Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: hvg.hu/itthon/20210729_budai_gyulai_milak_kristof_fekete_gyor_andras_aranyerem?s=hk Budai nertárs... (2021.07.29. 15:32) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2016.08.27. 11:50 Fabius

Meghülyültetek mind?

Hazaértem. Kinyitom a zinternetet és azt látom, 6 kilométeres a dugó Hegyeshalomnál. Mondom magamban, bázzeg, már odáig ér a Bayer miatt kitüntetést visszaadók sora? Tudtok pótcselekvésből is értelmetlent választani drága honfitársaim. A visszaadhatatlan elismerések visszaadás erőltetése helyett még azzal is jobban jártatok volna, ha összedobtok egy kis aprót néhány plakátra:

tudta.jpg

Vagy valami. Mer'hát mi változik attól, hogy a falu rossza plecsnit tűz a szardarabra? Semmi. Mi változik a halomba hordott kitűzőktől? Ugyanaz. Inkább örülnétek, hogy a bayerzsótti ilyen kevéssel is beéri mikor ki akarják fizetni. Mert várhatta volna a hálát közbeszerzési százmilliók vagy jegybanki alapítványajándékok formájában is, ahogy a többiek.

Közben pedig Veres Jánosné Dobolyi Alexandra nagykövet lesz, Ertsey Katalin meg diplomata.

Isteni szerencse, hogy utóbbi ilyen sikeresen átformálta véleményét, és az ilyesmi már nem számít "az ocsmány politikai alkuk és kontraszelekció diadalának". Mer' mi lett volna, ha még ma is annak számít? Amúgy Veres János lehetne költségvetésért felelős miniszteri biztos, Dobrev Klára nagykövet Szófiában, Rába Tímea meg a migráncskampány reklámarca. Ellenzékre ugyan igény lenne, de Viktornak szüksége nincs rá, úgyhogy...

Aztán ahol ezek mennek vajon mennyit számít a plecsni a szardarabon?

286 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr9111655424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most tessék nagyon figyelni, mert ezek valamit már megint mangeszolni készülnek a háttérben, miközben a sok szájtáti marha itt bayerzsóttizik, és sokadjára hagyja magát átbaszni ugyanazzal a trükkel. Közben az állítólagos értelmiség lelkesen asszisztál hozzá, ráadásul (amilyen balfaszok) akaratuk ellenére.
Én betemetném az árkokat, amelyek a jobb és baloldal között vannak, mégpedig a volt kommunistákkal !
@Fabius:
Ha a Cipollából indulok ki: csapda.
Ha abból indulok ki, hogy ezt a szerencsétlen országot, ne az OKJ-s képzésben részesült pártlakájok és orbán fanok (Szíjgyártó is egész életében arra készült, hogy a Kisvasutast imádja) képviseljék külhonban és ne nézzenek ránk a kintiek olyan lesajnálóan: akkor meg kell próbálni együtt dolgozni, de nem elvtelenül.
@Gábris szomszéd: Jézus volt az első leleplezőjük. Meg is ölték. Ahogy azóta az összes többit.
@Shabby Bear: Ez melyik lenne? Csak hogy én is alá tudjak rúgni, ha meglátom.
@Shabby Bear: Alapvetően mindenki, aki azt az ostoba ötletet, hogy itt olimpiát rendezzenek akadályozza, kimondottan jót tesz az országnak.

Orbán már így is több játszóteret épített a doppingtesztereknek mint amit valaha ki tudnak használni, és ha egy olimpia kapcsán építenének még egy rakás stadiont, szállodát, stb. csak egy rakás milliárdokért felhúzott üresen álló épülettel lennénk gazdagabbak, amit még fűteni sem lenne miből. Ezekből pedig már így is jóval több van Budapesten mint kellene.
@mortullus: te elég súlyos esetnek tűnsz.
remélem azé misére mész!
@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte: És az egész baloldali ellenzék. Maradna a Jobbik.
@Gábris szomszéd: és aszt észrevetted, hogy fabius is kommentelt ott?:)

egyébként, érdekes volt. szeretem a történelmi dolgokat.
@midnight coder: kágébélával az élen!

