Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.10. 03:22 Fabius

Szájfolyamrögzítést Lázár Jánosnak!

Címkék: kommunikáció fidesz devizahiteles mentés

Úgy kéne egy kommunikációs szakember a Fidesznek, mint Aranypart Levinek az agybeültetés. Nem, nem Nemzeti Trubadúr Péter klónozott kisöccsére, Nemzeti Giroszra, vagy a magyar Mr. Szemceruza és Szemhéjpúder cím örökös viselőjére, Garamvölgyi Lászlóra gondolok, hanem valami igazi nagyágyúra. Aki nem olyan sötét, mint az ágyú, hanem legalább olyan élesre van töltve. Nekik sokkal előnyösebb, nekünk kevésbé szórakoztató, a devizahiteleseknek meg nagyságrenddel olcsóbb volna minden.

Most képzeljük el az erőlködést, ahogy Kovács "igenis, Mrs. Kroes" Zoltán, Trubadúr Petya és Habony Árpád, Kedves Vezetőnk titokzatos kommunikációs tanácsadója egymás mellé teszi mind a három kreatív agysejtjét, hogy találnának már ki közösen valami stratégiát erre a kormányülésre, amin a nép kiválóan elrágódik a lényeg helyett. Ugyanis a Gyurcsányt rabláncra kampány vérszegény lett akár egy tüdőbeteg szúnyog, és nem tölti be maradéktalanul a kitűzött célját. A nép, ez a hülye nép az istennek sem akar Gyurcsányon rágódni, mert vagy pont szarik rá, vagy ismeri a forgatókönyvet: kreálnak vádat a láncos fényképért, aztán meg elviselik, hogy nem csak a Kijafasz Meliák hanem  saját európai pártcsaládjuk is köpőcsészének nézze őket.

Kellett tehát valami, ami ellensúlyozza az impotens gazdaságpolitikát, az államosítandó iskolák és egészségügyi intézmények tervét, a választási törvény tervezetét, és úgy egyébként bármit, ami vasárnapig szerelemgyerekként megszületik a konzervatív keresztény érdekházasságban. Ez a valami hangozzék jól, lehessen kiolvasni belőle a bátorságot, utaljon némileg a forradalmi jellegre, utaljon a kormány szocialista - akarom mondani szociális - érzékenységére, és minimum legyen lehetetlen kivitelezni. Pluszbónusz, ha az ellenség, izé, ellenzék egyik pártjának zászlaja alól lopják el ezt a valamit. Így esett, hogy két kézzel ugrottak neki a Jobbik retorikai csomagjának, és lopták el belőle az egyetlen dolgot, ami a cigányozás-gárdázás szentsége mellett megtalálható volt benne: a devizahitelesek eredeti árfolyamon történő végelszámolásának lehetőségét.

Ez a többcélú lehetőség felelt meg leginkább minden kritériumnak: felkapja rá a fejét még a külföld is, a belföldi vitákról nem is beszélve. Lehet szólni a havereknek: tesókáim, ezúttal Lázár mond megint valami kurva nagyot Kósa helyett, jólfigyeljetek, okosak legyetek. Ráadásul már a fő páholytárs és MLSZ elnök sincs veszélyben, ő kiárulta a családi részvényeszcájgot időben, még az előző fordulóban. Lázár meg a Nagy Bejelentés után legfeljebb elmondja, neki tessék csak a szavára figyelni és semmi másra.
A hajszál ott esett a takonypüré tetejére, hogy elhittétek: veletek nem történhet meg, hogy ezeken az ötleteken visítva röhögjenek a gazdasági szakemberek. A megvalósíthatóság konvergál a nullához, az országkockázat növelését, a stabilitás eldobását, a bankrendszer megrengetését, a hitelezési hajlandóság nullára redukálását, a befektetők maradék jogbiztonságba vetett hitének eldobását aligha fogjátok bevállalni a nullás negyedév, és a növekedés minimalizálódása mellett. Cserébe ismét bedöntöttétek a forintot és a tőzsdét, hazavágtátok az OTP-t, eltőzsdéztetek néhány százalékot ismét a MOL csomagból, és úgy általában kibasztatok megint a devizahitelesekkel is.

