Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.06.24. 12:19 Fabius

Rohadjál meg, Simicska!

Azt eddig is sejtettük, hogy Simicska a Jobbik plakátkampányával elguríthatta a Fidesz gyógyszerkészletét, de csak most lett világos, hogy valójában nekifutásból szétrúgta a Nemzeti Gyógyszerszekrényt. Emezek a zavart tikkelés után rohagyá'meg a kurva anyád üzemmódba kapcsoltak, és régi jó szokásukhoz hűen törvényileg és magán úton is igyekeznek elégtételt venni Szörnyeteg Lajoson.

A lex csicskát átnyomták úgy is, hogy az Révész Máriusz szerint: "Nyilvánvalóan nem a törvények szerint történik."

Kétharmadot igénylő rendelkezések feles törvénybe dugva? Lárifári, baszódjon meg Lajos! Emailből fabrikált ellenzéki módosító? Kurva anyádat, Lajos! Mi? Hogy valszeg nem alkotmányos a törvény? Vegyed tudomásul kedves nép, hogy Szörnyeteg Lajos - és a Jobbik - megrohasztása sokkal előrébb való, mint holmi alkotmányossággal baszakodás! Ja, nem, bocs, csak azt akarjuk elérni, hogy a településképet csúfító, fideszes alakokat gengszternek bemutató óriásplakátok ne zavarják a kis szemetek.

Csak értetek, csak miattatok, értitek, ugye?!

Amúgy meg ez a Szörnyeteg Lajos mindig is ilyen különc figura volt. Amíg a focializmusban mindenki a focit imádta, addig ez képes volt a kézilabdáért lelkesedni. Pedig mennyivel lélekemelőbb a Vidikének vagy a Fradikának szurkolni, hogy EL főtáblára jusson a Novoszibirszk-Alsóval szemben, mint a PSG-vel, Barca-val, Vardarral BL négyes döntőző Veszprémnek. De mindegy is, ennek úgyis vége, mert Lajosnak a szórakozását is el kell venni rohagyá'meg alapon. A páholya einstand, nehogy már ott üldögéljen időnként jobbikos képviselőjelöltekkel, faszombamár! Pénztáros Lőrinc  megmondta, ő ugyan eddig se járt a Veszprém meccseire - mert szabad szemmel is jól láthatóan szarik rá - de amíg Szörnyeteg Lajos páholyt bérelhet a csarnokban, addig nem is fog.

Egyébként még így, ekkora erőfeszítéssel is csak félmunkát végeztetek gyerekek. Mert a szánkó betiltása bizony kimaradt. Így a következő G nap után Lajos ismét kedve szerint kapcsolódhat ki.

simics_gif.gif

(a képet a napi gifről loptam)

 

442 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6212617495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia FAB! Havi egy posztra készüljünk? :)
Egyre gyorsulva olvad a hó Lajosunk körül...
FAB ha még nem olvastad, érdekelne a véleményed erről az írásról. :)

Aranylövés - Orbánék győzelmet ünnepelnek, pedig még soha nem hibáztak ekkorát

alfahir.hu/2017/06/23/fidesz_plakattorveny_lex_csicska_orban_viktor_jogtipras
@Gábris szomszéd:

Nyugi, ilyen könnyen nem szabadultok tőlem.

De van amikor egy új projekt - munka - előrébb van minden másnál.
@Fabius: megnyugtató, hogy nem egy éjszakai előállítás utáni hirtelen rosszullétet követően végrehajtott lobotómia van a dologban. Manapság már meg sem lepődnénk ebben a büszke és erős európai országban.
@Gábris szomszéd:

Egyetértek belőle ezzel:

"Ők lopnak" - mondja az ellenzéki párt. "Igen, bazmeg lopunk, neked meg kuss van, kisköcsög! - böffenti vissza a kormány.

meg ezzel:

Ami ma történ az Országgyűlésben, nem egyszerűen szemétség, hanem a legelemibb jogállamiság olyan nyílt, leplezetlen semmibe vétele, amire az elmúlt 27 évben a sokat látott Kupolás Cirkusz porondján se volt még példa.

Viszont ettől még a buli nem aranylövés. A zemberek magasról szarnak rá ki mennyiért plakátolhat, és a manyup einstand óta tudjuk, az alkotmányosság is csak valami elvont, megfoghatatlan izé a számukra.
@miva?:

Egy büszke és erős ejrópai országban a vélemény szabad. Mármint állítólag, úgyhogy ilyen elő nem fordulhat.
Azért utána néznék, hogy nemteccés okán kitiltható-e bárki egy sportlétesítményből. Még ha magán akkor is. Mert nálunk nincs magánstadijony, mióta a ta(h)ó pénz szabadon áramlik beléjük.
@Fabius: igaz is. Tiszteletben van itt tartva a szólás meg a véleményszabadság, függetlenek a bíróságok, és dehogy prejudikál a kormánypárt. Az eljárás is tisztességes mindég.

Azért sztem nincs messze a Putyin féle politikai kivégzések ideje, szal arra kérlek, hogy ha nagyon el lennél havazva, akkor attól még néha jelentkezz egy kommentben.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezek szerint:

www.jogiforum.hu/hirek/26022

nemteccés okán nem tiltható ki. Ahhoz több kell.
@Fabius: Nem is tiltották ki. Egy büszke és erős ország ilyet nem tesz, csak sajnos elfogytak a bérletek. Mind. Meg a jegyek is. Húsz évre előre.
@Fabius: "De van amikor egy új projekt - munka - előrébb van minden másnál."

mese habbal!:)))
lehetséges, hogy végre elkövetkezik az időszak, amikor mindenki szétrúgja a bármilyen szabályokat, azaz egyenlő fegyverveztben fognak rohangálni a páston...mind a kettő el van hízva és csámpás, de annál vidámabb a csörte

brühüyyy
kkk
am jobbik leguccsóúl látott plakáttya világbajnok
Annyira, de annyira, de annyira édi amikor a ballibsik nekiállnak a Szörnyeteg Lajost védeni!

Bezzeg, amíg fideszes volt, addig ő volt a földreszállt ördög, most, hogy JOBBIK-os lett, hajrá Lajos!! Mi mindig téged szerettünk!!!!!

Ezek szerint, ha holnap a Mészáros Lőrinc kijelenti, hogy "Orbán geci a négyzeten!" --- akkor holnaputántól a ballibsik megmentője a Mészáros Lőrinc????????????
@ulpius66: te anyaszomorító, mészaros egy kibaszott droid, olyan mint te!

érted?:)))
De hát ez mindig is így volt a ballibsikémeknél!

Mindegy mit mond, csinál, tesz... a LÉNYEG:

HA BALLIBSI AKKOR JÓ, HA FIDESZ-KDNP AKKOR ROSSZ!
@ulpius66: haver,akkora fasz vagy, hogy nyertél egy ajtókifeszítést a hármasmetrón!:))))
El bírom képzelni szegény Varánusz Fábiuszt amint ég a gerjedelemtől, ha teszem azt a Szörnyeteg Lajos azzal plagátolta volna tele az országot, hogy a ballibsik --- MSZP-SZDSZ 2002-2010 KÖZÖTT SZÉTLOPTÁK AZ ORSZÁGOT!

Na, akkor milyen felindult cikket rittyentett volna ide....
@ulpius66:

Senki nem védi, csak meg lett jegyezve a margó mellett, hogy mi volt, és mi van.
Ilyenek ezek, abba tálba szarnak, amiből azelőtt ettek. Illetve fordítva.
@ulpius66: pubi, a fityeszmaffia pár nagyságrenddel többet lopott. és látjuk, hogy neked is leesett pár morzsa az utóbbi 7 évben.
@ulpius66:

Nagyon eltévedtél, kistáska :-D

A te képességeiddel mondjuk nem meglepő. No, segítek miről is szól a poszt:

- Éppen azon röhögünk, mennyire pitiáner és kisstílű szarok vagytok ezzel a "nem mehetel' meccsre, mert aszontad gecik és bűnözők vagyunk!!!" - mentalitással. Itt az újdonság a túlmozgásos idegzsába amit Lajostól kaptok, és nem az, hogy a saját alaptörvényetekkel törlitek a seggeteket.
@taga20:

Ne fukarkodj! Legyen kettő! ))
Varánusz Fábiusz!

Én tényleg kibaszottul be vagyok szarva a Szörnyeteg Lajostól!

De így hogyan nyernek jövőre a kedvenceid, a ballibsik, ha a JOBBIK nyer?

Avagy azóta JOBBIK-os lettél????????????
(kinézem belőled......)
@ulpius66: Szerintem megártott neked a hőség és jönnek a mellékhatások is. :)

youtu.be/ZT2nm-6_Btw
@Fabius:

Varánusz Fábiusz! --- Te igen-igen nem eltévedt Nagytáska!

Szóval, akkor az úgy van, hogyha a NER majd jól kibaszik a Mészáros Lőrinccel, akkor majd itt olvasunk tőled egy jó kis cikket amiben majd jól megvéded a Mészáros Lőrincet?
@Gábris szomszéd:

Ábrisom!

Neked tényleg lehengerlő az érvelésed!

Fogadjunk, te ballibsi vagy?

Ugye akkor az úgy van, hogyha elmúlik a hőség akkor újra "normális leszek?"

Viszont te menthetetlen vagy!

Akár hideg van, akár meleg te totál hülye vagy!!!!!!!!!
@ulpius66: Ha te szidsz engem, akkor jó úton járok. :)
Kedves ballibsi elvtársak!

Viszont itt a NAP JÓ HÍRE!!!!

Mán csak két hét és itt a BUDAPEST PRIDE!!!!!

OTT A HELYETEK!!!!
(csaxólok, nehogy valamelyikőtök elmulassza.......)
"2017. június 30-án, pénteken este hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a tíznapos Budapest Pride Fesztivál. A változatos kulturális és közösségépítő programokat kínáló hét legizgalmasabb eseménye idén is a Budapest Pride Felvonulás lesz, amely július 8-án, szombaton délután a szabadság jegyében zajlik majd."
@ulpius66: Ez olyan mint, amikor a viktorod anno dacu tolta a cápalátogatás meg térdrecsuhás tempót, most meg nagy fideszkersztény. Bár, amióta tolvajgeci is lett a kleptobolsi fideszcsapat ez sem lesz egyszerű kenyér. :)

Ferenc pápa kitagadná a korrupciót elkövetőket

alfahir.hu/2017/06/21/ferenc_papa_korrupcio_orban_viktor_kitagadas_katolikus_egyhaz_maffia
@ulpius66:

Nemdehogy. Fogd már fel!!! Nem Lölö lesz a téma, hanem a tettestársat ejtő orbánisztáni hálátlanság, az útszélen hagyása a gyerekkori szotyolatársnak, a ne te nyerd a legtöbbet mentalitás.....
@ulpius66: Csak nem egyetértesz Vonával? :)

"Azt hiszem, hogy a Pride inkább árt a homoszexuálisok ügyének, mint használ."

azonnali.hu/cikk/vona-ha-lenne-politikusoknak-bemennek-a-valo-vilagba
Remélem a Budapest Pride-on az a zsidó Simicska azzal a buzi Zázrivecz Gagyikával fog kéz a kézben felvonulni!

Hiába no, változik a világ!!!!!
Egyebekben meg a Szelényi Zsuzsával mi van?

Mért hagyta magára a Füves Juhászt, meg a fikazabáló Szigetvárit?
@ulpius66: Ez is ökörség, hiszen olvashatod mit mondott Vona a prájdoddal kapcsolatban. Ellenben a fidesz gecik továbbra is támogatják. :)
@eszti....: á! annyira ostoba a droid, hogy nem erősködöm vele.

feladom lassan, győztek a sík hülyék!:)))
@Gábris szomszéd:
nem szabadna rasszistának lenni, és mindenkit el kell fogadni olyannak amilyen (persze ami bűnügy aszt nem, dehát ez a kategória is vitatott, úgyhogy levédiabasznád még mindíg fordítva űl a bilire)... a vonagabcsinak nem ártana semmit sem, ha vonulna egyet ott prájdon is...canadában a politikusok minden izén ott vannak, mert ha nem azonnal le vannak baszva és az ártalmas...

én a zorbángecit szeretném látni amint mariskanéninek öltözik (akivalójában) és lengeti a kendőjét és persze ta(n)gában vonúl

brühüyyy
kkk
szegény Lali, mit érezhetett magában, amikor olvasta a hírt, Lőrinc ispán urunk 75 milliárdért építhet meg egy mellékvonali sínpályát.

"a Geci ezt is ellopta tőlem, ez az én ötletem volt eredetileg. még 2010-ben két tanya közti vonalat újítottunk fel többől, mint amennyibe az éppen akkoriban átadott Berlin-Hamburg gyorsvasúti vonal került. hatalmas kasza volt. a Gecinek sosem volt saját ötlete."

azért ez az eset is megmutatja, hogy valahol mennyire egy buta ember a Geci. miközben egy velejéig rodhadt, mindenki átbaszó, csak hazudozni képes, aljas szarember, akinek két dolog ad csak kielégülést (ha hajbókolnak előtte és ha lophat), aközben végtelenül ostoba is, aki nem tudja teljesen átlátni a jövőre nézve a dolgokat.

nem lennék meglepve, ha Lőrinc és a felesége otthon csak a "Bolond"-ként emlegetnék egymást között a Gecit: "- te, apjuk, ez a Bolond ma is adott nekünk 75 milliárdot... -
látom, anyjuk, látom..." mégis mit gondol a Geci, majd vissza fogja adni neki Lőri ezt az elképzelhetelenül rengeteg, az országtól ellopott pénzt a bukás után? mert egyszer bukni fog az országrabló Geci. ugye, ennek a mocskos tolvaj Gecinek el kell játszania a szerencsétlen politikőrült fideszprolijai előtt a nép egyszerű gyermeke képét, akinek csak 700 ezer forintot sikerült összespórolnia az élete során. és bár szépen juttat a Geci-femili többi tagjának is, az igazán nagy pénzeket a szintén félcigány strómanján keresztül lopja el - legalábbis a hasadt, a lóbaszó gyógyszerek által szétdrogozott agyában az élhet, hogy ez az ő pénze az utolsó fillérig. ő, a Lőri az, akiben egyedül megbízhat ez a darab szar, ezért is parkoltatja nála a pénzét.

de hogy mennyire buta, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy nem hajlandó magában belegondolni abba, hogy egyszer megbukik, és akkor Lőri és a familiája nem fogja visszaadni neki ezt az elképesztő mennyiségű ellopott pénzt. egyszerűen pofán fogja röhögni Lőri trónörökös fia, már mint az orszag leggazdagabb embere a Gecit.
@ulpius66: "...teszem azt a Szörnyeteg Lajos azzal plagátolta volna tele az országot, hogy a ballibsik --- MSZP-SZDSZ 2002-2010 KÖZÖTT SZÉTLOPTÁK AZ ORSZÁGOT!"

Teszem azt, nem plakátolta Or bán, de a rádió, tv ami királyi kézben volt/van, állandóan nyolcévezett, ha nem teccenél emlékezni rá. Ebbe benne volt a szétlopás, meg a pofátlan végkielégítés is. Oszt most ők köszpénzesítik a közpénzt. Meg letelepítik a zavaros hátterű, de sokat tejelő migráncsokat, sokkal többet, mint amennyit az unió ide akar küldeni. Nem zavar?
@Rodeo36 11: Nem vagyok rasszista és jómagam is úgy gondolom mindenkinek a magánügye, hogy kivel mit csinál a négy fal között. De szerintem sem használ a melegek ügyének a felvonulás, inkább árt. Tudok sok olyan melegről, akik szintén így gondolják és nem is mennek el rá.
@látjátok feleim szümtükkel: "most ők köszpénzesítik a közpénzt."

Meg forintosították a forinthiteleket. :(
A g..iéknek inkább ebbe a sportágba kellene tolni a pézt nem a magyar "fociba".

24.hu/sport/2017/06/24/tarolnak-a-magyar-kajak-kenusok-belgradban/
@Gábris szomszéd:
a felvonulás az egyrészt szórakozás másrészt pont azoknak bors az orruk alá, akik sárikalóvat akarnak mindenhol mert buták, ezeket kell addig súlykolni, amíg élnek és nem hagyni őket békén, mert ezek a fidex szavazói is és a cöf, meg a sok sötét alak aki aszongya a latinamerikai barátaimra, hogy olyanok, mint a cigányok...négertől meg bebújik az ágy alá mert az már mégiscsak a belzebubi, és ha nem lehet missionárius módszerrel akkor inkább nem is baszik, meg egyébként is a baszás csak gyerekcsinálásra van feltalálva...é saz onokának elmagyarázza a mikulás történettyét meg a nyuszit amint pirostojást tojik a kertvégibe

brühüyyy
kkk

a rsszizmus nemcsak az amikor valaki ordítva mint kisbence aszongya, hogy le a....(és ide gondolj amit akarsz)
@Rodeo36 11: Érdekes lehet elolvasni ezt a levelet és az abban foglalt véleményt.

„Parádésok, szervezők, résztvevők!

Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi érdekeivel szögesen ellentétes exhibicionista őrjöngést tartotok a magyar fővárosban. Meleg vagyok, de szívem legmélyéből vetem meg, és tartom rendkívül veszélyesnek, amit két évtizede műveltek: amit ráerőltettek a fővárosra és leginkább a melegek azon csendes többségére, akiknek a nevében álságosan, őket semmilyen formában meg nem kérdezve tartjátok a Pride-ot – azt a látszatot keltve Magyarország előtt, mintha őket »képviselnétek«. (...)

Számotokra, az önzésen alapuló világnézetetek miatt teljesen érthetetlen dolgot fogok mondani: egy társadalmi szempontból felelősen gondolkodó meleg férfi számára sokkal fontosabb, hogy a nemzete, a széles társadalom számára mi a jobb, minthogy olyan „jogokért” kapálózzon, melyeknek befogadására és gyakorlására születésénél fogva nem alkalmas sem fizikai, sem lelki értelemben. És az a jobb, ha nem hergeljük teljesen értelmetlenül magunk ellen az embereket, és ha a gyermekek szellemi egészségét nem veszélyezteti a folyamatos, idegesítő, öncélú melegpropaganda. Ha egy lábbal születtem volna, akárhogyan is rikácsolnék, fenyegetőznék és követelőznék, nem lenne két lábam. Meleg vagyok, nem lesz gyermekem, nem fogadok örökbe, nem lépek házasságra. Ha így van, ha így lett, elfogadom. Elfogadom, hogy meleg vagyok. Ti veritek szüntelenül az asztalt a melegek elfogadásáért, mi lenne, ha magatokon kezdenétek?
Olyanok vagytok, mint a cigánybűnözők és „roma polgárjogi aktivistáik”: mikor hallom egyszer, hogy a melegeknek vannak kötelességeik is a társadalommal szemben, nem csak jogaik?"

mandiner.hu/cikk/20150711_f_m_nem_vagytok_a_kozossegem
@Gábris szomszéd:
ez is egy álláspont (SZVSZ: az írója nem meleg az 100000000%!!! )
el is fogadom, mint az "ő" álláspontyát lett légyen akárki!!!

tegyünk hasonlatokat: 100 iraqi keresztényt nem toloncol ki az usa egy bíró határozata alapján, mert ott még csendesen a "klozett"-ban sem lehetnek keresztények...vallási alapon emberek egymást mészárolják évezredek óta...ha valaki a nyílvánosházban kurva az szabad mert üzlet, de ha kiáll a sarokra akkor a város szégyenfoltya és meg is lehet gyilkolni, holmi idióta magukat mozlimnak mondó fiatal férfinak mondott egyedek megvernek nőket mert nem úgy öltöznek ahogy aszt ők akarják, a levédiabasznádi kigyúrt segghajú senkiháziak meg akarják határozni mindenki hazafffyságát és az hogyan is van, meg a meccsre járást, és a szavazási lehetőséget, a csecsenek meg ölik a melegeket még ha nem is nyílvánosak mert a saját csalággyuk öli meg őket...a zsidók gyűlölnek mindenkit aki nem zsidó mert? mert csak
és akkor semmit sem mondtam

a 21. században élünk bár ez sokaknak nem jelent semmit a saját kőkorszakukban

igenis azok ellen kell felvonulni akik a kerítés túloldaláról őrjöngenek és beordítanak éakkor jó a dragqueen és hasonlók hadd őrűljenek meg ...

ezért szitoxó ma levédiabasznádon a "libsibolsi" u8gyan egyik sem tudta elmagyarázni mit is jelent szerinte már akit megkérdesztem mert hörögve mondta teli gyűlölettel... a liberalizmus igenis szüxéges még akkor is ha annak ára van

de majd ha valamelyőtök gyermeke bejelenti, hogy "mom i am gay" akkor nem rakjátok ki a zuccára és nem gyilkoljátok meg...

ha két vallás nem tud megállapodni akkor mit várunk a többiektől akik pénzért csinálják mint a pisisek és az összes többi

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
na ebbe most beletenyereltél, pontosan erről beszélek

meg még sok mindenről

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
ácsi!!!! egy gondolat!!!

miért nem az van a kép alatt, hogy ugyanakkor a müezzin meg a mufti is elordíttya a minaretből, hogy ne báncsad felebarátod mert az van a koránban, hogy mindenki ember...aki nem majom

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: nem vagyok olyan vallásos fasz, mint te. de má nekem ég a bőr a pofámon, ahogy feriről beszéltek.te és pl. bájer.

undorító, amit nap-nap után előacc!
@xyxyxy71: Bizony, szegény Lali még 121 milliárdért építette ugyanannak a pályának az előző, 70 kilométeres szakaszát (nyolcvanvalamennyiért vállalta, csak viktorka rádobott még negyvenet), így az 1,73 milliárd lett kilométerenként.
lölőék most 75-ért kendácsolhatják a 32 kilométert, ami 2,34 milliárd/Km. Méghogy nincs infláció!
De gondolom, ez sem áll meg 100 milliárd alatt a végére.
@Gábris szomszéd:

Milyen érdekes, hogy egyesek húsz év alatt sem képesek megemészteni a Pride megrendezését.
A poszthoz.

hvg.hu/video/36CyhCRGFjI

Mindenki szelektív amnéziában szenved. )))
@Rodeo36 11: "de majd ha valamelyőtök gyermeke bejelenti, hogy "mom i am gay" akkor nem rakjátok ki a zuccára és nem gyilkoljátok meg..."

