Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 444.hu/2024/03/28/hajdu-peter-szerint-a-frizbi-bulvarplatform-ez-az-ami-nem-tette-lehetove-hogy-a-... (2024.03.28. 12:16) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.25. 09:28 Fabius

Orbán: én vagyok a legfontosabb!

Vicces csávó ez a mi Viktorunk. Miután Kósa kiesett a potenciális örökösök közül ő tovább versenyezteti a két állva maradtat - Lázárt és Rogánt - hadd hirigeljék egymást az ő szórakoztatására. Miután Lázár cárevics közölte időben, hogy számára Rogán cárevics az ügyeivel együtt oly vonzó, mint egy végbélsipoly, cáratyuska bölcsen gründolt egy új miniszteri állást a lefikázottnak.

Elismerve ezzel, hogy Rogán cárevics tényleg olyan ügyekkel bír, amiért vállalhatatlannak nyilvánítható másik keblence által. Ám azt is deklarálta, neki így is megfelel. 

Nem gond, hogy két miniszterelnöki miniszter lesz innentől, ha a németeknek ez okés akkor neki is jó lesz. Kell néhány új államtitkár, pár vízhordó apparatcsik akik eltekerik a kommunikációs imamalmot és máris kész a működőképes új modell, ami koordinálja melyik talpasnak mikor, miről kell értesülni, és kiagyalja az újabbnál újabb plakátkampányokat.Valahogy majd azt is megoldják, hogy elférjen három tökfej egyenlő távolságra cáratyuskától Nagyjaink Arcképcsarnokában.

portre.PNG

Ettől függetlenül ha Orbánhoz menne valaki, akkor továbbra is Nagy Jánoson keresztül kell audienciát kérnie.

De ez annyira nem lényeg, kell valaki aki a tényleges kabinetfőnöki dolgokat elintézi Viktor személye körül. Aki beosztja az idejét, szervezi a napját, belövi a hárét és csibészeléssel trenírozza Havasi Bertalant. Kell valaki, aki az örökösödési háborúban nem érdekelt kirakatember, de elvégzi amit el kell. Vagyis túl nagy változás nem lesz azon kívül, hogy Rogán cerevicsnek milligrammra ki lesz mérve az esélyegyenlőségi juss, nehogy Lázár cárevics valamivel előrébb legyen nála. Az úgynevezett "kancellária" amiben most gondolkodnak eddig is létezett, csak nem így hívták. Rogán és emberei eddig is elvégezték ezeket a feladatokat, egy rég bejáratott munkacsoportról beszélünk, ami most kap egy minisztert és pár új államtitkárt. Amíg mondjuk az egészségügynek nem külön miniszter, de most éppen egy külön államtitkár sem jut. Nem jut külön miniszter az oktatásnak, kultúrának, ifjúsági és szociális ügyeknek, közlekedésnek, Viktornak viszont jut mindjárt kettő.

Fontos tudnunk, mik a fontossági sorrendek ebben az országban.

 

504 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr117819962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Fontos tudnunk, mik a fontossági sorrendek ebben az országban."

Ámen.
Most hallom, van - nem kevés - eu-s pályázati pénz az eü-nek, amit okt. 15-ig befejezetten kellett/lehetett volna meg pályázni.
Még ki sincs írva! Nincs, aki megtegye.
bakker, megpályázni természetesen
@Gábris szomszéd:

Ha az első hsz megint a te propagandád és linkje, akkor ki az, aki nem tud disztingválni?
@jaegtoer:

Hagyd a fenébe, nem tudja mit jelent.
Fabius, nem értelek, miért vagy úgy oda?

Már olyan mértékben, illetve módon visszaesett a bürokrácia, hogy ezekkel a kinevezésekkel kellett enyhíteni az elégtelenségét, különben a korrupciós gépezet elkezdene akadozni, az meg már mégiscsak tűrhetetlen.
Pláne egy NER-ben.
@Gábris szomszéd:
ez nem a te véleményed, ez az alfahím.hu véleménye.
@Gábris szomszéd:

"_Az, hogy te minek nevezed számomra továbbra is irreleváns. Én úgy hívom, hogy vélemény megjelenítés. :) _"

Értem:) Akkor szigorúan a disztingválás akadémiai értelmezésének megközelítésében, semmi személyes:)
Ez meg tisztelgés anyukád előtt és kedveskedés neked:)

A kurva anyád! {[:)))))]}

Persze, ha te vagy balogh gabcsi, az más. Akkor elég a 'szálkás deszka'...hogy tudd mi a véleményem:)

Mindig megröhögtet, hogy a jobbik milyen türelmetlenül toporzékol se közel, se távol a tűztől, a kasszakulcstól és a lámpavastól.

Még egy kis szmájli:) :) :) :) :)
@Gábris szomszéd:
de én odaírom mellé. hogy miért igen, miért nem. te csak belinkeled, kommentár nélkül.
@Gábris szomszéd:

"_ Nem vártam mást, maradtál továbbra is az, ami mindig is voltál. Nagy kár, hogy ismét szőröcske mellett kell landolnod._"

Nem kell.:) A te döntésed:) ki kényszeríthetne erre?:)
@látjátok feleim szümtükkel: "Az önmagunk fontosságába vetett hit, olyan nevetséges, mint Chaplin botladozása a némafilmen!"
semmiről sem szól ez a fidesz, csak a kommunikációról, azaz, hogyan nyomjuk le az emberek torkán a szart. ez az egész csak egy marketingkampány, kb. az intelligens mosópor szintjén. de hiszik még jó páran, hogy csak az omotól ilyen az ország.
Fóstok ám Orbán Viktortól mint ördög a füsttöl! :)
@parti_giano:

Ostoba vagy. Már szinte mindenki Orbán Viktornak ad igazat egész Európában, van persze még pár olyan aki liberális politikát akar, de egyre kevesebben :)

Mekkora is a német liberális párt, az FDP támogatottsága, vagy az osztrák "Neos"-é? :D
@ördöngös pepecselés: ne állj meg, főnököd is világkvótáról beszélt, tehát az egész galaxis igazat ad viktorodnak.

melyik vagyol te ezek közül,

40.media.tumblr.com/628031458236dbf61daf0848233c62c9/tumblr_inline_nv6ye2DGoS1sz6re6_540.jpg
"Orgován szerint ő egy fillért sem kapott azért, hogy a Quaestorban pár napig rajta legyen felelősség a cég ügyeiért. És ő csak fantáziát látott a csőd előtt álló Quaestorban, ráadásul úgy, hogy állítása szerint soha semmilyen könyvelési anyagot nem látott. Most a lapnak először tagadta, hogy cége lenne, majd visszahívta őket azzal, hogy a saját jövedelméből akarja bevásárolni magát a cégbe, ahhoz pedig senkinek semmi köze, hogy miből él."

Vajon a nav szerint sincs köze? Vagy tényleg nincs annak se?:D

index.hu/gazdasag/2015/09/25/sok_penzhez_juthatott_a_quaestor_kamutulaja/
@Gábris szomszéd:
A blog témáját érted? Amennyiben nehezedre esik értelmezni, olvasd el még egyszer. A német linked a másik blogra való. Segítsek még?
Megoldhatom másképp is.
@ördöngös pepecselés:

El lehet itt még lopni pár száz milliárdot. Lesz még stadion, veszünk fodballcsapatot is, csak azok a kurva migránsok
jönnének még egy darabig.
- O. G. Viktor-
@Gábris szomszéd:
Mint azt megemlítém már, nem vagyok a gyámod, nem itt élem az életem, ellenben veled, továbbá tanulj meg viselkedni és az árulkodásodat is feldughatod magadnak, mert a szarjaidat nem nyitom meg, nem olvasom, ahogy az összes kommentet sem, mivel dolgozom. A rinyálásod a legkevésbé sem érdekel, kurva unalmas az örökös picsogásod. Valami nem tetszik, el lehet húzni...
@parti_giano: Ezek a nagy dolgok!!! Jöhet itten otthonából elűzött menekült, jöhet itten a gazdaság lassulása, csak az a mindennapos éneklés az hiányzik egyedül. De ártunk és ormányunk megoldotta ezt is nekünk. Létre hozta a MÉB-et a Mindennapos Éneklés Bizottságát. Innentől kezdve minket már baj nem érhet, majd énekelünk.
@The Ghost Wolf: Mi mást tudsz kezdeni azzal az osztállyal, amelyikben minden 5. gyermek funkcionálisan analfabéta? :-(

hvg.hu/itthon/20150924_Megrenditoen_rossz_lett_a_magyar_diakok_s

34 OECD országból hátulról vagyunk a 4. helyen. :-(

On
.
Hol is tartunk most?

Ami eddig összejött:
- mindenórás tábornok;
- mindennapos nótabizottság.

Most jön majd a havibaj, később - merjünk távlatokban tervezni - a hét még szűkebb esztendő és megkésőbb a negyvenéves migrálás.
@The Ghost Wolf: "...csak az a mindennapos éneklés az hiányzik egyedül. De ártunk és ormányunk megoldotta ezt is nekünk. Létre hozta a MÉB-et a Mindennapos Éneklés Bizottságát. Innentől kezdve minket már baj nem érhet, majd énekelünk."

Majd módosítjuk a mondást is amelyik szerint sírva vígad a magyar arra, hogy vígadva sír a magyar.:D
Ihaj-tyuhaj, recece, kirúgták a Répássyt, aki eddig semmi féle botrányba nem keveredett. Hejretyutyutyú!

index.hu/belfold/2015/09/25/meglepetes_orbantol_kirugta_repassyt/
Most mi van? Két jégtroll van?
Majd meglátom, melyik az okosabb és a humánusab!!!!!!!
A különböző minisztériumi megbeszéléseken – amelyeken meghívottként vettem részt – csak a köztisztviselői kutatóellenességet találtam ennél karakterisztikusabbnak. Úgy gondolom, hogy ez a kinevezett „szakértők” valódiak felé irányuló mély ellenszenvén alapul. Az irányítással megbízott K+F+I osztály egyetlen tagjának sem volt kutatói minősítése, kutatóintézeti gyakorlata, tehát nem is érthetik azt, ami rájuk lett bízva. Egyetlen dolgot tudnak derék beosztottjaid: a Ház nevében „irányítani” (értsd valóságos stratégia hiányában konkrét iránymegjelölés nélkül), vagyis felmutatni a minisztérium zászlaját a kutatóintézeti közalkalmazottaknak.

darvasbela.atlatszo.hu/2015/09/24/zergetoll-a-porgekalapon-nyilt-level-fazekas-sandornak/
1 b lemaradt, már ötször leírtam, átengeded végre?
Ez nem politika, nem is rasszizmus, nem is terelés!!!
Azt mondja egy Orbán fan, aki egyébként jogász, hogy minden migráns ránézésre bűnöző. Mondtam neki, hogy ugyan miért? Válasz nem volt.

Hátha valaki felismeri kit is keres a rendőrség:
index.hu/belfold/2015/09/25/kertesz_utca_balhe_verekedes_azonositas_rendorseg/
Pedig Orbán ma is szuper jó sajtótájékoztatót tartott Bécsben. Okos, világos beszéd.
Nem csoda, ha a buta újságírók, buta poiltikusok nem értik, ízig vérig jó reálpolitikusi helyzetértékelés volt.
Muhaha szuper es vilagos egy mondatban a vezenyloval, mar kirohogtem magam mara :)
@parti_giano: Kemény. Na, ilyen amikor a gondosan válogatott legalja kerül legfelülre. :-( Be is raktam könyvjelzőmbe. Köszi a linket.

darvasbela.atlatszo.hu/
Orbán bécsi tárgyalása után:

"Közölte ugyanakkor, hogy a magyar kormány Szlovénia és Magyarország közé nem akar kerítést építeni. Azt mondta: a magyar-szlovén határon most terepmunka zajlik, hogy "kitakarítsák" a határsávot, alkalmassá téve ezzel mobil eszközök elhelyezésére. Mivel azonban Szlovénia tagja a schengeni övezetnek, arra a határszakaszra semmi olyat nem szabad felépíteni, amit nem lehet "eltakarítani" egy napon belül, illetve amihez Szlovénia nem járul hozzá - közölte.

A magyar határokon épülő kerítéseket firtató kérdésre megjegyezte: "Európában nincs annyi drót, amennyire szükségünk volna", már Kínából is kellett szállítmányokat rendelni, de a magyar büntetés-végrehajtás keretén belül is vásároltak olyan gépeket, amelyekkel Magyarország a jövőben maga is képes lesz ilyen terméket előállítani."

www.ma.hu/kulfold/261772/Orban_nem_tudok_jobb_megoldast_mint_a_kerites__es_ezt_Ausztria_is_elfogadta?place=srss
@parti_giano:

Teccik:D

„Országos Akácnap – 2015. Fontos, hogy elhárítsuk az akác elleni támadásokat! Magyarország akácnagyhatalom és törekedni kell arra, hogy ez a jövőben is így legyen!”
@Imola Helyesi:
.
Girolamo Maria Francesco Matteo Savonarola, a firenzei Szent Márk kolostor perjele ( ez más, mint mondjuk a szorzás jele) ékesszólással, kíméletlen kritikával, és így tovább... volt kora egyik legjobb szónoka.
A pápa egyházi törvényszék elé állíttatta, amely Firenze főterén a Piazza della Signorián, 1498. április 7-én felakasztatta, és holttesteiket máglyán elégettette.
Később, amikor megértették, hogy miről is ábrándozott és beszélt a Katolikus Enciklopédia már az Egyház megújulásának prófétáját, vértanút tisztel benne.

Mint látod a világ és az értelem változik.
Ami ma jó, nem biztos, hogy az lesz holnap.
Erről Íñigo López de Loyola is sokat tudna mesélni, de elhunyt.
Miniszteri időtöltés.:D

"Vártam, hogy behívj és e kivételes társadalmi munka alól felments. Szólj, hogy ne írjak neked kutatásszervezésről, mert téged az országjárás, a pódium, a megtekintés, a fáradhatatlan mosolygás, a célszalagok átvágása és a bográcsozás ambicionál inkább. Ilyeneket látok a facebook oldaladon (9. kép), ami személyes arculat szempontjából a választóidnak szóló teljesítmény inkább, mint miniszteri."
@rdos:

Azért némi vigasz a sütétben, hogy akad egy-két lámpás a fideszben is.:D
Jöttem, láttam, angyaltalanítottam.
S látám, hogy ez jó.
Megint jöttem, megint láttam, és imolátlanítottam.
S megint látám, hogy ez jó. S hallám az esőcseppek megnyugtató kopogását az értelem fáján, amit a pokolfajzatok foga már nem rág.
A helyzet fokozódik. Különösen, ha fokozzák.

nepszava.hu/cikk/1071132-szijjarto-a-horvat-kormanyfo-hagyja-beken-magyarorszagot/

"Megértem, hogy Horvátországban már elkezdődött a választási kampány, ezért csak egy kérésem van a horvát kormányfőhöz, mégpedig, hogy hagyjon minket békén, a szerbeket is és a magyarokat is. Nem fogunk szavazni a horvátországi választásokon, minket nem kell semmiről sem meggyőznie, a választási kampányt folytassa Horvátország határain belül" - fogalmazott a pénteken közölt interjúban Szijjártó Péter."
@dr. jenőke (jenőke):

Aki a kicsit nem becsüli... annak sosem lesz sok(k).:D
PÖCS....

eduline.hu/kozoktatas/2015/9/24/Pedagogus_Onertekelesi_Csoportok_40LHY8
......

" cáratyuska bölcsen gründolt egy új miniszteri állást a lefikázottnak."