szakadok:))))
Ami az eredeti postot illeti, akkor bezzeg nem sírtak a köpönyegforgatás miatt a jó baloldali megmondóemberek, amikor a FIDESZ által erőszakkal a helyére ültetett Pumukli elvtárs volt egy rövid ideig a baloldali ellenzék egyetlen reménye...
@midnight coder: ami az eredeti posztot illeti.
tessék egy igazi köpönyegforgató, a stefkapityú, csak neked.
gondolom iszod minden szavát:)))

propeller.hu/itthon/3238228-kar-volt-raznia-stefkanak-pofonfat-lakatostol-ismet-kapott? utm_source=varanus.blog.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=
@taga20: Nagyon világosan beszél az a részlet az evangéliumból, leleplezi a fajtádat. Gyerünk, tiltsátok be az Újszövetséget is! :)
@mortullus: meséjj még a fajtámról, csak hogy felismerjem magunkat:)

egyébként, egy mesét mé kéne betiltani? nem vagyunk mi kádéjempés képmutató köcsögök:))
@Shabby Bear:
Épp most száradt meg a tinta a pennánkon,amit le is nyalogathatsz róla serényen agresszív kreténke:)
Tiszta vagy apafej?Milyen budapesti olimpia?
Ja...hogy a'zsét amiből épül'ne már kibasztátok a zasztalra az összelopikált magánvagyonkákból,akkor OK..Az enyémmel a csalánt soha...Jó reggelt!
Ahogy végig olvastam a posztot, majd a kommenteket, Az a kérdés merült fel bennem, hogy Ti miért nem kaptok keresztet? Mondjuk fából, és jó nagyot. Vagytok olyan jók mint a Zsótika:))) Kulturált ékes szólók társasága.Én nem is vesztegetek erre több időt erre a témára.
@torró: te milyen rendes gyerek vagy, aszta kurva:))
@taga20:
Bevallhatod, a tisztikereszt bűvöletében qrvaanyázol csak! Volt akinek bejött, most meg tök finnyásak lettek a népek... megcsömörlenek az irodalmi stílusodtól?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a sok rossz tulajdonságom mellett még irigy is vagyok, tudom:)

remélem a hétvégén azé evezel egy faszát, me kurva szép az idő!:))
@torró: tudod mi a különbség kösztünk és a bájerbandád között?

mi nem a közösből élünk évtizedek óta!

ja és csak neked, egy bájerklásszik, me bírom a retardált burád:)))

"Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot.

Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról."
@taga20: Azért ez finoman szólva, nem ugyanaz a kategória.
tenyleg nem a minimum melletti hatarozott kiallas (mely joval tulmutat onmagan!), hanem a napi semmi (s pont az elvek abszolut negligalasa okan valik barmely felhorgadas semmive) polemizalasa a fontosabb?...
úgy olvastam, sokan szeretik Erdős Virágot, itt egy interjú-részlet, ajánlom az itt lévőknek és az itt nem lévőknek is:

Amikor Gulliver hazatért a jehuk országából, felülbírált magában mindent, amit az emberi társadalomról odáig gondolt. Úgy látta, a legtöbb bűnnel, emberi gyarlósággal, ha nagyon muszáj, végül is meg lehet békélni, de ha ezek gőggel és büszkeséggel is párosulnak, az úgy már nagyon nem oké. Az általunk olyannyira jó fejnek gondolt, úgynevezett balliberális értelmiség legellenszenvesebb vonása szerintem éppen ez a gőg, büszkeség és undor. Azoktól viszolyog, akiket kezdettől fogva maga hagyott a szarban. Odáig mindannyian­ eljutunk, hogy a szeretetlenség, a frusztráció és a tehetetlenség érzése természetes módon válthat ki kontrollálatlan dühöt és agresszív viselkedést bárkiből, de ha társadalmi méretekben történik, undorodva fordítjuk el a fejünket. Képtelenek vagyunk belátni, hogy ez triviális szociálpszichológiai törvényszerűség. Ezen már akkor el kellett volna gondolkozni, amikor megláttuk az első zavarodott tekintetű bácsikát vonulni a MIÉP zászlai alatt. Azért, hogy mára már egy fél ország üldögél zavarodott tekintettel a kék plakátok sűrű, sötét erdejében, és várja szívdobogva az „igazság pillanatát", szerintem eléggé nagy százalékban mi magunk vagyunk a felelősök. Mi, akik már akkor, felnőtt fejjel és a szükséges társadalomelméleti képzettség birtokában csak a saját pecsenyénk sütögetésére használtuk fel a hirtelenjében nyakunkba szakadt szabadságot. Úgyhogy ha én lennék Gulliver, azt mondanám, amit ő mondott: „nagyon kérem azokat, akik e képtelen s felfoghatatlan bolondságnak, a gőgnek halvány derengését érzik magukban, hogy a jövőben kerüljék el a házam tájékát".

