Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.30. 08:28 Fabius

III/III visszatér?

Pártunk és kormányunk úgy érzi nem elégségesek a már meglévő nemzetbiztonsági szolgálatok, a TEK, a dagilaci őrsereg, kell neki egy újabb. Igaz pici, alig ötven fősre tervezett kis helyes, aminek azért elég széles jogosítványai lesznek. Hogyhogy minek? Mert megfigyelni, a rendszerbe került aranyérhez és heresérvhez arcot párosítani jó, azért. 

orban_kem.jpg

Illetve ugyan, dehogy, hisz nem lesz ott mindenki lázlapja, neve, címe, cipőmérete istenuccse, csak kapcsolati kódja lesz az összes nemzettagnak. Külön kell kérni, hogy ezeket összekössék a 18 féle gumiindok egyike alapján, ami azért nagyon hasznos lesz. Nem csak a dagilaci őrsereg tudja majd könnyen arcról azonosítani ki mondott csúnyát a Házmester Úrra, de egyszerűbb lesz a térfigyelő kamerával a demonstráló tömegből kiszúrt Staubinger Dezsőnét is számon kérni, mi a paripapélót keresett önkormányzati dolgozó létére egy tüntetésen. Onnantól pedig jól figyeljen mit mond, ha telefonon beszél mittom a Szigetvári Viktorral, mert néhány ezred magával őt is lehallgathatja a kormánypárt bűnmegelőzés címén. Nem lesz itt arab tavasz mintára magyar ősz!

Én már tényleg csak azt várom, hogy mikor jönnek vissza a hangulatjelentések is.

Meg talán azt is érteni vélem miért nem számolta fel Viktor az ügynöklistákat. A mosti rendszerhez csak jó, ha nem csak a Pozsgayk adnak tanácsot, hanem azok is, akik aktívan tolták a III/akárhányas bulit Kádár alatt. Tasnádi László egykori operatív tisztből rendészeti államtitkárt csináltak, kinevezése után alig egy évvel máris előállt a belügy az Új Szolgálat aprólékosan kireszelt tervével. Szava nem lehet senkinek, bárki véleményét meghallgatják amennyiben a rendelkezésre álló 5 nap (haha) alatt elküldi a jogszabaly@bm.gov.hu címre. Naná, ez itten' nem a komenizmus, itt szabad véleményt mondani, csak szaporán kell mert tökölni nem érünk rá, a Nemzeti FészWiw motorja berántásra vár.

 

503 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr927742588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Én már tényleg csak azt várom, hogy mikor jönnek vissza a hangulatjelentések is."

Miért gondolod, hogy nincsenek?
ki volt az a marha, aki olyan funkcionális analfabétáknak, mint a kormány nagy része, kezébe adta orwell művét?
Ez van, amikor a régi elvtársak még mindig a kezükben tartják a gyeplőt és "tippeket" adnak a kis beszervezettjeiknek. Nem véletlenül himihumizzák el fidesznyikék a múlt rendszer ügynökeinek a kilétét, evégre saját magukról kussolnak. Tasnádi különösen szép példánya a volt rendszer "szakembereinek", hisz amennyiben valaki tudhat ezekről a legényekről valamit, akkor az pont ő. Majd manapság hirtelen pozícióba kerül... értem én, de komolyan, hisz megmondták a narancsosok, hogy az áldozatok, a kényszerítettek érdekében nem hozzák nyilvánosságra a spicli listát, merthogy az igazi bűnösök akik őket beszervezték, kényszerítették. Gondolom egy akkori, ezen a területen dolgozó hivatásos is ilyen "kényszerített" lehetett. Bizony!

"A lényeg, hogy a BM-éhez hasonlóan a BRFK III/II-es osztálya is kémelhárítással foglalkozott. Az is tudható, hogy
a C alosztály feladata elsősorban a belső reakció, a kulturális, ifjúsági és egyházi vonalon ellenséges tevékenységet folytató személyek, diplomaták operatív megfigyelése, és a kiemelt népgazdasági objektumok védelme volt.

Érdekes, hogy Tasnádi László neve az 1989-es Nagy Imre-temetés szervezésével kapcsolatban is felmerül. Az állambiztonság akkor szinte minden erejét bevetette a hatalmas tömeget vonzó esemény biztosítására.

Levéltári iratok szerint az újratemetés idején Tasnádi László egy Amur és egy Vera fedőnevű titkos megbízott (tmb.) kapcsolattartó operatív tisztje volt (a tmb-k elvi meggyőződésből vettek részt a titkos együttműködésben, a kapcsolattartó operatív tisztek feladata a hálózati munka szervezése és az ügynökök irányítása volt.)"

(A fent említett két spicli máig azonosítatlan, gondolom sok ember életét vágta sikerrel tönkre, akik a Kádár rendszer ellen hangot mertek emelni. Márpedig ugye ma elvtársaik újra kezdik!)

Szóval Tasnádi elvtárs újra remekül dolgozik és a beszart (sejtelmes múltú) elitünk seggét védi, akárhogyan. Orwell meg forog a sírjában...
Hülye ország hülye népének meg pont megfelel ez.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Hülye ország hülye népének meg pont megfelel ez."

Jaj dehogy. Azon az 55 ezer narancsbolsi pártkatonán plusz (érdek)baráti sleppen kívül jóformán mindenki látja mi történik. Az előbbi kisebb harcias kizsákmányoló halmaz is látja, hiszen csinálja, csak a zömét nem zavraja. :-(

Azt kellene tudatosítani a népekben hogy a többpártállami politikumunknak nem az a legnagyobb baja hogy bűnszervezetben - folytatólagosan - köztörvényesen lop, hanem az hogy kollaborál. A szovjet, ma orosz vonal 25 év múlva is tapintható, az új (Euro)Atlanti meg tudható. :-(

Mondjuk nem is túl régen ugyan ez a két? hatalmi centrum "oldotta meg" a trianoni diktátum párizsiasitását (1947). :-(

Addigra (1947-48-ra) plusz bónuszként megkaptuk az 1919-es tanközt alatt kipróbált rendeleti kormányzást (tart a mai napig), padlássöprést (tart a mai napig, lásd utólagos törvénykezés, egyéni indítványok), terrort (tart a mai napig, lásd jelen poszt témája, mára nem kellenek leninfiúk és Dunába embereket ledaráló ávéhás apparátus) és a szó szerint a bombázásunkat - népirtásunkat (tart a mai napig, eü - oktatás - nyugdíj szétverése).

Jóbarát André akkor 6 kollaboránst már annyira gáznak talált, hogy kinyilvánította, nem kívánt személyek.

Teljes bolsevista béemünk a szolgálatok az egy perhármasat (részben) leszámítva intaktak és folytonosak a mai napig. Jóbarát Andrét, új szövetségesünket, az amikat ez miért nem zavarja?
hm!

"Nemzeti FészWiw":)))hivatalaiból üldözendő látnok volt a költő!

József Attila

LEVEGŐT!

Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott
hazafelé menet?
A gyepre éppen langy sötétség szállott,
mint bársony-permeteg
és lábom alatt álmatlan forogtak,
ütött gyermekként csendesen morogtak
a sovány levelek.

Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.

Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

És az országban a törékeny falvak
- anyám ott született -
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.

Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.

Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.

Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!

Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!

1935. nov. 21.
Még a seggembe is bele szeretne nézni a Narancsbolseviki Párt és annak valamely ostoba képviselője? (A rövidesen idevezényelt szimpla nerköcsögöket nem is említve?)
A pöcsért nem proktológusnak tanultak? Naponta seggekben turkálhatnának, így meg marad az az ostoba fejük...
Merthogy állítólag jogot tanultak, amiben ugye nem is dolgoztak, tehát ennek a sok balfasznak a taníttatása kidobott pénz volt.
Mennyire ácsingóztak ezek az első adandó alkalomra, hogy valamiféle indokot találjanak, amiért az utolsó tüntetésre is egy arcfelismerő rendszert telepíthessenek és utána vegzálhassák az elégedetlenségüket kifejezőket. Hisz eddig is "felhívták" (olyan kis szemérmesen) a figyelmét az önkormányzati dolgozóknak, hogy amennyiben valamelyik kormányellenes tüntetésen beazonosítják, akkor repül. Most majd lehet automatizálni a dolgokat és nem lesz könnyű megúszni, ha véletlenül pl. Kovácsné Icuka a pénzügyi osztályról bevásárlás közben egy tüntető tömegben felbukkan... a cekker sem lesz kifogás, hisz biztosan abban vitte a paradicsomot, amivel a Nagy Vezér Lófaszszobrát megdobálta.
@Orica Középföldi: "Miért gondolod, hogy nincsenek?" :-)

Vannak, de nem ez a nevük, hanem közvélemény kutatás. Csak ezek eredményét a pártok nem mondják el (tök mindegy hogy mellik párt, mellik ogy választás és mellik település, egy jóevtárs kikogyogta nekem még a választások előtt egy héttel, hogy megnyerték /még a százalék is saccper kábé annyi lett/).
@Gábris szomszéd:

Nem'jól érted.

Rád hátékázzák ezt is, mint a percadót. Fizetsz a lehallgatásod feltételeinek megteremtéséért.
A címből lemaradt a végén egy "T" betű!
@rdos:

Nem a kv-kutatókra gondoltam. Emlékezz vissza Kolosi cége mekkorát mellémért anno.
A pártok kis-mintájú kutatásai semmire se jók, és a hibák itt halmozottan jelentkeznek.

Mit gondolsz mitől volt naprakész a Kubatov-lista?
@Bukott liberális demokrata: remélem te is lájkoltad a 71 menekült halálát!
me te olyan rendes embernek nézel ki!
@Bukott liberális demokrata: Esetemben ez egy kicsit mellé ment. Bár a liberális eszmékkel - eddig jobb híján még szimpatizálok is, de amit a hazai "liberálisok" csináltak azzal nem. Ide néha azért járok, mert Fabius "politikai árvájának" érzem magam (jobbra felül a mottó). Röviden, nekem többpártunkat mindet szídhatod. :-)

Az amikat és az Eu-t ne keverjük össze!
@Orica Középföldi: Igazad van úgy általában. Én egy konkrét és nem publikus esetről tudok. Nem tudom hogy csinálták. Meglehet ahogy mondod Kubatov és az ő (még mindig) naprakész? listája is segítette a szavazat becslést.
.
Böröcz László, a Fidelitas hétvégén megválasztott elnöke szerint:
"provokátorfigyelő" csapatot alakítanak, mert "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét. Egyúttal arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", hogy küldje el nekik a nevüket, képüket. A bejelentésre válaszul ellenzéki pártok, valamint azok ifjúsági szervezetei tiltakozásukat fejezték ki, és a kezdeményezés leállítását követelték.

www.eszakonline.hu/itthon/65-ez-toertent/21680-avh-s-idket-idez-besugohalozat

Az adatvédelmi hatóság szerint törvénysértő a ProvokátorFigyelő

444.hu/2015/03/19/az-adatvedelmi-hatosag-szerint-torvenyserto-a-provokatorfigyelo/

Vagy mégsem?
@Bukott liberális demokrata: ako látom meg volt a lájkod, csak aszt sajnálod, hogy nem voltak többen.

"Azok az arab világban megedződött katonák voltak, nem menekültek"

eszt, honnan veszed öreg, csak nem ebben a biznicben utazol?
@Bukott liberális demokrata:

te nem takarodnál el a kurva anyádba, szakmunkásképzős?

A többieknek kellemes vasárnapot! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én hirtelen búvárlapnak olvastam, csak el kezdtem gondolkodni, és rájöttem, hogy ez a szar csak a pöcegödörben bulvárkodhat:))
Egyszerűen borzasztó..., de egyszer csak vége lesz, a szocializmus is megbukott a Szovjetunióval együtt...Bár nem tudom ki lesz aki megbuktatja az ifjúság elmegy, az én korosztályom már csak arra koncentrál, hogy valahogy kihúzzuk a nyugdíjig. Akik a kettő között vannak vegetálnak vagy olyan gazdagok, hogy nekik mindegy...Az egy pártrendszer pedig nagyon beindult megint (A FIDESZ frakció a központi bizottság) és olyan intézkedéseket hoznak, hogy nem is tudom hogyan éljük túl....
@Bukott liberális demokrata:

tulajdonképpen nem is kellenének választások, mert még ebben a turbulens bel- és külpolitikai helyzetben kikapna a Fideszke, és ezt ugye nem engedhetjük meg.
bazdmeg boli, mé csinálod? rakd ki, de az előzményeket ne!
Na ostoba, "nájlon"paraszt repült, a tetves idesével masztizzon. Ezeknek vasárnap nem tilos dolgozni? Milyen szakszervük van?
@taga20:
Backi, nem vagyok egyfolytában gép előtt.
Amúgy kissé elfilózva a magyari eneszéi új 50 fős brigádján és a technikai lehetőségeken (arcfelismerő szoftver pl.), egyértelmű a megfélemlítési szándék.

Összevetve a Snowden üggyel ott az amik ha jól emlékszem úgy döntöttek, hogy a metaadatokat törölni kell. Vagy nem szabad felhasználni? Ehhez képest nálunk meg az új személyi kivált nemsokára minden okmányt? Szép új világ alakul itt. :-(
@taga20:

én a minap találkoztam a Pontyvilág magazinnal, amiről el sem tudtam volna képzelni, hogy létezik. mi a ponty, hogyan fogjuk ki a pontyot, mit tegyünk a ponttyal. mi a ponty ma. a ponty, és akiknek nem nem kell. van-e ponty az Európa holdon?

a legmegnyugtatóbb folyóirat volt, amit valaha olvastam. :)
@Fabius:

Wazz szétkúrták a 'zagyamat mára!
Atlétikát kerestem és belebotlottam az §emnégyen a 'fradipaks ismétlésbe!

1. 'Gundi szopkodja körbe,hogy mekkora királyság ha'haccázzal nőtt a nézőszám:))

2.'meg hogy a Paks mekkora állami támogatást kap a stadizooleumjára:))

3.Mekkora fail ,hogy Böde Dánielt kihagyták a románok elleniből:))...tökönszúrtam magam!!

4.közben foci semmi

5.A 'fradika második gólját egy fekete bőrszínű 'bevándorló lőtte,ujjongások közepette:))

Maradt a nosztalgia:))

www.youtube.com/watch?v=EBO-LSOiDDI
@AVC, M.D: "...a szocializmus is megbukott.."

Nem megbukott, hanem megbuktatták. Forrásom sajnos csak printben van meg, Mihali Heller - Alexandr Nyekrics Orosz történelem II. A Szovjetúnió története Osiris Kiadó Bp. 2000.

A buktatók Gorbi Mihály és az orosz, az ukrán és a belorusz államelnök vagy pártfőtitkár. 4 fő csupán, és a nomenklatúra engedelmesen "felszámolta magát". Mert ehhez szoktak, vagyis a feltétlen engedelmességhez. A vakfegyelemhez.

Az egy másik történet hogy a maguk által csinált zavarosban halászgatva némi júdáspénz ütötte a markukat de a "fő stratégiai célt" elérték, a hajdani Orosz, majd szojvet birodalmat szilánkosra törték úgy hogy egy jó csomó konfliktusnak is elhintették a magvát. Apránként keledeznek is. :-(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem tudom, jobban buknék egy keszegesre, sokkal ízltesebb paprikás lisztben kisütve.
de így tovább, simán belefér egy filozófikus regény is, ponty szerint a világ címmel.
@taga20: te, ez a boli mindig elrontja a ját€kod. tuti, a vízparton az összes gyerkőc homovárát szétrugdossa. ezek után értékeld a lajtai evezéseket. d:
@gazoló:

"Wazz szétkúrták a 'zagyamat mára!
Atlétikát kerestem .."

Keress zenét, garantáltan nem ér ilyen trauma.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én csak a teknősfogáshoz értek, de pontyok is jók
Mindenki nyugodjon le a picsába!

A Kádár-rendszer ügynökei nem egy reakciós eszme képviseletében figyelték meg a rendszer ellenségeit, nem a sötét középkorba repítették vissza a teljes lakosságot!