Szervezetek,minisztériumok egymás hegyén hátán!
A legközelebbi talán egy "berci csibészeltető minisztérium. vauuuuuuu

parameter.sk/sites/default/files/photos/sport/orbi.jpg
@rdos: @látjátok feleim szümtükkel: elkeserítő. nem tudom biztosra, de az eredményeket látva, valami ilyesmi lehet pl. balog minisztériumának is a szakterületein.
"Mint arról beszámoltunk, az MSZP és a DK más utat választott, míg Gyurcsány Ferenc élőlánccal, tüntetéssel és menekültek látványos befogadásával tiltakozik a kormány ellen, addig az MSZP a pozitív semlegességet és a parlamenti tartózkodást választotta.

A péntek új fordulatot hozott, ezúttal nyilvánosan is egymásnak estek a baloldali pártszóvivők. A dolog várható volt, hiszen ugyanarra a szavazóbázisra hajt a két párt. Gyurcsány Ferenc pedig nyilvánosan meg is üzente Tóbiás Józsefnek pár napja, hogy át fogja venni az ellenzék vezetését, ha a szocialisták teketóriáznak menekültügyben."

Világos beszéd: eddig tököltetek, most én jövök.
"Pozitív semlegesség" - hát az meg a milyatököm?
@parti_giano:

Szerintem már helyeken is ez megy már 5 éve, és sajnos lesz ebből még 3 évig, és összesen lesz majd elmúltnyolcév is.
Viszont erre jó a migráns téma, mert mindenki arra figyel, ezeket a dolgokat meg elfelejtik. Az ellenzék meg béna.
@Bakter: ilyen nagy esőben a közmunkásoknak belső irodai elfoglaltságot adnak. neki megint a lendvai utca jutott.
"A sztár- és celebkultuszt okolja Fekete György azért, mert szerinte defenzívában van a művészet a világon. Erről egy művészettel és közoktatással kapcsolatos, pénteken kezdődött konferencián beszélt köszöntőjében a Pesti Vigadóban.Emellett arról is megemlékezett, hogy 30 ezer magyar tanár nézőpontjának és tudástartományának korrekciójára lenne szükség ahhoz, hogy művészet beépülhessen a közoktatásba."

Szerintem meg ne egy politika által kinevezett, mérsékelt tehetségű csicska akarja megmondani, mi a művészet.
@parti_giano:
Pedig itt a bakterház megett a dűlőúton igazán ellapátolhatná a pocsolyákat egy vasvillával.
@Bakter:

Az olyan, mint a negatív semlegesség. A kettő együtt pedig az Orbán féle semlegesség. De nem a magyar, hanem amit a görögöknek ajánlgat. Oda eu-s hadsereg, mi meg köszönjük, jól megvagyunk.
@látjátok feleim szümtükkel: egyetlen bűnbanda sem tűr meg soraiban olyat, aki nem zsarolható valamivel.
"Eddig elég botrányosra sikerült Magyarország díszvendégsége a Göteborgi Könyvvásáron. Volt, aki bojkottot hirdetett, mások táblákkal demonstráltak, a magyar küldöttség állítólag kiment a megnyitóbeszédről."

Jön is a göteborgi könyvtáros raportra szíjrágóhoz.
@Bakter:

Remélem ez megfelel Fekete Görgy kényes ízlésének:

www.youtube.com/watch?v=x8D9mVChkGM

A kis migráncs dög.:D
@látjátok feleim szümtükkel: " kirúgták a Répássyt, aki eddig semmi féle botrányba nem keveredett."

nem érted? éppen ez vele a baj, hogy a mocsokban dagonyázó vaddisznócsordában tiszta tudott maradni.
Gyanús és tűrhetetlen.
@Bakter:

""Pozitív semlegesség" - hát az meg a milyatököm?"

Látám sok mindent értesz, de ezt nem. Ez Tóbiás színvonalán azt jelenti, hogy töprengve nem érti miről beszél, de azt tudja, a pozitív az valami jó. ( Azt nem tudom Wassermann neve mond-e neki valamit.)
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezektől lesz anyagyilkos a gyerek, nem a pokémontól, az héccentség.
@Orica Középföldi:
Ne zavarj össze.
De ha jól értem, ez olyan, mint a nyitott határ kompatibilis drótkerítés.

@látjátok feleim szümtükkel:
Én is olvastam már erről, és hosszas meditációs elmélkedés után megállapítottam: itt valaki hazudik. Mivel egy magyar kormányszerv ilyet nem tesz, tehát...
@látjátok feleim szümtükkel: valami nagy disznóság állhat a háttérben, két hete még egymást anyázták a szerb minelnökkel, múlt héten már a legnagyobb egyetértésben egymás hátát lapogatták.
@látjátok feleim szümtükkel: LOL
bayer legfrissebb uszító írása erre alapozódott. megint bukta
@Bakter:

Ez is a könyvvásáron történt:

"Az MTI szerint Messen arról is beszélt, hogy gyermekkorában a Szovjetunióban Magyarországot tartották "a szocializmus legvidámabb barakkjának", most azonban szerinte olyan Oroszországhoz hasonló jelenségek figyelhetők meg, mint a "maffiaállam, az erősödő kormányzati korrupció", miközben például a zsidók és a romák zaklatásoknak vannak kitéve."

hvg.hu/kultura/20150925_Igy_vonulunk_ki_video_a_sved_konyvvasarb
@Bakter: Itt az ideje. Forró vizet a kopaszra!
@Bakter:
"Emellett arról is megemlékezett, hogy 30 ezer magyar tanár nézőpontjának és tudástartományának korrekciójára lenne szükség ahhoz, hogy művészet beépülhessen a közoktatásba."

kérdezzük meg a 30.000 magyar tanárt, hogy neki mire lenne szüksége, de szerintük elsősorban fekete györgy orrának beverése a lovak hátsójába lenne az első helyen, közvetlenül a bérek és az oktatásügy rendezése mellett az első helyen...
Na, a nagybalogi magyarított patyomkinkoptok ezrei is szanaszéjjel foszlottak, mint a felfingott habfürdőbuborékok a tornádóban.

444.hu/2015/09/25/hiaba-mondta-azt-balog-zoltan-nem-kapott-ezer-egyiptomi-es-iraki-kereszteny-csalad-magyar-allampolgarsagot/
Találós kérdésem:

A gyodán kívül, de a határ vonalától erre felé megölnek valakit. Ki fog eljárni?

Van egy sejtésem arról, miért menesztette Orbán a Répássyt.
"A FIFA bejelentette, hogy megtartják a már megrendezése előtt felháborítóan botrányos, több mint 1200 halálos áldozattal járó katari labdarúgó világbajnokságot. 2022. november 21-én fog elkezdődni, és 28 nap alatt zavarják majd le. (Buzzfeed)"

Ehhez azért vityának is lesz egy-két szava, ha már itt ennyi stadiont palántált el az elmúlt években. Szíjrágó meg berendeli az összes labdát.
@Bakter:

Felénk finoman az ilyenre azt mondták régen, nagyott mondott, hogy legyen miből engedni.:D
@Bakter:

Nem értem mit nem értesz ezen? Belső égésű.:D
index.hu/tech/2015/09/25/kiberbiztonsag_kibervedelem_hekkeles_magyarorszag_itbn/

Ha jól értem valami nagy mérvű visszaesésről szól ez az írás. Netán kitört a magyar szakértelem a ketrecéből?
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F09%2F25%2Fquaestor-felszamolonak_nem_voltak_ervei_a_77_eves_asszony_ellen%2F
De Tarsoly Csabát ki kellett engediük. Az öreglányt megpróbálta megfingatni a felszámoló, de érdekes módon a Külügyminisztérium nem érdekelte.
@Bakter:

az semmi! én eccer egy komplett motorbiciglit motorbiciglistával együtt láttam feküdni egy párizsi aluljáróban, egy hűvös nyári hajnalon. ez a kelenföldi dolog valszínűleg egy happening metafórája.
@hacsaturján:
Én ma reggel az aluljáróban több bkv automatát láttam némán sorban állni egymás mellett. Na erre licitálj rá, mint szíjrágó önmagára.
A kiégett autó szobra az aluljáróban pedig az Ismeretlen Bedőlt Autóhiteles Emlékműve. Nekem ne mondja ez a Fekete, hogy nem értem a művészetet.
@Bakter:

nálunk jegesmedvék vannak.
@hacsaturján:
Nem baj, amíg van jégeralsó.
....Ja, és mégis kinek???...mert nekem nem! =D
@rdos:
Ehh! Majd megalakítják a Mindennapos Lecsúszás Bizottságát, és így biztosan 34.-ek leszünk a 34 résztvevő ország közül.:)
Leskelődök, mit írnak - és ez nekem jó, mondja bakker.
Ez a bakker egy hülye!
@Imola Helyesi:

Ne legyél ilyen borulátó. Bakter ma fényeseket mond csak Te nem érted......:))))))
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: biztos talált valami bikát és nem akar szabadulni:)))
@Gábris szomszéd: ez annyira komoly, mint a svájcigárda vatikánban:)
@Bakter:

ahogy Kelenföld kinéz, az autó valószínűleg öngyilkos lett.
@taga20:

a faszt, Svájcnak tényleg elég ütőképes serege van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: aha, kábé olyan patent, mint a rómaiak voltak mikor jöttek a vizigótok.

ha körülöttük európa összedől, ako baszhatják a svejcibicskájukat.

www.napiszar.hu/Thumbnails/22593.w-800.h0.q100.jpg

:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mikor teccet arra járni? a két világháború között:)))
Aki nem bír a blog témájánál maradni, azt a bugris mintájára kivágom. Hülyéket nincs időm dédelgetni.
@taga20:
Nekem mondod? Szülői értekezleten vagyok, végre ráérek.

A mocsok dezinformálások, cukkolódókampányok jó részéről megint kiderült, hogy szarházi pártunk hazugságai, amit lelkesen fröcsögnek jobbikos csicskáik.
Azután miért kéne csodálkozni, hogy ilyen szinten van ez az ország?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: egy jó kis szülőiértekezletnél, nincs is jobb.
lehet stírölni az anyukákat:)))

egyébként, van itt is egy-két kretén, aki nyomja a fityeszbulshitet, de le kell szarni őket!
Nem hallom a hörgést az állami semmittevők ellen, úgy látom a takarékos állam illúziója nem probléma rgyeseknek, és a hazugságcunami is ugyebár újabb jólfizetett szarháziakat igényel. Sok léhűtő pártcsicska megkapja a kis posztját.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, meg a pofátlan fizetések, amit a fityesz nyomott 2010 környékén.

a pofám leszakad!

na, lazíccsunk!:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25934.w-800.h0.q100.jpg
@gazoló:
Ennyi elba..ott, semmittevo újabb hivatal, hivatalnok, titkárnő, sofőr kisfa..om... Hiába no, gazdag ország vagyunk. Sok balfasszal nehezítve.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A sok aktatologató,semmirekellő,'csilliárdokért ingyenélővel Dunát lehetne rekeszteni!(bocs Duna)...
Épeszű ember húz el innen a 'facba,nem csodálom,hogy nincs elég képzett,hadrafogható munkaerő!
'pfejj,milyen közhelyesek vagyunk:))

kuruc!

kuruc.info/galeriaN/egyeb/mutyimajom.jpg
@öregmatróz:
Hát inkább, mint hogy fényes tekintetét rám vesse, és megint valami nagysikerű dél-afrikai filmet ajánljon.
Gábris az első hozzászólásában a Fideszt ekézte, már az is baj, vagy csak rossz idő van ma?
A Mutti videót meg mindenhol meg lehet találni az interneten.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezek nagyban csinálják:)))
Legközelebb az egész LMP-t kiteszik magukból.
.
Régi hír, de jellemző:
- - Hivatalosan is totális hülyét csinált magából a kormány: az ügyészség SEMMI törvénysértőt nem talált a norvégok pénzét kezelő civileknél;
- - Csepreghy Nándor szerint ha tisztázták volna az alapítványokat, akkor a kormánynak bocsánatot kellene kérnie, de most nem kell.

Ez a bölcs okfejtés mindent megmagyaráz, ezért érthető, hogy Csepreghy Nándor miniszterhelyettes lesz.
@dr. jenőke (jenőke):

Na már cssak azt kéne tisztázni, mit ért tisztázás alatt Csepreghy. Esetleg kimosni a gyatyát?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
tudok leértékelt porrongyot és evezőket, kell?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

seprűkészleted rendben az éjszakai repkedéshez?
.
Az igaz emberek igazmondása:
- - 2014 januárjában egy lapinterjúban a Miniszterelnökség illetékese bejelentette, hogy a Welt tulajdonosaival aláírták az adásvételi szerződést. A cégnél azonban erről nem tudtak.
- - 2014 március elsején ismét bejelentette a Miniszterelnökség, hogy a céget megvették, az adásvételi szerződést mindenki aláírta.
Az eladásról a szerződést egy szombati napon írták alá, a Welt részéről ketten: Galambos László és Komáromi András. Vasárnap váratlanul meghalt Komáromi András, a 47 éves vállalkozó, aki nem volt beteg, viszont ismerősei szerint nagyon megviselte az eladással járó herce-hurca és a decemberi NAV-os vizsgálat.
- - Csepreghy Nándor miniszterelnökségi helyettes államtitkár azt mondta, hogy a céget megvette az állam, 100 százalékban állami tulajdonba került ezen a héten Írja a 444 2014. november 19., szerdán. ((A kormány múlt pénteken nemzetstratégiai jelentőségűnek nyilvánította a Welt megvételét.))
Hétfőn máshonnan úgy értesült, hogy közel a megegyezés, de aznap délelőtt a cég még biztosan nem volt eladva.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
A tisztázás azt jelenti, hogy a civilek beismerő vallomást tesznek, valamint jóvátételi eljárás keretében elhozzák Mekkából a Kába kövét Matolcsynak megőrzésre.

Az ismert alanyi költő ez alkalomból verset is írt:
"Jön az arab Mekkábúl
fejbevered mekkábúl."
.
@Rodeo36: ákciós dízeled nincs? tudod olyan amivel bejárhatnék a jó levegőről a városba:)))
@taga20:
VW igazgatótanács visszarakta a CEO-t, vétlen!!! talán neki van? hívd fel

brühüyyy

kkk
Akkor eljött az idő, és azt találta mondani az este ellenére, hogy jóreggelt, ha nap már nem lehet, és még mindig nem kötöttétek csokornyakkendőbe a hülyéket, mert mindig akad legalább egy szál, ami kibillenti a gerendát, lévén szálka, de nem keresztbe, mert az a szalma, hanem benne, általa és érte mindörökké, Amen. Valamint bassza meg.
@Rodeo36: gondoltam egy olyan rendes porszívóügynöknek, mint te, ilyened is van:))
@öregmatróz:
Miután a nap folyamán közöltem, hogy jöttem, láttam angyal és imolátlanítottam, most hazajöttem, láttam, stb, stb... s lőn nyugodtság. Dehogy terelgetek én önjáró barázdabillegetőként ugyanazon a körön szédelgő dzsobbikost, és még saját magát, nemhogy engem felfogni nem képes agyhiányost.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mondjuk ahogy a magyarfoci kinéz, a legfőbbszövetségikapitány is követhetné az autó példáját.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A blog témájánál maradunk, akármiről beszélünk. Fabius ugyanis a közéletről ír. Márpedig a magyar közélet és minden ami hozzátartozik, vagy akár a legcsekélyebb mértékben összefüggésbe hozható vele a futballhuliganizmus szintjére süllyedt. Legyen szó a külügyminiszteri megnyilvánulásokról, vagy az itteni kommentekről.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nekem erről az Andrásról mindig egy kanál alakú lapát jut eszembe. Amivel a pöcegödör tartalmát keverik. A Lófaszt Más a Politika, ezt önmaga bizonyítja.
@Bakter:

Ha így van, ahogy írod, már pedig miért ne lehessen és legyen, akkor viszont minden rendben van. Nem tudom, mire a felhorgadó érzelmek. Szórakozás, kompenzáció mint a szotyis palinak a foci és a tahó kivagyisága?

