Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.09.14. 10:25 Fabius

Facebookon aktív politikus sarjak, cigányok, rettegjetek!

Felbrümmögött a migráncs kampány, Pártunk és Kormányunk bemutatta mire sikerült jutni a nem túl acélosra sikerült augusztus után. Kövér, Pócs János és Szabó Tamás Jászberényben, Kubatov és Czunyiné Oroszlányban vázolta mi lesz akkor, ha Nemzetünk októberben szarik ennek a téttye'semmi szavazásnak a közepébe.

kover_retteg_1.PNG

Azért az a legfontosabb, hogy rettegni kell.

- Politikus csemetéknek például a közösségi oldalon feltűnő migránsok ismerősnek jelölésétől.

ÉdesJézus most segíjjél, ezek már ott is támadnak! Az mondjuk nem derült ki, hogy a Pócs gyereket ismerősnek jelölő idegen hangzású nevű alak IS alvósejt, esetleg bahreini csokizás után felbátorodott arab herceg, vagy jó pénzért letelepedési kötvény vásárolt idegen leszármazottja, aki úgy érzi a hazai "elit" köréből kell neki ismerősöket válogatni. Remélem állítják már felfele a FészTek kommandót, ami egyrészt megvédi az ártatlanokat, másrészt meg időben figyelmezteti őket, ha Dáriusz sarját hajtanák el a picsába.

- A romáknak is rettegni kell, mert ide jönnek ezek a migrik, oszt' eleszik a segélyt és lenyúlják a közmunkát.

Nem tudom létezik-e gusztustalanabb kampányeszköz a létbizonytalanság keltésnél, de ha igen akkor sem sok. Azt régóta tudjuk, hogy Farkas Flórián Viktor seggéből az aranyeret is ellopja, de teheti büntetlenül mindaddig, amíg szavazatokat képes szállítani. Azt láttuk elégszer, hogy működik fideszéknél a mozgósítás, és mennyire megkönnyebbültek az aktivisták, mikor Lungo Dromos barátaikkal kell a cigánysorra kimenni a helyesen szavazásra emlékeztetni.

kubatov-lista2_1.gif

Ezt az ízléses kis együttműködést fejelték meg most azzal, hogy pacekba megüzenték: aki nem lép egyszerre, nem kap segélyt estére.

- Apró érdekesség, hogy Kövér szó nélkül meglépné máshol azt, ami ellen bőszen megy a kampányolás: egy görög szigetre zsuppoltatná a migránsokat akár a hajójuk kilövése árán is, mert csak sokkal faszább, ha ott toporognak, mintha a déli határon rázzák a kerítést. Kövér szerint a migránsok bűnei közé tartozik az is, ha elmenekülnek onnan, ahol a kormányerők két hullámban bombázzák a civil területeket, hogy a sebesültek segítségére siető fehér sisakosokat is sikerüljön leöldösni.

Nem kívánom nekik, de ha egyszer szaladniuk kéne innen, akkor a sárba sodort Viktor hátán a Kövér gumicsizmájának lenyomatát fogják azonosítani, akkora hős.

- Kubatov szerint a migrik lesznek az új SZDSZ. Nem cuki ez az ember? Innen már csak egy lépés azt mondani: Aladdin lesz az új Gyurcsány!!!

 

 

87 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8711704085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez annyira gusztustalan cikk volt az Indexen, hogy nem tudtam végigolvasni. Ezek félelmükben már olyan mélységekbe képesek lemenni, hogy az ép ésszel felfoghatatlan.
Ajánlom az érintettek figyelmébe ezt az elemzést:
24.hu/kozelet/2016/09/13/izekre-szedtek-orban-illiberalis-nepszavazasat/
De a 24.hu-n van még pár érdekes dolog OGV népszavazásával kapcsolatban:
24.hu/kozelet/2016/09/14/orban-riogatasbol-jelest-nemzetkozi-jogbol-elegtelent-kapna/
24.hu/kozelet/2016/09/13/a-fidesz-folytatja-a-vilag-legertelmetlenebb-alairasgyujteset/
Persze OGV Kurzführer még mindig kitart Putyin mellett.
24.hu/kulfold/2016/09/14/oroszorszag-nem-szuperhatalom-sot-eppen-tonkremegy/
Én megértem, kelleni fog egy hely ahol menedékjogot kaphat ha itt dől minden.
Béláim... Miről beszélünk?
Ez azért elég khmm... érdekes gondolkodásmód. Mármint kissé beteg fejekben persze nem.

