Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.01.16. 11:32 Fabius

Sarka Kata: celebvilágból a világpolitikába

Sarka Kata úgynevezett karrierje új dimenzióba lépett, a hazai celebvilágból katapultált a világpolitikába. Pedig ő csak ugyanazt tette amit mindig: szép volt valahol, ami altesti vérbőséget okozott a környező férfiakban. sarkakatackmc.jpgKi tudhatta 2013-ban, hogy annak a moszkvai picit türhő felszedési kísérletnek egyszer ilyen következményei lesznek? Azt szerintem a bepróbálkozó Donald Katsa se gondolta, hogy egyszer az életben ennyire visszanyal egy sikertelen dugási kísérlet. Ahogy Kata fején sem villant át a gondolat, hogy nagyobb fogadókészség esetén - Donnie fiú rajongását és nősülési hajlandóságát ismerve a káejrópai modellekkel - mára nem a hazai celebvilág, hanem Amerika försztlédije lehetne.

Mindegy már, ez így veszett.

Katának annyi maradt, hogy az eddig három lépés távolságból szemlélt orosz hekkerügyet egy lépés távolságba hozta, mert a jelentéktelennek hitt sztorija alátámasztja a brit hírszerző jelentésében megfogalmazott állítások egy részét.

Donald Katsa hónapokon keresztül vonakodott elismerni, hogy Putyin és az orosz hekkerek áldásos tevékenysége a rögvaló, és ő maga bizony megköszönheti nekik a demokraták rojtosra szívatását. A felmelegített Sarka Kata sztori úgy hugyozta ketté a Trump által eddig hangoztatott lárifárit, mint kóbor kutya a hóangyalt. Egyesek szerint a hekker balhé az évtized botránya, és lássuk be, szerintem az amerikai redneckek sem feltétlenül örülnek annak, ha elnökük az oroszok által zsarolható holmi pisaszeksz felvételekkel.

Amihez képest Klinton Billy orális mutatványa maga a megtestesült keresztény konzervativizmus.

309 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr10012129535

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Demszky Gábor a túlvilágról 2017.01.19. 10:11:17

Budapest hajdanvolt örökös polgármestere az enyészetből visszahörögve kinyilvánította, hogy továbbra is kész lenne a mi testrészeinkkel veregetni kedvenc házicsalánját. Ha valaki esetleg elfelejtette, hogy miért kellett takarodnia Budapest éléről, akko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a kata sarka...és a pisi meg a kaki...és még hekk is...akkó' most -valaki aki elég bölcs hozzá- megsúgná nekem, hogy mi is a helyzet?
nambőrvan: az usa 17 kémszervezete külön külön is meg együtt is egy pisa tesztet sem élne túl? azaz lófaszt sem érnek de kúrva nagya pofájuk?

nambőrtúúúúúúúúúú:
az orosz hekkerek olyan zseniálisak hogy mindesztetetetetet szépen és időben meg tudták valósítani?

nambőrszríííííí:
most akkor az usának orosz elnöke van vagy skót vagy német???

és a szokásos jutalomkűr:
brühüyhyy
kkk

ugye siettek a segíccségemre itt ülök talpig magamba rogyva, hogy a kata sarka nem lett sem ivána trump sem a (...szomsetuggya a másik migráncs picsa nevét)
Megirigyelte napjaink főcelebjét, az argentín ateistát, Francisco Conchita Buziglio Wustot, aki jelenleg ideiglenes megszállás alatt tartja a Vatikánt.
"Klinton Billy orális mutatványa maga a megtestesült keresztény konzervativizmus."

Na azért túlzásokba ne essünk ha kérhetném FAB.
Amúgy meg leszarom, hogy a korábbi elnöknél volt szopatás vagy a mostaninál kakapisiszex. A lényeg, hogy a két nagyhatalom között oldódik -e a feszkó vagy sem. Az előbbi esetben nem csak Magyarország, hanem az egész világ jobban jár. A többi csak mesehabbal. :)
Ja és a többiek meg inkább szurkolnának azért, hátha a g..i-t is meghekkeli majd 18-ban a rohatgonosz putyinbácsi.

scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15965217_10155045922675039_4774781930847851253_n.jpg?oh=8078d48559b2e1ad046981aac41641b6&oe=59173A27
Fab,most mondd már,ez a kép miért köllött ide!
Inkább tramplit,oszt nyugton maradtunk volna)) D
@gazoló:

Táncsak nem megijedünk egy kis vérbőségtűl?;D
A celeb és politikus világának a metszete, hogy valós munkát egyik sem végez, és a bármihez való értés súlyosan hátráltatja az aktuálisan betöltött pozíciót. ;)
Az amcsik most kezdenek vakarózni, hogy miképpen másszanak ki abbóla szarból, amit ők hoztak össze maguknak. Egy normális országban az anyapárt, jelen estben a repulikánusok, időben szól, hogy ezt azért mégse öcsi, és Trump szintű emberkét elzavarják hangyát szedni.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
ééés hogyan szállta meg a Buziglio (az szicíliai olasz név) a Vatikán-t...heliko páterral vagy püspökfalattal támadott?

brühüyyy
kkk
kérjük a részleteket, minél zamatosabb annál jobb...hamárkatasarka?
@The Ghost Wolf: A vén banyáék meg kigolyózták Sanders bácsit, aki simán és dalolva győzte volna le trumplee-t. :)
Jól szétbaszták magukat és most tolják 1000L a hekkelősruszki sztorit, miközben ők ásták meg a saját sírjukat.
@gazoló:

Gondoltam szemléltetem, mitől keletkezett a vérbőség Donald Katsánál, mikor Sarkati művésznő elvonult előtte :-D
@Gábris szomszéd:

Sztán mi lenne akkor, ha Putyin bátyó a HídfőLeaksen azt találná kiszivárogtatni, hogy

da, KGBéla minekünk kémkedett, und
da, mi ezért fizettünk a Jobbiknak

?
@Gábris szomszéd: Obama két ellenfele 2008-ban és 2012-ben
John McCain, Mitt Romney
egyik sem Trump kategória.
Putyinnak szinte mindegy volt, ki nyer.
most viszont a kretént választotta!
@Fabius: Hát a fidesz erről akar mindenkit meggyőzni, pedig eléggé vicc kategória, hogy egy FSZB-nek pont a Bécike kéne bármire is. Ennél azért te is komolyabb vagy. :)
@Gábris szomszéd:

Hát, mondasz valamit, mer' ez a KGBéla annyira hülye, hogy még azt se tudta, hogy a feleségének ő a harmadik férje. Na nem egymás után, hanem egyszerre :)) Na de az az asszony! Aaaaz igen! Hari Mata vagy ki elbújhat mellette. (Na azt a némbert kéne összegyúrni Sarka Katával, annak a kvalitásai a Sarka Kata exteriőrjével halálosabb koktél lenne a hidrogénbombánál. )
@Gábris szomszéd:

Nonono, én a 2010-es kampányban megmondtam neked itt, ha a Béla ügyet megvakarják akkor büdös lesz ami kijön alóla. Így lett és még nincs vége.

Egyébként meg arra céloztam, egyáltalán nem biztos, hogy a Gecit hekkelnék itt az oroszok. Bőven állhat más is érdekükben.
@Fabius: Bár Paks csak aprópénz az oroszoknak, de zsarolási potenciálban felér egy meleg bukkake partival, úgyhogy ha valakit nálunk hekkelnének, az inkább a sorosbérenc oldal lenne, úgyhogy nálunk béke van, csak airsoft harci gyakorlatokat tartanak az oroszok.
@Fabius: DD

Hát 'dzsobb,mint trampli repedt sarka seggbőlszájba))
@DarthVader: Igen mert a kis városállam Oroszországban nincs elég hely és mód erszoftozni, főleg FSZB ügynököknek. Stimmt :)
@Gábris szomszéd: mondd ki baszodalássan, kérjünk bocsánatot tőletek, mert ganéj oroszbérencek vagytok, mi meg nem

javaslod, hogy ugráljak a nem létező kalapomon esetleg, mint a bakter?
@gazoló:
Most akkor legyünk egy duett, mert akkor bizti a győzelem.
Bár ez a kis ravaszdi Chile megverte a fehéroroszokat, pedig a védelmük tele van hatalmas bengákkal.
Szurkolj, nehogy gyásznapot kelljen tartanunk.
@habakuk000: Belenéztem a tükörbe aztán meg körbe, de sehol sem látok oroszbérencet. Ja, hogy aki azért szorít, hogy a nagyhatalmak lehetőleg rendezett viszonyban és békében éljenek egymással az már bérenc?
@habakuk000: Most ment el a gyorsvonat.Enged le a sorompót:)
OFF

Bence B+ te is megoldottad kormányotok kapitális faszságát? :)

A külföldön élők jöjjenek haza elkölteni az Erzsébet-utalványt

index.hu/gazdasag/2017/01/16/retvari_jojjenek_haza_a_nyugdijasok_elkolteni_ez_erzsebet-utalvanyt/

ON
ÉS mi lesz a fegyverlobbival?

Aki azt képzeli, hogy a nagyhatalmak békében tudnak/akarnak élni egymás mellett, az nem bérenc, hanem agyalágyult. Minden más csak pávatánc a békés nemegymásmellett élés parodizálására.
Ez az angyéla roszabb, mint a sarkata, és veszélyesebb is, mert semmit nem tanul Or bántól, pedig ő megaszondta, hogy vége az udviras politizálásnak. B+, mi jöhet itten? Mármint a kata témában.:D

www.hirado.hu/2017/01/16/berlin-visszafogottan-reagalt-trump-biralatara/
@látjátok feleim szümtükkel: Az idestova 72 éves európai béke is nyilván nem tény, hanem agyalágyultság. Hát nálad - ezek után - már ez is elképzelhető. ;)
Politikai szex. Meg nem erősített hírek szerint a "valaki" hátulról szexualizált egy magasabban lévő, "védett" altestet, és nem járt sikerrel.:D
Nem véletlenül mondják, magas pócrúl lehet nagyot esni.

index.hu/belfold/2017/01/16/egyelore_a_foigazgato_vezeti_a_bekes_megyei_kormanyhivatalt/
@Gábris szomszéd: ja, hogy te a világbékéért?.. éreztem én, hogy még térden kell csúszni előtted, annyira humánus, testvéries, demkratikus, emberszerető, békés ember vagy a pártocskáddal egyetemben
@ornagy50: akkor ordít a parasztja:)
Tömeges szex?

"2017.január 1-jétől nőtt a munkába járás költségtérítésének mértéke, ami a munkaerő mobilitásának elősegítését célozza. A módosítás lényege, hogy a saját gépkocsival munkába járók költségtérítése a 9 Ft/km helyett 15 Ft/km lesz – legalábbis ez szerepelt a korábban elfogadott jogszabályban. Ez így volt, nem egészen két teljes hétig. Most azonban ismét módosította a kormány a rendeletet: marad a 9 forint, legalábbis kötelezően. A többi a munkáltatón múlik."

www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/megse-no-a-munkavallalonak-fizetendo-kilometerpenz/
@habakuk000:
magyarázd el pontosan szépen, hogy most a mai napra szóló szent evangyéljom alapján ki is oroszbérenc és kinek kalapokon ugrálnia? és miért?
a süsüék meghekkelték saját magukat és mint fentebb írám valakire rá kellett fogni és az igazán zsenánt lett volna, ha a kimilszuszu és bandája a focista frizurájával csinálja a süsükémei szerint

önhekk volt mint pearl harbour és 911, a Holdkőzeteket meg a mi kertünkből lopták
brühüyyy
kkk

Bogáncsék hogy vannak a Szőrös még bírja a havat?
Itten kit akarnak átb*ni a palánkon? Mert ha már szex, legyeb benne élvezet is.:d

"Azonnal hozzák nyilvánosságra az OLAF-jelentést!
A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány azonnal hozza nyilvánosságra az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 4-es metró építéséről szóló jelentését. A párt fővárosi képviselője azt mondta, a DK nem tudja elképzelni, miért érdeke a kabinetnek, hogy a közvélemény ne ismerhesse meg az iratot. Gy. Németh Erzsébet hangsúlyozta, hogy a kormány a "korábbi korrupciós" ügyek során vitatta az unió vizsgálati eredményeit, most viszont inkább kifizetik a 76,6 milliárd forintos büntetést, csak "hogy az előző városvezetésre mutogathassanak". A politikus szavai szerint ha a jelentésből nem a Fidesz, hanem a 2010 előtti kormányok érintettsége derülne ki, akkor a dokumentum megállapításaival lenne tele "a fideszes propagandasajtó". Aki korrupt, aki pénzeket tüntetett el, annak bűnhődnie kell, függetlenül attól, hogy fideszes vagy nem fideszes politikus - szögezte le egy kérdésre válaszolva."