nol.hu/kultura/a-balliberalis-ertelmiseg-azoktol-viszolyog-akiket-maga-hagyott-a-szarban-1629493
@habakuk000: szerint ez a virág műanyag. úgy csinál, mintha máshol a világban nem ez menne.

lásd az amcsikat, ez a trámpli, hogy tudott idáig jutni???

u.i.: aki nincs itt, az hogy tuggya olvasni?:)))
@habakuk000: de, csak lájtosabb formába.

szerintem lassan megér a világ egy újabb világháborúra.
@taga20: benne vagyunk, folyik

fáradt voltam, elkezdtem Tom Clancyt olvasni, arra nem kell koncentrálni, hogy, hogy nem, a történet szíriai kurd terroristákról szól, akik török-szír.iraki és a lótúró tudja még milyen háborút akarnak kirobbantani

a magyar kiadás 1998-as!!!!!
@habakuk000: szíriai terroristák, akik talán egy önálló kurdisztánért harcolnak? vannak a kurdok, vagy 20 millióan.

persze ergodánék éppen tesznek ellene. és örmény népirtás se volt.
Az ügyes ellenségből lesz a legjobb szövetséges - már ha hagyja magát. (És nem kevesen hagyják, lásd Darth Vader.)

Apropó, itt egy írás az érdekek erejéről, arról hogy sokkal inkább azok mozgatják a világot, mint bármi más.

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid071

(A legfelső sor a kép tetején, "Érdekek". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Lásd továbbá a Csoportok alapvető jellemzői című részt is, benne az elvhűséget és köpönyegforgatást.
@taga20: szíriai kurdoktól indul ki, igen, de nagyon érdekes, ahogy fejtegetik a szövetségi rendszereket, török-zsidó, szír- görög, jordán-zsidó, irak, irán...

az elgondolkodtató az, hogy 1996-ban írta, azóta ugye pont húsz év telt el, bármikor kitörhetett volna a konfliktus, s ki is tört, anélkül, hogy a diplomáciák bármilyen megelőző stratégiát találtak volna
@habakuk000: "diplomáciák bármilyen megelőző stratégiát találtak volna"

eszt boncsd má ki haver, me ez nekem kicsit zavaros.
@taga20: mit?

potenciális válságforrás, ami bármikor robbanhatott, robbant is

felelős világ- és regionális hatalmaktól elvárható lenne, hogy az albán légvédelemtől nagyobb hatásfokkal dolgozzanak

előbb utóbb nem ártana rendezni a kurd, és úgy általánosságban a közel-kelet kérdését

sok háború lesz még addig..
@habakuk000: "felelős világ- és regionális hatalmaktól elvárható lenne, hogy az albán légvédelemtől nagyobb hatásfokkal dolgozzanak"

ez alap esetben még igaz is lehetne, de ahány résztvevő, annyi érdek.

csak nézd a ruszkikat, vagy a törököket.
@habakuk000: haver, ako most nekem attál igazat?
@taga20: persze

(attól még, hogy nekem mindig igazam van, neked is lehetnek félévente ráhibázásaid)
Ez az a ház, ahol semmi sem változik, ez az a ház, ahol áll az idő...

