Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Neytiri1: Ó, hát ez a piszkos anyagi! Gondoltam, hogy megnézem, mert nem tudom, hogy mennyit kell fizetni. B... (2024.04.23. 13:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.10.12. 08:42 Fabius

Korrupció koalíció

Kedves maradék Híveink!

Szörnyű tévedésbe estünk a minap. Azt hittük, hogy, közben meg dehogy. Orrunknál fogva lettünk vezetve. Józan eszünk elkószált. Eltévedtünk a szavazások sűrűjében, mint egyszeri fideszes a nyírségi pusztában helikopter leszállót keresve. Benéztük, mint Semjén Zsolt a feltámadást.

De megnyugtatok mindenkit, mi nem támogatjuk a titkosítós korrupciót!!!!

Éppen csak megszavaztuk. Huszonkilencből huszonnégyen. Mondjuk a Berti meg a Sanyi nem, mert gecikínos lett volna, ha a frakcióvezetés is megszavazza. Akarom mondani ők voltak eszüknél, a többiek nem. Amúgy meg a zaj lehetett a hibás, az a rohadt alapzaj amitől nem hallani mire mit kellene nyomkorászni. Magunktól meg honnan is tudnánk, ugye, hogy hol járunk a napi szavazósdiban és melyik korrupciótámogató javaslatot kell minekünk is elfogadni?

korrupcio.jpg

Bizonymondjuk ennek a TAO stadion titkosításnak nincsen ám semmi köze például a Leisztinger féle DVTK-hoz meg a miskolci stadionépítéshez. Teljesen légből kapott, hogy egyes partizánok megvétele után most a frakciófegyelmünket is felvásárolta a Fidesz. Vagy a Leisztinger. Ne gondoljátok, hogy ez így van, akkor se, ha pont így néz ki. Mi már megtettük a lépéseket, szóltunk, hogy oppardon, épp csak a parasztvakításon kívül nem megyünk vele semmire.

De arra pont jó!

Megkértünk a Káderjánost, hogy ne írja alá amit mi is megszavaztunk. Most nagyon ízlésesen úgy teszünk mintha nem tudnánk, ha Káder nem írja alá a sürgősséggel átnyomott újabb közpénzjellegvesztést lehetővé tevő törvényt, akkor úgy verik tarkón elvbarátai, hogy orrán fújja az agyvizet. Így legalább megpróbáljuk eljátszani, hogy ugyan mi is hibáztunk egy pindurit, de: Káder a hibás!!!

 

514 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr5611798027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én már régóta mondom, hogy ezek mind egykutya, egyik 19 a másik egy híjján 20, egymás nélkül nem tudnak létezni, kéz-kezet-mos, ma nekem, holnap neked és hasonló ősrégi magor bölcsességeket.
Végül nem kiderül, hogy igazam volt/van/lesz?
Fabius for president! Vagy a kétfarkúakat! Ha nem csinálnak semmit, akkor is csak jobb lehet az országnak.
OFF

444.hu/2016/10/12/pompeii-romjain-bohockodo-magyar-turistakon-haborog-az-olasz-sajto

Tudta?

Megjöttünk Európába. A migráncsok nem vehetik el a magyarok kultúráját.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.

ON
@Gábris szomszéd:
Nem hűtlen, hanem hanyag kezelés. A hűtlenséghez kell egy "gyertyatartó" is a pénzátadásnál.
@Gábris szomszéd: Szép felderítés volt, De kérdezem én, hogy az ötödik kerületi ingatlan mutyikkal miért csak az Együttes Johász Péter foglalkozik. Egyébként a hír 2005-ös. Nagyon gyorsan sikerült lereagálni a dolgot. Nem is értem, hogy a Jobbik miért ezzekl a régi hírrel foglalkozik, ami nagy valószínűséggel már el is évült, éa miért nem a jelenlegi kormány szaros ügyeivel? Talán nem akarnak konfliktusba kerülni a kézzel, amelyik enni ad nekik?
@Gábris szomszéd: "Több százmilliós hűtlen kezelés sem érdekli a nyomozó hatóságokat"

A szarabbik is ezért várja már nagyon, hogy végre kurmányra kerüljön, mert most a nyilasok csak a putinka zsoldján tengődnek. A milliárdos lopásokhoz nem férnek hozzá.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2016/10/rogant-nem-lepte-meg-a-nepszabadsag-leallitasa/

Zacskóstóni örül, hogy felszámolták a Népszabadságot. Hát igen, szarosmagyarországon azokat szokták eltaposni akik feltárják a korrupciót és nem azokat akik csinálják.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: van nekik narancsmaffia pénz is, nem kevés. Most éppen a bukott szavazás miatt állnak a szőnyeg szélén viktátornál, ezért nyomulnak a alaptákolmány megszavazására. Domborítaniuk kell, mert a hatalomra /csak a narancsmaffia segedelmével juthatnak/
@Oxica:

Nem árulja el a TEK, mennyiért parádézott Orbán előtt

A Terrorelhárítási Központ egy többnapos tréning zárásaként szállta meg a 2-es metrót egy héttel ezelőtt, a gyakorlatot a miniszterelnök, a főpolgármester és több külföldi prominens is megtekintett. Azt viszont a TEK sem árulta el, hogy mennyibe került az akció.

hvg.hu/itthon/20161012_tek_bevetesi_gyakorlat

---

ez is roppant okos lett, kár hogy későn:

Tölgyessy: "Zajos rendszerváltás" lehet az Orbán-rendszer következménye

A politikai elemző szerint Orbán Viktor miniszterelnök tartós berendezkedésre készül, ám ha a rendszer bármiért is meginog, gyorsan eljöhet a vége.

hvg.hu/itthon/20161012_tolgyessy_orban_rendszervaltas

---

hogyan kényszerítsük térdre a telekomos szolgáltatókat, a dilettáns tekikatonákról meg szó se essék, lásd mint fent...

Egymillió hazai feltöltőkártya juthatott illetéktelenekhez

A három nagy hazai mobilszolgáltatónál milliós nagyságrendű feltöltőkártya szerepel mindössze két tucat személy nevén - értesült nemzetbiztonsági forrásból a Magyar Idők. <<<<<<<<<<<

hvg.hu/itthon/20161012_feltoltokartyak_mobil
ami a feladatmegoldást illeti, a maszop frakció nem képes hozni egy közepes képességű holló vagy szürkepapagáj színvonalát.
@Myrath:

ja. vérfagyasztó, ahogy Tölgyessy végignéz Mordor fekete földjén, és megállapítja, hogy nincsen remény. az ő, meg az értelmiség személyes felelősségéről, arról, hogy a rendszer nem egyszerűen csak korrupt, hanem teljesen vállalhatatlan, sok esetben betű szerint törvénytelen, hogy elvileg mindenkinek kötelessége lenne legalább a morális lázadás, valahogy nem sikerül szót ejteni.

Orbán még 30 évig ülhet a nyakunkon, hacsak nem történik valami váratlan dolog, de egyébként leszarom - mondá az elemző.
Apropó, itt egy írás az érdekek erejéről, arról hogy sokkal inkább azok mozgatják a világot, mint bármi más.

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid071

(A legfelső sor a kép tetején, "Érdekek". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Lásd továbbá az Állam részt többek között a hatalommal való visszaélésről.
nálunk horti/szálasi, náluk sztálin/lenin, felkészül rákosi/kádár

Szolzsenyicin-bábut akasztottak a Gulag múzeumra, és ráírták: áruló

A múzeum igazgatója szerint az oktatás miatt történik ilyen. Egyre erősebb a Sztálin-kultusz Oroszországban.

444.hu/2016/10/12/szolzsenyicin-babut-akasztottak-a-gulag-muzeumra-es-rairtak-arulo
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és ez úgy, hogy dem.ellenzéki-szdsz-fidesz-független elemző köpönyeg cserélgetést is megélt a főszer
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

meg 4 év parlamentben melegedés, öccá' ezeré', hozzászólások száma: 0.
Na és? vastagbor.atlatszo.hu/2016/10/12/tevedes-hogy-most-titkolta-el-a-kormany-a-tao-penzek-utjat/
Nem akarom mentegetni ezt a bandát, de speciel ez a megszavazás nem fér bele a "megvették őket" narratyvába, hiszen aszerint mindig, amikor az nem árt a FIDESZ-nek, ellenzéket kellene játszaniuk. Ez egyszerű balfaszság, mégpedig vélhetően a frakció jelentős része nagyothalló, vagy a főnök nem kiabál elég hangosan. A vezérürüik ugyanis nemmel szavaztak, csak a gyalogkakukkok egy része nyomta az igen gombot. Az a megdöbbentő, hogy még senki nem rúgta az egész parlamentet zrityón, hogy arra se képesek, hogy a napirend ismeretében előre tisztázzák a néppel, hogy hogyan kell szavazni, muszáj ott bent bekiabálni. Ennél már az "ellenzék vagyok, minden kormánypárti előterjesztésre nemmel szavazok" verzió is jobb (megjegyzem, a NSz beszántása óta úgy gondolom, hogy jogos is).
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mint elemző akár le is szarhatja, szerintem sok igazság van benne függetlenül a szerző kilététől. Aggasztó mind az értelmiség mind az ellenzék csendes hiteltelensége. A fiatalok meg szintúgy szarnak bele egy két üdítő kivétellel. Forradalmat csinálni fárasztó, ezért inkább lepattan innen az akinek nem tetszik a rendszer oszt jónapot.
@Myrath:
Hogy kell forradalmat csinálni? Mármint olyan igazit, nem pártvezérelt, hanem valóban alulról jövő, a többségi társadalom elégedetlenségéből fakadót?
Mindezt úgy, hogy utána ne valami zavarosban halászó pártformáció fölözze le a hatalmi űrt? Mindezt a 3 millió agymosott szeme előtt, akik már a határra tűzparancsot álmodnak. Szerinted mennyire csinálnának abból lelkiismereti kérdést, hogy éles lőszerrel lőjenek a vezérük ellen lázadókra? Az nem lázadás lenne, hanem polgárháború, abban biztos vagyok.
És ezek csak a felszínes kérdések, a mélyebb, agyalósabb dolgokat órákig lehetne sorolni.
Naná, hogy elmegy, aki itthon nem boldogul.
Ezen nincs mit magyarázni. Csak a szimpatizánsaik előtt is elismerték, hogy nem ellenzéke az MSZP sem a Fidesznek.
hámlik a cukimáz a fidesz csicska pártról is:

Burkolt cigányozással indul a Jobbik nemzeti konzultációja

Hétfőn adták fel, szerdán meg is érkeztek a postaládákba a Jobbik „valódi” nemzeti konzultációs kérdőívei.

hvg.hu/itthon/20161012_jobbik_valodi_nemzeti_konzultacio_vona_gabor_kerdoiv
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez az a kártya, amit tizenkilencre még senki nem mert húzni.:D
Remélhetőleg az MSZP megásta már a sírját, és a következő választáson bele is dől, rántva magával a DK-t is.

Ezek ugyanis a baloldal árulói.
@The real Donky: A forradalmat idéző jelbe kellett volna tennem. Arra gondoltam, h a társadalom elégedetlen rétegeinek aktivizálása sem megy se az ellenzéknek, se a civileknek se az értelmiségnek. Iszonyat magas az ingerküszöb, az átlag morál a béka segge alatt. Vagyis úszkál a társadalom a lassan melegedő kondérban és észre sem veszi, h megfő.

Egyébként igazad van.
ugyan már nem ez az első "félreszavazás".
Az csak cirkusz a parasztnak, hogy ellenségeskedés van. Valójában MSZMP/KISZ van, narancsos, vörös, meg kék álcában. Magyarul lásd a nicknevem :)
Mint ismert, a FIDESZ/KDNP konglomerátum az adófizetői pénzt a TAO révén (teljesen egyedül) becsatornázta a sportegyesületekbe, ezután, hogy soha ki ne derüljön, kik és kinek fizetnek, (teljesen egyedül) kidolgozott egy még jobban titkosító törvényt, azt beterjesztette (teljesen egyedül), és megszavazta - versus az MSZP frakció egy része rossz gombot nyomott.

Ez a két tevékenység ugyan szerintem mintha nem lenne teljesen egyenértékű az ország sorsára való hatását illetően, de, elolvasva az itteni lelkes hozzászólókat, kezdek meginogni, mert ennyi légy nem tévedhet egyszerre.

Egyébként ismét kiderült, hogy a blognak speciális érzéke van a lényegre való rátapintásra, amelyért külön elismerésem és grat. Ezen véleményem fenntartása érdekében igyekszem kerülni azon megnyilvánulások olvasását, melyek a magyar nép szellemi kapacitását sommásan értékelik, nehogy előbb-utóbb egyetértsek velük.
Az új rendszer pedig sokszor más hatalmi és gazdasági szerkezetet hozott – fejtegeti Tölgyessy.

"Bajosan hihető, hogy a centrális erőteret a mai ellenzéki kínálatból győzheti le egyszer majd valaki. Félek, hogy Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor valójában része az Orbán-rendszer hatalmi felállásának, és a többiek is azok."

Az ellenzék bénasága jelentős részben csak látszat, a ténylegesen betöltött alárendelt szerep következményei, de ettől még mutatkozhatnak valóban bántóan alkalmatlannak. Az elemző szerint ráadásul a sokfelé osztott ellenzék inkább stabilizálja a rendszert.

Orbán tartós berendezkedésre készül

A politikai elemző azt mondja, a civilektől több félnivalója akad a rendszernek, mint az ellenzéki pártoktól, de a magyar társadalom nem vesz részt tartósan civil megmozdulásokban. Ráadásul ha a kormány enged valamit, részben csökken a közfigyelem, a mozgalom ellankad, az egyetlen célú megmozdulásból képtelen átlépni egy magasabb fázisba. A magasabb fázis ellen a miniszterelnök is alaposan dolgozik.

"Egy bizonyos, a miniszterelnök tartós berendezkedésre készül"

– mondja az elemző, aki szerint ma még jobbára Orbánnak dolgozik a világ mozgása. Rendszerének létezése akár hosszú évtizedekre is szólhat, ugyanakkor a rendszerváltás előtt ezzel a párttal szemben is egy rendíthetetlennek látszó hatalom állt.

"Utolsó száz évünkben 11 különböző rezsim váltogatta egymást. A mostaninak is alighanem zajos rendszerváltás lehet a következménye. A Fidesz eredményei jó eséllyel zsákutcában elért diadalok, a berendezkedés újra eltávolít a magyar polgárosodás évszázados reményétől. Ha a rendszer bármiért mégis meginog majd, meglepően gyorsan eljöhet a vége.

...:O))))))))))))))))))....ezeket egyre többen látják, tapasztalják az emberek közül.....azt, hogy Brüsszel engedi az EU-s milliárdok lenyúlását, azt, hogy az ellenzék együttműködik a fidesszel minden lenylásban, elősegítve saját részesedésüket és Orbán hatalmát is, és azt is, hogy a magyarországi alapítványok is részt vesznek az EU-s pénzek le-. elszívásában és fideszeseknek, liberálisoknak való átjátszásában.

DE ! EGYSZER TÉLLEG ELJÖN AZ IDŐ, AMIKOR ORBÁN EL LESZ SZÁMOLTATVA, VAJH....MIÉRT IS NEM TUDOTT A MAGYAR NÉP, TÁRSADALOM, MAGYARORSZÁG FELZÁRKÓZNI AZ UNIÓS MILLIÁRDOKBÓL !!! :o)
"Bajosan hihető, hogy a centrális erőteret a mai ellenzéki kínálatból győzheti le egyszer majd valaki. Félek, hogy Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor valójában része az Orbán-rendszer hatalmi felállásának, és a többiek is azok."

Ez az a mondat, amellyel rengeteget lehet segíteni Orbánnak, és rengeteget lehet ártani az ellenzéknek.

És hogy még hányan vannak ezek a Tölgyessy féle szerencsétlenek, abba bele se szeretnék gondolni. És hogy hányan vannak az erre felcsillanó szemű Naugyemindigmintamének", az meg már milliós nagyságrend. Sajnos.

