Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0 lázárkedvencemjános véleménye juditról és katiról. Csak anny... (2024.04.19. 10:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.08.16. 10:54 Fabius

Facebook idiótái egyesüljetek!

Az egy dolog, hogy Ágoston László keresztbe szívatta Vezérünk fideszhitű követőit, hisz meglakolt bűnéért, a kísérleti leokádáshegy mellett túlterheléses támadás bénította meg az oldalát.

Az meg egy másik, amit a szopiszuri tumblren találtam:

face.JPG

face1.JPG

face2.JPG

Kommentálnám a jelenséget de a röhögéstől egyelőre nem megy :-D Legfeljebb annyit kérdeznék, nem kéne ezeknek az embereknek egy fasza kommunát csinálni Felcsúton, Főnikém?

135 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr10010414730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezen már én is dőltem a röhögéstől az előző poszt alatt. ;)
ezek beteg idős magatehetetlen békamentesek akik már menni sem tudnak és a bakfiskori képüket tették be a faszbúkra a beszólásaik mellé... orvos látta már őket? abban a nagyhatalmasm magyar egészségügyben bizonyosan van egy pár gyógyhatóság amely eljárathattya velük a kállai hármast majd a négyest és utána kivonnya a kettőst marad a lábatlanok a balettban

eszetlenek a zuccán szabadon flangálnak és fidexkft

brühüyyy
kkk

na menek pihizni...nagyon kimerített ez az új vizilófia (bocs@rds)
Rákosi Piktor elvtárs!
A gulagokat nem lehetne Putyin elvtárssal újranyittatni? Mert agyhalott vén exmszmp-s komcsi faszok részéről az igény meglenne rá... Ja, meg a párt agiprop tevékenységét is emelni kéne, hisz ezeknek az a pár ezer millió forint se használt, amit eddig elqrtak az exkiszes-exmszmps-exspicli elvtársak!
Ja igen!
Hosszú a hajuk is, menjenek fodrászhoz!
Francokat, sztráfodrászt beutalni a ligetre, oszt szakmányba nyírja őkat.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

Esetleg oda lehetne küldeni a szélesgábort, aki kikapcsolja a gravitációt az agitátorok alól a picsába!!!

:-D
@Fabius:
Van az a pénz, amiért lehajol szélesettárs... A médiaqrvái meg fillérekért is... a szappanért!
Mondjátok, hogy cswk trollkodnak és nem gondolják komolyan ezeket a hozzászólásokat a szerencsétlenek! :~)
Azért az az Ágoston-hack nagyobb truváj volt. Jézus mondá híveinek: nem kell folyton a jövőn, meg a napi gondokon törni a fejeteket - "lássátok az ég madarait" - annak örüljetek, ami most van és higgyetek. Felejtsétek el a tegnapi rosszat és örvendjetek, míg én köztetek vagyok.
Hogy mit is mondott Orbán tegnap? Nem számít. A hit a fontos. Meg a szép, tiszta, hófehér, emlékektől mentes agy.
Itt valami egybe(s)ült.

index.hu/belfold/2016/08/16/az_ugyeszseg_nem_kapta_meg_a_levelet_amit_kubatovnak_kuldott_vizoviczki/

Eszembe is jutott a versike, hogy megy a gyűrű vándor útra, egyik kézből a másikba, aki tudja, meg ne mondja, merre van a gyűrű útja.;D
Az nem kommuna! Rezervátum.
"SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!"

No hiszen..... :-)
Ez a hír ide kívánkozik, de nekem csak a vastag a bőr jutott eszembe, meg az, hogy bagoly mondja verébnek.:D

www.sztarklikk.hu/kozelet/vajna-olyan-nyilatkozatot-tett-amitol-magatol-kigyulladt-a-szivarja/285701/
Annyira, de annyira, de annyira édi amikor a liberál-fasiszta SoroSS elvtárs által pénzelt komplett ballibsi tábor azt a nyiltan hazug Clintonnét látná szívesen az USA elnöki székében!

Hát ehhez csak gratulálni tudok!!!!!!!!!!!!!

Az eddig is nyílt titok volt, hogy SoroSS elvtárs "kézivezérli" a Clintonnét, de most mán papírjuk is van róla!

