Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.28. 11:01 Fabius

Kovács Zoltán: a lábszagunkat csak az fikázza, aki szagolja!!!

Nincs könnyű dolga Kovács Zoltán kormányszóvivőnek mostanság, szerintem még álmában is interjút ad annyian érdeklődnek a dolgaink felől. Alig magyarázza el az  Al Jazeerának, hogy a magyar kormány amúgy lájkolja Jézus tanításait, így dehogy fújta le a gyerekeket is könnygázzal Röszkénél, máris itt az újabb elhárítandó támadás

a sokféleség jelenti a jövőt a világban, és jobb, ha az EU keleti népei hozzászoknak ehhez.” - mondja Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, és Zozettó fejében máris lármázik a vészcsengő. Ugrik is hamar, se szombat, se vasárnap nincs megállás és nyomja a riposztot iziben: 

“Timmermans vízióival ellentétben mi nem látunk a jövőbe. Viszont látjuk a múltat, így azt is, hogy szerintünk nem volt sikeres a multikulturalizmus a nyugat-európai országokban, ezért el akarjuk kerülni ezeket a hibákat.” Amúgy meg aki nem élt itt soha, az mi a faszt kritizál rajtunk, he?! 

kovacs-zoltan.jpg

 

Várom már a pillanatot, amikor az egyik sajtómunkás elkapja Zozettó valamelyik hülyeségét és felképeli fele. Na ez nem most jött el. A Sunday Telegraph újságírója nem kérdez vissza, hogy

- Zotyikám, ha sosem éltél még multikulturális társadalomban akkor hogy jössz a kritizáláshoz? 

- Te melyik múltját látod Magyarországnak, mert amit én látok abban betelepülő kunok, jászok, tótok, svábok vannak a luxemburgi, lengyel királyok, svájci származású iparmágnások (Ganz) német villamosenergia reformerek (Mechwart) vitatott származású zeneszerzők (Liszt) mellett, amitől eléggé multikultinak tűnik az a múlt. Hogy a picsába lettél te úgy  történész, hogy erről nem hallottál? 

Őszintén kíváncsi lennék mit lépne erre Kovács, a kizökkenthetetlen kormánykommunikáció csillió danos mestere. Ha másért nem ezért tegye meg nekem valaki. Lécci. 

273 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr967847854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éreztem, hogy ellenőrzés van. .;)
@Hermusi:
Elszemtelenednek, ha hanyagolom őket... pedig néha nem bírok gép elé kerülni egész nap.
Most szervertelepítés van este pihentetésképp, szóval ráérek közben.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: néha az az érzésem, hogy túl nagy az ellenőrzés, néha meg túl kevés. Azt hiszem lehetetlen ezt megoldani. És ez sok mindenre igaz. Most egyébként is minden kavarog.
Miért fagy tátom le?
Miért fagytatok le?
@Gábris szomszéd: Te például engem. Vagy Boli Engem.
@Hermusi: Én téged? Megint lemaradtam valamiről. :)
Nem maradtál le semmiről.
Édeseim, én imádllak Benneteket, Veletek mi van?
Mindenki alszik? Akinek küldetése van, az is?
@Hermusi:

Én például keserű vagyok.
@jaegtoer: ezt már olvastam. Te keserű vagy. És?
Jég. Te az egyik legfontosabb vagy számomra. Te is csak keserű vagy?
@Gábris szomszéd: csak arra, amit hónapok óta olvasok. Nem vezet semmire, amit Tőled hallok.
@Hermusi:

Nemcsak, jéghideg és elkerülnek a szavak.
@Hermusi: Ne szaladjunk ennyire előre. Egyelőre ott tartunk, hogy szerinted én téged "ellenőrizlek". :)
@jaegtoer:
Jaeg, Te vagy az egyik legfontosabb szószóló számomra.
Ezért azt gondolom, hogy komoly gond van.
Sokan azt gondolják, hogy a migránsok a probléma. De nem. Ez csak kísérő jelenség.
Sokkal nagyobb a gond.
@Gábris szomszéd:
Azt sosem gondoltam, hogy Te ellenőrzőkód. Ne légy paranoiás. ;)
Most elmegyek aludni, de kérlek Benneteket, válaszoljatok. Kösz
Ez a Hermina nem egy bőbeszédű valaki.
@Imola Helyesi: Itt a világvége már a Facebook se működik. :)
@Gábris szomszéd:
és ez nem rt meg kurucinfo hanem "co.uk" kkk
brühüyyy

tudod ugye az aljasságnak nincs alsó határa, putyin és obamaki most ezekben a percekben találkozik 2 év hiatus után...és a mai beszédeket figyelembe véve még talán meg is karmolják egymást

kkkk

brühüyyy
Azt álmodtam, hogy Magyarországon -mélységeiben nem különösebben részletezett, de x évig tomboló- álliberalizmus és álszentbaloldali tévelygés után államvallássá lett az illiberalizmussal álcázott orbáni métely.

