Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.05.18. 08:50 Fabius

Áder János, hát itt a vége

Rubovszky Gyugyót nem az eszéért tartották a kormányoldalon eddig sem. De ez a kósalajosodás amit leművelt a HÍR TV kamerái előtt valami olyasmi, amire azért nem számítottak még tőle sem. Emberünknek tényleg ennyi esze van, figyelmeztetés után, forgó kamera előtt előadja: Azt hallotta, Sajókám, hogy a Káder János megy a levesbe, mert aszonta a Viktor?

ader-janos.jpg

Hiába no, a jólértesültség látszatát kelteni havertársunk előtt előbbre való, mint félműveltnek lenni a kamerák hangrögzítési képességéről és a sajtó működéséről. Ki ér rá erre, mikor annyi a dolog? Ki kell módolni például, hogy tegyen keresztbe ellenzéki javaslatnak akár házszabály szegő módon. Mert neki ezt lehet, nyilván, amíg molinón nem lengeti addig Dagilaci Házmeter úr felől semmi bántódása nem eshet.

Nem mintha meglepetés lenne Orbán kézi vezérlése, de azért ez így kimondva azért új.

Bár szemmel láthatóan a kormányoldalon ez természetes, Vas képviselőn sem látszik a nagy hír bejelentése és a levezénylés módja fölötti elképedés. Amit - akit - Viktor nem akar, az nincs és kész. Most meg Káder Jánost nem akarja tovább, hiába volt annyira ügyes, hogy "egyetlen egy lényeges kérdést nem adott vissza úgy, hogy megakadályozta volna", úgy látszik az a kicsi amit tett is megülte Orbán gyomrát. Mert ott van például a jegybank alapítványainak közpénzjelleg mentesítési ügye, az MNB törvény vétója, aminek köszönhetően kiderült, a Matolcsy - Szemerey klán vitt mindent, ami mozdítható volt. Kusza Szem nem létező renoméja tovább zsugorodott, mint gyapjútakaró a főzőmosásban, Kovács Zoltánról azóta mintázzák a cinikusparaszt szobrát, Viktorék meg puszta kézzel tépnének új segget mindenkire, akinek az eltitkolás meggátolásához köze van.

Ezek szerint Káderre is.

Janó az elmúlt években megkapta az obsitot ami egy alapító atyának kijárt. Távozása után nem kell piaci alapú munkán törnie a fejét, se a nyugdíjgarasokat számolászni hó végén. Élete végéig neki is jár a köztársasági elnöki illetmény, a köztisztviselői illetményalap harminckilencszerese havonta. Mehet horgászni amennyit csak akar, a lényeg, hogy egy ember se maradjon tisztségben, akiben morális gátlás nyomokban még fölfedezhető.

 

 

201 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr608727068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megkapja az obsitot ( ami nem is kicsi ). Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni.
@Fabius: Gyuribá néhány nappal ezelőtt is profi volt a kamerák előtt. :))

Lebukott a kormánypárti bizottsági elnök: házszabálysértésre készült, de a Fidesz szerint ez nem gáz

Felvétel tanúsítja, hogy az igazságügyi bizottság KDNP-s elnöke házszabálysértésre készült, de végül nem tette meg, így ezzel semmi gond nincs - derült ki Halász János keddi sajtótájékoztatóján.
Az Országgyűlési Igazságügyi bizottságának hétfői ülésére a Jobbik benyújtotta a betelepítést tiltó Alaptörvény-módosítást, a kormánypárti képviselők azonban - Rubovszky György bizottsági elnökkel az élen - a hétfői munkanap "sürgető teendőire" hivatkoztak, és nem engedték napirendre venni az ellenzéki javaslatot.

Rubovszky egy képviselőtársával beszélgetve nem is rejtette véka alá, hogy a jobbikos kezdeményezést kizárólag pártpolitikai érdekek mentén utasítja el.

"(...) ha beteszi az alkotmányba, akkor okafogyott a népszavazás. Akkor mi a francért szavazzuk meg a népszavazást?”

- vázolta nyomós szakmai érveit a politikus. Sőt, hozzátette azt is: a javaslat lesöprésében a házszabály rendelkezései sem állhatnak útjába.

alfahir.hu/lebukott_a_kormanyparti_bizottsagi_elnok_hazszabalysertesre_keszult_de_a_fidesz_szerint_ez_nem_ga
matolcsin, polton és ezen is már tegnap kidühöngtem magam...

összeszedtem pár dolgot és a mai napra biggyesztettem két kis blogot a témákban.

offforever.blog.hu/2016/05/18/ez_a_maganbeszelgetes_durvabb_mint_az_oszodi_ez_a_jo_ember_az_orszaghazban_bizottsag_elnokekent_maga

nem az a gond, hogy szednek egy "kis" pénzt (tavaly 230 ezer ember fizette!) hanem az, hogy felrúgták a kockázatközösséget és kapsz amit ők jónak látnak.

tehát ez is egy kis pénzügyi mahináció az emberek lerablására:

offforever.blog.hu/2016/05/18/erre_nagyon_figyelj_mert_a_nav_lecsap

ráadásnak azért a köztévé gyöngyszeme is legyen itt:

www.youtube.com/watch?v=xe1gatUklbc
@guma:

Suszplusz. Öszinemöszi, nem kap mást.:D
@guma: az utolsó linkeden eldobtam magam.....

...de ez a köztévé volt???

ilyen riportokat az indexen szoktam látni...
most jön a bajusz és kipaterolja a Hír TV-t a "ház"-ból a puskamikrofonjával együtt....:))
@öregmatróz:

úgy tudom... de tévedhetek is.
@öregmatróz: Rémhírtévének is vége lesz mint a botnak? :)
@Gábris szomszéd:" Felvétel tanúsítja, hogy az igazságügyi bizottság KDNP-s elnöke házszabálysértésre készült, "

"És sikerült?"

Na ugye.
"A Viktor nem engedi meg"

Aztán hogy nekitámadtak Clintonnak, mikor azt találta mondani, hogy itt putyini diktatúra épül. Aztán mégis igaza volt, vagy van.

Már csak a "hagyományőrző" kozákok hiányoznak, persze ők helyettesíthetőek lesznek a kopaszokkal.
....és még mindíg van másfél millió birka :((
@skribler200: Van :(

"Egyetlen ember szellemi képességei, akarata, mentális állapota, hangulata mozgat egy egész országot. Ha a Viktor úgy akarja, Áder lesz megint a köztársasági elnök. Az az Áder, aki remekül szolgálta a Fidesz érdekeit. Ez igaz is. Ahogy az is igaz, hogy Rubovszky és az egész KDNP a Fidesz érdekeit szolgálja. A Fidesz is a Fidesz érdekeit szolgálja. A Fidesz pedig lényegében nem más, mint Orbán Viktor. Aki vagy beveszi a gyógyszerét rendesen, vagy nem.

Aki eldönti, hogy márpedig a szülőfaluja világváros lesz. Porfészekből metropolisz. Most Felcsút egy olyan porfészek, ahol a miniszterelnök kertjének végében akkora stadion van, amibe az egész falu beköltözhetne. Semmi másért, csak azért, mert a Viktor ifjúkorában focista akart lenne, de nem volt elég tehetséges. A porfészekben rengeteg pénzből épült egy kisvasút, ami üresen pöfög át a kertek alatt. Semmi másért, csak mert a Viktor nem kapott játékvonatot karácsonyra, pedig mennyire vágyott rá.

