Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.06.11. 12:59 Fabius

Részeg poszt szűrőt a fészbúkra!

Kedves Facebook, drága Cukkerberg!

 

Biztos fárasztónak érzed, hogy mi magyarok válogatott hülyeségeinkkel zavarunk, nem is tenném, ha ez most nem lenne tényleg fontos. De az. Ezért figyelmedre, belátásodra és segítségedre számítok!

Tudod itt nálunk az van, hogy a politikusok is emberek. Az ember meg gyarló, ugyebár, pláne akkor, mikor annyit harcol a megfoghatatlan sorosellenség, látens terrorizmus, a józan ész és a gazdasági mélyrepülés ellen. Ezek lassan ott tartanak, hogy már a nyugati határunkat is védik foggal, körömmel és RezsiSzilárddal. Olyan sűrű a feszülcség', hogy rá lehet könyökölni, már azt sem tudni ki barát, ki ellenség, az egyszeri képviselő jobban fosik a spéder-simicskizmustól, mint kormánya a közadatigénylőktől.

Ilyen körülmények között csoda, ha néha lazít?

Mármint lazít abban az értelemben, hogy feszültségében elvéti a szomjoltás mértékét, mert amúgy nem lazsál. Nem is teheti: muszáj neki a focialista párt tagjához méltón követni a kontinens torna eseményeit, és mikor a válogatottunk nem játszik muszáj hazafias dolgokat posztolni - mint véresszájú hiéna - mert jobb az ilyet nem a véletlenre bízni. Aztán másnapra kelve, kreténségre ébredve muszáj hazudni.

- Ómájédesfaszom, valaki feltörte a faszbúkomat és kitette a borzalmat, de nem én vóttam takony részegségemből feltörő hőbörgő indulattal, istenuccse nem én vóttam!!!!!

zuckerberg.jpg

Szóval nem jó ez senkinek, se nektek, se nekünk. Ti bénának látszotok, mert nem vagytok képesek egy részeg-komment szűrőt összehozni, ami elkerülhetővé tenné ezeket a helyzeteket, mi meg már kurvára unjuk, hogy aki este legény a gáton, az reggel dadogó szar a lapáton. Úgyhogy légyszi tegyetek végre valamit.

Mert igény az volna rá!

 

638 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr328799328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"_Olyan sűrű a feszülcség', hogy rá lehet könyökölni,_"

:D
ezt nem hiszem el! :D cuvée jó!
@jaegtoer: töcsé haver, asztán fogd rá a nyuszira:))
"_már kurvára unjuk, hogy aki este legény a gáton, az reggel dadogó szar a lapáton. _"

átmentem nyaligátorba!:D
@jaegtoer: minden fingneszes vezeték egyforma! A feszültség alatt lévőnek kissé más a fogása.
@taga20: nono, és a kannással mi lesz? Megitalozza a gumimaca? :))
@graphics:

"_minden fingneszes vezeték egyforma!_"

Mindazonáltal más szagolni, és más könyökölni.
OFF

Nem akarok poszt-rontó lenni, de irány a Március 15. tér (14:00 óra) vagy a Várkert Bazár cca. 15:00 óra) Tüstént!

OFF. (nem ON, nem tévedés:) majd később folyt. esetleg fojt:)

Indulás! Aki tud.
@jaegtoer: Sajnos nagyon messze van és egy kiskorúra is ügyelek.
,, Kedves Facebook, drága Cukkerberg!''

Kiírtam az oldalamra:
- Ma este nyitva hagyom az ablakomat!

16 654 927 lájkot kaptam a szúnyogoktól! :D
Jó a poszt, de nem részegszűrő kell ehhez, a borosgazda tarcsa a faszbúkját egy boros hordó alján, ott törje fel aki tudja.
A borosgazda meg mire leissza róla a bort, úgy sem fogja tudni miért itta.
Itt is elkelne egy-két szűrő, főleg olyam, ami a délibábokat é a légvárakat szürné ki.

"A miniszter szerint ennek ellenére elérhető az erre az évre tervezett 2,5 százalékos GDP-bővülés, de ehhez „látványos erősödésre van szükség a második fél évben”. Őszre gazdaságélénkítő intézkedéscsomagot ígér, aminek célja „elkerülni az autógyártás és az uniós források kizárólagos hatását, vagy éppen kitettségét”. Arról, hogy Orbán Viktor ennél jóval nagyobb, 5 százalék körüli növekedést szeretne, azt mondta: egyetért azzal, hogy magasabb növekedés kell, „szeretnénk még a mi életünkben elérni az átlagos uniós életszínvonalat”."

index.hu/gazdasag/2016/06/11/varga_mihaly_meglepett_a_gazdasag_lassulasa/

Varga meg mit gondolt? Attól, hogy ő a miniszter, a gazdaság nem fog paracsszóra pattogni. Sőt, le is ül az néha, mint egy nagyhasú gömböc, ami nem bírja a sok belegyömöszölt koloncot.
na ájjatok meg de izibe! lássátok azt a mittelfingeres képet?!
ez a soros unnokája!

méghogy be volt kuvézva(mijafaxért híjják a félkész vöröset ilyen cifrán?)!
ádehogy, csak feszűccségoldásilag nerbarát módon, kiti... kirti... kizirti... kritzált! a cukkíniberger meg meghamísícccsa!
@taga20: figyejjé szépen a ner-társra! megmutassa, hogyan igyuk bátorra magunkat! reggel meg jól láccik honnan indult!
@látjátok feleim szümtükkel:

"Varga meg mit gondolt?"

Ha, egyáltalán gondol valamit, sose fogjuk megtudni:)
Jó:)))

Berkecz Balázs, az Együtt baranyai politikusa (aki nem mellesleg Tiffánnal már többször keveredett finoman szólva is vitába) azt írja a blogján, hogy
Meg nem erősített információk szerint a Tiffán alpári stílusát kísértetiesen másolni képes "Rosémanók" nevű hackercsoport áll a sorozatos támadások mögött, és a TEK "Koffeinmanók" fedőnevű akciócsoportja igyekszik megelőzni, hogy újabb vállalhatatlan stílusú és tartalmú gyalázat kerülhessen ki Tiffán Zsolt közösségi oldalára.
@jaegtoer: ne reklamáljon már, igyon egri vöröset, ha meg ragaszkodik villányhoz, ott a csányi tömegpincészet.
@parti_giano:

A vagyont látom, pontosabban olvasom. A kezekről meg Rodolfo örökbecsűje jut eszembe.
@nincs_itt:

Tévedés. Ez egy primitív ner-robot. A polgár már nem divat náluk.
Még jó, hogy egyeseknek nem is kell feltörni a FB oldalát, elég olvasni a blogját, és az alatta levő kommenteket, csak úgy árad belőlük a feszültség, a jó modor, a részegség, trágárság és miegyebek.
Egyenlőre a svájci albánok vezetnek az albán albánok ellen, egy góllal, de mindkét csapatnak voltak helyzetei. Az albán albánok tíz emberre fogyatkoztak.
@Imola Helyesi: azért jó, hogy vannak tiffánok, mert van kivel versenyezned ostobaságban. elég döntetlen az állás.
@parti_giano:
Nagyon örülök, hogy végre ilyen fideszesek is vannak, akiknek eszébe jut Trianon.
Huhha, részeg vagy, vagy nincs tükröd még mindig?Irány az ócska vagy a vatera.
Birom a kritikáitokat, csak az ellenfélnél veszitek észre a hibákat, pedig belőletek ugyanaz ömlik dézsaszám.
Olvastam, hogy az agy egyharmada a fejjel, egyharmada a kézzel, és a harmadik harmad az összes többivel kapcsolatos beidegződéseket tárolja, illetve koordinálja. Itt a harmadik harmad agyfélteke működik a legtöbb esetben, ahogy tapasztaltam-
Azt is olvastam? hogy a fejtől a nyakig az intellektualitás, a beszéd, a gondolkodás, nyaktól a köldökig a lélek, míg lejjebb a testiség dominál.
Ez a blog hová is tartozik vajon, itt töröm a fejem:)))A szókincs erősen a testiségre hajaz!
@Orica Középföldi: nem is polgárt írtam! hanem ner-pógá-t!

robotokkal van kapcsolatom, sokkal értelmesebben néznek!
@Imola Helyesi: ebből látszik, milyen ostobák vagytok. egy focimeccs kapcsán is erre tudtok koncentrálni, hogy aztán vinnyogjatok a sors igazságtalnságán.
@parti_giano: benéztem a gatyámba és nincsen ott a keze!
@Imola Helyesi: a te esetedben az 1/3 meglétét is vitatnom kell... igazi bizonyítéka vagy az agyhalál utáni élet lehetőségének!

az emberiség az agyi kapacitásának csak 10%-át használja! én a maradék 90%-ot!
@parti_giano: inkább úgy fogalmaznék: erre sincs több gondom!
@Imola Helyesi: te lujza, emlékeztetlek, hogy németo.-ot is szépen ketté szelték, majd ezek az ostoba germánok a nyugati(rothadó, liberális)oldalon aszonták, hogy "wir schaffen das!" és erős izgalmi állapotban felépítették a világ! 4. legerősebb gazdaságát, mindezt tetézték a világ egyik legjobb szociális rendszerével. majd 25 éve ismét egyesült a két fél és nem rokkant bele, hanem szépen dolgozni kezdett azon, hogy egyformává varázsolja a "két oldalt".

szerinted a rinyáláson kívül, mire lenne képes ogv, és a többi gané, ha hirtelen megint nagymo. lenne???
@nincs_itt:
.
Mire lenne képes ogv?
Elsőként Erdélyt átnevezné (mint a Moszkva teret és a többit).
Ééééééééééééés lesz rendelet is: szotyolával teli szájjal kultúrember nem beszél, vagy csöndben marad.
.
Az oktatási államtitkárság szerint a kormány a gyermekek és a pedagógusok mellett áll, és 2010-től folyamatosan pótolja azokat a pénzeket, amelyeket a baloldal elvett a köznevelésből. Jövőre 130 milliárd forinttal több jut köznevelésre, mint idén, és 455 milliárd forinttal több jut, mint a baloldal által utoljára benyújtott, 2010-es költségvetésben.

2010-től folyamatosan pótolja?
Nem elég ütős.
A Gyurcsány elődje, az ősember egy fityinget sem költött oktatásra, annyira lefoglalta a kőbaltája, hogy csak azzal törődött. Évezredekkel késleltette az emberiség fejlődését.
Ámde jött a Tenkes... bocsi a fidesz kapitánya!
@Imola Helyesi:
A 16.17-es kommentedhez.
Terjedelmes biológiai fejtegetésbe bonyolódtál az agy működését illetően, zónákra osztva alkatunkat, melyben mi itt a legalsó fachban helyezkedünk el szerinted.
Ez a megnyilvánulásod meglehetősen öncélú, egyben sanda is, mert te - a nagy gondolkodó - bírálóként a fölényedet érzékelteted.
Udvariasan megkérdezem. Akkor miért vagy itt rendszeresen?
Vagy te az agy altesti funkcióját favorizálod, és reményedet fejezed ki, hogy itt megtalálod?
Fatális tévedés! Itt a fejünk búbjától a talpunkig üzemszerűen működtetjük agyi funkcióinkat, az altestit a privát szféránkban aktivizáljuk.
@Mariann19: ne vedd komolyan, valami fideszes oldalon olvashatta, harmadolás...
a kétharmadon nem tudnak túllépni, finomabb felosztást nem ismernek.
@parti_giano:

Nem jólteccett mondani, helyesen: a háttérhatalom keze mindenhová betette a lábát.:D
Na, már lassan a kecskék is ide járnak? Pedig otthon is fényesre lehet smirglizni, nem kell itt dörgölni a földhöz.
@parti_giano:
Ja, tényleg. A harmadolás fóbiája.
Viszont nem törvényszerű, hogy az alsó harmadba kerüljünk.
Legközelebb elektrosokk kezelést szervez nekünk Imola.
@Mariann19:
Mondjuk te nem vagy ebben benne, ne vedd magadra, de olvasd csak nincsitt-et, engem igazol, lent kommunikál, fent forgatja a fejét meg a szemét, és tátog közben. A kezére abban hagyatkozik az agya, hogy be tudja gépelni az alsó fertályú beidegződéseit szinte már automatikusan, olyan sokszor gyakorolta.
@Mariann19:
Ellensúlynak és azért, hogy ne higgyetek el mindent, amit itt írnak.
@Imola Helyesi: erre csak ezt lehet mondani...nervus accessorius
@Imola Helyesi: és a te kezed nem szokott az alsó fertályokon járni?...tudom korán van ehhez,meg kicsik is olvassák a blogot,de..akkor is
@PeniValdes: az ő keze még akkor is az alsó fertályon jár, ha fésülködik.
@Imola Helyesi:
Elég sokat évődtök /?/ nincs itt kommentelő társammal, próbáljátok humorral feloldani a feszkót,bár én inkább műbalhénak látom.
Nem tisztem senkit értékelni, de nincs itt esetében mégis megteszem, mert remek szellemi társnak tartom.
@PeniValdes:
Kicsikém, te nem nagyon értesz ehhez. Tudod, az agyad leképezi a szavakat, amelyeket kimondasz, vagy olvasol, vagy látsz valahol, nos, akinek az altestisége dominál mindenben, nyilván ezek a szavak lesznek bőségben az írásaiban, beszédében.
A kezed ebben az esetben nem érdekes, ez nem manuális tevékenység ebben az esetben, hanem az altest által befolyásolt szövegfolyam.
A kéznek, mint finomhangolásnak a tevékenységben van szerepe, de ezt a tevékenységet normális esetben a lélek, a középső rész is befolyásolja, mint szeretet, etc.
A szellem nem uralkodik a fenti esetekben, győz a testiség. Márpedig a kommunikációban és sok más esetben fontos a szellemi tudás agyban való leképezése. Emiatt sok király, poltikus, stb megbukott, mert a testiség dominált náluk a szellem, a tudás helyett.
@Mariann19:

Nahát, hogy eddig ezt mennyire titkolta, de te rájöttél, zseniális vagy.
@PeniValdes:
Ez nem biológia, szemiológia, Pencike!
@Imola Helyesi: tudom, üres szövegelés,amiért egyeseknek fizetnek,ahelyett,hogy elmennének normális mumkát végezni. ez az ország baja,hogy ilyen szemiológusok ugrálnak ahelyett,hogy fát vágnának. pedig szükség lenne jó szakemberekre,szakmunkásokra
@Imola Helyesi: na gizi, látom a fideszesek bátorságát magaddal hordod! címezheted ám nekem is! semmi gond nem lenne, csak megvilágítanám, hogy amit te "alsó harmadnak" nevezel, az nálad éppen a "felső harmadban" terül el...

megnyilvánulásod nem sokban különbözik kedvenceidétől. érdemileg, tárgyszerűen zérus, viszont a durvaannyát mindenkinek, aki rámutat, hogy suttyó, gummicsimmás, szotyolaköpködő bugrisok vagyunk. akik százával lődözik a "vadat", amit eléjük hajtottak, majd nagypolgári pozőrségüket egyszerűen elhazudják.

közlik, hogy "vagyontalanok", igavan aki azt is ki meri jelenteni, hogy "mindenki annyit ér, amennyit összelo... amennyije van" és még nem a holló mondja a szemének: csecsebogyó!
soroljam, vagy emlékszel magadtól is a disznóságokra?
@Mariann19: köszönöm szépen! talán felnövök az ítélethez! megígérem igyekezni fogok!
@Imola Helyesi:
"De te rájöttél, zseniális vagy."
Elárulok neked egy titkot.
nincs itt-el még privátban is folytatjuk a polémiát, pedig én megválogatom, hogy e körön kívül kivel tartok kapcsolatot.
@nincs_itt:
"Talán felnövök az ítélethez."
Dilis!
Már felnőttél. Nem tudsz olvasni?
@PeniValdes:

A favágás komoly dolog. Ismerni kell a technikáját, a fák fajtáit. Ahogy azt is, melyik fát érdemes nyersen, melyiket szárazan hasogatni.
Nem szájhősöknek való munka.)))
@nincs_itt: Mi a büdös franc folyik már itt? Szabadlábon az idős nénit leütő vadállat

Emlékeznek Kálmánra, aki múlt vasárnap minden ok nélkül, csak úgy leütött a Keletinél egy buszról leszálló 78 éves nénit? A nagy darab cigány fickó máris szabadlábon van.
Az eset hatalmas közfelháborodást váltott ki, hiszen azért az még pályaudvar környéki dzsumbujban se nagyon fordult még elő, hogy csak úgy poénból behúzzanak egyet egy idős asszonynak. A Bors megkérdezte a rendőrséget, mi lett a kedden elfogott agresszív vadállat sorsa. A BRFK válasza valami egészen döbbenetes volt. Kálmánunk ugyanis mindössze két napot töltött rács mögött,

utána ismét ráeresztették a városra. Méghozzá azért, mert - tessék erőst kapaszkodni a képernyőbe/okostelefonba -

„semmilyen kényszerintézkedést
nem tartottak indokoltnak”.

