Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.07.20. 08:16 Fabius

Ennyire fél a Fidesz az elszámoltatástól

Érdekes interjút adott az Indexnek Putyin egyik embargó feloldás lobbistája, Budai "Mögénézésibiztos" Gyula. Nem, az interjúban nem az az érdekes, hogy Budai verbálisan lábon lövi magát a putyinszolgálat igyekezetében. Sokkal inkább ez a kismiújság érdekes:

"A 2010 utáni ügyeket is fel kéne majd tárni egy elszámoltatási kormánybiztossal, vagy már nem lát olyan súlyú korrupciós ügyeket, mint azelőtt?

Nézze, minden kormánynak megvolt a Budai Gyulája vagy Keller Lászlója, ez a válaszom."

 

Teccikéteni, ugye?

Tényleg megvolt minden kormánynak a maga színpadias ökle, aki majd most, most aztán tényleg, de tényleg, istenuccse utána jár mindennek. És'akkor nemulass. Lett volna. Ha a Keller féle ténykedés nem zárul teljes kudarccal, ami Budai nyüzsgésére csak azért nem mondható, mert abból kisült egy politikai aduász Molnár Gyula kezébe.

Szép teljesítmény.

Bónusz, hogy Budai megnyilvánulásából az látszik, az ország felosztása és módszeres kirablása után sem számítanak semmi másra.

budai_gyula_oligarcha.jpg

 

1296 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr58902316

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lómai Unió 2016.07.21. 10:58:19

Tudta? A vízvezetéket, csatolnázást, utakat, öntözést, gyógyászatot, oktatást, bolt, népfüldőket, közbiztonságot és a békét a lómaiak adták önnek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Oxica:

miért? csak nem útálod a tehenet meg a bikát? és a ruhafogasokat???

ez már perverzió trémens

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: "Nekem rogyásig van a kamra sértésekkel az elmúlt néhány évből, mégsem izgat senkit. Hát nem cukiiii ez a kettős mérce?
@Oxica:
belladonna (vagy bellodon) @fabi nak nincs erre ideje, ő dolgozik, érted? tudod mi az keményen és ésszel dolgozni és pénzt keresni??? a házmester kartárs meg evez most van a csúcsszezon két szerver telepítés között evezés és bor meg sör felszolgálás és etetés frissen sült folyami halakkal és vizidisznóval nyárson és dalolva

kinek van ideje a z Ó Xi cicára aki akár kan dúr is lehet b moll helyett

brühüyyy
kkk
nyugoggy má' le olyan szagot terjesztessz itt az erőlködéstől
@Rodeo36: "belladonna (vagy bellodon) @fabi nak nincs erre ideje, ő dolgozik, érted?"

Hidd el hogy lesz, nem tart az olyan sokáig.
@Oxica:
bucika, te mintha ijesztgetni akarnál engem???

nem vagyok ijedős

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:" bucika, te mintha ijesztgetni akarnál engem???"

Dehogy. Csupán egy tényt közöltem veled, hogy holnap repülsz innét, hogy ne érjen váratlanul. Pedig még figyelmeztettek is hogy ne csináld a fesztivált de te folytattad. Kár érted, de hát ez van, szabály az szabály, nincs mit tenni.
@Oxica:
bucika, azt tudod ugye, hogy -számomra- le vagy leplezve tövig...egy közismert nick alter ego jának készítetted el magad a sminkszobában, csak az álszakállad alá nem tettél elég ragasztót és a szempillafestéked sem ugyanaz a márka

tudod én nem most jöttem a délutáni hatossal

brühüyyy
kkk
@nincs_itt: te nagyon rettegsz ezektől a semmihez sem értő, semmilyen nyelven nem beszélő, semmilyen okmánnyal nem rendelkező analfabétáktól!
Miért?
Ók a konkurencia?
@Rodeo36: a kádár rendszer egy szar szemét volt, kivéve az olyan pártcsicskáknak mint te!
te voltál a kádár rendszer rogántónija!
azóta se mersz visszajönni ide!
@punkfrog:
majd a kérdésed címzettje válaszol neked...

megjegyzésem, ez a bejegyzésed az utóübbi ével legaljasabb bejegyzése

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: "személyazonosságukat hamisan adták meg annak érdekében, hogy minél jobb elbírálást kapjanak a bevándorlási hivataloktól. "
ha nem létezőt adnak meg az mennyivel jobb?
milyen személyazonosságról tudták, hogy azzal jobb elbírálást kapnak???
miért kellett volna más adait megadniuk?
@Rodeo36: "ééééééés mi lenne, ha az eccerűbb megoldást választanák?
harcolnának otthon az ellenséggel "
írod ezt te Kanadából!
gyere haza és harcolj!
@Rodeo36: javaslatom lenne Kanadának, hogy: ld. a saját hozzászólásod!
@Rodeo36: látom te is érintett vagy!
@Rodeo36: ha én a nincs_itt által meghatározott iskolázatlan, nyelvet nem beszélő, emberekkel találkozom, akkor sajnálom őket és megpróbálok segíteni rajtuk.nem kezdek el rettegni tőlük!
@punkfrog:
megint egy "zseni" új történelmet írna
brühüyyy
kkk

leszarom az álatalad mondottakat
@punkfrog:
én meg hazaküldöm, folytassák ott az életüket ahol a hazájuk van

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
mondd eszt el kanadának
ne nekem

ha nézem látom ha nem nézem akkor nem látom

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
harcolni miért? minden nagyon szép minden nagyon jó posványosfürdőn most mondta az aki mindenhez jobban ért, és ő csak tuggya, ki ha ő nem

majd te és a hozzád hasonlóak megolgyák

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
ezt sem tudhatod és semmi mást sem tudhacc csak röfögsz

kis tudatlan senkiházi

mondd meg a menekültyeidnek mikor fürdeted őket, hogy nagyon szereted őket amikor a te számládon élnek és nem akarják a saját hazájukat megvédeni sem tenni érte akármit csak élősködni rajtad

mert rajtam nem fognak

brühüyyy
kkk

Eszter jött (törölt) 2016.07.26. 09:55:24

@gazoló:

