Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.06. 10:54 Fabius

McLázár, a műparaszt

Címkék: fidesz lázár jános élelmiszeripar hamburgeradó

 Lázár János berúgta a nyitott ajtót. Nekifutásból. Most várhatjuk röhögve, hogy az arcon tompítás után megmagyarázza: ő így szokott leszállni a bicikliről, és nem rendszerkompatibilis aki nem utánozza. 

 
Ugorjuk át azt a részt, hogy a Mekdögleszben régen kiszolgálják a Lázár által támasztott igényeket, összetétel táblázattól játszótérig, és foglalkozzunk inkább azzal, amivel az emberek jótevőjének, Lázár Jánosnak is kellett volna, ha már ennyire kiemelt feladat a mit falsz paraszt törvény.
 
Bemelegítésnek vegyük például a nemzeti büszkeségként kezelt mangalicát. A fajtát körülvevő mítosz az alacsony koleszterintartalomról és telítetlen zsírsavakról megdőlt régen. A makkoltató ridegtartás nélkül Nemzeti Malacunk nem egyéb, mint egyszerű zsírsertés. Szeretjük, mert a húsa finom, de a lázári gondolatmenetet követve a mangalica tenyészeteknek nem játszóteret, hanem komplett sportcentrumokat kellene létrehozni  minden hizlalda mellett.  
 
Ha malacukat levágják és feldolgozzák, még cifrább a kép. Itthon viszonylag kevés serrano sonka készül belőle, inkább jellemző a formában vagy bélben hőkezelt húskészítmény, aminek szabványát így határozza meg a Magyar Élelmiszerkönyv
 
"Különböző átmérőjű bélbe vagy formába töltött készítmények. Húspépbe ágyazott, legalább 15 mm-es-egybefüggı pácolt húsmozaikokat tartalmazó, főzéssel vagy füstölés utáni főzéssel vagy sütéssel készült termékek. A húsmozaik pácolt ín nélküli marhahús, és/vagy íntalanított és zsírtalanított baromfihús és/vagy ín és kötőszöveti hártya nélküli sertéshús lehet. A hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 55%. "
 
Érted? Azt a terméket, aminek kicsit több, mint a fele hús, már sonkának nevezzük. A fennmaradó 45% meg nyilván az egészség megőrzését szolgáló adalék, amivel foglalkozni nem kell. Ilyen alapon a legegészségesebb húskészítmény egyértelműen a parizer. Az élelmiszerkönyv szerint azt a terméket nevezzük parizernek, ami:
 
"Legalább 55 mm átmérőjű, természetes, vagy műbélbe töltött húspépet tartalmazó, főzéssel hőkezelt, füstölt, (vízgőzzáró műbélbe töltött termék esetén) füstöletlen, vagy füst ízesítésűhomogén metszéslapú, jól szeletelhető készítmény. A hústartalom késztermékre vonatkoztatva legalább 40%. "
 
Azt ugye nehezen hisszük, hogy a kereskedelmi láncokban 3-400 forint/kiló áron kapható parizernek ennyi köze van a húshoz. A fogyasztok.hu utána járt a parizer körüli legendáknak, és érdekes dolgokat találtak. A gyártók szabados előírás értelmezésének köszönhetően a termékek sacc/kb 6% húsfélét tartalmaznak, a húsíz eléréshez külön aromát (nátrium-glutamát) , a színhez kárminsavat használnak. Ezek nyilván hozzájárulnak az egészségünk megőrzéséhez, és a gyerekek tízórai szendójába téve kevésbé ártalmasak, mint a hamburgerpogácsák. 
 
Lázár János büszke a földműves gyökereire, ma is az - többek között - élelmiszeripari készítményeket gyártó Gorzsai Mezőgazdasági Rt. igazgatótanácsának tagja. Ha valakinek, akkor neki tudnia illenék, hol kéne elkezdeni az egészségtelen élelmiszerek elleni harcot, ha nem akar multikat baszogató papírtigrisnek, esetleg fogalmatlan műparasztnak látszani. 
 

306 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr52961141

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valaki fordítsa meg Szijjártó Pétert a lovon 2011.06.06. 19:53:26

 Mert az biztos, hogy fordítva ül rajta. Különben nem mondott volna ilyet:"A hivatásos állomány képviselete nem lehet bohóctréfa, családok, emberek tízezreinek életével bohóctréfát űzni az egészen egyszerűen ízléstelen dolog" Nos, ha már...

Trackback: Lázár János kalandjai - első év 2011.06.06. 17:28:57

A Fidesz-frakció egy év után ismételten bizalmat szavazott Lázár Jánosnak és vezetőjének választotta hódmezővásárhelyi polgármestert. Nem állítjuk, hogy különös éleslátás kellett volna ahhoz, hogy ezt valaki megjósolja. Bár a szavazóknak mindössze...

Trackback: Kőkorszak a hűtőpultban 2011.06.06. 17:13:21

Mamutcombot, dínósonkát és tigrisfejhúst találtak három német szupermarket-lánc hűtőpultjában az elképedt vásárlók.Nem a paleolit korról elnevezett diéta előnyeit reklámozták Németországban a kőkorszaki finomságokkal. A "The fresh Stone-Age-Meat&q...

Trackback: Ételnek látszó bomba 2011.06.06. 17:12:08

Hogyan férhet el egyetlen gyorséttermi tonhalas-salátás szendvicsben 1220 kalória? A WebMD összeállította a 10 leghizlalóbb szendvics listáját. Azt eddig is mindenki tudta, hogy a gyorséttermek kínálatában nem éppen fogyókúrás termékek találhatók, bár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kíváncsi vagyok, az Astoriánál vagy az Oktogonon levő meki vagy bk hova épít sportpályát. Nem lepne meg, ha a végleges normaszövegben már ott lenne a megváltási ára a kritériumoknak. Ha nincs sportpálya a meki mellett, akkor az X Ft különadó, ha jár a papírkorona a kappan zsíros tejszínnel gyúrt fokhagymás vajban pácolt borsos tyúkbéltorta mellé is, aanak az ára Y Ft különadó.
A lényeg, hogy jöjjön a lóvé a rohattmultitól.
Én arra lennék kíváncsi, hogy Lázár magától ilyen ostoba, vagy parancsot teljesít?

Sok szemét kaját megetetnek velünk ez tény, azonban ennek felszámolását tényleg nem a hambihúsokkal kell kezdeni. A malackarajnak tök igaza van mikor azt mondja, a közétkeztetés sokkal nagyobb ellenség.
Ausztriában is vannak olyan törvények, hogy pl. nem ehetsz fagyit az utca bizonyos részein, vagy nem mehetsz utánfutóval egy esküvőre, de pl. boxolhatsz a kenguruval ha box kesztyűt adsz rá. Ilyesmi.
Nagyjából ezen a szinten mozog kedvenc bolsevik pártunk "színvonala" is.
Baszki azért a fogyasztok.hu parizeres összefoglalója kemény. Legendák ide vagy oda.
Először is, csak egyetérteni tudok a cikkel, egészen elképesztő és abszurd ez a javaslat, már megint!
Másrészt viszont úgy vélem, a javaslat céljával kapcsolatosan néhányan tévúton járnak, még a szerző is!
Gyorsétterem alatt nem csupán a burgerbáró/mökdónácc komplexumait kell ám érteni - legalábbis szerintem - ugyanannyira beletartoznak az egyszerű hamburgeresek, gyrososok, magyar tulajdonú, alacsony tőkéjű gyorskajálda láncok...

Innen nézve viszont felmerül a kérdés, vajon ténylegesen a multi láncok "megregulázására" megy ki a játék olyan előírásokkal, melyek nagy részét ők már teljesítik, vagy csupán ők képesek teljesíteni?! A cél tán inkább az, hogy letörjék az alacsony tőkével rendelkező kisvállalkozói konkurenciát és uniformizálják a piacot néhány nagyágyú előnybe hozásával?

McLázár úr lobbista netán??!

( a Pusztító című Sylvester Stallone filmben az "egyetlen" étteremlánc megvan, ugye?! :)
- Hölgyem, uram, kérem álljanak meg, ott nem mehetnek ki!
- Elnézést, de ezen az ajtón jöttünk be, megettük a hamburgerünket, ezért szeretnék menni a dolgunkra és ahogy látom, csak ez az egy ajtó nyílik az utcára.
- Ez így van, de az étterem kijárata az a másik ajtó ott jobbra.
- De az egy edzőterembe nyílik!
- A legújabb alkotmánymódosítás alapján aki gyorsétteremben eszik, annak a kezemben lévő táblázat alapján kiszámolt gyakorlatokat el kell végeznie az étteremhez kapcsolt sportkomplexumban.
- Alkotmánymódosítás? Mindketten az ELTE jogi karán tanítunk, amikor 16.30-kor eljöttünk ilyen még nem volt az Alkotmányban.
- 16.30? Az lehet. Lázár János és Rogán Antal 16.35-kor nyújtotta be a törvényjavaslatot az alkotmánymódosításról, a "Hülye hamburgerzabálók saját magukkal szembeni védelméről az emberek érdekében" címmel. Ezt a Parlament, széleskörű szakmai egyeztetés, általános és részletes vita után, 16.45-kor el is fogadta, köztársasági elnök úr, persze alapos megfontolás után, 16.55-kor aláírta, 17 órakor hatályba is lépett. Mos pedig 17 óra 3 perc van ugye...
- Akkor most át kell mennünk az edzőterembe?
- Így van. Ön mit fogyasztott, uram?
- Big Mac, nagy krumpli, nagy kóla.
- Ajjaj... Az 10 km futópad, 100 fekvőtámasz és 100 felülés. A hölgy mit fogyasztott?
- Csirkeszendvics, Fanta.
- Milyen Fanta?
- Narancsos.
- Jó, azért kedvezmény jár. Akkor 30 perc sámán aerobik lesz.
- Mi lesz, ha megtagadjuk?
- Nem mondtam? Ezzel kiiratkoznak a Nemzeti Egészségi Együttmozgás Rendszeréből, ami 17 óra óta bűncselekmény, ezért rendőrt kell hívjak.
- De a férjemnek tegnap meghúzódott a háta, nekem meg kitörte a cipő a lábam. Nem oldhatnánk meg másképp?
- Na, adjanak öt kilót és tűnés!
@Nekünk Mohács kell: Hülye :-D:-D

Nem járok mekibe, de ha ilyen lenne a rendszer egyszer tuti bemennék puszta kíváncsiságból. Tesztelném az ajtónálló fittness edzőt, mennyit bír fekpadon recsegés nélkül :-D
@ámbátor:
Ausztrália, bocsánat. :D
@Bunkológus: Ez legalább nem hülyeség. A sok marketing magyar termék között ideje rendet csinálni.

Ha most bemész egy szupermarketbe van magyar, magyarabb, legmagyarabb termék. Ha a szabályozást nem a nemzeti pántlikára fogják alapozni tartalom nélkül, hanem a tényleges Magyarországon gyártott termékeket jelölik vele, akkor simán támogatom.

De ugye nem kéne úgy járni, mint a magyarkodó marketingkampánnyal, amihez Bulgáriában nyomattuk a cd-t...
3-400 Ft/kg-ért parizer? Hol?
@néma bárány:

Parancsot teljesít of course. Nem a "saját törvényjavaslatait" nyújtja be, hanem amit a kezébe nyomnak...
"Lázár János berúgta a nyitott ajtót. Nekifutásból."

