Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: uzletem.hu/europai-unio/kitiltjak-a-kenyszermunkaval-keszult-termekeket-az-eu-piacarol/rsslink/rss... (2024.04.23. 18:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.09.01. 09:05 Fabius

Orbán Ráhelék ennyire csórók?

Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait.

Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha már ide jönnek hozzuk össze őket legalább egy herceggel, miniszterrel vagy fasztuggya kivel, nehogymá' Papus azt gondolja, le se szarjuk a gyerek nyaralását. Meg azt is el tudom képzelni, hogy nem sokkal a legnagyobb ellenzéki párt feloszlatása után a bahreini diplomáciának is kapóra jött a balkán sarki uralkodócsalád tagjának látogatása. Még ha annyira nem is érdekelte őket az egész, hogy számon tartsák a hajszálpontos rokonsági fokot. Én ezt mind megértem és el tudom képzelni.

Azonban van itt valami, amit még én se értek. Nézzél a képre, nyájas olvasó:

orban_rahel.jpg

Mit veszel észre? Ha azt, hogy Pityu a kinőtt, kihízott ballagási öltönyét vette fel a jeles alkalomra, akkor pont azt, amit én is. Ennyire szegények ők így saját lábon állva, hogy egy normális szett hacukára sem telik? Orbán vagyonosodását firtatja az ellenzék, mikor a veje protokoll eseményen kénytelen a ballagási öltönyben úgy kinézni, mint egy teleszart zokni.

Nincs valami uniós pályázat az ilyen helyzetekre? Vagy ne rendezzünk gyűjtést?

683 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr811667492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyűjtést kellene szerveznünk, hogy a turis ruhatárukat le tudják vége cserélni. Komolyan!
Egy régi mackónadrágot fel tudnék ajánlani! :)
Még mindig jobban néz ki az...
Olyan vagy Fabius, hát ők Nagyecsedre a Bódi Gusztiékhoz készültek eredetileg, csak az a hülye sofőr véletlenül a reptérre vitte őket, és azért utaztak végül Barhreinbe(sic).
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Pityu a kinőtt, kihízott ballagási öltönyét vette fel"

ádehogy!

Zokogós,feldhetetlen ez a kép,de tényleg:)

A sarki,konténeres dohányboltból pult alól vették,használtan,részletre:)
..............
"Egy régi mackónadrágot fel tudnék ajánlani! :)"

Az a hajdanvolt piros,két fehér csíkkal,alul elromlott cipzárral?:)
Mindkettejük ruházata elegáns (bár ráhelé nem igazán a helyhez és alkalomhoz illő, kétgombos zakót pedig nem könnyű viselni... sokan nem is tudnak, mint látható...)
Azért arab országban, protokolleseményen a térd fölött véget érő szoknya is elég erős szerintem.
Nekünk magyar adófizetőknek nagyon sokba fog kerülni Récsölke és fatolvaj családból származó férje bahreini "magánutazása" és "magántárgyalása" az energetikai miniszterrel.
Ez megvan ?

Legfrisebb hír:

index.hu/belfold/2016/09/01/az_mszp_tamogatja_a_kormany_menekultkvota_elleni_harcat/
Az MSZP támogatja a kormány menekültkvóta elleni harcát
Az MSZP kész lenne támogatni a kormányt a kötelező kvóták elleni fellépésben abban az esetben, ha az Európai Unió valóban tervezne ilyen lépéseket, mondta Molnár Gyula pártelnök a Hír Tv-nek.
Nem kell az öltözködési csekélységeken problémázni, inkább dicsérni kell az igyekvő fiatalokat!
Mielőtt saját lábukra álltak, akkor a Kedves Vezetőtől (nekik: Apukától) sok támogatást kaptak, amelyet most önzetlen fáradozásukkal szeretnék meghálálni, egyben a tengernyi teher egy részét a kiváló államférfi válláról levenni. Kirándulásuk helyszíne - véletlenül - egybeesett a "keleti nyitás" célországainak egyikével, így megragadták a kínálkozó lehetőséget és - az általános turisztikai szokásokat mellőzve - a jó munkával kiérdemelt szabadidejük egy jelentős részét a mi érdekeink érvényesítésére fordították.
Én meg azt nem értem Rasi kiadott nyilatkozatában, hogy 3 napra mentek privát nyaralásra, pihenni? A Balaton nincs közelebb? És a drága, pihenésre szánt időt miért töltik az energetikai miniszternél? És hirtelen odarángatták a konzult is? Persze, a zakót sem értem. Nehéz viselni egy kétgombos zakót? Hívja fel a Náray Tamást és kérdezze meg tőle, hogy hogy kell... Rasi sem nagyon alkalomhoz öltözött...Még egy 15 milliós főzőiskolát végzett egyénnek is illik tudnia, hogy a Közel-Kelet egyes országaiban a gyász színe a fehér. De még ha nem is, fehér vászonblézerben nem megyek miniszteri tárgyalásra. Mármint én. Ő megy.
Sajnos nincs pénz...elköltötték babakelengyére.
Hiányolom a hátizsákot, apa oda adhatta volna!
Miért kell a posztban leírtakon csodálkozni?

Sosem találja ki, kiket szolgált a washingtoni magyar nagykövetségre került kémfőnök

Szijjártó Péter vezette külügy teljes erkölcsi csődjét és a Fidesz valódi, korrupt arcát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a bukott szocialisták és liberálisok olyan prominens személyiségei, mint Dobolyi Alexandra, Kóka János, Eörsi Mátyás, vagy Szent-Iványi István, vagy most Hetesy Zsolt is annak a kormánynak támogatását és szimpátiáját élvezik, mely egykor éppen az ő leváltásuk ígéretével jutott hatalomra.

alfahir.hu/sosem_talalja_ki_kiket_szolgalt_a_washingtoni_magyar_nagykovetsegre_kerult_kemfonok

Közös biznisz: ősszocik, szadeszosok és fideszesek a külgazdaságban

A Heti Válasz részletes összeállítást közölt arról, hogy a külhoni magyar kereskedőházak üzemeltetői között jól megférnek egymás mellett az ősszocialisták, a bukott SZDSZ-esek, a Fidesz-közeliek és Orbán Viktor vejének üzleti vonzásköre.

alfahir.hu/kozos_biznisz_osszocik_szadeszosok_es_fideszesek_a_kulgazdasagban
Abszurdisztán?

A Kúriához fordult a Kúria, hogy tovább titkolózhasson a devizahiteles döntésről

index.hu/gazdasag/2016/08/31/a_kuria_vizsgalja_a_kuria_kerelmet_hogy_a_kuriatitkolozhasson_a_devizahiteles_dontesrol/

ON
Eddig azt tapasztaltam, hogy az igényhez és az ízléshez nem a pénz a legfontosabb, hanem jó, ha az illető igényes és van ízlése...nos, ha így odaálltak fényképezkedni ország-világ elé, az azt bizonyítja, hogy nekik viszont elég mindenhez a pénz, és még csak nem is szégyellik a surmóságukat, sőt azt sem, hogy megkérdezzenek hozzáértőt, hogyan is illik megjelenni diplomáciai körökben....hát nem így....
nekem is ez szúrja a szemem a legjobban. minimális intelligenciával az mondta volna, anyus a látogatás előtt ugorjunk be már a skálába egy rendes vor-öltönyért
mindenki Tiborcz öltönyét támadja,de nekem Tiborczné ruhája sem tökély.
@PeniValdes: én többesszámban irtam, merthogy ketten vannak...kkk
@PeniValdes: senki nem támadja, me ez a kép önmegsemmisítő:))

komolyan mondom, ennek a csöves tiborcgyereknek köcsön adom az esküvői öltönyöm legközelebb.

ne égessen má be minket ország-világ előtt:)))
@taga20: Récsöl 64 kapafogú vigyora azt sejteti számomra, hogy hozzá el sem jut, hogy úgy vannak leöltözve, mint egy slampos, elhanyagolt tehénpár, max. csak magukra hoznak szégyent, de azt sem érzik, mert szégyentelenek...kkk
@gazoló:
Baszki! Ne légy ennyire igénytelen! :(
Csóró a csórónak nem vájja ki ....

"A tárgyalópartnereinek elmondta: Magyarország továbbra is a közép-európai térség, a visegrádi országcsoport (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) erős együttműködésére alapozza európai álláspontját, és azt vallja, hogy nem szabad megbontani az EU egységét és zárójelbe kell tenni az olyan erőltetett szembeállításokat, mint például a vélt kelet-nyugati ellentét, mert azok veszélyeztetik az EU jövőjét."

No ezt vajon ki is mondta kinőtt öltönéyben, és hol?:D:D:D

nepszava.hu/cikk/1104723-szijjarto-berlinben-jol-megmondta-a-magaet/
@PeniValdes:
A felsőn rajta van a MN jelzés. Nem gond? :)
A Magyar Nemzeti( Rokoni ) Kereskedőház esete, no nem Tóth Marival, hanem a Rokonokkal.
Nem én írtam egyiket sem, csak gondoltam, hogy ez már ismerős történet.

hvg.hu/itthon/20160901_Orbanrokonok_a_kukoricakonzervgate_korul#rss
@evasanyoca:

Gondolom! Téged a Pierre Gardin öltöztet!:)
@énakartam: engem speciel ifszenloren, de nem lehet mindenki ilyen szerencsés.

valakik, csak a felcsúti putriból jöttek:) ennyike!
@Gábris szomszéd: az legyen a köcsög arabok problémája:)

egyébként, ne terejj, te kis geci!
@taga20:

Nálad az érdi Lidl a menő!:)
@énakartam: haver, nem mondod, hogy te a közértből öltözködöl!

várjá, el tudlak képzelni, hogy a peniben felpróbálsz egy pitét:))
@Gábris szomszéd: a baloldali két kis görényről.
@taga20:

Ha amerikai, bármikor!:)
@énakartam: majd ezt a kérdést akkor tedd fel, amikor én pompázok Récsöl helyett a képen...addig magánemberként kérdezem: közöd?
@evasanyoca:

Kifogyott a vodka hogy
, ilyen sértődékeny vagy!:)
@taga20:

"felpróbálsz egy pitét:))"

Már megint az a perverzió!!
@Eszter jött: én meg megilyettem utólag, me aszt írtam, hogy a peniben egy pitét:)
@énakartam: jujj, millen nicken nem lennék?? add elő a farbát, de gyorsan!!
@taga20:

Milyen jó, hogy rólam nem neveztek el egy üzletláncot! /Eddig, még./
@énakartam: "Pierre Gardin"
gyere ki néha a kínai piacról!
@taga20: aranyom, csak nem közös barátunk és T-vel kezdi a nickjét????????? aki most én akartamon fut?
@Myrath: ad1/ alijev; ad2/ nem azt mondtam, hogy tudják viselni, hanem azt jeleztem, hogy kiváló minőségű, drága ruhák...
tőgyeim és rudaim!
fenti kép bal oldalán elterülő kétlábú, egyfejű, szén alapú, humanoid létforma képviseli mo.-ot!

tényleg csodálatos... ehhez nincs mit és nem is lehet mit hozzáfűzni...

életfogytig ogv!!!!!+femili
Tűnődöm a poszton. Vajon miért fontosabb a Tiborc család vitatható ruházkodása, mint a 101 "pótcselekvő tiltakozó"?
@Sir Bates dö Hól: bocsánat, de tehénen a gatya esete... az öltönyt nem tudom beazonosítani, de majdnem biztos, hogy nem "VOR"(fiatalabbak kedvéért: Vörös Október Ruhagyár)
récsöl pedig kifejezetten ízléstelen...
@Eszter jött: mert a tiborcz gyerek láccik... 101 pedig pótcselexik...
@nincs_itt:

pazar érvelés.
kösz.
@nincs_itt: nem tennénk esetleg hozzá még egy plusz jellel a baráti körét is??
@nincs_itt:
Tipikus példái annak, hogy pénz, hatalom, minden meg van... csak az a qrva kapanyél ne lógna ki a szája sarkából!
A természetes elegancia vagy meg van valakiben, vagy a legdrágább ruha is ramatyul néz ki a bugrisán.
@Eszter jött: nem szeretnélek lehüjézni, de visszaadni akkor kellett volna, amikor nyilvánvaló vált ogv és szándékai.

pótcselekvés és ostobaság!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az óvodában is kapával áthúzott pálinka főző volt a jelük
@nincs_itt: gyere már haza és csinálj rendet!
te mindig tudod a tutit!
Németország is azért jó hely, mert te ott vagy!
Nélküled ők is "hátsószotyisztán" szintjén lennének!
Oh, wait...
illetve csak neked:
Oh, warte...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ezekkel az alakokkal sohasem fordulhat elő az ami velem -immár többször- idegen emberek megálltak mellettem és kifejezték dícséretüket azért ahogy öltöztem... Jókai az Aranyemberben írta "a" szigeten élő családról, hogy minden nap ünnep volt nekik, és minden napot megtiszteltek azzal, hogy viselkedtek és ha csak a folyópartra mente is egyikük akkor is szinte végső búcsút vettek egymástól, mert sohasem lehessen tunni

brühüyyy
kkk

hol vannak ma az ARANYEMBEREK?

szvsz be vannak bádogozva és a rozsda eszi őket?
Pityuka csak a cégér, igazándiból ő Orbánné
endresy.blogspot.hu/2016/08/orban-viktorne-szuletett-orban-rahel.html

Egyébként az angolok egész jól lekezelik a Ms. Orbán, mrs bemutatkozással azt a helyzetet, hogy valaki saját jogon is valaki. Jelezve, hogy a bár az Orbán nevet használja, de papírja van a szűzesség elvesztéséről.
@nincs_itt:

"nem szeretnélek lehüjézni"

ha kinyilatkoztatások helyett vitáznál, nem kellene mentegetőznöd.
de ha már hülyének tartasz, legalább vállald!

"de visszaadni akkor kellett volna"

imádom, ezt a visszafelé okoskodunk stílust. a feltételes módok mestereit.
most adták vissza. most tiltakoznak egy konkrét ügy apropóján.
ehhez képest a Tiborc család öltözködési stílusát csócsálja a köz. ez a gumicsont gumicsontja.
valóban több figyelmet érdemel, mint 101 ember nyilvános tiltakozása???????

"ostobaság"
ostobaság 1994-től nem szavazni és kritizálni az összes kormányt. mivel távolmaradásoddal pont rájuk adtad a voksodat.
@Rodeo36:
Ez annyira életszerű!:)))
Arról nem is beszélve, hogy a Kádár-rendszer üzemeltetői, mindig is az eleganciájukról voltak híresek!
@punkfrog:

svájcisapka?
mackónadrág?
@punkfrog:

majd akkor ha beszéltél a szabómmal, akihez elegendő volt elvinni a szövetet amit a Petőfi Sándor utcai nagy boltban vettem, a többit tudta, csak a zakó hajtókáján és a bélés színén kellett megállapodnunk

a többi rablómese

egyébként Kádárt magát sem lehetett soha rosszúl öltözötten látni

brühüyyy
kkk

egyébként hogy jutott mindez eszedbe arról amit írtam??? az mai történet itt ahol most vagyok...
@punkfrog: nem sok köze volt a Kádár-rendszernek ahhoz , ha felöltöztem elegánsan az Operába, inkább csak nekem, hogy van ízlésem és igényem rá, meg megtanítottak visekedni a szüleim, bizony ám, mert akkor is voltak szülők, akik odafigyeltek a gyerekeikre és nekik is volt ízlésük.De te csak a rendszerrel jössz, mintha megválaszthatná bárki is, mikor szülessen, dehát irhatnám én is rólad, hogy ebben a g...i orbán-rendszerben, amit te és barátaid hoztak létre....ugye milyen jól hangzik?
@Eszter jött: nagyon nagy baj, hogy nem tudnak rendesen felöltözni, mint @Rodeo36: , mert ezzel elterelődik a figyelem arról, hogy mit kerestek ott, milyen felhatalmazással és a magyar konzul, hogy került oda?
Egy magánúton lévő, nem közszereplők magánprogramjába, miért tolakodik be?:)
Szánalom.
Lázárnál cinikusabb ember pedig kevés van a földön de minden pohár túlcsordul egyszer!
@evasanyoca:
háááát ilyeneket írni a @punk nak??? hogy Operába jártál? asse tuggya eszikevagyisszák

de mondhattad volna a Vígszínházat, Microszkópot, Madách-ot Tänner John és hasonlók a Gábor Miklós sal, meg a többi a Márkus zsenijével

dehát ő csak ír és nem olvas

brühüyyy
kkk
@evasanyoca: én a Kádár rendszer üzemeletetőíről beszéltem.
Nem a rendszer alatt élők összességéről! Nem kollektivizáltam.
@Rodeo36: te MOST a Petőfi Sándor utcai boltban veszed a szövetet?
Vagy ez még akkor történt, mikor még itthon voltál?
Dícsérni viszont most dícsérnek, ahogy írod! Ezek a kanadaiak, még nem láttak egy jól öltözött embert se! Szelfiznek is veled? :)))
És miért egy maszek szabóhoz jártál?
Talán nem volt jó az egyen öltöny a Corvinból?
É.Koreában egy ilyenért már kivégeztek volna!
Szerencse, hogy Kádár ilyet nem csinált!
Oh wait...
@punkfrog: de igenis, mindig is azt teszed, mindegy neked, hogy rodi, nincs_itt vagy én, csak hogy puszta bántásból belénk rugdossál.... nem éltél akkor, nem tudhatod mi mit és hogyan éltünk meg,de ahhoz se sok közöd lenne, ha hárman lettünk volna Kádár gyerekei.Te nem ismerted, de nála nem vették el a földet a paraszttól, az egész listát tán nem sorolom fel...most jöhetsz azzal, hogy ronda komcsi vagyok!
@Eszter jött: na jó!
Egyezzünk ki döntetlenben!:)
Hihetetlen, hogy betanítjak mindenkinek ugyan azt az érvelést!
Vagy csak maguktól ennyire szervilisek?
Az egyik rémisztőbb mint a másik!
@evasanyoca:

"puszta bántásból belénk rugdossál"

Egy politikai-közéleti blogon vagyunk, a vélemények, nézetek ütköztetésének a helyén.
Miért kell ezt " puszta bántásnak " tekinteni?
@punkfrog:

A cinikus, pofátlan hazudozás követelmény azon a szinten.
Olyan emberekre van szükség, akik arcrándulás nélkül elő tudják adni.
Az ellenzéknek ilyenkor kellene rendkívüli parlamenti gyűlést kezdeményeznie.
Még akkor is, ha semmi esély a megvalósulására.
@Eszter jött: eddig nem volt szükségem arra, hogy te rendre utasits, ezután sincs. Szeretnélek megkérni, hogy lapozz át rajtam, mert én mindenben Mariannak adok igazat, aki megirta, hogy temiattad ment el...nekem elég lesz a tahó gomb is.
@punkfrog:
kavarjad békácska...jobbról balra meg összevissza

esz a sárga irígység és nem lácc a dühtől, én meg kiröhöglek

tudod a II. emelet jobbközépen volt páholybérletem az Operába és az Erkelbe meg a Földszint közepére a 15. sor táján egyedűlm a DFD koncertyén ahol Hugo Wolff-ot adott elő Szvjatoszlav Richter kíséretével a a baloldali második emeleti erkélyre kaptam csak helyet a Guidon Krämer Bach szóló estyét viszont a földszintről hallgattam

szóval pukkaggy meg

a Zeneakadémián is a földszint közepére volt bérletem a Nagyterembe a Kisterembe már másképpen jutottunk be

brühüyyy
kkk
@evasanyoca: 26 éves voltam 1990-ben.
Nem tudom mit értesz rugdosás alatt.
Idézzél, kérlek egy trágar kifejezést tőlem!
A Kádár rendszert nagyon másképp látjuk az igaz!
Ebben a szemét orbán-rendszerben is nagyobb a szabadságom, mint volt annó!
@Eszter jött:
azért mert az olyan hülyepicsák, mint te is a mások basztatásával van elfoglalva a témához meg halvány lila fingja sincs...élvezkeggyetek a tagával meg a punk kal arról hogyan nyesed a pinaszőröd, mint mondád a napokban, milyen kellemes élmény is az arról ömlengeni

brühüyyy
kkk

kultúró ÓÓÓÓÓÓhhh
@punkfrog: szó ami szó, sosem voltál trágár, és én sem.... de ne haragudj, én veled bármikor szívesen vitázom, de eszterrel nem, ugyhogy talán találunk egy közös sarkot.:))
@punkfrog:
hülye embereknek sehol sem jó...nem a rencer a hibás hanem te magad...te is OGV korú vagy és ugyanaz a selejt akik szamizdatoztak ahelyett, hogy dolgoztak volna a kurva életbe

igaz, belőled nem lett minielnök és szaros csizmás főbuta

brühüyyy
kkk

és hogyan vettek fel a KISZ be? zörögtél, hogy neked is kell?
@Rodeo36:

"mint te is a mások basztatásával van elfoglalva"

hö-hö!

volt kinek megszólalni!
@Eszter jött: az ellenzéknek nincs megjelenési lehetősége.semmi!
Juhasz Péter sokkal komolyabb dolgokba ásta nele magat, mint annó Szíjjártó!
De alig néhany ezer emberhez jutnak el ezek a dolgok. A közmédia egyszerű párt propagandát nyom. Pont mint '90 előtt! (ez gondolom megint egy rúgás!)
A legegyszerűbb szidni őket, de a megoldást senki se tudja. Még @nincs_itt se, pedig ő '94 óta nem szavazott és büszke is rá!(még egy rúgás)
Ezt a kormányt békés úton nem lehet leváltani.
@evasanyoca: nem utasított!
rendre főleg nen.
beszélgetünk(nénk).
@Eszter jött:
naná majd kihagyom a magas labdát
brühüyyy
kkk
és most milyenre vagy nyírva?
@evasanyoca:
agora é o "agora"????????

kkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Rodeo36: én soha nem is kételkedtem, hogy te kivételezett voltál.
a helyedre se vágytam!
most se.
@Rodeo36:

neked letiltották ezt a témát.
nem emlékszel?
csak finoman fogalmazhatsz, jól megválogatva szavaidat.
nehogy az "ellentábor trágár stílusát" kövesd.
@Rodeo36: @evasanyoca liked this.
szerencsére ez nem rugdosás!:)))
thx!
peace!
@Rodeo36: milyen érdekes is, ha netán a pártodra állok, vagy te az enyémre, rögvest kapom a fejemre, hogy rodi igy, meg rodi ugy, de mikor eszter tulkapásai miatt az ember fancsali képet vág, rögvest ugranak végelmezni, Mariannkát hagyták a nagy haverok........szép.
de jó, hogy napvilágra került a bahreini eset, így legalább nem fogom elfelejteni ha Görögbe megyek, hogy beugorjak Cipraszhoz oszt egy-két-kilenc pofa krétai veres mellett kvaterkázva megkérdezzem tűle: "- te Alex, hogy is vót az a lemondás, b+-?... csak úgy a helyedre engecc egy nőt? Ezt így, hogy b+-?"
Hámmerugye, ha a magyar turista szigorúan magánúton jár valahun, hát csak fölkeresi az adott ország miniszterelnökét, köztársasági elnökét, a királyt esetleg Madridban, vagy a Böske nénnyét Lonydonyba, de az a minima, hogy bekopogtat a Downing street 10-be oszt megérdeklődi a Terikétűl, hogy ugyanhogyvanmindig a kedvesminixterelnökasszonyőnaccsága, oszt az időjárásrúl is lehet pár szót.... arrafelé mindig. Ha már arra jár az ember... ugyi.