"Négy ügyben is hazudott eskü alatt Hillary Clinton amerikai kongresszusi bizottságok republikánus vezetői szerint. Clinton nem mondott igazat az e-mailbotrány több eleme ügyében: hogy levelezett-e védett információkról nem védett rendszereken; hogy az ügyvédei látták-e a teljes levelezését; hogy mennyi szerveren is tárolta a levelezést és hogy átadta-e az összes munkával kapcsolatos levelét a Külügyminisztériumnak."
@ulpius66:
Faceidióta fideszes képviselőnőről ez jutott eszedbe...?
Neked se lehet egyszerű rettegned... :)
@ulpius66: nácika, a koponyádba is befolyt a takony, ami a gerincedet pótolja? Döntsd már el, hogy akkor Soros náci (közületek való) vagy zsidó (nektek ellenség)
Felcsútnak rendületlenül, légy híve ómagyar.

Tudta?

Hogy ezek a figurák vannak többségben, basszameg. Mit lehet erre a szellemi leépülésre mondani?
Csak ezt.

Hajrámagyarország, hajrámagyarok.
Megvan a 6. arany is!

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
@Oxica:

Nem ezek a figurák vannak többségben (arányuk kb. 27 %). Azok a figurák vannak többségben (kb. 35 %), akik nem vesznek részt a dolgokban, ezzel biztosítva az előbbi figuráknak, hogy ők döntsék el a dolgokat.

Amint a mellékelt példaország mutatja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Faceidióta fideszes képviselőnőről ez jutott eszedbe...?"

Ja, tudod én nem az idióta ballibsi vagyok akinek mindenről a patás jut az eszébe...

...és talán egy kicsit jelentősebb a SoroSS elvtárs mesterkedése, mint az, hogy egy "no name" fideszesnek mik a tapasztalatai a Szigeten....
@ulpius66:

Lepődj meg, tökfej, nekem speciel hótmindegy melyik félkegyelmű lesz az USA elnöke. Én kacagva elnézem azt is, ha pártod támogatottja, Trampli jövő ilyenkor nyilvánosan leszopja Putyint nyaralás közben.

De ettől még nem értem mifaszt keres ez a fészbúkhuszárok poszt alatt? Hacsak nem te vagy Papp Zoltán vagy Mezei Sándor személyesen. Mert akkor értem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nagyon teccik, hogy nem tudjuk, kapott-e engedélyt erre. Miért? Mire kell még engedély? Levegőt venni? Mennyit kell leadni, 90 %-ot? Ezt tudta a banya?
@vakapad: "Nem ezek a figurák vannak többségben (arányuk kb. 27 %)."

Na jó, de ez a szám 2018 ig még nőni fog, ez nem kérdés. 2018 ig még rengeteg fiatal és középkorú fog kivándorolni, családdal együtt.

Úgy hogy a voldemort nagyurak, zacskóstónik és az őket támogató juliannaszűcsök esélyei évről évre csak növekednek. Ez van.
@Fabius: "epődj meg, tökfej, nekem speciel hótmindegy melyik félkegyelmű lesz az USA elnöke."

Hát mit mondjak? Tényleg meglepődtem!

Persze nem hiszem el....

A SoroSS elvtárs csak azokat a magyar ballibsi firkászokat, blogírókat, pártokat támogatja, akik a jelöltjét, a Clintonnét támogatják....
@Oxica:

Szerintem is a belenyugvás a leghelyesebb álláspont. Nem megerőltető, nem fáj, és nem okoz semmi idegesítő változást a mai jelzőben dús pocsolyában.
@ulpius66:
Orbán Viktort is pénzelte rendesen és még pár exkiszgecit... Tudjuk, az másvót ettárs... Szánalmas tudsz lenni T.Bolsevik szerencsétlen.
Kedves ballibsi elvtársak!

Látom napra készek vagytok minden "fontos hír" tekintetében!

Meg szorgalmasak is!

Van Magyarországon több ezer fideszes képviselő. Látom mindegyiket naponta olvasgatjátok!

Jó szórakozást!!

Egyébként meg mán várom, hogy nem az a lényeg, hogy mit írt a Szigeten tapasztaltakról, hanem az, hogy mit írhatott volna, de nem írta le........
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Orbán Viktort is pénzelte rendesen és még pár exkiszgecit..." -- mármint SoroSS elvtárs....