öregmatróz (törölt) 2016.10.12. 17:43:43

@kvadrillio:

...vagy jőni fog ha jőni kell a nagyszerű halál.....:(((
@fidesz maszop dk egykutya: Volt tétje? Használt a FIDESZ-nek (azon kívül, hogy az MSzP presztizsét tovább erodálta)?
a loptokrácia ideális ellenzéke. kellőképpen tehetségtelen, buta, széküket féltő szerencsétlenek gyülekezete, amely egy mp-ig sem veszélyes a fideszre.
söprik az utcát...az utca tiszta,tiszta kosz.:D

Kicsit más, de lehet mégsem az, majd előbb-utóbb kilógik itt is a lóláb.

"Az LMP-s Schmuck Erzsébet úgy vélte, hogy a kormány a módosító javaslattal csupán a saját maga által létrehozott "csődtömeget söpörgeti ide-oda". A frakcióvezető olyan rendszert szorgalmazott, amelyben a szennyezőnek kellene a hulladékeltakarítás költségeit fizetnie."

inforadio.hu/belfold/2016/10/12/szemet_szurt_a_szemet_a_parlamentben/
@penna: maximum "ellenzéke" akik megfelelően viselkednek a kapott összegért :)
MÁRPEDIG AZ MSZP-t FEL KELL OSZLATNI ÉS SÓVAL BEHINTENI HÜLT HELYÉT !!!

ps: van - a fideszen kívül - ember akinek kellenek???
Benézek, látom, itt zsezseg a fidesztulkok hada, mondok, csak nem Index-cimlap? Pedig de! Azért meg vagyok nyugodva, semper idem :)
@Kuviklacz:

Hát, gondolom, ő, ha már annyira fáj neki, hogy azok (!) elárulták a baloldalt. Ja, nem, csak egy idióta faszkalap.
@Kuviklacz: tehát használt a fityesznek... ez éppen elég nekik!

mdf, miép, fkgp, ezek azok az alakulatok, amiket szépen fel-/leszalámizott a fityesz. az mszp trófeája is megvan, maradt a dzsobbik, de csak idő kérdése...
@nincs_itt:

És tudod, kit használ jelenleg szalámizásra? Téged, meg az itteni többi kollégát. Ha itt vagy, ha nem.
Az emeszpések egy mocskos banda már akiket a fidesz fizet, hogy megosszák az ellenzéket, elvíve pár százalék szavazatot.
@vakapad: így is van! mindig valaki máááás... én, nincs_itt a többiek, a rézafaxú bagoly!!

ez olyan igazi magyari vircsaft! éééén??? dehogy vagyok hibás bármiért! de az a "valaki más", na az...

nem lenne egyszerűbb beismerni, hogy bizony én is tehetek a dologról! de nem is ez a fontos! hanem a megoldás megtalálása! de azt is magatoknak kellene, nem várni "valaki másra"!

de OK, nincs_itt a fő hibás! mindenki megnyugodhat! megtaláltuk a bűnbakot! de a probléma él, mert az a "valaki", az Istennek sem akar előkerülni, hogy megoldja, amit nincs_itt elbaxott!!
@Gábris szomszéd: te idióta, akkor csak a második számú lehecc!
@DarthVader: Pedig a nickje jó (oh wait, nem ő ment át az oroszokhoz?)
@Gábris szomszéd: és hogy? nem vagyok én sztivönszigál!:)

egyébként, a csúticigánymaffia az egész országot túrja ki.
@Gábris szomszéd: A szabadkereskedelmi megállapodás nem alanyi jogon ördögi. A GMO-ról is kicsit árnyaltabb a véleményem. Az AmR-ről egyébként valószínűleg a cikk írója sem tud többet, mint, hogy látta már leírva.
A szigorúan gmo-ellenesek ne egyenek kenyérbúzánkból sütött kenyeret se, és be ne vegyenek mikrobiális antibiotikumokat. Inkább vigye el őket a szifilisz :-)
A jelen kormány honvédő ténykedéséről is meg van a magam véleménye. Mérsékelt pozitivizmussal.
@Gábris szomszéd: Viszont, szvsz ez a topik nem a gmo-ról szól :-)
Az alfát sem kedvelem.
@nincs_itt: "így is van! mindig valaki máááás."
szerencsére te nem!hiszen még választani se jársz!
na akkor itt a lehetőség!
írjad a megoldást!
úgyis unatkozol amig megjön a Mercid!
egyebként mért nem az új hazád megmentésével foglalkozol?
megszállva tart benneteket a szemét usa!
ha nem így lenne, akkor sokkal jobb autót tudnál venni!
így meg kínlódhatsz a szar C43 AMG-ben!
@Gábris szomszéd: már másodszor tolod ide!
ráadásul a nőnek a volt férje adta el bűnözőknek a ház felét!
a nő meg írt a betyárseregnek is, de azok le se szarták!nem is válaszoltak! a betyársereg email címe egyébként megalol: fajnemesites@gmail.com :)))))))
ezek kertészek szerintem!
@Rodeo36: mi ez a majomautó? felétek nem árulnak rendes verdát?:))
@Rodeo36:
nekem egy olyan BMW-m van, ami Mercinek képzeli magát!:)
@Rodeo36: szarrá röhögöm magam:))

azé az érdekes, hogy az amcsikat mindennek lehordod, ilyenkor meg velük példálódzol.

margiiiiiiiiiit:)
@Rodeo36: az év autója mindenhol komolytalan.
de ez a Soul!
rá kellett keresnem de bár ne tettem volna!
@Rodeo36: ezt a kifejezést tényleg használjuk errefelé egy bizonyos tipusta! nem nehez kitalálni melyikre!
Trabantom volt 2 is.600 kombi! ismerem az érzést 110-nél!:)
@Rodeo36:

Ja, csak a ceteket ismerem :-)
Viszont, mivel Magyarország, mint tudjuk a vasérc, a kőolaj és általában a primer nyersanyagok legjelentősebb piaci beszállítója, és innovációs ipara párját ritkítja (kéretik nem Jedlik Ányos korával előjönni), a cetek nélkül sincs teljesen kitett helyzetben.
Csak aztán majd tedd közzé, hogy mit szvsz, mert qrva jó lehet a szer.
@taga20: szerencsétlenek, mennyire utálhatjàk már ezt rengeteg oldtimert!
@GeoCracker: el kéne fogadni már végre, hogy akkora ország vagyunk, amekkora és az ilyen dolgokat a saját javunkra kellene forditanunk!
ez mondjuk kicsit erős ide de "Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére!"
@punkfrog: Igen. Ezért pártoltam azt a felsőoktatási (agrár vonalról) indult, és nagyon gyorsan kivégzett ötletet, hogy váljunk az oktatás Svájcává. Akkor 1989-et írtak.
Az ötlet azon alapult, hogy amennyiben mindenki idhozza a csemetét tanulni, az arab milliárdostól a német gyárosig, akkor az jó bevétel és politikai garancia is lehet. Erre akkor is volt példa. Nagyon sok volt az itt tanuló agrármérnök, kertészmérnök külföldről (innen volt az ötlet). Gyakorlatilag napok alatt lőtték ki az ötletet. Annyira, hogy mára már talán igaz sem volt.
Holott a felsőoktatásunk akkor jó volt. Sokkal jobb fajlagosan a környező országokénál (incl. K-Ausztria is). A reáltudományokban nagyon vertük a környéket a mezőgazdaság és orvostudomány, illetve az akkor feljövő informatika-elmélet terén.
Mára ez az előny elveszettm és egy tetszőleges sufni-suli is veri az egyetemi rendszert. Ma a felsőoktatás leszakadása több évtizedes. A fejlesztő pedagógia (incl. tehetséggondozás) alsó hangon egy generációs hátrányban van. A középiskolai képzést mostanság sikerült végképp berugdalni a bányászbéka alá.
S félre ne értsd. Nem vitatom, hogy más sem jobb. Csak egykori kutató kertészmérnökként, és informatikai mérnöktanárként ezt ismerem jobban.
@Rodeo36: hirtelen aszt olvastam, hogy 59-es a barátnőd, és minden eredeti benne:))
@kisa: Tökéletesen igazad van.
Egyetértek.
@Rodeo36: SZerintem arra reagűltam. Nem tudom mennyire nagyszerű. De a jelen állapotban sokkal jobbat sem tudnék.
Ja, és igen. Nemzedékek óta van elcseszve sok minden.
@GeoCracker: Hülye vagy? gondolkodni képes embereket képezni? azok gondolkodnak! nem veszik be a faszságokat meg a propagandát! még a végén nem lehet ennyit lopni. Akkor jó az alattvaló, ha buta mint a sár.
Még hogy oktatás, hová vezetne ez? (szövegértés érettségin, hát azt hittem hogy kisegítő 8. osztályról van szó, de nem, érettségi)
Na ezekből lesznek a jó kis modern rabszolgák.
@anyadmajma: Ezért zavart Pukli tanárokat falnak vivő akciója
@Rodeo36: itt nálunk a fejlett Magyarországon, lehet matrica is a rendszám, sokkal kisebb méretben mint a hagyományos.(amig orbán meg nen tudja!)
@GeoCracker: ne is említsd!
Pukli orbán szintű károkat okozott az oktatásért kiállók megvezetésével!
ahogy írod! a falnak vezette őket és visszaált orbán mögé!
@punkfrog: basszus! nem tudtam linkelni a "grammar nazi" macska képét mert:
"Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!"
WTF?!
@Rodeo36: A szabad kereskedelmi izéket a legritkább esetben kötik meg nem-diktátum módjára.
'89-ben ifjú voltam, bohó, és azt hittem van értelme itt bármit kezdeni.
Aztán végigélveztem belülről a mg. szétbarmolását, és azóta ha nekem valaki Antall-ra hivatkozik, mint példakép, az -200 -tól indul a 0-10 -es értékskálán.
@Rodeo36: nem nyerünk semmit, pedig nyerhetnénk!
pont azért mert itt már nincs mit tönkretenni!
bele kéne állni és a legnagyobb hasznot kihozni belőle!
@Myrath:
Teljesen egyetértek.
Ez az egyetlen mondat elegendő a mostani helyzet jellemzésére: " Iszonyat magas az ingerküszöb, az átlag morál a béka segge alatt."
444.hu/2016/10/13/volt-quaestor-vezer-juthat-kedvezmenyesen-belvarosi-ingatlanokhoz

Szocialista brókerbotrány mi elvtársak?

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
valasz.hu/itthon/gyurcsany-ferenc-kulfoldi-diplomatakat-probalt-megetetni-120836
Nem aranyapám, nem az a hír, hogy "próbált megetetni" hanem az, hogy meghívta a nagyköveteket - és azok el is mentek oda. Normális újságíró felsorolta volna, hogy kik maradtak távol (mint a magyar nép többsége a népszavazásról)
444.hu/2016/10/13/nem-aruljak-el-mennyibe-kerul-az-eredmenytelen-nepszavazast-sikerkent-beallito-kormanyzati-kampany

Tudta?

A bukott népszavazás után is lopják a pénzt.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
de ismerős leosztás :)

Zsirinovszkij szerint ha az amerikaiak nem választják meg Trumpot, akkor atomháború lesz

Putyin kitüntetett szélsőjobbos álellenzékije szerint ha Clinton nyer az USA-ban, akkor "ez egy rövid film lesz. Hirosimák és Nagaszakik lesznek mindenfelé."

444.hu/2016/10/12/zsirinovszkij-szerint-ha-az-amerikaiak-nem-valasztjak-meg-trumpot-akkor-atomhaboru-lesz
@Oxica:

Tuttam.D

Mert most már az megy a tv-ben nagyplakáton, hogy mi már megmutattuk, most Brüssze lesen a sor, hogy lessen. De minta a reklám mögül egy ökölbe szorított kar látszana, ami könyébből billeg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

És mija fenéért lenne atomháború? Ha traplika lesz a győztes, akkor nem lesz? Pedig ő is ugyan azt a gombot nyerné, mint amit a Clinton, már ha ő nyer.
@kekex:

Biztosan nem volt olyan szép szőnyegük, mint ami itthon van a Szijjártó irodájában, és csúnyábbra meg nem akarták állítani.
propeller.hu/itthon/3246446-beelozte-kozos-ellenzeki-tuntetest-egyutt
"Mint ismeretes, a párt küldöttgyűlése szeptemberben arról döntött: az "Együtt" külön indul 2018-ban, nem fog össze az ellenzéki pártokkal."
Akkor nem kellene nevet változtatni? Mert innentől elég snassz az "Együtt" névhasználat.
@kekex:

Jogos a bőgés, mert mitől együtt, ha külön? Így még ha ők teccenek a legjobban, akkor sem rájuk szavazunk, mert nem kicsit rontják az ellenzéki esélyeket. Lehet, hogy ők a fidesszel "együtt"?
Hogy a maszop (nemgyütt, déká, jobbklikk, liberálisok - többes szám mára sajna nem igaz! Igaz Gabócácska? lehetett volna más - ők még vannak, a kérdésem nem fontos) a fityisz kihelyezett tagozata? Jól láthatóan az.

Mindeközben a demokrácia (egyébként általam is támogatott) legfőbb terjesztőjének (az amikra gondoltam) hazai nagykövetének a sajtószabadság (hiánya) a legfőbb problémája? :-( Úgy egyébként igaza van, mert ez is probléma, de a többpártállami "demokrácia" (volt ilyen az átkosban az NDK-ban, lengyeleknél, ...) ennél kissé nagyobb probléma. Nem ezen kellene változtatni? Nem akarom én "csicskáztatni" az amerikai külügyet, de el kéne találni a hangsúlyokat, a nagyságrendeket és a fontos dolgokat!

Már persze szigorúan csak akkor, ha a cél a demokráciaexport. Ha nem ez a cél, akkor érteni vélem. :-(

hvg.hu/itthon/20161013_amerikai_nagykovetseg_sajtoszabadsag
@látjátok feleim szümtükkel:

"Így még ha ők teccenek a legjobban, akkor sem rájuk szavazunk, mert nem kicsit rontják az ellenzéki esélyeket."

Ha belegondolok, hogy a legutóbbi választás ellenzéki töketlensége sok szavazót tántorított el az urnáktól, a döntésüket helyesnek látom.
Vannak helyzetek, amikor egyedül indulni vállalhatóbb, mint egy kényszerkoalíció tagjaként.
Még akkor is, ha nem ugorják meg a parlamenti küszöböt.
@Eszter jött:

Persze ez kézenfekvő válasz. De a nép nem a kézenfekvőt hanem a kézzelfoghatót akarja illetve szereti látni. Aki politizál akkor az hatalmat is akar( ha nem, akkor hüje ), a hatalmat pedig nem könnyű megszerezni. Ha nem azért ment oda, hogy a számára elfogadhatatlant megváltoztassa, akkor jobb, ha hazasomfordál, és nem csapja be a választókat. Ellenzékből ugyan is nem lehet reformokat elkövetni.
Megjött a jobbik(?) kérdőíve, ami nem is lenne rossz, de benyalt a fidesznek, mert az első kérdésük, hogy az "elmúlt tíz évben".Pont.
Itt meg is szünt minden bizodalmam velük szemben az összes többi jó kérdés ellenére. Értem én, hogy nekik az elmúlt tz év is elleség-ellenfél? Nekem az már a régmúlt, azóta kétszer kétharmadban ők is benne vannak, és nem tíz évvel ezelőtt vagyunk, hanem az elmúlt rögtönhét évben. Aki nem bír elszakadni a múlttól, az hogy akar jövőt építeni, hiszen nem látja merre van az előre?
@látjátok feleim szümtükkel: pont mint anno a kívülről támogató miép, nincs új a nap alatt.
@Rodeo36: minden diktátor megalomán volt/van, tereket és kőrengeteget akartak/akarnak minden hová, meg kell nekik törni minden szabadságot jelképező dolgot.

Különösen a szabad természetet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Rodeo36:

"a múltat végképp eltörölni":(

Gonoszság,cinizmus és dilettantizmus ömlik minden dolgukból!
Éltesse sokáig isten az istent a "tamburin man"-t,Nobel díja alkalmából:))

www.youtube.com/watch?v=e7qQ6_RV4VQ
@Gábris szomszéd:

Meg kell álltíni ezt a tébolyult tavágó bandát!!

...
'hábazmeg levegőt sem kapok:(

www.facebook.com/photo.php?fbid=1316581461687496&set=pcb.1316581738354135&type=3&theater
@gazoló: azé vannak még olyan népek, akik szeretik a fákat, jobban mint a focit:)

www.napiszar.hu/showPost/Erdomentok
@taga20: DDD

Kalap emel!