"Volt viszont egy pont, amikor arról beszélt, ő maga miért küzd a kampányban. A lap cikke szerint ekkor ezt mondta:
"az én okom a fiam jövője. Van két lányom is, de remélem, hogy őket majd elveszi valami fiatalember, és eltartja őket.”
Gondolom ez lehet az az európai kultúra, amit annyira meg akarunk most védeni a középkorban ragadt idegenektől."

444.hu/2016/09/14/kubatov-gabor-igazabol-a-fia-jovojeert-aggodik-lanyait-csak-elveszi-majd-valami-fiatalember-aki-eltartja-oket
Nyelvtanilag nem is mennék bele szerencsétlen ká gabika mondandójába, hisz akkor ezek szerint valami arab legényt képzel el, aki mindkét lányát elvenné.
Aranyapám, sokkal sötétebb vagy, mint amilyennek elsőre kinézel. :)
@The Ghost Wolf:

Egy régebbi Kéri interjúban 15:53-tól szóba kerül az Index /Spéder/ is. Ezek szerint a fideszben folyamatos belháború folyik.

www.atv.hu/videok/video-20160711-keri-l
egy időben engem is bejelöltek ismeretlenek
@PeniValdes:
Abrosz volt a fejükön??? :)
Kubatovot elnézve ő már meg is kötötte a boltot a lányaira, bár a tevéket nem lesz egyszerű majd valahol kicsapni, legelni a Lendvay u.körül..
@PeniValdes: Engem is bejelölnek teljesen ismeretlen emberek. Ha végképp nem jut az eszembe honnan is ismerhetem őket, akkor megnézem az adatlapjukat. És ha kutyás körökben, vagy más engem érdeklő körben mozog, akkor egy üzi, és utána kölcsönösen visszaigazolhatjuk egymást.
Ez ilyen egyszerű.
@The Ghost Wolf: én nem jelölöm vissza akit nem ismererek. ez ilyen egyszerű
Szóval. És tettel. Megtartották városkánk egyik terén a kormányoldali tv-s közvéleményvakítást. A slepp volt vagy 10 személy, meg a két kamerás, oszt a nép szépen elsétált mellettük. Egy óra múlva a sleppből maradtak öten-hatan, a nép meg arra se ment. Meg a palkátok felé sem.

A sleppszóvivő hangosba mondta, hoyg a kormány dönthetne, de ezt most átengedte nekünk ( azért nem röhögtem, mert siettem és nem értem rá ). A birkának nem jutott eszébe, hogy semmit nem engedett át nekünk a kormány, mert akármi is lesz a végeredmény, a parlamenti többség fog ez után is szavazni, az meg a kormány, és az általa madzagon rángatott fieszes képviselők.

Mellesleg eszembe is jutott, hogy a 3000 milliárd nyugdíj befizetésről miért nem engedték át a döntést azoknak, akik befizették?
Lehet itt erőlködni, már mind hiteltelen. Egyedül az az igazán hergelő, hogy teszik ezt az én pénzemből, az én megvezetésemre. Mondjuk hatástalan, mert akkor se hiszek nekik, ha kérdeznek.
Az azért érdekes, hogy ez a köztörvényes arra hajt, hogy a lányait meg majd ki-, eltartják. Nem lopott még eleget? Ezek szerint nem, még csak a fiára elég.
@látjátok feleim szümtükkel: A 3000 milliárdos nyugdíjvagyonról ugyanúgy nem volt népszavazás, mint arról, hogy legyen-e olimpia, Paks2, akarjuk-e boltok vasárnapi nyitva tartását, és a listát tetszés szerint lehet folytatni...
Egyébként az EU miért nem kaszálja el ezt a kamu népszavazást? Elméletileg megtehetné, de mégsem teszi.
@Vrplt: Lehet, hogy az EU is tesztel?.... mennyi a buta magyar Orbán pedig azt, ezek közül mennyi az ő híve
"Mivel az MNB részvénytársaság, doglozói munkavállaói státuszban tevékenykednek, ezért a nő fizetése Nyikos szerint nem vet fel törvényességi kérdéseket."

