Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/belfold/2023/04/01/szabo-timea-rakay-philip-akkumulator-akkumulatorgyar-racalmas-dunaujva... (2023.04.01. 16:54) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2015.10.17. 06:18 Fabius

Viktor, ezt beszoptad!

Tudod az van, Viktorom, hogy horvát határzár cirkusz ide, plakátkampány oda, mi magyarok elmondjuk mit is akarunk:

- Közös, minden tagállamban azonos szabályozást a legális bevándorlásra. (72%)

- Támogatjuk a menekültkvótát. (64%)

Jó, tudom, ezt lehet így nem érted, ezért megpróbálom lefordítani általad is érthetőre:

kormanyp1.jpg

Kápís?

839 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr147975027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd: Köszi a linkeket de nagyjából tisztában voltam már.
A migaidos zsuzsika meg tényleg jól tenné ha kiköltözne közéjük. Ott aztán kiélhetné exhibicionista hajlamait. (Bár a csador nem igazán segítene neki ebben.) Legalább itt nem idegesítene. Csak attól tartok ha vmi sérelem érné a védencei részéről (ami ugye borítékolható), azonnl szaladna haza picsogva rinyálni.
@látjátok feleim szümtükkel:
Tényleg nagy a baj a fejekben. Kiében is?
"Azt gondolom, ez sokkal fontosabb kérdés, mint a migráció. Ha 700/500 millió ember közé egy-két millió nem tud bejutni, akkor nagyon nagy a baj".
Tudod az itthoni problémás dolgok megváltoztatására még lenne esély. Holnap holnapután vagy egy kicsit később. Sajna a beköltözött müezzinekkel már más a helyzet. Ha már itt vannak, akkor slussz. Úgyhogy sztem ennek nagyobb prioritása van. Mert ez visszavonhatatlanul átírja az életünket. Nekem meg nem igazán van kedvem a közeli jövőben hajnalban mindenféle ajvékolásra ébredni minden nap. Laktam már olyn országban ahol megéltem. Nem volt vicces.
@PeniValdes:
Ha az isisre gondolsz aki oda megy annak nem a munka hiányzik....
@arpika23: Egy jó hír. Életét vesztette az egyik legkeresettebb szaúdi Al-Kaida vezér Szíriában légicsapások során.

en.alalam.ir/news/1750040
Ezt A "P" aprikát, ki a tököm ültette el?
@Gábris szomszéd:
Csak az a baj hogy még van belőlük több mint elég. Folyik a képzésük itt ejrópában.
@arpika23:

Tudod, engem a helyedben a müezzinek hajnali "ajvékolásánál" sokkal jobban aggasztana Magyarország évek óta tartó gazdasági és erkölcsi hanyatlása.
@Eszter jött:
Tudod már magyaráztam de most lassan mondom. Az itthoni problémák sanszosan orvosolhtóak, idő kérdése. A müezzin nem. Az mindörökre szól.
@Sir Bates dö Hól: nem akarlak megsérteni, de ez már nyavalygás!

mesélj nekem, a német gyarmatbirodalmakról...
@arpika23:

Oh, no! Ez szól mindörökre.

propeller.hu/itthon/3164832-kigyozo-sorok-vartak-ingyen-etelt-kozmedia

Az elszegényedett, lecsúszott családok kilátástalan harca a mindennapokért.
@Fabius: gondolom majd reggelire kapja meg a magyar sajtó, a ma esti híradókat németo.-ból.

na szóval, Herr Wendt a német főrendőr, és a menekültügyekkel megbízott politikus egybehangzóan kiállnak a német osztrák határon a KERÍTÉS ÉPÍTÉSE!

a főrendőr a "menekültek" agresszív és kezelhetetlen viselkedése miatt!!
@Eszter jött: Tévedsz. Sajna ilyen volt is lesz is. De javulhat. A müezzin az nem.
@nincs_itt: Bocsi da valami keletafrika azért volt ott...
@PeniValdes: hogyne volna bűn... a bonyolult helyeken inkább legyen totális elnyomás...
@tristen2005:

Az hagyján, vadhajtás. A kérdés az, minek öntözik:))
24.hu/kozelet/2015/10/17/etelosztas-az-elelmezesi-vilagnapon/...no most azt kérdezném az okosoktól, elfér még a sorban pár tízezer menekült?
@evasanyoca:

