Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/18/lounge-group-aremeles-balasy-gyula-rogan-antal-inflacio/ "Balásy Gyu... (2024.04.18. 08:06) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.05.17. 12:55 Fabius

Már a gyerekeinktől is loptok?!

Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg!

Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez hozzáférnek a legkisebbektől, a gyerekeinktől is. Pedig az iskolai alapítvány kifosztása tényleg a legalja, ez alatt már csak az erőszakkal elveszem a nyugdíjat a félholtra vert Mari nénitől dolog van, de ha így haladnak...Ennek a K. András nevű szarhalomnak nincsenek morális gátlásai, ahogy nincsenek ilyen nyűgjei a pártjának sem. Mikor lebukott Fideszék rögtön a paravánért nyúltak, hátha nem derül ki, milyen pitiáner tolvajok is vannak köztük. Titoktartási nyilatkozat, eltusolás, mikor a balhé ennek ellenére kipattan, akkor sem kivágják mint a taknyot, hanem ő maga mond le kuratóriumi tagságáról. Ezek szerint a gyerekek pénzét ellopni nincs akkora bűn, hogy az elkövető megszégyenülve bűnhődjön. Elintézik annyival, hogy valamelyik ad neki három millát "kölcsön", hogyaszongya: nesze bazmeg, vidd vissza.

Ilyen a fideszkeresztény erkölcs: az egyik megdugja, a másik meglopja a tanítványait.

Pártjuk szerint meg az a legfontosabb, hogy lehetőleg ki ne derüljön. Ha kiderül akkor nyilvánosságra ne kerüljön. A balhét, botrányt inkább el kell kerülni, mint azt, hogy tanár bácsi ne üldözzön álló fasszal kiskorú diákokat, a másik meg ne lopja el a gyerekek kiadásaira összegyűjtött pénzt. Amíg nincs botrány nincs baj. Addig mindent lehet, akár a gyerekek kárára.

229 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr912511011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyanazért, amiért a retkes tolvaj Farkas Flóriánt meg a többieket hallgatják agyon.
"Nincs az a pénz, amiért Orbán elengedné zűrös ügyekben nyakig ülő tanácsadóját"

hvg.hu/itthon/20170517_OrbanViktorFarkasFlorianLungoDrom

off:
A Néppárt is belement abba, hogy bevethessék a hetes cikkely szerinti szankciókat a magyar kormánnyal szemben. Ez végső soron a szavazati jog megvonását is jelentheti.hvg.hu/gazdasag/20170517_Bevetne_a_legszigorubb_buntetest_Magyarorszag_ellen_az_EP
Meg kéne hívni Nagant és Mosin professzorokat egy kormánnyal közös politikai vitaestre, kifejteni a véleményüket, moderátor szerepben Charles Lynch úrral.
@Szeleskaposzta: kivel ült le eddig ez a kormány akár egy törvényt, rendeletet is megtárgyalni?
Vitaest? hógyisne, még kiderülne mennyire adhoc kormányoznak.
Kormányprogram:"folytatjuk"
@Amelanchier: Nagant és Mosin "urak" a világ két legjobbnak tartott mesterlövész puskái. Ha a moderátor szerepében Charles Lynch úr lesz, akkor a kormánynak nem sok jövőt jósolnék.
@The Ghost Wolf: bocsi, fogalmam sem volt róla, de ha ilyen komoly közvetítők ezek az "urak", egyetértek @Szeleskaposztával.
444.hu/2017/05/17/megszavazta-az-ep-a-magyarorszagot-elitelo-hatarozat-durvabb-valtozatat

Na most lehet sorosozni elvtársak.

Üzenjünk Brüsszelnek, meg állítsuk meg Brüsszelt, meg tiszteletet a magyaroknak mi elvtársak?
Ez a többet vissza nem térő történelmi lehetőséget is hogy felzárkózzunk a nyugat mellé élet színvonalba, sikerült teljesen lenullázni elvtársak.
A felcsúti cigánynak és a két milla idióta lápimagyarnak köszönhetően, hamarosan megint a balkánon találjuk magunkat elvtársak.
Persze a felcsúti teknyőst hol érdekli ez, mikor már dagadnak a svájci bankszámlák. A "kiccsálád" már több generációval előbbre jár a lopásban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
eddig is a gyerekeinktől loptak!
a jövőjüket.
"Értsétek meg libsik, olyan egyszerűen nem történhet, ami után mi nem ugyanúgy a Fideszre szavazunk." (index-levelező)

"Hát ez van... ki kell tartanunk a Fidesz mellett..." (ifj Lomniczi egyik hallgatója, távoztában)

"Nagy eredmény, hogy ezt végre nem a szocik lopták el." (Lázár János)

"A fő, hogy vissza ne jöjjön a Gyurcsány..." (Bözsi néni)

"Ha olyanok lesznek a számok, emelek még!" (I. Viktor)

(Idézetek a Szépkishazánk Elmegyógy- és Intézet wc-jéből)
@Oxica:

az hogy nekifutásból lesorosbérencezték a néppárti frakció harmadát, (ennyien szavaztak át vagy tartózkodtak) az egyrészt komoly mentális problémákat vet fel, másrészt igen érdekes frakcióéletnek néznek elébe Szájerék.
@The Ghost Wolf:

én vevő lennék egy Alien vs Predator vs Németh Szilárd pódiumbeszélgetésre is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
az nem jó!!!!!! túl rövid: Predator bekapja a rezsiszilárd fejét, megropogtattya, mint pattogatott kukoricát és leűl körülnézve, ki a következő???

én mekkérdesztem fidex eset, hogy ugyammá' magyarázza meg nekemnek, hogy mijisaza lippsibolsi meg a lippsi...de amit mondott...azért a blog kitilt, ha leírom azaz halvány lila fingja nem volt arról mi is az!!!!

lásd még a gulyásgergely nevű kétéltű vizipókot (ő a "kedvencem" a bandából rökkktöny a rezsidémon után az viszi a prímet cirmollban...bár a tompika szijjgyártó szerelmespár is elől áll a listán)

olyan szép a fidex mikor cserépben van és ki is virágzik kéken zölden

brühüyyy
kkk
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ebbe én meghívott vendég szereplőként bevonnám a T1 típúsú terminátort is, az lenne csak a szép pódiumbeszélgetés. Bár azt hiszem, hogy a némethszilárdi szarkupacot egyik versenyző sem piszkálná meg, még bottal sem.
@Oxica: Hatszáz milliárd forintnyi olyan forrást találtak a 2018-as költségvetésben, amelyet "nettó őrültségekre, presztízsberuházásokra, piramisépítésekre vagy tökéletesen homályos célokra" különítettek el.

alfahir.hu/2017/05/17/koltsegvetes_z_karpat_daniel_volner_janos_jobbik
off

sikerült beszélnem a rálátó fideszes forrásommal. kérdeztem, a Geci és a környezete hogyan fogadta az országrabló bűnszervezetük elleni, az EP által ma megszavazott eljárást?

azt mondta, hogy "a Főni éppen jókedvű eligazítást tartott" (a 888, a prostisrácok.hu, a Fidesz Idők és az F1 köztévé vezetőinek tartott élménybeszámolót pekingi friss orális élményeiről), amikor értesültek a hírről. állítólag amúgy a Főni szinte újjászülett Pekingben.

a Geci állítólag felröhögött, és azt mondta: "látjátok, hazudozó pávatáncban verhetetlen vagyok a világon: ott megszavazok mindent, itthon meg Brüsszel asztalára szarok, ellopom a pénzüket, közben meg uszítom az értem rajongó prolijaimat ellenük. most is ezt fogom csinálni! magyaros gógyi! ezt tanuljátok meg: a magyaros gógyit, és tik is milliárdosok lesztek!"

ekkor félénken, szinte dadogva megszólalt az egyik főszerkesztő: "Édes Gazdám! a legrosszabb forgatókönyvben az is benne van a mostani EP-eljárás kapcsán, hogy azt a EU-s pénzt, ami Te, Édes Gazdám és a Lőrinc már az utolsó fillérre elterveztetek, hogy elloptok, átmenetileg zárolhatják is..."

ekkor a rálátó forrásom szerint Európa Erős Embere, az Élő Isten, az Új Csaba királyfi, a III. Honalapító, a Szakrális Fényfiú, a Geci hirtelen megrogyott, annyira, hogy le kellett ülnie, és elkezdett kényszeresen, megállíthatatlanul pörögni a nyelve a szája széle körül. többen a főszerkik közül rémülten felkiáltottak: "gyógyszert! azonnal hozzák a gyógyszereit! hívják Grazot, azonnal hívják Grazot!"

eddig a tények. így mesélte a ma délutáni történéseket a rálátó fideszes forrásom.

on
Nem gondoltam volna, hogy alul lehet múlni a 2007-es NapKelték összeroskadó világát. Pláne kétharmaddal. Derék munka volt. Ilyen gusztustalan, vállalhatatlan söpredék egyszerűen nincs. És a netnek hála pontosan láthatjuk a támogatók értékeit. Nekem nem kellene egy mai fidesz-szavazótól feltartott hüvelykujj akkor sem, ha az életem múlna rajta. Összehordta a szart magának viktor. Itt a vége.
@Rodeo36 11:

nekem lényegében mindegyik a kedvencem. tulajdonképpen eddig el sem tudtam képzelni, hogy ilyen adminisztráció egyáltalán fizikailag létezhet. könyvekben vagy filmekben nincsenek ilyenek, mert arra mindenki azt mondaná, túltolták. mindegyik a maga módján tökéletesen vállalhatatlan, mondaná Tolsztoj.
@xyxyxy71: ez akár igaz is lehetne, de sajnos az igazság ezzel szemben ez:

"a Fidesz mindezt kampánytémának használja fel a következő hónapokban. Pontosan erre vártak.
Ha ez EU bekeményít, akkor ők áldozatnak állíthatják be magukat (Szijjártó már el is kezdte), akik csak a "magyar érdekeket" védik;
Ha az EU hagyja tovább őket játszadozni, akkor meg tovább hergelik az embereket - az EU pénzén.