Ennyire nem képes a sok ostoba frakción belüli devizahiteles, - akik elhitték a szocialista kormány ármányát, és hagyták magukra erőltetni a frankhitelt, Kósával az élen - hogy felmérje: havi fordulónap sokaknak a tizedikei fizetésnaphoz igazítva, 12-15. közé esik. Ezért kilencedikén hazavágni a forintot, pláne sokadszor, nem jó ómen. Ha eddig nem volt világos segítek: az akut csuklásroham nekik köszönhető a felcsúti és hódmezővásárhelyi családi fészekben. Az igaz, hogy a találgatás beindult, elhangzott pár mi lenne, hogy lehetne, egyáltalán megérné-e, és ha igen, kinek, de aztán gyorsan irányt is váltott az ötletelés. A szakembereket inkább érdekli a felelősség: most vajon Soros György sorsára jut Lázár János is a hasonló teljesítményért? Sorosnak legutóbbi OTP shortolása jogerősen félmilliárdba került, ki állja most a költségeket?

Vagy Lázárnak bármit lehet, amit kitaláltok az jó ahogy van, elvégre következmények nélküli ország vagyunk, ahol dísznek lesz főügyész, és a tanú mellé nem kell ügyvéd. Utóbbit azért a helyetekben átgondolnám újra, mert valami azt súgja, nektek is lesz raport néhány kiemelt ügyben. Ezeket a kommunikációs blöfföket tartsátok magatokban legközelebb, mert elég sokba kerülnek. Lázár, ha a zsebébe nem is nyúl félmilliárdért, legalább annyit nyifogjon, hogy bocsesz.

Esetleg még az lehet, hogy ti ezt tényleg nem mértétek föl, nem kérdeztétek meg senkitől, nem egyeztettétek le senkivel, és magatoktól gondoltátok komolyan. Ebben az esetben inkább hazudjatok, tagadjátok le, mert elkeserítő volna szembesülni a ténnyel, hogy ostobábbak vagytok attól is, amilyennek kinéztek.

63 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr33215067

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szájfolyamrögzítést Lázár Jánosnak! 2011.09.10. 11:27:05

Ennyire nem képes a sok ostoba frakción belüli devizahiteles, - akik elhitték a szocialista kormány ármányát, és hagyták magukra erőltetni a frankhitelt, Kósával az élen - hogy felmérje: havi fordulónap sokaknak a tizedikei fizetésnaphoz igazítva, 12-15.

Trackback: Elvek, gőg és düh! 2011.09.10. 08:11:56

Kollektív agymosás eredménye, vagy a teljes rezignációé, hogy néhány libsikomcsi gondolkodó kivételével mindenkinek természetes, szó nélkül hagyható a  WikiLeaks Magyarországot érintő iratainak a nyilvánosságra hozatala? Azon elegánsan túllép...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztelt Fabius!

A hülyeség tavaly tavasszal elsöprő (52,7%-os) győzelmet aratott a szavazatukat eladottak között.
Rendjén való, hogy képviselőik a leghülyébbek közül kerülnek ki.
Nem álcázzák magukat, valami ősi, elementáris erővel dől belőlük a hülyeség, mint tehénből a fos.
Nem lenne megoldás Lószerszámkészítőnek befogni, vagy beragasztani a száját. A Fidesz-KDNP jelentős tartalékokkal bír, helyét átvenné más (talán mégis jobb lenne, mert ennyire hülyéből több nem lehet).
A büntiről, amit Te vele fizettetnél, csak annyit: ő a zemberek felhatalmazása alapján, a zemberek akaratát nyilvánította ki, ezért nem büntetés jár, hanem plusz juttatás.
Mi akik egy kicsit máshogy látjuk a dolgokat, mint a zemberek, a juttatást is másmilyen módon képzeljük el. Gondolom érted.
Mindenesetre a hazai selyemipar és paszománykészítők jól fel kell kössék a gatyájukat. Arra gondolok, hogy időre elkészüljön az a rengeteg borítékolandó nemzeti színű selyemzsinór.

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: Tisztelt Anonymand!

