Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.12. 08:00 Fabius

Luxus Audi harca a szalámival

Címkék: audi lázár jános közpénz szalámi bakács tibor

Ahogy végiglapoztam az elmúlt hét történéseit megállapítottam, hogy - sajnos vagy sem - értelmileg még mindig olyan szegénynek hatunk, mint kikopott NDK műbőrkanapé a biedermeier tálalószekrény mellett.
Kezdődik az egész ott, hogy a hét legfontosabb gazdasági híre címért Lázár János visszapöccintett Audi bérlete és Bakács Tibor elcsórandó szalámija verekszik meg szoros mérkőzésben, és tart egészen eddig, ahol már a demagógia posványát tapossuk az ilyen-olyan oldali médiamunkatársak hangyaszorgalmának köszönhetően. Hurrá. A hét szenzációja, hogy a közfelháborodás spórolt az országnak havi 9 kilót, és a teszkónak egy rúd szalámit.

Bakács Tibor esetéből kerekedő hiszti egy komplett szociológiai tanulmányt megérne. Amíg az egyik oldalon Szentesi Zöldi László okádja ki magából a frusztrációját, addig a másikon TGM, Sebők János és Andrassew Iván egyenesen a baloldali értelmiség éhenhalásáról kerget víziókat. Merüljünk el egy pillanatra Szentesi Zöldi demagógiájának mélységeibe, és itt is állítsuk szembe a heti két mesehőst egymással: Bakács esete alapján Szentesi kijelenti:

"Bevallom, az is megfordult a fejemben, hogy ti mind ilyenek vagytok. Tolvajok, piti bűnözők, hazudozó, semmilyen emberek. Azt az apróságot mindenesetre nehéz lesz kommunikálnotok, hogy miközben szalámit loptok a boltból, mi jogosít fel benneteket, hogy akár egy mondatot is böffentsetek az ország dolgairól. Hogy ítélkezzetek."

Apróság, de jegyezzük meg: amíg Bakács szalámija hír, addig Lázár visszamondott bérlete nem hír a Hírlap elfogulatlan hasábjain. Mi azért üzenjünk Szentesinek a Lázár ügy kapcsán, saját fegyverével, a leírt szavaival:

"Bevallom, az is megfordult a fejemben, hogy ti mind ilyenek vagytok. Közpénzherdálók, piti bűnözők, hazudozó, semmilyen emberek. Azt az apróságot mindenesetre nehéz lesz kommunikálnotok, hogy miközben 900 ezret költötök Lázár utaztatására, mi jogosít fel benneteket, hogy akár egy mondatot is böffentsetek az ország eladósodottságáról, gazdasági helyzetéről. Hogy ítélkezzetek."

Hellómi? De ne ragadjunk le itt, keverjünk le egy sallert a másik oldalnak is, hátha elnyugszik az éhenhalós hisztifaktor. A Lázár elleni általános felháborodás legfőbb kiváltó oka az RTL híradóban nyomott "engem így kell megválasztani" duma, mert Janikának ez "jár". Erre mivel indokolja Bakács tettét Verebes István?

"Ő nem tolvaj, hanem egy intellektuális betyár. Lehet, hogy a szalámi lopás nem tudatos lázadás volt, de hogy egy lázadásról beszélünk, az biztos. Ő azt hiszi, hogy meggondolatlanul elemelt egy rúd téliszalámit, és viszont azt hiszem, hogy Bakács csak tudattalanul tüntetett a saját fajtájának nyomora ellen.

Vagyis picsába az etikával, erkölccsel, morállal, Bakácsnak is csak "jár" az a szalámi, ha éhes. Hisz ő csak egy pernahajder, aki nem akart semmi rosszat. Ilyen alapon Lázár is csak egy gézengúz, legfeljebb éhesebb picit, mint kéretlen ellenfele, és tudattalanul tüntetett saját fajtájának gazdagodása mellett. Ilyenkor azért ledadog az agyam, mint sietős anyóka a jeges járólapon, és szeretném megkérdezni: tudjátok mi jár nektek mindkét oldalon?

- A pofátok, az jár nektek alanyi jogon, és a világon semmi más.

Tekintsünk el most a forintosítható értéktől, és maradjunk szigorúan az elveknél. Így vajon mi különbözteti meg Bakácsot Lázártól, a pitiáner bolti szarkát a nagyban utazó, közpénzt szóró gyökértől? Az, hogy az egyik a "mi" pénzünket szórja, a másik meg egy multi magánvagyonát lopja? Szerintem ilyen alapon a világon semmi nem különbözteti meg őket egymástól. Az érték ugyanis egyik esetben sem a sajátjuk, hanem valaki másé.

Ideje volna fejbe vésni mindkét oldalon: olyan nincs, hogy valakinek a más/mások értéke jár. Akkor sem, ha szalámi, és akkor sem, ha a megtestesült luxus maga. Erre nem indok a politikus lét vagy a közszereplésből fakadó ismert arc. Próbáljátok ki milyen a piacról élni, milyen érzés rentábilis munkát végezni, munkavállalóként magatok boldogulni, és önerőből finanszírozni szalámitól Audiig minden felmerülő igényeteket.

Tanulságos lecke lesz.

