Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.02.03. 08:56 Fabius

I love Putyin!

" A legnagyobb erények közé tartozik a fejemben, ha az ember tudja, hol a helye." - Orbán Viktor

putyin1_2.jpg

Mármint úgy érted, Vezérem, abban a kényszerházasságban hol a helye, amiről Lázár nertárs volt kedves informálni a közvéleményt? Mert abban a te helyedet valóban egészen pontosan kijelölték.

 

875 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr5012179344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

444.hu/2017/02/03/oroszorszagot-okolta-az-ukrajnai-harcok-kiujulasaert-az-usa-uj-ensz-nagykovete

Miközben a teknyővájó putinkával parádézott, addig az orosz szakadárok, az ukrán hadseregbe besorozott magyar fiatalokat gyilkolnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Sírnak-rínak, függönyt tépve tombolnak a liberók napjaink legnagyobb államférfija budapesti látogatása miatt. Örjöng Soros, Brüsszel, s a Varánusz.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Na mi van putyinsimogató. Megint kiengedtek?
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Mit beszélsz te?!
Napjaink legnagyobb államférfija szerinted nem Orbán Viktor????!!!!

HAZAÁRULÓ!!!!!!
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Mivan? Te őrülsz? Pedig Or bán mondta nekik, hogy húzzanak haza. Most meg vissza? Miért jó ez neked, erre élvezel?
gepnarancs.hu/2017/02/kormanyjatek-az-olaf-jelentes-korul/

"Orbánhoz „igen közel álló személy” is belekeveredhetett a négyes metró körüli visszaélésekbe"

Csodálkoznék is, ha pont a zacskóstóni és a takonyárpi maradna ki belőle.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Fabius:

Ja igen. Én már el is felejtettem, hogy én csak hazaáruló adófizető lehetek. :)
Az usa is szereti Putyint.:D

„A Krím Ukrajna része. A Krímmel kapcsolatos szankcióink addig maradnak érvényben, amíg Oroszország vissza nem adja a félsziget irányítását Ukrajnának” – mondta." az usa ENSZ nagykövete. Persze mindezek ellenére szeretnének jobb viszonyt az oroszokkal. Ezek után kérdés, hogy mit beszélt egymással Trump és Putyin. No, és ki a nagyobb szemfényvesztő, Putyin vagy Trump?
És ki a legnagyobb liba?;D

valasz.hu/vilag/trump-uj-ensz-nagykovete-el-kell-itelnem-oroszorszag-agressziv-cselekedeteit-122394
Nem tudom, hogy a 89-es nagy takarodjanak ki az oroszokból, hogy a picsába lett mostanra ez: index.hu/kulfold/2017/02/03/orbant_is_eszkozkent_hasznalja_informacios_haborujahoz_a_kreml/
index.hu/belfold/2017/02/02/momentum_beszelgetes_orosz_magyar_viszony_szakertok/
Szerintem Putyinnak megvannak azok a III/3 és hasonló jelentések, ami miatt a Fidesz és OGV gondosan keresztbe fekszik minden ügynöklista nyilvánosságra hozatali kísérletnek.
És amikor úgy érti, hogy nincs más választása, akkor elkezdik a szivárogtatást. Mást nem tudok elképzelni 2008-as OGV-s, és a 2017-es OGV-s kommunikáció 180 fokos pálfordulására.
Hol van már a "merjünk nagyok lenni"...
Olvasom, hogy a "Harcot hirdetett a Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítvány az írországi banki kilakoltatások és végrehajtások jelenlegi gyakorlata ellen. A küzdelmet az egyébként Budapesten dolgozó Marguerite Angelari vezető ügyvéd április óta Dublinban irányítja."

Elondolkodtam ezen a híren, és valahol most kezdett derengeni, miért is kellenek az unión belül egységes szabályok az élet különböző területein.

Mert ugyé volt az az eset, amikor a hajó utasai mind egy oldalra tódultak, és a hajó felborult. Nos én az uniót is ilyen hajónak látom, és ha egyik tagállam szabályai sokkal kedvezőbbek, mint a többi tagállamé - mint pl az, hogy a magyar vállalkozások a magyarországi sportegyesületeket társasági adóikból közvetenül is támogathatják - akkor mindenki itt akar - pl. a sportegyesületből - meggazdagodni. Ez időnként lehet jó, de általában rossz, mert féloldalassá teheti az unió hajóját. Tehát a lehetőségeket ki kell egyenlíteni. Csak erről sosem akar a magyar kormány ( egyik sem ) a polgároknak beszélni, így a sok tudatlan beveszi a fidesz Brüsszel elleni háborújának dumáját.
@látjátok feleim szümtükkel:
miról szól a poszt? "majdan" megtudhattyátok mi is voltvanlesz ísztjukrajná-ban... de nagyon fogtok csodálkozni

krump lee most a borzas tanácsadójától fogad el utasításokat és ordibál szerte szét a lexebb a reggeli mise volt amin nem tudott mást prédikálni mint hogy mekkora győzelmet aratott a választáson és ő a világtörténelem leg je és egyébként is imádkozzanak az Arnold -ért aki megbukott az Apprentice ben

Arnold 4 órával később egy vídejón (nem twittel) aszongya: Donald, akkó most maraggyunk abban, hogy te visszaveszed az apprentice-t én meg bevonulok a fehér házba legalább mindenki a helyére kerűl (ismert, hogy AZrnold sikeres californyai kormányzóként van nyugdíjban és csinál milliós reklámokat...krump lee -t megüti a guta amint megláttya)

brühüyyy
kkk

szóval ki tuggya miről szól a poszt?
@látjátok feleim szümtükkel:
ez most a gumicsont, mert nincs más és egyébként is netán yahúúú sikoltozik, hogy mielőtt bebörtönzik sikkasztásért még kibaszhasson az egész levantéval és a maghrebbel mert addig ő telepesezhet...és senki sem emlegeti Gázát ahol nagy gáz van meg a zsidók nukleáris arzenálja (szt nem az Arsen Wenger vezeti) amit nem szabad ismerni csak fenyegetni szabad vele

mit csinált a döbrögi a gazdájával négyszemköszt? volt szerelem is vagy csak levédiabasznád lett annak a közepe hogyan lehet meghekkelni a krump lee t

akit moszkvában nagyon szeretnek már van neki díszsírhelye a Kreml falában

brühüyyy
kkk

és ravatal is kész, szankciók az oroszok ellen? mik is azok a szankciók amitől fél ájrópa csődbe ment?
"Magyar munkaerőt egyre nehezebb találni, és meg is drágult. A munkaadóknak már azt reklámozzák, hozzanak be inkább olcsóbb és jobban dolgozó ukrán melósokat. Százezren is jöhetnek, nem csak Ukrajnából, akár Romániából, Szlovákiából is. Nekik még vonzó a 800-1000 forintos órabér."

Meg az is vonzó még nekik, hogy január 1-től december 31-ig robotolhatnak a magyar vállalkozónál. Ezzel szemben az a magyar, aki erre a munkára alkalmas lenne, kimegy az angolokhoz ( vagy bárjhová az uniuón belül ), dolgozik pl. a mezőgazdaságban egy szezonnyit, és abból az év többi részében meg is él itthon, munka nélkül. No ennyi a különbség.
@Oxica:
aszongya brexit:

We must beware of Americans bearing gifts
Ed Conway: the history of transatlantic financial deals suggests there's one winner — and it's not Britain

brühüyyy
kkk
@The Ghost Wolf: D

Nem véletlenül csahol,mint ""pnanyaló kispincsi,van annak oka bőven(
Ez riasztó. Birca elgondolkodhat rajta.

"Számos cikk és elemzés foglalkozott már azzal, hogy a rendszerváltozáskor antikommunista, de még a 2008-as grúziai háború idején is oroszellenes Orbán Viktor viszonya Moszkvával 2010-es hatalomra kerülése óta radikálisan megváltozott. A fordulópontot 2009 novembere jelentette, amikor Orbán Viktor kiutazott Szentpétervárra az Egységes Oroszország párt kongresszusára. Keskeny Ernő egykori moszkvai – hírhedten Kreml-barát – nagykövet közreműködésével az akkor még ellenzékben lévő Orbán először találkozhatott Putyinnal, akivel nagyjából 15 perces informális beszélgetést folytatott.
Máig rejtély, mi hangozhatott ott el, de Orbán Viktor és a Fidesz addig meghatározó oroszellenessége onnantól elpárolgott. A Szentpétervárról való hazaérkezése után, 2009. november 25-én az MTV Ma Reggel című műsorában Orbán szinte odaígérte a paksi atomerőmű felújítását az oroszoknak, úgy fogalmazva, hogy „az egy orosz típusú erőmű."

Többet innen: index.hu/kulfold/2017/02/03/orbant_is_eszkozkent_hasznalja_informacios_haborujahoz_a_kreml/
@látjátok feleim szümtükkel: Riasztó valóban, de kinek?

Ha jól értem moszkoVitya (meg még néhány kelet-európai sorstársa) a GRU (orosz katonai titkosszolgálat) dezinformációs háborújának ma még? nem a célja, hanem az eszköze. :-)

Levitézlett (tüzér) irányzóként úgy tudom, a célt vagy eltaláltuk, vagy nem, de az eszköz (a lövedék) rendszerint előbb mint utóbb felrobbant - megsemmisült. Hogy egy tüzérségi párbaj mennyire feleltethető meg az információs háborúnak azt nem tudom, de a "lövedék helyében" én nem lennék nyugodt. :-(
@Gábris szomszéd: te is megtalálod mindig a megfelelő témát..

Angyalka Balalajkovicska, milyen érzés elolvasni az index cikkét és egyetlenegy aprócska pillanatra megvilágosodni, hogy amatőr, semmibe nem nézett biogilisztaként állítotok elő információs humuszt az orosz trágyából, azaz szarból?

ezen picsoghatnál inkább
@The Ghost Wolf: egy velejéig korrupt besúgót szerinted nehéz zsarolni?

kopejkára pontosan tudják, mennyi pénz csurran a gázból, olajból az offshore közvetítő számlákon, plusz ugye az ügynökakták

elnézegetem ezeket a képeket a találkozóról, a szíjjártó tényleg boldog, ő konkrétan azt hiszi, végre elindulhat a kereskedőház-biznisze nagyobb léptékben is, s végre lesz egy kis pénzecskéje, de orbán boldogsága nem olyan nagyon igazi

úgy vélem, keményen meg van zsarolva, viszont nem olyan önjáró, mint Trump, akit kurvára nem érdekel, hogy előkerül-e egy pisilős video vagy nem

azt hiszem, orbán addig kacérkodott az ördöggel, amíg táncba vitte, innentől pedig nincs kiszállás
@látjátok feleim szümtükkel: ez nem riasztó, hanem üdvözlendő, mármint, hogy végre megjelennek ilyen cikkek is nálunk

a jobbikos gondolkodhat el rajta, Angyalka Vonakovics Le Penova és haverjai
@Gábris szomszéd: nem bazmeg, én nem vagyok sem usácska, nem ukránka, én magyar vagyok, aki szégyenkezik a hozzá hasonló nyelven beszélő aposztata muzsikok miatt

mi köze a kérdésednek az index cikkéhez? elárulom: a nagy semmi.
@Gábris szomszéd: itt senki nem beszél a ruszkikról, hanem konkrétan rólad, rólatok, szóval ne csúsztass.
@Gábris szomszéd:
a transgender nek tehát nem annya meg aptya volt hanem micsoda? és hogyan jön létre a sértés a transgender-ben mikor a jó édes anyukáját emlegeti valaki?

és még mit kell csinálni értük? ha fiúnak öltözik akkor a közös fiú rötyit használja és ott vagy a pisszoárt vagy leűl és sohasem derűl ki hogy ő transz ban van ha viszont van transz budi akkor aki oda bemegy az bizonyosan deklarálja hőgy transzban van

és miért olyan nagy lelki törés mindez

most majd még az epileposziásokhoz és az autistákhoz is igazodunk egyet és máris kész az agyficam

a brit parlament munka nélkűl van vagy inkább gumicsontot rág mint a valós gondokat hogy miért is sztrájkolnak a vasutasok

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: Angyalka Bábuskakismariska Muzsikov, ne terelj, a kérdés nem az, milyen érzés biogilisztát tenyészteni, azt oroszul kell megkérdezni,a kérdés az, milyen érzés orosz szarevő gilisztának lenni?

Az mondjuk nem túl nagy dicsőség, hogy Putyin pajtás annyira nem érezte szükségét megnézni a tenyészetet, hogy három percre sem húzott gumicsizmát és gimnasztyorkát egy Vonakoviccsal folytatott zdrasztvujtyéra.
@Gábris szomszéd:
nem érti, "majdan"??? vagy soha... meg a már nyugdíjas victoria nuland aki izraeli kém ként beépült a süsü külügybe hogy árcson ájrópának

én asszem most a csúti dúcsé nak igaza lett?

nem kell szeretni senkit viszont ha már akkor legalább érdekből ugye legálisan meg választva magyar head honcho nak akkor ő irányít ugyanúgy mint krump lee
Bokassa császár, Idi Amin ezek mind egyformák csak a krump lee nek nincs fekete hanem narancsszínű bőrzettye

brühüyyy
kkk
de ne mondd meg a haba kuki nak mert rögtön megharap
@látjátok feleim szümtükkel: nem, számomra egyértelműen kiderült - persze lehet, hogy tévedek - hogy ezt az embert befogták szolgának valami úton módon, a többi fideszes meg hülye, csak a baksist látja álmaiban, de orbán nem, ő fogva van.
el kell zavarni.

ugyanakkor ami valóban riasztó, legalábbis engem aggaszt, az Angyal hozzáállása, nem véletlenül gilisztázom abban a hiábavaló reményben, hogy egyszer az életben valódi választ ad.
@látjátok feleim szümtükkel: azt az eget, én sem találok spenótot a szalonnás, kecskesajtos tojás mellé, nézzétek már meg ezt a térképet, Szümtük, ilyenek lehetnétek a három szomszédos megyével egyetemben, ha pl térkő és szökőkút helyett hőszivattyús, termálvizes fűtéses fejlesztésekre költöttük volna az az irdatlan pénzmagot

https://www.google.com/maps/@36.7597377,-2.7639162,19513m/data=!3m1!1e3?hl=hu-HU
@habakuk000:

Engem nagyon aggaszt, hogy a miniszterelnökünket ( ugyan nem az enyém, hanem a fideszé, de végül is csak az országé ) más hatalom befolyásolni tudja abban, hogy mi magyarok hogyan éljünk, kivel éljünk, kinek hajbókoljunk, kinek a hátsó fertályát takarítsuk.
Csudálom, hogy a fideszt ettől jobban aggasztja a magyar civil szervezetek működése, támogatása, még akkor is, ha azt magyar állampolgárok csinálják a saját pénzüket beletéve. No ez a nagyon aggasztó. Ebből még lehet második szovjet uralom Magyarországon.
Állatbarátoknak a kedvenc halam.
Kár, hogy még sosem láttam és úgy néz ki ezen kívül máshogy nem is fogom. De azért nagyon jó fej.

index.hu/tudomany/til/2017/02/03/egy_csak_egy_hal_van_amelyik_nem_hideg_veru/
@habakuk000:

Ehelyett arra költöttek, hogy 205-ben meghírdettek valami hagyományörző pályázatot. Egy közeli teleke-öregházra nyertek is. 16. tavaszán beültették a kertet hagyományos gyümölcsfákkal ( nem kell a gyümölcs már cefrének sem a környéken ), megcsináltak egy döngölt kocsibejárót a portára, a disznóölés hagyományát biztosító házra eddig még egy fillért sem költöttek a nyertesek. Úgy sejtem nem is fognak.Ezért nem lesz soha minőségi zöldségtermesztés sem itt, sem a szomszédos megyékben.
Azt mondja egy másik megyei ismerős, hogy nem kap munkást a kertészetébe ( őszibarack ), pedig már lassan egyedül nem győzi. Kertjéről még a kaput is ellopták. Szóval itt tartunk.
""Trianon után népünk harmada Magyarország határain kívül rekedt. A kormány azonban folytatja a határokon átívelő nemzetegyesítés programját...", mondta fazekas miniszter.

Ennek tükrében érthető a Putyinhoz való dörgölődzés, és az Ukrajnával szembeni közömbösség.

Aki ezt támadja, az nem érdemes a posztjára, még akkor sem, ha az magyar civil szervezet, és a kormánytól független.

No.

hvg.hu/gazdasag/20170203_fazekas_sandor_palinkahaboru#rss
@látjátok feleim szümtükkel: https://www.google.com/maps/@36.7597377,-2.7639162,19513m/data=!3m1!1e3?hl=hu-HU
@habakuk000: kijelölöd, jobb egér, ugrás
@látjátok feleim szümtükkel: Vásárhely bojkottálja a Heinekkent székely-hollandus Új Csiki sör kedvéért

pedig simán márkahamisítás
@látjátok feleim szümtükkel:

444.hu/2017/02/03/zoldseghiany-tamadt-nagy-britanniaban

a kommentjei között találtam a térképet, ha nem tudod fölmásolni, de egyébként gugli térkép: El Ejido-t keresd:)
@Gábris szomszéd: igen, a renegátok voltak a legjobb kalózok, mert bizonyítási kényszerben szenvednek folyamatosan
@látjátok feleim szümtükkel:

"Százezren is jöhetnek, nem csak Ukrajnából, akár Romániából, Szlovákiából is. Nekik még vonzó a 800-1000 forintos órabér."

Ki mondta ezt az blődséget?

"Mennyivel kereshetnek többet a magyarok Szlovákiában?

Az utóbbi években egyre nagyobb a különbség a szlovák és a magyar bérek között. A KSH adatai alapján Magyarországon a bruttó átlagkereset 247 800 forint körül mozgott a tavalyi évben. Ezzel szemben Szlovákiában a bruttó átlagfizetés 950 euró körül van, ami átszámítva nagyjából 295 ezer forint. Azaz csak az átlagkeresetet nézve egy Szlovákiában dolgozó munkavállaló durván 47 ezerrel többet visz haza havonta.
Az autóiparban és az elektronikai iparban is érezhető különbség van a szlovák és a magyar fizetések között, a legtöbb esetben Szlovákia javára."
www.bumm.sk/belfold/2016/03/02/luxusfizetessel-csabitja-szlovakia-a-magyar-munkavallalokat
@Gábris szomszéd: ártu remélem ott integettél ruszkizászlóval, mikor putyinevtárs megérkezett, meg amikor elhúzta a csíkot!

még is csak az ikonod:)))

uploads.disquscdn.com/images/43acfb504b670630525f317ee36d20206488bd0074eb4082ef90223d99b6207b.jpg
I love Fábiusz!

Én pl. többek között azért szeretem a Varánusz Fábiuszt, mert tudja, hol a helye!
@látjátok feleim szümtükkel:

"A kormány azonban folytatja a határokon átívelő nemzetegyesítés programját.."

Elsősorban a határokon belül kellene egyesíteni a nemzetet. Amennyiben az sikerül, lehet próbálkozni nagyobb léptékben is.
@Eszter68: jól bébaszna a szentkúti búcsú, ha a kormány nemzetegyesítésében részt kéne vennünk

ez amúgy bármelyik kormányra igaz, a kormány kormányozzon, aztán a nemzet egyesül, ha úgy gondolja - vagy jön egy baromi nagy áramszünet -
" 2016-ban több, mint 8,5 milliárd (!) forint vándorolt át Magyarország északi határán, amiből alig több, mint 280 millióra írtak ki pályázatot."
www.bumm.sk/belfold/2017/02/03/kiket-tamogat-magyarorszag-szlovakiai-magyar-kultura-es-oktatas-cimen-vi-resz
@habakuk000: Miért nem a sztrítvjút linkeled?

https://www.google.com/maps/@36.7598808,-2.7598321,3a,75y,180h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1sZr7iOx7qXYWK63W4kuqwoQ!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DZr7iOx7qXYWK63W4kuqwoQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D353.91428%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656?hl=hu-HU

(Spanyol)"földi paradicsom" termesztő fólia sátor - üvegház erdő egy utcaképe, ahhoz közel ahova linked nézett (ott ahova néztél pont nem volt utcakép, ezért mentem kicsit távolabb).
@ulpius66: TIK, remélem tegnap szoptál egész nap valamelyik utcasarkon!

bár te valószínű oda voltál és vissza a gyönyörtől, hogy idejött a gazdád gazdája:))

img1.hvg.hu/image.aspx?id=d303d73c-fd62-4e92-996f-2a7c61e646b3&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e
@Oxica: "Miközben a teknyővájó putinkával parádézott, addig az orosz szakadárok, az ukrán hadseregbe besorozott magyar fiatalokat gyilkolnak."

Okszica cica-mica!

Ez egy kicsit olyan populista lett! Legutóbb ilyet a párttitkáromtól hallottam!!

Ugye te nem voltál párttitkár?

Egyébként azt meg le is hagytad, hogy abból a pénzből amit Putyin biztosítására fjordítottak "ebből pedig mennyi éhes cigány gyerek lakhatott volna jól"!
@habakuk000:

Már részt veszel benne. Ugyanis az általad/általatok befizetett adóforintokat osztogatják gavallérosan, mintha Magyarországon nem lenne szükség arra a pénzre.
Okszica cica-mica!

A kedvenc pártod kedvenc szlogene is kimaradt:
"pedig ebből a pénzből mennyi lélegeztető gépet lehetett volna venni!"
Kedves Ballibsi elvtársak!

KEZDŐDIK!!!!!

"Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentése megállapította, hogy 2005-2010 között az MSZP-SZDSZ kormányok, illetve Budapest vezetése mintegy 167 milliárd forintot lopott csak a 4-es metró építésénél.

Medgyessy Péter az internetes oldalnak úgy fogalmazott: érthetetlen, kívül esik minden racionalitáson, hogy ráhatása lett volna a szerződés megkötésére. Ezt azzal indokolta: rossz viszonyban volt Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel és az SZDSZ politikusaival is.
Medgyessy Péter szerint azért nonszensz, hogy bármi szerepe lett volna az Alstommal kötött szerződések megkötésénél, mert nem volt már miniszterelnök 2005-ben, amikor az első 4-es metróval kapcsolatos hirdetmények megjelentek, sem 2006-ban amikor az első pályázatokat kiírták.
"Politikai értelemben sem lehetett ráhatásom, hogy az Alstommal szerződjön a főváros, hiszen köztudottan rossz volt a viszonyom az akkori vezetőkkel, Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel és a szabad demokratákkal, akik Budapestet vezették."

Na, egymás torkának estek a patkányok!!!!

Megyó az biztos nem lopott, hanem szerinte a gyurcsányi, és a Demszky lopott!!!

Kíváncsian várom gyurcsányi válaszát.....
(mostmár mindjárt érthető, honnan vannak gyurcsányinak milliárdjai...)
@ulpius66: nincs ezzel semmi probléma, bíróság elé velük

politikailag pedig mi, libsik büntettünk, -főleg magunkat, mint kiderült-, emiatt lett 2/3 orbán.

no fidesznyik, most rajtatok a sor
@ulpius66:

" MSZP-SZDSZ kormányok, illetve Budapest vezetése mintegy 167 milliárd forintot lopott csak a 4-es metró építésénél"

Ha igaz is a fele sem,az akkor is csak tizenötöd része a magánnyugdíjrablásnak és alulról sem súrolja az azóta elkövetett rablásokat,alkotmányos kőccségeket(
@ulpius66: "167 milliárd forintot lopott csak a 4-es metró építésénél."

Érdekes, hogy még is kevesebb, mint a felét kérik vissza. Hogyisvanez?
@ulpius66: "Ez egy kicsit olyan populista lett! Legutóbb ilyet a párttitkáromtól hallottam!!"

Nem is tudtam, hoyg az Or bán egy párttitkár . Kösz, hogy felvilágosítod itt a népet.
@gazoló: nyilván igaz, hogyne lenne az, loptak azok, mint a tolvaj szarka, azon versenyezni, ki lopott kevesebbet ugyanolyan szánalmas, mint Angyalka Pópácska usácska is csúnyaságot csinál mentegetőzése
@gazoló: ez egy kibaszott féreg, ne húzd fel magad rajta.

inkább ezen:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/33057.w-800.h0.q100.jpg
haba linkjére egy gugli térkép jön be, , rdos linkje meg nem található.:D
@látjátok feleim szümtükkel: a gugli térképen lelkesedtem, a fehérség sz nem hó, hanem fóliák tömkelege
@habakuk000: azé abban van különbség, hogy a geciéknél ez az ideológiájuk lényege.

ráadásul, azé lett leváltva a balos banda, hogy vége legyen a lopásnak. nem azért, hogy mennyiségi és minőségi ugrást hajcson végre ez a maffiabanda.
@taga20: nem abban van különbség, hanem abban, hogy a másikok nem akartak önkényuralmat, nem akartak Óceániát, nem akartak saját képre formált alkotmányt, nem akarták megszüntetni a fékek-egyensúlyok rendszerét, nem akartak a szövetségi rendszereink árulói lenni, folytathatnám

az viszont jó válasz, hogy igen, azért lettek elhajtva, hogy vége legyen a lopásnak
@habakuk000: "az viszont jó válasz, hogy igen, azért lettek elhajtva, hogy vége legyen a lopásnak"

Figyusz!

Eddig nem az volt a ballibsi mantra, hogy jöjjenek vissza a szocik+DK, mert a Fidesz annyit, de annyit lop.....míg ők nem loptak!!!

Hogyan lettek volna emiatt elhajtva a ballibsik 2010-ben + 2014-ben, ha most derült ki hogy mennyit loptak????
@ulpius66: mi lenne, ha kussolnál droid?
Most mán csak azt mondja meg nekem valaki, hogy ezek után mért kéne bárkinek is az MSZP-re, vagy az SZDSZ utódpártokra szavaznia?
@habakuk000: "nem abban van különbség,"

pontosabban: nem CSAK abban van különbség.

a többiben tök igazad van.

u.i.: és te is látod, hogy jön egy ilyen faszkalap ulpius666 droid, és neki teccik. broáf
@habakuk000:

Nincs vitánk aki lopott vádolja meg FÜGGETLEN ügyészség és ítélje el független bíróság!
@ulpius66: nem, senki nem mondta, hogy nem loptak,

abban van igazságod, hogy sokszor mondják azt, hogy kevesebbet loptak, ez, mint láthatod följebb, számomra baromság, nem érdem

viszont a sok süket ballibsi büntetett, mert nem szavazott a lopósokra

szerinted a 2 milla fideszbirka mikor fogja megbüntetni a Putyinkakásszájú főnit?
@ulpius66:

Mondott itt valaki olyat, hogy azokra, vagy bárkire kell szavazni? Álmodss nyomorult.
@taga20: opsz)

Szólhattál volna,hogy felkavaró képek!
Wazz feljebb ment az amúgy is magas vérnyomásom))
@habakuk000:

Nekem csak térkép volt, azon egy darab fólia nem látszott.
@Gábris szomszéd: azé valld be!
könnyes lett a szemed mikor megláttad putyinkágébésevtársat a sajtótájékoztatón:)

haver, ez a féreg úgy jár ide, mintha mi valamelyik orosz szocialista köztársaság lennék.
@látjátok feleim szümtükkel:

ez a pótcselekvés ugyanazt a szöveget nyomja a fülkeforr. óta.)))))
@gazoló:

Ammán nagy baj, ha csak a vérnyomásod ment feljebb.:(
@Gábris szomszéd: ne keverd a békét akarókat és háborút ellenzőket a ti szándékos, ellenséges, az ellenség által irányított s az ő érdekeit szolgáló cselekményeitekkel

te a hazádat, a népedet, és a népednek milliárdnyi pénzt, védelmet, demokráciát valamilyen szinten biztosító szövetségeseidet árulod el

röhögsz rajta Angyal, de ez nem röhejes, hanem hányinger, fasz se érti, miért állok veled szóba, amikor elhányom magam a sunyiságodtól
@látjátok feleim szümtükkel: basszus Szümtük, állítsd át műholdas képre, bal alsó sarok, kiskocka műhold:)
@látjátok feleim szümtükkel: mit csináljon szegény, ha baj van a pályinkalovagsággal, oda is beette a fene a sorosbérencséget
@látjátok feleim szümtükkel:

A többit nem látom a pocakomtól))
Miva.. mindenki megbolondult már,kis napsütéstül?)
@látjátok feleim szümtükkel: Valamiért a hosszú linket a blogmotor nem veszi be. :-(

Jelöld ki a linkem az elejétől a végéig, majd Ctrl + C-vel vágólapra rakva, majd a címsorba illesztve Ctrl + V-vel kapod meg a fóliasátrat. Ha binyiklist is látsz, akkor sikerült. A címsor az, ahol "varanus.blog.hu..." is van. Sok sikert.
@taga20: kinn volt az Andrássy - Bajcsy sarkon szír zászlót lobogtatni
@gazoló:

Nyugalom! )))

Farkas Árpád: Simogatás

Ha a szavak bennünk néha elégnek,
tovább süt,
simogat,
duruzsol
a kéz.

Halk áramlásban nyugalom lakik.
Kibontja ujjaim -
tenyerem szirmait,
s míg arcodat puhán
átlengi valami virág -
átveszi kezem minden hangulatát.

Az eddig tapintott dolgok
most bőröm alatt égnek,
az eddig simogatott arcok
most arcodhoz érnek,
s mert eddig embert is bántott már e kéz,
- most arcodhoz ér, s önmagába néz.

Ha már a szavak bennünk néha elégnek,
nagyon kell érezd,
hogy süt,
simogat,
duruzsol
a kéz.
@taga20: A jobb szélső büntiben van? Csak azért kérdem, mert nem jutott neki "lábtörlő". :-)
"A 4-es metró 452 milliárd forintból készült el, 332 milliárddal többért, mint ahogy annak költségét 1996-ban a megvalósíthatósági tanulmány megjelölte."

