Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.05.30. 12:09 Fabius

Jobbik: a néppártosodás az alelnökök bedarálásával kezdődik!

Sok minden kiderült Vona Gáborról és a Jobbikról a hétvégén. Vonáról nem elsősorban, hogy mekkora politikus, hanem, hogy mekkora idomár. Novák Előd anélkül ment le kutyába, hogy legalább a lovaglópálcát suhogtató kezébe belekapott volna, amivel a "bokros lovakat" - mint Szávay, Apáti és Hegedűsné - trenírozta engedelmesre. 

A "hetvenkedő katona" Novák meg ment a darálóba. 

"Egy szabadversenyes választáson" bezzeg - hüppögött a faszbúkon teljesen feleslegesen, ugyanis a Jobbikról most derült ki, hogy a demokratikus működéstől meg a "szabadversenyes" választásoktól búcsút véve játsszák tovább amit Orbán a Fideszben lekottázott. Vona jó tanítvány, lépésről lépésre leutánozza Viktort, épp most alakítja ki maga köröl a centrális erőteret a Kiválasztottakból.

vona_1.jpg

Teheti, mert a Jobbik tagsága erős hasonlóságot mutat a Fidesz tagsággal: kijelölsz nekik egy Szent Célt, amire hivatkozva képesek bármit lenyelni. Akár azt is, hogy helyettük Vona válassza meg a pártvezetést egyszemélyben, ő jelöljön irányt, ő szabja meg kicsoda lesz micsoda a pártban és annak környékén. Hallgatnak birkamód és tényleg elhiszik, micsoda merészség/kompromisszumkészség Vona részéről, hogy Novák kussoltatásáért cserébe Volnernak adta a frakcióvezető posztot.   

Mit kockáztat ezzel Vona? Mire garancia Volner? 

Pont arra, amire Novákot hitték amíg ki nem derült, Novák is pont a semmire garancia. Úgy szervezik ki a pártból, hogy alig veszi észre, a morgás nyüsszögéssé szelídült, ma meg már talán csak az jár a fejében, a kutyahúgy képes kirohasztani a cseresznyefát, ha elég sűrűn locsolják vele. 

164 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr958757882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A jobbik néppártosodás ugyan olyan álca, mint a fidesz polgáriasodása volt anno. A fidesz=jobbikkal, csak annyi a különbség, hogy az egyik nyíltabban széljobber mint a másik. A putyin imádatban semmi különbség, az usa-eu gyűlöletben is egyek, hogy csak a menekültekről és sorosról ne is beszéljek.

Mérhetetlenül boldog a Jobbik, hogy a kormány ennyire szereti az oroszokat

444.hu/2016/05/25/merhetetlenul-boldog-a-jobbik-hogy-a-kormany-ennyire-szereti-az-oroszokat

---

www.hirado.hu/2016/05/25/udvozli-a-jobbik-a-magyar-es-orosz-kulugyminiszter-talalkozojat/
Csöbörből vödörbe.

Nem tudom mit szólnak ehhez a radikálisabb jobbosok. Persze lehet, hogy az ópiumot már becsepegtették nekik, és mindent cukrosnak látnak.
így vagy úgy de nálunk minden párt így működik: a mezei tagságnak, ha egyáltalán van, semmi beleszólása a pártvezetés pozícióiba, amit az erős emberek hitbizományként kezelnek, mint magát az egész pártot.

ezért nem csak az teljesen lehetetlen, ami másutt is minimum nehéz, hogy új, "tiszta" politikai erők lépjenek fel, de még az is, hogy egy már bejáratódott nép- vagy rétegpárt, ha nem is "megtisztuljon", de legalább valamilyen módon reagáljon a politikai környezet változására.

amikor nálunk még volt demokrácia, az is egy igen beteg torzszülött volt, mára pedig végképp megdöglött, a maradékot vonák, orbánok, gyurcsányok meg schifferek marcangolják.
@látjátok feleim szümtükkel:

mint fentebb írtam, a vicc az, hogy a "jobbosoknak" olyan szinten semmi közük a saját pártjukhoz, mintha nem is arra szerveződött volna, hogy őket képviselje.

tulajdonképpen Vona a "néppártosodás" felkiáltással éppen nem néppártosít, hanem rétegpártosít, vagy még inkább "viccpártosít" ahol a vezérhülye megteheti, hogy egymaga gründol egy pártot, aztán akinek nem tetszik, elmehet máshova, úgy tagnak, mint szavazónak.

a néppárt jobb helyeken =/= azzal, hogy mondjuk 1 millió szavazóm van, hanem társadalmi beágyazottságot és demokratikus ügymenetet jelent.
Dúró Dóra még nem tudja, mi legyen

Férje már nem alelnök a Jobbikban, csalódott, de legitim vezetőnek tartja az újraválasztott Vonát.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F05%2F30%2Fduro_dora_meg_nem_tudja_mi_legyen%2F
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jelenleg a világban mindenhol válságban vannak a hagyományos pártok, legyenek akár néppártok is. Eseti alkalmakkor felduzzad egy-két kicsi párt, akkor amikor ezzel a protest szavazattal ki tudják szolgálni a választók igényeit. Szalmalángok ezek csak, a választók zokszó nélkül leszavaznak a következő esetben egy homlokegyenes ellenkező világnézetű gyorsan összeszedett pártszerűségre is.

trump, osztrák széljobb, francia széljobb, csavez utódok, stb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

szerintem Bede túlspilázta, a fejkendősöknek sincs semmi gazdaságuk, helyenként mégis azért ennél többet hoztak ki az olajból...

ez általában a totálisan inkompetens dilettánsok által vitt populista politika végeredménye, maximum Venezuelában azért látványosabb, mert közben gecisok olajuk van, hűűű...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

na például Trump éppen a republikánus pártvezetés és elit ellenére lesz elnökjelölt, a közhangulat és közakarat szárnyán, ami nem jó, csak tény.

az európai néppártok válságban vannak, de ez ideológiai válság, nem szervezeti. kurva nagy különbség.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "többet hoztak ki az olajból"
na ez a lényeg, akiknek sikerült, azoknak meg lehet nézni az oktatásra, fejlesztésre fordított pénzeket. Nem az volt a lényeg, hogy államosítsunk és egy vagy két szektort haveroknak toljunk ki, a többieket meg elüldözni, főleg ha külföldiek.

