Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.12.31. 11:42 Fabius

2016: a bedarálás éve

Az év utolsó napján körbenézve magunk körül jókora változásokat látunk az egy évvel ezelőtti állapotokhoz képest: Geciző Lui médiaportfóliójához tartozik az utolsó állva maradt ellenzéki tévé, felvértezve Kálmán Olgával. A Pannon Lapok Avatar Lőrinc szárnyai alól rugdossák ki a lázadásért felelősnek gondolt vezetőket. Nem lennénk meglepődve, ha a TV2 szilveszteri műsorának különkiadásában látszólag Vona Gábor pettingelne Spéder Zoltánnal, miközben Juhász Péter tartaná a gyertyát nekik. Áder János újévi köszöntőjében méltatná a bedarálás évét, és köszöntené a kolbásztöltés új esztendejét.

2106daralo.jpg

Győztes ország van! - mondja Viktorunk könyékig a kolbászhúsban, velünk ellentétben neki, nekik van mit ünnepelni. Avatar Lőrinc 225 milliárdot nyert idén közbeszerzésen, Rogán ha nem akar vezetni, akkor nem taxit hanem helikoptert rendel, a családtagok és egyéb avatarok lassan számolatlanul vesznek médiát, szállodát, kastélyt. Nekünk meg azt kéne győzelemnek érezni, hogy Átlag Józsefnek fele akkora vagyona van, mint Átlag Bohumilnak Szlovákiában és Átlag Wojchiechnek Lengyelországban.

Hurrá, győztes ország vagyunk, csóringerségünk ne nyomasszon senkit!

Viktorék győzelmet halmoztak győzelemre. Az év elejét is csatanyeréssel kezdték, leverték Lui hirdetőoszlopos cégét a fővárosban. Tavasszal jött a Tanítanék mozgalom, ami átmeneti zavart okozott ugyan az erőben, de őszre Orbánék elérték, hogy a mozgalom arcának számító Pukli újra gombolja magán a kabátot. Oké, az eszközökben nem válogattak ezúttal sem, legfeljebb annyi mondható el, hogy 2016 fejleményei szerint ezt már nem csak gyűlöltellenségeiken, hanem kebelbarátokon is alkalmazták. Spéder Zoltán vesszőfutása olyan volt, amilyennek szánták: példa értékű. A műsor végére Spéder lemondott az FHB éléről, smidtmarira hagyta az ingatlanbirodalmat és csöndben takarította ki ágyából a levágott lófejet, példájából meg okult mindenki, akinek kellett.

A győzelmi sorozat nem fulladt ki ennyivel.

Bedarálták többek között a népszavazás intézményét is. Válogatott kopaszok fogták a disznó lábát, amíg a böllér nyakon szúrta és megvárta, amíg kivérzik. Utána a Főböllér egy úbazmeggel a fejéhez kapott és megpróbálta szájon át lélegeztetni, hogy saját céljaira azért még felhasználhassa egyszer. De akkor már mindegy volt, az eredményt magyarázni is csak okkultista módszerekkel tudták: a kiontott sertésbelet lehet úgy elrendezni, hogy 98%-ot mutasson, úgyhogy ez is győzelem. A ravatalon megpróbálták még kirúzsozni a disznó száját egy alaptörvény módosítással, de jobbikos szabotőrök lófaszt rajzoltak a halott homlokára fekete szemtussal.

Meg is állapították rögtön, a Vona Gábor buzi, mert ilyet csak azok tesznek.

Mit csinált közben az úgynevezett ellenzék? A baloldaliak igyekeztek legyártani a forgatókönyvet, amivel le lehet klónozni a 2014-es bukást 2018-ban. Ez nagyjából sikerült is, a forgatókönyvből csak a slusszpoén hiányzik, miszerint utóválasztással fogják kijelölni a bűnbakot, vagy a Molnár Gyula és a Fletó fog rámutatni másfél-kéthónapos koalíciós egyeztetés után közös sajtótájékoztatón. A jobboldali ellenzék annyit elért a lófasz rajzolással, hogy 6 év után tényleg ellenzéknek látszik. Vona Gábor legnagyobb problémája két paparazzi üldözés és buzizáslavina közben, hogy elmagyarázza a középre nehezen húzóknak: lehet boldog hanukát kívánni a zsidóknak, ha ugyanazt az istent imádjuk.

Milyen lesz ezek fényében 2017? Miután tavaly az elképzelhetetlenek is megtörténtek, ki tudja...Mondanám, hogy bízzunk a blablabla, meg bízzunk a blablabla, de őszintén szólva nem jut eszembe semmi, amiben bízni lehetne. Úgyhogy boldogabbat az ideitől nektek, Feleim, jövőre veletek ugyanitt!

 

 

213 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7712085355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Milyen lesz ezek fényében 2017?"

GYŐZTES.
Mondta Or bán.

Talán a Földművelésügyi Minisztériumnak is sikerül az ötödik évben legyőzni az egyszerű problémát.

www.beol.hu/bekes/kozelet/a-patikakban-sem-veszik-vissza-a-fecskendoket-tuket-700643

Fabius, én itt leszek veled jővőre is. Mert megérdelmed.:D

Addig is mindenkinek minden jót, csörgő diót mogyorót. Torgyánosan bort, búzát, békességet.
Ja, és ha munka lesz, asse lesz nagy baj.
Milyen lesz 2017?
Hát, az idei évet elnézve már az is nagy eredménynek fog számítani, ha a Klubrádió népszerű műsorában a betelefonáló kedves hallgató nem így üdvözli a műsorvezetőt: „Jónapot drága Stefka úr!” A zebrádiót még nem sikerült az elvtársaknak beszántaniuk, de azért mert viszonylagos a csend körülöttük az nem jelenti azt, hogy letettek volna a szándékukról. Persze ott a zinternet amiről azért lehet tájékozódni és tripla hálelúja az áfacsökkentésért püffedt tampikának, csak nehogy az legyen a történet vége, hogy majd az gyün ki belűle ócóbban, amit a fiúk beleöntenek. Alakul már a szolgáltató, vagy megvan az csak még nem úgy hívják, hogy…?

Mindenkinek bádog új évet!
@látjátok feleim szümtükkel:

Én is itt leszek.

"nem jut eszembe semmi, amiben bízni lehetne" írja Fab.
Én abban bízom, hogy még sokáig megmarad nekünk a gyík,a blog népe pedig elfogadóbb lesz egymás iránt.
Annyit megjegyeznék azért, hogy az alkotmánymódosítást, nem a jobbik akadályozta meg. Ők ugyan azt szerették volna beleírni mint a nagy testvér. Csak egy nekik nem tetsző cupákot ki szerettek volna még dobni onnan!
Magyarul, a jobbiknak semmi baja nem volt a fidesz féle alkotmánymódosítással!
@punkfrog: Annyi baja volt vele, hogy a fidesznek fontosabb volt a szajré, mint az ország teljes védelme.
darálás, hm. ez inkább precíziós szőnyegbombázásnak láccott.

a vagyonokkal kapcsolatosan megjegyezném, hogy az avataroknál és niemandoknál fellelhető vagyonnal együtt áll annyira huszárosan a zátlag magyar???

az "ellenzéknek" meg kukk mindegy, legyen az lmp vagy dzsobbik, ameddig a melegedő és apanázs megvan, addig tessék-lássék elbohóckodnak.

