Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.08.29. 21:48 Fabius

Viktor, a tények makacs dolgok!

tudta1.jpg

*De akkor vajon mit is csinál az ember, aki még sosem hazudott?

176 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr111660748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Piszokul nem értek hozzá, éppen ezért bátran meg is kérdezem. Az nem lehet hogy (mivel az arabusoknál a rokon házasság állítólag szokványos), hogy a bahreini szolgálatok már kiszagolták túlkedvesvezetőnk jövőbeli feleségét. Aki nem más mint a jelenlegi lánya. :-(

Mondjuk hogy Anikóasszony ehhez mit fog szólni? :-)
és + pár friss hsz a 444-ről

Avatar
Szerény • 5 perce

Orbán Viktor lesz a köztársasági elnök, Ráhel a miniszterelnök. Tiborcz viszi az ipart és a pénzügyeket, Lévai a mezőgazdaságot.

Reply

Share ›

Avatar
funfun Szerény • 4 perce

Gazsi meg a vallás- és fociügyi miniszter.

Reply

Share ›

Avatar
Tobba Secnir • 29 perce

látom, kianalizáltátok a két baloldalt álló, khm, jóember úgynevezett diplomáciai találkozókra előírt ruházatát, így nem is mondanék semmi, mert nem tudnék újat...


Reply

Share ›

Avatar
Ethel Moerman • egy órája

Vajon bekérették már a bahreini nagykövetet? Hú mi lesz ebből.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az meg egy dolog, hogy ez a nemvóttárgyalás most véletlenül kibukott, de még hány helyen járhattak ezek magánúton és saját költségen?
@rdos:
nőket a politikába!
tessék!
mi a különbség?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Meg egy staylist sem ártana nekik, mert a csőbe húzott öltöny is elég ciki, és nem csak itt. Ilyen kinőtt nadrág nálunk is akad zakóstól, ha valakit érdekelne.
@punkfrog: "mi a különbség?"

Mi,mi? Hát az, hogy a saját lábukon állnak, no meg néha a nagyzacskós/tarisznyás/guccitatyós férj lábán.
A tények makacs dolgok.:D

"Csaknem 11 milliárd forint kötelezettséget és mínusz hatmilliárd forintot közelítő saját tőkét mutatott ki a Dalmácia Holiday, amely a tavaly év végi mérlege szerint árbevételt nem produkált, vesztesége viszont 862 millióra rúgott."

Szép teljesítmény, ami elgondolkodtató, hogy kik is kezelik az állami vagyont? Saját céget bezzeg...

www.vg.hu/vallalatok/ujabb-vitezy-ceg-dolt-be-474749
A tények makacs dolgok. Ismerős?

"A beadványok elbírálásánál több szempont számított: fontos volt, hogy a kérelmet benyújtó milyen kapcsolatban van az állami vezetőkkel, bár már alig akad olyan sportszövetség, amelyet nem fideszes kötődésű politikus irányít, közöttük is vannak, akiket kedvel a hatalom, és akadnak, akiket kevésbé. Az is sokat számított, hogy a sportigazgatónak milyen volt a viszonya a kérelmet benyújtóval, nem számíthatott sok jóra, akivel korábban vitája, nézeteltérése volt."

nepszava.hu/cikk/1104508-borkai-ugy---elhibazott-tamogatasi-rendszer/

No, majd a Tamás, onnan a brüsszeli irodájából, az majd jobb elnök lesz. Neki van jó nyelvtudása is.
@punkfrog: Nem figyelsz eléggé. Csak a lusztráció után a "rostán maradt" nők-anyák számíthatnak. Récsöl ugye alapból esett ki. :-)
@Rodeo36: Azon ne rugózzunk hogy az elkövető(k) személye(i) mennyire számítanak (a megbízóhoz csak "pontosabban navigálok oda" ha a tettes mondja, ki fizette - presszionálta).

A lényeg nem ez. JFK és túlkedvesvezetőnk összehasonlításában gondolom nem vita tárgya hogy ki (volt) a nagyobb súlyú politikus (még a hithű orbánfanoknak sem kell bizonygatni JFK elsőbbségét). A lényeg az, hogy erősen úgy tűnik, még az amik elnöke is inkább csak egy báb (vagy felolvasó ember - színész mint Reagan).