Valójában már jó ideje semmi másról nem szól ez a szarrá alázott ország, mint a Viktor akaratáról. Itt a Viktor kegyelméből lehet valamire jutni és a Viktor bosszújától lehet elvérezni.

Ahhoz, hogy ez így lehessen, még a hívő szektások sem elegendőek. Ahhoz kell az is, hogy a nemtörődömség, lustaság, ostobaság, gyávaság és a jószándékból véghezvitt rombolás ilyen Rubovszkykat bugyogjon fel magából. A 72 éves vénembert, aki ott van és tartja a Viktort, támasztja, a nyálával a trónhoz tapasztja. Nem önzetlenül teszi, hiszen a másik lehetősége a nyugdíjas lét. A névtelenség, az előjogok nélküli gyuribácsiság.

Ezek a szánalmas figurák azok, akik a szégyen morzsája nélkül szolgálják a Viktort. Az Ország Házában, ahol nekik nem ez lenne a dolguk. Akkor tehetnék azt, amit tesznek, ha az Orbán-klán szakácsai, szobalányai, kertészei és egyéb cselédei lennének. Ha a Viktor osztaná ki a fizetésüket a saját kezével, a saját zsebéből.

Igaz, most is a Viktor osztja, de a mi pénzünkből.
A végén - csak, hogy véletlenül se maradjon magára ez a nyomorult kis eset - Rubovszky György a sértett kisember és az önmagától könnyekig meghatódott vénember egyfajta sajátos keverékével makogja a mikrofonba: a tévé az aljas, mert kihallgatott egy magánbeszélgetést és felvette azt. A parlamenti ülésteremben, egy sajtónyilvános eseményen a működő kamera előtt magánbeszélgetett az igazságügyi bizottság kereszténydemokrata elnöke"

kolozsvaros.com/2016/05/18/ha-a-viktornak-szekrekedese-van/
@Gábris szomszéd:
.
Látjuk majd más szerepben is. És ez a szerep sem lesz új, ámde szánalmasabb.
Valahogy így: kéremszépen én már akkor belülről bomlasztottam a pártot... - és büszkén körülnéz, mint Pozsgay, az Imre.
Nem lesz egyedül.
nesztek meleg reggeli, zamatos

kolozsvaros.com/2016/05/17/amig-van-mit-zabalni-es-ingyenes-a-facebook/

a világ meg röhög és a pocakját fogva hömbölög

brühüyyy
kkk
.
Hírünk a világban - német nyelven:

Neue Zeitung - Ungarndeutsches Wochenblatt
Stiftung und Redaktion Neue Zeitung
Budapest
Lendvay u. 22
H-1062

www.neue-zeitung.hu/
.
A poszt utolsó mondatának vége értelmezhetetlen.
amikor a szélbal és széljobb összeér:

13 36
hvg.hu Itthon
Orbánék kvótanépszavazása mellett kampányoltak Thürmerék – videó

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke és Szilvásy György, a Honfoglalás 2000 Egyesület elnöke közösen mondták el a Kossuth téren, hogy szerintük miért kell támogatni kötelező betelepítési kvóta ellen irányuló népszavazást, amit a kormány kezdeményezett. Szóba került Putyin is, mint a béke élharcosa, a liberális amerikai katyvasz valamint a rágógumi. Videó.

hvg.hu/itthon/20160518_orbanek_kvotanepszavazasa_mellett_kampanyoltak_thurmerek
Mindenki nyugodjon meg! Az ügyészség NEM nyomoz az MNB-alapítványok ügyében!!!

Helyreállt a világ rendje.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F18%2Fmindenki-nyugodjon-meg-az-ugyeszseg-nem-nyomoz-az-mnb-alapitvanyok-ugyeben

---

12 05
hvg.hu Itthon
Havasi szerint nem Orbán dönt Áder sorsáról

A miniszterelnök sajtófőnöke szerint Orbán Viktornak semmi köze hozzá, hogy ki a köztársasági elnök. Ez abból a válaszból derül ki, amit szerkesztőségünk kérdésére adott Havasi Bertalan. Megkérdeztük a köztársasági elnököt is, hogyan képzeli el a karrierjét, Rubovszky György tegnap közölt kijelentésének fényében.

hvg.hu/itthon/20160518_Sajtoosztaly_Nem_Orban_dolga_hogy_ki_a_koztarsasagi_elnok

---

14 25
hvg.hu Itthon
Lázár szerint igenis beleszól Orbán, hogy menjen-e Áder

A miniszterelnök sajtófőnöke szerint a köztársasági elnök megválasztásáról a parlament dönt, vagyis a miniszterelnöknek nincs befolyása az újonnan megválasztott államfő személyének kiválasztására. Lázár János viszont ennek éppen az ellenkezőjét állítja. Igaz, egy 4 évvel ezelőtti felvételen.

hvg.hu/itthon/20160518_Lazar_szerint_igenis_beleszol_Orban_hogy_menjene_Ader
és megint a szélbal és széljobb szimbiózis:

Budapestre jön az orosz külügyminiszter

Váratlan eseményt szivárogtatott ki a kormányközeli Magyar Idők.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F05%2F18%2Fszergej_lavrov_budapesti_latogatas%2F

---

Szijjártó: Soros áll Bill Clinton mögött

De akkor ki áll Soros György mögött?

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F05%2F18%2Fszijjarto_soros_gyorgy_all_bill_clinton_mogott%2F
ha már ádernek mennie kell, s tényleg egy olyan elnökre van szüksége orbánnak, aki művelt, inteligens, jóképű, munkabíró és nagy vitakultúrával rendelkezik, méltó az illiberális unorthodoxia képviseletére... nos, németh szilárd nagyon megfelelő ember.
@parti_giano: ez mind negálva igaz selymes zsótira is, és ő méltó utódja lenne skiccpallernak ;)
na meg káderjani természet védelmi próbálkozása nem illik bele a narancsmaffia fagyilkos mentalitásába:

A Matolcsy-alapítványok cége beszállt a fakitermelésbe

Kivágtak, majd értékesítettek több mint száz kecskeméti fát.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F18%2Fa-matolcsy-alapitvanyok-cege-beszallt-a-fakitermelesbe
Kicsit eltér, de HAHAHA.:D

"Az Ítélőtábla döntése alapján a per jogerős befejezéséig a MAHIR-oszlopok változatlanul a helyükön maradhatnak, a MAHIR Cityposter pedig jogosult további oszlopokat is kihelyezni, a Fővárosi Önkormányzattal fennálló szerződése alapján."

nol.hu/belfold/tarlosek-vesztettek-maradhatnak-a-mahir-oszlopok-1616009
a magyar középkor a XXI. században:

Így ünnepel Orbánisztán: közmunkából jobbágysors

A cukorborsó leszedése olyan fontos, hogy még ünnepnapon is berángatják emiatt szerencsétlen közmunkásokat.

berkeczbalazs.blog.hu/2016/05/18/igy_unnepel_orbanisztan_kozmunkabol_jobbagysors
Tombol a butaság.

"A kormányközeli Magyar Idők ma arról írt, hogy 2014 óta több, az Iszlám Állam ellen harcoló kurd harcost, pesmergát ápolnak a Honvédkórházban.

