Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "„Ez azt mutatja, hogyha normálisan viselkedik egy polgármester, és nem a különbözőségeket keresi ... (2024.04.18. 18:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.05.02. 06:00 Fabius

Orbán a politika Dévényi Tibije

Címkék: fidesz orbán viktor nemzeti konzultáció

Szeretettel köszöntelek benneteket gyerekek, ez itt a Magyar Királyi Bele-vízió Három Kívánság című műsora. Orbán Viki bácsi ma ismét lesi a kívánságaitokat, és aki pontos labdát fog, az szinglihordává változtathatja a Nemzet Főorvosát, vagy akár nyelvtan dolgozatot írathat SkiccPali bácsival. Csak azt kérem tapsoljatok úgy, mint a Videoton B közép a jelenlétemben, és ígérem ma sem leszünk semmivel szürreálisabbak, mint mikor nagy elődöm lila zakós felkonfja után a betmennek öltözött Pataki Attila a dugás élményeiről énekelt gyerekeknek.
Lássam a kezeket, osszuk meg egymással a gyönyör pillanatát mint legutóbb, mikor az alkotmányos kérdőívre adott válaszokból se voltunk képesek publikálni egy nyamvadt összesített statisztikát. Sebaj, tapsoljatok, és akit most fejbe dobok egy pontos labdával az választhat: az apja legyen segély nélküli munkanélküli az egymillió munkahely ostoba ígéretével, vagy az oktatási rendszerből dobjuk ki a bálnatenyésztő szakot? Nézd a marhát, a csodálkozástól elámulva az orroddal akartad elkapni a labdát? Na, amíg a csórinak talál egy súlyponti kórházat a mentő, addig Ákos eldalolja nektek a rólam írt Megváltó című számát.

Tapsoljatok, most lelkesebben, igen, szóval a következő pontos labdások választhatnak: az ezer milliárdot vágó költségvetési csomagunkat lehet-e megszorításnak nevezni? Most az tapsoljon, aki szerint igen, oké, nektek L. Simon László verseket olvas fel Eperjes Károly! Sikítson az aki szerint nem, Nem, NEM, ez az, hangosabban, ti jutalomból együtt énekelhetitek a 146., Dicsérem az Urat, amíg élek; éneklek az én Istenemnek, amíg vagyok- kezdetű, rólam szóló zsoltárt Semjén Zsolti bácsival.

Micsoda? Önálló kérés? Mi olyat tudtok ti kérni, amit nem adtam meg nektek beste kölkei?! Alkotmánybírósággal, manyuppal, jog és létbiztonsággal genyózni nem ér, azon kívül? Öhmm...ha ezt beolvasom, kiégnek a képernyők a korhatárkarikától, és Szalai Annusmaris személyesen ver agyon egy összetekert médiatörvénnyel! De meglátom mit tehetek, mert itt az van amit ti akartok! Ti kértek, választotok, Viki bácsi pedig elintézi! Tartsatok velünk legközelebb is, de addig is tapsoljatok! Szevasztok!

*****

- Janikám, szevasz, beküldenéd hozzám a frakcióból Selmeczi Gabit nemzeti konzultációra? Kösszépen!
 

60 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr712870819

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor Posta részvényeket vett 2011.05.02. 18:44:33

  Más logikus magyarázata nincs annak, hogy újabban minden „nemzeti” konzultációt posta útján rendez a kormány. Először a nyugdíjasok kaptak egy szép semmire nem való levelet, aztán az alkotmány előkészítése folyt a postán keresztül. A...

Trackback: Szerelmetes levél a Szociális Konzultációhoz 2011.05.02. 09:19:15

 Kedves Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!   Meghallgattam a tegnapi videóüzenetét, és azóta nem tudok aludni. Egész éjjel a postás vártam, bár tudom, hogy butaság volt a részemről, hiszen még csak tegnap jelentette be a Szociális Konzultációt...

Trackback: Szociális konzultációt kezdeményezett a kormányfő 2011.05.02. 08:44:19

 Szociális konzultációt lekurvázott útjára a kormányfő - ezt Orbán Viktor május elsejére készült, a vadvalagú Facebook közösségi portálon publikált videóüzenetben jelentette be vasárnap. A görény miniszterelnök videójába...