Az öltözködés meg olyan, amilyen. Nem lehet mindenki olyan szerencsés mint a Vajna elvtárs, akin a hétköznapi viselet is úgy áll, mint ha ráöntötték volna. Rongyos Rozi turijának a tartalmát: nol.hu/data/cikk/1/49/99/91/cikk_1499991/404-000_127548F0AC1070A97B0D58996CF1E0DF2B5B3724-nol.jpg
Igaz, ő nem Bahreinben járt éppen.
@evasanyoca:

"aki megirta, hogy temiattad ment el"

a minap még jég miatt.
hányszor írjátok át ezt a történetet saját szájízetek szerint?
csak annyit mondtam, egy politikai-közéleti blogon nem bántásként kellene kezelni az ellentétes véleményt.
vagy vélemények ütköztetése folyik, vagy barátkozás.
az egyik kizárja a másikat.
@evasanyoca: érdekes az értékrended.
furcsa a memóriád.
@Eszter jött: hazudsz, de én megkeresem az eredeti Marianna levelet és holnap felteszem, hogy lássad, és mégegyszer utoljára mondom, nem vagy partner nekem.

Eszter jött (törölt) 2016.09.02. 00:55:45

@punkfrog:

Nem a médiában kell megjelenni. Parlamenti pártoknak joguk van rendkívüli ülést kezdeményezni.
Csak élni kellene vele.

Eszter jött (törölt) 2016.09.02. 01:00:28

@evasanyoca:

Jól van anyó, tedd fel!
Hozzátok elő hetente, vagy naponta.
Így Mariann sosem fog visszajönni, ha folyamatosan eszébe juttatjátok, mi történt.
Ha ez a célod, rakd ki a levelet!

Eszter jött (törölt) 2016.09.02. 01:11:33

Na, de nehogy én legyek az akadálya Mariann visszatérésének!

Szervusz, gyík!

Jó volt, akivel jó volt!
@Eszter jött: talán meg kellene várnod, mig kiteszem Marianna levelét, hátha kiderül, ki hazudik te vagy én?
@Knósszosz:

Szia 'görög:)

"Hámmerugye, ha a magyar turista szigorúan magánúton jár valahun, hát csak fölkeresi az adott ország miniszterelnökét, köztársasági elnökét, a királyt esetleg Madridban"

Veled tartanék még a norvég,új-zélandi és kubai vizitre:)

www.youtube.com/watch?v=3gtRDHW_nkw

Rongyosrozinál 'soppingolnánk kétgombosokat 'oszt Fidellel meghánynánkvetnénk a szivar és a rumimportot:)
@Eszter jött:

"Miva gyíkok,látom szökött a "málna 'megin:)

..........
"Szervusz, gyík!"

Ácsi,mész ám TE a 'pitsába,de nem
innen el:)

www.youtube.com/watch?v=DZuO3NUPdWo
@punkfrog: "Ebben a szemét orbán-rendszerben is nagyobb a szabadságom, mint volt annó!"

Persze. Csak minden nézőpont kérdése. Mert most elmehetsz ahová akarsz, ha van hozá pénzed. Most a határainkon belül még arra sincs sok embernek lehetősége, hogy munkavégzés végett az orszáág másik részébe menjen ( ez szabadság? ). Akkor meg nem mehettél még akkor sem, ha volt hozzá pénzed.

A szabadság összetett dolog, kinek-kinek saját igénye határozza meg a kereteit.

Én akkor is szabad volt, és most is. Akkor is azt gondoltam a világról amit többé kevésbé most gondolok. Igaz akkor sokkal kevesebb tapasztalat volt mögöttem, de lehetőségem volt a tapasztalat és minden ismeret megszerzésére, melyek a szabadságom kereteit alakítani tudták. Most vajon ez mindenkinek adatik?
@Eszter jött:

Ezt a nem történetet Kovács biztosan a kúriától tanulta, ahol nem tényeket plaká tolnak.:D
@Eszter jött: "valóban több figyelmet érdemel, mint 101 ember nyilvános tiltakozása???????"

Valóban többet, mert sokaknak még nem esett le a tantusz, hogy itt nem egy diktatúra, hanem egy családi dikta túra látszata kezd kialakulni, kezdve a fiú mutogatásával, folytatva a lány és a vő utazgatásával. Befejezne a királyi paotába költözéssel?

No, de ki fog kornázni, Farkas Flórián?
Nyanya vedd be a bevenni valót, mert különben kötőzködsz, illetve elfelejtsz kötőzködni, oszt lecsúszik a szoknya a bokádig. Fogatlan prókátor meg ne legyél, mert az nem szép.

"Ahmed Ali pizsamájáról nem ejt senki szót?"

Mijért, a sujtásos lajbiról ejt valaki valamit?

Ez is, az is népi viselet, a kinőtt zakó meg nem az.
Lófaszt nem telik. Csak az a kapanyél, az...
@látjátok feleim szümtükkel:
"A szabadság összetett dolog, kinek-kinek saját igénye határozza meg a kereteit. "

igen.erről beszélek.
és én is a saját nevemben.

"lehetőségem volt a tapasztalat és minden ismeret megszerzésére,"

én ezt egyáltalán nem tapasztaltam.
sőt!
hehehe.
No, akkor hogy is van ez a magyar állami segítség minden magyarnak? Vagy annak több jár, aki letelepedési kölcsönt tud nyújtani a kormánynak?

"A Szíriában élő magyar állampolgároknak 2012. december 5-ig volt lehetőségük a magyar állam segítségét kérni a hazajutásban [eddig működött Damaszkuszban a magyar nagykövetség], erre akkor felhívtuk a figyelmet."

Aki ezt követően akarna hazajönni, mint magyar, de nincs papírja, az dögöljön meg? Vagy a kerítés az nekik is kerítés?

index.hu/kulfold/2016/09/02/hiaba_akar_nem_tud_hazajutni_a_sziriai_magyar_asszony_es_harom_lanya/
@punkfrog:

Nem járhattál iskolába? Nem tanulhattál azt, amit szerettél volna? Nem jutott olcsó tömegközlekedés, olcsók könyvtár, szórakozás? Nem jutott munkahely? Mit nem tapasztalhattál?
A 80-as években már el lehetett jutni külföldre is. Vagy esetleg ifjú titánként nem te lettél a főnök? Nyugodj meg, most sem az ifjú titánok a főnökök, még akkor sem ha annak látszanak.
@LHedvig: bazz mit gyászol az a kibaszott sok fehérburnuszos?
A jobb oldali mókus is a lepedőt vette fel öltöny helyett
Tornóczky Anitának műsora volt a köztévén. Mit rendezne a sok ballibsi, hogyha ma Orbán Ráhelnek műsora lenne az mtva-n??
"Soroshumor"... A kérdés pedig értelmetlen mert pár év alatt többre vitték, mint te aki tényleg a ballagási öltönyét veszi fel. Nem, nem érdekel sem Orbán, sem a lánya, sem a veje de az ilyen posztok a legalja. A "ti oldalatok" szellemi mélyrepülésének tökéletes indikátora. Pár bölcsész-mekis lehet jót mosolyog ezen Angliában, de most őszintén? Van értelme ilyenekről írni? Ezzel akartok Fideszt buktatni? Hogy "az Orbán veje dagadt és annyira csóró, hogy egy öltönyre nem telik neki" ? Óvoda..
@new_boy_on_the_block: Nem, írnak olyan cikket is, hogy a burkini segít megelőzni a bőrrákot. Tudományos cikk, az ám!
@látjátok feleim szümtükkel: "Most a határainkon belül még arra sincs sok embernek lehetősége, hogy munkavégzés végett az orszáág másik részébe menjen ( ez szabadság? )."

Annak idején elvégeztem egy főiskolát autóstoppal. Akkor még az Orbán sehol nem volt, mszmp volt helyette. Tessék mondani, akkor volt szabadság vagy nem volt? :D
Azért a kétes ügy fölött érzett jogos felháborodásban se legyünk egészen igazságtalanok: Tiborcz csak a mostanában uralkodó elcseszett öltönydivatot követi, vagyis éppenséggel trendi, még ha ez nem is passzol a konzervatív diplomáciai környezetbe. Azt sajnos nem látni a képen, hogy a lábszárra cuppanó nadrág vége a bokája fölött harangozik-e, és mezítláb viseli-e a az öltönycipőt, teljessé téve a szettet.
Egyébként a középső bajszos fazon zakója meg túl nagy.
Tipikus esete annak, hogy a pénz nem jár együtt a jó ízléssel.
Nyilván megvehetnének maguknak bármit, de nekik ez tetszett. Falunapokon is ezt hordták.
Papusról is láttam egy képet, Münchenből jött haza a RailJet-tel, szakadt, kinyúlt, fehér póló volt rajta, akkora volt a hasa, mint egy szülés előtt álló nőnek. Akkor már kábé 3 hete nem moshatott hajat, amilyen zilált, lenyalt és zsíros volt a feje.
...és ugye tudjuk, az alma nem esik messze....
@$pi$: Most próbálj meg autóstopolni. Nem fognak felvenni, akkora a majré.
@new_boy_on_the_block:

"mert pár év alatt többre vitték, mint te aki tényleg a ballagási öltönyét veszi fel."

MIBŰŰ???

Mennyire igazad van:(
De ha bármelyik tolvajlásról beszélünk is,megbuktatható ez a maffia?:(

444.hu/2016/09/02/igy-kell-mar-tobb-mint-hatmilliardot-koltott-a-budapest-2024-zrt

www.napi.hu/magyar_gazdasag/meg_mindig_nem_tudni_mire_koltott_a_kormany_26_eve_nem_volt_ilyen.620307.html

Marad tehát a hüvelygomba!
@new_boy_on_the_block: Pont ez az, hogy többre vitték azért, mert apósuk a miniszterelnök (ha már nálad a közpénz lenyúlása, városok sötétbe borítása közvilágítás címén, és a magánlátogatáson fogadás a bahreini olajminiszternél eredmény).
@Kuviklacz: Ügyülü bügyülö majmocska ! Sok volt a varázsgomba meg a kender? Na fuss neki mégegyszer szépen, hogy mit is akarsz mondani..!
kellett egy kis idő, de végül mégiscsak idetanáltak a fideszjanicsárok a drogos tolvaj Geci lányát védeni egy mindent vivő tornóczkyanitázással...

ilyenkor mindig megpróbálom elképzelni a fanatikus fideszbirkát: vajon ki lehet ez a szerencsétlen bolseviklelkületű fideszbuzeráns: vajon az egyik minisztériumban dolgozik, állami háttérintézménynél, nonprofit kft.-nél, a Fidesz Időknél, valamelyik fideszes tanácsházán, van-e trafikja, lök-e neki a maffia valamennyit, tehát érdekelt a rendszer működésében, vagy csupán teleszart szájú, ingyen rajongó proli, akinek egyetlen öröm van a szerencsétlen életében: a Fidesz nevű bűnszervezet?
Rasinak senki nem mondta meg, hogy iszlámiában egy fogadáson nagyon nem illik térden felül végződő, leülve bugyivillantósban megjelenni. Bár ha belegondolok ilyen ruciban semmilyen fogadáson nem illik megjelenni. Olyan, mintha a strandról ugrott volna fel. Az ilyenért a helyi csajokat arrafelé megkövezik.
@xyxyxy71: ritka gusztustalan hozzászólás, gondolom ritka gusztustalan egy ember lehetsz
@$pi$: mi a baj, pubi? akarsz róla beszélni? tényleg nem tudom még elképzelni sem, mi bajod lehet a hozzászólásommal? vagy is csak abban az esetben nem, ha te is... nem! erre gondolni sem merek! ugye, téged bot helyet nem vert meg a Jóisten azzal, hogy panelből kivakaródzott, úrnak készülő, közönséges fideszbűnözők talpát nyalogató fideszbirkának teremtett, aki egy forintot sem lát a Geci maffiája országrablásából?

mondd, hogy nem vagy az!
@$pi$:

Próbálj meg most stoppolni! Majd adnak neked fuvart a migráncsos szöveggel felhergelt emberek. Pedig még sok migráncsot sem látott, még azt sem amelyik a saját településén él.

Mellesleg én sem veszek fel stoppost.
No itt a baj. Mert nagy annak a nyakán a pukli, aki a kutyából akar szalonnát csinálni.

"Nem lehet alternatíva a jelenlegi baloldal az ország irányítására, mert politikusaik leszerepeltek, és ugyanez a helyzet a szélsőjobboldallal is."

Ez jogos, de ez a jobboldal nem szerepelt le az elmúlt kormányon töltött 10 és fél évvel? Miért csak a szélsőjobb, ami még nem is volt soha kormányon? Nem vak ez az ember egy kissé? Esetleg kibújt a megosztószög a zsákjából? Tán oktatási miniszter szeretne lenni? Csendesen megjegyzem nem hithű fideszes pedagógokat gond nélkül leváltottak eddig a tisztségükből, ő miért is ússza meg? Ja, aki kebelbeli... No pedagojgoszok, most lessétek, hogy mi is jön.

index.hu/belfold/2016/09/02/pukli_istvan_nem_akarja_eltakaritani_az_orban-rezsimet/
Sikerült a lényegről elterelni a figyelmet! A trónörökösök odakint megegyeztek az árban, a héten pedig a mol-vezér és a papa szentesítették az üzletet! Jövőre a garancsi-féle MET helyett, már közvetlenül a családba kerül az extraprofit.
Az ilyen "Író" fogja be pofáját!
@látjátok feleim szümtükkel: kérdeztem a pártfideszes ismimet, te, mi áll annak a hátterében, hogy elkezdtetek megvenni embereket/családtagokat a csodálatos magyari baloldalról?

azt mondja, pontosan ő sem tudja, mi a politbüro célja ezzel, ugyanis eddig súlyos tabu volt idegent a Párt közelébe engedni. ha őt kérdezem, szerinte csupán pszichikai megalázásról van szó, semmi egyébről: "ezt is megtehetjük veletek!"
Az bizonyos, hogy Rahelék odautaztak, hisz ott voltak.

Amin a vita folyik, az tulajdonképpen annyi, hogy az arabok hívták meg őket, avagy ők hivatták meg magukat erre a fotózkodára.

Mert ha az arabok meghívták őket, ilusztris vendégként, akkor nincs semmi gond ezzel gondolom.

Ha meg meghívatták magukat az ciki, de annyira nagy gondnak ezt sem érzem ahoz, hogy 15 index címlapos blog szülessen a sztoriról.

Röhej.
@xyxyxy71:

Gondolom ugyanazért amiért Soros sorban veszi meg, a többek között a hazánkat is fikázó, ballib EP képviselőket:

magyarhirlap.hu/cikk/64066/Hazank_biraloi_Soros_szovetsegesei
Hazánk bírálói Soros szövetségesei

Titkos lista készült az Európai Parlamentben a spekulánsnak megbízható képviselőkről

A napokban nyilvánosságra került Soros-dokumentumok azt leplezik le, hogy a rossz hírű spekuláns az Európai Unió tagországaiban mely szervezeteket támogatott a 2014-es európai uniós választások befolyásolására és egyéb politikai céljaira.
- See more at: magyarhirlap.hu/cikk/64066/Hazank_biraloi_Soros_szovetsegesei#sthash.KEc3FaMB.dpu
Az az arab meg annyira csóró, hogy csak egy lepedőt tudott magára csavarni, a fejére meg egy textilpelenkát erősített.
@Mr. Heisenberg: Ott a pont. Viszonylag konzervativ iszlam orszagban no ne mutogassa a terdeit- utcan se, nehogy egy fogadason.
444.hu/2016/09/02/igy-kell-mar-tobb-mint-hatmilliardot-koltott-a-budapest-2024-zrt

Tudta?

Már 6 milliárdot költött a 2024 olimpia zrt, úgy hogy még el sem nyertük a rendezést.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@a nemzet fogatlan provokátora:
Hehe, emlékszem mekkora ajvékolás volt emiatt (is) a hazaffy (akkor még polgári) oldalon. :)
Ugyanez megy most is, de valahogy nem a méltatlakodást hallom afelől, hanem lelkes tapsikolást.

mno.hu/migr_1834/a-partkatonak-mar-visszajottek-668523
@Oxica:

Ez semmi.

Gyurcsányék 500 milliárdot költöttek a 4-es metróra anélkül, hogy egy ásonyom is történt volna.
Tudtad csicska ?
index.hu/belfold/budapest/0214m4klt2/
@Nevoeiro66:

Ja, a magyar meg lajbiban és bürgerli csizmában veri a mellét.
@látjátok feleim szümtükkel: kurva nagy sikerek, persze... a gyúrcsányi által idehozott autógyárak húzása (azóta se jött ide komolyabb volumenű befektető, a környező országokba mennek inkább, legutóbb a jaguár a szlovákokhoz, egy terepjárógyár meg a románokhoz), plusz a brüsszeli háttérhatalom pénze. ha egyszerre mennek ki cigizni az autógyárakban, és ha a háttérhatalom fél évig nem utalja a pénzt, két perc alatt áll bele a földbe Fideszfalva csodálatos növekedése, mint ahogy láttuk azt tavasszal.

ilyenkor nyomatja a Fidesz1 propaganda-híradója orrba-szájba: "tovább nőtt a kiskereskedelem forgalma". holott ez a szám tartósan nem jelent semmi mást paradox módon, mint azt, hogy tovább tart az elszegényedés: ez emberek nem engedhetnek meg maguknak komolyabb befektetéseket, helyette a kiskereskedelemben verik el a pénzüket: az élelmiszerektől az ikea-ig.

és, ugye, ott van még a foglalkoztatottak kérdése, amibe beleszámolják az összes kinn, a hanyatló nyugaton dolgozót (ha valaki munkahelyet vált, akkor két dolgozónak számít), az egyetemistákat/főiskolásokat (igen, 2010 óta ők is tolják a statisztikát) és az átlag évi hat hónapot dolgozó közmunkást, utóbbiak miatt a statisztikát mindig június-augusztus viszonylatban veszik fel, amikor éppen árkot kapargatnak.

a regisztrált munkanélküliek számát meg azzal szorítják le, hogy 3 hónap után, ha talált munkát, ha nem, a munkanélküliek automatikusan törlődnek a rendszerből. az új számítási módszernek köszönhetően egyik napról a másikra tűnt el kétmillió munkanélküli.
@xyxyxy71:

A Gyurcsány seggynaló dumád irígylésre méltó.
De nézük a tényeket:

http://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+gdp
GDP arányos hiány:
----------------------
2002:
Eu-s átlag: 60%, Magyarország: 54%

2010:
Eu-s átlag: 78%, Magyarország: 82%
Tehát az MSZP-SZDSZ kormány alat az EU-s átlaghoz képest is romlott, 28% adósság növekedés.