Az EU-nak tehát ki kellene fognia a szelet Orbánék vitorlájából - de odáig még nem jutottak el. A mai határozat ugyanis újabb muníciót adott ezzel a kampánynak. A Fidesz igazolva látja majd minden eddigi propagandadumáját, az összes hazugságát. Igazolva látják majd, hogy ők, akik csak Magyarország érdekeiért álltak ki (ez bődületes hazugság, de egy Fidesz-szavazó beveszi), most büntetésben vannak."
b1.blog.hu/2017/05/17/az_eu_bekemenyitett_orban_most_orul_csak_igazan
A veronai buszbaleset kártalanítási pénzét is ellopták.Utána hoztak egy törvényt, hogy a KLIK nem felel a balesetekért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

nem kevered??? nem Dosztojevszkij??? mert ugye Csehov a Cseresnyéskert azért nem mondható rá??? Tolsztoj háború és béke??? dehát assem igaz, a fele hiányzik a címből??? csak háború van a békétlenek mint Petúr bán

a bánat és a gond, agyadban frigyre lép ...

brühüyyy
kkk

hazááááááááám hazááááááám te mindenem...hol is van??? jéééé, ellopták
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Igen, ha tényleg megvonják szarosmagyarország szavazati jogát, akkor már menthetetlenül kibasszák a g..iket a néppártból, mert úgysem szavazhatnak, csak pampoghatnak a sarokban.
444.hu/2017/05/17/a-macron-kormany-fele-no-fele-ferfi

"A vasárnap beiktatott elnök, Emmanuel Macron kabinetének 18 minisztere lesz, köztük öt baloldali, három centrista, két jobboldali politikus, egy népszerű környezetvédő aktivista és egy, az Antillákról származó vívóbajnok,"

Pfúú elvtársak, piszok messze vagyunk Párizstól elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
hiányzik egy műkorcsolya bajnok és egy IT szakember aki majd hekkeli az államot tovább, tovább, tovább

brühüyyy
kkk
@miva?:

itt már tényleg nem tudni, hol ér véget a folt, és hol kezdődik a zsák, de ez valami egészen szürreális, Übü papa, de LSD-vel.

inverz tökély, egy erkölcsi, intellektuális és esztétikai fekete lyuk. hogy mindőjüknek összesen nincs egy (1), ha nem is szerethető, de legalább két feles után elviselhető vonása. akár ami teljesen indifferens lenne, hogy mondjuk szépen hegedül, vagy hatévesen nyert zsákbanfutásban, vagy egyszer olvasott egy könyvet, és tetszett neki. vagy bazmeg, felemelte a csigát a járdáról, és a bokrok közé dobta.

mint valami elmeháborodott társadalmi kísérlet.
@Rodeo36 11:

nem, az Anna Kareninára akartam célozni. :)
@Oxica:

Eccer már valaki mondta, hogy vigyázó szemetek Párizsra vessétek, most lehet kezdeni.
@Amelanchier:

Van igazságod, de a lényeg az eu-s pénzekben van. Akik pályáztak, és még semmit nem kaptak, azokat csak a saját pénzünk érdekli. Ők azért többen vannak, mint az elvakultak.
Nem kell csudálkozni a lőrinces barát gazdagodásán, ha ahhoz az állami bank adja az olcsó hitelt. Mások is olyan feltételekkel kapnak ugya onnan hitelt?
@látjátok feleim szümtükkel:
miért??? mit lehet látni párizsban? szvsz semmit...ugyanaz makarónival ami korábban hollande volt...mind a kettő rotschild bérenc és izrael gyarmattartója francföldön

ez szvsz undorító és nem néznivaló

brühüyyy
kkk

demokráciát meg hagyd addig amíg a gettók léteznek egész n yugateurópában meg az usá ban, jóóóó???
@Rodeo36 11: Erre mit lépnek majd a neokónok és a deepstate mamelukjai? :)

Politikai skizofrénia jele Trumpot titkok kiadásával vádolni.
Az orosz elnök felajánlotta, hogy ha abba az amerikai kormány is beleegyezik, kiadják Trump és Lavrov tárgyalásának leiratát.

alfahir.hu/2017/05/17/oroszorszag_vlagyimir_putyin_donald_trump_washington_usa_skizofrenia
@Amelanchier: Lynch úrról nevezték el azt a kedves amerikai népszokást, hogy a tömeg a bűnelkövetőt egyszerűsített eljárásban az első közelben levő fára, lámpaoszlopra felfúzza ...
Gyuriferi in eksön. :)

Gyurcsány mondott valamit a nemzetbiztonsági bizottságban - de gondoskodott róla, hogy ne tudjuk meg, mit

Mégis elment Gyurcsány Ferenc a parlament nemzetbiztonsági bizottságába, hogy "az Orbán Viktort terhelő és zsarolhatóságát bizonyító információkról beszéljen" – pedig egy hete még azt mondta, Orbán nélkül ő sem vesz részt a bizottsági meghallgatáson. A Demokratikus Koalíció elnöke szerdán találkozott Molnár Zsolttal, a nemzetbiztonsági testület MSZP-s elnökével – Molnár elmondása szerint Gyurcsány most olyan dokumentumokat adott át a bizottságnak, amik összefüggnek a korábbi, Orbán Viktort érő vádjaival.

Molnár Zsolt az MTI kérdésére hozzátette, nem tudott és nem is tud meggyőződni az információk valóságtartamáról, mivel azokat csak a DK-elnök beszámolójából ismeri. Gyurcsány pedig arról is gondoskodott, hogy más se derüljön ki: kérésére minősített (bizalmasan kezelt) adattá kellett tenni az általa közölt részleteket.

168ora.hu/gyurcsany-minden-titkat-elarulta-orbanrol/
@Gábris szomszéd:
még mit nem, nem azért találták ki eszt a gumicsontot, hogy haggyák megrohadni??? ez is gumicsont...minden hétre van egy a jövő heti már készűl, készűlj fel rá

dehogy fogaggyák el, még az kellene
az általuk kitalált ellenség segítő kezét???

még mit nem???

brühüyy
kkk
majd makaróni na majd ő megteszi netányahoo t szaktanácsadójának vagy még közelebb

krump lee készűl izraelbe és a közelo kelet másik államába is meg persze másik helyre is de máraszongyák nem szabadna elengedni...mert csak
Jofejek a lengyel néppárti tesok, siman megszavaztak a 7-est. Lehet, nem volt finom a bableves.

