Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.12.10. 13:53 Fabius

Hé, Viktor!

Dear prime minister, kedves Viktor!

 

Hóvarjú? Igazán nem táncolni vagy rodeózni akarok harcokban megfáradt idegrendszereden, de a napokban történtek után úgy érzem szólnom kell: EZ ÍGY NEM JÓ

colleen_bell.jpg

Jú nó, bogaram, minálunk Júeszében az nem úgy megy, hogy a közbeszerzésen sorban álló cégek a bármikori elnök és miniszterei hozzátartozóival versengenek a zsírosabb cupákokért. Pedig van itt is elég Louis friendly meg házitáji Pitjú, mégse kell nekik kivilágítani az államokat Boston és San Diego, meg Seattle és Miami között.

Pedig van olyan is, aki csak egy ilyen megbízásért nőül venné bármelyik Obama görlt. 

De azt nyilván te sem akarod a még hajadon lányaidnak, hogy emberi helyett közbeszerzési értékük legyen a lányvásáron. Sokan mondják ugyan, hogy belőled ezt is kinézik, én nem hiszek nekik. De azért jó lenne, ha egy visszacsinálással eltörölnéd ezt a lehetőséget a picsába. Aztán ha már annyira fontostörvényezni akarsz, meglepheted a magyarokat egy román DNA mintára létrehozott független korrupcióellenes ügyészséggel. Take it easy, én tudom, nem azért bujkáltál a minap is a függöny mögött, mert kibaszottgeci-kínos lett volna minden kérdésre válaszolgatni, hanem mert akinek rejtegetni valója nincs, az magát bújtassa. Szórakozásból. NEm vagy te egy Ponta Viktor, hogy ilyesmibe belebukjál. 

Úgyhogy rajtad a world's eyes, csak bátran. 

Best regards/csókpuszi, Colleen

389 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr248154012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amíg a Fidesz úgy szüntetheti meg a törvénytelenségeket, a tisztességtelenséget, hogy törvénybe foglalja azokat, így húzva ki az ellenzők alól a szőnyeget, addig mindez csak wishful thinking. A román korrupciós ügyészségre is rég megvan a panel, hogy azokat is naná, hogy Soros pénzeli, ezzel gátolva, hogy a helyi nagyvállalkozói réteg megerősödjön a multik pozícióinak rovására. Így máris meg van ideológizálva, hogy miért nemzetellenség az, aki nem támogatja a neofeudalista rendszer kiépülését... és ez mindaddig így is lesz, amíg az EU-pénzek kimerülése vagy egy újabb recesszió össze nem dönti a kártyavárat.
Azért kíváncsi lennék, hogy normális demokráciában, mondjuk USA, Kanada, Németország, Ausztria, de vehetjük akár mos már Romániát is akaoul, a kormánypárt mikor merne megszavazni egy ilyen "félre az utamból, lopni akarok" törvényt. A másik kérdésem a Fidesz és Fodbalbáró fanoknak szól. Képesek vagytok még tülörbe nézni? Mit ígért nektek a kormány?
@The Ghost Wolf:
Mi mást ígért volna, mint azt, hogy azonnal eljön a magyar Édenkert, amint csak és kizárólag ők mondhatják meg, hogy mi hogyan legyen az országban?

A Fidesz a meggyőződésükké tette, hogy minden, ami rossz még az országban, az külső hatalmak és a velük kollaboráló ellenzék aknamunkájának műve, így minden szavuk és tettük ellenséges propaganda, ami elzárja és megfosztja a megérdemelt dicsőségétől és sikereitől a magyar gazdaságot és népet.

Vagyis tulajdonképpen azt, hogy Magyarország köré varázsol egy erőteret, amiből mennyei mannaként hullik alá minden, amit a nép kíván.

És nem mondhatod, hogy ez rossz ígéret lenne, hiszen másfél millióan hisznek benne.
Van olyan gyanú, hogy semmi más értelme sincs (de tényleg), hogy az állam, vagy MNB megvette a tőzsdét (könyörgöm, minek), hogy tőzsdére vigye azokat a cégeket, akik közbeszerzéseken mindent szoktak volt nyerni, így mint "nyilvános, transzparens" (kérem nem röhögni) cégeket, nem lesznek támadhatóak, ha az a cúnya Brüssszel megint vizsgálódni akar majd, hiszen (fideszesen) TÖRVÉNYES a lopás(törölve) nyerés akkor. Majd csinálnak nekik egy külön F(ideszes) szekciót, amiben semmilyen követelménynek nem kell megfelelni, minden kisrészvényes bekaphassa, de le van papírozva, hogy tőzsdei kóser vállalat az bizony, felügyeletnek (bruhahah) meg kuss.
Nincs új a fideszes Nap alatt
No de Fabius, mostan és itten? Hiszen a Kósa Laja most kezdett telefonos országjárásban. Majd előbb ennek az eredményét kell megismerni, oszt utána ráérnek visszacsinálódzani.
OFF: Azért hülyékből a nemzetközi porondon sincs hiány:

index.hu/sport/forma1/2015/12/10/f1-vicc_pentekre_le_kell_adni_a_gumivalasztast/

Ennyi erővel minden futam előtt lehetne szerencsekártyát húzatni a versenyzőkkel vagy a csapatokkal, hogy kinek kell három kerékkel teljesítenie a futamot, esetleg tolatva vagy bekötött szemmel, vagy kell minden második körben átugratnia egy tüzes karikán. Attól borulna aztán csak az erősorrend!
Kissé elkanyarintva: vajon miskolcon nem működnek a reformok? Meg a gazdaság ezen része sem?

index.hu/belfold/2015/12/10/miskolc_vasmu_leallas/
és akkor pintér és polt nem győzte dicsérni a korrupcó elleni harc eredményeit.
A múlt héten valaki vitatta, hogy a focit állami pénzből finanszírozzák.
Ha jó(?) tudom, akkor a Puskás Akadémia sem állami intézmény.

index.hu/sport/2015/12/10/felcsut_kapja_a_legtobb_tao-penzt/
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerencsére talán már a jó öreg Bernie van olyan öreg, hogy nemsokára feldobja a talpát és akkor egy fiatalabb és rugalmasabb csapat veszi a Formula 1 irányítását.
A múltkor olvastam egy cikket az Indexen, amiben a Michelinesek elmondták, hogy nincs is szükség erre a Pirelli féle gumi mizériára. Ők (a Michelin) bármikor képesek lennénbek legyártani olyan gumikat, amik kibírnak egy teljes versenyt és nem csak 10-20 kört.
@parti_giano:

Mindig is azt tekintették korrupciónak, amiből kimaradtak, és ebből valóban egyre kevesebb van.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Et pontosan igy van :-) Oligarcha is csak balos lehet, nekik nemzeti nagytőkésük van, ami eufémizmus a brüsszel-zsidő ellen küzdő saját erejéből szabadságharcossá lett jóembernek
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Csak azt nem értem, hogy az érintett egyedek miért viselkednek úgy mint az öt napos kölyökkutyák. Vagy ők örökre ebben az állapotban maradtak?
Mert nem létezik, hogy nem veszik észre, hogy mi folyik az országban. Az egyre nagyobb szegénységet, hogy a közalkalmazottak karácsony előtt nem kapnak időben fizetést, hogy az orvosok gyorsabban tűnnek el innen, mint a tavaszi hó, hogy egész ország részek szakadnak le végzetesen. És a sort még lehet folytatni. 100 millió forintot elkúrtak a "Gyere haza fiatal" programra és 52 azaz ötvenkettő embert sikerült ennyi pénzből haza hozni... A fiatalok már lassan a középiskolát sem Magyarországon akarják elvégezni. Ez lenne az orbáni tejjel-mézzel folyó kánaán? E
Ezt már ők sem hihetik el.
@The Ghost Wolf:

De, elhiszik.

Biztos van a Fideszben is egy szűk réteg, amelyik ugyanúgy, mint más pártoknál, egyszerűen megalkuszik, és azt mondja, hogy a Fidesz is szar, de még mindig a kisebb szar. És ehhez akár meg is van a lehetősége, hogy így lássa. De a nagy része számára tényleg az a sorrend, hogy "Orbán, haza, család", és ebből a transzból sem te sem más nem tudja kizökkenteni, mert akkor kb. onnan kéne újragondolnia a világképét, hogy a Föld gömbölyű... vagy ellipszoid, vagy bármi, ami nem lapos:).

Ők azok, akikkel a menekültek kapcsán is el lehet hitetni, hogy ha Orbán akarja, és a nemzeti akarat elutasítja a kvótarendszert, akkor tényleg semmilyen problémát nem fognak okozni nekünk a bevándorlók, még ha körben lángolni is fog az összes ország, akik csak maguknak keresték a bajt.
A kis sunyi Violetta-utánzat is elkezdte, egyből megszerették a honisajtós nyaloncok..
Vigyázó szemünket a zusára vessük, országunkat egy iskolai lövöldözésért!
@The Ghost Wolf:
Hja, a normális demokráciában naponta lövöldöznek, kétévente meg letámadnak más országokat. Hipiájjé!
Az USA egy más népeket támadó birodalom.
@The Ghost Wolf:
már többször feltettem ezt a kérdést, hogy mi folyik ebben az országban, hogy semmi, de semmi nem üti ki a toleranciaküszöböt. nem félnek a pedagógusoktól, v azok félnek a hatalomtól? teljes kómában vagyunk? ez most nem a menekültkérdés egyébként igazából senkit nem érintő ügye, itt megtakarítással nem igen rendelkező, hó végén üres zsebű tisztességes embereket köptek pofán az évvégii nagykiadások előtt. sose szakad el a húr? vagy a hatalaom felmérte, hogy a legutolsó pedagógustüntetésen (hagyjuk), maguk a pedagógusok szóltak rá azokra akik hangosan elégedetlenkedtek a rendszer ellen? mi folyik itt??
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nekem van egy iskolapszichológus ismerősöm, tőle tudom, hogy bár a pedagógusok is nagyon elégedetleneka helyzettel nem nagyon merik felemelni a hangjukat, mert félnek. Bezzeg a vasutasok Gyurcsány idején mertek sztrájkolni, most még arra sem képesek, hogy a tolvaj, sikkasztó Gaskót elkapják.
Sajnos a közalkalmazottaknál beállt a teljes kóma, pedig ha ez a görögöknél történt volna (fizetés nuku), akkor több tízezres tüntetés lett volna már Athénban és a nagyobb városokban.
@The Ghost Wolf:
hát igen...
egyébként Gaskóra most rámentek, (konkrét ügyekkel vádolják) de gondolom ez sem alulról jövő kezdeményezés... nagyon elszállt vele a ló, ha balos lenne, bár bilincsben vezetnék hónapok óta a köztévé főmusorában...
de amig van poltpetink, gondolom nincs is ügy ebben sem... flóriánnal sem zörtént semmi, csak levették a képernyőről, még a kulcsot sem adta vissza
@Imola Helyesi: Mi van HP. Féltékeny, mert Colleen Bell csinosabb, mint te vagy, és némileg nagyobb befolyással rendelkező nő, mint te valaha is leszel?
NEM HATJA MEG SEMMI A FELCSÚTIT!!!
Az egyenesség, őszinteség, megbízhatóság, tisztesség, számára teljesen ismeretlen (elfelejtett) emberi tulajdonságok.
Pofáján a bőr colos vastagságú kevlár.
Egyetlen célja van, hogy a gazdag és szilárd tudással nem rendelkező, gyenge önértékeléssel bíró embereket @Imola Helyesi: érzelmi ráhatással, megfélemlítéssel, demagógiával, jutalom/büntetés kilátásba helyezésével szolgalelkű csinovnyikokká, bégető birkákká silányítsa le.
@The Ghost Wolf:

HF, buta tyúkokra soha nem voltam féltékeny.Pláne hogy még szebb is vagyok, voltam. Smink nélkül.
@húzzad neki shakespeare:
Bolond lyukból bolond szél fúj. Ember, ki vagy te, hogy sommás véleményedet általánossá kerekítsd?Orbánhoz képest egy senki- szerintem.
@PeniValdes:
Pennike, a helyedet nem venném el. Pályázzál nyugodtan.
"Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?"
@parti_giano:

Jonathan Swift tollára méltó kis jelenet volt.
@Imola Helyesi:

mondjuk az USA demokráciájának egyik talpköve, és garanciája, hogy minden politikus tudja, hogy minden családban van legalább egy kibaszott nagy puska. ha érted, hogy értem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hej, te puska, puska vagy, nem csinos kis fruska vagy - mondja az orosz.
És még nemzeti kultúrájuk is van - ráadásul.
Kérem szépen nem szapulni az én kis drágámat.
Nagyon helyes(i) és okos asszony ő. Ez köztudott!
Magamról csak annyit, 190 cm magas, 30 éves vagyok, 170 az IQ-m, atomfizikából doktoráltam, a Becsületrend kitüntetettje, többszörös olimpiai bajnok vagyok, valamint 2800 Élő-pontos nagymester. Vita lezárva!
Régi gyökös mondás, hogy az öndícséret kissé büdös.
@Mr.Helyesi:

Aha! Maga teccik lenni az, akinek a szája feletti boltozatos csont alatt savó folygodált, amikor asszony után nézett?
@PeniValdes:

elég óvatlanul, védőruházat nélkül nyúlkálsz itt a darázsfészekbe.
@Imola Helyesi:

Na mondjuk az orosz nemzeti oligarcháktól többet kevesen loptak a világtörténelemben. Ráadásul.

