Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.07.22. 06:08 Fabius

Nemzeti Együttműködés Példatár

Címkék: magyar hírlap zugló gyöngyöspata nemzeti együttműködés

 A Nemzeti Együttműködés Rendszere a születése pillanatában is pont annak látszott, ami: egy párt dekrétumnak, aminek jelentése röviden: bólogatsz, vagy szopsz.

Az utóbbi egy évben még igyekeztek bizonygatni legalább szóban, áhh, ez a mi kormánypártunk (igen, egy párt, Lázár óta tudjuk, koalíció az nincsen) nem olyan, detélleg, istibizi, és aki ezt nem látja az minimum egy rohadt elmúltnyócév. Aztán jött Balázs József, akinek már az oviban is narancsmagos szarkupac volt a jele, és bemutatta a fideszes kézibáboknál hogyan is néz ki az együttműködés - nemzetileg - a gyakorlatban. Mit lehet erre mondani? Legfeljebb annyit, hogy Gyöngyöspata friss polgármestere, Juhász Oszkár kezdeményezze, hogy cserélje le a falu a címerállatát. Nem mintha bármi baj lenne a vadászkutyával, de egy ekkora marhára, mint Balázs, illik majd emlékezni az el nem nyert fejlesztési támogatások, és a legközelebbi országgyűlési választás alkalmával.
Igen, a jómunkásember és a pártja nem a szarbúl vonja ki a zokszigént, így a jelek szerint pozícióban éri meg a következő választásokat. Gulyás Gergely szerint nem a szavak, hanem a tettek beszélnek az ember helyett. Akkor nyilván úgy van ez, hogy a tettek beszélnek egy párt és egy kormány helyett is, amik most ugye elmaradtak. Sehol egy lemondás, egy oppardon, bocsesz, nem így gondolta ez a gyökér - kijelentés, vagy legalább egy koki az EP maradékból, a látszat kedvéért. Nem, ez így teljesen rendben van, így jár az, aki nem működik együtt. Nemzetileg.

Most azt kérdi a nyájas olvasó, hogy járnak a jófiúk? Mutatom:

Zugló fideszes önkormányzata nemrég úgy határozott, művelődni jó, ezért éves szinten 10,5 millió értékben hírlap előfizetést vásárolt a Magyar Hírlaptól és a Magyar Nemzettől. Igen, jól érted, ez sacc/kb napi 140-140 darab nyomtatott lapot takar, jut belőle minden közintézménynek, de még az iskola konyhákra a pucolni való zöldség alá is. Oda mondjuk meg is felel.

Természetesen kialakult belőle némi adok kapok: Várnai László képviselő beszólt érte a blogján, mire Szentesi Zöldi László nyílt levélben ekézte Várnait, leginkább a múltjával, mire újabb válaszlevél érkezett Várnaitól a Hírlapba.

Eddig nincs ebben semmi meglepő. Várnai is teszi a dolgát, meg Szentesi Zöldi is az övét. Az más kérdés, hogy a Papcsák Harsonát, akarom mondani Zuglói Lapokat is a Hírlapnál házon belül készíti Pindroch Tamás főmunkatárs, ( közpénzből ) így a mundér védelme különösen fontos a nagyszerűeknek. Az meg megint más kérdés, hogy Várnait ekézni divat lett a múltjával - volt már SZDSZ-es álruhás Moszad ügynök is, amire a bizonyítékot napokon belül ígérték néhány hónapja - bár ez engem bizonyítékok nélkül korlátozott mértékben érdekel.

De a lényeg nem ez. Sokkal inkább a Várnai válaszleveléhez fűzött szerkesztői ( Szentesi Zöldi?) megjegyzés, amiben a kismókus kijelenti:

"Mi úgy látjuk: független sajtó nem létezik. Ha Várnai László lenne Zugló polgármestere, nyilvánvalóan ő is támogatna nem szükséges, de más okok miatt fontos kisebb kiadásokat."

Az derék dolog, ha egy szerkesztő nem köntörfalaz és bevallja: nem független, megélhetési bérfirkászok ők, és semmi egyéb. De mesélj már arról kismókus, mik azok a nem szükséges, de más okok, amiért a zuglói önkormányzatnak 10,5 milliót kell elkölteni rátok a kerület pénzéből? Ez maximum nektek fontos, mert a zuhanó példányszámot és az UPC csomagból kiesést látva nyilvánvaló, hogy a piacról megélni nem tudtok, ami a színvonalat nézve nem csoda. Úgy gondoljátok, hogy innentől finanszírozza a párthűséget a Fidesz a zuglóiakon keresztül (is), mert ti aztán hasznos és nélkülözhetetlen tagjai vagytok a Nemzeti Együttműködésnek?
A vicc, hogy a kismókus szerint ez nem abszurd, hanem egyenesen "felelős polgármesteri döntés." A milliárdos zuglói költségvetési hiány tükrében mindenképpen, mi más lenne? Gondolom ugyanez volna a véleménye akkor is, ha Népszavát járatna a kerület milliókért, és Dési János írna vezércikket arról, hogy Tóth Csaba hol járt nyugdíjast simogatni.

Azt hiszem a fenti példatár remekül bemutatja a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, és annak filozófiáját. Alaptulajdonságokként elkönyvelhetjük a mérhetetlen pofátlanságot és arroganciát, az egyetlen ajánlott útnak a feltétel nélküli megalkuvást és engedelmességet. Lehet ezt csinálni még egy ideig. Csak aztán nem kell csodálkozni, ha a példák hosszú során felbőszült embertömeg nem kokit és saller fog leosztani a következő választás alkalmával, hanem akkor állast, amilyet a szocik se kaptak.
 

255 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr53088090

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ártatlanságra ítélve - ha szeretnek, tiszta maradsz 2011.08.09. 14:46:25

 Vannak újra közpénzügyek a napirenden: az önkormányzatok hiánya nőhet a frankárfolyam miatt, a Strabag a Magyar Nemzetnél hirdet, a szocialisták az államtitkárok lakhatási támogatását firtatják, a kormány pedig átcsoportosítgat és harcot fol...

Trackback: "Nem történt fenyegetés" - számolt be a Magyar Nemzet a zsaroló hangfelvételről 2011.07.22. 11:26:07

A gyöngyöspatai polgármestert megfenyegető Balázs József hangfelvételéről egyetlen hír számol be a Magyar Nemzetben. Ennek címé, idézőjel nélkül: Nem történt fenyegetés.A cikkben egy szóval sem említik meg, hogy a fenyegetésről hangfelvétel van. A ci...