CSAK ORBÁNNAK IDŐBEN MEGJÖTT AZ ESZE!
@vakapad:" Szerintem is a belenyugvás a leghelyesebb álláspont. "

Tévedsz. Én mindig elmentem szavazni és mindig a g..i ellen, de sajnos a realitás az amit leírtam. 2018 ban is alul fogunk maradni a juliannaszűcsökkel szemben mert nem vagyunk elegen.
2018 után, már a legkisebb gyerek is kirepül, aztán már nekem sem lesz miért maradni ebben a szarországban.

Itt változás csak akkor lesz, ha a csuti g..i és bűnbandája végleg elmerül a korrupció bűzös mocsarában, de az nem most lesz és nem is holnap. Egyenlőre a bűnbanda jobban teljesít, amit naponta tapasztalunk is.
No ezt vajon ki mondta? Ő ki, aki mennyi idi-je óta nem tudj,y hoyg mit beszél?

"A pápa elsősorban spirituális és nem politikai vezető, amit az üldözött és menekülő emberről mond, az összhangban van a Szentírás tanításával, mást nem is mondhat. Mindezt az általa sokat hangoztatott irgalmasság szellemében teszi. A szenvedő emberrel való erős azonosulás kétségtelenül elnyomja benne a másik, számunkra elsődleges felelősséget, a migráns áradat elleni védekezést Természetesen ennek mi sem tudunk örülni."

hvg.hu/itthon/20160816_harrach_ferenc_papa_menekultek?s=hk
@Oxica:

Ez nem szar ország, csak szarban lévő ország. Ha a szart kilapátoljuk, akkor meg már abban sem lesz.:D
@ulpius66:

Miért? Mit tapasztalt a szigeten? Hiszen nem is volt ott, csak azt mondja, hogy valaki mondta. Persze oda menni nem mert, vagy csak nem ért rá, mert templomba járt.
Én meg jól feljelentem a Varánuszt!

"Most kaptam egy információt, hogy a Varánusz blog a fiatalok agyát mindennap mossa, kormányváltásra szólítják fel a fiatalokat, és kormányellenes propagandával szítják a fiatalokat!!!!"

Teljes vizsgálatot követelek!!!!
Ez nem nevetni való, siralmas.
"Nem az állatkert nagy, a kerítés kicsi."
@ulpius66: "CSAK ORBÁNNAK IDŐBEN MEGJÖTT AZ ESZE!"

Aztán mit hallani a pártházban? A fideSS g..ik visszafizették már a pénzt amit Sorostól kaptak? Vagy csak szokás szerint beleszarnak abba kézbe, amelyik enni adott nekik.
@látjátok feleim szümtükkel:" Ez nem szar ország, csak szarban lévő ország. Ha a szart kilapátoljuk, akkor meg már abban sem lesz.:D"

Csak hát, kevés a lapátos ember, a szar meg csak gyűlik. A fideSS g..ik naponta odaszarnak a nemzet asztalára és nincs aki eltakarítaná a mocskokat. A magyar nép megérett a pusztulásra.
@Oxica:

Okszica cica!

"A magyar nép megérett a pusztulásra." -- írod kéjesen.

Hát jó nagyot tévedsz!!!!!!!!!!

Csak a magyar ballibsik értek meg a pusztulásra!

Rövid agóniát kívánok!!!! Hajrá!!!!!!!!
@ulpius66:

ad1: pont leszarom mit hiszel.

ad2: ne mindig magadból indulj ki. Tudod vannak akinek az élethez nem kell egyik basi támogatása sem, mert képes az önfenntartásra. Tudom ez is hihetetlen, de próbálj összebarátkozni a gondolattal.
@Fabius: "Tudod vannak akinek az élethez nem kell egyik basi támogatása sem, mert képes az önfenntartásra. Tudom ez is hihetetlen, de próbálj összebarátkozni a gondolattal..."

Aha. Próbálok... csak nehezen megy.

Akkor a liberál-fasiszta SoroSS elvtárs nem támogat benneteket?

Az íméljei mást mondanak......
@ulpius66:

Oszt a szolgálati közlemény hol marad?!?!
@látjátok feleim szümtükkel: Igen én is ezen hökkentem meg. Ha jól tudom a módszerváltás után az van (eszerint csak volt?), hogy mindent szabad, amit törvény (jogszabály) nem tilt.

