Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/hadhazy-akos-ket-szerzodest-kotottunk-kinaval-es-a-kinai-rendor... (2024.04.26. 11:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.06. 10:54 Fabius

McLázár, a műparaszt

Címkék: fidesz lázár jános élelmiszeripar hamburgeradó

 Lázár János berúgta a nyitott ajtót. Nekifutásból. Most várhatjuk röhögve, hogy az arcon tompítás után megmagyarázza: ő így szokott leszállni a bicikliről, és nem rendszerkompatibilis aki nem utánozza. 

 
Ugorjuk át azt a részt, hogy a Mekdögleszben régen kiszolgálják a Lázár által támasztott igényeket, összetétel táblázattól játszótérig, és foglalkozzunk inkább azzal, amivel az emberek jótevőjének, Lázár Jánosnak is kellett volna, ha már ennyire kiemelt feladat a mit falsz paraszt törvény.
 
Bemelegítésnek vegyük például a nemzeti büszkeségként kezelt mangalicát. A fajtát körülvevő mítosz az alacsony koleszterintartalomról és telítetlen zsírsavakról megdőlt régen. A makkoltató ridegtartás nélkül Nemzeti Malacunk nem egyéb, mint egyszerű zsírsertés. Szeretjük, mert a húsa finom, de a lázári gondolatmenetet követve a mangalica tenyészeteknek nem játszóteret, hanem komplett sportcentrumokat kellene létrehozni  minden hizlalda mellett.  
 
Ha malacukat levágják és feldolgozzák, még cifrább a kép. Itthon viszonylag kevés serrano sonka készül belőle, inkább jellemző a formában vagy bélben hőkezelt húskészítmény, aminek szabványát így határozza meg a Magyar Élelmiszerkönyv
 
"Különböző átmérőjű bélbe vagy formába töltött készítmények. Húspépbe ágyazott, legalább 15 mm-es-egybefüggı pácolt húsmozaikokat tartalmazó, főzéssel vagy füstölés utáni főzéssel vagy sütéssel készült termékek. A húsmozaik pácolt ín nélküli marhahús, és/vagy íntalanított és zsírtalanított baromfihús és/vagy ín és kötőszöveti hártya nélküli sertéshús lehet. A hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 55%. "
 
Érted? Azt a terméket, aminek kicsit több, mint a fele hús, már sonkának nevezzük. A fennmaradó 45% meg nyilván az egészség megőrzését szolgáló adalék, amivel foglalkozni nem kell. Ilyen alapon a legegészségesebb húskészítmény egyértelműen a parizer. Az élelmiszerkönyv szerint azt a terméket nevezzük parizernek, ami:
 
"Legalább 55 mm átmérőjű, természetes, vagy műbélbe töltött húspépet tartalmazó, főzéssel hőkezelt, füstölt, (vízgőzzáró műbélbe töltött termék esetén) füstöletlen, vagy füst ízesítésűhomogén metszéslapú, jól szeletelhető készítmény. A hústartalom késztermékre vonatkoztatva legalább 40%. "
 
Azt ugye nehezen hisszük, hogy a kereskedelmi láncokban 3-400 forint/kiló áron kapható parizernek ennyi köze van a húshoz. A fogyasztok.hu utána járt a parizer körüli legendáknak, és érdekes dolgokat találtak. A gyártók szabados előírás értelmezésének köszönhetően a termékek sacc/kb 6% húsfélét tartalmaznak, a húsíz eléréshez külön aromát (nátrium-glutamát) , a színhez kárminsavat használnak. Ezek nyilván hozzájárulnak az egészségünk megőrzéséhez, és a gyerekek tízórai szendójába téve kevésbé ártalmasak, mint a hamburgerpogácsák. 
 
Lázár János büszke a földműves gyökereire, ma is az - többek között - élelmiszeripari készítményeket gyártó Gorzsai Mezőgazdasági Rt. igazgatótanácsának tagja. Ha valakinek, akkor neki tudnia illenék, hol kéne elkezdeni az egészségtelen élelmiszerek elleni harcot, ha nem akar multikat baszogató papírtigrisnek, esetleg fogalmatlan műparasztnak látszani. 
 