Nem, hogy az előzetest, de még egy nyomorult házi őrizetet, vagy lakhelyelhagyási tilalmat se.

alfahir.hu/mi_a_budos_franc_folyik_mar_itt_szabadlabon_az_idos_nenit_leuto_vadallat
@Mariann19: jóvanna! igyekeztem olyan szerénynek láccani, amilyen sosem voltam! ja! szmájli!
@Gábris szomszéd: én most olvastam, hogy egy pesterzsébeti tanárnőt cigány diákja szülei megvertek, felfüggesztett börtönt kaptak...

nekem mindegy, hogy árja vagy cigány, ha egy tanárra csúnyán néz, máris felfüggesztettet kap! 3 méter bio-kenderkötél! és nincs apelláta, meg szegény árja/cigány/bármi... szimplán felkötném és 3 napig ismételném az összes csatornán, 0-24 óráig a kivégzést... ennyi
Anglia - Szovjetunió 1:0

Bye, bye Szása. :)
@punkfrog: A Ruszkik kiénekelték a sajtot az angolok szájából. :)
@Imola Helyesi:

Nahon pöhögsz, és vág az eszed mint a beretva!! Neked is Sztolicsnaja? Vagy bekaptál egy szem spuri-t? :-)
Holnap akkor hajrá Horvátország és Németország. :)
@nincs_itt: Az hogy egy tisztességben végigdolgozott pedagógusi pálya vége felé, azt kelljen megélnie egy pedagógusnak, hogy jönnek a „tezsvérek”, és tettleg kérdőre vonják a tanárnénit/óvónénit, lassan már megszokjuk a liberális posványban. De, hogy egy cigány strici (kitartottságért is elítélték ugye) mindezt retorzió nélkül megteheti több kisgyermek szeme láttára, és az ejnye-bejnyén kívül nem éri retorzió az már a legalja…
Nem, nem a „jogvédők” sipákolását hiányolom, hanem a törvény szigorát. Mi lesz így éveken belül hazánkban?

„Kétfajta romlottság van; az egyik, amikor a nép nem tartja meg a törvényeket; a másik, amikor a törvények rontják meg a népet: ez gyógyíthatatlan baj, mert magában az orvosságban rejlik.” (Montesquieu)
@Mariann19:

@nincs_itt -ke akkor is itt van, amikor nincs itt

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
kibaszott jó...

és mi lesz a levédiabasznádiak meccsein? ráadásúl őcsótánysága főgeci szotyola elvtárs is jelen lesz, ha nem rugik be valami jófajta ánizslikőrtől

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
statisztikákat olvastál már? ugye börtönök magánkézben vannak és az újak kizárólag magántulajdonúak lesznek, akiknek érdeke, hogy tele legyenek vagy zsúfolásig, mert abból élnek, tehát van lasszójuk is

a börtönlakók közel 80%-ka néger a többi vegyes de sok a latínó is (teljesen guantanamo-i stílus uralkodik a jogrendben ezzel kapcsolatosan, most kibújt a szög a zsákból a szőke fehér gyerek 6 hónapot kap azért amiért egy négert meglincselnek (jobb esetben) de halálra ítélnak (rossz esetben)

lásd még a baltimore-i esetet amiben most folyik a tárgyalás a 6 darab gyilkos rendőr tárgyalása és már készűl a nagy kemény ejnyebejnye

brühüyyy
kkk

van ám jog?
@Rodeo36:

Jó reggelt!

" őcsótánysága főgeci szotyola elvtárs "

'ezen sírdogálok felébredvén rosé'mámorból:)

..............
berkeczbalazs.blog.hu/2016/06/11/elindult_a_foci-eb_tiffannal_meg_a_rosemanok_meccselnek
..meg minden 'gyíknak ebben a szürke reggelben:)

www.youtube.com/watch?v=j0188BIijDU
@gazoló:

Ez a nőci meg (08:26-tól) a fülén át lélegzik:

www.youtube.com/watch?v=Fk0V_GGa2XM
@jaegtoer: maga floydot hallgat? most küvére meglepődtem. nem is, inkább kadarkára.
@parti_giano:

Mindig is le voltam nyűgözve tőlük.

A tegnapi tiffán küvézés és pedi-tünti után rám is fér.
Egy kisszines az élsport kontra tömegsport vitához:))

www.facebook.com/peter.konok/posts/1118421288213978?pnref=story

Jó reggelt! Küvés egy napnak nézünk elébe.
@jaegtoer: a depecs engem jobban megüt, hatása a noha/noah borhoz mérhető.
@Orica Középföldi:

Meg kell hagyni, sosem értettem azt a nagy, csoportos futkosásban megjelenített tülekedést a pályán -ami a football-t illeti. Persze azt értem, hogy kell valami mozgalmasságnak lenni egy akkora -jobb sorsra érdemes- üres területen, amit két végén egy-egy hálóval kombinált téglatest alakú üresség zár le. Lehet, hogy ez valamikor játék volt, -még Puskás gyerekkorában- de manapság már üzlet, vegytiszta üzlet, folytonos ámítás és csalás és mánia és fóbia.
@jaegtoer: 'reggelt!

'ezmekkora ,füllégzésre ébredezni:)

Imádnivaló volt mindig a szaxi hangzás a Floydban:)

...........

ezek 'vótmá? reggelire..

hu.wikipedia.org/wiki/Wet_Dream_(album)

www.femforgacs.hu/kritika/3083/Pink_Floyd_A_Saucerful_of_Secrets_1968

.............
jegyek még kaphatók:))

www.viagogo.com/hu/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/David-Gilmour-Tickets/E-1565762

.............
Itt pedig a valahavolt leg'erotikusabb 'szaxiszóló!

www.youtube.com/watch?v=tPSWDTuDIcU
@jaegtoer:

" folytonos ámítás és csalás és mánia és fóbia."

... és unalom:)
@parti_giano:

DDD
........
A Depech Mode az olyan mint 'ákosmagyariul vagy fordítva?:))
@gazoló: fekete ing, fehér zokni... nem folytatom, mert personalnak érzi valaki.
@parti_giano:

:))

Most szóltak,hogy Pomázon már süt a nap,megyek is bringázni:)

kepkezelo.com/images/e0wdtqyo0l3w3cyybt9r.jpg
most olvasom, hogy marseille-ben angol, orosz és francia, míg nizzában északír és lengyel migránsok fejezik ki egymás iránti baráti érzelmeiket, az európai keresztény kultúra mottójával.
@parti_giano:

amúgy micsoda hülye etikett, hogy 'persona non grata' a fehér zokni, miközben az ingfélék fehérsége évszázadokon keresztül elfogadott. Hol a logika?
@Gábris szomszéd: bármennyre imádod putyint, a ruszkik kisbetű.
@punkfrog:

Ha nem figyel az ember, győz a tudatalatti:))
Ez érdekes szituációkat hozott már a blogon.
@jaegtoer: üzlet, csak sajnos nem vegytiszta.és mire Puskás felnőtt már az lett.
"kis pénz kis foci..."
@Gábris szomszéd: az albánok is kikaptak.
nem veszed észre, hogy ugyan olyanok vagytok az alfahírrel, mint tiffán?
@jaegtoer: ez ojjan szép volt, hogy elmentettem magamnak! kora reggel, szinte még éccaka ilyen pontosan megfogalmazni, hogy a fodball csak a fejekben létező semmi...
@jaegtoer: ugye? de maga nyugodtan hordhat már rózsaszín öltönyt manapság, úgyis szeret a konyhában mozogni. varga a kaptafánál...

m.cdn.blog.hu/pi/piroslapok/image/varaga_istv%C3%A1n_fidesz.jpg
@punkfrog: haver, azé a muzsikvér kiüt a srácon:))
Azt hiszem, sokan vannak e blogon megjelenők között, akik magukat szabadelvűként definiálják.

Nem tudom, elképzelhető, bár pl ezek a focival kapcsolatos megnyilvánulások sem ezt tanúsítják, hanem azt a politikai kommentekben már jól bevált és megszokott viselkedést, hogy mi vagyunk a meg nem értett kiválasztott bölcsek, a nagy többség pedig értelem nélküli, hülye birka, azaz egy teljesen becsontosodott, az egyéni szabadságot szigorúan sárba tipró - végképp nem liberális - hanem erősen paternalista magatartási forma.

Ebből aztán természetesen az is logikusan következik, hogy a "demokratikus liberális szocializmus működésképtelen paternalizmusma eredményesen alkotta alapját a rablás és törvénytelenség radikális patarnalizmusának.

Az pedig külön bája az egésznek, hogy a 22 csapdájából kiragadott idézettel sikerül kiválasztani egy idézetet a bigottság alátámasztására.:)))))))))
@Gábris szomszéd: hülye vagy, nem veszed észre magadtól, ugye?

Én pl a szlovákoknak és a románoknak is drukkoltam, mert sok barátom van mindkét helyen, egy családból származunk és a szomszédaink.

A te magatartásod gusztustalanabb, mint az üvegeket dobáló randalírozóké, ők legalább vállalják azt, amik, de te egy csúszómászó kenetteljesen szörnyülködő uszító majom vagy.
@habakuk000: aszt mondták má neked, hogy kilenc előtt ne igyá?:)))
@taga20: kávét se szabad? akkor legalább teát?
@habakuk000:

Hú bakker!
Honnan van a "remek" idézet? Nem olvasok mindenkit, és az ajánlott linkeket is erősen szelektálom.

A szabadelvűség és a focis kommentek közötti összefüggést nem tudom követni.Még csak körülbelül sem értem, hogy mit akarsz mondani.

A G-ről írottak világos.Nincs vitám.
@gazoló:

Már láttam, de még nem tudtam rászánni magam. Nélkülük is elég depis az idő:)
@habakuk000: erre egyetlen válasz létezik:

"Együnk lószart! Több milliárd légy nem tévedhet!"
@parti_giano:

"_ugye? de maga nyugodtan hordhat már rózsaszín öltönyt manapság, úgyis szeret a konyhában mozogni. varga a kaptafánál..._"

Hát jó... legközelébb kaptafán érlelt natúr cipőtalppal traktálom:)

De hogy jön az egészhez rózsaszín öltöny, maga emancipista?
@jaegtoer: hogy a fehér inget emlegette etikettként. s lám, tegnap éppen maga a kocakást támogatta.
@Orica Középföldi: Konok Péteres linkjeidet olvasom, mert kedvelem, lassan olyan lesz, mint a nolon szombatonkénti "szabadrúgás" karcolat Guszti bátyától, úgyhogy isten tartsa meg ezt a szokásodat, nekem nincs facebookom, így csak az általad linkeltekhez férek hozzá, a szelektálás ettől még igaz, az itt tobzódó zenei, guminős, és Angyal féle linkeket annyira nagyon nem nézegetem.

Amúgy meg semmi támadás részemről, csak morfondírozom, mint Yossarian az élet hiábavalóságain, próbálom megérteni a külön, lefelé tartó utasságunkat.
@Orica Középföldi: @habakuk000: -al egyetértve, én úgy érzem néha, hogy a focit utálók nagyobb balhét rendeznének egy focipride alatt az Andrássy úton, mint a hasonlóan fóbiások ugyan ott!
@parti_giano:

Fehér alapon, fehér kockásban támogatott:)
@Orica Középföldi:

'Assztem két 'zagyvafasz polémiája,de nem, csak az egyik az:)
@habakuk000:

Kéne 'pettingelni kertről is 'eccer?:)
@nincs_itt: nem kötelező!
a focit szeretni sem az!
@parti_giano: kifejezetten jó éjszakám volt, ráadásul esett 15 mm eső is,
@punkfrog: még jó! de állandóan az orrom alá tolják...
@habakuk000: azért az nagyszerű, ha az ember belebotlik egy idézhető szövegbe, ami pont passzol a teóriáihoz.
@gazoló: soha ilyen szép nem volt még a szőlőm, a teljes lefagyás segített sokat

most csak a fekete ribizlit kell szedni, bár délután, ha elmegy az eső, még ki szeretnék fújni egy nagy csomó baktériumot, hadd dolgozzanak kedvükre:)
@punkfrog:

Csak azt nem értem (dehogynem:)), hogy a nem szeretem miért egyenlő az utálattal, sőt a tettlegességig fajuló utálattal, ami már nem is az.

Engem sokféle sport nem érdekel, többek között a foci se, de a 89. percben berúgott gólt megnéztem. Pár másodperc, és szép volt:)
Ha már Rezsiszilárd szóba került.

kepeslajoska.tumblr.com/image/145715430155

Elismerem, kicsit erős, de szinte biztos hogy nem az objektív torzít.
@Orica Középföldi:

Nyugodtan megkímélheted magad tőle.

Megnéztem eme pajor weboldalát.

Aztán leesett, hogy ez a hitgyülis izé.
@gazoló: remélem ez nem önarc láb volt részedről:)
@habakuk000:

Majd ha kisüt megint a nap a szőlőnél akkor kell figyelnünk,nagyon!
Feketeribizliből mit készítesz?
.....
Remek ez a sok eső!
Virágoznak a citromok a teraszon,érik a meggy,"szökik a málna,"már a 'sütőben az eper és pirosribizli bor,megmaradtak a termések a paw banán és a 'kakiszilva fákon,híznak a fügék és gyönyörűek a szőlők,körték egresek:)
Focikedvelőknek:
Az igazi focit jövő vasárnap a Szőnyi úton láthatjátok.
@habakuk000:

Szép, elegáns meghunyászkodás.
@Orica Középföldi: valaki a pókoktól retteg, valaki a focitól!:)))
@habakuk000:

"Amúgy meg semmi támadás részemről, csak morfondírozom, "

Te mindig morfondírozol, amit időnként rosszul dekódolunk. Vagy nem:)

Tudom, hogy nem volt támadási szándék, a pesszimista emóciós motiváció tiszta volt, de ettől a gondolatmeneted még nem követhető.
@taga20:

De 'rüszt-szelfi a vakus és szelet fújó szelfibotommal:)
@parti_giano:

A fehér ing is kockás, ha jobban megnézi, tekintve, hogy a vízszintes és függőleges szálak -hogy, hogy nem- keresztben-hosszában egyszínű, önmagában csíkos, számbelileg üdítő mennyiségű metszésponttal rendelkező mintázatot adnak. Közben nem átall fehér lenni.
Vizsgálja meg maga is a mintázatát.
@gazoló: feketeribizlit:)
amit nem eszünk meg, lefagyasztjuk, gyűjtjük az uht-s tejesdobozokat, helytakarékos, megy a fagyasztóba, a ribizli felengedve is nagyon finom télen
@habakuk000:

'Minyá mekkapod a déli gyógyszeredet a főnénitől 'oszt mehecc a pincébe aludni:)
@Orica Középföldi:

"_Tudom, hogy nem volt támadási szándék, a pesszimista emóciós motiváció tiszta volt, de ettől a gondolatmeneted még nem követhető. _"

De követhető. Csak a kisujjat a megfelelő szögben eltartva kell tartani a többitől.

(Igen, dög vagyok)
@habakuk000: D

Van egy tövem de agonizál,szerintem a meszes talajtól!?
@punkfrog: tévedsz! nem is kicsit! ugyanis én (sem) utálom a focit, enyhe szánalommal tekintek azokra az emberekre, akik a stadionban/tévé/kivetítő előtt őrjöngenek, sok-sok időt pazarolva olyasmire, ami hírekben 10-15 másodperc alatt letudható.
de leginkább az zavar, hogy egy sportot sima üzleti vállalkozássá silányítanak.
@dr. jenőke (jenőke): ezmi? ahogy belehallgatok, mingyá felvágom az ereimet:)

hamá, akkor:)))

www.youtube.com/watch?v=g47J1xE4sgI&list=RDg47J1xE4sgI
@jaegtoer: meséjj haver! mi volt tegnap, megdöntöttük a rencert?:))
@nincs_itt:

"zavar, hogy egy sportot sima üzleti vállalkozássá silányítanak."

Ha csak azzá silányítanának,de amikor százezer 'szagértő-ésvagyedzőtárcanélkülikijelöltszövetségikapitány,belekeveri a politikát attól hányok igazán!
Bár kétségtelenül a foci sármjának van egy ilyen aspektusa is!
@Orica Középföldi: mert túl egyszerű

az nem szabadelvűség, hogy megmondjuk az ostoba népnek, hogy mi a pálya,

az kurva egyszerű válasz, hogy "egymillió légy nem tévedhet, jó a lószar is", ahelyett, hogy elgondolkodnánk azon, miért is jó annak az egymillió légynek a lószar, s ami a legfontosabb, pejoratív megjegyzések nélkül elfogadnánk annak az egymillió légynek a szuverén, saját döntését, ez lenne a szabadelvűség

Magyarországon azt hiszem végletesen összekeverjük a szabadosságot a szabadelvűséggel, s itt ismét Kádárig kell visszamenni, a paternalizmus olyan szintig van beépülve a csontjainkba, hogy az fáj

Egy példa itt Mariann: nincs olyan elképzelése, ami nem állami - azaz felsőbb - beavatkozást vár a gazdaság élénkítésébe, pedig elvileg már lassan harminc éve piacgazdaságban élünk

Ne haragudj, Mariann, nem kipécézés, csak legjobb példaként jutottál eszembe
@gazoló:

Héhéhé:))

Rögtön megfelezem!
@vakapad: tényleg nem pampogni akartam, de a 22-es szellemisége annyira más (persze szerintem), mint amiért ide van linkelve, hogy nem hagyhattam szó nélkül
amúgy nem szórakoznám el a vasárnap délelőttömet:)
@punkfrog:

"___
@Orica Középföldi: @habakuk000: -al egyetértve, én úgy érzem néha, hogy a focit utálók nagyobb balhét rendeznének egy focipride alatt az Andrássy úton, mint a hasonlóan fóbiások ugyan ott!___"

Van egy apró, ám lényeges különbség, amiért az összhasonlítás vagy analógia nem állja meg a helyét.