Majd kiderül.))
Addig is hozhatnál verset és zenét néhanapján.
Teljesen kiveszik minden szépség a blogról.
@Rodeo36: Csiribá' hagyd a mosott ruhát másra, te magad menj fel a padlásra... hamá' ott vagy, esetleg megnézhetnéd, hogy ikarosz vagy newton vagy... nekem egyre megy, amennyiben ez a demagóg bullshit előadásával jár...
@punkfrog: bár sosem lesz a szívem csücske nincs_itt, de most azért mellé kell állnom a tekintetben, hogy moról nézvést nem könnyű megérteni a tolerancia-szint csökkenését... ám nap mint nap együtt élni velük az más tészta... határozott véleményem, hogy mo kormánya döntő mértékben hozzájárult, ha nem indukált az eu-n belüli problémát a menekültekkel kapcsolatban... hermetikusan lezárt külső határok, mindenre kiterjedő nyilvántartás és adott esetben kiutasítás; ezek nem ördögtől való gondolatok, hanem az egyedül követhető magatartás, ellenben nem lehet megfeledkezni a humánum és szolidaritás parancsáról... nem európát féltik itt egyes férgek, csupán rövidtávú belpolitikai előnyöket kívánnak szerezni maguknak, a következő generációk kárára...
@Sir Bates dö Hól:
Csatlakozom a nincs itt véleményének a te értékelésedhez, mert a migránsügyhöz kapcsolódó véleményeket nagyon egyoldalú megközelítésben szemlélik sokan, nincs itt testközelben teheti.
Nemigen szólok ehhez a témához, mert teljesen más megközelítésben szemlélem a bevándorlás körüli bonyodalmakat.
Azt látom, hogy hónapok óta már lerágott csontként még mindig a migránsok és az adott ország lakossága közötti viszonyokat taglalják, a beilleszkedést, az eu tehetetlenségét, belekeverve a nemzeti szuverenitást, és így tovább.
Ami most van, az egyelőre egy statikus állapot, és idilli, ahhoz képest, hogy a migráció milyen fordulatokat tartogat középtávon Európa számára.
Az már nem politika, hanem az egyes térségek lakosságának menekülése a természeti katasztrófák miatt. Tudjuk, hogy akár 100 milliók is útra kelhetnek Európa felé, és ehhez preventív intézkedéseket kéne megtenni, bizonyos védelmi megoldásokat kell megtervezni.
Európa felelős vezetői jelenleg ebben a lagymatag dagonyában elvannak, országonként eltérő hozzáállással, mely a káoszt jelzi, és nem érezhető a valóságos felelősség Európa jövőjéért.
Ez a problémám.
@Mariann19: Épp most olvastam egy másik blogon, hogy az iszlám állam egy két éves, hangsúlyozom, egy két éves kislányt égetett elevenen halálra a szüleivel együtt, mert szökni próbáltak az iszlám állam terrorja alól. Elfogták őket, visszavitték a falujukba és a főtéren elégették a háromtagú családot.
Nem tudom ezek után van e még kérdés, vagy rácsodálkozás, hogy miért is menekülnek el onnét az emberek, vállalván az embertelen utazás veszedelmeit.
Ezek az emberek nem migránsok, nem bevándorlók, hanem igenis menekültek, akik a halál elől menekülnek. Na ezek az emberek elé húz a g..i szögesdrótot, csak úgy keresztényi szeretetből.
Javaslom a migráncsozós g..iknek, hogy éljenek 1 hónapig az iszlám állam terrorja alatt, hogy tisztában legyenek a dolgokkal.
@Sir Bates dö Hól: nincs_itt nek nem a tolerencia szintje nem tetszik nekem, hanem az érvelése, amivel próbálja alátámasztani.
@Oxica:
Szia!
A drámai esemény, amit leírtál, az az emóciókat aktivizáló helyzet.
Bevallom, hogy ebben a kérdésben én is tétován téblábolok, mert hol az emóció győz bennem, hol a racionalitás.
Fenti kommentemben a politikai felelősség kérdését firtattam.
Az iszlám vallás mibenlétét, veszélyeit és az ezzel járó hatásokat reálisan kell felmérni.
Kérdés, hogy a feltételek nélküli befogadás megoldja-e hosszú távon ezt a problémát. Vajon megváltoztatható-e az iszlám világ azzal, hogy a hívők egy része Európába települ be, és vallási törvényeit továbbra is gyakorolja, az otthon maradottak dettó.
Ugyanakkor az egyelőre beláthatatlan létszámú befogadás azt jelenti, hogy az európai népeknek áldozatot kell hozniuk anyagiakban, és megszokott életmódjuk változásával is.
Ez az európai áldozatvállalás olyan terhet jelent, amely ennek a térségnek a leértékelődését jelenti.
A probléma gyökerét nem lehet kiirtani, ugyanakkor európai veszteségekre lehet számítani.Ez a két tényező összeadódik negatívumként.
Jelzem, nem a mai, a jövőben várhatóhoz képest szórvány bevándorlásról van szó.
Az említett és várható veszteségek Európa gyengülését hordozzák magukban, a nagyhatalmaktól messze elmaradva, kiszolgáltatottá válhat a földrész.
Sajnos, én ilyenekben gondolkozom, abból az okból is, hogy Európa gyengítése nem most kezdődött a világhatalmi versengés során. Kétséges ugyan, de a migráció indulása és jelenléte lehet, hogy egy módja
ennek a szándéknak.
@Mariann19: Amit írtam, azzal csak azt a tényt próbáltam érzékeltetni, hogy amíg az iszlám állam utolsó tagja él és mozog, addig mindig lesznek menekültek. Akármennyi kerítést is húzunk, akármennyire is uszítunk ellenük, a menekültek akkor is jönni fognak Európa felé, mert a halálnál minden más jobb. Ez egy normális emberi reakció.
Tehát a problémát a csírájánál kell elfojtani, vagyis az iszlám állam 100 % os likvidálásával.
Amíg ez nem történik meg, addig mindig lesznek menekültek és mindig lesznek akik uszítanak ellenük, így kovácsolván politikai tőkét. A világ már csak ilyen.
@punkfrog: jeleztem már neki, hogy nem a helyzet megítélésében van köztünk antagonisztikus ellentét, hanem az arra adandó válasz komplexitásanak mértékét látjuk másként...
@Oxica:
"A problémát a csírájánál kell elfojtani, vagyis az iszlám állam 100%-os likvidálásával."
Itt már régen nem a halál elől menekülőkről van csak szó, hanem a jobb élet reményében Európába özönlő embertömegről.
A tényeket szemléld Oxica, és ne abból közelíts, hogy Orbán az ellenük való uszítással hazai tőkét kovácsol magának.
Gondoljál a másik oldalra is, a befogadókra, mert azokról nemigen esik szó.
@Mariann19:" Gondoljál a másik oldalra is, a befogadókra, mert azokról nemigen esik szó."

Ha akarjuk, ha nem, mindenkinek tudomásul kell venni, hogy Európa öregszik. Az európai fehér embernek előbb utóbb át kell adni a helyet más civilizációknak. Persze lehet hadakozni ez ellen szögesdróttal, uszítással, csak éppen a folyamatot megállítani nem lehet.
Volt idő mikor az európai fehér ember hódította meg a világot. Az európai népek gyarmatosítottak erőszakosan, sokszor egész törzseket kiirtva. A gyarmatosítással is hozzájárulván a népek keveredéséhez, színesbőrü emberek Európába hurcolásával.
Na de hát ennek a "dicsőséges" korszaknak már rég vége. Most már az európai fehér ember a végnapjait éli és szép lassan beolvad a népek asszimilációs olvasztótégelyébe.

