó.

De: szerintem is a medvedisznóemberes,amikor a barlangban űzik szegény, Carter meg helyette bezabálja a kalózok kincsét. Na most mindig elképzelem ezek a SP-os fiúk mit és hogyan rajzolnának Orvbánról (mi lenne náluk Szijjártó, Martolcsy meg a többi panoptikumfigura...) Ha Al Gore-t így kicsinálták.
@a szív fészkei:

Kellér Dezső, hol vagy ilyenkor, amikor a népednek szüksége lenne rád...
@gyilkos fűegér: egy Hofi, aki szénné égetné ezt a balfa.. bagázst. A humornál gyilkosabb max. az AK. De én békés ember vagyok, röhögni is szeretek, ezek meg hóóóót hülyék úgyhogy tulajdonképp elszórakozunk. No meg a kedves kollégák is lelkesen segítenek... :D
@Rodeo36: Na hová jutott a nyomorult farokvezérelt?? ecoline.hu/ki_hitte_volna/2011/11/13/Kidobja_vegre_a_felesege_a_szexfuggo_Straus_29AQ1Q#rss Tényleg sajnálom, de beteg.

A neje összeszedi magát és hasít majd megint, hisz nagyon szép és okos. (ő tényleg egy Hófehérke-típus még külsőleg is: fekete haj, zöld szem és eddig a barom férjét pátyolgatta. Aki héttörpeként ugrott rá minden mozduló nőre... Hát igaza van a nőnek, hogy most lépik egyet. Bár ezt a függőségét már régen észre kellett volna vennie a férjén. Azzal, hogy védte és fedezte, jót nem tett vele)
@Boli: Azt mondja a városi pletyka, hogy nem véletlen az, hogy Hofi - a dátum mindenesetre ezt mutatja - április 10-én reggel halt meg infarktusban, előtte 9-én megnézte a híres 2002-es Testnevelési Egyetem előtt Orvbán-beszédet.

És már nem tudott szívből röhögni rajta. Hanem más történt a szívével. A temetését Kerényi rendezte. Ott voltunk csomóan és elárvultan.
@Boli:

És közben megalapítottuk a "Charlize Theron fürdőköpenye szeretnék lenni" klubot is, és még nincs is éjfél.
@gyilkos fűegér: Tényleg gyönyörű és ezenkívül tud játszani is. Láttad, amikor nagyon randa leszbikus prostit játszott? Oscart, Golden Globe-ot kapott érte. hu.wikipedia.org/wiki/A_r%C3%A9m_%28film%29

Hát hajrá nektek! :-))
@a szív fészkei: hát igen sokan vesznek Rolex-et is 2000-ért (na nem CHF hanem HUFFFF) és boldogok, most kérdezte egy brazil ismerősöm -elkűldve a levelet- mit tegyen, perfect portugálúl elmondva és 83 milliárd Reál-t ajánlott naki potom 20000 reálért ami egy minisztérium egész évi fizetése kifizetetve...elmagyaráztam neki én mit szoktam csinálni ezekkel (egyébként az Interpol-nak van egy hotline-ja erre)

ez ugyanaz mint a CIB :)))))
@a szív fészkei: budapesti 2006 okt 23 másolva, magyarok vitték nekik, most megy az öröm, lesz "amore" a két kormány között, imádják az ilyen exportot a kachinszky pártja bukására bejelentette hogy a magyar testvérek akcióját ismétli!!!!!!!!! csak hogy tudd...a nigériai levelek nagyon cukik, csak azt nem tudom honnan veszik a kellékeket, mert küldtek már egy komplett sifonér képét tele dollároviccsal 500 milliárd mon'ták, királyi örökség most ásták ki de... és a story-k és olcsón megosztják...szegény DSK beismerte, hogy sexaddict vagy rosszabb és azt is leírták hogy vagyona sincs csak a Sinclaire-nek dehát zárt intézetben nem is lesz rá szüksége...a Galaxis Esze-t Ms Fő Rikács-ot mikor tesszük hűvösre vagy szárazra vagy függve???? szeretném látni amint végre függ valakiktől bár a beszédének hallgatása a 120 decibellel a mennyezeten a hangszórók a gumiszoba jól kibélelve és hangszigetelve és ezt meg otthagyni kényszerzubbony nélkűl és fimezni vagy egy direkt tv-n adni mint VV-t a jaffásoknak kötelezően
@Boli: azért Alfonso-t se feledd
@gyilkos fűegér: azért amikor a @simonmondja javasolja nektek (@gyilkosfűegérrel) a lazítást nekem holmi sphyncter meg rectum jutott eszembe a Galaxis Eszé-vel kapcsolatban...azt mivel lehet kezelni? ha sokszor lazítja akkor az alfartrombon úgy gyüvik ki mint egy:

"assai gentile, un venticello"

hogy Rossini-t ne hagyjam ki a Sevillai Borbélyban a Basílio szervezi az ármányt egy kis "la calunnia"

www.youtube.com/watch?v=gO2PZr7-034
bocs: "la calunnia" helyett: "la calumnia" de a jaffás nagymester: a Galaxis Esze tuggya igazándibúúúúl "Rágalom"
@rdos:

Ha szabad egy pártatlan vakkantást...

Kétségkívül nem rossz eszmefuttatásod ott bukfencezik egyet, hogy GYF nem mszp-Szdsz-fidesz-Mdf parlamenti képviselőkhöz, de még csak nem is a saját pártja parlamenti frakciójához, hanem az mszp küldöttgyűléséhez - a tagsághoz - beszélt. Ennek pedig egy kis közös metszeten kívül vajmi köze van az Országgyűléshez.

GYF B.öszödön egyébként jól beszélt, de a párt bénái pozícióféltésből, butaságból (tökmindegy miért) nam akarták felfogni a szavait, foggal-körömmel ragaszkodtak és ragaszkodnak(ragaszkodnának) ma is a pecsenyesütő melegéhez, így az ország jövője szempontjából semmi sem változott - maradt a sunyi és dzsentrista mszp-attitűd.
Ferink kudarcot vallott, nem jött be a 19-re való lapkérés. Az mszp pedig azóta mélyrepülésben van - joggal.

Még egy kérdés: szerinted Orbán mennyit árul el a fidesz-fakció tagjainak a poltikai lépésekről,taktikáról, operatív terveiről? Szerintem: semmit.
Erősen vélelmezem, hogy a nagy egész csak Viktor fejében van meg, a puzzle alkotódarabkái a tanácsadóknál, lobbystáknél biztosan ott vannak, míg a kép egyes részeinek ismerete a fidesz legfelső köreinek (Simicska, Kósa, Kövér, stb...) kiváltsága.

Ráadásul úgy tűnik, hogy e tekintetben (kézivezérlés és centralizáció) Orbán sokkal erősebb Gyurcsánynál, az ő szájából egy öszödi beszéd típusú performansz sokkal durvább hatású lenne.

De mindezek ellenére - vagy inkább mellettük -gondolatmeneted nagyon tetszett!

Üdv.
Zb.
@gyilkos fűegér:
nem kell állandóan a csárléjzterónnak álcázott Vasorrú Bábára sexelni...én az ilyen egyszerűeket szeretem, plágium:

"IGAZ MAGYAR 2011.10.17. 07:12:24
Ismeretlen japán költő:
Egy szenriú.

