Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.05. 10:51 Fabius

Orbán gyodálatos világa

"Szolidaritásból Magyarország az első helyen áll"

sz1.PNG

 

sz3.PNG

sz2.PNG

drot.jpg

Akkor most merengjünk el azon, mi lenne ha szolidaritásból az utolsó helyen állnánk. 

1128 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr457762124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem akarom a Gecit védeni, de a legelső kép helyett érdemes lenne a videót belinkelni...
gyodálatos olimpiánk lesz?
@guma: az olimpiat szerintem felejtsek el surgosen. Ha 3000 fo/nap problemat okoz az allamigazgatasnak es a rendorsegnek, mit fog okozni 300.000 fo/nap?
talán tele lennének az útmenti fák ???
@Fabius: szóval, az első két fotó, hogy nagyon finom legyek, kontra-produktív.

Lássuk az elsőt:

rendőrök próbálják a sínekről felemelni az ott fekvő asszonyt a gyermekével és a férjét. hol itt a gond? ha csak az nem, hogy kénytelenek a síneken gyalogolni, de ez megtörténhetett már máshol is, ahol senki nem volt aki segítsen.

a második fényképtől (az alvó gyerekek) egyenesen okádhatnékom támadt!!! ki az a mocskos gazember, aki alvó, fáradt, kiszolgáltatott gyerekeket használ fel a saját propaganda céljaira???? mert kicsi a valószínűsége, hogy a fénykép spontán felvétel. aki ilyet megenged magának, nem különb mint aki ilyen helyzetbe hozta a szerencsétleneket! sőt sokkal rosszabb azoknál!

és most előrelátóan:
az én durva anyámat!
@Amadeus62: @nincs_itt:
Noha a videó és a teljes történet valóban más, mint amit a kép sugall, de azért csak van oka annak is, és nem csak a saját gyengesége, ha a helyzetében egyáltalán felmerül, hogy a vonat elé, de legalábbis a sínekre vesse magát.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ezt nem lehet kidumálni...
igazad van. de azt is lássuk be, ha mondjuk németo.-ban nem kapja meg a menekült státuszt(kiutasítják), akkor is a vonat elé veti majd magát? ha igen, akkor is a segíteni (megmenteni) szándékozó személy és/vagy a kormány lesz a szemétrohadtállat?
Látom, már neked sincsenek szavaid erre a sok marhaságra ami itt történik. Csak képek......
@parti_giano: a "politikus urak" termeszetesen tudnak nyugodtan aludni... :-(((
@nincs_itt:
Nincs igazság sehogy... Pro-kontra tele lehet hányni mindent, képekkel cukiskodva, ledöbbentve, sokkolva. Ettől a tömeg áramlása nem fog lassulni. Nem itt, nálunk, nálatok kell megoldani, itt csak kezelni lehet a tüneteket és új problémákat generálni ezzel. Nem mi vagyunk az első határ, ott kellene megfogni, délen. Itt szétnyerészkedi magát a politikai csürhe, addig sem a tetű dolgaikról zajlik a közbeszéd. Gumicsont, végre olyan, amit a pofájukba lehet tolni, diadalmasan mutogatni rájuk. Szóval kell ez ide, nem a Questor meg a többi szar kering így. Igaz a megoldáshoz egy árnyalatnyival se lettünk közelebb, de a sok nettroll is ugatja, hogy mondjatok megoldást és... na ott az új csont, hisz foganatja 0.
Amíg összeurópai megoldás nincs, addig itt a nulla osztása van folyamatban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nincs bezony! viszont a déli megoldás, lásd nyugat balkáni konferencia, vagy valami hasonló hangzatos neve vót, az is csak a répa pofozgatását jelentette.

van megoldás, szerintem, azokat az országokat kell rendbe rakni, amit szétbarmoltak, - szándékosan nem írom le, kik és miért - demokratizáltak stb. mert ezt a szart is a "civilizált, demokratikus, liberális nyugat(meg még nyugatabb)" borította a világ nyakába!

most meg csodálkozik, mint kezdő dzsobbikos a zsinagógában, hogy ájvé ilyen is van?

persze ez nem 2 hét, meg aztán sokan különösebb "balhé" nélkül is elindultak volna.
@parti_giano: ez van. szerinted miért nem akaródzik a fiatal, nyugatra tántorgott magyaroknak visszaköltözni? az ilyen felső-pleisztocénből itt maradtakról, mint én, nem is beszélve?
Arról nincs kép, amikor az arab ürge odadobja a nejét meg a gyermekét a sínre?
Öngyilkos ámokfutás.
@Gábris szomszéd:
Nincs megoldásuk, lásd: a 7km-es dugót az osztrák határnál.
Majd megint lezárják, addig megint áramlani fognak ide a migránsok.
Most meg a Keletibe áramlanak.
@Gábris szomszéd:

"A Nordsee-Zeitung szerint Németországnak arra kell felkészülnie, hogy a menekültek tartósan nála maradnak, ezért „ne vesztegessük az időt, hanem ösztönözzük az önkormányzatokat a befogadásra. Integráljuk őket, az óvodában, az iskolában, a sportegyesületekben, a szomszédi kapcsolatokban, a munkahelyeken. Szervezzük meg a kölcsönös megismerést. Ismertessük meg az új szomszédainkat a mi kultúránkkal és a mi értékeinkkel és örömmel tudjunk meg rólunk minél többet. Ne ismételjük meg a múlt hibáit, amikor emberek tömegeit kirekesztettünk és gettókban zártunk, ahol nem dolgoztak és nem volt alkalmuk a társadalmi életre sem. Ebben az esetben az integráció nem lesz sikeres.”

Vannak, akik így gondolják Németországban. Tudják, hogy ez egy hosszú folyamat, konfliktusokkal teli.
De megpróbálják.
@Amadeus62:
Szarunk rá, nagy ívben, merkelmaminak nem kellene összevissza beszélni. majd meglátjuk, mi lesz, ha náluk lesz a sok migráns.
Csak fogadják őket, majd ők megmutatják a tuttit.
@Imola Helyesi:

Ha mondjuk a déli határ mellett lenne egy befogadóállomás és nem utaztatnák őket, kevesebb menekült lenne a Keletiben.
@Gábris szomszéd: abból a szövegből az maradt meg hogy akkor is OV lesz a miniszterelnök....
@Gábris szomszéd:

Az elválasztást támogatom, nemcsak ebben az esetben. Olvastam nincs itt kommentjét, boliét is.
Bár ma rózsaszín plázacica lettem, azért felfogom mi történik a világban.
Te konkrétan mitől félsz a majdani németországi be nem fogadott menekültek kapcsán?
Ha lehet, ne linkkel válaszolj.
@Eszter jött: 1000-t 1 ellen, linkkel fog.......
@öregmatróz:

illik biztosra fogadni? )))
Orbán speciel vagy nem si annyira Orbán készítgeti elő a jobboldali puccsot
endresy.blogspot.com/2015/09/kockakovek-puccs-mozaikjaban.html

Amolyan húzd meg, ereszd meg egy kicsti módonb:
endresy.blogspot.com/2015/09/i-apologize-even-instead-of-hungarian.html
@Gábris szomszéd:

Most az következik, hogy mindenkinek okos telefonja és adidas cipője van?
@Amadeus62: akkor orbán kereshet magának egy baráti poszt-szovjet utódállamot, ahol még befogadják...
@Eszter jött: nem illik de ez csak virtuális volt...
más:"Én, Erdős Virág, magyar állampolgár, szeretném kifejezni a kormány menekültpolitikájával szembeni leghatározottabb tiltakozásomat.

Tűrhetetlennek, szégyenletesnek és megbocsáthatatlannak tartom a magyar kormány menekültekkel kapcsolatos gyűlöletpolitikájának minden egyes intézkedését az uszító jellegű plakátkampánytól kezdve a már szimbolikájában is könyörtelen részvétlenséget sugárzó határzár kiépítésén át egészen a minden létező emberiességi szempontot figyelmen kívül hagyó és Magyarország történelmének legsötétebb korszakait idéző törvénymódosítás 2015. augusztus 28-án benyújtott tervezetéig. Mélységesen szégyellem magam amiatt, hogy a hazám a hivatalos kormányzati politika szintjén a legcsekélyebb mértékben sem tanúsít könyörületet az üldözöttek iránt, miközben végtelenül hálás vagyok mindazoknak, akik a menekült emberek önzetlen és fáradhatatlan támogatásával megpróbálják valamelyest oldani a szeretetlenség egyre fojtogatóbb légkörét.

Nem én kiáltok, a föld dübörög.

Budapest, 2015. augusztus 31.(Ha gondolod, a nevem helyére simán beírhatod a saját nevedet…)"
Gondolom ezt Te is helyesled.....
olgyátok már meg végre, ennyi eszet mösszerakni egy lavórba, megkavarni és kiugrik a megoldás, persze egy okos telón

közben a CNN tele pofával mutattya a Hungary a bűnös undorító képeket kedves szép kommentekkel, még ennyi ingyen propagandát sohasem kapott levédiabasznád, és milyen gusztustalan képet fest levédiabasznád alsó ról

kkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Eszter jött: egy rövid válasz:

"Az iszlám túlmutat a dogmák és vallásgyakorlatok összességén, civilizációnak[3][4] is tekinthető: híveit Mauritániától Indonéziáig közös kultúra, közös hagyományok és az egyazon, vallást, erkölcsöt, jogot és mindennapi életet szabályozó jogrendnek (saría) való engedelmeskedés köti össze. Mindehhez egészen a modern időkig a vallási és tudományos életben az arab nyelv általános használata társult."

hu.wikipedia.org/wiki/Iszl%C3%A1m

szóval van tapasztalatom arról, hogy évekkel ezelőtt, már "saría rendőrség"(önálló, vallási alapon szerveződött, nem hivatalos) vegzálta - itt németo.-ban - az iszlám országból érkezett/-ő nőket a "nem megfelelő" öltözetük miatt.
@Secnir:

Szerinted nincs már meg most az alternatíva az oroszoktól, ha az EU kibaszás miatt megszűnik a nyugati lóvé? Ne légy naív!
Nem nyugati lélegeztőn lesz a fidesz hanem keletin.
@Eszter jött: viszont az úti- és személyi okmányai elvesztek megsemmisültek...
ha mindenféle humanitárius szempontot félreteszünk, akkor egyszerűen csak rögzítsük: a legelső, nemzetközi viszonylatban maximum közepesen súlyos válsághelyzet során (v.ö.: Fukusima, Afganisztán, óriáscunami, kaliforniai erdőtűz, drogháború, stb) a közigazgatás részenként és egészenként összeomlott.

hogy mondjuk Tarlós, Pintér és Szíjjártó még a helyén van, az kissé bizarr.

(vágás, majd áttűnés)

Rogán Antal a Mátészalkát elpusztító meteor kráterénél bejelenti, hogy Gyurcsány a hibás, majd lejárt szavatosságú Wunderbaum légfrissítőt kezd osztogatni a hullaszag ellen.
@nincs_itt: kerülve minden konfrontációt: sz'tem nyisd meg a linket... annak fényében, s a nyilatkozó eddigi tevékenységét tekintve ez ügyben, minimum nem ugyanazt értem szolidaritás alatt, mint orbán...
@Eszter jött: hajamat tépve fetrengve könyörgök: színvaknak színekről, süketnek zenéről minek?......
@Amadeus62:

amennyire az oroszok segge kilóg épp a gatyából, vitya talán az eu-s pénzek századrészét (se) fogja tudni kisírni, + a ruszkik tényleg kérnek majd valamit.
@Rodeo36: na, ebben egyetértek veled. már végigrágtuk ezerszer a témát. gyors megoldás nincs.
Nem hiszem el. 42 komment során a két bloggyökér (fostalicska és gyökkettő) csak a gyűlöletet szìtja... mégis, mi a kurva anyátokról lehetne veletek érdemi párbeszédet folytatni?... hacsak nem az említett tarifájáról gumival vagy anélkül... tényleg dögöljetek meg...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pintér nyaral, komoly alibi, védhető indok, őt nem lehet felelőssé tenni semmiért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Márpedig sokáig nem tűrnek meg minket az EU-ban szerintem. Nagy részt Merkeltől függ.
@Sir Bates dö Hól: asszem nem is orbánról van szó...
a szolidaritás alatt azt érteném, hogy a Bp.-en fellelhető, jelenleg üresen álló, de még lakható(átmenetileg) épületeket használhatná tarlós és rogán átmeneti szállásként. de ahogy a magyar(ezeknek a ganéknak - többi se volt jobb - nem az) hajléktalanokat is inkább kriminalizálták. mijafaszt lehet ezektől várni?
@Amadeus62: dehogynem, nincs arra forgatókönyv hogyan kéne kirúgni egy államot, ha már csatlakozott. orbánt a pénzmegvonással tudják legjobban zsarolni.
Megint lezárták az osztrákok a határt, ügyes, húzd meg ereszd meg. Egyszer mehetnek, egyszer nem.
@öregmatróz: Nem akarnék érzéketlennek tűnni, de többpártunk és főleg szabadon? választott kurmányunk pont olyan a menekültekkel szemben, mint a hazai "alattvalóival" szemben.

Embertelen. :-(

Csak minket még? nem kell szögesdróttal gumibottal "igazgatni". Megteszi, eddig megtette a "közéleti árokásás" a "lefogásunk" érdekében. :-(
@Sir Bates dö Hól:
Már csak a neved alapján eldönthetnéd, francia vagy vagy angol vagy, vagy valami sukár gyerek, aztán te is megdögölhetsz, trágár sudribunkó.
@parti_giano: abban meg nem lesz hiba! ahogy elnézem, amit most csinált ez a segghüje ellentenger-kicsi, azt azzal fogja "honorálni" az EU, ami igazán a lakosságnak fog fájni, hogy nincs píz, kicsi fogyatékos viktor, nem kapsz és passz!
@Spániel:
Most tartott sajtótájékoztatót, azért ez ne zavarjon.
@Imola Helyesi: te imola, szeretném olvasni tőled a magyar ember pontos meghatározását.
elmaradt itt a nagy káoszban, valahogy...
@Amadeus62: Szerintem inkább attól, hogy az európai liberálisok és szocik végre a sarkukra állnak-e? (csak viccelek sajnos)

Merkeltől ezer évig uralkodhatna itt a bonsaiduce. A Néppárt egy fos.
@nincs_itt: ezen te ne aggódj. Az a pénz ugyis valahol az univerzálzseni gázszerelőnél vagy fajtársainál kötne ki. Oktatás, egészségügy leszarva, uff.
@Amadeus62:
Gondolkozzál már egy kicsit, akkor ki vállalja a frontország szerepét a migránsáradatban? Netán Ausztria? Ugyan, máris bezárták a kapukat.
@Amadeus62: Mert mit gondolsz, örömében, boldogságában ugrott a család a vonat elé?
Avagy végső kétségbeesésében. Ezek az emberek mind agyontraumatizáltak, menekültek a borzalmas háború elől, ki tudja min mentek az útjuk során már keresztül, és itt is a totális balfaszkodás, rosszindulat (hivatalos, kormányzati szinten), szószerint a semmittevés.
Összeomlottak, kiborultak.
@Spániel: na ja! de ha nem jön a zejuból, akkor titeket fognak jobban teljesítve kizsebelni még jobban...
@Sir Bates dö Hól: Ezt már megszokhattad volna.

Komolyan hiszed, hogy bárkit meggyőznek bármiről?
@nincs_itt:
Kérjél engedélyt bolifőnöktől, nem lehet terelni, bár most csak képposzt van, de valamit az is akart közvetíteni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de az összeeurópai megoldás egyik fő kerékkötöje pont ez a fasz orbán.
@aritus:
Aha, még jó, hogy nem robbantotta fel a vonatot.
@Amadeus62:

a vicc az, hogy részben jogos, amikor vitya meg szíjjártó a németek meg az eu balfaszságára mutogat, csak ugye egyrészt ez őket semmiben nem menti fel, másrészt annál nagyobb hibát, mint hogy a feketeseggű alkalmazott lefaszozza a főnököt, de ráadásul közvetlenül azelőtt, hogy épp előleget akarna érni, el sem lehet követni. :D
@Imola Helyesi: ne erőlködj! ezt sem értetted...
@nincs_itt: Nem propaganda célra "használja fel" a gyerekét, hanem felhívja a világ figyelmét arra, hogy milyen helyzetben van ő, a családja, a gyerekei.
Imádom, amikor osztjuk az észt, a kényelmünkből, a biztonságunkból olyan embereknek, akik a pokolból jöttek, és azóta is a poklot járják.
@nincs_itt: te ne erőlködj, ha egyszer lényegileg válaszol, küldök neked egy balatoni világost.
@nincs_itt:
Tudom, mindent csak ti érttek. Főleg te.
Főleg a kötözködést, meg a trágárságot,ha már érv nincs.
@aritus: ezt azért gondold át még egyszer!
@nincs_itt:
Válaszoljál már , Németország mikor is zárta le a más eus országokkal érintkező határait a migránsok elől? Na?
"Fidesz: Minden tiszteletünk Merkelé, de nem ő az EU vezetője" mondta Pelczné, aki a komfortzónájából még befogott orral sem lépett még ki és még sohasem járt a menekültek között. Mint ahogy egyetlen fideszes vagy az őket hergergelő jobbikos sem.
tegnap R.Kárpáttól szabályosan hánytam.
Titkos reménye lehet Ildikónak, hogy az Élő Isten lesz vágyai netovábbja, az EU vezetője.

nol.hu/belfold/fidesz-minden-tiszteletunk-merkele-de-nem-o-az-eu-vezetoje-1561325
Itt sem árt, ha olvassák.:D

Már egyszer leírtam, de ismétlés a tudás annya, vagy apja, ki tudja, ezért megint leírom.

A teremtő - legyen az isten vagy a természet, vagy bármi más - a földet az élővilágnak adta, és soha senki nem mondta, hogy annak bármely darabkájára bármely csoport-nemzet-állam-gyülekezet-felekezet saját igényt tarthatna.

Az isteni termetésmítosz is arról szól, hogy isten ( bármlyik )meggyúrta a földből az embert, és azt mondá, itten ez a golyó, szaprodjatok, sokasodjatok rjta. Mivel csak kettő értsd 2 embert teremtett, nyilvánvaló, hogy a sokszínű-soknyelvű-sokvallású embernek ugyan az az ősanyja és az ősapja. Az öröksége is, az egyetlen FÖLD.

Szóval hogy is vagyunk ezek után ezzel a ki, hová vándorolhat kérdéssel?

Nem én kezdtem hírdetni, hogy így népesedett be a föld, nekem is gyerekkoromban a pap tanította. Szóval van valakinek joga megtiltani egyetlen embernek is, hogy a földön ne mehessen oda, ahová szeretne? Van joga állam címszó alatt kisajátítani egy darabot? Van joga a hártányosabb helyzetű, adottságú területeken élőknek megtiltani, hogy olyan területekre vándoroljanak, amelyek jobb megélhetést biztosítanak? Volt joga az előnyösebb helyzetőeknek a hátrányosabb helyzetűeket kizsákmányolni?

Úgy gondolom ezen kérdések mentén adott válaszok alapján lehet a modern népvándorlás feltételeit megtahatározni.

Mellesleg hiszek abban, hogy a gazdag államok segítsége a hátrányos helyzetű térségek sok problémáját megoldaná. Persze az eredményhez a pénzek lenyúlását ki kéne zárni. Mellesleg hol az ENSZ? Tudtommal minden európai állam tagja.
Magyarország is.
@Gábris szomszéd: "Több százan vonulnak, kevés köztük a nő és a gyerek."