"Nem leszünk gyarmat", de azok leszünk, sőt már vagyunk.
@Oxica:
"Mindenkinek tudomásul kell venni, hogy Európa öregszik. Az európai fehér embernek előbb utóbb át kell adni a helyet más civilizációknak."
Abszolute nem így látom!
Feltételezem, hogy arra gondolsz, hogy nem lesz megfelelő számú munkavállaló, és az egyre nagyobb számú nyugdíjast el kell tartani.
Én meg azt hiszen, hogy a műszaki fejlődés rohamléptekben váltja ki az élő munkát, a termelés szintje megmarad, és az állami bevételek is.
Ez a jelenség még most markánsan nem látható, de az igen, hogy országokon és ágazatokon belül emiatt munkaerő felesleg keletkezik.
A múltkor beszéltünk az alapjövedelemről. Ez már az előjele annak, hogy felszabadul a biorobot a gépi robotok megjelenése miatt.
Nem hinném, hogy sok tízmillió tanulatlan és szakképzetlen bevándorló oldaná meg ezt a problémát.
@punkfrog: bizony! de téged még így is nagyságrendekkel köröznek le!
édes fiam, nekem már nem kell "rettegnem" senkitől sem németo.-ban, sem máshol a világon, viszont az elmúlt hónapok azt bizonyítják, hogy van akikért aggódhatok.
mert lelőhetik, felrobbanthatják, megkéselhetik őket az általad olyan félvállról vett illegális bevándorlók közül azok, akik semmiféle reményt nem táplálhatnak a jobb élet iránt és erre rövid időn belül rá is döbbennek!
@Oxica: ne hasonlítsuk össze az almát a körtével!

a törökök már évtizedek óta itt vannak, sokan már itt is születtek, sőt ezeknek már gyermekeik is vannak! viszont a mai napig jobban beszélnek törökül, mint németül!

ez pedig az önkéntes "enklávék" miatt van.

emlékeztetlek, hogy beszélhetünk szírekről, de talán 10-20%-ot tesz ki az arányuk. a többiek bizonytalan(a hatóságoknak) "származásúak".

lásd a vonaton késelőt/baltázót aki afgánként regisztrál, majd kiderült, hogy pakisztáni... vagy ki tudja.

és meg is érkeztünk oda, hogy miért nincsenek okmányaik. mert így eladható, hogy szírek...
@punkfrog: tudod, az érvelésemmel szemben legfeljebb ilyen személyeskedőnek szánt megjegyzéseket tudsz felhozni.

hidegen hagy, hogy mit gondolsz rólam, viszont egy rögtönzött mecset szomszédságában élek, mindennapi tapasztalataim vannak a menekültekről.

továbbá van egy jól kiforrott világképem, amiben mindennek és mindenkinek helye van, amennyiben nem kíván becsapni, meglopni, megölni és saját szokásaira kényszeríteni.

vedd tudomásul, hogy a humánum nevében a menekültek VENDÉGEK, akiknek vannak jogaik, viszont kötelességeik is számosan. aki hazugsággal kezdi, az ne számítson elnéző mosolyra!
@Mariann19: "Ez már az előjele annak, hogy felszabadul a biorobot a gépi robotok megjelenése miatt."

Konkrétan nem erre gondolok. Arra gondolok, hogy egyre kevesebb fehér ember népesíti be Európát, vagyis űr keletkezik. Na ezt az űrt kik fogják betölteni? Hát nem a fehér ember, annyit mondhatok.
Míg egy fehér szülőpárnak születik 1-2, jó esetben 3 gyereke, addig egy muszlimnak? 10-12
Na de nem is kell messze mennünk, mikor Magyarország lesz az unió első cigányországa. Mikor már a miniszterelnök is az, ráadásul a legrosszabb, a teknyővájó fajtából, akkor már sok mindent nem lehet tenni.
Na ez a helyzet Európával is. A keresztesháborúknak már rég vége, mikor úgy volt hogy bevesszük Jeruzsálemet és kiűzzük a muszlimokat. Most már fordított a helyzet. Persze a gépi robotok még bezavarhatnak, ha egyszer ők is túlszaporodnak, de kicsit még odébb lesz.
@nincs_itt: itt ugyanez a helyzet a nyelvismeret tekinteteben a torokok, arabok vonatkozasaban, mely automatikusan maga utan vonja azt, hogy soha, ismetlem SOHA nem fognak megkapni egy magasabb presztizsu munkalehetoseget... a kulonbseg annyi, hogy a torokok elenyeszo szamban kalkulalnak a szocialis allam segito jobbjara (ertsd: dolgoznak), mig ezt az arabok eseteben nem allithatom (e kulonbsegnek is megvan az oka, de ezt most nem taglalnam)... hangsulyozom: a fentiek frora vonatkoznak, a kolni 3G torok negyedekrol semmi tapasztalatom nincs...
@nincs_itt: "a törökök már évtizedek óta itt vannak, sokan már itt is születtek, sőt ezeknek már gyermekeik is vannak! viszont a mai napig jobban beszélnek törökül, mint németül!"

A szírek meg még csak most érkeztek, úgyhogy ne várd el tőlük, hogy rögtön megtanuljanak németül.
Nem csak Szíria, hanem Afganisztán és Irak egyes tartományai is háborús övezetnek számítanak. Úgyhogy egy afgán is jogosult menekült státuszra, nem szükséges hamisan szírként bemutatkoznia, kockáztatván ezzel a kitoloncolást.
@Sir Bates dö Hól: a helyzet közel azonos, talán több a lehetőség a már itt születettnek, mint franciao.-ban, ezt meg én nem tudom megítélni.

a véleményem az, hogy ilyen tömegben érkező és ellenőrizetlen emberáradatot, csak igen kemény és következetesen betartott szabályokkal lehet valamelyest kezelni.

lásd az ansbachi robbantót... 2 éve volt itt, egy éve kiutasították, ismerve a német hatóságokat, nyomós okkal tehették. egy évig nem szereztek érvényt a határozatnak... eredmény: 15 sérült.

igen egyszerűen oldanám meg, akinek nem tetszik, az mehet amerre akar. de németo. területére nem léphet többé, aki hazudik a származásáról, vallásáról, életkoráról azt azonnal repülőre, nincs tolerancia ilyen kérdésekben.
@Oxica: látom nem még mindig nem érted...

de az ansbachi gyerek pakisztáni volt... és afgánnak vallotta magát...

készülnek és be is mutatnak olyan dokumentum filmeket németo.-ban, amikben olyan táborokba látogatnak el, ahol már 3-4-5 éve tengődnek emberek.
nem fogod elhinni, egy árva mukkot nem tudnak németül, angolul leginkább ektivitiznek, tolmács nélkül reménytelen.

sajnos az a tapasztalat, hogy 1,5 millióból talán 2-3 ezer volt alkalmas a munkavállalásra.