Jahhh, és agyon doltálni valamit, mert hazai, pedig szar a minősége /lásd tej, gyümölcs, stb/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen, ideológiai válság, ugyan arról beszélünk :)

szerintem egyik vagy másik válság hozza a többit is, magyar pártoknál az ideológiai és a szervezeti válság együtt jelenik meg. Kivéve a fideszt, mert ott isten kultusszal egyszemélyi irányítással próbálnak úrrá lenni a káoszon, de ez csak késlelteti a sötét véget.
FAB! Elődék - 3 gyerek mellett - nem kockáztathatják a havi 1,7 milla bruttó bevételt. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ahogy nekünk meg gecisok autónk, és amikor az olajár egy kicsit megint rakoncátlankodni fog, ahogy 2007-2008-ban, akkor majd Orbánék is megtudják, hogy nincs az a nemzeti erőtér, ami kívül tartaná az efféle dolgokat.
erre is a legjobb megoldása a fideszjobbiknak a bezárkózás, pedig lófaszt sem old meg.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy jelentősebb reformok nélkül 2020 után jelentős feszültségek alakulhatnak ki a nyugdíjrendszerben, ennek elkerüléséhez pedig nem elegendő egy nyugdíjreform, hanem a bérből élők helyzetén is sokat kellene javítani.

tenytar.blog.hu/2016/05/30/osszeomlo_nyugdijrendszer_ki_fogja_finanszirozni_a_nyugdijkiadasokat
98 fővel bővítené a Fidesz Kövér katonaságát

Így már minden képviselőre több mint kettő sokkolós parlamenti őr jut.

444.hu/2016/05/30/98-fovel-bovitene-a-fidesz-kover-katonasagat

---

A kormány csak azon a héten nem támogatta az osztályok kedvezményes utazását, amikor a legtöbb osztálykirándulását rendezték

Más kedvezményeket viszont nem korlátoznak azon a héten - mondta erre sértődötten Tasó László államtitkár.

444.hu/2016/05/30/a-kormany-csak-azon-a-heten-nem-tamogatta-az-osztalyok-kedvezmenyes-utazasat-amikor-a-legtobb-osztalykirandulasat-rendeztek
.
HOGYAN TOVÁBB?
Felmérés a változások elfogadottságáról:

kepfeltoltes.hu/160530/v_ltoz_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
.
@Gábris szomszéd:

Hülyeség. Előd felajánlotta egyévi fizetését valami izére, ami nem jut eszembe és nincs időm megkeresni.
@dr. jenőke (jenőke): telitalálat

nem kell itt okoskodni fesztiválzenekarról, kézisek taójáról, egymásra mutogatni, ki megy az utcára és ki nem, ki a hülye és ki nem, ki a komcsi és ki nem, ez a kép többet mond 10.000 kommentnél:)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

félig pontos az észrevétel. úgy értem, tényleg nem tartja a nemzeti erőtér kint a dolgokat, csak Viktorék erre nem fognak "rájönni", már abban az értelemben, hogy felfognák, majd érdemben reagálnának.

az fog menni, illetve már most is az megy, mint Venezuelában, csak a német autóipar meg az eu-s pénzek ideig óráig itt-ott fügefalevelezik a teljes katasztrófát.

aztán jön a gazdasági válsághelyzet, és az "intézkedések", a képzelhető eredménnyel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ebben továbbra sem értünk egyet. :) elképzelhetetlennek tartom, hogy akármelyik másik európai néppártot, ideológiai válság ide vagy oda, ilyen szinten ejtse túszul évtizedekre egy pszichopata, vagy egy inkompetens, kizárólag saját túlélésében érdekelt elnökség, a megújulás esélyét is felszámolva...
@Fabius:

A legnagyobb maffiózók, drogbárók, diktátorok is jótékonykodnak néha, és nem azért, mert nekik nem már kell a pénz!!!
@Gábris szomszéd: havi 1,7 milliáért én is kussolnék (akár még a Fidesz-ben is). :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Mármint mi számít túszul ejtésnek?
Szavazóik vannak, ráadásul az erő tudatában többségben, a baksisért ezt-azt elnéző tagság van, és egyiket sem kényszerítik fegyverrel...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: próbálkoznak, de ott kicsit más a tagság, és önként dalolva nem szavaznak meg a vezérürünek teljhatalmat, lásd ungabunga berluszkóni, avagy a apalánya a la'pen ;)
leszóltak a központból:

Mégis bízik az MVM Paks 2-ben

A cég szerint senki nem mondott olyat, hogy az olcsó áram miatt ne érné majd meg a projekt.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fenergia%2F2016%2F05%2F30%2Fmegis_bizik_az_mvm_paks_2-ben%2F
@habakuk000: tudod, itt a törvényhozók felelőssége.... basztathatod a társadalmat, miközben gúzsba kötve táncol a politikusaival.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

De hiszen már rég megbeszéltük (legalábbis én biztosan magammal), hogy ideológiákról már rég szó nincsen. Termékek vannak. Akár politikai termékek kereskedelméről is legyen szó.
Amiről szó lehet, az a brand, ( de semmiképpen nem brandy).

Az meg ugye nem ideológia, nem elv, nem morál, nem etika, legfeljebb üzleti modellbe ágyazott epika. És vannak sikeres brand-ek - kétségtelen. Egy ideig.
@habakuk000: tenném hozzá, pont fab mai posztja mutatja a korlátolt (és törvényes) lehetőségeket. vagy amit egér próbál itt kifejteni a determinált választásról.
@jaegtoer: a brandy is egy választás. sokan érzik úgy, az egyetlen.
@parti_giano: nem vitatom a törvényhozók jelentős felelősségét

csak földughatnák magukat a trafikok lefolyóiba, ha a magyar társadalom nem lenne gyakorlatilag kivétel nélkül cinkosan összekacsintva együttműködő

én régebben - naiv együgyűséggel - rendszeresen pofáztam az önkormányzatiság, önrendelkezés jelentőségéről, a polgári lét - nem az orbáni definíciójú, hanem az európai - fontosságáról. Sajnos, tönkre vágtuk ezek embrióit is.

Azt hiszem, most olyat írok, amire néhányan felzúdulnak majd: példát vehetne a mai bagázs a Németh-Horn időszak MSzMP tagjaitól, akik vették a bátorságot és beismerték, hogy a rendszer megbukott.

Nekünk itt és most pártállástól függetlenül kellene beismernünk, hogy a rendszerváltás rendszere megbukott, végletesen lefelé haladunk.

