Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.05.10. 09:09 Fabius

Egy beszélő pénisz háborúja

Aczél Endre végleg meghülyült. Az ámokfutása után szeretném ezt hinni. Kényelmesebb lenne, mint azon gondolkodni, egy épeszű embert mi késztet arra, hogy úgy tegyen, mintha direkt állt volna a szopórollerre, és őszintén hiszi, hogy a vad skírózás után majd valamiféle győzelem várja?

Mi kell ahhoz, hogy egy nemi erőszak áldozatát annak megszólalása után ismét kutyázni kezdje valaki?

Nem volt ott, személyesen nem ismeri az áldozatot, de neki egyszer mesélt valaki valamit valahogy. Abból a daliás, hősi időkből, mikor az uszodában Kiss és alkalmi társai lányokat igyekeztek megerőszakolni. Mer'hogy mint azóta kiderült, Kissnek nem Takáts Zsuzsanna volt az első áldozata, a "sikeres akciót" megelőzte legalább egy ismert - és ki tudja mennyi nem ismert - hasonló próbálkozás. Kisst kitiltották akkor az összes uszodából, eltiltották a sporttevékenységtől, mert "szeretett kefélni". A maga módján.

Azon a módon, amit mások nem annyira akartak önként.

Érdekes, hogy erről nem meséltek Aczélnak a jól értesültek. Vagy buta fejével tényleg elhitte, hogy ha egy nő sikoltozni kezd - ne-Ne!-NE!!! - akkor az azt jelenti: ne hagyd abba. És ha nem hagyod abba akkor nem erőszaktevő fosfelhő, hanem hős leszel. Egy kan idol. Mert egy sportolónak jár az eszköz, még ha nő is, amin levezetheti a feszültséget. Az ilyen nem elítélendő, hanem természetes, és Shrek kandúrjának ártatlan nézésével kell nem érteni a világot, mikor elküldenek a picsába a fészbúkon, plusz a munkahelyeink nem kívánnak szellemi közösséget vállalni velünk.

szatir.jpg

Aczél Endrének elég nehezen esett le, vajh' mi baja a népnek, miért nem örvend mindenki, ha szerinte csak filozofálgatott egy picit. Miért válik valaki páriává, ha annyit mond egy nemi erőszak áldozatra: szeretett kefélni? Ráadásul - most már - úgy emlékszik, ő nem is Kiss áldozatára gondolt a megjegyzéssel, "ott mellélőtt".

Mert egy tetszőlegesen gondolt nemi erőszak eset áldozatát illetni ezzel minőségi különbség, ezt lássuk be.

Az meg különösen röhejes, mikor egy újságíró, aki több évtizedet töltött a pályán tesz úgy, mintha a "zuhanyhíradó" hiteles forrás lenne. Az ilyen ember szakmája alapjaival sincs tisztában nem még azzal, hogy a kanos kamaszok bizony rendre felvágnak egymás előtt, túloznak, kiszíneznek - vagy épp tompítanak - dolgokat, és gyakran hazudnak azért, hogy még menőbbnek látszanak a sztorikat tátott szájjal hallgató kis acélbandik előtt. Ha valaki a pályán töltött évtizedek után is itt tart, annak a legjobb, ha a hátralévő idejében azon filozofál, hogy lesz valaki közíróból beszélő pénisz néhány pillanat alatt.

 

157 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr788697906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az eddigi adatok Aczél igazságát sejtetik.

Le a kalappal Aczél előtt, hogy a totális médiaterror ellenére ki mert állni nyílt sisakkal.

Bár Aczél politikailag ballib, azaz nem az én eszméimet osztja, el kell róla mondani: mindigis a gondolkozó ballibek közé tartozott, aki a saját véleményét mondta, s nem a ballib agytröszt aktuális álláspontját papagájkodta.

El a kezekkel Aczéltől!
Az eddigi adatok alapján úgy tűnik Aczél rosszul tudja a történteket. Ráadásul nulla empátia szorult belé, bár az igazából mellékes.
Ahogy eddíg ismertem, nagyon megdöbbentő a véleménye.

Olyan macsós....:)
nno bandy.. /.. ma már inkább elbandí /

ÍGY KELL - egy szakmailag mindenféleképpen elismert - pályafutást HAZAVÁGNI....

ps: erre még a "..bevótambßva " tény sem ad felmentést...

sajnálom...nekem könyvjelző VOLTÁL !!!
@BircaHang Média szerkesztősége:

ha netalántán a te közeli rokonoddal történik ilyesmi, akkor is ez a véleményed?

csak kérdezem?
Napjainkban erőteljesen megjelent a tolerancia kultusz. Kiállás, vagy megengedő magatartás olyan ügyek mellett, amelyek sutba dobják azokat a kialakult társadalmi, morális mormákat, amelyeket a történelmek során az emberek kialakítottak a maguk számára.
Ez a torz kultusz a mindenkori érdekek mentén jelenik meg.
Ez történik most Kiss László ügyében is, ahol ezek a felmentő seregek védelmükbe veszik az elévülhetetlen bűnöket.
A szakmai érdemek nem mentesíthetik az erőszakot.
Kiss László minősítésénél élesen el kell választani a sportban szerzett eredményeit emberi mivoltától.
@öregmatróz: Bircával nem érdemes szóba állni. Csak illusztrációul: saját állítása szerint abban a Bulgáriában él zavartalanul, vidáman és boldogan, amely ország közvetlenül határos Törökországgal és saját jogon is kb. 10%-nyi muszlim népessége van. Ehhez képest attól retteg, hogy ellepi Magyarországot és úgy általában Európát az iszlám fertő.
no comment:

Kiss-ügy: cáfolja az olimpiai bajnok Aczél Endrét

Fogalmam sincs arról, hogy Aczél Endre miért viselkedik így - nyilatkozta a 24.hu-nak Török Ferenc olimpiai bajnok öttusázó, aki úgy emlékszik, '61-ben több nemi erőszakról is beszéltek az uszodában. Az adatvédelmi hatóság pedig lehet, hogy vizsgálná az ügyet nyomozó rendőrt hétfői interjúját.

24.hu/belfold/2016/05/09/kiss-ugy-cafolja-az-olimpiai-bajnok-aczel-endret/

(ha jön Jenőke, azért arra kíváncsi lennék, hogy amikor rágalmazták a vizsgálatot végzőket és a bíróságot a koncepciós pert rájuk biggyesztve - akkor a mit akar vizsgálni a megrágalmazott rendőr megszólalásával kapcsolatban az adatvédelmi biztos??? elképesztő...)
@BircaHang Média szerkesztősége:

Ja, hogy te "tudod"? Aztán honnan, ott kukkoltál a sarokban?

Mi az, aminél te, nagytudású, többet tudsz a periratoknál meg az érintetteknél?
@guma: ez a kiss kinek a kicsodája, hogy ennyien védik neki a védhetetlent?

acélra visszatérve, remélem ha netalántalán öregkoromra elmenne a zeszem, lesznek körülöttem olyanok, akik nem fogják megengedni, hogy orbitális péniszt csináljak magamból.
@BircaHang Média szerkesztősége: Hát, akkor kedves Aczél Endre, Bayer Zsolt és a többi jól értesült szarházi intimpista, sorakozhattok a wc előtt, hogy lehúzzátok magatokat. :)

Ja és ha valaki meglátja, köpje le helyettem

"Nálam ezen a ponton zárult le örökre a Kiss László-ügy. Hányingerrel és undorodva veszem tudomásul, hogy mekkora mély és feneketlen fostengerben dagonyázunk, milyen figurák betonozódnak be fontos pozíciókba és mászkálnak szabadon, szégyen nélkül évtizedekig. Szégyen, hogy Kiss László-típusú élsportolók és társaik minden megbánás nélkül molesztálhattak lányokat és 50 év után ugyanúgy nem értik, mi a baj ezzel. Ahogy akkor sem értették. A legdurvább mégis az, hogy a hatalom 50 éve is ugyanúgy megpróbálta eltussolni az ügyet, mint ahogy most is megpróbálta. Ez egy kórkép. Tragikus, lehangoló kórkép.

