Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.08.15. 11:12 Fabius

Most akkor lesz hiénaellenes taxis tünti a belvárosban?

D. József 45 éves taxis hiéna megoldotta, hogy:

- Szarfoltos legyen az országimázs

- soha annyian ne sírják vissza az Ubert, mint most.

Kíváncsi leszek mit lép erre a "törvényességre nagyon igényes" taxistársadalom? Lesz belvárosi demonstráció útlezárással a hiénák ellen? Lesz ordítva leköpködött hiéna taxi Ferihegyen, a Keleti mellett vagy a Sziget körül? Mert arra a tettlegességre amit ezeken túl elkövettek én nem buzdítanék. De azért az módfelett érdekelne, hogy a piaci verseny kivezetése után az lesz általános vagy hallgatólagosan elfogadott, hogy  a 2-2500 forintos fuvart megpróbáljuk tízszeres áron "eladni" a buta turistának, 'sztán mikor nem annyira sikerül, akkor pofán vágjuk, elvisszük valami kietlen helyre, hogy rendesen beszarjon, a mégis fizetés után kirángatjuk a kocsiból és otthagyjuk ahol van?

taxi-driver-2.jpeg

Mert értem én, hogy faszparasztok mindenhol vannak, általánosítani meg pfújrossz.

De akkor talán a sok talpig úriember tehetne ilyenkor valamit. Összegyűlhetnének teszem azt a Hősök terén, célként kitűzhetik, hogy az összes hiéna autójáról vegyék le a rendszámot, lezárhatnának pár hidat ennek érdekében, és dudálhatnának a Parlament előtt nagyjainknak. Ebben lenne valami jelzésértékű legalább. Mindjárt nem úgy nézne ki a buli, hogy kibaszattuk az Ubert, éljen és virágozzon tovább a lehúzás szagú vadkelet!

72 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6210411270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajon mit mondott volna erről a Szomszédok aktuális epizódja végén Taki bácsi?
Mert megteheti... A többi szaros, lehúzó- és hasonszőrű hiénával együtt. 1 hét puffogás után ki fog erre a kis tetűre emlékezni?
Mi lenne itt, ha mondjuk 1 hónap NO TAXI? :)
Viccországban a reptéri hiénák se megoldható probléma, hisz akkor vki nem jutna jatthoz ott...
Fabius, azt a faszasagot nem irtad bele, hogy csak onbiraskodas miatt indult eljaras a hiena ellen. Mi van????

Ha egy troger kessel megfenyeget es pofanbasz, hogy orat/mobilt/penzt/cigit adjam oda, az is csak onbiraskodas?

Szoval ez igy also hangon szemelyi szabadsag megsertese/emberrablas, zsarolas, testi eroszak es rablas. Normalis helyen ez jo par ev borton.

Tehat mi is a szerepe itt a rendorsegnek es ugyeszsegnek? Miert vedik a hienat ilyen nyilvanvalo modon?
@InversioN:

Ezt olvasd el, és talán megérted ( nagyon közérthetően részletezik a szükége kritériumkat ), hogy a rendőrség nem véd senkit és semmit, csak teszi a dolgát.

buntetojog.info/kulonos-resz/btk-368-%C2%A7-onbiraskodas/
Jah, a hiénát a szakmai szervezet védi, mert annak kellett volna elsőként elítélni.
Ez kurva jó. :)

Totál hülyét csinált Orbán rajongóiból egy facebookozó

Ágoston László érdekes kísérletbe fogott: kiposztolt egy iszlám világot méltató szöveget a közösségi oldalra, majd az írást meg is hirdette Orbán Viktor követői számára (azaz, hogy biztosan eljusson a poszt a rajongók falára).
A szöveg így szólt:

"Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük."