A fülkeforradalomban győztes koalíció képviselői ennyit bírnak tudni. Haza is csak azért találnak, mert a házukon rajta van az óvodai jelük. Az a baj, hogy ezek még gyúrnak is a hülyeségre. Amit a hazai paszomány és selyemiparrólemlítettél, azon erősen dolgozunk. Már alig várjuk, hogy legkésőbb 2014-ben beköszöntsön a selyemipari konjunktúra, és piacra dobhassuk legújabb termékünket, a nemzeti selyemzsinórt.

Tisztelettel
The_Lonewolf
@the_lonewolf:

Tisztelt the_lonewolf!

Ámen!

Tisztelettel:
anonymand
Exportban dolgozom. az OTP-s 277,40 egyszerűen felér a szirének énekével.

De azt én sem szeretem, mikor a reggelim és a délelőtti kávém között megy 3-4 Ft-ot is.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Tisztelt Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn!

Lehet a szirének énekét hallgatni, kellő óvintézkedések megtétele mellett.
Mivel kis hazánkban a gályát működtetését nem viasszal tömött fülű rabszolgák végzik, félő, hogy sziklának csapódunk és totálkárossá válunk.
A magyar gálya úgy működik, mint az elemes kisautó, amelyik, ha akadályba ütközik, irányt vált.
Jó, jó, tudom, hogy ettől olybá tűnik, hogy mozgása koordinálatlan, véletlenszerű az irányváltás, és esetenként csak egy következő akadály ad reményt, hogy jó irányba is elindulhat.

Te szerinted van esély arra, hogy egyszer az életben, jó irányt veszünk?

Tisztelettel:
anonymand
Kis vállalkozásunk van.
Amint ezt megcsinálják, viszem külföldre az egészet.
Ilyen jogi környezetben semmi sem lesz biztos, hiszen az állam ha jónak látja megsemmisiti a polgári szerződéseket önkényesen.
Sok ismerősöm már a nyugdij-einstand után meglépte ezt, én (és még páran) a következő ilyenre várunk, és viszlát magyar adózás.

Tőlem aztán jöhetnek a nagymagyar fidesznyikek mellet döngetni, magasról le fogom szarni.
Ennek az embernek minden szava aranyat ér! Hiszen alig nyitja ki a száját, máris 10 forinttal többet ér 1 EUR, mint előtte!
a meggondolt nyilatkozatok is sokat javítottak a a chf-ft viszonyán
@K0vasz:

Tisztelt K0vasz!

Nem vagyok benne biztos, hogy jelződet megérdemli, de aki hisz a reinkarnációban, az remélheti, hogy következő életében tényleg ember lesz.
Egyébként ő az, aki maradéktalanul igazolja a közmondást: Ha ez a f@sz feláll, az ember esze megáll!

Tisztelettel:
anonymand
Amíg egyszer legalább ez a kretén Lézer elvtárs nem lesz olyanra alakítva, mint a második képen, addig ez bizony pofázik!
Komolyan ezek a POLITIKUSAINK, az ország VEZETŐI!
Komoly, felelősségteljes és hiteles emberek! Tényleg! Remélem legalább csuklanak...
Viktor és a többi hasonló lángelme, miért nem otthon anyust bas..atja, legfeljebb lenne még 1-2 gyereke, de legalább nem egy országgal k.rnának ki!
Abszurdisztán és az ő vezetői... Gyönyörűek vagyunk...
@anonymand: Tisztelt Anoma nímand!
Bár nem jómagam szólíttattam meg, azért -ésamennyiben a kérdés nem költői, hogynemondjam plátói vala- válaszolnék, vagyis megpróbálnék reflektálni (ez itt a heles kifejezés, ki tudja?) reá:
Miként jómagad is megállapítand vala:
"A magyar gálya úgy működik, mint az elemes kisautó, amelyik, ha akadályba ütközik, irányt vált.
Jó, jó, tudom, hogy ettől olybá tűnik, hogy mozgása koordinálatlan, véletlenszerű az irányváltás, és esetenként csak egy következő akadály ad reményt, hogy jó irányba is elindulhat."

Ezen plasztikus kifejezésmóddal egyetértvén a véletlenszámítással foglalkozók megerősíthetnek abban a feltevésemben. hogy:
Igenis, VAN remény, fordulhatnak még jóra a dolgok etájékon!
Menek, és kitöltök egy lottószelvényt (ilyetén műveletet sem végeztem egy ideje), annyira megrendített a lehetőség!

