Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.09.22. 08:35 Fabius

Lázár hazudik

Olvasom, hogy Orbán Után az Első micsoda sikeres lakossági fórumokat tart. Az ember, akinek akkora vízfeje van, hogy nem muslicák, hanem sirályok repkedik körbe nem hazudtolja meg önmagát, és vidáman füllent játszóteret sorozatban meggyalázó migráncsoktól a cigányok integrációjáig bármiről. Mert az van, tecciktunni drága kedveslakosság, hogy a cigányokat sem tudjuk integrálni már vagy haccáz éve,  így nem kell ide még egy népcsoport akiket majd nem tudunk integrálni a következő hatszázban. 

Ezt így kirakta az asztalra pislogás nélkül, mondjuk attól nem kell félnie, hogy egy Farkas Flórián vagy más cigány vezető elküldi a picsába érte. 

Mert őket, a cigányság vezetőit maradéktalanul sikerült integrálni a nerbe. Flóri belesimul a támogatásokkal csencselő narancsos Voldemortok lassan arctalan tömegébe, a Híd a munkába program ugyan szaros gatya lett, de lárifári, a szavazatvesztés lehetősége ijesztőbb, mint, hogy másfél milliárdot majd vissza kell tolni az Uniónak. Vagy itt van legújabban a borsodi cigányvajda, Lakatos, aki egyenesen migráncsellenes szövetséget hoz létre - mert az kell - kampány idején,  egyszerre jelezve hűséget Orbánnak és irányt a népszavazó cigányságnak. 

Mert tudod vagy sem, nyájas olvasó, ők bizony félnek lassan elengedni iskolába a gyerekeiket.

Gondolom abba az iskolába, ami Miskolcon például csak "cigány gimi"-ként híresült el, hírhedtté meg Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő kirúgásakor vált. Jakabot beperelték a titoktartási záradék megsértéséért - mennyire általános gyakorlat, hogy a tanárok munkaszerződésében ilyen záradékok vannak - mert szennyest teregetni pfúj rossz, de a városban terjengő pletykák szerint azóta sem változott ott semmi. Gyerek alig jár be, a hiányzások nyilvántartása napirenden akkor van, ha valamelyik csellengőt elkapja a "pláza rendőrség" és hivatalból információt kérnek róla az iskolától. Amúgy meg szarik mindenki mindenre, a papíron létező létszám alapján a suli működtethető legyen, ennyi számít. 

Szóval ennek a vajdának éppen lenne mivel foglalkozni, ha tényleg tenni akar(na) valamit. Mert társadalmi normáknak megfelelően viselkedni képes, szakképzett fiatalokra szükség lenne, amíg kizárólag támogatás csencseléssel törődő, a megúszás reményében politikai seggnyalásból jeles vezetőkre meg nincsen. 

 

112 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8911734887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem az egész migránskérdést meg lehetne oldani nálunk, ha elterjesztenék a romák között, hogy olyan ízük van, mint a csirkének...
A cigányokat is jól beetették, akárcsak a magyariak zömét.
Hosszú, tömött sorokban fognak azok és ezek vonulni nemmel szavazni.

Őrületes sebességre kapcsoltak fityeszék, most már minden busz, villamos, troli eleje, hátulja, oldala harsogja, hogy mentsük meg a magyarokat, az édes hazát.
Minden egysejtű kampányol ajtótól ajtóig, minden patkánylyukból ömlik a fekália.
Akárcsak a vizitdíjas szavazáskor, még a százéves tolószékes mamák és papák is fognak "nem nem soha!" szavazni.
Az eredmény borítékolható: fényes győzelmet fognak aratni. Erre hivatkozva azután a látszat demokrácia maradék csíráját is elpusztítják, és végre-végre nyugodtan rabolhatnak annyit, amennyit nem szégyellnek. Márpedig ők abszolúte nem szégyellnek semmit.
Eredmény lesz az is, hogy aki csak teheti elmenekül innen, mert az értelmesebbekre ráuszítják a fogalmatlanokat, a házmestereket.