És nem egymásra mutogatni, az kurva unalmas és semmit sem ér, persze, persze, oké, hogy orbán sokkal többet lopott és kártékonyabb, mint a többi, de ettől semmi sem fog változni.
@Fabius: Ja de az asszony kilencszázezrét gondolom már nem. :)
@habakuk000: álljunk meg, haba. azt miből szeded, hogy egymásra mutogtunk? a blog közönsége nem reprezentálja a társadalmat.
@jaegtoer:

"És vannak sikeres brand-ek - kétségtelen. Egy ideig. "

ráadásul piszok jól meg lehet élni belőle addig is míg új törvényt nem kell hozni, hogy minél kevesebb csapat vállalkozzon a "termékbemutatókra".
@habakuk000: :)

"Nekünk itt és most pártállástól függetlenül kellene beismernünk, hogy a rendszerváltás rendszere megbukott, végletesen lefelé haladunk."

te mit olvasol itt? mert én szinte csak ezt... - egymásra mutogatás nélkül is.
@Fabius: "Előd felajánlotta egyévi fizetését valami izére, ami nem jut eszembe"

"Az ellenzéki politikus elmondta azt is, hogy a továbbiakban szakpolitikusként népesedéspolitikával kíván foglalkozni, illetve „a régi szavazók” megtartásán fog dolgozni. Tudatta: egyévi tiszteletdíjáról lemond annak érdekében, hogy létrejöhessen a Jobbikban egy jótékonysággal foglalkozó intézmény."

kuruc.info/r/2/159398/
@parti_giano: mindenki maga dönti el bizonyos kereten belül, kivel és mit csinál

én pl most ahogy ezt befejezem, befizetek egy nagy csomó pénzt - a településen a legeslegtöbbet, de ez tök mellékes, csak a példa kedvéért írom - helyi adóra. 10 közül 9 ember Magyarországon följogosítva érezné magát, hogy menjen puccoskodni a polgármesterrel valamiféle kedvezményekért cserébe, teszem azt tegyenek le aszfaltot az utcára, mert sár van, kátyúk vannak, stb...
Ezzel szemben múlt héten saját pénzen javítottuk az utca burkolatát.:)

szóval úgy gondolom, nem biztos, hogy mindenben szokásjog alapján kell együttműködni. Nem kell, akkor sem, ha sokan hülyének néznek, van ebben az országban épp elég olyan "hülye", aki nem akar, még több, akinek nincs lehetősége a korrupcióba integrálódni.

Országosan is így van, Vonának nem lett volna muszáj elfogadni Simicska lopott pénzét, sem az oroszokét. Így már ellenzékiként ugyanolyan hiteltelenné vált korrupciós kérdésekben, mint a többiek x év kormányzását követően.
@habakuk000:

és a legfontosabb gondolatod sem realitás:

"csak földughatnák magukat a trafikok lefolyóiba, ha a magyar társadalom nem lenne gyakorlatilag kivétel nélkül cinkosan összekacsintva együttműködő"

semmi összekacsintást nem tapasztalok.
annál több kiszolgáltatott embert látok akik szinte beletörödtek, hogy ők annyit is érnek!

(lásd pl a tanártüntetés utáni 1 hetes TB megvonás - el sem jut a tömegekhez, mint annyi más fontos az életet befolyásoló hír!)
@parti_giano: @guma: a drukkerek hada egymásra mutogat, én nem akarom megsérteni az itt kommentelőket, de a véres bezzeg gyurcsány, bezzeg orbán, bezzeg vona típusú okfejtések - hány ezerszer lett itt csak az leírva, hogy gyurcsány a tuti, mert tőle fél orbán - szart se érnek.

A rendszer bukott meg ... velünk együtt.

Nem orbán, nem gyurcsány, nem Mesterházy, Semjén, hanem mi. Mi, egyszerű földi választópolgárok, értelmiség, dolgozók, nyugdíjasok buktunk meg, ezt mondjuk nem könnyű földolgozni, az tény.
@guma: ne mérgelj föl Guma, az mi a nagy büdös lófasz, ha nem összekacsintás, amikor boldog-boldogtalan focipályát épít?
Az mi a büdös picsa, ha nem összekacsintás, amikor egy megyei osztályban játszó csapat öltözőjébe fölszerelt kampókat egyenként 53 ezer forintért számláztak ki?

Azt se nem orbán, se nem mészáros, se nem Simicska nem kapta meg bevételként.

Az mi a nagy büdös szentszar, ha nem összekacsintás, amikor pl folyamatosan az égbe emeljük itt, igen itt a gyíkon az aranyért - a mi adónkból bazdmeg, a mi adónkból - aranyért vásárolt külföldi sztárokat?

pontosan ez a mentalitás az, amit annyira lényegre törően megfogott Jenőke karikatúrája: változzon meg mindenki, hogy jó legyen, de én hadd maradjak a saját pocsolyámban (mutyimban, boltomban, kapcsolatrendszeremben) változatlanul
@habakuk000: izé, milyen rendszer bukott meg? mert mutogatós államformát nem ismerek.
@parti_giano: egyesek képviseleti demokráciának emlegetik, te görények tisztátalan atyja:)
@habakuk000: és a képviseletei demokrácia megbukott, oh, gyümölcsfák megmászója?
@parti_giano: ühüm, tegnap este egy gyönyörű görényt láttam, igaz szabadon, nem pórázon vezetve a város közepén, te mivel eteted a sajátaidat?
olyan sok tyúkketrec nem lehet a szomszédban
@habakuk000: piacon vesszük a csirkenyakat. akkora vadászok, hogy múltkor szétnyalogattak egy nyulat, szegény nyuszi teljesen zavarban volt.
de ne terelj, mert láttam már cseresznyefán prófétát. he?
@habakuk000:

eszem ágában sincs felidegelni téged (sem!).

viszont ezt a formát nem vetítheted ki a "kisemberekre" akiknek semmi beleszólása nincs a

benfentesek

üzletelésébe!

akik erre sorba állnak (megkockáztatom - ezt megkérdőjezheted) azok a vállalkozók, akik bizonytalanok magukban és nem mernek nyitni az EU más országai felé, mert talán tudásuk sem eladható más piacon - csak a barátok, rokonok országában.

a többség ennek az elszenvedője, sajnos! és ma már a törvények szerint még kiszolgáltatottja is.

tömören, amit eddig tőlem olvashattál véleményként: a művészek, sportolók kedvezményeinek megvonását hallottad csak!
ezt a véleményem ma is tartom!
gyurcsányt pedig szociálisan tartom jobb vezetőnek.
@guma: "szociálisan tartom jobb vezetőnek"

ezt nem értem:-)...
@habakuk000: az jó:-)... mint írtam cca. 2 éve: az egyéni túlélés legyen a célod:-)...
@Sir Bates dö Hól: így fejezi ki, hogy orbán szerinte antiszociális. csavart rajta egyet, értékeld már.
@Sir Bates dö Hól:

szia! :)

nézd amikor a szociális temetés, a szülő és gyermek eltartás közé törvényileg beléphet a harmadik személy is "követel" oldalon, amikor eü és nyugdíj járulék átváltozik adóvá és más pl munkatörvénykönyvi megalázásokat már meg sem említek a kórházak állapota és személyzetének kifacsarása mellett, akkor azt kell mondanom, hogy nála a "romboláson" kívül volt valami elképzelés, irány, terv - amit így értékelek.
@guma: sz'tem még orbánék jobb vezető nemzeti szociálisan...
@parti_giano:

jól látod! :)
sajnos a politikát csak szociális szemüvegen keresztül tudom szemlélni - nem pártideológia vezérel véleményemnél
sajtból vagy betonból van a hold?