Nertársi üldözettel:

a dörrög zolt ám!
aki 150-en vett fel hitelt és 180-on végtörleszt, az is hasal egy könnyed 3 milliót! akkor miért fog a bankrendszer összeomlani? nem jobb nekik, mint a rengeteg áron alul is eladhatatlan, jócskán felülértékelt, ingatlanfedezetű holttőke? az ország vezetése olyan, amilyen! amig itt fejti ki néhány ember a véleményét és nem az utcán addíg le sem szarnak minket. helyesebben pont leszarnak.nem mi vagyunk gyönyörűek, hanem ők!
@glaci 0808: Próbálkozom a számolgatással (a lá Lázár):
Ha öt éve 150-en vettem fel a hitelt és most "vég"elszámolok 180-on, akkor 20%-os kamaton fizetem vissza, mondjuk 5 évre, kamatos kamattyal számolva az ...affene, miért nem megy ez nekem?
Jani, Néked hugy a csudába gyütt ki, hogy a felvett minimum 30 milka a zsebedben maradhasson?
Tisztelt Olvtársak!

A közjó érdekében hajlandó vagyok díj és bérmentesen kölcsönadni: láncfűrészem, fejszém, kis baltám.

Tisztelettel:
anonymand
Olvastam, hogy Kovács Kokóék ötlete alapján a Hungary szó helyett Magyarország lesz az olimpiai mezeken (ajvé, megint fontos intézkedés, már várom amikor a kínaiak is csak saját betűkkel nyomulnak)szóval, még most időben kellene az Abszurdisztánt megszavazni, talán így könnyebben beazonosíthatnának bennünket. Bocs az off-ért.
@NYJetsTD: Ez azér' jó, mer' egyrészt fellendíti a magyar hímző(nő) és- takácsmesterség iparágakat, másrészt a kintiek (Lonydonország)is tanújjanak magyarul, esetleg felvehetnék újlatin nyelvként is!

uff, vége.
@NYJetsTD:

Tisztelt NYJetsTD!

Kihagytad: rovásírással!

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: nekünk senki ne dirigáljon, sehonnan, hogy márpedig a latin betűs a kötelező....
A diplomasadorol semmi cikk?
@namitirok: Ahogy kurmányunk dolgozik, egy nap nyolc-tíz bejegyzés simán összejönne...
@namitirok:

Tisztelt namitirok!

Nem mese ez gyermek!
Sajnos.

Tisztelettel:
anonymand
@namitirok: hirtelen ötlettől vezérelve egy 1291 óta jól működő pénznem mellett döntve,felvesz a szerencsétlen 100000chf hitelt,150-nél. fizeti, amíg tudja, majd 180-nál végtörleszt. a 150,és a 180 közt min. 3 milliót bukik nettó, nem számítva a reggeli görcsbe rándult gyomrot amikor, meglátja hogy egy rémálmokkal teli éjszaka után, egy-egy okos nyilatkozat miatt, mennyit nőtt az adóssága. mire lejön a kv-ja 2x hány epét az idegességtől.a 3 millió a bank zsebében landol, nem az enyémben! ezen tények ismeretében számolj újra lécci
@anonymand:

A jó irány nézőpont kérdése, ki hova szeretne eljutni (Én pl Namíbiába, illetve Új-Zélandra.). Sokkal komolyabb problémának látom azt, amikor a kormányos részeg, és nemhogy EGY helyes irányt választana a sok közül, hanem össze-vissza rángatja a kormányt, és szakmai büszkeségből, illetve önteltségből nem veszi észre, hogy az általa választott és követni próbált irány senkinek sem jó. A sok rángatástól sokan tengeribetegek lettek, és sokan egyszerűen partra úsztak valahol, illetve mentőmellényben és uszógumival evickélnek a számukra helyes irányba. Akárhogy is, a hajón egyre kevesebben leszünk.

Kérdésedre reflektálva: Amikor sokan akarnak menni egy helyre, és mi arra megyünk, az nekem is jó, még akkor is, ha legközelebb Auckland helyett Visegrádon kötünk ki. Majd egyszer eljutunk Aucklandba is, addig is megnézném a fellegvárat.

Viszont jelenleg a kapitány nem akar kikötni sehol.