és ebből te mire következtetsz?
@Amadeus62: Én is úgy látom, hogy orbán ezzel öngólt lőtt.
Először belpolitikailag jó húzásnak tűnt a gyűlöletkampány (a zseniális taktikus stb), de ezzel egyre vállalhatatlanabbá lett, és úgy néz ki, hogy belpolitikailag is kudarc, mert kiderült, hogy a gyűlölet felkeltésén kívül a magyar állam semmihez sem ért.
Nem tudja kezelni a helyzetet, az állam totálisan csődöt mondott, 500 focifaszfejjel sem tudnak mit kezdeni.
@nincs_itt: Nem engem kérdeztél, de szerintem nem bonyolult. Az a magyar, aki magyarnak vallja magát. Ha emellett még pl. ungárdajcsnak, szlováknak, zsidónak, ... is, akkor magyar is és a másik is. Nem baj, sőt jó is a kettős vagy többes identitás (szép magyar szóval).

Na most ebből a halmazból kizárnám azokat akik kollaboráltak vagy kollaborálnak. Egyszerűen szólva a politikumunkat, megmondó - valójában mellébeszélő embereket. :-( Természetesen ők is magyarok, csak mondjuk azért a közéletből egy életre kizárnám őket.

On
@aritus:
"valakik" fenntartyák a háborúkat és támogattyák, és azok akik nem fogadnak menekültet egyet sem

az a cél, hogy a pisisek magukra maraggyanak mind a 32-en és akkor lesz felégetett föld taktika azoknak akiknek régi álmuk, hogy nagy hatalmas ország legyenek a többiek kárára

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk

engem ez a menekült izé nem érdekel, mert mesterségesen lett kialakítva és van fenntartva

és a kurva annyát annak aki eszt csinálja...

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
Sőt, szerintem bárki mehetne más bolygóra is, ha tudna.
@Imola Helyesi: csomagolj ebola, a kezdő svungot biztosítom neked:)))
@Gábris szomszéd: Mindenki, aki ilyen - eddig, még a szocik alatt is puhapöcsű - gátlástalansággal és pofátlansággal- visszaosztja a közpénzből, eu-s támogatásból megszerzett pénzt. A fideszoligachákok.
garancsik, a főpocok, a trócsányik, a sesztákok, matolcsik, papcsákok, rogányok. stb.....stb.
A sor végtelen.
@aritus:

TE - JÓSÁGOS - ATYA - ÚR - ISTEN.

oké, meg akartam erőszakolni, de nem állt föl, Tekintetes Törvényszék.
@Gábris szomszéd: "Több százan vonulnak, kevés köztük a nő és a gyerek."

én nem mondtam, hogy ez hazugság.
azt kérdeztem, hogy ebből te mire következtetsz?
miért tartottad fontosnak ezt közölni?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @Amadeus62: @nincs_itt:

Nono. A kép hajszálpontos bemutatása annak, milyen mikor egy menekült a családjával felül a nyugatra tartó vonatra, és hogy hogynem a nyugat helyett egy menekülttáborban találja magát csak úgy. Se szó se beszéd.

Szóval ez is az elsőrangú szolidaritásunk része.
@GeoCracker:

a héten 2x is idehoztalak. most ezt olvasva viszont azt gondolom ki kellene javítanod a mondatot, hiszen nem hallgatólagosan mondta ki, hogy bűncselekmény...

"Erdő Péter hangzatosan hallgatólagos támogatásával."
@Fabius:

+1

nem is értem miért lépi át nagy vonalúan majd mindenki a történtek folytonosságát....
@punkfrog:

ráadásul pont azt néztem az újabb elindulás képein, hogy rengeteg a gyerek, csak nagyon picik...
@Imola Helyesi: kopj le rólam seggfej. Ne szólj hozzám.
@nincs_itt: Nem, nekem nem kell átgondolni, neked kéne.
@nincs_itt: pontosan ezt... az értelmesebbjétől pedig a vagyon biztonságba helyezését és a rugalmas elszakadást...
@Rodeo36: te is kopj le rólam faszfej, kurvára nem érdekel a konteós, orosz és komcsi imádó dumád. beszélgess a hozzád illőkkel, imolával, gabriellel.
@Imola Helyesi: elsősorban önállóan gondolkodó ember...
@Fabius:
Kedves Fabius, és arról nincs véletlenül képed, hogy egyszer megnyitják az osztrákok a határukat, egyszer meg lezárják?
Úgy lenne teljes a kép, mivel akkor, amikor ez történt, éppen hogy lezárták a határukat, de előzőleg meg nem, ezért a migránsok, mint az őrültek szálltak fel a vonatra.
Most is minden vonatra felszállnának a Keletinél
Ma éjjel átengedték a buszokat, most megint lezárták a határt, pedig megint gyalogolnak hozzájuk.
@aritus:
Nyomjál ki, nyugodtan, ki tart vissza?
@Sir Bates dö Hól:

Mondjuk a szókészleted inkább a szabályozatlan indulataidról tájékoztatnak, amihez az értelemnek semmi köze nincs.
@Gábris szomszéd: Azt is megnézted, hogy ezeket a mnekült szállásokat Németország melyik részében gyújtották fel? Mert tartok tőle, hogy ezek többségét a volt NDK területén lévő tartományokban követték el. A Kelet németek ugyanolyan rasszista és idegengyűlölő gecik, mint a magyarok, slovákok, csehet és lengyelek többsége. Ezek a K európai államok egyszerűen, történelmükből kifolyólag, képtelenek voltak hozzászokni a sokszínűséghez. A Ny európai országokba azért az elmúlt 60 évben folyamatosan ment a bevándorlás a volt gyarmatokról. Kelet Európa mindig zárt terület maradt bevándorlási szempontból. Oké itt vannak arabok (Daher Pierre), kubaiak (kubai szövőnők), de igazán nagy mennyiségben soha nem voltak idegenek.
Ugyanez igaz a volt NDK-ra is. Pár tízezer vietnámi és kubai vendégmunkás, akik végül letelepedhettek a kommenizmus vége felé, de semmi több.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: komolyan azt gondolom, hogy a faszom se hajlandó folyamatosan az asztalra szaró és artikulálatlanul üvöltöző agyhalottakkal konzultálni... azt nem tekintem a vitához szükséges minimumnak, hogy a "nekem is jogom van véleményt mondani"-elvre történő hivatkozással teszik mindezt, az eszmecsere megakadályozásának obstruktív szándékával...
@Sir Bates dö Hól:
Rajtad kívül itt ma sem üvöltözött még senki, mint általában te szoktál, mint ma is.
@Imola Helyesi: te selejt, mit akarsz mondani? valószínű semmit, csak a po... ill. szádat lengeti a szél, mint gecivityának.
@Sir Bates dö Hól:
Illetve van kisegítőd, aki megérkezett, éppen most menetrendszerűen, na, együtt társalogjatok, a borsó meg a héja, zsák meg a foltja, stb.
FORZA FERRARI, FORZA VETTEL, FORZA KIMI:))

holnap elkapjuk lajost:)))
@aritus:
annak írok akinek akarok és te picsa voltál a soron a sok baromságoddal...ne terjeszd legalább...

fertőző lettél

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

ja, amíg el nem felejtem: kurva anyádat
Szolidaritásból Magyarország jeles - mondta Orbán Viktor, s hozzátette: ...és a pofámról sem sül le a bőr, elvégre 25 éve hazudásból élek, s olykor megválasztanak miniszterelnöknek. Miért ne hazudnék bármit, és miért ne tehetnék meg bármit?
-Tükröm, most őszintén?
Egy kis demagógia következik.

Rendszerváltás körül vártuk a jóságos nyugati hatalmakat, hogy keblükre öleljenek, üveggyöngyökért odaadtuk neki az iparunkat, embereinket, hogy kitanítanak, fejlesztenek bennünket.
Elfeledtük, hogy Hunyaditól kezdve Rákócziig Corvin-köziekig cserben hagytak bennünket, persze kellően lelkes biztatás mellett.

Húsz évvel később rívunk, hogy becsaptak, nincs feldolgozóiparunk, bérrabszolgák lettünk, a csupasz seggünk kilóg a foltos gatyából, s nem a divat miatt, hiszen csak piacnak kellettünk.

Most a demokratikus, jóságos, törvénytisztelő, roppant szociális nyugat lelkesen tapsol, hogy uniós menekültpolitika, dublin meganagybüdöslófasz és szociális érzékenység ésatöbbi.

Milyen jó is ez. Kiválogatja azokat, akikre szüksége van, a többieket pedig roppant szociálisan és humánusan, maximális demokratikus kebellel visszazsuppolja hozzánk, mint első regisztrációs országba.

Segít, támogat, jóindulatúan kioktat bennünket emberségből, humánumból, segítséget nyújt, ad sehol máshol el nem használható budipapírt.

A magyarok úgyis a puszták népe, keletről ők jöttek a legkésőbb, csinálunk egy uniós gázai-övezetet, menekülttáborokkal, kétségbeesett, emberi élethez nem jutó migránsokkal, akiket a távolból majd nagyon fogunk sajnálni és szörnyülködünk a magyarok barbárságán, hogy nem képesek humánusak lenni az általunk felbiztatott szerencsétlenekkel.

Emberek, nem tanultok?

Nem tudjátok megérteni, hogy ennek az országnak az érdekei csak minket érdekelnek?
Csodában hisztek? Abban, hogy Angela mutti majd igazságszeretetétől vezérelve saját választópolgárainak érdekeit háttérbe szorítva majd a mi érdekeinket helyezi előtérbe?
Szemetek előtt zúznak szét országot - Ukrajna -, a szemetek rabolnak el országot- Görögország - nagy őszintén, kit érdekelnek az ukrán és görög érdekek?

Ha Palesztínát szeretnétek Magyarországból, nyugodtan jóízűen szidjátok csak orbánt, eszetekbe se jusson pl valódi konzultáció a helyzet megoldásáról, álljatok ki a cnn-re medvét táncoltatni, biztosak lehettek abban, hogy jön a medve, Vona már tanulja a lépéseket.

(Jenőke, a Mozgó világ oldal nem megy, csak papíralapon lehet megkeresni a tanulmányt.)
@Imola Helyesi:egysejtű, veled ki a bánat akar dumálni? ma is hozod az embertelen formádat. hozzád képest géefgé egy ember.
@Gábris szomszéd:
Nem is értem mért nem vágott bele még több kisgyeerekes, idős ajó 100km-es gyaloglásba hisz oly jól kipihenték magukat az aluljáró kövezetén az extra élelmezés mellett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :))))
Karinthynak van egy zseniális karcolata, Vallomások. Nem ismered?
mek.oszk.hu/05600/05645/05645.htm#138
" Fogalmazó úr... tartóztasson le... megfojtottam a barátomat... a szegény jó Gusztikát... mert szükségem volt arra az ezer koronára."
Később már módosul a szöveg:
"...és azt mondja, adjak neki ezer koronát, mert van neki ezer, akar hozzá még ezret.... Erre szétnyitottam a két tenyerem, mondok, hát idenézz, itt nincs semmi. Erre össze akartam csukni a két tenyerem, de ő azt mondta, te disznó, ott van az ujjaid közt, és most megint el akarod dugni, de nem engedem - és kérem, erre a nyakát odaszorította a két tenyerem közé, hogy ne tudjam összecsukni a kezem, és nem engedte összecsukni, és addig szorongatta a nyakát a két tenyerem közé, hiába könyörögtem, hogy ne bántson, míg egyszerre csak azt vettem észre, hogy megfulladt."

Karinthy mindent megírt, de tényleg mindent.
@habakuk000: haver, te mit szívsz? me elkerülöm, me fasz leszek tőle.

"Milyen jó is ez. Kiválogatja azokat, akikre szüksége van, a többieket pedig roppant szociálisan és humánusan, maximális demokratikus kebellel visszazsuppolja hozzánk, mint első regisztrációs országba."

ez mikor volt?

"Ha Palesztínát szeretnétek Magyarországból, nyugodtan jóízűen szidjátok csak orbánt, eszetekbe se jusson pl valódi konzultáció a helyzet megoldásáról, álljatok ki a cnn-re medvét táncoltatni, biztosak lehettek abban, hogy jön a medve, Vona már tanulja a lépéseket."

ha vitya faszát akarod szopni, akkor legyél olyan tökös, és állj ki és valld be!
@taga20: mint mindig, most is megragadtad a szarva közt a tőgyit.
@habakuk000:

"üveggyöngyökért odaadtuk neki az iparunkat"

Ez megint egy akkora jobber hazugság hogy ordítani tudnék.

Tényleg demagóg.
@Amadeus62: Hazudik a kedves rokonság térgyekaláccsa.

cementgyár egy trafik áráért nem üveggyöngy, te ostoba?

mellesleg Matolcsy volt a privatizációs szakértő, ennyit pedig a jobber dumáról.

Na, te voltál a végső olvasottsági lökés, búcsúzom.
@habakuk000: haver, mi azért egymásnak estünk a összetalálkozásunkkor, valószínű emlékszel.

neked estem, te meg nekem. aztán telt múlt az idő, és csak néztem, hogy angyalnak mennyire neki esel. mindenféle szarnak elhordtad (amiben nagyon sok igazságod volt), még a látogatásukat is a pokolra kívántad.

erre mostanság durvábbakat nyomsz, mint ártu.

komolyan kérdezem, bele szoktál nézni a borotválkozótükörbe, mint dávidibolya?

nem akarok személyeskedni, de tényleg érdekel. nekem nagyon furcsák a kanyarjaid.
@rdos: én ugy érzem, a menekültekkel szemben tehetetlen, töketlen és egyáltalán nem humánus. persze ez így együtt kimeríti az embertelen fogalmát. a saját alattvalóival szemben kis mézesmadzagot megereszt /erzsébet kártya stb/ de az egészből csak a hozzánemértés sül ki. a kistörpe sem ért semmihez és a kiválasztottjai sem. Mit várhatunk ezek után....?
ja, bocs a hatalom megtartásához ért :(((((((
@Imola Helyesi: tényleg sok minden ráfér a pofámra, nem vagyok se szent, se finnyás, de mindennek van határa: a dögevő hullarablók is utálkozó megvetéssel fordulnak el tőlem, miután megszólítasz...
@habakuk000: te, haba, megértem a félelmed, de ne pánikolj már. olyan mintha a kosszth rádió átvanné az atv műsorait. legalább átmenettel csinálnád.
@taga20: " csomagolj ebola, a kezdő svungot biztosítom neked:)))"
de remélem nekifutásból és nem helyből.......:)))
@habakuk000: "Elfeledtük, hogy Hunyaditól kezdve Rákócziig Corvin-köziekig cserben hagytak bennünket, persze kellően lelkes biztatás mellett."

ne viccelj má';-)...
@habakuk000:

"Ha Palesztínát szeretnétek Magyarországból, nyugodtan jóízűen szidjátok csak orbánt, eszetekbe se jusson pl valódi konzultáció a helyzet megoldásáról, álljatok ki a cnn-re medvét táncoltatni, biztosak lehettek abban, hogy jön a medve, Vona már tanulja a lépéseket."

mi várható itt ha egyik nap embercsempészés bűntettben való részvétellel fenyegetik a civil segítőket, másnap a főpolgármester már beszarik, hogy mi lesz ha nem lesznek, ma már a főni dicséri az államtitkár meg... na őt már idézni sem akarom, olyan ocsmányságot bírt kinyögni.

aztán jönnek a sógorok és mint havazás után segítenek rendet tenni...
hoztam neked máshonnan egy hsz-t az irónikusnak szánt demagóg szövegedre. mert mint tudod itt gyakrabban kell fel a nap és mindent jobban tudnak, mint máshol...

A komplett jobboldal ( köztük ti is!) évekig imádta az arabokat és el volt ájulva az iszlámtól.
Vona azt mondta ,hogy az iszlám az emberiség utolsó reménysége ,, és Iránnal bratyizott.orbán és szijjártó szaladgált Bakuba, Asztanába,Rijadba. Kiengedtük a KERESZTÉNYGYILKOS ( !!!!!!) muszlim baltás tetüt. orbán azt mondta a török miniszterelnök látogatásakor ,hogy mi nagyon tiszteljük az iszlámot ( a héten NEM ezt mondta) Meg úgy a komplett keleti nyitás vagy mi a fene..... A kommentekben ti örömködtetek, ha a Hamasz ( Hezbollah, Nuszra Front, Iszlám Dzsihad , tökmindegy) csinálta a szokásos szörnyűségeket . Érdekes ,akkor nem voltak kecskebaszók, akkor zokogtatok a palesztin menekültekért . Minden oké volt csak hogy zsidózni lehessen.

Most meg úgy kezditek orrba-szájba szidni őket , mintha eddig nem nyaltátok volna a seggüket , a vezéreitekkel együtt. és néztek ki bután a fejetekból ,hogy miért nyalt vissza a fagyi???. Azt hiszitek ,hogy mindenki hülye és nem emlékszik senki ezekre a dolgokra.?
Ne kezdjetek most engem libsizni , mert , konzervativ, polgári, keresztény vagyok.
Menjetek a francba....
@parti_giano:

ez jó :) napok óta most nevettem először. köszi.
bocsánat!

elmaradt az idézőjel, ami ott van "A komplett jobboldal

előtt! és a szöveg végén.
@Sir Bates dö Hól: jaja, zrínyi kirohant szigetvárról, meg sem állt budáig. így foglaltuk vissza. de lehet, hogy rosszul emlékszem.
@öregmatróz: hova gondolsz, pont rúgás lesz:))

olyan, mint döme nyomott a lengyelmeccsen szögletből:))
Én szégyellem magam magyarként minden nacionalista, a szolidaritás minimumát elutasító rohattmocskos politikus és vallási elit - jobbik+fidesz tandem- farizeus, álszent magatartása miatt.
Csak azért, mert népszerűségi előnyt kivántak maguknak kovácsolni a saját maguk gerjesztette /plakátok, konzultációs lista/- hergelésből, holott hónapok óta mindnyájuk számára nyilvánvaló volt, hogy mi fog bekövetkezni: a menekültáradat.
Igen, lehetett volna mindezt hazugságmentesen, őszintén, európai módon, gyorsan, flottul, biztonságosan és főleg kultúráltan levezényelni, de akkor nem lett volna ennek a rohadó lelkű, mocskos kis harácsdiktátornak újabb hadviselési lehetősége, ami úgy kell neki a jobbik ellen, mint a lélegzetvétel.
Ennek issza tízmilliónyi magyar európaszerte a mérgezett, bűzös levét.
És ne legyen meglepetés: akik most szívvel-lélekkel kiállnak mellette és a gennyes politikája mellett, ők fogják a legjobban köpködni.

"Teljes a káosz az M1-es sztrádán. Késő este megjelent Kovács Zoltán államtitkár, kormányszóvivő, aki először a többi országot korholta, melyek szerinte nem szolidárisak a magyar politikával, s a schengeni egyezményt sem akarják betartani.
(Ezt csak az újságíróknak fejtette ki, a menekültek érkezésekor egy fal mellé húzódva telefonált.)
Az osztrákok pénteken és szombaton azonban megmutatták, mi az a szolidaritás, igaz nem a magyar kormány, hanem a háborús menekültek mellett.
nol.hu/kulfold/nacionalista-reneszansz-1561243
Oszkó Péter:

"A gyűlöletkampány meghozta az eredményét". Gratulálok aktuális politikai vezetőinknek, akik olyan mintát tudtak mutatni az országnak, ami ezt hozta ki az emberekből. Lehetne akár szakmai vitát folytatni, hogy a plakátkampányra, a kerítésépítésre, de akár a felcsúti kisvasútra költött vagy költeni tervezett sok tízmilliárdból mennyivel hatékonyabban és emberségesebben lehetett volna, sőt lehetne még mindig kezelni a menekültkérdést, mindenki előnyére, akár haladó példát mutatva az európai közösségnek is. De persze akkor nem lenne belőle akkora belpolitikai botrány és folyamatos feszültség, ami valójában segíti a kormány alantas hatalompolitikai céljait. Viszont ma már nem is ez a fő kérdés. Mert a pénzügyekben, a gazdaságban, a közigazgatásban végzett rombolásnál sokkal, de sokkal nagyobb és károsabb az emberi lelkekben és tudatokban végzett pusztítás. Rombolni mindig gyorsabb és könnyebb, és persze csábítónak tűnhet, ha ezzel lehet a legkönnyebben hatalomban maradni és hatalompolitikai célokat elérni. De nem ártana észben tartani, hogy miközben gazdasági, pénzügyi folyamatokat rendbe lehet tenni évek alatt - még ha sokszor nem is könnyű - az emberi tudatokban, a társadalom, vagy nemzet lelkében végzett rombolás rendbetétele generációk alatt lesz csak elvégezhető.
@Spániel:
Ez volt az a majom, aki Hegyeshalmon?