Trackback: A kínai olaj 2011.07.22. 11:19:28

Kevés szó esik róla, de Kína nem csak a zoknik és olcsó elektronikai eszközök gyártásában a világelső. Az ún. ritkaföldfémek kitermelésében is monopolhelyzetbe került, habár a készleteknek „csak” az egyharmadával rendelkezik....

Trackback: Déjà vu 2011.07.22. 11:03:15

Amikor a tegnapi gyöngyöspatai hírt olvastam a Balázs József vs. Juhász Oszkár beszélgetésről, rögtön beugrott egy emlék. Ugyanis nem először lett hír abból, hogy fideszes képviselő zsarolni próbálta a vetélytársát. Íme egy tudósítás a 2006-os választá...

Trackback: A szavak hatalma 2011.07.22. 10:50:42

   Sajnos nem beszélek idegen nyelveken (még oroszul sem, pedig azt 8 éven át próbálták a fejembe sulykolni, de eredménytelenül), így nem tudom más nyelvekben van-e arra példa, hogyan lehet szavakkal kozmetikázni a csúnya valóságot? De m...

Trackback: Források és csapok 2011.07.22. 10:25:12

- Hello, hazaértem!- Józsikám, na beszéltél telefonon a pártelnök úrral? Ugye, megint képviselő leszel 2014-ben? Nem bírnám elviselni, ha a hátam mögött kinevetnének a faluban. Tudja meg mindenki, hogy ki a legnagyobb ember Nagyrédén, sőt az egész meg...

Trackback: Mire jó a korrupció? 2011.07.22. 09:51:03

A nagyságnak is megvan a maga átka. Mert van az úgy, hogy az emberre rábíznak valamit: mondjuk, adnak alá hogy egy buszt, hogy tehetségtelen senki ugyan, de szarni rá, vezesse. Vagy egy vonatot is akár, hogy azt már ne is mondjam, hogy azokat a ...

Trackback: Tessék szarozni végre! 2011.07.22. 09:33:42

Óhatatlanul merül fel az újságírói kérdés: Le lehet-e szarozni egy politikust? Aki ember, ugyebár, még ha olykor nem is tűnik annak. Tehát meg lehet sérteni a méltóságában, még akkor is, ha nem mindig tűnik úgy, mintha rendelkezne ilyennel. Az Ember...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@blah:

Na, kb. erről van nagybaszó.
@popocatepetl: ugyanolyan fizetéssel voltam pénztártag 4 évig, és sokkal rosszabbal 3-ig. 10-szer ennyit kapok. A valami az egyébkénti s az, hogy az átlagos kifizetés 80ezer körül van fejenként , tehát a befizetett pénz nemhogy nincs eltőzsdézve (különben nem is államosították volna...), hanem megőrizte értékét. Mióta a manyup-rendszert bevezették, folyton 4-6% volt az infláció, és a pénztáraknak nagyon kis mozgásterük volt abban (egyébként helyesen), hogy a nagy nyereséget hozó befektetési formákba tegyék a pénzt. Ennek ellenére a lóvé megvan, nemhogy névértéken, hanem reálérték fölött. Ezzel szemben, ami a kincstárba ma befolyik, az holnap el lesz költve. Rosszabb esetben már tegnap el volt...
@popocatepetl: "Na, megyek vissza a partra, itthagyom a kutyusokat."

Popóka, azt nem partnak hívják, hanem gumiszobának, azok meg nem kutyusok, hanem az ápolóid!:x
@Lófasz Hadnagy: Leginkább azért, mert jól esik elmondani, hogy mennyire van velük tele a tököm.
@Lófasz Hadnagy: Miért? Mi az a Balázs József ügy? Miért? Az egyáltalán ügy? Az nekik természetes! ezért az nem is ügy!

Csak annyit szeretnék még a poszthoz hozzáfűzni, hogy a rá fogok hugyozni a Fidesz sírjára!
@Vegyi Ali:

Sokkal idegesebbek lesznek attól, ha le se szarja senki a hülye mantráikat. Azt pontosan tudják, hogy agyfaszt kapsz tőlük és felidegesítenek, ez a céljuk, erre áll fel a kis bögyörőjük. Miért adod meg nekik azt az örömöt, hogy kielégíted a vágyaikat?
Kedves Fabius!
Nem lehetne ezt popófaszt úgy kibaszni innen, hogy a lába csak a mno akolmeleg ölelésében érjen földet?
mindenki jól járna;
gyorsan hős mártírt csinálnál belőle, (úgyis ez a célja ennek a jelentéktelen agyatlan majomnak) amivel felvághatna a hozzá hasonló hülyék között, de ugyanakkor ezzel az intézkedéssel a topic IQ átlaga egycsapásra jelentősen emelkedne.

szerintem ez jó üzlet. be kell látni, hogy vannak olyanok, aki nem tudnak különbséget tenni a között, hogy rajta, vagy éppen vele nevetnek.
@melchi zadok:

Shadow moderáció lenne az ideális (amikor csak ő látja a saját hsz.-eit, senki más). Így a balfasz leforrázva kullogna el, mert senki nem harapott rá a baromságaira, mást meg nem idegesítene fel, mert nem is látná a böffentéseit.
@reálisan: szerinted ez mi ha nem lopkodás?
Pofátlanul osztják maguknak a pénzt.
@melchi zadok: @Lófasz Hadnagy:
készül már a szűrés, csak fennforgások vannak, bocsánat hogy Fabius nevében beszélek, de már sokan várjuk a megváltást :)
Kicsit elmegyek kajalni, erre Popo lelep. Ejnye...pedig mar pont ra akartam terni Balazs Jocira...hogy mi baja a csapjanak, vagy mi...mert nyilvan elromlott, es kellene egy szerelo...ezert felhivta Oszit, hatha tud egyet kuldeni...kozmunkaban...csokkentendo a munkanelkuliseget...egyesek meg felremagyarazzak...
@popocatepetl: en mar akkor szamitogepen dolgoztam kisgyerek, amikor te meg hattal ultel a monitornak mert azt hitted, hogy falra vetit..;-)
@Llee:
Azért mert öregszik a társadalom, a naplopó C-k létszáma. Nőnek (nőni fognak) a kamatok a válság pénznyomdái után. EÜ, oktatás, rendészet…
Plusz az átlagmagyar gondolkodás is ez „ha baj van, majd segít az állam.”
@Cirbi: @melchi zadok: @Lófasz Hadnagy: @tomwar: nono, popó nélkül inger szegénnyé válna a környezet!:O
@Kivlov: en nem fogok csodbe menni es nem fogom bukni a kecomat, mert nekem volt agyam es nem zalogositottam el a jovomet, mint a sok barom.

aki hulye, az meg bukjon, ha ennyi esze volt.
@popocatepetl: én meg majd hiszek egy majomnak...
ritka nevetséges egy figura vagy...
Nem a témához ... Szóval Gyurcsányt nagyon sokan nem szerették, akik ide írogatnak a különböző blogokba. Na de amit Orbán kap, az azért "nem semmi"! Messze túlszárnyalja az Orbán iránti gyűlölet a Gyurcsányét.