2004-ben indult az építkezés 2008-as befejezési határidővel, majd 2007-ben módosították a befejezési határidőt 2010-re.

Végülis az MSZP-SZDSZ kormányok, és Budapest vezetése alatt sohasem készült el a metró.

Mostmár az okát is tudjuk: a ballibsik a 452 milliárdos bekerülési költségből 167 milliárdot elloptak.
@gazoló: Eszter után szabadon, nyugalom:

Jöjj hölgyem, jöjj, és vetkőzz le velem,
Vágy kínoz mikor nem szeretkezem.
Mint harcos, ha ellenségére talál,
Lándzsám megfájdul, mert nem döf csak áll.

Öved délkörét oldozd meg hamar,
Minden tájnál szebb földet takar.
Pruszlidat vesd le, olyan feszesen,
Tapad, más nem lát bele, de nekem

Hadd suttogja a susogó selyem
Esése, hogy most lefekszel velem.
Fűződre régtől féltékeny vagyok,
De megnyugtató mikor kikapcsolod.

Oly szép vagy, ha ruhád leengeded,
Kibukkanó nap nyári kert felett.
Cipődet rúgd le, várja lágy
Talpadat nászi templomunk az ágy.

Engedd szabaddá szeretőd kezét,
Hadd nyúljon alád, mögéd és közéd.
Amerikám! frissen fölfedezett
Földem melyet bejárok, s fölfedek.

Aranybányám, országom, hol mohó
Kényúr vagyok, egyeduralkodó.
S boldog pionír, miközben sötét
Kincseskamrádon ujjam a pöcsét.

A lélek úgy teljes, ha testtelen,
A test akkor egész, ha meztelen.
Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
Mintha Atlanta kincseket hajít.

Csak bolond férfi szeme ottragad,
Gyöngyön, gyémánton, mert azt látja csak,
Ami képkeret, könyvön díszkötés,
Amatőr-öröm. De ennyi kevés.

Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell
A szeretőnek a nő teste kell.
A bűn nem bűn és itt nem incseleg
Az ördög sem. Engedd le ingedet.

Tárd szét magad, ne félj tőlem, ahogy
Föléd hajolok, gondold: bábád vagyok.
Meztelenül is gondoskodom rólad,
Vagy nem elég egy férfi takarónak?

A lélek úgy teljes, ha testtelen
A test akkor egész, ha meztelen.
Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
Mintha Atlanta kincseket hajít.

Csak bolond férfi szeme....

Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell,
A szeretőnek a nő teste kell.
Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell,
A szeretőnek a nő teste kell.
@ulpius66: Ki mondja itt hogy a cocik jöjjenek vissza? Amúgy addig amíg ki nem derül, maradjunk abban, hogy az egyik többet lopott mint a másik. :-( Meg abban, hogy "egy brancs maguk".

"Börtönőr: A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja! Na mit romantikázik itt? Tűnjön el, mert még dühbe gurulok!"

hu.wikiquote.org/wiki/A_tan%C3%BA
@Gábris szomszéd: kemény az élet mi?
itt van az istened, és te nem tucc leborulni a lábai elé:)
@Gábris szomszéd: engem ne próbáljon egy szarmócsing meghazudtolni

majd ha elhatárolódtok Kovács ügynöktől, a hídfő.ru-tól s a többi mocsoktól, akkor emberként beszélek veled, addig csak biogilisztaként
@ulpius66:

Mennyi is lesz a vizes világbajnokság a tervezetthez képest? Ugye nem komolytalankodunk?
@rdos: te miket észre nem veszel!:)

azé valld be, te is megbüntetnéd őket. ha mással nem, ako előadnál nekik valami hóbortos teóriát a felfázásról:))
@habakuk000: el tudom róla képzelni:)

sőt, még egy kis táblácskát is, hogy roszatom jóatom:))
@rdos: A Ctrl + V után még kell ütni egy enter-t is.
@Gábris szomszéd: évtizedek óta (sajnos) dolgozom oroszokkal. ismerem őket.

attól tartok, ti nem.

az pedig véleményem szerint bebizonyosodott, hogy már orbán is ismeri őket, s ennek olyan nagyon nem is örül

attól meg értelmesebbnek gondollak, hogy ha azon viccelődök, hogy kinn voltál a szír performansznál, te komolyan veszed és megsértődsz.

kivéve, ha valóban kinn voltál, de akkor ez öngól:)
@Gábris szomszéd: ártu, te a gyíkon majd minden nap az "Andrássy - Bajcsy sarkon szír zászlótlobogtatva" vagy
itt.

és még büszke is vagy rá! asztán jön stirlic, és ajánlgatja az oroszkrémtortáját, de mindenki vágja, hogy oroszrulett az az ócskaság, amit ránk akar sózni:))
@rdos: @habakuk000: sikerült.

Felénk is van, de sokkal kisebbek, és most panaszkodnak, hogy januárban a gatyájuk is ráment a fűtésre, ezért drága lesz a saláta.
@látjátok feleim szümtükkel: "Mennyi is lesz a vizes világbajnokság a tervezetthez képest? Ugye nem komolytalankodunk?"

Látomásos!

Ne hergelj!

LÁTOD! MAGYARORSZÁG ERŐSÖDIK!!!!

Nincs az a költségnövekedés, amit az erősödő Magyarország ne bírna előteremteni!!!

JÖHET AZ OLIMPIA!!!

KERÜL, AMIBE KERÜL!!!!

MAGYARORSZÁG ERŐSÖDIK!!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!
@Gábris szomszéd: azé putyinevtársat jobban, valld be!:)

ne tarcsd benn az érzéseidet, me rámegy az egészségedre!:))
@ulpius66:

Most már vegyél be valamit, mert kezd elhatalmasodni rajtad a roham! ))))
@habakuk000:

Fuj! Perverz!
10 előtt nem vetkőzünk! )))
@taga20: egyébként ilyen vadmarhák vagyunk:) emlékszem, a kezdetekben jött hozzánk egy partner vendégségbe, az akkor még létező konkurrencia a repülőtéren próbálta átcsábítani magukhoz őket.:)
tök vicces szituk voltak, úgyhogy nagyon el tudom képzelni Angyal és Vona arcát, látva, hogy itt az orosz isten, s nem férnek a közelébe:)

tőlünk 6-7 kilo km-re nem olaszok, lengyelek, románok voltak a versenyzők, azokkal meg lehetett állapodni, hanem a magyar barmok, akik habozás nélkül rádígértek, ahelyett, hogy mi egyeztünk volna meg
@habakuk000:
mitől védenek? csak nem akar megtámadni valaki? és milyen milliárdokkal, hol vannak azok a milliárdok?

mert én a süsüékkel kapcsolatban csak aszt hallom, hogy ők megtámadták, lerohanták, kiírtották, lebombászták, felégették...és közben sok pénzet raboltak

és ki ellen és hogyan csak nem a gittegyletük ami drága és madárijesztő

brühüyyy
kkk

mindahányszor orosz csizmák akkor a kedves barátaid eladtak nekik mmint romlott pálpusztait és még ki is röhögtek

imádnivalóan bájosak és kedvesek
@habakuk000:

DDD

Hááát ez jobb téma,mint a négyes metró,a közös bennük,hogy az is állt egy jó ideig))

......

Mondom én,hogy lopakszik a tavasz..dgdafsz)
Persze, mán írom is megelőzve benneteket...

Korrupció, a Fidesz lop, csal, hazudik, lerohadt az oktatás, lerobbant kórházak, éheznek a szegény cigány gyerekek, stb, stb mehet napestig!!!

Persze a demokrácia úgy müxik, hogy megválasztják a Parlamentet, és a Parlament elfogadja az ország költségvetését.

Ha azt akarjátok, hogy ne legyen ennyi mocskosság, akkor kérlek nyerjetek mán végre egy választást is...ne csak folyton pofázzatok!!!!
@Eszter68: :)))

tudod néha mellé ülök a vécének, és felmegy bennem a pumpa:)

copirájt lárpullár:)))
@látjátok feleim szümtükkel: drága is, egy kis zacskó spenót 900 ft, láttad a műholdképet is? mondjuk Csongrá
@Eszter68: "Most már vegyél be valamit, mert kezd elhatalmasodni rajtad a roham! ))))"

Eszterkécske!

Aztán orvosnak tetszik lenni, vagy pszihológusnak???

Vagy egyszerűen egy ballibsit tisztelhetünk önben, aki természetesen mindenhez ért......másszóval kiválóan tud össze-vissza hazudozni....
@Eszter68: dehogynem, tízkor nem érünk rá, kutyákkal járjuk a várost

amúgy is csak figyelemfelhívás egészséges életmódra, mert aggódtam gazoló vérnyomásáért
@látjátok feleim szümtükkel: Örülök neki. Amúgy a vicc az, hogy a fólia sátor fűtéséhez nem is kell termál víz. Elég hozzá a talajvíz is, de kettős fóliasátor kell hozzá. A két fólia közé permetezve a talajvizet, mínusz húsz Celsiusig nem fagy el. Erdélyi ötlet, ha érdekel küldöm a linket.
@habakuk000: @látjátok feleim szümtükkel:

Beszéltek itt 'zőccségeket,nem hogy maradnátok inkább tízig,22:01-kor le lesz dobva a textil)
@ulpius66: ebben is van igazságod, kérdés harmadszor ma: a 2milla fideszbirka fog büntetni, mint 7 éve a sok balfasz ballibsi?
@Gábris szomszéd:

Tudom, nehéz számodra a mai nap. Tegnap kékebb volt az ég és szikrázóbban sütött a nap.
Örömlángok égtek a szívedben, mert itt volt a Nagy Ő.
Ma ismét több száz kilométer választ el tőle.
Egy újabb évet kell várni az eljövetelre.
@habakuk000: "kérdés harmadszor ma: a 2milla fideszbirka fog büntetni, mint 7 éve a sok balfasz ballibsi?"

Habakuk trió!

AHA!

A 2 millió fideszbirka 2018-ban is harmadjára megbünteti a sok balfasz ballibsit!!!!!!!!!!!!!!!
@Gábris szomszéd: háborus bűnöket követtek el orosz katonák afganisztánban, meg magyarországon is, meg az egész keleti blokkban 40 évig.

az a szar ami ma van, aszt a kibaszott ruszkiknak köszönhetjük.

ausztriából kitakarodtak 55-ben. gondolom látod a különbséget?

kórházakat a turha putyinbandád is lebombázott mostanában, sőt a maláj gépet is leszedték. csak a redvás ruszkik annyira tökösek, hogy mindig másra tolják a saját piszkukat.

lásd. a katyinierdőt!

mi lenne, ha leakadnál a ruszkifaszról?
@Gábris szomszéd: na most ottan vagy egy csöppecskét eltévedve, hogy nagy ívben nem érdekel ámerika, engem Európa érdekel. Hétszáz év óta először van lehetőségünk, hogy a kontinens élmezőnyéhez tartozzunk, nem nagyon szeretnék ismét a perifériára, gyepűállamnak visszazuhanni
@ulpius66:

Le is szoptad nyelni a főnijét?))
@Eszter68: kettőt, jövőre a geci megy a kremlbe:)
@gazoló: szerintem gargalizál vala, asztán bekeni a testét:)

fujjjjj! ez má nekem is durva:))
@ulpius66: :) én is így gondolom, a kétmilla az akkor is kétmilla, ha a magasságos egyenként kakecolja fényességes segge nemes termékével szájba az ujjongó birkanép kiállításra érdemes egyedeit

én csíplek, derűt hozol e ködös tájékra
Habakuk trió!

Magad írtad: fideszbirka.

Egy birkától mért várod, hogy megvilágosodjon?

AZAZ MENTHETETLENEK VAGYTOK!!!! EZEK A BIRKÁK MINDIG A FIDESZRE FOGNAK SZAVAZNI!!!!!!!!!

A meg mán csak hab a tortán, hogy 10-15 év, max. 3 választási ciklus és az MSZP-DK szavazói kihalnak.
Mindegyik közvéleménykutató kimérte, hogy a 65+ között a legtöbb a ballibsi szavazó.....

Tudod a biológia kemény dolog.....
(a 30 év alattiak között az MSZP támogatottsága nem éri el az 5%-ot.......néhány törtető hülyegyereken kívül senki sem szavaz rájuk.......)
@ulpius66:

"Aztán orvosnak tetszik lenni, vagy pszihológusnak???"

Gyógypedagógus és ápoló.
@Gábris szomszéd: a hájpolás a te műfajod.
mi lipsik utáljuk, mint a szart a putyin és geci féle szar alakokat.

viszont szénné kritizáljuk a mi világunkat is, ha okot adnak rá.

eszt a labanc, török, mongol faszságot, má kábé százszor elsütötted. kibaszott gyerekes.

arra válaszojj, hogy ha 55-ben kitakarodnak a tetvek innen is, milyen világunk lenne?!
@habakuk000:

Ha már kutyálkodni mész..te is így biccentesz neki?)

coub.com/view/rlsrs

Nem tudok vele betelni)
@habakuk000:

"tízkor nem érünk rá, kutyákkal járjuk a várost"

Polgárőr vagy?
@Gábris szomszéd: nyugodtan lehet cáfolni, ott a sok táblázat, lehet leszűrni más következtetéseket, nincs megtiltva,

az oroszok érdeke gyenge Európa, azaz gyenge európai állampolgár, azaz gyenge Eszter, gyenge taga, gazoló, Szümtük, rdos, gyenge te és én

ha te az oroszok gilisztácskája vagy, akkor te is ezt akarod.

ettől még Amerika külpolitikai doktrínája Reagen óta egy kalap fosóka szilvát nem ér, ocsmány, undorító, gusztustalan világcsendőri viselkedés.
a belső állapotait meg egyáltalán nem ismerem, arról nem tudok mit mondani.
@Gábris szomszéd: az milyen szép, mikor angyal és az antikrisztus 666, egymásék lesznek:)))
@Eszter68: akár lehetnék is, amennyit császkálok velük esténként, este már tök jó, kevesen vannak, s most a fehér hóval szép volt erősen
legjobb a vasárnap este, akkor gyakorlatilag teljesen üres, a péntek az bulinap, a szombat már nem olyan nagyon, pénteket az egyik kutya kedveli nagyon, bezsebel minimum húsz harminc simogatást a szórakozó fiataloktól

várom már a tavaszt, hogy húzzunk ki a faluba, akkor legfeljebb őzzel vagy fácánnal tallkozunk
@habakuk000: és a járdán se kell a hóba ugranod a kutyákkal, ha szembe jön valaki:)
@gazoló: most bicebóca vagyok, fekszem a másik bicebócával, természetesen szétnyílt a sebe, összegányolták, de legalább az ütőere nem pattant el

megyei jogú város, hétvégén ügyelet Budapest legközelebb, 130 km
@habakuk000:

Haciendád is van????
Te kis burzsuj!
@gazoló:

ulpius vagy haba?
mert azé' nem mindegy!
@Gábris szomszéd: bazmeg te konkrétan hülye vagy? attól, hogy másnak sem érdeke, nem változik semmi

ráadásul nato tagok is vagyunk, hálaisten Horn és a szocik voltak olyan értelmesek és bátrak, hogy meglépték
@rdos:

Ez régi módszer, valamikor a kádárizmusban már alkalmazták.
@Eszter68: nem egészen egyértelműen a burzsuj szó csúszna ki a szádon véleményem szerint, ha meglátnád a portát:)
@gazoló:

Mellik kiptából szalajtották?

Ulpi egyébként úgy csinál, mintha a békamenet nem öregedne, nem fogyna természetes úton.
@taga20: három ló szokott időnként, amikor elszabadulnak, s rájuk öt percre a szomszéd átkozódva, hogy azok a kurva lovak megint elszöktek:)

egyszer próbáltam elkapni őket, de rohadt nagy állat egy ló, nem jött össze

mondjuk szépek, meg kell hagyni
@habakuk000:

Jobbulást neki(

Parabolaantennával jár?
........

@Eszter68:

Naagy "haciendája van ,ilyen orjási fakkal:))

kepkezelo.com/images/6gcbka0tdaeqtw80jcvg.jpg
@Gábris szomszéd: angyal, az volt ma má, hogy a kurvaanyád?

ezeket a faszságokat, mond a jobbikos haverjaidnak!

válaszolj arra a kérdésemre! hogy ha 55-ben eltakarodik a ruszki mocsok innen, akkor szerinted hol tartana az ország ma?

szerinted itt parádézna putyinevtárs rendszeresen?
@habakuk000:

Nem hülye, csak elég "zilált" az értékrendje. Általában vidáman kommunistázik, de Putyin kgb-s/vagyis kommunista/ múltja nem zavarja.
@gazoló: tényleg jön a tavasz:)

nem, kötözzük naponta többször, kinn úgyis átnedvesedik a hóban, bár, ha holnap sütne, csak a jég maradna meg
@látjátok feleim szümtükkel: D

Megboldogult Lugosi Béla hozzá képest egy pirispozsgás nyolcéves koszorúslány)

reflektorium.files.wordpress.com/2010/09/dracula_lugosi_portre1.jpg
@Gábris szomszéd:- értetlen kép -, mondom attól, hogy amerika érdeke mi, én nem szeretnék orosz gyarmat lenni

s leszel szíves nem elkezdeni, hogy bezzeg amerikai meg multi, mert nem Európa nem gyarmat

föl kéne tudni odáig nőni, hogy nem kell nekünk okvetlenül szolgáknak lenni
@gazoló: Pernye,leszokta!!!
Úgy van vele"Ha máán lúd legyen"kövér":DDD
@látjátok feleim szümtükkel: sok hűhó semmiért, rengeteg fölöslegesen elégetett kerozin egy csöpp biccentésért

több értelme nem volt
@ulpius66: "Nincs az a költségnövekedés, amit az erősödő Magyarország ne bírna előteremteni!!!"

Értem már, ezért kell időnként alkotmányos kőccséget is fizetni, mert Magyarország erősödik.

Egyébként meg ne terelj, te birka vagy nem Juhász.
Mi van a költségek elszállásával? Szociknál lopás, csalás és sikkasztás, most meg bocsánatos tévedés, he? Erre miért nem válaszoltál?

Mellesleg ha erősödünk, miért kell több százezer gyereknek napi háromszori étkezést biztosítani? Azon gondolkodtál már, hogy ezeknek a szülei mit esznek naponta, és hányszor? He?
@ornagy50:

D "Ha máán lúd legyen"kövér"

Jó estét Őrnagyom,egyetértek,de legalább házmesterlacát kihagyhattad volna volna,de szerintem mindenkivel pipázgat)
@habakuk000:

Azért szerintem a hereszorítón csavartak egyet.
Itt már nincs hó csak ahol kupacba volt, és a víz is leszivárgott ma.
@látjátok feleim szümtükkel: igen, nagyon úgy néz ki a testbeszédekből, néztem tegnap egyenesben

süsd meg, de régen volt már, amikor a sorok között olvastunk
@Gábris szomszéd: "Csendben megsúgom, hogy a ruszkik nem akarnak senkit gyarmattá tenni."

és bazdmeg, eszt megsúgta neked putyinevtárs?

és azt is megsúgta, hogy nem akarta annektálni a krimet. és most kelet-ukrajnát. asztán jön a baltikum, utána finnország, asztán mi?

mi leszünk a legvidámabb gaszprombarakk?

elmész te a tetves picsába!
@gazoló: Méé nem mindegy,hogy mi"dől a szájából"?!?!?!:)))
@Gábris szomszéd: ok Balalajka Angyalovics Galagonya, föltetted a koronát az estére, mára már hanyagolhatsz, szép estét
@taga20: látod, csak volt értelme kinn dekkolni az Andrássy sarkán, megsúgta neki, kihajolt az ablakon s megsúgta
Segíccség! Akinek nincs éreccségije, annak már nem is lehet esze? Miknemvannak.

Van ( volt? ) egy magyar fickó, akinek csak éreccségije van, és a világon ő tudja legjobban a gömb geometriát. Ezt a fiam mondta, aki elment meghallgatni a másik egyetemre az előadását.
@habakuk000: viccet félretéve, szerinted vannak ilyen emberek(persze van dögivel), mint angyal?

akiknek merkel idióta, putyin meg a nonpluszultra.

persze ezek a tökös arcok, németországban, franciaországban, kanadában élnek és nem oroszországban és környékén.
@Gábris szomszéd: "Azt megsúgták, hogy az amcsik szerint népszavazás nélkül is lehetett koszovó "független", de a Krím a többség akaratából nem dönthet saját sorsáról?"

albánia nem rohanta le koszovót, a ruszkik igen a krímet.

"Megsúgnák neked mi lenne ha az oroszok is elkezdenének az USA szomszédságában katonai bázisokat létrehozni?"

ha lenne hozzá pénzük megtennék, csak az a bajuk, hogy az olaj ára leesett. más értelmes dolgot nem termelnek. ja fegyvereket tudnak gyártani!

"Te megsúgod nekem, hogy amit az amerikaiaknak szabad a világban, azt más országoknak miért nem szabad?"

te megsúgod nekem, hogy a mi országunk egy katonai tömb része, egy gazdasági tömb része, ako mi a kibaszott faszért szopsz egy olyan gecit, aki 40 évig a vérünk szívta, és paks kettővel még negyven évig fogja!

hülye vagy bákszi, hogy egy klásszikust idézzek.
Na, kitört a hüjeség. Az éretségi nélküli politikus ne akarjon szakpoziciót magának, mint pl. a nav vezér. Ha meg akar, akkor fogja be a száját, és hagyja a dagadt ruhát a mosónőre.
@Gábris szomszéd: "A németek képesek lennének egy Merkelnél is idiótábbat kancellárrá választani :)"

akkor ez mi volt, te anyaszomorító?
@Gábris szomszéd: Egy magyar embernek miért "fáj" az ha a szojvet, ma már csak orosz birodalmat egyre jobban megközelítik az amik? Csak azért bátorkodtam felvetni kérdésemet, mert az orosz medvétől nem kicsit több "pofont" kaptunk eddigi történelmünk során mint az amiktól.

Egyetlen logikus magyarázatot látok rá, azt, ha orosz rúbelben kapja a fizetését. :-( Más logikus magyarázatot tudsz rá adni?
@rdos: ez most nagyon patent volt haver, de szerintem a rubel rövid ú:)))
@taga20:

Nem védeném angyalt,mert az olyan mintha egy jehovát akarnál sátánhitre téríteni.

"40 évig a vérünk szívta"

Nem lehet összemosni azt a mostanival..A Paks2 az áll,de Putyin tuggyukki országlása messze nem azonos azzal ami korábban ott volt!
Rá inkább a cár a megfelelő terminus!
Ja és az a vérszívás(összes mocska ellenére) sem volt olyan sötét,mint amilyenre most az áltörténészek próbálják festeni!
@taga20: Igazad lehet, be is piros hullámozta, most hogy lecsekkeltem. :-) Javítom is.

Egyetlen logikus magyarázatot látok rá, azt, ha orosz rubelben kapja a fizetését. :-(

De ha most kitanálod hogy rossz helyen vannak a vesszők, akkor teli tüdővel foglak lenyelvtannácizni. :-)
@gazoló: tezsvérem respektálom a jó szívedet.

"A Paks2 az áll,de Putyin tuggyukki országlása messze nem azonos azzal ami korábban ott volt!"

"Ja és az a vérszívás(összes mocska ellenére) sem volt olyan sötét,mint amilyenre most az áltörténészek próbálják festeni!"

de viszont itt érzek egy kis ellenmondást, a két egymás után követő mondatodban.

de vegyük sorba! putyin egy kibaszott despota, aki ha nem lenne annyi természeti kincs szibériában, ako egy kibaszott ügynök lenne egy sivár országban.

dvá! a rendszerváltás előtti rencer nem azé volt sötét, me az áltörténészek festik, hanem me az volt.

iszol te rendesen?:))))
@látjátok feleim szümtükkel: azt írja a mai és-ben Kovács főszerkesztő sok egyéb mellett, hogy orbán három órát alszik naponta s elfáradt.

lehet. nehéz is lehet egyedül megoldani a nép jobbsorsának gondjait,
főleg úgy, hogy ilyen überokos brigád veszi körbe, akik helyett is dolgoznia kell

ma kidőltem, belepillantottam a tv híradóba, a Miskolci Egyetemen Csöbör Kati osztja az észt, papírból kipuskázva az új általa bejelentett tanszék nevét.

ez azért nagyon szép, ez szebb, mint a Schulz kancellárjelöltsége.
@rdos: á dehogy teszek ilyet. ugatom a grammatikát, a ló nézet be a gyerekszobámba:)

de a francianevelőnőm mindig aszt mondta, hogy hogy előtt mindig vesszőt kell tenni.

u.i.: ne rám legyél mérges! senki nem tehet a szocializációjáról:)))
@taga20: Angyal adott esetben két hét múlva habozás nélkül fog büdösputyinizni és drágamerkelkedveskancellárasszonyomozni, ha megváltozik a széljárás.

de van egy nagy csomó ember, akinek a karizmatikus, az erős, a macsó politikus az ideálja, s nem nagyon foglalkozik azzal, milyen elveket is képvisel, ezeket viszont kurva egyszerű megvezetni.

Nem beszélve arról, hogy Putyin egy "vadkeletbe" fulladt jelcini oroszországot vett át, s valamilyen szinten - na nem olcsó áron - megfékezte az anarchiát, mint nálunk Csák Mátéékat Caroberto, csak az a különbség, hogy Caroberto Anju volt, hozta be hozzánk a civilizáltabb nyugati kultúrát, Putyin meg kgb iskolát végzett orosz, aki a becsontosodott ortodox kommunista iskolát járta ki, nem tudta nyugatosítani az oroszokat.

Szóval Széles Gáborra utalva, nem Nagy Péter útját járja, hanem a bojárokét.
@taga20:

"de vegyük sorba! putyin egy kibaszott despota, aki ha nem lenne annyi természeti kincs szibériában, ako egy kibaszott ügynök lenne egy sivár országban."

-De van és jól bánik vele.
-Valljuk be,a szerencsétlen sokat szenvedett orosz népnek kevesebbszer volt az,hogy viszonylagos ottani szemmel mért jólét fele kacsintgathat!
Persze minden viszonylagos és ott a szegénység sem a mi fogalmaink szerinti volt a történelem folyamán.
Szóval nem akarom mennyekbe küldeni,de az orosz 'cáratyuskát jól hozza!

Ismered a viccet(alaphelyzetet) mi a különbség a magyar és az orosz szegénység között?

-magyari szegénység:paprikáskrumli

-orosz szegénység: pókhálós wclyuk(

Egyébdolgaiból nem egészen menti föl,de majd a történeleem ezt megítéli.

Te sajnos csípőből tüzelsz ezekre,bár nem éltél eleget(én sem) abban az érában.
@habakuk000: igazad van sok mindenben, csak itt a neten nem lehet cizellálni a mondandómat, me nem vevő senki rá.

természetesen tudom, hogy semmi sem oly egyszerű, mint ahogy sokan előadják itt, persze én is:)
@Eszter68:

Tízelőttnemvetkőzünk Eszter merre vagy ?)

Azért,hogy előbújjál,pici versike némi 'filozófijai felhanggal)

..........

Petri György

A KUKKOLÓ ÉJI DALA

Végigvizsgáltam a kis
sportkukkeroddal a még
világos ablakok
mögötti világokat
a szomszéd házban.
Igazad van, sehol se basznak.
Mi itt nem baszunk.
Dugom is el a rémült hernyót.
Akár a szomszéd házban is lehetnénk.
Jóllehet ha az (innen nézvést)
szomszéd házban lennénk,
akkor te bugyirózsaszín bugyikat
áztatnál kék műanyag lavórban,
én meg tréningalsóban, atlétában
ellenőrizném a kaktuszokat.
És nem lennének ilyen gondolataim.
Mi volnánk az ország.
@taga20:
gyógyíthatatlanul hülye vagy
menny esztergálni az talán

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: A 2.vh.alatti tagák és habák miatt fáj neked Oroszország befolyási övezetének a csökkenése? Ennek se füle, se farka.

Te figyi! Tőlem aztán nem áll távol a historizálás, de nem kéne visszamenni a Kievi Rusz-ig?

Másikra. "Nem értem miért fájtak az amcsiknak a kubai orosz rakéták". Csókoltatlak.

Téged kérdeztelek hogy Neked miért fáj az ha az oroszok még tovább szorulnak vissza?
@gazoló: nem bánik jól vele, mert ebből a rengeteg pénzből huszonhárom szilíciumvölgyet kellett volna csinálnia

Nazarbejev 50-szer jobban sáfárkodik a forrásaival
@Gábris szomszéd: "De az is csak azért jöhetett létre, mert a háború előtti tagák meg habák nem elég vehemensen támadták az akkor katonai szövetségünket és szálltak síkra a békéért így sajnos hadbaléptünk a háborúba a ruszkik ellen. "

a zsidók meg a haláltáborokért felelősek?

angyal, szerintem mára tedd el magad, me ma az átlag féreg lelkivilágod alatt teljesítesz.

döbbenetes, hogy mekkora fasz vagy!
@Gábris szomszéd: te ájtatoskodó fasz, azt hiszed már mindenki elfelejtette a hős szőke germán katonás képeidet?

a mai mutatványoddal saját magadat köpöd le, nem zavar?
@habakuk000:

Lehet hogy fog is,de van az a mondás a"gúzsba kötve táncolásról(
Említettem a viszonylagosságot.
A te logikád szerint nekünk már etetnünk kéne a világot és solarikaruszokkal és TGV-kel kellene száguldoznunk a rencerváltás óta eltelt lehetőségek közepette)
@gazoló:
kezgyük a végén.

