Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.19. 16:13 Fabius

Leghülyébb kifogás, evör!

Címkék: veres jános idióták dobolyi alexandra

Veres János és Dobolyi Alexandra valahol járt. Ennyi biztos, minden más puszta spekuláció.
A blikkújság szerint Makaón andalogtak, Veres Jancsi szerint seholszigeten jártak, Dobolyi szerint külképviseleti úton voltak, a Miniszterelnöki hivatal szerint Veres seholszigeti útja kizárt, a Európai Szocialista Párt pedig cáfolja, hogy Dobolyit küldték volna bárhová.
Keletkezett némi zavar az erőben ettől a sok ellentmondástól. Ne csodálkozzunk mindkettő politikus és nem irodalmár, ezért ők nem tudják amit mi József Attila után szabadon már igen:

Hazudni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!
De még nem ment le a nap, születhet a zavart habogás után megnyugtató magyarázat a kompromittáló képre. Mert színtiszta Fidesz manipuláció az egész, ugyanis retusálták a képet a szemét görény, mindenkit lejáratni igyekvő bulvarista szemetek:
 

 

 

 

 

 

 

 

Naugye! Ha eredeti állapotában, "hangoskép" formában került volna a nyilvánosság elé, akkor mindjárt más volna a helyzet! Nem Makaón jártak, hanem Makón, világos ugye? Ráadásul véletlenül, mert ők csak felültek a hatos villamosra és ott tette le őket.
Estére, mire a hitvesi hajlékba meg kell térni, Veres János már az orvosi igazolást is megszerzi, miszerint nem hülye ő, hanem rövidtávú memóriazavarban szenved.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látványosan bedob pár ginkó bilóba tablettát, és máris igazolva van a tézis. Dobolyi Alexandra persze aggódhat, vajon mennyire lesz hihető Jancsi meséje:

 

 

 

 

 

 

 

Mi meg röhöghetünk tovább a Dobolyi saga-n. A PHD füllentés űberelhetetlennek tűnt, mégis egy kóbor dugás a világ másik felén lesz a veszte?
Remélem sorstársai levonják a maguk következtetéseit az esetből:

Hiába a sok kitérdelt harisnya és szopóizomláz, ha hazudni csak ilyen bénán tudunkUpdate: mondtam, hogy nincs még este :-) Jánosnak felködlött, miért is jártak ők bárhol.

Már csak az igazolás hiányzik Székely Tamástól a kongrád amnéziára, és készen is vagyunk :-)

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr21773828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az a fénykép semmit sem bizonyítana, ha nem lennének ilyen balfaszok. ha hazudsz, hát hazudni körömszakadtáig. aztán az egyértelmű bizonyíték esetén kitálalni, bocsánatot kérni, stb.
de egy hülye politikus még ilyenkor sem tud jól dönteni.
@Vagyok, aki vagyok...: egymás telefonszámát sem ismerik, hogy egyeztessék a legkevésbé kínos hazugságot :-)
@Fabius: majd jelentkezem náluk tanácsadónak :( legalább pénzt keressek vele, ha már ilyen jól megy...
@Vagyok, aki vagyok...: Ahogy ezeket a töketleneket elnézem, tuti megélhetés lenne az alibi és kifogás gyártó iparág :-)
Megint jók lettek az illusztrációk. Ómájfaszom :D

Többször kellene kikerülnie ennek a blognak a címlapra, megérdemelné.
@órarugógerincű felpattanó: köszi :-) Mindig öröm, ha röhögtök az illusztráción :-)
süti beállítások módosítása