Hátborzongató dolgot titkol a NASA a Holdról? Már évtizedek óta tudhatnak róla

www.femina.hu/terasz/ureges-hold-elmelet
Anyám borogass, ez a blog még undibb lett, mint volt.
Az utolsó mondat valami reális megfigyelésből adódhat!!
@guma: nekem is rossz a szemem. de a kurva optikus ilyen szociális szemüveget fel sem ajánlott. neked ez tb-re ment, vagy szekszervezeti alapon kaptad?
@Sir Bates dö Hól: ilyen erőforrásokkal és reményteljes jövővel a lábaink alatt?

csakis a világuralom, bocs világbéke lehet a cél, nemzeti világbéke szociálisan a la Papa Doc
@Fabius: nekem meg beugrott az madöf, mijép, fkgp trijumvirátus...

mindegyiket (szvsz) a fidesz szalámizta fel.

vona gyerek meghívást kapott a "polgári körbe", amit maga a zellentengerkicsi gründolt... onnan meg "szár-nyalás" és most eljött a vendetta...
@guma:

Sajtból nem lehet, mert 6 évvel ezelőtt a magyar tehenek még nem teljesítettek jobban.:D
no lám...

Szer­vez­kedni kez­dett a 116 bátor ember, aki le­sza­vazta Vonát!

ripost.hu/cikk-szervezkedni-kezdett-a-116-bator-ember-aki-leszavazta-vonat
@parti_giano: nem tereltem, válaszoltam tömören: ühüm

megbukott, mert hagytuk, hogy csirkefogók - nem a görényeid ezek szerint - kisajátítsák a képviseletünket,
.
Orbán Viktor:
Ha nincs az Európai Néppárt (EPP), akkor nincs vége a kommunizmusnak Európában, a Szovjetunió még létezik és csapatai bent állomásoznak többek között Magyarországon, és Magyarország nem tagja az Európai Uniónak - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Luxembourgban az M1 aktuális csatornának az Európai Néppárt megalakulásának negyvenedik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.
forrás: MTI
2016. 05. 30. HIRADÓ.HU

Orbán Viktor Beszéde a Hősök Terén, Nagy Imre és mártírtársai temetésén:
Ha hiszünk a magunk erejében, képesek vagyunk véget vetni a kommunista diktatúrának, ha elég eltökéltek vagyunk, rászoríthatjuk az uralkodó pártot, hogy alávesse magát a szabad választásoknak. Ha nem tévesztjük szem elől ´56 eszméit, olyan kormányt választhatunk magunknak, amely azonnali tárgyalásokat kezd az orosz csapatok kivonásának haladéktalan megkezdéséről. [...] Senki sem hiheti, hogy a pártállam magától fog megváltozni. [...] Mi nem érjük be a kommunista politikusok semmire sem kötelező ígéretével, nekünk azt kell elérnünk, hogy az uralkodó párt, ha akar, se tudjon erőszakot alkalmazni ellenünk. Csak ezen a módon kerülhetjük el az újabb koporsókat, a maihoz hasonló, megkésett temetéseket.
1989. június 16.

mit is követel? azonnali tárgyalásokat az orosz csapatok kivonásának haladéktalan megkezdését?
Miért? Már régen megkezdték. Már alig maradtak.

A nagyhatalmak fegyverzetcsökkentési tárgyalásainak megfelelően 1989. április 25-e és május 28-a között több mint 10 000 katona, közel 300 harckocsi és 150 páncélozott harcjármű távozott részleges csapatkivonás keretében.
A szovjet csapatok kivonulása Magyarországról 1990. március 12-e és 1991. június 16-a között zajlott le.
Az utolsó vonat 1991. június 16-án hagyta el Magyarországot a Záhony–csapi vasúti határátkelőn. Viktor Silov altábornagy, a Déli Hadseregcsoport parancsnoka június 19-én távozott fekete Volgáján civilben, diplomata útlevéllel.

1989 április 25-én készültek ezek a képek a Szovjet kivonulásról:

ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2015/05/01/szovjet_kivonulas_kepei
.
@dr. jenőke (jenőke): Számok
Magyarországon 30-40 betegre jut egy ápoló egy segédápolóval. Nyugat-Európában egy ápoló négy beteget gondoz a kórházakban.
A háziorvosok 37 százaléka 60 év feletti Magyarországon.

nol.hu/belfold/kifakadtak-az-orvosok-az-ujraelesztes-talan-meg-segithet-az-egeszsegugyon-1617525
@dr. jenőke (jenőke): "mit is követel? azonnali tárgyalásokat az orosz csapatok kivonásának haladéktalan megkezdését?
Miért? Már régen megkezdték. Már alig maradtak."

Magyarul még meg sem születet, és már hazudott. Kinek is kellene öszödi beszédet mondani?????
Fiúk!

Azért mán kezd kibaszott uncsi lenni ez a "kisember nem szólhat bele semmibe" szöveg!

A KISEMBER (igen, így csupa NAGY BETŰVEL) döntött pl. arról, hogy kiszavazta a Parlamentből a kisgazdákat, az SZDSZ-t, egyebek, és a KISEMBEREK döntöttek arról 2010, és 2014-ben, hogy a Fidesz-KDNP kétharmaddal kormányozzon!!!

Na, kb. ennyit arról, hogy a KISEMBER miben dönthet...
A KISEMBEREK szintjén viszont ez pl. nekem úgy jön át, hogy a családom (a nejem + a 3 gyerek + a házastársaik, tehát 8 fő) eddig mind MIÉP, illetve JOBBIK szavazó volt....

Most kire szavazzunk????

A JOBBIK-ra biztos nem, így marad a Fidesz!
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Ez is egy gyöngyszem: Ha hiszünk a magunk erejében, képesek vagyunk véget vetni a kommunista diktatúrának...