Harangozó Tamás a kérdésünkre így fogalmazott: „elképesztő felelőtlenség, hogy ezt megszellőztetik, bárki is csinálta, épeszű ember ilyet nem tehet. A saját országunkban egy konkrét objektumot megjelölünk, hogy az Iszlám Állam ellen küzdő harcosokat melyik intézményben gyógyítjuk, szinte külön felhívva a figyelmet, hogy ha valaki meg akarná torolni a magyar részvételt, akkor hová kell csapni pontosan.”"

www.168ora.hu/itthon/harangozo-allamtitkot-kiszivarogtathatott-ki-magyar-idok-145674.html

Közben meg a főtanácsdó a népet terorveszéllyel riogatja.:D
@parti_giano:

Legyen igazad, és kaja híján kóstoljanak meg a görényeid:)
Hárítani nagyon könnyű, csak amikor kép és hang bizonyítja, akkor talán nem kellene.

444.hu/2016/05/18/egyre-kinosabb-rubovoszky-szerint-nem-is-beszelgettek-aderrol
@parti_giano:
"nos, németh szilárd nagyon megfelelő ember."
Az "orbán lapjáról kitiltottak társasága a facebookon feltett egy képet Szilárdkáról, alatta a nyilatkozata:
"Én egy kilenc négyzetméteres lakásban nőttem fel, és nem volt hely az agyam növekedésére."
Ezt a humort látva el kezdtem magamban röhögni, mert az jutott az eszembe, hogy Halloweenkor hasznosítjuk a koponyáját, ha már az eredeti funkciójára nem alkalmas. Tök helyett a koponyájába teszünk egy gyertyát, meggyújtjuk, legalább lesz egy kis világosság a fejében.
@látjátok feleim szümtükkel: egyre idiótábbak, igaz eddig sem tudták, mikor kell kussban maradniuk
Havasi Bertalan:
"A köztársasági elnök megválasztásának rendjét az Alaptörvény szabályozza és ebben a folyamatban kizárólag az Országgyűlésnek van szerepe, továbbá "országgyűlési képviselők véleményének vagy kihallgatott beszélgetéseinek értelmezéséhez a miniszterelnök sajtófőnökeként nem tudok segítséget adni"."

Ezzel szemben a fidesz alapszabálya szerint a közjogi tisztségekre a fidesz elnöke tesz javaslatot. Gondolom a demokrácia jegyben. Mármint a pártdemokráciájéban. Nem is értem, egyáltalán minek a párt?

www.atv.hu/belfold/20160518-megszolalt-a-fideszes-aki-rubovszkyval-beszelgetett-aderrol/hirkereso
@Mariann19: ámen

jahh, és lassan választások, meg miegyéb, a narancsmaffia adatokat hamisít, és osztogatásra készül, a zejut anyázza, és közben pénzekért kuncsorog...

Megint kezdődik? Költségvetési kiigazítást vár el Brüsszel Magyarországtól

www.portfolio.hu/gazdasag/megint_kezdodik_koltsegvetesi_kiigazitast_var_el_brusszel_magyarorszagtol.3.232009.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hát ami azt illeti az ilyen frontos idő már egy olyan korú embernek, mint ez a Rubovszky is, megárthat.
@látjátok feleim szümtükkel: elrontottad: A PÁRT Én vagyok -gondolja a buggyant elme, miközben az agyatlan mamelukok nyalják a seggét
@látjátok feleim szümtükkel:
"Sírásó versenyt rendeznek Debrecenben."
Írod, hogy: "Beszarás."
Na, de a beszarásnak a kormány által deklarált oka van.
Hatósági áras lesz a temetkezés, mondták az én rádiómban.
Ezt előzi meg szerintem a sírásó verseny, ami nem más, mint a normások munkanap fényképezése, mert meg kell állapítani egy gödör kiásási munkaidő szükségletét.
Csak most én vagyok a szarban, mert nem tudom, hogy magasabb lesz-e az ár, vagy alacsonyabb, és mikortól.
Kihúzzam-e addig, vagy még az idén távozzak-e el az örök vadászmezőkre.
Felemészt ez a bizonytalanság.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Luxusfelszereltségű autók a kéményseprőknek

Vad számháború dúl a kéményseprő érdekvédelmi szervezetek és az új felettes szervük, a Katasztrófavédelem között arról, hány kéményseprő fog a nyártól dolgozni. Egy közbeszerzési eljárás árulkodó számadatra enged következtetni. Akármennyi is a végső szám, igazi luxusautókkal furikáznak majd kéményseprők.

Vad számháború dúl a kéményseprő érdekvédelmi szervezetek és az új felettes szervük, a Katasztrófavédelem között arról, hány kéményseprő fog a nyártól dolgozni. Egy közbeszerzési eljárás árulkodó számadatra enged következtetni. Akármennyi is a végső szám, igazi luxusautókkal furikáznak majd kéményseprők.

A Katasztrófavédelem tagadja ezt, ám a mai Közbeszerzési értesítőben megjelentek mintha a szakszervezet igazát támasztanák alá. 692 millió forint értékben 120 egyterű vagy dobozos járművet szerez be a Katasztrófavédelem. A KOSZ vezetője szerint könnyű kiszámolni, hogy, mivel a kéményseprés párosan végzendő munka, a 120 autóhoz 240 kéményseprő kell maximum. Ami a szakszervezet becsléséhez áll közelebb. Igaz, a Katasztrófavédelem azt is mondhatja, négy embert készül az autókba ültetni, de a kiírás szerint csak minimum két embert kell tudnia szállítania az autóknak, nem négyet.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kiírás alapján egyébként igazi joyride, meseautózás lesz a kéményseprők élete: elektronikus menetstabilizátorral, tempomattal, USB-s autórádióval, légkondival, tolatóradarral felszerelt autókkal járják majd az utat két kémény között.

hvg.hu/itthon/20160518_Luxusfelszereltsegu_autok_a_kemenyseproknek
@Mariann19: oops, bajságok vannak:

Az Eurostat szerint igenis a magyar állam része az Eximbank

Ha ez tényleg így van, akkor az az apró államadósság-csökkenés is ugrik, amit az utóbbi években kiizzadott az ország.

444.hu/2016/05/18/az-eurostat-szerint-igenis-a-magyar-allam-resze-az-eximbank
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nekem ugyan nincsen cukorborsó fődem, de ha lenne, akkor bizony leszedném bármikor, amikor aszt köll (a vonat nem vár), ugyanis a bekeményedett cukorborsót mán csak falra lehet hányni, akár fideszes a pógármester néne, akár nem.
nekem csak jégvirág ültetvényem van, aszt is akkor szedem, mielőtt elolvadna, akár ünnepnap lenne, akár marha bekecz balázs, aki mostan lépett egy jókora szijjártót. monnyon le mindazon törvényhozókkal, jogalkalmazókkal együtt, akik kinyalhattyák a hüje seggemet!
Volt nekije valamikor olyan izéje? Azt már rég kikezeltette, anno a gerinccel eladta. Akárhány ezüstért...
A rubovszky tata meg szót se érdemel, bár az eccerijét megnéztem volna a szőnyeg szélén!:)
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez kérem tényleg egy ilyen hülye ország! Primitív takonyművek propagandistáival ..
@parti_giano: vigyázz!! me' bejön a jóslatod...:)))7
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az adna be, ha az Eximbank státusza az Eurostatnak megfelelően jönne számba.
Azt olvastam, hogy a tavalyi 75.3%-os adósságráta nemhogy csökkenne, hanem nőni fog 76% fölé. Amennyiben az Eximbankot állami tulajdonúnak minősítik, még jön rá 2%. Közben minden évben 1%-kal kötelező a csökkentés mértéke az eu szerint.
Az EB ezt írja:" Mérsékelni kell az alacsony keresetűek adóékét." Magyarán akkor több kulcsos jövedelemadó rendszert kell kialakítani.
Költségvetési kiigazítást vár el Brüsszel.
Valahol olvastam, hogy a költségvetési kiadást a vártnál jobban megemeli a vagyon növelésére fordítandó összeg. Ebben benne van már Paks is.
Kezdődik a tánc.
Ez a "bajság" nagyon jó!
@PeniValdes: Ismét megragadtad a lényeget. :)
És kire cserélik Ádert? Erről vkinek vmin információja??