Gondolta volna ezt valaki úgy bő egy évvel ezelött? Én biztosan nem.
kurvannyát minden hazaárulózónak
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Sipi, a gond az, hogy a devizahiteleseket megmenteni akarjak...de valojaban nem teszik. Mert akkor a bankokat kellene jol megvagni...mert valamiert furan szamoljak a kamatokat, meg a koltsegeket...gyakorlatilag nem hiteleznek, hanem hitelt kozvetitenek extramagas jutalekert.
Az a párt, amelyik összekeveri a lojalitást a seggnyalással, az építő kritikát az ellenségeskedéssel, az hosszútávon halálra van ítélve. Ha ehhez még olyan választási törvényt is csinál, amelyik az erőset erősíti, akkor még azt is elérheti, h ha nem is 2014-ben, de 2018-ban 2/3-hoz juttatja valamelyik ellenérdekeltségű pártot.

Én okosabbnak, jobb taktikusnak képzeltem a fijjúkat.
@tomwar: mondjuk ki nyíltan: uzsoráznak, csak az irreális kamatokat beépítik a kezelési költségekbe, árfolyam átváltásokba, egyéb cimkézett lehúzásokba......
/aki hitelt vett fel, tudja miről beszélek: készenléten tartási díj, utalási díj, készültség ellenőrzési díj, közjegyzői dij stb-stb. hosszú a sor...
@malacz69 eurofanyalgó:

Na most menten lepetézek, TE kritizálod a fijjúkat..?

Kész, ez már egy másik dimenzió, vagy én halluzok...
@tomwar: a bank nem szocialis intezmeny.
azert van,hogy penzt keressen abbol, hogy penzt ad kolcson. a peknek a kenyeren van haszna, a gumisnak az autogumin, a gyogyszeresznek a gyogyszeren, a banknak a penzen.

ha nem tetszik, ne vegyel fel hitelt. ha felvetted es alairtal egy szerzodest, legyen gerinced es fizesd. mert kotelezettseget es kockazatot valaltal. es nem erdekel, hogy megvaltozott a helyzet.
A budös k... é... be ! Csak egy fenti megjegyzésre reagálva, az eltapsikolt reálhozam meg nyugdíj kapcsán kérdezném, most mi történt a ténylegesen meglévő pénzzel? Ja, hogy eltapsikolták és hagytak helyette sok kibaszott ködös ígéretet? Ja, nem ment a kasszába, jah nem, vettünk belöle Molt is, jó lesz az, meg hát csökkent az államadósság, mert az is jó. Igaz, hogy a saját állampolgáraink felé való eladósodottság, de csökkent. Bravo.
A NER -ről meg ugyanaz elmondható mint a Széchenyi tervről, nyalsz-kapsz. A fidesz példásan nekiállt mindennek amihez hozzá kell nyúlni, és amelyek elkúrásában aktív ellenzékként részt is vett, amik ellen anno hevesen tiltakozott, most álszent pofával zúdítja ránk. Nem is ez a baj, hanem, hogy sikeresen szétszarja kibaszott magabiztosságával arroganciájával és agymosott pribékjeinek, és vigyorgóinak tehetséges együttműködésével. Mindezt ismétlem úgy, hogy beszédjük nincs összhangban tetteikkel, de mindent megmagyaráz, hogy az országért cselekednek, és a karaván meg halad, aki szerint meg nem az nem való ide sőt esetleg ellenség.
Addig gyártják az ellenségképeket amíg meg nem lepődnek egyszer.
@malacz69 eurofanyalgó: én is ezt látom, csak félek tőle, hogy van valami nagyon mélyen, amiről még halvány gőzünk sincs, és ettől félek-tartok jobban....
@Cirbi: Jol latod, errol beszelek. Magyarazd el egy zurichi bankarnak a folyositasi jutalekot...amit az OTP ad pl. (es a tobbi is) sajat maganak..vagy valojaban mas penzet kozvetiti? Aha! Akkor viszont mas szabalyok szerint kellene jatszani...
@tomwar: egyszer mar elfogadtal egy szabalyrendszert, amikor alairtad a szerzodest...

kiderult, hogy nem tudsz benne jatszani. akkor most irjak at gyorsan?:-)
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Rendben is van ez...de milyen kockazatot vallal a bank? Semmilyet...ergo, miert ker/elvar extra hasznot? A semmiert?
Ne erts felre: az emberek, akik felvettek, vastagon hibasak. (jelzem, kifizettem a sajatom, meg idoben. Figyeltem a jelekre.) DE! A szabad rablas sem megengedheto...mert nem minden az arfolyam, es a kamat. Az allam felelossege nem az, hogy sajat hulyeseguktol mentse a polgarokat mas polgarok penzen, hanem olyan szabalyozok "uzemeltetese", ami megvedi a polgarait masok kapzsisagatol.
Mert a devizahitelezes minden volt, csak nem korrekt uzlet...
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: tudok mutatni egy szerződést, amit az ügyfél betartott, de még is ő szívta meg, csak az volt probléma, hogy a másik oldalon az otp és az állam volt
-persze ők rugalmasan kezelhették a dolgokat...
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Leirom, hogy ertsd: engem (mar) nem erint a dolog. Ettol meg akkor is latom a buktatoit. A szabalyrendszert onkenyesen tobbszor is megvaltoztattak. Ezt azert jo, ha tudod...
@Kivlov: Értem, s látom, hisz a korfa is ezt mutatja, de :

"EÜ, oktatás, rendészet…"

Miért pont erre a három tényezőre jut kevesebb??

Nem érdekel, hogy mi volt, mert bár múltunk is számít a jelenben, azonban itt a jövő elképzeléséről (költségvetés 2012-re) van szó. Tehát miért ezeken kell spórolni, miért van szükség inkább a népbutítás erősítésére (közmédia)? Miért?