Mit is ér az a hit, amely már eldöntött és folyamatban lévő cselekményeket lát utólag szükségesnek és megvalósíthatónak? Ha nem hallod, mondanád, hogy szemfényvesztés, és jön a szöveg: amit láttál nem volt igaz.
De ezt hallottad is. Ez a szem/fűl (látás/hallás) egyidejű elvesztése. Megkukultál.
.
.
Az Európai Uniónak és az Európai Néppártnak bátrabban, nagyívűbben kell gondolkoznia, ha megfelelő választ akar adni a 21. század problémáira, mint péládul a migrációs válság és a terrorizmus - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Luxembourgban az M1 aktuális csatornának az Európai Néppárt (EPP) megalakulásának negyvenedik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.
Az EPP-nek nem egyszerűen folytatnia kell a munkát, hanem be kell látnia, hogy szakaszhatárhoz érkeztünk. Hogy megfelelő válaszok szülessenek migrációs ügyben, a terrorizmus és az egyre lassuló európai gazdaság problémájával kapcsolatban, ahhoz bátrabban, nagyívűen és megújító módon kell gondolkozni a jövőről - mondta Orbán.
www.atv.hu/belfold/20160530-orban-van-egy-20-szazadbol-maradt-eu-es-van-egy-21-szazadi-problema/hirkereso

egyre lassuló európai gazdaság???????????

Olyan mélyre került Magyarország, mint a válság legsúlyosabb időszakában
2016. 5. 30. 11:29|Gazdaság » Makrogazdaság

A hatforintos kérdés: van még libája?
.
@dr. jenőke (jenőke):
szakaszhatár az a kisvasúttyán van ahol újra kezelik a jegyeket...
az élet folyamatos csak a cerkófmajom tetű ogv szakaszos

és azon kívűl, hogy ilyen megfoghatatlan demagógiát nyekereg tuggya e mit is akar, vagy csak a levegőt büdösíti maga körűl... ott nem szotyolázott?

brühüyyy

kkk
ha a wiki/taga táblázata igaz??? (kétlem) akkor ezek évente több mint 28000 milliárd HUF-ot lopnak el, nyom nélkűl
@Imola Helyesi:

Mocskos, telhetetlen, tolvaj, népbutító Fidesz politikusok szipolyozzák ki Magyarországot.
Mutyiznak,szarért-húgyért eladnak mindent, utána meg aranyáron vásárolnak a nyomorultak pénzén.
Te egy MÉLY SÖTÉT, CINKOS, CSICSKA VAGY.
Ne is lélegezz, kár beléd a levegő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@parti_giano: elobb kellett volna, meg mielott megtorpedozta az elozo osszefogast es szetszakitotta az lmp-t
@húzzad neki shakespeare:

"Ne is lélegezz, kár beléd a levegő!!!!!"

De, lélegezzen, csak tartsa bent.
jó reggelt!

ma már most süt a nap! tessék beiktatni pici D vitamin gyűjtögetést! :)
@parti_giano:

kurvára hiányzik még egy borzalmasan "szellemes" ember...
@parti_giano:

Érdekes.
Ha nyolc év alatt nem tudott szellemi erőteret építeni a párt köré, - ellenben sikerült ketté szakítani - már aligha fog.
Azt hittem Róna nagyobb vonzerőt jelent, de nem.
Az interjúból egyetlen megállapítást hittem el kétkedés nélkül:)
@ulpius66:

"döntöttek arról 2010, és 2014-ben, hogy a Fidesz-KDNP kétharmaddal kormányozzon!!!"

azért én nem lennék büszke a közpénzen vásárolt szavazatokra!
ráadásul, szerény véleményem szerint legalább azt illő lenne szúrópróba szerint ellenőrizni, valóban töltött-e ki szavazó lapot az a pár határon kívüli vagy esetleg a 10 évre regisztráltak közül mennyi az elhunyt.
@parti_giano:

off

Elsimon tatai szereplése zseniális kommenteket hozott a 444-en. Rég szórakoztam ilyen jól:))

on
@Orica Középföldi: s bakkártya, utazás saját zsebből, a focimánia hihető.

illusztráció schiffer politikai működéséhez:

vt.tumblr.com/tumblr_o80cmvuL7X1rsd5q7.mp4#_=_

l. simont elküldeném az azeriekhez, kazahsztánba... helyretenné a keleti nyitást. szíjjártó most mehet isztambulba egy soron kívüli felszopásra.
Hát egyenlőre nem örülök ennek,de majd meglátjuk mi lesz.
Ha tényleg nagyon szar lesz ,akkor marad a fodor gábor.:))
@húzzad neki shakespeare:
Te meg csak csináld a dolgodat a kutyáddal a cseresznyefa tövébe, meg ugass, ez a szinted.
@parti_giano:

Ha leköszönő politikus lennék, megkérném TGM-et, hogy ne búcsúzzon - ilyen lórúgásszerű publicisztikában - tőlem . Ezen még a nagyvonalúan megajánlott "államférfi" sem segít.
Nyugodtan hagyja a fején a kalapját.

hvg.hu/itthon/20160531_TGM_Kalaplengetes_Schiffer_Andrasnak
@Orica Középföldi:
.
TGM mondhatott volna szakáll-lengetést is. Ennek van esélye.
Nem hord kalapot.
@dr. jenőke (jenőke):

Mindenesetre két dolog kiderült. TGM csak messziről ismeri Schiffert és tud nekrológot írni.
@Orica Középföldi: szep dicseret Tgm-tol, de a felsorolas szamomra inkabb elmarasztalas, mert en nem ereztem benne azt a fajta uj erot.
...és ez még mind semmi!!!!

Orbán Viktornak ma van a Születésnapja!

Isten éltesse sokáig!
Akko terdre imahoz, narancsmaffia istenenek ez jar :)
@Orica Középföldi: egyre több búcsúbeszédet, nekrológot ír ez a gazsi. ahogy jenőke is írja, nincs kalapja, így meg könnyű lengetni.
Stroman aki kijar mindent a narancsmaffia fonokenek

Mészáros Lőrinc bérelheti a földeket, amikről kávézás közben nem volt szó
Hétfőn volt az árverés: nem volt vevő a földekre.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F05%2F31%2Fmeszaros_lorinc_berelheti_a_foldeket_amikrol_kavezas_kozben_nem_volt_szo%2F
@guma:
guma, neee, ez fájt. ez van, ha orosz tudósok beisznak négyszemközt...
@ulpius66:
.
Ne legyél hülye. A születésnapja 53 évvel ez előtt volt.
További boldog beájulást!
Hm.

