Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.27. 14:52 Fabius

Pártszavazás, Török átok

Címkék: mszp török zsolt gyurcsány ferenc pártszavazás

Nincs élet pártszavazás nélkül, ám vele meg pláne nincs - ez kép látszik kirajzolódni az MSZP háza táján. Nekem legalábbis ez következik a pártprominensek ámokfutásából. Egy hete kongresszusoztak, ahol a Gyurcsány platformja kisebbségben maradt, efölötti örvendésükben pedig rögtön fúrni kezdték a pártszavazást is, adott szó ide vagy oda. Szanyi kapitány őszödözése után most Török Zsolt üzent a pártszavazást preferáló MSZP tagoknak:

Lüke majmok vagytok, bi-bi-bí!

Meg különben is, aki a pártszavazna az unatkozó milliomos, és további romlásba döntené a hazai éhezők millióit, és még Jobbik bérenc is. Én a magam részéről hiányolom, hogy Török nem nevezte az osztályharc árulóinak kapásból a párt belügyeiről szavazni vágyókat, mert azzal lett volna teljes a kép. Nem értem azt sem egészen, hogy mitől vagytok ennyire befosva? Ekkora gáz, hogy az elméletileg népes tagság véleményt nyilvánít, amire majd adni kell? Hasmarsot és agylobot kell kapni azok véleményétől, akiket elvileg ti képviseltek? Ha Gyurcsány és platformja kisebbségben van a pártvezetés, a frakció és a tagság között is, akkor vajon mi szükség van egymás leturházására nekifutásból? Hogy akartok ti így hiteles, támogatást remélő ellenzékké válni? Beszéd van a demokráciáról, de a gyakorlat párton belüli alkalmazásától is agymenést, kézremegést és pánikrohamot kaptok.

Nem sokat javít a képen Török friss szánombánomja sem, amiben kifejti, én Istenem jó Istenem, megremegett az én kezem, vessetek a verembe, vagy verjetek a fejemre.
Este Gyurcsánnyal bevonulnak Kálmán Olgához, mi pedig fotelból figyelhetjük, ahogy egyenes beszédben igyekeznek meghajlítani a tér idő kontinuumot, hogy az időben visszaröppenve meg nem történté tegyék a fiaskót. Az egyetlen szerencsénk, hogy a tér idő gyakori megbontogatásától sem a világegyetem, hanem a szocialista párt fog meghasadni előbb vagy utóbb.

 

9 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr333018930

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Összejátszott-e Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal? 2011.06.28. 09:25:05

Ahogy egyre jobban maga alá gyűri a közéleti amnézia Gyurcsány Ferencet, úgy áll elő egyre érdekesebb követelésekkel. Igen, a magyar közélet egyik rákfenéje a pártfinanszírozás korrupciót éltető, átláthatatlan viszonyokat teremtő, közpénzeket mocsokba ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mint a paraszt, aki a jégesőben nekiesik kapával a szőlőnek, hogy "lássuk uramisten, mire megyünk ketten..."
teljesen meg vannak ezek buggyanva. nem elég, hogy a pártelnökük olyan... hogyismondjam... eccerű, még addig keresnek, amíg találnak egy szóvivőt, aki mégeccerűbb...
a fejükből meg bután néznek ki, hogy "demé' nemszeret bennünket anép??"
Tényleg úgy néznek ki, mint akik nem szeretnék,hogy a tagság közvelenül válassza a fejeseket.

A Kiss Péter-Lendvai-Szekeres triónak és a hűbéres Baja féle társaságnak van is mitől beszarva lenni, kizárt, hogy közvetlen választás után tűzközelben maradhassanak.
Török fácséján a kommenteket nézve bizony fejest ugrott a pöcegödörbe. A sértegetésért a tagoknál szaros, a mea culpáért a góréknál lesz az :-))
Ha Napóleon mögött is ott állt volna az MSZP puchlaci-lendvai-lamperth-stb vonulata, akkor a tagság a mai napig nem tudna a wWaterloo-i fiaskóról.
Nem látom ezt a posztot az mszp.hu-n ajánlóban!
meg fognak dögleni lassanként mi fiatalok ezt már megbeszéltük. elég szar arra várni hogy azt várjuk hogy anyáink nemzedéke kihaljon. de jóanyám is mikor eladta szavazatát egy havi nyugdíjért "elmultnyolcévbe" verve minket - ezt direkt neked néma bárány! - még büszkén mondta is: Meg is kaptam!.... Na fasza gondoltam. Az meg hogy 3 éve nem kapok munkát, meg csődbe ment a cég ahol dolgoztam mit se számít. Azt meg ugyse hiszitek el hogy keletmo.-n 2004-ben havi 60 ezret tudtál hazavinni diplomával ugyse hiszi el senki. Most már minden más! na nem a tolvajok színvonalának változása miatt. Hanem mert eljöttem. Ti meg egyétek túrórudit helyettem is!
egykori mszp szavazóként annyit tudok csak mondani, hogy az mszp a mai állapotában nyugodtan rohadjon meg.
ha 2014-ig nem növi magát ki egy normális baloldali párt, akkor legfeljebb én is faszokat rajzolok majd a szavazólapra.
Szegény Török és még mindig ő viszi a szót :)
Nagyon meg akarta szolgálni a bizalmat és hát így sikerült.
süti beállítások módosítása