Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.12. 16:11 úriparaszt

Nem szeretem a focit

Címkék: foci országimázs

Más pedig szereti, nincs ebben semmi különös, miért ne lehetne bárki rajongója egy szerintem infantilis játéknak, ahol 22 felnőtt ember egy kis bőrbigyót vagy épp egymást rugdalja a pályán.

Orbán Viktor is szereti a focit, ezt nem is rejti véka alá, nincs is önmagában ezzel sem baj. Most épp Hamburgba utazott az Európa Liga (vagy mi a  pöcs) döntőjére. Szép dolog a rajongás.
Leendő miniszterei, államtitkárai, illetve máig bizonytalan kijei/mijei pedig nyilatkoznak mindenfélét, mondhatjuk nyugodtan ötletelnek a nyilvánosság előtt. Közben kicsit tájékozottabbak a kassza kulcsának kérdését hozzák fel, illetve felróják, hogy még mindig nem látszik ki és miért lesz felelős, merre indul a kormány az előtte álló iszonyat rögös úton.
Nem sajnálom én senkitől a jól megérdemelt pihenést, feltöltődést, amúgy is tudjuk 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás ... de Viktor, nem kellene legalább úgy csinálni, mint akit érdekel mi lesz velünk? Tudod, az a fránya 3/3, aki közben semmit nem tud, csak találgat mi a picsát fogtok csinálni. Nem kell napi 16 órát dolgozni (na jó, nagyon kell), de legalább a látszatra adjatok kicsit.

Ebbe szerintem nem fér bele ez a kiruccanás. Majd ha minimum az ország 2/3-a megteheti, no akkor jó úton haladtok, akkor jöhet a lazítás.

67 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr151997533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyarország kormányfője (feltehetőleg) május 14-ig Bajnai Gordon,Viktornak gyakorlatilag a holnapi az utolsó "szabadnapja". Azért mert kimegy egy meccsre Németországba, nem hiszem hogy összeomlik az ország.
Szerintem Orbán baromi jó MLSZ elnök lenne. Mást nem bíznék rá. De én a 3/3 azon egyharmad része vagyok, amelyik nem a vezénylő tábornokra szavazott.
@Durchzugabwicklungskommandant: Ember, hol élsz? Nem hallottál róla, hogy forradalom van? És akkor ki a francnak van ideje meccsekre szaladgálni?
nevetseges ez a ciik.
ha ugyanezt barki mas (pl. vona vagy mesterhazy) csinalna, akkor...?
@Durchzugabwicklungskommandant: persze, így is lehet nézni, mármint, hogy csak péntektől kap fizetést, addig minek dolgozzon, nincs elég tennivaló.
ő is csak magyar, méghozzá a masszív többségből.
Varánusz Blog az index heti hetese:)
Az Orbán kormány 2/3-os. Én szeretném, ha 5-ös lenne :-).
@pokesz70:
Azon negyvenhét százalékába tartozol a választáson résztvevőknek, aki nem a Fideszre szavazott. Ne keverjük már folyton a mandátummegoszlást a választási eredménnyel.
Majd ha miniszterelnökként francia meg kubai üdülőhelyeken tölt el heteket kormányzás helyett, akkor lehet nyavajogni. Jah, az egy másik pofa volt. Egy este miatt ilyen hisztit levágni gázos.
"infantilis játék, ahol 22 felnőtt ember egy kis bőrbigyót vagy épp egymást rugdalja a pályán."

Pontosan. Bőrbigyót, amit egy tehénről nyúztak le. Ami békésen járkált, legelte a füvet meg kis bocikat ellett. És odamentek hozzá, elvágták a nyakáját, széttrancsírozták a bocikái szeme láttára, és letépdesték testéről a bőrét, hogy pár digó meg nigger azt rugdossa. Na ezért kell a HALÁLBÜNTETÉST VISSZAállítani.
@úriparaszt: Nem ezt mondtam. De engedtessék már meg neki, hogy megnézze élőben a meccset, mert holnaputántól erre már nem nagyon lesz ideje.
@Andal: Forradalom van. Mi lett volna, ha a márciusi ifjak elmennek aznap focizni?
@pokesz70:
Az a baj, hogy ha a leendő miniszterelnök sem ironizál ezen, miért pont belőled nézném ki ezt? :)
Amíg rendet nem csináltunk, addig nyugtunk nem lesz...
...és most menjünk a meccsre!
rám aztán tényleg nem lehet mondani,h kedvelném vitykát, de ez belefér. simán.
Gondolom, a poszt írójának cége is megsínylette azt a húsz percet, amit erre a baromságra fordított. Hát szabad ilyet csinálni?!
Azzal, hogy megnéz egy meccset élőben, azt sugallja, hogy nem érdekli mi lesz az országgal? Hát, nagyon egy egyszerű gondolatvilágod van.:(
Az Európa Liga, az a volt UEFA kupa döntőjének felel meg, te szánalmas pöcs. Gera lőtte be a Fulham-et a döntőbe. Végre egy magyar játékos, európai kupadöntőt játszik, te pöcs. Pont ez zavar téged, mikor mindem ország vezető politikusai igyekeznek ott lenni hasonló eseményeken?