A Demszky nem egy nagy élvezet, akkor inkább egy kiskató.

nepszava.hu/cikk/1117846-4-es-metro---demszkyeket-is-vizsgalja-az-olaf/

Télleg, miért is nem hozzá nyilvánosságra ezt a nyamvadt jelentlést, és télleg, kinek is áll érdekében az eltitkolása?
Mivanezen a meghekk, nemhekk kérdésen ennyire rágni való? Hiszen csak békésegymásmellett élnek, ott meg szabad a hekk, hukk.
@Mariann19:

DDD

Sima ügy lesz,ráadásul ha együttszurkolva be is 'toljuk őket a győzelembe)

Megjegyezném,hogy két elég szoros meccsen a világtetejéhez tartozó német és horvát csapattól kaptunk ki és nem is játszottak a 'fijjuk rosszul) (Laci nélül)
@habakuk000: Soha senkitől nem vártam el, hogy térden csússzon előttem. Bár szerintem ezt te is pontosan tudod, de azért leírod. ;)
@gazoló:
Már alig várom. Számolom a perceket.
Alakul ez, mint púpos gyerek a pés alatt.:D

"Csepreghy Nándor, aki a metróberuházást Magyarország 13 éves európai uniós története legnagyobb fejlesztésének és legnagyobb korrupciós ügyének nevezte, elmondta: az OLAF szerint a korrupcióval és szabálytalansággal érintett szerződések összege 272 milliárd 823 millió 488 ezer 215 forint. Brüsszel azt állítja, hogy 166 milliárd 998 millió 258 ezer 356 forintot "elloptak vagy elcsaltak", ezért ezt a pénzt az európai hatóságoknak és a magyar kormánynak vissza kell követelnie - tette hozzá. Ebből a pénzből 76,6 milliárd forint az, amit uniós fejlesztésként fizettek ki, és ez az az összeg, amit a brüsszeli nyomozati jelentés szerint visszakövetelhetnek Magyarországtól - mondta az államtitkár."

Ki, mit és mikor valahogy sosem akar előjönni.

www.portfolio.hu/ingatlan/varos/167_milliard_forintot_elloptak_a_4-es_metro_epitesenel.242619.html
@Rodeo36: süsd meg, ezek a háttérhatalmak ellopták a Holdat? nem is sajtból van? éreztem én, hogy van valami gond, mert a kutyák nem ugatják az istennek sem.:(

leöltöm az Orion űrhajó kalandjait, ott legalább lehet tudni, hogy a varangyok igaziak.

a többit nem értem, a süsü sárkány és haverjai becézgetéseidet nem tudom követni a csökevényes agyammal, így inkább nem is próbálkozom, jobb nekem a minusz tízben - tegnap 18-at is mutatott az autó, színházból hazaautózva - kutyákkal caplatni a hóban.

mindenesetre nem mondható, hogy nem emberarcú lesz az új amerikai elnök, mert elég átlagosan nagy tapló, az oroszok szerintem ki vannak kelve magukból, hogy ismét túlnyerték magukat, hasonlóan orbánhoz és Angyal pajtásaidhoz.
Ez a ki szexuál kit játék magyar módra?

"Iskolaszövetkezetre vonatkozó szabályok - Négy hónap után visszamódosította a Parlament a rendelkezéseket"

www.jogiforum.hu/hirek/37115

Ez nagyon úgy néz ki, a kormány-fidesz ki akarja vezetni az országot az únióból. Közben persze keringőzik, hogy ez ne láccon, és a nép ne vegye észre, hogy szédítik.
@Gábris szomszéd: a teljesítményed Angyal, a világbéke, a népek szeretete, az antirasszizmus, ezekért

hol olvastad, hogy azt írtam, hogy elvárod a térden csúszást?

csak megérdemled, tulajdonképpen fehér ruhás szüzeket is megérdemelnél, csak az a hülye keresztény erkölcs, az ne lenne:(
@látjátok feleim szümtükkel: egy diplomáciai jegyzéket azért csak küldhetnénk a leköszönő nagykövetnével, hogy a picsába lehet az, hogy nemzetünk legszebbjeit, a rogán cilit és a vajna timit már meg sem akarja baszni az új amerikai elnök..
@habakuk000: "süsüasárkány" = junájtedsztájcovamérika
és az "intel" jeik azok a 17 különféle néven és címen futó hivatásos kémszervezetik amelyek mindösszesen és egyenként sem képesek megakadályozni egy ilyen "hekk" -et (nincs is bepannírozva és ki sem lehet rántani)...
és ugyanezért a "Tap Ló" lehülyézte a cija leköszönő elnökét (vagy izgazgató?) egy újabb tvítben (persze az összes többit is és azzal is megvádolja, hogy ő személyesen "szivárog"... és azok meg mind az összes unintelligens intelék meg halálhörögnek, asszem, hatalmas söprűvásárlás van (akinek van "cirka" az nagy üzletek várományosa lehet) és sokan korai nyugdíjba lesznek páros lábbal rúgdosva...ebbe a külügy is beleértendő talán még a viktórianyúland nevű címeres ribancot is kibasszák végre valahová a...szóval oda...

ennyike

valami jó volt a szín ben? és a kutyák addig hol vannak amíg te szín?

brühüyyy
kkk

vagy kutyakomédia volt?
@habakuk000:
mióta láttam a tevében élőben!!! amint a Mell Ánia olyan gyermeki arculcsókot nyomott a Tap Ló képes felére, azóta asszem a 70 év is meghoszta az "eredményét" és a rogánycsili meg vajnabiri már csak priebusnak maradnának hacsak nem gay?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: nem félünk a farkastól, farkastól, nem esz meg csak megkóstol, megkóstol, megkóstol, a kutyák kulturlények, ők M5-ön Shalespeare-t néznek angolul

az m5 egyébként jó tv lett, tele klassz színházi közvetítéssel

havonta, kéthavonta jutunk el csak színházba, a helyi nem túl vonzó mostanában, Pestre szervezkedni kell, most Operába vadászok jegyet
@habakuk000:

Nehogy az jőjjön a nem udvarias, hanem szókimondó válaszjegyzékben, hogy van annak kérem ízlése és ízlelése is.;D
Sarka Kata, mint világpolitikai tényező?
Mi jöhet még? )))
@Eszter68: Találkoztál szombati üzenetemmel???
@habakuk000: Az M5-n pont a Traviata megy Miklósa Erikával. :)

www.mediaklikk.hu/m5-elo/
Hajdú Péter Obamával üzent Sarka Katának :)

Részletesen beszámoltunk arról, hogy tett szert világhírnévre Sarka Kata, mert még 2013-ban állítólag Donald Trump fel akarta szedni Moszkvában. Minderre bizonyíték is van, egy Trumptól kapott névjegykártya.

Ebbe a „világpolitikát is meghatározó botrányba” szállt be most még Hajdú Péter is, aki egy Madame Tussauds múzeumban készült fotót posztolt a Facebook-oldalára. A képen a Fehér Ház Ovális Irodájában látható az Egyesült Államok leköszönő elnökének, Barack Obamának a viaszmásával. Hajdú megjegyzésként azt írta a kép alá:
„Éppen Obamával cserélek névjegyet.”

alfahir.hu/hajdu_peter_obamaval_uzent_sarka_katanak
@Gábris szomszéd:
na az világszínvonal
brühüyyy
kkk
A román kormányfőt igen, Orbán Viktort viszont nem hívták meg Trump beiktatására :)

alfahir.hu/a_roman_kormanyfot_igen_orban_viktort_viszont_nem_hivtak_meg_trump_beiktatasara
@Gábris szomszéd:
már írtam erről Kína egyre kevésbé függ a nyugattól, 1,5 milliárdos felvevő piaca van az utóbbi időben exportya 21% ra vagy az alá csökkent, és olyan szöveccségi hálózatot épített ki pusztán anyagi előnyök alapján, amit süsüék nem tudnak megfúrni mert már létezik és ebbe oroszok is beletartoznak

krump lee avag Tap Ló nak max 8 éve van a kínai elnöknek az örökmkévalóság és arra is tervez, sikeresen

brühüyyy
kkk

most mongya a WAPO hogy Krump Lee szét akar csapni a gyógyszergyártók között árügyben és a biztosítók között is hogy mindenkinek (nemcsak ACA) legyen és az ACA-t nem kibassza hanem beépíti
@ornagy50:

Bocs, nincs időm reagálni. Határidős munkáim vannak és minden tegnapra kell.)))
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem látja azt, akinek van szeme :)
2012-ben rajzolták ezt a térképet:

alphadesigner.com/blog/europe-according-to-future-2022/
@Gábris szomszéd:
a lengyelek újabb nagyhatalmi álmai: a Rajna és az Ob közötti vidék az nagy lengyelország lenne, ha össze nem szarnák magukat az erőlködésben...erre már több példa is van ezért útálják az oroszokat mert mindíg beléjük tört az összes foguk
brühüyyy
kkk
alfahir.hu/lengyelorszage_lehet_europa_egyik_legbrutalisabb_legiereje
és miből fizeti és hová repűl? a Bahamákra?
@graphics:
és miért hagyta ki észak és délamerikát valamint a távolkeletet, Afrikát? a Levantéról nem is beszélve ahonnan -mongyuk- hiányzik Cián Főggye de van Nagy Palesztína?

mert nemcsak európához hülye hanem mindenhez

brühüyyy
kkk
@graphics:
karistolta Yanko Zvetkov valami krahács? örüljön, hogy luk van a seggén és a mullah meg tuggya dugni ájtatosan

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: a híreket átfutva, éppen azon morfondérozgatok, hogy meghekkelték, amit alig 2-3 hete vadul tagadtak, mert annyira jók a titkosak meg nem is annyira titkosak, hogy mára előálltak azzal, hogy bizony az oroszok oldalba vizelték a kiber rendszerüket, csak úgy csillog!

szóval, most akkor nem annyira értem, hogy mitől lettek ennyire szerények cia-tól az nsa-ig, mind a 17-28 db elhárítók önkritikát gyakorolnak... elismerik, hogy szarok... vagy mostan akkor mi is történt??
@Gábris szomszéd: biztos normális, hogy mindenkivel keresi a konfliktust, kivéve az oroszokat!
@Rodeo36: Kína? Boccs az Off-ért.

Pár gyors keresés és nem is túl friss hírek alapján kezdem az egyetlen kínaiak számára jó hírrel (mondjuk minket durván aláz, de minket ki nem :-().

"Miközben hallgatói létszámát tekintve az ország legjobbjai közé tartozó Tsinghua Egyetem körülbelül megegyezik az Eötvös Loránd Tudományegyetem méreteivel, addig 2015. évi költségvetése több mint háromszorosa a magyar állam által a teljes hazai felsőoktatásra fordított összegnek.

A magyar egy főre jutó GDP csupán felét felmutatni képes Kína nem csupán hangoztatja a tudás- és technológia-intenzív, minőségi fejlődés iránti elkötelezettségét, hanem átgondolt stratégiát és világszínvonalú erőforrásokat biztosít céljai elérésére. Nehéz elképzelni, hogy ebből ne az ország további felemelkedése következzen." !!!

Forrása: index.hu/gazdasag/penzbeszel/2016/04/25/kina_felemelkedes_osszeomlas_gdp_matura_tamas/

Eszement ingatlanlufi (pár év alatt használtak el annyi cementet, mint az USA száz év alatt), eszement adósság (állam adósság a gdp szűk fele -utolsó link-, de a magánszektoré a gdp 205%-a - egy évvel ezelőtt és meredeken emelkedik). !!! Lenti első link első ábra. :-(

index.hu/gazdasag/2016/04/09/kina_kemenyen_raallt_a_hanyatlo_nyugat_opiumara/

hu.tradingeconomics.com/china/government-debt-to-gdp

On
@punkfrog: rosszul fogalmaztam.nem a konfliktust keresi.mindenkit megpróbál helyre tenni!csak az oroszok felé nincs egy rossz szava sem.
@nincs1itt:
kkkkkk

ugye kitalálták a Oszama Bin Láden-t, utána, mikor már nem volt jó madárijesztőnek szépen "meg...ték" azaz törölték a papundekkli ellenségeik listájáról, de azonnal volt másik az a másik fekete turbánban, fekete szakállal és fekete burnuszban és akit még soha élő ember nem látott éa PISISEK RETTEGETT HEADHONCHO -ja, most azzal foglalkoznak hogyan lehet bedobni a nagy harci tettet, miszerint levadászták...és ki lesz az utóggya? közben van a ballisztikus KIMILSZUSZU A SZÉP MEIRELES frizurájával tartalékként ha semmi más nem jön be a konteókból akkó' eszt bedobgyák hogy milyen borzasztó és satöbbi... addig kavarják

valakik rájöttek valamire ájrópában??? süllyednek a bárkák a Merditerrán Viharos Tengeren tele migráncsokkal az arra kitalált NGO (Non Governmental Organization= civilek) meg aggya a cija által számára átadott speciális statisztikákat...hogy honnan tuggyák kik voltak mikor elsűllyedtek és a cápák nem identifikálják le őket csak megemésztik burkát kiköpi a cápa...

ott tajcslant ban is ha bundeska jóban akar lenni Tap Ló val (aki egyébként Krump Lee: Prezident Elek) akkor kibassza migráncsokat oda ahonnan gyüttek

van még ötleted?

brühüyyy
kkk

és lesz infláció is meg a mosoly országa Szú Csong gal aki tenorban aggya elő Lehár Ferenc után pontosan: vágyom egy....után attól függően fidexes vagy nem mert fidexes akkó' egy szép kis szakállas után ha texasi akkor Dallas...és teljesen straight kkk???? ha Dallas tudna mesélni?
@rdos:
tudtommal (bizonyosan tévedek kkkk) Kína birtokol usa államkötvényeket a GDP jének arányában szép mennyiségben a világon az első helyet ezekből a hamis papírokból ma már India birtokol de ha csak Kína piacra dobja a sajáttyát (picirit áron alul) akkor a FED harakiri és csőd...meg infláció defláció és amit még el tucc képzelni és mindez a kínai dzsidipín felüli összeg

ők tuggyák mit is csinálnak ez ki is derült bármennyire is nem teccik ez sokaknak

aszt nem tudod 2016 ból kinyomozni, hogy Shinzo Abe mikor megy Bejzsing ba??? gazsulálni?

brühüyyy
kkk
mert már Canberra ban ott van!!!!!!!!!!!!! és...
Gyorsan olvasol, de felületesen. A kínai államadósság egyáltalán nem nagy (a gdp-jük fele). Eladni a valuta-deviza tartalékból egyenlőre azért adnak el, hogy védjék a jüan árfolyamát (egyszerűen fogalmazva elköltik a semmire).

www.portfolio.hu/gazdasag/haromeves_melypontra_csokkent_kina_devizatartaleka.226730.html

Biztosan elemi kínai érdek hogy a tartalékolt amerikai államkötvényeinek az árfolyama "lenullázódjon", na jó elég ha csak pár százalékot esik, az a kínai tartalék ugyanekkora csökkenését okozza. Szerinted ki ver át kit?