Nem kell itt sem hőbörögni, háborogni, hanem egyszerűen tudomásul kell venni, most az van, amit te ugyan éppen nem akarsz, de amott az erő, a pénz paripa fegyver. Oszt jónapot.

Ha mindenki azt és úgy tesz, ahogy gondolja és az érdeke vagy megbízója vagy kitartója diktálja akkor mi a hiba, miért kell épp a címszereplőt szapulni? Akkor a szotyis is tehet amit akar, és kurvára semmi közünk hozzá. Neked se, nekem se. Ez ennyire egyszerű. Csak az első tételt kell elfogadni.
@jaegtoer: csak nem alföldit nézted, a szabad szemmelben?:)

jó volt, bírom a csókát:))
@taga20:
csak porzsák homokosoknak, meg saller lyukas guminőkhöz

brühüyyy

kkk

gázolaj az ti ügyletetek: gáz is van meg sikamlós is...
és néha durran kis szikrákkal
@Rodeo36: a palagáz nem a ti bizniszetek? a homokot meg hagyd a picsába:)))
@jaegtoer:
Nem csak erre céloztam, hanem az élet minden területén kiterebélyesedett közbeszédre. Mindenki mindenkit anyáz, és idegbetegen leordítja a fejét, mindenhol, mindenért. Én is, te is, ő is. Ez a rothadó politikai métely lecsurgott egészen a családi, baráti, munkatársi szintekre is, minden kapcsolati rendszerbe. És ebben soha el nem évülő szerepe van ennek a mocskos bandának, ami a "pénzt, paripát, fegyvert" birtokolja most. Remélhetőleg a történelem szemétdombján végzik, de nekünk nincs arra időnk, hogy ezt megvárjuk. Évtizedekre baszták vissza közéletet és közbeszédet a pöcegödörbe.
Ezért is menekül innen mindenki, nem csak a pénzért. Még idegennek is jobb lenni más országban, mint magyarnak idehaza.
@Bakter:

"Nekem erről az Andrásról mindig egy kanál alakú lapát jut eszembe."

Az a kanál alakú lapát a mi falunkban mindig német rohamsisakból készült és a budipucoló hordta a vállán.
Mert akko még olyan foglakozás is volt.
@taga20:
itt nincs palagáz, fing van...és nem repesztik a kőzeteket, hanem lapokra hasgattyák, hogy a dino lábnyomai meg a többiek előkerüljenek...

brühüyyy

kkk
A poszthoz:

1.paragrafus: kis törpének mindig igaza van.

2.paragrafus: ha véletlenül nincs igaza, akkó autómatikusan életbe lép az 1.paragrafus.

ÉS KUSS!
Mért nem takarodnak el a jó anyjukba
@excep: Mi választottuk, nekünk kell eltakarítani ezeket!
@öregmatróz: "Mi választottuk, nekünk kell eltakarítani ezeket!"

Formailag igazad van. Formailag. Ugyanis az átkosban is voltak választások, az utolsó egypártállami ogy-sen már engedték a kettős jelölést is (1986-ban ha jól rémlik). Akkor is a jelölés volt a nem demokratikus, ahogy ma is.

Észre kellene már venni, többpártállami diktatúrában élünk. Árulkodó jelei, az ellenzéki pártok is arról beszélnek amiről az éppen aktuális kurmánypárt. Holott politikailag hasznos téma volna elég.

Hogy a "szabad világ" sajtója is demokratikusnak ismeri el ezt a sorainkban borzalmas pusztítást végző katyvaszt, az biza a szabad világ sajtóját minősíti. :-(
@Orica Középföldi: DDD

Jó reggelt! Szép időnk van!

Kösz!

Családilag is érintve..
.. 'és a tegnapi Csányi második részt is:))
"Észlelted,hogy,nem csak én vagyok :)mekhasadva menekültügyben!?

www.youtube.com/watch?v=Ex3Ppb-LIks
@gazoló:

A második rész @rdos: -nak köszönhető:)

***
Ha nem tudtam volna a családi érintettséget, akkor is rájövök a linkedből:)

***

Csányi nincs meghasadva. Vertikálisan és horizontálisan is otthon van a témában. A tudós kíváncsiságával, felkészültségével és higgadtságával szemlélődik.
@taga20:

"biztos talált valami bikát és nem akar szabadulni:)"

Vagy kettőt:))
Lehet 'fid'esessek,oszt le van tiltva erről a gyíkról:)

www.youtube.com/watch?v=yFrWlAzpFCw
@gazoló:

Nálunk a kertben most nyílik az őszi és a sárga. Volt régen dupla virágú őszi, de azt kedvelték a kukacok is és eltűnt. Ezek sok-sok éve megvannak, és minden évben nyílnak.
@látjátok feleim szümtükkel:

Szigorúan védett kiküldöm az 'ávót:))
Szép lehet!
Humor a reggelihez:

"Csak megnézték, hogy hogy áll a szlovén határnak a drótakadály"

Hehehe.

"Közleményt adott ki a Belügyminisztérium, amiben azt írják, hogy pénteken a Honvédség a szlovén-magyar határon

“kísérleti jelleggel drótakadályt fektetett le, melyet a délutáni órákban felszedtek. A Belügyminisztérium hangsúlyozza: a drótakadály telepítésére a Magyarország déli határszakaszán szükséges határzár kiépítése miatt, kizárólag kísérleti feladatként került sor.”...

Mivel mindkét ország tagja a schengeni övezetnek, ezért ott nem csinálhat az ország semmit Szlovénia beleegyezése nélkül."

444.hu/2015/09/26/csak-megneztek-hogy-hogy-all-a-szloven-hatarnak-a-drotakadaly/
@gazoló:

Boltban vettük a gumókat már sok évvel ezelőtt amikor belöltöztünk. Cikláment is, azok is minden évben nyílnak.

Érdekes növények, mert évekig nem virágoztak. A sárga ősszel kihajtotta a leveleit, az őszi meg tavasszal, és nyárvégén elszáradt. El is feljetettük, hogy mifajták aztán egyszer elkezdtek nyílni.
Rogán jelenlegi miniszteri beosztásában egy 10+ év óta tartó kemény munka van.
@GeoCracker:
Kb.arról szól, hogy a kis pártcsicskának egy régi álmát valóra váltja a cukrosbácsi. Szó se róla, mondjuk sokat kellett ezért térdelnie...
@látjátok feleim szümtükkel: Az őszi kikerics egyrészt szigorúan védett, másrészt szigorúen nem sárga :-)
A sárga kikerics viszont tavaszi virág inkább., Viszont mindkettő ránézésre öl :-)
Mert ami szép az gyilkol.
@Kurvahošigutntag: Az bizony. Meg taktika...

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tudom nem okvatlenül kedveltek az "önreklámok", de majd lentebbre beteszek egy linket. A szöveg sem okvetlen érdektelen, de benne van egy képernyőkép az azóta megszünt Index-es fórumrészből. 2002-bő. amikor rávették Pokornit a hagymás színjátékra, majd félre tették. Már akkor világosnak tünt nekem, hogy Pokorninak a frakcióvezetésen keresztül vezet felfele az út. Fura módon, akkor mérvadó "szakértők" is lehülyéztek az ötletért. A jelen nem engem cáfolt. Még abban a tendenciában sem, hogy a karhatalmat vogják bizergálni.
Pusztán annyit vátozott, hogy Medgyesi bukásakor nem sikerült elérni a rendkívüli választásokat. Így shiftelték a projektet.
S a link a képernyőképpel:
endresy.blogspot.co.uk/2012/10/visszanezve-2002-re.html
@GeoCracker:
Ez egy ilyen ország... :(

Amúgy az orbán féle becsicskulás a szakmát is elérte, egy példa a közelmúltból hozzá:

"Biztonsági szempontból teljesen lyukas rendszerekből néhány év alatt a központosított magyar kibervédelem olyan erős rendszert, tudásbázist épített, hogy meghatározó szerepünk volt a NATO és a visegrádi négyek kibervédelmi képességei és azok fejlesztése kapcsán is. A politika viszont a sikertörténetből bukást csinált: képességeink pár hónap alatt eltűntek. A korábban a kibervédelmi központot vezető szakember szerint orosz nyomás lehet a háttérben. Gyakorlatilag elvesztettük a kiberháborút, pedig igazán még el sem kezdődött.

Megdöbbentő előadást tartott a nemzetközi és magyar kibervédelmi szakembereknek szánt ITBN-konferencián Frész Ferenc, aki korábban részt vett a magyar kormány egységes kibervédelmi stratégiájának felépítésében, majd a kormányzati kibervédelmi központot vezette

Frész szerint Magyarország az elmúlt években világszinten elismert kibervédelmet épített ki, ezt azonban egyik pillanatról a másikra 2015 áprilisában lerombolták, belső okok mellett vélhetően orosz gazdasági nyomásra (ez utóbbi szálat nem fejtette ki bővebben)."

index.hu/tech/2015/09/25/kiberbiztonsag_kibervedelem_hekkeles_magyarorszag_itbn/

"Cui prodest?"
Erre elég szar duma lenne a mocskos usácska, meg a zsidók...
Ennek a birka népnek viszont ez amúgy is meghaladja a képességeit, nekik Lagzi Lajcsi, meg az ufós atti pont megfelel.
@GeoCracker:

No ezt az én kikericseim nem tudják. Egyrészt boltban vett gumóból nyílnak, másrészt a sárga is most nyílik a rózsaszínűvel együtt.:D

Egyébként tudom, hogy az őszi kikerics védett, erre van is egy vadon élő populáció.
@látjátok feleim szümtükkel: Anno a Bp.St.Lőrinc környéki réten is előfordult. Ma már azt hiszem a rét sincs meg. ...
De annyira nem ismerem, csak egykori tanulmányaimból rémlett, hogy az őszi az lila vagy majdnem fehér, és van egy kifejezetten sárga kikerics faj, de az nem öszi
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem költségvetési specialitás. Voltam olyan állásinterjún, ahol szoftvertesztelőt kerestek, de arról szólt volna valójában, hogy a böngészők beépített pop-up blokkolását kellet volna "tesztelni" (kijátszani, illetve az app-ok ezen képességét vizsgálni). "Csatabűrdtopikos", Wigwam-os, EPT-tesztelői előélettel talán ment is volna. a pofámra nem fért fel. Felálltam az állásinterjú közepén és távoztam. Qrvára látszott, hogy meg voltak lepődve.
S biztosan tudom, hogy volt akinek tudtak elég pénz és természetbeni jutatást adni ahhoz, hogy elvállalja. Egy frissen végzett egyetemitát, aki még nem tudja: Ha meglátják a CV-ben azt a céget, akkor 90%, hogy többet nem tárgyalnak vele.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
az, hogy védelem az mit jelent? ki ellen véd és miért? vagy mindenki ellen véd és akkor jobb kikapcsolni a kibert magát és akkor nincs mit izélni vagy hogy is van??? most washingtonban megy a nagyhangú izÉ Xi -Obama bagoly mongya verébnek, hogy nagyfejű és egyik sem röhögi el magát, a németeknek adataik vannak az ő lehallgatásaikról és az usa autógyárak károsanyag kibocsátási szintyéről, az most az atlanto pocsoly nyugati oldalán úgy kommilfó, hogy újra regulálják az egész lófaszt...

és az usa be is lesz falazva, teljesen sekisebe

brühüyyy kkk
www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/igy_kapott_kosarat_orban_nemetorszagban.603633.html

"egy berlini cég visszautasította a borotvapenge élességű elemeket tartalmazó drótkerítés szállítását Magyarországra - írja cikkében a huffingtopost.com hírportál."

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/igy_kapott_kosarat_orban_nemetorszagban.603633.html
@GeoCracker:

A Börzsöny ,Pilis tele van ilyenkor velük, de elképzelhető,hogy van kert változata.

hagyomanyoskiskerteszkedok.network.hu/kepek/garaz_csalad_kertje/oszi_kikerics-001

Valaki jön - Áprily Lajos

Jön, jön. Kalapján tarka lomb,

esö a lombokon.

A néma köbányák felett

jön már a nagy rokon.

Füttyétöl megrezdül a bükk,

koppanva hull a makk.

Ködben sirató asszonyok:

vércsék sikoltanak.

Finom, ezüstös drótjait

feszíti már a pók.

Cincognak cinkével vegyest

a karcsú öszapók.

Recsegve ég a kerti tüz,

cihert emészt a láng,

pityegve sír a tengelic,

hintázza kék katáng.

Két lankadó vállad köré

ma bú-köpenyt keríts,

a rétre menj, rumlánggal ég

az öszi kikerics.

Ne félj, ha holtjaid szava

füledbe tévedez,

ösvényen ballag a halál

és este, este lesz.
"Büntetőügybe keveredett Szeremley Huba: az ismert borász és társa ellen csalás gyanúja miatt folyik eljárás – tudta meg a Magyar Nemzet."

www.vg.hu/kozelet/nyomozas-indult-az-ismert-borasz-ellen-458213

Konkluzió ( következtetés ): ha már a kormány is tesz nagy ívben saját törvényeire és elvárásaira, akkor a polgár miért ne tenné ugyan ezt?
@Mariann!!!!

Helyzet van,lesz:))

17.30: Veszprém–Flensburg-Handewitt (német) (Tv: Sport1)
@gazoló:

Pont ilyen a mienk, ennek van levele, a rózsaszínűnek nincs, csak szép nagy virágja.
Amikor a kertben a hagymás növényeket telepítettük, akkor a boltokban sok hollandiából származó fajtát lehetett venni. Szerintem a mienk is valami termeszett állományból származik. Volt fehér is, de azt is szerették a kukacok.
@gazoló: Egy szóval sem mondtam, hogy kiírtották :-)
Egyébként szép mövény, de tényleg nagyon mérgező.
@gazoló:

Ezt most nyújtották, vagy rövidebbre vették?:D
"A szép az gyilkol"(gyöngyvirág,hóvirág)...

Most gombász idő van,biztos oda mentek a lányok!

kepkezelo.com/images/9q46kb58ws0mcdt6um7a.jpg
@gazoló:

Taga meg jó lesz, ha vigyáz a füvére. ;D
@látjátok feleim szümtükkel:

Lehetetlenné válik ennek a kézbentartása,rövid időn belül!
A németek sem mindenhatóak!
@gazoló:

Ha betartják a menekültekre vonatkozó egyezményeket és minden menekültet elbírálnak, akkor kézbe tartható a dolog. De mi magyarok pont ennek az ellenkezőjét tettük. Ráhúzták előbb a lakosságra a tömeget, majd átlökték az osztrákokhoz, oszt most meg sír a szája, hogy nem jó időben tagadták meg a barátságot tőlünk.

A szerb válság idején is tömegek érkeztek hozzánk, és nem volt ekkora a hiszti. Azokat is el tudtuk helyezni, és el lett bírálva a menekült kérelme.
Ebben egyébként munkahelyteremtési lehetőségek is vannak, ráadásul az unió adna pénzt a költségekhez.
Közmunkára meg a menekült is beosztható, mert az valóban nem várható el, hogy évekig ( illetve addig amíg valamely állam be nem fogadja, vagy haza nem tud menni ) munka nélkül lébecoljon. Az nem tett jót a magyar munkanélkülinek sem.