Ebben a bűzlő mocsárban, ebben az erkölcsi fertőben, ami körbevesz minket, Zsuzsanna asszony kiállása rendkívül fontos. Egyfelől csodálatra méltó a bátorság, amellyel ennyi idő után újra közel merte engedni magához az egykori borzalmakat, amelyek minden bizonnyal sebeket szakítottak fel. Elismerés illeti azt a bölcs, erkölcsi alapú kiállást, amellyel udvariasan, civilizáltan, indulatok nélkül semmisítette meg mindazokat, akik jogot formáltak arra, hogy egy halottnak hitt embert gyalázzanak egy közönséges erőszakoló védelmében. És mindennél fontosabb lehet azoknak a nőknek, akik hasonló helyzetben elhallgatnak, elfojtanak és nem mernek cselekedni, beszélni róla, feldolgozatlan traumákkal élik le az életüket.

Takáts Zsuzsanna tükre megmutatta, hogy Kiss László és fizetett-fizetetlen pártfogói erkölcsileg végérvényesen megbuktak, innen már nincs tovább számukra. Nem először buktak meg. Csak most már végérvényesen. Akkor is, ha ezek maguktól soha nem fognak eltakarodni, hátralépni, eltűnni. Ez az ember az én szememben nem élsportoló többé, nem a nemzet csillaga és példaképe, nem aranyérem-gyártó kivételes tehetség. Ez egy perverz bűnöző, akiről többet hallani nem akarok. Ha valaki meglátja, köpje le helyettem. És a többieket is. Gyárfástól Hargitay Andrásig. Mindegyiket."

kolozsvaros.com/2016/05/08/ha-valaki-meglatja-kopje-le-helyettem/
@BircaHang Média szerkesztősége: "Az eddigi adatok Aczél igazságát sejtetik."

Aha tényleg azt sejtetik. :)

„Nem lesz könnyű dolga” – cáfolja Kiss Lászlót az őt kihallgató rendőr

nol.hu/belfold/nem-lesz-konnyu-dolga-cafolja-kiss-laszlot-az-ot-kihallgato-rendor-1614773
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

fogalmam sincs.

de volt ennek a védelmi "hullámnak" előzménye és akkor aknp-s pofát meg sem említettük még.

annyira sajnálatra méltóak, hogy félreértik a hatalom jószándékát:

Pintér szerint félreértették a rendőrség nemi erőszakról szóló videóit

index.hu/belfold/2014/12/13/pinter_szerint_felreertettek_a_rendorseg_nemi_eroszakrol_szolo_videoit/
akkor ide is a gügyüm, mert a tudatlan népet lehet a legjobban megvezetni:

Pedagógusok: halasszák el a kerettantervek bevezetését

Nincs idő a szeptemberi átállásig, és amúgy se értenek egyet a közismereti tárgyak visszaszorításával.

hvg.hu/itthon/20160510_Pedagogusok_halasszak_el_a_kerettantervek_bevezeteset
Aczél azt mondta, ezek minek erőszakoskodtak volna, ha egyszer megkaphattak bárkit. Beugrott, hogy amerikában az egyetmi sportolók is erőszakoskodtak és ott is tusolni próbálják az ügyeket, pedig ők aztán agyon vannak/voltak sztárolva. Egyszerűen vannak hitvány emberek, akik azt hiszik, hogy siker és népszerűség mellett nekik mindent és mindenkit meg kell kapniuk. Aczélból azért megkaptuk a jellemet, ha bíró lenne, nála nem létezne nemi erőszak. Egy igazi macho man.....

kiss lászló valszeg egy nagy féreg, és most se mer szembenézni a múltjával.

De talán mégis az úszó szövetség a leggerinctelenebb, amikor az volt az ukáz, hogy védeni kell kisst, megtették, amikor már védhetetlennek tűnik, akkor már nem úszó ügy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

"ha netalántalán öregkoromra elmenne a zeszem"

az a nagyon szomorú, hogy "ott" fiatalkorukban is elment már az eszük!

hasonló cselekmény miatt kitiltják az uszodából, majd szinte az azonnal elkövetett bűncselekmény után kijárják a rövidebb büntetést és ami egyenesen csodálatos! - gyereklányokat bíznak rá.

ami pedig ezt hülye birkát is szépen cáfolja az a női úszók félelmetes hallgatása.

ők érdekes módon csak a Hosszú Katinka ügy utáni lemondása ellen emeltek szót?!

de már a peticiokat egy sem írta alá!?
@guma: igazad van, hűen tükrözi a narancsmaffia férfi-női-családi világnézetét, a férfi mint a teremtés koronája, és az igaz nemzet vezetője...

A nő csak eszköz, amin teljes joggal élvezkedik az alfa-béta-gamma hím. Szüljön, főzzön, és pofát súlyba, felfogásban szinte a csadoros muzulmáni kép.
ő csak próbálkozott, vajon mit fog kapni kisshez képest?

13 éves lánynál próbálkozott a tornatanár

Azt mondta, szeretne kérni tőle egy "sz-szel kezdődő" dolgot.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F05%2F09%2Ftizenharom_eves_kislanynal_probalkozott_a_tornatanar%2F
off
de igazából minden egy rendszer részei, kiss, média, oktatás, eü, stadionok, nyugdíj stb.

nééémá, hogy ez nekem mennyire ismerős:

Tíz percet kapott a sajtó az észak-koreai pártkongresszuson

Azért kérdezni nem lehetett, és voltak, akiket még előtte kitiltottak.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F05%2F09%2Ftiz_percet_kapott_a_sajto_az_eszak-koreai_partkongresszuson%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

valahogy így... és azt meg sem említem mennyire naívak, de mondhatnám tudatlanok voltak a lányok a 60-as években.

most ezt a filmet minden nagypofájunak ajánlom figyelmébe:

offforever.blog.hu/2016/05/10/a_90-es_evek_filmje_vorosilov_mesterlovesze
a filmről:

A Győzelem napján Kátya sikeres vizsgája után boldogan sétál hazafelé, ahol már várja nagyapja, a számos győztes csatában részt vett veterán hős: Iván Fjodorovics Afonin. Kátya volt iskolatársa két barátjával, az egyik ház erkélyéről lekiabálva, felcsalogatja a vonakodó lányt, igyanak egy pohár pezsgőt egyikük születésnapja alkalmából. Az este szörnyű véget ér: a három részeg fiú megerőszakolja a lányt. A mélységesen megrendült Iván Fjodorovics bízik benne, hogy a fiatalemberek példás büntetést kapnak. De csalódnia kell, ugyanis az egyikük apja rendőrtiszt. Az öreg katona ekkor kezébe veszi az események irányítását...
@guma: nem kor és időszak függő:

5+1 világhírű nő, akit megerőszakoltak
írta: redelle

Sztárok és hírességek, akik bevallották, hogy nemi erőszak áldozataivá váltak

redelle.blog.hu/2016/05/08/5_1_vilaghiru_no_akit_megeroszakoltak

dr kotász (törölt) 2016.05.10. 11:38:13

@BircaHang Média szerkesztősége: Az időjárás alakulásába nem akarnál valami ballib metaforát becsempészni? Olyan csupasz így az esőzés, ballibező retorika nélkül.
Hát végül is nem Aczél elvtárson kell elverni a port, hanem azokon akik engedték hogy ez a kiss nevezetű hulladék úszóedző legyen. Na ők most szégyenkezhetnek, ha élnek egyáltalán.
Most már egészen biztos, hogy szerdán délután egy órakor rendkívüli testületi ülést tartanak Százhalombattán, ahol nemcsak Kiss László díszpolgári címéről döntenek majd, hanem a városi uszoda átnevezéséről is.