Trackback: Orbán: Szamárság az gecinyaló előre hozott választás 2011.05.02. 08:41:23

 Nagy sikerként értékeli az szarcsimbók elmúlt egy õsparaszt évet a lószar miniszterelnök, mert - mint gecizott - Magyarország nem zuhant a szakadékba, ellentétben Görögországgal, Írországgal vagy Portugáliával. Orbán Viktor ezt a pöcs TV2 vasá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:)) Nahát, ott a végén majdnem bejött minden kívánságuk??
A mi kívánságaink hol maradnak?
Mi is szeretnénk sok szépet és jót kívánni a Kedves Vezetőnek és kiváló munkatársainak! Legalább annyi jót, mint amennyi jót ők tettek velünk!
Vajon mennyi idő kell, hogy minden narancsdroid rátenyereeljen a "zelmúltnyólcévgyurcsány" gombra?
nem túlzás ez egy kicsit? mármint ennyire felbaszod magad ilyen apróságokon? ez tényleg nem normális/egészséges dolog, egy kérdőívtől dührohamot kapni. ne netezz ennyit vagy szedjél be valami nyugtatót , mert több felkiáltó mondat van a poszban mint egy 14 éves kiscsaj hotog profiljában.
@Lófasz Hadnagy: Vajon mennyi idő kell, hogy valaki elkezdjen "fideszdroidozni"?
@Boli: Annak örülök, hogy Orbán nem profi focista, hát bizony akkor még többe kerülne nekünk. A Felcsút igazolt játékosa csupán egy félidőre képes. Nagy szerencséje, hogy a sportállása viszont nagyon jó, nem kerül többe nekünk, mint napi 10 millió magyar forint. Gondolom napi 4 óra lehet a munkaideje, de ebben benne van a reggeli és ebédidő is. Ez is nagy szerencse, mert nepi nyolc órában még nagyobb lenne a kár!
Khmmm, khmmm,.... most ki kéne borulnom, h megkérdezik a véleményem?
Vagy nevetnem kéne, h milyen vicces ez a poszt?

Beteg a te lelked, komám! Nekem egyik verzió sem jött be.
A vetítés hatása már most is fakulni látszik. Ha a valóság mást mutat (nincs megszorítás?), akkor az erőlködés hiábavaló lesz. Jobb lenne, ha közelítenének a valósághoz, mert nincs szükségünk arra, hogy a szocialisták tehetetlensége után újabb éveket szúrjunk el.
@Lófasz Hadnagy: Nem. Csak vicces, hogy nem veszed észre hogy te magad mekkora "droid" vagy ezzel a "droidozásoddal".
posztoló. szokásosnál is szarabb formádat hozod. az zavar-e téged hogy félmillió forint kölcsönt felvett a fejedre (és minden magyar ember fejére) gyurcsány a megkérdezésed nélkül? nememlékszem hogy akkor is ennyire szenvedtél volna. de most hogy a költségedre kipostáznak egy kanyi levelet, kiborulsz. ja és a posztodban említett 1000milliárdos vágás amin fel vagy háborodva hogy miért nem lehet megszorításnak nevezni, na arról csak annyit hogy gyurcsányod miatt évi 2500 milliárdot kell visszaperkálni. köszönd inkább neki. amúgy mikor akarod befejezni végre a blogolást? szánalmasan szar nap mint nap amit írsz.
@kicsijuti:

Tündérke, úgy általában droidoztam, te pedig felháborodtál rajta, tehát magadra vetted. Mosakodhatsz bármeddig, ebből nem jössz ki.

Csókoltatom Szíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííjártó Petikét!
"Orbán: Nem lesznek megszorítások, mert azok nem vezetnek sehová"

www.portfolio.hu/gazdasag/orban_nem_lesznek_megszoritasok_mert_azok_nem_vezetnek_sehova.148781.html

Éljen a forradalom, éljen a hőn szeretett sosemhazudtam vezérünk!
Éljen, lehet kötekedni!:)
Szóval az a "pontos" labda az még "pöttyös" labda volt a D. Tibi bácsi idejében. Hiába, öreg vagyok na.

Idézni csak csendben, szépen, ahogy a csillag megy az égbe'.
@Lófasz Hadnagy: de hát én nem vettem magamra, meg fel sem háborodtam, csak vicces hogy te mennyire különbnek gondolod magad az általad annyira megvetett "fideszdroidoktól", mikor te is ugyanolyan kommersz marhaságokat kommentelsz.