 

126 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr892655219

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Már nem Kóka, hanem Lázár a Jani 2011.02.12. 14:26:54

Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Winston Smith:
Sajnos én ebben nemhiszek.Nagyon jól tudta Orbán mivel közlekedik Lázár!Talán még kiis próbálta a kocsiját!
A cenzúrahivatal már töröltette a Lázár-videót, amelyiken szemberöhögi a vásárhelyi képviselőket, és 7 percen át osztja a hülyeségeit.

Ha valakinek megvan a videó, töltse már fel a youtubre-ra! Fizetek egy sört, vagy amit akar...
Bakács szánalmas, Lézer felháborító.

Verebes mosdatása a legkevésbé sem hiteles. Egy másik általam nem tisztelt mihaszna értelmiségi, Sebeők János szintén minimálpénzből tengeti magát, de ebből filozófiát csinál, öntudatosan szegény. Ez sokkal tiszteletreméltóbb, még akkor is, ha egy idióta.

Budapesten az az elit vélekedés, hogy az értelmiséginek dolgozni szégyen. Kedvenc ellenérvem erre a magyar kultúra kiemelkedő alakja, Hamvas Béla, aki a pártállami bélistázás következtében téglagyári raktáros volt. Ez nem csorbította a megítélését, sőt ettől még többre értékelem.

Persze van különbség aközött, hogy valakinek van tehetsége, csak a hatalom nem engedi szóhoz jutni, meg aközött, hogy valaki még az értelmiségi piacról sem tud megélni, de a munka nem szégyen.

A Nyugat nagy nemzedéke sem csak köldöknéző cikkekből élt, fordítottak, színikritikákat, reklámokat írtak cégeknek. A magyar szürrealista-szatirikus regény mestere, Remenyik Zsigmond teheneket tartott, délelőtt a kis gazdaságában dolgozott, délután írt.

Az értéket nem teremtő értelmiségi státusza azelőtt nem létezett, max egyetemi oktatóként. Ma ilyenekkel vagyunk tele, és mindegyik elvárja, hogy a semmiért, vagy a lázadó elveiért őt tartsák el. Hát ne.
@bájgúnár: Ha neked felajánlanak egy Skoda Octaviát és egy Audi S8-ast mert jár neked /törvény biztositja számodra/
és te az S8-ast választod akkor az ugye nem lopás

Nem, az hűtlen kezelés. Nem ajánlotta fel neki senki, se te, se én, akik fizetjük, max. aki az autót bérbeadja.
@bájgúnár:
verebes és falusi nem a művészi elit.
két önimádó,magamutogató ripacs maximum.
bakács mögött nem kell semmiféle ideológiát keresni,szerintem egyszerűen megkívánta a szalámit,talán be is volt lőve,s tett egy szerencsétlen mozdulatot,ami után már nem volt megállás.
meg fogja kapni a méltó büntetést.
lázár meg egy igazi,cinikus,demagóg féreg,akit szeretjük vagy sem,tényleg megválasztottak,s innentől kezdve el is hiszi azt,hogy azt csinál,amit akar.
szentesi zöld pedig egy egyszerű bértollnok,s volt egy magas labda,amit le kellett csapnia.lelke rajta miként tette.
Valamelyik nap láttam TGM-et egy riportműsorban. Nagyon nehezen tudott összerakni egy értelmes mondatot ráadásul mondott valami hülyeséget és utánabigyesztette az "ez tény és való" frázisát,ezzel bizonyítottnak vélve kijelentését. Nem lehetett komolyan venni szegényt.
Az a különbség, hogy a tahó szalámi tolvajnak volt 2 rádióműsora, meg többször szerepelt a heti gennyesben, és igen jól megfizették(több ember éves bérét kapta!!!, elszórta a majom!) az elvtársak, és bezony mivel tahóka csak egyet tud mint a papagáj viktorozni, most nem kap úgy pénzt ennyi. Haszontalan puhatestű Kínába vele rizsföldre!

Lázár maki pedig: Megkérdezte mondjuk a parlamenti beszerző bérlőintéző akármi lúzert, "Figyelj majom tesó, én leszarom, de gyorsan kell fel-le értem,+ sofőr kell, mivel kormánytag vagyok nem éredekel mibe van, ha baleset van nem akarok toller sorsája jutni, legyen esélyem pont." Ennyi a stoy, aki túlragozza, az váltson barátnőt :P
@reccs:
Állami tisztségviselőknek közbeszerzés írja elő a gépkocsi beszerzést.Nézz utána a neten, erre is jó hogy infóhoz juss!
@bájgúnár: "Egyik esetben sincs ebből személyes haszna hiszen nemnyúlta le az autót és gondolom a benzint sem."

Értem, csak játsszunk el a gondolattal:

Szóval mondjuk ha az én cégem van olyan nagyvonalú, hogy egész életemben fizet nekem meg a családomnak egy sofőrös Audio S8-at, elnöki lakosztályt minden szállodában, ahol megfordulok, és pincéres, kristálypoharas-pezsgős, kaviáros, lazacos, franciágyas magárepülőt, ha esetleg messzebb megyek. S mindezt mondjuk 30-40 éven keresztül.