2017-re nem jósolok semmit, de kívánok minden jelenlévőnek és igazolatlanul távol maradónak, egy sokkal jobb évet, mint az előző volt!

anti 'bá
@Gábris szomszéd: az ország teljes védelméhez nem alkotmánymódosítás, hanem ésszerű intézkedések kellenek!
Nahálisten. A tuti újból meg lett mondva. Ahogy az eltelt hat és fél év alatt már akárhányszor. "Az egyik gazember, a másik lúzer, és rajtam kívül mind hülye." Az lenne az érdekes, ha ezektől a már számtalanszor és tengernyi helyen olvasott, teljesen egyforma irományoktól változna bármi, de nem fog. Ami persze érthető, hiszen az értelmiségi egytől-egyig liberális, akiknek az utálási sorrendje Gyurcsány-MSZP-Jobbik-Orbán-FIDESZ, azaz érdekük a jelenlegi status quo minél további fenntartása, mégpedig érzelmi (utálási) alapon, az ország sorsától függetlenül. Ezért a mantra, az immár No.1 közhellyé nemesedett tuti vég nélkül való ismételgetése (mindkettő szar >> 3,2 millió szavazó otthon marad, mert ugyebár akkor minek >> Orbán győz).

És természetesen plusz haszonként jönnek az itteni rajongók is hozsannázva, hogy hát mit szólsz édesapám, má megin, huszonhatezredszerre is milyen jól meg lett mondva a tuti, és lelkesednek, hogy olyan csodálatos ez a szívemből beszélés, hiszen mindenki ezt mondja hat és fél éve immár, akkó meg biztos van benne valami. Így a kecske (rajongó) is jóllakik, meg a káposzta (jelenlegi helyzet) is megmarad.

Kíváncsi vagyok, hogy a derék itteniek még hány év eltelte után jönnek rá, hogy az ellenzék nem Münchhausen, aki a saját üstökénél fogva magát húzta ki a mocsárból, az ellenzék erre nem képes, az ellenzéket csak mi, a nép tudjuk népszerűvé (illetve a regnálóknál népszerűbbé!) tenni megmondóembereink vezérletével – ha akarjuk. Az ellenzék csak a saját hithű szavazóit tudja mozgósítani (az se kis feladat, ha az egyik párt szavazói nem szeretik a másikat, és vicaverza, ugyanakkor a módosított választási rendszer miatt mégis kötelezően össze kell fogni). Az ellenzéknek hatalma nincs, pénze sincs, és a 3,2 millió el nem kötelezett nem rá hallgat, hanem a „független megmondóemberekre”, akik viszont … (nem írom le még egyszer).

Nopersze, ha itteni rajongóék szintén a jelenleg regnálók hatalmon maradásában érdekeltek, az más. Akkor nem szóltam semmit.
@vakapad:

Nem haragszol, ha azt momdom, hogy mielőtt legközelebb kommentelsz ne igyál kannásat? Mert ebből a zagyvalékból az jött ki, plusz én agyon sértődtem. Mert nem tudhatod ki mit, és miért nem.
elvtaarsak és elvtaarsnoek mindenkibe kellemes és részegítő beigliket meg kalbászt és sonkát és sok mindcent amit akartok magatoknak rúgjatok bele egy nagyot ki ki azzal amivel tud és BUÉK

osszátok el

brühüyyy
kkk
@vakapad:
nagyon hosszú lett ...neked is ugyanaszt
brühüyyy
kkk
BUÉK mindenkinek.

Disznó sivít
petárda robban,
részeg feje a padlón koppan.
Róka Rudi a WC-ben,
Lagzi Lajcsi a TV-ben.

Több rímet ide nem vágok,
Boldog Újévet Kívánok!!!!!!
@vakapad: "Őrült beszéd, õrült beszéd: de van benne rendszer."

:)))
@taga20: Nálatok is ilyen van Érden? :)
@Gábris szomszéd: nálunk nincs kerítés, itt rendes népek élnek:))

ha meg még is van, ako csak is bio:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/14089.w-428.h0.q100.jpg
"Lágy esőben, tömör ködben,
Holt részegen, mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján,
Négykézláb az árok partján,
Átölelem a világot,
Boldog Új Évet Kívánok!"

Azzal a reménységgel, hogy talán még a 2017-es év végén is köszönthetlek Benneteket.♥
@evasanyoca:

Remélem el is fogjuk olvasni.:D
Boldogat, és egészségeset neked is.
@Amelanchier:

Hasonlókat Neked és a zösszes gyíkoknak is Spániel))

.............

Lackfi János

ÚJÉVI KÉREGETŐ
Adjon az, kit kérve kérek,
Öreg évnél újabb évet,
Igazságot, hozzá érvet,
Terhektől ne kapjak sérvet,
Sok örömet, kevés mérget,
A szívekre vékony kérget,
Az almákba sovány férget,
Jusson és maradjon étek,
Felvágottból dupla réteg,
Elkerüljön vaskos vétek,
Ne károgjon varjú néktek,
Ne járjon rosszkedv felétek.
Se finánc az adó végett,
Legyen szesz és vágy, mely éget,
Az öröm ne érjen véget,
Legyen kisbárány, mely béget.
Kívánok szép föstött képet,
Égboltból mindig csak kéket,
Szövetből végtelen véget,
Bort, búzát és békességet,
Bölömbikát, banyát, béget,
Halom betűt, nem csak béket,
S még sok mást, mit én nem kérek..."
....és ezt is bedarálatlan gyíkokoknak és a mostanában ritkábban megnyilvánuló 'főidomárjuknak)

Nagy László: Adjon az Isten

Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét,
üres vékámba
gabonát,
árva kezembe
parolát,
lámpámba lángot,
ne kelljen
korán az ágyra hevernem,
kérdésre választ
ő küldjön,
hogy hitem széjjel
ne dűljön,
adjon az Isten
fényeket,
temetők helyett
életet -
nekem a kérés
nagy szégyen,
adjon úgyis, ha
nem kérem.

www.youtube.com/watch?v=iC6Bzqttp2o
@Gábris szomszéd: a kerítés önmagában nem megoldás.
Ráadásul kerítés nélkül is lehetett szervezetten szállítani a menekülteket, mint azt láttuk '15 nyarán.
@vakapad: Már bocsánat de a politikai árvaházban sokan tudják mi az ellenzék. :-( Biodíszlet, annak sem a legjobb. :-(

Milyen érdekes szimmetriák vannak az életünkben. Az 1pártállami rendszerben volt egy párt, és volt egy megszálló hatalom. És tökre mindegy volt hogy kire szavaztál, egyúttal a megszállók egy kicsit lopikáltak (ők ugyan ezt másképp tudják, de akkor kérdezem hogy géerús kágébés felügyelet nélkül hogyan mehetett ki innen 8-11 év alatt 22 mrd dolcsi ofsórba?).

Most többpártunk van és (egyre kevésbé)szabadon választott kormányunk de tökre mindegy kire szavaztál, egyúttal a megszállók száma megduplázódott (most ilyen kis halakkal mint ángliusok, sógorék, flanszák, japók nem számolok). Azóta még 80 milliárd kiszédelgett az országból, amit azóta kamatostul vissza is fizettünk (újabban a bambamagyarja direktbe ad hitelt eltolcsynak ha ez normális, akkor én nem:-().