A város polgármesterének sajtósa, illetve az egyik önkormányzati képviselő ma megerősítette a tegnapi értesüléseket.

A Hvg.hu-nak ugyanis tegnap úgy nyilatkozott a város egyik fideszes képviselője, hogy „a hétvégi interjú után többé nincs szükség városi közvélemény-kutatásra, ez egy sakk-matt helyzet. A képviselő-testületnek döntenie kell, méghozzá remélem, hogy egységesen a díszpolgári cím visszavonása, illetve az uszoda nevének megváltoztatása mellett”.

index.hu/belfold/2016/05/10/vegkepp_kitorli_kiss_laszlo_nevet_szazhalombatta/
@BircaHang Média szerkesztősége:
Birka fiam, maga sokkal ostobább balfasz, mint amilyennek elsőre, meg másodikra is tűnik. Egy kretén. A seggnyaló, ostoba szolga fajtából. Gyereked akad-e? Merthogy a te szaporodásod alapvető problémákat vet fel, melyen csak egy időben elvégzett miskárolás tud segíteni.
... vagy pár "huncutfijjú", akik megmutatnák neked milyen amikor "szeretsz kefélni"!
Hülyegyerek...
Egy jó ötlet.

"A szexuális bűnözők netes adatbázisa radikális ötlet, de muszáj radikális kiindulópontot keresni, hogy legalább valameddig eljussunk."

index.hu/velemeny/2016/05/10/tegyuk_fel_a_netre_a_szexualis_bunozok_adatait/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A nemi erőszakok többsége eleve kamu. Ez amolyan mai feminista szokás: ha nem tetszett a szex, utólag erőszakra panaszkodni.

Aztán pedig a normális nő imádja az erőszakot. Tudod, hogy van ez? Az ártatlan lányka azt mondja "ne, ne!", közben meg ha a férfi tényleg abbahagyja, aztán mindenkinek elhíreszteli "tegnap egy buzival voltam".
@BircaHang Média szerkesztősége: A nem, az nemet jelent. Bélyeggyűjtemény, miniszoknya ide vagy oda. Aki erőszakot követ el, az féreg.
@BircaHang Média szerkesztősége:
Szólok arany bogaram, amennyiben a családom lenne ilyen inzultusnak kitéve vki részéről, akkor a fajtád csak a rendőrség és a fogda védelmében bízhatna, mert ezzel a szar dumával semmire sem jutnál, kezeim közül "kislányként" kerülnél ki.
A böriben meg ugye akad pár kanos cigánylegény néhány ezer forintért...
Szánalmas egy ostoba állat a fajtád!
@Gábris szomszéd: Ha már a szemet szemért, akkor 3 elkövető kéne hogy jusson acélból acélra.

Csak szólni kéne bircának, konkrétan ez az eset nem kamu volt.
@BircaHang Média szerkesztősége: ugye most hírcsárdát játszol, csak nem nagyon sikerül poénosra venni a sztorit?

nem fér a fejembe, valaki hogyan képes ilyen sudribunkócska lenni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: stimmel, jahh és azok a böris fiúk amúgy is szeretik csicskáztatni a gyerek, vagy fiatal felnőttek csesztetőit, lásd a csepeli genyóládás férgeket
@rdos:
Találja meg ezt a birka gyereket 3 kiéhezett, rózsaszíntangás hegyirabló, akik egy kis birkafaggyúval rásegítenek neki a "szeret kefélni" állapot átéléséhez.
Nem tudom elhinni, hogy egy ilyen aljadék ilyeneket röfög össze.
@BircaHang Média szerkesztősége: Remek. Azon már el sem merengek, hogyan képes valaki az áldozatok helyett az elkövetők oldalára állni és mellettük kardoskodni?
Csaxólok, hogy jogerős ítélet van arról, hogy kissék elkövették a bűncselekményt, így te is férgeket védelmezel.
@BircaHang Média szerkesztősége:

Ez még a keresztény-konzervatív értékrend része, vagy már a fundamentalista iszlámé?
nincs mit hozzá tennem, mint ahogy Fabius véleményéhez sincs:

...

Pedig Aczél afféle újságíró. Pontosan tudnia kellene, milyen következményekkel jár, ha tényként közöl emlékfoszlányokat. S hogy ez nem ugyanaz, mint ezredszer kiordítani a budiablakon, hogy Orbán, takarodj. De ő ezt elintézi annyival, hogy benézte. Hát, Bandi, ezt nemcsak benézted, ez elbasztad.

Harmadszor. És ez a legmegdöbbentőbb. Ha ezeket a lányokat, eseteket csak úgy össze lehet keverni, akkor vajon mi minden történt még azokban az uszodákban? Ha egy brutális erőszak csak úgy elsikkad, mert szokott ilyen lenni, borogatod, elmúlik, akkor azoknak az embereknek mi lehet a fejében? Milyen lehet az a sportág, ahol ilyen ügyek megmaradnak a kötelek között? Ezek után az én kölykeim inkább sose tanuljanak meg úszni, de egy ilyen közegbe tutira nem engedem a fiamat sem. Mert ez neki sem lehet példa.

...

mentalisdeficit.blog.hu/2016/05/10/kiss_es_aczel_orszaga

dr kotász (törölt) 2016.05.10. 13:50:33

@habakuk000: Nekem is gyanús, hogy következetesen ironizál és a kommentjei provokációk, de ez abban az esetben is beteges lenne. A csávó szó szerint a gyengeelméjűség és a szorgalmas munka szerelemgyereke.
@BircaHang Média szerkesztősége: És még mindig van lejjebb: Aczél Endre Kádár döntésére hivatkozva mentegeti Kiss Lászlót

"Persze, most mondhatnánk, hogy nem kell ezen annyira felháborodni, seggfejek mindenhol vannak. Ez a történet sajnos jóval többről szól, mint, hogy Acél Endre egy seggfej-e? (Mondjuk ez számomra legalább tizenöt éve amúgy is egyértelmű.) Mert azon lehet vitatkozni, hogy a balhé miért ennyi év elteltével robbant ki. Naívak lennénk, ha nem látnánk a háttérben meghúzódó pitiáner (de milliárdos tétű) hatalami játszmák a magyar úszósport körül. Ám a szerencsétlen, szinte még gyereklányként megerőszakolt áldozat mocskolása, és az őt meggyalázó perverz gazemberek melletti harcos kiállásra nincs mentség. Ezek a reakciók hajszálpontos röntgenképet adtak arról, hogy számos, a saját világnézeti táborában megkérdőjelezhetetlen tekintélyű, évtizedek óta szigorú erkölcsi ítéleteket osztogató újságíró lelke mélyén mi lakozik.

Ez a történet szépen, a politikai lövészárkokon átívelve egy táborba terelte a hazai sajtó összes morális hulláját,
akik megvadult zombi hordaként törtek rá egy meggyalázott asszonyra.