"Szerinte az, hogy nem volt kihívója, azt jelenti, hogy ő a legalkalmasabb a posztra."

No, az sosem jó ha a vak vezeti a világtalant.
A Mészáros által bérelt földekre sem volt vevő. Pedig lehetett vona. Valaki valamit csúnyán benéz.

Részemről szomorú dolog, ha egy pártban csak egy, azaz 1 ember legalkalamasabb a vezetésre.

Isten is csak egy van, az meg Orbán.
Elvált a tüdő a májtól. Most látszik tisztán, miből is gazdagodtak Simicska cégei. De öröm, hogy nálunk nem volt, és nincs a fideszben korrupció.:D

nepszava.hu/cikk/1095563-simicska-rosszul-merte-fol-az-erejet/
Laca is úgy gondolta, hogy ő a legalkalmasabb. Viktor szerint biztosan. Ssak azt nem tudni, hogy mire.

nol.hu/belfold/l-simon-megdobbento-beszede-diplomaciai-botranyt-kavart-1617617
ide, és erre a jövő képre gyerekeket?
nem vagyunk normálisak, míg máshol támogatják a zöld energiát, addig nálunk kormányzati szinten megy a pazarlás

10-ből 6 magyar nem fizetne többet azért, hogy fenntartható energiát használjon

2016.05.30. 16:03

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal minden évben felméri a fogyasztók hozzáállását a kevésbé környezetszennyező energiatermeléshez. A 2015-ös felmérésből az derült ki, hogy a magyar lakosság nem igazán lelkesedik az ötletért, hogy több pénzért cserébe fenntartható forrásból kapjon áramot – derül ki a MEKH közleményéből.

A megkérdezettek 24 százaléka nyilatkozott úgy, hogy valószínűleg vagy biztosan hajlandó lenne 5 százalékkal többet fizetni a kevésbé környezetszennyező eljárással előállított áramért.
59 százalék ugyanakkor biztos nem lenne hajlandó a többletköltség megfizetésére.

Azok körében, akik nem utasították el kategorikusan a kevésbé környezetszennyező eljárással előállított villamos energia esetében felmerülő 5 százalékos többletköltséget (tehát a fogyasztók 41 százaléka körében), a 10 százalékkal magasabb összegű számla elfogadása kicsit magasabb mértékű, mint 2014-ben.

---

Sokkoló számok érkeztek: emberek milliói tűnnek el Magyarországon
2016. május 31. 11:00
nyomtatás

Nagyot ugrott a várható élettartam globális szinten: az 1950-55-ben mért 48 évről 2010-15 között 70 évre, ami a várakozások szerint 2050-re meghaladja a 77-et is. Ezzel párhuzamosan rekord sebességgel nő az idősek száma a globális népességen belül, a század közepére már több ország is olyan idős lesz, mint most Japán. Kijózanító adat, hogy az emberiség történelmében most először lesz olyan, hogy a 65 év felettiek száma várhatóan meghaladja az 5 év alatti gyermekek számát. A népességcsökkenés egyik nagy vesztese lesz Magyarország, ahonnan milliók tűnhetnek el a Bank of America Merrill Lynch által összeállított elemzés szerint.

www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdijrendszer/sokkolo_szamok_erkeztek_emberek_millioi_tunnek_el_magyarorszagon.1.232467.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
aszt senki sem magyarázza, hogy a fenntartható energia miért drágább? csak nem kibaszás a hagyományosok részéről, vagy eccerűke kis kapzsiság? pont az is a lényege, hogy ingyen van!!! már mondtam 1970-es !!!!!!!! években láttam magyar háztartást lekapcsolva a hálózatokról: víz és áram mert napelemekkel ellátta magát, ez azóta csak gazdaságosabb lett, ha már akkor is megérte (mérnök vette és számította ki, hogy megéri neki!!!)

ennyi sok süket rablómesét, méghogy drágább, a kurva annyukat

brühüyyy
kkk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a nyugdíjasokkal kapcsolatos sirám egy baromság, meg kell oldani a magasabb jövedelmeket és a nyugdíj járulékot a nyugdíjra fordítani és nem belekavarni az össznépi hurálba és ellopni a 78%-át

kurva annyukat

rabszolgák majdnem ingyen dolgoznak (én nem mert mondtam neki, hogy bassza meg az állását annyiért amennyit fizetni akart) és akkor csodálkoznak ha nem folyik be a megfelelő összeg

brühüyyy
kkk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a nukleáris energia is majdnem ingyen van csak árképzés kérdése, eccer bedugja és amíg el nem fogy benntartya ez nem olyan mint a kutya fasza, hogy néha beragad...

egyébként is az egyhelyen koncentrált hatalmas nukleáris izé teljesen nem biztonságos!!!!!!!!!!!!!! másrészt mivel az energiaárak tendenciája lefelé trendben vannak majdnem exponenciálisan pontosan a fenntartható források miatt, akkor egy gazdaságossági számítás be is bizonyítttya, hogy egészségtelen (gazdaságilag) egy ilyen monstrum

levédiabasznádon is lehet vizi energia, geotermikus, nap és szél energia forrás és akkor nem kell szén és a többi fosszilis koszos mérgező források

maraggyon meg az olaj kenőanyagnak és az összes többi funkcióját el kell venni

dehát az egy nagy hatalmas összegből sokkal könnyebb ellopni egy nagy összeget mint a többi kicsiből

rablókkal nem kéne tárgyalni (mármint orbán és bandája, a putyin felajánlotta vagy ezek kérték??? még eszt sem tudom)

brühüyyy
kkk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a putyinnak van ilyen árúja el akarja adni, nem kötelező megvenni, a putyin azaz az eladó nem vétkes, a rablók akik 3*-os áron aggyák el a levédiabasznádi birkáknak ugyanaszt, azok a vétkesek

hagyd ki a putyint, bárki más is lehetett volna abból is el akarnak lopni mindent ami mozog olympia detto úszó VB (vagy EU?) és hasonló a fodbal is pénz itt bemegy és ott a másik lukon már megy is kfelé

KÖZBEN AZ USA FŐÜGYÉSZE ASZONGYA A SNOWDEN RŐL HOGY NAGYON NAGY SZOLGÁLATOT TETT AZ ORSZÁGNAK ÉS EGY NAGYON JÓ KÖZALKALMAZOTT!!!!!!!! 3 perce hangzott el

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: igaz, bárki mással is ugyan ezt csinálnák, és ugye a narancsmaffiának vannak fontos dolgai:

Azért áll le a parlament, mert a fideszesek elutaznak focit nézni

A minisztériumok még el akartak volna fogadtatni több jogszabályt, de akkora a fociláz, hogy nem lenne meg a kormánytöbbség.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F31%2Fazert-all-le-a-parlament-mert-a-fideszesek-elutaznak-focit-nezni

---

a manyupok eltőzsdézték a pénzünket, és matócsni?