Na de addig,ameddig erre választ kapunk,ismerkedjünk meg a lapos földdel.
Phillip Stallings napi 8 órákat tölt el azzal,hogy bizonyítsa a Föld laposságát. Elég szorgalmas emberke..
És nincs egyedül, van facebbok csoport is. Vannak benne úgy 21.000-en. Stellings a féle buzgómócsing katolikus keresztényként éli életét,és mindenféle nyakatekert logikai láncolatoknak látszól láncok mentén jut el oda,hogy Földünk lapos,meg persze a melegek,és a zsidók..ő miattuk nem hiszi senki már ezt az igazságot. Nem beszélve a NASA-ról,mely azért van,hogy elterelje a figyelmet,mialatt a gonosz gyógyszergyártók,meg multik el nem pusztítják az emberiséget...Stallings szerint a NASA képei,élő videói átverések,trükkfelvételek, Ja és a hívek szerint amikor repültek,akkor sem láttak görbületet,tehát a Föld lapos!!
Nagy eséllyel ez nem fog hódítani a magyarok között,mivel a Hungaricus Planeta hívei nem hisznek bolygónk magányában..mert ja igen,nincs több bolygó..
hvg.hu/elet/20160518_A_magyar_osszeeskuveselmeletekbe_nem_fer_bele_a_lapos_Foldhit
„Csak azt akartam ezzel jelezni, hogy az államosítást ebben az országban nem lopásnak hívták 1948 után, a privatizálást sem szabad rablásnak nevezni 1988 után. Most is van egy szisztéma, amit kritizálhatnak, hogy korrupció, de én azt állítom, hogy ez egy politikai elképzelés végrehajtása.”

ezt sokszor el bele kell verni a memóriákba. és így lett idegenrendészeti eljárás a deportálásból..
Az volt már, amikor Gyuribá azt mondta a riporternek, hogy "A Hír TV-nek azért nincs keze, mert akkor nem csak hazudni fog, hanem lopni is"? :))

hirtv.hu/ahirtvhirei/a-viktor-nem-engedi-meg-hogy-adert-ujravalasszak-1342753
Így higgyük el, hogy az olimpia annyiba kerülne, amennyibe most mondják. :)

Ki tudja, hol áll meg - 90 milliárdnál a vizes vb költségei

hvg.hu/itthon/20160517_Ki_tudja_hol_all_meg__90_milliardnal_az_uszoEBs_koltsegek
@parti_giano: ne éld bele magad, hogy rezsiszilárd a zajja!

szerintem nem láttatok még mindenkit!

lesz ott nála is gumi-gerincűbb!
aszittem nincsen lejjebb! de baz+! van!
ez a szerencsétlen, aki fodbalból is csak a lájtot képes... igen, a szíjjártó hagyma séró, aszonta szófiában, hogy clinton mögött soros áll!
index.hu/kulfold/2016/05/18/szijjarto_soros_gyorgy_all_bill_clinton_mogott/

rezsiszilárd+szijjártó, meg egy ogv aki éppen kicsit alul gyóccerolt... nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem!
@nincs_itt:

Ja, a részvétedet köszönnyük, már beindult a sírásó verseny biznic ( bár szerintem priznic obb lenne a fejükre), reméljük lesz jó eredmény is.:D
@látjátok feleim szümtükkel: reméljük, ha már versenyeznek a sírásók, akkor lesz befektetni való is!
kezdeném matolcsival, mert ő olyan kis unortodox, asztán szépen rétegezném őket, persze közéjük egy réteg beton, szépen vasalva!

és! mindegyiket hassal, hogy feltámadáskor lefelé kaparjon!
amottan föltebb már linkeskedtem a széljobb szélbal szimbiózist, erre tessék :D

Orosz kémkedés gyanújával letartóztatták a lengyel szélsőjobb vezetőjét

A Zmiana párt irodájában és a párt több vezető tagjánál is házkutatást tartottak.

444.hu/2016/05/18/orosz-kemkedes-gyanujaval-letartoztattak-a-lengyel-szelsojobb-vezetojet
@nincs_itt:
te sem voltál messze a temetőtől....
"befektetés"

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
Kémkedés miatt letartóztatták Kovács Béla lengyel kapcsolatát

Mateusz Piskorskit azzal gyanúsítják, hogy az oroszoknak kémkedett. Kovács és ő régi cimborák.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F05%2F18%2Fkemkedes_miatt_letartoztattak_kovacs_bela_lengyel_kapcsolatat%2F
buggyant elme az buggyant elme, hát ha még köztelnököt is kinevez...

Orbán Disneylandje üresen fog állni

Teljesen irreális a napi 2500 utas a felcsúti kisvasúton, a forgalmasabb napokon is épp csak az ötöde jön össze. Eleve komoly veszteséggel számolnak, nem véletlenül nem akartak oda kisvasutat korábban.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F05%2F18%2Ffelcsut_kisvasut_kemence_utasforgalom_alcsut_orban_meszaros_gyermekvasut%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bakker, lebukott rodeo? én mindig mondtam neki, hogy baj lesz:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja és, hogy a poszt témájánál maradjak. mit szósz a gödöllői illésbácsi armageddonhoz? az öregnél megakatt a tű a hetvenes éveknél:)
@Orica Középföldi: apám kiskoromban a kezembe adott egy könyvet, valami ősemberes volt. és abban olvastam, ha jól emlékszem, hogy a közösségben az idősek felmentek egy hegyre meghalni, hogy ne legyenek terhére a közösségnek.

erről az élőhalott rubovszkyról mindig ez ugrik be.
@Orica Középföldi: milyen rubovszky? milyen áder?
az csak alcheimer párttárs lehetett!

de hol vagyok én mostan? (rubovszky kis "mennyiségű" hanggal előadott kérdése)
@taga20: életed első és utolsó könyve? de jó atyád azért megpróbálta...
@nincs_itt: sőt, még a konvojra is elvitt az alfa moziba. ott láttam először masniba kötött cicit:)))

www.youtube.com/watch?v=EnJEeHND_lQ
@nincs_itt: A"mennyiségen"én is becsurgattam!!!)))
@taga20: @nincs_itt:

Lárifári, méghogy Alzheimer meg teher. Sikeres ügyvéd és értékbecslő.
@Orica Középföldi: mennyiér korpásodott a hajad, ha nem vagyok indiszkrét?:))
@taga20: Haver végre egy nemzeti ügy, amely mellé te is lelkesen odaállhatsz. :)