meddig legyen türelemmel az adófizető? 15-20 évig? nincs egyéb feladatuk, mint a nyelvet és kultúrát elsajátítani. nem teszik, ha el is járnak nyelvórákra, kizárólag azért, mert ha nem, akkor ugrik az a kis zsebpénz is!
@Oxica: még egy apróság a német "néplélekről", munka alapú társadalom! nagyon sokáig türelmesek, de ha azt látják, hogy csak lófrálnak, költik rájuk a pénzt, nem dolgoznak (mert nem is áll szándékában a legtöbbnek), akkor csúnyán és messzire gurulhat a gyógyszerük!

a csu éppen ma ült össze az eddigi események miatt, mert nagy bajban lesznek, ha nem állnak elő megoldással.
a megoldás már nem csak szövegelést jelent, hanem konkrét és határozott lépéseket vár a lakosság!

csak egy példa! a reutlingeni machetes embert simán elütötte az autójával egy német!!! el tudod képzelni a folytatást?
@Oxica:
"Na, ezt az űrt kik fogják betölteni?"
Az országok mindig gondoskodtak önmegtartó erejükről, és gondoskodni is fognak.
Ez már most is látható a demográfiai intézkedések kapcsán nemcsak nálunk, hanem más európai országban is.
Az sem mindegy, hogy az űr betöltése milyen minőségű emberekkel megy végbe, mert Európának nem érdeke a földrész leértékelődése sem szellemi, sem gazdasági vonatkozásban.
Emellett hosszabb távon egy ilyen betelepedés esetén számolni kell a túlnépesedéssel. Akkor az európai őslakos hová bujdokoljon, ha ez bekövetkezik.
Van nekünk utánpótlás. A cigányok 0-14 év közötti létszáma 37.4% a cigány lakosság körében.
Ebben igazad lesz, mi leszünk az első cigány ország a távlatokban.
@nincs_itt:" de az ansbachi gyerek pakisztáni volt... és afgánnak vallotta magát..."

Erről beszélek. Az úgyis kiderül ha hazudik és kitoloncolják. Csak azok járnak jól, akik a saját adataikat adják meg.
@nincs_itt: "csak egy példa! a reutlingeni machetes embert simán elütötte az autójával egy német!!! el tudod képzelni a folytatást?"

Ez egy normális emberi reakció, ha valaki egy fegyverrel őrjöngő embert lát. A nizzai merénylőt is megpróbálták kiszedni a teherautóból.
Na de ebből ne következtess arra, hogy a németek az ártatlan menekültekre is rátámadnak minden ok nélkül. Ha ebben reménykedsz, akkor csalódni fogsz.
@Mariann19: "Akkor az európai őslakos hová bujdokoljon, ha ez bekövetkezik. "

Az én tippem az, hogy be fog olvadni. A mai, különböző nemzetiségű fiatalok, jól meg vannak egymással, keveredni fognak. Olyan hogy európai őslakosság, az meg fog szűnni.
@Oxica: de azt is érted, hogy megölt jópár embert?

a miért kézenfekvő. valószínűleg megtörtént a kiutasítás, de ha nem is, akkor is látta, hogy reménytelen a helyzete németo.-ban.

akármennyire kicsi is lett a világ, amennyire mi, európaiak nem ismerjük a közel- és középkeletet, az odavalósiak éppen annyira nem ismerik európát!

nem tudják, hova érkeznek, nem tudják mire számíthatnak. a "legendák", a reménység vezeti őket. csalódnak, 10-ből 11-en! mivel teljesen eltérő civilizációkról beszélhetünk, ezért a válaszuk is eltérő lesz a csalódásra!

az ő kultúrájukban az erőszak mindennapos és elfogadott probléma megoldási eszköz.

pl. egy felnőtt afgánt, hat hónapos kurzussal nem fogsz németté, franciává, olasszá stb változtatni! még akkor sem, ha meg is érti és igyekszik is betartani a normákat, amik szöges ellentétben lehetnek az övéivel!

az álmairól nem is beszélve! mert németo.-ban majd nagyon jól fog keresni és tudja támogatni a családját stb. lesz végre autója, esetleg egyéb javai. de nem lesz. azonnal semmiképpen, inkább 5-10 éves projekt lesz, mire ide eljut. rengeteg csalódással, keserűséggel terhelve. a legnagyobb megértés és tolerancia ellenére is!

volt egy iráni munkás az üzemben, 50 körüli lehetett, már egész jól beszélt németül, szépen végezte a dolgát, semmi gond nem volt! egyszer viszont valami félreértés miatt, és persze a nem tökéletes nyelvi képességek miatt, veszekedéssé fajult a dolog egy lengyel munkással(itt sem túl cizellált nyelv ismeret), az iráni meglegyintette a vita hevében. tényleg legyintés volt, semmi komoly. ez arrafelé teljesen normális. itt kirúgás lett a vége! az iránit rúgták ki. pedig tényleg semmi komoly nem történt. megpróbáltam én is szólni az érdekében, nincs mentség "megütött" valakit. pont!

érted???
@Oxica: te tényleg ennyire??? éppen ettől tartok!
@nincs_itt: "de azt is érted, hogy megölt jópár embert?"

Most melyik merényletről beszélsz? Mert akit kiutasítottak az csak magát robbantotta fel. Aki lövöldözött, az meg német állampolgár volt. A machetés meg egy embert ölt meg, szerelemféltésből és nem terrorizmusból.
A nizzai, az sok embert megölt, de az meg Franciaországban született terrorista volt és nem menekült.
Remélem te is érted. Ugye érted? Mert azért én tartok tőle hogy nem érted.
@Oxica: "Olyan, hogy európai őslakosság meg fog szűnni."
A gondolat is dermesztő!
@Oxica: látom nem akarod érteni! mindegyikük, legalább a szüleik menekültek voltak!

a generációk száma nem számít!

eltérő kultúra, az európai szokásoktól 5-10-20 év után is eltérő, beilleszkedni nem akaró emberek. érthető, ha nem óhajtják a vallásukat, szokásaikat elhagyni, nem is kényszeríti erre senki őket. viszont el kell fogadniuk, hogy a többség szokásaihoz alkalmazkodnia kell!

mint a dohányosoknak is, elfogadja a nem dohányos, hogy dohányzom, én pedig nem gyújtok rá a közelében, engedélyt kérek, külön helységben bagózom és így tovább.

jelenleg a muszlim közösség kisebbség, tehát az európai törvények és normák elfogadása számára evidencia kellene legyen. nem így tesznek, akkor a válasz sem lesz udvarias kérés.

ez viszont senkinek nem lesz jó!!!
@nincs_itt: "látom nem akarod érteni! mindegyikük, legalább a szüleik menekültek voltak!

a generációk száma nem számít!"