Manapság a legnagyobb kihívás: 'Hogyan őrizzük meg a józan eszünket?'
Ez a mind egyéniben, mind társasban, mind közösségben egyidejűleg gyakorolandó mutatvány a bálványimádóknak nyilván nem fog menni, hiszen más norma van nekik előírva a NER-ben, a NENYI-ben, továbbá a Kubatovi adatlapon.
Mindazonáltal felesleges erőltetni a multikultit ott, ahol a Nagyok nagyjai külhonba szakadva boldogulhattak s lehettek naggyá, de hiba a nemzetit sulykolni, amelybe a népesség többsége soha nem tartozott bele.
Mind a kettő zsákutca.
Valahol a kettő között kellene utat, kapaszkodót fogni.
@jaegtoer: köszönjük emese! nem valami biztató álom, turulmadár és folyó véletlenül nem volt benne?
@jaegtoer: hiányolom az álkonzervatív és álkeresztény jelzöket (meg nem is korrekt tőled a liberalizmust az szdsz szinonimájaként/metaforájaként használnod)...
@Sir Bates dö Hól:

" hiányolom az álkonzervatív és álkeresztény jelzöket"

Az az orbáni métely:))

Egyébként is, egy rémálmot nem megfejteni kell, hanem felébredni belőle, és rácsodálkozni a valóságra. Majd gyorsan visszamerülni az álomtalan alvásba.
@jaegtoer:
Jég.... a "vodka ízű szeszes ital" és az orosz Brezsnyevi korszak jut eszembe a mai időről.
@jaegtoer: most őrülten lapozom krúdyt, mivel jég álma tele volt ál dolgokkal. de! felvetődött az is bennem, hogy ez álálom volt.
@Gábris szomszéd:
az ENSZ Általános ülése után, a beszédek, melyek a teljes összhangtalanságot adták, obamaki még a büntető szankciókat is bedobta, ami Putyin-ról lepergett momndván: jogtalanságot másik jogtalansággal alátámasztani sem jogos...de az a kényszerhelyzet állt elő, melyben a kikiáltott "ellenség" megdöntéséért kell harcolni és minden más mellékes!!! közben ugye a perzsa, kínai hozzászólók egyértelműen a többpólusú világ mellett tették le a voksukat és kemény hangon kritizáltak europa eddig a francia hangokkal hallatta hangját de az meg nem tud dönteni ki mellé is kellene állnia ami jellemző lesz a többiekre is a lengyel elnök már benyalt tövig az usa-nak, azaz europa nyel és küzd a menekült áradattal amit ráborítottak, addig a többiek valóban felvették a kesztyűt és most?????
After the session, Putin left for Moscow. In brief remarks to Russian reporters, he described relations between the two countries as “regretfully at a rather low level” due to U.S. resistance but said that “we now have an understanding that our work needs to be strengthened, at least on the bilateral basis. We are now thinking together on the creation of appropriate mechanisms.”

ezek Puttyin szavai mielőtt visszament Moszkvába

szar a helyzet, de van megoldás...és csinálják ha az usa nincs is benne és most már nem is lesz

brühüyyy

a magyar belviszonyok meg 1990 óta mióta a magyar pártok kollektive elárúlták hazájukat (FIDESZ BENNE ) le is vannak szarva még egy t5ál lencsét sem kaptak az egész KGST ért amit ...széthordtak és most van nekik illiberalizmus meg egyéb szar

és zabálják...

brühüyyy

kkk

meg is érdemlik amit kapnak
@Orica Középföldi: felébredni?... azt kellene...