"Nem indul több, az illegális bevándorlókat az osztrák határra szállító autóbusz a Keleti pályaudvarról – mondta az MTI-nek Kovács Zoltán kormányszóvivő szombat reggel Hegyeshalmon."

kdnp.hu/news/4500-migranst-szallitottak-el-az-osztrak-hatarhoz

Még ha egyszer az MTI-nél, vagy hol az ostoba seggarcok megtanulnak magyarul is, akkor kijelenthetjük, hogy sikeresen migrálódtak Magyarországon a hülyék is...
@parti_giano:

"de lehet, hogy rosszul emlékszem."

Nem. Huntingtonnál lábjegyzetben szerepel:))
@guma:
jéééééééééé mexólaltál, te is, és nem mondtál semmit, már megint!

kuki nak tökéletesen igaza van a KGST országok jelenlegi helyzetének okait illetően

másrészt nem mindenki olyan széllelbélelt, mint az általad idézett idióta, pláne ha valaki felismeri az események valódim okait és nem rágja a gumicsontot, mint most ti itt a "sokszerencsétlen" menekülttel kapcsolatban...

emigráció mindíg is volt és mindíg is lesz, az egészséges dolog!!! az ami most van az mesterségesen generált és anyagi haszonszerzés meg bizonyos elemek politikai érdekeit szolgálja mint a háborúk amelyek nem maguktól robbantak ki, hanem valakik tudatosan előkészítve kirobbantották és fenntartyák

nem a menekültek a kérdés, hanem az, hogy mijalófaszért nem lehet megfelelő harci alakulatokat létrehozni és megsemmisíteni ezeket az elemeket

nézd meg kinek az érdeke és megtalálod a bűnöst

ti is kavarjátok a szart megoldás nincs rá
aszt a pénzt amit menekültekre költenek hadseregre kellene költeni és bevonulni oda a Levantén és a Maghreb-ben és szétbaszni aszt a sok szarházit meg aszt is aki pénzeli meg fegyverzi azokat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

addig a menekültek várjanak és termeljék meg a létüket, vannak elegen
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jha,a bátor maki, aki elbújt egy fal mögé áltelefonálni, hogy ne kelljen a menekültek szemébe néznie-

Egyébként pedig reménykeltőek a hírek:
Csak látszat Orbánék kormányzóképessége - szétesett a kormányzati centrum
www.vasarnapihirek.hu/friss/nincs_terve_orbaneknak
@aritus: akkor fussunk neki még egyszer, hétköznapi szintre lehozva a fényképet, értem ez alatt a második fotót.

- teljesen valóságos, életszerű, miszerint a menekültek magyar zászlóval takarják be gyermekeiket, de előtte gondosan elhelyezik a fejüknél a feliratot. majd készítenek egy fényképet.
az már csak mellékszál, hogy éppen Guantanamo-t írják rá, ami ugye a legkevésbé sem kapcsolható Mo.-hoz, de az EU-hoz sem nagyon. Viszont igen komoly szégyenfoltja az USA-nak Abu Graib-val egyetemben...

most engem próbálsz hülyének nézni, vagy magadat?

ez egy kifejezetten provokatív, gusztustalan, hatásvadász okádék alak által készített, manipulatív és visszataszító fotó! ennyi...
kérlek ne is bosszants tovább, gondolj és higgy amit csak akarsz, nekem ez a megmásíthatatlan véleményem a fényképről és a készítőjéről!
@Fabius: Köszönöm, de én egészen máshogy értelmezem a fényképet! Tovább gondolásra ajánlom, amit már írtam:

"mi fog akkor történni, ha NEM kap menedéket németo.-ban?"

www.ma.hu/kulfold/259632/Merkel_politikai_es_nem_gazdasagi_menekulteket_fogadunk_be?place=srss

ez pedig egyáltalán nem kizárható!
@Imola Helyesi:

"__
@Sir Bates dö Hól:
Már csak a neved alapján eldönthetnéd, francia vagy vagy angol vagy, vagy valami sukár gyerek, aztán te is megdögölhetsz, trágár sudribunkó.
__"

Időközben felcseperedett körösztfijamat maga ne környékezze meg ijen nyílt támadással, mert ezek elhárításában imént nevezett gyeröknek nagy gyakorlata van. Ezt sokan tudják erre is, máshol is. Hajadon s kevésbé hajadon, rámenős, és reáment leánykák s más nőnemű asszonykák, sárkányok s egyebek, ráadásul minden átok 10 évvel megtoldja a földi idejét. Átkozza nyugottan. Levegőt is vételezzen közbe, ha elfogyott, forduljon a menekültekhez, hétszencség, hogy adnak. Inggyééé!
Régi hülyegyerekünk újra hallatott magáról:

444.hu/2015/09/05/kesz-vege-megoldodott-a-menekultugy-irja-az-egyik-ifju-kdnp-s/

Hiába no, a tehetség, a szakértelem, a nyelv ... mely olyan tapadós...
@habakuk000:

Sajnos, a Nyugat nem jóságos Mikulás, hanem olyan, mint mi. Pontosan olyan. Az önzést illetően mi se szólhatunk egy szót se, meg ők se szólhatnak egy szót se.

Az hogy idejöttek, és megvették a gyárainkat, a kettős önzés mintapéldája. Ők annyiért vették meg, amennyiért kínáltuk, mi meg annyiért adtuk el, amennyit kínáltak érte (akkoriban már nálunk is piaci törvények érvényesültek, amelyek sajnos szintén nem jóságosak). Az állami tulajdonú gyárakat mind el kellett adni, és sajnos azokat, melyeknek nem volt a világpiacon eladható terméke (nem a KGST piacon eladható! - ezek tették ki az összes 98 %-át), azokat csak olcsón vették meg. Mi azzal jártunk jól, hogy egyáltalán megvették, és nem kellett az adófizetők pénzén ráfizetéssel működtetni ezeket, ők meg azzal jártak jól, hogy gyárat vettek, és vagy felújították, hogy eladható termékük legyen, vagy leállították, hogy konkurenciájuk ne legyen. A piac működött. Helyesen.

A török időket illetően: a Nyugat valóban nem védett meg minket a töröktől. A 13 milliós Török Birodalomtól nem is tudott volna (Mo. akkoriban 3 milliós volt). Mi voltunk még éppen a török akciórádiuszon belül, sajnálom, mondták a nyugati hatalmak, se annyi pénzünk, se annyi emberünk nincsen, hogy puszta szívjóságból (más érdekük nem fűződött az ország megvédéséhez) küzdjünk, amely küzdelemben a sikerre 5 % esély sincs. A pápa Nándorfehérvár előtt elrendelte a déli harangozást (hátha segít, és a törökök visszafordulnak, vagy mi), és ide küldte Kapisztrán inkvizítort. Egyedül. Tiszta röhej, hogy végül nagy szerepe lett a győzelemben.

Rákóczi nem tudom, hogy került ide, a nyugatnak a Nyugattól kellet volna megvédeni Magyarországot?

A Corvin köziek esetében a Szabad Európa valóban szemét módon viselkedett, de azt minden józan ember tudta, hogy a Nyugat, ha akarna se tudna megvédeni minket, max. egy nukleáris világháború árán, ami viszont nem pálya az életben maradni akaróknak. Ami viszont érdekes, hogy '56. okán lettünk mi a legvidámabb barakk.

Magyarán: a Nyugat pontosan olyan önző, mint mi, se jobb, se rosszabb, és ugyanúgy csinál oltári nagy hülyeségeket, mint mi. Viszont itt van a közelben, nem ártana egy valamivel jobb együttműködés.
@nincs_itt: mi van haver, félre nyeltél? ha melletted lennék, ako a hejmlih-féle műfogást alkalmaznám:))

mi a fasz bajod van, avval, hogy a kölköket betakarták egy vászonnal?

bazdmeg, nem kell minden mögé a nemzetközi zsidó összeesküvést vizionálni.
@nincs_itt:

"viszont az úti- személyi okmányai elvesztek, megsemmisültek"

Szerinted ezek a szerencsétlen menekülteket ki világosította fel utoljára az anyanyelvükön?
Az embercsempészek.

A Földközi-tenger túloldalán lévő táborokban kellene valós információval ellátni őket. Arról, milyen veszélyes az út, milyen szabályokat kell betartaniuk, ha mégis vállalkoznak rá.
A menekültek azt hiszik, Európa egy tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Úgy látom, az európai kultúrát jelenleg nem az iszlám veszélyezteti, hanem mi magunk.
@Orica Középföldi: én nostredamusnál olvastam, akitől átvették szörényiék:

Rómától Görög-Bizáncig,
Rajnától Levédiáig,
Félik majd utódaid nevét.

Mohácsnál győzni fogunk,
Dózsa lesz György királyunk,
Nagyhatalom századokon át.

Rákóczi világot hódít,
Kossuth-tal valóra válik
A Duna-menti Köztársaság.
@jaegtoer:
Ott az IS, csak visszaadtam a megdögölésre vonatkozó átkát, azt vissza kell adni, nagyon fontos, tagának is visszaadtam.
Tessék figyelmesen olvasni, minden átkot visszaszármaztatok.Muszáj, mert megfogan.
@taga20: nem az a bajom, de nem mellesleg a magyar zászló az a vászon . de a "játék" kedvéért cseréljük csillagos-sávosra, hm?, a felirat marad - te ugrassz itt rögtön, én csak elmondtam, amit kép ébresztett bennem, megismétlem, mert a lényeg elsikkadt valahol a necc-ban:
"a második fényképtől (az alvó gyerekek) egyenesen okádhatnékom támadt!!! ki az a mocskos gazember, aki alvó, fáradt, kiszolgáltatott gyerekeket használ fel a saját propaganda céljaira???? mert kicsi a valószínűsége, hogy a fénykép spontán felvétel. aki ilyet megenged magának, nem különb mint aki ilyen helyzetbe hozta a szerencsétleneket! sőt sokkal rosszabb azoknál!"

teccik érteni, vagy szótagoljam.
@Eszter jött: ez nem válasz, arra amit tőlem idéztél.
ugye azt sem gondolod komolyan, hogy a lélek-kufárok fogják elmondani szerencsétleneknek, hogy bizony kurvára bizonytalan minden, valszeg meg is halhattok, meg ki is toloncolhatnak.... de most ide a pénzzel és indulás.

most ismétlés:

www.ma.hu/kulfold/259632/Merkel_politikai_es_nem_gazdasagi_menekulteket_fogadunk_be?place=srss

a számokat nézd és azt, hogy bizony lesz ott még vonat sínre borulás!
@Orica Középföldi:
Jaj, megszólalt tuskó oszkó is, aki anno sajnálta a nyugdíjasoktól az ásványvizet. Azt mondta "ezek isznak eleget".
@Imola Helyesi:

A te istened csak a földet adta az első emberpárnak. Nem teccik? Ott kéne reklamálni, nem más bolygókat emlegetni.
@Rodeo36: "az ami most van az mesterségesen generált és anyagi haszonszerzés meg bizonyos elemek politikai érdekeit szolgálja mint a háborúk amelyek nem maguktól robbantak ki, hanem valakik tudatosan előkészítve kirobbantották és fenntartyák"

Rodikám, én csipázlak, de ezt a mesterségesen generált és anyagi haszonszerzésen alapuló háborút nem ezek a szerencsétlen, nincstelenné vált, országokon át kóválygó hontalanná vált családok és élnivágyó háborús övezeti állampolgárok robbantották ki, ők csak az elszenvedői, már ha túlélik a borzalmakat és sikerül elmenekülniük.
Erre találták ki már évezredek óta a szolidaritás fogalmát, amit valaha az assisi szt Ferenc -nem erdőpéteri lelkületű és főleg anyagi vonzatú! - egyházi személyek is végeztek.
Ma egy magyar püspök kormányseggnyaló, először megkérdezi, nem lesz-e embercsempész, ha szoildaritást,netán segítségnyújtást merne vállalni a sokezer elesett rászoruló mellett. Okádék a pali és ezek csókolják naponta álszent módon a Jézus lábát, azét a Jézusét, aki a szegényekért és üldözöttekért szolidaritásból az életét adta.
@Rodeo36:

valamit elnéztél...

szimplán csak a hazai viszonyokról szólt szövegem és még az idézet is.

eszemben sincs és nem is volt vélemény mondani arról, hogy kinek a hibája, hogy ennyi ember világgá indult.

ehhez buta vagyok, ismeretem is kevés és a látszat sem diagnosztikában sem vagyok tudós.

egyet tudok: eddig más hangok szóltak itthon.
a másik meg személyes: utálom amikor átvernek embereket. itt pedig szerintem ezt tették.

egyeztethetsz arról is, hogy mire költsék menekültek helyett a pénzt. ki akadályozz ebben meg?

most pedig visszaszólhatsz, kritizálhatsz értelmesen is.
@parti_giano: bocs, Bródy volt a szövegíró...
@öregmatróz:

Teljes mértékben.

Tudod Öreg, abban az üvegfalú előadóteremben, ahol tegnap még a középiskolások tanultak, ma már tábori ágyakat, fejkendős nőket és szaladgáló kisgyerekeket láttam ma.
Talán ők is a Keletiből jöttek.
Sajnálom! Európai nőként nem vagyok képes érzelemmentesen nézni, ahogy a XXI. században Európa közepén nincstelen emberek tömegei alszanak a földön.
Ezt nem lehet megszokni!
Most örülök, hogy legalább pár család feje fölött fedél van.
@Eszter jött:

"A Földközi-tenger túloldalán lévő táborokban kellene valós információval ellátni őket. Arról, milyen veszélyes az út, milyen szabályokat kell betartaniuk, ha mégis vállalkoznak rá."
Azt az EU-nak kellett volna/kellene megtennie (mint már többször írtam), sőt, a törökországi táborokban sokkal több embernek sokkal jobb ellátást biztosítania. Olcsóbb lenne. Nekünk.
Az viszont (mint már szintén írtam) végképp érthetetlen számomra, hogy a magyar-szerb határon nem osztogatnak legalább háromnyelvű szórólapot. Ha a nemzeti konzultációs levélkéket sikerült nyolcmilliós példányszámban kiküldeni, százezer se okozhat akkora gondot. Messze nem ez lenne, mint ami most van, mikor a szóbeszédek uralják az agyakat.
@habakuk000: "pl valódi konzultáció a helyzet megoldásáról,"

Maga jol élt az elmúltötévben?????

A nép, az istenadta hiába konzultált volna, ha előre megírták neki a válszt is a konzultációs íveken. Kivel akar maga ezek után valódi konzultációt? Talán oda kéne címeznie a kritikát.
@parti_giano:

"Dózsa lesz György királyunk,"

Pont tegnap beszéltünk róla. Az öcsém megvette Romsics legutóbbi könyvét, amiben van egy tanulmány róla. Ő említette ezt a mondatot:)

Külön üzenem @taga20: -nak, tudom, mindenki látta-hallotta az István a..-t, én nem. Belátom hiba volt:))
@aritus:
"Orbán ezzel öngólt lőtt."
Én úgy látom, hogy - sajnos - nem.
Orbán 2000. óta a hatalom fenntartása érdekében kidolgozott egy stratégiát, amely szerint az ország folyamatos veszélyben van, örökös harcban áll, mi több, szabadságharcot vív, melyben Orbán a haza, a nemzet védője, aki a pusztulástól menti meg a népét.
A migránsügy - hogy lazán fogalmazzak - kapóra jött ennek az alapállásnak az igazolására, hiszen idegenek veszélyeztetik az országot, veszélyben van a keresztény Európa.
Mindezt ügyesen az magyar - ismert - idegenellenességére alapozta, termékeny talajt feltételezett a szándékai eléréséhez.
A minap láttam a TV-ben, hogy pártonként a szimpatizánsok %-a hogyan alakul a pártszimpatizánsok körében egy felmérés alapján. A Fidesz és a Jobbik szavazói 80%-ban utasítják el a migránsokat, és még az LMP-ben is ez a szám 50%.
Nehezen eldönthető, hogy a most kialakult káoszt a dilettáns bürokrácia tehetetlensége/regisztráció és elhelyezés stb/
okozta- e, vagy szándékos forgatókönyv szerint alakulnak-e az események.
Hipotézisem egyik igazolása a tegnap esti buszoztatás, amely a népnek azt üzente, hogy Orbán nem hagyja a népét és az országát kitenni a zűrzavarnak, nemzetmentőként ott van a vártán. Ezt a nép valószínűleg a saját védelmeként fogja fel.
Külföldi lapok kommentjeiből idéznek, sok országban éltetik Orbánt, még az eu központi hatalmaiban is, persze a másik oldal is jelen van ezekben.
Orbán nemzetközi elismerésre is számít úgy titokban. Elkpzelhető, hogy utópia, de hagymázas álmaiban lehet, hogy ő jön ki győztesen ebből a helyzetből, és európai vezér- álmai megvalósulhatnak.
Megint buszra várnak a migránsok.
Nem lehetne őket a belépéstől egyenesen oda szállítani?
Már most, nem 15-től, úgy is ez a vége csak kerülővel.
@Imola Helyesi:
.
''''borsó meg a héja, zsák meg a foltja, stb.''''

Ez jó! Tényleg nagyon elmés vagy. Okos, mint a telefon.
De miért héja?
Legyen inkább bagoly. Abban is előfordulhat borsó.
@vakapad: "Messze nem ez lenne, mint ami most van, mikor a szóbeszédek uralják az agyakat."