306 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr122961141

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valaki fordítsa meg Szijjártó Pétert a lovon 2011.06.06. 19:53:26

 Mert az biztos, hogy fordítva ül rajta. Különben nem mondott volna ilyet:"A hivatásos állomány képviselete nem lehet bohóctréfa, családok, emberek tízezreinek életével bohóctréfát űzni az egészen egyszerűen ízléstelen dolog" Nos, ha már...

Trackback: Lázár János kalandjai - első év 2011.06.06. 17:28:57

A Fidesz-frakció egy év után ismételten bizalmat szavazott Lázár Jánosnak és vezetőjének választotta hódmezővásárhelyi polgármestert. Nem állítjuk, hogy különös éleslátás kellett volna ahhoz, hogy ezt valaki megjósolja. Bár a szavazóknak mindössze...

Trackback: Kőkorszak a hűtőpultban 2011.06.06. 17:13:21

Mamutcombot, dínósonkát és tigrisfejhúst találtak három német szupermarket-lánc hűtőpultjában az elképedt vásárlók.Nem a paleolit korról elnevezett diéta előnyeit reklámozták Németországban a kőkorszaki finomságokkal. A "The fresh Stone-Age-Meat&q...

Trackback: Ételnek látszó bomba 2011.06.06. 17:12:08

Hogyan férhet el egyetlen gyorséttermi tonhalas-salátás szendvicsben 1220 kalória? A WebMD összeállította a 10 leghizlalóbb szendvics listáját. Azt eddig is mindenki tudta, hogy a gyorséttermek kínálatában nem éppen fogyókúrás termékek találhatók, bár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rájöttem:Lázárt az ellezék fizeti,hogy kompromitálja a fideSSt.
Ez egy beépített ember,teljesen lejáratja az amúgyis kormányzás képtelen pártot.
KÖCSÖG LÁZÁR, MEGÜTNÉLEK NAGYON. ÖRÜLÖK, HOGY HIGGADTAN ÉRVELHETTEM.
@darrenstar: :) Most add össze! Mi lenne, ha eldurranna az agyad! Nem ér annyit ez az egész köcsög banda, hogy idegeld magad rajtuk!

Ajánlom figyelmedbe ezt:

www.youtube.com/watch?v=fYYJKU2QSS0

Menni kéne, menni kéne, menni kéne...
A hagyományos magyar konyha persze nem igazán azt jelentette, hogy pörköltet, sültet, zsírosat, cukrosat ettek állandóan. Jó ha hetente egyszer volt hús az asztalon, sokkal jobban összhangban volt a bevitt és a felhasznált energiamennyiség egymással mint ma.

Az ok egyszerű: a legtöbben nem engedhették meg a zabálást úgy mint ma.
ha a zindexen olyan sugallatú cikket dezinformálnának a haladógondolkodó arcába, ami szerint lézer aszonta, hogy emberi szart enni nem valami praktikus, akkor a felvilágosult, kritikai gondolkodással bíró bloggerek mán erre rá 2 percre asztat kutatnák a google-re tapadva, hogy milyen vitaminok is lelhetőek fel a humán fekáliában :D
@troll ellenpólus: 28 % ment el szavazni, így az országgyűlési képviselő választás nem is volt érvényes.Tudod, hogy teljes legyen a kép, nem mint az MTI hírei.
@néma bárány: "Én arra lennék kíváncsi, hogy Lázár magától ilyen ostoba, vagy parancsot teljesít?"

Két célja van: 1. letaszítani Szíjjártót a DD (Dilettantizmus és Demagógia) trónjáról, és 2. utolérni antiimprilizmusban azt a másik Lázár Jánost.
Zsírt egyen, kinek kis esze van
zsírt, mert annak íze van
röfögj, heverj hátadon
ambróziám nevelője
hadd csillanjon szájamon
majd agyadnak dús velője
@kchkscak: De hát sajnos az túl átlátszó lenne. Még egy hülye se hinné el.
Megszavaztátok a 2/3-t, hát most ezt zabáljátok, ne a Mekburgert!
Lázár, Szargyártó Péter, Kósa , Orbán szar alakok és annak is látszanak!