Nem tudtam, hogy ily szorosan
összefüggenek a dolgok!
A bokrok közt brunzoltam,
és lekéstem a kompot. "
@Zébácsi: felhívnám figyelmed: a Galaxis Esze a nyakán egy nagy darab még megformálatlan azaz gömbszerű ementáli sajthoz hasonló konzisztenciájú izé van és a tartalma is hasonló mint az ementálinak...a Galaxis Esze mint a rossz sakkozó csakis egy következő lépés eredményességét célozza és azt sem szokta eltalálni a sakktábla már meglehetősen zilált szerencséjére a "counterpart" sem egy zseni
@gyilkos fűegér:
Fürdőköpenye?
Bolond vagy Te? :)
Amikor itt olyan nincs is?
Egy szál székben van a csaj... Csak én hiányzom alóla... :DDDD
cbullitt.wordpress.com/2011/08/02/so-is-charlize-the-ash-of-prometheus/
Na, még nagyobban...
Istenem, de bekenném... Többször, egymás után... :D
cbullitt.files.wordpress.com/2011/08/charlizetheron287629-copy.jpg
@Zébácsi: "Még egy kérdés: szerinted Orbán mennyit árul el a fidesz-fakció tagjainak a poltikai lépésekről,taktikáról, operatív terveiről? Szerintem: semmit.
Erősen vélelmezem, hogy a nagy egész csak Viktor fejében van meg, a puzzle alkotódarabkái a tanácsadóknál, lobbystáknél biztosan ott vannak, míg a kép egyes részeinek ismerete a fidesz legfelső köreinek (Simicska, Kósa, Kövér, stb...) kiváltsága.2

Lehet, hogy éppen emiatt tud a fidesz rugalmasabban haladni, mint a Gyurcsány vezette kormány tudott?

A nyolcvanas években volt egy települési párttitkár ismerősünk, aki nagyon rendes ember volt úgy egyébként, de azzal mindig kiakasztott, amikor arról regélt, hogy melyik elvtárssal hány órát tárgyalt.
Gyurcsánynak sem tárgyalni kelett volna boldog-bodogtalannal, hanem kormányozni, aztán az vagy sikerült volna vagy nem. Persze akinek a koalíciós partnere kést szorít a nyakához, az nem mer ugrálni. A fidesz ebben is ügyesebb volt. Tettszik, nem tettszik, ezek tények.
@messi-asz: Persze aki nem országgyálési képviselő, vagy nem Meggyesnek hívják, azt rögtön büntetik.
@a szív fészkei: Szerintem ez nem betegség, csak utánzás. Napoleon volt az, aki a polgári jog megalkotását az orosz harcmezőkről is személyesen felügyelte (egyéb más mellett), igaz, hogy ő nem levitézlett kommunistákkal végeztette a "szakmunkát", hanem neves tudósokkal, jó katonákkal.
@Rodeo36: Lehet, hogy Járai már tud valamit, amit mi még nem?
@látjátok feleim szümtükkel:

Igazad van, de meglátásom szerint Gyurcsány más módon akart korményozni, meg akarta változtatni a hozzáállást, ezért beszélt és mondta azt, amit. Pont azzal a kormányzási metodikával akart szakítani, ami ide taszította az országot - ehhez kellett volna a peremvidéken, de a nagy egész szempontjából igen fontos helyeken ülő mszp appartacsikok meggyőzése.

Olyan típusú beszédet, mint Gyurcsány, Orbán soha nem fog nagy nyilvánosság előtt mondani. Más karakter.

Üdv!
@Boli: "...tulajdonképp elszórakozunk."

Szó se róla, de q*a drága a belépőjegy.
@a szív fészkei: "Hát igaza van a nőnek, hogy most lépik egyet."

Naná, hogy igaza van! A könyvéért majd jó pénzt zsebel be. Talán többet, mint amit bukott apu adna neki a jövőben.
Egyébként ez egy okos nő, rájött, hogy megdöglött a lova, hát gyorsan leszállt róla.
@látjátok feleim szümtükkel:
Drága, drága, de a hülyének is megéri! :(
Mint a példa mutatja! Egy csomó gyengébb képességű pedig még tapsikol is a szemfényvesztőnek aki bár csak szöveges faladatban tudja megoldani a mutatványt, de elhiteti, hogy akár élesben is megy ez neki... A tények, a számok, a tettek nem igazán érdeklik a plebst, elég a HIT!
Végül is, mindenki más lehet hibás, mindenki tehet róla, csak ők a helikopterek!
Ami épp zuhanórepülésben van, de ez nem zavarja őket... Élvezik... Megmagyarázzák, hogy a levegő lesz a hibás... No meg a gyúúúúrcsányis... :)
@látjátok feleim szümtükkel: pontosabban: Járai elvtárs már csinálja amit mi csak sokkalta később fogunk megtudni: hogy megint megloptak bennünket
@Boli: De beindultál. :-DDD De legalább jó ízlésed van. Csak Orvbán le ne nyalassa azt a rákent aranyat szegény asszonkáról, mikor már végleg semmi tartaléka nem lesz országnak. De akkor tehetsz majd a hazádnak egy szolgáltatot...