Kevésbé sértő lehetett rohatt burzsujként egy könyvtárban dolgozni, mint "idegenszívű komcsi nem-magyar" magyarként a közmunkából is kiesni! Gondolj bele, nem kap segélyt az, aki egy évig nem működik együtt a munkaügyi központtal! És addig közmunkára se hívnak be.

És bevándorló olájcigányok jogász leszármazottai neveznek idegennek és szoknyás papok, ez az ami legjobban fáj az embernek ...
@gazoló: lazícs haver! küldöm neked az ötödik nótámat.( most jött föl, bele vagyok kicsit pistulva)

tuti baba:))

www.youtube.com/watch?v=CFw3RzOKxGY

www.youtube.com/watch?v=kNPATiY_fNQ
@parti_giano: barátom, mi az az ebetű a sorok köszt?

más! ha három van, ako legalább egynek a nevét áruld el. szerintem az egyik léna, tuti:)))
@Imola Helyesi: ma is egy hányadék vagy, nem aludtad ki!
Már minden régen kész van, csak eddig suttyomban használták.
@Imola Helyesi: nyomjál nyomi, de a borotválkozótükör minden reggel szembe néz veled. ne feledd, most töröd porrá az emberi mivoltod.
@Imola Helyesi: ki az a mi, te kobold? mi van géefgé, áll a cerkád?
@Imola Helyesi: ki az a mi, libus? ez a többes a kádár érát idézi megint.
@Imola Helyesi: te élősködő, ki faszt hívtam be?

ebola, te a legtrógerebb ember vagy akit olvastam!

az emberiség utolsó évezredinek zsákutcája!
@Imola Helyesi: szeretném, ha olyan megpróbáltatásokat élnél át, mint ezek a szerencsétlen emberek.

a halálodat nem kívánom, csak aszt, hogy mikor haldokolsz, mond aszt hogy egy állat voltam az emberi életemben!
@taga20: Most élőben láthatod, kik lőtték a Dunába a zsidókat annak idején ...

Az ilyeneknek keresztet kellene vésni a homlokára, hogy a NER bukása után is lássuk, ki volt a klerikálfasiszta. Bár a Becstelen Brigantyknak könnyebb volt, mert akkoriban még nem volt olyan fejlett a plasztikai sebészet.
@Imola Helyesi: Geci náci, náci geci!

A robbantgatókat Orbánod hívta be, azzal hogy katonákat küldött ellenük a szent háborújukba ...
@Imola Helyesi: Inkább dugd föl magadnak a sodrófádat, már megint baszatlan picsaként viselkedsz ...
@Imola Helyesi: ebola, te hol laksz, én érden.
@Orica Középföldi: előbb született, mint ahogy haverok lettünk volna:))

más neve lehet a görényeknek.
@taga20: ha lesz egy negyedik, tuti, pupitász nevet kapja, ha vállalod a keresztszülőséget.
@parti_giano: legalább az egyiket, amelyik rám hasonlít:))
@taga20: szerencsére mindegyik rendes kis dög, nem hasonlítanak rád.
@parti_giano: megdumáltuk. de nem próbléma, hogy zsidóateistemuzulmán vagyok?
nem akarok akadékoskodni, csak kérdem:)))
@Imola Helyesi: Most hogy tudom, mennyire idegesítenek téged a giroszzabálók, kezdem megszeretni őket! :)
@PeniValdes: ne kontrázz gázsi!:)) nem vagy te cigányprímás!
@Imola Helyesi: Orbán annyira utálja a magyarokat, hogy a magyartól lopást nem tekinti bűnnek!

Magyar emberek halnak éhen az országban, ennyire szereti a magyarokat ...
@Imola Helyesi: Engem pl. még soha nem zártak ki a gyíkról, és a vincenten is csak kitiltottak, nem töröltek.
@Imola Helyesi: ebola, hol laksz? egyszerű kérdés. válaszolj!
én érden. csak azé, hogy találkozzunk középúton, me eszt írtad nekem.

"Gyere a Keletihez, majd jól behúzok neked egyet, mocskosszájú lázító bunkó.
Arra gyáva lennél, itt sunyítasz, majd viszek egy nyújtófát, amelyik illik a hülye fejedre."
@Imola Helyesi: Engem pl. még soha nem zártak ki a gyíkról, és a vincenten is csak kitiltottak, nem töröltek.
@Imola Helyesi: "kik jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, és kik pénzelik és hergelik"

Próféta szóljon belőled. A következő rendszerváltáskor ezek lesznek eltakarítva, akik téged pénzelnek és hergelnek ...
@Gábris szomszéd: nagyon cuki vagy ma. de evvel nyitott a drága.

"A Keletinél hőzöngenek a keritésszaggatók.
Sikerül destabilizálni hazánkat?
Merkel küldjön értük repülőt!
Remélem, lesz egy ilyen tüntetése a jobboldalnak!!!
Teszek érte, UTAZNI AKAROK A SAJÁT HAZÁMBAN!"

"Patkány, ide behívod a robbantgatókat? Te szemét!
persze, gondolom neked evvel nincs problémád."

eltévesztetted a házszámot ártu, ez nem a tatuin!
@Gábris szomszéd: Erre nincs jó válasz.

Ha szó nélkül hagyunk titeket nácikat, akkor azt hiszitek, hogy nem veszünk észre titeket. Ha megmondjuk nektek a frankót, akkor ránkkülditek a gazdáitokat.

Idő kérdése, hogy a gyíkosok is össze legyenek írva ...
@Imola Helyesi: Az biztos, hogy Oricáék szeretik, ha Fab a seggüket nyalja és viszont, de ettől még olyan "vén komcsikat" is megtűrnek, mint pl. én. :))))))
@Imola Helyesi: Szóval pénzért kommentelsz?

Te b+ dolgoztál az átkosban?? A komcsik munkát adtak egy ilyen náci gecinek??

Én tíz éves voltam a rendszerváltáskor, de már akkor hittanra jártam.
@taga20: te, nyomjál már egy linket valami cicaharcos játékhoz.
@Imola Helyesi: Ha ez megnyugtat, a liberálfasisztákat és a zsidó fajgyűlölőket ugyanúgy utálom, mint téged.

Na csá, Isten szeret téged, további jó vasárnapot!
@Imola Helyesi:

mindenekelőtt Orbán és tettestársai jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, aztán az agyhalott támogatóik.

a menekülteket pedig közvetve szintén Orbán és tettestársai bujtják fel, amikor azzal riogatják őket, hogy a Nyugat és a biztonság kapujában feltartóztatják, bebörtönzik majd visszatoloncolják őket Mordorba, ahonnan egyszer már sikeresen elmenekültek.

ha nincs olyan szerencsék, hogy I Elmebeteg Viktor leforduljon holnap a székről, akkor itt pár hónap múlva olyan jelenetek lesznek, amit elképzelni sem tudsz.
@Imola Helyesi: ebola, ez egy sunyi, fityeszes, geciváladék válasz volt.
ha keménykedsz, vállald fel, vagy mond aszt, hogy bocs, de nem gondoltam komolyan.
Valaki adjon már be valamit Imolának, hátha lecsillapodik.

Előre is köszönöm!
@Imola Helyesi:

kik azok a ti? korlátolt viktorbuzi háztartásbeliek?

amúgy egy szóközt fel nem fogtál abból amit írtam, mi?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ez mi volt? ha aszt mondod, hogy kommunikációs hiba, aszt elfogadom, ha komolyan gondolod, ako hirig jön:)
@Imola Helyesi:

mondjuk nem éhgyomorra kéne vedelni a trois tours műkonyakot.
@Gábris szomszéd: angyal, ne meny le kutyába, me seggbe baszlak! értve vagyok?:)
@Eszter jött: te értesz, ezekhez a 80és a halál közötti arcokhoz.
mé tőlünk várod?:))
@Gábris szomszéd:

ti tizenkét éves fiúkat lőnétek le a határon.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: azé ott kurvára beégtél, olvastam.
@taga20: kösz haver:))

............

"Patkány, ide behívod a robbantgatókat? Te szemét!"

Fabius, remélem, az új titkosszolgálat felderíti, kik a migránsok felbujtói, kik jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, és kik pénzelik és hergelik a migránsokat."

no comment:

:(de jaj lesz mostantól nekünk gyíkoknak akik a'zimpralistákkal,zsidrákokkal,zarabsejkekkel karöltve,pénzeljük ezt! ŐK(nagytestvérek) majd rajtunk tartják szemüiket:))
@taga20:
.
Kis barátnődet nem zavarja a felismerő rendszer. Joggal elvárja, hogy elsőként ismerjenek rá, hogy ő Vilma a Frédi és Béniből.
Egyébként sokszor nem tudja mit ír.
Itt egy régi kommentje egy másik blogról - idézem:

"Tisztelt ordibáló!
Lenne szíves megnézni a varánusz-blog alatti kommenteket, minő szép jelzőket aggatnak betévedt jobboldaliakra!"

Ehhez képest 2014.10.04. óta 6491 hozzászólást írt amelynek legalább 98 százalékával minket boldogított, ezt csupán betévedésnek tekintette.

Fel sem tudod mérni, mi lesz ha domesztikáltnak tekinti magát.
@taga20:
.
Kis barátnődet nem zavarja a felismerő rendszer. Joggal elvárja, hogy elsőként ismerjenek rá, hogy ő Vilma a Frédi és Béniből.
Egyébként sokszor nem tudja mit ír.
Itt egy régi kommentje egy másik blogról - idézem:

"Tisztelt ordibáló!
Lenne szíves megnézni a varánusz-blog alatti kommenteket, minő szép jelzőket aggatnak betévedt jobboldaliakra!"

Ehhez képest 2014.10.04. óta 6491 hozzászólást írt amelynek legalább 98 százalékával minket boldogított, ezt csupán betévedésnek tekintette.

Fel sem tudod mérni, mi lesz ha domesztikáltnak tekinti magát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"amúgy egy szóközt fel nem fogtál abból amit írtam, mi?"

Ez nap a nap, nem a hét kommentje, annál több:))))))
Imolának mondjátok majd meg holnap, mi volt a blog témája. Nem tehetek róla, ha ennyire ostoba, hogy nem bírja felfogni...
Nehéz lehetett egyeseknek a blog témáját felfogni... Segíthetek még?
@dr. jenőke (jenőke):

Lehet, hogy ostobaságot kérdezek, bocs előre is. Ez az új tervezet, amiről a poszt szól, nem sért valamiféle adatvédelmi törvényt vagy személyiségi jogot?
@Gábris szomszéd:

gondolom, már jobbikos szakmai delegáció tanulmányozza az izraeli és amerikai falakat, úgy is, mint a Sátán Védműveit.

ha egy kis stílusérzék van bennetek, akkor ugyanazok, akik nemrég még a tiltakozást szervezték ellene. :)

az milyen lenne már, ha egy jobbik kormány esetén importzsidóknak kéne a határokat védeni muzulmán testvéreinktől. :)
@Gábris szomszéd: Imola legalább nyíltan vállalja a saját gonoszságát.

Te meg alulról vered a kdnp-t, ezzel az álszerény áltiltakozással.
@Orica Középföldi: piálással lassan lekéne állni, me lassan aszt hiszem, hogy én írtam:))
Nem tudtam, hogy itt újra nyitott az OPNI.
Doktor úr, nővérke segítség:)))))))
@taga20:

Időseket ápolok, nem elmebetegeket. Minden páciens a diagnózisának megfelelő gyógyszert szed. Állapotromlás esetén azonnal orvost hívok.
@taga20:

annyit azért megtehetnél, hogy nem adod alá folyamatosan a ménest.
@taga20: Hagyjuk már azt a gyűlölködő kockablogot.
@taga20:

Bakker, ugyanoda más úton is el lehet jutni, lásd Jég kommentjét:)

Eszement kommentek is elegek a kábulathoz. Nem is tudtam végigolvasni.
@Gábris szomszéd:
4óra 28 perc
a poszt megjelenésétől számítva, ennyi idő telt el, mire elkezdrél zsidózni.
funfact!
@Eszter jött: hétköznap napközben tuti nem, eszt megígérem:)
@Eszter jött:
.
Az adatvédelmi hatóság szerint törvénysértő a ProvokátorFigyelő.
Ha törvénysértő a ProvokátorFigyelő, a törvénysértés már nem kérdés.
Így gondolta ezt a fidesz is valamikor.
Igaz nem volt régen, hogy közterületen csak az fényképezhető le, aki ebbe előzőleg beleegyezett.

Hol van az már?
.
@taga20: Látta már valaki azokat a pontos profilokat, amiket Orica alkot a fejében az olvtársakról?

Lehet, hogy a kis hangok mondják meg neki, hogy ki érdemli meg, hogy kitüntesse a becses figyelmével a blogon.
@dr. jenőke (jenőke):

"Fel sem tudod mérni, mi lesz ha domesztikáltnak tekinti magát."

Ez nagyon sok pont:))))))
De, erre csak taga tesz kísérletet. Ettől még nem lesz az.
@punkfrog: bocs haver a tegnap éjszakáért, kicsit fasz voltam. remélem nincs harag?

cserébe küldöm a negyedik nótámat:)))

www.youtube.com/watch?v=Dc3AovUZgvo
@Eszter jött:

tényleg ostobaságot kérdezel. :)))

az adatvédelmi törvény nálunk azt jelenti, hogy Mészáros nem közszereplő, a személyiségi jog meg azt, hogy Lézer szállodai bulijainak adatai titkosak.
@gazoló:

A Falkához hasonlóan a lovak is megérdemelnének egy érdekvédelmi szervezetet itt a blogon.
Egyre sűrűbben emlegetik bizonyos szervüket egyes regek kapcsán.
Gondolom, a csődöröknek ez megalázó, mivel okos, intelligens állatok.
@gazoló:

"Kerestél volna inkább zenét Te is:))"

Aha, ezt az IS-t legalább ketten díjazták volna. Ők IS kereshettek volna:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Gondoltam. De abból indultam ki, hogy Magyarországot eu-s tagállamként kötnek bizonyos nemzetközi jogi akármik.
Az egy dolog, ha a kormány ezt figyelmen kívül hagyja.

Attól még vannak.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem, azt egyből leadja a liberálisoknak, azok meg ebből építik a saját kubatov listájukat. kemtrélezni szoktál-e?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: te mentálisan beteg vagy? ha nem, akkor mit rugózol azon, hogy orica semmibe se néz!

szerinted, engem mennyire érdekel ebola, vagy kalmár, vagy a bohóc véleménye?

akit szeretek, vagy tisztelek, annak adok a szavára.
@Eszter jött:

nézd, ez a kormány egyedül abból értene, ha az EU lebombázná Felcsútot.

Orbánnak a szabályok meg a normák kb annyit jelentenek, mint Mr Bean-nek, csak ő nem olyan vicces.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Mindenki láthatta, aki értőn tud olvasni:)
@taga20: A kérdés az volt, hogy van-e seggnyalás a gyíkon?

Szerintem van, de engem ez nem zavar, mert ettől még nem tiltják ki a másként gondolkodókat.

Imola kedvéért: gondolkodókat írtam.
@parti_giano: Sajnálom a liberálisokat, ha azokból a "pontos" elemzésekből dolgoznak, amiket Orica készít.
@taga20:

"@punkfrog: bocs haver a tegnap éjszakáért, kicsit fasz voltam. remélem nincs harag?"

Nem lehet, mert levontad az egyetlen helyes következtetést, elmentél aludni:)
@Orica Középföldi: elnézést, ha szeretem a háziállatokat a lábam körül.

a hétvégén, ahová költöztettük a rokonyt, volt két kobor kis macska, egy grafitszürke és egy kurvaérdekes cirmos cia. most azon gondolkodunk, hogy melyiket hozzuk haza.

ja és utálom a macskákat és van már egy:))
@Orica Középföldi: ennyi józan ész maratt még bennem és nem kezdtem el emberkedni:)
@Orica Középföldi: Én a helytálló elemzéseid után érdeklődöm, hogy azokat ki látta?