Pl: csak mert nem a fideszt szidtam hanem rajtad élcelődtem egyből abból indulsz ki hogy ismerem a Szíjjártót? Te kreálsz magadnak ellenségképet, "öcsém".
@Lófasz Hadnagy: arról meg ne is beszéljünk, hogy már előre leszögezed hogy ebből nem jöhetek ki jól. ergo már eldöntötted hogy neked van igazad és én már bármit mondhatok neked az úgysem fog változtatni a véleményeden. Hát nem épp ez jellemez egy "doridot"?
@kicsijuti:

Jaja, csak úgy, véletlenül válaszoltál az én kommentemre. Éppen végigsétált a macska a klavidon, ugye?
@Dillinger:
De szükség van a levelekre? Pláne, ha utána minden alátámasztás nélkül csak egy számot böfögnek be.
@mojszipupi: Ja, a nemhazudokviktor :) Még a f.ost is úgy adja el, hogy svájci tejcsoki.
Menjen a sunyi cigány az anyjába!
"5. A Jegybanki alapkamat pillanatnyilag 6%.
Ön szerint
- Ez tökéletes.
- Csökkenteni kellene 4,25%-ra.
- Csökkenteni kellene 1,75%-ra."

emiksz.blog.hu/2011/05/02/37_demo_kracia
@tryclops:

Idézni tényleg csak pontosan, az égbe' :-)

www.youtube.com/watch?v=gMseBj1goNA&feature=related

0:30 nál kiderült, milyen is volt az a labda original edisön :-)
@malacz69 eurofanyalgó:

Ki ne borulj, a lelkemre venném :-) Válaszolj nekik, hogy legalább a tucat válasz meglegyen, amire majd hivatkozni lehet.
@malacz69 eurofanyalgó: "Khmmm, khmmm,.... most ki kéne borulnom, h megkérdezik a véleményem?"

Ja, mert szerinted most neked kikérték a véleményed. Mert roppant kíváncsiak rá, nyilván. Sok eszed van neked is.
@malacz69 eurofanyalgó: Ne áltasd magad, a véleményedre csak itt kíváncsi valaki. Viktornak csak hivatkozásnak kellesz, a véleményed kurvára nem érdekli. Vagy tudsz mutatni egy összesített statisztikát az eddigi kérdésekre adott válaszokról?

Ezek nélkül meg a kérdezősködés pont az, aminek Fabius leírta: irányított esztrádműsor hiszékeny gyerekeknek.
Amúgy a kommentelőket elnézve érdekes élete lehetett ennek a posztnak reggel. Címlapos volt, ez látszik, de nem sokáig. Csak nem felizgatta magát az alsó képen valaki roppant mód...?

:-D
@néma bárány: én is pont erre jutottam :). Nem tetszik valahol a kifigurázott színvaló...

Hanem úgy láttam, tegnap szegény jó Matyinknak összejött a kuncsorgott címlap a munka ünnepére, biztos boldog volt, hogy nem kell más bloggereknél nyomozni a nagy titok után...-D. Nálatok is elvitte az eső a tegnapi rendezvényeket?
@néma bárány:

A személyes véleményemre biztosan nem kíváncsi senki, de a tömeg együttes véleményére igen.

Orbán személyes kedvencét, a gyermekek választójogával kapcsolatban, éppen a tömeg ellenvéleménye iktatta ki. Én elhiszem neki, 5 gyermekesnek, h ő valóban akarta. Tehát számít a tömeg véleménye.

Sokkal fontosabbnak tartom azt a kérdést, h milyen kérdések szerepelnek majd a lapon. Ha csak gumicsontra jók, akkor gáz. Ha érdemleges, akkor egész jó dolog is kisülhet belőle.
@malacz69 eurofanyalgó: Hogy mennyire undorom a hozzád hasonló orbán faszán nevelkedett anyabaszó férgektől.
A nem létező kdnp ötlete volt a kölkök utáni szavazat agyatlan barom.
Ha eurófanyalgóval akkor mi a kurva anyádér nem húztok el a fajtársaiddal együtt mondjuk Türkmenisztánba?
Amúgy tudtad te kis pöcs hogy imádott istened éppen annak az "elnöke" amitől fanyalogsz ?
Mondjuk az igaz hogy az EU meg a törpe kispöcstől fanyalog...
@malacz69 eurofanyalgó:

Mutatsz egy kérdést bármelyik eddigi ívről, ami nem volt gumicsont? A gyerek választójogról még az alkotmányos ív kiküldése előtt lemondtak, egészen pontosan a siófoki kormányülésen. Elmondták, lenyilatkozták.