Lefordítva túlkedvesvezetőnkre, ha hibázik, akár nagyon gyorsan is "leamortizálódhat". Mondjuk az is igaz, hogy ettől nem százas hogy nekünk jobb lesz, csau után sem volt sokáig leányálom a mai Romániában élni. :-(
@látjátok feleim szümtükkel:
kinek az anyai rokona a Vitézy pereputty?

brühüyyy
kkk
@rdos:
ott kell keresgélni a döglött lovat, ahol az a koszos sajtcetli amin ők alkotmánynak tisztelt kéziratos marhaságokat tartanak szentnek, és amely alapján a hatalom négy ága: az elnök, a kongresszus, a szenátus és a legfelső bíróság közös nevezőre kellene, hogy jussanak ahhoz, hogy bármi törvényerőre emelkeggyen, ez még sohasem sikerült, ezért van ez kitalálva!!! az elnöki hatalom a vétójoggal és az elnöki parancsokkal egyre inkább a Fehér Ház hatalmát van hivatva erősíteni... persze a megjegyzésed igaz...ennek tükrében kell szemlélni a csinnbummcirkuszt amit ők elnökválasztásnak neveznek... ugyanakkor folyik a szenátorok és a kongresszus tagjainak választása (nagyrészt újraválasztás, van olyan aki 40 éve ül benn a hatalomban és még soha semmit sem csinált)

namost eszt nevezik demokráciának én meg ezen röhögök

ennek árnyékában a gazdagok szabad kezet kapnak mert a töke azaz magántulajdon szabad és ha nem kapják rajta valamilyen égbekiáltón akkor nyugodtan csinál amit akar

ezen belül van a FED ami egy magánbankcsoport és az államhoz semmi köze...de úgy állíttyák be a nép meg olyan mint levédiabasznádon

és mindezeken kívűl a Pentagon...ami szintén önjáró

brühüyyy
kkk

ennek tükrében mit tucc felhozni mencségükre?
@guma: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szasztok!

ááááááááááá

Ez a zakóprobléma,megint:)
Értsétek meg,a szabó a permanens haskörfogat tágulás miatt nem tudja belőni a tuttit:)

"Halálom a pocakos."..)

www.youtube.com/watch?v=i3XJNSkC6mE
@rdos: bizonyos, hogy nem egy tettes volt mert -mint írtam- 3 különböző irányból lőttek

nem egyetlen megbízó volt vagy az az egy rejtve akart maradni

a te anyagodban lelepleződik a megbízó (bocs nem olvastam el)???

mert ha nem, akkor adtak a szarnak egy pofont

brühüyyy
kkk
"Csaknem 11 milliárd forint kötelezettséget és mínusz hatmilliárd forintot közelítő saját tőkét mutatott ki a Dalmácia Holiday,"

Érdekes lehet, hogy mellik banknak tartozik a cég. Mert ugyé ha tavaly nem volt árbevétele, a saját tőke meg nem fedezi a tartozást, akkor mivan? Valaki úgy adott hitelt, hogy nem volt rá fedezet? Ezért már csuktak be bankalkalmazottakat. No nem most, hanem a szoci kormáyn alatt.
@Rodeo36: Belsős munka volt ha jól értettem egy haldokló túlélő - szemtanú - tettestárs (testőr) szerint. :-(
Na még egy Off kismagyar rögvalóságról. A FŐMI a hazai hivatali - intézeti struktúrában egy üdítő kivétel, sokszor hasznosak tudnak - tudtak leni.

fomi.hu/portal/index.php/hirek-aktualitasok/573-karbantartasi-munkak-20160907

Az utolsó linket linkelem én is. Hónapok óta elérhetetlen amúgy. :-(

www.tajertektar.hu/

De már most tudhatjuk, hogy egy hét múlva tíz percig nem fogjuk tudni elérni. :-( Ennél nagyobb bajunk az életben ne legyen, de mégis igen szépen leírja hazai közállapotainkat. :-(

Bal kéz, jobb kéz és a tudat. :-(
Orbán Ráchel szerint hazudik a bahreimi hatóság.