Lehet, hogy te bárkit meg tudsz ítélni már pár komment után, de én még egy esetre sem emlékszem, hogy helyes lett volna a tipped (az elmúlt évben).
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Már bocs, de ez hogy kapcsolódik a poszt témájához?
Amikor anno, késő-tiniként olvastam az Állatfarmot, nem gondoltam volna, hogy egyszer még végigélem.
@punkfrog: filendánk, mindig is a nagyvonalúságodat irigyeltem:)

jó most nyaltam, ne vedd komolyan:))))))))

ja és!

www.napiszar.hu/Thumbnails/25585.w-800.h0.q100.jpg
@Eszter jött: Ahogy az ő kommentjei általában szoktak.
@bioLarzen: Összetart az Állatfarm? :)))

Te melyik disznónak tartod magad? Eszter a Bandi, ez nyilvánvaló.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem mondtál újat, ezt én is tudom.

Akkor másképp kérdezem.

Nem törvénysértő Orbánék terve?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Szerinted: "A kérdés az volt, hogy van-e seggnyalás a gyíkon?"

Ne vigyünk túlzásba minden dolgot, ha kérhetem.

Az önkontroll stabilizátorról mindenki gondoskodjon saját maga.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Te vagy Imola beugrója? Kiscsillag! Döntsd el!
Sértegetni jöttél, vagy kommentelni?
@Eszter jött:

Az övét speciel első döbbenetemben körvonalaztam. Hiba volt:))
Az se vigasztal, hogy egyre többen ismerik fel.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem méltók olyan nagyszerű megfigyelö sajnálatára, mint te. ha megcsókolod lenint az üvegkoporsóban, életre keltheted.
@bioLarzen:

Annyira nem vagyok naprakész belőle.
@Eszter jött: Ha megmondod, hogy tegnap hogy kapcsolódott, akkor én is megmondom.
@Eszter jött:

a magyar törvényeket nyilván az alaptákolmánnyal együtt átírják.
hogy sért-e eu-s szabályozást? kb 100%, de sajnos a magyar választópolgárok 99%-t ez teljesen hidegen hagyja, az ellenzék pedig ott tart, hogy Kunhalminak nyolcadjára sincs meg a középfokú írásbeli angolból, úgyhogy most erre koncentrálnak.

ha esetleg valaki mégis feljelenti az államot, mondjuk a TASZ, vagy a Helsinki, akkor akár 4-5 év múlva ítélet is születhet.
@Eszter jött: Orbánék, a saját ötleteikhez igazítják a törvényeket, sőt az alkotmányt is.
Akár visszamenőlegesen!
Van még kérdés?
úgy látom, a mi imolánk mán akkor is tulzáásba viszi a dógokat, amikor ippeg ki van baszarintva.
@Orica Középföldi:

Engem sem.

Tőled is megkérdezem, mert izgat. Orbánék valóban megcsinálhatják ezt a nagy nemzeti arcképcsarnokot minden gond nélkül?

Nem ismerem a mo-i törvényeket.
@Eszter jött: Mióta sértés Bandinak lenni?

Inkább sajnállak, hogy nem arra érdemes emberek szekerét tolod. Ennél te többet érdemelnél.
@punkfrog:

melyik törvényt kellene átigazítani és az al/kotmány mely passzusait?
@hacsaturján: Már látom napok óta, hogy mondani akarsz valamit.

Mondd ki nyugodtan!
.
Volt hivatkozás az Állatfarmra.
Nem ok nélkül.
Itt egy kis részlet:
Nos, elvtársak, milyen a mi életünk? Nézzünk szembe vele: a mi életünk nyomorúságos, fáradságos és rövid. Megszületünk, éppen csak annyit kapunk enni, hogy ki ne leheljük páránkat, de aki képes rá, azt ereje végső fogytáig dolgozni kényszerítik; s abban a pillanatban, amikor már nem tudják hasznunkat venni, förtelmes kegyetlenséggel lemészárolnak bennünket.

Vajon ez volna a természet rendje? Azért volna így, mert földünk olyan szegény, hogy nem tud tisztességes életet biztosítani lakóinak? Nem, elvtársak, ezerszer nem! Anglia földje termékeny, éghajlata jó, sokkal több állatot tudna bőségesen eltartani, mint amennyi most rajta él. Ez a mi gazdaságunk egyedül eltartana egy tucat lovat, húsz tehenet, száz meg száz juhot - s mindnyájan olyan kényelemben és méltóságban élhetnénk, amilyet most el sem tudunk képzelni. Akkor hát miért élünk ilyen nyomorúságosan? Mert a munkánk szinte minden gyümölcsét ellopják tőlünk az emberek. Ez a válasz, elvtársak, minden problémánkra.

Azoknak, akiket érdekel:

mek.oszk.hu/00600/00620/00620.htm
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ja, b+. Három jó pasit aki felváltva kényeztet, egy villát Provance-ban, nyitott számlát Ulla Popkennél meg egy lézeres visszérműtétet.
Ez a minimum.
De nekem a te agymenésed jutott az ebédszünetemben.
Így jártam.

A disznókat szeretem, nagyon intelligens állatok.
Csak akkor röfögnek, ha valóban fontos.
@dr. jenőke (jenőke): Én személyválogatás nélkül mindenkinek válaszolok, pedig nekem is egyszerűbb lenne csak a kedvenceimmel szóba állni.
@Eszter jött: Ha nem arra érdemtelenek s.ggét nyalnád, még akár össze is jöhetnének az álmaid.
@hacsaturján: Mindig is becsültem az érdekes konteók kiagyalóit.

Főleg ha nem kerülgetik sunyin a forró kását.
@Eszter jött:
.
Nem ismered a magyar törvényeket?

Nem vagy egyedül.

Amit ma egy jogszabály enged, vagy nem tílt, holnap egy új törvény visszamenőleges hatálya miatt már nem igaz.

Most, ha az illegális határátlépés bűncselekmény lesz, akkor itt egyszerre lesz jelen az akire vonatkozik, és az aki nem büntethető a büntető törvény szabálya szerint.

Azért mert a Btk. 2. § (1) szerint "A bűncselekményt - a (2)-(3) bekezdésben foglalt kivételekkel - az elkövetése idején hatályban lévő büntető törvény szerint kell elbírálni."
És ezt garantálja az alaptörvény is.
.
@hacsaturján:
.
No, igen. De ki az a bugsy?
És hogy működik a rénszarvas-parkoló?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Én személyválogatás nélkül mindenkinek válaszolok, pedig nekem is egyszerűbb lenne csak a kedvenceimmel szóba állni._"

Bár ne tartóztatnád magad. Tégy úgy:)
@dr. jenőke (jenőke):

Köszi a türelmet és a választ. Több kérdésem nincs ez ügyben.
.
Jobb nem lévén, nézegetem az OzoneNetwork adását.

Costa Rica kizárólag megújuló energiát használ.
Costa Ricában az áramellátás négyötödét vízerőművel szolgáltatják. Az áram több mint 10 százaléka geotermikus forrásból származik - - aktív vulkánok sorozata húzódik területén. Felhasználnak még szélenergiát, biomasszát és napenergiát is.

Valamiért Paks II nem ingatta meg őket.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Amit te seggnyalásnak nézel, az puszta szimpátia. Akit arra érdemtelenknek titulálsz azok olyan regek, akik nem értenek egyet a véleményeddel.
Ezen te besértődsz, aztán vagdalkozol.
Pedig van más út is.
Mondjuk érvelni a véleményed mellett.
Tudom macerás, de erről szólna a blog.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a kérdésre válasz az az igen. mindenféle mellékzönge nélkül.
@dr. jenőke (jenőke): majd kitalál a labirintusból, vagy legfeljebb felfalja egy Minotaurusz.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ha van, ako egy konkrét példát dobj ide. gondolom nem lesz nagy meló. lássuk a dolgokat:)
@dr. jenőke (jenőke): inkább dobd ki a tévédet, úgyis csak átbasznak:)))
.
Fabius saját szavai szerint "nagyon szigorúan" ítéli meg Magyarország fellépését, amely szerinte "nem tartja tiszteletben a közös európai értékeket", amikor határzárat épít. "Olyan drótkerítés felhúzása, amelyet még állatoknak sem csinálnak, nem az értékek tiszteletben tartása" - fogalmazott a külügyminiszter. Szerinte "természetesen" fel kell számolni a falat, és az Európai Uniónak "komoly és szigorú" tárgyalásokat kell az ügyben folytatnia az ország vezetőivel.

www.atv.hu/belfold/20150830-a-francia-kulugyminiszter-biralta-a-magyar-hatarzarat
.
@taga20:
:
Megőrültél?
14 helyen tudok olyanokat nem nézni, mint Duna, M1, M2, Parlament,és így tovább...
Szívből kívánom, hogy ez a kép kísértse ébren-álmában az összes, embernek alig nevezhető, lájkolót.
RIP

www.facebook.com/photo.php?fbid=811536115630474&set=a.115077441943015.16213.100003222795737&type=1&theater
@Orica Középföldi: RIP. de ezek a görények(párdon, de ide kellett), még ezt is lájkolni fogják, ha fenn lesz a mandineren.
@taga20:

Erre csak nyomdafestéket nem tűrőt tudnék válaszolni. Ugye elnézed a válasz hiányát, különös tekintettel a négy kis fehér koporsóra.
@Orica Középföldi: észre se vettem:(((

inkább kussolok, a kép mindennél beszédesebb.
@Orica Középföldi:

...és ez,ami engem az ebben a kérdésben zavart,tartózkodó és ebben a kérdésben nem mindenben feltétlenül bólogató 'ballibgecit is elbizonytalanít:(

kepkezelo.com/images/iqc60bz532bna7swiebz.jpg
@dr. jenőke (jenőke):

Doktor Úr! Maga érti a jogot, meg tudja mondani, hogy nem bűncselekmény véletlen a szádékosan kihűzott pengés dróton fennakadva haláltusáját kinlódó őz?
@Amadeus62: félelmetes, hogy milyen szemét gyűlik össze a mandineren.
az ember ilyenkor sajnálja leginkább, hogy magyazolidaritásr:(

drezdában legalább van szolidaritás.
@gazoló:

Igen, ez nagyon sok kérdést felvet.
Ha nem látjuk a tengerben megfulladt sokszáz hulla koporsóját, az nem érint meg.
Ha az útközben eltüntetett megfulladtakról nem tudunk, nem érint meg. Etc. etc...

Ha ezt a képet nézed, a halál emberközeli, megfogható,végleges, alig feldolgozható. ( Az már tök véletlen, hogy a Mozart Requimet hallgattam éppen, amikor megláttam a képet. Így különösen megrendítő volt.)

És akkor sorjáznak a kérdések. Mitől és meddig ember az ember?
Nem folytatom.
@gazoló:

Valahol kereng a válaszom, ha nem érkezik meg:) megírom ismét.
@Orica Középföldi:

Kereszténység,humánum,haza,család,munka,lakóhelyféltés oldalról számtalan problémát felvető helyzet!
Nagyon bonyolult dolog a bevándorlók különbözősége,a magyar viszonyok deformitása,a 'főni mögébújása,a dzsobbik gyűlöletkeltése,a 'libbantak ködevése okán a tiszta látásmód!

Ráadásul a politikai érdekek,közösségi oldalak hatékony olykor kocsmai szintű végtelenül leegyszeűsítet,lebutított megoldásokat fröcsögnek a plebs meg tapsikolja bódultan!
Itt a gyíkon is megvillant ennek szomorú következménye délután.
.
A benyújtott törvényjavaslat szerint a jövő héttől (!) bárkihez bemehetnek, bármit lefoglalhatnak. Bizony, Hozzád is, kedves Olvasó! És bármit elvihetnek, amire szükségük van.
Bármilyen korábbi törvény és előírás érvénytelen. Bármely terület kiüríthető lesz. Az a menekült, aki átlépi a határt, kiutasítandó vagy börtönre ítélhető.

europakavezo.blog.hu/2015/08/30/horthy_mar_itt_felkeszul_szalasi#comments
.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Messzebbről kell indulni.
Ha minden igaz, a ketrecharcos drótkerítése nem a rendelkezéseknek megfelelően lett megépítve.
Nem tudok hatás-tanulmányról, nem tudom, hogy a kisajátítás helyett megfelelő megoldás-e a visszautasíthatatlan bérlet, betartották-e a környezetvédelmi előírásokat és így tovább...
@dr. jenőke (jenőke):
Például itt lehet ilyenekből csemegézni:
vastagbor.atlatszo.hu/2015/08/07/a-gyoda-esvagy-az-ideiglenes-biztonsagi-hatarzar-kerites-kornyezeti-hatasvizsgalata-es-letesitesi-engedelye/

A rövid válasz meg egy idézet:
"Az ország nemzetbiztonsági érdekei nem rendelhetők alá ... a környezeti hatásvizsgálat készítési szempontoknak."

Ennyike. Vagyis: "Hülye őz, miért ment arrafele, ahol mi a hazát védjük?!".
@gazoló:

Nem gondolom, hogy ma ebben van/lehet tiszta látásmód, tekintve az egész bonyolultságát.

Ettől még persze az aktuális hatalomnak egy humánus, de reális állásfoglalást kéne tennie. Ha képes lenne rá. Amit csinál, az drága okádék.
Ettől még az embertelen csempészeket nem akarom a nyakába varrni. Mindig voltak, vannak, lesznek erkölcsön kívüli próbálkozók.
@Orica Középföldi: nem tudom, van-e rá értelmes reakció. aki megnézi, merüljön magába pár percre.
@parti_giano: a legmegdöbbentőbb az, hogy mi is végezhetjük így..
Fele falu füle lesz tele vele. Na, gyere! Húzzunk bele! -?:O

Ezek után már csak az a kérdés, hogy milyen új büntetőjogi kategóriákat álmodnak majd a nemzet kiérdemesült jogsuszterei mondjuk Klubrádió hallgatásért, vagy rezsibiztosi pacal versenymű sótalannak találásáért? Horribile dictu, büntethető lesz a kommunista párt ajánlásaitól eltérő zene hallgatása is? A régi III/III-as tapasztalatok alapján esetleg létrehozzák az MP III-as csoportfőnökséget is, és majd figyelik mit hallgatunk és osztunk meg a Júútyyubon? Ha a célszemélyről készített adatbázisban nem szerepel néhány Dzsingisz Kán taktus, vagy esetleg két-három örökbecsű Kovács Ákos szignál, akkor majd az is szankciókat von maga után?

Fentiek megerősítésére jön a BTK update is? Okostelón?
Brüsszel felől félúton?...
Sasztán??
@dr. jenőke (jenőke):

egy kincs vagy! :)

én is ezt próbáltam az éjjel összeszedni miközben percenként ledobott a háló... :(

én ezeket találtam:

offforever.blog.hu/2015/08/30/mire_agyaz_meg_a_fidesz_felelotlensege
@Eszter jött:

hajnalok hajnalán Szlovákiába indulásom előtt ezt találtam.

előkerestem nektek, mert látom volt "téma" pár okoskodóval.

fogalmam sincs mit szóltok hozzá, de nemárt tudni, hogy az az oldal is figyeli mi zajlik. tehát mehet a hülye szöveg és a lájk, aztán lehet sírni, hogy nem úgy gondoltam:

Nyilvános a nevük és fényképük azoknak, akik örültek a menekültek halálának

Egy szlovákiai, muzulmánokkal foglalkozó weboldal úgy döntött, nyilvánosságra hozza azon személyek Facebook profilját, nevét és fényképét, akik az Ausztriában talált halálkamion 71 áldozatáról szóló hírek alatt örömüket fejezték ki, vagy a menekültek halálát kívánták, írja a bumm.sk.

www.origo.hu/nagyvilag/20150829-menekult-nyilvanossag-muzulman-facebook.html
@Knósszosz:

Most elröhintettem magam.
Azt tudtam, hogy van egy Ákos nevű fidesz-édi-bédi, - én még soha nem hallottam énekelni, ettől persze lehet nagyon jó - de hogy Kovács:))))))
@gazoló: Nagyon eltaláltad a verset. Nagy kár, hogy ezen itt nem okul senki. Nagyon nagy kár! Úgy lesz itt is mint Burmában. Alias Mianmar. Lásd: INDEX
@Orica Középföldi: szerintem, ezt rajtad kívül mindenki vágta.

néha nem árt kimozdulni:)

én csipem a csókát, küldök is egyet:))

www.youtube.com/watch?v=AuQHGmNqe0c&list=RDAuQHGmNqe0c
@öregmatróz: arról mindig egy Kipling idézet jut eszembe..

meg a világ 30 legszebb vasútvonalában olvasottak..a Tourist Burma..:(
@taga20: a csípem valószínű hosszú í:)
@PeniValdes:
Akkor Réz Andrást felejtsd el, mert szerintem még bajod lehet belőle!:)
@Orica Középföldi:
Nem is tudtad??
Ja, persze... aki zenét hallgat annak ilyesmire nincs szüksége, akkor meg minek is jegyezné meg?
@taga20:

Drága esőtáncos. Én még soha az életemben nem hallgattam könnyűzenét saját döntés alapján. Így nőttem fel:) Az anyatej és az orgonazene egyszerre táplált. Cohen kivétel, bár az már inkább éteri költészet.

