Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.05. 10:51 Fabius

Orbán gyodálatos világa

"Szolidaritásból Magyarország az első helyen áll"

sz1.PNG

 

sz3.PNG

sz2.PNG

drot.jpg

Akkor most merengjünk el azon, mi lenne ha szolidaritásból az utolsó helyen állnánk. 

1128 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr207762124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem akarom a Gecit védeni, de a legelső kép helyett érdemes lenne a videót belinkelni...
gyodálatos olimpiánk lesz?
@guma: az olimpiat szerintem felejtsek el surgosen. Ha 3000 fo/nap problemat okoz az allamigazgatasnak es a rendorsegnek, mit fog okozni 300.000 fo/nap?
talán tele lennének az útmenti fák ???
@Fabius: szóval, az első két fotó, hogy nagyon finom legyek, kontra-produktív.

Lássuk az elsőt:

rendőrök próbálják a sínekről felemelni az ott fekvő asszonyt a gyermekével és a férjét. hol itt a gond? ha csak az nem, hogy kénytelenek a síneken gyalogolni, de ez megtörténhetett már máshol is, ahol senki nem volt aki segítsen.

a második fényképtől (az alvó gyerekek) egyenesen okádhatnékom támadt!!! ki az a mocskos gazember, aki alvó, fáradt, kiszolgáltatott gyerekeket használ fel a saját propaganda céljaira???? mert kicsi a valószínűsége, hogy a fénykép spontán felvétel. aki ilyet megenged magának, nem különb mint aki ilyen helyzetbe hozta a szerencsétleneket! sőt sokkal rosszabb azoknál!

és most előrelátóan:
az én durva anyámat!
@Amadeus62: @nincs_itt:
Noha a videó és a teljes történet valóban más, mint amit a kép sugall, de azért csak van oka annak is, és nem csak a saját gyengesége, ha a helyzetében egyáltalán felmerül, hogy a vonat elé, de legalábbis a sínekre vesse magát.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ezt nem lehet kidumálni...
igazad van. de azt is lássuk be, ha mondjuk németo.-ban nem kapja meg a menekült státuszt(kiutasítják), akkor is a vonat elé veti majd magát? ha igen, akkor is a segíteni (megmenteni) szándékozó személy és/vagy a kormány lesz a szemétrohadtállat?
Látom, már neked sincsenek szavaid erre a sok marhaságra ami itt történik. Csak képek......
@parti_giano: a "politikus urak" termeszetesen tudnak nyugodtan aludni... :-(((
@nincs_itt:
Nincs igazság sehogy... Pro-kontra tele lehet hányni mindent, képekkel cukiskodva, ledöbbentve, sokkolva. Ettől a tömeg áramlása nem fog lassulni. Nem itt, nálunk, nálatok kell megoldani, itt csak kezelni lehet a tüneteket és új problémákat generálni ezzel. Nem mi vagyunk az első határ, ott kellene megfogni, délen. Itt szétnyerészkedi magát a politikai csürhe, addig sem a tetű dolgaikról zajlik a közbeszéd. Gumicsont, végre olyan, amit a pofájukba lehet tolni, diadalmasan mutogatni rájuk. Szóval kell ez ide, nem a Questor meg a többi szar kering így. Igaz a megoldáshoz egy árnyalatnyival se lettünk közelebb, de a sok nettroll is ugatja, hogy mondjatok megoldást és... na ott az új csont, hisz foganatja 0.
Amíg összeurópai megoldás nincs, addig itt a nulla osztása van folyamatban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nincs bezony! viszont a déli megoldás, lásd nyugat balkáni konferencia, vagy valami hasonló hangzatos neve vót, az is csak a répa pofozgatását jelentette.

van megoldás, szerintem, azokat az országokat kell rendbe rakni, amit szétbarmoltak, - szándékosan nem írom le, kik és miért - demokratizáltak stb. mert ezt a szart is a "civilizált, demokratikus, liberális nyugat(meg még nyugatabb)" borította a világ nyakába!

most meg csodálkozik, mint kezdő dzsobbikos a zsinagógában, hogy ájvé ilyen is van?

persze ez nem 2 hét, meg aztán sokan különösebb "balhé" nélkül is elindultak volna.
@parti_giano: ez van. szerinted miért nem akaródzik a fiatal, nyugatra tántorgott magyaroknak visszaköltözni? az ilyen felső-pleisztocénből itt maradtakról, mint én, nem is beszélve?
Arról nincs kép, amikor az arab ürge odadobja a nejét meg a gyermekét a sínre?
Öngyilkos ámokfutás.
@Gábris szomszéd:
Nincs megoldásuk, lásd: a 7km-es dugót az osztrák határnál.
Majd megint lezárják, addig megint áramlani fognak ide a migránsok.
Most meg a Keletibe áramlanak.
@Gábris szomszéd:

"A Nordsee-Zeitung szerint Németországnak arra kell felkészülnie, hogy a menekültek tartósan nála maradnak, ezért „ne vesztegessük az időt, hanem ösztönözzük az önkormányzatokat a befogadásra. Integráljuk őket, az óvodában, az iskolában, a sportegyesületekben, a szomszédi kapcsolatokban, a munkahelyeken. Szervezzük meg a kölcsönös megismerést. Ismertessük meg az új szomszédainkat a mi kultúránkkal és a mi értékeinkkel és örömmel tudjunk meg rólunk minél többet. Ne ismételjük meg a múlt hibáit, amikor emberek tömegeit kirekesztettünk és gettókban zártunk, ahol nem dolgoztak és nem volt alkalmuk a társadalmi életre sem. Ebben az esetben az integráció nem lesz sikeres.”

Vannak, akik így gondolják Németországban. Tudják, hogy ez egy hosszú folyamat, konfliktusokkal teli.
De megpróbálják.
@Amadeus62:
Szarunk rá, nagy ívben, merkelmaminak nem kellene összevissza beszélni. majd meglátjuk, mi lesz, ha náluk lesz a sok migráns.
Csak fogadják őket, majd ők megmutatják a tuttit.
@Imola Helyesi:

Ha mondjuk a déli határ mellett lenne egy befogadóállomás és nem utaztatnák őket, kevesebb menekült lenne a Keletiben.
@Gábris szomszéd: abból a szövegből az maradt meg hogy akkor is OV lesz a miniszterelnök....
@Gábris szomszéd:

Az elválasztást támogatom, nemcsak ebben az esetben. Olvastam nincs itt kommentjét, boliét is.
Bár ma rózsaszín plázacica lettem, azért felfogom mi történik a világban.
Te konkrétan mitől félsz a majdani németországi be nem fogadott menekültek kapcsán?
Ha lehet, ne linkkel válaszolj.
@Eszter jött: 1000-t 1 ellen, linkkel fog.......
@öregmatróz:

illik biztosra fogadni? )))
Orbán speciel vagy nem si annyira Orbán készítgeti elő a jobboldali puccsot
endresy.blogspot.com/2015/09/kockakovek-puccs-mozaikjaban.html

Amolyan húzd meg, ereszd meg egy kicsti módonb:
endresy.blogspot.com/2015/09/i-apologize-even-instead-of-hungarian.html
@Gábris szomszéd:

Most az következik, hogy mindenkinek okos telefonja és adidas cipője van?
@Amadeus62: akkor orbán kereshet magának egy baráti poszt-szovjet utódállamot, ahol még befogadják...
@Eszter jött: nem illik de ez csak virtuális volt...
más:"Én, Erdős Virág, magyar állampolgár, szeretném kifejezni a kormány menekültpolitikájával szembeni leghatározottabb tiltakozásomat.

Tűrhetetlennek, szégyenletesnek és megbocsáthatatlannak tartom a magyar kormány menekültekkel kapcsolatos gyűlöletpolitikájának minden egyes intézkedését az uszító jellegű plakátkampánytól kezdve a már szimbolikájában is könyörtelen részvétlenséget sugárzó határzár kiépítésén át egészen a minden létező emberiességi szempontot figyelmen kívül hagyó és Magyarország történelmének legsötétebb korszakait idéző törvénymódosítás 2015. augusztus 28-án benyújtott tervezetéig. Mélységesen szégyellem magam amiatt, hogy a hazám a hivatalos kormányzati politika szintjén a legcsekélyebb mértékben sem tanúsít könyörületet az üldözöttek iránt, miközben végtelenül hálás vagyok mindazoknak, akik a menekült emberek önzetlen és fáradhatatlan támogatásával megpróbálják valamelyest oldani a szeretetlenség egyre fojtogatóbb légkörét.

Nem én kiáltok, a föld dübörög.

Budapest, 2015. augusztus 31.(Ha gondolod, a nevem helyére simán beírhatod a saját nevedet…)"
Gondolom ezt Te is helyesled.....
olgyátok már meg végre, ennyi eszet mösszerakni egy lavórba, megkavarni és kiugrik a megoldás, persze egy okos telón

közben a CNN tele pofával mutattya a Hungary a bűnös undorító képeket kedves szép kommentekkel, még ennyi ingyen propagandát sohasem kapott levédiabasznád, és milyen gusztustalan képet fest levédiabasznád alsó ról

kkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Eszter jött: egy rövid válasz:

"Az iszlám túlmutat a dogmák és vallásgyakorlatok összességén, civilizációnak[3][4] is tekinthető: híveit Mauritániától Indonéziáig közös kultúra, közös hagyományok és az egyazon, vallást, erkölcsöt, jogot és mindennapi életet szabályozó jogrendnek (saría) való engedelmeskedés köti össze. Mindehhez egészen a modern időkig a vallási és tudományos életben az arab nyelv általános használata társult."

hu.wikipedia.org/wiki/Iszl%C3%A1m

szóval van tapasztalatom arról, hogy évekkel ezelőtt, már "saría rendőrség"(önálló, vallási alapon szerveződött, nem hivatalos) vegzálta - itt németo.-ban - az iszlám országból érkezett/-ő nőket a "nem megfelelő" öltözetük miatt.
@Secnir:

Szerinted nincs már meg most az alternatíva az oroszoktól, ha az EU kibaszás miatt megszűnik a nyugati lóvé? Ne légy naív!
Nem nyugati lélegeztőn lesz a fidesz hanem keletin.
@Eszter jött: viszont az úti- és személyi okmányai elvesztek megsemmisültek...
ha mindenféle humanitárius szempontot félreteszünk, akkor egyszerűen csak rögzítsük: a legelső, nemzetközi viszonylatban maximum közepesen súlyos válsághelyzet során (v.ö.: Fukusima, Afganisztán, óriáscunami, kaliforniai erdőtűz, drogháború, stb) a közigazgatás részenként és egészenként összeomlott.

hogy mondjuk Tarlós, Pintér és Szíjjártó még a helyén van, az kissé bizarr.

(vágás, majd áttűnés)

Rogán Antal a Mátészalkát elpusztító meteor kráterénél bejelenti, hogy Gyurcsány a hibás, majd lejárt szavatosságú Wunderbaum légfrissítőt kezd osztogatni a hullaszag ellen.
@nincs_itt: kerülve minden konfrontációt: sz'tem nyisd meg a linket... annak fényében, s a nyilatkozó eddigi tevékenységét tekintve ez ügyben, minimum nem ugyanazt értem szolidaritás alatt, mint orbán...
@Eszter jött: hajamat tépve fetrengve könyörgök: színvaknak színekről, süketnek zenéről minek?......
@Amadeus62:

amennyire az oroszok segge kilóg épp a gatyából, vitya talán az eu-s pénzek századrészét (se) fogja tudni kisírni, + a ruszkik tényleg kérnek majd valamit.
@Rodeo36: na, ebben egyetértek veled. már végigrágtuk ezerszer a témát. gyors megoldás nincs.
Nem hiszem el. 42 komment során a két bloggyökér (fostalicska és gyökkettő) csak a gyűlöletet szìtja... mégis, mi a kurva anyátokról lehetne veletek érdemi párbeszédet folytatni?... hacsak nem az említett tarifájáról gumival vagy anélkül... tényleg dögöljetek meg...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pintér nyaral, komoly alibi, védhető indok, őt nem lehet felelőssé tenni semmiért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Márpedig sokáig nem tűrnek meg minket az EU-ban szerintem. Nagy részt Merkeltől függ.
@Sir Bates dö Hól: asszem nem is orbánról van szó...
a szolidaritás alatt azt érteném, hogy a Bp.-en fellelhető, jelenleg üresen álló, de még lakható(átmenetileg) épületeket használhatná tarlós és rogán átmeneti szállásként. de ahogy a magyar(ezeknek a ganéknak - többi se volt jobb - nem az) hajléktalanokat is inkább kriminalizálták. mijafaszt lehet ezektől várni?
@Amadeus62: dehogynem, nincs arra forgatókönyv hogyan kéne kirúgni egy államot, ha már csatlakozott. orbánt a pénzmegvonással tudják legjobban zsarolni.
Megint lezárták az osztrákok a határt, ügyes, húzd meg ereszd meg. Egyszer mehetnek, egyszer nem.
@öregmatróz: Nem akarnék érzéketlennek tűnni, de többpártunk és főleg szabadon? választott kurmányunk pont olyan a menekültekkel szemben, mint a hazai "alattvalóival" szemben.

Embertelen. :-(

Csak minket még? nem kell szögesdróttal gumibottal "igazgatni". Megteszi, eddig megtette a "közéleti árokásás" a "lefogásunk" érdekében. :-(
@Sir Bates dö Hól:
Már csak a neved alapján eldönthetnéd, francia vagy vagy angol vagy, vagy valami sukár gyerek, aztán te is megdögölhetsz, trágár sudribunkó.
@parti_giano: abban meg nem lesz hiba! ahogy elnézem, amit most csinált ez a segghüje ellentenger-kicsi, azt azzal fogja "honorálni" az EU, ami igazán a lakosságnak fog fájni, hogy nincs píz, kicsi fogyatékos viktor, nem kapsz és passz!
@Spániel:
Most tartott sajtótájékoztatót, azért ez ne zavarjon.
@Imola Helyesi: te imola, szeretném olvasni tőled a magyar ember pontos meghatározását.
elmaradt itt a nagy káoszban, valahogy...
@Amadeus62: Szerintem inkább attól, hogy az európai liberálisok és szocik végre a sarkukra állnak-e? (csak viccelek sajnos)

Merkeltől ezer évig uralkodhatna itt a bonsaiduce. A Néppárt egy fos.
@nincs_itt: ezen te ne aggódj. Az a pénz ugyis valahol az univerzálzseni gázszerelőnél vagy fajtársainál kötne ki. Oktatás, egészségügy leszarva, uff.
@Amadeus62:
Gondolkozzál már egy kicsit, akkor ki vállalja a frontország szerepét a migránsáradatban? Netán Ausztria? Ugyan, máris bezárták a kapukat.
@Amadeus62: Mert mit gondolsz, örömében, boldogságában ugrott a család a vonat elé?
Avagy végső kétségbeesésében. Ezek az emberek mind agyontraumatizáltak, menekültek a borzalmas háború elől, ki tudja min mentek az útjuk során már keresztül, és itt is a totális balfaszkodás, rosszindulat (hivatalos, kormányzati szinten), szószerint a semmittevés.
Összeomlottak, kiborultak.
@Spániel: na ja! de ha nem jön a zejuból, akkor titeket fognak jobban teljesítve kizsebelni még jobban...
@Sir Bates dö Hól: Ezt már megszokhattad volna.

Komolyan hiszed, hogy bárkit meggyőznek bármiről?
@nincs_itt:
Kérjél engedélyt bolifőnöktől, nem lehet terelni, bár most csak képposzt van, de valamit az is akart közvetíteni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de az összeeurópai megoldás egyik fő kerékkötöje pont ez a fasz orbán.
@aritus:
Aha, még jó, hogy nem robbantotta fel a vonatot.
@Amadeus62:

a vicc az, hogy részben jogos, amikor vitya meg szíjjártó a németek meg az eu balfaszságára mutogat, csak ugye egyrészt ez őket semmiben nem menti fel, másrészt annál nagyobb hibát, mint hogy a feketeseggű alkalmazott lefaszozza a főnököt, de ráadásul közvetlenül azelőtt, hogy épp előleget akarna érni, el sem lehet követni. :D
@Imola Helyesi: ne erőlködj! ezt sem értetted...
@nincs_itt: Nem propaganda célra "használja fel" a gyerekét, hanem felhívja a világ figyelmét arra, hogy milyen helyzetben van ő, a családja, a gyerekei.
Imádom, amikor osztjuk az észt, a kényelmünkből, a biztonságunkból olyan embereknek, akik a pokolból jöttek, és azóta is a poklot járják.
@nincs_itt: te ne erőlködj, ha egyszer lényegileg válaszol, küldök neked egy balatoni világost.
@nincs_itt:
Tudom, mindent csak ti érttek. Főleg te.
Főleg a kötözködést, meg a trágárságot,ha már érv nincs.
@aritus: ezt azért gondold át még egyszer!
@nincs_itt:
Válaszoljál már , Németország mikor is zárta le a más eus országokkal érintkező határait a migránsok elől? Na?
"Fidesz: Minden tiszteletünk Merkelé, de nem ő az EU vezetője" mondta Pelczné, aki a komfortzónájából még befogott orral sem lépett még ki és még sohasem járt a menekültek között. Mint ahogy egyetlen fideszes vagy az őket hergergelő jobbikos sem.
tegnap R.Kárpáttól szabályosan hánytam.
Titkos reménye lehet Ildikónak, hogy az Élő Isten lesz vágyai netovábbja, az EU vezetője.

nol.hu/belfold/fidesz-minden-tiszteletunk-merkele-de-nem-o-az-eu-vezetoje-1561325
Itt sem árt, ha olvassák.:D

Már egyszer leírtam, de ismétlés a tudás annya, vagy apja, ki tudja, ezért megint leírom.

A teremtő - legyen az isten vagy a természet, vagy bármi más - a földet az élővilágnak adta, és soha senki nem mondta, hogy annak bármely darabkájára bármely csoport-nemzet-állam-gyülekezet-felekezet saját igényt tarthatna.

Az isteni termetésmítosz is arról szól, hogy isten ( bármlyik )meggyúrta a földből az embert, és azt mondá, itten ez a golyó, szaprodjatok, sokasodjatok rjta. Mivel csak kettő értsd 2 embert teremtett, nyilvánvaló, hogy a sokszínű-soknyelvű-sokvallású embernek ugyan az az ősanyja és az ősapja. Az öröksége is, az egyetlen FÖLD.

Szóval hogy is vagyunk ezek után ezzel a ki, hová vándorolhat kérdéssel?

Nem én kezdtem hírdetni, hogy így népesedett be a föld, nekem is gyerekkoromban a pap tanította. Szóval van valakinek joga megtiltani egyetlen embernek is, hogy a földön ne mehessen oda, ahová szeretne? Van joga állam címszó alatt kisajátítani egy darabot? Van joga a hártányosabb helyzetű, adottságú területeken élőknek megtiltani, hogy olyan területekre vándoroljanak, amelyek jobb megélhetést biztosítanak? Volt joga az előnyösebb helyzetőeknek a hátrányosabb helyzetűeket kizsákmányolni?

Úgy gondolom ezen kérdések mentén adott válaszok alapján lehet a modern népvándorlás feltételeit megtahatározni.

Mellesleg hiszek abban, hogy a gazdag államok segítsége a hátrányos helyzetű térségek sok problémáját megoldaná. Persze az eredményhez a pénzek lenyúlását ki kéne zárni. Mellesleg hol az ENSZ? Tudtommal minden európai állam tagja.
Magyarország is.
@Gábris szomszéd: "Több százan vonulnak, kevés köztük a nő és a gyerek."

és ebből te mire következtetsz?
@Amadeus62: Én is úgy látom, hogy orbán ezzel öngólt lőtt.
Először belpolitikailag jó húzásnak tűnt a gyűlöletkampány (a zseniális taktikus stb), de ezzel egyre vállalhatatlanabbá lett, és úgy néz ki, hogy belpolitikailag is kudarc, mert kiderült, hogy a gyűlölet felkeltésén kívül a magyar állam semmihez sem ért.
Nem tudja kezelni a helyzetet, az állam totálisan csődöt mondott, 500 focifaszfejjel sem tudnak mit kezdeni.
@nincs_itt: Nem engem kérdeztél, de szerintem nem bonyolult. Az a magyar, aki magyarnak vallja magát. Ha emellett még pl. ungárdajcsnak, szlováknak, zsidónak, ... is, akkor magyar is és a másik is. Nem baj, sőt jó is a kettős vagy többes identitás (szép magyar szóval).

Na most ebből a halmazból kizárnám azokat akik kollaboráltak vagy kollaborálnak. Egyszerűen szólva a politikumunkat, megmondó - valójában mellébeszélő embereket. :-( Természetesen ők is magyarok, csak mondjuk azért a közéletből egy életre kizárnám őket.

On
@aritus:
"valakik" fenntartyák a háborúkat és támogattyák, és azok akik nem fogadnak menekültet egyet sem

az a cél, hogy a pisisek magukra maraggyanak mind a 32-en és akkor lesz felégetett föld taktika azoknak akiknek régi álmuk, hogy nagy hatalmas ország legyenek a többiek kárára

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk

engem ez a menekült izé nem érdekel, mert mesterségesen lett kialakítva és van fenntartva

és a kurva annyát annak aki eszt csinálja...

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
Sőt, szerintem bárki mehetne más bolygóra is, ha tudna.
@Imola Helyesi: csomagolj ebola, a kezdő svungot biztosítom neked:)))
@Gábris szomszéd: Mindenki, aki ilyen - eddig, még a szocik alatt is puhapöcsű - gátlástalansággal és pofátlansággal- visszaosztja a közpénzből, eu-s támogatásból megszerzett pénzt. A fideszoligachákok.
garancsik, a főpocok, a trócsányik, a sesztákok, matolcsik, papcsákok, rogányok. stb.....stb.
A sor végtelen.
@aritus:

TE - JÓSÁGOS - ATYA - ÚR - ISTEN.

oké, meg akartam erőszakolni, de nem állt föl, Tekintetes Törvényszék.
@Gábris szomszéd: "Több százan vonulnak, kevés köztük a nő és a gyerek."

én nem mondtam, hogy ez hazugság.
azt kérdeztem, hogy ebből te mire következtetsz?
miért tartottad fontosnak ezt közölni?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @Amadeus62: @nincs_itt:

Nono. A kép hajszálpontos bemutatása annak, milyen mikor egy menekült a családjával felül a nyugatra tartó vonatra, és hogy hogynem a nyugat helyett egy menekülttáborban találja magát csak úgy. Se szó se beszéd.

Szóval ez is az elsőrangú szolidaritásunk része.
@GeoCracker:

a héten 2x is idehoztalak. most ezt olvasva viszont azt gondolom ki kellene javítanod a mondatot, hiszen nem hallgatólagosan mondta ki, hogy bűncselekmény...

"Erdő Péter hangzatosan hallgatólagos támogatásával."
@Fabius:

+1

nem is értem miért lépi át nagy vonalúan majd mindenki a történtek folytonosságát....
@punkfrog:

ráadásul pont azt néztem az újabb elindulás képein, hogy rengeteg a gyerek, csak nagyon picik...
@Imola Helyesi: kopj le rólam seggfej. Ne szólj hozzám.
@nincs_itt: Nem, nekem nem kell átgondolni, neked kéne.
@nincs_itt: pontosan ezt... az értelmesebbjétől pedig a vagyon biztonságba helyezését és a rugalmas elszakadást...
@Rodeo36: te is kopj le rólam faszfej, kurvára nem érdekel a konteós, orosz és komcsi imádó dumád. beszélgess a hozzád illőkkel, imolával, gabriellel.
@Imola Helyesi: elsősorban önállóan gondolkodó ember...
@Fabius:
Kedves Fabius, és arról nincs véletlenül képed, hogy egyszer megnyitják az osztrákok a határukat, egyszer meg lezárják?
Úgy lenne teljes a kép, mivel akkor, amikor ez történt, éppen hogy lezárták a határukat, de előzőleg meg nem, ezért a migránsok, mint az őrültek szálltak fel a vonatra.
Most is minden vonatra felszállnának a Keletinél
Ma éjjel átengedték a buszokat, most megint lezárták a határt, pedig megint gyalogolnak hozzájuk.
@aritus:
Nyomjál ki, nyugodtan, ki tart vissza?
@Sir Bates dö Hól:

Mondjuk a szókészleted inkább a szabályozatlan indulataidról tájékoztatnak, amihez az értelemnek semmi köze nincs.
@Gábris szomszéd: Azt is megnézted, hogy ezeket a mnekült szállásokat Németország melyik részében gyújtották fel? Mert tartok tőle, hogy ezek többségét a volt NDK területén lévő tartományokban követték el. A Kelet németek ugyanolyan rasszista és idegengyűlölő gecik, mint a magyarok, slovákok, csehet és lengyelek többsége. Ezek a K európai államok egyszerűen, történelmükből kifolyólag, képtelenek voltak hozzászokni a sokszínűséghez. A Ny európai országokba azért az elmúlt 60 évben folyamatosan ment a bevándorlás a volt gyarmatokról. Kelet Európa mindig zárt terület maradt bevándorlási szempontból. Oké itt vannak arabok (Daher Pierre), kubaiak (kubai szövőnők), de igazán nagy mennyiségben soha nem voltak idegenek.
Ugyanez igaz a volt NDK-ra is. Pár tízezer vietnámi és kubai vendégmunkás, akik végül letelepedhettek a kommenizmus vége felé, de semmi több.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: komolyan azt gondolom, hogy a faszom se hajlandó folyamatosan az asztalra szaró és artikulálatlanul üvöltöző agyhalottakkal konzultálni... azt nem tekintem a vitához szükséges minimumnak, hogy a "nekem is jogom van véleményt mondani"-elvre történő hivatkozással teszik mindezt, az eszmecsere megakadályozásának obstruktív szándékával...
@Sir Bates dö Hól:
Rajtad kívül itt ma sem üvöltözött még senki, mint általában te szoktál, mint ma is.
@Imola Helyesi: te selejt, mit akarsz mondani? valószínű semmit, csak a po... ill. szádat lengeti a szél, mint gecivityának.
@Sir Bates dö Hól:
Illetve van kisegítőd, aki megérkezett, éppen most menetrendszerűen, na, együtt társalogjatok, a borsó meg a héja, zsák meg a foltja, stb.
FORZA FERRARI, FORZA VETTEL, FORZA KIMI:))

holnap elkapjuk lajost:)))
@aritus:
annak írok akinek akarok és te picsa voltál a soron a sok baromságoddal...ne terjeszd legalább...

fertőző lettél

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

ja, amíg el nem felejtem: kurva anyádat
Szolidaritásból Magyarország jeles - mondta Orbán Viktor, s hozzátette: ...és a pofámról sem sül le a bőr, elvégre 25 éve hazudásból élek, s olykor megválasztanak miniszterelnöknek. Miért ne hazudnék bármit, és miért ne tehetnék meg bármit?
-Tükröm, most őszintén?
Egy kis demagógia következik.

Rendszerváltás körül vártuk a jóságos nyugati hatalmakat, hogy keblükre öleljenek, üveggyöngyökért odaadtuk neki az iparunkat, embereinket, hogy kitanítanak, fejlesztenek bennünket.
Elfeledtük, hogy Hunyaditól kezdve Rákócziig Corvin-köziekig cserben hagytak bennünket, persze kellően lelkes biztatás mellett.

Húsz évvel később rívunk, hogy becsaptak, nincs feldolgozóiparunk, bérrabszolgák lettünk, a csupasz seggünk kilóg a foltos gatyából, s nem a divat miatt, hiszen csak piacnak kellettünk.

Most a demokratikus, jóságos, törvénytisztelő, roppant szociális nyugat lelkesen tapsol, hogy uniós menekültpolitika, dublin meganagybüdöslófasz és szociális érzékenység ésatöbbi.

Milyen jó is ez. Kiválogatja azokat, akikre szüksége van, a többieket pedig roppant szociálisan és humánusan, maximális demokratikus kebellel visszazsuppolja hozzánk, mint első regisztrációs országba.

Segít, támogat, jóindulatúan kioktat bennünket emberségből, humánumból, segítséget nyújt, ad sehol máshol el nem használható budipapírt.

A magyarok úgyis a puszták népe, keletről ők jöttek a legkésőbb, csinálunk egy uniós gázai-övezetet, menekülttáborokkal, kétségbeesett, emberi élethez nem jutó migránsokkal, akiket a távolból majd nagyon fogunk sajnálni és szörnyülködünk a magyarok barbárságán, hogy nem képesek humánusak lenni az általunk felbiztatott szerencsétlenekkel.

Emberek, nem tanultok?

Nem tudjátok megérteni, hogy ennek az országnak az érdekei csak minket érdekelnek?
Csodában hisztek? Abban, hogy Angela mutti majd igazságszeretetétől vezérelve saját választópolgárainak érdekeit háttérbe szorítva majd a mi érdekeinket helyezi előtérbe?
Szemetek előtt zúznak szét országot - Ukrajna -, a szemetek rabolnak el országot- Görögország - nagy őszintén, kit érdekelnek az ukrán és görög érdekek?

Ha Palesztínát szeretnétek Magyarországból, nyugodtan jóízűen szidjátok csak orbánt, eszetekbe se jusson pl valódi konzultáció a helyzet megoldásáról, álljatok ki a cnn-re medvét táncoltatni, biztosak lehettek abban, hogy jön a medve, Vona már tanulja a lépéseket.

(Jenőke, a Mozgó világ oldal nem megy, csak papíralapon lehet megkeresni a tanulmányt.)
@Imola Helyesi:egysejtű, veled ki a bánat akar dumálni? ma is hozod az embertelen formádat. hozzád képest géefgé egy ember.
@Gábris szomszéd:
Nem is értem mért nem vágott bele még több kisgyeerekes, idős ajó 100km-es gyaloglásba hisz oly jól kipihenték magukat az aluljáró kövezetén az extra élelmezés mellett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :))))
Karinthynak van egy zseniális karcolata, Vallomások. Nem ismered?
mek.oszk.hu/05600/05645/05645.htm#138
" Fogalmazó úr... tartóztasson le... megfojtottam a barátomat... a szegény jó Gusztikát... mert szükségem volt arra az ezer koronára."
Később már módosul a szöveg:
"...és azt mondja, adjak neki ezer koronát, mert van neki ezer, akar hozzá még ezret.... Erre szétnyitottam a két tenyerem, mondok, hát idenézz, itt nincs semmi. Erre össze akartam csukni a két tenyerem, de ő azt mondta, te disznó, ott van az ujjaid közt, és most megint el akarod dugni, de nem engedem - és kérem, erre a nyakát odaszorította a két tenyerem közé, hogy ne tudjam összecsukni a kezem, és nem engedte összecsukni, és addig szorongatta a nyakát a két tenyerem közé, hiába könyörögtem, hogy ne bántson, míg egyszerre csak azt vettem észre, hogy megfulladt."

Karinthy mindent megírt, de tényleg mindent.
@habakuk000: haver, te mit szívsz? me elkerülöm, me fasz leszek tőle.

"Milyen jó is ez. Kiválogatja azokat, akikre szüksége van, a többieket pedig roppant szociálisan és humánusan, maximális demokratikus kebellel visszazsuppolja hozzánk, mint első regisztrációs országba."

ez mikor volt?

"Ha Palesztínát szeretnétek Magyarországból, nyugodtan jóízűen szidjátok csak orbánt, eszetekbe se jusson pl valódi konzultáció a helyzet megoldásáról, álljatok ki a cnn-re medvét táncoltatni, biztosak lehettek abban, hogy jön a medve, Vona már tanulja a lépéseket."

ha vitya faszát akarod szopni, akkor legyél olyan tökös, és állj ki és valld be!
@taga20: mint mindig, most is megragadtad a szarva közt a tőgyit.
@habakuk000:

"üveggyöngyökért odaadtuk neki az iparunkat"

Ez megint egy akkora jobber hazugság hogy ordítani tudnék.

Tényleg demagóg.
@Amadeus62: Hazudik a kedves rokonság térgyekaláccsa.

cementgyár egy trafik áráért nem üveggyöngy, te ostoba?

mellesleg Matolcsy volt a privatizációs szakértő, ennyit pedig a jobber dumáról.

Na, te voltál a végső olvasottsági lökés, búcsúzom.
@habakuk000: haver, mi azért egymásnak estünk a összetalálkozásunkkor, valószínű emlékszel.

neked estem, te meg nekem. aztán telt múlt az idő, és csak néztem, hogy angyalnak mennyire neki esel. mindenféle szarnak elhordtad (amiben nagyon sok igazságod volt), még a látogatásukat is a pokolra kívántad.

erre mostanság durvábbakat nyomsz, mint ártu.

komolyan kérdezem, bele szoktál nézni a borotválkozótükörbe, mint dávidibolya?

nem akarok személyeskedni, de tényleg érdekel. nekem nagyon furcsák a kanyarjaid.
@rdos: én ugy érzem, a menekültekkel szemben tehetetlen, töketlen és egyáltalán nem humánus. persze ez így együtt kimeríti az embertelen fogalmát. a saját alattvalóival szemben kis mézesmadzagot megereszt /erzsébet kártya stb/ de az egészből csak a hozzánemértés sül ki. a kistörpe sem ért semmihez és a kiválasztottjai sem. Mit várhatunk ezek után....?
ja, bocs a hatalom megtartásához ért :(((((((
@Imola Helyesi: tényleg sok minden ráfér a pofámra, nem vagyok se szent, se finnyás, de mindennek van határa: a dögevő hullarablók is utálkozó megvetéssel fordulnak el tőlem, miután megszólítasz...
@habakuk000: te, haba, megértem a félelmed, de ne pánikolj már. olyan mintha a kosszth rádió átvanné az atv műsorait. legalább átmenettel csinálnád.
@taga20: " csomagolj ebola, a kezdő svungot biztosítom neked:)))"
de remélem nekifutásból és nem helyből.......:)))
@habakuk000: "Elfeledtük, hogy Hunyaditól kezdve Rákócziig Corvin-köziekig cserben hagytak bennünket, persze kellően lelkes biztatás mellett."

ne viccelj má';-)...
@habakuk000:

"Ha Palesztínát szeretnétek Magyarországból, nyugodtan jóízűen szidjátok csak orbánt, eszetekbe se jusson pl valódi konzultáció a helyzet megoldásáról, álljatok ki a cnn-re medvét táncoltatni, biztosak lehettek abban, hogy jön a medve, Vona már tanulja a lépéseket."

mi várható itt ha egyik nap embercsempészés bűntettben való részvétellel fenyegetik a civil segítőket, másnap a főpolgármester már beszarik, hogy mi lesz ha nem lesznek, ma már a főni dicséri az államtitkár meg... na őt már idézni sem akarom, olyan ocsmányságot bírt kinyögni.

aztán jönnek a sógorok és mint havazás után segítenek rendet tenni...
hoztam neked máshonnan egy hsz-t az irónikusnak szánt demagóg szövegedre. mert mint tudod itt gyakrabban kell fel a nap és mindent jobban tudnak, mint máshol...

A komplett jobboldal ( köztük ti is!) évekig imádta az arabokat és el volt ájulva az iszlámtól.
Vona azt mondta ,hogy az iszlám az emberiség utolsó reménysége ,, és Iránnal bratyizott.orbán és szijjártó szaladgált Bakuba, Asztanába,Rijadba. Kiengedtük a KERESZTÉNYGYILKOS ( !!!!!!) muszlim baltás tetüt. orbán azt mondta a török miniszterelnök látogatásakor ,hogy mi nagyon tiszteljük az iszlámot ( a héten NEM ezt mondta) Meg úgy a komplett keleti nyitás vagy mi a fene..... A kommentekben ti örömködtetek, ha a Hamasz ( Hezbollah, Nuszra Front, Iszlám Dzsihad , tökmindegy) csinálta a szokásos szörnyűségeket . Érdekes ,akkor nem voltak kecskebaszók, akkor zokogtatok a palesztin menekültekért . Minden oké volt csak hogy zsidózni lehessen.

Most meg úgy kezditek orrba-szájba szidni őket , mintha eddig nem nyaltátok volna a seggüket , a vezéreitekkel együtt. és néztek ki bután a fejetekból ,hogy miért nyalt vissza a fagyi???. Azt hiszitek ,hogy mindenki hülye és nem emlékszik senki ezekre a dolgokra.?
Ne kezdjetek most engem libsizni , mert , konzervativ, polgári, keresztény vagyok.
Menjetek a francba....
@parti_giano:

ez jó :) napok óta most nevettem először. köszi.
bocsánat!

elmaradt az idézőjel, ami ott van "A komplett jobboldal

előtt! és a szöveg végén.
@Sir Bates dö Hól: jaja, zrínyi kirohant szigetvárról, meg sem állt budáig. így foglaltuk vissza. de lehet, hogy rosszul emlékszem.
@öregmatróz: hova gondolsz, pont rúgás lesz:))

olyan, mint döme nyomott a lengyelmeccsen szögletből:))
Én szégyellem magam magyarként minden nacionalista, a szolidaritás minimumát elutasító rohattmocskos politikus és vallási elit - jobbik+fidesz tandem- farizeus, álszent magatartása miatt.
Csak azért, mert népszerűségi előnyt kivántak maguknak kovácsolni a saját maguk gerjesztette /plakátok, konzultációs lista/- hergelésből, holott hónapok óta mindnyájuk számára nyilvánvaló volt, hogy mi fog bekövetkezni: a menekültáradat.
Igen, lehetett volna mindezt hazugságmentesen, őszintén, európai módon, gyorsan, flottul, biztonságosan és főleg kultúráltan levezényelni, de akkor nem lett volna ennek a rohadó lelkű, mocskos kis harácsdiktátornak újabb hadviselési lehetősége, ami úgy kell neki a jobbik ellen, mint a lélegzetvétel.
Ennek issza tízmilliónyi magyar európaszerte a mérgezett, bűzös levét.
És ne legyen meglepetés: akik most szívvel-lélekkel kiállnak mellette és a gennyes politikája mellett, ők fogják a legjobban köpködni.

"Teljes a káosz az M1-es sztrádán. Késő este megjelent Kovács Zoltán államtitkár, kormányszóvivő, aki először a többi országot korholta, melyek szerinte nem szolidárisak a magyar politikával, s a schengeni egyezményt sem akarják betartani.
(Ezt csak az újságíróknak fejtette ki, a menekültek érkezésekor egy fal mellé húzódva telefonált.)
Az osztrákok pénteken és szombaton azonban megmutatták, mi az a szolidaritás, igaz nem a magyar kormány, hanem a háborús menekültek mellett.
nol.hu/kulfold/nacionalista-reneszansz-1561243
Oszkó Péter:

"A gyűlöletkampány meghozta az eredményét". Gratulálok aktuális politikai vezetőinknek, akik olyan mintát tudtak mutatni az országnak, ami ezt hozta ki az emberekből. Lehetne akár szakmai vitát folytatni, hogy a plakátkampányra, a kerítésépítésre, de akár a felcsúti kisvasútra költött vagy költeni tervezett sok tízmilliárdból mennyivel hatékonyabban és emberségesebben lehetett volna, sőt lehetne még mindig kezelni a menekültkérdést, mindenki előnyére, akár haladó példát mutatva az európai közösségnek is. De persze akkor nem lenne belőle akkora belpolitikai botrány és folyamatos feszültség, ami valójában segíti a kormány alantas hatalompolitikai céljait. Viszont ma már nem is ez a fő kérdés. Mert a pénzügyekben, a gazdaságban, a közigazgatásban végzett rombolásnál sokkal, de sokkal nagyobb és károsabb az emberi lelkekben és tudatokban végzett pusztítás. Rombolni mindig gyorsabb és könnyebb, és persze csábítónak tűnhet, ha ezzel lehet a legkönnyebben hatalomban maradni és hatalompolitikai célokat elérni. De nem ártana észben tartani, hogy miközben gazdasági, pénzügyi folyamatokat rendbe lehet tenni évek alatt - még ha sokszor nem is könnyű - az emberi tudatokban, a társadalom, vagy nemzet lelkében végzett rombolás rendbetétele generációk alatt lesz csak elvégezhető.
@Spániel:
Ez volt az a majom, aki Hegyeshalmon?

"Nem indul több, az illegális bevándorlókat az osztrák határra szállító autóbusz a Keleti pályaudvarról – mondta az MTI-nek Kovács Zoltán kormányszóvivő szombat reggel Hegyeshalmon."

kdnp.hu/news/4500-migranst-szallitottak-el-az-osztrak-hatarhoz

Még ha egyszer az MTI-nél, vagy hol az ostoba seggarcok megtanulnak magyarul is, akkor kijelenthetjük, hogy sikeresen migrálódtak Magyarországon a hülyék is...
@parti_giano:

"de lehet, hogy rosszul emlékszem."