Nem csoda, ha rajongod őket is.
@Imola Helyesi: ebola, te ma is hoztad a retardált fazonod.
mondd, te nem valami alkalmazás vagy, aki elszabadult, és szétüt mindent?

nem létezik, hogy te hús vér ember vagy!
@Eszter jött: nahát,már bókolni sem szabad egy érett magyar asszonynak??!!
hová nem süllyed a világ..
@Fabius: lásd csak szocsit. 12 csilliárdról indult, aztán lett vagy 50.

na kábé ilyen lesz az olimpiánk.
holnap karszalagos party a nagymező utcában!
@PeniValdes: inkább rohatt, nekem úgy tűnik:)) még a cefrébe se dobnám be!
@taga20:

grat az autóhoz, milyen színű a kicsike?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
figyelő szemedet Baltimorra vessed: a négernek akit ok nélkűl elkaptak és eltörték a nyakcsigolyáját azaz azonnal meghalt, a továbbiakban egy hullát cipeltek körbe és most előállt a forensic expert a rendőr védőjének felkérésére kijeloentette nem emberölés hanem baleset volt

Chicago-ban teljes a káosz

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@PeniValdes:

milyen kereszt lesz a karszalagon?
vörös vagy horog?
@Eszter jött: kösz drága. ferrari vörös, milyen lenne?:))
@PeniValdes: eszt? leesett az uborkafáról és mindenki arrébb rúgta:)
@taga20:

akkor a nejednek új kabátra, csizmára lesz szüksége. össze kell öltözni a verdával.
@Fabius: csak kérdezem, nem a collen bell akiről az a hír járja(nem hörög a paraszt, ha nem fojtogatom), hogy 2 millió ződhasúért vette a nagyköveti posztot? palitika tudomány és közgazdaság ez sem diplomata képzettség, a tv sorozat progyúszer (férje cégénél állt alkalmazásban, kicsit olyan endi vajnáné) sem feltétlenül predesztinálja nagykövetnek...
@Fabius:
Nem kedvelem jobban őket, mint te az amcsikat. Hűségedet már számtalanszor bizonyítottad.
@taga20: istenem... piros autót vettél te...
@PeniValdes:
Pennikém, csak nehogy a Vérmezőn kössél ki holnap.
@Fabius:
úgy láccik egyoldalúak az ismereteid

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

azt az AIG-t amelynek 4500 milliárd USD vagyona van, azt a leköszönő (Paulsson???) pénzügyminiszter megmentette 850 milliárd kölcsönnel (cashflow) 2008- ban, amit AIG vissza is fizetett kamatmentesen

és ez csak egy

a többi pénzügy összefonódások ...na azokról jobb hallgatni mert csak csillagászati számokkal lehetne a milliárdjaikat leírni

és a csúcsok csúcsa
a FED az USA-nak nincs nemzeti bank-ja és nincs joga a saját pénzét kibocsátani aszt a FED végzi ami egy magánvállalat

van még ötleted Rotschild Paris vagy London ???
Szegény rodi, colin üli meg.
@PeniValdes:
Lehet, hogy vámpírok is vannak ott. Te leszel a vámpiroska vörös karszalaggal.
@Imola Helyesi: fekete, repül és piros csíkot húz, mi az?
@nincs_itt:
Fekete varjú hasmenést kapott a paradicsomszósztól.
@Imola Helyesi: láttál te már sárga varnyút? nem nyert..
@Rodeo36: ki ne hagyd, hogy a FED a jó ződhasú kibocsátásáért kamatot szed az államtól!
vót valami kenedi gyerek, neki volt olyan fejlövése, na nem "olyan", hogy kéne már a nesönel dollár, a federál helyett(vagy fordítva?), oszt a fejlövés maradt.
törd a fejed! menni fog!
@nincs_itt:
Télleg, mán akkor is demokrácia vala, leve?
@nincs_itt:
Te vagy egy fekete köpenyben, húz egy repülő, ami nem látszik a szmogtól, a többi ugyanaz.
@nincs_itt: rózsaszínt! gyöngyház metálban:))

nem valami színes a fantáziád, az fiksz.
@Imola Helyesi: imola, hagyd a szellemeskedést, rohadtul nem megy... inkább küzdj még egy kicsit...
@taga20: tennap én kékre tippeltem, de baxtál válaszolni..
mellesleg, ha télleg pirosat vettél, akkor hüje vagy.
@Eszter jött: szerinted nem lenne ocsóbb, ha új feleséget keresnék inkább?:)))
@nincs_itt:
Fogadjunk, te egy börtönőr vagy. Mindig leckéztetni akarsz valakit valamiből. Aztán nem megy neked.
@nincs_itt: bazdmeg, azé is aszt vettem, ha nem aszt vettem volna, ako visszavinném és becserélném.
gondolom neked fekete vagy ezüst a verdád, amilyen színes egyéniség vagy:)))
@Imola Helyesi: ez sem jó válasz. de látom a szavak értelme is homályos előtted.
@nincs_itt:
Te vagy a sötétben, amikor éppen repülsz, mert úgy orrba vágott a szomszéd, hogy kijött belőled a paradicsomleves. Ez már jó?
@Rodeo36:
kizárt, hogy AIG vagyona 4500 milliárd USD, van az vagy 500
2008-ban nem 850, hanem 85 milliárd volt a bailout, amiért állam 80% részesedést szerzett, a 850 milliárd az a Fannie Mae volt
FED nem magánvállalat
www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/penz/kik-orzik-a-vilag-penzet/
FED nem fizet kamatot az amerikai államnak

egyébként meg igen, kurva nagy összefonódások vannak a pénzügyi irányítás és a wall streeti cégek között
@nincs_itt:
A fekete verdád robbanás előtt, amikor ég a hátulja.
Befejeztem a hülye kérdésedre adott hülye válaszokat.
@taga20: nem az autód színétől leszel színes egyéniség, egyébként talált fekete és ezüst...
de egy piros mazda, nem lesz ferrari, nem kis szerencsédre
@taga20:

a kérdés az találnál-e valakit, aki elfogad az összes heppeddel együtt? )))
@Eszter jött: nem! marad minden a régiben:)

ja, és majdnem elfelejtettem, hogy orka vagyok, aki egy életre választ párt:))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
a FED magánvállalkozás és az állam fizeti neki azt a hírhedt kamatot amit sohasem enged nullára esni

a többiben is tévecc...

Paulsson utolsó éjszakáján mielőtt visszament volna a korábbi Wallstreet-i bankjába
elosztogatott egy pár ezer milliárd USD-t

egyébként csak nem azt akarod ezzel mondani, hogy a Lobby és a Bribery az nem azonos jelentésű fogalmak?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded:
FED:
O Sistema de Reserva Federal (em inglês, Federal Reserve System, mais conhecido como Federal Reserve e, informalmente, como The Fed) é o sistema de bancos centrais dos Estados Unidos da América.

A estrutura do Sistema de Reserva Federal é composta por um Conselho de Governadores (Federal Reserve Board), pelo Federal Open Market Committee (FOMC) e pelos doze presidentes de Federal Reserve Banks regionais, localizados nas maiores cidade do país, além de numerosos representantes de bancos privados dos Estados Unidos e diversos conselhos consultivos.[1] [2] [3] O FOMC é o comitê responsável pelo estabelecimento da política monetária e é formado de todos os sete membros do Conselho de Governadores e pelos doze presidentes dos bancos regionais, embora somente cinco presidentes de banco votem. O Sistema de Reserva Federal tem aspectos de natureza pública e de natureza privada, tendo sido concebido para servir tanto aos interesses do público em geral como dos banqueiros privados. Disso resulta uma estrutura considerada única entre os bancos centrais. Também não é usual que uma entidade de fora do banco central, o Departamento do Tesouro dos Estados Unidos, crie moeda.[4]

De acordo com o Conselho de Governadores, o Fed é independente dentro do governo, de modo que "suas decisões não têm que ser ratificadas pelo Presidente ou por nenhum outro membro do Poder Executivo ou do Legislativo." No entanto, sua autoridade deriva do Congresso dos Estados Unidos e está sujeita a supervisão parlamentar. Além disso, os membros do Conselho de Governadores, incluindo seu presidente e vice-presidente, são escolhidos pelo Presidente dos Estados Unidos e confirmados pelo Congresso. O governo também exerce algum controle sobre o Fed, ao indicar e estabelecer os salários dos funcionários de mais alto nível do sistema.[5] [6] [7] [8] O Governo dos Estados Unidos recebe todos os lucros anuais do sistema, após o pagamento de dividendos estatutários de 6% sobre o investimento em capital dos bancos membros, e a retirada uma parte do excedente como reserva. Em 2010, o Fed realizou um lucro de 82 bilhões de dólares e transferiu 79 bilhões para o Tesouro americano.[9]

As funções da Reserva Federal incluem, além da formulação e execução da políticas monetária, a fiscalização dos Federal Reserve Banks regionais, a emissão do Beige Book (relatório sobre a situação econômica dos Estados Unidos) oito vezes por ano e a regulação e supervisão dos bancos membros. A política monetária é implementada através da compra ou venda de títulos e mediante o aumento ou redução da taxa de desconto da taxa de juros dos empréstimos feitos pelo Sistema de Reserva Federal aos bancos.

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:
hagyd ezt a süketelést, nem tudok spanyolul:-)
olvasd el, amit magyarul linkeltem a FEDről: fekete-fehér, még a Rotschild konteóra is kitér, pont arra való, hogy eloszlassa a félreértéseket

mi az, hogy az állam fizeti a FED-nek a kamatot???????

