Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.07.18. 10:48 Fabius

Állítólag puccs volt Törökországban

Ügyes gyerek ez az Erdogan. Hazudik, mint a vízfolyás, de azt olyan ügyesen, hogy a fejlett világ lelkesen bólogat hozzá. 

- Merhogy őttet majdnem megpuccsolták.

- Merhogy majdnem le is lőtték repülőstől a picsába. Már a célkeresztben volt kéccer is, elszámolt a végtelenig, mint Csekknorisz, de aztán megúszta.

- A kiiktatására küldött kommandósok pár percet késtek.

- Az utcára vezényelt hívei botokkal foglaltak el tankokat, felpofozták a személyzetet, a tv székházat védő felfegyverzett katonákat hülyére verték anélkül, hogy egyetlen lövést leadott volna bárki. 

Isten ajándéka ez a puccs! - mondta, és akkor egyszer nem hazudott. 

A Boszporusz hídon még ott voltak az elhajigált katonai felszerelések szanaszét, de a török igazságszolgáltatás már ahogy van le lett fejezve. Ez "valahogy" fontosabbnak és sürgősebbnek bizonyult a fegyverek összeszedésénél is. Ez annyira sürgős volt, hogy a "mi történt majdnem" elméletek kiagyalása és nyilvánosságra hozása is két napot csúszott miatta. De a tisztogatás nem állt meg itt, civilek, katonák, a katonai vezetés jelentős része, 6000 ember került őrizetbe az alkotmánybírák, bírók, ügyészek után. Ratyip maga mondta, hogy nem fog megállni itt, mindenhonnan mindenkit kigyomlál aki útban van, vagy a hivatalosan elvárttól másképp gondolkodik.

- Az ellenzék nem szól egy büdös hangot sem, betojva lapít, nehogy gülenistának bélyegezve a fasz előnytelenebbik oldalára sodródjon valahogy.

-  Európa vezetői csak hümmögnek: végül is érthető Erdogan, elvégre majdnem megpuccsolták, lelőtték a picsába és belegondolni rossz mi lett volna, ha nem késik néhány percet az a fránya kommandó. Hogy az autoriter vezetés konkrétan diktatúrába fordul? Istenkám, há'valahogy csak rendet kell tartani, a stabilitást meg kell őrizni az országban, amelyik pórázon tartja az Európába igyekvő menekültáradatot. 

Mondtam, ügyes csávó ez a Ratyip. Mindezt elintézte, a néhány tucat emberáldozat szerinte nem nagy ár egy ilyen helyzetért. Most új pozícióból lobbizhat azért, hogy ő és a puszta kézzel tankot nyüvő barátai szabadon járkálhassanak az Unióban. 

358 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr138897834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Most új pozícióból lobbizhat azért, hogy ő és a puszta kézzel tankot nyüvő barátai szabadon járkálhassanak az Unióban. "

azért az az új pozíció a puccs fényében nem olyan biztos, hogy pozitív pozíció. ott kezdődik, hogy szerintem, mint nato-tag faszra lesz húzva, amiért katonai puccs előfordulhat + az amcsi légibázis lezárása miatt. utána jöhet -esetleg- a tárgyalás az eu-val.
tisztogathat bármeddig, de akkor évtizedekkel veti vissza a tárgyalásokat. pláne akkor, amikor a puccs másnap reggelére már készen van az a lista, ami alapján letartóztatnak 3000 bírót, aki részt vett vagy segítette a puccsistákat. aham. én meg most jöttem a falvédőről.
@Secnir:

Az a lista már régesrégen készen volt. Ott hevert a fiókban, és csak az alkalomra várt.

Magyarán: én egyáltalán nem hiszek abban, hogy ez önpuccs volt, ugyanis annak a vezetését senki nem vállalta volna.
@Secnir:

Még mindig Európára tud szabadítani úgy másfél-kétmillió menekültet, akik igencsak képesek lennének letesztelni a csirkehálót a déli határon.
Semmilyen tárgyalásokat nem fog ez visszavetni. A pisztoly eddig is ott volt a fejeknél, legfeljebb most csőre lett töltve.
és a kurdokat még nem is emlegetted, fabius. azoknak sincs hova hátrálniuk, ha még jobban bekeményít ellenük erdogan, lángba borul az ország keleti része megint.
Fanyalognak a ballibsik a sárga irígységtől, mert az ő rezsimjük védelmében soha nem menne ki a nép az utcára.
Ez akkora önpuccs volt, hogy csak na!
@vakapad: izé, ki is vállalta puccs vezetését? mert eddig csak erdogan mutogat egy tábornokra, öztürkre, illetva az amerikában élő gülenre. gülen tagadja.
@Marcellusca:

Miért venne részt valaki Erdogan önpuccsában, ha tudja hogy utána bebörtönzik vagy kivégzik?
@Komodoi:

Szomorkodnak a jobberek, mert ez nem Viktornak jutott eszébe.

Pedig eskü, szívesen megnéztem volna ahogy a felfegyverzett Maxvall Birkát tisztességesen állon vered miközben ő csak a szemével könyöröghet: ne üss akkorát, nertárs!!!!!
@Fabius:

Magyarországon azért sem lehet puccs, mert a maradék T-72-es tankokat a Gyurcsány ingyen odaajándékozta az iraki hadseregnek (hogy aztán az első adandó alkalommal az ISIS kezébe kerüljenek).
@parti_giano:

1./ Amikor túl sok embert kell bevonni, akkor a titoktartás nem biztosítható.
2./ Olyasvalakinek kell elkezdeni a szervezést, akiről a közeli ismerősök úgy tudják, hogy már régóta(!) Erdogan ellensége, közben meg titokban a haverja. Ilyen szerintem nincs, pláne azzal a kitétellel nincs, hogy úgy kell vállalnia, hogy utána nagy valószínűséggel kivégzik.

Érdekes, hogy ebben az esetben, mikor az emberi hülyeségről van szó, melyet mindenki szívesen ismételget, bőven akadnak, akik szerint ez inkább okosság volt, és hogy ők ezt milyen jól észrevették.
@Komodoi:

Igen. Gyurcsány már akkor előre látta az ISIS-t. Ebből is látszik, hogy milyen zseni.
@vakapad:

Alapszabály: ingyen nem adunk ki a kezünkből fegyvert, mert szerezni csak súlyos pénzért tudunk.
@vakapad: én nem tudom, mi volt ez. viszont van az a vari is, hogy erdogan emberei etették be ezt a tábornokot, kezdjen szervezkedni.
egy tuti, erdogan most leszámol minden ellenségével a puccs örve alatt.
@Komodoi:

Má neharaguggy, de megkérdezném, mi és ki ellen használnád a tankokat?
@Komodoi: basszus, 2014-ben hova mentek a tankok? egy egész szerelvény.
@Komodoi:
"hogy aztán az első adandó alkalommal az ISIS kezébe kerüljenek"

azóta sem használ t72-est az isis, egyrészt mert használhatatlanok, másrészt nem értik a magyar nyelvű használati utasítást
@vakapad:

Minden egyes T-72-es tank egy picit növeli a leendő támadó ellenség kockázatát. Több tucat T-72-es tank többtucatszor picit. És így tovább.
@parti_giano:

Egy ilyet csak saját iniciatívából indít el az ember, amikor személyesen úgy látja, hogy minden egybeáll, és esély van a sikerre. Rábeszéléssel ez nem megy.

Egyébként én úgy gondolom, hogy sokkal inkább szabotázsok és ügyetlenségek miatt fúlt közröhejes kudarcba az ügy. Szerintem kb. 50 - 50 %.
@Komodoi:

Aha. A támadó ellenségét. Aha.
@Komodoi:

Bázze, de kár!

Pedig azt is megnézném, ahogy Csizmadia és Bencsik Vitéz egy csapat békemenet aktivistát vezetve, kenyérmorzsa dobálással visszafoglalja a muzeális értékű harci relikviát, a személyzetet a Dunába dobják, és csak napok múlva deríti ki az Index, hogy a harckocsizók Rogán szomszédai voltak a Pasa parkban.
@parti_giano:

Oké. Mindenesetre, ha én Erdogan vagyok, kizárólag akkor szervezek puccsot magam ellen, ha épp külföldön tartózkodom (már ha biztosan életben akarok maradni), kivéve, ha az összes(!) puccsista az én fizetett emberem, mégpedig annyira jól fizetettek, hogy ez nem derül ki soha.
@vakapad: cukorfalat, a francnak teszel kitételeket, ha előtte okézol.
@vakapad:

Láttunk már olyat hogy támadó ellenség, az nem valami természetfeletti fizikailag lehetetlen dolog.
@Fabius:

A T-72-es nem olyan muzeális. Azzal még lehet kárt okozni.
@vakapad:

"kivéve, ha az összes(!) puccsista az én fizetett emberem, mégpedig annyira jól fizetettek, hogy ez nem derül ki soha."

Már csak azért is ezt hiszem, mert aki ennyire képes megszervezni egy éles bevetést - puccs, hadgyakorlat, éles háborús esemény, stb - azt a katonai főiskola első hetében rúgják ki a picsába, és őrvezető se lesz belőle, nem még tábornok.

Pluszbónusz ha valaki egy ország rendjének megdöntésére készül felfegyverkezve, az szó nélkül lövi le a picsába pl a tv székházba özönlőket, és nem hagyja lefegyverezni majd felpofozni magát. Ne röhögtessük egymást azzal, hogy ilyen komolyan létezik valódi fegyveres konfliktus esetén.
@Komodoi:

A Boszporusz hídon megjelent tankokkal is lehetett volna kárt okozni. Erre nem elfoglalják kavicsdobálás közben?
@parti_giano: és hosszútávon saját magával is...
@Fabius: te is konteózol, emese.
különben meg azt gondolom, hogy az amerikai titkosszolgálat ha akarja, bebuktatja erdogánt. kérdés, mi az érdeke.
Ki ez a komodói rettenetes állat? A bolgár birka abortátuma? Hol teremnek ekkora barmok?
@Fabius:

A hídfoglalók felmérték hogy van 3-4 ezer töltényük, ha megölnek 3-4 ezer embert a nép közül és elfogy a lőszerük, akkor a többi ember elevenen széttépi őket.
@Fabius:

Igen, én is úgy hallottam, hogy a katonai főiskolán az első hétfőn tanítják a katonai puccsot, kedden kikérdezik, aztán szerdán kirúgják azt, aki nem tudja.

Az egyértelmű, hogy a puccsisták nem polgárháborúra készültek, hanem puccsra, de Erdogan az utcára hívta a népet (azokat is ő fizeti nyilván, ezért volt biztos benne, hogy ki is mennek), és a katonák, ahelyett, hogy a nép közé gépfegyvereztek volna, hagyták magukat felpofozni. Meg megölni. Gondolom, ez is benne volt a fizetésben.

A "TV székházba özönlők szó nélküli picsába lelövése" különösen tetszett.
@Komodoi:

A hídfoglalók rendelkeztek tankkal, vagy mi.

Amibe

a: kívülről bejutni viszonylag körülményes,

b: van lőszer, amivel egyet a tömegbe - fölé, mellé akár - durrantva nincs az a hülye, aki botokkal meg kavicsokkal a közelébe megy még egyszer.

Ja, és az elevenen széttépést így sem úszták meg a fanatikusoktól.
@DarthVader:

Ne bántsd! Ha nem jön ide, hülyén halok meg. / Az úgyisozók leülhetnek./
@vakapad:

Nem, hogy a katonai főiskolán, de történelem órán tanulnak Kenan Evrenről, a 7. Török köztársaság elnökéről, aki katonai puccsal jutott hatalomra, és írt új alkotmányt - a jelenlegit - törököknek.

