Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.11.08. 13:26 Fabius

Gyurcsány nyerte az alkotmánymódosítást

Káosz kapitány élvezettel cibálta a szálakat a hetedik alkotmánymódosítás szavazása alatt és után. Annyira érdekesen, hogy meglepő eredmény lett a móka vége. Mármint nem az az érdekes, hogy

- Orbán nem engedett a Jobbik nyomásának letelepedési kötvény ügyben,

- hogy a Jobbik nem engedett Orbán hazaárulózásának, és most egy érvénytelen népszavazás után van egy sikertelen alkotmánymódosítási próbálkozás is Viktor neve mellett az országnaplóban.

Ők ezt lekártyázzák egymással.

- A Jobbik szerint "az a hazaáruló, aki pénzért terroristát is beenged!"

- A Fidesz szerint a Jobbik nem csak nettó hazaáruló, de ezzel a kötözködéssel akkora stigmát szerzett, mint a 23 millió románnal riogató MSZP.

Aztán jött Káosz kapitány és Kósa Lajos száját elhagyta a legváratlanabb kijelentés: Gyurcsány a legbecsületesebb ellenzéki!

gy_blikk.jpg

(kép: Blikk)

Gondolom Fletó és a hívek ezután hátradőlnek, kérnek egy kávét és harsányan röhögve konstatálják, ezt az alkotmánymódosítási villámháborút ők nyerték. Mert lehet, hogy egy cápatámadásnak nagyobb esélye van annál, hogy a kötvénybiznisznek hála terrorsejt települ az országba legálisan. De mekkora esélye volt annak, hogy a "Gyurcsány" és a "legbecsületesebb" szavak azonos mondatban buknak elő a egy fideszes szájból? Orbán egyik magyarhangja - Kovács Zoltán - szerint ők készültek mindenféle szcenárióval mára.

Őszintén szólva ez a Kósa féle szcenárió azért elég váratlanul érhette őket :-D

 

 

278 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr9711942655

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mennyit lop még Orbán? 2016.11.09. 08:50:42

Kérdezzük meg Orbán Viktort, hogy menyit fog még lopni a közvagyonunkból? Válasz lehetőségek: A: Még nem tudom. B: Közöd???? C: Amennyit csak tudok. D: 50 stadionra valót.

Trackback: Ügyes és korrekt 2016.11.09. 08:49:40

"Nem csak szegény migránsokat, hanem gazdag migránsokat sem akarjuk, hogy Magyarországra telepítsenek (...) se szegény terrorista, se gazdag terrorista ne jöjjön, se Juncker se Rogán ne tudjon bevándorlókat betelepíteni az országba."

Trackback: Senjén Zsoltot és a KDNP-t csak ezért tartja Orbán 2016.11.09. 08:48:30

Semjén Zsolt mondja Orbán Viktornak, az érvénytelen kormányszavazás és alkotmánymódosítás után, aki lehajtva fogja a fejét: Ne búsulj főnök, folytatjuk az imaláncot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nem igazán látod be, hogy ha Orbán valóban akarta volna az alkotmánymódosítás elfogadását, akkor elérhette volna - de nem akarta, mert így tudja az egyetlen jelentős riválisát, a Jobbikot a földbe döngölni. A Jobbik meg hülye módon asszisztált ehhez."

ez pont fordítva fog elsülni, mint ahogy a g..i tervezte. :)

hvg.hu/itthon/20161108_Torok_Gabor_Figyelmet_es_profilt_nyert_a_Jobbik_a_Fidesz_nem_sok_eredmenyt_tud_felmutatni
@Oxica:

"Majd akkor gratuláljál ártó g..i, mikor trumpika kiosztja a lapokat, hogy szarosmagyarországnak mennyit kell költeni a NATO ra. Nem stadionra, kisvasútra, hanem a NATO ra."

Na bammeg. Akkor ezek után lesznek olyan elemzések, olyan írások, hogy Orbán fegyverkezik és háborút akar.
@Gábris szomszéd: "Applebaum három olyan eseményt jelölt meg, ami ha bekövetkezik, akkor a nyugati értékeknek és intézményeknek búcsút mondhatunk."

Kérdés, hogy ki mit tart nyugati értéknek. Merthogy nincs róla konszenzus, hogy csak a ballibek migránssimogató, meleglobbis, internacionalista rémálmuk az egyetlen érték, az már biztos.
Az idézett mondataidban csak a globális ballib érdekkörök féltik megkopott hatalmukat.
@Ma Baker:
azaz a 2/3 az 1,25 millió savazó lesz? bölcsike mamamama vagy nem?
brühüyyy
kkk

a zogv már annyi szalámit gyártott, hogy a világpiac már nem tud többet felvenni magyar piac meg nincs rá

folytassa Chleo
@Ma Baker: Na akkor szépen sorban.

A jobbik mondta először, hogy kerítés kell. A fidesz először lehülyézte őket, majd megcsinálta.

A jobbik mondta a röszkei incidens után, hogy népszavazás kell. A fidesz először lehülyézte őket, majd jelentős csúszással megcsinálta.

A jobbik mondta először, hogy a népszavazás helyett Alkotmánymódosítás kell, de ők inkább beleöltek 20 milliárdot egy baromságba, ami aztán el is buktak, most pedig olyan fontos volt nekik, az általad is "hangyafasz a tengerben" kötvénybiznisz, hogy inkább az alkotmánymódosítást is el bukták.