nepszava.hu/cikk/1104229-lovagkereszt-es-tehencsorda/
@habakuk000: haver, te egy úr vagy:)

ja és, hogy témát válcsak:))

eduline.hu/kozoktatas/Nagy_lufi_volt_a_magyar_Digitalis_Oktatasi__HGP0JC
@taga20: "Mondom, nyalásból voltak ezek profik eddig is, de ez mégis más minőség. Most nem egyszerűen vitatható intézkedések mellé álltak, hanem egy olyan prosztó, primitív gyűlöletkampány mellé, amelynek minden szava ellentétes az értelmiségi lét minimumával. Aki az agyából él, azt óhatatlanul zavarja a manipuláció ilyen intenzitása, amiről ordít, hogy a bunkóknak szól, akik elfelejtenék vagy elszégyellnék a véleményüket, ha nem erősítenék őket naponta többször. Ettől bekapcsol az ember fejében az adblocker"

hvg.hu/itthon/20160825_Professzorok_Batthyany_Kore_kvota_naray
@habakuk000: én nagyon nem szeretem ezt a fajta érvelést, hogy azért ennyire szar a helyzet most mert az "
úgynevezett balliberális értelmiség ", nem tökéletes állapotban adta át az országot orbánnak!
2/3-al adták át!
orbán 2010-től azt csinál, amit akar!
senki és semmi nem akadályozta!
az úgynevezett balliberális értelmiség sem.
zavarodott miépes bácsika pedig mindenütt van, lesz!
talán é-korea kivétel.ott "rend" van.
a felelősséget pedig ne próbáljuk szétkenni mindenkire!
"a haza nem lehet ellenzékben!"

u.i.: a versei jók!
@taga20: persze, igaz, az arányokat nem tudom, de használják

miért csodálkozol, gondolom a piros autóban is van mindenféle bizbasz, nem olyan nagy csoda ez már
@punkfrog: attól tartok, semmit nem értettél a mondókájából,
@taga20: "Az iskolaépületekben három éven belül a szélessávú wifi minden tanteremben kiépülne."
2016-ban képesek leírni, hogy majd 3 év múlva minden tanteremben wifi!:)))))
@habakuk000: van, de én is ott vagyok.

ezek meg maguktól mennek. lassan paraszt se kell má.

persze aszt is vágom, hogy a jegesemberek, meg a postáskisasszonyok is rég lehúzták a rolót:)

a takszishiénák, meg most készülődnek.
@punkfrog: szerintem vityának még telekszgépe is lehet, vagy pirostelefonja putyinevtárshoz bekötve:)

azé, ahogy tompikát elnézem, egy csík, minden suliban lesz:))
@habakuk000: az jó!
akkor legalább nem vagyok felelős!
sőt!
én vagyok a zavarodott bácsika ezek szerint.(a miépet nem vállalom!)
itt a lehetőség!
tegyetek valamit, hogy ez megváltozzon!
@punkfrog: ja és remélem kréta is lesz, me a klikket sikerült kicsinosítani.
@punkfrog: ez is egy reakció

sőt ez az általános reakció

szép dolog ez

a klassz ballibsi értelmiségről volt szó, te pedig belekevertél orbánt, kétharmadot, választást

egyből semmi, de sokból semmi lesz, ebben biztos vagyok
@habakuk000:
szidjuk a ballibsi értelmiséget, mert ők elbaszták!
OK!
DE!
2010-óta orbán kormányoz.
fékek és ellensúlyok nélkül, saját kénye kedve szerint módosítgatott alaptörvénnyel!
ki a felelős?
@punkfrog: "2010-óta orbán kormányoz.
fékek és ellensúlyok nélkül, saját kénye kedve szerint módosítgatott alaptörvénnyel!
ki a felelős?"

www.youtube.com/watch?v=YEsiTGo6VI4
Ez a bejegyzes meg annyit sem tesz mint a kituntetes visszaadasa.

Verba volant scripta manent -> a blog meg backup nelkul megy a /dev/null-ba fyi ;-)
@taga20:

Agyagedény! Tudod hogy ki vagyok!))
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: ja,csak ha én úgy érzem,hogy megérdemlem a plecsnit,akkor nem adom vissza akkor sem ha a másikat maga a Belzebub kapja. mert én nem a Belzebub vagyok.
a poszthoz szóülva meg egyeseknek mindegy ki adja a fakanalat a fazékhoz..
@énakartam: hát, a bájerzsoca stílusod után ítélve, talán tristen:)
@PeniValdes:
Azért van igény némi bűnbocsánatra, úgy látszik. Meg van is miért, mint tudjuk :(

index.hu/belfold/2016/08/28/orban_viktor_ferenc_papanal_jart_audiencian/
gepnarancs.hu/2016/08/165-milliot-keres-naponta-andy-vajna/

Tudta?