Te meg kapsz mondjuk egy fél! parizert a száraz zsemlédre egy kis cukros langyos vizzel (csak érdekességképpen: ez volt reggelim a kórházban) egy dohos alagsori szolgálati lakásban szintén az életeden keresztül.

..akkor tulajdonképpen nekem semmi személyes hasznom nem volt a dologból, hiszen nem viszek haza se egy deci kerozint se egy kaviárszemet.

Remek logika.
@krausz2:

te nagyon el vagy tévedve.

@sárkányfő:

olvass kurucinfot, ott fent van :D

én azért örülök, hogy lézer jani visszaadja a kecskét. ez is valami.
@pneumónia: Megkérdezte mondjuk a parlamenti beszerző bérlőintéző akármi lúzert, "Figyelj majom tesó, én leszarom, de gyorsan kell fel-le értem,+ sofőr kell, mivel kormánytag vagyok nem éredekel mibe van

Akkor ezt kellett volna rá válaszolni a parlamenti beszerzőnek a nevünkben:

Figyelj ide, Lézermaki, te nagyon hülye ! :
1. Először is te nem vagy kormánytag, max. csak egy szerencsétlen hímtag vagy.
2. Lehet, hogy a kedves édesanyádat nem érdekli, hogy 'mibe van' ez de a magyar adófizetőket nagyon is érdekli.
3. Ha sietsz, akkor időben kell elindulni.
4. Saját zsebből (adózott pénzedből) szerintem vegyél egy Bugatti Veyron és húzzál innen a büdös francba.
Az, hogy Bakács kiállt ország-világ elé, és elismerte, hogy lopott. A gyökér meg nem fogja soha.
Nekem a Bakács körüli cirkusz nem tűnik valódinak. Olyan Kiszel Tüncis húzás volt... B verzió, hogy cukorbeteg és annyira leesett a vércukra, hogy már nem tudta mit csinál. De ezt nem hiszem, mert ezzel már rég telekürtölte volna a médiát.
az hogy Bakácsra milyen hiszti épült, és mennyi sületlenséget hordtak össze Bakács hülyeségéről, az megint más tészta

Néha úgy érzem, mindenki megőrült ebben az országban.
A szerző mindeáron közös nevezőt keres, az meg nincs. BTS ugyanis lopott, LJ pedig nem. Bármennyire is próbálják itt sokan ezt bizonygatni.De Lázár legalább lemondott bármilyen kocsihasználatról ha jól emlékszem a Vörösréz Jani nem, járt továbbra is kuxusautójával...
Sebők János és Andrassew Iván egyenesen a baloldali értelmiség éhenhalásáról kerget víziókat.

Nosza! De hamar, ha lehetne!
Épp ma olvastam, hogy 8 év után elengedték Kulcsárt.
@bájgúnár: "Állami tisztségviselőknek közbeszerzés írja elő a gépkocsi beszerzést."

1. Lézerjani nem állami tisztségviselő, egy párt frakcióvezetője (ugyanolyan jogokkal mondjuk, mint az LMP frakcióvezetőjének jár = semmi.
...mellette még az ország egyik közepes, kb. századrangú (és hihetetlen mértékben eladósodott) városkájának a polgármestere.

2. Amit "előír" (megenged) a törvény mondjuk az államfőnek, kormányfőnek az is kb. fele ekkora értékú autó
@Tita nick: szerintem egyszerűbb lenne az élet, ha a magadfajták felkötnék magukat, nem gondolod?
@God hates us all by Hank Moody:
Kösziii! :))

Akkor tehát itt a videó, remélem ugyanúgy ráég a pofájára, mint anno Gyurcsányra az öszödi beszéd:

www.youtube.com/watch?v=Y5VpdNsCkkY&feature=player_embedded
@pneumónia: akkor miért nem jár tankkal?
Nevetséges. A két ügynek semmi köze egymáshoz. Hiába is szeretnénk bemutatni, hogy a Bakács szinte semmi rosszat nem tett. Ha ezen a vonalon elindulunk, akkor minden bűnhöz találhatunk egy másikat amihez képest az semmiség.

Bártudom a liberális felfogás szerint nem a lopás a bűn, hanem a lebukás... Vagyunk páran az országban, akinél a lopás az lopás. Mértékétől függetlenül.
@Mike36: vagy egyszerűen a magyar állami vasúttal: Egy tank + vonat ütközésben még mindig az 500 tonnás vasúti szerelvényben van több esélye a túlélésre. Sőt tehervonattal: ott akár 2500 tonna előnye is lehet.
@AndOr01: ez nem liberális, hanem egy tolvaj nemzet felfogása, mert azért valljuk be, legalább önmagunknak: mindeki lop a maga szintjén ebben az országban
Teljesen egyetértek Fabiussal. Mindkettőjük előtt ott volt a lehetőség: húsos pult meg a közhivatal. Megtehették volna, h csak teszik a dolgukat úgy, ahogy kell, de nem ez történt, hozzányúltak ahhoz ami NEM az övék.
Bizony-bizony. A szalámi a multié a közpénz meg az adófizetőké. Settenkedő leszszíves a kasszánál fizetni a szalámit, Lázár Úr pedig beleugrani egy komloy hitelbe a kicsi fietése terhére, ha S8-ast szeretne.
Így már érthető, hogy a ballibsik miért találták ki a "megélhetési bűnözés" kifejezést. Ők is ugyanolyanok, mint a tezsvíreik. Nekik ez jár.
@imperial: naja, mert te eztán sosem loptál semmit ugye? adócsalás, kis áfacsalás, bliccelés a buszon, szerzői jog sértés, számla nélkül vááráslás, halápénz a dokinak, stb

nem a ballibsik találmánya
@AndOr01: "Vagyunk páran az országban, akinél a lopás az lopás. Mértékétől függetlenül."