Ez nem jelenti azt, hogy egy buliban vagy egy falusi lagziban ne éreztem volna jól magam, akármilyen zene szólt. Csak nem hagyott bennem nyomot.

Ez már nem fog változni:)
@parti_giano:
Haverom feleségének a rokonsága volt itt Németbűl tegnap. Bográcsolás közben úgy hajnal kettő felé (ottani sörkülönlegességek nagy mennyiségű fogyasztása után) az echte német Dieter tört magyarsággal kérdezte: "óz isten nyilaba, hat mijen miniszterelnoktok van nektek?"

Haverom: Milyen...? Gyógyszerre pálinkát iszik és Dzsingisz Kánt hallgat, szerinted??
A menekültkérdés okán...
@Knósszosz:

Nem, nem tudtam, és sok mindent nem tudok. Ezek hiánya viszont nem gyötör:)
@PeniValdes:
Ajjaj... már a spájzban vannak?
A hecsedlilekvárt remélem eldugtad már a titkos pincédbe, mert einstandolhatják azt is nem soká'...
@Orica Középföldi: na, így vagyok én az operával, ezé megértelek:)

"Ez már nem fog változni:)"

u.i.: azé ne számolj még visszafelé!:))
@taga20

Szó sincs visszaszámlálásról, de az ízlés - ekkora választék esetén - ritkán változik.

Gyerekem jóvoltából - aki különös módon vonzódik a gregoriánhoz - minden modern utánérzést meg kellett hallgatnom. Van közöttük egészen jó is:)
ebből mi lesz!

Blokád alá vették a magyar pavilont Velencében

A Velencei Biennálé helyszínén, a Giardiniben magyar aktivisták egy csoportja blokád alá vette a magyar pavilont tiltakozásul a kerítésépítés miatt – írja az Artportál.

A magát #fenceforeurope-nak nevező csoport így kíván tiltakozni az ellen, hogy a magyar kormány az ország déli határán kerítést épít a menekültek távol tartására.

A Biennálé magyar pavilonját a kormány által használt plakátokból, illetve szögesdrótból álló akadályokkal zárták el.

Közleményükben így fogalmaznak: „...ugyanazokat az eszközöket használjuk, amelyeket a magyar kormány használt az elmúlt hónapokban, részben a magyar lakosság félrevezetésére és megfélemlítésére, részben hazánk déli határának lezárására. Az általunk épített kerítéshez használt plakátok mindegyike a magyar kormány menekültek ellen uszító plakátjainak, illetve a Nemzeti Konzultáció néven elhíresült önigazoló-propaganda szövegek angol fordításai, azoknak a tartalmát semmilyen formában nem módosítottuk. A kerítéshez használt NATO drót szintén szabvány eszköz: ugyanezeket az éles pengéket telepítette a kormány a déli határunkhoz, remélve, hogy a menekülő embereket ezzel távol tarthatja.”

A 2015-ös Biennálé júniusban nyílt és novemberben zár. Címe All The World’s Futures, és programjában meglehetősen sok politikai vagy a társadalmi kontextussal foglalkozó mű szerepel.

A blokádot a csoport szándéka szerint a helyszínen a ma esti zárásig fent kívánják tartani. A #fenceforeurope közleménye az európai menekültügyi gyakorlatot is kritizálja.

http://vs.hu/kozelet/osszes/blokad-ala-vettek-a-magyar-pavilont-velenceben-0830?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s0
Amúgy szép vidék lehet. Főleg az a jó, hogy nem kell télen fűteni......
Nagyon fázós vagyok...
Bocs.
@PeniValdes: Félre ment az előbbi. Neked akartam....
@parti_giano:

Lemaradt: csókoltatom a görényeidet:)
Tényleg három van már?
@parti_giano:

Te, biztos, hogy nem nyulak, ha így szaporodnak?
@Orica Középföldi: a negyediknek én leszek a körösztapja:)))
@guma:

Most megy a jajgatás, hogy potenciális áldozatok lehetnek. Talán nem kellett volna örvendezniük az fb-n annyira.
Nem vagyok kíváncsi a világra, gusztustalan, ahogy kifröccsen az emberekből az aljasság.
Ha most otthon lennék, elbujdosnék a kertembe, vagy a macskáim közé.
Növényben, állatban még sosem csalódtam.
@parti_giano:

Eh, a vízilovakról is most derült ki,nem vetik meg a húst:) Ez tényleg igaz.
@Orica Középföldi:
Engem sem, csak én későn érő típus vagyok:))
@taga20:

Persze, reménykedsz, így a másik három nevét is megtudhatod:))
@Knósszosz:

A későn érésed csodákkal teli, nemdebár?
@Eszter jött:

Ne tedd. A sok gyáva, ostoba féreg megteszi helyetted.
@taga20: Nálunk 2 másodiknak lehetsz, és egy elsőnek is:) perze ha majd megszületnek, de van már úgyhogy Egyik úgyis a szomszédodban lakik átmhehetnél hozzá, biztos bejönnétek egymásnak:)
@PeniValdes: húgi, hangyákat nem vállalok!:)))
@Orica Középföldi: pszt! maragy má! jó úton haladok, te meg belerondítasz:)

eszt ismered?:))))

Két görénytulajdonos beszélget:

- És hol alszik a görényed?
- A lábamnál.
- És nem büdös?
- Majd megszokja.
@taga20: vagy a keresztanyja, annyi minden változhat még.
@taga20:

Üdv!
Nem tudod véletlenül (vagy bárki más) a mai Silverstone MotoGP eredményeit? Az dobogósok, illetve Rossi eredménye érdekelne (nem tudtam nézni, gyúrni voltam). :-)
@Knósszosz: :))))

én már lehet, hogy sosem érek meg? (ez nem mindig vicces...)
bár sosem tudni mit hoz a jövő...
@Eszter jött: "Növényben, állatban még sosem csalódtam." a növény estén tuti dealered lehet. holland?
@huzzadneki shakespeare: csá! boncsá valamit, me rossi behúzta:)))
@Eszter jött: :)

más helyett bujkálni? na látom se "értél" még meg!
ezt a két "lököttet" meg jó volt a napokban olvasgatni:

@taga20:

@parti_giano:

kösz fiuk! fogalmam sincs, hogy csináljátok de sok mosolyt csaltok pofámra.
(elnézést! a nyalás még nem megy! :D)
@guma: mindennapi hatalmas séták...
@Orica Középföldi:

még mindig irigylem tömörséged! :D
@guma: korrepetálást vállalok:)))
@parti_giano:

Talán Sir ajánlotta?
Tetszik ez a csípőből tüzelés:)) Ez most huszáros vagy görényes?
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

valahogy nekem is ezt kellene újra elkezdenem... de még nagyon nehezen megy kimozdulnom, ha nem muszáj... undorom van... hatalmas.
bár amit muszáj megcsinálok, segítséget sem fogadok el... de olyan nehézkes lettem, amin én csodálkozom a legjobban...
@taga20: :))))

na majd befizetek erre Kubában! :D
@Orica Középföldi: dehogyis szőr, hanem a három testőr: athos, porthos és canabis.
@taga20: már megint mutogatnád a pupitászod, minden alkalmat megragadsz rá.
@guma:
Nem az az "érettség" ismérve, hogy valaki hallgat-é klasszikust. Sokkal fontosabb embernek lenni.
A mai filozófiai egypercest ezennel berekesztem! - és most odagörgetek a "nézését meg a járását" - című kapitál slágerre:)
@guma:
az undor jelen van..
egy évet dolgoztam most olyan helyen.
holnap vége önként hagyom ott.
csak a nyomulás, seggnyalás..
@taga20: mi ez a karnis mizéria Érden?

Érd, Érd-felső, Érd-alsó, Érdliget vonalán reggel a vonatból látom, hogy mindenhol valaki karnisozik... igaz volt aki csak utcán cipelte.
@Knósszosz: :DDDD

az unokák most mentették le a számot a dédpapának! (miközben kutyusuk majd szétszedett. nem vicc de hahahaha)
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

most erre rendezkedett be a világunk. nem munkára, teljesítményre...
máshol sem lesz könnyebb. vigyázz magadra.
@Eszter jött:

csalódtam ma a szlovák kajában. csak a dinsztelt káposzta volt nagyon fincsi, és hihetetlen még egy pohár sört is ittam ami jól esett.
(a vadas meg még kész sem volt!)
@parti_giano:

" a három testőr: athos, porthos és canabis."

Tiéd az Aranyköpések Térdszalagja:)))))))
@guma:
A szerencsétlen jószág... Be van oltva veszettség ellen?
@guma: az az érd alsó karnismaffia területe, én a parkvárosi részt uralom:))
@Orica Középföldi: ezt most olvastam.

tényleg lófejem van?
ugyan már, Kincsem.
@parti_giano: ha meg nem sértőcc, neked addig nem, amíg rokonok nem leszünk:))
@Orica Középföldi:
Na és a negyedik?
Csizmadia László, alias: D'artagnyal?
@csipcsupmano: nem hiszem el, hogy az alfahír nem hozta le..
A nebeküktügyhöz
endresy.blogspot.com/2015/08/kedves-menekult-magyarorszag-marasztal.html

Egyébként épp a minap emlegettem, hogy a besúgók megmaradnak....
Lemaradtam vmiről?

@GeoCracker:
Meg lehet oldani, hogy az előző poszthoz illesszétek a hasonló gondolatokat?
A témánál lehetne maradni.
A csökkent értelmi képességűek nem győznek rád hivatkozni, hiába próbálom magyarázni, hogy saját kútfő, nem saját Ctrl+C...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Homolka meg kötöget... áldassék a neved érte, ó hatalmas Efendi!!
@Knósszosz: basszus, ez a pető tamás katonatársam volt, most a vidi edzője, legyőzték a lokit, majd ezt nyilatkozta bele az m4-be:

"bebizonyítottuk, hogy középszerű, szar játékosokkal is tudunk minőségi futballt játszani.”
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Átmásoltam oda, dobd ki innan nyugodtan.

Besugóügyben maradtál le?
Legutóbb a Muzsikás-koncert maradt le a magát szolgálatba helyező "olvasó" levele miatt.

Eztet viszont nem é'tem: "A csökkent értelmi képességűek nem győznek rád hivatkozni, hiába próbálom magyarázni, hogy saját kútfő, nem saját Ctrl+C... "
@GeoCracker:
Te a saját gondolataidat írod le, de azok szimpla másológépek. Utána meg rád hivatkoznak, hogy de te is ide írtad...
Du. vízen voltam, nem láttam volt-e valami érdemleges.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ebben a napsütésben?
Ha nem égtél porrá. ... :-)

Egyébként a nevem mellett vállatan ott van a blog linkje.

Eredetileg azért is, hogy bármely blog-gazda nyugodtan megmondhassa, hogy huzzak a fenébe, ha zavarja. De azért is, mert eééenőrizhetően nem copypasta.
Igaz, a Centaurea-osztályú elmebajnokokat ez nem szokta zavarni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha meg a hozzászólásokra gondoltál, most jutott eszembe az a lehetőség, azt meg aki ismer tudja, hogy nem másolok. Vagy jelzem a forrást is.. :-)
@parti_giano:
Hogy mit?
Amúgy meg majd most jön a Román-Magyar, az lesz a... az. Semmilyen európai kupában egyetlen magyar csapat sem fogja a saját kapuját támadni, mert nem jutottak ki - ez a minőség.

Azért Gera gólja a múlt héten, az valami volt. De ettől még maradnak a többi középszerű szar játékosok, akik a maguk módján minőségi fodballot játszanak. OTP Bank Liga=megyei hatod osztály.

A Camp Nou duguláselhárító szagmunkásokat keres, focisták előnyben!
@Knósszosz:
.
Már elfele nézést! Gera gólja?
De! Hol van Gera gólja Koplárovics Béla 2002–2003-as UEFA-bajnokok ligája-selejtezőjében a Manchester Unitednek lőtt góljához viszonyítva?
.
@dr. jenőke (jenőke): béla ausztriában él, egy repülőgép alkatrészeket gyártó cégnél dolgozik, az ötöd osztályban rúgja a bőrt, s tele a töke, hogy csa arról a gólról kérdezik.
@dr. jenőke (jenőke):
Koplárovics neve ismerősen cseng, de nem tudok társítani hozzá olyan eseményt, amely maradandó élményt okozott volna. Nem az ő hibája, én vagyok felületes.

Gera viszont friss élmény, ahogyan levette az átadást és bebacarintotta, az szép egyéni teljesítmény! MÉG AKKOR IS, HA A GYÖK NULLA MAGYAR FOCIRÓL BESZÉLÜNK.
Caps lock nem volt szándékos...
... most játsszuk a hülyét, amikor 2013-ban küldték el a III/III-as dandártábornokot Horváth Józsefet a katonai nemzetbiztonság éléről? ... el sem mentek soha!
"Én már tényleg csak azt várom, hogy mikor jönnek vissza a hangulatjelentések is."

Már rég itt vannak.

Kijelölt Felelős, a Hangulatjelentés blog gazdája
valószínű, hogy ezek a hármasok folyamatosan az életünk részei voltak... szerintem demeter és kövér is szerette őket nem csak emlegetni anno.

sokat tanultak a fiuk és ez ahogy a Dávid Ibolyát tönkretették (bár szervilizmusa miatt nem volt nehéz, csak szerintem nem így kellett volna) és annak a sok nyilvánosságra került hangfelvételnek a sorsa után ahol fegyverbeszerzés vagy ügyvédi iroda lehallgatása is szerepelt, egy kultur államban sem jutalma a szereplőknek állami csúcsbeosztás és még milliók is...

de fel a fejjel, mert indul a hét és ezen a hétfőn ilyen gondolatok is napvilágot láttak:

Galaktikus útikalauz

A hatvanéves Laár András a magyar nyelv alkotóerejéről, a Habsburgokról és arról, miért nem eszik többé rántott sajtot

Miközben nem győznek külföldre szaladni a fiatalok, akik meg maradnak, kétségbe vannak esve, Laár András zenész, humorista, buddhista tanító egyre gyakrabban hangsúlyozza, milyen jó magyarnak lenni. Meggyőződése, hogy a világot szándékosan terelik rossz irányba, de abban is hisz, hogy ez ellen az tehet, aki nem hagyja magát. Ő például születésnapi koncertet szervez.

Szereti értelmezni a szavakat. Elmondja, hogy nekünk azért jó, mert a magyar automatikusan gondolkodik, hiszen magyar + áz az magyaráz. Aki hatvan, az meg hat és van?
– A hatvanéves létemre gondol? Hat – van?

– Igen.
– A hatos szám nem véletlen. Az életvirág – egy alap-mandalaszerkezet – szintén hatos kristályszerkezet. Szerintem a hat hathat.

– Hogyan hat?
– Jól vagyok, köszönöm szépen. Úgy érzem, beteljesedtem, nem kell azért küzdenem, hogy másmilyen legyek, mint amilyen. Teljesen rendben vagyok, ahogy mindenki más is, csak ők nem tudják.

– Honnan jött ez a kifejlett Laár András?
– Mindig itt laktam Zuglóban.

olvasd tovább :

mno.hu/magyar_nemzet_magazin/galaktikus-utikalauz-1302076?

további szép napot!
.
Új hír!

Ma 2015. 08. 31. napja van.
index.hu/gazdasag/2015/08/31/nehanyaknak_nem_tetszene_a_korai_ferfinyugdijazas/

"Az alkotmányjogi panasz lényege, hogy a sikeres népszavazás következménye sértheti az alaptörvény rendelkezéseit, amely szerint a női esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód a pozitív diszkrimináción keresztül valósul meg."