Azonban azt megjegyezném,hogy a környező dombok tarra vannak vágva eladva az Ikeának:(
@Gábris szomszéd: ez valami vicc?
a fidesz2 is nemzeti konzultációt tart?
ráadásul a kérdések!
megtaláltak a legégetőbb problémákat!
és ezek kormányozni akarnak!
szánalmas!
@rdos:

- Te, főnök!
- Mi van, Árpikám? Új ötlet? Na, mondjad!
- Az a helyzet, főnök, hogy bajban vagyunk. Illetve leszünk, ha nem csinálunk valamit.
- Bajban? Ugyan! Én másképp érzékelem.
- Mert neked nem mond … neked nincs elég időd az ilyesmire. Válogatott meccsek sorozata, Videoton bajnokik, ott van még a Puskás Akadémia is ... mindig csodállak, hogy bírhat ennyit valaki! Tehát neked, mint már említettem, nincs elég időd …
- Azért tartalak benneteket, hehehe. Nemigaz?
- Igaz. Naszóval az a baj, hogy ha a választópolgár áttekinti az átkos emútnyócévet, meg megtapasztalja a mostani emúthatot, akkor rájön, hogy nem a mi kormányzásunk a jobb.
- De hát a karaktergyil …
- Az kezd lecsöngeni, egyedül a Gyurcsány undor tartja még magát úgy-ahogy, de úgy látom, hogy kezd kevés lenni. Lassan kiderül, hogy az emútosok fényévekkel voltak jobbak nálunk minden vonalon. Például gazdaságilag, ha nem nyúljuk le a 3000 milliárdos nyugdíjvagyont, amit az elődök gyűjtögettek, nem szabadulunk meg ezzel egyúttal egy 400 milliárdos évenkénti befizetéstől, nem dőlne az EU pénz, és nem küldenének haza a külföldön dolgozók évi 1000 milliárdot, már rég éhen haltunk volna.
- De az adósságállomány csökken …
- Ja. Az adósságállomány. Még szerencse, hogy mindenki a bruttót nézi, mert ha a nettót nézné, láthatná, hogy az pontosan ugyanúgy emelkedik a mi emútunkban, mint az átkos emútban. Az MNB devizatartaléknak is annyi, amit még az IMF a Gyur …
- Ki ne mondd még egyszer! Arról beszélj, mit találtatok ki!
- Kapaszkodj meg, főnök, mondom: a demokratikus ellenzék a NER része! Mit szólsz?
- Tejóisten! Márhogy a gyurcsánymolnárgyula az én saját, különbejáratú, jól kidolgozott rendszerem része! Ilyen egy hülyeséget! Ezt azonnal felejtsétek el!
- Nyugi, főnök, nyugi! A politikából élnek, nem? Kapnak fizetést a képviselősködésért nem? Ezzel a közvéleményben azonnal haszonlesőkké lehet őket tenni, hogy csak a zsíros állásért politizálnak, és nem ellenünk. Ha pedig a NER részei, akkor egy skatulyában vannak velünk, következésképpen velük nem érdemes minket leváltani. Ezzel a nem hívők 40 %-os tömege el lesz tőlük riasztva, és majd továbbra sem szavaznak, vagy ha mégis, akkor a kétfarkúakra, vagy a háromlábúakra, vagy mittom én, de semmiképp sem a ránk ténylegesen potenciális veszélyt jelentő ellenzéki tömbre.
- Hm. Mondasz valamit. De ki terjeszti el?
- Arra megvannak a jól bejáratott emberek, secperc se telik el, és már a közvélekedés kirobbanthatatlan része lesz. Csak egytől félek.
- Mi az?
- Ez egy annyira átlátszó ostobaság, hogy rengetegen fognak rövid időn belül rájönni a trükkre ... most miért röhögsz, főnök?
- Nem te mondtad, hogy bármit megetetsz velük, közben észre se veszik, hogy nem ők találták ki?
- Hát … de. Tényleg én.
- Akkor meg mire vársz? Indulás!
@punkfrog: öcsi, te ne irigykedj! az usa megszállással tisztában van minden német.

kedvelik is erősen a derék jenki harcosokat!

nem az én dolgom megmenteni mo.-ot. mert nem járok szavazni, választásod nincs, mint a poszt is mutatja...

az te/ti dolgotok lenne! de megint keresel valaki mááást...
@Gábris szomszéd:

Ezt ne punkfrognak írd, hanem Fabiusnak. Ő majd kanyarít belőle valami lelkeset, hogy mennyire hülyék ezek.
Punkfrognak nincs rutinja az ilyesmiben.
@Gábris szomszéd: nem azon a szinten kell matatni egy kormánynak a rendbetételükhöz, mint amiről a kérdések szólnak.
ugyan azt a közvetlen kézivezérlést próbàlják erőltetni, mint orbánék!
@Rodeo36: azé csak gonoszkodni próbálsz, csak emlékeztetlek a sok-sok megkövezett prófétára...

maradnak a zéééék. ellen? kilóra megvéve. cif
@vakapad: elég gyöngécske, mert @Fabius szerint is őfelsége ellenzéke...
meg aztán, lássuk be az osztódáson és a marakodáson kívül, semmit, zérus, nulla nem tettek le az asztalra ogv eltávolításának érdekében!

ja, mind a négyen! mondom 4-en nem lesznek ott parlamentben. csak akkor, ha éppen nagyon muszály, mert különben ugrik az apanázs...

nem gondolom, hogy te ennyire...
@taga20: mongyuk a fát zöld mezőben értem... de azok a fehér vonalak minek olyan aszimmetrikusan a fa környékére??
@nincs_itt: "ja, mind a négyen! mondom 4-en nem lesznek ott parlamentben. csak akkor, ha éppen nagyon muszály, mert különben ugrik az apanázs... "

ez megint netto baromság. arányosan kapják a fizut, és akkor mennek be, amikor 2/3-os törvénymódosítást akar a geci.
@nincs_itt: van választási lehetőség!
szabad választások nincsenek már 2014-óta!
@Gábris szomszéd: arányosan. ha egy napot se mennek be, akkor annak arányában.

gondolom a jobbikosok tovább asszisztálnak a geciéknek?
@gazoló: :)))

nem is tuttam, hogy a száj is nemiszerv!:))

www.napiszar.hu/showPost/Ket_strici_keresztrejtvenyt_fejt_
áááááá

Nem értem miért nem Maccabi Tel aviv
• Reply•Share ›
Avatar
illaberek Aubrey Wilmslow • 2 órája
a vizilabda csapatot küldték el a portugálok
• Reply•Share ›
Avatar
Seifer Almasy Aubrey Wilmslow • 2 órája
szerintem a Lakatos Kvarezsma, Balogh Szerzsókonszenszaó, Karvajjó Richárd támadósor mindenkit meggyőz, hogy ez a nagy Sporting.
• Reply•Share ›
Avatar
Colorado Kid Aubrey Wilmslow • 2 órája
Így szemre egy rakás gyanús képű migráncs.
• Reply•Share ›
Avatar
Kamerád Aubrey Wilmslow • 2 órája
Ez csak Sportrugdalózó.
3 • Reply•Share ›
Avatar
chester gillette • 2 órája
Politikailag fölényesen vezetünk.
3 • Reply•Share ›
Avatar
levesesvagyok chester gillette • 2 órája
labdabirtoklás 98%
3 • Reply•Share ›
Avatar
Hatty. ÚMágia levesesvagyok • 2 órája
Nem gólra játszák?
• Reply•Share ›
Avatar
chester gillette Hatty. ÚMágia • 2 órája
Ha mi vezetünk, akkor de. Ha nem mi, akkor kénytelen a kormány beavatkozni.
• Reply•Share ›
Avatar
Aubrey Wilmslow Hatty. ÚMágia • 2 órája
Érvényes gólra...
• Reply•Share ›
Avatar
Sára Nagy Hatty. ÚMágia • 2 órája
Mostantól nem ...
• Reply•Share ›
Avatar
Sára Nagy • 2 órája
0:1 a portugál tartalékcsapatnak ...
• Reply•Share ›
Avatar
Pázsit Mókus • 2 órája
a magyar emberek 99,99998%-a viszont nem fütyülte ki.
és csak ez a fontos.
16 • Reply•Share ›
Avatar
Case • 2 órája
Olyan, mint egy teremfoci-pálya.
1 • Reply•Share ›
Avatar
Seifer Almasy • 2 órája
ekkorát kockáztatott a Párt, hogy kontrollálatlan környezetbe engedték a kedves beteget? hát nem találtak pár száz Székely Ondot? (sose találnátok ki, mit javasolt az autocorrect)
ezért valaki felelni fog!
13 • Reply•Share ›
Avatar
Gazdasági döntés volt Seifer Almasy • egy órája
"székelj ondót"
4 • Reply•Share ›
Avatar
Seifer Almasy Gazdasági döntés volt • egy órája
na, ez egy tök menő jókívánság. használni fogom. :)
• Reply•Share ›
Avatar
Gazdasági döntés volt Seifer Almasy • 8 perce
az autocorrect ajánlásával :)
• Reply•Share ›
Avatar
aradebil Seifer Almasy • 2 órája
mekkorát? semekkorát. Szerinted hány ember fog erről hallani? Aki látja, az is különböző nem kormánypénzből működtetett médiumokban, az egyébként se Fidesz szavazó. 0 kockázat
• Reply•Share ›
Avatar
Sára Nagy • 2 órája
Melegít okt 23-ra
4 • Reply•Share ›
Avatar
Kobak Sára Nagy • egy órája
Ott taps lesz. Mobilkerítés mögött, lengyel importnézőkkel megy majd a tapsvihar.
• Reply•Share ›
Avatar
Ciro Di Marzio, a halhatatlan Sára Nagy • 2 órája
hála a jó égnek külföldön leszek...
• Reply•Share ›
Avatar
⑱ dilike, a kétfarkú cicuska ဤ Ciro Di Marzio, a halhatatlan • 2 órája
ő is :)
1 • Reply•Share ›
Avatar
Hatty. ÚMágia ⑱ dilike, a kétfarkú cicuska ဤ • 2 órája
Juj, ilyet csinálni a néppel!
• Reply•Share ›
Avatar
Hatty. ÚMágia Sára Nagy • 2 órája
Csak nincs képe kimenni!
• Reply•Share ›
Avatar
Sára Nagy Hatty. ÚMágia • 2 órája
Remélem de ...
1 • Reply•Share ›
Avatar
cinnamonroll Sára Nagy • 2 órája
Vagy ismét elutazik valahová :/

Volt már rá példa és most nincs kampányév.
• Reply•Share ›
Avatar
Csumpitáz Béla cinnamonroll • 2 órája
pedig most 60 éves évfordulója van a forradalomnak és 10 éves évfordulója a puccskisérletnek
1 • Reply•Share ›
Avatar
Hatty. ÚMágia cinnamonroll • 2 órája
Grazban van foglalás
1 • Reply•Share ›
Avatar
bamaco Hatty. ÚMágia • egy órája
ott nem foglalás van, receptírás!
• Reply•Share ›
Avatar
altimus • 2 órája
hogyajoistenbe nem tudtak orbannak kulon egy megnyitot rendezni egy
nappal korabban, amire csak fideszkisnyugdijas anyokakat hivnak meg,
akik otthon a nagyvezir fotojat nezegetik egesz nap?

szabotazs szaga van ennek tompika, akarhogy is nezem!
6 • Reply•Share ›
Avatar
Colorado Kid • 2 órája
Vezet a Sporting ifi II.
• Reply•Share ›

Avatar
levesesvagyok Colorado Kid • 2 órája
nyugi,,,döntetlen van lebeszélve.
• Reply•Share ›
Avatar
periferia levesesvagyok • 2 órája
Ja, de az A csapattal...ez az Ifi B. Nekik is szóltak?
2 • Reply•Share ›
Avatar
levesesvagyok periferia • 2 órája
igen szóltak. de ezek a megbeszélt eredmény ellenére is képtelenek kapuba lőni a lasztit. :)
• Reply•Share ›
Avatar
Pesti Gúnár • 2 órája
Ba+, ezek már a stadionnak se tudnak örülni :((((
• Reply•Share ›
Vastag a bőr.

"Magyarország büszke lehet arra, hogy egyedül itt kérdezték meg az embereket a bevándorlás kérdésében – mondta a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor hozzátette: ez azt jelenti, hogy magas a demokrácia mértéke hazánkban....
A miniszterelnök szerint megállapodást kell kötni a versenyképességről a gazdasági szereplőkkel.... a kormány önmagában nem képes jó gazdaságpolitikát csinálni és javítani a versenyképességet, ehhez meg kell egyezni a magángazdaság szereplőivel."

www.hirado.hu/2016/10/14/itt-hallgathatja-meg-a-reggeli-orban-interjut/

Ennek a megegyezésnek mennyi az alkotmányossági díja? A magánnyugdíj 3000 milliárdjáról miért nem kérdezte meg a népet, ha már olyan magas a demokrácia foka nálunk?
@Eszter jött:
Viszont elvesz Orbán ellenzékétől néhány szavazatot vagy/és mandátumot. Azaz Orbánnak használ. Akkor kivel is van "együtt"??
Azt mondja a Lázár, hogy a kormány nem foglalkozik a jegybank dolgaival? Akkor kinek a felelőssége, ha a jegybank elszabadult helikofferként osztogatja a köszpénzt sógornak, komának jó barátnak meg a mégjobb barátnőnek?

Matolcsy a hatalom a hatalomban? Minek van egyáltalán felügyelő bizottsága ennek a banknak. Tényi nertárs ez nem hanyag feladatvégzés egy kis hűtelenségbe fordulva?
Mert ugye a felügyelő bizottság nem független, miután a kormány nevezi ki a tagjait azért, hogy se ma, se holnap ne toljon senki taligával pénzt kifelé. Csak befelé az alapítványokba, onnan meg kifelé, tényéleg ki felé?
@gazoló:
Elírás van benne. Nem a fűrésszel, hanem a fidesszel ment tovább a favágó.
@gazoló:
Messze a legjobb közülük:
"Pázsit Mókus • 2 órája
a magyar emberek 99,99998%-a viszont nem fütyülte ki.
és csak ez a fontos"
Magas mértékű demokráciánban "Fidesz: nem lesz népszavazás az állami vezetők béréről, mert túl drága lenne" Hehehe.

"A Fidesz nevében Vas Imre azt mondta: többek közt azért sem támogatják a népszavazás kiírását, mert a négymilliárdos költséggel drágább volna a referendum annál, mint ami a kétmillió forint fölött keresők bére - ezután persze nem sokat kellett várni, hogy az ellenzékiek felemlegessék a kvótanépszavazás ennél is nagyobb kampánykiadásait."

www.vg.hu/kozelet/politika/fidesz-nem-lesz-nepszavazas-az-allami-vezetok-bererol-mert-tul-draga-lenne-476577
@kekex:

Kérlek, definiáld mit jelent az "Orbán ellenzéke" kifejezés.
Jelenleg az ellenzéki politikusok többségének egyetlen célja van, beülni a parlamentbe. Tevékenységük csupán Orbán/fidesz avagy egymás szidására korlátozódik.
Csak néhányan végeznek két választási kampány között tényleges munkát, mint pl. Juhász Péter és Hadházy Ákos.
@Eszter jött:

Azért mert te nem látod, még "végeznek munkát". Ja, hogy a médiában nem jelenik meg, vagy - pl a DK esetében - ha igen, akkor is inkább dehonesztáló módon az összes (!) ellenzéki médiában, ami kb az Index, 444,Népszabó - igen, a Népszabó - arról már nemigen tehetnek. Az MSZP-ről nem tudok nyilatkozni, hogy miért nem látszik, ugyanezek miatt vagy mert nincsenek.