AIG: total assets: 502 milliárd USD
www.wikinvest.com/stock/American_International_Group_%28AIG%29/Data/Total_Assets

AIG 85 milliárdos mentés
www.wsj.com/articles/SB122156561931242905

igen, a lobby és a bribery szerintem is azonos, intézményesített vesztegetés
@nincs_itt: Ha ez tetszik neki, miért ne? Amúgy meg inkább örüljünk, hogy végre van egy AUTÓJA. :)
@nincs_itt:

Lövésünk sincs, hogy az ő lövése milyen csőből eredt.
Egy biztos, a tankönyvraktárban sunnyogó baleknak sem volt lövése arról, hogy az ő "nem lövése" a későbbiekben egy halálos lövést okoz majd nekije....
@taga20: Ezt kapd el haver. :)

A jobbikos agresszivitás valódi arca - Mi bújik meg a cukikampány mögött?

zetboltja.com/blog/2015/12/10/jobbikos-agresszivitas-valodi-arca/
@taga20:

ez rondómotívum nálad. )))
mi soha nem felejtjük el, hisz oly sokszor írtad már.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
akkó én mára meccsezek

majd megolgyátok
nem spanyol portugál

kár, hogy nem érted

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Imola Helyesi:

Imó, ha már annyira fotómodern vagy, tölts föl magadról egy fürdőruhás képet a kepkezelo.com-ra (ha tényleg olyan jó, akkor kiraklak a műhely falára). :-)
"Nálunk azzal, hogy valaki egy pártot támogat, még nem lesz nagykövet""

Mondta Lázár János.

Remélem a feladatait nem felejti el annyira, mint azt a franciáktól haztért külföldre szakadt hazánkfiát, aki lakást vett valakitől, majd nagykövet lett belőle.

nol.hu/belfold/lazar-a-kormany-sorskozossegben-van-az-rtl-lel-1579415
@Eszter jött: Tegnap azt írta,hogy leszállt nála a
garázsban.Ezt csak egy MITSUBISHI tudja!A színen.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_A6M_Zeroe kék.
@ornagy50:

Csak az szállhat le, aminek szárnya van. ))
@Eszter jött: Jártam "arra"!Zuhanjak le ha nem
éreztem már hetek óta ,hogy "valami"nem "gömbölű"!
Rengeteg dolgom van a "tepsi"-vel!
Nemrég tettem le.
A javát majd holnap!(
Én is gondoltam már rá, hogy forintban kellene kifejezni Orbán Ráhel árát!
olvastátok USA Scalia???
ha nem akkor azonnalra ajánlom

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tegnap nyilatkozta nem a rabszolgaság idején
@Rodeo36: Lehet, hogy már hallottam róla? :)
@Gábris szomszéd:

el mkellene kábítani őket a kába kővel és némi nukleáris gőzfürdővel

és felszántani, ráereszteni a tengert, nyoma se maraggyon

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

látod én mennyire szeretem a gyilkosokat és a rablókat valamint burkában baszó buzikat
@Gábris szomszéd:
volt egy kollégánk, ez még az átkosban úgy 1978-1980 között, magas karcsú kisportolt aranyszőke hajzattal, kék szemmel és ő volt a delegáció egyik korifeusa, oda mentek a homokosok főggyére üzleti útra (nagy siker lett valóban)

de a tárgyalás alatt kizárólag a szőke herxceggel akartak a burnuszosok szót váltani és halk sóhajok szálltak meg izzadt tenyerek a burnuszba'
(ugye az egyértelmű, nőnemű lény 10 km-es körzetben nem volt, még a kávét is fiatalka burnuszosok hordták körbe)

a többit tedd hozzá magad

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hőőő....

"Matolcsy György szerint a kormány kérésére kezdett bele a saját egyetemi oktatási programjaiba, hivatkozta az MTI a Magyar Időket. Hozzátette, hogy amit csinálnak, az szerinte törvényes...Emllett elmondta még, hoyg bár jegynak pénze közpénz, a festményvásárlásai "nem adófizetői pénzből mennek" hanem másból. Emellett foghatják most a fejüket az Eifffel Palace titkos, offshore eladói, hiszen Matolcsy szerint a meghirdetett árnál másfél milliárd forinttal drágábban megvett luxusirodaház Matolcsy becslése szerint "jó befektetés volt" már "hat százalékkal többet ér, mint a vásárláskor." "

index.hu/gazdasag/2015/12/11/matolcsy_szerint_orbanek_kerik_tole_a_penzszorast/
Te ugatsz te gyík.
Ha már így hívod hogy Viktor,feltételezem együtt őriztetek libát,ha nem,abban az esetben egy tahó vagy,mert az alapvető tisztelet szabályaival sem vagy tisztában.Köcsög.
@Csaba Szikora:

kend viszont teljesen tisztában van vele két zongora lecke és három tenisz parti közt jövet-menet, le s fel.
Jött már valamelyik fideszbarom védeni?
@Csaba Szikora: Ne vessz el a részletekben. :)

De mégis miéért? Mészáros Lőrinc bevásárolta magát Orbán apjának bányagödrébe

Az elmúlt időszak politikai kurzusa alatt, a nemzeti egyűttmüködés rendszerében eredményesen, látványosan és gyorsan meggazdagodott milliárdos gázszerelőnek önmagában miért érte meg ez az üzlet? A hetilap szerint a homokfelhajtás Felcsút mellett zajlik egy negyvenezer négyzetméteres ingatlanon, amit 1996-ban szereztek meg a helyi téesz privatizációjakor. A kormányhivatal környezetvédelmi főosztálya 2025-ig adott ki működési engedélyt: évi ötvenezer köbméter földet termelnek ki.

Nem lehetett könnyű ilyen helyzetben olyan vevőt találni, aki vállalta, hogy két évtizeden át nem kezd semmit azzal a földdel, amelyet a termelés végezte után ráadásul rekultiválni is kell – állapítja meg a cikk. A Mészáros és Mészáros Kft azonban pont egy bányagödörre vágyott, ezért területet megszerezte az Orbán-érdekeltségbe tartozó cégtől. Húsz év múlva be is temetheti, a hülyének is megéri.

alfahir.hu/de_megis_mieert_meszaros_lorinc_bevasarolta_magat_orban_apjanak_banyagodrebe

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/banya-felcsuton-nagyvonaluan-vasarolta-meg-orban-gyozoek-ingatlanjat-meszaros-lorinc-97512

ON
Azért mégis van valami értelme annak a közbeszerzési módosításnak, hogy nem muszáj a legkedvezőbb ajánlatot elfogadnia a közbeszerzést hírdetőnek. Gondolom, azért alapos indok nélkül csak "úgy" nem lehet azért közbszerezni.:D

Az persze más kérdés, hogy aki az közvagyont hűtelenül kezeli az bűnözőnek nyilvánítható. Márpedig aki sokkal több zsozsóért vesz meg/csináltat meg valamit a köznek, az ide tartózó lehet. Mert ezt még nem módosították ( vagy még is? ), de aki a feljelentést/cselkeményt elbírálja az mondhatja, hogy a közbeszerzési törvény szerint megengedett a többért beszerzés. Hehehe.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
világkormány alcsótbasznádról szotyolázva

HATALMAS EREDMÉNYEK, jobban teljesít, és a lexebb, le goko sabb ... és milyen erős?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk

lengyeleket is utólérte a végzet???
nem tudták az összes kacsinszkit egy gépre rakni, most rábasztak

ugyanaz van levédiabsznádon is, de ott még migráncsozás is bográcsozásch helyett
@Csaba Szikora:

úgy tűnik, kegyed egy nyalonc.
A politikai rendszer jellegéből következik a korrupció, ilyen a természete, belé van kódolva. A hatalom megtartásához pénz kell. Lehetne olyan törvényeket is hozni, olyan gazdaságpolitikát folytatni, amely pl. általánosságban kedvez a KKV-szektornak, ám egy ilyen közgazdaságtani szempontból racionális döntés politikai szempontból irracionális, hiszen pártállásra való tekintet nélkül hoz helyzetbe vállalkozásokat, márpedig önpusztító tevékenység támogatni a politikai ellenlábast. Így tehát csak és kizárólag olyan gazdasági döntéseket érdemes, célszerű és logikus hozni, a hatalomgyakorlás (=megtartás) szempontjából, amely "LEX..." Ha elérjük azt a szintet, hogy a vagyon egy nagyon szűk 1% kezében összpontosul, tehát bárki nyerhet a pályázatokon, mert úgyis a szűk elit vagyona gyarapszik, akármerre csorog a pénz, akkor utolértük Belléket; sokkal akkor sem leszünk átláthatóbbak, lásd Transparency International, amelyben Bell hazája egy árnyalatnyival tisztább Orbánisztánnál, ráadásul az USA és Magyarország más súlycsoport, ugye.
@parti_giano:

Nem elég a szellemi táplálék? Széky cikksorozata jó. Alig várom, hogy jöjjön valaki és megcáfolja.
@Eszter jött: Köszi jó írás. :) A kanadai vonatkozásait Rodi biztos érdemben ki tudná egészíteni. Ami pedig a hazai utalásokat illeti, meg lehet szépen köszönni a félkegyelmű szadeszosoknak az alábbit. :)

"Végül amikor az SZDSZ 1994-ben nem merte vállalni az ellenzékiséget, és koalícióra lépett a Magyar Szocialista Párttal, a maradék lehetőségét is elvágta annak, hogy Magyarországon erős jobbközép liberális párt alakuljon ki, mint a térség összes többi országában, s így a posztkommunista átalakulás vezető tényezője legyen. A hazai liberalizmus – nem a politikai irányzat, hanem az elv – esélyei hosszú időre szinte reménytelenül elsorvadtak."
@Eszter jött:
ez a cikk túl hosszú, és olyan (vagy olyanok) írták akiknek a liberális életformához semmi közük, a liberalizmust meg sem tuggyák határozni per definicionem, és ami a legszarabb az egész förmedvényben, hogy halálosan rettegnek a liberalizmustól, ugyanúgy mint a Krampusz-tól egyiket sem látták soha de olyan jó rettegni

ehelyett intelligencia éállandó politikai mozgás (a diktatúrákban lásd az USA és levédiabasznád)
a politika be van fagyasztva 50, 100, 200 évre...az ernyője alatt létezők még 200 évvel ezelőtti politikai formációkat tartanak üdvözítőnek (lásd Scalia legfőbb bíró tegnapi és a többi majomparádé tegnapelőtti még a rabszolgatartás ábrángyaiban fetrengő részeg disznókként kezelik a saját környezetüket valamint a világot hacsak a világ aszt nem mongya nekik: COKI

Kanada-ról nem kell sokat hőzöngeni

legelsősorban egyenként, hajszálanként kiválogatta kivel áll szóba politikai menekültség címén, és ha megfelelt (könyvtárak vannak erről) akkor második szűrőként a tegnap éjfélkor landolt gép utasait még mindíg szűrik, és a gép a tarmakon várja a visszfuvart ha lesz...
közben derűsen, mosolyogva fogaggya legfőbb vezetés ezeket és senki mást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baptista egyház, lakóközösség, magáncsalád is sponsorálhat de a felelőssége végtelen a jog előtt...

akit elfoganak munkavállalási engedélyt kap!!!!!!! azaz el kell hogy tartsák saját magukat munkát keresni is segítenek nekik, beleértve Yellowknife arany és gyémőántbányáit is (nagyon jól fizet) de már két hónapja -35 fok van és hófúvás
de New Foundland, PEI, Nova Scotia, Alberta, Manitoba és BC is bejelentette igényét egy létszámra azok ma már utaznak is oda, nem sok választásuk van, megy oda vagy vissza

holnap Montréal fogad hasonlóan de többet

már érkezett ISIS fenyegetés Toronto, Vancouver és más nagy városok ellen, de itt mindenki mindenkit ismer és seperc alatt

a biztonsági miniszter aszondta két órája, fel vagyunk készűlve

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:

Neked, mint jobbikosnak a félkegyelmű szadeszosok kezeit kellene csókolgatnod. Ugyanis, ha nincs az a bizonyos fordulat, az szdsz nem esik szét. Ti pedig ott lennétek, ahová valók vagytok. valahol a periférián.
Az szdsz szavazótábora megtette azt, amire sem a fidesz, sem a jobbik támogatói nem fognak meglépni. Megbüntette pártját a vállalhatatlan politizálásért. Mert gondolkodó emberekből állt.
@Rodeo36:

Legközelebb keresek egy cikket, ami megfelel kényes ízlésednek. Lehetőleg portugál nyelven, hogy mindenki értse.
@Eszter jött: mivel cáfoljam? egy imolásított kastany-val, avagy egy gábriasított delivel?
@Eszter jött:
keressél, olyan jó látni, hogy assziszed csinálsz valamit

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és melyik portugál lesz a nyelvezete??? számomra Coimbra-i a megfelelő de a többit is beszélem

gond egy szál sem

és hogyan fogod tudni mi van a cikkben?
@Rodeo36:

honnan fogom tudni?
belinkelem, te meg ízekre szeded.
mert neked sem árt egy kis pótcselekvés.
@Pantagruel:
egy valamiben teljesen azonosak:
annyi hamnis pénzt nyomtatnak amit nem szégyellnek

és pofátlanúl szégyentelenek

és mind a kettőnek azonos inflációs politikája van, kurva sokat nyernek vele

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

zárt budiban sűrűbb a szarszag
@Eszter jött:
tévecc...

el sem fogom olvasni csak lebaszlak

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

próbáld ki
@Eszter jött: "Az szdsz szavazótábora megtette azt, amire sem a fidesz, sem a jobbik támogatói nem fognak meglépni. Megbüntette pártját a vállalhatatlan politizálásért. Mert gondolkodó emberekből állt."