Plusz búnusz a ruszkiktól kapunk 12 ezer évig sugárzó urániumot, amiből 25 évig nekünk fűt utána ellenünk (azon az áron hogy eladósodunk feléjük). Ha ez normális akkor én nem az. Ja az ámerikai rócsildos bankház szerint is ez nekünk piszok nagy üzlet.

Csak szólok. A japánok "ingyért kapták" a sugárzást! Mi még fizetünk is érte?! Ha ez normális, akkor én nem az. Pont mint a 2.vh alatt a muszka és legújabb barátaink (amik) egyszerre ütöttek, most ütnek minket. :-(

Legújabb kori történelmünk szépen alakul, csak ne fogynánk létszámban egészségben becsületben tudásban és pár piacon jó áron eladható "humán tőkében". :-( A pénzről már nem is beszélek.

Ja, és Buék mindenkinek. :-)
@punkfrog: Nem is az a megoldás, amit a bundesmutti csinált, de az sem, amikor ellenőrízetlenül flangálnak "menekült" hordák keresztül-kasul Európában.
@gazoló: neked is olyat, amilyet te kívántál másnak!

éljenek a cicák!:)))

m.blog.hu/me/meztelencsajok1000/skins/pina_418/01_3.jpg
@Gábris szomszéd: ártu, küldök neked egy feketemacskát, me látom nagyon szereted őket!:))

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--1psMfPHd--/6wtXsqE9keBE1Z212ms.jpeg
@taga20: Bátor műsorral készült Sas József az idei szilveszterre :)
A műsort egy hete vették fel, és a nézők közül volt, aki megkérdezte, hogy nem túl bátor-e – meséli a színművész, aki azt válaszolta: ha ezt így egyben leadják, az lesz a bátor.

www.atv.hu/belfold/20161231-bator-musorral-keszult-sas-jozsef-az-idei-szilveszterre/
@taga20: Ezen én nem nagyon szakadnék, mivel kb. 3 éves és természetesen a szövegkörnyezetéből kiragadott idézet. :)
@taga20: BUÉK

Kösz tessó,majd valamelyik nap pettingelünk egy kicsit a szobában?))

................

www.kephost.com/image/v4Vi
@Gábris szomszéd: igazad van, 3 éve teljesen más volt még az iszlám!
@Gábris szomszéd: 3 éves? ako szerintem meg se történt!:)

és még ki is ragatták?????

te hányszor toltad ide, hogy gyurcsány mit mondott a szaudi focistákról pl.?

ja és feri, má ako megmondta.
a geci és vona évekkel később vette csak észre:))
@vakapad: A karácsonyi És-ben van egy Bokros írás. Tanulságos. Szilveszter estére neked kifejezetten vicces is lehet. Javaslom.

Amúgy mindenkinek egy kellemes, jo 2017-és évet kívánok.
@vakapad:

A tengernyi helyen leírt tengernyi ugyanolyan irományból ezek szerint még mindig nem esett le a nyilvánvaló:

Tegyetek olyat amit elismerni és hozsannázni lehet.

De amíg ilyet nem tesztek mert nem tudtok, nem akartok, nem mertek, addig felesleges ez a hánykolódás.

Ja, még valami: hogy kit és milyen sorrendben utálok azt ne te akard eldönteni helyettem. Megy egyedül, köszi.
@gazoló: jó lenne, de nem fog menni, me helokittivel múltkor fogadtam, és nem akarok segget csinálni a számból:))
@evasanyoca:
akkó' vodkát neki és minden jót
derű
egészség
boldogság
gazdagság
hosszú élet...,
részegen

brühüyyy
kkk
@taga20:

'Me fa@ vagy és megfogadsz mindenféle ökörségeket(

www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijM

Pedig ilyen ikeás kockafejekkel pöckölhetnénk a lufikat)))
@gazoló: behúzott a csőbe a csóka, de a szalonban összefuthatunk. csak a gyíkról volt szó:))
@taga20: D

Ha Margó ki nem ver))

...........

A Tóta W. cikk jó cucc)
@gazoló: á nem fog!
évek óta aszt hiszi, hogy elviszem kubába:)))
@taga20:

Majd beszélek vele,oldozzon fel)
@taga20:

Különben meg pettingszoba,nem is a gyík))
@gazoló: határeset, de elfogadom:))
@Fabius:"Aggyon isten minden jóóót
mind ezelőőőt régen vóóót
de későre koporsóóót
de későre koporsóóót!!!:)))
@ornagy50:

A jóból is a legjobbat! )))
@Knósszosz: haver, rtlklubot nézzétek most!:))
@Knósszosz: ja és haver, neked is mindenféle bujékot kívánok!:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=mG9NTQ49Ja8
@taga20: Asszony csináltatott már magának nemzeti műkörmöt? :)
Bort, búzát, békességet,
Sötétségben fényességet!
Új esztendő újat hozzon,
Régi jótól meg ne fosszon.
Ki barát volt az maradjon,
Ki elindult az haladjon.

BUÉK!
@Gábris szomszéd:

Mitől nemzeti?
Vona reszeli?
@taga20:
Gonosz RTL...
Veszélyes terep ez, a bamba fideszes szavazók ugyanis készpénznek veszik egész addig, amíg fel nem fedezik a bal felső sarokban a kanális logóját.
A bujéköt kösz, Beléd is! :))
@Gábris szomszéd: ártu, értem a humort, de eszt vagy nem értem, vagy nem volt humor!:)))
@Knósszosz: TOM!!!én nadon-nadon BÓDOG lenni,hogy itten
Vagyól!!!:)))
@Knósszosz: ritkán nyomod erre felénk a gyíkon az arcodat, ezé most a kedvenc nótámat adom neked:)

www.youtube.com/watch?v=M_ciiCyxOJA&list=RDM_ciiCyxOJA

u.i.: galériád áll még?:)

ha nem, ako egy kis segíccség:))

68.media.tumblr.com/2d822dea97fc979e950976e008ae1d57/tumblr_oirdvcb2AC1sucsj1o1_400.gif
@Fabius:

Máshol már elmondtam, itt is elmondom: amig a nemjobboldal népe azon morfondiroz, hogy "miért nem szavazok valakire, ha másvalaki is ott van,", addig ezt a kormányt nem kell leváltani. Addig jó helyen van. Ja, hogy az az idők végeztéig leszen? Hát, evvan.
@Fabius:

Ja, még egy: szerintem egy újabb Jézus nem mostanában fog jönni. Művelt ateistáknak: Pallas Athene sem mostanában fog Zeusz fejéből kipattanni :) Nincs nyuszi a kalapban. Szomorú, de nincs. Viszont senkinek nincs megtiltva, hogy készitsen egy új kalapot, amiben ott a nyuszi. Rajta.
(Ez egy olyan itt a piros hol a piros játék, amikor egyik pohár alatt sincs kocka, de senki nem a játékosra figyel, hanem a poharakra, és csodálkozik, hogy nem nyer :))
@taga20: www.youtube.com/watch?v=jbPvDLZn0Bk&index=2&list=PLoQOQfVHOL1fE4_N6UAqqQcm-xX_gEBRX

Zöld szemüvegen át,
Szép ez a világ,
Óz úr ideges,
Dorka szíven vág.