Mesélj még szépeket lécci, ki fog ebből a helyzetből hosszútávon jobban kijönni. :)
@wolves841b:
Ja, Orbán ebből nem tud rosszul kijönni: ez magyaránra lefordítva: Kuss, én így szoktam leszállni a bicikliről - orra. Lásd még: savanyú a szőlő alatt is!
És nektek még ezt is be lehet adni!
@ulpius66:
nyugatifeny.blog.hu/2016/11/08/dupla_bukas_lett_a_migranskampany_most_kell_utni_es_negativ_spiralba_hajszolni_orbant
"Nem fogják vele kihúzni a választásokig. Nem lehet a végtelenségig hülyíteni az embereket, nem lehet a valós problémákat agymosó propagandával túlharsogni éveken át."
Ezért van esélye az előre menekülésnek és az előrehozott választásnak. Nem véletlenül kezdett nyüzsögni az ellenzék is!
@Gábris szomszéd:
a NATO egy süsüasárkány gittegylet...
a süsüasárkány országában XIX. száazadi teherhajók és tehervonatok pöfögnek, a személyvonatok a XX. században mások által levetett ócskavasak, a sínrendszer nem bírja a terhelést, de szárazárút nem lehet csővezetéken keringtetni mint a szar olajat? és a dobozolt árút sem...a légifuvar olcsóbb mint a szárazföldi ???? nincs ivóvizük, arizona és texas is elsivatagosodik california már félig sivatag...

van mit tenni, persze ha pénzt pénzért termelnek továbbra is akkor a 315 millió süsü fellázad és lesz Marx Károlynak igaza, hogy győz a szocialista forradalom

a munkanélküliség csillagászati a heti egy órás mun kát is munkának statisztikázzák a statisztikának nem lehet hinni...

ha lesz fal akkor a mexicek hazamennek és a süsüék mezőgazdasága leűl mint a tyúk tojni betojik...

és hasonló
ha nem lesz bér és jövedelem az obamacare mexünése után milliók halnak meg gyógyítás nélkűl, az iskoláik szétesnek... a néger populáció nagy része 45% nem dolgozik a többi az NFL, MLB ben küzd a NHL ben nincs néger?

brühüyyy
kkk
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hát igen, vannak ezek a cikkek vagy két hetesek is :D
@Rodeo36 11: és végre újra benépesül az Orális iroda. :)
@Gábris szomszéd:
keress rá mit mondanak moszkvában?

a cénéni most ragozza, és habzik a szájuk

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Halló Wien meg a többi virsli...nyugdíjba megy és kötögetni fog

brühüyyy
kkk
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Tudom, hogy jelenleg a Jobbik a megtestesült, legfőbb gonosz, Brüsszel és Mekka ügynöke, elvált a szar a májtól és a többi, de
a történelem az Orbán-kormányra fog emlékezni,
amely nem tudta megmenteni a hazát, mert a nemzetmentés helyett az üzlethez ragaszkodott."
jobbegyenes.blog.hu/2016/11/08/ha_a_hazaert_semmi_sem_draga_miert_nem_tudta_a_fidesz_megvenni_a_wartburg_feltengelyet

De egyébként hajrá Jobbik! HA a körzetekben 2 jobboldali és 1 (demokratikus) ellenzéki jelölt indul, van nyerési esélye!
@Gábris szomszéd: értem én, hogy röhögsz!de ezektől jobb lesz a világ?
1. A britek kilépnek az EU-ból.
2. Trump lesz az Egyesült Államok elnöke.
3. A szélsőjobboldali, Oroszország támogatta Marine Le Pen megnyeri a jövő évi francia elnökválasztást.
Ezért győzhetett Trump:
mandiner.blog.hu/2016/11/09/trump-gyozelem_rozsda-amerika_visszavag
"A Trumpra jellemző nagyhangú össze-vissza hadoválásból karakteresen kihallatszott egy üzenet: hogy Amerikában tömegek vannak, akiket a politikai és gazdasági elit magára hagyott. Akiket kitettek a globalizáció negatív hatásainak. Akik egykor büszke amerikaiak, büszke melósok és kisvállalkozók voltak, de az ő saját biztonságos világuk és világképük összetört.

Trump pedig azt ígérte, hogy ezt visszaszerzi nekik. Hogy Amerikát és az amerikaiakat újra naggyá teszi."

És megkezdte, legalább ígéret szintjén:
www.portfolio.hu/gazdasag/trump_maris_gazdasagi_igereteket_tett.239843.html?

Mondjuk egy New deal nem elveszett ötlet, amikor a monetáris pénzbővítés nyilvánvalóan nem a gazdaságot indította be, várható volt, hogy fiskális eszközökhöz nyúlnak. A kérdés csak az, hogy ki fizeti a révészt? Ki fogja hitelezni Amerikát? Meddig tolerálják az eladósítását?

És csak halkan mondom, hogy Medgyessy az élő példa, hogy hova vezethet a választási ígéretek betartása...
@kekex: "Életrajza alapján kevés felkészültebb elnökjelöltje volt az Egyesült Államoknak, mint a demokrata Hillary Clinton. És kevés esélytelenebbnek tűnő, mint Donald Trump, aki az elnökjelöltséget is szinte a Republikánus Párttal szemben szerezte meg.
Mégis, viszonylag könnyedén – minden, a legutolsó előrejelzésre rácáfolva – elbukta az elnökválasztást Clinton, aki az Egyesült Államok első női elnökeként vonulhatott volna be a történelembe.

Mit rontott el Clinton?