2014:
Eu-s átlag: 87%, Magyarország: 77%
Tehát a Fidesz kormány alatt az EU-s átlaghoz képest is javult, 5% csökkenés.

http://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+unemployment
Munkanélküliségi ráta:
-------------------------
2002:
Eu-s átlag: 8,9%, Magyarország: 5,5%

2010:
Eu-s átlag: 9,6%, Magyarország: 11,2%
Tehát az MSZP-SZDSZ kormány alatt az EU átlaghoz képest is jelentős romlás, 5,7%-os növekedés.

2014:
Eu-s átlag: 9,8%, Magyarország: 7,5%
Tehát a Fidesz kormány alatt az EU-s átlaghoz képest is javult, 3,7% csökkenés.
ja, és még valami: a költségvetési hiány kérdése, amire annyire szeretik magukat a fideszesek verni. 2006 óta - a világgazdasági válság két évét leszámítva, de 2009 év végén már visszaállt a szám - 3 és fél százalékon volt a hiány, de a balfasz komcsik már annyira gyávák voltak, annyira féltek az emberek haragjától, hogy nem mertek hozzányúlni újab elvonásokhoz, és emiatt Brüsszel folyton basztatta őket, amit a Fidesz zseniálisan meg is lovagolt.

a Fidesz meg szart bele, egyszerűen annyit elvont a tanácsoktól, oktatástól és egészségügytől, hogy 6 tized százelékkal lejebb vitte a hiányt, 3% alá.

ennyit csináltak... csodálatos!
@Ballib cenzúrázók réme 18: ja, az államadósság zseniális kiszervezése/eldugása állami bankokban, amit csináltak az első ciklusukban meg most is. most még folyamatban van emiatt az eljárás ellenünk, lehet virítani a megkozmetikázott számokkal.

amúgy a faszt se védem az előzőeket, sőt, balga módon, kívánatosnak tarottam a fidesz kétharmadát egy pillanatra 2010-ben. (oké, fasz voltam.) csak megemlítettem, hogy azokat még a gyúrcsányi hozta ide.
@xyxyxy71: "2006 óta - a világgazdasági válság két évét leszámítva, de 2009 év végén már visszaállt a szám - 3 és fél százalékon volt a hiány"

Anyád kínja volt 3,5%-on, ne kamuzzál már.

s3.amazonaws.com/babypips-media-production/images/2016/06/piponomics-120314-deficit.jpg
megyó 2003-tól már az előírásoknak megfeleően számoltatott, és az mkb-ba, meg még egy-két helyre eldugott adósságot is beleszámoltatta: fel is ugrott 70% fölé. a fideszesek hörögtek/vért köptek/majdnem elélveztek a gyönyörtől, holott ezt még a Geci hozta össze, aztán ennek még a picsájára vertek egy tíz százalékkal a komcsik is (ebből, a hatalmas lopásokkal, épültek az autópályák, tudod), a fennmaradó részt meg már a 2. fidesz-kormány hívta le, mert hirtelen kellett a pénz, ezt aztán a nyugger-pénzünkből fizettük vissza az imf-nek.

a mostani kölcsönöket (államkötvények, letelepedési papírok stb.) meg megint nem az állam, hanem egy állami bank veszi fel. zseniális!
@xyxyxy71: "megyó 2003-tól már az előírásoknak megfeleően számoltatott, és az mkb-ba, meg még egy-két helyre eldugott adósságot is beleszámoltatta: fel is ugrott 70% fölé."

Megint hazudsz!

www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:hu:pl:de&hl=en&dl=en
@$pi$: azt mondtam fejből 3 és fél százalék körül volt, és akörül volt. kurvára nem 8-10 százalékről van szó, amit lehetelen lett volna rövid idő alatt lefaragni.

ennyivel kevesebb pénzt (1 % kábé 1000 milliárd lehet) osztott ki a fidesz, s máris 3% alatt voltunk. a komcsik ezt nem merték megtenni, mert a Fidesz felgyújtatta volna megint a várost. ők meg egyszerűen elvonták.
@xyxyxy71: "(államkötvények, letelepedési papírok stb.) meg megint nem az állam, hanem egy állami bank veszi fel. zseniális! "

Fogalmad sincs ezekről a dolgokrl ugye? Nem tudod mi a fene az a kétszintű bankrendszer ugye?
@xyxyxy71: "azt mondtam fejből 3 és fél százalék körül volt,"

Nem, nem azt mondtad, most is hazudsz. Azt mondtad, hogy 3,5%-on volt.

"és akörül volt."

Nem, közelében sem volt 3,5%-nak. Ez is hazugság.

"kurvára nem 8-10 százalékről van szó,"

2006-ban 9,5% volt.

"amit lehetelen lett volna rövid idő alatt lefaragni."

Ha nem volt lehetetlen lefaragni, akkor mi a francért nem faragták le? Szándékosan?
@$pi$:te, te tudsz olvasni? értetted, amit leírtam, értetted, hogy miért ugrott még 2004 körül a szám, amire még rátették a magukét a komcsik is? amit meg 2008 körül látsz, az meg az árfolyambebaszás miatt volt, az mindenkit nyakon kapott. mondjuk ezt is zseniálisan lovagolta meg a fidesz.
Ráhel vagyok, saját lábon állok! Bruhaha
@$pi$:

Hagyd már szerencsétlent..

Hivatalból mosdatja az elkúrókat.
Belinkeltem neki a grafikont, az Eurostat adatokat mindent.

Tisztán látszik, hogy az MSZP-SZDSZ alatt az egész EU-ban nálunk nőtt leggyorsabban mind a munkanélküliségi ráta, és az államadósság.

A Fidesz alatt pedig minddkettő csökkent.

A többi az hit kérdése. Azzal úgysem tudsz mit kezdeni, a ballibek fizetett bérbloggereinél.
Kár verni a nyálatokat, mert éppen most mutatja az orbáni sógorság, hogy nem kell a nemzeti kereskedőház pénzét visszaadni, a jelzálog konzerv szavatossága meg közben lejár. Ez pedig sajnos az adófizetők kára lesz, mert a csődbe nemő cég nem fog adót fizetni, és adósságot sem. Akit érdekel fentebb megtalálja.

Arról nem is beszélve, azt nem fogja soha egyik kormány sem megmondani, hoyg pontosan menni a hiány, mert az mindig annyi, amennyinek lennie kell. Egy biztos, több vidékről üresen járnak a főváros fel a vonatok, meg egyes megyékben a megyeszékhelyek felé is. Az is biztos, hogy a fővárosban is járat ritkításokat végez a bkv, gondolom azért, hogy minél tömöttebbnek látszanak a buszok, trolik, villamosok.

He?
@xyxyxy71:

Itt a konkrét grafikon te kényszeres hazudozó:
Majdnem minden évben 4-5% volt a hiány, kedvenc elkúróid alatt.
Máshogy nem is növekedhetett volna a 2002-es 52%-ról 2010-re 81% fölé.

https://www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu:non-eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&tstart=809992800000&tend=1409608800000&hl=en_US&dl=en_US&ind=false
Nem értem mi a gond a ruhájukkal, mikor a sejk vagy miafaszom meg hálóingben fogadta őket.A fejére meg szarul rácsapta a konyharuhát, amivel a kifőtt kávét vette le a gázról..:)
Látszik, hogy Rahel elég friss feleség, különben figyelne a férje öltözködésére. Svájcba is csak nézett, de nem látott. A legtöbb férfi nem igazán törődik azzal, hogyan néz ki. Orbán Viktor öltönye is valamelyik /talán a négyek/ fogadáson látszott, a rogyadozó nadrágszárral Ő sem a divatlapból választott. Mindezekből levonható, hogy Ők a nép gyermekei:)
@xyxyxy71: Hagyd már szerencsétlent..

Hivatalból mosdatja a tolvajokat.

Tisztán látszik, hogy az fidesz alatt a csak statisztikai trükk az egész..

A Fidesz alatt ténylegese egyik sem csökkent.

A többi az hit kérdése. Azzal úgysem tudsz mit kezdeni, a jobbbirkák fizetett bérbloggereinél.
@Ballib cenzúrázók réme 18: nem tudom ki a csicska akinek írtál, de a cikkből világosan kiderül, hogy a Metro építés becsült összköltségei nőttek 500 milliárdig, elköltve viszont mindössze 45 milliárd lett az előkészületekre.
Még a szerződéses munkákat sem a terv alapján valósították meg mert az Orbán kormány ezek jó részét megtámadta és semmisnek vette.
Szóval ha az a cél hogy előadd, hogy a Gyurcsányék mennyit loptak akkor még keresgélj..
@Ballib cenzúrázók réme 18: Nos igen, igaz. Nem tudom miért próbálom meggyőzni.
@Ballib cenzúrázók réme 18:

"A BRUTTÓ államadósság hosszú ideig tartó emelkedése 2010-ben megállt, és stagnálásba váltott, mostanra pedig egy nagyon enyhén csökkenő trendet is rá lehet illeszteni az elmúlt négy év adatsorára. Ez azonban NEM IGAZ a NETTÓ adósságra, vagyis az állam vagyonával és kötelezettségével korrigált mutatóra, amely folyamatosan növekszik – írja a Világgazdaság.
A NETTÓ államadósság jobban mutatja a valós piaci folyamatokat, ennek növekedése leginkább azért baj, mert azt jelzi, hogy így sikerült a magánnyugdíjvagyon államosításával elkölteni 3000 milliárd forintot, a GDP több mint tizedét úgy, hogy még nőtt is az állam adóssága és a vagyona közti különbség.
Pontosabban a BRUTTÓ és a NETTÓ adósság között hosszú évekig látható 20 százalékpontos különbség szépen lassan elkezdett elolvadni, és tavaly év végére már csak 4 százalékpont lett, amire még soha nem volt példa. Míg a BRUTTÓ adósság a 2010-es 80 százalékról 77 százalék alá csökkent négy év alatt, addig a NETTÓ tartozás 60 százalék közeléből 73-ra emelkedett."

A TÉNYLEGES (NETTÓ) tartozás tehát 13 %-kal emelkedett(!). Költekezők a fiúk, na. Eladták az ezüstkanalat, seggére vertek a tartaléknak, és elsinkófálták a nyugdíjvagyont, hogy aztán legyen miből megvenni az aranytollat, amellyel a (hazug) győzelmi jelentéseket írják.
@vakapad: "A TÉNYLEGES (NETTÓ) tartozás tehát 13 %-kal emelkedett(!)."

És mennyi az a 13%? Konkrétan mekkora összegről van szó? Miben számoltál? Milyen árfolyamot használtál? Ugye még csak véletlenül sem számoltad bele az mszp által felvett kölcsönök árfolyamveszteségét?

Mert az vicces lenne, nem? Nézed a szemeddel, hogy mennyit bukunk ma is nap mint nap az mszp tíz éve felvett kölcsönein és a szájaddal meg átkozod a fideszt. :D
Nem csóró !! Simán csak paraszt !!
@$pi$:

Ugye, erre az emeletes ökörségre nem kell válaszolnom.
Mert a csinált uriemberek ilyenek.
Nem tudják, hogy ülő helyzetben a zakót középen be kell gombolni, felállva pedig az összes gombot. A nyakkendő és az ing gallérja se állhat csálén.
@kewcheg: Romaban mint a romaiak ...
@vakapad: A csávó azt sem tudja mi köze a valutatartaléknak az import finanszírozáshoz, kár vele vitatkozni. Tökhülye.
@vakapad: Azt se feledd el, hogy a valutatartalék 10 milliárd euróval csökkent az utóbbi egy évben, ami szintén 3000 milliárd forint. Azt is beszámoltad?
Tojásos nokedli meg rucás káposzta. Attul feszül a gúnya a böndőjén.
@legyekura:

Tegyük fel hogy igazad van.

És akkor
Gyurcsányék 45 milliárdja egy metróra az oké előkészületekre , Orbánék 6 milliárdja ami cirka 10-szer akkora beruházás, meg nem OK ?
@vakapad:

Minden kritérium aminek meg kell felenie az országnak a bruttó GDP-t nézi.

Ez az amiben az elkúrók az egész EU legszarabbjai voltak, és eladósították rommá az országot.
Orbánék meg csökkentették.

Megjegyzem a nettó államadósság elkúrásában is az MSZP-SZDSZ volt az első az egész EU-ban, és csak azért ezt szajkózod, mert az a Fidesz alatt is nőtt.
Ahogyan minden tagállamban, kivéve a németeket.
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Azt is számold bele, hogy az MSZP-SZDSZ kb 2000 milliárd értékben privatizált, és eladta pl 500 milláért a MOL részvényt, amit a Fidesz visszavett, azaz nekik ez 500 milla kiadás volt.

És még így is a földteke legbénább kormánya volt a Gyurcsányéké, hogy kiárusították az országot, eladták a közműveket, bezárták az iskolákat kórházakat, és szarrá adósították nemcsak az országot, és önkormányzatokat, hanem az embereket is.
@Ballib cenzúrázók réme 18:

De jó! Az MSZP-SZDSZ kaki volt, így a GECI-nek ződkártyája van lopni, hazudni.
@húzzad neki shakespeare:

Ezt értem hogy a jelenlegi nem jó, de azt kevésbé, hogy az elkúró nagyobb tolvajt, aki még a gazdasági adatokat, és országot is hazavágta, miért kéne visszahozni.
444.hu/2016/09/02/polt-peter-szerint-fel-sem-merult-hogy-tetten-kellene-erni-mengyi-rolandot-amint-kenopenzt-vesz-at

Tudta?

Kenőpénz átvétele nem bűncselekmény 2010 óta.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Ballib cenzúrázók réme 18: "...bezárták az iskolákat kórházakat..."

Be, mert egyre kevesebb gyerek született, nem kellett annyi iskola, a kórházakat meg most vonogatták össze az elmúlt 7 évben, és zártak vbe osztályokat, mert nem volt már orvos aki ellássa a betegeket. Ha nem vetted volna észre.
@kewcheg:

A lajbi meg a magyar polgármesterre szorult rá népviseletként. A nép meg pont nem abba jár.:D
@Ballib cenzúrázók réme 18:

Emlékeim szerint az első négy évben nem a szoci-szdsz privatizált, hanem az mdf-torgyán vonulat. Ja arra már nem emlékszel? Menj orvoshoz!
"Ez az amiben az elkúrók az egész EU legszarabbjai voltak, és eladósították rommá az országot.
Orbánék meg csökkentették."

Hát még szerencse, hogy a válság uátni időszakban minden ország felfelé ívelt, mert ha nem, akkor most a legnagyobb elkúró a fidesz lenne. Hehehe. Így csak a legnagyobb lenyúló.
@hagyma:

Ott tessen ugatni, ahol a kerítés van. A magáé nem itten vagyon.
@$pi$:

És mennyit bukunk a rengeteg új satdijonyom, focipályán, ahová alig jár ember? No ez meg a mostani kurzus elbaszása. Ja, és mennyit bunkunk a sok óriás plakáton, a sok állami rádió és tv csatornán, meg a rengeteg propagandista megbízáson? Mert miről is kell megagitálni a népet, ha minden olyan nagyon szép, nagyon jó, csak semmi nem akar olyan lenni, mint a döglődő nyugaton?

Tudod a fidesz szlogenje volt az elmúltnyolcév, ami már rájuk is igaz. Talán ezzel az utóbbi nyolccal kéne nektek is foglalkozni, mert már az előző elmúlt nyolc óta felnőtté váltak a gyerekeitek, akiknek nem jut tisztességes továbbtanulás, tisztességes munkahely, hogy csak a legfontosabb dolgokat említsem.
@Ballib cenzúrázók réme 18: "eladta pl 500 milláért a MOL részvényt, amit a Fidesz visszavett"

Ja, visszavették 500 milliárdért, ami ma már 300 milliárdot sem ér. Bravó Fidesz!
@Ballib cenzúrázók réme 18: " és szarrá adósították nemcsak az országot, és önkormányzatokat, hanem az embereket is."

Az önkormányzati adósság a központi költségvetés adósságának része, ezt már többször elmagyaráztuk neked, tök mindegy hova könyveled.
A lakásépítési őrületet a Fidesz indította el 2001-ben, ahogy a devizahitelezés lehetőségét is a Fidesz tette lehetővé egy 2001-es törvénnyel.
Sorban égsz azokkal amiket írsz, mind, mind ellenetek fordul.
Jut eszembe disznószaros gúnyáikról:(

"A teste csak jelmez volt,
Hangja talán gépből szólt
Arca csak a színes fény
Hangulat egy szép estén.

Nagy halom szép ruha,
Benne a semmi, a szép primadonna.
Púder, ékszerek, gyöngyök és flitterek,
Ó"

www.youtube.com/watch?v=9lETrcMJZJM
@vakapad: "Ugye, erre az emeletes ökörségre nem kell válaszolnom. "

Nektek semmire sem kell válaszolnotok. Hazudj valamit vagy átkozódj, aztán nyomj valami baromságot, úgysem néz utána senki... mittumén, éheznek a kisgyermekek vagy üresek a stadionok, mindenki külföldre menekült, 100% felett van a korrupció... mindegy.
@punkfrog: látom csípi a szemed, hogy van aki ki meri mondani, hogy a király meztelen... 100 vagy ezer visszaadott kitüntetés, amit nem is lehet... tényleg ez az út! változást!!! változást!!! óbégatja az "ellenzék"... magában csak suttogni meri: "csak semmi meg ne változzon! mert akkor kiderül, hogy..."

na csókollak!
@vakapad: A befektetőknek a GDP arányos bruttó államadósságot a fontos. A hitelminősítők a gazdaság növekedését, a külföldi és belföldi beruházások alakulását veszik figyelembe.

Az Európai Bizottság 2016. évi „Költségvetési fenntarthatósági jelentése” szerint a magyar államadósság elmúlt években megfigyelt csökkenése folytatódik, és 2016-tól kezdődően gyorsul az adósságcsökkenés.

Az adósság GDP-arányos értéke a Bizottság kivetítése szerint 2026 végére 60,1 százalékra, vagyis a maastrichti cél közvetlen közelébe süllyedhet.

Összevetve a 3 évvel ezelőtti helyzettel, a Bizottság meglátása szerint az eltelt időszakban érdemben javultak a magyar makrogazdasági és fiskális folyamatok.

Az államadósság devizaaránya 15 százalékponttal, a külföldi tulajdon aránya pedig mintegy 20 százalékponttal csökkent 2011 vége és 2015 harmadik negyedéve között.

Az Európai Bizottság szerint Magyarország rövid - és középtávú fiskális fenntarthatósági kockázatát tükröző indikátora is mérséklődött az elmúlt 3 évben.

Az adósság fenntarthatóságát övező kockázatokat a Bizottság középtávon közepesnek látja, hosszútávon azonban egészen kedvezően ítéli meg, és Magyarországot a 11 alacsony kockázatú ország közé sorolja az EU-ban.
@Eszter jött: ezt a maszlagot ne nekem! az a 101 ember NEM tiltakozik, csak a bayerzsóti ellen, egyébként meg köszönik elvannak, mert eddig nem nagyon brekegtek...

miért nem szavazok? eláruljam? mert, elárultak! szervilis hazudozókra adjam a voksomat, akiknek csak 4 év bevétele a lényeg, utána vidáman hazudoznak ismét???
@$pi$: egész szépen felsoroltad! ez mind van! folytasd csak, ezek szerint képben vagy!
@atomic power 1986DucaDuca:

More, rólad a haldokló dr. Bishop jut eszembe: nem va-gyok-ro-bot..., nem-va-gyok-ro-bot.....
@atomic power 1986DucaDuca:

More!, mostanság a dél-amerikai, a dél-afrikai banán/gyapot/kávé-köztársaságok is jobban teljesítenek.
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A lakossági hiteleknél a devizahitelek aránya a Fidesz alatt 2% alatt volt, az MSZP alatt nőtt töb, mint 60%-ra.
Ebben némiképpen közrejátszott, hogy eltörölték a kedvezményes forint hitelt, és állami pénzből reklámozták az "olcsó" devizahiteleket.