888.hu/article-jon-a-nemzeti-pornoarchivum
@taga20: nem tudom,hogy a többieknek mi a véleménye,de az öreg a "bácsi" (bácsi,de valszeg nem kora miatt emlegetik így) nagyon égően cikien szemfelállós. egy putri rendezetebb!!!és a szakadt atléta...
ilyen hacukában max bütykölöd a bütykölni valót,de megtiszteled azzal a klienseket,hogy nem így osztod a fagyit. Én sem a fürdőruhámban járok dolgozni!
!
@PeniValdes: kisnaccság, egy hónaljszőrös fagyit nem fogyaszt el?:))
@PeniValdes: de finnyásak itt egyesek, persze a kisvasút az fasza!:))
@Gábris szomszéd: Én el tudnék képzelni egy nemzeti guminő gyárat.
@Gábris szomszéd: 888-ról berakni valami szart, öreg oláh szokás!:))
@taga20: na az is,majd ezzel megyek a tesómhoz:)

nem,én csokisfagyit szeretek:)
" Mi??
-Isiász. A te nagyapádnak nincs?
-Nem, neki csak cipészete van"
@PeniValdes: :D:D
És csak a Nemzett Guminő Értékesítő ZRt. kijelölt boltjaiban lehessen hozzájutni! Nem ám mindenféle távol-keleti portékát becsempészni. Akit guminő csempészésen, netán illegális guminőn kapnak rajta, annak annyi.
Minő guminő!
@taga20: akár apácapornót is -majd hétvégén meggyónja -, csak elterelődjön a figyelem az oroszoknak árulkodókról
@taga20: Nyugi a borstól vették át. :)
@Gábris szomszéd: ne tetézd ártu, a kurvaéletbe!
te rosszabb vagy, mint a gödöllői bagaméri:))
Elgondolkodtató, hogy a politikában mennyien nem vonulnak nyugdíjba a korhatár elérése után. Valószínűleg az alulfizetettség és a szűkös életkörülmények lehetnek a fő motiváló elemek...
@habakuk000: bakker, meséjj csak erről az apácapornóról!

alamuszinyuszi nagyot ugrik?:))
@taga20: Bagamérit ne bántsd, ifjúságom meghatározó alakja. :)

@habakuk000: Megjött a menetrend szerinti vihar a biliben?
@dr. jenőke (jenőke): hát nem lenne jobb ha a guminők magyar gumiból lennének magyar gyárban?
@taga20: van egy apáca,akit mindig látok a Corvin pláza cba-ban...
@dr. jenőke (jenőke): nekem úgy tűnt az utolsó kép alapján, hogy Thaiföldre is szállítanak ladyboyokat.
@PeniValdes:
.
Hankook: nyári, vagy téli gumi?
A Taurus már ennyire sem magyar.
.
@taga20: Na mesélj haver mi a stájsz? :)

A gödöllői fagyis után itt az érdi kínais!

alfahir.hu/vasut_mellett_szemet_kozott_neveli_palantait_a_kinai_ettermes_erden
@dr. jenőke (jenőke): jenci, az mi a bánat az a nagy juk a hátán a csajnak? ha már akkora szakértő vagy:))

guminős versed nincs? elkapott a romantika, csak azé kérdezem:)))
@Gábris szomszéd: te pofátlanabb vagy, mint rubovszky, hogy maradjunk a posztnál

pénzügyi támogatótok haverját lefogják a lengyelek, -mert bennük még van tisztesség- oroszoknak történő kémkedés vádjával, te meg itt becstelenkedsz
@Gábris szomszéd: ez kurva erőltetett haver. látom má az alfahír is lement kutyába, csak asztán nehogy meglepődjön, hogy egy kínai büfében végzi:))
@taga20: angyalt kérdezd, ő ért a jóisten híveihez, én legfeljebb sündisznókról tudnék mesélni, ma mentettem meg egyet egy mély árokból:)
@taga20:

Már a feltételezés is sértő:)
De nem vicc. A lánya az V.kerben alpolgi már időtlen idők óta, és a papa irodája végezte az értékbecslést az ingatlanok értékesítésénél. Na ebbe taposott bele Juhász.
@habakuk000: és nem voltál benne a tényekben?:))
@habakuk000: nekünk volt sünicsaládunk,ott laktak hátul a rebarbaránál
@Gábris szomszéd: Arról nem tehet szegény, ha mások oda szemetelnek a kertecskéjébe. A rossz nyelvek szerint szervíroznak mindent aminek négy lába van és nem asztal.

www.youtube.com/watch?v=xyAsLEPtGE8
@PeniValdes: nektek mindenetek volt, én küttem:))
@habakuk000: Haba ne légy már lüke. Pont egy kovácsbéci meg egy lengyel spanja kell az SZVR-nek? :)

Amúgy erről szerinted miért nincs szó sehol?

Amint arról több alkalommal is beszámoltunk egy újabb - azonban ezúttal őrizetbevétellel párosult - kémbotrány kavarta fel a magyar belpolitika állóvízét. Két, a nagyobbik kormánypárthoz köthető személyről nemcsak az valószínűsíthető, hogy az Egyesült Államoknak, illetőleg a Világbanknak szivárogtattak ki minősített adatokat, hanem az Index felgöngyölített egy orosz szálat is.

"Az igazi különbség egy valós kémbotrány és egy politikai lejáratókampány között, hogy előbbiről csak akkor értesül a széles közvélemény, mikor a tettesek már rács mögött vannak, míg utóbbi célja egy személy vagy szervezet lejáratása egy évekig tartó, minden konkrétumot nélkülöző sajtóhadjárat révén - utalt korábban Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője arra a kettős mércére, hogy miközben a nemzeti párt EP-képviselője, Kovács Béla nevét vádemelés nélkül besározta a Fidesz, addig ebben a történetben két személy is már rácsok mögött ül.

Kis utánajárás után kiderült az is, hogy

az egyikük, B. Béla Szabolcs már az első Orbán-kormány alatt a Miniszterelnöki Hivatal munkatársa volt, majd 2010-et követően a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezető-helyettese, később a Magyar Nemzeti Kereskedőház stratégiai tanácsadója lett. A másik személy, Makszin Norbert annak a Polygon Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.-nek (amely nem mellesleg az IBM legnagyobb hazai viszont eladója) volt a stratégiai igazgatója, mely amerikai offshore háttere ellenére csaknem 630 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

alfahir.hu/orosz_szal_is_megjelent_a_fideszhez_kotheto_kembotranyban
@Gábris szomszéd: "Pont egy kovácsbéci meg egy lengyel spanja kell az SZVR-nek? :)"

aszt vágjuk, hogy ferencpápa kéne nekik, csak ő nem cimborál az ördöggel:)))
@PeniValdes: itt az almafák alatti farakásban laknak, csak most kiástak egy nagy csomó mély gödröt szőlőoszlopoknak, egy ilyenbe esett bele, szerencséje volt,mert az egyik kutya be akart hozzá menni játszani, így vettük észre

nagyon jó fej, szúr egy picit, de kézbevéve pont úgy néz ki, mint amikor "sünetel" valamelyik weboldal, kilátszik az arca és a négy lába:)
@taga20: Bergoglió egész másokat szolgál. :)
@Gábris szomszéd: ebből így nem lesz neked paradicsom angyal.
csak szólok előre, me mikor a pokolban találkozunk, ako nehogy szemrehányást tegyél nekem:))
@Gábris szomszéd: a második a kedvencem: Chopin...:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!" Tolsztoj Leo 1802! beszoptuk!
Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. Szabó Dezső 1921!
Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom... csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó! Márai Sándor
"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." (Márai Sándor)
„Mi felakasztjuk a kis tolvajokat, a nagyokat kinevezzük politikai posztokra!” Mondta volt Esopus
OFF:

A CIA „véletlenül” letörölt egy 6700 oldalas, kínzásokkal kapcsolatos dokumentumot

A demokrácia mintaállamának legdemokratikusabb állami szervezete most is a legdemokratikusabban járt el! Igazán példamutató eljárás! Persze akiket ők kínoztak-kínoznak, azokat nekünk tejben vajban fürdő kánaánnal kellene fogadjuk az EU-ban... De Orális Billnek is csak a magyar és lengyel jogsértésektől merevedik a cerkája, az otthonira már nem! :)

www.independent.co.uk/news/world/americas/cia-mistakenly-destroys-copy-of-6700-page-us-torture-report-feinstein-a7034096.html

orientalista.hu/a-cia-veletlenul-letorolt-egy-6700-oldalas-kinzasokkal-kapcsolatos-dokumentumot/

ON
tállai nav elnök.
eltolcsi mnb elnök.
Na ,ide vajon milyen barmot találnak?
A hörtv reggeli híradójában mutattak részleteket a video felvételből, és ott elhangzot az is, hogy az Áder a legjobb köztársasági elnök, ennyit egyik sem tett a fideszért, mint ő. Arról is beszéltek, hogy az ellenzék miatt tett egy-két visszaküldést, de általában átengedett mindent.