@látjátok feleim szümtükkel: ezért a fasziért ott hagyta a férjét - aki magyar volt index.hu/kulfold/2011/10/09/magyar_lobbizott_magyarnal_dsk_erdekeben/ -a gyerekeit is jóformán és húsz évig "élvezte" a kétes hírnevet... + a druva sajnálkozást.

Hülye volt a csaj, mert ez a mennyiségű és milyenségű (hogy DSK a legkevésbé se törődött a látszattal, a neje méltóságával, stb. )félrebaszás - röptében a bármilyen legyet - már láthatóan nem a normális tesztoszteronra fogható.
Eddig tűrni megéri?? Bár ugye Hillary Clintonnak is jócskán hozott a konyhára, hogy kiállt a fürgefarkú ura mellett és lenyelte a Monica nevű hájas békát látványosan és egyenes derékkal.

Erről szól a szerintem egyik legjobb ami sorozat, a Férjem védelmében.

Sajnálom a DSK-t tényleg, Svarci is megy kezeltetni magát állítólag, mivel ott az asszonya épp megbocsájtó üzemmódra állt rá.

Amúgy Anne Sinclair nagyon okos és befutott újságírónő volt, a francia tévé legfelkapottabb sztárja: húsz éve láttam a TV5-ön, gyönyörű volt amellett, hogy milyen okos. Ezzel a férjével befürdött szegény, épp ideje, hogy saját jogán is ismert legyen újra..
@Zébácsi: Nem is érti, miből állt a beszéd. Rázoomoltatott a kurva országra, elkúrtukra, hazudtunkra, böszmeségre - és kész: megvolt az vegyülete, amit felrobbanthatott hathatósan.

Hogy miért mondta és kinek mondta Gyurcsány, az Orvbánnak lényegtelen volt - júdása kilopta, ő meg rászervezte a B-közepet és csináltatja ikonosztázban hozzá a mitológiát.

Egy ilyen ember alkatilag képtelen belátni de pláne beismerni, hogy elszúrt valamit. Most épp csak az országot, bele a bóvliba naszádozva szügyig - de sebaj. Eemúttnyócév - ez a varázsszó, mantrázzák is a hülyéi, szerintük ez mindent megmagyaráz és varázsütésre jóvá tesz.

Már Járai röhögi - s röhögteti ki www.youtube.com/watch?v=PnR589h1EJI - ezen se tűnődik el???
@látjátok feleim szümtükkel: Na de a Code Napoleon ma is a francia jog alapja 1804 óta. hu.wikipedia.org/wiki/Code_Napol%C3%A9on Nem másodpercenként változtatja egy-egy francia Rogán meg Lázár - parancsba kapott - hülyesége ugyebár.

És igaza van:[..]"Bonaparte Napóleon, mint Első Konzul 1800-ban állított fel egy négy fős, jogászokból álló bizottságot, melynek feladata volt a Code civil kidolgozása. A bizottság tagjai Jean-Etienne-Marie Portalis, Jaques de Maleville, Félix-Julien-Jean Bigot de Préameneu és François-Denis Tronchet volt. A négy évi munka eredményeként a Code Napoléone 1804. március 21-én (a köztársasági naptár szerint 30 Ventôse XII. év) lépett érvénybe."