Nem. Huntingtonnál lábjegyzetben szerepel:))
@guma:
jéééééééééé mexólaltál, te is, és nem mondtál semmit, már megint!

kuki nak tökéletesen igaza van a KGST országok jelenlegi helyzetének okait illetően

másrészt nem mindenki olyan széllelbélelt, mint az általad idézett idióta, pláne ha valaki felismeri az események valódim okait és nem rágja a gumicsontot, mint most ti itt a "sokszerencsétlen" menekülttel kapcsolatban...

emigráció mindíg is volt és mindíg is lesz, az egészséges dolog!!! az ami most van az mesterségesen generált és anyagi haszonszerzés meg bizonyos elemek politikai érdekeit szolgálja mint a háborúk amelyek nem maguktól robbantak ki, hanem valakik tudatosan előkészítve kirobbantották és fenntartyák

nem a menekültek a kérdés, hanem az, hogy mijalófaszért nem lehet megfelelő harci alakulatokat létrehozni és megsemmisíteni ezeket az elemeket

nézd meg kinek az érdeke és megtalálod a bűnöst

ti is kavarjátok a szart megoldás nincs rá
aszt a pénzt amit menekültekre költenek hadseregre kellene költeni és bevonulni oda a Levantén és a Maghreb-ben és szétbaszni aszt a sok szarházit meg aszt is aki pénzeli meg fegyverzi azokat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

addig a menekültek várjanak és termeljék meg a létüket, vannak elegen
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jha,a bátor maki, aki elbújt egy fal mögé áltelefonálni, hogy ne kelljen a menekültek szemébe néznie-

Egyébként pedig reménykeltőek a hírek:
Csak látszat Orbánék kormányzóképessége - szétesett a kormányzati centrum
www.vasarnapihirek.hu/friss/nincs_terve_orbaneknak
@aritus: akkor fussunk neki még egyszer, hétköznapi szintre lehozva a fényképet, értem ez alatt a második fotót.

- teljesen valóságos, életszerű, miszerint a menekültek magyar zászlóval takarják be gyermekeiket, de előtte gondosan elhelyezik a fejüknél a feliratot. majd készítenek egy fényképet.
az már csak mellékszál, hogy éppen Guantanamo-t írják rá, ami ugye a legkevésbé sem kapcsolható Mo.-hoz, de az EU-hoz sem nagyon. Viszont igen komoly szégyenfoltja az USA-nak Abu Graib-val egyetemben...

most engem próbálsz hülyének nézni, vagy magadat?

ez egy kifejezetten provokatív, gusztustalan, hatásvadász okádék alak által készített, manipulatív és visszataszító fotó! ennyi...
kérlek ne is bosszants tovább, gondolj és higgy amit csak akarsz, nekem ez a megmásíthatatlan véleményem a fényképről és a készítőjéről!
@Fabius: Köszönöm, de én egészen máshogy értelmezem a fényképet! Tovább gondolásra ajánlom, amit már írtam:

"mi fog akkor történni, ha NEM kap menedéket németo.-ban?"

www.ma.hu/kulfold/259632/Merkel_politikai_es_nem_gazdasagi_menekulteket_fogadunk_be?place=srss

ez pedig egyáltalán nem kizárható!
@Imola Helyesi:

"__
@Sir Bates dö Hól:
Már csak a neved alapján eldönthetnéd, francia vagy vagy angol vagy, vagy valami sukár gyerek, aztán te is megdögölhetsz, trágár sudribunkó.
__"

Időközben felcseperedett körösztfijamat maga ne környékezze meg ijen nyílt támadással, mert ezek elhárításában imént nevezett gyeröknek nagy gyakorlata van. Ezt sokan tudják erre is, máshol is. Hajadon s kevésbé hajadon, rámenős, és reáment leánykák s más nőnemű asszonykák, sárkányok s egyebek, ráadásul minden átok 10 évvel megtoldja a földi idejét. Átkozza nyugottan. Levegőt is vételezzen közbe, ha elfogyott, forduljon a menekültekhez, hétszencség, hogy adnak. Inggyééé!
Régi hülyegyerekünk újra hallatott magáról:

444.hu/2015/09/05/kesz-vege-megoldodott-a-menekultugy-irja-az-egyik-ifju-kdnp-s/

Hiába no, a tehetség, a szakértelem, a nyelv ... mely olyan tapadós...
@habakuk000:

Sajnos, a Nyugat nem jóságos Mikulás, hanem olyan, mint mi. Pontosan olyan. Az önzést illetően mi se szólhatunk egy szót se, meg ők se szólhatnak egy szót se.

Az hogy idejöttek, és megvették a gyárainkat, a kettős önzés mintapéldája. Ők annyiért vették meg, amennyiért kínáltuk, mi meg annyiért adtuk el, amennyit kínáltak érte (akkoriban már nálunk is piaci törvények érvényesültek, amelyek sajnos szintén nem jóságosak). Az állami tulajdonú gyárakat mind el kellett adni, és sajnos azokat, melyeknek nem volt a világpiacon eladható terméke (nem a KGST piacon eladható! - ezek tették ki az összes 98 %-át), azokat csak olcsón vették meg. Mi azzal jártunk jól, hogy egyáltalán megvették, és nem kellett az adófizetők pénzén ráfizetéssel működtetni ezeket, ők meg azzal jártak jól, hogy gyárat vettek, és vagy felújították, hogy eladható termékük legyen, vagy leállították, hogy konkurenciájuk ne legyen. A piac működött. Helyesen.

A török időket illetően: a Nyugat valóban nem védett meg minket a töröktől. A 13 milliós Török Birodalomtól nem is tudott volna (Mo. akkoriban 3 milliós volt). Mi voltunk még éppen a török akciórádiuszon belül, sajnálom, mondták a nyugati hatalmak, se annyi pénzünk, se annyi emberünk nincsen, hogy puszta szívjóságból (más érdekük nem fűződött az ország megvédéséhez) küzdjünk, amely küzdelemben a sikerre 5 % esély sincs. A pápa Nándorfehérvár előtt elrendelte a déli harangozást (hátha segít, és a törökök visszafordulnak, vagy mi), és ide küldte Kapisztrán inkvizítort. Egyedül. Tiszta röhej, hogy végül nagy szerepe lett a győzelemben.

Rákóczi nem tudom, hogy került ide, a nyugatnak a Nyugattól kellet volna megvédeni Magyarországot?

A Corvin köziek esetében a Szabad Európa valóban szemét módon viselkedett, de azt minden józan ember tudta, hogy a Nyugat, ha akarna se tudna megvédeni minket, max. egy nukleáris világháború árán, ami viszont nem pálya az életben maradni akaróknak. Ami viszont érdekes, hogy '56. okán lettünk mi a legvidámabb barakk.

Magyarán: a Nyugat pontosan olyan önző, mint mi, se jobb, se rosszabb, és ugyanúgy csinál oltári nagy hülyeségeket, mint mi. Viszont itt van a közelben, nem ártana egy valamivel jobb együttműködés.
@nincs_itt: mi van haver, félre nyeltél? ha melletted lennék, ako a hejmlih-féle műfogást alkalmaznám:))

mi a fasz bajod van, avval, hogy a kölköket betakarták egy vászonnal?

bazdmeg, nem kell minden mögé a nemzetközi zsidó összeesküvést vizionálni.
@nincs_itt:

"viszont az úti- személyi okmányai elvesztek, megsemmisültek"

Szerinted ezek a szerencsétlen menekülteket ki világosította fel utoljára az anyanyelvükön?
Az embercsempészek.

A Földközi-tenger túloldalán lévő táborokban kellene valós információval ellátni őket. Arról, milyen veszélyes az út, milyen szabályokat kell betartaniuk, ha mégis vállalkoznak rá.
A menekültek azt hiszik, Európa egy tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Úgy látom, az európai kultúrát jelenleg nem az iszlám veszélyezteti, hanem mi magunk.
@Orica Középföldi: én nostredamusnál olvastam, akitől átvették szörényiék:

Rómától Görög-Bizáncig,
Rajnától Levédiáig,
Félik majd utódaid nevét.

Mohácsnál győzni fogunk,
Dózsa lesz György királyunk,
Nagyhatalom századokon át.

Rákóczi világot hódít,
Kossuth-tal valóra válik
A Duna-menti Köztársaság.
@jaegtoer:
Ott az IS, csak visszaadtam a megdögölésre vonatkozó átkát, azt vissza kell adni, nagyon fontos, tagának is visszaadtam.
Tessék figyelmesen olvasni, minden átkot visszaszármaztatok.Muszáj, mert megfogan.
@taga20: nem az a bajom, de nem mellesleg a magyar zászló az a vászon . de a "játék" kedvéért cseréljük csillagos-sávosra, hm?, a felirat marad - te ugrassz itt rögtön, én csak elmondtam, amit kép ébresztett bennem, megismétlem, mert a lényeg elsikkadt valahol a necc-ban:
"a második fényképtől (az alvó gyerekek) egyenesen okádhatnékom támadt!!! ki az a mocskos gazember, aki alvó, fáradt, kiszolgáltatott gyerekeket használ fel a saját propaganda céljaira???? mert kicsi a valószínűsége, hogy a fénykép spontán felvétel. aki ilyet megenged magának, nem különb mint aki ilyen helyzetbe hozta a szerencsétleneket! sőt sokkal rosszabb azoknál!"

teccik érteni, vagy szótagoljam.
@Eszter jött: ez nem válasz, arra amit tőlem idéztél.
ugye azt sem gondolod komolyan, hogy a lélek-kufárok fogják elmondani szerencsétleneknek, hogy bizony kurvára bizonytalan minden, valszeg meg is halhattok, meg ki is toloncolhatnak.... de most ide a pénzzel és indulás.

most ismétlés:

www.ma.hu/kulfold/259632/Merkel_politikai_es_nem_gazdasagi_menekulteket_fogadunk_be?place=srss

a számokat nézd és azt, hogy bizony lesz ott még vonat sínre borulás!
@Orica Középföldi:
Jaj, megszólalt tuskó oszkó is, aki anno sajnálta a nyugdíjasoktól az ásványvizet. Azt mondta "ezek isznak eleget".
@Imola Helyesi:

A te istened csak a földet adta az első emberpárnak. Nem teccik? Ott kéne reklamálni, nem más bolygókat emlegetni.
@Rodeo36: "az ami most van az mesterségesen generált és anyagi haszonszerzés meg bizonyos elemek politikai érdekeit szolgálja mint a háborúk amelyek nem maguktól robbantak ki, hanem valakik tudatosan előkészítve kirobbantották és fenntartyák"

Rodikám, én csipázlak, de ezt a mesterségesen generált és anyagi haszonszerzésen alapuló háborút nem ezek a szerencsétlen, nincstelenné vált, országokon át kóválygó hontalanná vált családok és élnivágyó háborús övezeti állampolgárok robbantották ki, ők csak az elszenvedői, már ha túlélik a borzalmakat és sikerül elmenekülniük.
Erre találták ki már évezredek óta a szolidaritás fogalmát, amit valaha az assisi szt Ferenc -nem erdőpéteri lelkületű és főleg anyagi vonzatú! - egyházi személyek is végeztek.
Ma egy magyar püspök kormányseggnyaló, először megkérdezi, nem lesz-e embercsempész, ha szoildaritást,netán segítségnyújtást merne vállalni a sokezer elesett rászoruló mellett. Okádék a pali és ezek csókolják naponta álszent módon a Jézus lábát, azét a Jézusét, aki a szegényekért és üldözöttekért szolidaritásból az életét adta.
@Rodeo36:

valamit elnéztél...

szimplán csak a hazai viszonyokról szólt szövegem és még az idézet is.

eszemben sincs és nem is volt vélemény mondani arról, hogy kinek a hibája, hogy ennyi ember világgá indult.

ehhez buta vagyok, ismeretem is kevés és a látszat sem diagnosztikában sem vagyok tudós.

egyet tudok: eddig más hangok szóltak itthon.
a másik meg személyes: utálom amikor átvernek embereket. itt pedig szerintem ezt tették.

egyeztethetsz arról is, hogy mire költsék menekültek helyett a pénzt. ki akadályozz ebben meg?

most pedig visszaszólhatsz, kritizálhatsz értelmesen is.
@parti_giano: bocs, Bródy volt a szövegíró...
@öregmatróz:

Teljes mértékben.

Tudod Öreg, abban az üvegfalú előadóteremben, ahol tegnap még a középiskolások tanultak, ma már tábori ágyakat, fejkendős nőket és szaladgáló kisgyerekeket láttam ma.
Talán ők is a Keletiből jöttek.
Sajnálom! Európai nőként nem vagyok képes érzelemmentesen nézni, ahogy a XXI. században Európa közepén nincstelen emberek tömegei alszanak a földön.
Ezt nem lehet megszokni!
Most örülök, hogy legalább pár család feje fölött fedél van.
@Eszter jött:

"A Földközi-tenger túloldalán lévő táborokban kellene valós információval ellátni őket. Arról, milyen veszélyes az út, milyen szabályokat kell betartaniuk, ha mégis vállalkoznak rá."
Azt az EU-nak kellett volna/kellene megtennie (mint már többször írtam), sőt, a törökországi táborokban sokkal több embernek sokkal jobb ellátást biztosítania. Olcsóbb lenne. Nekünk.
Az viszont (mint már szintén írtam) végképp érthetetlen számomra, hogy a magyar-szerb határon nem osztogatnak legalább háromnyelvű szórólapot. Ha a nemzeti konzultációs levélkéket sikerült nyolcmilliós példányszámban kiküldeni, százezer se okozhat akkora gondot. Messze nem ez lenne, mint ami most van, mikor a szóbeszédek uralják az agyakat.
@habakuk000: "pl valódi konzultáció a helyzet megoldásáról,"

Maga jol élt az elmúltötévben?????

A nép, az istenadta hiába konzultált volna, ha előre megírták neki a válszt is a konzultációs íveken. Kivel akar maga ezek után valódi konzultációt? Talán oda kéne címeznie a kritikát.
@parti_giano:

"Dózsa lesz György királyunk,"

Pont tegnap beszéltünk róla. Az öcsém megvette Romsics legutóbbi könyvét, amiben van egy tanulmány róla. Ő említette ezt a mondatot:)

Külön üzenem @taga20: -nak, tudom, mindenki látta-hallotta az István a..-t, én nem. Belátom hiba volt:))
@aritus:
"Orbán ezzel öngólt lőtt."
Én úgy látom, hogy - sajnos - nem.
Orbán 2000. óta a hatalom fenntartása érdekében kidolgozott egy stratégiát, amely szerint az ország folyamatos veszélyben van, örökös harcban áll, mi több, szabadságharcot vív, melyben Orbán a haza, a nemzet védője, aki a pusztulástól menti meg a népét.
A migránsügy - hogy lazán fogalmazzak - kapóra jött ennek az alapállásnak az igazolására, hiszen idegenek veszélyeztetik az országot, veszélyben van a keresztény Európa.
Mindezt ügyesen az magyar - ismert - idegenellenességére alapozta, termékeny talajt feltételezett a szándékai eléréséhez.
A minap láttam a TV-ben, hogy pártonként a szimpatizánsok %-a hogyan alakul a pártszimpatizánsok körében egy felmérés alapján. A Fidesz és a Jobbik szavazói 80%-ban utasítják el a migránsokat, és még az LMP-ben is ez a szám 50%.
Nehezen eldönthető, hogy a most kialakult káoszt a dilettáns bürokrácia tehetetlensége/regisztráció és elhelyezés stb/
okozta- e, vagy szándékos forgatókönyv szerint alakulnak-e az események.
Hipotézisem egyik igazolása a tegnap esti buszoztatás, amely a népnek azt üzente, hogy Orbán nem hagyja a népét és az országát kitenni a zűrzavarnak, nemzetmentőként ott van a vártán. Ezt a nép valószínűleg a saját védelmeként fogja fel.
Külföldi lapok kommentjeiből idéznek, sok országban éltetik Orbánt, még az eu központi hatalmaiban is, persze a másik oldal is jelen van ezekben.
Orbán nemzetközi elismerésre is számít úgy titokban. Elkpzelhető, hogy utópia, de hagymázas álmaiban lehet, hogy ő jön ki győztesen ebből a helyzetből, és európai vezér- álmai megvalósulhatnak.
Megint buszra várnak a migránsok.
Nem lehetne őket a belépéstől egyenesen oda szállítani?
Már most, nem 15-től, úgy is ez a vége csak kerülővel.
@Imola Helyesi:
.
''''borsó meg a héja, zsák meg a foltja, stb.''''

Ez jó! Tényleg nagyon elmés vagy. Okos, mint a telefon.
De miért héja?
Legyen inkább bagoly. Abban is előfordulhat borsó.
@vakapad: "Messze nem ez lenne, mint ami most van, mikor a szóbeszédek uralják az agyakat."

Sokan és sokszor elmondnták ezt már itt, és nem is te leszel az utolsó. Sajnos. Valahogy a fideszfülek süketek. Vagy csak ólmot öntött bele a Viktor?
Nnna, ez is megvan, kipipálva a bátor, együttérző bíboros úr:
"Kétharmados támogatottság esetén lett volna rá lehetőség, hogy Erdő Péter bíboros maradjon a katolikus püspöki kar elnöke. Csakhogy a választáson nem ő, hanem Veres András szombathelyi püspök győzött."

nol.hu/belfold/leszavaztak-erdo-petert-1561237
@Mariann19:

Nagy szégyen lenne ha a fasizmus nyerne teret egész Európában. Azért nyugaton nem olyan ostobák az emberek hogy benyalják orbán baromságait.
@nincs_itt:

Tisztában vagyok vele.
A legnagyobb baj szerintem, hogy nincs hatékony EU-s cselekvési terv menekültügyben.
Ami jelenleg folyik, az a nemzetállamok csatája
Németország, Ausztria, Magyarország területén.
Lökdösnek itt több ezres embertömeget, közben hatszor annyi tart Európa felé.
A 26. órában vagyunk.
@dr. jenőke (jenőke):
Egy a libsik által kedvelt Tom Hanks filmre is utaltam ezzel, de alapszó:héj+ birt személyjel.
de ha viccnek szántad, hát.....hihihi
@habakuk000:
.
Nekem úgy sem jött be.
Régebben letöltöttem és áttettem Htlm-be.
Ha akarod átküldöm emilbe.
@Eszter jött:

Nekem az utca kövén üldögélő emberekről mindig az jut eszebe, hogy kisgyerekként láttam egy öreg bácsit, aki egy szárazkapu alatt lakott ponyvával elkerített kuckóban, és nem értettem.
Most még inkább nem értem.
Mert akkor mi is szegények voltunk ( a bácsi meg a lágrből hazatért zsidő ), de a XXI. század elején ilyet látni félelmetes.
@Imola Helyesi:
.
Komolyan: képtelen vagy egyedül dönteni?
@Eszter jött: a probléma ott kezdődik, hogy a "menekültek" NEM azonosíthatók biztonsággal, éppen az okmányok hiánya miatt.
először - teccik, nem teccik - szűrni kell, ha volt időd átfutni a linket, amit az előbb idéztem, akkor láthatod, hogy bizony sok a "fiaskó" közöttük!
@Eszter jött:

Dr. Jenőke belinkelte tegnap vagy előtte azt a törvényt, ami a migránsokkal kapcsolatos eljárást tartalmazza. Amikor a szerb háboró miatt menekültek tízezrek hozzánk, akkor érdekes módon tudták alkalmazni. Most mi változott? Amikor elindult a létszám emelkedése, akkor nem plakátolni kellett volna, hanem hivatalnokok sorát beállítani és a számítógépes technikát biztosítani. De ezt már többször emlegettük. Persze ahol elküldik a képzett szakembereket, ott ugyan kitől és mitől üzemelne jól a közigazgatás?
"érdekes" apróságok és az útvonal ahol esetleg segíthetsz:

a Keletiben szírek voltak, vannak.

a pápa téren afgánok, mert ők a szabad teret bírják (most a helyi hajléktalanokkal osztoznak a téren akik a hátrahagyott dolgokból böngészik a nekik még használható darabokat).

Indulás előtt sokan kiöntötték a szénsavas vizet, és egy út menti kútból töltötték meg a műanyag flakonokat. A Migration Aid korábban többször felhívta rá a figyelmet, hogy a szénsavas víz a menekültek többségének ismeretlen, és nem fogadják el.

Ha segítene a menekülteken, szénsavmentes vizet vegyen!

Ekkor és itt segíthet a Bécs felé gyalog tartó menekülteknek

Ha segítene szeretne nekik, étellel, itallal, takaróval, zárt cipővel, esőkabáttal, gyógyszerrel, ruhával, akkor adunk egy becslést, hogy nagyjából mikor hol fognak járni az 1-es főúton:

Biatorbágynnál: kb. 18:00
Herceghalom: kb. 19:30-20:00
Bicske: kb. 21:00
Nagyegyháza: kb. 22:30
Óbarok: kb. éjfél
Tatabánya: kb. éjjel 02:00

A másik menekültcsoport, amely Vámosszabadiból indult útnak reggel, a budapestinél lassabban halad és gyakrabban meg is áll pihenni a több gyerek miatt. Becslésünk szerint a 16:00 környékén Öttevényt elhagyó, Lébény határában pihenő járó menet

Károlyháza magasságában lesz: kb. 21:00-kor
Mosonmagyaróvárnál: kb. 24:00-kor
Hegyeshalomnál: kb. éjjel 02:00-kor.

Lehetséges, hogy ez a csoport Kimlénél megáll majd egy hosszabb pihenőre éjszakára, ugyanis a köztévé úgy tudja, hogy a településen felajánlottak nekik szállást – ebben az esetben itt lehet majd őket elérni hosszabb ideig.

a segítő útvonal innen:
index.hu/belfold/2015/09/05/kozszolgalat_ekkor_es_itt_segithet_a_becs_fele_tarto_menekulteknek/
@Spániel:

Aha. A Mészáros sem barátja a Viktornak, vagy fordítva, a Viktor sem barátja a Mészárosnak?
@Spániel:

Na, ez nagyon érdekes lesz. Erdő ugyan leszerepelt nálam, nem tegnap, de ez nem jó váltás. Ismerem Verest.
@nincs_itt:

ez teljesen világos és valóban ez is feladata az államapparátusnak.

na ez az amit itt teljesen ellazsáltak és még fedett helyre sem terelték az embereket az ügyintézés alatt.

csodák csodája volt, hogy a közmunkásokat kihajtották a kerítésépítésre, de a nyilvántartó irodák 4 azaz négy napra bezártak...
szóval nem véletlenül van meg a véleményem mindenről, nem is folytatom...
@nincs_itt:

Az apádnak a lógóját!
Nem láttad biztosan azt a képet, hogyan néztek ki a teherautóban megfulladt menekültek hullái. Ne akarj te olyan helyzetbe lenni soha, mint ezek az emberek a képeken.

A mnekültek és a nem menekültek is biztonsággal azonosíthatók az ujjlenyomatuk alapján. Gondolod te a neveddel, meg a születési adatoddal biztonsággal azonosítható vagy? Mi van, ha más ugyan ezekkel az adatokkal nincs itt? Van rá sokszor példa, ezt maga Pintér nertásr is meg tudja erősíteni. Ha nem hiszed kérdezd meg.

Régebben normálisabb voltál.:(
@Orica Középföldi:

Nyugtával a napot. Nem biztos, hogy rosszabb lesz ha az egyház aktívabb szerepre vállalkozik. A fontos kérdés, hogy milyen területen.
@parti_giano:

Dózsa tüzes trónon végezte, begyújtottak?
@Amadeus62:
"Nagy szégyen lenne, ha a fasizmus nyerne teret egész Európában."
Én személy szerint ezt tartom a legnagyobb veszélynek Európában.
A szélsőjobb az emberek rendpártiságára alapoz, amely elutasít rendhagyó körülményeket a személyes életében.
Ezt a szélsőjobb eddig is jól kihasználta az európai országokban és nálunk is, most jó alkalma van előre törni, és nyomul is ezerrel.
@látjátok feleim szümtükkel: te miről karattyolsz???
ember, a hivatalosan kiállított útlevél, személyi igazolvány alapján bárki, bárhol azonosítható!
de ezek hiányában, az ujjlenyomat csak! rögzítésre kerül, semmire nem lehet használni!
bemondja a nevét(igaz vagy nem) bemond egy dátumot születési időként(igaz vagy nem), egy helyet ahol született(igaz vagy nem) majd ezekhez az 50% százalékosnál is gyengébb adatokhoz csatolnak egy ujjlenyomatot.
tényleg teljesen korrekt azonosítási eljárás!

régebben te sem felejtettél el gondolkodni!
@nincs_itt: naggyából hülye vagy. ki a faszt érdekel a csillagos lobogó, ha egy kölköt takarok be vele!

ne légy má haba, ha kérhetem:)
Vajon mit csinál Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a rendkívüli helyzet idején?

A Vadgasztronómiai Fesztiválon Fazekas Sándorral kesereg az alacsony hazai vadhúsfogyasztás miatt.
@Mariann19: "Orbán nemzetközi elismerésre is számít úgy titokban. Elkpzelhető, hogy utópia, de hagymázas álmaiban lehet, hogy ő jön ki győztesen ebből a helyzetből, és európai vezér- álmai megvalósulhatnak."

ha így lesz, ako nekünk lőttek. és eszt te is vágod.
"viszont az úti- személyi okmányai elvesztek, megsemmisültek"

Eltévelyedett az aki azt képzeli, hogy ezek az emberek otthon tudtak útlevelet, meg egyéb személyi okmányt szerezni. Nyilván a magyar állam sem adott ki a régi határok idején fűnek fának útlevelet azért, hogy emigrálhasson.
Arról meg nem tudunk, hogy Szíriában, Afganisztánban, Etiópiában stb, kell-e és milyen személyazonosító okmány. Szerintem a világ sok országában születnek és halnak meg úgy emberek, hogy soha nem volt személyes okmányuk.
@Mariann19:

Azért nyugi, nincs még egy ilyen türhő nép Európában mint mi. Kizárt hogy ennyire eszkalálódjon a helyzet. Legalábbis remélem.
@taga20: ezzel nem vitatkozom! viszont szerinted is teljesen életszerű, hogy magyar(kukk mindegy milyen) zászlóval és "here is guantanamo for children" feliratú táblával térnek nyugovóra szerencsétlen gyerekek? mert hátha jár arra egy fotós, aki teljesen véletlenül, a földön heverő témát megragaggya...

ne legyé má' flanszia ótó tulaj!
.
A FAZ Orbán ellentmondásai címmel közölt írást Stephan Löwensteintől, aki kiemelte, hogy a magyar kormányfő nevetségessé tette az uniós menekültügyi politika hiányosságait, de a megoldáshoz csak "laissez-faire" (menjen csak minden a maga útján) járult hozzá, és "retorikája leleplezi hátsó gondolatait".

figyelo.hu/cikkek/423223-orban-portre-nemetorszagban---ki-keri-maganak
.
1 órája

Osztrák belügyminiszter: Nem kielégítő Magyarország eljárása

Nehezen követhetőnek és nem kielégítőnek nevezte Magyarország migránsokkal kapcsolatos eljárását az osztrák belügyminiszter, aki újságíróknak Bécsben azt is megjegyezte, hogy rendkívül nehéz az együttműködés a két ország között. Johanna Mikl-Leitner délután ellátogatott a bécsi Westbahnhofra, ahol menekültekkel beszélgetett és köszönetet mondott az önkénteseknek.

Szombaton eddig mintegy 6500 ember érkezett Ausztriába Magyarországról, és 2200 már továbbutazott Németországba. Arra a kérdésre, hogy a bevándorlók előtt a határok meddig maradnak nyitva, a belügyminiszter azt válaszolta, hogy a jelenlegi helyzet rendkívüli. Magyarországnak végre „humanitárius magatartást kell tanúsítania".

Hozzátette ugyanakkor, hogy a dublini rendszernek sok-sok hibája van, például az, hogy nem rendelkezik a menekültek igazságos elosztásáról, és az a feladat, hogy javítsanak rajta, és új stratégiát találjanak. A migrációs válság szerinte azt bizonyítja, hogy nem kevesebb, hanem több Európára van szükség. (MTI)
@nincs_itt:

Én láttam már olyan "menekültet", akit a magyar hatóságok becsuktak valamilyen okból, és nem tudtak róla semmit, csak az ujjnyomata alapján tudták, hogy kétszer ő követett el bűncselekmény két különböző helyen. Olyat is hallottam már, hogy a testvér adatait mondta be valaki a sajátja helyett. Ha nem láttál még valamit, az nem jelenti azt, hogy nincs.Itt.
Pannonhalmán befogadják a menekülteket

"Két szír család aludt a pannonhalmi apátságon tegnap este, ma pedig újak érkeznek – értesült az Index. Várszegi Asztrik kimondta a portál tudomása szerint, hogy ha valaki odaérkezik, az előtt ki kell nyitni az ajtót.

Nem hagyhatunk kint senkit, ez az evangéliummal ellentétes lenne
– mondták az Indexnek. Korábban is terveztek segíteni, a Bencés Gimnázium diákjai pedig zarándokként vonultak volna a menekültekkel (még a buszoztatás előtt).

Azért is érdekes ez, mert a napokban Erdő Péter bíboros kavart kisebb botrányt, amikor azt mondta, hogy az egyház embercsempésszé válna, ha befogadnák a menekülteket.

A kisgyerekes menekült családokat önkéntesek hozhatták az apátságra az autópálya mellől. Ma újak jöhetnek Pannonhalmára."

Most mit mondjak? Gyurcsány kottájából játszanak? :(
Illetve most jut eszembe, ŐK katolikusok. Megértették a pápa üzenetét.
.
A burgenlandi rendőrség vezetője, Hans Peter Doskozil több nyilatkozatában felemlegette, mennyire nem könnyű a magyarokkal való együttműködés. Hiába kérték például az osztrákok, hogy a magyarok a buszokkal szombat hajnalban egészen a nickelsdorfi vasútállomásig vigyék az embereket, hogy a hideg esőben ne kelljen gyalogolniuk, a magyar fél Hegyeshalomnál kitette az utasokat.

Panaszkodott az osztrák vasutak, az OBB vezetője, Christian Kern is, aki a Der Standard napilapban elmondta, hogy a menekültekkel kapcsolatban a magyarok néhány óra leforgása alatt háromszor is taktikát változtattak. "Az volt az érzésem, hogy Orbán Viktor miniszterelnök példát akart statuálni és ez sikerult is neki."

nol.hu/kulfold/burgenlandi-rendorfonok-nem-konnyu-egyuttmukodni-a-magyarokkal-1561351
.
@vakapad:

A cseheknek már régebben javasolták az afriai menekülttáborok létrehozását- eus pénzből.

hvg.hu/vilag/20150723_marokko_kulugyminiszter_menekulttaborok

Most bekerült a V4 határozatba, ami még mindig csak angolul jelent meg teljes terjedelemben. Kár, mert jó alapja lehetne egy cselekvési tervnek.
/ Kösz Gábris! /
@látjátok feleim szümtükkel: gondolom szomszédos, vagy nem háborús országból érkezett, ellenőrizhető volt az ujjlenyomat, internetes kapcsolatok interpol stb...

de kérdem halkan, szíriai helyzetben ugyan kijafax fog információt adni, az ujjlenyomatokról? ha van egyáltalán...

ezért kellenek a táborok ausztriában és németo.-ban is, mert bizony ki kell deríteni, hogy ki, kicsoda is valójában!
@nincs_itt:

Meg még ilyeneket is mondtak a visegrádi négyekből hárman:
„Ha megszűnne a schengeni övezet, az az európai politika nagy vereségét jelentené„ - szögezte le a szlovák politikus."

Csak tárgyszerűen!
@dr. jenőke (jenőke): Jenő! ezt mégeccer meg ne próbájjad! vacsora előtt meg pláné!
@Orica Középföldi: egy normális országban, az én (vallásoktól mentes) életemre, ennek a dolognak semmilyen hatással nem szabadna lennie.
én se zavarom őket semmiben.
Nincs péz basszátok meg!:))
Meghát a fidesztől mit várunk?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez má' maga a klerikális ellenreformácijóóó!!!
@nincs_itt:

Sok a fiaskó, igen.
De, ha az ENSZ, az EU, a még útra nem kelt menekülteket a helyszínen, a menekülttáborokban, napi 24 órában felvilágosítaná ez ügyben, talán az egy hónap múlva ideérkezők nagyobb százaléka tudná okmányokkal igazolni magát.
@nincs_itt:
.
Bocsi.

Legközelebb nemzeti dohánybolt logóval küldöm.
Abba beépítettek egy tizennyolcast.
@dr. jenőke (jenőke): az útlevélnek, meg a többi okmánynak illik a tulajdonosánál lennie!
de mondjuk, kicsit akadályoztatottnak tűnik az egyéb információk megszerzése is. a képek alapján...
@punkfrog:

Egyetértek, de ez nem egy normális ország.
@Orica Középföldi:
Van akinek földi az istene és lehet olyan, aki hívő.
@nincs_itt:

Ha elolvasnád a menekültekkel kapcsolatos hatályos magyar törvényt, akkor tudhatnád, hogy akinek nincs személyazonossága, annak nincs honossága sem ha ezt mondja ( mivel nem lehet megállapítani egyik állam fenhatóságát sem ), és azt ezen törvény szerint hontalannak kell tekinteni. A személyazonosítás nem feltétele, hogy valaki hontalannak tekinthető-e vagy sem. Ráadásul nem is tudjűk az iyleneket általában sehová visszatoloncolni, mert ott sem fogadják be. Kivéve ha ujjlenmyomattal azonsítható, hogy melyik orszgából ékezett hozzánk. Ezért nem gyűjtenek előttünk lévő országok ujjlenyomatot.

Az ujjlenyomat pedig első sorban a befogadó államot, jelen esetben hazánkat ( mint első érkeztető álla ot ) védi, mert ha belépéskor leveszik, akkor kilépés előtt bármit elkövet, azzal tudják a konkrét személyt azonosítani. Nem mondhatja, hogy nem én voltam. Teccik tudni, ha valakinek nem ismert a személyi adata és bűncselekményt, szabálysértést követ el, azt le lehet fogni, és őrizetbe lehet tartani. Ott is az ujjlenyomat az azonosító adat. A személynek az azonosságát igazolja.
@Eszter jött: ez jobb lenne, de a legjobb az lenne, ha el sem kellene szerencsétleneknek indulniuk...
@nincs_itt: nem leszek, viszont te ne légy gábris, vagy haba. drága barátom:)
@taga20:
"Ha így lesz, akkor nettünk lőttek."
Mint írtam "hagymázas álmaiban" látja magát felkent európai vezérként.
Orbánról ismert, hogy számára Magyarország kicsi, vélt kvalitásaihoz képest. Ő egykor Bill Clinton
országméretéről és hatalmi nagyságáról
álmodozott.
Az Orbán c. könyvben olvastam a személyiségjegyeiről szóló részben.
@látjátok feleim szümtükkel: nem ezt ugatom???? bemongya a delikvens, Abdul Aziz ibn Musztafa, oszt' nem az, meg nem onnan stb.
ez nem azonosítja, csak ott ahol ujjlenyomatot vettek, és csatolták a fiktív vagy valós adatok mellé.
erre valóban jó, amit leírtál. de semmi többre!
@nincs_itt:

Persze, ki kell deríteni, hogy nem terrorista-e, de azt nem az útlevélből szokják. Essetunni!
@Amadeus62:
"Azért nyugi."
Látod, hogy a Jobbik is milyen jól prosperál a rasszizmusával, most pedig a migránsellenességgel.
Franciaországban, Ausztriában azért ott a métely elég bőven.
@látjátok feleim szümtükkel: nem csak azt! azt is, hogy tényleg szíriai menekült, vagy csak aszongya, tehát nem jogosult a menekült státuszra stb...
ajánlom már harmadszor ezt a cikket, különösen a számokat:

www.ma.hu/kulfold/259632/Merkel_politikai_es_nem_gazdasagi_menekulteket_fogadunk_be?place=srss
@taga20: ne agóggyá, annyit nem bírok még én sem inni!

csak gondúkodom, mert rohattul kipihentem magamat, a zasszony szerint is jobb ha dógozom!
@Mariann19: ha könyvbe írták, akkor tuti igaz. ha tévé is bemondaná, akkor még igazabb lenne.
@nincs_itt:

Itt bukott meg ez a kibaszott nemzeteskedés.

Bassza meg! A Földön EMBEREK élnek és nem az a lényeg hogy ki hova született, hanem hogy milyen a viselkedése és épp milyen sorsban van. Ki nem szarja le hogy ez a sok szerencsétlen honnan menekült, Szíriából, vagy Afganisztánból, vagy esetleg a török kormány elől..

A németek is ilyen xenofób faszfejek lennének? Szégyen.
@taga20: ah, imolától vagy tőled, ha dicséretet kapnék, az úgy esne, mint, mint a kaktusz simogatása.
@nincs_itt:"és"

És ezt a magyar kormány mondta, magyarul útlevéllel jöhetsz haza, ha vissza állnak a korábbi határok.

ÉS.

"Magyarország nem tudja tartani a schengeni határokat. A kormány szerint veszélybe került a tagságunk, ami a gyakorlatban azt jelentené: visszaáll a magyar-osztrák határ, és Ausztria válik Schengen frontországává."

index.hu/belfold/2015/09/05/magyarorszag_nem_tudja_tartani_a_schengeni_hatarokat/
@nincs_itt: jókat kérdezel, csak a felütésed pocsék.

te mit csinálnál ma, itt és most a menekültekkel?

érdekel a véleményed.
@Orica Középföldi: Szerencsémre én már gyerekoromtól annyira ellenálltam minden vallási megnyilvánulásnak - katolikusnak kereszteltek,két év hittan - hogy csak a hírekből ismerem az urakat. A héten ez is sok volt.
@parti_giano:
Remélem, most jól érzed magad.
@Spániel:
a menekültfolyam nem áll meg ha a háborúkat nem állíttyák meg

az nem lehet, hogy több százmillió ember elindúl és a terület kiürül...szvsz az is az egyik célja a háborúnak???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk

már megint europa bekapta a gumicsontot és rágja, ahelyett hogy haderővel bevonulna azonnal és szétverné azokat a szarháziakat

meg azokat is pénzelik és fegyverzik
@nincs_itt:
.
Ha megyünk valahová, nálam csak jogosítvány van, meg bankkártya. A páromnál semmi, mert a magyar rendelkezések szerint igazolhatom kilétét.

Ha ellopnák az iratainkat, az övé is enyém is még megmarad valahol otthon elrakva.

Volt ismerősünk, aki üzletet üzemeltetett. Tescóban megrakta a kocsit, két kézzel tartott vagy negyven tojást tartó tojástartót, de mire a pénztárhoz ért, se pénz, se iratok.
Ügyes kezek és egy éles bicska leszerelte róla a hasra köthető tartályt.
Észre sem vette.
@Amadeus62:

Nincs itt nem német, csak nincs itt, mármint itthon. Ott otthon van-é azt ő tuggya csak.
@Amadeus62: nem azok! viszont abban egyetértünk, hogy kétféle ember van, jó ember és szar ember.

de! ugye azt nem gondolod te sem komolyan, hogy holnap reggel, az összes nehéz sorsú, elmaradott(de hellyel közzel biztonságos)országból elindulhat mindenki, mert nem válogat a német és a többi?! akkor mi lesz a németekkel? vagy azokkal, akik már fizikailag sem férnek el itt, osztán ez a "kánaán" se lesz már az, mert jöhetett mindenki számolatlanul...
ezen azért gondolkozz el.
@Mariann19: nadon. d: találgathatok, debreczeni? esetleg dr. kende?
@taga20:

Hülyéket kérdezel, hát benézne a kufferukba, hogy nincs-e ott az útlevelük.
@parti_giano: sértésre sértéssel szeretnék válaszolni, de elfojtom magamban eszt az indulatot.

ha lehetek még kaktusz, ako aszt mondanám, hogy nagyjából egy ivásúak vagyunk:)
@taga20: tennap már elmondtam Setét Veder nagyúr pontyaival értek teljes mértékben egyet!
mit tennék?
van egy olyan cég a zosztrákoknál, hogy containex itt lehet annyi lakókonténertot bérelni, hogy csak na! meg van iroda konténer is usw.
ezekbő rendűnék kb kurva sokat, víz villany, csatorna bekötés, orvosi ügyelet, élelmiszer ellátás, közben az üldözött majmok sebességével regisztrálnám és szűrném a menekült hullámot. majd amikor már nyakig benne vagyok, akkor mellékesen odalökném az ejunak a számlát, hogy ha gondojja akkor dobjon rá egy kis borravalót is... hidd el, lenne megoldás!
@taga20: "nagyjából egy ivásúak vagyunk" én meg a nejemre fogtam, hogy megitta a sörömet.
nézzétek meg.