A másik okos szerint a fidesz elnöke tesz javaslatot a közjogi méltóságokra. Márpedig, ha Viktor nem engedi ( mondta Rubovszky ), akkor csak a Viktornak van köztársasági elnöke. Nem?:D:(
@habakuk000:

Szomszéd Sári nevű vizslája egy gyerek sünt vagy fél óráig hurcolászott a szájában, nem akarta a gazdának sem odaadni. Végül megunta, de sajnos a gyámkodásba a süni másnap belepusztult.:(
ez a fasz matócsni, mindent visz, vezényló értelmi képességei már nem kérdéses, buggyant elme megtalálta a társát:

Orbán Matolcsy miatt orrolt meg Áderre

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F05%2F19%2Forban_matolcsy_miatt_orrolt_meg_aderre%2F
A kommunisták se biztos, hogy többet loptak?

A Századvégtől távozó fideszes rendszerideológus Lánczi András megint döbbenetes dolgokat nyilatkozott.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F05%2F19%2Flanczi_andras_figyelo_interju%2F
Kétszeresen megtérülő befektetés a menekültekre költött pénz egy új tanulmány szerint

Ennek feltétele volna a menekültek minél gyorsabb integrációja.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F18%2Fketszeresen-megterulo-befektetes-a-menekultekre-koltott-penz-egy-uj-tanulmany-szerint
Pár milliárdból fel lehetne számolni a mélyszegénységet Magyarországon

A GDP egy ezreléke elég lenne ahhoz, hogy mindenkit kihúzzunk a mélyszegénységből.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F05%2F19%2Filo%2F

---

42,5 ezer forintos csodacipőkben irtották a parlagfüvet az FM civiljei

Meg 2-4 milliós traktorokkal. Ehhez dedikált közmunkásokat is kaptak (?!?), ellenőrizni viszont nem ellenőrzik a munkájukat.

444.hu/2016/05/19/425-ezer-forintos-csodacipokben-irtottak-a-parlagfuvet-az-fm-civiljei

---

Tudja mennyit költ a magyar kormány hirdetésekre a TV2-n?

Na?

...

Még maga a kormány sem tudja.

Legalább is ezt állítják. Kész Zoltán kérdezte meg írásban Rogán Antal propaganda minisztert, hogy többek közt a Habony Árpádhoz köthető lapokban, illetve Andy Vajna tévécsatornáinál mekkora összegben hirdet a kormány.

...

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F18%2Ftudja-mennyit-kolt-a-magyar-kormany-hirdetesekre-a-tv2-n
Aki nem unja még Lánczi András nyilatkozatait: még mindig oké nála a lopás

„A Magyar Nemzeti Bank tevékenysége politikai koncepcióba illeszkedik, nem az immoralitás világába” – mondta, mintha a kettő kizárná egymást.

444.hu/2016/05/19/aki-nem-unja-meg-lanczi-andras-nyilatkozatait-meg-mindig-oke-nala-a-lopas
TV2 Sport1 és TV2 Sport2

Képesek voltak erre a szóösszetételre védjegybejelentést tenni, miközben idén van 15 éve, hogy megjelent a magyar tévés piacon a ma már az amerikai AMC Networkshöz tartozó Sport1 és Sport2. Az SZNTH hivatalból nem vizsgálódhat védjegyütközések miatt, de a védjegyek tulajdonosai akár panaszt is tehetnek, sőt, bárki panaszt tehet, ha úgy érzi, hogy mondjuk a TV2 Sport2 nevű csatorna megtéveszti a fogyasztókat, és összetéveszthető már levédett kifejezésekkel. A hivatal csak ezek után veheti figyelembe, hogy elutasítja-e a védjegybejelentést, vagy sem.

index.hu/kultur/media/2016/05/19/tv2_sport1_sport2_andy_vajna/
@Orica Középföldi:

No, igen. Á.J. egy jobb sorsra érdemes érdemtelen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lánczi egyet nem tesz hozzá az ideológiájához. Anno az államosítás idején minden vagyon az államhoz került, és egészen 1990-ig ott is maradt. A kisvárosi párttitkár, aki állítólag maga az atyaisten volt a poziciójában, úgy ment nyugdíjba, hogy egy mindeki által elérhető hitelből épült típusháza volt, meg egy Trabantja. Ezt azért illenék összevetni az ijfú titánok vagyonosodásával, táguló lakásával, meg a bevallott jövedelemmel nem rendelkezők táskájával.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"...volt, aki 18,5 ezerért vett kézi gyomkiszedőt, más 9 ezerért vett vasvillát és gereblyét, megint más 2,5 ezerből kihozta ugyanezt."

Ez a 9 ezer forintos vasvilla meg gereblye érdekelne.:D
@látjátok feleim szümtükkel: gyémántokkal kivert narancsmaffia nyaló fogantyús vasvilla, hétszilvafás nemesi fából
Két hír: :)

1."a köztársasági elnök megválasztásának rendjét az Alaptörvény szabályozza és ebben a folyamatban kizárólag az Országgyűlésnek van szerepe" (2016)

hvg.hu/itthon/20160518_Sajtoosztaly_Nem_Orban_dolga_hogy_ki_a_koztarsasagi_elnok

2. "A Fidesz – MPSZ alapszabályának értelmében a köztársasági elnöki méltóság betöltésére a Fidesz elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök tehetett előterjesztést – jelentette be Lázár János." (2012)

www.fidesz.hu/hirek/2012-04-17/ader-janos-a-koztarsasagi-elnokjelolt-video/
A kommunisták se biztos, hogy többet loptak? :)

A Századvégtől távozó fideszes rendszerideológus, Lánczi András megint döbbenetes dolgokat nyilatkozott.

index.hu/belfold/2016/05/19/lanczi_andras_figyelo_interju/
Maróth Miklós keletkutató professzor, Orbán barátja válthatja majd Ádert? :)

alfahir.hu/arabista_professzor_orban_baratja_o_lehet_a_kovetkezo_koztarsasagi_elnok
Az MNB szerint rengeteg nem teljesítő jelzáloghiteles igazából fizethetne

Állítólag ki lettek mentve, de az adósság csak nem akar eltűnni.

444.hu/2016/05/19/az-mnb-szerint-rengeteg-nem-teljesito-jelzaloghiteles-igazabol-fizethetne
Rogán Antal sajnos pont nem fog ráérni akkor, amikor Portik Tamással szembesítenék

Pedig idéző végzést kapott, amire minden magyar állampolgárnak, igen, még a minisztereknek is kötelessége megjelenni.

444.hu/2016/05/19/rogan-antal-sajnos-pont-nem-fog-raerni-akkor-amikor-portik-tamassal-szembesitenek
A Matolcsy György vezette felügyeletnél nem látják úgy, hogy Matolcsy György unokatestvére törvényt sértene

A pénzügyi felügyeletet ellátó MNB-nél úgy látják, hogy elvileg teljesen oké lehet, hogy Szemerey bankja Szemerey cégét hitelezi.