Nem baj, legalább együtt látjuk őket, legalább fel lehet írni azoknak a nevét, akikkel jó érzésű ember ezek után nem tartózkodik egy légtérben. Vagy, ha muszáj, legalább ablakot nyit, hátha kirepül rajta a szegény, meghurcolt erőszaktevőknek megkegyelmező Igazságos Kádár János szelleme...."

alfahir.hu/es_meg_mindig_van_lejjebb_aczel_endre_kadar_dontesere_hivatkozva_mentegeti_kiss_laszlot
egy másik beszélő pénisz:

Lázár: Semmit nem fog zavarni Orbán erkélye a Várban

Lázár János szerint sem az épületen, sem a látképen nem változtat semmit az, hogy egy 100 négyzetméteres Dunára néző erkélyt építenek hozzá a Várban a Karmelita kolostorhoz.

hvg.hu/itthon/20160510_Lazar_orban_erkely_var_muemlek
@Gábris szomszéd:

Arról is jogerős ítélet volt, hogy Rajk László jugoszláv kém...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Mi köze a vallásnak egy politikai koncepció perhez és egy műbotrányhoz?
@Gábris szomszéd:

Az AlfaHír nagyon elfogult.

Náluk a történet lényege:
Aczél = ballib
ballibek = hülyeségeket akarnak
azaz
Aczél = bűnös

Én nem ilyen vagyok. Kínosan ügyelek, hogy ne ítéljem el a velem ellentétes állásponton álló embert olyan ügyben, melynek nincs köze az adott állásponthoz.

dr kotász (törölt) 2016.05.10. 14:24:22

@BircaHang Média szerkesztősége: Ez milyen logika mentén érv annak bizonyítására, hogy nem nemi erőszak történt? Rajk László is ott úszott anno?
@BircaHang Média szerkesztősége: ez nem műbotrány.
Az, hogy 2016-ban Európa közepén a Marsra indulás előtt létezik egy nagy csomó hozzád és Acélhoz, Fridihez, stb.. hasonló stupid, silány gondolkodású egyed ebben a hazában, na ez világbotrány
@BircaHang Média szerkesztősége: Össze akarsz hasonlítani egy nyilvánvalóan politikai koncepciós eljárást (Rajk), néhány patkány köztörvényes nemi erőszak ítéletével?
@BircaHang Média szerkesztősége: Ezt is rosszul látod, mivel pont, hogy nem elfogultak. Sőt a lényeget is leírták.
Nagy kár, hogy mostani "munkásságoddal" te is beléptél ebbe az illusztris körbe.

"Ez a történet szépen, a politikai lövészárkokon átívelve egy táborba terelte a hazai sajtó összes morális hulláját,
akik megvadult zombi hordaként törtek rá egy meggyalázott asszonyra."
@BircaHang Média szerkesztősége:

Ahhoz nagyjából semmi, de nem is a konkrét ügy kapcsán kérdeztem rá, hanem arra a gondolatsorra vonatkozott, amit a saját világképedből megosztottál. A nők tárgyiasítása és "eredendő bűnösként" beállítása ugyanis mindkét vallás része, így csak kíváncsi voltam, nálad ez melyik irányzatból ered.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A nők tárgyiasítása liberális dolog, ez idegen a kereszténységtől.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "A nők tárgyiasítása és "eredendő bűnösként" beállítása ugyanis mindkét vallás része"

Már megbocsáss de egy hiteles kereszténység, pont az ellenkezőjét vallja.
a pofám leszakad! ha elmeorvos nem menti fel akkor szerintem bűnpártolásárt börtönben helyük, mert ezt merte mondani:

Kósa a Kiss-ügyről: focimeccsen is fel lehet rúgni a másikat

A Demokratikus Koalíció parlamenti vizsgálóbizottságot állítana fel a versenysportban tapasztalható bántalmazások és szexuális bűncselekmények kivizsgálására. A Fidesz frakcióvezetője másként gondolja.

.
.
.

A kérdés nem lett pártpolitikán felett álló, ugyanis a Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos úgy reagált a bizottság ötletére, hogy:

Bármilyen esetben, ha ön egy földön fekvő emberbe belerúg, akkor a rendőrség letartóztatja könnyű testi sértésért minimum. De egy labdarúgó meccsen, adott esetben ezért lehet, hogy még szabadrúgás sem jár. Mert a bíró úgy ítélte meg, hogy az eset olyan, ami miatt mehet tovább a játék.

24.hu/belfold/2016/05/10/kosa-a-kiss-ugyrol-focimeccsen-is-fel-lehet-rugni-a-masikat/
@Gábris szomszéd:

Már megbocsáss, de az eredendő bűnösség kifejezés magából a Bibliából származik tudtommal, ahogy csurig van a nők alárendeltségéről szóló tanmesékkel is.
@BircaHang Média szerkesztősége:

Már nem azért, de te minek neveznéd akkor "tárgyiasítás" helyett azt, hogy szerinted a nőt az bassza meg, aki csak akarja??!
Merthogy ugye alig pár perccel ezelőtt írtad le, hogy a "normális" nő nem mondhat nemet, mert ha nemet mond, az is igen, de igazából mindegy is, mit mond, mert úgyis kívánják az erőszakot, csak tagadják.

A sötét ostobaságaidra kérdeztem rá, és most azoktól ijedtél meg, és hátrálnál ki mögülük. "Nehéz lesz"...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A normális nő nem kerül olyan helyzetbe, ahol a nemet igennek érti bárki is.

Tudod ez milyen? Beülsz a moziba, majd bent sötét napszemüveget veszel fel és nem nézel a vászonra. Aztán tiltakozol aki azt mondja, hogy filmet néztél.
@Gábris szomszéd:

Én is tudom, hogy lehet ilyeneket is szemezgetni, szépen hangzó frázisokat, innen-onnan összeollózva, de tényleg hittel mondod, hogy a Biblia gerince is ez?
Elkerülte volna a figyelmem, amikor az egyház elavultnak minősítette volna bizonyos tanait, vagy felszólaltak volna azok ellen, akik birtokuknak tekintik a nőket?
@guma: húúbakker, ez a véglény taplóbb mint a fidesz átlag, pedig az is veri a bányászbéka valagát, nagyon szeretné a fideszmaffia, hogy bevethessék a magánhadseregüket. Ezek a beszólások, hamar kifogják vágni a biztosítékot sok embernél, és ha netalántalán valaki pofán suhintja őket egy szenes lapáttal, még csodálkozni is fognak.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): kár a betűért, a nagy átlag hitvezérnek nem olyan a világképe, mint a jelenlegi pápának. Fúrják is rendesen.
@BircaHang Média szerkesztősége:

Igen jó a példa, nagyjából így telhet el az életed: ülsz a sötét moziban, sötét napszemüvegben, és még a vászonra se nézel, nehogy valami kis fény érje az agyad.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nyilván Ferenc pápa sem tökéletes, és ez most nem is a személyéről szól, mert voltak, akik meg II. János Pált tartották túl pudingnak.

Csak amikor itt már egy konkrét esetből elvi kérdés lesz, amikor valakinek a helyzete csak úgy válik "védhetővé", hogy nemhogy szégyenérzettel, de büszkén leíródnak olyanok, hogy "Úrilányoknál a nem igent jelent." meg hogy "Aztán pedig a normális nő imádja az erőszakot.", amikor az áldozat védőit "liberálterroristáknak" bélyegzik, akiknek a nemzeti dicsőség nem ér meg pár molesztált nőt, stb... akkor hajlamos vagyok az alapokban keresni a hibát. Mert ez az ügy már régen elszakadt Kisstől, amikor a védelmét, a békén hagyását az eltelt időre és az eredményeire tekintettel keresztényi cselekedetként, megbocsátásként tálalták, amivel szemben állni maga a "gyűlölt" liberalizmus.
"Mert ugye mindenki olyanná válik, amilyen élmények érik élete során. Aki az erőszakkal találkozik, az jó eséllyel ezt a mintát követi, és maga is erőszakos lesz.
Aki megbecsülést kap, csupán a saját létezése okán, az másokat is megbecsül majd és egyenrangú, korrekt felnőtt kapcsolatokat tud majd építeni."

szulo.reblog.hu/a-fehernemuszabaly
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kényeztetés a hazug politikusok pofijára: amerikai kutatók kifejlesztették a "második bőrt"

www.hvg.hu/elet/20160509_masodik_bor_szilikon_rancok
@guma:
.
Csak tippelni tudok.
Btk. 98. § (1) A mentesítés folytán - törvény eltérő rendelkezése hiányában - az elítélt mentesül a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alól.
(2) A mentesített személy büntetlen előéletűnek tekintendő, és - törvény eltérő rendelkezése hiányában - nem tartozik számot adni olyan elítéltetésről, amelyre nézve mentesítésben részesült.