Érik már egy újabb Békemenet a menekültek miatt

index.hu/video/2015/09/05/erik_mar_egy_ujabb_bekemenet_a_menekultek_miatt/
Ez már maga a fertő, vagy a kotta járványa:
Gyurcsányt utánozza a finn kormányfő

A finn kormányfő szombaton felajánlotta, hogy menekülteket fogad be otthonába, és felszólította honfitársait, hogy legyenek szolidárisak, és cselekedjenek ugyanígy.
www.atv.hu/kulfold/20150905-gyurcsanyt-utanozza-a-finn-kormanyfo/hirkereso
@dr. jenőke (jenőke): de ilyenkor nem jáccotok menekültesdit közbe ugye?
@látjátok feleim szümtükkel: az éppen hülyeségnek tűnik, de akkor pénzük se lenne a menekülteknek.
ja azé néhány kérdés azért bennem is felmerül.
@parti_giano: ez nem zárja ki a nej szerepét a bűnügyben!
@látjátok feleim szümtükkel: kezdesz nagyon zavaros lenni!
németország sem tud korlátlan számú embert befogadni, ez nem világos?
@parti_giano:
Most mi a fenét ironizálsz velem?
Soha életemben nem bántottalak, most sem szóltam hozzád, tagával beszélgettem.
@parti_giano: ez azé csúnya volt tőled:)

küld át a szegényt hozzám, ha egy érzelmes beszélgetést szeretne:)))@nincs_itt:
@Gábris szomszéd: nem veled akarom megvitatni Rodi szavait, de a hitelesség kedvéért idekopizom mégegyszer.
Ezt írta:
"az ami most van az mesterségesen generált és anyagi haszonszerzés meg bizonyos elemek politikai érdekeit szolgálja mint a háborúk amelyek nem maguktól robbantak ki, hanem valakik tudatosan előkészítve kirobbantották és fenntartyák".
erre írtam azt, amit.
@nincs_itt:

A menekülteknek kb. 90%-a nem akar Európába jönni. Az a pár százezer meg nem olyan hatalmas nagy szám egy 500 milliós unióban.

Eddig mennyi menekült haladt át Magyarországon május óta? Talán 30 ezer se. Azt már összefosta magát mindenki meg hisztizik, meg gyűlöletet kelt.

Orbán meg egy hazug mocskos geci aki azzal riogat hogy milliók fognak Európába jönni.
@taga20:

Mennyi kérdés merülne fel, ha a lányodat, kedvesedet a kedves honfitársaid játékszerüknek vélnék, és te ezt megelőzendő el szeretnél ez elől menekülni, mert más lehetőséged nincs a megvédésükre. Mongyuk a francia autócskáddal menelkülnél. Ja, és lenne nálad okostelefony is. Meg némi készpénz. Ettől már nem is lennél menekült? Nem ismerős ez egy kicsit?

No erre varrjál gombot komám!
@Mariann19: drága hölgyem, nem kell mindent mellre szívni!

guano evtárs, jó evtárs, csak nem elég képzett ideológiailag:)))

www.youtube.com/watch?v=xWcOBnDuF-E
@látjátok feleim szümtükkel:

A magyarországi jogi nyelv nekem nagy falat. )))

De a kérdésed teljesen megalapozott. MIért nem működtettek egy már befutott rendszert?
CSAK?
@látjátok feleim szümtükkel: valakivel összekeversz komám!

egy kicsit finomabban, mert harapok:)
@Amadeus62: várjál már egy cseppet, csak németo. majdnem 1 millióval számol, olaszoknál sok százezer van a görögöknél is annyi... és csak jönnek...
@taga20: viskeggyé má'!

megártott a nyers pályinka?
érdemes elolvasni

5 dolog, amit megtanulhatunk a menekültválságból

444.hu/2015/09/05/5-dolog-amit-megtanulhatunk-a-menekultvalsagbol/
@Mariann19: meg ne sértődj már. szerinted mennyire írhat reális könyvet egy politikai ellenfél? a fideszesek meg igor janke könyvére esküsznek, mert az meg alányal orbánnak. igaz, miután janke megírta, jól pofára esett. csak egy szó: fotráskritika.
@nincs_itt: barátom, miért kell a retardáltnak tűnnöd?
nem érted amit akartam mondani a durva stílusommal?
@nincs_itt:

HOL?! Ne idegesíccsé' má. Látsz (hiteles) fotókat százezernyi menekült tömegekről? Ez megint valami légbőlkapott fasság.

Görögöknél? Azok szarnak a szabályokra és küldik tovább mifelénk a menekülteket, tehát ha a menekültek tényleg nyugatra akarnak menni, akkor náluk sok nem lehet.

Viszont már egy hete nem hallani a déli határról hogy még jönnének-e a tömegek, csak a keleti pályaudvaros faszakodás megy.

Télre majd megépítik szépen a 4 méteres kerítést a nagy semmiért. A mi pénzünkből természetesen. Fasza.
Orbán szerint a válasz, bezárni a határokat, csak nehogy ki is zárjanak ezzel egyidejűleg.

Ha pedig visszaemlékezne a történelem tényeire, rájönne, hogy Kína, a nagy példakép is bezárta magát évszázadokra, oszt mire ment vele?

Van azonban külön út is, vissza az őshazába! Talán ha a békemenet arra indul, beállok én is.
@taga20:
Jó, jó!
Már itt sem vagyok!
Neked pussz!
@taga20: lehet, hogy mostan nem mertelek követni... a stílusod meg nem is durva...
@nincs_itt:

ez a hajó má elment. jönnek. a vészforgatókönyvek szerint még csak most indultak el úgy istenigazából.
valóban nem értem, miért tökölődnek az eu-s kormányfők?
már rég összehangolt regisztrációs rendszernek kellene működnie.
minden országban azonos feleszereltségű befogadó állomásoknak.
frontális támadást indítani az embercsempészek ellen.
megfelelőlen tájékoztatni az úton levőket.

de ezt már rég leírták itt, sokan

a menekült státusszal rendelkezőket pedig azonnal képezni, munkába állítani, gyerekeket iskolába, óvodába küldeni.
@Amadeus62: a német bevándorlási hivatal adatai szerint.
de tényleg jó a kérdésed, el is kezdek számolni! ami elérhető...
@Mariann19:

No el ne szaladjék kegyed, amikor itt is lehet.:D
@látjátok feleim szümtükkel: lehet hogy kinőtt, próbáljuk meg?:)

egyébként, beszéljünk arról ami a fősodor.

egy kérdés. látod a képeket, videókat amit a menekültekről felraknak?

100 emberből cca. 80 fiatal csóka.

ez, hogy?
@nincs_itt:

Nem kell számolni. A XXI. században élünk. Ha már itt vannak Európában millió számra a menekültek meg a pirézek akkor a mai modern technológiával nyomon lehet őket követni hogy hol mennyien vannak, merre tartanak, vagy a mozgolódást Afrikában, Ázsiában. Meg fotók persze az "embertömegekről".

Gondolom nem szétszélédve vannak Olaszországban hanem masszaként, mint a keleti pu-ban.
@látjátok feleim szümtükkel: eccerűen nem bírom a töményet, ez van.
viszont a sör... mára bambergi Bürgerbier jutott!
asszem te érdeklődtél, hogy német vagyok-é. sváb. az akvi.-ban anyanyelvként még a német szerepel.
de Mo.-ról. mindig remekül éreztem magam itt Németo.-ban. mert valahogy otthonos volt, azonnal.
@nincs_itt: mondeo jáccik? mi a véleményed?:)
@taga20: esztet is kérdeztem tennap, volt is válasz, hogy csak őket tutta a család befizetni az útra, a zasszony meg a gyerekek valahol várják, hogy utánuk mehessenek. szerintem teljesen életszerűtlen.
@taga20: esztet is montam tennap, nekem a 3F nem jáccik, mer csak.

de ha gondolod és teccik, akkor a te zsebed és idegrencered.
@Eszter jött: az utolsó részét a németek már levajazták.
Ez nem a kerítésen kínszenvedett őzbak.

"ez az őzbak a bizonyíték arra, hogy a magyar vadgazdálkodás világra szóló csodákat képes produkálni."

index.hu/belfold/2015/09/05/semjen_zsolt_ekozben_a_ix._vadgasztronomiai_fesztivalon_dozsol/
Ezt muszáj ide betennem, hátha kormánypárti is olvassa:
Napi menekültügy, ezek a javaslataim a hosszútávú kormány intézkedéseket nem érintik, vagyis azt, hogy megvédjék a magyar határt, és csak a menekülteket engedik tovább,, menekültügyi eljárás, stb.
Én úgy gondolom, ennyi idő elég kellett legyen ahhoz, hogy a hatalom megismerje a bevándorlók habitusát, tehát a kommunikáción mindenképpen változtatnia kell.
Erőszakkal nem mennek semmire, ezt nyilván a nyugatiak jobban tudják, hiszen ők már együtt élnek velük.
Ez egy elszánt, fanatikus tömeg, átgázolnak határokon, mindenen a kitűzött célukért. Ugyanakkor hiszékenyek is, ha valami történik, azt hiszik, lesz folytatása. Erre példa, ma ismét tömegek indultak el gyalog a nyitott határ és a buszoztatás reményében. Ugyanakkor az osztrákok megint lezárták a határt, a magyar hatóságok pedig szolgalelkűen követik az osztrákokkal megbeszélt instrukciókat.
Így a "húzd meg ereszd meg" tehetetlen brüsszeli hintapolitikának van kitéve Magyarország is.
A világsajtó, a baloldali média és ellenzéki pártok gonosznak, menekültellenesnek mutatják be
a kormányt kamu felvételekkel, kamu hazug tényekkel.
Tehát: Helyes kommunikációval lehet javítani a helyzeten
1.Akár kivetítőkön ismertetni a Keleti pu-n, a nagyobb táborokban többféle nyelven a napi brüsszeli , osztrák, német és egyéb álláspontokat.
2.Egy honlapot indítani számukra, amelynek elérhetőségét e kivetítőkön ismertetik.
3.Szórólapokat rendszeresíteni mindennap az aktuális tudnivalókról számukra: közlekedésről, jogaikról, napi tudnivalókról.
@nincs_itt: német, nem amcsi, nem?
jó tudom, te a japóknak adtad el magad:))
@Imola Helyesi: bazdmeg, te hülyébb vagy, mint bákszi!

IDIÓTA!!!
Persze a határ megint nyitott.
A legfontosabb lenne egy honlap számukra, és akár üzenetek is, használják az internetet, könyörgöm.
Millió fáradságtól kímélnék meg a hatóságokat és a migránsokat is.
azért feldobott az 5 pont húsba vágó, nagyin elgondolkoztató témát pl:

Ilyen, amikor valaki tényleg elszánt

A hatósági packázás alkalmazásához az is hozzátartozik hogy a kormány a magyarországi reakciókhoz szokott hozzá. Az utóbbi öt évben pedig ha Magyarországon valakikkel packáztak, ha elvettek valaki szabadságából, vagy bármilyen módon rosszabbá tették az életét, a reakció a csendes beletörődés volt.

A menekülteké meg nem az.

Ha máshova nem lehet, leülnek a pályaudvar elé. Ha nincs vonat, elindulnak gyalog, akár fél lábbal, akár gyerekkel a kézben. Úgy vannak vele, hogy a családjuk és a saját sorsuk fontosabb annál, hogy mit akar tőlük ez a kormány. A helyzetre pedig jellemző, hogy aki így tett, az nyert. Aki nem törődött semmivel, hanem elindult az autópályán, vagy a vonatsínen, az végül busszal mehetett az osztrák határig. Aki meg a szabályok szerint játszott, és bement a menekülttáborba, azóta is ott várhat.

444.hu/2015/09/05/5-dolog-amit-megtanulhatunk-a-menekultvalsagbol/
@taga20:

Kédezd meg az apádat, ő elindulna-é, vagy neked adná minden fillérjét, hogy a családoddal menekülj.

Nem válaszoltál egyébként, ha te menekülnél, a pénzed, telefonod otthon hagynád?

Emlékszel olvasmányaidra, hogy a kitelepítés és az lágerba hurcolás elől menekülők miként próbálták menteni a vagyonkájukat annak érdekében, hogy máshol új életet kezdhessenek?

Baszod, én egyre jobban félek, hogy ormányunk bele hergeli az országot egy háborús konfliktusba, pedig én ennek megismerése nélkül szeretnék majd valamikor meghalni.
Nocsak, a franciák bombázni akarják Szíriát, csak nem ezért szervezik a menekülteket, hogy a franc esne beléjük, a saját határaikat meg lezárták.
@Imola Helyesi: XDDDDDDDD

hol elsz te seggarcz? amit leirtal, az egy parhuzamos univerzumban lehetseges, de a tyukszaros nerben nem
@taga20: a lószart! németből ami teccik, azt nem akarnám megvenni és fenntartani, mert sajnálnám rá a píztet.

3F szóba sem jöhet, marad a japó meg az amcsi, ezekből már tunnék válogatni, Nissan kizárva.
megbízható, alacsony költségű tajiga az meg a japó.

ennyi.
tja. unalmas. valamit, valamiért.
@Imola Helyesi: "Millió fáradságtól kímélnék meg a hatóságokat és a migránsokat is."

nyanya, ez volt az utóbbi két hétben benyögött kommented között a legemberibb:)
@Imola Helyesi: vegyel hendenek bombat. valoszinuleg azt is forditva toltene be
@Imola Helyesi:

Emlékszel a 2006-os Kossuth téri dzsemborira? No ottan bemutatta nekünk a mai jobboldal, hogyan kell kitaposni egy kormányból az ellenzék akaratának érvényesülését. Most mijafaszért kell csudálkozni, hogy vannak e drága határon kívül emberek, akik leszarják a kormányt, az országunkat és átgázolnak rajtunk. Volt már erre sokkal rosszabb példa is.
@Imola Helyesi: neked nem tűnt fel, hogy ezt és még több ilyen tanácsot olvashattál már itt is?

miért nem a kormányhoz és a jobbikhoz nyomod ezt?
@Imola Helyesi: ez most kivételesen nem volt faxság.

de ilyet elvárni, egy olyan kormánytól aminek vezetője nemrég még sms-t sem tudott írni és olvasni...
@látjátok feleim szümtükkel: "kédezd meg az apádat, ő elindulna-é, vagy neked adná minden fillérjét, hogy a családoddal menekülj."

gondolom, a család egy férfi és egy nő, meg pár lurkó arra felé.
ako ez milyen kérdés?
@Kurvahošigutntag:

ráadásul úgy csinál, mintha nem ezt olvashatta volna eddig.
röhej.
de legalább a menekültekért és nem bevándorlókért már tenne valamit.
.
Vasárnap északnyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a felhőátvonulásokból elszórtan, főként keleten és nyugaton továbbra is előfordulhatnak záporok.

Estére az ország nagy részén jelentősen csökkenhet a felhőzet. A nyugati-északnyugati szél élénk, többfelé erős lesz. Hajnalban 11-16, délután 18-23 fok várható.
@Kurvahošigutntag:
Te nagyon hülye, vajon miben egyezett meg a kisnövésű Hollande meg Merkel, hát ebben, azért kell befogadni a szíreket, mert Franciaország beszáll a szír bombázásokba, hogy rohadjon meg, megint a mi bőrünkre háborúzik.Előzőleg, jun. 16-án már lezárta a saját határait a menekültek elől, Merkel meg játssza a jóságos befogadót.
Minden világos lett, ezért egyeztek meg a görögökkel, szerbekkel, hogy engedjék tovább - csak a szíreket.
Fricska 2:

444.hu/2015/09/05/menekultek-erkeztek-kotcsere/

Most egyrakáson vannak. A többit mindenki gondolja hozzá...
@Imola Helyesi: te egysejtű, gecivitya a kisnövésű!!!!!!!!!!
@parti_giano:
Te dilis!
Akkor miért nem ezzel a magyarázattal kezdted a kommentedet?
Menjünk békésebb vizekre. Annyira már ismerhetsz, hogy egy kétes értékű véleményre soha nem alapozom, így dr. Kende Péter sem befolyásolhat.
Ettől függetlenül magam is úgy látom, hogy Orbán
nehezen viseli, hogy az eu-ban a fotózkodásnál a hátsó fertályra sorolják rendre, hogy plasztikus példával éljek.
A Kárpátok Géniusza álom után nem lenne jó
kinyiffantani Junkert, és a helyébe lépni?
Akkor minden oké köztünk. Ragyogjunk, jó?
@nincs_itt:
.
''''nemrég még sms-t sem tudott írni''''

Nocsak! Kaptál tőle esemest?
Tisztességes ember konzultációs kérdőíveket kap.
@Imola Helyesi: azt mondod orbán árnyékából, hogy kisnövésű hollande? anyám, neked aztán va humorod.
@Imola Helyesi: ez meg marhaság, ugyanis a németek két ország polgárainak adnak menekült státuszt: Szíria és Eritrea

ez volt eddig is...
@Imola Helyesi:
És a jóságos USA támogatni fogja Franciaországot, ide a rozsdás bökőt.
Eddig sunyizott csak, de mivel apjuk, az okos Godfriend is megszólalt, ez már biztos. Csak figyeljétek meg.
@dr. jenőke (jenőke): én ugyan nem! de kérdőívet se mert kűdeni!
@Mariann19: persze. különben meg taga a hibás. ebben megegyezhetünk?
orbánt csak a helyére küldik a többiek, ahová való.
@Imola Helyesi:
Olvasom a tökéletes levezetésed, de hiába.
Nem látom benne a zsidók szerepét.
@látjátok feleim szümtükkel:
Szia!
Mindíg visszahúz a szivem.
Van erre egy két soros blődli:
"Ne fusson előlem, csak egy van belőlem."
@parti_giano:
Az viszkis csóka, hogy is hívták, valami templomszerűség neve volt? Ja, igen, a Csörcsil meg pocakos volt. Nem kicsit, nagyon. De azért az ő pocakja, meg a nemnevezzüknevén pocakja között azért óriási különbség van.
.
Szép Ernő: Ne hidd!
(részlet)

Ne hidd, ne hidd, ami igaz,
Ami kegyetlen, ami gaz,
Mi ocsmány és alávaló
Ne hidd, ne hidd, ami való.

Hazugság, amit a lap ír,
Félrebeszél az a papír,
Meredt szemekkel aki sug
Az mind gyalázatos hazug.

Ugratnak, játszanak veled;
Nem lehet az, hogy képzeled!
Nem hiheted, ha van hited,
Gazember vagy, ha elhiszed.

Ne hidd el, ne hidd el, mi gaz,
Ordítsd az égre: nem igaz!
Szeme közé kacagj neki,
Ki a borzasztót hirdeti.
.
@parti_giano:
Jó, legyen taga hibás, ő úgyis meg tudja védeni magát.
Mindjárt le is tol, kapunk a fejünkre.
@Mariann19: drága reciprok!... ahhoz, hogy ez tartós legyen, szükségünk van folyamatosan itt tartózkodó idegenekre...de elmennek, ahogy az árvíz is elment... ha most befejeznék a síbolást -ami lehetetlen, hisz a ner-t a folyamatos input tartja fent-, akkor valóban igazad lehetne... így mindez maximum pünkösdi királyság (amennyiben az idegen -> cigány, ballib, akkor az polgárháborúhoz vezethet, de ahhoz is csak kell az a 3 dolog... )
@Bakter:
Ezt nem tudom értelmezni.
Nem ismerem a zsidók szerepét, nem tudom, kik azok. De ha Izraelre gondolsz, azt sem tudom egyelőre, mi a szerepük. Majd meglátjuk.
@Mariann19: ez meg mi? sehol egy kézi meccs? :))
@Mariann19:

ne higgy partinak! :)))

néha a görényei hibásak, de roppant bájos kegyetlenséggel :D
@guma: te, gumácska, vigyázz, ma csajok vérét isszák a görényeim.
@parti_giano: én negyedpénzért kikavarom eszt a szart. és garanciát is vállalok:))
@Imola Helyesi:
Ezek szerint nem olvastad a minap közzé tett, tökéletes tudományos precizitással megírt tanulmányomat a menekülthullám mögött álló erőkről. Pótold be, mert addig csak sötétben tapogatódzol.
.
A pannonhalmi apátságban kaptak szállást a valahogy odakerülő menekült családok.

index.hu/belfold/2015/09/05/a_pannonhalmi_apatsagon_is_menekultek_vannak/

Tett-e Erdő Péter hivatalból feljelentést?
Ha nem, akkor most bűnpártoló. Persze Gyurcsányt is fel kellene jelenteni végre. Az a pasas is Gyurcsány kottájából játszik.

Erdő Péter: Embercsempésszé válnánk, ha befogadnánk a menekülteket...
@Mariann19: ha meg nem tudja magát megvédeni, akkor mérgében felszerel pár karnist. úgyhogy hasznos megállapodásra jutottunk.
@parti_giano:
Nem tom mi, de állítólag ezt látta ET, és azért nem jön vissza ide soha többet. Pedig mezőgazdasági miniszter és szíjrágó 40 millió tő muskátlit szeretett volna eladni neki a függőleges nyitás jegyében.
@Bakter: haver, ebola megoldja, mint mészaroslörinc paksot:)

vagy tarlóspupu a hármasmetrót:(
@dr. jenőke (jenőke):
A fentebbi linkemen megtekinthető, hogy Gyúcsány saját magát böszmecsempészte át a határon. Ha ezért nem tudja lecsukatni a csúti, akkor semmiért se.
@dr. jenőke (jenőke):
Igen, igen... én is jeleztem, hogy vannak EMBEREK és van Erdő Péter, meg a csürhéje.
@Bakter: nana, te nem láttad maris szemeiben tükröződni imola logikáját?
@Sir Bates dö Hól:
Szia drága Sir!
Olyan szépen szólítottál, hogy viszonoznom kell, csak úgy ragyogok.
Hosszú menetelés lesz a migránsügy,legalábbis az időhorizonton kiszámíthatatlan.
Amennyiben így lesz, az Orbán fennmaradását jelentheti, akár a 2018-as választásokig is.
Az egész helyzet egy országos felajzott állapotot hozott létre, amely jótékonyan elfedi az aktuális gondokat, és ez jó sokáig eltart.
Figyelem a médiát. Nincs egyetlen szó pl. korrupcióról, az új földtörvényről, az új felsőoktatási törvény borzalmáról. / Az én drága Corvinusomat most szedik cafatokra, még szerencse, hogy a közg-t nem, családtagom tanul ott most./ Már tüntettek a múlt héten, senki nem figyelt oda. Bocs a kitérőért.
Minél tovább tart a menekültügy, Orbánnak annál kedvezőbb a helyzete, mert a lakosság egyre feszültebb lesz, és az okot nem a kormányban keresi, hanem a menekültekben.
@Bakter:
.
Nem tudom miért, ez jutott eszembe: ha fideszessel kezet fogsz, gyorsan számold meg az ujjaidat.
@parti_giano:
Nem a karnisok ellen indít a mi tagánk offenzívát, hanem a slaghasználatba menekül, hogy sarjadjon már ki az a fű.
A sok eső nem hátráltatja, majd figyeld meg.
@Mariann19:
Mind a 80 szobájába nem tehet karnist, a kutyaszarból se lehet mázsaszám lapátolni, a locsolásba menekül a csóka?
Evégre, ha már a sör nem megy neki...
@Mariann19:
Az eső csak kommunista csökevény!
Az a víz amúgy is más... :D
@Imola Helyesi:

Rosszul tudja. Az átok egész másként működik. Ráadásul szakképzettséget igényel. A többi szakmai titok. Valamint tudatlanság.
@Mariann19: a hüle, múltkor a legnagyobb záporban járt esőtáncot. mondták az érdiek.
@taga20:
Ma nincs kézi, de jó is, mert tegnap a magyar-románon kiakadtam.
Nem mertem tegnap leírni neked, hogy én is a románoknak szurkoltam, mert féltem, hogy letol Imola. Te is kaptál a fejedre.
Pedig mindíg a mi szép magyar fiainknak drukkolok lázasan, de tegnap úgy gondoltam, Orbán ne örüljön.
@parti_giano:
És hogy tudod?
Legalább ágyékkötő volt rajta?
@öregmatróz:
Én beírom a nevemet.
Szégyen, szégyen, szégyen, hogy Magyarországot, annak minden polgárát azonosítják ezzel az eszement tolvaj bandával, akik uralkodnak felettünk.
@Mariann19: ja, az asszony mondta is neki, hogy azt a farka eltakarására használja, ezek után nem tudni miért, a szemét kötötte be vele tagánk.
@Mariann19: ha ez kell neked, ako te vagy a legbájosabb egy ismeretlenes egyenlet, te vagy a leggyíkabb szögfüggvény:))
te szinuszalfa egyenlő apercé:))
@jaegtoer:
Honnan tudod te, hogy nem tudja jobban?
Evégre lehet olyan "származási vonala" van, hogy komoly szakképzettséggel rendelkezik ezen a területen.
Kishitű!
De'télleg...
Dikk'má... :)
@dr. jenőke (jenőke):
"Közgazda vagy?"
Nem tudtad? Mi jelent, hogy balkezes?
@Mariann19: szeretlek. én akkor fogok a magyar válogatottnak drukkolni, amikor gecivitya és a fityesz alulról szagolja, és dzsudzsák balázs életében eccer dolgozni fog:)
@jaegtoer:
Két idióta, mármint taga és sir, meg az átkaik már nem érdekelnek.
De légy szíves, értelmezd nekem azt, hogy pl. miért változott meg Camerun álláspontja egyik napról a másikra, vagyis hogy akár repülővel megy a szírekért, holott addig ódzkodott ettől? Beavatták végre, ő is beszáll, vagyis az IÁ ellen közösen fellépnek?
Mindig ezt tették, bombáztak közösen, én csodálkoztam is, hogy most mennyire meghúzták magukat.
ezek totál meghülyültek?

....

" Z. Kárpát Dániel,

alelnök is jól teljesített. Az ő kedvenc fordulata az volt, hogy lényegében

“invázió” zajlik, és “lakosságcsere” készül most Magyarországon."

...

"Vona úgy tolta az egyrészt-másrésztozást, mint egy rutinos konzervatív politikus. A legdurvább az volt, amikor közölte, hogy nem akar riogatni, DE idefele azt olvasta: a magyar kórházakban a krízis óta ismeretlen vírusok kezdtek terjedni. Összességében a néppártosodó kottát próbálta játszani, és a szóhasználatában sokkal visszafogottabb volt a korábbi felszólalóknál."

444.hu/2015/09/05/jo-hetveget-bevandorlasmentes-idoszakot-mindenkinek-tuntetett-a-jobbik/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Az eső is csak kommunista csökevény." Én máshonnan közelítek.
Taga most a menekülthullámot lovagolja meg az esőtánccal, mert ő Észak-Afrikába emigrál.
Most akarok jelentkezni nála dobosnak, hétfőn veszek egy tam-tamot.
Nem jössz?
@guma:

""Vona úgy tolta az egyrészt-másrésztozást, mint egy rutinos konzervatív politikus."

Na ne túlozzunk. Úgy tolta, mint egy rutinos MLM-ügynök.
@parti_giano:
"A szemét kötötte be vele tagának."
Vili, mert a pőreségével bizonyította férfiúi erényeit az asszony.
@Bakter:

"Pótold be, mert addig csak sötétben tapogatódzol."

Utána már nem fog?
@taga20:
Tiszta matek neveim vannak.
Sir barátom reciproknak becéz, te szögfüggvénynek. Jó ez, tetszik.
Tegnap még az ujjaim is kifehéredtek, amikor helyzet volt.
Ilyet sem sokat csináltam meccseken.
@guma:
TUDTAM!
Valami szír pályázik a helyemre a csajoknál! DURVA EZ! :(
Akkor már még sem az iszlám az emberiség utolsó reménysége?
Le vagyok döbbenve... :(
@guma:

A lakosságcserét támogatom. Ti jöttök ide, vagy mi menjünk oda?
Az agyamenteket meg egy kupacba rakjuk.
@DarthVader:
Dehogy... ott van már egy "ungarische kerl"... durván pusztítja a németek sörét! :D
Imolát még se küldhetjük, az felérne egy atomtámadással!
@Orica Középföldi:
"Úgy tolta, mint egy rutinos MLM-ügynök" a buzibárban... igaz vazelin nincs, csak a szokásos "polgári ökörkör" és az ottani buzik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mi van haver, a kis pöcsöt lenyomja egy nagy fasz?:))))
@Mariann19:
Rászorult a sörösüveg nyakára a kacsója, csókolom? :D
@parti_giano: a feje legalabb olyan S.W.A.G. :-)))
@Mariann19:
.
Minden hölgy ismerősöm, aki közgazda, balkezes.
Nemrég voltam a K&H bankban és az ügyfélszolgálatos leányka balkezes volt.
Mondtam neki - nem sejtve semmit - hogy a Marx Károlyon végzett közgazda.
Úgy megrökönyödött, hogy percekig nem tudta hol van.
Merthogy balkezes, a Corvinuson végzett és közgazda.
@guma: szerintem jobb, ha nem tesz semmit. ha viszont megis, az se legyen sok: csak ballagjon a padlas fele valami zsineggel. win-win szitu lesz mindenkinek
@parti_giano:
A szelepet rágcsálja elkeseredetten... :)
@Gábris szomszéd: azt azert remelem eszrevetted, hogy nem egy kiskopasz, huszkilos es husz eves borsodbasznadi hulyegyereknek mutogat
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a nyelvem nagyon játékos:))

hogy vagy gecó? jó még a víz nálatok?:)))

ja és olvasni jó!

www.napiszar.hu/Thumbnails/24753.w-800.h0.q100.jpg
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: d: ezt most nagyon el tudom képzelni. a kutyu meg ül ott, oszt hülyén nézi a gazdáját. családi idill.
@parti_giano:

az lenne az igazságos, ha a kutyunak is lenne egy gumikutyuja.
@parti_giano: a három görény meg medzsongozik:)))
@Eszter jött: van igazság. én melózok, májló meg csóválja a farkát, ha haza jövünk:)))

a világ így kerek:)
@guma:
"Ne higgy partinak."
Én istenem akkor mit csináljak?
Pedig most zúgtam bele másodszor.
@taga20:

cseréljetek egyszer. nem tudom, meddig bírnád.))
@Eszter jött: te kis te:) és ő meddig?

hülye macskák!
@dr. jenőke (jenőke):
Értem.
Én meg próbáltam a "balkezes"-ből következtetést levonni.
Pl.Az ügyeket sundán-bundán variálni, eltüntetni
dolgokat, dörzsölten szerződni, ilyesmi.
Ilyen összefüggésben balkezes vagyok, ezért fizetnek.
@Imola Helyesi: Te nagyon hülye.Lenyűgöző a jobber kultúrfölényed.Oskolába mikor jártál utoljára?
@dr. jenőke (jenőke):
A klasszikus jobb.
Fizikai értelemben elég jó a bal is, mert a hegedű tanulás miatt fejleszteni kellett.
@Mariann19:
.
Ez nem balkezesség.
Ügyfeled van - feltételezem - és megteszel mindent, ami az ő érdekeinek érvényesítéséhez szükséges.

Ez - bizonyos mértékben - kötelezettség.
Nem tudom eldönteni, hogy ez a jobbikos kisköcsög szimplán hülye, vagy hülye & szorgalmas?
Egyszerűen szánalmas, hogy mindenről a zsidók jutnak az eszébe...
Arról a kis apróságról nem is beszélek, hogy naponta lapátolja be a szarát ide, ugyan azt.
Nem fogja... én kibaszom!
Arról nem tehetek, hogy az értelmi képességei ezt a dolgot meghaladják. A "Lófasz Jóska" címmel illetett klónját is kivágom, meg a többi regjét is a hülyegyerekének.
Ritka unalmasak a hülye és belterjesen szaporodott, deszkánfogant, ostoba lelkek...
@Gábris szomszéd:
nem tudtad? nekik kizárólag jogaik vannak, hogy eszt honnan szedték, fassetuggya...vagy az a fasz aki tuggya az kurva sok pénzből valamit juttatva ezeknek "felvilágosíttya"

pedig bármilyen is a helyzete (a fasse tuggya honnan jött és miért, asztmond amit akar, és mire kiderítenék már régen felrobbantott két vonatot meg 3 autóbuszot)

tudomásúl kell venniük, hogy pusztán azért, mert még élnek (ha nem hazudnak és csak anyagiakért érkeznek) hálásnak kellene lenni ez a normális emberi reakció...az persze nem jó, amit levédiabasznád csinál, de a többi is ugyanolyan hülye

ha Hollande bombázókat küld "oda" akkor gyorsan kűggye és sok bombát...
és ugye a zusát megkérdezték ha Argentina felajánlotta akkor ők mér fogják be a pofájukat??? és még ki sem nyitották, és egy fillér segélyt sem küldtek

NEM GYANÚS EZ SENKINEK???

a zusa is most falazza be magát előbb min tazorbán...és nagyobb keritéssel...
csak nem rettegnek be vannak szarva? a világ eszei, a galaxis legnagyobb, legerősebb és leg...bb szóval kihaőknem???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

meg kell vizsgálni (nyugodt körülmények között) egyenként ki kicsoda és ha nem tuggya elfogadhatóan igazolni, akkor kitoloncolni mint nemzetbiztonsági veszélyforrást, mingyárt lenne nekik igazolásuk ma nagyköveccségük kiállíthat útiokmányokat bárkinek az a kötelessége azért létezik az az egyik legfőbb feladata

én is kaptam Istanbul-ban mikor ellopták az enyémet...de kifaggattak mielőtt szóba állt volna velem a portás és beengedett volna a konzulhoz...

na ez ilyen

és nem a sirámok

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@vakapad:

"__A török időket illetően: a Nyugat valóban nem védett meg minket a töröktől. A 13 milliós Török Birodalomtól nem is tudott volna (Mo. akkoriban 3 milliós volt). Mi voltunk még éppen a török akciórádiuszon belül, sajnálom, mondták a nyugati hatalmak, se annyi pénzünk, se annyi emberünk nincsen, hogy puszta szívjóságból (más érdekük nem fűződött az ország megvédéséhez) küzdjünk, amely küzdelemben a sikerre 5 % esély sincs. A pápa Nándorfehérvár előtt elrendelte a déli harangozást (hátha segít, és a törökök visszafordulnak, vagy mi), és ide küldte Kapisztrán inkvizítort. Egyedül. Tiszta röhej, hogy végül nagy szerepe lett a győzelemben.

Rákóczi nem tudom, hogy került ide, a nyugatnak a Nyugattól kellet volna megvédeni Magyarországot?___"

Nem ismerek magára, kedves Vakszülő, ez annyira felületesre sikeredett, hogy megmismásolta a tényeket, ami pedig nem jellemző magára.

Amennyiben a német-római császárság holding versus francia királyság nyrt, a brit akvizíciós zrt. valamint az itáliai király-kufár-államok bt-k (beleértve papam Öszentségi kft. hajlékot is) függöny mögötti ügyleteit megvizsgálja, akkor arra jut, hogy valamennyien folyamatos jelenléttel bírtak Konstantinápolyban évszázadokon keresztül, s valamennyien keresztény felebarátaik ellen próbálták feszt bevetni a szultáni haderőt, a szultán érdeklődésének felkeltésével folyamatos, olykor közvetett fenntartásával.

Tehát nem pénzhiány akadályozta elsősorban a segítségnyújtást, hanem a szándékok interferenciája, ha élhetek ilyen képzavarral.

II. Rákóczi Ferenc európa szerte egy rebellis árulónak számított, aki fölkent királya ellen vezette gyülevész hadait. Szegény nem volt egy politikus lángelme, túl későn jött rá arra, arra se magától, hogy II. Rákócziként az életben nem állnak vele szóba a királyok, így lett végül erdély fejedelme, csakhogy addigra az ország kivérzett.

Persze mindez mellékszál, szóra sem érdemes, csak egy lábjegyzetre. akárki megmondja.
Annyit még, hogy Bécs megsegítésére mindig volt elég pénz és ember 1529-ben is, (1566-ban Zrínyin elakadtak), 1663/1664, 1683... csak össze rázogatták öntögették a ládák alját...
Közben 1492 Újvilág, 1588 július 30, az Armada hullámsírba száll, 1640-IV Károly nyakán a vérben ázik a halasi csipke is...

Ugyan kit kellett volna, hogy érdekeljen ez a keleti provincia Pannónia?... s ahogy Habsburgra száll a korona s jogar, egyből akad zseton, krupié és játékoshad.
ezt ne hagyjátok ki! elképesztő beszámoló

Ha megpróbálnak átverni, mindent szétverünk

Németországba eljutni, Bicskét elkerülni – ezt volt a céljuk azoknak, akik pénteken indultak útnak Budapestről az M1-es autópályán Bécs felé. Az Origo munkatársa Zsámbéknál csatlakozott hozzájuk, és elkísérte őket az osztrák határig.

www.origo.hu/itthon/20150905-zsambektol-hegyeshalomig-kiserte-a-buszra-szallt-menekulteket-az-origo.html
@Mariann19:
.
Ajjaj!
Volt feleségem ugyancsak közgazda, balkezes és hegedült.
A jelenlegi közgazda, de elvégezte a pénzügyi és számviteli főiskolát is és talán ezért mindkét kezét teljesen egyformán tudja használni, szükség esetén egyszerre is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igen!
Rászorult a kezem a Radeberger flaska nyakára, csak akkor engedem el, amikor a másikat már felbontottam.
Szeretem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
kartácsot használsz, vagy egyenként ágyúzod le őket?

a zsidóknak semmi közük ehhez, ez olyan arab tavaszi finomfőzelék...

kkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

ne idegeskeggy! remegni kezdesz és akkor merre evezel, lejteni fog a víz, hogy lehessen síelni rajta vontatás nélkűl???
@PeniValdes: fettel és ekleszton is szokta együtt. szerintem öreges:))

puszillak hülye húgim:)))
@Mariann19:
Lányom hegedült, nem tudja hová menjen tovább, most kell választania, a zenétől kétkezes lett (bal-jobb). Rendesen megmozgatta az agyát, de abbahagyta a zenét. Eszméletlen jó tanuló lett, egy durván jó középsuliban most kiváló. 2 nyelvből leérettségizett már, utolsó évben van.
@Mariann19:

"Pedig most zúgtam bele másodszor."

az néha nem árt! :))
@dr. jenőke (jenőke):
"Szükség esetén egyszerre is."
Mindíg a tevékenység határozza meg.
Ilyen véletlen egybeesés!
A feleséged is közgazda, hegedülni is tud...
Kérlek, add át kollégális üdvözletemet.
@taga20: mindig azon kacagtunk a tesókkal, hogy a backgammon tábla másik felén a legdedósabb játék van:)
@guma:
Lehet, hogy egy váratlan ajándék az élettől?
Hi-hi-hi
G vicctor gyodálatos világa, meg a szar román csapatot se tudtuk legyőzni már 34 éve. Vajon hány generációnak kell még kihalni hogy végre legyőzzük őket?
Amúgy g vicctort nem láttam a meccsen.
@Eszter jött:

szerinted a szöveg, nem azt jelenti, hogy a "nemmagyar" magyarok mennek a szírek helyére?
mert akkor pedig nem vágathatunk!
@Rodeo36:
Majd, ha ennyire sikerül nekem is zavarosnak lennem, akkor papa... kicsit unalmas a hülyék kirajzása, de csak rajta... :D

@dr. jenőke (jenőke):
Egyszerre is? Mi ez a nagyképűsködés??? :D

@Kurvahošigutntag:
Evégre az iszlám... :D
Ezek tényleg ennyire! Viszont a szelektív emlékezet csodákra képes! Az elvek meg a befolyó összeg arányában könnyen alakulhatnak.
Vannak helyek, ahol ezt szimpla ideológiai kurválkodásnak hívják, de azok tévesen ítélik meg ezeket a remek MLM ügynököket, akik származása erőteljesen szláv vonalú, viszont valamiért mégis kínosan vérmagyarinak igyekeznek beállítani magukat és meghatározni azt, ki lehet ebben az országban MAGYAR.
@PeniValdes: húgi, erre nem emlékszem:)))
@Mariann19:

persze! csak a görényekhez is legyél kedves, nehogy kitúrjanak lelki poziciódból. :)))
@guma:
hát nem kedves az az Ahmed? ahelyett, hogy legalább egy névjegykártyája lenne ordibál

nagyszar ez az egész

a német pógárok meg adóznak ezekért és keményen dógoznak

és persze nagyon szeretik a "menekülteket" csak asztnemtudni mielől és miért menekűlt Pakisztánból, Mogadishu-ból és még jó néhány helyzről a szíreket is megnéznám mert nem az egész szíriát bombázzák, kituggya honnan szírnek???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

most nagyon kell őket szeretni mert mások meg szétbaszták az életüket és azok hallgatnak a leginkább

az a görög sziget nem is rossz ötlet, van még Hawaii az is elég mmessze van mindentől
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Bizony egyszerre. Tárcsáz telefonon valamelyik kezével, közben ír a másikkal.
Ilyesmik...
Nehezen szoktam meg.
@Orica Középföldi:

Érdekes, hogy másként üzentek akkor, és másként üzennek ma, és az alkotók anno nem tiltakoztak, hogy úgy nem jó. Sőt.

Úgyhogy mai tapasztalattal, utólag, nem veszítettél semmit.

Kb. Olyan, mintha elítélnénk Gárdonyit most, mert az 1550-es évekbeli Magyarországra tévedt, békés látogatóként érkezett török turistákat kedvezőtlen színben tüntette fel.