Matolcsy és Bogár László kőkeményen tőzsdéznek a pénzünkből

Tesla és Netflix értékpapírokba, sőt, globális nagybankokba is fektet a Pallas-alapítványok húszmilliárd forintot kezelő cége.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F31%2Fmatolcsy-es-bogar-laszlo-kokemenyen-tozsdeznek-a-penzunkbol
-no comment-

Ha valaki nagyon megsajnálta volna Tiborcz Istvánt, amiért ki kellett szállnia a Eliosból, ne bánkódjon tovább

A miniszterelnök vejének új cége elég jól fialt, több mint 450 milliós osztalékot fizetett neki.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F31%2Fmatolcsy-es-bogar-laszlo-kokemenyen-tozsdeznek-a-penzunkbol

---

polpotpeti a fő narancsmaffia védő szügyész:

A rendőrséget nem érdekli, miért költött 120 millió forintot 110 ugyanolyan honlapra az MTVA egyik cége

Elutasították Szigetvári Viktor feljelentését, szerintük nem történt bűncselekmény.

444.hu/2016/05/31/a-rendorseget-nem-erdekli-miert-koltott-120-millio-forintot-110-ugyanolyan-honlapra
A vállalkozó zseni vagyonosodik, csak az a kár, hogy nem a piacról, hanem az államtól. Már kamion kell a kilapátoláshoz, mert talicskára nem is fér.

mfor.hu/cikkek/makro/Duplazott_Meszaros__3_5_milliard_osztalekot_lapatolt_ki_cegebol.html
Ez érdekes.

"Kiderült a nagy titok

A Nemzetgazdasági Minisztérium három hónapja titkolózik a növekedési adóhitel ügyében. Március elején ugyanis kihirdette, hogy a cégek az előzetes jelzések alapján 542 milliárd forintnak megfelelő adófizetési kötelezettségre vehetik igénybe a növekedési adóhitelt. Ezt követően a Költségvetési Felelősségi Intézet mutatott rá arra, hogy a magyar gazdaság fundamentumai nem indokoltak volna ekkora társasági adóbevétel-ugrást, vagyis biztosan nem magyarországi gazdasági eseményből keletkezett, vagyis Magyarország ahhoz hasonló, "adó-átcsábító" megoldáshoz folyamodhatott. Elképzelhető, hogy ezt az Európai Bizottság sem fogja jó szemmel nézni. Az Átlátszó pedig már akkor azt írta: egy amerikai kötődésű multinacionális vállalatcsoport egyik magyarországi leányának hagyta jóvá ezt a konstrukciót a pénzügyi kormányzat."

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/kiderult_az_ngm_legfeltettebb_titka_egyetlen_ceg_fizet_gigantikus_adot.232594.html

Csak aztat nem értem, ezek után miért oligarcháznak, meg külföldi multiznak ott a fidesz házatáján?????
@Orica Középföldi: a végén a lényeg, és én is így látom sajnos:

És el is jutottunk a valószínű megoldáshoz. A két, egymást erősítő politikai mozgás a jobboldalon a Fidesz választási felkészülését hivatott segíteni csökkentve a szóba jöhető konkurenciát, növelve a bizonytalan, de megnyerhető szavazók létszámát. A két párt azért jött létre, hogy megossza a Fidesz ellenzékét, de nem azért, hogy veszélyeztesse politikai szülőjének választási győzelmeit. Erről a pártelnök helytartók gondoskodnak, amikor eljön a szükség.

A Fidesz számára nincs is más feladat most, mint hogy egységet és erőt mutatva magához szippantsa a leszakadókat, akik lesznek majd, szép számmal, ne legyenek kétségeink.

Nagy szükség is van rájuk, mert a közvélemény kutatások nem arra utalnak, hogy a Fidesz politikájának, gazdasági intézkedésének erős támogatottsága lenne, erősen csökkennek a szimpátia-mutatók is.

A nagyobb probléma azonban az, hogy a valóban demokratikusnak tekinthető ellenzékben a leghalványabb szándéka sem látszik annak, hogy zárja a sorait, és határozottan és magabiztosan meginduljon a kormánypárt politikai destabilizálásáért és megbuktatásáért.

Se program, sem ember, se politikai akarat.
nincs mit hozzá tenni, aki buggyant az is marad:

Orbán Viktor fejében kicsit összekavarodtak a dolgok, és szerinte a soft power az háttérhatalom

Talán Miniszterelnök Úr még nem épült fel teljesen a kórból, ami miatt csak kedden tudta pótolni a múlt hétre tervezett dunaújvárosi kirándulást. Itt az Index videója Orbán magyarázatáról, klasszikus Havasi Bertalan-mentéssel.

index.hu/video/2016/05/31/orban_hatterhatalom/

Angolul és magyarul nem annyira beszélő olvasóinknak mondom, hogy míg a "háttérhatalom", az azt jelenti, hogy chemtrail + illuminati, míg a "soft power" valami egészen mást.

Talán jobban oda kellett volna figyelni Oxfordban a sorosista kurzuson.

444.hu/2016/05/31/orban-viktor-fejeben-kicsit-osszekavarodtak-a-dolgok-es-szerinte-a-soft-power-az-hatterhatalom
Új tanulmány: Mindenképpen veszteséges lesz Paks 2

Állami támogatás nélkül nem tud majd gazdaságosan működni a Paks 2 a Greenpeace megrendelésére készült új tanulmány szerint.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fenergia%2F2016%2F05%2F31%2Fuj_tanulmany_mindenkeppen_veszteseges_lesz_paks_2%2F
és ez egy nav elnök, az eszem megáll...

Tállai András szerint ha más területeken is olyan sikeres lenne a magyar kormány, mint a pálinka ügyében, akkor elégedettebbek lehetnének

A NAV-ot vezető államtitkár szerint a magyar kormány hatalmas harcot vívott a pálinkáért.

444.hu/2016/05/31/tallai-andras-szerint-ha-mas-teruleteken-is-olyan-sikeres-lenne-a-magyar-kormany-mint-a-palinka-ugyeben-akkor-elegedettebbek-lehetnenek
biztosan megvezették, még véletlenül sem azt történt amit og.viktátor kitalált és végrehajtatott a strómanjaival...