Szórakoztató hasonlat, tetszik, de sajnos nem ilyen vidám a helyzet. A McDonald's magától is épít játszóteret, ahová tud. Ha kötelezővé teszik, be lehet záratni azokat, ahová nem tud.

Épeszű ember soha nem is gondolta, nem is gondolja, hogy a gyorséttermi hamburger egészségtelenebb a bolti párizsinál, magyar büféárunál, lángosnál, nem is beszélve a nemzeti ételeinkről: pörköltekről, gulyásokról.

Az egész hadjárat nyilvánvalóan 1 célt szolgál, örömére tenni a kapitalizmust, plázákat, globalizációt, külföldi befektetőket (tudodkiket) gyűlölő nemzeti honfitársaknak.

A tömeg üdvözölni fogja, ha szívatják a mekit, mer csak. Magyarnak magyar hamburgert, csalamádéval, satöbbi! Erről szól az egész, szegény meki pedig hiába szenved, nem fogja megúszni.
@Nekünk Mohács kell:

Sétál egy szép nő az utcán.
Odamegy hozzá két pasi, az egyik megszólítja:

- Hölgyem, kérem jöjjön velünk, meghívjuk egy italra, elbeszélgetünk, aztán feljön velünk egy hotelszobába, ahol mindkettőnket kielégít, úhy ahogy mi szeretjük.

A Nő felháborodik:
- Mit képzelnek, szó lehet róla, azonnal rendőrt hívok, mégis miből gondolják, hogy egyáltalán..

Az egyik férfi közbevág:

- Hölgyem, a kétharmad az kétharmad!
Az kifejezetten tetszik, hogy ajándékot csak egészséges kaja mellé adhatnak a gyerekeknek.
Pár éve megdöbbentő volt látni Jamie Oliver műsorában, hogy az angol gyerekek hányingert kaptak a valódi ételektől. Ezt meg kell előzni.
Ez kurva jo ez a cikk.. hatalmas csillagos otos a varanusnak!!!!

Lazar egy taplo szar, anyja hatan megbaszta egy rendorlo, azota ilyen hulye szegeny
@Jakab Andor: a pörkölt maradhat nemzeti étel, de a gulyás napjai meg vannak számlálva, nagyon hasonlít egy másik szóra
@nyehehe: Nincs egészséges meg egészségtelen kaja. Egészséges táplálkozás van, amibe vígan belefér alkalmanként egy tucsogós hamburger, vagy akár disznótoros is. Ami egészségtelen, az az egyoldalú táplálkozás, bármi is legyen az, amit eszel, ha gyorskaja, ha lassú.
Ha kizárólag norbiupdate-en élsz, pont olyan káros, ha csak sovány joghurt-magos kenyér-papsajt diétán az se jobb.
"a húsíz eléréshez külön aromát (nátrium-glutamát)"
A nátrium-glutamát nem aroma, hanem ízfokozó.
Otthon a körömpölkölt mellé mikor kell majd tennem kalóriatáblázatot?
@néma bárány: @Jakab Andor:
Abszolut egyetertek, egyebkent semmi nem fog megvalosulni, mert abszurd az egesz, megint egy gumicsontnak tuno tortenet, ami azert megint azt jelzi, hogy a fidesz kommunikacios strategai nem teljesen hulyek:

- azt azert latni lehet, hogy az orszag egy jelentos reszen, az orszag lakossaganak a gyorsetterem, de akar a pizza is nagyon tavol all az eletviteletol.

en 35 vagyok, de emlekszem, hogy nagyanyam, de apam is ugy gondol ezekre, hogy nem rendes kaja, ha ettem egy pizzat, akkor azert vacsorara egyek valami "rendeset", meg az nem kaja, stb.

Tozsgyoker budapestiek vagyunk, belvarosiak.
Innentol teljesen okos dontes feldobni egy gonosz multi, fizessenek ok a nagy profitjukbol jatszotereket tortenetet, a szavazobazis teljesen elegedett egy ilyen kezdemenyezessel.

Minden kicsit elelmezesben tajekozottabb tudja, hogy nem ezekkel van a gond, ezek nem kotelezo termekek, nem ettol sportol valaki vagy nem, nem ettol tulsulyos, hanem - ahogy azt tobben leirtak - az oktatasi rendszerben van a hiba.

Nincs mozgas, nincs rendes etkeztetes, nincs PENZ erre, nincs penz az iskolak jatszoterenek felujaitasara, vagy uj epitesere, nincs penze az onkormanyzatoknak (EU-s tamogatas onreszre sem, de a Magyar Allamnak a tamogatas lehivasahoz szukseges MÁK forrása sincs meg), innetől adott h valakivel valamilyen módon jó lenne megfizettetni.

Pláne, ha az állam majd átveszi az önkormányzati feladatok egy jó részét, és már nem is az önkormányzatnak kellene az önrészt előteremteni, hanem teljes mértékben az államnak.

Okos parasztvakitas.
@ámbátor:
ez kurva nagy igazsag...
De lazar nem tud semmit mert egy tajekozatlan faszparaszt. Az a durva, hogy egy 45 perces tovabbkepzes kereteben siman fel lehetne fogni, ha valaki altalanos iskolai szinten porogne, de hat szegeny fereg lazar es viktor, meg aszijjartopepike es a rogan toncsi azok degeneralt mikiegerek mind... idegennyelven sem tud egyik sem.

Bazd meg, komolyan azt hittetek, hogy olyan emberek, akiket titkarnonek nem venne fel az ember netto 120-ert majd jol el fogjak vezetni az orszagot?
@gramercy: Mire hasonlít a gulyás? A kommunizmusra?
Az ominózus fogyasztok.hu cikkel van egy kis probléma, ami az egész bagázst hiteltelenné teszi azzal együtt, hogy a leírtak tényszerű részével nincs gond, csak a következtetéseik érdekesek. Azt írják (és te is átveszed):

"A parizer fehérjetartalmának például minimum tíz százaléknak (m/m) kell lennie, ami nem egyenlő a hústartalommal. Az izomból származó fehérjének előírás szerint az össz-fehérjetartalom hatvan százalékának kell lennie, gyors fejszámolással tehát leszűrhető: a parizernek legalább hat százalékban kell húst tartalmaznia."

Igazi politikusi csúsztatás (Lézer Jani is ide járhatott órát venni), hogy a hústartalmat összekeveri a húsból származó fehérjével. A sertéscomb kb 20%-ban tartalmaz fehérjét. Ezzel tessék összevetni a parizer fehérjetartalmát. Ha figyelembe vesszük, hogy nem combból készül, hanem nyesedékből, aminek kisebb a fehérje tartalma (de még mindig hús, csak zsírosabb), akkor legyen mondjuk 15% a felhasznált hús fehérje tartalma. Ha a végtermék 6% húsfehérjét tartalmaz, akkor ez a 6% azt jelenti, hogy a termék 40%-a bizony hús (kicsit zsíros, de bőven hús).
Remélem nem túl bonyolult ez a gondolatmenet.

Szóval nettó Lézer Janis csúsztatós kamu, hogy 6% a hústartalma.
Van Isten! Mindig is mondtam! Bár mellé ment Zeusz nyila, de azért első próbálkozásnak nem rossz...
A sok süketelést a villamos hálózat sem bírta!

index.hu/belfold/2011/06/06/aramszunet_miatt_elmaradt_orban_beszede/
2 dolog kene

1) felvilagositas
2) tomegsport

1) sajnos nem lesz - felvilagosult gondolkozo ember a fideszre nem szavaz...
2) tomegsport: abbol nehez sokat lopni, plusz sokaig elnek az emberek, igy nyugdijat kell fizetni nekik :(
@KopaszMercis: :)
1. Lézer elvtárs sem szeretné.
2. Üldözéses kormányülés? A rendőrségi szakszervezet még megcsinálhatja!
@KopaszMercis:
sajnos az utolso mondatod minden betujet kobe lehetne vesni, +1
@karnak: Ráadásul, ez garantáltan pártfüggetlen! Mármint a lopás...
@karnak:
De tenyleg, ha Orban Viktor jelentkezne nalam adatrogzitonek, nem tul valoszinu, hogy felvennem... lehet, de valszeg nem. Es nem azert, mert rasszista vagyok, es nem vennek fel oreg buta ciganyt.
@Boli: jaja, csak pont nem arra a kommentre gondoltam amire reagaltal:)
@Boli:
O arra gondolt, hogy a magan szektorban egy laser/orban/szijjarto fele figura netto 110 + kaja jegyet tudna csak osszeszedni, es volt aki elhitte, hogy majd o jol megmutassa, hogy mi kell legyen ebbe az orszagba'!
@Jakab Andor:
Én szívesen fizetnék a hamburgerekre +10-20 Forintot, ha ez az egészségügyre menne...

Amilyen gyakran én hamburgert eszek...
Az egészséges táplálkozásra a kormány magasról tesz. Az égadta világon semmi esélye annak nincsen, hogy TÉNYLEG az egészségtelen ételeket büntessék: rendes magyar kenyér, zsír, pörkölt.

A hamburgert és chipset lehet ezzel az ÜRÜGGYEL megadóztatni, a multikat szívatni, hogy örüljön a sok kárörvendő. Mert GYORSÉTTERMI hamburgert nem árulnak sokan, csak sokkal rosszabbat. Csak nem gondoljátok, hogy a sarki büfést is majd játszótér építésre kötelezik. :-)

Ez egy kommunikációs trükk, svindli és hoax, maximum ha nagyon jól sikerül, hát tényleg lesz hamburgeradó.
sokkal egészségesebben élhetnénk, hogyha az ilyen janiszerú ámokfutókat eltávolítanák a húsosfazék közeléből. ezek ugyanis kikapkodják a szebb falatokat, ami moslék a végén a fazék alján marad, azt meg a nyakunkba öntik. de a legrosszabb, hogy közben még hülyeségeket böfögnek, röfögnek és finganak is hozzá.
@Tedat: Elveimmel ellentétes.

Fizetsz adót így is, 25 százalék ÁFA-t minimum.

Milyen alapon pont az egészséges gyorséttermi hamburger árát terhelnéd plusz adóval? Miért nem az egészségtelen zsíroskenyérét?
@Jakab Andor:
Viszont hosszutavon, vagyis kozeptavon a jovedelem nagyresze onnan elvandorol es akkor baszhatjak az adojukat, amire kozben megtanulnak szamitani... az elegans ebben az, hogy pl a manyuppal is igy voltak. Szep uj vilag.
Ez volt-e már?

"Okosabb lenne, ha inkább az iskolai menüt szabályoznák" malackaraj.blog.hu/2011/06/06/lazar_s6_janosnak_is_a_gyorsetterem_a_mumusa
@Jakab Andor:
"Milyen alapon pont az egészséges gyorséttermi hamburger árát terhelnéd plusz adóval? Miért nem az egészségtelen zsíroskenyérét?"

A gyorsétteremről én is tudom, hogy egészségtelen, de mégis néha betérek oda.
A 25% AFA pedig az egészséges ételeken is ugyanannyi, tehát a plusz adó így indokolható.

Zsíroskenyeret viszont nem eszek :-)

Amúgy azt is támogatom, hogy a cigisek sok adót fizessenek a cigisdobozra -- de ez már most is teljesül.
@GGG77: pl miskolci punnyimárket 169 Ft/ fél kiló. Hungerit típusú, címkéje szerint 60% csirkehús.