Ami a szomorúbb: a fedélközre kitódultak páron, kik ugyan kevesen vannak, de annál hangosabban üvöltik, hogy kikötő nélkül hajózni milyen jó dolog.
Én mint exporter, azt mondom : éljen a kontárkormány, előre a 250 ft os dollárért, az 500 ft os euroért és a 400 ft-os svájci frankért !! XDDDD A cégfemmel még soha nem b*szott ki senki úgy, mint a hozzáértő bajnai kormány, akik alatt 25% ot apadtak a bevételeink ! Én az idiótákkal vagyok !!
Azért ez a Soros párhuzam nem rossz. Ha a shortkirályt meg lehetett mázsálni 500 millióra, akkor Lézer felelősségét is nyugodtam meg lehetne vizsgálni.

Persze nem fogja senki, hisz a zemberek arra is felhatalmazást adtak, hogy évente néhányszor bedöntsék a forintot, kerül amibe kerül.

Egyedül talán az szolgálhatna tanulságul, hogy odaát a mandin már néhány kőfideszes is elküldte őket a francba az ilyen húzásokért.
@glaci 0808: Nem az én szakmám, mindösszesen erre szerettem volna ráhomályosítani:
svajcifrank.blog.hu/2011/02/21/hogyan_nyerjuk_vissza_a_lakashitelen_elvesztett_penzunket

Ha, és amennyiben politikus vagy holdudvar lennék...esetleg komp:

"No de kinek van erre 100.000 frankja ? Vagy 21 millió forintja ? Hát ez a lényeg, hogy nem is kell hozzá annyi pénz. De erről majd legközelebb. Addig mindenki gondolkozzon egy kicsit."
No, kinek is? Aki megérdemli, netán?:-(
miért nem lehet linket linkelni itten, Kedves Blogíró?:-)
www.blikk.hu/blikk_aktualis/akinek-semmije-nincs-az-annyit-is-er-2047038?nocache
Habony Árpád agysejtjéből még ki kéne vonni szívszerelmét, Kapócs Zsókát, mint szőke Karády Katalin-klónt. Na, akkor mi maradna e híres éceszgéber fejüregében????? :-DDDDDDDDDDD

Ezek adják Kedves Vezetőnknek - még mindig a tegnap látotak hatása alatt írom ezeket ;-P - a sajátját is felszorzó ötleteket, nincs min csudálkozni.

Amúgy sem értem ezt a nagy eltűnődést, ezek ilyenek voltak már első regnálásuk alatt is. Csak akkor még korona vizen lökdösésével szórakoztak, de az mára babás lett a szemükben, most Gazdálkodj okosan-ba fogtak egy ideje. Ahogy otthon játszották: ha nem ment a nyerés, felrúgták a asztalt és markolták a játékpénzt másoktól is.

Azért Lézercsókos félmilliárdos büntije kicsit hazavágná az asszonykája havi Svájcba irányuló cipőtúráját. Lehet, hogy a csecsszopó fiúktól is el kéne venni a bankbetétéjét erre?
jav.:látottak - in memoriam Skicc Pál
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: A kapitány - többek szerint sokkal jobb lenne, ha inna, az szedálná kicsit a mániás depressziós kitöréseit - a Harrach levédette csodaszép képzavar szerint a tengermélyére navigálta a mozdonyt, amit KDNP-márkajelű horgony szögez elmozdíthatatlanul a mélybe. Na most ott vagyunk és röhögnek rajtunk a halak, már amelyik ott a lenti sötétben egyáltalán elvan.
@namitirok: komp én is szeretnék lenni, de ettől egyre távolabb sodor a valóság.lézer kollégáról csak annyit jegyeznék meg, halkan, én is szerettem a jó autókat, volt is olyan, mint neki, de azt én fizettem ki!( és nem vert földhöz a 80 dolláros detektor sem.)sőt a gyorshajtásokat is sajátzsebből fizettem!ha "mentében" lesz, akkor majd talán megtudja, hogy ő mennyit is ér valójában
@glaci 0808: Most meg leszek kövezve, mi?
www.mszp.hu/hirek/aki_nem_akar_fizetni_az_annyit_is_er