Vagyis arrafelé a puccs tananyag, tecciktunni, és amúgy meg a katonai főiskola készséget vizsgál, ami ezekről a "puccsistákról" minimális mértékben sem mondható el.
A fenti eszmefuttatások beindították az én képzeletem is. Oszt vizionáltam egy Kossuth teret ( tele szarva a napokig ott állomásozó egybenyakúak által ), aztán egy megrohamozott és szétvert tv székházat, egy tankot meg egy vén hülyét, valamint egy-két magas rangú katonát is, de ők valahol útközben eltévedtek, és nem értek oda időben. Puncs.
@látjátok feleim szümtükkel:

Gulyáságyú lesz az! A tankokat eladta Gyurcsány.
Azért nem annyira egyértelműen fekete/fehér a török helyzet.

Az EU és az USA is befenyítette Erdogant az agresszív tisztogatás miatt:

index.hu/kulfold/2016/07/18/turbofokozaton_porog_erdogan_tisztogatasa/
@Eszter jött:

A gulyáságyú hátul pufog, ennek meg elől volt a pufogója.:D
"40 kommandós feladata lett volna Erdogan kiiktatása
Élve vagy halva kellett volna elkapniuk a török elnököt. Fél órát késtek."

Lehet, hogy a magyar magasrangúaktól vtték a mintát?:D

index.hu/kulfold/2016/07/18/erdogan_helikopter/
Ez nem figyelmen kívül hagyandó hír:

"Noha a szerdán beiktatott miniszterelnök korábban azt mondta, hogy a "Brexit az Brexit", kormánya egyelőre vegyes jeleket küld arról, hogy ez mennyi időt fog igénybe venni. Liam Fox kereskedelmi államtitkár szerint a kétéves tárgyalási folyamat év vége felé kezdődhet meg, míg Theresa May pénteken azt mondta: addig nem kezdenek bele a hivatalos eljárásba, amíg Skócia nem áll mögéjük."

Nocsak? A skótokra tolják a felelősséget? Mi lesz, ha nem állnak mögéjük, puncs? Esetleg ötórai tea?

www.portfolio.hu/gazdasag/atomfegyverrel_kenyszeritene_a_briteket_a_kilepesre_brusszel.3.234884.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezt nem tudtam. Tankban már ültem, gulyáságyúban még nem.
@parti_giano:

Még egy ilyen komment parti és felveszlek a naiva képzőbe.
@parti_giano:

Csak azok vannak.

De tartsuk be a szabályokat, 100 kommentig nem offolunk!

/u.i készítsd ki a balettcipődet!/
@parti_giano:

Uramatyám! Ennyi kékvérű! Senki sem jött mélyről???
@DarthVader:

Komodoi 0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2016.07.06. óta tag.
Na, az Unió vezetése is kezdi kapisgálni a lényeget:

"Úgy tűnik, mint valami, amit elterveztek. A listák megvannak, ami azt jelzi, hogy ezek már kész voltak, és használni akarták őket egy bizonyos időpontban" - Johannes Hahn, a csatlakozáspolitikáért - így lehet mondani, hogy a török ügyekért - felelős EU-biztos a Reuters közlése szerint.

Hát jó reggelt, kedves europér álmodozók!
Erdogán mester nagyot húzott megint, de az biztos hogy nem természetes halállal fog meghalni.
@Komodoi: Egészen pontosan 77db, hadrendből kivont T72-est adtunk át az új iraki kormány részére. A kb. 200-ból.
mindenki rágcsálja a gumicsontot amit eléje vetett a nemzetközi atlanti politika!!! senki nem foglalkozik azzal, hogyan lehetne megszüntetni a menekültáradatot és visszaadni a menekülteknek a hazájukat, otthonukat azaz békét csinálni az állandó háborúzás helyett, amíg ez a fő (alapvető) probléma nincs megoldva a többi dolgok tovább folytatódnak, a hatalmon lévők nem aggyák a hatalmukat és bármire képesek annak megtartásáért…a többi rablómese

brühüyyy
kkk
@Fabius: akinek ez nem volt világos a tegnapi hírekből, aholaz szerepelt, hogy azonnal 3000 bírót fogtak el+3000 katonai
akárkit.

erdogan gyerök politikai kari ere elejin, kapott 10 hónapot, amit le is guggolt szépen.

de nem lehetett miniszter elnök, mert nem volt parlamenti képviselő és priuszos is vót!

ezt egy ügyes kis alkotmány módosítással megoldotta gül (na nem a baba), és sikerült "egy teljesen véletlenül éppen megüresedő" parlamenti helyet is rittyenteni erdogan gyereknek...

és innen ismert a sztori...
@Rodeo36:

Ebből a szempontból tán' nem lényegtelen, hogy éppen a török Aszad születésének vagyunk szemtanúi. Ami egyet jelenthet azzal is, hogy a kurdok is feliratkoznak a szírek, irakiak és afgánok mögé ejrópai jobb élet turistának.
@Fabius:
bármi és akármi... én magam továbbra is az okát keresem annak, hogy virágzó országokat hogyan lehet elvetélni???

kinek mi a bánatos lófasz köze van/volt/lesz ahhoz, hogy egy szuterén ország mit csinál a határain belül (a másik kérdés milyen propangand gépezettel lehet csillagközi űrhajót nukleáris töltettel beleálmodni és aszt is hozzá, hogy azonnal meg is fogja támadni a (a tuggyukkit) kispistajóskát

erre megvéggyük...
Obama ma tüntette ki 50 évvel azután, (the greates military honour) hogy megtörtént Vietnam -ban usa alezredes helikopáterral megpróbálta kimenteni a sarokba szorított usa katonákat...kérdésem mijalófaszt keresett egyetlen felfegyverzett usa katona (marslakó, holdlakó vagy a gipsz janka) vietnamban?

Baton Rouge ban a bencike tengerészgyalogos volt amíg meleg volt, már kihűlt: megtervezte az akciót ambush lett... és sikerült dehát most csodálkoznak rajta??? hát a katonai akadémia pontosan az ambush t taníttya nekik és hogyan lehet meticulouse és successful... most ki kell tűntetni az akadémiát sikeres volt az okítás (a sikítás is)

szóval hogy nem mennyünk nagyon meszsire a törtyényelembe
az Argonauták ugye ők Conquistador-ok és az Iliász és Odüsszeja is a 13. !!!!!!!!!!!!!! trójai háborút örökíti meg (ugye kiásták 13 szor volt földig rombolva mielőtt aga memnon kergette a szépséges helénát (andy vajna és a timike üldözéses versenyben) és lett belőle a trójai faló

namost ott kinek volt igaza? Trója adót szedett az áthaladó gályáktól a gályák tulajdonosai sérelmezték lett belőle

semmi...sok sok halott és a lerombolt Trója
ugyanaz vonatkozik: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam...

és manapság Ceterum censeo Assad esse delendam (vagy Saddam, vagy putyin, vagy akárki aki nem gazsulál...)

ugye a kóreai és japán autók nagyobb reklámot kapnak az usa ban (észak amerika) mint a GM és a Ford!!! miért??? mert az usa tőke offshore olta őket oda és extra profitot termelnek amit nem osztanak meg az usa -val hanem vesznek belőle csúzlit bugyigumiból ugyanaz a helyzet Kína kapcsán, a fagyi visszanyal

szóval mint kedvenc professzorom mondta: nincs igazság a Földön (és bevéste az elégtelent mert a lusta hallgató nem hallgatott rá)

brühüyyy

kkk

és nem lesz vége amíg ki nem tör a világbéke

mindennek egy rendszer az oka, és eszt a rendszert azok nem akarják megdönteni akik profitálnak belőle és leszarják a 7000000000 kisebbséget

nem ismerős

ZIZI LABOR LEVÉDIABASZNÁDON

brühüyyy
kkk
Az hogy lehetséges, hogy Nógrádi Univerzális György ez ideig nem szólalt meg a puccs kapcsán? Skandalum! [:)]
@Fabius:
asszád születik...netán yahoo is született és ott sincs béke, úgy találták ki, hogy ne is lehessen (nem ismerős???)

a Maghreb, Levante + Afganisztán, Pakisztán, India, meg az undok perzsák már lassanként 8000 éve ott eszi a rossebb őket ahol vannak...szomália, yemen Brazil, Argentina Colombia, Venezuela, Perú... és a kétes Mexico -i nagybaráccság

brühüyyy
kkk

mert ott a fal uccában még több pénzt akarnak és ahhoz meg hat alom köll...BÁRMIÁRON!!!
@jaegtoer: gondolom azé, me a pisztácia elfogyott, puncs nem is volt:))
@Fabius: na ácsi! erdogan és aszad között eddig is csak annyi volt a különbség, amennyit a "nyugat" látni akart...
@nincs_itt: erdogannak tavalyig volt valami ellensulya...
@parti_giano: tévecc haver, me nem kezdődik, hanem folytatódik.
@parti_giano: saller, koki. mondaná viktorod:)
@parti_giano:

Le vagyok nyűgözve. Ez önmagában egy gyors reagálású hattest. (a hadtest más, mielőtt....)

Sajnos ahol inkognitóban vannak, de értenek az ilyenekhez, nem írnak semmit.

katpol.blog.hu/
@Sir Bates dö Hól: annyi volt aszadnak is... de igen pontosan fogalmaztál "...volt valami..."

ide keverem mo.-ot is, annyi van ogv-nek is...
gyerökök, óháj Ó ban most kelevelandiában van ankon venshőnel khón venshőn meg donald tramp és becses csalággya (mind a kéccázan)
namost tőr vény van arra Ó háj Ó ban hogy mindenki kívűl hordhattya a fegyverét mert ez a tör vényes most a ren dőre ÍÍÍÍÍÍÍÍ sikoltodznak, hogy ez nincsen ígyen rendben mert a zankhón venshőn re is be lehet menni talpig géppisztolyban mert a zamend ment be a zankhón venshőn re

és sikoly van

a zankhón ven shőn olyan mint mikor Brezsnyev elvtárs kivezényelte a kispajtások ünneplőben anyák naptya van ma énekeljünk himnuszokat a zanyátoknak meg sok mindent doboljatok, majd gyütttek be veteránok hatalmas zászlóval totyogva és piros barrett ban három kiló kitűntetéssel

mindez ma most van klevelandiában ó háj Óh ban

brühüyyy
kkk
@Fabius: "A Boszporusz hídon megjelent tankokkal is lehetett volna kárt okozni. Erre nem elfoglalják kavicsdobálás közben?"