Megkérdeztem pár embert, mit tudnak a jelen közösségben is sokakat foglalkoztató ügyekről (Ráhelke útja, Matolcsy kurvája, Mészáros Lőrinc MÁV-vízellátó üzlete, a letelepedési kötvényekkel idejött kb tízezer migrács, akinek mi fizetjük a letelepedését, stb, stb.
Még azok is, akik rendszeresen fent vannak az interneten, ezekről a dolgokról nem is hallottak!!!
Úgyhogy Viktor király uralkodni fog itt hetediziglen.
@DarthVader:

Amíg az ellenzéki politikusok nem veszik komolyan saját szerepüket, addig mindez így is marad.
Én például azt nem értem, miért nem lehet egy-egy ügy mellé felsorakozni pártállás nélkül?
A fidesz annyi muníciót ad nap mint nap a kezükbe. Mégsem élnek vele.
Most olvasom, eladták a Népszavát is. Érdekesen alakul a médiapiac.
A Legfőbb Ügyészség (volt) sofőrjének is sikerült az utolsó pillanatban csaknem 200 millió! forintot kimentenie a Quaestorból. Hétköznapi estet, na...

index.hu/gazdasag/2016/10/14/sokan_mentettek_a_penzuket_a_quaestorbol_a_bedoles_elott/
@DarthVader:

Nincs értelme. Lásd például:

mszp.hu/

Ez két nap terméke. Viszont mikor fog elmenni Eszter bármelyik sajtótájékoztatóra, elolvasni bármelyik sajtóközleményt, ellátogatni bármikor az MSZP honlapjára?

Sohasem. És akkor ennyi, mert máshonnan ugyan semmilyen hírt nem kap ezekről. Legalábbis az általa olvasott vagy nézett médiumokban.
@Eszter jött: Ez így ebben a formában nem teljesen igaz.

pl.: mindenkiszamit.hu/

A PM elég kimerítő vázlata. A marketing persze rossz és kevés, de ez nem feltétlenül rajtuk múlik. (média)
@DarthVader:
és most eladják a Népszavát is (a Vasárnapi hírekkel együtt) Ha mán lúd, legyen kövér, egy füst alatt letudják a "hisztit"
vs.hu/kozelet/osszes/eladtak-a-nepszavat-1014?
És igen, még visazonylag értelmes emberek is rémisztően tudtatlanok, vagy elintézik azzal, hogy az ellenzék csak hisztizik, merthogy minden jól megy, és nincs mibe belekötni.Csakhogy már kormányszinten is dereng, hogy vészesen csúszunk a versenyképességben, és már azok a fránya akadémikusok is írogatnak:
mandiner.hu/cikk/20161014_akademikusok_aggasztoak_az_antidemokratikus_folyamatok
@vakapad:

Szerintem meglepődnél azon, hányféle oldalt olvasok naponta. Mennyi hírt böngészek át, vele együtt a kommenteket is. Időnként azokban több infót találok, mint az eredeti cím alatt.
Engem nem a sajtóközlemények és tájékoztatók érdekelnek, hanem a rendszeres napi munkájuk.
Pl. az, hogyan szavazhatta meg a legnagyobb ellenzéki párt teljes frakciója "tévedésből" a TAO pénzek titkosítását?
@Eszter jött:
Definiáltan ellenzék, amelyik az időközi választásokon el tudott indulni és kormányszéllel szemben is leépítette a 2/3-ot. Nem egyéni balett szólókkal, mint az említettek, hanem testületileg, ami el is várható egy ellenzéki párttól. És mint tudjuk: nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni.
Az információktól szisztematikusan elzárt nép meg csak akkor fog észbe kapni, amikor a németeknek is elkezd rosszul menni, és az export 80-át kitevő export drasztikusan visszaesik. Mert eddig a "haldokló nyugat" tart minket lélegeztetőgépen. Az ellopott manyup, az azóta megspórolt 2000 mrd-os manyup támogatás, a GDP 5 %-át elérő EU-s pénzek ellenére produkált "növekedés" majd
akkor veri ki a hülyék szemét is.
Addig marad, hogy az egonka a Csattban nem kérdez vissza a Matolcsyt fényező szövegre, hogy a környező országokban mindenhol Matolcsybbak vannak? Merthogy velük mozgunk, de még tőlük is egyre leszakadva.
@Eszter jött:

Ja. Neked jó, mert nyilván mindig minden matekdolgozatod ötös lett, és sohasem felejtettél semmit otthon.

Na, ezért írtam, hogy a dem. ellenzék szempontjából reménytelen eset vagy, de nem kell megijedni, vagytok annyian , hogy ez a hülye ellenzék sosem tudja a derék Orbánt leváltani, aki egy nap csak 11-szer szavazott együtt az MSZP-vel.
@elmeherceg:
Normális ország normális NAV-ja most kezdene egy vagyonosodási vizsgálatot a sofőrnél. Merthogy kinek tette be a 200 millát? Vagy miből tellett? És mondjuk rögtön ajánlana is egy vádalkut....
és különben is: a legjobb fogyókúra a börtön, Tarsoly is hogy lefogyott bent. És hány pocakosunk van, akikre még ráférne?!
@kekex:

Két év múlva lesznek a választások. Jelenleg egyedül az Együtt-ben gondolkodnak arról, milyen stratégiát fognak megvalósítani.
Nem látok hírt arról, hogy bármelyik ellenzéki párt, akár ennek az eseménynek kapcsán megnyilvánult volna - pro vagy kontra.
@vakapad:

"Neked jó, mert nyilván mindig minden matekdolgozatod ötös lett, és sohasem felejtettél semmit otthon."

Ez a silány magyarázat. Nem egy-két mszp-s szavazott félre, hanem egy komplett frakció!!!!!
Ne tőlem féltsd a mo-i választások kimenetelét. Eddig sem szavaztam át, ezután sem fogok.
@taga20: értelek, tehát az a 4 fő, simán keresztbe tesz a 2/3-nak... a fizut meg, ismereteim szerint, vadul kapják, ha ott vannak, ha nem! emlékezz csak ogv-re 2002-után 2 évig nem látogatta a parlamentet...
@punkfrog: akkor megnyugodtam! csak azt nem értem, hogy ha van választás, akkor a zemberek miért ogv-ra adják a legtöbb voksot???
@kekex: lehet, hogy ügyész peti forgatta meg az aprót? Simon Gábort hasonló szituációban ilyenkor már rabláncon vezették. Na ezeket kellene naponta harsognia az ellenzéknek.
@Gábris szomszéd: nagypéntek, már elég régóta az! itt bayern-ben biztos, hogy munkaszüneti nap, a többi tartományban is, de ez nem biztos!
@nincs_itt: rosszak az ismereteid. nem kapnak fizut, ha nem mennek be.

a 2/3 a jelenlévő képviselők 2/3-a.
sokszor egy emberen múlik a 2/3.
@Gábris szomszéd: a sátán betette a patáját a vatikánba, fusson ki merre lát!!!:)))

444.hu/2016/10/14/istenem-mcdonalds-nyilik-a-vatikanban
@Gábris szomszéd: szerintem meg a fityeszmaffia.
de neked gondolom az ilyen hírek szíved melengető.
@Gábris szomszéd: ártu, dumáljunk má értelmesen, lécci!
@Gábris szomszéd: "Gondolom te is sajnálnád a kurucot, ha be tudnák tiltani. :)"

ako ilyet ne nyomj, me erre csak elküldelek anyádba.
aszt meg nem szeretném:)
Erkölcsi mérce Kövér módra.

"Az állomány tagját csak akkor lehet szolgálaton kívüli cselekedetért felelősségre vonni, ha olyat tesz, ami a rendvédelmi szerv működésébe vetett közbizalmat súlyosan veszélyezteti, és emiatt a szolgálati viszony tovább nem tartható fent. Az érintett férfi szóbeli figyelmeztetést kapott."

Hát nálam a házelnök biztonságos örzésébe vetett bizalmat erősen megingatta ez az ügy, mert ha egy testőrnek csak ennyi esze van, akkor még az is előferdülhet, hogy amikor előre kell lőni, tévedésből(?) hártafelé sikerül nekie.
Ez egy kicsit olyan, mint a töltöttkáposzta, de az is annál jobb, minél többször melegítik újra.:D

index.hu/gazdasag/2016/10/14/sokan_mentettek_a_penzuket_a_quaestorbol_a_bedoles_elott/
@Gábris szomszéd: előétel tatárbifsztek lesz, utána egy csülök pékné módra, fogok beverni céklával, desszertnek meg pacalt eszek:)

egyébként, eszt kivel beszélte meg ez a véglényviktor?

ő fogja fizetni a napot az alkalmazottaknak?
@Gábris szomszéd: ja és, terelésből ötös fölé trollpárna!:)
@Gábris szomszéd: angyal, ehhez mit szósz? csak ésszel, de elég érdekes a szitú.

hvg.hu/vilag/20161014_Izrael_otthagyja_az_UNESCOt
@Gábris szomszéd: nem csalódtam benned.

haggyuk a témát.
@taga20: na nem baj! megint okosodtam egy cseppet! most így mennyire más!
@nincs_itt: haver, a jó pap holtig tanul.

mennyi az annyi? (c43)

má én izgulok:))
@Gábris szomszéd: rosszul. aszt se tudom, hogy ki ez.

ami meg az unescoról szólva, ezek a keresztényeket is radírozzák jeruzsálemből, nem csak a zsidókat.
eszt vágod gyökér?
@taga20: éppen 2 nappal kevesebb, mint amikor a centit ajánlottad! szmájli...

de már majnem izgulok...
@taga20: te má' a muszlimoké nem is aggódol?
mijez a klerikális fordulat??
arra ügyejjé, hogy ne metéljenek körül a keresztelő előtt, mert ott valami átverés lesz!
@nincs_itt: ako 26, ha jól emlékszem.

tudod mi a baj? hogy az ember mindig jobb és jobb verdába akar ülni, és ül, de a második hónapban leszarod a jobb verdát.

azé szeretem a hatost, csak egy kicsit retkes, me hat zsák zúzott követ raktam a csomagtartóba:)
@Rodeo36: mostan filozofikásan? azé' szép sztori vót, hogy azt a jóske gyereket a tesói, álmában eladták a testvérei, rabszolgának(családostul) a farajónak! oszt' sztori a többi része is izgalmas...
@nincs_itt: te érted úgy általában amit kérdezel?
me én nem!:)
@punkfrog: tusé gyanús a komment:))
@punkfrog: na, akkor megnyugodtam! mert ha olyanok, akkor csak fata morgana, hogy ogv uralkodik rajtad is!

végül is nagy szerencse, hogy te itt vagy helikopternek!
@taga20: édes czimborám! ez egy gyenge próbálkozásnak is gyenge volt!

tusé... na ja...

azért az a 6 kila zúzott kő... csak óvatosan!
@taga20: hát, a logika... na az sosem volt erős oldalad!
@nincs_itt: haver, egy zsák 40 kiló, ebből ötöt rámoltam be a hatos hátába:)
@taga20: egész 240 kilót is elbírt??? apám! ez nem semmi...
@nincs_itt: ötszörnegyvenegyenlő240?
gondolom biológiából csak jó voltál!:)
@Gábris szomszéd: sztárvorszos csaj, egyébként felejtős a csaj:)
@taga20:

a német kispolgári létben, talán 240.
te ezt nem tudhatod! ))
@taga20: kicsi mókus, 6 zsákot emlegettél, ebből 5 a csomagtartóba, 1 az utastérben...

vigyázz, figyellek!
@taga20: figyejjé csak!

"azé szeretem a hatost, csak egy kicsit retkes, me hat zsák zúzott követ raktam a csomagtartóba:)"

zex mal fírcig??? ungefer zwohundertfírcig???

de semmi gond! a memóriámmal és az alap algebrával senem!
@Eszter jött: kedves eszter! megbocsáss, de figyelni illene, nem okoskodni... különösen akkor, ha a német kispolgári lét befolyását feszegeted az algebra vonatkozásában!
@nincs_itt:

a fene okoskodik. simán szórakozom. )))

téged mostanság, mintha elhagyott volna a humorod.
@nincs_itt: visszanéztem, igazad van. valamikor kamuztam:)

csak öt volt. ma még kettő, mosott homok amibe a térkövet rakom.
@Eszter jött: oh, a humorom... tényleg, kiránthattam a zsebemből! de sebaj, csak megtalálja valaki és baromi jól jár vele!
@nincs_itt:

hiányzik hacsa.
valld be! )
@Eszter jött: feszül a dajcs, mint hajósandris fridire:))

bocsáss meg neki, jön a lóerő lassan, helyében én is kanos lennék:))
@Gábris szomszéd: haver, rákosi öt nyelven beszélt.
és?
@taga20: te sosem érsz a végire? kovácsolt vas nagykapu, térkő mindenhova... akkor mijabánatot fogsz locsolni+nyírni?
@taga20:

nem értem ezt az autós őrületeteket!!??
bár, egy piros karcsúsított bőrkabáttól én is heves izgalomba jönnék.
combig érő csizmával, duplába. ))
@Eszter jött: látványosan összesmuzoltak:)
én se értettem:))
@Eszter jött: bevallom! töredelmesen és részletesen! feltáró jelleggel! a belugák dala, rénkumisz, most teljesen elérzékenyültem! de igaza van tagának, napi egy lóerő+kettő a ráadásnak...
@Eszter jött: és alatta max. francia bugyi:)
egy az ízlésünk:))
@Eszter jött: na viselkeggyünk! oszt alatta semmi?!
@Gábris szomszéd: ez egy degenerált madár. bazd meg ez mire jó?
@taga20: ajjaj, még ezt sem értetted?
@nincs_itt: nem igaz! lassú vagyok:))
@nincs_itt:

talán a politikához kevésbé, de a lélek rezdüléseihez értek.
átjön a dróton.

ha meglesz a verda, mi után fogsz vágyakozni?
@nincs_itt: mit?
annyira ütöttétek egymás karakterét, hogy csak néztem:)
@taga20:

@nincs_itt:

alatta ruha, különben túl könnyű dolga lenne a delikvensnek. ))
@taga20:

hö-hö.
nem tudtam, hogy autónak is becézik.
@Eszter jött: majd pár év múlva, amikor már csak hányno jár belém a lélek, akkor erre:

blog.mercedes-benz-passion.com/wp-content/uploads/2048_12C243_01.jpg
@Eszter jött: szerintem haggyuk abba, me jön rodejóevtárs és kioszt minket, hogy a dekadens nyugati kultúrát nyomjuk:)

ja a francia bugyi is ruha!
@Eszter jött: én vityának becézem:)

jaj, most megsértettem, ezé egy hónapig nem fog felállni:))
@nincs_itt:

valami hasonló szögletes parkol a ház előtt. a három ágú csillagjel is ül.
@taga20: öcsi, nekem nem pénisz nagyobbításra köll a piros taliga! pláné, ha a zasszony mongya meg színét!

ez betegség, amolyan addiktív szar, mint a bagó(jelenleg javanese jongens-t szívok, magam tekerem), meg a sör (weltenburger kloster, winter-traum), meg a marha hús...
@nincs_itt: ne bassz, ne!

ez kurvagáz!
@taga20:

engem ma már páran elküldtek a fenébe. plusz egy nem oszt, nem szoroz.

a lakótársad nem hiszem, hogy örülni fog az ötletnek.))
@nincs_itt:

dolgozom.
ez nem az én világom, képtelen lennék megszokni.
@nincs_itt: eszt a színmizériát dumáljuk meg.

ha látná az asszony, hogy ilyeneket írsz, tökön rúgna.

semmi köze nem volt a szín választáshoz.

egyébként, szép még lehecc:)
@Eszter jött: hidd el, sokan szintén sokat dolgoztak a 3 ágú csillagért... meg amit jelent.

megértelek, nem is szép egy nőtől...
@taga20: akkó mutasd meg neki! nekem teccene! de önállóan ijjen ízlás ficamosnak lenni! lássuk be, az is valami!
@nincs_itt: neked nem gáz a gémerdzsó?

engem a sírbase vigyen ilyen ótvar szar!

ez inkább! ezerszer, szásszor!

www.youtube.com/watch?v=OC3jWP-V8Nc
@nincs_itt: haver, most egész dzsepent sértetted meg.

az egész mazda egy balfasz szerinted? hülye vagy?
@Eszter jött: a szépet mindenki szereti:)))
@nincs_itt: na segítek haver, me ma ijenem van.

fekügy le a pázsitra, nézz fel az égre, sok a csillag.

fejejcsd el a verdát, nézz fel. értem a kérdésed, mi a faszér szájkaratézunk most és holnap.

ennyi volt! zene.