Valójában sok mindent, csak úgy tűnt, olyan zűrös ellenféllel szemben, mint Trump, ez még belefér.
De kezdjük azzal, amiről Clinton nem tehet: megváltozott a közhangulat, arat az elitellenesség, nemcsak az Egyesült Államokban, de világszerte. Ezt már az előválasztásokon megmutatta a demokratáknál Bernie Sanders, aki a korábban minden bizonnyal politikai öngyilkosságot jelentő demokratikus szocialista jelzővel illette magát, és a republikánusoknál Trump – vagy épp a kezdetben jól szereplő Ben Carson – felbukkanása, szemben a jól fésült, politikai elitbe jobban illeszkedő John Kasichhel, Mark Rubióval vagy Jeb Bushsal, aki jól csengő neve ellenére hamar kiesett az előválasztásból.
Ebben a helyzetben Clinton felkészültsége, arkansasi first ladyként, szenátorként, majd az Egyesült Államok first ladyjeként, külügyminiszterként inkább hátrányt jelentett, mint előnyt."
Hehe!
Nem tudja a becsületességre vonatkozó bókot Kósa Lajosnak viszonozni, mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
www.atv.hu/belfold/20161108-gyurcsany-ferenc/hirkereso
@punkfrog:

A demokrata maistream pedig elgondolkozhat, hogy a problémák szőnyeg alá söprésétől mennyivel lett szebb, jobb és élhetőbb a világ.
De nem kell aggódni, mert még közel sem ért véget az "Elbasztuk, de hátha nem derül ki!" korszak.
@kekex: Eléggé fején találtad a szöget. :)
Erről kevésbé esett szó. :)

Megszavazták a népszavazás kérdéseit

Az egyes szövetségi államokban népszavazásra bocsátott kérdések jó részét megszavazták az amerikai elnökválasztással egy időben tartott voksoláson. Kedden nemcsak az elnök személyéről, a képviselőház újraválasztásáról és a szenátus egyharmadának megújításáról döntöttek az amerikaiak, hanem a választásoktól független javaslatokról is. Az egyes szövetségi államokban mintegy 160 kérdést bocsátottak népszavazásra.

Arizonában, Coloradóban, Maine-ben és az északnyugati Washington államban megszavazták a minimálbér emelését, Kaliforniában és Massachusettsben beleegyeztek a marihuána fogyasztásának legalizálásába, míg Floridában és két kisebb államban csupán a marihuána orvosi-gyógyító célokra történő használatát szavazták meg. Coloradóban elutasították az állami egészségbiztosító létrehozását, Nevadában megszavazták, hogy az egyetlen és monopolhelyzetben lévő állami áramszolgáltató mellett lehessen több áramszolgáltató is, s maguk a lakosok is állíthassanak elő szélenergiából vagy napelemekkel saját áramot.

Missouriban - az Egyesült Államokban elsőként - népszavazást tartottak arról, hogy megtiltsák-e forgalmi adók kivetését bizonyos szolgáltatásokra, köztük az autójavításra vagy a hajvágásra. A megkérdezett polgárok megszavazták az adókivetés tiltását.
@Gábris szomszéd:
röviden: szvsz clintonné egy hülye picsa

a többi tejszínhab a szaron

brühüyyy
kkk
Varánusz, Varánusz, sajátos értelmezése ez a dolgoknak. Gyurcsány kb. akkorát nyert, mint madam Clinton az éj leple alatt.
@kekex:

Röviden akkor annyi, hogy Trump azért nyert, mert azt mondta, ő képes visszafújni a fingot a seggbe.
Innentől meglátjuk, mire jut vele.
@Gábris szomszéd:

ez egy undorító gumicsont: ADÓCSÖKKENTÉS (és hazugság is)

nem az adózásba mennek tönkre a zemberek hanem az alacsony bevételbe (=income) a béreket, jövedelmeket 25-30 éve befagyasztották és az emelkedő árak (az árak egyetlen karakterisztikája az, hogy emelkednek lásd az olajárak fluktuálását és a benzinkutakon folyamatosan emelkedő üzemenyagárakat) tönkreteszik mégg akkor is ha az adókulcs zéró!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sohase higgy egyetlen szarházinak sem amikor a rezsidet akarja csökkenteni, a jövedelmedet növelje és akkor kiröhögöd a rezsit meg a szilárgyát is ez süsasárkány főggyén csúnyább mint levédiabasznádon, erre kaptak reményt (nem tény nem törvény!!!) a szerencsétlenek több mint 50 milloió süsüasárkány állampolgár

a többit gondold hozzá

brühüyyy
kkk

ne dumáljatok inflációról, mert egy egészséges 5-7% os inflőáció hajtómotorja a gazdaságnak a 2% meg akörüli az tkp defláció azaz a gazdasági halál aTÖBBI RABLÓMESE

azoknak jó kis infláció akik a pénztőzsdén játszanak és nem dolgoznak hanem rabolnak mások pénzét
@Rodeo36 11: Erre az írásra emlékszel még esetleg? :)

"Mint minden eddigi világbirodalom, így Amerika is kettős szerkezetű entitás, egy nemzetállami talapzat és egy erre épülő birodalmi „felépítmény” folyamatos együttműködése és súrlódása határozza meg e kettős szerkezetű komplexumot. Kettejük feszültségének legfőbb alapját az jelenti, hogy formálisan csak a nemzetállam Amerikának van költségvetése, így a birodalom kiadásai, meg persze „bevételei” is a szövetségi költségvetésben jelennek meg. Mint minden világbirodalom, így Amerika is rendelkezik a kereskedelem, a pénz és a média mint globális véleményhatalom planetáris monopóliumával, így a Fed az egyetlen olyan intézmény, amely valójában tetszőleges mennyiségű globális hatalompénzt teremthet a birodalom költségeinek a fedezésére.

Amerika ezzel a monopóliummal élve az elmúlt hetvenegy évben a Bretton Woodsban kapott felhatalmazás alapján nagyjából ötven- és százezermilliárd dollárnak megfelelő birodalmi „sarcot” szívott el a világ azon „lokalitásaitól”, amelyek dollárban tartották/tartják a devizatartalékaikat. Ám amire eddig még háborúk esetén is ritkán volt példa, a nemzetállam Amerika költségvetése mégis romokban hever, és a technikai fizetőképesség határán van. Az államadósság békeidőben soha nem volt ilyen magas. Az amerikai GDP közel száztíz százaléka, ami a hatvanszázalékos maastrichti limittel vagy a hetvenöt százalékos magyar államadóssági rátával összevetve látszik igazán drámai fejleménynek.