Az eddig érkezett migránsok száma az unió lakosságának számához képest nem kezelhetetlen. A szervezetlenség azonban csudákat tud művelni, nálunk meg különösen. Pl. télvíz idjén ha kicsit fú a szél. A migránsnak azonban nem lehet sms-t küldeni, hogy üljön át másik autóba.
Törvénnyel sem lehet betömni a menekülő és félelemtől rettegő emeberek száját.
Persze aki nem szeret dolgozni, attól csak egy káosz várható.

Mellesleg gondolkodjuk Béláim!
Ha a magyarok mindenkit regisztráltak volna, akkor szervezetten és rendezetten mehettek volna tovább a migránsok az osztrákokhoz és a németekhez. Nem a törökökre és a görögökre kéne nekünk mutogatni, hanem a saját feladatainkat kéne ellátni. A történelem meg már annyiszor igazolta, hogy a problémák maguktól is megoldódnak, ha mi magunk előbb nem oldjuk meg. A kerítés lehet megoldás, de akkor a horvátok és szlovének is kerítsenek, és a szerbeket közösen körbe kell keríteni.Gondolom örülnének neki.
Kéne talán az ukrán oldalra is, de a románok felőli oldalon is.

Az meg hab a tortán, hogy a nagy V4-ek puszilódzása után a csehek nálunk szeretnének migráns állomást működtetni. Szóval alakul a kertésünk északon is.
@gazoló:
Szia!
Legnagyobb fájdalmamra ma nem nézhetem a meccset.
5-kor indulok egy fergeteges bulira a kollégáimmal.
Ahogy szoktam mondani, majd hazajövet vigyázni fogok, nehogy egy részeg disznó rálépjen a kezeimre.
Holnap majd mesélsz?
@Mariann19: DDD

Szia,jó mulatást!

Helyetted is szétcseszem a vérnyomásadataimat,'hiányzolni fox.

Addig is egy hatalmas ÉÉÉÉPÍÍÍÍTŐŐŐŐŐK!!!!
....

www.hirek24.com/kepek/kep/tibi-atya-es-a-palinka.jpg
@gazoló:

Sosem voltam álmodozó.ÉS.
Én már egyszer felébredtem, és nem szeretnék ismét kerítések közt élni. Bár nem sokáig lenne már rá esélyem ( annyi, mint amennyit kerítés közt éltem biztosan nem ), mert nem él senki örökké.:D
Orbán fontosabb mint a több millió bevándorló.
@gazoló:

Én ma hallottam ( eddig sose ebben a szóösszetételben ), hogy tanítja repülni a rókát.:D
@gazoló:
Köszi a bíztatást.
A meccs nem lesz egyszerű, most olvastam, hogy megverte a Saint-Germaint ez a csapat.
Csak nehogy az utolsó két percben dőljön el a meccs, mert amit te akkor átélnél....
@látjátok feleim szümtükkel: "Közmunkára meg a menekült is beosztható, mert az valóban nem várható el, hogy évekig ( illetve addig amíg valamely állam be nem fogadja, vagy haza nem tud menni ) munka nélkül lébecoljon. Az nem tett jót a magyar munkanélkülinek sem. "

a közmunkára ne tekintsük már úgy, mint valami munkalehetőségre!
évekig pedig sose tudott lébecolni, a magyar munkanélküli sem!miből?

a többivel egyetértek.
el kellett volna végezni a feladatunkat!
és az idióta orbán, abba is bele tudott volna állni, úgy mint európa védelmezője, hiszen ennek a hatalmas embertömegnek a regisztrációja, ellátása amíg nálunk vannak, majd egyeztetett módon való továbbküldése nagy tett lett volna!
de ő csak erre képes, amit látunk!
A kis pátyolgatott hogyan élheti most meg ezt?

hvg.hu/itthon/20150926_Mar_sikkasztassal_gyanusitja_a_rendorseg

Levette a kezét róla a Párt?
Tegnapról van még ez:
Piktorunk kis facebook gondozója (Fannyka drágaszág) pedig mit szívhatott?

"Hahó! Orbán Viktor számmisztikai viharfelhőbe keveredett

Hahó! Elértük a 402.378-at - köszönöm a támogatást!

- írta Orbán Viktor a Facebookon. Aztán ugyanezt, szintén a hahós kezdéssel angolul is. A bűvös 402.378 (helyesen: 402 378) elsősorban nyilván a követői számát jelenti a Facebookon. De miért pont ezt a számot emelte ki a miniszterelnöki oldal szerkesztője? Mi lehet a másoldlagos jelentés?"

index.hu/mindekozben/poszt/2015/09/25/haho_orban_viktor_szammisztikai_viharfelhobe_keveredett/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'Mekkellene mondani 'kineafarkát..fannikának,hogy még Tibiatya is simán leveri a főnit:))

'T atya:830 110 ember kedveli ezt.
@gazoló: haver, nem kéne valami rendes sportágat nézned?
a hétvégén F1, MotoGP, WTCC van. tessék választani:))

index.hu/sport/forma1/2015/09/26/kvjat_baleset_forma-1_szuzuka/
index.hu/tech/2015/09/25/kiberbiztonsag_kibervedelem_hekkeles_magyarorszag_itbn/

Ennyire gyáva ország lennénk hogy ismét az orosz medve seggét nyaljuk?!
@Amadeus62:
Már csak a szövetségi kötelezettségek miatt is gáz...
Ismereteim szerint 2010-11-ben volt óriási botrány, hogy a magyar honvédelmi informatikai rendszer tökig volt orosz vírusokkal. Akkor is a kötelezettségek miatt rendbe kellett tenni a rendszert és felállt a magyar hivatal, amit most szétzüllesztettek, nem kis orosz behatásra. Remek... a ruszki már a bitekben van.
@latin szerelő:
A magyar informatikai védelmi rendszer szempontjából ez...?
Máshol ezt erősítik, finomítják, mivel NEMZETI érdek. Nálunk ezt szétbarmolták idén... erről szólt a fenti.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Csak egyszer érném már meg hogy ennek a putyinszopó fideszbandának odabasznak egy hatalmasat Brüsszelből.

De csak néznek mint hal a szatyorban. Pedig már elég jól láthatóan az EU ellen szervezkedik a kis putyini fapincsi.
@gazoló:
Azért vannak érdekes bejegyzések a médiabirodalomnál, ahová betagozódott az "atya"...
@guma:

Végre 'idetoltad Magad és kösz a'zösszeset!

Ír viszkid nincs,jól esne?:))

Gyónni ha akarnátok a lányokkal?:)

kepkezelo.com/images/xosqrvmdij0cb7wf4vm3.jpg
egy kis olvasni való, ha unatkoztok :) mert nem csak ov számít - ráadásul ez is szabadon választott program :DDDD

Érpatak modell: Orosz Mihály Zoltán nem őrült, csak megszállott

Hírünk a nagyvilágban: a kosztümmániás érpataki polgármesterről külföldi dokumentumfilm készült. Megnéztük a filmet, és beszéltünk a rendezővel is.

24.hu/belfold/2015/09/25/erpatak-modell-orosz-mihaly-zoltan-nem-orult-csak-megszallott/

Retteg a kormány a Volkswagen-botránytól

Ha a német autógyáraknak valami fáj, abba a magyar gazdaság bele is rokkan. Ezt a kormány is tudja, az NGM-ben titokban már készülnek is, mi lesz, ha jön a balhé.

24.hu/fn/gazdasag/2015/09/25/retteg-a-kormany-a-volkswagen-botranytol/

Veszélyben a jövő nyugdíja, hatalmas a tét

A Fókuszban az öngondoskodás konferencián péntek délután parázs hangulatú kerekasztal-beszélgetések következtek.

24.hu/fn/penzugy/2015/09/25/veszelyben-a-jovo-nyugdija-hatalmas-a-tet/

A nyugdíjak értékmegőrzésének garanciája és az alaptörvény paradoxona

Talán a hőségnek és a tűző napnak tudható be, de ismét elindultak az ötletrohamok nyugdíjügyben. Több párt és szakszervezet is aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy a férfiakat szintén megillethesse 40 ledolgozott év után a nyugdíjba menetel lehetősége.

gepnarancs.hu/2015/09/a-nyugdijak-ertekmegorzesenek-garanciaja-es-az-alaptorveny-paradoxona/
Az örök nyaloncok:

"Pozsgay Imre annyi mindent tett az összmagyarságért, hogy ahhoz már Schmitt Pál is csak gratulálni tudott neki"

444.hu/2015/09/26/pozsgay-imre-annyi-mindent-tett-az-osszmagyarsagert-hogy-ahhoz-mar-schmitt-pal-is-csak-gratulalni-tudott-neki/

Régi idők nagy tanúi- A Petőfi Népében jelent meg, Kecskeméten, 1957. december 15-én

"Pozsgay Imre írása: 1956: „tépett szájú, hasított kormű, sok kis senki” forradalma…

Az új oktatási év megindultával, különböző szemináriumokon ismét napirenden van a múlt évi ellenforradalmi események értékelése. Elkerülhetetlenül szembetaláljuk magunkat azzal a problémával, minek tekintsük: forradalomnak vagy ellenforradalomnak az 1956. október-novemberben történteket? Tisztáznunk kell a fogalmakat annál is inkább, mert egyszerű emberek szájából ma is gyakran hallunk olyan kijelentéseket, hogy a „forradalom” alatt ez, vagy az történt, stb. ….
Legtöbb, hasonlóan beszélő ember jóindulatához semmi kétség nem fér, csupán úgy rögződött bennük a forradalom fogalma, hogy az egyenlő a felfordulással, káosszal, mindenfajta társadalmi rendetlenséggel. Nem is gondolnak arra, hogy az igazi forradalom rendet jelent, egy új társadalom születését, mely természetesen a régi legyőzésével jöhet csak létre. Ebben a tekintetben minden forradalom egyforma volt. A régi termelési viszonyokat újakkal váltotta fel. A régi uralkodó osztály hatalmát egy eddig, legalábbis politikai tekintetben az elnyomott osztály uralmával helyettesítette. Így történt ez a szocialista forradalomban is, azzal az igen lényeges különbséggel, hogy míg minden előző forradalomban a kizsákmányolás régebbi formáját annak újabb formája váltotta fel, addig a proletárforradalom alapvető célkitűzése a kizsákmányolás teljes felszámolása.
Röviden és igen vázlatosan ezek a szocialista forradalom ismérvei. Azon senki nem vitatkozik, hogy ezek a követelmények megfelelnek-e az elnyomott milliók érdekeinek. Méla szkeptikusok hosszas töprengés után csupán azt a kérdést szokták nekünk szegezni: mindez megvalósítató-e? Kérdésükből az is kiérzik, hogy ők nem nagyon hisznek benne. Persze a Szovjetunió sorozatos sikerei után egyre könnyebb igennel válaszolnunk.
Én most mégsem ezekkel a kétkedőkkel szeretnék vitatkozni, hanem azokkal, akik a tavalyi októberi eseményeket is szeretnék forradalommá: „Egyetlen Magyar Nemzeti Forradalommá” kozmetikázni. Könnyű nekik, hiszen olyan sajátosan „magyar nemzeti” intézménytől kapják az ideológiai támogatást, mint a Szabad Európa rádiója, mely viszont a legmesszebbmenőkig élvezi a „legmagyarabb magyarnak”, Dulles János óhazai gazdálkodónak és politikusnak erkölcsi és anyagi támogatását."

Az tény, hogy ez a régi komcsi retorika felböfög mostanság megint a kormányzati médiakurváktól...
@taga20:
Cseszed, ezen a vén hülyén hüledeztem pont én is...
@gazoló: hát ha nem bírod az izgalmakat, me má öreg vagy, ako legyen:))
@gazoló:

"Végre 'idetoltad Magad"

akkora forgalom volt, hogy nem hiányoztam

"Gyónni ha akarnátok a lányokkal?:)"

meggondolandó :) bár elég szemérmes a kép... :DDDDD
@gazoló:
Nem jól olvastam, hogy valamelyik "kormányhoz közeli médiabirodalom" leigazolta?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem érted te eszt! ő má akkor is belülről bomlasztott, me má akkor is érezte, tudta, hogy gecivitya segge előbb-utóbb leszáll közénk:))

és mennyi ilyen görény kap millás nyugdíjat vagy zsebpénz a hatalomtól!
@taga20:
Félreérted, akkor is csak a magyarságért tette...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: most, hogy mondod.
tökre félre ismertem a csókát:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem tudtam,de sajnos az a hányingerkeltő,hogy aki itt meg akar élni vagy eladja a lelkét vagy felkopik az álla!!Szerencsés aki függetleníteni tudja magát!

'ikertornyok vitájából egy kis darab igazság

"Ebben az országban mindenki számára természetes, hogy aki fizet, az nem csupán a szakértelmedre és a munkaidődre, de a lelked egy darabjára is igényt tart:("
Puzsér vs.Balázs
@guma: margitka drága, ezek kurva jók:)

én leragadtam ennél a piásnál anno:)))

www.youtube.com/watch?v=L-LuQVKzZMM
@gazoló:

na mielőtt eltűnök kapsz ezt is azt is (látod tagának nem is hiányoztam. sírok!)

Miért sértődik meg a magyar állam, ha valaki azt kérdezi tőle: hogy vagy?

Skandalum Skandináviában: Orbán menekültpolitikájával szembesítenék a magyar értelmiség színe-virágát. Azt kérdezni, hogy te tehetsz-e róla? Hogy képzelik!

m.magyarnarancs.hu/narancsblog/miert-sertodik-meg-a-magyar-allam-ha-valaki-azt-kerdezi-tole-hogy-vagy-96622

...........

(és most nehogy frászt kapj! :DDDD)

www.youtube.com/watch?v=wyWgtCzcudI

www.youtube.com/watch?v=AqrvQy0JDwM

www.youtube.com/watch?v=nXMtAvpYpZQ
Némileg off, vagy talán egészen az.
Megjelent az alkotmánybíróságnak nevezett gittegylet indoklása az elkaszált nyugdíj-népszavazásról.

www.alkotmanybirosag.hu/download.php?h=1239

Érdemes elolvasni a nyaloncok érvelését, és a különvéleményeket is. Meg az is érdekes, kiknek volt egyáltalán különvéleménye.
Különös tekintettel arra, hogy egy vélt jog sérül-e jobban a népszavazással, vagy a népszavazáshoz való jog az elkaszálással?
@guma:

D
Meccs után végighallgatom,olvasom!
Utána meg itt fogunk zokogni Tagával,egymás vállán:)))
Remélem Béláim értitek...

"Magyarországon jelenleg túlságosan sokan akarják a Rendet és nem értékelik túl sokra a Szabadságot. A kettő aránya rendkívül fontos, és jelenleg a Rend kezdi korlátozni a Szabadságot. Az, hogy ki milyen Rend/Szabadság aránynál kezdi kényelmetlenül érezni magát az teljesen egyéni adottság. Van aki erősen szereti a halászlevet, van aki nem, és olyan is akad, aki enyhén csípősen kedveli.
.
.
.
Orbán Nemzeti Együttműködési Rendszerét nem lehet sem a náci Németországgal, sem a fasiszta Olaszországgal összehasonlítani. Ilyen szélsőséges rendszereknek jelenleg Európában szerencsére nincs nagy realitásuk. A menekültválság hatására Európában a szélsőjobboldali pártok biztos jelentős mértékben meg fognak erősödni, de nem valószínű, hogy az említett két párthoz hasonlóan szélsőséges mértékben. A FIDESZ-KDNP semmiképpen sem azonos az NSDAP-al, sem a Partito Nazionale Fascista-val, de még a Nyilaskeresztes Párttal sem. Szépen is néznék ki. Jó alaposan összeverve, meg agyonlődözve.