Sokan és sokszor elmondnták ezt már itt, és nem is te leszel az utolsó. Sajnos. Valahogy a fideszfülek süketek. Vagy csak ólmot öntött bele a Viktor?
Nnna, ez is megvan, kipipálva a bátor, együttérző bíboros úr:
"Kétharmados támogatottság esetén lett volna rá lehetőség, hogy Erdő Péter bíboros maradjon a katolikus püspöki kar elnöke. Csakhogy a választáson nem ő, hanem Veres András szombathelyi püspök győzött."

nol.hu/belfold/leszavaztak-erdo-petert-1561237
@Mariann19:

Nagy szégyen lenne ha a fasizmus nyerne teret egész Európában. Azért nyugaton nem olyan ostobák az emberek hogy benyalják orbán baromságait.
@nincs_itt:

Tisztában vagyok vele.
A legnagyobb baj szerintem, hogy nincs hatékony EU-s cselekvési terv menekültügyben.
Ami jelenleg folyik, az a nemzetállamok csatája
Németország, Ausztria, Magyarország területén.
Lökdösnek itt több ezres embertömeget, közben hatszor annyi tart Európa felé.
A 26. órában vagyunk.
@dr. jenőke (jenőke):
Egy a libsik által kedvelt Tom Hanks filmre is utaltam ezzel, de alapszó:héj+ birt személyjel.
de ha viccnek szántad, hát.....hihihi
@habakuk000:
.
Nekem úgy sem jött be.
Régebben letöltöttem és áttettem Htlm-be.
Ha akarod átküldöm emilbe.
@Eszter jött:

Nekem az utca kövén üldögélő emberekről mindig az jut eszebe, hogy kisgyerekként láttam egy öreg bácsit, aki egy szárazkapu alatt lakott ponyvával elkerített kuckóban, és nem értettem.
Most még inkább nem értem.
Mert akkor mi is szegények voltunk ( a bácsi meg a lágrből hazatért zsidő ), de a XXI. század elején ilyet látni félelmetes.
@Imola Helyesi:
.
Komolyan: képtelen vagy egyedül dönteni?
@Eszter jött: a probléma ott kezdődik, hogy a "menekültek" NEM azonosíthatók biztonsággal, éppen az okmányok hiánya miatt.
először - teccik, nem teccik - szűrni kell, ha volt időd átfutni a linket, amit az előbb idéztem, akkor láthatod, hogy bizony sok a "fiaskó" közöttük!
@Eszter jött:

Dr. Jenőke belinkelte tegnap vagy előtte azt a törvényt, ami a migránsokkal kapcsolatos eljárást tartalmazza. Amikor a szerb háboró miatt menekültek tízezrek hozzánk, akkor érdekes módon tudták alkalmazni. Most mi változott? Amikor elindult a létszám emelkedése, akkor nem plakátolni kellett volna, hanem hivatalnokok sorát beállítani és a számítógépes technikát biztosítani. De ezt már többször emlegettük. Persze ahol elküldik a képzett szakembereket, ott ugyan kitől és mitől üzemelne jól a közigazgatás?
"érdekes" apróságok és az útvonal ahol esetleg segíthetsz:

a Keletiben szírek voltak, vannak.

a pápa téren afgánok, mert ők a szabad teret bírják (most a helyi hajléktalanokkal osztoznak a téren akik a hátrahagyott dolgokból böngészik a nekik még használható darabokat).

Indulás előtt sokan kiöntötték a szénsavas vizet, és egy út menti kútból töltötték meg a műanyag flakonokat. A Migration Aid korábban többször felhívta rá a figyelmet, hogy a szénsavas víz a menekültek többségének ismeretlen, és nem fogadják el.

Ha segítene a menekülteken, szénsavmentes vizet vegyen!

Ekkor és itt segíthet a Bécs felé gyalog tartó menekülteknek

Ha segítene szeretne nekik, étellel, itallal, takaróval, zárt cipővel, esőkabáttal, gyógyszerrel, ruhával, akkor adunk egy becslést, hogy nagyjából mikor hol fognak járni az 1-es főúton:

Biatorbágynnál: kb. 18:00
Herceghalom: kb. 19:30-20:00
Bicske: kb. 21:00
Nagyegyháza: kb. 22:30
Óbarok: kb. éjfél
Tatabánya: kb. éjjel 02:00

A másik menekültcsoport, amely Vámosszabadiból indult útnak reggel, a budapestinél lassabban halad és gyakrabban meg is áll pihenni a több gyerek miatt. Becslésünk szerint a 16:00 környékén Öttevényt elhagyó, Lébény határában pihenő járó menet

Károlyháza magasságában lesz: kb. 21:00-kor
Mosonmagyaróvárnál: kb. 24:00-kor
Hegyeshalomnál: kb. éjjel 02:00-kor.

Lehetséges, hogy ez a csoport Kimlénél megáll majd egy hosszabb pihenőre éjszakára, ugyanis a köztévé úgy tudja, hogy a településen felajánlottak nekik szállást – ebben az esetben itt lehet majd őket elérni hosszabb ideig.

a segítő útvonal innen:
index.hu/belfold/2015/09/05/kozszolgalat_ekkor_es_itt_segithet_a_becs_fele_tarto_menekulteknek/
@Spániel:

Aha. A Mészáros sem barátja a Viktornak, vagy fordítva, a Viktor sem barátja a Mészárosnak?
@Spániel:

Na, ez nagyon érdekes lesz. Erdő ugyan leszerepelt nálam, nem tegnap, de ez nem jó váltás. Ismerem Verest.
@nincs_itt:

ez teljesen világos és valóban ez is feladata az államapparátusnak.

na ez az amit itt teljesen ellazsáltak és még fedett helyre sem terelték az embereket az ügyintézés alatt.

csodák csodája volt, hogy a közmunkásokat kihajtották a kerítésépítésre, de a nyilvántartó irodák 4 azaz négy napra bezártak...
szóval nem véletlenül van meg a véleményem mindenről, nem is folytatom...
@nincs_itt:

Az apádnak a lógóját!
Nem láttad biztosan azt a képet, hogyan néztek ki a teherautóban megfulladt menekültek hullái. Ne akarj te olyan helyzetbe lenni soha, mint ezek az emberek a képeken.

A mnekültek és a nem menekültek is biztonsággal azonosíthatók az ujjlenyomatuk alapján. Gondolod te a neveddel, meg a születési adatoddal biztonsággal azonosítható vagy? Mi van, ha más ugyan ezekkel az adatokkal nincs itt? Van rá sokszor példa, ezt maga Pintér nertásr is meg tudja erősíteni. Ha nem hiszed kérdezd meg.

Régebben normálisabb voltál.:(
@Orica Középföldi:

Nyugtával a napot. Nem biztos, hogy rosszabb lesz ha az egyház aktívabb szerepre vállalkozik. A fontos kérdés, hogy milyen területen.
@parti_giano:

Dózsa tüzes trónon végezte, begyújtottak?
@Amadeus62:
"Nagy szégyen lenne, ha a fasizmus nyerne teret egész Európában."
Én személy szerint ezt tartom a legnagyobb veszélynek Európában.
A szélsőjobb az emberek rendpártiságára alapoz, amely elutasít rendhagyó körülményeket a személyes életében.
Ezt a szélsőjobb eddig is jól kihasználta az európai országokban és nálunk is, most jó alkalma van előre törni, és nyomul is ezerrel.
@látjátok feleim szümtükkel: te miről karattyolsz???
ember, a hivatalosan kiállított útlevél, személyi igazolvány alapján bárki, bárhol azonosítható!
de ezek hiányában, az ujjlenyomat csak! rögzítésre kerül, semmire nem lehet használni!
bemondja a nevét(igaz vagy nem) bemond egy dátumot születési időként(igaz vagy nem), egy helyet ahol született(igaz vagy nem) majd ezekhez az 50% százalékosnál is gyengébb adatokhoz csatolnak egy ujjlenyomatot.
tényleg teljesen korrekt azonosítási eljárás!

régebben te sem felejtettél el gondolkodni!
@nincs_itt: naggyából hülye vagy. ki a faszt érdekel a csillagos lobogó, ha egy kölköt takarok be vele!

ne légy má haba, ha kérhetem:)
Vajon mit csinál Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a rendkívüli helyzet idején?

A Vadgasztronómiai Fesztiválon Fazekas Sándorral kesereg az alacsony hazai vadhúsfogyasztás miatt.
@Mariann19: "Orbán nemzetközi elismerésre is számít úgy titokban. Elkpzelhető, hogy utópia, de hagymázas álmaiban lehet, hogy ő jön ki győztesen ebből a helyzetből, és európai vezér- álmai megvalósulhatnak."

ha így lesz, ako nekünk lőttek. és eszt te is vágod.
"viszont az úti- személyi okmányai elvesztek, megsemmisültek"

Eltévelyedett az aki azt képzeli, hogy ezek az emberek otthon tudtak útlevelet, meg egyéb személyi okmányt szerezni. Nyilván a magyar állam sem adott ki a régi határok idején fűnek fának útlevelet azért, hogy emigrálhasson.
Arról meg nem tudunk, hogy Szíriában, Afganisztánban, Etiópiában stb, kell-e és milyen személyazonosító okmány. Szerintem a világ sok országában születnek és halnak meg úgy emberek, hogy soha nem volt személyes okmányuk.
@Mariann19:

Azért nyugi, nincs még egy ilyen türhő nép Európában mint mi. Kizárt hogy ennyire eszkalálódjon a helyzet. Legalábbis remélem.
@taga20: ezzel nem vitatkozom! viszont szerinted is teljesen életszerű, hogy magyar(kukk mindegy milyen) zászlóval és "here is guantanamo for children" feliratú táblával térnek nyugovóra szerencsétlen gyerekek? mert hátha jár arra egy fotós, aki teljesen véletlenül, a földön heverő témát megragaggya...

ne legyé má' flanszia ótó tulaj!
.
A FAZ Orbán ellentmondásai címmel közölt írást Stephan Löwensteintől, aki kiemelte, hogy a magyar kormányfő nevetségessé tette az uniós menekültügyi politika hiányosságait, de a megoldáshoz csak "laissez-faire" (menjen csak minden a maga útján) járult hozzá, és "retorikája leleplezi hátsó gondolatait".

figyelo.hu/cikkek/423223-orban-portre-nemetorszagban---ki-keri-maganak
.
1 órája

Osztrák belügyminiszter: Nem kielégítő Magyarország eljárása

Nehezen követhetőnek és nem kielégítőnek nevezte Magyarország migránsokkal kapcsolatos eljárását az osztrák belügyminiszter, aki újságíróknak Bécsben azt is megjegyezte, hogy rendkívül nehéz az együttműködés a két ország között. Johanna Mikl-Leitner délután ellátogatott a bécsi Westbahnhofra, ahol menekültekkel beszélgetett és köszönetet mondott az önkénteseknek.

Szombaton eddig mintegy 6500 ember érkezett Ausztriába Magyarországról, és 2200 már továbbutazott Németországba. Arra a kérdésre, hogy a bevándorlók előtt a határok meddig maradnak nyitva, a belügyminiszter azt válaszolta, hogy a jelenlegi helyzet rendkívüli. Magyarországnak végre „humanitárius magatartást kell tanúsítania".

Hozzátette ugyanakkor, hogy a dublini rendszernek sok-sok hibája van, például az, hogy nem rendelkezik a menekültek igazságos elosztásáról, és az a feladat, hogy javítsanak rajta, és új stratégiát találjanak. A migrációs válság szerinte azt bizonyítja, hogy nem kevesebb, hanem több Európára van szükség. (MTI)
@nincs_itt:

Én láttam már olyan "menekültet", akit a magyar hatóságok becsuktak valamilyen okból, és nem tudtak róla semmit, csak az ujjnyomata alapján tudták, hogy kétszer ő követett el bűncselekmény két különböző helyen. Olyat is hallottam már, hogy a testvér adatait mondta be valaki a sajátja helyett. Ha nem láttál még valamit, az nem jelenti azt, hogy nincs.Itt.
Pannonhalmán befogadják a menekülteket

"Két szír család aludt a pannonhalmi apátságon tegnap este, ma pedig újak érkeznek – értesült az Index. Várszegi Asztrik kimondta a portál tudomása szerint, hogy ha valaki odaérkezik, az előtt ki kell nyitni az ajtót.

Nem hagyhatunk kint senkit, ez az evangéliummal ellentétes lenne
– mondták az Indexnek. Korábban is terveztek segíteni, a Bencés Gimnázium diákjai pedig zarándokként vonultak volna a menekültekkel (még a buszoztatás előtt).

Azért is érdekes ez, mert a napokban Erdő Péter bíboros kavart kisebb botrányt, amikor azt mondta, hogy az egyház embercsempésszé válna, ha befogadnák a menekülteket.

A kisgyerekes menekült családokat önkéntesek hozhatták az apátságra az autópálya mellől. Ma újak jöhetnek Pannonhalmára."

Most mit mondjak? Gyurcsány kottájából játszanak? :(
Illetve most jut eszembe, ŐK katolikusok. Megértették a pápa üzenetét.
.
A burgenlandi rendőrség vezetője, Hans Peter Doskozil több nyilatkozatában felemlegette, mennyire nem könnyű a magyarokkal való együttműködés. Hiába kérték például az osztrákok, hogy a magyarok a buszokkal szombat hajnalban egészen a nickelsdorfi vasútállomásig vigyék az embereket, hogy a hideg esőben ne kelljen gyalogolniuk, a magyar fél Hegyeshalomnál kitette az utasokat.

Panaszkodott az osztrák vasutak, az OBB vezetője, Christian Kern is, aki a Der Standard napilapban elmondta, hogy a menekültekkel kapcsolatban a magyarok néhány óra leforgása alatt háromszor is taktikát változtattak. "Az volt az érzésem, hogy Orbán Viktor miniszterelnök példát akart statuálni és ez sikerult is neki."

nol.hu/kulfold/burgenlandi-rendorfonok-nem-konnyu-egyuttmukodni-a-magyarokkal-1561351
.
@vakapad:

A cseheknek már régebben javasolták az afriai menekülttáborok létrehozását- eus pénzből.

hvg.hu/vilag/20150723_marokko_kulugyminiszter_menekulttaborok

Most bekerült a V4 határozatba, ami még mindig csak angolul jelent meg teljes terjedelemben. Kár, mert jó alapja lehetne egy cselekvési tervnek.
/ Kösz Gábris! /
@látjátok feleim szümtükkel: gondolom szomszédos, vagy nem háborús országból érkezett, ellenőrizhető volt az ujjlenyomat, internetes kapcsolatok interpol stb...

de kérdem halkan, szíriai helyzetben ugyan kijafax fog információt adni, az ujjlenyomatokról? ha van egyáltalán...

ezért kellenek a táborok ausztriában és németo.-ban is, mert bizony ki kell deríteni, hogy ki, kicsoda is valójában!
@nincs_itt:

Meg még ilyeneket is mondtak a visegrádi négyekből hárman:
„Ha megszűnne a schengeni övezet, az az európai politika nagy vereségét jelentené„ - szögezte le a szlovák politikus."

Csak tárgyszerűen!
@dr. jenőke (jenőke): Jenő! ezt mégeccer meg ne próbájjad! vacsora előtt meg pláné!
@Orica Középföldi: egy normális országban, az én (vallásoktól mentes) életemre, ennek a dolognak semmilyen hatással nem szabadna lennie.
én se zavarom őket semmiben.
Nincs péz basszátok meg!:))
Meghát a fidesztől mit várunk?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez má' maga a klerikális ellenreformácijóóó!!!
@nincs_itt:

Sok a fiaskó, igen.
De, ha az ENSZ, az EU, a még útra nem kelt menekülteket a helyszínen, a menekülttáborokban, napi 24 órában felvilágosítaná ez ügyben, talán az egy hónap múlva ideérkezők nagyobb százaléka tudná okmányokkal igazolni magát.
@nincs_itt:
.
Bocsi.

Legközelebb nemzeti dohánybolt logóval küldöm.
Abba beépítettek egy tizennyolcast.
@dr. jenőke (jenőke): az útlevélnek, meg a többi okmánynak illik a tulajdonosánál lennie!
de mondjuk, kicsit akadályoztatottnak tűnik az egyéb információk megszerzése is. a képek alapján...
@punkfrog:

Egyetértek, de ez nem egy normális ország.
@Orica Középföldi:
Van akinek földi az istene és lehet olyan, aki hívő.
@nincs_itt:

Ha elolvasnád a menekültekkel kapcsolatos hatályos magyar törvényt, akkor tudhatnád, hogy akinek nincs személyazonossága, annak nincs honossága sem ha ezt mondja ( mivel nem lehet megállapítani egyik állam fenhatóságát sem ), és azt ezen törvény szerint hontalannak kell tekinteni. A személyazonosítás nem feltétele, hogy valaki hontalannak tekinthető-e vagy sem. Ráadásul nem is tudjűk az iyleneket általában sehová visszatoloncolni, mert ott sem fogadják be. Kivéve ha ujjlenmyomattal azonsítható, hogy melyik orszgából ékezett hozzánk. Ezért nem gyűjtenek előttünk lévő országok ujjlenyomatot.

Az ujjlenyomat pedig első sorban a befogadó államot, jelen esetben hazánkat ( mint első érkeztető álla ot ) védi, mert ha belépéskor leveszik, akkor kilépés előtt bármit elkövet, azzal tudják a konkrét személyt azonosítani. Nem mondhatja, hogy nem én voltam. Teccik tudni, ha valakinek nem ismert a személyi adata és bűncselekményt, szabálysértést követ el, azt le lehet fogni, és őrizetbe lehet tartani. Ott is az ujjlenyomat az azonosító adat. A személynek az azonosságát igazolja.
@Eszter jött: ez jobb lenne, de a legjobb az lenne, ha el sem kellene szerencsétleneknek indulniuk...
@nincs_itt: nem leszek, viszont te ne légy gábris, vagy haba. drága barátom:)
@taga20:
"Ha így lesz, akkor nettünk lőttek."
Mint írtam "hagymázas álmaiban" látja magát felkent európai vezérként.
Orbánról ismert, hogy számára Magyarország kicsi, vélt kvalitásaihoz képest. Ő egykor Bill Clinton
országméretéről és hatalmi nagyságáról
álmodozott.
Az Orbán c. könyvben olvastam a személyiségjegyeiről szóló részben.
@látjátok feleim szümtükkel: nem ezt ugatom???? bemongya a delikvens, Abdul Aziz ibn Musztafa, oszt' nem az, meg nem onnan stb.
ez nem azonosítja, csak ott ahol ujjlenyomatot vettek, és csatolták a fiktív vagy valós adatok mellé.
erre valóban jó, amit leírtál. de semmi többre!
@nincs_itt:

Persze, ki kell deríteni, hogy nem terrorista-e, de azt nem az útlevélből szokják. Essetunni!
@Amadeus62:
"Azért nyugi."
Látod, hogy a Jobbik is milyen jól prosperál a rasszizmusával, most pedig a migránsellenességgel.
Franciaországban, Ausztriában azért ott a métely elég bőven.
@látjátok feleim szümtükkel: nem csak azt! azt is, hogy tényleg szíriai menekült, vagy csak aszongya, tehát nem jogosult a menekült státuszra stb...
ajánlom már harmadszor ezt a cikket, különösen a számokat:

www.ma.hu/kulfold/259632/Merkel_politikai_es_nem_gazdasagi_menekulteket_fogadunk_be?place=srss
@taga20: ne agóggyá, annyit nem bírok még én sem inni!

csak gondúkodom, mert rohattul kipihentem magamat, a zasszony szerint is jobb ha dógozom!
@Mariann19: ha könyvbe írták, akkor tuti igaz. ha tévé is bemondaná, akkor még igazabb lenne.
@nincs_itt:

Itt bukott meg ez a kibaszott nemzeteskedés.

Bassza meg! A Földön EMBEREK élnek és nem az a lényeg hogy ki hova született, hanem hogy milyen a viselkedése és épp milyen sorsban van. Ki nem szarja le hogy ez a sok szerencsétlen honnan menekült, Szíriából, vagy Afganisztánból, vagy esetleg a török kormány elől..

A németek is ilyen xenofób faszfejek lennének? Szégyen.
@taga20: ah, imolától vagy tőled, ha dicséretet kapnék, az úgy esne, mint, mint a kaktusz simogatása.
@nincs_itt:"és"

És ezt a magyar kormány mondta, magyarul útlevéllel jöhetsz haza, ha vissza állnak a korábbi határok.

ÉS.

"Magyarország nem tudja tartani a schengeni határokat. A kormány szerint veszélybe került a tagságunk, ami a gyakorlatban azt jelentené: visszaáll a magyar-osztrák határ, és Ausztria válik Schengen frontországává."

index.hu/belfold/2015/09/05/magyarorszag_nem_tudja_tartani_a_schengeni_hatarokat/
@nincs_itt: jókat kérdezel, csak a felütésed pocsék.

te mit csinálnál ma, itt és most a menekültekkel?