8 éven keresztül semmit nem tettek a kedvenc elkúróid, hogy megmentsék az embereket.
A Fidesz 2 év alatt megoldotta a problémát, amiről minden pénzügyi elemző elismeréssel szólt, és minden ország irígykedve nézett.
Lassan meg lehet szüntetni a Varánusz-blogot.
A témaválasztást illetően mindenképpen, az röhejes.
A látogatottság még jónak tűnik, csakhogy mindenki, aki nem mindenki, itt beszéli meg, kell-e kolbász a bablevesbe....
Szóval entsuldigung, de ez már nem az.
Gyönge vagy öcsi. Lassan nevet kéne változtatni.A var mehet a szemétbe. Az Ánusz elegendő...
@Nagyorrú Barbi: te ánuszszakértő, gondolom a geci ánuszát má ma is fényesre nyaltad!
@röf:
Édeske! Mint látom, eszed alapján te sem fogsz életben maradni, hisz a témához hozzászolnod most se sikerült. De'megaszondtad a magadét?
Bringát ne hagyd otthon amikor a kocsmába mész, az legalább hazatalál...
@The real Donky: De te akkor miért nem ajvékoltál? Ez itt a kérdés kiskomám..
@Nagyorrú Barbi:
Cukorfalat... Te valamit elkevertél! A meleg oldalak keresésénél írd be szépen kulcsszónak, hogy rétvári... A vazelin legyen veled aranyom!
@xyxyxy71: Hány százalékos kamatra is? És hány % volt ez a kamat a szocik idején? (Kínos csönd..)
@röf: @Nagyorrú Barbi:

Nyeehhh, kutyák!!!#
Ha Fabius lehúzza a rolót, akkor majd megyünk a nyóc-nyócvannyócra áhitozni. - addig álljatok féllábon -. :-)))))))
@Eszter jött: te cica! aszt ismered, hogy utánozás majomszokás?

ne szívd mellre a nyuggerkommandó vérszívását!

zene!:))

www.youtube.com/watch?v=n4IkBpXhWKQ&list=RDn4IkBpXhWKQ
@húzzad neki shakespeare: eszt a sok geci fityeszdroidot, valamilyen keltetőben szaporítják, me nem hiszem, hogy értelmes ember ilyeneket tol, napról-napra?:)
@taga20:

Pííííntek van gááci:)))

Ma nem,de holnap nyomathatnánk Eszterellának egy búcsúbulit a zeneszobában :(((

...........

www.facebook.com/Animal12World/videos/331902067148340/
@röf:

"Röhejjjjjes, bableveses oldal"

Tucc jobbat??

Várom a válaszod (ÍGÉREM, RÁKATTINTOK)!!!!!!!!!!!!!!!!!
@húzzad neki shakespeare:

Egyes számban kéretik beszélni 888-ra menésről:)
@gazoló: az van tezsvérem!:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/30605.w-800.h0.q100.jpg

én benne vagyok a holnapiba, csak a csaj is eljöjjön!:))
@Ballib cenzúrázók réme 18: te emléxel bisztosan 2001-re, amikor a ogv és a kuszaszem aszonta, hogy lehet devizában is hitelozni... törvényileg... most szépen nyugoggyá megfele...
@taga20:

Nekem is van egy kolllllegám.
Hívő, meg Fideszes.

Nem bírok vele. :-)

Nem elhanyagolandó, de azt sem tudja a jámbor, hogy tizenkettő az mennyi. ;-)
@Ballib cenzúrázók réme 18: te ezt a munkanélküliségi dolgot megbeszélted azokkal is, akik már londonban, németo.-ban, ausztriában stb dolgoznak, mondjuk 2-3-4-5-6 sok éve???
csak kérdezem, mert a közmunka 30-40 ezréből sem szalaggya sok mindenre...
@gazoló:

Szaórri (ha érted mire gondolok - e világon ha ütsz tanyát- ). :-)
@húzzad neki shakespeare: ne kamuzzál, nem hiszem el!

ilyen ember nincs is:)))

ja és, szilversztonra mit jósolsz? kijöhetne má a lépés a doktornak:))

bár múltkor második lett.
@húzzad neki shakespeare: a hetedik te magad légy!

azé remélem norbi hetediknél jobb lesz:))
Mostanában ez a 2 számmal kisebb zakó a divat, azt hiszik, izmosabbnak néznek ki benne.

A legutolsó James Bond filmben is ilyet, rá 2 számmal szűket hordott az aktuális Bond.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Csacska gyermek....látom lapátolsz, hogy befogadjanak a Varánusz Űbermencs Kaszt-ba, akik azért veled ellentétben nem egyszámjegyű IQ-val bírnak....
Hát, lesz munkád...
@taga20:

Nekem két emberke a lájk régóta. Rossi meg Crutchlow.
:-)
Szeretem őket. Ők önnmagukat adják, tisztességgel harcolnak. :-)
@...khm...: és ezek a csávók nem néznek tükörbe?
és nem mongyák az asszonynak, hogy a lepedős csókákhoz megyünk, vegyé má fel valami normális göncöt, ne ilyen cigányosat?
@húzzad neki shakespeare: arra emlékszel mikor bélisz beugrott egy futamra a ducatinál, talán tíz évvel ezelőtt és behúzta a futamot.

nekem ő volt a kedvencem:)
lehet, hogy ismét hímsoviniszta leszek, de csak nem lehet véletlen, hogy a mesékben a boszorkány az mindig vasorrú bába és sohasem vasorrú pápa
@taga20: miért, ha az osztrákok hordhatják a birdnlit - vagy mi a francot - és a kantáros bűrgatyát, akkor szegény rahel miért ne hordhatná a cigányost?
szerintem a nagy piros rózsás szoknyát is hordhatná, a legíny meg a nagy fekete kalapot, amúgy fatolvajosan
@habakuk000: iszol te rendesen? ez most, hogy találtad ki?:))
@Ballib cenzúrázók réme 18:
index.hu/gazdasag/2016/04/05/egy_vita_miatt_bukhatja_a_kormany_az_adossagcsokkentest/

"Hivatalosan is vitában van a Központi Statisztikai hivatal és az Eurostat, hogy vajon az állami tulajdonú Eximbankot a magyar államháztartáson belülre kell-e sorolni, vagy sem - írja a Portfolio. A vita végeredménye akár az is lehet, hogy visszamenőleg újra kell számolni a magyar államadósságot,
ezzel pedig oda lehet a kormány sokat hirdetett adósságcsökkentése.
Az Eurostat, az EU statisztikai hivatala szerint kétséges, hogy az Eximbank önálló, autonóm gazdálkodó egység, inkább egy ún. "foglyul ejtett pénzügyi intézmény", ami önállónak tűnik, de gyakorlatilag az állam, és így az államháztartás része. Éppen ezért hivatalosan azt javasolták a KSH-nak, hogy számolja az Eximbankot is hozzá az államháztartáshoz.
Fidesz-közeli vállalkozókat pénzel az állami bank
Fidesz-közeli vállalkozókat pénzel az állami bank
Rogán régi jobbkeze a bank egyik vezetője. A külkerhitelezés helyett ingatlanprojektekre ömlik a pénz.
Tovább
Amellett, hogy ez a megállapítás politikai értelemben kicsit más megvilágításba teszi azt, hogy az Eximbank számos Fidesz-közeli üzletembernek , például Andy Vajnának, Csányi Sándornak és Garancsi Istvánnak is adott hitelt, az Eurostat javaslata azt is jelentené, hogy az Eximbank beszámítása miatt nőne az államadósság. Hogy mennyivel, az attól függ, hogy pontosan mi kerülne át az államadósság rubrikába:
a bank teljes forrásállománya, vagyis a mérlegfőösszege,
az összes kötelezettsége, vagyis a mérlegfőösszeg a saját tőke nélkül,
vagy csak a kötelezettségállomány bizonyos elemei.
A Portfolio szerint a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a bank külső forrásállományát számolnák át az államadósságba (ez a második opció). Ez 2014-ben 572 milliárd forint volt, vagyis a GDP 1,78 százaléka, vagyis a 2014-es államadósság ennyivel lenne nagyobb. Ha 2010-től kellene újraszámolni az államadósságot, az azt jelentené hogy 2014-ben egyáltalán nem csökkent volna az állam adóssága.
Ha viszont a bank teljes forrásállománya bekerülne az államadósságba, akkor az egész 2013-14-es adósságcsökkentés eltűnik."
@habakuk000: áruld el!
te titokban a nógrádi sztársztájliszt vagy, és azé vágod a liszt árát:)))
@taga20: pihegek, mert kaptam okos órát, s kénytelen voltam elmenni szaladozni a kutyákkal, hogy meglegyen a tízezer lépés, aztán olvasgatom a tegnap esti szórakozást
@habakuk000: ja, volt megint eksön.:)

és szerinted ki a vasorrú?
@taga20: nem csak a liszt árát:)

úgy gondolom, eszel te is az általam forgalmazott cuccokból

én elég slampos vagyok, de csak nem úgy nézek ki, ha felöltözöm öltöny nyakkendőbe, mint ezek a felkapaszkodott senkiházik

persze egy fél napot vártam talán Mantovában, hogy két meleg szabógyerek rám fazonírozza, énnekem jó lett volna úgy is, de nem hagyták, magyaráztak nagy erőkkel, hogy okvetlenül várjam meg

az is igaz, én semmi különbséget nem vettem észre, de az egész műhely roppant elégedett lett, amikor fölvettem a kiigazítottat
@taga20: rád bízom a döntést, kinek kinek más, gondolom..
@taga20:

:-) . Nem, sajnos.

Technikai sportnál 50% az, hogy "lágyon'vagy". :-)

A Ducatik most is szörprájsz!!!! :-)
@$pi$: Figyelj öreg! Te ne ugass a bankrendszerről, aki nem tudod mire való a valutatartalék, jó?
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: már hogyne tudná:
Mosoni-Duna parton ugrándozó vadmarha, aki a részegen vízbe potyogott sárkányhajósok helyére pályázik
@Gábris szomszéd:

Én nem szavazok.
Engem ne vezéreljen senki.
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: mi lett a hugival? rég nem láttam

a jövő héten ki kéne ugranom Prágába, lehet rádnéznék
Bazzmeg, tetves libsik !

Van pofátok öltözködés ügyben egy hangot is kiejteni !
Hogy jártok már színházba ? Mindegyik libsit a koszfészek, szar, kinyúlt ruhájáról lehet megismerni a nézőtéren.

Förtelmes, szar, szemét emberek vagytok.
@habakuk000: haver, ez a válasz kicsit angyalosra sikeredett.

szerintem tiszta a helyzet, ha valaki emlékszik az elejére, és előtte lévő pár napra.
@Ybl:

Mocsári nyehőc, fiiireg!
Tényeket kérek, vagy csak ugaccc?
@Ybl: nekem ne mond aszt, hogy ez nem humor volt!:))
@Ybl: félreérted, dicsérjük az örökösöket példás takarékosságukért, s nemzetünk ismérvei mellett feltétel nélküli, határtalan határozottsággal történő kiállásukért

egy zsíros tarisnya kilógó sódarral ugyan nem ártott volna még, de ne essünk túlzásba, pont elég a honfoglaló hajviselet is
@taga20: a tegnap esti helyzet tiszta

a hetek, hónapok folyama nem, ott mindenki vesztes

szerintem
Az egy dolog, hogy amikor tényleg nyaralni megy az ember, akkor nincs nála protokolleseményhez való ruha. De minek visz magával kihízott öltönyt nyaralni?
@habakuk000: a mindenki vesztes dologban igazad lehet. lásd a mai helyzetet, má csak páran maradtunk.

viszont, hogy ki a hunyó, az is tisztán láccik, a mai napig.
@taga20: tisztán, bár ebben nagy valószínűséggel erősen más véleményen vagyunk:)

szerintem ugyanis majd mindenki, aki benne volt a buliban, én is , hozzátenném
@Online Távmunkás: még igazad is lehetne, me olyan jóindulatú vagy.

de van récsölnél, meg a fatolvaj ledhuszár gyereknél egy plasztik kártya, amin alaphangon 100milla közpénz van, ami időközben elvesztette közpénz jellegét.

beballagok az ármánihoz, és veszek egy öltönyt:)
@Online Távmunkás: az nem kihízott öltöny, pusztán a szabó, bocsánat a 100 forintos eladó meg akarta mutatni, milyen is az igaz magyar, akinek nemzeti büszkeségtől dagadozik a mellye
@taga20: azt csak remélni lehet, hogy legalább büdösek nem voltak

ezek a burnuszosak általában frissen mosdottak és illatosak
@habakuk000: rébuszokban beszélsz, de értem.
nem is boncolgatom tovább a témát, me akik elmentek úgy se jönnek vissza.

viszont látom, hogy te nem tucc szabadulni. vicces lesz, ha má csak ketten maradunk:)

én még emlékszem, hogy hogy elküldtük egymást a picsába, még bocsánatot is kértem tőled priváti:)
@taga20: az valami orvosi verseny??? ki tuggya gyorsabban kivenni a vakbelet... esetleg, filozófija? netán géptan?
@taga20: meséjjé iflyú padawan! ki a hunyó??? mert madöftő szadeszig az összes csibész(igen finom vótam)
@Gábris szomszéd: helyes, mert mo.-on szavazhacc, de választásod az nincs!
@taga20: igen, nem állhattalak az elején, nagyon emlékeztettél egy ismerősömre, aki sok rosszat tett nekem

aztán összeszoktunk

a privát levelezést nem értem, nem is díjazom, nem is nagyon szoktam megnyitogatni a fiókot, csak hébe-hóba

vaskalapos vagyok, mivel nyílt színen társalgunk, nem nagyon tartom becsületesnek a háttérben, titokban való sutyorgást

persze, ha pl Boli vagy Angyal vagy bárki más megadja a számát, egy randevú erejéig, az más, vagy lehetnek csak két emberre tartozó cuccok, de ami a bloggal kapcsolatos, az szerintem a blog résztvevőire tartozik, de tényleg fafejű vagyok ilyen téren (is)

sajnálom, hogy sokan elmentek, de ez nem csupán a cicaharcok eredménye véleményem szerint, hanem a bennünket lassan észrevétlenül elöntő szellemi nihilé is

most pl Eszterért Ghymest hallgatok egész este:)
@nincs_itt: szerintem, a ki a nagyobb barom nincsitt hasonmás versenyen, csak harmadik lehetnél:)

meséjj csöves, neked mi a szíved csücske, hagy fikázzam le, nincsitt stílusban!
@nincs_itt: haver, nem egy malomban őrlünk. kurvára nem erről volt szó.
@taga20: de érmes hejezés!

a kedvencem a vasútmodellezés...
@taga20: a blogról? ki ment és ki maradt? értelek iflyú padawan, de akkor is stimmel amit mondtam!
@habakuk000: te a gyimes az nem erdélyben van?
ritka undorító egy állat tud lenni politikus is, újságíró is, emberek életét tudják egy másodperc töredéke alatt tönkretenni egy fél órás címlapért

nol.hu/mozaik/hazatert-a-nemetorszagban-megeroszakolt-miskolci-no-1630233
@nincs_itt: Gyimes az igen, de ez Ghymes, és Nyitra mellett van Gimes falu

www.youtube.com/watch?v=H6rz5YmJYrc
@habakuk000: "vaskalapos vagyok, mivel nyílt színen társalgunk, nem nagyon tartom becsületesnek a háttérben, titokban való sutyorgást"

igazad van haver, de remélem azé engem nem tartasz görbének!

"tisztán, bár ebben nagy valószínűséggel erősen más véleményen vagyunk"

"most pl Eszterért Ghymest hallgatok egész este:)"

hát, szerintem ez a két megnyilvánulásod üti egymást.
@taga20: ja meg a hacker-pschorr oktoberfest märzen(éppen ma), egy kis nürnberger bratwurst, némi kerry gold sajttal...
de megdöglök a patek phillip-ért is, de az igazi gyöngém az a.lange und söhne, iwc = schaffhausen...
@röf:
Ideske, sajnállak oktondiságodért, de annyi marhaságot röfögsz össze, hogy az iq végképp csúnyán lóg ki kapanyél formájában az orcádból...
Te egyedül vagy ennyire ostoba, vagy fizetnek érte, hogy mind a hatan ennyire primítiv legyetek? Bár elnézzük, hogy ennyire tétova balfasz vagy, mint kezdő kdnps buzi a gőzben... csak legalább ne röfögnél ostobaságokat.
@nincs_itt: végül is Gimes Mátyusföld széle szerintem, Gömör elég messze van onnan, de így képzelem látatlanban

régen volt Gemer sör, finom volt, nem tudom létezik-e még
@nincs_itt: mindig csak a zabálás, csak az! a migráncsok meg éheznek, szép kis keresztény vagy!

az órákról, meg csak ennyi:))

www.youtube.com/watch?v=Vl_kUOpjImg
@taga20: nem, nem vagy görbe

(és nem üti egymást)
@taga20: ez az okos óra nem baromság, bármennyire is azt hittem, hogy az

rákényszerít, hogy mozogj
@habakuk000: na meséjj róla, me látom nem tudod benn tartani:))

ha meggyőzöl, eszt kérek a jézuskától.
bár lehet inkább aszt, hogy maradjon el érdeklődés hiánya miatt, a bronz, az ezüst, és az árányvasárnap:)
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: abból a pénzből, amit Bajnaiék az IMF-től hívtak le, és nem költötték el. A nagyvezír erre fogta, fölöslegesen elbaszta, és nagyjából másnap közölte, hogy fújájemef.

Hát, ez a szeretett pártunk és kúrmányunk.
@taga20: számolja a lépéseidet, a szintkülönbséget, az aktív perceket, pulzust, megtett métereket, aztán a hozzá tartozó programokat bámulva nézheted, hogyan aludtál, beírhatod mit ettél ittál, mennyi kalóriát nyomsz be és használsz fel de ezek nekem marhaságok, nem érdekelnek

de az, hogy pl autóig be, autóból ki, ezt mondjuk egész nap, s a végén kijön a tízezer lépés két és fél tizede elgondolkodtat, s fogod magad, nem patakozni mész a kutyákkal háromszáz lépésnyit, hanem futni 8 ezret

tényleg mozgásra serkent
@taga20: meg a vedelés... de látom az órákról se sok fogalmad van.
na nem baj, én így szeretlek
@habakuk000: lószart! csak egyel több kütyü, amivel foglalkoznod kell...
@habakuk000: haver, ne szívass! én meg aszt hittem, hogy az az okos óra, amivel lehet faszbukkozni, meg tankosat jáccani, a szünetben meg análpornót nézni:)

apám, téged jó átkurtak!:))

ja és zene!

www.youtube.com/watch?v=Z6-AiuaCvbg
@nincs_itt: vigyázz evvel a szeretet dologgal, me piros autóm van, és simogatom a migráncsokat:))
@nincs_itt: @taga20: @Gábris szomszéd: kurva jó, pont az ilyen lusta majomoknak való, mint pl én

( szerintem nem kell pontosnak lenni)
@Gábris szomszéd: nem. nem vagyok oda érte.

ako szójj, ha a menetvörk jön:)
@taga20: @habakuk000:

" a mindenki vesztes dologban igazad lehet. lásd a mai helyzetet, má csak páran maradtunk."

Változni fog ez a nyár végeztével!
Tudom,hogy mindenki itt van aki itt volt,csak nem szól!
Sok sértődött 'fac mind benéz,olvas,csak hiúságból vagy sértettségből nem ír...
Parti,jég,orica,kóborkutya,hacsa hiányzik de sajnos nem akarják túltenni magukat a sértettségeken vagy egyszerűen restellik kijelentéseiket másokkal szemben!
Eszterért is 'orjás nagy kár,de majd visszajön,mert függő:)
Partinak meg 'aztatat üzenném,hogy kapja be,maradván tisztelője!
Ne parázzatok,ahogy tristen,munkásőr,micimackó is rendre vissza szokott térni,csak idő kérdése!
@gazoló: ha mondjuk a tizedét lopnák el - több szalámit úgysem esznek meg, ipart telepíteni meg úgysem tudnak, mert hülyék hozzá -, egy kis modern jóléti állam lehetnénk

ez valódi bűn

index.hu/gazdasag/2016/09/02/orban_rokonaiig_er_a_kereskedhohaz_3_milliarods_almazasa_mnkh_cider/
@gazoló: imádom az ostoba romantikus binyiglis fazonod, de nem fog visszatérni ami régen volt.

a szovjetunió se fog, a német csoda sem, vagy a görögolimpia se. meg kell tanulnunk megbecsülni ami ma kaptunk, a feleségünket, a mai jó világunkat, a boldog nyaralásainkat, etc.!

kár azon ábrándozni, hogy minden ott folytatódik, amit anno szétbasztunk.