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA
@taga20: cikizlek te majom! bírom a taligádat is! ne hisztizzél már!
@taga20: na bxódj meg, ezért bírom a piros, aszzony választotta színű taligádat is!
@taga20: csak nyugisan ülj a volán és majd 400 ló mögött:

www.youtube.com/watch?v=FlAyEN07JjI
@Gábris szomszéd: remek autó! csak ne lenne piros! emléxel! minden jót, sőt annál is többet kívántam nekije!
@Gábris szomszéd: ako úgy kell viselkedni.
nem kell a pestiprostikat, meg a magyaridőket nap-nap után ideszarnod!

érthető, semmiközömafityeszesgeci?
@Gábris szomszéd: cica bogaram, saját kérésére, menekülés közben 3-szor lőtte magát tarkón...
@nincs_itt: szerintem, túl toltuk:)

zene!

tudom, öreg rigolyás vagyok:))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@Gábris szomszéd: figy haver, ha te a fityesz szart idehányod, ako mi fáj?

ha te összemosod a hévégét, a kolozsváriszalonnát, a 888gecivel, vagy a magyaridőkgecivel, vagy az alfahírgecivel, netalántán a gecivel, ako nesze te féreg!
gepnarancs.hu/2016/10/lengyel-elnok-a-v4-ek-az-egyenlo-allamok-europajat-akarjak/

Hát, ha már egyenlősdit akarnak játszani ezek a fasiszta országok, akkor gondolom be is tesznek lóvét az unió kasszájába, nem csak kivesznek onnét. Az egyenlőség itt kezdődik szerintem.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Bolha is azt mondta az elefántnak, amikor együtt mentek át a hídon, hogy milyen erősen dübörgünk.:D
"az emberfia ilyenkor hazasiet, elzárja az evőeszközkészletet és a családi ezüstöt, nehogy ellopják azt is, mint az ESMTK birkózó aranyait,"
Rezsi Szilárd Pesterzsébetre látogatott.
Hehehe!

machpeter.blog.hu/2016/10/14/pesterzsebet_elitelte_a_hamisito_politikust
@taga20:

neked loptam ezt a hszt a hvg-ről

Avatar
Nem Lopez • 12 órája

Szerintem Orbán Viktort kellene indítani a Forma-1 sorozatban egy talicskával. Simán kicselezné a merciket ...
Az észt "Mari néni" szó szerint osztja az észt. :-) Azt kéne "ész"revenni, ami ésszerű emberséges és hatékony. Nem mellékesen a polgárosodást, a szellemi és anyagi gyarapodást szolgálja.

alapblog.hu/vakmajom-464/
@guma: :))

most nézem, hogy feldobtad a gyerekkori képedet a szalonban. nem is tuttam, hogy feka vagy:)))
Nem friss hír, meglehet valaki már linkelte. Sajnos nem vidám hír. :-(

Az igazság a Fidesz-féle feudalizmusról :-(

fullank.hu/index.php/belpol/4821-az-igazsag-a-fidesz-fele-feudalizmusrol

Hasonlítsuk ezt össze kora reggeli linkemmel, a mindenkiből a legtöbbet kihozni akaró észt elnökkel és a következtetést vonja le mindenki maga, mert lassan egy netes kommentért is kirúgás jár. :-(

@guma: De nem a futamon, mert azért a merci gyorsabb, hanem a futam után győzne azzal, hogy szó szerint a hátulról első az új szabályok szerint a győztes. :-( Pupákok! Bumburnyákok! Hát nem tudtátok ha velem versenyeztek, az a szabály hogy csak én győzhetek.

Hasonlítsuk össze érvénytelen népsavazás és a "98%-os győzelem" szó szerint nem kicsit beteg "értelmezésével". Úgy 5 éves korig még jól is állhat, de utána nagyon gáz. :-( Én szégyellem magam emiatt a középső-ovis miatt. :-(
@taga20:
A nem izraelbarát források ezt úgy aposztrofálták, hogy az Unesco szerint semmi köze a zsidóknak/Izraelnek a siratófalhoz. Maga Izrael meg azt kifogásolta, hogy csak arabul nevezték meg az objektumot, és kifogásolták, hogy nehezítik az arabok hozzáférését az ott található muszlim kegyhelyekhez.
Egyébként sem "otthagyta" hanem "felfüggesztette" a tagságát az Unescoban. Kb mint a Népszabi "megszüntetése és "felfüggesztése" közötti különbség.
"Még világosabban: az MSZP valamicske pénzért megszabadult a Népszavának az orbáni magyar sajtópiacon valójában üzletileg teljesen értéktelen kiadói jogától, amit Puch elvtárs aszalt éveken át a svájci postafiók cégében. De ezen túl – legalábbis úgy tűnik – még további hasznot is húzni akarnak a lapból, mert a szerkesztőségét a Jókai utcába, az MSZP volt székházába tervezik átköltöztetni, ahol nyilván a Népszavától beszedett bérleti díjból fenntarthatják az ingatlant a párt számára."
gepnarancs.hu/2016/10/az-mszp-bucsuzoul-lehuz-meg-egy-bort-a-nepszavarol/
viszont!
fedor.blog.hu/2016/10/14/munkaszuneti_nap_lesz_a_fidesz_30_szulinapja
" 2018 tavaszán húsvét környékén javában tombolni fog a választási kampány (már ha lesz egyáltalán választás, de ebbe a témába most ne menjünk bele). Ebben az évben nagypéntek március 30-ára fog esni."
@Gábris szomszéd:
És ehhez mit szól a párt?
magyarhirlap.hu/cikk/68860/Torvenyi_gond_lehet_a_Jobbik_konzultaciojaval
" az sem tisztázott, miért nem az állami támogatással rendelkező párt bonyolítja az akciót, illetve az sem, hogy az áprilisban alapított egyesületnek honnan származik erre a forrása."
"Juhász most a Milla oldalán kezdett kemény gyurcsányozásba. Egy ott közölt írás szerint Gyurcsányt le kéne rúgdalni a színpadról. Most az érdektelen, hogy ilyen stílusban egy Bayer nevű szokott értekezni, sőt, az sem fontos, hogy egy demokratikus párt által kezelt felület hogyan közölhet ilyen dolgozatot egy másik demokratikus párt elnökéről."
europakavezo.blog.hu/2016/10/15/juhasz_gyurcsanyozassal_allt_be_orban_moge
@taga20: :)

miért hízelegsz, öreganyádnak? nem kapsz fánkot, úgyse! (:-DDDDDDDD)

@rdos:

csekély a fantáziád? verseny közben nem lehet "vásárlás" vagy millió más irányított kapitalista versenyből fakadó vezető váltás? :-D
@guma:

'Sabbatt 'hajnalikészcsók:)
@guma:

Nem jól tudni arámiul és elbaxtam kéttével a szombatot:)
@gazoló:
Szia!
Én már tegnap kiírtam:
14.45 17.00 19.15
Pussz!
Na né' mán! A birka ilyet is tud?!
bircaman maxval szerkesztő · bircahang.org 2016.10.14. 07:08:10
@morph on deer:

Igazad van, Gyurcsánynál senki sem képviseli jobban és hitelesebben a liberális alternatívát Mo-on.

Nem is ezzel van gond: Gyurcsány a legprofibb az egész ballib táborban, az egyetlen aki ért is a szakmához.

A gond a liberális alternatívával van. Ez az, amit nem akarunk."
reflektor.blog.hu/2016/10/13/nuszbaum_tibor_lerugdaljak_vegre_gyurcsanyt_a_szinpadrol
@gazoló: :D

ne búsulj, mert a kukac azért tetszett. :)
@Mariann19: Szia!

Végre újra látni:))))))))))))))))

ééépítők!

..együtt 2016/17)
@guma: D

Nem vagyok képben Margó(szüretelek,csak néha nézek be) Milyen kukac,'má bocs?:)
@gazoló:
Nagy derby lesz délután.
Hajrá Veszprém!!!!!
@Mariann19:

Alig várom,a 'dvabratankik ellen 'is' elszabtuk a végét,remélem ma jön a henger)

handballveszprem.hu/beszelgetes-aron-palmarssonal_3124
@kekex: azért ez se semmi:
"A Portiknak elkövetett "lapszemlézés", a luxusnyaralás és a folytonos magánéleti pénzkunyerálás miatt hitelét vesztett Juhász" ???
egyik hülyébb mint a másik!
@punkfrog:

Valahogy úgy szól a mondás, hogy a folt megtalálja zsákját, vagy a zsák a foltját?:D
Lehet jobb egyedül másokkal, mint együtt ilyenekkel?
@Gábris szomszéd:

Az a diektíva,mindent ki kell irtani ami 89 előtt nőtt és magasabb a gecinél(
ÖÖÖÖÖ

24.hu/kozelet/2016/10/15/atragasztja-a-kormanyplakatokat-a-dk/

Tutta?
Téved a DK, hogy amit a kormány mond az nem hazugság, mert nem tényt közöl. Ha tény lenne, akkor igaz lenne, mondta nem régen a Kuria. Az a vén.
@gazoló:

"Igaza van'fridinek,a kurválkodásnak legyen vége!"

Hová gondolsz! Még csak most kezdődik a casting.
@Gábris szomszéd:

Ezekkel a kleptobolsi gecikkel tárgyal imádott pártod imádott vezére. )))
@Mariann19: szia, tegnap gondoltam rád, meg vérnyúlra, meg sipire ésatöbbiekre, akik má nem lógnak itt:)
@Eszter jött: DDD

Na tessék,ribancok'everywhere,itt is ott is,az MTI-nél,dzsobbiknál már megszoktuk(

hvg.hu/itthon/20161015_orban_viktor_mtk_futtykoncert
@gazoló: haver, áruld má el nekem, hogy lehet úgy szüretelni, hogy állandóan kommenttel az ember!
ezen filozok má egy órája:)

és aszt vágod, hogy miért kell legalulra pakolni?

www.napiszar.hu/showPost/Ezert_kell_mindig_legalulra_pakolni_
@taga20:

Itt van a notebook a lugas alatt:) bocs)

..és hiányoltam már az ocsmány pofádat:))
@Gábris szomszéd: haver, el kéne má dönteni vonának, hogy kurva vagy szűz lesz, me a szűzkurvák nincsenek.
@Gábris szomszéd:

Ezt az anyacsöcsön lógva lezajlott népszavazásban,alkotmánymódosításban és egyéb kutyakomédiákban játszott szerepetekre gondolva írtam(
@gazoló: te, nem is rád gondoltam!:)
és ne a tükröt basztasd!:))
@Gábris szomszéd: most például alkotmányt buheráltok, felhatalmazás nélkül!
@Gábris szomszéd:

Csúsztatsz,én aktívan nem szálltam be a mocskok semmi féle dolgaiba,jól emléxel,a határvédelmet minden politikai szereplőtől elvárnám!
@taga20:

Este valami latin petting a 'szobában?:)
@taga20:
Szia!
taga, dögöljek meg, ha tegnap én is nem pont nyúlra gondoltam, és te sem maradtál ki.
@Gábris szomszéd:
melyik része volt ökörség?
ja, tudom!
nem alkotmány, hanem ALAPTÖRVÉNY!
@gazoló:
Délelőtt olvastam egy erről szóló cikket. Kár, hogy Szucsánszkinak nem sikerült kihasználni a váratlanul jó helyzetet az utolsó percben, de így is jó.
Holnap lesz Pick Szeged is!
@gazoló: oké, úgyis tele van a tököm a rencerrel:)

szólni kéne a bulibárónak is!:))
@Mariann19: szerintem telepátia lesz ez.
tudod, a rokon lelkek:)

azé remélem, mostantól újra itt fog enni a penész minden nap!:))

ja és, vicc!

Házsártos feleség mondja a férjének:
- Mennyivel jobban tettem volna, ha magához az ördöghöz mentem volna feleségül!
- Erre ne is gondolj! Közeli rokonok nem házasodhatnak!
@Gábris szomszéd:
Milyen igazat írtál a jobbikról:
"ez természetesen nem jelenti azt, hogy a támogatható dolgokon kívül (kerítés, alkotmánymódosítás) továbbra is élesen szembe kell velük szállni..."
Minek az az élezés! Összenő ami összetartozik!
@Gábris szomszéd: na, csak ma is sikerült gyurcsányoznod.

ma sem keltél fel hiába, ma is szeretheted a szerelmedet:)

ártu, te csapágyas vagy, az fiksz!
@Gábris szomszéd:
Nem is tuttam, hogy Lomnici CÖF-ös szóvivő! Mik vagynak?
"mondta lapunknak ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász".
@kekex:
folyt: egyébként akárki mondta, tényleg necces lehet, hogy egy alapítvány által gyűjtött személyes adatokat átadják a pártnak.
a 23-a tünti nem az Astoriánál, hanem a Blahán lesz.
@taga20:
gazolónak írtad, hogy tele van a tököd a renccerrel.
Nekem is. Olyan vagyok esténként a Hírek után, mint egy felfúvódott gömbhal.
Lehet, hogy a baráti társaság gyógyír lenne, és reményhallá változnák.
A vicchez: Ördögök vagyunk?
@Mariann19: ja és nem nákolunk, eszt má megtanultam.

és egy gömbhal, tessék:)

www.youtube.com/watch?v=oZWBJzIRQqc
@taga20:
Az Energiaklub NAV vizsgálata ugyanolyan megfélemlítő hadművelet, mint volt az Ökotársnál, amikor a kormány támadta a Norvég alapot.
Az Energiaklub az EB-hez fordult Paks II. ügyében, mert szerintük nem volt részletes elemzés, vizsgálat a paks II.jövőbeni működését illetően.
Ugyan, azt mondják, hogy nem az Energiaklub ellen irányul, költségvetési csalás miatt szállt ki a Nav, mert a projektben volt norvég pénz is.
Nade.
Milyen érdekes, hogy tegnap rabolták ki Sándor Mária /nővér/ lakását, és elvitték a számítógép anyagát és minden finomságot.
Ezt azért említem, mert Sándor Mária a Norvég Alapból kapja a fizetését, miután egzisztenciálisan itthon ellehetetlenítették.
Alig feltűnő ez az összehangolt offenzíva így egy időben. Nem?
@Gábris szomszéd: ki a faszt érdekel, hogy ez a féreg szóvivő vagy sem!

ehhez mit szósz? szerinted ez rendben van?

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fkepek.444.hu%2F2016%2F10%2F15%2Fpokoli-het-aleppoban
@Mariann19: ezt nem tudtam, még egy plusz pont a norvég alapnak.

félelmetes, hogy mennyi szemét ember van. én, ha navos lennék, akkor nem mentem volna ki. budapesten nem hal éhen az ember, ha ezért kibasszák.

undorodok az emberektől, mert mindenre van ember.

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval.
- Winston Churchill"

mindamellett szeretem a demokráciát:)
@Mariann19:

Ha lehetne kérni tíz perccel a kezdés előtt inkább,a remény változatot:)

.....
pctrs.network.hu/clubpicture/9/6/_/gombhal_906399_17699.jpg

)
@Gábris szomszéd: te szerencsétlen barom, a ruszkik szétbasznak mindent, ahová beteszik a koszos mancsukat, asztán letagadják, hogy ott voltak.

tisztára, mint a geci és a nácivona. undorító férgek, ha lebuknak meg nyuszik, nem vállalják fel a mocskos pofájukat.