Mindjárt az első kettő:

1.)
Ha már pride, akkor... a homoszexuálisok illetve a transzneműek mióta kapnak évente, havonta, naponta az adóforintokból állami támogatást, és egyéb a gazdálkodó szervektől átcsatornázható amúgy költségvetési pénzt az állami alapfeladatok ellátásának mellőzése mellett?

2.)
A különböző miniszteriális szervek portfóliójába miért kötelező elem a foci támogatása az alapfunkcióik ellátásának rovására?

Amennyiben ezekre megvan az indokölésed, hogy ezek nem elégséges okok a vehemens rosszallásra, akkor folytathatod.
@habakuk000: "Ne haragudj, Mariann, nem kipécézés, csak legjobb példaként jutottál eszembe"

nagy mókamájszter vagy haver.

te asztán bele tucc csapni a nulláslisztbe, csak néha mellécsapsz:)))
@gazoló: nem értek én hozzá, csak ásni tudok és kapálni
@taga20:

tegnap lófasz se volt, nemhogy rendszer izé. Egyszerűen a tanarak magukra vannak hagyva. ennyi. Soha többet a kurva életbe nem megyek se demonstrálni, se tüntetni se kurva élet.
@jaegtoer: egy világversenynek mi köze orbánhoz és talpnyalóihoz?

megmondom: semmi az égadta világon
@jaegtoer:

Az vagy:)) A kisujjam már így marad.
@habakuk000:

"_
Egy példa itt Mariann: nincs olyan elképzelése, ami nem állami - azaz felsőbb - beavatkozást vár a gazdaság élénkítésébe, pedig elvileg már lassan harminc éve piacgazdaságban élünk__"

Ezek szerint a gazdaságot szabályozó törvényeink 26. éve töretlenül tökéletesek, csak ez a balfasz népesség nem képes kihasználni ezt a nagyszerű jogi környezetet, amely vállalkozásbarát, foglalkoztatásösztönző stb.

No, menj te a picsába, ha már így megharcoltál érte.

A kisujjad ne feledd!
@habakuk000:

Ez hosszabb időt igényel, de most mennem kell. Este visszatérek rá.
@jaegtoer: nem a magyar focit utálják itt egyesk fóbiásan, hanem bármilyen focit.
@Orica Középföldi:

Két haloperidol,egy kaszálásnyi 'orbán'cfű,és fél liter rozé rendel:)

Utána megyek gombászni:)
@gazoló: nem csak a magyar focira gondolok... a helyi bayern, meg a német nemzeti 11 ismereteim szerint nem politikai jáccótér... viszont reggel a rádióban zene, hírek helyett yogi löw az ébredéséről nyilatkozik. a levelezőm promóciós mappájában kizárólag a fan, em, és fußball szavakkal találkozom... a főnököm érdeklődött, hogy megyek-e a nyári bulira, amit "teljesen véletlenül" a német válogatott második meccsére időzítettek, mert lesz ám nagy kivetítő meg minden...

ez már nekem sok! a fülem se tudja mennyi "bajnokság" meg ilyen-olyan izé van, hogy az egész évet lefedje a foci mánia...
@habakuk000:

Ne játszd a hülyét a vita kedvéért való vitát.

"egy világversenynek mi köze orbánhoz és talpnyalóihoz?"

te, és a magyar focinak mi köze van a világversenyhez, netán világszínvonalhoz?

Amúgy punkforg nem világversennyel példálózott, hanem Andrássy úti focipride-dal.

Nem kellene csúsztatnod, anélkül is elég hülye és kötekedő vagy, b+
@jaegtoer:

"Egyszerűen a tanarak magukra vannak hagyva. ennyi"

Magukra vannak hagyva:.. megérdemlik!

"Soha többet a kurva életbe nem megyek se demonstrálni, se tüntetni se kurva élet. "
Erre már a tavaszi 'picsáváázós tünti után rájöttem,amikor (Törlei Katalin)csaj kiszólt,hogy ne 'orbánozzatok,"nincs itt az ideje!
@punkfrog:

"_nem a magyar focit utálják itt egyesk fóbiásan, hanem bármilyen focit._"

nem köll ma már fokozni.
@jaegtoer: te is szép példája vagy a gondolkodásnak és toleranciának

ha nem fogsz fel valamit, foglalkozz a kisujjaddal, s írj szép körmondatokhoz, a szavakhoz értesz,
@jaegtoer: neked válaszoltam, nem punkfrognak, te hoztad fel az állami támogatásokat, nem ő

ennyit a csúsztatásról

kötekedem, ha valaki homofób, idegengyűlölő, uszító kenetteljes majom vagy felfedezte a bölcsek kövét, igen, és?

ja és én szemtől szemben teszem, nem másoknak írt megjegyzésekben üzengetek:)

azt azért tisztelem benned, hogy lovagiasan megvéded Mariannt a nem létező ellenféltől:)))
@punkfrog: csak halkan jegyzem meg, hogy a focit marginális kérdésként kezelők, meglehetősen ritkán verik szét a stadiont/a várost/ egymást... lásd még fradi vs újpest vs mtk róma vs lazio, barca vs real és sok-sok példa hozható, pl a "foci ultrák" amint zikkájloznak, részegen őrjöngenek...

és ugye igazam van abban, hogy még egy rohadt meccs sem volt marseilles-ben, de a jó "rajongók" már szét is verték a fentebb említetteket.
@jaegtoer: haver, látom bepöccentél:)
@habakuk000: "hülye vagy, nem veszed észre magadtól, ugye?"

Szerintem te nem veszed észre, hogy hülye vagy, hiszen csak te gondolod "uszításnak" azt ha röhögök a szlovákok fordított címerén vagy azon, hogy a román szurkolóknak kellett magyar színeket kirakniuk a lelátón. Kár, hogy mostanában egyre inkább a ló másik oldalán vágtázol a szebb jövőbe. :)
@habakuk000: baszod, jég nem szabadelvű éppen. egyébként is akkora véleményterror van, hogy benned is fennakadt a szólhatnék. de mondom, van egy olyan perspektívája is a játéknak, hogy osztod a pofonokat körbe-körbe, mert te vagy a helikopter. édesfaszom...
@dr. jenőke (jenőke): erre szokták mondani, hogy segícsen rajtad jenciboy:)))

www.napiszar.hu/showPost/Bekuldott_198
@taga20: az a helyzet, hogy a régi Rómában állítólag komoly tömegverekedések voltak az akkor F1-es versenyek előtt és után a zöldek és kékek között

ez az Eccleston féle fogathajtás sokkal unalmasabb, nem hozza lázba a szurkolóikat:)

talán Angyal haverodat kérdezhetnéd meg, hol maradnak az ártatlan áldozatokat sajnáló orosz huligánokat elítélő dörgedelmei?
@taga20:

mindig rosszul veszi ki magát, ha egy bagoly nekiáll kioktatni a fecskéket arról, hogy miért is van nagy fejük a kolibriknek.
@taga20: de a körlingesek se nagyon, meg a gyeplabda funok senem, sőt a küzdősportokért rajongók sem...
@habakuk000:

Összegezném.

Anyád picsáját.
@taga20: meg asztán azért sem, mert nézik 2 óra hosszat a körbe-körbe berregve rohangáló taligákat, és igen erősen letompulnak a változatosságtól... van aki úgy is marad.
@jaegtoer: ne duma, te is tudsz szögletes lenni, de habánál kockábbat (esetleg vakapánk) rajzolni se lehet. hüle mérnök.
@habakuk000: "az a helyzet, hogy a régi Rómában állítólag komoly tömegverekedések voltak az akkor F1-es versenyek előtt és után a zöldek és kékek között"

ja, a kannibálok meg embert ettek anno.

te mit szívtál, me hülyébb vagy ma délelőtt, mint én fénykoromban:))
@parti_giano: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten is:)

nem gondolom magam helikopternek, attól, hogy leírom a véleményem, az pedig nem nagy baj, hogy vannak még egymástól eltérő gondolatok:)

csak nem kell megsértődni, ha más másként lát valamit

de ha a blog szellemisége megváltozott és csak arról szól, hogy ki tud ütősebb zenéket belinkelni, nagyobb dicshimnuszokat zengeni a kézisekről és jobban ekézni a focit, akkor elnézést kérek és visszavonom minden megszólalásomat, nem vettem észre az új alapelveket.:)
@nincs_itt: te egyébként cigány vagy,

hogy itt kontrázol nekem?:))
@jaegtoer: Anyámat tán ki lehetne hagyni a buliból te nagyon egysejtű.

tudod a homofóbia és az anyázás számomra egy lépcsőfokra sorol Angyallal, tudj is bármilyen szépen és élvezetesen írni.

eddig is elkerültelek hónapok óta, számomra ma ezzel az anyázásoddal megszűntél embernek lenni.

Na további jó szórakozást neked!
@nincs_itt: eszt az elméletedet, meséld el jules bianchi családjának!

jó körling nézést!
@parti_giano: te haver, segícs má!

jég menstruál, vagy kirakta az asszony?:))
@taga20: ha van öt perced, ne sajnáld megnézni:

mandiner.hu/cikk/20120615_igy_bucsuztak_az_irek_az_eb_tol

a foci sokkal több, mint orbán, mint a magyar válogatott, mint bajnokság, mint pénz

a fociban sok minden mellett van játék is a Balaton parton, a szaharában, kertben...

nézd meg a videót, talán azt is érezheted belőle, hogyan lehet büszke túlélő egy piciny, "örök" vesztes nép, s hogyan örülhet önmagának
@habakuk000:

Túlélem, ahogy te is. Csak a kisujjadról ne feledkezz meg.
Mindig szívderítő, amikor az elegáns elefánt eljátssza a csodálkozót a porcelánboltban a csrepek fölött. AAnyaaaámat taalaaaán ki lehet hagyni a buliból- nyökörögted. Hát nem bazmeg. Még az ok-okozati láncolatban is összevissza hazudoztál. Nagyon megküzdöttél érte. Viseld méltósággal. De hát nem te lennél Haba...
@parti_giano: látod látod, majdnem vakapáddal akartam példálózni, mint az itteni kommentelők közül a legtoleránsabbal, le is írtam, de aztán kitöröltem, hogy ezt azért tán mégsem írom le, pedig gyakorlatilag így gondolom, ha a sírásó lovagunkat kivesszük a halmazból
@taga20: nem értem! veszélyes üzem, de igen sok ember hal meg szimpla közúti balesetben is... ettől nem lesz izgalmasabb...
ha jól olvastam ő volt a második aki verseny alatt, balesetben hunyt el(Isten nyugosztalja!), senna volt az első.

meg aztán én a nézőkről, "rajongókról" beszéltem!
@habakuk000:

"_tudod a homofóbia és az anyázás számomra egy lépcsőfokra sorol Angyallal, tudj is bármilyen szépen és élvezetesen írni._"

Már megint kevered a szezont a fazonnal. Jól tudod, hogy nem anyádról szólt, hanem rólad.
Lassan többet hazudsz vélt igazad igazolására, mint Angyal a hazugságainak leplezésére.
@taga20: kontrázzon neked a bogár imre bá'!
@habakuk000: a foci, a hülyeség, az esztelenség, a düh, a szar emberi tulajdonságok előcsalogatójának eklatáns példája.

a technikai sportok, az ész, a finomság, a tehetség, a halálfélelem eklatáns példája.

a geci a legjobb példa erre.
@jaegtoer: hagyd már Jég, ne járasd már le magad, ettől sokkal több vagy, úgy vélem

ha zavar az anyázásod, akkor miért nem kérsz elnézést?

ez lenne a tisztességes, férfias magatartás.
@taga20: is, és sok minden másnak is

megnézted a videót?
@nincs_itt:
nem gondoltál e arra, hogy a sok "népnemzeti" -lásd még levédiabasznád- "rajongó" abban éli ki magát, hogy van horvátország, van anglia, van wales, írország északi és írország nem északi, albánia, és nagyhírtelen öntudatuk is lett a nemzeti zászlók alatt, és harci eseménynek fognak fel valamit ami semmi más mint a tömegek szórakoztatása (nem is olcsón) ENTERTAINMENT és nem a nemzetek viaskodása egy darab megformált ezüstért ami köcsög, de nem lehet belőle inni...

tudod az utóbbi saccperkábé 35 évben verseny van a világban, ki az első az összes többi meg sincs említve, és az elsőkből utolsók lesznek és azok is el lesznek felejtve

a Föld nevű bolygó nem versenyez a Nap körűl (vagy lapos és az elefántok?) hanem szépen egyenletesen kereng, képzeld ha utólérné saját magát azután meg lehagyná...

ez a kapitalizmus eme szakaszának a betegsége, halálos mint a rák, verseny van ki éli túl a másikat, kinek van nagyobb nyelve, kinek van nagyobb f...a, autója, fogsora, és birkája és ettől boldog mert???

mert belűl tök üres mint egy bogrács amit kisikáltak és fellógattak a fára hadd érje a szél, nincsenek emberi értékek, vagy ha vannak senki nem érdeklődik irántuk mert aszt sokkal nehezebb megmutatni mint habonyvagyont, orbángazdagságot belűl egy dilinyós senkiházi szotyolazabáló útszéli rabló de van kastélya... a faszomat érdekli a kastyélya és az aki benne van sokkal kevésbé

remélem érted

mezítelenűl jövünk a világra és úgy is távozunk közben a papagájt meg a majmokat utánozzuk

TISZTELET A KIVÉTELNEK

brühüyyy
kkk

a foci már az nincs hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel???

csak a győztesre emléxünk és a többi ott sem volt azért a döntőben az első mindent visz a másodiknak lófasz jár meg a zokogás
@habakuk000: igen.

csak aszt nem értem, hogy a selejt munkát, hogy lehet ünnepelni?

ráadásul szénné keresik magukat, a semmiért.
@parti_giano:

Kocka vagy nem, habának abban igaza van, hogy mostanában előszeretettel bacohatják itt a focidrukkereket.
@taga20: nem a selejt munkát ünnepelték

ott voltak, az igaz, hogy volt náluk jobb, de megmutatták a világnak, hogy ők kicsodák, ünnepet csináltak az írségükből, a vereségükből, az éhínségeikből, az elnyomatásukból

mindezt túlélték, vannak és lesznek, nem az árvalányhajas múltjukat siratják, hanem az esélyeiket, a jövőjüket ünneplik
@taga20: akkor olvasd csak!:

"Bianchi Szingapúrban, a végzetes japán nagydíj előtti utolsó futamán. A fiatal francia Ayrton Senna óta az első pilóta, aki versenyhétvégén szerzett sérülései következtében hunyt el"

forrás:

hu.wikipedia.org/wiki/Jules_Bianchi

kiskép aláírás, jobb oldalt "balesete és halála" szakasznál.
@habakuk000:

"_ha zavar az anyázásod, akkor miért nem kérsz elnézést?

ez lenne a tisztességes, férfias magatartás._"

Akkor még egyszer:- Anyád picsáját.
Így tisztessége, még ha nem is éppen férfias, mert hüjepicsaként vagy hülyefaszként csak ez ragadt meg az agyadban, hát akkor ezt kapod, bazmeg, hogy legyen miről gondolkoznod, ha eddig terjed a tudatod és az ingerküszöböd.
...ha az érveket negligálod, a érveléseket -néző- és álláspontokat váltogatva tetszésed szerint összekevered akár másokét is bevonva kisstílű taktikádba, csakhogy a másik elunja a hiábavaló logikai bukfencek követését helyretételét, akkor bizony jön az -Anyád picsája.
Mert ezt érdekes módon elsőre érted, elfogadod és maradéktalanul felhasználod.
Hogy legyen még mire támaszkodni: Az apád faszát.
@habakuk000: az előbb emlegetted, hogy szelektálsz. akkor? csak szigorúan témában? maradjál már.
@Eszter jött: na megjött a szög a zsákból!:))

a focinál debilebb sportot mongyá má!
@habakuk000: megbocsáss, de ez csak "belemagyarázás". kikaptak - nem mókás? mert nem a szurkolók kaptak ki, hanem a csapat - efeletti szomorúságukat belefojtották olyasmibe, ami szintén "árvalányhajas+krumplivészes" múltból fakad...
a csapat, akiknek nyerni(ugyan mit?)kellett volna, nem teljesítette, amiért megfizetik és amit elvárnak a csapattól. majd újabb kemény pénzeket ölnek bele, hogy hátha...
@nincs_itt: sprekchenzi ungárn?