Költői kérdés volt, tudom, hogy a hatalomért, mindenki tudja.

Már éltem 1998-2002 között is. Jelenleg ugyanazon szisztéma megvalósítása zajlik, kicsit másabb viszonyokkal, először a szopatás a biztos hatalom tudatában, aztán kb. 2013 elején jönnek a parasztvakításnak kitűnően megfelelő intézkedések a kormányzat részéről, s a fennmaradó időszak már a választásra készülés jegyében telik el.
@tomwar: igen
es neked nem nagyon van beleszolasod ebbe.

ha felvetted, akkor fizesd. senki nem kenyszeritett ra. amikor felvetted mar tisztaban kellett volna lenni vele, hogy a bank nem karitativ szervezet, abbol van penze, hogy penzt ad el haszonnal. lehetoleg minnel nagyobb haszonnal. nem azeret van, hogy neked segitsen, veled jofej legyen, teged kihuzzon a szarboil, hanem hogy te hasznot hajts neki. minnel nagyobbat.

johetsz ezekkel a csegevaras suket dumakkal, de te felelsz a helyzetedert.
@tomwar: oke, akkor nem te
akkor altalanossagban

senkinek nem tettek pisztolyt a fejehez, amikor hitelt vett fel. az, hogy valaki akkora segg, hogy azt hiszi a hitel valamifele segely, az jobb is, ha igy jar, hatha legalabb ebbol megtanulja, vagy a gyerekei megtanuljak, hogy a penz es a hitel nem jatek.
@Llee:
Nekem hót mind1, milyen népbutítás megy vagy nem. Az a lényeg, hogy végre valaki meg mert lépni olyan intézkedéseket, amiket régóta meg kellett volna. És ezért kellene még orsósnak egy ciklus 14től, mert ha visszajön a maszop, akkor lesz megint osztogatás, hitelből…
Csak hát, a hülye magyar ez kell: adózni ne adózzunk, de az állam adjon nekünk. Miből???
Annyira birom amikor ezek a liberó köcsögök folyton azzal fenyegetőznek, hogy majd az "embertömegek" utcára mennek. Ha az embertömegek utcára mennek, akkor ti lesztek az elsők akik karón fognak csicseregni, mert nem kormánypárti embertömegeket itt maximum a jobbik tud mozgósítani. Számotokra az utca veszélyes hely. Macskákkal, utcagyerekekkel találkozhattok, aztán nem győztök hazaszaladni gatyát mosni.
@P.mester: "kurvannyát minden hazaárulózónak"

Egyetértünk, akkor ideje leváltani őket!:P
@Kivlov: Nem kell aggódnod, két eset lehetséges, az MSZP nem fog visszajönni 2014-ben. Persze, kivéve, ha végre találnak egy olyan alternatívát, akivel el tudják képzelni a zemberek a jövőt, a bonsai góré és szabadcsapatai helyett.

Szóval, vagy a kifakult vörös csapat marad, vagy a Jobbik kihasználja ezt a lehetőséget, ami most előtte áll. A második lehetőség is erősen sanszos, hisz a zemberek mindig is protestáltak a szavazatukkal, ha nem válik valóra, amit írtam a korábbi kommentemben (osztogatás, parasztvakítás), akkor ez könnyen bekövetkezhet.

A baj nem ezzel van, hanem azzal, amit sokan mások leírtak már, itt szó sem volt arról, hogy a zemberek, vagy birkák karámban eltöltött életének jobbá tétele lenne a céljuk az igazhitű kormányzóinknak, hanem a hatalom bármi áron megszerzése, és megtartása. Üzleti tapasztalatokkal rendelkező emberek tudják, hogy az ügyfelet megszerezni sokkalta könnyebb feladat, mint megtartani. Na ez vonatkozik a hatalomra is. Ezért szükséges ennyi energiát ebbe beleölni, ezért nincs idő mással foglalatoskodni.
@Húsleves: Az általad "liberó köcsögöknek" nevezett népek nem mennek az utcára balhézni, mert tudják, hogy nem ez a megoldás, hisznek a szellem erejében...
@Llee:
Persze értem én, ezért próbálnak másokat felbégázni maguk helyett. Csak az a helyzet tudod, hogy az embertömegek is ismerik már ezeknek a szellemi fogyatékosoknak a szellemi erejét, ezért ha tényleg odacsapnak valahova, akkor azok először ők lesznek.
@Húsleves: Melyik szellemi fogyatékosokra gondolsz???
@Húsleves:"nem kormánypárti embertömegeket itt maximum a jobbik tud mozgósítani."

Tudom, tudom, a Nemzetvezetőt éppen kitakarta a tömeg: img2.hvg.hu/image.aspx?id=b71f893c-eceb-46ab-820b-ac63b5249dd7&view=77b35f82-3c9f-4f85-88fe-7bbfe9f7ce2c
@Llee:
Az olyanokra, akiknek az érveik kimerülnek abban, hogy mindenki fidesz droid aki nem azt fújja, amit ők, de kibaszott érzékenyek lesznek, ha hasonló stílusban szólítják meg az ő nemes lelküket.
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Sipi - a csegevaras dumam lenyege, hogy eloldaluan, az ugyfel karara ne lehessen szerzosest modositani...es igen, (pl. CDS) legyen olyan is, ami a bank rizikoja. Ne pedig azert emeljek a kamatot, mert bebuktak a hiteleik egy reszet, es raverik a rendesen fizetokre, stb.... A tobbi reszevel egyetertek.
@Lófasz Hadnagy:
"Azt pontosan tudják, hogy agyfaszt kapsz tőlük és felidegesítenek, ez a céljuk, erre áll fel a kis bögyörőjük."
Óriási tévedés. Épp az a lényeg, hogy nem áll fel a kis bögyörőjük. Se erre, se másra.

És éppen azért ilyen frusztrált kis elmebeteg majmok, mert nem működik a két legfontosabb szervük: a pöcsük és az agyuk.

Jobb is lenne, ha piszkálódás helyett inkább megpróbálnátok együttérezni velük. Tudom, nehéz. Normálisan működő testtel és lélekkel szinte lehetetlen.
@Llee:"Nem narancs az, hanem napszítta vörös, tudod, mint az 1200-as Lada fényezése az évek teltével"

A mai nap beszólása. Nálam nagy mezei napszítta pirospont! :)
@malacz69 eurofanyalgó:
Malacz, vigyázz! Épp hasad a személyiséged!
@Húsleves:

És azokkal mi van, akiknek az érveik abban merülnek ki, hogy mindenki libsibibsi, kommunista, hazaáruló, tolvajmaszopos, gyurcsánybérenc stb., aki nem azt fújja, amit ők, de kibaszott érzékenyek lesznek, ha hasonló stílusban szólítják meg az ő nemes lelküket, vagy kritizálják a nagyvezírt?
@Húsleves: Honnan tudod, hogy szellemi fogyatékosok? Nem lehetséges, hogy csak annyiról van szó, hogy elegük van az ellenkezőjéből?