A belem kifordul.
@dr. jenőke (jenőke): Megköszönöm. habakuk999@gmail.com
@Orica Középföldi:

még az árú értékét is felemelte egy adag rémhírrel. csodálatos!
Welle der Solidarität: "Thank you Austria" 6500 Menschen überquerten bis Samstagnachmittag die Grenze zu Österreich, rund 5000 von ihnen wurden am Wiener Westbahnhof versorgt. Freiwillige brachten Lebensmittel und Kleidung. Die Menge an Spenden sprengte vorübergehend das Sammellager.
@AKIsTUDATLAN: igen. jó volna ha mindenki beírná.:-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Valami szír pályázik a helyemre a csajoknál! DURVA EZ! :(
Akkor már még sem az iszlám az emberiség utolsó reménysége?
Le vagyok döbbenve... :( "

pár nap múlva kiderül. ha lesz a barátság napja 11.-én akkor csomagolhatsz...
@Georg Smith:
Österreich, 2015.
Vorher Ungarn... irgendwann...
@guma:
A csajok nem cserélnek el, már "benyaltam" magam ... :D
@Kurvahošigutntag:
Ez durva gecizés volt, hogyan alszom ezek után?
A szájnyalogatása, az a legdurvább...
@taga20: te, ez a jég megint moralizál. lehet, hogy monalizálni már nem tud?
Az Osztrak valogatott meccse 1 perces gyaszszünettel kezdödik a menekültekert...ezek a tetü Osztrakok befogadtak 56-ban is 200 000 magyart...meg az utobbi evek 600 000 Magyar gazdasagi menekültjenek nagy reszet...de mostmar nagyon tele van a faszuk a Magyarokkal..a helyetekbe ott maradnek Orbanisztanba...
@habakuk000:
.
Elküldtem.
Jelezz vissza, ha megkaptad.
@Georg Smith:
Tényleg, mi lesz azokkal most nagypofával a menekülteket szidó vérmagyari honfitársainkkal, akik ezek után lemennek kutyába és kimennek utolsó szarrágó csicskának a burgenlandi paraszthoz minimálbérért?
TARTÁSUK?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Büszke lehetsz a kislányodra, csak gratulálni tudok!
A gazdálkodás menedzsment szak szerintem, ami a jövő építésében biztonságot jelentő foglalkozás.
A szakma keresett, és jelenleg is a legjobbak között van jövedelemben.
Bár még nálunk nem aktuális, de nézegettem az Edulinen a kereseteket, a legjobbak között van.
Ahogyan látom, az egyetemen szakmai közösségek működnek, amelyek által mód van a nagy cégekkel, multikkal való találkozásra, együttműködésre, ami a később jól jöhet az elhelyezkedésre.
Csak jó nevű egyetemre menjen a kislányod, mert nem mindegy, hogy honnan származó diplomát tud felmutatni.
Ja, és fent említett szaknak van angol nyelvű változata is.
mondjuk bekerülni elég nehéz, de nem elérhetetlen.
@parti_giano:
Szerinted belenéztem azokba a szemekbe? Olyanok, mint a baziliszkuszé.

@dr. jenőke (jenőke):
" ha fideszessel kezet fogsz"
Muszáj?

@Imola Helyesi:
Engem miért nem akarnak beavatni semmibe, magyarázd meg? Pedig aki olvas, az tudhatja, hogy a szőnyegbombázás nagy híve vagyok szinte bármilyen célpont esetében. Ráadásul én kezelem a váltókat is. Nem mindegy, merre terelem a kerozinvonatokat.

@guma:
Én támogatom a lakosságcserét. Küldöm a listát, hogy ki menjen Szíriába a menekültek helyett. Jó hosszú.

@Eszter jött:
Utána már nem fog sötétben tapogatódzni, az tuti. Megvilágosodik, és szociál-unanarcho-bdsm gyurcsányista lesz.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Láttad, hogy komolyan vette a tanulmányomat, miszerint a zsidók állnak a menekültügy mögött, és máris továbbgondolta?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a medikák is simán dobtak, mikor meglátták a tévében a ross dokit. mutogathatod te nekik a ramodat meg az egeredet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Én azt momdtam a gyereknek, aki nem tudta, hogy matematikát tanuljon, vagy műszakira menjen, hogy a kevesebbe a több benne van. Mérnök lett.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, genau. de visszaterve az arab N beture, erdekesnek tartom, hogy meg sem probaljak ignaczek a szir menekultek kozul kereszteny hitsorsaikat kimazsolazni. kozelrol tul barna lett a "tesok" fizimiskaja valszeg...
kis tréfa?

Josh Earnest – szóvivő – szerint az Egyesült Államok nem enged be több szíriai állampolgárt az ország területére, ehelyett “támogatja a válsággal küzdő európai országokat” és forrásokat különít el az ENSZ menekültügyi főbizottsága számára. Eddig mindössze 1541 szíriai menekültet fogadtak be (összehasonlításként: állandó jelleggel kétezer fölött van a Magyarországra naponta érkező bevándorlók száma), és a továbbiakban sem tervezik, hogy ezzel ellentétes döntéseket hozzanak. Az Egyesült Államok tehát maga nem segít a menekültek helyzetének rendezésében, a problémát teljes egészében az európai országokra hárítja.

A Nemzetközi Menekültügyi Bizottság elnöke, David Miliband felszólította az Egyesült Államokat, hogy 2016 folyamán fogadjon be 65 ezer szíriai menekültet. Erre válaszként reagált a Fehér Ház szóvivője, aki kijelentette, hogy egyáltalán nem fognak szíriai menekülteket befogadni.

www.theguardian.com/world/2015/sep/03/aid-groups-senators-us-take-in-65000-syrian-refugees

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk

senkise' képzelje, hogy ...
@guma:
A görényeket nagyon szeretem, de Mr. Rezignált nem engedte, hogy legyen.
Ő nem féltette a lelkivilágomat, csak a magáét.
@parti_giano: szerintem az onanizálás profin megy a kutyának:)))
@Bakter:" " ha fideszessel kezet fogsz"
Muszáj?"

Ez durva. A kádárizmust sem az eccerű párttagok csinálták. Ezt sem, csak ha szőr kerül a levesbe, akkor fogják rájuk.
@Rodeo36:

igazad lehet sok tekintetben...

de sajnos én csak azt tapasztaltam meg ami itt történt és valahogy ez az írás képes is volt összefoglalni, visszaadni azt az embertelenséget ami itt államigazgatás címszó alatt működik.

amit az a másik poszt az 5 pontban is összeszedtek...

a bizalmat elveszteni könnyű. újra visszaszerezni piszok nehéz.
@parti_giano: egér?7

www.ezomania.hu/uploads/images/2012/10/allatok-az-almainkban-eger.jpg

hát ezek után nem csodálom,. hogy a medikák inkább ross dokit választották...
@Mariann19:

Mi vettünk egy lakást, ahol az előző tulaj görényt tartott a padlószőnyeges szobában. Akkor ment ki belőle a görény "illata", amikor kidobtuk.
@Rodeo36:
Almát az almával sikerült már?
"Eddig mindössze 1541 szíriai menekültet fogadtak be" a szomszédaid, a mocskos usákok.
Remek.
Akkor most a többi kamu mellett - látom remekül tájékozott vagy - lökd már ide, hogy Magyarország mennyi szíriai menekültet FOGADOTT BE.
Köszönettel...
A hablaty nem érdekel, konkrétan az, mennyi szíriai menekültet fogadott be HU!
Kösz, köcsög:

"Orbán EU-s eszközökből finanszírozza a rendszerét, közben pedig mindent megtesz azért, hogy az európai elveket lábbal tiporja." A német sajtó egy része tüzet fúj Orbánra, és követeli az ország kipenderítését az EU-ból.
@parti_giano:

hasítasz ám! :DDDD már Bolit kóstolgatod?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :-)

you know: he's a firestarter, he's the trouble starter, he's the fear addicted, danger illustrated...
@látjátok feleim szümtükkel: ezt nem értem. az előző tulajt akkor magatoknál tartottátok egy ideig?
@látjátok feleim szümtükkel:
Mert biztosan ideges volt a görény.
Úgy tudom, csak zavar esetén küldi az "illatot".
Volt a szomszédban, olyan édes kis huncut, tekergő állatka volt, sokat játszottam vele.
Viszont szinte állandó jelenlétet igényel.
@parti_giano:

szadista! egy műkacsa műhápogása még elviselhető. de tömegesen maradandó károsodást okoz.
alig tudom kiheverni!
@Bakter:

maga elég, ha a sorompójával szelektál! :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Rosszul írtam, azt akartam, hogy a többe a kevesebb benne van. Ha valaki olyan pályát választ, amiből több irányba nyílik lehetőség, az jobb, mint egy szűk irányultságú pályát választani. Utóbb ha nem tetszik, nehezebbb váltani.
@guma: bolit maximum a vak oroszlán kóstolgatná. nemár, méghogy én?!
@látjátok feleim szümtükkel: és ha fityeszes lakott volna ott:)

persze a görény is elég gáz. ki a faszom tart ilyen dögöket?:)))
@parti_giano:

te, ez a jég megint moralizál. lehet, hogy monalizálni már nem tud?

Az moralizálás, csak lábjegyzet kiegészítés

Kövér, bandzsi, hamis tekén-tetű nők nem érdekelnek.

Csak azért van sikere, mert da Vinci a stricije.
@guma:

guma, drága! nem gondolta sehogy. agyatlan jobbikos szövegelt agyatlan jobbikosoknak.
ennyi!
@guma:
Kicsi a hatásfoka. Az elmúlt napok történéseit olvasva/látva én igen magas darabszámú, nagy kaliberrel szelektálnék.
@guma:
Nem hagyom magam, esélye sincs. Nem váltok, eddig bejöttek a csajok, most már minek váltsak? :O
Olvasom:
A Déliből, a Keletiből indulnak a vonatok, amikhez több pótvagont is kapcsoltak. Ezek felveszik a menekülteket, még jegy nélkül is, és mehetnek Győrbe vagy a határra.
Faszszopókáim, ez a lehetőség egy magamfajta bakternak már napokkal ezelőtt eszébe jutott, miközben a tyúkokat etette. 4 elemim van, az se zoxfordi.
Amennyiben valamelyik csökkent értelmi képességűnek további kérdése lenne, hogy mit jelent a "tranzitzóna" Európában, annak szívesen segítek még:

vs.hu/kozelet/osszes/megtalalja-a-kulonbsegeket-a-magyar-es-az-osztrak-tranzitzonak-kozott-0905
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem láttad a plakátokat, baszki. Kéken fehéren rajtuk volt, hogy
"A menekültek elveszik a magyar férfiak csajait."
@dr. jenőke (jenőke):

"mindkét kezét teljesen egyformán tudja használni, szükség esetén egyszerre is."

nekem az egyik főnököm volt ilyen. az elfelezett táblánál (de papíron is :DDD) pl mindkét kezét használva jobbra is és balra is írt.
az egyik szöveget (mondhattad melyiket) ráadásul tükörírással.
eszméletlen volt látni...
@Bakter:
Ki mondta, hogy nekik (az összesnek együtt) megvan ennek a fele?
Csak azért nem szarnak az udvar közepére kapirgálás közben, mert a szökőkút elfoglalja azt pont...
Megnéztem a wikin, és ezt találam: Europa népessége 2009-es adat szerint 731 000 000 volt. Ettől valamivel eltérő lehet most, de ehhez képes egy, azaz 1 millió bevándorló mit is jelent? Talán mégsem kellene azt a nyálat annyira vernie a kormánynak.
@jaegtoer:

te hülye. majd leesek a székről úgy röhögök!

(kösz fiúk.
álmomba sem hittem volna, hogy ma még hangosan is röhögök, nem csak a szokásos mosoly kopogtat be)
@Bakter:

No látod, nem is lett belőled miniszterelnök.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_"Eddig mindössze 1541 szíriai menekültet fogadtak be" a szomszédaid, a mocskos usákok.
Remek.
Akkor most a többi kamu mellett - látom remekül tájékozott vagy - lökd már ide, hogy Magyarország mennyi szíriai menekültet FOGADOTT BE.
Köszönettel...
A hablaty nem érdekel, konkrétan az, mennyi szíriai menekültet fogadott be HU!_"

Egészen konkrétan úgy vélem, hogy Magyarországnak nem kell versenyeznie az USA-val szemben, hogy mennyi menekültet és mennyi bevándorlót fogadjon be.
Különösen nem olyan területről, ahol az USA kavarta a szart, és a végén egy mozdulattal a nyakunkba is borítja azt.

Persze... emberiesség meg ilyesmi... Nosza élenj árhat az US ebben is, nem csak a sikertelen demokráciaexportban. Magam részéről: ne fogják vissza magukat.
@Eszter jött:

jól van na! :)))
ilyen magas labda tudom, hogy náluk nem vicc kategória, csak egy erőlködés eredménye, ami torz szavakat szül.
@jaegtoer:
Szerintem sem kell NEKÜNK befogadnunk x ezer szír menekültet... Aki viszont azzal dobálózik, hogy x ezer menekült érkezik ide, ne azzal érveljen, hogy mennyi szírt fogadott be a mocskosusácska.
Egyetértek a többi mondandóddal, sőt ajánlanám a többi menekülőnek is az USÁ-t, a korlátlan lehetőségek hazáját, illetve Kanadát, ahol... de ez durva célozgatás lenne részemről... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csak oda ne, me ott mindenki bolhás lesz:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Watch this, Orban! Austria says hello. Shame on you!"
@látjátok feleim szümtükkel:
A miniszterelnök intézményét a nemnevezünknevén olyan szinten degradálta, hogy én ilyen pozícióba nem is vágyom. Mennyivel kellemesebb a diktátoré. De szép is lenne a kőfejtő oldalába vájt, légkodicionált magánlakosztályamból alátekinteni oda, ahol 40 fokban hordja a követ többek között a kopaszra borotvált, de jól bezselézett fejű szíjrágó exkülügyér.
@jaegtoer: de azért nem tiltakoznál, ha folyton nálad lógna a csaj.
@taga20: :))))

kösz.
ez jól eset most.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

csak hogy tudd: a menekült ügy nem magyar kérdés, beleesett pilátus a crédóba, nem is a végső határvonala az ejúnak!!!!!!!! tehát előtte mások sem teljesítették a feladataikat ejútagokként

nem kell befogadnia egyet sem, majd mások eldöntik hogy ezek után befogadnak e magyarokat!!!

az az állam amely ott bassza széjjel szíriát az nem hajlandó 65000 -et befogadni és semmi többet sem... 1541 vagy akármennyi az semmi a több milliós áldozathoz képest amit az usa csinál a két ottani zsoldos seregével: #1 ISIS #2 Forradalmi erők

és mindkettő a központ hatalom Asszád ellen...

kérdésem? mijafaszköze van 12000 mérföldre a határaitól bárkihez az usának?

ez most világos?

ha nem érted akkor konzultálj valamilyen orvossal

brühüyyy
@Rodeo36:
Lökd az orvosod számát, beszélek vele, hogy valami el van bacarintva a gyógyszereiddel! Látod, néha rendesen hat... remélem nem valami bevándorló dokihoz jársz te is?
Remélem rendes indián bennszülött a doki!
@dr. jenőke (jenőke): köszönöm, sajnos nem nagyon olvasható, majd megkeresem könyvtárban papíron.
@guma: ha nem mondtam még, téged szeretlek a legjobban:)
persze, ha orica, vagy mariann van itt, ako őket:)))
@parti_giano:

Tényleg nem, gyorsan koszolódnak az ablakaim, és a függönyöket is kimoshatná, vasalhatná, ilyesmi.
De a gyárban több hasznát venném, első szakaszban cca. 70 tonnányi irat rendbetételében tudnám hasznosítani. A tömzsi ujjai talán alkalmasak lehetnek a gyors lappörgetésre, és abba a néhány szál hajába talán kevéssé tapadna a papírpor...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ne szívasd má a bolhást!
van neked szíved?:))))))))))
Oszt akkor még nem is idéztem azt, amikor Piktorunk több millió bevándorlót emlegetett, hogy azokkal lendítené fel az országot...

"Ha Magyarországra jössz, úgyis hazudnak

Ha nem jössz, akkor is.

Akkor átadjuk a szót a miniszterelnöknek.

Orbán Viktor 2015. szeptember 3.

Senki nem akar Magyarországon maradni. Nincsenek nehézségeink azokkal, akik Magyarországon szeretnének maradni, de senki nem akar Magyarországon maradni, sem Szlovákiában, sem Lengyelországban, sem Észtországban. Mindannyian Németországba kívánnak menni.

Orbán Viktor 2015. január 11.

Nem akarunk tőlünk különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között, Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani.

Most azon túl, hogy Orbán Viktor pár hónap elteltével ismét szembefejelte saját magát, további kérdések tolulnak föl a két kijelentés közötti időszakra vonatkozóan.

Ha senki nem akar Magyarországon maradni, akkor miként képes arra, hogy elvegye a magyarok munkáját?
Amennyiben nem akarnak itt maradni, akkor miért fontos, hogy tiszteletben tartsák a kultúránkat?
És egyáltalán, akkor mi szükség volt a nem létező bevándorlással kapcsolatban meginterjúvolni hazánk polgárait?
Meg különben is, akkor mire tetszett elszórni több százmillió forintot?
Továbbá ennek fényében mit is jelent az „illegális bevándorló” kifejezés, amellyel nyomasztani méltóztatik a magyar közvéleményt?"

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150903_Ha_Magyarorszagra_jossz_ugyis_hazudnak
@parti_giano: te kis fasz, próbáld ki! jó dolog:)))
@Bakter: a német sajtó egy része miert nem okadott tüzér, amikor a magyar demokráciát taposták el? Miert most jut eszébe, hogy orban köcsög, amikor az ő borukre is folyik a játék?

csak kérdem nagyon szerényen
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kanada egy szuterén ország, képes önmaga eldönteni, hogy kit akar befogadni és kit nem!!!! én bízom a bölcsességünkben!!!

Kanada sem okozott semmit sem (az utóbbi pár hónap konzervatív melldöngetése sokba került de sem nem oszt sem nem szoroz)
küldtek lejárt szavatosságú repzajokat hátha...és hát nemha...

most az a család a téma amelyik belefulladt a tengerbe (vagykituggya hová) és van egy nagynénijük és most az izgága...de ő fizeti zsebből, addig nincs baj... nem hiszem, hogy 20000 szírt befogadunk, mennyenek a zusába ott van a Kánaán és a legerősebb, éexebb, leg...abb és milyen okosak??? csak az az elnökválasztási csinnbummcirkusz ne lenn naponta 6 órán át még a vízcsapból donaldtrumpmegatöbbi folyik és kurva nagy hülyék, bohózatnak szar humoruk nincs de neveccségesek most ez megy 2016 végéig addig semmi sem lesz de nagy csinnadratta

és üres a kassza, Kína ugráltattya a nemzetközi tőzsdét a többiek az olaj és gázárakat és a munkanélküliség akkora, hogy hogy nem győzik...

most még 65000 szíriai nyomorult fél lábon meg lábatlanúl de mindenképpen üvöltve

maraggyanak otthon a zusákok és intézzék má' el, hogy ne legyen annyi halottya a sarki rendőrök intézkedéseinek meg a 2 éves gyerek a babakocsiban talált töltött és felhúzott pisztollyal ne lője agyon magát

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

tegyél rendet annyira nagy hiánycikk, jó ára lehet a világpiacon
@jaegtoer: aham, akkor a bejáró-, valamint a titkárnőkre buksz. ott is a gizdákra.
@nincs_itt: "ugye azt nem gondolod te sem komolyan, hogy holnap reggel, az összes nehéz sorsú, elmaradott(de hellyel közzel biztonságos)országból elindulhat mindenki"

te is ilyen háttérrel indultál ki.
egyébként ki fogja meghatározni, ki indulhat el?
elgondolkodtam, miért tiltakozik Orbán kézzel-lábbal 3000 menekült befogadása ellen. És rájöttem.

1, volt polémia, miért nem fogadják be a gazdag olajsejkségek a menekülteket. Az elemzés megállapitotta, hogy mivel mindegyik monarchia, a menekültek pedig köztársaságokból menekültek, felforgatnák a sejkségek társadalmát, mivel nem fogadnák el a monarchisztikus társadalmi rendet.

2, Ma délutáni - nem tudom, hogy komment, vagy ujságiró megjegyzése : ennek a bánatos országnak búvalbaszott népe bármit kapott a nyakába, elvették a trafikját, földjét, nyugdiját, stb, mindent csendes beletörődéssel fogadott. Ezek a menekültek pedig nekiálltak a rendőröket megkerülve minden tiltás ellenére egy 200 km-es gyalogtúrának, leszarva a rezsimet.

Ebből a kettőből szépen kirajzolódik:
Ha befogadnánk 3000 embert, akkor ezeknek munkát kellene adni. Állami szinten csak közmunka van. Viszont míg a magyar vágómarha lelkesen bólogat, még az is, aki ennyiért dolgozik, hogy "legalább munka van", ezek az emberek egy hónap után, ha rájönnének, hogy nettó 47 ezer forintért dolgoztak egész hónapban, és ez mire futja, valószinűleg kihajigálnának egy-két dolgot innen-onnan. Ami még a kisebbik baj, de mi van, ha a 120000 közmunkásból csak a negyede követi őket?

Na ezért óckodik Orbán.
„aki azt állítja, hogy szöges dróttal megoldja a menekültproblémát, s utána ekkora káoszt teremt, az politikailag diszkreditálja magát".
ezt az oszták kancellár mondta. Itt:

nol.hu/kulfold/az-osztrak-kancellar-szerint-orban-be-akarta-csapni-1561391
@taga20: most megleptél. te izé... rodeo kacsáját szuttyongatod? aztán meg próbáljam ki? margit...
@jaegtoer:

"Ugyan kit kellett volna, hogy érdekeljen ez a keleti provincia Pannónia?... s ahogy Habsburgra száll a korona s jogar, egyből akad zseton, krupié és játékoshad.”

Magyarország a Gyalui Egyezménnyel már Ferdinándra szállt (1541) - A török kiűzésének időpontja (karlócai béke) 1699. A két dátum között 158 év van. Zseton, krupié és játékoshad csak 1984-től volt (Liga Sacra).

Magyarán: a mi Nyugat általi "elárultatásunk" számomra továbbra sem bizonyított. Mindketten (a Nyugat is meg mi is) az érdekeink szeriont cselekedtünk a történelmünk során, és egyikünk sem vethet a másik szemére semmit. Az, hogy kicsik vagyunk, és általában a vesztes pozícióban voltunk, nem a Nyugat "árulásának" köszönhető.
@Rodeo36:
"Kanada sem okozott semmit sem (az utóbbi pár hónap konzervatív melldöngetése sokba került de sem nem oszt sem nem szoroz)
küldtek lejárt szavatosságú repzajokat hátha...és hát nemha...

gondolom, ha ruszkik benéznének egy-két TU-160-nal visszavennél az arcodból:)

és szét rimánkodnád az agyad, hogy az amcsik segítsenek kanadának. nem neked!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
eltaláltad jár neked a hangszóró, már 18 éve a háziorvosom

kíváló egészségnek örvendek...

csak a @boli kezdetű beszólások szoktak traumát okozni de asztmeg szépen lehet kezelni: nemolvasel!!!

egyébként te jól vagy? nem érzel fura nyomást néha ott ahol másoknak olyan kocsonyásos belűl???

és evezzél többet...ott az árnyasban fröccsözve jobbra fordúlhacc (balra nem mert akkor ott van a ponty)...

szóval aggódom érted

hűvös éjjeleken viselj gyapjúsálat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
@vakapad:

Elnézést, melléütöttem. A Liga Sacra természetesen 1684.
@parti_giano:

ne spriccelj rá! vagy használj monitorvédőt...
@taga20:
úgy tudom a ruszkik nem támadtak meg senkit (najóafganisztánt) inkább őket szokás basztatni

engem ne félccsél, mindenre van megoldásom (saját magammal kapcsolatosan)

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
Üdv!

OFF

Az már milyen, hogy a másodikos lányomnak szeptember 11-re egy pilótás verset kell megtanulnia??? :)

ON

Szép estét!
@habakuk000:
Az elmúlt napok fel nem merült, ám egyik valóban fontos kérdése. Kösz!:))
Nem istenítik átszellemült rajongással:

gepnarancs.hu/2015/09/a-nemet-sajto-magyarorszag-kidobasat-koveteli-az-eu-bol/

www.aljazeera.com/topics/country/hungary.html

www.bbc.com/news/world-europe-34155701

...bár mindenki a témával foglalkozik. Popsztároknál volt divat egy időben, hogy nem baj, ha botrány is, csak írjanak az újságok róla.

Az országos helyzet nem a menekültek száma, hanem a keltett hisztéria miatt tragikus.
A menekültek ugyanis még a kvóta ellenére sem szeretnének itt maradni. Főként ilyen hírek után... úgyhogy az előirányzott 3000 fő elleni tiltakozásnak értelmét nem látni, mert első adandó alkalommal továbbállnának, teljesen jogosan.
@taga20:

nekem elég, ha eszedbe jutok néha :)
"Faymann kancellár,..... rossz véleménnyel van a magyar miniszterelnökről. Mint mondta, „aki azt állítja, hogy szöges dróttal megoldja a menekültproblémát, s utána ekkora káoszt teremt, az politikailag diszkreditálja magát". Azt is elárulta, hogy pénteken este Orbán Viktor neki 4000 menekült érkezését jelezte, de Faymann az első perctől nem hitt neki."

Hát ja. Orbánnak már az első perctől nem hisznek. Elveszti a pávatánc a hatását?
@fzs.1933:

Ez a KLIK néma bosszúja a jóbarát kekeckedései miatt.
@DarthVader:

Nincs hová táncolni!
Most már a gratzi klinika sem fogadja többé.
@habakuk000:
a tajcslandiak a sok teuton most fog imádkozni Jesszusmáriát hogy a 3 kenyeret meg a 3 halat soxorozza meg, mert kijafasz fog túlűrázni ingyen a szí "menekültek" kitartásáért???

ott a demo kráciá ban lesz majd sikoly meg a halál a Bundesmutti-ra vagy meg kell növelni a kecskeméti Mercedes gyár kapacitását, hogy jobban ki tuggyák zsákmányolni a sok seggfej levédiabsznádi csórikámat, és elvigyék az egész profitot a kurvák az uccsó fillérig?

lesz nagy sikoly

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
mikor kiderül, hogy befogadtak ismeretlen egyedeket akikről assem lehet tudni melyik országból szöktek és miért?
@Eszter jött:

Anikó asszonynak jó nagy napszemüveg kell :))
@DarthVader: nem is csoda. Eljátszotta már a renomét párszor. Furcsább lenne, ha komolyan vennék.
@graphics:

Azért kiváncsi lennék a legközelebbi találkozóra Orbán és osztrák/német/stb politikus között. Kézfogás pl.
@Eszter jött:

:)

"Most már a gratzi klinika sem fogadja többé."

Ez attól függ, hogy idehaza regisztrálták-e a bevándorlási hivatalnál, vagy sem! :)
@Rodeo36:

Majd kibasszák a lengyel meg magyar vendégmunkásokat, lesz hely a szíreknek :))
@DarthVader:

Csuklya.
De Lőrinc barát kisegítheti a bajban, szokás szerint.
@DarthVader:

Mondjuk, ha az Unióból kiakolbólitanának - persze ez nem fog bekövetkezni, egyelőre! - ez is egy opció lenne
@fzs.1933:

Most olvastam, Macedóniából 4 ezer menekült tart Magyarország felé.
Az osztrákok átküldhetnének egy "orvost" a megfelelő gyógyszerrel.
Mielőbb.
Saját érdekükben.
@DarthVader: gumibaba mosoly, de legszívesebben be sem engednék.
@Rodeo36: öreg, a krimi vakációt lehet performansznak nevezni. de fölösleges.

remélem értve vagyok?:)
@taga20:
nem, nem vagy értve:
a Krim mindíg is orosz tulajdon volt és most már az is marad

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@fzs.1933: haver, kicsit szabadjára vagy engedve!
vasalás, mosogatás,ecetera kész van?

:)))))))))))))))))
@DarthVader:
kitaláltad a hátsó gondolataimat

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

nincs_itt majd sikoltozik és elmegy australia-ba

ott jobban fizetnek de nem értik a németet??? igaz a nincs_itt sem teljesen???
@Rodeo36: ezek után, gondolom a baltikum is, ja és a kárpát medence 10ezer éve orosz anyaföld.

mond te pénzért, vagy spontán vagy hülye?

komolyan foglalkoztat a téma:)))))

ja és brbrbrbr vagy kotkotkot:)))
@taga20:
jéééééééééééééééééé?
te tucc gondolkodni??? és nem fáj?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@punkfrog: ez nem kis tévedés, de nem az utolsó!
@habakuk000: a kérdésedben benne van a válasz!
milyen alapon szóltak volna bele, a németek a magyar belügyekbe?
@DarthVader: a Kedves Vezető & Co. mindent elkövet az ügy érdekében. Nagyon szeretnék kimondatni ezt a kirúgatást.
@Rodeo36: hááát vagyon erősen igassága kendnek!
@Knósszosz: az ilyen faszokat nagyon szánom, mint haba!
milyen baba lenne a világ, ha tele lenne habákkal a világ:))
@nincs_itt:
és ke'd merre lófrált míg a zégzengett???

már le is boliztak, ilyensevó'tmég?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

gondolkoggy Melbourn alsó ra költözésről

angol nyelleckét ingyen csak neked én tudok...teljesen aussi lesz
@Rodeo36: fáj, de muszáj:)

és te leszállsz néha a magas lórul?

mi a fasz van ma? telihold:))
@Rodeo36: meg volt valami paktum...
meg mintha megszállva tartották volna Európa felét...
mára ennyit.
@Rodeo36: najó! beszéjjünk róla!
@taga20:
nem szoktam...Bucefalos

és nagyon kényelmes

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

mi is bajod most?

le vagy maradva néhány könyvtárnyi brossúrával???
Szolidaritásból jeles?

Nekik is szóljon már valaki!

,,Of course, their attack on the government’s migration policy is a fierce one. Since he came into power, Viktor Orbàn and his party “Fidesz” have stretched their hand to the very far-right party “Jobbik” – member of the government coalition – by radicalizing the already existing xenophobic rhetoric. ''

Forrás:www.asylumcorner.eu/beyond-the-wall-solidarity-with-migrants-in-hungary/#
@nincs_itt: az ilyen választ úgy kell kezdeni:
"te kis butus"
cáfoltál valamit?
@graphics: édes istenem, milyen gyönyörű a kínai könnyűipar:))

nesze neked!:)

www.youtube.com/watch?v=q--6MIFsTFc&list=RD0CZuZZ17mck&index=2
@graphics:
"mert első adandó alkalommal továbbállnának, teljesen jogosan."

szír orvosnak felajánlják, hogy maradhat magyarországon, mert szükség van orvosra. kap letelepedési engedélyt, el kell végeznie egy minősítőt/különbségit, és dolgozhat.
akkor ne orvos legyen, hanem teszemazt programozó matematikus. katona. fizikus. bármi.
mindenki arról sír, hogy magyelszívás leend. tessék. ölünkbe esik X (remélhetőleg) jól képzett szakember, akinek a képzési költségeit már nem kell kifizetni. mennyit tudunk megtakarítani vele?
@Knósszosz: Orbán, most már Európának is gondot okoz, nem kicsit!
nem tudom min csodálkoztok?
@punkfrog: ha nem baj akkor nem cáfolnám, azt ami nem igényel cáfolatot.

tudod, én belátom, hogy volt jó néhány tévedésem. valószínűleg lesz is még.

mit is akartál mondani?
más: volt szerencsém látni a V4-ek utáni sajttájt. (nem tudom, volt-e róla szó). a 4 kormányfőből az egyik támaszkodott az elé kirakott szószékre, mintha kocsmában lenne, keresztbetett lábbal (nekem keresztapám jutott egyből az eszembe a lőrinci fonó melletti talponállóban a sokadik feles/fröccs kombó után), a többi egyenesen gerinccel álldogált. nem tudjátok, melyik volt az?
@Rodeo36: semmi bajom, csak néha annyira meglepsz, hogy nézek, mint a jukinyúl:))

ha meg nem sértelek és felbontod, ako küldöm a második nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc&list=RDvt1Pwfnh5pc
@Secnir:

.
Rákérdezek!
Zsebre volt dugva a keze?
@Secnir: fico volt a gumi gerincű:))

édes karma, nekünk mé ez a suttyó jutott? legalább egy kimdzsondzsuva.

aszt, ha fejbe, ako nem lenne polémiám:))
@taga20:
el kell mondanod mi van a tyúbon

különben nem nyitom meg

brühüyyy

a helyretyutyútyú nem a világom

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Secnir:

Szerinted lenne kedvük maradni ilyen tapasztalatok után?
Az fb-n olvastam egy találó kommentet:

"Akik tegnap éjjel elhagyták az országot, nem Szíriából, Irakból menekültek el, hanem Magyarországról".
@punkfrog:

Meg fogják buktatni, ne aggódj. Berlusconit sem az olaszok zavarták el, hanem kívülről buktatták meg. Ez köztudott azt hiszem.
@Rodeo36: dzsonikes. talán küldtem párszor.
te nekem ő vagy, ha hülyén is nézek ki:)
@taga20: @Secnir:
www.hirado.hu/videok/rendkivuli-tanacskozast-tartottak-a-visegradi-negyek/
a 22. perc tájékán kezdi (keresztapám a fejével hajtja el a legyeket), aztán 23:30-tól már beáll a megfáradt kőműves pózba. feje meg-meg bicsaklik, nézése tompa. időnként felrántja a fejét, körbenéz, szigorúan összevonja a szemöldökét, aztán visszaáll a fröccsnéző merengésébe.
(a kezet zsebredugós részre nem tudom, honnan emlékszem)
@Secnir: 1-et találhatok.......? :-))
@taga20:
Johnny Cash nem a világom, a guitar zenét sem szeretem

talán valami mást?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Secnir: ez valami, ez a gecivitya büntetés lehet a karmától, vagy az istentől, vagy a sorstól.

ha megbűnhődtél, ako nesze!!

www.youtube.com/watch?v=M2VBmHOYpV8
@Secnir:
elfogyhatott a gyógyszere és Gráz nem fogaggya?

ez romlani fog...

amikor teljesen kiborúl az lesz nagyon tréfás

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk

hogy mennyire várom eszt
@Rodeo36: öreg, lassan abban a korban vagy, ahol nem válogat az ember, hanem megköszöni, ha rátöri egy ember az ajtót.
remélem zöd voltam, barátom?:)))
@taga20:

nagyon hülye vagy! ))))
@Secnir:

mindamellett kezet csókolt a lengyel miniszterelnök asszonynak!
@Eszter jött: az egyenesség, miért hülyeség?

egyébként, hülye vagyok, ezé utál a feleségem:))
@parti_giano: és hízik mint a disznó. na ez is az eszét mutatja. 1 "államfőnek" illene vigyázni a kinézetére.
@nincs_itt:
"A gyakorlatilag azonnal legendássá vált bicskei fotó a sínekre került családdal sem arról szólt, hogy a rendőrség bármi törvénytelent, vagy akár túlzottan brutálisat tett volna. Ott voltam, láttam a saját szememmel. Hanem arról, hogy a hatósági packázás milyen lelkiállapotot eredményez, pláne egyébként is a végsőkig kimerült, a családjukat féltő emberekkel."
444.hu/2015/09/05/5-dolog-amit-megtanulhatunk-a-menekultvalsagbol/
@Rodeo36: "hogy mennyire várom eszt"

Hát még én!!!

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@öregmatróz: ne legyél má te is hülye, evvel a sok kával!

hülye brazil faszság, állítólag:))
@aritus: nehéz és kegyetlen helyzet, de semmi nem magyarázza meg a második képet, ahogy te sem tudod!

a kérdés áll, mi lesz ha kiutasítják németo.-ból? mert az sem kizárt!

írtam már, de megismétlem EU-s állampolgárral is megteszik, hasfájás nélkül.
@taga20:
nem vagyok abban a korban...és miért kellene rámtörnie bárkinek is az ajtót...

te (is) kavarod itt a magánszférát a blogszférával, maraggyunk a "gyodá"-nál

az ma a szentírás,

és még kiegészítésűl, nem kell aggódnod miattam megvagyok nagyon jól bármelyőtök aggodalma és inszinuációja nélkűl

és most csak neked:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

valamint:

brühüyyy
@aritus: csak, mert tudás anyja:

www.ma.hu/kulfold/259632/Merkel_politikai_es_nem_gazdasagi_menekulteket_fogadunk_be?place=srss

ugyanis egyelőre senki nem tudja ki a szír és ki nem az. mert németo. menekült státuszt csak két országból érkezőknek ad: Szíria, Eritrea

ez kimaradt a híradásokból, de Merkel nem győzi ismételni. vagyis, aki nem onnan való, annak: vödörszén!
no meg aztán gútenáht!
@nincs_itt: szerinted mi lesz, okostojás?

lássuk, me eddig csak uszultál:)
@nincs_itt:
asszem, most ők ténylegesen és alaposan le fogják folytatni a megfelelő eljárást és a személyek azonosítását, az illetékes nagyköveccségek hatalmas feladatok elé lesznek állítva és ha nem teszik a delikvencs megy kifelé tajcslandból, és az már a jogszerű eljárás lesz

a "menekült" érdekévé kell tenni, hogy igazolja kilétét és legalább 10 évre visszamenőleg a múltyát, hogy annak utána lehessen járni

ez emberiesség és minden törvényes...

orbángecinek kellett volna lefolytatnia

dehát mit várhat bárki a kisgömböctől??

brühüyyy

kkkkkkk
@nincs_itt:
csak semmi nátha

brühüyyy

kk
@taga20:
asszem, most ők ténylegesen és alaposan le fogják folytatni a megfelelő eljárást és a személyek azonosítását, az illetékes nagyköveccségek hatalmas feladatok elé lesznek állítva és ha nem teszik a delikvencs megy kifelé tajcslandból, és az már a jogszerű eljárás lesz

a "menekült" érdekévé kell tenni, hogy igazolja kilétét és legalább 10 évre visszamenőleg a múltyát, hogy annak utána lehessen járni

ez emberiesség és minden törvényes...

orbángecinek kellett volna lefolytatnia

dehát mit várhat bárki a kisgömböctől??

brühüyyy

kkkkkkk
@taga20: egy centit sem uszultam, mi több, információkat próbáltam megosztani!
szóval az iratokkal nem rendelkező - ugyan miért nincs? - zöm, bizony 1-2-3 hónap táborozás után repülni fog... németo.-ból. a tartományi vezetők is sokallják az 5 hónapos porcedúrát, kb 2-3 hónapja írtam, hogy a menekültügyi hivatal(BAMF) léccámát megduplázzák. tehát durván a számított cirka 1 milliós menedékkérő 80-90%-át kiutasítják.
vagyis a csúti rámszesz is ezért igyekezett kerülni a regisztrációt, mert tuggya, ha regisztrálj akkor bizony nagy lesz a córesz. de anélkül is!
@Rodeo36: stimmt! ez lesz, ezért fogaggyák őket, mert nem hüjék teljesen és pontosan tuggyák, hogy a 80-90%! nem maradhat.
@nincs_itt:
kristály tiszta, és mintha ugyaneszt írtam volna én is

van jog és törvény, alkalmazni kell tudni, hideg fejjel

brühüyyy

kkk

van akiknek ez nem kommilfó???

ha a görögök, olaszok, és a többiek is beleértve levédiabasznádot is emígyen járnának el akkor a gond sokkal kevesebb lenne és sokan meggondolnák érdemes e megtenni az utat fölöslegesen

brühüyyy
kkk
@taga20: nem tudom jártál-e már berlinben.

ha nem akkor, hiába is mondom, honnan tudod kik lakta övezetbe érkezel. csekk pojint csárli-tól balra indulj el egyszer...
@Rodeo36: még annyit, hogy a tengeren át 12000 azaz tizenkétezer dollár az "úti kölcség", bejrút-moszkva-murmanszk-norvégia 2500 dolcsi hivatalosan, vízum köccséggel stb...
@taga20: akkó: brühüyyy?
@nincs_itt:
ennyi befektetés (fejenként, gondolom én) egy 5-6 fős család esetén sok mindent jelenthet, de, hogy sok minden azonnal ki is deríthető az bizonyos

meg kell már próbálni hideg fejjel megközelíteni eszt a káoszt (amit szintén mesterségesen szítanak "valakik")

és erre példaértékű lesz a német eljárás rend és a törvények betartása, ismerem eszta precizitást, és nagyon nagy biztonságot is ad, és a sok mesét meg kitalált történetet el lehet felejteni

ha őszintén megmondod az emigrációs tiszt nek mit is akarsz és ki vagy akkor sok előnyöd származik míg az első hazugság a bizalom teljes megvonásával párosúl és aszt visszanyerni szinte lehetetlen

az, hogy ezen sokan kurvára meggazdagodnak?? hát azokat meg a falhoz kell állítani és kérdzés nélkűl lelőni

brühüyyy
@nincs_itt: én régen jártam Berlinben. a "csárlinál" is. most csak az érdekelne, hogy az említett vidék a régi nyugat vagy a keleti félen terül el?
@Bakter: 444.hu/2015/09/05/az-izraeli-munkaspart-befogadna-a-sziriai-menekulteket/
"Izraelben pedig csak 45 ezer illegális menekült van, főleg eritreaiak és szudániak,"

"csak" 45 ezer, egy megyényi országban.
@Rodeo36: "az, hogy ezen sokan kurvára meggazdagodnak?? hát azokat meg a falhoz kell állítani és kérdzés nélkűl lelőni"

nem a falhoz,hanem sorba egymásután tizesével mert az AK ennyit átvisz és így spórolni lehet a lőszert.

bocsika...:-))))

kkk
@Mariann19: szerintem tévedsz, mert minél tovább tart a menekültügy kezelésének kormány általi totális csődje, annál szarabb helyzetbe kerül orbán. Most is már csak a jobbikkal tud versenyt futni, de ezzel (is) a saját sírját ássa meg.
@öregmatróz:
te kis "gazdaságos"

egyetértek...

brühüyyy

kkk
@AKIsTUDATLAN: nem azonosítják, a magyarok ilyenek is meg olyanok is, pont menekült ügyben szerintem egyre jobbak:
"Magyar civilek a szabadidejükben konkrétan egy teljes ellátórendszert létrehoztak, és az egészségügytől a tájékoztatáson át a gyerekek szórakoztatásáig mindent megcsináltak a saját erejükből, az állam bármiféle segítsége nélkül. Másfél hete, amikor késő este kimentem megnézni egy menekültekkel teli vonat érkezését a Nyugatiba, azt láttam, hogy felsorakoznak a rendőrök, majd azok vezetője kiszól az egyik önkéntesnek, és tőle kérdezi meg, hogy mi fog történni. (Ide tartozik, hogy a magyar rendőrök döntő többsége, akikkel eddig találkoztam ebben a helyzetben, kifejezetten jól végzi a munkáját. Az, hogy milyen utasításokat kapnak, már más kérdés.) Ez csak egy példa, nap mint nap van ennél számtalan jobb.