:)
@DarthVader: ugyan, manapság már sokan beszélnek alkotmányozó nemzetgyűlésről, választási szövetségről, egyre erősebben benne van a pakliban,

még kivárjuk, hogy Vona és Angyal pajtás körülmetélkedjenek és pajeszt növesszenek:)
@habakuk000: nem rossz, de én csíkos vagyok:)

nekem jobban teccik a lipsi vonal, mint az izom vonal.

persze lehet, hogy fingom nincs, csak pofázok!:))
@ornagy50: ja, így mingyá más!:)

ertéelen egy alapmű megy, nézed?:)))
@taga20: múltkor beszéltem egy egyetemi barátnőmmel, most volt a Debreceni nagytemplomban Csík koncerten, asszondja végignézett a közönségen, bunda, kalap, szörme, csupa debreceni Szabó Magda-féle polgár, -csak, hogy Eszter ne érezzem magát kisemmizve - elszégyellte magát, mivé fajult:)))
@taga20: a csík nem tud ilyen szép szerelmest:
www.youtube.com/watch?v=FYd3e780Zz0&index=8&list=PLoQOQfVHOL1fE4_N6UAqqQcm-xX_gEBRX

Jöjj hölgyem, jöjj, és vetkőzz le velem,
Vágy kínoz mikor nem szeretkezem.
Mint harcos, ha ellenségére talál,
Lándzsám megfájdul, mert nem döf csak áll.

Öved délkörét oldozd meg hamar,
Minden tájnál szebb földet takar.
Pruszlidat vesd le, olyan feszesen,
Tapad, más nem lát bele, de nekem

Hadd suttogja a susogó selyem
Esése, hogy most lefekszel velem.
Fűződre régtől féltékeny vagyok,
De megnyugtató mikor kikapcsolod.

Oly szép vagy, ha ruhád leengeded,
Kibukkanó nap nyári kert felett.
Cipődet rúgd le, várja lágy
Talpadat nászi templomunk az ágy.

Engedd szabaddá szeretőd kezét,
Hadd nyúljon alád, mögéd és közéd.
Amerikám! frissen fölfedezett
Földem melyet bejárok, s fölfedek.

Aranybányám, országom, hol mohó
Kényúr vagyok, egyeduralkodó.
S boldog pionír, miközben sötét
Kincseskamrádon ujjam a pöcsét.

A lélek úgy teljes, ha testtelen,
A test akkor egész, ha meztelen.
Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
Mintha Atlanta kincseket hajít.

Csak bolond férfi szeme ottragad,
Gyöngyön, gyémánton, mert azt látja csak,
Ami képkeret, könyvön díszkötés,
Amatőr-öröm. De ennyi kevés.

Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell
A szeretőnek a nő teste kell.
A bűn nem bűn és itt nem incseleg
Az ördög sem. Engedd le ingedet.

Tárd szét magad, ne félj tőlem, ahogy
Föléd hajolok, gondold: bábád vagyok.
Meztelenül is gondoskodom rólad,
Vagy nem elég egy férfi takarónak?

A lélek úgy teljes, ha testtelen
A test akkor egész, ha meztelen.
Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
Mintha Atlanta kincseket hajít.

Csak bolond férfi szeme....

Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell,
A szeretőnek a nő teste kell.
Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell,
A szeretőnek a nő teste kell.
Nyak, arc...
@habakuk000: haver, aszt üzenem a zegyetemi barátnédnak, hogy aki kupiba megy, ne csodálkozzon, ha meg....:)

legközelebb ide mennyen, asztán láthat csodát!:))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@Rodeo36: neked is bódog nyú jír!
@taga20: Sha kérdeznem szabad!!!ACIME???:)))
@ornagy50:
Szeva! :)))
Landolt a karácsonyim, vagy nem vót ILS?
Át nem startolt mer vissza nem gyütt...
@taga20:
Kösz!
Bár meg kellett fejtenem miről is szól a GIF, de az emlékeim seg(g)ítettek! :))
@habakuk000: nem rossz, de van jobb. ez!

v=M2VBmHOYpV8&list=RDM2VBmHOYpV8

és má a címe is beszédes!
@ornagy50:
Kösz!
Amúgy, mit szólsz ahhoz amit Gábris belinkelt?
A 320 meg 737 Classic a seregnek? Azért azt megnézném, hogy landolnak egy olyan futópályán amire pl. az An 26-ost tervezték? Hol fog az úgy megállni? Sehol - szerintem.
Először azt hittem a hírcsárda ökörködik, de aztán láttam melyik fostalicska jegyzi a cikket, azonnal tudtam, hogy nem kamu :)) Ha már légi szállító készség kell, Herkules? Neaggy isten, Alenia? Valaki belinkelhetne a miniszter úrnak képeket, hogy olyanok is vannak... A biznic jet beszerzésekhez meg szavak sincsenek. Elmennek a pécs Á-ba!
@Knósszosz: nagy fasz vagy haver:))

mostanában merre rontod el a mosógépeket? itthon vagy olaszban?
@habakuk000: egy sábeszdeklis vona képet azé megnéznék jövőre!

mijen perverz disznó vagyok:)))
@taga20:
Csak itthon.
Minek menjek Itáliába? Maffia itt is van, bár a NERhez képest a Camorra gyümölcsoltó boldogasszony, maga a megtestesült humánum.
@Knósszosz: egyszer mondtad, hogy mész a macskazabálókhoz. de látom ez a szar vagy ner jobban teccik:)

és ahhoz, mit szósz, hogy a hülyeség terjed, de kurvára a világban:)

444.hu/2016/12/31/duterte-szerint-a-vatikan-olte-meg-jezust
@Rodeo36: csak mindenből a legjobbakat...kkkk...
@taga20:
Volt róla szó valóban.
Sajnos a rokonoknál is dübörög a munkanélküliség - nem úgy mint nálunk - szóval aktualitását vesztette a dolog. Igaz, ők nem raktak ki óriásplakátot, hogy ne vegyem el motorcseréjüket, de jobbnak láttam nem erőltetni.
A linkhez meg annyit, hogy ne firtassuk - legalább is én nem szeretném -, mert ívesen szarok minden vallásra és minden olyan dologra, ami köthető hozzájuk. Bocs...
@Knósszosz: egy húron pendülünk, és a pokolban végezzük a végén:))
@Gábris szomszéd: :-) Tudtuk mi ezt eddig is, ha másból nem abból hogy egyre kevesebb pénz maradt - marad a zsebünkben. :-(

Jogi dolgokhoz értő népeket kérdezem, tessék mondani ez nem szóbeli beismerés? :-)
És hogy a posztban is említett "bedarálás" mellett még feltehetően "mire fussa" túl kedves vezetőnknek?