Ha háború van, akkor próbálj meg az ellenség fejével gondolkodni, csak így értheted meg, s csak akkor nyerhetsz ellene, ha megértetted. Mondom ezt úgy, hogy nincs sem háború, sem ellenség. :))
A Hárshegyi OPNI-t felújítják. Ősztől ott tartja frakcióüléseit a fidesz.
"Zugló fideszes önkormányzata nemrég úgy határozott, művelődni jó, ezért éves szinten 10,5 millió értékben hírlap előfizetést vásárolt a Magyar Hírlaptól és a Magyar Nemzettől. "
"Természetesen kialakult belőle némi adok kapok..."

Minek? Attól még nem vonják vissza a megrendelést.
@hááááát: Oooohhh, köszönöm, bele is pirultam...
@Lófasz Hadnagy:
Jogos a kérdés. Szerintem velük dettó ugyanaz a helyzet. Nem csoda, hogy a szavazók - akiket ti rendszeresen le szoktatok birkázni - két választáson is elutasították az ilyen parttalan fröcsögést. Most viszont a másik (éppen megújuló) oldal részéről látom ezt.
@Lófasz Hadnagy: Ne várj tőlük megértést. Ők más anyagból vannak gyúrva.
Vagy: bólogatva szopsz.
@aha, persze:

Ez így van.
A legnagyobb baj a hihetetlen arrogancia és cinizmus.Az tényleg határtalan.Remélem megbosszulja magát, ha eljön az ideje.
Részemről csak ennyit: az állasok betárazva, a kokik és sallerek levezetés ill. szükség esetére készenlétben tartva.
@Cartman (ex Cartman):

Dehogy hasad, dehogy... Van a "jóhiszemű fideszszavazó", és van a "mindenáron fideszszavazó". Mivel én az előbbi voltam 2010-ben, nem tudom nem észrevenni a hibáikat, míg az utóbbi kategória annyira hívő, h a kritikát vagy magába fojtja, vagy meg sem fogalmazódik benne. Nah, az ilyenek ártanak legtöbbet az országnak, mert ha én Orbán Viktor lennék, nem azokra hallgatnék, akik mindig is utáltak, sosem bíztak bennem, hanem azokra, akik valaha hittek nekem, ám most csalódottak és elfordulni látszanak. Azonban, ha Viktor őket sem hallja meg értő fülekkel, akkor el fog veszni, az utókor lenézően emlékezik majd rá.
@baba jaga: Nem fogja megbosszulni önmagát. Addigra úgy megszedik magukat, hogy nem számít, ha nem kerülnek vissza a parlamentbe.

Egyzserű a recept: egyszer kell a tűz közelében lenni. amit tudsz, azt vedd el. Akkor sem lesz következménye, ha meg is égeted magad. Ennyi. Ezeknek adja a nép a saját pénzét.
@malacz69 eurofanyalgó:

"ha én Orbán Viktor lennék, nem azokra hallgatnék, akik mindig is utáltak, sosem bíztak bennem, hanem azokra, akik valaha hittek nekem, ám most csalódottak és elfordulni látszanak"

Nem tudom, hogy mikor jutsz el a felismerésre, vagy eljutsz-e egyáltalán valaha, de Orbán Viktor kurvára SENKIRE SEM hallgat.
@malacz69 eurofanyalgó:
De azért még pár hete is ilyen "érted aggódom, nem ellened" típusú kommentjeid voltak. Mi tette be a kaput?

Nekem is elegem van, pedig én is szavaztam rájuk. (Mostmitfogokkapni? :) ) De az az igazság, hogy ha visszamehetnék, akkor is nagy kínban lennék, hogy kiafrancra szavazzak (Ld. @laci_52: ). És mi lesz három év múlva...?
@popocatepetl: Államiban meg lenne nulla, sőt tőke se lenne semmi, mer már kifizették azt is a következő hónapban.
Ehhez képest a 12kHUF hozam is pont végtelenszer több.
Bukni azok buktak inkább, akik a nem sokkal a gazd.válság előtt vagy alatt léptek be, virtuális veszteség lett volna csak, ha marad minden ahogy volt, de a Fidesz ezt realizálta nekik veszteségként. Megköszönhetik a kiflisGabinak.
@aha, persze:
Ez teljesen igaz, de legalább nem őket fogod látni mindennap, minden hullámhosszon, hirdetve a sunyiságot, ostobaságot, dilettantizmust, demagógiát.
És ha másért nem, már ezért megérte.
@tovabb a jezsovi uton: "hogy meglegyen a véres leszámolás!!!! "
Most mikor kezdődik az elszámolás, akkor is nyavajogtok, hogy politikai meg mégiscsak a gyurka családja is mondta..
@Vegyi Ali: Ne húzd fel magad annyira. Az ilyent (másik megnevezést kihúztam, mert udvariasság mindenek felett), mint popocatepetl azért fizeti a Fidesz, hogy rajta élje ki magát a nép. Füstfelhő, semmi egyéb. Ő most politikus előképzőbe jár, az ilyen kis oligarchákból, akik "ráérnek" politizálni, lesznek majd a politikusaink, akik meresztik a seggüket a parlamentben és felvásárolják a fél országot, és követelik, hogy övék az ország. Meg kéne nézni azt a negyedikkoztarsasag.hu/-t. Te, huszonéves fejjel, már nem kell, hogy megértsd, min civakodnak a szocik és a fityiszesek. Kezdjetek új életet, azt mondom.
@Lófasz Hadnagy: Na, ezt mondom én is Alinak.
@popocatepetl: Mivel említve lett a neve, az úgy való, hogy nem a másik háta megett ugye...
@ursus artos: az a fránya helyesírás, ejnye, ejnye...
A mai hírek újabb szép tétellel gyarapítják a Nemzeti Együttműködés Példatárat.

július 4: OV ismertette a szociális konzultáció eredménytét. "Orbán Viktor tájékoztatása szerint a válaszadók 91 százaléka támogatta a védett kor bevezetését."

július 22: Kirúghatják a kisgyermekeseket és a nyugdíj előtt állókat. "Megszűnik a nyugdíj előtt állók védettsége is; az öregségi nyugdíjkorhatár előtt 5 éven belül is bárkit el lehet majd küldeni rendes felmondással is... Az előterjesztés szerint kikerülne a Munka törvénykönyvéből az a rendelkezés is, hogy csak különösen indokolt esetben lehetne rendes felmondással felmenteni azokat a munkavállalókat, akiknek kevesebb, mint 5 évük van hátra az öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig."