Rohanunk a szakadékba.
Népsavazás. Eddig mindegyik ismétlem mindegyik savazáson a választókörzetemben volt egy kis (nem nagy, csak kicsi) csalás. A részvételi adatokat ugyanis folyamatosan megadták napközben is, a szavazás zárultakor is. Majd a végleges részvételi arány gyenge 1-2 %-al kisebb lett, mint amit nap végén bemondtak. Arra tippeltem akkor is hogy ezzel csökkentették az érvénytelenek arányát (meglehet van más oka is a tapasztalt jelenségnek, én csak azért figyeltem rá, mert notórius érvénytelen savazó voltam).

Ami eszembe jutott. Valahogy a választási bizottságoktól függetlenül legalább a részvételt dokumentálni kéne. Teljes körűen nem egyszerű, de persze a lehető legtöbb szavazókört figyelni kéne. Hogyan?

Pl. webkamera a bejárattól messze (hogy az arcokat ne lehessen felismerni), lassított üzemmódban. Lehetne ugyan strigulázni is, csak az semmit sem bizonyít.

Csak ötleteltem, talán kitaláltátok többpártunkban és mindenkori szabadon? választott kurmányainkban egyre kevésbé bízom. :-(
@rdos: tehát szerinted, eddig minden kormány alatt ugyan azt a csalást követték el a népszavazásokon!
érdekes teória.
miért szavaztál mindig érvénytelenül?

1989. november 26. Négyigenes népszavazás
1990. július 29. A köztársasági elnök közvetlen választásáról.
1997. november 16. Népszavazás a NATO-csatlakozásról
2003. április 12. Népszavazás Magyarország EU-tagságáról
2004. december 5. Egészségügyi és állampolgársági.
2008. március 9. Szociális

egyikről se volt véleményed?
mindegyiket leszartad?
mit reklamálsz?
@punkfrog: "meglehet van más oka is a tapasztalt jelenségnek, én csak azért figyeltem rá, mert notórius érvénytelen savazó voltam)."

ez a csóka, még hülyének is hülye:)))
@punkfrog: Nem teória, hanem tapasztalat. Csak az ogy választásokra értettem az előző bejegyzésemet.

Amúgy nem reklamáltam, hanem egy problémát vetettem fel. EBESZ-re nem számíthatunk, ők már a két évvel ezelőtti ogy-re, vagy talán inkább az utána következő önkormis népsavazásra NEM is küldtek megfigyelőket. Ez ugyan a fősodrat ingerküszöbét nem érte el, ettől ha jól emlékszem így volt.

Azt nem tartod furcsának hogy a talán legnagyobb támogatottsággal rendelkező "ellenzéki" maszop arra nem vette a fáradtságot hogy minden szavazókörbe egy - két szimpatizánsát delegálja? A dolgok mai állása szerint ez felhívás egy naracsos kékcédulázásra! :-(
@taga20: Ja. Nem vagyunk egyformák. Te meg kedvesnek sem vagy kedves. :-)
@rdos: ez nem kedvesség kérdése.
te képes voltál 20 éven keresztül elmenni szavazni, csak hogy érvénytelen szavazatot adj le?

tényleg nem vagyunk egyformák:)))
@PeniValdes: kik az ügyesek? és mi az ügyesség benne?
@taga20: a kormány, jó témát választottak. persze lehet homokba dugni a fejeket..
@taga20: És ezt Te mondád nekem itt a politikai árvaházban? :-)

Nem volt kire savaznom. :-(

Egyébként a hír, hogy mindegyiknél érvénytelenül szavaztam volna nem teljesen igaz, de nyugodtan terjesszed. :-) Bár már szinte az elejétől fogva volt egy olyan érzésem, hogy: ezekre!? :-(

Ja, jut is eszembe. Nem kaptál még olyan blogos kommentes "fenyegetést", hogy aszondja hogy:

Vigyázz, mert beteszlek a trolltartómba! :-)
@PeniValdes: Igen, páratlanul aljas gazemberek mind egy szálig! "Ügyesek" demagógiából,néphülyítésből és a hazudozásban.
Igazi nemzetrontók.
Mindezt miért? Mert egy elmebeteg népvezér örök időkre szeretne hatalomban maradni, és lopni, lopni, lopni a pereputtyával egyetemben.
@PeniValdes: mire jó a téma? arra, hogy az emberekből, akik életükben nem láttak egy kibaszott migráncst, kihozzák a szart?
vagy arra, hogy elégessenek 10 csilliárdot a haverokkal?

aki a fejét a homokba dugja, az te vagy és az összes degenerált fityeszfan.
@taga20: személyeskedéssel nem éred el a gyorsvonatot:)
egyébként én nem is akarok migránst látni itt a jövőben sem. Én ilyen gonosz kirekesztő ember vagyok.
@rdos:
"Nem volt kire savaznom. :-( "

ako mi a fasznak rontottad ott a levegőt, mé nem dugtál inkább?