165 millát keres naponta vajnag..i.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: jav., csak 16,5 millát, de ebben már az is benne van mikor alszik.
@punkfrog: "orbán 2010-től azt csinál, amit akar!
senki és semmi nem akadályozta!"

No. Erre mondta az 5-ös számú párttagkönyv büszke tulaljdonosa, hogy a külföldön élő kettős államolgárok szavazati jogán kívül semmi, teccik érten SEMMI nem valósult meg abból, amit a párttagkönyve kiállításakor elhatároztak. Persze erre lehet modani, hogy eső után köpönyeg, vagy késő este jóreggelt, de ez akkor is a saját maguk kritikája. Aki a nem libsibolsikomcsi oldalon ezt nem tudja értelmezni, annak baj van a fejében. Kezeltesse!
@punkfrog: Virág versei közt van jó is. Bár tulajdonképpen elég kaptafa-versek. Egy kaptafára a stílusukat illetően. De ez magánvélemény, magánügy.

Az ellenzéki értelmiséggel meg az a baj, hogy alig értelmiség, és mégkevésbé ellenzéki.
Így Orbán egyenfelelőssége nyugodtan kijelenthető.
@taga20:

Tán a 'bayern szenmélyesen,tán a "dédi?:)Valljál mert 'kúva kiváncsiak vagyunk:))
@ulpius66:,, (az nem jó válasz, hogy "nemzeti kiegyezés" akkor lesz ha a patást bebörtönzik, felkötik, stb....)"....Miért nem?Indokolnád?
@ulpius66: ...,,a többes számban: (többes szám jele a "k")

mink, tik, ők,"...Legalább ne bizonygasd a hülyeséged.A mi,ti,ők eleve többes szám,gondolom ez csak neked újdonság a négy faiskoláddal.
@GeoCracker:

mindesztetet úgy is lehetne mondani (némi inglis beütéssel)

levédiabasznádi kalcsőr...versek kilóra, meg alighasznált mások által levetett dalocskák...mint népi hurál és persze a halszag...meg a nagyhatalmas hőscincérséges plecsnit vissza mert meg van fertőzve...az a hülye báyer randa szavakat használ mert olyannya lett neki abból amiben poshad!!!! és kifakad mint egy kellés és ami abban van az nem szép...de azért a zsoca soxor használhatóan boríttya ki a bilit, de levédiabasznádon is (szerte világbany) szokás a gyereket a mosdóvízzel együtt a kanálisba

azzal nem sokan foglalkoznak (pedig talán az a lényeg???) hogy megcsömörlött látván aszt ami van...

ti még nem voltatok csömörön???
ideje lenne

és választani is ideje lenne...az nem segít ha a lófaszt kesztyűs kézzel

brühüyyy
kkk
@Aldou Raine: akkor beléphetsz a klubba! de még a dialektust gyakorolnod kell! menni fog meglásd!
@taga20: nem akarok kötekedni, de maguk a zsidók döntötték el, hogy Jézus NEM zsidó, Istennek meg nem nagyon van nacionáléja - szerintem -.

maradjunk az autóknál, meg a ogv-nél. ott is mellé-mellé nyúlsz, de nem annyira ciki...

öregmatróz (törölt) 2016.08.28. 23:47:15

@iii:
Hiszi a piszi....