És Napoleont utánozta hadvezérként is Orvbán? Akkor most éljük a borogyinói csata végnapjait vagy mi van? Mert jön mindjárt a vengerszkaja zima és az se lesz túl kegyes...
@a szív fészkei: ;)
Ha kell, akkor én bevállalom!!!!!!!
No persze, csak a hazáért! Önös érdek semmi! :)
Mert én egy ilyen ÖNFELÁLDOZÓ gyerek vagyok! ;)

Erről jut eszembe, a narancskomcsik (vörösebb, vagy sötétebb színekben pompázó ettársaikkal és úgy ámblock a politikus réteg) nem akarnak a hazának szintén tenni egy szolgálatot? Nekem is tehetnek egy szívességet...
@Boli: "Drága, drága, de a hülyének is megéri!"

Na ez a legnagyobb baj, hogy csak a hülyéknek éri meg, a többinek meg kuss.
A 60-as, 70-es években már volt ilyen, akkor is a hülyéknek érte meg, aztán megint ott tartunk.
@a szív fészkei:
Azért kikérem Bonaparte nevében eleve a feltételezést is, hogy összehasonlítjátok a zsenit, egy közepes focistával! :((((((((((((((
Kedvenc témám volt mindig is Bonaparte, szerintem halomra lövette volna ágyúval Parlamentünk dicső politikusait ennyi töketlenség és infantilizmus láttán!
A közepes képességű focista a csatatéren max. a tyúkok riogatásában képes eredmények felmutatására, vagy a nagy büdös magyar mocsárban vitézkedik a gyorsnaszádjával. Lövi a bányászbéka seggét!!!
@Boli: Csak annyiban hasonlítgatunk össze , hogy kit-mit akarna leképezni szerencsétlenkém... Jupiter és a kisökör-aránypár, legalább látszik.

Mindenki álmodhat nagyot, csak van aki ezt a gumicellában csinálja, mert csak ott hagyják neki. Pechünk van, bezárt az OPNI, hát a nyakunkon gyakorlatozik ez az epigonnak is szar...

Na megnyugodtam, hogy a hazádért mire nem lennél képes!! :-)) Akkor üzenjük innen Charlize-nak, hogy nem füröggye le az aranyat nemzetgazdasági érdekből se. Bízza rád.
@a szív fészkei: A képen nem egészségre vérártalmas sültkrumpli van a kis kezében?? Gyorséttermi ráadásul!!

Attól olyan szép kis gömböcforma?
@Boli: Figyi, tényleg hordják át a népek Ausztriából a fűtőolajat? És nincs színezve vagy valami? Jól használható? Tegnap olvastam, hogy szép téli népszokássá alakult ez felétek. :-)

@Zébácsi: szerintem a másikon szódiarézó Táskás Tóní - valakinek ellopva a nevét í-vel torzítva - az annyiszor megénekelt Zűrhajós. De mivel te vagy rezonanciában a csipkefinom lelkével, lehet, hogy tévedek.

De már kampósorrúzik laza nyitánynak, ami az ő jellegzetssége köszönés helyett. :-DD (másra se képes.)
@a szív fészkei: :)
Olvastam, de nem tudom. Nem csodálkoznék. Aki kinn dolgozik, azok mint kinn tankolnak, mert pártunk és orrmányunk kreálta üzemanyagárak magukért beszélnek!
HOL VAGY ILYENKOR SZÁJTÁTÓS PETYA, HOGY SZÁMON KÉRD A KORMÁNYON A 300 FORINTOS ÜZEMANYAGÁRAT??????????
CSAK AKARNI KELL... :(
@gyilkos fűegér:
Felhívom tisztelettel figyelmedet erre:

hvg.hu/kultura/20111114_hofeherke_trailer_elozetes

Az utolsó mondat pedig.... Hmmmmmmmmm... :DDDD
IPI-APACS én voltam a gyorsabb!!!!!!!!
@a szív fészkei: "És Napoleont utánozta hadvezérként is Orvbán? Akkor most éljük a borogyinói csata végnapjait vagy mi van? Mert jön mindjárt a vengerszkaja zima és az se lesz túl kegyes..."