Nem kellenek ide /sem/ menekültek. Megoldjuk önerőből.
@arpika23: ember(forma), te magaddal beszélgetsz?...
@Eszter jött: :((. elnézést kérek, nem vettem észre, hogy már betetted, bocsánat.
Én azt gondolom, nem lehet versenyezni, hogy melyik probléma a nagyobb, a müezzin éneke vagy a szegénység, nincs alá és fölé rendelés, ez azért nagy probléma, az meg azért...és a sornak nincs vége, lehet folytatni, sajnos a probléma-felsorolásokat....:((
@evasanyoca: az az igazság, hogy soha életemben nem voltam irígy ember, mert édesapám arra tanított mindig: a saját zsebedben kurkássz, az a tied!...most meg vénségemre látván a sorbanállókat mérhetetlen és tehetetlen dühöt érzek a timike gyémántboltja, a sarkakata uj ruhája,a bla-bla-bla iránt,legszívesebben mezittelenre vetkőztetve kikergetném"ezeket" mészárossal az élen a Kalaháriba.....?((
@nincs_itt: nem sértesz meg... a poroszok, a többi baltiak, afrikában valóban nem volt -a többiekhez képest- nagy területük (absztrahál-föld)...
@evasanyoca: no a lényeg meg lemaradt, amit akartam: az igazi nagytőkések tanult, müvelt emberek voltak, fejlesztették az ipart, iskolákat, egyetemeket alapítottak, építették az országot.....a rablók csak rabolni tudnak, pfej....
@Orica Középföldi:

Nagy a pazarlás Magyarországon, vízből is!
Hát még azt hogy beszopta g vicctor hogy a norvégokkal játszódjuk a pótselejtezőt. Szerintem ez fáj neki a legjobban.
@tristen2005: az osztók között darling...kkk...hiányoztá

@Oxica: azt írja az újság 49 %-unk van a győzelemre...kkk...szerintem arra van, hogy 10 kapott alatt megússzuk....kk
Viktorunk és az ő körei... más is olvassa? :)

" Ültess uborkafát a királyi várba!
Egyenlítő blog

Ha az embernek már van csinos focistadionja a kertje végében, birtokai akkorák, hogy ott sosem megy már le a nap, jószága, jobbágyai számosak,
na, akkor mi kell neki?

Mondjuk, kellene még egy sziget valami tengeren, mert az divatos, bankszámla Szingapúrban, mert oda még kevésbé lát el a világ. Ja, kell néhány saját láb, amin meg lehet állni.

A Lövölde téren ilyenkor még azt is megkérdezték, hogy hát a kis faszom nem kellene? De ez még nem a polkorrekt időszak volt, és egy kommunista diktatúra időszaka, amikor még nem tudtuk, hogy így nem beszélünk, ha a mi Kis Vezérünkről van szó.

Ja, egyébként nem kell.

A királyi vár, az kell. Azt kinéztük maguknak. Mondjuk, olyan amilyen, de ha pár bugris királynak jó volt, akkor valahogy majd mi is megleszünk benne. A lényeg, hogy tessenek uborkafát ültetni. Hátha mászni szeretnénk.
Első kormányzati ciklusában a Kis Vezér nagy fogása a Sándor-palota lett volna.

Csilivilin felújították, újgazdag rosszízléssel. Egy magas ember, aki ott járt még akkor, amikor éppen a vége felé járt a berendezése a palotának, ma is meséli, hogy a tükrökben csak derékig látta magát, a fogasokhoz le kellett hajolnia. Sokat gondolkozott rajta, ki rendezte ezt így be.

(Csak szólok a szövegértési nehézségekkel küzdőknek, ez nem arról szól, hogy valaki termetre kicsi-e vagy nagy, mert az tökmindegy. Ez arról szól, hogy valaki, aki akkora, amekkora, a saját méretére, saját magának rakta össze a cuccot, a te pénzedből, pupák.)

Oké, akkor nem jött össze, de a fejlődés megállíthatatlan.

A stadionok úgy nőnek ki a földből, mint a gomba eső után. Az eredmények is biztatóak, az U19 már csak 5-1-re kapott ki az aranylábú szlovák labdazsonglőröktől.