Mindent egybevéve 2ezer17 a bedarálás és a várbaköltözés éve lehet. :-(

kepeslajoska.tumblr.com/image/155200368845
@DarthVader:
ha ilyen tömören is tudod, akkor minek lazára ereszteni 70000 karakterrel négy polcnyi izével...
és minden valószínűség szerint így is lesz, mert ez a fidex stratégiája a szalámival és a többi kedves nedvessel

rád is vonatkoznak legjobb kívánságaim a BUÉK alkalmával
brühüyyy
kkk
@nincs1itt: remélem és kívánom, hogy mámorosan lépj át oda 2017 be1 óra 39 perc és másodpercek

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
háát ha ennél pontosabbat akar valaki akkor csak a süsü-t kell behelyettesíteni a megfelelő szó helyére

brühüyyy
kkk

még majd kialakul egy Anti de Ná Tó rubel alapon vagya török kukurikú lyra alapon
@Rodeo36: minden jót neked és házad népének, te jóóóó száántóó vetőőő!

köszönöm!

meglátjuk érdemes volt-e előre inni a medve bőrére!
de régi kanadai indián bölcsesség szerint:

a porrá tört medve here csak akkor tesz igazán gyorssá, ha a medve még él!
@Knósszosz: Pedig a g..iéknek csak ki kéne menni mondjuk Pápára és egyből láthatnák a megoldást. :)

youtu.be/di3JtpITaCo
youtu.be/hJjbaofaISo
@taga20:

Valld be, hogy a potencianövelő reklám miatt választottad ezt a linket! ))
@Knósszosz: a nigériai maffia,na az..az kemény
egyébként jó évünk lesz,csak a szaturnusz bele ne kavarjon
@habakuk000:

kisemmizve? a polgárság nem az én világom.
sem gyémántom, sem szőrmém. )))
@PeniValdes:

Bele fog, Peni. Az összes bolygó és a négy évszak is.
Hol kódorogtál eddig?
Upsz.... :))

"Jöttek a haverok a szarból, mint egykor a dúlt-keblű mélymagyarok. De őket már nem érdekli a vér és a föld, a templom és az iskola, nem izgatja őket nép és nemzet, csak hersegve szívják belőle a vért. Egész iparágakat tesznek tönkre, vetnek vissza évtizedekkel, csak azért, mert az illetékes haver ettől kicsit vastagabb lesz, vagy mert be kell védeni a seggét.

Példájuk nyilván ragadós. Messze fénylik a jellemtelen lojalitás gyümölcse, és jönnek a még mélyebb szarból elegen, akik így akarnak felemelkedni. Pottyan jutalomfalat a haverok haverjainak: luxuslakások, üzletek, alvállalkozói megbízás.

Mérhetetlen a kár, amit ezek a paraziták okoznak. Rendkívül alacsony a hatásfokuk: minden forintjukat többszörösen megfizeti az ország elriasztott tőkében, elmaradt haszonban és fejlődésben, meg a jogrend rombolásában, ami az életfogytiglani börtöntől menti meg őket. Milliók adóznak azért, hogy aztán pár tucat haver kaszálhasson gázüzleten, olimpián, atomerőművön. Eközben még csak jótékony tőkés se lesz belőlük: a teletömve röfögő sertések nem találnak fel semmit, nem nő ki belőlük világot hódító startup. Csak híznak és röhögnek a szemünkbe. Ez az ő évük volt, és a következő is nekik lesz boldog. Messze még a vágás."

hvg.hu/itthon/20161231_Baratsag_extrakkal
@Eszter68: de jövőre a szaturnuszra kell figyelni
beteg voltam,vagyok
@Eszter68: vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert a reklámok már a felhasználó böngészési története alapján, célzottan jelennek meg.(nekem ugyan ott egy Seiko reklám jelent meg) :)))
@PeniValdes:

Jobbulást!
A Szaturnusznak jobb lesz, ha figyelünk rá?
@punkfrog:

Nahát! Hogy te miket tudsz!
Ez azért van, mert te intellektuális típus vagy. Én meg egy tiszta nő, piszkos gondolatokkal. )))
@Eszter68: egy kecses hölgy mondta,aki holisztikus terepeuta
@PeniValdes:

Most már a víz se mossa le rólunk, hogy nem vagyunk élveteg nők.)))
@PeniValdes:

a ciliciumot nem vállalom, inkább csörgőket varrok a ruhámra.
@Knósszosz:
Légy már egy kis belátással a "békeharcuk" iránt. Egyrészt NEM fegyvereket vesznek. Másrészt a hadügyi költségvetést így tudják az elvárt - és Trump által kiemelten elvárt - 2 %-hoz emelni.
Különben is, ez kell a népnek, amelyik bedőlt egy whiskys doboznak (amelyik utólag nem nyert bizonyítást). És mindjárt más ha hadügyi repülővel mennek majd dubajozni!
Ahhoz még az asszonynak sem kell barterezni!
@Gábris szomszéd:
A zsirpubik egyre vágásérettebbek!
Meg egyébként is - a koncentrált vagyont könnyebb egyben elkobozni. BUÉK! (már a gondolat is boldoggá tesz)
@DarthVader:

Szomorú azt látni, hogy ti ezt még mindig ennyire nem értitek. Nem az itt a fő probléma, hogy ki van ott meg ki nincs. A fő probléma az, hogy az összesben mindenkivel együtt annyi Obánváltó potenciál van mindenkivel együtt, mint egy tüdőbeteg szúnyogban.
@taga20:

Isten adja, hogy még hosszú ideig ne szoruljunk rá!
A többit problémával könnyedén megbirkózunk. )))
@Fabius:
VAN bennük potenciál, hiszen az időköziken megvillantották.
De persze a defetizmus delektát.
@Fabius:
beeeeeeeee, nem is akarod leváltani? olyan csinoska a kis buzi...csak nem a vágyaid netovábbja a kis buzi... orgyilkosnak láccik reggeli készítés közben mongya az egyik francia halhatatlan élőben teuer amit a kedves fidex média "kedves vidéki fickó" nak fordított
ezért szereted annyira...pedig már nem is olyan shármos meg a kis selymes bajusza sem csiklandoz mikor szopik???

BUÉK

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Te már ne igyál többet! ))))
@kekex:

Ez csodás!
Köszönöm!
BUÉK! )))
@Eszter68:
Ilyen puncsot azért fogyaszthat? Szilveszteri!
www.youtube.com/watch?v=VjR51zLGq6Q
és aki már konyulna - egy kis feldobás:
www.youtube.com/watch?v=LeYmZkUCVjQ
@kekex:

Bármit fogyaszthat, ami nem gerjeszt csiklandozó selymes bajszokról szóló életképeket. )))
@Gábris szomszéd:

Átérzem, milyen nagy csapás számodra, hogy nincs egy fikarcnyi migránsos inzultációról szóló hír sem.
Marad az ájtatosság.)))
@Eszter68: Csak annyira ájtatos, mint a berlini. :)
@kekex:
háááát az első Suppé Könnyűlovasság indulója és össze vissza van keverve mással ez a Rieu lényege semmit sem kielégíteni Suppé ból Johann Strauss ba meg Rossini Tell Vilmos ba oda vissza de kösz

nem szoktam tanácsot elfogani ivás kapcsán az magánügy

brühüyyy
kkk
még akkor sem ha zeszti ...
@kekex:
www.youtube.com/watch?v=c4ws6UmWMlo
egy cseh világsztár Denevér

brühüyyy
kkk

és amikor ...leszáll és ott

www.youtube.com/watch?v=FHFf7NIwOHQ
@kekex:
eszt szeressem az "őrűlt" Villazón nal

brühüyyy
kkk
@kekex:
1972 Gundula Janovitz +++
Waldemar Kmentt (ez álnév egy világhírű német tenorra (Wunderlich, operetthez használta)