Akkor szerinted az Orbán-kormány ellopta a manyup pénzeket? Ugye jól értettem, hogy a lopás az lopás?
@imperial: Már megint itt vagy? A narancsfejű taknyosoknak nem tartanak fent blogot, hogy állandóan itt basszák a rezet?
@maybach: "Mindkét eset lopás.Csak az egyik törvényben definiált módon. "

Az mszp-s Szabó Zoltán ellen nyomozás folyik mondván mobiltelefon számláját indokolatlanul fizette az egyik önkormányzat. Most azonban hallgat a főügyészség s nem igyekszik azt tisztázni, hogy vajon az ésszerű gazdálkodás követelményeinek mennyiben tett eleget az önkormányzat Lázár luxusautójának bérlésekor?

Vjon miért nem csodálkozom az ügyészség jóféle kettős mércéjén?
@Mike36: "Az, hogy Bakács kiállt ország-világ elé, és elismerte, hogy lopott."

Volt más választása? Tetten érték, nem lehetett tagadni.

Lázár János meg "csak" a jó erkölcs és a tisztesség ellen vétett, papíron nem bűnös. Ez meg Magyarországon nem ok arra, hogy levonja a konzekvenciát és lemondjon a képviselőségről. Tisztességes ember ezt tenné, bár ugye tisztességes ember nem használná ki ilyen pofátlanul a lehetőségeket in the first place. Ettől persze még százszor jobban utálom, mint a pitiáner szarházi Bakácsot.
@Tita nick: Szép idő van odakint, mért nem sétálsz egyet? Nemrég találkoztam anyukáddal a sarkon, neked sem ártana a friss levegő.
@Tita nick:
Ha csak a 3 millió fidesz fan marad az országban, ahhoz viszonyítva már Szlovákia is nagy nemzet. Hogy is lesz ebből Nagy Magyarország ? Azt pedig végképp nem értem, a 15 millió magyar nevében szónoklókkal mi lesz.
@Goompah: ilyen alapon Lázárt is tetten érték, amire azt kérdezte: nekem luxusautóm lenne?
@kerek perec: "De jó is lenne, ha Orbán egyszer nyilatkozna..."

Jaaaj, csak azt ne! Most még aránylag jó a forint...
@Mike36: "adócsalás, kis áfacsalás, bliccelés a buszon"

Ha belegondolsz, még szerencse, hogy nem adóztam még többet.

Merthogy oldaltól függetlenül szerintem így vagyunk igazán nemzetiek: csökkentjük a nemzetet ért károkat:

- adócsalás: Lézer Janinak így egy S8 jutott. Szerinted azért adózzunk még többet, hogy meglegyen neki a harnmadik kocsira, egy Bugatti Veyron-ra való is?

- bliccelés a buszon: és ha Hagyó Miklós nem öt darab Nokiás dobozt visz haza, hanem tizenötöt, az miért lett volna jó nekünk?
@nick066: tetszik a válaszod, de ez csak önigazolás
@sixx a bolsevik: Én is találkoztam a téged szülővel, de csapnivalóan szopik. Fogazik. Tanítsd már meg rendesen. Ja és büdös a lehellete.
@imperial:
Látom, sikerült a keresztény szellemiséget alaposan a magadévá tenni, nevezetesen, ne ítélj, hogy ne ítéltess. Egyébként, pofátlanságról szövegelni, majd pofátlanul harácsolni, mintha a keresztény erkölcsbe is ütközne. Persze, a szavakban (sem) hívőknek ez nem probléma...
@nick066:
De megteheted hogy teis indúlsz egy választáson ésha sikeres vagy teis élvezheted ezt a kiváltságot.Ez a demokrácia!Viszont remélem nemaztakarod hogy magyarország politikai elitje Opel Astrával vagy Suzukival járjon.Bár sokszor még eztsem érdemelnék.De alig találsz olyan országot ahol a nép meglenne elégedve politikai elitjével.Ha az átlagembereknek jó lenne a sorsa nemigen érdekelné őket milyen kocsival járnának.Viszont ezekben az időkben az extra luxust és a dőzsit nagyon nemjó kihasználni.
gratulálok! hosszú idő után egy értelmes, magvas és sokatmondó írás. végre! de komolyan!
Csak arra lennék kiváncsi, miért kell két hét a kocsi leadásához? Vannak ötleteim: Ennyi idő kell, míg megszerzi a jogsit az új Suzuki Sift-hez, amin ezután közlekedni fog. Vagy, ennyi idő kell,mig leszerelik a kocsijáról az árulkodó jelzéseket, és átfestik pirosra - az ellenség megtévesztése érdekében.
@nick066:
Lázár seggealá valakik rakták az autót és kétlem hogy ő követelte volna ezt a márkát./Lett is volna belőle hacacáré azonnal./
Oszt vajon melik férfiembör az aki ha egy ilyen autót ajállanak neki nemtettevolna bele a seggét?
Amúgy elérte a nép hogy visszaadja az autót.
Bakács hónaalá meg nem az áruház tette a szalámit!
@bájgúnár:
1. Egy (2 milliós) Suzuki és egy (38 milliós) Audi S8 között még egy laikus számára is van legalább két tucat kategória.
2. Egy eladósodott ország eladósodott porbafingó kisvárosűnak polgármestere szerinted jobb (10-szer drágább) autót 'érdemel' tőlem/tőled (a mi adónkból) mint mondjuk amivel a kőgazdag Svédország minisztelnöke jár ?
3. Mit tett le egyáltalán egy Lézerjani az asztalra ? Te vagy talán, hogy így imádod ? Dolgozz inkább (ha más nem megy szedd fel a szemetet Vásárhelyen)
@bájgúnár: kétlem hogy ő követelte volna ezt a márkát.
Ja persze, de nem is ismerte fel a tahóparasztja, azt hitte egy 1985-ös Audi80-ban ül.
@gyermekeim: "Csak arra lennék kiváncsi, miért kell két hét a kocsi leadásához?"