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=nhZdL4JlnxI&list=RDnhZdL4JlnxI
@taga20: nofene

megemelem a kalapom
@habakuk000: és még nem is láttál mindent!:)

a tagaösszest:))

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=xIWT8enKI4I&list=RDxIWT8enKI4I
@habakuk000:

Te kaptál már 3 milliárd hitelt a magyar kereskedőháztól? Mert én kérni sem mertem ( sokan mások sem ).
@habakuk000:
hogyan csinálja zokoska órácska hogy bármire is rákényszerít? nagyon kíváncsivá teszel...

mi történik a gyíkon? esztertelenítve vagytok? és mennyi új "arczat" klimpírodzik? és miket? nekem van egy pár órám az egyik olyan bölcs, hogy még az időt is mutattya igaz az is az idő van idő 1 és idő 2, a légnyomás, a tengerszint feletti magasság, a szélrózsa irányait, csörömpöl ha elérkezik "a" pillanat oda vagy vissza

szóval a kényszerítés az hogy megy?

brühüyyy
kkk
próbálná meg az enyém, rögtön letenném az asztalra és felvennék egy másikat
@habakuk000:
Szerinted a kis seggnyaló csicskákat ez meghatja? A fejükre szarnak, a gyerekük jövőjét lopják el, de a szervilizmus felülkerekedik és lelkesen éljenzik a párt és a család tolvajait. Viccország és sötét népei.
@látjátok feleim szümtükkel: hitelt nem, befizetési lehetőséget - fizessek és majd nekem nagyon jó lesz egyszer - igen
tettek tönkre boltomat is, ha nem is pont így, kishal vagyok én

hvg.hu/itthon/20160902_speder_zoltan_bif_schmidt_maria_ungar_peter_reszvenyesek_tozsde
@Gábris szomszéd:
ezek a fütyik mivel suvickolják a fejeiket? olyanok mint egy keljfeljancsi, igaz a jancsi nem óbégat...

brühüyyy
kkk

a Me Ló Día az meg elszökött mikor ezek mekkjelentek?
@Gábris szomszéd: érdekes. és érdekes, hogy semmi alfahír. érdekes.
@habakuk000:
az a befektetési üzlet: te befekteted és amikor már elegen befektettétek akkor csődbe mennek (csőd: Badacsony, Bahamas, Délafrika)

semmi új nincs benne...itteni találmány...egyetlen ellenszere van, meg kell kérni egy jólmenő bankot, hogy befektetne e ebbe? és ha igent mond, akkor meg kell kérdezni másik két bankot is... addig fagyizni...

jobban jársz

kereskedőház az nagyon nagyrészt coverbusiness

brühüyyy
kkk
@taga20:
Színek,intellektusok,stílusok!
Veszettül más minden betérő,ráadásul hajlamosak vagyunk idealizálni múltbeli 'felállásokat!
Persze,hogy nem lesz a ''régi,lesz más,tetszik,nem tetszik!
..........

vótmá?:)

kepkezelo.com/images/feelwbryeegbrmc9jpdv.png
@Gábris szomszéd:
hááááát elég gagyin néz ki...a "kvarcórák" kezdetein mikor piros volt a kijelző de állandóan feketén tartottuk, mert sokat fogyasztott...és gombnyomásra kivirúlt és mutatta az időt, néha pontos volt

a Timex a legversenyképesebb olcsó és ugyanannyit tud mint az 1000* drágább másikak

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Szudánban is lesz képviselet:)

legalább lesz klassz savanyú kávé, érdekes ízvilág, arab, szaudi gyarmat az egész Kelet-Afrika lassan, csak nem hiába pucolkodott ki ilyen szépen ez a rahel úrhölgy-palánta

a szíjjártó-féle kereskedőház nyílt és szabad rablásra szakosodott, ez nem olyan, mint a régi hagyományos kereskedelmi képviseletek világa, ők is tele voltak hiénákkal, de ez a mostani egészen más világ
@Gábris szomszéd: nem tudom, rendes sportolóknak kell profi kütyü nyilván, az analfabétáknak pont elég az eccerű, az is megmutatja, hogy ma ismét lusta disznó voltál
@habakuk000: én csak azon gondolkodom, hogy alaszkában, vagy szibéria alsón mé nem?
ott nem lehet eleget lopni?
@habakuk000:

"Nobilis a közgyűlés után több, hozzá közel álló embernek egy képet küldött, hogy ezzel érzékeltesse a történteket: egy Julius Cézár formájú konyhai tárolót ábrázol, amelynek konyhakések állnak ki a hátából."

Hehehe. Tejisfijabrutuska? Megeszik egymást?
@Gábris szomszéd: az elsőt még megértem, de a másodikkal mi dolgod volt?:))
@habakuk000:
mellik szudánban? déli vagy északi?
a keletafrika az ugye Yemen, Etiópia, egyiptom, mozambique azután mintha elvágták volna

a szaúdiak mikor mennek csődbe? az olaj ára nem emelkedik... az aranyé meg inkább növexik...érdemesebb uránt meg műtrágya alapanyagokat tőzsdézni

brühüyyy
kkk
@taga20: Alaszkához kisfiúk

Szibéria alsón meg már ott a MET, tudod, milyen sok pénz tud lenni az a néhány cent köbméterenként, amit kifizetsz gázban, villanyban, élelmiszerben, iskolatáskában - ha nem kínai - e mocskoknak?
@habakuk000:
ha beállítod a világcsúcsot a visszaszámlálódon akkor annak csörgése is felébreszthet, hogy ne füröggy, ússzál

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

Néha bosszankodom és eldurran a zagyam,a szétszórt milliárdokon,amikor alapvető dolgok hiányába ütközöm,ami bagóból kijönne,a köz érdekeit szolgálná, praktikus,és ésszerű lenne!
De nem...kúrjuk el focira,lovardára,haverokra+csupa felesleges faszságra!!

'Jóvanazúgy,mert mi büszke,jobboldali magyariak vagyunk 'nerisztánból "rokonok földjéről:((
@habakuk000: aszt vágom, hogy a csicska geciorbán pucsit kágéputyinnak, de hogy a saját országát is meglopja, aszt nem!

a faszt nem, ezek a gerinctelen keleti diktátorok, a kurvaanyjukat eladják, a semmiért!
@Rodeo36: Yemen Arab-félsziget, a műtrágya alapanyagokba, műanyagokra pedig ráhibáztál

ott a legnagyobb piac: Kína
@gazoló: nem szüretelek még, amíg a darazsak nem támadnak:)
@habakuk000:

yaaaaaaaaa yemen afrika (le)szarva amit néha arab féligszigetnek neveznek és tele van ká lózókkal

"ráhibásztam" ...így is lehet mondani

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel: meg, ez lehet talán a reményünk, ha föllázadnának a talpasok - nem fognak -, vaskéz van

nem értem amúgy, miért lehet jó talpnyalóskodni és remegni a gazda elismerő pillantásáért, de nem vagyunk egyformák
@Gábris szomszéd: és geciorbán bekerül a történelemkönyvekben, pár évtized után, mint magyarország egyik legkártékonyabb szardarabja.

én eszt meg fogom érni, de ez a szar már le fog úszni a dunán, akkor.
@habakuk000:
az ALON ról hallottál e? az lesz most a legmenőbb de csak zártkörben olyan dolgokat is tud, amik hadititkok

brühüyyy
kkk
a zemberiség készűl elhagyni a Földet???

itt feladtak hírdetést olyan fiatalokat keresnek akik hajlandók elutazni úgy a Marsra, hogy nincs visszaút
@habakuk000:

Méretes lódarazsakat fogtam,ma pillepakkal, sör,méz,ecet,gyümölcs keverékkel:)
Ritka buta,falánk és tohonya egy rovarfaj:)
Na szemtől szembe nem találkoznék egy rajjal sem!
@taga20:
DD
Ebből egy 'raj ki tudna végezni:)
@habakuk000:
átlátszó aluminium (jobban, mint bármilyen üveg) és majdnem törhetetlen

brühüyyy
kkk

hát a Jupiter holgyainak egyike másika lehet izgalmas új lakhely szintén...
@gazoló: zenét érzed, vagy idegesít?:))

csajokat bírod? remélem bevezetik a burkát vagy a birkát!

www.youtube.com/watch?v=LZY9_Xr5XPA&list=RDLZY9_Xr5XPA
@habakuk000: Az is lehet, hogy az a közpénzből futtatott magyar "luxusmárka" ilyen ügyesen tud méretre szabott öltönyöket készíteni...
@gazoló: szar! komolyan a szakszijával együtt:)

itt a szomszédom, együtt égettük a lomot:)

és megittam a kubairumját:)))

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA&list=RDtrzqUC6aZVA
@Online Távmunkás: gondolom, téged se a paraszt gunyája idegesít?
@Rodeo36: mi van bolhás, szar az életed? felöltözöl, mint egy bohóc, beszólnak, erre te aszt hiszed, hogy kurvára felöltöztél?:))
@nincs_itt: na végre egy közös nevező!
Bár a Patek Philippe-l úgy vagyok mint Petőfi a Kárpátokkal. Csodálom de nem szeretem. Az A. Lange & Söhne pedig szintén túl konzervatív nekem.
Az IWC-nek màr vannak igen "vagány" termekei is.
Nálam a Breitling Navitimer sorozata a tuti!
Mostanában pedig a Hublot Big Bang-ek!
@habakuk000: nekem egy óra mechanikus legyen es ne kényszerítsen semmire!:)))
@nincs_itt:
seikousa.com/collections/grand%20seiko/SBGC017

a Breitling érdekes de Jäeger le Coultre és a Vacheron legújabb modellje amik mechanikusan 24 órás kijelzővel (analóg) az összes időzónát aggya egyetlen gombnyomásra
az IWC csodálatos dolgokat tud, az Omega kihozott egy digitális dilit kurva drága de majdnem mindent tud Z33,
Lange und Söhne szép de nem találtam olyat ami teccene, és csodálkozz a Glasshütte újításaira
és Tissot T-Touch solar (ez most a csuklómon van)

és akkor még tévelyeghetünk, a Hublot az meg olyan dolgokat gyárt amik 3 hónap után már nem divatosak

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
www.omegawatches.com/search/term/Spacemaster%20Z33/page/0/#results

verseny van és elkölthecc milliókat anélkűl, hogy két hónap múlva ne találnál valamit ami még jobban

brühüyyy
kkk
@taga20: én imadom a Trio-t de ezt már legalabb 100x linkeltük oda-vissza!
Mondjuk, ezerszer inkább ez, mint az oxigénes csávó!
@punkfrog:
Petőfinek volt olyan időszaka, amikor tudatlansága folytán (sohasem látta a Kárpátokat) amikor az Alföld

neked meg most leköpködni a Patek Philippe -t

nézd meg alaposan amit elküldtem, utána mesélj...

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
a @taga nak van 12 db zajgyűjteménye egyik nagyobb ricsaj mint a másik, lehet vele téglát fűrészelni légkalapács helyett

brühüyyy
kkk
@taga20: remélem csak költői kérdés volt!
szibéria?
gondolkodjunk Béláim! az Putyinfölde!
@Rodeo36: akár erre is gondolhattam volna! Gyönyörű!
@Rodeo36: hát bakker, téged se a szép érzéked miatt rabolnak el az ufok, az fiksz, te gyökér!:)))
@Rodeo36: nem köpködtem!
a Patek nálam az első háromban van!!! Ahogy írtam is: csodálom!
@punkfrog: ez most olyan, mint próbáljunk nyalni a bolhásnak performansz lenne:)

ja és zene! ja zörgés(bájrodi:)

www.youtube.com/watch?v=U_oaPY0Brrw&list=RDU_oaPY0Brrw
@taga20:
még majd hozzák járjak ízlést tanúlni?

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
a Hublot Big Bang nem ad GMT-t 24 órás kijelzővel, a használati utasításban van egy lehetőség de sem aBig bang sem a King Power collekciójában nem találom, ezért is kiesik

ha megtalálod ebben akkor megnézném
www.hublot.com/en/collection/spirit-of-big-bang/spirit-of-big-bang-white-ceramic?serie=55

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: elég ha a gerinc témát megérted, te gyökér a voros öltönyödbe:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=QohUdrgbD2k&list=RDQohUdrgbD2k
@taga20: neked a MotoGp nekem az órák! ráadásul mint ma kiderült, közös haverunk @nincs_itt is ebben a klubban játszik!:)
@punkfrog: nincs itt egy fasz, remélem abdullah leszopattya dojcslandba!:))

bakker, te nem bírsz aludni, úgy általában?

zene!:)) ja zörej:))

www.youtube.com/watch?v=vCsPdBBCQv0&list=RDvCsPdBBCQv0
@taga20:
te ricsajos

mondtam e már hogy a te linkjeidet (a többiek közűl sem mindegyiket) nem nyitom meg bármi is az

te kis ricsajgép

brühüyyy

kkkk
@taga20:
sohasem volt VOR öltönyöm, mindíg szabóm csinálta, sajnállak

brühüyyy
kkk
na mindenki elmehet az anyjába! megyek aludni:)

zene!:))

www.youtube.com/watch?v=6NbXt9ubrUU&list=RD6NbXt9ubrUU
@Rodeo36: látom a gerincet nem érted, csak az öltönyt!:))

ember, te ha megse szólalsz is lebuktatod magad!
@taga20: utálok aludni!
az élet leghaszontalanabb és legértelmetlenebb része!
4-5 óra/nap max.
@punkfrog:
www.hublot.com/en/partnerships/ferrari

ezen legalább 24 órás kijelző van de minden kacifántya ellenére nem éri el a Vacheron World time egyéniségét

brühüyyy
kkk

még nem siketűltél meg a taga ricsajaitól?
hogy bírod? (vagy te is lapozol?)
@Rodeo36: en az órakat a saját szépségükért szeretem!
a funkcióik hátrébb sorolódnak, de nem elhanyagolhatók!
sőt!
a céltalan "L’art pour l’art" skeleton szerkezeteket nagyon nem bírom!
@punkfrog:
www.hublot.com/en/collection/mp/mp-05-laferrari-titanium?serie=46

ez nem tud többet mint egy Poljot csak a 24 órás kijelzőjével, és idő kell hozzá, hogy megtanulja a zember melyik szám mit jelent (esetleg 1000 db tojás aznapi ára délafrikai Round ban )

brühüyyy
kkk
@taga20:

mi is van gerinc ügyben? tényleg nem értem?

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
akkor maraggyunk a csodaszép kategóriánál

www.iwc.com/en/collection/portofino/IW3565-w-mid/

bárm,elyik ebből a sorozatból de számomra a a fémcsatos a milánói stílus (van egy másik órám annak ez a karperece)

brühüyyy
kkk
@taga20:

olyan vagy mint a Sybilla, csak az szebb, az is mondott mindenfélét a kábítószeres gőzből kitekintve, amit azután mindenki úgy magyarázott, ahogy neki jobb volt azután nem úgy lett....majdnem sohasem...

szóval milyen problémáid vannak gerinc ügyben és miért érdekes mindez?

brühüyhyy
kkk
@Ballib cenzúrázók réme 18: Azért törölték el a kedvezményes forint hitelt, mert az qrva sokba került az államnak. Tudod, államadósság. Érdekes ám, hogy egyik oldalon sírsz rohadt szocik növelték az államadósságot, a másik oldalon meg azért sírsz, hogy a rohadt szocik nem növelték az államadósságot.
@habakuk000: "mi lett a hugival? " Dolgozik. Jól megy a sora, elég jól fizetnek a natúr franciáért mostanság.
Pityu turkáljon Petya kukájában és lesz szupi öltönye: index.hu/belfold/2015/11/11/luxuszako_szijjarto_kuka/

...Szegény gazdagok!:-)
Menedékjogot szerettek volna kérni,
de csak segélyt kaptak!
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

mondd Jenci, eszt te hogyan ókumláltad ki? szóval a bankok azért adnak hitelt, mert minél hamarabb tönkre akarnak menni??? azaz (teszerinted Béla) a kölcsönadással elfogy a bank pénze (vagy a zállamé na nem arról a zállamról van szó amelyiken a szakállam van) és tönkremegy??? ugye milyen hülyék azok a bankok, és a Rotschildok ebbe mentek tönkre (ma a világ legnagyobb vagyona 250 év után)

szóval a zállam ad hitelt nem a bank??? a zállamnak honnan van pénze...kölcsönvesz a banktól (nem a nemzeti banktól!!!) kereskedelmi banktól, szóval??? vagy szó nélkűl vagy teljesen seggfej?

a kamatok kinek gyümölcsöznek??? a szomszéd macskája elloptya? és gurigattya mint a gombolyagot?

kkk
brühüyyy
"Nincs valami uniós pályázat az ilyen helyzetekre?"
Ezen jot rohogtem! :o))))
van egy angol mondás ami nagyon illik ide

"Kiszedheted a lányt a trailer parkból de nem szedheted ki a trailer parkot a lányból"

(A magyar megfelelője a falusi putri lenne es a felkapaszkodott "mucsajiakrol" szol)

answers.yahoo.com/question/index?qid=20100613161535AAIyWJU
@habakuk000:

Rákosi is azt gondolta, hogy vaskeze van. Oszt volt?;Đ
index.hu/kultur/2016/09/03/nem_kell_az_olaszoknak_a_samandob/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

Basszák telibe ezt a torzót!
Hülyébbek kedvéért elmondom,hogy ebből ki lehetett volna csengetni egy esztergomihoz hasonló dunahidat!

hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1ria_Val%C3%A9ria_h%C3%ADd
@Nagyorrú Barbi: Mindig is kedveltem a kommentjeitekből áradó barokkos stílust
@PeniValdes:

Macinaciban van a pitéd?:)
@habakuk000: vagy nagyon közel áll hozzá Öltöny,és gondolta hogy elviszi világot látni...
@PeniValdes:

Nem tud megválni az 'mn jelzéstől,így hát nincs ami melegítse)
izélst nem lehet pénzért venni. örökölni ugye meg nem volt honnan....
@gazoló: pedig cserébe küldenék neki én is vmi zoknit:)
@Knósszosz:
különösen a cipője teccik, meg a habonyka bőrdzsekije a most divatos módon 2 számmal kisebbet vett föl, sohasem tuggya becipperelni

van arrafelé levédiabasznádon aki manapság tud ízlésesen öltözködni és viselkedni???

járnak mint kondás és a tehénpásztor a szaros csizmában

brühüyyy
kkk
@Oxica:

Ja, meg a disznó és pofátlan oligarcsák.
Mellesleg a bicskanyitogató nem a csárli ( és nem a meghalt embereken gúnyoldóik ) , hanem azok, akik olyan házakat építettek sunyi módon haszonszerzés érdekében - hivatalnokok segédletével - , melynek eredményeként lazanye, szendvics, meg lapított hús lett a sok száz ember. No erre kéne a jobboldali bicskának is nyílnia. Sajnos nem látnak az orruk hegyénél tovább.
Ez az egész szitu gáz, de ha csak a stílusról meg az öltönyről beszélünk, akkor ejtsünk szót a középső fószerről, akire viszont két számmal nagyobb az öltöny
@látjátok feleim szümtükkel:
az olasz államügyész vizsgálja és már vádat is emelt mittudomén hány építési vállalkozó ellen, akik a szabvány minimumot sem tartották be és nagyrészt nekik köszönhető az összedőlt házak nagyobb része és persze az áldozatok is

brühüyyy
kkkk
persze csárli odaírhatta volna legalább a címben, miről is bömböl??? nem mindenki olvas el minden hírt
Pénz az van, csak izlés nincs.
Pénz az van, csak izlés nincs.
@Ági Pogány: szerintem, ne erőltesd a kommentelést:)))
off
CNN 2 órája: egy usa-ból menekűlt fiatalember Észak Kóreában kötött ki, és ma már a Kim Jong UN személyi tutorja...szülők persze nem értik
ON

brühüyyy
kkk
@guti.haz14:

Azért még mindig jobban néz ki, mint a másik a kinőtt ballagásiban.Ö
"A magyar kormány álláspontja ezzel kapcsolatban az, hogy az államcsíny komoly dolog, és nem meglepő, ha arra a török vezetés komoly választ ad – fogalmazott."

Nakiez az okos? Mert ugyé a 2006-os randalirozás az nem államcsíny kísérletnek indult, csak az akkori kormány lövetett agyba-főbe kóbor tankra, meg gyújtogató, f osztogató egybenyakúakra? Úgy egyébkén tgumigolyóval, nem élessel, mint a törökök.
Most már nagyon komoly válasz kell az ilyeneknek? MI? Tömeges letartóztatás, kirúgás munkahelyekről? Mivan? Felvilágosultak a keleti nyitás során?