Igaz, hogy munkavállaló, de miért nem adnak hasonlóan nagy fizetéseket másnak? Miért csak a feleségek és a barátnők kerülnek jutalmazásra magas fizetéssel, más meg öt diplomával és nagy szakmai tapasztalattal sem jut még a bank közelébe sem, az alapítványaik felügyelő bizottságairól nem is beszélve?

hvg.hu/gazdasag/20160914_MNB_felugyelobizottsag_Vajda_Matolcsy_fizetes?s=hk
@Vrplt:

Az eu nem teheti meg, mert ez tagállami ügy, így csak annyit tesz, hogy szarik az eredményre, meg a magyarokra is. Az alkotmánybíróság kaszálgathatta volna el, de az már egyenesen kabaré lett volna, nem csak vicc.
"A rendőrök rövid, de annál bravúrosabb nyomozás után a helyszínen elfogták a garázdaság elkövetésével alaposan gyanúsítható férfit, akit előállították a kerületi rendőrkapitányságon. Kihallgatása jelenleg is zajlik."

Mert ugye a tv2 stábját nem lehet bántani, azonnal és haldéktalanul be kell vinni és ki kell hallgatni a verekedőt. A verekedés egyébként nem is bizos, hogy bűncselekmény ( nem akárkit, hanem a forgatás vezetőjét ütötte meg célirányosan, tehát nem közösség ellen, hanem ellene irányult a verés. Aki ettől megbotránkozik, az magára vessen. A szabálysértés elkövetőjét meg nem igen szokják bevinni. Ha a haveri köszpénzes tv rámenős csapata jogtalanul filmre vevő, azt is vizgálják?

index.hu/kultur/media/2016/09/14/megvertek_egy_tevest_jozsefvarosban/
"A biztonsági videofelvételek alapján a rendőrök azonosították Vas Imrét, akinek az engedélye nélkül lehetetlen lett volna bejutni a tárgyalóba. Vas a helyszínen azt mondta a rendőröknek, hogy "az eszköz telepítése magasabb célokat szolgál"."

Hahaha!

index.hu/belfold/2016/09/14/lehallgatas_a_koztevenel_lemondott_az_mtva_ket_vezetoje_gyanusitottkent_hallgattak_ki_oket/
www.vg.hu/vallalatok/kardkovacs-kolos-nem-felel-meg-a-torvenyi-eloirasoknak-475347

"Ismét olyan személyt választott jegybanki tisztségviselőnek az Országgyűlés, aki úgy tűnik, nem felel meg a jegybanktörvény előírásának. A szerint ugyanis a monetáris tanács tagjává az a magyar állampolgár nevezhető ki, illetve választható meg, „aki monetáris, pénzügyi vagy a hitelintézeti tevékenységgel kapcsolatos kérdésekben kiemelkedő elméleti és gyakorlati szakmai ismeretekkel rendelkezik”."

Erre mondja a fidesz: ÉS?

Csak azt nem értem, minek hoznak egyáltalán törvényeket, miért írnak abba szabályokat? Meg azt sem értem, ha ők nem tartják be a saját törvényüket, akkor a polgárnak miért is kell betartania?

Vajon erre mit lép a János? Nem a kádár, hanem az Áder.
@The Ghost Wolf:
ez a cikk egy akkora lófasz, mint a levédiabasznádi teljes kormány egymás fejére állítva

az usa sajtója pontosan az ellenkezőjét írja és zokog, mert arról senki sem beszél kinek milyen gazdasága van mert akkor kiderűlnének dolgok amik az usa nak sokkal jobban fájnának mint a Putyin nak

nem érdemes elolvasni egy kalap szar és a valósághoz semmi köze

sok betű egymás után

brühüyyy
kkk

legalább van valaki aki vette a fáradságot és beleolvasott de hányingert kaptam tőle már a 2/3-dánál meg a képektől
@Vrplt:

Az EU nem fog elkaszálni semmilyen tagállami népszavazást. Az emberek mindenhol elmondhatják amit gondolnak, így mi is.