Btk. 100. § (1) E törvény erejénél fogva áll be a mentesítés
b) foglalkozástól eltiltás, járművezetéstől eltiltás, kitiltás és sportrendezvények látogatásától való eltiltás esetén az ítélet jogerőre emelkedése napján,
g) szándékos bűncselekmény miatt kiszabott, egy évet meghaladó, de öt évnél nem hosszabb tartamú szabadságvesztés esetén a büntetés kitöltését vagy végrehajthatóságának megszűnését követő öt év elteltével...
(2) Az (1) b) esetén a mentesítés nem terjed ki
a) foglalkozástól eltiltás esetén a foglalkozás gyakorlásának,
d) sportrendezvények látogatásától való eltiltás esetén az elítélt sportrendezvények látogatásához való jogára.

Magyarázat:
A büntetőjogon kívül hátrányos jogkövetkezmények általában büntetett előélethez, illetve ezen belül valamilyen elítéléshez fűződnek, de több jogszabály fűz hátrányos jogkövetkezményt az elítéléshez függetlenül attól, hogy az elítélt büntetett vagy büntetlen előéletű.
A büntetőjogon kívüli hátrányos jogkövetkezmények lehetnek alkotmányjogiak, közjogiak, munkajogiak, családjogiak, polgári jogiak stb.

A mentesítés eredménye
- a mentesítés beálltával a mentesített személynek újból lehetősége nyílik mindazon jogok megszerzésére, amelyekhez a büntetlen előéletű
állampolgároknak is joga van. Nem lehet akadálya annak, hogy a korábbi jogosultságát ismét megszerezve, betölthessen olyan állást, tisztséget, amely büntetlen előéletet feltételez. Azonban az elítélés kapcsán elvesztett jogosultságát nem nyeri vissza. Ezért a mentesített mindig a jövőre nézve, nem pedig az elítélésre visszamenőleg válik büntetlen előéletű állampolgárrá.
- a mentesített személy büntetlen előéletűnek tekintendő és nem tartozik számot adni olyan elítéltetésről, amelyre nézve mentesítésben részesült. A mentesített személy részére kiadott hatósági erkölcsi bizonyítványban "a bűnügyi nyilvántartásban nem szerepel" bejegyzés található.
- a mentesítés alapja az a feltevés, hogy a büntetés elérte célját, és az elítéltet visszavezette a társadalomba. Ezt a feltevést azonban az újabb elítélés megcáfolja. Ezért újabb bűncselekmény elkövetése esetén a mentesítés nem terjed ki azokra a hátrányos következményekre, amelyeket a törvény a korábbi elítéléshez fűz.

A törvényi mentesítésnél az elítélt a törvény erejénél fogva, meghatározott időpontban, minden külön kérelem és ezt követő eljárás nélkül, automatikusan mentesül a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alól.

Például vizsgálat tárgya lehet, hogyan is került elő ez a bírósági anyag?
Ugyan a bírói tárgyalások többnyire nyilvánosak, de a közzétett ítéletek csak a nevek kezdőbetűit tartalmazza, a tárgyalás részletes anyagaihoz pedig csak az érintett (vagy ügyvédje) juthat hozzá.
meg ezt is:

Elkeseredett nyílt levelet írt egy tanár az Emmi-nek

„A szakképzésben tanul a magyar fiatalok két harmada. Ha elveszik a tanítványaink jövőjét, az ország jövőjét is elveszik. Ez nem praktikus. Nem szakszerű. Nem gazdaságos. Nem igazságos. És nem emberséges” – írja egy szakközépiskolai tanár.

hvg.hu/kultura/20160510_Elkeseredett_nyilt_levelet_irt_egy_tanar_az_EMMInek
@BircaHang Média szerkesztősége:

"A normális nő nem kerül olyan helyzetbe, ahol a nemet igennek érti bárki is."

Na látod, ebben nem fogunk soha egyet érteni. Mert a tényleges elutasításnál nincs helye félreértéseknek, akárhány vélt vagy valós igen "hangzott el" előtte. Továbbá semmilyen nő, legyen bár szerinted vagy bárki szerint bármekkora könnyűvérű ribanc is, ezzel nem szolgáltat indokot az akarata ellenére való molesztálásra.
@BircaHang Média szerkesztősége:
Olvasva a női nemről írt véleményeidet, szexuális tévelygéseidnél igencsak az alsó traktusokból meríthettél, ha ilyen tapasztalataid vannak.
Szar ügy!
@Mariann19: zsák a foltját :D

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): egy könnyűvérűnél esélye sem lenne, mert vagy a csajszi rendezné cakkosra az orcáját, vagy a stricije
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ezután én a lányos apukáknál nem csodálkoznék, ha szívlapáttal egy kis hokimeccset játszanának kosával, sportszerűen, bíróval...
@guma:két jelentkezőről már tudok, de gyorsan bővülne még itt is a kőr, van olyan érzésem.
Felvetődik a kérdés bennem, ennek a fasz kósának nincsenek gyerekei, vagy a vezérürü kolompja felülír a fejében minden normális gondolatot?
16 26
hvg.hu Itthon
Fehérruhás kiállás lesz szerdán Kiss László áldozata mellett

A szervezők politika- és erőszakmentes akciójukkal a szeretetüket és hálájukat akarják kifejezésre juttatni Takáts Zsuzsannával. 17:30-ra várják a csatlakozókat.

hvg.hu/itthon/20160510_Feherruhas_kiallas_lesz_szerdan_Kiss_Laszlo_aldozata_mellett
Egy operaénekes elutazott az Antarktiszra és megnézte, mit szólnak a pingvinek egy áriához

www.youtube.com/watch?v=GvDjS2LaAgQ
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

:)

viszont az nem kérdés, hogy "a vezérürü kolompja felülír "
@guma:
.
A pingvinek viszont nem utaztak sehová operaénekest nézegetni.
Aki kíváncsi, hamar .... benéz a kulcslyukon.
Ez az igazi kulturális különbség.
.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Valamiért arra gondoltam, hogy lesz valami kiállás a szereposztó díványok, és a castingok "állófogadás" jellegének felszámolása érdekében is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: -

na ez az igazán megdöbbentő (egy Vasas úszólány is megszólalt! idézik a szövegét, hogy a 70-es években is ez folyamatos szórákozásuk volt volt a fiúknak!)

már nem is csodálkozom, hogy nem akarja sportban előforduló vizsgálatot ez az erkölcstelen kompánia.

tehát ez a következtetés lehet a valóság:

Hacsak nem arra utalt Aczél, hogy úgy jutott minden ujjukra nő, ha volt valaki, aki lefogja őket.

rettegnek a valóságtól, mint mindig! a botrány sikálásban érdekeltek csak.