A FIDESZ-KDNP inkább a Francisco Franco tábornok által vezetett Falangista pártra (pontos nevén: Falange y de las Juntas de Ofensiva Nacional-Sindicalista) hasonlít, amelyet a Caudillo két teljesen eltérő ideológiájú – szélsőjobboldali, valamint konzervatív karlista – pártból olvasztott össze. Orbán pártjában is vannak volt MSZMP-sek, Független Kisgazdák, MDF-esek, MIÉP-esek, meg ki tudja még miféle jópofa szerzetek. A KDNP csak technikai okokból van a nyakukon. Ez a párt valójában csupán egy randa anyajegy, amit bármikor el lehet távolítani.

A Caudillo-hoz hasonlóan, Orbán sem rendelkezik a NSDAP-hoz hasonló szilárd, keményvonalas ideológiával. Valami teljesen zavaros keresztény-nacionalista értékrendről szó van ugyan a beszédeiben, de valójában ezek csak a kormányfő hatalmi érdekeit szolgálják. "Piros-fehér-zöld, ez a magyar föld!" Mindössze ennyi. Egy jól irányzott bonmot. Az emberek többsége ezzel a tradicionális körettel bármit hajlandó elfogyasztani."

nemgogol.blog.hu/2015/09/25/lehet-e_orban_viktor_fasiszta

Avagy a szart miért eszik sokan olyan lelkesen, csokinak nézve...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szerinted be kellene engednünk az összes migránst, mi?
Sztem te fanyalognál a legjobban
Nem kellene nektek a liberális szart pofozni, a hazánkról, a kultúránkról van szó, ennyi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te még az ellenvéleményeket sem engeded be, és te prédikálsz? Itt van a legnagyobb karantén.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: boli, nincs itt semmi nagy truváj. a kibaszott lókupec mindent megragad, hogy tereljen. pl. a kvesztorról, ahol szénné lopták magukat.

ennyi! szívesen, ha segítettem.:)

u.i.: nem kell itt ennyit süketelni, mint itt néhányan.
EGÉSZ HÉTEN KEMÉNYEN MELÓZOK. miért kell nekem még szombat este is egy vírust olvasnom?
Mér kell, mér kell, kérdezd meg Merkelt, nektek már kell a migráns , meg neki is.
@Imola Helyesi:
Már kell Merkelnek is egy új ország, ezért szíreket markol, de nekünk nem kell!
@Imola Helyesi: hozzám szólt a kedves vírus?
jó estét kívánok, ebola:)
@Imola Helyesi: Merkel kancellár, egy államférfi, gecivitya egy kufár. gondolom ez idegesíti kegyedet:)
Merkel férfi , ez jó, hahahahahaha!
De mit várjon az ember attól, aki férfinek vall szerelmet, és a halálát kívánja annak, aki nem férfiisnőis.
@Imola Helyesi: soha nem gondoltam rólad sokat, de hogy nem tucc elvonatkoztatni, aszt nem.

én vágom, hogy ciki gecivitya. felültél erre a kisvasútra és ma már bánod, hogy a maffiára tetted a voksod. még vezekelhecc.
@Imola Helyesi:
Béla, hagyd, ez neked magas, mint tyúknak az ABC.
Kötögess...
@taga20:
Az itt rinyáló kappanhoz képest Merkel férfi...
Tagax a köbön hülye, nos, nem óhajtok veled kommunikálni, nekem primitív ez a színvonal.
Ha lenne benned egy csipetnyi erkölcs, minimum bocsánatot kérnél.
Szókészleted ugyancsak szegényes, gondolatvilágod sivár, hogy van farkad, az ide nem elég, csak egyeseknek.
Ráadásul egy kétszínű, önző, beképzelt alak vagy.
Úgyhogy további jó szombat esti szórakozást.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
nagyon hosszú, azaz: szócséplés!!!

a birka a nyájban (kecskék, marhák, majmok is) érzi jól magát, és a nyájban csak egy vezérüresfejű létezik meg a juhász amelyik esténként megdugja és a puli meg vigyáz rájuk, nehogy a farkas meglepje amint ki/meg bassza a bürgét...

ezzel készek is lennénk még a nagy magyar írót ídézzük:
aljanép alattvaló és DNS

brühüyyy

kkk

meg kvesztor és a többiek meg a lézerbozsó a kocsismátéval egy ágyban mint szerelmi: légy ott, ahová elutaztak...közpénzen

most ez is hosszú
www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20150926-masodik-vilaghaboru-iszlam-heinrich-himmler-waffen-ss-partizanok-tito-dzsihad-adolf-hitler.html

Vki olvasta?
Isteni hozzászólások vannak.
Valami ostoba fasz:
"mi ez a 360 fokos fordulat,origo? :D Szánalmasak vagytok...."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: vitya egy kibaszott kurva. hol van ez tecsörhöz vagy gandihoz képest?

az a szomorú, hogy egy ilyen szarzsák magyarország vezetője lehet, de miért csodálkozunk? horti, szálasi után:(
@Imola Helyesi: "Ha lenne benned egy csipetnyi erkölcs, minimum bocsánatot kérnél."

ha elmagyarázod miért, megteszem.
Remélem, hogy tagának a halálos ágyán eszébe jut, hány embernek kívánta a halálát, és emiatt szenvedni fog, bár ez kizárt, mert vagy nem fogja fel, mit ír le, vagy általában részeg, amikor ír.
De a halálos ágyán csak nem lesz berugva, amikor kirúgják alóla az evilági lét deszkáját.
@taga20:
Bacod, most megkaptad... Szidni merted a Magasságos Felcsúti Törpét?
GEC VAGY! :)
Szerintem ennek is van egy kólásdoboza.
@Imola Helyesi: ebola, eszt én is írhattam volna rólad, mert nagyon szívtelen ember vagy.
akit szeretek, azé a halálba is mennék.
me ugye mindenki megpusztul? még gecivitya is.
@taga20:
Te állat, írtad is, ilyen rövid az eszed?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ilyen rövid eszűek a kommentelőid? Ajjaj!
De csak nem cserélgetitek egymást, azért nem emlékeztek, mit mondtatok?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, minden láccat ellenére szeretem ebolát.:))
@Imola Helyesi: te állat. mit írtam?
@taga20:
Akkor kérj bocsánatot , legalább tízszer, amiért a halálomat kívántad. Ha nem, akkor minden hiába !
@taga20:
TUDOM ÉN!
Egy Teréz Anya veszett meg benned... :D

Nincs új a nap alatt, ahonnan az ötlet jött a tényleges cselekvés helyett.
index.hu/kulfold/2015/09/26/gorogorszag_megnyithatja_a_gorog-torok_keritest_a_menekultek_elott/
@Imola Helyesi: ha ilyet tettem, ako bocsánat hússzor, ha provokálsz, akkor ...!

és eszt te is tudod.:))

www.youtube.com/watch?v=UqiHBjYglAA&list=RDUqiHBjYglAA
@taga20:

"Szeressük egymást gyerekek":))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kis szívem, te nő vagy? Vagy csak udvarias? Mert sokszor jössz nőt érdeklő linkekkel.
@gazoló: én itt mindenkit szeretek, csak aki a mételyt terjeszti, aszt nem.

www.youtube.com/watch?v=vCsPdBBCQv0
kedveseim, íme egy arab sejk nylatkozata: ugye ők nem munkaerő mert ugye dolgozni szar...de elfoglalni jó és megetetni a gyermekeiket a befogadó európaiak húsával

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cdHg9TADZyA

hát olyan rokonszenves csak a szájából ne ömlene a szar habosan

brühüyyy

kkk

én a magam részéről elvinném őket a Sirius ra ott csinálhatnak Sárikát meg Józsikát és meg is baszhattyák mind a kettőt ha már a törvényeik szerint egy jó kvalitású muzlim nem élhet meg fiú csicskás nélkűl aki baszik szopik neki meg mosogat és meg amit akartok lásd afganisztán
@taga20:
Nincs ha, keresd ki a szövegedet. Tipikus liberális fogalmazás: HA.
Tények beszélnek. Nem az elferdített ha feltételes módú választást eszközlő okoskodások.Ezt az ATV-től tanultad.
Ott van, leírtad.
Én jóindulattal erre három feltételezést írtam.:
1, nem emlékszel,2. részeg voltál .3. nem te írtad.
Tehát az én erkölcsiségem feletted áll, mert én jóindulatúan álltam hozzá a te bizonyítottan megjelenő káromlásodhoz, te viszont a "Ha"-val mentegeted magad.
@Imola Helyesi:
Béla, az egészség csak "nőt érdeklő link"?
Döbbenet... mindig tanulok... taníts még!
Veled, meg a hasonló szerényebb képességekkel megáldott ... izékékkel kapcsolatban teljesen udvarias vagyok. Amíg át nem mész a tyúkudvar másik felére...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Elolvastam , kizárólag a nők sörfogyasztására vonatkozik a link.
Meg is jegyeztem, kösz.
@Rodeo36:
Minden arab buzit idézni szándékozol?
Hosszú napunk lesz... :(
Ráadásul nem is érdekel, hogy egy elmebeteg arab miről álmodozik.
Nekünk is van hasonló majom, csak nálunk még polgármester is lehet.
@Imola Helyesi: ha vádolsz, tedd teljes szívvel. lássuk!
"A magyar drótkerítés előképe

A görögök 2012-ben kezdték el építeni kerítésüket a török határra, a két ország határán lévő Évrosz folyó gyenge pontjainál, Oresztiada város környékén. A négy méter magas rendszer 12 kilométer hosszan húzódik az amúgy 200 kilométeres határszakaszon. A hárommillió eurós, azaz közel 1 milliárdos beruházást
EU-s politikusok kezdetben ugyanúgy elítélték, mint a magyar kerítést, a görögök pedig ismerős módon szintén azzal érveltek, hogy ők az EU-t is védik.

Aztán szépen-lassan elfelejtődött a görög fal. Pedig ahogy korábbi cikkünkben írtuk, a fizikai határzár mellé Görögország is megalkotta annak jogi párját, mintegy ebben is előképét adva a magyar intézkedéseknek. Kemény menekültellenes törvényeket hoztak, illegális határátlépésért 3-10 ezer eurós büntetést és féléves börtönt lehet kapni. Hogy könnyebben elkapják az átszökőket, a határon több ezer határőr mellett 175 Frontex-járőr is tevékenykedik.

Az emberi jogi szervezetek jelentései szerint mindennaposak voltak a menekültekkel szembeni kegyetlenkedések a kerítésnél, a görög területen elfogott menekülteket megverik és visszatoloncolják Törökországba. Egy beszámoló megemlékezik 25 iraki menekültről, akiket a görög határőrök dobtak vissza Törökországba. A török erők azonban nem engedték be őket az országukba, így a csoport két oldalról érkező kegyetlenkedések közé került. A határőrök embertelen hozzáállása miatt végül két iraki meghalt, hármat megerőszakoltak, a többi, a háború elől menekülő szerencsétlen pedig a köztes zónában, egy bokrosban rejtőzött hosszú ideig.
Tengerre kényszerültek a menekültek"

index.hu/kulfold/2015/09/26/gorogorszag_megnyithatja_a_gorog-torok_keritest_a_menekultek_elott/

Piktorunknak van saját ötlete?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
mindenki a saját majmával hál...az a magyar majom nem akar emberhúst enni

brühüyyy

kkk

de azért te nagyon kedveled a "menekülteket" akiknek kisváros nem város és egyébkéánt is dolgozni kellene, asztaku...
@Rodeo36:
Most hagyjuk abba, már leírtam a véleményem a menekültekkel kapcsolatban, amit még a kedvedért sem fogok megismételni.
@Gábris szomszéd: bazd meg geci, hozod a formád:)
@Gábris szomszéd:

ezek szentéletű, a megváltást kereső pilgrimek??? vagy kannibálok?

a többi már 15 éve ismert csak nem mindenki láttya, vannak rosszúl látók meg akik aszt látnak amit akarnak a többi meg

brühüyyy
kkk

a világ bölcsei a gyíkon kommentelnek

közben a Chelsea a győzelemért küzd
@Gábris szomszéd:
Akkor a szaudiak pénzelik a menekülteket?
Ugyebár, Szaud-arábia már a "Dallas óta" Amerika befolyású.
Elmagyaráznád, mer nem világos.
@Imola Helyesi:
gyújtsál nagyobb gyertyát és annak fényében nem pedig beleűlve

brühüyyy

kkk

és lőn setéccség imolában
És ha a görög -török határt lebontják, minket hogy érint? Okosok, válaszoljatok.
@Rodeo36:
Rodeo , te egy gonosz vagy, jobban tennéd, ha stílust váltanál. Nem mindenki emigráns a jólétbe.
@Imola Helyesi:
inkább mozgasd a gyertyát és ne irígykeggy

brühüyyy
kkk

te inszinuálsz, én is téged
Na, jó, persze, hogy nem tud senki semmit. Még nincs róla link!!!
@Rodeo36:
Esetleg nem akarnál mással évődni vagy vetődni? Na, pá!
@Gábris szomszéd:

"Kell nekünk is egy tenger és akkor mehetnek arra a "menekültek". :) "

Hát, egy időben volt, aztán valahogy nem lett, mostanság pedig bajos szerezni. Meg lehet próbálni, de esetleg utána nem nagyon leszünk :)
@Imola Helyesi:
évőggyön veled egy pávián

bye bye

kellemes gyertyázást! vazelinod van?

brühüyyy

kkk
@DarthVader:
és a magyar tenger: BALATON Füredről Siófokra gyalog??? vitorlával? vagy úszva?

brühüyyy
kkk

és a Dunatengerjárás...ja hogy belebombázódott ez az a vízbe??? és senki sem akarja takarítani???
@Rodeo36:
Jól vagy?
Egy kicsit depressziós mániásnak tűnsz.
Figyelj, ródli, be ne dilizzél abba, hogy milyen okosnak képzeled magad.
Kihagyásos szövegeid ijesztőek.
Inkább szépen magyarázd el, amit tudsz, ha tudsz valamit.
@Gábris szomszéd:

A horvátok nem adták be a kulcsot. A horvátok látták a nagy előd dicső tetteit, és miután rájövének, hogy hozzájuk - fele annyian vannak, mint mi - kb fele annyi idő alatt kétszer annyi ember fut be, fullra leutánozták a mikrotitán módszerét, gyorsan továb baszták a menekülteket. Attól még Horvátország létezik, ahogy Magyarország is. Szájkaratéban meg mindkettő erős.
@Gábris szomszéd:
tee, ezek ismerték a gyíkot?
régi castellano...

brühüyyy

kkk
@Imola Helyesi:
az aki aszongya mindent tud hazud aki bevallja, hogy tudása behatárolt az bölcs...
belőled a sárgakéklilazöldpiros irígység dumál

brühüyyy

kkk
@Gábris szomszéd: mit csináltak mást a horvátok, mint mi?

ja, óriásplakát nem volt 600 misiért. hülyék ezek a horvátok:)))
@Gábris szomszéd: ez olyan, mintha az oroszok az emberi jogokat, a kínaiak a szabadalmi jogokat, gecivitya a maffia jogokat:))
@taga20:
aszt ugye ismered, hogy erősebb kutya baszik???
na e'vvan...ha aszondod a süsüasárkány-ban demokrácijá van akkor kitíltalak a Galaxisból...a demokrécia az nem=véresreéshabosrfadumálni apofádat???

vagy igen???

akkó' menny oda azonnal, bár vízumköteles vagy???
brühüyyy

kkk

nem EU és nem lehet renyóval áthajtani
@Rodeo36:
Mire kéne irigykedjek? Viccelsz?