No ezt megaszontad.

Végül is kit bünettetek ezek a gondolkodó emberek? Ugye nem a pártjukat? Basszus! Mi isszuk a levét, a pártjuk tagjai meg röhögnek a markukban. Mert hányan is szegényedtek el ezen sok gondolkodó ember közül az elmúlt öt évben?
Az elmúlt öt évet meg remélem nem kell neked elmagyarázni.
@Rodeo36:

most olyat nevettem, hogy a postás visszafordult az utcán.

linkelés nélkül is lecseszel.
van, ami sosem változik meg.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Mi isszuk a levét, a pártjuk tagjai meg röhögnek a markukban. "

Nana! Nem a csúcsvezetésre gondoltam.
Gyötör a kérdés, hogy milyen viszonyban van a közbeszerzés azon megengedő rendelkezése - miszerint nem kötelező a legkedvezőbb/olcsóbb ajánlatot elfogadni - az állami vagyon kezelésére vonatkozó egyéb szabályokkal, mik szerint a gondos, jó gazda módjára kell a közpénzekkel bánni. Beszélőben?
@Eszter jött: "Neked, mint jobbikosnak a félkegyelmű szadeszosok kezeit kellene csókolgatnod."

Nem kedves. Én annak örülnék, ha 26 évvel a gengszterváltás és 11-el ez EU csatlakozás után, nem is létezne a jobbik és mi sem politizálgatni, hanem csak a hétköznapi dolgok örömeiről, bánatairól járnánk ide beszélgetni.
@Eszter jött:

Persze azt sem kell elfelejeteni, hogy az szdsz nem egy tömegpárt volt, még ha annak is látszott. Erre felénk a lejtő alján sem.
@Rodeo36: "már érkezett ISIS fenyegetés Toronto, Vancouver és más nagy városok ellen,"

Na erről még nem hallottam, nyilván mert friss hír lehet. :(
@látjátok feleim szümtükkel:

Így van. Nem működött a tömegpszichózis.
@Gábris szomszéd:
sváujc Genf adta át a saját intel-jét tegnap

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

már megint hordóbombáznak és mérsékelteznek a szír ügyben

azért a bombák hullanak csak a rémhírcsatorna Chicago, Sanbernardino (több mint két éve folytak az előkészületek és semmit sem tudtak róla a világ eszei) és még sok domestic lófasz leng körbe körbe...nincs most idő kormányzók fegyverkontrollt vezetnek be saját jogon!!!!!!!!!!! tökeik tele vannak a napi tömegmészárlásokkal...az olyan kedves szokás??

brühüyyy

kkkkkkkkkkk
Magyarisztáni "igazságszolgáltatás" ismét lendületben. :)

Az ügyészség nem száll le a siófoki Facebook-megosztókról

Becsület csorbítására alkalmas, valótlan tényállításokat tartalmazó cikk interneten történt megosztásával elkövetett bűncselekmény.

Az ügyészség szerint ezzel gyanúsítható az a sok ezer Facebook-felhasználó, aki megosztotta azt a Balázs Árpád, Siófok korábbi polgármesteréről szóló cikket, amely még februárban jelent meg az „Árpi Lapjairól Kitiltottak Társasága” címen futó Facebook-oldalon.

BELVÁROSI LAKÁST 5 MILLIÓÉRT, VALAKI?Siófok a korlátlan lehetetlenségek városa.

https://www.facebook.com/Árpi-Lapjairól-Kitiltottak-Társasága-1560864580801875/

A Belvárosi lakást 5 millióért, valaki? című cikk arról szólt, hogy Siófokon egy önkormányzati lakást messze áron alul hirdetett meg az akkor még Balázs irányítása alatt álló város.

Az ingatlanügy teregetése miatt a volt polgármester a rendőrséghez fordult. A nyomozást az ügyészség felügyelete mellett a siófoki rendőrkapitányság indította meg, és az írás első 43 megosztójából 17 siófoki polgár ellen büntetőeljárást indított az elmúlt hónapokban.

Bár az ügy kipattanása óta folyamatosan nő a cikket megosztók száma, a nyomozóhatóságot ez sem befolyásolta. A posztot december 11-re több mint 2400-an osztották tovább. A Fonyódi Járási Ügyészség a napokban elutasított a meggyanúsított és rabosított internetezők egy részét védő Czeglédy Csaba ügyvéd által benyújtott panaszt.

Czeglédy szerint Balázs Árpád feljelentését és az abban szereplő állításokat a hatóságok nem értékelhetik közvádra üldözendő bűncselekményként, hiszen 2015 februárjában, a cikk megjelenése idején Balázs már rég nem volt polgármester. A 2014 őszi önkormányzati választáson súlyos vereséget szenvedett, és még a képviselő-testületben sem kapott helyet.

Az ügyészség viszont kitart amellett, hogy az internetezők a share gomb megnyomásával megalapozták a hivatalos személy sérelmére hivatalos eljárása miatt elkövetett rágalmazás vétségének gyanúját is.

index.hu/belfold/2015/12/11/az_ugyeszseg_nem_szall_le_a_siofoki_facebook-megosztokrol/
@Rodeo36: Azért az is annyira fasza, hogy Svájcban 200 éve nem volt háború, de most a pisis kapcsán viszont retteghetnek.
@Gábris szomszéd:

hétköznap örömei: migránsválság, cigánybűnözés, trianon-gyász, nyugat-gyalázás.
csak érintőlegesen soroltam fel a kedvenc témáidat.
@Eszter jött: Mondjuk ez sem fedi a valóságot, de kicsire nem adunk. :)
Hé! Csavarodik a gerinc?:D

Közterületen nem az ökori engedélye kell a szobor felállításához? Noakkorhogyisvan?

24.hu/kozelet/2015/12/11/kihatral-a-homan-szobor-mogul-a-szekesfehervari-polgarmester/
@Gábris szomszéd:
meg kellene (persze kollektíven) köszönni azoknak akik létrehozták a levantei és a maghrebi helyzetet

10000 db 500 kilós bomba kis előjátéknak

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött:
ezek a gumicsontok egy része és hol vannak a valóságosak???
a kormány mint útszéli rabló a városi tanács meg maffia???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk

és a HUF állandó inflálása
és ismét kevertek valamit a vízhez...
@Eszter jött: igen-igen. ettem már. de jól mondtam, beletettem korsóba, csakhogy igazam legyen. kicsi, sárga, korsóból, mégsem női pisi.
rendőr kapott 268 év börtönt, mert...megérdemelte
süsüasárkány osztogatgtya csak azok nem kapnak akiknek lehetne 3000 évet felezés nélkűl

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: @CsekklisztNo.10Reloaded:

www.aig.com/Annual-Reports-and-Proxy-Statements_3171_438018.html

szerintm egyszerűbb innen okoskoskodni, mint a wikiből vagy valami hülye újságcikkből

(persze én elég simán, - nem kellően redőzötten - gondolkodom)
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem igenis megbüntettük a pártot, mert volt párt nincs párt

az más kérdés, hogy nem lett jobb egy fikarcnyival sem
@Eszter jött: azt hiszem, kicsit felül kéne vizsgálni a mondókádat

nem tisztem védeni Angyalt, de mostanában már nem ezeket hajtja folyamatosan

Tudod, nagyon pontosan lehet jellemezni a "francsetudjamineknevezzemdevégképpnemliberális ellenzéki emberkének" a viselkedését rajtad keresztül.

Gyakorlatilag megcsontosodott, megmerevedett álláspontokat szajkóz immáron hatodik éve, közben a Föld meg fogta magát és az országgal egyetemben elsiklott néhány milla km-re.

Megváltozott a világ. Mint ahogyan már az óvodásokat sem érdekli a gyurcsányahibás szöveg, úgy a kisiskolásokat se az árvalányhajas mentés jobbikos szöveg.

Ők képesek lépést tartani a kor szellemével, a mi brigádunk nem, csak a sebeit nyalogatva pusztul ki, sérelmein picsogva.

Ne haragudj, nem célzottan utazom rád, de ezek szerint csak a te hozzászólásodra érzem úgy, hogy reagálnom kell.
milyen az a sárga kofola?
@habakuk000: nade mekkora varázsló vagy, nem is tudtam. nyuszi kalapból, vagy bor pincéből is megy?
@parti_giano: bor az megy miért vagyok varázsló? nem értelek
@habakuk000: gyere fel a pincéből már. mert pártokat tüntetsz el.
@parti_giano: az szdsz-t csak eltüntettük, hogy meguntuk a rájuk ikszelést, nem?
@habakuk000: én nem az ikszelést untam meg, olyan kóka(dt) vagy.
@parti_giano: péntek délután milyen legyek?

itt nyomkodom a billentyűket, ahelyett, hogy aludnék
@habakuk000: üde és friss legyél. persze, aludni, téli álom. ébredj fel, hókefélke!
@parti_giano: mikor itt ropog a tűz mellettem és feljöttek a csillagok? nincs olyan isten, hogy én péntek délután decemberben üde és friss legyek

majd januárban
@habakuk000: nézzenek oda! van, aki ilyenkor születik, kezdi az életet, e meg belustul. hogy az angyal szálljon beléd jobbikostól.
@habakuk000: múltkor írtam ennek a kevéseszű angyalnak, a populizmus ellen küzdeni rohadt nehéz. az a baj, még a szándékot sem látom az ellenzékben.
@parti_giano: akkor még mindig te vagy a jobb, mert én pl nem látom magát az ellenzéket sem

s nem fanyalogni akarok, értem én, hogy Vakatya szerint van valahol, de én most szerintem egy sima magyar állampolgár vagyok, aki nem keresgél az interneten, hogy találjon egy ellenzéki cikket, nem néz Kálmán Olgát, mert már a könyökén jönnek ki ugyanazok az arcok ugyanazon szófordulatai hosszú évek óta, s meg kell mondjam, gyakorlatilag hetek telnek el, hogy tényleg nem hallok értelmes megnyilvánulást egyetlen ellenzékitől sem.

s tőlem tán vannak még kevésbé tájékozottak is, ha nem vagyok túl nagyképű
@habakuk000: habám, az ellenzéki cikket nem kell keresni. ez túlzás, találsz még a borospincében is. az a szomorú, ha a közvéleménykutatás ellenzéki számait összeadjuk (jobbikostól!), kisebb, mint a fidesz szavazók száma.
@parti_giano:
hvg.hu/itthon/20151211_Jobbik_fold_alatti_halozat_Facebook

"Merkovity korábban már vizsgálta a Fidesz, a Jobbik, az MSZP és az LMP Facebook-oldalainak kommentelőit. “Arra jutottam, hogy a fideszesek jóval aktívabbak, inkább a párt által megosztott témával foglalkoznak, kevés a kritikus hangnem. A Jobbiknál sokan vannak, kevésbé aktívak, viszont kritikusabbak és más témákkal is foglalkoznak”. A baloldalra a Facebookon is a totális szétesés jellemző. “Azért nem lehet balos megmondóembereket találni, mert nincsenek.”