Az biza a diktatúráknak volt a sajátja, hogy ott azt volt szabad tenni, amit a törvény, a helyhatóság, vagy az illetékes hatóság - eftárs megengedett. :-(

Fityiszeseknek eszerint még a lassan már századik éves bolseviki tempóra jár az agyuk. Valami nem tetszik? Körbe hordják a véres kardot.

www.google.com/search?q=fegyverbe+k%C3%A9p+tan%C3%A1csk%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g&client=ubuntu&hs=juM&channel=fs&tbm=isch&imgil=ngXcl8NAqnsqqM%253A%253B4lP39K7dvyAFWM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fwww.kozterkep.hu%25252F~%25252F13024%25252FTanacskoztarsasagi_emlekmu_Budapest_1992.html&source=iu&pf=m&fir=ngXcl8NAqnsqqM%253A%252C4lP39K7dvyAFWM%252C_&usg=__pI8N604FOXfspZ3y7rJcnVqNy_I%3D&biw=1223&bih=708&ved=0ahUKEwjbzOHzkMbOAhWGbxQKHUWCDpkQyjcIKQ&ei=RiGzV9uRCIbfUcWEusgJ#imgrc=ngXcl8NAqnsqqM%3A

Upsz! Bocsi ez kicsit hosszú link lett.
@látjátok feleim szümtükkel:
Neeee... Ődemenciája haripetike?
Megkérdőjelezheti egy magát állítólag vallásosnak tartó ecceri faék a pápa tévedhetetlenségét? Szegény petike...
@Fabius: Ez nem szolgálati közlemény, csak vicc volt..
Helyesíró-tanfolyam kell ezeknek, meg valaki mutassa meg nekik, hol vannak az ékezetes betűk a billentyűzeten (arra gondolni sem merek, hogy külföldön a munkahelyi vagy a kint vásárolt otthoni gépükről írogatnak, csak nem tudják, hogy kell a Windows-ban konfigurálni a billentyűzetet).
Annak idején azt mondtuk, hogy az igét nem elég hirdetni, ragozni is tudni kellene. Azóta fejlődött a technológia (csak).
@ulpius66: Zseniális az iróniád. Kár, hogy olyan hihetően tolod, hogy nem venni észre, hogy irónia.
@Kuviklacz:
Bagoly Laci!

Talán azért nem, mert nem is irónia....
@ulpius66:
Ne'ba! Fab lebukott? Ott van, hogy a Sorosgyuri pénzeli, mint a Piktor gyereket?
Miket meg nem tudok itt...
Megérte ma a pénz, amit az elvtársaid kidobtak rád.
@ulpius66:

Mutassál már egy ilyen emilt amiben aszongya, hogy személy szerint engem vagy a blogot támogatja pénzzel.

Ha viszont nem tudsz - mert nem tudsz - akkor jobb, ha vigyázol. Mert megsértődök, komolyan veszlek, bíróságon padra ültetlek, és a leperelt gatyád árából fogok bulit rendezni a törzskommentelőknek.

A véleményem vagy a személyem úgy fikázod ahogy tetszik. De ha az anyagi függetlenségemről hazudozol arra rábaszol. Uff.
aranyosak, ahogy törik a magyart.
@ulpius66: "Akkor a liberál-fasiszta SoroSS elvtárs"

legalább imitálnátok, hogy nem még az orrotokat is a Pártközpontból törlik körímélben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Moszkva alsón ilyen szar a kiképzésük?
Még jó, hogy nem néger nyuggerek...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Amióta elterjedt a FideSS szó, egyből mindenki liberálfasiszta lett, aki nem narancsos seggnyaló. Elképzelem, amíg Piktorunk a Liberális Internacionálé alelnöki posztján és Soros Gyuri pénzén tengődött tizenévig, hogy ezek miket mondhattak rá! :D
No meg hogyan megkönnyebbültek és lett szent a szemükbe, amikor köpönyeget forgatott sokadszorra akkor...
ez a sok vén hülye HONNÉT TUDJA mi van a szigeten.../ és milyen sok a vén hülyék között a vénasszony :(((( /

tudjátok a kézcsókolós fajta
@skribler200:
Ott lehetett csak elemet kapni a vibrátorukba, be kellett menniük napijeggyel! Ha meg már ott voltak... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azért az se semmi, hogy eredetileg a fideSS, még FIDESZ-ként leginkább az SZDSZ ifjúsági szerveződése volt. Namost ahogy ebből a liberális, "térdre csuhások!" pártból szépen, fokozatosan előbb kora kádárista, majd rákosista párton át echte náci maffiává vált ez a csürhe... hát izgalmas.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

szerintem nem lenne nehéz néhány néger cserediákot vagy török gyroszost találni, aki ennél jobban írna magyarul.