Jó, az iskolák lepusztulnak, a szomszéd eresz alá most költözött be a harmadik hajléktalan, az orvosok, ápolók futnak elfele, mert itt nem tudnak megélni, s efféle demagóg összehasonlítások hagyják el a szánkat."

egyenlito.blog.hu/2015/10/18/ultess_uborkafat_a_kiralyi_varba
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ...már régen millióknak kellene minden zervezés nélkül kinn lenni a téren, és egy szívlapáttal addig kergetni a brancsot, míg bee nem akadnak a késes kerítésükbe!....de Mo. csendes.....
@arpika23: Na és akkor még ez is, pedig a maga valóságában ők nem is szembesültek úgy velük, mint mondjuk a németek.

mno.hu/eu/a-bevandorlasellenesek-nyertek-svajcban-1309752
Átfestik az új állami mentőövet?

Egy hónap alatt százan sem jelentkeztek, miközben 180 ezren vannak bajban! Gratulálunk a kormánynak! Ismét sikerült minősíthetetlen munkát végezniük.

www.azenpenzem.hu/cikkek/atfestik-az-uj-allami-mentoovet/2805/

ON
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Na, látom sikerült csak szétqrni a blogot személyeskedéssel és Putyin pöcsén csüngve.
Én szóltam, röviden megoldom innentől._"

Én írtam, hogy: -Hajrá!:)
@parti_giano:

"_még nincs itt az ideje. megvisel a kutyaól, ugyi? _"

Ne is provokáljon, ezentúl csak a posztok témájához szólok, feltéve, ha van mondanivalóm és nem ismételném magam.
Ajánlom kegyednek is-jéghidegen.
Picsába a pletykákkal, a humorral a felülíró aktualitásokkal és az önállóan megfogalmazott benyomásokkal és a spontaneitással. Csak vonalasan, komolyan és komolykodva.
Kell a felület a linkeknek, a náci propagandának, és a buzizó obszcén buzinak (aki persze nem keverendő az ellenkező bekötésű homoszexuális negyed-, vagy felebaráttal), és a trágárságért való trágárságnak.
Mert így szeretjük. Akkor azt hiszem ez meg van mondva.
@jaegtoer: Megint félre tetszett csúszni picit? :)
@Gábris szomszéd:

Maradj a poszt témájánál, illetve nyomd az agitpropot...
@jaegtoer:Mariann19 2015.10.18. 13:09:49
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kedves Boli admin!
Tegnap este ráértem, és maradtam volna itt a kedvenc blogomon, de attól a hangnemtől és trágár, ocsmány szóhasználattól kifordult a belem, és elhúztam azokat.
Az utóbbi hetek folyamatos személyeskedő vitákban szándékosan nem vettem részt, most is inkább általános szabályokat említenék meg, melyet illene betartani mindenkinek.
Először is ez itt egy közéleti blog, tematizálni ennek megfelelően kell. Ez nem jelenti azt, hogy kis szinesként egy kicsit ne bolondozzunk, de hogy egy-mondatos szitkozódásoktól zengjen itt az ének, azt le kéne állítanod.
Ami a legfontosabb.
A párbeszédek elég nagy része valamelyik kiválasztott kommentelő gyalázásába merül ki, ami már nemcsak megalázó hangnemben történik, hanem már megszégyenítő is, ami az emberi kap
csolatokban megengedhetetlen.
A Varánusz elért egy tekintélyt, nem szabad, hogy hagyjuk otromba viselkedési formák miatt a fényét tönkre tenni.
Ennyit bátorkodtam csak elmondani.Mariann19 2015.10.18. 13:36:37
+
@evasanyoca:
Évi!
Mint kommentemben is írtam, nem arról van szó - miután ez többek között egy baráti társaság is - hogy ne legyen pár privát szavunk egymáshoz.
Korábbi - a véleménynyilvánítás szabadságával összefüggő - véleményeddel mélyen egyetértettem, kár, hogy nem azonnal adtam ennek hangot.
Eltérő álláspontokra nem az a módi, hogy nem a témára indul meg a reakció, hanem maga kommentelő kerül a célkeresztbe, sokszor falkában indul meg a lejáratása.
Példa erre Rodeo, aki ennek a blognak emblematikus figurája, és az, hogy hogyan reagál, az egy következmény. Annak a hangnemnek a következménye, amelyet nem lenne szabad itt senkinek sem megengednie magának. Ok-okozat.
Én csak azt mondom, hogy vegyük észre, hogy milyen körben mozgunk, és próbáljunk az általános elvárásokhoz igazodni.
A jövőben én is igyekezni fogok a havonta, ha egyszer is, de a kézi eredményeket privátban megbeszélni gazolóva