No, akkor elemezzük ezt a kijelentést a kúriai határozat tükrében, mely szerint a plakátok nem tényeket közölnek.
Vonatkoztassunk el a plakátoktól és nézzük ennek hiányában a bahremi hatósági honlapon közzé tett nem tényeket.

1. Ott voltak, akik ott voltak? Igen. Ez tény.
2. Ott volt a külképviselet tagja is? Igen. Ez tény.
3. Tárgyaltak az olaj és gáz ügyekben történő együttműködés javításáról? Igen. Ez tény.
4. Orbán Viktor felesége Orbán Ráchel? Nem. Ez nem tény, csak egy szöveg közlése. Lásd kúriai határozat.
5. Magyarország miniszterelnöke Orbán Ráchel? Nem.(még). Ez nem tény ( utalva a kúria döntsére ), ez is csak egy szöveg közlése.

Nos kedves Ráchel, mit is hazudik a bahreimi hatóság?
@látjátok feleim szümtükkel: Majd tudatom. Ha visszajön a(z ön)tudatom. :-)

Kedves Szümtük! Aki a tényt, a (még nem) tényt és a kúria szöveg közlését ilyen finoman megkülönbözteti, ez utóbbit egyben át is utalja (utalva az utalás többértelműségére is), annak szerintem nem kell megmagyarázni a "mijazatudatot". :-)
@rdos:
eszt ugyanúgy kavarják, mint a holdraszállást

BS

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: A lényeget még mindig nem vágod. Báb. Akit így vagy úgy el lehet tüntetni, le lehet váltani, meg lehet buktatni. A lehetőségek tárháza végtelen. :-)

Na, közben mire bukkantam. Keresgéltem, "miből lesz a cserebogár". Egy 22 évvel ezelőtti légifotón látható a stadion helyén álló egyszerű falusi focipálya.

www.fentrol.hu/hu/legifoto/122961?r=1&c=2069222.2608725:6017900.626535:11

De jaj!

Irgalom atyja ne hagyj el! Egy utcával odébb csúszott (valaki amatőr saccra - saciméterrel "georeferálta"). Nulla - száz átlátszóság skálán jól látható a hiba.

Csak a főni meg ne tudja. :-(
@látjátok feleim szümtükkel:

Bajban lehet Cecília asszony és az összes celebné.
Kötelességük követni az uralkodócsalád öltözködési szokásait.
Halkan jegyzem meg, míg Récsöl Bahreinben tárgyal, Gyurcsány fia valahol egy m.o.- i műtőben dolgozik.
Na ez a különbség a két politikus között.
@rdos: na jó, akkor báb és leakasztották a zsinórokról...

hozzátenném: az egész államapparátus báb "a valakik" kezében... ezért rablómese ez a demokráciásdi és a többi BS

le van ez játtszva: a lakosság kaphat x hányadát a profitnak, azontúl kuss és abba az elefántcsont toronyba bejutni szinte lehetetlen... az olyanok, mint a trump azok is csak kis halacskák ebben az akváriumban, és nem is érdemes erről többet szájtépni mert felmegy az agyvizem

itt az atlanti pocsolya ezen az oldalán vannak a guruk (ék is bohócok jobb pénzért ez a jobb a jónál kevesebb) és ezek beledumálják a soxart a zemberek hasába

hogy felmegy a zár meg lemegy a zár és kamatok és a többi baromság...a panem et circenses -ből a circenses-t aggyák meg némi kaját de az szar és elhízol tőle, de jórészük éhezik és nincs hol laknia de szóraxik a sok sportnak álcázott durva és hasbarúgós szórakoztatás a hólyvudi ból is csak a pénzcsinálás és rémhírek a rémtörténet és az állandó háborús úszítás a Bollywood iak legalább eszementen táncolnak és gajdolnak és jókat zabálnak

brühüyyy
kkk
@Eszter jött: Ja és a csótány egyszer egy elveszett kisfiút is megvacsoráztatott. De kamion. Hát benne volt a tévében!