A gond a kínai magán gazdaság hiteleivel van. Ott biza a fed kötvénye nem játszik.
Egyebekben pedig nézzük a dolog jó oldalát. :-) Kis képzavarral élve, Sarka Kata sarka betette a lábát a világpolitikába. :-)

Eddig nem ismertem Sarka Kata arcát (a nevét szoktam látni címekben), szerintem a világpolitikát figyelő férfi társadalom hátrányára nem válik. :-)
@rdos:
meditáljál ezen még...és hagyd a magyar sajtot...azok nagyon értenek hozzá kkk
brühüyyy
kkk
ha nyílvános a ki lehet gúglizni ezeket a számadatokat (is) és akkor saját magad is láthacc nem kell linkelni róla...
mutatnál nekem egyetlen sánta kínait aki "semmire" elkölti a vagyonát?

brühüyyy
kkk

még jó hogy a kínaiak eszt nem olvassák egészen bizonyos vagyok benne harakirit követnének el (jaaaaa az meg japán?)
jaa még egy kérdés? kinek tartoznak akkor amikor nekik tartozik a fél világ?
@Rodeo36: Érveid, de különösen a linkelt adataid súlya alatt meghajlok. :-)

Megyek is meditálni. Alfa hullámokra gondoltam. :-)

Jóccakát.
@rdos: akkó' most mi van Kínával? magára hagytad a történelem viharaiban ....lehet, hogy túléli?

nem linkelek adatokat mert rád akartam bízni, hogy olyan forrást keress amiben te megbízol ...de -mint látom- semmilyened sincs, de ...
szóval majd meglátgtyuk 200 év múlva Kína milyen helyzetben lesz a világban ha a jelenlegiből deriváljuk

brühüyyy
kkk
Ugyan má', Monika Lewinskyből sem lett politikus, mert párszor furulyázott Billy boynak. Legfeljebb a büdös q...va kategoriában lépet eggyel feljebb a rangsorban.
Segíccsen már valaki!

Mia fenéért kell bemondani a tv-ben, hogy most virtuális relkámot/képet láttak, illetve árumegjelentítést tartalmaz ( azt tudom, hogy kötelező, de mijért? )? Mert aki a látványból nem veszi, az a bejelentésből sem fogja tudni, hogy mit jelent a virtuális szó. Aki meg magától nem látja az áru megjelentítését ( én sosem figyelek ilyenre, gondolom más sem ), az attól, hogy bejelentik, még nem fogja látni.

Apropó, a posztban történt virtuális megjelentést be teccettek jelenteni?

Virtuális Vona meg most magyarázza, hogy miért szarják le azokat a választókat, akik pártosodnának, ha lenne egy párt, aki minden polgárt akar képviselni ideológiájától függetlenül. Mert egy a haza, egy a zászló, de nem egy a nép? Miként lesz így a jobbikból néppárt? Mi a nép, a többi meg menjen, az annya várja a sarkon?
Ez politikailag édekesebb téma, mint a katasarka.

"Az Euractiv című brüsszeli lap szerint az Európai Bizottság egyik főigazgatója adott tanácsot a magyar kormánynak, hogyan védje meg magát a paksi bővítés ügyében indított eljárással szemben. Miközben tartott az eljárás, idejött egy bizottsági főigazgató, aki új érveket javasolt Budapestnek, a bizottság másik főigazgatóságával szemben. A cikk nem pusztán újságírói feltételezés, hanem a Bizottságtól megszerzett emlékeztetőkön alapul..."

Kérdés csak az, az únió harcol-e a saját korrupciója ellen? Vagy baráti szívesség tötént?;D

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=205416
@Rodeo36:
most ez komoly? tolod az alfát?

írtam már neked, a "kurva anyád gábris" se ált jól, de ez valami hányinger!
kapd már össze magad, idézd fel régi önmagad, sokan szerettünk, "ittuk a szavaid" linkjeid...
most nem győzök görgetni!
444.hu/2017/01/16/14-ezer-fos-szerbiai-kisvaros-harmadosztalyu-csapata-kap-3-milliard-forintot-a-magyar-allamtol

Ezt is dokumentálni kell és a csuti teknyős összeharácsolt vagyonából kell a letartóztatása után, visszatenni a lóvét a magyar költségvetésbe.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/17/az-megvan-hogy-felcsuton-meg-az-iskolabufet-is-a-meszaros-es-meszaros-kft-csinalja

A csuti mé-szaros, megint elvette a magyarok munkáját. Az nem lehetne elvtársak, hogy legalább a morzsákat meghagyjuk más vállalkozóknak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/17/mar-a-gimnaziumokban-toborozzak-a-hatarvadaszokat

Már a gyerekekre is rá akarják erőltetni a g..ik, a nyomorék kis világukat.
Szerintem meg, legyen a g..i határvadász, mindenki jól járna.
A gyerekek biztos nem azért tanulnak a gimnáziumban, hogy lószarkerülgető határvadászok legyenek. Átfagyott embereket visszarugdosnak Szerbiába, ezek ám a faszagyerekek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68:

"Sarka Kata, mint világpolitikai tényező?"

Te Eszti ott balra,az olyan mintha hajdúnak üzenne trampli))

kepkezelo.com/images/xrvmpvu2nhezb3vvnpi7.gif
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): Magánka te akkora lángész vagy, hogy porral oltóval kellene járkálnod. :)
Már miért tolná az Alfát? Egyszerűen csak ott olvasott egy cikket és közben meglátott egy másikat, ami a lengyel légierő fejlesztéséről szólt. Az is mindenkinek evidens lehet, hogy ez a híranyag sok egyéb más oldalon is megjelent.
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): Ez is egy vélemény, így most csatlakozom is hozzá. Hasonló szépet és jót nektek is. :)
@gazoló:

Hát a mi teknyősünket már le se szarják? Pedig állítólag 120 vendég lesz meghívva a ceremóniára és bont aki legmélyebben nyalt be neki posványoson, pont az marad ki a szórásból.
Ebből megint két hét Gratz lesz. Ne csodálkozzunk, ha január második felében felszívódik a csuti teknyős úgy két hétre.
Az ember azt hinné, hogy a deviancia a hálószobában inkább erény mintsem zsarolási potenciál.

Legalábbis a comingoutoló ballibeknél olybá tünt.

Ha Clintonné állna elő vele, hogy a férje lehugyozza naponta, még a kétkedő ballibek is azonnal rá voksolnának, oszt nyert volna.
@Rodeo36:

Az USA államkötvénye nem hiszem hogy sokáig kompatibilis valuta lesz.
Még két-három Obama (aki megduplázza az álamadósságuk), és a FED pénznyomtatásának folytonos iparággá fejelsztése se menti meg őket.
Persze ettől még A kategóriásak lesznek a Soros féle hitelminősítőknél, és a bukás olyasmi lesz mint az ingatlan lufinál.
Hirtelen, és hatásos.
Na, mindenki kiröhögte a chemtrailező meg gyíkemberező konteósokat, erre kiderül, hogy végig nekik volt igazuk, és minden mögött az orosz titkosszolgálatok állnak.

Nem tudom, ki fog hinni ezután a Ma is tanultam valamit, Szkeptikusok klubja és hasonló kiadványoknak, miután ilyen csúnyán beégtek.

Hogy egy klasszikust idézzek: "Szíria - Szíriusz, ez nem lehet véletlen."
Valahol röhejes ez az egész.

A világ ballibjei ma is váltig állítják hogy az Oroszok törték fel Demokraták és Clinton szervereit.

Holott kiderült, hogy a házilag barkácsolt, védelmi rendszerük feltörését, a hecker tanfolyam negyedik óráján házinak adják fel.

Azaz csak az nem törte fel, aki valamiért nem akarta.
Világos, hogy az angolok szarnak a vilgára? Kérdés mit esz a világ.

"Teljes lesz a britek kilépése az Európai Unióból, az ország nem marad az egységes piac része sem – erősítette meg Theresa May brit kormányfő Londonban tartott felszólalásában."

hvg.hu/vilag/20170117_Teljes_lesz_a_britek_szakitasa_az_EUval?s=hk
Bassza meg az ilyen nőt a ~220V, vagy a Trump, vagy mindkettőt, vagy nem tudom.
@Ballib cenzúrázók réme 21: Nem igaz, ez a mocskos kis tolvaj megint visszamászott, hiába raktam bele a trolltartóba...
"mára nem a hazai celebvilág, hanem Amerika försztlédije lehetne."

Vagy csak akapott volna valami trippert vagy szifiliszt. Nem egy firstlédiség ugyan, de elmondhatta volna, hogy az USA elnökétől kapta... el.
Én is meghágnám ezt a repedtsarkú Katát. Nincs ebben semmi szégyellnivaló.
Az, hogy Trump bepróbálkozott-e nála, az vagy igaz vagy nem. Ha beszélt is hozzá Trump, nem biztos, hogy Katika jól értette.

Az orosz hekkerek, ha léteznek is, nem ők írták azokat a botrányos Clinton e-maileket. Nem orosz hekkerek törölték az FBI nyomozása folyamán a Clinton banya szerveréről az adatokat. Nem szép dolog hekkelni, de az amerikaiak is művelik.
A Clinton Foundation-t most felszámolják bedarálják a milliárdos korrupcióra utaló dokumemtumokat, míg a világ valami pisiszex-szel (golden shower) van elfoglalva. Haitin meg halnak éhen az emberek, akiktől Clinton alapítványa lopta el a segélyeket.
Clinton bűncselekmények sorozatát követte el, olyanokat, amik miatt egy földi halandót hosszú évekre börtönbe vágnak Amerikában. Erről akarják eltereli a világ figyelmét most Trump körül kreált mindenféle botrányokkal.

Ahogy Milo Yiannopoulos mondta:
Golden shower? I call it Tuesday.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezen én is csodálkozom.

Azt tudjuk hogy a szocik soha semmilyen megállapodást nem tartanak be, és felettébb meglepő, hogy egy liberális néha betartja azt.
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):
nem is tudtam, hogy te ilyen görgős vagy, csapágyzsírt sohase feledd

mi is a bajod pontosan? hogy az dve bratanki k világhatalmi gőgjükben majdnem meg is pukkadnak mint a béka amelyik felfújja magát

brühüyyy
kkk
first sugarbaby lehetett volna
@Ballib cenzúrázók réme 21:
most van nekik Krump Lee az meg elinflálja...

kis államcsőd sohase nagy...
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
és eszt @rds is tuggya? mert ha nem, akkor Kínának annyi...
brühüyyy
kkk
Na ha ezt Gyueiferi megtudja. ;)

"A mozgalom elnöke szerint nem csak Orbán Viktort kell leváltani, hanem azt a politikai elitet is, akik az elmúlt 27 évben megpróbáltak valamit tenni ezért az országért, de „számukra ez csak egy beteljesületlen álom maradt”.

www.atv.hu/belfold/20170117-uj-mozgalom-indult-orban-viktor-levaltasara/
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

"most nem győzök görgetni! "

Elég, ha csak tahótlanítasz, azonnal eltűnik a bús pixába a szófosója. Már nekem is hányingerem lett a barom stílusa és folyamatos hablatyolása miatt.
@Gábris szomszéd:

Pápa Leventének annak idején hasonló mondatok miatt kellett azonnal távoznia az Együttből.
Nem véletlenül hagytak ki egyébként minden új ballib csoportosulást sem a DK-MSZP-Együtt diktátumból, vagy koalícióból, vagy hogyan hívják.
@Merlot:
te lenni tahó?
brühüyyy
kkk
Egy kis vidámság. :)

"Gyere haza, nyugdíjas!" néven új programot indít a Kormány. Orbánék totális csődnek bizonyult "Gyere haza, fiatal!" programjával ellentétben azt várja a Fidesz-KDNP, hogy a jelenleg külhonban élő idősek tömegesen Magyarországra költöznek megtakarításaikkal együtt. "Igazából ennek a kezdeményezésnek a jegyében küldtük el légipostán 52 millió forint közpénzért a tízezer forintnyi Erzsébet-utalványokat Ausztráliába és Dél-Amerikába is, hátha ide tudjuk vele csalogatni az ottani magyar nyugdíjasokat - kacsintott sejtelmesen Rétvári Bence államtitkár. A kampány arca Harrach Péter lesz, aki már jelezte, hogy fizetésért semmi estre sem, kizárólag tiszteletdíjért cserében vállalja a felkérést."

scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16142241_738921709605362_9958369221654423_n.jpg?oh=a265cec1ded9f3de6881c622d4af9e4b&oe=5917D5B5
www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2112rank.html
Net migration rate compares the difference between the number of persons entering and leaving a country during the year per 1,000 persons (based on midyear population).
..
57 HUNGARY 1.30 2016 EST.
59 FRANCE 1.10
69 SLOVENIA 0.40
71 SLOVAKIA 0.10
95 SERBIA 0.00
115 ROMANIA -0.20
120 BULGARIA -0.30
123 POLAND -0.40

Azaz 2016-ban nagyobb volt a bevándorlás, mint a kivándorlás.
@Rodeo36:

voltál a blog doyen-je !!!
lettél a blog fostalicska tologatója!

azért neked is a régi rodeo hiányzik valdd be..
itt szerintem még mindig sokan azokra az írásaidra kíváncsiak, amik tele voltak ismeretekkel, humorral, kritikával, jó ötletekkel....

tudod hogy elbasztad, de miért nem csinálsz egy tiszta lappal indulást?
sokan támogatnák, és örömmel üdvözölnék, hidd el!
Hogy kussol a blogszféra hogy kibukott demszkyék 170 milliárdos lopása.

egyből minden fontos lett még sarki kata is meg a mézeskalács receptye
@Ballib cenzúrázók réme 21: 2015ben is, azt is elő lehet szedni ugyanott valahogy
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

Szeretem mikor a magukat végletekig kompromittált ballib seggnyalók osztályoznak és adnak jótanácsot.. :DDDD
Itt a 2010es migráció www.exchangerate.com/statistics-data/net-migration-rate/The-net-migration-rate-of-Hungary-is.html

Tehát bevándorlás volt 2010ben is, de ez erősödött valamennyit 2016ra.

www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2112rank.html

Ezt hogy lehet beilleszteni a népszerü ballib toposzba, hogy Orbán diktatórikus béka segge alatt levő országából mindenki elmenekül?
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): "miért nem csinálsz egy tiszta lappal indulást?"

