Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.08. 08:00 Fabius

divat.info

Címkék: jobbik vona gábor öltözködés egyenruha

Nehéz héten van túl a Jobbik. Miközben Vona Gábor és csapata a parlamentbe készülődik, ünneplés helyett kritika éri őket a széljobbtól.
Kedden a Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták nyílt levélben szólították fel Vonát: hagyja az operetthuszárságot másra, a törvényhozásban politikusnak öltözzön, és ne nemzeti oroszlánszelídítőnek. Mire levegőhöz jutottak volna a gyomros után, újabb kritika érkezett a kurucoktól is: szerintük történelmi válaszút előtt áll a Jobbik. Nabazz, gondoltam előbb csak a címet olvasva, történelmi jelentőséggel bír, hogy öltöny vagy mellény? És a többi ruhadarabbal mi lesz? Zokni vagy kapca? Boxer vagy fecske? Cipő vagy bakancs? Ezek nem kérdések?

Ugyan a kurucok másnapra felpuhították a kritikát, de a kérdés a levegőben maradt: mi lesz az aktuális öltözet? Vona tényleg tartja magát a szavához, hogy Gárda egyenruhában jelenik meg a parlament alakuló ülésén? A média csócsálni kezdte a témát, egymás után álltak elő a lehetséges verziókkal, miként fogják Vona Gábort ki és elvezetni, regulázni és büntetni tettéért.
Csak egy dologra nem gondolt senki:  hasznos öltözködési tanácsot sem kapott sehonnan.
Jó-jó, Müller Niki és Király Bandi óta nem lehet egyértelmű széljobbos divatról beszélni, de az iróniamétert bekapcsolva vegyünk számba néhány alternatívát.

Legcélszerűbb alternatív jelképeket alkalmazni. Az árpádsáv színvilága adja magát, csak meg kell találni a megfelelő formát hozzá. Aztán a sorfal előtt elvonulva Gábor fütyörészheti, Novák Előd teli torokból üvöltheti az ismert Auróra dal refrénjét:

Jó időben, jó helyen
Jöttem a világra én
Spicliket én itt nem is láttam
Senki se kötött belém:


 

 

 

 

 

 

 

Ha ez esetleg túl merész vagy populista verzió volna, van még ötletem a bújtatott jelképek megjelenítésére. Keresse fel Gábor az Armani szalont a Zászlós utcában, és válasszon egy testhezálló szerkót magának. Olyat, ami drága, elegáns, mégis emlékeztet a népviseletként hordott atillára. Ha a címkét is rajta hagyja biztos ami fix, ember nem lesz aki így érdeklődjön: hé paraszt! Melyik út megyen itt Budára?
 

 

 

 

 

 

 

 

Járhatja a nehezebb utat is. Öltözhet például a nép egyszerű fiának. Na nem zokni+szandál kombóban villogó BKV tahónak, hanem igazán népi viseletbe. Ki róhatna fel egy hagyományőrző egyesület vezetőjének bármit, ha mondjuk subában jelenik meg az ülésteremben? Ugye, hogy senki. Azért egy szép suba mégse pincérmellény pucsítós oroszlánnal, arról nem is beszélve, hogy ápol, eltakar, és azt veszel alá amit akarsz. Akár gárdarucit is. Aztán vidámkodhatsz kedvedre, höhö, köcsögök, jöttem is benne, meg nem is.
 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen dönthet úgy is Gábor, hogy ő egy divatos, modern és trendi férfi kíván lenni ezentúl, jelentsen ez bármit. Kérheti a hazai divatszakma és sztájliszt segítségét. Mondjuk egy Lakatos Márk kreációban, kihangsúlyozott nemi jelleggel mutatna úgy, hogy nem a parlamentben, de még minden tehetségkutatók ősapjában, a Gigasztárban is felléphetne. Simán.
 

 

 

 

 

 

 

 

A Jobbikról azt mondják, hogy a fiatalok pártja. Gábor öltözködésében megszólíthatja őket is, hasonulva a rajongók ruházkodási szokásaihoz. Így inkább úgy érezhetik, ők is jelen vannak a nagy büdösben Vonán keresztül. Lehet választani mondjuk sportos, lezser, trendi hárés viseletet a hétköznapok unalmára....
 