A magyarázat viszonylag egyszerű, de a megoldás szinte lehetetlennek látszik. Márpedig egy évtizeden belül azért kell mindenáron mégis megoldást találni, mert ha az Amerikai Birodalom látványos bukása kataklizmaszerűen kényszerítené ki az akkor már értelemszerűen kontrollálhatatlan megoldást, akkor az nagy valószínűséggel polgárháborús robbanáshoz vezetne a nemzetállam Amerikában. Az elnökválasztás jelöltjeinek kiválasztása, illetve e kiválasztás példátlan erejű drámái jelzik, hogy főként a nemzetállami Amerika középosztálya, pontosabban inkább „középtársadalma” ösztönösen érzi a kibontakozó tragédiát, és főként ennek az őt érintő brutális következményeit."

magyarhirlap.hu/cikk/47771/Amerika_valaszt
@Wikus Van De Merwe: igazad van a "demokrata maistream" is elbaszta!
a kérdésem az, hogy kell-e ennek örülni?
@punkfrog: A demokrácia ünnepén (szabad választások) általában örülni szoktak a jódemokraták. :)
Eközben idehaza :)

Rogán: Azért ér ennyi támadás, mert sikeresen végzem a munkámat

www.atv.hu/belfold/20161108-rogan-antal

Tonyókám ezek után akkor mit mondjon Vona? :)
A Soros Gyuri vezette ballib véleménydiktatúra, és erőszakos dezinformációs maszlag csúfosan megbukott.
(Ugye választások elötti Clinton fölény pl.)

Az EU-ban és világban Soros által megbízhatónak nyilvánított (általa listázott) képviselők, még puffognak, és nem is hagyják abba.

De győzött a józan ész, a ballib hazugságok felett újra !
@Gábris szomszéd:
ja, a FED kamatrátája az az a sarc, amit minden kinyomtatott zöldhasú klozettpapírért az fizet aki aszt használja és annyiszor ahányszor használja

ez a birodalmi kölcségvetés aminek semmi köze john brownstein sarki kispiszkos boltos kölcségeihez

és jövedelméhez sem

aszt mások basszák el: biztosítók, bankok, rezsi, egyéb kölcségek + adó ha nem tud kibújni alóla amire van lehetősége
brühüyyy
kkk

ennek mexüntetésébe egy elnök heveny lövöldözés áldozata lett
@Ballib cenzúrázók réme 18:
és mit fog eredményezni? ez most jobb?

két nagy semmit összeadva semmi lesz az higgyed el

oktatgattya lányát Rocco mester a Fidélió ban

brühüyyy
kkk
Na, jó, akkor egy ideig még ne szüntessük meg a letelepedési kötvényt. Manhattanben és Beverly Hillsben most háromszoros árfolyamon lehet adni az uniós belépőt... :))
@punkfrog:

Kell-e annak örülni, hogy a demokrata mainstream láthatóan nem akar változtatni, nem akar változni, inkább kifogásokat keres, terel és ha már semmi sem segít, akkor jobb híján homokba dugja a fejét?
@Gábris szomszéd:
De hiszen a családi kassza szemszögéből igaza van - sikeresen végzi a "munkáját" A többi meg kisnyúlizé.
@Wikus Van De Merwe:
Mennyivel jobb az a populista, aki azt ígéri, hogy visszafújja a popsiba a fingot? Mint a liberális, aki azt mondja, hogy az nem is lesz sem egyszerű, sem olcsó, de meg minek is?
"A hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel",
A világ nem csiribi-csiribára működik, akárki akármit is mesél.
@Rodeo36 11:
Szerintem is van értelme egy munkanélküliséget csökkentő new-dealnek, de ezt nehezebb lesz a mai körülmények között finanszírozni, mint a 30-as években. Az adóemelésnek mindkét ház republikánus többsége ellene feszülne.
És a rozsdaövezet felélesztése, a múlt századi iparszerkezet visszaállítása totál bukás lenne.
@kekex:

Úgy néz ki, hogy az amerikai választók egy részének elege van a mesékből és a "mit miért nem lehet" magyarázatokból. És ez nem azt jelenti, hogy Donald kacsa ígéreteit beszopták volna. Kíváncsian várom, hogy a szavazás üzenetét megértik-e azok, akinek szólt.
Eddig nagyon úgy tűnik, hogy nem...
@Gábris szomszéd: "Manhattanben és Beverly Hillsben most háromszoros árfolyamon lehet adni az uniós belépőt."

:))
Ez történik, ha nem egyeztetik le előre a szövegeiket a Fideszesek. "Szegény" Kósa, mit kaphatott ezért a Nagyvezértől, talán sosem tudjuk meg....
@Wikus Van De Merwe: azért ez elég kifordított érvelés.
H.G. klasszikusára gondoltak esetleg a Trumpra szavazók?
„Nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a picsába!"
a redneckek nem bonyolítják ennyire a dolgokat!
szerintem simán beszopták az ígéreteket.már régóta vártak egy ilyen jelöltre!
"A fundamentalista PC akkor foglalta el Amerikát, minden kisebbség fontosabb lett, mint a teherviselő középosztály. Amerikában is az történt, ami mindenütt, ahol a liberálisok szavazatot akartak vásárolni, mert ugyebár rákényszerültek, hiszen folyamatosan csökkent a támogatottságuk. Elvettek a viszonylag jól élőktől és adtak a szegényeknek. Amerikában ezt még azzal fejelték meg, hogy a középosztályt nem csak a kisebbségek, hanem a leggazdagabbak érdekében is fosztogatták. Valahogy mindig az lett a vége, hogy a szegények egyre többen lettek, a gazdagok meg egyre gazdagabbak lettek, középen meg egyre kevesebben maradtak. Mindeközben ez a közép nem hallott mást, hogy ő irtotta ki az indiánokat, ő tartott rabszolgát, ő vert buzit, ő korlátozta a feleségét az önmegvalósításban, és különben is fehér, középosztálybeli heteronormatív szemét." :)

kiettemeg.pestisracok.hu/2016/11/az-evszazad-buktaja/
@punkfrog: Őt kb. annyira "támadja" a Fidesz, mint mondjuk kósalaja, lásd a poszt tetejét. :)
@csentecsa:

"Bájos, ahogy a libsik képtelenek felmérni a realitásokat."