Ez mondjuk állagát tekintve nehezen hihető.
Talán életszerűbb lenne a törvényes adókerülő, minőségellenérzést hírből sem ismerő őstermelői réteg körmére nézni, lennének szívesek végre részt vállalni a közteherviselésből... Ja, hogy kisgazda törzsszavazók, és mint ilyenek a Fidesz számára érinthetetlenek...
@KopaszMercis: hat az kozismert, h hadilabon all minden technikai kerdessel, de ha o a vilag ellen harcol.

sajos nem az a baj h orban nem twitterezik, hanem az h minden pozicioba osztalyvezeto alatti szintig segghulye, hozza nem erto embereket raktak be. minden szinten, szinte minden (sugar v skala volt ez?:)), aki vallalkozik az tapasztalja.

olyan nincs, hogy egy ekkora orszagban 10 eve ul egy hithu fideszes, aki valamilyen szakmaban nem kapott munkat es ert valamihez, csak ..kivart, hogy jojjon a forradalom.

komolyan napi szinten tapasztalom kozigazgatasban, allami cegeknel, stbstb h semmihez nem ertenek, amit irtal, olyan emberek lettek most vezetok, nehany nagyon komoly poziciot leszamitva.

de hiaba okos egy mfb igazgato, akinek meg 4 allast soztak a nyakaba, mert megbizhato, ha az alatta levok akik operativan kene csinaljanak valamit, eloterjesztenek otleteket nulla tapasztalattal es tudassal rendelkeznek.

ezert all minden, es rombolnak le mindent ami mukodott eddig... nem azert mert le kell, hanem mert nem ertik h hogy mukodik.
@KopaszMercis:

Hát persze. Az a baj, hogy amikor a gyorséttermeket tönkreteszik, akkor azok majd szépen nem bonyolítanak milliárdos forgalmakat, és akkor nincs ÁFA és nyereségadó bevétel sem, és még jópárezer munkahelynek is lőttek.

Ez a gond, amikor mindenki PLUSZ adókat akar, a már így is elviselhetetlenül sok adó mellé és fölé.
@Tedat: A helyzet az, hogy a közhiedelemmel ellentétben a gyorsétterem NEM egészségtelen. Az igazság az, hogy sokkal EGÉSZSÉGESEBB, mint amit az átlag magyar életmódszerűen eszik. A demagógián kívül semmi racionális ok a büntetésükre nincsen.
@Jakab Andor: Viszont a "propagandagépezetben" jól néz ki, egy bizonyos IQ alatt "zabálják" ezt a politikusi gyorsszart.
A pacal biztosan is egészségesebb, egy kis körömpörkölttel! fehérkenyérrel, házipálesszel! Adómentesen...
Egyébként szinte minden egészségtelen, de a mértéke nem mindegy, meg az egyoldalú táplálkozás. Valaki előbb írta a mérték a lényeg. Lázárból ennek a tizede is sok lenne, aztán meg mégis a pofánkba nyomják!
@Boli: Nem szinte, hanem minden egészségtelen! A testmozgás, táplálkozás, szex, - minden. Az élet, úgy ahogy van, halálos kimenetelű, és gyógyíthatatlan. Lappangási ideje 60-120 év.
lázárjános nem műparaszt! a szó klasszikus értelmében vett valódi tudatlan, tájékozatlan, igénytelen, szűk látókörű, viselkedni nem tudó gyökér, aki a földművelésből csak a koszt szedte magára. Igazi fideszes. Mind ilyen, felkapaszkodott agrárprolik a koleszből. Ezt imádja a többség ebben az országban, legtöbbjének a szájába is szarhatna lázár és fajtája.
Az egészségtelen kajákra kivetett adóval pótolni kell az egészséges otthoni pálinkafőzés miatt elmaradt jövedéki adókat.
Lázár egy műparasztos suttyó paraszt aki egy suttyó enyveskezű parasztnak nyal be naponta csontig .micsoda élet. igaz, audi jár érte...
Én csak azon csodálkozom amikor olvasom a parlamenti tudósításokat hogy hazudoznak csúsztatnak a Fidesz képviselői és semmilyen más véleményt meg sem hallgatnak(mindenhez ők értenek ők mindent tudnak tele vannak szuper ötletekkel rajtuk kívül mindenki hülye, buta csaló gazember) ráadásul megveszekedett ellenség.Persze nem nehéz nekik egy ilyen okos emberrel e hátuk mögött(aki kiváló jogász kiváló gazdasági szakember kiváló ember és kiváló focista nem is tudom még mi mindenhez ért kiválóan.Ilyen csak ezer évente születik .Hála Isten! Mert akkor már rég éhen döglöttünk volna.
fabiusnak javaslom megtekintésre a Super Size Me című doksifilmet. azt nem a fideszesek forgatták, úgyhogy nyugodtan megnézheted.
a világon mindenhol köztudomású, hogy a gyorséttermi szarok nem egészségesek, de itthon az idióta balos bloggerek még ebből is politikai kérdést csinálnak.
@Jakab Andor: egyél ott egy ideig, majd meglátjuk.
@thinker_: Rendben. De elobb forgassunk man le egy olyan folmet, ahol egy teljes honapig zsiroskenyeren el valaki, jo?! Aztan utan beszelhetunk...
A párizsit lényegében azért találták fel, hogy szeletelni lehessen a vizet.
zsííííír :D

desznyó_zsíííííííír_király_karaj

+ zsííírsháágh ! karaj !
@Bergeroth: Texas-ban tilos lasszóval halat fogni. :P

@thinker_: Az a film egy rohadt nagy hazugság. De neked úgy is mindegy már.
@thinker_:
csavokamnak adtal volna mindennap disznosajtot 4.nap megdoglik.. nem elhizik, megdoglik.
@thinker_: Egyél tradícionális magyar kaját (főételt) napi 3-szor minden nap 3 hónapon át, nulla mozgás mellett. Kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lennél fitt a végére...
@thinker_: Néha szoktam, és nem akarom, hogy plusz adóval drágítsák. Ez a fickó most tolta le a 25.000-dik Big Mac-jét, egészséges, mint a makk:

www.usatoday.com/news/offbeat/2011-05-21-big-mac-milestone_n.htm

Persze, a Fidesz nem büszkélkedhet azzal, hogy a gyorséttermek elleni demagóg propagandatámadást ők találták volna ki. Mi általában abban jeleskedünk, hogy a világ legidiótább dolgait kombináljuk össze, hogy a leginkább elviselhetetlen élet jöjjön itt létre.
@thinker_:

Nemrég olvastam egy arcot, aki éppen a 25.000-dik Big Mac szendvicsét ünnepelte, és köszöni, egészséges, mint a makk.
MEKI

A Mekibe’ eszek,
Ott nincsenek szeszek,
Csak a kóla, meg a
Zsírsav, az ómega.

Halott marha nem üt,
Úgyhogy ezt a menüt
Nyugodt szívvel eszem.
Hé, mért néz rám e szem?!

Jaj, a WC-s nénit
Harapdálom én itt!
Van ereje neki
S kiseprűz a Meki-

-bőőőőőőől!!!

Illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/06/meki.html
@néma bárány: Pedig a menza sokkal egészségesebb. Én is sokkal soványabb voltam amíg azt ettem. Fostam tőle mint orbán a rendvédelmisektől. Szóval nem sok kalória maradt bennem ami hizlalt volna...
Élvezet olvasni ahogy fabius és fajtatársai egyre ingerültebbek, egyre tehetetlenebbek és egyre jobban vergődnek. Már szinte minden bekezdésbe jut egy indulatos kifejezés. Nem baj, kapjatok csak takonygörcsöt!
Lázár szar alak vagy és annak is látszol!

Hogy lett Pintér "keresztapa" Sándor közrendőrből becsületes úton, cca 20 év alatt milliárdos?

Ilyen életpályamodellt minden rendvédelmisnek Orbán Alekosz!!!!
@sisszi: Még szerencse, hogy vannak azért még hozzád hasonló úriemberek is.
@Boli: Szevasaz kutyabőrös cukika! Lázásból valóban sok lenne a tizede is, jól mondod. Belőled viszont jobb lenne kétszer ennyi, tehát irány a Duna és tessék szépen püffedni!
@popocatepetl: szevasaz => szevasz, Lázásból => Lázárból
ha mostanában lázár jános marhaságaival találkozom, mindig ez a bede-féle "villáminterjú" jut az eszembe
klasszikus! :)

Villáminterjú Pokorni Zoltán XII. kerületének polgármesterével
2010.11.09. 23:52 Bede Márton

Bede Márton: Pokorni úr, azzal sem tudta jobb kedvre deríteni Lázár frakcióvezető urat, hogy megígérte neki, hogy ha majd ő is végigszív 16 évet ellenzékben, akkor majd egyszer ő is eljátszhatja a jó rendőr szerepét a kormányban?
Pokorni Zoltán: Nem.
Bede Márton: Köszönöm az interjút!
@gorcsev54: de ezer évente kettő ilyen zseni is születik, hiszen itt vagy te is, orákulum.
Az a nagy helyzet, hogy ormós nagy barom az, aki a gyorsétteremláncokat rá akarja venni a koleszterinben és transz-zsirokban szegényebb ételek előállitására. A gyorsétteremláncok azt hiszem kb 103%-ban növényi olajat használnak a sütéshez. A hambi marhából van. A margarint, amiben a transz-zsirok nagyobb arányban előfordulhatnak, hírből sem ismerik.A vajat, ami koleszterinben gazdag lenne, ugye, ismerni ismerik, de nem használják.

A gyorséttermi kaja nem egészségtelen. Egy gond van vele. Ha az ember megéhezik, beugrik és leküld egy duplaburger nagy krumpli nagy kólát, gyenge 900 kalóriáért, ami kicsivel több, mint amennyi egy komplett ebédre ajánlott, és ugy gondolja, hogy tízóraira elég lesz. Aztán leküldi mellé később a másik 900 kalória ebédet, meg a reggeli, meg a vacsora, közben nass. Úgyhogy befigyel naponta 2500 kalória, miközben elhasznál 2400-at. És a napi 100 kalóriácskák szépen lerakódnak. Úgyhogy a big mac-cel nem az a baj, hogy egészségtelen, hanem az, hogy ebéd mellett tizóraira-uzsonnára eszik. Mert ebédnek meg prosztó.
Kérdés, hogy mit szól ehhez a Balatonon a lángosos a hamburgeres, a palacsintás, meg az argentin halból sütő halárus? Biztosan kifogja bővíteni a strandot! No meg majd sörért fekvőtámaszt kell majd nyomni.
Nagymamám(akin kívül úgy érzem senki nem ért a konyházoz, és 85 éves nagyapám a megmondhatója mennyire égészségesen főz) lebaszott, amikor egyszer elkezdtem okoskodni mangalica ügyben, talán Lézernek is el kellene szégyellnie magát, és ajánlkozni a beles tál kimosásához.
@DarthVader:

Persze. Egészségtelen az, ha az ember túl sokat eszik. A hírhedt Super Size me egy lejárató propagandafilm, nem több.

A fickó napi 5000 kalóriát nyomott be, intenzív testmozgás nélkül. Az égadta világon semmi csodálkoznivaló azon nincs, hogy ha 1 hónapon át minden nap 2x annyit eszel, mint amennyit felhasználsz, akkor hízol.

Ezt úgy eladni, hogy a McDonald's egészségtelen, elképesztő demagógia.