Én tudom. Pontosan ennyi idő kellett ahhoz, hogy a lézerblokkolót beledolgozzák a kasztniba, az S8 feliratot pedig lecseréljék 2.5 TDI-re :)
@gyermekeim: 'arra lennék kiváncsi, miért kell két hét a kocsi leadásához?'

Szerinte csak egy kis arcmentés az alcsúti főnökkel szemben (akinek úgy látszik még ennyit sem ér a szava már: foszlik szétfelé a fityeszes bagázs már a végeken):
- Janikám, leadod az autót, megértetted ?
- Ok főnök, csak még két hetet kérek. Egész életemben egy Audi S8 fotójára rejszoltam otthon, tudod, hogy ez volt életem vágya !
Csak azt nem értem (dehogynem!) miért kell a körtét az almával hasonlítgatni, párhuzamba állítani.
Bakács ügyét lehet Selmeczi kiflijével összehasonlítani vagy Bayer autójának szlovákiai regisztrációjával. (nem értékben!, szintben). Mindegyik vizet prédikál, de bort iszik.

Lázár ügyét viszont a korábbi elképesztő méretű és hatású szoclib közpénzherdálások mellé kell állítani. Ha csak egy "pitiáner" ügyet veszünk az új kormányzati negyed 11 milliárdjával, csak úgy csiklóból...

Ja! Hogy amellett eltörpülne? Na ezért értem...
@Tita nick: "találkoztam a téged szülővel"

Tanulj meg magyarul, te szerencsétlen!
Két fasz, csak hogyan kerülnek egy lapra? Az egyik egy megrekedt lúzer lázadó, a másik egy telhetetlen, az elődök hibáiból nem tanuló fasz.
@nick066:
Kezded elveszteni a türelmedet.Nem a bunkóságodra vagyok kiváncsi hanem az érveidre.Ha azt nemtudsz felhozni akkor hanyagoljuk egymást.Sem meggyőzni sem legyőzni nemakarok senkit.Nem arról szól a poszt hogy megérdemli Lázár vagy sem azt az autót/ha megnézed előző beírásaimat megtalálod erről a véleményem hogy nem/
Arrol értekeztem, hogy nemlehet összemosni csak hangulatkeltés miatt a két esetet.Mostis aztmondom Bakács ügye közönséges lopás,Lázár ügye adófizetők pénzének pazarlása

Csak kérdem?
/Amúgy ki alószar vagy te a főnököm hogy munkát akarsz nekem adni?/
@nick066:
Örülök hogy olyan ember vagy akinek ha ilyen autót felajánlanak felháborodva visszautasitja és duzzogva beűl egy Suzukiba!
Mert az a mi autónk!
bízom abban, hogy lázár fejre áll a csoda autójával. bakáts nem érdekel.
Én nem értek egyet azzal, hogy ennek a majomnak le kell adnia az A8-ast. Maradjon meg neki. Annyi változást tennék, hogy minden költséget álljon a városa, aki megszavazta neki. És őt is. Így igazságos. Továbbá minden nap ellenőrizzék, hogy ne lehessen az autón lézer-blokkoló vagy kapjon a csóka rendőri kíséretet, hogy ne mehessen több, mint 130-cal. Előbb-utóbb ettől el is élvezne...
Na de uraim, mire ez a nagy veselkedés?
Szerencsétlen "settenkedő" settenkedett, nem jött össze, Jani pedig azt hitte, hogy hiheti, nem hihette!
Úgy járt, mint Mubarak. A zemberek kikövetelték, hogy menjen(ek) a picsába. MENTEK!
Igaz, nem jószívvel, de mentek, kocsistól, lovastól.
Az én megállapításom: mivel az ország teljesen narancssárga, az ezután kipattanó botrányok mind ilyen színezetűek lesznek. Vagy nem ez a logikus? Míg piros volt a politika vezető színe, ők buktak le a disznóságaikon, most meg ezek fognak, mert hogy vannak, és ezek szerint lesznek is disznóságok, az tuti. Mert miért is akartak ennyire a hatalomba kerülni? Az elhivatottság vezérelte őket? Jobbat tenni a zembereknek? egy nagy túróst! Közel kerülni a pikszishez, ez a választási győzelem hajtó ereje, nem más.
Persze a kérdés az, mennyire birka a magyar?
Ha kiderül valami mocsok bárkiről, (és a fenti logika alapján, az ezentúl csak narancssárga lesz) lesz e ereje a zembereknek kikövetelni, a kit rajtakapnak, menjen gyorsan a pi..ba. Mint a szőke ciklon, a mi nyugdíj boszorkányunkról is hirtelen kiderült, "szaros" két millát elfelejtett befizetni az államkasszába, mert ő a nagyasszony.
Egy a lényeg a politika csinálok mind szemetek, tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
Az a hülye Bakáts egy zérus hatalommal és befolyással rendelkező médiabohóc, Lézer viszont az országot teljhatalommal vezető párt frakciójának vezetője. Kicsit kurvára nem mindegy.