Amikor a menekültek arról beszélnek, csak a kormánnyal van bajuk, a magyar embereket nagyon szeretik, az nem csak a szokásos udvariaskodás. Minden okuk megvan mindkét dologra."
444.hu/2015/09/05/5-dolog-amit-megtanulhatunk-a-menekultvalsagbol/
@aritus:
azóta kibaszták mindet vita és kérdések nélkül

most zéró menekült van náluk...

eszt a 444 alaposan elbaszta

brühüyyy

k+k
@DarthVader: ez kurva jó:)) 5 darab faszfej, lol
@aritus:
nem vagy naprakész!!!

Izrael kiutasította afrikai menekültjeit

Ha nem mennek önszántukból, a Negev-sivatagba küldik őket menekülttáborba

Izrael megkezdte menekültjeinek nyílt deportálását. Az ország évekig azt az illúziót keltette, hogy politikai menekültjei önszántukból távoznak, de úgy tűnik, megelégelték a látszatintézkedéseket. Ha a menekültek nem távoznak önszántukból(Izraelnek mindegy, hova), a Negev-sivatagban létrehozott menekülttáborban fogják őket bezárni. A menekülttábort a lakók csak Sharonim börtönként emlegetik - írta a Haaretz izraeli újság.

magyarhirlap.hu/cikk/21337/Izrael_kiutasitotta_afrikai_menekultjeit

Arról nem is beszélve, hogy Izrael amúgy tud nagylelkűen viselkedni a "szírekkel" - amennyiben szélsőséges dzsihádisták. Az al-kaidához köthető an-Nuszra Front és az Iszlám Állam harcosait rendszeresen orvosi segítségben részesítik izraeli határ közeli kórházakban. Sőt, gyakran katonai, logisztikai támogatást is nyújtanak nekik.

brühüyyy

kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: oszt "csodálkoznak", hogy miért menekülnek Magyarországról is:(((
@Rodeo36: mondtam már, hogy kopj le.
@aritus:
és akkor mi van ha te mondassz akármit? ki vagy te...

egy blog bejegyző... a sok közűl

brühüyyy

kkk
"És immár azt viszik, amit nem is gondoltunk ellophatónak – mindannyiunk becsületét, életét, szabadságát és jogait."

magyarnarancs.hu/velemeny/passziv-rezisztencia-avagy-a-diktaturaba-menet-csondje-96364
@Rodeo36:
Röhejes, ahogy a széljobb és az orientalista zsidózásait és hazugságait visszhangzod. Egyre nagyobb hülyeségeket firkáltok össze, jössz te is a "tényeiddel", meg az ostobaságaiddal. Összeköltöztetek? :) Amennyiben már neked is ebből kell megélned, pláne szánalmasok vagytok, már csak a minimális józan paraszti ész hiánya miatt is. Szánalmas meséket vesztek be, de ezek szerint van rá igény. Képzeld, jövő héten a gyíkemberek is a zsidóknál lesznek gyógyítva, hogy legalább a pikkelyes bőrükről ne lehessen felismerni őket, csak a hülyéket...
Na, mit mondtam tegnap? Mai hír, Camerun 15000 szírt fogadna be, és beszáll a szír szélsőségesek bombázásába.
@DarthVader:

"_Ebből a kettőből szépen kirajzolódik:
Ha befogadnánk 3000 embert, akkor ezeknek munkát kellene adni. Állami szinten csak közmunka van. Viszont míg a magyar vágómarha lelkesen bólogat, még az is, aki ennyiért dolgozik, hogy "legalább munka van", ezek az emberek egy hónap után, ha rájönnének, hogy nettó 47 ezer forintért dolgoztak egész hónapban, és ez mire futja, valószinűleg kihajigálnának egy-két dolgot innen-onnan. Ami még a kisebbik baj, de mi van, ha a 120000 közmunkásból csak a negyede követi őket?

Na ezért óckodik Orbán. __"

+*

Nem tudom, mi van a háttérben, de maga mostanság csúcsra van járatva, pedig még csak nem is Bős.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
szóval? mely tények nem felelnek meg a valóságnak? példáúl, az, hogy izrael kibaszta az összes afrikai menekültet (más nem volt neki) az itteni helyi hír, meglehetősen nagy felháborodást váltott ki...gyíkemberekről sohasem írtam egy árva szót sem...

bármennyire is kínos engem a levédiabasznádi belső problémák csak annyiban érdekelnek, hogy azok a nemzetközi életben milyen hollámokat kavarnak, és most kavarják nagyon... és nagyon nem előnyös formában...

visszatérek (csak röviden) arra, hogy valakinek meg kell csinálnia a "menekültek" átfésülését az itt errefelé teljesen normális, és az is, hogy ha nem tisztázható ki kicsoda, akkor kitoloncolás a sorsa, annyi szivességet megtesznek neki, hogy hogy oda vesznek neki egyirányú repjegyet ahová kéri mert (még ha hazudik is) nem küldik vissza oda ahonnan állítólag elmenekült

és ez egy törvényes, nemzetközi jogon és állambiztonsági kritéria alapján történik

amíg az ügy lezárúl elláttyák mindennel ami normális napi túléléshez kell de be van határolva a mozgása a 4 fal közé!!! ez is állambiztonság, és gyors az eljárás, ha nem kapnak együttműködést az illetékes nagyköveccségtől vagy konzulátustól akkor napok alatt eldöntik (vannak nyelvész szakemvberek akik el tuggyák dönteni ki milyen nyelvet beszél és ennek alapján is lehet dönteni

fenntartom a véleményemet, hogy a menekült áradat okait kell mexüntetni és nem csak terelgetni egy rahedli embert...

aszt is tudhatod, hogy oilvasom a napi sajtót mindazon nyelveken amiket értek, és van internet rádióm, az egész világot be tudom hozni és meghallgatni, nincs szüxégem magyar kurucinfóra meg hasonlókra mert én sem hiszek nekik...

viszont ha a hírportál nemzetközileg elfogadott (még ha ellenzéki is) akkor némi vizsgálódás után el kell fogadnom amit ír vagy mond

és az is nagyon fontos, hogy az ember fia tuggya mely hírforrások esetén aszt figyelje, hogy éppen miről megy a nagy hallgatás!!!!!!!!!!!!
mert a hallgatás nagyon beszédes

most megint nem értem mi a kifogásod

ha bármi nem tényszerű, emeld ki és cáfold, de aszt nem tűröm, hogy általánosságokat beszélve bemószerolj

brühüyyy

és kkk
@Orica Középföldi:
A majdnem 18 éves közölte, hogy a suliban is téma rendesen (a gyerekek közt), ami zajlik az országban. A menekültkérdéssel rendesen megosztották és terelték a figyelmet, de alapvetés köztük, hogy ezt az országot minél előbb szeretnék elhagyni! Az osztályuk több mint fele most kijelenti, hogy MINÉL ELŐBB! Ez azért durva... :(
Nem akarnak egy olyan országban élni, ahol napi szinten az a téma, hogy ki, mit lopott, következmények nélkül, szemberöhögve a politikus csürhétől ráadásul, hogy "és akkor mi van, mit tehetsz te, a kisember, azon kívül, hogy befogod a szád, ha nem tetszik, hogy meglopnak a vezetőid?". Nem szeretnének ők a "következmények nélküli országban" élni.
Ki van nyílva a szemük, mindegyik 2 nyelvet bír már, érdeklődnek a világ dolgai után, a külföldi politikai oldalakat is olvassák, barátai élnek a határokon túl.
Látják egyik oldalon a tanáraikat, a szülőket, ki mennyit vesződik azért, hogy a felszínen maradjon, megéljen és látják MÁR a másik oldalon a pártcsürhét, a kivételezetteket, akiknek semmi és senki nem számít, MERT MEGTEHETIK! Az "ELITET", mely csak duma.
A pökhendiséget, ahogy lenéznek embereket, ahogy "alamizsnáért" dolgoztatnak, ahogy újjáélesztették a cselédvilágot, csak most a "közmunka" nevet adták neki.
Megkérdezte a gyerek, hogy miért vállalják el az emberek azt a megalázó dolgot és miért hajlandóan 47e forintért lemenni kutyába?
A "Mert nincs más" magyarázat nem játszik náluk...
Merthogy ezek a gyerekek nem fognak, és rákérdezett, hogy én megtenném-e?
NEM!
Azt, hogy mire elég 47e forint, szerintem se részletezzük... Amelyik büdösparaszt szerint elég, annak ajánlom, hogy ezzel a 150€-val lépje át a határt.
A gyerek mondta, hogy az ő korosztálya sem fog ennyiért dolgozni! Elmennek akkor inkább mosogatni Londonba, vagy bárhová, de el ebből az országból! Már a tanáraik fizetését is nevetségesnek találják, hisz látják, hogy a náluk lévő, lelkes és nagy tudású tanárok mennyit dolgoznak velük, hogyan harcolnak naponta és omlanak néha össze.
Azt, hogy mit jelent a cikkben vázolt lopakodó világ, csak most kezdi felérni ésszel. Nem próbálok belemagyarázni neki dolgokat hagyom, hogy maga jöjjön rá, értse meg. Ajánlottam neki, hogy olvasgassa Dolfi bátyó hatalomra kerülését, a gazdasági és politikai környezet alakulását, a hétköznapok lopakodó világát. Kezdi érteni és kezdi felfedezni a hasonlóságokat... Tévéhíradót néztünk vmelyik este, amikor a kis sunyi politikusdumákon kiakadt. Éles a szeme, ráadásul túl nagy az igazságérzete. Mondom, számoljon háromig és csak utána dumáljon... :)
@Rodeo36:
Szerinted az ottani menekülthelyzet pontos képét te, vagy én itt mennyire tudom megítélni?
Ellenben veletek, engem hidegen nagy...
Nevetséges a dumátok, pláne hogy egy zsidógyűlölő orientalista faszságait visszhangozzátok, ahogy az amatőr zsidók még azt se akarják-tudják elrejteni, hogy a terroristák sebesültjeit gyógyítgatják, majd vállveregetve és felfegyverezve visszaküldik őket harcolni, ellátmányt küldenek az amerikaiak nekik, meg hasonlók.
Értem én, hogy IQ light, fogatlan tarsolyos körökben ez menő duma a kocsmapultnál, de amikor a szélsőbal is itt nyomul, akkor mindig megértem, hogy miért a nyilasokból lettek a legbutább komcsik...
Hajléktalanok, menjetek a Keletibe, van egy csomó takaró, sátro, stb.
@Imola Helyesi:
Na, futás Béla... viszont, ha olvasgattál volna, nagy részét elvitette a főváros, szóval erről lemaradtál! :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2015.09.06. 07:52:39
@Orica Középföldi:

amit ebben írsz, az homlokegyenest ellentmond a nekem általad írottakkal...

hááááát nem furcsa?

egyszer s mindenkorra vedd tudomásúl, hogy a magam részéről hajszálpontosan szétválogatom a zsidókat és a cionistákat, az előbbiből nemzetközi listán nagyon sok barátom van, néhányuk családtagként fogadott be és nagyon régen, és azóta is!!!! viszont ugyanúgy ahogy képes vagyok (bármennyire nem akarod akceptálni) különbséget tenni a Wallstreet urai és az usa köznapi lakosai között... ez a disztinkció nagyon fontos, és a te beírásodban mennyire aláhúztad a gyermekeddel kapcsolatban ami csodálatos ahogy ez az új és egyre újabb generáció felnő és nem lehet átbaszni semmivel, mert önmaga is lát

akkor miért nem vagy képes elfogadni, hogy más nézőpontok (illetve különféle nézőpontokból) alapján sokfélébben látható az amit néha valóságnak nevezünk pedig kurvára hihetetlen

mármint hogy emberi lények mindarra képesek ami láccik (illetve látható)

gondolom a gyermekedtől tanulsz némely dolgot, mert ők telojesen másként értékelnek azaz mást tartanak értéknek és más módon akarnak élni ami joguk és hatalmas lehetőségük

ugyaneszt nem tudod egy másik embertársadról feltételezni???

nem ke4ll, hogy higgyél nekem, nincs rá szüxégem!!!!!!!!!

de általánosságokkal specifikumokat kontrázni nem vall ...

na jó nem részletezem

brühüyyy
kkk
Viszont, ha a magyar hajléktalanoknak van egy csepp esze, beállnak egy migránsmenetbe, NO-ban szírnek vallják magukat, és élnek, mint Marci Hevesen.
@Rodeo36:
Ellenben "veletek", az antropológiai elemzések engem hidegen hagynak.
Értem én, hogy a fenti ingerszavakra izgultok rá - ez valami perverz népszokás lehet felétek - de számomra csak EMBEREK léteznek.

Abból van rendes, dolgos és van becstelen, szarrágó.

A színe, szaga, állaga elemzést meghagyom nektek, rágjátok...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ezt a civil szöveget, némileg szerkesztve, lehozta a legfrissebb 168 óra.

www.facebook.com/gaal.petrus/posts/1029979547014883

***

Egy apró megjegyzést tennék a közmunka vállalása, nem vállalása kérdésben.

A munkanélküliség hihetetlen személyiségromboló. Mindenkire másként hat, de mindenkire negatívan, egészen az öngyilkosságig.

Akinek végképp semmi lehetősége némi elfoglaltságra, a megalázó, semmitérő voltán túllépve, a lelki egészsége megóvása érdekében is elvállalja. Ezt nem szabad elfelejteni. Ki is használják a tetvek.

***
A lányod egészséges lelkületű. Akinek 18 évesen nem teng túl az igazságérzete, annak nincs is:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Gyerekem tanítónénijének az egyik gyereke zenész lett. Fiatal kezdőként tele lelkesedéddel. Be is jött neki, mert híres európai zenekarokban játszott, játszik. TAGKÉNT. Ennek ellenére egyszer az apja azt mondta, hogy a gyerek csalódott, és belefáradt abba, amit csinál. Persze 35 éves korára elérte a NAPI RUTIN SZINTJÉT, AMI ELÉG UNALMAS. Ezt fiatalon, 18 éves fejjel, előre nem lehet látni.
Mindenki elfárad egyszer, de aki nem tud újítani, az benne is marad a fáradságban.
Lehet, ha a körülmények rákényszertenének, te is lennél közmunkás. Mert élni kell. Minél primitívebb az agy, annál inkább ez az első számú parancs.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :))))))))))))))

haver, nem tudnál egy ebolamentes napot csinálni?
olyan gyönyörűek a felhők az égen:)

meg a ....:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25657.w-800.h0.q100.jpg
Hm, mindig jól tudtak fogalmazni a hvg-nél.
@Orica Középföldi:
Ezt olvastam nemrég... :(

A közmunka egy szimpla statisztika kozmetikázás. A foglalkoztatási adatok jobban nézzenek ki.
Értelme nem sok, viszont odavágnak (ahogy olvasom) a nyakukba sok kisebbrendűségi komplexussal küzdő "felügyelőt", akik a régi katonai módi mintájára néhol a füvet manikűrözteti velük.
Tényleges foglalkoztatás katasztrófa, használható munkaerő felénk hiánycikk, vendéglős ismerős megadja az osztrák fizut is a szakácsnak, de pl. az ottani családi pótlékot már nem tudja adni, tehát...
A szakik mind leléptek errefelé.
@látjátok feleim szümtükkel:
Élni kell, de... Milyen munkából, nem mindegy!
Akkor kimegyek szart lapátolni a burgenlandi paraszthoz, 1500€-ért, nem idehaza 47e forintért.
Meg a 168 óránál is, Mester Ákos is.
@taga20:
Komplexusod van? Most tök normál, csak a szokásos tárgyalásképtelensége sugárzik... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Amióta megátkozott, rám szállt még jobban, légyszi söpörd le rólam, köszi előre is.
Egyébként nem mindenki lakik a határhoz közel, hogy átjárjon az osztrákokhoz, mindenesetre, aki itt nem boldogul, tényleg jobban tenné, ha átmenne, amíg megszedi magát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez már inkább fóbia. vele fekszem és kelek, ha rá gondolok libabőrös leszek:)))

más. van víz a mosoniban? meddig szoktatok evezni az év végefelé?
@látjátok feleim szümtükkel:
Mondjuk most voltam egy új vendéglátó hely átadásán, ahol este a tulajjal beszélgettünk.
Mondta, hogy a pincérek közül már most tudja, hogy 3 néhány napon belül repülni fog!
Miért? Mert ezek is - mint jópáran manapság - olyan hozzáállást mutatnak, amiből a tulaj nem kér! Nyitás előtt, amikor mindenki melózik, pakol ez a három a legnagyobb nyugalommal átlépte a szemeteket, kupacokat a földön és kivonultak enni, pizzázni. Nem a kaját irigyli tőlük, csak elvárná, hogy amikor mindenki ezerrel a másnapi nyitáson dolgozott, ők is kivegyék a részüket. Ez persze valószínűleg a mindennapi munkájukon is meglátszik majd - pláne azért, mert a háromból kettőt ismertem én is, az utóbbi 2 évben legalább 3-4 helyen futottam össze velük, nem véletlenül repültek onnan sem.
Nálunk is volt olyan fiatal gyerek, aki addig dolgozott, amíg láttad és a szájába rágtad, mit csináljon, vagy amíg ott voltál mellette. Majd elült és csendben várt, miközben 2 másik ember a tökét elhagyta. Eszébe nem jutott feltalálnia magát, megkeresni a munkát. Azután hamar elköszön az ember az ilyenektől, azok meg csodálkoznak...
@taga20:
A zasszony mit szól a perverziódhoz? :O
Tavaly előtt október 23-án egy szál gatyában lehetett evezni, tavaly október legelején még kajakoztam. Most esett itt, de még készülök ma is.
@Imola Helyesi: "amig megszedi magat". es utana jojjon vissza, hogy a csuti rablobanda megkopassza? nyilvan... azbej tejbegriztan rulez
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: örül, ha nem vagyok láb alatt:))

ja, és mi van, ha belefordulsz a vízbe? szokott ilyen lenni?
@Kurvahošigutntag:
Gyerehaza Azbej Izraelből ossza az ... észt nem mondanék, de fost dumát igen. A KDNP egy ragyogó gyöngyszeme lesz, ideális kis senki.
Csiszolja a hébert még, vagy csak a nyelvét?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
remélem te tudod mit írtál? mert számomra az egyiptomi sötétség,
most jó lenne ha ma már nem mondanál semmi semmit

brühüyyy

kkk
@Orica Középföldi:

Szóval Gaál Petrának nem tetszik se a kormány, se Magyarország lakói, se Magyarország mai gazdasági fejlettségi szintje (mely utóbbi évszázadok hozadéka).

Akkor tényleg menni kell. Az ittmaradóknak is jobb úgy, mert úgyse számíthatnánk rá.
@taga20:
HÜLYE! Nem fürdeni megyek, van otthon fürdőszobánk... :)
Mondták is rám, nem vagyok víziember, nem borultam még be. 2x berántottak már hajórakodásnál, átrakásnál, de azok külön jó bulik voltak. Egyszer egy zúgónál, ahogy bent álltam a folyó közepén és a kenut egy emberrel finoman a kövek közt próbáltam átvezetni, egyszer meg egy itteni beszállónál egy mázsa felett gyerek belépett a kenuba és benyomta a beszálló alá, elsüllyesztve azt. :D
*
Az előző ciklust figyelembe véve az utóbbi hónapok történésit elemezve, rá kell döbbennünk arra, hogy az orbáni állam minden látszat dacára súlyosabb csapás a magyar nemzetre, a magyar államiságra, és a kárpát-medencei fiatalság jövőjére, mint a tatár-dúlás, a török hódoltság, és a Habsburg uralom együttesen.

1) Kiderült, hogy szocialista éra tanulságai ellenére a belterjes nomenklatúra és a nyalonc-udvaronc tömegbázis erőszakolt feltőkésítése nem hozott létre munkahelyeket, nem eredményezett GDP növekedést, ami annak látszik, az a külső -első sorban uniós támogatás- eredménye.

2) Újra, immár sokadszorra megbicsaklott az ország értékrendje, egyre nagyobbra növekedik az értékválság, és egyre mélyebbre süpped az értéktudat.
2.1)
Ennek következtében az ország három részre szakadása (ismerős?!) mentalitás (társadalmi pszichózis) gazdasági és identitás vonatkozásban tartóssá vált

-el innen bármi áron, és soha többé...

-kényszerből maradók (ők a megnyúzhatók, de permanens veszélyforrás, nélkülük nem működnek az optimális társadalom működtető mechanizmusok, s mivel előbb utóbb kiszorulnak a rendszerből, az állami hierarchia minden szintje a korrupció és a dilettantizmus melegágya lesz.

-lelkes, elvakult rajongók. A fél-ázsiai horda. (nincs széljegyzet)

2.2
A három csoport érdeke szemben áll minden másikkal

3.
Látható hogy a jelenlegi államszervezet a közigazgatási funkcióinak még abban az esetben sem képes eleget tenni, amikor a saját klientúrájának juttat már nem csak a közvagyonból, hanem egyenesen magántulajdon sérelmére jelentős vagyonokat teljesen ellehetetlenítve azok életviszonyait, akik nem tartoznak a narancsköd fenntartói közé.

4.
A menekültügy megmutatta az ország teljes népességének, hogy krízishelyzetben mire számíthatnak.

4.1 Nem számíthatnak az állami adminisztrációra
4.2 Nem számíthatnak az állami vállalatokra
4.3 Nem számíthatnak semmilyen az állam pénzelte akár egyházi, akár karitatív szervezetre
4.5 Ellenben számíthatnak arra, ha krízishelyzetben az államnak nem tetsző módon sikeresen nyújtanak segítséget egymásnak, akkor az állam felelősségre vonhatja és megbüntetheti őket.
4.6 Számíthatnak arra, hogy az állam szervezeteit és erőforrásait krízishelyzetben nem a bajbajutottak megsegítésére és a probléma megoldására fogják fordítani, hanem a közpénzek magánzsebekbe csatornázására.

5.
Fentiekből az a tanulság, hogy erre az államra nincs szükségünk, mert ez az államszervezet nem csak Magyarországra önveszélyes, hanem egész Európára közveszélyes,
5.1 Mentálisan (értékerodálás miatt)
5.2 Fizikailag (garancia nélküli PAKS2)
5.3 Szervezetileg(széthúzást generál és gyűlölködést szít)

6.
Magyarországnak az EU azzal tenné a legnagyobb szívességet, az lenne a legnagyobb segítség, ha kibasznák az Unióból. [ Nem kitennék, megszüntetnék, s más effélék... nem; -Kibasznák. Ugyanis a koleszos srácok ezt a nyelvjárást ismerik, értik meg, és alkalmazzák.]
S a rá következő évben rákérdezhetnénk -akármilyen kisebbségben is-
-Na milyen eredményekről tud beszámolni miniszterzsebelnök úr? No, sorolja, szaporán.

No, most mennem kell. [még nem a fekete autó]

Érdemes lenne demonstrációsorozatot indítani az unióból való kilépés mellett.

Kiváncsi lennék a szabadságharcos Orbán geci Viktor reakciójára.
@Imola Helyesi: te imola, aki szerintem férfi lehecc...
na szóval, aki elhagyja Mo.-ot, mert nem talál munkát a szakmájában, vagy esetleg 3-4X annyit keres - árszínvonal nagyjából azonos - az szerinted vissza fog menni? megismeri a nyugati viszonyokat, hozzászokik a normális életvitelhez(csak egy pár példa erre: lakcím bejelentés 5-10 perc, autó átírás 28 perc az új rendszám legyártását is beleértve, jogosítvány honosítása 10 perc + várakozás, amíg megérkezik 2 hét)
a hétköznapi élet egyéb részleteit nem is írom le.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tel-Avivban eleg jo partyk vannak: egy rakas transzvesztita, acid, kokain, goa-trance es Tomjen fonok sehol a lathataron...
@nincs_itt: neki felesleges is, Meinä Brüda
@vakapad:

Miért, neked ebből mi tetszik?
@nincs_itt:
Miért lennék férfi?
Kérdezd jaegtort, nincs megelégedve a logikámmal. Ha figyelmesebb lennél, nem tévesztenél. Meg lehet ismerni mindenkit az írásai alapján, hogy férfi-e vagy nő.
@nincs_itt:
Látod, jaegtor, biztosan férfi, ennyi hülyeséget csak ők tudnak összehordani.
A nőkre /pl. rám/ kellene bízni a politikát, a család szervezői is mi vagyunk, a férfi öregkorára nem sokat ér, ha elfogy a libidója, az ereje,csak a parancsolhatnékja marad, nevetségessé, elhagyatottá, kiszolgáltatottá válik.
Az én okos ötleteimet/pl.migránsokkal szembeni kommunikáció/ nem hallgatja meg a csupa férfiből álló politikus gárda, és azért van annyi korrupció is, mert a férfi attól érzi magát annak, ha tele van a zsebe.
De ne menj messzebb, a civil segítők között sem láttam egy fia férfit sem nálunk, , nők segítenek mindenhol.
@jaegtoer:
Borítékolhatóan illegalitásba vonulna, egy remek klinikáiról híres svájci kisváros közelébe, hogy megírja emlékiratait.
"Életem a KISZ-től, a Liberális Internacionálén át..." c.
@Imola Helyesi: nem is csoda ha logikáddal nincs megelégedve a jegesember. mert az - mármint a logikád - ott tart: ha nincs akvárijumod, akkor buzi-e vagyol.

szóval sok szempontból a nők másképp, esetleg jobban csinálnak bizonyos dolgokat mint a férfiak, de relatív kevés kazánkovács nőt láttam, ahogy kevés a férfi ápoló is. viszont a szakácsok zöme férfi...

a terelés sem megy olyan profin, mint egy nőnek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem akarlak megfogni, de te most kajakozol vagy kenuzol? nem mindegy.

egyiket kéne következetesen kamuznod:)))
@nincs_itt:

Na bakker, akkor újra kell képzelnem Imolát. Eddig babydollban gondoltam rá.
@Eszter jött: ritka is a férfi babydoll-ban, de a dollyroll-ban asszem vót...
@taga20:

" te most kajakozol vagy kenuzol? "

Csolnakázik:))))))))
@nincs_itt:

Dollyt kivéve csak férfi volt.
@Orica Középföldi:

A legérzékenyebb pontján piszkáljátok Bolit. ))))
@nincs_itt:

"a terelés sem megy olyan profin, mint egy nőnek."

Ezek szerint Géb nő:))))))
@Imola Helyesi: agyatlan barom!
mond neked az valamit, hogy baba?
@Eszter jött: picit perverz, hogy üldögélsz babydollban, oszt imolára gondolsz.
@taga20:

Egy link alapján beazonosítottad? Okosra aludtad magad.))
@Orica Középföldi:

Magyarország. Kicsi korom óta.

És mivel láttam már változni egyszer-kétszer, tudom, hogy változtatható.

Akinek meg semmi sem tetszik, az menjen, rajtuk úgyis csak átesnénk, ha csinálunk valamit.
@parti_giano:

Ha elmondanám miben üldögélek, vidám vasárnapod lenne.))
@Orica Középföldi: csajok, ez má nagyon sikamlós lett részetekről:))

és még csak délelőtt 10 van:)))
@Eszter jött: sacperkábé. ja és egy alvás nem segít:))

más. hallgattam a klubrádiót ma reggel is, és rájöttem, hogy olvasnom kéne.

karácsonyra, gárdos péter: hajnali láz-át kérem:)

a csóka nagyon patentül dumált, semmi öööööööööö, semmi áááááááá. élvezet volt hallgatni.
@parti_giano: sanyibá neked is bejönne:)))
- Jó napot.
- Ühüm.
- Újságíró vagyok, néhány kérdés, ha megengedi. Maga menekült?
- Látszik?
- Nagyon.
- Akkor az.
- Honnan jött?
- Szíriából.
- Nem valószínű.
- Miért?
- Pastuul beszélünk. Tehát?
- Szíriából.
- Esküszöm, hogy nem árulom el senkinek.
- Haha.
- De én magával vagyok! Figyeljen! Vesz-szen Vik-tor, vesz-szen Vik-tor, vesz …
- Na jó. Afganisztánból.
- És hová igyekszik így éjjel a sínek mentén botladozva?
- Nem látja, mi van nálam?
- Nem.
- Van elemlámpája?
- Van. Ő kicsoda?
- A Mutti.
- Aha. Regisztrálás után nem lenne sokkal kényelmesebb?
- No redzsiszt. No kamp.
- Miért?
- Mert akkor Németországból ide küldenek vissza.
- És ha nem regisztrál, akkor hová küldik vissza?
- Afganisztánba.
@vakapad:

"Akinek meg semmi sem tetszik, az menjen, rajtuk úgyis csak átesnénk, ha csinálunk valamit."

Ne haragudj, de ez a mondat baromság.

Én már valószínűleg nem bírnék ki egy "átültetést", de ez nem jelenti azt, hogy itt tetszik, amit eluralkodni látok.

Pont azok mennek ki, akikkel lehetne valamit építeni.
Egyébként a mondatod vége, HA csinálunk valamit, végképp nem vonzerő a fiataloknak.
@Orica Középföldi: de jó, hogy vagy nekem. pont eszt akartam írni:))
@vakapad: izé. mi az a kamp? beírtam a googliba is, aztán kaptam egy lengyel zenekart rá. tehát regisztrálni kell az együttes koncertjére?
@Orica Középföldi:

Csak Gyurcsányt tudom idézni.
@PeniValdes: vagy egy belevaló csóka, aki letépi a textilt róla:))
Boli, engedd be Gábrist, Eszter belém szerelmesedett:)))))))
Fujjj!
a dolly, az a klónbirka vót. ha lesz nekem egy klónrénem azt józsinak fogják hívni. vagy matildnak.
"Az én okos ötleteimet/pl.migránsokkal szembeni kommunikáció/ nem hallgatja meg a csupa férfiből álló politikus gárda, és azért van annyi korrupció is, mert a férfi attól érzi magát annak, ha tele van a zsebe."

Gondolom mivel nem hallgatják meg okoskát, és annyi a korrupci(j)ó amennyi nincs is ( szokja volt mondani egy-egy korrupciós hirre ), azért nyalja a csupa férfiból álló politikus gárda tagjainak egyes testrészeit, hogy ha már nem hallják, legalább érezzék. Csupa keresztényi szeretetből. Meg a gyök miatt.
@vakapad: aszt is rosszul. mi van veled haver, te általában értelmeseket szoktál nyomni, de ma fekügy vissza!:)
@látjátok feleim szümtükkel:
Mi van édes, te is szerelmes vagy belém, hogy mindig körözöl mellettem?
Szivi, nem vagy az esetem......
@hacsaturján: dolly az buster volt, ebben még taga is megerősíthet. aztat nem tudom, ha klónoztatná, józsi lenne-e belőle.
@taga20:

Ha kifejtenéd az egyetnemértés problematikájának lényegét ...
@látjátok feleim szümtükkel: egy darab szar ez az ebola. semmi emberi nincs benne.
@vakapad:

"Csak Gyurcsányt tudom idézni. "

Hát az nekem kevés:))
@vakapad: "Akinek meg semmi sem tetszik, az menjen, rajtuk úgyis csak átesnénk, ha csinálunk valamit."

mongyuk, ezt a mondatodat egy percig morzsolgasd.

a mondatod első fele faszság, a második fele meg baromság.

remélem érthető voltam?
@hacsaturján: nono! a klón-belugák, meg úgy fognak füttyölni Hacki Tamás?
szóval a rén-józsi-matild kommunális lesz a varázs-zuzmóra?
@PeniValdes: a favilla, fackanál és a fatál is véletlen!
@Orica Középföldi:

Mit várnál? Megoldást? Azt a Gaál Petrákkal nem lehet megcsinálni, és a ti fölényetekkel se, ugyanis a fölény nem ismer kompromisszumot.

Egyébként most se mondtad meg, hogy pontosan mi bajod, ezért találgatok.
@taga20:

Kösz. Végre átláthatóvá tetted a dolgokat.
Látom van itt egy önjelölt szinkrontolmács.
@vakapad: nem tesz semmit. mindig rendes gyerek voltam:))

ja és, melyik része nem világos?
Hajrá, vakapád, üsd-vágd, nem apád!
@Imola Helyesi: ebola, te magaddal dumálsz?
@taga20: kár, hogy három tagmondatot felezel. gordiusz meg veled ne csomóskodjon.
@öregmatróz: "ja, bocs a hatalom megtartásához ért :((((((( "

Még ez sem százas. Meglehet városi legenda csupán de rebesgetik finklimestert a háttérben afféle szürke eminenciásként.
@nincs_itt:

ne gyepáljon itten, csak összefüggéseket keresek. európai és nestlé nyuszi viszonylatban.
@Imola Helyesi:

Vigyázat! Az ellenfelet tetszik biztatni, ha nem vette volna észre, nekem ugyanis egy közepes csapattal elért nyögvenyelős győzelem is megfelelne, aminek van realitása. Nehogy megvonják a kegyed prémiumát ...
@parti_giano: haver, szép még lehecc!

"Akinek meg semmi sem tetszik, az menjen,"

"rajtuk úgyis csak átesnénk, ha csinálunk valamit."

szerintem dumáljunk az F1-ről, a négy kerék csak megy neked:))

www.motorsportal.hu/forma1/brutalis-ossztuz-alatt-a-honda-sportigazgatoja-c63189.html
@hacsaturján: akkó nem is zavarom, mert a nyst-lé nyuszi ájrópaji viszonya meglehetős probléma, de majd ha össze mer futni a kaka-ó massza májkellel, na akkor lészen nagy M&M probléma, ami csak a szádban olvad!
@nincs_itt: na ja, kb. sörből is azokat kedveli tagánk, aminek ekkora az alkoholfoka.
@Imola Helyesi: csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!

ebola, hozzád képest egy gomba egyetemitanár:))
@parti_giano: és ezek is milyen csúnyán megártanak nekijje! má megen kezdi a formaeggyet...
majd jön a foci is!
@nincs_itt: az lehet, de a szakácsság férfiassága nem véletlen, kezdjük ott, hogy elég kemény fizikai munka, kettő a férfiak szeretnek versenyezni a konyhában is.
@vakapad:
Pusztán csak az ellenfelek között disztingválok.
Már nyelvészkedik is az illető, és egy egysoros verssel kezdett ma, bár a sz.r és a f.sz még mindig az alapszókincsét képezi.
Pofozom is eleget, de rossz irányba fejlődik, lassan jelentkezni akar a finnugor akadémiára.
@nincs_itt: a foci az nem jön, hanem megy. a picsába!
@nincs_itt: de még magyarázza is. remélem, a guminőt fel tudja egyedül fújni.
@PeniValdes: ja, sztárszakácsok is futkosnak körbe-körbe és aki előbb éri el a gáz rezsót az a győztes?

egyébként télleg nem eccerű meló!
@taga20: na, azé' csak felnőssz eccer!
@Imola Helyesi: halló, te kinyomtál. tök jó volt, állítsd vissza ezt az állapotot.
@parti_giano: hááát, kituggya!? de talán van már tömörgumi-nő is... mint a targonca gummija...
@vakapad:

Tényleg nem értem, mit nem értesz.

Adott egy fiatal pár, biztos egzisztenciával. Kicsit körülnézett a családbővítés előtt.
Tartható az életszínvonal? Nem.
Jó az óvoda-iskola? Nem.
Kiszámítható a lejtmenet vége? Nem.
Akarunk a gödör aljára kerülni? Nem.
Kell naponta ez a pesszimista, lélekőrlő hangulat? Nem.

Azt gondolom joguk van ennyi nem után - bármennyire szeretik Mo-t - a változás mellett dönteni, miután hosszú távra terveznek.

Ez tűnhet hazafiatlannak, bárminek, de nem gondolom, hogy egy fiatalt motivál az a homályos lehetőség, hogy egyszer itt csinál valaki, valamit, ha.

Az egyéni érdek márcsak ilyen, bármennyire elítélendő. A ma látható közösségi érdeknek pedig nem kívánja alárendelni magát. Meg tudom érteni.

Az élhető ország megteremtése nélkülük ugyan nem megy, de nem az ő felelősségük.
@parti_giano: szép kis páros! ebola és görény.

édesfaszom, ennyi barmot:)))
@parti_giano:

Bekapcsolhatod, nem tudom hallasz-e ahhoz hasonlót, amit én az imént.
Az osztrák rádióban katolikus misét közvetítettek. Végighallgattam.
A pap az egész mise folyamán a menekültek segítésére buzdított.
" Isten nevében kérlek titeket, segítsetek a menekülteknek! Osszátok meg velük, amitek van! "
@PeniValdes:

Orvos még nem. De reggel a fürdőszobai tükörben látott egy csinos ápolónő.
@Orica Középföldi: ne erőlkögy! ebola a lelkitársa:))
@vakapad:

Ja, és még egy mondat a kompromisszumról.
Az értékek nem képezhetik kompromisszum tárgyát, bármi más igen.

Tudom, ez is nagyon fölényesen hangzik:))
@Imola Helyesi:

Imola! Vagy xanax, vagy kannás bor/ bolti vodka.
Válassz!
@taga20:

Ez nem igaz, csak nem a 20-30 évesek fejével gondolkodik. Ezt is megértem.

Valamint!

Ő még soha nem mondta, hogy okos gondolatai vannak, pedig de:)
@Orica Középföldi: én is ezen polemizálok saját magammal is.

de a végén mindig arra jutok, hogy ha olyan állat leszek, mint ebola vagy ártu, akkor a pöcegödörbe dobom mind aszt ami éltet.

az egy más kérdés, ha a fanatikus muzulmánok esetleg idővel betámadnak, akkor őket fogom irtani.

de az élet csak ilyen, mindig az adott helyzetre kell adekvát választ adni.
@nincs_itt:

francokat, csak a belugák ojjan kiszámíthatatlanok.
@Orica Középföldi: te is két macska vagy?:))

ja és egy kis gregorián, ha már a porontyod bírja, ja és én is:))

és a csendet is imádom, a téli hóesésben:))))))))

www.youtube.com/watch?v=55XIdavZxCQ&list=RD55XIdavZxCQ
@taga20: azért nem árt néha előre gondolkodni, pl. gumiragasztót beszerezni, mert vasárnap esetleg nem tudsz venni.
@parti_giano: montam má neked, hogy nem a görényeid, hanem az eszed miatt szeretlek?

ne vedd be, kamuzok:))))

előre, ahogy merkel csinálja?
@taga20: visszavonulásra esetleg. ha nem tudják meg, akár a guminődet is viheted...

www.youtube.com/watch?v=yNO3L7__sus
@parti_giano: barátom szép, de öreges.
soha nem jutna eszembe őket kérni, az önök kértében:))

őt igen!:))

www.youtube.com/watch?v=QohUdrgbD2k
@parti_giano:

Két imádkozás közt néha meszelhetnének.
@taga20: a kuva ká kimaratt! má megint rodinak van igaza:))
@taga20: a kurva er kimaratt! má megint rodinak van igaza:)

HAJRÁ FERRARI
@Imola Helyesi:

Tudom, neked a keresztény jobboldali politikus az eseted.
Egyébként ha véletlen az is lennék, bánatomban nekiugranék a falnak.:D
@parti_giano:

Miért nekem? Ott van nekik a lepukkant kolsotor. Ott élnek egész évben, nekik kéne rendbe tartani, vagy nem?

Nálad a szomszéd meszel?
@látjátok feleim szümtükkel:

... nagyot koppan, azután elhallgat.
Hmm, szép új világ köszöntött ránk!