Ez egyértelmű, ahogy a véleményem is az ilyen felvonulással kapcsolatban. :)
@eszti....: ez is a poszthoz. :)

Kiállja-e az alkotmánybíróság próbáját a plakáttörvény?
Alkotmányjogászokat kérdeztünk a Fidesz csellel átvitt módosításáról.

alfahir.hu/2017/06/24/plakattorveny_szikinger_cservak
Új szervezetet alapított Farkas Flórián, 2 milliárdos programban vehet részt vele. Ha már az alaptörvény nem az, legalább Orbán Viktor és Farkas Flórián barátsága gránitszilárdságú. :)

alfahir.hu/2017/06/24/farkas_florian_milliardok_felzarkoztatas
még egy megjegyzés: matematikát is lehet hit alapon magyarázni...már ha valaki olyan, mint a kedves nagy gyula

beleáll és akkor hiszi a bináris, octa és hexa rendszereket, "csak" annyit nem tud, hogy mi a lényegük (sokan ma már a logarléc lényegét sem tuggyák, hogyan is lehetett hatványozni meg magasabb műveleteket végezni vele pusztán azzal, hogy "összead" tunk vagy "kivon" tunk két távolságot egymásból)

és akkor a 60-as számrendszer amire életünk egyik alapja sokaknak csak úgy van, pedig amikor valakik felfedeszték több ezer évvel ezelőtt azok az őseik többezer éves tapasztalatait foglalták rendszerbe mai napig érvényesen

és akkor a bináris rendszer és származékai...Neumann János és társai valami szüxégletet elégítettek ki vele...ma sem a Microsoft sem az Apple nem is létezhetne

kanadaihirlap.com/2017/06/08/a-sotet-gatlastalan-es-cikinus-hazafisag-ide-vezet/#comment-233033

csak az időben legfrissebb néhány hsz érdekes benne

brühüyyy
kkk

és ez is prájd...Galileo: é pur sí mueve... még jó, hogy nem merték máglyára rakni miatta de csak egy pár éve rehabilitálta a katolikus egyház...Kopernikus, Voltaire, Rousseau, Decartes, képzeljétek egy Phytagoras vagy Airistótelés ma élne és vonúlna a prájd-on
@Gábris szomszéd: azé az is érdekes, amikor emberek egy üszkös kéznek látszó valamit kísérgetnek.
@Rodeo36 11: De ha mégsem vonulnának ugye nem lennének kiátkozva? :)
@taga20: Mi a bajod vele, hiszen az is egyfajta prájd. :)
@Rodeo36 11: stirlic, montam má neked, hogy milyen idétlen az avatarod a hírlapnál.

egyébként, ahogy látom neked teccik, ha szerepelsz, me állandóan berakod ide.

te nárcisztikusabb vagy, mint a geci:)))
@Gábris szomszéd:

Kér érdekes figurát szólaltatott meg az Alfa. Szikinger volt Tasnádi és Budaházy védője, képviselt már roma és melegjogi aktivistákat is.
De igazán Cservák Csaba véleménye mosolyogtatott meg. Az említett úriember Schmitt Pál beiktatása után a köztársasági elnöki iroda alkotmányjogi osztályának vezetője lett.
Vagyis morálisan felelős az Alaptörvény elfogadásáért.
És még ő tartja szomorúnak a kialakult helyzetet!!!!
@Gábris szomszéd:
kkkkkk

jaa, mikor a Pápa meglátogatta -munka közben- Buonarotti Michelangelo-t és az talpig fehér márványporban véste a "küet" a Pápa megkérdeszte tőle és hogyan csinálja a szobrait??? Michelangelo: Atyám, én semmit sem csinálok, a kűben benne van a szobor, csak a fölösleges márvényt kell lefejteni róla (és nem röhögte el magát)

a függőón, a deréxögű háromszög, a vízszintező amelyeket évezredek alatt fedeztünk fel, és ami nélkűl sohasem tudtunk volna semmit sem építeni vagy nádkunyhóban laknánk még ma is és mindezeket az ördögtől valónak tartották a sámánok mert nem ők fedeszték fel és a vakhitre alapított ingyenélésüket veszélyesztette, és üldöszték...

képzeld el Jázón t és csapatát, amint vakon mert csak a csillagok, Nap és Hold állásából tudtak volna, he nem lett volna borúlt az ég és a vihar nem sodorta volna el őket messzire az egyébként is ismeretlen tengereken sem sextáns, sem távcső, csak az árbóckosár...

szvsz fel kell vonúlni, forradalom sincs anélkűl és mint az láccik -kristály tisztán- anélkűl nincs változás...az evolúcióra várni levédiabasznádon, hogy kinőjön az "az az aki" na az sohasem fog, mert még sohasem volt és sohasem lesz...de ha befogaggyuk az újat, és magunkévá tesszük (mint a "mások természetes létét, nem ők akarnak mások lenni úgy születnek)

itteni állatkertben halt bele egy nőstény jegesmedve, abba, hogy a partnere egy másik nőstény jegesmedve természetes halállal elhúnyt...

LÉda és a Hattyú

brühüyyy
kkk

vonuljunk együtt, és bosszancsuk fel a segghajúakat, hogy lila legyen a fejük és őrjöngjenek és olyankor lemosolyogni őket, az halálos (kipróbálta: egy mosoly halálos tud lenni)
@elmeherceg:

...és akkor arról még egy szót sem szóltunk, hogy a Lali féle Szajol - Püspökladány is éppen ötször annyiba került nekünk, mint került hasonló a horvátoknak.

varanus.blog.hu/2012/06/10/no_a_kozgep_all_a_mav

No, ehhez képest inflálódtunk ennyire.
@eszti....: Inkább örülj neki, hogy változnak az idők. :)
@taga20: nem, ez a hozzád hasonló fafejűeknek szól...mert ismétlés a tudás annya...

de ugye te is csak hitalapon tudod a matematikát...amit a "vezérlés" a maróesztergádon megcsinál bizonyos értékek beütése után aszt te papíron két három életen át kapisgálnád

ugye ??? és akkor én vagyok bolhás

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: nekem semmi. neked van bajod a homárokkal.

tőlem mindenki arra veri amire akarja.
én lipsi vagyok:)))
@Gábris szomszéd:

Az idők változása egyet jelent a köpönyegforgatással?
@Fabius:
anno az átkosban, volt egy bölcs vezérigazgató, ugye mindenki akart valamit csinálni otthon de nagyon sok mindent nem lehetett seholsem megvenni és ha igen ecceri használatra túl drága lett volna...
mit csinált???

leválasztott egy barkácsműhelyt, ahol bárki a dolgozók közűl megcsinálhatta (maradék vagy hulladék anyagból és az oda telepített szerszámokkal) amire szüxége volt és ingyen hazavihette

a lopások szinte nullára csökkentek és azonnal bűntethetővé is váltak

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: a matek axiómákon, nem hit alapján. eukleidész pusziltat:)))
@taga20:

gyorsan rakd be ide hexa formában a:
1000 1100 1001 0011 -et

utána bolhásozhacc nyugo'tan
brühüyyy
kkk
@taga20:
euklídés

de téged is üdvizel

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: "anno az átkosban, volt egy bölcs vezérigazgató, ugye mindenki akart valamit csinálni otthon de nagyon sok mindent nem lehetett seholsem megvenni "

bolhás ez gyönyörű volt tőled!:))))
@taga20:

nekem ez a kedvencem:

"a lopások szinte nullára csökkentek és azonnal bűntethetővé is váltak"

)))))))))))))
@eszti....: jó, de te szereted stirlicet, én meg utálom:)))
"Az Alkotmánybíróság a szükségesség és az arányosság elvét veszi figyelembe, amikor megvizsgálja, hogy sérült vagy sem az alapjog.", mondja a Cservák nevű jogtudor.

No de kérem!
Aki valamilyen alapjogot gyakorol polgárként, szervezetként, az előtte nem olvasgatja a törvényeket, hogy szükséges és arányos-é a jogának a gyakorlása. Az állam meg előzőek adójából annyi jogtudort tart, hogy abból már igazán futja egy olyan elemzésre, ami a jogalkotás szükséges és arányos feltételeit megvizitálhatja.

Szikinger jól nyomja, csak azt nem értem, hogy miért csak most? Hiszen a fidesz jogalkotása teli van jogsértésekkel, csak a béna kacsák nem mozdulnak rá, a polgár meg nem ér rá, mert azt az adót termeli, amiből a béna kacsákat tömik a parlamentben.
@ulpius66:

Nézőpont kérdése, hogy ki is a ballibsi. Talán akiknek a hámfáját leszarta a Lajos?
@taga20:

taga20 2017.06.24. 19:36:42
@Rodeo36 11: a matek axiómákon, nem hit alapján. eukleidész pusziltat:)))

azaz: HALVÁNY LILA FINGOD SINCS ARRÓL, MIRŐL SZÓLTAM

brühüyyy
kkk

ezekhez a rendszerekhez semmi köze sincs az "öreg"-nek

egyébként ezek azok amikről szintén semmit sem tucc(!!!):
Euclid's Postulates
1. A straight line segment can be drawn joining any two points.
2. Any straight line segment can be extended indefinitely in a straight line.
3. Given any straight line segment, a circle can be drawn having the segment as radius and one endpoint as center.
4. All right angles are congruent.
5. If two lines are drawn which intersect a third in such a way that the sum of the inner angles on one side is less than two right angles, then the two lines inevitably must intersect each other on that side if extended far enough. This postulate is equivalent to what is known as the parallel postulate.
Euclid's fifth postulate cannot be proven as a theorem, although this was attempted by many people. Euclid himself used only the first four postulates ("absolute geometry") for the first 28 propositions of the Elements, but was forced to invoke the parallel postulate on the 29th. In 1823, Janos Bolyai and Nicolai Lobachevsky independently realized that entirely self-consistent "non-Euclidean geometries" could be created in which the parallel postulate did not hold. (Gauss had also discovered but suppressed the existence of non-Euclidean geometries.)

brühüyyy
kkk
@taga20:
az 5. axióma röviden: a párhuzamosok a végtelenben találkoznak (metszik egymást) eszt eddig senkinek sem sikerült bebizonyítania

a többinek sincs semmi köze ahhoz amiről én írtam neke

üdv innen euklideából a bolhás

brühüyyy
kkk

kár, hogy megint beégtél, mint a pampafű Argentíná ban
@taga20:
még mindíg várom a két szám konverzióját

vagy még mindíg euklídes t keresed a spájzban aki geometriával foglalkozott (beszélj errő Gauss szal is

brühüyyy
kkk

egyre inkább neveccségessé teszed magad...
üdv.:a Bolhás
@Rodeo36 11:

Az átkosban meg lehetett ezt csinálni, vezérelv volt a KMK mellett, hogy mindenki éljen a munkahelyéből.

Egyébként ma is megtesszük főleg a kereskedelemben, hogy a dolgozók kapnak egy keretet pl kedvezményre, és mindjárt nem akarnak ellopni semmit.
@Fabius:
tanulékonyak vagytok, ez már egy jó jel...( bizonyos esetekben a házhozszállítást is a KMK állta)

még a melléküzemágakat és azok országos(!!!!!!!) terítését kell megoldani ...kurvajól működtek..., a kapitalizmusban 25 évvel később keszték másolni és nem ugyanakkora sikerrel...bizonyos alapelveket -természetesen- felrúgtak

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: "még mindíg várom a két szám konverzióját"

Azért ne állj fél lábon addig. :)
@taga20:
taga elvtárs, hogy vagy ilyenkor??? te lettél a búvár Kund, vagy bújkálsz, mint a sötétben rejtőzködő???

hogy mekkora szégyen ez neked...meg röhej

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: ne kontrázz száncsó, me nem áll jó!
@Gábris szomszéd:
kkkkkkkkkkkkk
látod??? nem látod? na látod...taga válaszolni sem mer...kis buta
maróeszterga

brühüyyy
kkk
szerencsétlen nagypofájú

üzeni neki "a" Bolhás
@Rodeo36 11: stirlic evtárs segícs má a ruszki haverjaidnak, me egy kibaszott ajtót nem tudnak megcsinálni rendesen.

max. a krímet tudják lerohanni, vagy polgári repülőket lelőni. na ez a szégyen brühühüevtárs.
@taga20: usácska haverjaid - csak a berlini fal leomlása óta - sokkal több országot rohantak le és a civil gépek lelővésében is jeleskedtek már.

iho.hu/hir/lelottek-az-airbust-tragedia-a-hormuzi-szorosban-130705
@taga20:
taga elvtárs, ezzel aszt is mondod, hogy halvány lila fingod siincs ahhoz az alap matematikai feladathoz amit feladtam, csak süketelni tucc...de eszt már nagyon régen tudom...ez csak újabb bizonyíték...minő egy szerencsétlen alak vagy???

mi közöm nekem a BKV és egy orosz vállalat szerződéséhez és az abban a háttérben leparolázott mutyival (tudod: visszacsurgattyuk timeg magyarásztok...most ez ...levédiabasznádi stílus, oktrojálták a ruszkikra vagy osztosztak a 45%-on???)

brühüyyy
kkkk
a te fidex kft -d nem az enyém, baszd meg vagy főzd meg
@Gábris szomszéd: ne kontrázz száncsó, me nem áll jól!

a tetves ruszki gazdáid csak pusztítani tudnak, semmi máshoz nem értenek!

most kiverheted a putyin ikonosztázadra, te hülye barom!
@taga20: Szedd össze magad és a személyeskedés helyett érvelj végre a tényekkel kapcsolatban. :)
@taga20:

krim orosz volt és maradt, megakadályozták, hogy usa támaszpontot épíccsenek rajta ukrán oligarchák lepénzelésével a majdan stílusában

polgári repülőgépek??? csak nem azokra gondolsz amiket a cia lőtt le az északi tenger és az indiai óceán felett???

milyen rosszúl vagy informálva???

olvass valóságos híreket nem aszt amit el sem olvasol, csak felbüföx

brühüyyy
kkk
a bolha köhög

kis matematikus, aki a geometria atyját ídézi matematikához olyan esetere amelyek anno nem is létesztek

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36 11: egy undorító féreg vagy te kibaszott munkásőr. a rendszerváltás előtt szívtad az ország vérét, amikor összeomlott a szar, amit te is létrehoztál, akkor leléptél.
egy igazi patkány jellem vagy.

aztán itt szopod putyinfaszát évek óta, és köpködöd azt a rendszert amiben élsz. egy kibaszott jellemtelen szardarab vagy, egy igazi kágébés aljadék.
@Gábris szomszéd: milyen tényekkel te szerencsétlen barom?

a kurucinfos tényekkel? a rt tényekkel? a holokamuval?
vagy a szappannal te szardarab?

haver, undorító amit evvel a szenilis vénemberrel csináltok itt évek óta!
@taga20:
eszt már ismerjük, de a kérdésre nem tucc válaszolni, tehát maracc seggfejke

brühüyyy
kkk

assziszed ilyen rablómesével ki lehet számítani bármit??? röhögény
@taga20:
szóval, mikor megkérdezem tőled mit reggelisztél, akkor a válaszod, hogy: "egy rohadt geci vagy, nem mondom meg egyébként sem tudom, mert olyan segg részeg vagyok, hogy nem látom a billentyűzetet sem"

ez vagy te kis maróseszterga...asszem aszt sem hiszem el...hazudós is vagy meg egy részeg disznó sőt,,,valami nehéz szert is szedhecc hozzá, mert az szaglik a soraidból

brühüyyy
kkk

olaszok verik a teutonokat kazányban
@Rodeo36 11: mit kéne kiszámítani te szenilis faszkalap? azt hogy mennyi van még hátra neked?

eddig is többet éltél, mint amennyit megérdemeltél volna. az olyan élősködő férgek miatt tart itt a világ, mint amilyen te és az ájtatos gábris haverod.

semmi gerinc, csak csúsztok másztok, mint a férgek.
@Gábris szomszéd:
hagyd... én kúrvára élvezem, mintha orvosi tünet vizsgálat lenne ahogy szedi a szereket meg piál hozzá...exponenciálisan romlik a zállapottya, már javíthatatlan...talán egy generálozás de ahhoz a fejét is ki kellene cserélni úgyis töketlen

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: nem, te tetves ügynök geci, most józanodtam ki igazán.

te és a redvás haverod, az a vallásos szar, szétbasztátok ezt az ígéretes blogot. gratulálok. ugyan azt csináljátok, mint az a tetves putyin, akiért az anyátokat is eladnátok.
@taga20: nem drágám, bucika, csak lelékem bogaram arra kértelek konvertáld hexa -ra a:
1000 1100 1001 0011

értéket

és utána leírhatnád decimálisan is

ennyi idő alatt, mióta sajox itt, már egy félcédulán ceruzával is megoldottam volna...kis dilis

brühüyyy
kkk
hogy én meddig élek??? hát abba neked nincs belepofázásod...
@Gábris szomszéd: annyira ciki vagy mikor ennyre aggodsz a melegekért! puszcsi neked cuki fiú!
"mikor hallom egyszer, hogy a melegeknek vannak kötelességeik is a társadalommal szemben, nem csak jogaik?"
ez a mondat miről szól? milyen kötelessègeik vannak külön a melegeknek?
@taga20:
ééééééééééééééés megjött putyin, két kiló + 3 kiló taga

ez összesen 3 liter kannás meg némi opioid

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
néééééééé megjött punkfrog is melegedni...olyan langyos voltál eddig

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
nézem a teuton azzurri U21 et kazány ból
a németek kikapnak tele vannak Mohammed del meg Amiri vel és hasszán nal alig van benne Weber meg Hoffenheim

brühüyyy
kkk
@punkfrog: ez a faszkalap annyira aggódik, hogy az aberrált katolikuspapoknak issza a szavát minden héten. elmegy gyónni ez a szerencsétlen, aztán másnap elküldi a pápát a picsába, mert nem rúgott bele a menekültekbe.

ezek a ferde hajlamú emberek, akiknek a farka szétdurran a gecitől, oktatják az egyszerű embereket az erkölcsről.

szénné röhögöm magam:)))))
@Gábris szomszéd: a muszlimokat egy muszlim vezetőnek kéne oktatni toleranciára.
a pàpa tanácsa neked szól!
@taga20: ő csak aggódik a normàlis melegekért!:)))
@Rodeo36 11: "maradék vagy hulladék anyagból és az oda telepített szerszámokkal) amire szüxége volt és ingyen hazavihette"
magyarul, legalizàlta a lopást!
@punkfrog: normális meleg. szerintem ez náluk egy oximoron inkább, mint valódi aggódás.

az a baj a katolikus papokkal, hogy nem mernek a tükörbe nézni. az egyik legnagyobb köcsögnevelde a katolikus papnevelde, vagy basszák a bejárónőt, aztán előadják a szeplőtelen fogantatást.
@punkfrog: a szocializmus olyan volt, mint most a hármas metró. egy csőd.

ja és a felelősek élnek, mint marci hevesen.
lásd rodeot vagy a geci apját, vagy stefka elvtársat, vagy...!
@taga20: és ezt a blogot is sikerült szétcseszniük.
@punkfrog:

nem, de most eszt neked el kellene magyaráznom, és nem teszem!!!
próbálj belegondolni 1954 ben nagy hideg tél volt sok hóval, gyerekeknek nem volt ródlijuk, és a kereskedelemben sem volt...erre a gyár maradék és hulladék anyagokból munkaidő után megengedte egy brigádnak, hogy csináljanak ródlikat a csemetéiknek, a festést is állta...valamilyen költségkeretben elszámolta, az volt az ő gongya...de megdícsérték érte és nem megbüntették

de te meg a taga abban az időben még egy másik dimenzióban léteztetek vagy occsem...de azért vitatkosztok...érdekes módon fabi megértette első szóra és eszti is...csak ti ketten vagytok itt kerékkötők és fafejűek

brühüyyy
kkk

a többiek: 5265 en nem szóltak ellene elolvasták és megértették vagy nem érdekelte őket
@taga20:
te kitől yhallottad milyen volt??? mert nem éltél benne egyetlen másodpercet sem

hülye

brühüyyy
kkk
@taga20:
szóval még mindíg nem megy a számolás, pedig milyen eccerűke

de már körüljártad a tejútrencert is és megátkosztál, meg személyeskedtél és csúnyán beszéltél meg nem tucc viselkedni...és hazucc is még ráadásúl...lehet, hogy lopsz is???
brühüyyy
kkk
@taga20:
nagyon érdekes az első metró (a városligetit most nem számolom az a Millenárisi europa elsője???) flottul elkészült és egészen a ti rendszeretekig flottul működött...mit is basztatok el??? a 3-as és a 4-es metrót is és még egy valag más dolgot

de azért baromságokat hazudozni aszt pofátlanúl tucc, idetolod a redves pofádat és höröx mint a sertés mikor vágja a böllér

brühüyyy
kkk
undorító egy geci vagy
@taga20:

Ma olvastam egy tanmesét:
Tanítvány: Mester, mi a nyugodt élet titka?
Mester: Ne vitatkozz idiótákkal!
Tanítvány: Ezt én másképp gondolom.
Mester: Jó!
@eszti....:
csodálatos!!!!!!!!!!!!

assziszed érti???

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:

Miért? Te érted?
Egy hónapja várunk az új posztra.
Erre kb fél nyolctól nyomjátok a magánszámotokat. Egy jól begyakorolt műsort, amit bármikor képesek vagytok előadni.