(bár izgalmasabbnak tartanám a vitát a tegnapi ensz közgyülés beszédeiről, különösen a putyin beszédét éltetők korábbi kommentjeik mellé helyezve... a következetesség mintapéldái:-)... )
@jaegtoer: ihletet kaptam:

"Van egy álmom, de nincsen túl jó
állapotban, megmutatom:
ott benn fekszik a völgy mélyén
megdughatod, mint a többit, hagyom"
@látjátok feleim szümtükkel: Kedves Akárki! Egyáltalán nem szükséges utánajárnom, mit jelent ez a szó (wikipedia, hihihi), ahogy azt sem kell tudnom, valójában mi az izoszinkron hálózat, a toroskáposzta vagy a bili (habár, úgy látom, az egész város egy nagy vécécsésze), mivel egész egyszerűen csak hivatkoztam. Kérdésedet tehát címezd Sarkozynek, Cameronnak vagy Merkelnek, ők csak tudják, mit beszélnek. Sok sikert!
@Sir Bates dö Hól:
b+ kezdd el még majd eccer mondassz is valamit, nem csak hörögsz

brühüyyy

kkk
@Pantagruel:

Akkor olvasd el a saját bejegyzésed, mert azzal kezdted, hogy a multkulturizmus megbukott. Ha ez nem a te kijelentésed, akkor kié?
Majd ugyan hozzá teszed, hogy ezt x,y,z mondta ekkor, meg akkor, de a mondat eleje rólad szól, te nyilatkozol.
Kifejted azt is, hogy aki ezt nem fogadja el, az milyen tapasztalásokat von kétségbe. Ez is a te véleményed.

A tapasztalás pont az, hogy a magyaroktól is vagy fél millió ember kiment multikultizni ezekbe az álatalad hivatkozott országokba.

Vagy nem mersz a saját véleményedhez igazodni? Pedig nem kell a véleményünk elől bújkálni, mert közben elvész az ego.
@Fabius: bocs, Zsigmond uralkodói tekintélyének mi köze a multikultihoz?

NR császár, cseh király, magyar király, akkor, amikor Franciaország és Anglia épp belesüpped a 100 éves háború mocsarába, Spanyolország még küzd a mórokkal, a török meg még nem bírja a Levantét. Nyilván ő közvetít és zsinatol.

Olyan korokra hivatkozol, amelyekre a tolerancia, s a "békés egymás mellett élés záloga" az erőszak és elnyomás, a vallási intolerancia. A hivatkozott Zsigmond például előbb menlevelet ad Husz Jánosnak, aztán eretnekség vádjával hagyja kivégezni, egyébként meg: keresztes-hadjáratok, eretneküldözések, inkvizíció, pogromok, a 11. századtól (szabolcsi zsinat) még a 18. századra is jellemző zsidóellenes törvények (I. Lipót, Mária Terézia), százával hűtlenségi perbe fogott, tucatjával gályrabságra ítélt református lelékészek... Tulajdonképp miről beszélünk?
@Rodeo36: Csiribá!... fostalicska bölcs öregje, xi beszédét interpretáld már tibeti és ujgur aspektusból (a többi ellentmondást majd a maga idejében)...
Egy "rendes országban" ezért olyan 15-20 év, nehéz vasban. Rosszabb esetben egy szép hosszú kötél...

"Így veszett oda egy halom közpénz a bebukott brókercégnél"

A 2013 júliusától 2015 februárjáig húzódó szabálytalan értékpapírvásárlási ügyletekről leadott jelentéseket ugyanis a TIG jogi szakértői és biztonsági vezetője - a vezérigazgatóhoz hasonlóan – minden eseten rendben találták, egyszer sem kérték a kimutatások részletezését. Kun mindeközben a Felügyelőbizottságot is megtévesztette. Amikor 2013 szeptember 12-én egy felügyelőbizottsági ülésen megkérdezték tőle, hogy "a szabad pénzeszközök milyen értékpapírokba lettek befektetve", ő azt válaszolta:

A szabályzat szerint államilag garantált értékpapírba, diszkont kincstárjegyekbe.

Csakhogy ez nem volt igaz, mivel a 2013-ban kötött új portfolószerződés szerint ezek hungáriás papírok voltak.

Érdekes adalékok a történethez, hogy Szele Andrea, a Földművelésügyi Minisztérium alá tartozó cégek ellenőrzésének egyik felelőse, 2013-ig éppen a Hungária Értékpapír Zrt.-nél volt irodavezető, majd egy rövid bankos kitérő után igazolt az FM-hez, méghozzá rögtön helyettes államtitkárnak. A TIG könyvvizsgálója, az ESZ-DA Pénzügyi Tanácsadó Kft. egyik tulajdonosa, Sutus Viktor pedig a Földművelésügyi Minisztérium volt közigazgatási államtitkárának, Farkas Imrének volt üzlettársa.