Hogy a csimoták milyenek (remélem) nem számít. Az apukák meglehetősen hasonlóak. Mi köti össze őket? Hacsak nem a festői (és elhagyatott, mert még weblapja sincs a falunak) Kötcse.

www.sonline.hu/somogy/kozelet/gyurcsanyek-bekoltoztek-megmutatjuk-a-kotcsei-hazat-fotok-265934

hvg.hu/itthon/20140908_orban_kotcse

www.google.com/search?q=k%C3%B6tcse&client=ubuntu&hs=HV3&channel=fs&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjGjZ3zoevOAhVoQJoKHeK_D5UQ7AkIPg

A fotók árulkodnak a legjobban.

Ne legyenek illúzióid. Egy csapat ez. Böriőr a Tanúból. Többet nem linkelem.
@Rodeo36: Agyvízre vigyázunk. Témát abbahagytam. Bolly, vagy Holly?

Hacsak az nem lehet az oka a különbségnek, hogy Bollywood környékén minimum 5 ezer éve megy az entöjténment (kábítás - vallás - rendvédelem), Hollywoodnak olyan 4900 éves hátránya van, de nem kell "félteni őket". :-(
@Eszter jött: nagyon kevesen veszik észre(akarják látni) a különbséget!
@rdos:
ezzel mit akarsz bizonyítani?
mi köze a két dolognak egymáshoz?
és mért kell csótányozni?
@rdos:

Már csak az hiányzik, hogy szemkilövőzz!
@punkfrog:

Ne csodálkozz rajta!
Az elmúlt 26 évezés, az "összes politikus egyforma" szlogenek- gumicsontok- mind ezt a célt szolgálják.
Elmosni, maszatolni a különbséget kettőjük között.
"Én is visszaadom....
Sosem éreztem, hogy ezzel a kitüntetéssel valamiféle közösséghez tartoztam volna. Most viszont úgy érzem, van egy csoport a kitüntetettek között, akik egy elv szerint közösséget alkotnak, és hozzájuk szeretnék tartozni én is. Azok közé, aki Bayer Zsolt kitüntetése után visszaküldik a lovagkeresztjüket.
Eleinte tipródtam, egyszerűen azért, mert úgy éreztem, elhatárolódást jelent az, hogy nem a most regnáló kormánytól kaptam, hanem egy másiktól, akikkel az emberi jogok érvényesítése kapcsán sokkal több ponton tudtam azonosulni.
Mivel annak idején a kitüntetést az esélyegyenlőségért végzett munkámért, az esélyteremtő pedagógiai tevékenységemért kaptam, úgy érzem, a visszaadás szimbolikus üzenete fokozható azzal, ha a tanévkezdés időpontjához igazítom. Mert így talán fel tudom hívni a figyelmet arra is, mi történik az oktatásban. Így talán mellé tehetem a Bayer Zsolt értékrendjét elfogadó, sőt azt kitüntető kormány oktatáspolitikájának fonákságait. Főleg a szegregált oktatás lehetőségének biztosítása miatt, de minden másért is, ami a gyűlöletet, a kirekesztést építi a társadalomban, látható és láthatatlan csatornákon keresztül, méltatlan kommunikációval, közvetlenül vagy közvetve, a gyerekekre is hatva."

L. Ritók Nóra

www.facebook.com/lritoknora/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
@rdos:

Miért gondolod, hogy én magamnak vártam a magyarázatot? Mások is járnak ide.:D
a sárga irigység és a rosszindulat, az. A sok majom ballibsinek jár a szája, ahelyett, hogy magába szállna:

mikor néztetek be bármilyen nyaralás alatt a vendéglátó ország bármely miniszteréhez kapcsolataink erősítése céljából? lófaszt, csak a döglés a tengerparton, zabálás és ivászat, az megy nálatok, de a tartalmas és igényes szabadidő eltöltése.. na az nem.

bezzeg ráhel, az föláldozza a nyaralását, hogy jó legyen nektek.