Persze, nem a Fidesz találta ki. De vevő rá! A McDonald's itt nem csak egy ilyen dokumentumfilmmel, hanem állami propagandával néz szembe, sőt hamarosan még adókkal is.
@thinker_: A "Super Size Me" nem a magyarokról szól. A film azokról szól akiknek a magyar melósnál sokkal, de sokkal kevesebbet kell dolgozniuk egy ilyen embertápért.
A magyarok az olcsó szemét kajákkal mérgezik magukat, aminél még a mekkdonaldszos szarok is sokkal egészségesebbek.
Apró, de lényeges különbség...
hátha még tudnátok,hogy a magyar éttermekben mit kaptok.ot nincs maradék,hulladék,újrahasznosítás magas fokon.azért a lázárt hőkezelném 1-órát
Bohócforradalom: visszavonják a Fidesz-KDNP szavazatait

Június 16-ára békés fővárosi demonstrációt hirdetett az alkotmányos jogok védelme érdekében magánemberként Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke és Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke hétfőn Budapesten.

A sajtótájékoztatón Kónya Péter az akciót "bohócforradalomnak" nevezte, közlése szerint a jövő csütörtöki eseményre minden olyan civil és társadalmi szervezetet, szakszervezetet és állampolgárt várnak, aki bizalomvesztés miatt "visszamenőleges hatállyal" visszavonná a Fidesz-KDNP-re tavaly leadott szavazatait.
Mint mondta, a megmozdulás során az Alkotmány utcában felállítandó fülkékben lehet majd "voksolni" arról, hogy visszavonják-e a tavalyi szavazataikat az ott megjelentek, s ha úgy döntenek, hogy igen, akkor a Sándor-palotához, a köztársasági elnök hivatalának épületéhez vonulnak, hogy "érvényt szerezzenek a nép akaratának".

Orbán, a villám már jelzett, hogy itt az idő elhúzni!
@popocatepetl: Értem én, hogy a túlsúlyod és a löttyedt egód frusztrál, mellé társul még ez a langyi stílusod, ferde hajlamaid - épp ezért társalogj valaki mással kisköcsög!
Egyetlen értelmes hozzászólásod egyetlen témához sem született még, csak mocskolódni tudsz. Érvet, ellenérvet nem tudsz hozni, normálisan beszélni képtelen vagy. Értem én, hogy minden baromnak lehet számítógépe, meg fizetnek is neked ezért, de annyira az alja vagy a narancskomcsiknak, hogy hozzád nem alacsonyodok le.
Élvezd, de lehet, hogy egyszerűbb lenne, hogy ha a túlsúlyodat és a kreténségedet kezeltetnéd. Vagy a kasztrálás miatt lettél ilyen?
szôke vagyok, a címet nem értem, miért mû? nekem 100%-ban original parasztnak tûnik.
@kovi1970: Arról nem is beszélve, hogy 5000 kalóriányit tolt belőle naponta a film szereplője.

Egyél BÁRMIBŐL 5000 kalóriát, és nézd meg mi lesz.

Másfelől, ha például valaki CSAK narancsot enne, elég hamar belehalna. De ez NEM azt jelenti, hogy a narancs egészségtelen.
@DarthVader: Egy ilyen világban, ahol tényleg egyfolytában rohanunk, szinte majdnem mindegy, hogy mit teszel, ha csak egyoldalúan étkezel. Ha hetente 1x, 2x eszel ilyen gyorséttermi sz@rt, az még belefér. De akkor csak irodakukac lehet az illető, mert az a kaja egy normális fizikai igénybevétel esetén édeskevés, ráadásul aránytalanul drága. Nem egy étterem van, ahol azért a pénzért, amiért a MC-ben jóllaknék, rendes és hatalmas adagot kapok egy normális étteremben.
Az csak hab a tortán, hogy van pár éttermes ügyfelem, ahol remek adagokat adnak és még a konyha is oké! De azt sem szeretném napi háromszor enni, mert attól is padlóra lehetne kerülni, vagy mint előbb valaki említette a napi 3x disznósajtot. Na az még valami dúúúrva lenne!
Minden hentesbolt mellé olimpiai parkot!
@thinker_: csak annyira nem egészséges, mint bármi más, amit otthon sütsz. Ez nem balosság kérdése. Persze ha egy nap valaki megzabál 3 bigmeket, 4 nagy krumplit, meg rákúr 2 liter kólát, plusz eszik reggelit meg vacsorát otthon, hát persze, hogy nagy lesz a picsája.
Abban az országban, ahol az emberek alsó hangon 50%-a bagózik, majdnem zavargások vannak belőle, ha a cigarettázókat ki akarják baszni az éttermekből, ráadásul fejenként legalább 12 liter tisztaszesznyi pia fogy, az is leginkább olcsó égetett meg kannásbor formájában, nem a mcdonalds a tényleges főellenség.
Latszik, hogy Lezer Janos meg sose forditotta meg a Mekis talcan levo papirt.
@popocatepetl: Látom, nagyon szereted nyalni a bokszos cigó Lézer Jani seggét. Az enyém mellett se áll rendőr...
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Haggyá mán, szerintem még a WC-papírt se ismeri... bár lehet, hogy nem is kell neki, annyian sorakoznak a háta mögött.
Már csak azt szeretném tudni hogy mi lesz a sorsa a piaci hurka-kolbász és lángos árusoknak. Azok egészségesek? Vagy csak adót kell behajtani.
@thinker_:
Urak!

Nem csak möszjő thinkernek szól szösszenetem, hanem mindenkinek, aki a Super size Me-vel jön. Ti megnéztétek ezt a filmet? Arról szól, hogy Morga Spurlock mindig óriás adagot kér, ha kínálják. Meg máshol nem is eszik, csak gyorsétkezdében.
Ezzel nem azt állítom, hogy pl a mekis kaja egészséges, vagy brutál jó. Arra az apróságra hívom fel a figyelmet, hogy nem arról szól, amire sokan érvként használják.

Tisztelettel, Münci
A blogíró meg online paraszt ....
@Orbán takarodj!!: Annyi a bibi ezzel, hogy a bohócok közül egy sem a Fideszre szavazott.
@Boli: Édes Szerelmem, hát ki fröcsög itt a legjobban? Puszi.
@Boli: És tényleg, milyen szép, értelmes, tartalmas hozzászólást sikerült ismét kibuggyantanod magadból. Mit fognak szólni a kamu nemesi ősök? Ejnye te kis huncutka.
@ratched nővér: Annak tűnik, de ezzel sokkal szerencsésebb mintha fajtádbeli nullaértékű ingyenélőnek tunne.
Ja, amióta bejött ez a sok faszt fúdos hamburgeres multi, azóta ilyen elhízott zsírkövér a magyar! Én sem a friss fehér kenyeres csülkös pacaltól hízok, hanem a csikkenmeknaggetsztől kertészsalátával! Így pusztítják ezek a motshkos multik az jó magyart!:P
@sixx a bolsevik: Kösz, de nem férek oda a partnered csípejétől.
@popocatepetl:

Elnézve az aktivitásod, te meg valami zombi szerver vagy popókám!:)
Gyerekek! Minden szentnek maga felé húz a keze! A szent Lázárnak is. Figyelem! A MI Lázárunk NEM TÉVESZTENDŐ ŐSSZE az igazi Szent Lázárral! De a mienk már fészkelődik.
Valami viszont tényleg nincsen rendben a mekivel, hiszen alig vagyok 75 kiló, mégis beleszorultam az étterem melletti csúszdába.
Egy McLázár menüt szívesen látnék felszolgálva. Akár magam is feldolgoznám hozzá az alapanyagot.
@thinker_: Azt nem fideszesek forgatták, de azért egy eléggé egyoldalú, ostoba film volt. Én a magam részéről láttam, tehát tudom. A teszt-evő pasas mindig mindenből a legnagyobb, a szuper-extra mittudoménmilyen adagot vette, és meg is ette, pedig szörnyen nehezére esett. Azért még Amerikában is kevés az akkora surmó, aki tényleg így él.
az a vicc, hogy Lézer bedobta a csontot, csak 'zsír'-nak nevezi, a balos veglenyek meg mar csamcsogva ragjak...
benneteket meg konnyebb hulyere venniuk, mint a sajat szavazoikat.
A filmre esetleg szüksége lehetett az amerikai társadalom legaljának, amely valóban képes halálra tömni magát. Ugyanaz a réteg, amelyiknek rá kell írni a mikróra, hogy ne süssünk benne macskát, mert az nem tesz jót a közérzetének. Mert ha nincs ráírva, berakja melegedni a cicust.
Ami a magyarokat illeti, tudhatnák, sőt tudják, csak tojnak rá, hogy a világ legegészségesebb kajájából sem szabad addig enni, míg el nem dőlünk, pláne nem életvitelszerűen. És azt is tudja, de legalábbis tudhatná mindenki, hogy a "hagyományos, jó magyaros" kaja, az alföldi parasztoknak lett kitalálva, akiknek a napi programját talán a mai "vasemberek" tudnák úgy leutánozni, hogy ne pusztuljanak bele.
@NA YA!: Nem lehetek a popókád, mert nem lóg ki belőlem valamelyik parádés haverod.
@MiKEY: ezzel most mit akartál mondani?
@Weöres Dániel: Kívánod a Janit? egészségedre.
A lézerjani nem műparaszt, hanem valódi tahó.
@Dövan: mit nem ertesz ezen egyetlenem?
@MiKEY: A véglény te vagy, mert ezeket az embereknek nem nevezhető lényeket szolgálod.
Sőt tapsolsz a sok szemétségüknek. Ha nem bértollnok vagy, akkor előbb vagy utóbb te is mész a vágóhídra.
@kirsten: Én úgy emlékszem, hogy az Egy Igaz Magyar Polgári és Emberi Párttal ellentétes oldalon ez a modor nem volt szokásban. Nagy kár, ha divatba jön.
BOHÓCFORRADALOM! Kónya Péter /ex-rendvédelmi szakszervezetis szóvivő) magánemberként tüntetést szervez június 16-án, mindenkit invitál, aki visszamenőlegesen (ahogy mostanság divat) visszavonná a szavazatát a FIDESZ-KDMP-től. Ajánlom mindenkinek, akinek időközben felnyílt a szeme hogy legyen ott. És mivel a Törpe bohócnak néz mindenkit, krumpliorrot lehet vinni. mi ottt leszünk, bár nem szavaztam rájuk!
@MiKEY: azt, hogy ezzel mit akartál mondani :)
@kirsten: itt a masodik aki nem tudja ertelmezni amit irtam...en bertollnok? elobb leszek urhajos bameg.
egyebkent egy kommentben fikaztam le a balosokat meg a fideszdroidokat. mindket tarsasag szanalmas. na errol szolt amit irtam, add at Dövan-nak is.
@thinker_: Butaság. Egyél pacalt kenyérrel ugyanúgy, mint a balfék a filmen nulla mozgással, bele is döglenél, nem hogy csak elhízzál. Ne legyél már ilyen hülye baszod.
@MiKEY: itt csak te csámcsogsz,kommentedet olvasva szerintem saját magadat sem érted
A hétvégén tartott püspökladányi időközi választáson a szavazatok több mint 50%-át kapta a fideszes képviselőjelölt. A többiek a futottak még kategóriában főnek, csikorgatják a fogaikat és kommentelnek a blog.hu-n. Ez van, kedves hozzászólók. Az ország megújul, a kormány bírja a nép óriási többségének a támogatását - ti meg csak egy marginalizálódott, balos szekta vagytok Fabiusszal együtt, nem érdekeltek senkit a világon. Ennyi.
@C16SE: A magyar pacal nem öl! Csak az a rohadék, burzsuj, kozmopolita hamburger!!
@troll ellenpólus: Semmi gond nincs ezzel. Egy ideig mindenki foggal körömmel védi a választását. Ez teljesen normális emberi tulajdonság, autó és más vásárlásnál is megvan. Kell egy kis idő, míg magának is be tudja vallani az ember, hogy rosszul választott és még több, mikor másnak is. Mindig ez van a választások után.
A kurva rohadt gecifaszú csimpánz, hogy baszná szájba a mocskos, büdös picsájú tetves faszcibáló, repedtsarkú buzeráns köcsög anyját. MI A FASZ VAN MÁR ITTEN MEGINT?????
MI A BETEG FASZÉR KELL BELEUGATNOTOK ABBA, AMIBE NEM IS KELL, HE, BUZERÁNS BARMAI?????
ANYÁD AJÁNDÉKOZZON MEG ÖT EGÉSZSÉGES FIÚGYERMEKKEL, TE ISTEN BARMA, CIGÁNY SENKIHÁZI OKOSKODÓ RECSKÁZÓGÉP. LÉZER JANI, KIHÚZOD A GYUFÁT. MÁR ÚGY IS TELE VAN A FASZOM VELED, DE HA ÍGY FOLYTATOD, KÖNNYEN LEHET, HOGY FELROBBANTALAK. BASSZAD ANYÁDAT SZÁJBA, TE FASSZOPÓ CIGÁNY GECI TETVEDÉK.
@troll ellenpólus: "Érvénytelen a püspökladányi időközi országgyűlési képviselő-választás, mert a 40.428 választásra jogosult állampolgárnak csak a 28 százaléka járult az urnákhoz vasárnap...
... A vasárnapi választáson négyen indultak a voksokért. Bodó Sándor (Fidesz-KDNP) a leadott szavazatok 52 százalékát, "