érdekel a véleményed.
@Orica Középföldi: Szerencsémre én már gyerekoromtól annyira ellenálltam minden vallási megnyilvánulásnak - katolikusnak kereszteltek,két év hittan - hogy csak a hírekből ismerem az urakat. A héten ez is sok volt.
@parti_giano:
Remélem, most jól érzed magad.
@Spániel:
a menekültfolyam nem áll meg ha a háborúkat nem állíttyák meg

az nem lehet, hogy több százmillió ember elindúl és a terület kiürül...szvsz az is az egyik célja a háborúnak???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk

már megint europa bekapta a gumicsontot és rágja, ahelyett hogy haderővel bevonulna azonnal és szétverné azokat a szarháziakat

meg azokat is pénzelik és fegyverzik
@nincs_itt:
.
Ha megyünk valahová, nálam csak jogosítvány van, meg bankkártya. A páromnál semmi, mert a magyar rendelkezések szerint igazolhatom kilétét.

Ha ellopnák az iratainkat, az övé is enyém is még megmarad valahol otthon elrakva.

Volt ismerősünk, aki üzletet üzemeltetett. Tescóban megrakta a kocsit, két kézzel tartott vagy negyven tojást tartó tojástartót, de mire a pénztárhoz ért, se pénz, se iratok.
Ügyes kezek és egy éles bicska leszerelte róla a hasra köthető tartályt.
Észre sem vette.
@Amadeus62:

Nincs itt nem német, csak nincs itt, mármint itthon. Ott otthon van-é azt ő tuggya csak.
@Amadeus62: nem azok! viszont abban egyetértünk, hogy kétféle ember van, jó ember és szar ember.

de! ugye azt nem gondolod te sem komolyan, hogy holnap reggel, az összes nehéz sorsú, elmaradott(de hellyel közzel biztonságos)országból elindulhat mindenki, mert nem válogat a német és a többi?! akkor mi lesz a németekkel? vagy azokkal, akik már fizikailag sem férnek el itt, osztán ez a "kánaán" se lesz már az, mert jöhetett mindenki számolatlanul...
ezen azért gondolkozz el.
@Mariann19: nadon. d: találgathatok, debreczeni? esetleg dr. kende?
@taga20:

Hülyéket kérdezel, hát benézne a kufferukba, hogy nincs-e ott az útlevelük.
@parti_giano: sértésre sértéssel szeretnék válaszolni, de elfojtom magamban eszt az indulatot.

ha lehetek még kaktusz, ako aszt mondanám, hogy nagyjából egy ivásúak vagyunk:)
@taga20: tennap már elmondtam Setét Veder nagyúr pontyaival értek teljes mértékben egyet!
mit tennék?
van egy olyan cég a zosztrákoknál, hogy containex itt lehet annyi lakókonténertot bérelni, hogy csak na! meg van iroda konténer is usw.
ezekbő rendűnék kb kurva sokat, víz villany, csatorna bekötés, orvosi ügyelet, élelmiszer ellátás, közben az üldözött majmok sebességével regisztrálnám és szűrném a menekült hullámot. majd amikor már nyakig benne vagyok, akkor mellékesen odalökném az ejunak a számlát, hogy ha gondojja akkor dobjon rá egy kis borravalót is... hidd el, lenne megoldás!
@taga20: "nagyjából egy ivásúak vagyunk" én meg a nejemre fogtam, hogy megitta a sörömet.
nézzétek meg.

Érik már egy újabb Békemenet a menekültek miatt

index.hu/video/2015/09/05/erik_mar_egy_ujabb_bekemenet_a_menekultek_miatt/
Ez már maga a fertő, vagy a kotta járványa:
Gyurcsányt utánozza a finn kormányfő

A finn kormányfő szombaton felajánlotta, hogy menekülteket fogad be otthonába, és felszólította honfitársait, hogy legyenek szolidárisak, és cselekedjenek ugyanígy.
www.atv.hu/kulfold/20150905-gyurcsanyt-utanozza-a-finn-kormanyfo/hirkereso
@dr. jenőke (jenőke): de ilyenkor nem jáccotok menekültesdit közbe ugye?
@látjátok feleim szümtükkel: az éppen hülyeségnek tűnik, de akkor pénzük se lenne a menekülteknek.
ja azé néhány kérdés azért bennem is felmerül.
@parti_giano: ez nem zárja ki a nej szerepét a bűnügyben!
@látjátok feleim szümtükkel: kezdesz nagyon zavaros lenni!
németország sem tud korlátlan számú embert befogadni, ez nem világos?
@parti_giano:
Most mi a fenét ironizálsz velem?
Soha életemben nem bántottalak, most sem szóltam hozzád, tagával beszélgettem.
@parti_giano: ez azé csúnya volt tőled:)

küld át a szegényt hozzám, ha egy érzelmes beszélgetést szeretne:)))@nincs_itt:
@Gábris szomszéd: nem veled akarom megvitatni Rodi szavait, de a hitelesség kedvéért idekopizom mégegyszer.
Ezt írta:
"az ami most van az mesterségesen generált és anyagi haszonszerzés meg bizonyos elemek politikai érdekeit szolgálja mint a háborúk amelyek nem maguktól robbantak ki, hanem valakik tudatosan előkészítve kirobbantották és fenntartyák".
erre írtam azt, amit.
@nincs_itt:

A menekülteknek kb. 90%-a nem akar Európába jönni. Az a pár százezer meg nem olyan hatalmas nagy szám egy 500 milliós unióban.

Eddig mennyi menekült haladt át Magyarországon május óta? Talán 30 ezer se. Azt már összefosta magát mindenki meg hisztizik, meg gyűlöletet kelt.

Orbán meg egy hazug mocskos geci aki azzal riogat hogy milliók fognak Európába jönni.
@taga20:

Mennyi kérdés merülne fel, ha a lányodat, kedvesedet a kedves honfitársaid játékszerüknek vélnék, és te ezt megelőzendő el szeretnél ez elől menekülni, mert más lehetőséged nincs a megvédésükre. Mongyuk a francia autócskáddal menelkülnél. Ja, és lenne nálad okostelefony is. Meg némi készpénz. Ettől már nem is lennél menekült? Nem ismerős ez egy kicsit?

No erre varrjál gombot komám!
@Mariann19: drága hölgyem, nem kell mindent mellre szívni!

guano evtárs, jó evtárs, csak nem elég képzett ideológiailag:)))

www.youtube.com/watch?v=xWcOBnDuF-E
@látjátok feleim szümtükkel:

A magyarországi jogi nyelv nekem nagy falat. )))

De a kérdésed teljesen megalapozott. MIért nem működtettek egy már befutott rendszert?
CSAK?
@látjátok feleim szümtükkel: valakivel összekeversz komám!

egy kicsit finomabban, mert harapok:)
@Amadeus62: várjál már egy cseppet, csak németo. majdnem 1 millióval számol, olaszoknál sok százezer van a görögöknél is annyi... és csak jönnek...
@taga20: viskeggyé má'!

megártott a nyers pályinka?
érdemes elolvasni

5 dolog, amit megtanulhatunk a menekültválságból

444.hu/2015/09/05/5-dolog-amit-megtanulhatunk-a-menekultvalsagbol/
@Mariann19: meg ne sértődj már. szerinted mennyire írhat reális könyvet egy politikai ellenfél? a fideszesek meg igor janke könyvére esküsznek, mert az meg alányal orbánnak. igaz, miután janke megírta, jól pofára esett. csak egy szó: fotráskritika.
@nincs_itt: barátom, miért kell a retardáltnak tűnnöd?
nem érted amit akartam mondani a durva stílusommal?
@nincs_itt:

HOL?! Ne idegesíccsé' má. Látsz (hiteles) fotókat százezernyi menekült tömegekről? Ez megint valami légbőlkapott fasság.

Görögöknél? Azok szarnak a szabályokra és küldik tovább mifelénk a menekülteket, tehát ha a menekültek tényleg nyugatra akarnak menni, akkor náluk sok nem lehet.

Viszont már egy hete nem hallani a déli határról hogy még jönnének-e a tömegek, csak a keleti pályaudvaros faszakodás megy.

Télre majd megépítik szépen a 4 méteres kerítést a nagy semmiért. A mi pénzünkből természetesen. Fasza.
Orbán szerint a válasz, bezárni a határokat, csak nehogy ki is zárjanak ezzel egyidejűleg.

Ha pedig visszaemlékezne a történelem tényeire, rájönne, hogy Kína, a nagy példakép is bezárta magát évszázadokra, oszt mire ment vele?

Van azonban külön út is, vissza az őshazába! Talán ha a békemenet arra indul, beállok én is.
@taga20:
Jó, jó!
Már itt sem vagyok!
Neked pussz!
@taga20: lehet, hogy mostan nem mertelek követni... a stílusod meg nem is durva...
@nincs_itt:

ez a hajó má elment. jönnek. a vészforgatókönyvek szerint még csak most indultak el úgy istenigazából.
valóban nem értem, miért tökölődnek az eu-s kormányfők?
már rég összehangolt regisztrációs rendszernek kellene működnie.
minden országban azonos feleszereltségű befogadó állomásoknak.
frontális támadást indítani az embercsempészek ellen.
megfelelőlen tájékoztatni az úton levőket.

de ezt már rég leírták itt, sokan

a menekült státusszal rendelkezőket pedig azonnal képezni, munkába állítani, gyerekeket iskolába, óvodába küldeni.
@Amadeus62: a német bevándorlási hivatal adatai szerint.
de tényleg jó a kérdésed, el is kezdek számolni! ami elérhető...
@Mariann19:

No el ne szaladjék kegyed, amikor itt is lehet.:D
@látjátok feleim szümtükkel: lehet hogy kinőtt, próbáljuk meg?:)

egyébként, beszéljünk arról ami a fősodor.

egy kérdés. látod a képeket, videókat amit a menekültekről felraknak?

100 emberből cca. 80 fiatal csóka.

ez, hogy?
@nincs_itt:

Nem kell számolni. A XXI. században élünk. Ha már itt vannak Európában millió számra a menekültek meg a pirézek akkor a mai modern technológiával nyomon lehet őket követni hogy hol mennyien vannak, merre tartanak, vagy a mozgolódást Afrikában, Ázsiában. Meg fotók persze az "embertömegekről".

Gondolom nem szétszélédve vannak Olaszországban hanem masszaként, mint a keleti pu-ban.
@látjátok feleim szümtükkel: eccerűen nem bírom a töményet, ez van.
viszont a sör... mára bambergi Bürgerbier jutott!
asszem te érdeklődtél, hogy német vagyok-é. sváb. az akvi.-ban anyanyelvként még a német szerepel.
de Mo.-ról. mindig remekül éreztem magam itt Németo.-ban. mert valahogy otthonos volt, azonnal.
@nincs_itt: mondeo jáccik? mi a véleményed?:)
@taga20: esztet is kérdeztem tennap, volt is válasz, hogy csak őket tutta a család befizetni az útra, a zasszony meg a gyerekek valahol várják, hogy utánuk mehessenek. szerintem teljesen életszerűtlen.
@taga20: esztet is montam tennap, nekem a 3F nem jáccik, mer csak.

de ha gondolod és teccik, akkor a te zsebed és idegrencered.
@Eszter jött: az utolsó részét a németek már levajazták.
Ez nem a kerítésen kínszenvedett őzbak.

"ez az őzbak a bizonyíték arra, hogy a magyar vadgazdálkodás világra szóló csodákat képes produkálni."

index.hu/belfold/2015/09/05/semjen_zsolt_ekozben_a_ix._vadgasztronomiai_fesztivalon_dozsol/
Ezt muszáj ide betennem, hátha kormánypárti is olvassa:
Napi menekültügy, ezek a javaslataim a hosszútávú kormány intézkedéseket nem érintik, vagyis azt, hogy megvédjék a magyar határt, és csak a menekülteket engedik tovább,, menekültügyi eljárás, stb.
Én úgy gondolom, ennyi idő elég kellett legyen ahhoz, hogy a hatalom megismerje a bevándorlók habitusát, tehát a kommunikáción mindenképpen változtatnia kell.
Erőszakkal nem mennek semmire, ezt nyilván a nyugatiak jobban tudják, hiszen ők már együtt élnek velük.
Ez egy elszánt, fanatikus tömeg, átgázolnak határokon, mindenen a kitűzött célukért. Ugyanakkor hiszékenyek is, ha valami történik, azt hiszik, lesz folytatása. Erre példa, ma ismét tömegek indultak el gyalog a nyitott határ és a buszoztatás reményében. Ugyanakkor az osztrákok megint lezárták a határt, a magyar hatóságok pedig szolgalelkűen követik az osztrákokkal megbeszélt instrukciókat.
Így a "húzd meg ereszd meg" tehetetlen brüsszeli hintapolitikának van kitéve Magyarország is.
A világsajtó, a baloldali média és ellenzéki pártok gonosznak, menekültellenesnek mutatják be
a kormányt kamu felvételekkel, kamu hazug tényekkel.
Tehát: Helyes kommunikációval lehet javítani a helyzeten
1.Akár kivetítőkön ismertetni a Keleti pu-n, a nagyobb táborokban többféle nyelven a napi brüsszeli , osztrák, német és egyéb álláspontokat.
2.Egy honlapot indítani számukra, amelynek elérhetőségét e kivetítőkön ismertetik.
3.Szórólapokat rendszeresíteni mindennap az aktuális tudnivalókról számukra: közlekedésről, jogaikról, napi tudnivalókról.
@nincs_itt: német, nem amcsi, nem?
jó tudom, te a japóknak adtad el magad:))
@Imola Helyesi: bazdmeg, te hülyébb vagy, mint bákszi!

IDIÓTA!!!
Persze a határ megint nyitott.
A legfontosabb lenne egy honlap számukra, és akár üzenetek is, használják az internetet, könyörgöm.
Millió fáradságtól kímélnék meg a hatóságokat és a migránsokat is.
azért feldobott az 5 pont húsba vágó, nagyin elgondolkoztató témát pl:

Ilyen, amikor valaki tényleg elszánt

A hatósági packázás alkalmazásához az is hozzátartozik hogy a kormány a magyarországi reakciókhoz szokott hozzá. Az utóbbi öt évben pedig ha Magyarországon valakikkel packáztak, ha elvettek valaki szabadságából, vagy bármilyen módon rosszabbá tették az életét, a reakció a csendes beletörődés volt.

A menekülteké meg nem az.

Ha máshova nem lehet, leülnek a pályaudvar elé. Ha nincs vonat, elindulnak gyalog, akár fél lábbal, akár gyerekkel a kézben. Úgy vannak vele, hogy a családjuk és a saját sorsuk fontosabb annál, hogy mit akar tőlük ez a kormány. A helyzetre pedig jellemző, hogy aki így tett, az nyert. Aki nem törődött semmivel, hanem elindult az autópályán, vagy a vonatsínen, az végül busszal mehetett az osztrák határig. Aki meg a szabályok szerint játszott, és bement a menekülttáborba, azóta is ott várhat.

444.hu/2015/09/05/5-dolog-amit-megtanulhatunk-a-menekultvalsagbol/
@taga20:

Kédezd meg az apádat, ő elindulna-é, vagy neked adná minden fillérjét, hogy a családoddal menekülj.

Nem válaszoltál egyébként, ha te menekülnél, a pénzed, telefonod otthon hagynád?

Emlékszel olvasmányaidra, hogy a kitelepítés és az lágerba hurcolás elől menekülők miként próbálták menteni a vagyonkájukat annak érdekében, hogy máshol új életet kezdhessenek?

Baszod, én egyre jobban félek, hogy ormányunk bele hergeli az országot egy háborús konfliktusba, pedig én ennek megismerése nélkül szeretnék majd valamikor meghalni.
Nocsak, a franciák bombázni akarják Szíriát, csak nem ezért szervezik a menekülteket, hogy a franc esne beléjük, a saját határaikat meg lezárták.
@Imola Helyesi: XDDDDDDDD

hol elsz te seggarcz? amit leirtal, az egy parhuzamos univerzumban lehetseges, de a tyukszaros nerben nem
@taga20: a lószart! németből ami teccik, azt nem akarnám megvenni és fenntartani, mert sajnálnám rá a píztet.

3F szóba sem jöhet, marad a japó meg az amcsi, ezekből már tunnék válogatni, Nissan kizárva.
megbízható, alacsony költségű tajiga az meg a japó.

ennyi.
tja. unalmas. valamit, valamiért.
@Imola Helyesi: "Millió fáradságtól kímélnék meg a hatóságokat és a migránsokat is."

nyanya, ez volt az utóbbi két hétben benyögött kommented között a legemberibb:)
@Imola Helyesi: vegyel hendenek bombat. valoszinuleg azt is forditva toltene be
@Imola Helyesi:

Emlékszel a 2006-os Kossuth téri dzsemborira? No ottan bemutatta nekünk a mai jobboldal, hogyan kell kitaposni egy kormányból az ellenzék akaratának érvényesülését. Most mijafaszért kell csudálkozni, hogy vannak e drága határon kívül emberek, akik leszarják a kormányt, az országunkat és átgázolnak rajtunk. Volt már erre sokkal rosszabb példa is.
@Imola Helyesi: neked nem tűnt fel, hogy ezt és még több ilyen tanácsot olvashattál már itt is?

miért nem a kormányhoz és a jobbikhoz nyomod ezt?
@Imola Helyesi: ez most kivételesen nem volt faxság.

de ilyet elvárni, egy olyan kormánytól aminek vezetője nemrég még sms-t sem tudott írni és olvasni...
@látjátok feleim szümtükkel: "kédezd meg az apádat, ő elindulna-é, vagy neked adná minden fillérjét, hogy a családoddal menekülj."

gondolom, a család egy férfi és egy nő, meg pár lurkó arra felé.
ako ez milyen kérdés?
@Kurvahošigutntag:

ráadásul úgy csinál, mintha nem ezt olvashatta volna eddig.
röhej.
de legalább a menekültekért és nem bevándorlókért már tenne valamit.
.
Vasárnap északnyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a felhőátvonulásokból elszórtan, főként keleten és nyugaton továbbra is előfordulhatnak záporok.

Estére az ország nagy részén jelentősen csökkenhet a felhőzet. A nyugati-északnyugati szél élénk, többfelé erős lesz. Hajnalban 11-16, délután 18-23 fok várható.
@Kurvahošigutntag:
Te nagyon hülye, vajon miben egyezett meg a kisnövésű Hollande meg Merkel, hát ebben, azért kell befogadni a szíreket, mert Franciaország beszáll a szír bombázásokba, hogy rohadjon meg, megint a mi bőrünkre háborúzik.Előzőleg, jun. 16-án már lezárta a saját határait a menekültek elől, Merkel meg játssza a jóságos befogadót.
Minden világos lett, ezért egyeztek meg a görögökkel, szerbekkel, hogy engedjék tovább - csak a szíreket.
Fricska 2:

444.hu/2015/09/05/menekultek-erkeztek-kotcsere/

Most egyrakáson vannak. A többit mindenki gondolja hozzá...
@Imola Helyesi: te egysejtű, gecivitya a kisnövésű!!!!!!!!!!
@parti_giano:
Te dilis!
Akkor miért nem ezzel a magyarázattal kezdted a kommentedet?
Menjünk békésebb vizekre. Annyira már ismerhetsz, hogy egy kétes értékű véleményre soha nem alapozom, így dr. Kende Péter sem befolyásolhat.
Ettől függetlenül magam is úgy látom, hogy Orbán
nehezen viseli, hogy az eu-ban a fotózkodásnál a hátsó fertályra sorolják rendre, hogy plasztikus példával éljek.
A Kárpátok Géniusza álom után nem lenne jó
kinyiffantani Junkert, és a helyébe lépni?
Akkor minden oké köztünk. Ragyogjunk, jó?
@nincs_itt:
.
''''nemrég még sms-t sem tudott írni''''

Nocsak! Kaptál tőle esemest?
Tisztességes ember konzultációs kérdőíveket kap.
@Imola Helyesi: azt mondod orbán árnyékából, hogy kisnövésű hollande? anyám, neked aztán va humorod.
@Imola Helyesi: ez meg marhaság, ugyanis a németek két ország polgárainak adnak menekült státuszt: Szíria és Eritrea

ez volt eddig is...
@Imola Helyesi:
És a jóságos USA támogatni fogja Franciaországot, ide a rozsdás bökőt.
Eddig sunyizott csak, de mivel apjuk, az okos Godfriend is megszólalt, ez már biztos. Csak figyeljétek meg.
@dr. jenőke (jenőke): én ugyan nem! de kérdőívet se mert kűdeni!
@Mariann19: persze. különben meg taga a hibás. ebben megegyezhetünk?
orbánt csak a helyére küldik a többiek, ahová való.
@Imola Helyesi:
Olvasom a tökéletes levezetésed, de hiába.
Nem látom benne a zsidók szerepét.
@látjátok feleim szümtükkel:
Szia!
Mindíg visszahúz a szivem.
Van erre egy két soros blődli:
"Ne fusson előlem, csak egy van belőlem."
@parti_giano:
Az viszkis csóka, hogy is hívták, valami templomszerűség neve volt? Ja, igen, a Csörcsil meg pocakos volt. Nem kicsit, nagyon. De azért az ő pocakja, meg a nemnevezzüknevén pocakja között azért óriási különbség van.
.
Szép Ernő: Ne hidd!
(részlet)

Ne hidd, ne hidd, ami igaz,
Ami kegyetlen, ami gaz,
Mi ocsmány és alávaló
Ne hidd, ne hidd, ami való.