ha lesz egyszer egy csillagrombolóm, "Indokolatlan Felkiáltójel" lesz a neve...
@Hóhér az utolsó barátod:
A "Csuhások térdre! Imához!" c.beszólást anno tajtparaszt dolognak tartottam.
Ma is annak, csakhogy a felböfögője ma a feledékeny agyhalottakat manipulálja sikeresen. Gondolom meggyőződéses, mélyen hívő lett...
@skribler200: engem is megdöbbent,hogy néha a hatvan és a végtelen között lévők mennyire tisztában vannak a Szigettel,és Ryan Lewis munkáságával.
egyébként konkrétan a poszthoz szólva, a legjobb az utolsó, a tartsanak előadást a fiataloknak..
azé ezek az "emberek" végtére is nagyon humánusak.....
se kerékbetörést, se felnégyelést, se hüvelykszoritót, se karóbahuzást, se akasztást, se TEK-et nem ajánlanak a Gerendainak....

elszorul a szivem ennyi empátia láttán...... :)))))

öregmatróz (törölt) 2016.08.16. 17:33:16

@PeniValdes:
lehet ha Fab több példát idehoz, még az én ötleteimet is überelik.?...:))
@öregmatróz: meg kell hallgatnia Gerendainak egy órás Harrach Péter beszédet!
meg hasonlók
inkább Kamcsatkán, ott vulkán is van. Felcsútra nem fér el annyi vadmajom a focipályáktól.

öregmatróz (törölt) 2016.08.16. 17:41:01

@PeniValdes:

Te még nálam is nagyobb mazoPista vagy.......:)))))
@PeniValdes: pedig Felcsút sem rossz, főleg este, mikor világítják a töméntelen üres focipályát
@öregmatróz: ne feledd nekem megvolt a Harrach, Hoffman Rózsa könyvpárosa is. Sőt még fényképem is volt szeretett vezetőnkről Orbán Viktorról.)
@habakuk000: ami erősen túlméretezett a malacólakhoz..
@PeniValdes:
Dugja rács mögött meg őket két kigyúrt buzi!
Viszont a durva, hogy ezek az agyhalott ostoba kretének hétköznap az utcán járnak, állítólag szocializálódott fehérjehalmazok...
@PeniValdes: van ettől fontosabb is az életben, most pl azon töröm a fejem, hogyan tudom a legkisebb gyermekem fejéből kitörölni azt a sok csúnyaságot, amit a Szigeten belepropagálnak.:(

Lehet beprotezsálom Angyalnál, úgyis ott van közel..
@habakuk000:

Milyen csúnyaság ment a fejébe? Vasorrú bába?
Én teljesen magam alatt vagyok. Most mit fog nézni Orbán az olimpiján?
@Fabius: óóóó, a kommuna már megvan!!! magyarországnak híjják!

és meglásd, kedves fabius, 2018-ban velük, ugyanitt, ugyanúgy!!!

megállapítottad, hogy ogv kb a halálát követő 2-3 évtizedig fogja 'vezetni" a zországot, de ha minden igaz már unokája is van! tehát biztosított a zökkenőmentes ügymenet, cirka 150-200 évig!
@látjátok feleim szümtükkel: kormányellenes propaganda, nem olvastad?

biztosan rosszul fogok aludni az éjjel:(
Szolgálati közlemény.
Elolvasván a Mezei féle hozzászólást, tájékoztatom az illetőt, hogy a kormány Orbánnal az élen már az idén egyszer kivonult. Egészen a posványosig. Mit gondol, egész nyáron vonulgatnak? Nahát!
@látjátok feleim szümtükkel:
Honnan lenne arra idejük?
Luxusnyaralni kell menni (2-3 havonta) hogy a plebs átérezze a helyzetüket, hisz ostoba narancsbolsevik fa.. "választópóggár" így gyakorolja jogait... Illetve helyette a "választott képviselője".
Itten nem agyat mosnak? Meg kéne posztolni szolgálati közleméynbe, és a kormány is kivonulhatna elmonani az igazságot.