"Összesen 46 versenyző vesztette életét Formula–1-es versenyhétvégén vagy teszten."
@parti_giano: nem létezik!

attól az ember magába száll, és nem üt ver:)))

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU&list=RDjQcNiD0Z3MU
@taga20: látom nem akarod érteni! linkeltem a forrást, mivel az f1 (is) kívül esik az érdeklődésemen (csak a körling!!!) ezért dunsztom sem volt, ki, mikor vesztette életét a versenyek történetében! sőt jules bianchi-ról elsőre az auto bianchi (de.wikipedia.org/wiki/Autobianchi) ugrott be, ezért maradt a wiki, ott pedig az idézett szöveg olvasható.

ferstécc?
@jaegtoer: mi van haver veled? elmentél vasárnap a teszkoba, asztán nyitva volt?

lazícs, me túltolod:)
@taga20: francokat, lelohasztó zeneszerűség.
szerintem meg mindenki szinkroúszást nézne a foci és a buzi forma1 helyett, ha hanyagolnák a csajok a fürdőruhát.
@nincs_itt: nátürlih:)

egy jó tanács, tőlem neked.

ne higgyé mindent el, amit a wiki ír!

a negyvenhatot érted? bár tudom a terorista arabok:)
@parti_giano:

Ùgy làtom, ma mindenki dinamitot reggelizett.
@taga20: ájjá megfele! te is wiki-t idéztél! ha 46, akkor a wikinek szólni kell, hogy faxságot ír...

na pláné! még azok is fociznak???

szmájli
@nincs_itt:

peniglen a curling az egy csodálatos és halál izgis "sport"... meg kell lökni (lökdmegakecskétanalógiájára) és csúszkálnak összve visszva, mindenféle izé fel van rajzolva a jég alá és néha összeütköznek a márványok vagy gránitok a fogantyúkkal és semmi taps csak ha...de nem tudom mikor van "ha" és még filmet csinált egy itteni rendező és be is mutatták (nem volt világsiker, a spielberg-et kellett volna felkérni rá??? az tud szarból is aranyat csinálni)

brühüyyy
kkk

tudod a póker, a tennis és a sakk amiben nem szoktak összeverekedni meg a trikójukat rángatni vagy mint tegnap a kedveske lerántotta a bugyiját is az ellenfélnek és a bírónak ne3vezett állatfaj meg csak nézte a segget...
@parti_giano: a víz egy kicsit zavaró, de vannak már víz alatti kamerák is!
@Rodeo36: ja, ösmerem a körlinget, igaz csak futólag, de az nagyon teccik, amikor a partvissal sikájják a jeget az izé előtt! vagy az nem is körling vót? csak a takarításon izgultam?
na nem baj!

de lovas póló az igazi!
@taga20:

ne is mondd! már a zárva tartás is nyitvatartás, kivéve, ahol nem nyitnak ki, vagy éppen bezárnak. teljes a káosz.
@nincs_itt: te hülye vagy haver? komolyan kérdezem.

ratzenbergerről, gilles villeneuveről, jochen rindtről hallottál má?

ne égesd má magad, me úgy jársz, mint haba:))
@Eszter jött: de miért, cucubéka? mert itt almolják a focit, nem nézzed meg, mekkora balfasz volt hamsik, mikor kihagyta az ordítót? ugyan már!
@parti_giano: szerintem aki görényeket tart, az ne buzizza az efegyet!:))
@taga20: sajnálom... de tényleg fingom sincs, kik ők!
@nincs_itt:
ilyenekről nekem mindíg ez jut eszembe:

anno decibel hadgyakorlat még levédiabasznád nem létezett, volt Népköztársaság, a nagy folyó két oldalán felsorakozott a sereg a "túloldalon a tábornoki kar és volt egy híd, a hídra emezs oldalon egy tábal függött: A HÍD FEL VAN ROBBANTVA

mindenki a vízbe, búvár kund meg dolgozik, eccercsak a tábornokok kara láttya ám, három baka battyog a hídon

(megbeszélik nagyhatalmas bűntetés vár rájuk mert....csak...és várnak) de nem bírják cérnával és távcső is előkerűl és az egyik tábornok sápadtan átaggya a másiknak egy árva szó nélkűl...

a bakák mellén tábla függött nagy betűs felirattal:

ÚSZVA JÖVÜNK

brühüyyy
kkk

a lexebb sport akkoris a dominó...
@parti_giano:
a lexebb és legokosabb meg a ... az a skrütel... különösen a sérója teccik

brühüyyy

a hamzik is elfelejtette befesteni kéksárgazöld csíkosra mint a Napoli ban azzal riogattya az ellenfelet... de a legislexebb az a latino akinek egy nagy pina van a fejire nyírva

kkk
@taga20:
ezek mind a műkorcsolya bajnokság férfi párosainak tagjai

brühüyyy
kkk

a @nincs_itt még essetuggya
@nincs_itt: az a kettőnk között a különbség, hogy én tudom ki az az agyhalott tájszon, vagy most már tényleg halott ali, te nem tudod kapásból, hogy ki ascari.

"Alberto Ascari
A Formula–1 második áldozata, Alberto Ascari, már az első, 1950-es évadban is versenyzett. Ebben az időben a többiekhez képest fiatalnak számított a maga 32 évével. A legnagyobb ellenfele Fangio volt. Egyesek szerint ha Ascari életben marad, Fangio nem nyert volna több világbajnokságot. 9 egymást követő futamgyőzelme máig rekord. Két vb-címet szerzett (1952, 1953), de ezt a nagyszerű pályafutást azonban halála megszakította. 1955-ben Ascari a Monte-Carlóban rendezett futamon a tengerbe zuhant a Lanciával, azonban a gyors segítségnek köszönhetően csupán néhány karcolással megúszta az esetet. Néhány nappal később Eugenio Castellotti Monzába rendelte, a Ferrari új sportautójának tesztelésére. Ascari a tesztet megelőzően egy rövid időt töltött Castellotti és barátja, Luigi Villoresi társaságában egy közeli vendéglőben. Ekkor Ascari arra kérte barátját, hogy tehessen néhány próbakört az autóval. Ascari sok más versenyzőtársához hasonlóan babonás volt, ezért minden versenyen saját bukósisakját viselte. Ezúttal Villoresi sisakját öltötte magára, majd elindult a Monzai pályán. Összesen három kört teljesített, a negyediket nem tudta befejezni. Az olasz versenyző 240 kilométeres óránkénti sebességgel haladt, amikor az egyik kanyarban autója felborult, ő pedig kizuhant az aszfaltra. Alberto Ascari barátja, Luigi Villoresi jelenlétében hunyt el, 1955. május 16-án. Később kiderült, hogy a tengerbe zuhanáskor egy vérrög keletkezett Ascari agyában, ami a sportautó teszteléskor egy rövid eszméletvesztést okozott. Fangio a legnagyobb ellenfelét veszítette el. Gianni Lancia feloszlatta versenycsapatát. Ascari híres édesapja, Antonio szintén egy tesztelés közben vesztette életét 1925. július 26-án, Franciaországban. Fia 3 nappal élt többet.
Világbajnok Formula–1-es versenyző csak közel négy évtized múltán szenvedett ismét halálos balesetet."

ennyi.
te a nyers erőt, én a kifinomult dolgokat szeretem:)
@Rodeo36: öreg, kevered a leszúrt rittbergerrel!:))
@taga20:

Te haver hol 'kő itten bacogatni a 'fodballdrukkereket?:)
@taga20: ne fárassz már ezzel, beül a csóka, durva jól megfizetik, oszt' bele is halhat. ennyi. ettől nem "hős", nem "sportoló", csak egy ember aki orosz rulettet jáccik 3 tölténnyel...

nem traktállak ökölvívás adatokkal, meg bunyósokkal, hogy hú mekkora...
@habakuk000:
"Ne haragudj Mariann, nem kipécézés."
Nem gond.
A probléma az, hogy nem voltál precíz, általánosítasz.
Amikor én az állami beavatkozás szükségességét említem, az egy konkrét gazdasági eseményhez kötődik.
Ugye nem gondolod azt, hogy gőzöm sincs a kapitalista gazdaságról, és benne a piacgazdaság mindenhatóságáról?
Ennek a rendszernek egyébként odaadó híve vagyok - és hogy neked is imponáljak - legjobban az önszabályozó működése vesz le a lábamról.
@nincs_itt: ne fárassz má ezekkel az ostoba, gyagyás ökölvívókkal, akik sokkal többet keresnek, mint az autóversenyzők.
@gazoló: jó helyen jársz binyiglis, itt utáljuk a hülye drótszamarosokat:))

www.napiszar.hu/showPost/Bekuldott_332
@Mariann19:
nincs neki csak az nincs neki: önszabályozó

van lobby

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy

kartellezés
@Gábris szomszéd: és te kinek drukkolsz, me én a labancoknak:)
@Rodeo36:
"Nincs neki, csak az nincs neki.
Kartellezés."
Bármely gazdasági rendszer alapelveit nem kérdőjelezheted meg azzal, hogy a működésében megjelennek torzulások.
Ezeket jogszabályi védekezés semlegesíti a rendszer tisztasága érdekében.
Az, hogy kartelleznek, adót csalnak, vagy lopnak a gazdaság egyes szereplői, az nem az adott gazdasági rendszer velejárója, hanem bűnügyi kategória.
@taga20: Hát igazából senkinek, bár az eddigi foci EB-n és vébén általában a digóknak szurkoltam. :) Gyerekfejjel pld. az 1982-es olasz szereplés igazán szép emlék.

youtu.be/Tv4SDyOBB9E
@parti_giano:

"jég nem szabadelvű éppen. egyébként is akkora véleményterror van, hogy benned is fennakadt a szólhatnék. de mondom, van egy olyan perspektívája is a játéknak, hogy osztod a pofonokat körbe-körbe, mert te vagy a helikopter. édesfaszom..."

A kérdéseimet félretéve, megengedem pupinak, hogy - az aranyóra hiánya miatti frusztrációjából engedve - csak a fél füledet rágja halasi csipkésre:))
@Gábris szomszéd: a macskazabálókat én is bírom:)

de most a szlovákoknak és a horvátoknak drukkolok.

egyébként, szerintem, mi nem vagyunk odavalók:)
@parti_giano:

nem ő az egyetlen, aki ordító ziccert hagyott ki.
még pelé is.)))
www.youtube.com/watch?v=1O69agsxyUM
@taga20: Áruld már el, hogy a knédlievőkben mit csipázol? :)
@Orica Középföldi: jaja, az aranyóra. a sutyerák tőlem még alonso képét is rávésethetné, de egy érzéketlen dög, hagyja szenvedni a kisgörényt.
@Mariann19:
a lobby-ról hallgacc? (=korrupció) a TTIP? az mi?

mindez a katekizmusba való, amit írsz, kérdezd meg a Koch brothers-eket...ők mindeszt másképpen láttyák

jog meg a törvény és annak alkalmazása

magánkézben vannak a börtönök és ezek lobbyznak a rendőröknél hogy túl legyen töltve a kóceráj mert azért kapnak zsét...

a trump elnökválasztáson indúl ahelyett hogy börtönben várná a halálos ítéleteit

ugyehogyugye?

vagy??? na mondd a zérveidet

(a kongresszus nevű gittegyletben hatalmas habzó pofával dumálnak kína ellen, de ha mindaz amiről beszélnek beszarnának... pölö: Toyota elnök vezérigazgatója a Kongresszunak: uraim, ha önöknek ennyi bajuk van a toyotával -valahol miniszódában- akkor holnap bezárom, és leszerelem és áttelepítem máshová ahol nem nem lesz majd... azonnal abbamaradt a röfögés)

elintézték a FIFA megbaszását mert nagyhatalmas üzlet, de nem tudták mexerezni az európaiaktól csak személycserék lettek...VW légzési botrány...de nem állnának le vele mert a közönség imággya...de el lehet korrumpálni a GM selejtjeit és a milliós visszahívást ami csak idén (2016) volt az első 4 hónapban... minőség?

már nem hiszem hogy él, de Dr Deming-et megkérdezhetnéd miért az a vaskalaposság ott amikor ő Japánban bevezette az ellenőrzési módszereit az USA nak nem kellett Japán jármű nagyhatalommá vált, a minőséget nem beleellenőrizni kell, hanem belegyártani

brühüyyy
kkk

jaaaa amíg el nem felejtem a népi építkezés az építőipar (ahol nincs felhőkarcoló ott nézd meg alsó mississipin)
@Gábris szomszéd: elmondom, és lassan mondom, hogy a vallásos agyad is megércse:)

anno, fiatalkoromban motoroztam. volt egy helyünk kemencén, a godóvár panzió.
ember
nyár elején és végén összejöttünk.

eszt a helyet, a papa és a mama üzemeltette. két tót
ember.

eszt a két embert, mindenki szerette a motorosok közül , me egyenesek voltak.

itt a történet vége.

u.i.: az utóbbi években, szeretnék albán, szlovák, ukrán lenni, me szégyenlem a fajtámat.
hogy ki ne maraggyak az okosságbul, eccer mán láttam, hogy egy golf játékos tökön rúgott egy sakkozót merő gazdasági megfontolásbul.
@taga20:

"a macskazabálókat én is bírom:"

Ezé üssön el a csiga,ja-bocs-nem a 'hajókötél vagy a 'hathuszas gyors:)

www.facebook.com/SertaoBikeMTB/videos/1607089459608318/
@taga20:
albánoknak, a svájci albánoknak!!!!!!! a francok a csigaevők is viszik a lasztit...a többi még hátra van

és az oroszokra oda kellene figyelni még egy Dier gól után is

jövő hét végén tippelünk a bukik izzanak vannak akik több ezres 1 az ellenében tesznek meg

Leicesterben egy ürge milliomossá vált: a csapat bajnokságára fogadott 1 az 5000 ellenében

brühüyyy
kkk

a levédiabasznádi válogatott is ott van ...háááát úgy nem fognak járni mint Argentínában?
@Orica Középföldi: azé a viccet félretéve, ha én nem lennék, pupi egy szárnyaszegett tireksz lenne:))

u.i.: gyönyörű a térkövünk, óránként kimegyek mekcsodálni:))

a reformok működnek!
@hacsaturján: az azért volt, mert a sakkozó a golflabdával akarta helyettesíteni az egyik leütött parasztját, de a tökönrúgástól berosált.
@hacsaturján:

merő gazdasági, vagy mezőgazdasági? mert a belugák istenére mondom, nem mindegy!
@Gábris szomszéd:

A knédlievés a csehekre jellemző. )))
@hacsaturján: na végre egy kommented amit értek, de hogy jön ide tájgervucc?:))
@gazoló: ez beszarás!:))
én meg aszt hittem, hogy nincs értelmes biciklis:))

jó, nem rád gondoltam!
@taga20: a halálfélelem nem szép,és nemes,az már inkább ha érezd a vég szelét,amjd újra feltámadsz főnixként,és nyersz,így megértem lelked titkád
@taga20:
.
a reformok működnek!
?
Mi lehet a működés lényege?
Én csak addig értem, hogy mű köd.
.
@parti_giano:

maga mindig mindent túlbonyolít. állitólag a sakkos köpött először.
@taga20:

az igori tehervonattal. még eszt se érted.
@Eszter jött: Akkor írjak inkább sztrapacskát? :)
@hacsaturján:

Össze se tudtam számolni mennyi tanácsot adott a neves borpancser.
Erre föl kihagyta, hogy a Chuck Norris-t vegyék be a kezdő tizenegybe.
Milyen ember az ilyen, és főként milyen lehet a bora!?
@PeniValdes: húgi, má csak te hiányoztál!:))

és mingyá szekszista is vagy! köszönjük:))
@hacsaturján:

Ugye,ugye több tiszteletet a macskáknak:)(mint tiff'fanninak:)

www.facebook.com/liked.hu/videos/1091003334305069/
@taga20: "u.i.: az utóbbi években, szeretnék albán, szlovák, ukrán lenni, me szégyenlem a fajtámat."

Ez egy hülyeség. Ha általánosítóan magyarozól akkor ez olyan mintha mondjuk zsidóznál vagy cigányoznál. Attól hogy van egy maffiakormányunk még vannak értékes emberek a fajtánk között. :)
@Gábris szomszéd:

Multikulti van kaja terén. )))
@Rodeo36:
Rodikám!
Ne felejtsd el, hogy mi itt a rendszer elveiről, a törvényszerűségekről beszélünk.
Te érveiddel azokat a napi történéseket sorolod fel, amelyek ellene hatnak a rendszer egészséges működésének.
Tehát két kérdésről van szó.
Említetted a lobbikat.
Abban biztosan egyetértünk, hogy a lobbi tevékenység torzítja a versenyt, és ellene hat a rendszernek. Aktuális érdekviszonyoknak ad teret, gátolja a "győzzön a jobbik" nyerési esélyeket.
Nagy hiba, hogy nálunk törvény született a lobbizási tevékenységre, mintegy legalizálja a korrupciót.
Igaz, hogy nálunk már olyanok a viszonyok, hogy nem kell törvényesíteni ezt a fajta összefonódáson alapuló működést, mert ezt semmi nem állíthatja meg.
@hacsaturján: a jófej zsidókat elvitték.

ja és, az idei fókazsírtermés milyen lesz?:)))
@PeniValdes:
.
Ne haragudj, de te érted amit írtál?
Addig tudtam követni, hogy a vég szélén valószínűleg álldogál egy szabólegény, akiből nem hamuban sült pogácsa lesz, hanem valamilyen nem is létező madár.
Ez esetben indokolt a halálfélelem, ámde ebben nincs semmi titok.
És végül: mit nyert taga? Könyvutalványt?
.
@hacsaturján: ez ki a fasz, kérdezném, ha tompika lennék, de nem vagyok az.

ja és, ki ez a faszom zsolt?:)
@dr. jenőke (jenőke): én mindig értem, a többiek meg nem számítanak:)
@Eszter jött: Szia!