 

 

 

 

 

 

 

...és persze az igazán fontos döntések napján szabad demonstrálni, hogy ő igenis egy ikon. Mert nem elég annak lenni, annak is kell látszani!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előfordulhat, hogy Gabesz nem a ruházkodásával akar hódítani, hanem a focista módit alapul véve, a testével. Ha Beken Dávidnak meg annak a Céronáldónak bejött, miért ne jöhetne be egy magyar politikusnak? Csak aztán nehogy nedvesedő tangás szinglihordáktól kelljen elkordonozni a parlamentet, és minden lakossági fórum helyszínét:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De az is lehet, hogy Gábor szarik az egészre. Őt nem érdeklik se a konvenciók, se a divatmajmolás, se holmi következmények. Egyszerűen pukkasztani akar, és kész. Mert látni kívánja a magukat vérkomolyságba fojtó politikustársak fejét, amint előáll valami szokatlannal.
Én erre az esetre sem a gárdagúnyát javaslom. Az komor. Fekete-fehér. Unalmas akkor is, ha össze van rajzolva a háta. Valami színes kell. Olyan, amire igazán fölkapja a fejét az ember, és a kép a retinájára ég örökre kitörölhetetlenül. Olyan, aminek látványára a Fidesz finnyáskodó nőtagozata szó nélkül ájul be a pad alá, amitől Lendvai anyunak arcában kocsonyásodni kezd a botox. Olyan, ami úgy basz oda, hogy a hímneműek nem, hogy interpellálni, de artikulált hangokat kiadni is elfelejtenének, és hosszas hörgés után csak ennyire futná tőlük: ááááárgggghhhhhh...aztagecibaszdmegeztnemhiszemel........ Szóval valami ilyesmit ajánlanék:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt hiszem erre garantáltan kiborulna az eddig lábujjheggyel pöckölgetett éjjeli edény.  Ezért hagyjuk ezt a csikizd a cicim szerű gárdaruhás bimbópöckölést. Mert annak annyi értelme van, mind kandisznón a mellbimbónak. Nekifutásból kell felrúgni az edénykét, hogy a fröccsből mindenkinek jusson. Aztán mehet a versenyfutás az ismeretlen folyosók labirintusában a mosdókig.

55 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr911983087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És a nők nemzeti viselete milyen? vagy milyen legyen?
@kiraaaaa: mindegy, a lényeg, hogy kevés anyagból készüljön ;-)
Na grat! Index címlap, erre a fosra.
Az LMP-nek nem akarsz ruházkodási tanácsokat adni, hogy pl drogos csöveseknek öltözzenek, vagy esetleg a cigány viseletet öltség magukra az első napon, vagy esetleg kipában/kendőben (kinek mi) vonuljanak be?
kurva anyadat te kokafaszan nevelkedo judeobiboldo
új péter öltözzön be csula bácsinak, amint sündisznót grillez.
Bőrbuzit nem látok a képek között.
@wow12: Akinek mindig mindenről ugyanaz jut az eszébe? :D
@fucksatan: bögréd van már? :)
Annyira tetszik, amikor az agyatlan szélsőjobbosoknál valami kicsapja a biztosítékot. :-)

Senki nem tud úgy felháborodni, mint ők.
@wow12: jajjj, banccsak ezt a nyalas kocsogodet? Me nem irsz te egy blogot az lmp-rol?
@lorantka_a_gall: bogreje van mar, most kocsogre hajt:)
@wow12: sértődős vagy, honfiú. Nem kéne. Bár ahogy elnézem, a humor nem hungarikum. A másik pocskondiázása, majd a legkisebb válaszreakcióra hisztériás roham annál inkább.
@wow12: na húzzál haza asszonhoz magyart gyártani. Vagy kistesót.
@sorica123: eléggé megkeveredtél, hisz ez utóbbi nálatok szokás. :P
és még mindig 100ak tajtékoznak és ülnek fel a provkációnak - én tényleg nem hiszem el, hogy az emberek ennyire egyszerűek :)
@sorica123: "Vagy kistesót."

A cigány kultúrát most minek kevered ide?
@sorica123: Ny a zelőzőt elnyelte a blogmoci.Szóval:

"Vagy kistesót. "

Miért kevered ide s cigány kultúrát?
Most nem arról van szó.
tud dö pószt:

Egy két-kép elég jó amúgy pl. a juhászos.Funny meg minden.A szöveg mesterkélt,erőltetett és gagyi.
@vasziljevics: mér milyen legyen egy jobbikos :D:D:DD:
es ha egy szal f@szban jelenne meg?

shalom shabat!
Most nézem a az index és bloghu inverzén a .infon az ll junioros szamurájkardos cucc is elég ütős lett :DDD
@Kangörény_: Azért felháborodásban ők is messze vannak Lendvai Ildikótól :) Őt nem csak lehagyni, de még csak megközelíteni sem lehet ezen a téren :)))
@úriparaszt: @Panther_V: na de kérem!