A magyar virtus ismét csodát tett, elsők lettünk újra.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
csodálatos..., Anna aki assem tuggya mit csináljon és két (v)iszony között csúszkál tönkretéve önmagát és környezetét végűl a magány és a feledés vár rá ez nem olyan vadromantikus mint a La Forza del destino Leonorá-ja aki a végén meg is hal gyilkopsság áldozataként anélkűl, hogy az elképzelt szerelmét valaha is megélte volna és ebben is a társadalmi stupiditás és kőfejűség a vezérürü, mint Leitmotif

a levédiabasznádi sohasemvolt "ellenzék" gyötrődése, hogy basszunk vagy árverezzünk kérdéskörben

nattyon szepppp, minten nattyon szepp minten nattyon jó semmi sincs a helyén (megj.: a hely hiányzik)

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
a valóság bekopog mint elefánt a porcelánboltba...a Leitmotif az nem alkotás hanem állandó szarkeverés annak elrejtésére, hogy mi folyik a színpadon: előtte ködfüggöny, meg fényfüggöny, ez kell a levédiabasznádiaknak hát mekkaptyák..., be tövig
úgy tűnik ezeknél a kacsinszkiy-ok is majdnem normálisnak tűnnek...

megint a zejjujujjujj tól várjátok a megoldást pedig aszt nektek kell megoldani ott és most levédiabasznádon, vagy minek a sirám

EGYÉBKÉNT -MEGLÁTÁSOM- TI A KAPITALIZMUSBAN A KÁDÁRI DEMOKRATIKUS SZOCIALIZMUST REKLAMÁLJÁTOK, MIKÖZBEN BOROGATTYÁTOK A SZAROS KÜBLIT A KÁDÁRRA (HOGY MIÉRT NEM HAMVASZTOTTÁTOK EL ÉS SZÓRTÁTOK A DUNÁBA A HAMVAIT, HOGY LEGALÁBB NE TUGGYA SENKI MEGGYALÁZNI A TETEMET

DEHÁT EZ LEVÉDIABASZNÁD, ÍGY SZERETITEK

hogy mongyák csehűl, hogy "így szeretlek téged drágám"???

el van cseszve

brühüyyy
kkk
Csodálkozok, hogy a gyerekek pénzét ellopó fidesznyik elvtársai (birka propagandista és hasonló csúszómászók) még nem mondták, hogy a "gyurcsányvót", vagy "sorosista megtévesztő összeesküvés" áldozata lett az a rendesjópártmunkás szopotnyik elvtelentárs.
Pedig ez alap ettársak! Éjjen a párt!
Ezért a szargombócért te pénzt kapsz?
A Rablóbanda azért van hogy lopjon!
A szomorú az hogy sokan a pillanatnyi előnyért, vagyis pár ezer forint pluszért, eladják a gyermekeik vagy unokáik jövőjét.
csak a szokásos fideszmaffia tempó:

Egyre több pénz ömlik a kaszinókba, az államhoz meg egyre kevesebb

Soha nem költöttünk még szerencsejátékra annyi pénzt, mint tavaly, mégis csökken az adóbevétel.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fado_es_koltsegvetes%2F2017%2F05%2F18%2Fegyre_tobb_penz_omlik_a_kaszinokba_az_allamhoz_meg_egyre_kevesebb%2F

--

Ez nem újságírás, ez politikai nehézfegyverzet

A Rogán–Habony-propagandagép új dimenzióba helyezte a politikai kommunikációt Magyarországon, és háborút indított a hagyományos nyilvánosság felszámolásáért.

tldr.444.hu/2017/05/18/fideszmedia

--

Kína két marékkal szórja a pénzt, de Orbán ügyesen elugrott előle

Mi ez a 900 milliárd dolláros kínai projekt, aminek a részeként Magyarország saját pénzéből épít kínai cégekkel vasutat Kínának, és ami Hszi elnök szerint elhozza annak a globalizációnak az új aranykorát, ami Orbán szerint véget ért?

444.hu/2017/05/18/kina-ket-marekkal-szorja-a-penzt-de-orban-ugyesen-elugrott-elole
agyhalottak gyülekezete:

A kormánypropaganda átka: összekeveredtek a köztévé reggeli műsorában az összeesküvéselméletek

Jobb nem hajnalban kezdeni a simicskázást és a sorosozást.

444.hu/2017/05/18/a-kormanypropaganda-atka-osszekeveredtek-az-osszeeskuveselmeletek-a-kozteve-reggeli-musoraban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én ezt nem birom éreni. Miért?

"Magyarországnak sikerült azt vállalnia, hogy
kínai hitelből, de végső soron saját forrásokból építtet kizárólag kínai vállalkozókkal egy olyan vasútvonalat, amin aztán a kínai áruk gyorsabban juthatnak el a nyugat-európai piacokra."

Hol van itt a magyarok érdekének megvédése? Esetleg valami egyéni magyar érdek bújkál valahol?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
én még ilyen idióta 444 -et nem olvastam...ekkora seggfejek???
na mindegy,

majd csak lesz valahogy

brühüyyy
kkk
Ha nem változik semmi, nálunk is ez lesz az egészségügyben

Menekülnek az orvosok, nővérek, gyógyszerészek Romániából. Olyan nyugat-európai országokba költöznek, ahol sokkal jobb az egészségügyi rendszer. Többezres városok akadnak, ahol csak két orvos dolgozik, gyakorlatilag nincs olyan fiatal orvos, aki marad.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fnagykep%2F2017%2F05%2F18%2Fha_nem_valtozik_semmi_nalunk_is_ez_lesz_az_egeszsegugyben%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez az egyik lényege az ejjujjujjujjujj-nak

a tőke és a munkaerő szabad áramlása...ez a neve

brühüyyy
kkk

versenyfutás túlélésért
@látjátok feleim szümtükkel: első lépcső, ugyan úgy mint paks2, a többiből ami utána érkezik, na abból majd lehet nyúlni a haveroknak, és akkor senki nem fog kérdezősködni a pénzekről mint a zejuban a zejuspénzekről.
báncsák a Vezért és a PÁRTOT, bosszúúúúúú

Megbüntették az Újpestet, mert drukkereik Orbán leszopására buztdítottak

Az MLSZ azt még nem árulta el, hogy akkor ezentúl minden közszereplő szidalmazása tilos, vagy azért van, akit lehet gyalázni.

444.hu/2017/05/18/megbuntettek-az-ujpestet-mert-drukkereik-orban-leszopasara-buztditottak

---

Órákkal egy interjú után kirúgták Urbán Flóriánt

Azt nyilatkozta, hogy NB I.-es kispaddal akarta megvenni a Fidesz. Repült a megye I.-ből.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Fsportgeza%2F2017%2F05%2F18%2Furbant_kirugtak_miutan_azt_nyilatkozta_hogy_nbi-es_kispaddal_akarta_megvenni_a_fidesz%2F
444.hu/2017/05/18/tudjak-miert-akarja-buntetni-az-eu-magyarorszagot-mert-duborog-a-gazdasag

Hát ha ilyen faszán állunk elvtársak, akkor küldjük vissza az uniós pénzeket Brüsszelnek elvtársak.
Nem szép dolog ám elvtársak pénzt elfogadni a haldokló nyugattól, mikor ennyire faszán dübörgünk elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mind a két részeg drukkert megbüntetik??? mert nem hiszem, hogy sokkal többen lézengtek ott???

brühüyyy
kkk
csak a leszopás bűn, vagy más szexuális ajánlat is???
Hát ilyen az, amikor a nagy hazudozás koözen árnyékra vetődnek, vagy lyukra futnak.:D

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=208212

"Gyurcsány Ferenc felesége sajtótájékoztatóján azt mondta, a kifogásolt állításokat Orbán Viktor megbízásából írta le a miniszterelnökséget vezető miniszter..." Alakul ez...
No, de így mostmár senki nem hivatkozhat arra, hogy Or bán maga a földre szállt angyal, aki semmiről sem tud. Nem véletlenül indult be Gyurcsány.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Valahol azt olvastam, hogy az oroszok magyarokat nem fognak alkalmazni, ezért furcsa a lőrinces barát beszállása.
@látjátok feleim szümtükkel:
az miért baj??? egy kapcsolat...mert juci bronx alsón nem szereti ivanuskát a zelnök bácsi még beszléhet velük???

és a diplomácia??? hol marad

megmagyaráznád??? olyan izgis, előszőr fogaggyák Tillerson t moszkvában majd Lavrovot Washington ban ...ebben mijalófasz baj van??? és miért?

brühüyyy
kkk
"Érdekes kérdés lenne, ha valaki hajlandó lenne rá válaszolni, hogy vajon milyen befolyást gyakorol Soros György az Európai Unió politikájára. Egy dolgot tudunk, mert az már kiszivárgott, hogy a 715 európai parlamenti képviselőből nyilvántartanak kétszázhuszonvalahányat, akik a megbízható elvtársak közé tartoznak. Akik azt a szekeret tolják, amelyet Soros György szeretne célba juttatni"

Na, ezt ki mondta? Ki az aki elfelejtette hozzá tenni, hogy a 715-nek a kétszázhuszonvalahány nem olyan része, amelyik többségi határozatot tudna elfogadtatni. Vagy nem jártak nertársék matekórára? Esetleg az EP nem a magyra kormány kottájából jácca a kétharmadot?

sztarklikk.hu/kozelet/kover-sajat-partcsaladjat-is-azzal-vadolja-hogy-soros-kezere-jatszanak/324243/
Én nem örülnék magyar választóként, ha a magyar parlamentbe igyekvő pártok kampányidőszakban külföldi kormányokkal rendszeresen napi kapcsolatban lennének. Mert ez mitől is külkapcsolat? Majd lesz akkor, ha már parlamentben vannak. Addig coki mindegyiknek. Talán volt már ilyen, de akkor sem teccik, ha nem tudok róla. Mert ugyé a fidesz is megmondta, mi magyarok döntsünk a sorsunkról, és a magyar Soros György állampolgár se ugasson be a határon. Pont.
Elég, ha a fidess által állampolgárrá ütött külföldön élők beugatnak.
444.hu/2017/05/18/lazar-baloldali-politikai-provokacio-az-ami-az-ep-ben-tortent

Hát pont ezt akartátok kiprovokálni nem, lézer elvtárs?