Bagoly mondja verébnek? :)
@conchita wurst:
"...kibukott demszkyék 170 milliárdos lopása."

A baj csak az, hogy honnan!
Azért ahhoz, hogy ezt érdemi információként lehessen kezelni, nekem pl. nem elég meggyőző a Lázár és Csepreghy urak hadoválása - én már csak ilyen vagyok.

Viszont szivesen olvasnám az OLAF jelentését, az némileg szavahihetőbb.
@conchita wurst: És a felcsuti volt KISZ titkár pártitkár apjával vejével mennyit lopnak( stadion épitések közbeszerzések stb ).Demszkiék tanuló kisinasok voltak ezekhez.De várj csak beszélik hogy a fideszesek is belenyuktak a metróba.Nyilvánoságra kell hozni a jelentést és majd akkor dumálj.
@conchita wurst:

Bűnhődjenek,ha igaz ők is,de azok is akik nap mint nap kamionszámra ezermilliárdokat gurítanak haza a holdudvarnak a közösből!
@gazoló: @Gyorgy Nagy: gyerekek, ne vicceljünk már!

Ez a lopás az EUnál hasalt el. Tehát nem Orbán mondja h demszky lopott, amit persze majd most vissza is kell fizetnie az országnak kamatostól.

Az hogy a ballibek mit beszélnek Orbán meg a többi lopásáról az fing a szélbe, keller laca se fogott meg egyet se, meg most az EUnál se a mészáros tendereket kifogásolják.

majd ha lesz olyan szóljatok
@conchita wurst:

Llopásról annyit tudni, hogy csalás az. Állítólag ugyan úgy mondták, mint a felalcsúti kisvasúton, hogy x+y számú utast fog vinni a metró naponta, oszt nem visz 2016-ban annyit. Volt valami sikkasztás féleség is ( sajtó szerint ), de arról nem nagyon beszél a fáma, viszont azt megemlítették, hogy a fidesz végül nem támadja a bírságot és a visszafizetést, pedig azt ígérte. MIÉRT nyugszik bele? Netán azért, mert a nyomozást ők tudják befolyásolni, oszt ha nem megy a bírság ellen bíróságra, akkor nem derül ki, hogy mi történt a 2010 utáni pénzekkel???

Mellesleg már jó nehány éve nyomoz az ügyészség a témában és arról semmi hír. MIÉRT? Netán Demszkit védik?;D

Tudod a hallgatás néha nyomatékosabb bizonyíték, mint a te kiabálásod.
Nocsak, de sürgős az usának. Arról meg, hogy a kérdések ne Brüsszelben, fentről lefelé dőljenek el annyit, az usában hogy dölnek el a kérdések? Nem a szenátus dönti el, hogy mi megy le? Oszt lent lehet ugrálni. Furcsa szemüvegük van.

"Kifejtette, hiba lenne a tipikus politikai forgatókönyv követése ebben az ügyben, mivel hagyományosan évekig tart a hasonló megállapodások kidolgozása. Donal Trump csapata nagyon is eredményorientált, és amikor Nagy Britannia várhatóan 2019 tavaszán kilép az Európai Unióból, már el is készülhetne egy kétoldalú kereskedelmi szerződés az angolszász országok között – mutatott rá Anthony Scaramucci.

Szerinte a leendő elnök üzenete az Európai Uniónak az, hogy maradjon egyben, de a kérdések ne Brüsszelben, fentről lefelé dőljenek el."

Egyébként meg lesz ott az angilusok körül tülekedés.:D

www.hirado.hu/2017/01/17/gyors-amerikai-brit-kereskedelmi-megallapodast-var-trump-tanacsadoja/
Egy a valóság, ezer a ruhája.

"...a Newsweek szerint Trump is olcsó kínai acélból építi felhőkarcolóit, hiába bírálja folyton Pekinget az árak lenyomása miatt."

index.hu/nagykep/2017/01/17/kinai_acelmuvek/
Vajon mit szólt Or bán és a fidesz ahhoz, hogy az angolok nem akarnak/fognak a jövőben befizetni az únióba?
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

mindez a "szörnyűség" hogyan történt? mit is kifogásolsz? és miért?
szvsz a valóságba egyre mélyebbre való ásás egyre újabb dolgokat hoz napfényre...és az új információk már nem férnek bele a régi idők stelázsiján hagyott üres polcra?

brühüyyy
kkk
aszongya a francia (is), hogy az idők változnak
@Rodeo36:
nálam, nem fér oda..
azok a polcok, nagyon rendben voltak, mind tartalmilag, mind emberileg..!

a mostani nálam rosszabb mint az összes troll szarakodása..
mert ők mindig ilyenek voltak, te pedig példa voltál.

nekem ez a véleményem.
további jó dagonyázást.
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):
akkó' benned van a hiba, szvsz: épíccsél új spájzot vadiúj stelázsikkal... és a régit archiváld a pendrive odon... már a merev lemez sem az igazi nemhogy a hajlékony...és kapacitásodat 100 Mb ról 5 tB re váltosztasd, és a sebességedet is növeld meg... és hallgass a Lót és Lótné legendájára...

én most kaptam, megosztom veled:
www.thetimes.co.uk/?CMP=EMC-The_Times-welcome-05_07_2016-981-0-0-0
és lapozgass benne
brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:

és mi lesz??? ha (hahahahaha) a zejjjújjúújjj már nem játtsza eszt a kifizetéses játékot, aki nem tud élni a közös piac adta lehetőségekkel és a konkurencia harcban alúl marad az szenveggyen...hulljon ki a történelem szűrőjén oda ahová való: a múltba: a Csaba királyfi, rovás sírás, levédiabasznád, meg az érpataki polgármester, rétvári bence meg a klérus közé a padlószintre

brühüyyy
kkk
Talán ez is a poszt témájához passzol. :)

"Putyin kedden arról beszélt, nem valószínű, hogy Trump prostituáltakat bérelt volna fel, de az orosz elnök szerint akik ezeket a dokumentumokat politikai célokra használták fel, rosszabbak a kurváknál."

444.hu/2017/01/17/putyin-elismeri-hogy-az-orosz-kurvak-a-legjobbak-a-vilagon-de-nem-hiszi-hogy-trump-miattuk-ment-moszkvaba
@conchita wurst:

"majd ha lesz olyan szóljatok"

Szóltunk már ezerszer,de az,hogy bevédi magát és törvényeket hoz a lopások elfedezésére,az attól még az ami,nevezhetik ezt a politikájuknak((

..csemegézzél a teljesség igénye nélkül(

Mészáros Lőrinc nemzeti gázszerelő és mangalicatartó
– Tiborcz Istvánnak, a miniszterelnök vejének világító lámpái
– „addig hosszabbítom meg a vonalát, amíg akarom” kisvasút
– a kert végébe emelt stadion
– privát nyugdíjpénzek lenyúlása
– a Klubrádió vesszőfutása
– Quaestor-ügy
– trafikos és földtulajdonos rokonok
– új autópálya-szakaszok és az M0-ás fizetőssé tétele
– Orbán Ráhel lába
– Andy Vajna kaszinói, tévéje, rádiója
– kazahsztáni juhok
– plagizáló államelnök (álamelnök)
– Pasa Park
– londoni luxushotel
– az anyós lakásában parkoltatott képtár
– nyugdíjas házaspár hason rúgása
– paksi atomerőmű
– Városliget project
– a Vár kisajátítása
– a bíróságok megregulázása
– a bírósági ítéletek semmibe vétele
– saját szőlőt művelő rabok
– nyilvánvalóan hazug vagyonnyilatkozatok
– az egyetemi autonómia két lábbal való tiprása
– a tanárok, diákok, szülők, valamint az egészségügyben dolgozók totális megalázása
– Vida Ildikó tolmácsa
– a baltás gyilkos elengedése
– a diplomáciai testület futsalos haverokkal való feltöltése
– a korrupciót a Fidesz legfőbb politikájának és nemzeti ügynek nevező ideológus
– százmilliárdos gázügylet a MET-en keresztül
– közszolgálati tévék és rádiók mint hazugsággyárak
– az Alkotmánybíróság jogainak csorbítása
– náci mozgalmak fölötti szemhunyás
– a köztársaság megszüntetése
– a rendőrök szavahihetőségét kétségbe vonó semmisségi törvény
– az „alaptörvény asztala” az önkormányzatoknál
– Kósa Lajos fémkupakjai
– Tállai Orbán-Puskás festménye
– bohócügyi államtitkárság
– Matolcsy ingatlanvásárlásai
– rokkantjogok megnyirbálása
– filozófusok elleni hajtóvadászat
– Fekete György és az MMA
– letelepedési kötvények off-shore intézése
– a pápa állásfoglalásának semmibe vétele
– gyorsvonaton írt gránitszilárdságú Alaptörvény
– keleti és déli nyitás
– szabadságharc az EU ellen
– Gábriel a Szabadság téren
– Kishantos
– idegenellenes gyűlöletkampány
– 98%-os visszamenőleges különadó
– 2 milliós állami fizetések be- majd kivezetése
– személyre szóló törvényhozás (lex XY)
– stadionépítési láz
– különös halálesetek (Váradi András, Komáromi András, Szebellédi István, Welsz Tamás)
– MALÉV felszámolása
– Polt Péter munkássága
– magyar munkavállalók százezrei külföldön
– vasárnapi zárvatartás
– alkotmány helyett alaptörvény
– pártkatonák kinevezése 9 évre
– népszavazások ellehetetlenítése
– köztársasági elnök, országgyűlés elnöke, Költségvetési Tanács, AB-tagok többsége Fidesz-pártkatona
– utcák és a repülőtér értelmetlen, szükségtelen átkeresztelése
– Veritas intézet a történelem átértelmezésére
– az Országház előtti szobrok áthelyezése, újakra cserélése
– a Kossuth-tér átalakítása tízmilliárdokért
– rokkantnyugdíj helyett járadék
– munkanélküli járadék 3 hónapra
– a bankok, a hírközlés különadóval sújtása, tranzakciós adó, a limiten felüli készpénzfelvétel megadóztatása
– a közbeszerzések Fidesz-közeli nyertesei
– a külhoni magyarok levélben, a kint élő, dolgozó hazaiak csak a külképviseleten szavazhatnak
– a Takarékszövetkezetek államosítása
– a Fidesz nőkről szóló kommunikációja
– IMF hitelből MOL-részvények vásárlása
– harminc új adófajta, melyek „nem megszorítások”
– a sztrájkjog megnyirbálása
– Erzsébet utalvány bevezetése és kb. 1 évig a CBA-hoz kötése
– a szolgálati nyugdíjasok bohóccá minősítése, járandóságuk egy részének elvonása
– “havi negyvenhétezer forintból meg lehet élni”
– a felsőoktatás keretszámai, az oktatásra szánt pénz lecsökkentése
– Gripenek a Fradi-stadion fölött
– illiberális állam, illiberális barátok (Putyin, Erdogan, Alijev, stb.)
– “mindenki annyit ér, amennyije van”
– 50 milliárd egy vajdasági magyar pártnak
– az EU legmagasabb ÁFÁ-ja
– a kőszínházak hatalom mellé állítása
– Vidnyánszky Attila és a Kaposvári Egyetem Színházi Tanszéke, a POSZT bekebelezése
– a kisegyházak – köztük Iványi Gáboré – ellehetetlenítése
– hadjárat a hajléktalanok ellen
– “a haza nem lehet ellenzékben”
– a független színházak megölése/pénzügyi kivéreztetése
– a Várkert-bazár többszöri átadása
– emberölés gyanúja miatt előzetesbe teszik a Fidesz önkormányzati képviselőjét, de egy ideig továbbra is közbiztonsági tanácsnok marad
– TB-járulékból szociális hozzájárulási adó
– a Szépművészeti Múzeum mint kiválasztottak lagzihelye és képkölcsönzője
– Lázár: “a pedagógusok gyermekekkel zsarolják a kormányt.”
– kopasz különítményesek az Országos Választási Hivatalnál
– Népszabadság
– Orbán népszavazási kezdeményezése az EU-kvóta ellen
@conchita wurst:

OLIMPIA !!!!