A szép szavak azonban nem valami ballib migránssimogató korteskedése, hanem Orbán Viktor 2015-ben, arab bankárok előtt elmondott beszédének részlete:

Ágoston szerint a "tréfát" követően néhány óra alatt gyakorlatilag elöntötte oldalát a gyűlölet, volt, aki elküldte a picsába és volt, aki azt kérdezte, ki ez a beteg elme? Pedig ő csak arra volt kíváncsi, mennyire fogják Orbán hívei meggyűlölni azért, "amit a miniszterelnöknek szó nélkül elfogadnak".

propeller.hu/itthon/3235962-total-hulyet-csinalt-orban-rajongokbol-egy-facebookozo
@naivaképző:
Bekaphatja Piktor kis jobbikos csicskája is...
Nemrég egykor masszív fideszhívővel beszélgettem. A doki mára jutott el oda, hogy azt se hiszi el, amit kérdeznek ezek (egykutyák).
Népszavazás?
Szaros 5000 millió forintért, amikor egy kiba..ott MR, vagy röntgen luxus apránként?
(1 éve majdnem belehalt egy vesekőbe, mert T.kollegája kételkedett a diagnosztikában és 3 évtizedes tapasztalatában).
"Mindenki menjen a qrvaannyába"...hogy a dokit idézzem. Előtte 2 héttel egy kollegája belehalt, mert megfogadta a tanácsot és hazament, beszedte a gyógyszert és helló...
Olcsóbb mint egy népszavazás a semmiről.
gepnarancs.hu/2016/08/hulyet-csinaltak-orban-rajongoibol/

Tudta?
Mikor a g..i segget csinál a szájából, a birkáiból meg totál hülyét.

Hajrámagyarország, hajrámagyarok.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az a baj, Boli, hogy ezzel a masszív idegengyűlölettel minden valós problémáról elterelik a figyelmet.
Ez a legnagyobb baj.
@naivaképző: és milyen elbírálást kap liberális oldalról az, aki nemmel szavaz?
@naivaképző:
Ez a hülye nép igénye...
A szemét is kilopják, az iskolákat, az eü-t lerabolják, lebutítják, bizonyos tolvaj és lehúzós szakmák (lásd taxis hiéna aljadék része) felett szemet hunynak (a 4000 forintos fuvart - UBER 2000 számlával! - 25e-ért abszolváló tetűre gondolva) és a nép aggódik.
Nem azért, ami a mindennapjait, a megélhetését, a gyereke jövőjét befolyásolja és érinti, hanem azért ami nincs...
Melyik ostoba faszkalap bevándorló orvos, mérnök,... fog itt 500 € fizetésért dolgozni?
Indulásképp az EU-ban ennek a 10x adott.
Merthogy ezekből sincs, de nyelvismeret és szaktudás nélkül meg végképp a közmunkások státuszát veszélyezteti kishazánkban az a 1200 szerencsétlen balfék, aki ide kerülne. Persze az a több mint 5000, akiknek a rogántónika businesselte a papírt, az nem zavarja a sok ecceri balfaszt... Értem én, tehát qrvának áll a világ, pénzért a magyar állam leszop bárkit... Aha... Szánalmas...
@PeniValdes:
Mesélj! Lemaradhattam...
Volt valami libsibolsi fasz, aki ezt megjelölte már?? :)
@naivaképző:
Napokban - itt - német család házatt vett, enyhe debil beütés, a nő kb.20 évvel idősebb mint a pasi, még a budiban is rózsafűzér, szentkép és feszület... Detényleg... Aggódnak a migrációs helyzet miatt és azért itt vettek házat.... Erre csak annyit tudtam mondani nekik, hogy a magyarok egy része (kb.500.000) annyira nem aggódott, mert akiktől vették a házat, azok is Németországba költöztek ki... Ilyen kis számítóak ezek a migráncsok!
Persze ilyenkor azután csak kiderül, hogy a német nyugdíj itt többet ér, mint Düsseldorfban...
@PeniValdes:

tőlem kérdezed? a szlovákiai magyartól?
tőlem ezek a kategóriák távol állnak.

a migránsos népszavazást tartom értelmetlennek, feleslegesnek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: érdekel, te okos vagy tudni fogod. mert én ma nemmel szavaznék.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ijesztő,amikor a szekrény sarkából figyel szentantal és buddha
A "magyar nép" (a szavazók) 27 %-a FIDESZ-es hívő. A többiek nem. Nincs különösebb értelme vagy célja annak, hogy szembesítjük a hívőket a vezér szövegeivel, mert náluk ez se nem oszt, se nem szoroz, magyarán tökmindegy nekik, a nézeteiken úgysem fognak változtatni.

A hívőcsoport persze nem csak a FIDESZ-re jellemző, más pártoknak is vannak ilyen csoportjaik, ezekkel nem volt, nem, és nem lesz érdemes foglalkozni, ha valaki a parlamenti választások ügyében óhajtana tevékenykedni.