Más kérdés, hogy épeszű helyeken nem népszavaztatnak olyan kérdésben, ami az Uniót a világon semmire nem kötelezi.
Amúgy egyre inkább úgy tűnik, hogy nem lesz kötelező kvóta. Ahogy Junckers is mondta, "a szolidaritásnak szívből kell jönni, nem lehet kikényszeríteni"

Az viszont más kérdés, hogy szarosmagyarországnak szánt felzárkóztatási, kohéziós alapokat megkúrják rendesen, vagyis lefaragják csak azért mert nulla kompromisszum készséggel rendelkezik a g..i és képtelenek vagyunk 1200 ellenőrzött menekültet befogadni. Letelepedési kötvénnyel viszont ellenőrizetlenül jöhetnek a muzulmánok, mert az a lé a zacskóstóni, meg a takonyárpi zsebébe megy.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: eszt te mondod, egy feketeöves agitprop arc?

hát bazdmeg, szakadok:)))))
@taga20:
az a cikk akkor is egy seggség
brühüyyy
kkk
én is fekete öves vagyok, jobb ha tudod
@Fabius: elméláztam az írásodon, valld be őszintén, lelked mélyén magad is tisztában vagy azzal, hogy emúttnyóccév, gyurcsányi, ballib rettegés, hogy igen finom legyek, okafogyottá vált!

mi maradt? maradtak a migráncsok, meg a pfujjabelemjönki ejúúú, aki mo.-ra akarja kényszeríteni a siserék hadát!
@Rodeo36: mi van stirlic, hogy áll az olajár?

egyébként, te nem vetted még észre, hogy putyinevtárs és a geci, mintha ikrek lennének?:))
@nincs_itt:

Azok régen okafogyottakká váltak. A migráncs és EU panel van helyettük, ami segít eltakarni a voldemortozást, mészárosozást meg a satöbbit. Még. Mert nem lesz ez mindig így.
@Fabius: "Innen már csak egy lépés azt mondani: Aladdin lesz az új Gyurcsány!!!" Nem azt akartad mondani inkább, hogy Gyurcsány lesz az új Aladdin? :)
@taga20:
eszt a gittrágást meghagyom neked és a hozzád hasonlóknak

engem kizárólag a mezítelen valóság érdekel

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: eszt te mondod, egy feketeöves gittrágó arc?

hát bazdmeg, szakadok:)))))
@Gábris szomszéd: mongya egy vallásos arc!
ártu szakadok, te tréfarépát vacsoráztál?:)))
@nincs_itt:

Le teccettél maradni.

Ma mondta a vidéki fideszfősóhajtó, hogy a kormány dönthetett volna, de nem tette, átengedte "nekünk" a döntést. Ez nagyon komoly indok, és aki nem érzi a felelőssége súlyát, az nem is feleim a nerben. Annak két migráncsot raknak a kamrájába/ az oroszok mellé.;D
Unalmas ez a migráncsok nem dolgoznak/nem akarnak dolgozni/nem tudnak dolgozni duma.

Unokaöcs elment hollandék felé munkát keresni, oszt miután elfogyott a pénze hazajött, mert nem tudta a nyelvet, és nem kellett senkinek. Meg egyébként szakmája sem volt.
Ki az a birka, aki azt meri gondolni, hogy a menekültek magasan képzett diplomás/szakmás emberek? A nyomor és a bántalmazás elől a kisemberek menekülnek tömegesen, mert akinek "esze", tudása és pénze van, annak van kapcsolata is, és azzal minden rendszerben el lehet lavirozni, még letelepedési kötvényt is tud venni, valamint annak nem a migráncsúton kell elmenni, és ő viszi a vagyonkáját is. A tudását minden képen, mint ahogy nincsitten is tette, amikor elment gazdasági migráncsnak.