Ismét odafigyeltek a zemberek véleményére, és Bölcs Vezérünk óvó keze a kívánságaink figyelembevételével irányítja a törvénykezés nehéz munkáját.
Azért jók a trollok, mert mire az ember élőben vitatkozni fog ezekkel a genyákkal, addigra kurvára összeáll egy csomó gondolat benne! Köszi popókata és többiek!
@crashdummy:
kedves vezényló tábornokunknak és és zrt-jének->Toplákmentesítő-t ;)
@popocatepetl: Azért mindig megnyugszom, amikor a hozzád hasonló, magukat "polgárinak" valló férgek ilyen kedélyesen zsidóznak. Csak nem volt kalandod, valamelyik rabbival?
Intelligenciád dicső fényében, áruld el vadbarom narancskomcsi barátom, csak kedvenc Orbánod feleségével és lányával, azok vallásával van bajod, vagy magad is ezen, a keresztyén vallás alapjait képező vallás "hiteles vallója", vagy kikeresztelkedettje vagy-e?
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." Sajnállak azért, mert ecceri vagy, mint a faék, te szerencsétlen!
@Llee: "az a fránya helyesírás, ejnye, ejnye...
"
Ennyi?
@ursus artos:

Nem tudod, melyik szóra gondoltam?

Mi egyebet tehenék hozzá? Parttalan lenne az a vita. Semmiféle elszámoltatás nem lesz, ez csak a: "Panem et circenses."-nek a cirkusz része. Már csak a kenyér hibádzik. :))
@Llee: tudom.
Szerintem lesz elszámoltatás, csak a felkészüléshez idő kell.
@ursus artos: Mármint itt? Ebben az országban? HU? Neee....
Te sem gondolod komolyan! Ha akarták volna, már minden oldalt el lehetett volna számoltatni. De akkor szó szerint mindegyik oldalnak el kellene számolni, az pedig nagyon nem akaródzik itt senkinek. Hisz itt mindenki tudja a másik stiklijeit, de nagyon nem akarják egymást forszírozni, hisz markolják egymás tökét rendesen.
Csak, hogy mást ne mondjak, a kis hazánkban háromszoros áron épülő autópályák nem véletlenül kerültek ugye ennyibe. Nagy fantázia sem kell, vajon miért... Legyünk reálisak! Ezek soha nem fognak a verbális szintnél továbbjutni - oszt akkor nem tévedek nagyot. A vörösök ezeket csak verbálisan b..zogatták, most meg a narancsosok b..zogatják őket verbálisan. Piti kis majmokat beáldoznak, de ennyi. A plebs meg rágja-rágja a gumicsontot, ők meg csak röhögnek rajtunk.
@reálisan: Nem lopnak???? Lefordítsam neked, mit jelent az, Balázs a fejlesztési pénzek felett diszponál? 60%-ot kell zsebbe/pártkasszába visszaosztani a pályázatokból.
@ursus artos:

"Szerintem lesz elszámoltatás, csak a felkészüléshez idő kell."

Készülnek a perkoncepciók?
@melchi zadok:

melchi zadok2011.07.22. 12:43:20
„Kedves Fabius!
Nem lehetne ezt popófaszt úgy kibaszni innen, hogy a lába csak a mno akolmeleg ölelésében érjen földet?
mindenki jól járna;”
Lófasz Hadnagy2011.07.22. 12:46:49
@melchi zadok:
„Shadow moderáció lenne az ideális (amikor csak ő látja a saját hsz.-eit, senki más). Így a balfasz leforrázva kullogna el, mert senki nem harapott rá a baromságaira, mást meg nem idegesítene fel, mert nem is látná a böffentéseit.”