A döntő mindig a legnagyobb csoport, az a 35 %, amelyiknek nincs pártja, magyarán nem hívő. Ezek ide-oda szoktak csapódni (mindig ők döntik el a választásokat), illetve szoktak VOLT csapódni, mert egy ideje leszoktatták róla őket. Mármint a csapódásról. A leszoktatás módszere a "mindkettő egyforma" szöveg sulykolása, melyben elképesztő mennyiségű, aránylag magas IQ-val bíró ember vesz részt (a magyar értelmiség szinte kivétel nélkül), legtöbbjük félelemből, nehogy már a bukott baloldal szekértolójának nézzék, mert akkor belehal szégyenébe.

A fentiek alapján javasolnám a "magyar nép" pocskondiázásának sürgős abbahagyását. A "magyar nép"-nek Orbán megszavazásához semmi köze, mert a "magyar nép" nem homogén, ellentétben a hülyítőivel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne is mondd, Boli!
Most itthon vagyok. Többször feltették már a kérdést, nem félek-e Ausztriában dolgozni. Mivel ott sok a migráns.
Mondtam, migránsok nincsenek, de sok a bevándorló.
Nem értették.
Nem tudják, mi a különbség migráns és bevándorló között.
@PeniValdes:

általánosságban sem tudom.
@PeniValdes:
Mire?
Az is lehetne a kérdés, hogy "Akar-e Ön elkölteni az állami pénzekből 250.000 millió forintot focistadionok felépítésére?"
Ja... bocs... hogyan is lehetne ilyen durván elnagyolt kérdés...
Ufót láttál már? Na... Szimplán annyi a hülye migráns is aki ide szeretne "menekülni".
@PeniValdes: Magyarország az EU teljes jogú tagja.
a döntések közösen születnek.
nem diktál nekünk senki Brüsszelből.
mi is részesei vagyunk a folyamatoknak.
a népszavazás értelmetlen.
Észrevette vajon, hogy valami hibádzik, vagy azt gondolta ha nincs kecskeszaga és nem kapálózik túl erősen akkor az már nőszemély??? :)

Nőnek öltözött brazil férfit erőszakolt meg egy afgán Innsbruckban

mandiner.hu/cikk/20160815_nonek_oltozott_brazil_ferfit_eroszakolt_meg_egy_afgan_innsbruckban
"Évente több mint 200 000 magyar nőt ér fizikai erőszak partnere részéről, és minden évben több mint 80 000 magyar nőt erőszakol meg a férje vagy élettársa. "
nullker.hu/2014/11/nemi-eroszak-magyarorszagon-interju-stummer-veraval/

Értük nem emel szót senki, hisz a tematizáláson kívül esnek.
Álljunk ki a megerőszakolt férfiak mellett, hiszen ők pláne kívül esnek a naivák tematikáján. :)
@Gábris szomszéd:

Napi szinten hozod ide a migránsok áltat elkövetett bűntények híreit.
De arról hallgatsz, ami Magyarországon történik, magyar állampolgárok ellen,s az elkövetők is azok.
Egy célod van, a félelem, bizonytalanság keltése az olvasókban.
Erre használod ezt a blogot.
Alapozol a népszavazásra.
Ez nyilvánvaló.
Taxis hiénából már a tizedik hsz. előtt migráncs lett. Hihhhhetetlen...
@naivaképző: és ezeknel a linkeknél már arra sem hivatkozhat, hogy a masik oldal véleményével házal.
egyszerűen önti ide a szart!
de hát ő imád az ilyen hírekben megmártózni.elég elolvasni a hozzáfűzött kommentjét: "azt gondolta ha nincs kecskeszaga"!
ez már beteges.
@The real Donky: a jó magyar taxis egy szemét külföldit intézett el!
körbe kell zárni az országot pengés dróttal! de még a légteret is!
még a végén idegyűlnek a kecskeszagra!
@punkfrog: Az ir migránsok a legrosszabbak. Idejönnek, és eeeeeveszik a munkát.
@punkfrog:

Igen, beteges.
Míg nem voltak migránsok, a cigánybűnözés volt a téma.
Vagy Szálasi idézetet hozott a Charlie Hebdo poszt alá.
Sok szó esett mostanság az árokásásról.
Én pl. ne tartom magam "ásónak", mikor elhatárolódok a fenti magatartástól.
@naivaképző:
"Ha Magyarországra jössz, tisztelned kell a kultúránkat"
...
@The real Donky:

csak a kultúrát kellett volna idézőjelbe tenni.))
@naivaképző: és látod a másikon @rdos minket kér számon, hogy miért nem támogatjuk gábrist!
@naivaképző:
:)
Igyekeztem a plakát szövegét pontosan visszaadni.
@punkfrog:

Én nem tudok egy embert /a reg mögött mindig azt látok/ részleteiben elfogadni.
G. esetében el kellene fogadnom a cigányozást, zsidózást, idegengyűlöletet és a fent említett Szálasi idézetet.
Mindez szöges ellentétben áll az elveimmel és mindabban, amiben hiszek.
Én erre képtelen vagyok.
De ha követelmény lesz, vagy erős elvárás, akkor max. én is elmegyek innen.
Viszont míg itt vagyok, felemelem a szavam.
Bárhogy is könyveli ezt el a köz.
@The real Donky:

Jó ez a plakátosdi! Kulcsmondatokat adnak kezünkbe.
@naivaképző: itt a blogon is egyre kevesebben maradunk.pedig az nem megoldás, hogy lelépünk.
én maradok és "lötyögtetem a szart", ahogy Sir mondaná!
mondjuk a kecskeszag az nagyon zavar!
@punkfrog:
nem lehet mindenkinek béka szaga a mocsárból??? a békát is meg lehet erőszakolni de a gólya inkább bekaptya...link nem is kell hozzá...evidencs

azért az izgis lehetett ahogy az ott kecske helyett...és mikor kiderült akkor sem hagyta abba?

vagy mint a nagy hatalmas konteóóóóó (sok közűl a zegyik usa ból) Bill Cosby ugye meg akarta venni a CBS tv-t erre a mószer az, hogy tegyük tönkre a karrierjét megvádoljuk hogy 400000000 nőt elkábított és meg is erőszakolta őket...hogy a vád nem igaz, és senkit sem erőszakolt meg csak mégsem lehet egy néger tulajdonosa a CBS-nek az a kóbor kutyát sem érdekel...és még a Whoopy Goldbergen kívűl a néger celebek is ordibálnak ellene pedig egyik megerőszakolt sem jelent meg semmilyen tárgyaláson csak ügyész volt meg a Bill Cosby és ügyvéggyei mai napig semmi sincs bizonyítva de az ürgét tönkretették

na ez is fidex mószar

brühüyyy
kkk
mintha finkelstein a buzi találta volna ki a levédiabasznádi cigány buzi orbánviktornak
@punkfrog:
asztatatatat én nem mondám!!!!!!!!!!! amit viszont igen, az az, hogy arrafelé igencsak sűrűn sétálnak a kecskék álruhában és olyankor a kecske húzza a "rövidebbet"...

példának okájért kúrvára teccik a CONSTITUTION -nyuk ami elfér egy használt papírszalvétán azután kellett hozzá 250 év meg 40 csilliárd A4-es oldal magyarázat és még mindíg vita "trágyát" képedzi... meg a legfelsőbb bíróság olyan mint a szentháromság a katluk etyházban csak amikor 6 maradnak kihalás esttyén akkor nem tudnak lenni két szencséges háromság hanem üzemképtelenek mint a TAKATA LÉGZSÁK addig is lövik a négereket hátba mellbe lábon fejbe lábfejen tökön és seggbe sokkal kevesebb latínót lőnek mert azok szedik a paradicsomot meg a zőőőőőőőődhagymát és a zepret meg a zőszibarackot és filippínókat is még kevésbé mert okkor ki nörszölni a csilliárdosék nagymamáját a pelenkába meg a kölkeket a hátúlkötősbe

egyébként egy elsivatagosdó ország sok árvízzel és pokémonnal amint aszt keresik már nincs is olyan sok probléma csak ha a keresők besétálnak a közelgő tehervonat alá

le kell kötni a zenergiákat legyen csinnbummcirkusz bruhahahahaha azaz elnököt keresünk de nem haggya magát című össznépi HURÁL

brühüyyy
kkk

nahát...látod megmondom én a zÍ gaz sáááááááá Gott mein oder unsere
@punkfrog:

"pedig az nem megoldás, hogy lelépünk."

pedig ez is benne van a pakliban. ha azt látod, hogy egyre több regnek komilfó / ez is Sir/ az, amit G. képvisel.
mondanivalót nem, csak módszert váltott.
@naivaképző: Butuska sőt naiva vagy mint mindig. Arról nem is beszélve, hogy hess és mióta beszélgetünk mi? :)
@Gábris szomszéd:

Ezt gondoltad rólam, mikor idejöttem. Egy évig tartott, míg levakartalak magamról.
Addig küldözgetted az e-maileket, magyaráztad levélben ki miért rossz a blogon.
Aztán elkezdtem hangosan kiabálni itt, a placcon. Akkor hagytad abba.
Ismerem a manipulációs technikáidat. Látom mit csinálsz.
@Gábris szomszéd:
a magyar sajt(ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ) nem képes eltartani magát...adakozásokra szorúl...azaz kilincselve koldúl és megkorrum PÁL tattya magát...

eszt Murdoch-hal kéne megbeszélgetniük

brühüyyy
kkk
@naivaképző:
nagyon szerencsés vagy Gábrissal ő assziszi van rólad mit gondolni...velem szemben akiben eme tévedésch sohasem fordúl elő veled kapcsolatban

brühüyyy
kkk

hírdesd a zígét ...vannak akik elolvassák és leárazzák
@Rodeo36:

Te most vagy a kőbányai panelből nyomod, vagy virrasztasz, őrzöd Gábrist, nehogy "báncsa" valaki.

Jelzem, Kanadában most 3:00 van.
@naivaképző:
kivéve ahol nem...mit szólsz 00:13-hoz vagy 04:14 hez???

brühüyyy
kkk

és ha nem vagyok éppen Kanadában? hanem mongyuk a Seychell -eken??? el vagy te tévedve aranyom
@naivaképző:
az merre van: Kőbányai Panel???

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Nekem veled, te morgó medve, nincs semmi bajom. Nekem te portugál verset fordítottál szebben, mint Somlyó Zoltán.
Én elképzeltem, mikor arról beszéltél, hogyan hallgattátok csak kottából mestereddel a zeneműveket.
Én meghallgattam minden operát amit ide belinkeltél, pedig távol áll tőlem az a világ. Csak azért mert meg akartam tapasztalni azt a szépséget, amiről írtál.
Néha sikerült.
Én bármikor szót értek veled, ha ne vagy rákapcsolva a szerverre.
Én csodáltalak, mint mindenkit, aki többet tud nálam.
Tettem ezt mindaddig, míg okot adtál rá.
Ez lenne a feladatod itt a blogon.
Nem védeni és fröcsögni.
@Rodeo36:

"hanem mongyuk a Seychell -eken??? "

Ha valóban ott vagy, akkor a bikinis nők fenekét kellene nézegetned, finom italokat kortyolgatni, élvezni az életet.
Te meg itt nyomod a rizsát.

Azt kell mondjam, nem tudsz élni, Rodi.
Ennyi év után is hurcolod agyadban "Levédiabasznádot".
@naivaképző:

nyugi...semmit sem szabad túlzásba vinni...a nézelődést sem a strandon vagy a teraszról...

háááát a levédiabasznád az megérne egy misét...de ma már csak gyászmisére merek gondolni

mennyi munkám volt abban amit néhány senkiházi seperc alatt szétbaszott

brühüyyy
kkk

rémálmokról hallottál?
@Rodeo36:

"mennyi munkám volt abban amit néhány senkiházi seperc alatt szétbaszott"

Nem csak a tiéd. Teljes generációké, az ötvenesekig bezárólag.