Vicces gyerek vagy te, mulattatsz.

Realitás 1: a Jobbikot nem tolták sehova. Cserébe a náczikak elérték, hogy tőletek markánsan elkülönülő, önálló arcuk és hírértékük legyen.

Realitás 2: azt is elérték, hogy 8 hónap kampány, csilliómilliárd pénz elköltése után nem csak a népen, de az országgyűlésen se tudta Don G. keresztül verni az akaratát.

Realitás 3: nem tudom honnan veszed, hogy Clinton fő reménysége lett volna bárkinek? A rossz hír az, én pont leszarom a jenkik a bohócot vagy az akarnokot választják elnöküknek. Minket ugyanis kurvára nem érint. Nem lesz majd aki Orbánt fikázza? Na és? Amikor fikázták akkor mi változott? Úgy van, semmi a világon. Még Vida bukásai is a gecigétnek volt köszönhető, nem a kitiltásának. Úgyhogy felesleges erőlködés úgy csinálni, mintha Clintontól csodát várt volna bárki, és még feleslegesebb Trumpot ünnepelni nektek, akiknek közük nincs az egészhez.
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

"A betelepülő amerikaiak Csepelen építhetik fel a budapesti Manhattent, ahol a II. Rákóczi Ferenc utcából lehet az új Wall Street, az Akácfa utcai kiserdő a Central park, Pesterzsébetet pedig meghagyják Harlemnek.
A hazaáruló Jobbik, a cionista MSZP és pöcsköszörű többi ellenzéki párt még nem reagált a fejleményekre, Orbán Viktort pedig a kisírt szemei miatt egyelőre nem engedik kamera elé." :)

hircsarda.hu/2016/11/09/megugrott-az-erdeklodes-a-magyar-letelepedesi-kotveny-utan-amerikaban/
@Fabius: Az 1-es és 2-es pontod elég beszédes. :)
Csak én érzem gáznak, hogy a baloldalnak ennyi sikerélmény maradt csak? Mármint hogy néha mond róluk valami pozitívat az egyik főfideszes.
@punkfrog:

Márpedig valakik itt el lettek küldve a picsába.
Persze egyből megvan a magyarázat. Beszopták az ígéreteket.
Az már fel sem merül kérdésként, hogy a melegebb éghajlatra küldött csoportosulás önelégültségében már ígérgetni sem tud.
Azt hitték, hogy az ő seggükből jön a napfény.
Hát most a napfogyatkozás homályában lesz idejük gondolkozni. Bár kétlem, hogy jutnak valamire...
@Wikus Van De Merwe: te tényleg nem hiszed el, hogy Trumpot a "trumpságáért" választották meg?
én nem hiszem, hogy a másik oldalnak akartak üzengetni ilyen formában!
"Az már fel sem merül kérdésként, hogy a melegebb éghajlatra küldött csoportosulás önelégültségében már ígérgetni sem tud."
jobb lett volna ha ígérgetnek?
@Fabius:

Arról nem is szólva, hogy evéssel derül ki a puding minősége. Okoz még neglepetést sokaknak ez az elnök. Miután azért az ő hataLma sem királyi, csak elnöki, és a szenátus legalább akkora hatalom, mint az elnök. Ráadásul előferdült már olyan is, hogy lemondattak az USA-ban elnököt. Mert a fékek és ellensúlyok nagyon pontosan tudnak náluk működni. Meg a bíróságok is. Nem úgy, mint nálunk.
@tede:
...mint írtam volt, ez nem Fletó dicsérete volt.;))
(Ti. Gyurcsány a baloldalon is - a maga táborán kívül - pont olyan fekete s.ggű, mint jobboldalon.
Így ez kb annyira dicséret, mint ha celebhölgyek körében azt mondják: közöttük Kelemen Anna a legtisztességesebb...;))
@Gábris szomszéd:

Ezt most ügyesen csinálták Vonáék, meglett a maguk haszna érte.

De azért azt tegyük hozzá, nem volt alaptalan Orbán optimizmusa mikor mégis az ogy elé vitte a kérdést. 50% esélye - vagy lesz, vagy nem - egy "Apáti-gétnek" megvolt így is. (itt most nem a személyre, hanem a kétharmadot biztosító jelenségre gondolok)

Kérdés a frakciófegyelem tendenciává válik, vagy egyszer volt Budán kutyavásár. Meglátjuk.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ja, Nixon ment a levesbe a Watergate után, Johnson és Clinton ellen meg vádat emeltek és az eljárást végig vitték. (bár mindkettőt fölmentették)
@csentecsa:

"Na ne viccelj már! Elég csak az index nem sokkal a választások előtti összefoglalójára gondolni..
Teljesen nyilvánvaló, hogy a hazai baloldali politikai elit Orbán megrendszabályozását (esetleg elmozdítását) , és a "demokrácia export" nevű szarkavarás új erőre kapását várta Hillarytől."