Hazugság, amit a lap ír,
Félrebeszél az a papír,
Meredt szemekkel aki sug
Az mind gyalázatos hazug.

Ugratnak, játszanak veled;
Nem lehet az, hogy képzeled!
Nem hiheted, ha van hited,
Gazember vagy, ha elhiszed.

Ne hidd el, ne hidd el, mi gaz,
Ordítsd az égre: nem igaz!
Szeme közé kacagj neki,
Ki a borzasztót hirdeti.
.
@parti_giano:
Jó, legyen taga hibás, ő úgyis meg tudja védeni magát.
Mindjárt le is tol, kapunk a fejünkre.
@Mariann19: drága reciprok!... ahhoz, hogy ez tartós legyen, szükségünk van folyamatosan itt tartózkodó idegenekre...de elmennek, ahogy az árvíz is elment... ha most befejeznék a síbolást -ami lehetetlen, hisz a ner-t a folyamatos input tartja fent-, akkor valóban igazad lehetne... így mindez maximum pünkösdi királyság (amennyiben az idegen -> cigány, ballib, akkor az polgárháborúhoz vezethet, de ahhoz is csak kell az a 3 dolog... )
@Bakter:
Ezt nem tudom értelmezni.
Nem ismerem a zsidók szerepét, nem tudom, kik azok. De ha Izraelre gondolsz, azt sem tudom egyelőre, mi a szerepük. Majd meglátjuk.
@Mariann19: ez meg mi? sehol egy kézi meccs? :))
@Mariann19:

ne higgy partinak! :)))

néha a görényei hibásak, de roppant bájos kegyetlenséggel :D
@guma: te, gumácska, vigyázz, ma csajok vérét isszák a görényeim.
@parti_giano: én negyedpénzért kikavarom eszt a szart. és garanciát is vállalok:))
@Imola Helyesi:
Ezek szerint nem olvastad a minap közzé tett, tökéletes tudományos precizitással megírt tanulmányomat a menekülthullám mögött álló erőkről. Pótold be, mert addig csak sötétben tapogatódzol.
.
A pannonhalmi apátságban kaptak szállást a valahogy odakerülő menekült családok.

index.hu/belfold/2015/09/05/a_pannonhalmi_apatsagon_is_menekultek_vannak/

Tett-e Erdő Péter hivatalból feljelentést?
Ha nem, akkor most bűnpártoló. Persze Gyurcsányt is fel kellene jelenteni végre. Az a pasas is Gyurcsány kottájából játszik.

Erdő Péter: Embercsempésszé válnánk, ha befogadnánk a menekülteket...
@Mariann19: ha meg nem tudja magát megvédeni, akkor mérgében felszerel pár karnist. úgyhogy hasznos megállapodásra jutottunk.
@parti_giano:
Nem tom mi, de állítólag ezt látta ET, és azért nem jön vissza ide soha többet. Pedig mezőgazdasági miniszter és szíjrágó 40 millió tő muskátlit szeretett volna eladni neki a függőleges nyitás jegyében.
@Bakter: haver, ebola megoldja, mint mészaroslörinc paksot:)

vagy tarlóspupu a hármasmetrót:(
@dr. jenőke (jenőke):
A fentebbi linkemen megtekinthető, hogy Gyúcsány saját magát böszmecsempészte át a határon. Ha ezért nem tudja lecsukatni a csúti, akkor semmiért se.
@dr. jenőke (jenőke):
Igen, igen... én is jeleztem, hogy vannak EMBEREK és van Erdő Péter, meg a csürhéje.
@Bakter: nana, te nem láttad maris szemeiben tükröződni imola logikáját?
@Sir Bates dö Hól:
Szia drága Sir!
Olyan szépen szólítottál, hogy viszonoznom kell, csak úgy ragyogok.
Hosszú menetelés lesz a migránsügy,legalábbis az időhorizonton kiszámíthatatlan.
Amennyiben így lesz, az Orbán fennmaradását jelentheti, akár a 2018-as választásokig is.
Az egész helyzet egy országos felajzott állapotot hozott létre, amely jótékonyan elfedi az aktuális gondokat, és ez jó sokáig eltart.
Figyelem a médiát. Nincs egyetlen szó pl. korrupcióról, az új földtörvényről, az új felsőoktatási törvény borzalmáról. / Az én drága Corvinusomat most szedik cafatokra, még szerencse, hogy a közg-t nem, családtagom tanul ott most./ Már tüntettek a múlt héten, senki nem figyelt oda. Bocs a kitérőért.
Minél tovább tart a menekültügy, Orbánnak annál kedvezőbb a helyzete, mert a lakosság egyre feszültebb lesz, és az okot nem a kormányban keresi, hanem a menekültekben.
@Bakter:
.
Nem tudom miért, ez jutott eszembe: ha fideszessel kezet fogsz, gyorsan számold meg az ujjaidat.
@parti_giano:
Nem a karnisok ellen indít a mi tagánk offenzívát, hanem a slaghasználatba menekül, hogy sarjadjon már ki az a fű.
A sok eső nem hátráltatja, majd figyeld meg.
@Mariann19:
Mind a 80 szobájába nem tehet karnist, a kutyaszarból se lehet mázsaszám lapátolni, a locsolásba menekül a csóka?
Evégre, ha már a sör nem megy neki...
@Mariann19:
Az eső csak kommunista csökevény!
Az a víz amúgy is más... :D
@Imola Helyesi:

Rosszul tudja. Az átok egész másként működik. Ráadásul szakképzettséget igényel. A többi szakmai titok. Valamint tudatlanság.
@Mariann19: a hüle, múltkor a legnagyobb záporban járt esőtáncot. mondták az érdiek.
@taga20:
Ma nincs kézi, de jó is, mert tegnap a magyar-románon kiakadtam.
Nem mertem tegnap leírni neked, hogy én is a románoknak szurkoltam, mert féltem, hogy letol Imola. Te is kaptál a fejedre.
Pedig mindíg a mi szép magyar fiainknak drukkolok lázasan, de tegnap úgy gondoltam, Orbán ne örüljön.
@parti_giano:
És hogy tudod?
Legalább ágyékkötő volt rajta?
@öregmatróz:
Én beírom a nevemet.
Szégyen, szégyen, szégyen, hogy Magyarországot, annak minden polgárát azonosítják ezzel az eszement tolvaj bandával, akik uralkodnak felettünk.
@Mariann19: ja, az asszony mondta is neki, hogy azt a farka eltakarására használja, ezek után nem tudni miért, a szemét kötötte be vele tagánk.
@Mariann19: ha ez kell neked, ako te vagy a legbájosabb egy ismeretlenes egyenlet, te vagy a leggyíkabb szögfüggvény:))
te szinuszalfa egyenlő apercé:))
@jaegtoer:
Honnan tudod te, hogy nem tudja jobban?
Evégre lehet olyan "származási vonala" van, hogy komoly szakképzettséggel rendelkezik ezen a területen.
Kishitű!
De'télleg...
Dikk'má... :)
@dr. jenőke (jenőke):
"Közgazda vagy?"
Nem tudtad? Mi jelent, hogy balkezes?
@Mariann19: szeretlek. én akkor fogok a magyar válogatottnak drukkolni, amikor gecivitya és a fityesz alulról szagolja, és dzsudzsák balázs életében eccer dolgozni fog:)
@jaegtoer:
Két idióta, mármint taga és sir, meg az átkaik már nem érdekelnek.
De légy szíves, értelmezd nekem azt, hogy pl. miért változott meg Camerun álláspontja egyik napról a másikra, vagyis hogy akár repülővel megy a szírekért, holott addig ódzkodott ettől? Beavatták végre, ő is beszáll, vagyis az IÁ ellen közösen fellépnek?
Mindig ezt tették, bombáztak közösen, én csodálkoztam is, hogy most mennyire meghúzták magukat.
ezek totál meghülyültek?

....

" Z. Kárpát Dániel,

alelnök is jól teljesített. Az ő kedvenc fordulata az volt, hogy lényegében

“invázió” zajlik, és “lakosságcsere” készül most Magyarországon."

...

"Vona úgy tolta az egyrészt-másrésztozást, mint egy rutinos konzervatív politikus. A legdurvább az volt, amikor közölte, hogy nem akar riogatni, DE idefele azt olvasta: a magyar kórházakban a krízis óta ismeretlen vírusok kezdtek terjedni. Összességében a néppártosodó kottát próbálta játszani, és a szóhasználatában sokkal visszafogottabb volt a korábbi felszólalóknál."

444.hu/2015/09/05/jo-hetveget-bevandorlasmentes-idoszakot-mindenkinek-tuntetett-a-jobbik/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Az eső is csak kommunista csökevény." Én máshonnan közelítek.
Taga most a menekülthullámot lovagolja meg az esőtánccal, mert ő Észak-Afrikába emigrál.
Most akarok jelentkezni nála dobosnak, hétfőn veszek egy tam-tamot.
Nem jössz?
@guma:

""Vona úgy tolta az egyrészt-másrésztozást, mint egy rutinos konzervatív politikus."

Na ne túlozzunk. Úgy tolta, mint egy rutinos MLM-ügynök.
@parti_giano:
"A szemét kötötte be vele tagának."
Vili, mert a pőreségével bizonyította férfiúi erényeit az asszony.
@Bakter:

"Pótold be, mert addig csak sötétben tapogatódzol."

Utána már nem fog?
@taga20:
Tiszta matek neveim vannak.
Sir barátom reciproknak becéz, te szögfüggvénynek. Jó ez, tetszik.
Tegnap még az ujjaim is kifehéredtek, amikor helyzet volt.
Ilyet sem sokat csináltam meccseken.
@guma:
TUDTAM!
Valami szír pályázik a helyemre a csajoknál! DURVA EZ! :(
Akkor már még sem az iszlám az emberiség utolsó reménysége?
Le vagyok döbbenve... :(
@guma:

A lakosságcserét támogatom. Ti jöttök ide, vagy mi menjünk oda?
Az agyamenteket meg egy kupacba rakjuk.
@DarthVader:
Dehogy... ott van már egy "ungarische kerl"... durván pusztítja a németek sörét! :D
Imolát még se küldhetjük, az felérne egy atomtámadással!
@Orica Középföldi:
"Úgy tolta, mint egy rutinos MLM-ügynök" a buzibárban... igaz vazelin nincs, csak a szokásos "polgári ökörkör" és az ottani buzik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mi van haver, a kis pöcsöt lenyomja egy nagy fasz?:))))
@Mariann19:
Rászorult a sörösüveg nyakára a kacsója, csókolom? :D
@parti_giano: a feje legalabb olyan S.W.A.G. :-)))
@Mariann19:
.
Minden hölgy ismerősöm, aki közgazda, balkezes.
Nemrég voltam a K&H bankban és az ügyfélszolgálatos leányka balkezes volt.
Mondtam neki - nem sejtve semmit - hogy a Marx Károlyon végzett közgazda.
Úgy megrökönyödött, hogy percekig nem tudta hol van.
Merthogy balkezes, a Corvinuson végzett és közgazda.
@guma: szerintem jobb, ha nem tesz semmit. ha viszont megis, az se legyen sok: csak ballagjon a padlas fele valami zsineggel. win-win szitu lesz mindenkinek
@parti_giano:
A szelepet rágcsálja elkeseredetten... :)
@Gábris szomszéd: azt azert remelem eszrevetted, hogy nem egy kiskopasz, huszkilos es husz eves borsodbasznadi hulyegyereknek mutogat
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a nyelvem nagyon játékos:))

hogy vagy gecó? jó még a víz nálatok?:)))

ja és olvasni jó!

www.napiszar.hu/Thumbnails/24753.w-800.h0.q100.jpg
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: d: ezt most nagyon el tudom képzelni. a kutyu meg ül ott, oszt hülyén nézi a gazdáját. családi idill.
@parti_giano:

az lenne az igazságos, ha a kutyunak is lenne egy gumikutyuja.
@parti_giano: a három görény meg medzsongozik:)))
@Eszter jött: van igazság. én melózok, májló meg csóválja a farkát, ha haza jövünk:)))

a világ így kerek:)
@guma:
"Ne higgy partinak."
Én istenem akkor mit csináljak?
Pedig most zúgtam bele másodszor.
@taga20:

cseréljetek egyszer. nem tudom, meddig bírnád.))
@Eszter jött: te kis te:) és ő meddig?

hülye macskák!
@dr. jenőke (jenőke):
Értem.
Én meg próbáltam a "balkezes"-ből következtetést levonni.
Pl.Az ügyeket sundán-bundán variálni, eltüntetni
dolgokat, dörzsölten szerződni, ilyesmi.
Ilyen összefüggésben balkezes vagyok, ezért fizetnek.
@Imola Helyesi: Te nagyon hülye.Lenyűgöző a jobber kultúrfölényed.Oskolába mikor jártál utoljára?
@dr. jenőke (jenőke):
A klasszikus jobb.
Fizikai értelemben elég jó a bal is, mert a hegedű tanulás miatt fejleszteni kellett.
@Mariann19:
.
Ez nem balkezesség.
Ügyfeled van - feltételezem - és megteszel mindent, ami az ő érdekeinek érvényesítéséhez szükséges.

Ez - bizonyos mértékben - kötelezettség.
Nem tudom eldönteni, hogy ez a jobbikos kisköcsög szimplán hülye, vagy hülye & szorgalmas?
Egyszerűen szánalmas, hogy mindenről a zsidók jutnak az eszébe...
Arról a kis apróságról nem is beszélek, hogy naponta lapátolja be a szarát ide, ugyan azt.
Nem fogja... én kibaszom!
Arról nem tehetek, hogy az értelmi képességei ezt a dolgot meghaladják. A "Lófasz Jóska" címmel illetett klónját is kivágom, meg a többi regjét is a hülyegyerekének.
Ritka unalmasak a hülye és belterjesen szaporodott, deszkánfogant, ostoba lelkek...
@Gábris szomszéd:
nem tudtad? nekik kizárólag jogaik vannak, hogy eszt honnan szedték, fassetuggya...vagy az a fasz aki tuggya az kurva sok pénzből valamit juttatva ezeknek "felvilágosíttya"

pedig bármilyen is a helyzete (a fasse tuggya honnan jött és miért, asztmond amit akar, és mire kiderítenék már régen felrobbantott két vonatot meg 3 autóbuszot)

tudomásúl kell venniük, hogy pusztán azért, mert még élnek (ha nem hazudnak és csak anyagiakért érkeznek) hálásnak kellene lenni ez a normális emberi reakció...az persze nem jó, amit levédiabasznád csinál, de a többi is ugyanolyan hülye

ha Hollande bombázókat küld "oda" akkor gyorsan kűggye és sok bombát...
és ugye a zusát megkérdezték ha Argentina felajánlotta akkor ők mér fogják be a pofájukat??? és még ki sem nyitották, és egy fillér segélyt sem küldtek

NEM GYANÚS EZ SENKINEK???

a zusa is most falazza be magát előbb min tazorbán...és nagyobb keritéssel...
csak nem rettegnek be vannak szarva? a világ eszei, a galaxis legnagyobb, legerősebb és leg...bb szóval kihaőknem???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

meg kell vizsgálni (nyugodt körülmények között) egyenként ki kicsoda és ha nem tuggya elfogadhatóan igazolni, akkor kitoloncolni mint nemzetbiztonsági veszélyforrást, mingyárt lenne nekik igazolásuk ma nagyköveccségük kiállíthat útiokmányokat bárkinek az a kötelessége azért létezik az az egyik legfőbb feladata

én is kaptam Istanbul-ban mikor ellopták az enyémet...de kifaggattak mielőtt szóba állt volna velem a portás és beengedett volna a konzulhoz...

na ez ilyen

és nem a sirámok

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@vakapad:

"__A török időket illetően: a Nyugat valóban nem védett meg minket a töröktől. A 13 milliós Török Birodalomtól nem is tudott volna (Mo. akkoriban 3 milliós volt). Mi voltunk még éppen a török akciórádiuszon belül, sajnálom, mondták a nyugati hatalmak, se annyi pénzünk, se annyi emberünk nincsen, hogy puszta szívjóságból (más érdekük nem fűződött az ország megvédéséhez) küzdjünk, amely küzdelemben a sikerre 5 % esély sincs. A pápa Nándorfehérvár előtt elrendelte a déli harangozást (hátha segít, és a törökök visszafordulnak, vagy mi), és ide küldte Kapisztrán inkvizítort. Egyedül. Tiszta röhej, hogy végül nagy szerepe lett a győzelemben.

Rákóczi nem tudom, hogy került ide, a nyugatnak a Nyugattól kellet volna megvédeni Magyarországot?___"

Nem ismerek magára, kedves Vakszülő, ez annyira felületesre sikeredett, hogy megmismásolta a tényeket, ami pedig nem jellemző magára.

Amennyiben a német-római császárság holding versus francia királyság nyrt, a brit akvizíciós zrt. valamint az itáliai király-kufár-államok bt-k (beleértve papam Öszentségi kft. hajlékot is) függöny mögötti ügyleteit megvizsgálja, akkor arra jut, hogy valamennyien folyamatos jelenléttel bírtak Konstantinápolyban évszázadokon keresztül, s valamennyien keresztény felebarátaik ellen próbálták feszt bevetni a szultáni haderőt, a szultán érdeklődésének felkeltésével folyamatos, olykor közvetett fenntartásával.

Tehát nem pénzhiány akadályozta elsősorban a segítségnyújtást, hanem a szándékok interferenciája, ha élhetek ilyen képzavarral.

II. Rákóczi Ferenc európa szerte egy rebellis árulónak számított, aki fölkent királya ellen vezette gyülevész hadait. Szegény nem volt egy politikus lángelme, túl későn jött rá arra, arra se magától, hogy II. Rákócziként az életben nem állnak vele szóba a királyok, így lett végül erdély fejedelme, csakhogy addigra az ország kivérzett.

Persze mindez mellékszál, szóra sem érdemes, csak egy lábjegyzetre. akárki megmondja.
Annyit még, hogy Bécs megsegítésére mindig volt elég pénz és ember 1529-ben is, (1566-ban Zrínyin elakadtak), 1663/1664, 1683... csak össze rázogatták öntögették a ládák alját...
Közben 1492 Újvilág, 1588 július 30, az Armada hullámsírba száll, 1640-IV Károly nyakán a vérben ázik a halasi csipke is...