Azaz b*szunk a szüzességért, így épül-szépül az ország.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Akkor a nők és férfiak egyenjogúságának kérdése meg is van válasznyalva.
@taga20: Most nincs gondom, ebben a posztban értelmes kommentek születtek. :)

Kép b+ c. posztban volt például, hogy Orica dicsekedett a munkásságával, aztán megsértődött, hogy én is értékeltem. Erre én rámutattam, hogy az utcasarokra kiálló prostit is mindenki megbámulja, de nem tetszett a hasonlatom.

Már csak jéggel csináljatok valamit, hogy leszokjon erről a jobbos vénasszonyos sipítozásról, ha valami kis inzultus éri, más kérésem nincsen. :)
"Dessewffy Alice elmondta, hogy a Kúria döntése ellen a napokban nyújtotta be az Ab-hez alkotmányjogi panaszát magánszemélyek és nőszervezetek megbízásából."

Alicet megbízó nőszervezetek a vakkomondor által támogatott nőszervezetek?:O:O:O

index.hu/gazdasag/2015/08/31/nehanyaknak_nem_tetszene_a_korai_ferfinyugdijazas/
@Eszter jött: Elhiszem, hogy a gyógypedes múltad miatt nálad a szánalom érzése a legerősebb, de néha próbáld meg a barátaid érdekét is nézni!

Ha valaki értékelhetetlen szellemi teljesítményt nyújt, azt nem pátyolgatni kell, hanem felrázni.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "...a női esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód a pozitív diszkrimináción keresztül valósul meg."

A statisztikák szerint a nők tömegesen hosszabb életkort bírnak elérni, mint a férfiak, ebből pedig nem az esélytelenségük látszik. Mi az, hogy pozitív diszkrimináció? Eddig úgy tudtam az is diszkrimináció, az pedig tilos.

Mellesleg az al/felkotmányban van olyan, hogy esélyegyenlőség? Ha igen, akkor rögtön rohanok az AB-hez, mert nekem nincs esélyem sem miniszterelnökké, sem államelnökké válni, de még a családban sem akarnak kinevezni enöknek, pedig úgy esélyes lennék. Basszus, ekkora diszkriminácijót!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Szerintem borogass, de gyorsan, míg nagyon meg nem romlik.
""Ha Orbán Viktor megteszi azt, amivel most fenyegetőzik", és a civilekkel szemben fegyverrel támad, "akkor szégyen szemre Milosevics, Karadzsics és Seselj után egy magyar miniszterelnök is a vádlottak padján fog ülni a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon" - mondta a DK ügyvezető alelnöke."

nol.hu/belfold/meg-polt-peter-sem-tudja-megvedeni-a-fobunost-orban-viktort-1560247
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

" Orica dicsekedett a munkásságával, aztán megsértődött, hogy én is értékeltem."

Na, akkor utoljára tegyünk helyre néhány dolgot , mert már nagyon unlak.

Arról nem én tehetek, hogy nem tudjátok mi a gőg, és mi a dicsekvés.

Az, hogy te mire mutatsz rá, milyen következtetésre jutsz, inkább elképesztő, mint érdekes vagy válaszra érdemes. Ebbe az "értékelésed" is beleértendő.

Azt igen korán megtanították, majd meg is értettem, hogy a sértődés a buta ember privilégiuma.

Ezzel nem érdemes küzdeni, miután se a humort, se az iróniát, se az érvet nem értik.

Innentől csak Hacsaturjánt tudnám idézni:)
"A Hegedűs T. Andrásról elnevezett szolnoki intézmény a hátrányos helyzetű diákok esélyegyenlőségének megteremtését tekinti feladatának."

Ez nagyon helyes, és nagyon szép.

Ezt is közzé tették:
"Nem létező tanulók után felvett állami támogatások, fiktív osztálynaplók, irreális órarendek, szabálytalanságok tömkelege - a Magyar Államkincstár jelentése nyolcvan oldalon keresztül részletezi, milyen jogsértések történtek az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) szolnoki szakiskolájában. Az LMP-s Hadházy Ákos szerint a törvénytelenül igényelt pénzek mértéke akár a százmilliós nagyságrendet is elérheti."

Mi itten a gond? Igyekeztek kisímítani az esélyegyenlőtlenségeket.
@Orica Középföldi:

Ne hergeld magad, apám az ilyen túlzásba esőkre azt mondta, hogy jó a feje, csak talpalni kéne.:D
@dr. jenőke (jenőke):

Pesti rokongyerek falun nyaralt és pont ilyen meleg volt, de neki nagyon nem teccet. Ezt ki is nyilvánítva azt modta, bazd meg uram a napot, hogy meleget adott. Ma ez már családi szállóige, sajnos egyre gyakabban.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem hergelem magam:))
Erre uszkve 15 éves korom óta nem volt példa. Nagyon jó tanítómestereim voltak.

Nagyon jó apád mondása, van benne bölcsesség, még nem hallottam:)
@látjátok feleim szümtükkel:

Naná, hogy nincs, de lett volna, ha időben belépsz a Fidelitasba, és kellően mélyre és magasra nyalod magad, akkor államelnök talán nem, de külügyminiszter lehetnél! Csak a magadfajta finnyásnak büdös a munka meg az ambíció, és az ilyen tyúkmellű lúdtalpasok futsalozni sem szeretnek, pedig már ezzel önmagában micsoda karriert lehet befutni!
@Orica Középföldi:

Pedig csak két osztálya volt, azt is fapadosba járta. No meg utána az élet oskolájába, ott diplomát is kapott.:D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Jó helyen kapisgálsz.
"futsalozni"
Ha ismerős lennél pl a keleti végeken, hamar látnád, mit lehet elérni ezzel a nemes sporttal...
kedves cipők és a tgöbbi lábbeli...a (CNN) a rémhírcsatorna tele van "hungary" hírekkel, egyik lesújtóbb, mint a másik... a megoldásra nincs javaslat de kurvára habzik a szájuk, isisisisisis meg rombol ahelyett hogy már nem lenne, a teremtője magához szólíthatná??? gondolom én és akkor migránsok is sokkal kevesebben lennének
és amerika nem akrná befalazni magát, kurvára be vannak szarva, hogy elindulnak a migránsok oda is 24000 km-es határt nem lehet védeni...közben ugye lövik is egymást és a gazdaság meg imbolyog...ha Kína leveszi akkor leesnek ha Kína visszateszi akkor assziszik, közben a Putyin reggeli torna a Medvegyevvel a dácsán és villásreggeli scsá-val és mosoly, miközben a nyugat vicsorog...de lassan kiesik a protkója

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

nekem meg vót eccer egy kercerécém, de mán nincsen.
@Kijelölt Felelős:

Örökbe kellene fogadnunk. Én megteszem, ha kompatibilis a macskákkal.
@hacsaturján:
jaaa ismerem a kercerécét, az olyan zöldesbarnáskékmegsárga madár és mocsárban lakik, tocsogva evez és sokan követik a kondenzvizét hátha marad némi fröccs utána...vagy tévedek és az nem a kerceréce???

bimbalamdurrbele az sokkal szebb, mert legyezős a farka

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

bizonyára a mezei bálnával kevered.
@hacsaturján:

(szoros rokonságban áll a mocsári nyehőcével, valószínűleg ez tévesztett meg)
@látjátok feleim szümtükkel:
A pozitív diszkrimináció a káosz melegágya, mert
további egyenlőtlenségekre mutat rá, illetve generálja azokat.
A nők és férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjaztatása nem diszkrimináció a korábban 45-47 évet ledolgozottakkal szemben? Ki lehet-e tenni állampolgárokat olyan megkülönböztetéseknek attól függően, hogy az érdekvédelmi és egyéb szervezetek részéről mikor kanyarodik egy nagyot a gondolat az agyukban egy ötletszerű változtatással?
Vagy. Az ötlet bevezetése számítások szerint cca 6%-kal csökkentené a nyugdíjakat./Guma blogjában megkereshető a forrás/.
Ehhez kapcsolódik az a felmérés, miszerint az ilyen módon nyugdíjba vonult nők jó része visszafoglalkoztatott lett, tehát várhatóan a férfiaknál is ez lenne a gyakorlat.
A népszavazás kezdeményezőinek illik tudni, hogy ezt a költségvetés nem bírja ki, mert nemcsak a kezdeti 150-200 mrd-os kiadást kell finanszíroznia, hanem a következő évek mindegyikébe minimum 50 mrd-os terhet jelent.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy ebből nem lesz semmi.
@Mariann19:
a megoldás a +1000000 unkahely megteremtése...lenne

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk

majd a mezei bálna segít a magyar ormánynak
@guma:

Hát, sajnálom. Amatőr volt a szakács.

Ma jó kis multikulti élményben volt részem.
Tegnap este, kb egy órával az után, hogy kijelentettem: Nem vagyok kíváncsi a világra / soha többé nem írok önbeteljesítő jóslatot/ bekrepált az adapterem.
Ebédszünetben beutaztam a legközelebbi bécsi bevásárlóközpontba.
Ott volt az egész világ. Mindenféle náció sétálgatott, vásárolt. Különböző bőrszínű gyerekek játszottak egymással -kb 6 féle árnyalatot figyeltem meg.
A török elárusító sem nevetett ki, mikor elmagyaráztam neki a gondom- adapter is kaput.
Láttam csodaszép török viseletet, száriba öltözött nőket, gyönyörű afrikai anyukát harsogó narancssárga kompléban.
Idili érzés volt.
@hacsaturján:
kösz, a nyehőcére nem mertem gondolni a sok lila pettyel a szempillája körűl nagy felkavaró

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:
Az 1 millió munkahely már megvan!
Már 600 ezer külföldön munkát vállalóról szólnak a hírek, csak ők nem ide fizetnek.
Van 360 ezer közmunkásunk is, ők adóznak is, csak ez az adó úgy viselkedik, hogy egyik zsebből ki, a másikba be. Null saldo.
Már csak 40 ezer hibádzik. Nem jössz haza?
@Mariann19:
óriási eredmények, és még be is vagytok kerítve...pókháló is van

nem megyek, minek? az az állás amit betöltenék még be van töltve, és nem is fizet annyit mint amennyiért én csinálnám

a Setét Lajos meg régóta munka nélkűl van amellé is odaállnék tapsolni amint kap munkát és egy jó éles pallost

brühüyyy

kkkkkkkkk

jól megcsináltátok...

most még az van hátra, hogy a 600000 kivigye a csalággyát is meg a vagyonát (nemzetközi jog szerint!!!) akkor az OGV nagyon magányos lenne és nemcsak nyalogatná harapdálná is
@Mariann19:

szia csavargó!

hagytad a legnagyobb hőségben Gazolót egyedül sporton izgulni? :DDDD nem szép tőled!

más:

a nyugdíjról a véleményem: elfelejti mindenki, hogy a magánnyugdíj befizetésekhez 300-500 milliárddal hozzájárult a költségvetés, megelőlegezve a későbbi kiadások csökkenését.

na már most ez az összeg nyomtalanul eltűnt a többi adónak átnevezett járadékkal együtt a nagy zsebbe!
eltűnt a hihetetlen mennyiségű rokkantsági és ami nem mindegy a korkedvezményes pénzek is...

különben a korkedvezményes pénzt a különböző foglalkozások után a cégek előre befizették a kasszába!

erről nagyon szeret mindenki elfeledkezni!

arról is, hogy semmi gond nincs, ha a munkaévek elhatározzák a nyugdíjjogosultságot a férfiak esetében is.

amíg ennyire magas a férfiak halandósága ez nem lehet kérdés, hogy ebben az esetben is járna a méltányossági szempont.

így is rohadt piti összegű nyugdíjak lesznek tömegeknek amit az utóbbi 25 év bérpolitikájának köszönhetünk, mely a kiszakította a munkavilágát és annak díjazását az átalakítás állami feladataiból, ha már a környezetet és a körülményeket alapjait megváltoztatta.

tehát közös érdek, hogy a férfiak érdekében (is) rohadt nagy összefogásra van szükség, ami az államot feladatainak ellátására sarkalja.
ez alól nincs kibúvó! akármilyen szemét módon akarja még ellenük is az ellentétet szítani a kormány. Legyen a munkának értéke, nem közfoglalkoztatás kell és stadionok, meg falábú focicsapatok tömködése, hanem a magán számlán vezetett nyugdíj...

ne úgy akarjon a bankunk és kormányunk rekord bevételekhez jutni, hogy elinflája a pénzünket, hanem értelmes melókkal, rendeletekkel tegye lehetővé a gazdaság növekedését.
uff!
véleményem ez.
@Eszter jött:

valóban! :)

hihetetlen apróságok tudják a hangulatunkat visszafordítani, ha nyitott szemmel járunk.
a kaja sem vette el a kedvem.
jó volt kicsit csavarogni a családdal, és még a hőségen is nevettünk. két fantasztikus szépségű csaj unokám csak úgy forogtak a hapsik. ezen jókat mosolyogtam, ők meg észre sem vették, annyi mondanivalójuk a nyári élmények tömegéből.
@Mariann19: nem tudom, mi a helyes megoldás, de simán meg lehetne oldani, hogy aki 40 év biztosítási jogviszonnyal, de még a nyugdíjkorhatár előtt úgy dönt, hogy nyugdíjba vonul, azt a nyugdíjkorhatár elérése előtt ne lehessen visszafoglalkoztatni.
Másrészt, ha valaki felül belép a rendszerbe, akkor elvileg alul valakinek be kell lépnie. Tehát egy járulékfizető helyére egy másik lép.
Kétségtelen, a fizetendő nyugdíj valamivel több, mint a keresetpótló támogatás, tehát összességében mínuszos az egyenleg.
De hagyni kell Pakskettőt, a plakátkampányokat, konzultációkat, stadionokat, olimpiát és máris megvan a pénz többszöröse.
@hacsaturján: és a nyalakodó güzü már meg sincs említve?
@guma: "_magánnyugdíj befizetésekhez 300-500 milliárddal hozzájárult a költségvetés, megelőlegezve a későbbi kiadások csökkenését._"

kicsit pontosítanám.
nem a magánnyugdíj befizetésekhez járult hozzá az állam a fenti összeggel, hanem ennyivel kellett kiegészíteni évente, a jelenidejű nyugdíjkifizetéseket.
a cirka 500 milliárd ugyanis a MANYUP-okhoz került, a költségvetés fekete lyuka helyett.
@punkfrog: :)

kösz! valóban így pontos.

(bocsánat a pongyola fogalmazásért!)
Robbanás rázta meg Kijevet

Nagy erejű robbanás történt az ukrán parlament épületénél Kijevben hétfőn, nem sokkal azután, hogy törvényhozás első olvasatban elfogadta a decentralizációs alkotmánymódosítást. A robbanásban mintegy harmincan megsebesültek, köztük rendőrök és valószínűleg újságírók is –a TASZSZ orosz hírügynökség szerint, akik azt is írták, hogy a mentők nem győzik a munkát, a sebesültek elszállításába rendőrségi járőrgépkocsik is bekapcsolódtak.

Az eddigi információk szerint a tüntetők valamilyen robbanószerkezetet dobtak a rendőrsorfalba, legalább tíz rendőr sebesítve meg a helyi hatóságok közlése szerint. A rendőrök láb-, kéz-, szem- és fejsérüléseket szenvedtek, egyiküknek a detonáció térdből letépte az egyik lábát.

A BBC szerint a tiltakozók és a rendőrök összecsaptak, miután előbbiek megpróbálták lebontani a parlamentet körülvevő kerítést. A rendőrök könnygázzal válaszoltak rá.