és milyen takarékos, jó neki a kihízott tunika is, a szegény férje is megbecsüli az első áldozós öltönyét, ti meg?...
A tények makacs dolgok, és úgy néz ki, hogy az adófizetők 8,5 milliárdjába került eddig a magyar kereskedő ház fenntartása. Így mulat a magyar adózó. Hehehe.

index.hu/gazdasag/2016/08/31/vilagvero_penznyomdat_hoztak_letre_szijjartoek_nemzeti_kereskedohaz/
@látjátok feleim szümtükkel: de milyen hasznos, mar szoktatom a kutyákat a kukoricás meggybefottre. Tele van vitaminnal és nagyon finom
@habakuk000: Nem lepődök meg, hogy téged sem zavar a kettősmérce és annak felismerése, miről is kiknek szól valójában ez az "ítélet".
@habakuk000: Várj segítek picit.

Pelikán József: Mit mondott az ügyvéd?
Pelikán lánya: Azt mondta, hogy majd mindent megtesz.
Pelikán József: Mennyit kapok?
Pelikán lánya: Hát az attól függ, mert lehet, hogy csak pénzbírság, de lehet, hogy a legsúlyosabb, hát szóval halál. Tetszik tudni az a kérdés, hogy apukával példát akarnak-e statuálni.
Pelikán József: Micsoda? Halál?
Pelikán lánya: A statuálás a lényeg, mert aszerint kapja apuka a büntetést.
Pelikán József: Szép dolog. Mit mondott még az ügyvéd?
Pelikán lánya: Azt mondta, hogy majd ne tessék csodálkozni, ha ő a tárgyaláson igen súlyos büntetést kér.
Pelikán József: Kicsoda? A védőügyvéd?
Pelikán lánya: Igen, mert ha apuka kulák volna, azokból most sok van, de mert apuka párttag, ő meg párton kívüli, hát szóval szocialista jog, meg minden.
Pelikán József: Mi van a szocialista joggal? Gondolkozz csak!
Pelikán lánya: Hát a statuálás a lényeg. És hogy ne tessék idegeskedni.
Tévedések elkerülése végett:

Minden ítélet egyedi, egy elkövető cselekményéről szól. Nem a Budaháziéról. Arról a saját ítélete szól. De kizárólag csak az ő cselekményeiről, nem másokéról. Még akkor is, ha egy eljárásban többek ügyét tárgyalják egyidőben. Ezt azért teszik, mert összefüggés van a cselekmények és a vádlottak közt. Az ítéletet azonban egyénileg hirdetik ki.
@Gábris szomszéd: lápi fostalicska
Ha jol tudom, robbantgattak.
Amúgy nem ismerem az ügyet, de ne akarj folhasznalni a linkjeidhez, engem az érdekel, milyen a csoki Bahreinben
@látjátok feleim szümtükkel: Olajakták titkosítva, a szemkilövetők kitüntetve, gyilkosok elengedve, a nemzeti vagyon szétlopva, a föld privatizálva, a közpénz oligarcháknál, a kormány összefonódva a maffiával, és mindenki szabadlábon. Na de végre 13 évet kiosztottunk az első számú közellenségnek. Polgári Magyarország?
@habakuk000: "engem az érdekel, milyen a csoki Bahreinben"

Te viszont maradhatsz az offolásodért. :)
Ja amúgy nem robbantgattak, csak felgyújtották valami barom politikus lábtörlőjét. Ennél itt sokkal durvább szándékokról szoktam naponta olvasni a fideszes gecikkel kapcsolatban.
De mondom ez az ítélet inkább neked meg nekem szól.
@habakuk000:

Az nemzeti robbantgatás volt. A magyarság érdekében.
Ugyanezzel a jelszóval vonulnak a félkatonai alakulatok, a horogkeresztes tetkókat viselők.
@habakuk000: lehet,hogy a rossz méretű öltönyök a siker zálogai.
@PeniValdes:

Gábris mindjárt elmagyarázza, mi különbség van az arab terrorista és a magyar nemzeti terrorista között.
Gondolom, ég és föld!
@PeniValdes: takarékosság és szerénység, ez a titok nyitja
@Gábris szomszéd: ez nem offolgatás, nem ettem még bahreini csokit
finom lehet, ha a rahel menyecske képes volt Svájcból elbumlizni érte

amúgy meg a tapló, keleti szél által irányított pillanatok alatt meggazdagodott családok, kormányfők szoktak adott pillanatban a másodpercc töredéke alatt helikopterre pattanni és a legközelebbi baráti diktatúrába emigrálni

mi most erősen kezdünk hajazni ukránokra, törökökre

a Budaházi-ügyhöz meg nem értek, nem ismerem, nem is nagyon érdekel, ez az igazság

a belépőd miatt kaptad a fostalicskát
@Eszter jött: nem tudom, ehhez nem tudok hozzászólni, a királyhelmeci felvonulás kapcsán szégyelltem magam erősen, az tény
@habakuk000: Te is pontosan tudod, hogy minden, ami eltér a poszt témájától az offolgatás. A különbség csak annyi, hogy nektek lehet, másnak nem. Nyilván a pártatlanság jegyében.;)
@látjátok feleim szümtükkel: mert a csomón is kákát keresel:)

a beruházások nőnek a sport, művészet, szórakoztatás ágazatokban, mit kell foglalkozni a versenyszféra -18%-val?

www.portfolio.hu/gazdasag/borzalmas_beruhazasi_szamok_erkeztek.236646.html
@Gábris szomszéd: ne tedd ezt velem, mert forgolódni fogok éjszaka álmomban:(

hüpp, hüpp, hüpp
@Gábris szomszéd: csintalan evtársat meg majdnem megölték, ha eszt bástyaevtárs megérhette volna:)
@taga20: szia, nem tudsz a környékeden jó albérletet?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Atyaég! De legalább Récsölke ebben is nagyon hasonlít a papára. Az is mindig olyan, mint akire vasvillával hányták rá a ruhát. A vő pedig totálisan illik a királyi családba.
Brrr.
@habakuk000: szia, nem, de körbenézek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Úgy látszik, a királylány nem tudott megbirkózni Bahreinnel (se).:)
@taga20: Tényleg te hány fideszes gecit vernél agyon?
@látjátok feleim szümtükkel: korai még, a középső lány nemigen végzett még

amúgy szerintem lassú, fáradságos, sziszifuszi munkával tényleg megoldják, hogy csúfos futással távozzanak valami klassz meleg-égövi helyre familiástul

"Forrásaink szerint Habonyékat többek között az motiválja, hogy a nyáron meghiúsult az érdekkörükbe sorolható új központosított közbeszerzési cég elfogadtatása. Tarlós István megtorpedózta, hogy a vállalkozást a főváros közműcégek fölött illesszék be a főváros gazdasági működésébe, ezért érdekeltté váltak a rendszer teljes átformálásban.
Semmi kétségem afelől, hogy a rendszert teljesen átkavarnák, ha az érdekeik úgy kívánják, nem hiszem, hogy fent bárki könnyeket ejtene értünk"

nol.hu/belfold/budapest-kerulet-atalakitas-habony-arpad-orban-viktor-kozigazgatas-1629773
@Gábris szomszéd: én minden nap kiverném, me abban a pár millában, biztos van egy-két fityeszes:)

egyébként, milyen kérdés ez haver? legközelebb az análról fogsz kérdezősködni?:)))
@taga20:

micsoda jövőkép! ))
@taga20: nofene, jó cselekedet hajtasz végre?

tanítsd Angyalt, nem csak a nemzet érdekében lehet ágyba bújni
@habakuk000: geciskedett, gondoltam válaszolok:)

Eszter jött (törölt) 2016.08.31. 21:25:08

@taga20:

öregszel taga?
nem szoktál félúton megállni.
@taga20: nem tudok betelni ezzel a bahreini képpel,

még azt mondják, Amerika a lehetőségek hazája, a sok idióta...

hol van lehetősége egy kondásnak és szakácsnő párjának Amerika energetikájának alapjait lerakni?