Úszó vb

az illiberális társadalom;
~ az ország orosz függőségbe kényszerítése & az elavult atomtechnológia melletti elköteleződés;
~ az EU-ellenes harc;
~ az IMF-ellenes harc(nak álcázott országeladósítás);
~ a dohány/trafik/föld/szerencsejáték/stb.-mutyik;
~ a menekültek és bevándorlók elleni gyűlöletkampány;
~ a rokkantak elleni gyűlöletkampány;
~ a melegek elleni gyűlöletkampány;
~ a liberálisok elleni gyűlöletkampány;
~ a civilek elleni gyűlöletkampány (+ a CÖF és a birkamenetek megszervezése);
~ a norvégok elleni gyűlöletkampány;
~ a Jobbik Oroszországért Mozgalom irányában érzett „baráti szeretet”;
~ a KLIK létrehozása;
~ az oktatásügyre fordított pénzek korábban elképzelhetetlen mértékű megvágása;
~ a „tanári életpályamodell”;
~az egyházi státus politikai döntéssé tétele;
~ az Alkotmánybíróság fideszesítése;
~ a Legfőbb Ügyészség pártrohamcsapattá változtatása;
~ a bírói testületek OBH általi pártállami kézbe vonása;
~ az Alkotmány önkényes lecserélése;
~ a magánnyugdíjak zsarolás általi ellopása;
~ az MNB elfoglalása;
~ a „közszolgálati” hírcsatornák, az MTI, a KSH propagandafelületté silányítása;
~ a „saját” (mármint Orbán-függő) tőkések jogsértő eszközökkel történő „kinevelése”;
~ a visszamenőleges törvénykezés;
~ a lex haverok;
~ az egyetemi komisszárok kinevezése;
~ a korábban csak a XX. század első évtizedeiben tapasztalthoz mérhető (legkevesebb félmilliós „menekülő”) migráció kiváltása;
~ a rossz demográfiai adatokhoz (szülésszám, várható élettartam, betegségek, abúzus etc.) vezető társadalmi vektorok negligálása, vagy kimondottan erősítése (tűcsereprogram felszámolása stb.);
~ a környezetvédelmi minisztérium, illetve nemzeti parkok megszüntetése/kiárusítása;
~ a munkaerőpiac PR-okokból történt, mind közvetlen (szegénység konzerválása), mind távlati hatásaiban (munkavállalói átstrukturálálódást gátló) egyértelműen káros átalakítása (= közmunka);
~ a választási rendszer célzatos átalakítása (gerrymandering);
~ a választási kamupártok generálása;
~ a központilag indoktrinált állami ideológia (kötelező, listázott erkölcs/hittanoktatás) megvalósítása;
~ a tankönyvpiac felszámolása;
~ az egészségügy működésképtelenné történő „átszervezése”;
~ a min. 200 milliárdos stadionépítési hullám (kisvasúttal, kert végébe etc.);
~ a 2010. előtti ciklusban a fideszes önkormányzati túlsúllyal felhalmozott önkormányzati adósságok _teljes mértékű_ „átvállalása” (cca. 700 milliárd Ft);
~ az elképzelhetetlen összegeket (bőven 1000 milliárd Ft fölött) felemésztő államosítások (MOL részvények, stratégiai gáztározók, mobilfizetés, cafeteria, dohánypiac, babakötvény, hulladékgazdálkodás, közműszolgáltatók, felnőttképzés, Antenna Hungária stb., stb.);
~ a tudatosan retrográd energiapolitika (lásd orosz függés, megújuló energiatermelés gátlása);
~ az államadósság _növelése_ (a manyup 3000 milliárdjának lenyúlása stb. mellett);
~ a társadalmi tudat förtelmessé torzítása: a társadalmi szolidaritás kiirtása, a permanens ellenségképhez szoktatás;
~ az érdemi pedagógia/tanítás lehetőségének tökéletes megsemmisítése (a tankötelezettség korhatárának leszállítása, az informatikai óraszámok csökkentése stb.);
~ a tudomány, művészetek, kommunikáció, a társadalmi közbeszéd (stb.) megerőszakolása és/vagy rabszolgává kurvítása;
~ a lehető legretrográdabb és legrombolóbb magatartásmintákat burjánzó szociális, politikai (és mentálhigiénés) környezet vérrel-vassal véghezvitt megteremtése;
~ az ország energetikai, politikai és jogrendszerének meggyalázása és tönkretétele;
~ a környezet és más emberi lények tökéletes semmibevételének szentírássá tétele, illetve valós belső meggyőződéssé indoktrinálása;
~ a külföld szemében az ország páriává alázása

..tovább is van mondjam még((
@Gábris szomszéd:
azért én írnék egy kedves emilt ennek a zákoskának...
becézném...
brühüyyy
kkk
csak nehogy karambolozzon katával trump bácsi egyik ügynöke....vagy pár csepp polónium kerüljön a kávéjába.....ha-ha-ha......
természeten csakis hálábuuul.....
@Rodeo36: Félmeztelen Femen-aktivista szorongatta meg Donald Trump viaszszobrának tökét Madridban. Az volt a nőre írva, hogy „Ragadd tökön a patriarchátust"! :)

444.hu/2017/01/17/felmeztelen-femen-aktivista-szorongatta-meg-donald-trump-viaszszobranak-toket-madridban#
@gazoló:

Ettől sokkal érdekesebb a Lengyelországban zajló események.
A lengyel védelmi miniszter Antoni Macierewicz így üdvözölte az országba érkező amerikai katonákat:
" Vártuk Önöket. Önökre vártunk évtizedeken keresztül. Néha úgy éreztük, magukra hagytak minket. Időnként majdnem reményvesztettek voltunk. Időnként úgy érezzük, Önök az egyetlenek, akik megvédik civilizációnkat a keletről fenyegető agressziótól."

Ezt egy szlovák lapból fordítottam, mert nem találtam meg a nyilatkozatot magyar hírek között.

Vajon kire gondolhatott a lengyel védelmi miniszter?? ))
@Eszter68:
jaaa évtizedeken át hiába várták, hogy bárki megtámaggya őket..., most sem fogja, de olyan jó harci hevületben nagyobb pondrónak érezni magát...
sohasem védtek meg senkit senkitől legfőképpen éppen az usa agressziótól nem ami éppen folyamatban van

brühüyyy
kkk

dve bratanki is olyan seggfej mint sokan mások
Ezt nem hiszem el! )))))

"Péntek este hatalmas post-truth fesztivállá alakul át a Szabadság tér a Reagan-szobor és a szovjet emlékmű közötti része, ahol Donald Trump beiktatásának örömére az ‘56Lángja Alapítvány Jobb Világrend Beiktatási Partit szervez. Ahogy írják:
„Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben.”

444.hu/2017/01/17/orult-nagy-fesztivallal-keszul-trump-beiktatasara-a-magyar-jobboldal-reagan-szobra-es-a-szovjet-emlekmu-kozott
@Gábris szomszéd:
már a tökeivel foglalkoznak? nincs jobb dolguk? és képesek viaszbabákat csinálni...volt egy sláger anno asszem olasz San Remo ban indult...

brühüyyy
kkk

mindenesetre eljön a Mosoly Országa de aszt meg nem a Trump Lee vezeti...hogy mik vagynak?
@Rodeo36:

Látod, látod!
Nyelvtudás híján csak az alfahír egyoldalú tájékoztatására szorulsz. Így lemaradsz a valóságba egyre mélyebbre való ásásból, ami egyre újabb dolgokat hoz napfényre...
@Eszter68: Mármint Rodeo, aki nyelvtudás híján van? :)
@Eszter68: Már az USA sem bízik a civilekben? :)

Az Amerikai Egyesült Államokban végső fázisába lép a Foreign Assistance Data Review nevű program, ami – az orosz mintához hasonlóan – listázza a külföldi támogatásban részesülő civil szervezeteket.
A külügyminisztérium pénteken kiadott közleménye szerint idén ér végső fázisába a sokéves terv, mellyel végül nyilvántartásba vesznek minden, külföldről anyagi támogatásban részesülő civil szervezetet.

www.state.gov/f/releases/fs/2015/250710.htm
@Rodeo36: Két év letöltendőt kaptak a spanyol bankvezérek - Itthon mikor születik végre ilyen ítélet?

alfahir.hu/ket_ev_letoltendot_kaptak_a_spanyol_bankvezerek_itthon_mikor_szuletik_vegre_ilyen_itelet
@graphics:
ugye nem tucc angolul (sem) ez egy gúnyrajz ami az usa ban készűlt saját magukról amint rémképeket ("fearmonger") készítenek az egész világról ahol Brazilia pölö: eccerűen Liberal Commies nak van titulálva... Austrália meg: az aussi seggek -nek és így tovább Kína India és környékük: Supermarket

nagyon bölcs és rád jellemző válasz

kkk
brühüyyy
@Eszter68:
zeszti te most aszt ídészted amit én írtam annak a dilinyósnak aki pesti srácokból informlódik meg az MTI -ből, az én 8 nyelvem nem számít...
egyébként a lengyelek kurvák az a bizonyos szovjet éra annak volt a következménye, hogy az atlanti hatalmak közép és keleteurópával fizették ki a Szovjetuniót a nagy anyagi és véráldozatáért amit a IIVH ban szöveccségesükként csinált (USA SZU szöveccségesek voltak!!!! érted?) nem érted de nem baj

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Fogadjunk, hogy ezen is nagyon meg fogsz lepődni. :)

Amerikai újságíró: befolyásoltuk a választások kimenetelét más országokban

A New York Times egykori alkalmazottja elismerte, hogy az USA befolyásolta más országokban a választások kimenetelét, és médiamanipulációval gondoskodott arról, hogy Amerika-barát jelöltek jussanak hatalomra.

Stephen Kinzer kifogásolta, hogy a kongresszus tagjai démonizálni próbálják Oroszországot az amerikai elnökválasztásba állítólagos beavatkozása miatt. Az újságíró szerint az elnökválasztás után fokozódó oroszellenes kirohanások csak akkor lennének elfogadhatóak, ha az amerikai kormány egyébként nem csinálná ugyanazt, mint amivel most az oroszokat vádolják. Csakhogy, az USA pontosan ugyanazt teszi már egy évszázada, amivel most Oroszországot vádolják: beavatkozik más országok belügyeibe, és manipulálja a választások kimenetelét idegen országokban.
Kinzer szerint az Egyesült Államoknak eddig is volt egy olyan szokása, hogy beavatkozott más országok belügyeibe, és különböző módszerekkel gondoskodott arról, hogy a számára kedvező jelölt nyerjen egy-egy választást.

„Az utóbbi több mint egy évszázad során az amerikai vezetők a legkülönbözőbb eszközöket vetették be annak érdekében, hogy befolyást gyakoroljanak a választókra más országokban. Jelölteket választottunk, tanácsokkal láttuk el őket, finanszíroztuk pártjaik működését, megterveztük a kampányaikat, megvesztegettünk sajtóorgánumokat, hogy támogassák őket, és megfélemlítettük, vagy lejárattuk riválisaikat.” – írja a New York Times volt újságírója.

www.bostonglobe.com/ideas/2017/01/08/been-hacking-elections-for-more-than-century/okjziXPQDiegx53ABtpUOO/story.html?event=event25
444.hu/2017/01/17/antonio-tajani-lett-az-europai-parlament-uj-elnoke

Hát ezt meg hogy? Lepaktáltunk a soros féle "liberálfasisztákkal" elvtársak? A hatalomért mindent mi elvtársak.

"Antonio Tajani mostani győzelme azt jelenti, hogy az Európai Néppárt mindhárom uniós intézményt uralja, a Bizottságot, a Tanácsot és a Parlamentet is."