Nem tudsz magyarul.
Utálod a magyarokat.
Fellengzősködsz.
Erre?
Ugyan!
@Gábris szomszéd:
ez mindíg attól függ kinek a jogai és mekkora, valamint hova lehet feldugni vazelin nélkűl

a többi csak reto RIKA meg a Muslim Stampede Mekkkk kábúl?

brühüyyy
kkk
@Imola Helyesi: mi a kifogásod a magyarom ellen?
elemezd ide, csak nekem néccemköct? jó?????????

ügyeskeggyél

ha vask -úl akarsz vitázni jelezd időben

brühüyyy
kkk
Ez a Ciprasz egy sunyi görög lehet, kinyalja Merkelnek..., naná, hogy ránk szabadítja a menekülteket.
@Rodeo36:
Nem kötözködnél inkább tagával? Színvonalban együtt álltok.
@Imola Helyesi:
de a taga nem olyan szép és szőke mint te voltál??? hol van már a régi szőkeséged nem tudod már???

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: haver, okszimoronról má hallottál? ruszkidemokrácia, vagy kínaidemokrácia, vagy északkoreai rántotta:))
@Imola Helyesi:
én eszt még akkor megjósoltam, mikor még az előző ciklusát csinálta, hogy hatalmas többséggel gyün vissza és eléri amit akar. a zidő is neki dolgozik, meg a pápa a zusában

brühüyyy

kkk

tájékozóggy Biri...vagy lemaracc a szekérről és a szamarak alá esel...oda bele neki telibe
@Rodeo36: szerintem ma volt festeni magát:))
@Rodeo36:
Ródli, te szerelmes vagy tagába? Mer most olyan támadó lettél.
Inkább vigyed.
Szerintem ennek a sunyi élősködő Görögországnak haszna van a menekültekből, jó biznisz.
@taga20:
asz húgy oximorón az levédiabasznád aszt má' ösmered?

nem volt szó ezekről a dolgokról, arról volt szó nagyban (NAGYBASZÓ) hogy az erősebb kutya élvezi a nemi élet örömeit, és az nem demokratikus az kéjelgés és szaporodvány, te még emléxel rá hogy hódítottad meg aszt aki már akkó' tutta, hogy hagyja magát amikor te még nem próbáltad kibontani a retorikádat???

vagy tévedek?

szóval egyelőre a III. VH van a 16. fázisában és a süsüasárkánynemálllgyőzelemresőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de eszt neked tudnod kéne ha informálódnál

brühüyyy

kkk

vedd ki a nyelved boliból!!!!!!!!!!!
@Imola Helyesi:
nem vagyok egy szerelmes típus, én a hedonizmus úttyát járom

brühüyyy
kkk
Netán anyu mér volt a ruszkiknál?
@gazoló:
beeeeeeeeeeeeee

kösz (blessyou)

www.youtube.com/watch?v=TUYVvwaH_qM

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: sokszor igazad van bolhás, és nem is vicsorogok rád.

a nyelved meg vedd ki a ruszkik picsájából, te nyelv ész:))
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=6jW1enaUmXE

ki van véve

és sohasem volt benne, amit te nem tucc aszt én tutthatom??? VÁTESZ: ők a jövő eleget szenvedtek

értsd meg Gaya-t

brühüyyy
kkk
@Imola Helyesi: mi van ebola, sunyulsz kis görény fityeszes?
@Rodeo36: haver, értelmes pillanataidban mindig igazad van:)
@taga20:
Én, te majom, bocsánatot kértél már?
Vagy most már pökhendibb lettél, mer itt vannak a fijjuk? Mindjárt jön tristened is, aki az istened.
@Imola Helyesi: ha megmondod miért. ám legyen:)

tristennel meg osztjuk egymást, ha teccik szojá, téged is foglak:)
@taga20:
Osszátok, nyugodtan meg mást is. Na persze, nektek lehet terelni!!!
@taga20:
eszt anno a király rendeletére és ünneplésére készítette a nagy kókler

Hdfel Fireworks

www.youtube.com/watch?v=i7vJ2UFbeXA

előadták hatalmas tüzijáték a Themze-n és a hajók vitték a tüzet meg a zenét képzeld el eszt akkori felállásban

brühüyyy

kkk
@Rodeo36: kösz haver, ilyenkor mindig rájövök, hogy milyen csöves vagyok.
vagyunk így egy pár millióan, max. én tudom:))
@Imola Helyesi: mér terelsz ebola?
mond meg miért kéne tőled bocsánatot kérnem!
@Imola Helyesi: hülye picsa, voltál valaha görögben?
@taga20:
Majom, ne terelj, kérj bocsánatot. Tízszer minimum.!
@Rodeo36: DDD

"brühüyyy,a másik szöszi:)
@Rodeo36: tezsvérem, ha nekem ez teccik, ako béna vagyok?

u.i.: a pingvin mit kapálózik?:)))

www.youtube.com/watch?v=GRjyxr1ysKw&list=RDGRjyxr1ysKw
@Gábris szomszéd: A magyar országgyűlés kulturális bizottságának elnöke Dúró Dóra! Fussunk neki még egyszer: a magyar országgyűlés kulturális bizottságának elnöke Dúró Dóra!
@taga20:
mára elég, de előtte megyünk (fogd a kezem) a Sirius-ra

www.youtube.com/watch?v=lPQmZZibeL8

www.youtube.com/watch?v=XzuctqOt1A8

olvasd és kövess

brühüyyy
kkk

éééééééés imádkozz térdre rogyva bár ez utóbbi egy részeg körtánc, a túlélők örülnek, mi még élünk!!!!!!!!!!!!

Bach mindent tudott? meg egy kicsivel többbet

brühüyy
kkk
@taga20: ja és mi előtt, vágom a makarónit:)
@Gábris szomszéd: haver, hagyd má abba eszt a legnagyobb gondot!
hülye vagy? ez a legnagyobb gondod!

és rád van bízva egy gyerek! édes istenem:))
@taga20:

Ezelőtt 35 évvel elmentünk a Zeneakadémiára a zasszonnyal, szerzett jegyet a Carmina Burana-ra. A helyszinen kiderült, hogy a baritonista betegsége miatt a Psalmus Hungaricust adják. Szép anyag, jó anyag, de a Carmina Burana helyett - szóval frankón bealudtam rajta. Hazamentünk, és, hát, hogy is mondjam, létrehoztuk első gyermekünket. (Nem feltétlen zenei inspirációra, hanem csak úgy önmagától valóan.) Aki visszahúzódó, félénk, csendes, okos, de magának való gyerek lett. Gondoltuk is, amolyan Psalmus Hungaricus stíl, milyen lett volna a Carmina után. Viszont van olyan érzésem, hogy azért a Carmina Burana szellemisége legalábbis várakozás szintjén, csak bekerült - abból is látszik, hogy amikor a lány másfél évesen meghallotta a Carmina Burana valamelyik számát lemezjátszóról, annyira elkezdett seregni-forogni hogy prompt hanyatt esett - , és a következő generációban jelentkezett, mert az unokám még csak másfél éves, de nagyon Carmina Burana stílusban adja elő.
@taga20:
amikor kicsövezel és lesz 3 óra 23 perced

egyvégtében

www.youtube.com/watch?v=ImPB3T1X3LM&list=RDImPB3T1X3LM#t=6

ott a Siriuson találkozunk?

szólj mikor mésaz, hogy ott legyek mert különben a Mars-on pihenek

brühüyyy
kkk

ugye 12:8 a ritmus a

kezdetben,

mint az Amazonas mikor nyugtalan...és "e-moll" az égi utazás hangneme
@taga20:
.
Érdekes lenne az a gyűjtemény, amely tartalmazná a "spontán" kialakult harci célpontokat és részletezné a harci cselekményekkel elfedett valós problémákat.

Várható célpont a kivándorlók tömege?
Vagy:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/agnes-eladom-a-vesem-a-beteg-gyerekeimert-2403463
???
Na, ehhez mit szólsz??
@Rodeo36: öreg, aszt senki nem vitatta itt soha, hogy ehhez a csöves zenéhez kurvára értesz vagy úgy csinálsz:))
@Gábris szomszéd: ez a hír, egyébként itt is csak feltételezés!
te is onnan idéztél szó szerint!pedig már azt hittem a saját véleményed.
www.balrad.com/index.php/2015/09/25/ha-ez-igaz-egy-hir-amit-mar-kommentelni-sem-lehet/
@Gábris szomszéd: sajnos Dúró Dóra a mi gondunk!
@DarthVader: most erre mi a faszt mondjak? apám, te durvábban adod elő az életed, mint én:))

u.i.: örülök neked és a családodnak, egymisi lenne belőletek, egy fasza ország lenne ez a szemétdomb.

most éppen nem nyalok.

ja, és.:))))))
@dr. jenőke (jenőke): csúnya dolog visszakérdezni, de neked mi?
@taga20:

Lehet hogy vagyunk egy misien, de mellette ott van hét misi másik.
@DarthVader: megfogtál geci, igazad van.

mesélj az unokádról! megy neki a fészbuk?:)))
@Gábris szomszéd: mivel ugyan olyan oxymoron mindkettő, csak minket DD közvetlenül érint.
#vótmá?

“Terroristagyanús emberekről kapott aggasztó fotókat az M1″
Ezzel a címmel csináltak egy anyagot kb. arról, hogy
állítólag egy névtelen önkéntes arról chatelt egy másik névtelen önkéntessel,
hogy az egyik menekültnek drága órája volt a Keletiben,
ő volt a
“tüntetésfűtő”,
444.hu/2015/09/26/te-figyeld-mar-mit-osztott-meg-a-dezso-nem-is-szir-menekultek-ezek-hanem-rohadt-gyilkosok/
:)))
@taga20:

Multkor - akkor még másfél éves se volt!! - anyja mesélte, hogy gyerek kezébe került a telefonja (ami nem ritka, állandóan azt akarja basztatni) és:
1, kijátszotta a billentyűzárást, és
2, felhivott valakit telefonon. Anyja ránéz: 999. Emergency call!! Még jó, hogy a felvétel előtt meg tudta szakitani!

Már többször kaptam SMS-t, krix-krax-okkal, onnan tudtam, hogy a kicsinél van a telefon.

Minap pediglen a tabletet össze tudta wifi-n hangolni a TV-vel, az anyja - aki erre máig nem képes - azt vette észre,hogy a tabletről a TV-n nézi a gyerek a csecsemőkori videóit.

Szerencsére a fészbukot még nem kezeli, de karácsony után már reális veszély lesz :)
@DarthVader: irigylem a hülye mosolyt az orcádról! de örülök, hogy milyen fiatal vagyok, mert csak a hibbant faszikat kell elhajtanom a kislányunk körül(nem teszem). persze aminek jönni kell, az jön:))
@taga20:
.
Röviden: eddig egy rosszkedvű, és rosszindulatú ország-lakosokkal teli országot észleltem, gyanítva, hogy bennem van a hiba, vagy rossz környéken lakom.
Ez a cikk (és sok másik) arról akar meggyőzni, hogy nem bennem van a hiba.
Ettől viszont inkább optimista leszek, mert kitermelődik a mást akarók tömege - előbb, vagy utóbb (direkt nem írtam, hogy a szebb jövőt....)

További kérdések? válasz helyett?
Persze tényleg nem kell válaszolnod. Sejtem, mi lenne az.
.
@dr. jenőke (jenőke):

"Na, ehhez mit szólsz?? "

A rohadt kurva istenit az ilyen hazának ahol ilyen létezhet!!!!!!!!!!!!!

/sír/
@dr. jenőke (jenőke): mi lenne az? tényleg érdekelem magam.

szerinted, ilyen sejtem mi lenne vagyok?:)))

www.youtube.com/watch?v=dpmAY059TTY&list=RDdpmAY059TTY
@Gábris szomszéd: angyal, téged nem zavar a hazugság? csak, ha a másik oldalról jön? milyen embere vagy?
@öregmatróz:
.
Kicsit más téma: páromnak begyulladt a bal alsó akárhányas foga. Néhány óra alatt akkorára dagadt, mintha egy rozscipót rejtegetne.
Aznap délután nem rendelt a körzeti, az egyéni vállalkozó fogorvos hat napra akarta előjegyezni.
Végül talán a negyedik megkeresett kihúzta, mert szerinte már a röntgenre szükséges időt sem volt már lehetőség kivárni.
Egyik rokon egy odvas fog késedelmes, vagy rossz kezelése miatt jobb oldalára lebénult, bő három év alatt hozták rendbe - külföldön. Itthon éppen csak azt nem mondták neki, hogy így jártál, na és?
Szóval a fog is tud csúnya következményeket okozni.
.
@taga20:
.
Gyanítom, ugyanaz, mint amit öregmatróz írt, természetesen az általad előadott, tőled megszokott könnyed, elegáns stílusban.
-
Most jobb? :)))
@dr. jenőke (jenőke): most kurvára jobb, me hajnalban kell kelnem vasárnap:)
vitisziszi, efegy hajnalban:))

ja és.

www.youtube.com/watch?v=ErJ55Xdd2m4
@dr. jenőke (jenőke):
Hát...igen. De bulvár ide, bulvár oda, azért az ember elkeseredik mikor ilyeneket hall.....
@taga20:
.
Dolgoztam három műszakban.
Értem vasárnapi munkakedved elértéktelenedését.
No, de majd hétfőn!
:))
.
Hétfőn világvége!
Szeptember 28-án újabb vérhold figyelhető meg az égen.

life.ma/eletmod/ezoterika/19353-hetfon-vilagvege/
.
jó reggelt!

@dr. jenőke (jenőke): :)

de ,a még csak 27. van és nem fog zuhogni az eső! :D
@guma: kösz drága, ha vége a gépreggelnek(most efegy, utána vitisziszi), egyből megnézem:))
@Gábris szomszéd: ako, európa többi részén nincs igazság?

az írek, miért ilyen barmok? melegházasság oké, abortusz nem oké?

ha fasz vagyok, legyek következetes:))

ja, és! HAJRÁ NORBI! A HONDA EGY RAKÁS SZAR, DE TE NYOMD!!!:))
@Gábris szomszéd: ne légy lüke. nekem mindkét dolog oké.

a hitleres példa, itt és, most nem releváns. semmi értelme bedobni.

dumálhatunk, de értelmesen, ha kéthetem:)

MOST HAGGYÁ EGY NEGYEDÓRÁIG! WTCC RAJT!
@Gábris szomszéd: bakker, a "ha" és az "egyéb kérdés"-t nem értem. a többiben egyetértünk.

RONCSDERBI:)))
@Gábris szomszéd: ti nem az IS miatt hájpoljátok putyint, fostalicska...
@Gábris szomszéd: szerintem a melegházasság és az aburtusz is rendben van. nem kell róla népszavazni.

így rendben?
@Gábris szomszéd: haver, dzsordáno rendbe van? erdőpetya rendben van?
franci rendben van?