Nos, én nem szerveztem soha puccsot, de
1. Egy hatalomátvétel valahogy úgy zajlik, hogy elkezdik, aztán melléjük áll a nép.
2. A nép lelkesedését eléggé lehűti, ha azzal indítanak, hogy beléjük lőnek tankokkal.
3. Még olyan is előfordult a történelemben, hogy a közkatonát kiküldték, aztán mondjuk nem akart tankkal a civilek közé lőni, nem? Attól mert a tábornok kivezényel a hídra még nem leszel kapásból egy népirtó szadista.
Ezt a török gyereket igen gyorsan ki kéne lőni, mint a veszett kutyát, de egyrészt ugye ő most a zeu hőse, aki a határon agyonlöveti a migránst, hogy ne kelljen a keletiből Bécsbe menekíteni kocsival, másrészt meg utána jöhet egy újabb fundamentalista forradalom.
Inkább el kell fogadni, hogy töröko az n+1.hely, ahova az ember nem megy nyaralni ezentúl.
GOP unconventional convention Cleveland Ohio 2016 július 18 teljes délután és este!!!

ami a leginkább teccett benne, hogy különféle rangú katonák alezredes és felfelé de mind nyugdíjas!!!! és Duck Dinasty című tv szappanopera egyik illusztris tagja meg a rudy giuliani habzó szájjal, hogy a zobam és a clintonné teljesen alkalmatlanok de mindegyik a bush idején volt valaki és abban az időben is meg mai napig (!!!!!!!!!) a katonák teljes sikertelenséget könyvelhetnek el, ők voltak és vannak a harcmezőn és ott nem értek el semmi más "eredményt" mint azt, hogy az ellenségeik akiket maguknak kreáltak kiröhögik őket és lógó orral mennek haza veteránnak és most a teljes sikertelenséget rá akarják kenni a bush-t követő administrációra amibehn a nagyrészük ugyanúgy sikertelen idióta...semmit nem értek el, csak annyit, hogy léángban áll a fél világ a másik fele meg a hasát fogja röhögtében a galaxis legnagyobb vízfeje hogyan ordibál...KÖHÖG A BOLHA

közben magányos tengerészgyalogosaik a saját rendpőreikre vadásznak sikerrel, a gazdaság a béka valaga alatt van (eszt sem én mondom eszt is ők a GOP mongya konvenshőn ön)
és most a rémületkeltés meg az ellenség és a háború és a támadás irány horány... legyőzzük a légypapírt

brühüyyy
kkk
ennél siralmasabb és nevetségesebb hőbörgést nem hallottam már hosszú ideje
ráadásúl!!!!!!!!!!!!!!!! a terem mér 2130 körűl több mint a feléig ki is ürült elmentek valahová máshová sörözni mert az ordító egér undorító

és ez csak az első nap a Galaxis leg...izéje hőzöng
GOP Convention...mivel a világ sorsa függ attól, ki lesz majd ott abban a bizonyos házban...egész este basztatták a zobamát, minden volt csak jó elnök nem... és akkor megjelenik Melania Trump egy szlovén migráncs kemény szlovén akcentussal és abban a beszédében amit saját szavai szerint ő maga írt a lehető legkevesebb segítséggel!!!!!!!!!!!!!!!! szépen szóról szóra elmondta Michelle Obama 2008-as Denver ben mondott elnökavató beszédét

az usa azon része akik már tuggyák ezen röhögnek és bármi hangzott is el ennek tükrében a cóhnvenschőn egy csinnbummcirkusz

brühüyyy
kkk
Hogy puncs vagy pisztáCIA volt-e a törököknél azt nem tudom megítélni, de ahogy nézem moszoVityának van hova "fejlődnie". :-(

en.wikipedia.org/wiki/Presidential_Complex

www.al-monitor.com/pulse/originals/2015/03/turkey-big-brother-erdogan-palace.html#

wikimapia.org/#lang=hu&lat=39.930373&lon=32.799640&z=15&m=b&search=Atat%C3%BCrk%20Forest%20Farm

És egy látkép - utcakép a még félig kész elnöki palotáról.

https://www.google.hu/maps/@39.9303994,32.8019551,3a,66.8y,280.45h,95.96t/data=!3m4!1e1!3m2!1s5duyRc5MkvyCLu_bv8DbAg!2e0
@rdos:

Faszsetuggya, de egy idő után minden cézár saját palotára vágyik ( pedig a választók/istendatanép, de még a békamenet se, arra nem is szavazott ). Mi lehet az oka?
@Fabius:
"Ami egyet jelenthet azzal is, hogy a kurdok is feliratkoznak a szírek, irakiak és afgánok mögé ejrópai jobb élet turistának. "

kizárt. ha törökország szíria sorsára jut, az a kurdoknak egyet jelent azzal, hogy létrehozhatják az egységes kurdsztánt, mivel akkor már nincs kontroll felettük. az iraki rész így is önálló, a szír rész tartja magát aszád (és az isis) ellen, míg a török rész elnyomás alatt. ha törökország bomlik, a kurdok kiugranak.
@Fabius:
azért tegyük hozzá, hogy utólag derült ki az, hogy a kiskatonák túlnyomó része azt hitte, gyakorlatra vannak kivezényelve, többek között ezért nem lőttek.
@rdos:

Orbán Viktor le tud nézni népére a palotából, Erdogan meg nem tud.
A lenézés fontos.
@Secnir:

Én is ezt mondtam volna.
Olvasom, látom, hallom, hogy a hatszázezres török hadseregből csak háromezren vettek részt a puccsban, és hogy ez sokak szerint "azt bizonyítja, hogy".

Egy másik lehetséges verzió:
valamikor, még az ősidőkben, mikor a licsóban (Városliget) BNV volt meg motorverseny, mely utóbbiban Kurucz vitte a prímet az ötszázasok között, egy vasárnapon be akartunk menni a szokott focizó helyünkre, amelyik a pályakörön belül volt található. Épp zajlott a motorverseny, sűrű népség állta körbe a pályát, és ez akadályt képezett köztünk meg a kavicsos tér és a padok alkotta kapuk között. A verseny már a vége felé járt, akkorra nagyon széthúzódott a mezőny, mi pedig megegyeztünk, hogy ha éppen nem jön versenyző, és hallani sem lehet közeledő zajt, együtt átszaladunk. Eljött a pillanat, épp nem motorozott arra senki, mi számoltunk, egy, kettő, három, és akkor szaladni kezdtem át a pályán. Természetesen egyedül. Én voltam a legkisebb, ebből adódón a legnaivabb is (ez a tulajdonságom nem múlt el az évek telésével se). A rendőrök persze azonnal elkaptak, "kihallgattak", felírták az adataimat, és én hónapokig rettegtem, hogy beváltják ígéretüket, és tényleg szólnak az iskolámnak, ahol aztán jön a büntetés (az még nem olyan iskola volt ám, mint a mai). Hálisten, végül nem jött.

Nopersze, ezen kívül még minden más lehet.
@látjátok feleim szümtükkel: Visszatérve Erdogán puncsára (puccsnak nem nevezném, nagyon kilóg a lóláb). Van egyszer a demokrácia exportjának az elkötelezett híve, az egybesültállamok. Van továbbá Törökország az ilyen-olyan, de formailag mégis csak demokratikus féle berendezkedésű régi rendszer meg lesz az ahova most Erdogán tart (talán örökletes szultanátus).

Egyszerű kérdésem (finoman utaltam is a "puncs vagy pisztá-cia" formulával) mit szólnak-szóltak ehhez az amik?
@vakapad: :-( Igazad lehet, fontos a lenézés és a rája való felnézés is. Hogy a sok lenézésbe "merüljön le az aksija"!
@vakapad:

" Én voltam a legkisebb, ebből adódón a legnaivabb is (ez a tulajdonságom nem múlt el az évek telésével se)."

Ez a mondat pár kérdést felvet, de tagadhatatlanul jó:))
Az ok, és az ő okozatja:

vs.hu/kozelet/osszes/london-fegyverkezik-0719

Mert nincsen okozat amit meg nem előzne egy ok. Ha már kintse-bentse vagyunk, legalább atomfegyverünk legyen.
Lehet ok a régi angol hatalmi potenciál visszaszerzésének megkísérelése? Mert ugye unión belül nem úgy ugrálnak, ahogy akarnak.
Magyarul és röviden: basszameg, túltoltuk.:D

"A központosítás "túl jól sikerült" - fogalmazott..."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=201204

öregmatróz (törölt) 2016.07.19. 12:24:09

@látjátok feleim szümtükkel:

de azért ne bizzál a változásban.....

kutyából szalonna......soha se lesz:)
üzennyünk trianonnak, hogy nem lesz a tőke úr mirajtunk, azaz török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyíttya, de hogy somló is elment, az mán igazán túlzás.
@hacsaturján: ne csodákozzon! naná, hogy elment! onnan?

öregmatróz (törölt) 2016.07.19. 19:30:52

@nincs_itt:
Sajna oda ahonnan nincs visszaut....
...Úgy arat a kaszás, mintha muszáj volna, mintha éppen az lenne a dolga, hogy elvigye a jókat, és az lenne a móka, hogy békén hagyja a pokolravalókat...
uborkaszezon van a gyíkon ott űl és napozik a fehér sziklán és farkát lengeti

brühüyyy
kkk

öregmatróz (törölt) 2016.07.19. 20:46:23

@jaegtoer:

Költői vagy. Ha ez a saját kutfőböl jött...:)
@jaegtoer: képi illusztráció az utolsó szóhoz a kommentedből:

66.media.tumblr.com/fab535b18487d342941d95766fcd71dd/tumblr_oakmkxXvq91tqvv5eo1_400.jpg

(másodlagos cim: taga felfújta az új guminőjét és szomorúan nézi)
@parti_giano:

Elteszem magam valamelyik fiókomba holnapra.
Jó éjszakát.
@Fabius:
Alkalmasint azt, aki 2006-ban nálunk a TV székház védelmét irányította, '78-79 környéként úgy vágják futkosóra, hogy 10 évig sódert lapátol reggeltől estig.

Az legalább ilyen árulkodón amatőr volt
@GeoCracker:

Ott nem volt kommunikációs kapcsolat a műveleti központtal, és vidékről 'felvezényelt' egység tette, amit tehetett.
@Rodeo36: Arra szerinted emlékszik valaki, mit is mondott korábban a lesajnált Aszad?

A nizzai mészáros portréja – Francois Hollande

A múltkor írtam egy bejegyzést, aminek a lényege az volt, hogy könnyen visszafelé sülhet el, ha bizonyos országok szélsőséges csoportok támogatásával próbálják érvényesíteni a külpolitikai céljaikat.
Az az írás az amerikai kormány által az oroszok elleni harcában támogatott, és a 90-es elején hősként ünnepelt Oszama bin Laden-ről szólt.

Francois Hollande nyilvánvalóan nem olvasta.
De ha elolvassa amikor megjelent, már régen késő lett volna.

Akkor egy Bassár el-Aszad idézet-részlettel kezdtem, ami azt hiszem most is helytálló.

“Ezeknek a (nyugati) politikusoknak tudniuk kellene, hogy a terrorizmus nem egy olyan ütőkártya amit megjátszhatnak amikor jónak látják, és a zsebükben tarthatják amikor nem. A terrorizmus olyan mint a skorpió, bármikor megcsíphet amikor nem is számítasz rá. “

Franciaország az elsők között volt aki támogatni kezdte a szír kormány ellen fegyvert ragadó csoportokat.
A Guardian 2012 decemberében megjelent cikke a szíriai fegyveres ellenzék legprominensebb támogatójának nevezi a francia kormányt, amely Törökországon keresztül juttatott pénzt a lázadóknak, hogy fegyvert és lőszert vásárolhassanak.
A cikk szerzője azt is megjegyzi, hogy szélsőségesebb, iszlamista csoportoknak is bőven jutott a francia adófizetők euróiból. Akkor az Iszlám Állam hivatalosan még nem létezett.
2014-ben Hollande megerősítette, hogy már nem csak pénzt, hanem egy ideje fegyvert is szállítanak a Szíriában tevékenykedő kormányellenes fegyvereseknek.
A pénzen és fegyvereken kívül Franciaország dzsihadista önkéntesekkel is bőven ellátta a szír polgárháborút.

Mondjuk ez 2013-ban még nem izgatta különösebben Manuel Valls belügyminisztert.
Valls azt nyilatkozta akkoriban, hogy nincs legális alapja letartóztatni a Szíriába utazó európai dzsihadistákat, vagy megtiltani a ki, illetve beutazásukat.

“A harcosok Szíriában nem Európa vagy Franciaország ellen harcolnak, hanem az Aszad-kormány ellen.”

Azóta a szír káoszban megszületett az Iszlám Állam.
Franciország továbbra is támogatja a fegyveres ellenzéket, akik vállvetve harcolnak a “demokráciáért” az al-Kaida leányvállalatával, az al-Nuszrával.
A francia kormány képtelen nyomon követni, és megfigyelés alatt tartani a Szíriából visszatérő dzsihadistákat.