444.hu/2016/05/19/a-matolcsy-gyorgy-vezette-felugyeletnel-nem-latjak-ugy-hogy-matolcsy-gyorgy-unokatestvere-torvenyt-sertene
ennyi:

Egy óriásplakát az MTK-stadion kerítésén, és hozzá három hirdetés.

A bal szélső a WHB-t, a West Hungária Bau Kft.-t reklámozza - ennek tulajdonosa Paár Attila, a győri milliárdos, akinek Orbán Viktor veje, Tiborcz István eladta az Eliost.

A középső hirdetés a ZAÉV Zrt.-é, ez a cég a stadionok körül tüsténkedik, (az MTK-n kívül, például Szombathely, Zalaegerszeg), és konzorciumban ők bontják a Népstadiont is, négymilliárdért.

A harmadik, a jobb szélső hirdetés a CLH-t reklámozza, ez az a klímacég, amivel Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és miniszterelnöki jó barát tavaly nyáron bővítette birodalmát.

444.hu/2016/05/19/itt-van-egyetlen-foton-hogy-mit-kellene-uzenni-brusszelnek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem ebből a szempontból. Gondolom, ha drágább, nagyobbat lehet vele ütni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Klimacég érdekes, mert most olvastam, hogy csak akkor vehet a nép klimát, ha viszi magával az igazolást arról, hogy melyik bejegyzett szerelő fogja felrakni a falra. Szóval itten van a biznic elrejtve, mert bejegyzés nem műkszik, alig van még akit nálunk bejegyeztek. Élelmesebbek a szlovákokhoz mentek, és ott jegyeztették be magukat, ami eu-s érvényű.
A blöff, ami Lánczi szerint egy politikai kurzus része ( és nem tud róla, hogy a jegybank elnökének rokonait tömnék pénzzel ):

"Most viszont a Magyar Narancs szerint
a saját volt főszerkesztője cáfolta
Szemereyt, és így Matolcsyt is. A lapnak Kerényi György korábbi főszerkesztő nem akart hosszan nyilatkozni, de annyit elismert, hogy Szemerey Tamás valóban járt a szerkesztőségben, és akkor "tulajdonosként tárgyalt és beszélt vele.""

index.hu/gazdasag/2016/05/18/szemerey_lebukott_megiscsak_tulajdonosnak_mondta_magat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igaza van, sok emberke nem is akar fizetni. Társasházaknál se fizetnek sokan, csak élősködnek a többi lakón.
Ismerős nőtől is elvitte a bank (több év után) a lakást.
Fizetéskor habzsi-dőzsit rendezett, nyáron nyolcvan ezerért irány a Balaton Sound (kirittyentve, literes Jagermaister betárazva).
Aki nem fizet annak menni kell!!!!
Rubovszkyt ezért, itt és most, nem igazán tudom elítélni.
Volt kamera, mikrofonpuska....., és még valószinüleg igazat is mondott!
@Gábris szomszéd: "Maróth Miklós keletkutató professzor, Orbán barátja válthatja majd Ádert? :)"

Nem mindegy, melyik kesztyűbáb lesz a sűlytalan köztársasági elnök?

És aki úgy gondolta, hogy itt bármi történhet orbán döntése nélkül, az az eélmúlt 6 évet egy elhagyott völgyben egy lapos kő alatt töltötte. Ha Ákos szponzora felmond, orbán vasökle lesújt.
@látjátok feleim szümtükkel:

Mi pedig tíz évvel ezelőtt még "lesajnáltuk" a románokat!! :-(
Fújják a lufit.:D

hvg.hu/itthon/20160519_Vesztegetes_miatt_nyomoz_a_rendorseg_Alstomugyben?s=hk

Gondolom, ez azért hír, mert valamivel ellensúlyozni kell a MNB-vel kapcsolatos híreket.
Pedig ha megnézzük a Btk. vesztegetésre vonatkozó rendelkezéseit, nem a mostanit, hanem a 2007-2008-as hatályos szöveget, akkor nem is biztos, hogy helye lehet vizsgálódásnak. Valószínűleg ezért nem névre ( Meddgyessy ellen ), hanem ismertelen tettes ellen nyomoznak. Azt el lehet húzni évekig, és szépen csendben meg is lehet szüntetni. Lufinak viszont nagyon jó.
buggyant elme megszólalt:

Orbán üzent Matolcsynak

A miniszterelnöknek nem tetszik, hogy a jegybanki alapítványokhoz botrányos ügyek kötődnek.

hvg.hu/gazdasag/20160519_Orbannak_nem_tetszenek_a_jegybanki_alapitvanyok_botranyos_ugyei
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na még ilyet! Eddig az volt a szlogen, hogy ne báncsák a jegybankot. Vagy nem jó helyre invesztáltak?
"védjék meg magukat, ahogy tudják."

Elengedett kéz este? Vagy Polt helyzete stabilabb, mint Matolcsyé?
Netán arról lehet szó, hogy Orbán környezetében is olvastak már jogszabályt? Esetleg ezért nem büntető ügy az ügyészségi vizsgálat, hanem csak törvényességi?

Micsoda lehetőség kérdések felvetésére.:D
@látjátok feleim szümtükkel: "Polt helyzete stabilabb, mint Matolcsyé?"

A Polt helyzete a legstabilabb. Ő védi az egész rablóbandát az igazságszolgáltatással szemben. Mert vannak még olyan bírók, akik nem nyalják a a handótünci seggét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A miniszterelnöknek nem tetszik, hogy a jegybanki alapítványokhoz botrányos ügyek kötődnek."

És az tetszik neki, hogy a miniszterelnökhöz botrányos ügyek kötődnek? Meg az egész kormányhoz, fideszhez.
Tarsoly Csaba is kaphatna egy kokit, az elengedése előtt vagy után, az ő nevéhez is kötődik botrányos ügy.
@húzzad neki shakespeare: Nem az abaj, hogy igazat mondott. Az a baj, hogy amit mondott, az igaz.
40 milliárdba kerül az önvezető autók tesztpályája

A Zalaegerszegen épülő pálya 2017-re kész is lesz, ettől várják a járműipar új felvirágzását.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F05%2F19%2F40_milliardba_kerul_az_onvezeto_autok_tesztpalyaja%2F
@Orica Középföldi:

Különösen az utolsó, a reformok működnek. :D
@Orica Középföldi: éppen olyan vonzó, mint amennyi esze van a papának!
@Szúrófény: te már akartam kérdezni, hogy mit is akartál mondani, a kiss lászlós posztnál?

mer' szerintem magadat sem bírod követni!
@Gábris szomszéd: cca. 3 honapja meg maroth volt a kedvencetek, mikor az iszlam menekultek eleve lehetetlen integraciojarol hablatyolt...
segíccsen má valaki!

én most 6 éve permanensen be vagyok baszva, vagy tényleg ez megy itt ebben a csövesországban?

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F19%2F26-milliardert-cifrazzak-ki-a-varban-a-penugyminiszterium-uj-otthonat
@taga20: Arról van szó, hogy orbán egyelőre nem tudja királlyá koronáztani magát. A következő legjobb dolog, amit meg tud tenni, hogy beköltözik a Várba. Onnan kipaterolja a múzeumokat meg a turistákat a Ligetbe.