"Polt a szocialista képviselők érdeklődésére közölte továbbá: Vizoviczki politikusokat érintő információkat bocsátott az ügyészség rendelkezésére, annak érdekében, hogy a köznyelvben „vádalkunak” nevezett megállapodás megkötésére sor kerüljön. Ez utóbbi közlés meglehetősen különös, mert az ügyészség a vádalku intézményének bevezetése óta töretlen jogi álláspontot képviselt. Ez pedig az, hogy a vádalkuval kapcsolatos valamennyi információ – annak tartalma, megkötése, felajánlása vagy elutasítása – nemzeti minősített adat, vagyis államtitok. Ennek fényében úgy tűnik, Polt megsérthette titoktartási kötelezettségét."

nepszava.hu/cikk/1103199-ki-hazudik-vizoviczki-levelerol/

naivaképző (törölt) 2016.08.16. 19:08:14

@habakuk000:

Van megoldás. Egy nap Sziget, egy nap Kurultáj.
@naivaképző: a Kurultáj tök jó, mostanában voltunk Bugacon, a csárda erősen felejthető, viszont irgalmatlanul drága

jó magyari szokás szerint hadd fizessen a semmiért a tökfej turista
@habakuk000:
Tudod hogy mondják??
"Ha már szar, legalább drága legyen!"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ha nem fújna a szél, belefulladnátok a benzingőzbe, csak a hűtőládák hiányoznak a Trabik tetejéről, lehetne nosztalgiázni
Elvtársak!
Vmi kérdés, hogy mit, hova, miért?

444.hu/2016/08/15/trump-lanya-epp-putyin-baratnojevel-nyaral-dubrovnikban

Merthogy a punci körül forog a világ, ahogy azt megszokhattuk...
@habakuk000:
Nálunk?
Az ország legszelesebb vidéke vagyunk.
Te meg tojsz bejönni, hogy csorogjunk és kocsmázzunk egyet... :(

naivaképző (törölt) 2016.08.16. 19:45:23

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mindig csak az élvezetek!!!
@naivaképző:
Nem, majd itt a blogon élek, ahogy páran... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: 1.300 km, amúgy meg untig elég volt három óra a sorban belőletek:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ahol javítani szoktál, pont belecsúsztam a dzsumbujba
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: több mint 16 óra egy ülésben, régen Párizst megjártam gyorsabban, ott a csúcs 14 órán belül volt

átlagban ki szokott jönni a 100 km egy óra, ez most lényegesen rosszabb lett
@habakuk000:
Pláne... Cseszed, gyere tényleg el és meghívlak egy másfél-két órás evezésre (kocsmával, fröccs vagy sör) a városon át.
Utána lángos vagy hal a kikötésnél. :)
@ulpius66:

A Fidesz stratégiája a korrupció kapcsán, hogy a korrupció egy természetes része a rendszernek és nem csak ők lopnak, hanem például "az MSZP többet lopott". Ha az emberekben kialakul az a kép, hogy minden politikus korrupt, minden párt korrupt, akkor győz a "tulajdonképpen miért ne maradjon a Fidesz" elmélet. Ez életveszélyes folyamat, ami ellen fel kell lépni!

-KG-

Csakhogy, Magyarországon nem mindenki BIRKA, és előbb vagy utóbb - most még science fiction - a haza börtönök is meglesznek tömve hazug, gerinctelen, kapzsi politikusbűnözőkkel.

A szervilis birkák pedig már eddig is jóvátehetetlen károkat okoztak, jelenleg is okoznak, és fognak még okozni a társadalmaknak, az emberiségnek, az egész világnak.

Van a fajfenntartó ösztön, a spermium, a női petesejt, a kromoszómák által hordozott DNS-ekben tárolt információ, etc., és a Hitlerizmusra, a Rákosizmusra, az Orbánizmusra, meg a többi faszságra stabilan fogékony emberkék fennmaradnak hosszú évszázadokon, évezredeken keresztül.

Isten, vagy a természet miért teremtette/alkotta meg őket..., fingom sincs!!!