Hát, valami ilyesmi látszik a távolban. Egyébként a napóleoni nyertes csatákat hozzáértő tábornokok nyerték meg, akik nem tehettek arról, hogy a vezér a háborút egyébként elq*ta. Végül is, minden neki sem sikerülhetett, csak már nem divat Szent Ilonára száműzni.
@látjátok feleim szümtükkel: Na de Napoleon tehetséges embereket választott maga mellé, nem? Annyira nem volt hülyéje a hatalomnak szerintem, hogy hülyékkel vegye körül magát, ahhoz túl nagyszabást akar minden téren.

A vengerszakaja nem magyart jelent? Ködös érettségis emlékeikből ez bukkan elő. (ahogy Szép Ernő idején - az akkor még a cári Oroszországban, mint akkori Dubajban csapatosan taroló - kurváinkat meg vengerkáknak.
www.deluxe.hu/a-kisfiu-aki-nyolcevesen-futtat-internetes-vallalkozast/20111114 Miniszterelnök-jelöltnek még ő se lenne rossz. Aranyos mosolya van és mintha értene is a valamihez, pláne ha azt gazdaságnak hívják.
@a szív fészkei: Nem mindenki akkor érettségizett, amikot te. elfelejtetted, hogy már rég óta nem kell oroszt tanulni?
@látjátok feleim szümtükkel: Igen én itt földtörténeti ritkaság vagyok. :-DD Legalább akkor ennyit megtanultál; tudod, keleti szél, Putyinnal jóban kéne lenni, már Orvbánnak is leesett - lásd tegnapi Economist-interjúja. Egy orosz szó is több, mint a semmi. Az orosz nyelv amúgy nagyon szép, én szerettem.

Most majd hasznos is lesz: Bécsben, Cannes-ban a legdrágább üzletekben régesrég ki van írva, hogy mü govorím po russzkí= beszélünk oroszul. Valamiért megéri nekik. Amikor még a Luxus Áruház volt a legluxusabb jópár éve a Vörösmarty téren - ma Bershka, stb. üzlet van benne már - ott is jobban beszéltek az eladók oroszul, mint magyarul.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Napoleon volt az, aki a polgári jog megalkotását az orosz harcmezőkről is személyesen felügyelte (egyéb más mellett), igaz, hogy ő nem levitézlett kommunistákkal végeztette a "szakmunkát", hanem neves tudósokkal, jó katonákkal."

"""""Napóleon bukása
Az 1810-es évek elején gazdasági válság sújtotta Európát. Napóleon ennek megoldását a kontinentális zárlat szigorításában látta, ami összeütközéshez vezetett Oroszországgal.

Napóleon hadjáratot indított Oroszország ellen (1812). Borogyinónál ugyan győzelmet aratott, azonban saját sikerének áldozatává vált: a kiürített és felégetett Moszkvában nem tudta seregének ellátását biztosítani. Az orosz télben nagy áldozatok árán tudott visszavonulni, és csak seregeinek maradékával vergődött haza.

A vereség és a válság hatására felerősödött a spanyol és német földön kibontakozó ellenállás. Orosz, angol, porosz, svéd részvétellel megalakult a hatodik koalíció, melyhez Ausztria is csatlakozott.

Napóleon megpróbálta újjászervezni hadseregét, de az orosz hadjáratban
elpusztult gyakorlott katonáinak nagy része, s csak új, fiatal korosztályokkal tudta
feltölteni hadseregét. A koalíció tapasztalt, milliós hadseregével szemben az újoncok vereséget szenvedtek Lipcsénél (1813)."""""
@2llkedő: "A koalíció tapasztalt, milliós hadseregével szemben az újoncok vereséget szenvedtek Lipcsénél (1813)."""""

Szerintem a mi rendszerváltásunk is vereséget szenvedett a "sokat tapasztalt", nagy tudású, ifjú titánok miatt. Pedig megmondta a magyar már régen, ideje van mindennek, mint tavasszal a pitének.
süti beállítások módosítása