Híres sportcsaládban él Kiss erőszakoló társa

b1.blog.hu/2016/05/10/hires_sportcsaladban_el_kiss_eroszakolo_tarsa
@dr. jenőke (jenőke): A pingvinek nem kényszerülnek arra,hogy mások véleménye alapján értékeljék magukat. Egy pingvin minden esetben pingvin.
@guma: amikor végignéztem a Takáts zsuzsával készült interjút,akkor a vége fogott meg,amikor a hölgy arról beszélt,hogy Kiss nem tud szembenézni a múltjával,hogy úgy viselkedik,mintha ami azokban az időkben történt nem létező lenne...enek biztos van vmi szakneve
@PeniValdes:
.
De mennyire!
A "párba állást" egy rendkívül kifinomult, rövid udvarlás előzi meg. A hím rekedt, leginkább trombitára hasonlító kiáltásokkal kelti fel a tojó figyelmét, és kihúzza magát, amennyire csak tudja. Ha a tojó szimpatikusnak találja a hímet, akkor ezt követően kölcsönösen meghajolnak egymás előtt, nyújtóznak, csattogtatják a csőrüket, és kicsit tollászkodnak. A rövid rituálé után történik meg a párzás, majd a tojó körülbelül két hét múlva, november-december környékén lerakja egy szem tojását.
@dr. jenőke (jenőke): Ez elég emberi, a férfiak is igyekeznek jobb színben kitűnni a párválasztás idején.
@PeniValdes:

a "közeg" is ezt sugallja/sugallta neki... egy ország élő példaképe...
@guma:
.
dr. jenőke (jenőke) 2016.05.10. 15:39:53
@guma:
.
@PeniValdes:

van ebben az egészben a történteken túlmutató szenny, amiért ma "kell" ebben fulladozni...

bárhova mész, mindenhol ez ömlik rád (pedig mennyi firkász és "nagy" ember tudott róla és nem tettek évekig semmit!) és tulajdonképpen most sem akarnak.
@dr. jenőke (jenőke):

ez olyan aranyos összefoglaló, hogy esti mesének is jó! :))))
@Gábris szomszéd: ártu, ez bakker, hogy jön a témához?
@guma: eszt a szennyet mi magunk hoztuk létre.
pl.:nézd meg a paksi választást.
@BircaHang Média szerkesztősége: tudod, a bíróságok, azok olyan helyek, ahova besétál a pógár és ha nincs szerencséje, akkor kap X évet egy el sem követett nemi erőszakért! majd szépen leguggol a jóember, X/Y-od időt és utána csodák-csodája szabadul...

azért talán ennyire nem vagy... de! még jobban is!
Aczél azt találta írni, hogy meghekkelték a facebook oldalát.

Szerintem az agya van meghekkelve.

Az ilyet le se pisáljuk. Nadrágszárát se... még a sírkövét sem. Az ilyennek a legnagyobb csapás saját maga.
Igazad van.
De ez: "- és ki tudja mennyi nem ismert -" nagyon durva, az a momentum, amikor a kereszt meggyújtása után, némi tanakodást követően, a csuklyás lepel alól előkerül a kötél.
Lassuljál Rákóczi kisúrfi...
@nincs_itt:

Ja, jó szöveg ez a "koncepciós eljárás", mert ugye akkoriban az tényleg nem volt ritka, meg rossz emlékeket is ébreszt.

Csak azt nem sikerült egyik nagytudásúnak sem kifejtenie eddig, hogy mégis mi volt ebben a "koncepció". Merthogy a későbbi események inkább a rendszer kegyeltjeként mutatják Kisst, nem úgy, mint akit mondvacsinált indokokkal félre akartak állítani és megbélyegezni. A pártállami rendszer elég sikeres volt abban, hogy eltüntesse, akit akar, aligha egy Kissbe tört volna bele a bicskájuk.
@BircaHang Média szerkesztősége: esti mese közkedvelt mackója, minden este köpött, majd ágyba bújt egy nála jóval kisebb bohóccal.
haladjunk a "logikád" mentén! tehát a medve, egy rohadék áruló, aki perverz pedofil is!

cimbora, vannak jó szakemberek! segítenek neked is!

vagy csak éppen, nem figyelnek rád eléggé?
@BircaHang Média szerkesztősége:

"Én nem ilyen vagyok. Kínosan ügyelek, hogy ne ítéljem el a velem ellentétes állásponton álló embert olyan ügyben, melynek nincs köze az adott állásponthoz. "

Ne fokozza. Kendet a Falka jól ismeri. Maga jó hasmenésre is, szorulásra is. Kend egy hungaricum unicum minimum.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): az egészben az a furcsa, hogy wiki-n található önéletrajz szemérmesen hallgat, erről az apróságról! viszont a pályafutása, elítéléséig, nem volt annyira jelentős! hirtelen, lett belőle edző, meg "siker-edző", stb...

forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Kiss_L%C3%A1szl%C3%B3_%28%C3%BAsz%C3%B3%29

"1954-ben kezdte el az úszást a Ferencvárosi TC együttesében, 1963-ban pedig a Budapest Honvéd versenyzője volt. Erős úszásneme a pillangóúszás volt, magyar bajnokságot nyert. Az 1960-as római olimpia résztvevője. 1963-ban 3., 1964-ben 2. helyezett volt a 200m pillangóúszás magyar bajnokságán. 1965-ben, huszonöt éves korában visszavonult az aktív úszástól.

1963-ban, három hónappal később a klub vezetőedzőjévé nevezték ki. Emellett 1969-ben az öttusa-válogatott úszóedzője is lett. Eközben 1972-ben szakedzői diplomát szerzett a Testnevelési Főiskolán. Az öttusa-válogatottnál két év kihagyással 1983-ig dolgozott. Tanítványai között több olimpiai, világ- és Európa-bajnok is volt (pl. Egerszegi Krisztina, Kovács Ágnes, Güttler Károly és Batházi István).

1983-ban mesteredzői címet szerzett. 1993-ban a Magyar Úszószövetség alelnökévé választották, majd ugyanebben az évben a női úszó-válogatott edzője lett. 1999-ben a teljes úszóválogatott szövetségi kapitánya is lett. 1991 és 1999 között hat alkalommal az év legjobb edzőjévé választották. 2000-ben távozott a Spartacustól és csak a szövetségi munkáira koncentrált."

kicsit hiányos, és nem találok benne olyan hatalmas eredményeket... persze minden siker. siker. de nem volt olimpiai bajnok, nem volt világ- és/vagy európa bajnok... stb
@PeniValdes: "...enek biztos van vmi szakneve..."

Öregedés.:D
www.origo.hu/teve/20160510-kilenc-uj-csatornat-indit-a-tv2-csoport.html

A fragmentácio során gondolom jut egyik csatornában hely az Aczél elvtársnak, akarom mondani nertársnak is.

Kérdés azonban, hogy ha az állami bankok pénzzel tömik a tv2-t, és az meg ezernyi új csatornán ássa alá a királyállami tv csatornákat, ki lesz a nyertes, illetve a vesztes?
@100 kóbor kutya: a vén bolhás meghülyült, legyen má a falka elnézőbb:))
@taga20:

igen... paks...

csak tudnám feledni... - de mindig volt az a pénz egyeseknek.
@dr. jenőke (jenőke):

oké! :)

de nekem nem világos - ez után sem -, hogy a megrágalmazott rendőr, miért nem mondhatja el véleményét.
Hú de nagyon örülök. Legalább napra készen leszek tájékoztatva a migráncs ügyi helyzetről.
Kérdés, hogy a közönség melyik ingyenes lapot fogja jobban szeretni.:D

444.hu/2016/05/10/indul-habonyek-ingyenes-napilapja-amivel-lenyomnak-a-simicska-fele-metropolt
@taga20:

ne legyen!

mert így lesz mindig paks.
@guma: ako ne legyen! de akkor is lesz paks.
@taga20: mé' lesz? a régi hova lett? vagy nem is volt? és most lesz csak igazán?
@taga20:

Nincs kegyelem, nincs bocsánat!:)

www.google.hu/imgres?imgurl=http://filmtrailer.hu/wp-content/uploads/Nincs_bocsanat_BD.jpg&imgrefurl=http://filmtrailer.hu/film/nincs-bocsanat/&h=600&w=521&tbnid=5ymktNbVUA7ERM:&tbnh=186&tbnw=161&docid=6lE3-iXa0OkpmM&itg=1&usg=__n7pRt9HdPYUDOs8NK6ZlBXiFjWA=

Mócsingos velős csontot is elfogadunk marhalábszárból.
Viszont akkor sincs se bocsánat, se kegyelem. fogy a víz, fogy a levegő, kevés a fóka, sok az eszkimó, a pingvinek meg turista útra mentek, és a panelprolik után pont úgy néz ki a panelértelmiség is, mint az előbbi... bogár laci bácsi, arcél endre, kiss lászló, kósa lali meg a többiek a felcsúti fenoménig.

va-va.
@taga20:

Csak azt szeretném még ugatni, hogy a Falka esetünkben mindig nagybetűs.