De talán Elon Musk-nak van igaza /jó eséllyel szimulált világban élünk/.
Én meg azon gondolkodtam, hogy ezek a juliannaszűcs féle primitív lények mit fognak csinálni a bukás után, mikor közutálatnak lesznek kitéve, mert az internet megőriz mindent, minden faszságukat amit összehordtak. Vajon hova menekülnek, melyik patkánylyukba. A talpas fideSSes g..iknek lesz a legszarabb megélni, hogy az imádott vezér, nem más mint egy tolvaj g..i, aki a börtönben végzi.
Persze a bukás még odébb van, mert a g..i szemmel láthatóan legalább 15-20 évre akar berendezkedni a várba, de a bukás elkerülhetetlen az biztos.
@Fabius: Az ilyen ostoba tukok - mint ez az ulpius - miatt üzenjük Brüsszelnek hogy segítsééééééég!:)
Szolgálati közlemény juliannaszűcsnek.

Tudta?

Az m1 en 0-24 ben mossák az agyakat közpénzből, minden nap.
@Crip Lee: "Az ilyen ostoba tukok - mint ez az ulpius - miatt üzenjük Brüsszelnek hogy segítsééééééég!:)"

Hát segítsen rajtad Brüsszel!

Te agymosott libsi-bolsi!!!
@Crip Lee:

Kedves nyomorék, sánta, vadbarom!

Ugyan fogalmam sincs, hogy honnan kommentelsz, de ott dögölj meg, ahol vagy!!!!!!!
@ulpius66: "Te agymosott libsi-bolsi!!! "...no nézzük csak, szidtad vagy dicsérted a kollegát? foggadjuk, hogy gőzöd sincs, mit mondtál, segítek:
liberalizmus, általatok becézve: libsi, mit mond róla rövidden a viki?:
" liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus."érdekes a szóösszetétel második fele, mert a bol'si, feltételezem, hogy a bol'sevikből rövidítettétek, ami orosz eredetű szó, többséget jelent..tehát, amikor olyan csúfkodón hozzánk vágjátok a "libsibol'si " kifejezést, gyakorlatilag azt mondjátok: szabadelvű többség, és ez pl.számomra dicséret...kkk...kicsit tanulnod kellene, az átkokkal meg jó lesz vigyázni, mert az átoknak van egy huncut tulajdonsága, mindig visszaszáll arra, aki átkozza a másikat!....nem tudom, honnan kommentelsz, de ott ezek után nem vagy biztonságban...kkk
@evasanyoca: bocsánat: fogadjunk, röviden... igy helyes
@evasanyoca:
aaaaa zúl piú sss meg a juliannaszűűűűűűccs azok nem gondolkodnak...nekik ebből a fajta emberi tevékenységből nem jutott csak anulla lalalala...mert olyan szervük sem fejlődött ki ami eme tevékenységet lehetővé tenné eszt a szervet sokféleképpen lehet nevezni az ő esetükben a legközelebbi maghatározás: "fasz" na ez van a fejökben benne...

és attól válhat egy nagyon erőteljesen dícsérő jelző a mene mene tekel ufarsin nak megfelelő átokká

levezetted neki, pedig csak tolni kellett volna mélyebbre benne a másik rudit a zogv ét bár az manapság már nem láccik a hájbőnyében és a zogv egyébként is buzi...essetunni?

brühüyyy
kkk
@evasanyoca: :-) ""libsibol'si " kifejezést, gyakorlatilag azt mondjátok: szabadelvű többség, és ez pl.számomra dicséret...kkk.."

Telitalálat! Sakk-matt. :-) Két lépésben. :-)

öregmatróz (törölt) 2016.08.17. 07:21:11

@evasanyoca: jó vót a levezetés.....

kkkkkkk
@evasanyoca:

A birkának nem szabadság, hanem kolomp kell. Akad is, néha több, mint kellene.

Egyébként nyanyóó nagy vagy.Ö
@evasanyoca: "...nem tudom, honnan kommentelsz, de ott ezek után nem vagy biztonságban..."

HEHEHE!
Szolgálati közlemény mindenkinek!