Az alkotmánymódosítás szerint több hatalmat adnak az oroszbarát lázadók által uralt területeknek. Luhanszkban és Donyeckben most is egy nagyon törékeny tűzszünet van érvényben. A lázadók és az ukrán erők múlt héten abban állapodtak meg, hogy szeptember elsejétől véget vetnek az egyre gyakoribbá váló erőszakos cselekedeteknek, hogy a gyerekek nyugodtan járhassanak iskolába.

vs.hu/kozelet/osszes/robbanas-razta-meg-kijevet-0831

a videó

www.youtube.com/watch?v=wEUdnTt2xeQ
@guma:
Szia drága Guma!
Ez a bohém, csavargó lelkem!
De. A mint Gazoló barátom hívó szavát hallottam, ugrottam, mint szöcske /a valóságban ez már nehezen menne/ és jól megtárgyaltuk a kézi világát.
Amit az elkúrt pénzekről írtál, azzal nem lehet vitatkozni.
Én azonban azt látom, hogy minden ellenkező híreszteléssel szemben nagy bajban van az ország. Az utóbbi hetek valamelyikén egy kisebb párt elnöke kijelentette, hogy Görögország után mi jövünk. Megdöbbentem.
Éppen ezért 100-200 milliárdos többletterhet nem fog felvállalni a kormány, mert már most lekötelezte magát több évre Pakssal, az olimpiával, további stadionokkal, amelyek nem hoznak, hanem visznek.
Figyelem, hogy a 2020-ig tartó eu-s támogatásokat milyen vihariramban akarja lehívni, és ezt nem is kendőzi el. Nyomja a pályázati felhívásokat, mint a gép, mert másból nem tud előteremteni forrásokat.
Lassan már az állam nem fizeti ki az állami tartozásokat, nézd meg az eü-t stb.
Az előre hozott nyugdíjak pedig szemben mennek a nyugdíjkorhatár emelésével. Ez egy nagy ellentmondás, melyben eszerint a kormány és az érdekvédelmi szervek fognak hadakozni.
Ami a férfi és a női nyugdíjaztatás kérdését illeti, nem helyes nemek szerint különbséget tenni, pedig én kislány vagyok.
Mindkét nem mellett vannak érvek, és megcáfolhatatlanok.
Még azt tenném hozzá, hogy a népszavazás kimenetele kétséges, mert ahogyan a blogszféra kommentjeiből tapasztalom, az aktívak nagyon nem kedvelik az eltartottakat, és ebbe a körbe - sajnos - a nyugdíjasokat is besorolják.
@punkfrog:
és mi lenne ha (ugye ez a kérdés nem létezik)a munkaerő értéke nem lenne a hígfoséval azonos? valamint ha (a hahahahahaha tipikus esettye) senki sem dolgozna ennyiért, otthonmaradva jobban is jár, mert a munkábajárás kölcségeit megtakaríttya és kevesebbet is eszik és még a panel balkonnyán is lehet verebet tenyészteni ami jó kirántva bálnazsírban amit viszont a gbalneoloógusok árulnának a lehelpiarcon...és még ráadásúl bizonyos minimum értéken a dolgozó nem fizetne adót sem meg járulékokat sem mert úccsem kaptya meg a zellenérétékét akkor minek kidobni a píííííííízzeket fölöslegesen

megoldom én eszt azonnal

ÚJMARXISTAKÖZGAZDASÁGTAN DOKTOR DOKTOR CSOBOLYÓ szerin letolva és kirekesztve

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk

és kapcához röhögényt kell felvenni mert a kacagány kiment a divatból
@elmeherceg:
"Azt a nyugdíjkorhatár előtt ne lehessen visszafoglalkoztatni."
A versenyszférában nincs korlát a visszafoglalkoztatásra, de ez rendben is van, mert a járulékfizetés ugyanolyan mértékű, mint az aktívaknál, az állam még jól is jár.
A közszférában viszont jelenleg 1.890 millióig/év dolgozhat a nyugdíjas és 10% járulékot fizet. Biztos lehetsz abban, hogy a munkában megfáradt dolgozók vennék igénybe ezt a lehetőséget, nem a miniszteri főtanácsosok.
"Tehát egy járulékfizető helyére egy másik lép."
Ez így van! Valahol lenne egy munkahelyteremtő
hatása az igaz, a költségvetés plusz terhe az új nyugdíj, minusz az új belépő járulékának különbsége. Erre gondoltál?
@Rodeo36:
A 600.000 egy része már kivitte a családját.
A baj az, hogy pl. a leendő diplomások közel fele is kimegy, ezen kívül a PM felmérése szerint az egészségügyben a szándék dettó.
Itt maradunk páran, mint a japán katonák, ránk lesz írva, hogy ilyenek voltak, akik elmentek, azok is.
@Mariann19:
a zablo gszféra téved, levédiabasznád sokkal rosszabbúl áll mint a görögök, mert azok még görögnek de ezek már peregnek lefelé mint a zeső a kutyáról...és a zesés vékső pontya (nemharcsa) a Mariana árok feneke (bugyi sincs rajta) és közben a gyorsan a szád húzza lefelé mert a jatóereje csak lefelé műxik lévén, hogy a 424-es rá van kötve a gyorsan a szádra...másrészt a görögök előgörögnek egy új kormámnnyal (CIPRASZ II.) szeptember 20-áááááááááán és akkor a zejúúúúúúúúú már másképpen fog a lyukon átnézni...közben a zusát befalazzák és kidobják a kulcsokat... Alaszka meg ordít, hogy a kurva anyátok (mármint a zusának) és állandó a szárazság meg a zaszály van viszont nadály és lövöldözés hevenyen és fövenyen valamint a kanyarban és közben kurva drágán össznépicsinnbummcirkusz amit arrafelé elnökválaogatásnak nevedzenek

brühüyyy

kkkkkkkk

és tele van hungary hírrel a rémhírcsatorna de csupa rémhír, miwszerint...már majdnem...de még nem teljesen...
@Mariann19:
mi lenne ha (hahahahahaha) magára hagynátok (csakegypárhétre) a kisgömböcöt, orvos nélkűl...

csak a BÖrzsönybe meg a Vértesbe és Ma Mátrába (na jó Aggtelekre is) elvonulni és táborozni, addig olvasgassa a plakáttyait és játtszon kisvasutat:
süsüsüsüsüsüsü és síppal dobbal és csörgősapkában

valami csak lenne???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

vidám napok gyünnének sok tréfával és vidámsággal
@Mariann19:

"Lassan már az állam nem fizeti ki az állami tartozásokat, nézd meg az eü-t stb."

tudod én még családon belül is a szívem szerint döntök a fontossági sorrendekben, de maradva szigorúan a kereteim között.

tehát a fenti mondatod szinte első perctől kormányunk ténykedésében borzasztóan irritál.
hihetetlen mennyiségű adót és áfát kivetve sosem látott belső adósságot generál amivel megfojt vállalkozásokat, cégeket és tönkre tesz még úgy ahogy működő rendszereket (lásd pl klik!) kiszolgáltatságukat növelve.

szóval teljesen más oldalról közelítem meg a problémát és ezért vagyok nagyon pongyola az adatokkal is, amikor hsz-t írok.

minden gazdasági oldal amit volt szerencsém elolvasni, bizony a nagy bajról beszél, hiszen még a kozmetikázott ksh jelentésekben is ez felbukkan!
pl fekete, fehéren leírta azt is a jelentés, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer 2018, 19-ig fenntartható csak...
na innen szép végig gondolni, hogy mi a teendője a kormánynak ebben a helyzetben. vagy valóban azt a fajta népirtást rendezi amit kedvenc közgazdászuk kiszámolt és kijelentett, hogy az emberek 30%-at az útszélén kell hagyni...

na ez az amit az én gyomrom nem vesz be, hogy nem elég, hogy megmondják ki a magyar, de még azt a "megmaradókat" is szelektálja, mert annyit is ér...

vagyis nekem a számok csak mankók, amikor feladat rangsorról van szó. tehát, ne várd, hogy sajnáljam őket amikor meghatározzák és elkötelezik magukat, hogy mi a fontos. sajnos én ennyire primitíven látom az életet és helyzetünket, mert úgy érzem valahol elveszett az ember és az emberi szolidaritás. és akkor még a mai migrációs gondokat nem is említettük...
@Rodeo36:
Rodikám!
Jól megfogalmaztad a nemzetközi helyzetet, most gondolkozhatok, hogy ebben hol van kis hazánknak a helye.
Ott hátul valahol.
@Mariann19:
lassan nem lesz helye...mert ugye "emberi" társadalmak rangsoráról leve szó és abba' levédiabasznád nem sorolható...látnod kell amint a csirkés kamion-t mutogattyák a világban és a 71 halottat és rögtön utána pengés levédiabasznádi derótokat amint aaanagymama mászik át alatta és a kisunoka tolja szerbiából és a szerbiai menekülttáborok (mert ott van)

a Szózat mongya??? nincs számodra hely?

...
Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette.

Vár állott, most kőhalom,
Kedv s öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
S ah, szabadság nem virúl
A holtnak véréből,
Kínzó rabság könnye hull
Árvánk hő szeméből! ...

...
A nagy világon e kivűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.
VÉGE???????????
EGY FRÁSZT...MOST KEZDŐDIK
Hajh, de bűneink miatt
Gyúlt harag kebledben,
S elsújtád villámidat
Dörgő fellegedben,

............
1
Dies iræ! ..... dies illa
Solvet sæclum in favilla
Teste David cum Sibylla!

2
Quantus tremor est futurus,
quando judex est venturus,
cuncta stricte discussurus!

3
Tuba mirum spargens sonum
per sepulchra regionum,
coget omnes ante thronum.

4
Mors stupebit et natura,
cum resurget creatura,
judicanti responsura.

5
Liber scriptus proferetur,
in quo totum continetur,
unde mundus judicetur.

6
Judex ergo cum sedebit,
quidquid latet apparebit:
nil inultum remanebit.

7
Quid sum miser tunc dicturus?
Quem patronum rogaturus,
cum vix justus sit securus?

8
Rex tremendæ majestatis,
qui salvandos salvas gratis,
salva me, fons pietatis.

9
Recordare, Jesu pie,
quod sum causa tuæ viæ:
ne me perdas illa die.

10
Quærens me, sedisti lassus:
redemisti Crucem passus:
tantus labor non sit cassus.

11
Juste judex ultionis,
donum fac remissionis
ante diem rationis.

12
Ingemisco, tamquam reus:
culpa rubet vultus meus:
supplicanti parce, Deus.

13
Qui Mariam absolvisti,
et latronem exaudisti,
mihi quoque spem dedisti.

14
Preces meæ non sunt dignæ:
sed tu bonus fac benigne,
ne perenni cremer igne.

15
Inter oves locum præsta,
et ab hædis me sequestra,
statuens in parte dextra.

16
Confutatis maledictis,
flammis acribus addictis:
voca me cum benedictis.

17
Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis:
gere curam mei finis.

és a Sátán kacaja:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
Ezentúl még kevesebbet keres a fekete ruhás nővér

Az egészségügy helyzete miatt lemond a szakápolói jövedelméről és beosztásáról Sándor Mária.

Az ATV Start című műsorának volt vendége a fekete ruhás nővérként elhíresült Sándor Mária, aki elindította azt a mozgalmat, amely az ápolók tarthatatlan helyzete ellen emelt szót. A műsorba most nem fekete, hanem rózsaszín szakápolói ruhába bújt, ezzel jelezve, hogy dolgozik utoljára szakápolóként az egészségügyben. A műsorban elmondta, hogy lemondott szakápolói jövedelméről és beosztásáról is, holnaptól segédápolóként fogja folytatni a munkáját minimálbérért, ugyanis nem hajlandó befizetni ebben az egészségügyi rendszerben a kötelező kamarai díjat.

Sándor Máriáról két hete lehetett utoljára hallani azért, mert hiába ő hívta fel a helyzetükre a figyelmet, a kormány csak a kamarával és a szakszervezettel tárgyal. Az a kamara, amely három hete etikai eljárást indított ellene, és az a szakszervezet, amelynek vezetőjét kifütyülték a Sándor-féle tüntetésen.

vs.hu/kozelet/osszes/ezentul-meg-kevesebbet-keres-a-fekete-ruhas-nover-0831

a reggeli videó:

www.youtube.com/watch?v=ZRjahAranUo
@guma:
Guma!
Én a sanyarú helyzetet látom, és ne hidd, hogy nem úgy gondolkozom, mint te.
Ha valaki látja, én testközelben látom a vállalkozások kínjait. Tapasztalom azt, hogy már nem tudják a kötelezettségeiket befizetni, de próbálják fenntartani a céget, mert más jövedelem forrásuk nincs.
Tudod, hányszor káromkodom, amikor Lázár szállodaszámláiról van szó, ami a kisebb vállalkozások havi 30-50 ezres befizetéseiből jön össze?
Most, hogy elbarangoltam, azt figyeltem a menekültügy kommentek százainál, hogy már nem is az alaptémáról szólnak, hanem a kormány elherdált, elsíbolt pénzeiről, mérhetetlen a felzúdulás.
Ki mer azon vitatkozni, hogy a lakosság életének a minősége nem téma ennél a kormánynál? Minőséget írtam, de a fennmaradás helyesebb lenne.
Bogár László mondta, hogy a 30%-ot az út szélén kell hagyni, ez a terv már látszik is abban, hogy - ahogyan olvastam - 2018-ra megszűnik a segély, mint olyan. Akkor mi lesz?
Ugyanis arról nem szól a fáma, hogy lesz-e helyette valami más. Szerintem a közmunka fátylába bugyolálják majd a megoldást.
Tiborc panasza harmatcsepp volt a mai, hazai állapotokhoz képest.
@Rodeo36:
"Lassan nem lesz helye, mert ugye "emberi" társadalmak rangsoráról van szó."
Jól tetted, hogy idézőjelbe tetted a jelzőt, mert pont emiatt nem férünk bele lassan ebbe a fogalomba.
@Mariann19:
mint tudod én nem hiszek...

de azért azoknak akik igen, betettem a latin sorokat is, melyek az "isten haragja"-val kezdőd-nek és amelyben nincs olyan relytek ahonnan ne cibálná elő, mikor eljő a pillanat, és ne mondaná rá, hogy akkor AZ ÖRÖK KÁRHOZAT... és akkor el kezdhet mélázni azon mi is az örökkévalóság

a bogárlászlók meg ugyanolyan beteg lények mint az akinek körmicélnek...kis matematika és a m30%-ból kiszámítható az ördögi spírál ami NULLÁRA ÉS NEGATÍVRA pörög

szerencsétlen idióta...
és akedves nemdöblingibeteg a zország élén ???? milyen ország ez?
és meddig???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk
@vigyüktúlzásbaadolgokat: komolyan kezdenék aggódni, ha a szomszédod lennék... sz'tem főzz egy mákteát... cca. 10 litert...
@Mariann19:
Ezt megerősíthetem. A sok állami alkalmazottnak fingja sincs, hogy a versenyszféra mennyire van lerabolva. Látom napi szinten, ott nem is értik, hogy mit jelent "kitermelni a fizetést". Tisztelet a kivételnek... Mennyi vállalkozás is szünt meg idén?

m.uzletresz.hu/penzugy/20150722-cegminosito-elemzes-egyre-kevesebben-vallalkoznak.html

Ehhez képest a kormányunk gazdaságélénkítése hol is van?
A spicli, Questor és egyéb ügyek elmismásolására pedig a jelenlegi felhajtások mint a falat kenyér kellett bolseviki pártunknak.
@guma:
ilyen mocsárban egy Gandhi? kkkkkkkkkkkkk
ahelyett, hogy felülne a vonatra és kis bőröngyével megjelenne Bécs alsón... utána meg ...
a VÍZÖZÖN

ezen a levédiabasznádon a Nóéh nak könnyű dolga lenne kis mosóteknő is elegendő lenne, mert kimarad hátra, persze ha Nóéh is elmegy???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:
"Milyen ország ez? És meddig?"
Rossz hírem van. Sokáig.
Ám az sem végtelen.
@Mariann19:
ugye itt a gyík seggét kellene kitágítani és abba beleordibálni, hogy ELÉG AZ ELÉG

vagy valami hasonlovat... de már a lóról a patát is lelopták

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

hogy én milyen kurva büszke vagyok magamra, hogy ebben nem vettem részt!!!!!!!!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szia Boli!
Nem akartam részletezni, de most elmondom, hogy egy kisebb vállalkozásnak gondot jelemt a kamarai regisztrációs 5 ezer Ft befizetése is, mert ilyenből van neki 15 féle kötelezettsége.
És ez még csak nem is a díj, csak a regisztráció.
Boli! A cikkben figyelted az évszámot? 2011-től kezdtek el csökkenni a vállalkozások, addig nőttek. Sokatmondó évszám.
Mint Gumának írtam, élénkítik a gazdaságot az eu-s pénzek rapid lehívásával, mert miből lehet fejlődni. Benne van ebben az is, hogy az autóipar konjuktúrának vége felé járunk, a jármű ipar nem fog jeleskedni, úgyhogy nagy a baj.
@Rodeo36:
Inkább ügyes, időben dobbantottál.
no comment!