Jó lesz az bő 14%-nak is, a szavazásra jogosultak számára vetítve :D

www.origo.hu/itthon/20110605-ervenytelen-az-idokozi-valasztas.html

De azért trollkodásból 5*-ös.
@Weöres Dániel:

youtu.be/1iP1XNkWTlg

Waldgeist vendéglő Hofheim.

Ide a fikázok remélem véletlenül sem teszik be a lábukat :)

Hétvégén előrefoglalás nélkül bejutni reménytelen.
@troll ellenpólus: Bizony. "a 40.428 választásra jogosult állampolgárnak csak a 28 százaléka járult az urnákhoz" az időközi képv.választáson. Óriási érdeklődés övezte. A végeredmény csak a Fidesz mozgósítási képességét jelzi. Még. A tények:
"a 12.513 választásra jogosult állampolgár közül 5.862-en (47 százalék) voksoltak, közülük 5801-en érvényesen. A polgármesteri széket Dombi Imre, a Fidesz-KDNP jelöltje, Püspökladány eddigi alpolgármestere nyerte el, a szavaztok 42 százalékával."
Egyébként van olyan Fidesz-es polgármester, akire én is szívesen szavaztam volna. Sajnos nem nálunk indult. Nem a párt miatt szavazok speciel én egy emberre, hanem az emberi kvalitása és hitelessége miatt. A cocik sem tudtak errefelé olyan jelöltet felvonultatni, akire érdemes lett volna szavazni. Utoljára 9 éve volt egy normális és hiteles MDF-es, ő meg nemrég elköltözött külföldre. Ő már valamit tudott. Azóta 0,0,0,0,0,0,0,0,0,0...
@Boli: az csak akkor, amikor néhányan nem értették, hogy a védelemért cserébe le kell adniuk a bigmekmenühöz járó figurákat!
@troll ellenpólus: Mekkora volt a részvétel?

A jogosultak mindössze 15%-a támogatja a Fideszt.
@s: Csókolom, vezetőség! Nem tudom, hogy hívják azt az ilyen blogoknál. Higgyék el nekem, régóta utálom a fideszt és röhejesnek tartom Lézer urat (ennyit captatio benevolentiae-nek), de azért könyörgök már, nincs maguknál moderálás?
HALLÓ!!!!
Gazdasági szabadságharc!
Ki az IMF-el!
Le a népnyúzó multikkal!
Megvédjük a nyugdíjvagyont a tőzsdézéstől!
MOL-t veszünk belőle!
Harcban állunk a gyorséttermekkel!

Hittétek volna ezt 1 évvel ezelőtt? :-))
@nyubocs: Túró! Ide se megyünk, kevés hasábot adnak... :)
@Intizar: Mc Donald-os takarító a srác. Van még kérdés?
@popocatepetl: - Vadász, vadász te szopni jársz ide... :-))
www.lba.hu/viccek/vadasz.php
@röhögő: Anyád a takarító. Én csak nem szeretem, ha beleugatnak a mindennapjaimba. Az ilyen faszt, mint ez a lázár, máshol már fele ennyiért karóba húzták volna. Birkák vagytok mind.
@röhögő: Én láttam már olyat, aki mégis ember volt, és másokat is embernek tudott nézni.
A káromkodással egyébként semmi bajom, kreatív nyelvi jelenség - ha rendesen csinálják. Ez viszont csak irtózatos agresszió artikulátlan kizúdítása, olyan színvonalon, amit jobb körökben már egy nagyóvodás is szégyellne.
@röhögő:

Bármi történik, győzni fogunk, mert a Zor-Bán a helyén van, pánikra semmi ok.
@Dövan: Aha... Az öreg Maf, meg a fia, mi?
@Intizar: Ugyan már, nézd meg langyi popókát, őt is ideengedik, csak színesítik az ilyenek is a műsort. Ha jól tudom Fabius minden elmebeteget szabadon enged kibontakozni! Nem véletlenül vagyunk ennyien!
@Boli: akkor nem tudom mitől lettem 140 kg, amikor minden héten jó kis magyaros kajákat ettem. Köztük minden héten egy nagy tál pacalt.:)))
Azért aranyos, hogy kb. a világ egyik legegészségtelenebb konyhájával rendelkező ország szövegel a gyorséttermek ellen. Gyerekek, azért ennyi önkritikánk legyen már. Nincs abban semmi, ha kell a lóvé és adóztatni akarunk, de ne ilyen átlátszó handabandázással. Ezt már egy igazi droid sem veszi be, de komolyan.
@Boli: Ugyan! haggyad már popcatepetl-t! Csávó mazó tipus, nekünk meg ujjgyakorlat lealázni.
@s: Te meg büdösbunkó. lejáratsz minket is akik szintén utáljuk Lázárt és megfojtanánk a fidesz kormányt egy kanál vízben. :-(
@C16SE: De, beveszi! Beveheti! Van itt is néhány ilyen díszpéldány naridroid.
@s: "Birkák vagytok mind."

NA!
@Dövan: ugyanazt mint en az elejen, gumicsont, es jo kommunikacio, az otlet a fidesz szempontjabol tokeletes parasztvakitas, egyszeruen marhasag, most meg azon lehet csamcsogni h marhasag.
persze h az.
@röhögő: Nem utáljátok eléggé!!!!!
Az nem úgy van, hogy "megfojtanánk a fidesz kormányt egy kanál vízben". Akkor gyerünk, és fojtsuk meg. Mi a faszra várunk még, úgy mégis?????
@Dövan: Ezt legalább eltaláltam, nem? Pofázunk itt, de szétbaszni mindent nincsen merszünk. Vigyék a nyugdíjpénzt, csökkentsék az alkotmánybíróság hatáskörét, kúrjanak el mindent, aztán még azt is mondják meg, hogy mit zabálhatunk. Az anyjuk büdös picsáját, tudjátok. Én azt a fasz gyurcsányt is lelőttem volna, mint egy kutyát, azok után ahova juttatta az országot. De ez valami vérlázító, ami itt megy . . .
@s: Lazábban... Nézd meg Vikit és Lázár pajtit, ahogy a filmtörténetbe is beírták magukat. Ezekről mintázták már akkor! :)

www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28&NR=1&feature=fvwp
@Intizar: foglalkozz a saját dolgaiddal.a szólásszabadság szent, ha nem tetszik olvass győzikéről.ne egy ilyen köcsög cigány szabja már meg,hogy mikor és hol mit egyek.
@popocatepetl:
überparasztnak tûnik, örülök, hogy egyetértünk.
az ingyenélôségrôl csak annyit, most ô azzal a kocsival jár amit az én adómból vont állambácsi, soförjét is az én adómból tartják el, benzit is abból tankol amit tôlem vonnak le, persze amit tôletek is. ki is az ingyenélô?
ja, tényleg, igazad van, szerencsésebb is, ô szopat, mi szopunk.
csók
@s: most még poénkodunk, de ha mindenki hozna még egy embert.....
isten/ha van/csúnyán mellélőtt gödöllőn
@karnak: csak ne csináljunk úgy, hogy emiatt nem lehet törvény belőle!
@s: az a baj, hogy fidesz ide vagy oda, most van az országnak az egyetlen esélye, hogy valami legyen belőle. 20 év alatt kiderült, hogy itt konszenzussal csinálni semmit sem lehet. A sors fintora, hogy az egyik legdurvábban kerékkötő társulat kapott lehetőséget.
@Dövan: OK. Ha ez esély, akkor milyen lehet vajon a teljes megbaszódás? Mert most nem látom annyira élesen a különbséget.
Egymásba érnek a sztrájkok, a dokik jövőre elmennek innen, munkahely nem nagyon lesz, és ha lesz is valamennyi, az nem az analfabéta suttyó cigánynak lesz, akiből most van 750000.
Ha így mennek tovább a dolgok, rendőrség sem nagyon lesz. Mi a faszt csináljak? Vegyek M-16 -os gépkarabélyt? 20 év múlva itt csak nyugdíjas, meg nincstelen rabló lesz. Gondolkodtatok ezen valamennyit?
Ezt most kell megállítani, és nem így, ahogy remek vezetőink csinálják.
@regress:
Székely és a felesége egy szekéren utaznak.
Egyszercsak nagy vihar támad. Tőlük 100 méterre lecsap a villám. Azt mondja a székely:
- No-no.
Megint lecsap a villám tőlük 50 méterre. Újra megszólal a székely:
- No-no!
Lecsap a villám ismét, agyoncsapja az asszonyt.
Mondja a székely:
- No, azért!
@s: szerintem nézz körül a világban, hogy hol szeretnél élni, aztán kezdjél el már most nyelvet tanulni. Ha mégis minden jól alakul, akkor is csak több leszel tőle.
@s: A dokik nem majd mennek. Most pakolt össze egyik ismerős doki fia és a felesége is, elhúztak Londonba a gyerekeikkel. A fizu a 10 szerese az itteninek, szigorúan nincs túlmunka... Bakker, nem maradnak itthon normális dokik, csak az, akire a macsekot a 9 életével együtt sem bíznám rá.
Ez a stilus fergeteges!!!!!
Milyen jo,hogy a magyar nem vilagnyelv.
Jo messzire eljöttem mar az orszagbol,mert pont ebböl volt eleg.
Nem tudom mekkora kepzelöerö kell hozza,de lehet egymas pocskondiazasa nelkül is elni.
Jo erzes!!!!!
@Jakab Andor:
Jah.
Es vajh miert epitett jatszoteret a Meki? Onzetlensegbol?
Nem hinnem, inkabb, hogy odavonzza a kolykoket, hozzaszokjanak a mekihez.
Nah, Lazar szerint ezt a gyakorlatot kotelezove kell tenni.
Vonzzuk oda a kolykoket a gyorsettermekhez. Kotelezo jelleggel.