ezt a képet kinagyíttatom és kirakom valami méltó helyre
@Eszter jött: megszúrta a szalma vagy parlagfű-allergiából adódóan folyik taknya-nyála, nem jön össze a natúrparti

Eszter jött (törölt) 2016.08.31. 21:32:34

@habakuk000:

pedig ráférne már erre a blogra. olyan vasaltak lettünk, hogy alig lehet elviselni.
eltelik 20 év mirte rájövök hogy mit ábráztol a falfreskó a az ágyamnál...
@Eszter jött: taga is? lehet, kapott okosórát, s sajnálja a rengeteg elpazarolt kalóriát

Eszter jött (törölt) 2016.08.31. 22:51:20

@habakuk000:

A tagával /nem szereti, ha nagy betűvel írják a nevét/ fénykorában, este 10 után időnként nagy vircsaftot csaptunk. Részletesen megbeszéltünk olyan fontos témákat, mint a fazonírozás.
De már ez sincs.
Mit ér egy politikai-közélei blog sterilen? Egy kis trágárság nélkül?
@Gábris szomszéd:
a schlusszpoén...
ez többet mond, mint 10000 symposium és kormányközi, lábközi és kézenközi együtt

az is erőfeszítést kíván és értéketelndő hogy te ezeket megtalálod én -igaz- soha enm is kerestem de ha találtam sikoltoztam...

eszt a Merkel nyanyának kellene elküldeni meg még néhány izének akik most nem akarják elismerni hogy az oroszok bombázták le az ISIS nagyfőnökét pedig az ISIS maga konfirmálta, hogy mártyr lett belőle

trump kartárs mexico ban eddig mexico volt a hibás mindenért, most hogy beengedték a két volt elnök aszongya a picsába kéne zavarni, onnan mexico ból most Kína és az annya kínnya a hibás de nem mexico a hipokráciának nincs felső sem alsó határa és a pofátlan hazudozásnak sem

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
@kuki erre írtam egy hosszabb "förmedvényt" de a blog.hu szépen "kisűnte" pont amikor el akartam küldeni...nem tudom megismételni (nem is akarom) az a kettős kép nem kis bunkócska, hanem elszabadúlt hajóágyú...innen részletesztem...de már későn van, meg egyébként is...akármi

brühüyyy
kkk
@PeniValdes:

semmi különös, beázik a fal és az "szép" foltokat rajzol, amik gyertyafényben akárminek is látszanak

brühüyyy
kkk
444.hu/2016/09/01/penzegetes-tokajban-valosagos-szellem-elmenypark-epult-sarazsadanynal

Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék.

Küldjetek még több pénzt a fideSS maffiának.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
'budiházzynemecsekernőrózsasándor siratók figyelmébe!

Megérdemelte az akkori 'fidesskoalapartner faszparaszt!!!

"Ha Budaházy 13 évet kap terrorizmusért, mennyi jár Gyurcsánynak a szemkilövetésért?
Az igazi meglepetés ebben nem is Bayer és Morvai, hanem az óvoda óta sértett Schiffer kórusba állása. (Újra csak Hajósnak: Bayernek – és bárki másnak - minden joga megvan ezt gondolni, ahogy mi is megfogalmazhatjuk ezzel kapcsolatban a véleményünket.)

Egyenlőségjelet tenni a fennálló társadalmi rend és az állam szándékos, konspiratív megdöntése és a rendvédelmi szerveknek - nem miniszterelnöki szinten – kiadott parancsa közé,
a legjobb esetben is oktondiságra vall. De inkább szándékos bujtogatás.

Történtek szemkilövetések? Nem – ez ugyanis a magyar nyelv szabályai szerint azt jelenti, hogy bárki direkt utasítást adott rendőröknek arra, hogy tüntetők/rendbontók szeme világát elvegyék. Történt egyáltalán ilyen? Igen, egyetlen esetben. Ezt balesetnek nevezik. Felkészültek voltak a rendőrök a helyzetre, amelyet pompásan oldottak meg? A legkevésbé sem.