(forrás: nol.hu/belfold/erdo-peter-embercsempessze-valnank-ha-befogadnank-a-menekulteket-1560839)

,,A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a rászorulók megsegítésére – Ferenc pápával egységben – felkérte a Katolikus Karitászt, hogy az állami hatóságokkal együttműködve – miként eddig is – az adott jogi és humanitárius helyzetben keresse a segítségnyújtás leghatékonyabb módjait.

A jelen történelmi helyzet súlyának tudatában aggodalmunkat fejezzük ki közel-keleti keresztény testvéreink sorsa iránt. Ezzel egyidejűleg hangsúlyozzuk, hogy az államok joga és kötelessége megvédeni polgáraikat.”

Kitől és hogyan és miért védenek?
És mi a helyzet azokkal, akik nem az adott állam polgárai? Őket nem kell megvédeni, sőt tegnap azt nyilatkozta egy nagyon okos politikus, hogy ,,nem az állam feladata...''

Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!

Talán még nem késő az atya figyelmébe ajánlanom e sorokat, mert szörnyű botrányos a nyilatkozata:

(forrás www.katolikus.hu/kek/kek02196.html)

2286 Botrányt okozhat törvény vagy intézmények, gyakorlat vagy vélemény.

Így a botrányokozás bűnébe esnek azok, akik olyan törvényeket vagy társadalmi struktúrákat hoznak létre, amelyek az erkölcsök és a vallásos élet megromlásához vezetnek, vagy "olyan társadalmi föltételekhez, melyek akarva-akaratlanul nehézzé vagy szinte lehetetlenné teszik a legfőbb Törvényhozó parancsolatainak megfelelő keresztény életvitelt". [61]
----

Az a véleményem, hogy bármely egyház (és azok vezetői) akkor cselekednének helyesen, ha távol maradnának a politikától!
A hatalomért való acsarkodás, marakodás nem egyeztethető össze az egyházi méltósággal, főként akkor, ha elvárják, hogy híveik komolyan is vegyék őket...

Leváltották, de szégyellje magát! Ilyenhez nem vinném keresztelőre a gyemeke3met,az biztos és másokat is lebeszélnék róla!
@gazoló: haver, a csajok döbbenetesen kívánatosak:)))
@gazoló: én pedig a repce terméshozamára lennék módfelett kíváncsi ;)
www.caak.mn/downloads/images15/201209/esmix/1391224A.jpg
@graphics: aki vallásos, az komplett hülye.

eszt így áperte.

sőt egy kibaszott alkaidás! lásd ebolát!
@graphics: bírlak tezsvérem, me jókat kérdezel:)))
Hol a kuka Tarlós úr?

"Már korábban is feltűnt, hogy miközben a városvezetés egyes prominensei a szemétre és a vele járó bűzre is hivatkozva tiltakoztak a várost megbénító menekültáradat miatt, még a tér szélére sem toltak volna be pár nagyobb méretű konténert."

Huncut aki szándékos mulasztásra gyanakszik.

nol.hu/belfold/hol-a-kuka-tarlos-ur-1561437
@PeniValdes:

Wilhelm Busch: ÖNBECSÜLÉS

Mikor még tapasztalatlan
és szerényebb voltam, mint ma,
tiszteletem mind a többi
ember bírta.
Aztán, hogy rajtam kívűl is
sok borjat láttam a réten,
kezdem - úgyszólván - becsűlni
önszemélyem.

fordította: Keresztury Dezső
@graphics:

Egész jó termésnek néz ki:))

A repce az "gaz??:))
@gazoló: hagyá má, me áll a cerkám!

hűtöm magam:)) ha esetleg vot má, csurdigung:)

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@Eszter jött: szerintem neki nem kell innia ahhoz, hogy ebola legyen.

egy hulladék a kartácsnő:)))
@látjátok feleim szümtükkel:
Tévedsz, az olyanok az eseteim, mint Jason Statham, a múltkor láttam egy hasonlót kb 2 m-esben, húúú.
De Song il Gook is jöhetne.
@gazoló: "Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele.
Vissza az előző oldalra · Ugrás a hírfolyamra · A súgóközpont felkeresése"

ilyet írt ide a gép:)
Látom, mivel a nyelvtan nem ment, egyesek átálltak vasárnapi imára.
Hülye osztrákok, akkor jönnek a menekültekért, amikor elfogytak. Miért nem várják meg a jövő hét végét, akkor ér ide az újabb tengeri turnus.
@Imola Helyesi:

Nem, Imola!
Alkoholt nagyon ritkán, gyógyszert meg végképp nem fogyasztok.
Ami nekem fáj, arra neked bellene bevenni valamit.
hvg.hu/vilag/20150906_Kitiltanak_Svajcbol_Orban_Viktort

Orbánt hamarosan kitiltják Svájcból (meg a sleppjét is)
.
ORIGO cikke
Orbán: politikusok is becsapják a migránsokat.

Így kezdődik:
Orbán: én született politikus vagyok...

Ja, nem...

Olvass:

www.origo.hu/itthon/20150904-sajtotajekoztato-v4-orszagok-rendkivuli-csucs-menekultugy.html
@Eszter jött:
Na látod, én sem, úgyhogy magadnak ajánlgassak legközelebb a kábítószereidet!
@Imola Helyesi:
.
Üzletek zárva, imaház nyitva.

Régen a templomok asylium joggal rendelkeztek, nem csak vasárnap.
@Imola Helyesi:

43. Vojtinai tanács
Ha hülyeség jut az eszedbe -
az még nem vers, barátom!
Ha sok hülyeség jut az eszedbe -
az még nem költészet.
Bár - szó ami szó -
a költőnek alkalmasint
sok hülyeség jut az eszébe,
de nem mindet írja le - annyira
mégse hülye! -
válogat közülük alkalmasint:
ez alkalmas,
ez nem alkalmas,
s végül maga is csodálkozik,
hogy ami maradt
- a jól megválogatott hülyeség -,
bölcseket megszégyenít.
Szóval, csak csínyján
a hülyeséggel, barátom!
(Kiss Benedek)
@Eszter jött: frappáns válasz. azért egy sört ihatnál velem. de jó, ha te valami nőies lónyálat választasz is.
@Amadeus62: orbángecit még magyarországból is kitiltanám, ebolával együtt!

irány azerbajdzsán!

ott lehet baltával arcoskodni:)
@dr. jenőke (jenőke):

"Orbán: én született politikus vagyok..."

..hát ez az ami nála már pejoratív,amit kis kiegészítésre szorul:))

"Orbán: én született 'geci' politikus vagyok..."
@Amadeus62: récsölt is? vegyen gyorsan egy svejci falabat...
@parti_giano:

marha rossz az imidzsem a gyíkon.
tegnap rószaszín plázacicának nézett haba, ma feltételezed rólam, hogy nőies lónyálat iszok.
.
Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára, Ruszinkó Ádám kiállt a budapesti Bazilika elé, és közölte: Magyarország változatlanul biztonságos turisztikai célpont.

„A közúti közlekedés fennakadásoktól mentes” – mondta ezt, miközben a menekültek már éppen megkezdték a nagy menetelést Budapest belvárosán át Bécs felé, később megbénítva az M1-es autópályát.

http://vs.hu/gazdasag/osszes/odamondogatott-egymasnak-csanyi-es-a-nala-is-fontosabb-bankar-0906?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s5
.
@taga20:
Nem az a baj, hogy hívő-e valaki, hanem az, ha a hitét(meggyőződését) rosszra használja.

Ráadásul akiről szó van, nem egy közönséges ,,mezei'' hívő, hétvégi templomlátogató, hanem főpap. Ezért nagyobb az ő hibája, érted?
Mintha a főorvos a vajákosra hivatkozna, ez kb. olyan.

Szerintem azért hívő valaki, mert ez a meggyőződése. Kérdem, hol az ilyenek meggyőződése, a hite? áhh... felesleges.
@Eszter jött: muszáj terítened, én mindig mondtam:)

valami ilyesmit:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25012.w-800.h0.q100.jpg
@gazoló: sárga színű és olajat préselnek a magjából, pl. étolaj. :)))
@taga20:
.
Küldök egy képet, hogy találkozásotok esetén felismerd.

stat.24.hu/app/uploads/2014/08/ebola-virus.jpg
.
@Eszter jött: ja és még baby-dollt is hordasz! :)
@taga20:
Mint a nagy költő, Cángráng-csakcöndzöng-gjaco írta:

,,...duma-parti palotában,
benn a Parban lamentálnak...''
@Eszter jött: egy monokinis kép sokat javítana! :D
.
Minden plébánia fogadjon be egy menekült családot, hívott fel a pápa

Nomármost Erdő Péter nem plébános.

Erdő mellett nem jó lakni...

www.hirado.hu/2015/09/06/minden-plebania-fogadjon-be-egy-menekult-csaladot-hivott-fel-a-papa/?source=hirkereso
.
@taga20:
.
Ez esetben figyelmedbe ajánlom a kerékpározás örömeit.
Remélem, nem csak karnisozni tudsz.

i.imgur.com/rFcRN.jpg
.
@parti_giano:

jóvanna! )))

Nőies lónyál:
Nemrég hazalátogatott a bonni barátnőm. Elmentünk kicsit duhajkodni. Azt javasolta, igyunk pezsgőkoktélt. A harmadik után rászóltam, ebből nem lesz duhaj, feleslegesen pazaroljuk időnket-pénzünket.
Fél óra és két körte múlva már táncoltunk.
@dr. jenőke (jenőke): a középső bicis bizonyára menekült, mert nincs mire ülnie. A ruháit is elvesztette, vagy csak épp mosásban vannak?
@taga20:

Ez olyan guminős.
Hogy is mondjam. J
@Eszter jött:

Befejezem.)))
Hogy is mondjam. Nincs szükségem szilikonra.
.
OSZTRÁK KONVOJ ÉRKEZIK MENEKÜLTEKÉRT

asárnap délelőtt körülbelül 130 autóból és kisbuszból álló konvoj indult el Bécsből, a hazánkban maradt menekülteknek hoznak segélyszállítmányt, és vinnék őket Ausztriába. A tervek szerint az osztrák-magyar határon Nickelsdorfnál tartják az első állomásukat, ahol egy kisebb demonstrációra is sor kerül.

14.20 A konvoj egyik része megérkezett a hegyeshalmi pályaudvarra. Az őket kísérő osztrák újságíró szerint azonban, a menekültek szívesebben utaznak vonattal Bécs felé. Épp ezekben a percekben indult el egy újabb szerelvény.

Kövesd percről percre az eseményeket a Kettős Mércén.

kettosmerce.blog.hu/2015/09/06/osztrak_konvoj_erkezik_menekultekert_percrol_percre
.
@graphics:

Monoklisnak olvastam elsőre.))
Én szívesen feltennék akár olyat is, de ide az értelem kedvéért járnak a férfi regek.
A testiség senkit nem érdekel.
@graphics:
.
Semmi különös.
Így született, és így maradt.
@dr. jenőke (jenőke): haver, merre kö mennem? ezek a bringák:)

ezek az idomok:)) gyönyörűek.
@dr. jenőke (jenőke):

Azért kíváncsi vagyok rá, a magyar rendőrség, vajon beváltja-e a fenyegetését.
@Eszter jött:
.
Ez a hely nem a Ferencesek rendje.
Az viszont lehetséges, hogy egy/egy konkrét esetben csökken a tüzetesebb megismerés vágya.
.
@Eszter jött: á, dehogy! rá se néznénk! ;) legfeljebb a két ujjunk között kikukucskálva, irulva-pirulva és csak egy rövidke pillanatra :)
@taga20:
.
Ha tudnám, nem itt pazarolnám az időmet - igaz, jobbnál jobb kommentek kitalálásával.
@Eszter jött: az én nevemben ne beszélj, ta céda!
@Eszter jött:
.
Melyikre gondolsz?
Esetleg gyanúsított lesz a pápa, mint felbujtó?
.
@Eszter jött: persze az sem akadály
, ha monokinis helyett monoklis a kép.
A szemüveg öltöztet! - mondja a reklám.
@taga20: szabálytalanul vannak felszerelve, se lámpa se macskaszem, láthatósági mellény az smafu?
@dr. jenőke (jenőke): igaz, taga zenei kínálatát nézve, nem csodállanám, ha eszternek inkább egy eunuch kórus ugrana be. persze te és én kivételek vagyunk.
@dr. jenőke (jenőke):

Orbán megtanulhatna számolni, mert az európai népességhez mérten elenyésző az ide érkező migránsok száma. Nem kéne hűborús hangulatot gerjeszteni még akkor sem, ha nagyon szeretne végre csatát vezény elni. Bár arra meg ott a Hende honvédelmérünk, meg azÁder államfőnk.
@graphics: tök igazad van! még erényőv sincs rajtuk.
legalább egy burka lenne a pinájukon:))

milyen szar egy kontinens lett ez a juróp:)))
(forrás: index.hu/kulfold/ep/2015/09/06/terry_reintke_menekult_budapest_keleti_interju/)

Ezt írja:

Magyarországon az EU-s zászlót levette a kormány a parlamentről...

Ez komoly?
@taga20: erény övezi ágyékukat!

És ha valami kullancs beléjük tapad? ;)
@taga20:
.
Európai méretű szerénységem önmagában indokolja, hogy a schengeni határokon belül nem kell útlevél.
A bakker nevű urat nem ismerem, viszont a Jozefin Baker ....

Ismerd meg te is:

cz.toluna.com//dpolls_images/2014/03/04/57f07660-9581-4bdf-888d-d79ebfdce63f.jpg
.
@dr. jenőke (jenőke):

Nem tudom, hogy van ez a férfiaknál. Számomra nincs vonzóbb az okos, borotvaéles logikájú /remélem, jó jelzőket használok/ művelt, humorral teli, humánus férfinál.
Mondhatni az ideálom.
az életben ritkán talákozom velük, de a gyík, hálistennek gyűjtőhelye ennek a típusnak.
Na, ebben az esetben a külcsíny másod, vagy harmadlagos.
Te is ebbe a kategóriába tartozol jenőke. Remélem, nem tartod tolakodónak a véleményem. Ígérem, nagyon ritkán fogom hangoztatni.
@látjátok feleim szümtükkel: hasonlót írtam tegnap. Kvóta? Hogyne! Csak 3000? Akár 4000 is.
Aztán mennyi marad, az másik kérdés.
@dr. jenőke (jenőke): tudom a választ, bi-bi-bíííí! Túlöltözöttnek fogja találni!
http://vs.hu/kozelet/osszes/mukodhet-e-egyaltalan-a-menekultugyi-kvotarendszer-0906#!s0
@Eszter jött: én meg a fogazó csajokat bírom, sőt szeretem őket:)))

ja és téged is szeretlek:)
@graphics:

szerintem jobb, ha a fantáziátokra hagyatkoztok. ))
.
Osztrák kancellár: Felhívott Orbán, de már akkor sem hittem neki

Werner Faymann szerint a magyar miniszterelnök hazudott neki is és Merkelnek is, és képtelen megoldani a problémáit.

444.hu/2015/09/06/osztrak-kancellar-felhivott-orban-de-mar-akkor-sem-hittem-neki/
.
.
Osztrák kancellár: Felhívott Orbán, de már akkor sem hittem neki

Werner Faymann szerint a magyar miniszterelnök hazudott neki is és Merkelnek is, és képtelen megoldani a problémáit.

444.hu/2015/09/06/osztrak-kancellar-felhivott-orban-de-mar-akkor-sem-hittem-neki/
.
@Eszter jött:
VICC:

--Drágám! A szépségemért vagy az okosságom matt szeretsz?
--Nekem jó vagy úgy, ahogy vagy!
@Orica Középföldi:
"Adott egy fiatal pár, biztos egzisztenciával. Kicsit körülnézett a családbővítés előtt.
Tartható az életszínvonal? Nem.
Kiszámítható az lejtmenet vége? Nem."
Mondataid további gondolatokat ébresztenek az emberben, amikor honfitársaink külföldi munkavállalásra szánják magukat.
Ki lehet mondani azt, hogy az érzelmi kötődésen kívül nincs semmi ezeknek az embereknek a birtokában, amely a magyar röghöz kötné őket.
Az nem lehet vita tárgya, hogy az Orbán kormány a magyar gazdaságot letarolta, nincs fogódzó, amely által az egyén munkával vagy vállalkozással talpra állna.
Az országnak volt egy pozitív jellemzője, az, hogy a családok ingatlanvagyonnal rendelkeztek, akár három generáció is, amely biztonságot jelentett a lakhatás kérdésében, és az öröklés ugyanúgy.
Ez a tündéri állapot lassan kezdett enyészni. A középosztály részben vagy egészben az ingatlanban lévő tartalékát kezdi felélni, a fiatalok a deviza eladósodás miatt földönfutóvá váltak.
Tehát az egzisztencia totális hiánya, és az elemi szükségletet képező családi fészek hiánya - mint az emberi lét alapvető feltétele - egyszerűen nincs.
A szíreknek legalább ingatlanjaik voltak, melyeknek értékesítéséből a jövőépítés lehetősége megvolt.
Nálunk még ez sincs.
@Eszter jött: az viszont eléggé csámpás! :))
@dr. jenőke (jenőke):

Érdekes lenne egy ilyen inkvizíciós per.
Vádlottak padján a pápa, fél Európa /vagy tán egészen az/, Erdős-Semjén-Harrach-Orbán pedig az ellenkező térfélen.
Szerintem, tudnának rá törvényt gyártani.
@rdos: akkor őt kellene kiiktatni? /titkosszolgálati műszó/:))
@graphics:

))))))

ez egy 22-es csapdája-szerű kérdés. nem lehet belőle jól kijönni.
@Mariann19: Sajnos igaz. A szírek helyzetét nem ismerem, de valamennyi tőkének mindenképp kell lenni ekkora útra.
@Eszter jött:
.
Nem hoztál zavarba, mert már ott vagyok.
Nem találom a szemüvegem.
Márpedig, amíg meg nem találom, addig nem találom a szemüvegem.
További szép napot mindenkinek!
@dr. jenőke (jenőke): Kellene egy szemüveg, hogy megtaláljam a szemüvegemet! -- idézek magamtól.
@graphics:
A híradásokból tudjuk, hogy a szír menekültek otthon felszámolták a vagyonukat, a család összedobta a pénzt a jövőjük érdekében.
Nekünk még ez a lehetőség sem adott.
@Eszter jött:
.
Erről péntek 13. napja jut az ember eszébe.
Szerencsétlen napot jelent.
1307. október (péntek) 13-ára adták ki a tömeges letartóztatási parancsot a templomos lovagok ellen.
Pedig csak a vagyonukra volt szüksége a franciák királyának.
Igaz, nem rendelkeztek manyuppal, trafikjuk sem volt, mégis az inkvizíció elé kerültek.
@taga20:
Micsoda veszteség!
Vettel második.
Engedd meg, hogy elsőként fejezzem ki együttérzésemet abban a drámában, amelyet most átélsz.
Vedd úgy, hogy képzeletben simogatom szepegő buksidat, hogy enyhítsem a fájdalmaidat.
Mr. Rezignált is összeomlott, ott roskadozik a foteljában. Ő is Vettel rajongó, ma semmi jóra nem számíthatok.
444.hu/2015/09/06/osztrak-kancellar-felhivott-orban-de-mar-akkor-sem-hittem-neki/

Orbánt már mindenki utálja és kiismerte egész Európában. Csak a másfél milliós szektatábora maradt meg neki. Szar ügy.

A nyugati országokban meg kiröhögik vagy leköpik.
@Mariann19: összedobták, lehet, sőt biztos. viszont 1 személynek 10000 dollár vagy euró körüli összegbe kerül az út.
hónapokra, akár 1 évre is menekülttáborban fog élni(nagyon nem erre számítanak a menekültek!!!, lásd még a poszt elején levő első képet, ha kiutasítják, amire nem kis esélye van - sokkal nagyobb, mint a maradásra - , akkor mit fog tenni???), ahol a jelenlegi állás szerint németo.-ban nem fog pénzt sem kapni, csak minimális összeget - esetleg - mert ellátásként, élelmiszer, ruházat stb formájában fogják támogatni.
jelenlegi állás szerint maximum! 35%-nak van esélye! maradni, ez a gyakorlatban 15-20%-ot fog jelenteni.

szíriában bevett szokás a 2-3 feleség és sok-sok(nyugati szemmel sok) 6-8 gyermek. 1 feleség lesz a "bejelentett" feleség a többiek meg főállású anyák, a szociális támogatás máris több, mint egy született németnek, aki egyedül neveli a gyermekét. hatalmas feszültség van/lesz ebből is.

továbbá annak 15-20%-nak is csak töredéke fog az általuk remélt munkához jutni tehát a keresetük is alacsony lesz. ennek radikalizálódás lesz a következménye, mind a két oldalon!
@graphics: "graphics 2015.09.06. 15:25:16
További szép napot mindenkinek! "

erre bakker nyomsz egy komentet:)
@Eszter jött: golyó általi kötél, giotinnal keverve!
@Orica Középföldi:

Az emberek több csoportba sorolhatók:
Az első csoport az, amelyik úgy látja, hogy Magyarországon nem az emberek rosszak, hanem a kormány, és ha leváltanák, akkor ugyan szerényebb körülmények között, mint Nyugaton, de lehetne itt élni.
A második csoport úgy látja, hogy Magyarországon nem az emberek rosszak, hanem a kormány, de ha leváltanák, a történelmi és hibás államvezetési okok miatt szerény körülményeket ők akkor sem szívesen vállalják.
A harmadik csoport az, amelyik szerint a kormány is rossz, meg az emberek is, ráadásul szegény az ország.
A negyedik csoport az, amelyik valamilyen okból, bármi is itt a helyzet, nem tud elmenni.

A kormányváltáshoz megnyerhető és megnyerendő csoportok az 1. és a 4.
A 2. csoport egzisztenciális okokból megy el, ha elmegy, de az se baj, ha egy része itthon marad.
A 3. csoportnak viszont azt tanácsolom, mindenképpen menjen el, mert neki alapból mindenképpen pocsék lesz, bármi történik is, nekünk, itt maradtaknak meg pláne, mert a negatív hozzáállással csak akadályoznának bennünket, ha a kormányváltás után tenni szeretnénk valamit.

Ha valaki olvasgatja, amit írok, akkor könnyen rájöhet, hogy:
Én az első csoportba tartozom.
A jelenlegi kurzus leváltását praktikus okokból szorgalmazom (szerintem Orbán nem rosszindulatú, hanem dilettáns)
A leváltásra bőven alkalmasnak tartom a jelenlegi demokratikus ellenzéket.
Betegesen irtózom a túlzásoktól, az egy kalap alá vételtől és az odavetett mondatoktól, valamint a tárgyi tévedések alapján zsigerből megfogalmazott véleményektől.
Soha nem ítélnék el senkit azért, mert az önérdekét tartja szem előtt, ha az nem ütközik jogszabályba.
Nincsenek „erkölcsi” normáim, mert szerintem az erkölcs szubjektív.

Fentiek alapján nem tartom se hazafiatlannak, se erkölcstelennek senki külföldre vándorlását. Praktikus javaslataim viszont vannak, de ezeket nem kötelező megfogadni. Ugyanakkor a „minden szar” irományoktól nyűgös leszek (lásd egy kalap alá vétel). Néha tán túlzóan is.
@Amadeus62: csak annyi a gond ezzel, hogy megint meg fogják választani, esetleg a dzsobbik fog kormányozni, ez a nyugatnak nem fog fájni...

hol van a 6,5 millió - feltéve, hogy 8 millió a szavazásra jogosultak száma - ???
@nincs_itt:

Berlusconit sem az olaszok zavarták el, hanem kívülről buktatták meg. Akár orbánra is ez várhat.
Ennek a félkegyelmű tagának nehéz feldolgozni, hogy nem állok vele szóba, minden hozzászólásában rám gyűlölködik. Bolond féleszű.
@Amadeus62: rendben! de ki/mi lesz utána? jelen helyzetben, szvsz., durvára senki nem akarja majd megbuktatni a zseb-dúcsét "kívülről", mert van nagyobb gondjuk is!
@vakapad: végül is nem baj, ha állig ér a xar, csak ne lögyböljék...
@nincs_itt:
Ez az, ami biztos. A fene akar iszlám Magyarországot.
A sunyi osztrák kancellár meg csak fogja be, egyszer beengedi a menekülteket, egyszer meg nem.
Kit érdekel, hogy egy főlabanc kedvel-e bennünket. Évszázadokig rajtunk élősködtek.
@Imola Helyesi: ezek szerint olvasod vadul... vigyázzá, me van akkor karnisa, hogy a füvet is azzal nyírja!
@Imola Helyesi: és ebola ménem tugya felfogni, hogy szeretem?:))
@Imola Helyesi: van egy rossz hírem, egyetlen muszlim sem akar Mo.-on maradni, magyar is egyre kevesebb, ez is a rámszesz egyik eredménye! ez igaz.

per monumentán a zosztrákok, meg dájcsok tartják el mo.-ot. szóval kicsit finomabban beszélj a kenyér adó gazdikról!
@nincs_itt:
Persze, pont a harácsolók tartanak el minket, hahahaha!.
Ne is maradjanak itt a muszlimok, jobban eloszolnak széles e nyugaton.
@nincs_itt:
Mindenkit elolvasok, és ha ki is nyomok néhányat, másnap visszakapcsolom, hátha megjavul, bízom az emberekben. Néha kár.
@Imola Helyesi: na most akkor lesz muszlim mo. vagy nem? mert maguktól nem fognak maradni.
ja bizony! a harácsolók, akik az ejus pízeket aggyák, meg beruháztak, meg alkalmaznak munkaerőt.
@graphics:

legközelebb, hasonló helyzetben, semmiképp ne hagyd ki az " pedig megtehetnéd, hisz olyan vagyunk, mint egy nagy család" érvet.
hátha bejön.)))
@Imola Helyesi: szánlak te szar, ahogy vityagecit is.

nem vagyok vallásos, de szánlak.

eszt küldöm neked, de le se szarod, valószínű.

www.youtube.com/watch?v=FWAekbh0J9U&list=RDFWAekbh0J9U.
@vakapad:
.
Egy ellenvetésem van: a rokkantak vegzálása (akár nyugdíjas, akár nem), és közmunkára kényszerítése.
Ez nem a dilettáns kormányzás része.

Lehetne/lenne több észrevételem is, de ebben a felsorolásban ennyi is elég.
@nincs_itt:
Nem hívta ide őket senki, de jöttek, einstandolták a piacainkat, a bankokat, az iparunkat, mezőgazdaságunkat, kereskedelmünket, jó lenne, ha visszamennének a pitsába, haza.
Ez egy hülye, utálom a liberális zenészeket.
@nincs_itt:
Majd visszaküld nekünk Merkel egy jó párat, miután kiválogatta őket.
Bár ezek szerintem mind szakképzetlenek.
@Imola Helyesi: mi a faszról beszélsz? te pondró!
Lalalalalalalalalalalalala
@Imola Helyesi: mindenkivel csak azt lehet megtenni, amit megenged! és mindenkinek annyi van amiért megdolgozott...
@vakapad:
.
Az erkölcs nem szubjektív.

Csoportok, rendszerbe szerveződött társaságok, közösségek, végül nemzetek által elfogadott, egymás közötti magatartási formák együttesét nevezhetjük erkölcsnek.
Az erkölcs ezek szerint determinált.
Az etika pedig az erkölccsel foglalkozó tudomány, ezért nem is lehet etikusan viselkedni.
Erkölcstelen ember pedig nem létezik, csak olyan, aki kilóg a sorból, mert másként szocializálódott, vagy hülye.
@Imola Helyesi: mi a faszról énekelsz? te ribanc.
@Imola Helyesi: tudod hány charter járat indul németo.-ból menedékkérőkkel akiket kiutasítottak, a honos országuk felé? tényleg illene tájékozódnod!
@nincs_itt:
Nem így van, a rendszerváltoztatást is ezek a nagypofájú idegenkedvelő Amerika-barátok csinálták, olyan is volt, aztán -miután elárverezték a hazánkat-,, beültek a jó pozíciókba.
Sajnos, nemcsak annyija van mindenkinek, amennyiért megdolgozott, függ a szerencsétől, a különféle münkakörök és szakmák keresettségétől, stb.
@Imola Helyesi: és te/ti ott sem voltatok...
typisch ungarisch válasz: nem én vagyok a hibás, az a valaki más, aki mindig kibaxott velem! valaki másnak mindig, jobb volt, könnyebb volt.
hagyjuk ezt! az életed a saját kezedben van!
@taga20:
.
Ha már rákérdeztél:

Leginkább az élősködők közé, amennyiben munkaképes és nem nyugdíjas, mégis napi 23 órát tud eltölteni kommentelgetésekkel és mások kioktatásával.
@nincs_itt:
Nemcsak az én kezemben van az életem, hanem a történelem kezében is.Különösen a mi hazánk, amely mindig is a birodalmak átjáróháza volt.

Lásd: migránsok, saját magadat vonod kétségbe.
A szírek nem tehetnek arról, hogy idegenek beleavatkoznak az életükbe.
Annyiban igen, hogy a vallásuk által determináltak.
@dr. jenőke (jenőke):
Keresd csak meg a szemüvegedet. Aztán, ha megtaláltad, okítsd félhülye barátodat a tisztességes modorra.
Élősködő vagy te, bunkó!
@Imola Helyesi: már megint az a legendás valaki/valami más.

nincs értelme erről veled vitatkozni, mert mindig lesz kifogás.

csak annyit próbálj meg egyszer, hogy megnézed a sikeres nemezetek történelmét, sorsát és halkan elvonulsz gondolkodni egy nyugodt helyre. az eredményt kivetíted a saját életedre is, és folytatod a gondolkodást.
@dr. jenőke (jenőke):
Az erkölcs nem magatartásforma.
Az erkölcs azon értékek összessége, amelyek szabályozzák az egyén viselkedését, szokásait egy közösségben, akár vallási , akár nemzeti akár más jellegű a közösség.
@dr. jenőke (jenőke): reméltem, hogy vágod, hogy költői volt:))
@dr. jenőke (jenőke):

"Egy bőr­szín­re, nyelv­re, kul­tú­rá­ra vak nem­zet­fo­ga­lom ese­té­ben tény­leg nincs sem­mi baj a nem­zet­ál­lam­mal, sem a ho­mo­gén nem­zet­ál­lam ví­zi­ó­já­val, mert ami a ha­tá­ro­kon be­lül van az mind a nem­zet, ami kí­vül van, ab­ból meg sem­mi. Ez va­ló­ban egy konf­lik­tus­men­te­sí­tett nem­­zet­fel­fo­gás. Ilyen nem­zet­fo­ga­lom­ra épü­lő nem­zet­ál­lam­mal nem is le­het prob­lé­ma."

Az USA-t hozta fel, mint nemzetállamot, s szerinte Nyugat-Európa is az.

Szerintem a nemzetállam akkor nemzetállam, ha a bajban, válságban is egyenrangú minden polgára, színtől, nyelvtől, vallástól függetlenül.

Az európai országokat nem így ismerem, végképp nem vakok a bőrszínre és kultúrára.
Még a németeknek sem volt egyszerű elfogadni, hogy az egyesített országuk egy nemzet.

Az USA jelenleg szerintem valóban nemzetállam.
Nagy kérdés azonban az, ha a muszlim világ beköltözne hozzájuk, megmaradnának-e nemzetállamnak?
A kínaiak, indiaiak ebben nem játszanak, az ő kultúrájuk teljesen más, ők úgy illeszkednek be, hogy nem illeszkednek sehová, maradnak szigetek.

Az iszlám világ egészen egyszerűen más.

Végül is szép eszme a nemzetállamság. Szép eszme volt a kommunizmus is. Lehet, egyszer eljutunk mindkettőhöz.
@nincs_itt:
Ne okítsál már örökösen, ismerem a népek történelmét, és sok nyugati attól lett ma sikeres, hogy a történelmük folyamán másokat kizsákmányolt, gyarmatosított, gyilkolt, elszedte a javait.
De az egyénre is vonatkozik, a héják, karvalyok, becstelenek sokkal gazdagabbak, mint a becsületesen dolgozók.
@Imola Helyesi: gyökér, te szeretnél magyar lenni?
@Imola Helyesi: nem tudok mást tenni, mert olyan bölcsnek és tájékozottnak hiszed magad, amit én magamnak soha nem engednék meg! ítélkezel, de nem jut eszedbe, hogy akkor bizony te is ítélet alá fogsz esni.
megint a valaki más, aki becstelen (szerinted) ezért gazdagabb mint te.

tudod tanulni soha nem szégyen, sőt magára valamit is adó ember, nem hagyja abba a tanulást élete végéig!

sajnálom, hogy nem érted, de nem tudom másképpen fogalmazni: az életedért csak és kizárólag te vagy a felelős!
@Imola Helyesi: a kizsákmányolás kimondottan a kommunista történetírás alapszava, s ez igaz a nyugatellenességre is. hol hordod az ötágú csillagot?
@habakuk000: az USA-val kapcsolatban tisztelettel ajánlom Lin Ju Tang: A bölcs mosoly című könyvét, sok-sok dolog válik érthetővé ezen keresztül.
emberek, ebola egy vírus! szeressétek:)))
@habakuk000:
.
Elfogadható ez az álláspont, ha nem viszik túlzásba:
''''Szerintem a nemzetállam akkor nemzetállam, ha a bajban, válságban is egyenrangú minden polgára, színtől, nyelvtől, vallástól függetlenül.''''

Viszont a nacionalizmus minden formája káros.
@Imola Helyesi: uhum, lasd peldaul a felcsut-kornyeki fatolvaj-ledlampas maffiat...
@nincs_itt:
Nem igaz!
Egy 56-os mit tehetett arról, hogy bejöttek a ruszkik, és el kellett hagynia a hazáját?
Egy magyar paraszt mit tehetett arról, hogy 12 évig a labanc hadseregben kellett szolgálnia?
Egy erdélyi mit tehetett arról, hogy menekülnie kellett az otthonából, amikor Erdélyt újból Romániához csatolták?
Egy indián mit tehetett arról, hogy egy angol telepes meggyilkolta ?
Egy az átkosban megfigyelt mit tehetett arról, hogy nem engedték továbbtanulni?
Egy iraki mit tehetett arról, hogy az USA szétbombázta az otthonát?
Akit elüt egy autó, miért tehet róla, ha vétlen?
Sem a történelmet, sem a szerencsét nem tudod kikapcsolni az életedből.
Van, aki meg tudja csinálni a szerencséjét, van, aki nem, és ez nem pusztán a tehetségétől függ.
@taga20: szeresse az ipari aram. vagy a boko haram
@parti_giano: a tangajan. ami leginkabb egy tundrabugyira hasonlit
@nincs_itt:
Szia!
Kommentemben csupán a vagyoni helyzettel hasonlítottam össze a szírek és a magyarok viszonyait.
Érdeklődéssel olvastam több kommentedben a migránsok várható kilátásait Németországban, és helyes lépés volt leírnod a realitásokat.
Jelenleg az egész ügy egy felfokozott érzelmi fűtésű megítélés alá esik. Kevés szó esik arról, hogy távlatokban ez a nagy menetelés mit jelent majd a bevándorolt egyén számára, és mi lesz Európában.
A minap láttam egy németek által a hazájukban bemutatandó kisfilmet,amely egy iraki fiú németországi kilátásait vázolja. Bizony az egy év a várakozásé a film szerint is, és utána jön a döntés a befogadásról, ami kétesélyes.
Volt a kisfilmmel kapcsolatban olyan érzésem, hogy bemutatásának a célja maga a migránsok távoltartása, elbizonytalanítása.
Gondolom, ezzel beraktak egy féket a korábbi verőfényes propaganda ellentéteként.
@Imola Helyesi: nem baj Imola, keresd csak a kifogásokat szorgalmasan, az se zavarjon, hogy a felsoroltaknak semmi köze az életedhez.
@parti_giano:
Kommunista történetírás még nem volt, amikor gyarmatosított Európa, és pofátlanul kiirtotta más földrészek őslakosságát, valamint akkor sem, amikor egymás ellen háborúztak az európai népek. A labancok szerepe kiemelkedő volt ebben, mindig háborúztak, és a franciákat, angolokat, németeket sem kellett félteni.
@Imola Helyesi:
.
Kedves élősködő, folytassuk:

És mit tehetünk, ha egy élősködő több ember kedvét veszi el a normális párbeszédtől, a blogtól, attól, hogy itt jól érezzük magunkat?
@nincs_itt:
Nincs?
A magyar történelemnek nincs hatása az életemre? Ugye, viccelsz?
@Imola Helyesi:

Nem leszünk gyarmat,
Multikám húzzá má' el má'!
Nem leszünk gyarmat,
Balra má' húzzá má' el má'! (2x)

Több hungarikumot má'! (Több hungarikumot má'!)
Vissza a cukorgyárainkat! (Vissza a cukorgyárainkat!)
Mért olcsóbb a szlovák tej?! (Mért olcsóbb a szlovák tej?!)
Hol van a magyar nehézipar?! (Hol van a magyar nehézipar?!)
Külföldieknek eladták! (Külföldieknek eladták!)
Kéne a termőföldünk nekik! (Kéne a termőföldünk nekik!)
A bolgárok meg tudták csinálni a Bvlgary-t,
Mi mér' nem tudjuk megcsinálni a Hungary-t?

Én nyugodt vagyok, amíg van paprika.
(A makói nem makákó multiké.) (4x)

Nem leszünk gyarmat,
Multikám húzzá má' el má'!
Nem leszünk gyarmat,
Balra má' húzzá má' el má'! (2x)

A multikat nem tudjuk komázni,
Az Eurót le fogjuk alázni,
Egymással komázunk pipázni,
Az idegent nem fogjuk csipázni.

Nyugatra ugatva húzzá' má' el má' az ugarból! (Bunkó vagy banki!)
Mulatva-húzatva elbánunk veled, de cudar mód (Bunkó vagy banki!)

De a krumplit hagyjátok itt nekünk!
A kukoricát is hagyjátok itt nekünk!
A paprikát se vigyétek el,
Egy kis tengergyümölcsét is hagyjatok itt nekünk!
A japán kocsi sem őshonos errefelé,
Abból is hagyjatok itt nekünk!

Ugarbunga (2x)

Nem leszünk gyarmat,
Multikám húzzá má' el má'!
Nem leszünk gyarmat,
Balra má' húzzá má' el má'! (2x)

Ugarbunga, Hungarobunga (4x)

youtu.be/uHzA6QXbMvg
@dr. jenőke (jenőke):
Ti veszitek el saját magatoktól, mert ti gyűlölködtök az ellenvéleményezővel szemben, flegmáskodtok, fellengzősködtök, stb. Ti vagytok a kirekesztőek, aztán ti potyogtattok virtuális könnyeket szegény elnyomottakért.
@dr. jenőke (jenőke): ezt így sarkosnak érzem picit.

A nacionalizmusnak megvan a maga szerepe a társadalmak fejlődésében, pl az egyház hatalmának visszaszorítása, a szekularizált állam kialakítása, a nyelvek, a nemzeti kultúrák fejlődésében, szóval szerintem tud ez pozitív is lenni.