ő talán:)))
@Gábris szomszéd: ja, ahogy mondod. tíz éve rönyóm van:)

néha az az érzésem, hogy ebola férje vagy:))
@Gábris szomszéd: és, hogy válaszoljak a hülye kérdésedre, béemvés voltam évekig. mit gondolsz miért?
@taga20: polgári jogviszony létesítése ok (házasság), azonban minden zárt körű klub (egyház) hadd alkothassa meg a saját szabályait mindaddig, míg ez nem ellentétes a jogszabályokkal... az abortusz legalizálása is ok, sőt!!, függetlenül attól, hogy én soha nem döntenék mellette...
@Gábris szomszéd: hát én is sajnállak ezé:)))

ménem mentek binyiglizni, amíg jó az idő?
a menetszél jót tesz a lányodnak, addig sem fertőzöd:))
@guma:

Végre egy jó hír, ami igaz is!
@Sir Bates dö Hól: alkossa, ki a faszt érdekli? ha rám akarja húzni, aszt nem bírom.

soha ne mond, hogy soha! függetlenül attól, hogy soha nem leszel már nő:)
@Eszter jött: a fű meg nöl, az is jóhír:))
@taga20:

Ha lehet, most ne beszélj munkáról! Ha holnap világvége lesz, ma dupla intenzitással kell dolgoznom, hogy mindennel elkészüljek.
@Gábris szomszéd: a norvég srák, szerintem két pofára ette. ako ő mi a faksz?:)
@Eszter jött: bakker, ako mér kommentelsz?

:))
@taga20:

Ennyi élvezet nekem is jár.))))
@Eszter jött: erről nem nyitok vitát!

orica, guma, mariann, stb. után téged szeretlek a legjobban:))
@taga20:

Kössz! )))

Juhász Gyula
Béke

És minden dolgok mélyén béke él
És minden tájak éjén csend lakik
S a végtelenség összhangot zenél
S örök valók csupán mély álmaink.

És minden bánat lassan béke lesz
És mindenik gyötrődés győzelem
S a kínok kínja, mely vérig sebez,
Segít túllátni a szűk életen.

Testvéreim: a boldogság örök
S e tájon mind elmúló, ami jó
S az élet, a szép, nagy processzió,
Mely indul örvény és sírok fölött,
Az égi táj felé tart csendesen
S egy stációja van: a végtelen.
@Gábris szomszéd: szedd össze magad, me hol kereszteslóvag vagy , hol arab terrorista.

az, hogy becsúszhat egy zsidózás, az neked a mennyország.
@Eszter jött: remélem és látom, hogy nem sértődtél be:))

tudod a fijúk, annak a csajnak a copfját húzzák meg, akit.... szeretnek:))
@taga20:

Ne hülyéskedj! Ilyen névsorban szívesen vagyok ikszedik. ))
@Gábris szomszéd: "Továbbra is fenntartom, hogy vannak dolgok, amelyek abszolút nem attól lesznek elfogadhatóak, ha szavaznak róla."

pl. vizítdíj, határontúli magyar állampolgárság, a jobbik által is megszavazott alaptörvény...
@taga20: "alkossa, ki a faszt érdekli?"

téged érdekel, te ekézed őket mindig, többekkel egységben...
@Eszter jött: :))

te mindig kivágod a rezet:)

majdnem olyan vagy, mint a kedvesem!
@taga20: az stb. halmaz tagjai a kérdés:-)...
@Sir Bates dö Hól: azé max., bakker, mert nem szeretnék a világukban élni!

a "többekkel egységben", te is benne vagy, akár teccik, akár nem.

ja és a pontok............................................!
@Gábris szomszéd: ez igen b+!!!... nálad mindig mindenért a zsidók felelősek... spirituszba kéne rakni...
@taga20: nem, velem soha... én magánügynek tekintem azt...
@Sir Bates dö Hól: haver, ha kell megkapod.

a faszik közül téged bírlak a legjobban, mert pl. jég fossa a szót, hacsát évek óta nem értem, boli túl tolja, (véder patent), ártu vírus, te mindig hozod a hülye formád. eszt szeretem benned:)

a bolhás, meg mindig vakarózik:))
@taga20: na, ettől beázott a diszpléjem. látom, magad alatt vagy, hamilton az aszfaltba döngölt.
@taga20:

Senki, még a magam kedvéért, kedvére nem írhatok öröké tőmondatokat, még az egyszerűsített érthetőség kedvéért sem, mint pl:

indavideo.hu/video/Belga_Buzi-e_vagy_
@parti_giano: mi van haver, téged tényleg kihagytalak a hülyék közül:))

pupitász alakul? lesz belőle valaki?

küldöm a hetedik nótámat.

www.youtube.com/watch?v=EFeh8TGOVrQ&list=RDEFeh8TGOVrQ
@jaegtoer: azé remélem, nem haragszol, te kis lepcses:)

de aszt érted, hogy sok beszédnek sok az alja?:))
@parti_giano: na jó, bástya evtárs lesz akit másodjára meggyilkolók:))
@Gábris szomszéd: ha tényleg értelmesen dumálunk, ako te minden nap bedobsz valami zsidós dolgot.
én meg kurvára nézek, mint a jukinyúl.

semmi közöm jézushoz és bandájához, de vicces, hogy ott rúgsz bele jézus népébe, ahol csak tucc.

én meg bírom a bibsiket, mert én mindig azokat szeretem, akit ütnek:)
@Gábris szomszéd: jobbkéz szabály?

ja, putyin evtárs is balról jön:)))
Ez a taga egy hülye, a fű már nem nő 18 fok alatt.
@taga20:

"_de aszt érted, hogy sok beszédnek sok az alja?:))_"

Úgy van, az alja sok, a szűkszavúnak meg a legalja sokk:)
@Gábris szomszéd:
Így jár az, aki még mindig a teszkóba jár.
@Imola Helyesi: drága szerelmem, eszt miből szűrted le?

a hét hat napjából, még a németeknek is jó vagyok.

hülye dajcsok!:)))))))))))))))
@jaegtoer: azé, ha keveset pofázok, keveset hibázok.

"ismeretlen szerző" én:))
@taga20:
Majd elveszíted a munkádat a sok agysebész migráns miatt.
Bocsánatkérés semmi, dölyfös?
@Imola Helyesi: ha megírod miért, és jogos, én leszek az első:))
@Gábris szomszéd: muternél vendég van?... foglalkozz inkább vele, gravitált...
@taga20:
Itt hagyjuk abba, csökönyös, a tegnapit folytatod. Keresd ki magad az undorító szövegedet.
Cár atyuskataga, itt az vagy, ezt szereted, ezt kedveled, sorrendben-, ez írjon, ez ne írjon. És még te demokráciázol.
@taga20:
Sokat olvasol engem, megtanulsz verset írni. / először ragozni/
@taga20: 'kor te a csalánt is szereted... a máséról már nem is szólva:-)...
Off

adatlistazo.hu/vw-botrany/

"A hatástanulmány végül azzal a megállapítással zárult, hogy az amerikai szabványoknak megfelelő gépjárműveknél, frontális (front-side) balesetek esetében, 33 százalékkal nagyobb az esélye, hogy meghalsz, mint egy EU-s követelményekhez alkalmazkodó kocsiban ülnél."

Kíváncsi vagyok ez a hír kap-e akkora publicitást, mint az bogaras emissziós?

On
@Imola Helyesi:

"_Így jár az, aki még mindig a teszkóba jár._"

Pedig a képek szerint már a Nato tankok is útba ejtik a tesco-t.
@Sir Bates dö Hól: vágom, a hülye burádat, de én a csajokat szeretem.
az agyuk miatt:)

és persze a feleségem is nő:)))
@rdos: AZ AMCSIK ELMEHETNEK A KURVAANYJUKBA!

csak csöndben jegyzem meg:)
@Imola Helyesi:

"_És még te demokráciázol._"

Aki Ner-kompatibilis, miért hivatkozik a demokráciára, amikor csak annyi történik, hogy szembesítik az illiberalizmussal.

Ha nehéz, körülírom, csak épp az imént hányták a szememre, hogy fosom a szót. De neked szívesen.
@taga20: mióta hormonkúrán volt, tudjuk, ezmár régóta plasztikus dolog.
@taga20: Mostanában mintha inkább jönnének és nem mennek. :-( Baltikumba, lengyelekhez, hozzánk románokhoz, és még Ukrajnába is jut belőlük. :-(
Bár a csalán csípős, de kiváló gyógynövény.
Jaegtor, inkább ne!
@taga20:

...hogy te milyen családcentrikus lettél?
Újabban családegyesítést is vállalsz?
Profilt váltás van, vagy tevékenységi kör bővités, vagy valami új startup?
@rdos: hát inkább ők, mint a ruszkik. remélem erről nem nyitunk vitát?:)
@jaegtoer: van az a közmondás, hogy mások szemében az illiberalizmust, sajátjában meg az evolúciót. remélem, jól idéztem.
@taga20: :-) Persze hogy nem. Csak úgy vagyok vele, hogy a katonákat a "laktanyákban" szívesebben látom.
@jaegtoer:
Ezeknek ez a mániájuk, mindenhová békeidőben mennek tankkal, hogy aztán ne legyen. Bezzeg 56-ban nem jöttek, féltek, hogy szembejön egy orosz.
@Imola Helyesi:

"_Ezeknek ez a mániájuk, mindenhová békeidőben mennek tankkal, hogy aztán ne legyen. Bezzeg 56-ban nem jöttek, féltek, hogy szembejön egy orosz. _"

Ez azért van, mert a békét tankokkal, a háborúkat tárgyalással igyekeznek megnyerni.
@parti_giano:

Közben azon gondolkoztam el, hogy az Úr milyen végeláthatatlan spektrumban gondolkozhatott a teremtés során? ...és milyen érdekes, hogy az Ószövetség csak Ádámot és Évát említi, mint az emberiség'origo'-ját. Ha állatokból annyi félét teremtett, az emberekből mért lett volna éppen csak kettő?
@parti_giano:

"_mások szemében az illiberalizmust, sajátjában meg az evolúciót. remélem, jól idéztem._"

Igen, csak hiányosan. A devolúció az csak úgy van a levegőben?
@jaegtoer:

zsemláció, kifláció, defláció, kakofónia és gyíkfing kandúr-ban

brühüyyy

kkk
@jaegtoer:
bumm be LE áááááááááá dehogy, csak láttam mekkezdődött a műszakod...viceházmester meg hatalmi tébolyban, aggyál neki jeges borogatást el ne sűljön a feje

brühüyyy

kkk
@jaegtoer:
Nos, erre csak azt mondhatom, hogy jégbefagyva kb 200000 éves hatalmas dinoszaurusz lábnyomot találtak, és mellette emberét is. És olvastam, hogy Peruban van egy hatalmas barlangrendszer, és ezen olyan képek vannak, ahol eme emberek dinoszauruszokon lovagolnak, de csőrük van./Móricz János/
És nekem az ázsiaiak is gyanúsak, lehet, hogy tényleg a sárkányoktól származnak.A szümük miatt.
Ha olyan hatalmas méretű emberek léteztek nagyon régen, akkor érthető, hogy fel tudták építeni szerte a piramisokat az egész világon.
@Imola Helyesi: cual cueva y donde en Perú???

brühüyyy kkk
@jaegtoer: nem lóg az a levegőben, newton elméletének köszönhetően imola nyakába szakadt.
@jaegtoer:

Irtam volt korábban, az a kettő is egy. Igazam van, egy. Az asszony a bordából lett, ergo a bordatulajdonos része, és igazam van. Kettő. Ha meg már két igazam van, akkor az három.
@Rodeo36:

Rodikám, nem érek rá veled édelegni, mert sok a dolgom, de ha végeztem, szólok, és hozhatok zongoralábakat is. Csak neked.
Mindazonáltal kedves tőled, igazán megható az érdeklődésed. Köszönöm szépen
@Imola Helyesi:

Maga veszélyes szárnyalásba kezdett. Maradjon a tankoknál.
@parti_giano:

Igazán meg kellene becsülnünk Imolát.
@látjátok feleim szümtükkel:

Épp nem voltam ott, amikor a pilot zajlott, sőt az éles indításnál sem. De az biztos, hogy a projektiratokból több lap hiányzik.
@jaegtoer:
Jó, mert jön Boli és se a hideget, se a forróságot nem bírja.
@Rodeo36:
Jé, a szemüveges hasonlít Gyurcsányra.
Csak nehogy mi is eljussunk egy ilyen vitáig.
@Imola Helyesi:
Ides, az értetlen hülyéket nem bírom. Így azután hamar lapát... tessék még inkább merengeni a lábnyomokon...
@dr. jenőke (jenőke):
Na, mondom, biztosan az ő ősei voltak a hatalmas emberek.
Sztem hihető, mert ha a hatalmas állatok kipusztultak, a hatalmas emberek is eltűnhettek. Van egy kép, egy megfagyott brontoszaurusz úgy fagyott meg, hogy a fű még a szájában volt, olyan hamar jött a jegesedés.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Elnézést, bocs, többet nem fordul elő. De te se gyere dogonokkal akkor.
@dr. jenőke (jenőke):
Nem teheted, még a végén kiböki, hogy nem a tábornokról (+h), hanem erről nevezték el a rakétát... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pedig van benne logika. Nagy termetű ember könnyebben eléri a rakéta csúcsát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Sőt, a testdíszem is: ))) egy két hangot kivéve.
@dr. jenőke (jenőke):
Nálam elérné a kéményt, hová fér be?
kivultagasabb.blog.hu/2012/12/11/mit_tegyunk_ha_itt_a_vilagvege

"Az angol kormány némi iróniával próbálja elütni a dolog élét, és hasznos tanácsokat ad a lakosságnak a katasztrófák idejére. Az útra kelőknek azt javasolják, hogy számoljanak hosszabb menetidővel, és ha a rádióban be is jelentenék a világvégét, akkor se vegyék le a tekintetüket az útról, és továbbra is két kézzel fogják a kormányt.
Az otthon maradóknak azt tanácsolták, hogy szereltessenek a házukba füstjelzőt, mert így előbb értesülhetnek a világ végéről, mint szomszédaik. Azt is fontosnak tartották, hogy a házi kedvenceikkel (akik semmit sem érzékelnek az egész hisztériából) bánjanak a szokottnál is jobban, vigyék őket többször sétálni és simogassák meg őket gyakrabban."
"NEM A MENEKÜLŐK SZÁMÁN KELL SZÖRNYÜLKÖDNI. LÁTNUNK KELL, HOGY EMBEREK, SAJÁT ARCCAL, SZEMÉLYISÉGGEL, TÖRTÉNETEKKEL – S NEKÜNK A LEHETŐ LEGJOBB VÁLASZOKAT KELL ADNUNK NEKIK"
mondta papa, a Ferenc.
@Imola Helyesi:
.
Hajtogatva és frissen vasalva egy fiókba, állva pedig két kétajtós szekrényt rakj egymásra úgy, hogy az egyiknek ne legyen teteje, a másiknak pedig alja. A szekrények egymásra rakásakor a sorrend nem mindegy.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Lehet, hogy repülőgép-élfogónak nevelgették, de visszamaradt a fejlődésben.
@jaegtoer: hogyne haver. menj anyádba te is:))
"...EMBEREK, SAJÁT ARCCAL, SZEMÉLYISÉGGEL, TÖRTÉNETEKKEL..."