Manuel Valls szerint jobb ha a franciák hozzászoknak a terrorhoz.

orientalista.hu/a-nizzai-meszaros-portreja-francois-hollande/
@jaegtoer: Az nem menti a szimpla sort, a fedezet nélküli vizágyút, a hangadók ki nem emelését
@Gábris szomszéd:
kiegészítésképpen a GOP Convention olyan habzó, véres szájjal ordibál (néhányan be is rekedtek) arról, hogy őhozzájuk márpedig semmilyen migráncs ne mennyen és most majd (a hahahaha tipikus esettye a trump lenne az elnök, azaz a paprikajancsi a csörgősipkában) ők megolgyák hogy minden szabadkereskedelmi egyezményt felrúgva (eredetileg is baromság mindegyik) majd a munka visszamászik az usa ba és lesz a dolgozni akaró usa állampolgároknak jól fizető munkája...eddig csak a clintonnét akarják börtönben látni mert bengháziban szétbaszták az ő szöveccségeseik a saját nagyköveccségüket és a benne lévő néhány seggfejet...munkáról és annak hogyanjáról szó sincs csak a Paul Ryan zokogott, milyen jó is lenne de ő meg a gittegylet elnöke...számokhoz nem éártenek? ha viosszamegy a munka akkor olyan infláció lesz, hogy seperc alatt szétesik az egész ketyere a 30 -as évek csilliárd millpengős világa leányálom volt ehhez képest a trump maga is offshore mert különben nincs profittya

az ejjujjujjujújjjúj meg megérdemli amit kap, mijafasznak szól bele olyanba amihez semmi köze a franciák baszták szét az usa segíccségével Lybyát, ami egy virágzó, prosperáló ország volt de nem gazsulált nekik, most van terrorizmusuk és basztattyák a napi életüket (szvsz meg is érdemlik, olgyák meg a problémát amit létrehoztak)

én még ennyi rohadt ellenségrtől álmomban sem hallottam mint amit a GOP sok hőzőöngő vérgőzös szarháziai rekedten ordibálnak... hogy a bankokat szétszedik (Sanders ötlete volt) az ma már mindegy szét van baszva az egész és a tözsde az ami még inkább szétbassza

brühüyyy
kkk

éljen franszoá holland elvtárs kenyéren és vizen és élvezze annak eredményét amit ők maguk csináltak önmaguknak
@Rodeo36: Az ártatlan áldozatokat mindenhol sajnálom, éljenek azok bárhol a világon. Jó lenne ha francia vezetés is (a többi nyugatival együtt) így gondolkodott volna, mielőtt nagy vidáman belekezd az ilyen-olyan arabtavaszok finanszírozásába és fegyverrel való támogatásába.

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13769546_1408682589164982_5384676208462145029_n.jpg?oh=e3514b8051f694dc5aec2ae57286b843&oe=582FED5D
@Orica Középföldi: ki mondta? "vannak, akik teherautóval hajtanak a tömegbe, vannak, akik óriásplakátokkal."
@Orica Középföldi: Remélejük tagácska is olvassa majd TGM sorait. :)
@Gábris szomszéd:

Reméljük, hogy Gábriska is megérti egyszer, hogy miről írt TGM. Addig by Hacsa.
@Gábris szomszéd:
nagyra kell becsülni mindazokat, akik holmi izéket lerángatnak a rongy és szarhalomból emelt homokvárak tetejéről amit piedesztálnak használnak azok szemében akik nemcsak látni képtelenek, hanem nézni is

a mozgó világban amely -úgy tűnik- gyorsúl egyre nehezebb fogódzót találni persze a fogódzó azoknak kellene akiknek nincs benső tartalmuk és értékeik kétesek

érdekes módon azt kell meglátnom -figyelvén- hogy az atlanti pocsolya innenső oldalán a demokrácia fellegvárában minden van, csak demokrácia nincs, mert az, hogy mindenki "elmondhassa" ami a gyomrát nyomja (szíve nincs!!!) az semmit sem jelent, ha az események a cselekedetek sohasem igazolják (valósíttyák meg) a rengeteg szájtépést

nagyon jó példa erre a GOP ankonven Schőn El Khón Venschőnnye 24 óra tömény rablómese alatt egyetlen egyszer sem hangzott el semmi arról, mi is a programjuk és mit is akarnak csinálni kizárólag aszt elemezték, hogy a másik párt (vetésforgó???) jelöltyét hogyan és miért kellene főbelőni, felnégyelni, börtönben rothasztani és máglyán elégetni és még hátra van másik 2*12 óra szélhámosság a közönség meg zabálja mert jó a büfé a pia nem drága és lehet torkuk szakadtából ordítozni amit a munkahelyeiken sohasem mert kirúgják őket miatta a demokrácia szent nevében

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Gondolom a demokraták konvenciója is hasonlóan izgalmas és tartalmas lesz. :)
A Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1Tv-nek adott exkluzív interjúban arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma hosszú éveken át az önkormányzatok és a rendőrség asszisztálásával. A sorozat harmadik részében azt idéz fel, hogyan találkozott először, és hogyan került munkakapcsolatba Vizoviczki Lászlóval. Azt is elmondja, hogy szerinte kik és miért maradtak ki a vádiratból és, hogy miért nem indult eljárás a drogügyekben.

alfahir.hu/vizoviczki_bizalmasa_az_alvilagrol_is_kitalal
@Gábris szomszéd:
aszongya a fáma, hogy sokkal jobban szervezettek és nem azzal akarnak nyerni, hogy a másik oldalt pocskondiázzák, hanem azzal, hogy valamit akarnak csinálni

NAGYON FONTOS TUDNI (NEM ÉN MONDOM ÍDÉZEM ŐKET USA ÉLGÁRDA) A GAZDASÁG SZARBAN VAN MÁR 20 ÉVE EGYRE JOBBAN ROTHAD, A CSALÉÁDOK REMÉNYTVESZTETTEK, ÉS SEMMI KILÁTÁSUK SINCS A JAVULÁSRA STB

megjegyzésem: közben folytattyák a világcsendőri a galaxist is önmaguknak akaró háborújukat, amiből a lakosságuknak egy fillér haszna sincs!!!! és, hogy kapitalista fopgalmazásnál maraggyak (Sanders) a profitshare is unjust (azaz aki a profitot létrehozza az lófaszt kap a haszonból és nem tud egy új hűtőgépet venni, és nem tuggya a gyógyszereit és a gyerekei neveltetését fizetni)

ez ilyen eccerű és nem a konzervatív vagy a demokrata párt okozza, hanem azok az urak és hölgyek akik a háttérből rángattyák az egész lófaszt és az egész egy éves választási csinnbummcirkusz a panem et circenses része amiből a panem hiányzik régóta

azaz megint szvsz: a kapitalizmus mint rencer szar!!!

hogy nincs jobb? és hogy mennyek szibériába meg máshová az nem olgya meg a kapitalizmus beépített alapvető poroblémáit, aszt, hogy csődből csődbe vándorol és az egyik válságból a másikba, NEHOGY VALAKI ASZONGYA A MIGRÁNCS KÉRDÉS ÉS A TERRORIZMUS NEM INHERENS VALÓJA A KAPITALIZMUSNAK (IMPRILIZMUS AHOGY A KABARÉ HŐSÖK HÍJJÁK)

kkk
brühüyyy

majd lebasz valaki jó alaposan vagy mindenki tahótlanított mert nem akarnak sem látni sem hallani sem szagolni
Megint tort ült a Fidesz a magyar demokrácián – komoly árat fizethetnek a Ligetvédők

A Fidesz képviselőit továbbra is annyira érdeklik hazánk közügyei, mint a törökországi puccsistákat és nagyságrendileg ugyanolyan magasan tesznek is a demokratikus berendezkedésre, mint ők (vö.: részvétel az Országgyűlés munkájában), ugyanakkor a vitanapot beterjesztő PM-s Szabó Tímeának is sikerült egy komoly bravúrt végrehajtania, egy személyben vágott egy akkora léket a Ligetvédők eddig csak a kormány által tépázott csónakjába, amelyre a Habony-művek sem volt még képes.
Szerdán a Liget-törvény visszavonása érdekében tartott a magyar Országgyűlés rendkívüli ülést. Igaz, már napokkal ezelőtt lehetett tudni, hogy a kormánypártok képviselői nem fognak részt venni a parlament munkájában (azaz a közpénzből élő/nyaraló/tökmindegy fideszes-kereszténydemokrata képviselők megígérték, hogy tesznek az egész magyar demokratikus macerára, és inkább máshol lógatják a lábukat - ezt legalább betartották).

Bár politikailag súlytalan, a szerdai napnak mégis fontos hiányzója volt Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért párt(?) országgyűlési képviselője. Ugyanis beterjesztőként neki kötelező lett volna jelen lennie, a Házszabály szerint ugyanis csak ebben az esetben határozatképes az Országgyűlés. Hiánya gyakorlati szempontból nézve egyrészt nevetségessé tette az ellenzéki pártok ügyét, másrészt a Fidesznek hihetetlen muníciót biztosított, ha viszont mint szimbólumot nézzük, akkor pedig a Ligetvédők érezhetik magukat elárulva.

alfahir.hu/megint_tort_ult_a_fidesz_a_magyar_demokracian_komoly_arat_fizethetnek_a_ligetvedok

ON
@Rodeo36: és mivé lett a Nyugat egyik vezető hatalma?

Egy jazidi asszony Németországban találkozott az ISIS-es elrablójával

Abu Shujaah Diyani jazidi férfi aki az egyik különleges kiszabadító csoport vezetője szerint a rendlekezésre álló információk alapján beazonosították a terrorista férfit ez alapján a jazidi asszony feljelentést tudott tenni a rendőrségen.
A német hatóságok vizsgálatot indítottak, de nem tartóztatták le a terroristát aki “szíriai menekültként” szabadon jár a mostani feleségével és élvezi a német kormány segélyeit, amely az ő saját gondolkodása szerint “hitetlenek pénze”.

orientalista.hu/egy-jazidi-asszony-nemetorszagban-talalkozott-az-isis-es-elrablojaval/
@Rodeo36:

"Mert mit adott nekünk a kapitalizmus?"

(Kapitalizmus Alóli Felszabadítási Front közgyűlése; vitairat)
@vakapad:
válasz:kapitalizmust

brühüyyy
kkk

a vitairat seggtörlésre sem alkalmas
@Rodeo36: és ez milyen?

Megpróbálták elhallgatni, mit kapott Valls Nizzában

A francia állami hírügynökség, az AFP kiretusálta a legnagyobb videómegosztó portálról azokat a felvételeket, melyeken a Manuel Valls miniszterelnököt pfújoló, kifütyülő tömeg látható, hallható. A jobboldali Republikánus Népi Unió pártjának honlapján megtalálható az eredeti változat, ahogyan azt a Russia Today kamerája rögzítette.

A baloldali francia kormányfő a nizzai terror áldozataira emlékezni érkezett a kikötővárosba, ahol a jelenlegi kormányzat politikájával már jó ideje elégedetlen nép hangosan kifütyülte őt. Az esetről csak az orosz hírportál francia nyelvű változata által készített felvételek maradtak fenn, ugyanis a francia közszolgálati média törölte róluk a kormányzat számára kínossá vált részeket.

A vágatlan videofelvételeken ráadásul nemcsak a fütyülés, pfújolás hallható, hanem az összesereglett tömeg egyenesen gyilkosnak nevezi az országát a terrorizmustól megvédeni egyre inkább képtelen kormány fejét.