Jófogáson és Facebookon is keresnek tanárt a kétségbeesett iskolák

Első ránézésre matek-, fizika-, nyelvtanárok hiányoznak sok helyen. A Berzsenyibe a Facebookon kerestek fizikatanárt, de egy nappal az iskolakezdés előtt a Klik is hirdetésben toboroz tanárokat több helyre.

vs.hu/kozelet/osszes/jofogason-es-facebookon-is-keresnek-tanart-a-ketsegbeesett-iskolak-0831
@Rodeo36:

kérlek, ez nem olyan hír ahol a "k" betűidnek szerepelni kellene!

pedig a példád jó. valóban egy magyar Gandhi, azt gondolom.
@Mariann19: Ehhez még adjál hozzá kb.300 000 főt akik naponta ingáznak a sógorokhoz.
@Mariann19: összebarmolt itt mindent, asztán dobbantott az öreg:))

a nyugdíjtémához, má a nőknél bevezetett dolog is agyrém volt, ez a férfi dolog meg dupla agyrém. ennél már csak paks és az olimpija nagyobb kreténség!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te haver, mi van angyallal? egésznap fejtágításon van, miútán kiderült, hogy vona is egy kisgeci ügynök:))

majd ha kiderül, hogy putyin ügynök is a vizslás csóka, na ako kikeresztelkedik?
@elmeherceg:"De hagyni kell Pakskettőt, a plakátkampányokat, konzultációkat, stadionokat, olimpiát és máris megvan a pénz többszöröse."
Kifelejtetted a l o p á s t.
@Mariann19:
Márpedig, ha az Audi 2 hét extra szünetet bevezetne, Piktorunk az összes zsenivel együtt beszarna, hisz a GDP-ben lenne egy szép törés. Viszont a birkák lelkesen tudnak akkor is bólogatni, bár a zsoldjuk akkor rezegne... Ez a sok szarházi halvány sejtéssel se rendelkezik, honnan van a pénz, az "állam pénze". Nemrég próbáltam egy ecceri fidesznyikből kiszedni, honnan is lehet pénze az államnak. Mondjuk úgy, 10 perc után ráhagytam, hogy "azért van neki, mert ő az állam, neki van pénze", a beszedett adókkal nem bírt összefüggést felfedezni, a felemelt áfa, járulékok pedig nem is azok, aminek látszanak.
@taga20:
Nehéz a zázrivecz nevű mosóporügynökök élete, a kiskutyák is kisiklanak a kezei közül, nem úgy, mint a tanulni vágyók anno... :(
@guma: miért nem? ez nem siralmas ez neveccséges, sőt röhögényes!!!!!!!

csak valahogy nem vagyok képes elképzelni sem!!!!!!!!!!, hogy 25 vagy 250 rohadt geci az orránál fogva vezet közel 10000000 emberszabásút???

errefelé a demokráciában, ha nehezen is mozdúl de megolgya magát, ha kivágnak egy fát rossz helyen, akkor úgy meghurcolják aszt a seggfejet aki aki kivágta, hogy egy életre megbánnya...és ha olyanná válik az ügy akkor gazdasági kártevésért amit a közösségnek okozott megítél a bíró 100000 dollár kártérítést amit be kell fizetnie vagy leűlnie 50 dollárjával naponta...
és hasonló...itt is lőnek az uccán és részegen vezetnek autót meg nők is vezetnek autót akik miután letaroltak 5 darab vadiúj autüt a parkolóban akkor kimennek a parkolóből és beme3nnek a közeli kisbüdösbe és összedöntik majd miután kijött a másik oldalon akkor el kezd telefonálni és a sarki rendőr úgy fogja el, hogy ...

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: ne terelj öreg! vona is egy ócska szemét, geci viktor 2.0:)

ha eszt beismered, utána dumálhatunk arról, amit bedobtál.
@Mariann19:
háááááááát tudod zseninek születni kell...megérkezni egy országba ahol éppen vége a forradalomnak és dolgozni akarnak és arra van szükségük, hogy valaki vezesse őket...
és elmenni egy országból (két évvel korábban) mikor a zég zeng és a zorbángeci kiáll a dobogóra és szakállasan amúgy teljes buziságában kappanhangon kotkodácsol a sok hülyének aki meghallgatta és a még hülyébbeknek akik tapsoltak is

én akkor már egy nagy hatalmas Óceánnyira voltam

a taga meg kapja be a harapós ló faszát meg ő barmolta szét én nem voltam ott a barmolásnál

(a többi nem tartozik a gyíkra) ugye maraggyunk a témánál,

levédiabsznád kurva nagy bajban van

brühüyyy

és kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20: látod milyen seggfej vagy biberach??? mekksemszólítottalak és beleugacc a nagyok dógába

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: ja:) összelopkodtad magad az átkosban, asztán mikor láttad, hogy összedől a szar, amit szartatok, leléptél.

apám, mekkora spíler vagy:)
hozzád képest gecivitya iparitanuló:))
@Gábris szomszéd: te, ez még a te szintedhez is méltatlan!
ma kiáztattad a maradék jóérzést is a testedből?
@guma:

Tegnap elolvastam Kiss Judit Ágnes írását / Te mit csinálsz, ha kitör a háború/. Belegondoltam, nem kellett volna. Gyorsan átgondoltam a lehetőségeket, úgy döntöttem, mindenünket pénzzé tennénk és elmenekülnénk Kanadába, aztán lesz ami lesz.
De akkor eszembe jutott a tíz macskám. Őket nem vihetnénk magunkkal, el kellene altatni őket.
Na akkor kiakadtam, végigbőgtem az estét.
De ma ezek a fantasztikus osztrák lakosok visszaadták az életkedvem.
Elnéztem a plázában vásárolgatókat, hazafelé a kutyát sétáltatókat.
Helyreállt a világ rendje.
@taga20:
ez most dícséret, vagy irígység, vagy mind a kettő... most el vagyok foglalva US Open NYNY Flushing Meadows Nishikori kiverve mert Benoit Pair jobb volt, egy ragyogó rally...

tudod mit??? legyen igazad, nem fox kiprovokálni semmit...egyébként szégyellhetnéd magad, de pofátlan is vagy

tudod milyen az 8000 dollárért dolgozni havonta 1989-ben??? és ehhez jár sofőr Limuzin, és egy körpanorámás Penthouse w/ oceanview

ha még nem vagy sárga akkor most legyél...
brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött:
kanada nem levédiabasznád, imnággyuk a macskákat, és adunk nekik menekült státuszt ha a gazdi is megkaphattya

brühüyyy

kkkkkkkkkkk

kutya is jöhet a krokodil nehezebb ügy
@taga20: tudod amikor neked biolibe lógott a kezed...akkkor én 1987!!!!!!!!!!!!!!!-ben már nagyon nagymenő voltam, akkora, hogy te el sem tudod képzelni (és persze kapitalizmus) tudod minek a rövidítése a GM???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: bolhás, verheted a nyálad ezerrel. látom neked minden a pénz körül forog, engem annyira nem izgat, mint téged. valószínű
azé vagy egyedül, és le se szar senki.

eszt az irigység marhaságot meg hagyad má abba, me még szánalmasabb leszel.

sormintát nem rakok, me az is szánalmas:))))))))))))
@Gábris szomszéd: viszont te nap-nap után megteheted pl. a menekültekkel!
ártu, te trógerebb vagy, mint vona. ő legalább pénzé teszi.
@taga20:
csak nem lettél lírai meg romantikus??? te aki pénzért élsz és kis tyúxaros életed is a 20000 eurós kocsikról szól (ugye az nem igen kocsi inkább szekér)

dehát ez van

elárúlnád mijalófasznak akaszkodtál belém??? mit akartál elérni vele, vagy csak segg részeg vagy és mellécsaptál???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:

Melyik hírre gondoltál az ötezerből?
@taga20:
tudod e, hogy ez fidexkft stílus???

vagy nem tudod mert te mexoktad lévén fidex???
brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

ahogy @boli mondta: ha a fidexnek nincs válasza akkor habog és aszongya, hogy rossz a kérdés, meg egyébként is hülye a kérdező
@Rodeo36:

Hogy jön ide Magyarország?
@Eszter jött:
'sztike mijalófaszba dumálsz bele???

ezért adnak plus egy káposztát???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött:
gyalog

brühüyyy
kkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: hát, akkor megdicsértelek.

egyébként, ezek a fordulatok részedről, amit nap-nap után látunk tőled, az MLM móccer?
csak nem vona volt a mentorod?
@Rodeo36:

Gábris reagált a gumának írt kommentemre.
Nem tudtam, hogy tőled kell engedélyt kérni ahhoz, hogy válaszolhassak neki.
Olvass vissza!
@Eszter jött: a bolhás aszt hiszi, hogy még az átkosban él, mint marci hevesen, és a csajka a legmenőbb verda:)

nem kell komolyan venni, a falu bohócát:)))
@Eszter jött:
teneked minden lófaszba bele kell pofázni??? főzzél káposztát vagy nyulat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Akadj le rólam, rodeo!
Gábor küldött nekem egy linket, amiben kb 15 hír van összesűrítve. Azt kérdeztem, melyikre gondolt.

Jelenleg te vagy az, aki beleszól.
@Gábris szomszéd:

és ez hogyan kapcsolódik a kommentemhez?
Istenem, látom senki nem tér el a témától, mindig csak én.
@Gábris szomszéd:
Téged tegnap miért zártak ki, nem láttam a kommentjeidet.
@taga20: pá kis aranyom pá...
részegen mindíg ilyen perverz fantáziád van??? a guminők és az egyéb álmaid

bye bye

le vagy szarva

mondtam már?
ha nem akkor most

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
:))
Mit szólsz, a Bundesmutti beintett a migránsképző ellenzékieknek.
A vonatok meg elindultak, aztán meg is álltak, meg a forgalom is.
@Gábris szomszéd:

Majd az osztrákok eldöntik, hagyd rájuk. Addig is építtetik /magyar vállakozókkal/ a bergi menekülttábort.
Ma este 7-kor Ausztria szerte megszólaltak a harangok a 71 áldozat emlékére.
Bp-n is volt megemlékezés. Te részt vettél rajta, jó katolikus módjára?
@Imola Helyesi:

Már Münchenben van az első migránsvonat.
@Gábris szomszéd:
Na, mék mert beles megint a kétes, bocs kékes háttere megül, aztán fujtatni kezd megint.
@Imola Helyesi: mi van ebola, jöttél vamzerkodni?:))
@Eszter jött:
Hálistennek, menjenek Isten hírével, csak az a bűz ne lenne a Keletinél, de majd lesz No-ban is.
@taga20:
Átkozódó sukár sültbunkó , hess! Ne merészelj hozzám szólni soha többé!
@Eszter jött: hova gondolsz? ebola és gábris, menekülteket megy rugdosni a estimese vagy mise után:))
@Gábris szomszéd:

"Húszezren tüntetnek a menekültekért Bécsben
A bécsi Westbahnhof közelében hétfő este fél hétkor menekültbarát tüntetés kezdődött Embernek lenni Ausztriában mottóval. A demonstrálók a Christian Broda tértől Marihilfer Strassén meneteltek egészen a múzeumi negyedig, majd meghosszabbítva az eredetileg tervezett útvonalat, az osztrák parlament elé vonultak, ezért a rendőrség lezárta a belvárosi Ringstrassét, ahol a békés tüntetés jelenleg is tart.
A tüntetők No border, no nation (Nemet mondunk a határra, Nemet mondunk a nemzetre) rigmust skandálták, és Refugees Welcome (Üdvözlet a menekülteknek) feliratú táblákat tartottak a magasba.
A hatóságok közlése szerint a demonstráció kezdetén háromezren gyülekeztek, nyolc óra után már mintegy húszezren voltak. A rendőrség közlése szerint a menetet száz rendőr kísérte, további 350 az épületek védelmét látta el.
Hét órakor megszólaltak Ausztriában a templomharangok, így emlékezve a csütörtökön az osztrák autópályán egy furgonban holtan talált 71 migránsra. A Stephansdomban Bécs érseke, Christoph Schönborn misét mutatott be az áldozatokra emlékezve, a szertartáson az osztrák kormánytagok csaknem teljes létszámban jelen voltak. (MTI)"

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/huszezren_tuntetnek_a_menekultekert_becsben/

Rászóltak Gábor.

Nem mindenki büdösbunkó.
@Gábris szomszéd:

Tévedsz ez az utolsó nyilatkozata:

"Ha az Európai Unió nem osztja szét a kvótarendszer szerint a háborús országokból érkezett menekülteket, akkor újra kell tárgyalni a schengeni határokat – üzent Angela Merkel."

www.origo.hu/nagyvilag/20150831-schengen-angela-merkel-kvota-menekult-europai-unio-magyarorszag.html
@Imola Helyesi: ne feszülj ebol, me ráncos leszel, és senkinek sem fogsz kelleni:)))
@Gábris szomszéd:

Nem. Azokra az aljas emberekre, akik ujjongtak az fb-n a halálesetek kapcsán, akik köpködik a menekülteket, kriminalizálják őket, és azokra is, akik éltetik az ellenük irányuló gyűlöletkampányt.
@Gábris szomszéd:
igen láttam, nem is lehetett volna másképpen...ahová a demokrácia beteszi a lábát ott csakis ez várható

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk

dem tagának esse mondd meg
.
Ideje van a mesének.
Itt egy kis részlet a Dzsungel könyvéből:

"Ki lesz most már a Vadon Népének ura?"
Ekkor odaugrott a szürke majom, aki a faágak közt él, s azt mondta: "Ezentúl én leszek a Dzsungel ura."
Tá nevetett ezen, és így szólt: "Úgy legyen" - és nagy haraggal ment el.
Ismeritek a szürke majmot, gyerekek? Éppen olyan volt akkor is, mint most. Eleinte bölcs arcot vágott, de kisvártatva vakarózni, ugrándozni kezdett, s amikor Tá visszajött, a szürke majom éppen fejjel lefelé lógott egy fáról, csúfolkodva az alatta állókkal, azok meg visszacsúfolták. Így hát nem volt Törvény a Dzsungelban - csak bolondos fecsegés, értelmetlen szóbeszéd.
@Gábris szomszéd:

Nagyon kevés szlovák kommentet olvasok. Viszont annál több magyart. Gyűlölködésben világelsők a jobboldali keresztények.
Te is hoztál már ide fb posztokat, amik alatt csak és kizárólag olyan kommentek voltak.

A plázában arra gondoltam, hogy a hozzád hasonlók milyen kényelmetlenül érezhetnék magukat azon a helyen.
Ugyanis minden jel arra mutatott, hogy a multikulti végképp nem bukott meg.
@Gábris szomszéd:

Na, a végén csak összeáll a kép.
Nagy szarban van-lesz Magyarország az esztelen menekültpolitika miatt.
Tegnap nyitott opni-nap volt itt, a ma estét meg inkább nem minősítem...

Csiribá'! Nagy varázsló helyett mivé lettél? Múltkor a csiang csing, ma a lápi-magyar szopott le nyílt színen (bár az öreglány legalább őszintén rajong érted, ellenben a fostalicska az orrodnál fogva vezet, mint pomádét)...
@Gábris szomszéd:

A PROMÓCIÓS ANYAGAIDAT NE A NEKEM SZÁNT KOMMENTEKBE TERJESZD!
@Gábris szomszéd:

Na, ez a bugris hozzáállás Magyarország veszte. Az EU-ból csak a pénz kell.
@Gábris szomszéd:

Na, ennyi volt.
Beszélgessen veled Imola.
@Gábris szomszéd: már az "arab-tavasz" kapcsán is írtam:
attól, hogy elzavarnak valahol egy diktátort, még nem lesz egyből demokrácia, abban az országban!
ne használd a demokrácia kifejezést olyasmire, ami nem az!
@Eszter jött: keress egy jó könyvet, zenét, filmet...
@Gábris szomszéd:

Én nem a migránsoktól félek.