úgy hogy, ha válaszolsz arra, amit kérdezek, akkor kérdezzél ilyeneket!
Gábris szomszéd: folyamatosan? talán egy-egy.

itt mindenről lehet dumálni, csak a csicska ruszkiagitpropra nem vevő itt senki, meg a zsidózásra.

kápisi?
@taga20:
Képzeld, ma szavaztam az olimpia megrendezéséről, az
"Isten ments!" lájkkal. Volt ilyen opció is, közel 90% nem akarja az olimpia megrendezését.
Na, azért vagyok gömbhal, mert ha belegondolok, hogy olimpia, Paks II. és ha az eu nem támogat, akkor 2020. után nekünk nem lesz királyság, hanem kaputt.
@gazoló:
gazolókám! Izgulunk, ugye?
@Gábris szomszéd: naná! imádom őket, persze csak azokat, akiknek kettessel kezdődik a személyiszáma:)

www.napiszar.hu/showPost/Egy_orosz_szepseg_-_Anastasiya_Kvitko
kicsit off, Bob Dylan Nobel-díjáról egy komment az fb-ről:

"Jolanda Kovacs Mar nem is lepödik meg az ember semmin manapsag. A Nobel bizottsag dönteseinel is a hatterhatalom erdekei ervenyesulnek ugymint a bevandoroltatasnal."
@gazoló: ne bassz ki velem, vizuális típus vagyok:)

endi és az ő nyelve, barna a szívartól és a geci ánuszától. ha lenne terminátor, ako eszt a férget pusztítaná el elsőre!

csán,csán:)
@gazoló:
Legalább mi kézisek megszabadultunk Kálomistától még tavasszal, mikor lemondott Veszprémben.
Kíváncsi leszek, hogy ő lép-e Vajna helyébe.
@elmeherceg: és evvel mit akarsz mondani?
me nem vágom:)
@Rodeo36: kösz haver, nagy lelkű vagy:)
múltkor kevertem az azori-szigeteket a kanári-szigetekkel.

mindkettő csodás.

zene. persze tudom nem hallgatod meg, én meg nem tudom, hogy miről énekel a csóka, de jó:)

www.youtube.com/watch?v=rs6Y4kZ8qtw&list=RDrs6Y4kZ8qtw
@Gábris szomszéd: szerintem itt mindenki jobban járna, ha nem ruszki agitpropot nyomnál non-stop.
@Gábris szomszéd: haver, ha nem vetted volna észre 26éve a nyugati közösséget válaltuk, nem a szovjet elnyomást.

mér lenne atlantista agitprop, hogy a mocskos ruszkik mindent szétbasznak?

ha nem lennének ásványikincseik, ako mongólia felsők lennének.

így is kábé texas gyidipijét termelik meg. erre veri ez a gecikettő putyin a faszát!
@Rodeo36: te még nyelvtannácinak is selejt vagy:)
@Gábris szomszéd: te meg a pedofil katolikus szemétláda papjaidra!

ártu, haggyál ezekkel a hírekkel, me ilyeneket anyádról is találnék!

remélem érthető voltam, haver!

:)
@gazoló: nekem erről a párról, mé ez a szám jut mindig eszembe? nem is tudom:))

www.youtube.com/watch?v=S2hAliLtlng&list=RDS2hAliLtlng
@taga20: csak egy kis színes, a korszellemet illusztrálandó.
@Gábris szomszéd: hazucc, mint mindig. te élteted a vonagyerekkel együtt az orbángeci rendszerét.

és van pofád rám tolni, te csúszómászó.

remélem te, és balogpáter is a pokolban végzitek:)
@Gábris szomszéd: ártu, szerintem most hagyuk abba, me csúnyán ki leszünk baszva.

egyébként, anyád picsog, meg a gusztustalan vona gyerek a vizslákkal!
@elmeherceg: ez így kicsit szürke. fejcsd ki!:)
@Gábris szomszéd: miért hazucc? vasárnap meggyónód, asztán mehet minden tovább szarfészek?

miért gondolok rád, ha eszt hallom?

www.youtube.com/watch?v=7eiogukIlyc&list=RD7eiogukIlyc
@Gábris szomszéd: trollpárna, a gázai övezetből rakétákat indítottak izrael felé, bátran a lakóházak mellöl.

érdekes, ha az arab gecik izraeli embereket irtanak, ako örülsz, ha európába menekülnek a fanatikus állatok
elöl, ako szöges kerítés fektecc!
szemét, szar ember vagy, és ezt te is tudod, és bánt!

zene!

www.youtube.com/watch?v=hst6j4qrqJ4&list=RDhst6j4qrqJ4
@Gábris szomszéd: itt mindenki ismer, te egy érzéketlen, a vallás mögé bújó gyenge aljas ember vagy.

remélem nem hagytam ki semmit!
@Gábris szomszéd: ha nem muszáj, ma már ne dumáljunk.
@Gábris szomszéd: "ha nem muszáj, ma már ne dumáljunk."

te szövegértésből nullás voltál?

ember, provokálsz utána meg hülye vagy?

olvasgass haver, amíg még megteheted!

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F10%2F15%2Fketharmad-szerint-ma-magyarorszagon-erosen-korlatozott-a-sajtoszabadsag
@Mariann19:

Végső remegésig:))
Kiizadtuk,a félelmetes Duvnjakkal,Landinnal felálló nagyszerű Kiel ellen,de csak mert visszajöttél:)))))
@taga20:

"ember, provokálsz utána meg hülye vagy?"

előtte is az. ))
és jól látod. provokál.
@Eszter jött: veszem a lapot:)

egyébként, most nem lennék a rizszabálók helyében, me szíjjas a szőnyegszélére állítja a komcsikat:))

444.hu/2016/10/15/kinanak-nem-tetszik-hogy-a-magyar-valogatott-a-dalai-lamaval-pozolgat

ja és kinaikomcsik elmehetnek a kurvaanyjukba!
@gazoló:
Óriási volt, ezért érdemes volt felkelni.
A meccs alatt sokszor gondoltam a lelkivilágodra, a II. félidő 23. perce izgi volt.
Nagyon féltem ettől a meccstől, de győztünk.
Most éppen boldog vagyok.
@Mariann19:

Amikor néggyel mehettünk volna azt hittem,úgy lesz,mint 'dvabratankik ellen,de felálltunk:)
Mindjárt jönnek a csajok!
kepek.444.hu/2016/10/15/pokoli-het-aleppoban#

Csak erős idegzetűeknek.

98% NEM, mi elvtársak? Van mire "büszkének" lenni.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: ennek igazán örülök, és viszont neked tőlem ugyanez,annál is inkább, hogy utoljára nem a legteljesebb barátságban beszéltél velem...(
@Gábris szomszéd: haver, egyszer kéne találkoznunk, és beleverném a fejed a szenteltvízbe.

amit ide beraktál, tételesen le tudnám veled húzatni a klotyon!

"Heinrich Pecina: Az emberek már nem érdeklődtek a Népszabadság iránt"

az emberek még mindig a legtöbbet a népszabiból vettek, úgy hogy a geci és bandája letiltotta az állami cégek reklámjairól.

bazdmeg az mvm aszt reklámozza a pestikurvákba, hogy vegyünk áramot! eszemfaszom a kurvaistenit! mindenki hülye?

eccerüen félelmetes, amilyen szart tolsz ide nap, mint nap!
@Gábris szomszéd:" Heinrich Pecina: Az emberek már nem érdeklődtek a Népszabadság iránt"

Ruszkicsizma.

Ez a pöcsina is hazudik mint a haverja a g..i. Ugyanis a Népszabadságból adták el a legtöbb példányt szarosmagyarországon. Többet mint a csuti g..i összes g..i újságjából összesen. A helikopteres sztori óta meg pláne megnőtt volna az érdeklődés a lap iránt, ha a g..i maffia nem lép közbe.
Hát ez a kurva nagy valóság ruszkicsizma.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
Az adrenalinom csúcsra járatva most a csajoknál.
Micsoda nap!!!!
@evasanyoca:
Szia évásanyóca!
Úgyszintén.
@evasanyoca: szerintem valamit félre értettél, én még mindig szeretlek.

csak a hülyeséget és a feltétel nélküli rajongást rühellem.

szeretetem jeléül, küldöm a harmadik nótámat.
csak nem dzsonikestől, aki már az örök vadász mezőkön bendzsozik(álgya a munkásságát a karma), hanem az ifjú bikáktól:))

www.youtube.com/watch?v=ozNEdMcWZvQ&list=RDjS826PwLHdQ&index=16
@taga20: kár, hogy ilyen rövid, mert agyon tetszett!köszi
@evasanyoca: szívesen, me adni jó:)

"csak a hülyeséget és a feltétel nélküli rajongást rühellem."

eszt vágod?
@taga20: azt én nem tudom eldönteni, hogy neked mi a hülyeség és a feltétel nélküli rajongás, amit utálsz, valószínű nekem más.
@Gábris szomszéd: újra egy fasz voltál, gratulálunk!

ember, eccer csinájj má egy olyan napot, amikor értelmesnek nézel ki!

u.i.: a mozartkugelért salzburgba kell menni. ugyanis ott született, ráadásul még voltam is ott:)
@evasanyoca: valószínű. viszont szólok is.

de inkább aszt keressük ami összeköt, és ne az ami szétválaszt minket!:)

zene!

küldöm a negyedik nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g
@taga20: egyetértek...először, másodszor, harmadszor...ezredszer: a Varánusz...azután Érd: szeretem azt a várost, vannak ott barátaim..azután a bendzsókirály....azután az autód, bár nekem renaultom volt...ma már nem vezetek..((azután a kutya-macska szereteted..szóval taga van, ami közös, és még a végére sem értem:)
Basszus! Mi itten vért izzadunk meg hugyozunk, hogy a keleti nyitáson jól megrakjuk a szekeret, oszt ez a szarházi kis focipöcs keresztbe tesz. Nekünk.

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20161015-peking-panasza-a-magyar-valogatott-es-a-dalai-lama-kozos-fotoja-miatt.html

Pedig olyan jól hangzik a nóta, hogy láma szeme, láma szeme...:D
@evasanyoca: "és még a végére sem értem:)"

a végén megérted, talán én is.
viszont én kapisgálom, me becsüld meg aszt a szeretetet, amit kapsz, és ne lökd el.

u.i.: a térkövet leraktam, kurva szép lett.
csak a várhólyag nem kellett volna az ujjamra:)))

zene!

a nyolcadik.

www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw&list=RDhLhN__oEHaw
Passzivíccsunk!

"A kutyapártnál arra számítanak, hogy pár hónapon belül létrehozzák a vidéki szervezeteiket, majd megnyerik az osztrák és a nigériai választást – derül ki a felhívásukból."

hvg.hu/itthon/20161015_passzivistakkal_szeretne_videken_terjeszkedni_a_kutyapart?s=hk
@Gábris szomszéd:
Jól érted. Bár véleményem szerint te nem fogsz részt venni.
Egyébként nem is értem, hogy miért nem a Kossuth téren lesz?
@taga20: tisztellek-becsüllek az otthonod felépitéséért (is)...kkk
@evasanyoca: mé nem téged vettelek el?
az asszonyom mindig többet akar.

ne ijegy meg, csak jáccom az eszem:))

ja és zene, a hatodik:)

www.youtube.com/watch?v=AHhnRaIUbeY
@Gábris szomszéd:
"Virág et.
3 órája
Hihető. Az újság 10 éve veszteséget termel, ezért milliókat költünk az átdesignolására, plusz ismét milliókat az új webes felületre, aztán megint egy rakás pénzt az egész szerkesztőség költöztetésére, ráadásul egy-két hónappal előtte egy csomó új embert felveszünk, aztán meg mindent egyik pillanatról a másikra bezárunk, de úgy, hogy a nyomtatási-terjesztési költség nélkül üzemeltethető online felületet is egyszerre lőjük le az újsággal és még az archívumot sem tartjuk fenn, holott a szerverbérletet a világon mindenhol előre kell kifizetni, tehát itt is biztosítva kellett, hogy legyen.

Ez teljesen hihető. Nem is értem, miért van mindenki fennakadva. Az meg teljesen véletlen, hogy Orbán egykori egyetemi konzulense, később minisztere, jelenlegi állami lobbistája és a népszabadság tulajdonosa egy helyen tart fenn irodát. Ilyen bárkivel előfordulhat."
@taga20: csak vigyázzatok, nehogy ugy járjatok, mint az öreg halász és az aranyhal meséjében az asszonka...kkk
@punkfrog: haver, ne baszogasd a srákot a tényekkel, me elrohan gyónni, pedig ma má nem rendel a klinika:)
@evasanyoca: ő hogy járt? me nem vagyok járatos a témában:))

egyébiránt!:))

www.napiszar.hu/showPost/Mobil_aranyhal_arus
@Oxica:
Nem érted! egyszerűen aki érdeklődik a Népszabi iránt, az nem is ember, ahogy aki nem népszavazhatott, az nem is része a nemzetnek, tehát számításon kívül van az "új nemzeti egység" szempontjából.
Ez Orbánék "szellemi szemkilövése" és nem korlátozódik 1db (fél pár) szemre! Bár ettől még nagyüzemben történik a mezőgazdasági dolgozók látásának rongálása
(vakulj paraszt!)
@Gábris szomszéd: ember, te nap-nap után leégeted magad, mint anno a rejsztág.

mindent lehet mindenhol kapni, de ha beszólsz, akkor érdemes tudni arról, amit a másik arcába vágsz.

egyébként, voltál mozart szülőházánál? tudod nem messze a sasfészektől, berchtesgadentől:)
@kekex: "ahogy aki nem népszavazhatott,"

én eddig minden csöves népszavazásra elmentem, de erre a szarra nem.

tudom, együtt utáljuk a gecit:)
@taga20: a halász kifogta az aranyhalat, aki az első kivánságát örömmel és jókedvűen teljesítette, megadta a szép kis házat a putri helyére, az asszony visszazavarta, hogy palotát kérjen, szégyellte a halász, de megtette, a hal kissé depisen, de teljesítette, a felesége visszazavarta, hogy akár ő lehetne ezzel az erővel a Jóisten is, mire az aranyhal éktelen dühében a nagyravágyásért visszadobta őket a putriba...csak röviden...kkk
@Gábris szomszéd: haver, álló fasszal nehéz lefeküdni.

csak szólok, verd ki a vécében ferire:)
@Gábris szomszéd: téged minek?
te az új egység része vagy!
@evasanyoca: oké. csak aszt nem vágom, hogy a feleségem aszt akarná, hogy a geci legyek.

jókat monc, öreg korod ellenére, csak néha meg olyanokat, hogy csak nézek, mint roziamoziban.
@Gábris szomszéd: ártu, te minden nap benedvesecc ferire, én meg minden nap a pokolra kívánok egy kágébés faszt.

ennyi a különbség kettőnk között:)
@Gábris szomszéd: és idehányod a pestiprostikat?

te komplett hülye vagy!
@taga20: remélem teng-hsziao-ping -ről már hallottál...

mellesleg az usa fennállása alatt 200-nál több hadüzenet nélküli háborút indított, a területén kívül.

csak azért említek ilyesmit, mert tibet 1959-es megszállása, bizony igen csúnya dolog volt...

legalább annyira csúnya, mint a koreai, vietnami, afgán(ne gyere az oroszokkal/szovjetek akkoriban/, mert muzulmán tagállamai szomszédosak afganisztánnal, az usa emlékeim szerint nem).

mindenki maradjon a picsába nyugodtan a valagán... az oroszok, amióta nincs szovjetúnió(emlékeim szerint) nem nagyon pattogtak. viszont az usa és európai haverok, meg erősen ácsingóztak a természeti kincseire.

szóval, az usa durvára NEM angyalka, az oroszok meg dettó...
@nincs_itt: huuuuuuuu, haver. jókor jöttél, me a kibaszott kínaiak a kurvaanyjukba elmehetnek!

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2016%2F10%2F15%2Fkina_beragott_mert_dzsudzsakek_a_dalai_lamaval_pozoltak%2F

éljen az új szép világ! ahol ellopjuk mások szellemitulajdonát, asztán emberkedünk!

ez az új sárga világ, háleluja testvérek!

u.i.: a kínaiak basszák meg aszt a sok szart, amivel ellepték a világot.