De azért bedobták gumicsontnak, és kizárólag ezt az egy választ emlegetik azóta is konzultáció címén. Amúgy meg ha feldolgozták a válaszokat, akkor hol a többi? Miért nem tudhatja meg a nagyvilág, vagy legalább mi, hogy a 12 kérdésre milyen arányban estek az adott válaszok?

A kérdés költői, a választ tudjuk: nem dolgoztak fel ezen se semmit, amit mutogatni lehetne.

De, ha már itt tartunk: mi a véleményed az alkotmány kipostázásáról? Orbán szerint nem értünk meg 60 oldal szöveget, ezért nem népszavazunk róla. Most mégis ránk bízná az olvasást népszavazás nélkül? :-)
@sületlenke: Nem követtem Matyi mennybemenetelét, akadt más dolgom. :-) De most biztosan örül, és legközelebb nem mulasztja el elmondani hogyan sikerült a Csudálatos Tett :-D

Itt nem volt özönvíz - szerencsére - turista invázió volt helyette cserébe.
@orbánmentesítő:

Íme a mai baloldal egy átlagos kommentelője!

Értelmes, szellemes, jól érvel, és nem utolsó sorban mentes minden gyűlölettől. Gratulálok édesanyádnak!
@néma bárány:

"A gyerek választójogról még az alkotmányos ív kiküldése előtt lemondtak"

Nem mondtak le róla, hanem arra módosították (a kiküldés előtt), h +1 szavazat lenne, akárhány gyerek is van. (Az eredetileg elvetett az volt, h gyermekenként 1 szavazat.)

"Miért nem tudhatja meg a nagyvilág, vagy legalább mi, hogy a 12 kérdésre milyen arányban estek az adott válaszok?"

Nem kell megmutatniuk, ez nem egy hivatalos népszavazás, és nem kötelezi őket semmire. Ez egy politikai akció, ami arról szól, h mi nem azt csináljuk, mint gyurcsány, tehát nem jzefinista/jakobinus módon diktálunk, hanem konzultálunk az emberekkel.

Mondom, ha ezt érdemben teszik, akár jó is lehet. Ha nem, akkor csak egy kommunikációs trükk. Ettől függetlenül ezen besírni, hisztizni, igazán pitiáner dolog, nem gondolod?

"De, ha már itt tartunk: mi a véleményed az alkotmány kipostázásáról?"

Az a véleményem, h teljesen felesleges. Költséges és politikailag sem hasznos. Én ingyenes kiadvánnyá tenném, és bármely postán (vagy önkormányzati hivatalban) át lehetne venni.

Mondjuk az érettségizőknek adnék egyet a bizi mellé pontosan úgy, mint mikor 2 éve minden érettségiző megkapta Tóta W. televíziós sorozatát DVD-n.
@malacz69 eurofanyalgó:

Megnéztem a kedvedért pontosan:

Március másodikán kezdték kézbesíteni az ívet:

varanus.blog.hu/2011/03/02/alkotmanytoto

és március hetedikén este a Tényekben Kövér már be is jelentette az eredményt:

www.hirextra.hu/2011/03/08/nem-lesz-extra-szavazati-jog/

Apám, gecigyors ez a mi postánk, 5 nap alatt kézbesítették, a viszontválaszt visszavitték, kormányunk meg fel is dolgozta az "emberek akaratát".

:-D

Mellesleg a konzultáció attól konzultáció, hogy közzétesszük a végeredményt. Hol van? :-)

Nem gondolom, hogy a szemfényvesztést szóvá tenni besírás. Szerintem itt se erről van szó, a poszt karikatúrája a valóságnak, még ha ti nem is röhögtök rajta, mi azért igen.