(Mindenkinek, aki hisz a liberális demokráciában, vagy ha tetszik: a jogállamban, fájó, hogy a bíróság képtelen volt érdemben feltárni az oszlatás során elkövetett hibákat és bűnöket. Nem csupán a büntetés elmaradása miatt, de így sem a karhatalom, sem az utcán tankot beindító tömeg nem tanulhatott az esetből.)

Morvai szemében Budaházy hős.
Bayer számára egy első fokon terrorizmusért elítél személy nem annyira büdös, mint Gyurcsány.
Viselkedésük, ha nem is értjük meg, belesimul eddigi karrierjükbe.

Az ügyvédként praktizáló Schiffer azonban ennyire mélyre még sose fúrta magát a ganajba. Ezt a bűzt már nem magyarázkodja le magáról."

ashwood B1
@gazoló: Formailag igazad van. Csak hát ugye Mo-on élünk. Nem követtem figyelemmel különösebben Budaházy ügyét. Pár apróságon azonban fönnakadtam. Hogy úgy mondjam kilóg a lóláb.

Focilabdába varrt "bomba" ("ürgebőrbe" megvan?). Az tudod mire jó? Hogy nagyot durranjon, hogy hangosan szóljon (5 éves korig fiú gyermekeknél talán elnézhető idétlen, de persze veszélyes "játék").

Ha valóban rombolni akarsz (sereget megjárt népek tisztában vannak vele) minimum üvegbe rakod a "pukkancsot", aztán ha némi szadizmus is szorul az elkövetőbe szegekkel is meghinti a keveréket. Miért? Azért hogy a repesz szó szerint repesszen.

Nagyikák talán ha beveszik ezt a focilabdabombát. :-(

Aztán láttam annó amint lóhátról hátrafelé rakétavetőztek. :-) Ekkor láttam be hogy mennyire veszélyesek (már persze a ló farkára nézvést, mert hogy célzott lövést így leadni?). :-)

Szerintem csőbe húzták őket, persze ez csak egy afféle zsigeri érzés, de még egyszer mondom hogy nem követtem az eseményeket, ha egyáltalán kötöttek bármi lényeges "bizonyítékot" is az orrunkra. :-(
@látjátok feleim szümtükkel: Ja? Hacsak úgy nem? :-) Lám erre tényleg nem gondoltam. :-)
@Eszter jött: Nem, dehogy. Ahogy mondta a "börtönőr többpártunkra, akkor még csak egypártunkra és "ellenzékére". Egy brancs maguk, ne is tagadja. :-)
A tények makacs dolgok, avagy VISSZA A MÚLTBA?

"A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatokból 15-öt adott be Hatvan, ezeket a kormány elfogadta, majd a megyei Fidesz, illetve a megyei közgyűlés megvétózta."
Mivan? Kormány elfogadja, megyei pártbizottság meg megvétózza? Mijez, ha nem a kádári pártbizottságosdi?

index.hu/belfold/2016/09/01/hatvani_fidesz_belharc_szabo_zsolt_nfm_horvath_richard/

Tényi hivatalos feljelentő vajon nem lát itt egy kis hivatali visszaélést a polgármester kárára?

Egyebekben a néprádió ( ami nem hivatalos tájékoztató szerv ) szerint Hódmezővásárhelyen Lázár az első ember, tán még a közgyűléseket is hozzá igazodva tartják.
A nyű essen ezekbe a pályázatokba, menny baj van velük, mindenki csak a zsozsót lesi, nem a tanulmányokat.:D

"Ki sem írt, vagy gyanús közbeszerzéseket talált a Klik 10 milliárd forintos projektjénél Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Ráadásul a politikus szerint többi alibitanulmányt készítettek, amelyek sok helyen szórul szóra megegyeznek egymással. A program költségvetése szerint csak bérköltségre 2 milliárd forintot fizettek, de 1,5 milliárdért vásároltak szellemi termékeket."

index.hu/belfold/2016/09/01/korrupcioinfo_copy-paste_tanulmanyok_lettek_a_xxi._szazadi_kozoktatasi_projekt_milliardjaibol/
süti beállítások módosítása