Amúgy ilyen celebfotókkal nálunk nem tudsz bevágódni. Vágod?
@taga20: Sehogy csak kiakadtam ezen is. :(
@Gábris szomszéd: nem kéne, tudtommal Magyarországon nem önbíráskodunk, főleg nem úgy hogy ezzel veszélybe sodorjuk mások életét!
@látjátok feleim szümtükkel: azért nem minden öreg nem képes szembenézni a múlttal
@Gábris szomszéd: nem érted mi?olcsón megúszta az emberölést.
@Gábris szomszéd: " rablót elgázoló nőt"

ez az, hogy nálunk mindíg a rablónak van igaza....

ez az általános felfogás.

a környezetemben mindenkinek az a véleménye, ha valakit a lakásomban rablás közben agyoncsapok akkor nekem lesz bajom a törvénnyel.

pedig mást nem tehetek mert senki nem véd meg előre...:(
@PeniValdes:

dehát az önbíráskodásnak az a bukéja!
@PeniValdes: Ha kikapják a táskád a kezedből, te nem veszed üldözőbe az elkövetőket, ha lehetőséged van rá?
@öregmatróz:
.
A védelmet - hatásosan - egy játékelméletre építheted.
Csapd le csacsi!
... és ezzel vége is a partinak.
@dr. jenőke (jenőke): ennél má csak az izauratévé a nagyobb vicc:))
hopp! ide akartam, -tuk:

-

már látszik a zsetonfolyó apadása :

"A kormány előrejelzése szerint

- 2020-ra megtriplázódnak az állami vagyonnal kapcsolatos kiadások, feltehetően a paksi bővítés miatt.
- A kabinet a bérek emelkedésének és a fogyasztás növekedésének lassulására számít.
- Az előrejelzésben nem szerepel szja-csökkentés 2020-ig.
- A kormány sokkal több bevételt vár áfából."

www.origo.hu/gazdasag/20160510-a-kormany-3-szazalek-folotti-gdp-novekedessel-szamol-2020-ig.html

és! Magyarország jobban teljesít.

vau-va.
Járda adót akarunk! és stadion adót.
@taga20:

Mi nem adózunk, mert plátói szerelem fűz bennünket a focihoz, tanulunk ultizni, még ha ugatjuk is, de a szotyihéjat már sikeresen kiköpjük. És lassan lekőrözzük a szakmunkásokat. Hamarosan kutyavilág lesz itt.
"Hamarosan kutyavilág lesz itt. "

meghiszem azt..:))
.
Romhányi József: A bölcs bagoly

A tudós bagolyné tojt egy kis utódot,
de az nem lett okos, sőt inkább ütődött.
Atyja, a nagyhírű egyetemi dékán
sokat bosszankodott lüke ivadékán.
Hasztalan unszolta:
- Magolj,
fiam, bagoly!
Hiába korholta, intette,
kölkét ez csak untatta.
Utálta az egyetemet, órák alatt legyet evett.
Nem csoda hát, hogy a halálmadár-vizsgán
csak ücsörgött és pislogott pislán.
- Huss!
Rivallt rá az elnök-akadémikus.
- Szálljon egy házra,
és borítsa gyászba!
- Jó! - mondta a buta bagoly, holott
azt sem tudta, miből lesz a halott.
Rászállott a legelső viskóra,
és ott csücsült bóbiskolva.
Jobbat nem talál, ki mindent végigpásztáz,
mert ez volt a temetői gyászház.
Így lett a nagyerdő legostobább baglya,
a Huhugányos Akadémia tagja.

.
off

Jó reggelt,illetve jobbat,mint a tgnapi madarak és fák napja:(

........"1. A Római-parton hamarosan indulnak a láncfűrészek, a helyieket mégsem tájékoztatják semmiről és a véleményüket sem kérdezik, pedig a vitatott hatékonyságú mobilgát építése miatt 1500 fa kivágására készülnek, részben Natura 2000 területen, miközben korábban Tarlós István főpolgármester "csupán" 700 fa kivágásáról beszélt.
2. 2013. január 19-én hajnalban több, mint 200 fát és cserjét vágtak ki az átépített Kossuth-téren, azzal a hamis hivatkozással, hogy a növények többsége beteg volt. Utóbb a Fővárosi Főügyészség is jogellenesnek minősítette az engedélyezést.
3. A VIII. kerületi Orczy-parkban 131 fát már kivágtak, és további 145 fa kivágására készülnek. Egy részüket a nyilvánosságra került engedély alapján "esztétikai okok" miatt vágják ki, vagyis azért, mert valaki szerint nem elég szépek.
4. A Városligetben eddig 40 fa eltávolítására van engedély, de a teljes Liget Budapest projekt óvatos becslések szerint is legalább 300 (egyes szakmai számítások alapján 600) fa pusztulásával jár majd, bár trükközésekkel, hamis adatokat tartalmazó fakataszterek felállításával próbálják ezt a tényt eltitkolni a lakosság elől.
5. A Dagály strand átépítését mintegy 100, teljesen egészséges platán és nyárfa eltávolításával kezdték.
6. Tiborcz Istvánhoz, a miniszterelnök vejéhez köthető védett turai kastélyparkban is az egész beruházást favágásokkal kezdték el.
7. A korábban 24 fának élőhelyet adó budapesti József Nádor tér összes fáját eltávolították egy mélygarázsépítés miatt: kettőt átültettek, a többit kivágták.
8. A Normafánál a napokban egy egész fasort vágtak ki, vélhetően a majdani sífutó pálya miatt.
9. A balatonföldvári önkormányzat jegyzője tavaly júniusban illetve idén márciusban egy uniós támogatásból létesülő múzeum és kilátó építése miatt engedélyt adott a földvári magasparton 37 + 264 fa kivágására, emiatt egy nem sokkal korábban rendbe hozott ligetes területet idén gyakorlatilag tarra vágták, mintegy 100-150 méter hosszú famentes sávot létrehozva.
1906-ban törvény rögzítette Magyarországon a Madarak és fák napja megünneplését, valamint az árnyat adó növények és a rajtuk élő madarak tiszteletét. Száztíz év elteltével ennek az elődeink által törvénybe iktatott nagyrabecsülésnek semmi nyoma: jelenleg csupán egy kormányrendelet szabályozza a közterületi fák védelmét, és az Orbán-kabinet azt is rendre semmibe veszi, a lakosság jogaival együtt." /444/

A 'jbdöskvanyjukkat bsszkmg egy szjbabsztt szörös pallón!!!

on:)
-szőrös-szrs....pallón!
@PeniValdes:

Akinek tiszta a lelkiismerete, akarom mondani a múltja, nem is hülyül el, mert nem volt sosem, és nincs mitől rettegnie. Öregkorában sem.