A homokvidékekről menekülők vajon hol a bánatba tanulhattak volna pl. autót szerelni, hegeszteni, tervezni meg egyéb olyan iparban végzendő munkát, amit csak a tv-ben ha láttak egyáltalán? No és miért is tanultak volna némtül, angolul, ha nem volt szüségük rá? Mi magyarok sokkal közelebb vagyunk, oszt mi sem akarunk nyelveket tanulni. Szóval el kéne már gondolkodni, hogy a demagógia az nem születési rendellenesség, ki lehet nőni belőle.
@Gábris szomszéd: mi ebben a meglepetés?

ja, hogy ca 1,5 milliomból 100-nál kevesebb képes munkát vállalni...
@látjátok feleim szümtükkel: mingyá a körte befőtt mellé, egy orsz, egy migráncs...

azt már csak halkan merem megjegyezni, hogy a zátlag német sem gondolkodik másképp!
@taga20:

Reklámozod itt a Gy'rosszt wazz,de a pöttyöset meg sem kóstolod:)

kepkezelo.com/images/mglubx1cvrn8owwfzpsa.jpg
@gazoló: az volt, csak kicsit lassú volt a reakcióidejük. bár lehet, hogy túrázni voltak, és most értek haza:)
@gazoló: ők legalább értelmes okból adták vissza
@taga20:

Cserdi polgármesterét nézted ATV-n?

Hihetetlen,hogy'farkasflórik helyükön,miközben egy talpig EMBER a periférián:(
@gazoló:

502 rászoruló gyerek kap új cipőt az eddig elárverezett lovagkeresztek árából. :)

nol.hu/belfold/bayer-botrany-lovagkereszt-jotekonysag-1631523
@Gábris szomszéd: szerintem meg egy baromság. semmiköze a témához.
@Eszter jött: szerintem mészaroslörinc óránként keres ennyit a pénzünkből:)
@Gábris szomszéd: hát inkább, mint a ruszkikettőt:)
@látjátok feleim szümtükkel:

Kíváncsi lennék arra, hogy a német cégek hány magyar, szlovák, lengyel, cseh stb. "nemmmigráncst" küldtek haza nyelvtudás, képzettség hiánya vagy elégtelen munkamorál miatt.
@gazoló: má többször láttam, hallottam a csókát. bírom is, csak a köcsög átévét kibasztam a műsorlistámról, ezé nem látom most.

ja és, ako még vityáról és pereputtyáról még nem is beszéltünk:)
@Eszter jött:

Helyére kerülnek végre a 'plecsnik!
A 'másfélmillió lenyúlása tényleg felháborító volt!
Szegény Rockenbauer forgott a sírjában!

taborozok.network.hu/blog/taborozok-eletkepek-hirei/rockenbauer-pal-sirja-a-a-zengovarkonyi-tobb-szaz-eves-szelidgesztenyes-alatt
Tutta?

A Puskás Akadémia 1-0-ra legyőzte a Csákvárt. Micsoda fényes győzelem ( szegény Csákvár, nekik nem fűtik a gyepet csak a tehenek, már ha vannak ). Hip-hip-hurrá!
Csak azért is el kell menni szavazni ekkora győzelem miatt, muszáj meghálálni.

Eszter jött (törölt) 2016.09.14. 21:31:45

@taga20:

percenként.
szerintem mészáros nyugtalanul alszik, mert
sosem tudhatja, mikor jár le a szavatossága.
lásd a spéder ügyet.
@látjátok feleim szümtükkel: és? tanuljon meg,alkalmazkodjon,dolgozzon. és ne várja az igyengalambot
@Gábris szomszéd: asztán nehogy meglásd öreganyádat véletlenül, mint anno csanád.
@taga20: jaj az nagyon égő érzés,amikor a boltban meglát egy ismerős
@taga20:

..kábé nálam is,de bekapcsolva maradt!
Egyébként meg mi a lóbránert lehet még bekapcsolni?:)

giphy.com/gifs/night-sleep-notebook-l3vRmmHEUw7KNXbj2

Eszter jött (törölt) 2016.09.14. 21:40:11

@PeniValdes:

a migránsok túlnyomó többsége arra vár, mikor fejeződnek be a harcok hazájába. azon nyomban visszaköltöznek.
@PeniValdes: na meséjj, mi vot?

látod, ezé jó a burka:))

Eszter jött (törölt) 2016.09.14. 21:42:24

@gazoló:

Kellett egy nemzeti verzió, ahogy mindenből Mo-n.
@Eszter jött:

Napokban tűnődtünk el családban a nemzeti szó,mint olyan mit vált ki belőlünk,hová züllesztették?:(
@Gábris szomszéd:

..közöd? Le lehet szopni vityát és gengjét akik százszor nagyobb haramiák Portiknál!