Ugyan kit kellett volna, hogy érdekeljen ez a keleti provincia Pannónia?... s ahogy Habsburgra száll a korona s jogar, egyből akad zseton, krupié és játékoshad.
ezt ne hagyjátok ki! elképesztő beszámoló

Ha megpróbálnak átverni, mindent szétverünk

Németországba eljutni, Bicskét elkerülni – ezt volt a céljuk azoknak, akik pénteken indultak útnak Budapestről az M1-es autópályán Bécs felé. Az Origo munkatársa Zsámbéknál csatlakozott hozzájuk, és elkísérte őket az osztrák határig.

www.origo.hu/itthon/20150905-zsambektol-hegyeshalomig-kiserte-a-buszra-szallt-menekulteket-az-origo.html
@Mariann19:
.
Ajjaj!
Volt feleségem ugyancsak közgazda, balkezes és hegedült.
A jelenlegi közgazda, de elvégezte a pénzügyi és számviteli főiskolát is és talán ezért mindkét kezét teljesen egyformán tudja használni, szükség esetén egyszerre is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igen!
Rászorult a kezem a Radeberger flaska nyakára, csak akkor engedem el, amikor a másikat már felbontottam.
Szeretem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
kartácsot használsz, vagy egyenként ágyúzod le őket?

a zsidóknak semmi közük ehhez, ez olyan arab tavaszi finomfőzelék...

kkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

ne idegeskeggy! remegni kezdesz és akkor merre evezel, lejteni fog a víz, hogy lehessen síelni rajta vontatás nélkűl???
@PeniValdes: fettel és ekleszton is szokta együtt. szerintem öreges:))

puszillak hülye húgim:)))
@Mariann19:
Lányom hegedült, nem tudja hová menjen tovább, most kell választania, a zenétől kétkezes lett (bal-jobb). Rendesen megmozgatta az agyát, de abbahagyta a zenét. Eszméletlen jó tanuló lett, egy durván jó középsuliban most kiváló. 2 nyelvből leérettségizett már, utolsó évben van.
@Mariann19:

"Pedig most zúgtam bele másodszor."

az néha nem árt! :))
@dr. jenőke (jenőke):
"Szükség esetén egyszerre is."
Mindíg a tevékenység határozza meg.
Ilyen véletlen egybeesés!
A feleséged is közgazda, hegedülni is tud...
Kérlek, add át kollégális üdvözletemet.
@taga20: mindig azon kacagtunk a tesókkal, hogy a backgammon tábla másik felén a legdedósabb játék van:)
@guma:
Lehet, hogy egy váratlan ajándék az élettől?
Hi-hi-hi
G vicctor gyodálatos világa, meg a szar román csapatot se tudtuk legyőzni már 34 éve. Vajon hány generációnak kell még kihalni hogy végre legyőzzük őket?
Amúgy g vicctort nem láttam a meccsen.
@Eszter jött:

szerinted a szöveg, nem azt jelenti, hogy a "nemmagyar" magyarok mennek a szírek helyére?
mert akkor pedig nem vágathatunk!
@Rodeo36:
Majd, ha ennyire sikerül nekem is zavarosnak lennem, akkor papa... kicsit unalmas a hülyék kirajzása, de csak rajta... :D

@dr. jenőke (jenőke):
Egyszerre is? Mi ez a nagyképűsködés??? :D

@Kurvahošigutntag:
Evégre az iszlám... :D
Ezek tényleg ennyire! Viszont a szelektív emlékezet csodákra képes! Az elvek meg a befolyó összeg arányában könnyen alakulhatnak.
Vannak helyek, ahol ezt szimpla ideológiai kurválkodásnak hívják, de azok tévesen ítélik meg ezeket a remek MLM ügynököket, akik származása erőteljesen szláv vonalú, viszont valamiért mégis kínosan vérmagyarinak igyekeznek beállítani magukat és meghatározni azt, ki lehet ebben az országban MAGYAR.
@PeniValdes: húgi, erre nem emlékszem:)))
@Mariann19:

persze! csak a görényekhez is legyél kedves, nehogy kitúrjanak lelki poziciódból. :)))
@guma:
hát nem kedves az az Ahmed? ahelyett, hogy legalább egy névjegykártyája lenne ordibál

nagyszar ez az egész

a német pógárok meg adóznak ezekért és keményen dógoznak

és persze nagyon szeretik a "menekülteket" csak asztnemtudni mielől és miért menekűlt Pakisztánból, Mogadishu-ból és még jó néhány helyzről a szíreket is megnéznám mert nem az egész szíriát bombázzák, kituggya honnan szírnek???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

most nagyon kell őket szeretni mert mások meg szétbaszták az életüket és azok hallgatnak a leginkább

az a görög sziget nem is rossz ötlet, van még Hawaii az is elég mmessze van mindentől
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Bizony egyszerre. Tárcsáz telefonon valamelyik kezével, közben ír a másikkal.
Ilyesmik...
Nehezen szoktam meg.
@Orica Középföldi:

Érdekes, hogy másként üzentek akkor, és másként üzennek ma, és az alkotók anno nem tiltakoztak, hogy úgy nem jó. Sőt.

Úgyhogy mai tapasztalattal, utólag, nem veszítettél semmit.

Kb. Olyan, mintha elítélnénk Gárdonyit most, mert az 1550-es évekbeli Magyarországra tévedt, békés látogatóként érkezett török turistákat kedvezőtlen színben tüntette fel.

A belem kifordul.
@dr. jenőke (jenőke): Megköszönöm. habakuk999@gmail.com
@Orica Középföldi:

még az árú értékét is felemelte egy adag rémhírrel. csodálatos!
Welle der Solidarität: "Thank you Austria" 6500 Menschen überquerten bis Samstagnachmittag die Grenze zu Österreich, rund 5000 von ihnen wurden am Wiener Westbahnhof versorgt. Freiwillige brachten Lebensmittel und Kleidung. Die Menge an Spenden sprengte vorübergehend das Sammellager.
@AKIsTUDATLAN: igen. jó volna ha mindenki beírná.:-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Valami szír pályázik a helyemre a csajoknál! DURVA EZ! :(
Akkor már még sem az iszlám az emberiség utolsó reménysége?
Le vagyok döbbenve... :( "

pár nap múlva kiderül. ha lesz a barátság napja 11.-én akkor csomagolhatsz...
@Georg Smith:
Österreich, 2015.
Vorher Ungarn... irgendwann...
@guma:
A csajok nem cserélnek el, már "benyaltam" magam ... :D
@Kurvahošigutntag:
Ez durva gecizés volt, hogyan alszom ezek után?
A szájnyalogatása, az a legdurvább...
@taga20: te, ez a jég megint moralizál. lehet, hogy monalizálni már nem tud?
Az Osztrak valogatott meccse 1 perces gyaszszünettel kezdödik a menekültekert...ezek a tetü Osztrakok befogadtak 56-ban is 200 000 magyart...meg az utobbi evek 600 000 Magyar gazdasagi menekültjenek nagy reszet...de mostmar nagyon tele van a faszuk a Magyarokkal..a helyetekbe ott maradnek Orbanisztanba...
@habakuk000:
.
Elküldtem.
Jelezz vissza, ha megkaptad.
@Georg Smith:
Tényleg, mi lesz azokkal most nagypofával a menekülteket szidó vérmagyari honfitársainkkal, akik ezek után lemennek kutyába és kimennek utolsó szarrágó csicskának a burgenlandi paraszthoz minimálbérért?
TARTÁSUK?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Büszke lehetsz a kislányodra, csak gratulálni tudok!
A gazdálkodás menedzsment szak szerintem, ami a jövő építésében biztonságot jelentő foglalkozás.
A szakma keresett, és jelenleg is a legjobbak között van jövedelemben.
Bár még nálunk nem aktuális, de nézegettem az Edulinen a kereseteket, a legjobbak között van.
Ahogyan látom, az egyetemen szakmai közösségek működnek, amelyek által mód van a nagy cégekkel, multikkal való találkozásra, együttműködésre, ami a később jól jöhet az elhelyezkedésre.
Csak jó nevű egyetemre menjen a kislányod, mert nem mindegy, hogy honnan származó diplomát tud felmutatni.
Ja, és fent említett szaknak van angol nyelvű változata is.
mondjuk bekerülni elég nehéz, de nem elérhetetlen.
@parti_giano:
Szerinted belenéztem azokba a szemekbe? Olyanok, mint a baziliszkuszé.

@dr. jenőke (jenőke):
" ha fideszessel kezet fogsz"
Muszáj?

@Imola Helyesi:
Engem miért nem akarnak beavatni semmibe, magyarázd meg? Pedig aki olvas, az tudhatja, hogy a szőnyegbombázás nagy híve vagyok szinte bármilyen célpont esetében. Ráadásul én kezelem a váltókat is. Nem mindegy, merre terelem a kerozinvonatokat.

@guma:
Én támogatom a lakosságcserét. Küldöm a listát, hogy ki menjen Szíriába a menekültek helyett. Jó hosszú.

@Eszter jött:
Utána már nem fog sötétben tapogatódzni, az tuti. Megvilágosodik, és szociál-unanarcho-bdsm gyurcsányista lesz.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Láttad, hogy komolyan vette a tanulmányomat, miszerint a zsidók állnak a menekültügy mögött, és máris továbbgondolta?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a medikák is simán dobtak, mikor meglátták a tévében a ross dokit. mutogathatod te nekik a ramodat meg az egeredet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Én azt momdtam a gyereknek, aki nem tudta, hogy matematikát tanuljon, vagy műszakira menjen, hogy a kevesebbe a több benne van. Mérnök lett.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, genau. de visszaterve az arab N beture, erdekesnek tartom, hogy meg sem probaljak ignaczek a szir menekultek kozul kereszteny hitsorsaikat kimazsolazni. kozelrol tul barna lett a "tesok" fizimiskaja valszeg...
kis tréfa?

Josh Earnest – szóvivő – szerint az Egyesült Államok nem enged be több szíriai állampolgárt az ország területére, ehelyett “támogatja a válsággal küzdő európai országokat” és forrásokat különít el az ENSZ menekültügyi főbizottsága számára. Eddig mindössze 1541 szíriai menekültet fogadtak be (összehasonlításként: állandó jelleggel kétezer fölött van a Magyarországra naponta érkező bevándorlók száma), és a továbbiakban sem tervezik, hogy ezzel ellentétes döntéseket hozzanak. Az Egyesült Államok tehát maga nem segít a menekültek helyzetének rendezésében, a problémát teljes egészében az európai országokra hárítja.

A Nemzetközi Menekültügyi Bizottság elnöke, David Miliband felszólította az Egyesült Államokat, hogy 2016 folyamán fogadjon be 65 ezer szíriai menekültet. Erre válaszként reagált a Fehér Ház szóvivője, aki kijelentette, hogy egyáltalán nem fognak szíriai menekülteket befogadni.

www.theguardian.com/world/2015/sep/03/aid-groups-senators-us-take-in-65000-syrian-refugees

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk

senkise' képzelje, hogy ...
@guma:
A görényeket nagyon szeretem, de Mr. Rezignált nem engedte, hogy legyen.
Ő nem féltette a lelkivilágomat, csak a magáét.
@parti_giano: szerintem az onanizálás profin megy a kutyának:)))
@Bakter:" " ha fideszessel kezet fogsz"
Muszáj?"

Ez durva. A kádárizmust sem az eccerű párttagok csinálták. Ezt sem, csak ha szőr kerül a levesbe, akkor fogják rájuk.
@Rodeo36:

igazad lehet sok tekintetben...

de sajnos én csak azt tapasztaltam meg ami itt történt és valahogy ez az írás képes is volt összefoglalni, visszaadni azt az embertelenséget ami itt államigazgatás címszó alatt működik.

amit az a másik poszt az 5 pontban is összeszedtek...

a bizalmat elveszteni könnyű. újra visszaszerezni piszok nehéz.
@parti_giano: egér?7

www.ezomania.hu/uploads/images/2012/10/allatok-az-almainkban-eger.jpg

hát ezek után nem csodálom,. hogy a medikák inkább ross dokit választották...
@Mariann19:

Mi vettünk egy lakást, ahol az előző tulaj görényt tartott a padlószőnyeges szobában. Akkor ment ki belőle a görény "illata", amikor kidobtuk.
@Rodeo36:
Almát az almával sikerült már?
"Eddig mindössze 1541 szíriai menekültet fogadtak be" a szomszédaid, a mocskos usákok.
Remek.
Akkor most a többi kamu mellett - látom remekül tájékozott vagy - lökd már ide, hogy Magyarország mennyi szíriai menekültet FOGADOTT BE.
Köszönettel...
A hablaty nem érdekel, konkrétan az, mennyi szíriai menekültet fogadott be HU!
Kösz, köcsög:

"Orbán EU-s eszközökből finanszírozza a rendszerét, közben pedig mindent megtesz azért, hogy az európai elveket lábbal tiporja." A német sajtó egy része tüzet fúj Orbánra, és követeli az ország kipenderítését az EU-ból.
@parti_giano:

hasítasz ám! :DDDD már Bolit kóstolgatod?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :-)

you know: he's a firestarter, he's the trouble starter, he's the fear addicted, danger illustrated...
@látjátok feleim szümtükkel: ezt nem értem. az előző tulajt akkor magatoknál tartottátok egy ideig?
@látjátok feleim szümtükkel:
Mert biztosan ideges volt a görény.
Úgy tudom, csak zavar esetén küldi az "illatot".
Volt a szomszédban, olyan édes kis huncut, tekergő állatka volt, sokat játszottam vele.
Viszont szinte állandó jelenlétet igényel.
@parti_giano:

szadista! egy műkacsa műhápogása még elviselhető. de tömegesen maradandó károsodást okoz.
alig tudom kiheverni!
@Bakter:

maga elég, ha a sorompójával szelektál! :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Rosszul írtam, azt akartam, hogy a többe a kevesebb benne van. Ha valaki olyan pályát választ, amiből több irányba nyílik lehetőség, az jobb, mint egy szűk irányultságú pályát választani. Utóbb ha nem tetszik, nehezebbb váltani.
@guma: bolit maximum a vak oroszlán kóstolgatná. nemár, méghogy én?!
@látjátok feleim szümtükkel: és ha fityeszes lakott volna ott:)

persze a görény is elég gáz. ki a faszom tart ilyen dögöket?:)))
@parti_giano:

te, ez a jég megint moralizál. lehet, hogy monalizálni már nem tud?

Az moralizálás, csak lábjegyzet kiegészítés

Kövér, bandzsi, hamis tekén-tetű nők nem érdekelnek.

Csak azért van sikere, mert da Vinci a stricije.
@guma:

guma, drága! nem gondolta sehogy. agyatlan jobbikos szövegelt agyatlan jobbikosoknak.
ennyi!
@guma:
Kicsi a hatásfoka. Az elmúlt napok történéseit olvasva/látva én igen magas darabszámú, nagy kaliberrel szelektálnék.
@guma:
Nem hagyom magam, esélye sincs. Nem váltok, eddig bejöttek a csajok, most már minek váltsak? :O
Olvasom:
A Déliből, a Keletiből indulnak a vonatok, amikhez több pótvagont is kapcsoltak. Ezek felveszik a menekülteket, még jegy nélkül is, és mehetnek Győrbe vagy a határra.
Faszszopókáim, ez a lehetőség egy magamfajta bakternak már napokkal ezelőtt eszébe jutott, miközben a tyúkokat etette. 4 elemim van, az se zoxfordi.
Amennyiben valamelyik csökkent értelmi képességűnek további kérdése lenne, hogy mit jelent a "tranzitzóna" Európában, annak szívesen segítek még:

vs.hu/kozelet/osszes/megtalalja-a-kulonbsegeket-a-magyar-es-az-osztrak-tranzitzonak-kozott-0905
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem láttad a plakátokat, baszki. Kéken fehéren rajtuk volt, hogy
"A menekültek elveszik a magyar férfiak csajait."
@dr. jenőke (jenőke):

"mindkét kezét teljesen egyformán tudja használni, szükség esetén egyszerre is."

nekem az egyik főnököm volt ilyen. az elfelezett táblánál (de papíron is :DDD) pl mindkét kezét használva jobbra is és balra is írt.
az egyik szöveget (mondhattad melyiket) ráadásul tükörírással.
eszméletlen volt látni...
@Bakter:
Ki mondta, hogy nekik (az összesnek együtt) megvan ennek a fele?
Csak azért nem szarnak az udvar közepére kapirgálás közben, mert a szökőkút elfoglalja azt pont...
Megnéztem a wikin, és ezt találam: Europa népessége 2009-es adat szerint 731 000 000 volt. Ettől valamivel eltérő lehet most, de ehhez képes egy, azaz 1 millió bevándorló mit is jelent? Talán mégsem kellene azt a nyálat annyira vernie a kormánynak.
@jaegtoer:

te hülye. majd leesek a székről úgy röhögök!

(kösz fiúk.
álmomba sem hittem volna, hogy ma még hangosan is röhögök, nem csak a szokásos mosoly kopogtat be)
@Bakter:

No látod, nem is lett belőled miniszterelnök.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_"Eddig mindössze 1541 szíriai menekültet fogadtak be" a szomszédaid, a mocskos usákok.
Remek.
Akkor most a többi kamu mellett - látom remekül tájékozott vagy - lökd már ide, hogy Magyarország mennyi szíriai menekültet FOGADOTT BE.
Köszönettel...
A hablaty nem érdekel, konkrétan az, mennyi szíriai menekültet fogadott be HU!_"

Egészen konkrétan úgy vélem, hogy Magyarországnak nem kell versenyeznie az USA-val szemben, hogy mennyi menekültet és mennyi bevándorlót fogadjon be.
Különösen nem olyan területről, ahol az USA kavarta a szart, és a végén egy mozdulattal a nyakunkba is borítja azt.

Persze... emberiesség meg ilyesmi... Nosza élenj árhat az US ebben is, nem csak a sikertelen demokráciaexportban. Magam részéről: ne fogják vissza magukat.
@Eszter jött:

jól van na! :)))
ilyen magas labda tudom, hogy náluk nem vicc kategória, csak egy erőlködés eredménye, ami torz szavakat szül.
@jaegtoer:
Szerintem sem kell NEKÜNK befogadnunk x ezer szír menekültet... Aki viszont azzal dobálózik, hogy x ezer menekült érkezik ide, ne azzal érveljen, hogy mennyi szírt fogadott be a mocskosusácska.
Egyetértek a többi mondandóddal, sőt ajánlanám a többi menekülőnek is az USÁ-t, a korlátlan lehetőségek hazáját, illetve Kanadát, ahol... de ez durva célozgatás lenne részemről... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csak oda ne, me ott mindenki bolhás lesz:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Watch this, Orban! Austria says hello. Shame on you!"
@látjátok feleim szümtükkel:
A miniszterelnök intézményét a nemnevezünknevén olyan szinten degradálta, hogy én ilyen pozícióba nem is vágyom. Mennyivel kellemesebb a diktátoré. De szép is lenne a kőfejtő oldalába vájt, légkodicionált magánlakosztályamból alátekinteni oda, ahol 40 fokban hordja a követ többek között a kopaszra borotvált, de jól bezselézett fejű szíjrágó exkülügyér.
@jaegtoer: de azért nem tiltakoznál, ha folyton nálad lógna a csaj.
@taga20: :))))

kösz.
ez jól eset most.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

csak hogy tudd: a menekült ügy nem magyar kérdés, beleesett pilátus a crédóba, nem is a végső határvonala az ejúnak!!!!!!!! tehát előtte mások sem teljesítették a feladataikat ejútagokként

nem kell befogadnia egyet sem, majd mások eldöntik hogy ezek után befogadnak e magyarokat!!!

az az állam amely ott bassza széjjel szíriát az nem hajlandó 65000 -et befogadni és semmi többet sem... 1541 vagy akármennyi az semmi a több milliós áldozathoz képest amit az usa csinál a két ottani zsoldos seregével: #1 ISIS #2 Forradalmi erők

és mindkettő a központ hatalom Asszád ellen...

kérdésem? mijafaszköze van 12000 mérföldre a határaitól bárkihez az usának?

ez most világos?

ha nem érted akkor konzultálj valamilyen orvossal

brühüyyy
@Rodeo36:
Lökd az orvosod számát, beszélek vele, hogy valami el van bacarintva a gyógyszereiddel! Látod, néha rendesen hat... remélem nem valami bevándorló dokihoz jársz te is?
Remélem rendes indián bennszülött a doki!
@dr. jenőke (jenőke): köszönöm, sajnos nem nagyon olvasható, majd megkeresem könyvtárban papíron.
@guma: ha nem mondtam még, téged szeretlek a legjobban:)
persze, ha orica, vagy mariann van itt, ako őket:)))
@parti_giano:

Tényleg nem, gyorsan koszolódnak az ablakaim, és a függönyöket is kimoshatná, vasalhatná, ilyesmi.
De a gyárban több hasznát venném, első szakaszban cca. 70 tonnányi irat rendbetételében tudnám hasznosítani. A tömzsi ujjai talán alkalmasak lehetnek a gyors lappörgetésre, és abba a néhány szál hajába talán kevéssé tapadna a papírpor...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ne szívasd má a bolhást!
van neked szíved?:))))))))))
Oszt akkor még nem is idéztem azt, amikor Piktorunk több millió bevándorlót emlegetett, hogy azokkal lendítené fel az országot...

