Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.17. 08:00 Fabius

Levélváltás

Címkék: fidesz nyugdíjasok orbán viktor levél

Szeretve tisztelt Miniszterelnökünk, drága Viktor!

Boldogság és hála öntötte el a szívemet tegnap! Remegtem akár a miskolci kocsonya, midőn a postaládából kiemelve kezembe került leveled, amivel megszólítottál engem, egyszerű nyugdíjast.
Özvegy Staubinger Benőné, született Nagykaporlaki Eleonóra Dóra Sára Márta vagyok, de legközelebb a leveled címezd csak Özvegy Staubinger Benőné, Mártika néninek az egyszerűség kedvéért. Lacika a postásunk ebből is tudni fogja kit ért az a szerencse, hogy személyesen levelezik vele a Miniszterelnök.

Mert mondhatnak bármit a rosszakarók én tudom, hogy ezt a levelet te magad írtad a saját kezeddel! Megismerem a kézírásod a leütésekből, a belőle áradó erőt és lendületet nem képes produkálni egy Szijjártó! Már meg ne haragudj ezért a megjegyzésért, édes Viktor. De érzem, tudom, hogy fontosak vagyunk mi Neked annyira, hogy a személyességet nem hagyod elveszni, ezért mind az egymillióhétszázezer nyugdíjas nevében mondok Neked köszönetet!

De térjünk végre a lényegre, hisz Neked ez a fontos. A vélemény. Meg az akarat. Ezt az ikszelgetős izét nem értem, ezért igyekszem pontokba szedve szóban válaszolni a kérdéseidre Viktor. Kedvességedért ennyi személyesség csak kijár, vagy nem?

Helyzetemet és életkörülményeimet közepesen megfelelőnek, vagyis nehéznek mondanám. Egyedül vagyok a kiskutyámmal, változatosságot csak a nyugdíjasklub minden második pénteken tartott összejövetelei jelentenek. Ilyenkor beülünk a zserbóba, fordítva tesszük le a kiskanalat és várjuk, hátha bekajálja még egy snájdig fiatalember a városi legendát, amit különben mi találtunk ki, és kezdtünk terjeszteni.
Az új kormány intézkedései közül nem tudtam választani, mert mindegyikkel egyetértettem. Elvégre ahogy Te is mondtad Viktor kedves, itt forradalom volt a szavazófülkékben, és a Nemzeti Nyugdíjasok Együttműködésének Rendszerében mi bizony ebből is kivettük a részünket! Ej, micsoda pillanatok voltak azok! Visszavertük a szocialista hordákat ha kellett retiküllel! Az enyémnek például csatja törött mikor a Krajczné hátát vertem vele nekifutásból, két kézzel! A javításról számlát kértem, ha gondolod Viktorka akár ki is egyenlítheted egy alkalmas pillanatban. A lepkés strassz nem volt olcsó, de megérte. Krajczné megfutamodott gyáván, pedig három utcánál tovább nem is üldöztük. Mégis mit várjon az ember egy olyantól, akinek az unokáját Szeverédnek hívják?
Kérdezed, hogy szerintem mi jelenti számunkra a legfőbb gondot? Minden, Viktor, minden abban a sorrendben! A lakásom rezsijét egyedül nem bírom fizetni. Négy szoba hall, akkora belmagasság, hogy a kristály csillárhoz alpinistákat kell hívni évente kétszer izzót cserélni. Ki győzi ezt? Ezért magamhoz vettem a Bélát, akinek legfőbb erénye, hogy még tud. Tudod, izé, képes még, na. És itt jönnek az újabb gondok: tudod te milyen rohadt drága a Viagra? És a nyamvadt gyógyszertárból házhozszállítás sincs! Milyen ellátás az ilyen? Mikola szinglihordázik, a párzani szándékozókat meg nem támogatja senki?!

Változást ide, változást Viktor! MOST! Különben nem tudom mit teszek! Elég nekem, hogy a Béla minden aktus után megéhezik, és mehetek a közértbe harapnivalóért. Ezen a környéken? Ilyen közbiztonság mellett? Tudtad például, hogy itt csak a Művész utcát őrzik kormányőrök?? Sehol egy titkos ügynök, vagy legalább egy posztos rendőr minden sarkon, aki számon tart és megismer, és a -Jó napot Mártika, de döglesztően csinosnak tetszik lenni - megszólításból ítélve a jó modort is ismeri. De esetleg, ha lehet róla szó, ezek a közemberek a mindennapi gondokba is besegíthetnének. Bevásárlás, hivatali ügyintézés, miegymás. Én megszavaznám, és azt a havi ezrest is befizetném utánuk!