Látom nem érted. Mondjuk miattam belemehetünk abba is, hogy akkor meg a fehér ember szülei, nagyszülei meg gyarmatosítók voltak, a generációk száma nem számít. A franciák, spanyolok, portugálok, angolok, hollandok, németek gyarmatosították Afrikát, Távol-keletet. Leigázva az ottani népeket. Nem hiszem hogy a gyarmatosítók foglalkoztak volna az ottani népek kultúrájával és a beilleszkedéssel. Akkor most te milyen alapon várod el, hogy egy szír teljes mértékben beilleszkedjen a német társadalomba. Igen, eltérő kultúrából érkeztek és akkor mi van? Dolgozzon rendesen, a kultúráját meg bízd rá. A templom mellett piszok jól el fog férni a mecset is.
@Oxica: csak ma! berlinben lövöldözött egy rábízott kultúrájú, franciao.-ban egy papot megöltek, mert allahu akhbar!

képzeld el mi történne, ha egy imámot végeznének ki ilyen módon, az adott település percek alatt lángokban állna és zajlana a dzsihad!

most csak annyit mondok zárszóként, hogy te ott mo.-on remekül elokoskodsz! viszont ne adja az Isten, hogy valami az európai ember aki "gyarmatosított" stb, önállóan a saját feje után oldja meg a kérdést!
seehofer közölte: bajorországot fegyveresen megtámadták!
ekkor még berlini lövöldözés nem történt meg!

te csak álmodozz a fajtád kihalásáról, sokan inkább tennének ellene!
@Mariann19:" A gondolat is dermesztő!"

Pedig ez így van. Legjobban a francia válogatotton tudod lemérni. A nyolcvanas években még 10 fehér bőrű és 1 színes bőrű játékossal állt fel a francia válogatott.
Platini, Giresse, Tigana, (na ő volt a színes bőrű) Fernandez belső négyes.
Most viszont már 10 színes bőrű és egy fehér bőrű játékossal állnak fel. A tiszta fajú árja Norvégiában, a válogatottjukban legalább 5 fekete játékos játszik.
A mostani EB n, az izlandi csapat kivételével, mindenhol játszottak színes bőrű játékosok.
Olyan, hogy mint "európai őslakosság", már csak nyomokban létezik, de ez nem is baj, így elkerülhető a beltenyészet.
@nincs_itt:" te csak álmodozz a fajtád kihalásáról, sokan inkább tennének ellene! "

Elhiszem hogy izgulsz, hogy a szírek elveszik a munkádat, van is valami alapja.
Hát akkor tegyél ellene, szülj egy zsompor gyereket. Én inkább a kultúrák békés egymás mellett élésére szavazok a lázítás és az uszítás helyett.
Aki egy embert is megöl, azt gyilkosnak tartom és elítélem, ha fehér, ha fekete, de veled ellentétben nem aljasodom le odáig, hogy az összes muzulmánt gyilkos terroristának tartsam.
@Oxica: látom te is már csak személyeskedésre vagy képes!

én egy valódi "multikulti" országban élek, ahol embereket ölnek, sebesítenek meg muszlimok, akik a saját vallásukra, népükre hoznak szégyent, viszont az én embertársaimat ölik! ha nem baj, akkor egészséges ösztöneimnek engedelmeskedem, nem holmi ostoba szuicid elméletnek, amit te is próbálsz hirdetni!

majd! egyszer, ha neked is sikerül elérned, amit nekem sikerült, bevándorlóként ha tetszik, egy bármilyen idegen országban, akkor adj tanácsokat, hogy mit és hogyan tegyek!
mert ameddig lúzerként, ogv rabszolgájaként okoskodsz nekem, addig csak röhejes vagy!

most elköszönök tőled, sok sikert és örömet kívánva!
@nincs_itt:" mert ameddig lúzerként, ogv rabszolgájaként okoskodsz nekem, addig csak röhejes vagy!"

Röhejes az te vagy, ha azt se tudod, hogy mi történik körülötted és összemosol mindent, a gyilkost a rendes emberrel.
Az ogv g..it meg nálamnál senki nem utálja jobban, úgyhogy ezzel megint mellélőttél.

Na pá.
@Oxica: látom talált! süllyedt!

én valóban nem tudom mi és hogyan történik körülöttem, de te! aki mo.-on utálod a fennálló rendszert, de legfeljebb a pofádat járatod, arra sincs bátorságod, hogy elhagyd azt a helyet, ami élhetetlenné teszi az életedet!

vesztes vagy!

minden jót és további kellemes önmarcangolást!
@nincs_itt: Aztán még te pofázol, hogy én személyeskedem.

Én legalább itthon tartom a frontot és belülről bomlasztom a rendszert, mert mi akik itthon maradtunk, mi fogjuk megdönteni egyszer ezt az aljas rezsimet.
Na de te, elmenekültél és a "mutti" kenyerét eszed és mindenki mást ki akarsz paterolni onnét aki nem a te világnézetedet vallja. Hát ez nem fog menni elvtárs.

Na pá, kellemes évődést és álmodj szír népmeséket. Egyszer majd csak megszokod a sok szírt körülötted, mert egyre többen lesznek ám.
@nincs_itt: @Oxica: inkább holnap kezdjétek újra, lehiggadva... ez az egymás melletti elbeszélés nem igazán konstruktív, ámbár egy-egy szeletét az általatok vélt valóságnak megismerhettem...
@Oxica: úristen nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzád!

1. Remélem nem ismerlek és nem élsz a közelemben!

2. Miről beszélsz békés együttélésről? Én a vallásommal kenyeret kell, hogy adjak neki, ő meg le akar tarolni, mert csak az ő vallása lehet életben. Erről te tudsz?
Vagy ezt amikor a vallási vezetőik nyilatkoznak nem hallottál?

3. Amikor átmásznak a kerítésünkön, azt csupa jó indulatból teszik. Azt mondják:
- ne már, ne csináljátok, mi jó szándékkal jövünk. Igaz, ti nem engeditek, kerítést építetek, jelzitek, hogy nem láttok szívesen, de mi akkor is jövünk, szarunk arra, hogy ti mit akartok és átmászunk a kerítéseteken.
Mert mi a látszat ellenére alkalmazkodni akarunk hozzátok, meg közös tejeskávé gyerekeket, közös kultúrát. Értsétek meg, mi vagyunk a felmentő sereg, hogy ne legyetek belterjesek.
Igaz, hogy úgy kezdjük, hogy hazudozunk, hogy kik vagyunk, nem érdekel a törvényetek, és igaz hogy volt néhány ország, ahol megállhattunk volna, hiszen nem volt háborús ország, de nekünk az nem kellett.
Ti se kelletek egyébként, csak letaroljuk a kerítéseteket, és keresztülvonulunk rajtatok. És egyébként is azt mondták, hogy kapunk lakást, meg kocsit, meg segélyt. Hát csak a hülyék maradnak otthon.

4. El akarják venni a munkámat? Nem akarnak dolgozni. Eltűnnek egy csomóan az országokban. Nincs nyomuk. Nemhogy dolgozni akarnak. Ahol meg hivatalosan vannak, várják a segélyt. Nem lehet őket nyelvre tanítani, munkára bírni (tisztelet a kivételnek)
Ilyen cikket nem olvasol? Most nem tudok belinkelni, mert nem gondoltam, hogy belédszólok, de egyre több a panasz a cégeknél, hogy hol van már az a kedves, dolgozni akaró sok ember?