és most arcoskodnak is! fasza.
@nincs_itt: piros hatosokat nézett a parkolóban.

hol máshol?:))
@Gábris szomszéd: majd ha nem nedvesecc feritől, ako arcoskogy!:)

hülye liba!
@taga20: azt leírtam, ami összeköt, ami szétválaszt az a trágárság, mert nehezen viselem...(
@Rodeo36: "mit akar a dalai láma usa pénzen menekülve és hírdetve a zatlanti politikát miközben tibet kína nélkűl már régen éhenhalt volna mert ott nem terem semmi csak imamalmok meg kínai tea importból és kínai rizs importból amiért nem fizetnek mert nincs mivel de jól tudnak imádkozni"

mit akarunk mi magyarok, a ruszkik nélkül má rég éhenhaltunk volna.

ember, te egy fasz vagy!
és eszt nem sértésnek, hanem ténynek mondom.
semmi sértettség.
@nincs_itt:
"Merre voltál?"
Nyári szüneten, csak kissé elhúzódott.
Azért olvastalak benneteket. Jókat írtál...
@evasanyoca: ha a szart sztaniolba csomagolod, az csak szar marad.

ha az igazságot naturba nyomod, sokan nem fognak kedvelni.

ne kedveljenek!

remélem, te azé, igen:))
@taga20: amíg tartod a tiszteletet és nem trágárkodsz a hozzám intézett kommentjeidben, addig igen, és ennek már harmadik éve, hogy sikerül betartanod, a humorod pedig megfiatalit, sokszor potyognak a könnyeim a poénjaidon...kkk
@Rodeo36: üdvözlet rodeo pajtás, mért vagy ilyen véresszájú, mint egy adag bélszín?...kkkk
@Gábris szomszéd: miért is?

az a baj veletek "jobbos" faszokkal, hogy büszkélkedtek a magyar nobeldíjasokkal, akik nagyrészt magyarzsidók voltak, vagy a bartókkal, aki szart a hortira.
@evasanyoca: tisztelem az öregeket, tisztelem a tradíciókat, tisztelem apámat, akivel a mai napig együtt melózunk(néha tiszteletlen vagyok vele a feleségem szerint), de a hülyeséget nem tisztelem, még a tiszteletlenség bűne útján is üldözöm, ha ez az ára.

tiszteletem:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=AX4Tk-pzEeM&list=RDAX4Tk-pzEeM
@Gábris szomszéd: te most magaddal dumálsz?

ember, van egy ilyen mondat, amit egy ember mondott, aztán véres kardként hurcibáljátok körbe, mint aszt az üszkös kezet minden évben.

százszámra tudnék idézni, amit a "jobbos" oldalon okádtok nap, mint nap.

és neked semmi bajod avval!

egy képmutató szaralak vagy!
@Rodeo36: bolhás, olvastalak és aszt mondtam magamban, hogy rodejó egy jó fazon. erre a végére behülyültél:)

szerintem a kínaiak a pestis, elárasztják a sok szarjukkal a világot.
@evasanyoca: még egy drága barátném.
mi itt szívjuk egymás vérét, erre két kislány meghal, csak úgy, pedig senkinek nem ártottak.

szar az élet, vagy az isten.

444.hu/2016/10/15/ket-kislany-vesztette-eletet-fustmergezes-miatt-szadan
@Gábris szomszéd: ezek szerint bájerzsocával semmi bajod, csak velem van.

gratulálok haver, te vagy nekem az élő példa, hogy miért ne legyek vallásos.

ja még neked is zene, me én ateista vagyok, és isten mindenkit egyenlőnek teremtett:)

ez mekkora faszság, és a sok légy rárepül a szarra:))

zene! me az mindenkinek jár:)

www.youtube.com/watch?v=2hBkt-CnAv0&list=RD2hBkt-CnAv0
@Mariann19:

Igazi gálakézilabda volt az ETO részéről,A nagyszerű visszatérő Tóth Gabival,Görbével,az ""újonc Nora Mørkkel és a többi világsztárral és még érkezik majd Tomori:)))

.....
Sok ilyen szép estét)

www.facebook.com/veszpremhandballteam/photos/a.151639768045.111888.151614733045/10154456637218046/?type=3&theater
@Gábris szomszéd: haver egy jótanács, nem kell minden mondat végére szmájlit nyomni.

"vagy te. :)"

szerinted ezek után elrohanok a templomba holnap, a te szar istenedet éltetni, aki ennyi szart öntött ránk?
@Rodeo36: lószart kéne gyártanunk.
másfélcsilliárd légy nem tévedhet:)
@taga20:

'Miva "negatív,fellőtték a pizsamádat?)
@Gábris szomszéd: viszont haver, az én nevemben nem irtottak ki emberek sokaságát, a te istened nevében évszázadokon keresztül igen. ha eszt jézus látta volna!

és akkor a sok selejt fasz katolikus köcsög papbácsiról még nem is dumáltunk.

remélem ezek után kussolsz!
@gazoló: a mamádnak kisköcsög! csak aszt akartam diszkréten jelezni, hogy fasza a kézilabda, csak uncsi. és mikor jön a mjuzik?:))

www.youtube.com/watch?v=jS826PwLHdQ&index=24&list=RDjS826PwLHdQ
@gazoló: a két korsóról le sem tudom venni a szememet.
szemészhez vagy kurvához mennyek hétfőn?:)))

zene!

www.youtube.com/watch?v=rg-yYi8saZY&list=RDrg-yYi8saZY
@Rodeo36: ki az a barom aki incsbe számol?:)
@taga20:

Kösz,formában vagy!

.......

Zenéljen a friss Nobel díjas,mindenki más megpukkadhat!

www.youtube.com/watch?v=rnKbImRPhTE
@taga20:

Nézem a rémhír tévén ezt a 'becélgetést Konokkal,Puzsérral,stb.

Puzsér szívlapát érett!

Nem 'gyuriferi támadása miatt,csak úgy,ráadásul hótthülye(
@gazoló: nem rossz, bár ez a nobeldíj a csókának olyan, mintha nekem leosztottak volna egy nem káromkodok soha díjat:)

www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0&list=RDhLQl3WQQoQ0
@gazoló: én má csak gyilkosos filmeket nézek. drcsont, mentalista:)

szerintem puzsér, rosszabb, mint hajós.
puzsér a bőrkabátját is feltűrte:)))
@Rodeo36: nesze bolhás, csak hogy érezd a szeretetemet:))

www.youtube.com/watch?v=s813QfIFkLk
@taga20:

Holnap tüntire???

....

Utána esetleg a felújított fidess székelőház megtekintése:)

www.youtube.com/watch?v=ye6R-abFdtg
@gazoló: az asszony is kérdezte. de mi volt/van ez juhászéktól?

zene!

www.youtube.com/watch?v=HaAI3jI7uCc&list=RDHaAI3jI7uCc
@taga20:

Nm Rá gondoltam,hanem dzsobbik doktor""úrra!
Szintén zenész,puzsival egyetemben(

..........

Na mégegyszer hadd szóljon doktor "tambourine!

www.youtube.com/watch?v=UtWhioqshtw
@Rodeo36: aszt vágom, hogy imperiál nem variál, de a sok hülye miatt, a végén még incsbe fogunk számolni:)

és ehhez, mit szósz?

444.hu/2016/10/15/viszik-a-teslat-mintha-muszaj-volna
@Gábris szomszéd: miért is? hazudtam?

lehet, hogy kicsit nyers voltam, de nem hazudgálok, mint egyesek.

ja és!:))

www.napiszar.hu/showPost/Az_igazsag_ideat_van
@Gábris szomszéd: haver itt az első sora ennek a valaminek. má itt szarrá röhögtem magam.

"Tudom, hogy az amerikai oktatási rendszer nem arra van kalibrálva, hogy különösebben tájékozott embereket bocsásson ki, elég ha tud kézzel-villával enni, meg tudja, hogy Amerika a világ legjobb országa, meg hogy "O say, can you see, by the dawn’s early light... stb.". "

itt tart ez a kibaszott ország!:))))))))))
@Gábris szomszéd: "Nem nagyon férne ide, ha csak ebben a posztban megmutatnám miket hazudtál össze-vissza. :)"

"na meséjj! csak egyet."

erre válaszojj, utána mehetünk tovább!

azé templomba ne felejts elmenni, nehogy a pokolra kerüljél miattam:)))
@Gábris szomszéd: tudod mi az érdekes? állítólag te vagy keresztény, én meg hitetlen.

te leszarod a főnöködet, én meg elismerően csettintek.

tényleg hülye egy világban élünk:)

egy kis olvasni való, egy vaskos migráncsozás előtt, haver!

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjY6cbA6N7PAhULtRQKHWgwAZQQFggsMAE&url=http%3A%2F%2F24.hu%2Fbelfold%2F2015%2F12%2F18%2Fa-magyar-puspok-ferenc-papa-melle-allt-orbannal-szemben%2F&usg=AFQjCNHgiKWAQ-znaBDVk2NHZRQtiGBwYg
@Gábris szomszéd: má megint megragattad a lényeget.

ja inkább nem!

és szojjá a mocskoknak, hogy ne aleppót bombázzák, hanem az iziszt!

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fkepek.444.hu%2F2016%2F10%2F15%2Fpokoli-het-aleppoban
@taga20: @Gábris szomszéd: Jó reggelt népek!

'Facé kell ezen karatézni állandóan,maradjunk annyiban,hogy 'orjási morális és politikai dilemma és mindkettőtöknek van igaza(
Inkáb két 'pogramot ajánlanék mára:

1. www.youtube.com/watch?v=pCHN2Qiy4X0

(egri bortúra,Haba hol van??)

2. www.facebook.com/bikehardride/photos/a.1561575384068629.1073741828.1561571210735713/2114355858790576/?type=3&theater

(bicajozni egy kellemeset az ólmos szürkeségben)

..vagy 'rencert dönteni a 'szabadsajtuccában)
@taga20:
Nem tudod,ilyen ülés,holkapható?)
@gazoló: tezsvérem, azok a bimbók!

a télikabátomat is rá tudnám akasztani:))

www.napiszar.hu/showPost/Az_ronda_ha_valakinek_nagy_a_mellbimboja
@gazoló:

'reggelt! )))

Elizabeth Barrett-Browning

Mondd újra
(a Portugál szonettek-ből)

Mondd újra s újra mondd és újra mondd,
hogy szeretsz! Bár az ismételt szavak
kakukknótához hasonlítanak,
emlékezz rá, hogy se mező, se domb
nincs kakukknóta nélkül, ha a lomb
újul tavasszal s kizöldül a mag.
Egyszeri szó, mint szellem hangja, vak
sötétben zeng el és kétség borong
nyomában. Ismételd...szeretsz... Ki fél,
hogy a rét túl sok virággal veres
s az ég túl sok csillaggal ékszeres?
Mondd, szeretsz, szeretsz... Hangod úgy zenél
mint ezüst csengő, újrázva... Beszélj:
de ne feledd, hogy némán is szeress...

Babits Mihály fordítása
@taga20:

Mondd, mi késztet arra, hogy vasárnap reggel donkihótéskodj??? )))
@gazoló: olvastam, csak ártunak ne mutasd meg, me űgyse érti:)
@Eszter jött:

'lájkollak)))nálak)

'ecembe vénülyének ez jár)

Radnóti Miklós: Október

Hűvös arany szél lobog,
leülnek a vándorok.
Kamra mélyén egér rág,
aranylik fenn a faág.
Minden aranysárga itt,
csapzott sárga zászlait
eldobni még nem meri,
hát lengeti a tengeri.
@gazoló: "Kamra mélyén egér rág,"

látod, itt is a karma. ne beszéltem hülyeséget:)))
@taga20:

'Ártunak az a baja,hogy"vidéken született))
Azt nem értem soha,ha ellenzéki pártnak vallják magukat,miét nem viselkednek úgy??(
@gazoló: na elárulom, csak neked.

GYURCSÁNY MIATT:)
@taga20:

"karma mélyén egér rág))

jóó
@gazoló:

Mindannyian vén hülyék vagyunk.)))

Csorba Győző

Öregedőknek

Saját számlánkra öregedni
senkit se rántani be
a göröngyösödő ösvény
pocsolyáiba gödreibe
csak hátra- csak átkiáltani
a tapasztalatokat
meghagyni mindenkinek
a maga-választotta utat
cipelni az egyre súlyosodó
ős-terheket
azt is amit az rak ránk
aki szeret
s elbírni hogy akit meg
mi szeretünk
viszonzásul szánakozó türelemmel
bánjék velünk
s bár szigorú irányban
löknek a napok
csak rögtönözni mikor
ránk nyílnak a pillanatok
látni hogy egyre inkább
a reggel célja az est
az esté meg a reggel
a többi más fölösleges
hogy szakállunk is ha növesztjük
csak arra való
mint a feltétlen megadást
jelző fehér lobogó.
@Eszter jött: DDD

Visszajött Mariann!
Remélem a többiek is hasonlóan tesznek))
@gazoló:

Láttam. :)
Örültem. :)
Remélem. :)
@Gábris szomszéd: a magyar menekültek az orosz horda elől menekültek.
az usa pedig levélírás helyett, segített nekik.
a magyarok hálából most habzó szájjal szidják az usát és dörgölöznek putyin seggéhez.
@gazoló: olyan vagyok, mint virágevtárs. van írói vénám:))
@punkfrog: ne kavard össze, me a sok segg közül nem tuggya melyiket nyalja elsőre:))

www.napiszar.hu/showPost/Reggelire_71
@Eszter jött: fasza lett a térkövem, remélem nem fog megsüllyedni:)

és most látom, hogy van aki rafkosabb, mint én:))

www.napiszar.hu/showPost/Terko_-_olcso_verzio
@taga20:

Most már csak locsolnod kell, hogy kinőjön rajta a fű.))
@Gábris szomszéd: ako rakjál be egy pestiprosti cikket ide, ahogy minden nap szoktad!
@Gábris szomszéd: minden másnap.

ember, miért kell hülyébbnek kinézned, mint amilyen vagy?

egyébként, vágom a taktikádat. olyan vagy, mint a fityeszmaffia. belekötsz egy lényegtelen dologba, a lényegről elterelve a figyelmet.

mégegyszer, utoljára kérdezem. miért raksz be ide a pestikurváktól rendszeresen hányást, ha utálod a maffiát?
@gazoló: havas, hajdú, és az átévé, olgával együtt el mehet a picsába!

kibasztam őket is, mint az echotévét, meg az M1-M80-ig minden dzsuvát.

ja és!:))

www.napiszar.hu/showPost/A_szuret_azoknak_valo_akik_nem_tudnak_vizbol_bort_csinalni
@Gábris szomszéd: anyád hazudik.
szerintem dobjuk fel szavazásra, hogy te hazudsz, vagy én hazudok többet.

édesistenem, ez olyan, mintha a gecivel versenyeznék!
@Gábris szomszéd: te csak olyan linket raksz be, ami a te vilagnézetedet erősíti!
az meg a te bajod, hogy ez nagyon sokszor megegyezik orbánéval!
@Gábris szomszéd: kezeded a szortírozást?
hajrá!
@taga20:

két évig olvastam az öntözzöm-locsolom-nyírom történeteidet.
nehezen állok át a térkőre.)))
@Gábris szomszéd: és milyen kifejezést használjak a magyar helyett?kik írták a cikket, amit linkeltél és kikről?
annak azért örülök, hogy végre kijött belőled, hogy orbán világnézetével semmi bajod!
@punkfrog:

nehéz szülés volt.
@punkfrog:

Orbán világnézetével semmi baj, olyan szemmel néz, amilyen van nekie, csak a világlátása lenne egy kicsit jobb. A nem látó is néz.
@Eszter jött: te szegény! ha eszt tudom, ako néha dugósat is nyomtam volna:)

persze volt gyerekszobám, ezé mindig visszafogom magam:))

ja és remélem eszt tuttad!:)))

www.napiszar.hu/showPost/Chuck_Norris_szuletese_O
@taga20:

Hát, igen. Mostanában leszoktál üdítő ötleteid tolmácsolásáról.
Csak a tollassal foglalkozol, pedig olvasók százainak adhatnál életviteli tippeket.
@Gábris szomszéd:

Köszönjük az infót. Nagy kő esett le a szívünkről, mert kb 10 percig nem tudtuk, mi van veled.
hvg.hu/gazdasag/20161016_Igy_torzit_az_allam_ha_azt_nezi_mennyi_van_a_zsebunkben?s=hk

Erről az írásról egy szakálas vicc jutott az eszembe.
Két hentes üzlet volt egy utcába, de egyiknél nem nagyon akadt vevő, míg a másik hentes szépen tollasodott. A sanyarúbb helyzetű emiatt megkérdezte kollegáját, hogy miért szeretik az ő áruját a vevők jobban? Az mondja a másik, biztosan azért, mert ő a kolbászt felesben csirkehússal csinálja. Nosza a kevésbé menő gondol egyet, ő is felesbe kezdi gyártani a kolbászt, de valamiért még mindig a másikhoz jár sokkal több vevő. Furdalja a kíváncsiság és megint megkérdezi, mi lehet ennek az oka, hiszen már ő is felesben keveri a kolbászhúst. Mondja neki a másik, lehet, hogy nem jó a keverési aránya, mire amaz visszakérdez, de hiszen a fele lóhús, a fele csirkehús. Ja, hát ez a baj. Én úgy keverem, hogy egy lóhoz egy csirke.