A következő pont viszont felesleges Viktorkám! A kormány legfontosabb teendője az ország jelenlegi helyzetében a tizenharmadik havi nyugdíj visszaállítása, és 2011 január elsejétől a 14. havi bevezetése. Ettől fontosabb pillanatnyilag nincs, és a jövőben sem lesz! De nehogy azt hidd, ez a mi érdekünk. Dehogy. Ez a ti érdeketek, hacsak nem akarjátok, hogy azok a mocskos komancsok rátok süssék a hazugság bélyegét! Én ott tapsoltam neked Egerben az első sorban szokás szerint, mikor bejelentetted: "Az új munkahelyek létrehozása és az aktív keresők számának növekedése nyomán 2006 és 2010 között a 14. havi nyugdíjat is be lehet vezetni "
Ebből is látszik, a mocskosok elvettek 48 havi megérdemelt pénzt, amit Ti, a mi kormányunk most visszaadhattok.

Az én helyzetemen sok javítani való akad Viktor drága, amint a fentebbi visszafogott összefoglalóból is látszik. Elsőként mégis önzetlenül azt kérem, hogy a zinternetet cenzúrázzátok már, ha lehet. Ott az a sok nyikhaj, és szerintük mi inaktívak vagyunk! Szerintük el kellene venni tőlünk a szavazati jogot! Hát, az apjuk micsodája az inaktív, az! ( Majdnem leírtam, hogy fasza, de úrihölgy nem tesz ilyet lamé kesztyű nélkül, az meg épp a mosásban van) Majd, ha ők gyűjtenek kopicét, ők kampányolnak, ők osztanak narancsot helyettünk, majd akkor inaktívozzanak! Legutóbb is ínhüvely gyulladást kaptam mire leírtam a választópolgár nevét az ajánlószelvényre! Mák Pál, így hívták, és nem volt képes leírni a lapra olvashatóan, magyarul.

A második és harmadik kérést összevonhatom Viktorkám? Mert akkor kívánhatnék egy igazán nagyot. Szóval, nem lehetne valahogy átcsábítani hozzánk a Kovács Pinológus Lacit? Most, hogy Schmitt Palit száműztétek a Sándor palotába, Dájcs Tompikát meg Brüsszelbe, nem maradt nekünk egy snájdig ember sem a pártban. Remélem nem gondolod, hogy a totyakos Pozsgay meg Boross pótolni tudja ezeket a szépfiúkat? Nem gondolod Te sem, ugye, Viktorka? Ne légy hát ilyen kis bamba, tedd meg ezt az aprócska gesztust nekünk, igazhitűeknek!

El nem múló szeretettel ölellek: Özvegy Staubinger Benőné, Mártika.

ui: Sokszor csókolom Klárikát, Totó kutyát, és remélem a szauna restaurálását befejeztétek már!

86 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr862302217

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levélszemét időseknek 2010.09.17. 11:47:51

Hallgatunk Önökre - ezzel a szlogennel kapták meg a napokban a nyugdíjasok Orbán Viktor üzenetét, ami a Nemzeti Konzultáció jegyében íródott. Ha hetven plusz életkorú mamóka lennék, istenbizony elsírnám magam a meghatottságtól, amiatt, hogy milyen szív...

Trackback: Partizánharc Kőbányán 2010.09.17. 11:37:53

 Óriási sikert értünk el a jobboldali médiával szemben. Partizánharc volt, mint 1944-45-ben, mikor a fasiszta és nyilas hordák ellen védtük az országot. Akkor sem hagytuk és most sem hagyjuk, hogy a farkasok tépjenek szét minket és állítsanak pell...

Trackback: Címzett ismeretlen 2010.09.17. 10:50:06

Egy eltévedt levelet hozott a posta. A feladója Orbán Viktor miniszterelnök, a címzett pedig... Nos, a címzett a Tisztelt Nyugdíjas. A levél tartalmát ezúton nem elemezném - talán megteszik helyettem is kellő alapossággal mások, meg különben is, a másn...

Trackback: Jövőre 16%-os egykulcsos adó lesz! 2010.09.17. 10:37:48

De hogy az ördögbe vezetik be három év alatt fokozatosan, ha már jövőre az lesz? A tv2 Mokka című műsorában Matolcsy György legalábbis azt jelentette ki, hogy 2011 január elsejétől mindenképpen 16%-os egykulcsos adó lesz, már csak azon megy a tana...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zseniális! :-)
Ajánlhatok egy másik, ugyanezzel a témával - de más megközelítésben - foglalkozó posztot?
maria.blog.hu/
Tegnap én is megkaptam - igaz, nem ilyen személyesen és nem ilyen szívhez szólóan - a fidesz kampányújságját, ami nyolc darab A/3-as oldalon sorolja, hogy miért is szavazzak a fideszre. A középső, "Budapesti Botránykrónika" című részt nem említem, de nagyon meggyőző emberek ajánlják melegen, hogy szavazzak én is a fideszre. Szíves engedelmeddel szemezgettem belőle, a nem Budapesten élők kedvéért:

Önkormányzati választás 2010

Igaly Diána:”A tavaszi győzelem érezhető felszabadultságot, reményt hozott az országnak, most ezt „aprópénzre”, munkára, helyi sikerekre kell váltani. Nem mindegy, hogy egy közösséget kik vezetnek. Egy támogató vezetés szárnyakat ad a sportolónak, aki képes felülmúlni önmagát. Azt gondolom, ugyanígy működnek a politikai, társadalmi közösségek is. Jó lenne, ha minél több település csatlakozna a sikerhez!”

Gécsek Tibor: „ A „Nagyon hiányoznak mérhető sikerek is” kezdetű újságírói felvetésre:
„ Meg kell dolgoznunk érte. Ebben segít, ha az önkormányzatok is a változás mellé állnak. A mindennapi életünk színterei, óvodák, iskolák egészségügyi és egyéb intézmények, civil programok sikere a helyi vezetés kezében van.”

Huszárik Kata: „Kérdésünkre válaszolva természetesnek tartja, hogy október 3-án elmegy szavazni, mert nagyon ráfér Budapestre, hogy minden megváltozzon. Szerinte azért a Fideszre kell szavazni, mert a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltjei hiteles és megbízható emberek, akiknek a kezébe lehet adni a város és az ország sorsát.”

Revickyt be se idézem.

És végül egy vicc (szintén az újságból): Fogdáson egy csinos hölgy mosolyogva megy oda egy szocialista politikushoz:
- Sokat hallottam már magáról. – mondja neki nyájasan.
- - Az lehet, de bizonyítéka nincsen!
Teljes mértékben fel vagyok háborodva, ez nyilvánvaló inszinuáció, ahogy szeretett Józsibácsink, a sztárügyvéd, dr Torgyándoktor mondaná. Állítólag nincs válaszboríték hozzá, kit érdekel. Ennyit megér a zembereknek, hogy elmondják a véleményüket.Most törleszt a Fidesz a posta felé.
@kisa: Te Kisa, nagy a gyanúm, hogy én is ugyanazt kaptam. Ráadásul becsöngettek hozzám, kibotorkálok, mondom biztos a postás, kézbesíti a dísztáviratok tömegét számomra születésnapomra, hát nem.
Engedjek be egy ilyen Újra Fideszt, száz példányban. A tetején alulról felfele Huszárik mellett a Viktor látható, nem? Bár enyhén retusált állapotban, olyan Májköl Daglesz-Döglesztő sztájel, ha jól láttam a pipától.

Hát, ha már.. maradnék inkább balomon Jeremy Irons, jobbról Nick Cave, lábaimnál meg Alain Delon hever, ő is csak 30 évvel ezelőttről.
A gyereknek nem volt humorérzéke sem, mikor mondom neki, ne hagyja itt, az agyakat ma az eső mossa, megijedt és elinalt.
Az, az pontosan, de ott mosolyog nagy komolyan tarlós is,meg Igaly meg egy csini kata nevű frissdiplomás pályakezdő.
No, sok boldogot, avagy istenke éltessen!
Tudod mit ír az ominózus újság a horoszkópodra mostanra?
Szűz: Aki rendszerető, precíz és pontos, ugye, a Szűzek ilyenek, az már most írjon be a kis naptárba egy dátumot, azon a napon lesz egy kis ikszelnivaló, aztán utána hazamehet rendet rakni a nappaliban."
Beírtad? A kis ikszelnivalót?
A vége üt :-D Na igen. Válaszolni pont azok fognak, akik ezzel a mentalitással bírnak.
@sületlenke: Delont becserélem Nicholas Coppolára vagy Ed Harrisre. A másik kettő maradhat.
A retikülös jelenetet elképzeltem Fabius Te beteg vagy! :)
@kisa: Olvastam, és a levont konklúzióval egyetértek. A levél klasszikus DM, spam ahogy tetszik, és pont annyit is ér. Ezért lett karikatúra belőle itt is. :-)
Hol él ez a Viktor? Miért nem E-mail írt a nyugdíjasoknak? Arra sokkal egyszerűbb válaszolni!
nem tudja mi az az e-mail. tényleg.
Gondolom, ha nem küldene, itt gúnyolnád, hogy hazudott, nem is konzultál.
Ha ír gúnyolod, hogy komolytalan.
Ha mindenkit felhína mi lenne a baj? Drága, populista?
Létezik olyan cselekvés kombináció amit nem köpködnél?
Ugye nincs. Ha a zsigeri gyűlölet irányítja a billentyűket, nincs gúnyolhatatlan dolog.
Remélem egyszer megnyugszol. Jobbulást.
@Kalmár:

Tévedsz. Létezik olyan cselekvés kombináció amit nem köpködnék.