A Jobbik-bázis a netről jön

„A Fidesz és az MSZP sosem volt rászorulva a virtuális hálózatépítésre, hiszen ott voltak a tömegmédia klasszikus eszközei, a Jobbiknál ez viszont hiányzott”, írja Jeskó Jószef és Bakó Judit a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzői A radikális jobboldal webes hálózatai című tanulmányukban. A szerzők szerint az sem elhanyagolható, hogy a Jobbik szavazótáborában a legnagyobb az aránya azoknak, akik napi rendszerességgel interneteznek.

Jeskóék szerint a radikális jobboldal szubkultúráját nem kizárólag a Jobbik hozta létre, viszont nagyon ügyesen használta ki az internet robbanásszerű fejlődését és kapcsolta össze az elszigetelten működő csoportokat. Nem véletlen, hogy a Jobbik felemelkedése és a radikális jobboldalhoz kötődő weboldalak számának növekedése egybeesik. Az őszödi beszéd és az azt követő tüntetések is sokat tettek a jobbikosok összekovácsolásáért, mert “az addig többé-kevésbé elszigetelten működő csoportok a virtuális valóságban is elkezdték keresni egymás társaságát”.
"
@parti_giano: szerintem kell, lásd amit Eszternek írtam.

Számomra egyenlő a semmivel a régi módi sulykolása.

Nagyon jó példa pl a menekültválság kezelése: ez nagyon fontos téma, évekre határozza meg pl a népszerűségi mutatókat is, s ebben látsz racionális ellenzéki hozzáállást?

Mert én véletlenül sem.
@habakuk000: olvastam. még sincs más válaszom, a populizmus (jobbik, fidesz) hozza a (sajnos) elvárhatót. populizmusban az mszp megpróbál beszállni. de nem megy neki, szerencsére, így is sok a szanyiból. de most nem a gondolkozásnak áll a zászló, de eljön az idő, erre viszont nem készül a jelenlegi ellenzék.
@parti_giano: mindent nem lehet ráfogni a populizmusra.

Beszéljünk a finnekről: egy finn, aki szorgalmasan dolgozik, viszonylag puritánul él, legyen bármilyen barátságos, befogadó és szolidáris, ha azt látja, hogy a barnabőrű frissen érkezett suttyó kigúnyolja az ő adójából főzött kajáját, s bárányt követel - s itt és most ne beszéljünk 14 éves lánygyermek megerőszakolásáról - , akkor én nem gondolnám, hogy arra vágyik, populista módon magyarázzák meg a miérteket.

Úgy gondolom, itt nálunk Magyarországon is lennénk néhányan, akik nem populista magyarázatokat és megoldásokat szeretnének.

Amennyiben ezt nem képesek megtenni a politikusok, akkor tombolni fog a populizmus.
@habakuk000: nem. az a populizmus, hogy a milliós ideérkező rétegre húzod rá az erőszakos viselkedést. mint nincsittnek is jeleztem, ezt emelik ki a médiákok, mert valóban nem normális. még ha mérnökből is vagy, van benned bölcsész (dicséret), használd az emberséged.
@parti_giano:

Nem tudom hányan követik Jávor Benedek tevékenységét, de én igen. Évek óta.
A pasi okos, sajátosan fanyar módon szórakoztató, aktív, kitartó, és érzékelhetően idegesítő a kormány számára. Ebből persze szinte semmi nem jön át a közmédián.Nem tudom mit fognak csinálni vele, de kár lenne veszni hagyni.

"Istenem, már Rezsiszilárd is velem foglalkozik a nemzetbiztonsági bizottság ülésén! Micsoda karrier! smile hangulatjel
Mondjuk tényszerű hülyeségeket beszél (a blogomon publikált dokumentumoknak, és a környezeti hatástanulmányt elemző szakértői anyagnak az égvilágon semmi közük nincs egymáshoz), de tőle ezt el is várjuk... "
MEGINT ÓRIÁSI SIKER!!!! A MAGYAR CSAPAT ÉS SZÍJGYÁRTÓ ODATETTE MAGÁT, MÁ MEGINT!!!

GRATULÁLUNK A MAGYAR CSAPATNAK!

hvg.hu/cegauto/20151211_430_milliard_forintos_beruhazasrol_maradt
@parti_giano: nem az én gondolataimmal van baj jelenleg.
Mi tényleg hetente egyszer hordtunk apró cuccokat a menekülteknek.

(A milliós embertömeg hetven nyolcvan százaléka fiatal férfi:
mi lesz belőlük a táborban mindenféle kilátás nélkül? Nyilván radikalizálódni fognak)

A nép jelentős hányada -ebbe magamat is beleértem - nem nagyon érti, hogy is van az, hogy van néhány országhatár, ahol szabadon lődörög boldog boldogtalan, illetve ha kevésbé szabadon, akkor fölháborodva ordibál, hogyasszondja micsoda demokrácia ez, neki emberi jogai vannak.
ő jön szabadon, akkor amikor akar, olyan néven és állampolgársággal ahogyan csak akarja, oda, ahová ő akarja, kontroll nélkül, állami szabályozás nélkül, bele az európai vakvilágba.
Ez így nem olyan jó. De szerintem ez a "nem olyan jó" még nem populizmus.

Merkelék felelőssége az, hogy az általuk válasz és intézkedés nélkül hagyott kérdésekre orbán vezérletével egyre rosszabb válaszok születnek, születtek.

Ez nem populizmus. A kérdések jogosak. Korrekt válaszok nincsenek. Na innentől jön a populizmus.
@Orica Középföldi: igen. s idesorolható szél bernadett, hadházy ákos, szabó tímea. szóval van valami, de könnyebb őket negligálni.
@gazoló:
Szia!
Két csodás nap.
Tegnap előtt és ma.
@taga20:

Ne kiabálj! Ki a franc fog beruházni ilyen jogi környezetben?
@habakuk000: ez a durva: "Nyilván radikalizálódni fognak" mert? hajtasz a populista babérokra? valóban elbasztuk eddig, mert hitte a liberális közvélemény, ha lakást, munkát, oktatást adunk, akkor integrálódnak. de nem. ennél több kell, s ez a mi érdekünk, basszus. ugyanúgy, ahogy egy törvény hatását követni kéne, ezekre az emberekre is figyelni kéne továbbra is, mert integrálni akarjuk őket. de könnyebb az elutasítás, igaz, rövid távon. a populizmus csak egy-két évben gondolkozik, az aktuális témák efemer megoldására törekszik a többség szája íze szerint. fostalicska ezért tud tündökölni mostanság.
@Mariann19: le a kalappal a csajok előtt:))
én a montenegró meccs után, egy kalap szart se adtam volna azért, hogy felállnak a padlóról.

a végén még kézit fogok nézni:))
@taga20: csak aláírták most, már régebben eldőlt. de lesz belőle pár magyar embernek is valami, ugyanis kevés a szlovák munkaerő (főleg a beszállítói), így tőlünk is várnak embert.
@parti_giano:

" fostalicska ezért tud tündökölni mostanság."

Hol?
@parti_giano: szerintem így jártunk, pedig má péntek van:)))

ja nem mi, hanem a görény fityesz maffia.

www.napiszar.hu/showPost/Meg_csak_szerda__4
@parti_giano: az a durva ó Görények Tisztátalan Atyja, hogy a nyilván radikalizálódni fognak kitételről neked a populizmus jut az eszedbe.

Mondd már meg nekem, mi a nagy büdös lópikulát csinálhatnának? Nincs nő, nincs pénz, nincs tisztelet, nincs értelmes munka, van a tábor, a lenézés, a páriaság.

Ez a logikus, törvényszerű racionalitás.

Ami aztán időnként ki fog törni erőszakban, ami egyre gyakrabban és egyre gyorsabban fog bekövetkezni az információk villámgyors áramlásának világában, legyen az rendőri erőszak elleni lázadás usában, lapos tv hazahurcolás Tottenhamban vagy robbantás Párizsban, ámokfutás Norvégiában.

Mert azt egy percig se gondoljuk, hogy nem lesz válasz, nem lesz egyre keményebb idegen- illetve muszlim gyűlölet szerte a keresztény világban.

Nem szabad a populizmus szőnyege alá söpörni a valódi kérdéseket. (szerintem)
@parti_giano:

Azért javasolt egy újraolvasást, halló:)
@taga20:
Nem lenne ízléses, ha most azt mondanám, hogy "Na ugye!"
Tegnap ugyanis itt azt mondtam, hogy én bízom a csajokban, és megverjük a dánokat.
Naívnak gondoltak.
Na és itt van két diadal is!
Legyél kézi fan, és akkor soha nem eresztelek el. Már ha erre van igényed.
@habakuk000: miért nem érted meg te, értelmes ember, hogy csak szajkózod a populisták sablonjait? a férfiak jöttek, a fiatal férfiak. a keresztény társadalomban a nőket küldték előre? persze, a csajok vonultak az amazon mentén, keresve a z aranyvárost. igen, a családegyesítéssel is kell kezdeni valamit majd. meg a terroristák kiszűrésével...
de! te kibaszod az egész termést, ha egy-két fürt rohadt? csókolom!
@Orica Középföldi: ez így elég értelmet mondat lett. csak szólok. semmi piszkálódás részemről:))
@taga20: a kurvaéletben, ez is értelmetlen lett:)))
@Orica Középföldi: akkor aztat mondom, itt, s jó, nem tündököl... ha a hülyeség nem is szilofonozik, de foszforeszkál, mondta sándor györgy.
@taga20: pupitász üzeni, megszoktuk ezt tőled, drága taga.
@parti_giano: küld át a kis görényt hozzám a hétvégére, majd megmutatom nekije, hogy a keresztapjával ne szájaskodjon:)))
@taga20: Hello haver! Na, hogy ketyeg a szkájaktív moci?? :)
@parti_giano: na, téged se nagyon hoztalak még ki a sodrodból, most sikerülni fog:)))

miért nem érted meg, te, értelmes görények értelmetlen liberálisa, hogy a problémák kimondása nem populizmus?

A kérdésekre adott válaszok lehetnek populisták, jelenleg az a rohadt nagy baj, hogy normális válasz még véletlenül sincs, csak populista.

Parti, hadd kérdezzek valamit: ha átjönnél a Dunán, s elmennél egy nógrádi, hevesi, borsodi faluba, pl Mátraverebélyben eltöltenél egy szűk délelőttöt, képes lennél populizmusról értekezni vagy elméláznál a liberális és baloldali kormányok semmittevő cigánypolitikáján ami ugye nem populista volt egyáltalán - szerinted, szerintem ultrapopulista - vagy az orbánféle egy perc alatt egy pofonnal megoldjuk, ami nyilván populista szerinted, szerintem is, s elgondolkodnál-e azon a kérdésen, mi a fontosabb, hogy populizmust óbégassunk amúgy liberálisan fölháborodva vagy végre huszonöt év múltán próbáljunk ezeken a szerencsétleneken valódi vitában valódi megoldásokat keresve segíteni?
@Gábris szomszéd: a disznó tállai majd jó kivizsgálja, asztán a jegyszedőt(tégedet) internálják:)))
@taga20: nem mindegy neked? A Felvidék felvirágozásának is örülünk, nem tudtad?
Megvan a piros autó, az a lényeg, azt hol gyártották egyébként?
@Gábris szomszéd: mint a safhauzen:) én eddig nem is tudtam, hogy a japók kocsit is tudnak készíteni.