Magyarok , itt az idő, Pintér féle, közrendőrből milliárdosi életpályamodellt mindenkinek!
Már aggódtam, hogy Lézer Jani beteg. Nem, él és virul. Ő most a "szélsőjobb ügyi megbízott". Valamivel csak mobilizálni kell a Jobbik szavazóit. Tovább basztatjuk a multikat ez úgy is tetszik annak a kultúrkörnek.
Az igaz magyar pálinkát iszik és szalonnát zabál.
Én ugyan elvben egyetértek Janival, hogy vissza kellene szorítani az egészségtelen ételek forgalmazását, de akkor az vonatkozzon a szalámira, a Hubertus-ra..., de még a vörösborra is. Mert az alkohol minden mennyiségben ártalmas.

Vagy az is előfordulhat, hogy Demján-Csányi nép-nemzeti jómunkásember vállalkozók "lassú éttermi" láncot szeretnének nyitni?

Elnézve a MCDonalds hihetetlen népszerűségét a Fidesz újra suhintott egyet az ágon amin ül.

Valószínűleg ebből sem lesz semmi, mint a Tesco vasárnapi bezárásából. Akkor meg minek hergelni a népet?
@tcom: "Valószínűleg ebből sem lesz semmi, mint a Tesco vasárnapi bezárásából. Akkor meg minek hergelni a népet? "

Nono... a BigMac világszerte általánosegyenértékes fokmérője az életszínvonalnak (ha nem volna eleve így, Vonnegut találta volna ki) -- olykor meg kell fenyegetni a tükrömtükrömöt, mert olyat mutat, ami a NER-ben elfogadhatatlan.
@tcom:

"Akkor meg minek hergelni a népet?"

Az már a Spanyol Inkvizícióban is úgy volt hogy ha az elítélt töredelmesen megvallotta bűneit, akkor jutalomból megfojtották mielőtt meggyújtották a máglyát.
@Yarod: "Kurva Szerény Képességekkel a Csúcsra"

SP paJalimpikon szellemi és gerincproblémái jogcímén?
Az is a kormányprogram része volt, hogy az embereket (akik egyébként valahogy választójoggal is rendelkeznek) módszeresen hülyének nézzék?

Vagy erre is van felhatalmazásuk?

A gondolkodást (illetve a saját élet[vitel] megállapítását) mikor tíltja meg a Nagytestvér?
Ezekkel a fideszes majmokkal nagyon elszaladt a szekér. Egyre nagyobb baromságokat találnak ki, aztán nem győznek visszatáncolni, meg magyarázkodni.
Vazz lehet kimegyek a rétre ezek után legelni valami zöldet mert az egészségesebb.....
remélem recsken vernek agyon, lézer!!!!
Orbán ötlete a Bohóc DVD, -SUPER SIZE ME- szorosan összefügg Lázár ötletével.
www.mimezis.hu/super-size-p-143684.html
@HVC: Nem volt kormányprogram..
@s: Egyetértünk. De vedd észre, Orbán 20 éve fekély a magyar politika testén, amitől nem tudunk megszabadulni. Demagógiája és hatalomvágya megakadályoz minden átalakítást, minden előre lépést. Sztálini személypolitikája hülyéket és tehetségteleneket juttat pozícióba.
Ha megbuktatjuk, a sok narancs zombi személyében hős lesz és megint az lesz hogy "nem tudta befejezni amit elkezdett".
Szerintem nem sok ez a négy év borzalom azért hogy végleg elkopjon, különben még 20 évet itt fogja okádni a mérget. De ehhez az kell hogy rendes, tiszta választásokon ismét megbukjon, hogy a sajátjai takarítsák el. Nagy árat, négy év ámokfutást fizetünk érte, de Mohácsot is túlélte ez a nemzet.
A mondást aktualizálni kell -
Viktor, Viktor, semmi sem tart örökké, 150 év alatt sem váltunk törökké!
Érdekes!