Gratula Lazar, megint nagyot alakitasz. Barhova nyulsz szar terem.
@Boli: nekem régóta az a véleményem,hogy menjen a aki akar ,de fizesse ki a azt amibe a tanítása került.az ugyanis a mi zsebünkre ment
@regress: Pedig nem sokon múlt... Majd legközelebb! Már az égiek sem bírják, nem használ a Zsóti gyerek mormolása. Egyszer úgyis rászakad az ég a sok kamutól!
@Jofiu: :) Tényleg durva ellentmondás, hogy a játékot a gyerekmenü mellé betiltani, de játszótér meg legyen kötelező ott is, ahol képtelenség.
@regress: A miénkre. Ez így van, de ha nem becsüljük meg, nem hülye senki, hogy egy takarító fizetéséért gyógyítson. Nem Teréz anyák kellenek az eü-be, még ha apránként indiai viszonyok lesznek is.
Nézd meg a sok kretén politikust, pl. akik jogásznak tanultak, de inkább a parlamentben ba..zák a rezet és az idegeinket. Azok is a mi pénzünkből tanultak, mégsem dolgoznak - illetve a saját fizetésüket gyönyörűen és hathatósan megszavazzák, együtt. Na és ők?
Éljen a Bohócforradalom! Visszamenőlegesen:))
@popocatepetl: te tényleg szopni jársz ide,már egy ideje nagyon csendben vagy.igaz,magyar ember teleszájjal nem beszél
@Boli: nehéz kérdés.azért csóró orvossal még nem találkoztam.olyan ez mint a 22-es csapdája
@Jakab Andor: a szomszédunk 60 éve dohányzik és teljesen rendben van. akkor most a cigi mégsem káros?
A végén még oda lyukadunk ki, hogy a meki meg a burger king a megtestesült bio étkezde. kedves sötét posztolók, ezután étkezzetek ott. van belőlük bőven.
@Dövan:
"csak annyira nem egészséges, mint bármi más, amit otthon sütsz."

ennyire ostoba azért nem lehetsz. vagy mégis?
az itthon elkészített, és biztos forrásból beszerzett alapanyagokat hasonlítod össze egy nagyüzemben készülő kajával? tudod te, hogy mi van abban a "hús"pogácsában? a krumpliban?
mert én tudom, hogy itthon mit eszek meg.
A meki kajája legalább annyira műanyag, mint a lejárati idő után fél évvel is fogyasztható "élőflórás joghurt" és társai... szóval ha nekimegyünk a gyorséttermeknek, a tartósított élelmiszerek se maradjanak ki! :)
@Lencsés István: elmehtnél lencsét válogatni kis köcsög
@regress: Nem annyira a csóróság, mert a srác is 3 helyen dolgozott. A kihasználtságról, kiszolgáltatottságról és a kilátástalanságról szól inkább. Ezek azt hitték, ha Viktor jön, akkor kánaán. Most azt látták már, hogy egyre lehetetlenebb.
@regress: Majd ha megtanulsz írni , akkor kommunikáhatunk . :) ;) Addig síri csend , és hulla szag !
@thinker_: "kedves sötét posztolók, ezután étkezzetek ott"

te meg egyél szárított tehénszart, mert amúgy semmi közöd, hogy más mit zabál, legföljebb amit szarnak, neked adják
@s: Mert szabad választásokon nyert és legitim kormánya van. Akármennyire is nem tetszik. Már sokan leköpik a kezüket hogy odahúzták az x-et. Ez a négy év nem is drága azért hogy Orbán végleg lejáratódjon.
Az volt már, hogy a felcsúti cigány ellopta a nyugdíjakat?
@thinker_: Látom neked sincs arról fogalmad hogy speciel a McDonald milyen szigorú beszerzési politikát folytat. Amellett hogy utálom, Mc Donald kajáról hallottál már ételmérgezést?
@röhögő: "Már sokan leköpik a kezüket hogy odahúzták az x-et."

Akár szarral is bekenhetik. Nagyon remélem, hogy ez a gazfickó kitölti az idejét, mert ez is benne volt a pakliban, amikor kurvára megbüntették a szocikat.
@Dövan: Valóban nem. Inkább a hisztériás betiltók, megtiltók, büntetők.
@röhögő:

"Mert szabad választásokon nyert és legitim kormánya van."

Ó az megtörtént 77 évvel tavaly előtt Németországban is.
@néma bárány: "De ugye nem kéne úgy járni, mint a magyarkodó marketingkampánnyal, amihez Bulgáriában nyomattuk a cd-t...
"

Ezért linkeltem...:)))
@thinker_: Az imént 1 ember (Super Size Me) tapasztalata alapján írtad, hogy a McDonald's étel egészségtelen.

Az illető 5000 kalóriát tömött magába naponta, az égadta világon semmi különös nincs abban, hogy hízott tőle.

Írtam egy másik embert, aki 25000 Big Mac szendvicset evett, de mert nem 1 nap alatt, persze az égadta világon semmi baja sincs.

Én is jó sokat ettem, semmi bajom.

A McDonald's étel ezerszer egészségesebb, mint a zsíros tradicionális magyar.

Ezt kellene felfognod.
@Lencsés István: mi van,hamupopóka?eszed annyi mint egy kosár gilisztának.te akarsz kommunikálni?ha mosnál fogat nem éreznél hullaszagot.te kis komodói
HARC,HÁBORÚ, KÜZDELEM, CSATA, HADÜZENET, CSAPATAINK HADBAN ÁLLNAK!!!
béke, megértés, szeretet, alázatosság, barátság, egyetértés, sokan szeretnénk!!!
A séf ajánlata: narancs és gumicsont.
Más semmi!
Kell?
Nem?
Ja, akkor kiírtad magad a Nemzeti Együtt.... blablabla
Ez tetszett. A többit meg már leírtam a Malackaraj blogon. Na jójcakát.
Aki igazi magyar, az nem eszi az amerikai Ronald bohóc által reklámozott mekis hamburgert, hanem csak a magyar Besenyő Pista bácsi által is fogyasztott kolbászt és szalonnát tolja.
Éljen a bohócügyi államtitkár Lézer Jancsika, és éljen a mi szeretett, bölcs Vezérünk!
@röhögő: A szabad választáson nyert legitim kormány sok mindenre feljogosít. De NEM mindenre. Bukás is van az idő kitöltése előtt, ahogy lennie kellett volna gyurcsány kormányánál, és ahogyan most is lennie kellene, ha a törvények lábbal tiprása meghalad egy mértéket. Ehhez az ország népe puhapöcs, és ezt mindenki tudja - én is, de ami rosszabb, a hatalmon lévők is. Ők biztonságban vannak, Ti nem. Ez a helyzet.
@thinker_: miért, te tudod, hogy mit sütsz otthon? Levágtad anyádat? És ha mekis hambin hízott a zsírja?
@sixx a bolsevik: és azt, hogy pina, írta már valaki?
@Dövan: Körülnéztem. Itt szeretnék élni. Már gyurcsánynak sem hittem el, hogy nekem kellene elmennem innen. Ne haragudj, Neked sem fogom, de a fasszopó fidesznek sem. Nem azért olvastam éveken át Radnótit, József Attilát, Heltait és Mikszáth Kálmánt, hogy néhány faszkalap miatt most itt hagyjak mindent. Lófaszt!!!!! Én maradok, menni nekik kell.
Ez már a vég!
Hogy egy kormánynak erre legyen ideje,egy szétrohadó országban,pitiáner,mondvacsinált álproblémákon tornászni?!
Adóztassák meg,úgyis a pénzbeszedésről szól,mint minden,de nem kell az embereket folyamatosan hülyeként kezelni,
elég egyszer,a választásoknál és kész!
Ez a diszfasz Lézer János folalkozzon a gyors autójával ne a gyorséttermekkel.
Támogasd egy újabb polihisztor, újabb kinevezését!

Egy ember, akit közvetlenül soha semmire meg nem választottak.
Úgy hívják . Schmitt Pál.
A Magyar Köztársaság új elnöke.

Egy politikus, aki egy Demszkyvel szemben is tudott bukni (2002,
főpolgármesteri választás).

Egy sportdiplomata, aki minimum nem ellenezte egy nemzedéknyi magyar
sportoló pályafutásának kettévágását és akkori szerepére azóta sem
adott magyarázatot ('84 Los Angeles).

Egy szervezet vezetője, melynek lobbiereje és eredményessége 20 éve
fokozatosan csökken (MOB, '89 óta elnöke).( MOB= Magyar Olimpiai Bizottság. Ő az elnöke ezer éve)

Egy ember, akinek a vezetése alatt a magyar sport olimpiai eredményei
lassan a semmibe és az emlékekbe vesznek.
Aranyak száma: Barcelona 11, Athén 8, Peking 3
Érmek száma: 30, 17, 10
Helyezésünk az éremtáblázaton: 8., 13., 21.
Pontszám: 207, 144, 91
Ponttábla helyezés: 7., 14., 20.

Most elkötelezett jobboldali, aki Kádár alatt helyettes államtitkár,
Horn alatt nagykövet volt.

Egy fantasztikus diplomata, aki bár kineveztette magát nagykövetnek
Madridba (hogy közel legyen Samaranch-hoz), majd kineveztette magát
Bernbe is (hogy közel legyen a NOB-hoz), 2001-ben a dicsőséges 4
helyet tudta megszerezni a NOB-elnöki választáson, miután ekkor már
vagy 15 éve kevert a NOB különböző gittegyleteiben (asszem ennyien is
indultak, de ez nem egészen biztos).

Egy válogatott elme, aki 4 év spanyolországi tartózkodás alatt
középfokú szinten tanult meg spanyolul : )))

Egy elhivatott demokrata, aki 1976-tól szolgálta lelkesen és odaadóan
a Kádár-rendszert (ekkortól az Astoria Szálló igazgatóhelyettese).

Egy férfi, aki most a múlt rendszer harcos ellensége és mereven elutasítja
az állás- és pozícióhalmozást, de ő maga 1983-ban például egyszerre volt az
OTSH ( Országos Testnevelési és Spot Hivatal)elnökhelyettese, a MOB főtitkára és helyettes államtitkár.
A rendszerváltást követően volt már párt-alelnök, országgyűlési-i képviselő,
EU-képviselő, OGY elnöke, úgy hogy sportdiplomáciai tisztségeit
folyamatosan megtartotta.

A doppingellenes harc elkötelezett katonája, aki úgy volt megzavarodva
az Annus-Fazekas botrány kapcsán, mint Don Quijote a szélmalom-parkban
(kiutazás előtt váltig bizonygatta, hogy a magyar csapat tiszta, s a
legkisebb doppingvétség esetén ő lemond a NOB vezetői tisztségéről).
Majd ugyanez a lovag végigasszisztálta (bár minden diplomáciai
tekintélyét latba vetette, he-he-he), hogy a két fehérorosz
kalapácsvető, akik Pekingben Pars Krisztián előtt végeztek, hiába
adtak pozitív(!) doppingmintát, megtarthatták érmeiket és
helyezésüket!
Egy ember aki úgy olimpiai bajnok, hogy csak a csapata volt bajnok, de ő pástra sem állt, mert tartalék-vívóként ült ott.
Egy ember, aki "imádja" Magyarországot, de a gyerekei Amerikában jártak iskolába. Az egyik ott is maradt.