Hát a mi teknyővájónkat (mi magyarok miniszterelnökét), már le se szarják?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
én nem foglalkoznék levédiabasznáddal, ebben a kérdésben a demagográcia fellegvára a mérvadó az USA ahol közel 1 trillió USD vel mentették meg a csaló, rabló pénzintézeteket nem csak bankokat de bisztosítótársaságokat is és autógyártókat és a népet ugyanúgy a picsában hagyták mint ami levédiabasznádon történt és ezellen lépett fel keményen (de leszarták) a Soros Gyuri!!! aki a népet részesítette előnyben és hagyta volna csődbe menni a sok a csalót kitisztítva ezzel a gazdaságot ami a két hetes hulla rothadási bűzét árasztya azóta is (2008)

brühüyyy
kkk

errem mongya "@magánka" hogy már nem vagyok a régi...mertm pő meg kívűl van az információból tövig levédiabasznádon ahol csak MTI van meg amit pénteken az orbán kotkodácsol a légbe (mint fing)
Na már a sajátjai is ütik a g..it. :)

Professzorok Batthyány Köre: a hatalom vazallusokat és szerencselovagokat termel ki

"A tartósan birtokolt hatalom nemcsak híveit, vazallusait termelte ki, de úgy látszik, szerencselovagjait is, és ezzel lejáratja magát. Különösen aggasztó, ha úgy tűnik, hogy a korrupció mára egyéni bűnből kialakult módszertanra, struktúrára, személyi körre épülő, bevett társadalmi gyakorlattá vált, azaz intézményesült. A korrupciós vádaskodások hatására sajnos még keresztény-nemzeti körökben is megrendült a bizalom a hatalmon lévőkkel szemben..."

valasz.hu/itthon/professzorok-batthyany-kore-a-hatalom-vazallusokat-es-szerencselovagokat-termel-ki-122102
@Gábris szomszéd:
mondd, eszt @magánkának is meg a @graphics nak is elkül'ted? én ismerem, olvastam a cikket...

de azért hörögnek (a New York Times talán az egyedüli amelyik bárkinek értsd bárkinek, belemongya a pofájába a nagy nyílvánosság előtt hogy milyen is a valóságban...a többiek "kerekítenek")
brühüyyy
kkk
a graphics "térképe" a címe egy usa nehézbombázó amint szórja a bombát a világra!!!! és Argentina-t nem hívja másként, mint "1 dollar bolt" azaz "kis sarki kisbüdös" (van egy ilyen hálózat nyomorgóknak: minden 1 dollárba kerül ...kínaiakról koppintották de indiaiak üzemeltetik)

n e hidd, hogy sok változás lesz a Krump Lee aszon'ta tennap, hogy a Kucher a veje aki ortodox zsidó van megbízva azzal, hogy létrehozza a palesztin államot leválasztva aszt a Izraelről... a J. Kucher egy kis pöcs...de majd ordibál héberűl és ájvékol nekijjek versenybev a knesszet nevű csinnbummcirkuszban

brühüyyy
kkk

látod? a @magánka elment pihegni nagyon kiborúlt, a @graphics meg arra ébredt hogy bilibe lóg a keze
@Oxica: Változnak az idők kérem szépen. A néppártaik lepaktálnak a libsikkel és megválasztják EP elnöknek Berlusconi volt szóvivőjét, aki amúgy monarchista is. :)

index.hu/kulfold/ep/2017/01/17/berlusconi_volt_tanacsadoja_lett_az_europai_parlament_elnoke/
mint látom tentebaba lett menetrendszerűen és a kifáradás jelei, mindenkinek ugyanaszt amit ők nekem...,

és ébreggyetek arra, amit itt sikoltosztatok

brühüyyy
kkk
Kicsit OFF:

Matematika:

Sokáig nem tudtam igazán értelmezni (per definitionem persze tudtam) az "imaginárius szám" fogalmát.
De most megvilágosodtam.
Az imaginárius szám fogalmát mindenki meg tudja érteni az alábbiakból:

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2017/01/18/az_mnb_unortodox_elorejelzese/

Tehát: a magyar gazdaság teljesitményére vonatkozó statisztikai adatok reprezentálják legjobban az imaginárius számokat. Mindenki elképzel magának egy számot (imagine), majd azt használja statisztikai adatként.

ON
Szép napot mindenkinek. ;)

Újabb baloldali bukás felé: a gondosan eltervezett káosz
„Szavazzatok ránk, hogy legyen állásunk” – nagyjából ezzel az üzenettel tudják a baloldali politikusok megörvendeztetni fogyatkozó számú híveiket.

hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz
@Gábris szomszéd:
pedig a baloldalra szüxég van, ha csak jobb, szélsőjobb, nácikok vannak, akkor egy olyan képződmény jöhet létre aminek 3 esetleg több jobb karja van de nincs baloldala azaz a szíve és a tüdejének a fele a veséjének a fele hiányzik és nincs ballába csak 3 vagy több jobb...ja és arca sincs mert egy ilyen egyed egy arctalan GNÓM

brühüyyy
kkk

küzdenetek kellene egy normális (mármint mindenki szerint normális) baloldal létéért, az lenne egészséges
@Oxica: Hát"azt"éppen bevállalhatom bár még attól is
óckodom!!!:)))
@DarthVader:
ez már majdnem olyan bölcs, mint odamenni az MNB pénztárához és benyújtani egy csekket kifizetendő melyen az összeg: 12dik gyök mínusz 7 a mínusz 63 dik hatványon

brühüyyy
kkk
@DarthVader:

B+, ez már 6 éve ismert fogalom. Nem emlékszel már a Magyarország jobban teljesít szlogenre?:D
Magyar rögvalóság.
Mindenki elszaladt mire a rendőrök kiérkeztek, de egy embert letepertek. Talán csak nem a bejelentőt?

index.hu/belfold/2017/01/17/lovoldozes_volt_a_prater_utcaban_a_tettes_elmenekult/
@Rodeo36: Igen egy igazi baloldalra valóban szükség lenne, de a mostaniak csak nevükben azok. :(
444.hu/2017/01/17/a-spiegel-szerint-felcsut-a-kicsinyitett-masa-annak-ahogyan-orban-az-orszagot-vezeti

Csodálkozom, hogy a német adófizetők némán tűrik, hogy a csuti teknyővájó ellopja a pénzüket.
Nincs semmi felháborodás, pedig a német újságírók tényszerűen tudósítanak, hogy mi folyik Felcsúton. Merkelen meg pláne csodálkozom, hogy nem lép a csuti teknyős g..i tyúkszemére.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/18/lazar-janos-hires-a-munkamaniajarol-a-hirek-szerint-ejjel-nappal-hajlando-dolgozni-megszokta-mar

"A keményen dolgozó nagyember."

Hát elvtársak, azt eddig is tudtuk, hogy nem 8 órában lopnak, hanem 24 ben.
Mikor az adófizető alszik, önök akkor is lopnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Most már minden pozíciót a néppárt ural, akkor hogy lesz most Brüsszelből ellenség?
Az USA is kiesett, mert trampli is haver.
A migráns hordák sem akarnak tódulni befele. Elfogynak az ellenségek lassan, most már csak a civilek maradnak ellenségnek.
Egyre nehezebb az élet itt szarosmagyarországon a g..iknek, mert lassan nem lesz ellenség akire rá lehetne uszítani a lápimagyarságot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/01/gyanusitottkent-ideztek-be-horvath-andrast/

Horváth András: „Három éve (!!!) volt nálam házkutatás, akkor indult a nyomozás. Ez az az ügy. Csak megvárták, míg a nemzetközi helyzet alkalmas lesz ennek a mocskos lépésnek a megtételére. Azzal vádolnak, hogy jogosulatlanul kértem le adatokat a NAV rendszeréből. Ami persze szemenszedett hazugság.”

Így mennek a dolgok, illiberális szarosmagyarországon.
Az ÁFA csalók megússzák, a feljelentő rács mögé kerül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
72 éves európai béke? Eddig úgy tudtam, hogy Európa az Urálig tart - nem a magyar határig. Elég nehéz elfelejteni a délszláv háborút!
444.hu/2017/01/18/sohavegetnemeros-meg-21-milliard-megy-el-a-vizes-vb-re

Katinka, csak ússz!

Egy jó kis OLAF vizsgálat befigyel majd remélem. Én már most utálom a vizes VB t, leszarom hogy hány aranyunk lesz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
Nem a "baloldal" csak az mszp jelöltje Botka. És a cikk szerint is "alkualap".
No, ezért kellenek a civil jogvédőK a fidessZel szemben.

www.jogiforum.hu/hirek/37127
Szarik a fidesz minden előírásra, főként a saját törvényeire. Hol van ebben a demokrácia?

index.hu/belfold/2017/01/18/az_ilyen_huzasokert_utalja_a_kormany_a_civileket/
nofene, Botka a jelölt és napvilágra jön a Momentum, lehet őket is támogatni adományokkal

ez érdekes lesz, a nolimpia

444.hu/2017/01/18/a-fideszes-lejaratast-is-vallaljak-hogy-megakadalyozzak-az-olimpiat
Budapesieknek: www.facebook.com/events/1875628012652305/

ezt nem értem amúgy, a vidéki csóró 8 milla miért nem szavazhat, amikor az ő pénzét fogják elkölteni tőlük független eseményekre ( ez most demagóg, de attól még valódi kérdés)
@habakuk000:

Pedig Szanyi kapitány is bejelentkezett, hogy ha ló nincs szamár is alapon elválalná.:D
444.hu/2017/01/18/ki-verte-at-lazar-janost

"elég gyanúsnak tűnt, hogy itt valaki átverte az Európai Uniót és a magyar államot."

Hélóó OLAF.

Meg csapjuk hozzá a kamu tanösvényeket is, meg az üresen zötykölődő kisvasutat, mert ott is kurvára átbaszták az uniót.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel: végül is... egyszer sokat ettem este, s rémálmomban én is miniszterelnök voltam

ha csak az bevett ital vagy étel mennyiségén múlik, Szanyi is van olyan jelölt, mint a többi x millió,( most már valaki tényleg megmondhatná, mennyien vagyunk, de látva a kurva sok eleadó, üres házat, inkább 9 a 10)

ez a Momentum, ez nekem szimpatikus
@Oxica:

"Sajnos a projekt levezényléséért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium nem árulta el nekünk, miért nem áztathatják magukat a vendégek a forró termálvízben, ha már egyszer ennyi pénzt fizettek ki rá. Egy ekkora beruházásnál az elakadás azért is fura, mert az uniós támogatás kifizetésének alapfeltétele lett volna, hogy 2012-ben a pályázó Royal Casa pontos terveket és számításokat adjon le arról, hogyan fogja elkölteni a pénzt. Elvileg csak akkor hívhatták volna le a 822 milliót, ha igazolni tudják, hogy hozzá tudják tenni a 30 százalékos önrészüket. A nagy leállás azt mutatja, hogy itt nem ez történt."

Biztosan nagy volt az alkotmányossági kőccség.

Ekkora kőccségek mellett azért még is fussa 40 milliós veszteségre, vagy ki tuggya még mennyire?
@látjátok feleim szümtükkel: asse rossz, de most speciel az új - ami nem is új - mozgalomra gondoltam.
@habakuk000: nekem is nagyon szimpatikus ez a momentum. utálom az olimpiát, csak pénzlehúzás az egész.

én is fogok pénzt utalni nekik, remélem kicsinálják a gecit!
@taga20: Ide nem lépsz be? :)

Idős Demokraták Szövetsége néven új párt alakult. Indulnának a 2018-as választáson, de nem szövetkeznek semmilyen létező párttal – mondta az alapító.

hvg.hu/itthon/20170118_nyugdijas_partalapitas
@kekex: Botka László teljhatalmat kapott az MSZP-től
Támogatták a miniszterelnök-jelöltségét. Most jön a neheze: a tárgyalás Gyuriferivel. :)

index.hu/belfold/2017/01/18/botka_laszlo_teljhatalmat_kapott_az_mszp-tol/
@Gábris szomszéd:

Gyurcsány a Fidesz legjobb kampányaktivistája. Ha valamit el kell baszni az ellenzéki oldalon, akkor rá mindig lehet számítani. Stabil alap a nyugodt kormányzáshoz...
@taga20:
Azonosulok az olimpiát illető véleményeddel.
A mai kézi meccs után néztem az M4-en az olimpiáról szóló beszélgetést.
Abból kiderült, hogy az olimpia megrendezéséhez a lakosság több, mint 70 %-nak az egyetértése szükséges.
Ezt a felmérést a NOB saját hatáskörben fogja elvégezni.
Majd hihető lesz-e a végeredmény? Mert én már semmiben sem hiszek.
@Philip F. Queeg: Állítólag már vissza is üzentek a maszopnak. :)

A Demokratikus Koalíció (DK) várja Botka László jelentkezését az ellenzéki pártok választási együttműködéséről szóló egyeztetésére, és elküldi az MSZP-s politikusnak a Sokak Magyarországa című programját.
@Mariann19: szia kedves, látom azé a szaúdiakat legyűrtük:)

szerintem alá kell írni a momentum ívét, és utána népszavazást kell tartani.

ha a barom magyar lakosság megszavazza, ako hagyszójjon. max. én tiplizek az fiksz, nyúzélandra tányért mosogatni.
@Gábris szomszéd:

Hát, ha van pánikgomb az MSZP-nél, akkor azt most megnyomták.
@Philip F. Queeg: azé kemény gyurcsányfóbiád van, szerintem valami specialistához el kéne menned, me még bajod lesz belőle:)
@Philip F. Queeg:

"Savazz ránk,hogy legyen állásunk)
@taga20:
Nekem is tetszik a Momentum, remélem, nemcsak az olimpia tárgyában fognak ügyködni.
Fiatal, büszke erő.
Hozzájuk csatlakozik az LMP is, aki az egyedüli volt, aki 2016-ban a fővárosi olimpiai szavazáson ellene szavazott.
Azonban mi az, hogy csak a fővárosban indul szavazás?
Az olimpia minden gazdasági következményét az egész ország fogja viselni.
Pontosan a főváros az, amely az előnyeit élvezheti, ezért nagyon elfogult lehet így a népszavazás, ha sikerül, akkor is.
@gazoló: nem baj, jön putyinevtárs és emongya, hogy csináltak szocsi 10csilliárd euros tervezett költségéből 50csilliárdot.
@Mariann19:

Gondoltam rád közben)

Alakulunk,a svéd meccs horrorisztikus lesz,fejben is ott kell lennünk nagyon,levetve a görcsöket.
@gazoló:

Megélhetési politikusok? Nem mondod?
@Mariann19: "Azonban mi az, hogy csak a fővárosban indul szavazás?"

tökéletesen igazad van. felháborító, hogy az egész ország fog szívni, de csak a budapestiek népszavazhatnak, talán.(még mielőtt aszt hiszi valaki, hogy a pestieket ekézem, az rosszul hiszi, me én is budai vagyok csak átraktam érdre a székhelyem:))
@taga20: Antall József fia nem tűri az olimpiaellenes like-olást a munkatársaitól

Nem akar senki karrierjének útjába állni, mindenki kilépő papírját aláírja – üzente egy zárt Facebook-csoportban a közpénzből fenntartott Antall József Tudásközpont vezetője azoknak, akik nem támogatják a 2024-es budapesti olimpia tervét, és ezt nyilvánosan, például egy like-oláson keresztül felvállalják. Antall Péter az ukázhoz csapta még azt is, hogy ők ugyan nem vesznek részt napi belpolitikai vitákban.