Unalmas és szánalmas.
@eszti....:
ácsi, persze -én- értem, de csak nem képzeled, hogy az ilyen agymenteseket hagyom szeméccségeket firkálni??? pláne személyeskedve vérig sérteni? amiért ha ugyaneszt az uccán teszi élőben, már nem élne!!! ráadásúl rosszindulatból és irígységből kifolyólag

a többit rádbízom

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: "1954 ben nagy hideg tél volt sok hóval, gyerekeknek nem volt ródlijuk, és a kereskedelemben sem volt"
Olyan rendszert kell csinálni, ahol az üzletekben van minden, és a melós meg tudja venni a gyerekének, amit akar! A tervgazdálkodás pont ezt a két dolgot hagyta figyelmen kívűl.
de neked ez túl bonyolult.
@punkfrog:
tényleg???
honnan veszed? 1954!!! semmi Marshall segély, a lerobbantott Szovjetunió mellé csatolva mert a nyugatin hatalmak úgy döntöttek (ez már nem trianon kkk) mert mi vesztesek voltunk a háborúban a horthy ma istenített seggfej miatt, dehát most neked történelem leckét kéne tartanom, nem a blog témája...
nem volt szén, nem volt tüzifa, (megnészted az ugyanakkori GBR adatait??? pedig aszt tömték pénzzel meg a Commonwealth) nem volt élelmiszer

ma elláttya magát levédiabasznád??? hányan éheznek? és hányan halnak éhen? hányan állnak sorba egy tál ételért a rókus előtt??? na ez nem volt akkor...a lerombolt városokat újjáépítés helyett csak javítgatni lehetett nem volt anyag hozzá és nem volt munkaerő...

na jó haggyál békén olyan seggfej vagy, hogy neked alapvető dolgokat és akkor jön eszti és teljesen jogosan engem basz le... nem a blog témája de te meg az a barom taga provokáltok a seggfej dolgaitokkal

brühüyyy
kkk

benne kellett volna élned

ebben vagy a leégett London ban és látni mi folyt

de te messziről mint Lohengrin a Szent Grál lal, menny békével amíg csendes vagyok
@punkfrog:
kkk
a Hofy 13/10 malaca valójában az volt anno (nem volt kaja) mert a 10 malac jóvátételben ment ki vagonszámra, (azaz ingyen), a vesztesek fizettek 1956 utánig!!!!!!!!!!!!! erről ti bölcs seggfejek hallgattok, mert a sok dilinyós hazzaffyasch állat mást röfög a fületekbe....
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: "a ti rendszeretekig flottul működött."
már akkor is egy elavult szar volt. Mint az M7-es, amin zakatoltunk siófokig!hús meg csak csütörtökön volt a hentesnél.cipőből barna vagy fekete, egy Trabantra 5 év vàrakozás, egy Nakamichi vagy Akai deck csak fényképen a katalógusban, telefon csak a csókosoknak, de remek volt tényleg!
Te ezeket èszre se vetted ès el se hiszed!
@Rodeo36 11: a vesztesek fizettek.
Mi speciel a szu-nak a kgst keretein belül!(bár egy idő után minden szart el tudtunk adni nekik, cserébe az ő szarukért!)ez volt az igazi fejlődés!
@punkfrog:
ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát, beszéld meg Horthy Őfőméltóságával

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
szegény ember vízzel főz

ki mint veti ágyát úgy alussza álmát...és kérdezd meg usáékat mikér végeztették ki nagyimrét aki egy vad kommunista volt de...1956 ban is elárúltak és mikor nem???
brühüyyy
de azért magyarázzad annak aki nem tud mást
@Rodeo36 11: "ma elláttya magát levédiabasznád???"
Ma ugyan azt a szar központosított oroszbarát rendszert üzemeltetik állami szinten, mint az '50-es években!
és 2017-ben az EU tagjaként
nem az önellátással kell foglalkozni. hiszen mi tartozik az önellátásba? az iphone benne van?a Mercedes S500? vagy elég a Huawei ès a Ford Focus?
nincs már olyan, hogy önellátás!
például:
szerinted mennyi paradicsomot kell termelnie az országnak az önellátáshoz, és ennek a megtermelését meg tudnád-e szervezni minden évben?
és ez csak egy termék!
mit ès mennyit kell termelni élelmiszerből az önellátáshoz?
a legnagyobb pénzt az oktatásra kell fordítani.egy ekkora ország mint a miénk csak így tud "önellátó" lenni!
@Rodeo36 11: horthy miatt kerültünk a vesztes oldalra ez igaz.de utána a szu szopatott minket.ez is igaz.
@punkfrog:
hogy a fene essen beléd, hát a horthy miatt basztak oda melléjük mint hadizsákmányt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a győztesek megállapodtak erről 50 évre szólóan, de 1980 as években az európai helyzet már feszült a fal lebontva berlinben amihez az usának semmi köze nem volt (mármint a lebontáshoz de ők voltak ott...akik nem engedtek át kelet berlinből nyugat berlinbe csak ha austrián át az Nszk ba érkesztem)

szóvalmegint nem a teljes igazságot mondod és ezzel az aki nem élte át teljesen false információt kap

brühüyyy
kkk

a hadizsákmányt meg is lehetett enni nyersen, megölni, felégetni és sóval behinteni ez nem történt, tehát???
@punkfrog:
ja kérem egy tolvaj, cigány surmóra bízni egy országot az így is néz ki...gazdaságot irányítani egy szabályozott piacon (világpiac???) de mit magyarázzam, már megint terelsz

a mai államvezetés nemcsak korrupt és tolvaj maffia, hamnem abszolút értelemben seggfej az államvezetéshez...ennek isszátok a levét, eszt választottátok egyétek vegyétek ez az ő "teste"

hogy rothadna meg a sok maffiózó szarból kivakaródzott senkiházi, ezek még a szocializmusnak sem kellettek, na jó, a pozsgay elvtársat kivéve

kkk
brühüyyy
@punkfrog:
hát mi van, ha nincs önellátás??? éhínség??? ja, az van, tényleg

egy országnak az adott világgazdasági helyzetben meg kell tudni élni lásd Singapúr, Finnország, Litvánia, Dánia, hogy csak levédiabasznád nagyságrendűekről rebegjek

de ezek a senkiháziak nem orosz rendszert (nem is ismerem milyen a mai) hanem levédiabasznádi lopkovicot csinálnak és buták az államvezetéshez

ha egy tömjén zsoltot vagy egy Gulyás Gergelyt beültetnél a Harvardon a vizsgapadba vagy Oxfordban és élete lenne a tét egy sikeres gazdpol vizsgához, egyik sem élné túl

de asszem legalább a legfelső politikai vezetés osztályvezetőig halott lenne...micsoda pestis törne ki oxfordban??? (kb 15000 emberszabású)

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
jaa, most majd te is eltűnsz, mint fing a gatyából meg a taga aki nem képes egy binari számot hexadecimálra konvertálni seperc alatt és ő még esztrgamarós amit kompúúúúúúúúterral vezényel, de csak annyit tud arról is, hogy ha bizonyos rubrikába bizonyos számokat beüt (kimásolva egy táblázatból amit készen kap) akkor a gép elindúl és be is fejezi, neki csak a tokmányt kell oldani vagy szorítani vagy asse', ma már vannak annyira félautomata gépek, hogy csak kivenni és berakni kell a munkadarabot

dehát...

bye
szép álmokat a horthy miklós lehelljen pilláidra nehéz álmokat

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Neked megállíthatatlan agymenésed van? Elég szánalmas.
Simicska lesz a köpcös végzete. Nem véletlenül reszket tőle annyira.

Persze amikor őket tette tele pénzzel (a Sorossal együtt), akkor ők nem voltak csicskásai a milliárdosoknak. Á dehogy. Az az ő pénzük volt, nem a Simicskáé, meg a Sorosé. Mocskos tolvaj banda!

HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ JOBBIK!
@ebella: ez nagyon ilyen veszett fejsze nyele izének tűnhet, ráadásul van abban valami mélyen abszurd vonás, hogy egy ország egy egykori tolvaj oligarchától várja azt, hogy terítsen, és végre szabadítsa meg ettől az elmebeteg mocskos tolvaj Gecitől.

ugyanakkor nehezen tudom elképzelni azt, hogy Vona csak úgy a semmire, puszira belement volna ebbe a néppártossodjunk projektbe.

azzal tökéletesen tisztában van, hogy a dzsobbik szavazóbázisa nagy része - az ideológia-őrültek mindenképp - a két véha közti trianon-esztétika felbüfögődéseiben él a mai napig (tágabb értelemben a magyari lábszagú jobboldal egész nagy tragédiája mind a mai napig az, hogy nemhogy a 21. századba, de még a 20. századba sem lépett be), és óriási kockázatokat vállal egy ilyen cukiskodással. plusz azzal is tisztában kellett hogy legyen, hogy a Gecitől ezzel a pálfordulással csupán minimális szavazókat fog tudni átcsábítani.

habonyiék rögtön átlátták a szitut, és létrehozták a látens meleg bohócnácik alkotta Identiteszt. (már ez a név is... és ha ránézel arra a szerencsétlen, ss-hajú lófaszjóska gyerekre, rögtön az az érzésed támad: de hát ez a gyerek forróbb, mint egy vasaló!) plusz 2006 óta a zsebükben vannak a széljobb nyomoronc kopaszai. mennyire szánalmas már, hogy a Betyársereg nevű, valamiért feszt a buzancsok tangájában turkáló proletár kopaszokat a Lendvay úlicából irányítják... most azt az ukázt kapták, hogy menjenek Vecsére tüntizni a liberalizmus ellen. érted a liberalizmus ellen, utalva ezzel a Geci illiberális pöcegödrére.

egy szó mint száz, szerintem Simicska bulijába Vona csak úgy ment bele (mert ne legyen kétségünk, ez az egész a királycsináló Lali ötlete volt), ha valami olyan ütős kártyalapot tudott Simi Vona elé letenni, ami meggyőzte őt.

most arra tennék, hogy kivárnak, csak a Fidesz által megnyert 2018-as választások után fognak robbantani. tudják ők is, hogy jelentékeny mértékben most egy ilyen akció automatikusan (bár a Geci bukását hozná magával) nem jelentené azt, hogy tömegével mennének át hozzájuk a Fidesz szavazói. és a fanatikus szerencsétlen fideszjobbágyokban még mindig olyan svung van, hogy egy, a Gecire vonatkozó terhelő bizonyíték esetén is simán a Fideszre szavaznának.

még nem jött el az idő. szerintem.
@ebella:
é bella??? no, es fea!!!

estúpida

brühyüyyy
kkk
@xyxyxy71:
kkk
persze egy ogv aki önmaga is az (azaz "más" és az egész társaságának jó része is "az" ez a lászló balázska pontosan illik a buliba, szivárványos) ki mást is fogadna belső köreibe??? a saját fiát aki pont mássága folyrtán eltűnt a levédiabasznádi közéletből és maratt a récsöl az meg leszbikus a buzi férjével...szép kis akármi lesz ebből
identitesz.blog.hu/

vidám napok következnek??? ezek most a vana gabcsigval is fognak összeröffenni meg a momo val és a többi hőscincérrel...csupa rovarharc lesz és egy szarvasbogár sincs közöttük???

brühüyyy
Hát Lajos....
Mit mondjak?

Hajrá!!!
@ebella:
jamás escribílo a ti, sí no lo quieres pase la pagina y lea lo cual te conviene

brühüyyy
kkk

é tal fea
"a lajos" valamit kavar, de még meg is kell főzni...az idő egyre rövidebb

brühüyyy
kkk
@xyxyxy71: "...mélyen abszurd vonás, hogy egy ország egy egykori tolvaj oligarchától várja azt, hogy terítsen, és végre szabadítsa meg ettől az elmebeteg mocskos tolvaj Gecitől."

Hát igen, legalább annyira abszurd, mint az, hogy rászabadította az országra őket. Elvárható tőle, hogy valamit kárpótoljon ezért.
gepnarancs.hu/2017/06/meszaros-lorinc-75-milliardert-epithet-31-kilometer-sint/

31 km sín, a pusztából a pusztába, 75 milliárdért.

Rohadjál meg Simicska, ez is a te örökséged, csak most már nem a tiéd a buli.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Nagy kérdés, hogy Orbán a horthysta jobbról kerüléssel hány szavazót tud elcsábítani Vonától, és ugyanakkor ez mennyit hoz a jobbiknak középről (és hogy a jobbiknak, vagy másnak hoz inkább)?
Egyébként meg az ellenzéknek illene örömtüzeket gyújtani a plakáttörvény okán. Merthogy NYILVÁNVALÓAN nem kell 2/3 ezek után az ellenzéknek a fizesdes 2/3-os törvények elsöpréséhez. Elég lesz az egyszerű többség is.
@xyxyxy71: így van. Minden párt 18 utánra gyúr, ez elég világos.
@kekex: Horthy múmiájával már csak a legelvakultabb 2-3 ezer öreg nácit meg néhány családtagját lehet mozgósítani, ami szóra sem érdemes jobbik/fidesz viszonylatban.
A téma a szokásos gumicsont a bezárt kórházi osztályok ellensúlyozására. Mert mekkora blama az, hogy felmondások miatt kiürül délpest kórházának teljes belosztálya a közelben megnyíló IKEA munkaerő felvétele miatt.
Vagy mert éppen festik.
ez egy nagyon fontos interjú. szerintem bizonyos értelemben szimbolikus mérföldkő a jobboldalon.

Urbán eddig is - ha bepólyázva is - elmondta a véleményét a Geci rendszeréről, de itt - és már nemcsak a sorok között - nyiltan ki lett mondva: az őt hatalomra segítő és sokáig a testével védő konzervatív értelmiség végzett a Gecivel. ha nehezen, szánalmasan hosszú vajúdás, számtalan lealjasulás után is, de elérkeztek arra a pontra, hogy kimondják végre: "de hát ez szimplán egy elmebeteg, összevissza hazudozó, mindenkit átbaszó, mekk elek mocskos tolvaj! úristen, és mink ezt a férget segítettük hatalomra..."

mno.hu/nagyinterju_magazinban/urban-laszlo-szerint-ha-az-erdeke-ugy-hozza-orban-kivezeti-az-orszagot-az-uniobol-2404721
@xyxyxy71: mivel érvényes népszavazással, 46 % résztvevő 86 %a szavazott a belépés mellett, a kilépés már nem lenne ilyen eccerű a genyónak. Ezt nem lehet gumicsontként mutyiban bedobni és lezavarni.
Hamar a lámpavason találná magát.
Az ő érdeke lenne itt a legutolsó szempont.
Lajos kibaszottul sportszerűtlen volt Vettellel szemben.
Amúgy a bajdzsánok kibaszottul lassan takarítanak, lenyugszik a nap mire újraindítanának. Se daru, se ember nincs elég.
Nevetséges az egész. Kibaszott szteppén, mi a faszért kell F1 et rendezni.
www.hirado.hu/2017/06/25/fidesz-mellebeszeles-helyett-arulja-el-a-jobbik-hova-tunt-kovacs-bela/

or bán eccer azt találta mondani, hoyg a döglött lóról le kell szállni. Mégsem teszi a fidesz. Mert?

Kovács Béla ha nem megy le a gyanúsítotti kihallgatásra, attól még a nyomozás folyik, csak ő nem nyilatkozik. Majd amikor kell, akkor elmegy. Ha meg nem megy el, akkor szerintem elment pisilni putyinisztánba, és szarik visszajönni. Kérjék ki ( ha merik ), ha esetleg így történik.
@látjátok feleim szümtükkel: Kedvenc gázszerelőnkből mikor lesz professzor?
a @taga aszt jósolta, hogy sebastian én meg aszt jósoltam luis meg ricciardo...és semmi sebastian és ...na mi is lett??? vettel 5. raikonnen seholsincs, ricciardo bajnok, bottas az uccsó 15 méteren a boldog és bolond stroll t aki elfelejtett még rágyorsítani szépen lefejelte és a stroll csak 3. lett de a bottas lett a második..semmi vettel, semmi raikonnen, semmi hamilton...nyugi volt és véres izgalom a kanyarokban

szép kis hercehurca volt mint egy flúgos futamnak lennie kell

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
máris az!!! ő taníttya a gázt hogyan kell ballagni a csőben és ehhez van 3 doktorátusa és két bolhája, meg a fél levédiabasznád

brühüyyy
kkk
gepnarancs.hu/2017/06/orban-viktor-elkotyogta-jovore-ujraindul-a-letelepedesi-kotveny-biznisz/

Felcsúti cigány nem bír leállni, mert benne van a "víííribe" a lopás.

Csak győzzék fizetni a kamatokat a lápimagyarok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@punkfrog:
"legalizálta a lopást" nézőpont kérdése. Merthogy lehet megfogni a megtakarítások oldaláról: hulladékelszállítás, ártalmatlanítás... (és legalább nem a drága szerszámokat lopták)
A késő-kádár kor legnagyobb innovációja volt (és a mezőgazdaságban még inkább működött, mint az iparban) a nagyüzem és a kisüzem együttműködése (de legalább békés egymás mellett élése) Na ezt verték "sikeresen" szét a rendszerváltozásnak csúfolt szabadrablás során.
@látjátok feleim szümtükkel:
Köszi, jogásznak ez egy nagy dicséret! Csak azt csodálom, hogy az ellenzék körül nem sertepertél néhány józan joglátásos jogész.
Ráadásul praktikus is: egyből a billogos bagázsa (AB) rájönne (Orbán hagyná, hogy rájöjjenek) hogy ez nem lesz jó a jövőjükre nézve!
Lehet, hogy pont ezért nem hangoztatják, és nem hülyeség okán?
@Amelanchier:
Tévedsz, mert Orbán nem (egészen) hülye, és nálad jobban tud számolni. Miszerint nem 2-3ezer az a csökött értelmű, sikertelen ember, aki magyaroschkodásban, hazaffysdkodásban próbál némi sikerélményt elérni. Azaz ennél nagyobb halmaz az irredentizmussal elérhető választói tömeg. Akiknek bizony Horthy egy hívószó.
@Amelanchier:
Megint tévedsz. Merthogy az van a pakliban, hogy kizáratja az országot, és nem kilépteti, a sok hülye kuruckodónak meg el is tudja adni "nemzeti érdekként" az oda vezető utat.
Azért rohannak előre az uniós források lehívásával, hogy a holdudvar ezzel ne veszítsen.
Csakhogy meg fogják szívni:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/versenykeptelen_cegeket_nevel_a_magyar_modell.642463.html
már persze az a halmaz, amelyik nem húz el kiadatási egyezménnyel nem rendelkező országba.
gepnarancs.hu/2017/06/egymasra-talalt-a-propagandasajto-es-a-szelsojobb/

“A CEU-t nem szabályozni kellene, hanem kitenni az országból. Az a káros tevékenység, amit Soros destruktőrei tesznek, leginkább a CEU-ban nyilvánul meg”

Csak sikerült addig szítani a tüzet, míg a nyilasok is előbújtak a kotorékból.
Hol vagyunk már az a bizonyos két pofontól, ami igazán sohasem csattant el.
Remélem szálasi szobrot is avatnak Vecsésen, mert úgy az igazi.
Ha az ilyen férgeken múlna, akkor még deportálások is lennének megint. A CEU t is deportálni akarják, persze az ilyen patkányok max. a moslékért járhatnának egyetemre, nem felvételizni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:
megint -mint soxor- át vagyunk esve a paci másik oldalára anélkűl, hogy az egyik oldalán lettünk volna

szvsz az ejjujjujj tagság addig érdekes bizonyos elemeknek, amíg az ejjujjujj készpénz juttatásokkal helyettesít -nagyon is hiányzó- piaci szabályozást!!!
nézzünk körűl a világban: délkórea, szingapúr, hongkong, malaysia, chile, ...stb nem politikai tömörülésekben vesznek részt, hanem gazdaságiban...azaz megkeresik és meg is találják a nekik kedvező kereskedelmi partnereiket és a nemzetközi tőke bízik bennük mert kölcsönös előnyökön alapulva tudnak beruházni (a beruházó nagyrészt elfekvő tőkét aktivizál és ebből nagyon sok van szerte széjjel) ezzel ellentétben van az afrikai modell, ahol van ugyan beruházás és van fejlődés és fejlesztés is de inkább emlékesztet a levédiabasznádi törzsközösségi alapokon működő kőkorszaki szerkezetekre, mint a sokkal inkább életképesebb mások...a nagy gazdaságok a világban (fogaggyuk el mint axiómát, hogy vannak stabilan erős országok ennek most -többek között- a brexit is jó nagy lófaszt mutatott...én vitatom és aszt is állítom, hogy a világ legerősebbnek hitt gazdasága a legvulnerálisabb mind között mert mindent a "tök alsó"-ra tett fel) másképpen műxenek, egyedenként is és csoportosan is...válogatnak és szűrnek és ezzel a jelenkori gyarmatosítást hajtják végre mosolyogva és mindenféle politikai hamisságokat hangosztatva

szvsz a csúti pocakos egy hülye bár assziszi egy zseni és sokan támogattyák ebben a tévhitében, és tipikus Patyomkin (nem tudom a cár valaha megtudta e és mivel jutalmaszta, meg kéne wikipédiáznom) és rengetegen akarnak hinni benne és ebben a cikknek igaza van: kéz kezet mos alapon mindenki más szaros lesz

brühüyyy
kkk
@Oxica:
figyu...!!! az inga -még- ebbe az irányba leng, de a fizika törvényeit sem lehet meghágni, az inga vissza is leng (eszt most -speciál- nagyon meglökték)

és az már szerény kalkulációim szerint nincs is már nagyon messze

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/06/26/vegre-egy-igazan-fontos-szervezethez-csatlakozna-magyarorszag

"Nemzetközi Türk Akadémiához megfigyelői státuszban történő csatlakozási jegyzéket

ad Darhan Kidiralinak, az Akadémia elnökének Asztanában 2017. június 26-án. "

Na végre. Hosszú volt az út elvtársak, de most végre megérkeztünk elvtársak.
A türk akadémián végre otthonra lelhetünk elvtársak.
Majd a CEU helyén is létesítünk egy türk akadémiát, mert úgy lesz teljes a boldogság elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Meg még "kleszhejszlert" is elvitte az Asztana. Remélem ott majd megtanul kürkül focizni, ha már németül nem tudott.
@Oxica:
ez a szivárványos kisfiúcska olyan mississ kinézetű a kimilszuszu stílusú frizurájával egyetlen dolgot hagy ki (mások is persze), hogy azok a társadalmi rétegek amelyeket a társadalom kirekeszt azok természetesen nem akarnak jót a kirekesztőknek, de nagyon jól lehet őket bűnbaknak megtenni rasszista alapokon (xenofóbia és hisztériakeltés) nem ad neki munkát azután aszongya, hogy a rohadt nem akar dolgozni

a kör bezárult az aki a problémát okozza az azonnal és nagyon pofátlanul az áldozatra háríttya a felelősséget és ordibál, meg ostoroz és lassanként(SIC) lőni is fog...ez még -egyelőre- a süsülandon divat de nincs messze levédiabasznádon sem

még egy két ilyen señorita László Balázs...és máris dörögnek a fegyverek meg a szerszámíjjak

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/06/26/ha-igy-folytatodik-a-trend-lassan-kihal-kelet-europa-magyarorszagon-2100-ra-csak-6-millioan-elnek-majd

Cigánytábor az égbe megy.