Veres Jani utazásai, vagy Gyurcsány vihogása a bécsi Tina Turner koncerten a nagy válság idején , nem volt ennyire érdekes, ugye...

No persze, te egyéniség vagy, mert fikázod focit.
@Mizantrop:

"Nem nyugszom addig, míg minden faluban nem lesz körzeti megbízott"
@Bokortalan Lajtalan: Már régóta nem valódi bőrből készül. Nem mintha fontos lenne :)
LUXUSKORMÁNY LUXUSKORMÁNY LUXUSKORMÁNY :))))
Tisztelt Blogíró úr! Nem kellene abbahagyni ezt a szart, amit csinálsz? Egyre szarabb vagy: IFA féknyom... Hogy miért is Index címoldal minden szarod, az meg már tényleg érthetetlen...
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

És? Én konkrétan leszarom a focit. ellentétben Veres Jani utazása is téma volt a maga idején:

varanus.blog.hu/2010/02/19/leghulyebb_kifogas_evor

Jah, hogy most hülyét csináltál magadból? Van ilyen. Te pöcs.
@Hoppázó Beléndek: Egyetértek - ez a kiruccanás teljesen belefér.

Nem lehetne azt csinálni, hogy csak akkor ekézzük, amikor megérdemli, de akkor sokan és sokfelől? Én is tervezem majd kritizálni, de CSAK AKKOR. Amíg nincs mir kritizálni, addig hagyjuk békén. Olyan izzadtságszagú ez az írás...
Hamburgig hosszú az út;odafelé meg visszafelé is lehet gondolkodni az ország dolgain.Meccs közben persze nem,de ha Hamburg helyett Budapesten,meccs helyett moziba menne O.V.,akkor is kikapcsolna arra a két órára.Ennyi lazítás nem lobbantható a szemére.
Különben is olyan 10 embert választott maga mellé,akik közül az egyik az egészség- és az oktatásügyet,a másik a pénzügyi és a gazdasági helyzetet,a harmadik a ...-t fogja rendbe tenni.
Neki már nincs más dolga,mint hátradőlni és kérni egy kávét.
Ez hülye felvetés. Miért ne menne? Üljön otthon a hokedlin? Nem lehet napi 24 órán át világ (na jó) országmegváló dolgokon gondolkodni. S lehet, hogy még visszasírjuk, hogy focira jár, képzed, ha eztán csakis adóemelésen (!) jár majd az agya, hogy csőd az ne legyen.
A cikk írója és a vele egyetértők mind halált érdemelnek.
Közeledjünk a problémához Szíjjártó Péter stílusában:

Amig idehaza a devizahitelesek a válság keserű hatásait próbálják túlélni, amig a nyugdíjasok és a bérből és fizetésből élők napi megélhetési gondokkal küzdenek, addig Orbán Viktor luxusfocimeccsre utazik Hamburgba, hogy méregdrága díszpáholyából tekintse meg az Európa Liga döntőjét!Ezzel magára hagyja hazai választóit és azt üzeni nekik, hogy bekaphatják!
És ha elmúlik a forradalom mire visszajön?
@Fabius: És? Én meg konkrétan leszarom az előző blogbejegyzéseidet. A jelen bejegyzés égőbb, mint, hogy előtte nem ellenőriztem, hogy volt-e Veres cikk, vagy sem. Te pöcs. Leszarom Viktort is, de az, hogy elmegy egy meccsre... Ezen fog múlni, minden. Egyébként előre verheted, mert tuti kiruccan nyáron Afrikába is...