Ez biza így volt.
Öröm nézni ahogy Soros által megbízhatónak titulált, és listázott EU-s képviselők, akik előszerettel szívatták a magyarokat, hogyan szarnak be sorra, mert nem a Clinton nevű, hozzájuk hasonlatos Soros báb nyert.
@csentecsa:

A ballibe újságok is mindenhol azt írták, hogy Orbánnak mindegy mi a szavazás eredménye, és hogy Vona csak szarul jöhet ki a zsarolásból.

Egészen a szavazás napjáig, mert onnantól szögesen változtattak a ballib mainstream mantrán.

Pont mint pl a 2014-s választások elött, ahol
"Aki nem szavaz, Orbánra szavaz", majd rögvest utána:
"Többen nem szavaztak Orbánra" ....
@csentecsa:

Az ormánypárt nem erősödött a népszavazástól, még akkor sem, ha nagyítóval nézitek. A népszavazás kudarc volt a fidesz számára, mert az érvényességhez szükséges számú szavazó nem jelent meg. Pont.
Az, hogy 3 millió ember akként szavazott, nem szeretne ide betelepülőket, nem azt jelenti, hogy ennyi ember áll a fidesz mögött. Persze bele lehet a tehénbe a borjút beszélni, de attól még nem lesz vemhes. Mint ahogy azok akik nem fideszhívők, a népszavazáson nemmel szavazva sem lettek azok. Mert gondolom a jobbik tábora is nemmel szavazott. Meg egy csomó sem nem fideszes, sem nem jobbikos is.
@csentecsa:

Azért Magyarországon egybitesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki innentől majd Orbánnak elhiggye: Jobbik = baloldal. Nem sok nevetségesebb és kétségbeesettebb kapálózást hallottam ettől tegnap óta.

Mi, akik szoktunk gondolkodni pontosan tudjuk, Orbánt megrendszabályozni, lemondatni nem fogja - és nem tudja - senki külföldről. Se "Brüsszel", se sorosördög, se a zusa bármelyik elnöke. Kellemetlenkedni tudnak max, az ellenkezőjével meg titeket etetnek, mert bármit elhisztek :-D :-D
Mi pontosan tudjuk, hogy Orbánt és a fiúkat eltakarítani nekünk kell, mert csak nekünk van rá módunk.

Amúgy meg maradjunk annyiban, egyelőre ott tartunk, hogy a népszavazás és az alaptörvénymódosítás is pofára eséssel végződött. A 2018-ban majd jó lesz ez még hajtogatása meg olyan, mint riadt kisgyerek suttogása a sötétben: nem félek, nincs az ágy alatt senki. Ha így haladtok 2018-ban elvesztitek az elveszíthetetlennek látszót is.
@Ballib cenzúrázók réme 18: "Öröm nézni ahogy Soros által megbízhatónak titulált, és listázott EU-s képviselők, akik előszerettel szívatták a magyarokat, hogyan szarnak be sorra, mert nem a Clinton nevű, hozzájuk hasonlatos Soros báb nyert."

Te gondolod, hogy a Tramphoz közeliek majd tisztakezű angyalok lesznek? Nagyon naív vagy még, de ha fidelsz, akkor fejlődhetsz. No nem leszel kormánybiztos, biztosan sajtómogul, meg tehetséges gázszerelő sem, elég lesz neked egy kis kommentelő állás is.

Azt meg miből gondolod, hogy az európai politikusok beszartak mert nem Clinton lett az elnök? He? Legfeljebb nem lesznek a két erőcentrum közti kapcsolatok olyan jók, mint remélték. Persze a piacon mozgók majd gatyába rázzák Trampikát is, mert a más pénztárcájának veszélyeztetése az usa-ban életveszélyes játszma.

Abban biztos lehetsz, hogy a republikánus többségű szenátus attól, hogy az elnök az ő emberük, nem esik hasra előtte, mint ahogy eddig sem esett hasra egy elnök előtt sem. Más szelek fúdogálnak az usa demokráciájában, mint az orbanizmusban. Kár összekeverni.
@látjátok feleim szümtükkel: "Azt meg miből gondolod, hogy az európai politikusok beszartak mert nem Clinton lett az elnök? He?"

Hát már attól is rettegni kezdtek, hogy magyarországon nyuugdíjba küldték a 80 éves bírókat. A kerítésépítéskor már olyan súlyos volt a rettegés, hogy mésról sem lehetett hallani.

A rettegés a legsiekresebb számuk, jóhogy amikor csak lehet előadják.
@$pi$:

Hallucinálsz?
Én nem hallottam semmi féle rettegést.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Az ormánypárt nem erősödött a népszavazástól"

Csak az a kérdés, hogy miért tagadod a tényeket ?
Tájékozatlanság, vagy szándékos hazudozás, mint az Amcsi szvazásnál a Clinton előnyét szajkózó Soros bérencek.

index.hu/belfold/2016/10/26/tarki_partok_tamogatottsaga/
Tárki: A Fidesz és az MSZP támogatottsága nőtt, a Jobbiké csökkent
@látjátok feleim szümtükkel:

Persze - persze..

Sejthető volt, hogy szavazás után mást kedztek szajkózni, mint utána.

Trump-ról is.

Ahogy szoktátok.
@látjátok feleim szümtükkel:
Na látod.
Ebből két dolog következik, vagy nem követed az EU-politikusok Magyarországról szóló nyilatkozatait, vagy te is úgy gondolod, hogy olyan felhajtást csinálnak, amit ők se komolyan gondolnak...
@látjátok feleim szümtükkel: "Én nem hallottam semmi féle rettegést. "

Akkor miért írtad, hogy mennyire be vannak sz@rva? :D
@Fabius: D

"felesleges erőlködés úgy csinálni, mintha Clintontól csodát várt volna bárki, és még feleslegesebb Trumpot ünnepelni nektek, akiknek közük nincs az egészhez."