Mindkét variáció elmenne, de látjátok kivel vitáztatok? Kár volt, nem kell vele szóba állni. Biztos haver, mert Berényi Konrád (onlinemarketing.blog.hu/2011/06/30/vissza_a_startra_ket_dobasbol_kimarad )
a Halk, birodalmi ének című művéhez írt kommentemet kimoderálta, sőt még azt is amikor egy magát, popocetepetl nevében sértettnek érző senki engem retardáltnak nevezett, pedig ott is csak összegyűjtöttem nevezett műveit.
Kevencünk Adatlapja:
popocatepetl 0 bejegyzést írt és 1635 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.2010.03.16. óta tag.
Teljesítménye darabszám tekintetében nem rossz, de a tartalmát illetően ítéljétek meg magatok:
MOST NÉZZÉTEK MEG POPOCATEPELT mai ÖNARCKÉPÉT!
popocatepetl2011.07.22. 10:02:43
Felugrottam horgászatból, benéztem, hát nem megint itt acsarkodnak és ugatnak a tehetetlen kutyák?
Mindegy, hörögjetek csak, de ne feledjétek:
A kutya ugat, a karaván halad.
popocatepetl2011.07.22. 10:24:42
@csárli hárper: Ne idegeskedj, inkább menj le a strandra, kutyuli! Persze csak munka után.
popocatepetl2011.07.22. 10:31:23
@Pontos: Szerinted nem halad, sokunk szerint pedig halad és jó irányba halad. Ez van.
popocatepetl2011.07.22. 11:03:41
Nehogy stroke-ot kapjatok, munkásőr kutyák! Pihizzetek, nyár van, holnap már napsütés is lesz!
popocatepetl2011.07.22. 11:05:28
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Shift a gomb neve, sok gépen egy vastagított, felfelé mutató nyíl a jele.
popocatepetl2011.07.22. 11:08:41
@milyen szép a Vértes, ó: Nem kell érveket találnunk a számotokra, az indexen ugató hazátlanok úgysem terelhetőek a helyes irányba, ők már menthetetlenek. Nem meggyőzni jövünk ide az ex-munkásőröket és elhülyült csemetéiket, hanem idegesíteni.
popocatepetl2011.07.22. 11:14:08
@milyen szép a Vértes, ó: Nem írnál 50 soros novellákat ha nem idegesítenénk. A mosolygó fejecske pedig vicsorgást takar, de sebaj, ez a cél. Az a legeslegjobb a mostani helyzetben, hogy megőrültök a tehetelenségtől.
popocatepetl2011.07.22. 11:17:38
@Squid: Pld az egyik családtagom magánnyugdíjpénztár-tag volt, kb 5-6 évig, kb havi bruttó 500e fizetéssel, a hozam 12000 ft. Ez aztán a nagy teljesítmény.
popocatepetl2011.07.22. 11:18:09
@tomwar: Akkor pá!
popocatepetl2011.07.22. 11:23:16
@milyen szép a Vértes, ó: Bezárt a bánya ahol szakszervezeti bizalmi voltál? Én sem lennék túl boldog a tatabányai panelban ahol nyáron még a napi 12 üveg söröd sem hűt le rendesen, így érthető az indulatod.
popocatepetl2011.07.22. 11:27:22
@Squid: Történelmi csúcs nem 2006-ban volt? Legalább a magad által hivatkozott cikkel ne hazudj szembe! És az okok is ott szerepelnek benne ... ha nem ragadtál volna le az index által elgusztustustalankodott címnél.
popocatepetl2011.07.22. 11:27:50
@akimellon: A zsidó szót te írtad le itt elsőnek.
popocatepetl2011.07.22. 11:28:42
@kissiú: És igazuk is van. Nem kell leállni egyezkedni a fajtáddal.
popocatepetl2011.07.22. 11:29:31
@orbánmentesítő: Forradalom? Dolgozni is lusták vagytok, majd pont harcolni fogtok. Pfff.
popocatepetl2011.07.22. 11:31:32
@Squid: Csak elfelejtik közzétenni a "működési költségeket", "tagdíjat" és hasonló finomságokat. És mit akarsz te számolgatni nekem? Tegnap néztem az egyenlegközlő levelüket. Újraszámolnád? Ezek szerint nem rosszul gazdálkodtak az imádott bankos bandáitok, csal esetleg "tévedtek"?
popocatepetl2011.07.22. 11:32:19
@kissiú: Nem vagytok a Nemzet része. Pá.
popocatepetl2011.07.22. 11:34:09
@tomwar: Szerintem pedig nem kellett volna figyelnie a nyugdíjára, ezért kapják a jó nagy jutalékot és tagdíjat az istenített bankáraitok. Ha pedig nem figyelnek, akkor húzzanak a jó tetűhintás apjukba!
popocatepetl2011.07.22. 11:45:06
@Boli: Na megjött a magát nemesi srajnak hazudó proletár is. Szevasz kutya!
popocatepetl2011.07.22. 11:45:39
@Boli: Félreértetted apádat! Nem kutyabőrösök voltatok, hanem kutyák.
popocatepetl2011.07.22. 11:48:00
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Aztán nehogy nemzeti összefosás legyen belőle, te kis fotelforradalmár! Ne nagyon rázd az öklöd, mert kilöttyen a sör és eláztatja a népszabidat!
popocatepetl2011.07.22. 11:48:00
popocatepetl2011.07.22. 11:49:17
@tomwar: Vállalkozom ... és tetszik, hogy szabályok születnek ... és tetszik, hogy be vanak tojva a mutyizó komcsoládék.
popocatepetl2011.07.22. 11:51:53
@Link Elek: ... és mégis feletted állnak több szinttel. Atyaég, akkor te mi lehetsz?
popocatepetl2011.07.22. 11:52:52
@Boli: Inkább tekergesd a fürtjeidet, nehogy bepáljanak a tetvek!
popocatepetl2011.07.22. 11:53:40
@gramercy: Nem szeretem. Na, jöhet a "poén".
popocatepetl2011.07.22. 11:56:55
@tomwar: Ipar. Cégeim vannak. Nincs szükség a folyamatos jelenlétemre a napi operatív munkához és most éppen horgász-szabadságon vagyok. Esett az eső, így bejöttem kicsit, várnom kellett egy emailre, közben benéztem az indexre, hogy jól vannak-e a kutyusok.
popocatepetl2011.07.22. 11:58:42
@Squid: Mi ez a prejudikáció? Nálam éhen halna bármelyik adóellenőr. Viszont még mindig nem tetszik, hogy sok-sok millióval támogatom a korkedvezményes bohócokat és a munkakerülő hitványakat.
popocatepetl2011.07.22. 12:00:36
@babraba: Óh, majd mindjárt nekiállok magyarázkodni egy kutyának.
popocatepetl2011.07.22. 12:01:38
@tovabb a jezsovi uton: Felesleges volt odatenned az "inkább" szócskát. Álmaid eddig is egyértelműek voltak.
popocatepetl2011.07.22. 12:04:23
@Boli: Örülj neki, ha mindenki értene hozzá, akkor nem lenne meg ez az előnyötök!
popocatepetl2011.07.22. 12:11:22
@tovabb a jezsovi uton: És lefejezték az országot szellemileg, erkölcsileg, ízlésileg, stb. Eredmény: pld te.
popocatepetl2011.07.22. 12:12:20
@blah: Álmodj, takonypóc!
popocatepetl2011.07.22. 12:16:43
Na, megyek vissza a partra, itthagyom a kutyusokat.
Jó csaholást, de túl ne pörögjétek magatokat, mert még kiégtek a nagy proletárforradalmatok megkezdése elott!
É ne feledjétek:
A kutya ugat, a karaván halad.

A „mi kutyánk kölyke” kiugatta magát, ennyire futotta, a mi karavánunk meg halad, jó éjszakát mindenkinek.

Ja, egyébként a blog nagyon jó!
@látjátok feleim szümtükkel: ÉS FABIUS

Szerintem az ő véleményük is szabad, és jogukban áll elmondani. Egy bizonyos határig. A határt a vállalhatatlan eszmék/normák terjesztésénél/hirdetésénél/népszerűsítésénél húznám meg.

Fabius ígért szűrést, remélem lesz belőle valami.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Nekem nem a véleményével van bajom, hanem azzal, hogy senkivel nem tud úgy beszélni, hogy emberszámba venné. De nem csak itt, máshol is ezt teszi, beleköt az élő fába is oly módon, hogy sértegeti, megalázó kifejezésket használ általában mindenkivel szemben. Ez sem türhető, nem csak nála, de másnál sem.
Egyébként te olvastál kedvencünktől véleményt? Mert én nem nagyon láttam még tőle ilyet.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ugyanaz a szűrő van nekünk is, mint a vabőrnek és a mandinak. Azokkal a blogsablonokkal megy, ezzel egyelőre valamiért még nem. Okos emberek - akik nyilván nem én vagyok - rajta vannak a megoldás keresésén.
@Fabius: Epedve várom.