Egyébként meg még pöcsebb vagy, ha egy szintre hozod a Jani utazását, meg ezt.
Pénteken Debrecen, szombaton Pécs, szerdán Hamburg. Mikor fog dolgozni?
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Azt mondta a Viki, hogy most már másvilág van, még a nap is másként süt. Vagy mégsem,
Már azzal, hogy a Vezír hatalomra került, megmenekült az ország! Innentől fogva azt csinál, amit akar, mert a nép hisz Benne!
Orbán Viktor távolléte gondolom csak azokat zavarja, akik szerint ő egy omnipotens és omnikompetens emberfeletti lény, a politikai virtus földi helytartója, akinek a gondos odafigyelése nélkül homokszem kerülhet hazán precíz gépezetébe.

Akiket nem zavar, azok pont tesznek rá, vagy tudják, hogy az első pár hónap gyakorlatilag pontról pontra meg lett vitatva és a tervüket nem sok dolog hiúsíthatja meg. Ha nem így lenne, akkor nincs keresnivalójuk kormányzati pozíciók közelében.
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Sikerült már az ostobaságot pöcsözéssel palástolnod valaha? :-D

Ettől függetlenül mi itt továbbra is a saját véleményünket fogjuk firkálni anélkül, hogy ehhez a jóváhagyásodat kérnénk.
én addig örülök amíg nem itthon van...:)
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": ne haragudj, te pöcs vagy? csak kérdezem, mert annyit használod ezt a kifejezést, hogy biztosan szakavatott lehetsz...
az Európa Liga nem mi a pöcs
a cikkiro viszont igen, meg ovi is

ha valamit nem tucc/szerecc akkor legalabb ne legyel buszke a hulyesegedre merT kulonBEN felIDEGELEM MAGAM ES BELELEPEK AZ ARCODBA
Halló! OV még nem miniszterelnök, de ha az lesz akkor is Gyurcsány miniszterelnöksége minden napját Magyarországon töltötte. Mivel a gyereke Németországban tanul, valószínűleg nem. Bécsben sem volt koncertemmeg nem is nyaralt 6-7 évig. Ugyan már! Ez a cikk tényleg gyerekes, Kedves Varánusz, egyre lejjebb mész színvonalban
"infantilis játéknak, ahol 22 felnőtt ember egy kis bőrbigyót vagy épp egymást rugdalja a pályán"

férfi -e vagy?
@rockee: vidéken kicsit más a rögvalóság, múlt héten pakoltam meg egy ifa-t, légy nyugodt van ilyen...
@Metál -e a bimetál?: szar lehet a feleségednek ha a férfiasságodat fociban mérik :->
Tejóég, ekkora szart, mint ez a poszt... És nem azért mondom, mert akkor OV-hívő lennék.
Komolyan gondolod, hogy ezen az estén múlik valami? Felhívom szíves figyelmedet, hogy Magyarország miniszterelnöke Bajnai Gordon. Szerinted mit kellene csináljon Orbán? Gondolkozzon az ország dolgain? Ha az alakulóülés előtt 2 nappal nem lenne meg az irányvonal, akkor kurva nagy szarban lennénk, és ezen az sem változtatna, hogy Viktor meccs helyett otthon ül és agyal.

Azok után, ami az elmúlt 8 évben itt ment, ilyeneken felháborodni... Akkora szart! A szocialista morál világához tartozol. Okádék.
@degi2004: légy erős, van pár milliárd ember a földön aki nem szereti a focit.
@feketehun: olvasol te mostanában (leendő) kormánypárti politikus nyilatkozatokat? nem hiszem, " Ha az alakulóülés előtt 2 nappal nem lenne meg az irányvonal, akkor kurva nagy szarban lennénk" sajna jelenleg úgy tűnik szarban vagyunk.
nyugodtan rakd egymás mellé matolcsy-varga-semjén szentháromság elmúlt heti nyilatkozatait. ha ez neked egy jól kijelölt irány..
Az orbánozás műfajilag újabb magaslatokat hódít meg. Orbán ne ne nézzem meccset, ha a haza veszélyben van, hanem kormányozzon. Igaz, hogy csak péntektől lesz miniszterelnök, de akkor legalább üljön be egy szimulátorba, és ott gyakoroljon. Amúgy Gera hívta meg, szegény nem sejtette, hogy ezzel az országszimulátor órákra gazdátlan marad...
"Pont ez zavar téged, mikor mindem ország vezető politikusai igyekeznek ott lenni hasonló eseményeken?"

Ez mondjuk baromság. Ez a kényszeres magamutogatós meccsre járás tipikus OV-s jellemvonás.

Pl. David Cameron szerinted ott lesz Hamburgban?
@stratez: hát bizony ez mostantól így lesz, vagy nem kéne miniszterelnöknek lenni
Ez a kulcsmondat: "Majd ha minimum az ország 2/3-a megteheti, no akkor jó úton haladtok, akkor jöhet a lazítás."