@fucksatan: szeretkezz, ne háborúzz!
Ijesztő, hogy egyes jobb(SIC)fejeknek se irónia, se humor. Szar lehet.
@Kangörény_: Jaja, en is eppen neztem, hogy egesz normalis hsz-ek vannak, amikor vegre megjottek a legenyek es nekialltak a "bebeeee, akkor is te vagy az" kezdetu mondokanak.
@fucksatan: De most komolyan, te egy OKJ-s képzésen tanultok ilyen fogalmakat? Mert amugy röhejesek, csak szólok.
Ebből a témából sokkal jobb poszt is kerekedhetett volna. Mondjuk akkor, ha írástudó jegyzi...
igen, talán viccesnek is fel lehet fogni, de a korrektség jegyében, várjuk a hasonló LMP-s Mszp-s és fideszes kreációkat.
@Thresher: Egy kommentelorobottal folosleges leallni beszelgetni.
Meg a valasztasok elott beinditottak, aztan a nagy oromben megfeledkeztek rola hogy kikapcsoljak, igy most tovabbra is ontja az egyenszoveget. Ennyi.
Mondjuk effektiv, ezt a beszolast eleg kopipesztelni, barmilyen temaban ujrahasznosithato, hisz nem mond semmit, igy nem fog semmivel osszeutkozni a mondanivalo. A maga szintjen zsenialis.
@longlife:
Az a három párt nem öltözik oroszlános pincérjelmezbe (bár as komcsiknak javallanék egy csillagos Lenin-sapkát).
kezd az index a kuruc.info-hoz hasonlítani (csak a másik oldalról)...

szélsőséges szar..

aki meg a humorérzéket hiányolja, annak javaslom olvassa a kurucot minden nap, az is kb. ennyire vicces, tessék lehet nevetgélni.
Arra számítottam, hogy a választások végeztével, megszűnik a mindennapi jobbik gyalázás az Index főoldalán, de tévedtem.

Kicseszett unalmas már. Kérnék egy kis LMP-t, MSZP-t is.
Ez akkor lenne korrekt, ha a "Cigányterroros" vidóval kapcsolatban azzal foglalkoznának volna, hogy ott mi történik, nem pedig azon lovagolni, hogy micsoda rondaság ez a szó.
Ejnye, kedves hátrafelé nyilazó jurtalakók, a Szetey montázson anno olyan jól szórakoztatok. Hova lett a legendárius humorotok?
Egyébként pedig Vona szavainak súlyos mivoltát mi sem demonstrálja jobban, mint hogy a választások napján az utcákon nyüzsögtek a beígért iráni rendfenntartók:DD
@nickes kelemen:
Miért?
Nem lettetek kevésbé nevetségesek.
Azzal a különbséggel hogy ezért most nem gyurcsánykóka fizet hanem a donvittore azért látom minden maradt a régiben: a vöröscsillag és módszerei akkor is vörösek ha kékre-zöldre vagy narancssárgára vannak színezve.

Nem érdemeltek sem toleranciát sem kíméletet, mert aljasok vagytok és az utálatos énelőttem. Akkor lenne humoros (abból is a leggyengébb, kocsmai, mondhatni index-színvonalú kategória) ha minden parlamenti párt vezető képviselőjével készítenél hasonló, viccesnek szánt sorozatot.

De téged nem a korrektség érdekel, hanem a kattintásszám, dögevő far-ánusz.
Tíccsák be a Vona úr lerajzolását! Ő a mi Mohamedünk
@baliquez: EZ de jo, micsoda szoviragok a XVI. szazadbol :)
Bocs, de a többi párt beéri az öltöny-nyakkendő kombóval. Vonafeldnek okoz kérdést a rucija. Szerintem valami hagyományos zs szerelésben is meg kéne nézni, kalappal vagy kipával. Egyrészt minden szimpatizáns nyugodtan mondhatná otthon, de hát mi nem vagyunk rasszista barmok, a főnök is zs, mi csak a hazaáruló, ööö a hazát nem az oroszoknak eladó bandákat utáljuk.
Kimaradt egy-két érdekes szerelés, például kipa-imaszíj kombó, ezzel beismervén hogy Gáborunk mégsem őstulok-mélymagyar származású, az egyszerűség kedvéért Salamon nevű nagypapával. Vagy beöltözhetne egy anime-figurának. Vagy rasztának öltözve egy hatalmas bonggal a kezében...
Na kedves Varánusz szarházikám!

az LMP-s blogban beszélgettünk már

úgy tűnik nektek igen csak igényetek van a Jobbik negatív fényben való említésére