Jöhet a knédli és a sztapacska is,én toleráns és befogadó vagyok!
Tegnap evezés közben kiszálltam a földeteken és a szokásos kocsmában kértem két csapolt fácánt a pultoskislánytól,erre Ő sajnálattal közölte,hogy csapoltból csak krusovice van:)

Erre én:)) 'jóvanbzdmeg de csak most az egyszer:))
Szerencsére a hűtőpultban volt fácán is elvitelre:)
@parti_giano:

vagy taga. errül nem szól a fáma.
@hacsaturján: hát, nem lennék a szomszédod haver, amilyen bőbeszédű vagy:))
@taga20: Akkor most nemsokára a törökök ellen fogsz szurkolni? :)
@gazoló: rákérdezhetek?

ipoly:)
@taga20:

ősi jappán mondás szerint: kabbekobo!
@Gábris szomszéd: egyet, haver, egyet.

novákot nem fogadom el, egynek:)
@gazoló:

Délelőtt felizgattál a gombázással, most meg jössz itt a csapolt sörrel.
Te pernahajder! )))

A sztrapacska nem nevezhető szlovák ételnek. Max. a juhtúrós haluska.
@Eszter jött: haluska galuska
érdekes személyiség lehetsz ha a gombászástól izgulsz fel..no de éljen a sokszínűség
@hacsaturján: egy szimpla kérdés, és több nem lesz.

téged egy nő el tud viselni, vagy csak riogatod a bálnákat?:))
@PeniValdes: igazad van.
én se a hüvelygombától izgulok fel, hanem ami mögötte van:)))
@taga20: hát hüvelygomba esetén nem túl kellemes az élet.igazából többet kéne beszélni a hüvelygombáról,és rögtön nem lenne fájdalom.
@PeniValdes: jó, meséjj!

én nem tudok, me nincs gombám:))
@taga20: Magadat nem tartod normális magyarnak? :)
@hacsaturján: könnyű neked:)

én meg buzi vagyok, de ha két buksza meg akarna erőszakolni, nem futnék el:))

a karma, az.
@Gábris szomszéd: nem. me itt manapság a hülyeség a normális.

lásd 2010, 2014, 2016 dunaújváros.

valószínű, én vagyok az abnormális:)
@Eszter jött:

eccer balog nad iplomba kértem sztrapacskát, oszt kaptam helyette grenadir marsot ecetes uborkával. másszor meg knédlit ettem szladkovicsovoba, penig nem is vagyok cseh. a cseheknél harulát ettem brinzával, meg pacallevest kiflivel. és persze knédlit káposztával.
(szladkovicsovo=diószeg, tudom ám!)
@PeniValdes:

vágyok arra, hogy szabadon csatangolhassak az erdőben.
mi ebben a furcsa?
@parti_giano:

ugyi? csak nézzen végig rajta!
@parti_giano: azé nehezedre esne köcsög, ha egyszer megvédenél?

:))))
@hacsaturján: én meg aszt hittem, hogy gefiltefisht nyomod ezerrel:))
@gazoló:

höhö. utojjára a 41-es villamos kamaraerdei végin szettem tüdőgombát. egy három kilós telepet egy nyárfa törzsön. oszt még laskagombát a kertészeti előtt, a villamos sínek köszti tuskórul
@hacsaturján: DDD

"harulát ettem brinzával, meg pacallevest"

Ez most kiverte a biztit:)
@hacsaturján: a 43-ast nem ismerted?

ja és 1989-90-ben a 41-essel mentem a vasváriba katonának mindennap:)

bakker, lehet, hogy láttalak:))
@taga20: én meg együtt nyomtam Bolival a Zalkán. :)

youtu.be/uNyTJ9-rxDk
@hacsaturján:

ez a monarchia öröksége.
vissza kellene állítani.
@Eszter jött:

kaja szempontyábul vissza van állva.
@gazoló:

"Éreztem a bennünk élő gyűjtögető ősember primitív izgalmát, miközben egyik fától a másikig haladtunk."

Úgy látom, nemcsak én vagyok függő.)))
Kb. 8 fajta gombát szedünk. Drága szüleimtől tanultam, mi alapján lehet megkülönböztetni őket a mérges gombáktól.
A gombázás egyben utazás a múltba. Szülőfalum erdejébe járunk, bár már 30 éve nem lakunk ott.
@PeniValdes:

"látom nem érted"

Vagy csak nem akarom.)
@Eszter jött:

Fatih Terim,Hakan Balta,micsoda nevek,és nagyszerű egyéniségek a törököknél,nézed?

De azért hajrá horvátok!
.......

Kis'szalontüdő módra gévával fel tudnálak "izgatni?:)
............
...zavartalan a z'erdőben:)
kepkezelo.com/images/4ors6q5u4ef2jkuzuoh4.jpg
kepkezelo.com/images/em45su0jnq3d5ghbjfc4.jpg
@PeniValdes: muszáj volt, vagy csak beúsztál a nyolcas pályán?:))
@taga20: ja, nagyon. aprítani kell a dudvát.

nem ám, de most a focibuzik fizetnek engem, nem a soros.
@Eszter jött: DDD

Rokonlelkek vagyunk,én is gyakran látogatom az 'ősök,a gyerekkor helyeit ilyen célból:)
Úgy vagyok vele,ha egy kissé bizonytalan kerül a terítékre akkor kevésből készítem el a gombásételt,ha másnapra nem vagyok beteg akkor a többiből:)
Persze nem ajánlom senkinek,de komoly szakkönyveim is vannak és a net korában online is megkérdezem gombász oldalakról:)

Legutóbb egy gombászó cigánytól is megkérdeztem 'onlány,hogy ehető-ez:)

pctrs.network.hu/clubpicture/1/7/4/4/_/pirulo_galoca_1744438_4585.JPG

Rögtön rávágta,velőízű,finom:) Na én erre gyia:)
@gazoló: azért van amiben ez a kicsit csinálok,kicsit leszek beteg nem müxik. kicsitugyanis nem halódunk meg..csak nayon:)
@hacsaturján: ha adna arra, hogy erőteljesebben épüljön lefele, akkor magából is lehetne ilye jó borász:

m.hvg.hu/sport/20160612_NapiTiffanZsolt_Mossatok_le_a_gyalazatot
Luka Modric fantasztikus:)

'Még 'kovácskokó 'szagkommentátor szerint is a királyi 4-en:)
@gazoló: öreganyám ha mérges gombát talált a kosárban megsemmisítette az egész szedést. családom mindig élen járt az étel megsemmisítésében..
@PeniValdes:

"kicsitugyanis nem halódunk meg..csak nayon:)"

Még a tanártüntetésekről,tanarak előéletéről jut 'ecembe:(

Kicsit lehetünk szüzek?:(
@gazoló: lehetünk,vagyis nem, de egyesek szerint igen..
@PeniValdes:

DDD

Óvatos népek vagytok Ti ott 'bakonyaljánfaluszélén:)
@gazoló: öreganyám azt mondta,hogy a gombát ne salnáljuk,nő majd másik:)
@PeniValdes: a gombazasban benne van a becserkészés izgalma, nem orgazmus ugyan, de az orgazmus lehetősége, főleg, ha gazolo pirulo gombait szeded fel:)
@habakuk000: én sosem tévesztem össze a gombákat,ez szürke, az graffitszínű,az barna,az világoslilásbarna
@PeniValdes: gombazas, gomba sütés, gomba eves, punnyadas, szerelmeskedes, a sorrend változhat akar, ez mind mind igen jó dolog
@PeniValdes: attól meg szerelmeskedhetsz, sőt jó ember is lehetsz,
szép napot!

sok gombát (válogatva! mert a varázsgomba tudat módosító ám :D) és napsütést nektek. pezsegtek nagyon

ja és csillagom:

@taga20:

"lásd 2010, 2014, 2016 dunaújváros"

itt leképezik totál az országos helyzetet, mert 1/3 megy el választani és annak 1/3-a győz!

régen felismerték,hogy minden mindenkivel összefonódva üzletel a vállalat és a város kárára.
és még az országos jobbik átlagnál is normálisabb (nem maszatoló, csusztatgató G-2) jelölt tábora sem tud növekedni...
@taga20: ilyenkor szokott az ellenfél találni egy gólt
@guma: Kösz Margó!

"mert a varázsgomba tudat módosító ám"

Van olyan ami alkohollal fogyasztva mérgező:(
Na azt nem 'csípom:)
@habakuk000: a horvátok elhülyéskedik eszt a meccset:)
@taga20: nagyon tudnak focizni, van ilyen nap, amikor nem jön ossze
Törökök örülhetnek, hogy csak egyet kaptak eddig. Modric úgy játszik mint Törőcsik fénykorában.
Most hogy már 6. éve ömlik a fociba a pénz, vajon miért nincs nekünk ilyen játékosunk?
Ja, hogy a pénz nem tud focizni, oppardon.
@habakuk000: csak nem meccset nézel? azt hittem, eltántorítottak az itteni kommentek. és még taga is. milyen világban élek?
@Oxica: nem a fociba, hanem a focibol eloskodokhoz
@parti_giano: ne duzzogj mar, ha nem vagytok toleránsak, nem vagytok, attól meg szerethetnek a gorenyeid
@Oxica:

DDD

Továbbá perlem Mátyás királyt és az összes volt kerálunkat,'facé nem tudta végképp bevenni Dubrovnikot. Tirolt és Genfet,továbbá az isteneket,hogy nincsenek ilyen focistáink,mint a horvátoknál vannak:)
@Oxica: csak. Spursben láttam élőben focizni, de szenzációsan lat a pályán és nekem nagyon tetszik a védő tevékenysége is. Remek kis focista
@Eszter jött: nekem nem nagyon ízlik a szlovákok lisztes haluskaja, én sok krumplival, kevés liszttel fozom, s piritjuk erose
@parti_giano: ennyi állatot má rég láttam, mint amennyi a francia ebére ellepte franciaországot.
a legnagyobb turhák a ruszkik. ezeket szibériában kéne elszállásolni:)
@taga20: hülyék a franciák Angliában másfél méterre ülnek egymástól a táborok, köztük állnak sárga mellényesek, nincs balhé de az utcán sem

Ki kell vágni a csapatokat vagy balhekent - 3 pont, oszt lehet ballagni haza Kalugaba, ami nem rossz hely, de mégsem Marseille
@habakuk000: az uefa már beígérte az angol és orosz szövetségeknek a kivágást. azért az csoda, hogy taga vasárnap délután nem pornót néz.
@habakuk000: "hülyék a franciák Angliában másfél méterre ülnek egymástól a táborok, köztük állnak sárga mellényesek, nincs balhé de az utcán sem"

te eszt komolyan csinálod, vagy csak szívacc?

a franciák a hülyék, nem az angol, meg ruszki állatok!

te láttál má olyat, hogy a ferrari és a mercedes ultrák szétbaszták a belvárost, vagy a hungaroringet?
@parti_giano: bocs, de má néztem.
most várom a futamot:)
@taga20: ah, a futam után az f1 szurkolók húznak a kék laguna bárba.
@parti_giano: csak eltevesztette, azt hitte, egy jó kis franciazas jön a Szulejmanban, miközben horvát rabnoket büntetnek.
Látod, le is van konyulva...
@taga20: nem, mert a kurvak kitelepülnek a futamra s le ápolják az összest
@gazoló: eszt a barmot elvinném egy körre.
persze a kocsi után kötve:))
@habakuk000: leápolják. így helyes:)
@Gábris szomszéd: mi van nyuszifül, a kalugai utcai harcosok nem állatok?
@parti_giano: Te csak azt hiszed. Én múltkor még az úton lévő csigát is kikerültem a nagy esőben. Szóval én minden életet tisztelek.
@taga20: autózom ilyenkor a telefon ír amit akar
@habakuk000: aszt mondtam má, hogy kurva felelőtlen ember vagy?
@Eszter jött: Ezt csak neked. :)

"Szinte közhelynek számít, hogy a szlovákok tőlünk „lopták” címerüket és himnuszukat is, ami eredetileg egy magyar népdal volt. Ami engem illet, én nem igazán tartom relevánsnak, hogy egy nép saját jelképeit honnan, és kiktől vette át – ha ma, 2016-ban ez az ő nemzeti identitásuk része, én nem irigylem tőlük. A felvidéki magyar várak kiállítási anyagának és feliratainak ordító kamuzásai már jobban feszélyeznek. Nemrégiben azonban egy olyan, pofátlan, ugyanakkor amatőr történelemhamisítás jött velem szembe, amely egyszerre felháborítóbb és viccesebb minden eddiginél."

alfahir.hu/azt_tudta_hogy_a_titanicon_bratislavai_pezsgot_szolgaltak_fel
@Gábris szomszéd:

Pedig ha vörös geci idegenszívű,kötchög,impralista spanyolcsigák voltak 'elbaszhattad volna állományritkítás céljábóla hazáért,mert a 'zösszes földiepremet fölzabálják a vandáljai:(
@gazoló: Aztagec erre nem is gondoltam. :)
@Gábris szomszéd:

Azt sem tudom,miért szereti a blog közönsége az undi nyugatos szaxit,amikor itt van nekünk vérmagyari tárogatónk:)

www.youtube.com/watch?v=kXWW6cn3w60

Egyébként nagyszerűen őrzik,újítgatják volt várainkat a szomszédok,Krasznahorka pusztulása inkább a gondatlanság kategóriája volt,'by norvég gyerekek ..szalonnátsütöttek:(
.........

www.google.hu/search?q=%C3%A1rva+v%C3%A1ra&espv=2&biw=1440&bih=775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUl9yc8KLNAhVkCpoKHXDmDmgQ_AUIBigB
@gazoló: "'by norvég gyerekek ..szalonnátsütöttek:("

Főleg azt, kb. mint a pesterzsébeti iskolalátogatók vagy a 78 éves nénit leütő svéd cserediák.

alfahir.hu/mi_a_budos_franc_folyik_mar_itt_szabadlabon_az_idos_nenit_leuto_vadallat
@Gábris szomszéd: hát, nekem a résről más ugrik be, de
nem vagyunk egyformák:)

ja és!:))

www.napiszar.hu/showPost/Amit_a_pasik_valoban_keresnek_egy_noben
@Gábris szomszéd: miért nem teszed be kétpercenként, hátha valaki még nem szembesült vele, még csak nincs itt emlegette a kenderkötelet

te, életet nagyon tisztelő ...

irigylem Hacsát, ettől a fostalicskától találóbb nincs
@taga20: mondtad, de mit csináljak, az út környékére is figyelni kell, tele van szebbnél szebb madárral, nyúllal, őzzel, rókával, nem figyelhetek csupán a telefonra:(
@habakuk000: Te jobban tiszteled, főleg a védtelenekét.
@gazoló: opsz, ki ez a barom?

"A fűnyírás az utóbbi évek szülötte, mára már kórossá vált népbetegség."

mi a faszt csinájjak a kertemmel? vessem be búzával?:)
"Orbán Viktor népszerűsége lényegében ezen az egy szálon függ. Ha van migráns, van Fidesz-kormány, ha nincs migráns, nincs Fidesz-kormány."
@taga20:

"vessem be búzával?:)"

Ne légy 'búza,van jövedelmezőbb 'populáció is:))
@Sir Bates dö Hól: Én örülnék ha nem lenne Fidesz kormány.
@taga20: @habakuk000:

Dögunalom ez a 'dvabratanki meccs,kovikokótól és 'kjfcmaza 'Sebők Vilitől meg már kiütéses vagyok:(
@gazoló: Na majd az esti Német-Ukrán. :)
@Gábris szomszéd:

Kiverted az orosz döntetlenre?:)))
@nincs_itt: pontosan. Már régen nem a sportról szól.
De akár az F1 is. Tudja valaki, hogy mennyit fogyaszt 100km-en egy versenyautó? Jaaa, hogy lényegtelen?
@gazoló: Azért ott még nem tartunk. :)
@gazoló: pedig sok milliárdot fizetünk érte, a sport vagy digi tv-ért nem fizetnénk, viszont lennének fölkészült riporterek és hozzáértő szakértők is

így marad a semmitmondás és hálás seggnyalás

talán Hajdú kivétel, Gundel már akkora sztár, hogy neki derogál fölkészülni, az ifjú Knézy régen is talpnyaló volt
@gazoló: Ha úgy értetted, hogy egy fél kalapnyi képes annyi embert meggyilkolni, mint amennyi embert egy vidéki temetőben elhantoltak, akkor rendben van!

Csak szólok, hogy egy _közepes_ méretű galóca annyi méreganyagot tartalmaz, ami 3-4 felnőttnek elegendő!
Ráadásul csak 24-48 óra múlva jelentkeznek a tünetek és akkor már az orvosok sem tudnak segíteni, sajnos.

Anyukám mindig kidobta az egészet, ha a töviskalja gomba közé akár csak egyetlen galócát is betettem a kosaramba.