Most már indulhat a "szabaccságharc" Brüsszel ellen. Nem csipogni, harcolni lézer elvtárs.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Süddeutsche: Orbánt ott kell megragadni, ahol a legjobban fáj

Több külföldi lap is foglalkozott csütörtökön az Európai Parlament (EP) előző napi, Magyarországgal kapcsolatos határozatával.

hvg.hu/itthon/20170518_ep_hatarozat_ov

--

azt hiszem sikerült :)

Lázár: Vendetta zajlik Magyarországgal szemben
Minél öregebb az orvos, annál több a halott beteg

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F05%2F18%2Fkormanyinfo_88_lazar_janos%2F

--

Orbán szerint ostobaság Magyarországot pellengérre állítani

A miniszterelnök a Mercedes német tulajdonosainak panaszkodott.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2017%2F05%2F18%2Forban_szerint_ostobasag_magyarorszagot_pellengerre_allitani%2F
@látjátok feleim szümtükkel:
ez megint a quod licet Iovi non licet bovi esettye

a makaróninak miért pofáztak bele a kormányalakításába izraelből???
és a többi országokba??? ugyanonnan??? mert holló meg az anti???
a kurva életbe

egyébként semmi rosszat nem látok abban, ha valakim konzultál, a végén a konzultációt úgyis meghekkelik a választók

úgy lett ez süsülandon is, nemdebár...az elektorok és szavazók döntöttelk és erről sehonnan sem érkezett semmilyen kifogás vagy ha igen már érvbénytelen is lenne a süsü választás az egés másfél éve ingyencirkusz kurva drágán tiszta kidobott milliárdok

brühüyyy
kkk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
miért nem a putyinnak??? hamárkecske legyen megbaszva

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
snassz, lövöldözés nem is volt? géppisztoly, tankok és tengerészgyalogosok meg páncélozott rendőrök???

ez így olyan óvodai

zsúr volt???

brühüyyy
kkk
göbbelszi agitprop kismiska a fideszmaffiához képest:

Most a mentősökről írt lejárató cikket a Fidesz propagandagépezete

A kormány mindenkinek nekimegy, aki harcolni mer a jogaiért.

kettosmerce.blog.hu/2017/05/18/_csak_a_penzt_akarjak_most_a_mentosokrol_irt_lejarato_cikket_az_origo_es_a_fidesz_propagandagepezete
Agybajt okozott ez a Soros a fidesz vezérkarának. Még a saját ágyukban is sorost vizoinálnak. Kéne nekik egy kis békemenettel segíteni. Összedobhatnánk a menetelők busz, akarom mondani alkotmányossági kőccségét.
@Gábris szomszéd:

"Kúria: százezreket fizethet a Fidelitas a Jobbiknak"

Elvtárs.

Semmi gond.
Mészaros elvtárs pár perc alatt "megkeresi" a pénzt és utalják. Aztán dübörög tovább a hazugsággyár.
444.hu/2017/05/18/nem-nyomoznak-tovabb-a-nav-botranyt-robbanto-horvath-andras-ellen

"Az ügyészség döntése alapján nem valósult meg egyetlen bűncselekmény sem azok közül, amelyekkel a feljelentő NAV vádolta Horváthot."

Hát elvtársak, "esztet" már az elején is lehetett "tunni". Na de akkor elvtársak, mi van a feljelentővel?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: ha aszt a riportot valami kabaréban lejáttszák, akkor a fidelitás még nyerne is a hülyeség és az emberi butaság legmagasabb foka kitüntetést

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/05/18/boldog-istvan-a-szent-korona-masa-es-az-alaptorveny-elott-lerakta-a-tiszatenyoi-baromfivagohid-alapkovet

Hát tényleg. Szarosmagyarország már egyre jobban hasonlít egy kazah vagy üzbég tagköztársaságra, mint egy európai államra.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
hűbakker, ezeknél tényleg elmentek otthonról...

720 ezer forintra büntették a Terror Házát festékkel megdobáló férfit

A kár 10 ezer forint, a büntetés ennél kissé több.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F05%2F18%2F720_ezer_forintra_buntettek_a_terror_hazat_festekkel_megdobalo_ferfit%2F
Ki tett szájkosarat Lázárra?

"El van tiltva a Spéder Zoltántól, az Index egykori tulajdonosától Lázár János, aki a kormányinfón azt mondta, legfeljebb az egészségéről érdeklődhet, arról is csak mérsékelten. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt nem volt hajlandó megmondani, hogy ki tiltotta el a korábban a kormánnyal baráti viszonyt ápoló vállalkozótól. Helyette azzal érvelt, hogy politikusként neki amúgy sem szabad ilyesmivel foglalkozni."www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=208223
Ja, úgy egyébként ma Lázár barátjának nevezte Spédert.

"A Spédert többször és ezúttal is barátjának nevező Lázár sejtelmesen azt válaszolta: csak magánügyben találkozhat Spéderrel, azt is csak visszafogottan kérdezheti meg tőle, hogy hogyan van. Arra nem válaszolt, hogy kitől jött a tiltás, ami miatt nem találkozhat szabadon barátjával. „Ez van” – mondta Lázár a Pesti Srácok visszakérdezésére."
index.hu/belfold/2017/05/18/kormanyinfo_88_lazar_janos/
@Oxica:

"A határozat kimondta továbbá, hogy a közérdekű bejelentőket védő törvény alapján ilyen esetben a bejelentő mentesül a büntetőjogi következmények alól még akkor is, ha megsérti a jogot."

Nos, ha mentesül a bejelentő a büntetőjogi következmények alól, akkor aki elrendelte ellene a nyomozást az mi alól mentesül, vagy nem mentesül?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem is követtek el olyan ostobaságot. A pellengérre az Orbán qurmányt állították. Nagyon helyesen, és jobb későn, mint soha!
librarius.hu/2017/05/17/ennyire-pontosan-meg-nem-irtak-le-a-magyarokat/
Lackfi János tette közé Facebook-oldalán a A széthúzás himnusza című versét.
és ez is tőle:
librarius.hu/2016/03/15/lackfi-janos-12-pontja/
"MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET?

Olyan hazát, hol nem ugyanazt ismétli mindig a gramofon,
Olyan hazát, hol nem löknek a sínek közé a peronon,
Olyan hazát, hol az árvalányhaj s az árvalány is védett növény,
Olyan hazát, hol a keserű nem sors, hanem stampi tömény,
Olyan hazát, hol a legkisebb is számít, nem csak a legnagyobb,
Olyan hazát, hol nem agóniát jelent, hogy “köszi, megvagyok”
Olyan hazát, hol zsebről zsebre nem jár a nesze meg hoci,
Olyan hazát, hol összejön néha kis pénzből is a nagy foci,
Olyan hazát, hol nagykapu mellett nincs mindig okos kiskapu,
Olyan hazát, hol híd alatt nem tengődik más, csak lapu,
Olyan hazát, hol nem menő a fogjuk meg és vigyétek,
Olyan hazát, hol hősi halálnál azért jobb pálya az élet."
@látjátok feleim szümtükkel: "Gyurcsány Ferenc felesége sajtótájékoztatóján azt mondta, a kifogásolt állításokat Orbán Viktor megbízásából írta le a miniszterelnökséget vezető miniszter..."www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=208212

Gondolkodás közben gyütt az ihlet: nem valami hivatali visszaélés miniszterelnökként valótlanság közlésére felszólítani a beszotottját?
"Mindannyiunk érdeke, hogy az emberek felismerjék, hogy az újságírás és a propaganda nem ugyanaz. Ez a mai helyzet az Origóval is: úgy tesz, mintha sajtó lenne, de nem az. A sajtó ugyanis a tények pontos és hiteles feltárására igyekszik a közvélemény tájékoztatása és a döntéshozók számonkérése érdekében.

A propagandisták nem újságírók. A propagandagép nem média."

index.hu/belfold/2017/05/18/momentum_origo_video/

Az index most mellékalapál, mert igaza van a momentumnak. A propaganda és a propagandista nem újságíró. Mint ahogy a propaganda sem hír.
Végre megtudhattuk, hogy az Európai Néppárt (is) komenyista szervezet, aki soros furulyájájának dallamaira ropja! A magyar ormány meg például dehogy, mert ők Kínával, a liberalizmus szülőhazájával igyexenek jó kapcsolatokat építeni. Meg még arrafelé másokkal is. Kissé onnan errefelébb van ott egy másik stratégiai partner is. A Csillagok Háborújából Beru néni mondta Lükének (O.V.)> „ha tolmácsrobotot vesztek, kérdezzétek meg, tud-e azeriül!”
Azért a baltais dialektust biztosan beszélte – úgy tűnik.