Török Zsolt demagóg. Ez nem vitás.
Mer'ugye ócsóbb ajutót bérelni és még értelme is van, nemde?
A tanulók meg tanuljanak fejből, ne könyvér' kuncsorogjanak. Ez az alap. Így fejl(öv)ődnek!
@a szív fészkei:
Pedig eccerű. 180 forinton vissza a hiteleket, a különbözetet (230-180) meg tegyük el. (államilag) és vezessük be a dénárt.
Oszt jónapot!
Na de viszont itt egy jó hír!!! www.borsonline.hu/news.php?meleg-oszt-igernek-geza-bacsi-libai&op&hid=46573

Legalább egy darab ideig nem kell fűteni, ha Géza bácsi Riskája tényleg jó helyre csapott a farkával és a libái is előírásszerűen helyben topognak sokáig. :-DDD Nekem ez is számít. (mármint a nem-fűtés)
@namitirok: ha félre érthető voltam, bocsánatot kérek! semmi személyes nem volt,ill. nem akart lenni.a linkek felháborítóak, kár volt megint megnézni. a kőhajigálás nem az én műfajom, de vitathatatlan, hogy néhányan megérdemelnék.
index.hu/belfold/2011/09/09/diplomasadorol_targyal_a_kormany/

Pártunk és Ormányunk szellemi és mentális színvonalát elfigyelve megértem ezt is. Az a fránya irigység lehet az oka... A tudat, hogy a saját darab sajtpapírjuk max. egy felhasználási területen érhetne még valamit.
Szóval én ott módosítanám, hogy azokat az embereket terhelném nagyon kemény különadóval, akiket a Magyar Állam pénzén képeztek egyetemeken és főiskolákon valamilyen szakra, de a tetves életben nem ezen a területen dolgoztak, hanem pl. elmentek szarrágó politikusnak... Na ebben az esetben nagyon is lenne értelme ennek a "javaslatnak"! Támogatnám. :)
Viszont addig ne az én és a többi olyan diplomás zsebében turkáljon ez a szarrágó, pitiáner társaság, akik a szakmánkban dolgozunk és termelünk. A mi adónkból van a fizetésük.
Nagyon el vannak tévedve, sőt hamarabb ki fog ürülni az ország, mint gondolnák. Azután akkor a sok jogász feldughatja a hatalmas jogi tudását az ... uborkafára. :)
mérhetetlen igazság. szerintem ezt azért CSINÁLTÁK, HOGY AZ EGYÉBKÉNT FIZETNI TUDÓ HAVEROK GYORSAN LETUDJÁK A HITELEIKET, OLCSÓN EGY ÖSSZEGBEN. AZ OTP NEM ÉRDEKLI EZEKET A BARMOKAT. CSÁNYINAK EGY SZAVA SEM LESZ, EHHEZ SEM. LERABOLJÁK A JÓL MENŐ CÉGÉT, ELVESZNEK TŐLE MINDENT, EZ A BAROM MEG TŰRI A FŐNÖKE ÉS HAVERJA KISKIRÁLYSÁGÁT. ETTŐL AZÉRT TÖBBET VÁRTAM VOLNA A NAGY MILLIÁRDOSTÓL. UGYANOLYAN SZARHÁZI MINT AKIKET SZOLGÁL.
az@farcsika67: az elejében van ráció!különösen a szociális érdektelenségükre való tekintettel, mi motiválhat egy ilyen döntést az udvartartás elégedetlenségén kívül? a szegény deviza hitelesek? :)
@Boli:

Tisztelt Boli!

Miért ez ugrott be?:

"Ki tudta még akkor, hogy a tőkés rendszer milyen kultúrát ad a munkásnak, s hogy jobban szereti a pálinkázó, mint az olvasó munkást."
Veres Péter; Számadás

Tisztelettel:
anonymand
@farcsika67: Valamivel megfélemlíthették Csányit. Nyilván tudnak erről-arról, az UD Zrt. nem csak neki dolgozott.
@nu pagagyí: Jaj szegényke!!! Ne riogass már, lehet, hogy még ezt sem engednék meg neki?????????? www.portfolio.hu/vallalatok/csanyi_megvenne_a_coop_uzletlancot.154683.html Én elkezdek gyűjteni számára, biztos, ami zicher.
Amúgy nyilván Csányi is tud erről-arról: róka fogta csuka. Őt ennyi zsével ugyan hogy lehet befosatni??? Na ne mááááá. Van valami biznic neki is ebben, nem liliomos áldozata ő ennek, az tuti.
Bár Hodorkovszkij se volt éppen csóringer és mégis ott fagyoskodik Szibériában. Mind elhúzhatnának örökre molyemberként. Nem sajnálnám rájuk a Chemotoxot.
@Fabius: Mondom én, meglesz az a nyolc-tíz naponta... : )
ó be szép, ó be jó, zseniális magyarázat és elemzés, főleg a vége ;)