Demján: Spéderék megvezették Orbánt
Origo2016.05.31. 15:3921

Demján Sándor az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke azt írta Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy a takarékszövetkezeti integrációban nem minden úgy történt, ahogyan azt mondták neki. Demján Sándor szerint 600 ezer ember kisemmizésére készül Spéder Zoltán.

www.origo.hu/gazdasag/20160531-demjan-szerint-orbant-megvezettek.html
@ornagy50: ez már nem is szél, hanem tájfun, amennyi bolond nyomja az igét
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @ornagy50: azért el tudnék képzelni egy németh szilárd-tállai sumo mérkőzést. akkora surmók.
@parti_giano:
.
Csak óvatosan ezzel a mássággal.

Más:

Róna Péter - Sch barátja - mesélt róla.
Ez jutott erről eszembe: madarat tolláról.
Vajon kit kell most madárnak nézni?
@parti_giano:

Tovább színesítve a palettát, Bruck András véleménye:

Elemzés, nekrológ helyett
Talán életemben nem írtam le Schiffer András nevét, vagy legfeljebb egy-két alkalommal.
Most azonban igen.
Mindenestől negatív figura volt, a magyar politika egyik legártalmasabb alakja.

Ez azért egy szép ív, TGM-től Bruckig:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
A miniszterelnök vejének új cége több mint 450 milliós osztalékot fizetett ...

Ez érthető. Az após (aki soha nem volt, nem van, nem lesz vagyonos) arra hajt, hogy legyen miből eltartani őt nyugdíjas korában, ha már egy barom elvitte a magánnyugdíj-pénztári megtakarításait.
.
@Poszthoz: Vona Gábor az új elnökségről az ATV-ben

www.atv.hu/videok/video-20160530-vona-gabor-elarulta-milyen-a-kapcsolata-simicska-lajossal

Novák Előd: Csalódást kell okozzak a pártszakadást vizionálóknak

youtu.be/xEDxhoKeLXg
.
Távozásra szólítja fel Donald Tuskot az Európai Tanács éléről a szocialista Újhelyi István. Az Európai Parlamenti képviselő kifogásolja, hogy a lengyel politikus büszkeségnek nevezte az Európai Néppárt ünnepségén, hogy párttársa lehet Orbán Viktornak, valamint a magyar kormányfő és Angela Merkel nézeteinek összeegyeztethetőségét is hangoztatta. A magyar EP képviselő szerint azonban ezzel a kijelentésével alkalmatlanná vált az európai állam- és kormányfők tanácsának vezetésére.

epoc.hu/klub-radio/nekimnet-donald-tusknak-az-mszp/
.
@parti_giano:

Tudsz mutatni egyetlen embert, akinek egyértelmű? Naugye:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ugyanott a bloomberg pofázik bele europa belügyeibe, intézze a saját szarát elég sok van

brühüyyy
kkk

na az ilyen tranzakciókért jár lámpavas
@parti_giano: Azt azé megnézném!!!
Kerül amibe kerül!!!:D
@parti_giano:
.
Madarat tolláról.

Töltött csirkéhez töltőtollat.
Kappan esetében a golyóstoll nem játszik.
.
FAB csak, hogy tud. :)

Schiffer személyes mozgásterét tágítja távozásával

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/schiffer_andras_lemondas_torok_gabor_velemeny
@parti_giano:
hol találsz te ilyen tumblereket? " és itt a lányom keze"

levédiabasznád

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
most képzeld, összekoszolnák a carrarai márványpadlókat és a brokáttal burkolt falakat, és nincs ŐBER sem csak Rolls Royce és Bentley (az mán snassz) meg Maybach és gyaloghintó levédiabasznádi hintóhordozókkal persze nem kösz pénz ből...

és mayamiban sincs egy tábor sem a Hialea negyedben vagy West Palm Beach en, esetleg Washington DC ben a fehérház kertyében...persz texas-t meg lehet őrteni ott most ürgeöntés van...igaz merkelke is kapott a szeme alá Gaya nem igen szeretheti

és akkor a június 11-diki marseilles-i orosz angol meccsen a tenoristák már a terv készen van, de semmi szőnyegbombázás ISIS re ha már 40 napos eső nem eshet

a kurva annyát aki kitalálta eszt a tenorista menekült rablóbanda készítést és a hülye olaszok meg tonhal helyett tenoristákat halásznak pedig a tonhal sokkal jobb kirántva (na nem a vízből, hanem pannír OZVA)

brühüyyy
kkk

én nagyon szeretem ezeket az izéket most ide berángatták őket se dolgozni nem akarnak sem nem tudnak és követelődznek és nem akarnak beilleszkedni és most a beilleszkedési tanács foglalkozik vele de nem annyira mint az illegális marijuana eladókkal, mert a marijuana veszélyesebb mint egy bombázó migráncsnak álcázott rabló

a kurva annyukat
@dr. jenőke (jenőke):

"_Ez érthető. Az após (aki soha nem volt, nem van, nem lesz vagyonos) arra hajt, hogy legyen miből eltartani őt nyugdíjas korában, ha már egy barom elvitte a magánnyugdíj-pénztári megtakarításait._"

Igen. Viszont nem volt ott, amikor elvitte.
Ezért mondotta volt olyan bátran, hogy ne azzal foglalkozzanak amit mond, hanem azt figyeljék amit csinál. Akkor amikor nincs ott... amit nem szavaz meg, mert nincs ott. Összegezve: Ilyen állat nincs is.
@jaegtoer:
.
Igazat kell adnom. Ugyan általános alanyt (egy barom) alkalmaztam - ezzel takarva ki a személyre utaló nyilvánosságot - mégis gyaníthatóvá vált, hogy ott volt amikor nem volt ott.
A megoldásra csak az lehetett rávezető, hogy feltételeztem a nyugdíjas létet.
Ilyenkor szokás azt mondani: ott egy a fene.
No, majd meglátjuk...
.
@ornagy50:
AZ OLDAL NEM TALÁLHATÓ!!!

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:
.
Próbáld mégegyszer. Bejön.
Onnan hoztam a képet: 2016.05.31. 22:49:37
@ornagy50:

mert a végére tetted a zárójelet és aszt is másolja ctrl+c

brühüyyy
kkk
@dr. jenőke (jenőke):
@ornagy50:

mert a végére tetted a zárójelet és aszt is másolja ctrl+c

brühüyyy
kkk
@taga20: minek, mindenkinek megvannak a sajat demonai, hiaba hisszuk hogy csak mi latjuk.
Napinditonak:

OLYAN VERSENYKÉPES MAGYARORSZÁG, MINT MEXIKÓ VAGY KAZAHSZTÁN
süti beállítások módosítása