Az elhallgatás, a sajtószabadság lábbal tiprása lassan bevett dologgá válik a fejlett Nyugaton, emlékezhetünk, hogy a szilveszter éjjelén Kölnben elkövetett nők elleni brutális migránserőszak nyilvánosságra kerülése sem a „mértékadó” német sajtón múlott, ha egyes – később persze vizsgálat alá vont – rendőrök nem szivárogtatják ki, talán még ma sem tudnánk róla.

orientalista.hu/megprobaltak-elhallgatni-mit-kapott-valls-nizzaban/
@hacsaturján:

Lehet, hogy ott nem is vetítették.
@vakapad:

véleményem szerint pedig a hivatkozott alkotás ismerete nélkül nem igazán szabad politikai elemzésekbe bocsátkozni.
@hacsaturján:

Sajnálhatod. Percek óta hangosan könnyezek:) De, nem vagyok geek. Nem tudom áttenni általad is élvezhető formába. Majd Bella, vagy valaki más.
@Orica Középföldi: bocs, de honnét tudjam, hogy a mester milyen formában élvez. jobb, ha nem is tudom meg.
@parti_giano:

Ügyesen kikerülte a csúszós területet... de biztos ami biztos, azért bedobott egy 40-es smirglit.
@jaegtoer: ha csúszós terület, akkor csak a magáé lehet, ne már konfrontálódjunk a mester élvezetén.
@parti_giano:

vékonyjég... miért hagytam volna ki?
@Rodeo36: "A kést és az egyéb szúró- és vágóeszközöket rendszeresen összetévesztik a bevándorló urak a menetjeggyel: legutóbb tavaly decemberben vette elő a rozsdás bökőt egy müncheni vonaton egy nem-bajor. Megölt egy embert és közben kiabált valamit. És sejthetik, hogy nem a Bayern szurkolói rigmusát. Ma pszichiátrián, az állam pénzén kezelik a meg nem értettet. Izraelben nem bánnak ilyen kesztyűs kézzel a késsel rohangáló palesztinokkal, pedig a palesztinok legalább otthon vannak. Ami nem nagy teljesítmény, de Európában még ez sem mondható el róluk. Talán éppen azért merül fel az izraeliekben kevesebb kérdés és kétely, mert ez egy rendészeti, sőt terror-elhárítási kérdés, nem pedig pszichiátriai."

tutiblog.com/a-kulturbaltas-nanotechnologiarol/
@Gábris szomszéd:

Németországban az egymillió lakosra jutó gyilkosságok száma évente kb. 37. Tavaly kétmillió új bevándorlót regisztráltak,

index.hu/kulfold/2016/03/21/menekultek_nemetorszag/

, azaz ha ezek az németországi átlagot el akarják érni, akkor ötnaponta legalább egy embert le kellene gyilkolniuk. Jelenleg ettől el vannak maradva, azaz javítják a német átlagot. Szólni kellene nekik, hogy igyekezzenek. Bár ha az Allahu akbart is beszámítjuk ...
@Gábris szomszéd:

Érdekes ez a bites szemlélet. Tőlem ugyan kissé idegen, de megpróbálom követni a modellt.

Tekintsük úgy, hogy az általad beidézett oldal rajza a nulla, akkor az egy az valami olyasmi lehet, hogy mindenkit, akinek nem francia neve van, vagy járt már Franciaországon kívül, vagy netes kapcsolattal, esetleg televízióval bír, nochdazu tud olvasni, mind le kell gépfegyverezni, mégpedig kérdezés nélkül (a rohadék potenciális gyilkos mindenüket!), az az egy darab pedig, aki marad, legyen kötelezően öngyilkos.

Ezzel a szemlélettel inkább a rajz szerinti hozzáállást célszerű választani, akkor valamivel többen maradnak, és még lesz, aki sajtot vagy pezsgőt csinál a világnak. Én ugyan mindkettőt utálom, de ez legyen az én bajom, a világ úgyis leszavazna.

Az már egy másik kérdés, hogy szerintem léteznek a nulla és egy között közbenső állapotok is, sőt nem is kevés, de hiába is magyaráznám, ezt te úgyse fogod sohasem elhinni.
@vakapad: Vág az eszed mint a borotva, hiszen annyi muszlim van már "Francia"országban, hogy az "iszlám harcosai" a sajátjaikat is gyilkolják.
Nizzában a 84 áldozatból harminc muszlim volt.
Ez a nyugati politikai "elit" amúgy hány bites lehet? Csak azért kérdem mert betelepítik a terroristákat, majd közlik a kedves lakossággal: lesznek még támadások, együtt kell élni ezzel.
azoknak akik sokat pofáznak, de nem hisznek:
Donald Trump Sets Conditions for Defending NATO Allies Against Attack
By DAVID E. SANGER and MAGGIE HABERMANJULY 20, 2016
Continue reading the main storyShare This Page
www.nytimes.com/2016/07/21/us/politics/donald-trump-issues.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=a-lede-package-region&region=top-news&WT.nav=top-news

ez a kezdő sor:
CLEVELAND — Donald J. Trump, on the eve of accepting the Republican nomination for president, said Wednesday that if he were elected, he would not pressure Turkey or other authoritarian allies about conducting purges of their political adversaries or cracking down on civil liberties. The United States, he said, has to “fix our own mess” before trying to alter the behavior of other nations.

“I don’t think we have a right to lecture,” Mr. Trump said in a wide-ranging interview in his suite in a downtown hotel here while keeping an eye on television broadcasts from the Republican National Convention. “Look at what is happening in our country,” he said. “How are we going to lecture when people are shooting policemen in cold blood?”

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Ez a legjobb benne.

"The United States, he said, has to “fix our own mess” before trying to alter the behavior of other nations."

Biztos a nyújorktájmsz is náci orgánum lett azóta és te sem vizsgálod már a forrásaidat. :)
@Gábris szomszéd: te tudatlan, próbálj különbséget tenni az újságírói műfajok között, mint beszámoló/tudósítás, riport, punlicisztika stb. között. ennyire hülye nem lehetsz.
@Gábris szomszéd: neked tényleg szükséged van arra, hogy barsi megmagyarázza a bibliát.
@parti_giano:

de hiszen nála ez nem disztingválás kérdése, hanem módszertan...
@parti_giano: Neked meg már semmire sincs szüxéged, úgyis menthetetlenül szemellenzős hülye vagy. :)
@Gábris szomszéd:
mea culpa, mea maxima culpa

elnéztem ez a fasiszta náci változata a New York Times-nak

igaz az is nem találok másikat... ez már a vakság?

óh borzalom, méghogy egy országot
úgy kellene vezetni, hogy a népének is hasznot hozzon?

ilyeneket momndani??? >>>

“This is not 40 years ago,” Mr. Trump said, rejecting comparisons of his approaches to law-and-order issues and global affairs to Richard Nixon’s. Reiterating his threat to pull back United States troops deployed around the world, he said, “We are spending a fortune on military in order to lose $800 billion,” citing what he called America’s trade losses. “That doesn’t sound very smart to me.”

brühüyyy
kkk
Ma elleszek azzal a kérdéssel, hogy szemellenző mögül milyen a ki- és rálátás.
@parti_giano:
interjújújjjúújj

vagy angolosan : interview (ha érted mi is az?)

brühüyyy
kkk
@parti_giano:
te @partibavágott giagia

a Donald J Trump nak van tweeter címe írjál neki, bizonyosan válaszol ha nem ő akkor a Manafor az a menedzser je ha tudod mi az? igaz a a Manafor aszt is mondta (miután Melánia Trump nyilatkozott hogy nagy csodálója Michelle Obama-nak ezért haszn-lta annak a szavait szóról szóra), hogy hazugság a plágium

brühüyyy
kkk

elnökjelölt bement az újságszerkesztőségbe (lévén ő is New York-i) és adott egy interview -t, ami meg is jelent már nyomtatásban abból idézünk

brühüyyy
kkk
esetleg olvasói levélben beszólhatnál annak a hülye usa lapnak (úgyis alig olvassák) hogy máskor téged kérdezzenek meg mielőtt bármi hülyeséget leírnak

nahát a kirelejzumát nekijjek

brühüyyy
kkk
@parti_giano:
csak hogy tudd:
Mr. Trump said in a wide-ranging interview in his suite in a downtown hotel here while keeping an eye on television broadcasts from the Republican National Convention.

brühüyyy
kkk
@Orica Középföldi:
azért néha vedd el a szemed elől mert falnak mászol

brühüyyy
kkk
legel a két birka magától is.
@hacsaturján:
mármint te meg a szerelmed?

brühüyyy
kkk

persze nem akartam a birkákat sértegetni
@Rodeo36: erről beszélek, csiribá. amit idéztek trump mondta, tehát nem a times saját véleménye, mert azt publicisztikában jelenítik meg. kár hülyét csinálni már megint magadból a fostalicska védelmében. cs, ak példaként, hogy megértsétek, ha az alfahír csinál egy riportot gyurcsánnyal, akkor gyurcsányista? olvasd már el tgm facebook bejegyzését, miért is adott interjút a 888-nak, s próbáld lefordítani ezt annak a hülye fostalicskának, mert kurvára nem érti.
@parti_giano:

Ez még egy hülyének is hülye. Persze ha missziót vállaltál, és penitenciád van, az más.
@parti_giano:

Nem szoktál ilyen hosszú és mély lenni. Respect:)
@parti_giano:

Az az új módi, mivel újat már nem tudnak írni-mondani, csak a mocsokban henteregni, hát úgy csinálják, hogy szétfröcskölik azokra, akik ezt szóvá teszik.
Napjainkra nagyobb gané lett, mint G.

A pedig rémjét pedig nézze meg jobban, ott van a pedi krém mellett, balra az első fiókban, csak becsúszott a ram és a rím közé. pedig.
@Orica Középföldi:

ma pihennek a görények, és egyből kitört belőle az irgalmas szamaritánus. Hiába... a szag/k/mai ártalom.
@parti_giano:
nem a népszagában, nem a magyarnemzetben és nem is a 888 ban jelent meg, hanem a New York Times ban, azaz a New York Times meghallgatta a Donald Trump-ot (aki lehetséges hogy usa elnök lesz) és leírta az ő általa mondottakat...az újság nak az a feladata, hogy közzétegye (megtette) ami elhangzott, és kizárólag azt hangsúlyoztam, hogy az eddigi álláspontokkal homlokegyenest szembe menő álláspont hangzott el egy felelős politikus szájából és azt egy usa orgánum tette közzé nem az alfahír, nem a zsemnin zsipaó sem nem az aljazíra.... a New York Times

és eddig ez a lényeg...a CNN élőben publicisztikai alapokon elemzi a New York Times cikkében szereplő interview-t...

számomra az a lényeg, hogy végre el is hangzott ami (az interview ban az újságírók megjegyzése!!!! azaz publicisztika is: miszerint az Obama kormány hasonló következtetésekre jutott szíriai dolgai kapcsán de azok nem hozták nyilvánosságra semmilyen formában...azaz azzal a megjegyzésével amit nem az interview ban mond Trump hanem az újságíró jegyzi meg, hogy két korábbi GOP külügyminisztert is meghallgatott Trump mielőtt eme álláspontját kialakította ebből az egyik Kissinger...b tehát a cikk nem csak interview, hanem publicisztika is...mert azt is (ugyanott) elemzi, hogy az usa-ban nagyon sokan hasonló véleményen vannak és ez egyik lényeges oka a Trump jelenségnek

namost, mielőtt kioktatnál bárkit és az a seggfej hacsa birkának a másik seggfej orica meg szemellenzősnek nevezne bárkit el kellene olvasni a belinkelt teljes anyagot mert az több mint 11000 karakter azaz nem tudtam teljesen bemásolni és a cikk elolvasását neked is ajánlom de mielőtt baromságokat büfögsz

csirbá a kurva anyád

brühüyyy
kkk
@Orica Középföldi:

igazad, lehet. talán rendelőt nyitott, és úgy tűnik működik. Persze a nyitva-zárva tartást nem tudom hogy oldja meg, hacsak athos-portos-pupitas be nem segít.
@Rodeo36:

látod! ki tudod te önteni a szívedet. ami a végbeledben, az a szádon, ami a fejedben az meg a seggeden. egészségedre.
mint az a fentiekből nagyon jól látszik... bizonyos elemek a gyík bejegyzői közűl vindikálni akarják azt a jogot kizárólag saját maguknak, hogy megmongyák a tutti-t, és bárkit leugassanak, kioktassanak még olyankor is (ez az esetek java része) amikor a szóbanforgó bejegyzést el sem olvassák csak azt hogy ki is a bejegyző, akkor azt szépen falkában (sok rühes patkány) karaktergyilkolásszák mert az a lényeg mert csak és mert mást nem is képesek csinálni

természetesen nem adom fel... majd az olvasók eldöntik...