De az alkotmánypostában legalább nagyjából egyetértünk.
@malacz69 eurofanyalgó: @néma bárány:

Csöndben megjegyzem, a másodikán postázott kérdőív után harmadikán már be is nyújtották az alkotmánytervezetet.

varanus.blog.hu/2011/03/03/ha_mar_hazudni_sem_tudnak
@néma bárány:

"még ha ti nem is röhögtök rajta, mi azért igen"

Jaaaaaa, h ez szerinted egy vicces írás volt?:o)

Elég fura a humorod.

Tudod Tóta W. egyetlen mondatban viccesebb volt egy kommentben, mint ez az egész poszt képestül.

Idézem:
"amúgy nem biztos, hogy a párt a megfelelő formátum, felőlem lehet Cigány Út Körök, vagy mindegy, micsoda."

Persze, ehhez ismerni kell a múltat, mit jelentett valaha a Magyar Út Körök, és kik csinálták azt.

De tényleg: magyarázd már el kérlek, mitől vicces ez a poszt? Te min kacagtál? Melyik mondatnál állt mosolyra ajakid?
@malacz69 eurofanyalgó:

"ígérem ma sem leszünk semmivel szürreálisabbak, mint mikor nagy elődöm lila zakós felkonfja után a betmennek öltözött Pataki Attila a dugás élményeiről énekelt gyerekeknek."

Ez, ha megnézed az alá linkelt videót valóban így volt. Nagyjából remekül érzékelteti, mennyire a saját kérések teljesültek Dévényi Tibi bácsinál is. Ja, az sokadlagos, hogy a kérő család egy lassú számot kért, és egy baszási élménybeszámolót kapott cserébe.

Ettől találóbb párhuzam a kérdezősködésre, a kívánságokra szerintem sincs. Ez röhejes, de neked szabad nem megérteni, nem röhögni, sőt, fanyalogni is.

Mellesleg a gumicsont kérdést így dátumokkal már elegánsan átugrottad.
Egy túró az egész! Az előző kérdőívről sem tudjuk meg soha ténylegesen, hányan küldték vissza és miket X-eltek be rajta. Mitől lenne ez hitelesebb?
@malacz69 eurofanyalgó: Baloldali az a rühes ribanc aki a világra fosott.
A fajtáddal szemben a gyűlölet a minimum.
Mennyit is tudtok hazudni 5 perc alatt? Másfél-két órát?
Már elértem azt a szintet hogy ha valaki elkezdi magyarázni hogy milyen jó hogy orbán kúrmány van orrba vágom.
Elfogyott a toleranciám faszfej, amióta a páromat és engem is a fajtársaid miatt küldtek el.
@néma bárány: Elegánsan? A számára kellemetlen és egyértelműen "problémás" kérdéseket az elvtárs kihagyja, hisz csőlátása van, igazi hithű bolsevik módjára.
Mint azt Bergeroth kolléga gyönyörű idézete is mondja:
"A buta ember önmaga furfangos ügyvédjeként a maga vélt igazának megfelelően keres összehasonlítást.
A bűn nem bűn, ha mindenki bűnös, a hiba nem hiba, ha mindenki hibás, a rossz nem rossz, ha minden alternatíva rossz." Azután jön még a másik banda nyócéve és a gyurcsáis mantra...
Végül is ez is egy színvonal. Bár eléggé szégyenteljesen mély! :)
Az ilyen narancsdroidoknak nem tudsz olyant mondani, amiről nem vörösök kollégáik jutnak az eszükbe (na ja, a fóbiák, a tudatalatti), ahelyett hogy a saját bolsevikjaik kis okos homlokát simogatnák! Pedig nem kevés komancsuk van. :)) De az már nem olyan büdös!!!
Majd a kétharmad eldönti, hogy az emberek kétharmada mit válaszolt.
@néma bárány:

"Mellesleg a gumicsont kérdést így dátumokkal már elegánsan átugrottad."

Pedig egyszerű:

Előbb érzékelték, h ez 1 gyerek 1 pluszszavazat népszerűtlen még a jobboldalon is. (Hidd el, ők is olvasnak sajtót, blogokat, stb...). Tehát levitték +1 szavazatra, akárhány gyerek esetén, de ez már nem ment úgy át a köztudatba.

Végül már be sem nyújtották.