"Te sajnos csípőből tüzelsz ezekre,bár nem éltél eleget(én sem) abban az érában."

pont eleget éltem abban az érában, ötödikben már oroszul kellett tanulnunk. nem angolul bakker, hanem muzsikul.

én emlékszem, mikor hétfőn nem volt adás, banán narancs pult alól karácsonytájékán, és trabant öt év várakozás után, stb.

és emlékszem, hogy kuss volt a nevünk, ha valami politikai dologról akartunk dumálni, meg csernobilról is hány napra rá ejtettek szót az evtársak, és sorolhatnám napestig.

én elhiszem, hogy a muzsikoknak jó putyincárevics, de én nem szeretném. gondolom nem gond?:)
@habakuk000:

Nyugodtan meg lehet ragadni egymás torkát,fontos a vélemények ütköztetése)
@Rodeo36: Két Stirlitz áll egymással szemben.
- Stirlitz - gondolja az egyik.
- Stirlitz - gondolja a másik.
- Ez hülye! - gondolja a tükör.
@Gábris szomszéd: ÁMEN!

ha nem gond, ma má nem akarok veled dumálni.

u.i: egy gusztustalan féreg vagy. és ezen az se segít, hogy minden vasárnap feloldozást kap a beteg lelked, egy beteg egyháztól.
444.hu/2017/02/03/szijjarto-koszoni-mindenkinek-akik-kritizaltak-csiszar-jeno-fokonzulla-kinevezeset-mert-ez-is-csak-megerositette-a-kulugyminisztert-abban-hogy-jo-dontest-hozott

Vajon lócsiszárjenő meddig lesz meghosszabbítva?

"Azurák azért próbált finoman belekötni a dologba, elmondta, hogy a főkonzulok általában évekig tanulnak és készülnek egy ilyen feladatra, de erre meg Szijjártó egyszerűen annyit válaszolt, hogy ő már fél éve mondja, hogy a klasszikus diplomácia kora lejárt."

Tehát akik éveket pazaroltak arra, hogy főkonzulnak tanuljanak, most jól rábaszarintottak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:

-Miért becsülöd le az orosz nyelvet és kultúrát?

-(nem volt adás hétfőn)wazz volt,hogy a tv sem volt még kitalálva akkor)

-a trabant nem volt rossz kis autó,a banánt meg dugd fel magadnak,volt szakadásig bió magyar gyümölcs,kaja bagóért...

-("kuss volt a nevünk")
..egy faszt volt kuss,a hetvenes évek közepétől bőven lazult a szorítás,a nyolcvanas években pedig már egy az egyben kiröhögtük úgy ahogy van kiszestülelvtársastul az egészet)

Virágzott a könyvkiadás,a zenei élet,a színházak,múzeumok bagóért,gyerekek nem éheztek és üdülni is eljutottak,szinte ingyé volt a tömegközlekedés,a kaja és a sportrendezvények látogatása.Lényegesen könnyebb volt a lakáshozjutás,soroljam még??)))

Csak nem csongrádban(vidéken) nőttél fel,vagy te is partizán akarsz lenni,mint a geci?)
@Gábris szomszéd:

putyinsimogató elvtárs.

Ebben a mélységben ahol te jársz, már csak egy kis lépés levezetned, hogy lényegében a zsidók vagonírozták be a zsidókat a marhavagonokba. Már csak egy kicsit kell erőlködnöd és felvételt nyersz a magyar időkhöz.
Gondolom a spicli házmesterekről nem is hallottál, akik tömegével küldték a feljelentéseket a gestapónak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: Nem tudom, én meg úgy vagyok vele, hogy ha távolodik tőlünk az orosz befolyás, az valszeg a biztonságunkat fokozza.

Ha netán csökkenne Oroszország gazdasági katonai ereje, az biza megint csak a mi biztonságunkat növelné. Szerintem ilyen egyszerű.

Sajnálom az orosz népet, de az orosz "impérium" megrogyasztása folyamatosan zajlik, lemorzsolódása nem hosszú, de már közép távon is biztos (demográfia), úgy hogy biztos lehetsz benne, senki, de senki sem fogja őket soha megtámadni.

Porcelánboltod hasonlata ezért szerintem nem találó.

Szóval miért is szereted Te az Orosz "birodalmat"?
@gazoló: mi van haver, kezdesz nyugger lenni?:)

"Virágzott a könyvkiadás,a zenei élet,a színházak,múzeumok bagóért,gyerekek nem éheztek és üdülni is eljutottak,szinte ingyé volt a tömegközlekedés,a kaja és a sportrendezvények látogatása.Lényegesen könnyebb volt a lakáshozjutás,soroljam még??)))"

nagyon fasza volt, de sajnos csak hitelből ment a verda. ezért 1989-ben gémover lett ennek az utópiának.
@taga20:

Mennyi az akkori és a mostani államadósság aránya?((

Azt a pénzt ráadásul nem szűk réteg vágta gallyra hanem volt mögötte valami!
Ne érts félre,sok minden megszépül távolról és nem sírom vissza azt a meghasonlott állapotot sem,de akkori és jelenlegi oroszok ""sátáni beállítása nem kóser.
Az orosz orientációtól,mint egyetlen lehetőségtől én is viszolygok,de akkora probléma lenne,ha mindkét irányba kereskedhetnénk,stb.
Pakskettőt így is gazemberségnek érzem,de mi tettük szét a lábainkat a nagymedvének,hogy kihasználjon(((
@taga20:

" gémover lett ennek az utópiának"

Lehet,hogy utópia volt,de az eredményei vitathatatlanok.
Nem lesz széleskörűen még egy ilyen időszaka a magyarnak,főleg ha a politika ilyen mocsadék korcsokat hajt folyamatosan a felszínre(
@gazoló: hát haver, nem érthetünk minden este egyet, és ez így van rendjén:)

szép további estét neked, én megyek csicsikálni, me holnap meló, és zörög a vekker öthúszkor:)))

ja és!:)

www.napiszar.hu/Thumbnails/33061.w-422.h0.q100.jpg
@taga20:

Látom meg kell már hívnom Mariann'anyádat,kis összehasonlító,objektív,egzakt elemzésre.
Holnaptól kézi és úgy is itt lesz a drága)
@taga20: OK

"nem érthetünk minden este egyet, és ez így van rendjén:)"

www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8
@Gábris szomszéd: A kérdés még mindig csak az hogy miért aggódsz Te magyarként az oroszokért, az oroszok visszaszorulásáért?

Csak hogy értsd az orosz impériumi gondolkodást, Szolzsenyicin akit aztán nem lehet kommernek nevezni a 2.vh. utáni szojvet szatelliták megszállása kapcsán annyit tudott mondani. Bocsánatot kérni tőlük? Minek? Örüljenek hogy majd fél évszázadig támogattuk - etettük!!! őket! Na most Szolzsenyicin egy művelt ember volt.

Vágod már hogy kiknek "dolgozol" önként s dalolva, vagy pénzért?
@rdos:
Gábris megválaszolt erre, én a magamét teszem hozzá:
mindenkinek a rohadt rühes kurva annyát aki meg akarja mondani bárkinek hogyan és miből éljen...a saját országán kívűl!!!!! és ez utóbbin van a hangsúly, olggya meg a saját problémáit és maraggyon a redves picsáján ne törjön be és romboljon földig országokat írcson ki népeket mert azok nem gazsulálnak neki vagy nem hajlandóak az ő segg normái szerint élni...

és ez a mai oroszországról nem mondható el, és a szovjetunióról is csak annyiban, hogy a nyugat mintegy váltságdíjként odaadta a győztes oroszoknak (szovjeteknek) az europa keleti blokkját szabad felhasználásra és erről értesítették is ezeket az országokat 1956 ban 1968 ban és minden más időben 1989 ig amikor már nem volt berlini fal

a másik kérdésem mi a büdös lófaszért állomásozik európában akkora usa haderő amellyel európátg seperc alatt földig rombolhattya ha az nem akar neki gazsulálni és annak is eccer vége lesz

a többit emészd meg

az országok és népek szuverenitását nem az oroszok veszélyeztetik hanem az usa és szarházi csatlósai

brühüyyy
kkk

és eszt mondd meg taga nak is hátha megőrűl teljesen mert már teljesen hülye
@Gábris szomszéd:
pontosan erről regélek már évek hosszú sora óta de a sok gyagya gyíkember leugat mert ők...ki ha nem...
a bérek jövedelmek befagyasztva 25+ éve és az infláció akkora, hogy kénytelen eladósodni azaz adósrabszolgává válni...most a krump lee oktatásügyi minisztere olyan mint a ti seggpicsa csajotok mindent privatizálni akar ami a nép mégnagyobb elbutulásához vezet a pisa ottani tesztyei siralmasak a kiugró teljesítmények nem jellemzőek az országra nem véletlen Bill Gates és a fácsés zsidógyerek meg az apple másik zsidó halottya olyan unikumok maradtak senki többet harmaccor

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: Hát? Ha az "orosz medvét" az Európában szétszórt kevesebb mint kétszázezer amerikai katona "sarokba szorítja" akkor ott nagy a baj. :-(
@Rodeo36: Kívánom hogy egyszer kínáljanak fel téged - tök mindegy milyen ok miatt, talán az lenne a legjobb, ha csak úgy, ok nélkül "szabad felhasználásra" a démonaidnak!

Dulva?

Az. És fel vagyok dúlva hogy ilyen randaságot kívántam Neked, de nem ok nélkül tettem. :-)

Ja, hogy ez egyszer már megtörtént és nem egy személlyel hanem egész K-Európával? :-(

Akkor már Neked nem is kívánom. :-) Ettől az eu megnyomorított keleti felének nem lenne jobb, ezért nem kívánom. :-(

Amúgy Európában jóval nagyobb orosz haderő van, mint amerikai. Egy a szerencsénk, eddig az orosz haderő zöme (de nem egésze) Oroszország európai határain belül volt - van.

Ja, és ne idegeskedj Rodi! Ennyi kevés léért nem érdemes gutaütést kapni. :-)
@rdos:
kiestél azok közül, akiknek válaszolok...
ennyi baromságot még a taga sem képes pedig az teljesen stirlitz

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: " De az is csak azért jöhetett létre, mert a háború előtti tagák meg habák nem elég vehemensen támadták az akkor katonai szövetségünket "
Milyen katonai szövetség tagjai voltunk a háború elött?
@Rodeo36: Hát hogy megjártam. :-)

Föl fog kopni az állad ha finnyáskodsz. :-)

Szóval mekkora az a hatalmas, amerikai és az Eu-ban állomásozó haderő (elég lesz a létszáma is)?
@gazoló: te melyik országban éltél akkoriban?
@Gábris szomszéd: "abban is az lehetsz, hogy a ruszkik sem fognak senkit megtámadni."
:)))))))))))))))
@rdos: "A kérdés még mindig csak az hogy miért aggódsz Te magyarként az oroszokért, az oroszok visszaszorulásáért? "
egyszerű a válasz.
neki az orosz érdekek fontosabbak!
@punkfrog: Nekem is úgy tűnt, de szemérmesen hallgat angyalunk a motivációról és nagyon sűrűn mellébeszél. :-)
@Gábris szomszéd: Nem fogsz ezért dá-dát kapni? Most elárultad, hogy mi van a háttérben? Dá. :-)
@rdos: gábrissal beszélgetni olyan, mint a pontyal csókolózni
m.youtube.com/watch?v=NKYGFCDmHuI
@rdos:
dixi

brühüyyy
kkk

kérdezd meg punky t te meg ő és taga mindent jobban tudtok
@Rodeo36: tudod,én itthon élek.
És éltem orosz megszállás alatt is 26 évig.
Szar volt!
Elég volt!
Az oroszokkal és az amerikaiakkal szemben a megoldás, az Európai Egyesült Államok!
Gábrisék azonban dörgölőznek az oroszokhoz, ès keresztbe tesznek az úniónak!
@punkfrog:
én nem kívánok vitázni veled... én is ott éltem ugyanabban az időben és pontosan ellenkező tapasztalatom van

a többi rablómese tőled
az europai egyesült államokba beletartozik oroszország is ha elfogaggyátok izraelt onnan ázsiából?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: oroszország beletartozhatna ha akarna!
akkor még a kínaiak is csak tapogatózhatnának a sötétben!
de nem!
az oroszok saját birodalmat akarnak!
Gcsuti zsebre lett téve,normálisabb helyeken már bevonult volna a börtönbe a MET biznisz okán,putingazdának sok illen megvett hülyegyereke van szerte a világon.
@Gábris szomszéd: Igazándiból engem már csak az érdekel, hogy miért szereted olyan nagyon az oroszokat. :-)
@punkfrog: problem?

"Miért te most melyikben élsz?
Próbálj meg viszonyítani és ne a rákosiérát vedd alapul!

Rájöhetnétek,hogy a putyinorbán pávatáncból az igazi rendszerhiba az utóbbi volt.

Persze vannak álmok,hogy a komcsiból ésvagy a gengváltás utáni lehetőségekből hová jutattunk volna? sehova..

Meggyőződésem az hogy az igazi problémák csak most kezdődnek 'kishazánknak!

Visszanézve akkor is volt két jó évtizedünk(itt nem csak egyénileg gondolom) amit nem vehetnek el(nem hamis nosztalgia) és valószínűleg nem csak én vagyok ezzel így...
Putyin elvtárs egy pillantással megmutatta pici csicskájának, hol a helye...az pedig értett belőle.
Minden benne van. Szánalmas.
@punkfrog:
honnan tudod (képzeled?)? hogy "birodalmat" akarnak? mi annak a jele a cselekedeteikben...

magam részéről nem látom ennek jelét, jó lenne hozzátennéd a te képzetedet

magam képzete az, hogy birodalmat (galaktikusat!!!) nem az oroszok akarnak hanem a süsüék csinálják már a II.VH befejezése óta, vérszemet kaptak és a csőrcsill féle önző kapzsi intelligensek csak segítettek nekik hogy ne mongyam aszt, hogy beletaszajtották őket ebbe ...

a nagy spanyol birodalom a sokkal kisebb portugál és az óriási british birodalom aktuális példaként lebeg előttük és azok a rablók, kurvák, gyilkosok akik oda lettek toloncolva mint európa szemete rabszolgákat akartak és kiürítették nyugat afrikát és hagyták beáramlani a másokat a szabad rablás (egymást rabolták ki Enrico Morricone zenéje nagyon jól lefesti) lehetősőgével és ez folyik mai napig 1960 -as évek végén még a rabszolgaság elfogadott volt és a fajgyűlölet meg xenofóbia is dívik és és most tort űl a fehér házban anyagilag(pénzügyileg!!!) és fizikailag maguk alá gyűrik a világot és assziszik a világ tűri mindeszt?

ugyaneszt nem tudod elmondani az oroszokról sem meg a kínaiakról sem india a kasztrendszeréável amiből nem tud egyelőre kimászni még szenved de közben legalább tudományosan fejlődik és összeházasíttya a védákat a mai tudománnyal és keveredik több mint egy milliárd ember egy szűk területen hordozva a koloncait

szóval mesélj hol az orosz birodalom építése és hogyan is néz ki ennek tükrében?

a perszák már akkor nagyhatalom voltak amikor Nagy Sanya arra kóválygott és a biblia is meglehetős tartással beszél róluk...mezopotámia földrajzi helyzete nem adott nekik elég védelmet és elég korán eltűntek a népek örvényében

szóval mesélj orosz birodalomról hol és hogyan?

brühüyyy
kkk
@rdos: keresd vissza három négy évvel ezelőtti hozzászólásait:

szőke, német, echte árja katonatiszteket pakolt ide olyan lendülettel, ahogy taga pucér formás és kevésbé formás női fenekeket, nyomta az orosz katonaformaállatoknak a bokáján is karórák voltak - ez speciel igaz - dicsőítette Rommelt, pluszbónusz nagy csomó fasisztát, nem csupán wehrmachtos és luftwaffés kádert.

Akkor még azt hitte az újszülött pártocskája, neofasiszta gondolatvilággal a németeknél lehet boldogulni, mint anno.

Aztán kiderült, a németek felnőttek, nem kívánják a régit előhozni, szörnyszülött eszmék újvilága nem a nyugat, hanem a kelet, támogató, velük szóba álló (olyan nincs, csak őket kihasználó) csak az oroszok.

Putyin meg épp európai szolgákat, ügynököket keresgélt, így aztán összecsókolóztak, amúgy oroszosan, Angyalék csókos szája találkozott az oroszok szőrös seggével.
@gazoló: hát, ha nekem lenne néhány milliárdocskám , inkább ilyen jógás csajba invesztálnék, nem olyanba, mint Matolcsy.
@gazoló:
ugye hogy ugye...
nagyon kevés hely van a Glóbuszon ahol a jelszó: aki nincs ellenem az velem van!

saját meglátásom az, hogy a rencerváltás (tiszta alsót szarosra) abban teljesedett ki, hogy szétrabolták mindaszt amit az előző létrehozott egy viszonylagos önállóság alapjaként és amit nem tudtak elhordani aszt lerombolták és ma van az ami van

hogy egy ilyen alak a mini szter elnöke levédiabasznádnak az nem a geci hibája hanem azoké akik maguk előtt betolták a hatalomba hogy ők az árnyékban szabadon

és ez folyik lassan 30 éve

és erre aszongya punk, hogy neki rossz emlékei vannak valami fura helyen és családban lehetett, vagy hazudik, esetleg drogozik és a képzeteit horgya ide

brühüyyy
kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
reboot

vagy "csak" újrabútorozni!!!

mit tettél érte? ott arrafelé suskásban?

brühüyyy
kkk
@gazoló: tudod, attól hogy kevésbé embertelen volt a rendszer, nem csupán a főnökök, hanem kivétel nélkül mindenki lopott, s az egyéni lopások között nem volt ekkora aránybeli különbség, nem volt jó, nem volt demokratikus és nem volt szabad

én speciel konkrétan úgy gondolom, azért is maradunk le a szomszédainktól, mert a mifajtánk a hazugságban, a nemtörődömségben, a pironkodva, felemelt kisujjal, elfordított tekintettel végrehajtott lopásban szocializálódott, a gyermekeink előbb libsi, mostanában fidelitaszos korosztálya viszont már megszabadult a felemelt kisujj szokásától is

valóban volt könyvtár, színház, csak meghatározta egy szűk csapat, mit láss, olvass, hallgass

Gondold el, ma pl Fekete György akarja megmondani ugyanazt.

szóval a testvériség miatt föláldozták a szabadságot és egyenlőséget, s föláldozták a fenntartható modern állam és gazdaság, oktatás, kultúra lehetőségét is
@Rodeo36:

"szétrabolták mindaszt amit az előző létrehozott egy viszonylagos önállóság alapjaként és amit nem tudtak elhordani aszt lerombolták és ma van az ami van"

Egyetértünk Rodi,anélkül,hogy mennyekbe küldenénk elfogultan azt a 'régvolttánigazsemvoltat.
Vannak érvek arra,hogy ami g.váltás óta történt,az előreirány.
Persze színesebb lett a világ és lettek borászatok,pálinka lovagina rendek és'gőzfürdők az alföld kellős közepén is,de ha haza jönnél elképednél az összhatáson(
Na nem is ez a legnagyobb bibi,hanem amik a fejekben,lelkekben lettek!
Azzzzzz igényli igazán a lámpavasrahívást(
@habakuk000:
gyanús vagy kuki, honnan tudod, hogy szőrös?

brühüyyy
kkk

és, hogy te is megeszed (még manapság is) az atlanti rablómesét az I. és II VH valós okairól az a te fel nem készűlcségedre jellemző...persze nem vagy vele egyedűl...sokan vagytok hollók és kausztika meg a zanti és a csizmák csapkodása a macskaköveken ennél primitívebb rablómesét kitalálni is nehéz (eszt csak déltexasi részeg olajbárók unokái és a drogdealerek NYNY ban terjesztik meg a krump lee művelcségű asshole ok van még más)

persze assem veszed észre, hogy mialatt ti ezekkel bebádogozva nem veszitek észre a tajcsok szépen megoldották a nagy gebasztot és most a krump lee sajog miatta de ha egy Theresa May aszongya, hogy akkor lássam amikor a hátam közepét az már jelenthet valamit neked is

brühüyyy
kkk

te még mindíg ezekkel a dolgokkal foglalkozol? agnoszticizmus (falling behind)
@DarthVader: még szerencse, hogy nem te vagy az mnb elnök, pucér képeket nézegetni, amikor a királyi egyesen tematikus disznóvágási nap van:(

nem érted az új idők szavát
@Rodeo36: minden segg szőrös, nem tudtad?
tanulni, tanulni, tanulni, ezt már Vlagyimir Iljics megmondta

Zsukov marshall írt egy könyvet annak idején Emlékek, gondolatok címmel. Nem pont diadalmenetnek írta le a háborút, pedig győztes sereg hadvezére volt.

Viszont a Négy páncélos és kutya valóban vidámabb feldolgozása volt a háború rémségeinek.
@gazoló:
na jó...én jártam -többször is- Las Vegas ban ha nem jártál akkor nem tudom megérted e de maraggyunk a Patyomkin város képzetében (a kettő azonos meg Disneyland) nahát nekem erről ennyim tömören

borászat akkor is volt Érdligeten meg Pusztazámoron a domboldalban a nagybátyám szőlleje és bora meg az igazi aszú tokajból (na nem a szamorodni, hanem az igazi aszú amit demizsonszámra kaptam anno és azóta sem találtam pedig még Portugáliában is kerestem a 600 féle Portói között és nem találtam)

a többit nem mondom mert neked nem új

és volt még Kodály aki bárkinek bármikor a szemibe mondta és akkor lesúnyták a...
brühüyyy
kkk
manapság van e még egy olyan mint Kodály mint kultúrális intézmény? ugyehogyugye
@habakuk000:

"nem volt jó, nem volt demokratikus és nem volt szabad"

mot az.(

Tudod ha Aczél ma élne))

Ne akard már rátolni az akkori mentalitásra a mostani capcarákat,bár párhuzamot lehet vonni(

"könyvtár, színház, csak meghatározta egy szűk csapat, mit láss, olvass, hallgass"

Már megocsáss,de ez úgy hüleség ahogy van)
Akkor le kell váltania magát, mert annyit nem bírt 50 év alatt felfogni, hogy ő nem az országunk tulajdonosa, hanem a szolgája. Amúgy nincs valami WHO vagy esetleg vmi háborúprevenciós nemzetközi jogi eszköz, ami megakadályozná, hogy generációk és milliók dögöljenek bele gyerekkori bántalmazások gigantikus túlkompenzálásába és egyéb, a sématerápia hatókörébe való személyiségzavarokba? Csak buszt nem lehet mentális alkalmatlansággal vezetni???
@habakuk000:
ki ha nem ha Zsukov: errűl szeretnek a valakik és szekértolóik megfeledkezni az orosz nép véráldozata és az összes többi együttvéve szép kis összehasonlítás de ma van a zanti meg a holló...és leszarják az oroszokat mert olyan jó leszarni valakit aki a "valakikkel" vállvetve ugye Dunkerk és Sztálingrád nem azonos kategória meg az Ardennek sem

brühüyyy

kkk
nagyon jó seggtanulmányokat folytacc, akkora szőrös tudást? hát nem akármi
@DarthVader: D

Na jó,néhány közös 'jógagyakorlatra beneveznék én is)
@whatsoever: "Csak buszt nem lehet mentális alkalmatlansággal vezetni???"

Ne fanyalogj!Caligula birodalmat vezetett. Azóta pedig sokat okosodott az orvostudomány ( csak az emberek, mint választópolgárok nem ).:(
@habakuk000: szereted ezt a verset, nem előszlör idézed... Ami nem csoda...
@gazoló: vajon a sok oroszellenes gondol-e néha arra a 20 millió hősi halott orosz emberre, akik nélkül most a világ náci ködben trappolgatna, vagy tán nem? én nem emlékszem olyanra, hogy bementem a Széchenyi Könyvtárba és a könyvtáros kivette volna a kezemből, amit olvasni akartam, hogy coki, azt mégsem.Akkor én éltem, nagy voltam, és tudom, hogyha a háborúban gyakorlatilag megsemmisült magyar ipar és mezőgazdaság helyett nem veszi át Szovjetunió a legszarabb termékünket is, éhen halunk, mert Amerika akkor meg azelőtt sem segített, és 56-ban sem, egyáltalán mikor segített????
@gazoló: ebben a hazában a legutolsó önkormányzatig mindenki - már aki megteheti - lop, csal, hazudik, ez nem különleges, ez az általános

ez keményebb diktatúrákból fölépült országokban nem ennyire természetes mint nálunk, még a románoknál sem, mint ahogy a példa mutatja

amúgy tudom én, hogy a fiatalkori emlékek megszépülnek, de hol olvastál Orwellt, kortárs nyugati, magyar irodalmat, hol láttál filmeket a Balázs Béla egyetemi vetítésein túl?
hol olvastál nem cenzúrázott sajtót?

hol tudtál bevágódni vonatba, autóba, s oda menni ahová csak akarsz?

a gazdaságról meg ne beszéljünk, az egy teljesen működésképtelen rendszer volt
index.hu/kulfold/2017/02/04/hatalmas_pofont_kapott_trump_beutazasi_tilalma/

Na ezt azert irigylem Amerikaban. Ez a lipsibolsi duma fekekrol es ellensulyokrol van ahol mukodik.
@punkfrog: " gábrissal beszélgetni olyan, mint a pontyal csókolózni"

Kikérm a ponty nevében.
@habakuk000: regen volt a szlogen a letezo es a mukodo szocializmustol (fiatalabbaknak: ez ket egymast kizaro jelzo) most ugy mondanam hogy van a letezo kapitalizmus meg a magyar. Mert mi meg ezt is el tudjuk baszni. Nem hiaba tehetseges nep vagyunk
@gazoló:
segíccs ki ki is mondta (csak nem József Attila?) szeresd és okíccsad kis gyermeked!!! vagy valami sokkal szebb?

szóval a TTT az ennek alapján született és -érdekes móődon- működött igaz ahhoz kellett egy Aczél és egy Kádár Janibá' a "kiseccerű" ahogy anno neveztük

tudod a taljhatalommal rátokborított (mint szaros kübli) orbányvitya sohasedm lesz képes arra, hogy megérkezzen az országgyűlésbe és a zakózsebéből előhúzza a kis noteszlapot amit előző este otthon a konyhaasztalon ceruzával írt és felovassa belőle a jövő évet... és mindíg úgy lett, még akkor is ha néhány nagy fej le kellett hogy hulljon

és arra a cetylire várkata és piramisokat lehetett építeni és sokan meg is tették

brühüyyy
kkk
de eszt habábnak és a többieknek ne ...mert kiütéseket kapnak tőle a mai demokráciában és szabaccságban meg szépségben lásd a nemzeti színház minekisnevezzem giccs stílusát csicsa meg a tállai öltönye és a geci büdös gyűrött és kihízott öltönye annál még a csehszlovák piros melegítő szett is jobb lenne
index.hu/kulfold/2017/02/03/orbant_is_eszkozkent_hasznalja_informacios_haborujahoz_a_kreml/

"Cikkünkben most azt mutatjuk be egy cseh kockázatelemző cég nyílt forrású hírszerzési módszerrel (Open Source Intelligence, OSINT) készített bigdata-elemzésen keresztül, hogyan jelenik meg Orbán az orosz nyelvű médiában. Abban az orosz nyelvű médiában, amely 90 százalékban – ilyen vagy olyan módon – az orosz államtól függ, és ami a Kreml propagandáját közvetíti. Azt a propagandát, ami az orosz információs hadviselés része, és mint ilyen, az orosz hadsereg és az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU (Glavnoje Razvedivatyelnoje Upravlenyije) irányítása alatt áll.
Rovatvezető hadnagy szolgálatra jelentkezik
2014 májusában Vlagyimir Putyin orosz elnök a Moscow Times beszámolója szerint több mint háromszáz orosz újságírót tüntetett ki a Krím-félsziget megszállásáról való „objektív" tudósításuk miatt – amit a Kreml szóvivője ugyan elismert, de részleteket nem akart elárulni.
Nem véletlenül: az ilyen orosz ceremóniák nem ahhoz hasonlítanak, mint amikor az Orbán-kormány mondjuk lovagkereszttel tüntet ki egy számára kedves, a kormánnyal szimpatizáló publicistát. Azt, amit mi Európában orosz propagandának nevezünk, azt az Oroszországi Föderáció katonai doktrínái már jó ideje „információs hadviselés" néven kategorizálják: amit mi propaganda-újságírásnak, politikai píárnak vagy országimázs-formálásnak gondolunk, Moszkva számára az orosz hadsereg katonai stratégiájának szerves része.
Rácz András Oroszország-szakértő az Indexnek kiemelte, az orosz katonai gondolkodásban hosszú ideje, lényegében a nyolcvanas évek óta jelen van az információs hadviselés, és ennek megfelelően folyamatos fejlődés figyelhető meg. Ami a téma jelenlegi felfogását illeti, szerinte érdemes beleolvasni például a provokatív akcióiról elhíresült orosz kormánypárti politikus és egykori NATO-hoz akkreditált nagykövet (!), Dmitrij Rogozin szerkesztésében már 2011-ben megjelent, Vojna i Mir (Háború és Béke) című, online is olvasható katonai lexikonba.
A könyv az információs háború lehetséges céljai között említi az ellenséges kormányzat védelmi képességének és katonai erejének meggyengítését, a harci morál és a katonai vezetésbe vetett bizalom megtörését, a politikai vezetés diszkreditálását, „irányított válságok” előidézését és a lakosság hangulatának megingatását. Az információs háború integráns részét képezi a saját lakosság morális és pszichológiai felkészítése a háborúra, ideértve az ellenségkép kialakítását is."