Mindennek azért is van jelentősége, mert nemcsak a TIG-en belül hunytak szemet a szabálytalanságok felett. A Földművelésügyi Minisztérium Szervezeti és Működési Szabályzata szerint ugyanis a minisztériumon belül minimum két embernek tudnia kellett a TIG ügyleteiről: az FM aktuális közigazgatási államtitkárának, azaz Proprády Gézának, majd utódjának, Simon Attilának, és Szele Andreának, a gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkárnak. Részben ezért is kevésbé hihető, hogy az FM már azon is meglepődött, hogy egy alájuk tartozó cég egyáltalán bármilyen formában kapcsolatban állt a Hungáriával."

index.hu/belfold/2015/09/29/igy_veszett_oda_egy_halom_kozpenz_a_bebukott_brokercegnel/
Jut eszembe még...

"Pokorni: aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét

Azon múlik a következő kormány sikere, hogy a sajátjait illetően is kemény tud-e lenni - jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke.

Ezért az elszámoltatás a jövőről szól - mondta az ellenzéki politikus Ajkán egy lakossági fórumon. Megjegyezte: "a mieink előtt is világosnak kell lenni", hogy ha ők lesznek hatalomban, az nem jelentheti azt: "eddig ők loptak, most meg ti fogtok lopni".

Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "le fogjuk vágni a kezét" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni".

Szerencsére ez már nem az első... mármint tolvaj...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
nekem ne mutogasd, én tisztában vagyok vele :)
"A multikulturalizmus hitvallása megbukott" vitatémában annak idején megjelent pár használható összefoglalás, kikukáztam az egyiket, hátha valakit érdekel:

A Sarrazin-vita rétegei és eddigi hozadéka
epa.oszk.hu/00000/00012/00065/juhasz_kiss.htm

Egy tanulmány, amely bevezet a vitatémába:
A németországi muszlimok helyzete Thilo Sarrazin könyvének tükrében:
www.ittvagyunk.eu/application/essay/136_1.pdf

Egy átfogó mű, amely a mai napig alapvető az iszlamista mozgalmakról, azzal együtt, hogy még 9/11 és az IS előtt íródott:
www.libri.hu/konyv/gilles_kepel.dzsihad.html

Ez utóbbi könyv szerzője egyébként - egyáltalán nem mellesleg - derűlátó az iszlám államok jövőjével kapcsolatban, ami a demokratizálódási folyamatokat illeti, pozitív a könyv végkicsengése. Ezzel együtt...

...nagyon szépen leírja ezeket a folyamatokat, hogy apa elkezd dolgozni, aztán jön a családegyesítés, megjön anya, nem beszéli a nyelvet, így a négy fal közé szorul a gyerekekkel, a gyerekek járnak iskolába, megtanulják a nyelvet és a kultúrát, ők intézi a család ügyeit, a szüleiket kézen fogva viszik a hivatalokba, ha intézni kell valamit, a szülők kulturális tőkéje így leértékelődik, a család hierarchiája fenekestül felfordul, a feje tetejére áll, az értékeket ezért meg kell erősíteni, ezért a vallási szigor felé fordulnak, aztán jön egy gazdasági válság, ami az ilyen kétkezi munkásokat sújtja először, a társadalmi mobilitás záloga, a munka lehetőségének elvesztésével a felemelkedés csatornái elzáródnak, a kultúrájukat vesztett fiatalok számára előbb jön az erőszakos bűnözés, aztán a börtön, ott az iszlám, a külföldi illetőségű szervezetek először a származási országban fennálló rezsim, majd a befogadó országok (Nagy Sátán, Kis Sátán) ellen fellépő terrorszervezetekbe toborozzák a kiábrándultakat...

...bemutatja, hogyan látja az iszlám a világot, mely országokat tekinti az iszlám világának, melyeket az 'istentelenség földjének', melyeket hadszíntérnek, vagy éppen a 'szerződéses béke földjének', mikor, milyen tényezők kellenek ahhoz, hogy egy-egy ország státusa megváltozzon... szóval alapvető ismeretek tárháza.
@parti_giano:

Az álmomat nem hagyom, az az utolsó rongyom, kacatom, ha azt is hagynám, nem maradna semmi, csak a szörnyek és a kacagó görények.
@nincs_itt: Merkel végnapjai?