Köszönti a "Kurva Szerény Képességekkel a Csúcsra" Mozgalom!
Rájöttem:Lázárt az ellezék fizeti,hogy kompromitálja a fideSSt.
Ez egy beépített ember,teljesen lejáratja az amúgyis kormányzás képtelen pártot.
KÖCSÖG LÁZÁR, MEGÜTNÉLEK NAGYON. ÖRÜLÖK, HOGY HIGGADTAN ÉRVELHETTEM.
@darrenstar: :) Most add össze! Mi lenne, ha eldurranna az agyad! Nem ér annyit ez az egész köcsög banda, hogy idegeld magad rajtuk!

Ajánlom figyelmedbe ezt:

www.youtube.com/watch?v=fYYJKU2QSS0

Menni kéne, menni kéne, menni kéne...
A hagyományos magyar konyha persze nem igazán azt jelentette, hogy pörköltet, sültet, zsírosat, cukrosat ettek állandóan. Jó ha hetente egyszer volt hús az asztalon, sokkal jobban összhangban volt a bevitt és a felhasznált energiamennyiség egymással mint ma.

Az ok egyszerű: a legtöbben nem engedhették meg a zabálást úgy mint ma.
ha a zindexen olyan sugallatú cikket dezinformálnának a haladógondolkodó arcába, ami szerint lézer aszonta, hogy emberi szart enni nem valami praktikus, akkor a felvilágosult, kritikai gondolkodással bíró bloggerek mán erre rá 2 percre asztat kutatnák a google-re tapadva, hogy milyen vitaminok is lelhetőek fel a humán fekáliában :D
@troll ellenpólus: 28 % ment el szavazni, így az országgyűlési képviselő választás nem is volt érvényes.Tudod, hogy teljes legyen a kép, nem mint az MTI hírei.
@néma bárány: "Én arra lennék kíváncsi, hogy Lázár magától ilyen ostoba, vagy parancsot teljesít?"

Két célja van: 1. letaszítani Szíjjártót a DD (Dilettantizmus és Demagógia) trónjáról, és 2. utolérni antiimprilizmusban azt a másik Lázár Jánost.
Zsírt egyen, kinek kis esze van
zsírt, mert annak íze van
röfögj, heverj hátadon
ambróziám nevelője
hadd csillanjon szájamon
majd agyadnak dús velője
@kchkscak: De hát sajnos az túl átlátszó lenne. Még egy hülye se hinné el.
Megszavaztátok a 2/3-t, hát most ezt zabáljátok, ne a Mekburgert!
Lázár, Szargyártó Péter, Kósa , Orbán szar alakok és annak is látszanak!

Magyarok , itt az idő, Pintér féle, közrendőrből milliárdosi életpályamodellt mindenkinek!
Már aggódtam, hogy Lézer Jani beteg. Nem, él és virul. Ő most a "szélsőjobb ügyi megbízott". Valamivel csak mobilizálni kell a Jobbik szavazóit. Tovább basztatjuk a multikat ez úgy is tetszik annak a kultúrkörnek.
Az igaz magyar pálinkát iszik és szalonnát zabál.
Én ugyan elvben egyetértek Janival, hogy vissza kellene szorítani az egészségtelen ételek forgalmazását, de akkor az vonatkozzon a szalámira, a Hubertus-ra..., de még a vörösborra is. Mert az alkohol minden mennyiségben ártalmas.

Vagy az is előfordulhat, hogy Demján-Csányi nép-nemzeti jómunkásember vállalkozók "lassú éttermi" láncot szeretnének nyitni?

Elnézve a MCDonalds hihetetlen népszerűségét a Fidesz újra suhintott egyet az ágon amin ül.

Valószínűleg ebből sem lesz semmi, mint a Tesco vasárnapi bezárásából. Akkor meg minek hergelni a népet?
@tcom: "Valószínűleg ebből sem lesz semmi, mint a Tesco vasárnapi bezárásából. Akkor meg minek hergelni a népet? "

Nono... a BigMac világszerte általánosegyenértékes fokmérője az életszínvonalnak (ha nem volna eleve így, Vonnegut találta volna ki) -- olykor meg kell fenyegetni a tükrömtükrömöt, mert olyat mutat, ami a NER-ben elfogadhatatlan.
@tcom:

"Akkor meg minek hergelni a népet?"

Az már a Spanyol Inkvizícióban is úgy volt hogy ha az elítélt töredelmesen megvallotta bűneit, akkor jutalomból megfojtották mielőtt meggyújtották a máglyát.
@Yarod: "Kurva Szerény Képességekkel a Csúcsra"

SP paJalimpikon szellemi és gerincproblémái jogcímén?
Az is a kormányprogram része volt, hogy az embereket (akik egyébként valahogy választójoggal is rendelkeznek) módszeresen hülyének nézzék?

Vagy erre is van felhatalmazásuk?

A gondolkodást (illetve a saját élet[vitel] megállapítását) mikor tíltja meg a Nagytestvér?
Ezekkel a fideszes majmokkal nagyon elszaladt a szekér. Egyre nagyobb baromságokat találnak ki, aztán nem győznek visszatáncolni, meg magyarázkodni.
Vazz lehet kimegyek a rétre ezek után legelni valami zöldet mert az egészségesebb.....
remélem recsken vernek agyon, lézer!!!!
Orbán ötlete a Bohóc DVD, -SUPER SIZE ME- szorosan összefügg Lázár ötletével.
www.mimezis.hu/super-size-p-143684.html
@HVC: Nem volt kormányprogram..
@s: Egyetértünk. De vedd észre, Orbán 20 éve fekély a magyar politika testén, amitől nem tudunk megszabadulni. Demagógiája és hatalomvágya megakadályoz minden átalakítást, minden előre lépést. Sztálini személypolitikája hülyéket és tehetségteleneket juttat pozícióba.
Ha megbuktatjuk, a sok narancs zombi személyében hős lesz és megint az lesz hogy "nem tudta befejezni amit elkezdett".
Szerintem nem sok ez a négy év borzalom azért hogy végleg elkopjon, különben még 20 évet itt fogja okádni a mérget. De ehhez az kell hogy rendes, tiszta választásokon ismét megbukjon, hogy a sajátjai takarítsák el. Nagy árat, négy év ámokfutást fizetünk érte, de Mohácsot is túlélte ez a nemzet.
A mondást aktualizálni kell -
Viktor, Viktor, semmi sem tart örökké, 150 év alatt sem váltunk törökké!
Érdekes!

Répássy Róbert eleve nem adhatott vért, mint az [origo]-nak elmondta, alacsony hemoglobinszintje miatt. Navracsics Tibor pedig véradás közben rosszul lett, az ápolók a homlokára tett vizes borogatással, vízzel és csokival igyekeztek segíteni rajta. Egyedül Gál András Leventénél nem merült fel semmilyen probléma.

Répássy menjen orvoshoz, mert ráfér!

A vörösvérsejtek fő alkotóeleme ami vastartalmú hemből fehérjerészből (globin) áll és az oxigén és a széndioxid szálítására szolgál.

Az alacsony érték a következő állapotok velejárója lehet:

1. súlyos vérzés (vastagbél, gyomor)
2. máj cirhózis (túlzott italozás)
3. hyperthyroidizmus (hormnzavar)
4. nemkompatibilis vér transzfúziója
5. fertőzés
6. gyógyszerek
7. vegyi anyagok
8. súlyos égés
9. mesterséges szívbillentyű
10. szarkoidózis (gyulladásos sejtek)
11. karcinomatózis (rákosodás)
12. SLE - szisztémás lupus erythematosus (immun hiba)
13. vesekéreg nekrózis
14. Hodgkin-kór (rosszindulatú daganat)
15. lymphoma (daganat)
16. leukémia (fehérvérűség)
17. carcinomatosis (daganatos betegség)
@röhögő: "...te szopni jársz ide"

Nagyon remegett a kezed amíg végre legépelhetted az egyik kedvenc szavad? Cukika, nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy 80-as IQ felettiekkel eséllyes szembeszállj. 100 fölé már fel se látsz, a 130 felettieket már el sem hiszed.
@personal grata: "most még poénkodunk, de ha mindenki hozna még egy embert..... "

... akkor jó kannásbor-szag terjengene a téren.
@röhögő: "150 év alatt sem váltunk törökké"

Sajnos ti 40 év alatt homo kadaricusszá váltatok, most pedig 8 év alatt homo csótányicus gyurcsanyicusszá.
@thinker_: Vagy csak szerencséje van.
@regress: "már egy ideje nagyon csendben vagy"

Más dolgom volt, néha egyebet is csinálni kell, mint izéket megfigyelni hőbörgés közben. Csók ezen a szép keddi reggelen!
Magyarok , itt az idő, tömörüljetek egybe elégedetlen társadalmii rétegek, szakszervezetek, civilek, bármely párttagok aki a Fidesz banda ellen van...és egy 500 ezres tömeg el tudja söpörni akár a parlamentet is egészben!!!!!!!!!
Mindenesetre június 16 !!!!! ITT AZ ALKALOM!!!!!! A rendvédelmisek bohóc tüntetése! Ott még arendőrök is velünk lesznek ( az Orbán féle terrorelháritókat meg vagy le,.... vagy meggyőzzük)!!!!!!
@regress: Látszik hogy az általános iskolát sem végezted el ....
@popocatepetl: "Cukika, nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy 80-as IQ felettiekkel eséllyes szembeszállj. 100 fölé már fel se látsz, a 130 felettieket már el sem hiszed. "

- ESÉLLYES :-)) Jól van! Jöttél a napi szuridért? Már készítem is a haloperidolt neked.
Jó a cikk. A tévedés benne, hogy lázár műparaszt. Nem mű. Igazi. Echte. Minden ízében.
@popocatepetl: "Sajnos ti 40 év alatt homo kadaricusszá váltatok"

A "kétharmad" nyilván a palibáféle _elenálókból_ jött össze.
@Parajpuding: "Nem mű. Igazi. Echte. Minden ízében. "

A paraszt egyrészt ért valamihez, másrészt több esze van annál, mint hogy rendszeresen felköpjön és aláálljon.
a mangalica sohasem volt nemzeti malac

szegény, az is külföldi
Ejnye, Parajpuding, hát illik így megelőzni az ember fiát? :-)
@nesze nektek két harmad...: Ja. Nekem mind munkavállalónak nyilván érdekem hogy a szegény traffipaxozásban belefáradt rendőröket 40 évesen nyugdíjba küldjék. A nyugdíjukat nyilván örömmel termelik ki az életük végéig dolgozó kőművesek, takarítók, áruházi pénztárosok, kőfaragók és balett-táncosok...
Mit várunk egy országtól akinek a szavazói egy focistára és egy vívóra bizták a hazájukat?!
@alibaszna de bamba: Mert amikor egy privatizélésből megtollasodott gazemberre bízták akkor nyilván jobban mentek a dolgok. Észre kellene venni, hogy a problémák nem egy éve kezdődtek. Ami most folyik az a szar összetakarítása - a disznóól is akkor büdös igazán, amikor takarítják.
A bélbe töltött készítmény az nem sonka, szerintem, hanem kolbász vagy hurka (vagy disznósajt, de az a gyomorba megy). Tévedek?
én már kezdem leszarni azt ami ebben az országban megy. ez egy vicc. a sok hülye paraszt megérdemli ezt a narancskomcsi bandát. egyék meg amit lázár főz. 1-2év aztán egy lángosé má akasztás jár....
@midnight coder: Naja....
Ismerjük a dumát,hogy gyurcsány kúrta el,csak ez már unalmas!
Csak ezt ez a demagóg hatalom éhes kertitörpe és bandája is tudta amikor 3-4 évvel ezelött a parlament lépcsőjén szónokolt arról,hogy KÉSZ KORMÁNYPROGRAMJUK van a haza megmentésére!!!!
Úgylátszik elvesztették?!
Most maradt a visszamutogatás.
A gazember elkúrta és bevallotta.
A cezaromániás törpe,szintén elkúrja folyamatosan,csak nem vallja be és tovább hazudozik!
Ez kell a beeerkáknak.
Kikérjük magunknak Lázár Jánossal szemben a "műparaszt" jelzőt! Nem illik íly módon alázni azt, aki oly sok energiát fektet pártja, neve, családja megutáltatásába.
Lázár János a parasztság iskolapéldája, egy óriási, igazi bunkó paraszt!
Mellette pedig annyira sötét szegény, hogy, ha pontszerű megvilágítást alkalmazunk vele szemben, akkor is hat árnyéka van..(:
@midnight coder: "Ami most folyik az a szar összetakarítása"

Kevered a kavarással
@alibaszna de bamba: "A cezaromániás törpe,szintén elkúrja folyamatosan,csak nem vallja be és tovább hazudozik!
Ez kell a beeerkáknak."