Akinek ez pedig eddig nem tűnt fel, az menthetetlen.
Ahogy a putyin pincsijének hazai működése is ezt támasztja alá.
@látjátok feleim szümtükkel: Nem fanyalgunk, csendben haldoklunk, illedelmesen... Néha még felnyögve... Ennyi. Egyre többeknek minden erejét leköti a túlélés. Egyre többen nőnek fela tájékozódás esélye nélkül. A startup sikeres. A románok elbacták, nem vásárolták fel időben a médiát. Bár... ha a social médiát is figyelembe vesszük, akkor az infoáramlás leginkább kaotikus rendszernek tűnik, tehát bármi lehet. Ezért kell Maon széles réteg, akinek csak a csupasz feneke van, nem tájékozódási képessége. Na megyek dógomra, főzni, tudom, hol a helyem. Szép szombatot!
@DarthVader:

Tökös bíró azt mondta, "...hogy Trump rendelete alkotmányos legyen, tényekkel kell alátámasztani, nem pedig fikcióval."

Mit mondott a magyar kúria? A nagyplakátokon nem tényeket közölnek. Viszont elment rá 1-2-3 milliárd. Arra a haverok irányába.
@DarthVader:
már visszavonta?

naugye

majd akkor, lécci kis türelem...mert olyan még nem vala sohasem

az is demagográcia

csak neked

de olyan jó olvasni, hogy a Berkeley ben tüntetnek rájukküldik a zsarukat és semmi sem változik csak még egy twitt

beeeeeeeeeee
brühüyyy
kkk

majd akkor írjál másik baromságot amikor az lesz a hír: a diákok követelésére a dekrétumot visszavonta I. Krump Lee és Tsai

majd 4218 ban
az nem divat... még
@evasanyoca:

Igazságod vagyon egyes részletekben, de akkor sem muszáj visszakuncsorogni az országot a szovjet befolyásolási övezetbe. Mert az a világ csak látszat egyenlőséget hozott, mert akkor is voltak egyenlők, és mégegyenlőbbek. Dolgozni viszont már akkor is sokan nem szerettek, sem alól, sem felül. Azért volt a rengeteg állami és párt állás, a bujtatott munkahely. Ez csak átöröklődött azzal, hogy aki tényleg a saját lábán akar boldogulni, az is nehezen tud, ha nem elég hosszú a nyelve, és nem tudja lenyelni az alkotmányossági kőccséget. ÉS! Ebben eddig minden párt nyakig benne volt/van.
@DarthVader:
szóval??? visszavonta:

a

Dakota Pipe line
X pipeline,
Wall between Mexico and USA
Travel ban only for muslims
beeeeeeee kkk
brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ezzel mit akartál bizonyítani? én már régóta tudom, hogy ez a fajta informatikai háború folyik a kínaiak oroszok és india meg usa között és mostanában az usa nem nyerő meg lettek hekkelve tehát az oroszok jobbak

a többi?
az hogy a ti cigánysurmótok kinek mikor nyal be és szopja le az 1987 óta nem titok mindenki tuggya aki nem vak, a levédiabasznád jelenlegi miniszterelnöke hímringyó szopik és seggbebasszák mert másképpen nem lenne kisdoktor és nem lenne az ami am: egy szélhámos útszéli rabló

ezzell díszíccsétek a rokolyátokat és kacagányotokat meg a röhögényeteket

evvan tietek vigyétek haza a spájzba

beeeeeeee
brühüyyy
kkk

nagy hatalmas információ hülyéknek
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
keress inkább maracujá-t az talán nem merít le ennyire

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: mindig úgy lett, mert a helyi pártbizottságtól a járásin át megyén keresztül túl a központiig mindenki hozzáhazudta a magáét

egyfajta szürreális szocialista álomvilágban éltünk, azt hittük, majd helyettünk megoldja az öreg a kis cetlijeivala hokedlijén, de ő sem oldotta meg.

bazmeg, bazmeg, bazmeg, az összes mérnöki feladat az volt elővájási kezdő mérnökként, hogy a picsába oldjuk meg, hogy ne az üzembe beérkező összes bélésfát vigyék haza ócskafának fűteni, s a sínekből a csapatokhoz is jusson, ne csak a hazai építkezésekre, ne 100 méterekről hordják vállon az anyagot

bazmeg az önjárók kezelőkulcsát hazavitték, egyszer kérdeztem, mondják már meg, ezt mire lehet használni, mert semmire?

azt nem tudják, de majd jó lesz valamire
@habakuk000:

A miskolci egyetemen a Csöbör Katinak mutogatnia kell magát, mert különben a kutya sem ugatja meg, vagyha jobban teccik, piszkafával sem piszkálnák meg. A magamutogatáshoz olvasni nem kell tudni, főleg nem fejből tanszékek megnevezését. Nem kápolna az ő feje ( eccer volt egy jogász, aki azt akarta mondani, hogy nem káptalan az ő feje, hogy mindent tudjon, de sajnos kápolnát talált mondani).:D
@evasanyoca: én speciel nem vagyok orosz ellenes, akkor csináltunk orosz vegyesvállalatot, amikor a magyar állam kiadta az utáljuk az oroszokat jelszót.

a ki a hősbe fölösleges belemenni, ezzel az erővel mantovai gyarmat is szerethetnétek lenni, Esztergom ostromát - tudod, ahol meghalt Balassi - velük közösen csináltuk.

Azt pedig, hogy a könyvtáros mit adhat a kezedbe valóban nem ő határozta meg, de meglepődtem volna, ha pl Konrád Györgyöt vagy Esterházyt cipeltél volna haza boldogan.

Dick: Ember a fellegvárban, ez egy érdekes könyv, abban a témában, mi történt volna ha a fasiszták győznek

De inkább Hankiss: Társadalmi csapdák, Diagnózisok, soha nem gondoltam volna, hogy az öreg ismét aktuálissá válik, de nem árt újraolvasni
@habakuk000:
jéééééééééééééééé

ma elviszik az erdőt még mielőtt bélésfa lehetne belőle
ded ma van demokrácijá, szabaccság és még mi is? soroljad...

tényleg kibaszott szar volt sőt...tudod a levédiabasznádi múlt volt már mindenféle csak olyan nem amilyen valóban

ma be tucc menni moziba 150 Ft ért esetleg diákbérlettel 75 Ft ért?

könyvet lehet e kapni 200 Ft -rt

brühüyyy
kkk
jaaaaa hogy nem? hát eszt sikerültetek létreszarni
@látjátok feleim szümtükkel: ebben én neked abszolute igazat adok, én annak idején, a rendszerváltást másként képzeltem..most meg, azok közül, akik lángot hányva kritizálják a Kádár-korszakot, azok vagy a haszonélvezői a mostaninak, vagy nem is éltek akkor még. A Kádár-korszak minden hibájával együtt építette az országot, ha tetszik, ha nem, mert a háború lerombolta, és az ország felépült, ezt lehetetlen letagadni, de tessék mondani, a most Orbánék, meg a többi ujgenerációs szétcafulta, szétlopta, halálba kergette az embereket, ez jó???,ez nem szúrja senki szemét?
@habakuk000:

Szerettem azt a könyvét)
@habakuk000: valóban, ujra fogom olvasni, köszönöm az écát. de tudod halálosan felbosszant, hogy a multat lehet szidni hétágra, de még élünk egy páran, akik akkor is éltek, meg ma is, és van összehasonlítási alapunk....ráadásul, ha ez így megy tovább, nem üzletel Orbán Putyinnal, hanem símán eladja a hazát...ez nem baj??
www.hirado.hu/2017/02/04/libiaval-nem-lehet-olyan-megallapodast-kotni-mint-torokorszaggal/

"Az uniós tagállamok vezetői eredményként értékelték, hogy 2016-ban az előző évhez képest harmadára csökkent az Európába érkező menedékkérők száma. A nyilatkozat kiemeli, hogy a tavalyi év utolsó négy hónapjában 98 százalékkal kevesebben érkeztek a Földközi-tenger medencéjének keleti felén Európába, mint tavalyelőtt szeptember elejétől december végéig."

Basszus! Mi lesz, ha már migráncs sem lesz? Ki ellen fog vezénylő tábornokunk csatázni? Netán a sajátjai ellen? Mert lenne miért:

sztarklikk.hu/kozelet/megis-nyomoznak-a-budavari-lakasmutyi-ugyben/319573/
@habakuk000:

Maga csak ne humorizáljon a könyvekkel!

Megtörtént az átkosban, hogy az ecceri egyetemista támogatást kért az egyetemtől a Lenin összes művei megvásárlására, oszt nem kapott.:(
@gazoló: melyiket?

a paradicsomos videóid gyönyörűek, nem győzöm a vágyakozást
@evasanyoca: "nem üzletel Orbán Putyinnal, hanem símán eladja a hazát...ez nem baj??"

Baj, csak nem annak láccik ami. Erre akkor fog sor krülni, amikor a mai fiatalok tökét is elkezdi a rendszerük szorongatni. A második-harmadik szorítás után rögtön tisztábban fogják látni a dolgokat.
@habakuk000: Dick? a fasiszták győsztek: hol? az usa ban McCarthy, Reagan, Bush, Krump Lee
és világ lerohanása is ...meg a aki nem úgy akkor aszt lelövik, lebombázzák, felégetik

okos gyerek a dick (=pöcs)

brühüyyy
kkk

olyan jó könyvet olvasni abból mindent meg lehet tudni meg az ellenkezőjét is

az Iliás ban kinek volt igaza?
:(:(:(

24.hu/kulfold/2017/02/04/kuszobon-trump-elso-haboruja/

Kinek jó ez? Bár a kérdés elég bugyuta, mert tudhatjuk, hogy a fegyverlobbinak.
@evasanyoca: bazmeg, bazmeg Anyóca már megbocsáss, erről ugatunk itt néhányan, hogy nem olyan nagyon jó eladni Putyinnak a hazát, ahelyett, hogy egyenrangúként üzletelnénk, s erre jött a meglehetősen érdekes reakciód a húszmilla orosz hősről

azt nem tagadja senki
az ország fölépítését sem
a szar termékek orosz piacra történő értékesítésének nagyszerűségét én azért árnyaltabban dicsérném, de én a hülye Marx Károly egyetemen agymosott kapitalista gondolatokkal fertőzött majom vagyok
@látjátok feleim szümtükkel:
háát persze, Lybia meg van szállva USA mexállta (=isis, daesh, alkaloida, felkaolaida, pipereszappan, pisa, ...)
csak nem képzeled a süsü megállapodik ájrópával amikor olyan féltékeny rája hogy meg is kékűlt?

brühüyyy
kkk
egyébként is süsüék tanálták ki a migráncsokat hogy kibasszanak ájrópával csak nem fogják feladni? sokban fáj ez nekik
@látjátok feleim szümtükkel: ott kezdődtek a bajok, amikor elvittük papírgyűjtésbe a Sztálin összest.:(

pedig olyan szép préselt piros Sztálin fejek domborodtak rajta, hogy csak no
@habakuk000:

"hol láttál filmeket a Balázs Béla egyetemi vetítésein kívül "

viccelsz)

retronom.hu/node/5172

Egyébként azóta sem készültek olyan színvonalú tévé és egyéb filmek zsinórban.

Zene??))színházi élet??)))képzőművészet??))azóta sem vetekszik az akkorival.

Persze vonjad le az akkori szemetet.

Biztos jártál te is az akkori könyvhetekre,a könyvesboltok,könyvtárak is teli voltak és szép számmal léteztek olyan kiadók(Gondolat,Magvető) akik bárhol megállták volna a helyüket.
A hetvenes évek végétől pedig tulajdonképpen utazhattál bárhová.
Semmi nem változott, csak az erősebb nertásr baszik, mint a kádári rendszerben ( csak akkor elvtás volt a megneveztése ).
Hiszen nyilt titok a néprádió szerint, hogy a vezér szívének kedvesebb nertársat próbálta előzni, oszt nem sikerült.

index.hu/velemeny/2017/02/03/gajda_kormanymegbizott_lazar_janos/
@Rodeo36: reál vagy nominálértéken, ó nagy közgazdasági infláció szagértő?

mi a bázis, ó nagy Ká?
@látjátok feleim szümtükkel:
A büntetőintézkedések bejelentése után röviddel Teherán közölte, hogy kölcsönös intézkedéseket hoz terrorista csoportokat támogató amerikai magánemberek és vállalatok ellen.

A tokiói látogatáson tartózkodó Jim Mattis amerikai külügyminiszter szombaton kijelentette, hogy Irán a legnagyobb terrorizmust támogató állam.

jim mattis hadügy és nem külügy

irán bejelentette, hogy leleplezi mely usa vállalatok és személyek támogatnak nemzetközi terrorizmust és nyílvánosságra is hozza

ha egy usa miniszter mond valamit az még nem jelenti aszt, hogy az úgy is lesz

csak nem ??? visszavonták, hogyan krump lee írt egy másikat hogy az előző semmis? és twittelt hozzá egyet

brühüyyy
kkk
@gazoló: bazmeg, bazmeg, gazoló, te is fiam, Brutus?

szerintem ez inkább generációs probléma nálad mint világnézeti, már meg ne haragudj:)

hogy is mondtad, nem jól értettem a kortárs magyar külföldre szakadtak sorakoztak a Vörösmarty téren?

a szamizdat az csak uri huncutság volt, marketingfogás, hogy jobban fogyjon?

a hetvenes évektől nem kellett várni három évig mehettél, amerre akartál?

láttad azóta a hódot?
@habakuk000:

Társadalmi csapdák, Diagnózisok. Egy könyvben volt a 'gyorsuló idő sorozatban..

Levettem a polcról))Az ára 36 forint volt..

......

A Hernádon az áttörésnél korizni is lehetett))
Magyar öltet magyar sorsa, avagy miért is támadja Lázár és stábja a Norvég Alapok-at? Nézzünk az érme másik oldalára!

"Három évvel ezelőtt pedig támogatást nyert a Norvég Alapok zöld innovációs pályázatán, majd beindíthatta a fejlesztést négy magyar cég és egy norvég szervezet közreműködésével."

index.hu/gazdasag/2017/02/03/szigeteles_baromfitollbol/
@Rodeo36: sajnálom az irániakat, van egy olyan szimpatikus család ismerősöm,

Zoroaszter nemigen gondolta, hogy ez lesz belőlük
@habakuk000:

Ja, mehetél, ha volt zsozsód, csak az keveseknél kuncogott a bukszában.
@gazoló: azon gondolkodom, ki kéne menni, csak ne fájna ilyen rohadtul a lábam

a Tátrákat jártam télen, a Paradicsomot sohasem, pedig tényleg gyönyörű lehet
@gazoló:

Három, azaz 3 forintért is lehetett valamikor könyvet kapni. De ez semmit nem jelent a téma szempontjából, mert nem az ár, hanem a beltartalom a meghatározó. Mindig.
@habakuk000:

"a szamizdat az csak uri huncutság volt"..az volt de csak hozzájutottunk))

Nem akarom hótisztára festeni,de ha adott korba helyezve szemléled ezeket,bőven megállja az összehesonlítást és nem csak az emlékektől szépül)
@habakuk000:
az a bázis, hogy nincs bázis és te egyébként is mindent jobban tucc...majd meséld el a hitgyülinek, hogy miért és aszt is hogy miért nem

Óh Mawgly

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel: nekünk volt Olcsó könyvtár sorozat, apró papírkötésű zsebkönyv kinézetű, tele jobbnál jobb klasszikussal, elfért az iskolaköpeny zsebébe pontosan
@habakuk000:

Ha tudtam vón, hogy paradicsomba vágysz, akkor 2013-ban meghívtalak vón. Nem sok, vagy 15-20 fajtát neveltem a kertemben ( fehértől a feketéig ), sajnos 2014-ben és a következő években mindig elvitte a gomba. Az első évben viszont olyan választékát láttam és ettem a paradicsomnak, ami miatt állandóan gyötör az irigység a paradicsom őshazájában kertészkedőkkel szemben.
@habakuk000:

Ráadásul nem is olyan magas(
Ha odaengednének,szívesen megnézném a befagyott vízeséseit)
Vajon most miért nincsenek szamizdatok?
@Rodeo36: basszus Rodeo, megsértettelek? vagy megbetegedtél? " és te egyébként is mindent jobban tucc."

föl ne add, harcolj:)))

régen küldtél szombat délelőtti koncertet:)
@látjátok feleim szümtükkel: ebbe a fajtába gimnázium első osztálya óta szinte minden évben mentem, mostanában maradt ki egy két év

www.turazzvelunk.hu/szlovak-paradicsom-turaajanlatok-szurdokturak

viszont megnézném a tiédet is, tavaly telepítettem csepegtetős öntöző rendszert, nagyon szeretem a paradicsombokor illatát is, nem még a tőről leszedett paradicsom ízét:)
@gazoló: magas az, főleg a Szokolia dolina létráiról nézve
"Mivel én is ebben a városban élek és közlekedem, meg egy picit ismerem is a várost, mert nem a határszélen nőttem fel, látom, hogy el vannak jegesedve a villamosmegállók. Amikor már a nyolcadikat, tizediket láttam, elfutott a méreg, felhívtam két vezérigazgatót” - "

Basszameg! Felhívás nélkül nem az a dolguk? Ráadásul ezzel el is intézte Tarlós úr a dolgot. Közben meg a sok törött végtag tulajdonosa kapja be?

inforadio.hu/belfold/2017/02/03/tarlos_istvan_kettot_telefonalt_es_elkezdtek_tisztitani_a_megallokat/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
@habakuk000:

Képek vannak, de sajnos az a gép most reperáláson van ( ha nem feljetem el, akkor majd vissztérhetünk a képekre ). Idén már nem lesz egy tő sem, mert még a ház előtt a cserépben nevelteket is elvitte a gomba, vegyszert meg nem akarok enni. A környező kerteket nem művlik, nem is permetezik.:(
@habakuk000:

Régen és is szerettem az ilyen félét is, de már leszoktam róla, messze van, időm sem volt, néha pénz sem, és közben elavult a futómű.
@habakuk000:

Jut eszembe a kedvenc kocsmámban ( kered elő ) a kocsmárosnak van egy csipet kertje, az összeset öntözi (tudományosan ), neki csak 2016-ban volt gondja a gombával.
@látjátok feleim szümtükkel: nekem is van néha, de úgy vettem észre, ha nem éri víz a szárát és a leveleit, kevésbé dolgozik a gomba, az aljára általában a csalánlétrágyából kihalászott és teljesen nem megerjedt szilárd csalánszárak mennek mulcsnak, bár tavaly simán faaprítékkal is mulcsoztam, kivágtunk egy nagy büdös bozótot a kertből
@habakuk000:
A létrákat most kihagynám,szerintem totál jéggel fedettek(
Felfele menve mindig magasnak tűnik)
Viszont hosszra iszonyat nagy távokat lehet ott menni a fenyvesekben a medvék közt)
A Klauzynál voltál már fenn?)

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Klauzy-pohled.jpg/640px-Klauzy-pohled.jpg

@látjátok feleim szümtükkel:

eközben amcsi tudósok:

www.origo.hu/egeszseg/20120525-ekkor-tokeletes-izu-a-paradicsom.html

Mivel szoktad permetezni(tej,csalánlé?)
@látjátok feleim szümtükkel: jó, hogy mondod, itt az ideje a vetésnek:)
@gazoló: sportot csináltam belőle, ahová vezetett út, ott voltam, mindegyiken, a déli rész unalmasabb, hosszú, nincsenek szurdokok,Káposztafalva vagy Csingó felől közelítve látványosabbak az utak

csak kutyákkal nem nagyon járhatóak, így a kék túra dominál az elmúlt pár évben:)
az se nagyon, sok a dolog hétvégén:(, bár az okos órám szerint hetente legyaloglom a hetven nyolcvan km-t a városban is:)
@habakuk000:

Ez a csalánmulcs jónak tűnik,kösz.
Hallottam olyan kertészről is aki átszúrja vmi rézdróttal a szárait(szerintem hülyeség)!

A reszketésig őrületes,esszenciális,frenetikus kerti ízük miatt érdemes mindent megpróbálni)
Szegény Rodi ezt már soha sem tudja meg((

Az amcsi tudósoknak az ízvisszaállításhoz meg csak annyit:
Jöjjenek el májusban a váci piacra oszt Marinénémtől a sarki standról vigyenek néhány tövet abból a trágyán keltből amit a Józsi bá az ősszel kibacott oda a tövek őszi kiszedésénél)

..........

Szerinted?)))
www.facebook.com/okoskertesz/videos/1289838661082086/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0
@habakuk000:

Tavaly körbebringáztuk)
Káposztafalván van néhány tutti szállás,ha érdekel)
@gazoló: inkább a Börzsönyben kutyás, idén el kéne jutni a Dunáig:)
@gazoló: érdekes, nem tudom, én nemigen csinálnám, mert nem tudom, hogy jól érzi-e a krumpli és a paradicsom együtt magát:)
@habakuk000:

Káprázat kora tavasszal a Börzsöny déli nyúlványa,befűzve Nagymaros,Juliánus kilátó,Remetebarlang,Szent Mihály-hegy,Zebegény kutyákkal is...
Végig látod a Dunát.. is..
@habakuk000: Sztem erősen fajtafüggő a történet(
@gazoló:
amcsi tudósok basszák meg a paradicsomjukat is... a gomba az jó én most olyan rókagombát vettem és ettem ami itt shiite nak van eladva és 2 hétig tartó kiütéseket kaptam mert nem volt teljesen megfőve mérgezés volt)
itt -talán- az organikus gyümölcsök de az igazi ízekre emléxek nagyon jól...de manapság az ízírtás megy mert a sok idióta mindent édesnek akar érezni még az erős paprikát is meg a fokhagymát utoljára jó fokhagymát Cuba ban ettem

brühüyyy
kkk
és ne gonoszkoggyatok ezekkel a kertészkedésekkel nagyon fáj én egy "paradicsom" ban nőttem fel
@Rodeo36:

A pilisben tavaly nyáron volt,hogy nem volt nálam elég szatyor a rókagombákhoz(ne tudd meg az illatait),Dömös felett pedig a domboldal piroslott a somtól)
@habakuk000: te télleg öreg vagy!! nekem még sok megvan belőle, rongyá van olvasva minden Zola....kkkkk
@Rodeo36: inkább rajta maradt a komposzt avagy a trágya, attól kaphattad, bocs, hogy beleugatok, a barackillatú rókagombától nyersen sem kapsz mérgezést
@Rodeo36:

"amcsi tudósok basszák meg a paradicsomjukat"

Nem akarok mutatni neked kerti képeket mert magad alá vizelnéd a gyönyörtől))
@evasanyoca: öreg a kedvesnaccsád dédnagyapukájának térggyyyekaláccsa:)))

55 vagyok
@gazoló: ez így van.....magam is átéltem.
@habakuk000: jajj istenem, te gyerek, no ne haragudj, de nagyanyád mán kicsit hülye...kkk
@habakuk000: szeretem olvasgatni amikor kerteltek gazolóval. valamikor volt nekem egy 317 négyszögöles kertem Kulcson.16 sor szőlő, gyümölcsfák, paprika, paradicsom, zöldség, málna, piszke,meg a fene tudja még mi...sokat dolgoztam benne, az anyósom vette nekünk....elmult...
@gazoló:
te gonosz

brühüyyy
kkk

méghogy Pilis

itt szabályok vannak
Milyen tempóban megy itt a mellébeszélés!
Vagy csak én nem értem a szimbólumokat? A férges gyümölcsökről?
@Rodeo36:

Az elterjedt már mindenhol,japán nemesítés és nyomják,mint a laskát vagy csiperkét,de semmi köze a rókagombához.
Megsúgom ha érzékenyebb vagy rá akkor tanácsos minden gombafajt leforrázni,a termesztetteket a trágyához való kötődésük okán,mint Haba is említette)
Nyáron az erdei csiperkét,szegfűgombát,őzlábat simán elrágcsálom már csak az eredeti ízük miatt is)
@miért:

Mire vagy kíváncsi,miért,mire?

Nyaljuk fényesre vlagyimir viktorovicsot?)
@miért: miért akarsz nekünk rosszat? a természet, aminek mi is a gyermekei vagyunk túlél tüzet, vizet, jeget, sötétséget.
Mi épp most éljük túl a mocskos orbán-rendszert.
@habakuk000:

wazz ezek még az erdőt,mezőt,rétet,hegyet,vizeket is elvennének tőlünk))
Azt,hogy tudjuk majd szamizdatolni?)
Holnap már jönnek a kutyákért,macskákért is...
@Rodeo36: ez shitaki, Rodeo a rókagomba az ilyen:www.google.hu/search?q=r%C3%B3kagomba&tbm=isch&imgil=9uamq8Q8tUwgPM%253A%253BMlzcrij367cssM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fgombamania.blogspot.com%25252F2013%25252F05%25252Fcsaladok-es-nemzetsegek-rokagombafelek.html&source=iu&pf=m&fir=9uamq8Q8tUwgPM%253A%252CMlzcrij367cssM%252C_&usg=__RUXCB5rDByJGs7d45yNMNBQOaq8%3D&biw=1366&bih=638&ved=0ahUKEwjtxKDsrPbRAhVKaxQKHTSdAk8QyjcIfg&ei=obyVWK3wIcrWUbS6ivgE#imgrc=9uamq8Q8tUwgPM:

eszméletlen jó sárgabarackillata van, - ezzel lehet megkülönböztetni amúgy a párjától, amitől tényleg hasmenést kapsz - amit vettél, az sima trágyán, jó esetben komposzton termesztett, kifejezetten jó marketinggel, néha fölismerhető fokhagyma ízzel, de az erdőben szedett rókagombához semmi köze

tényleg Kanadában biztosan lehet jókat gombázni:)
@evasanyoca: öreg... ja, pár éve borsóföldön sátraztunk Nova Rock fesztiválon, várva Metallicát, Apocaliptycát, csápolni ugyan nem csápoltam, de az réges-régen sem volt szokásom...öreg, az is leszek majd egyszer, remélem legalábbis
@gazoló:
kösz... tudod nagyon voltam (és vagyok) lepve mikor itt a champion gomba volt "a" gomba, egy olyan országban ahol annyi az erdő meg a berek hogy ihaj de a városi ember az ...na nem mondom...szóval ha van is a kertyében véletlenül alma vagy cseresznye fa nem szedi le mert nem tuggya hogyan kell leszedni!!!!
nekik minden a bó'tban terem...a farmerekről nem sokat tudok de azok is szakosodva vannak Idaho az krumpli és itt Prince Eduard Island az szintén krumpli szakosodnak mint a hülyék itt ribiszkét, egrest nem látni a málna import a sok berry meg ki tuggya hol terem de nem erdőben az bizonyos mert kibaszott lusták

mivel nem tudnak beparkolni két autó közé (hogyan kapnak jogsit nem tudom) kitalálták az autógyárak hogy automata beálló...én még úgy kaqptam meg itt hogy be kellett állnom és a háromszöget is egy keskeny országúton...

na jó maraggyunk gombánál...nagyon jó étel de nem tuggyák elkészíteni olasz és spanyopl nak nevezett étterembe bementem majdnem kirohantam amikor a spanyol tulaj nem akart spanyolul beszélni és a paella olyan volt, mint a moslék és valami helyi vöröset akart a nyakamba sózni spanyol borként...swiss chalet KEG a nyers húsokkal és a Red Lobster ahol elbasszák a langusztát még jó hogy én termidor nak kérem és akkor nincs sok elbaszni való rajta

brühüyyy
kkk
ja és a hamburger amit hembőrger nek ejtenek és sedmmi köze semmihez csak kibaszott faggyús
@evasanyoca: ezt ma olvastam az ésben:

Az imám emlékeztette őt Mohamed próféta tanácsaira, miszerint lehet gyűlölni a hibát, de nem a hibázót, ne mindig a vitát próbáld megnyerni, hanem a vitázó szívét, ne rombolj le minden hidat magad után, kellhet neked a híd a visszaúthoz, a tévelygést ne fogadd el, de sajnáld a tévelygőt.
@habakuk000:
egy frászt lehet nem gombászni, ezek itt félnek mindentől...a régi "vad" telepesek már kihaltak ezek inkább kalickában élnének...ha látnád az itteni őserdőt elélveznél...és ezek csak filmen

de azért szerettyük az állatokat a fekete medvék bemerészkednek és van aki eteti is őket de páncélozott ajtót rak a házára...csak úgy...mert sohasem tudni
a borzok városlakók mostanában nem sokat látok a móőkusok itt feketék és szürkék vörös mókus nincs itt rohangálnak a fákon az ablakom alatt

furcsa dolgok ezek

és képzeld el importálunk zöldséget és gyümölcsöt pedig van sok Heller Forgó torony a farmokon

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: érdekes módon nem vágytam soha életemben az Usába, de a Sós sziklák völgyét szívesen megnézném.:)

Azt hittem, divat a kanadaiak között a természetjárás.
@habakuk000: nahát, mik vannak neked...ez egy nagyon régi ukrán nemzeti folk, de ugyis mondhatnám, hogy ősrégi, történelmi népdal....száz éve hallottam utoljára Kievben.
@habakuk000: ezek szerint ők is loptak, mert a ne rombolj le minden hidat magad után, mert szükséged lehet visszafele rá---ez egy indián közmondás, egy gyüjteményben olvastam...egyébként telesen igazat adok az okosításnak.
@habakuk000: az a baj, hogy nekem csak a testem öregedett meg, a lelkem maradt olyannak, amilyennek...így aztán a gyerekeim rám szoktak szólni, hogy anya viselkedj, dehát hiába....
@evasanyoca: ezzel Mohamedet minősíted, ezek az ő gondolatai
@habakuk000: nem, nem, én azt, aki leirta....tudod
, ez a szájról szájra terjedő...Krisztussal is ez történt, nem véletlenül nem megyek templomba hívő léttemre.
@miért:

Nem szükséges ám a nap 24 órájában ütni-verni egymást az eltérő politikai nézeteink miatt.
Időnként jólesik beszélgetni semleges témákról is.:)
@Rodeo36: @gazoló: azééé belegondoltam, milyen lehet olyan helyen gombázni, ahol előtted nem túrta fel éhes vaddisznócsordához hasonlóan hét kockaladányi cigányasszony és cigányember az erdőt tonkretéve gombafonalat, erdei virágot, fura lehet szó mi szó..
@evasanyoca: nem tudtam, azt hittem orosz, a folyó oldalában csuda jól néznek ki a barlangok, az is igaz, szóval ott húzták anno, mikor elbújtak a mongoloktól?
@habakuk000: azok barlangkolostorok, és az Ukrán fejedelemség legalább olyan rossz helyen volt/van, mint Magyarország, kevés nép van, akik elől ne kellett volna a kolostorokba elbujni.A teljesség nélkül. lengyelektől, litvánoktól, oroszoktól, mongoloktól...szóval ölték öket rendesen:((
@miért: tudod kedvesem, ez a varánusz nem csak egy gyík, hanem a vődje egy baráti társaság, akik végigpolitizálva a hetet, szombat - vasárnap lepkefingnyi pihenőt tartva fecserésznek kissé otthoni dolgokról.Persze én tudom, hogy neked ez furcsa, hiszen Viktor-Viktorovics-Viktorov a te családod mi az, hogy kimarad ebből, hát rajta, alapits egy blogot te, és az lesz rajta, amit te és barátaid akarnak. De ez a blog Fabiuszé és a mienk.
@evasanyoca: Evvel a"szimbólummal"kapcsolatosan zavarban
vagyok mee még íljet nem ettem:)))
@ornagy50: há, mer innya kő...essetunni, nahát....kkkk
@gazoló: ez a pasi nemes egyszerűséggel undorító...a hátam közepére se kéne, ha ketten lennénk egy szigeten ugranék, mert inkább a cápák...fujjj
@ornagy50: hát most mondd...és az a sok vén p...a, ott rajong érte..hát vagy a szemügéjük veszett el, vagy kinyomta valaki a szemüket álmukban..hát , mert más oka nem lehet!
Mariann))

www.keziszovetseg.hu/v2h/001/005/p_005.asp

Remélem nézed a fradi sziporkázását)
@gazoló:

Általában bolti permetszerrel, utóbbi években zömében bordói lével mert nem felszívódó, de semmi nem használ, mert valami barnulásos vész van erre. Ha megázik egy esőben, fél nap múlva kész.
@gazoló: haver, putyin elhúzott már innen a picsába? kimehet már az uccára?:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/33051.w-800.h0.q100.jpg
@gazoló:

Tökbe már rég óta oltják a dinnyét és azt termelik, de ilyet még nem láttam. Szerintem aki ráér vele foglalkozni, annak érdemes kipróbálni. Én most idén kihagyok mindent, mert sürgősen más dolgom van.