"rémálmokról hallottál? "

Igen. Pontosabban rémébrenlétről.
Nekem az, hogy elterjed egy iszonyú ideológia, ami romlást hoz ránk. Elhallgatnak a gondolkodók, ahogy itt a blogon. Míves manipuláció áldozatai leszünk, mert nem gondolkodunk, nem akarjuk látni azt, ami szemünket böki ki. Nem beszélünk róla, elhallgatjuk, félrenézünk, lassanként idomulunk hozzá.
Későn jövünk rá, hogy megalkudtunk, teret adtunk a sötétségnek.
Ez az én rémálmom.
@naivaképző: Megint túlértékeled magad Eccuka. Anno volt néhány emberi reakciód, azóta beálltáll a fújjénvagyokapatásördög kórusba, így pedig már semmi extra sincs benned.;)
@Gábris szomszéd:

Miért nem írod ki sz-szel, úgy ahogy gondolod?
Nem mered felvállalni, mert nem illik a "jó Gábris" profilodba?
Már ezt sem?
@naivaképző: Inkább a te démonizáló profilodba nem illek, ettől függetlenül tovább erőlködsz. ;)
@Gábris szomszéd: Igen, te a középkorban inkvizítor lettél volna, 44-ben nyilas, 56-ban pufajkás, 1552-ben kassai kapitány vagy renegát, Firenzében Savonarolat dicsőítve szent énekeket dalolva égetted volna az emberiség legszebb műtárgyait.

Te maga vagy a hátramenés, minden korszak negatívuma.

Most pont muzsik, holnap kibucimádó, palesztin gyereket gyilkoló.
@naivaképző: azért voltak sötétebb korszakok, sőt csak sötétebb volt

retrográdok, megalkuvók pedig mindig voltak és lesznek, de az emberi történelem azt mutatja előbb-utóbb mindig vesztenek
@habakuk000:

azt nem értem haba, hogy ha valamiről már bebizonyosodott káros, rossz irányba visz, miért kell újra kísérletezni a felélesztésével?
a macska is csak egyszer ugrik fel a forró sparheltra.
@naivaképző: sokfélék az emberek, ilyenek is, olyanok is

te pl Brácsatáncot hallgatsz, valószínűleg Rodeo szerint ez pop, ami káros az egészségre, noha éppoly zene, mint Verdi vagy Hacsaturján

Itt a példa, Angyal. Kinézetre éppolyan ember, mint bárki, csak a fejében lévő elképzelések teljesen mások, nem tehet ő róla, számunkra vadbarom, az ő számára nagy valószínűséggel mi vagyunk azok

az emberek soha nem tanulnak a történelemből, folyamatosan nemzedékről nemzedékre ismétlődnek az adott válságok, társ-i viszonyok, - nyilván a technikai, gazdasági fejlődés befolyásolja, ma nem kell bilincses rabszolga, elég a bérrabszolga - de az alapok ugyanazok, a génjeinkben van még a túlélésért folytatott küzdelem
@habakuk000:

"nem tehet ő róla"

DE, haba! Tehet. A személyes felelősség alól számomra nincs kibúvó.
Lehet ezen filozofálni, ki miért hisz ebben vagy abban.
Viszont az erőszakos "hitterjesztés" -t meg kellene állítani.
@naivaképző: akkor leszel szíves a helyén kezelni egy jóízű fostalicskával, muzsikkal vagy csak ki tudsz találni egy egyszavas jelzőt és nem teleirkálni a blogot Angyal témában,
annyit nem ér

Gábor Zsazsa mondta? a fő, hogy rólam beszéljenek

meddig vagy otthon?

naivaképző (törölt) 2016.08.16. 19:03:55

@habakuk000:

Igen apu!

Kérek egy listát a tiltott témákról. Majd körülírom őket.

Holnapután elvisz a kocsi.
@naivaképző: jó válasz, ezt megérdemeltem

akkor ugrott a kávé:(

naivaképző (törölt) 2016.08.16. 19:24:29

@habakuk000:

Az elmúlt hat hétben 8,5 napot töltöttem itthon.
Remélhetőleg szeptembertől normalizálódik a helyzet.
@naivaképző: az nem sok, beválik az új hely?

naivaképző (törölt) 2016.08.16. 19:43:53

@habakuk000:

Szeretem, imádom!
A munka kicsit több, de folyamatosan kommunikálok. Nagyon sokat fejlődött a németem, már csak ezalatt a három hét alatt is.
@habakuk000: Az évek haladtával egyre inkább meghülyülsz? :)
@naivaképző: "Az a baj, Boli, hogy ezzel a masszív idegengyűlölettel minden valós problémáról elterelik a figyelmet."

Nálad meg az a baj, hogy a masszív Gábris gyűlöleteddel a saját problémáidról tereled el a figyelmed. :)
süti beállítások módosítása