"Egyébként a hír, hogy mindegyiknél érvénytelenül szavaztam volna nem teljesen igaz, de nyugodtan terjesszed. :-)"

egy notórius érvénytelen szavazó picsogása volt ez, vagy mi ez?

és végül, engem ne kostolgass evvel a tahó dologgal, me leszarom.

baráti üdv, taga.
@PeniValdes: hugi, melyik része volt a mondandómnak személyeskedő?
@PeniValdes: köszönjük neked is az orbánmaffiát.

utólag is büszke lehecc magadra!
@taga20: Na, látod barátom ilyen ha a személyeddel foglalkozik valaki, nem a gondolataiddal. :-) Ne aggódj, többet (terv szerint) nem teszem, csak az a "kisördögbujka". :-)

Mert (szerintem) a lényeg azé csak elsikkadt. Valahogy függetleneknek ellenőrizni kellene a részvételt. Darabra pontosan.

Különben részvétem a szavazásnak a népképviseletnek. :-(
@PeniValdes: Úgy van az ember fia a traumákkal, hogy elnyomja. Vagy mi a bűbánatos "epekeserű". Valami agykurkász biztosan jobban leírná amnéziámat. :-(
@PeniValdes: oda vagy értük. rájuk szavaztál.

"a kormány, jó témát választottak"

a tenyerükből eszel.
@PeniValdes: szarrá röhögöm magam! ilyen a béna terelést, má rég láttam!:)
és így lettem én is fidesznyik:)
nagy tapsot kérek nektek.grat..
@gazoló: Ugye ezzel "csak" az a baj ha a "művészi ábra " két egymást metsző vonala a "kezdőkörbe esik", már is "nem" lesz belőle. :-(

Azt kellene megértetni a szavazókkal, hogy ez a háborús menekült - migráncs - tenorista (boccs, terrorpista) maszlaggal leöntött népszavazás tul.képpen csak a fityisznek fontos. Tétje nincs, veszteni valónk viszont annál több. Szerencsére ez fordítva is igaz, mert ha érvénytelen, vagy nagyon érvénytelen lesz, akkor az a fityisznek fog nagyon fájni. :-)

Csak ezt a naracsoskék cédulát tunnám feledni. :-(
"Csecsenföldön 95 százalékos részvétel (!) mellett 96 százalékos (!) támogatottságot ért el Putyin és Medvegyev pártja, az Egyesült Oroszország. "

24.hu/kulfold/2016/09/22/putyint-bloffjei-menthetik-meg-mielott-rendszere-megroppan/
@Gábris szomszéd: mi vagy te, porszívóügynök?
ránk akarod sózni a selejtes árut?:))
@rdos: nem akarok beleszólni, de az usába meg lövik a négereket.

nem vagy semmi haver, te még a ruszkibrigáddal is szembe mész:))
@taga20: A cikkben sok más érdekesség is van (áthallás hazai viszonyainkra), a számszaki hibán most lapozzunk (12 nap múlva a kicfijúk is "átlapoznak majd rajta"). :-(
@PeniValdes:

Igazad van. Velem is megesett, hogy szimpatikusnak láttam egy pártot, majd az idő múlásával nabazmeg érzésem lett. Ha ezért valaki "nyikezni" kezd azt meg elküldöm a picsába.
@rdos:

Menekült kérdésben van külön véleményem amit itt 'ciki hangoztatni!