Két éve vetettem lila krumplit zsákba, de nem lett belőle csak egy maréknyi mogyórszemnyi termés. Ebből meg a nyáron lett kb. egy kilónyi amiben akadt kicit nagyobb is.
@taga20:

Inkább a guminőiddel foglalkozz! ))))
@gazoló:

Most, hogy elolvadt a hó, tovább nőtt a téli fülőke a ház előtt egy kivágott fa rönkjén. Decemberben kétszer szedtem.
Gyurcsány beolvas.
Gyurcsány szerint az MSZP, az Együtt, a Párbeszéd valamint Botka László egy kéretlen királycsináló invitálására titkos tárgyalásokat folytat, ami szerinte nincs rendben. "Ez lenne a demokratikus ellenzék erkölcse?!"
hvg.hu/itthon/20170204_Gyurcsany_kemenyen_uzent_a_balolalnak?s=hk
@Eszter68: te milyen demokrata vagy?
lenézed a guminőket?

tisztán láccik, hogy angyal megfertőzte a lelkedet:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/26800.w-800.h0.q100.jpg
@látjátok feleim szümtükkel:

fülőke hangulatjel--irigy)

...............

Amit Haba említett a csalánnal azt ki fogom próbálni,egyébként gyorsan leáztattam egy adag magot)

cuccos.com/hobby/index.php?op=dyncont&contid=57
Utóbbi években házhoz jön a gomba ( határban nem találok erre felénk ). Volt évekig ( 16-ban csak 2 db ) piros timoru, nyári orgonán évek óta laska annyi, hogy le tudtuk szedni, csiperke és az ősz végén az egy szem fenyő alatt őzláb. Ja, és a téli fülőke már legalább 10 éve, néha kevesebb, néha több. Ház előtt a fűben gyapjas tintagomba. Idei tél elején pedig a szilvafán nőtt egy adag nagyon finom gévagomba.
@gazoló:

Sajnos csalánt csak a virágcserépben láttam mostanában, azt is én hagytam benne. Valami bolti virágföldbe kelt. Határban nem láttam már évek óta.
@Amelanchier:

Nem értem gyurcsányt, miért a szarva közt keresi a tőgyi?:D
@látjátok feleim szümtükkel:

a mennykűbe nincs,nem tudok úgy erdőn járni,hogy ne kerítene be minden irányból derékig)
@Amelanchier:

Tárgyaljanak! Neki is tárgyalnia kellene, nem a sajtón keresztül üzengetnie.
@gazoló:

Én a lapos részen lakok, erre erdő is elég messzire van, már nem járkálok oda, mert nem akarok kullancsot kapni, meg amikor esik, akkor minek, amikor meg nem esik, akkora a szárazság, hogy megint minek. Szántók szélén nem látni, meg az útmenti árkok partján sem.
@látjátok feleim szümtükkel:

azért kerülne..a legjobban az jellemzi.,hogy nem akarja észrevenni az elutasítottságot,a megosztó voltát és a taszítását sokak számára(
Személy szerint nem lenne probléma vele és nem tartom szemkilövetőnek sem.
@taga20:

Én nagyon rossz demokrata vagyok.
@Eszter68:

))

"Én nagyon rossz demokrata vagyok"

Valakinek kellene még dolgozni rajtad),hogy jobb legyél)
@gazoló:

Volt már rá példa, de akkor is mondtam:
Hitet, világlátást házalóktól nem veszek! )))
@gazoló: ez kissé szekszista kommentre sikerült:)

gondolom a rencerváltás előtt illedelmesebb voltál a bukszákkal! me ako csak úgy hasított a kultúra, meg háromhatvanas kenyér:))
@Eszter68: na meséjj, majd segítek:))
@gazoló:

Kerülne, de nen kerül, legfeljebb nagy ívben.:(
@Eszter68:

A tárgyalás sem célravezető, mert néhai párttitkár ismerős is mindig azzal dicsekedett, hoyg x,y,z elvtársakkal ennyi meg annyi órát tárgyalt, és eredmény meg nem volt semmi, illetve ez lett ami van.
Tenni kéne, sokkal többet.
@taga20:

Ne bctassá az átkossal,Eszti pedig nem buxa és remélem nem veszi zokon az élcelődést)
@gazoló:

Az a helyzet gaz, hogy a politikai paletta tele van kivénhedt fazonokkal és fazonnőkkel, akik görcsösen ragaszkodnak régi pozíciójukhoz. Még akkor is, ha már csak eu-s parlamenti képviselők, ami köztudottan a politikai elfekvő egyes pártoknál.
Ha felbukkan egy fiatal formáció, amelyik koránál fogva másképp értelmezi a problémákat, annak nekiesnek.
Jó példa erre a Momentum Mozgalom. Őket támadják a kormánypárt és az ellenzék hívei is.
Pedig oda kellene figyelni a véleményükre!
@Gyodavagyok_magáért: ártu, láttam, hogy boli megint kibaszott a faszba.

tegnap este nagyon bepöccentem rád.
@gazoló: csak egy kicsit, me néha olyan vagy, mint évásanyóca:)
@taga20:

Vagyunk itt még egy páran így)

vállalom.
@Eszter68:

Szurkolok nekik)
Tetszik,hogy nincs teli a gatya náluk és hogy kevés rajtuk a fogás a karakterkiller gépezetnek)

www.youtube.com/watch?v=LLXM6XvN6J8

rtl.hu/rtlklub/magyarulbaloval/olimpia
@látjátok feleim szümtükkel:

Na, ez a módszer azóta sem változott. )))
Én arra bátorítanám a fiatalokat, hogy foglalkozzanak többet a közélettel! Szembesítsék a begyepesedett politikai múmiákat az idő múlásával, korszerűtlen nézeteikkel és felfogásukkal!
Ezt a kasztrendszert meg kellene törni!
@gazoló: oksa, elfogadom:)

de nekem erről mindig a simicskalala mondása jut eszembe:))
@Eszter68: az ellenzék hívei, hol?
@taga20:

A Szekeres Imre sajtótájékoztatójáról szóló hírek kommentjeiben.
- kik ezek a taknyosok?
- mit tettek le eddig az asztalra?
stb, stb.

Majdhogynem ugyanezek szerepeltek az Orbánról szóló véleményük hozzászólásaiban. )))))
@gazoló:
Szia!
Gyönyörű játék volt, végig tartották az iramot.
Nagyon örülök, mert tudod, hogy Fradis vagyok.
Boldogság!
Most nézem a Fehérvárt, mintha ez nehezebb szülés lenne.
Meglátjuk.
@gazoló: egyértelműen megüzente, mindenki bekaphattya

"Legyen világos, ha érdemeltem is a büntetést - bár szerinten nem -, akkor kitöltöttem. Nem tartozom a vádlóimnak, csak magamnak és a hazámnak. Ellenfeleimnek üzenem, hogy nem érdekelnek, itt vagyok és maradok."
@Eszter68: hülyék mindenhol vannak. egyébként, néha eszembe jut döhol, aki sírba tesz:)

azé régen minden jobb volt? lehet, hogy gazolónak van igaza?:))

www.youtube.com/watch?v=0DE3CTcGqCs&list=RD0DE3CTcGqCs
@gazoló:

Hét igen. Nálunk nagyon sokakat taszít a szókimondás, márpedig Gyurcsány ki merte mondani. Kár, hogy nem úgy tette, ahogy kellett volna, mert így ő viszi el a balhét egyedül, és nem azok, akik miatt hazudni kellett/kell/kelleni fog.
@taga20:
Mindenképp, mindegy milyen néven mászik vissza.
@Eszter68:" Pedig oda kellene figyelni a véleményükre!"

Ez nem elég, a mozgalmat, pártot építeni kell, ehhez pedig megkeresni az embereket és ajánlatot tenni nekik. Ezt valahogy minden új alakulat elfelejti vagy nem tudja.
@taga20:

Időnként az az érzésem, hogy nem is a politikai hovatartozás, hanem valamiféle szellemi tunyaság okozza a momosok elleni reakciókat, mindkét oldalon.
Olyan görcsösen ragaszkodnak egyesek a megszokott- megosztott politikai felálláshoz, mintha az életük függne tőle.
Aztán azon bánkódunk, hogy a fiatalok rezignáltak.
A fenét!
Unják ezt a játékot.
@Mariann19: Szia!

Tudtam,hogy nézed)
Szeretnivalóan muzsikáltak,mindenki hozzátette a magáét.
A másik kapusukat Szikorát hiányoltam?)
Most kezdett a Veszprém is.
@látjátok feleim szümtükkel:

Azt teszik. Az olimpiai népszavazás felkarolásával, a fővárosi és vidéki találkozókkal. Legközelebb febr. 11-én Miskolcon lehet velük találkozni.
@Amelanchier:

"egyértelműen megüzente, mindenki bekaphattya"

Szimpatikus,de ez nem mindenkinek jön be..kb.a fél ország görcsbe rándul tőle(
Talán jobb lenne,ha Ő és az össz ellenzék keresné a járható utat vagy előbb utóbb "a sírt hol ...sűllyed el" ők is elsűllyednek!
@Eszter68: igazad van megint, mint minden héten eccer:)

sírra nem reagáltál, meg a régi szép időkre:))

www.youtube.com/watch?v=AX4Tk-pzEeM&list=RDAX4Tk-pzEeM
@taga20:

most miért kölött eztetetet,amikor stabilizálódott a kézi utáni vérnyomi?)
@gazoló: csak azé, me nem utálok én minden muzsikot:))

ja és putyinevtárs is megmondta, hogy a ruszki kurvák a legjobbak a világon:))
@taga20:

"Már a szelek sem a régiek)

"
Ványadt bácsi: Köhögés...- Mintha ma kissé hűvösebb lenne, Alexander Alexandrovics Panangin.Szomszéd: - Igaz, igaz, Ványadt Ványadtovics Vinyov. Mintha csak magammondtam volna. (Leesik a feje.)Dadus: -Hej, ha az én galambocskám, Galuska Galagonyovics, ha eztmegérhette volna.Ványadt bácsi: - Mit, Daduska?Dadus: Tétován ránéz, majd a messzeségbe. - Nem mindegy?Ványad bácsi: Csalódottan dobol az ujjával az asztalon. - Daduska, daduska!Gondoskodjon a szamovárról!Daduska lassan feláll, a végtelen kötést feltekerve elindul a szamovárhoz.Közben halk balalajkaszó hallatszik. Remegő kézzel, lassan csoszogvahozza a teáscsészéket.Ványadt bácsi: -Minek ez a rohanás? Ánya: - Alexander Alexandrovics Panangin! Olyan régen mesélt nekünk. Miújság a városban manapság?Szomszéd: Belehorkol Ányecska szavába. Tovább alszik.Ványadt bácsi: - A városban? Bál volt Igor Nyomorovics Ordenárékormányzóná Ugorszk Moroszkban. Ánya: - Mikor, bácsikám, Ványadt Ványadtovics Vinyov? Mikor?Ványadt bácsi: - Tíz éve.Dadus: Her, ha ezt az én galambocskám, Galuska Galagonyovics, ha eztmegérhette volna.Ványadt bácsi: -De nem érte meg Daduska, pedig a maga Galuskája kiválóbarátom volt. Ányához fordul. - Ánya! Csája van? Ánya: - Hozom, bácsikám! Ánya mindenkinek melléönti a teát."

www.youtube.com/watch?v=oMvNRNzkblo&t=11s
@taga20:
Leszarom putyin elvtársat és csicskáit is. 20 éve palackozott kentucky whiskym sokkal érdekesebb... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ciki ser helyett tolod,hogy köhögnéd fel,hogy nem kűdesz))
@taga20:

Talán azért, mert tudom, hogy régen sem volt jobb.
Csak fiatalabbak voltunk, karcsúbbak, meggondolatlanabbak, forrófejűbbek.
))))))
@gazoló: megunhatatlan!

a végén még megtérítesz és én is komcsi leszek, mint te, és telipofával fogom isteníteni a kádárrencert:))

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0&list=RDGSP81Che1X0
@Eszter68:

Azé hiányoznak a szakadárokok,jég,orica,sír party,százkóbor,hacsa,munkásőr,tristen az isten áldja meg őketeket)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: trámpista vagy te kis trapista!:)

voluta lesz idén is? el kéne má mennem egyszer. ha nem színezed ki a dzsemborit, ako nagyon állat lehet:)
@taga20:

Ez a második milla 'himnusza volt,azóta sem változott semmi,sőt rosszabb lett(
@taga20:

Mi az,hogy "én is komcsi leszek??
Én sosem voltam az te f@c))
@gazoló: bocs, de jég és a százkóbor, az egy volt:)

de hiányoznak, nem tagadom:))

ráadásul én még tristennel többször dumáltam telefonon, nagy fasz volt:)))
@taga20: Biztos?? tuttafac?

Jól titkolta kutyaénjét)
@gazoló: jó van na!
én meg komcsi szeretnék lenni, csak stirlic nem segít kanadából, me önző kapitalistapista lett kanada alsón:)))
@taga20: D

Már ő sem emléxik tisztán milyen wótt,de jó wótt)
Biztos Észak-Kóreába jár emlékezetrebootra nosztalgiawelnessre))

Minyá itt lesz morgósmedve)
@taga20:

Knosszit,Gumát kihagytam de ők vissza,vissza járnak)
@gazoló: azé még egy kérdés.
az hogy van, hogy egyszerre eltűnik ötnick?
@taga20:
Nanáááá, te majom. Szelídítjük a sárkányt, most még csak súlyzóval (és whiskyvel) készülünk a bulira. Amúgy nagy a pofád, tavaly elhívtalak az évadnyitóra is, de attól is megfutamodtál... rinyagép! Nyáron megint majd kitalálsz valamit, hogy miért nem érsz rá. Ahogy a sör se ért ide...
@gazoló: tudod ki volt itt a nonpluszultra? vérnyúl.

félelmetes pengearc volt. valószínű meghalt.

boli ismerte.
@taga20: ?

Volt ami volt,de nem szeretném ha most felböfögnénk,meg úgy általában sem(
@taga20:

Ez komoly? Sajnálom roppantul,ha tényleg úgy van(
Mókáztunk párszor itt vele,szerettem!

Mára késssz((
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: sör?:)

a remény hal meg..:)

egyébként mindenben igazad van, öreg komcsi lettem, aki csak az emlékeiből él:))

mondtammá, hogy hiányzott a gizda fazonod?:)))
@gazoló: ne kezd terjeszteni, ez csak egy megérzés részemről.

kérdezd bolit!
@gazoló: oké, értem.

ami volt, az volt, most meg most van:)
copirájt geci!
444.hu/2017/02/04/eltoroltek-trump-beutazasi-tilalmat

Jogállam - trampli 2:0

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Gondoltatok már arra, hogy milyen régen kezdett itt a közösség összevissza alakulni? Mert ugyé egy blog közössége sem állandó, folytonos mozgásban van.

Néha szoktam az innen eltünteket látni egy-egy új vagy régi blogon, és azt tapasztalom, hogy többsége oda ment, ahol nem basztatják őket, nem hüjézik, meg hasonlók, tudnak érteles beszélgetést folytatni. Kérdéseikre válasz érdkezik. Szóval minden éremnek van oldala. Több is.
@taga20: "Nyulat"valahol láttam de máán nemTom hol!!!
Knosziról tudok de csak"privát"!!!
@taga20:
Baszkikám, jun.22-23-24-25. A pofád erre told és akkor - nagylelkűen - meghívlak egy bambira.
Sört neked nem ajánlok! :D
@ornagy50: ez kurva jó.
dzsézusszal nem futottál össze?
@taga20: Dehogynem!!!De leflegmált:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: igen putyinevtárs, igen!:))

u.i.: viszek egy hatos hejnekkent, hagy egye meg a penész a lézerdzsonit!:))
@ornagy50: ako remélem dzsihádot hirdettél!:)))
@taga20:
Baz+ a hejnekkent, eddig is fos volt az itt kapható, eddig se kellett. SÖRT a cseheknél és Nickelsdorf után lehet kapni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem mindegy neked, hogy milyen sört ígér be?
Úgysem iszol belőle.))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: zlátyibázsánnal megjelenhetek?:)

réges-régen, amikor még fiatal voltam, és motoroztam, akkor megismertem egy tot házaspárt kemencén. és megszerettem őket. (godovárpanzió)

sok éven át odajártunk, a motoros idényt ott kezdtük, a végét ott zártuk.

tudom, nem neked kéne eszt írnom, de így sikerült.

u.i.: a zlátyibázsán is a hejnekkenhez tartozik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"SÖRT a cseheknél és Nickelsdorf után lehet kapni."

A tót tessókat se felejtsd ki,bár kiruccanék ide is)

www.pragaisorozok.hu/index.php?menu=sorozok&varosresz=stare-mesto-ovaros&id=u-zlateho-tygra-az-arany-tigrishez

vagy ide..

www.csehrafting.hu/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: vágom én eszt a dolgot!

bántyuk a kisebbet?:))

putyinevtárs befigyel!
Trumpi megkapja a magáét.:D

hvg.hu/vilag/20170204_Igy_csinalnak_sorra_hulyet_Trumpbol_az_europaiak#rss

Én az amerikaiak helyében szégyelném az elnököm.
@látjátok feleim szümtükkel: nagy broki ez a szanyi, de eszt megugrotta.

ott a pont nála:)
@taga20: Tarcsd a szád Te mocskos keresztcsén!!!:)))
@ornagy50: bakker, szófosásod van?
te ennyit nem szoktál süketelni egy este:)

örekszel zsivány egyes:))
@ornagy50: ne bassz fel, hogy te vagy a szanyi!:))
@taga20: NE SÉRTEGESSÉ mee lészön "irgum-burgum!!!)))
Egy kis frissitő, mert úgy tünik mindenki kicsit leeresztett.:D

www.youtube.com/watch?v=bP8JJ7dy6BU
@látjátok feleim szümtükkel: @ornagy50: @taga20:

Tessék rock and roll oroszlányokkal!

Tudtam,nem piskóták ezek az oroszok)

www.youtube.com/watch?v=bjsLq33itrE
@gazoló: nem elékszer!

öcsi, lesz már tavasz, te kis ravasz?:))
@ornagy50: bakker, jó hogy nem amandalirt nyomsz!:))
@taga20: Mán megen UGATÓL?!?!?!:)))
@ornagy50: minden vóót má! persze, ha hülye vagy, ako észre se veszed:))

zene? mehet? kösz:))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
444.hu/2017/02/04/a-demokrata-ujsagiroja-mentalisan-serultnek-tartja-azokat-akik-alairjak-az-olimpiaellenes-nepszavazasi-kezdemenyezest

Hát hát, az erősen necces hogy ki is itt a mentálisan sérült.

Amúgy a Momentum nem olimpia ellenes, csak azt akarja, hogy legyen népszavazás róla.
Aztán ha az igenek győznek akkor lehet pályázni, ha viszont a nemek, akkor vissza kell vonni a pályázatot és az olimpiára eddig elkúrt milliárdokat lehet visszatenni a kasszába és a mentálisan sérült, beteg demokrata újságírókat lehet gyógyítani belőle.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/02/04/visszavonjak-a-korrupciot-legalizalo-roman-rendeletet

"Öt napja áll a bál Romániában, rekordszámú tömeg követetelte a kormánytól, hogy vonják vissza a Btk.-t módosító rendeletet."

A teknyősék, ha Romániában kurmányoznának, a románok már akasztásokat rendeznének, az biztos.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/02/04/gyurcsany-ferenc-gonosz-tolvaj-beteg-embernek-tartja-es-megveti-orbant

én pedig idióta, könnyelmű, csököttagyú, sértett, túlmozgásos pojácának aferit

oszt akkor mi van?
@PeniValdes: te eddig hol a picsába voltál?:)))
@habakuk000: igazad van, de ne legyél ennyire igazságtalan magaddal szembe!

én megértelek, én nap-nap után ilyen vagyok:)

zene? a legjobbat küldöm:)

www.youtube.com/watch?v=NiqX77qR2bY&list=RDNiqX77qR2bY
@taga20: győzött a Spurs, csakis Faunt vagy Omniát hallgatok:)

a ritka nagy bunyevári ez az ember a maga 2 3 százalékával
@taga20: tíz óra, kezdődik a vetkőzés by Eszter, úgy őszintén, mi érdekeset tudtál nyújtani eddig?
@habakuk000: nem szoktam meditálni,a denevérpóz meg nekem nem való már
@PeniValdes: akkor miért nem ültél vagy feküdtél le? rossz lehet végigállni a szombatot..
@PeniValdes: ízlések és pofonok, én egy darabig elálldogálok, de jobban szeretek feküdni
@taga20: van amikor igen, nem mindig, egész nap fekszem, megnéztem két és fél angol meccset, kiolvastam az és-t, félig egy könyvet, csodálod, hogy meg vagyok kergülve?
@Oxica:

index.hu/belfold/2017/02/04/felrugtak_szettortek_a_momentum_stadjat_a_nyugatinal/

Újabb agresszív bekattant nyugger!
Csak azt nem értem mi a bránert gondolnak az olimpiáról...
már rég sehol sem lesznek akkorra...ja ,hogy az unokáik?
Azok meg szopni fognak egy életen keresztül(
@habakuk000: nem haver:)

a következő könyv olvasásod az állati elmék legyenek!

érdekes könyv.

egyébként a hülyeségről. mindig házhoz jön. lásd rodi, ártu ésatöbbit.
@gazoló: ha ott lettem volna, ako a 72éves nyuggergeci, az aláíró ívet kéccer írta volna alá:)

félelmetes, hogy a nyuggerek mit meg nem engednek maguknak!
@PeniValdes: várom má a vévétizet:)
@PeniValdes: nemá! én má a tízben égek:)

azé vetted, hogy mekkora megosztó voltam ott is:)

u.i.: a krokodilos hölgy azé szeretett:))
@habakuk000:

te mindent elhiszel egy nőnek? ))))
@taga20: tavaly tartottam Merle heteket, többek között azt is olvastam
@PeniValdes:

ígérte a fene. csak megjegyeztem tegnap, hogy 10 előtt nincs vetkőzés.
@Eszter68: persze, tisztelem, becsülöm és szeretem a nőket
@PeniValdes: arról hallottál, hogy vak tyúk is talál..:)))

ne légy irigy! veled szembe is jöhet egy taga:)))
@Eszter68: akkor ideje vetköznöd. én itt ülök,és várok
@habakuk000: remélem semmi olyat, amitől felállt a cerkád:))
@taga20: ők megvannak, ki tengerparton 34 fokban, ki olasz autópályán egy buszon most éppen, ki kutyaneveldében,
@taga20: a tévében élőben adják a pörzsölést
@PeniValdes:

Csak nyugodtan. Épp takarítok, még eltart egy ideig.
@Eszter68: ma én is takaritottam,van hozzá szerelés
@habakuk000:

bentlakásos a kutyanevelde?
@PeniValdes:

milyenek voltak a szerelők?
@Eszter68: és az értelmes lázadhat, vagy kuss a neve?:)

www.youtube.com/watch?v=NiqX77qR2bY
@Eszter68: nem, csak messze van, s hajnaltól estig tart

www.youtube.com/watch?v=iLWMQbE5Ong

az ígéret szép szó..
@PeniValdes:

Csaknem Knosszi volt nálad? ))))
@taga20:

Magadra gondolsz?
Akkor a második.)))
@Eszter68: hogy miért vannak a szaúdi köcsögöknek igazuk?:))
@taga20: ezt keresem, tényleg semmivel nem leírható, kijössz a legpuccosabb reptérről, ahol csak csámpáskodtál életedben, s olyat látsz, mint Dobsinán sem.

444.hu/2017/02/04/itt-egy-jo-konyv-a-szegenysegrol-a-globalis-kapitalizmusrol-es-indiarol
@PeniValdes: te még a helokittit is elképzelted, ahogy elképzellek:)
@taga20: hello kitty barátom,mindig mondom neki,hogy helló,kitty
@habakuk000:

Hú, de jó zenét hoztál!
Majd.
A vetkőzésről eszembe jutott, hogy meg kellene mosni a hajam. A hajmosásról pedig fürdőszoba takarítása. ))))
@Eszter68: itt most pont az az egyetlen kitakarított hely

este már sötét van takarítani
@PeniValdes:

én is. egy görög isten, csavarhúzóval a kezében. )))
@habakuk000:

és ha felkapcsolod a világítást?
szép álmokat

taga, olvasd ki a fehér tigrist, már magyarul is van, persze csak a Madrapur után, amit min 3 éve igérgetsz

na tényleg jó éjt, ilyen hülye napot, ma kétszer öregeztek le:(
@habakuk000: neked is szépeket, olyan kiszeltündéset:)

ember, a te tigrisedet, ne nyomd rám!
neked, és nekem is meg vannak a lidérceink.

kár a hülyét adnod.
@Eszter68: @PeniValdes: @habakuk000: @taga20:

Jó éjt gyíkok vagy vakeregerek vagy tigrisek,ja nem))

www.youtube.com/watch?v=NSbBwig5rY4
@gazoló: Szív és Orica a középföldi is oltári színvonalas és jó fej volt.
@gazoló: Jó éjt! :)

Nagy László

Könyörgés

Ha feküdni megyek
fekete éjfélkor,
ne harapjon belém
fekete komondor.

Csahos pulikutyák
ne ugassanak meg,
vacogó strázsának
ne mutassanak meg.

Ne figyelje senki
fehéredő mellem,
ne pörögjön másnap
nevem tüzes nyelven.

Álljanak nyugodtan
a nyesett akácok,
ne forduljon elém
büdös bürkű árok.

Ha édesen alszom
széna-heverőmön,
nagy pocakos pókok
ne marják föl bőröm.

Ha már nincsen semmim
ezen a világon,
bagoly huhogása
ne verje föl álmom.
@whatsoever:
azok maradtak mind a ketten akik voltak, "csak" új utakra mentek Lucifer vezetésével...vagy ki tuggya?

lapozzunk, szív a fácsén megtalálható... meg más blogokon még talán a Mandíneren is?

brühüyyy
kkk

ő lett: Donna Quijote de la Mancha, la caballera de la tierra incógnita, la cual no se búsca porqué no existe jajajajaja
@gazoló:
nem akarok hinni a szememnek WAPO legújabb száma és FOX News O'Reilly interview with Krump Lee...