Magyar! Hasad a, no nem a hajnal, hanem a tudat.

www.hirado.hu/2016/09/03/szijjarto-magyarorszag-nemzetbiztonsagi-erdeke-a-torok-stabilitas/
@taga20: Köszi a figyelmeztetést, de majd én eldöntöm, hogy mit csinálok.Nem baj?
@Ági Pogány: á dehogy, csak szénné égeted magad, de nem baj:)
@Ági Pogány: nem baj. Taganknak megartott a sok kék migrancsos plakat, régebben vendegszeretobb volt
@habakuk000: csak húztam az agyát, nem kell mellre szívni.

egyébként is, én csak a kétfarkú plakátjait nézem:)
@punkfrog oram van vagy harminc éves, mechanikus Omega, lóbalod a kezed és jár. Amióta a telefonok mutogatják az idot, azóta nem hordom.
De ez baromi jo, mar reggel mentem a kutyákkal futni, utoljára seregben csináltam ilyet, nekem lesznek a legfittebb kutyákkal, az tuti
@taga20:

Te sem a hamvadóparázs esete vagy!:)
@énakartam: mi van haver, haza engettek?
asztán remélem a fánglit és a cserpákot rendesen elmostad!:))
@gazoló: nagyon durva:) azé eszt a sohernorbit el kéne má hajtani a faszra!

ja és a honda egy kalap fos. szegény norbi má megérdemelne egy normális verdát, mongyuk egy szitroent:))
@gazoló: este nyomunk egy latin estét? ráérsz?
@taga20:
sch..kijavítom a nevét mert beperel a'gbe,oszt a kóterba szódabikarbónás citromlével fognak itatni:)
@taga20: OK

A norvég vagy spanyol vonalat viszünk?:)
Zsebkendőt is hozzál Esztert is elsiratjuk(de legjobb lenne ha Ő is jönne..)
@taga20:
brühüyyy
kkk

ma -kb 3000 évvel utána- már nagyjából tuggyuk a az utolsó trójai háború okait ... ugye volt 10 egymásra épűlt Trója, és mindegyik le lett rombolva, amiről mi tudunk az Iliász és Odysseia ból az volt az utolsó utána nem épűlt újjá

ugyanez a sorsa lesz az I-ső és a II-dik VH nak is, manapság sokat beszélnek róla és sok beszédnek sok az alja, és mint levédiabasznádon az divattá lett téve máshol árnyalják a történelmi eseményeket... lásd még az Atlanti óceán túlpartyán elfekvő hatalmas dupla földrész történelmét az is volt már a szívárvány minden színében és mindenki gusztusa szerint ki is válogathatta belőlük, hogy melyik neki a kedves

ugyaneszt teszed te is most, majd 5 év múlva lesz egy másik hír, példáúl: a németek jogosan háborúztak, mert életterüket elvették az atlantisták és a nemzetközi finánctőke nem tűrte, hogy a németek egyedűl megolgyák a saját monetáris és financiális problémáikat és abból az atlantistának ne essen le egy büdös rézgaras sem

a lengyelek zsidónépírtásáról majd bővebben beszélnek, az ukránok hasonló tetteiről szintúgy és arról sem fognak elfeledkezni, hogy a lengyelek azért útálják az oroszokat mert legalább 3* kurvára rábasztak amikor el akarták foglalni őket

és mégeccer (csak emlékesztetőűl) brühüyyy
kkk
@gazoló: a citromlé és a szódabikarbóna keveréke igen gusztustalan:)
@habakuk000:
kuki? okos óra nélkűl nincs a Burkus megsétáltatva? és a BUrkus barátai sem?

gonosz egy óra lehet?

brühüyyy
kkk
Eszter@

"Maradj otthon, nézzél TV-t
Töksötét vonatokat mutat minden csatorna
Mennek utas nincs egy se
Csak a büfékocsiban állnak (részegen)
Ketten, amelyik rosszul van az vagyok én
Kár, hogy most mutatnak az elébb még
Istent dicsértem én" (részegen..)
@PeniValdes:
akkó' neked még sohasem volt katzenjämmer -ed?

brühüyyy
kkk

az egyetlen gyors és hatékony gyógyszere
@PeniValdes:

Na ja..
Annál még a langyos kacsazsír kortyolgatás is kúlabb:)
@gazoló: eldugult a kurva lefolyó a mosogatónál, meg kellett szerelnem, me megkért a szerelmem:)
@gazoló: norvég volt má, csináljunk inkább latint:)

eszti meg mi a bánatot durcáskodik, én is itt vagyok, többé-kevésbé miatta, erre lelép.
@taga20:

Mit vagdos a kedves(innenüdvözlöm),ami nem tud lefolyni?:)
Nem árt vigyázni:))

www.blikk.hu/aktualis/krimi/feldarabolta-a-ferjet-majd-a-kikapos-szeretojet/6sk2cnr
@gazoló: csak egy ujjat találtam a lefolyóban, de semmi rosszra nem gondoltam.

kösz haver, hogy szóltál:))
Nem mindegy? Készülnek az utódlásra. Próbálgatják a szárnyaikat. Nem megy minden elsőre, viszont szerencsére jó sok idejük lesz még tanulni, a Kim nagypapa is sokáig oktatta a Kim apukát. Gondolom ők sem szeretnének tapasztalatlanul trónra kerülni, ha már apuka nem lesz köztünk (ami nem ma lesz, és nem is holnap). Hagyjunk időt a fiataloknak felnőni!
@Rodeo36: nem gonosz, hiába szaladoztam, még mindig hiányzik háromezer lépés az üdvösséghez, majd este teszek róla
@taga20: DDD

Mexámoltad megvan mind,'merha nem akkor a gumicicájé volt:))
@látjátok feleim szümtükkel: Peticicának csak nagyon el kell adni azt a ménkű sok kukoricakonzervet, hasít a török kereskedőház:)
@habakuk000:
egészségedre és éljenek Burkusék vidám, tréfás battyogást
vizet viszel magaddal, vagy rákötöd a Burkus hátára?

tudod az elmaradhatatlan randa hűtött poshadt víz (tudósok, az usa élelmiszer ellenőrzési hivatala hivatalos kommüníkéje szerint a friss csapvíz jobb, mint a palackokban hetekig poshadó esetleg tűző napon szállított palackokban lévő) vagy vannak ivókutak út közben?

brühüyyy
kkk
@PeniValdes:

Ezt ajándékba kaptad,maci(naci)helyett, mert Te legalább itt vagy és nem finnyázol:)))
@Visceroid:
gyökeret kellene, hogy eresszenek 3 méter mélyen valahol a Bakonyban

brühüyyy
kkk
bár amilyen gyökerek esse jut eszükbe, csak a sok strapa
@gazoló: egyszer voltam olyan házban ahol a wc-ben volt egy kitömött állat..
@gazoló: a fecskék már elmentek, gólyákat láttam ma
gyurgyalagot már vagy másfél hete egyet sem

lassan macska is kell, a kutyák nem sokat bagóznak az egerekre, pedig nem nagyon kéne beköltözniük, a szőlők egyre szebbek a sok kék és sárga fürttel

voltunk kutyaiskolában, mellig érő virágzó parlagfű liget mellett, látványnak szép, meg kell hagyni, nagyon elterjedt, ez is klíma, évek óta figyelem, először csak az utak mentén volt néhány éve egy-két tő, ma már borít el szinte mindent, felmegy a hegyre is
@Rodeo36: egyszerűbb ez Rodeo, kiballagunk az utca végére, s vagy fürdés a patakban, folyócskában vagy futás a mezőn, dombokon, itt nem kell túl nagy feneket keríteni a dolgoknak, mint a Central parkban vagy a Margit-szigeten

felénk finom a csapvíz, még nem tudtam olyan helyen lakni, ahol nagyon rossz lett volna
@habakuk000: Omega helyett egy okosóra?
én nagy kütyü rajongó vagyok de ez nálam nem menne!
@habakuk000:
Nálunk most gyülekeznek a fecskék:(

www.youtube.com/watch?v=QZrjQFXhkWU

"lassan macska is kell," hát igen:)

nlc.p3k.hu/data/cikk/15/146206/1.jpg

Az erdőben vigyázzál nógrádi betyár:)!

hir48.com/wp-content/uploads/2016/04/10-4.png
@PeniValdes: na látod, ha meglátogatnál, lehetnél olyan wc-ben, ahol minimum két, de mostanában már egyre gyakrabban három állat van, az igaz, nincsenek kitömve

nem tudom miért, de a kutyák teljes lelkesedéssel jönnek velem, Szulejmán nem járt olyan kisérettel a hárembe, mint én wc-re
@punkfrog: az Omega szép, de évek óta nem hordom, mert az időt mutatja a telefon is

a lépéseket is, de azt nyűgös telefonon lesni
@habakuk000:

Hozzátok 'keletre minden később ér oda,de a spanyol csigák remélem kimaradnak az életedből:(

Meg ezzz:(

www.plantarium.hu/tag/invaziv-noveny/
@habakuk000: pedig a Szulejmánban mindig aqnnyian mennek hogy csak na
@gazoló: mindkettő van, a héten figyeltem fel a patakparton téglavörös csigák tömegeire, a sárga virág pedig ilyenkorra elfoglal minden nem kaszált életteret
@taga20:
Megöllek!:)'Nincsittholvan is hozott egy ilyen 'szart a minap..
Hülye libsik ebbe tudtak már csak belekötni? Inkább menj el dolgozni.
Bezzeg Gyúrcsány milyen szép ember, a szemlilövetést is szmokingban csinálta :)
@enpera:
Mijafaszbajod van???
Addig örüljetek amíg a magánnyuggerrablás,questor,nemzethy bank,olimpia,dohány-föld mutyi miatt nem himbálóztok a helyeteken!!!
@enpera: szia,téged még nem láttalak.leszünk öribarik?
@PeniValdes:

Nem engedi 'accony,mert összefosik mindent:(
@enpera: " Inkább menj el dolgozni."
@PeniValdes: :))

A kert is szent és steril:)
@gazoló: haver, olvastad, hogy ez a pukli gyerek mit nyilatkozott?

komolyan mondom, ha eszt előre elmongya, hogy 2014-ben a fityeszre szavazott, ako a faszom se ázott volna a tüntetéseken.

én még egy próbát teszek, és a kétfarkúkutyára fogok 18-ban szavazni.
@gazoló: pedsig indiai kacsa nélkül nincs menekvés
@taga20:

Keresztcsontig,allelúja!
Mondjuk nagy hatással van rá az a nagyon nem őszinte csaj,Törley..
Szarrá ázós első tüntetésen már rászólt az'orbánozhókra,hogy csitt..:(
Pedig ezt a rákot műteni csak a geci elzavarásával lehet!!
@taga20: én sosem gondoltam hogy Pukli OV-t akare bukjtatni
@gazoló: mekkora egy turha lett ebből az országból!

ja és, ha hozzánk becsönget egy fityeszdroidaktivista, a fityeszirodáig fogom zavarni!

zene!:)

eszt a latineste kezdésének elfogadod?:))

www.youtube.com/watch?v=u1xrNaTO1bI&list=RDu1xrNaTO1bI
@taga20:

Remélem Boli,Knosszi stb ..is 'idetójja a képét ma:)

Jenőőőőőőőőőőke???

Party????????????gyere Eszter vár:))
Hacsa,kutya jég???

..............

Mariann:)

kepkezelo.com/images/anocoh04l6yo8eez5m7u.jpg
@gazoló: figyejjé, most jön a következő!:)

www.youtube.com/watch?v=Dsp_8Lm1eSk&list=RDDsp_8Lm1eSk

egyébként, te ilyen szeretet függő vagy?:)))
Miért lett ez hír? Már bocs, de ki a jófrancokat érdekel hogy Ráhel meg a férje mi a jóéletet csináltak Bahrein?!
Magánügy.
Az araboknak mindig nagy a szájuk, fenntartással kell kezelni azt is amit kérdeznek. Onnantól kezdve volt totálisan érdektelen ez az esemény hogy Ráhelt, Viktor feleségeként aposztrofálták. Basszus ezek olyan szinten nincsenek képben, hogy azt se tudják kivel ülnek le egy szobában!
Kabaré a köbön! Szóra sem érdemes szerintem!
@taga20:

"egyébként, te ilyen szeretet függő vagy?:)))"

Mondjam aztatat,hogy ''lehet hogy megérne egy fél ajtócsapkodást++poharak a falra:))))

"ha akarnak akkor jönnek,nem kell sírni"
'sírdehol 'afcom,de hiányoznak és egyébként sem vagyok haragtartó:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Lady Scarlett: hát persze, ki a faszt érdekel, hogy a fityeszmaffia mit csinál a pénzünkből!

hülye vagy, vagy pénzt kapsz ezért?
@Lady Scarlett:

Csak nem 'selmgecigabi vagy???

Bagatellizálj!!
@taga20:

..majd átmegyünk később zenepettingbe,hoty ne zavarjuk a 'fősodortot:)
@gazoló: na figyejj, me látom, hogy ilyen pezsgősüvegalja szemüveges csóka vagy, felkarollak:))

zene! ja aszt ismered, amit a kamikázeoktató mondott?:) csak egyszer!

www.youtube.com/watch?v=QohUdrgbD2k&list=RDQohUdrgbD2k
@taga20:

Kiégetem ma a szemeidet gecC!!!!

Margaritát(örökszerelmemet) is hívni kéne :)))))))))))))))))
@gazoló: ember, te nem gondolsz fabra? szerintem generáljuk a kommentekszámát, és a követést.

szerinted, ha lemegy piáér a botba, avval fizethet, hogy két barom latinestet tart a zeneszóbában?

margit! zene!:))

www.youtube.com/watch?v=D_B4qUV4Ff4&list=RDD_B4qUV4Ff4
@taga20:
Fab csak kofolát fogyaszt,essetunni:)
Most is a Siraván csapatja a medvékkel:)
@gazoló: hogyne tudnám, csak szeretek csipkelődni.

egyébként, a kofolában mennyi szar lehet! má a nevétől orbánc nő a lábamra:)

zene!:)

www.youtube.com/watch?v=r-j413oAMf8#
@gazoló: hiányzik. pedig főzni nem tudott, és mindig piccát rendelt:)

ja és zene! bocs mégegyszer nyomom, me nem tudok a művésznővel betelni:))

www.youtube.com/watch?v=8KO3CEMt-Lw&list=RD8KO3CEMt-Lw
@Lady Scarlett: "...ezek olyan szinten nincsenek képben, hogy azt se tudják kivel ülnek le egy szobában!
Kabaré a köbön! Szóra sem érdemes szerintem!'"

Mert azok olyan hülyék, hogy azt se tudják... Másik irányból nézve úgy is lehet mondani, hogy az arabok le se szarják Viktorovicsot a családjával, és az összes magyarral együtt. Még arra sem érdemesítik, hogy a státuszát megtanulják helyesen leírni a gyermeknek, akit az isten küldött közéjük. Mert ki más mondta volna nekik, hogy menjenek oda párosával?

Ja, mellesleg én képviselhetlek téged külföldön, megengeded? Hehehe.
@taga20:
Most 'máabbahatyhatnád pikéné kinyalogatását és valami kőkeményet is tolhatnál?:))
@Lady Scarlett:
Kiskegyedet olyan apró dolgokkal végképp ne foglalkozzon, hogy protokoll, meg hasonlók. A szakadt, zsírdisznóra hajazó kinézet csak a bónusz. Neked meg a hasonló igénytelen plebsnek ez pont megfelel.
@taga20: 'emmádöfi:)

Mindjárt jön jég és rodi és ketten háromféleképpen 'értelmezik:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Csak tudnám mért van az ilyen 'gogoláknéféléknek ilyen nevük?:)
Bocs Gogolákné!
@gazoló:
Ti itt bactátok a napot? Kint a csajok segge még kivan, a nap süt, a fröccs hideg, a wasser kellemes, ti meg... Ahhh...nyomik!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Most itt:))
Közöd:)

Holnapindulamandula:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @taga20:

Akciós borok,ha valakit érdekel:))

webshop.bock.hu/

Sörötök rendben?
@taga20:

"ez intellektuális"
Hová tűnt belőled a baloldali vonal,kékvérű geci:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ilyenek múltkor is csak én strandoltam,mert mindeki nyávogott hogy hideg a víz
@taga20: azt tudtad, hogy a Metallicának másik száma is van?
Bár ez pont feldolgozás:
www.youtube.com/watch?v=Ke3oc6MSNVI
@gazoló:
Hosszúlépés és 11 km. Sör... mazsola...
@enpera: megnyugszik a kedves beteg, nagyokat lélegzik, beszív, kifúj....simogatja magát, hidd el jó lesz..
@enpera:

fidessbarmok:)
Ha szopni akarsz,'havasirétvári kúrórudiján kutakodjál 'lédi'g:)
Ráhelkáék nem a saját lábukon, hanem a magyar népén állnak. A magyar nép pedig - épp az Orbán uralkodó dinasztia, valamint az összes vazallus és retyerutyája miatt - szegény. Ezért ez a csóró öltözet.
@habakuk000:
Rétvári cirógassa a gőzbe... Mi volt itt? Hagyd, addig jó, amíg lövésem sincs mi volt. Nektek se egyszerű... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tökéletes,de a mazsit nem értem:)
Az valami ""fogászati ''tartozék:)
@TMI581:
Kevesebbet kéne lopniuk! Meg nem a kinőtt, kínai piacoss Huccit hordani.
@PeniValdes: már megvolt a napi jó cselekedetünk:)
Angyal irigykedhet, ő bezzeg mehet bűnbánatra holnap
@PeniValdes: aki bűnös, annak

aki csak jót tesz, annak minek?
@taga20: nyomjad a megbocsáthatatlant, ezerrel,
@gazoló: ez kurvára kígyó tezsvérem:))

de vigyázz, me enpere beléd bassza az ampert!:)

bakker, ezek szombat este se tudnak lazítani? milyen arcok lehetnek ezek?

ebben a hónapban látni fogom őket:)
@taga20:

Most már,hogy művészien öccör körbe jártuk,bele a közepibe:)
www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho
@PeniValdes: @taga20: @habakuk000:

Gyerekek még egy kis Vivaldit,mielőtt'szobára mennénk:)

www.youtube.com/watch?v=Ckom3gf57Yw
@PeniValdes:
Telitalálat!
De régen hallgattam:) Kösz!
@taga20: te meg csomószor ugyanazt dobod fel:)
arról meg nem én tehtek hogy ennyire vének vagytok, hogy nem vagyunk egy generáció:))
@taga20:

Imádom,de vótmá:)

Te nem 'endiné az ott orgiasátorban?:)

www.youtube.com/watch?v=5pUTKNGpu1s
@gazoló: most küldöm neked az embert aki elhagyta a felsőjét
ja és nők is vannak benne:)
www.youtube.com/watch?v=NwL98zzdEXo
@PeniValdes: DDD

Tökéletes Penike,de mindig megrettenek az ilyen néger kanegerektöl:)
@taga20: tegnap Ghymes, ma Omnia nap van, tv-t be nem kapcsolom, dühös vagyok a kék reklámoktól, de a linkjeidet sem, mert nem haladok:)

www.youtube.com/watch?v=P3C_5mnbPoQ
@gazoló: azt hittem a csajokra összpontosítasz:)
@PeniValdes:
Mondtam már,hogy fiúhiúzokra bukok:)
@gazoló: mikor? a tavasszal? egyébként minden vot má, elárulom!:))

zene! a szomszéd, tudom vot má:)

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA&list=RDtrzqUC6aZVA
@gazoló: keressek még neked félmeztelen pasikat?:)
@PeniValdes: hugi, mingyá kezdődik a vv8 összefoglaló, le ne maragy:))
@taga20: á tök uncsi az a műsor, semmi izgalmas profil.
@Gábris szomszéd: költözz át a ruszki haverjaidhoz, most ott van a kánaán, te szerencsétlen!
@PeniValdes: még egy faszpörgettyűs arc se tűnt fel?

régen minden jobb volt:)

zene!

www.youtube.com/watch?v=AX4Tk-pzEeM&list=RDAX4Tk-pzEeM
@Gábris szomszéd: á itt diktatúra van, és a geci jobbos köcsögöket deportáljuk vlagyivosztok alsóra.

:)
@Gábris szomszéd: van arc, és rajta rinocérosz bőr, ugye angyal?

tönkrezúzol beszélgetéseket, estéket, nappalokat, más háta mögé bújsz picsogva, és van pofád pampogni

ritka jellemtelen alak vagy
@habakuk000: ne báncsd haver, csak katolikus a srác! kell ennél nagyobb kereszt?:)
@habakuk000:
milyen beszélgetéseket? és hol?

én itt csak annyit látok, hogy kialakúlt egy verseny ki tud zajosabb ricsajt küldeni youtube linken akárkinek aki még nem kapott...az a tábortűz oltás az meg határozottan kedves sziporka, Érdligetet még nem tették át Vlagyivosztok kűlsőre, ezért sok a barac', meg a szőlő ha a csókák meg nem csócsálják... és ma nincs itt a zeszti, hogy megbeszélje -szívhesszólóan- a @taga20-szal, hogy milyenre formázza a pinaszőrét...

te most a patakon túlról írtál, túl vagy a fürdésen és a Burkusék is lerázták már magukról a vizet? és mikor lesz szüret? a darazsaknak jobb orruk van? igen, de akkor meg nagyon gyorsan kell csinálni

szóval vidámság és tréfa meg csinnbummcirkusz...jaaa, amíg el nem felejtem meséld el a @taga20-nak, hogy olyan snassz orosz propagandát nyomni teli tüdőből, pláne ilyen meleg nyárvégi hétvégeken...errefelé a munka ünnepe van senki sem dolgozik...a rendőrök figyelnek, hogy a hölgyeknek legalább az egyik kezük legyen a volánon amikor 100 km/órával a 4. sávban vezetnek (az csak 500 dollár és csak 3 fekete pont ami + 15% biztosítási díjat jelent) ha egyik keze sincs a volánon akkó' leállíttyák a forgalmat és kihívják a hullaszállítókat (itt tréfásak a rendőrök)

brühüyyy
kkk

egyes északabbi részeken éjszaka havazás is várható
@habakuk000:

Milyen és mennyire mélyenszántó, komoly beszélgetés az, amit Gábriel tönkrezúz a linkjeivel?
Ki az a hatalmasság, akinek a háta mögé bújva Gábriel védettséget élvez és megbocsátást nyer?