Abban viszont teljesen igazad van, hogy "rossz kezekben" katasztrófa.
@dr. jenőke (jenőke):
Szerintem te sokkal nagyobb bunkó vagy, mert utálod a katolikusokat.
@Imola Helyesi: egy ukrán mért utálja a szar oroszt, egy kurd mér utálja vegyialit?

egy redvás szar vagy!
@Imola Helyesi: nem fogod, de azert tudomasodra hozom: te, a SELEJT vagy. nem kell kirekesztenunk, onmagad irod ki az emberisegbol
@dr. jenőke (jenőke):
Tanulni soha nem késő még neked sem, majd akkor prédikáljon itt bárki, ha a hasonszörű gondolkodásút egyszer is figyelmeztette.
Tehát te vagy élősködő a hazámon, mert ezt eltűröd, sőt örülsz neki.
@Imola Helyesi:
.
Ne sírj kis élősködő!
És nem tartok igényt a királyi többesre sem.
Próbálj meg normálisan beszélni, ha már...
@Imola Helyesi:
.
Barom, nácigyerek!
Mi közöd a vallásomhoz?
@Mariann19: sajnos a valóság ennél is rosszabb lehet! ugyanis az egy év, az nagyon drága. eddig átlagosan 5 hónap volt, most a menekült hivatal létszámát megduplázták. 1-2-3 hónap alatt eldőlhet a menekült sorsa, bizony a 35% az nagyon optimista!
továbbá kihangsúlyozom ismét, hogy a nyelvi és orientációs kurzus 1 év! ha innen kimarad a menekült, akkor automatikusan kiutasítják, ahogy az EU-s polgárt is! ameddig a nyelvet nem ismeri olyan szinten, ez is 1 év, szorgos tanulással, addig munkát sem fog kapni.
már most az az eljárás, hogy a jelentkező elé raknak egy munkavédelmi tesztet - jelzem anyanyelvi németnek is bonyodalmas némely kérdés - ha ezt kitölti 80%-osra, akkor beszélgetnek! vele tovább a munka lehetőségről. huncut kis "trükk", de beválik, mivel a munkaadók is azon az állásponton vannak, hogy nem kell olyan munkaerő, aki nem érti(nyelvi szinten) mit várnak, kérnek tőle. ebben az esetben még a releváns szaktudás sem számít! ugyanis van elég nyelvtudással bíró is.
sok-sok menekült nagyon csalódott lesz! sőt, mindegyik az lesz!
@dr. jenőke (jenőke):
Madarat tolláról, embert a társaságáról. Én csak próbállak benneteket nevelni.
A hangnem , a stílus itt pl a te kreálmányod is, gratula.
@Imola Helyesi: nem viccelek, mert a történelem a múlt, viszont az életed a jelen...
további kifogás?
@dr. jenőke (jenőke):
És te miért gyalázod a katolikusok főpapját, te vagy a náci, kétszeres jenő.
Na, társalogj taga barátoddal, kinyomtalak.
@habakuk000:
.
Igazad van, és én is így gondolom.
Nem részleteztem.
Ahhoz kellene egy asztal, egy egy korsó sörrel.
@habakuk000:
.
Igazad van, és én is így gondolom.
Nem részleteztem.
Ahhoz kellene egy asztal, egy egy korsó sörrel.
@nincs_itt:
A jelen életünk a múlt által is determinált.
@Imola Helyesi: szerintem kezdd magaddal a nevelést! ha az rendben van, akkor talán...
@Imola Helyesi: tévedés, hajlamosít, de semmiképpen nem determinál!
@Imola Helyesi: miféle fasz stílus ez?

te csövespicsa:))
@Imola Helyesi: ha megérdemli? katolikusként én is elküldöm a picsába, az ilyen gyökeret!

sajnálom, de nekem érdektelen a cafrangja, ember vagy sem?! ez az egyetlen kérdés!
@Imola Helyesi:
Na, jókor jöttem! Ideske, te ITT nem nevelgetsz.
Azt otthon, a kis homokváradban mehet. Vagy képes beszélni, érvelni, vagy séta a pics.ba!
Felnőttek vagyunk, köszönjük a lehetőséget, de nem kérünk belőle.
Értve vagyok?
@habakuk000: ha megtalálom elektronikusan azonnal jelzem!
@nincs_itt:
Ha jól emlékszem, a mi társalgásunk valamikor úgy kezdődött, hogy te minősíthetetlen jelzőket alkalmaztál velem szemben, egyszer a szüleimet is átkoztad, és engem zártak ki, úgy hogy te csak hagyjad a nevelést.
De egy csomó társalgónak ilyen volt a stílusa.

A determinációról. Ha valakinek nincs anyja, mert a múltban meghalt, determinálhatja a sorsát, ha meghal a párja, az is, stb.
Sem a múltadból, sem a történelmedből, nem húzhatod ki magad, a közösségeid sorsa által is determinált vagy.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Eszem ágában sincs, nem én kezdtem ma sem, na pá, további jó ízes káromkodásokat, és átkozódásokat.
@Imola Helyesi: meglehet, viszont vannak olyan pillanataim, amikor meglehetősen türelmesen viselkedem az értetlenekkel.

először is a determináció kifejezés pontos magyarítását ha kikeresed, majd utána firkálj baromságokat!
@Imola Helyesi: ez is csak kifogás! de ha neked ez a kábítószered...
@taga20: Az a helyzet, nem nagyon értem a kérdésed.
Megnéztem az oldal tetejét, de sehol sem találtam azt a felszólítást, hogy a fősodor megmondóival együtt kell bégetnem.

Arról sem olvastam, hogy olvasmányhiányban szenvedő nagyképű gúnyolódókkal kötelező szóba állni.

Arról sem, hogy eltérő véleményű hozzászólókat személyeskedve, a témával mit sem foglalkozva ugassanak le önjelölt cenzorok.

Amúgy nincs veled semmi bajom, mielőtt rákérdeznél.:)

Ja, egy aprócska kérdésem nekem is lenne: a sógoroknál meddig tartott az ajvékolás? Miért panaszkodnak, hogy nem bírnak a bevándorlókkal?

És egy még apróbb: Angela Merkel hány tízezer ember életét teszi még nyomorultabbá, ezzel a szerény, minden menekültet befogadunk félmondatával?
@nincs_itt: le szoktam tölteni őket, a kindli a világ leghasznosabb találmánya, így nem találtam sehol:), de köszönöm
@habakuk000: nem védem, mert nincs rászorulva Merkel. de nem azt mondta, hogy mindenkit! hanem minden MENEKÜLTET, kit tekint menekültnek, arra egzakt szabályok vannak érvényben, ami alapján a német államnak joga és kötelessége dönteni.
hja, kérem, hogy ez sokaknak nem fog tecceni?! ez van!
@Imola Helyesi:
Imola!
Te egy művelt ember vagy, én ezt láttam eddig a stílusodból.
Viszont a világlátásod finoman szólva nem tükrözi az elméd ragyogását, mert nem ismered a gondolkozásmódban a rációt.
Hónapok óta csodálkozom azon, hogy egy kormánypropagandát hogyan veszel be kritika vagy felülbírálat nélkül, mi több, terjeszted azt.
Amikor az ország kiharácsolásáról beszélsz, hogy nem tudod felfogni, hogy a befektetők nélkül ez az ország agonizálna?
Észre kell venni, hogy az orbáni retorika itt is arra épül, hogy Orbán a nemzet megmentőjeként kiseprűzi a galád multikat, hogy a haza fényre derüljön, miközben az ő pénzükért tartja a vaskos markát.
Nézd meg, milyen erőltetett menetben kezdik el beseperni az eu-s támogatásokat, törökmézzel csalogatják a pályázókat, hogy el lehessen mindent költeni és minél hamarabb. Mert tudja, hogy 2020-tól nem lesz eu-s ingyen lóvé, és azután fog kilógni a lóláb, látszani fog a letarolt ország teljes pőreségében.
Hogyan nem lehet azt észrevenni, hogy a szidott multik hozzák létre a GDP-t, és a támogatások legalább a negyedét a kormánymuftik tüntetik el feneketlen zsebeikben?
Gondolkozzál!
@nincs_itt: tudom, de ezt Abu Morami Pakisztán 1234-ik falujából szerinted megérti?

gyanús, hogy nem.
A németek felelőssége óriási, egy koszóvói albán vagy egy iraki kurd, vagy afgán, pakisztáni , ceyloni, sorolhatnám a fél világot miért gondolná, hogy ő kevésbé menekült, mint egy szíriai?
@Imola Helyesi: aham, nagyon előttem van ahogy 15-17. századi forrásokat olvasgatsz. belőled maximum a zanzásított képes történeti ismeretterjesztő irodalmat nézem ki, ahogy ezt a teminológiád is mutatja.
@Mariann19:
Ez ... :)

Amúgy ezt tetszett olvasni? :D

"Az Egyenes beszédben Rónai Egon megkérdezte Z. Kárpáti Dániel jobbikos képviselőt, hogy kik ezek az ultrák? Válasz: "Tisztességes, tanult emberek."

***

Összesen 51 egzisztencialista filozófust állított elő a rendőrség szombatra virradó éjszaka a Magyar Tudományos Akadémia környékén. A történtek során a filozófusok és a rendőrök közül 38-an sérültek meg – közölte Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a sajtótájékoztatóján.

Egy tudományos konferencia előtt, alatt és után 1.500-2.500 fős tudományos kutatókból, egyetemi tanárokból, tanérsegédekből és bölcsész hallgatókból álló csoport támadta meg a biztosításukra kivezényelt rendőröket.

A MÁV tájékoztatása szerint a filozófusok rendbontása már a vonaton is elkezdődött. Az utasok legnagyobb rémületére hangos és harsány előadásokat tartottak az emberi egzisztencia és a világ viszonyáról. Állati módon röhögve, Rainer Maria Rilke verseket üvöltöttek, majd összeverekedtek azon, hogy az egzisztencializmus kezdetét egyesek Martin Heidegger „Lét és idő” című művének megjelenésétől, mások már Søren Aabye Kierkegaard „Vagy-vagy” című művétől számítják.

Az egyik rémült utas elmondta, hogy egy gyanús külsejű, mindenre elszánt professzor a folyosón szemtelenül elkezdte molesztálni és a következőket mondta neki: „A létező mindaz amiről beszélünk, amit gondolunk, amihez valahogyan viszonyulunk, létező az is, ami és ahogyan mi vagyunk.” Amikor a nő félénken és szelíden közölte vele, hogy ő tulajdonképpen csak a vécére igyekszik, az agresszív tudós cinizmussal vádolta meg, és megfenyegette egy félig kész tanulmánnyal. A hölgy a történtek hatására elsírta magát, mire a filozófus „ostoba, szentimentális nőszemély” felkiáltással otthagyta őt.

A vasúti kocsikat különböző idézetekkel firkálták tele. Valaki például alkoholos filccel ezt írta fel a vonat ablakára: „Az abszolút, transzcendens, és ezzel az ember és Isten között olyan egymásnak szegülő személyes viszony jön létre, hogy az ember többé nem elégedhet meg bármilyen másodkézből származó magyarázattal. Aki ezt képtelen felfogni az egy komplett idióta!” Még azzal sem törődött, hogy ezt gyermekek is elolvashatják.

A vasúti szerelvényt „Egger, Egger, Heidegger!” skandálással hagyták el. A rengeteg feljegyzés, tanulmány, monográfia szinte elborította a vasúti kocsikat. Az egyik takarítónő elmondta, hogy nagyon gusztustalan volt a rengeteg szétdobált, használt golyóstoll betét, amit nekik kellet felszedegetni a földről. Felháborodottan közölte: - „Az azért nem várható el tőlünk sem, hogy mások használt betéteit szedegessük össze. Ezt egy filozófia professzornak is tudomásul kellene vennie. Undorító, mocskos alakok!”

Az őket kísérő rendőrökre gúnyos Heidegger, Jaspers és Sartre idézeteket tettek, és azzal vádolták meg őket, hogy elvtelenül kiszolgálják Hegel fogalmi dialektikáját. Néhány rohamrendőrt monográfiákkal dobáltak meg.

Az utcán tovább folytatódott a randalírozás. Azt üvöltözték, hogy, aki nem egzisztencialista, az semmit sem ért az objektív és a szubjektív reflexió közötti különbségről, tehát tökéletesen hülye.

A rendőrség a feldühödött tömeget megpróbálta Platón idézetekkel lecsillapítani, erre az ultra filozófusok lexikonokkal támadtak a rohamrendőrökre és kijelentették, hogy egyáltalán nem érdekli őket a dialektika. A lét és nemlét demonstrálására több autót is felgyújtottak, az egzisztencia védelme érdekében pedig kiborogatták a kukákat. Kijelentették, hogy a szemét a világ szubsztanciája és senkinek sincs joga ezt korlátozni. A hulladék, mint objektum szubjektíven ott helyezkedhet el, ahol csak a kedve tartja. A rendőröket marxizmussal és trockizmussal vádolták meg, ezért Heidegger „Lét és idő” című, vaskos, 524 oldalas, 650 garamos kötetével betörték néhány rohamkocsi szélvédőjét. Hasonló sorsra jutott egy liberalizmussal megvádolt villamos is.

A rendőrök erősítést kértek a Tudományos Akadémiától, akik gyorsan összeállítottak egy válsághelyzetek kezelésére alkalmas Arisztotelész idézetgyűjteményt. A szubsztancia kiemelése egy kicsit lenyugtatta az őrjöngő egzisztencialistákat.

A pokol akkor szabadult el, amikor egy eksztatikus állapotba került tudományos segédmunkatárs felszólította az egyik rendőrt, hogy adjon neki egyenes választ arra, hogy mi a véleménye arról, hogy „A ma embere gépesítetten "fütyörészik" vagy szüntelenül fecseg a Csönd ellen, hogy el ne tiporja. Nemcsak magunkkal szembesíthet a csönd, de magunkban a semmivel is, amikor a semmi már van. Az a tény, hogy a kongó csöndet gyakran éppen fecsegéssel akarjuk megtörni, bizonyítéka a semmi jelenlétének.” A rendőr erre gyanútlanul azt válaszolta, fogalma sincs, mert szerinte ennek így semmi értelme sincs."

index.hu/index2/#bloghu/nemgogol/2015/09/06/egzisztencialistak_tortek-zuztak_a_belvarosban
@habakuk000: pl a koszovói albán eleve kizárt, ahogy sokszor leírtam már németo. két ország polgárait tekinti menekültnek: Szíria és Eritrea. schluss!
@Imola Helyesi: kissé felszínes az ismereted a gonosz kizsákmányolókról...
@PeniValdes:
Ugyan, csak NER kompatibilisen korlátozott. Essetunni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én inkább gyermekinek nevezném, fekete-fehéren látja a világot, és a múltat is, pedig nem az.
@nincs_itt:
Lehet, hogy a jóslatod beválik, amennyiben a németek a jelenlegi direktívákat fogják érvényesíteni a migránsokkal szemben.
Van egy hipotézisem.
Merkel az európai értékek farvizén beevezte magát olyan helyzetbe, amiből csakis egy felpuhított migráns szabályozással tud kimászni.
Illúzió, hogy Merkelt kizárólag humanitárius meggondolások vezérlik.
Először is számít a szíreknél az agyelszívásra. A török vendégmunkásokból és utódaikból a várakozásoktól eltérően nem termelődött ki további értelmiség, és ez a tény lakosság -arányosan értelmiségi-szakmai hiányt jelent országukban. A bevándorlókból így gratis lehet pótolni a hiányt.
Miután a migránsok számára nincs visszaút, a képzetlen emberek olcsó munkaerőt jelentenek a németek számára, egyidejűleg kiszoríthatják az eddigi európai munkaerőt. Ez egy automatikus, spontán, szinte észrevehetetlen folyamat lesz, és Merkel a világ szemében heroikaként fog tündökölni, miközben országa számára búsás előnyöket hozott össze.
Amennyiben a te teóriád lesz a győztes, Merkel nem jön ki jól a jelenlegi felállása miatt, ha az enyém, akkor Merkel nyert.
@dr. jenőke (jenőke):

"Az erkölcs nem szubjektív."

Kibújt a jogász? Jó az okfejtés:))
@Orica Középföldi:
Nekem azért tetszett, hogy bélánk bepróbálkozott jenőkénél. :)
Jó, igaz nem egy ligában játszanak...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mondjuk arra sem emlékszem, hogy jenő dokit lebunkózta volna valaki. imolának sikerült.
@parti_giano:

Egyszer mindannyian ugyanarra a sorsra jutunk:

"Bunkó! Kinyomlak!"

Váci sorai jutnak az eszembe:

..és érezzék egy kézfogásról rólad,
hogy jót akarsz és te is tiszta jó vagy.
@Mariann19: egyáltalán nem elképzelhetetlen variáns! de! Merkelnek ez az utolsó 2 éve a kancellári székben, a gazdaság jól prosperál, a menekültek munkába állítása és olcsó - államilag bevezetett minimálbér vagyon itt is - munkaerőként történő alkalmazása, nagyon hosszú és kétséges kimenetelű folyamat.
Természetesen szeretnének hasznot is látni ebből, de mivel nagyon eltérő kulturális közegből származó emberekről van szó, nagyon hasonlóan a törökökhöz(a legkevésbé integrálódott bevándorlók éppen a törökök), ezért a tapasztalatok azt mutatják, hogy kemény, határozott fellépésre számíthatnak a menekültek. Ugyanis már most belpolitikai vihart kavart, Merkel: "mindenki jöhet" félmondata, a CSU nagyon keményen ennyit mondott: "Történelmi tévedés!"
Az SPD nem annyira erős(de általában sem nagyon szokott értelmesen megnyilatkozni), viszont a szélsőségesek megerősödését is mindenáron el akarják kerülni. Szerintem az lesz a folyamat, amit leírtam, a szükséges, szakképzett szírek maradnak, a többieknek meg vödörszén. Persze nem lesz hatalmas csinnadratta, csak tízzel több charter repülőt fognak indítani, mint eddig!

Amit eddig kerültem, most le merem írni, a menekültek 60%-a nem szír vagy eritreai. Sokaknak nem tűnt fel, de volt egy Nyugat Balkáni Konferencia, ott pedig a volt Jugoszláv tagállamok neveit felsorolták + Albánia, ahova mindenkit visszaküldenek!
Nagyon szűk az a keresztmetszet, ami rendelkezésre áll a menekülteknek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ez az írás egy gyilkosan megírt írónia, érdekes, hogy nem tudtam rajta annyira röhögni.
Az ultrákkal való eljárás egyébként kisértetiesen hasonlít a migránsügy kezeléséhez, amely a dilettantizmust ábrázolja a várható vészhelyzetek eseteiben.
Az ultrák a meccsre 3 ezer jegyet igényeltek, és kaptak ezret. A hülye is tudja, hogy egy ilyen összeszokott monolit már betyárbecsületből sem fogadja el ezt a kegyet.
Világos volt, hogy ez a tény egy dacos összetartást fog generálni az ultrák közösségében, és véres randalírozás lesz a vége.
Pedig ennek a felismeréséhez nem is kell sok ész, elég egy-két félhülye tanácsadó is az 100%-os hülyék helyett.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tényleg, téged mint admint tud tahótlanítani? mobilon vagyok, nem látom.
@Mariann19:
Véletlenek nincsenek. Evégre jól használhatóak, játszanak velük, húzd meg, erezd el... most épp szopatják őket. Majd amikor használni akarják őket, kapnak mást.
@habakuk000: habám, gondolj bele, hogy ezek a migránsok emberek. mi lesz, ha ezek jönnek?

m.nol.hu/tud-tech/karnyujtasnyira-lehetnek-a-foldonkivuliek-1561165

bár imola elég nagy élien, mi itt a blogon szokva vagyunk a kihívásokhoz. d:
@nincs_itt:
Nagyon keveset tudunk a német közvéleményről, mert szinte csak a humanitárius oldal ismert, a médiából ezt látjuk.
Ugyanez a helyzet a hazai lakosságot illetően is.
Inkább a segítségnyújtás a jellemző a híradásokból, a facebook-on és a kommentekből ítélve pedig elég nagy az elutasítás.
Mindezt azért írom, mert Merkel további viselkedését megszabhatja népének a hozzáállása a kérdéshez.
Jelenleg Merkel döntési kényszerben volt, és van, sok körülményt még nem tudott mérlegelni sem az országában, sem az eu-ban, ahol még cseppfolyós állapotban sincsenek az ügy szabályozásában.
Az, hogy a menekültek egy részét felülteti a repzajokra, az megint egy politikai és presztízsromboló lépés lenne, mert teljesen ellentmondana az eddigi humánus felállásnak.
@Mariann19: felvázolok egy ideális helyzetet, menekült szír család 4 fő.

apa, tud németül, van releváns szakma, diploma, bármi(tételezzük fel), gyermekek óvodás, iskolás korúak, anya nem tud németül, szakma sincs.

kezdő kereset: min 8,80 eur/óra bruttó, ez 151,67 órával számolva: 1334,7 euro brutto = 1067,- euro netto

www.parmentier.de/steuer/steuer.htm?wagetax.htm

kaphat gyermekvédelmi támogatást és biztosan kap 2x187 eurót a 2 gyerek után, esetleg lakbér és rezsi támogatást is.

ez nem sok...
@Mariann19:

remélem azért napszemüvegre nem lesz szükséged. :)))
+ hehehehe
@Mariann19: Hangsúlyozom, Merkel személye már nem fontos, politikai szempontból, mivel nem lehet többször kancellár! A CDU/CSU koalíció megítélése a fontos a következő 2 évben.

A közvélemény, bizony megosztott, inkább hajlik a kiutasítás irányába, mint a befogadás felé. Ugyanis az előzőleg leírt bér az biza a németekre is igaz!
Természetesen a legalacsonyabb lehetőséggel számoltam, de ez is realitás! Mindösszesen egy 4 fős családnak ahol csak 1 kereső van, bizony 2000 euró nettónál több, minimálbérrel és szociális juttatásokkal számolva nem nagyon jön össze. ez itt is kevés ám!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

már mindenkin végigment, kellett a friss hús.
:)
@nincs_itt: vannak benne adatok

http://vs.hu/kozelet/osszes/mukodhet-e-egyaltalan-a-menekultugyi-kvotarendszer-0906#!s0
engem az bosszant, hogy sehol nem hallani (állítólag a köz tv be se mutatta!?), hogy a sok milliós kárért a sérült rendőrök kártérítéséért kiket kaptak el el és vonnak felelősségre

anyagilag is?

szerintem meg az már egyenesen gyanús, ahogy szinte "rendezetten" és a többség fekete (egyen?) pólóban csinálta a hepajt.

ha nem derült volna ki, vezérünk kedves hobbiját támogató, fociultrákról és nem a menekültekről beszélek.
@habakuk000: haba, drága barátom. te értelmes érző ember vagy?
mert amit nyomsz az szánalmas!

angyal, hozzád képest egy humánus arc.

életem legnagyobb csalódása vagy. még ha hülyének is nézek ki.
@parti_giano:

"mondjuk arra sem emlékszem, hogy jenő dokit lebunkózta volna valaki. imolának sikerült."

Nála minden párbeszéd így ér véget. Ez a legütősebb érve:)
@parti_giano: elolvastam, 352 euro zsebpénz valóban sokkal több mint a mo.-i.
ezt is meg kívánják vonni, de erősen csökkenteni akarják. marad a koszt/kvártély, a szállások sem jobbak, mint mo.-on.
ezek a körülmények képekben az osztrák határhoz közeli városban, Deggendorfban:

www.google.de/search?q=deggendorf+fl%C3%BCchtlinge+lager&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAmoVChMImdSW-u3ixwIVQ7QUCh22jwtR&biw=1280&bih=677
„Miért szülnek a szegények, ha nem tudják eltartani a gyerekeket?”

Ritók Nóra nemcsak a válaszokat keresi, hanem megoldásokat is. Toldon már jó úton vannak a felelős családtervezésben.

24.hu/kozelet/2015/09/06/miert-szulnek-a-szegenyek-ha-nem-tudjak-eltartani-a-gyerekeket/
@Mariann19: mi ez a faszkodás részedről?
mi ez a migráns duma.

ja, hogy mindenkiből előjön a tényleges énje, ha feszkó van.

sokat zuhantál a szemembe, pedig senki vagyok.
„Nekem is kell tennem valamit, nemcsak osztani az észt”

Menekült családok befogadására gyűltek össze a Keletinél civilek. Többségüknél üresen maradtak a vendégágyak tegnap, de elhatározásuk szilárd, otthonuk nyitva áll az átutazók előtt később is, ha a helyzet úgy hozná.

24.hu/belfold/2015/09/06/nekem-is-kell-tennem-valamit-nemcsak-osztani-az-eszt/
"amikor kicsi voltam, a szüleim meg ugye hitoktatók akkor valami borzalmasan demagóg, ráadásul több mint 70 éves keresztény mesekönyvben olvastam egy tanítómesét egy jámbor istenfélő kisfiúról meg a rossz komisz kis testvérkéjéről és vhogy az volt a lényege h előbbi, nevezzük palkónak, meg akart győzni utóbbit, nevezzük petinek, a jó igazáról. végül fogadtak, h palkó mindig csak jót tesz és mond, peti meg ugye amihez éppen kedve van, főként rosszat. a végén peti halálra bosszantotta palkót akinek egyre nehezebbre esett jónak lennie, miközben persze sokat imádkozott (a végén asszem egy drámai fordulattal meghalt, h az író fel tudja oldani a gordiuszi csomóként növekvő problémát).
én ma abbahagyom a palkóságot. elegem van abból, hogy a menekültellenesek (mert nem migránsok, menekültek) lehetnek embertelenek, könyörtelenek, kegyetlenek, a legvégső, elviselhetetlen, földöntúli módon ostobák, hogy nem képesek végigolvasni egy cikket, meghallgatni egy normális ellenérvet, megnézni a statisztikákat, kettőt kattintani a googlen és elolvasni pár külföldi hírt, megnézni, hogy van-e menekült kis hazánkon kívül, v befogadnak-e az arab államok és afrika is menekülteket, képtelenek az empátiának a legkisebb szikráját kicsiszolni magukból, elképzelni, hogy viselkednének ők hasonló szituációban, mit hozna ki belőlük az otthonuk elvesztése, a szeretteik halála, a többezer kilométeres vándorlás, az, hogy folyamatos bizonytalanságban vannak tartva, hogy nem beszélnek a nyelvükön, hogy rémhírek vannak, hogy embernek mutatkozó lélektelen állatok kizsigerelik, megerőszakolják, kirabolják, megölik őket, hogy folyton arra kell figyelniük, hogyan ússzák meg az életben maradást, geci elegem van hogy ezek az elképesztő magyar honfitársaim összemossák a politikát az összeesküvéselméletekkel, némi hőzöngő és bizonytalan eredetű és annál undorítóbb és mocskosabb és hányingertkeltőbb fajelmélettel és nettó nácizmussal, hogy úgy tesznek, mintha némi károgó handabandázás és másra mutogatás megoldaná az orrunk előtt szenvedő emberek problémáit (kurvára mindegy ki a felelős az előttem gyalogló sebéért bazmeg ha egyszer EL KELL LÁTNI),
én ezeket az embereket nagyon sokáig rendkívül illedelmesen próbáltam jobb belátásra bírni, de nem megy, olyan ostobák mint a föld, és belefeledkeznek abba a gyönyörűségbe, hogy ebben a demagógiában, amihez egy teljes politikai elit segédkezik, az lett valahogy egyfajta közgondolkodás, hogy attól, hogy valakit gyűlölnek, ergo jobb embernek tartják magukat nála, és gecire a lusta seggüket fel nem emelik és a kezüket meg nem mozdítják a szenvedései láttán, valóban jobb emberek lesznek, sőt, valamiféle kifacsart, tényleg mindenféle emberséget nélkülöző logika alapján még a hazájukat is jobban szeretik.
kurvára nem fogok többet vitatkozni és bizonygatni és magyarázni, csak ugyanannyira gyűlölni fogom ezeket az embereket, mint ők mindenki mást,
annak ellenére, hogy ez nem okos, és nem tisztességes, gecire unom hogy mindig nekem kell az okosnak és tisztességesnek lennem. gyűlölöm őket. mindet. az ostobaságukat. azt, hogy erkölcsileg magasabb rendűnek képzelik magukat, miközben utolsó férgek. a vakságukat. gyűlölöm, hogy egy nemzetben létezünk (magyar vendégszeretet bazmeg), gyűlölöm, hogy egy nyelvet beszélünk, gyűlölöm, hogy egy fajba tartozunk állítólag. nekem ők semmijeim és senkijeim. nekem a szír anyukák és afgán gyerekek és a férfi, aki megsiratta a vízbe fúlt feleségét és kisfiát, nekem ezek az emberek hamarabb és jobban a családom és a szeretteim és a honfitársaim, mint azok a “mélymagyarok”, akik teleszemetelik a legártatlanabb cikket az interneten és arról hőbörögnek, hogy ki kell utasítani/le kell lőni/etc. a menekülteket.
HOL A TE MAGYARSÁGOD? HOL A TE KULTÚRÁD? HOL A TE KERESZTÉNYSÉGED?
kitagadlak. megtagadom, hogy a testvérem legyél.
nem vagy a honfitársam.
nem vagy ember.
senki vagy."

macskaszemu.tumblr.com/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Jó, igaz nem egy ligában játszanak..."

Nekem az ugrik be, végignézve egy napot, hogy meccs közben beszalad egy tébolyult macska, és mindenkibe belekap.
Van aki átugorja, van aki belerúg, és vannak az állatbarátok, akik kérlelik, menj le szépen a pályáról.
Na ezek fáznak rá, mert elkezdi magyarázni a focit, majd kiállít:)
@Orica Középföldi: ebola egy fasz eszt mindenki vágja .
de haba és mariann?
mintha erről dumáltatok volna tegnap.

Megoldható volna a Keletinél kialakult káosz

Az utóbbi napok arról szóltak, hogy a magyar és a német kormány egymásra mutogatva vádolja a másikat a Keleti pályaudvar környékén csúcsosodó menekültválságért. A németek állítólag várnák a szíreket, a magyarok szerint viszont, ha ez igaz is, ők a jogi szabályok miatt nem engedhetik őket. Mi találtunk egy áthidaló megoldást.

hvg.hu/itthon/20150904_Megoldhato_lenne_a_menekulok_tovabbkuldes
@guma: DDD

Szia!

"fehérmagyarországéáéáó:(feketepólóban!

Ráverném:)))arra az 51 előállítottra a teljes anyagi kárt,ha nem tetszik össze lehet dobni a 'zsét a többi 'nemzettestvérnek!!!

+újranyitnám Recsket,hasonló esetek megelőzésére...(mi az,hogy már előző este randalíroznak??

+'stadizóleumokból örökre kitiltás...

+közmunka keretében aktív részvétel a helyreállítási folyamatban:)

'egylófasztnekik,nem kivetítőt!!!
@nincs_itt:
Sajnos, a német jövedelem és ár arányokban nem vagyok offé.
Ezt te tudod jól megítélni.
Ez a "nem sok" viszont csalódást fog okozni a migránsok számára, mert csábítóbbak voltak a hírek az európai életszínvonalról.
Amennyiben megosztott a közvélemény, Merkel asszony megint elmagyarázza a népének a gazdasági előnyöket, és csend lesz.
Ez már megtörtént egyszer.
@taga20:
Mi a bajod?
Én még nem írtam véleményt migránsügyben, sem állásfoglalást.
A tények leírása nem azonos a véleménynyilvánítással.
@dr. jenőke (jenőke):

Az erkölcsi törvény akkor válik nálam hatásossá, mikor jogszabály lesz belőle. Addig csak szubjektív elképzelés, hogy ígykéne, amely rám nézve nem kötelező. Ahogy az én ígykénéim se másokra.
@guma:
Azért kell a napszemüveg, hogy a szemem ne káprázzon Imola ragyogásától?
Te kis gonosz!
@gazoló:

egyetértek!
qrvára dühít, hogy állandóan hihetetlen károkat okoznak.

kerülöm a konteot mindig, de ez a helyzet és az időzítés mintha próba volna lett volna.
valaki megrendelte?
ezért ment gyors szabira a tudjuk ki?

szar ez az egész, hogy megtörténhetett és még a főninek is szomorúságot okoztak a csoportos garázdasággal.
@Mariann19:

dehogy! :)))
nem léptél vissza a neveddel a beírásodra? (Rezignált úrtól nem tudod mit várhatsz ma este...)
hehehe
@Mariann19: mellékeltem egy linket, ahol kiszámolható a bruttóból a nettó, hozzáadattam az egyházi adót, mert ha muszlimnak vallja magát, akkor automatikusan levonják. gyerek kedvezményből is csak az alapot vettem bele.

ennek jelenleg nincs gazdasági előnye. majd csak 1-2 év múlva, ha! lesz!

kimaradt, hogy az EU-ból érkező, németül tudó és szakmával rendelkező munkavállalókat fogják előnyben részesíteni a munkaadók. hiába kapnak esetleg kedvezményeket a menekültek után.

minimálbér, ahogy írtam 8,8 euró/óra, szerinted azt fogja választani, aki még soha nem látott robotot, állványos fúrót és németül sem tud, vagy ...
@Mariann19: ha tények és humánum.
akkor a migráns helyett használd a menekült kifejezést.

rád mindig úgy néztem, mint a humánum és a ráció okos keverékére.

erre eszt hányod ide!!!!

egyébként, utálom az embereket, mert mindig csalódok bennük.

benned se csalódtam.
@gazoló:
Ezt én sem értem. Ha összetörök egy vázát a boltban, azt természetesen ki kell fizetnem.
Amennyiben ezek a faszparasztok milliós károkat okoznak a köztulajdonban, azért semmi felelősségük nincs?
Eszemfaszom... Simán rájuk hátékázni a kárt, azután a többi kretén már nem lenne annyira nagyszájú sültparaszt.
@guma:

"Orbán nekem és Merkelnek megígérte, hogy legfeljebb 4000 emberről van szó. Az első perctől nem hittem neki."

Faymann a továbbiakban követeli a kötelező kvótarendszer elfogadását az összes tagállamtól. Azt mondja, hogy az EU visszaküldheti a Nobel Béke-díját, ha ezt nem tudja megoldani. Hétfőn egyébként Prágában és Pozsonyban puhítja majd az ottani kormányokat személyesen.

A magyar kormány részéről Magyar Levente, a külügy államtitkára válaszolt, még szombat este, amikor az interjú első rövidített kivonata már megjelent.

Werner Faymann osztrák kancellár újfent a magyar kormányon, illetve miniszterelnökön tölti ki azon dühét, amelyet a migrációs válságban mutatott saját cselekvésképtelensége váltott ki.

Soha ilyen rossz nem volt még a rendszerváltás óta az osztrák – magyar viszony."

444.hu/2015/09/06/osztrak-kancellar-felhivott-orban-de-mar-akkor-sem-hittem-neki/

Piktorunk ezek szerint egy fasz volt az elejétől fogva, képtelen volt felmérni, miről van szó. Valami külön kis világban él szegénykém...
@Mariann19: aldi.de, lidl.de, real.de, netto.de itt nagyjából láthatóak az árak...
@vakapad:

Sajnálom, de gyakorlatilag semmivel nem értek egyet.

A csoportbeosztás nem tudom milyen séma alapján készült, de nekem nem tűnik jónak.

A demokratikus ellenzék nem alkalmas a váltásra - ma még.

Az erkölcsről Jenőke megfogalmazásával értek egyet, noha a közbeszéd pongyola módon egyenlőségjelet tesz az erkölcs és etika közé.
összejött megint pár videó és vélemény amihez leírtam a gondolataim, mert tegnap párszor könnyes lett a szemem.

ha érdekel nézd meg

offforever.blog.hu/2015/09/06/nem_ert_celt_a_gyuloletkampany_ezert_vasagot_generaltak_hogy_megoldhassanak_valamit

eredetileg mára, ha nem fertőznek meg a napi események csak ez lett volna a blogon

offforever.blog.hu/2015/09/06/gyonyoru_kornyezetben_egy_luxus_villa
@Mariann19: egy átlagos 4 fős család heti bevásárlása, 70-100 euró között megoldható.

nem garasoskodva számoltam!
@taga20:

Javasolnék egy halaszthatatlan karniscserét, vagy öntözést, vagy macskafürdetést, vagy bármit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mit nem értel te vízi bit huszár?

ezek fodbal ultrák! ezeknek mindent szabad!
a demokrácija és liberalizmus szellemében, közös gödörbe lőném őket a zaranylábúakkal egyetemben, világszerte!
@Orica Középföldi: egyetértek! de egy nyugtató sör és/vagy rövid, utána gyöhet a slágerlista!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ebben az a legszebb, hogy Magyarországnak

300 főt

kellene befogadni...
tehát valóban fel kell készülni a mire is???

ja és a jobbik elkezdte a feljelentgetést azokról a szállókról, hotelekről ahol menekült van.
utána jönnek a magánszemélyek?
@guma:

Köszi, hogy idehoztad.

A hasonló projekbe kellene sok-sok pénzt beletenni. De az nincs, akkor legalább jobban propagálni.
@Eszter jött:

gondoltam kicsit megkeverem ezt a társalgást, mert mindenki valakivel foglalkozott, ami már a zárt osztályt idézte.
:D
@taga20:
Na figyelj, te dilis!
Amikor tőlem kér egy részeg hajléktalan pénzt, én adok neki, és nem azt nézem, hogy piára költi-e, vagy bármi másra, fő, hogy örömöt leljen benne.
Más.
Ha nem kedvelnélek annyira, most jól lebasználak.
Viszont a kiegyenlítődés jegyében küldök neked egy kedves mondókát:
"Hülye vagyok, ezt belátom,
De te vagy a barátom."
Csókpuszi
@taga20:

Konkrétan mi akasztott ennyire ki Mariann "véleménynyilvánításában 'tessó??
......
Innen is csókolom kezeit:))))
@nincs_itt:
Köszi az infot!
Akkor azért 2 ezer eu-róból ki lehet jönni, legalábbis a magyar életszínvonalat tekintve.
@vakapad: Tisztelt Uram, tudod, mit nem értek? (és most nem a fóbiám, hanem a kíváncsiságom miatt írok, nem kötözködni akarok)

Az írásaid alapján nyugis, megfontolt embernek tűnsz, aki nem lelkesedik be minden hatodik másodpercben.

Azt írtad, Gyurcsánnyal sikerülhet. Azt szeretném megkérdezni, egy ennyire közútálatnak örvendő személy vezetésével hogyan tudod elképzelni az egészet, hiszen számomra nem egy álomvilágban élő ábrándos fruskának tűnsz.

Nézd meg, itt a példa, egy viszonylag nagy jelentőségű esemény zajlik a napokban, hetekben, s még ezt sem képesek a zemberek pártszimpátia alapoktól eltérően, a helyükön kezelni.

Gyurcsányt utálják jobbról, balról, középről hátulról, vele szerintem lehetetlen, legyen bármilyen okos program is.

Mi van benne, hogy pl téged magával tud vinni?
@gazoló:
Szia gazoló!
Tudtam, hogy ma nem lesz a kedvenc elfoglaltságunk, mert nem jelentkeztél.
Már alig várom, hogy egy vasárnap délután egy jó meccsre várjak.
Tag sem tudja tételesen, mi a hézag.
Csak úgy lebaszott. L'art pour l'art.
@Mariann19: bocsánat, de kimaradt a lakhatás, ami 500 euró+rezsi 150-180 eurót is kitehet a 2000-ből! 70-80 nm-es lakásról beszélünk.

ez nagyon változó, mivel a menekültnek bérelnie kell, ahogy másnak is. München megfizethetetlen, Berlin dettó.
ha szerencséje van - nem számolok most támogatással, szociális lakással stb. - akkor melegen - itt így nevezik a teljes rezsivel együtt a bérlést - 500-600 euróból megvan. máris csak 1500-1400 euró marad, de nincs autó, ami nélkül nagyon bajos munkát találni! az autó havi költsége tankolást is beleértve, 150-200 eur, ebben benne van a kötelező biztosítás, ami 30 euró/hó-nál nem olcsóbb, csak több lehet! Autó típusa válogatja. az adó évi 30-200 euró vagy több. részletre nem fog tudni autót venni, tehát egyszeri 2-3 ezer eurós kiadás is lesz.
@nincs_itt: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"ezek a faszparasztok milliós károkat okoznak a köztulajdonban, azért semmi felelősségük nincs? "

Sőt lesz majd helyette('TAÓ-s-állami pénzből:) a "stadizooleumokban elkerített"ultrapátyolgató,ultravigasztaló,simogató:)élménypark beépített közlekedési lámpákkal,'demszkykarókkal,kirakatokkal,ahol ezek a 'dágványcsírák kiélhetik alantas ösztöneiket:(

pfejj:)öblít!

www.magicmix.hu/termekek/492.jpg
@taga20: én hetente adok nem sok segélyt, de támogatást a vándorlóknak.

Lehet beszállni a boltba, szabad a vásár, nem csak pofázni a humánumot.

Ezzel együtt tartom, amit írtam, Európa hülye, hogy nem kezd azonnal tárgyalásokat a válsággócok pacifikálásáról, és az emberi élethez való lét feltételeinek helyben biztosításáról.

Egy nem egészen jó példa, de tán megérted: magyar cigánykérdés.
Minél megengedőbb, minél simogatóbb vagy, annál rosszabbat teszel országgal, paraszttal, cigánnyal.

Az élet jó lenne, ha mindig habostorta lenne, de általában ez nem nagyon jön össze.
Vajon Semjén nertárs hallotta már?

"Magukhoz a lelkipásztorokhoz, testvéreimhez, az európai püspökökhöz fordulok most, és arra kérem őket, hogy támogassák felhívásomat minden egyházközségben"

index.hu/kulfold/2015/09/06/ferenc_papa_minden_europai_egyhazkozseg_fogadjon_be_egy_menekult_csaladot/
@Orica Középföldi: ne mond, hogy nem érted!
a női szolidaritást értem:)
@guma:

Délután én is tettestárs voltam, így képmutatás lenne részemről ezen szörnyülködni.
Tudod, pár évig tizenéves romagyerekeket tanítottam. Akkor tapasztaltam, milyen kevés információjuk van a biztonságos szexről és a védekezésről.
Aztán csodálkozunk a sok 13-14 éves kismamán.
@Mariann19:

'Verjükmeganyuszira kell ideérnem:(
Naaggyon hiányzik már egy nagy derby vagy világverseny:))Jó hogy itt vagy!
Voltam itt délután,de egyből le is:)lankadtam,hogy mindenki evvel a pökhendi 'fapinával foglalkozott:))
@nincs_itt:

mennyire ismered az életritmusát! ))
@habakuk000:

Mit takar nálad a megengedő kifejezés?
@taga20:

Már hogyne érteném:), és itt nincs helye a női szolidaritásnak.
@habakuk000: én semmit se adók, csak a adómat.

viszont nem megyek bele az uccátokba, a migránsokat menekülteknek nevezem, nem acsarkodom rájuk, nem uszítok senkit.

nem érdekel a szar gyűlölet, és ezért vagyok több, mint te.
@Orica Középföldi: köszönöm.
@Mariann19: benned nem tudok, pedig újra és újra próbálok:))
@Eszter jött: nem jutott eszembe jó kifejezés, liberálist nem akartam írni, azt hiszem arra céloztam, hogy nemigen jó megoldás a sok gyerek sok támogatás, kritériumok, feltételek nélküli támogatások, de ezt a Dobsina táblát követően jobbra élőknek nem lenne pofám magyarázni, a nyomor az nyomor marad,

a példa se jó tagának, mert a bevándorlók nem cigányok, viszont végtelenül agresszívak lesznek, de ez is lejárt lemez
@Mariann19: szeretlek marianka, me olyan hülye vagy, mint én:))

de értetted a problémám?
@taga20: buta vagy taga.