A kedvencem egyébként a rókagomba.
@taga20: ilyet csak orvos állapíthat meg, tudtommal te nem vagy az. :D
@graphics: az f1 unalmasnak ugyan unalmas, de kétségtelen, hogy eszméletlen sok technikai és biztonságtecshnikai fejlesztést eredményez a világ autóiparában
@graphics: a barackillatával fenséges:))

a galócával igazad van, az nem játék, ha bekerül kosárba, kidobálandó az egész
@Gábris szomszéd: sosem vadoltalak fidesz-fansaggal... az viszont erdekes lesz, hogy vezered, fenylo csillagod kijelentese utan mennyire leszel kepes az iranyvonalat kovetni, s el tudod-e nyomni a lenyeged ado gyulolkodest?...
@graphics:

Nincs szándékomban megkóstolni:)

Báárrr,'akasztófai,de nagy baj,fájdalmas és el nem múló betegség esetén megfontolnám egy finom gombásrántotta elfogyasztását,de kizárólag kakukkfüvesen:(

A rókagomba nekem az egyik kedvencem,de egyre kisebb mennyiségeket találni!
@habakuk000: a szőkenőknek, biztos unalmas.
@taga20: fuss neki még egyszer!
Őszintén, te közlekednél a városban/tanyán/tanyától 10km-re/tajgán/etc., etc. olyan autóval, ami annyit fogyaszt, mint egy F1 versenyautó?
Gy. k.: a fogyasztást firtató kérdésem erre irányult és nem arra amire te értetted.

,,Többnyire csak azokat az embereket tartjuk épelméjűeknek, akik egy véleményen vannak velünk...''
(ismeretlen szerző)
@graphics: én féláron kiállítom neked, ne meny ezé orvoshoz:))
@habakuk000: érdekelne néhány példa, különös tekintettel az üzemanyag felhasználásra.
@habakuk000:

Kéretik a galócákat nem egy kalap alá venni:)

..seregélyek jól vannak?:)

www.facebook.com/Toochee.HU/videos/1079399755454699/
@taga20: egyikből se vagyok -- és ha valaki gyengéden alá nem segít az itt nem is közlekedő villamosnak :D -- F1 nélkül még akár a 100 éves kort is megérhetem, kedves taga bácsi.

A technika érdekel, de az a cirkusz, ami körülte van nyomasztó.
@graphics: pl regeneratív fékező rendszerek már a hibridekben használatban vannak, s ez plusz lóerőket - azaz üzemanyag megtakarítást - jelent

de ilyen a szélcsatorna, ami ma már természetes, de évtizedekkel ezelőtt jelentős újítás volt,
@graphics: firkabácsi, tessék bekapcsolni a tévét, me lassan kezdődik a kanadai futam:)
@gazoló: pihent!
Az viszont nem jött le nekem, hogy mit véd a madaraktól? A kiégett füvet aligha kell.
@gazoló: elmentek, csak a szokásosak vannak itt, rozsdafarkúak, rigók, mindenféle cinege, verebek, harkály doktor, gyurgyalag, szajkónk is van, s megmaradt a baglyunk is

plusz még a franc se tudja milyen madarak, nagy nótázásban vannak így eső után, alkonyatkor
@taga20: felőlem aztán futkos6nak, mint a mérgezett egér! mehogy, nincs is olyan huncuccságom! és nem is lesz.
@graphics:

Az előtte levő üvegházban a marihuana ültetvényt:)
@habakuk000: emlegettem bizony! de! árjára, cigányra, rododendronra egyenlő mércével!

nem szeretnélek megríkatni, de azért megkérdezem, szerinted milyen egyéb megoldást látsz az ilyen problémák kezelésére?
@habakuk000: nálunk aludt egy rozsdafarkú gyerkőc madár! :) Berepült a nyitott ablakon és elfáradva megült a nyitott szobaajtón. Nem félt, amikor érte nyúltam. Sötétedett és féltettük a macskáktól. Egy kesztyűben aludt, vatta fészekben. Egy szöcske volt a vacsorája, meg pár csepp víz, levélről.
Reggel kiengedtük, élénken társalogtak: csatt-csatt, csettintgettek egy sort, aztán eltűntek a sövény mögött.
@Sir Bates dö Hól: Érdekes lehet a rögeszmék rabjának lenni. :)
@nincs_itt: oktatás, nevelés, szolidaritás, s ezt követően jöhetnek a rendfertartók és az igazságszolgáltatás

és természetesen a világbéke, tudom én...
@graphics: 100 kg üzemanyagot engedélyeznek... ami legalább 120-130 liter
@habakuk000: oktatás, nevelés megvolt... kádár alatt kötelezően, manapság nem annyira. rendfenntartókra tesznek, mert ők a kisebbség, mindig lesz néhány nagyon jog védő, aki kidumálja...
marad az...
@graphics: nagyon tudnak csattogni, főleg este, amikor még bóklászok a fészek környékén - a kutunk mellé rakták fejmagasságba, rendszeresen érzem a fülemen a szárnycsapkodásuk fuvallatát - és ők már aludnának:)
@gazoló: nem tudom, de hogy a macskától nem fél, az tuti:)
@nincs_itt: látod, ebben vitázom erősen, ugyanis az ő visszafejlődésük a mi hanyagságunk és nemtörődömségünkből fakad szerintem
@habakuk000: Halkan megkérdem szerinted mit üzen a bűnözőknek az, ha tettük elkövetése után néhány napra már ki is engedik őket?
@nincs_itt: tudom. Mindjárt veszek is vagy kettőt. Jó lesz melóba járni. Csendes és takarékos járgány. :D
@gazoló: azt legfeljebb a jómadaraktól kell védeni.
@habakuk000: nem az én hibám, ha valaki nem akar fejlődni, annak ellenére sem, hogy mindent megteszek a fejlődéséért!
@nincs_itt: pontosan milyen oktatast is kaptak a kadar-korban?... pontosan milyen felemelkedesi eselyt tekozoltak el, hogy maradtak a "legkiszolgaltatottabb reteg" halmazaban?...

(kotelet meg az emlegessen, aki kepes is azt a masik nyakaba rakni, s meghuzni... )
@Gábris szomszéd: van, ahol az elrettentés sem hatásos

természetesen ez örök polémia: szigor, vasöklű állam versus inkább javító nevelő büntetés végrehajtás

én úgy gondolom, az agresszió agressziót szít

ezzel nem mondom, hogy nem kell hatékony igazságszolgáltatás
@habakuk000:

"Elvitte a cica,'jabocsnem,elvitte a cicát a bagoly:)
@Sir Bates dö Hól: ha jól emlékszem, kötelezően iskolába kellett járnia mindenkinek. ez talán ma is érvényes. általános iskolára gondolok.

ne aggódj! nem lennének álmatlan éjszakáim, ha egy ilyen lény (árja, cigány, arab, fikusz mindegy!) alól kellene kirúgnom a sámlit!
@Sir Bates dö Hól: továbbá, ha jól emlékszem, nekem sem volt kötelező a 8 elemit meghaladni és neked sem.
úgy érzem számukra sem tilos... ismered a hasonlatot:
ha meleg vizet szeretnék, akkor a piros jelzésűt használom.
@Gábris szomszéd: illene megtanulni németül! scheuble nem durvára nem hüje!
@nincs_itt: ok, igazad van... nyilvan ejfekete hajjal es olajbarna borrel is lehetett "karriert" befutni moon... mint azt szamtalan pelda is bizonyitotta...

(az jo, hogy mindig van a bakonak egy voluntere... )
@nincs_itt: adott esetben megnéznélek, ahogyan keresed a piros jelzést az elzárt utcai csapokon

a mérnöki diplomáról nem is beszélve:)
@gazoló: virágzik a padlizsán és a paradicsom, a sok majomot kiküldeném kertbe elmélkedni

talán kevesebb lenne az intoleráns hős:)
@habakuk000: D

"a sok majomot kiküldeném kertbe elmélkedni "

Én kapát is adnék a kezükbe,politikusok esetén a szívlapátot én kezelném:)
@nincs_itt: Ezekre gondoltál? :)

"Auch der Idee, Europa könne sich gegenüber der Einwanderung abschotten, erteilt der Bundesfinanzminister eine klare Absage: "Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren ließe. Für uns sind Muslime in Deutschland eine Bereicherung unserer Offenheit und unserer Vielfalt. Schauen Sie sich doch mal die dritte Generation der Türken an, gerade auch die Frauen! Das ist doch ein enormes innovatorisches Potenzial!"
@gazoló:

Kihagytam, mert próbatortát sütöttem.
Kárpótlásul megnéztem Ronadinho legszebb góljait.

Az ukránok viszont erősen kezdtek.
Hajrá-hajrá! )))
@Eszter jött:

Neuer hamar ki lett próbálva,de messze még a vége:)

'azmiaz próbatorta?
Próbaképp becsókolni a'zösszeset:)
@habakuk000:

Nálam vagy sztrapacska van /krumpli, liszt/ vagy nokedli /liszt tojás víz/.
@Gábris szomszéd:

Szinte közhelynek számít, hogy az alfahír "szerkesztői" hisztérikus menstruáló nőként gyártanak híreket.
De miért kell ezzel szennyezni a blogot?
@habakuk000:

a nagy UHU kiült a kerti asztalra éjjel, amikor a borzok és a kóbor macskák kóborolnak és mélyen leszarta őket, meg sem merték közelíteni...egerészett? de olyan bölcsen csücsült ott (a teraszomról látom éjjel), mint egy Voltaire a dzsungelban

nagy tisztelet ezeknek kár, hogy Indiában nincs(???) de legalábbis Kipling nem tudta beilleszteni a karakterét a Dzsungel könyvébe ami a világirodalom remeke Káa és a Bagheera

brühüyyy
kkk

az UHU hiányzik onnan
@Eszter jött: Arra gondolsz, hogy bemutatnak egy nyilvánvaló hamisítást? :)

Eszter jött (törölt) 2016.06.12. 21:28:13

@gazoló:

Próbatorta. Kipróbálod, hogy a jól bevált recepted hogyan reagál idegen sütőben.
Kedden szülinapos a mama. Mikor megkérdeztem, süssek-e tortát, felragyogott az arca.

Nagy bajban lennének a németek ha nem Neuer védene, hiába vezetnek.
@Rodeo36: a lányom azt mondja, szokott látni baglyot, lehet Kipling jobban kedvelte Scsít, de feltétlenül jobban Riki-Tiki-Tévit.:)

Eszter jött (törölt) 2016.06.12. 21:32:08

@Gábris szomszéd:

A felvezetés, a körítés nevetséges.
Ez minimum 3 éves hír.
Ettől még komikusabb az egész.
@Eszter jött: mondjuk a himnuszt én is szeretem danolászni:), főleg a kilincses részt
@habakuk000: bocsánat, keverem, talán Csil a keselyű

Eszter jött (törölt) 2016.06.12. 21:40:12

@habakuk000:

kilincses?????
@Eszter jött:

"Nagy bajban lennének a németek ha nem Neuer védene"

+
Mákjuk is van,mint mindig,de ők is jól játszanak:)
@Eszter jött: de mivel, hogy nincsen, fából van a kilincsem, madzag a húzója:)

nem ismered?
@Eszter jött: hogy ha nékem, hogy ha nékem száz forintom vóna
kilincsem is kilincsem is vert aranyból vóna
de mivel hogy nincsen, fából van a kilincsem, madzag a húzója..

van másik versszaka is, az ilyen rózsás babámos, de arra nem emlékszem
@taga20: azért szereted az f1-t, mert nem lehet rajta izgulni. oszt ez az öreg szivednek jó.
@parti_giano: akkor énekeld te a második versszakot, én maradok a kilincsnél és madzagnál
@parti_giano: a cavintont vagy a német lányt, esetleg az osztrákot? vagy a fakilincset madzaggal?
@habakuk000:
a Riki Tiki Tévi az kedves kis okos...de a Dzsungel könyve az meg csodálatos

brühüyyy
kkk
@gazoló:
a tgeutonok egy nagy kalap szar összesen

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: a Kim is nagyon jó véleményem szerint, csak javasolhatom
@Rodeo36:

Úgy érzed a Teutonokról Rodi?
Nagyon nem komázom őket,de lehet hogy régi szokás szerint megint ők nyerik az EB-t:(
A horvátokhoz mi szólsz?
@habakuk000:

asszem Kipling-et is mélyebben kellene ismernem (szégyenszemre kevésbé de a zsenialitását apró gyermekkorom óta tisztelem, azóta tudom a nevét és a keresztanyámtól kapott példány (csodaszép illusztrációkkal és eredeti angol nevekkel) hozzásegített az angol tudásom kezdeteihez (ha ez mond neked valamit Szőnyi János volt az angol tanárom 9 éves koromtól, aki egy csodálatos ember volt, kár hogy röviden élt, de sokat tett a magyar tv létrejöttéért)

kösz...majd lemegyek a könyvtárba és kiszedek néhányat...

brühüyyy
kkk

ilyeneket nem lehet gyorsolvasni
@gazoló:
a horvátok? hát jó emlékeim vannak ...remélem alkotnak...
már 63. perc és egy fél gólt sem tudtak a teutonok...

brühüyyy

kkk
várom Portugal-t, Spanyol-t, és a francok folytatását, Los Azzurris...jövő héten többet fogunk tudni
közben
Wimbledon is lesz keverik itt a ...mákot
@gazoló: @Rodeo36: nagyon érdekes megfigyelni, hogy egyes játékosok mennyire "kivirulnak" a válogatottban föladva a klubjaikban lévő fegyelmezett alázatos munkát, itt van pl Kroos, aki Modric mellett szürke eminenciás, itt bezzeg előjött a színe

ilyen volt pl a Barcelónában igen igen alázatos Sanchez is, aki a válogatottban vezér lett
A foci EB leple sok mindent jótékonyan eltakar?

"Nagyjából a Rajk-per óta nehéz lenne ehhez fogható karaktergyilkosságot felmutatni a magyar médiatörténetben, és ahogy az is, ez is szükségképpen üzenet, példastatuálás is egyben: bárki bármikor a földdel tehető egyenlővé . És nem csak üzletileg, de emberileg is, személyében is, magánélete kikezdhető.
Ne tévedjünk, kell ehhez bátorság. Ez ugyanis már jól felismerhetően nem putyinizálódás, ez maga a legfélelmetesebb időket és rendszereket idéző eljárás, amivel kapcsolatban a magyar elit, de minden gondolkodó ember biztosan felteszi magának a kérdést, hogy akkor most milyen országban is élünk és vajon ilyen országban akartunk-e élni? Egész biztosan sokakban felmerül az is: biztonságban vagyok-e én, az üzletem, a tulajdonom, de a szakmaiságom vagy akár a magánélethez való jogom? Mi történhet velem, ha egyszer valaki megharagszik rám? És némi pragmatizmussal, egyáltalán, honnan tudom, kinek a haragjától kell félni, mikor és miért?"

index.hu/velemeny/2016/06/12/karaktergyilkossagtol_nem_kell_felnetek/

Mottó: "Mi történhet velem, ha egyszer valaki megharagszik rám?"
@Rodeo36: van egy nagy csomó érdekes novellája is, de a Kim kell ahhoz, hogy elképzelésed legyen Kiplingről
Focinál maradva, szegény embert az ág is húzza.:D

"A magyar válogatott utolsó edzését tartja a franciaországi Tourrettes-ban. Nem indult túl jól a tréning, Kádár Tamás megsérült egy félórányi edzés után."

Oszt még meccset nem is játszottak. Uramatyám!:D

index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/12/megserult_a_magyar_valogatott_vedoje/
@látjátok feleim szümtükkel: na mostan itten az a baj, hogy én, aki szereti a focit, nagyjából ismeri 5-6 válogatott játékosállományát, nem esem transzba Kádár Tamástól, egy másik Tamás örökbecsűjét is idézhetném, ki az a Kádár Tamás?

Ismerem Királyt, Szalait, Gerát, ja és Bödét plusz Német Krisztiánt, a többiről nem sokat hallottam:(
@Rodeo36:

A belgákra is kíváncsi leszek..
Rajtuk kívül kb. én is a 'délieket várom:)
A sváboknak komoly csapat ellen ez kevés lesz!
@Rodeo36:

Máris beindult a királyin a német csapat felszopása a fellegekbe:((felőrölték,óraműpontosak,zseniálisak)
Nekem,bár a játékuk már más lett,mint régebben mégis az a benyomásom,hogy gépies:(
@gazoló: vitáznék, nagyon jók a németek, pont annyit fociztak, amennyit okvetlenül szükséges, nagy esélyesek, szerintem támadó, látványos focit művelnek
@habakuk000:

Legyen Neked karácsony:)
Nem tehetek róla,de gyerekkorom óta a kreatív,zsonglőr megoldásokba hajló,ösztönösen virtuóz megoldásokat felvonultató,szellemes foci a kedves,abban azért egyetértünk,hogy az egyik esélyesek a németek!
@gazoló:

kkk
a teutonok egy kalap szart sem értek és eszt a Löwe arcán lehetett lemérni a végén a hatalmas schweinsteiger izé után

unalmas, azaz ha van gól minek többet jáccani szemlélet
és dögöljenek meg

majd jövő hétre többet tudunk

brühüyyy
@taga20: olvastam már az idézett cikket, de nem meggyőző.
A leírtak nem általánosan, széles körben elterjedt dolgok, hanem inkább a ,,futottak még kategória'' határát súrolják.