És természetesen mindkettő menjen a berregő jegesmedve jéghideg faszára, de mihamarabb.
Pénzmosás?

A szalámi lopás is bűn, de ez?

Egy Hódmezővásárhelyi lehetőség. Lézer Jani fia Zsigmond Bertalan (2009)

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése által megalapított és Bán Csaba lelkész elnökletével működő Vásárhelyi Fiatalokért Közalapítvány célja, hogy a vásárhelyi gyermekeket 18. életévük betöltését követően támogassa az első lakáshoz jutásban.
A támogatásra jogosultak azok, akik 2006. január 01. napján, vagy azt követően születtek
a) hódmezővásárhelyi szülők gyermekeként,
b) születésüktől kezdve, nagykorúságuknak eléréséig folyamatosan hódmezővásárhelyi lakosok,
c) első ingatlanukat Hódmezővásárhelyen kívánják megvásárolni,
d) hozzájárulnak ahhoz, hogy a közalapítványi támogatással megvásárolt ingatlanra a Közalapítvány három évig tartó elidegenítési tilalmat jegyeztessen be.

Bán Csabát választották a vásárhelyi ótemplomi gyülekezet lelkészévé. A 41 éves, négygyermekes férfi Németországban, Svájcban is tanult, szolgált a Somogy megyei Nagybajomban, s hét éven keresztül rendszeresen járt kórógyi menekültekhez. Vásárhelyre a gyülekezet, az egyházkerület és az önkormányzat hívására érkezett.

A négy gyermeke 2006 után született!
@bájgúnár: "Lázár seggealá valakik rakták az autót és kétlem hogy ő követelte volna ezt a márkát."

Na ezt rögtön el is hiszem.

"Sem meggyőzni sem legyőzni nemakarok senkit."

Akkor az is elegendő, ha csak olvasol és nem írsz. Mindenki jól járna, főleg az olvasók.
@bastian: Selmeczi ravaszabb volt és bűnszövetkezetben követte el a lopást, míg a Bakács felesége nem tudott róla!
@igényes: Lázár csak a típust, színt és a lézerölőt rendelte meg, teljesen mindegy volt neki, hogy 250-nél többet nem megy az autó.

A 2 milliós HI-FI tartozék a bör ülés meg az összes extra.
Így, így! Abban a húsosfazékban lehet valami memória resetelő hozzávaló. Ugyanis a sok pondró, féreg amint kap belőle, abban a pillanatban elfelejtik, hogy még mindig az éhenhalás küszöbén tántorgó Magyarországon vannak, és nem pedig az USA-ban, Dubaiban, Bruneiben, Luxemburgban, stb. És csak úgy röpködnek a luxus ingatlanok, luxus autók, luxus fizetések, luxus költségtérítések, stb!
@bájgúnár: mit akarsz ezzel? Szerinted minden embernek szüksége van faszhosszabbítóra? Én is játszom néha a gondolattal, hogy beleülök egy cayenne-be vagy q7-be, de tulajdonképpen jól elvagyok a terranoval is, és jobb nőt kúrok, mint amit te el tudsz képzelni.
azt hallottátok,hogy amikor szervízben volt a kocsija akkor egy s8-as volt a csere auto??akkor biztos nem ő akarta ezt a márkát hanem ilyet kapott...bocs..hányingerem van:)
@potyus:"Persze a kérdés az, mennyire birka a magyar?"

Nagyon.
@Dövan: ha nekem csak Astrám van, akkor nagyobb a farkam, mint egy Terranosé? :)))
@hazug fidesznyik:
Ha csak annyiba kerűlt volna nekünk Fletóék 8 éve mint Lázár autóbérlete sokan örűlnének neki!
bakáts a hős a szupersztár a példakép. szopjátok le a ****áról a túrót, de ám egy 3napos bükki túrázás után!
@Publius Decius Mus: volt esze, és némi hőzöngés után lemondta? Szerintem a siófoki bulin megpróbálta valaki jobb belátásra bírni... A harmadik, azaz utolsó napon jelentette be a lemondását - sajnos csak az autóról.
@Dövan: "jobb nőt kúrok, mint amit te el tudsz képzelni."