Aztán ebből a 6 millából gondolom 4 milla lesz a munkaképtelen nyugger, jó esetben, mert lehet hogy 5 milla lesz, fiatalok meg mind a hanyatló nyugaton. Mi lesz ebbűűű?

Nemzethalál. A balkánt elfoglalják a muszlimok és ezen a teknyős tyúkszaros kerítése sem fog változtatni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
képzeld el majd jön mississ lászlóbalázs és megbassza, hogy szaporoggyon a nagy magyar ősetnikum...dzsingiszkhán nak -a legenda szerint- több ezer gyereke volt- és akkor a muszlinok meg a romákok fognak dolgozni, lesz nádfedeles szalmakunyhó és sok sok békák a pocsolyában hogy tuggyanak mit enni és majd 2100 ra fel is találják a földművelést

lesz ott még fejlődés ha fidentitesz vagyhogyhíjjamagát aktivizálódik

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:

Identitesz.

Ez a legújabb ősmagyar betegség. Olyan mint a tífusz, csak sokkal pusztítóbb, mert az agyat támadja meg. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint, gyógyíthatatlan és sajnos emberről emberre is terjed, meg állatra is. :)
@Oxica: szerintem van nekijje kúrája!!! kell találni a mississlászlóbalázsnak egy jó bakot, akkor elmúlik róla mindez... és majd romatikusz lesz fasziszta helyett

brühüyyy
kkk
@Oxica:
én az ilyen cikkeket szeretem, van benne epeömlés, meg röhögény, de a diktatúra már csak ilyen...amint megláttam a "főnit" abban a kibaszott szar szövetből készűlt ócska és gyűrött öltönyében, meg a csúszásgátló talppal készűlt borzalmas topánkájában de hát a másik kép a tiborc gyerek meg a leszbikus neje abban a borzalmas szerelésben??? ezeknek nem jut pénzük egy normális szabóra??? és ami hozzátartozik...na jó nézd a képeket

kolozsvaros.com/2017/06/25/diktator-marmint-divatdiktator/

rettenetesek (majdnem olyanok, mint a krump lee az egyenruha stílusú kibaszott öltönyeiben) ezek sohasem tanulnak meg élni???

brühüyyy
kkk
@Oxica:
a sok közűl a habonyka aki assziszi pedig olyan bőrdzsekit hordani, ami 2 számmal kisebb, mint amit be tudna zippzárazni??? a többi nem tud egy normális nyakkendő csomót és nyakkendő hosszat beállítani???

ilyen a felkapaszkodott senkiházi (mongya eszt egy olyan aki világéletében szabónál méretre készűlt de személyesen a Petőfi Sándor uccai szövetüzletben kiválasztott anyagokból készűltek, és az összes hozzávaló még a laza, sima munkaidőben hordott öltözetem is meg volt mindíg tervezve...és mai napig megállítanak az uccán és a fülembe súgják vadidegenek: you look very nice, you weare a martching hat for your shoe is so nice, all your colours are matching...) na ezekr4ől mindeszt sohasem még röhögni sem tudok rajtuk, siralmas és ezedk teljhatalommal meg pallosjoggal

brühüyyy
kkk
@kekex:

ÖÖÖ

Mit gondolsz a fidesz kitől tanulta, hogy okos, józanul gondolkodó embert nem engednek maguk közé? Azok csak kulinak, meg bűnbaknak voltak jók régen, és azok most is. Jogész elég ha annyi van nekik, mint ...nak, ...nak stb., mint jogásznak.
@Rodeo36 11:

Te jó isten, hogy néznek ezek ki? Miki, hogy nézünk mi ki. Íme a hercegi pár. Le se tagadhatnák, hogy a felcsúti tanyáról jöttek, a szélső putriból.
Récsöl azokkal a saját lábakkal, vajon hogy fog majd kinézni 50-60 éves korában, ha már most ilyen trampli.
Na de Bahreinbe hogy engedték be őket a határon?
Gondolom, bangladesi idénymunkásoknak nézték őket, akik jöttek teveszart lapátolni.
Nézhettek egy nagyot a bahreini olajügyi minisztériumba, hogy kik is ezek, mert nem hittek a szemüknek.
Gondolom, felhívták a peti bohóc fajdkakast, hogy beazonosítsák őket.
@Oxica: pusszantlak, látom beindúltál

én is...nem tudom abbahagyni, ahogy a tiborc legény kiesett a szalmakazalból az megfizethetetlen, trónörökösök levédiabasznádon???

brühüyyy
kkk

és hogy trampli??? csámpás
@Oxica:
tudod anno is volt gonosz protokollos, Losonczy elvtárs államfő a bécsi burg ba hivatalos, ott tükörparkett van, azon tudni kell járni (az állami gazdaságban ahol korábban tevékenykedett ilyen nem volt) és vadonatúj bőrtalpas cipőt adtak rá a smoking -jához, és akkorát esett csúszdában mint egy elefánt (felsegítették szorgos segítő kezek) ez volt a velencei tükör előggye...

azért ha megnézed a Kádár öltönyeit, mind jól szabott és kényelmes nagyon elegáns szövetekből, sohasem láttam rosszúl öltözve

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Ezeket a meséket hol olvasod kisöreg?
Látom az ócska komcsi (takonyárpi) megoldást gyakorlod: azt hiszed egy hazugság hússzor leírva igaz lesz!
@Rodeo36 11: Nocsak! Megtaláltuk kádár udvari szabóját?!
@miért:
aszt már mondtam neked, hogy: nyasgem??? nem? na akkor most

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/06/26/az-mtk-ukran-csatara-szerint-alig-edzettek-es-meg-kondizni-sem-hagytak-nehogy-elfaradjon

"Gyakran még kondizni sem volt szabad. Folyamatosan hangoztatták, hogy pihennünk kell és készülni a meccsekre, ne önállóskodjunk”.

„Őrület volt. Talán nem minden magyar csapatnál van ez így, de az MTK-nál biztosan.”

Gondolom aztán már annyira belejöttek a pihenésbe, hogy már a meccseken is pihentek.
Ezt az illiberális edzésmódszert tanítani kéne az egész világon.
Andorrát is hogy leiskoláztuk ezzel a meccsekre rápihentetés edzésmódszerrel.
Minek is megszakadni az edzésen elvtársak, mikor tök mindegy hogy nyer vagy veszít a csapat.
Mikor a felcsúti teknyős elvtárs már rég leosztotta a lapokat, hogy melyik csapat jut fel és melyik esik ki.

Gond csak akkor keletkezik, ha nemzetközi porondra is ki kell lépni a csapatainknak, de azt is hamar letudják az első fordulós kiesésekkel, aztán lehet tovább pihenni a meccsekre.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Jaja. Régen minden jobb volt. Átkosbeli vicc, én ugyan kismagyarországi bácsikával ismertem, nem székellyel, de a lényeg ua.

vicclap.hu/vicc/8534/Ujsagiro.html

Annak meg utólag külön örülök hogy az átkosban nem kellett egyházi iskolába járni. Miért? Mert a sima isiben "házi feladat" volt. Elég volt ezt a két szót leírni a Hf elejére.

Vélelmezem az egyházi iskolában pedig "egyházi házi feladat" lett volna. :-) Mennyivel több irónt koptattam volna. :-) Szóval igazad van, az átkosban minden jobb volt. :-)
@Oxica: Nem jutok szavakhoz. :-( Dehamán. Ötletet kaptam. :-) Politikumunk se csináljon semmit. Gyűjtse az erejét. Munkahelyére ne járjon, törvényeket, rendeleteket ne alkosson, ...

Még az is jobb lenne ha semmit tennének. :-( Én kérek elnézést hogy focialista kishazánkban mindenről, így a fociról is az (a velejéig korrupt politika) jut az eszembe. :-(
@rdos:
természetesen igazad van, nem kívánok vitatkozni ezen annyit jegyzek meg, hogy én az átkosnál is átkosabban jártam suliba és sohasem volt semmilyen hitoktatásunk (lehet, hogy az az országrész kívűlvolt magyarországon? lévén budapest egyik kerülete, mongyuk a Holdon???

dehát legeyn úgy, ahogy mondod, a levédiabasznádi múlt napont 2x változik attól függően kivel beszélek...a valóság meg a sánta kóbor kutyát sem érdekli

evvan

brühüyyy
kkk

csak így tovább, lesz még ebből akármi is
@Oxica: Ugyan mi közünk van a türkökhöz? Szittya magyar szítja? Nemes uraimék = "A" nemzet? Húszezer harcos meg a rokonság, ha igaz. Ennyien voltak Árpádék. A névtelen világosan ír arról hogy nem légüres térbe érkeztek, szemérmesen csak az itt lakóknak nevezi a nagy számú adózó köznépet.

Azt a köznépet akit ahogy akkor is és ma is le se.... Illetve akkor "csak" kiosztották a vezérek között a folyóvölgyeket (ja meg az ott lakókat, mintha ők kerekítési különbözet lennének és úgy egyébként a folyót adóztatták volna meg. Jaja. A folyóból befolyó adó! Hacsak úgy nem? :-)).

Nemes uraimék és a "degenere". László Gyula prof nagycsaládi temetőnek tartotta a gazdag sírmellékletű (Árpád magyarjaihoz köthető) sírokat. Például a Hartai temetőt is.

Az ott elhantolt, hajdani uralkodó osztály tagjai közül senki sem volt rokona a másiknak. Családi temetőben azért ez minimum furcsa.Bocsánat, ez nem krónika, hanem természet tudomány, a DNS vizsgálatok bíróság előtt is bizonyítéknak minősülnek!

www.matud.iif.hu/08okt/05.html

Szóval kik lehettek Árpád - mai fogalommal élve -
rendvédelmi dolgozói (későbbi nemességünk ősei)? Mai napság az van, hogy az megy vitéznek aki ilyent szeret. Miből (na jó mibű) gondoljuk hogy régen más volt? Még egyszerűbben fogalmazva, profi harcosokból álló, de alapvetően szó szerint szedett vedett társaság. Mint az Iliászban a Mürmidonok.
@Rodeo36 11: Hát hogy neked az (el nem koptatott) irónról az irónia jut eszedbe. :-)
@rdos:
ez most a múlt melyik változata???

hogy milyen kúrva unalmas aszt hallani/olvasni, hogy én mit is csináltam anno, amiről -ráadásúl- én magam nem is tudok

dehát evvan

így lesz a Iliász és Odysseia ból gyermekmese melyben a szép Helénárt halt meg két országnyi részeg katona és hogy istenek nek milyen szerepük volt mindebben az meg hólivudi törtyénet...szárnyas kecskével

nagyon szép és ír Ó nikus

brühüyyy
kkk

most éppen Salvador Dali t hantolják ki (a hülye elfelejtette elhamvasztatni magát akkor most nem lehetne meggyalázni a csontyait holmi hülye picsa miatt aki zabigyerek akar lenni...és legfelsőbb bíróság meg anyám tyúkja is benne van...)

az, hogy egy maroknyi rablóbanda távolkeletről betört a kárpátmedence békéjébe mert éppen arra kalandosztak az meg egy másik legenda Vajk és a többiek meg a szent jobb

kúrva fontos, meg Etel közben félrebaszott a Csaba királyfival a táltos ló hátán
@rdos:
miután megtettük a beszolgáltatást és bebizonyítottuk a köjálnak, hogy a disznóól az nem emberi célra lett felépítve és a belmagassága sem elegendő egy egész felnőtt ember gyalogjárásához és kémény sincs rajta azaz nem lehet beköltösztetni azokat akik kiigényelték mint fölöslegesen palotának álcázott sertéslakhelyet azután békén hagytak még a szer t is nyugodtan hallgattuk amíg nem éreztük, hogy meg fogunk süketülni mert annyira zavarták...és akkor voltak telek meg nyarak és az egy mackómban és egy pár nyári meg egy pár téli cipőmben vidámabb voltam mint ti manapság levédiabasznádon, sohasem éheztem sohasem fáztam sokat játszottam és olvastam és addig nagyon izgúlva vártuk a jézuskát amíg meg nem találtam a padláson a karácsonyfát még díszek nélkűl de azután is sok bejgli volt és forró mézes kakaó szenteste és igenis elmentünk a körmenetre mert az olyan "esemény" volt, mint a hetivásár meg a vándorcirkusz és május elsején integettünk a kopasznak és kaptunk páros virslit friss kenyérrel és bambit meg ingyen volt a vidámpark

és nem hiányzott am toronyóra aranylánccal és nem álmodtam kék tintával mert azzal írtam ha pacásan is mert a 363-as ha sokat használtam akkor már pacázott

és ragyogó rolós tolltartóm volt tele színes ceruzákkal

brühüyyy
kkk
és nyári szünetben jártuk az országot vonattal meg IBUSZ vonattal meg a nagynénimnél játszottam a szólóben

sohasem unatkosztam

te hogy emléxel a múltamra??? ilyen volt vagy rohadt????
@rdos:
jaaaa, ami a legfontosabb az oviban sohasem tudtuk meg a Dadus valódi nevét mert ő volt "a" Dadus olyan mint mikor a búboskemencét a tyúkanyóval összegyúrják, az óvónéniket csak keresztnevükön és nem voltak "bully-k" mert ha lettek volna kiosztottuk volna vagy a Dadus elintészte volna egy szigorú tekintettel...mindenki egyforma tejeskávét kapott vajaskenyérrel és az ebéd is egyforma volt és mindenki megette sohasem maradt ott semmi...a suliban már tudtuk hogyan kell a vaskályhát kezelni (anno igazi telek voltak és néha szénszünet, olyankor otthon a cserépkályha mellett tanultam vagy olvastam) és egy idő után lett iskolatej meg iskolakenyér

és szép közös programokat szervesztünk és a suli udvarán nagyon jókat lehetett játszani hatalmas udvar volt árnyas fákkal

tudod a bully az kialakul, ha haggyuk de mi nem hagytuk, azután sokat zokogott...és a csajok ugyanolyan pletykásak meg titokzatosak voltak tele titokkal amit ők maguk sem tudtak kinek mi is a titka és mindegyiknek volt emlékkönyve amibe "kötelező" volt be3leírni és utána sokat susogtak, hogy kinek mit és hogyan

nektek essem maradt levédiabasznádon van egy bully az ország élén és a sok szolgalelkű senkiházi aki bisztosíttya neki, hogy a hülyesége érvényesűljön mert akkor lehet einstandolni

beeeeeeee
brühüyyy
kkk
444.hu/2017/06/26/a-kormanypropaganda-veletlenul-megijedt-egy-valltaskatol

"A Soros György által finanszírozott szervezetek listájára ugyanis a cikkben valamiért felkerült a Müskinn nevű egyedi táskákat és pénztárcákat készítő budapesti vállalkozás is."

Ez de beteges már elvtársak. Ellenség minden sarkon, mi elvtársak?

Kinek van pénze? Sorosnak.
Ki gyárt pénztárcát? A Müskinn.
Kinek a pénze van a pénztárcában? A Sorosé.

Na ugye. Éberség elvtársak, mert a soros pénzzel kitömött pénztárcák akarják megbuktatni a felcsúti együtt lopva kurmányzás rendszerét elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

No és ki gyártya a tatyókat? Kinek a pénze van benne?;D
@miért: "Látom az ócska komcsi (takonyárpi) megoldást gyakorlod: azt hiszed egy hazugság hússzor leírva igaz lesz!"

Gndolom, te is ehhez az OKOS párhoz tartozol, akinek senki ne magyarázzon se vonatról, se sorompóról, se múltról, se jövőről. Mert ti mindent jobban tudtok, oszt közben még semmit nem láttatok és nem is fogtok, mert a "mindent eltaposó vonatot" különösen nem látjátok.

hvg.hu/cegauto/20170626_levagta_az_auto_elejet_az_ic_elve_kerult_ki_belole_egy_negytagu_csalad#rss
A lett parlament képviselőinek egy része levelet írt az Európai Bizottságnak. "A levél szerzői egyben emlékeztettek arra, hogy az EU független országok közösségeként jött létre, a bevándorlási politikát érintő bármely kérdésnek pedig az önkéntességen, nem pedig a többség akaratának kikényszerítésén kell múlnia."

hahaha!

A fidesz megmutatta, hogy 2015-ben önkéntesen minden törvényben előírt intézkedés nélkül átengedte a rengeteg menekülőt egészen az osztrák határig, még buszokat is küldött értük a szerb határra, hogy ne kelljen gyalog menniük. Ezt is tudják ezek a lettek volna itt urak?

Egyébként meg szép dolog, ha kiállnak más államok mellett, de ezt miért nem tették meg pl. az osztrákok mellett, amikor a magyar kormány szervezte buszos kirándulás zajlott?
24.hu/fn/penzugy/2017/06/26/matol-mindenki-adatait-elkeri-a-posta-csekkfeladaskor/

Elgurult a gyógyszer?
Ha a csekk a magyar gázszolgáltatónak szól, vagy a magyar áramszolgáltatónak, akkor mijafenét gondolnak rólam, mint a nyomtatott csekket befizető fogyasztóról? A csekk befizetése miként bizonyítja, hogy én terrorista vagyok?

Mellesleg ki a fene fogja ezeket a befizetőket ellenőrizni, amikor a lehallgatott embercsempészek beszélgetését is csak utólag hallgatta meg valaki?
@látjátok feleim szümtükkel:

A Kreml tudni szeretné hogy bözsi néni mennyi villanyszámlát fizet, aztán majd így szabják meg, hogy mennyi is legyen a "rezsicsökkentés" felfele.
Mikor majd termelni kezd Paks, addig gyűjti az adatokat a nagy testvér.
@Oxica: "A Kreml tudni szeretné hogy bözsi néni mennyi villanyszámlát fizet"

Elvtárs tejesen le vagyok döbbenve. :)

Félelmetesen fejlett kémprogrammal tud a CIA behatolni otthonainkba. 2007 óta hekkeli az amerikai hírszerzés otthoni hálózati eszközök tucatjait.

index.hu/tech/2017/06/16/felelmetesen_fejlett_kemprogrammal_tud_a_cia_behatolni_otthonainkba/
@Gábris szomszéd: látom már nagyon várod!
rajtad kívűl senki nem foglalkozik itt vele.
ráadásul idekeverted a zsidókat is! vajon miért?
gyönyörű portrét rajzolsz magadról.
@punkfrog: Mivel ők pláne toleránsak a mássággal szemben.
"A kormányszóvivő szerint a külföldi és a francia sajtóban most "is ugyanazok a sztereotípiák és negatív képek villannak fel és ugyanazok a kérdések érkeznek, amelyekkel az elmúlt években már sokat találkoztunk". Szavai szerint
ilyen részben szimbolikus, részben pedig áltémáknak tekinthető ügy például a sajtószabadság vagy amikor az igazságszolgáltatás kérdésében vonják kérdőre a magyar kormányt."
index.hu/belfold/2017/06/26/kovacs_zoltan_szerint_nem_erdemes_targyalni_a_soha_nem_definialt_europai_ertekekrol/

Az is szimbolikus volt, amit Or bán mondott a francia elnökről? Mert mintha ő kezdte volna.

Mellesleg az agybaj nagybaj is szimbolikus téma, mert még soha senki nem fogalmazta meg pontosan, csak sejthetjük. Bár a sajtószabadságot néhány hónapja már tudjuk-látjuk-tapasztaljuk is. Itt nálunk. Nem ott a franciáknál.
Szép álmokat gyerekek!

"A magyar kormány szerintem okos döntést hozott, amikor nem engedte a sportot meg a politikát összekeveredni, mert politikai alapon nem lehet semmilyen sportot sem szervezni,"

No ki mondta eztetet?
No itt a vicc is:

"a sportágak támogatása a költségvetésből ezért mindig a szakszövetségeken keresztül történik."