Az index.hu pedig tanúbizonyságot tesz zsidó szarházi kötődésére, amiért minden Jobbikot gyalázó írást főoldalra tesz...
szar poszt
buzi posztoló
@úriparaszt:

mi lenne ha egyszer szaházikám már nem a Jobbikkal hanem mondjuk fideszes orbánkával pintérkével da

jah igen szarházikán ez nem sztori neked...

vastagbor.blog.hu/2010/05/07/negy_apro_kis_szosszenet

1. Deutsch Tamás (!!!) lesz az MTK (!!!) elnöke Hunvald György (!!!) helyett ....
Tehát a pinabubus Tompika, aki mellesleg EP képviselő Brüsszelben, fogja az MTK-t irányítani, aminek amúgy idáig az a Hunvald volt az elnöke, aki 2009. februárjától előzetesben van. De gyönyörű ...

Erősen töröm a fejem, hogy van-e Deutschnál semmirekellőbb, haszontalanabb politikus ebben az ország ... egyenlőre nem jut az eszembe. Ez az ember 21 éve (!) abból él, hogy egy ember 1986-ban a koliban véletlenül Orbán szobájába osztotta be...

Az MTK-nál látom továbbra is megy a seggnyalás, csak gyorsan most cserélik a segget ...

2. Kendermag Egyesület május 9-én vasárnap délután négytől a margitszigeti Nagyréten hirdeti meg a Globális Marihuána Menet nevű nemzetközi rendezvénysorozat idei magyarországi eseményét, amelynek célja a kannabisz-tilalom elleni tiltakozás.

"A megoldás kulcsa ugyanis az okos állami szabályozásban és a megelőzésben van. Az idők változnak, és a változás Magyarországot sem kerülheti el: ki kell venni a fűkereskedelmet a bűnszervezetek kezéből! Fogyasztóvédelmet és adókat akarunk!"

Zárjegyes füvet szeretnének, és kijelölt árusítóhelyeket, coffee-shopokat.

Úgy látszik, az SZDSZ ment, a Kendermag maradt ...

3. Káel "Bánk bán" Csaba (csekkoljuk az össze filmjét az IMDB-n) rendezi a legdrágább magyar filmet. A Munkácsy Mihály 19. századi festő életéről szóló film 3,4 milliárd forintba kerül, és ezt az összeget állami támogatásból, szponzoroktól és európai koproducerektől szedik össze.

Nem lényegtelen, hogy Káel Csaba volt a Fidesz kampányát 1994-ben és 1998-ban szervező Happy End Kft. és az Orbán Viktor külföldi útjait dokumentáló Ezüsthajó Kft. alapítója.

Hiába, nincs nála jobb rendező az országban ...
Vajon mit szólnánk, ha azt hallanánk a szoci választási győzelem után 2 héttel, hogy a szocik kampánycégének vezetője fog méregdrága filmet rendezni?

jah igen szarházikán ez nem sztori neked...
csak a Jobbik baszogatása és szapulása

Te bazdmeg reggel felkelsz és bevillan hogy na ma írok egy Jobbik baszogatós cikket..index kirakja...jaja de jó a napom...
VAGY MI?
FIZETNEK ÉRTE?
@volánrulz: olvasni is tudsz, vagy csak diktálsz valakinek aki idegépeli? lapozz má' vissza kicsit és olvasgass. illetve olvastasd fel megadnak a többi posztot is.
@volánrulz:

Cukorfalat! Mi lenne, ha megtanulnál olvasni? És azt baszogatnád, aki a cikket írta? Tudod, a poszt címe mellett balra ott a szerző neve is.

Mellesleg ott még nem tartunk, hogy te határozd meg, ki miről írjon. A lehetőség számodra is adott, egy blogot megcsinálni három kattintás.
@Fabius: több kép kell baszki, itt tényleg sokan nem tudnak olvasni! :-))
Csak csendben megjegyezném nekem tetszett a cikk. Jó vidám vasárnap reggeli ébresztővel szolgált.
@Thera: pssszt, csak halkan az ilyenekkel, a végén még felkeres az ízlésrendőrség :-D
A legjobb lenne ha anyaszült meztelenül jelenne meg mindössze egyetlen zakóban, emlékeztetve a töpörödött agyú frusztrált híveit, hogy az a zakó amit kaptak nagyobb mint az MSZP-é! Fájdalmas lehet azért nekik agyilag, hogy győzelemmel, sőt kétharmados győzelemmel etették őket az árpádsávos - turulkakis agymosó happeningeken, és csak egy néhány idióta jutott be a parlamentbe, kevesebben mint az MSZP-ből...
süti beállítások módosítása