Répássy Róbert eleve nem adhatott vért, mint az [origo]-nak elmondta, alacsony hemoglobinszintje miatt. Navracsics Tibor pedig véradás közben rosszul lett, az ápolók a homlokára tett vizes borogatással, vízzel és csokival igyekeztek segíteni rajta. Egyedül Gál András Leventénél nem merült fel semmilyen probléma.

Répássy menjen orvoshoz, mert ráfér!

A vörösvérsejtek fő alkotóeleme ami vastartalmú hemből fehérjerészből (globin) áll és az oxigén és a széndioxid szálítására szolgál.

Az alacsony érték a következő állapotok velejárója lehet:

1. súlyos vérzés (vastagbél, gyomor)
2. máj cirhózis (túlzott italozás)
3. hyperthyroidizmus (hormnzavar)
4. nemkompatibilis vér transzfúziója
5. fertőzés
6. gyógyszerek
7. vegyi anyagok
8. súlyos égés
9. mesterséges szívbillentyű
10. szarkoidózis (gyulladásos sejtek)
11. karcinomatózis (rákosodás)
12. SLE - szisztémás lupus erythematosus (immun hiba)
13. vesekéreg nekrózis
14. Hodgkin-kór (rosszindulatú daganat)
15. lymphoma (daganat)
16. leukémia (fehérvérűség)
17. carcinomatosis (daganatos betegség)
@röhögő: "...te szopni jársz ide"

Nagyon remegett a kezed amíg végre legépelhetted az egyik kedvenc szavad? Cukika, nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy 80-as IQ felettiekkel eséllyes szembeszállj. 100 fölé már fel se látsz, a 130 felettieket már el sem hiszed.
@personal grata: "most még poénkodunk, de ha mindenki hozna még egy embert..... "

... akkor jó kannásbor-szag terjengene a téren.
@röhögő: "150 év alatt sem váltunk törökké"

Sajnos ti 40 év alatt homo kadaricusszá váltatok, most pedig 8 év alatt homo csótányicus gyurcsanyicusszá.
@thinker_: Vagy csak szerencséje van.
@regress: "már egy ideje nagyon csendben vagy"

Más dolgom volt, néha egyebet is csinálni kell, mint izéket megfigyelni hőbörgés közben. Csók ezen a szép keddi reggelen!
Magyarok , itt az idő, tömörüljetek egybe elégedetlen társadalmii rétegek, szakszervezetek, civilek, bármely párttagok aki a Fidesz banda ellen van...és egy 500 ezres tömeg el tudja söpörni akár a parlamentet is egészben!!!!!!!!!
Mindenesetre június 16 !!!!! ITT AZ ALKALOM!!!!!! A rendvédelmisek bohóc tüntetése! Ott még arendőrök is velünk lesznek ( az Orbán féle terrorelháritókat meg vagy le,.... vagy meggyőzzük)!!!!!!
@regress: Látszik hogy az általános iskolát sem végezted el ....
@popocatepetl: "Cukika, nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy 80-as IQ felettiekkel eséllyes szembeszállj. 100 fölé már fel se látsz, a 130 felettieket már el sem hiszed. "

- ESÉLLYES :-)) Jól van! Jöttél a napi szuridért? Már készítem is a haloperidolt neked.
Jó a cikk. A tévedés benne, hogy lázár műparaszt. Nem mű. Igazi. Echte. Minden ízében.
@popocatepetl: "Sajnos ti 40 év alatt homo kadaricusszá váltatok"

A "kétharmad" nyilván a palibáféle _elenálókból_ jött össze.
@Parajpuding: "Nem mű. Igazi. Echte. Minden ízében. "