„ … mindent lehet, akár a gyerekek kárára.” – is... hát, persze.
Laudetur kádéjen-pé, ők már csak tudják. Huncut egy társaság.
„fideszkeresztény erkölcs” – Fabiusnak üssön már valaki a kezére, hogy ezeket a szavakat ugyanazon a kontextuson belül többé ne írja le! Már csak az hiányzik, hogy másfél millió idiótán kívül, akárcsak egy is pluszban bevegye! Persze beveszik, csak olyankor a tízparancsolatot hatályon kívül helyezik addig, amíg lázárjánoselvtárs be nem fut az aktuális sorosozós dumá
jával, csarnok (kormányinfó) elsőre. Aztán kezdődik előlről.

Kábandi visszapengette… mi lenne, ha óvé, rozzantonyó, annyitis(sem)ér, lölő, és a többi veretes ganéj tolvaj is ugyanezt tenné?
I’am Petőfi, legalább akkora költői… volt.
Sohasem!

Azért meg kellene próbálni.
@Knósszosz: bakker haver, aszt hittem megmurdáltál a leszakatt galériád alatt!:))

ja és mit szósz ahhoz, amikor a szél összehorgya a szemetet egy helyre?

m.cdn.blog.hu/b1/b1/image/orpuer.jpg
@taga20:
Hüle!:))
A galéria áll, nem fideszes "szakember" építette!

A kép beszédes, meg tudod saccolni a dátumot, mikor lesz rajta Dzsongun is-?
@Knósszosz:szerintem most, hogy faraon feldobta a pacskert, kell egy másik megbízható arc. ráadásul balogpáter fel fogja fedezni, hogy rokonok vagyunk és együtt védjük majd a katolikusokat az usától:)

egyébként mi van veled? úgy el tűntél, mint a geci zsebében az eus pénz:)))
@Knósszosz: TOM!!!)))"Szárnyal a lelkem mint a sas madár"))
@Gábris szomszéd: hello haver:)

azá kégébéla is odatette magát, nem mondhatod!:)))
@ornagy50: na, ne buzujjá má!

a belem kifordul:)))
Gyurcsány for president!
(vagy valami hasonló.....)

Ja, bocsika!

Mán én is annyi baromságot olvasok!

DOBREV KLÁRA FOR PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komolyan mondom!

Ő a ballibsik megmentője!!!!!!!!!!!

Nő is, feddhetetlen is.......
(na jó, az hogy nő, az vicc volt........)
@látjátok feleim szümtükkel: Érthető, hogy a momentumosoknak is "viszket a tenyere" (OV után szabadon) a Habony-Finkelstein-féle propaganda-ámokfutástól. Ám itt jön az a bizonyos "de".

"Az egészben persze nem maga az aktus a legelszomorítóbb. Hanem az, hogy ezek a világlátott srácok – akikre egy tizen-huszonéves fiatal érthető módon szívesebben hallgat, mint Németh Szilárdra vagy Molnár Gyulára – ezzel arra szocializálják saját korosztályukat, hogy szerkesztőségekbe berontani menő. Pedig valójában ugyanaz a bolsi tempó, mint a kormánypárti kortársaik szánalmas matricás akciója. A Momentum ma megmutatta, valójában ugyanazt gondolja a sajtóról, mint azok, akiket a sajtószabadság felszámolásával vádol."

valasz.hu/publi/eddig-tartott-a-momentum-hitelessege-123902
@ulpius66: pihenj szaros szájútroll!
ma már végig hakniztad a blogszférát. add ide a kis ellenőrződet és leigazolom, hogy ma is egy retek dzsuva féreg voltál!

mekkora egy szégyeny vagy!
@taga20:
Az sose kerül elő, én viszont itt vagyok.
Nem eccerű az élet, néha muszáj hallgatni. Illetve, mást nem tudsz tenni. Na, akkor készüljjj, Monaco - Vettel-??
Remélem!
@taga20: Ne"cikiz"mee lekósázlak!!!:D
@ornagy50:
Szevasz Hajózó:)))
Volna egy-két kérdésem, de ma nem teszem fel. Később gyühetek velük-?
@Gábris szomszéd:
Szerintem, van annyi empátiád, hogy sejted...
Majd most elküldenek a ..tszába egyesek, de akkor is.
Kösz!
@Knósszosz: "Nem eccerű az élet, néha muszáj hallgatni. Illetve, mást nem tudsz tenni."

tudom én is. mekfogadtam, hogy a héten kussolok, erre nem megjelensz:)

ja és remélem azé még egy darabig maracc itt velünk az árnyék világban!:))

küldök egy gyógyzenét, kicsit áthallásos.

www.youtube.com/watch?v=H9TA9dSp6p4&list=RDH9TA9dSp6p4
@ornagy50: jáj, csak aszt ne! minden bűnöm megbánom, csak aszt ne:)))
@Knósszosz: ja és FETTEL!:)))

ja és jut eszembe, mit szósz alonzó indy500-as kalandjához?
@Knósszosz:

erőt,egészséget)

Remélem a nyáron sikerül neked is kiugranod ebből az elmebajból,legalább egy időre?)

www.facebook.com/AdorableanimalsManiOwns/videos/1649514885355554/
Szerintem az, hogy a momésok elmentek az origohoz, sokkal elegánsabb, mint az, hogy egyesek, meg kettesek leültek kávézni Bayerral.
@látjátok feleim szümtükkel: "Abban nincs vita, hogy az Origo már nem tekinthető újságnak, az ott politikai témákon dolgozók meg újságíróknak: propagandisták állítanak elő propagandát, a munkahely leginkább Rogán Antal propagandaminisztériuma egyik kihelyezett alosztályának tekinthető. A propagandagépezet működésének részleteiről múlt héten az Élet és Irodalom, ma a 444 írt.
Márpedig ha az Origo a hatalmi gépezet része, akkor ellene politikai demonstrációnak is helye lehet. Ahogy az ott dolgozó "újságírók" is egyértelműen közszereplők. Azonban a Momentumnak figyelnie kellett volna a politikai demonstrációk műfaji alapszabályaira: az akció legyen szellemes vagy legalább jól kitalálva, legyen világos és egyszerű az üzenete, legyen ügyesen levezényelve.
Az a kellemetlenkedés, amit Fekete-Győr András az Origónál rendezett (túl azon, hogy jogsértő magánterületen engedély nélkül tartózkodni) mindennek pont az ellentéte: nem vicces, nem laza, nem pimasz, a médiaügyekben járatlanok számára nehezen érthető, és az ember óhatatlanul is a munkájukban feltartott dolgozókkal azonosul. Kínos az egész az elsőtől az utolsó pillanatig, és ezen sem a modern kori magyar sajtótörténet legalját jelentő Origo-cikkek odamontírozása, sem a Momentum kísérő közleménye nem változtat."

index.hu/belfold/2017/05/18/momentum_origo_video/
@Gábris szomszéd: ez is egy vélemény.
szerintem egy faszság. ennyi:)
@taga20: Gondolom szerinted sem lenne üdvös, ha a kormány a Fradi Securityval támadná meg az ellenzéki sajtót vagy a Jobbik gárdistákkal a 444.hu-t. :)
444.hu/2017/05/19/hatcsillagos-szallodat-tervez-etyekre-a-kormany

Felcsútot meghosszabbítjuk Etyekig (vagy az egekig) elvtársak?
Vagy mi a kurva isten van már ebben a kibaszott szar, g..i országban elvtársak.
Minden porfészekben stadion meg szálloda lesz elvtársak? Én már azt is tudom elvtársak, hogy ki fogja felépíteni elvtársak. Biztos, hogy nem az aki ért is hozzá.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
A 2018-as választás igazi tétje (ha lesz egyáltalán) az Európához való tartozásunk.
b1.blog.hu/2017/05/18/az_eu-bol_valo_kilepest_kesziti_elo_orban
Modren megszállás?
Közben meg a magyar állam stratégiai partnerséget köt a kínai vállalkozásokkal, ahelyett, hogy a magyar kisvállakozókkal kötne ilyen szerződéseket. Vagy a magyar vállalkozók közül sem mind egyformán kedves az államnak?

24.hu/belfold/2017/05/19/mindenki-nyert-a-magyar-letelepedesi-kotvenyen-csak-az-orszag-bukott-milliardokat/
@kekex:

Kárdés, hoyg mibűl?

Mert egy csomó megvásárolt vállalkozás ( egy főtés, kastély hajó ) azonnal nem termeli a zsét, pdig a magyar állam bankjai által adott hiteleket is vissza kell fizetni, de mibűl?
javítottam:D

Kárdés, hogy mibűl?