A szélbe 'kikúrt tízmilliárdok ebben a témában felháborítanak!
Na és itt van mellette a'zolimpia,pakskettő,úszóvébé és a véget nem érő újabb és újabb tízmilliárdok,spanoknak,aminek összeszámlálásához Mariann is kevés lenne:(
Minden idők legkártékonyabb,legmocskosabb és nemzetellenesebb kurmánya!!
@Fabius:

Nem a kedvencem,de "nabazmeg érzésem volt míg néztem a második részét:)

www.youtube.com/watch?v=bISNvmSh9BY
Két friss blog jelen poszt témájában.

"Ez a kamunépszavazás egyetlen dologra jó Hakapeszi Miki" címmel a blogger meg is adja az alaphangot.

mentalisdeficit.blog.hu/2016/09/22/ez_a_kamunepszavazas_egyetlen_dologra_jo

Itt meg a "hazugság média taktika" tramplitól történő "importálása"

kettosmerce.blog.hu/2016/09/22/donald_trump_taktikajaval_kampanyol_a_fidesz_a_nepszavazasi_kampanyban
@gazoló: "..amit itt 'ciki hangoztatni!"

Szerintem meg az van, hogy már csak évek kérdése és nyugodtan hangoztathatod, itt de jóformán bárhol a kiüresedett országban ugyanis a menekültek mi leszünk saját országunkból, ha a felsorolásodat (paks2 és a további "megalitok") megcsinálják. Mert csak az alzheimeresek és a nagyothallók maradnak itt. :-(

Egyébként már többször írtam, szerintem (nemzetközi joghoz nem értek, csak józan paraszti) valaki addig "háborús menekült", amíg az első békés országba megérkezik. Onnantól ha tovább akar állni akkor már "csak" bevándorló, vagy bevándorolni szándékozó.

Hogy a píszí médja mé nem ezt tolta az elejétől, azt ép ésszel fel nem foghatom? Pedig nem bonyolult és évtizedekig ha jól tudom így működött. Na mindegy.

Ja, és szerintem semmit sem ciki hangoztatni, ha higgadtan érvelve és az oda - vissza meggyőzés esélyével folyik a diskurzus. Bármiről.
@Fabius: haver, ott hibádzik a keménykedésed, hogy peni most is ennek a pártnak ad igazat, mint ha mi sem történt volna.
@gazoló: Na, a falra festett "paks2 ördöge". :-( Az Eu áldását adta (bizonyos feltételekkel) a "rosszatomra". :-(

javorbenedek.blog.hu/2016/09/22/homokra_hazat_hazugsagra_atomeromuvet_epiteni_nem_jo_otlet

Már csak egyben bízhatunk. Mostanában éppen Ivánékat sem veti fel a lé.
@taga20: te meg leadtad az érvényeset és ott ülsz a slamasztikában+pirosótóban...

naccerű! télleg, mija véleményed a "bűn az élet" című könyv miskolcról szóló fejezetéről? moldova csak nem fideszos, pláné nyócvanhatba nem!
@rdos: "valaki addig "háborús menekült", amíg az első békés országba megérkezik. Onnantól ha tovább akar állni akkor már "csak" bevándorló, vagy bevándorolni szándékozó."
(egyébként ez a fidesz egyik legtöbbet használt érve a menekültek ellen!)

remélem sose leszel háborús menekült, hogy találkozzál ezzel a mentalitással!
elmenekülsz a hazádból háború elöl és hirtelen bevándorlónak minősítenek, annak minden következményével!
hiszen egy békés országból érkeztél!(ami nagy valószínűséggel az egyik szomszéd, ahol esetleg béke van de téged nem biztos, hogy befogadnak!)
tovább menekülsz és hirtelen ugyan azok a szabályok vonatkoznak rád, mint aki esetleg innen áttelepül Németországba, 3-4 hónap rákészülés után!
a háborús menekült státusz szerintem nem attól függ, hogy épp hol vagy, hanem, hogy honnan jössz!
@taga20: az nem lehet!! a tökéletes demoráciálisliberálizmusba??? tökéletesen kizárt! legalább annyira, mint a működőképes flanszija ótó!!!
@punkfrog: genfi egyezmény, öcsi!!! azt nem az ogv csinyáta!
@punkfrog: ne keverd a szezont a fazonnal!! mert aki a török menekült táborból továbbindul a családot hátrahagyva... az bizony szimpla bevándorló! genfi egyezmény!
@punkfrog: Figyu, nem vagyok én érzéketlen meg nem is túl régen tőlünk is kiszédelgett a sógorhoz kétszázezer honfitársunk (szojvet bajonetteket - ávéhás vagy forr a dal mi? ezredeket kerülendő). Ott berakták őket táborba és ahogy egy-egy ország jelezte, oké fiúk lányok húszezer fő jöhet NúZélandba ... akkor mentek (vitték - utaztatták őket).