Az meg, hogy valaki komcsibolsilibsi volt, és vezetői posztot töltött be, nem jelenti azt, hogy azzal ne lehetne szembe nézni, és emiatt ne lehetne tiszta. Most is vannak fidesz tagok, akik attól, hogy vezetők, nem felejtették el, hogy honnan jöttek. Lehet, hogy kevés, de van ilyen ember.
@dr. jenőke (jenőke):

Radnóti Miklós - MINT ÉSZREVÉTLENÜL

Mint észrevétlenül álomba hull az ember,
úgy hull az ifjukorból a férfikorba át;
már multja van s leül szemközt komoly szeszekkel
s apányi lett körötte már egyre több barát.

Apa és kisfia most együtt látogatják,
s a kisfiú lesz lassan, ki jobban érti őt,
ki érti még lobos szivének sok kalandját,
s kijátsszák lent a padlón a hintázó időt.

De mégis néhanap felnőttként pénzt keres már,
megrendelésre fordít, eladja verseit,
már szerződést bogoz, számolgat és protestál,
s megélni néki is csak a mellékes segít.

Sikerre nem kacsint, mert tudja, egyremegy,
e hölgy kegyeltje az lesz, ki jókor érkezett; -
kedvence már a mák s a bíborhúsu meggy,
a bús kamaszt igéző méz és dió helyett.

És tudja, nyáron is lehullhat egy levél,
hiába táncol és csal a forró emberész,
s minden megméretik, ha egyszer majd nem él;
sportbajnok nem lehet már, sem kóbor tengerész,

de megtanulta, hogy fegyver s szerszám a toll,
s ugyancsak nyaktörő az, ha méltón peng a lant,
s hogy eljut így is ő mindenhová, ahol
mezítlen él a szándék és perzsel a kaland.

És míg tollára dől, a gyermekekre gondol,
és nincs nehéz szivében most semmiféle gőg,
mert értük dolgozik, akár a néma portól
csikorgó gyárban élők s műhelyben görnyedők.
@Mariann19:

"Napjainkban erőteljesen megjelent a tolerancia kultusz."

Ha megnézed a kultusz szó jelentését, magad is rájössz, hogy a toleranciának nincs kultusza.
wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Kultusz

"Ez a torz kultusz a mindenkori érdekek mentén jelenik meg."

Nem. A konkrét esetben - nagyon szűken értelmezve -a megalázottal szembeni teljes empátiahiányról beszélhetünk.

"Kiss László minősítésénél élesen el kell választani a sportban szerzett eredményeit emberi mivoltától."

Amennyiben ezt igaznak tételezem, akkor Aczélra is igaz, de ennél lényegesen összetettebb a dolog.

Bocs, de muszáj volt ezeket megjegyeznem:)
@látjátok feleim szümtükkel:

"Akinek tiszta a lelkiismerete, akarom mondani a múltja, nem is hülyül el, mert nem volt sosem, és nincs mitől rettegnie."

Ez nagyon jól hangzik, csak nem igaz. Nincs ok-okozati összefüggés a kettő között, még akkor sem, ha a folyamatos rettegésnek borzasztó élettani következményei lehetnek.
@Orica Középföldi:
.
Meglepetés!

Lánczi András: ''''A rendszerváltásnak – hogy csak ezt a példát mondjam – semmi más alátámasztása nem volt, minthogy a FedExtől megérkezett a posta, hogy ilyen alkotmányt kell csinálni, ilyen intézményeket kell csinálni, és akkor az úgy majd el fog működgetni valahogy. Éppen csak a morális alap hiányzott. Ezért mondhatjuk azt, hogy ma valójában a rendszerváltás kiteljesítése folyik. Most rakjuk le az új rend morális alapjait.''''

Mit raknak le? Mit is jelent az, hogy morális?
És, ha lerakták, a lerakhatatlant, akkor hogyan tovább?
Nem gondoltam volna, hogy a morális rendet csak úgy megtervezik, kivitelezik, kezdve azzal, hogy alapjait, mint társasháznak ünnepélyesen lerakják.

888.hu/article-lanczi-a-gonosszal-allandoan-foglalkozni-kell
.
Ha nem a Lánczi, akkor felháborodtam volna, így viszont groteszk humornak tekintem.
De annak sem jó.
@látjátok feleim szümtükkel: persze,de néha nehéz,de kegyelem,és ez legyen most isteni csak úgy van ha van bűnbánás
a nyugati féltekén??? észak amerikában biztosan, kultusza lett annak, hogy évekkel (néha 35 évvel) később megvádolnak valakit helytelen szexuális viselkedéssel... szvsz jó lenne valami kódexet összeállítani mi erőszak, mi nem erőszak, mert most (azaz éppen ma) vonja vissza az ügyészség egy 3 + éve folyó per vádiratát, mert az "áldozat" szerelmes a vádlottba, és mikor együtt berúgtak akkor (ahogy emléxik) egy kicsit lendületesebben rántotta be az ágyba ahol azután egész ....a többi vádlók ugyanúgy ....és a bírósági tárgyalás röhögénnyé vált, mert nem lehetett eldönteni hogy ki kit rántott be erőteljesebben az ágyba éveken keresztűl, és a panasz csak akkor keletkezett, amikor a barátnék összegyűltek egy Starbuck ban és megtárgyalták ki mit és hogyan kapott...és ott döntöttek, hogy márpedig ez így nem mehet tovább

vannak más esetek is...miért lett a sex ennyire bűntény amikor éppen az a baj, hogy ember nem szaporodik eléggé...vagy ez a legjobb csámcsogni való pletyi, hogy milyennye van és mekkora és hogyan

érdekelne a kérdés... ott levédiabasznádon hogyan is van ez szabályozva?

brühüyyy
kkk
@dr. jenőke (jenőke):

Nem meglepetés, nem vártam mást. Borzasztó!

Olybá tűnik, az új morális rend alapjait pont Lakitelken szedik fel, ahova a koszorús költő először lerakta.
@dr. jenőke (jenőke):
lehet, hogy ott volt mikor feltépték a FEDEX borítékot? és most elszólta magát?

a lánci (eszterlánci???) az rektor is? vagy csak lánci?

olyan izgalmas kérédsek ezek, kérdésem ki olvas láncit és mivel kezeli utána?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

..kösz kedvenc soraimat drága zsidó költőnktől :)

"kedvence már a mák s a bíborhúsu meggy,
a bús kamaszt igéző méz és dió helyett."
egyébként ha kiskorút vesz rá arra, amit a kiskorú nem is akarhat!!!! az pedofilia és nem erőszak

brühühyyy
kkk
meg kellene nevezni mi micsoda
@PeniValdes:

A bűnbánással én is egyetértek, de az nem erkölcsi bűnbánás, ha egy jogerős bírói elítélés után valaki az áldozatot hibáztatja.
Mert ugye a társadalmi megítélés a közerkölcs, ami erősebb, mint a bírósági ítélet. Ezért nem zavarták el még a köszpénztolvajokat sem. Ha nekik lehet, akkor nekünk is jelszóval megy a dézsmálás, viszont, ha a köznépet bekorlátozzák ekr, meg egyéb szabályokkal, és már nem tud dézsmálni, de a banki alapítványba meg a rokonok dészmálhatnak, akkor megváltozik a közerkölcs is. Ezért történt a 90-es kredencváltás is. Már túl szemtelenek voltak az elvtársak, ezért bukniuk kellett. A közerkölcs beton kemény falai pedig az olyan ügyektől kezdenek repedezni, mint az erőszaktevők, palgizálók stb. piadesztálra emelése.
@Orica Középföldi:

Van összefüggés, csak nem foglalkoznak vele a téma kényessége miatt.
A belső feszülség azoknak is sajátja, akik egyébként gátlástalannak látszanak.
süti beállítások módosítása