5. Már az európai országokban született kedves idegen gyermekek csinálják a cirkusz nagy részét most is. Jó néhány országban olyan kerületek vannak, ahol már régóta élnek a már ott lévők és most sem mernek bemenni a rendőrök, mentősök, a lakosságot, turistákat figyelmeztetik, hogy ezeknek a közelébe se menjenek. Akkor szerinted beilleszkedtek és akarnak velünk együtt illeszkedni?

6. Egyre több ország szűkíti a segélyeket. Egyre nehezebben fognak megélni és egyre erősebb lesz bennük a gyűlölet, a harag. Kiszámíthatatlanná válik, hogy mikor borulnak be.

8. Ha olyan nagyon családostól akarnak jönni, akkor miért a fiatal erős fiúk jönnek leginkább????
Majd persze azt mondják, hogy jön utánuk a család. Ott hagyják ezek a békés, kedves fiatalok a szüleiket, testvéreiket, gyerekeiket, feleségeiket a háborús hazájukban, mert biztosak abban, hogy nekik semmi bajuk sem lesz ott addig, amíg küldik a szép kis repülőjegyet?
És addig ezeket a kedves rokonokat nem bántják. Kapnak pólót, amire rá van írva, "ne bántsatok, mi mindjárt megyünk"?
A családegyesítést egyre több ország nem támogatja nyakra-főre. Akkor jön majd azért a balhé, hogy nem hozhatja magával a pereputtyát.

Keveredni akarsz velük? Keveredj! Keverd velük a gyerekedet, meg az unokádat. Élj velük, adózz értük, térítsd meg őket, ha akarod. Ott! Náluk, az ő országukban!
Miért kellene másnak is igent mondani arra amit mondasz: "az európai őslakosság meg fog szűnni" mániádra?
És ha a többség ezt nem akarja? Miért kéne európának másnak lenni? MIÉRT? Ez mitől merül fel?
Azért mert lehet, hogy nem fogsz nyugdíjat kapni?
És akkor inkább rohanjanak le minket idegenek?
Azt gondolod azért jönnek, hogy dolgozzanak és nyugdíjat termeljenek nekünk?

Utazz oda, ahol ők élnek, és valósítsd meg a "kultúrák békés egymás mellett élését" ott náluk. Valósítsd meg ott a belterjesség kiküszöbölését.
Ha túléled még könyvet is írhatsz belőle, és talán megkapod még egyszer majd a Nobel-békedíjat is.
Ha szerencséd van, akkor nem posztumusz.

Én is elkezdtem és be is fejeztem, nem szeretnék hozzászólni ehhez többet, de ezt már nem bírtam ki, hogy ne írjam le, mert ha ennyire vágyott "öngyilkos" (lelkileg, szellemileg, testileg) akar lenni valaki, ám legyen, de én nem akarok az lenni.

Egyébként van nálunk sok száz ezer "másfajta" ember, és már tapasztaltuk azt a nagy és erős alkalmazkodásukat, beilleszkedési vágyukat. Talán ennek ismeretében dönthetünk úgy, hogy köszönjük, van nekünk elég így is.
Igen lehet, hogy nem volt tökéletes az sem, amit mi nyújtottunk nekik, de mitől tudnánk többet nyújtani egy vadidegen, más nyelvű, más vallású néptömegnek, ha még olyannak sem tudtunk, aki beszéli a nyelvünket, nagyon régóta él velünk és a vallásunk közös.

Mariann19-el értek egyet - mindenben.
@bajkon úr:" 1. Remélem nem ismerlek és nem élsz a közelemben!"

Az első ponttal én is egyetértek.

Amúgy mit fogsz csinálni? Belelövöd az összes muzulmánt a tengerbe és csinálsz több tucat gyereket? Aztán a haza fényre derül? Ez azért nem ilyen egyszerű ám testvér.
@Oxica: Nem lövök senkit a tengerbe, minden lehetséges módon megoldást kell találni, azokban az országokban, ahol ezek az emberek élnek.

Nem az a megoldás, hogy idejönnek és felbolydul minden.
Azért mert a francia válogatottban vannak fekete bőrű játékosok is - mint írtad -, nem jelenti azt, hogy minden ilyen színű emberrel együtt lehet élni. Ők pénzt keresnek, jól érzik magukat, hülyék lennének balhézni. De a már itt élő és még mindig özönlőek nem ilyen helyzetben vannak, és látják egy idő után, hogy soha nem is lesznek.
Talán csak néhányan. Ez egyre nagyobb elégedetlenséget fog szülni.

Nem tartom normálisnak és elfogadhatónak azt, hogy az az Európa, amiben eddig éltünk, fenekestől megváltozik, ahol az "őslakosságnak" félni kell, ha étterembe megy, ha utcai rendezvényre megy, ha színházba megy, ha plázába megy, ha metróval utazik, ha templomba megy, ha vonatra ül, vagy netán fürdőruhába megy a strandra, vagy a gyerekét elküldi az iskolába.

Egyenlőre ezeket az embereket befogadták ész nélkül, és most itt tartunk, aki kiteszi a lábát bármi történhet vele. Jó ez? Nekem nem.

Nem hiszek a békés egymás mellett élésben, mert számomra bebizonyosodott, hogy ilyen nincs.
Abban hiszek, hogy az ő országaikat kell rendbe hozni.
Minden lehetséges módon. Én ebben hiszek.

Nézd meg Amerikában a "fehér" és a "fekete" lakosság békés együttélését. Hát azért van sok probléma. Sok-sok-sok éves együttélés után is.

Örülök, hogy azért egy pontban egyetértünk a nyolcból.
Már ez is valami :)
@bajkon úr: " Nem lövök senkit a tengerbe, minden lehetséges módon megoldást kell találni, azokban az országokban, ahol ezek az emberek élnek. "

Akkor menj ki Szíriába és mond meg az iszlám állam terrorja alatt élő embereknek, hogy maradjatok csak a valagatokon, míg kitanáljuk, hogy mi legyen. Garantáltan népszerű leszel ott.
Te biztosan nyugodtan üldögélnél ott a családoddal, ahol naponta fejeznek le és égetnek el embereket.
Én viszont menekülnék a családommal amilyen gyorsan csak lehet.
@Oxica: Csak az a baj, hogy már a franciáknál is elvágják egy pap nyakát ezek a kedves emberek, akiket pld a franciák befogadtak.
Most még csak egy pap nyakát.
Holnap mi jön?
Számszerűen még tényleg nem halt meg annyi európai, mint szír, de ennek a számnak egyenlőnek kell lenni, akkor igazságos? És amíg ez nem egyenlő, addig foglyuk be a szánkat, mert mi még jól állunk, biztonságban élünk????