Évekig a mostani "menekültek" szintén táborokban várakoztak. Csak valamiért a "földijeik" (értem ez alatt a muszlim világot) és az Eu-atlanti világ se nem fogadták be őket. Lassan 5-6. éve.

Erre az a megoldás, hogy tökön babon átgázolok? Nem gondolnám. Ha szomszédom a kerítésemen - kerítésünkön keresztül jönne hozzám (pedig ajtó is van), hát biza jó szomszédság ide - jó szomszédság (oda ne lépj bakker mert most vetettem oda szamócát!), szerintem méltatlankodnék egy keveset.

És újra mondom, nemzetközi joghoz nem értek, flanszianevelőnőm se nem volt, de alap dolgokat az ember elsajátít az élete során.

Röviden, ebben a "talpasexodusban" nekem valami nagyon nem frankó. :-(
@nincs_itt: egy török menekülttáborból én is útnak indulnék, a családot viszonylagos biztonságban hagyva, hogy teremtsek egy új otthont, ahová utánam jöhetnek!
te mit csinálnál hasonló helyzetben?
@punkfrog: Hasonló helyzetben? Tanulnám a németnek az osztrák dialektusát (mert ugye én odahasonulnék), aztán ha asztalos lennék, amikor már vágnám a "pitesőnt" és kevesebb volna a "nincsfesték", megkeresném a legközelebbi asztalost. Guten tág Herr Tischler Szepi! Lehetek valamiben a segítségére? Ha gyalulni kell, ha csapolni, enyvezni vagy laminálni, abban a segítségére lehetnék. Aztán avagy-avagy.

Várni a sültgalambot évekig? Belebolondulnék.
"Lázár hazudik"

EBBEN MI A HÍR????
@gazoló: :-( Igen, sajna telitalálat. Ártu és Putyubá a kispályás, vonaton kaszabolótól retteg, miközben ezer? tízezer? számra engedjük be ide és az Eu-ba az igazi nagyhalakat, de legalább is sanszos hogy nem vajtalan a fülük möge. :-(

Erősen úgy tűnik a "mi" maffiánk szó szerint internacionalista. :-( És az afrikai és arab és még ki tudja honnan jövő maffiózókkal pacsiznak. Hát ha ezt az a nyomorult 6.lenineftárs megélhette volna?

És nemzetközivé lett a (maffia)világ. :-(
@rdos:

D

Nem tudom miből gondolják az ájultak,hogy egy IS-nek nem lenne gempája befizetni kiképzett gyilkológépeket befizetni egy "levédiai hacacáréra,de 'kijafacom foglalkozik egy ilyen 'porbafingó oroszgyarmattal:)

Mindenesetre csodálkozom,hogy a 'lézerkósarogán satöbbi féle félkegyelműek hisztériát mennyire csont nélkül szopkodják a népek(
@Gábris szomszéd: Jaja. És Jamaika a jamaikaiaké!

Hát ha az ensz égisze alatt megy a szabályok megszegetése, az biza az enszet minősíti. Jövőbeli szerepét gyengíti. Nem is gondoltam rólad hogy ennyire súlyosan aggódsz az enszért. :-)

Mert hogy ez (jájáj a migráncs) ránk nézve mit jelent? Leginkább semmit. Hacsak nem azt hogy innen mi is menekülünk, de nem a migráncsok miatt, hanem a saját? politikumunk miatt.