Felesben, mint a magyar statisztika.:D
@Gábris szomszéd: ne hazudozzál!
ezt írtam: "a magyarok hálából most habzó szájjal szidják az usát és dörgölöznek putyin seggéhez." @punkfrog:
@Gábris szomszéd: szánalmasan magyarázkodsz!
(remélem ez nem "magyarozás"!)
@Rodeo36: "kibaszást 1956 nov 4-én?"

stirlic, kevered a jenkiket a ruszkikkal! rubelt, hogy váltod?:))

gondolom, öröm és bodogság van most, hogy a putyingeci kiegyezett a szaudiakkal.
@Rodeo36: "kibaszást 1956 nov 4 én?"
talán az usa fojtotta vérbe a forradalmat és tartott megszállva?
ahelyett, hogy örülnétek, hogy nem erőszakolták ránk a demokráciaimportjukat!
az oroszokkal meg semmi baj nincs szerintetek.
akkor hagyjatok abba ezt a marhaságot, hogy mért nem avatkoztak be!
örüljetek, hogy volt az országnak 40 éve usa befolyásoltság nélkül!
most is csak az amerika barát kormányunk miatt ilyen szar a helyzet az országban!
Már hiányoltam az orosz témát.))))
@Rodeo36: egyébként kiegyezhetnenk már ebben a kérdésben.
neked az orosz, nekem meg az amerikai az élhetőbb társadalmi forma.
ne kelljen ezredszer is lefutnunk ugyan azokat a köröket!
@Eszter jött: minden kívánságod így teljesüljön!:)))
@Eszter jött: szerintem aktuális, lassan ünnepeljük nov.4.-ét.
legalábbis rodeo és ártu biztos:)
@punkfrog:

csak egy van. ))
jöjjön vissza mindenki, aki elment!!!
@taga20:

Én a szocializmus gyermeke vagyok. Bekötött szemmel is lerajzolom az Aurórát.
@Rodeo36: mi van haver? remélem a munkásőr gunyádat kimostad és kivasaltad, me lassan ünnep lesz számodra:)

te akkora fasz vagy, hogy még a tatárjárást is az amcsik nyakába varnád:)))
@Eszter jött: és leninevtársat profilból?:)
@taga20:

énekelve is.
a hőős ki csak népének élt.
@Rodeo36:

nemhogy megbecsülnéd. ha taga nem lenne, kit oktatnál??
@Rodeo36: te meg már akkor is kis geci voltál!
@Rodeo36: dupla ünnep neked rodejoevtárs, ez asztán az öröm, mi?:))
@Rodeo36: tehát az usa kényszeritette az oroszokat, hogy szálljanak meg minket!
szemét usa!

Eszter jött (törölt) 2016.10.16. 17:57:26

@Rodeo36:

most mit fanyalogsz?
legalább van valami értelme az ittlétednek. okítod az alsóbb népréteget, mesélsz nekünk a szessel szigetekről, s mi isszuk a szavaid.
ennél jobb pótcselekvés nincs a világon.
nélkülem és taga nélkül ez a műsor sem jöhetne létre.
@Rodeo36: "usa meg mai napig 60000 katonával és munícióval megszállva tartya Németországot

ennyi a különbség a kettő között"

szegeny németek!
irigyelnek is bennünket rohadtul!

ezzel meg nevezhetnél az évszázad hülye mondatai versenyre:
"az oroszok 1989 ben kivonúltak 6 évvel a megállapodott időpont előttn baráti gesztusként"
@punkfrog: ne erőkögy, tök hülye!:))

Eszter jött (törölt) 2016.10.16. 18:47:07

@Rodeo36:

Egyszer, azaz 1x, kb két éve beszélgettem tagával a fazonírozásról. Csak azzal tudtam elterelni figyelmét a veled vívott éjfélig tartó, eléggé ocsmány vitáról.
Nem akartam, hogy még jobban lemenjen kutyába.
Te ezt az esetet vágod sorozatosan a fejemhez. Felnagyítva, kiszínezve.
De mint tudjuk, sosem a korrektségedről voltál híres. )))

Eszter jött (törölt) 2016.10.16. 18:57:33

@Rodeo36:

te mennyit engedtél meg magadnak hátvédként?
az én emlékezetem nem szelektív.
@Rodeo36: "azért az mégis sok amit a taga meg a punkfrog megenged itt magának és senki sem reklamálja a sok fidexkft nyaldosó közűl?"
jaj de cuki mikor ilyen érzékeny vagy!
a sok fidexkft nyaldosó meg nyugodtan reklamálhat veled együtt!
esetleg fel is jelenthetsz, ha akarsz!
hajrá!
Ideje lenne az anyáknapját befejezni, a ne(é)mi életet sem itt kéne élni egész nap.
@Rodeo36: Köszönöm kedves kérdésed.
Nem kaptunk semmit az usától.
Remélem ez nyugtatólag hat rád és én kérek elnézést, a késedelemért!
@Rodeo36: olvass vissza!
nincs mit visszavonnom.
@Rodeo36: majd még bánni fogod, miután irodalmi nobelt kaptam!:)
@Rodeo36: a '94-es béke nobel díj azért mindent visz:
Yasser Arafat
Shimon Peres
Yitzhak Rabin
a nobel díjak Lola-T-je!(ha tudod mi az)
Korált sokat énekeltem annó a budai ifiparkban.pl. ezt:
youtu.be/lQmg3xXyLag
(btw.énnekarban is énekeltem 4 évig a középsuliban)
szerintük nem lógtam ki a tenor szólamból.:)))
a Nabuccot azt szerettem!
"Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát."

Egyesek itten sminkelik magukat, még is varánusznak szeretnének láccani.
@Rodeo36: nyisd meg nyugodtan.
Viktoriya Yermolyeva zongorázik.
youtu.be/HIJPxxoF7dw
Több helyen olvasom, hogy Orbán a magyarok új egységét emlegeti. Kivel és mikor jött létre ez az új egység? Eddig is volt egység, csak az elavult? Ha nem avult el, akkor azzal most mi van?

Legjobban az szeretném tudni, mit szól ehhez a közel öt milló állampogár, aki nem szavazott az érvénytelen népszavazáson? Ők ebben az új nemzeti egységben hol vannak? Vagy megint kimaradtak, mint a kutyaszar a hóból?
Erre mondják, ha Rogán hallgatott volna, bölcs maradt volna.:D

"Kókát egyébként maga Rogán Antal hozta fel példának, amikor a szocialista képviselő a parlamentben a helikopterezés miatt támadta."

Kóka reakciója:

"Nem mindegy, hogy a versenypiacon megkeresett, vagy a magyar emberektől ellopott pénzen helikopterezünk.
Nem mindegy, hogy tehetős emberként politikára adjuk a fejünket, vagy politikusként válunk irdatlanul gazdaggá.
Nem mindegy, hogy politikusként felvállaljuk a tisztességesen szerzett vagyonunkat, vagy permanensen hazudunk, amikor kibukik, hogy többszörösét költjük annak, amit hivatalosan keresünk.
Nem mindegy, hogy mi bukunk bele a saját hülyeségünkbe, vagy az újság, amelyik meg meri írni."

index.hu/belfold/2016/10/17/koka_szerint_nem_mindegy_hogy_sajat_vagy_lopott_penzbol_helikopterezik_az_ember/

Tanulság: mielőtt az ember más háza előtt söpör, jól teszi ha szét néz a sajátja előtt.
@Eszter jött: " ha taga nem lenne, kit oktatnál??"
Mondhajuk úgy is, hogy amíg taga nem volt itt, Rodi egészen szerethető és normális vitapartner volt, de ez a permanens oda-vissza mocskolódás sokakat elriasztott. Engem is.
"Lázár azt is elmondta, egy miniszter felmentésével csak a miniszterelnök élhet, és ő úgy tudja, a miniszterelnök elégedett minisztereivel. Hozzátette: Rogán belátta, hogy hibázott, de fontos, hogy nem szabad túlzott elvárásokat támasztani a politikusokkal szemben, hiszen a politikusok ugyanolyan állapotban vannak, mint az ország. Nem fejtette ki, így csak remélni merjük, hogy nem arra gondolt a miniszter, hogy az országban bárki helikopterezhetne egy lagziba, azt meg pláne nem, hogy erről mindenki hazudna."

Ez után a válasz után nem fogok csudálkozni, ha egyre több fideszes politikus rikkantja el magát, hogy ide nekem is egy helikoffert!

index.hu/belfold/2016/10/17/igy_vedjen_meg_teged_lazar_janos/
Ezmiez?

"...ma Magyarországon a magyar választópolgárokat megkérdezve, elsöprő többségben vannak azok, akik Kádár Jánost és életművét az ország dicsőségfalára írják.", mondta Lázár János. Nem a Kádár haverja, hanem az Orbáné.

Még ezt is mondta:

"„Én nem vitatom képviselő úrnak azon állítását, hogy az állambiztonsági tisztek részvétele a rendészeti munkában, torzítja a minőséget, és fölvet demokratikus kérdéseket. És azt sem vitatom, hogy az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalának volna helye, természetesen a megfigyeltek hozzájárulásával""

MI/KI VAN A RENDÉSZETI MUNKÁBAN??????

index.hu/belfold/2016/10/17/lazar_ugynokaktak_parlament_kadar/
@látjátok feleim szümtükkel: Mit nem értesz? A narancssárga beérett. Vérvörösre. :-(

A (titkos) szolgálatok tokkal vonóval személyükben is szervezetükben is jogfolytonosak az átkostól a mai napig. :-( Talán ha egyeseket (3 per három osztását elvégezve) küldtek el, ha egyáltalán. Hogy minket szerinte kádárnépét ez nem zavar, az egy dolog (engem mondjuk nagyon is zavar, de én nem számítok). De a demokrácia lelkes terjesztőjének is megfeleltek? Nató szíájéefbíáj kompetibilisek lettek a katonai felderítésről és elhárításról nem is beszélve?

A "saját városát" kihagytad. Enyém tied övé, nem lenne bonyolult, de lézerjankónak van egy saját városa is. :-( Ahogy e rendérfőkapitánynak voltak (felteszem vannak is) saját rendérei. Első iccaka joga? Éh nem fontos, csak felmerült. :-(
@rdos:

No akkor most már csak azt nem tudom, hogy a naracssárgát, vagy a vérvöröset kell 23-án ünnepelni?
@látjátok feleim szümtükkel: Csiszolódunk - kopunk rendesen politikailag. :-( Finkimester óta tudjuk, hogy a politika az érzelmekről szól. :-(

Vagyis hallgass a szívedre! ...

Nézzenek oda, milyen butaságokat beszélek. :-) Azaz hallgass az eszedre! :-) Abból baj nem lehet. :-)
Végre valahára sikerül megoldani a világot érintő egyik legfontosabb problémát. :)

444.hu/2016/10/17/lebontjak-hitler-szulohazat
@Gyodavagyok_magáért: Szerintem a házak csak tárgyak, de ha ez fáj a sógoréknak.

Vannak ennél nagyobb problémák is, Moszul mellett szó szerint izzik a levegő. :-(

isis.liveuamap.com/

Az 1987-es világra szóló tőzsdekrach előtti hasonlóságon aggódnak egyesek. :-(

www.portfolio.hu/vallalatok/hajszalnyira_vagyunk_csak_az_osszeomlastol.5.238847.html

Közben idehaza a gazdaság versenyképessége romokban, és a trend nem vidám. :-(

tenytar.blog.hu/2016/10/12/beerett_orban_gazdasagpolitikaja_melyponton_a_magyar_versenykepesseg

A hazai lakás-ingatlanpiac meg, ha hihetünk az elemzőnek éppen az összeomlás előtt áll. :-(

iflgazdasag.blog.hu/2016/10/15/okos_gondolat_ma_lakast_vasarolni

Valahol tényleg nagyon irigylem a sógorékat hogy most ez a legnagyobb megoldandó problémájuk.
Margiiiiiiiiiiiiiiit!
Most hallottam, hogy a letelepedési kötvényeseket 30 napon belül kell átvilágítani. Nofene, gondoltam, hiszen a migráncsokat meg hónapokig lehet zárt osztályon tartani, igaz ők nem fizetnek azért, hogy itt lehesssenek, ők csak menekültek otthonról.

Más. Új nagyplakát arról szól, hogy 98% és Brüsszel is lássa. Brüsszel látja, hogy a plakátokon a kormány megint "nem tényeket közöl" ( ezért nem hazudik ), amit a kúria is helyben megerősíttt korábbi döntésével már előre. Szóval aki a kormányt támadja, az a kúriát is támadja az igazmondás kérdésében. Hehehe.
Ettől még az aranyhal is lepetézik gyünyörűségében.:D

"Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a müncheni magyar főkonzulátus 1956-os megemlékezésén, a bajor tartományi gyűlés (Landtag) épületében tartott beszédet, amiben úgy fogalmazott, hogy „: Magyarországot a földrajzi elhelyezkedése minden harminc évben egyszer az aktuális európai harcok fősodrába löki, így volt ez 1956-ban, 1989-ben, és 2015-2016-ban is, amikor nekünk kellett lezárni a határt, hogy megállítsuk a délről fenyegető népvándorlást. Egyszer sem kértük a feladatot, hanem a sors, a történelem mérte ki ránk, de a magyarok nem futottak el, nem hátráltak meg, hanem teljesítették a kötelességüket”, majd hozzátette, hogy a magyarok akkor is helyt álltak, amikor azok támadtak rájuk hátulról, akiket védelmeztek, írja az MTI."

Engem különösen az utolsó gondolat villanyozott fel, mint óriási teljesítmény, mert ha az akit mi védünk hátulról ránk támad, no az valami csuda. Miután megvártunk, hogy mögénk kerüljön?

index.hu/belfold/2016/10/17/orban_1956_muncheni_megemlekezes/
Eszembe jutott Orbán beszéde kapcsán, hogy irány Horány, illetve irány putyinisztán, de bekavar, hogy mi van a továris haza jelszóval? Lehet, hogy már putyinisztányban sem tovaris, hanem nertárs az elvtárs?
Letelepedési kötvényesek jobban teljesítenek, mert a statisztika szerint mindenki hoz magával még két főt.

index.hu/belfold/2016/10/18/vonzza_a_letelepedesi_kotveny_a_kulfoldieket/
@gazoló:

A lényeg ...20020 után legyenek,lámpavasközelben(
@gazoló:

De hülyeséget teccettél kérdezni, miből? Hát abból, amit a jegybank nyomtat nekik, meg üzletel nekik. Meg abból, amiből helikofferezésre telik.
@gazoló:
Olvastam Csepreghy Nándor derűlátó, egyben a népet megnyugtató nyilatkozatát, amely nagyon messze van a valóságtól.
Az igazság az, hogy a kormány már 2018. évben le kívánta hívni a ciklusra vonatkozó teljes eu-s támogatást. Ki is írták a pályázatokat, le is kötötték a 80%-ot, abban a reményben hogy a terv sikerül.
Nem kétséges, hogy ezzel a lépéssel 2018-ig fenn kívánták tartani azt a látszatot, hogy dübörög a gazdaság, nincs itt semmi baj, bízni kell Fideszben, szavazzunk rájuk.
Az eu azonban beintett. Egyébként nem is értem, hogy egy ország hogyan képzeli, hogy ütemezett támogatást egyedüliként, kiemelten kívánja igénybe venni.
Ütemezett befizetések vannak, azokból lehet ütemezetten fizetni.
Az igazság az, hogy ezek pénzek nem jönnek az elképzelések szerint, a pályázók jó részét ki kéne fizetni, az önrészről nem is szólva.
Az igények és lehetőségek káoszából most az jön le, hogy hitelt kell átmenetileg felvenni, hogy a teljesített pályázati projekteket ki lehessen fizetni.
Arról már nem is beszélve, hogy egyre több az eu általi visszavont támogatás, amely múlt bűnei miatt sújtja most az országot.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez a piktor gyerek egyre debilebb... Valamit szednie kéne rá, mert a viagra erre nem jó! :(
süti beállítások módosítása