Mert egy csomó megvásárolt vállalkozás ( egy főtér, kastély, hajó ) azonnal nem termeli a zsét, pedig a magyar állam bankjai által adott hiteleket vissza is kell fizetni, de mibűl?
Viszont van egy igazán jó hír is!

VASÁRNAP TÜNCI LESZ!!!
Nem májusi tréfa: a rendőrség olyan "szoláriummal barnított bőrű" borsodiakat keres, akik vonzódnak a rézhez. :)

www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/dijkituzesek/dijkituzes-ketmillio-forint-a-nyomravezetonek

ON
Böjte Csabáék 800 ezret, a CÖF 500 milliót kapott az MVM-től - a Jobbik feljelentést tesz.

alfahir.hu/2017/05/19/mvm
Magyar adófizetők pénzéből fizetnek az erdélyi, vajdasági, kárpátaljai vállalkozóknak az egy szavazatért. Magyarországi kisvállakozók meg menjenek csődbe vagy külföldre, ha meg akarnak élni. Ezt akarjuk?

nepszava.hu/cikk/1129802-magyar-szazmilliardok-vandorolnak-erdelybe/
444.hu/2017/05/19/bozsi-neni-otthon-mondott-valamit-amibol-mostanra-az-lett-hogy-az-mszp-beterjesztette-a-13-havi-nyugdijrol-szolo-javaslatot

Az MSZP beterjesztette, a fideSS leszavazza, Bözsi néni meg így járt. Heló röfik.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/19/orban-mi-nem-mankon-es-mankoval-kozlekedunk-nem-mas-laban-allunk

Miközben mészaros elvtárs lenyúlta a tatabányai főteret, a kedves beteg is megérkezett Kínából.
Bele is csapott a lecsóba, aszongya hogy.

„mi nem mankón és mankóval közlekedünk, nem más lábán állunk”, vannak saját erőforrásaink és képességeink, kizárólag saját erőből is képesek vagyunk európai és világszintű teljesítményre. "

Csak akkor azt nem értem elvtársak, hogy mi a faszért van rákapcsolva a zország az uniós tőgyekre elvtársak, ha ilyen fasza teljesítményekre vagyunk képesek elvtársak.
Mikor már annyira dübörgünk elvtársak, hogy nekünk kellene finanszírozni a haldokló nyugatot elvtársak.
Aztán valahogy még mindig fordítva van elvtársak. Ők finanszíroznak minket elvtársak, pedig már melldöngetésben is kurva jók vagyunk elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
mivan drágám??? kinőtt a humorod, vagy csak jót ídéztél???

brühüyyy
kkk

linkek is sokfélék???
@taga20:
nem olvasok napiszart, ez most milyen szar??? kecske, birka, tehén, ló??? gyesznó??? már aszerint teneked melyik az aznapi kedvenced, meg is szoktad kóstolni???

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: te nem olvasol napiszart stirlic, te nap mint nap tolod a napiszart ide.

te vagy kábé a világ napiszarja:).
hú, baszd meg, egész nap az országot jártuk, próbáltuk csinálni a bizniszt, érted. most kinyitom a zinternetet, és mit látok: Kunatibinek 7 milliárd a vizes vébé kommunikációs feladataira, Pénztáros "Zuckerberg" Lőri meg kapott valamire ma is 7 milliárdot... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

közben meg be kell zárni a Planetáriumot, mert leszakadt a mennyezet vakolata... :DDDDDDDDDDDDDDDD

de tényleg, már gúnyolódni sincs kedvem a teleszart szájú, küszöböt rágó nyomorult fideszjobbágyokon. édes istenem, ezek a politikaőrült, a Gazdáik, a putriból kivakaródzott új fideszes főnemesség által totál hülyének nézett, kirabolt, szerencsétlen életű feudalizmus-mániás kádárárva prolik, akik frankón képesek voltak 20 évet adni az érzelmi életükből ezért az összevissza hazudozó, retkes tolvaj spicli Geciért... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

és még most is: hörögnek, csípnek, rúgnak, harapnak, hazudoznak a Maffiájukért (az ő "Családjukért"), legszívesebben sósavat öntenének az arcába annak, aki bántani merészeli az ő elmebeteg országrabló Gecijüket...

édes istenem, édes jó istenem, mi lett ebből az országból...
@taga20:
már megint beszartál??? pelenkát ismered??? van felnőtt pólyásoknak való is...

brühüyyy
kkk
@xyxyxy71: most mit panpogsz? dzidipi szárnyal.
az eu elmehet az anyjába a hülye jurojával!

haver, le vagy maradva egy brossurával!:)))

mos má ezek a szemetek a haverjaink.

m.cdn.blog.hu/b1/b1/image/orpuer.jpg
@Rodeo36 11: meséjj öreg tróger!
gondolom má nem mész ki éjszaka, me minek:)))
@xyxyxy71:
Jól látod... ez egy ilyen hülye ország, sok szerencsétlen, szolgalelkű niemanddal.
:(
A hét vicce:
Magyarország elnyerte a 2018-as jégkorong vb rendezési jogát.
@eszti....: cica, remélem ez csak áprilisi tréfa!:))) ha nem, ako ez megint 150csilliárdba fog fájni:(((
@taga20: ja, tavaly őszig egy ideig vissza lett tartva a sorosista Brüsszel pénze, aztán mégis utaltak. ezt a pénzt kipakolták ebben az évben állami megrendelésekbe, a ksh meg mért 4%-os bővülést ezen előzetes megrendelések alapján erre a negyedévre a tavaly őszi, amúgy elsunnyogot, katasztrofális 0 egész valamennyi negyedévi %-hoz képest Brüsszel pénze nélkül.

propagandában verhetetlenek. goebbelsszék óta - ideológiától szigorúan függetlenül - nem volt még egy ilyen hatékony gépezet ezen a téren, mint ezé a bűnszervezeté.
@eszti....: mondtam má, hogy hiányoztál?

és mondtam má, hogy hazudós vagyok:)))
@eszti....: te mindent tucc?:)

hamá hétvége, küldök neked egy számot, kibaszott jó a zene:)

www.youtube.com/watch?v=8TfTHxqxnx4&list=RD8TfTHxqxnx4
@taga20: A Fidesz újabb láthatatlan hadoszlopot állít csatasorba: Ismét jönnek a kamupártok.
Nincs mitől félniük, az ügyészség szerint a 2014-es kampánytámogatások ügye nem volt bűncselekmény.

alfahir.hu/2017/05/19/kamupartok_fidesz_ugyeszseg_nav_jobbik_2018_as_valasztas
@Gábris szomszéd: hallod ártu, alonzó keményen nyomja.

soha nem volt a szívem csücske a hispán, de ezerrel drukkolok neki. csinájja meg a másodikat:)

twitter.com/IndyCar/status/865242088270462977
@Gábris szomszéd:
Tényleg össze sem lehet hasonlítani a CÖFögőket és Böjtééket. Az egyik politikailag hasznos hülyék gyülekezete - a másik nem annyira. A támogatás összege tükrözi a fontosságukat.
Sok esélye nincs a feljelentésnek, amíg poltpetiék hatalmon vannak.
@taga20: Mindent bele. Azt amúgy meséltem már, hogy egyszer voltam Indycar versenyen? Eglész pontosan ezen. Akkor még versenyzett Alex Zanardi és Michael Andretti is. :)

youtu.be/dDrnOOc20to
@Gábris szomszéd: nem mesélted még. és ki nyert?

bakker, te ilyen vén fasz vagy? tiszta stirlic vagy:)))
@gazoló:
Ez ugye Zákinthosz, ha jól látom az első képek alapján?
De mindegy, akinek 1-2-9 anyja volt, az csinálja!
Az én tériszonyommal egy sámli meghódítása is komoly alpinista eredmény! :)
@taga20: Ne is mond, el sem hiszem, hogy mindjárt ötven leszek. Amúgy Zanardi, Andretti, Vasser volt a sorrend. ;)
@taga20:
Csak itt a csávónak nem vót bandzsa dzsumpig kötele...
Pech...
@Gábris szomszéd:
Siheder.
Én is túléltem... na!:))
@Gábris szomszéd: ötven leszel és fasz maracc!:)

ötven leszek és fasz vagyok!:)

százésezer, a perzsáknak, törökfaszoknak, a ruszkiknak a kurva anyját!:))
@Knósszosz: most aszt akarod hallani, hogy szerencséd volt neked te szerencsétlen?:)

mindig egy fasz voltál, aszt tuttad?:))

zene! egy kedves barátomtól, aki nem szól hozzám, pedig tugya, hogy jó gyerek vagyok:))

íme a zene, sátáni!:))

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0
@taga20:
Ilyeneket Semjén hallgat titokban villanyoltás után a paplan alatt, normális ember nem igen. Ezért a Zsolti...
Te nem akarsz nooormális lenni-?:))
@Knósszosz:

Igen barátom,ha'jó'llátod))

Ennek örömére dobok neked még egy kéket:

www.youtube.com/watch?v=-vwnZuWWA3A&t=3918s
index.hu/gazdasag/2017/05/19/hetmilliard_forintos_a_tv2_vesztesege/

Ki fizeti a vámot? Ki, hát az adózók. Mert ha a Vajna cége nem fizeti vissza a hitelt, akkor a tv a bankhoz kerül. Kérdés ér-e annyit, mint amennyi a hitel? Vagy majd valami haver, rokon áron alul szintén hitel ellenében megveszi? Jó kis játék ez.