A paraszt egyrészt ért valamihez, másrészt több esze van annál, mint hogy rendszeresen felköpjön és aláálljon.
a mangalica sohasem volt nemzeti malac

szegény, az is külföldi
Ejnye, Parajpuding, hát illik így megelőzni az ember fiát? :-)
@nesze nektek két harmad...: Ja. Nekem mind munkavállalónak nyilván érdekem hogy a szegény traffipaxozásban belefáradt rendőröket 40 évesen nyugdíjba küldjék. A nyugdíjukat nyilván örömmel termelik ki az életük végéig dolgozó kőművesek, takarítók, áruházi pénztárosok, kőfaragók és balett-táncosok...
Mit várunk egy országtól akinek a szavazói egy focistára és egy vívóra bizták a hazájukat?!
@alibaszna de bamba: Mert amikor egy privatizélésből megtollasodott gazemberre bízták akkor nyilván jobban mentek a dolgok. Észre kellene venni, hogy a problémák nem egy éve kezdődtek. Ami most folyik az a szar összetakarítása - a disznóól is akkor büdös igazán, amikor takarítják.
A bélbe töltött készítmény az nem sonka, szerintem, hanem kolbász vagy hurka (vagy disznósajt, de az a gyomorba megy). Tévedek?
én már kezdem leszarni azt ami ebben az országban megy. ez egy vicc. a sok hülye paraszt megérdemli ezt a narancskomcsi bandát. egyék meg amit lázár főz. 1-2év aztán egy lángosé má akasztás jár....
@midnight coder: Naja....
Ismerjük a dumát,hogy gyurcsány kúrta el,csak ez már unalmas!
Csak ezt ez a demagóg hatalom éhes kertitörpe és bandája is tudta amikor 3-4 évvel ezelött a parlament lépcsőjén szónokolt arról,hogy KÉSZ KORMÁNYPROGRAMJUK van a haza megmentésére!!!!
Úgylátszik elvesztették?!
Most maradt a visszamutogatás.
A gazember elkúrta és bevallotta.
A cezaromániás törpe,szintén elkúrja folyamatosan,csak nem vallja be és tovább hazudozik!
Ez kell a beeerkáknak.
Kikérjük magunknak Lázár Jánossal szemben a "műparaszt" jelzőt! Nem illik íly módon alázni azt, aki oly sok energiát fektet pártja, neve, családja megutáltatásába.
Lázár János a parasztság iskolapéldája, egy óriási, igazi bunkó paraszt!
Mellette pedig annyira sötét szegény, hogy, ha pontszerű megvilágítást alkalmazunk vele szemben, akkor is hat árnyéka van..(:
@midnight coder: "Ami most folyik az a szar összetakarítása"

Kevered a kavarással
@alibaszna de bamba: "A cezaromániás törpe,szintén elkúrja folyamatosan,csak nem vallja be és tovább hazudozik!
Ez kell a beeerkáknak."

- Adjátok a kezemre, egy óra alatt bevallja!
Még mást is.
@alibaszna de bamba: "Ismerjük a dumát,hogy gyurcsány kúrta el,"

Tényleg Gyurcsány kúrta el -- csak ez senkinek sem ad levelet sem a bolsevizmushoz, sem a gyengeelméjúséghez.
@Pajtás: Nem-nem,ha befizeted utána a lángosevési büntetést akkor eheted,úgy már nem egészségtelen.
A kormánynak is meg kell élni valamiből,nincs még elég adó,járulék,büntetés.stb...
@alibaszna de bamba: A legegészségesebb eledel a csattanó maszlag - kétharmados adagban tálalva.
@l.x.: Én az Orbán maszlagra szavaznék,némi Lázár lapu körítéssel.
Fura, hogy páran tényleg arról vitatkoznak, hogy valóban egészségtelen-e a dönciburger vagy nem. Mintha elhinnék, hogy a kormány tényleg aggódik azért, hogy valakit ötvenévesen elvisz-e az infarktus a sok telített zsírsavtól. Ugyan. Annyival kevesebbnek kell majd nyugdíjat fizetni.
Kiket vettek elő azért, hogy ilyen-olyan ürüggyel megadóztassák őket? Bankok, hipermarketek, telekomcégek és most a gyorséttermek. Mi a közös bennük? Megosztják a népet, de inkább utáljuk őket, mint szeretjük. Vagyis senki nem fogja sajnálni a bankokat, mert inkább a devizahiteleseket sajnálja. Ugyanúgy a T-Comot sem fogjuk sajnálni, hiszen hetente legalább háromszor szerepelnek a Homáron. Pénzszedés folyik, s amíg mi egymással vitatkozunk azon (feleslegesen), hogy jogos-e, addig helyettük végezzük el a piszkos munkát.
Egyébbként megértem Lézer elvtárs gondolatmenetét,fiacskám ne egyél a gyorsétteremben az egészségtelen,az árából veszünk gyors,egészséges,bitonságos autót,hogy hamarabb a parlamentbe érjek,oszt baromságokat tudjak kitalálni.
Tényleg,most,hogy megsértődött ez a büdösbogár és nem kell neki/az adófizetők pénzéből/ havi 1 milláért a biztonságos luxsus audi,most elkésik az ülésekről? Vagy hogy oldja meg szegény a közlekedést?
@VilMarci: "Pénzszedés folyik, s amíg mi egymással vitatkozunk azon (feleslegesen), hogy jogos-e, addig helyettük végezzük el a piszkos munkát."