Fszm a fülibe, és a forinthitelesekkel mi lesz, akkor nekik is követelem a csökkentett díjjas visszafizetés lehetőségét!!!!!!!!!

A frakcióvezető kijelentette: a mi feladatunk elsősorban az, hogy szem előtt tartsuk azt a többszázezer családot, akik az ellehetetlenülés szélére kerültek, másodsorban pedig az, hogy figyelembe vegyük a pénzügyi szektor igényeit is. Az a kormány, amely, nem figyel az emberekre, nem veszi észre az emberek nehézségeit, rosszul dolgozik. A szocialisták ezért buktak meg. Nekik csak a tőke volt fontos, az emberek sorsa nem - mondta Lázár János.

index.hu/gazdasag/2011/09/10/lazar_mindenkinek_jo_a_fix_arfolyamon_valo_vegtorlesztes/?rnd=664
@farcsika67: Ön szerint, csányit zavarja ha néhány konkurensét kiiktatják?
Vajon mennyi (átmeneti) veszteséget ér neki ez a manőver?

Szívesen venném, ha (végre) Matolcsyné is nyilvánosságra hozná elképzeléseit!
talán, most kellene vásárolni?
@nu pagagyí: @kormányzó: @glaci 0808: azt nem tudom, de hogy nagy gazemberek azt igen. majd a fideszesek viszafizetik olcsón azt jónapot. és ezek akarják gyurcsit börtönbe juttatni. hát akkor a fidesz jórészét már az eddig tetteiért életfogytig lehetne. mindent el kell adni ami magyar termék. részvényt forintot, pénzt kiszedni a bankól dollárra vagy chf-re váltani és elvinni. ezek kinyírnak lerabolnak mindent. meglátjátok.
@farcsika67: figyeld a Csányit és Oszkó-t az OTP-nél, abból is meg lehet gazdagodni ha csődbejuttatják...van másik business???? hahahaha
index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/12/kinek_lesz_jo_a_vegtorlesztes/

Na, kinek is?
Apúúú, ha most visszafizetem 180-on, amit 165-ön vettem fel öt éve,akkor vehetek fel újat,ugyanilyen feltételek mellett?
Mondjuk most a 250-es ájróra vetődhetnénk rá!
Tök jó ez a játék, nem?:-(
Megoldás lehet?
Kilépni az Eu-ból és...iszlám bankot mindenkinek!
"Ez az elv a gyakorlatban banktechnikai megoldások garmadáját eredményezte. Ha egy cég új üzemet akar építeni, akkor nem hitelt vesz fel, hanem a – kivitelezőnek a pénzt folyósító – bankot közvetlenül részesíti a hasznából. Hasonlóképpen ismeretlen az iszlám bankolás gyakorlatában a jelzáloghitel intézménye: ha ugyanis valaki házra-lakásra szeretne szert tenni, akkor azt először a bank veszi meg, a beköltöző személy pedig – a saját hozzájárulása és a törlesztései arányában válik tulajdonossá. Ez utóbbi technikának az alkalmazása máris konfliktus forrásává vált az Európában sokasodó muzulmánok számára: a kétszeres átíratás kétszeres illetékfizetési kötelezettséggel jár."
Még az államnak is jó lesz, nem?:-D

Forrás:www.vg.hu/gazdasag/gazdasagi-hirek/penzugyi-valsag-az-iszlam-bankrendszer-lenne-a-megoldas-293180
Ettársak, ettársak...

penzcentrum.hu/hitel/kosa_lajos_hatalmas_frankhitele_tizmilliot_sporol_a_kormany_otletevel.1029763.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

További kérdések?
Részemről nyasgem Pártunknak és Ormányunknak, neves és okos, rettentően becsületes politikusainknak!
süti beállítások módosítása