- Adjátok a kezemre, egy óra alatt bevallja!
Még mást is.
@alibaszna de bamba: "Ismerjük a dumát,hogy gyurcsány kúrta el,"

Tényleg Gyurcsány kúrta el -- csak ez senkinek sem ad levelet sem a bolsevizmushoz, sem a gyengeelméjúséghez.
@Pajtás: Nem-nem,ha befizeted utána a lángosevési büntetést akkor eheted,úgy már nem egészségtelen.
A kormánynak is meg kell élni valamiből,nincs még elég adó,járulék,büntetés.stb...
@alibaszna de bamba: A legegészségesebb eledel a csattanó maszlag - kétharmados adagban tálalva.
@l.x.: Én az Orbán maszlagra szavaznék,némi Lázár lapu körítéssel.
Fura, hogy páran tényleg arról vitatkoznak, hogy valóban egészségtelen-e a dönciburger vagy nem. Mintha elhinnék, hogy a kormány tényleg aggódik azért, hogy valakit ötvenévesen elvisz-e az infarktus a sok telített zsírsavtól. Ugyan. Annyival kevesebbnek kell majd nyugdíjat fizetni.
Kiket vettek elő azért, hogy ilyen-olyan ürüggyel megadóztassák őket? Bankok, hipermarketek, telekomcégek és most a gyorséttermek. Mi a közös bennük? Megosztják a népet, de inkább utáljuk őket, mint szeretjük. Vagyis senki nem fogja sajnálni a bankokat, mert inkább a devizahiteleseket sajnálja. Ugyanúgy a T-Comot sem fogjuk sajnálni, hiszen hetente legalább háromszor szerepelnek a Homáron. Pénzszedés folyik, s amíg mi egymással vitatkozunk azon (feleslegesen), hogy jogos-e, addig helyettük végezzük el a piszkos munkát.
Egyébbként megértem Lézer elvtárs gondolatmenetét,fiacskám ne egyél a gyorsétteremben az egészségtelen,az árából veszünk gyors,egészséges,bitonságos autót,hogy hamarabb a parlamentbe érjek,oszt baromságokat tudjak kitalálni.
Tényleg,most,hogy megsértődött ez a büdösbogár és nem kell neki/az adófizetők pénzéből/ havi 1 milláért a biztonságos luxsus audi,most elkésik az ülésekről? Vagy hogy oldja meg szegény a közlekedést?
@VilMarci: "Pénzszedés folyik, s amíg mi egymással vitatkozunk azon (feleslegesen), hogy jogos-e, addig helyettük végezzük el a piszkos munkát."

Erről van itt nagybaszó!!!!!!

A beeeerkák,viszont nem veszik észre,lényeg,hogy a Kedves Vezérük az egészségükért aggódik!
@alibaszna de bamba: "hogy oldja meg szegény a közlekedést? "

Ott spórol az idővel, ahol tud: kihagyja a napindító kokaint és gyorsétteremben reggelizik.
@VilMarci: Egyébbként a végén a sornak mi állunk és mi fizetjük meg ezt a rengeteg különadót is és ezt nagyon jól tudják.
Csak azt nem értem,hogy akkor a balatoni kifőzdés sültkrumplija,vagy hamburgere mitől egészségesebb a multiénál?!
@alibaszna de bamba: Nem az. Csak egyrészt a kifőzdés kisember, őt nem szabad bántani. Ráadásul, ha a az adó termékalapú, akkor ugye hirtelen el kellene kezdenie mindenkinek nyugtát osztogatni minden szál virsliről. Tehát a kifőzdések kilobbizzák, hogy rájuk ne vonatkozzon az adó.
Végül pedig, mivel a kifőzdésnek ugyanaz a gyár/nagyker szállít, mint a Tescónak, az adó logikája alapján az következne, hogy a TG virslit is adóztassák meg, hiszen ugyanarról a termékről van szó.
@VilMarci: KÖSZÖNÖM!
Tehát kibaszottul NEM az EGÉSZSÉGÜNKRE vigyáz az a sok hazug féreg a kormányban.
Ez a lényeg oszt jónapot.
@popocatepetl: Én ezt nem állítottam (nem magamról beszéltem, és legfőképp nem tartom magam zseninek)de az is "szerencse", hogy belőlük meg megvezethetőkből évente több tucat. Meg is van az eredménye. Ja és nem a hozzászólókat minősítettem ,hanem a politikusokat.
@nyubocs: Annak talán mond is valamit aki ilyen szaron nőtt fel.
@röhögő: Észrevettem. Már sokkal korábban, mint ahogy a legtöbben. Minden buzeráns barom faszságának a kivárására viszont nincs mindig négy évem (buzeráns barmonkét), és szerintem Nektek sincs. Az életünk ennél sokkal gyorsabban múlik el. Tehát menjenek a büdös picsába ezek a tehetségtelen faszkalapok, méghozzá MOST.
Kicsit OFF, de ez sem piskóta...

www.youtube.com/watch?v=89TAsGkSDhM

Viktor, az igazmondó.
Az égiek is elhallgattatták tegnap, besokalltak.
Amúgy nem vagyok gyorskaja függő, de ma elmegyek a MOSZKVA térre és bevágok valami BURGERT!
Csak azértis!!!!!
@ellentengernagy: Észér vagy mi? :) Amíg nincs rajta az adó, aha? Sajnálod a szegény politikusoktól azt a kis pízt?
@röhögő: Ügyi vagy Cukika, hogy kiszúrtál egy elgépelést, bár biztos azt hitted (hiszen nem tudsz értelmezni egy magyar mondatot), hogy dupla ly-vel írtam az "esélyes"-t. Nem, Cukika, a szó "eséllyel" akart lenni, mint az a szövegkörnyezetből kitűnhet (ha valaki nem egy olyan intelligens izé mint te).
@l.x.: "A "kétharmad" nyilván a palibáféle _elenálókból_ jött össze."

Minden bizonnyal ellenállókra gondolsz. "Pali bá" szerintem is gáz köztársasági elnöknek, de ettől az eredeti megállapításom még igaz.
@alibaszna de bamba: inkább bízták volna megint egy részeges munkásőrre, egy besúgóra vagy egy tolvaj privatizatőrre.
@l.x.: "Két célja van: 1. letaszítani Szíjjártót a DD (Dilettantizmus és Demagógia) trónjáról, és 2. utolérni antiimprilizmusban azt a másik Lázár Jánost. "

3. idegesíteni az index liberál-kondáját.
@alibaszna de bamba: "Tehát kibaszottul NEM az EGÉSZSÉGÜNKRE vigyáz az a sok hazug féreg a kormányban.
Ez a lényeg oszt jónapot."

Jó is lenne ha a tiédre pld nem vigyázna, mert már így is túl sok levegőt szívtok el az emberektől.
@Boli: Nem is az adó maga basz fel, hanem az elv, hogy mostmár bármibe beleugatnak.
Nem is ettem végül burgert, elment a kedvem tőle. Csináltam inkább túrógombócot ;)
@popocatepetl: igazából a "feldolgozom az alapanyagot" rész az, ami megmozgatja a zsigereimet.
@nesze nektek két harmad...: "Magyarok , itt az idő, tömörüljetek egybe elégedetlen társadalmii rétegek, szakszervezetek, civilek, bármely párttagok aki a Fidesz banda ellen van...és egy 500 ezres tömeg el tudja söpörni akár a parlamentet is egészben!!!!!!!!!
Mindenesetre június 16 !!!!! ITT AZ ALKALOM!!!!!! A rendvédelmisek bohóc tüntetése! Ott még arendőrök is velünk lesznek ( az Orbán féle terrorelháritókat meg vagy le,.... vagy meggyőzzük)!!!!!! "

Fel sem tudsz napközben mászni a kocsma lépcsőjén, te fotelforradalmár.
@popocatepetl: nem fiú, férfi. mutass kellő tiszteletet elem szemben, te cseléd.
@Weöres Dániel: A "férfi" szót nem használhatom rád, mert akkor mit szólnának az igazi férfiak? Azt megértem, hogy nem tetszik a fiú kategória sem, mert kirekesztő, így legyen hát: izé. Kemény izé.
Üdvözlettel,
egy cseléd
@Weöres Dániel: dani dani! Szégyelld magad, nem szabad így beszélni a felnőttekkel. Na szia manóka!
@Georgigi: Nagyon ügyes kis manó vagy: egyedül rá tudtál kattintani két linkre is és még be is tudtad másolni ilyen sok helyre. Tapsi-tapsi és puszi arra a kis okos homlokodra: cupp.
@Georgigi: Szia te hermafrodita! Megkívántál, hogy negyvenszer szólítasz meg egy nap alatt? Sajnos nem vagyok a fajtádbéli, tehát esélyed sincs.
@popocatepetl:
Igazad van! Az emberi fajhoz vagyok besorólva.
@Georgigi: "Az emberi fajhoz vagyok besorÓlva."

Igen, mindig történnek adminisztrációs hibák.
@Yarod: Azt talán már mégsem kéne a helyesíróbajnok rovására írni, hogy az utóbbi olimpiákon gyöngén szerepeltünk. Mi köze hozzá?
@popocatepetl: pl. mikor téged nem küldtek kisegítőbe, mikor az asztalra szartál az iskolában.
@Weöres Dániel: Elmúlt éjfél, megint pöröghetsz, te manó?
@popocatepetl:
Inkább adminisztrációs hiba, mint gén, amilyen te.
@Georgigi: Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
@popocatepetl: Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
@Weöres Dániel: Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
@Intizar: Ez a célja a politikának, hogy itt írás közben kielégüljetek, és egy kétszer ivott sör és egy álkaja mellett ti legyetek a fasza csávók.
A büdös banda meg kifordítja a bőrötöket is.
@Rónai Attila: nem iszok sört. Sem kétszer, sem máshogy.
@Weöres Dániel: Küldtem e-mailt. A többire is vártam volna a reakciót!
süti beállítások módosítása