40 százalék alá zuhant az Angela Merkel vezette Német Kereszténydemokrata Unió támogatottsága – derült ki az INSA legújabb felméréséből. Már a saját pártján belül is egyre többen kritizálják Angela Merkelt, számoltunk be róla tegnap, ám most az is kiderült, hogy pártja támogatottsága is csökkent.

valasz.hu/vilag/merkel-sorra-kapja-a-pofonokat-115274
@Sir Bates dö Hól:
azaz ugyanolyan seggfej maradtál változás nélkül, mi is a baj tibettel meg ujgúriával??? ja, hogy semmi de kavarják, mert "valakik" pénzelik érte őket???

szarházi

brühüyyy

kkk
@Sir Bates dö Hól:
mesélj baguette ke, mi is van Afganistan-ban 13 éve? Lybia-na, Iraq-ban, Syria-ban, ugye exportálták a demokráciát, és mi lett? földig vannak rombolva amúgy demokratikusan...te meg elemezd eszt miért van joga bárkinek 13000 mérföldről államcsínyt csinálni Ukrajnában és miért nincs joga annak akinek Ukrajna hatalmas összegekkel tartozik a visszafizetés reménye nélkül?
és milyen jogon szankcionál bárkit is az usa, milyen jogon teszi és az eddigi eredményei a szankcióknak (lásd még VW/AUDI/Skoda botrány) miért nulla?

te úgyis fostalicska vagy csak a fosod sokkal büdösebb

brühüyyy

ne hörögj...nem áll jól úgyis ki van facsarodva a képed a sok vicsortól

kkkk
@Rodeo36: miért iszol gyógyszerre Csiribá'?...
@Sir Bates dö Hól:
nem tudhatod, le vagy szarva...most jobb???

brühüyyy
kkk
bucika
@Rodeo36: Még szerencse, hogy az usácska és társai esetében nem habzik annyira az érzékeny pofája, hiszen mit neki több száz ezer ártatlan áldozat, ha azokat a demokrácia zászlóshajói gyilkolják halomra.
@Sir Bates dö Hól: tibet 1959, ujgurok meg asszem cirka 5111 és fél éve...

ja és nincsenek a kínnyaijaktó' cirka sok ezer kilométerre.

de majd' minden stimmel...

blekvóter mond valamit?
@Gábris szomszéd: nem tom, vége-e vagy senem. mindenestre alaposan elqrta...

1 milliárd, 10 milliárd megafaxomtuggya még mennyi. pedig eccerű, mert ma mondták, hogy MAX. 3 hónap és slussz, aki nem valódi az beza repül
@nincs_itt: ok, értem... "a távolságot, mint üveg golyót", ha már a tér és idő így ad felmentést...

hogy jön ide a blackwater?... írtam én valaha azt, hogy az államok politikájával teljes mértékben azonosulni tudok?...
@Sir Bates dö Hól: csak kérdeztem...
de félre értetted, kínától nincs messze tibet, meg ujguria sem. ellenben a zusától a sok demokrácijaexport célterület...

csak azt nem szeretem de rohattul nem, ha az usa 220 háborúját, amiből 5-6-szor üzent hadat, amolyan elfogadható izéként tekintjük, a csak mert mindenki a "medencébe pisál"...
@Gábris szomszéd: agysebész, ha kinyomtál, honnan tudod, hogy mit írok?...
@nincs_itt: nem értettem félre... nem gondolom azt sem, hogy az usa ne lenne felelős semmiért, hogy politikája mindig korrekt, sőt!... mindazonáltal még mindig a transzatlanti körbe tartozók országaiban a legjobb az életminőség (s most nem elsősorban anyagiakra gondolok)...
@Gábris szomszéd: a tahót sírbatettem, nem bánt többet