Kezdetnem mindjárt megtenné, ha nem minden alkalommal az ilyen-olyan választás előtt lennének csak fontosak a nyugdíjasok minden politikai formációnak.
@Kalmár: leülhetne nyugdíjas szervezetekkel egyeztetni, akár az érdekegyeztető tanáccsal is tárgyalni a nyugdíj összegéről és a korhatárról.

egyik sem történt meg ( a nagy társadalmi konzultáció ellenére ), ez levél ennek fényében csak marketing.
elolvastam, gatyát váltok. Még egyszer elolvasom, tartalék gatyával :) (Vagy a Krajczárnét ki kell hagynom)
Ti egyszerűen gonoszok vagytok. Megfeledkeztek a lényegről, arról, hogy szeretett vezérünk végre gondolt ránk, nyugdíjasokra is. Én például rögtön megkaptam, bár nem tudom, honnan tudta, hogy harmincéves ismerősöm lakására vigyázok, de mindenesetre benne volt a postaládájába. És amúgy is egy nagyon takarékos megoldás, hiszen az adófizetők pénzén (tudom ezt a fordulatot szeretitek), lehet a vezért, és pártját a Fiatal Demokraták Szövetségét népszerűsíteni az önkormányzati választások előtt. Az már csak hab a tortán, hogy a visszaküldő (lásd apró betű), hozzájárul adatai nyilvántartásához párt adatbázisában.
@Kalmár: Levelezget, konzultációnak nevezi, majd falhasználja valaminek a szentesítésére. Teljesen függetlenül attól, hogy hányan küldték vissza és mit írtak bele.
@kisa: "És végül egy vicc (szintén az újságból): Fogdáson egy csinos hölgy mosolyogva megy oda egy szocialista politikushoz:
- Sokat hallottam már magáról. – mondja neki nyájasan.
- - Az lehet, de bizonyítéka nincsen!"

Javitsuk ki mar a nyomdahibat. Gripen-ugy, hosszu bajtok ejszakaja, 'ne nyerjunk mar annyit' nem-jegyzokonyv utan nyilvan Orbanra gondola vicc, Orban pedig sosem volt szocialista politikus.
Pokorni szerint a politikában az őszinteség luxus,(lukszusz?)és nagyon helyesen Vezérünk és pártunk harcol a luxus ellen,ami egy komenyista csökevény.
@is: "Orban pedig sosem volt szocialista politikus. "

Nem mert nálunk a szocialistákat nem a cselekedeteik hanem a nevük alapján határozzuk meg.
@apc: Ez egy nagyon szépen kidolgozott képzavar. :) Már már a kommunista karvajtőke magasságait súrolja.
@sületlenke: amikor olvastam a posztot, azt hittem, hogy felvettek a Varánusz szerzői közé. :-D

@sületlenke: @kisa: nekem is megjött ez a direkt marketinges lap...
@sületlenke: óóóh, Isten éltessen sokáig! (Na tessék, kegyed is a szűz csillagképben született)
@ifjabb Hábetler János: "Az már csak hab a tortán, hogy a visszaküldő (lásd apró betű), hozzájárul adatai nyilvántartásához párt adatbázisában."

A "Hogyan szerezzünk további potenciális aktivistákat" program újabb állomása.
@darkmirjam: Az őszödi beszédre célzott Pokorni Úr,
@Ordnassac: Ordikám, címlapos a poszt, nem tartozik a bogarakra a szüzességem.(Ha tudom előre, inkább ablakot pucolok a komment helyett).
Komolyabb téma: tegnap a pájecon láttam a helyi jobbikos plakátot, KRESZ tiltó táblán méretes szúnyog áthúzva, kérdés: szeretne leszámolni az élősködőkkel? Nem értek vele egyet, sőt, szeretnék végre én is közöttük lenni, úgyhogy holnap irány a Fidesz stand.
Jössz esetleg? Holnap, veled, ugyanott.
@is: Hát nem. Orbán a bizonyíték a reinkarnációra. Kárdár még életében benne reinkarnálódott, a jogfolytonosság végett, gondolom.
Kedves Özvegy Staubinger Benőné, Mártika!
!