Erről van itt nagybaszó!!!!!!

A beeeerkák,viszont nem veszik észre,lényeg,hogy a Kedves Vezérük az egészségükért aggódik!
@alibaszna de bamba: "hogy oldja meg szegény a közlekedést? "

Ott spórol az idővel, ahol tud: kihagyja a napindító kokaint és gyorsétteremben reggelizik.
@VilMarci: Egyébbként a végén a sornak mi állunk és mi fizetjük meg ezt a rengeteg különadót is és ezt nagyon jól tudják.
Csak azt nem értem,hogy akkor a balatoni kifőzdés sültkrumplija,vagy hamburgere mitől egészségesebb a multiénál?!
@alibaszna de bamba: Nem az. Csak egyrészt a kifőzdés kisember, őt nem szabad bántani. Ráadásul, ha a az adó termékalapú, akkor ugye hirtelen el kellene kezdenie mindenkinek nyugtát osztogatni minden szál virsliről. Tehát a kifőzdések kilobbizzák, hogy rájuk ne vonatkozzon az adó.
Végül pedig, mivel a kifőzdésnek ugyanaz a gyár/nagyker szállít, mint a Tescónak, az adó logikája alapján az következne, hogy a TG virslit is adóztassák meg, hiszen ugyanarról a termékről van szó.
@VilMarci: KÖSZÖNÖM!
Tehát kibaszottul NEM az EGÉSZSÉGÜNKRE vigyáz az a sok hazug féreg a kormányban.
Ez a lényeg oszt jónapot.
@popocatepetl: Én ezt nem állítottam (nem magamról beszéltem, és legfőképp nem tartom magam zseninek)de az is "szerencse", hogy belőlük meg megvezethetőkből évente több tucat. Meg is van az eredménye. Ja és nem a hozzászólókat minősítettem ,hanem a politikusokat.
@nyubocs: Annak talán mond is valamit aki ilyen szaron nőtt fel.
@röhögő: Észrevettem. Már sokkal korábban, mint ahogy a legtöbben. Minden buzeráns barom faszságának a kivárására viszont nincs mindig négy évem (buzeráns barmonkét), és szerintem Nektek sincs. Az életünk ennél sokkal gyorsabban múlik el. Tehát menjenek a büdös picsába ezek a tehetségtelen faszkalapok, méghozzá MOST.
Kicsit OFF, de ez sem piskóta...

www.youtube.com/watch?v=89TAsGkSDhM

Viktor, az igazmondó.
Az égiek is elhallgattatták tegnap, besokalltak.
Amúgy nem vagyok gyorskaja függő, de ma elmegyek a MOSZKVA térre és bevágok valami BURGERT!
Csak azértis!!!!!
@ellentengernagy: Észér vagy mi? :) Amíg nincs rajta az adó, aha? Sajnálod a szegény politikusoktól azt a kis pízt?
@röhögő: Ügyi vagy Cukika, hogy kiszúrtál egy elgépelést, bár biztos azt hitted (hiszen nem tudsz értelmezni egy magyar mondatot), hogy dupla ly-vel írtam az "esélyes"-t. Nem, Cukika, a szó "eséllyel" akart lenni, mint az a szövegkörnyezetből kitűnhet (ha valaki nem egy olyan intelligens izé mint te).
@l.x.: "A "kétharmad" nyilván a palibáféle _elenálókból_ jött össze."