24.hu/belfold/2017/06/26/orban-nem-engedtuk-osszekeveredni-a-sportot-meg-a-politikat/

Valahogy nem annyira nevetséges, mint amilyennek láccik.
@eszti....:
de, hogy a punkfrog eszt is tuggya a J. Trudeau mellett az ontario tartományi miniszterelnöknő aki nyíltan leszbikus a párjával és a canadai Nagy Kacike is felvonúlt az első sorban...tavaly a négerek a black lives matter kiharcolták nagyon undorítóan, hogy a rendőrök akik között nagyon sok meleg pár van egyenruhában vonúlhassanak, erre a new york i pride meghívta a toronto i rendőröket egyenruhában akik szivárványosan egyenruhában new york ban vonúltak ott Blasio a kormányzó akivel lesz afférja orbánnak az egyetem miatt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
bocs kimaradt egy "nem" azaz rendőrök toronto ban nem egyenruhában...
brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
a pocakost nem szabad komolyan venni ő maga a tréfa két lábon járva még akkor is ha csámpás

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
zsidóság a kőkorszakban él legalábbis izraelben...california és new york ott ők az élenjárók minden ilyen kőkorszakiság ellen (Ohio, esetleg washington állam) a többi állam maradt a kőkorszakban

brühüyyy
kkk

idén újra emelkedett 15 év folyamatosan csökkenő tendenciája után a széntermelés...
lehet majd pattintott tűzkövet is kapni a taplóhoz és a szárított nyárfasziromhoz tűzrakáshoz

és újra lehet medvére vadászni mert kell majd a ruha elvtársak

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
de a kuruc és a levédiabasznádi értékek már definiálva vannak? és a magyarság eredet mondája is hivatalos a 226.87 dik változatban???
esetleg az hogy az impotens az még magyar férfi vagy csak olyan akármi???

esetleg az aki össze vissza ugrál hetero és homo ság között, mint orbánbasi az milyen is?: szivárványos vagy csak nemzeti színű???
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

"Félelmetesen fejlett kémprogrammal tud a CIA behatolni otthonainkba."

Elvtárs!

A ruszkik még nem tartanak itt. Ők még a régi sztálinista módszerekkel operálnak, ezért kell bevonni a Postát.
@Oxica:
mint az ki is derült, a sok metadata és az idővel kezelhetetlenné váló adathalmaz csak bizonyos karakterisztika alapján tud (ha tud??? SIC) válogatni és nagyrésztb téved

ugye eltemettek valakit aki még ma is vidáman él, mert összekeverték a nevüket vagy a lábnyomukat és szép temetést rendesztek valakinek akit még nyomoznak ki is valójában

és ez nem tréfa olyan országban, ahol életre szólóan megőrzik a vásárlási tételeid jegyzékét bármilyen mennyiségű adat is az, és ha hitelt kérsz aaszt elemzik meg hogy hogyan törlesztettél és milyen a lábszagod de ennél mélyebb adatok is vannak mikor rákérdesztem a bankban mondaná már meg mivel és miért tartozok aszongya az nem rám tartozik (SIC) nekem a dolgom az, hogyha ő aszongya akkor fizessek...

és én életemben errefelé sohasem használtam csekket

brühüyyy
kkk

az élelmiszerboltok kasszái is be vannak kötve valahová a bankon kívűl
444.hu/2017/06/27/betortek-egy-letelepedesi-kotvenyt-forgalmazo-ceghez-tobb-mint-felmilliard-forintnyi-keszpenzt-vittek-el

Még nem volt idő leosztani a százalékokat elvtársak? Gondolom most megint be kell vonni az életvédelmi alosztályt, mi elvtársak?
Mert hát, támadás érte a maffiát elvtársak és most nincs miből leosztani a százalékokat elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/06/27/a-felcsuti-igenyekhez-alakitottak-a-tao-penzek-szabalyozasat

"A nem közhasznú alapítványokat a jogszabályok szerint sokkal kisebb mértékben lehet csak adatszolgáltatásra kötelezni, így azok a jövőben könnyebben hallgathatják el támogatóik kilétét. "

Átláthatóság, mi elvtársak, átláthatóság.

"Jogunkban áll tudni, hogy kitől kapják a pénzt és miért" - mondta a teknyős.

Hát ez így van elvtársak. Kéne egy konzultációt indítani a TAO pénzek átláthatóságáról is.

Egyetért e ön azzal, hogy a TAO pénzek legyenek átláthatóak?

A= IGEN

B= IGEN

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Tessék nevetni!

Itt a másik vicces fideszes heti vicce:

"Gyakorlatilag a parlamentben nem az történik, amit az emberek akarnak, amiért oda beküldtek egy pártot, hanem az történik, amit egyébként az őket megvásárló milliárdosok akarnak. Ezt hívják politikai korrupciónak."

Elég pontos a megfogalmazás? Nem tűnik szimbolikus témának?

sztarklikk.hu/kozelet/rezsi-szilard-elarulta-milliardosok-vehettek-meg-a-fideszt/325828/
444.hu/2017/06/27/kozlemenyben-lelkendezik-a-fidesz-a-ma-eletbe-lepo-civileket-megbelyegzo-torveny-miatt

Kivéve a CÖF és a TAO pénzek, mi elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Ma egy lépéssel megint közelebb kerültünk a mocsok ruszkiországhoz.
444.hu/2017/06/27/gondtalan-segwayezik-a-pesti-flaszteren-rettegett-magomed

Senki sem állhat a törvények felett, mi elvtársak.

Akkor miért nem kísérik vissza tranzitzónába az elvtársat, az elvtársak, ha illegálisan tartózkodik szarosmagyarország területén elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:

A legszebb az lesz, ha a hitelt nyújtó banknak az adott összeget le kell tudnia, mint tao támogatást.

Kitalálták ezt rendesen. A végén meg eladják a létesítményeket magánszemélyeknek, cégeknek, és marad az üres alapítvány. A népnek a tao-ért cserébe. Nem véletlen, hogy a szemfényvesztés a leghatékonyabb sport.
A hülye lúzerek. Nem tanulnak Orbántól és méltó társától Parraghtól (lásd még: zsák a foltját) Nem is lesz majd nekik akkora fellendülésük, mint nekünk!
Előre a közmunka útján, sigitur ad astra!
(A lefelé is egy irány, és a felcsökkenés is változás!)
hvg.hu/gazdasag/20170626_A_csehek_rajottek_hogy_nem_kell_nekik_tobb_gyartouzem?s=hk
@kekex:

Jó, ez nem szökik el, mint a szocis ügyvéd, akinek lakása-családja itt él. Törvény előtti egyenlő(tlen)ség?
Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér
és mindenki elhitte, hogy boldog jövőt ígér
És nem volt sehol egy apró betűs figyelmeztető
hogy nem kell mindent bevenni, ami könnyen emészthető
Kockázatok és mellékhatások nélkül az élet nem élhető
csak remélni lehet, hogy nem tesz tönkre a receptre felírt jövő
És jöttek a magukba szédültek, kiket elragadott a hév
hogy az egyedül helyes gyógykezelést kötelezővé tegyék
De ők sem tudták föltalálni a boldogság pirulát
hiszen a szerelem ellen a házasság a legjobb orvosság
Kockázatok és mellékhatások nélkül az élet nem élhető
csak remélni lehet, hogy nem tesz tönkre a receptre felírt jövő
Kockázatok és mellékhatások nélkül az élet nem élhető
a csalódás a legtöbb esetben nem megelőzhető
Hát gondold meg, hogy mit veszel be, mert veszélyes is lehet
ha a régen lejárt szavatosságú gyógyszereket szeded
Ne hagyd, hogy téged is megtévesszen a sok reklámfogás
ha rosszul választasz, nem segít majd az imádkozás
Kockázatok és mellékhatások nélkül az élet nem élhető
csak remélni lehet, hogy nem tesz tönkre a receptre felírt jövő
Kockázatok és mellékhatások nélkül az élet nem élhető
a csalódás a legtöbb esetben nem megelőzhető
Kockázatok és mellékhatások nélkül az élet nem élhető
csak remélni lehet, hogy nem tesz tönkre a receptre felírt jövő
Kockázatok és mellékhatások nélkül az élet nem élhető
hát ember küzdj és bízva bízzál, Lucifer legyőzhető"

Bródy
@gazoló:
nagyon jópofi de luciferit csak a lucimari tuggya legyőzni, olyan meg még nincs...de van már luciluci az aki kappanhangon óbégat a lágytojás karakterisztikáiról két kalmopiryn bevétele közben (tudod én olyan kalmopiryn t is ismerek ami 8 coll hosszú és 1 1/2 coll átmérőjű és ruganyosan kemény) órákig tud a térdigérő passzátszaélben hajnal 3 órakor holdfogyatkozás idején a nagyalföldön ahol nincsenek kárpátok és ugyanezért bércek sem

munkáról és alkotásról senki sem szeret beszélni, mert azzal önmaga fárad ki és nem másokat fáraszt ki

brühüyyy
kkk
Tehetne a teremtő egy hidegvizes palackot fidesz fejére. Mert mintha a Simicska nem túl régen nekik csinálta volna a lét. Nehéz ilyen melegben ezen gondolkodni.

www.hirado.hu/2017/06/27/a-fidesz-szerint-a-jobbik-minden-eszkozzel-vedi-a-simicska-korrupciot/
@Rodeo36 11:
Á, dehogy. BESZÉLNI azt szeretnek a munkáról meg az alkotásról, csak a hozzá vezető rögös és nehéz úton járnak kevesen, mert az macerás.
És mennyivel kevésbé fárasztó kritizálni, mint alkotni?!
Egyik kedvenc idézetem (Goldelane Isteni balhé)
"avagy az igaz út rögös és nehéz, de biztos lehetsz benne, hogy legalább nincs rajta nagy tömeg"
(helyezett még Einstein a hülyeség végtelenségéről és Bertrand Russel "az a baj a világgal" (hogy a hülyék mindenben holtbiztosak...)
@Rodeo36 11:

www.youtube.com/watch?v=wPwD9CTWCt4&t=5s

ezen ""tipródjál öreg,akiről Kodály mondta a "Zenakadámián kettőnek van füle,neki és a falaknak)

Ő az isten és Bach)))))))
@gazoló:
a Cigány György műsorában bemutatta a "nagymű" születését... így lesz valami egészen kis dologból tsunami és orkán, meg nyílik egy rózsa

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
tudod ennek van egy idegennyelvű persziflázsa: macho

az meg azon a nyelven (is) a buta, senkiházi nagypofájú kocsmatöltelék verekedő társadalmilag hulladék értékű egyedet takarja

ennyit orbán férfiasságáról ami sohasem létezett, mert ez egy kappan vagy látens buzi aki bármire (SIC) képes a célja elérése érdekében még a testét is hajlandó (megistette) áruba bocsátani...
erről ennyit

nem folyatom hányok...
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
ez a senkiházi bohócnak sem alkalmas (jester) de a sorsa valószínű a Rigoletto sorsa lesz

brühüyyy
kkk

de van más ötletem is
@kekex:
azért (na nem annyira) meghallgatnám Lölö előadását bármelyik "beruházásának" lényegéről és annak nemzetgazdasági következményeiről és a profit lényegéről beleértve a profitshare lényegét is

kkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@gazoló:
az "jópofi" volt amint kifakadt a dodekafónikus izé kapcsán, én meg azon, ahogy "mai" izék a dobokat (timpani) használják meg a cinntányérokat...mikor valakinek aki ilyet mutatott nekem élőben bemutattam hogyan is néz ki a Beethoven V. nyitóhangsora meg Brahms és a Verdi Requiem Dies irae timpani akkor egészen elsápadt, hogy ő eszt nem ismeri... mondá ugyanaszt más szóval amit a kanadába szakadt magyar zenész mond, hogy: "itt ilyen nincs" eleve a zeneoktatás is valami izé errefelé ezért fogadok mindent egy csipetnyi sóval (azért van itt Jon Vickers is)

brühüyyy
kkk
@gazoló:
és hogy egy másik kanadai akit errefelé nemzeti kincsként kezelünk: Heppner

www.youtube.com/watch?v=nG_Lvl4hOVQ&ytbChannel=sbor2020

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
Ugyan már! AZ ÖSSZES uniós forrást elherdálták, nem az ország felzárkóztatására fordították (a díszkövezés nem az!) Miért éppen Lölö lett volna kivétel?
Most legalább valamit visszaad az országnak a médián keresztül, amit lenyúlt.
Kissé skizós, ha belegondolsz, hogy az orbánellenes propagandát orbán korábbi pénzeiből támogatja.
@kekex:
én a mészaroslölö nevű poloskára gondoltam...de persze igazad van

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
akkor ezek is a sohavisszanemtérő pillanatot élvezik az aranykehelybe a világ legjobb borát töltve, mert a világ örök de a zember benne mint egy pillanat mongya ez első kínai vers a mellékelt zenében és hogy ha teccik ha nem de bealkonyodik számunkra és akkor sötét lesz minden és eljő a halál de addig is...
brühüyyy
kkk

érdemes a szövegét megérteni régi kínai bölcselmek hasonlóképpen, mint I Ching
@kekex:

Közben azon is lehet filozni,ha a választók jelentős része elfogadta 2014-ben azt amit a fidesz addig csinált, márint elfogadta és keblére ölelte a régi pártkádereket, mint megtért bárányokat, akkor most a JELENTŐSEBBIK része is elfogadhatja Lalát, mint megtért bárányt, és bűnbocsánatban részesítheti.
Egy kis mai felvágott:

"Mi eurorealisták vagyunk, sziklaszilárd alapokra akarjuk építeni az Európai Uniót”. Ez pedig az európai nemzetek valósága; ma az unió ezen alapokon áll. Viszont Egyetlen nemzetnek sem adhatják parancsba, hogy kikkel éljen együtt a saját országában. Ez csak a nemzetek szuverén döntése lehet – nyomatékosította a miniszterelnök."

Ja, igaza is van, ezért akar az unió olyan feltételt szabni az angolokkal való további együttműködéshez, mely szerint az ott lévő uniós állampolgárokat úgy kell kezelniük továbbra is, mint eddig. Ez a nemzetállam leszarása, főleg a magyar kormányzati nézetek irányából. Hiszen mi akarjuk megszabni az angoloknak, hogy az általuk nem kívánt külföldiekkel éljenek továbbra is. Mert ha emlékezetem nem csal, egyik szlogenje a népzavazásuknak pont a külhoni munkavállalók kikutyapicsázása volt.

Ennyit a nemzetek valóságáról, meg a nm parancsba adásról.

www.hirado.hu/2017/06/27/orban-a-multikulti-dugaba-dolt/
"A Fidesz-KDNP először gazdaságilag, majd a bevándorlástól védte meg az országot - jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője..."

Észre is vettük, amikor a népet megvédte a 3000 milliárdos magányugdíj megtakarításától, a müködő egészségügyétől, oktatási rendszerétől.

www.hirado.hu/2017/06/27/kosa-eloszor-gazdasagilag-majd-a-bevandorlastol-vedtuk-meg-az-orszagot/

Még egy kis vicc is belefér:

"Barankovics István óta, hetvenhárom éve nem volt olyan befolyásos a KDNP, soha nem volt akkora súlya, soha nem volt olyan “értékhatalmi ereje”, mint ma Európa “legkereszténydemokratább” kormányában – mondta."

Azért amikor pont azt szajkozza a fidesz, hogy Simicska megvette a jobbikot, én nem hivalkodnék a kdnp értékhatalmi erejével.;D
sztarklikk.hu/kozelet/a-fideszes-kepviselo-70-millio-forintot-kap-a-hallgatasert/325854/

ÉS. Még azt mondja a főni, hoyg elválasztották a sportot a politikától. Hát Kubatov esetében egészen jól sikerült is.

"...a Fradi-vezér... több mint tíz éve nem szólalt fel a parlamentben."

De felszólalt a fradiban. Aktívan.
"Orbán Semjét üdvözölve azt mondta, irigyli, hogy fejből mondhat beszédet, neki (Orbánnak) ugyanis ez meg van tiltva, "merthogy minden szónak súlya van". Aztán megint megismételte: "hiába vagyok eltiltva, mégis szerzek magamnak szabadságot, és nem állom meg, hogy ne fűzzek két gondolatot Varga Mihály beszédéhez.""

Szánalmas?

http://index.hu/belfold/2017/06/27/nemzeti_konzultacio_zaras_rendezveny_migrans_orban_viktor/"

Kósa: A milliárdoslét egy másik lelki alkat, mi ezt nem értjük"

Forduljon bizalommal pl. Mészárosgázszerelőoligarcsához, majd ő megérteti vele.
@látjátok feleim szümtükkel:
ezek még egymással sem beszélhetnek szabadon??? mi a trükk ebben a feladatmegosztásban???
a papagájkommandó ...magam részéről a migráncs buli ellen vagyok azaz nem a migráncsot kell problémaként megoldani, hanem a migráncs keletkezés okát... és azután már a normális népvándorlás folytatódhatna mert az meg egészséges

brühüyyy
kkk
Mijazhogy a szólásszabaságát megtiltották Or bánnak. Ki merte ezt tenni?

Még sem Or bán az egyisten?
@látjátok feleim szümtükkel:D

Grácban túllőtték a koktélt,holnap muszájkabáttal,rácsos ággyal lehet csak helyretnni a geczyt(
"Évek óta egy dolog tartja hatalomban Orbán Viktort: egy amúgy is nagyon súlyos problémát, a migrációt a végletekig kimaxolva táplálják a félelem tüzét az emberekben, elképesztő médiatúlsúlyuk segítségével elhitetve velük, hogy csak a Fidesz képes megvédeni őket a pusztulástól, csak Orbán Viktor képes szavatolni a biztonságukat.
Ha a kormánypárt által belső használatra elkészített felmérések majd azt mutatják, hogy komolyan veszélybe kerülhet a választási győzelmük, nem lesznek restek a félelem tüzét országhatáron belüli események generálásával is táplálni.
Azok után, hogy a kormánypártok a saját alaptörvényüket is szembeköpve verték át a plakáttörvényt az országgyűlésen, fenntartom annak lehetőségét, hogy Orbán Viktor és csapata mindenre képes lesz, hogy megtartsa hatalmát."

alfahir.hu/2017/06/27/fidesz_hatalom_2018
@gazoló:
már csak a cián de abból is dupla adag, esetleg morfium de abból meg lórugásnyi kell

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Ha már a főesztergályos oly sokszor hivatkozik rá. :)

„Egyik reggel Stirlitz beköszöntött Müllerhez, akinek az arckifejezése nem sok jót ígért.
– Herr Gruppenführer, történt valami? Csak nem Berlin elővárosában vannak megint az oroszok?
– Ugyan Stirlitz, hagyja már ezeket az ostoba bolsevik vicceket! Viszont borzasztó álmom volt! Láttam, hogy Németországban mi lesz a helyzet 2017 tavaszán!
– A frászt hozza rám, Herr Gruppenführer – mondta Stirlitz, de magában elégedetten mosolygott.
– Képzelje el Stirlitz, hogy a mi Németországunkban egy asszony a kancellár, a külügyminiszter pedig homokos. A hadügyminiszter is egy nő! A Daimler-Benz gyárban törökök dolgoznak. Németország fizeti a görögök és a spanyolok adósságait. Fáklyás menetek helyett szivárványos parádék vannak, a futballcsapatok nagy része is színesekből áll. Pénzt fizetünk a zsidóknak, és Amerikából egy szerecsen parancsolgatott nekünk. Oroszország meg Ukrajnával és Szíriával háborúzik. A Führer szülőföldje – Ausztria – megint külön ország, és ott szakállas nők énekelnek.
– Ez teljesen bekattant! – gondolta Stirlitz, de nem szólt.”
(Részlet „A tavasz tizenhét pillanatá”-ból)
444.hu/2017/06/28/helikopterrel-tamadtak-meg-a-venezuelai-legfelsobb-birosagot

Maduro mesternek vége van, mint Ceausescu elvtársnak. Jobb lenne ha ő is kerítene egy helikoptert, a meneküléshez.

Ehhez hasonló forgatókönyvet képzelek el szarosmagyarországon is, persze az még odébb lesz, jóval.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/06/kell-ennyi-allami-vezeto-sosem-kerult-meg-ilyen-sokba-nekunk-a-kormany/

Gyurcsányi kurmány 65 milló/hó

Felcsúti tolvaj cigány kurmány 160 millió/hó.

Ennyi. A számok nem hazudnak elvtársak, csak a fideSS.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
“Elveszítjük az országot!” Segítségért kiált a svéd rendőrség!

Dan Eliasson, Svédország rendőrfőkapitánya és Linda Staaf, a rendőrség Nemzeti Műveleti Főnökségének vezetője - ez a mi ORFK-nkhoz hasonló - szerdán drámai hangvételű sajtótájékoztatón ismerte be, hogy a rendőrség tehetetlenné vált a betolakodó bűnözőkkel szemben. Nemcsak a liberálisok szerint nem is létező "no go" zónák létezését erősítették meg, hanem azt is, hogy azok gyakorlatilag törvényen kívüli autonóm státuszt élveznek.

Eliasson szerint 61 olyan terület létezik ma Svédország különböző városában, amelyek felett a hatóságok nem gyakorolnak többé ellenőrzést. Staaf ezzel kapcsolatban megerősítette, hogy az erőszakos cselekmények egyre súlyosabbak, a bűnözők egyre kegyetlenebbek.

- Korábban legfeljebb lábon lőtték az áldozatokat, hogy megfélemlítsék őket. Ma már szinte minden esetben fejbe lövik, megölik őket.

A rendőrfőnökök beszámoltak arról is, hogy a no-go zónákban már a kilencéves gyermekek is drogfutárként dolgoznak, fegyvereket szállítanak, részt vesznek akciókban, és folyamatosan vezetik be őket a bűnöző életmódba. A bandák szigorúan védelmezik területeiket, és gyakoriak a bosszútámadások.

www.epochtimes.de/politik/europa/schwedischer-polizeichef-zu-no-go-areas-60-anfaellige-gebiete-a2153478.html

utcaemberek.blogspot.hu/2017/06/elveszitjuk-az-orszagot-segitsegert.html?spref=fb
Hallottam olyan magyar településről, ahol a nyolcvanas években sem volt rendőri ellenőrzés, mert nem mertek bemenni.
@Oxica:

Haverfeleség most lett a helikoffer kölcsöző cég tulajdonosa.;D
Nem jól mondtam, nem kölcsönző, hanem barterező volt a cég.
444.hu/2017/06/28/orban-rendkivuli-igeretet-tett-ha-nem-tetszik-neki-akkor-nem-tartja-be-az-eu-birosaganak-az-iteletet

Na de akkor mi lesz elvtársak, ha a többi uniós ország is szarik bele az egészbe és nem fogad be több magyar kivándorlót elvtársak.
A lápimagyaroknak lehet kivándorolni Moszkvába, vagy hogy is lesz ez elvtársak?
Ennek kurva nagy eltaknyalás lesz a vége elvtársak, ha elzárják a pénzcsapot akkor meg pláne.
Gyorsabb lesz az összeomlás, mint azt bárki is gondolná elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Igen, zacskóstóni már tesztelte is, hogy alkalmas e a menekülésre. Egy tankolással kibírja e Moszkváig.
@Gábris szomszéd:
kösz, ez óriási

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
lőni kéne lángszórókkal

és utána bulldózerekkel eltakarítani a

fel fognak ébredni...hamarosan, nem teljesen hülyék (még???)

brühüyyy
kkk
gepnarancs.hu/2017/06/trocsanyi-laszloek-a-devizahiteles-adosok-ellen/

Ez felháborító.