Mitől lenne a sajátunk, ha ellenünk dolgozik és az Eu ellen dolgozik? :-(
@gazoló: :-( A terrorista oda megy ahol béke és jómód van. Nálunk államilag gyakorolt terror (meg vélemény terror, erről gondoskodnak a mindenoldali sajtósok) van, ahogy Észak-Koreának úgy nekünk is lényegében nulla a

külső

terrorfenyegetettségünk. Putyubát meg kéne kérdezni, aztán nálunk hány terrorpista robbantás volt eddig? Ha nem tunná ikúból, kérdezze meg a nógrádigyuribát. Hát eddig egy sem, de ami késik, az elmúlik, mint tudjuk gyuribától. :-)
Na. Mentem. Örültem hogy beszélgethettünk. :-) Sziasztok.

Ja és kívánok egy erősen szeles, tartós őszi esős jövő vasárnapot mindannyiunknak. :-) Az megoldaná a részvételt. :-)

@gazoló: :-) Ja, ott a megoldás. Száz stadiont! Ezeret!
@rdos:

'putyu és matyibá hülyítése tizes skálán ezúttal is elérte a tizenkettőt, nem kis zsébe került ez nekünk(

www.youtube.com/watch?v=paM0b_soQAQ
@Gábris szomszéd: Zseniális. Csak az a baj, hogy már évekkel ezelőtt adóelkerülés céljából előbb bbelga, majd orosz állampolgár lett. Most meg megpróbálja megmagyarázni.
@gazoló: Matyibá unokái majd kifizetik a (közmű)számlát. :-( A módszerváltás után a legtöbb közmű a Tervszerű Megelőző Karbantartásra (TMK, figyelem, nem az MTK :-O) sem költött. Értsd, folyamatosan egyre inkább leromlott a kevesebb felújítás miatt a rendszer. Rezsiszilárd óta csak annyi változott hogy mára a felújítás szinte megszűnt. Jövőbeli "eredménye" borítékolható. :-(
@rdos:

Jövőbeni eredmény egy újabb privatizáció haveroknak, persze fejlesztési exporthitellel ( kb úgy, mint a tokaji borház vagy mijacsuda, amit az állam magánkézbe akar adni ). No, meg egy jó kis áremelés, mert különben nem éri meg privatizálni.

Mintha nem azért lett volna rendzerváltás, mert az állam nem jó gazda módjára kezelte az állami vagyont. Ez csak az újszülötteknek új, de a kormányfőnek nem az.
@gazoló:

Nem lesz bizony olcsó, mert a közösségi közlekedés autóbuszain is két-két plakát hírdeti a népszavazást. Asse ingyen adták. Kérdés csak az, ezt a cégek maguktól találták ki egyenformára, vagy a kormány utasította őket? Mert ugyé a pártpolitika nem teheti be a lábát a munkahelyre, így csak az ötvenes évek mintájára a kormányutasítás jöhet szóba.
@punkfrog: szerintem meg menekült címszóval nem lehet végigutazni a világot
@látjátok feleim szümtükkel: Ja? Vagy úgy! Hogy a közműbicniszre fáj fityisz foga? Meglehet. Régi recept valóban. Szó szerint "hagyjad lerohadni", majd bagóért megveszed, aztán az adásvétel után kitalálod, micsoda dolog mán az hogy a közműben nem lehet profit? Lám hova vezetett, amikor "lerohadni hagyta az emútnyócév. :-(

Tippem, ez az üzletük már nem jön be. Nincsen pár évük sem. Meg nekünk sincsen. :-(
"Orbán nem mondta ki, de a lap által megkérdezett fideszes és kereszténydemokrata politikusok számára is evidencia, hogy a 2018-as választáson, illetve az egy évvel későbbi önkormányzati voksoláson nem lesz rajta a jelöltlistákon azon honatyák, polgármesterek neve, akik októberben nem tudnak elég hatékonyan mozgósítani."

Na végre! Értem már miért kampányolnak a közösségi autóbuszok.:D

www.napi.hu/magyar_gazdasag/panikolnak_a_fideszes_fonokok.621393.html
@rdos: @látjátok feleim szümtükkel:

Eközben száguld a gaz(da)ság már a FT szerint is(

24.hu/fn/gazdasag/2016/09/22/financial-times-orban-viktor-csodat-tett/

.........
Tízmillió jövőjével kaszinózva,a lufinövekedést hazudva:(
A fene egye meg! Még is más az, ha az én szőnyegem szélén állnak a külföldi nagykövetek, mint amikor nekem mondják, hogy húzzam be a féket.:D