brühüyyy
kkk

első sírbatételem a gyíkon
@Sir Bates dö Hól: akkor eddig rendben van! de ugye azt sem mered gondolni, hogy a zusától jó nekem pl. bajoro.-ban???
ha marshall segélyig visszavezettyük akkor lehet benne valami, de azóta eltelt majd 70 év...
továbbá az elmúlt 7-8 évben a szívást is a zusának szabad megköszönni, ingatlan hitelezési válságból lett a gazdasági világválság, ez pedig onnan indult, előtte meg a hideg/meleg/langyos háborúi...
@nincs_itt:
illetlenség mások belügyeibe beleavatkozni, Tibet és Uygúria kínai belügy, egyébként olyan hangok hallaccanak, hogy az a valós probléma, hogy azokat is 21. századi életre akarja szoktatni...mint sok százmillió kínait is, kertvégi budi helyett vízöblítés +++ és mindíg lesz az az 5 milliárd USD valakinek a kezében amivel hülye forradalmárokat vásárol kilóra és azok saját jól felfogott érdekeik ellenében bármire hajlandóak a 30 ezüstért...LÁSD MÉG LEVÉDIABASZNÁDOT AHOL EZ FOLYIK 1989 ÓTA, ÉS JÓL KIBASZNAK EGYMÁSSAL, MÉG A GYÍKJUK IS LANKATT LETT TŐLE...A SOK LANKATTGYÍKÚ LEVÉD HÜLYE...A ÉS ZABÁLJA A szart amit spenót ként árúlnak neki fizetnie is kell érte

és akkor vannak akik sírbatesznek bárkit aki nem annyira seggfej, mint ők maguk

brühüyyy
kkk

aszt a story-t hallottad, hogy a VW/Audi/skoda botrány kibaszott közel 10 millió USA állampolgárral, akiknek ilyen ótójuk van, kedves országban élnek és van nekijjek demokráciájuk, de nincs rá gyógyszerük
@nincs_itt: szerinted mi pörgette fel a nyolcvanas évektől kezdve a fogyasztást, ha nem az amik "virtuális" hitelezése?... (természetesen németország magának is sokat köszönhet... bár nem kellene senkinek elfeledni az ndk-s csatlakozáshoz nyújtott eu-s támogatást... )
@Sir Bates dö Hól: semmiképpen NEM CSAK az...

németo. két vesztes, kibaxottul vesztes háború után a VILÁG 4. gazdaságává nőtte ki magát, nem tagadva (olvastad előbb is) mások segítségét, de azért a Hergestellt in Deutschland 120 éves!
@nincs_itt: én is hasonlót gondoltam írni, de ezek szerént nem sikerült...
@nincs_itt:
mind a két világháborút a nyugat azért robbantotta ki, mert ki akartak baszni a németekkel, kizárva őket az energiaforrásokból és nemzetközi kereskedelemből, mert rohadt irígy gecik voltak és maradtak...

és még mindíg visszatartyák a németek aranytartalékát ugyanúgy mint elraboltak 150 milliárd iráni vagyont cum trucc mert demokrácia, és az oroszokat is kirabolják ma szankciókkal teljesen jogtalanul, csak mert nekik van a világpénzük??? meddig lesz az a zöld WC papír világpénz??? amíg a hitelezők be nem nyújtják eccerre a váltókat azonnal fizetésre...

akkor lesz kaótika a 12. hatványon

brühüyyy
kkk
de anélkül nem fog menni
@Rodeo36: látom Csiribá' már elment a Csomolungmára, csak nem tudom hogy lesz, mert még az alaptábortól is messze van, s mán oxigénhiányos az a csodálatos elme...
a sírbatesz-nek sajog, pedig tahó... brühüyyy
kkk

ne röfögj annyit és hagyd a csomó-t még ha lun gma is
@Rodeo36: asszem a zarany tőzsde megtérdelt, már csak "IGÉRNI" merik, mikorra szállíttyák a fizikális aranyat...
@nincs_itt:
mondd ez a sírbatesz még mindíg egy nick 5. arculattya??? vannak legalább öten a gyíkon akik teljesen azonos stílust követnek, csak a nick-jeik mások, de aki mögötte van az egy dilinyós szarházi, a gyík nagyságát növelendő, vagy kizárólag néhány egyed basztatását függetlenül a mondandótól

valamelyik állat kitalálta a fostalicskát ami teljesen arra illik aki kitalálta és azóta mindegy mit mond hogyan mongya miért mongya kizárják és fostalicskázzák a nagy gyíkdemokrácia nevében, teljesen a fidexkft arculattya szerint csak nem behatoltak a gyíkba és most a gyíkon terjesztik a leprájukat???

brühüyyy

kkk
@Rodeo36:

má majnem sokat gondolkottam azon, hogy a visszavágások nagymestereként óriási riposzttal küzgyek meg a kiégett neuronnyaiddal, végül is eszembe jutott az ultima rácijó:

hüje vagy, bugsy!
@hacsaturján:

Nagymesteri riposzt és az ultima ratio:)))))))))))
@hacsaturján:
te vagy #4 és orica #5
és hogy ti mit mondotok, annak jelentősége nulla, kivéve a lankadt gyíkot, amit egyre kevesebben látogatnak...
asszem megmaradtok mint 3-an a 17 különféle nicketekkel és majd jól (vagy szarúl) elszórakáztok egymással

brühüyyy

kkk

te vagy a #1 senki akire kíváncsi vagyok, és csakis ezért visszatekertem ide, hogy tudassam,
@Rodeo36:

Túlbecsülsz. Bármennyire szeretném magaménak tudni néhány ember penge agyát, humorát, széleskörű műveltségét, tájékozottságát, szarkazmusát,világlátását, sajnos nem az enyém.
Én is folyamatosan tanulok - tőlük.
@Orica Középföldi:
randy buggery, hacsa és orica együtt

brühüyyy

kkk
@Orica Középföldi:
sohasem eleget...le vagy maradva 12 brosúrával meg a teljes akadémiai könyvtárral

azaz...

brühüyyy

kkk

és ráadásul nem értetted miről beszélek
@guma: @Orica Középföldi:

Va-Vau! minden vauja színvau! Vaúúúú! Ti úgy vauznátok, hogy: -Wow!
@Hermusi:

"Most elmegyek aludni, de kérlek Benneteket, válaszoljatok. Kösz"

A kínzó kérdésvaudra a kínzó válaszvauk -mint látothatod, hallhatod megérkeztek, részben vegyesen, részben indirekt. Az is válaszvau. A csend.
@100 kóbor kutya:
Én is nagyon tudok hallgatni, de a környezetem ennek nem feltétlen örül.
Kutyamód megtisztelt válaszod. ;-)
@Hermusi:

Amúgy a menekültügy kapcsán a kormányzat és bűnsegédje a jobbik, egy fontos üzenetet juttatott el az emberekhez, csak nem érezték a súlyát.

Az üzenet ez:

'Készek vagyunk fegyveres erőket is bevetni fegyvertelen emberek - akár gyerekek - ellen is, ha azokat ellenségnek tekintjük. Azt pedig, hogy ki az ellenség, Mi határozzuk meg.'

Ezzel már sokadjára érvénytelenítették a 'társadalmi szerződést', ami az alkotmányosság betartására kötelezné a népességet.

Mindez persze csak amolyan kutyaugatás, ami nem hallatszik az égig.
@100 kóbor kutya:
Ez valóban rémisztő. Különösen annak fényében, mintha a fidesz jobbról előzné a jobbikot. És nő a népszerűségük. Menthetetlenek vagyunk?!
@Hermusi:

Erre csak azt tudom vauzni, mi még nem találkoztunk olyan csonttal, amiből ki ne szedtük volna a velőt.

De a magyarok... na azok menthetetlenek. Meg a pirézek.
@100 kóbor kutya: szerinted pontosan mivel üzenték ezt, és miért érvénytelenítene bármit is?

Amúgy ezek kényszerintézkedések: egy erőszakos, követelődző emberáradat jelent meg az országban és Európában, ún. tömeg. Nézőpont kérdése, hogy inváziónak tekinted vagy sem a szó szoros értelmében: Európa megszállásának, terrorista agressziónak.

Amennyiben nem, csak egyszerűen rendzavaró, garázda tömegnek, akkor is úgy mindennapos eset, hogy a tömeget nem egyéneknek tekintem, hanem tömegnek, amelynek felszámolására tömegoszlatást rendelek el, és azt nyilvánvalóan karhatalmi erőkkel zavarom le. Az a tömegben tartózkodók felelőssége, hogy amennyiben a felszólításnak nem tesznek eleget, úgy megsérülhetnek.
@Pantagruel: jól érzem, hogy te most a status quo fenmaradása mellett törsz lándzsát?...
@Sir Bates dö Hól: Hi! Mit értsek status quo alatt? Az iménti kérdéseket kíváncsiságból tettem fel
@100 kóbor kutya: -nak. beszéltünk már erről, Mariannal, ha jól emlékszem, hogy mit profitál Orbán a helyzetből, és még milyen előnyökhöz juthat a hatalom megtartása terén, ja meg Vakapád is utalt rá többször, de a kérdésed egyelőre nem értem, így válaszolni sem tudok rá.
@Pantagruel:

Tisztelt P-vau!