hvg.hu/itthon/20170118_antall_Jozsef_fia_nem_turi_az_olimpiaelleneseget
@gazoló: aszt nem lehetne úgy csinálni, hogy semmi görcs nincs bennünk, me nem sok esélyünk van, ezé lazák leszünk és improvizálunk?:)
@gazoló:
Én is gondoltam rád, hogy vajon nézed-e.
Tiszta Öröm Óda! Gondoltam is, hogy előveszem a hegedűmet, és eljátszom magamnak, transzba esve.
Úgy látom, ilyen meccsek előtt már széntablettát kell bevennem, mert nagyon fostam, amikor csak 3 gól volt a különbség.
A bevezetőben mondták, hogy a szaúdiak nagyon fognak hajtani, mert nem mondtak le a további szereplésről.
A svédek ellen, ha így játszanánk, az nagyon ígéretes lenne, mert az utolsó percig képesek voltak most is küzdeni.
@taga20:
Mit mondjak? Rohadtul örülök, hogy tök egyformán gondolkozunk ebben az agyrémben.
@Gábris szomszéd: A KURVAANYÁT ANTALJÓZSEF PURDÉJÁNAK!

milyen kibaszott ország ez? mindenki meghülyül?
@Mariann19: én is. persze úgy könnyen megy, ha csak a számokat kell megnéznünk:)

egyébként döbbenetes, hogy értelmesnek hit arcok- lásd pl. kemény dénes- ennyire faszkalapok lettek.
@Mariann19:

Meg tudjuk csinálni,rendelkezünk akkora játéktudással,gondolj az Építők és a Szeged nagyjaira! Remélem Nagy Laci is meggyógyul addig,Csernus doki pedig helyre teszi az agyakat)
@gazoló: és sarka kata beígér mindenkinek egy menetet, ha megcsinálják:))
@Mariann19: azért nem biztos, hogy őszinte lesz az a mosoly a fővárosiak arcán -- ha egyáltalán --, amikor (reméljük soha) szembesülnek a város fő közlekedési útjaira és csomópontjaira telepített ideiglenes pályák és lelátók okozta gigadugókkal, ami az építés, versenyek, paralimpia, bontás miatt akár 3-4 hónapra is elhúzódnak, és amit betetőz majd a tömegközlekedés totális csődje.
Az utána következő pénzügyi összeomlás és csőd már smafu.
@taga20:
Az olimpiának a szükségességét azok hirdetik, akiknek az egyéni érdekeik azt kívánják.
Kemény Dénesnek is le fog hullani némi apró, ha ott fog sertepertélni az uszodák körül.
Az említett műsorban is Dénes Ferenc sportújságíró és sportközgazdász hirdette az igéz, hiszen 2024-ig ő a felszínen lesz, szemben a beszélgető társával, aki eléggé szkeptikusan nyilatkozott.
Csak ezt szerettem volna elmondani neked.
@taga20: D

Besegítenél Te is vénkujon,lennél az átlövő,ilyen motívációval?))
@Mariann19:

Sajnos a következmények hidegen hagyják az érdekből dörgölőzőket,mert közben degeszre tömik a zsebeiket,a többit majd állja a meg sem kérdezettek tömege((
Ez igazán nemzeti(
Deniben én is csalódtam,másfa@ával könnyű a csalánt...
@gazoló:
Annyira jó összhangban van most a csapat, hogy jó esélyünk lehet a maihoz hasonló játékkal eredményesnek lenni.
Csernus doki hatásában abszolute nem bízom, mert ő egy előrángatott pszichológus celeb.
A lelki ráhatást a fanatizálásban el tudom képzelni, de ehhez több kell.
Egyébként ilyen volt Verebes a fociban, de ő benne élt a sportágban, tudta, hogy mivel kell a játékosokra hatni.
Nagy Laci hiányzik.
@gazoló: azé tedd a szívedre a kezed! katát tolnád, mint a lopott binyiglit?:))

vajjuk be, ami szép az szép:)))
@elmeherceg:
"Az utána következő csőd és összeomlás már smafu."
Áttanulmányoztam az olimpia megvalósíthatósági tanulmányát, és azok olyan adatokat tartalmaznak, amelyeket képtelenség elfogadni.
A főváros azokban azt látja, hogy soha nem látott fejlesztések mennek végbe a városban, olyanok, amelyekről csak álmodni lehet.
Azonban ha mögé nézünk a számoknak és a nyilatkozatoknak, nem hihető a beterjesztés.
pl. 2024-ig olyan beruházások jönnek létre, amelyeket
így is, úgy is meg kell valósítani.
Mint kiderült, ezek stadionok, extra sport uszoda, és az olimpiai falu. Az utóbbi szükségességének indoklására az a gyógyszöveg, hogy az utólagos hasznosítás már üzleti kategória. Tényleg? És mire lehet egy speciális lakónegyedet hasznosítani? Ebbe döglött bele Atalanta és a görögök is, csak ami eszembe jut.
Nagyon belemélyedtem ,de két számot azért még említek.
A tanulmány szerint a lakossági olimpiai többlet bevétel több, mint 900 milliárd, és hasonló bevételi többletre számíthatnak az önkormányzatok is.
Ezeknek a realitásoknak a valóságán érdemes gondolkozni.
@gazoló:
Kommented utolsó mondata a találat.
@gazoló: Egy évet adok!!!oszt bringa!!!
@Mariann19: "A tanulmány szerint a lakossági olimpiai többlet bevétel több, mint 900 milliárd, és hasonló bevételi többletre számíthatnak az önkormányzatok is." --- mibül??? Szobáztatásból, prostitúcióból?

Túl az anyagiakon nincs Budapestnek elegendő és megfelelő minőségű kereskedelmi szálláshelye sem egy ekkora rendezvényhez. (Nem tudom már melyik csapat a vizes vébé alatt is Bécsben fog lakni.)
A 3-as metró felújítási tenderét addig még ötször fogják visszavonni.
Engem már az eddig kidobott (ellopott) több mint tízmilliárd is felbasz.

Azt szeretném, hogy mindenki, aki a budapesti olimpia szekerét tolja TELJES VAGYONÁVAL feleljen a nullszaldóért legalább!
@Mariann19:

Sikerült megútáltatni szorgos munkával a focit,jó úton haladnak az úszással,de hogy az olimpia is ide kerül,az fáj((
@taga20:

..tanulmányi kirándulás.trallala)
@taga20: és mióta jársz te CBA-ba? :)
@Gábris szomszéd: haver, belülről bomlasztom a rencert:)
Ha már a külpol is benne van a poszt címében, vannak azért szívderítő hírek is.

http://www.aerotech.hu/newsdetail.php?tdate=2016-07-01&ttitle=Hatalmas_pusztítást_végeztek_az_ISIS_konvojának_járművei_között_az_iraki_Mi-28-asok_-_videó
444.hu/2017/01/18/felszamolja-a-kormany-a-foti-gyermekvarost

"Az intézménynek idáig otthont adó Károlyi-kastély sorsáról Tuzson annyit mondott, hogy a nagyjából 500 millió forintot igénylő felújítás után (!) a helyi lakossággal közösen szeretnék megtalálni a legjobb megoldást."

Hahaha. Felcsúton valaki hangosan felkacag.

Vajon kinek újítják fel a kastélyt? Na kinek?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
OFF

Még szerencse, hogy a belső vizsgálat szerint a rendőrök mindent faszán csináltak és "szakszerűek" voltak.

index.hu/belfold/2017/01/18/minden_borulhat_amit_a_bonyi_rendorgyilkossagrol_tudunk/

ON
444.hu/2017/01/19/a-goldman-sachs-frankfurtba-es-new-yorkba-koltoztetheti-at-tobb-ezer-alkalmazottatjat-londonbol

Hát nem szarosmagyarországra? Pedig vargamisi elvtárs szerint itt jó a környezet. :))

Felcsút mindig hazavár.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/19/a-momentum-elkezdte-gyujteni-az-alairasokat-az-olimpiarendezesrol-szolo-nepszavazashoz

Gondolom, a civil eltakarító takonybrigád már megkezdte ellenük az adatgyűjtést, hogy kinek ki volt az apja és soros pénzén áskálódnak a fényességes olimpiai együtt lopva kurmányzás ellen.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Ami jó hír, hogy ezek a fiatalok, már a büdös életbe nem fognak a fideSSre szavazni.
Ezek a fiatalok egyre többen lesznek, a lápimagyar átlag fideSS szavazók meg egyre kevesebben.
Úgyhogy nem csak gazdaságilag, de demográfiailag is vége van a csuti teknyővájó aljas rendszerének.
444.hu/2017/01/19/izekre-szedtek-a-kormany-sikerpropagandajat-solyom-laszloek-csoportjaban

"a nemzeti össztermék dollárban kifejezett értéke még a 2008-as szintet sem éri el most,"

Hát ez van elvtársak. A "magyar csoda" csupán egy ócska, szaros kártyavár, amely össze fog dőlni, ha csupán a teknyővájóhoz közel álló oligarchák gyarapodnak de nem az ország.

Kiadtuk a jelszót, hogy legyen magyar narancs és lett magyar narancs. Mi nem beszélünk a levegőbe Pelikán.

Kicsit sárga, kicsit savanyú de a miénk.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ha Demszky lenne a gyanúsított, gondolom, már korábban közhírré tette volna a fideszsajtó.

index.hu/belfold/2017/01/19/aprilisban_kell_lezarni_a_nyomozast_az_alstom-ugyben/
@Oxica:
ilyen hírekért (nem a 444 -et ídézve csakl a saját i9smereteimet) le szoktak baszni a gyík szóvivői

brühüyyy
kkk

már évek óta ordítozok erről
@kekex:
ez a "pestisrácok" tövig a zorbán seggében tevékenykedik, vagy valami ki is láccik a szqarból

"imádom" amikor a liberali8zmust átokszóként interpőretálják holmi senkiházi izék a tojáshéjjal a seggükön akik kizárólag orbángeci ből készűltek és még szívják magukba

olyan is lesz (márisaz) az egész levédiabasznád

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:
Inkább az lehet az ok, hogy VALAMENNYI induló civil szervezetbe építenek trollokat, akiket aktivizálni lehet, ha tényleg mozgolódnának. És tényleg gyanús, hogy pont a prostisrácok...
@Oxica:
Nem is a "kinek" a lényeg, (van arra stróman elég) hanem a miből? Szó szerint a véren takarítják meg:
24.hu/elet-stilus/2017/01/18/ma-adtam-utoljara-a-verplazma-adomanyozokat-roviditette-meg-a-kormany/
@kekex:

Ugyan má! Ez a háttér személy csak egy kicsit habonyos.:D
Majd mi meg bemenekülünk ebbe a momentumba főleg, ha a fiatalok szívesen fogadnak és nem leszerepelt háttérembernek látnak mondani minket. Talán a fideszes generációnak, meg a kilépő kritizálónak nincs leszerepelt háttere? Mindenki mögött kullog egy-két-három generáció, szarják őket nyakon a fiatalok? Milyen ember az ilyen aki mindenkiben "ellenséget" lát? Netán Or bán egyik ifjú tábornoka?
@látjátok feleim szümtükkel:
Biztosan jó lenne NEKIK, ha minden ifjú kezdeményezés harmatos ártatlan bégető bárányka lenne- azokat könnyebb levadászni - mint ha valami kis rutint is kapnak mellé.
És a feneség az, hogy rutint csak korábban lehetett szerezni.
De egyébként nekem gyanús minden olyan kezdeményezés, amelyik a baloldalt összemossa a jobboldallal, a demokratákat a fasisztoid rendmániásokkal. Ha nem is alattomosak, de legalábbis hülyék. (lásd még: bolond lukból bolond szél fú címszó alatt)
444.hu/2017/01/19/a-kisebb-allam-jegyeben-oriasira-duzzadt-a-rogan-vezette-propagandaminiszterium

"Mindez évente 22 milliárd forintból, a kisebb állam jegyében. "

Ez két stadion ára elvtársak, ennyit égetünk el.
Ezek szerint a csuti teknyőst hatalomban tartó minisztérium minden pénzt megér, nekik.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem is értem, miért nyivákolunk, hogy a fóti gyermekváros főépületét félmilliárdért újítják fel egy csókosnak - ott legalább van valami fogható teljesítmény a GDP-ben, amikor negyed milliárdért képeket is lehet venni...
mfor.hu/cikkek/makro/5_festmenyt_vesz_a_Miniszterelnokseg_tobb_mint_negyedmilliardert.html
b1.blog.hu/2017/01/19/bebizonyosodott_orban_szovegeinek_semmi_koze_a_valosaghoz
Mondjuk hitelesebb lenne, ha a 7 év alatt a Gyurcsány-kormányhoz mérve összesen elért 600 eurós növekedést írnák és nem csak a 2015 évi 400-at, de a lemaradás akkor is szignifikáns.
Más:
88.hu/article-a-jobbik-alelnoke-megelhetesi-zsidonak-nevezte-koves-slomot?source=hirkereso
(hja, ha valaki nem érti a viccet?!)
Visozont tény, hogy a Jobbik kommunikál az ellenzékben a legprofibban. Bedobták hozzám a lapjukat (Hazai pálya)
és csak slágvortokbak:
Királyi fényűzés és urizálás (címlap)
Fideszes hátszél Bróker Marcsi mögött (címlap)
Papírjuk van róla, hogy hazudnak (2. old)
Az EU legszegényebb országai közt Magyarország (3. old)
Börtön helyett 1,3 milliárdot kap a cigány önkormányzat (5. old)
Erősödés helyett leszakadás (6. old)
Az országnak kudarcos volt 2016. (7.old)
Összevissza beszél a Fidesz Pharaonról (8.old)
Megalázóan alacsony nyugdíjemelés (9.old)
Minden idők legkorruptabb kormánya van hatalmon (hátlap)
Amíg a fidesz lop, az ügyészség falaz (hátlap)
Azt hiszem, bármelyik demokratikus ellenzék ezeket felvállalhatná - miért csak a Jobbik veszi a költséget és fáradtságot, hogy terjessze?
@kekex: Ezt a lapot éppen hat éve folyamatosan kellett volna jobbiknak terjesztenie, mint ellenzéki pártnak és nem csak azóta, amióta Vona majdnem buzi lett.
Az elmúlt időszakban, szinte a kezdetektől fogva - minden témát szinte alátoltak a fidesznek, amit az szépen sorban meg is valósított.
Igazából a palettán sohasem különültek el látványosan, sőt az a meggyőződésem, hogy 18-ban boldogan rohannak a csúti karjaiba koalának.
@Gábris szomszéd: valahogy még a 2015-ös számokat sem adja ki a gépem.
verde.444.hu/2017/01/19/eros-szelek-porgettek-meg-a-roman-energiatermelest

Hát ennyi. A szél ingyen van. Szarosmagyarország meg fizetheti vissza a ruszkiknak a hitelt.
Persze a maffiakurmánynak nem alternatíva a szél, mert abból nem lehet lopni.
Hát már a románok itt tartanak.