Megdöbbenéssel értesültünk arról elvtársak, hogy a fideSS a bankok oldalára állt elvtársak, a megnyomorított deviza adósokkal szemben elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: Az usában meg verik a négereket.
@The real Donky:

ez nem igaz, lelövik őket

brühüyyy
kkk
A kabaré folytatódik. :)

Gyurcsány megállapodott az Orbán elleni bizonyítékok áráról

index.hu/belfold/2017/06/28/gyurcsany_megallapodott_az_orban_elleni_bizonyitekok_ararol/
444.hu/2017/06/28/a-kozteve-musorvezetoje-elo-adasban-veletlenul-jurak-katanak-nezte-sajat-regi-ismeroset-aki-nem-jurak-kata-volt

Hát ez van elvtársak, mikor nem számmal jelölik meg a droidokat.
Köszöntjük a stúdióban MC1493 elvtársat. Na ugye, mennyivel egyszerűbb így elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Ezek a teknyős seggétől már a saját anyjukat sem ismernék fel.
@Rodeo36 11: Az USA védelmi képességeinek a legfontosabb alapjai, hogy egyszerre legalább két közepes méretű háború megvívására legyenek képesek, technikai szempontból pedig minden fegyverrendszer tekintetében egy generációval a világ többi hadereje előtt járjanak.

Nos, ez utóbbi jegyében úgy tűnik kifejlesztették a gondolatolvasó, vagy az időutazó gépet, ugyanis gyakorlatilag bejelentették, hogy a szír kormány vegyi fegyvereket fog bevetni, ők pedig nyilván masszív megtorlást fognak ezért végrehajtani.

Komolyra fordítva a szót, valószínűleg készül már a provokáció, amely után sokkal komolyabban beavatkozhatnak majd a szíriai eseményekbe, amelynek a valódi oka nem a nyilván majd valahol, valakik által bevetett vegyi fegyver lesz, hanem az, hogy orosz segítséggel az Aszad kormány jelentős sikereket ért el az utóbbi időben.

index.hu/kulfold/2017/06/27/feher_haz_vegyi_fegyverrel_ujabb_tomeggyilkossagra_keszul_a_szir_elnok/
444.hu/2017/06/28/romnet-csodbe-ment-az-orszagos-roma-onkormanyzat

Csak semmi pánik elvtársak. A teknyős dob mentőövet, pár milliárd formájában. A választások előtt nem szabad veszni hagyni a rejtett erőforrásokat elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

nyugi, a témát napirenden kell tartani, nem lehet mindjárt boritani, mert 1 hónapon belül lecseng. Igy meg fenn van tartva az érdeklődés. kb 2-3 hét múlva újabb hir lesz, szinte bizonyos. De akkor még mindig nem lesz bizonyiték:) Őszig ez fog folyni. Aztán egyszer elő kell állni a farbával.
Na ezeknek is elgurult a maradék gyógyszerük. :(

"A svédek ismét bebizonyították, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a keblükön melengethessék a terroristákat. A svéd szélsőliberális kormány legújabb terve szerint azt a több száz férfit, akik visszatérnek a skandináv országba az ISIS szolgálatából, nemhogy nem börtönzik be, de a különböző anyagi javakon kívül még a személyazonosságukat is megvédik, hogy a szomszédjaik ne tudják meg azt, hogy ők hol harcoltak korábban.

A svéd Expressen beszámolója szerint azok a korábban az ISIS kötelékében harcoló dzsihadisták, akik visszatérnek Svédországba, a legtöbb esetben meghúzódva próbálnak meg tovább élni, mivel többségük súlyos bűncselekményeket követett el a Közel-Keleten.

A skandináv ország kormánya azonban ahelyett, hogy a terroristákat börtönbe csukná, még segíti is őket. A 27 éves Walad Ali Yousefnek például egy különleges státuszt adtak, hogy megvédjék a személyazonosságát."

www.expressen.se/nyheter/hundratals-svenskar-akte-till-kriget-for-att-slass-for-is--sa-lever-atervandarn/
MIJAZ AZ ADÓOPTIMALIZÁLÁS?;D

"Szivek Norbert korábban tagadta, hogy ellenőrzése alatt tart egy céget, amely Zugban, a híres-hírhedt svájci offshore-paradicsomban működik. „Támadásaink” hatására most felszámolja ezt az adóoptimalizáló vállalkozást."

Minth valami hasonló miatt vezegetnék madzagon a szoci ügyvédet. Nem?

valasz.hu/itthon/fontos-donteshez-segitettuk-hozza-orban-viktor-emberet-124431
Sokszor gondolkodtam már azon, hoyg ha egy meglévő törvény kijáccásáa újabb törvéynt hoz a parlamenti többség, az nem hivatali visszaélés?

sztarklikk.hu/kozelet/orban-torvenyt-modositott-hogy-megussza-a-pereskedest/325901/

Egybként meg ha közhasznú egy szervezet, ha nem, ha közpénzt kap, az továbbra is érinti az adózók adatismerethez való jogát, mivel az adókat ők fizetik az államnak, aki azt tovább adja a kivételezett rétegnek. Mi ez, ha nem visszélés? Arról nem is beszélve, hogy diszkriminatív megkülönböztetés. Talán Áder nertárs elgondolkodhatna aláírás előtt. Meg a választók is szavazás előtt.

eszti.... (törölt) 2017.06.28. 15:58:36

@látjátok feleim szümtükkel:

Arról is a migránsok tehettek.)))

Migránsstory'2017
Tegnap kitört a hisztéria abban a faluban, ahol dolgozom. Állítólag migránsokat láttak, akik a falu szabadtéri színpadán éjszakáztak. Délután már 20 fős csoportról beszéltek, akik a Sajó parton bújtak el.
Biciklivel járok munkába. Hazafelé indulva többen is óva intettek, nehogy útra keljek!
Ma kiderült, hogy a szomszéd faluban tartózkodó hajléktalan nő és "üzletfelei" dáridóztak előző éjjel.
Őket nézték migránsnak.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Gábris szomszéd:
valami itt is elhangzott de gyorsan levették, mert -lehet- valaki felhítta a figyelmüket, hogy nem tudhattyák még...

brühüyyy
kkk
neveccséges, de rábasznak ...és akkor szegény világítótornyok is veszélybe kerültek
@eszti....: A "Mester:JÓ válasza ezen a héten mindent VISZ!!!:)))
@Gábris szomszéd: aszongya hírharang, hogy a pentagon már tuggya, hogy 2 nap múlva lesz kemikália és aszt is, hogy ki és hol fogja csinálni...szervezik a dolgokat nagy szarban lehetnek...pláne ha ottmaradnak elnököcske bácsi nélkűl...hamarosan esztislehettunni...

brühüyyy
kkk

most éppen egészségtelen egészségügyi törvényt hoznak de nem mindenkinek teccik kizárólag a bisztosító társaságoknak a beteg meg le van szarva vagy fizet vagy megdöglik...de nem tud fizetni annyit...44 millió süsüpógár
@Rodeo36 11: Világcsendőrék nem tudják megemészteni, hogy a több éves szarkavarásuk, ártatlan áldozatok és menekültek százezrei ellenére nem sikerült a tervük.
Az alábbi miatt pedig pláne szükségük van valami nagy provokációra, hiszen lassan vége a dalnak. :)

"Amennyiben a Szíriai Arab Hadsereg eléri Deir Ezzort, akkor az “Iszlám Államnak” nevezett terrorista entitás szíriai jövője erősen megkérdőjeleződik. A terrorszervezet vezérei és szponzorai nagyon jól tudják ezt és mindent meg fognak tenni, hogy összegyűjtsék erőik legnagyobb részét egy hatalmas itteni csatához, amely véglegesen megváltoztatja a szíriai háború menetét és remélhetőleg utána elhozza a borzalmas konfliktus régóta várt végét."

orientalista.hu/a-sziriai-arab-hadsereg-elerte-deir-ezzor-tartomanyt/
@Gábris szomszéd:
háááááát erre (is) kell a vegyi támadás...false flag, a zsidók meg vannak őrűlve mennyibe kerül ez nekik és most füstbement terv lett az egész aljasság és a migráncs ügy is csődbe juthat...mekkora veszteségek és még impicsázzák a krump lee t is akkor lesz csak hacaca
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
ugyanott ez jobb
orientalista.hu/amerika-a-halalos-hulyesegek-hazaja/

Ugye, mennyire hihetetlen és abszurd lenne, ha valami ilyesmi tényleg elhangzott volna? Na, mármost adva van egy Trump-adminisztráció, meg egy Fehér Ház, akik egy nyilatkozatban azt feltételezik, hogy valami hasonló gondolatmenet alapján a szír kormány éppen arra készül, hogy kiherélje magát, s nyaktiló alá tartsa a fejét.

S adva van egy liberális média, mely mind külföldön, mind itthon uszító hangnemben közli, hogy Szíria kormánya, mely egyik győzelmét aratja a másik után, hamarosan megadja az ürügyet az amerikai hadseregnek, hogy bevonuljon az országba, s Irakhoz hasonlóan katonai megszállás alá helyezze azt.

Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket?!

brühüyyy
kkk
@DarthVader: Kabaré az egész. Nincs semmi a kezében, és nem is lesz. Fletó megint blöfföl. Ugyan azt csinálja, mint amikor azt híresztelte, hogy bizonyítéka van az öszödi beszéd kiszivárogtatójáról. Azóta sem terített. Nagyon sokan gondolják azt, hogy a beszéd kiszivárogtatója pont ő volt, mert szokása szerint rosszul mérte fel a lehetőségeket, rosszul értelmezte a helyzetet és alábecsülte a várható károkat, következményeket. Fletovics nagyon jó szónok, de egy pocsék politikus. Ezzel a sztorival is kiröhögteti magát. Ha arra várt, hogy Orbánék összecsinálják magukat attól tartva, hogy valami van a kezében, és ezért kapkodni, hibázni fognak, akkor tévedett.
Nem tom,hogy mire megy ki a "játék"de kivolnék váncsi!!!
@Gábris szomszéd: A probléma korántsem ez. A legnagyobb gond a kurd állam kérdése. Assad kényszerű helyzete miatt még talán bele is menne abba, hogy az Eufrátesztől északra egy kurd államnak nevezett valami alakulódjon, de ezt Törökország nem engedi majd. Nem is beszélve arról, hogy az iraki kormány nem rajong a kurd autonóm területen tartandó elszakadási népszavazástért, amely most esedékes. Az Iszlám Államnak hamarosan annyi. Assad erői délen, az iraki határ mentén, a sivatagon át nyomulnak Deir ez-Zor felé. Rakkától és a Tabqa katonai repülőtértől délkeletre bekerítik a kiszorult dzsihadistákat. Aleppo-tól északra nincs dolguk, mert a török sereg épp elkezdte a határ menti kurdok bombázását, amit az USA szó nélkül tűr. Ahogy Izrael is eltűri, hogy a Daraá-t tartó FSA harcosok a Golán-fennsíkon keresztül vigyenek utánpótlást a szír hadsereg által elszakított területrészek felé. Ha a kormány csapatai lövik őket, akkor izraeli légicsapás a válasz. Nincs ebben semmi új, videók tucatjai bizonyítják, hogy a sérült FSA harcosok orvosi, kórházi ellátásban részesülnek Izraelben.

syria.liveuamap.com
@Philip F. Queeg:
azaz a zsidók javaslata alapján süsü teremtmények, mint az alkaida amelyet most átkonak...pedig...

a cél a LEVANTE ÖRÖKKÉVALÓ HÁBORÚS ZÓNÁVÁ MINŐSÍTÉSE és a maghrebben ez már sikerült

valami nekem sötét(SIC) mit is akarnak és főleg hogyan az oroszok...akiktől igazán retteg a süsü de közben ordibál mint a gyerek aki a sötét szobában nem mer bilire menni

brühüyyy
kkk

hatalmas harc van érdekekért és az oroszok nyerésre állnak... áldásom rájuk

majd hétvégén jön taga és akkor le kell majd basznom a butáját

brühüyyy
kkk
@eszti....:

Itt volt olyan eset is, hogy a több éve nálunk élő egyetemistát megverték, mert migránsnak nézték. Jól működött a kormánypropaganda.
@Philip F. Queeg:
a rövid válasz!!!!!!!!!! elemezd kik is a tulajdonosai a GAZPROM -nak???
a többi gyermekmese

brühüyyy
kkk
@Philip F. Queeg: Szokták mondani, hogy magyar-magyarnak farkasa. Ugyanez igaz a kurdokra is. Ezer féle politikai, ideológiai, vallási, stb. megosztottság, így amint vége a DAESH elleni harcnak, egymásnak fognak esni, de a törökök biztos, miközben ahogy írtad az USA illedelmesen elfordul majd.:(

Kurd mesterlövész csaj, majdnem otthagyja a fogát.

www.facebook.com/terminallance/videos/10155357096018608/?hc_ref=NEWSFEED
@ornagy50:

Mire menne? Hát arra, hogy a fegyverkezés sok pénzt igényel. Annak is aki venni akar, de különösen annak, aki elad. Ez már a Trumpi győzelmekor világos volt, csak idő kellett hozzá. Kissé sok ez az idő vagy kevés, nem tudni, de a fegyverkezésnek sosincs jó vége.
Azért vannak a világban dolgok, amik időlegesen feledtetni tudják a tarmplikat, orbánokat, fegyvereket, no meg a bajusos vicc házmestereket is. Pl. ők:

www.youtube.com/watch?v=lk_X4r_5PMY
"Kizárólag azok a szervezetek kritizálják a civiltörvényt, amelyek a migráció kérdésében - Soros György által pénzelten - támadják a magyar kormányt - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerda este az M1 aktuális csatornán."

Völnernek ha lenne valami a nyaka feletti kerek csontedényben, akkor ezt nem mondta volna. A kritizálóknak ugyan is mikor adott vagy ad a fidesz állami támogatást? Mondjuk a felét annak, amit a flóriános csapatoknak szoknak adni az adókból?

www.hirado.hu/2017/06/28/volner-pal-csak-a-soros-altal-fizetett-szervezetek-tamadjak-a-kormanyt/
gepnarancs.hu/2017/06/szegeden-is-bezar-egy-korhazi-osztaly-mert-nincs-eleg-dolgozo/

Jó jó elvtársak, de legalább nincs 300 forintos vizitdíj, mert megvédtük a kórházakat.
Na de ennyire elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Nem emlékszel mi volt nemrégen a szlogen? Magyarország jobban teljesít. Plakát le, de a tényt elfelejtették lenullázni.
@Gábris szomszéd:

ez jó :)

orientalista.hu: (egy Jobbik tag által bejegyzett domain)
"a teljes elemzés itt:"
->www.migraciokutato.hu

Migraciokutató.hu tulajdonosa a Migraciokutató Intézet:
" Századvég Alapítvány, valamint hazánk legsikeresebb közép- és felsőfokú elitképző intézménye, a Mathias Corvinus Collegium által közösen alapított tudományos műhely"

Mathias Corvinus Kollégium: "Igazgatója Szalai Zoltán, kuratóriumának elnöke Lánczi András."

Hogy Lánczi András kicsoda, azt tudjuk.

mint egy kerék, ami forog, szinte soha meg nem áll, AKA enfarkába harapó kígyó. Szóval összenyől, ami összetartozik:)
Bírósági döntés született arról, hogy a jegybank elnököt, Matolcsy Györgyöt tolvajnak nevezhetjük, akkor is, ha ez nem tetszik neki.
@DarthVader: Miért zavar ha ők is leírják az igazságot?
@Rodeo36 11:
Belegondoltam. Vajon mi kell/ene ahhoz, hogy mészároslölö pénzéből finanszírozzák az orbánellenes propagandát?
Egy másik "g"nap? Vagy elég, ha Isten magához szólítja, és az örökösei komolyan veszik a hagyatékot?
@látjátok feleim szümtükkel:
Az a gond, hogy a fél- vagy egészen analfabéta tömeg csak rádiót hallgat és TV-t néz, mégpedig az ingyenes fogható állami propaganda adókat. Ezért masszív körükben a fidesz-szimpátia. És náluk van a vitrinben a családi képek mellett Orbán képe (nem vicc, amikor először láttam, lehidaltam, de a tucat után már rá se csodálkoztam)
@Oxica:
Zsebpénz. Az egész kijön 2 mrd-ból. Csak a vizesVB megnyitóra a több, mint a kétszeresét költik!
@Gábris szomszéd:
Én eléggé liberálisnak tartom magam, de akut eseteket csakis drasztikus kúrával lehet kezelni: A menekültstátusszal (vagy azzal sem) rendelkezőket az első letartóztatáskor figyelmeztetni a befogadó ország törvényeinek betartására, a másodiknál minden külön eljárás nélkül katonai szállítógépeken visszazsuppolni pl Líbiába. Ott aztán alakíthatnak új no-go zónákat.
Eleve meg kellett volna/kellene különböztetni a tényleges háborús menekülteket a gazdasági bevándorlóktól. Azokat csak valós munkaerőigény esetén és munkáltatói igazolással beengedni. A többit azonnal hazazsuppolni.
Olcsóbb lenne, mint as szociális ellátásuk.
@Oxica:
Te tényleg hiszel a mesékben? Méghogy "megmentették a devizahiteleseket"?! Amikor tőkésítették nekik az árfolyamromlásat törvénnyel? Ha erősödne a forint, az már nem hatna rájuk. Viszont a forintkamat elszabadulása? Na az lesz majd a szép, amikor a sok hülye rájön a közgazdasági összefüggésekre!
@Oxica:
Majd hülyék lennének megmenteni a roma önkormányzatot. Amikor a főcigány már csinált egy zöldmezős új "érdek-képviseleti szervet" (értsd: a saját érdekei képviseletére) Majd azt tömik ki, és nem a régit mentik. Eleve irtandó Orbán részéről minden "önkormányzatiság", jól elkormányozgat minden akadálytól mentesen.
444.hu/2017/06/29/valamiert-sok-magyart-nem-engednek-be-amerikaba

Álmaimban Amerika vissza integet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/06/29/az-alkotmanyvedelmi-hivatal-vizsgalja-magomed-jogi-statuszat-es-a-hires-aktivista-fegyelmezo-videot

"2014 november óta illegálisan tartózkodik Magyarországon."

Akkor már épp itt az ideje vizsgálódni elvtársak, ennek az illegálisan hazánkban tartózkodó csecsen hadúr ügyében elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Philip F. Queeg:
Én Gyurcsány helyében csak annyit közöltem volna, hogy kezébe került prominens fideszesek külföldi bankszámlájának, ingatlanainak, cégeinek konkrét listája és kormányváltás után intézkedni fog az alkotmányellenes puccsban résztvevők és bűntársai vagyonának zárolására.
Ami a konkrét adatok ismeretében simán fog menni.
444.hu/2017/06/29/ne-erezzem-ugy-hogy-a-csaladnevem-barmiben-gatol-ezt-az-uzenetet-kapta-apjatol-matolcsy-adam-az-origo-tulajdonosa

"Ő rám bízta a döntést, ne érezzem úgy, hogy a családnevem bármiben gátol.”

Fő a gátlástalanság elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/06/29/jon-a-valasztas-orban-viktor-felesege-be-is-megy-a-tv2-be-beszelgetni

Akkor tovább fog zuhanni a nézettség elvtársak, mert erre már a vérfideSSes sem kíváncsi elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
Nem azért, de a kórházi napidíj mintha 1500/nap lett volna 20 napig, és nem 300.
@Gábris szomszéd:
Csak pontosan: a közpénz lopás tekintetében nevezhető Eltolcsy tolvajnak. Magánlopást állítani még mindig hamis vád, ha nem tudod bizonyítani, és nem "tényekből levont vélemény" Ez különösen tetszett az ítélet indokolásában!
@Oxica: Szia Elvtárs! :)

Megfosztási eljárást indítana a Jobbik Áder Jánossal szemben, ha a köztársasági elnök aláírja a plakáttörvényt.

alfahir.hu/2017/06/28/jobbik_ader_janos_plakattorveny_megfosztasi_eljaras
444.hu/2017/06/29/orban-viktor-afrikaban

„Irak, Szíria és Líbia (LÍBIA!!!!! - a szerk.) megmutatta, hogy a demokráciaexport nevű őrület, hogy az itt bevált módszerekkel akarjuk boldoggá tenni a más civilizációkban élő embereket, megbukott.”

Szóval husseint és kadhafit a demokráciaexport miatt végezték ki és nem azért mert aljas férgek voltak, ami már az araboknak is sok volt.

Értjük elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

"Megfosztási eljárás?" Hahaha. Felcsúton valaki hangosan felröhög.
Vonagabi ezzel már elkésett, jó pár évet. Talán még a gyuriferizés időszakában aktuális lett volna, de akkor még puszi pajtások voltak a teknyőssel. Gabika csak később lett "buzi".
@kekex:

"Nem azért, de a kórházi napidíj mintha 1500/nap lett volna 20 napig, és nem 300."