Nem nagyon értek veled 1-et. Orbán Viktor elsőkörben 1 000 000 új munkahelyet igért. Ma 500 000 körüli a munkanélküliek száma. Or bán úr számít a potenciális támogatókra. Van tehetsége, tehát ez az 500 000 fő elhelyezkedik október 03. után. Itt jön a nyugdíjasok szerepe, met a Fiatal Demokraták nem tudnak több gyereket vállalni, de mi, nygdíjasok igen, van lakás, rendszeres jövedelem, hajrá magyar nyugdíjasok, párzásra fel! Or bán mondá 1 000 000 új munkahely, tehát, ha én most aktívan üzekedem, párzom akkor annak eredménye 9 hónapután várható, de nehogy már 10 év után gyermekmunkára kényszerítsék a fiatal generációt, leszármazottamat.
A vége az durvára sikeredett.
Most már tudom, hol van Kádár koponyája. Arra kellet, hogy egy, a Dobogókőn celebrált fekete mise keretében Viktorunkban születhessen újjá.
Jelentem, a kisérlet sikerült.

(Semjén: életre kelt, ÉLETRE KELT!)
@sületlenke: holnap a veteránautós találkozóra nézek ki, ha nem esik az eső. Ott is látható lesz szerintem egy-két fideszes (és talán más) arc.
Nekem szerencsére nincs problémám devizát illetően, gyermekeimnek annál inkább. Orbánnak szerintem szintén van deviza problémája, sokkal nagyobb mint hinnénk (Csak megmondják neki, mekkorra résszel növekedett az államadóság, a nyilatkozatok után). Mégiscsak két hülye nyilatkozata alapján nehezedett a nem könnyű helyzet. Kósa és Szijjártónak megbocsájtott a bán, nem is kifogásolta a nyilatkozatukat. Persze Kósa azért ért el eredményeket, a "Szíjgyártó" is, gondolom tart tőlük a Miniszterelnök úr. A két fiatal demokrata, gondolom Ők a legfiatalabbak.
„Az új kormány melyik intézkedésével ért egyet? – Adócsökkentés”

Miféle adócsökkentés???? Volt adócsökkentés? Én valahogy kimaradtam belőle. Nekem utoljára (vagy legutóbb?) Bajnai csökkentette az adómat.
Kérdezném a kétharmadtól: aki nem nyugdíjas, és hóttuti, hogy meg sem éri, az hova írhat, ki mostanság az illetékes? Tömjén Zsóti, netán a NyalettaPál (most volt kinn a pápánál, ha jól tudom), esetleg Napóleon, vagy a perzsa sah? Vagy írkáljon a Varánuszon?
@gyilkos fűegér: Tápiószentmártonban, te!

Tápiószentmárton

A Budapesttől délkeletre, a Tápió-vidéken fekvő nagyközség különleges nevezetessége a Kincsem Lovaspark - az Attila-dombbal: Attila sírhelye után kutattak régészek, így 1923-ban itt leltek rá a híres szkíta aranyszarvasra. Priskos Rhetor leírása után valószínűnek tartották, hogy e területen állhatott Attila egykori fából készült palotája. 2000-ben egy korhű palota terveit is elkészítették emiatt, ám e terv megvalósulása még várat magára. A Kincsem Lovaspark saját leírása alapján: " A szakemberek mérései jótékony hatású energiasugárzást mutattak ki, amely gyógyító folyamatokat indít be az emberi szervezetben. Az energiaáramlás középpontja az Attila dombon van, de a Kincsem Lovaspark egész területén érzékelhető. A park területén megtalálható Ősenergia részét képezik az ősi szakrális vonalak is, a Szent György vonal, a Ley vonal stb. A szakemberek még nem jutottak határozott következtetésre abban a tekintetben, hogy "ismert" energiákkal van e dolguk, vagy a megfigyelt sajátosságok és megnyilvánulások mögött valami alapvető erő húzódik meg. Köztudott, hogy minden betegség egy energiahiányos állapot következménye, ez a sugárzás ezt a megbomlott egyensúlyt segít helyreállítani, tehát nem csupán egy szervre hat, hanem az egész testben harmonizálja az energiaáramlást."
hu.wikipedia.org/wiki/Budapest%E2%80%93K%C3%B6z%C3%A9p-Duna-vid%C3%A9k_turisztikai_r%C3%A9gi%C3%B3
itt vannak a legjobb orbános fotosopok a neten, hehe
@lamed: Be van ígérve. 2011-re. Vagy '12-re. Vagy '13-ra. Vagy majd valamikorra.
@lamed: Volt adócsökkentés, a társasági adót lenyomták a felére. Ennek legalább 13-14 nyugdíjas munkásőr őrző-védő cége is örülhet, tehát vastagon érinti a nyugdíjasokat.
Ez nagyon nagy!!! Gratulálok a cikkhez! A vége is ütősre sikeredett! :-D
Juj de szuper zsidrákposzt lett ez *taps*taps*taps :)))
A 14. havi nyugdíj (márhogy úgy, hogy a 13. havi persze szintén, tehát nem átnevezéssel!) továbbra is érdekel, ezért aztán figyelek. A többi rizsa.
Nos mivel engem kérdeztek a levélben én pont úgy válaszolok mint O.V. és a Fidesz a választások előtt:..................,.
Megtartom magamnak, és mihelyt én leszek a miniszterelnök, azonnal fogom tudni, hogy mit tegyek. A kormányfő biztos tudja is, csak nem akarja elárulni, nehogy valaki lenyúlja az ötletét. Most is csak azért kérdezi, mert így nem mondhatjuk, hogy nem kérte ki a véleményünket. Amennyiben nem válaszolunk, akkor meg csend! mindenkinek pofaalapállás, azt csinál(egyébként is) amit akar! Ha póstára adjuk a választ akkor a bélyeggel támogatjuk a pósta felemelkedését hiszen 1,5mil levélre 80 Ft-os bélyeg 120 milla befizetés a kasszába. nem rossz!! Amennyiben tényleg kérné a tanácsomat, tisztességes áron adok!:-D
@sületlenke:
Sokáig maradj meg nekünk -is- ilyennek, sokáig élj boldogságban, egészségben!
Válasz Orbánnak címezi, végén Furcsányt és családját csókoltatja. Remélem mindketten válaszolnak e helyi Mikes Kelemennek. Ha így folytatja, kaphat akár 24. havi nyögdíjat, kedvezményes viagrát, személyi alpinistát, stb.
HALLGATUNK ÖRÖKRE
@roxxtar: Ne zsidózz te bunkó!!!