Nem az van, hogy továbbra sem tudtok megküzdeni azzal, hogy általa a valóság egy olyan, bár apró szelete is bekerül a felépített álomvilágotokba, melyről amúgy nem akartok tudomást venni?
@Philip F. Queeg: nem az van.

ráadásul én egyes szám vagyok

angyal -részben az én támogatásommal- az itt napi szinten voltak közfelkiáltása ellenében évek hosszú során sem lett kimoderálva, kiközösítve, ennek ellenére itt ugatja - bocsánat a kutyáktól- a szólásszabadságot

ettől nem sok nagyobb arcátlanságot láttam

linkjeiről szó sem esett, minek keverted bele?

álomvilágomhoz pedig nem sok köze van senkinek, nem mellékesen a politikának sem,
@Rodeo36: csinálj sok-sok kis hóangyalkát, hogy helyreálljon a lelki békéd, angyal majd holnap imádkozik érted egy frappánsat

amúgy mi közöd az egészhez?

ez angyal és az én játékom, mi a nagy büdös lófasz vagy te, bébipapi vagy dajka?
@habakuk000:
ha ideges vagy -kuki- akkor még egy pataki mártózást javallok...a jelzőid már megint illetlenek és hozzád méltatlanok, rám meg nem illenek...

szóval mi volt pontosan az ami megdobta agyadat a @gábris-sal kapcsolatban, a tűzoltás, vagy a híres levédiabasznádi szólásszabaccság az érdeklődő újságíró azonnali kirúgása kapcsán?

jaaaa, és még valamit, ha ez angyal és a te játékod akkor ne csináld nyílvánosan, vonúljatok rejtekre és aki előszőr kijön az a győsztes??? vagy mennyete3k a homokozóba??? kisvödröt ne feledd

igyál valami jófajtát és űlj ki a patakpartra... ilyenkor már repkednek a baglyok és az ő szárnysuhogásuk üdítően szokott hatni

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

Indokaidat (pl. beszélgetések szétverése...) másoktól és többször is olvashattuk már itt. Így közös halmazba kerültél a Gábrielre "ezért is" neheztelőkkel...ez az oka a többesszámnak.
A szólásszabadság ugatásának valószínűleg az az oka, hogy a blog hősei rendszeresen védik ezt, majd a praktikeres kettős mércéjüket felhasználva követelik annak megvonását Gábrieltől. Gondolom ez bántja érzékeny lelkét és meg tudom érteni, látva a néha verbális lincselésig fokozódó hangulatot.
Az álomvilághoz pedig bizony mondom néktek sok köze van a blog törzsközönségének, látva itt a jelen és a jövendő politikai történéseinek elemzéseit.
@Rodeo36: a dajka miért illetlen? a bébipapi sem az..., az igaz, ezek nem jelzők
Természetesen nem csórók, az összelopott vagyonból bőven telne megfelelő ruhára.
Csakhogy
1. Ízlést és igényességet nem lehet semennyiért sem venni.
2. Ez a bugris figura, meg a tenyerestalpas parasztp*csa felesége felveheti a világ legelegánsabb, vagy legdrágább, vagy legigényesebb ruháit, akkor is lesír róluk a származásuk.
Tessék beütni a gugliba a képkeresőbe, hogy Pal Zileri, lesz meglepetés!!!
@Philip F. Queeg: hol olvasol te itt politikai események elemzéseit?
bizony mondom néked rögtön felvillanyozódva visszaolvasok.

ez egy kocsma, kocsmai beszélgetésekkel, jó és rossz értelemben egyaránt.

nem neheztelek Angyalra, én voltam, aki meghívta magához személyesen.

ha a törzsasztal olyan hülye, hogy hagyja magát provokálni és szétverni, akkor annak véleményem szerint nagyobb felelőssége van ebben, mint a provokátornak.
írhatnám azt is, hogy akkor meg is érdemli, de ez nem lenne igaz, mert nem érdemli meg.

ennyitől többet nem ér a téma, főleg frissen fürödve fél tizenegykor.

jó éjt
@habakuk000:
ez már nagyon snassz, nem gondolod? magyarászkodásba bonyolócc, holmi mittudommiért?

még nem sikeredett megtudnom, miért a zangyal a zősellenséged? még egyetlen magyarázatnak szánt küldeményed sem világított rá kristálytisztán, mint a rivalda???

megtennéd? csak nekem a "bébipapi"-nak "megamittoménkinek"

tudod mennyire szeretem a beceneveket? nekem -bármerre jártam is- mindíg adtak valamilyet ami szerintük jellemző...(te most sem találtad el már megint a tőgye között kerested a szarvát) és büszkén használtam őket, minden nyelven amit megértek,

szóval mielőtt mexöx, mesélj nekem kedves Hó' mé 'Rossz, ugye mekkteszed, csak nekem a régi jó kapcsolat jeleként?

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
kuki, egy frászt egy kocsma, semmi szeszlé nem folyja magát és anélkűl??? (hogy én most mitiszok??? az maraggyon a nyeldeklőm és az én titkom) (nagyon jól megértyük egymást)

az is elemzés volt -ugye- amit a @faszomemléxikrá tett be a devízaalapú hitelek és az államadósság kapcsán, teljesen Nobel Irodalmi díjas alkotás, csak ő őrti ha még él és nem cserélt nicket...asztlátodszeressem...olyan tréfás és vidám valamint kacagánytól röhögényig minden

szóval még mielőtt magadra húzod válaszolj, jó?

brühüyyy
kkk

babysitter assem rám illő még a fordítottya sem
A pénz és a cím nem sokat számít. Aki parasztnak született, lelke mélyén az is marad. Nincs ezen mit szépíteni. Lenin is megmondta, hogy a vezető réteget a nép legalsó szintjéről kell kialakítani. Lenini út..
NORBIIIIIIIIII!!!!!!!
"Jól jegyezd meg, erre a milliárdokban mérhető tonnányi vákuumozott csemegegukoricára és magozott meggykonzervre is nagyvonalúan legyintő korlátolt barátom! A gazdaság az övék, a média az övék és eszük ágában nincs leállni a lopással. Amíg te tapsolva, ökölbe szorulva, sírva vagy büszkén hörögsz a Migráns1 előtt, itt minden az övék lesz. Minden. És jól jegyezze meg ezt az álellenzéki kollaboránsok hada is. Itt már ezek nélkül a fű se nő majd, ezeket már soha nem lehet leváltani, és ha igen, akkor ugyanúgy fogva tartják ezt a félfeudális banánköztársaságot, mint azelőtt. Jobbágyok, zsellérek maradtok Mészáros Lölö földjein-disznói között, és megbűnhödtök minden egyes milliárdért, amire nem emeltétek fel a fejeteket. Tehettek róla, hogy ez ne így legyen. Már tegnap is késő volt."

kolozsvaros.com/2016/09/02/ezeknek-mar-nem-pusztan-a-politikai-hatalom-kell-ezek-rabszolgatartoi-cimekre-palyaznak-2/
@taga20: komolyan elgondolkodtam, hogy időutazó vagyok, már tegnap is sikerült neki elkeseredve betenni ezt a linket

ami egyébként legalább annyira gáz, mint a vicclap
@habakuk000: +1 haver.

ráadásul szerintem ma még kéccer berakja a srák, eszt a szart.

ráadásul a bolhás is vakarózott tegnap éjjel:))
@Rodeo36: azt hiszem, nem személyek az "ősellenségeim", hanem inkább bizonyos viselkedésmódok

a rosszindulatot pl nehezen viselem, az alattomosságot úgyszintén, talán ezekre szoktam a legjobban pampogni

amúgy pedig ez egy virtuális kocsma, annak minden ismérvével, ahol adott esetben nagyon ritkán kialakulnak tartalmas beszélgetések, ahol van egy bizonyos közösség, ami természetesen állandóan változik, de ahová jó betérni, -erre te vagy a legjobb példa - akkor is, ha a zenegépből nem a kedvenc muzsikád folyik, jó nézelődni, szórakozni a rengeteg marhaságon, lehet bosszankodni, nőket lesni, dicsekedni, adott esetben ordítva kiengedni a gőzt, játszani, magyarul kocsmázni

elég nagy baj, hogy megszűnőben van nálunk a kocsmázás kultúrája is. ezzel is egyre inkább elidegenedünk a világtól a hülye villogó egyre inkább lebutított kereskedelmi képernyőt bámulva

a mocskoknak érdekük, hogy eltűnjön az önkormányzatiság, eltűnjenek a kis, helyi közösségek, eltűnjenek a kocsmák is

ezért is tartom öngyilkos, hülye magatartásnak az itteni szólók babaháborújának vagy cicaharcainak - kinek-kinek ízlés szerint - végeredményét, miszerint duzzogva elvonulunk

elmenekülni első pillanatban mindig a legegyszerűbb és leggyorsabb, hosszabb távon mindig magával hordoz némi űrt:)

de ismétlem, nem ér többet ettől az egész, nem kötelező kocsmázni, vannak más kocsmák is, vannak, lesznek új betévedők is, ez van
@taga20:

"ki a faszt érdekel egy vicclap?"

b+!

ez pont a maffia működését rajzolta meg, ahol ellopták az épületekből a cementet!
a homok meg kurvára nem tartotta meg a falakat és húspogácsát csinált az emberekből.

ha valaki erre azt mondja, hogy az áldozatokon viccelődnek az hülye!

persze mert nálunk is ha "valakit" kritizálnak az a magyarokat vagy országunkat bántja... röhely a köbön!
@habakuk000:

"a mocskoknak érdekük, hogy eltűnjön az önkormányzatiság, eltűnjenek a kis, helyi közösségek, eltűnjenek a kocsmák is

ezért is tartom öngyilkos, hülye magatartásnak az itteni szólók babaháborújának vagy cicaharcainak - kinek-kinek ízlés szerint - végeredményét, miszerint duzzogva elvonulunk "

duzzog a halál.

de utálom, ha valaki pofátlanul tele köpködi az asztalt vagy a "menüt" - csak azért is.

egy hülyét nem lehet kirugdosni és ha nem kezelteti magát távolságot tartok tőle egy idő után.

nem fogom százszor leírni - mint te:

"van arc, és rajta rinocérosz bőr, ugye angyal?

tönkrezúzol beszélgetéseket, estéket, nappalokat, más háta mögé bújsz picsogva, és van pofád pampogni

ritka jellemtelen alak vagy "
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

igen. néha nem árt gondolkodni, mert az erős ország seggre ülhet, ha így folytatja...

ez sem rossz és váratlanul jó összefoglaló:

nol.hu/kultura/geszti-peter-12-pontja-a-menekultkerdesrol-1562779
@guma: általánosítani fogok:
tudod, egyetlen egyet felejt el az a "hűdebüdösnagyonliberálisvagyok" attitűdű ember, értelmiség stb:

a liberális gondolatokat, elveket

ugyanis ezen a Földön kurva sokan, kurva sokféle gondolatokkal, kurva sokféle eredettel élünk
@guma: b+!

arról még nem hallottál, hogy túltolod a viccet?
velem má sokszor előfordult.
@habakuk000:

figyú!

nem vagyok értelmiség!

fizikai melós voltam világ életemben (még akkor is, ha irodákban helyetesítettem soxor, vagy felsőfokú humán végzettséget is szereztem!)

és hidd el a legliberálisabb melós is, aki nem akarta a másikat leütni a szemétségei miatt - az inkább a közelébe sem ment.
ahol számít a teljesítmény ott a pofátlan, jellemtelen okoskodással nem lehet eredményt felmutatni.

érdekes, de ha hiszed ha nem, ezzel a "kezeléssel" egy idő után valóban lehetett a több féle nézetet ütköztetni.

most pedig bocs(!), de valóban csak bekukantottam, hogy van-e valami változás...

tehát, üdv az értelemnek, józanságnak és a jó zenéknek!
további jó szórakozást
@habakuk000:
kösz...és akkor még téged igazol a @taga20 beszólása, miszerint én...az éjjel

kkk
brühüyyy
@guma: puszillak én is:)

egyébként, csak hogy képbe legyél. angyal eszt má tegnap is berakta, ezé ugrottam rá így.
@guma: szia, te szereted Erdős Virágot, parancsolj:

" Amikor Gulliver hazatért a jehuk országából, felülbírált magában mindent, amit az emberi társadalomról odáig gondolt. Úgy látta, a legtöbb bűnnel, emberi gyarlósággal, ha nagyon muszáj, végül is meg lehet békélni, de ha ezek gőggel és büszkeséggel is párosulnak, az úgy már nagyon nem oké. Az általunk olyannyira jó fejnek gondolt, úgynevezett balliberális értelmiség legellenszenvesebb vonása szerintem éppen ez a gőg, büszkeség és undor. Azoktól viszolyog, akiket kezdettől fogva maga hagyott a szarban. Odáig mindannyian­ eljutunk, hogy a szeretetlenség, a frusztráció és a tehetetlenség érzése természetes módon válthat ki kontrollálatlan dühöt és agresszív viselkedést bárkiből, de ha társadalmi méretekben történik, undorodva fordítjuk el a fejünket. Képtelenek vagyunk belátni, hogy ez triviális szociálpszichológiai törvényszerűség. Ezen már akkor el kellett volna gondolkozni, amikor megláttuk az első zavarodott tekintetű bácsikát vonulni a MIÉP zászlai alatt. Azért, hogy mára már egy fél ország üldögél zavarodott tekintettel a kék plakátok sűrű, sötét erdejében, és várja szívdobogva az „igazság pillanatát", szerintem eléggé nagy százalékban mi magunk vagyunk a felelősök. Mi, akik már akkor, felnőtt fejjel és a szükséges társadalomelméleti képzettség birtokában csak a saját pecsenyénk sütögetésére használtuk fel a hirtelenjében nyakunkba szakadt szabadságot. Úgyhogy ha én lennék Gulliver, azt mondanám, amit ő mondott: „nagyon kérem azokat, akik e képtelen s felfoghatatlan bolondságnak, a gőgnek halvány derengését érzik magukban, hogy a jövőben kerüljék el a házam tájékát". "
@Rodeo36: igen, pedig taga nem rosszindulatú, tud sematikusan gondolkodni, de róla pl nem jut eszembe a vasorrú bába
@habakuk000:
erről (is) kellene nyíoltan és ordítva beszélgetni: (ajesszusmáriabelzebúbjutrólaeszembe meg a 80 as évek szamizdatosai akik ma mindent ellopnak)

kolozsvaros.com/2016/09/01/egy-vasbilivel-a-fejen-oltonybe-szorulva-okolbe-randult-aggyal-hatrafele-nyilazni/

nem kommentelem, de ez ...miez?

brühüyyy
kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pedig nem is én írtam.

Egyébként azért lehet tudni, hogy nem én írtam, mert engem a "ballibsiző, gyurcsányozó, sorosozó" hívők nem érdekelnek (a másik oldalon se), csak az a 40 százaléknyi nemszavazó szavazó, akiket valakik (hehe) sikeresen meggyőztek az egyformaságról.
@Rodeo36:

Ez egy új mozgalom. Ha egyetértesz velük, akkor lépj be, ha nem, akkor meg ne.
Mindig volt, mindig van, és mindig lesz ilyen. Fősodorrá válásától én nemigen tartok, nem javaslom a vérbenforgó szemet senki liberálisnak, hogy így "küzdjön ellene".
@vakapad:

mivel x 10000 km-re vagyok, a szagukat sem érzem...de amit és ahogy szólnak az az idióta amelyik a parlament körűl filmeztette magát teljesen a zorbángeci kappanhangjára emlékesztet

csendben kérdem: te érted mit akarnak? horgászni, halászni, lopni, vagy mit? mert az nem derűl ki csak az, hogy gyökerek

brühüyyy
kkk

eszt a legyek ura című filmből koppintották?
@guma: jobban belegondolva micsoda arcátlanság sok itt íróval szemben, -nem Angyallal és hangsúlyozom végképp nem velem szemben - hogy nagy kegyesen, pórnép közé a mocsokba bekukkantottál körbenézni, történt-e valami változás, és mivel a sok majom még nem ért fel erkölcsi és szellemi színvonaladra, orrot befogva távozol

ilyen olvasata is van a dolognak, azért szép a világ, mert sokszínű:)
@taga20:

A túltolt poénok, a fejjel a falnak mentalitású kommentek és a gyorsabban gépelek, mint gondolkodok pillanatok eredményeként a tábla visszaüt, a fagyi visszanyal...
...és taga csodálkozik, megsértődik, duzzog, majd barátkozik.
És az egész kezdődik újra és újra és...
@Rodeo36: mit kell erről beszélni?

pont ezt próbáltam fejtegetni az előbb, a magyar un libsiknek, mint ahogyan az össze többi mindenfélének halovány segéd gőze sincs a liberalizmusról, szabadságeszmékről, toleranciáról, a más elfogadásáról aztán abszolúte

szerintem is szükség van nemzeti öntudatra, szükség van nemzeti ünnepekre, - mint ahogyan gyík kocsmára is:) -, ha ezt akarják a legények, csinálják, elférnek a palettán

ha a liberálisnak nevezett oldalra akarnak fröcsögni, akkor tegyék, a liberálisnak csúfolt oldal ugyanúgy visszafröcsög, a diákok maradék 80-90%-a pedig éli a remélhetőleg egyre európaibb életét, maguk mögött hagyva a hülyéket
@PeniValdes: így van, mindenki el tudja dönteni

csak ha tolja a felsőbbrendűség baromságait, ne csodálkozzon, ha visszaszól a korpa
@Harry Hole: van igazságod abban amit írsz.

de szinte minden vélemény szubjektív.
itt egy páran, ki nem állhatnak, és egy pár arccal egy hullámhosszon vagyunk.

pl. nézd meg verstappen spái esetét.
van aki a pokolba kívánja, valaki szerint ő az igazi versenyző alkat.

tégy igazságot:)
@habakuk000:
megjegyzés:
a fidex is ilyen kis léccámmal indult 1985 körűl, és mi lett belőle?

a többiben egyetértünk, engem mekksepróbáljanak megvezetni, mert azzal kezdem, hogy nem olvasom el, és ha valaki hülyeségeket dumál (aszt seperc alatt tudni lehet) akkor meg otthagyom a faképnél, ha vita van arról már ismersz...mit és hogyan

de azok meg az enyémet nem olvassák (itt a blogon is kiderült soxor)

brühüyyy
kkk

de azért be be szólogatnak (ugye a @taga20 nem "rosszándékú" de akkor mijafasznak hőbörög? igaz 36 órája ráborult valami amitől más az árnyalata???)
@habakuk000:

de vicces hangulatban tetszik lenni...

volt idő amikor, azt hallottam: csitt. meghallja a gyerek.
ma, a mentális egészségem és korom miatt kerülöm az olyan helyeket, ahol képtelenség lazítani, gondolkodni, szórakozni mert egy sutyó szórakozik velem (is), mert roppant unalmas amikor a fostalicska önjáró üzemmódba kapcsolva száguld vagy fröcsög.

szeretem a sok színű világot.
még te is eszembe jutsz, ha olyan témába botlok, amit emlegettél.
pl nálam Esterházy felolvas a Termelési regényből, amit lehet, hogy így élveznél...

mivel én is a pórnép tagja vagyok, valamiért jobban szeretem az emberi szót, gondolatot mint a piár propaganda anyagot.
szóval elég hüjjjje vagyok, még mindig.
@PeniValdes:

kösz!

néha benézek, mint te.
mivel senkit sem tahótlanítottam soha, kurva unalmas lett napokat görgetni, hogy találjak értelmes szöveget vagy jó zenét is.
@habakuk000: én keményebb vagyok ebből a szempontból
@habakuk000:

na ma ne igyál többet, mert már most nem tudod mit beszélsz
@guma: :) na ugye, hogy lehet provokálni:)

seregben olvastam a Termeléssyt, szép rózsaszínes vagy lilás kötésben, ha jól emlékszem, Liska Tibort pedig szép sárgában

(tényleg csak zárójelben, nincsenek nagy számban propaganda anyagok )
@guma: kávét szabad? azt szoktam literszám
@Rodeo36: a fidesznek szerencséje volt, űrt töltött be

taga szerintem kedvel téged - bár lehet tényleg megártott a sok kávé -
@habakuk000: hogy nem nyafogok senki után,hogy jaj elment, emberek jönnek és mennek az butcán is
@Philip F. Queeg: "Nem az van, hogy továbbra sem tudtok megküzdeni azzal, hogy általa a valóság egy olyan, bár apró szelete is bekerül a felépített álomvilágotokba, melyről amúgy nem akartok tudomást venni?"

ez vagy inszinuáció, vagy funkcionális analfabétizmus eredménye...
@taga20:

Az igazság az, hogy ott Vettel volt a hibás,ő volt a balfék.
@guma: Ha már megint a migráncs a téma, meg Geszti Peti 12 pontja. Gondolta valaki hogy az amiknak 46 milla "migráncsa" volt 2O15-ben?

www.pewglobal.org/2016/05/17/global-migrant-stocks/

Amiről pedig a jó megmondó emberek így Geszti Peti is nem beszél, az biza továbbra is el van hallgatva. Mi változott 1956 óta nemzetközi menekültügyi kérdésben?