Volt erre már példa, egy társaság több tíz millás hitelt vett fel, és fedezetként majdnem ugyan ilyen értékű rézvényt adott a pénzintézetnek. Természetesen nem fizetett, és ekkor derült ki, hogy a 1000 forintos névértékű részvény a piacon 100 forintot ér. Bár kétlem, hogy annyiért megvették volna, viszont a bank csődbe is ment.

Mellesleg vajon az állami bankoktól kapott hitelekből származó lőrinces gazdagodás vége is hasonló lesz?
@Knósszosz: mit jelent számodra a normális? pl. a geci, vagy semjénzsolt? tudom, hogy nem.

én ilyeneket szoktam nézegetni, me ártu mekfertőzött:))

www.youtube.com/watch?v=XHE0MAOgvRY
@gazoló:
Na, erre aztán elővettem!
Mán, az északi előadókat, és Mari Samuelsen húzza Vivaldi telét ide bele a fülembe:))
www.youtube.com/watch?v=9KxzuY0fJ-s
(tudom, volt már, de ami jó, az jó!:)

Igen, én szeretem a zenész csajokat!
Is:))
@taga20:
Nem kell senkinek sem megfelelned (mindig), hallgasd/nézd azt, ami neked tetszik. Úgy is kibukik, ha sznob vagy, vagy esetleg bunkó. - nem Rád gondoltam...
Szóval, Charlie: "az légy, aki vagy..." - oszt annyi
@Knósszosz: "Nem kell senkinek sem megfelelned (mindig),"

nem is értelek! remélem eszt a számot csiped!:))

www.youtube.com/watch?v=Bz7IGr3hWog&list=RDBz7IGr3hWog
@taga20: Előtte két évvel ugyanott volt Jeff Krosnoff horror balesete. :(

youtu.be/9rVtxjlVQQw
@taga20:

szittya migrik voltunk,csak épp nem feketék,de jól bebactunk egy két tockost 'jurópnak már akkor is)

kepkezelo.com/images/chdg52x6a0mjbh41mgy1.gif

..........

ha'jóllátom valami esztivel dumcsiztál?)
@Gábris szomszéd: a szemét szar keleti szart képviselik.

a csajoknak ott is kis és nagy ajkuk vannak:))

ráadásul a gépont is ott van, vagy nincs ott?

csak én, becsülöm a nőket, te pedig katolikus fasz lenézed, a migráns haverod meg szarba se veszi, ezeket a remek embereket, akik jobbak, mint mi, sok mindenben!
@taga20:
Most rokkolsz itten engemet?
Jó a csaj, cserébe egy görög és tsitschika, korai kelés lesz:
www.youtube.com/watch?v=Y5rCducwW2Q
@gazoló: mi van csira, féltékeny vagy?
neked az új, hogy az értelmes bikák jobban teljesítenek?:)))
@taga20: Ez meg milyen baromság volt megint? :)
@Gábris szomszéd: haver, ver a víz? minket 360-ban ver miattad.

vágod faszkalap?
@taga20:
Überelsz, köcsög?:)))
Ha már kórus, akkor egy flashmob, tekerj 9:20-ig előre és lásd hogyan csinál az elmaszkírozott Rolando Villazón hülyét mindenkiből:
www.youtube.com/watch?v=5lPP7E1gKsk&t=808s

... cakátt!!
@taga20:

Nem akarlak inzultálni "értelmes" barátom,de ma ittam egy pofa sert az egészségedre a 'kőrózsában,de továbbálltam esztiék irányába,mert ott jobb és olcsóbb is a nedű,de vele sajnos nem találkoztam))

4.bp.blogspot.com/-_W0necMtXNA/VHiYVr-cv2I/AAAAAAAAcQ0/IMCx-ayGC1U/s1600/Zlat%C3%BD%2Bba%C5%BEant%2Bjozko%2Bsk.jpg
@Knósszosz: ha nő lennék belédszeretnék, de tudom, hogy köcsög vagy, ezé szeretlek!!!

ja és zene:)) jóéjt!

www.youtube.com/watch?v=Y_DWWE3cjgg&list=RDY_DWWE3cjgg
@gazoló: ha tovább mentél volna, ako a godovár panziónál lettél volna.
két tót embert szerettem meg ott, már meghaltak, de nem felejtem őket.

rájöttem, hogy a faj szart se ér.

zene!:))

www.youtube.com/watch?v=hPFBim5rsaE&index=1&list=RDhPFBim5rsaE
@taga20:
éjjel??, nem vagyok én kísértet (bármennyire is szeretnéd), igaz akkor nem hagynálak nyugton, kizavarnálak a világból

brühüyyy
kkk
Szabó Lőrinc: Májusi éjszaka

Késő volt, mentem haza, lelkem
az elmult nappal küszködött,
mentem, mogorván, kimerülve,
a kertek és villák között,
nem is én mentem, csak a lábam
vitt a fekete fák alatt,
két lábam, két hű állatom, mely
magától tudja az utat.

S egyszerre a májusi éjben
valami hullám megcsapott:
illatok szálltak láthatatlan,
sűrű és nehéz illatok,
a lélegző, édes sötétben
szinte párolgott a világ
és tengerként áradt felém az
orgona, jázmin és akác.

Láthatatlan kertek mélyéből
tengerként áradtak felém,
nagy, puha szárnyuk alig lebbent
és letelepedtek körém,
a meglepetés örömével
lengették tele utamat
s minden gondot kifújt fejemből
ez a szép, könnyű pillanat.

S mintha élt volna, minden illat
külön megszólalt és mesélt,
ittam a virágok beszédét,
a test nélkül szerelmes éjt;
a rácson kísértetfehéren
áthajolt hozzám egy bokor
s úgy töltött csordultig a lelke,
mint szomjú palackot a bor.

És részegen és imbolyogva
indultam nagylassan tovább,
s új tenger dőlt a szomszéd kertből
új bokor az új rácson át,
s az illattól már illatos lett
tüdőm és szívem és agyam,
egész testem elnehezült
s azt érezte, hogy szárnya van.

Hogy értem haza, nem tudom már.
- A gondom ma se kevesebb.
De azóta egy kicsit újra
megszerettem az életet,
s munka és baj közt mindig várom,
hogy jön, hogy majd csak újra jön
valami fáradt pillanatból
valami váratlan öröm.
@taga20:

"ha nő lennék belédszeretnék"

a mai világban ez már könnyen megoldható...
mótvá?)

168ora.hu/futballhangulatban-az-orszag-bojar-gabor-az-igazi-vezeto-hisz-lehetetlenben/

Az egyik ellenzéki párttal beszélgetve került szóba, hogy egyáltalán nem hisznek a kormányváltásban. Erre levetítettem nekik a jó és erős vezetőről szóló előadásomat. Azzal vezettem be, amit egy okos kollégám mondott: azért irányítok jól, mert nem hagyom, hogy a tények elhomályosítsák az éleslátásomat. Az igazi vezető ugyanis hisz a lehetetlenben. És ha hisz benne, akkor megtörténik. Majd bemutattam az Eldorádó című film híres jelenetét, amikor Eperjes a meghalt unokáját vissza akarja hozatni az életbe az orvossal, aki azt mondja, ez reménytelen. Eperjes erre belenéz a szemébe, és rászól: visszahozod, érted? És visszahozta. A történet igaz. Bereményi Géza írta, ő volt a kisfiú.

– Az Együtt elnöke, Juhász Péter a politikában kerülhet abba a szerepbe, hogy véghezviszi a lehetetlent?

– Nem tudom, mennyire one man show az övé, vagy mennyire tud magával ragadni egy csapatot. Jeanne d’Arc egyetlen fegyvere egy zászló volt. Miközben egy hadseregnek adott erőt legyőzni a sokkal erősebbnek látszó angolokat.