öregmatróz (törölt) 2016.08.28. 23:48:22

Eszter jött (törölt) 2016.08.29. 10:04:28

Orbán Ottó: A dán királyi főszámvevő jelentése a Fortinbras & Fortinbras cég átvilágításáról

az a legleverőbb hogy lehetett volna belőlük akár egy jó kezdőcsapat is
jó időben született újszülöttek
egy új történet első mondatai
a tiszta lap amelyen nem dereng föl a diktatúra vízjele
nem lettek sem azok sem ezek
rókafiak nyomakodtak elő a rókalyukakból
rókaagyakba való eszmékkel
hogy a történelmet gólra játsszák
a vesztest pedig a legjobb sárba taposni
akkor legalább nem sokat pofázik
rendőrállamban nőttek föl
szabadságnak azt gondolták hogy mától fogva a rendőr nekik tiszteleg
a népről meg azt hogy vasreszelék
melyet egy mágnesvassal állíthatnak át a megkövetelt irányba
a fiatalság mindig a menny küldötte
kivéve azt amikor nem
kivéve azt amikor az ördög megvakítja
hogy ne lásson mást a folyó vizében
csak önnön tükörképét mint a magába szerelmes Narcissus
Dánia dán föld mindig is az volt mindig is az lesz
az államgép rohad valami bűzlik
valami elveszett a vissza nem térő esély
polcról lopott koronát olcsón megszámítunk
a szellem páncélja új a módszer a régi
ahogy a végkifejlet is
szerteszét a színen hullák számolatlanul gyümölcshéj kutyaszar megégett könyvlapok
Erre szokják mondani, hogy nem szartak a kútba csak a kávájára, oszt belepiszkálták.:D

"Negyedével, ötödével csökkent a kötelező hittanoktatás bevezetése óta a plébániákon tartott, hitoktatáson résztvevők száma – mondta az újságnak a témáról Bárány Béla, az Esztergom-Budapest főegyházmegye hitoktatási felügyelője. A plébános szerint a jövő egyik nagy feladata, hogy a plébániákhoz nem kötődő szülőket is elérje az egyház, mert a hit közösség nélkül nem élhető meg."

index.hu/belfold/2016/08/29/az_iskolai_hittanorak_nem_vart_mellekhatasa/

Volt miről beszélgetni azon az audencián.
@látjátok feleim szümtükkel:
sacrilegio

brühüyyy
kkk

majd ha elrohad az idei termés akkor megtuggyák levédiabasznádon is, hogy a hittől jóllakni az nem ugyanaz, mint friss kenyérrel és kis füstölt oldalassal, különösen majd a 365 napos böjt idején
kac kac

jobban teljesít
Anno a kádárizmusban bejelentések és meseprogramok helyett szép csöndben könyvtárakat létesítettek, és a gyerekeknek mesekönyvet adtak. Igaz, ebből nemlehet lenyúlni, max egy igazmondó juhászt.:D

nepszava.hu/cikk/1104356-retvari-fontos-bejelentest-tett/
@gazoló

Olvasd taganak írt válaszom!
@énakartam:

Örülök,hogy erre vetődtél!
Mi van Veled?
"Agyagedény" táncra perdül,ha megjön:)
@öregmatróz: Most majd vaníliaillatúan fog uszítani.
@nincs_itt: Ha NEM zsidó, akkor milyen jogon döntöttek róla? Ha meg igen, akkor nem dönthették el, hogy nem az, mert az.
@gazoló:

Új gépem van, elfelejtettem a kódot, újra bekellet jelentkezni! Taga már tudta, csak feledékeny mint a kis elefánt!
@Gloyva: Itt az új, speciális ügyeket tárgyaló bíróság ötlete.
...."kitüntetett szar"....nno várjálcsak !!!!!

tippelek : bajjerzsoca ??

hogyisbírta mondani a MI SZERETETT MINISZTERELNÖK URUNK ???? madarat tolláról......EMBERT BARÁTJÁRÓL !!!!

ugyi....
@skribler200:

Ez a mondás jelen esetben sántít. Gondolod, hogy barátsági viszony ez az iszony?
@Kuviklacz: sok-sok olvasás, tanulás és akkor kevesebb marhaságot hordanál össze!
@nincs_itt: Eszerint nem Te nem vagy itt, hanem nálad nincsenek otthon - írhatnám, ha olyan durva lennék, mint Te.
@Kuviklacz: édes barátom, mesélj még! hordj még össze, egy-két ilyen szike élességű gondolatot...

memegenerator.net/instance/64589757
süti beállítások módosítása