Amúgy az írás eléggé erőltetett heti hetes stílusban íródott szar. Kern Andris elfogott leveleinek illata sejlik át rajta. De sajnos meg sem közelíti azt. Gyenge utánzat.

Azt sem értem, hogy minek írogatsz ezekről a dolgokról. Ez egyszerű marketing, még akkor is ha kissé demagógra sikeredett. Azt pedig az emeszpétől és a szadesztől lehet tanulni a leginkább.

Szóval lehet itten liberalizálni, csak szerencsére nincsen semmi értelme. Hozzá sem szóltam volna, ha az írás maga nem lenne ennyire szar.
@sületlenke:
Irkálj emlékkkönyvbe, vagy a helyi szatócs panaszkönyvébe, netán a kéménybe korommal. Vagy keresd fel az Állatkert hüllőházában valamelyik ráérő varánuszt.
@kisa:
"Tegnap én is megkaptam ..a fidesz kampányújságját, ...ajánlják melegen, hogy szavazzak én is a fideszre.
Szíves engedelmeddel szemezgettem belőle, a nem Budapesten élők kedvéért:"

Kapaszkodj meg!
Ma, itt "falun" is megkaptuk...
@Várúr: Kedves fennkölt Úriember! Köszi, éppen azon gyötrődtem, minek tituláljam a posztírót. A számból vette ki a szót, jó lesz a Mikes Kelemen, ő is egy kor krónikása volt, meg ő is tudott írni.

Ami rám vonatkozó kedves ajánlatát illeti, az Állatkertbe való látogatást megfontolom. Nem kísérne el esetleg? Megtisztelő lenne, holnap ráérek.

Ott találkozunk, és majd rámcsörög, ok? Gondolom, Ön előbb a csúszómászóknál kezd.

(De jöjjön erre a blogra is gyakrabban, ne csak címlap idején, mindig öröm, ha finom, kultúrált úriemberek is időt szakítanak ránk Kurucinfo, Mandiner, vagy egyéb elfogulatlan törzshelyeik látogatása közepette)
@Varánusz

Elég erőltetett volt.

Nos azt is lehetne feszegetni, hogy miért kellett csillagászati feláron autópályákat építgetni, az elmúlt nyolc évben míg szegény Márti néninek villanykörte cserére sem futotta.
Miközben a szoclibek ipari méretekben (nem, nem ez túl enyhe kifejezés) talán ez így precízebb állami keretek között, hatalmukkal és hatáskörükkel visszaélve Pumpálták ki az adófizetők pénzét a költségvetésből.

Elég nagy szarban vagytok szoclibek, mert olyan állami költségvetési állapotokat hagytatok magatok után, hogy azt még jó darabig fel lehet használni a ti fikázásotokra, miközben ti ilyen kis marketing kiadványokon rágódtok.
Olyanok vagytok, mint a viccben az egyszeri Zsidó, amikor elmeséli egy konfliktusát egy paraszttal. Azt mondja "jól kicsesztem a paraszttal, 10-et ütöttem a kalappal, míg ő csak egyet a lőccsel".
Hát így vagytok ti ezzel a jobboldal fikázással.
A ti kezetekben csak kalap van koma.
@nemsiker_s:

Tudod mi erőltetett Koma? Ez az állandó nyígás, ez a miért nem azzal foglalkoztok, bla-bla.