én csak aszt láttam, hogy a toyota és a honda egy kalap szar az efegyben, ja a honda a vitiszisziben is egy kalap:)
@taga20: Ne bazz. A Honda, Toyota, Mitsu és a Mazda is nagyon fasza. :)
@habakuk000: hiroshimában, úgy hogy lehet hogy még nagyobb lesz a kisugárzásom:))

egyébként nem mindegy nekem. ja és a nagyon szidott gyurcsány idehozta
a merdzsót.

a csútigeci mit hozott ide? a ruszkikat! gratulálok!
@Gábris szomszéd: nissan, subaru, isuzu, suzuki má smafu?:)
@habakuk000: majd, ha a boros poharat töröm saját pincédben a fejeden. hehe. de úgysem hívsz meg (provokáció).
amit írsz, azzal egyben vagyunk. nem a kérdések populisták, hanem a válszok. akkor minek perjudikálsz.
vigyázz, megiszom az összes borod.
@taga20: mit mit, kisvasutat, stadiontokat, valami gumigyár épül Gyöngyöshalászon, tényleg most jól jönne Imolka, hogy jól felsorolja a sok sok termelőberuházást.

Lassan a Várkert bazár fogja nyomni legnagyobb súlyban a gdp-t, ha még vagy háromszor újra átadják
@parti_giano: azt nem olyan nehéz, kevés van, de jónak néz ki, jövő héten már csinálok vele valamit:)

A parasztok hagyományosan Karácsonyra fejtették le először.
@taga20: látom a valóság nem érdekel, csak az RC autók körbe-körbe rohangászásából akarsz tanulságot levonni...

most megtapasztalhatod, hogy a mazda se vítíszíben, se az efegyben sincs sehol, viszont olyan HÉTKÖZNAPI autót csinál (szerencsére a szín nem befolyásolja a beltartalmat), amiért a flansziják sírva könyörögnek... mert egy dolog egy halom pénzt elqrni a versenyótókra, osztán lesni mint a luki nyúl, hogy a kutya nem veszi (egész pontosan háromszor vesz valaki flanszija ótót: először, utoljára és soha többet) az ipari hulladékot, mert a minőség helyett a reklámba ölik a pízt.

ha megnézed a teszteket, akkor tényleg innovatív meg minden franc, csak a fenntartási költségei sokszorosa a flanszijáknak, mint egy harmadrendű japánénak.

nem a színes egyéniséged miatt piros, hanem azért, hogy észre vegyenek!
na vazze a blogmotornak, csak nem flanszija ez is???
@habakuk000: ebola olyan sötét, hogy aszt sem érti mi az a termelőberuházás. szerintem keverné a termelői borral vagy a kannással:))

azé lézerdzsonit valaki álcsucson baszhatná má, csak a jóérzés okán.
@taga20: Bocs igaz a Subaru se rossz. A Nissan sajna elfranciásodott. :)
@taga20: @Gábris szomszéd: a Toyoták tényleg jók? Zöld rendszám kéne nekem, s ahogy nézegetem, talán nekik van az elfogadható autójuk, de nekem se volt még soha japán autóm
@Gábris szomszéd: oszt nézz meg már egy c5-t, vagy egy espace-t, simán eléri a német autók színvonalát. berögződtél, mint horthy a triannonba.
@taga20: egyébként meg örülök, hogy jó autód van! tényleg sok-sok kilométert hiba és főleg balesetmentesen!!

az a színe amit linkeltél? mert lőjenek le, de akkor sem veszek piros autót, az utolsó piros az egy zsiguli vót... mondom zsiguli még nem lada!
@parti_giano: ugyan kérem! c5 felszereltségben már MAJDNEM, rönyó fasorba sincs, de legalább a gyakori szervizlátogatások emelik az adrenalint. most hirdet a helyi pözsós, 2 csomag gummibär mellé adnak egyet, csak valaki vegye már meg!
átlagos autó árának max 2/3-áért kinálják... akcióban 1/3... ez nem vicc
@parti_giano: nekem volt pözsóm, annak sose égett valamelyik lámpája, de ki se tudtad cserélni, mert hely az nem volt a kezednek

mindenféle bizbasz, na az vót benne csőstül, az életben nem kell több francia autó

Leaf jó lenne furikázni a környéken, de meg vagyok rémülve az elfranciásodástól, ahogy populista kommenttársunk fogalmazta meg
@nincs_itt: azé aszt te is tisztán látod, hogy gall fóbiád van.

"nem a színes egyéniséged miatt piros, hanem azért, hogy észre vegyenek!"

most lebuktam. így ketten kell hogy mennyünk pszichológushoz. küld má át, akihez évek óta jársz:))

u.i.: nagy kontár lehet, de legalább megbizható:))))
@habakuk000: Hát momentán szerintem kurva jók.:) Nekem nagyon bejön a Prius és az Auris Hybrid, bár az inkább azoknak király, akik városban rohangálnak többet. Családi kocsiban a Verso szupi, de az Avensis is is nagyon jó gép. Ha meg sok pénzem lenne jöhetnének a Lexus hybridek. :)

totalcar.hu/tesztek/2013/11/18/lexus_is_300h/
@nincs_itt: a kamu szoftvert gondolom a fauvétől szerzi be, me ők nagyon a csúcson vannak:))
@taga20: Haver most jut eszembe, hogy együtt járhatunk majd mazdahat találkozóra is. :)
@taga20: neeeem! nekem szomorú tapasztalataim vannak a gall "technika" teljesítményéről! igazad van korábban kellett volna orvoshoz fordulnom, mielőtt 3 franci rozsdahalmot vettem volna, olcsó volt, ez az egyetlen előnye...
a zagyturkászomat meg sziggyad!
@taga20: áááá nekik nem kell szoftver( a rönyó is most bukott 1-2 hete, csak 250 szeres volt a diesel VALÓS kibocsátása, a "gyári" adathoz képest) ők mindenféle trükk nélkül képesek szart gyártani!
@habakuk000: biztos jók, csak ahogy kinéznek, az nálam leveri a lécet.
@nincs_itt: miről beszélsz? megértelek persze, bömös jó autó. ám! ma már egyik autógyártó sem jöhet ki gagyi tütüvel. az új espace kurva jó kritikákat kapott. sem a bömös, sem a vw ár-érték aránya nem tudja ezt produkélni. abban igazad van, hogy az ilyen baromságok miatt, mint a francia autók szarok, jobban vesztenek az értékükből.
@taga20: a prius tényleg ritka csúnya, de van az a cégadó, reg adó, buszsáv, ami elfeledteti a kinézetét

Amúgy is sötétben minden tehén fekete.
@Gábris szomszéd: eddig nem mondtad, hogy neked is az van.
mé hova még?
@habakuk000: nekem is peugeotom van. egy 2000-es dízel motorral, amit a bömössel fejlesztettek ki. kurva kényelmes, motorhibám még nem volt. pedig 14 éves.
@habakuk000: azé remélem feleséget nem így választottál:))
@habakuk000: Ezt nézd meg Prius ügyben. :)

www.youtube.com/watch?v=WAgJdUKGrms

Amúgy szerintem nem csúnya.
@taga20: Nem régóta, bár én szegény proli vagyok és csak egy 9 éves használt jutott.
Hogy hogy még hová? Hát pld. a zsidó nyári fesztiválra. :)
@nincs_itt: mé nem mingyá 250ezres?

dumálhacc itt napestig, a fauvé, audi, skoda úgy megdőlt, mint a szél.

má ki is dobták a kukába a dízel rémálmot és irány a villany.
@taga20: szép párja lehet, de tuti, csak hiszi, hogy ő választotta.
@parti_giano:
Mi az a perjudikálsz? Megártott a kannás, hogy már az se megy?
@habakuk000: Amúgy van a Priuson kívül is hybridjük.
A Lexusról már nem is beszélve. Ha sokat jársz városban, nagyon ideális választás. :) Ja és a zöld rendszám nekem is tetszik, de az ugye a full elektromos cucc. Kár, hogy a hatótávjuk még nagyon rövid. :(
@taga20: Haver ha ezekre a hybridekre azt mondod, hogy csúnyák, akkor egyből padlót fogok. :)

www.lexus.hu/#Range
@Gábris szomszéd: angyal ez mi a szar? ezek komplett hülyének néznek mindenkit? bazd meg, aki ilyen reklámot gyárt az mindenre képes. soha nem lesz így toyotám:))
@parti_giano:
Prejudikálsz, mi? Ismered az anyámat netalán?
Azért , mert borozgatál apáddal, és megittad a jó öregtől
az összes borát, azért nem kell kötekedni.
@taga20: feleséget nem én választottam, csak kiválasztódtam

bamba vagyok én
@Gábris szomszéd: jó verdák, de az elejükön az a valami, az szerintem béna.
@Gábris szomszéd: hibridekre is adják elsejétől
@parti_giano: szerintem ebolát, még a krampusz se piszkálta meg:)

az anyja meg berakta az inkubátorba, valamelyik kórház portáján.
@habakuk000: na jó, legyen igazad, most az egyszer:)))

de a pinyóba gyertyával meny le!
Hihi, mindenhol leszedték a Habony-videot, tehát ez a blog külföldról szól valahonnan?
Nem csodálom.
@habakuk000:
Koszi:-)
Uazt mondja
Mérlegfőösszeg 500 Mrd
Saját tőke 100 Mrd
@parti_giano: kényelmesnek nagyon kényelmes valóban,

átlagban autózok 4-5 ezer km-t havonta, így nyírom az autókat rendesen, ilyen használat mellett nem hiányzik a sok lámpacsere:)
@parti_giano:
Régmúlt" Borozgatám apámmal, ivott a jó öreg.......".
Entelligencia a köbgyökön.....
@taga20: megvédem. van párja, búvár. de mindig munkaruhában közelíti meg a csajt.
@Imola Helyesi: próbálsz szépíteni,ahelyett, hogy elismernéd a hibát. ettől csak hülyébb leszel.
@parti_giano:
Égsz mi, egy Petőfi verset sem ismersz fel,
a görények kiszívták neked.
@parti_giano: a probléma a valóságban rejtezik! sajnos, nem használható autók... az ár-érték arány az pontosan mutatja, hogy bármelyik francia, meg sem közelíti a minőség fogalmát!

2000-es diesel, kivel fejlesztették???? ajjaj...
@Imola Helyesi: Imolka segíts már rajtam légy szíves!

Nem voltam képes három nagyívű termelőberuházást felsorolni a sok libsi gyökér felvilágosítására, amiket a mostani dübörgő gazdaságunk fellendülése vonzott magához mágnesként
@Imola Helyesi: az milyen? olyan pozsgais, vagy kövéres, vagy orbángyőzős?

látom vergöcc ráncosbocskor:))))
@Imola Helyesi: "Hihi, mindenhol leszedték a Habony-videot, tehát ez a blog külföldról szól valahonnan? Nem csodálom."