"Ha Magyarországra jössz, úgyis hazudnak

Ha nem jössz, akkor is.

Akkor átadjuk a szót a miniszterelnöknek.

Orbán Viktor 2015. szeptember 3.

Senki nem akar Magyarországon maradni. Nincsenek nehézségeink azokkal, akik Magyarországon szeretnének maradni, de senki nem akar Magyarországon maradni, sem Szlovákiában, sem Lengyelországban, sem Észtországban. Mindannyian Németországba kívánnak menni.

Orbán Viktor 2015. január 11.

Nem akarunk tőlünk különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között, Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani.

Most azon túl, hogy Orbán Viktor pár hónap elteltével ismét szembefejelte saját magát, további kérdések tolulnak föl a két kijelentés közötti időszakra vonatkozóan.

Ha senki nem akar Magyarországon maradni, akkor miként képes arra, hogy elvegye a magyarok munkáját?
Amennyiben nem akarnak itt maradni, akkor miért fontos, hogy tiszteletben tartsák a kultúránkat?
És egyáltalán, akkor mi szükség volt a nem létező bevándorlással kapcsolatban meginterjúvolni hazánk polgárait?
Meg különben is, akkor mire tetszett elszórni több százmillió forintot?
Továbbá ennek fényében mit is jelent az „illegális bevándorló” kifejezés, amellyel nyomasztani méltóztatik a magyar közvéleményt?"

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150903_Ha_Magyarorszagra_jossz_ugyis_hazudnak
@parti_giano: te kis fasz, próbáld ki! jó dolog:)))
@Bakter: a német sajtó egy része miert nem okadott tüzér, amikor a magyar demokráciát taposták el? Miert most jut eszébe, hogy orban köcsög, amikor az ő borukre is folyik a játék?

csak kérdem nagyon szerényen
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kanada egy szuterén ország, képes önmaga eldönteni, hogy kit akar befogadni és kit nem!!!! én bízom a bölcsességünkben!!!

Kanada sem okozott semmit sem (az utóbbi pár hónap konzervatív melldöngetése sokba került de sem nem oszt sem nem szoroz)
küldtek lejárt szavatosságú repzajokat hátha...és hát nemha...

most az a család a téma amelyik belefulladt a tengerbe (vagykituggya hová) és van egy nagynénijük és most az izgága...de ő fizeti zsebből, addig nincs baj... nem hiszem, hogy 20000 szírt befogadunk, mennyenek a zusába ott van a Kánaán és a legerősebb, éexebb, leg...abb és milyen okosak??? csak az az elnökválasztási csinnbummcirkusz ne lenn naponta 6 órán át még a vízcsapból donaldtrumpmegatöbbi folyik és kurva nagy hülyék, bohózatnak szar humoruk nincs de neveccségesek most ez megy 2016 végéig addig semmi sem lesz de nagy csinnadratta

és üres a kassza, Kína ugráltattya a nemzetközi tőzsdét a többiek az olaj és gázárakat és a munkanélküliség akkora, hogy hogy nem győzik...

most még 65000 szíriai nyomorult fél lábon meg lábatlanúl de mindenképpen üvöltve

maraggyanak otthon a zusákok és intézzék má' el, hogy ne legyen annyi halottya a sarki rendőrök intézkedéseinek meg a 2 éves gyerek a babakocsiban talált töltött és felhúzott pisztollyal ne lője agyon magát

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

tegyél rendet annyira nagy hiánycikk, jó ára lehet a világpiacon
@jaegtoer: aham, akkor a bejáró-, valamint a titkárnőkre buksz. ott is a gizdákra.
@nincs_itt: "ugye azt nem gondolod te sem komolyan, hogy holnap reggel, az összes nehéz sorsú, elmaradott(de hellyel közzel biztonságos)országból elindulhat mindenki"

te is ilyen háttérrel indultál ki.
egyébként ki fogja meghatározni, ki indulhat el?
elgondolkodtam, miért tiltakozik Orbán kézzel-lábbal 3000 menekült befogadása ellen. És rájöttem.

1, volt polémia, miért nem fogadják be a gazdag olajsejkségek a menekülteket. Az elemzés megállapitotta, hogy mivel mindegyik monarchia, a menekültek pedig köztársaságokból menekültek, felforgatnák a sejkségek társadalmát, mivel nem fogadnák el a monarchisztikus társadalmi rendet.

2, Ma délutáni - nem tudom, hogy komment, vagy ujságiró megjegyzése : ennek a bánatos országnak búvalbaszott népe bármit kapott a nyakába, elvették a trafikját, földjét, nyugdiját, stb, mindent csendes beletörődéssel fogadott. Ezek a menekültek pedig nekiálltak a rendőröket megkerülve minden tiltás ellenére egy 200 km-es gyalogtúrának, leszarva a rezsimet.

Ebből a kettőből szépen kirajzolódik:
Ha befogadnánk 3000 embert, akkor ezeknek munkát kellene adni. Állami szinten csak közmunka van. Viszont míg a magyar vágómarha lelkesen bólogat, még az is, aki ennyiért dolgozik, hogy "legalább munka van", ezek az emberek egy hónap után, ha rájönnének, hogy nettó 47 ezer forintért dolgoztak egész hónapban, és ez mire futja, valószinűleg kihajigálnának egy-két dolgot innen-onnan. Ami még a kisebbik baj, de mi van, ha a 120000 közmunkásból csak a negyede követi őket?

Na ezért óckodik Orbán.
„aki azt állítja, hogy szöges dróttal megoldja a menekültproblémát, s utána ekkora káoszt teremt, az politikailag diszkreditálja magát".
ezt az oszták kancellár mondta. Itt:

nol.hu/kulfold/az-osztrak-kancellar-szerint-orban-be-akarta-csapni-1561391
@taga20: most megleptél. te izé... rodeo kacsáját szuttyongatod? aztán meg próbáljam ki? margit...
@jaegtoer:

"Ugyan kit kellett volna, hogy érdekeljen ez a keleti provincia Pannónia?... s ahogy Habsburgra száll a korona s jogar, egyből akad zseton, krupié és játékoshad.”

Magyarország a Gyalui Egyezménnyel már Ferdinándra szállt (1541) - A török kiűzésének időpontja (karlócai béke) 1699. A két dátum között 158 év van. Zseton, krupié és játékoshad csak 1984-től volt (Liga Sacra).

Magyarán: a mi Nyugat általi "elárultatásunk" számomra továbbra sem bizonyított. Mindketten (a Nyugat is meg mi is) az érdekeink szeriont cselekedtünk a történelmünk során, és egyikünk sem vethet a másik szemére semmit. Az, hogy kicsik vagyunk, és általában a vesztes pozícióban voltunk, nem a Nyugat "árulásának" köszönhető.
@Rodeo36:
"Kanada sem okozott semmit sem (az utóbbi pár hónap konzervatív melldöngetése sokba került de sem nem oszt sem nem szoroz)
küldtek lejárt szavatosságú repzajokat hátha...és hát nemha...

gondolom, ha ruszkik benéznének egy-két TU-160-nal visszavennél az arcodból:)

és szét rimánkodnád az agyad, hogy az amcsik segítsenek kanadának. nem neked!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
eltaláltad jár neked a hangszóró, már 18 éve a háziorvosom

kíváló egészségnek örvendek...

csak a @boli kezdetű beszólások szoktak traumát okozni de asztmeg szépen lehet kezelni: nemolvasel!!!

egyébként te jól vagy? nem érzel fura nyomást néha ott ahol másoknak olyan kocsonyásos belűl???

és evezzél többet...ott az árnyasban fröccsözve jobbra fordúlhacc (balra nem mert akkor ott van a ponty)...

szóval aggódom érted

hűvös éjjeleken viselj gyapjúsálat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
@vakapad:

Elnézést, melléütöttem. A Liga Sacra természetesen 1684.
@parti_giano:

ne spriccelj rá! vagy használj monitorvédőt...
@taga20:
úgy tudom a ruszkik nem támadtak meg senkit (najóafganisztánt) inkább őket szokás basztatni

engem ne félccsél, mindenre van megoldásom (saját magammal kapcsolatosan)

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
Üdv!

OFF

Az már milyen, hogy a másodikos lányomnak szeptember 11-re egy pilótás verset kell megtanulnia??? :)

ON

Szép estét!
@habakuk000:
Az elmúlt napok fel nem merült, ám egyik valóban fontos kérdése. Kösz!:))
Nem istenítik átszellemült rajongással:

gepnarancs.hu/2015/09/a-nemet-sajto-magyarorszag-kidobasat-koveteli-az-eu-bol/

www.aljazeera.com/topics/country/hungary.html

www.bbc.com/news/world-europe-34155701

...bár mindenki a témával foglalkozik. Popsztároknál volt divat egy időben, hogy nem baj, ha botrány is, csak írjanak az újságok róla.

Az országos helyzet nem a menekültek száma, hanem a keltett hisztéria miatt tragikus.
A menekültek ugyanis még a kvóta ellenére sem szeretnének itt maradni. Főként ilyen hírek után... úgyhogy az előirányzott 3000 fő elleni tiltakozásnak értelmét nem látni, mert első adandó alkalommal továbbállnának, teljesen jogosan.
@taga20:

nekem elég, ha eszedbe jutok néha :)
"Faymann kancellár,..... rossz véleménnyel van a magyar miniszterelnökről. Mint mondta, „aki azt állítja, hogy szöges dróttal megoldja a menekültproblémát, s utána ekkora káoszt teremt, az politikailag diszkreditálja magát". Azt is elárulta, hogy pénteken este Orbán Viktor neki 4000 menekült érkezését jelezte, de Faymann az első perctől nem hitt neki."

Hát ja. Orbánnak már az első perctől nem hisznek. Elveszti a pávatánc a hatását?
@fzs.1933:

Ez a KLIK néma bosszúja a jóbarát kekeckedései miatt.
@DarthVader:

Nincs hová táncolni!
Most már a gratzi klinika sem fogadja többé.
@habakuk000:
a tajcslandiak a sok teuton most fog imádkozni Jesszusmáriát hogy a 3 kenyeret meg a 3 halat soxorozza meg, mert kijafasz fog túlűrázni ingyen a szí "menekültek" kitartásáért???

ott a demo kráciá ban lesz majd sikoly meg a halál a Bundesmutti-ra vagy meg kell növelni a kecskeméti Mercedes gyár kapacitását, hogy jobban ki tuggyák zsákmányolni a sok seggfej levédiabsznádi csórikámat, és elvigyék az egész profitot a kurvák az uccsó fillérig?

lesz nagy sikoly

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
mikor kiderül, hogy befogadtak ismeretlen egyedeket akikről assem lehet tudni melyik országból szöktek és miért?
@Eszter jött:

Anikó asszonynak jó nagy napszemüveg kell :))
@DarthVader: nem is csoda. Eljátszotta már a renomét párszor. Furcsább lenne, ha komolyan vennék.
@graphics:

Azért kiváncsi lennék a legközelebbi találkozóra Orbán és osztrák/német/stb politikus között. Kézfogás pl.
@Eszter jött:

:)

"Most már a gratzi klinika sem fogadja többé."

Ez attól függ, hogy idehaza regisztrálták-e a bevándorlási hivatalnál, vagy sem! :)
@Rodeo36:

Majd kibasszák a lengyel meg magyar vendégmunkásokat, lesz hely a szíreknek :))
@DarthVader:

Csuklya.
De Lőrinc barát kisegítheti a bajban, szokás szerint.
@DarthVader:

Mondjuk, ha az Unióból kiakolbólitanának - persze ez nem fog bekövetkezni, egyelőre! - ez is egy opció lenne
@fzs.1933:

Most olvastam, Macedóniából 4 ezer menekült tart Magyarország felé.
Az osztrákok átküldhetnének egy "orvost" a megfelelő gyógyszerrel.
Mielőbb.
Saját érdekükben.
@DarthVader: gumibaba mosoly, de legszívesebben be sem engednék.
@Rodeo36: öreg, a krimi vakációt lehet performansznak nevezni. de fölösleges.

remélem értve vagyok?:)
@taga20:
nem, nem vagy értve:
a Krim mindíg is orosz tulajdon volt és most már az is marad

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@fzs.1933: haver, kicsit szabadjára vagy engedve!
vasalás, mosogatás,ecetera kész van?

:)))))))))))))))))
@DarthVader:
kitaláltad a hátsó gondolataimat

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

nincs_itt majd sikoltozik és elmegy australia-ba

ott jobban fizetnek de nem értik a németet??? igaz a nincs_itt sem teljesen???
@Rodeo36: ezek után, gondolom a baltikum is, ja és a kárpát medence 10ezer éve orosz anyaföld.

mond te pénzért, vagy spontán vagy hülye?

komolyan foglalkoztat a téma:)))))

ja és brbrbrbr vagy kotkotkot:)))
@taga20:
jéééééééééééééééééé?
te tucc gondolkodni??? és nem fáj?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@punkfrog: ez nem kis tévedés, de nem az utolsó!
@habakuk000: a kérdésedben benne van a válasz!
milyen alapon szóltak volna bele, a németek a magyar belügyekbe?
@DarthVader: a Kedves Vezető & Co. mindent elkövet az ügy érdekében. Nagyon szeretnék kimondatni ezt a kirúgatást.
@Rodeo36: hááát vagyon erősen igassága kendnek!
@Knósszosz: az ilyen faszokat nagyon szánom, mint haba!
milyen baba lenne a világ, ha tele lenne habákkal a világ:))
@nincs_itt:
és ke'd merre lófrált míg a zégzengett???

már le is boliztak, ilyensevó'tmég?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

gondolkoggy Melbourn alsó ra költözésről

angol nyelleckét ingyen csak neked én tudok...teljesen aussi lesz
@Rodeo36: fáj, de muszáj:)

és te leszállsz néha a magas lórul?

mi a fasz van ma? telihold:))
@Rodeo36: meg volt valami paktum...
meg mintha megszállva tartották volna Európa felét...
mára ennyit.
@Rodeo36: najó! beszéjjünk róla!
@taga20:
nem szoktam...Bucefalos

és nagyon kényelmes

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

mi is bajod most?

le vagy maradva néhány könyvtárnyi brossúrával???
Szolidaritásból jeles?

Nekik is szóljon már valaki!

,,Of course, their attack on the government’s migration policy is a fierce one. Since he came into power, Viktor Orbàn and his party “Fidesz” have stretched their hand to the very far-right party “Jobbik” – member of the government coalition – by radicalizing the already existing xenophobic rhetoric. ''

Forrás:www.asylumcorner.eu/beyond-the-wall-solidarity-with-migrants-in-hungary/#
@nincs_itt: az ilyen választ úgy kell kezdeni:
"te kis butus"
cáfoltál valamit?
@graphics: édes istenem, milyen gyönyörű a kínai könnyűipar:))

nesze neked!:)

www.youtube.com/watch?v=q--6MIFsTFc&list=RD0CZuZZ17mck&index=2
@graphics:
"mert első adandó alkalommal továbbállnának, teljesen jogosan."

szír orvosnak felajánlják, hogy maradhat magyarországon, mert szükség van orvosra. kap letelepedési engedélyt, el kell végeznie egy minősítőt/különbségit, és dolgozhat.
akkor ne orvos legyen, hanem teszemazt programozó matematikus. katona. fizikus. bármi.
mindenki arról sír, hogy magyelszívás leend. tessék. ölünkbe esik X (remélhetőleg) jól képzett szakember, akinek a képzési költségeit már nem kell kifizetni. mennyit tudunk megtakarítani vele?
@Knósszosz: Orbán, most már Európának is gondot okoz, nem kicsit!
nem tudom min csodálkoztok?
@punkfrog: ha nem baj akkor nem cáfolnám, azt ami nem igényel cáfolatot.

tudod, én belátom, hogy volt jó néhány tévedésem. valószínűleg lesz is még.

mit is akartál mondani?
más: volt szerencsém látni a V4-ek utáni sajttájt. (nem tudom, volt-e róla szó). a 4 kormányfőből az egyik támaszkodott az elé kirakott szószékre, mintha kocsmában lenne, keresztbetett lábbal (nekem keresztapám jutott egyből az eszembe a lőrinci fonó melletti talponállóban a sokadik feles/fröccs kombó után), a többi egyenesen gerinccel álldogált. nem tudjátok, melyik volt az?
@Rodeo36: semmi bajom, csak néha annyira meglepsz, hogy nézek, mint a jukinyúl:))

ha meg nem sértelek és felbontod, ako küldöm a második nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc&list=RDvt1Pwfnh5pc
@Secnir:

.
Rákérdezek!
Zsebre volt dugva a keze?
@Secnir: fico volt a gumi gerincű:))

édes karma, nekünk mé ez a suttyó jutott? legalább egy kimdzsondzsuva.

aszt, ha fejbe, ako nem lenne polémiám:))
@taga20:
el kell mondanod mi van a tyúbon

különben nem nyitom meg

brühüyyy

a helyretyutyútyú nem a világom

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Secnir:

Szerinted lenne kedvük maradni ilyen tapasztalatok után?
Az fb-n olvastam egy találó kommentet:

"Akik tegnap éjjel elhagyták az országot, nem Szíriából, Irakból menekültek el, hanem Magyarországról".
@punkfrog:

Meg fogják buktatni, ne aggódj. Berlusconit sem az olaszok zavarták el, hanem kívülről buktatták meg. Ez köztudott azt hiszem.
@Rodeo36: dzsonikes. talán küldtem párszor.
te nekem ő vagy, ha hülyén is nézek ki:)
@taga20: @Secnir:
www.hirado.hu/videok/rendkivuli-tanacskozast-tartottak-a-visegradi-negyek/
a 22. perc tájékán kezdi (keresztapám a fejével hajtja el a legyeket), aztán 23:30-tól már beáll a megfáradt kőműves pózba. feje meg-meg bicsaklik, nézése tompa. időnként felrántja a fejét, körbenéz, szigorúan összevonja a szemöldökét, aztán visszaáll a fröccsnéző merengésébe.
(a kezet zsebredugós részre nem tudom, honnan emlékszem)
@Secnir: 1-et találhatok.......? :-))
@taga20:
Johnny Cash nem a világom, a guitar zenét sem szeretem

talán valami mást?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Secnir: ez valami, ez a gecivitya büntetés lehet a karmától, vagy az istentől, vagy a sorstól.

ha megbűnhődtél, ako nesze!!

www.youtube.com/watch?v=M2VBmHOYpV8