brühüyyy
kkk

és akkor a rakás szar összezárt!!!
@élősdiekkel gazdálkodó gazdatest:
mi ellen van kifogásod?

eme hörgés csakis rád jellemző még ha most találtad is ki eme szépséges nick-et csakis nekem???

brühüyyy
kkk

azaz te egy galandféreg lehecc legjobb esetben?
tejjesen begőzölt az ipse.
@Rodeo36: ebből indult az egész:

varanus.blog.hu/2016/07/18/allitolag_puccs_volt_torokorszagban/full_commentlist/1#c30812512

a baromarcú itt nácizta le a nyt-t, holott ezt a trump mondta. azt meg nem értem, miért csodálkozol, hogy a nyt-ban interjú jelenik meg trump-al? az egyik potenciális elnökjelölt, ahogy írod. nem hagyhatják figyelmen kívül. sajnos bernie elszállt.
@Rodeo36: jaj, hagyjad már ezeket a kiszólásokat, csináld a fészbúkodon a lájkvadászatot, itt eléggé szánalmas.
@parti_giano:
nem nácizta le a New York times-t!!!!!!!!!!! azért tette a megjegyzést, mert előre látta (kis próféta?), hogy ti azt fogjátok csinálni amit csináltatok

a többiről veled sem akarok szót váltani, arra mindannyian érdemtelenek vagytok (a fentiek rátették az Ó ra vesszőt)

brühüyyy
kkk

megjegyzem: nem nektek írtam be amit beírtam, hanem azoknak, akik csak olvassák a blogot és szinte sohasem szólnak hozzá, mert fontosnak tartom emberek szemét kinyitni ha már néznek lássanak is
@parti_giano:
mint ahogy kiderült te és a tieid szánalmasak ezzel a karaktergyilkolászással (én meg leszarom)

brühüyyy
kkk

pofátlanságodban van képed még ezt is???
@Rodeo36:

nem számítottam arra, hogy mélyen és szívből gyökerező humanizmusodban egy galandférget szóra méltatsz.
tudd meg, hogy alapvetően kedvellek, csak nem a szalonban van a főhelyed, hanem a retyón. nem szégyen az, jó hely. neked.
@Rodeo36:

"kiderült te és a tieid szánalmasak ezzel a karaktergyilkolászással (én meg leszarom)"

tévedésben vagy. neked nem karaktered van, hanem elmebajod.
Ebből következően, nem a karaktered gyilkolása folyik, hanem az elmebajod kezelése. Csak most úgy látszik parti viszi a praxist, mert az a hülye jég elunta az agyad pelenkázását.

"(én meg leszarom)"

Ez kedves. gondolom a szádon át. te, te karakter.
@Rodeo36:

-arra mindannyian érdemtelenek vagytok -

ne mondd már! itt és mindenhol, és 140 országban, és legalább hat nyelven és azokon túl is mindenki tudja, hogy te vagy a nagyok nagyja, legnagyobb nagy, a nagyság nagyja. vagy legalábbis templomtornyon a galambszar. te, karakter és Arisztotelész.
@Rodeo36: mondom, ripacskodsz itt, mint egy harmadrangú tragika. osztod és kapod a pofonokat, közben sír a szád.
@parti_giano:

Rodeo már se nem oszt, se nem szoroz. nemhogy pofonokat, semmit, hacsaknem handabandát.
Persze nagyon szeretne címlaplány lenni. Pedig rém Rodeo.
@élősdiekkel gazdálkodó gazdatest:

Arisztotelész azt üzente, nem ér rá szarságokkal foglalkozni, gondolkodik, de nem felejt:)
@Rodeo36: Csak azt nem értem, minek másik néven is kommentelni ugyanannak a hülyének.
@Gábris szomszéd:
mon dd, ezek az új nickek csak nekem meg neked lettek kitalálva? nem érdeklik őket mmiket írunk csak basztatni akarnak...mindet tahótlanítottam...
most megyek pihenni

ússzál a tengerben...és kűggyél sós hullámokat ezeknek az agymenteseknek

jó fürdést, ne égjetek oda, használjatok napernyőkrémet

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
egy hülyének van már vagy -legalább- 4 nick je és a taga kisasszony, zsírbatesz höllender, sötöbö még alusznak vagy keresik a szavakat

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Kösz fürdésben sincs itt hiány. ;)
@Gábris szomszéd: kis fasszopó, te mennyit is használsz?...
@Gábris szomszéd: hova szarjak, paraszt?... én még froban vagyok egész évben, oszt mégse' verem a mellem...
@Sir Bates dö Hól: Na mivan drogosgeci kibújtál mint szög a zsákból? ;)
@Gábris szomszéd: te, mint lapi-magyar, ismered a hetkoznapi hasznalatat a "kibujt, mint szog a zsakbol" panelnek? vagy csak a "trianont nem aggyuk" es a matrica a kocsin, mint a kulturalis gyokerek apolasa?...
@Gábris szomszéd: apropo, mintha a "kis fasszopó, te mennyit is használsz?..." kommentre nem talalnam a valaszt...
@Gábris szomszéd:

"_ Csak azt nem értem, minek másik néven is kommentelni ugyanannak a hülyének. _"

Feltehetően azért kommentel másik néven is ugyanannak a hülyének hogy jobban megértesse a kedvelés szintjét.

[Mondd csak, te lehülyézted Rodeót?] :DD

Te kígyó!:D
@Sir Bates dö Hól: Rád még ennyi időt is sok pazarolni, főleg nyaralás közben. Inkább figyelj nehogy valamelyik muszlim haverod ugyanolyan gyorsan radikalizálódjon, mint a nizzai arc.
@Mariann19: Hogy menne el, aki állandóan itt van?
@Gábris szomszéd:
olyan mint a japán látogató búcsúzik és nem megy el, az angol nem búcsúzik csak elmegy

ezek ott levédiabasznádon attól élveznek, ha basztathatnak valakiket...ki vagyunk bökve és most a franc ló valag is meggyütt eddig a vakondtúrásban bújkált most a vakondok kibaszták hát begyíkolt és milyen cizellált...
eszt még nem tahótlanítottam...a többi hiába hőzöng...bármilyen új nicken beesnek azonnal kibaszom

brühüyyy
kkk

te meg úszkálj és egyél fekete kagylót sok algával és fehér borral
@Rodeo36: Mókás látni, hogy állandóan nagyot akarnak fingani, aztán mindig csak beszarnak. ;)
@Gábris szomszéd:
Gábris!
Nem tudok rájönni, hogy ki ő?
A kommentekből kiéreztem, hogy nem ismeretlen.
Mindegy, tetszik a stílusa.
@Gábris szomszéd: megint egy panel, fostalicska. annyira önállótlan vagy, hogy a farkad is csak barsi segítségével találos meg.
@parti_giano: Na és téged szerinted mennyire szarlak le guánócska? :)
@Gábris szomszéd: ezek szerint semennyire, mert reagálsz, ha még mondanivalód nincs is. ahogy azt tanultad a tanfolyamon.
@parti_giano: te azon gondolkodom, hogy jobban szereted artut, mint engem:))
@Gábris szomszéd: uh, fuss még egy kört a john henry newman műintézmény valamelyik okításán.
@parti_giano: a kaszás legyen az utoso haverod:))
@Gábris szomszéd: ne kontrazz cigány! remelem belelepsz egy tengerisunbe:)
@Gábris szomszéd: pontosan mit is tudsz az iszlámról, istenbarma?...
@Gábris szomszéd: (amint látom a purdédra sem volt sok időd az usácska mellett... mintha apa)
@Sir Bates dö Hól:
benne van a Khó Rán- ban, hogy aki nem hiszi a piszit aszt meg kell murdeltatni fejetlenítéssel vagy felnégyeléssel és hogy aki nem hiszi Moha Med Bácsi Pró Féta Sajtság Át azt felnégyelés előtt le kell önteni folyékony szurokkal és meggyújtani utána jönnek a hurik négykézláb és mindenkit megbaszanak aki hisz mind a 77 -en, hogy legyen Égő Ból Dögség és Har Cikedd V'

és mindez jobbról balra oolvasandó ott kezdődik ahol minden másnak a vége van

akit ez a ma gyarászat nem elégít ki aszt majd Kósher szellemek Halál Ósh ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ teszik

brühüyyy
kkk

ja, és rézüst
@taga20:
azért az kellemetlen belelépni a fejedbe??? nemdebár?
Tag Á Sünöviccs aljas eszterga és gyalugép

brühüyyy
kkk

mondd, ha a mazda kék akkor tud úszni is??? vagy az a szomszéd ponty?

brühüyyy
kkk
@Mariann19: áhaza is vitted a stelázsira? csipkés papírtakaró helyett? vagy falvédőnek a spaarheett fölé?

brühüyyy
kkk

nem "j" vel kezdődik??? és 100 Kóbör dög?
@Rodeo36:

"_ja, és rézüst_"

Titán lesz az. Titánüst. Te tán hülyének is hülye-e vagy?
Gábriel véleményét is elárulta a tudatalattija:)
@parti_giano:

" a szójátékaid "

Piaget és Millar nem nevezné játéknak. Sőt, Huizinga sem kifejezetten erre gondolt a Homo ludens megírásakor.
meg szeretném említeni, hogy néhány blogkakadú nálam a tahó listámra került, kár próbálkozniuk, nem is láthatom amit elkövetnek...és ez így kellemes számomra és vidám... közben a GOP befejezte a nagy gyűlés sorozatát és az ünnepi beszéd ugye Donald Trump volt, aki megígérte mindenkinek hogy pontosan aszt a problémát fogja megoldani amit az a csoport magáénak érez, ezért a duma nagyon hosszú lett, mert kibaszott sok probléma van és nagyon ünnepi lett az, hogy aki nála jobban tuggya az már isten lehet, vagy asse mert ő istennek is teljesen bennfenntes és teljhatalmú

ő lesz (ha lesz???) a Ló end order elnökbácsi azaz aki nem gazsulál az megy a kóterba egyébként mindenki egyenlő mindenkivel kivéve Ő Istenségét aki a zsebben hordható mászóbotot éppen összehajtogatta és zsebrevágta

és a világban is rend lesz mert ő aszongya...

ha eccerű köznapi könyvelőt mekkérdez akkó' má' az megaszongya nekijje, hogy az lehet, de honnan lesz rá pénz

november nincs messze és a msáik csinnbummcirkusz hétfőtől szemlélhető azon meg a demokraták ígérik meg a jövő hetet és a Galaxis túloldalát ropogósra sűlve

brühüyyy
kkk
@parti_giano: @Orica Középföldi:

Mondjuk ha elkerülhetetlenül szükséges, akkor már inkább a hörgő átkozódásait és bérmunkának is beillő uszításait olvasom, mint az izzadságszagtól bűzlő szótagolásait, amit szójátéknak aposztrofál Rodeo sziporka apó, mellékállásban Arisztotelész, valamint öngyilkolt konstans karakter, továbbá unikális univerzum és! hetedik szintű beavatott, s stb. Mondjuk a stb. az tény.
Azt nem értem csak, miért nem marad a zongoralábnál, amikor az sokkal jobban megy neki?
@Rodeo36:

Mi van, sziporkaapó? Azért mégiscsak itt esz a fene.
Ezek szerint jó ez a terápia és segélyvonal, vagy tán nem? Nem bírod a törődést és a szeretethullámokat?

Tahó apó akarsz lenni mindenáron? te tudod.
folytatva a GOP rablómesét: az usa újra az ígéretek főggye lesz... minden melót amit az usa kihelyezett offshore-ra aszt most az usa visszaviszi az usa-ba...a megszüntetendő szénbányák és a kibaszott drága acélipar munkanélkülivé váló tömegei (egész tartományok) munkát akarnak, ha nem a bányában és nem az acél meleghengerműben (hideghengerműben) akkor méáshol ahol ,legalább ugyanannyit tudnak keresni erre majd visszahorgyák a kelmefestést Bangladesh ből és az acélhengerde nehézsúlyújai majd kelméket fognak festeni...
vagy epret termeszteni és tehenet őrizni...

szóval mindezt seperc alatt és a 19 trillió államadósság is azonnal lecsökken mert a 47 millió akik kajacédulákat kapnak és nincs munkájuk azok majd kifizetik???