Minden bizonnyal ellenállókra gondolsz. "Pali bá" szerintem is gáz köztársasági elnöknek, de ettől az eredeti megállapításom még igaz.
@alibaszna de bamba: inkább bízták volna megint egy részeges munkásőrre, egy besúgóra vagy egy tolvaj privatizatőrre.
@l.x.: "Két célja van: 1. letaszítani Szíjjártót a DD (Dilettantizmus és Demagógia) trónjáról, és 2. utolérni antiimprilizmusban azt a másik Lázár Jánost. "

3. idegesíteni az index liberál-kondáját.
@alibaszna de bamba: "Tehát kibaszottul NEM az EGÉSZSÉGÜNKRE vigyáz az a sok hazug féreg a kormányban.
Ez a lényeg oszt jónapot."

Jó is lenne ha a tiédre pld nem vigyázna, mert már így is túl sok levegőt szívtok el az emberektől.
@Boli: Nem is az adó maga basz fel, hanem az elv, hogy mostmár bármibe beleugatnak.
Nem is ettem végül burgert, elment a kedvem tőle. Csináltam inkább túrógombócot ;)
@popocatepetl: igazából a "feldolgozom az alapanyagot" rész az, ami megmozgatja a zsigereimet.
@nesze nektek két harmad...: "Magyarok , itt az idő, tömörüljetek egybe elégedetlen társadalmii rétegek, szakszervezetek, civilek, bármely párttagok aki a Fidesz banda ellen van...és egy 500 ezres tömeg el tudja söpörni akár a parlamentet is egészben!!!!!!!!!
Mindenesetre június 16 !!!!! ITT AZ ALKALOM!!!!!! A rendvédelmisek bohóc tüntetése! Ott még arendőrök is velünk lesznek ( az Orbán féle terrorelháritókat meg vagy le,.... vagy meggyőzzük)!!!!!! "

Fel sem tudsz napközben mászni a kocsma lépcsőjén, te fotelforradalmár.
@popocatepetl: nem fiú, férfi. mutass kellő tiszteletet elem szemben, te cseléd.
@Weöres Dániel: A "férfi" szót nem használhatom rád, mert akkor mit szólnának az igazi férfiak? Azt megértem, hogy nem tetszik a fiú kategória sem, mert kirekesztő, így legyen hát: izé. Kemény izé.
Üdvözlettel,
egy cseléd
@Weöres Dániel: dani dani! Szégyelld magad, nem szabad így beszélni a felnőttekkel. Na szia manóka!
@Georgigi: Nagyon ügyes kis manó vagy: egyedül rá tudtál kattintani két linkre is és még be is tudtad másolni ilyen sok helyre. Tapsi-tapsi és puszi arra a kis okos homlokodra: cupp.
@Georgigi: Szia te hermafrodita! Megkívántál, hogy negyvenszer szólítasz meg egy nap alatt? Sajnos nem vagyok a fajtádbéli, tehát esélyed sincs.
@popocatepetl:
Igazad van! Az emberi fajhoz vagyok besorólva.
@Georgigi: "Az emberi fajhoz vagyok besorÓlva."

Igen, mindig történnek adminisztrációs hibák.
@Yarod: Azt talán már mégsem kéne a helyesíróbajnok rovására írni, hogy az utóbbi olimpiákon gyöngén szerepeltünk. Mi köze hozzá?
@popocatepetl: pl. mikor téged nem küldtek kisegítőbe, mikor az asztalra szartál az iskolában.
@Weöres Dániel: Elmúlt éjfél, megint pöröghetsz, te manó?
@popocatepetl:
Inkább adminisztrációs hiba, mint gén, amilyen te.
@Georgigi: Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
@popocatepetl: Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
@Weöres Dániel: Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
@Intizar: Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
@Rónai Attila: nem iszok sört. Sem kétszer, sem máshogy.
@Weöres Dániel: Küldtem e-mailt. A többire is vártam volna a reakciót!
süti beállítások módosítása