A Franciaországban élő francia hova a francba meneküljön majd egyébként a családjával ezek elől????

Bemegy az ember a templomba és bejönnek és legyilkolják az ott lévőket???? Hú de fasza, ez belefér és együtt jár az összecsiszolódással????

Te hová fogsz menekülni a családoddal előlük?????
Lehet szíria örömmel fogad és mivel én nem leszek népszerű, te fürödhetsz majd a népszerűségben.

És egyébként alig jönnek családostul!
Fiatal erős férfiak jönnek!!!
Ott hagyják a családjukat abban az országban, ahol olyanok történnek, amit írsz!!!
Te izgatod magad az ő családjukért, ők meg nem. Ők ott hagyják őket.

Az egyre erősödő ellentét, egyre több áldozatot fog szülni - mert egyszer csak az "őslakosság"-nak is elege lesz. Akkor majd nem szíriában, hanem Európában is szép lesz a helyzet.

Hú de szép "kultúrák békés egymás mellett élésének" vagyunk tanúi.

Te nem fogadod el az én gondolatomat, hogy saját országukban kell megoldást találni, ez lehet az egyetlen békés, nyugodt hosszútávú és biztonságos lehetőség.
Igen biztos idő ezt megoldani, de mindenki számára megoldás.

Én, meg még elég sokan itt az otthonunkban nyugodtan szeretnék élni, és a te rögeszméddel csak olyan körülmények alakulhatnak ki, ahonnan ezek az emberek eljöttek.

Így marad az az 1 pont, amit az elején megbeszéltünk, hogy egyetértünk és mint írtam, már ez is valami.

Álmos lettem, beléd fáradtam, befejeztem a vitát.
Holnap sem folytatom :)
@bajkon úr:" Csak az a baj, hogy már a franciáknál is elvágják egy pap nyakát ezek a kedves emberek, akiket pld a franciák befogadtak. "

Jól mondod, a terroristák vágták el és nem a menekültek. Amúgy az egyik terroristát figyelte a titkosszolgálat és mégis gyilkolni tudott. Ez a francia hatóságok gyengesége.

Amúgy te nézted a képeken a lerombolt szíriai városokat? Azok élhető városoknak tűnnek? Te tudnál ott élni? Na ugye. Akkor ne is ítéld el azokat akik elmenekülnek onnét, mert te sem tudnál ott élni.
Amúgy nem kell beszarnod, ha majd egyszer újjáépítik azokat a városokat, sokan visszamennek mert az az ő hazájuk.
@Oxica: látod milyen ostoba korlátolt rabszolga vagy???

te "belülről bomlasztod rendszert"??? annyi egy eurósom lenne, ahányszor ezt hallottam az "átkosban"...

az összes pártfunkci "csak azért lépett be, hogy belülről bomlasszon..."

ebben is le vagy maradva!

engem ide hívtak. a saját kenyeremet eszem, veled ellentétben.

megnyugtatlak, engem nem zavarnak azok, akik nem az én nézeteimet vallják, bezzeg téged...

kellemes bomlasztást! ahogy elnézem, lesz még "munkád" nagyjából 20-30 évig, legalább jól fizetik? mert értelme, látszatja nincs!
@nincs_itt: Megjöttél bérrettegő? Van is miért, mert a szírek úgyis elveszik a munkádat, aztán jöhetsz haza közmunkásnak. Aztán várhatod a behívót, mert Tudtad? Hogy a közmunkásokat katonának toborozzák itt felcsútföldén.
Aztán mehetsz a határra védeni a zországot, a vad muzulmán hordáktól. Pont a profilodba vág.
@Oxica: Istenem, de szánalmas egy senki lehetsz!

izgultál, hogy válaszolok-e?!

elveszik, mert a mekiben mosogatom a papírpoharakat...

tényleg, neked, mint kívülállónak. mi a véleményed az intelligenciáról?

nem kellene inkább csendes billegéssel átvészelned a napot?

jól fizetik a "belülről bomlasztást?"
@nincs_itt: Tudtad? Hogy egyenlőre nem te határozod meg, hogy kik élhetnek Németországban. Te pont olyan vendég vagy ott mint a szírek.
Utoljára valami hitler bácsi féle ürge próbálkozott azzal, hogy meghatározza, hogy kik élhetnek Európában. Hozzá is látott serényen a neki nem tetsző népcsoportok eltakarításának. Nem is aprózta el, mert ipari méretekben látott hozzá de aztán csúnyán ráfaragott szegény. Egy patkány lyukban golyót repített okos fejecskéjébe, meg még egy cián kapszulára is ráharapott, mert biztosra ment ám az öreg. Meg még el is égettette magát, ne hogy a vörös hordák elhurcolják Moszkvába rothadó tetemét és kitűzzék a Kreml tetejére madárijesztőnek.

Úgyhogy neked is csak azt tudom javasolni, hogy rasszista, antiszemita nézeteidet felejtsd el örökre, hidd el jobb lesz a lelki békéd és még lehetsz vidám ember, a mostani gyűlölködő helyett. Remélem tudtam valamit segíteni.
@Oxica: Elmondom mi a baj veled. Az hogy pár éven belül a hozzád hasonlóak elsőként Németországban és Franciaországban a lámpavason fogják végezni. Két muszlim terrorista közt egy hozzád hasonló píszi huszár. Tényleg komolyan féltelek.
@Gábris szomszéd: Kösz, hogy félted az életemet. Azért én is elmondom, hogy mi a baj veled. Tolod itt az ócska ruszki propagandát és véded a büdös ruszkicsizmát, meg uszítasz a menekültek ellen.
Az csak a náci agyakban létezik, hogy minden muszlim terrorista.
Persze csináld csak ha ehhez van gusztusod.
@Oxica: asztán elmegy és meggyónja, asztán mintha nem történt volna semmi a pofánkba röhög:)))
@Oxica: Tényleg féltelek és az eddigi működésed és nézeteid alapján nem sok jövőt jósolok, főleg a nyugat-európában élő hozzád hasonlóknak. Vagy egy polgárháború után/közben az őslakosok tesznek titeket hidegre, vagy ha mégis a muszlimok győznek az még rosszabb forgatókönyv, hiszen a szabadságjogok és a liberalizmus híveinek a torkát még simábban vágják majd át. Szóval az élet nektek pláne nem ígérkezik habostortának a következő 10-20 évben.
@taga20: Haver ha te elmennél gyónni, két óráig biztos nem tudnál szabadulni a fülkéből. :)
@taga20: @Oxica: Okosodjatok picit.