"Az FT hivatalos körökből úgy értesült, hogy Franciaország, Dánia, Belgium és Svédország illetékesei is elbeszélgettek Szijjártó Péter magyar külügyminiszterrel arról, hogy a propagandaanyag tudatosan félretájékoztatja olvasóit arról, hogy országaik milyen tapasztalatokat szereztek a migrációval kapcsolatban."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_csak_a_britek_leckeztetik_szijjartot.621342.html

Magyarul: a kiskutyának sem esik jól, ha beleverik az orrát.
@gazoló:

Nekem ez a nincs infláció teccik. Csak azt nem értem, hogy a boltban ugyan azon az aron miért kisebbek pl. a tejtermékek adagja? Ez nem áremelkedést takar? He?
Ki a fene látott olyat, hogy egy túrókrém 95 gramm? Most ezzel vannak tele a polcok.
@látjátok feleim szümtükkel: és az miért van,hogy a tej megromlik,előbb mint kéne, régen nem volt ilyen. múltkor is tejnegrízt akartam főzni,aztán nem tudtam
444.hu/2016/09/23/juhasz-peter-szerint-ot-is-megfigyelik

áááá..PFEJJJ...köpni kell!!

www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/a.486159078123247.1073741827.478686885537133/1203136436425504/?type=3&theater
..................

"Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.

Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg."
@Gábris szomszéd:

Azt sem értem,hogy a nemzeti paparazzo már smafu vagy mind Londonba mentek?

Csak'impralistaköcsögkokós felel meg a nernek)
Van zsé mindenre kurvannyukba!!
Hová jutottunk?:(
@gazoló: Na. Mint paks2 esetében. Csak ott a bankárok (Rotshild ház javasolta nekünk ezt a nagyon jó kis tuttit, amitől tízezer évig nézünk sugárzó arccal), itt meg a FT hájpol minidúcsénknak és a demokrácia ÉS a magántulajdon szentségében élő - azt terjesztő egybesüt államok (na jó, csak a bankok sajtója) unortodox lépésnek nevezi a kötmanyup lenyúlását.

A pofám leszakad, de kamion. :-( Azon meg főleg, hogy senki sem fog kishazánkban kiigazítást kérni FT-től ezért az ordas nagy csúsztatásért. :-( És nagyon finoman fogalmaztam.
Ja, és az megvan hogy dolfit (Hitlert), tán pont az az újság kiáltotta ki az év emberének úgy a harmincas évek közepén? Na ennyit FT-ről. :-(

Aztán rá 6 évre szarrá bombázták dolfit (ki nem szarja le), meg vagy tíz milla német civilt (a hasonlat ezen része aggodalommal tölt el:-().
@Gábris szomszéd: Egy óceán választ el ettől a problémától! Nem akarok érzéketlennek tűnni, de nekem itt speciel nagyobbik gond pl "putyin" közelsége. Jut is eszembe. :-)

A jamaikaiak azóta visszaszerezték mán Jamaikát? :-) Ne bajlódj a válasszal, ez sem lényeges itt és most.
Na. Megvan, másik lap volt a tettes. A Time. 1938-ban na ki a sztár az amik (ezen újságjának a) szemében?

hu.wikipedia.org/wiki/Az_%C3%A9v_embereinek_list%C3%A1ja#1927.E2.80.931950
@PeniValdes: ilyenek ezek! menekültnek hazudva magukat, utazgatnak a világban!
sose legyen neked jobb utazásod!
Csak nekem ugrik be ezzekről a szerencsétlen balfaszokról a pózoló 40 kilós cigánygyerek stílus??

444.hu/2016/09/23/gyere-migro-lebokszollak

Legközelebb remélem, egy-két köteg 500 forintost is lobogtattok, dikkmá!

Kibaszott sötét ország lett itt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát nem lennék most a simicskó helyében.

Lehet hogy csak kusza (nem szemű) városi legenda, hogy bokassza császár (és teljes személyezete) kinézte magának ezt a letelepedési kötvény izét.

Meglátja bokassza testőre ezt a két gladiátort, rögtön elmegy a kedvük az Eu fapados árú hátsóajtójától.