@látjátok feleim szümtükkel:
(Visszanéztem az aktivitását)
Igazából nincs véleménye. Mindig csak mocskolódik. Másra mutogat. Tereli a témát.
szíjártó betegsége esetén remek papagájhelyettes válna belőle.

Megítélésem szerint a jelenleg hatalmon levők finoman szólva kevesebb erénnyel rendelkeznek az elődökhöz, még önmagukhoz képest is.
Ahhoz, hogy ország-világ szeme kinyíljon, milyen emberek is ők valójában, szükség van arra, hogy a fröcsögésük és hazudozásuk, tématerelésük és mellébeszélésük, valamint a visszamutogatásuk teret kapjon, mert egy jó bort csakis önmaga az áru tud eladni, azaz egy negatív emberről úgy tudják meg minél többen, hogy negatív, ha hagyjuk beszélni.
Ha példának okáért én holnap kiállok, és azt mondom, itt nincs deokrácia, akkor engem lehurrognak, hogy de van, mert ezt elmondhattam. Ha viszont azt mondom, a főnök lába büdös, és ezután hol az APEH (Nav), hol az ÁNTSZ, hol a kéményseprők, gázművek stb ellenőrzi nap mint nap a lakásomat, könyvelésemet, kertemet, vállalkozásomat stb. akkor az a legékesebb bizonyítéka annak, hogy nincsen demokrácia, és ezt nekem egyszer sem kellett kimondani, mindenki saját maga, ki hamarabb, ki később jut a vonatkozó következtetésre.

Ha majd a szűrés működni fog, kiszűröd, és onnantól kezdve téged nem idegesít, de azzal, hogy ontja magából a szart, esélyt kap arra, hogy még egy embert elidegenítsen az eszmétől.
@látjátok feleim szümtükkel:

Popóka és még néhányan ezért fizetést kapnak. Az a dolguk, hogy belekössenek mindenkibe, és szét offoljanak bármilyen topikot. Minden oldalnak megvannak az ilyen emberei, nincs kivétel.

Ha átnéztek rajtuk elmegy a kedvük és elhúznak a vérbe.
@Fabius: Ha kitiltod, akkor új nicken visszajön, és minden kezdődik elölről.

Ha kiszűrhető, akkor lásd előző kommentem.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Nem áll szándékomban kitiltani senkit. A véleményszabadságot elég komolyan veszem, még ha popókákkal együtt jár is.

Ezért dolgozunk a szűrőn.
@tomwar: Itt egy cikk a mondandód alátámasztására: Róna Péter elmondta: Európában egyedülállóan Magyarországnak van olyan pénzügyi rendszere, ahol lehetséges olyan szerződést kötni, melyet nem lehet követni, ezért egy teljesen független szakértői bizottságnak kellene górcső alá vennie a bankok szerződéskötési gyakorlatát.

Szerinte a hazai pénzintézetek jelentősen túlszámláztak az ügyfeleknek, ezért az Európai Bankfelügyeleti Hatóságtól kellene segítséget kérni, mert a szervezet szakmai hozzáértése megkérdőjelezhetetlen. Róna Péter "a bankok által összeharácsolt összeggel" csökkentené a devizahitelesek tartozását.

"Első körben stabilizálni kell a szerződéseket, úgy, hogy mindenki értse."
hvg.hu/gazdasag/20110722_rona_peter_devizahitel

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára Neked is ajánlom a fenti cikket, és azt mondom, sajnos nincs igazad. Sok értelmes ember nem látta és látja át ezt az egészet. Több empátiát...
@látjátok feleim szümtükkel: Árulkodsz a tanító bácsinak, kisfiú? Brühühü mikor lesz?
@Boli: Lekutyáztalak, nem lezsidóztalak. Ha neked a kettő ugyanaz, akkor az a te bajod.
@dbeata: De rá vagytok kattanva erre a "fizeti a Fidesz" baromságra. Nem tudtok elrugaszkodni a saját fajtátok szokásaitól.
@zeddez: "Államiban meg lenne nulla, sőt tőke se lenne semmi, mer már kifizették azt is a következő hónapban."

... gondolod te ... és írod le bizonyosságként ... liberális nagyképűséged jegyében.
@babraba: Nem baj, a majom még mindig közelebb áll az emberhez mint a kutya.
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Annál inkább meg kellett volna tanulnod te nagyon-nagyon okos.
@Battlestar Galactica: "Csak annyit szeretnék még a poszthoz hozzáfűzni, hogy a rá fogok hugyozni a Fidesz sírjára! "

Csak el ne felejtsd elobb kihúzni a liberálkutyus barátaid seggéből a hugyozódat!
@popocatepetl: Rossz emlékű ez a fajtázás, egyszer én is elragadtattam rá magam, és amikor valaki szólt, hogy mégse kéne, hát elgondolkoztam, és igaza volt. Most akkor üzenem tovább, hogy nem kéne fajtázni. Meg inkább egy boxzsákot venni, ha felgyűlt az agresszió.
A fizeti-n meg ne húzza fel magát, a libsibolsik is nap mint nap kapják a fejükhöz.
Cc: @Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Jót nevettem!
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: élvezettel olvasom a kommenjeit. És ez most nem a nyalás helye akart lenni. Kívánom, hogy tartson ki. Nekem már elment a kedvem kicsit, meg túl sok időt is elvesz, arra jöttem rá. Meg energiát.
@dbeata:

Nem szabad lelankadni, mert a fiúk apátiára játszanak. a minél kisebb részvétel jó a Zor-bánnak a választáson. Ezt ő maga mondta az amerikai nagykövetnek választás előtt 2010-ben.

Nem szó szerint idéze:

" Az lenne a jó, ha minél kevesebben mennénk el szavazni, mert akkor valószínűleg 2/3-ot kap, és le tud végre számolni a szocikkal."
Amióta ezt olvastam, azóta tudom, hogy a fiatal demokrata nemcsak megöregedett.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Na lankadni, azt aztán nem! Odavágok én, ha kell! Csak már nem ezzel kelek-fekszem adok-kapok. Csak szóljon, és jövök, az igazságérzetemnek rosszul esik,ami ma történik. (ami a szocik idejében volt,azok között is volt, ami nagyon nem tetszett).
süti beállítások módosítása