.....

holnap vidi-fradi+'eksön 'csúton,Juhiék ott lesznek)
@Rodeo36 11: jorik, te még élsz?:))

bakker stirlic, neked én vagyok az alfa és az omega. senki nem utál annyira téged, mint én.
de ez az én karmám, hogy egy ekkora fasz lesz a haverom:)))
@gazoló:
Meg hát... hallgatni!:))
Mert érdemes! Másik aspektusból meg... ja...:))
Csak azt nem illik leírni:))
@taga20:

Velük mindig leveszel a lábamról)))))
@eszti....: "a mai világban ez már könnyen megoldható..." az is

szerintem nem. aki nem tugya magáról, hogy köcsög, az labilis, aki tugya magáról az is.

de egyel beljebb van.
@Knósszosz: cimbi, most lebuktacc?!

te eddig nem vetted észre, hogy milyen érzékeny vagyok?:))

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0
@taga20:

jóvanna!
buta vicc volt.
@eszti....: hülye vagy bula?

iszom szavaid, erre lenyomod magad?

a nők tökhülyék:)))
@taga20:

csak előrelátóak.)))
így éjfél körül érzékenyebb a férfilélek. ))
@gazoló:

))))

azok a púpok!!!
@eszti....:

Az északi Börzsöny vulkáni kúpjai))
van egy pár..az egyik perverzióm,egy nyári hajnalon valamelyik csúcsán ébredni egy sátorban,keletre nézve))
@gazoló: haver, te köcsög vagy ezekkel a zöldcségekkkel?

zene!

www.youtube.com/watch?v=hPFBim5rsaE&index=1&list=RDhPFBim5rsaE
@eszti....: pont azon gondolkodtam, rakerdezek Gazolora virágzik-e náluk a jazmin- ami amúgy jezsamen- és az akác, erre jossz ezzel a verssel.
Ez az időszak az év legboditobb illatokkal teli esteie.
A jazmin a nagy kedvencem.
444.hu/2017/05/19/trump-lenyegeben-elmondta-az-oroszoknak-hogy-az-orosz-kapcsolatait-firtato-nyomozas-miatt-rugta-ki-az-fbi-igazgatojat

Kinek is szurkolt a felcsúti g..i? Tramplinak. A g..i átka megint fogott, mert lényegében trampli már halott ember.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:

arrra célzol buzievagyoke?))

Je suis,ha őket báncsák)
@Rodeo36 11: nem szarok a halottaktól. szeretem őket. te mikorra tervezed?:)

viszek szamovárt a sírodra:))

www.youtube.com/watch?v=hpmypXMCG8U&list=RDhpmypXMCG8U
@gazoló: tezsvérem, csak az veszi fel akinek ingje:)

csak húzlak haver, ne ugorj:))))

zene!:))))

www.youtube.com/watch?v=ozNEdMcWZvQ&list=RDjS826PwLHdQ&index=2
@habakuk000:

belelátok a fejedbe.)))
remélem, ez nem számít peverziónak.

én orgonafan vagyok. virágzáskor megszagolgatok minden utcára kihajló ágat.
@habakuk000:

még nem "tapsikolnak,május végén indulnak be,most a törökszegfű,akác,bodza illatától lehet bódulni))

kepkezelo.com/images/a35cc2wqigypnp3iutje.jpg
@eszti....: az se rosz főleg eső után. Nagyon szeretem a csodaszép illatokat, nekem a jazmin a top, de rengeteg jo illatnak tudok örülni.
Megjegyzem szeretem az istallo illatát is.
@taga20:
hogy te milyen műveletlen vagyol??? hát essem tudod???

nekem nem kell megmurdelnem ahhoz, hogy téged kísértselek, Elek

nincsenek ilyen terveim, de a legutóccsó hírek szerint te már régen gilisztaeledel sem leszel amikor én még minddíg vidáman ballagok a kezemben egy kupa borral a saját egészségemre

brühüyyy
kkk

szerencsétlen
@eszti....: hát ez a szagolgatásod elég durva.
csak az a mázlid, hogy nem péniszvirág szagolgató fan vagy:)))
@Rodeo36 11: te egy szerencsés valaki lehecc, hogy ennyi ésszel, ennyire jól el vagy:))

mondd, hogy csinálod bolhás?:)))
@taga20:
bucika te sem alfa sem omega sem más kösztes betű nem vagy, te vagy egy senki

Doppelgänger

beeeeeee

brühüyyy
kkk

honnan szerzed ezeket a nyamvadt linkjeidet??? na nem mintha megpiszkáltam volna bármelyiket is de amit te linkelsz az csak link lehet
@Knósszosz: @habakuk000: @eszti....: @taga20:

jóccakát mindenkinek legyen szép a holnapi napotok..is!

.........

Radnóti Miklós: Nyugtalan éj

Egy kácsa ölyvvel álmodott s most felriad,
totyog, farát mozgatja, meg-megáll,
majd hármat hápog és elalszik újra,
de már a pelyhes csöndet szertedúlta.
Sötét szél ébred borzas ég alatt
és álmokat fodrozva átszalad
lélegző ólak, istállók felett,
s ficánkol alvó kiscsikók helyett.

Susogni kezd, mi eddig néma volt,
lassan leszáll s az alvó bodza sűrű,
fehérlő illatában ring a hold.
@gazoló: ilyenkor sokszor sárga az orrom, sok virágpora van:)
@taga20:
a titkaimat akarod???
hááát assem...

ha ráérnék sajnálnálak, de erre sincs időm...

jól vagyok, üdén...vidáman

a gondokat neked hagyom...marjál, esztergáljál vagy szikrázzál
nekem egyremegy

brühüyyy
kkk
@gazoló: ez is talált, süllyedt, holnap Tisza tavi csonakazasunk lesz:)
Szép almokat
@habakuk000: DDD

szép lehet arra felétek is!

ilyenkor még lefeküdni sem akar 'zemberfia csak szívná magába mindenfelől)
@Rodeo36 11: bolhás annyira savanyú vagy, hogy inkább alszok egy jót az asszony mellett. természetesen a természetes ösztönöknek nem tudok ellenállni:)

haver, szar életed lehet.

zene! és kussojj, legalább most, me erre alszom el!

www.youtube.com/watch?v=ddOAFzImZk0&list=RDddOAFzImZk0
@habakuk000:

annak szaga van. jó szaga.
délután szénát forgattam a kertben. a nyulak oda vannak érte.
@gazoló: szép, nem fagyott el a szóló, mar ettünk a kertből epret, pirosodni kezd a cseresznye
Tényleg szép. Csak egy két este kevés az üdvösséghez.
@eszti....: a szenaillat is nagyon jo szeretem. Csak szerelmeskedni rossz benne, mert szúr, mint a veszedelem.
Persze taga, aki keletnémet pornokbol tanulta a szerelmeskedes művészetet, mai napig azt hiszi, az a csúcsok csúcsa.:(
@habakuk000: te mekkora széna vagy haver:))

na megyek, me az asszony fellőtte a széna boglyát.
azé remélem a leszállópályát fazonra nyírta:))))

u.i.: holnap is leszek:)))
@taga20:
nem érdekelsz bucika, ha sikerül legyen jó éjszakád, ha a kannás miatt nem áll fel akkor próbáld a nyelveidet... ne a latint!!!

bye bye

brühüyyy
kkk
A magyar nemzetben van egy cikk, ami arról szól, hogy kb 370.000 ember fog elköltözni az országból.
Babis kapcsán a tegnapi és megjegyzi, hogy a csehek szaporodnak, 700 ezerrel lettek többen .
Összehasonlítva a két országot demográfiáját - elgondolkodva azon, hogy Romániából jelentős népesség áramlott be hozzánk és azon, hogy nálunk sokkal nagyobb arányú a cigányság, mely termékenyebb- meglepően pontos kép szűrhető le a rendszerváltást követő évtizedek fejlődési tendenciáirol.
A csehek folzarkoznak, mi leszakadunk.

Így ennek fényében a poszt kérdésére a válasz igen. A gyerekeinktol is lopnak.

Bár en kiterjesztenem, mindnyájan lopunk, pártállástól függetlenül loptuk el egy jobb élet reményét tőlük.
@gazoló:
The foto shows, from left to right: Thomas Stewart, Wolfgang Windgassen, Birgit Nilsson, Gottlob Frick and Hans Hotter.

www.youtube.com/watch?v=UYL5-UGaKNs&ytbChannel=jovi1715

brühüyyy
kkk
taganak semmit
@Gábris szomszéd:
a hülyeség csimborasszója...
nem érdemes több szót erre

őket a világ elfoglalása érdekli minarettel vagy anélkűl
brühüyyy
kkk
majd taga megmagyarázza
Naná, hogy a gyerekektől lopnak. Meg a nyomorékoktól, nyomorultaktól. Márpedig a rablás a védekezésre képtelen áldozattól egyszerűen markecolás. MARKECOLÓ MAFFIA!
Én is nyitottam keletre. Orosz fesztivál:
www.youtube.com/watch?v=gGW7lLbx8kE
Jó ebédhez szól a nóta: a kedvenc ír dalom "tiszta forrásból"
www.youtube.com/watch?v=3AFRCWg_kOc
süti beállítások módosítása