Annyi fog történni,hogy "dongeci elmegy lejattolni,szelfizni 'tramplival valami középafrikai-ésvagyázsiai diktátor társaságában,szaros gumicsizmájában,tramp pedig megkérdezi a stábját,hogy holafaszomba van az a 'hungry(
Szalonna:

"Az, hogy egy Trumphoz hasonó dühöngő elmebeteg, egy vérbeli pojáca, egy sudribunkó tahó választást nyerhet bárhol a világon, most konrétan Amerikában, ugyanannak a kollektív butaságnak/tanulatlanságnak a győzelmét jelenti, amit Európában Orbán, Kaczynski, vagy éppen Milos Zeman személyében azonosíthatunk. Ugyanannak a – Boris Johnsonok és Nigel Farage-ok által képviselt – harsány, populista, demagóg áligazságokra épülő retorikának a diadalát, amely a Brexit-ig vezetett."
@$pi$:

B+, aki látott közelről a kerítést, nem ezt, hanem az elődjét, az nem vágyódik újabb kerítésre.
A kerítés egyébként sem megoldás, mert az ember nem úgy teremtődött, hogy eleve kijelölték neki a földdarabot kertéssel együtt, amin élnie kell. A természetes vándorlás ellen nem lehet kerítéssel védekezni. Ideig óráig megy, de hosszú távon nem megoldás. A magyar történelemben is előferdült nehányszor, hogy embrcsoportokat telepítettek be, ólmeg olyan is, hogy maguktól bevándoroltak és itt is maradtak, sőt gien megszaporodtak. De előferdült kitelepítés is, és az sem volt megoldás semmire, sőt. Mellesleg Tramp
felsége is migráncs, az persze senkinek nem szúrja a szemét, csak a más migrács. Ez a nagy demokráciátok? Pénzért adjátok?
Inkább azon munkálkodnátok, hogy tiszta magyar fajtátokat szaporítsátok, mert a sok gyerek nem rátok jellemző. Igaz, hogy a sok gyerekhez nem bérkommentelő munkahely, hanem egy jól fialó gázszerelői vállalkozás, esetleg egy bank elnökség, polgármesterség, valami jól fizető igazgatósági tagság kéne, az meg nektek ( másoknak sem ) jut. No ezért érdemes lenne harcolnotok, mert én ( meg szerintem a baloldaiak sem, meg a libsik sem ) nem harcolok/nak értetek.
@$pi$:

Nem én írtam, hogy be vannak szarva. Nem ismered az idézőjelet? Keress rá, a gugli jó barát.
@csentecsa:

Te tényleg mulattató figura vagy :-D

Sztán miután a szövegedből kiderül az elmúlt 8 évben nem sokat olvastál itt tartok egy kis fejtágítást:

1: Szerintem a szürke kardigán, Lengyel László és a Chartázás legalább 6 de inkább 8 éve kiment a divatból. Ha te mérvadónak tartod az a te bajod.

2: Én 2014 előtt sem ringattam magam semmiféle rózsaszín ködbe, akkor és azóta is leírtam sokszor és sokféleképpen, hogy ezzel az ellenzékkel lesz itt minden, de kormányváltás speciel nem.

3: Amerikától és "Brüsszeltől" eddig is csak annyi tellett, hogy időnként elrikkantották magukat: lassan a diktátorosodással. Oszt'jónapot. Se egy komolyan vehető szankció, se egy megtorlás, sehol egy ürgebőrbe varrt búvár egység ami megdönteni jött volna a Vezért. Helyette az arcára formált Alkotmánybírósággal és egyéb szolgasorba lökött intézményekkel együtt megkezdhette III. uralkodását. Ezzel a mindenki a Viktort bánccsa hülyeséggel csak titeket vezérelvűeket lehet kajáltatni, titeket mondjuk vég nélkül.

Mellesleg nem szorítok a Jobbik erősödéséért. Legfeljebb egy olyan technikai koalíciót tudok elképzelni, amilyet a napokban Puzsér leírt. De a feleket ismerve ennek esélye nulla.
@látjátok feleim szümtükkel: "B+, aki látott közelről a kerítést, nem ezt, hanem az elődjét, az nem vágyódik újabb kerítésre."

Nem mondtam, hogy vágyódni kell rá. Választani kell: kerítés vagy napi 10 000 afrikai bevándorló. Ha te az afrikaiakat választod, a te bajod, de úgy tűnik, hogy a lakosság kb. 98%-a a kerítést választaná.
@látjátok feleim szümtükkel: "A kerítés egyébként sem megoldás, mert az ember nem úgy teremtődött, hogy eleve kijelölték neki a földdarabot kertéssel együtt, amin élnie kell."

Ez meg a nirvána érvelési hiba. Régebben egy hétvégén bejöttek kábé tízezren illegálisan, most bejönnek páran. Nem tudsz jobb megoldást, marad a kerítés.
Felesleges találgatni, hogy külpolitikába mit tesz vagy nem tesz Tramp, mert az amerikai érdekeket nem ő csinálja, annak "gyára" van, és neki csak közvetítenie kell a világ felé ezt az érdeket. A érdekgyártók Trampot is nyereg alatt fogják tartani, illetve már ott is tartják.