A szerencsétlen hörtévés riportereket Juhász már nem először viszi le a (sziva)tóra:))
@gazoló:

a "személyzet" az be lett drogozva vagy kurvasok zsét is kaptak mellé, hogy sohase' röhögjék el magukat a zinterjúúúúúúúúúúúúúúúújjj -ok alatt

a stúdiót felrobbantották vagy egy titkos múzeumban őrzik a röhögő utódoknak

brühüyyy
kkk

kibaszott jó
@PeniValdes:

Kire teccettél gondolni ezzel a sültgalambos témával?
Hát ezt a kampányt egy kicsit túltolták tolvaj bűnözőék, és még van majd 4 hét a szavaztatásig.
Tuggyuk, hogy teljesen hülyének nézik itt a jónépet, de időről-időre rá kell nekik erősíteni, hogy nehogy elfelejtsük. Ez a 2kanpány2 is egy ilyen momentum. Remélem veszik a népek az adást és nem fognak úgy ugrálni ahogy az orbán-kubatov-habony tengely játssza a talp alávalót...
Pénteken a régi Kossuthon, újabban közpénzen sikkasztott fideszmédián, reggel fél 8 után megint orbán "interjú" lesz. Az interjú nem véletlenül van idézőjelben. A kis szaros lefossa a bokáját egy igazi interjútól. Ahol mondjuk megkérdezhetnék, hogy a mé?szaros?lőrinc akkor is milliárdos lehetne ha nem Magyarország mini szterelnöke lenne a haverja?
@Gábris szomszéd:

Mint azt korábban megírtam (de minek), Juncker ezt augusztus 4-én (majdnem másfél hónapja) már megmondta:

"Az elismert menekültek tagállamok közötti elosztásával kapcsolatban hangsúlyozta, hogy „európai problémáról” van szó, amelyet Görögország és Olaszország egyedül nem tud megoldani, ezért az EU mint értékközösség tagjainak a „szolidáris segítségnyújtás” elve alapján kell eljárniuk.
Hozzátette: ugyan nem számít arra, hogy újabb menekülthullám indul, de ha ez mégis bekövetkezik, akkor valamennyi tagállamnak teljesítenie kell feladatát.
Hangsúlyozta, hogy csak három-négy tagország zárkózik el menekültek befogadásától, és remélhetőleg a szlovák soros uniós elnökség ideje – 2016 második fél éve – alatt sikerül őket is meggyőzni és kompromisszumos megoldást kidolgozni.
Az esetleges pénzügyi szankciókra vonatkozó kérdésre kijelentette, hogy „a zsarolás és a fenyegetés nem a politika eszköze”.
Arra a kérdésre, hogy mi győzhetné meg a menekültek befogadásától elzárkózó tagállamokat, azt mondta, hogy ez a „józan ész” lehet, amely ugyan „egyenlőtlenül oszlik el az EU-ban, de nem adom fel a reményt, hogy végül sikerül egyetértésen alapuló megoldásra jutni”."

magyaridok.hu/kulfold/juncker-a-zsarolas-es-a-fenyegetes-nem-a-politika-eszkoze-894199/

Tényleg "Jó reggelt a nehezen ébredőknek is."
Itt egy alapos kis összefoglaló a háborúról, arról, hogy a politikai konfliktusok kapcsán hogyan manipulálják a népet, és hogy mit lehet tenni egy békésebb világért:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid077

(A legfelső sor a kép tetején, "Politikai konfliktusok". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Lásd benne különösen az ellenségek és a vészhelyzet hasznát a hatalom számára, a félelem és a tudatlanság szerepét.
Jéééééééééééé:)

a ruszkik állami szinten nyomják a doppingot, putyinkágébésevtárs irányításával.

Jéééééééé!
süti beállítások módosítása