Kapnak simicskóék majd a bahreini tiszteleteskonzultól, oda az üzlet! Pupákok! Ne riogassátok a vevőinket! :-)
@Gábris szomszéd: ebbe az ügybe a gyerekét Vona, saját maga vonta be!
Ő kezdett akciózni a gyereke jelenlétében, mert látott egy lesifotóst!
Ahelyett, hogy a fotós láttán megnyugtatta volna, hogy semmi baj, apa egy népszerű ember, ezért fotóznak minket.
Miután a gyerekeket leadta az iskolában, ráért volna nyomozni.
@PeniValdes:

Főzhettél volna audtejed grízt is.:D

Szerintem még az is kérdéses, hogy tej van abban a dobozban?
Volt olyan, hogy a frigóban felejtettünk egy tartós tejet, és jó sokkal a lejártai idő után kinyitottam, hogy kiöntsem. Nos annak se íze, se bűze nm volt, még savanyú szaga sem. Vajon mitől volt fehér? Azóta sem tudom.
Lázár példát vehetne párttársától, aki elmondta, hogy:

"Úgy is mondhatnám, hogy sok beszédnek sok az alja."

index.hu/belfold/2016/09/23/a_fidesz_nemaja_is_kozpenzbol_vett_napkollektort_a_hazara/
@punkfrog: analfabétaként és/vagy szakma nélkül nem reménykednék semmi olyasmiben, hogy bárhol nyugat európában új otthont tudok teremteni...

ca. 1,5 millióból eddig 500-nál kevesebben tudtak munkát vállalni. ez hivatalos... merkel bevallotta, hogy marha nagy baromságot csinált...

a "menekültek" - használjuk bátran az illegális migráns kifejezést - 80%-a afgán, pakisztáni usw, a szíriai igen csekély számban van közöttük, mivel aki nem háborús övezetből érkezik, az illegális migráns.
@punkfrog: ha alkalmazkodik hozzánk,akkor szívesen látom,ha nem akkor tőlem mehet vissza ahonnan jött. nem jótékonysági intézmény Európa
@ulpius66: mi van geci, nem ízlik a geci?
vagy van benned egy kicsi jó?
@nincs_itt:
A blog témáját ne akarjuk más irányba vinni, mert eldurran a kezem és aki nem érti miről szól, azt kizárom. Kurva unalmas az, hogy mindig a mocskos usácska, a zsidók és a migráncsok. Ha nem érdekel, akkor ennyi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te egyébként, hányszor nézel erre? csak mosojgok a keménykedéseden:))
@taga20:
Ritkán bírtam mostanság, visszaolvasni végképp nem.
Amikor viszont jövök, tök hülye tudok lenni... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a végén a mosoly, mosojt fakaszt az orcámon.

bakker, má aszt hittem, hogy mekzakkantál:)

nem akarok buzulni, de má hiányoltunk.

zene, a harmadik:)

www.youtube.com/watch?v=jS826PwLHdQ&index=1&list=RDjS826PwLHdQ
@PeniValdes: hozzád vagy hozzám alkalmazkodjon?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bocsánat! de vannak a tények: lázár hazudik.
meg amit voltam bátor monitorra vetni...
@punkfrog: ne játszd az értetlent! az európai szokásokhoz, kultúrához, erkölcsökhöz, amiben te is hellyel-közzel beilleszkedve élsz.
példának okáért ezért is "kedveljük" ogv-t és bandériumát, mert rohattul távolra sikerült fodbalozniuk mo.-t az európai értékektől és normáktól!
@nincs_itt: mit nem értesz? 1000 féle kultúra, szokás, erkölcs létezik és él békésen egymás mellett Európában!
ezért szeretem Európát! Bármi és bármilyen lehetek!
Szerinted meg meg kell feleljek valami normának!
Ki határozza meg az europai normàkat? Van-e olyan egyáltalán? Én beleférek-e? Én rengeteg dologban kívül esem az EU normákból! Engem hová küldesz vissza?
@punkfrog: ha nem akarod érteni, akkor nem is fogod. kötekedni, azt lehet, amivel azt bizonyítod, hogy mennyire nem érted, amit közölni szeretnék! kevés tapasztalattal rendelkezel idegen kultúrákkal kapcsolatosan....
süti beállítások módosítása