Az az elképzelés, hogy az USA "nagyságát" helyre kell állítani, szép álom, de azt nekik is tudomásul kell venni, hogy ami sikerült és bevált 50-100 éve, meg akár 20 éve is, az ma nem fog menni, változni kell. Az idő kerekét Amerikában sem lehet vissza forgatni, és aki nem fogadja ezt el, az maga alatt vágja a fát. Az USA etnikai összetétele annyit változott, és fog változni, hogy előbb-utóbb a kisebbség többség lesz, ami ellen nem lehet harcolni, illetve lehet, de nincs értelme.
@$pi$:

Gondolod, ha akarnának nem tudnának a kerítés ellenére bejönni? Tömegesen? Esteleg lelőné őket ha meginduknának? No itten van a kutya elvermelve.
A globusz klimaváltozása elindítja majd a a népvándolást, és annak nem lesz akadály a kerítés. Csak a puska. Erre vágytok?
@Fabius: pedig ez lenne az egyetlen értelmes megoldás, simán ki lehet nyúvasztani a fideszt - csinálni egy alkotmányozó nemzetgyűlést, s utána új választást,
@Gábris szomszéd: "Az amerikai elnökválasztás napján annyira megugrott a kanadai bevándorlási hivatal honlapjának látogatottsága, hogy szinte teljesen elérhetetlenné vált."

www.origo.hu/techbazis/20161109-osszeomlott-kanada-bevandorlasi-hivatalanak-weboldala.html
@habakuk000:

Részemről mehetne a megfelelő garanciák mellett.
No, itt az első feladat és üzenet az új elnöknek.

Fogad velem valaki abban, hogy nem vonja ki?

www.hirado.hu/2016/11/09/uzentek-a-talibok-trump-vonja-ki-az-amerikai-csapatokat/
@Wikus Van De Merwe:
Nézd innen nézve a választás a nagytőke arrogáns képviselői - és a nagytőke valamivel szociálisan érzékenyebb arrogáns képviselői között történt. A most csodaváróknak meg bilibe ér majd a kezük, amikor felébrednek.
Ez a választás is Churchill igazát bizonyította: A legjobb érv a demokrácia ellen 5 perces beszélgetés egy átlagválasztóval.
Ronald Reagan színész volt, és hasonlóan fanyalogtak annak idején amikor megválasztották. Az amerikaikanak a fanyalgás ellenére 8 évig jó volt, ment az ország előre. Most Tramp is hasonló körülmények közt került az elnöki székbe, és nem állt meg ettől a Föld, a világ lépeget előre. A lépések mérete bizonytalan, de majd kialakul az is.
@látjátok feleim szümtükkel: :) kicsi a világ, átnézel a másikra?
@kekex: súlyos tévedésben vagy, honnan veszi bárki a bátorságot, hogy lehülyézze a többséget? :)

lehetett volna alkalmasabb jelöltet állítani:)
@habakuk000:
A populista politikusok diadalmas menetelése bizonyítja, hogy az átlagszavazó még hisz a mesékben. hogy a bonyolult világban vannak egyszerű, fájdalom- és mellékhatás mentes válaszok.
A reklámpszichológusok a reklámot fogyasztók értelmi színvonalát 12 évesre lövik be. És az a többség!
Nem hülyézem le azokat, akiket bugyutának tartok. A többség tényszerűen az.
@kekex: fordítva, az átlagszavazó pontosan nem hisz a mesékben, tele van a hócipője a politikai elitekkel, s belekapaszkodik mindenbe, ami nem a langyos vizet jelenti

ez egy óriási bizalmi válság, de ezt nekünk már réges-régen látni kellene, hiszen már tíz éven túl benne vagyunk

egyébként pedig már ne a farok csóválja a kutyát, egyenlőre még a politikus küzd a választóért, s nem a választó kampányol a politikusért, ugyan hadd szavazzak már rád, kedves emélező Hilary
@habakuk000: "az átlagszavazó pontosan nem hisz a mesékben,"

ez komoly? halálra röhögöm magam!

és jön egy trámpféle hantaboj, és megválasztják!

nagy mókamester te haver!:)
@taga20: akkor csak szórakozz, aztán még véletlenül se gondolkodj el a miérteken..

nálunk kétszer sikerült elszórakozni a választást, az angoloknál egyszer, amerikaiaknál is, de te csak szórakozz, s hülyézz mindenkit, aki nem a szád íze szerint szavaz, s várd gyurcsánymessiásjujjdeféltőlemapatásferit

nem értem, honnan veszi bárki a bátorságot, hogy a demokratikus választáson részt vett népet hülyézze a politikai elit helyett

meglehetős önbizalomra vall, ami alapját még nemigen bizonyítottad:)
@habakuk000: te kevered a szavak jelentését.
nem én szórakozom, hanem te, és azok a barmok, akik ezeket a brigantikat megválasztják.

444.hu/2016/11/09/orban-szerint-trump-gyozelmevel-a-vilag-visszatert-a-valosag-talajara
@csentecsa: ".Ezenkívül az új elnök Orbán bevándorlással kapcsoatos nézeteit is osztja."

Gondolom a saját feleségével kezdi az osztást.
@látjátok feleim szümtükkel:
aszon'ta a belépőjében, hogy 20-on valahány tábornok tanácsadója van ...gazdaságiakról nem volt szó...kesztyűbáb a nagytőke pracliján és a nagytőke ...jaa, asztismerjük

brühüyyy
kkk

fogad velem valaki, hogy semmilyen változás nem lesz?
ja a néger helyett a népes Drumpf család költözik be a fehér budira...hacsak nem marad otthon mint a schwarzenegger mert a kormányzói palota az ő házához képest kutyaól ....
@habakuk000:
süsüasárkány főggyén a bolha rángattya a kutyát a farkával együtt

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
mibe fogacc, hogy semmiféle változás nem lesz (ja egy valami bizonyos a zobamacare na az mexünik mert abból a nagytőkének nincs elég haszna)

az UNIVISION aszt a filmet mutattya amin egy repülőgéprakomány latinót láncraverve betuszkolnak egy gépbe aminek még felségjele sincs és csomagjuk persze semmi ingben glóriában és láncban...
@habakuk000:
Zsák a foltját. Hülye választókhoz hülye politikusok dukálnak (vagy viszont)
süti beállítások módosítása