Erich Kunz Karajan kedvenc Papageno ja volt

brühüyyy
kkk
@kekex: lemaradt a link kkk
www.youtube.com/watch?v=ADCcF8itW8w
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@kekex:
eszt kerestem, asszem a szerző is megnyalta volna 12 újját eszt látva 1955 Bécs Karajan, Nicolai Gedda Elisabeth Schwarzkopf, Rita Schtreich és a többiek
www.youtube.com/watch?v=VL24dNrUA3s

brühüyyy
kkk
@Eszter68:
tanulj történelmet...a zogv ilyen és a tietek megválasztottátok demokratikusan kusch aN
brühüyyy
kkk
nem a hírnököt kell lenőni
@Rodeo36:

tanulj földrajzot!...
Szlovákia nem Magyarország, következésképp semmi közöm OVG megválasztásához.
@Eszter68:
kérdezd ogv-t szlovákia a levédiabasznádi királyság bárósága az ogv szerint meg a levélben szavazók (mint te) "tarcsák" életben a gecit

brühüyyy
kkk
@PeniValdes:

Küldjük a gyúgyító erőt. Ja, és boldogabbat, mint at előző volt.
@Rodeo36: természetesen nem elfeledve a nyugatra szakadt Mága koncerten őrjöngő, Kövérnek, Adernek pukedliző, levélben szavazó állampolgár társainkról sem.

Nemigen lehet a másik brigádra mutogatni. Illetve lehet, csak akkor ne lepődjön meg a mutogató, ha adott esetben viccesnek nézik.
@Gábris szomszéd: jujjjjujuuujjjjj, Magyarországon pedig verekedtek és szurkalodtak, mi lettünk a migrancsok célpontjai.
@gazoló: az angolt németet és spanyolt igen, a magyar gyerekek fociját is
@gazoló: azt hiszem megszerettem a nőit is
@Rodeo36:
A puncsba is összeöntenek mindenfélét! Meg egy kissé túlédesítik. Viszont erre beül az is, aki operába az életben nem tenné a lábát. És a bombasztikus rendezéshez tagadhatatlanul van érzéke. Juszt sem idegesítelek a fáklyás felvonuló kórussal meg a skót dudás felvonultatással. Figyelemmel vagyok a katzenjammerelésre.
Nem akarom súlyosbítani! :-)))
@Rodeo36:
2.19. Köszi a linket, csodás a rendezés és az operatőri munka is. Mintha spontán muri lenne az egész.
@Fabius:

Eccerű ez. Ugye, a pártok mögé a tömeg adja a potenciált, a tömeget meg a pártoknak kellene gründolniuk maguk mögé. Ráadásul itt van ez a kurva többpártrendszer - mármint ellenzéki oldalon - ami nagyban hátráltatja az egység létrejöttét. Meg kéne csinálni a Hazafias Néprfontot megint. Vagy az egypártrendszert. :) Nomármost: van vagy hárommillió ember, akinek a szar is keserű. Ennek a többsége azt várja, hogy Jézus ismét eljöjjön, hogy végre mögé álhasson. (Aztán persze ha jön egy próféta, azt fanyalogva elküldi a búsba. ) A jelenlegi felhozatalból ő nem tud választani. Majd jön a megváltó. Hát, nem fog. Persze a pártok is elmehetnek a faszba, ebben egyetértünk, ezzel a ki kivel nem-mel, (az külön érdekesség, hogy Szigetvári Viktor befogott orral mutogat az MSZP-re meg Gyurcsányra, mint a régi időkben besározódott figurákra, akivel ő nem fog össze, ő, aki a Gyurcsány-kormány kampányfőnöke volt. Illetve érdekesség a lószart, inkább röhej. De jellemző, és az attitüd visszaköszön a hárommilliónál is! )

Nem köll kormányt váltani még egy darabig, no. Hogy meddig? Hát, ahogy elnézem, még sokáig.

Inkább azt mondjátok meg, meddig lesz a Jobbik egy párt, és mikor fog széjjelszakadni?
A kijózanodáshoz ajánlom:
hvg.hu/velemeny/20170101_2017__az_onerzet_eve_jon?s=hk
Egy kissé túl optimista, nem ismeri Einstein mondását a világegyetem és az emberi butaság végtelenhez való viszonyáról? (csak az utóbbi határtalanságában biztos)
@kekex:
az usa ezen röhög...tréfák híján, Don Limone New Orleans ban be is rúgott...hogy legalább legyen valami de a dög unalom kutya füle ezekhez képest és volt bisztonság...

rettegnek

és amerikai humor brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

nem vagyok mo-i álompolgár. sosem voltam.
viszont te igen.
úgyhogy OVG regnálásáért inkább a tükörben keresd a felelőst. )))
@Eszter68:
zeszti, te olyan kis butuska vagyol...külföldről én sohasem savaztam...é saz ogv-t meg csak olyan kis suttyó korából...tudod amikor eladta vánnyadt testét a diplomájáért...a többi adatom személyes és nem tartozik a netre sem meg a nerre sem

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

"külföldről én sohasem savaztam..."

De megtehetnéd. Én pedig nem. Úgyhogy befejezhetnéd a másokra való ujjal mutogatást és a felelősség áthárítását, mert rosszul jössz ki belőle.)))
@Eszter68:

Boldogot neked is'csacskahorgolós,s ha tudnál valami 'korhelysalátareceptet gyomorégési sérülteknek,küldenék segítséget)

kepkezelo.com/images/822l37mkv1oq1pudufx6.jpg
@Eszter68: Prágám!!!Az nem elképzelhető,hogy csak lúgozott?)
@gazoló: Két kávés kanál homok!!!:)))
@taga

'Miva nem ébredtél még fel,olyan jól sikerült a buli?))

m.cdn.blog.hu/gl/globalicum/image/2013/00wegyesh/buek.jpg
@ornagy50:

BUÉK 'őrnagyom,talán kipróbálom,nem vagyok ma 'homokfób))

Főleg,ha ilyet látok))

(húzódj hátrébb)

www.youtube.com/watch?v=0_9b9iLW93g
@Rodeo36: A g. sem érinthetetlen sem makulátlan. Biztosan vannak szaftos történetek, viszonyok valahol elásva. A mára nyilvánvaló szabadrabláson kívül remélem, rövidesen kiderül a privát múltjából, jelenéből olyan igazolható mocskos történet, ami végre megtépázza és földbe döngöli. Asszonyverés nem ér, az dicsőség a fidesznél.
@Eszter68:
be sem mentem zeszti...beeee kkk
brühüyyy
boldogat és egészséget, esélye egyiknek sem sok, de adjunk a hagyományoknak és a reményhalnak
@gazoló: ez most így újév első szent napján, a mámor és a macskajaj mezsgyéjén egy övön aluli - magyarul tökönrúgás jellegű - ütés volt. Zsülimalac és a zaptya.....
ennyi:

Szabó Yvette Vállalkozás
Véletlenek víg játéka: Orbánék és a Mészáros-vagyon

2016 talánya: mi köze van a miniszterelnöknek Mészáros Lőrinc fénysebességgel gyarapodó vagyonához, amely egyre több szálon kötődik az Orbán–Tiborcz családhoz.