...mivel tudom tiszteled és becsülöd Mariannt, valószínű elsikkadtál e két kommentje felett, értőn olvasd, ahogyan te szoktál, talán nem okoz számodra gondot, ha én is minden szavával egyetértek...
@Gábris szomszéd:
jégeső mindíg sikamlós mint a hímivarsejt frissen

brühüyyy

kkk
@nincs_itt:
az sosemvolt...hogyan mesélne pont az volt az I/IIVH oka

brühüyyy
kkkk
nem akarták megosztani a gyarmataikat a többi kurvák, utána meg sírtak, hogy bántanak a teutonok
@Rodeo36: honnan tudod, hogy az milyen, Csiribá'?...
@Sir Bates dö Hól:
csiribícsiribá... hááááát ...közöd? hasonló hozzád...

kkk

brühüyyy
@evasanyoca:
tudod ugye, (pont esztnetudnád?kkk) hogy a rétváribenceúrhölgy és a gulyásgergelykisasszonyok naqyon hajaznak (vagy csak szőröznek a zevezős szájkóra)
kútbavizet hordani lóval imádkozn i az ugyanaz, mint a @boliőszencségét tűrni...de ilyen keményen már régen baszták le, mint te bár én is próbáltam néha, hogy cizellált és csipkés selyemkesztyűs lófaszokat kű'ttemneki de neki de nem érti...olyan mint egy hülye jezsuita inkvizítor vagy egy talibán...teszi mert "csak" meg "cumtrucc" ésassziszem élvezi...

kkkkkkkkkkkkkkkk

és ordibál, hogy burqát visszarakni meg egyébként is "nekemvanigazam" asztakirelejzumát
@Rodeo36:
Kissé unalmas a személyeskedésed.
Amennyiben ennyi mondandód van, miért nem a lőtéri kutyával beszéled meg?

@evasanyoca:
Távolba szakadt otrombánk fenti böfögése nyomán, most akkor várom a hasonló stílusú és hosszú levezetést, hogy miért is vagyok én a paraszt...

Kissé unalmas a személyeskedés.
Aki ebben kívánja kiélni frusztráltságát, az tegye máshol. Aki meg nem ért ebből, az magára vessen.
Seres írt egy publit Fukuyama látogatása kapcsán, a print HVG_ben.

Itt a vége, ami Göncz kapcsán is aktuális.
"Élt itt velünk egy öreg liberális demokrata, Göncz Árpádnak hívták, aki 25 évvel ezelőtt, Amerikában járva igen fontos dolgokat mondott az ott kialakult demokratikus rendszerről, fékekről, ellensúlyokról.
A szabad Magyarország első elnöke a Virginiai Egyetemen "törvényalkotói remekműnek" nevezte az alkotmányt és a tízpontos Bill of Right-sot, és hosszú beszédben hangsúlyozta, mennyire fontosnak tartja, hogy az amerikai Függetlenségi nyilatkozat "az embernek az életre, a szabadságra és a boldogulásra való elidegeníthetetlen jogán" alapszik.
A mai államfő a klímaváltozás ellen harcol, a miniszterelnök pedig az európai liberalizmus ellen. Erre mondják, hogy innen szép nyerni. Még jó, hogy nem jött el a történelem vége."
@Mariann19:

"Példa erre Rodeo, aki ennek a blognak emblematikus figurája, és az, hogy hogyan reagál, az egy következmény"