Mert hogy a 200 000 honfitársunknak akkor eszébe nem jutott mondjuk az osztrák - német zöldhatáron tökön - babon átgyalogolni! Azért azt se felejtsük el hogy az akkor éppen többszörös katonai megszállás alól felszabadult Ausztriának felteszem komoly terhet jelentettek "kitántorgó eleink". Mégis humánusan kezelni voltak képesek a kérdést.
@PeniValdes: jogos, maximálisan egyetértek veled ebben, én sem

ugyanakkor van egy problémám, amit végképp nem értek:
adott egy közösség, olyan amilyen, de az, abban egy deviáns kolléga, s a közösség egy része nem képes kezelni ezt a devianciát, hanem megfutamodik
szerintem gyáván, de ez pusztán az én véleményem, nem kell figyelembe venni, ahelyett, hogy megtartaná a játszóterét, ott hagyja általa vélten ebek prédájára
@habakuk000: figyewlj Habakuk! azt hiszem szövetkezet kéne csinálnunk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Kolozsváros. Jó és mégsem. Ezért "beszélhet". :-( Idézem miért.

"Tehettek róla, hogy ez ne így legyen."

Mai napság az a dolga a sajtónak, ami volt annó az egyháznak. Tűrjél paraszt, aztán majd eljő a mennyeknek az országa. :-( Ma ez a sajtó dolga, sugallani a reménytelenséget, egyben önmarcangoltatásra készteti az olvasót (némi áthallást vélek az katolikus egyházi "bűnös létre"). :-(
@Harry Hole: először is, remélem vágod amit mondani akartam!

kettő, nem arról beszéltem, hanem arról mikor kimivel baszakodott, szándékosan a rajt utáni dologért, amit nem kimi, hanem seb okozott.
@taga20:

Azt hittem, hogy a rajtról beszélsz, mert szerintem Verstappen későbbi "ámokfutását" nagyjából egyformán ítéli meg mindenki.
@rdos:
jaaaaaa, meg még mijafasz???
he figures in this interactive feature refer to the total number (or cumulative “stocks”) of migrants living around the world as of 1990, 2000, 2010 or 2015 rather than to the annual rate of migration (or current “flows”) in a given year.

azaz 25 év alatt 1990-2015 között, amiből a mexicoi 12,5 millió elosztva 25 évre évenként átlag fél millió

úgyhogy sehol sincsenek

brühüyyy
kkk

te el is olvasod vagy csak rápillantassz?
@rdos: te saját magad találod ki eszt a sok baromságot, vagy összeollózod?
@habakuk000:
szvsz az a zűr egy szaroskübli volt, a sánta csótánynak sem hiányzott néhány dolgozni nemakaró léhűtő (ismertem belőlük egy párat) nagy pofával és állami meg egyéb hátszéllel

rohadt gecik voltak (annak születtek) és azok is maradtak

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Megvallom az igazat, az ámerikai adatra valóban csak rápillantottam, nekem ez egy igen távoli "egzotikus probléma". Igazándiból nem is értem mit néztem el.
@PeniValdes: kitalálom, de taga irigykedni fog, hogy van egy jó kis szövetkezetünk
@Harry Hole: nem. konkrétan még csak nem is vizsgálták a versenybírók az esetet.

a holland gyerek még ki is osztotta kimit és vettelt utána.
@taga20: Szinte biztos hogy ollózott anyag szinte száz százalékban. :-) Néha (nagyon ritkán) van egy-egy ötletem, amikről azt hiszem a sajátom, aztán kiderül hogy már sokan és előttem gondoltak hasonlót, ha nem pont ugyanazt. :-(

Még az sem saját, amikor az őrnagyeftárs addig tekergette a tüzér távcsövet, hogy a libellában a buborék már a fém házban volt, és az irányzó javaslatára el kezdték keresni az őrnaggyal a buborékot a fűben. :-)
@rdos: Mert hogy őrnagy eftársnak jelentem, alighanem az történhetett, hogy annyira ferdére tekerte a távcsövet, hogy

kiesett a libellából a buborék! :-)

Ha hinni lehet az öregeknek az őrnagy bevette. :-)
@habakuk000: á nem fogok, me penivel mindig a hogyvoltot kéne olvasnunk:))
@taga20:

Tagadhatatlanul tehetséges, de fiatal még, forró fejű és csak az ösztöneire hallgat.
Majd kinövi.

De tényleg, ismerek egy ilyen karaktert itt a blogon is...
:)

A versenybírók meg faszok vagy a pódiumos csajok tapizása mellett nincs idejük a versennyel foglalkozni.
Cirbi kollega hiányában gyorsan sajtófigyelek.

Lassan lezárul végre a 2.vh? Úgy tűnik igen.

kitekinto.hu/2016/09/02/europan-kivul/70-ev-utan-lezarulhat-a-vita-a-kuril-szigetek-ugyeben/

Négy ügyvéd baleset az akasztói juhász körül? Véletlen lenne?

www.blikk.hu/aktualis/belfold/felti-eletet-stadler-uj-ugyvedje/xt1pkfl

Újabb az eddigi legidősebbnél kétszáz évvel régebbi arany lelet, szintén Bulgáriából.

mult-kor.hu/megtalalhattak-a-vilag-legregebbi-aranytargyat-20160810
@punkfrog: én is szeretlek te wurzel! vacheron constantin kimaradt! de a motorokat imáááádom! meg bármit, amit nem izomerővel működtetnek!
@Rodeo36: nem, nem! vannak állócsillagok! lexarom, csak mechanikus legyen!
@taga20: kicsit nem vagyok itt, máris megnő az orczád??? megszívatlak, mint paraszt a berváját!
@punkfrog: te! a végén télleg mexeretlek! aludni időpocsékolás!
@Gábris szomszéd: ne örüjjé! mert 2%-ot adtak a cdu-nak, ami nem kunszt ott észak-keleten! viszont a cdu-spd nagykoala marad! 30% körül végzett a spd!
@nincs_itt:
egy ilyenhez akkó' miccócc (bugyelláris jó nagy kell hozzá)
www.patek.com/en/mens-watches/grand-complications/6300G-001/print
www.patek.com/en/mens-watches/grand-complications/6300G-001
ezen kívűl a Vacheron Worldtimer, IWC Portugue3se Scafusia (ennek tudom is az árát, alapár a te személyes kialakításod előtt (ami nélkűl nem gyártanak le egyet sem!!!) USD 950000,00 a New York-i boutique jukban bizonyosan meg tudod velük beszélni vagy csak átugrassz a szomszédos Svájcba és ott Genf ben?

brühüyyy

ezen kívűl kis olcsóbb játék (USD 13000 de vannak 21000 ért is)
ez teljesen mechanikus
seikousa.com/collections/grand%20seiko/SBGC017

kkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: mondtam, hogy vannak állócsillagok! bizony, "csak egy óráért" ennyit adni... de ezek műremekek...

neked nem kell magyarázni, mi a különbség egy közepes, de jó zongorista/énekes/stb és egy valódi tehetség között...

mert a casio a hegyi kristály, de a gyémánt, az gyémánt!

egy glashütte-ért is elmennék...
@Rodeo36: ki ne felejtsem:

www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=219

igen szép és a seiko-nál jobb - szerintem - órákat gyártanak, szintén japán...
@Gábris szomszéd: nekem a breitling olyan mint rolex, kicsit elcsépelt, 2 hetente "vadi új" modell, nem az én ízlésem.

www.iwc.com/en/collection/portugieser/IW5007/

ez teccik! konzervatív, pontos, nem feltűnő...
@nincs_itt: az orient és az általam említett Seiko közötti különbség: super titanium és Zirconium Ceramics az óra teste (a csatt az ott is krokodil és fekete) mind a kettő (mostanában végre követelmény 24 órás kijelző és a GMT választás, én mégis a Seiko mellett szavazok

ha már valami: www.iwc.com/en/collection/siderale/
hozzátéve hogy a Portuguese serie bármelyik darabja csodálatosan szép

az általad beadott Lange az Glasshütte!!!! nézd meg! szép de csak 12 órás kijelző fentiekben említettem a Galsshütte-t

a Doxa-k is tudnak nagyon szépek lenni ez amit Gábor beadott az az eredeti Doxa 40 éves modelljeinek életrekeltése
nekem:
www.doxawatches.com/sub4000t_pro.htm

www.doxawatches.co.uk/125-years/

kkkkkkkk
brühüyyy

ezen jobb beszélgetni mint a politikán a zobama ma megint telibe pofába hazudta a világot a TPP ről de elszőlta magát: ha az usa nem uralja a távolkeletet akkor más fogja, (zokognak, hogy elveszítették a Kínával folytatott harcukat, az meg röhög rajtuk, most a G20 éppen ott van a Putyin nem akar találkozni vele, az erdogan sem de majd összetolják őket valami kávézóba sörözni mint az Antony Bourdain nel csinálta... majom)
@Gábris szomszéd:
EZ A DOXA HIVATALOS UTÓGGYA!!!!
www.edox.ch/shop/en/grand-ocean-gmt-automatic-stainless-steel-with-silver-dial-rubber-strap.html?___SID=U

EZ AZ ÓRA NEM AKÁRMI

és elérhető áron...
emlékesztetnélek rá, egy nagyon kedves barátom az első nagy kiküldetéséből egy akkori csodálatos Tissot mechanikus órával tért haza (és is meg van őrűlve olyan emberi termékekért amik különlegesen sok emberi munkát kívánnak, szellemit és fizikait) és az óra akkori (ez ma már történelem) pontossága +/- 3 másodperc volt havonta, és belekerült akármennyibe és csodálatosan nézett ki... de valaki vett egy 30 dolláros japán ketyerét Casio vagy Timex és annak pontossága felűlmúlta a Tissot -ét, szómiszó eladta... utána hangosításon ment a verseny én megvettem az akkori csúcsból a csúcsot a Marantz 2*350W kimenetű mindent tuggyát, és akkor ő mikor meghallotta nálam otthon akkor akkor csináltam neki egy szuper casetta-t metal meg amit akarsz (1985) és felvettem néhány Decca lemezemet neki mikor elmegy messzire legyen mit hallgatnia és a sötét sarokban a honvágytól sírni) és akkor mitadisten, vette egy japán Sony hordozható magnót és le tudta játszani benne (torzítás meg elnémulás nélkűl) a cassette-mat... és attól kezdve aszt játszotta, bárki a cvsoportből beállított kótyomfitty vásárlással aszon'ta neki dugd be eszt a cassette -t és ha végigjáttsza akkor a kütyü jó, ha nem dobd a szemétbe... és az utóbbi lett

a Revox csúcs szalagos magnóm olyanokat produkált 38 as sebességnél, hogy azóta sem hallottam olyat

szóval minőség... és ha rendeswen megcsinálják akkor jó, ha nem akkor szemét
ű
brühpüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: annak a dög gazolónak ne mondd meg!!!
Fischer Annie Adrian Boult Mozart KV466-t hallgatom

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
ez a Videoton valami újdomnság számomra, milyen évjárat? az a kazettás magno az meg hasonló az enyémhez (MARANTZ ESOTERIC SERIES 1983/4 de fekete kiadásban és RACK-ba csavarozhatóan: erősítő volt vagy 25 kg két hatalmas sárga fényben világító kijelzővel, előerősítő, tuner kék fényekkel a rack mahagoni színű acélvázas és a fogantyúkkal amit külön fel kellett csavarozni az egységekre lehetett a rack be szintén becsavarozni a homloklapon lévé nyílásokon át díszcsavarral semmi más nem tartotta, svájci hangszóróim voltak Béta akármi és JVC direct hajtású lemezjátszó de volt egy tartalék REVOX és volt két profi szalagos magnóm REVOX az egyik 9,5/19 4 sávos, a másik 19/38 sebességgel és ez kétsávos volt azaz csak egyirányban lehetett a szalagra felvenni olyan szélesen elfoglalta... és olyan élő volt a mic felvétel szintén REVOX mic set...nem találom a képeit, impozánsan nézett ki az akkori idő csúcsgépe volt mindegyik, az NSZK ban vettem egy Marantz ügynöktől de mással is foglalkozott, a Revox okat közvetlenűl a gyártótól

B77
www.google.ca/search?q=revox+b77&espv=2&biw=1600&bih=779&tbm=isch&imgil=VcxdyVpmPYFu4M%253A%253BdnFsRrur7j5OoM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.reeltoreel.de%25252Fworldwide%25252FB77.htm&source=iu&pf=m&fir=VcxdyVpmPYFu4M%253A%252CdnFsRrur7j5OoM%252C_&usg=__uFLUD9cdXleO4KMwBaswFEGEjfA%3D&ved=0ahUKEwiagOGzzffOAhXk1IMKHQrbDQAQyjcIJw&ei=YRHNV9rLJ-SpjwSKtjc#imgrc=VcxdyVpmPYFu4M%3A

a képek közűl az, amelyiken a szalagorsók takarva is vannak a védőburkolattal

na erről ennyit

brühüyyy

inkább ez, mint politika
most ebbe vagyok beleesve:
potom 400000HUF
www.edox.ch/shop/en/grand-ocean-gmt-automatic-stainless-steel-with-silver-dial-rubber-strap.html

kkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:

szvsz jobb ha senki sem piszkál határokat egyik megpiszkálás sem jött jól ki Koszovó, szudánok, izrael palesztina, >>>kurdok törökök, irakiak, szírek,...
meg kell oldani a békés egymásmellett élést intelligensen és üzletelve és nem mindent magunk alá söpörni mint a kedves tuggyukkik csinálják... most az a bajuk, hogy Kína feltöltötte az óceán egy részét ugyanez Dubai nál nem gond?

mindenki foglalkozzon a saját hülyeségével és olgya meg a saját seggségét és semmi kereskedelmi megállapodás szabad, abszolút szabad kereskedelem, ha ma kell megveszem ha holnap nem kell nem veszem hoci nesze

kontinenseket lehet (és akarnak) tönkretenni ezekkel a baromságokkal a túltermelési szarjaikat akarják rásózni mindenki vegyen méjdinjúeszéjt ha kell neki ha nem

ez a fejlesztés és fejlődés gáttya!!!!!!!!!!!!!!! lehessen kutatni bárhol bármit és ne legyenek egyeduralkodó gyógyszeripari konglomerátumok amelyek termékeit kurva drágán a szintén monopolizált biztosítók ráerőltetik a zemberekre a gyógyszerre is gyógyszert szedünk és senki sohasem tuggya, milyen gyógyszer mit is csinál vele

és ez minden másra is igaz...
@Gábris szomszéd:
a határok...ugye szó van a különféle hatalmas kereskedelmi megállapodásokról!!! valakinek érdeke elhelyezni (mint már írtam, az én próféta lelkem) a többszörösen túltermelt termékeket...most pattant ki a hír:
www.cbc.ca/news/business/hanjin-shipping-financial-trouble-1.3746049

RÖVIDEN 500000 KONTÉNER BEHAJÓZVA ÉS AZ ÓCEÁNON úszva nem engedik kikötni, azaz a világ egy túltermelési válságban van mialatt a világ közel fele nyomorog

ez világjelenség a Hanjin az egy konténer szállító vállalat de a hajózás és szállítmámnyozás labirintos úttyán a pénz eltűnik egyik fél várja az árút a másik várja a pénzét de míg az árú a hajóról a polcra vagy kikötői tranzit raktárba kerül (az üzletekről vagy felhasználókról ne is beszéljünk) addig sok sok munka és pénz szüxégeltetik és az most nincs a hajózó szállító csődvédelmet kért és nincs értelme kikötnie sehol!!!!!!!!! mert elkobozzák az egész izét a hajót és a matrózokat is beleértve mert nincs a vállalatnak elég forgótőkéje

lelassúl a világgazdaság (a szállítmányozás eme jelei borzalmasak!!!!!!!!!!!!! ezen mindent le lehet mérni a többi rablómese) azaz egy szép deflációs spírál kezdődik ugyanakkor az inflációs spírál is robbanásra készűl

szép kilátások, és akkor egy ország uralni akarja az egész világkereskedelmet a saját önző szempontyai szerint de mindebből a defláció és infláció eccerre támad azaz EZ NEM MEGOLDÁS SŐT ELKERÜLENDŐ

brühüyyy
kkk

képzeld el, ha valaki hajóra rakta a kis termelését 25 db 20 lábas konténerben ami darabonként képes fogadni 28 MT mennyiséget és FOB paritáson, a CIF valamivel jobb de nem mindenkinek van erre pénze...
@Gábris szomszéd:
én ott -jóval korábban- a VIDEOTON legújabb csúcs sztereo rádió ját vettem OTP hitelre 6000 FT volt ez a 70-es ???? évek eleje

brühüyyy
kkk
MIVA???????????????
TUTTA?

Csóró 1200 betelepítendő migráncsra, akire otthon lőnek, nemmel szavazunk, közben meg a tizenvalahány ezer letelepedési kötvényesnek ide sem kell jönnie, csak fizetnie?

"Nálunk ugyanis elég a pénzt befizetni, ami mellett nem kell ingatlant venni, sőt, még csak az országban tartózkodni sem. Cserébe az arab vagy afrikai vásárló hozhatja a teljes családját, szüleit, gyerekeit, és mind szabadon utazgathatnak és üzletelhetnek az EU-ban."

index.hu/belfold/2016/09/05/garamvolgyi_balazs_bahrein_orban_rahel_tiborcz_istvan/
Nálunk ugyanis elég a pénzt befizetni, ami mellett nem kell ingatlant venni, sőt, még csak az országban tartózkodni sem. Cserébe az arab vagy afrikai vásárló hozhatja a teljes családját, szüleit, gyerekeit, és mind szabadon utazgathatnak és üzletelhetnek az EU-ban.

Nálunk ugyanis elég a pénzt befizetni, ami mellett nem kell ingatlant venni, sőt, még csak az országban tartózkodni sem. Cserébe az arab vagy afrikai vásárló hozhatja a teljes családját, szüleit, gyerekeit, és mind szabadon utazgathatnak és üzletelhetnek az EU-ban.
A csudát, ismételtem, pedig nem is akartam. Nem baj, ismátlés a tudás szülúője.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
te kis dadogós...mindent kéccer mondassz?

most mongya a cé néni elemzője pápápápá rízs ből...(eddig eszt nem is mertem sejteni sem) a migráncsokra ráakaszkodnak és elkeverednek bennük a tenoristák... és most (hány hónappal a zesemény után???) felfedeszték, hogy a zahmed meg a zali ott voltak a bombázó mellett és eccerre érkesztek

mekkora nagy felfedezés mint ámerika és a Hold együtt

brühüyyy

kkk
Tuggya?

Melesleg az unijó miért nem tiltakozik a magyar kormányzati letelepülő migráncsok ilyetén befogadása ellen? Vagy esetleg mi magyar polgárok?
Hol is van a kutya elvermelve?

"Elég csak egy adóparadicsomban lévő lakcímre bejelentkezni, máris igényelhető a patyolattiszta erkölcsi bizonyítvány."

index.hu/belfold/2016/09/06/orosz_csaloval_is_uzletelt_a_kormany_letelepedesi_ugyben/

Szóval mennyivel is különb a csóró migráncstól az, aki sokat "ad kölcsön" az államnak, és fizet jutalékot a haveroknak?
@csentecsa: megy a trafik troll, vagy inkább matocsi babája lennél, havi kétmisiért?:)
@csentecsa: "Mi a helyzet az izreli -magyar kettős állampolgárokkal..? Nekik Izraelben kell tartózkodniuk??"

Kiaj*-t érdekel, hogy mi van izraelben? Abból a pénzből, amit a haverok keresnek a letelepedési kötvényen, a magyar állam is kereshetne, és fordíthatná a bevételt pl. az egészségügyre, hogy ne három-négy hónapot kelljen várni egy ultrahang vizsgálatra ( az alatt ugyan is nyugodtan meghalhat a megvizsgálandó személy ha nincs pénze magánvizsgálatra ).
@csentecsa: "TUDTA E kispajtás..."

Tuggya, hogy mafija, holnap unokája, oszt a magyar meg mehet világgá a saját hazájából. Maga tutta?
Nem hárítani, hanem a tényekre kéne néha reagálni. Essetuggyák?

Tény pedig ( nem olyan, mint ami az óriásplakátokon nem tény ), hogy a leteledési kötvényesnek nem kell itt lakni, csak kipöngetni a pénzt, főleg a jutalékot, a kölcsönt meg majd a magyar adózók kamatostól visszafizetik.
süti beállítások módosítása