AMIT KIEMELEK (ARRA, HOGY PUTYIN EGY GYILKOS) NE HIDD HOGY A MI ORSZÁGUNK "OLYAN" ÁRTATLAN!!!!!
OLVASD, MÉG MINDÍG TÁGRAMEREDT SZEMMEL NÉZEM, NEM HISZEK A...ÉN MINT CASSANDRA!!!! kkk
Islamic terrorism all around the world, major fight. That’s a good thing,” Trump said. ISIS is another name for the Islamic State.
It wouldn't be the first time Trump has brushed aside the topic of Putin's political killings.
In a 2015 interview on “Morning Joe,” Trump was pressed on the same issue and gave a similar answer.
“He kills journalists that don't agree with him,” the show's host, Joe Scarborough, pointed out.
“Well, I think that our country does plenty of killing, too, Joe,” Trump said.
As recently as this week, a prominent Putin critic exhibited symptoms of poisoning for the second time since 2015. The incident drew the attention of Republican Sen. John McCain (Ariz.), a staunch Russia critic, who tweetedtwo newspaper editorials that call for the United States to denounce the incident as an act of political retribution. He called both editorials “a must-read.”

brühüyyy
@habakuk000:
nekem nem kell hinned, én "csak" kis Cassandra vagyok már évek óta, íme: kiemelem: "...you think our country is so innocent?" mongya eszt a süsüék szent elnöke I. Krump Lee bele neki telibe a Fox News on O"Reilly nek akinél jobboldalibb kevés van...kkk
olvasd és ...monggy valamit, lécci!!!!

WEST PALM BEACH, Fla. — President Trump has long been effusive in his praise for Russian President Vladimir Putin, despite criticism from Republicans and Democrats alike.
In an interview with Fox News's Bill O'Reilly, which will air ahead of the Super Bowl on Sunday, Trump doubled down on his “respect” for Putin — even in the face of accusations that Putin and his associates have murdered journalists and dissidents in Russia.
“I do respect him. Well, I respect a lot of people, but that doesn’t mean I’ll get along with them,” Trump told O'Reilly.
O'Reilly pressed on, declaring to the president that “Putin is a killer.”
Unfazed, Trump didn't back away, but rather compared Putin's reputation for extrajudicial killings with the United States'.
“There are a lot of killers. We have a lot of killers,” Trump said. “Well, you think our country is so innocent?”
Trump added that he thinks the United States is “better” getting along with Russia than not.

brühüyyy
kkk

aki nem tud ángliusúl annak lefordítom hitelesen egy üveg (5 liter) tokaji szamorodni az ára
www.inquisitr.com/3952235/donald-trump-defends-vladimir-putin-in-fox-news-interview-video/

az előző ídézetek ebből vannak

hogy @rdos ne mondhassa nem adok be neki linkeket
bár magyarul sem beszél csak írni próbál, néha de nem mindíg sikerül neki

brühüyyy
kkk

az interview holnap azaz vasárnap 16:00 ET kor hangzik el a FOX NEWS -on a Super Bowl előtt (hogy százmillióan nézzék!!!!
@Gábris szomszéd: mi van fotelnáci, visszaengedtek?:))
@taga20: Tudod az igazság sokszor nem népszerű. :)
@Gábris szomszéd: hogyne tudnám!

persze, szerintem csau is erre gondolt a kivégző osztag előtt:)

egyébként, te aláírtad már?
@taga20: Persze. Bár amikor rákérdeztem, miért nem gyűjtenek minden budapesti olimpia ellen aláírásokat, pislogtak az aktivisták mint hal a szatyorban. Viszont a hétvége legütősebb mondata kétség kívül ez volt. :)

Gyurcsány: Készen állok a kormányzásra

hirtv.hu/ahirtvhirei/gyurcsany-keszen-allok-a-kormanyzasra-1264571
@Gábris szomszéd: D

Mostanság a vérnyu'ggerek dúlnak(
Lájkolnám ha végre pofánbasznának egyiket másikat!
@Gábris szomszéd:

azért van további versenyző is:

"Olyan emberekkel, mint Orbán, lehet új Európát építeni.
A Kommerszant orosz lap szalagcíme Vlagyimir Putyin budapesti látogatásáról."
@gazoló: látom má duzzad benned a tavasz:))

egyébként, ha minden második binyiglis ilyen lenne, ako még szeretnélek is titeket:))

www.napiszar.hu/showPost/Orszaguti_kerekparverseny
@Eszter68:

Nézőpont kérdése, mert én úgy látom, hogy nem az új, hanme a régi Európát lehet vele építni.:(
@Gábris szomszéd: nem mondod, hogy elmész aláírni, és képes voltál ott is zsidózni???

te elmész a templomba vasárnap, belépsz az ajtón és hangosan felkiáltasz, hogy ez a zsidó a kereszten ne szimuláljon má!

különben is ő tehet róla, minek ment oda:))))
@látjátok feleim szümtükkel:

Személy szerint egy tyúkól építését sem bíznám rá. )))
@Eszter68: a geci egy elfuserált midászkirály.
amihez ő hozzáér, az szarrá változik.
@gazoló: erről a képről az jut eszembe, hogy ezek az emberek is köztünk lennének, ha nem lett volna anno abortusz.

ja nem! most látom, hogy ez a vérfideszes nyuggerkommandó:)
@taga20:

Felesleges nyuggerezni, mert nem minden idős ember orbán-hívő. Csak róluk nem készül fotó.
@Eszter68: szövegértés megy?

jelzős szerkezetet vettétek má?

eszt írtam: vérfideszes nyuggerkomandó.

egyébként, most vittem fel egy oldal szalonnát a padlásra(szabolcsból kaptuk/vettük), úgy hogy nem tucc felidegesíteni:)))
Jegyrendszer is lesz majd angliában? :)

hvg.hu/gazdasag/20170203_Kifogynak_az_angolok_zoldsegekbol_fejadag
@Gábris szomszéd: te direkt vagy hülye, vagy jézus mondta neked a vasárnapi misén, hogy légy az?
@Gábris szomszéd:
nem erre gondoltam, 10 éves "szamorodni"-ra az aszú édes és én sohasem iszok édes italokat... egyébként az ára ennek nemzetközileg elfogadható itt "icewine"-ként
árulják és van helyi termék is

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: igyá vodkát, az nem édes!

maksz. a szívednek:))))
@Gábris szomszéd: ott a pont!
nem véletlenül tanítottunk annyi éven át:)
@gazoló: "Ilyen hátsó ülést vagy villogót keresek"

Én meg nagyon várom már a nyarat. Az édes gyümölcsöket és a FÉNYT! Az egyik legtöbb antioxidánst tartalmazó gyümölcs a szilva, ez az egyik kedvencem. :)

scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16472873_1351453781542825_4386508248942913281_n.jpg?oh=8e58c45ee648d0639d40927503658ea9&oe=59498A39
@Gábris szomszéd: angyal, hígítsd az alfahíres cuccaidat, me ki leszel baszva, asztán nézel te is, mint a ponty:)

baráti jótanács, semmi más:)
@taga20: Már megszoktam a cenzorkát, természetesen csakis a szólás és véleményszabadság jegyében. Max. holnap ilyenkor megint dumálhatunk. :)
@Gábris szomszéd: azé a fos orosz és hülye magyarkodó faszságok, és a véleményszabadság köszt, van egy árnyalatnyi különbség!

ja és nesze, te mentális sérült!:)))

444.hu/2017/02/04/a-demokrata-ujsagiroja-mentalisan-serultnek-tartja-azokat-akik-alairjak-az-olimpiaellenes-nepszavazasi-kezdemenyezest
@taga20: Van ami meg a te véleményeidből/linkjeidből faszság sokaknak. Viszont emiatt nekem soha nem jutna eszembe, hogy kibasszalak. Főleg ha közben még jódemokratának is gondolom magam. :)
@taga20: budweiser -t nem vitték, lopták, mint minden mást, eszt speciálisan a csehektől, és ráadásul még ez a legjobb süsü sörmárka...
pofátlanság ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓh

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: soha sem az eszedért "szerettünk":))

és erről mi a véleményed, me az önfényezés/önsajnálás közben, a lényegről nem beszéltél.

u.i.: a zsidó olimpiát most lécci ne, me most mentem el egy zsidó előtt, akit kiszögeltek egy keresztre:)
@taga20:
cuncimókus, a mostani szent evangyéljom az semmi más mint russzki propaganda "lavputyin" tehát semmi sem lehet témán kívüli és trollkodás ami russzki,

szóval akkó' most hogyan is van a propaganda meg a szar? és mijaza magyarkodás? lajbiban röhögény vagy röhögényben gummicsizma szarosan?

brühüyyy
kkk

nappal lámpással járni? az nem dívik...dehát te tudod
és mit? nagyon erős lehetett, még a kerítést is szaggatta?
@Rodeo36: stirlic, kérek tőled egy világhíres orosz sörmárkát!

ja, hogy nincs!
a ruszkik is csak az atombomba titkát tudták ellopni:))
@Gábris szomszéd:
Aranyapám, legalább nézd meg, amit belinkeltél: dátum 2014!
Ez neked a "hétvége legütősebb mondata"???
Pedig választék volt bőven a "letöltöttem a büntetésem" és a baloldali tutyimutyik szakorvoshoz küldése, a "nincs baloldali és nincs jobboldali lopás" "a szétmállik az ország" stb...
Ha mán Gyurcsány
@Rodeo36: tündérmókus, akartál is valamit mondani, vagy csak valaki bántotta vologyát, erre neked felállt?:)))
@kekex: te egyébként vágod eszt a vérnyúl dolgot?
444.hu/2017/02/05/a-tuntetok-addig-nem-hagyjak-el-az-utcakat-amig-a-roman-kormany-vissza-nem-vonja-a-korrupciot-legalizalo-rendeletet

Íme a román nemzeti öntudat és hazafiasság.

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer még a románokat is irigyelni fogom.
A román politikus bűnözők ott vannak ahol lenniük kell, a börtönben rabruhában.
Pedig Románia is egy uniós ország és mégis mekkora a kontraszt Románia és szarosmagyarország között.

Itt szarosmagyarországon meg az ostoba lápimagyarok, még tapsolnak is a tolvaj g..iknek és ők a legnépszerűbb párt.
Itt kurvára félrecsúszott minden, azt hiszem véglegesen és visszafordíthatatlanul.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:
ááááá dehogy, csak téged akarlak hergelni mert olyan látni, ahogy ugrassz, mint a levelibéka a gólya elől

brühüyyy
kkk

jaaaaaa, eszt akartam mondani...beeeeeeee
@taga20:
Bevágtam. És nem vágom úgy, ahogy te. Na und?
444.hu/2017/02/05/nem-engedi-a-birosag-hogy-visszaallitsak-trump-beutazasi-tilamat

Jogállam - trampli 3:0

Zúg a trampli bogár, neki megy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat.

Szerintem a teknyővájó nem szólt tramplinak, hogy legelőször a bírókat és az ügyészeket kell lecserélni, csak utána lehet rendezkedni. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy elég érdekes, hogy a szaudi, afgán és pakisztáni muzulmánokra nem vonatkozott volna tilalom.
Vajon miért? Ja, tudom.
@taga20:
hhhhhhhhhhhhhhhááááááááát, ha a süsüéknek csak egy cseh sör a világmárkájuk akkor jó...én ittam sört ott (Leningrádban) Szentpéterváron... domestic ... és jó volt, nem emléxek a nevére nem Heineken sem Carlsberg

a hálókocsin Moszkva és Leningrád között jó a kiszolgálás és jól be is lehet zabálni és a pia is elsőosztályú ... te még nem próbáltad? vagy Szuhumi ban a tengerparti kioszkban (tudod ugye onnan lopták el az Aranygyapjút Jázónék anno decibel)

Jereván ban meg nagyon jó a konyak de a legjobb a grúz konyak grúzijá ban mikor kiautóztam Tbilisziből az első kis falusi kocsmában meghíttak vendégnek, ott az a szokás, hogy a vendéget aki távolról érkezik aszt elláttyák mert bárhová mész ott a hegyek között kell, hogy tudd nem hagynak magadra mert ott a vihar vagy hóvihar egyik percről a másikra érkezik és akkor kell egy menedék és akkor ott bekopogsz... és beengednek és megvendégelnek

brühüyyy
kkk

ezek már csak ilyenek
@kekex: nem kell besértődni mindenre.

vérnyúl egy nick volt, talán a legpatentabb, aki ide vetődött.

ennyi.

de inkább zenéjjünk, mint anyázzunk:)))

www.youtube.com/watch?v=mVzTTbokNTE&list=RDmVzTTbokNTE
@taga20:
még senki sem mondta, most is egy senki próbálkozik vele

mi bajod van cuncimókus, csak nem fáj? sajog picinyem...kezeltesd

brühüyyy

mijalófasz bajod van?

kkk
444.hu/2017/02/05/oroszorszag-szigoritja-a-baromfiimportot-a-madarinfluenza-miatt

Gondolom szíjj-ártó kakadu ezt is hozzácsapja az embargó okozta károkhoz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
Olvastam olyan cikket (térképpel) amelyik azonosságot talált a kitiltással nem sújtott arab államok és Trump befektetései között.
@Rodeo36: ezek az örmények és grúzok má csak ilyenek:)

a ruszkik, meg olyanok, hogy egy olyan gecivel üzletelnek, és ötven évre eladósítanak minket/engem, mint a mi viktorunk. akiről tételesen tugyák, hogy egy maffiafőnök.
@taga20:
kúrvajó, megoldottad...ettől lehullanak a mókusok a fákról...és mivel kezelteted utána?
ennyi? a mennyi?

sziám az valahol délázsiában van

brühüyyy
kkk

olyan tagastílusú, borzalmas 5 másodpercig utána kikapcs
@Rodeo36: ha valaki tudna mesélni a seggbe kapott örömökről, az valószínű te lennél stirlic.

szerintem, jobban jársz, ha nem égeted be magadat!
@taga20:

eszt habakukitól kérdeszd, ő üzletel velük... én csak a vendégszeretetüket élvesztem soxor, nemcsak grúzokét és örményekét hanem az oroszokét is meg az ukránokét is

te honnan tudod, hogy milyenek? már ettél orosz hússalátát?

brühüyyy
kkk
@taga20:
Nem sértődtem, válaszoltam. Egyébként van, amikor a vicc csattanója, ha valamit szó szerint vesznek.
@taga20:
miért égetem magam? mijazégető?

te már korán délben teljesen kredenc? (mármint delírium?)

brühüyyy
kkk
@PeniValdes: hát húgi, néha azé van, hogy egyet gondolunk:)))

vévékilenc mikor indul? má tűkön ülök:)))
@Rodeo36: azé azon mindig szénné röhögöm magam, amikor a ruszkiimádatodból felriadva, egy-két üveg bor után, lealkoholistázol:))

www.napiszar.hu/showPost/Szombati_piknik_orosz_modra
@taga20:
a te vityád (nem az enyém) az egy vevő, és kiszolgálják

ha nem fizet lelövik

ez a törvény

brühüyyy
kkk
maffiáéknál...máshol csak kis 457 év börtön jár érte és lehet felezni kkk
@taga20:
nem tudhatod

mondtam már? nem? hát akkor megint

hülye is vagy meg szenvecc itt a szócsatában

brühüyyy
kkk
és megint veszítessz
@Rodeo36: rendben haver!
remélem a ki kinek a nyílásában van/volt dolgot mellőződ!
@Rodeo36: te eszt így éled meg, hogy kinyer és kiveszít?

te beteg vagy stirlic? neked a kaszás megváltás lesz:)
@Gábris szomszéd: neked fogalmad sincs a szólás és véleményszabadságról de ezt tudjuk régóta!
elmondhatod, amit akarsz de senkit sem kényszerithetsz, hogy meghallgasson!
én se engedem be a jehovákat a hàzamba, hogy ott nyomják a propagandát!
@taga20: már önmagadat sem érted

káááár

brühüyyy
kkk
@punkfrog: El vagy tévedve, mivel ez itt nem a te házad. :)
@Gábris szomszéd: meg a mostani szar, szemét orbán rendszerben is nagyobb a szabadság, mint volt a kádár korban!
@Gábris szomszéd: nem is én tiltottalak ki, hanem a tulaj meghatalmazottja.
@taga20:
a nyeréssel és a vesztéssel (az élet néhány lényeges karakterisztikája) milyen relációban van a kaszás?

és miért jut neked velem kapcsolatban a pudvás fejedbe?

szerencsétlen dilinyós vagy lelkem, kezeltesd magad

brühüyyy
kkk

ugye nem tudod mit akarsz mondani csak kínlócc, mint kismacska a függönyön?
@taga20: "a ruszkik is csak az atombomba titkát tudták ellopni:))"

Ja az amcsiknak meg egy náci rakéta szakértő kellett, hogy normális rakétákat tudjanak gyártani. :)

hu.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun
youtu.be/wRslM2eHTo0
@punkfrog: A tulaj megbízottja a kettősmérce csimborasszója. Amiért ő kitilt a tulaj egyáltalán nem tiltana ki. :)
@punkfrog:
békácska kis punkovics...nem is éltél abban az átkosban, honnan tudod?

aszon'ták? mi?

na jó: brühüyyy
kkk

a világ nem olyan, mint CÖF meg te mongya sem olyan, mint amilyennek a taga képzeli onnan érdalsóról a kanyarban
Gratulálok! Újra sikerült olvashatatlanná tenni a blogot.

Ahogy Szümtük írta tegnap:

"...és azt tapasztalom, hogy többsége oda ment, ahol nem basztatják őket, nem hüjézik, meg hasonlók, tudnak értelmes beszélgetést folytatni. Kérdéseikre válasz érkezik."
@kekex: tudja ő pontosan, mit linkel!
@kekex: Aranyapám ez csak azt bizonyítja, hogy a hibbant gyuriferi, 3 évvel ezelőtt is épp akkora széllelbélelt volt, mint tegnap. :)

www.hirado.hu/2017/02/04/gyurcsany-a-dk-keszen-all-a-kormanyzasra/
@Gábris szomszéd:
b+ ennek a zesztergányoolónak hiába mondod...neki tele a kobakja szarral, és már semmi sem fér bele csak a túlnyomásos szar az ömlik belőle

Bajkonur ról ne monggy neki semmit mert akkó' igazán meggárgyul... onnan lődözik ki a süsü szputnyikokat is, mert ...

brühüyyy
kkk

most mongya az itteni teve, hogy milyen si az amit krump lee mondott a Bill O'Reilly nek

és a világ röhög valamint a szöveccségi bírók a kormány fellebbezését is visszautasították eszt a zalcsúti dúcséval mikor teszi a taga meg a punk a hatalmas szabaccságban ami van ott levédiabsznádon
@Rodeo36: stirlic, ha ennyire nem értünk egyet, ako ne fárasszuk egymást a jövőben.
@Eszter68: "Gratulálok! Újra sikerült olvashatatlanná tenni a blogot."

Engem nem zavar, ha te is tolod a saját propagandád. :)
@Gábris szomszéd: a jehovak is ezzel érvelnek nekem, miután latják, hogy a pizzafutàrt beengedem! :)
@taga20: kifára'ttál lekem? gyengusz vagy, tudod?
üdv stirlitz... és húzd le a redőnyöket is

brühüyyy
kkk
Regina_rajzaval_toborozzak_a_hatarvadaszokat

HÁNYINGER? Sokszor.

Nem szakad a képéről a bőr annak, aki a gyerekeket használja erre a célra?
@Rodeo36: én 26 évig éltem a Kádár rendszerben.
te éltel az Orbán rendszerben egy napot is?
@Gábris szomszéd:
az összes süsü anyatengerjáró süsü kikötőkben piheg, mert a ruszkik megígérték nekik, ha nem mennek a pécs á ba akkor meg lesznek hekkelve mint a szatelittyük amit csak megközelítettek és döglött papagáj lett belőle seperc alatt

kínaiak is nagyok IT ben és ők is tudnak hekkelni (prézli nélkül)

most már a ballisztikusok is nagy hiba mert csak... be vannak szarva?

kína széthekkeli a süsü összes kémszatellittyét és akkor mehetnek vissza a kőkorszakba és firkálhatnak a barlangok falára mialatt lerágják a tehen lábáról a bürkét könnyezve

brühüyyy
kkk

van igazság a Földön?
@kekex: "„Ezt a szégyent nem hagyhatjuk magunkon száradni! Sürgősen lépnünk kell, hogy aztán, miként a spártaiak, elmondhassuk: „Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza!” Zrínyi Miklós is megírta: „Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók.” Akkor pedig gyűjtenünk kell a miniszterelnöknek, egy szerény, de nem megalázó összeggel mindenki hozzájárulhat."

Pont fók pakolás közben vagyok, és találtam egy lyukas kétfilléres, felajánlom.
@punkfrog: Legközelebb vedd fel videóra és oszd meg velünk. :)
@PeniValdes:

Mármint a hány ingerről? Nem tudom, de remélem a szülei elgondolkodnak egy kicsinyég.
@Eszter68:

Kösz remek éji versetetet)

@taga20:

Mindjárt kezdődik sport1-en az Érd meccse)

@habakuk000:

Igggen,metszés 'on))
kifára'ttál lekem?

Lehet, hogy vannak akik ismerik a régi mondókát, hogy okos enged, szamár szenved, oszt most taga okosabb?
@punkfrog:
1989-26=1963 azaz akkor születtél? 1963+18= 1981
1989-1981= 8 azaz egy része a felszálló ágban majd a leszállóban amikor a cigánysurmó és társai már be voltak építve besúgónak és szamizdatnak álcázva és soros ösztöndíjakkal képeszték őket...,
igen én voltam benne, nekem, mint üzletembernek felkínálták a szőkített olajat vonatrakomány számra a gond ott volt, hogy előre kérték a pénzt és én csak átvétel meg minőségellenőrzés után voltam hajlandó...aranyat is kínáltak tömbökben (tudod ismerem az afrikai ajánlatokat ebben a témában (is))

nem ettem kefét...az a néhány hónap több mint sok volt...
szóval megérkezni vonattal bécsből és látni...hát döbbenetes volt kitörölhetetlen emlék annyi kóklert egy rakáson, meg ingyenélő tolvajokat szélhámosokat még a bronx ban sem

te mennyit éltél a süsüéknél? és hogyan?

brühüyyy
kkk
túrista Las vegas ban? az nem ér még akkor sem ha veszítettél
Azért maradjunk annyiban, hogy szőkített olajat nekem senki soha nem kínált, vagyis olyan körben sosem mozogtam. Valahogy nem engedtek oda sem 90 előtt, sem 90 után. Igaz magam sem akartam oda kerülni, pedig hozzánk nagyon közel szőkítették. Nem érdekes?
Kár itt nagy mellényt mutogatni, mert ez a blog nem erről szól. A hsz-k többsége sem.
@látjátok feleim szümtükkel:
kinek pap kinek a papné
brühüyyy
kkk

már nem bírta tovább személyeskedéssel és aljas szövegekkel, kifogyott, mint mikor a bili kiborul

szeressed a drágát

brühüyyy
kkk
aki rá tud mutatni ennek az alaknak akár csak egy olyan vonására, vagy tulajdonságára, ami ha nem is szerethető, vagy vállalható, de legalább valami töménnyel ELVISELHETŐ, az kap tőlem egy eredeti Fekete György kisplasztikát.

mintha valami földönkívüliek által lepakolt kísérleti eszköz lenne, vagy valami elmebeteg vízió.
@látjátok feleim szümtükkel:
szófacsar

ha az nagy mellény, hogy le merem írni 24 év után az akkori levédiabasznádi valóságot, akkor legyen

ügyes kis CÖF lehecc?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

parasztvakítás. :)

az a szerencsétlen PAK-FA is majd 2018-ban áll hadrendbe (az 2 db) demosmátélleg.
@taga20: Haver így már világos miért szereted annyira gyuriferit. :)

Gyurcsány miatt végleg széteshet a baloldal

alfahir.hu/2017/02/05/gyurcsany_ferenc_demokratikus_koalicio_boros_bank_levente_nezopont_intezet
@Gábris szomszéd:
Anyus. Ha mán! De az aranyanyám nem olyan jól cseng.
@Rodeo36: soha a büdös életben nem kínált senki orosz szőkített olajat, az az eljárás a magyar fűtőolaj megkülönböztetését szolgálta - az adókülönbözetet lehetett megspórolni-.

Előrefizetés az LC és bankgaranciák korában nem kötelező, ezt már a firenzeiek is tudták, kb a Mediciek fénykorában.

Ugye te, mint üzletember tisztában vagy azzal, hogy LC estén bizonyos okmányok benyújtása esetén juthat a szállító a vevőtől függetlenül a pénzéhez, ilyen okmányok pl a minőségi tanúsítás, határbélyegzős SMGS - ez ugye, mint gondolom oly jól tudod vasúti fuvarlevél -, vagy Dörmögő Dömötör legutóbbi száma, ha úgy állapodtok meg a szerződésben.

Aranyat Jelcin alatt sem volt egyszerű engedélyeztetni.
@Gábris szomszéd:
1. Csak az eshet szét, ami valaha, valamikor, valamennyire egyben volt. Szerinted a baloldalra ez mennyire igaz?
2. Tollas a hátam? Akkor miért nézel madárnak, aki bedől az államilag fideszfinanszírozott Nézőpontnak?
3. Azt hittem az fáj majd, hogy a "Jobbikkal nem"
magyarhirlap.hu/cikk/78898/Gyurcsany_Ferenc_nem_mukodik_egyutt_a_Jobbikkal
@PeniValdes:

Szerintem ezt nem gyerek rajzolta, csak egy felnőtt gyerek stílusban. Ha netán még is gyermeki rajz, akkor a szülők tudhattak a felhasználásról. Ha nem, akkor az nagy baj.
@látjátok feleim szümtükkel: pedig volt egy időszak, amikor a zemberek megvették a lila zakót, makkos cipőt, beültek a Ladába és vörös higanyt kezdtek árulni.

Az igaz, senki nem tudta, mi az.
@Eszter68: valaki tízórás vetkőzést hirdetett. csodálod, hogy egymás torkának esnek a csalódott kommenterek?
@Gábris szomszéd:

az a parasztvakítás. a két PAK-FA meg a szánalmas. :)
@Gábris szomszéd:
Csak azt jeleztem, hogy téves a nem. Ha te is nő vagy, akkor bocsi.
Prüntyikém - ez jobb? Szex-semleges.
@habakuk000: namost
#1: sohasem mondtam, hogy "az" orosz olaj lett volna
#2: amellett, hogy ismerem az L/C rendszert, az "ajánlat" nem nem felelt meg semmilyen "nemzetközileg bevezetett" nek

pontosan ezért írtam le...asszem neked "azokat" kellene kioktatnod és nem engem

az arany ra ugyanez vonatkozik (te még nem kaptál olyan afrikai e-mail t amiben aszongyák, hogy itt egy láda arany, készpénz vagy amit akarsz és gyere ide, hogy megnézd, de hozzál magaddal foglalót...mert ő akinél a láda van nem kaphattya meg, csak ha te...

szóval nem egy halálos áldozata van ennek emberek naívak és ha üres zsebbel is de kíváncsiságból odamennek és a többit képzeld el az Interpol általában nem keresi őket

na eszt a stílust próbáltam illusztrálni és nem egy svájci bankár beiktatásával lefolytatható ...

na errűl ennyit

én levédiabasznádot kívántam lefesteni punk nak mert ...az nem hitte el...hogy...akkor már a fidex létezett és valamilyen politikai pozicióból gazdasági alapokat akart...bármilyen módon

brühüyyy
kkk
@habakuk000: régen minden szebb volt!:))
@Rodeo36: sok nigériai szórakozik ilyenekkel, ott divat:)

mondjuk ismerek olyan magyart, aki kiment egy nagy csomó pénzzel, le is húzták

Dakarba csináltunk egyszer próbaszállítást, az rendben volt, nagy bolt nem lett belőle, gondolom túl sok pénzt kértek engedélyért
@habakuk000:

Úgy látom, te is a szelektív emlékezés csapdájába estél. Az egymásnak eső kommentelők akkor lennének igazán csalódottak, ha egy nap elmaradna a műsoruk.
Mivel normális vitára képtelenek, így marad a cirkusz, népi nyelven f@szméregetés.
Ennyi telik tőlük.
@Gábris szomszéd: bajkonur meg kazahsztánban van.

oroszország a világ legnagyobb területű országa, és ezek a faszok nem tudnak egy kibaszott űrdzsuvát a saját területükön létrehozni 30 éve?

keveset lehet ellopni a rakétasilóból?
és te és a többi tetű ezeket hájpoljátok?
@Eszter68: remélem nem rám célozgattál!
@Eszter68: most mi a problem? persze ebéd után vér a gyomorban, szóval nem biztos, hogy topon van az amúgy is szűk felfogóképességem, de most mi rosszat csinált Angyal?

mellesleg nem vagyok meggyőződve, hogy a tegnapi offunk sokkal több információhoz juttatta a mohó olvasótábort.
@taga20: a legfajintosabbak a lila öltönyös zöld nyakkendős, 2,5 kg-os mobiltelefonos ürgék voltak, fehér zokniban, 576 %-os megtérüléseket igérgetve

az vót a szép világ...
@taga20: attól függ, melyik műsor elmaradásáért vagy csalódott
@habakuk000:
a világ összes kincséért sem vagy képes aszt írni nekem, hogy: bocs de asszittem normális üzletemberek tettek ajánlatot

(megjegyzésem: mikor nagyon figyelmesen meghallgattam az "ajánlatot" udvariasan elköszöntem, és nem ígértem semmit kivéve aszt, hogyha megfelel akkor majd telefonálok...gondolod -remélem- mikor hívtam)

szóval ennyike

a tegnapi "off" nagyon jó volt, igazán élvezetes...

levédiabasznád -asszem- menthetetlen

maci és shwansee van a tevében

majd leszek

brühüyyy
kkk
@habakuk000: mit parancsolsz, drága barátom?

szerinted nekem melyik a kedvenc műsorom?

paksdvá, olimpina, met, letelepedésibuli, sorojjam?
@látjátok feleim szümtükkel: én a gyerek szemszögéből kérdezem (ez simán lehet gyerekrajz) hogy mi van az ő szerzői jogaival..
444.hu/2017/02/05/marine-le-pen-forradalmat-igert-franciaorszagnak

" Franciaország ellenőrizni fogja a saját határait, a saját pénzét, és nem fogja hagyni, hogy a bevándorlók megváltoztassák az identitását."