hvg.hu/kkv/201652__az_orban_csalad_gazdagodasa__turai_kastely__kormanyzati_hatszel__a_tozsdere_mennek
Menjünk le kutyába (ez hogy maradhatott ki eddig az életemből? Pedig már több éve csinálják!
www.youtube.com/watch?v=GL3DXJE9UJk
és azt ígértem nem lesz ma több Rieu? Fideszes voltam.
Juszt is!
www.youtube.com/watch?v=tP9CPMsJN7Y
ééés
www.youtube.com/watch?v=DlmJLdz38As
A múlt ködébe vesző időben nem mertem volna gondolni sem, hogy az öreg így kinövi magát. Nem néztem ki belőle. A vendéglője viszont szenzációsan jó volt.
@ornagy50: gömböc, na, nem jötté rá?
Buék mindenkinek. :-) Múlt köde és gömböc. Utsó 2 hsz, felvezetésnek nem is kell jobb. :-) 11 éves szöveg, napokban került hozzám. Megosztom, hitelességét leellenőrizni nem tudom.

"Orbán Viktor és a Katonai Elhárítás

(Ajánlom ezt az írást (riportot) mindazoknak, akik politikai ellenfeleikről anélkül állítanak bármit is, mielőtt autentikus forrástól tájékozódnának.)

A jövőre (?) esedékes parlamenti választások előtti kampányban a két nagy párt miniszterelnök jelöltjének fel kell készülnie arra is, hogy személyüket gusztustalan támadások érik, megalapozatlan vádak tömkelegével szemben kell védekezniük. A politikai elit saját magát is lejárató, és minősítő folyamat elkezdődött.

Újabban megtudhatjuk, hogy Orbán Viktor kegyetlen diktátor, s egyesek tudni vélik azt is, hogy ügynök volt. Személyesen nem ismerem az ellenzék kétség kívül határozott és célratörő vezérét, titkosszolgálati munkám során sorsom mégis úgy alakult, hogy útjaink egy rövid ideig keresztezték egymást. Szó szerint.

Orbán Viktor 1982-ben egyetemi előfelvettként bevonult sorkatonai szolgálatra, Zalaegerszegre. Itt találkozott először a titkosszolgálat tisztjeivel, koránál fogva előbb nem is találkozhatott. A 80-as években még gyakorlat volt, hogy a sorállomány körében a BM III/IV Csoportfőnökség (katonai elhárítás) operatív pozíciókat létesített. A kiválasztottak nem töltöttek be szigorú szakmai értelemben vett hálózati pozíciót. Nyilatkozatot nem kellett aláírniuk, írásos jelentést nem készítettek. Az együttműködésnek is nevezhető sajátos viszony eseti, állambiztonsági szempontból tartalmatlan találkozókban realizálódott, melynek alapja a kölcsönös szimpátia volt. Sok értelme nem volt az egésznek. Az egyetemi előfelvettek a papnövendékekhez hasonlóan külön figyelmet érdemlő kategóriát képeztek, különösen a társadalomtudományi karok hallgatói. Ha valakiben az elhárító tiszt fantáziát látott, megkezdte komolyabb és konspirált tanulmányozását. A keletkezett anyagot központi utasításra átadta a BM III/III Csoportfőnökségnek (belső elhárítás), esetleg részt vett a konkrét beszervezésben is. Orbán Viktor nem tartozott egyik kategóriába sem. A laktanya elhárító tisztje, MM őrnagy, vele is leült ugyan egy-két tapogatózó beszélgetésre, de hamar kiderült, Orbán sok mindenre alkalmas, de az állambiztonsági szervekkel való titkos együttműködésre nem. Nem okozott ez problémát, volt helyette más. "
folyt.

"
Hat évvel később.

A 80-as években nemcsak a Dunán folyt le sok víz, alaposan megváltozott az ország addig stabilnak tűnő belpolitikai helyzete is. Az ellenségből egyre legitimizálódó, magának szót kérő demokratikus ellenzék lett. A zászlót nyugodt és magabiztos erőként a Magyar Demokrata Fórum vitte, míg a Fideszt meghökkentő radikalizmusa tette ismertté. Ebben az időben furcsállottam, hogy KGB-s ismerőseim állandóan egy Orbán Viktor nevű fiatal jogászról érdeklődnek, a többiek nem nagyon érdekelték őket. Az utóvédharcot folytató pártállami elit is felismerhette Orbánban a kemény és elszánt ellenfelet, mert a BM III/III illetékeseivel elhatározták, a Fidesz vezért másodszor is be kell hívni sorkatonai szolgálatra, Zalaegerszegre. Az elképzelés az volt, hogy Orbánt akadályozzák, korlátozzák szabad mozgásában. Ehhez kérték a katonai elhárítás közreműködését is. Ami ezután következett az a titkosszolgálati munka megcsúfolása, a kapkodó dilettantizmus tipikus esete.

Történt ugyanis, hogy valamilyen műhiba folytán Orbán Viktor nem Zalaegerszegre, hanem Tatára, a 25. harckocsidandárhoz vonult be. Ott a politikai osztály vezetője, aki fél évvel korábban még az alakulat pártbizottságának titkára volt, „lecsapott” rá. Észrevéve a jogi végzettséget, azonnal kiemelte a bevonulók közül, és megbízta a sorállomány érdekeinek képviseletével, egyben maga mellé vette amolyan írnok félének. Döntése teljesen logikus és indokolt volt. Ilyen körülmények között hívatott magához főnököm, és arra utasított, hogy azonnal intézzem el a Zalaegerszegre történő áthelyezést. A hadosztály törzsfőnöke kérésemre, anélkül, hogy a konkrét okot firtatta volna, el is készíttette az áthelyezési parancsot, melyet az elöljáró politikai osztály azonnal megkontrázott. Nem volt mit tennem, személyesen beszéltem a politikai osztály vezetőjével, kiterítve lapjainkat. A volt párttitkár, akinek addig fogalma sem volt az intézkedés valós hátteréről, erre úgy reagált, hogy útba indította ugyan frissen kinevezett írnokát, de önvédelemből rám, a dandár elhárító tisztjére hivatkozott. Nem is csodálkoztam azon, hogy néhány nap múlva kaptam egy üzenetet Zalaegerszegről. Orbán megérkezett, jól van, én meg tehetek neki egy szívességet. Nem tettem meg. Későbbi miniszterelnökünk becsületére legyen mondva, hogy ezt akkor sem követelte meg, amikor több mint kellemetlenkedhetett volna. Gondolom abból a megfontolásból, hogy a sas nem vadászik légyre. A másodszori bevonultatásnak egyébként semmi értelme, vagy kézzelfogható „haszna” nem volt. Orbán Viktor néhány hónap múlva egy sokat mondó mosollyal leszerelt. A többit ismerjük.

2005-06-19, Mózes Miklós nyá. ezredes"
@gazoló:

))))))))))))))))))))))

Bertók László: Boldogság-dal

Eljön a napja, meglásd,
tán észre sem veszed,
csak sokkal szebben süt rád,
csak mindenki szeret.

Nem tudod, mitől van,
egyszer csak énekelsz,
s nevetsz, mert a dallam
arról szól, hogy szeretsz.