Imol az az előző posztban volt és nem videó, hanem animgif. :)
Ált. isk. 5 o.
Petőfi: Egy estém otthon. Parti nem járt iskolába, de gyorsan is felejt, pláne meg ha külföldi.
@Gábris szomszéd: drágák, tízmillától többet kifizetni autóra nem normális dolog,
@parti_giano: majdnem sikerült kéccer ugyan úgy bepötyögnöd a kommentet:) de csak majdnem. szójá pupitásznak, válcson le:)))
@nincs_itt: cucumalac, ne legyél nagyképű. a koreai autók is hozzák a német minöséget. csak az a fránya berögződések. szerinted, miért kell a cseheknek butítani a skodát?
@habakuk000:
Fordulj tagához bizalommal, itt csak ő termel.
Bár lehet, hogy hazudik, csak a káromkodásokat termeli.
@parti_giano: A Skodák nagyon jók, harmincezrenként hordtam szervizbe őket, elférek benne, keveset fogyaszt, az a legjobb szerintem, csak nincs hibridje még

ráadásul szerintem szép autó
@habakuk000: Igen valóban. Ez már a luxus kategória, bár egy ilyen eléggé tudja reprezentálni a cégedet. :)
@Imola Helyesi: segíts már, én is termelek amúgy, de tényleg rosszul fogok aludni, ha nem jut eszembe három beruházás

tudod, hogy nem szoktalak bántani
@parti_giano: mit kell csinálni a cseheknek? a 120-as és a felicia után szerintem felbutultak:))

nincs itt meg a kamu szoftvereken próbálja átverekedni magát dajcslandban, ezért terel ezerrel:))

öreg fityeszes móccer.
@parti_giano:
Nekem tündénk itteni saját maga megalázásáról mindig ez a vicc jut az eszembe:

Napi.Röhej.
2012. december 28., 7:46 ·
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Ezt egy módon úszhatod meg, ha lesz*psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint elmegy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Ezt egy módon úszhatod meg, ha lesz*psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap már semmit sem bíz a véletlenre, teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Beereszt 3 rakétát. Hatalmas dörrenés, a barlang teljesen összeomlik, óriási porfelhő.A vadász már épp elégedetten indulni készül, mikor a romok alól sértetlenül előmászik a medve a vállát porolgatva
- Vadász, vadász te sz*pni jársz ide...
@Gábris szomszéd: oroszok a Superb-re is fanyalognak:)

túl vagyok a reprezentácón:)
@taga20: pupitász hiányolja a keresztapját. pedig mondtam neki, hogy volt itt, csak a város előtt jutott eszébe, nem hozott sört, oszt visszafordult.
@Imola Helyesi: na ennyit rólad. tiszta fityesz attitűd. életükben csak loptak, ha meg találkoznak olyannal aki meg melózik, ako úgy lesznek hirtelen, mint móricka a zsiráffal:))
@parti_giano:
Ütöd a csekkes színvonalát, pláne, ha részeg vagy, neked szólt az idióta vicce.
Forgassál Petőfi köteteket, mert nagyon el vagy butulva.
@habakuk000: Na jó OK. Az Auris amúgy nem tetszik? Ebben van hybrid is, jóval tíz alatt. :)

www.toyota.hu/new-cars/auris-touring-sports/index.json
@parti_giano:
De vigyázz, hogy az eredeti köteteit, ne a nőjét, akit a nagyonmagyarok kiástak!!
@parti_giano: mondmeg pupitásznak, ha nem lesz rendes gyerek, ako ráeresztem ebolanénit. ő egy energiavámpír, ezé vigyázni kell vele. de az én haverom, ezé torokra megy, ha csettintek:)))
@taga20
Mennyivel jobb a komcsi,a libsi, jobbikos attitüd, he?
Nézzél már körbe, kik és mit írnak itt. Bunkók a köbön,műveletlenek, és még észre sem veszik.
Mondjuk te sem vagy kivétel,de te erősíted a szabályt.
Egy Petőfi verset nem ismer fel az izgága, és utána még tromfol is neki egy másik primitív közönséges módon, mert az agya egész életében csak az ilyeneket szívta fel, aki meg még a betűket sem ismeri, külföldről kalimpál.
@Imola Helyesi: kisköcsi, nyomjál egy forgatókönyvett, hogy a folyamatos szopásban vagy. de ne vajnának küldjed, hanem kovinak.
@Imola Helyesi: ebola te sötét kretén, vessző után szóköz. eszt itt tanultam meg!

nap-nap után szénné égsz. halvány fingod nincs szinte semmiről, és jártatod a kibaszott lepénylesődet. félelmetes a sötétség, amit te és a
kurva bandád áraszt magyarországra!
@taga20:
Tahó bunkó, ki vagy nyomva.Partival együtt.
No még egy kis quesztor így év végén. Kérdés, hogy minden károsult ilyen méltányos elbánásban részesül?

nol.hu/gazdasag/gyor-kamatostul-visszakapta-quaestor-befekteteset-1579595
@taga20: mocsok vagy, ha csak fenyegetéssel próbálsz élni. ő simán, érdek nélkül szeret téged. te meg ebolázol. most kívánjam, száradjon le a pöcsöd? ez olyan lenne, mintha csekknek mondanám, még megjött az esze.
@parti_giano: haver, ez sikerült. remélem ebola most má lemegy a söntésbe és leküldi a fél lityi kannás vodkáját:)))
@parti_giano:
Ja, péntek van, a homik napja, azért jár a pofátok,nem jutott semmi nektek. Fordulj csekkeshez bizalommal, vár téged, utána olvassál Petőfi-verseket.
5. o. Egy estém otthon - javaslom.
@taga20:
Igazad van, ez nem lehet hús-vér lény, ez valami malware spysoftware, vagy vírus.
A Siri-vel értelmesebb csevegni, az legalább közli, ha valamit nem ért:-)
@parti_giano: tudod, a jó rendőr, rossz rendőrt jáccom vele:)

holnap majd szerelmet vallok nekije:)))
@Imola Helyesi: kicsim, menj le gyökbe, mert nincs kedvem hatványozni téged. majd taga baba talán köbére emel.
taga, vigyázz magadra, környékeznek a homik, és lehet, hogy nem komcsi mind, aztán miről beszélsz velük utána?
@parti_giano:
Ajánlom: Petőfi Egy estém otthon 5. oszt,
@CsekklisztNo.10Reloaded: haver, ha ez az egysejtű pénzécsinálja gáz, ha szorgalomból még nagyobb gáz.

de inkább nézzük a csajok napos oldalát:)))

anyulontul.blog.hu/2015/12/11/mz_878
@taga20:
Vazze. Egy gyönyörű végszó volt;-))
@Imola Helyesi: te ebola, ako ez mi volt részedről?

"Tahó bunkó, ki vagy nyomva.Partival együtt."

én bírom a búzákat:)))
@Imola Helyesi: köszöm, de rólad az anyám tyúkja villan be. a költö ugyanaz.
@taga20:
Pénzért? Hé, paraszt vagy, melyik út vezet neked ... a budira.. oda való vagy a ronda száddal .
Magyarországot viszont ne vedd rá, sötétagyú, nem neked találták ki, jó lenne, ha elmenekülnél innen a hasonszőrű hazaárulókkal együtt, akik csak gyalázzák.
@CsekklisztNo.10Reloaded: csekk, a francba, ne udvarolj már neki. ez az érdi satumájszter egy kurva smucig.
@parti_giano:
Nekem meg ez rólad:
Mit nem beszél az a német?
........... a kurvanyádat!
@Imola Helyesi: kikeltél magadból, csibém, mint rogán lakása vagyonbevalláskor.
@parti_giano:
Ezt a versét sem ismered, te szerencsétlen?
Te jó ég, ezt a sötétséget, de az önbizalma akkora, mint ide Jeruzsáéem.
@parti_giano:
:-)) de baszott jófej. Ami jár, az jár
@parti_giano: irigykecc gec?:)
téged még ebola se szeret, csak a szegény prémes haverjaid:))
@Imola Helyesi: miért ne ismerném. mint te rogán lakását, mert minden szegletében művelted a fellációt.
@CsekklisztNo.10Reloaded: tagánk jófeh? valóban, ha lehúzza néha magáról a fitymát.
@taga20: hallod, mert enni adok nekik. szerinted imolának is a szájába kell valamit tennem, hogy szeressen?
Taga itt azért jó fej, mert a stílusa nagyon illik a poszt stílusához, ami förtelmesen trágár.
Mondanivalója nem nagyon van, és itt a jó kommentelő csak akkor jó kommentelő, ha ő is felveszi a személyeskedő trágár stílust. A Fideszt, a kormányt, személyeket kell szidni, mert ha nem, akkor az már terelésnek számít.
Ráadásul a poszt hírei többnyire kamuhírek, a legtöbbről harmadnap kiderül, nincs valóság értéke.
De sokszor egy sajtóblöff megállóhelyéül is szolgál ez a blog.
A jelenlegi is egy nagy semmi, Colin Bell kifogásolta a korrupciót. És? Mi meg a kétévenkénti háborúit, a lövöldözéseiket, stb.
@parti_giano:
Lesz, ami lesz, bevállalom: AZ! Baszott jófej, sőt...
Egyébként nagyon sok remek arc van itt, nem szeretném kobogózni a mátrixot, ki kivel kit igen és nem, komolyan nagyon jó csocseszeket van örömöm itt tisztelni.

Ugye csak szivatsz, ti csípitek egymást?
@parti_giano: ja, próbáld ki, hátha. de ha utána leesik, ako ne engem hibáztass!:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: ő csíp engem, én csak udvariasságból, me volt gyerekszobám:)

szegről-végről még rokonok is vagyunk:)))
@parti_giano:
Látod? Egyből leesett, öööö
Alvás:-))
@taga20: de ígérd meg, visszahegeszted, mint az ibizai tábcosnő habony szemét.
@CsekklisztNo.10Reloaded: jól beszélsz, csak sokat:)

megyek alukálni, me holnap is meg kell termelnem, hogy ebola éhen ne haljon. pedig igény lenne rá nálam:))

na álmogy kiszeltüncivel:)))
@taga20: hülye, nem hal éhen. mindig van valaki, aki tesz a szájába odavalót.
@habakuk000:
Szerintem ez az autó fetisizálás tök felesleges marhaság, mert ez is szujjektív - mint általában minden hasonló izé.
Kinek a Bömös, kinek a Velorex...

Én egy szartrágyafos Suzukival toltam 10 évig, vizsgánál csak legyintett a faszi - pecsét, viszlát. Ja, nem egy übertop verda, de én én szarok az autókra. Vigyen el. Meg hozzon vissza. Kész. Haverom Fordja meg öt év alatt elvitt 400 ezret - futómű-valami elektronika meg ilyesmi... ja, és adagoló, mert fasza olajos.

Lehet ezt, hogy hány centi, de én csak röhögök rajta.
Maj ha egyszer lesz annyim, hogy válogassak... akkor se lesz Merdzsó, hanem valami kompakt kis izé. Bevásárlószütyőnek.
@Knósszosz: mem versz át, knoszi. pénzed lesz (akkor sok ouzot kérek), simán azon fogsz versenyezni lökött érdi imolagyapjasítóval, hogy kinek tud az autójában egyszerre több ember szirtakit táncolni. de mindegy is, taga madzagja jelenleg nagyobb
@Imola Helyesi:

"_@taga20:
Tahó bunkó, ki vagy nyomva.Partival együtt._"

Engem is legyen szíves kinyomni. Haladéktalanul. Sőt, azonnal.
@parti_giano:
Jó, legyen...
A Millenium Falcon jöhet - ha öreg szar is!
Abban táncolhatsz te is ha kikapcsolod szíj R2-őt, hogy ne zavarja a lépéseidet.

Na, most jön a vacsora...
Jó éjt!!
@Mariann19:

"azt mondtam, hogy én bízom a csajokban, és megverjük a dánokat.
Naívnak gondoltak."