ügyes kis szélhámia

olyan öröm ez a tahótlanító gomb... már nem bosszantanak péoloskák és kullancsok és nyugodtan sétálhatok a zerdőben

brühüyyy
kkk

a tahóim meg írjanak anzixot egymásnak
@Rodeo36: anyád picsáját, vén hüje...
@Sir Bates dö Hól:
jjjjjjjja és ... rézüst

brühüyyy
kkk

és a te anyád, ha lehet ilyennek annya és nem gipszből faragták
@Sir Bates dö Hól:

Üdítőbb lenne, ha nem szummáznál, hanem indokolnál, és nem ebben a témakörben:)
jaaa, mielőtt elfelejtem... @sírbatesz is tahó ba van téve már legalább 12 perce

úgyhogy neked is annyi aranyoskám

beeeeee

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Mókás hogy a blog "eszei" kihirdetik, hogy mi járunk ide terápiára, miközben közismert tény, hogy a diliházban több beteg, pont az orvosnak képzeli magát a sok Napoleon között. :)
Popcorn, kóla elkészítve...... ))))
@Eszter jött: Nekem meg a búvárszemcsi és a strand papucs. ;)
@Gábris szomszéd:
tényleg aszongyák, hogy te meg én terápiára járunk a blogra??? igazad van, "ők" a dr napóleon -ok és dr Bubó-k

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Cukiskodj az ámbráscettel!
@Eszter jött:
maradok a pop corn nál

enyhén sózva

brühüyyy
kkk

é seszt Ível
@hacsaturján:

Mióta foglalkoztat valakit is egy naiv kis ápoló cselekedete?
@Eszter jött:

mióta szembe jött velem egy demenciába szenvedő jegesmedve és mekkérdeszte tőlem, hogy mmellik út vezet budára.
@Orica Középföldi:

Felelőtlen.

Nem számol azzal, hogy kifejtem életfilozófiámat, aztán többen a falnak mennek kìnjukban.)))
nálunk ma pipipöri lesz ubi salival.
@hacsaturján:

mivel demens, legközelebbi találkozástok alkalmával is megkérdezi.
üzenem neki, lekéste a kutyavásárt.
@Eszter jött:

csak arra próbáltam célozni, hogy a popcorn nagyon szar lehet kólával.
@hacsaturján:

Ha már mese, akkor a Többsincs királyfit kérem.
@hacsaturján:

hagyod magad manipulálni
@Eszter jött: Te meg koncsitával a kapuban, oldalsó szárnyakkal.
@Eszter jött:
csak neeeem? a hacsacsa manipulálható? pedig a jegesmedvék és a rének rémesek ha ... dehát így jár aki @hacsacsa

brühüyyy
kkk

a sztrapacskába kell e liszt és ha igen mennyi?
@Rodeo36:

Na szállj le a nickemről ez ügyben, különben ketrec lesz a vége!
Ahogy a kivakond mondta:
Beszólt, elástam.

Igen kell. Amennyit felvesz a reszelt krumpli. Ne legyen lágy a tészta. Inkább kemény.
@Eszter jött:
kötyönnyük cépeny

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

"_tényleg aszongyák, hogy te meg én terápiára járunk a blogra??? igazad van, "ők" a dr napóleon -ok és dr Bubó-k_"

Nem, terápiára csak te jársz. Gábriel a beépített ember. A tégla.
A tréningedet nem orvosok tartják, hanem spontán módon mindenki részt vesz benne habitusa szerint.

[el ne kezdd szótagolni szójáték gyanánt, hogy: hab-i-tus-a]

Te már megállapítottad, hogy mindenki hülye. Nem tudom, mire fel a felhorgadásod, amikor megadóan rád van hagyva, hadd legyen neked a hülyék hülyéjének jó napja. Ingyen van. Na de nap, mind nap? Fizess részvételi díjat b+!

No de ha mindenki hülye, akkor csak te lehetsz a próféta és a címlaplány.

Neked nem zsenánt, hogy csak a hülyék között érzed jól magad, és közöttük akarsz címlaplány lenni? Tahópapó, szolmizáljad a választ, az elviselhetőbb:)
@Gábris szomszéd: mi van, hülye gyerek, nejed és lányod is lepattintott, hogy itt vered a farkad? látszik, max sofőrnek vagy használható.
Nesze szőröcske, hogy legyen mit átbeszélned a szír haverjaiddal.

"A nyugati médiában diszkrét eufemizmussal csak "lázadóknak", vagy "ellenzékieknek" nevezett, a Nyugat által lelkesen támogatott csoportok egyike Észak-Aleppóban a hét elején bemutatót tartott abból, hogyan is képzelik ők el a demokratikus Szíriát: nyilvánosan lefejeztek egy gyereket, és ezt fel is vették.

Az általuk rémuralomban tartott területet hiába keresnénk a fősodratú nyugati médiában megjelent hadműveleti térképeken - ott csak
a "lázadók", és az "ellenzéki erők" jóvoltából már "felszabadított" régiót találnánk.

A mozgalom tagjai ugyanis a nyugat szerint nem terroristák, vagy dzsihadisták - csupán az Aszad-rezsim ellen küzdő harcosok. Nem véletlenül.
A szervezet ugyanis a szíriai háború egyik nemzetközi kedvencének számít. Szinte nincs olyan magára valamit adó nagy-és középhatalom, amely ne támogatta volna őket.

Kaptak már fegyvert és pénzt az Egyesült Államoktól, Nagy-Britanniától, Franciaországtól, Törökországtól, Katartól és más öböl-menti monarchiától."

alfahir.hu/11_eves_fiut_fejeztek_le_a_nyugat_sziriai_kedvencei
@parti_giano: Ne izgulj guánócska, rád már itt sem veri senki. ;)
@Gábris szomszéd: már megint elbasztad. nekem tetszik, hogy rám nem veri senki. most akkor rodeó rád veri? beszéld meg barsival.
@Orica Középföldi: az egyik éppen tegnap mondta (mások még előtte vagy holnap fogják): isten azt mondja, ha csak egy embert is megölsz, az ugyanaz, mint ha az egész világot megölöd...
@Sir Bates dö Hól:

Ez a mondás a "Sokasodjatok és szaporodjatok!" elv erősítését szolgáló szentenciák egyike (lásd még: "Szeresd felebarátod, mint tenmagad!", "Ne ölj!" "Aki megdob kővel, dobd vissza kenyérrel!", "Láv, láv, láv"), melyből világosan látható, hogy az emberiség egy génbank.
@vakapad:

Az is. Tagadhatatlanul. De ez nekem talon-gondolat, ha az emberiségre, mint egészre gondolok. A részek jobban érdekelnek.
@Sir Bates dö Hól:

Nem erre gondoltam. Ilyeneket én is tudok, csuklóból.
@Eszter jött:

"Mióta foglalkoztat valakit is egy naiv kis ápoló cselekedete? "

Ez egy álszent kérdés, tehát nem igényel/érdemel választ.

" kifejtem életfilozófiámat, aztán többen a falnak mennek kìnjukban.)))"

Már megtetted. A részek összeállnak:) Kínt legfeljebb annak okoz, akinél sikerül lebontanod a rólad alkotott képet. Az ember viszont makacsul ragaszkodik az ábrándjaihoz.
@Orica Középföldi: votma, de ez így még babább:)

egyébként nem gondoltam volna, hogy ilyen aranyos haver nőid vannak:))
@Orica Középföldi: uhum, Eszter egy orbitális dugas emlegetésével nyitott, kapásból megszerezve a hímek támogatását.
Mostanság Naivakent csillog.

Veszélyes típus, okos férfiember menekül.:)
@taga20:

Ő soha nem kommentel, viszont olvas, és valami érthetetlen oknál fogva kedvel téged:))

Egyből felismerte a szigetet. Szó szerint ezt írta: Ezt taganak kuldom. Most látom, h berakott egy képet a Lofoten szigeteki focipalyarol. Ez viszont tényleg ott készült a Lofotenen egy focipálya mellett. Azt néztük, h a labda a vízbe esik, ha nagyon kirúgják.
@Gábris szomszéd: hogy gondban vagy a szavak jelentésével, értelmezésével, maradjon a te problémád.
@Orica Középföldi: a feleségemet se értem, hogy nála mi a mágnesem:)

talán az a közös bennük, hogy van ízlésuk:))

ja és a szegénységet nagyon szeretik:)))
@parti_giano: Nem irigyellek, neked is van elég. :)
@taga20: szerénység akart lenni, csak ezen a kibaszott telon, nem lehet normalisan süketelni:))
@Gábris szomszéd: nem, errefelé pokemonok vannak, akik vágynak putyinevtas koszponti doppingjara, me az olimpina az mindenek előtt: ))

remelem szénné égtél, de ne szoja a bolhasnak, me nem erti a viccet:)))
@parti_giano:

Istennek nem csak bárányai vannak:)) Borzalmas.
@Orica Középföldi: lqws<;lk;,wqs<

nekem csuklobol csak ez megy... biztos, hogy jol irtad a csuklot?...

(mire gondoltal? [lehetoleg kimeljenek meg a "mire gondoltal?" kerdesre adott valaszokkal a tobbiek])
@parti_giano: sokszor úgy fekszik le az ember, hogy eszt nem lehet uberelni, asztan úgy kel, hogy de:))

ja és mondtam má, hogy az élet szép? :))
@taga20: az úgy van, hogy az élet szép, de te csúf vagy.
@Orica Középföldi:

Az álszent kérdésnek volt rejtett üzenete. A regemet senki ne használja arra, hogy beleszúrjon egy harmadikba.
A szabály mindenkire vonatkozik.
@parti_giano: hagy legyek inkább a rossz, te kis görény:)))
@Sir Bates dö Hól: Dehogy épp mesélem neki, hogy te vagy itt az egyetlen fasz, aki purdézni szokott, FAB kifejezett kérése ellenére.
@taga20: esélytelen, még orica barátnője is csuklóból szeret.
@parti_giano: gondolom téged senki se szeret, kivéve engemet:)

pupi jól van?:)))
@habakuk000:

1. Az orbitális dugás számomra szent dolog. Sosem használnám fel népszerűség hajhászására.

2. Csillog a franc. Rám akasztották ezt a cìmkét. Élek a benne rejlő lehetőségekkel.

3. Ha ennyire olcsón meg lehet szerezni az ide járó pasik támogatását, akkor nagyon rosszul állunk.

Érted így is, vagy rakjak szmajlikat?
@Sir Bates dö Hól: Te meg embernek vagy kevés és akkor maximalista voltam.
@Eszter jött: a szmajli nekem hiányzott: )))
@taga20: nézem itten, orbitális dugás... de miért rágóval, nem volt koton?
@Sir Bates dö Hól:

A testváladék ok, de a szerveket kéretik békén hagyni!
Főleg ilyen kontextusban!!
@taga20:
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

most már ok?
@parti_giano: Te meg a segglyuk a gyík valagán.
@Eszter jött: arról hallottál má cica, hogy a kevesebb néha több?