Így mossák az agyakat 250 millió köszpénzért:

"Már 2011-ben kifejlesztette egy magyar cég azt az eljárást, amit most Rogán Antal találmányaként emlegetnek, a megoldás alapja pedig évtizedek óta létezik. Megtaláltuk a fejlesztőcéget, amelynek a vezetője szerint erős túlzás lenne találmánynak nevezni azt, amit öt évvel ezelőtt lefejlesztettek, márpedig az ugyanaz, amire most a propagandaminiszter olyannyira büszke. Ráadásul míg Rogán feltalálótársai több mint 250 millió forintos állami támogatással fejlesztettek, addig ugyanerre a fejlesztésre a másik cégnek elég volt nyolcmillió forintnyi támogatás, amit egyébként az államtól kaptak."

index.hu/belfold/2016/08/17/mar_ot_eve_feltalaltak_roganek_talalmanyat/

Teccik érteni?
Én nem értem. Mármint Orbánt és a fideszt. Mert minden szög kibújik a zsákból, egyik előbb, másik utóbb.
A Nagy Szigetes Agymosás-Összeesküvés gondolom az lehet, hogy a pártok egy-egy sátrat tartanak fenn, bemutatva a tevékenységüket, ahogy ez egyébként a legtöbb nagy zenei fesztiválon így van.
@Oxica: Biztos te voltál, hiszen kiderült, hogy a migránsok szélsőjobbosok és csöppet sem liberálisok. :)

www.hirado.hu/2016/08/16/megtalaltak-a-kozos-hangot-a-migransok-es-a-szelsojobb/

Azt amúgy tudtad, hogy másfél évtized is kevés lehet a migránsok munkába állításához?

magyaridok.hu/kulfold/masfel-evtized-keves-lehet-migransok-munkaba-allitasahoz-923914/

Bár ezek után nem is csodálkozom rajta. :)
@Gábris szomszéd:
mintha rokonlelkek reinkarnáció: orbán buzi és a hitler is

thisisengland.org.uk/revealed-video-secret-spy-dossier-reveals-hitlers-sex-life-he-was-gay/

brühüyyy
kkk

milyen kicsi a világ

a cikkben a jobb felső sarokban a Heil kéztartás teljesen olyan mint a zorbáné és az összes feminine homáré

hogy legyen valami izgalmas is ne csak juliannaszűűűűűűűűűűccccs
@Rodeo36: @rdos: @öregmatróz: @látjátok feleim szümtükkel: köszönöm elismerő szavaitokat...a méreg megesz, mikor olyan valakiknek kell bizonygatnunk bármit is, akiknek még az is megugorhatatlan magasság, hogy átcsusszanjanak a küszöb alatt.... és van képük szégyenérzet nélkül telibehányni a netet .... ostoba fajankók gyülekezete.
A liberalizmus (mint olyan) akkor válna számomra elfogadhatóvá, ha nem lennének ugyanúgy dogmái ("elvei"), mint az összes többi vallásnak.

Amíg vannak, addig csak egy vallás.
@vakapad: ajánlom figyelmedbe Jézus Krisztust, olvasatnak és megértetnek

brühüyyy
kkk

(mármint liberalizmus kapcsán)
@Rodeo36:

Ha konkretizálnád ...

Egyébként ezzel az erővel a Lenin Összest is ajánlhatnád figyelmembe.
british fejfájás... akarja de azért sok seggséget összedumál, most benyalt

thisisengland.org.uk/theresa-may-writes-trade-letter-to-china-amid-hinkley-deal-row/

brühüyyy
kkk
@vakapad:

hááááááááát Khón Krét en (concret? namitisjelent)

szóval Jézus liberális vó't...és anno az nem volt egy vallás, hanem a zöldek gyülekezete olyan mint a zelempé lehetett volna ha a zsidó ügyvéd elnöke a másik zsidóról kopíroz és nem orbán seggét nyalja...de a zelempé lila lett meg kéksárga foltos (az a hullafoltok sajátossága) és szegény jézust fennfelejtették a kereszten

érted mostmár? parabola nem akarok hyperbólát mert az ugyan szebb de nem annyira perdítő

brühüyyy
kkk

nem ajánlom senki összes műveit azokat nagyívben el kell kerűlni az a könyvespolc ami egyforma könyvekkel van feltöltve az nem tudás hanem hazugság
@Rodeo36:

"Mosmár" azt sem értem, amit eddig értettem.
@vakapad:
egyre jobb lesz

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
háááááááát talán odáig ahol most te vagy nem hallik a röhögésem...nem tudom hallottad e egy usa komikus csinált egy műsort 2 évvel ezelőtt be is mutatták és szinte szóról szóra a trump mostani működése van benne

brühüyyy
kkk

ha eszt a moszad elolvassa? és a clintonné bengházi után szárazon?
Az írásjelek elé rakott szóköz a nemzetthyek titkos azonosítójele?
süti beállítások módosítása