Remélem, hogy nem gumiból van... :D
@Dövan:
Fogadj el egy tanácsot!Cseréld le a csajodat!
A túl jó nőt sokan akarják megdugni.Tiznek nemetmond a tizenegyediknek lefekszik.Az nemteleszel!
@bájgúnár:

Mondd csak, nektek olyan speciális klavitok van, amin található egy "hátdea8évfletó" gomb, amire rátenyereltek, ha a ti akolbéli haverotok bukik le valami ótvar nagy disznósággal?
@Dorian: hehe, bukovári van, mert ha már fordított arány, akkor ez pont a rövid terrano :D
@hazug fidesznyik: mondjuk annak meg van egy olyan előnye, hogy többet is felfújhatok egyszerre, és nem kell magyarázkodni!
@bájgúnár: "Fletóék 8 éve"

Látom, te is ettől indulsz be... ez minden Viktor-fan legjobb csodaszere a szexuális életében (az A8-ason kívül).
@Goompah: Lázár János meg "csak" a jó erkölcs és a tisztesség ellen vétett, papíron nem bűnös.

Nana. Ha szoci lenne, hasonló esetben a (forradalmi) ügyészség azonnal megkínálná egy kis hűtlen kezeléssel. Hisz mi indokolja közpénzek luxusautóra költését?
80 körül megbukott egy német (Nyugat) miniszter.
A Bild lefotózta, hogy munka után a Bonntól úgy húsz km-re lévő lovastanyára a szolgálati kocsijával járt. Mennie kellett, ezért.
Ha hazamegy autót váltani, tán még ma is ott lenne....
Valahol itt lenne a mérce. Ráharapunk megint egy ilyen gumicsontra, visszaadja, jó, megnyugszunk szépen.

Hogy hány autó, milyen ügyben, merre jár, mennyiért, az meg ne érdekeljen senkit. Legalább nem fájdul meg a fejünk tőle.
@hazug fidesznyik:
Rég volt akkora fasz a politikai életünkben mint a Fletó!Őt nehéz felűlmúlni!
@potyus: "Egy a lényeg a politika csinálok mind szemetek, tisztelet a nagyon kevés kivételnek."

Soha nem felejtem, volt egy képviselő hölgy, a neve nem jut eszembe, aki azt mondta, hogy:
"Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani."
@Lófasz Hadnagy:
Vedd már észre helycseretörtént!Most ti űltök a kispadon!Odais fog nőni a seggetekhez!
Ha csapatodat időben figyelmezteted hogy szarúl játszik akkor most Lázár alatt nemlenne S8-as!
Eztis a Fletónak köszönheted!
@bájgúnár: "Rég volt akkora fasz a politikai életünkben mint a Fletó!Őt nehéz felűlmúlni!"

Na és most sikerült elélvezned?
@bájgúnár: egyrészt nem vagyok önző, másrészt, mindamellett, hogy most még kicsi zavarna nő esetében a tény, de alapvetően nem azért tartom a legtöbb embert a barátomnak, mert csak velem fekszenek le, vagy egyáltalán lefekszenek velem.
A változatosság pedig gyönyörködtet. Én meg még dolgozom picit azon, hogy ne zavarjanak olyan apróságok, hogy a csaj, akivel vagyok, hozzám hasonlóan szokott unatkozni néha. Elvégre nem a tulajdonom, és sokkal jobb elégedett emberekkel kapcsolatban lenni. Sokkal jobb, mint mondjuk olyanokkal, akik egymás kurvaanyját basszák azon, hogy éppen azon a héten melyik táborából nyúlt valaki nagyobbat :)
@bájgúnár:

"űltök" "szarúl"

Nem ártana megtanulni magyarul.

Oké, kis barátom, te meg Medgyessyt + Fletót ennyi erővel Orbánnak köszönheted. Mi van, ennyire fostok tőle még mindig?

A válasszal ne fáraszd magad, nem érdekel, foglalkozzon veled egy gyógypedagógus.

Csá!
Lázár bkv-zzon,majd megtudja mi a tuti,vidékre vonattal és távbusszal menjen--na ezeket támogassa az állam:)
Persze mindeggyik képviselö kihasználja amit lehet-pártállástol függetlenül-nem csak ez a nagyarcú balfék..De akkor nem kéne pofázni hogy erre nincs meg arra nincs pénz keret és támogatás..Picit alább kéne venni az igényekböl,olcsobban kihozni amit lehet.A mi pénzünkböl flancolni könnyü.....
Bakáts meg nem éhes volt,hanem figyelemfelkeltö akcio volt az egész..Minden honapban lenne min kiborulnom,mégsem lopok a tecsoban -most majd kap jo sok lovét,amit elvedelhet stb,utánna ujra elfelejtik,és akkor elsettenkedik mondjuk a Róócsiildba-nem tom betüzni:))))))))))))
@Dövan: @Lófasz Hadnagy:
Jómegaszontad!
Ha nics érv belekötünk a helyesírásba!Megint egy önérzetes magyarnyelvtanárral vitáztam!
@egyittlakó:
Folyamatos orgazmusom van azóta is!
@Dövan:
Ezis egy életszemlélet!Utolsó mondataiddal egyetértek!
Ezt a két ügyet összehasonlítani..... hát nagyon nagy faszság! Nem mindegy, hogy te dugod meg a lányodat, vagy a haverod dugja meg a feleséged! Erkölcsileg mindegyik gáz, de az egyiket büntetik is!
Bakács szalámilopását összehasonlítani ne féljetek más művész/celeb/stb. dolgaival, de "biztonságosautós" lázár pubival?!
"„Fontos, hogy nőjön a közéleti szereplők iránti bizalom” – indokolta döntését. Hozzátette azonban: van olyan politikus is, aki nem csak lop, csal és hazudik, hanem dolgozik is."