:))))))))))))))))))))
@Gábris szomszéd:
teutonok munkenban lövöldözés és nem találják a lövöldözőket... több halott és sok sebesült CNN élőben aggya

bundeska most micsinyál?

brühüyyy
kkk

de jó, hogy megnyomtam a taho gombot és nem látom ezeket az agymenteseket küzggyél de ne felejts el pancsolni és taníccsad a Blökit halászni
@taga20:

Egy hetes szmajli megvonást kapsz.
Lássuk, hogyan bírod!
@Rodeo36: Igen sajnos ismét ártatlan áldozatai vannak/lesznek az esztelen befogadási politikának.
Hálát adhatunk azért is, hogy egy másik félkegyelműre nem nálunk jött rá a mészárolhatnék. :(

Egy nap után megszökött Fótról a németországi baltás terrorista

index.hu/belfold/2016/07/22/egy_nap_utan_megszokott_fotrol_a_nemet_baltas_terrorista/

Ja és közben ez sem tűník mellékesnek.

Egy brit képviselő kritikát fogalmazott meg a zsidó állammal szemben azután, hogy egy izraeli katona megölt egy alig tíz éves palesztin gyereket.

A brit felsőházban folytatott vitában komolyan bírálták azt, ahogy az izraeli hatóságok bánnak a palesztinokkal. Sokuk szerint közvetlen összefüggés van a terrorcselekmények számának növekedése és aközött, ahogy a zsidó állam a palesztinokkal bánik.

Jogos és érthető lesz az izraeliekkel szembeni ellenszenv a mostani palesztin gyerekekben. A felháborodásuk azt eredményezi, hogy iszlamizálódnak és beállnak az egyik terrorszervezethez" – mondta Jennifer Tonge bárónő.
Az Iszlám Állam felemelkedését is közvetetten, de Izraelnek köszönhetjük. A gyerekeket is sanyargatják az izraeli szankciók, hisz sokszor tiszta ivóvízhez sem jutnak. A bennük gyűlő frusztráció miatt könnyen radikalizálódhatnak. Az izraeli hatóságok lebontják a házaikat és megsemmisítik a játszótereket. Ilyen abszurd és értelmetlen módon tesznek keresztbe nekik az izraeliek"

www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-isis-creating-terrorism-baroness-tonge-liberal-democrat-a7150161.html#gallery
@Eszter jött: na megyek aludni, me holnap melo és nehogy haromhet legyen:)))
@Gábris szomszéd: mivel nem gondolnám, hogy tudatosan használsz oximoront, így maradsz egy funkcionális analfabéta fostalicska...
@Gábris szomszéd:
dejszen ők a kiválasztott nép...csak még aszt nem tudom ki volt az a hülye aki válogatott és miért pont ezek ???
kkk
brühüyyy
@parti_giano:

Aszondi az írás, hogy van még kérdés? Nincs, mert a Kósa megaszondta a tutit ugyan ott, ahol a Ceci is lengeti a fehérneműt: „Rendszerszinten megszüntettük a korrupciót”.
Pont.
@Sir Bates dö Hól:

mit szólnál ahhoz, ha g-t gombának nevezném? vagy ikreknek?
te is apellálnál....
@Rodeo36: mert ők, veled ellentétben, hajlandók voltak megtanulni írni-olvasni...
@Sir Bates dö Hól:

melyiket?
meddig nyúljak vissza?
@Eszter jött:
még mindíg respe"g"t neked ... ápoljad őket, teljesen betegek és a sírbatesz mióta nem láttam egyre döhólabb lesz...

ápoljad őket

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól: Képzelheted milyen sokat számít nekem egy rögeszmés drogosgeci véleménye, aki a legalapvetőbb szabályokat sem tartja be itt a blogon.
@Rodeo36:

Itt a vége, Rodi. Én szóltam.
Nincs kivétel. Nem csinálok miattad segget a számból.
@Eszter jött:
én eszt nem is mondtam...foglalkozz a szmájlik rendezésével

szmájlÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

brühüyyy
kkk

én nem mondtam neked semmi ilyen "segg" -séget, ezek a te szavaid
@Eszter jött:

" A regemet senki ne használja arra, hogy beleszúrjon egy harmadikba.
A szabály mindenkire vonatkozik."

Ebbe azért ne éld bele magad. A blogon egyetlen szabály működik, az, amit te magaddal szemben meghatározol.
Ezt aztán a többiek vagy felismerik, vagy nem, vagy tiszteletben tartják, vagy nem, vagy alkalmazkodnak hozzá, vagy nem.
Megtapasztalhattad:)
@Orica Középföldi:
Bocs. Időnként önjáró a telefonom.
Ismerem a blog törvényeit. A vándorcigány életmódomból kifolyòlag több időt töltök itt, mint otthon.
Nincsenek el vá rá saim a regekkel szemben. Eleget olvasok ahhoz, hogy tudjam kinek mi a gyenge pontja, szimpátia köre, már azt is kiérzem, ha valaki kibillen az egyensúlyából.
A szabàlyokat az elmúlt hetek történései szülték.
Nem kötelező figyelembe venni.
Vannak eszközeim hozzá, hogy betartassam őket.
@Eszter jött: szerinted a magam tükörsima, végletekig leegyszerűsített agyával fel tudom fogni fogni a női lélek mélyen barázdált agyának teremtvényeit? :( nem hinném.

magam is szégyellem, de mit csináljak, ha ilyen silány felhozatalba tartozunk:(
@habakuk000:

Ha ostorozni akarod magad, ìrd egyes számban!
De a férfiakat ne bántsd, mert én imádom őket.))

Frappánsat akartál mondani Oricának. Aztán visszaütött.
@Eszter jött: akart a túró, nem akarok én itt semmit, legfeljebb egy kávét

nincs mi visszaüssön
@habakuk000:

Gyere, főzök neked. Felolvasok egy kis Szabó Magdát, megvitatjuk, újra összeveszünk, aztán jobb lesz, meglásd.
Újra Swechat közelében dolgozom.
Könnyen megtalálsz.)
@Eszter jött: lassan, lassan, mert szavadon foglak,

jó nekem a törökös is Gömörföldjén, nem kell a puccos bécsi

Eszter jött (törölt) 2016.07.23. 15:03:18

@habakuk000:

Gömörföldjét nem látom egy ideig. Most húzom a harmadik hetet.
Kb még ugyanennyi van előttem.
@Eszter jött: kivárom, egy jó zaccos kávé megéri:)

Eszter jött (törölt) 2016.07.23. 15:41:38

@hacsaturján:

maga is jöjjön, kontrázós!
hozhatja az állatait, a demens medvének olyan mindegy, hol van.
meg aztán tartozik egy mesével is.
@Orica Középföldi: meg mindig varom, pontosan mire is gondoltal...

Eszter jött (törölt) 2016.07.23. 17:48:04

@hacsaturján: ha kölcsön adod. az enyém épp elromlott.
@Orica Középföldi: szép szavak... ám a tér és az idő nem negligálható, miként a szubjektum sem, a személyes tapasztalások (az élet) kvintesszenciális szintézise, melyben nyilván ott van (vagy lehet) minden hallott és olvasott szó és gondolat, jól átrostálva és homogén (vagy heterogén -van ilyen is-) egésszé gyúrva...

(ha sikerült helyesen interpretálnom a sifrírozott gondolataid... ha nem, attól még igaz lehet;-)...)
@Orica Középföldi: szerencsére nem ezt küldted: :-D; így az önvédelemi reflex azt passzírozza borsónyi agyamban (apropó, hol a héjam!?): van egy enigmám!:-)...
"„Ez a puccs méltatlan volt a török hadsereghez, nem is volt rendes puccs” – kerekasztal-beszélgetés a török helyzetről"

hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/ez-puccs-meltatlan-volt-torok-hadsereghez-nem-volt-rendes-puccs-kerekasztal-beszelgetes-torok-helyzetrol/

Sok szakértő, sok okosság, sok vélemény, de hogy önpuccs lett volna, az biza szerintük máig eldönthetetlen. :-(
@Sir Bates dö Hól:

Ha lesz kedvem, kibontom a szmájlit, de most (mostanában) nincs.
@Sir Bates dö Hól:

Ez csak akkor igaz, ha mindenkinek ugyanazt jelenti, de nincs etalon.
@parti_giano:

Minőség? Egyre kevesebb, de van (Van). Nekem már kitart:)
@parti_giano:
@Orica Középföldi:

Tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram!

A minőség újhulláma az amúgy tiszteletre méltó Varánusz Blogra is beköszöntött, mit beköszöntött! gyökeret vert, és ezt illik tudomásul venni. Feltételezem, ezt önök is megtették.

A nagyközönségnek persze lehetne egy villámértekezést tartani a logika tárgy azon fejezetéből, amely a legáltalánosabban használt logikai műveletek [negáció, konjunkció, diszjunkció, implikáció és ekvivalencia] bemutatására és sikeres megértetésére fókuszál - különösen a logikai 'vagy' [a megengedő és a kizáró vagy különbözőségének és a különbözőség jelentőségének] értelmezésére, nem mellékes figyelemmel a nyelvtani kvantorok mibenlétére is, nem elfeledkezve a disztributív fajtájáról.

És ha már a disztribúció előkerült a B+22X +B11X-es fiókból, akkor nem ártana megemlékezni legalább lábjegyzet formájában a disztinkcióról és leánykájáról a disztingválásról.

Mindazonáltal be kell látni, hogy a fostalicska-igény időközben ismételten kiigazított téves értékelése napjaink történéseit új alapokra helyezi a latrina-komplexum teljes vertikumában, amelynek elemzése már meghaladja az én korlátaimat és mindenható MS EXCEL opcionális lehetőségeit is, így nem maradt más, minthogy hátradőlve szemléljem a szebb jövő szárba szökkent, szarszagú szirmokkal ékeskedő képzavarát és akáceffektusát.

Szép 3 sz-es szép napot kívánva mindenkinek, mégis azt mondom maradjunk Quintus-nál. Carpe diem!

Olybá s valamint

J.
@jaegtoer:

Meglepődve tapasztaltam, hogy a szólásszabadság hajójának fővitorláját félárbocra eresztették.
Felvillant a kérdés: miért is? Miért nem egy-másfél éve? Cui prodest?

Nem érdekel már a válasz, mint ahogy ez az új - amúgy olvashatatlan és érdektelen - minőség se.
Erre kár az időért.

Köszönöm a kellemes perceket azoknak, akiket megillet.
amikor van pár percem, csak ámulok és bámulok mi lett itt...

pedig már jó ideje kiderült, hogy a lehet más a politika csak üres lózung.
de azért "élőben" kell bemutatni, mire vezet az erőszakos nyomulás?

engem már senki nem tud meggyőzni arról, hogy nem egy vastagon fizetett, lekötelezett (talán még zsarolt?) agiproposnak lett kiadva a blog szétverése. aki még a tengerbe is viszi magával a gépet.

a stílusa is elárulja, ahogy szabadidejében a gyereke mellett teljes gőzzel szarja le még a keresztény alapelveket is.

sajnálom.
nincs értelme abban a pár percben végig görgetni az oldalakat, hogy megtalálja azok gondolatait akik érdekelnek.
@parti_giano:

szeretlek! :)))

már nem emlékszem, hogy történelmi esemény vagy írói legenda szüleménye annak az eseménynek leírása amikor nyomorgatják a népet a folyamatos nadrágszíj húzásokkal, de a válasz csak sóhajtozás, morgolódás vagy káromkodás...

majd az egyik húzás után az történik, hogy eldobják a szerszámokat, röhögve, duhajkodva mulatni kezdenek.
na ettől szarik be a hatalom és menekül...

talán az a baj, hogy én itt nagyokat tudtam röhögni és szórakozva tanulni a legelképesztőbb témákban.

ez mindig borzolta ennek a nyiltszini maszturbálónak a zsigereit és ámokfutásba fogva gyilkolta le mindenki hangulatát vagy témáját embertelen nézetein csámcsogva.

legtöbbször 3x, 4x megcsócsálja rögeszmésen adagjait és kezdett becsavarodni amikor kiosztották, mert beszélgetni más témában nem tudott, hiszen mindig minden ugródeszka volt csak a gyilkos témájának önkielégítő faszrángatásához visszatérni...

undorító az örömködése az egy témás látszat embernek ahogy idegyűjti ördögi témáját.
süti beállítások módosítása