Nem tudom, lényeg hogy megmentettük a csőd szélén álló kórházakat, úgy hogy bezártuk őket.
Aki gyógyulni akar kimegy a szép nagy stadionokba a friss levegőre és köpködi a szotyolát a verőfényes napsütésben. Nincs is jobb gyógyulás ennél.
444.hu/2017/06/29/hardcore-biciklis-csapdaval-egeszult-ki-a-varkert-bazar

"Asztata"

Még nyilat is rajzoltak, hogy arra kell tekerni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Hát ezt még legalább 25 ször át kell adni elvtársak, mert nem lesz így jó elvtársak.
@kekex:
háát nem is rossz ötlet, már "csak" istent kéne kitalálni aki elviszi de lehet, hogy ha segítene valaki addig is...assem lenne nagy gond...és ünnepi...

valaki aszongya a zogv külföldre??? szvsz senki sem fogadná be és ha a csányi nem agggya neki kölcsön a gépét akkor mehet gyalog vagy vicinálissal mint svájcba??? egy bőrönd pénzzel???

brühüyyy
kkk
@Oxica: "Szóval husseint és kadhafit a demokráciaexport miatt végezték ki és nem azért mert aljas férgek voltak, ami már az araboknak is sok volt."

Tehát amikor világcsendőrék vagy Nyugat-Európa üzletelt velük és felhasználta őket saját érdekei mentén, akkor még nem voltak aljas férgek csak a haláluk előtt. Jut eszembe az amcsihaver Szaudiak mikortól lesznek férgek? :))

Lefejezés és keresztre feszítés vár a szaúdi tüntetőre

www.atv.hu/kulfold/20151016-brutalis-kivegzes-var-egy-tizeneves-fiatalra-szaud-arabiaban

A nyílt utcán fejezik le a nőket Szaúd-Arábiában

www.blikk.hu/aktualis/krimi/brutalis-a-nyilt-utcan-fejezik-le-a-noket-szaud-arabiaban-video-18/6xvlv62

alfahir.hu/2017/05/31/egyesult_allamok_iran_szaud_arabia_kettos_merce_wtf_demokracia
@Oxica: a husszein nek és a gaddafy nak egyforma betegsége volt (csak a tények kedvéért) euroban akarta az olaj árát, rögtön "ledomokratázták" minden egyéb rendben lett volna... ugye példa értékű lett volna azonnal a petrodollár halála és azonnal a süsüék halála is...ha senki sem fogaggya el a wc papír értékű petrodollárt akkor mivel fizetnek???nevadai homokkal??

brühüyyy
kkk
ugye elvtárs?
@Oxica: "...a demokráciaexport nevű őrület, hogy az itt bevált módszerekkel akarjuk boldoggá tenni a más civilizációkban élő embereket, megbukott.”"

Ezért a magar fiatalok elmennek külföldre, ott házasodnak/sokasodnak, és születik egy csomó kettős állampolgár, akik minimum három nyelvet beszélnek, három kultúrúban jártasak. Talán három demokráciában is.

De ne menjünk külföldre, elég itthon szét nézni, mert ugyé van a magyar, van a legnagyobb nemzetiség a roma, vannak a különböző korokban ide-oda telepített népek - szerbek, románok, tótok, kunok, svábok stb., akik nem multikultiban élnek kis hazánkban? Ahol állítólag demokrácia van, igazi fidesz módra.

Kevés tudás van a neres nyakakon kinőtt agyagedényben, ha ezt nem veszik számításba mielőtt beszélni kezdenek.
"Hamarosan újra forgalomba állnak a 3-as metró felújított szerelvényei Tarlós István főpolgármester szerint, írja az MTI. Húsz orosz mérnök ugyanis megtalálta a hibát: rosszul dugtak össze két kábelt."

Ez ám a tudás elvtársak!

index.hu/belfold/2017/06/29/tarlos_istvan_budapest_3-as_metro_orosz/

Ja, és gyurcsány a hibás.;D
@Gábris szomszéd:

"Jut eszembe az amcsihaver Szaudiak mikortól lesznek férgek? :))"

Elvtárs!

Akkor amikor a szaudi alattvalóknak elegük lesz a lefejezésekből és inkább a szaudi hercegeket fejezik le. Na akkor.

Husseint és kadhafit sem az amcsik végezték ki, hanem az arabok.
Hussein mérgesgázokkal irtotta a kurdokat, kadhafi meg tömeges kivégzéseket rendezett és rettegésben tartotta a saját népét. Nem csodálkozom, hogy egyszer csak megunták az egészet és inkább őket végezték ki, mint hogy ők végezzenek még több emberrel.
@Oxica: Elvtárs husseint és kadhafit csak azután tudták a sajátjai kivégezni, mielőtt világcsendőrék és a nyugat odament megdemokratizálni őket.

A kérdés tehát továbbra is adott. A fullközépkori szaudi monarchiát, mikor kezdi demokráciába bombázni az usácska vagy netán izrael? :)
444.hu/2017/06/29/veletlenul-mar-megint-nem-oda-epitkeztek-simonka-gyorgyek-ahova-eu-tamogatast-kaptak

Megmondta a teknyős. "mink" a magunk módján vagyunk sikeresek és ezért irigyelnek minket"

Nem hagyjuk, hogy Soros György nevessen a végén, ezért ellopjuk az összes uniós pénzt előle.

"Mink" így vagyunk sikeresek, hogy dézsmáljuk az uniós forrásokat.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

Ne röhögtess. Líbiában ott se voltak az amcsik. Kadhafit a sajátjai lőtték fejbe, mint egy rühes kutyát.
Irakba meg nem demokráciát vittek az amcsik, hanem bombákat és milyen jól tették.
Egy tömeggyilkossal kevesebb lett a földön.
@Gábris szomszéd:" A fullközépkori szaudi monarchiát, mikor kezdi demokráciába bombázni az usácska vagy netán izrael? :)"

Elvtárs!

Ha majd a szaudi család is tömeggyilkossá válik, vagy lerohannak egy szomszédos országot, akkor biztosan le lesznek bombázva, ebben biztos lehetsz elvtárs.
@Oxica: Kár, hogy továbbra sem látod a lényeget, de ez legyen itt a legnagyobb "problémánk". :)

varanus.blog.hu/2017/06/24/rohadjal_meg_simicska/full_commentlist/1#c33311379

"Ha majd a szaudi család is tömeggyilkossá válik"

Jut eszembe az amerikaik csak a berlini fal leomlása óta több millió ártatlan életért felelősek, különböző háborúik kapcsán. De gondolom nálad az ilyesmi nem számít tömeggyilkosságnak. :)
kepek.444.hu/2017/06/29/egy-krumpliszallito-furgonban-vittem-oket-az-elso-meccsre

Lehet, hogy már itt rúgja a bőrt az új Pelé. Adja az ég hogy így legyen. Ez lenne a legnagyobb égés a suskás akadémiának.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
rosszúl vagy informálva elvtárs, a szaúdiak már hosszú ideje bombázzák yement, támogattyák a daesh t (=pisisek) az alnuszrát és alkaloidát az összes szappanoperával...és a saját laosaikat fejezik le a nyílt uccán meg egyéb nyalánkságok...

szóval nem árt a tudás

brühüyyy
kkk

az is igaz, hogy a nagy szaúd még a legújabb süsü vasakkal felfegyverezve sem tudott eredményt felmutatni yemenben a törzsi négerek ellenállnak csúzlival és a fél világ a szaúdiakon röhög kivéve téged elvtárs
@Gábris szomszéd:" Jut eszembe az amerikaik csak a berlini fal leomlása óta több millió ártatlan életért felelősek, különböző háborúik kapcsán."

Elvtárs!

Ezt megint csak az alfahírről szoptad. Szerinted, hova fajulna a világ, ha mindenféle szar diktátorok elszaporodnának mint a patkányok? Inkább örüljünk, hogy az USA pénzt és katonai áldozatot nem sajnálva, írtja ezeket a patkányokat.
Itt van például a féreg duterte, az is előbújt a semmiből és már megint egyel többen vannak a diktátorok. Mit gondolsz mi lenne, ha ezek túlszaporodnának?
Ha trampli egyszer csak behúzná a féket és szarna bele az egészbe.
Ne tudd meg elvtárs, hogy mi lenne pár éven belül. A mostani menekültválság, csak babazsúr, ahhoz a menekülthullámhoz képest, ami akkor következne be, ha az USA nem tartana viszonylagos rendet.
@Oxica:

Ez nagyon jó.:D

"Nem hagyjuk, hogy Soros György nevessen a végén, ezért ellopjuk az összes uniós pénzt előle."

A magunk módján.
Ki módján? A szent triumvirátus módján?
Mert ebbe a magunkba sokan nem számítják be magukat.
@Rodeo36 11: "és a saját laosaikat fejezik le a nyílt uccán meg egyéb nyalánkságok..."

Akkor nyilván, hogy a saját lakosságának kellene inkább lefejezni az uralkodó családot.
Megtámadni őket és lefejezni, mint ahogy megtámadták már maduró mestert is. Egy garast nem adnék az életéért.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Mert ebbe a magunkba sokan nem számítják be magukat."

"Mink", az Felcsút és környéke. A többi magyar az nincs is, az annyit is ér.
@Oxica:
a maduro val megint bakot lőttél...ott cia van nsa ugyanúgy mint a brazil elnöknő leváltásában, mivel ugye a Lula is fidel castro tanítványa volt ez nem fexik a süsüéknek...azonnal bedemokratázták őket puccsal...ugyanúgy, mint ukrajna amit ráadásúé csődben hagytak

nagyon kedves emberek most éppen megint a saját népükkel basznak ki, mert nem a fegyverkezésen spórolonak hanem az egészségügyön és a bisztosítgótársaságok lesznek még gazdagabbak ha még lesz valaki aki tud biztosítást venni

brühüyyy
kkk

informálóggyál alaposabban
Ez jól sikerült.Vajon a többi is hsonlóan köttetett?

"Épp akkor kezdődött az életveszélyes légzsákokat gyártó japán cég lejtmenete, amikor a magyar kormánnyal stratégiai megállapodást kötöttek. Japánban és az az USA-ban csődöt jelentettek, de mi lesz a magyar gyárral?"

Madd kötnek a kínaival is stratégiai partnerségi szerződést?

index.hu/gazdasag/2017/06/29/takata_miskolc_japan_ceg_autoipar/
444.hu/2017/06/29/a-roman-unios-biztos-szerint-romaniaban-lecsuknak-a-miniszterelnokot-ha-vejenek-itelne-a-kozbeszerzeseket

"Romániában lecsuknák a miniszterelnököt, ha vejének ítélné a közbeszerzéseket."

Nem leszünk Románia.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11:

"a maduro val megint bakot lőttél...ott cia van "

Öreg.

Hagyd már ezt a cia szarságot.

A népnek nincs mit enni, közben maduró mester meg nagylábon él. Ezért lázong a nép, mert elegük van és el is fogják kapni a mestert, csak idő kérdése.
@Oxica:
nem hagyom, venezuela egy második szíria akar lenni...

és mi fog megoldódni ha elkapják a maduro-t? nem lesz maduro? és akkor ki lesz??? milyen probléma lesz megoldva???

bevetted eszt a maszlagot is és nem engeded mint Bobi a lábtörlőt

brühüyyy
kkk
@Oxica: Ne légy lüke elvtárs. Már egy nyeretlen kétéves is tudja, hogy millió ártatlan életét oltott ki az amerikai hadsereg. A gond csak ott van, hogy ez téged kurvára nem zavar, de ha ezt mások csinálják, akkor egyből habzik a szád és patkányozni kezdesz, miközben a favoritjaid sokkal nagyobb patkányok. :)
privatbankar.hu/makro/kemhaboru-tort-ki-a-tersegunkben-309136

"Budapesten egy betörés során ellopták a letelepedési kötvényesek személyes adatait. A behatolás külföldi titkosszolgálati műveletre utal - ha a dokumentumok rossz kezekbe kerülnek, a külföldi milliárdosok és egy magyar miniszter is zsarolhatóvá válhat."

Nocsak?
@látjátok feleim szümtükkel: Biztos a gyuriferiék voltak, hogy még több bizonyítékuk legyen a g..i ellen. :)
Méghogy nincs a magyar emberekben kreativitás!

Negyedmilliárdos támogatás örökmozgó építésére.
A 247 milliót 2012-ben felnyaló céget természetesen már felszámolták. Minden OK.

index.hu/tech/2017/06/29/orokmozgo_kifejlesztesere_itelt_oda_felmilliard_forint_tamogatast_a_magyar_allam/
@Oxica: fogaggyunk, hogy egy nyiszlett kis mészárosa sincs.
Remélem, ezektől felfordul a székely testvéreink gyomra is és nem ők, - ma már többszázezer szavazatukkal- ültetik újra a nyakunkba a genyót.
"Romániában lecsuknák a miniszterelnököt, ha vejének ítélné a közbeszerzéseket."

Ja. Ha a nagyanyámnak kereke lett volna, akkor ...., de nem volt.

valasz.hu/itthon/romaniaban-lecsuknak-a-miniszterelnokot-ha-vejenek-itelne-a-kozbeszerzeseket-124475
@elmeherceg:
nem kell feltalálni mint a mkeleg vizet sem, létezik az "anyag" örökmozgó, próbálja valaki megállítani

kkk
brühüyyy

jó kis izé mint levédiabasznádon sok minden más is
index.hu/belfold/2017/06/29/vona_gabor_jobbik_megfosztasi_eljarast_kezdemenyez_ader_janos_ellen/

"Három napon belül megtudjuk, hogy Áder hogy dönt."

"az államfői tisztségtől való megfosztást
az alaptörvényt vagy tisztsége gyakorlásával összefüggésben valamely törvényt szándékosan megsértő, illetve a szándékos bűncselekményt elkövető köztársasági elnökkel szemben az országgyűlési képviselők egyötöde indítványozhatja."

Egyik fideszész elmondta, hogy a plakáttörvény esetében nem a törvények szerint jártak el. Kell ettől több egy köztársasági elnöknek a döntéséhez?
@látjátok feleim szümtükkel:
már kezdődeik a fosztogatás??? de miért nem a zorbányosat??? és a b csalággyát meg a mészaroslüölö ta rezsiszilárdot szeretném ketrecben mint csimpőánzot

brühüyyy
kkk
vannak ugye fontos dolgok:

Mostantól a TEK védi Orbán és Polt közeli családtagjait is

Valamint azokat a közszereplőket is, akiket megfenyegetnek.

hvg.hu/itthon/20170629_Mostantol_a_TEK_vedi_Orbant_es_Polt
vannak ugye fontos dolgok sokadik:

Bár Pintér nem tud arról, hogy a titkosszolgálatai lehallgatták volna Majtényit, ettől még megtehették ezt

Pintér nem tud arról, hogy az alá tartozó titkosszolgálatok megfigyelték volna Majtényi Lászlót és az EKINT-et, de ettől még folytathattak megfigyelést.

hvg.hu/itthon/20170629_Bar_Pinter_nem_tud_arrol_hogy_a_titkosszolgalatai_lehallgattak_volna_Majtenyit_ettol_meg_megtehettek_ezt

---

és persze kevésbé fontosak a fideszmaffiának:

Esett az eső, beázott a frissen felújított székesfehérvári kórház

De szerencsére még nem ment mindenki külföldre, öt óra alatt sikerült munkára alkalmassá tenni a helyiségeket. Amúgy meg perlik a kivitelezőt.

444.hu/2017/06/29/esett-az-eso-beazott-a-frissen-felujitott-szekesfehervari-korhaz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
háááááát má' nem szeretitek a főnit?
ejnye bejnye

brühüyyy
kkk
MIVAN?

"Az előkerült adatok alapján egyébként úgy tűnik, hogy 1300 plakátot számla nélkül helyeztek ki annak idején."

24.hu/belfold/2017/06/29/plakathaboru-orbanek-lekoroztek-kedvezmenyekben-a-jobbikot/
@látjátok feleim szümtükkel:
hogyisvanez? a számlát rá kell tűzni a plakátra??? vagy honnan tuggyák mennyi az annyi?egyébként az ingyen plakátnál nincs olcsóbb

brühüyyy
kkk
Teccik ez a listaáras téma. Persze egy ilyen nav főnök mellett nem meglepetés ami kiderült a nagyplakátok áráról. Az inkább, hogy ki és mennyit fizetett vagy nem fizetett ki.
@látjátok feleim szümtükkel: A g..i természetesen megint hazudott. :)

Brutális Fidesz-bukta: sokkal olcsóbban plakátoltak a Jobbiknál, volt, amit nem is számláztak. Napvilágra kerültek az adatok.

alfahir.hu/2017/06/29/plakattorveny_plakatok_jobbik_fidesz_simicska_lajos_mahir_cityposter
Egyéb kérdés? :)

A Jobbikot csicskázó és korrupcióval, valamint áfacsalással vádoló Fidesz tehát a Jobbik által fizetett darabárnak mindössze 37%-át fizette ki. Az adatok alapján az is feltételezhető, hogy a Fidesz nem is számlázta le az ország különböző pontjain kikerült plakátja jelentős hányadát.
Nem tudom mi a listaár, csa kezdem sejteni, hogy az, amit a fidesz azzá nyilvánít.

Mert ugyé, ha őnékik olcsóbban adott szolgáltatást a Lajos, nem a Kósa, hanem a másik, akkor a jobbaknak nem adhatta a piaci ár alatt, és innen kezdve bekaphassák.
Azért a Simicska és az Ildikó is volt nav elnök, és valami kicsit konyítanak is a témához, tehát korán kell annak kelni, aki megakarja őket szorongatni. Gondolom a Tállai nem fogja tudni.
Délután robbant a bomba, miszerint a Jobbikot Simicska- és Soros-csicskázó, korrupcióval és burkolt pártfinanszírozással vádoló Fidesz a 2010-es kampányban plakáthelyeit a Mahir Cityposter Kft-től nem hogy a piaci ár alatt, de nevetséges összegekért kapta. A 24.hu birtokába jutott dokumentumok szerint a több mint 4000 plakátért alig 23 millió Ft-ot fizetett a jelenlegi kormánypárt, de a hirdetmények ellenértéke piaci áron számolva elérte volna az egymilliárd Ft-ot.

Ezzel nem az a baj - még ma sem -, hogy egy párt kedvezményeket csikar ki magának, mert az üzleti életben is mindenki igyekszik a lehető legkedvezőbben megúszni az önmenedzselést, hanem az, hogy a Fidesz hosszú hetek óta politikai ellenfelét ócskázva, alkotmányellenes törvényt hozva tetszeleg a "tiszta erő" szerepében.

Aztán ma kiderült, hogy bizony kaki van a palacsintában. A kormánypárt nemhogy nevetségesen olcsón kapott plakáthelyeket Simicska Lajostól, hanem több mint ezer plakátról számla sem készült.

Orbán Viktor pedig - nem először - szemrebbenés nélkül hazudik:

„A Fidesz egy olyan párt, amely betartja a pártokra vonatkozó törvényeket, a gazdálkodásában is. Az összes ilyen megrendelést, azt jogilag meghatározott formában kell teljesíteni és rögzíteni. Mi ezt megtettük, az Állami Számvevőszék pedig minden évben ellenőrizte a gazdálkodásunkat, tudtommal kifogást egyszer sem emelt. Nemcsak a 2010-es évek után, hanem az ezt megelőző években, tehát még a szocialisták időszakában sem. Úgyhogy mi büszkék vagyunk rá, hogy a mi gazdálkodásunk mindig is transzparens volt és jogilag hibátlan” –
jelentette ki a hétvégén Brüsszelben a HírTV pártfinanszírozással kapcsolatos kérdésére.

Most már naponta derül ki a Fideszről, hogy amivel ellenfeleit vádolja, valójában a saját sara.

Nemsokára kezdődik a Tények a TV2-n. Bizonyára pikáns részleteket olvas majd fel a Marsi-Gönczi duó az ügyről. Hogy aztán holnap a Pesti Srácok, a 888.hu, a Lokál, a Ripost, az Origó, Stefka István, Bencsik András, az Echo TV és az M1 is hozzáadhassa a maga információit. Alig várjuk!
@látjátok feleim szümtükkel: "A 24.hu birtokába jutott dokumentumok szerint"

Lehet, hogy Lajoska megkezdte a szivárogtatást? :)
Zsebben a Fidesz - ez a bélyeg örökre ráéghet Orbánékra

"A kormánypárt naponta támadja a legerősebb ellenzéki pártot azzal, hogy olcsón bérel plakátfelületet, és ezzel egy oligarcha zsebébe került. Ehhez képest a ma megjelent sajtóhírek szerint a Fidesz már hét évvel ezelőtt is több mint 60 százalékkal olcsóbban kapott Simicska Lajos cégétől plakáthelyeket, mint a Jobbik, ráadásul feltételezhetően 1300 plakátot számla nélkül helyezett ki"

A Jobbik arra szólítja fel Orbán Viktort, hogy ne titkolózzon tovább, hozza nyilvánosságra a kampányköltség részleteit.

"Mondja el, mennyiért vette meg őket 2010-ben egy oligarcha, és mit kért ezért cserébe? Ha nem tisztázza magát és pártját, örökre ráég a bélyeg, hogy tisztességtelenül nyert választást, a hatalomért pedig bármire képes, legyen szó az Állami Számvevőszék félrevezetéséről, adócsalásról, vagy az alaptörvény lábbal tiprásáról."

alfahir.hu/2017/06/29/jakab_peter_jobbik_fidesz_plakattorveny_plakat_plakatkampany_simicska_lajos
@Gábris szomszéd:
ütni kell a vasat amíg meleg...a zogv t meg addig amíg jön belőle a lé

brühüyyy
kkk

ha lesz levédiabasznádon euró akkor lebuknak ezek a szarháziak seperc alatt
@Rodeo36 11: Egy kis röhögény. :)

Csődhelyzet. 2 és félmilliárd forint tartozást halmozott fel az Országos Roma Önkormányzat. Felelősként sokan Farkas Flóriánra mutogatnak, de az Orbán-kormány szövetségese eddig mindent megúszott. Farkasnak még a fia is luxuskörülmények között él.

alfahir.hu/2017/06/29/n1tv_orszagos_roma_onkormanyzat_farkas_florian
Mindazon túl, de nem mellesleg azt gondolom, teljesen felesleges arra várni, hogy Lajos "borítson".
Ha lenne neki mit, illetve ha akarna, már régen megtehette volna. Több, mint két évvel a G-nap után, már nincs éle az ilyesminek, nem beszélve arról, hogy orbánék is eltakaríthattak maguk után.