1: azzal foglalkozok ami engem érdekel.

2: ekézem én a szoclibereket is eleget. Akkor valahogy nem nyígtok azért, mert most kicsit a jobboldalt is, lécci-lécci.
Tisztelt özvegy Staubinger Benőné, született Nagykaporlaki Eleonóra Dóra Sára Márta!

Mikor dögölsz már meg?
@Fabius:"ui: Sokszor csókolom Klárikát, Totó kutyát, és remélem a szauna restaurálását befejeztétek már!"
Én vagyok az iparos és sajnálattal közlöm Önnel, hogy ezen a héten már nem sikerült befejezni a munkát. De nagyon fogok igyekezni, hogy mire a következő remekművét jegyzi,addigra kész legyek.
@nemsiker_s: "hatalmukkal és hatáskörükkel visszaélve Pumpálták ki az adófizetők pénzét a költségvetésből." Te nem a szíjjártó vagy? Eseteleg vargamisi? Netán szeméylesen a vezír?
Tudjuk, ki van adva ukázba, hogy ezt kell mondani, minden megszólalásnál legalább egyszer, de inkább kétszer. Ha valamit eléget sulykolnak, azt a marha nép előbb-utóbb beveszi. Node hol vannak a konkért csontvázak? Hol az a pumpa?
@Tűzfal: Gondolom, a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS keretein belül. Hát hiszen egy a tábor, egy a zászló, város és falu együtt zengi a NYENYI dicséretét.
@Tita nick: Tudtad, hogy örökbefogadott gyerek vagy? Anyádat úgy hivják, hogy özvegy Staubinger Benőné, született Nagykaporlaki Eleonóra Dóra Sára Márta.
@kisa: Te vagy itt helyi okoska ?
Nem a Török Zsoltnak vagy valami rokona?
"A kormány legfontosabb teendője az ország jelenlegi helyzetében a tizenharmadik havi nyugdíj visszaállítása, és 2011 január elsejétől a 14. havi bevezetése. Ettől fontosabb pillanatnyilag nincs, és a jövőben sem lesz!"

Tökéletes! Engedjétek meg, hogy átadjak egy virtuális vállveregetés szobrot ezért a két mondatért.

Annyira boldog vagyok, hogy megkérdezik erről a nyugdíjasokat... Kb ilyen válaszokat fognak kapni mint a posztban. Meg gondolom a "jelölje meg a három legfőbb problémát" végigikszelik... Az értelmes emberek úgysem küldik vissza.
@vakcsibe: Óóó, nem. Én orbán viktor anyai nagyanyjának a harmadunokatestvére vagyok, és ismerem viktorkát kiskorától kezdve. Mindig ilyen önfejű, makacs, uralkodni akaró volt, már kiskorában is. A zanyja azért imádkozott, hogy ugyan maradjon már kin oxfordban, hogy tudják meg az angolok is mis a jó, de viktorka nem akart áttérni az anglikán hitre - nagy katolikus volt más akkor is -, az meg elengedhetetlen ahhoz, hogy király legyen belőle ott, így aztán hazajött, mert volt egy szabad korona.
Üdv
Özvegy Vitézy Balambérné
@kisa: Elnézést az elütésekért, nehezen megy nekem már a gépelés, nem szoktam meg, a kezem is remeg kicsit.
@kisa: Ilyenkor bánom, hogy a komcsik bezárták az OPNI-t. Neked elintézném az örökös tagságot.
Most komolyan, ezzel mifaszaom a céljuk? Valaki ezt komolyan veszi?
@vakcsibe: Fiúk-lányok! A Hír tévén a Tömjén Zsóti őkenetteljessége hírdeti az igét, ti meg itt lébecoltok? Nem lesz ebből dádá odafentről? Én szóltam, a keresztényi szeretet jegyében...
@vakcsibe: Figyu, én a bivalybasznádi kórház ideg-elmeosztályán vagyok éppen, és egy vén tyúk szódásüveg szemüveggel az orrán éppen nagyon veri mellettem a billentyűzetet. Nem te vagy? Isten hozott!
@vakcsibe:

A család nevében köszönjük az értesítést, kedves mester. A mű készül, ezért szorgalmaznám a felújítás mielőbbi befejezését. Kulcsot talál a szokott helyen, csak kérem arra vigyázzon, hátul a holdudvarban Török és Bolgár barátaink vannak elzárva. Ki ne engedje őket, mert összeszarják a frissen lerakott alapokat.
@vakcsibe: @kisa:

Pálffy Pista is megmondta ittjártakor, ez egy elmeosztály... :-)) Meg kell bolondulni.
@kiraaaaa:

Ha komolyan érdekel, ezt érdemes elolvasni:

maria.blog.hu/2010/09/16/levelszemet_idoseknek

Nagyjából erre jó, és ennyi értelme van.
Röhög a vakbelem. Majd Orbán elolvassa a zemberek levelét? Az a galeri, amelyik az önk. választások miatt hazudozik, sunyi. Leszarva, hogy a forint gyengül, mert a külföld tetteket, világos intézkedéseket vár, a választások miatt kivár, ámít csak azért, hogy Budapesten többséget szerezzen, és még egyszer beledöfhessen az MSZP-be. Mintha a homokozóban lennének Ferikével!
Kedves Orbán!
Nem mindenki veszi be a dumádat. És kíváncsi vagyok mi lesz a helyzet 3 év múlva, amikor már senkit nem érdekel Gyurcsány, hanem, hogy tettetek-e valamit az országért, a csődhelyzeten kívül!!!
Kihagytak néhány lehetőséget, hogy ön melyikkel ért egyet a kormány intézkedései közül:

7. A balfék Kósa/Szijjártó nyilatkozatok és a kormány 0 gazdaságpolitikájának, az IMF-el való pöffeszkedésnek köszönhetően jelentősen gyengült a forint.
8. Kormányunk saját, rákosista politikai nyilatkozatát erőlteti a közintézményekre.
9. A PSZÁF segítségével vizsgálatot indíthatnak a szocialista polgármester jelöltekre.
10. Sikerült a lehető leglojálisabb jelöltet megtalálni a közt.elnök személyére, elfelejtve, hogy a Fidesz korábban ebben a kérdésben a népszavazás mellett állt. Pali bácsi 30 éve szolgálja az összes hatalmat.
@kisa: Ne hergeld magad ezek miatt, meggyőzni úgysem lehet őket. Mindjárt kezdődik a Miss Marple, nézd inkább azt. Én is húzok, készülök az állatkerti randira a várúrral, ismertetőjegyként kormozom a képemet, a kezembe meg egy Nyenyit kerítek valahonnan. Jó éjt.
hihi-hi!
És egy hozzászólónak valami kibökte a szemét : " kis marketing kiadványok " - és tényleg azok! Csak tudnám, miért csodálkozik az illető (én má' nem megyek vissza meglesni ki írta), ha annak megfelelően reagál rá a nagyközönség...? "kis marketing kiadvány" - tehát nem kötelező a vásár, ha akarom: épp elrettentő példának veszem, és eszembe sincs bedőlni a sorozatos bóvliárunak... hoppá! Jövőre utazásra fogja hívni - egy termékbemutatóval egybekötött szavazásra - a szegény nyugdíjasokat, akiknek még megadatott, hogy ledolgozhassanak 40-50évet... szemben azokkal, akik még mindig aktív korúak és nincs munkájuk. Mé' nem nekem írt az a szerencsétlen?! Akkorát konzultálnék vele a munkahelyteremtésről, hogy csak na! ... de a nyugdíjasokat zaklatni...? hát utolsó egy kétségbeesett próbálkozás ( vagy rossz szokás?)az biztos!
Varánusz jeles! Már előbb ajánlanak, mint ideérnék magamtól :)
@sületlenke: Jóéjt. Nincs tévém, illetve csak az m1 jöna be, többnyire az is szarul, ezért inkább olvasok. Lehet, hogy egy Agatha Christie-t. :-)
Jóéjt, akarja meggyőzni őket a hétszünyü kaponyányi monyók!
Ejjj,bezzeg amikor a drága gyurcsány méltóságos nagybirtokos vagy a világváros-tulajdonos demszky főhatalmasságos urasága írogatott nékem. Azok voltak ám a szép idők.Amikor még dübörgött a gazdaság és csak úgy dobálták utánunk a rengeteg pénz meg jólétet...
@Kalmár:

Ha jól emlékszem tavasszal azért gyűjtöttek 2 000 000 cédulát az aktivisták, hogy beszélgethessenek az emberekkel. Az volt a cél "állítólag", hogy megismerjék a problémákat. Ezt biztosan elfelejtették megkérdezni. Egy 2/3-al rendelkező, évek óta kormányzásra készülő pártnak, tudnia kéne, hogy mi az amit tennie kell! Nem közvélemény kutatni...
@kisa:
Látva a véleményed- irántad?- iránt megnyilvánuló rokonszenvet, már sajnálom, hogy csak simán beszkenneltem ezt a sz@rt a blogomra.

Nem volt időm leírni véleményem, de biztos lesz még rá alkalmam!

Vállalsz gyógykezelést máshol is? :)))
Nekem ugyan küldhet! Kitörlöm vele a fenekemet.
süti beállítások módosítása