én nem gyűlölöm őket, mint ahogyan vagy egy csomó cigány emberem is, és a magam módján - nem csempészéssel - segítem is őket.

csak látom a problémát, de ha csőbe akarsz nézni, engem nem zavar, nézz

Na befejezzük, várom még a süket hajószülő levelét, aztán elpályázok. Sok nekem a gyík.
l Magyar Levente, a külügy államtitkára:

"Werner Faymann osztrák kancellár újfent a magyar kormányon, illetve miniszterelnökön tölti ki azon dühét, amelyet a migrációs válságban mutatott saját cselekvésképtelensége váltott ki."

Izlelgessük, barátaim:

Faymann osztrák kancellár migrációs válságban mutatott cselekvőképtelensége.

Ilyenkor behunyom a szemem, és lelki szemei előtt lefut a kis film, ahogy én ennek az úgynevezett "Magyar Leventének" a fejét egy betonkerités szélébe addig verem, amig bele nem fáradok.
@habakuk000:

komolyan mondom, nem igazodok ki rajtad sokszor. talán a koromnál fogva is tartalak sok esetben felszínesnek, mert nagyon is átéltem ezt, azt.

de például ebben tök igazat adok:

"Ezzel együtt tartom, amit írtam, Európa hülye, hogy nem kezd azonnal tárgyalásokat a válsággócok pacifikálásáról, és az emberi élethez való lét feltételeinek helyben biztosításáról."

de nem ezért:

"Egy nem egészen jó példa, de tán megérted: magyar cigánykérdés.
Minél megengedőbb, minél simogatóbb vagy, annál rosszabbat teszel országgal, paraszttal, cigánnyal."

ugyanis én ezt a példát teljesen rossznak tartom.
nem kezdem az iskolás példámmal, bár ott abban az időben nagyon kevés cigány gyerek bukott meg. magyar is mert olyan tanárok is akadtak akik lelkiismereti kérdést csináltak abból, hogy ne maradj le nagyon.

később azt tapasztaltam, hogy a cigányok zöme körülöttem és a városban vagy szakmunkás vagy valamilyen képesítést szerezve dolgozik és boldogul.
amikor fordult a világ és a leépítések elkezdődtek, itt nem azt szelektálták, hogy milyen rassz, hanem munkaköröket, egységeket. persze előfordult később, hogy a cigánytól könnyebben megváltak - nem a közvetlen környezetemben - de ismerek ilyen helyet is.
nálunk jellemzően nem a cigány tömeg hajléktalan, hanem a sok alkoholista...
de nem is sorolom, hogy miért hiszem és tudom, hogy nem azon múlt mennyire simogatták őket, hanem a környezeten ahol megbecsülték munkáját és nem engedték elveszni.
sajnos nagyon leegyszerűsíti sok ember ezt a témát, hogy minek mi a következeménye.

bocs. nincs kedvem folytatni és jobban belemenni a témába. meg most nem is látom értelmét...
@guma: persze, hogy felszínes vagyok, most is sétálunk, nem érek rá, illetve inkább sajnálom az időt irogatasra.

de nem attól leszünk jujjdenagyonhumanusak, hogy nem határozunk feltételeket, amiket be kell tartani a bajban lévőknek is
@gazoló:
Te csak ne lankadjál le!
Szükség lesz a kondira, mert megehet az adrenalin egy jó kis meccsen.
Vigyázz magadra, kivel tudom majd megbeszélni a kézi fejleményeket?
@elmeherceg: tökéletes tükörképe a mai magyar társadalomnak....

és ezektől várunk valami jót???????????????????
@taga20:
Két hülye egy pár, ebben összetartozunk.
Akkor mi a gond?
Egész jól érzem magam ebben a szituban.
@Eszter jött: :)

volt egy pár évvel idősebb kollégám vallásos cigány feleséggel.

jó fej volt az öreg, tele hobbival, életkedvvel és gyerekkel. mikor jött a 11. gyerek, figyelmeztették, hogy danvkóros lesz és jobb lenne elvetetni. az asszony nem ment bele az abortuszba, megszülte.
nehéz idő jött rájuk, de mégis azt mondta a férfi: ennyi örömet még gyerektől nem kapott és ennyire még sosem látta, hogy neki örüljenek, mint ahogy ez a gyerek örül.
én ebben is látok komoly okot életük minőségéért, hogy a vallásba "menekülnek" közben otthon látnak, amit látnak.
@DarthVader:

kinyírja magát ez az ország a vezetőinek az arroganciájával.
@taga20: ne hüjüjj szaktárs mert Mariannak nagyon igaza van. inkább figyej a pupitász beállitásásra...

kkkk
beállitására....

na
@taga20: "pedig senki vagyok."

Nem én mondtam haver. :) Amúgy mi ez a magadba zuhanás?
Aztaaaa :)

A bécsi aktivisták megijedtek attól, hogy az összes menekült fiatal, életerős férfi?

Az osztrákok közül sokan inkább visszamennek üres autóval, de egyedülálló férfiakat, illetve nem kisgyermekes családokat nem hajlandóak kocsival elvinni. Nekik azt mondták, menjenek vonattal, mert ők családokért jöttek.

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/az_osztrakok_csaladokert_jottek_akar_ures_kocsival_is_visszamennek_ha_kell/
@habakuk000: ám legyek.
de én inkább egyszerű emberi reakciónak nevezném.

persze, akinek a falkaszellem a nyerő, annak hijába dumálok.
@vakapad:
.
''''Az erkölcsi törvény akkor válik nálam hatásossá, mikor jogszabály lesz belőle. Addig csak szubjektív elképzelés, hogy ígykéne, amely rám nézve nem kötelező. Ahogy az én ígykénéim se másokra.''''
.
Van abban valami, amit leírtál, de kezdjük az elején.
addig, amíg csak egy kisebb-nagyobb közösség által elfogadott erkölcsi szabályt kényszerít ki maga a közösség, addig legfeljebb kiközösíti azt, aki nem illeszkedik be. Merthogy ez végülis önkéntes. Ilyenkor szokták mondani, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Minél nagyobb a szokást követők száma, annál erősebb a kikényszerítés igénye és ez a többségi igény átválthat - és át is vált idővel társadalmi igénnyé, de akkor már szokásjogról beszélünk.

Innen már picike lépés a törvénykezés, amikor a hatalom dönti el, hogy mit is nevezzünk jognak, ha úgytetszik törvénynek.
A hatalom viszont a népének boldogulásáért van - elvben.
Ilyen értelemben kell megtekinteni az István által hozott törvényeket, vagy az Aranybullát.
Mindezek ellenére Werbőczy Tripartituma szokásjog, és első polgári törvénykönyvünk Csemegi kódex sem lett törvényerőre emelve, mégis mindkettőt kötelező jogi hatással alkalmazták.
Tudtad, hogy az első írott Magyar Alkotmányt a Tanácsköztársaság ideje alatt hozták?
Vagy azt, hogy Hamurabiban tisztelhetjük az első liberális jogalkotót? - a szemet szemért abban az időben az elkövetett cselekménnyel arányos büntetés bevezetése volt.

Hát így jutunk az erkölcstől a törvénykezésig.
Nagyon röviden: ennyi.
@Gábris szomszéd: gázsi, ne kontrázz, nem vagy te cigány prímás:))

milyen magadban zuhanás?

avval mi a pelo van, ha helyén kezeled magad/magam?
@habakuk000: "illetve inkább sajnálom az időt irogatasra."

Sokak örömére én is egyre inkább hasonlót érzek. :)
@Gábris szomszéd: akkor húzzál egy férfiasat angyal, ha már hasonlót érzel.
@Gábris szomszéd:
valami már kiderült az ellenőrzések alkalmával, de nem akarják publikálni, állambiztonság meg teuton precízség...

gerberkutyucapcara

lehet, hogy már külön válogatták az ocsút a búzától???

a dékánt, a professzort és az adjunktus-t???

kkk

brühüyyy
@öregmatróz: figyelek öregszaki. és miben van igaza?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Egyszerűen szánalmas, hogy mindenről a zsidók jutnak az eszébe..."

Nos akkor visszatérve tegnapi ökörségedre.
Nem jutnak mindenről eszembe, csupán válaszoltam egy kommentre, amely említést tett a szerepükről.

varanus.blog.hu/2015/09/05/orban_gyodalatos_vilaga/full_commentlist/1#c28008950

Gyűlölni pedig senkit sem gyűlölök, max. kritizálok politikát, tetteket, szavakat jöjjön az bárhonnan. Egyébként ezt teszed te is, mint itt mindenki, akinek véleménye van hazánk vagy a világ dolgairól.
én olyan lovon száguldó kacagányos nőszemélyre (magyarúl: némber)
gondolok

és gerberkutyucapcara, ahogy
lecsap a sok "egyetemi oktatóra"

felejthetetlen a kép, amint befogadásért és szeretetért ordibálnak??? meg hadonásznak???

ezek assziszik amit befizettek és amit kaptak azért nekik minden jár nem csak a pofájuk

kurvára röhögényesek

és bizonyosan ki is lesznek baszva, vagy alaposan szelektálva és legalább fél évig közvetlen megfigyelés alatt tartva

az usa meg hallgat és aszt nyilatkozza a vezénylő tábornok, hogy még húsz év

a kurva a nnyát neki, azaz aszt jelenti ezek nem csinálnak békét még 20 évig

hogy a mennybolt az összes villámával szakaggyon rájuk

brühüyyy

kkk
@Rodeo36: ami eddig biztos, a menekültek 45%-a nem szír... eddig.

a németek 79%-a nem kívánja befogadni...

Baden-Württemberg és Bayern megállapodtak a gyorsított eljárásban, igyekeznek 1-2 héten belül elbírálni a kérelmeket.
@Orica Középföldi:
.
Valóban csak zanza. Kimaradt az a nagyon fontos rész, hogy a jog egyben egy társadalom stabilitását is jelenti. Vagyis nem változnak minden páros napon, vagy csütörtökönként, esetleg egyesek óhajára a jogszabályok.
Tetszik-e, valakinek, vagy sem még Kádár idején is a Csemegi kódex volt a polgári jog alapja.
Hol vagyunk már a stabil jogrendszer akárcsak karikatúrájától is?
A karikatúra ez esetben nem biciklis kirándulást jelent.
@Gábris szomszéd:

a pocsolyásshy monyók a zevezőkkel és handa bandá-zá ssal

fóbiás a drága, ott is zsidót lát ahol az nincs, csak szegény Jézusnak ne lenne olyan gyanús származása

brühüyyy

és a mohammed az ő prófétájuk is zsidó volt és a schabesdeckli helyett turbánt csavart köréje

és hatalmas pávatollat az elejére mert harci turbán (azaz turbó turbán)

kkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: de bazdmeg, neked mindig a zsidók ugranak be!

ha teccik neked, ha nem, de mindig.
@taga20: abban pl amit imolának írt 17:33-kor

és egyáltalán, nagyon kerek gondolatai vannak.

namost ha azzal jössz, hogy nyaligátor akkor Neked:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Fabius: nem adok sok időt és újra fogod gondolni ezt az egész migránsügyet. Hacsak nem arra vágysz, hogy napi 5x Mekka felé fordulva imádkozz.
@nincs_itt: "ami eddig biztos, a menekültek 45%-a nem szír... eddig."

margit, csak kapkodom e fejem! ez most, hogy, ki???

azé, hülyébb má nem leszel?:)))
@nincs_itt: Az értelmes, képzett és használható migránsokat szépen lefölözitek majd. Képzeld mit tesz majd az a 65%, akiknek ugye jön az általad már többször említett vödörszén. Hogy is mondta Gyuribá?

"Amit várnak a migránsok és ami történni fog az nem összehozható. Ezek után idő kérdése hogy az európai lakosság és a migránsok is radikalizálódjanak Európában, amelynek beláthatatlan következményei lesznek."

www.mediaklikk.hu/video/lehet-e-megoldas-a-migransaradatra/
@taga20: Ezt is rosszul látod, de már megszoktuk. :)
Amúgy csak tisztázandó az állításait, válaszoltam a főcenzornak, mivel tegnap már nem sikerült.
@Gábris szomszéd:
végignézve a képeket, a frissen, divatosra nyírt ficsúrok, akik drága szerkókban flangálnak és kurvéára röhögnek a jó balhén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na azokat kellene azonnal kitoloncolni

én itt olvastam a legfelső hadúr azaz egy 40 csillagos lószerszám nyilatkozatát a 20 évről

tehát addig nem is akarnak kivonúlni és békét sem

terhelik európát hátha megrogy

europa helyében kibasznám ezeket mind
repülővel meg harci naszádokkal ott a zizrael partyainál a kerítés tövében

oszt olgyák meg a zsidók és a palesztí1nok úgyis vértestvérek egyformán szeretik a vért: kiontani

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk

most majd Doktor Fóbia Vízzhy Alak és kritizálszkája pusszantó di lapusbu netene

meg:
gerberkutyucapcara
@Parajpuding: mennyi az a nem sok idő pajtás?
@taga20: vagy többet, vagy semmit se igyá máma!

csillagom, angolul is lehet a német portálokat olvasni, uccu neki.

sajnos az van, hogy a menekültek bizony nem csak szíriából indultak el, hanem az egész zűrzavaros közel és közép keletről! viszont azt mindenki elmondja, hogy papírok NÉLKÜL érkezik a zöm! tehát, arabul beszél, szerintem te sem tudnád megmondani, hogy kinek mi a nacionáléja. az ujjnyomat vétel is ezért fontos, de tényleg ne feszegesd azt amit nagyon rossz szögből nézel! mert az emberséget megértem és nagyra becsülöm, viszont a hüjeséget nem!
@Gábris szomszéd: ez kb. hány fő lehet? továbbá ezek a menekültek, nem az embercsempészekkel jönnek/jöttek, hanem úgymond szabályos úton.
@Rodeo36: te mi a faszt agocc? te rég meg fogsz purcanni. téged nem fog baszogatni humánum:))

öreg korodra egy bolhás kutya lettél.

"Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. - Albert Schweitzer"
Hamarosan véget ér a gyereknap az osztrák határon

A kancellár egy szóvivője szerint ez azt jelenti, hogy az osztrák-magyar határon ismét szúrópróbaszerű ellenőrzéseket fognak tartani,
ha véget ért a menekültáradat.

Az APA hírügynökség pedig úgy értékelte, hogy ezzel
fokozatosan felfüggesztik az osztrák határ menekültek előtti megnyitását.

Mindig is azt mondtuk, hogy ez egy vészhelyzet, amelyben sürgősen és emberségesen kellett eljárnunk. Több mint 12 ezer emberen segítettünk égető helyzetben" - fogalmazott az osztrák kancellár, elegánsan átsikolva azon a kényelmetlen kérdése, hogy az ezekben a percekben is özönlő további ezrek sorsa mi lesz. Ha a határt lezárják, ők is ittragadnak majd. Ők is ugyanúgy erőnek erejével nyugat felé akarnak majd tovább vándorolni, és számukra
majd nekünk kell elmagyarázni, hogy ők miért nem mehetnek tovább, mint a társaik. És ránk lesznek majd dühösek, nem Merkelre, vagy Faymannra.

A nyugati sajtó máris kezdheti betárazni a "Magyarország megint embertelenül útját állja a menekülteknek" kedzetű cikkeket. Show must go on..."
@nincs_itt:
szeretnélek -ismételten- kiegészíteni, aki ismer egy nyelvet és annak nyelvjárásait (magam részéről a latin nyelveket mind 25 félét)
az meg tuggya mondani -majdnem város pontossággal de hogy megyei az bizonyos, hogy a beszéde alapján honna gyütt

egyébként te sem kavarsz össze egy szász vagy egy bajor esetleg egy északnémet szlenget a többiről nem is beszélve ugye a berlini szleng

az angolban ugyanúgy (minimum országonként) azonnal megmondom honnan gyütte magát, vagy csak tanulta és még nem ülepedett le az meg külsős

C vágány Csarnok kűlső ről vonat indúl alsó kisbuzogányba

brühüyyy

kkk
@taga20:
eszt most mire írád berci?

brühüyyy
kkk
@nincs_itt: Az majd kiderül, de érzésem szerint nem néhányan lesznek. Én arra utaltam, hogy mi lesz majd nálatok, ha sokuknál leesik a tantusz, hogy az überállesz mekka helyett, mehetnek szépen vissza ne adj Isten akár hozzánk.
@nincs_itt: jó, csináljunk úgy, mintha humánus értelmes ember lennél.

kérdés.
megjelenik a határon, vagy a keletiben pár ezer menekült, te mit tennél,

várom a válaszodat.
@Rodeo36: valszeg a 144 német dialektusból jónéhányat felismerek és be is tudom határolni, honnan valósi az illető.

csak nyugi, mert annyi arabusul és a többi törzsi nyelvecskében is jártas nem nagyon van még. viszont sok-sok embert kellene meghallgatni.

viszont az eddigi eredményeket sem kisujjukból szopták, vagyis azt, hogy 45% nem szír... ha ezt le merik írni, akkor...
@nincs_itt:
akkó meg is teszik

azaz: egy szó sem érheti a ház elejét: beengedték, majd törvényesen kirúgták

ott a dékán meg a professzor és az adjunktus körül egy menekültet sem látok csak balhéra vágyó kalandot kereső suhancokat, akik nem szokták a munkát a ruházattyukról és megjelenésükről ordít

brühüyyy

kkk

assziszik én is a 6 20 -as személlyel érkeztem Érdligetről
@Rodeo36: erre bolhás.

"europa helyében kibasznám ezeket mind
repülővel meg harci naszádokkal ott a zizrael partyainál a kerítés tövében"
@taga20: sokaccor nem írom le, csak nagy vonalakban:

azonnal ellátnám őket a megfelelő módon, átmeneti! lakás, élelem, orvosi stb... bla,bla,bla
osztán elkezdeném a züldözött majmok sebességével azonosítani őket, mert bizony van olyan hely ahonnan nem bevándorlónak számít, hanem másnak.
ha nincsenek okmányaik, akkor bizony jön a hosszadalmas eljárás...

noch etwas?
@taga20:

miért? te befogadtál egyetlen egyet is vagy adtál nekik újfajta hajlakkot és divatos bőrdzsekiket Nike tenisz cipővel???

ha válasz igen, mondd meg ha nem akkor hallgass

ha az usa és izrael nem akkor europa is nem semmi köze az ottani válsághoz olgyák meg akiknél van

a bőrdzseki helyett vegyen kalasnyikovot

brühüyyy

kkk
@Rodeo36: jártál érdligeten? pl. a strandon, vagy a pataki cukrászdában?
@Gábris szomszéd: nem tom, mi lesz, de azt tudom, hogy a helyi rendőrök zsír új cuccost kaptak már pár hónapja, új csúzli, meg védő felszerelés, miazmás...
a sok hisztiző helyi dzsobbikoson már le is tesztelték, nem rossz!
@taga20: Végvári vitézünk a keletinél portyázott. :) Beszélt bevándorlóval, a pályaudvar közelében élő emberekkel, és egy migránsokat segítő önkéntessel is. Ütköztek a nézőpontok.

youtu.be/LD4b29PxvRY
@nincs_itt:
bízzál a szakmai tudásában egy egy emigrációs tisztnek...olyan gyakorlatuk van, hogy (aki nem tuggya) el is ájúl a pontosságától...

még a nyelvet sem kell beszélnie

ezek ki vannak képezve,
és van csoportos meghallgatás is az még csak az izgis: beeresztenek 25 vagy 50 suhancot és valamilyen nyelven előaggyák nekik, hogy innen (ebből a teremből) nincs kimenet addig amíg nem igazolják ki kicsoda, csak vizet kapnak palackban kaja nyista...
és magára haggya

ezek majd el kezdenek szervezkedni és az egészet filmezik a biztonsági kamerával

a többit rádbízom

brühüyyy
kkk

seperc alatt kiderül amire ténylegesen kíváncsiak

azon kívűl be kell vonni a köveccségeket konzulátusokat

dolgozzanak és vállaljanak felelősséget
@Rodeo36: te olyan sötét vagy, hogy hozzád képest páko egy polihisztor.

szar ember vagy, és eszt érzed te is.
@taga20:
otthonosan mozogtam, sok családi birtokunk volt arrafelé...az összes Érden

brühüyyy

kkkkk

dehát régen vóóóóóóóót

Madagascar-ra majdnem jobban emléxem
@taga20:
mindeszt a sok dícséretet mire alapozod???

brühüyyy

kkk

te assziszed, hogy ismersz engem???
@Rodeo36: sejtettem, hogy nem ecceri talpasok végzik ezt a munkát(sem)...

gyanakodtam, hogy amatőröktől ilyen gyorsan, számokat nem fogunk hallani...
@nincs_itt:
hááááááát ponty arra nem???

brühüyyy

kkk
@Rodeo36: a faszt ismerlek. összevissza süketelsz:)

na megyek alukálni, me holnap meló.

szevasztok, parasztok:))))
@Gábris szomszéd:
látod? még ebből is lehet tréfát gyártani...

kurvára fel van fújva az ügy..."valakik" nagyon tolják a "menekülteket" befelé europába

már többeket kérdesztem de senki sem válaszolt:

hogyan nőtt ki a semmiből az:
alqaida
boko haram
isis
is
talibán

és mindezekhez a kallantyú meg a billentyű

honnan volt nekik anyagi eszközük nehéz fegyverzethez

hol vették azokat és kitől

és mit esznek ott a sok romvárosban meg a homokban a sok homokos burnuszban mit csinál amikor nem lő?

olyan büdösek lehetnek mint egy a gyesznó segge szüret idején

brühüyyy

de nagyon szeretik egymást és bajtársak meg elvtársak és hisznek valamiben csak még nem tudták eldönteni melyik allah a nagyobb és melyik prófétájának van igazabb szakálla a burnusz fölött és a fez alatt amire turbántot csavartak

kkk

brühüyyy
@taga20: na megugrottá, mint ecceri kádéjenpés a sztónsz koncerttől! na aluggyá
@taga20:
.
Diósdon is van Pataki.
Úgy hallottam nem régen hunyt el.
A fagylalt és a sütemények felejthetetlenné tették.
Nagyon gyakran jártam ott családostul.
@taga20:
szevasz paraszt

bye bye

sleepwell w/ a little nightmare

LOL
Sanya Bácsi!

Arról volt szó, hogy egy-két füles és rend lesz. erre mit hallok, a rendőrök kapnak egy két fülest, oszt még sincs rend.

Tessen a fülesek mellé vagy közlekedésieket, vagy forgalomirányító lámpákat telepíteni.
Értve?
Amúgy hogy telik az eseménytelen szabi, nyaralás...? Minden O.K.?
@Gábris szomszéd:

Miért bánt téged az, hogy a németek lefölözik a migránsok használható részét?
Itt dekkoltak minimum két hétig Magyarországon.
Kellettek valakinek?
Nem.
Eddig az volt a baj, hogy Merkel nem viszi el őket. Most elvitte, az a baj.
KOmolyan, nem értem.
@Eszter jött: Nekem nem baj. A baj majd a "maradékkal" lesz. Először Németországban aztán majd ott ahová toloncolják őket.
@Rodeo36: Erről mit tudsz? Szerinted miért nem fogadták be a kérelmét?

"Abdullah Kurdi a lap kérdésére megerősítette, hogy korábban Kanadába szerettek volna eljutni, miután a nővére - aki egy olasz-kanadai állampolgárhoz ment férjhez és van egy gyermeke - 26 éve ott él. A nő kérelmezte a kanadai hatóságoknál a család áttelepítését, amelynek teljes ellátását magára vállalta volna.
"Nem okoztuk volna plusz költségeket senkinek, de a kanadaiak ezt nem fogadták el" - mondta az apa. A kanadai kormány ez utóbbi állítást korábban cáfolta."

hvg.hu/vilag/20150906_Megszolalt_a_vizbe_fult_Aylan_edesapja_?s=hk

www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/aunt-of-alan-kurdi-drowned-syrian-boy-did-not-apply-to-sponsor-family-in-canada-1.3214517
@Gábris szomszéd:

Azt hiszem, itt írta valaki, talán nincs itt. Majd indítanak a németek hattal több csarter járatot, és kész.
Hidd el, megoldják.
Ez a helyzet Görögországban. Migráns "úrék" épp szétverik a néhány éve még a turizmusból élő gyönyörű görög szigetet, mert lassúnak ítélik a görög hatóságok regisztrációs eljárását.
S, ha lassú az ügyintézés (éppen miattuk lassú, hiszen túl nagy számban érkeznek), akkor szét kell verni a befogadó országot, települést. A videóban látható, ahogy helyi lakosok kétségbeesetten védik a saját ingatlanjaikat, s arról panaszkodnak, hogy se munkába járni, se a gyerekeket iskolába küldeni nem tudják már a betolakodók miatt. És ez a bagázs nemsokára ideér hozzánk... :(

youtu.be/BQhjB5hAzsc
444.hu/2015/09/06/orban-viktor-meg-tobb-hatarzarat-szeretne-latni-europaban/

Küldetéstudatos barom. Istennek képzeli magát, de remélem hamarosan kurvára pofán fogják baszni Brüsszelben.
@Gábris szomszéd:

Örvendek.

A bagázs ügyében, meg szólj Vona "úréknak", hogy nem tüntetni kellene, hanem törvényt alkotni, normálisan felkészülni.
Ha nem megy, simán kérjenek tanácsot sz osztrákoktól, németektől.
Náluk működik, csak le kell koppintani a rendszert.
Sopánkodásra nincs idő.
Egy hálás betolakodó üzent a magyaroknak!

youtu.be/t8NDImiea5U
@Amadeus62:

Vagy bízzák meg az EU vezetésével. Láthatóan arra vágyik.
@Gábris szomszéd:
ha mindenkit befoganánk aki belefullad az Aegei tengerbe akkor mi hová mennénk?

semmi közünk hozzá...a nagynéni nem tudta bizonyítani, (bankszámlákkal és fizetési cetlikkel) hogy van megfelelő jövedelme eltartani örökre egy családot, és az ilyenkor kért 50000 dollár kauciót sem volt képes letenni (erről hallgat a cikk???)

tudniillik nincs egészségbiztositása (itt állami és ingyen van) azaz egy kórházi számla egy sürgőséggel és mentővel máris 25000 dolcsi egy hétre!!!!!!!!!! ha nem köt életbiztosítást erre is ami havonta saccperkábé 350 dollár előre fizetve és az is limitált, ha rákja van vagy drogos akkor nincs rá biztosítás) szóval rablómese az egész

belefulladt, eltemették, másokat a cápák esznek meg mert úszni mennek azok sem menekültek (nem menekültek meg a cápától)

szóval ez van

hideg fejjel kell eszt nézni és a görögök basszák ki a randalirozókat a picsába vagy a tengerbe ahonnan jöttek

nem hívta őket senki és az ilyenek nem is menekültek, balhégyárosok

brühüyyy

kkk

béreljenek hotelszobákat van rá pénzük
@Eszter jött: Jajj de drága vagy, köszi a megoldást. Végre valaki aki átlátja a helyzetet, bár azok a szegény görögök Vonát szerintem marhára nem ismerik, a bevándorlókat viszont annál inkább. :(

Ja és hív a vasút vár a MÁV.

www.facebook.com/alex.lenzser/videos/827055554058257/?pnref=story
@Rodeo36: Köszi. Ezért is kérdeztelek mert gondoltam, hogy erről az esetről több hír van felétek.
Jó éjt mindenkinek.
@Gábris szomszéd:
na pontosan erről beszélek, jól pofánbaszni, kitoloncolni

kurva annyát a taknyosnak

brühüyyy
kkk
@Eszter jött:

Ha Európa bedől ennek a paranoiás fasznak akkor komolyan elköltözöm egy lakatlan szigetre. Ennyire hülye nem lehet az európai nép, hogy a kevesebb mint 100 éve történő kommunizmus, fasizmus, nácizmus után hitelt adjon egy ilyen aljas barom szavának.
@Amadeus62: Tartok tőle, hogy a történelem szélsebesen fog átrobogni Viktoron. A pech csak annyi, hogy rajtunk is. :(
@habakuk000: "a példa se jó tagának, mert a bevándorlók nem cigányok, viszont végtelenül agresszívak lesznek, de ez is lejárt lemez"

haba!... már mitől lenne agresszív?... iszonyat tévhit itt, hogy ezek a bevándorlók hihetetlen elvárásokkal jönnek ide!... plusz azt se felejtse el senki, hogy mindegyik bevándorló tud hazaküldeni pénzt, s jóval az eu-s minimum is magasabb, mint az addigi életnívója...
@vakapad:

Tegnap írtam, hogy az ellenzék ma még nem elég/kész a váltásra.
Az alábbi cikk elég jól összeszedi - a teljesség igénye nélkül - az okokat.

www.168ora.hu/velemeny/baloldal-erzelmi-koalicio-jobbik-fidesz-ellenzek-138264.html

Azzal az óhajjal egyetértek, hogy értelmi alapon kéne a koalíció, de elég pontosan tapintható, hogy a választás érzelmi alapon történik.
Nem tudom, hogy Babarczy ezt komolyan gondolja, vagy ironizál.Tényleg nem tudom:)

"Kedves Zoli! Minden bizonnyal tudod, hogy tudom, elkötelezettje vagy a humánumnak, a keresztény életnek, Jézus követésének"

mandiner.hu/cikk/20150906_babarczy_eszter_unnepeld_velunk_ezt_a_csodat_nyilt_level_balog_zoltannak
@Orica Középföldi:

7:1 az arány a nemtudók javára.
Babarczyt és a témát ismerve inkább már szarkazmus.
@Orica Középföldi:

"Azzal az óhajjal egyetértek, hogy értelmi alapon kéne a koalíció, de elég pontosan tapintható, hogy a választás érzelmi alapon történik. _"

A kettő még nem zárná ki egymást:) Érzelmeimre kitűnően tudnának hatni az értelmes arcok képviselőségre jelölve.

Ez azonban nem fog megtörténni.
Ahogy elhallgatom a megváltásra képzelt jelöltek hagymázas képzeteit a visszásságok felszámolására, és a kormányzási kvíziókat egészen komolyan a rémület kerít hatalmába, ahogy hallom, hogy százszor megbukott módszerrel állnának neki újra a politikának, a húsosfazéknak, és az újrahazudozásnak.
Ezeknek együtt kell dögleni a fidesszel. Egy brancs, egy cél, 'egy halál'. Újjászületés csak ezek után..
@jaegtoer:

Babarczyt ismerve nem tudom feltételezni a szarkazmust:)
@jaegtoer:

Ha lenne két millió Jég, nem lenne a polémia:)
Ennyi volt, közeleg az újabb Osztrák határzár

Nyugodt napnak indult, amit az osztrák autóskonvoj kavart meg kicsit, estére jött a bizonytalanság: Ausztria felhagy a mostani gyakorlattal.

index.hu/belfold/2015/09/07/ennyi_volt_kozeleg_az_ujabb_hatarzar/
@Gábris szomszéd:

Ja.

Német/osztrák ajánlat: segitenek hotspotok felállitásában
Orbán: Németország és Ausztria ne fogadjon be több menekültet.

Orbán nem érdekelt a helybeli regisztrációban és a helyzet kezelésében. igaz, hogy összerúgjuk a port Ausztriával és Németországgal is, amiből biztos, hogy nem jövünk ki jól, se ő, se az ország, de Viktornak kell a jobboldali szavazótömeg. Még a bizonytalanok közül is vihet 60 %-ot. Simán biztos a 2018-as győzelme. Viszont a vizeletemen éreztem reggel, hogy itt előbb-utóbb tényleg bevezeti Ausztria és Németország a határzárat, és kiutasitja a menekülteket, de a zár Hegyeshalomnál lesz, a menekültek pedig az ott dolgozó magyarok. :) Ami nagyobb baj - már nem nekem, neki - hogy az uniós pénzek kifizetését egészen biztosan korlátozni fogják valamilyen módon. Úgyhogy pirruszi győzelem lesz ez neki.
@Orica Középföldi:

Ah, vagy úgy! O.K. Helyesbítek:)
Babarczy pályaívét ismerve, az a levél már egyenesen szarkazmus.
@Orica Középföldi:

"_Ha lenne kétmillió (...)_"

Ugye, nem akarsz rosszat ennek az országnak?:) ugye?:)
@DarthVader: A hírről az indexet aztán pedig ausztriát és németországot kérdezd. :)
@jaegtoer:

Így oké a szarkazmus.

**

Nem klónra, csak az agyadra gondoltam:)
@Gábris szomszéd:

A hírrel semmi baj. A következmények....
@DarthVader:

Már odáig süllyedtem, hogy azt se bánnám, ha antidemokratikusan, mondvacsinált okokkal, vagy csak egyszerűen 'elfogyott a pénz' felkiáltással netán a Magyarországon belső használatban amúgy nagy karriert befutott "Csak" indoklással szüntetnék meg az orbáni habzsi-dőzsi finanszírozását.
És igenis, emeljenek újra vas-beton-üveg-acél-natopengelézeratomneutronágyú függönyt, még a Fertő tavon is, nemhogy a régi vasfüggöny helyén. Jah. És fagyasszák be, zárolják minden politikus számláját, letétjét, és tüdejét valamint vérkeringését, továbbá korlátozzák szívverését. Most.
@Gábris szomszéd:
"S, ha lassú az ügyintézés (éppen miattuk lassú, hiszen túl nagy számban érkeznek)..."

Természetesen, árvízkor is a víz a hülye, hogy csak úgy egyszerre zúdul le.
@jaegtoer:
.
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan gondolkodnak most azok, akik eddig az EU forrásokból gazdagodtak (nem kicsit, nagyon), de Orbán politikája veszélyezteti további gyarapodásukat?
Erről fogalmam nincs.
Gondolhatják azt is, hogy ennek nincs már jelentősége, de az is lehet, hogy van (nem kicsit, nagyon).
@dr. jenőke (jenőke):

Mivel a meggazdagodásuk a felperzselt föld minta után ment végbe, vagy odébb állnak egy házzal (határral), vagy kardigánt váltanak, vagy elkezdenek zúgolódni, de azért még nem zuglósodnak. Várnak a csodára, várnak a további lére, és a vezérre néznek függve, pedig nem is függöny, bár lámpa sem, de kinéz a lámpavas:)
és akkor jöttek a menekűltek, hosszú tömött sorokban...

gerbeskutyucapcara

nagyon kell vigyázni arra, hogy egy hét alatt max.!!! -5,00 kg, min. 2,00 kg... minimális mozgással... és idegeket rendbetenni, kifésűlni ás vidámság meg tréfa Karinthy és Rejtő ajánlott meg valami gyíkosság is, a gyík síkos és könnyen becsúszik, bár a karmai is vigyázni kell nem összekeverni a macskát a gyíkkal

brühüyyy
kkk

és akkor jött a I. Balog Zoltán és megoldotta a Babarczy problémáit valamint a sáriját és a papucsát...
@dr. jenőke (jenőke):

Ez már bennem is fölmerült, de sokkal jobban izgat, hogy a helyzet mennyire lesz hatással Lázár kötcsei beszédére.
Nem is tudom, volt már vagy lesz a piknik?
Tegnap Ferenc pápa felszólított minden plébániát Európa-szerte, hogy szolidaritásból fogadjanak be egy-egy menekültcsaládot.
Ki a főnöke Erdőnek?
@Orica Középföldi: a tegnapi, orosz-féle fb-levelet olvastán, a kommentek alapján nem sokan értették meg annak tartalmát... taga biztos megértette ellenben...
@Sir Bates dö Hól:

Erdő már magyarázkodik az indexnek, és minden mondatával mélyebbre ássa magát.
@Orica Középföldi: a befogadottai miatt... szaporodnak, s már identitását erodálják:-)...
@Orica Középföldi: kétmillió jégagy. az tény, hogy a kiskapuk világát magunk mögött hagynánk fénysebességgel. de annyi fa nincs a világon, amennyi ajtóra lenne szükségünk, rágnánk a műanyagot.
@Sir Bates dö Hól: ne dumálj az identitásról nekem, a befogadottjaim szőrösök.
@parti_giano:

Tudom, és még a fiókokról nem is szóltál:))
@Orica Középföldi:

Múlt héten volt, videon kérdezte őket az index, nagyon jók voltak a nyilatkozók, illetve nem nyilatkozók.
@dr. jenőke (jenőke):

Akik eddig kapták a támogatásokat, majd ha nem kapják, akkor őrzővédőket fognak alkalmazni a tolvajok tömegei ellen, mert ha nekik nem jut, akkor a tömegnek sem fog.
@Orica Középföldi:

Nekem mindig bejöttek az MT féle okoskodások, mert magam is szok (hálaisten, azért a szakmámból kifolyólag néha foglalkozhatok racionális dolgokkal is, ahol Besenyő I. nélkül is hamar kiderül, hogy mi hülyeség, mi nem).

Mint tudjuk:

1./ Az Orbán kormány elképesztő. Mindennap az. Feltétlenül és mindenáron le kellene váltani, az országlakosság döntő többsége érdekében.

2./ Az ellenzék kegyetlenül népszerűtlen. Itt is találhatók zsákszám olyanok, akiknek az egész bagázs maga a nagy tál kukoricagölödin, és minden megmozdulásuktól, mondatuktól hányni tudnának (bármi! legyen is az), sőt, hánynak is.

3./ Hogy miért népszerűtlenek, azt már egymilliószor leírtam. Hogy mennyire igazságosan tették őket azzá, azt is. Hogy hogyan lehetnének újra népszerűek, annak több módozata van:

- osztogatás beígérése. Ennek lehetősége elmúlt, a jelenleg regnálók az osztogatható javakat már rég felélték, sőt, túlfelélték, vagy ha ellenzékiék mégis ígérgetnének, akkor megindulna a véleményformálók hörgése, hogy mámegin hazudnak.

- nagy víziók belengetése. Ilyen nagy vízió a kicsi Magyarország számára nincsen (hogy miért kérik mégis számon rajtuk állandóan, az számomra rejtély – erős a hit, hogy van, csak az ellenzék buta ahhoz, hogy megtalálja – mi simán megtalálnők, mondják/írják/nyilatkozzák tudorék, de hát nem a mi dógunk, ugyibár). A nyugatos, demokratikus, szolidáris Magyarország (mert pontosan tudjuk, hogy ezt akarják, sőt részleteiben is(!), ne tessenek hamukálni, hogy nem tudható) megteremtése sajnos sok aprómunkából áll, nem pedig látomásoknak a Parlament erkélyéről való kihirdetéséből. Megjegyzendő, hogy a népnek ehhez nincs is affinitása, azaz nem érnének vele semmit (max. tudorék tátanák el a szájuk, hogy Nagy Britannia, mint magyar gyarmat, no, az mán igen, ilyet még Karinthy se írt!). Onnan tudom, hogy nincsen affinitása, hogy az állítólag víziós Orbán 24 % környékén kapja a szavazatokat, melyek nem a víziónak köszönhetők, hanem a hitnek.

- bekopogás mind a 3 millió megnyerhető választóhoz. Ki hinne nekik, tessen mondani? El van terjesztve, hogy hiteltelenek (mindenütt és állandóan ezt olvasom – bravó, ez a legjobb elrettentés tőlük). Azt, hogy hitelesek, és sokkal jobbak, csak MÁSOKNAK hinné el a nép.

- a MÁSOK (akiknek van ilyen médiafelülete) sokfajta médiafelületen hirdetnék az igét, hogy népszerűvé tegyék őket, és semmiképpen(!) nem írnának arról, hogy „nincsenek készen” vagy alkalmatlanok. Nakérem, hát ez az, ami nem megy nekik. Hát hogyan lennének akkor ők a legokosabbak, aki rá tudnak mutatni a hibákra?

Fentiek alapján megállapíthatjuk, hogy Orbán leváltása objektív okok miatt nem lehetséges. Punktum.
@vakapad:

Soha nem mondtam, hogy OV leváltása nem lehetséges, csak annyit, hogy ebben pillanatban nem ez az ellenzék az esélyes.

Mészárost az egyrészt-másrészt kenéseivel, szerintem régebben rühellem, mint te:) Évek óta csak belepillantok, mert nem érdekel a véleménye, de most kíváncsi voltam, hogy mit ír a vitaindítóra.

Becsületére legyen mondva, korrekt volt ahhoz képest, hogy a szociknál tanácsadó. ( Ha még:))

Egy abszolút személyes kérdés, ugye te mérnők vagy?
@öregmatróz: Talán csak áthelyezni más állomáshelyre. Ásson árkot pl. Piréziában.
süti beállítások módosítása