A dzsihád számára az anarchia és a háborús gazdaság „megszentelt”, a hadurak szentek, a bűntettek kegyes cselekedetek. A dzsihádizmust egy vallásos – mondhatni apokaliptikus – narratíva fűti, amely a pogány Nyugat elpusztítását és az iszlám végső győzelmét hirdeti. Valójában azonban mindez gazdasági érdekeket szolgál, miközben hamisan a vallásos önmegvalósítás látszatát kelti – mondja Abdesszamad Belhadzs marokkói származású, Belgiumban és Magyarországon oktató és kutató társadalomtudós a Mandinernek. Belhadzs szerint a muszlim bevándorlók körében jelen van a vágy a nyugati világ eleganciája és magas életszínvonala iránt, másrészt viszont – amint azt a második és harmadik generációs bevándorlók krízise is mutatja – ezt a világot nem tudják birtokba venni. Ezért kap teret az erőszak. Interjúnk.

mandiner.hu/cikk/20160727_abdesszamad_belhadzs_interju_iszlam_dzsihad_terrorizmus_bevandorlas_migracio
@Oxica: "Az oroszok az új zsidók. Vagy új szabadkőművesek. Vagy új Sorosok. Vagy új migránsok. Ami fix: mindenről ők tehetnek!"

mandiner.hu/cikk/20160727_gazda_albert_mindenrol_ok_tehetnek
@Gábris szomszéd: "Az oroszok az új zsidók. Vagy új szabadkőművesek. Vagy új Sorosok. Vagy új migránsok. Ami fix: mindenről ők tehetnek!"

Az oroszok muzsikok voltak és azok is maradnak. 1848 és 1956, ismerős? Na kik is verték le, a mocsok ruszki muzsikok. Ez van tesó.
@Oxica: "Az oroszok muzsikok voltak és azok is maradnak."

Tolsztoj, Dosztojevszkij, Puskin, Csehov, Csajkovszkij, Muszorgszkij, Sosztakovics, stb.

youtu.be/JhHXqNjV284

Szerintem menj el aludni, ne égesd magad tovább.
@Gábris szomszéd:" Tolsztoj, Dosztojevszkij, Puskin, Csehov, Csajkovszkij, Muszorgszkij, Sosztakovics, stb."

Na látod, ők vannak kevesebben, de a muzsikok basszameg több millióan. Ez van tesó, meg még a forradalmainkat is leverték a g..ik. De te csak told a büdös ruszkicsizmát, pfejj, nekem nem lenne gyomrom hozzá.
@Oxica: Azért az is szerencse, hogy ti is kevesebben vagytok.:) Amúgy életed fő ellenségeit, tudod a csúnyanácikat kijafaszok segítettek leverni?
@Gábris szomszéd: "Azért az is szerencse, hogy ti is kevesebben vagytok.:)"

Hát a büdös ruszki muzsikoknál mindenképp kevesebben vagyunk, ez tény. De jobb is így.
@Oxica: Ja de ebből az fog következni, hogy nektek végetek lesz mint a botnak. :)
@Gábris szomszéd: "Ja de ebből az fog következni, hogy nektek végetek lesz mint a botnak. :)"

Megint tévedsz mint mindig. Arról van szó, hogy az elit mindig kevesebb, mint az aljanép, viszont az elit irányítja (mi az elitek) a világot és az aljanépeket (titeket) és ez így is van rendjén.
@Oxica: "Arról van szó, hogy az elit mindig kevesebb, mint az aljanép, viszont az elit irányítja (mi az elitek) a világot és az aljanépeket (titeket) és ez így is van rendjén."

Tudod a bajszos bácsi is így godolkodott mint TE "de aztán csúnyán ráfaragott szegény. Egy patkány lyukban golyót repített okos fejecskéjébe, meg még egy cián kapszulára is ráharapott, mert biztosra ment ám az öreg. Meg még el is égettette magát, ne hogy a vörös hordák elhurcolják Moszkvába rothadó tetemét és kitűzzék a Kreml tetejére madárijesztőnek."

Lehet, hogy te is a vörös téren végzed majd? :)
@Gábris szomszéd: Nézd az tény hogy az okosak kevesebben vannak mint a hülyék de az okosak irányítják a hülyéket.

Viszont választás sok hülyével lehet nyerni ez is tény. Magyarország jó példa rá. A hülyék választottak egy g..it vezetőnek, az okosak hiába kiabálták, hogy ne csináljátok, a hülyék csak mentek neki a falnak. Persze most a hülyék is szívnak nem csak az okosak, de a hülyék annyira hülyék, hogy agyilag fel sem fogják, hogy átverték őket.

Ez van tesó.
@Oxica: Hát ja mi vagyunk az okosok mert nem a fideszre szavaztunk. Persze én még okosabb vagyok, de majd holnap elmondom miért. :)
@Gábris szomszéd: Te nem okos vagy csak okostojás. Nem mindegy ám.
@Oxica: arany, drága ápolt!
én nem is kívánok meghatározni semmit, veled ellentétben!

kevered a sezlonyt a faszoddal!

ezért egy vidám: zikkálj!

ostoba balfasz! egyszer el kellene hagynod a szobádat, biztos van olyan, amikor az ápolók nem figyelnek!
@nincs_itt: Megjöttél migránsok gyöngye.

Na milyen az élet a muzulmán Németországban? Tudtad? Hogy a g..i potenciális veszélyforrásnak nevezte a migránsokat? Még téged is.
@Oxica: de izgultál! már a képzelt barátaid is kiközösítettek?

látom gyerekkorodban is rántotthúst kötöttek a nyakadba, hogy a kutya játsszon veled legalább!!

tudod, ogv a TE mini.elnököd!

aggódj miatta te!

kölni buliról hallottál?? kötschög!
@nincs_itt: migráncsok gyöngye.

Én meg azt látom, hogy már befonták az agyadat az ostoba kényszerképzetek. Szar lehet neked így szorongva élni a sok muszlim között.
Tudod a terroristáknak pontosan ez a célja, hogy féljél, mindegy hogy kitől, csak féljél, ez a lényege a terrorizmusnak. Feletted már teljes győzelmet arattak. Javaslom, hogy lefekvés előtt mindig benézz az ágyad alá, hátha ott lapul egy muszlim. További jó rettegést.
@Oxica: hogy te mit és hogyan látsz, az nem csak számomra lényegtelen, hanem ogv országában élőknek is!

szerintem neked komoly gondjaid lehetnek az életeddel.

de ezekkel magadnak kell megbirkóznod!

csókollak, innen az ogv és egyéb(rád gondoltam) agybaxottaktól mentes világból!
@nincs_itt: Na mi van migráncsok gyöngye. Megint kiengedtek?

Öblögess, mert folyik a szádból a szar.
@Oxica: látom elvagy, kellemes címkézést!
miről is beszélsz, te liberálisok gyöngye és minta példánya?

a sikertelenségeddel és az ebből fakadó frusztrációiddal magadnak kell megbirkóznod. a hozzád hasonló félnótások miatt fog nyerni ogv 2018-ban is.

ha hüjeség szorgalommal párosul, az pusztító erejű!

de hát elvégre mindenki jó valamire! a te esetedben, ha másra nem is, csak elrettentő példának!
süti beállítások módosítása