Ez egy gyönyörű Lázár idézet az Audi- sztorira reagálva. Felmerül bennem a kérdés, hogy vehetjük-e ezt beismerő vallomásnak. Ha vehetjük (márpedig eléggé magáért beszél az idézet, elég egyértelműen fogalmaz benne Lázár), akkor kérdezzük már meg tőle, hogy az Ő általa ellopott közvagyon vajon hány téliszalámival egyenértékű?????
Azt is kérdezzük meg tőle, hogy még melyik párttársa az, akiről tudja, hogy hasonló bűncselekmény elkövetője.

Ugyanis, ha jól tudom, a törvény nem tesz kivételt a csalás, lopás megítélésében annak tükrében, hogy elkövetője dolgozik-e, vagy sem.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!
Bakács:

megélhetési problémákkal küzd MERT mind média celeb abból nem tud hosszútávon megélni - erre lenne gyógymód, új szakma pld. de úgy látszik azzal nem tud élni, lop eg yrúd szalámit - lélekben még büszke is rá - közben amortizálja mindazokat akik demokrataként nem lopnak - ez nagyobb bűn mint a szalámi lopás !

Lázár:

erre modnják, h pofátlan ! Ne mondjon le a szolgálati kocsiról, az MEGILLETI ! A lemondás még inkább irritáló (nem szorulok rátok pupápok, van már elég pénzem senkik). Járjon modjuk Passat-val az se olyan rossz ! egy 2 literes TSI-ben is van lóerő, >250 Nm meg adnak hozzá extrákat is rendesen.
/Bajnai se tetszett az 1 forintos bérével.../

JUt eszembe külső tolató radar egy S8-ason? Magadnál vagy - azon KAMERA van !!!!
Azt nem értem miért nem veszik elő a "Car policy"-t?
Vagy nincs? Az lenne a legnagyobb bűn. A Lázár ügy kapcsán erről kellen beszélni.

Minden multinál van ilyen, oszt az alapján jár ami jár - DE- több nem !

Minden multi egy nagy sz@r /gondolják a kurucok/, de elkéne már révedni azon egyszer hogyan lett belőlük multi, belőlünk meg miért nem...
@igényes: 16 óra 36.
És ki vette észre, hogy az első ülések fejtámláiban be van építve a TV, illetve a DVD
monitorja. Nehogy unatkozzon aki hátul ül-
Lázár azt mondta, azért kell neki a biztonságos autó, mert útközben is dolgozik. Tehát sofőr is dukál egy ilyen birodalmi autóhoz? Na és azt ki fizeti?
@bájgúnár: Azt írod: hacsak annyiba került volna nekünk, mint Fletóék 8 éve.
Nagy seggnyaló és hozzá elvakult fidesz fan vagy. A Fletóék sikertelenségében, tudatosan, legalább 50%-al benne van a mocsok fidesz, mert ez alatt a 8 év alatt, csupán dafke viselkedésük okán semmilyen olyan törvény nem ment át a parlamenten, ami az országnak jó lett volna. Ezzel a politizálással valóban 2/3 választási győzelmet lehetett nyerni, vissza vagyunk vetve pár 10 évet, és az igazi szar csak ez után fog mindenki nyakába (a fideszre szavazókéba is) ömleni. A nagy ellenzéki ellenállásnak az ellenállók is ezután isszák meg a levét, sajnos velünk együtt.
@potyus:
Csak tisztánlátásodat csiszolom amikor közlöm veled inkább elviselem a fideszt mint az MSZP-s liberáris bagázst!Szavazatomat a Jobbikra adtam és adom mert én egy fasiszta,soviniszta,rasszista zsidógyűlölő vagyok .Ráadásul utálom a cigányokat.Éjszakánként fekete mellényben titokban vonúlgatok tagtársaimmal elhagyatott utcákon csakhogy pervez vágyaimat kiéljem.Ha kihagytam valamit azt gondod hozzá!Csak leírtam hogy neked nekeljen a megszokott jelzőket leírnod!De még mindíg nemjutottam olyan mélyre mint a baloldal aki egy országot vágott tönkre és milliókat nyirt ki politikai,eszmei okokból!A lopást meg elkezdte állami szinten már 1917 ben.Ja mikor adjátok vissza nagyapámék ellopott lovait,szekereit,vetőgépét,cséplőgépét?Vagy ezeket kárpótlásként loptátok a táborozgatásotokért?
Ti mikor fizettek meg ezekért?Ezeksem évűlnek el!
süti beállítások módosítása