Sétafikálsz az utcán,
s mindig jön egy barát,
és ha a kedved fogytán,
ő énekel tovább.

Szomorú vagy, magad vagy,
úgy érzed, ég a ház,
egyszer csak kopogtatnak,
s ott áll, akire vársz.

A boldogság egy hajszál,
egy szó, egy mozdulat,
csak mozdulj meg, csak szólj már,
csak el ne hagyd magad.

www.youtube.com/watch?v=zAUm9qGrm14
mindenki alussza a másnaposságát vagy csak befagytatok?

brühüyyy
kkk
"Az elektronikus pénztárgép sok gondot megold, de a teljes árukészlet-nyilvántartást a NAV-hoz kellene bekötni - mondta... Parragh László."

Parrag nertársat is be kéne már kötni valahová. Persze a legjobb az lenne, ha a teljes áruklészlettel együtt bekötnék a NAV előszobájába. Oda, ahol Tállai nertárs székel.

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/a_kereskedok_arukeszletet_is_latnia_kellene_a_nav-nak.242026.html
Hurrá! Ezt is az adófizetők fizethetik. Milyen jó év is lesz ez a 2017.

hvg.hu/kkv/20170102_wizz_air_uj_jaratok#rss
@látjátok feleim szümtükkel:
és ha nem aggya el az árút, akkor vegye meg tőle a NAV, hogy legyen miért adózni!!!! eszt kellene feldugni a Parragh elvtársba meg a tállai elvtársba vazelin nélkűl

megoldanám én esztis... és ha rossz helyről szerzi be mert onnan drága akkor átirányíthatná az olcsóbbhoz és osztozhatnának a profit marzs -on és a kiflivégeken

brühüyyy
kkk

e3szt beaggyák valami igazi vadkapitalistának meg a habakukinak azonnak kiderűl milyen bölcs dolog ez
@látjátok feleim szümtükkel:
szeméccség Holdutazás nincs is a listán 11529,35 HUF -ért retur??? csak a NASA val kéne konzultálni ők hogyan gyüttek vissza annó és min keresztűl (mármint melyik filmstúdión át?)

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:"be kéne már kötni valahová"
be?!Inkább FEL!!!Ha meg mááán tállai-nál vannak nem kőőő
habozni!!!
Tagának küldeném szeretettel ,mert látom már bedarálta az új év:)

liked.hu/elet/vicces/30-macska-aki-kihivobban-pozol-mint-barmelyik-cimlaplany/

u.i
Ha ezt is kibírod hozzászólás nélkül akkor,bacd meg a guminődet)
"Mondanám, hogy bízzunk a blablabla, meg bízzunk a blablabla, de őszintén szólva nem jut eszembe semmi, amiben bízni lehetne. Úgyhogy boldogabbat az ideitől nektek"

A jó humorban,ami a jég hátán tart bennünket és amiből nem keveset tapasztalhattunk itt a gyíkon is az elmúlt években)

....a 'legvadabb diktatúrákban is segített'oszt egyszer azoknak is vége lett a büdös,rongyos életit neki!!!

www.youtube.com/watch?v=PsGhYtzrxgA

www.youtube.com/watch?v=khJihCCsdAc
@ornagy50:

Egy őrnagynak bírnia kell,ha a százados túlélte)))

www.youtube.com/watch?v=6jF30tDK2Zk
@gazoló: Főtiszt ide főtiszt oda!!!Deháát azé mááá

MEGBOCSÁJSÁÁ!!!:)))
@Oxica: "Nem tudtuk hogy lehetetlen ...ezért szarbol várat építettünk!"

A kis naív. Hol él már 7-ik éve?
2017. Kezdésnek talán jó lesz. :)

Győztessé tesszük az országot. :)

444.hu/2017/01/02/hogyan-gyarmatositottunk-volna-szeretettel-600-millio-turanit

„A magyar nemzet nagy és fényes jövő előtt áll és bizonyos, hogy a germánság és szlávság fénykora után a turánság virágzása következik. Reánk, magyarokra, ez óriási ébredező hatalomnak (a turánságnak) nyugati képviselőire vár az a nagy és nehéz, de dicső feladat, hogy a hatszáz milliós turánságnak szellemi és gazdasági vezérei legyünk."

Mit rákentek a századok... :)

Most akkor képzeljük el a csuti teknyővájót a 600 milliós turáni lápimagyarság élén.
A világnak is vége lenne. President krumpli, csak kifutófiú lehetne a nagymagyar turánságban. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
ééééééé sez?
444.hu/2017/01/02/hogyan-gyarmatositottunk-volna-szeretettel-600-millio-turanit

ídéZet:
Ismerik Kiss Dénesnek A titokzatos ősnyelv című könyvét? Íme a beharangozója:
„A magyar nyelv sok ezer éves méhében olyan szerkezetet, építményt tervezett, amit kettős piramisként ismerhettünk meg. Ez olyan alakzat, amely megoldotta a gömb sajátos kockásítását, hiszen belül gömbteret képez. Vagyis lényegében ezzel a kör négyszögesítése is megoldódott.”

brühüyyy
kkk

a világ legnagyobb levédiabasznággya
@látjátok feleim szümtükkel:

Akkor szerintetek átmennek a hídon az "útelágazás után vagy inkább irány a "daráló?)

www.youtube.com/watch?v=TCQK_yxYO9A
@gazoló:

Szerintem cuki volt a csaj, végre egy őszinte és vidám nevetés politikustól ( a királyi média nem is tud vele mit kezdeni, mert próbálná ráfogni, hogy "szétesett", de ennyire összefogottnak én még nem láttam ). Talán mások is ráéreznek az őszinte öröm ízére, és akkor akarnak átmenni a hídon, amikor odaérnek.:D

Én ( ha megérjük ) velük megyek.
„A magyar nyelv sok ezer éves méhében olyan szerkezetet, építményt tervezett, amit kettős piramisként ismerhettünk meg. Ez olyan alakzat, amely megoldotta a gömb sajátos kockásítását, hiszen belül gömbteret képez. Vagyis lényegében ezzel a kör négyszögesítése is megoldódott.”

Méhiben a nyelve ( fúj ), egyben kettő piramis( nahát! ), a gömb meg kockásodik, csak a gömböc kerekedik, a négyszög meg ne pofázzon. Főleg ne az üzemi.
No de mit szól ehhöz a teremtő egyisten?
Azé remélem nem a turanizmus jegyébe nyitott a fidesz keletre, mert akkor mi lesz az északi finnugorokkal, akikkel már régóra nem is vagyunk rokonyok?
@látjátok feleim szümtükkel:

Szerintem sem volt gáz szilveszter kürül,a gáz az lesz ha nem értik meg,hogy a rablóhordát elsőkörben bármiáron gallyra kell vágni!
Utána lehet korrekcióat végrehajtani,alkotmány,jogállam terén,majd ha el lesznek ítélve és ha kell,jöhetnek az új választások
Persze hogy nem fog győzni a baloldal 2018-ban sem ha az emberek finnyásak és nem képesek jó helyre rakni az X-et :) AKkor nesze, gondolom nagyon jó nekik a fidesz is.
@guma:

))

Te vagy mi 'őrnagyalunk))
süti beállítások módosítása