Sajnos még a Kutyatanács kiszivárgó információiból is nehéz összerakni a teljes képet, hogy mi is folyik ebben az országban a totális megtévesztésen és a csúcsra járatott korrupción kívül.
Naponta érkeznek be újabb és újabb adatok a Kutyatanács titkos és titoktalan hírcsatornáinak hála, amelyek folyamatosan módosítják az egyébként is áttekinthetetlen helyzet értékelését.

Mi kutyák, azonban úgy látjuk, hogy első emberetek álláspontja, attitűdje, hozzátok való viszonya méltatlanná teszi arra, hogy vezessen titeket. Különösen, hogy ez az út a romlásba visz.
Talán még az egészségi állapota sem tisztázott.

Kérdezni tetszett:

"szerinted pontosan mivel üzenték ezt, és miért érvénytelenítene bármit is?"

Ha a katonai adatokat, információkat figyelemmel kísérte, akkor tudhatná, hogy a katonaság bevetése részben pr-fogás, részben elhibázott lépés. Akkor is, ha újszerű agresszióval áll szemben az ország.
A kormányzat -egy általa hat-nyolc hónapja ismert- újszerű problémára, megoldására egy olyan régi megoldást alkalmazott, amely Magyarőrszág mindenféle megítélésében a legtöbb hátrányt okozza a civilizált világban, a legközelebbi szomszédainknál, és szükségtelen terrorveszélynek teszi ki az országot, mint egy generálva a lehetséges és valószínűsíthető cselekvést, teszi mindezt azért, mert a regnálók védettsége megoldott, a közparasztokat érő esetleges attrakciót meg fel lehet használni a további pr-hoz, rendkívüli állapothoz, választások elhalasztásához, vagy fokozott 'felügyeletéhez' usw.

[később folytatom, ha érdekli kegyedet, de most mennem, kell, mert hív a Falka, elnézést, csak ma reggel vettem észre a megszólíttatásomat. Vau!]
@100 kóbor kutya:
Azért az is megérne egy csontot, hogy a kormányváltás óta, a közalkalmazottak száma 712 ezerről 856 ezerre nőtt.
Azon iciri-piciri kutyapöcsnyi változás meg csak hab ezen, hogy a kormánytisztviselők létszáma 62 ezerről 78 ezerre nőtt.
Takarékos állam... immáron fizetési plafon nélkül.
A parasztgyerek meg mint hűbéri juttatást osztogatja a mindenféle államtitkári, meg hasonló, jól fizető állami semmittevő állásokat.
Gazdag ország vagyunk.
2010-ben valami olyant emlegettek, hogy kisebb állam kell...
@100 kóbor kutya: :)))

"katonaság bevetése részben pr-fogás"

jó érzéke van sokszor a falkának... sajnos!

tegnap este kicsit zongoráztam a tv távkapcsolóval és egyszer csak gyerekek éneke harsant fel.
megvártam, hogy mi ez, és most megosztom veletek az eredményt. nekem nem volt szívmelengető érzés (finom próbáltam maradni!), bár emlékszem honvédelmi napra amikor a gyerekeimmel megnézhettük a tankot (beülhettek) és a tűzoltók meg a kosárral felvitték őket az égbe...

szóval tudom milyen az amikor a katonák és gyerekek nevetve pacsiznak. ez valahogy nem ezt az érzést ébresztette fel bennem. nézd csak meg...

www.atv.hu/videok/video-20151003-havas-a-palyan-1-resz-2015-10-03
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, meg aszt, hogy aki belenyúl a közös kasszába, annak le lesz vágva a keze.
persze ez a csóka csak egy elhajló volt:) :(
@taga20:
Eléggé hanyagolják manapság, bár a balneológiai szakképzés irányában mutatott ellenszenve is valamiért bejátszott... gondolom én...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: büntetésből, japánban vagy a feröer szigeteken lesz nagykövet:))

és végig kell néznie. minden évben:)
@taga20:

Ezt a blogkocsmában hallottam.;D

"A McLaren istálló Magyarországon állított össze új team-et, mivel észrevették, hogy a cigány fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
Kirúgták hát a sokat próbált team-üket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott, a romák 2-3 másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit. A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt!"
süti beállítások módosítása