Mellesleg Boli is. Imolya is, sőt itt mindenki.
@taga20:
taga! Örülök, hogy még mindíg szeretsz.
Tegnap nagyon kirúgtam a hámból egy bulin, és bágyadt érdeklődéssel néztem idáig a perspektívába.
Most, hogy jót szóltál, máris ragyogok.
@Mariann19: drága, akit megszerettem, annak nem dumálok hülyeségeket, csak okosságot. az meg ritkán jut az eszembe:))

remélem nem hánytál!:)))
@taga20:
Azt most megúsztam.Lelki bajom keletkezett.
Azt hittem, azért csodálnak a barátaim, mert szép vagyok.
Aztán kiderült, hogy a sok röhögéstől lejött a szemfestékem, és úgy néztem ki, mint egy szudáni.
@Imola Helyesi:

már megint olyanba ugatsz bele, amihez hülye vagy?
@taga20:
"gondolom, ilyen forma lehettél"
Pontosan. Csak nekem nem kellett a liánnal ugranom ahhoz, hogy a földön másszak.
@Orica Középföldi:

Elsőre nem értettem a kottát, másodikra nagyon.:D
"La Stampa című olasz lap aláhúzta, hogy "Orbán Magyarországán a magyarok soha nem voltak még jobban a politikai szabadság súlyos korlátozásai ellenére sem". Az újság ugyanakkor úgy vélte, hogy a magyar nacionalizmus is nélkülözi a "gazdasági messzelátást", mivel a kiemelt gazdasági növekedés mellett a demográfiai csökkenés miatt Magyarország "sokat nyerne a bevándorlókkal (...) és a gazdaságnak életfontosságú szüksége van a munkaerőre"."

www.vg.hu/kozelet/magyar-nacionalizmus-gazdasagi-messzelatas-nelkul-igy-ir-az-olasz-sajto-458239

Olaszországból nézve tényleg nem voltak soha még a magyarok jobban. ?:(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kétszeres füves, ugatni te szoktál, ritka bunkó.
@Mariann19:

Szia!
Remélem jó volt a buli!
Félidő van a Pick meccsen és jók vagyunk!
A tegnapi meccset sajnálhatod:(
Fergeteges volt az Építők a dánok krémjét felvonultató Flensburg ellen!
Borzasztó horror volt egyedül végigizgulni,de behúztuk!!
Ha teheted próbáld meg visszanézni,de még úgy is készülj fel egy 'miniinfarktusra!
nicsak, behalt a blog, mint taga guminője a satuban.
@látjátok feleim szümtükkel:

Teljesen összezavarodtál,hogy nem a megszokott fikázást olvastad,ugye?
@Wikus Van De Merwe: te egyébként végig olvastad azt a pár sort?
Már az ausztriaiaiak is fasiszták!!! Ojrópa segíccs!!!

index.hu/kulfold/2015/09/27/a_menekutvalsag_egyik_eredmenye_duplazott_a_szelsojobb_ausztriaban/

Felső-Ausztriában tarolt a jobboldal.
.
Nem ismerős valahonnan?

II. András 1223. november 30.-án kelt okmányában elajándékozza a kisdisznódi (Michelsberg) templomot a hozzátartozó birtokkal és annak jövedelmével együtt Benedek vajda idején a kercieknek tett adományát. A narrációban a király így szól:
“Ehhez a privilégiumhoz hasonlóan véglegesítjük a földet, amelyet annak a monostornak adományoztunk, és lelkünk orvoslására kivontuk azt az oláhok megművelési joga alól, és parancsunkra a hűséges és általunk választott Benedek által, abban az időben vajda, átadása megtörténjen Ennek a földnek a határa pedig az Alt (Olt) folyónál kezdődik, ahol a sziget van, Pyarpotok mocsara mellett fel egészen a bükkösig amit Nusebiknek neveznek, és le a bükkös határáig az Arpasnak nevezett folyóig.... et sic terminatur.”
lunar exlipse red moon live feed
www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html

brühüyyy
kkk
Jó reggelt.

A Főnök homlokredő ráncolását követően gründolt Gyere Haza Alapítvány (2012. szeptember) hallatlan sikereket ért el az elmúlt időszakban, annak ellenére, hogy arca, Azbej Trisztán visszautasíthatatlan ajánlattal élve Tel-Avívba menekült a megtisztelő feladvány megoldása elől 'diplomáciai szolgálatba'.

A fentebb említett hallatlan hazajöveteli sikerek adatai 2012 óta az alábbiak szerint fényesítve ékesítik a kitűzött cél elért eredmények egyenlege tábláját:
38-an tértek haza a hívó szóra munkalehetőséggel és lakhatási támogatással támogatva.
180 ügy van folyamatban.
Arról, hogy mennyien regisztráltak egymásnak ellentmondó adatok láttak napvilágot, a számskála 2300-tól 40.000-ig terjed.
A programhoz csatlakozó nagy és kisebb vállalatok 1150 [db:] munkalehetőséget kínálnak a mintegy félmilliós célközönségnek.

Ezen tábláról lemaradt az a lábjegyzet, hogy 2012. szeptembere óta mennyien keltek útra az elátkozott nyugatra, a Lajtán-túli lehetőségek teljesen abszurd polgári demokráciáinak liberális világába az itthoni drága, s egyre drágább s egyre több, egyre hosszabb pengedrótokkal övezett kicsiny kis illiberális HON bölcsőjéből, melynek végvári kapitánynak aposztrofált Hegedűs hadnagya (by Egri csillagok) abszolút elszánással 'védelmezi' az általa oly sokszor pocskondiázott halódó Uniót, ami érthető, hiszen focilabdányit sem lenne képes moccanni az EU-ból csordogáló €-milliók nélkül és a hazai rohadt multik átkos, ámde áldásos működése nélkül.

Összegezve:
3 év alatt 38 hazatérő,
Folyamatban 180 ügy,
500.000 fős célközönségnek 1150 munkalehetőség.

Amen.
@Orica Középföldi:

Nem rossz, de azért a Petrovich képtől még messze van:)
@jaegtoer:

Megfogtál, nem tudom mire gondolsz.
jó reggelt!

hogy mik vannak?!

Törvénytelenül építették az Orbán-kormány kerítését

Elismerte a Honvédelmi Minisztérium, hogy a kormány felhatalmazása nélkül, azaz törvénytelenül épített dupla kerítést a magyar–szerb határra, jelentősen megnövelve ezzel az ideiglenes határzár kivitelezésének költségét. A szlovén határon a hét végén ugyancsak különös kerítésépítés zajlott.

nol.hu/belfold/torvenytelenul-epitettek-az-orban-kormany-keriteset-1565795
@Orica Középföldi:

Az idegenfóbia és Kekec Kázmér kollaborációja mozgatta a billentyűket:)

Így sokkal ismerősebb:

"Még nyílnak a völgyben a kerti virágok,
Még zöldel a nyárfa az ablak előtt,
De látod amottan a téli világot?
Már hó takará el a bérci tetőt.
Még ifju szivemben a lángsugarú nyár
S még benne virít az egész kikelet,
De íme sötét hajam őszbe vegyűl már,
A tél dere már megüté fejemet.

Elhull a virág, eliramlik az élet..."
@jaegtoer:

Kollaboráció nélkül is elég talányos tudsz lenni olykor:)

Nekem nem juttatta eszembe a verset, - és ha már, akkor inkább Adyt - mert az az elmúlás, ez pedig az időtlen szépség hangulata.
Aki hallja, adja át! Mit? Hát azt, hogy világtótoronyban élünk. Van toronyőrünk is. Hurrá!:D

"Mack nagyon örült új feladatának, és egyenesen világítótoronynak nevezte Magyarországot, nem is akármilyennek: „Megtisztelő, hogy az Egyesült Államok egyik legfontosabb európai szövetségesének az érdekeit képviselem. Azok a kemény gazdasági és védelempolitikai döntések, amelyeket Magyarország meghozott – és továbbra is nap mint nap meghoz – a szabadság és függetlenség világítótornyává tették Magyarországot abban a térségben, amely jelenleg számos külső fenyegetéssel néz szembe.""

index.hu/kulfold/2015/09/28/uj_amerikai_szovivoje_szerint_orban_peldat_mutat_az_eu-nak_hogyan_kell_a_migransokkal_banni/
@guma:

A szlovén határnál az csak próbakerítés volt, kíváncsiak voltak, hogy csinos lenne -é vele a határ.
Van azonban egy régi mondás, mely szerint a kutya is a próbálkozásra b*tt rá.:D
@guma:

"A kormány is érzékelhette, hogy tilosban jár, mert a tömeges bevándorlás kezelésével összefüggő törvénymódosításokat azzal kezdte, hogy az említett összes építési, illetve környezet- és természetvédelmi jogszabály alól felmentést adott saját magának. Csakhogy ez a jogszabály több mint egy hónappal a határzár építésének megkezdése után lépett hatályba. A Védegylet nevű környezetvédő szervezet már korábban tudatta, hogy feljelenti a felelős kormánytagokat az engedély nélküli építkezésért. Mivel a jogszabályban előírt engedélyek az építés kezdetekor hiányoztak, a szervezet álláspontja szerint a bíróság sem tehet mást, mint hogy az eredeti állapot helyreállítására kötelezi a beruházót, ahogyan ezt például egy magánépíttető esetében tenné."

Esetleg ez vagy valami hasonló "szakszerűség/jogszerűség" állhat a Répássy menesztése hátterében is?:D
Orbánnak visszanyal a dublini fagyi?

"Az Európai Bizottság (EB) állítólag azért bírálja Németországot, mert az elutasított menekülteket nem toloncolja ki országából a dublini szabályoknak megfelelően - írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap.
A FAS szerint Brüsszel magyarázatot vár arra, hogy 2014-ben 128 ezer ember volt Németországban tartózkodási jogcím nélkül, a hatóságok azonban közülük csupán 34 ezret szólítottak fel a távozásra, és ennek mindössze 22 ezren tettek eleget.

A hír azért érdemel figyelmet, mert a magyar miniszterelnök (többek közt) a dublini szabályokra hivatkozva lép fel ilyen keményen a menekültek ellen. Orbán azzal érvelt, hogy bár a migránsok csak tranzitországként használják Magyarországot, de a dublini szabályok értelmében visszaküldik őket hozzánk. Szavainak súlyát eddig az csökkentette, hogy Magyarországra szinte senkit nem küldtek vissza a német hatóságok, részben éppen a kormányzat által teremtett embertelen viszonyok miatt."

index.hu/kulfold/2015/09/27/megsem_hiaba_fel_orban_brusszel_hianyolja_a_kitoloncolasokat/
Orbán Viktor azt üzente, hogy a magyar törvényeket be kell tartani. Mindenkinek.

hirtv.hu/reggelijarat/botrany-a-budapesti-ugyvedi-kamaranal-1306320
@guma:
kormány felhatalmazása nélkül, azaz törvénytelenül?
Simicskó out!
@punkfrog:

Volt külügyminiszter: a bekéretett nagykövetek kinevetik Szijjártóékat

magyarnarancs.hu/belpol/volt-kulugyminiszter-a-bekeretett-nagykovetek-kinevetik-szijjartoekat-96606

...............

??????
Sokba kerülne a határellenőrzés - interjú Szijjártó Péterrel

Sokba, akár eurómilliárdokba is kerülhet Magyarországnak, ha visszaállnak a határellenőrzések a schengeni térségen belül – mondta a Világgazdaságnak adott interjújában Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter szerint a magyar migrációs politika miatt nem fogunk eltávolodni a nyugati országoktól, annak kockázata azonban megvan, hogy az arab térséggel a kapcsolatok veszélybe kerüljenek. Szerinte a magyar politikát ugyan most sokan bírálják, de hamarosan mások is alkalmazni fogják a hazai eszközöket, ahogy 2011–12-ben is történt a gazdaságpolitikában. Úgy véli, az Iszlám Állam elleni küzdelemre több figyelmet kellene fordítani.

www.vg.hu/kozelet/politika/sokba-kerulne-a-hatarellenorzes-interju-szijjarto-peterrel-458250
A legdurvább idegen nyelvű hazai slágerek – Amikor Kovács Ákos a Terror Házából támadta a nemzetközi könnyűzenei piacot

A hét könnyűzenei lelete volt a Nagy Feró-féle Bikini angol nyelvű albumának felbukkanása a Youtube-on. Ennek örömére összegyűjtöttük a magyar popcsillagok néhány hasonló jellegű próbálkozását.

magyarnarancs.hu/zene2/a-legdurvabb-idegen-nyelvu-hazai-slagerek-amikor-kovacs-akos-a-terror-hazabol-tamadta-a-nemzetkozi-konnyuzenei-piacot-96628
@guma:

Balázs Péter a print HVG-ben is írt egy nagyon alapos elemzést.
nol.hu/belfold/bukasra-all-az-e-naplo-1565797

Erre mondják, hogy nagyot akar a szarka, oszt nem bírja a farka.
ettől kap szívbajt a kormányfő és a sok támogat troll?

Döbbenetes érvekkel védi Orbánt új amerikai szóvivője

Tudta, hogy Magyarország a terjeszkedő Oroszországot akarja féken tartani? Hogy elkötelezett a tolerancia és a szabadpiaci kapitalizmus iránt? Hogy menekültügyben csak meg kell nézni, mennyi adomány áll halomban a Keleti pályaudvarnál, és mennyi önkéntes sürgölődik azt szétosztani? Hogy László Petra a Jobbik megbízásából rúgott fel és gáncsolt el menekülteket, hogy bekavarjon a kormánynak? Orbán hivatalos amerikai lobbistáját, Connie Mack volt republikánus képviselőt szeptembertől már egyenesen amerikai szószólóvá/szóvivővé is kinevezte a magyar kormány. Új, angol nyelvű weboldalukon Mackék elképesztő érvekkel fényezik megbízójukat. Miközben a kormány és a Századvég 1,4 milliárdos szerződéseket kötött Mack cégeivel, 2015 első felében pedig 95 milliót fizettek ki neki, a Hungary Insights egyelőre csak tucatnyi Facebook- és Twitter-követőt tud felmutatni, ingyenes tumblr-motoron fut és ingyenes gmail-es címen lehet velük kapcsolatba lépni.

index.hu/kulfold/2015/09/28/uj_amerikai_szovivoje_szerint_orban_peldat_mutat_az_eu-nak_hogyan_kell_a_migransokkal_banni/
@látjátok feleim szümtükkel:
az enaplót most hagyjuk. most és mindörökké ammen.
asszony esténként egy-msáfél (!) órát tölt el sűrű kurvaanyázással egybekötve, hogy jegyeket felvigye az enaplóba.

az már csak hab a tortán, hogy a klik megköveteli, hogy az enaplóba PERCRE PONTOSAN vezessék a tanárok a jegyeket, hiányzásokat stb., csak egyvalamit felejt el: eszközt biztosítani hozzá. feltette a kérdést az igazgatónak, aki továbbította a kliknek, jött a le nem írt, csak szóban továbbított ukáz: minden tanár használja a saját laptopját/tabletjét/okostelefonját, ha nincs, vegyen magának.

no comment
@parti_giano:

"nicsak, behalt a blog, mint taga guminője a satuban."

nézd a jó oldalát! kifelö lábalunk a netfüggőségből.
@gazoló:
Szia!
A buli fergeteges volt, fél kettőkor botorkáltam haza.
Örülök, hogy te legalább egy jót is láttál, mert a tegnapi második félidő és a végeredmény miatt romokban heverek.
A hsz-edből látom, hogy az első félidőt te is bíztatónak láttad, én is nyugiban voltam, aztán jött a tudod, mi.
Azért a reményt ne adjuk fel. Jön a Barcelona.
Hogy ott mi lesz?
@Mariann19:

Sok a sérült a Szegedben és a kispad nem olyan 'hosszú,mint Veszprémben!
Tényleg volt esély az első félidőben!
A Barcelona ellen ezzel a játékkal kevés lesz a hazai pálya előnye !
....
Nagy Lacinak meg mielőbbi jobbulást!
süti beállítások módosítása