A hadiiparból gyorsabban kerülnek át dolgok, mint az F1-ről. Lásd pl. teflon.
@graphics: szénszálas/műanyag autók tömeges elterjedésére még vagy 20 évet kell várni szerintem.
akkor a poszthó' is:
illchange.tumblr.com/post/145754059867

aki feltörte tiffán facebookprofilját, az gondosan ügyelt arra is, hogy pontosan ugyanolyan helyesírási hibákat vétsen, mint amilyeneket később fog vetni tiffán az elterelő posztban...
orulunkvincent.tumblr.com/image/145756331938

:D
@graphics:
nerm pontosan erre...
közben reggelit készítek ami tízórai lesz felső csirkecomb (thig) kicsontozva és lebőrözve megtöltve fokhagyma gerezddel és becsavarva kolozsvári szalonnába többszörösen és új krumpli a sütőben...

brühüyyy
kkk
addigra beindul tennis és a fodbal is, francok kibasszák a verekedőket
@graphics:
a tömegközlekedés forradalmasításáról van szó, amiben a személyautó jellegű izék egyre kisebb szerepet fognak kapni, ez energia árkérdés és sok sok ötlet mérnökéktől

brühüyyy
kkk
kár minden szóért:

Kósa Lajos: Az a legveszélyesebb, ha valaki máshonnan jött, de itt született

A Fidesz frakcióvezetője az orlando-i merényletről beszélt a parlamentben. A szokott színvonalon.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F06%2F13%2Fkosa-lajos-az-a-legveszelyesebb-ha-valaki-mashonnan-joett-de-itt-szueletett
minden ellenállás hasztalan, mi vagyunk a narancsmaffia:

Parlament: 59 darabra szedték a Kliket

Indul az új oktatási rendszer: Megszavazták az iskolák teljes államosítását, az igazgató befolyásolhatja majd a fizetéseket.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F06%2F13%2Findul_az_uj_oktatasi_rendszer_59_darabra_szedtek_a_kliket%2F
Néztem a németeket a focipályán, jónéhányan közülük igen fehérek, kesék még mindig, vajon 500 év múlva milyenek lesznek az utódaik?
@Rodeo36:
Mit hazudozol, az vacsora))
Hihi, volt egy hozzászólás ma a parlamentben, hogy a 444-t mégiscsak Soros pénzeli. Ez a blog meg leképezi a 444-t.
Habony lapjában a Fidesz 23 százalékos szelete nagyobb lett, mint a bizonytalanok 38 százalékos szelete

Infografika-szerkesztés level végtelen. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik

444.hu/2016/06/13/habony-lapjaban-a-fidesz-23-szazalekos-szelete-nagyobb-lett-mint-a-bizonytalanok-38-szazalekos-szelete
Milliárdokért hirdeti magát a TV2-n a kormány

Nincs annyi közpénz, amennyit a TV2 ne bírna magába szívni: január óta listaáron 3,7 milliárdot költött náluk a kormány hirdetésekre, és hol van még a vége.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F06%2F13%2Fmilliardokert-hirdeti-magat-a-tv2-n-a-kormany

---

Jön a bevasalható szülőtartás

A parlament megszavazta: a felnőtt gyerekeket egy kívülálló, vagyis egy idősotthon is kötelezheti fizetésre. Ellenzék: Az állam kivonulna az idősgondozásból, ezt készítik elő.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F06%2F13%2Fptk._modositas_a_parlament_ulesen_tenyleg_jon_a_bevasalhato_szulotartas%2F

---

Így torzít a Vajna-TV, ha tüntető tanárt lát

Tiffán Zsolt Facebook-oldalának furcsaságairól Andy Vajna tévéje szerint pont akkora hangsúllyal érdemes beszámolni, mint hogy több ezer pedagógus, szimpatizáns vonul fel és tüntet Budapesten, amiért szerintük a kormány átvágta őket. Az állami pénzzel kistafírozott csatorna szerkesztői tudták a dolgukat.

hvg.hu/itthon/20160613_tv2_tanartuntetes_andy_vajna_tenyek
Balfácán orosz, angol, német huligánok söröskorsókkal rajoskodnak, gyerekség.

Mi megmutatjuk, mi a pálya, benzinkutat kifosztani, mint annak idején a kolostort St-Gallenban, ez a menő, nem a gyerekded dobálózás, természetesen menő fekete trikókban, a nemzeti színek is baromságok, hadd érezze Európa a magyarok istenét...
Matolcsy újabb unokatestvéreket vallott be a parlamentben

Matolcsy György azzal próbálta védeni magát az MNB-alapítványok pénzköltései ügyében, hogy újabb unokatestvéreket vallott be a parlamentben.

hvg.hu/itthon/20160613_matolcsy_gyorgy_mnb_alapitvanyok
@habakuk000:

14 16
hvg.hu Sport
Indulnak a magyar ultrák is az EB-re

Magyar ultrák, köztük a makói lángszórósok is elindultak a foci-Eb-re. A francia hatóságok még csak most ocsúdnak, mennyi olyan szurkoló érkezett az eseményre, akiket semmi más nem érdekel, mint a balhé.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: érthetetlen, mi a bajuk az olaszoknak, le is nyilazhattuk volna őket, mint anno a fénykorunkban
Benzinkút kifosztásával vádolják az Eb-re tartó magyar drukkereket Olaszországban

Visszatértek nyugatra a kalandozó magyar hordák. Három buszt állítottak le a rendőrök.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F06%2F13%2Fbenzinkut-kifosztasaval-vadoljak-az-eb-re-tarto-magyar-drukkereket-olaszorszagban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Úgy tűnik migráncsok nélkül is megy a terrorizmus.
Magyarország jobban teljesít. Az élet szép.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem emlékszem, hogy az olasz benzinkutakon lenne Túró Rudi, bár ki tudja? Kínában is volt, van.

Az automatizmus tíz év múltán is működik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"-"Matolcsy újabb unokatestvéreket vallott be a parlamentben"_"

Hja, kérem. Nagy a család. És még nincs vége. És még sokasodnak is. Különben is magánügy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_Kósa Lajos: Az a legveszélyesebb, ha valaki máshonnan jött, de itt született_"

Ők az idegenszívű lábakon születettek.
hüje rémhírterjesztők: a Mariann megmondta, hogy a rendőrök csak viperákat és gumibotokat szerettek volna csereberélni a magyar szurkolókkal
@jaegtoer:
"_Kósa Lajos: Az a legveszélyesebb, ha valaki máshonnan jött, de itt született_"

Kérek egy doboz kavintont.:(

Úgy tudtam mindenki egyformán jön, ugyan menni nem egyformán szoktak. Van aki nagyon szalad.
@jaegtoer: "És még sokasodnak is."

Be kéne jutni abba a sokasító gyárba.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Indulnak a magyar ultrák is az EB-re"

Ez nem gond a baj, hogy oda is érnek, és fel is lépnek.
@Secnir: "aki feltörte tiffán facebookprofilját, az gondosan ügyelt arra is, hogy pontosan ugyanolyan helyesírási hibákat vétsen, mint amilyeneket később fog vetni tiffán az elterelő posztban..."

Biztos a tördelő polgári foglalkozása látnok.:D
@látjátok feleim szümtükkel: van kint néhány tekked, fogadhatnák őket nagy szeretettel, jahh, jut eszembe, van némi átfedés a két csoport között...
akkor inkább nem is mondok semmit...
@látjátok feleim szümtükkel: jajjdehátde nem érnek oda, szomjan halnak azokban a meleg fekete trikóikban, Brüsszel kegyetlen zsoldosai elvették tőlük az italaikat:(((
Nagy a bánat, nagy a bú...

"A programot 100 millió forintból indították, és eddig a Magyarországon elhelyezkedett 105 fő részére eddig megítélt támogatások összege 57 millió forintra rúgott. Akkor az OFA még azt is megírta az Index kérdésére, hogy "a program bővítésére láthatóan van igény"."

Oszt a végén mégsem lett akkora nagy az az igény. Lehet, hogy jeges vizet öntöttek rá, és attól összemnet?

index.hu/gazdasag/2016/06/13/nem_hoz_haza_tobb_fiatalt_a_kormany/
@látjátok feleim szümtükkel: mert már nem kell hozni őket, jönnek maguktól, hiába a kerítés, megmondta a Kósalala, hogy az a legveszélyesebb, aki itten született másnak a lábán
semmi se jó neked, ami a biztonságod fokozza
Szégyen a rokon?
Kedves rokon ne vedd zokon, nem vagy rokon?
Rokon a rokonnak rokona?

Mennyi fontos kérdés.:D

hvg.hu/itthon/20160613_matolcsy_gyorgy_unokatestver_trocsanyi_laszlo?s=hk
@habakuk000:

Tudod, minden a saját lábon legjobb.:D
@habakuk000: "...Brüsszel kegyetlen zsoldosai elvették tőlük az italaikat:((( "

Pedighátde megplakétoltuk, hogy ottan brükselesbe is ércsék. De nem értik.:(
@habakuk000: ritka köcsi tudsz lenni. mintha tőlem tanulnád. tagadom.
"Matolcsy szerint sajtóinformációk miatt szállt rá az MNB Spéder bankjára"

Aha!
Elég egy sajtóinformáció, oszt már szállunk is. Mint a madár.
Három évig mit is nem teccettek nem csinálni?

24.hu/kozelet/2016/06/13/matolcsy-szerint-sajtoinformaciok-miatt-szallt-ra-az-mnb-speder-bankjara/
@látjátok feleim szümtükkel: maradj a síkosítónál. ilyen korban, mint te, már ez is eredmény.
@látjátok feleim szümtükkel: Brüsszel imperialista szája beszél belőled Soros akcentusával:

saját láb nem láb, az állami csecs a nyerő, kérdezd meg matolcsygyurinkat, ő is megmondhatja neked
és a kedvenceim, a csehek, állják a sarat a spanyolok ellenében.
@parti_giano: na basszus, ez a pique. nem érdemel egy buggyant pilsnert sem.
@parti_giano: nem a mi Mariannunk mondta, hanem a feketetrikó-boltos, ő tudja, mert ő a főszervező
@látjátok feleim szümtükkel:

nem értelek én titeket, 1000 év szünet után végre ismét kalandozunk, ti meg ezekbeben a nagyszerű nemzetien hősies és egyben történelmi percekben fanyalogtok
Kósa fenitekben taglalt mondásáról jutott eszembe, hogyeccer a jól informált sportolónőből lett riporter azt találta modnani valakire, hogy nem a szülőföldjén látta meg a napvilágot.
@látjátok feleim szümtükkel: mér, a kutyakölykök se látnak napokig

az is lehet, borult volt az ég
engem meg a fasz szijjjártó

Megsértette a magyarokat az ENSZ-főbiztos Szijjártó szerint

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Magyarország és a magyar emberek megsértésének minősítette hétfőn Zeid Raad al-Husszeinnek, az ENSZ emberi jogi főbiztosának kijelentését, miszerint néhány közép- és kelet-európai országban, köztük Magyarországon megsértik az emberi jogokat.

hvg.hu/itthon/20160613_ensz_fobiztos_szijjarto
@látjátok feleim szümtükkel: magyarok vagyunk:)))

Az egészséges étkezés csak a vendégek kisebb részének fontos, ráadásul az ilyen típusú szállodákra jellemző büféétkeztetés miatt a belföldi vendégek a megszokott mennyiség többszörösét fogyasztják, ami egészségügyi kockázatokat hordozhat – hívja fel a figyelmet Karakasné Dr. Morvay Klára, a BGE docense, a kutatás vezetője.

hvg.hu/elet/20160613_wellnesshotel_bufeasztal

egyébként tényleg így van, gyereknapon lementünk a Balatonra egy ilyen un welnessbe, nagyon jó szórakozás bámulni a tömött tányérokkal kétségbeesetten rohangáló úri népet, hogy vajon milyen finomságról maradnak le:)))

a medencében amúgy ketten voltunk, a Balatonban meg gyakorlatilag én, ha a vadkacsákat nem számolom
Turbolya meg szümtök jól tudjátok magatokat hergelni!
És a 444.hu istápolásáról miért is nem írtok, huh!
@habakuk000:

Jah kérem, amikor a hörcsög effektus beindul, tágulnak a pofazacskók..:D
Itt , az indexen, a 444-n és a többi ballib blogon, hírportálon meg a kormányszűrő, kormánypárt szűrő működik. Mindenről csak ők jutnak az eszükbe.
@parti_giano:

Ha erre gondoltál: látjátok feleim szümtükkel 2016.06.13. 15:56:33, akkor félre értetted. Én a rokonná válás "sokasodására" lennék kíváncsi. Ottan csurran-cseppen. Nem kell hozzá sikosító sem. Vagy mégis?
@Imola Helyesi: Imolka ünnep van, miénk Milánó és a szlovák himnusz is, ne foglalkozz a sok itteni brüsszelitával
Ez volt már?

Közel 200 millió forintot vett fel egy állami sofőr a Quaestortól a csődbejelentés napján

blog.atlatszo.hu/2016/06/kozel-200-millio-forintot-vett-fel-egy-allami-sofor-a-quaestortol-a-csodbejelentes-napjan/
@habakuk000: először is, rúglak tökön a többes számert, nem vállalok felelősseget más kommentelőért. másrészt sankt gallen is vicces volt, mint te a nagyvárosban.
@Imola Helyesi: a francokat. a férfiaknak mindenről a pina jut eszébe. neked mi?
@habakuk000:
"Nem a mi Mariannunk mondta."
Tudod milyen jó ezt leírva látni?
Jóvá tetted minden bűnödet.
Ami a magyarok potya zabálási szokásait illeti.
Fogadásokon figyeltem meg, hogy részemről finom úriembereknek vélt egyedek hogyan harácsoltak a tálakból olyan mennyiségeket, hogy kizárt, hogy fel tudták falni.
Szerintem az a viselkedés kultúra
része, hogy ismerje valaki az ide vonatkozó etikettet. Nem?
@Mariann19: szeplőtlen vagyok, milyen bűn?

etikett nélkül is lehet normálisan viselkedni, amúgy majd minden náció zabál, ha szedhet, amennyit csak akar

az mondjuk tény, hogy nem mindegyik csomagol szalvétákba mindenféle diszkréció nélkül tízórait, ebédet és uzsonnát:)
Csodás álmok jönnek :)

Orbán megduplázná a gazdasági növekedést, jöhet a teljes foglalkoztatottság, ráadásul a magyar politikai rendszer erénye, hogy megdönthetetlenek a kormányok.

alfahir.hu/csodas_almok_jonnek
@parti_giano: nem tudom, minek kell flancolni, mehettek volna a jól bevált ekhós szekereken is:

Mihályi Gergő később jelezte lapunknak, hogy a francia határig a rendőrök nem engedik be a magyar buszokat egyetlen benzinkútra sem – ami elég komoly gond, ugyanis fogytán az üzemanyaguk. A torinói konzulátustól telefonon annyit sikerült megtudniuk, azért nem engedik be őket, mert a kutakon más szurkolói buszok állnak, s a hatóságok el akarják kerülni az összecsapásokat. Ők azonban egyetlen buszt sem láttak a helyszínen.

nol.hu/mozaik/atvizsgaltak-a-magyar-szurkoloi-konvojt-bolognanal-1619481
@parti_giano:
"Vitatkozz."
Jó.
Most nem a saját kútfejemből mondom a bölcseleteket, hanem egy egy példával operálok.
Szabad György a parlamentben Erzsébet királynőt "Madám"-nak szólította. /lásd:kupi/
Hofi egy humoreszket adott elő erről az esetről, melyben megdicsérte a szocikat, mert azok a fogadások előtt legalább eligazították a résztvevőket imigyen:
"Eto kés, eto villa."
Most jövök én. Amennyiben valaki nem ismeri az étkezés számtalan szabályát, tanulja meg, vagy lesse el, de ne legyen tahó.
@Sir Bates dö Hól: megbocsáss, de én vagy te tehetsz erről?

nekem mindegy a haj-, bőr-, szem színe a vallása, nemzetisége usw!

te is indultál valahonnan, valahol jársz, valahova eljutsz...

más a hibás, ha bele sem vágsz valamibe???
@habakuk000: kezdetnek megteszi a 8 év alatt elvégzett általános iskola (7-15 éves kor között), majd egy szakma...

de ameddig ez nem megy... addig marad az elzárt csap az utcán, piros gomb hiánya és diploma hiánya
@habakuk000:
"Etikett nélkül is lehet normálisan viselkedni."
Mindegy minek nevezed, a társasági életnek vannak szabályai, amelyeket ha nem tartanak be, direktben ártanak a résztvevőknek.
"Amúgy meg minden náció zabál."
A nációk egyénekből állnak, több viselkedés formát képviselnek.
Veled még nem fordult elő külföldön, hogy egyik-másik magyart elkerülted a viselkedése vagy a modora miatt?
@parti_giano:

"_és a kedvenceim, a csehek, állják a sarat a spanyolok ellenében. _"

Szóval cseh és spanyol illetőségű görényeid is vannak, ráadásul tréningezed őket. Ez azért sok mindent megmagyaráz.
@Mariann19: nem egyik-másikat, mindegyiket, nem azért vagy külföldön, hogy magyarokat nézegess
@habakuk000:
Ezt is olyan hülyén fogod fel.
A fene megy azért külföldre, hogy a honfitársait nézegesse.
Objektív az olyan helyzet, amikor találkozol harsány, magukról elfeledkező magyarokkal, akik a nyelvazonosság miatt haverkodni akarnak.
Én bizony elég fagyosan lelépek ilyen szituban.
@Mariann19: én ugyan meg nem szólalok sehol sem:)
@Mariann19: régen a németeknek osztogattak "hogyan viselkedjünk külföldön" prospektusokat.
@habakuk000:
"Én ugyan meg nem szólalok sehol sem:)"
Kac-kac
Akkor ezért ereszted itt ki a gőzt és az elfojtott indulatokat.
Nyűvöd itt az ártatlan fejünket.
Bocsánatos bűn.
@Mariann19: az a gőzgombóc, nem elfojtott indulat, Egerben lehet kapni, finom
@Imola Helyesi:

Olvassad akkor a 888-at! Ott az adófizetők forintjaiból olyanokat írnak, hogy az Orbán Viktor megduplázná a gazdasági növekedést.