Azért nem gumicsont volt ez a kérdés, mert ha mondjuk 60-70% mégis helyeselte volna, módosítóval megcsinálják, mint annyi mást. Orbán egyértelműen akarta.
@malacz69 eurofanyalgó: BASZD SZÁJBA A RÜHES KURVA ANYÁDAT!
Szeretnék veled találkozni szardarab, legalább megtudnánk hogy van-e az érted küldött mentőautóban defibrillátor :)
Szarház geci, élj a 4 órás közmunkából!

Látom orbán már emelte a fasszopási adagodat :)
@malacz69 eurofanyalgó: Azért az nagyon jó lenne, ha önálló agycsíra nélküli malacféleségek legalább nem hergelnék azokat, akik az istenített néphülyítőik miatt kerülnek utcára.
A segély 3 hónapig jár majd, a közmunka 4 órára és vidéken azért is tülekedés van.
Nem várták be a díszhazugjaid a kérdőívek beérkezését, kedves malac, hogy munka vagy segély, eldőlt, hogy egyik sem, te sajnálni való.
Úgyhogy akár be is fejezheted a röfögést, neked biztos juttattak helyet az ajnározottjaid.
Kérdőívet meg küldhetek neked százával olyanoktól, akik nem veszik be a konzultációnak előadott félmilliárdos közpénz-kidobálást, visszaküldheted mindet.

És semmilyen oldali kommentelő nem vagyok, neked ez biztos új, csak magam látok, nézek, hallok, tapasztalok meg következtetek. Húzz máshova ömlengeni meg az agymosód nemzetmentő tevékenységének áldozatait alázni, te szerencsétlen!
@sületlenke: Viszont remekül teljesíti a pártfeladatot és szétoffolja, szétveri a blogot, ami után lehet mondani, hogy milyen a stílus itt!
Mi vagyunk a hülyék, ha etetjük a trollt! :))
@sületlenke:

Hát "orbánmentesítő" seggarc már két éve is pont ilyen indulatos idióta volt. Nem csodálom, h elveszítette a munkáját. Ilyen munkaerő nekem sem kéne.

Viszont te véded. Ez dicséretes, mert ezzel eggyé válasz vele. Jó ízlésű, kedves balos vagy te is.
Isten hozott a klubban!

@Boli:

Te valóban segghülye vagy, mert aki itt offol, az nem én vagyok, hanem "orbánmentesítő" és a többi, aki védelmébe veszi ezt az elmebeteget, ahelyett, h anyagilag támogatná, h tudja kiváltani a receptet.

Javaslom, olvasd vissza a "néma bárány" nevű nickkel folytatott párbeszédem. Nah, az nem off, ti meg abban vagytok, keményen.
De felőlem, tegyétek!
@malacz69 eurofanyalgó: kismalac, kismalac, kevés vagy mint mangalicában a szőlőmag!
Azért mert egybenőttél kretén narancsos pártoddal és kormányoddal, így te is eggyé váltál velük...
Aki védelmébe veszi ezt az elmebeteget és kormányát, akkor azzal is eggyé válik...
Kismalac, kismalac unalmasak vagytok, ahogy folyamatosan segget csináltok a szátokból! :)
Bolsevik barátaiddal együtt! Te is MSZMP párttag voltál? Vagy csak a kormányod?
@Boli:

:-))))) Te miért vagy olyan mérges? Túl sok még a 3 év?

Látod, én nyugodt vagyok: ülök itt a Zorbán seggében, jó meleg. Néha szellent, de én még azt is szeretem. Benne élni, érezni a szuszogását, ahogy eszik. Mire vágyhat jobban a magamfajta, nem igaz?
Ha elalszik, kibújok ánuszából, kicsit megpuszikálom mindenütt, csak meg ne tudja Anikó.
@malacz69 eurofanyalgó: :) Több kérdésem nincs! Köszönjük!