Hgy a Parlamentet hogyan fogja áttolni a Duna másik oldalára, azt nemtom.
@atpijkamo96:

"_Hgy a Parlamentet hogyan fogja áttolni a Duna másik oldalára, azt nemtom._"

A zavaró tényezőt? Ugyan már.
@jaegtoer: :)) Akkor meg naponta kéccer meg fog bénulni a város, mikor a sleppjével levonul a Parlamentbe, meg vissza.
@Sir Bates dö Hól: Ááá pedig ők sikeresen integrálhatóak, mint tudjuk. ;)
@taga20: Várj segítek. Több mint hat éve be vagy baszva. ;)
@Gábris szomszéd: abba segícs má, hogy én miért utálom ennyire a vallásos kreténeket!:))
@taga20: Mert rossz szemüveggel nézed öket. ;)
@Gábris szomszéd: plö. harragot vagy balogot milyen szemüveggel nézzem?

ilyennel?:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/714.w-800.h0.q100.jpg
"Nem vagyok benne biztos, hogy méltó a válaszra.", üzenték Orbán szócsövének.

index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/05/19/megszolalt_a_feher_haz_es_lesajnalta_lazar_janost_miutan_az_beleszallt_obamaba/

Néha felmerül benne, ezek azért viselkednek ennyire tapló módon, hogy észrevegyék őket.

Eszter jött (törölt) 2016.05.19. 20:47:30

"Úgyhogy, még egyszer, tökéletesen megértem azokat a szeretteimet, barátaimat és ismerőseimet, akik a kormányzati agitproptól függetlenül, vallási alapon féltik Magyarország nyugati civilizációját egy kis falunyi arab beengedésétől. De kérdezem: hogyan, milyen valószínűséggel lennének képesek jobban felszámolni a nyugati civilizáció maradványait Magyarországon, mint ez a fél háztömbnyi kapzsi tahó, akit a zseniális magyar középosztály tol maga előtt – szó szerint utolsó leheletéig – abban a hiszemben, hogy ők majd megvédik az érdekeit? És tiltakoztak-e ez utóbbi ellen ugyanolyan indulattal, mint a négy ezreléknyi muszlim arányának 0,13 ezrelékkel való növelése ellen? Mit akarnak megvédeni a muszlimoktól, végül is?"
parameter.sk/extrapolacio
@Sir Bates dö Hól: sajna a helyzet azóta sem javult, marót vagy sem, az a pálya, hogy nem megy...
@taga20: ha be lennél baxva, akkor még örülnél is nekije!!

de mivel, naggyábó épeszű vagy, ezért fel mered ismerni a zano márijákat!
Érdekes interjú a Pápával.
Szeretném remélni, hogy néhányan legalább egy kicsit szégyenkeznek.

www.magyarkurir.hu/hirek/milyen-keresztenyseg-kell-europanak-interju-ferenc-papaval-la-croix-francia-napilapban
@Gábris szomszéd: te miért nem akarsz integrálódni?
@Orica Középföldi:

Tényleg jó:)

"– Többes számban kell gyökerekről beszélni, mert sok gyökérről van szó._"

nos, igen. vannak. szép számmal:)
.
Shakespeare: III. RICHARD KIRÁLY

Én gaz vagyok. Hazudok; nem vagyok.
Bolond, dicsérd magad’; – bolond, ne hízelgj.
Tudtomnak ezerféle nyelve van,
És minden nyelv másféle szóba tör ki,
És minden szó elítél, mint gazembert.
Hitetlen hitszegés legfőbb fokon,
Gyilkos gyilkosság legszörnyebb fokon,
Minden bün, ismételt minden fokon,
Korláthoz tör, s kiált: Bünös! bünös!
Kétségbesem. – Egy lélek sem szeret;
S egy lélek sem szán meg, ha meghalok.
De mért is szánna? hisz magam magamban
Se lelhetek szánást magam iránt.
Úgy rémle, mindazoknak lelkei,
Kiket megöltem, sátoromba jöttek,
S holnapra mindenik bosszut kiálta
Richard fejére.
.
.
@dr. jenőke (jenőke):

és ehhez mit szóssz?
Credo in un Dio crudel
che m'ha creato simile a sè
e che nell'ira io nomo.
Dalla viltà d'un germe
o d'un atomo vile son nato.
Son scellerato perchè son uomo;
e sento il fango originario in me.
Sì! Questa è la mia fè!
Credo con fermo cuor,
siccome crede la vedovella al tempio,
che il mal ch'io penso
e che da me procede,
per il mio destino adempio.
Credo che il guisto
è un istrion beffardo,
e nel viso e nel cuor,
che tutto è in lui bugiardo:
lagrima, bacio, sguardo,
sacrificio ed onor.

brühüyyy
kkk
@dr. jenőke (jenőke):
befejező sorok:
E credo l'uom gioco
d'iniqua sorte
dal germe della culla
al verme dell'avel.
Vien dopo tanta irrision la Morte.
E poi? E poi?
La Morte è il Nulla.
È vecchia fola il Ciel!

kkk
brühüyyy
@Rodeo36:
.
Mit szólok?
Azt, hogy lehetnél udvariasabb. Tudod, jól, hogy nem tudok norvégul.
A betűk jópofán vannak egymásmellé pakolva.
@dr. jenőke (jenőke):

ó norwég de olasz beütésekkel

brühüyyy
kkk
manapság, ebben a globál izében már illene
@Rodeo36:
.
Egy időben sokat jártam az unió szovjet változatába. A hatodik, hetedik szto gram vodka után folyékonyan tudtam - oroszul - a hej te bunkócska elnevezésű nótát. Soha senki nem vette magára, de azért nem fokoztam tovább. Lehet, a bunkó sok lett volna. Így mindenki örült.
@dr. jenőke (jenőke):
füstölt lazaccal próbálkozhatnál, isteni finom vajas pirítóssal, és a vodka is csúszik rá, közben megjöhet az ihleted...

tudod -bármennyire is szép- én a magam részéről nem xerettem soha befalazva lenni egy "nyelvbe"

brühüyyy
kkk
Virág elvtárs megmondta: az osztályharc élesedik. Akinek pedig valami vaj van a fején, hadd szarjon be egy kicsit a Szocialista Szellem Vasútján!
t.
Rogán szomszédjának ad milliárdokat a kormány, hogy Brüsszelnek üzengessen
3 milliárdos tendert nyert a Pasa Park lakója. Vele üzennek Brüsszelnek, hogy megértsék.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F05%2F19%2Frogan_szomszedjanak_ad_milliardokat_a_kormany_hogy_brusszelnek_uzengessen%2F
Mi történhet az egészségüggyel az OEP szétbombázása után?
GAZDASÁG Molnár Barbara 31 perccel ezelőtt
Mi történhet az egészségüggyel az OEP szétbombázása után?
Nem kizárt, hogy az állami egészségügy lepusztulása és az OEP tervezett megszüntetése a magánszolgáltatók malmára hajthatja a vizet. Elsőre ez meglepően hangozhat, de a Fidesztől egyáltalán nem áll olyan távol a magánegészségügy „kedvelése”, mint ahogy kommunikálja.

m.hvg.hu/gazdasag/20160520_maganegeszsegugy_fidesz_oep_onodiszucs
@dr. jenőke (jenőke):

Ha 'eccer adódna a 'zéletbe,majd leülünk egy asztal mellé,serek borok,vodkák mellé,'oszt lengyelül meg 'cseszlovákul verselünk magyar költőktől:)
A poszthoz még csak annyit,hogy már annyi leharcolt köztársasági elnökünk lesz viktorka jóvoltából csiliárdért,hogy exportálnuk kell őket a holdra!
süti beállítások módosítása