Micsoda hazafi, micsoda államférfi, micsoda zseni!!! :-)
@húzzad neki shakespeare: az mondjuk nem túl nagy vállalás, Kecskeméten visszahívnak szabadságról 8 melóst és máris megvan a duplázás
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha már Orlandót említetted.

Az orlandói mészárlás kapcsán az egész amerikai politikai elit megmondta már a magáét – és senki sem ügyelt túlzottan rá, hogy ne legyen ízléstelen. Obama a fegyvertartás elleni hadjárata, Clinton az ultraliberális toleranciavallás, Trump pedig természetesen a bevándorlás elleni küzdelem marketingjára használta fel ötven ártatlan ember halálát. Náluk sokkal érdekesebb véleményt fogalmazott meg Milo Yiannopoulos, amerikai radikális jobboldali blogger – aki egyébként vállaltan homoszexuális.

Yiannopoulos szerint különösen visszatetsző, hogy az ateista balosok és liberálisok, akik rendszeresen a keresztény jobboldalt vádolják homofóbiával, és bigottsággal, szó nélkül tűrik, hogy egyes mecsetekben sokkal durvább kirohanásokat intézzenek a homoszexuálisok, a vallástalanok, vagy a más vallásúak ellen. Az „iszlamofób hangulatkeltés” elkerülése annyira fontos nekik, hogy saját elveik lábbal tiprása láttán is elfordítják a fejüket, ha az a szélsőséges muszlim közösségekben történik.

"a politikusok és média rutinszerűen szemet huny olyan homofób, vagy szexista megnyilvánulások felett, amelyek azonnal véget vetnének egy nem muszlim konzervatív karrierjének – s, ha az utóbbi tiltakozni mer ez ellen, még le is csukják gyűlöletbeszédért."

www.breitbart.com/milo/2016/06/12/left-chose-islam-gays-now-100-people-killed-maimed-orlando/

alfahir.hu/ebreszto_kocsogok_elege_van_a_liberalis_melegmozgalombol_a_homoszexualis_jobboldali_bloggernek
@húzzad neki shakespeare:

"_"Micsoda hazafi, micsoda államférfi, micsoda zseni!!! :-) "_"

Micsoda micsoda! Talán elég lenne a hortobágyi szürke gulyának.
@habakuk000:

Ha a németek nem építettek volna ide gyárakat, a béka feneke alatt lennénk.
Én például a turulos autóban nem hisztek!
@habakuk000:

Sok jobbikos a zsidókat meg a nyugatot hibáztatja azért, hogy alig van saját iparunk, saját légitársaságunk etc...
Azt hiszik a balgák, ha a Siemens, Bosch, Whirlpool, GE, KNORR, AUDI, stb. kivonulna, akkor eljönne a kánaán.
az írek (persze északír) olyan jók, hogy mmegengedhették maguknak aszt is, hogy önmagukat megverjék (egy kicsit) a szar svédek ellen a zibrakadabra mint egy lefosott kilóméterkő a zösszehajtogatott lófasszal a feje búbján neveccséges és kibaszott unalmas a fószer, 1000000 lesen volt és eccse gyütt be nekijje, a mourinho majd mégsem veszi meg a MU-ba? le fog égni, ha így folytattya a kutyának nem kell az ilyen lusta lesipuskás szarházi hisztérika nyugdijas kontyoska

brühüyyy
kkk
most a belgák fognak játaszani az olaszokkal papást mamást ha senkisem lesz aki megharapja a chiellini-t akkor mit fognak csinálni a los azzurris? bufff buff buff on?
@Gábris szomszéd:
valami kimaradt a hírekből ott usában is

#1 Baltimore-ban és másutt kizárólag ártatlan négereket lőnek le, kínoznak halálra és verik őket
#2 az összes merénylő kizárólag fehér ember, még ez az afgán aki nem a szülőfőggyén született mint aszt valami levédiabasznádi bölcs mondá vala

3 nap múlva ez sem lesz hír, lesz másik breakingnews és az egész feledés homályába merűl ezért lőtték le a gyilkost, mert így rövidebb a hír élete, az 10000000000000%-kig bizonyos, hogy ez az newyork-i teljesen meleg és mint a többi meleg fehér terrorista eszt van hivatva takargatni önmaga (elsősorban) másodsorban a közönség elől

mint láccik a vallás nem kárhoztatható mert ha máshol nem az usa ban vallási fanatikusok (kisrészben muzlimok nagyrészben a katlikok valamilyen kitüremkedése) gyilkolnak ártatlanokat és mindíg azokat akikért 3 nap málva senki sem fog sírni

a kongresszus és a szenátus a kisújját sem mozdíttya

a csinnbummcirkusz bohócai meg majd mást fog rágcsálni a bétel helyett

szívből kívánom az usának, hogy válassza meg a trump -ot az olyan jó, mint még senki utána a vízözön

brühüyyy
kkk

a scientológiáról mindenki hallgat pedig azok az igazi gyilkosok
@Rodeo36: "a scientológiáról mindenki hallgat pedig azok az igazi gyilkosok"

Öööö erről el is feledkeztem.
@Rodeo36: Olaszoknak vagy a belgáknak szurkolsz? :)
@Rodeo36: valami baj van a olaszokkal, bűnrosszak szoktak lenni csoportmeccseken
@habakuk000: Ez igaz bár most az első 45 percben egész jók. :)
@Gábris szomszéd:
egyiknek sem...a belgák balgák, a los azzurris meg bevettek valami nagyon erőset, csak nehogy lebukjanak

brühüyyy

kkk
@habakuk000:
olaszok -mint már írám- valamivel fel lettek gerjesztve...
és jellemzően egy Giaccherini rúgta a gólt és nem Pelle vagy De Rossi pláne nem a Chiellini

szép két rúgásból összehozták de még nincs vége!!!!

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Személyes tapasztalat.
Nekem is vannak Jobbikos ismerőseim.
Az egyik például ma délután az orlandói mészárlást helyeselte (személyesen nekem mondta!!!!!!!!!!!).
Ezek a max vízvezeték szerelők elég setétkék.
Persze, vannak tájékozott, és kulturált vízvezetékszerelők is.
@húzzad neki shakespeare: nahát!!!
a magyar nemzeti vízvezeték-szerelő oktatás csodájára járnak a Szilícium-völgy neves képviselői,ilyen hatékony bűzelzáró szerelést még nem láttak Szingapúrban sem.
még hogy setétkék, akkor már inkább setétzöld
Vége, megbukott a Gyere haza, fiatal! program -
Nem folytatják, csak 105 fiatalt sikerült hazahozni.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a 2017-es költségvetés elfogadása kapcsán tartott sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva azt mondta, nem folytatódik a Gyere haza, fiatal program

hvg.hu/gazdasag/20160613_nem_folytatjak_a_Gyere_Haza_Fiatal_programot_varga_mihaly
@Rodeo36: a belgák csak rúgattak még egy gólt az olaszokkal, pedig azok tiltakoztak erősen

ritka racionális foci az olasz
@habakuk000:

A tehetséges gázszerelőnkről nem is beszélve. :-)
@húzzad neki shakespeare: ki ne hagyjuk a tehetséges és okos futball-szakértőinket se, akik valódi ünnepet csinálnak a hosszú, unalmas focimeccsekből
@habakuk000:
sajnos átaludtam

eszt is

kkk
brühüyyy
lehet
@habakuk000: meg kell tolni ,,háturul'' mert különben nem indul be. lásd: Flinstone-család
Aztán már viszi a Szeles Nemzethy Magyarhonban sokak által ismert ingyenes energia. :D
@Rodeo36: valahogy ilyenformán látom én is, bár Abszurdisztánban ettől még fényévekre vagyunk.

Nézem reggelente és du. munkából hazafelé: az itteni autók 4/5-ében 1 (azaz egy) fő ül!
@Gábris szomszéd: a hazatérés egyik feltétele volt a jó angol nyelvismeret.
Lehet, hogy csak nem volt elég angolul beszélő? :D
@graphics:
itt nem arról van -ugye- szó, hogy milyen új funkciót lát szüxégesnek a rablócsapat a bevételeinek növelésére, hanem az, hogy mindehhez a révészmáriusz hogyan viszonylik mint szakember...

mivel -mint 28 éve kiderűl folyamatosan semmi máshoz nem értenek, mint a lopáshoz és rabláshoz valamint a versenytársak kicsinálásához a révészmáriusz is egy cerkófmajom a sok közűl

majd ha lesz a Tour de France mintájára bringázás és hasznot hoz...na akkor és ki tuggya felgöngyölni a Balatont verseny erős embereknek

brühüyyy
kkk
@graphics: @Rodeo36:

"természetjárás, a vízi, kerékpáros és lovasturizmus fejlesztésével,"

Ahogy ismerem ezeket,ebből az alábbiak fognak megvlósulni:(

-nyílt vizeken adót szednek az evezésért,fürdésért,,kajak-kenu jogosítvány,solár adó:)

-kerékpár jogosítvány mindkét kerékre esetleg a kormányra is,teljes felszereltségért baszogatás rendőri részről beleértve ötvenezer bünti,ha hiányzik a tranziszoros jobboldali herepaskolgató,kerékpár-útadó,beleértve a két falut összekötő 'dzsindzsást is:)

-lovakra rendszám,jogosítvány és köztiztasági adó 'vit'nylonzacskóba kötelező felszedése,megevése+lófaszadó:)

(A mindezekre kiírt kamupályázatokra bezsebelt összes 'unyós lóvé kiosztása és optimális szétterítése a haverok'jabocsnem,az új nemzeti tulajdonosi osztály között:(

(-mert ők nem lopnak:)

....................

Sajnáltam drága belgáim vergődését ahogy lepattantak a kösziklákról,de sebaj a 'azzurikat is imádom:)
jav. köztisztasági adó!

Kerékpárutak mellé gyűjtőkonténrek kihelyezése,amelyre szintén 'aranyökörhaverikör nyúlja le a felvett lét'oszt baszik elvinni:(

www.diszpolgar.hu/sites/default/files/styles/big_800x600_/public/kozelet/szemet_az_utcan.jpg?itok=x3sPXzKy
@gazoló:
kurvajó meglátásod van levédiabasznád "túr Iz mos" ával kapcsolatban

a Pellé góljába nem állt bele a balga hanem félrehajolt hogy bemennyen? vagy el volt bűvölve a Pellé szépségétől?

de még nincs vége ma kicsit később a levédiabasznádiak is rajthoz állnak austria ellen...megnézem remélem nem alszom át...wimbledonban zuhog az eső így nyugodtan focit nézek...

én még ilyen szar focistát mint a zibrakadabra nem láttam és egy szar geci ráadásúl nagyképű és hisztérika ha nem jön labda ő pedig ott a vártán és lesen

bkibasznám mint macskát szarni nélküle a svédek fociznának és nem várnának a csodára ami nem létezik

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

"a kormány a költségvetésből legfeljebb 317,5 millió forinttal támogatja Plácido Domingo olasz operaénekes és Renée Fleming amerikai énekesnő augusztus 10-i budapesti, ingyenesen látogatható fellépését."@Rodeo36:

Gyere Rodi ingyé van a mi pénzünkből:)))

...................

"a kisvasutak, a magyarországi sípályák fejlesztésével és népszerűsítésével"

A téli olimpiára kisvasúttal fognak érkezni a vendégek:))

'édesfacom...
@Rodeo36:

Ibra szép gólt lőtt:))ne 'báncsad!
@gazoló:
placido domingo nak már 6 éve nincs hangja, csak ordibál a Fleming csodálatos de őt látom itt is nem kell levédiabasznád szarszagát kimaszkolnom

ibra milyen gólt lőtt?

brühüyyy
kkk
@gazoló: Elmebetegek. :)

"Német" Zöldek: hagyják otthon a zászlókat a szurkolók, mert a hazafiság kirekesztő!

mandiner.hu/cikk/20160612_nemet_zoldek_le_a_nemet_lobogokkal

gruene-jugend.de/wir-bleiben-dabei-patriotismus-nein-danke/
azért ez a spéder ügy nagyot üt lázáron is. rogán és habony nagyon fickándozik, ha viszik cemp-et, az fhb helyére benyomják az mkb-t, akkor megint nekünk lesz csak szarabb. nem mintha spéder (vagy akár simicska) az ország érdekeit szolgálta volna. szóval, ezt a klán harcot nem tudom nyugodtan hátradőlve, pattogatott kukoricát majszolva szemlélni.
:(:(:(

Vitorlázási és kisvasútügyi biztos már van/lesz, de kisiklásügyi biztosunk még nincs. Mi lesz ebből?

index.hu/belfold/2016/06/14/kisiklott_egy_vonat_pestszentimrenel/
@Rodeo36:

"ibra milyen gólt lőtt?"

Semmilyet,csak beadta az öngólnál a labdát,de a szurkolók őt ünnepelték:(
"...elmélkedett a köztévés műsorvezető."

Elmélkedni csak elmével lehet. No de akinek nincs, az mivel?

"Nézve a tegnapi felvételeket, ahol több százan gyakorlatilag egy úszógumira ültek fel és úgy jöttek át a Földközi-tengeren, nap mint nap látni már ilyeneket, és a parti őrség kiment mindenkit. Ez nem egy olyan jel az Észak-Afrikából érkezők felé, hogy jöjjetek, üljetek fel egy gyufaszálra és kimentenek benneteket, elmélkedett a köztévés műsorvezető."

hangzott el a köztévén.

24.hu/kulfold/2016/06/14/a-kozteve-szerint-azert-jonnek-a-menekultek-mert-kimentik-oket-a-vizbol/
@Gábris szomszéd:
Annak ellenére porosz zászlókkal masíroznak.)))
@rdos:

ugyan, ugyan! ártunk és ormányunk létrehozza a tajgetosz ügyi népbisztosságot, oszt egy szakavatott tajgetosz ügyi népbisztos és annak szakértői sleppje (habony & co.) gondoskodik arrul, hogy az aktiv kor leteltével (100 év munkába eltöltött év) kedvezményes árú lanovka szálliccsa a delikvencset a megfelelő magaslatra, így a leszármazottaknak nem köll az imf-höz fordulni segiccségér. a lefelé történő ugrás véghezvitele pediglen úgyis ingyenes lesz, mer magyarország jobban tejjesít.
@hacsaturján:

Nem tudtam, hogy Svalbardon megnyílt a delphoi jósda utóda.
Basszus:((
@Orica Középföldi:

az a hejzet, hogy nálunk a jegesmedvék talájják ki a stratégiai terveket, nem a varga miskancsó.
@rdos: @hacsaturján: @Orica Középföldi:
itt nem az a kérdés, hogy beleolvad-e vagy sem, hanem az, hogy a beleolvadás közben mennyi és milyen adat veszik el a leendő nyugdíjasokra vonatkozóan? tehát ha nekem majd X év múlva aktuális lesz a nyugdíj, akkor mennyi hiánypótlást kell vajon bemutatnom, hogy elhigyjék - igen, én ledolgoztam a magam 45 évét? vagy bízzak meg abban a rendszerben, ami az övék, és szerintük csak az elmúlt kettőben dolgoztam?
@Secnir:

a kegyed kérdésével a továbbiakban a "nemcsak anyád, de te is éhen döglesz a hülye kölkeiddel együtt" elnevezésű államtitkárság foglalkozik a továbbiakban, zsiga marcell államtitkár vezetésével.
@hacsaturján:

Nagyon borúlátóan értékeli a helyzetet.
@jaegtoer:

próbáltam derűlátóan, csak többen szóltak, hogy jobb lenne fehér botot viselnem, akkot nem törném össze a pofámat lépten-nyomon.
@hacsaturján:

Őszintén szólva erre nem számítottam.
Azt feltételeztem, hogy a szívlapátja -mint közlekedési és iránymutatási valamint kellő súlyú és terjedelmű jogi és végrehajtástámogató eszköz- elégséges támaszául szolgál filantróp megközelítéseinek kivitelezésében, s hathatósan kifejezi fele- és negyedbaráti szeretetét minden feltételezett célszeméllyel szemben, még akkor is, ha egyesek csak célobjektumokként értékelhetők.

Mindazonáltal a nyugdíjas viharfelhőket magam is észlelem, de még nem döntöttem, hogy lángszóró, higanyrakéta, vagy a szívlapát technológiát választom, fenntartva magamnak a járókeret jogfolytonos használatának jussát.
süti beállítások módosítása