Ezen tegnap átsiklottam.
A blognak egyetlen emblematikus figurája van, és az Fabius.
Mindenki más kommentelő, és mint ilyen, a megítélése sokszínű - mint látjuk, ami - mértékvesztés esetén - felesleges érzelmi viharokat vált ki.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nos, a távolbaszakadt otrombák pont olyan enberek mint te vagy én, és a fiam is közéjük tartozik, mert ő is a távolba szakadt....talán beszéld meg rodeoval, miért is tiltottad ki azért a szövegért, amit jégtőr majdnem szószerint megismételt, te pedig még a fejed sem csóváltad rá.....ez kiverte rodinál rendesen és jogosan a biztosítékot...aztán: most sem reagálsz arra egy ejnyebejnyével, hogy jégtőr buzizizott, igaz név nélkül most, de korábban eléggé sokszor és névvel buzizta rodeot, hallgattál, dehol rögvest alatta csiribázott egy jót, hallgattál, mert ez ugye nem személyeskedés.....hát ezért vagy paraszt, hogy a szavaidat idézzem Boli.talán ossz a haverjaidnak is, és elnémulok, de engem ne fenyegess, nem vagyok se félős, se megalkuvó, harcoltam eleget életemben mások igazságáért, egy blogon nem kellene ilyen nyilvánvaló megkülönböztetéseket tenni egy adminnak. .....igen, nem kicsit unalmas a személyeskedés!
@Orica Középföldi:
nagyon siettek, nem maradt idejük az indiánokat megkérdezni erről, pusztán demokratikus alapon?

brühüyyy

kkkk

a Colorado folyóról nem is beszélve
@Orica Középföldi:
a tankönyveik szerint önkéntes munkavállaló emigránsként emlegetik a rabszolgaszállító hajókkal érkezett niggereket

ami a mostani több ezer mérföld hosszú és 5 méter magas erődítmény a mexico-i határon nagyon jó példa mert az nem hajózható a drogokat meg katonai Herkulesek szállíttyák, mert fő a biztonság

brühüyyy

kkk

Afganisztánban is akkora mákföldek vannak amik még sohasem voltak mielőtt a demokrácia megerősítette a náluk is demokratikusabb talibánokat

Óh Isis und Oh Siris schenket... der wiessheit geist der neuen paar...(mozart)
No, ha mindenki kibújt onnan, ahová nagy igyekezettel bebújt, akkor ugorgyunk!

"A tejpiac válsága miatt megritkítják a tejelőállományt a gazdák, augusztusig az előző év január-augusztusi időszakához képest 7,6 százalékkal több tehén és 90 százalékkal több üsző került vágóhídra - írta hétfői számában a Magyar Idők az Agrárgazdasági Kutatóintézet adataira hivatkozva.
A napilap cikke szerint a tejpiacon a túltermelés miatt csökkentek az árak, ezért vágják le a tejelőállomány egy részét. A jelenség nem csak Magyarországon, hanem uniós szinten is érezhető: az EU marhahústermelése 3,4 százalékkal bővült az első félévben, a legnagyobb növekedés Magyarországon volt."

index.hu/gazdasag/2015/10/19/olcso_a_tej_pusztuljanak_a_tehenek/

Viktorék ezt is beszopták. Ha jól emékezem, akkor annak adtak bérbe állami földet, aki azon meghatározott számú állatot is tart. Tarthassa, ha nem bírja eladni. Vagy ez is csak ahhoz volt egy trükk, hogy a bérlő megvehesse a földet?
@Orica Középföldi: bár Mariannak írtad,van véleményem: Fabius nem emblematikus figurája a blognak, ő semmilyen figura, ő a blog tulajdnosa, te viszont még egyszer sem kérted ki a "főnéni" megszólítást, ha te is egy sima kommetelőnek tartanád magad...te semmilyen főnéni itt nem vagy.. Jó szó a mértékvesztés, ezt te már régen elvesztetted, gondolok én mások letetűzésére, és egyéb gőgösködésedre...kaptam emilben régi varánuszos emberkéktől pár sort, amiben azt irták temiattad mentek el innen...ugye tudod, hogy a pszichológusi szak bölcsész, mégcsak tanári sem, akkori talán szerényebben egy dupladoktor, egyetemi docens véleményezését, ha kérhetem...de visszateszlek a tahóba, mert nem vagy az esetem.
@evasanyoca:

Abba is ssabad hagyni a ragozást. A mánia ott kezdődik, ha az ember nem bír leszakadni egy témáról.
@látjátok feleim szümtükkel: én tegnap befejeztem, ma nem én kezdtem, de nem fogom magam hagyni letaposni, érted?ugyhogy a mániákus az nem én vagyok!
@evasanyoca:

De már te vagy. Kár, hogy nem tudod észre venni.
@Orica Középföldi: igen.
ráadásul Rodeo, nem a reakció, hanem az akció.
@punkfrog™:

Nem akartam finomhangolni. Így is értette, aki akarta, ahogy látom:)
@evasanyoca: érdekes értékrended van.
most komolyan átmentek óvodásba?

szégyen. felnőttemberek vagytok (többnyire) és szaladtok az óvobácsihoz, hogy valaki meghúzta a hajam, szidott vagy sértegetett és azonnal csináljon rendet.

elképesztő!
van mindenkinek (szája) keze és gondolata, hogy megvédje magát - illetve ha a tények nem ezt támasztják alá amit hoz, akkor így járt...

szerethetek, tisztelhetek és becsülhetek valakit, de értékét csak növelem ha ellentmondásaira figyelmeztettem és meg szeretném beszélni, hogy ezt most mér így, mert esetleg még tanulhatok is belőle mert esély van rá és kitárja a világ másik kapuját amit nem láttam vagy vettem észre...

nem harcolni kell. beszélgetni viszont jó...
sőt azt is észre kell venni amikor valakit cukkolnak és esetleg "le" főnéniznek (amit eleinte kikért magának).
röhej, de tömör véleménye miatt még ezt is kitudja magának sajtolni, mint egyfajta szemtelenkedő elismerést.

mint Mariann, akit racionális számaival támogatott véleménye miatt hiányolnak, ha a gazdasági vonal bukkan fel.
sőt. a sport is beköszön a blogra általa is, mert olyan lelkes tud lenni, hogy mindig van aki vele akarja megbeszélni az eseményeket.

a blog Fabiusé, de pont miatta jön ide aki olvasni akarja gondolatait és vagy egyetért vele vagy vitába száll...
Boli pedig minden tiszteletet megérdemel, hogy bizonyos elvek szerint (jól, rosszul!) ellátja a feladatát.
kár itt vele szórakozni! nem ő jelentkezett a pozicíóra!

talán nem kellene elfelejteni, hogy ő is csak egy vagány, sokszor csibész segítőkész ember aki pár éve itt ökörködött együtt velünk.
tehát nem mást kell várni tőle, csak azt amiért "akkor" Fab bizalmat szavazott neki.

a többit pedig ha tetszik, ha nem nekünk kell lerendezni - ha kedvünk és energiánk van hozzá.
@evasanyoca: igazságod vagyon, akár a fentesztikfórnak, én Csingek minden szavadon (csak párnát a térgy alá, hűs a padozat)...
@Sir Bates dö Hól:

persze, hogy kell a korpusz, ha nem egy ócska pótanyag, amit még a szél is összedönt :D
@guma: gyere ide, én lerendezem veled:-DDD...
@evasanyoca: Spongyát rá, megbocsi. Mondjuk pár tíz millió orosz, majd szojvet állampolgár illetve áldozat szerint azért nem volt fenékig tejfel, de lehet hogy igazad van és nem a szopás szóval írnák le helyzetüket, amikor még megtehették. :-(
Gazolóóóóóóóóóóóóó!!!

Légyszíves, két meccs között főbácsizd le Rodeot, és ez váljék szokásoddá, mert - humor híján - belepusztul a méltánytalanságba. Ennek exponenciális kivetülése az imádóra, beláthatatlan következményekkel jár. Nem bánom,őt meg nyugodtan főnénizd le, mint az ÖTYE-klub korelnökét.

Könyörgöm, légy könyörületes. Annyi baromságot kellett olvasnom ennek kapcsán, ami már-már egészségtelen.

Egyébként meg Paganinivel mosom tisztára az agyam:))
@guma:

Íme, a kompromisszumok nagyasszonya.