Remélem nyer, és akkor Franciaország is az első helyre teszi magát, a teknyővájónak meg nem lesz mit ellopni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@PeniValdes:

Mivel kiskorú, minden jogát a szülők gyakorolják-képvislik. Ha nem kérték ki az engedélyüket, akkor nekik kell emiatt fellépni. Megtiltani a kép használatát, vagy pénzt kérni érte. Ha nem teszik, akkor a kormányhivatal, mint gyámhatóság jogosult minderre. Persze melyik kormányhivatal meri megharapni a kormányt?

Szerintem ez egy propaganda célú felhasználás, és vélelmezem, hogy a szülők önként-dalolva adták a képet. Úgy, mint ahogy az a vállalkozó is agyba főbe dícsérte önként a fideszkormány vállalkozókat támogató intézkedéseit, akiről kiderült, hogy csomó adótartozása van.
@Rodeo36: bocs, de azt hittem, csak fényezted magad, úgy értelmeztem valóban:)
@taga20: :( azt hittem, kapok támogatást az érdekesebb programhoz

már csak gazolóban bízhatok:(
@habakuk000: DDD

Most kézilabda van meccés felfüggesztve)

Nehogy menjünk egy dunakanyart tavasszal))kuttyokkal,macskákkal))

Szemlélem a romániai 'magyariakot,mekkora ellentmondás,mekkora megosztottság köztük is((
@gazoló:
jellemző a 444-re! facsarják
2013-ban McCain állította, hogy (és azóta is) puút'n egy gyilkos erre Bill O'Reilly meg kérdszte krump lee-t ma délután 16:00 ET -kor hangzik el a műsor azaz még a 444 sem láthatta, miszerint puu'tn egy gyilkos erre krump lee: az lehet, de nekünk is van elég belőlük és ne gondold, hogy mi olyannyira ártatlanok vagyunk

de a többihez olvasd el az általam fentebb ídézetteket, azok pontosabbak

brühüyyy
kkk

a 444 helyett mehecc kutyázni vagy macskázni
@Rodeo36:

Ki nem szarja le a 444-et,'krumpleet és putyint is))
@gazoló: putyin gyilkos? eszt nem is tuttam!

na erre iszom egy polóniumoscsáját:))
@gazoló: mit köszönünk gyuribának?
@taga20:

'Mé geci nem gyilkos?((

Szopik az Érd((
@taga20:

Hogy még itt van és az összes többit..szeretem..hallottad közvetíteni??

Ne kötekedjél kiskancsó))
@gazoló: de.

hadd szopjon!
egyébként ez a női csapat, amelyik szopik?:)))
@gazoló: gyuribá a semmi megtestesítője:)
@gazoló: "Szepesi György  az ötvenes évek elejétől  Galambos fedőnéven írt jelentéseket."
@gazoló: kapja be a fogaskerék!:)))
@punkfrog:

Személyesen ellenőrizted a jelentéseit??
Akkor te is nagy span lehecc?)

Tudod??
Gyümölcseről a fát.

dzsézasz))
@gazoló:
jaaa...gondoltam tolok egy kis süsü propagandát, de ha nem hát nem

éljen a kézilabda meg a vidámság

brühüyyy
kkk

Gabriel Jesús Brazíliából a MACI ban 2 góllal megverte a Swansee t a maci többi része és a PEP egy kalap szar volt a drukkereik hazamentek a 2. félidő közepén

Pep a Pellegrini csapatával próbálkozik az egyetlen változás hozott egy kapust a Hart helyett de már aszt lecserélte Caballero ra, Aguero kiesett a pixisből

brühüyyy
kkk
@punkfrog: köszönöm a kiegészítést, erre nem is gondoltam.
@punkfrog:
és mit jelentett, illetve miről?

hol lehet olvasni? nagyon kurva nagy öröm volt amikor a z orion tv (asszem 403) kisképernyős fekete fehér vasárnapi meccsei alá feltettük szepesi gyurit és láttuk, hogy csak az nem folyik a pályán amiről regél

képzelem a jelentéseit

brühüyyy
kkk

te nem jelentettél? kispajtások ünneplőben fenyőünnep van ma? vagy valami hasonlót?
és elloptad a szaloncukrot
@gazoló: Paul Lendvai ellenőrizte
@Rodeo36:

Jelentem Puskás öcsi 25-ről bebaxta a fradi kapus szemei közé)))
@punkfrog:

haggyálógva wazz))

'kijafaszomazalendvainemildikó?(
@punkfrog:

Lendvaikirőljelentettésakirőljelentettazkinekjelentett??
@gazoló:
"Galambos”[szerkesztés]
Az Élet és Irodalomban Paul Lendvai közölt egy cikket arról, hogy Szepesi György az ötvenes és hatvanas években a titkosszolgálat III/II, majd III/III osztályának ügynöke volt.[16][17] Beszervezése 1950-ben történt. Mint nagy kaliberű ügynöknek a tartótisztje a későbbiekben személyesen Harangozó Szilveszter állambiztonsági főcsoportfőnök volt. Ezeket az állításokat Takács Tibor történész Szoros emberfogás című könyvében 2014-ben megerősítette. A forradalom 1956. október 23-i kitörése utáni napokban rádióműsoraiban a forradalmárokat a fegyver letételére biztatta."
@gazoló:

Nem gondolnám, hogy az többségi republikánusok örömmel hallották egy szem elnökük szájából ezt a kijelentést. Ez elég öntökön rúgásnak tűnik.
@taga20:

Isten éltesse Galambost is!!
Majd ha nyilvánosságra méltóztatnak hozni az összeset,akkor becélünk róla,de azt hiszem ettől sokaknak rémálmaik lehetnek))
@gazoló:

Honnan tudja Lendvai, hgy Szepesi kiről és mit jelentett? egyáltalán, hogy ügynök volt? Talán együtt jártak továbbképzésre?
@gazoló: kicsit most úgy tolod a dolgot, mint ahogy a fityeszesdroidok szokták.

semmi gondod nincs avval, hogy szepesigyuribá ügynök volt, mer oda vagy érte.

gondolom akkor bencsikkel, stefkával, szitával, pozsgaival, stb.-vel sincs bajod?
@látjátok feleim szümtükkel:

Bírom ezt a tempót))
Tényleg honnan a farokból ezek a kiszivárogtatások??)

Vikidál is jelentett,mindenki mindenkiről jelentett és ezt kurvára tényként könyvelik el!
Ahhoz,hogy azt a szájbabaszott jelentést nyilvánosságra hozzák,attól mindenki retteg!!
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem ügynökök se voltak soha! 56 se volt!

itt mindenki meghülyült?
@taga20:

..görgess vissza ha kíváncsi vagy a véleményemre!
@taga20:

Tudod,mit jelentett fac?
A napi középhőmérsékletet vagy a nyugati pályaudvari vonatok késését??)
@gazoló: szerintem is már rég teríteni kellett volna.

csak tudod mitől félnék?

hogy egy-két ikonodról kiderülne még, hogy egy féreg volt.
@taga20:

Nem tudom még milyen"ikonjaimra gondolsz,de ez sajnos fordítva is igaz(
@gazoló: persze, a kádárrencer meg ment magától!

haver, ha hazucc magadnak, avval nem lesz semmis ezeknek a tetveknek a múltja.

lassan abbahagyom, me nem akarok veled összeveszni túlságosan:)

egyébként, azé vagyok egy kicsit zabos, me elvittük a kutyát és magunkat sétálni, és összefutottunk egy nyugger házaspárral.

szó-szót követett, mire kiderült, hogy fityeszesek.

el tudod képzelni, hogy váltunk el:)
444.hu/2017/02/05/megkezdodott-a-tanitanek-mozgalom-tuntetese

Ez konkrétan lepkefing, a román tüntetésekhez képest. Egy kis teadélután, aztán hazamennek.

A legszánalmasabb, hogy a teknyővájó még ezektől az erőtlen civil szervezetektől is fosik.
Vajon mi lenne a teknyőssel, ha egyszer véletlenül összekeverné Budapestet, Bukaresttel?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
A Stécéhez pl nem ment közvetíteni, miután a teljes tarjani stadion kiabálta egy közvetítése kor, hogy 'ne hazudj Szepesi'.
Ugyanolyan kiszolgálója volt annak a rendszernek, mint a mostaninak mittudomen Bencsik?
@gazoló:

Szóval ez valahogy úgy nézhetett ki, volt voltak az úgynevezett elhárító szervezeti emberek, akiknek voltak társadalmi kapcsolataik. Szegény kapcsolat sokszor erről nem is tudott( kivéve aki alá is írt, hogy ő önként dalolva, magától is szól ha..., no ezek rettegjenek is ). A tartó ugyé kénytelen volt a pénzéért megdolgozni, így aztán mindig akadt valaki, akitől valamit hallott. Nem gondolnám, hogy sokat leellenőriztek ezekből a jelentésekből, mert a zöme annyira ártatlan téma lehetett, hogy a felettes még nevetni sem mert rajtuk. Én egy támát ismerek, egy tsz-be kijárt a párttitkár kocsija, és egyik dolgozó megjegyzést tett rá, hogy amikor jön akkor a kocsi fara van felfelé, amikor meg megy, akkor az orra. Meg is vádolták valami uszítással vagy miafenével, de a bíróság felmentette. Valami hasonló lehet az a mérhetetlenül sok jelentés is, amit nem mernek nyilvánosságra hozni. Amit kellett volna, azokat meg nem gondolom, hogy még mindig meg lehet találni.
@habakuk000: bencsik rosszabb! ez a féreg két rendszert is kiszolgált/kiszolgál, ráadásul még oktatni is próbál minket gerincből.
@látjátok feleim szümtükkel: Szepesi fele formátumok esetén azért komolyabb volt a dolog, élsportolók disszidalasa volt napirenden rendszeresen
@taga20:

Engedd meg annak a megítélését,hogy hazudok-e magamnak.
Sosem voltam elfogult azzal a rendszerrel,még inkább nem tartoztam bele,de visszanézve talán reálisan tudok megítélni embereket,folyamatokat,eredményeket,hibákat.

Azt pedig egyenesen kikérném,hogy Szepesit a tetvek közé illeszd!

Összeveszni én sem..ráadásul az általad emlegetett fidesskomcsik ténykedése semmivel sem marad el,sőt űbereli sok akkori 'úgymond aláíróét(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mesélj kicsilegó melyik rész a szánalmas? :)

youtu.be/7wNGJbUCfv0

Vagy inkább ők a szánalmasok, akik elérték, hogy az usácska végül pofára esett szíriában? :)

youtu.be/vYM0j7CZdF8
@taga20: Szepesi is úgy nyalta Puskasnak amikor enyhült a széljárás, mint a parancsolat, addig meg csak az elhallgatás.
@gazoló: kérd ki, egy hazug, sunyi talpnyaló volt,
@taga20: azért ez ennél bonyolultabb.nem lehet egyből legörényezni mindet!
rettenetes világ volt az!
de eddig csak azokat szedték darabokra, akik bevallották.
a rendszer működtetői közül pedig senkit!
@taga20: Szepesi is, ő harmat is
@habakuk000:

Sportortkommentátor volt,jó sportkommentátor volt?
Élete volt a foci,szívvel lélekkel szolgálta??
Szimpatikus,szenvedélyes,szeretnivaló személyiség!
Nincs több hozzáfűznivalóm!
Isten éltesse!
@gazoló:
a Neoton, Omega, a Zorránjönkiahang, Zalatnay és a többi mind jelentettek de legalábbis állami támogatásból voltak egész levédiabasznádon világhírűek

azért nem hozzák nyílvánosságra, mert a fél ország halálra röhögné magát rajta jobb mint egy Hofi...mikor én a tanú-t láttam egy zártkörűn jó idővel azelőtt hogy nyilvánossá tették sokan nem is értették, hogy ez mkost a CIAS vagy KGB vagy valami más?

emléxel a Nehéz emberekre? az volt az igazi és azon valóban el is gondolkodtak "ottfenn"

nem tudom minek áskálódni a sírok csak bűzt és rothadó cvsontokat mutatnak és kúrva gusztustalan tud lenni
hagyni kell hogy a punkfrog és a többiek a saját maguk által kiatlált illúzióikban éljenek olyan szar felébredni egy részeg nap után pláne ha kemény drog

brühüyyy
kkk
@gazoló: beteg vagy? holnap meg orbánúr jön?
@Rodeo36:
DDD

"Ha te egyszer kinyitod a szádat,ha te eccer elkeszdesz becélni)
@gazoló: sok minden, csak nem úr. De mindegy, ezen nem veszünk össze.
@punkfrog: aszt írtam, hogy ezé kéne teríteni.
kivallotta be? akiről kiderült, senkisem állt ki, hogy én jelentettem és ide lőjetek.
@taga20: több olyan közvetítése is volt, ahol lenehazuggyszepesizesztek, elfogult volt főleg vidéken .
Olyasmi volt, mint a mostani fogerincesek.
@habakuk000: "egy hazug, sunyi talpnyaló volt,"

ÉS? Most nem azok vannak a hatalomban? Saját nertásaikat golyózzák ki, mint pl. a pedagógus végzettségű Békés megyei kormánymegbízottat azért, mert a közmunkásokkal szívesen dolgoztató megzőgazdasági őstermelő közelebb áll a főni szívéhez. A talpnyalás első sorban annak baj, aki a talpat nyalja, másodsorban nekünk. De ettől még a talpnyaló lehet jó ember, sőt lehet hasznos is a közösségnek. Aki értelmes és elhivatott, az miért ne vállaljon egy kis talnyalást is a közösség érdekében?
@taga20: Tuttad?

Jézus Krisztus is magyar volt és jelentett is)

Rózsi az egyik legpengébb magyar dalszerző és nem tudom megútálni,ellenben sokakkal!!
@gazoló: hagyom haver az egészet, inkább legyen neked igazad.

nem akarok még veled is összeveszni.
@taga20: Na haver az ilyenekért kellene nagyon gyorsan elzavarni, majd pedig kóterba tenni a g..iéket. :(

145-en fagytak meg január végéig, de legalább a stadion füve napozik. Az MTK stadionban munkába állt a fűszolár.

vastagbor.atlatszo.hu/2017/02/05/az-mtk-stadionban-munkaba-allt-a-fuszolar/
@taga20:

nane..gyilkos)

Balázs Fecónál és nála is inkább maradjunk a korábbi munkásságuknál)
@látjátok feleim szümtükkel: szerinted miért van Orbán rendszer? Orbán miatt, vagy a parlamenttol a legutolsó falu önkormányzatáig tolakodó talpnyalói miatt?
Akik amúgy egytől egyig olyan helyre kis emberek szám magukat nezve
@gazoló:
itt a gyíkon sok süket van...de vannak fülek amelyek képesek irányítani mi megy be és mi nem ugyanez a szümtükkel kapcsolatban is igaz...sok megtagásodott szümtükkel

asszem sok nagyon finom borba kerűlne az, hogy én ...

tudod akkor csodálkosztam, amikor a pocsolya emez oldalára érkesztem és itt el keszték bemutatni aszt a csodás decentralizálást és integrálást 1995-ben kezdve!!!!!!!!!!! amit mi levédiabasznádon -sikerrel- bevezettünk 1968 ban kezdve

brühüyyy
kkk
@taga20: oszt hol van ez a hullámos ház? A hídról csak egy randa kockaházak latszik
@Gábris szomszéd: magyarok lehet, hogy nem de oroszok? Ez mán nem olyan biztos a koreitekben
@Gábris szomszéd:

Azok nem,de nívótlan senkik voltak mindig és azok is maradnak(
@gazoló: hát ha arra gondolsz, amikor még a csattogós lepkét tolták, ako igazad van:)

azé nincs harag gyuribá miatt? remélem:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/33097.w-800.h0.q100.jpg
@habakuk000:

Olyan mintha az északnyugati szél bekóstolta volna az aluborda borítást))
@gazoló: Nem osztom a véleményed. :)

"Semmilyen emberkék magyaráznak,
Tanítják nekem az életet.
Egymást taposva,
Csámcsogva szívják a véremet.
A hülyék mondják meg mi legyen,
A tisztesség száműzött idegen."

youtu.be/S80FUO-Z38c
@taga20: Haver van akinek meg a Manson és társai a szarok. Ízlések és pofonok. Arról nem is beszélve, hogy néhány tagot személyesen is ismerek, remek emberek.
Mariann)

A Győr nagyon rendben volt,ráadásul Tomori is növeszti a körmeit)
@habakuk000: A szaxofonosuk egy világtalan ember, de van két csodaszép gyermekük és boldog családban élnek.
A feltételezésed is abszurd.
@Gábris szomszéd:
szóval "ez" mjuzik?

akkó má' mindent értek, vagy legalábbis úgy tűnik

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: ha személyesen ismered őket, ako csak jók lehetnek:)

remek emberek lehetnek, csak hagynák a picsába a zenélést:))

na küldök egy vallásosat!:))) na ez zene!

www.youtube.com/watch?v=NiqX77qR2bY&list=RDNiqX77qR2bY
@Gábris szomszéd:

Korábban ezt már tömörebben megfogalmazta valaki:

"Röhögő senkik, balkörmű gazok
Szállnak mennybe."

Az a baj ezzel a nemzethyy rockkal,hogy nem autentikus,rögtön összerándulok tőle(
@gazoló:
valami kimaradt az előzőmből, és azért írom le, hogy mindenki megércse:
@taga abból él és vesz piros autót amit mi 1968 tól kesz'tünk el kialakítani országhatáron belül

ma már országhatárokon átívelően is műxik és az nem offshore!!!! és kölcsönös előnyökön alapszik a multi és a @taga "vállalkozása" kölcsönösen előnyös helyzetbe kerülnek ezáltal

ASZT NEM ÁLLÍTOM, HOGY RÓLUNK MÁSOLTÁK/JÁK CSAK ANNYIT, HOGY ÉVTIZEDEKKEL KÉSŐBB JÖTTEK RÁ ARRA AMIT MI A SZOCIALIZMUSBAN GAZDASÁGOSSÁ TUDTUNK TENNI ÉS TEREMTETTÜNK KÖZEL 600000 ÚJ MUNKAHELYET ami a 10 milliós lakosságba hatalmas arány!

brühüyyy
kkk
@gazoló: Hát ezt sok másik oldali zenészről és művészről szintén el lehet mondani. Én nem féltem őket, amikor a végső elszámolás következik. Ja és ez marhára nem "nemzethyy rock" ezt csak az alulinformáltak gondolják róluk.

@taga20: Sikerült ismét összehasonlítanod az almát a körtével? :)
@Rodeo36:

"...@taga abból él és vesz piros autót amit mi 1968 tól kesz'tünk el kialakítani országhatáron belül..."

Ezt szerintem a taga ki fogja kérni magának.
@gazoló: a nemzetirokkal az a baj, hogy olyan, mint a nemzetiszeméttársaság, vagy a nemzetiklikk, vagy a többi nemzetiszar.

szart se ér attól, hogy leöntjük nemzetimázzal.

na ez nemzeti!:))

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w&list=RDRNU2rTn161w
@Gábris szomszéd:
alapvető aesthetica -i tétel: a művész és műve a mű mexületése pillanatában elválik és a kettőnek (szinte ez meg az én megjegyzésem tudod szeretek megjegyezni) semmi köze sem marad egymáshoz

tehát nem szüxéges megvédened a "zenészeket" és azok emberi minőségét...a zenét viszont hagyd magára, vagy megáll műalkotásként vagy nem

(nálam nem)

brühüyyy
kkk
@taga20:
a művészet nem futóverseny
ha valaki megismer valamit és utána aszongya, hogy igen vagy nem az számomra ok, de anélkűl, hogy legalább belekóstolt volna, az nem

tudod van erről a kedvenc viccem (már megint ruszki) Ivanuska sétál az Ermitázsban és ott Modern művészetek kiállítás van és odaér egy "szobor"-hoz ami egy lekerekített hatalmas tojásszerű forma benne egy hatalmas üreg és abban ugyanaz a nagy kicsiben csücsül és az aláírás: ANYA
Ivanuska beír a vendégkönyvbe: AZ LEHET, DE A TIED

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Létezik a könnyű zenében műalkotás? Közben úgy látom a 444 bölcseihez is elért a reggeli híred. :)

444.hu/2017/02/05/trump-szerint-az-sem-gond-ha-putyin-egy-gyilkos-mert-az-egyesult-allamok-sem-artatlan
@elismert felhasználó: csak annyiban vitatkozom az előttem szóló polihisztorral, hogy én a pozsonyi csatának köszönhetem a mazdámat.

persze lehet, hogy szerkszésznek. me ha nem bukja el a 300-at, ako lehet hogy most perzsa lennék:)
@taga20: Megint hülyeséget írtál, hiszen leszarod a véleményem és el sem nagyon olvasod. :)
@Gábris szomszéd:
válaszom: megméretett és könnyűnek találtatott

ne báncsuk...van fogyasztója és nem is rossz üzlet és még senki sem merte meghatározni a határvonalat ami a kettőt elválasztya

brühüyyy
kkk
@taga20:
még az is előfordúlhat, hogy halvány lila fingod sincs arról miért kaphattál munkát?

kár ...
de eszt ti @elismert felhasználó -val jobban tuggyátok, és én nem vagyok hajlandó erről vitázni

vlagyimír Iljics mondta: tanulni tanulni tanulni

nem árt

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: hogyne, a 444 olvassa stirlicet minden nap:)))
@gazoló:
Már vártalak.
Most jön a Fradi a revanssal.
Remélem, megismétli önmagát a tegnapit nézve.
Pussz!
@elismert felhasználó:

kedves Dr.Dr. PhD lennél olyan szíves és leereszkednél szerény tudatlanságomhoz és elmagyaráznád miért? vagy miért nem?
és közgazdaságilag mi az alapja a "gondolatod" nak

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Nem konkrétan arra a számra gondoltam csak érdekelt a véleményed, hoy a nem klasszikus zenében, vajon lehet -e műalkotást alkotni? :)
@Mariann19:

Szia)

BL gőzelem lesz ebből,de az is lehet,hogy a fradi nyeri)
@Gábris szomszéd: ártu, az nem zavar, hogy nem neked írtam, és egy szót se ejtettem rólad?

de szép estét neked is, és örülök, hogy itt rontod a levegőt:))
@taga20:
jellemző, hogy te hólivudi filmekről "tanulsz" történelmet...szerencsétlen

Homér... Ovídio, Plutarch talán jobb lenne? ha esetleg?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
már válaszoltam...de hozzátenném: a sámli is alkotás

brühüyyy
kkk
és eszt senki sem meri mekkérdőjelezni
@taga20: Nálad semmikép sem rontom jobban az itteni levegőt. :)
@gazoló: überállesz fráncsstátt!:))
@Gábris szomszéd:

aesthetica fundamenta:

De gustibus non est disputandum -

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: rendben! tarcsunk népszavazást itt a gyíkon erről a témáról.
@Gábris szomszéd:
ez fabius nak is egy plusz pont, a 444 olvassa a gyíkot és koppintya

kkk
brühüyyy

csak le van maradva min 24 órával
én meg kapom direktben és azonnal a hír mexületésekor
@taga20:
gábris+ 12000 szavazat, én mint a nép ...fia

voksolék

brühüyyy
kkk

überalles és francs ájz
@Rodeo36: stirlic, kevered eszt a krími szavazással!:))
@Rodeo36: ha még mindig az a rendszer lenne, amit ti alakítottatok, akkor tagànak autója se lenne!
JÓ, AKKOR SZAVAZÁSRA BOCSÁTOM A KÖVETKEZŐ KÉRDÉST.

ÉN VAGY ÁRTU A KÁRTÉKONYABB ARC?

a szavazást, jövő hét vasárnap nyolc óráig tartom.

a részvételeteket előre is köszönöm.

baráti üdv. taga

:))
@punkfrog: pedig egy wartburgra nagyon fájt a fogam:))
@punkfrog:
te miről is beszélsz? tudod e?
mivel a @taga abban az időben még egy perverz gondolat sem volt ezért nem lehetett volna 1500 as Lada ja ami anno a csimbór asszó volt és 3 szintes háza a főuccán minden évben nyugateurópában nyaralva és persze hétvégi házzal

brühüyyy
kkk

te tényleg ügy tűnsz, hogy kemény drogokat fogyasztassz vagy anélkűl is? kituggya

de ez úgy baromság ahogy leírtad
@taga20:
az a válasz, hogy nincs válasz

brühüyyy
kkk
@taga20:

Hát akkor egy szavazat a kártékonyabb tagára.
@Rodeo36: bolhás, te csak egy szavazattal rendelkezel, amit ellőttél angyalra.

úgy, hogy csitú van, me ez nem a kékcédulás szavazás, amit 47-ben csináltátok a ruszki szuronyok árnyékában.
@Philip F. Queeg: kösz haver. elfogadom a véleményed.
@punkfrog:
tudod ugye azért nem írok részleteket, hogy a guta megüssön és ne sikerüljön kitalálnod, mert ezzel a mondásoddal is igazolod, hogy halvány lila fingod sincs azokról a dolgokról amikről kígyót békát brekex

egy 4x5 méteres garázsban meg lehetett oldani mint a nagynénémék csinálták már a korai 70 es években jól ment az üzlet de még véletlenül sem szólom el magam mit és hogyan, de akkor már a gyerekeiknek kesz'tek házakat építeni, természetesen az akkori legjobb kocsijuk volt és amit még te el sem tucc képzelni és senki a családból nem volt sem párttag sem kiszes és nem is volt besúgó csak eccerűen dolgosztak, keményen és eredményesen és senki sohasem bántotta őket

beeeeeeeeeeee

brühüyyy
kkk
@taga20:
honnan tudod? ott voltál 1947 ben amikor én sem?
és nekem annyi szavazatom van amennyit akarok és mind a gábrisra adom máris le vagy maradva11999-cel
brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

"A magyar gazdasági csoda titka az, hogy "az emberek az első műszakban, a munkahelyükön kímélik erejüket, a másodikban, mellékfoglalkozásként pénzt keresnek, a harmadikban pedig fölépítik lakásukat". …

Magyarországon - legalábbis kelet-európai mértékek szerint - fogyasztási robbanás zajlott le. … Bár 1960-ban csak 18 000 magánautó volt az országban, 1970-re már 213 000. Ez a szám tizenöt év alatt meghétszereződött 1,5 millióra nőtt. Más tartós fogyasztási cikkek grafikonja hasonlóképpen meredek emelkedést mutat. … Mivel a húsellátás szűkössége a kommunista irányítású országokban szinte már a rendszer egyik jelképe, figyelemre méltó, hogy Magyarországon az évi húsfogyasztás a háború előtti 33,9 kilóról 1950-ig 34,9 kilóra, 1960-ig 49,1 kilóra, 1977-ig pedig 77 kilóra nőtt. Végezetül azt sem szabad elfelejteni, hogy Magyarországon a nyugati turisták száma, kis híján megháromszorozódva, 700 ezerre emelkedett. …

A pártlap szerint 1986-ban egy budapesti üzem egy, az iskolából frissen kikerült, segédmunkásnak jelentkező fiatalembernek 4200 forintot kínált, egy másik kezdőnek, egy diplomás közgazdásznak pedig 4600 forintot. Nem csoda, ha minden vizsgálat megerősíti, hogy az értelmiségiek, így a mérnökök is csak 45 (egyes adatok pedig csak 53) éves korukra érik utol a velük egykorú szakmunkás jövedelmét. …

A számok önmagukért beszélnek: a kereken 1,5 millió háztáji és kiegészítő gazdaságban évente 4,5 millió ember 2,7 milliárd munkaórával egészíti ki keresetét. Ez 1,2 millió teljes foglalkoztatású ember munkájával egyenértékű. … E törpegazdaságok adják a bruttó mezőgazdasági termelés egyharmadát, ezen belül ők termelik meg a burgonya és zöldség 70, a sertéshús 56,3 és a baromfi 43 %-át. Az 1981-től 1985-ig évente felépült 74 000 lakás közül nem kevesebb, mint 57 600 magánerőből épült."
@Rodeo36: rodeoevtárs, eszt mekkönnyeztem:)

a köszpontibigottság megszavazott önnek egy velneszhétvégét északkorea alsóra, az 51 munkatáborba.

ha nem sértődik meg, csak egy odafelé szóló jegyet vettünk.

remélem jó fogja magát érezni és a csontyait:)))))
@taga20: nem gondoltam, hogy lesz olyan pillanat amikor gábrisra szavazok de eljött!:)
@punkfrog: punkievtárs ön jól szavazott, ezé egy harcsaveronikát kap jutalmul:)))

www.youtube.com/watch?v=z6AcM-SQHnI
@taga20: a francba, eszt a kuplerájt!

na meg van, ez az:)

www.youtube.com/watch?v=SwwLyKnsG10
@taga20: Ennek örömére te pedig egy angol hölgyet. :)
(Alison Balsom)

youtu.be/GqERboF7lTU
@Gábris szomszéd: azé ez inkább büntetés volt és nem ajándék:)

ártu, 2:1-re vezecc.

na, hogy lásd milyen úr vagyok, kapsz tőlem valakit:)

www.youtube.com/watch?v=6X3qF19YPpg&list=RD6X3qF19YPpg
@taga20: Mit is mondtál a múltkor, szereted halivudot és a jó zenét? :)

youtu.be/nCU0_QHUO-M
@Oxica:

Lepkefing lett, ha az emberek nem hajlandóak kimenni a tüntetésre.
A Tanítanék-nak igaza van:

„Mert vagy önként sétálunk együtt a vágóhídra, vagy közösen kezdünk harcba. De ehhez fel kell szólalnunk, és meg kell védenünk egymást. Össze kell fognunk, össze kell kapaszkodnunk, egyenként ugyanis le fognak minket vadászni. Az országunk, a jövőnk, a gyermekeink jövője a tét, nem kevesebb!”