Majd akkor. Viszont ha lángban áll a kertek alja, meg itt oson a forradalom, meg csontvázak esnek ránk, akkor inkább haza se menjen a hivatalból.
@morbiczer: Hát akkor egy rakás kényszeres politikus van, mert bizony minden ország vezetői ott ülnek a meccseken, csak a minap láttam Merkelt, aki nő létére ott üldögélt a lelátón, a férfiakat meg hadd ne soroljam.
Erre a posztra mi szükség volt? A zsebzsötem már nem kielégítő? :)
Szánalmas a blog. Sajnos elolvastam, pedig szarhattam is volna.
Viktornak szerintem belefér a meccs.

Egy meccsnek mindig bele kell férnie egy miniszterelnöknek.

Ami nem fér bele, az a sok komplexus, amiben Viktorunk szenved, no meg a maffia kapcsolatok. No, ezek nem kellenének....
err már tényleg nincs szó
Meccsre ment... na és? Más meg Kubába nyaralni, ez van... Megtehetik... ők megtehetik, nekik telik rá... ez van...
Engem inkább az érdekelne, hogy Orbán Viktor képviselő úr az elmúlt 8 évben hányszor jelent meg a munkahelyén (gyk: parlamenti ülések) és ezért mennyi fizetést is vett fel...
vítor rúgja majd a tizit.
Lehet készulodni, mert május 22-én Madridban lesz a Bajnokok Ligája dontoje.
VIP jegyet már 3.250 Euroért lehet kapni.
A Casillas és Cristiano Ronaldo által OV-nak dedikált Real-Madrid mezek után, most a stadiont is meg a Trofea Muzeumot is megtekintheti a leendo kormányfo a fent emlitett meccsel egyutt.
@Karesy: Heti hetese?

De én szeretem a Heti hetest!
@csiri bá: látod, ez meg engem nem érdekel, maximum, mint érvet vagy tényállást hozom fel. engem sokkal jobban érdekel a jövő, mivel az előttünk áll.
úgy vélem (túlzás nélkül) történelmi lehetőség előtt állunk. adott egy párt, ami eleddig példátlan felhatalmazást és lehetőséget kapott, hogy rendberakja az országot. ez kibaszott fontos, merthogy körülöttünk épp széthullanak (görög) vagy inognak államok (portugália, spanyolország, keleti blokkot már ne is említsük), mi magunk is kibaszott szarul állunk. most tehát nincs idő lazítani. nem érdekel mikortól lesz hivatalosan kormányzó párt és mikortól lesz hivatalosan miniszterelnök, hónapok, illetve lassan évek óta tudható, hogy ők fognak kormányozni. állítólag (ők maguk mondták) már 2006-ban is készen álltak (remélem mindenki emlékszik rá, nem kell archívumot túrnom ezért) a kormányzásra. azóta három év telt el, tehát feltételezem most még készebbek. ha valaki, akkor én rühellem a fideszt, a jobbikot egyszerűen nem szeretem, az mszp már szóba se jöhet, de mindezek ellenére kész vagyok szinte bárkit támogatni, aki akarja és tudja orvosolni a jelenlegi problémákat. hát ennyi elvtársak, nem habzó szájjal orrot túrni kell (micsoda gyönyörű kép) hanem előre haladni. pató pál úr már rég elbaszta, nekünk tán nem kellene jobban...
ezért és mindezek érdekében megengedem magamnak, hogy ostorozzam azt akit ugyan nem én választottam de támogatok abban, hogy előre haladjunk.
uff.
@úriparaszt: "nem habzó szájjal orrot túrni
kell"

Bekapcsolva hagytam a vebcamot?

Hülyeséget félretéve, csak jó helyre nyúltál, ha ennyien cseszegetnek...!
@Italo Balbo: Hát neked úgy tűnik nem fontos. Éveked keresztül iszod a tejét annak a szerencsétlen tehénnek, aztán levágod és megnyúzod, hogy rugdoshassa valami kaktuszbaszó puertoríkói hülyegyerek. Anyádat is megnyúzod, ha abbahagyta a szoptatást?
nemértitek...
nyolc éve a fityisz csak fikázott, bármit mondott a kormány
a zorbán lehozhatja a csillagot az égről, kánaánt csinálhat a zországból, akkor is lófütty a szeggébe, és minden szar lesz, amit csinyál
kölcsönkenyér visszajár, meg amúgy is ellenszenves kis törpecézár
süti beállítások módosítása