Nem lesz itt borítás sem "2018 előtt", sem utána.

Most, a plakáttörvény mellékvizében lehetett volna talán utoljára, mert hiába nem akar most lajos nevére sem emlékezni a maffiavezérkar, a közvélemény, beleértve a fideszhitűeket is, azért még az állampárthoz köti simicskát, nem a jobbikhoz.

Lajosnak van tévéje, rádiója, újságja, plakátja. Remek alkalom lett volna személyesen kiállni a teljes médiavonalon, és elmondani, hogy 2015-ig mennyi és milyen kedvezményeket kapott tőle a fidesz. Senki sem kételkedett volna a hitelességében.

De nem állt elő, nem égette be őket. Nem is fogja.
@elmeherceg: Nem lehet, hogy inkább a 2018-as választásokra tartogatja a municióját? :)
444.hu/2017/06/30/kovacs-zoltan-szerint-azert-kell-az-uj-plakatkampany-hogy-ne-veszitse-el-a-kormany-a-magyar-emberek-felhatalmazasat

A nap amikor rájössz, hogy a kurmányzás már csak tolvajlásból és plakátolásból áll és nem tehetsz ellene semmit, legfeljebb megszöksz egy normális uniós országba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

A soha véget nem érő plakátolások országa.
444.hu/2017/06/30/megjott-az-uj-propagandareklam-a-magyarok-99-szazalekat-kuldik-soros-gyorgy-ellen

Közben már ki is jött a friss ropogós, a 99% lápimagyarnak.

"Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén"

Pedig ő már most is csak röhögni tud rajtatok, ostoba lápimagyarok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"A kormányfő beszédében kiemelte: Magyarország kiállása Törökország mellett nem egyszeri eset, az ország kitart a barátai mellett, még “ha kényelmetlen” is."

www.hirado.hu/2017/06/30/orban-viktor-magyarorszag-torokorszag-oldalan-all/

Hát én nem értem, ha eccer kiállunk valamelyik ország mellett, akkor miért is kényelmetlen? Van talán valami szőr a levesben?
@Oxica:

A magyarok 99 százalékát küldik Soros ellen. No és aki nem konzultált az sem a 99, sem az 1 százalékban nem volt benne, és akor már nem is magyar? Vagy lódítani könnyebb, mint igazat mondani?
kepek.444.hu/2017/06/30/galatasaray-mezt-kapott-orban-a-torok-miniszterelnoktol

Kisgyerek kapott játékszert egy muszlim fazontól.

Ez felháborító.

Ne hagyjuk, hogy a kisgyerek, a gonosz muszlimok prédájává váljon.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

FideSS matek szerint az 1.6 milla lápimagyar a 99%, az összes többi igaz magyar csak 1%.

Ilyen egyszerű a fideSS matek. :)
444.hu/2017/06/30/orban-magyarorszag-kitart-a-baratai-mellett-es-torokorszag-oldalan-all

Hát szép kis barátai vannak a teknyősnek, akik ha kell naponta ezreket börtönöznek be ártatlanul, vagy mondvacsinált ürüggyel kirúgják a munkahelyéről.

Madarat tolláról, embert barátjáról.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Aki másnak vermet ás: Orbán Viktor óriási öngólt lőtt a plakátháborúval, muszáj elszámolnia

A Jobbik követeli, hogy a felmerült kérdésekre „hadoválás helyett” tisztázó válaszokat adjon a Fidesz. A szóvivő kijelentette: a Jobbik a Fidesszel ellentétben nem áll irányítása alatt semmilyen oligarchának, azzal kapcsolatban pedig várják a hatóságok reagálásait, hogy miként bérelhetett a Jobbiknál kétszer olcsóbban a Fidesz plakátokat, és mi a helyzet azzal az 1300 hellyel, aminek nincs elszámolása.

Arra kérdésre, hogy a Jobbik is kedvezményes árakat kapott, közölte: természetes piaci törvény az, hogy nagy tételek rendelésekkor, valamint az üresen álló maradék helyek kibérlésekor kedvezőbb árakat kínálnak a cégek. Ennél sokkal több kérdést vet fel az, hogy a Fidesz 2010-ben miként felezhette meg még ezt a számot is, valamint miért titkolták, és titkolják a mai napig is az adatokat.

alfahir.hu/2017/06/30/plakatkampany_jakab_peter_fidesz_jobbik
@Oxica:
és mostantól hogyan fog katlik lenni??? vagy nem is volt soha??? mi is most ő gömböcsége??? kis pukkancs aki sokat és fölöslegesen pofázik???
brühüyyy

kkk
Ha mán mondás, itt is van egy:

Aki másnak vermet ás, maga esik bele. A plakátba.
@Gábris szomszéd: a jobbik már közzé is tette a fidesz válaszát:
"természetes piaci törvény az, hogy nagy tételek rendelésekkor, valamint az üresen álló maradék helyek kibérlésekor kedvezőbb árakat kínálnak a cégek. "
ugyan az a szitu most, mint 2010 előtt. Csak akkor a fidesz nyomult simicskával háta mögött, most meg a jobbik ugyan úgy! Simicska nyilván benyújtja a számlát egy estleges jobbik győzelem után. Ugyan úgy mint a fidesznek. Vagy valaki tényleg azt gondolja, hogy ingyen tolja a jobbikot?
Hogy is van ez?

A jobbik meg a Simicska listaár nélkül plakátolt, no de mit tett a fidesz? Hiszen igaza van a Hadházynak, a reformok nem sürgősséggel kezdtek működni. Vagy pártzsebben zsebben a hatóság?;D

24.hu/belfold/2017/06/30/hadhazy-torvenytelen-volt-a-kormany-plakatkampanya/
@punkfrog: Láttál már olyat, hogy valakit ingyen tolnak?
444.hu/2017/06/30/orban-a-torok-alkotmanyos-valtozasokat-udvozoljuk

A török alkotmányos változásokat üdvözöljük -mondta a teknyős.
"Mink" is ilyet szeretnénk itt szarosmagyarországon megvalósítani, tette hozzá.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Gyaúr szájba, török segget elvtársak.
@punkfrog: "Vagy valaki tényleg azt gondolja, hogy ingyen tolja a jobbikot?"

Ja, te már megelőlegezed?

Mert szerintem teljesen mindegy ki, és hogy tolja a jobbikot, balikot, meg akárkit, lényeg, hogy a kormány ne tolja a pénzt kamionszámra a rokonykhoz, haverokhoz.
@látjátok feleim szümtükkel: Most, hogy már csak nekik szabad, máris új plakátkampányba kezd a kormány

A nemzeti konzultációban felmerült témák mentén új kampányt indít a kormány, ennek részeként új közterületi plakátokat is közzétesz - mondta el Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Magyar Időknek.

magyaridok.hu/belfold/uj-kormanyzati-kampany-kezdodik-1889446/
Hivatalos: 84 év után rehabilitálták az SA-t :)

"Egyetlen nagy, és talán sosem törlesztett adóssága a Birodalomnak, hogy – sajnálatos módon – a melegek jogainak kiterjesztése nem történt meg. A melegmozgalom jelentős erőnek számított a birodalom korai napjaiban, az LMBTQ-közösség tagjai bátorságot sugárzó Sturm Abteilung (rohamrosztag) körül szervezték meg magukat. A szervezet neve is mutatja, tagjai mennyire elkötelezettek voltak a gyors, kíméletlen, kétségeket nem ismerő progresszió iránt, amely értelemszerűen a melegjogok kiterjesztését, a homoszexuális életvitel elfogadását és a nemi identitás szabad megélését jelentette.

Sajnos, mint oly sokszor, a politika itt is közbeszólt. A kiemelkedő jelentőségű melegjogi harcos – akiről a mai aktivisták is bátran példát vehetnek – Ersnt Röhm ugyanis akkora befolyásra tett szert a korabeli politikai viszonyok között, hogy hatalma megrémítette a birodalmi kancellárt. Adolf Hitler inkább a természet- és állatvédelem, valamit az egészséges életmód ügyére helyezte volna a hangsúlyt. Kettejük politikai leszámolása, amelyből Röhm került ki vesztesen, a Hosszú kések éjszakájaként került be a történelemkönyvekbe.

Szerencsére a történet itt nem ér véget. Pontosan 84 évvel a sajnálatos 1934. június 30-i események után, 2017. június 30-ra a mai német Bundestag megszavazta a melegházasságot. Jó látni, hogy kortárs német vezetés megértette, mit jelent a nagy elődök nyomában járni és merte kijavítani azokat a hibákat, amelyek korrigálása oly sokáig váratott magára németföldön."

tutiblog.com/hivatalos-84-ev-utan-rehabilitaltak-az-sa-t/
@Gábris szomszéd:
háááát ez egy hatalmas parábola lett...akár szilvay gergely is írhatta volna

brühüyyy
kkk
a merkel ellene szavazott
kepek.444.hu/2017/06/30/orban-es-erdogan

Aztakurva elvtársak.

Eladó a menyasszony.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Fáj az oldalam a röhögéstől.

"Meggyőződésem, hogy a miniszterelnöki biztosi teljesítmény nem beléptetési-rendszerek adatai szerint értékelhető, hanem a felzárkózás területén elért eredmények alapján."

Valaki meg tudná mondani, hogy akit így foglalkoztatnak, annak a munkáját/teljesítményét ki, mikor és hogyan tudja ellenőrizni?

Gonolom ezen logika alapján akkora a kormány apparátusa és annak anyagi fedezete, mint amekkora. Gyurcsány a hibás, neki kisebb is elég volt.

24.hu/belfold/2017/06/30/farkas-florian-otthonrol-is-tud-dolgozni/

Nem a magyar adózók forintjainak hűtlen kezelése az ilyen ellenőrizhetetlen foglalkoztatás?
@Oxica: Szia Elvtárs! ;)

Orbán fia is bejelentkezett a kutyapárt felcsúti űrállomás-avatójára

hvg.hu/itthon/20170630_orban_fia_is_bejelentkezett_a_kutyapart_felcsuti_urallomas_avatojara
@Gábris szomszéd: csak nem fogja meggyilkolni? az ő saját teremtménye!!!

pont

brühüyyy
kkk

sohasem volt erről kétségem
sosem gondoltam volna, hogy egyszer hálás leszek a drogos-hantás spicli országrabló Gecinek... miután meghirdette a (valljuk férfiasan be, mára teljesen kiüresedett) politikai korrektség végét, végre le lehet írni ennek a képnek a valódi címét: "magyari helytartó kicsimmel a hasziendámon"

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--myUjbZKV--/w_1160/71p23wbnjlRnpp12ws.jpeg

van úgy, hogy az éveken át tolt lóbaszó nyugtatóktól, az időnként az Árpival felszippantptt porcukortól és a napi rendszerességgel leküldött páleszektől idővel még egy Élő Isten, még egy Szakrális Fényfiú is bezápul... nincs ezzel semmi baj!

tudom, hogy számosan olvassák a Varánuszt a 888 és a prostisrácok kitaposott cipős, hortimániás kádárárva közalkalmazott talpas fideszpufajkásaiktól a bolond, lótolvaj Mekk Elek rendszerét kiszolgáló fideszpatkányokig az államigazgatásból, a médiából és a párthierarchiából.

nekünk küldöm - a Gondviselő kiemelet ajánlásával - az Örök Szakrális Igazságot: ki kell tartanunk a bolond zsebes Geci mellett! - szépen, csendben, ahogy a fideszszavazó Csodaszarvasunk fut a Csillagösvényen!

a Soros-hálózat emberei meg csak hadd sivalkodjanak, mint egy kurtafarkú kismalac.

jó úton Gecifalva gazdasága, Európa húzó gazdasága!
@xyxyxy71: Szerintem téged szeretnek leginkább olvasni az agyhalott fideszbirkahívők. :)
Lopnak, csalnak, hazudnak aztán pedig teli szájjal tovább vádaskodnak.

index.hu/gazdasag/2017/06/30/nem_jon_ki_a_matek_a_fidesz_2010-es_valasztasi_elszamolasanal/

Csak a szokásos felcsúti cigánybűnöző tempó. :)
@Gábris szomszéd: de most mi a faszt csináljon az ember kínjában, minthogy a maga ironikus módján megpróbálja így-úgy nevetségessé tenni ezeket a szerencsétlen, totál hülyének nézett, mákonyban élő, az imádott Gazdáik által kirabolt csórikám embereket, ezeket az IDEOLÓGIAŐRÜLTEKET, akik fenntartják ezt a kutyaszart. de most komolyan.

2010-ig az elhivatott szockó szavazó lesütötte a szemét, csendben maradt, pironkodott a mocskos tolvaj politikusai viselt dolgai miatt. 2010 után mit látunk? totál hülyének nézett politikaőrült fanatikus fideszbirkák hazudják szét a saját - még egyszer: a SAJÁT - életüket olyan, általuk egyébként személyesen nem ismert mocskos tolvaj politikusokért, akik egy hónap alatt annyit lopnak maguknak az állami malacperselyből, amennyiért nekik, a szerencsétlen, teleszart szájú, a Gazdáik által mélyen lenézett fideszproliknak 200 évet kéne egyfolytában dolgozniuk... s mindezt a Pokolra kerülű fideszmaffia tagjai simán úgy érik el, hogy csupán nyomják a gondviselőszart, a nemzetszart, az erkölcsszart, a családszart, az illiberálisszart, a sorosszart, a visszajönniigyekvőeszdéeszesekszart, a megmaradásszart.

mindegy, hagyjuk. egyszer csak vége lesz ennek is.
@látjátok feleim szümtükkel: "a kormány ne tolja a pénzt kamionszámra a rokonykhoz, haverokhoz."
Simicska találta ki az egész rendszert!
Ha megint a hatalom közelébe kerül, mit fog csinálni szerinted? Okatási és egészségügyi reformot?:)))
OFF

Érdekes, hogy ezt a kevésbé ismert tényt már az indexen is lehozzák.

"a nyilasok által elkövetett minden groteszk kegyetlenség ellenére a magyar holokausztért a legnagyobb felelősség nem őket, hanem az 1944 tavaszán Horthy kinevezésére hatalomba kerülő és általa csak augusztus legvégén leváltott Sztójay-kormányt terheli."

index.hu/velemeny/2017/06/30/horthy_miklos_holokauszt_felelosseg_konzervativizmus_deportalas_zsidotorvenyek/

ON
@punkfrog:

Tévedsz, a rendszert már a rendszerváltáskor a volt szocik elkezdték, csak nem akkora volumenben, mint 2014 óta a fidesz. Nem tudom, hogy Simicska mit talált ki, de az biztos, hogy ő nem gazdagodott olyan látáványosan, mint a Lőrinc barát, aztán táguló lakása, márkás tatyója sem volt, meg ismeretlen pénzből származó kastélya sem, sőt akácerdőt sem rekvirált. Azért ez lényeges különbség.

Sőt még egy ideig a fidesz is betartotta a közbeszerzést, csak később tértek át a közbenemszerzési, és köszpénzesítési rendszerre. Gondolom ez a mohóság már Simicskának is sok volt, meg az is, hogy rájött, ezek az új és mohó fiatalok Orbán segítségével bizony kinyomják őt is, és előbb-utóbb lapátra kerül. Azt ugy sem mostanában fogják bevallani, ténylegesen mi volt a szakítás oka.

Szerény véleményem szerint a háttérben lehet egy olyan ok is, hogy Orbán kezdte úgy érezni, ha megint kiesik a hatalomból, nem maradhat jövedelem nélkül, mert jogászként nem sok jövőre számíthat. Ehhez viszont csak olyan embereket tud használni, akik a markában vannak, és irányíthatja őket. No a Lajos nem volt a markában, és nem is tudta már irányítani. Tudod a nóta szerint is új tánchoz új férfi kell...
Nem biztos, hogy meglátjuk mi lesz a vége, de én azért reménykedek.
@xyxyxy71:

Csauseszkunak is vége lett, pedig sokáig ebben senki nem hitt. Örök életű diktátor még nem született, csak örök birka választó.

eszti.... (törölt) 2017.06.30. 21:41:08

@punkfrog:

big like!
Alakul ez a plakát téma, meg a megfosztási eljárás is ( bár ennek a kimenetele egyértelmű, de arra jó, hogy a fidesz imázst gyalázza ).;D

nepszava.hu/cikk/1133580-ader-alairt-a-fidesz-lebukott/
ras2.blog.hu/2017/06/29/napi_kapas

"Akinek nincs módjában szembeszállni a hatalmán kívül álló napi bajokkal, az fogózzon meg erősen kis emberek kezében, mert ott mindig talál segítséget, no meg segíteni valót is."

Ezt a hasznos gondolatot egy erdélyi értelmiségi találta mondani. A "nem erdélyi" értelmiségnek mikor jutnak ilyenek az eszébe?
444.hu/2017/06/30/tizenegy-kilato-epult-unios-penzbol-a-ketezer-lakosu-alfoldi-faluban-tyukodon

Szép kilátások elvtársak.

"A műsorból kiderült, a kilátók gyakorlatilag ellepték a teljesen lapos környezetben elhelyezkedő falut, igaz, egy részüket alig lehet megközelíteni a gaztól.
Darabonként 24 millió forinttal támogatták a kilátókat, ami azért is érdekes, mert a faluban egy ház nem kerül többe hárommillió forintnál."

Tolvaj cigány tempó mindenütt elvtársak, következmények nélkül.
Ezért aztán kibaszottul érdemes volt belépni az unióba elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Szia Elvtárs! Nem lehet esetleg olyan okos tévét kapni, ami a g..iék reklámja alatt automatikusan átkapcsol másik csatornára? :)
Most már csak azt nem értem, ez a nem munkáltatásnak nevezhető munka nem esik a szoci ügyvéd és társai ügyével egy elbírálás alá? Mert hírek szerint ott is csak papíron dolgoztatták a népet.
Tovább dagad a Fidesz plakátbotránya: átverték az Állami Számvevőszéket is

"A részletes, ÁSZ-nak leadott elszámolásból kiderül: a kormánypárt a "plakát" rubrikában mindössze 35 millió 682 ezer forintot tüntetett fel, vagyis 63 millió forintról nem számoltak be. A Fidesz a kampány végén egymaga több helyen hirdetett, mint az összes többi parlamenti párt együttesen, az ÁSZ-nak leadott adatok szerint mégis ő költötte közülük a legkevesebbet."

alfahir.hu/2017/06/30/fidesz_plakatok_plakattorveny_allami_szamvevoszek_mahir_cityposter
sztarklikk.hu/juszt_laszlo_blogja/a-gyerekek-nem-leukemiaban-haltak-meg/326001/

Ennyire kiváló, és vilgászínvonalú a magyar egészségügy, de felújítást-építést végzőkről sem szabad megfeledkezni, ők is világszínvonalon b...zák el a dolgokat.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Orbán kezdte úgy érezni, ha megint kiesik a hatalomból, nem maradhat jövedelem nélkül, mert jogászként nem sok jövőre számíthat. "
2002-2010 között Simicska tartotta életben a fideszt.
Mészáros erre biztos nem lenne képes. De az egyik feltőkésített fidesz vállalkozó sem. Ha a hatalomból kiesik a fidesz, akkor nekik annyi. Olyan méretűre pumpalták magukat, hogy életképtelenek.
"új tánchoz új férfi kell..."
Ebben teljesen igazad van. Simicska viszont nagyon régi. A rendszerváltás kezdetétől táncol. En nem kérek belőle még egyszer.
@eszti....: nem értem miben reménykednek Simicskával kapcsolatban.
@Gábris szomszéd: a jobbiknak mi a terve az egészségüggyel?
Minden kórhàz tetején lesz egy turul és az intenzív osztály neve rovásírással is ki lesz táblázva?
@Gábris szomszéd:

" Nem lehet esetleg olyan okos tévét kapni, ami a g..iék reklámja alatt automatikusan átkapcsol másik csatornára? :) "

Elvtárs!

Nem kell olyan csatornákat nézni, amiket a fideSS teleszart. Nézd az RTL Klubot, ott nincs fideSS szar. Én már régóta csak azt nézem. A riói olimpia alatt próbáltam fideSS szart nézni utoljára, de csak egy napig bírtam, utána hagytam a francba az egészet az olimpiával együtt. Ez volt az első olyan olimpia, amikor nem is érdekelt, hogy hány aranyat nyertünk. A felcsúti cigányok szétbarmolták az olimpiai közvetítést is a propagandával, de velem nem basztak ki, mert nem néztem és még most sem bánom hogy nem néztem. :)
Talán Tokióban már nem ezek a g..ik lesznek.
@Oxica: Jó de pld. a Dunán vagy az M5-ön is vannak jó műsorok.
@Oxica: és mit fogsz csinálni ha a vizes vébét akarod majd nézni?
444.hu/2017/07/01/pinter-magyarorszag-kozbiztonsaga-szilard

"Szilárdnak és szélsőségektől mentesnek nevezte Magyarország közbiztonságát a belügyminiszter a budapesti Kapisztrán téren tartott tisztavató ünnepségen szombaton."

Igen elvtársak, erről a Bőnyben fejbe lőtt rendőr családja sokat tudna mesélni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

"és mit fogsz csinálni ha a vizes vébét akarod majd nézni?"

Elvtárs!

Nem akarom nézni, ilyen egyszerű.

Nem nézem ezt a 150 milliárdos szart és szarok bele, hogy Katinka hány aranyat szerez, meg már a vízilabdacsapat is szar.
@Gábris szomszéd:
Tévecc, az agyhalott fideszbirkahívők képtelenek lennének akárcsak végig olvasni - nemhogy értelmezni - xyxyxy71
többszörösen összetett mondatait. 1 bit ahhoz curva kevés!
süti beállítások módosítása