A pár száz résztvevőn kívül senkit sem érdekelt a tüntetés. Ezek szerint az otthon maradottaknak 100%-ban megfelel az jelenlegi rezsim.
Ennyi!
@Gábris szomszéd:
kibaszott egy ötlet

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
itt már több, mint 2 órája Super Bowl van ...már vonaglanak és megy a ricsaj és kurvasok fény és jön Lady Gaga is sokak mellett de ő a fő attrakció...olyan "művészi" színvonal, hogy nem is tudom megtalálni rá a megfelelő jelzőket kkk

tagának csak recsegőset és dübörgőset meg süvöltőset

brühüyyy
kkk
@Eszter68: A csaknem 1 millió pártnélküli választón múlik minden.

24.hu/kozelet/2017/02/01/a-tobbseg-elkuldene-orbant-megis-ujrazhat/
@taga20:
a harcsa blattolja ritmust? é sa zangol szöveget alája

nagyra értékelem: 3,5 másodperc

kanfasztikus...ez most NER vagy nemzeti? vagy CÖF?

esetleg aluggyunk együtt és ha nem akkor dudoljuk, hogy kecskebékafelmászottafűzfára de rová sírással

óriási mű és az előadó...mit is ad elő és honnan? fiókból porcicákat?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

A fenét! Minden azon múlik, hogy az emberek hajlandóak-e tenni a változásért.
Mit gondolsz?
Romániában egymásra mutogattak az emberek?
Nem.
Elégedetlenek voltak, több napig tüntettek, aztán elérték a céljukat.
Ennyire egyszerű ez.
@Eszter68:

Sajnálom a tanítanék "mozgalmat és megértem,de ők ott és akkor cseszték el amikor azt gondolták,hogy kiküszöbölhetőek a hibák a rezsim és lesöprése nélkül is!
Ott voltunk az első "esernyős tiltakozáson és értetlenül vettük tudomásul,kinéztek,ha fidess ellenes rigmusba kezdtünk. Sértette a tanerők kényes fülét egy egy jóízű 'orbátakaroggy.Törley még le is intette a 'renitenseket.

Utána jött Pukli 'megtérése,stb.
Ne legyenek kétségeid,a tanarak csaknem kétharmada éltetője a rendszernek,a maradékot roppantul sajnálom.
Tulajdonképpen megtestesítői a társadalmilag tapasztalható apátiának.

Magyarán elvannak a melegszar semmiben az évente fejük felett kinevezett kiskirályok és azok idióta rendelkezéseinek sehová sem vezető csócsálgatásaival.
Igazából nem a szakmaiság,hanem a hatalom,törtetés és seggnyalás mentén múlatva a tanéveket(tisztelet a kivételeknek)
@Philip F. Queeg:

Ezt belinkelhetnéd tagának is!
Legyél már te is ügynök besúgógeci)
@gazoló:

Szóval, úgy kell nekik!

Ha jól tudom, Pukli már rég kilépett a Tanítanék-ból.
A tüntetésen az a "maradék" volt, akit sajnálsz.
@Eszter68: Lehet véleményed fokozni. Ennyike. :-O

ennyike.hu/

Egyéb "Katonás" gif-ek a gifszinházban.

www.gifszinhaz.hu/

Nincs ezzel semmi gond. Kiderült hogyan nem lehet. :-( Hát így. Tanulni kell belőle, és nagyon úgy tűnik igaza van @gazoló: kollegának.

Nem elég egy virágágyást (oktatás) gyomtalanítani. Az egész kertet kell "lehungazinozni".
Azon a szöveten amit oktatásnak hívnak foltozással nem lehet segíteni.
Ebben a tekintetben sajnálom az ott megjelentek vegődését,mert amikor adva volt a tömeg,nem éltek az erejükkel.
Kiröhögi őket az esperes és a többi baromarc(
Nem tehetek róla Törlei személy szerint is unszimpatikus(
@Eszter68:
Eszter, a tüntetők nagy többségének már benőtt a feje lágya, nem otthon punnyadó ifjonc. Magyarán: nyugger.
És január hónap eléggé csóreszos, mivel utoljára karácsonykor kaptak nyugdíjat, és legközelebb majd 13 körül (cirka 7 hét). Azaz egyszerűen nincs pénzük felutazni.
Majd ha a T.szervezők erre is figyelemmel lesznek, lehet több résztvevőjük.
@Philip F. Queeg: mintha a mostani kormány szórolapja lenne!
Mindeközben a Tiszán meg "szépen" zajlik a jég. Csak valahol meg ne szoruljon. :-(

24.hu/belfold/2017/02/05/brutalis-jegar-erkezett-a-tiszan-magyarorszagra/

www.vizugy.hu/?mapModule=OpGrafikon&AllomasVOA=16496329-97AB-11D4-BB62-00508BA24287&mapData=Idosor#mapModule

Vásárosnaménynál már I.fok kéne hogy legyen. Biztos minden rendben van, de a jeges árra azért szerintem csak oda kellene figyelni. :-(
444.hu/2017/02/05/ilyen-az-amikor-szazezer-ember-vilagit-a-levegobe-a-korrupcio-ellen

"A kormány a korábbi tüntetések hatására meghátrált, és visszavonta a politikusbűnözés legalizációjáról szóló rendeletét, de a tüntetők most már a kormány lemondását követelik. "

Ennyi.

A csuti teknyővájót is ilyen egyszerűen el lehetne kergetni, csak egy nagy tömeg kell hozzá, amely erőt tud felmutatni.
Egy kétszázezres tömegtől a teknyővájó beszarna az biztos.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:

Úgy gondolod, hogy egy tüntetésen, ahol a magyar oktatásügy kétségbeejtő állapota ellen tiltakoznak, csak a tanítóknak lenne ott a helyük????
Ez az ügy nem érint véletlenül MINDENKIT????
Közben szarosmagyarországon.

444.hu/2017/02/05/hivjuk-ide-a-romanokat

Kétszáz ember lézeng egy "tüntetésen", a teknyős meg közben Felcsúton halálra röhögi magát.

"Hívjuk ide a románokat"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:

"mert amikor adva volt a tömeg,nem éltek az erejükkel."

Mire gondolsz, gaz? Arra, hogy nem váltották le Orbánt az ellenzék helyett és a többi állampolgár helyett?

Az nem az ő dolguk.
Ha jól emlékszem, tavaly volt nálunk a több hónapos pedagógussztrájk. Ott sem Ficot akarták leváltani, hanem magasabb béreket, normális feltételeket kiharcolni az iskolák számára.
@Eszter68:

Akkor szerintem lehetett volna országossá szervezni,sztájkokkal,további tüntetésekkel és nem elhajtani a rendszerelleneseket!
Te tényleg hiszel abban,hogy ez a végképp eldeformált,működésképtelen vízfejű klik reformálható?)
@Eszter68:

Na de miért nem érdekel senkit a tanítanék mozgalom? Mert a tömeg nagy része tudja, hogy a tanárok 70% a fideSS szavazó.
Ennyi.
A büdös életbe nem mennének neki a fideSSnek és innentől kezdve a kritikus tömeget sem tudják megszólítani.
Alibiből követelik balog pléh-bános leváltását, ami soha nem fog megtörténni, legfeljebb lecserélnek egy helyettes államtitkárt.
@Oxica:

Bakker, nem a Tanítanékon van a lényeg, hanem az oktatásügyön.
@Eszter68:

A tanítanék szervezte a tüntetést nem?
@gazoló:

Az akkor volt, ez meg most van.
A KLIK úgy rossz, ahogy van. Az iskoláknak autonómiára van szükségük.
Mijja facért nem tud senki a felvetett témáról dumálni....
egy senki seggnyaló a minelnök....
" Mélyen tisztelt elnök Úr"...
Jájjjjjj
@Eszter68:

Ha a kétfarkúak járdafestésre hívnák az embereket, még azok is nagyobb tömeget tudnának megmozgatni.
Hát ennyit a tanítanék mozgalomról. Ez egy halott ügy már, mert elcseszték akkor mikor egyezkedni próbáltak a g..ikkel.
A g..ikkel nem egyezkedni kell, hanem elsöpörni őket a g..ibe.
@Oxica:

A Tanítanék és a vele szolidaritást vállaló civil szervezetek.

A Most mirajtunk a sor! – Tüntetés a civilek napján demonstrációhoz csatlakozott, a megtámadott civil szervezetekkel szolidaritást vállalók:

A Város Mindenkié
Agóra Oktatási Kerekasztal
Artemisszió Alapítvány
Budapest Pride
Civil Kollégium Alapítvány
Civil Közoktatási Platform
Cromo Alapítvány
Demokratikus Nevelésért és Tanulásért Egyesület
Diákszolidaritás Akció
Eleven Emlékmű
Energiaklub
Eötvös József Szabadelvű Pedagógiai Társaság
Eötvös Károly Közpolitikai Intézet
Gyerekesély Közhasznú Egyesület
Hálózat a Tanszabadságért
Háttér Társaság
Magyar Helsinki Bizottság
Hívatlanul Hálózat
Humán Platform
Igazgyöngy Alapítvány
Könyvtárostanárok Egyesülete
Krétakör Alapítvány
Levegő Munkacsoport
Ligetvédők
MADÁSZSZ
Magyarországi Európa Társaság
Magyartanárok Egyesülete
Migráns Szolidaritás Csoport
Motiváció Oktatási Egyesület
Oktatói Hálózat
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Ökotárs Alapítvány
PATENT Patriarchátust Ellenzők Társasága Jogvédő Egyesület
Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete
Szépírók Társasága
SZOCSOMA Szociális Csomagküldő Mozgalom
Szülői Hang Mozgalom
Szülői Összefogás Gyermekeink Jövőjéért
TANOSZ Tankönyvesek Országos Szakmai Egyesülete
Történelemtanárok Egylete
tranzit.hu
Védegylet Egyesület
@Eszter68: amíg nem a kormány elzavarásáért szervezik a tüntetéseket, ez lesz!
az orbán rendszer javíthatatlan!
nincs értelme a tanitanék mozgalomnak!és semmi más hasonló rétegszerveződésnek sem.
nem aláírásokat kell gyűjteni az olimpia ellen, hanem a kormányt elzavarni és lemondani a sok faszságukat pakson át az olimpiáig!
@Eszter68:

Esztike,ha valaki én szeretném,hogy sikerüljön nekik a tiltakozás.

privi ment)
@Eszter68:

Ahha.

Ezzel csak annyi a baj, hogy ezek a szervezetek csupán a fotelból szolidárisak.
Az igazi szolidaritást, már nagyon régen kimosták a magyarok agyából és beültették helyette a gyűlöletet.

Ettől fogva ez a nemzet elveszett, csak idő kérdése, hogy mikor semmisül meg a magyarság.
@Oxica:

Ezek a szervezetek legalább tesznek valamit. A fotelből szolidáris TE vagy. Jobban mondva fotelből kritikus. Mert még arra sem veszed a fáradságot, hogy informálódj. Lásd, ki szervezte a tüntetést??
Csak annak lehet kimosni az "agyából a szolidaritást", aki hagyja.

Az utolsó mondatod egy nagy blődség.
@Eszter68: semmi jelentősége, hogy papíron mennyien támogatják őket!
mennyien leszünk az utcán! csak ez számít!
az ilyen mozgalmak csak kiengednek egy kis gőzt minden alkalommal.
@Eszter68:" Az utolsó mondatod egy nagy blődség."

Gondolod.

Akkor figyeld a tendenciát. A magyar munkásosztály és értelmiség nagy része nyugaton próbál boldogulni, a nyuggerok meg kihalnak.
Aztán jönnek az ukrán és belorusz vendégmunkások és egyszer csak azt vesszük észre, hogy az ország fele cigány, a másik fele meg ukrán.
A magyarok visszaszorulnak a szórványba, kisebb zsákfalukba meghalni.
A szittyamagyarokat is csak az ásotthalmi rezervátumban lehet majd látni.

Hát ez van és ez lesz.
@punkfrog:

"nincs értelme a tanitanék mozgalomnak!és semmi más hasonló rétegszerveződésnek sem."

Értem. Szóval mindaddig, míg az Orbán-kormány nem zavaródik el, gondolom magától, senki se foglalkozzon szakpolitikával.

Arra mondjuk nem gondolsz, hogy az orbántakaroggy! jelszó mögé sem lehet mindenki felsorakoztatni.
De talán egy Oktatáspolitikai Civil Kerekasztal szorgalmazása több ember érdeke. Esetleg a tankönyvek liberalizációja, vagy a tantárgyak tartalmi része
Ezekről a témákról lehetne érdemi vitákat folytatni.
@Oxica:

Ez még konteónak sem állja meg a helyét. De a jobbiknál szívesen fogadnának, főleg a cigányozós és a magyar nemzethalál passzussal.

Ha az ukránok és a beloruszok megmozdulnának, akkor inkább valamelyik szláv országban próbálnának szerencsét. Nem lennének nyelvi problémáik és magasabb az életszínvonal, mint Mo-n. Szlovákiára, Csehországra és Lengyelországra gondolok itt.
@Eszter68: nincs értelme szakpolitikával foglalkozni!
orbánék engednek majd itt-ott néhány számukra jelentéktelen dologban és elhal az egész!
a választásokon sincs értelme indulni egyetlen pártnak sem!
az orbán rendszert sem megjavítani sem leváltani nem lehet!
csak egy lehetőség van.
olyan erőt kell felmutatni, amitől orbán megrémül!
akkor a hívei is beszarnak és eltünnek!
Egy "habkönnyű esti mese" mini szterelnökünk "Putyin irányába pálfordulása" kapcsán. :-(

"Anasztaszija Kirilenko (Анастасия Кириленко) – 2017. február 2. Lehet, hogy Putyinnak kompromittáló anyaga van Magyarország miniszterelnökéről? "

Bővebben a linken:

csehszlovakkem.tumblr.com/post/156850704217/%D1%87%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%85-%D1%83-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8C
444.hu/2017/02/06/tovabb-renovaljak-a-kossuth-teret

"föld alatti alagút köt majd össze a Parlament épületével."

Jaj de jó, hogy már a menekülő útvonalat építik a g..ik. Mint a csatorna patkányok, úgy fognak menekülni a g..ik, ha eljön az idő.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
nagyon érdekes az amit írsz a hungazinozásról...ott folytatnám...a sok vita a vitáról és a rengeteg gumicsont az mind a "hungazinozás" ellen tesz, illetve nem tesz semmit csak jajong

az a véleményem (aláhúzom: vélemény...mely hosszú idők tapasztalataira épűl és mondhatom aszt is, hogy internacionális tapasztalatokra), hogy a sok gumicsont azért élhet meg, mert még az olyan fejlett és nyitott társadalmakban, mint a kanadai is arról beszélnek, hogy van gyűlölet, meg rasszizmus, meg terrorizmus, és arról folyik a vita, hogy ezek mind nagyon rossz dolgok és éppen ezért meg kell ezeket szüntetni vagy kezelhető mértékig csökkenteni kell!!!!

ÉS MINDESZT ÉN BAROMSÁGNAK TARTOM!!! Indoklás: mindezen dolgok a történelmen végigvonulnak hosszú, nehéz ezer éveken át, és mindíg az lett az eredmény, mint amit nemrégen olvastam kínában egy nő borzalmas halállal halt meg rákban, mert homeopáthiával akarta meg naturális növény gyógyszerekkel gyógyítani.. HA ROSSZ GYÓGYSZERT VÁLASZTUNK AKKOR NINCS LEHETŐSÉG GYÓGYULÁSRFA

maraggyak történelmi példánál mert az az időbeli távolság miatt kevésbé fáj???

Karthago és a római birodalom küzdelme...a gonosz Hannibal ante portas és utána beszóták sóval Karthago t és a római birodalom -egy pár száz évre- felvirágzott...mert nem maradt számottevő gazdasági konkurrenciája

és minden egyébre is ugyanez igaz!!!!!

az I. és II. VH kitörésének okai nem nácizmus, nem kausztika, nem hollóizmus, nem Anti... hanem rideg monetáris és gazdasági érdekek összecsapása és az egyik győzött

nem a jobbik, hanem az egyik és a történelmet a győztesek írják

igenám!!!!!! de ki győzött Trójánál? egyik sem? hááááát nem vicces Trója ezer éveken át adót szedett az áthaladó hajósoktól és ennek ellenében nem megvédte őket a kalózoktól és saját maga meg a keleti irányban kereskedett és eredményesen azaz gazdaggá lett...az a csoprt görög és egyebek agamamnon irányítása alatt nem a szép helena miatt hanem pénzügyi, gazdasági okokból támadták meg, lerombolták de önmaguk nem voltak képesek Trója szerepét átvenni azaz ők is hatalmas veszteségekkel elkuncsorogtak a picsába

manapság van isis pisis, kakis hugyos és amit még akartok és azokat is létrehoszta valaki, mert kell neki az ottani gazdagság és el akarja rabolni de nem akarja szabályos háborúval hanem partizánakciókkal és ez a zsidóknak érdekük mert amíg a másikakkal foglalkozik addig ők mondhattyák, hogy holló meg kauszt meg anti és azzal basznak ki akivel akaqrnak mert báncsák krahácsot

a békéhez békére van szüxég és arra, hogy ne provokáljon senki és mindenki kereskeggyen és ne tankkal mennyen be a porcelánboltba shévres i porcelán bilit venni...

a trrorizmus és a rasszizmus és nacizmus meg amit akartok az következmény és nem ok

és akkor a zorbán által megteremtett anyagi érdeklcség a táborába tartozók számára már meg is oldotta a gondot nem lehet leváltani, mert anyagi érdekek fűződnek létéhez és elismerik, hogy neki mint headhoncho nak többhöz van joga

erről kellene beszélni és nem kenőccsel kenegetni az üszkös sebeket a levágott láb csonkján, hátha kinől???

kkk
brühüyyy
@Eszter68:
Először is egyáltalán tudatosítani kellene a jónépben - amelyik bedől a trombitarezet aranyként eladó félcigány hadoválásnak - lásd kékplakátok) hogy
1. Nem ezek is lopnak és azok is lopnak, hanem hogy EZEK TŐLED LOPNAK, és ebbe belehalsz a magyar egészségügyben.
2. A gyerekek jövőjét lopják, amikor lebutítják a közoktatást és ezért kell a tisztességes tanárok mellé állni.
3. Folyamatosan csúszunk lefelé a többi országhoz képest.
Amíg ez nem jut el az egybites, kormánymosott agyakig, addig a tömegbirka kérődzik, és nem is érti, mi a gond ezekkel, akik "jól" kormányoznak. Legalábbis minden általuk elérhető csapból ez folyik.
A propaganda meg pénzbe kerül, de jó magyari szokás szerint "életünket és vérünket - de zabot nem"
Meg "ha X dénáron meg lehetne menteni ezt az országot, nem akadna y magyar, aki azt összeadná" (Mohács előtt a pápai nuncius)
Nincsen új a nap alatt!
@kekex: Bezony-bezony!"Önfia vágta sebét"!!!:(((
@taga20: remélem első osztály... és mivel érdemeltem mindeme jótettet irányomban kedves KB titkár elvtárs

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Ezt még ide olvassál 'stirlic,kíváncsi vagyok a véleményedre)

www.facebook.com/balint.magyar.92?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
@gazoló: besötétedtem? kiről szól a Fábri bejegyzése? nekem az 1971-es év más emlékekkel van tele és az akörüliek is, mivel az 1968-as változások számomra sokat jelentettek nemcsak a munkámat ismerték el, mint ragyogó eredmények sorozatát hanem anyagilag is ...nem is akárhogyan!!! nekem Magyar Bálint kiesik azok közül akikre bármilyen vonatkozásban emlékeznék... abban az időben ment a TTT bevezetése, és én élveztem annak előnyeit... azok között akiket ismertem nem voltak semmilyen szamizdat tagjai és engem ezek nem is érdekeltek mai napig egyáltalán, mert anno is voltak értelmiségiek akik bocskaiban jelentek meg és az értelmiségi csalággyuk gyökereit még élő és aktív "őseit" hordozták, hogy semmi sem jó de hogy mit kellene csinálni arra sápítozás volt a válasz meg irodalmi példák fényezve magukat (nem tudták hogy én is olvasó ember vagyok és én is olvastam azokat a műveket) hogy ők már akkor is tudták, hogy ez ...és lesajnálólag beszéltek közben a munkában a nullánál kevesebbet voltak képesek alkotni, mert hiába a diploma ha a fejéből hiányzik az alkotó ember ez a filozófia legsekélyebb vonala a "tagadás" én meg annak születtem ami a dialektika: a tagadás tagadása...ezekkel ugyanúgy nem lehetettt semmit sem elérni mint a mai levédiabsznádi társadalommal, mert téves filozófiai irányt követnek (annak tudatosodása nélkűl) csak tagadnak de nem követik Platón és a nagyok dialektikáját miszerint a tagadás tagadása az egyetlen lehetséges építés a társadalom szempontjából

számomra ez a fácsé bejegyzés szinte semmit sem jelent...mit akartak ezek március 15-én...kavarták a szart? vagy -bocs- de semmi másra nem voltak képesek mint arra, hogy hangoskoggyanak???

én -bevallom- ezeket a tipusokat nagy ívben elkerültem, társadalmilag haszontalanok és semmire sohasem és seholsem mennek de olyan jól hangzik, hogy ők márpedig tiltakoznak (lásd süsülandia krump lee vel és az elődeivel ordibálás majd hazamennek akkor is aszt csináltak amit a tőke mondott és ma is az van és leswz hacsak nem lesz radikális változás...és nem igen várható sok a retrográd erő meg az aki csak semmit sem akar

hááááááát ennyit tudtam erről...

brühüyyy
kkk
@gazoló:
már ott fennakadtam, hogy nem tudom, ki ez a magyar bálint!!! sajnálom...de amit előzőekben írtam fenntartom teljes egészében...a fácsé oldalán szinte semmi sincs róla, egy sor kép és mintha elvágták volna

kkk
brühüyyy

miért érdekes számodra?
@Rodeo36:

Bocs rosszat linkeltem..Nem Magyar Bálint a lényeg,hanem a bejegyzése!

ezz:

www.facebook.com/balint.magyar.92/posts/1388381581181136
@gazoló:
ugyaneszt korábban máshol már olvastam... a világ nagy vagyonai közűl nagyon kevés állná meg a szüzességi próbát...ennek az alcsútbasznádi születésű (ugye láttad az eredeti képeket onnan) szélhámosnak kizárólag ambiciói voltak és vannak és semmilyen skrupulusa, mert arra senki sem tanította... és Hofi mint látnok a valóságról beszélt amikor aszongya, hogy szopok nyalok...az eredményért és ez a szélhámos meg is tette és nincs is ezzel egyedűl nemcsak szexuálisan hanem más vonalon megvehetők két réz krajcárért MERT SEMMI MÁS KÉPESSÉGÜK NINCS MINT AHOGY ITT FENN HOSSZABBAN ELEMEZTEM!!!! az emberi tartás emberi értékek és emberi képességek teljes hiánya ide vezet

tapasztalatom szerint mikor valaki még "kapcsolatai" ellenére sem jut a ról b re csak stagnál az amikor elérkezik az ő pillanata a rencerváltás, akkor a rabol lop és és amit még el sem tudunk képzelni

persze hogy minden állam gyűjti ezeket az adatokat mert érdekei fűződnek ahhoz hogy adott pillanatban meglengesse

ez megy most krump lee és sok mindenhol máshol is orbánia egy laboratóriumi példa arra, amit anno az állatorvosi főiskolán a beteg ló volt aminek minden leheccséges betegsége egy lóban megvolt

nem csodálkozok, azon viszont igen, ha nem így lenne

tudod, olyan jó nyugodtnak lenni és tudni, hogy senki soha sem kerülhet elő aki pl engem zsarolni tudna...ez hatalom is

ha ez kielégíti kíváncsiságodat?

brühüyyy
kkk
@gazoló: regényeket tudnék a témáról írni, de minek...annyit, mint életfilozófiát próbáld megemészteni: miszerint nem szüxéges a társadalomba betenni semmit ahhoz, hogy a maximumot vegyem ki...
a mai társadalom és már ezer évekre visszamenőleg ez érvényes...a barlangok korában eszt sokkal nehezebb volt,... de mégis: miből lett a varázsló, a látnok, meg a tűz őrizője... és mindez ma orbánia és a Föld szénalapu organizmusainak léte

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

De az,hogy a geci is bőröndben kapta a zsetonokat és lehet hogy a medvék földjén még videó is van a tarsolyban)
Na ez új volt!
Nem tudtam,hogy olvastál már a pálfordulás ezen verziójáról,csak érdekelt mennyire tartod valósnak,az orosz viszonyokat jól ismerve.Nincsenek kétségeim,morálisan gátak nem jelentettek problémát a gecinek és az említetteknek. A tükröket úgy is kerülik ezek a fajta véglények(
@gazoló: Javaslom a következő kísérletet utolsó linkeddel (egy nappal korábban hajnalban linkeltem én is). Erre a karakter-sorozatra

"Anasztaszija Kirilenko"

keress rá a news kúgliban vagy a hírkeresőben. Meglepően kevés találatom volt. News-ban 1 db, hírkeresőben nulla. Biztosan oka van.
@punkfrog:

"nincs értelme szakpolitikával foglalkozni!"

Erre már rájött kb 10 évvel ezelőtt a Fidesz. Ha nem foglalkozunk szakpolitikával, nincs szükség szakértőkre sem. Elég jó magasra kapaszkodni a pártpolitikusi ranglétrán.
Ennek az álláspontnak mára érzékelhetőek a következményei. Bármelyik szervilis barom pozícióba kerülhet, aztán dilettáns módon szétverheti az adott ágazatot.

"csak egy lehetőség van.
olyan erőt kell felmutatni, amitől orbán megrémül!
akkor a hívei is beszarnak és eltünnek! "

Nézz szét a világban! Csak ott működik a recepted, ahol az emberek szolidárisak, ahol egy adott ügy mentén képesek összefogni, kooperálni, együtt gondolkodni.
Jelenleg Magyarországon mindez hiányzik.
Ezért is van szükség szakpolitikára. A szakmáját szerető ember, adott esetben egy tanár, nem a fizetéséért jár be munkahelyére, hanem élvezi amit csinál.
Ebből kifolyólag szereti minél jobban elvégezni a feladatait.
Amennyiben folyamatosan nemcsak a "monnyon le"-t hallja, de a napi munkája során általa észlelt problémákat is, nagyobb eséllyel kezd gondolkodni a megoldásukról.

Természetesen egyetértek veled abban, hogy Orbánéknak menni kell.
Viszont ez nem mindenkinek egyértelmű. Talán ennek nem is a pedagógusok, általatok oly vehemensen hangoztatott, "fideszhűsége" a valódi oka.
Inkább a csalódottság, megosztottság és rezignáltság, ami a mai magyar társadalmat jellemzi.

Saját tapasztalatom alapján mondom. Amikor úgy éreztem, nem úgy élek ahogy szeretnék, mindig belebújtam a munkámba. A szakmai sikerek átlendítettek minden problémán.

Ezért tartom fontosnak a szakpolitikát. Talán egyetlen pontot, ami közös gondolkodásra bírhatja és kapcsolódásra ösztökélheti az embereket.
@rdos:
Némileg mellélőttél és valószínűleg azért, mert rosszul kerestél.
Анастасия Кириленко címszóra 447 000 talátatot adott,

Anastasija Kirilenko-ra 224 000-et.

Ok- hogy a hivatalos átírása ,,Anasztaszija'' csak épp az adatbázisokban nem így talál6ó.

A hölgy 1ébként a Rádió Szabadság tagja és az FB-s cikk eredetije ez lehet:
theins.ru/korrupciya/43801

Piros autósnak pedig: s002.radikal.ru/i198/1210/f7/b05f7ff4550a.jpg
@rdos: Utólag ilyeneken meditálni már teljesen felesleges. Nehezen bizonyít6ó(?) a cikk valóságtartalma.

Más: A propagandát, az ideológiai fellazítást a Nyugat kezdte még a 60-as években a keleti blokk ellen. Most fordult a kocka, közben Ivánék kitanulták... és élnek is vele.
@graphics: Köszi. :-)

Mindig tanulok valami hasznosat. Egyben megnyugtattál, azért a hír (még ha csak kacsa, vagy maszkirovka vagy mi a bánat, avagy a rögvaló) mégis csak hír. :-)

Azért annyit engedj meg nekem, hogy inkább utólag meditáljak, mint előre. :-) Mi vagyok én? Jövőbe látó? :-)

Egyben megállapítottam hsz-edből, Ivánék nem a nyugat része. :-) És mi? Maradtunk keleti blokk? :-(
@rdos:
Válaszaim (sorban kérdéseidre):
Lila gőzöm nincs, ezt 1 önismeret tréning +oldaná.

Nem tartanálak jósnak.

Ha Abszurdisztánban élsz, tud6nád! :)

A gyorsnaszád útja szvsz. lakatlan sziget felé vezet.
@graphics: Akkor csak a végére kérdek rá.

Csak nem egy lakatlan szigeti, pokol fenekére néző katlan felé gyorsul vezénylő admirálisunk és "naszádunk"? :-)

Értelmet nem kell benne keresni, de érzelem - (köz)érzet azért lehet benne. :-(
süti beállítások módosítása