( Tutira örülsz, ha nem írom le, mit gondolok valójában, de a szándékot maximálisan tisztelem:))
@Orica Középföldi:

"a szándékot maximálisan tisztelem"

el is várom! hahahahaha

"Tutira örülsz, ha nem írom le, mit gondolok valójában"
tudnád fokozni? hiszen finomhangolás nélkül is kuncogok egyfolytában :)
de ha gonoszkodsz velem, segítséget kérek!!!
@Sir Bates dö Hól: te csak maradjál a ginánál, szintetikus, mint taga csaja.
@parti_giano:

Hahó!
A pia agyzsibbasztásra való, ami nem azonos az agytisztítással:)

Én nem szerelek karnist, nem beszélgetek a fűvel és Imolával, ami majdnem egyenértékű, zenével söpröm el a hülyeséget.
@Orica Középföldi:

és ehhez az ördög hegedűse kell? :)
@guma: caen-t és angers-t szeretem, bár kimaradt bretagne...
@Orica Középföldi: ámde az alkohol fertőtlenít, másrészt a lábam szokott tőle zsibbadni.
@guma:

Kobozd el a homokozólapátokat!
@guma:

Egy határozott női kéz időnként minden problémát megold.
@parti_giano:

Ez érdekes jelenség, a többségnek a nyelve szokik zsibbadni tőle.:O
@látjátok feleim szümtükkel:

Nekem inkább az agyam. Pontosabban az a valami, ami a helyén van.
@parti_giano: minden bizonnyal majd megtapasztalom... mint te...
@arpika23: 500-600 dollár az alapzsold, plusz jutatások a feleségek,gyerekek után..
Lehet ezt normálisan is csinálni,akár vikiék akár a bevándorlók részéről.
@Sir Bates dö Hól:

A vákumot nem vitatom, a kirekesztő szexistát annál inkább.
@Sir Bates dö Hól:

Egymillió agysejttel gyerekjáték élni, kettővel kihívás.
@PeniValdes: Plusz még a bónuszok meg a szabadrablás!
Az biztos, hogy te nem mozdulsz ki a négy fal közül mert fogalmad sincs a közlekedésről! Ez egyáltalán nem új találmány, sok helyen lehet találkozni vele a világban!
Ami pedig szerintetek beszopott az orsós likud vitya pont az ellenkezője az igazság csak sokkal nagyobb százalékban, hogy még a ti fajtátok is támogatja ha név nélkül kell erről diskurálni! A nyugati reakciók is a népek körében közel 90-os támogatásban részesítik az orsós likud vitya irányát a saját vezetőikkel szemben!
Fabius, értelmes embernek tartalak, de szerintem ezt te "szoptad" be, már ha tényleg komolyan veszed ezt a felmérését.

Biztosan találkoztál már hazai pályán is olyan intézményekkel, ilyen-olyan intézetekkel, amelyek pénzért közölnek "közvélemény- kutatási" adatokat, "eredményeket".

Ezek az intézmények ún. "maghintő" tevékenységet folytatnak, ez a feladatuk, és a közleményeik, mint amilyen ez a "felmérés" ennek a maghintő tevékenységnek a termékei.

Egyszerű propaganda, és semmi köze a valósághoz. :)
@guma:
Istenem, elmorzsoltam kettő avagy két könnycseppet.
Itt lelkiztetek három napig, hogy jaj, mi volt itt szombaton, ere a féleszű admindod engem zárt ki. Miért is? Mert csak. Na, ezek vagytok ti.
Ez a mertcsakazértisblog.
Engem mondjuk nem érdekel, magatokat mutatjátok be.Amilyen a kommentelők többsége, olyan az admin, és olyat ír a posztszerző.
@evasanyoca:
Helyes, Évike, ne is hagyd magad - látod, most engem zárt ki szombat miatt Boli, tudtam egyébként, hogy igy lesz-, Putyin to shut off itt, meg már mobbingot csinál.
Oricától százszor különb vagy, egy beképzelt, irigy nőszemély.
@arpika23:
A bolgároknál félezer évig vendégszerepeltek a törökök. Oszt megmaradtak a bolgár nyelvnél meg a pravoszláv hitnél.
Ennyit arról, hogy a műezzin örökre szól.
A hibákat meg csak orbánnal együtt lehetne kikorrigálni.
Látsz rá sanszot?
@Rudi Kató:
egymillió légy pedig nem tévedhet, ha a lószar minőségét kell megítélni!
@kekex:
1. Talán beszéld meg a bolgárokkal. Én már megtettem. Szerintük az 500 év több mint örökkévalóság.
2.Mindent lehet korrigálni. Csak minél később, annál drágábban.
süti beállítások módosítása