"Amíg nem figyeltünk a térség szélenergia királya lett Románia, kapacitása eléri a 3 gigawattot, szorosan mögötte Ausztria áll 2,4 gigawattal, míg Ukrajna teljesítménye 500, Horvátországé pedig 400 megawatt. "

Ebből is látszik, hogy mecsoda "fényes jövő" vár szarosmagyarországra.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/19/orbant-nem-hivtak-meg-vujity-tvrtkot-igen

Hát ennyi. Majd élőből tudósít a "jobboldali szellemi holdudvarnak" a Reagan szobornál.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: neki itt lesz putyinevtárs, ne legyen má telhetetlen!
@Oxica: haver, a 444-en olvastam a következő kommentet.

mintha én írtam volna:)

"Sok undorító gusztustalanságot elkövetett ez a kormány, amiért remélem egyszer egyesével megbűnhődnek, de amit uniós tagként az oroszokkal művelnek.. arra bazmeg kevés szó illik."
@taga20: "Ha valaki legjobban szereti a hazáját, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megszólítson másokat is, akik ugyanennek a hazának a fiai, lányai, ugyanennek az országnak az állampolgárai. Őket is képviselnünk kell.” :)

alfahir.hu/2017/01/19/vona_gabor_jobbik_fidesz_orban_viktor
@kekex: Hááát elég édekes dolgokat mondott Slomó abban az interjúban. :D

"Egy olyan ember, akinek a zsidóság nem abban merül ki, hogy elfogadja, hogy ő legyen az antiszemita barométer. Nekem a zsidóság egy mély lelki bázis, egy pozitív közösségi élmény, az életem tulajdonképpen. Egy viccel hagy fejezzem ki, hogy mire is gondolok. Elmegy az asszony a rabbihoz, hogy a tanácsát kérje: „Segítse, rabbi, tragédia, a fiam teljesen megőrült.” – „Hogyhogy?” – „Képzelje, vallásos lett, kipát hord, tartja a szombatot, nem tudunk vele mit kezdeni, adjon már tanácsot, most mi legyen.” A rabbi azt mondja: „Lehet, hogy Ön szerint ezek őrültségek, de hát én is így élek, én is vallásos vagyok.” Erre az asszony: „Na jó, rabbi, de maga ebből él, ő viszont komolyan gondolja.”

888.hu/article-koves-slomo-a-problema-nem-az-iszlammal-van-hanem-velunk/4#st
@Gábris szomszéd: nem értem a felütésedet ártu.

aszt értem, hogy alfahir, de egyébként?
@taga20: Hát, hogy mindenkivel érdemes párbeszédet folytatni. :)
@Gábris szomszéd:

volt ott más érdekes dolog is angyal.

"Néhány napja Vona Gábor egyébként újból elmondta, hogy ha kiderülne róla, hogy zsidó, akkor lemondana, mert szerinte egy keresztény pártnak nem lehet zsidó származású vezetője. De hiszen barátom, akkor ezek szerint még mindig a fajelmélet alapján gondolkodunk és etnikai alapon elmélkedünk arról, hogy mi az, hogy zsidó, mi az, hogy keresztény."
Off. Két milla kínai troll. Nem semmi. A technikájuk sem.

privatbankar.hu/makro/az-igazi-trollhadsereg-allami-kommentelok-millioi-mossak-at-egy-orszag-agyat-302864

Elterelés, téma kifullasztása. Ismerős? :-( On
@taga20: "Hozzátette: ez nem antiszemita kijelentés, pártjának vannak zsidó származású tagjai, de mivel a Jobbik egy keresztény-konzervatív párt, ezért annak elnöke legyen egy keresztény ember."

Tehát barátom ezt nem fajelmélet alapján nyilatkozta, (ahogy Slomó állítja) sokkal inkább vallási szempontból.

www.hirado.hu/2017/01/19/vona-ez-nem-antiszemita-kijelentes/
@taga20:

" egy keresztény pártnak nem lehet zsidó származású vezetője."

Höhö.

Pártnak talán nem, de a keresztény vallás alapítója az volt.
@Gábris szomszéd: eszt komolyan kérdezted?

egyébként arra lennék kíváncsi,hogy ha ideiglenesre bejelentkeznék budapesti lakosnak, akkor aláírhatok és szavazhatok legálisan.
@ornagy50:

Bár még az is lehet őrnagyom, hogy Vona valamelyik fiókjában ott lapul egy "korszerű" biblia, amelyik szerint Jézus egy szőke, kék szemű, tisztavérű férfi volt.
Talán, 44-ből maradt itt az a könyv. )))
Hmmmm érdekes beszélgetés és eszmecsere kerekedett ebből.

youtu.be/SQwfV-r056U
@taga20: "az az aláírás számít, amit budapesti lakcímmel rendelkező, 18 évesnél idősebb, választójoggal rendelkező ember ad."

valamint: "a kezdeményezés aktivistái ezért is kérik, hogy budapesti lakcímkártyával rendelkezők támogassák őket aláírásukkal."

"A tartózkodási hely az, amit a köznyelvben ideiglenes lakcímnek hívunk. A törvény szerint a tartózkodási hely annak a lakásnak a címe, ahol három hónapnál hosszabb ideig tartózkodsz úgy, hogy nem akarod végleg elhagyni az állandóra bejelentett címed."

utcajogasz.blog.hu/2015/04/25/tenyek_es_tevhitek_a_lakcimbejelentesrol_lakoknak
@Rodeo36: Süsüke és röhögény??? :)

A CNN azt jósolja, hogy holnap Trumpot és Pence-t megölik a beiktatás során?

„a CNN úgy döntött, hogy nyíltan felteszi azt a kérdést, mi lenne akkor, ha Donald Trump megválasztott elnököt és Mike Pence megválasztott alelnököt a pénteki beiktatási ceremónián megölik. Következtetésük? Hogy az Obama-kormány egyik tagját választanák ki arra, hogy elnök legyen.”

A jelentés idézi Brian Todd CNN tudósítót, aki elmondta, az amerikai alkotmány értelmében „ha az elnököt és alelnököt megölik vagy munkáját elvégezni képtelen állapota hozzák, akkor a következő a sorban a kongresszus elnöke, majd pedig a szenátus ideiglenes elnöke. De mi van akkor, ha a beiktatáson történik velük valami? Akkor a kabinet miniszterekre kerül a sor, kezdve a külügyminiszterrel… De az nem Trump külügyminiszterere lesz, mivel még nem erősítették meg tisztségében. Hanem Obama kinevezettje.”

youtu.be/qxIG4dduqy0
@punkfrog: Aztaaa már a CNN és a Youtube is meg lett hekkelve? :)
@Gábris szomszéd:
szent konteo...a TPP edllen most itt folyik a harc, mert a NAFTA alapján Kanada számolatlan milliárdokat fizetett a "kieső" profit pótlásáért azoknak a korporációknak amelyek kifogásolták Kanada törvényeit a környezset és az egészség védelmére és mindez titkos bíróságokon anélkűl, hogy kanadainak beleszólása lett volna

kibaszni az ilyen szarokat

szvsz obamuki sem jobb mint akárki ugyanaz a bohóc csak csoki

brühüyyy
kkk
a világ egyiorányba a vesztébe rohan de még sokan nem érzik eléggé majd meg mikor igen akkor már késő lesz
a zember 5-6 millió éves képződmény a dinók 150 millióig rontották a levegőt

a Föld megvan mind a kettő nélkűl, nagyon jól
@punkfrog: Jó reggelt!

Álla(po)tom ..... Punky hekker által kiégetve))

......

vótmá?)

kepkezelo.com/images/c7237j1my6nd6py039q5.jpeg
@gazoló: Ne kúrjál fel gazika, korán reggel megállt bennem az ütő. :)
@Gábris szomszéd:

Miért,valami zűr támadt a söralátéteden?)
@Gábris szomszéd:

Remélem a dzsobbik is támogatja az aláírásgyűjtést vagy keresztcsontig a nagytesónak??

444.hu/2017/01/20/egy-nap-alatt-tizezer-alairast-gyujtottek-ossze-az-olimpia-megrendezese-ellen
@gazoló: Én aláírom de szerintem azok is aláírhatnák, akik olimpiát akarnak, hiszen így az erről szóló népszavazást támogatják. :)
Még valaki tudatosan készül a celebvilágból a világpolitikába,trampli kisszámú magyari támogatottjai közül))

24.hu/szorakozas/2017/01/19/amerikai-luxus-nyelvtanfolyamra-fizettek-be-fasy-zsuliket/
444.hu/2017/01/19/lazar-ot-festmenyt-vasaroltat-a-hivatalaba-veletlenul-mindet-ugyanattol-az-embertol

"A közbeszerzési értesítőban az jelent meg, hogy öt festményt vásárol a Miniszterelnökség összesen 282 millió forintért:"

Kurva puritán irodák lesznek ám ezek elvtársak. Itt sincs korrupció, mert tele a kassza, na de meddig elvtársak, meddig?
Míg az unió el nem zárja a csapot, pontosan addig, nem tovább.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/20/pasztory-dora-az-olimpianal-sokkal-fontosabb-a-becsulet

"ha úgy rendezünk olimpiát, hogy nem transzparens, mindenki számára elérhető, ellenőrizhető és számon kérhető minden egyes döntés, mindegy egyes forint, elköltött EU-s támogatás, akkor ez nem más, mint egy újabb gigantikus lopási projekt."

Hát ennyi.

Amíg nem lesz női miniszterelnöke az országnak, addig szarosmagyarország egy korrupt, ócska, szar, élhetetlen ország lesz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/01/a-magyar-idok-lealcivilezte-az-olimpia-ellen-nepszavazast-kezdemenyezoket/

"A lap az álcivilség jelének tartja azt, hogy a baloldali, liberális ellenzéki pártok és vezetőik mind támogatják a MoMo kezdeményezését."

Persze mikor a cöf támogatja a tolvaj g..i kurmányt, az nem az álcivilség jele mi elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy az várható is volt, hogy a takonymédia megindul rögtön ellenük.
MoMo, jól jegyezzük meg, mert ezekben és ehhez hasonló szervezetekben van Magyarország jövője. Egyszer ők fogják megbuktatni, a tolvaj g..i teknyővájó aljas rendszerét.
Kisiklott a feltőkésített mutyi-aranyvonat..

Mennyibe fájna és mennyire siklana ki az olimpia,ha ezt a táncot járnák újra?

hvg.hu/itthon/20170119_vonat_kisiklas_esztergom
444.hu/2017/01/20/egy-nap-se-kellett-es-teljes-fegyverzetben-indult-harcba-a-kormanyzati-propaganda-az-olimpiaellenes-mozgalom-ellen

„a balliberális pártok unalomig ismételgetett kliséivel támadnak: romokban hever az egészségügy, romokban az oktatás. A legtöbb gazdasági mutatóban labdába sem rúgunk már a régiós versenytársaink mellett. 4 millióan élnek ma Magyarországon a létminimum körül.”
„UNCSI!!! Találj ki valami újat, libsikém!”

A közpénzből kitömött bazári majmok, már unják a banánt, amit a teknyővájó eléjük szór.

Minden civil szervezet mögött Soros György áll, gondolják ők.

Uncsi, találj ki valami újat prostisrác.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/20/magyar-narancs-a-fidesz-is-saros-lehet-a-4-es-metro-ugyeben

"A kormányváltás idejére, 2010-re 370 milliárdnál tartottak, de a végösszeg már 452 milliárd forint lett. 2010 után is jelentős tételek jelentek meg a 4-es metró költségvetésében."

Ja majd pont a fideSS g..ik nem lopják ki belőle a magukét. 2010 és 2014 között kik is kurmányoztak elvtársak?

Lézer elvtárs, ezért vonakodik nyilvánosságra hozni az OLAF jelentést, mert nyakig benne vannak a korrupcióban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
- no comment-

14 41
hvg.hu Itthon
Egy nap alatt 6 millió forintot utaltak a Kétfarkúnak az olimpiaellenes plakátokra

Alig egy napja hirdették meg a gyűjtést, az adományozók kedve nem lankad.
süti beállítások módosítása