Mérges max. azért vagyok, hogy ilyen agyatlan droidokra pazarlom az időmet. Van jobb elfoglaltságom is, mint ecceri lelkekkel vitatkozni...
Én nem vagyok pártkatona, magyar vagyok, nem seggnyaló!
@malacz69 eurofanyalgó: Először egy benyújtott alkotmányból szemezgetnek pár kérdést, és ha 50%-a a visszaküldőknek nemet ikszelt volna, akkor kihagyják vagy módosítják azt a részt (ennyire naiv még én sem vagyok). Másodszor egy újabb vegyes felvágottat küldenek, nyugdíj, segély, közüzemi díjról, és erre várják az észrevételeket. A visszaküldők száma pár hét múlva pontos képet fog adni a Magyarországon élő, mentális kihívásokkal küzdő emberekről.
@malacz69 eurofanyalgó: Te te humanoid kinézetű bélféreg, már két éve igazam volt :)
Amúgy szarkupac bár mennyire szeretnéd azt hinni hogy imádott orbánod faszának szopása munka, nyugodtan fogadd el nem az :)
Majd elfelejtettem A MOCSKOS KURVA ANYÁDAT !
@Boli:

Te, már ne haragudj, de nem tudnál valami firmásabbat kitalálni az "agyatlan droid"-nál? Tudod, az pont olyan elcsépelt, mint a "pártkatona" és a "seggnyaló".

Szép, szép, h ezeket le tudod így írni, tanulékony vagy, láttad már máshol ezeket többször, és azt hiszed azzal a buta fejeddel, h ez vmiféle univerzális érv, pedig csak az ilyen századrangú fajankók használják ezeket önnön végtelen együgyűségük leplezése céljából.

Tanulj, művelődj, aztán majd megbeszéljük, mitől is vagy te ilyen nagyszerű teremtése az Isten állatkertjének.
@legeslegujabbkor:

"A visszaküldők száma pár hét múlva pontos képet fog adni a Magyarországon élő, mentális kihívásokkal küzdő emberekről."

Valóban! Visszaküldi 1 millió nagyon okos, nagyon tájékozott ember, a többi 7 millió választópolgár pedig szarik arra, mit csinál a kormány. Ők kézivezérléssel lesznek irányítva, mint a majmok az állatkertben.

@orbánmentesítő:

Tapadsz, mint a kenőcsös szar...
@orbánmentesítő: Megértelek, de egy kicsit azért tényleg vissza kéne venni a stílust, mert mintapéldának hoznak majd fel TÉGED és a BLOGOT, hogy lám, micsoda rettenetes stílus van itt! Nem kéne etetned ezt a pszihobogarat! :))
Nah, kicsi hiénáim!

Véget ért a móka mára, zárul Miki móka tára.

Még valamennyit csaholjatok, aztán térjetek ti is nyugovóra azzal a biztos tudattal, h holnap, holnapután, és még 2,5 év múlva is Orbán király rendezgeti a helyeteket az országban.

Bye!
@Boli:

"Nem kéne etetned ezt a pszihobogarat! :)) "

:-))) Kedves főetető, ez jó vóóóóóóóóóót! Legalább öniróniád van! Ki is röhögtelek.:o))
@malacz69 eurofanyalgó: :) Tetszik, ahogy kivetíted a magadról elképzelt képedet - elvtárs! Hajrá, mindig "tanulunk tőled, a nagy tanítótól".
Eccerikém, még fimomithatod egy kicsit, a stílusod pocsék, a fejlődésed sajnos egy olyan szinten rekedt meg, hogy tényleg csak egy véglény lehetsz - a királyod seggében.
Látom a tanulás rajtad sem segített, max. az egód lett óriási.
Egyébkén elvtárs, ezzel mit is kompenzálsz? Csak nem... :)) Az a fránya kór, de jó hír neked, kezelhető!
@Boli:

Töröld le a könnycseppeket, mik percenként csordulnak ki frusztrációd, megalázottságod végeláthatatlan bizonyítékaként.

Azért megint becsúszott egy szétmállott közhely: "véglény". Az komoly, most nagyot mondtál. Kitetted finom lelked cizellált enteriőrjét. Grat.
@malacz69 eurofanyalgó: Bizony, majdnem olyan mélyre süllyedtem, mint ahol te vagy... De csak majdnem! :)
A post határozottan vicces, én nevettem, bocsássátok meg a rossz ízlésem.

A történet nem a képzelet szülötte, amelynek bármilyen hasonlósága valóságban létező személyekhez, eseményekhez, nem a véletlen műve.

Egyes kommentek pedig... most gondoljatok bele, ez a 2/3-ad írni-olvasni tudó művelt(?) része.

Milyenek lehetnek a többiek? Állatok?
süti beállítások módosítása