Igen,Én sem adtam volna a csapatért egy petákot sem a 'feketehegyiek utáni meccs után!Nem hittem,hogy felállnak,kishitű voltam,de most már "ide nekünk az 'oroszlányt is:)
Holnap kiderül a folytatás:)

Csak olvasni tudtalak benneteket délután,válasz nélkül,de azt levettem,hogy Taga a "mektérés útján van kézi 'fronton:))
@habakuk000:

Nézd, haba! Amit te "megcsontosodott, megmerevedett álláspont"-ként jellemzel, az a saját értékrendem.
A korszellem, vagy a világ változása miatt nem fogom automatikusan átértékelni.
Stabil.
A véleményem változhat bizonyos dolgokról új ismeretek birtokában, de az értékrendem aligha.
Mindenki így van ezzel, szerintem.

Angyalnak is szilárd az értékrendje. Ugyanolyan, mit 1-2-3 éve. Mostanság csak a kommunikációja változott.

A kommentjeim alapján a 47 éves, egyedülálló, határon túli gondolkodó nők viselkedését tudnád pontosan jellemezni. Ezt nem "francsetudjamineknevezzemdevégképpnemliberális ellenzéki emberke"

Nem kofola. Sárga KOFILA. Az egy csoki. Gyermekkorom óta a kedvencem.

Nem szoktam haragudni. Felháborodni, sértődni, patáliát csapni igen. De haragudni soha.
.
Ma, és most:
2015. december 12. szombat van,
ez az 50. hét,
1°C,
Gabriella névnap.

Remélem, nem feledkeztek meg Selmeczi Gabriella köszöntéséről!
.
Amúgy: vidám hajnalt, jó reggelt és kettő deci kerítésszaggató rézelejét - mert hideg van és köd.
.
@parti_giano:

Vagy úgy!?
Akkor megvizsgálom, mit lehet kihozni ebből a szép, ködös -s ha a felhők nem takarnák- napsütéses napból.
Pupitaszt is üdvözlöm.
@jaegtoer: munkanap. hozzál ki belőle egy szabadnapot.
jó reggelt. jenőkének is, ha még nem nyelte le a kerítésszaggatót. csak nehogy szerbia felé szagasson, bűntetik.
@parti_giano:
@jaegtoer:
@Orica Középföldi:

Homályos a látás, az utca nyirkos.

Nehéz eldönteni, hogy tényleg ivott az ember, vagy valóban köd van.
Sört csak az igyon, aki másnapos.
@Orica Középföldi: későnkelő vagy. fél hét után már jó napot, hiszen a nap is pitymallik ilyenkor.
@parti_giano:

Későn kelő, de nem későn ébredő:) Már 5-kor kávéztam, leveleket írtam.
Jut eszembe, ilyesmi a görényeknél is előfordul?

www.facebook.com/photo.php?fbid=953780944691455&set=a.138254966244061.28728.100001786741213&type=3&theater
@Orica Középföldi: kávézni nem szoktak, de a levelekre válaszolnak.

egyébként:
simán. mondjuk, lazac havonta legalább kétszer van nekik.
@parti_giano:

Erős a hasonlóság állatkáiddal, de jogos a pont. Dög vagy:))

Helyesen: Az alábbi... előfordul?
@Orica Középföldi: érdekes a vita a hvg-n a czunyinénak (be szép név) írt nyílt levél kapcsán.
jó reggelt!

nem ismeri véletlenül valaki aszt a szabolcska mihály verset, hogy borozgatánk apámmal és végighánytuk az előszobát, mire a mutter kiakadt?
@parti_giano:

Ez tipikusan az az eset, amikor nem lehet közös nevezőre jutni. Ebben, az élethelyzet által meghatározott érzelmek dominálnak, miközben tényleg nagyon avitt a kötelezők sora, és tényleg nem olvassák el a gyerekek. Ma már senki nem fog latin szótárral Jókait olvasni.

Vajon mit csinált volna az én gyerekem tanárával, aki azt mondta, tök mindegy mit olvasnak, de nyár végére legyen egy alapos olvasónapló, egy könyvről. Ki is értékelte mindet.

(Gyerek odaállt a polc elé, na nézzük melyik a legvékonyabb. A Riki Tiki Tévi volt. Kiröhögtem, de már nem is emlékszem mit olvastattam el vele:))
@gazoló:

Á, taga már esztergálja a hitel első törlesztőrészletét:)
Jó reggelt!
@Orica Középföldi: nekem ez a tanárnő is avittnak tűnik. azt mondja, betartotta a szolgálati utat. mint a katonaságnál. egyszerűbb lett volna odamenni a kollégájához, oszt megvitatni.
@Orica Középföldi:

Alattvaló:))

kepkezelo.com/images/hd8l3i95pu41lltnfi1w.jpg

Zenéd?
Ha van sürgősen,nem "bebaszombat,mert "szopónap' kezdődik,mert nem mindenki nyugger itt:))

www.youtube.com/watch?v=QkFUDYl3_Ow&list=RDFEupY25_krM&index=22
@gazoló:

Még nem is ittam,de már félrebeszélek:)

""szopónap'kezdődik,nem "bebaszombat :))"

Addig majd a cicék helytállnak:)

www.topviccek.hu/Thumbnails/584.w-800.h0.q100.jpg
@hacsaturján:

Én csak aztat ismerem, hogy borozgattunk vón apámmal, de lehányt minket anyám.:(
@parti_giano: olvastam, meg a Légy jót is (fogjuk rá alapon,mert az én kötelező olvasmányaimat ez a rész érdekes,ez a rész nem érdekes alapon végeztem ki,pl az Aranyember-t is onnan kezdtem olvasni,ahogy megérkeznek komáromba...)
az biztos,hogy a Légy jó elég nyomasztó,depis könyv egy lúzer srácról,és képes vagy azt hinni,hogy a szerzője is egy ilyen vesztes volt,pedig hát Mzs inkább egy huncut, néha 18+-os pasas volt..
tehát olvastam kötelezőket,és nem haltam bele, nem utáltam meg az olvasást,és a tanulmányai során is voltak olyan részek,amik untattak, feleslegesnek éreztem őket,de attól még nem gyűlöltem meg azt amitv tanultam,ami a szakmám.
egyébként meg ma is azt mondom,hogy az irodalomoktatást meg kell reformálni.
a, nem időrendi sorrendbe haladni,mert 14-15 évesen Dante nem emészthető
b, kötelezőknél is, az adott témához választani olvasmányt,és a diák is választhasson az adott témáhozstb stvb
@gazoló: kerékpárosok...inkább nem mondok semmit.
tisztelet a kivételnek
index.hu/belfold/2015/12/11/talaljak_ki_kit_vagtak_ki_a_habonyos-ibizas_videobol/

Sajnos én anno csak a rádo nevű műintézményig jutottam el, és nem is tudtan az elvtársaknak szórakozási tanácsokat adni. Afenébeis.

Most már csak azt nem értem, mi a fenét kell szégyelni azon, ha valaki ilyen helyen múlatja az idejét ( tanácsadás helyett )?
@látjátok feleim szümtükkel: lehet,hogy a tanácsadáshoz szükséges terepvizsgálat volt...
@PeniValdes:

"...ma is létező iskola múltjának a felidézése. A gyerekek számára gyökér-mű ebben a gyökértelen világban."

Ezt akár gyökös anyánk is írhatta.:D

Egyébként meg sem a dán írás, sem a légy jó nem való a mai tizenéves gyerekeknek. Szerintem. Kár, hogy ezt a gyöpös agyúak nem érzékelik.

Anno nekünk gimibe úgy 17-18 körül a Jeromos, a kőfejű lett kötelező, amit még annyira sem ismertek, hogy a könyvet meg tudjuk szerezni, olyan kevés példányban adták ki. Én már addigra nagyon sokat olvastam, még sem értettem meg, majd csak jó 10 év múlva amikor újra olvastam. Azóta is tisztán látom, hogy matatunk a biliben.:D
@PeniValdes:

Lehet, mert a saját lábon álló fiataloknak a szórakozás témájából nem árt meg néminemű, tapasztalt embertől származó info.
@Orica Középföldi:
Olvasónaplózásról jut eszembe, vagy 20 éve kérte segítségemet az unokaöcsém az Egri csillagok olvasónaplójához.
Kérdések (örök emlék)
1. A korabeli politikai helyzet Dobó és Cecey vitája alapján
2. 5 kiemelten említett tárgy a regényből (Jumurdzsák gyűrűjén és a várfalra felhúzott koporsón kívül mondj még hármat!)
Közöltem vele, ha így kellett volna olvasnom a regényeket, nem lenne a legkedvesebb szórakozásom máig is az olvasás. Az olvasónapló egyszerűen szívás!
@látjátok feleim szümtükkel: Ebben az esetben ajánlom Alex Haley: Gyökerek című művét.)
de gyökereinket a gyökvonással, és a gyökérkezelés során is megismerhetjük
nekünk az iszony volt kötelező, érettségin is azt húztam, és elmondatm, hogy a pasi nedvesebb volt,mint a nő,és ez feszültséget okozott...:)
Hé!
Hogyisvagyikezazunijósszabályokbetartása?
Vagy csak a narancsos párt szabályait kell a-tól z-ig betartani?

inforadio.hu/hir/belfold/foris-gyorgy-nem-indithato-szabalysertesi-eljaras-mert-nem-szeretnek-valakit-781977
@PeniValdes:

Mert ugye a régen a mondás úgy szólt, amikor a fiatal ment a lakodalomba ( bálba, mulatságba, kocsmába, stb. ), hogy oszt vigyázz, le ne tapossák a kezed.:D
Nem tudom Alex Haley regényéből készült-e, de sok évvel ezelőtt volt egy sorozat a tv-ben, abban volt eg Kunte Kinte, még a vesszője is szállóigévé vált.(:D ) Emlékeim szerint az a sorozat is valami családregény féle volt. Lehetett éppen ez is.
@PeniValdes:

Gondolom, a vizsgabizottság is nedves lett a röhögéstől. Vagy elpirultak?
@látjátok feleim szümtükkel: az egxik bőszen bólogatott, a másik meglepetten nézett,hogy lám a katolikus iskola diákja...igazat adtak nekem:)
@parti_giano: a kivel kérdést nem a bömös miatt "ajjaj"-oztam oldalba, hanem a német miatt. a bömösről is megvan a véleményem...
ja, ja kia ceed csilivil, hó végén kölcsön ad, ha gondolod ki is veri... 20 ezer kilométernél aszonta a haccsebességes kézi! váltómű, hogy RECCCSS, durva nagy reccss, maradt 140-nél ötödikben, az ótópálya közepin és csere. OK garancia meg minden, de azért pl a guminyomás ellenőrző szenzor garnitúráért 4 egész darab! kérni csekélyke 380 eurót... hm... nem egyedi eset, a szervizek már felkészülve várják a delikvenst...
@nincs_itt: sok autóról hallottam rosszat, ilyesmi, amit írsz, ahogy egyéb termékről is. még szérián belül is kaphatsz hibásat, mert a meon nem látható a bibi.
én tényleg azt látom, hogy sikeresen követik a többiek a németeket (japánokat). messze nincs akkora minőségi különbség, mint akár 10 éve.
@parti_giano: a minőségi különbség egyre nagyobb! valóban előfordulhat, hogy toyotának beragad az elektronikus gázpedál, meg hasonló izék.
csak vannak olyan gyártók, akik az árral akarnak versenyezni. az pedig egy módon csökkenthető, pl. az alkatrészek beépítés előtti legszigorúbb szűrés elhagyása, esetleg silányabb anyagminőség(de még megfelelő) választása stb, stb. alap példa, hogy a réz az drága, franciák előszeretettel "váltják ki" sima acél huzallal, a csatlakozókat NEM szigetelik, 1/2 centes szilikon gyűrű elhagyása, ez igen nagy tétel is lehet...
@gazoló:
Szia!
A sorsolás szerint a lengyelek még mindíg jobbak nekünk, mint Norvégia vagy Montenegro lettek volna.
Alig várom a hétfő 18.00 h-t, izgi lesz!
süti beállítások módosítása