Én tőletek félek.

Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok.

Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok.

Facebookon és fórumokon trollkododtok.

Én tőletek félek.

Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a terroristáknak nem sikerült. Tőletek, akik azt kívánjátok, hogy még többen fulladjanak meg hegyre- halomra a lezárt rakterű teherautókban.

Mondok valamit. A gyűlöletetek tárgyát képezők túlnyomó része ezerszer inkább nevezhető EMBERNEK, mint ti magatok. Nem kizárólag abban az értelemben, hogy ugyanúgy két kezük, és két lábuk van, mint nektek, hanem érző és fájó szívük, óriási bátorságuk, és eget rengető bizodalmuk egy új, jobb jövőben.

Veletek ellentétben ők nem gyűlölnek, nem lázítanak más emberek ellen, és nem akarnak senkit hidegre tenni. Ők is azoktól a terroristáktól menekülnek, akiktől ti is, és én is joggal félünk. És nem fogadom el azt a magyarázatot, hogy ugyanaz a bőrszínük, vagy a vallásuk, mint a terroristáknak. Neked is ugyanolyan a bőrszíned, mint a norvég tömeggyilkosnak, aki hetvenhét embert végzett ki négy évvel ezelőtt, mégsem akarnak meglincselni a világ egyik pontján sem, ha beteszed a lábad egy eltérő kultúrával rendelkező országba.
Néha már kínomban csak nevetek rajtatok. Miközben tudom, hogy ti lennétek az elsők, akik egy ilyen kilátástalan élethelyzetben azonnal felhúznátok nyúlcipőt. Fognátok az asszonyt, az ájfónt, kivennétek a spórolt pénzt (már ha van) a bankból (már ha nyitva lenne), eladnátok a kocsit (már ha volna olyan, aki megveszi), és jajveszékelve rohannátok el a hazátokból.

Bár abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy gyalogolnátok-e heteken keresztül, éhesen, koszosan. Átmásznátok-e a drótkerítéseken, mocsarakon, kockáztatnátok-e a nyomorult életeteket túlterhelt csónakokon dacolva a tenger kiszámíthatatlanságával. Nem nagyon nézem ki belőletek, már bocsánat.

Én tőletek félek.

Tőletek, akik pöffeszkedő, csőlátással rendelkező, álhíreknek behódoló robotokként adják a lovat a többi hasonló birka alá, és ezzel visszafordíthatatlanul káros és romboló, szélsőséges indulatokat generáltok. És a legszomorúbb, hogy ilyennek nevelitek a gyerekeiteket is.

Tőletek, akiket hirtelen annyira érdekelni kezdett a magyar hajléktalanok sorsa, bár azelőtt húsz forintot nem adtatok egynek sem, hanem inkább felhúztátok az ablakot a piros lámpánál, amikor kezét nyújtotta felétek.

Én tőletek félek.

Miattatok aggódom, mert szeretett maffiakormányunkon kívül, bizony ti magatok vagytok az oka, hogy a migráció problémáját ma, Magyarországon nem lehet hatékonyan, átgondoltan és eredményesen kezelni.

Egy kedves bloggertársam, Juhász Zoli sorait idézve:

"Embernek lenni nem adottság, csupán lehetőség, kedves "honfitársaim". "

mitortenikma.blog.hu/2015/08/28/en_nem_a_menekultektol_felek_en_toletek_felek
@Sir Bates dö Hól:

Ma már macskával is beszélgettem.
@Gábris szomszéd:

ezt nem én írtam, ott a link.
@Sir Bates dö Hól:

Lehet. Tudom "egyéni szociális problémám", hogy árvalányhaj életérzésem van.
De majd dolgozom rajta.
Számomra ennek az estének is vannak hasznos tanulságai a regek közötti viszonyokról.
Vagyis megérte a befektetett energiát.
@Gábris szomszéd: pont erről beszélek!
ne demokráciázd őket, ha szerinted se azok!
szövegértés:1
@Gábris szomszéd: szerető kis családoddal beszélgess, míg nem változtatjátok rémálommá a hazám... mert akkor, már nem lesz időd beszélgetni...
@Gábris szomszéd:

Paranoiám a V4-es csúcstól van. Inkább csak viszolygás, de erős.
Őssze fog borulni Fico Orbánnal. Rossz hír mindazoknak, akik a kettős állampolgárságuk miatt elveszítették a szlovákot. Orbánék sosem védik meg őket. Most kacarászhatnék rajta - ugye megmondtam! felkiáltással.
De sajnálom a csalódottakat.
Ki fog derülni, hogy Szlovákia sem az az ország, aminek eddig hittem.
Szóval össze fognak borulni menekültügyben. Bacca meg!
@Gábris szomszéd:
"Láttad közben, hogy Ukrajnában ismét kitört a demokrácia?"
"Mondjuk akik épp most vannak speciel nagyobb diktátorok, de ilyesmin nem fogunk összeveszni."

értelmezd magad!
@punkfrog: az 1 az 1, az bír értékkel:-)...
@Gábris szomszéd:

Az lesz, ami Magyarországon van. Egy ideje valóban úgy gondoltam Szlovákiára, mint a hazámra.
Most ezt is elveszik tőlem.
Magyarországra már egy ideje nem gondolok úgy.
Kellene egy virtuális HAZA.
Talán mégiscsak meglesz a blog.
Már Hofi is elmondta: Valahová kötődni kell!!
@Gábris szomszéd:

56-ban ezzel a kétségbeesett mozdulattal kapaszkodtak fel menekültek ezrei a teherautókra. Ők is attól féltek, holnap már nem lesz lehetőségük elmenni.
@Gábris szomszéd: fostalicska, anyádnak, nejednek, purdédnak kamuzzál, ne nekem... hájpoltál itt olyanokat már, ami megmutatta a valód... kiírtad magad már az emberek közül, ha a fajtád a szemem előtt döglődik, annyit sem teszek, hogy egy kegyelemdöfést adjak...
@Gábris szomszéd: a saját szintjükön, már fosztogatják és szétcseszik, csak te ezt nem akarod észrevenni!
véded őket bármi áron!
remélem ne akarod, hogy soroljam a jobbikos politikusok ügyeit!
@Gábris szomszéd:

Ne zaklass ezzel a nemzeti maszlaggal!
Hazát akarok!
Humánus emberek közösségét!
Ahová csatlakozhatom bátran, büszkén.
Nem szégyenkezni akarok a képviselői miatt.
Arra ott van a kettő említett.
@Gábris szomszéd:

Ja. Fehér keresztények voltak. Ezt magyarázzátok mindenütt.
Ne nézz madárnak, Gábris!
Kezd szögletesedni nyakadban a kereszt.
@Gábris szomszéd:

Énekeld el mellé a székely himnuszt, aztán teljes lesz a boldogságod.
@Gábris szomszéd: ők már Magyarországról is menekülnek!
@taga20:
te nem gyúrsz csak tésztát???
és a scsá-t sem így iszod a dácsádon?

milyen snassz lehet az életed???

a CNN is bemutatta, kék sárga irígység volt rajtuk, mert ott ilyenek nem is léteznek, a hedgefund menedzserek kaviározásáról és osztrigázásáról nem készűl felvétel, az elnökük meg egy rongybaba, nem is olyan jól fizetett rongybaba max 8 év jótállással

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

és még piramist sem kapnak a világ eszei mint a Bushok?
pedig milyen jól mutatnának begyantázva és kitömve?
@Gábris szomszéd:

Már délelőtt elolvastam.
Tudod, érdekesnek hat pont a te "szádból" erre hivatkozni.
Éveken át tartó munkával elértétek, hogy ide jusson a magyar társadalom.
Igen, TE is részese vagy ennek.
Tudom, ezt is megmagyarázod, de jólesik leírni.
Ez egy elkorcsosult világ látlelete.
Gratulálok hozzá, szép munkát végeztél.
@Sir Bates dö Hól:
ez olyan flansziásch? vagy ungárisch? vagy esetleg fasisztásch?

nagyon megterhelted az agycsökevényeidet...nem gondolod? majd a génnyeid örökletessé teszik esztis

www.atv.hu/kulfold/20150831-a-holokauszt-tulelok-a-genjeikkel-is-atadjak-az-atelt-traumakat

még majd téged is szétszed a yehuda és bebizonyíttya hogy nem is sírbatesz hanem ázalag vagy?

olyan gyíkstílus, és a viceházmester ilyenkor hol evez és miben?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

és most még a békásított punk elvtárs hiányzik a sorból a party dzsá nini
és teljes a paletta

a zeszti már voksolt rá is esett a lábára
@Sir Bates dö Hól:
te flanszia...
brühüyyy

kkkkkkkkkkk
@Rodeo36: nem tudom eldönteni, hogy amikor elvtársazol, szidsz vagy dicsérsz?
@Rodeo36: '89-ben 8000$/hó a gm-nél, plusz a kégli, verda, miközben kádárt sírod vissza... itt hagytad az idolod a szarban, nem?... miben is különbözöl te egy lázártól?... rendszer-kegyeltje ő is... ne igyál gyógyszerre, inkább keress egy dílert, oszt tekerj egyet...
@Sir Bates dö Hól: "8000$/hó a gm-nél, plusz a kégli, verda,"

álmai neki is lehettek!
@Sir Bates dö Hól:
még olvasni sem tucc, a GM az= General Manager
és nem a General Motors Co.

beeeeeeeeeee

kkkkkkkkkkkk
brühüyyy

már megint a lilaárnyalatú halványkék sárga irígység beszél belőled
@punkfrog:
dötsd el te magad

látod??? nem látod? nalátod...!!!
szóval nem álmodtam, dolgoztam

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: gondolhattam volna a gennyes moszkovitára is...

mit irigyeljek tőled?... a fanjaidat?... a vagyonod?... az eszed?... sosem voltál szabad ember... ezért nem bírsz... nem én irigykedem...
@Sir Bates dö Hól:
látod, most leleplezted magad emberismeretből negatív, kitalálsz dolgokat és azokat oktrojálod bárkire akit irigyelsz, vagy akit nem tucc felűlm úlni vitában vagy mindkettő

sajnállak ha ráérek

kár kitalálnod hülyeségeket (ugyanúgy a seggfej alteregód a taga) rólam...nem cáfolok semmit mert nem vagytok méltók rá ez vonatkozik az összes többi aljas áskálódóra is... assem tuggyátok hol vagyok, kivagyok, és semmi egyebet sem...néhány dolgot ismereteimből bemutattam attól sikítófrászt kaptatok és azóta sikoltoztok

ha van időd irogass, a gyíkon úgy tűnik ez nem tilos
@Orica Középföldi: Sajnálom, hogy ennyire MEGSÉRTŐDTÉL. :)))
@látjátok feleim szümtükkel: Apukád egy okos ember volt, kár, hogy nem rá hasonlítasz.
@Gábris szomszéd:

"Nem baj majd a blog eszei a sok megpróbáltatás után szintén kérhetnek majd kárpótlást: "fogantatás előtti stressz"-re hivatkozva."

Azt ugyan nem tudom kik a blog eszei, de ez egy ótvaros zsidózásnak tűnik. Ritka egy tetű vagy.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"__Kép b+ c. posztban volt például, hogy Orica dicsekedett a munkásságával, aztán megsértődött, hogy én is értékeltem. Erre én rámutattam, hogy az utcasarokra kiálló prostit is mindenki megbámulja, de nem tetszett a hasonlatom.

Már csak jéggel csináljatok valamit, hogy leszokjon erről a jobbos vénasszonyos sipítozásról, ha valami kis inzultus éri, más kérésem nincsen. :)__"

Jó reggelt:)

Többször meglepődök, ahogy szívből jövő önképeid önkéntelen őszinte kivetítésén fel tudsz háborodni, amikor szembesülsz azzal ahogy belesülsz önmagad katyvaszaiba.
Ellenben, ahogy az utcasarokra kiálló prostiig és a jobbos vénasszonyos sipítozásig is sikerült eljutnod, azt a tudatalatti diadalának tudom be botladozva bontakozó önismereted kórlapján. Csak biztatni tudlak. Kívánok neked jó egészséget, szép napot, és nem múló reményt.
@Orica Középföldi:

Engem leginkább az döbbentett meg, hogy alig 1 óra elteltével a menekült áldozatok emlékére tartott mise szóba hozását követően, még a rá jellemző kimagaslóan fejlett diszkrecionális képzettársítás ellenére is miképpen juthatott el "a fogantatás előtti stressz" bedobásáig. Feltehetően a 'vallásos áhítat', a 'keresztényi lelkület' és a 'mély együttérzés' okozta sokk hatására.
De hogy valaki így adjon mattot saját magának, az mégiscsak elgondolkoztató.
@jaegtoer:

Ez a fóbia már minden sejtjébe beette magát, nem tud szabadulni tőle.
Nem vigasz, hogy ez ugyan genetikailag nem öröklődik, mert neveléssel örökíthető.
@jaegtoer:
ez egy tanulmány amit Yehuda doktor csinált...és Gábris idézte

nem azért mert egyetért vele, mert érdekes tartya

hogyan lesz @orica fidexkft és a jégeső meg szarkeverő

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

óóóóóóóóóóóóh intelligencia ne haggy el
@Rodeo36:

Olvastam az erről szóló írást.
Egyszer a saját fröcsögésedbe fulladsz bele. Addig is ússzál, vazze.
@Gábris szomszéd:

" menetrendszerűen védesz olyanokat, akik még mindig üzletet csinálnak embertársaik hajdan volt szenvedéseiből,"

Meg tudnád mutatni azt a hsz-emet, amiben véleményt nyilvánítok ez ügyben? Aligha.

Mit értesz azon, hogy menetrendszerűen védem? Kiket?
Neked nem voltak az embertársaid?

Annak, hogy pl. Szívet "védtem" a világon semmi köze ahhoz, hogy az anyja történetesen kap (nem tudom egyébként) kárpótlást Auswitzért.

Egy okos, színes, pulzáló egyéniség volt, akinek többnyire egyetértettem a véleményével.
Nem lenne szabad megszólalnia? Mert zsidó, nem érthetek vele egyet?

Neked igen nagy zavar van a fejedben.

Na megyek és keresek egy macskát beszélgetőtársnak.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

A lényeg, hogy te a kiszékre hasonlítsz. Gondolom az is volt a szándék.
@jaegtoer:
nem tucc olvasni sem
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: itt vagyok. mi a baj? már megint az a fránya prosztata? ej-ej.
@Gábris szomszéd: képmutató te vagy, fostalicska. más szörnyűségeket lobogtatva hullatsz könnyeket, de pont nem empátiából. csak azért, hogy kissebítsed a holokauszt jelentőségét.
"A mostani letakarás azért is érthetetlen, mert Pákh múlt héten még azt mondta, hogy egyeztetett a Forster központ vezetőjével, L. Simon László államtitkárral és Papp László debreceni polgármesterrel, akik egyértelművé tették, hogy tulajdonosként rendelkezhet a Golgota elviteléről. A tulajdonos Magyarországon belül, egy raktárban akarta elhelyezni a festményt."

index.hu/kultur/2015/08/31/folytatodik_a_munkacsy_iszapbirkozas_letakartak_a_golgotat/

Mit nem lehet azon érteni, hogy Pákhnak esze ágában sincs külön fizetni a szállításért és az őrzésért, csak mert a magántulajdon semmibe vételének keretében basztatják??
@Orica Középföldi:

Ritka mód elpofátlanodott a bugris... hiába, ez a kis tetű csak a blog fostalicskája lehet, onnantól meg...
Úgy látszik, kicsit többet kell esténként beleolvasnom, mert elpofátlanodik a majomja.
@Rodeo36:
Érdekesnek tartom Dolfi bátyád agymenését a fajelmélet terén kifejtett tudományos alaposságú "remekművében", melyet a sörpuccs után a sitten diktált le, de amikor eszembe jutnak a zöldszemű balett táncos lányok, mégse tolom be ide, csak mert érdekesnek tartom. Oszt akkor még finom voltam, hogy nem a "desz... ba..... k.... an...ba" küldöm el, a te kis hizelgő stylodban, szőr után, szabadon...
Biztosan velem lesz a gond, meg a blog többi kommentelőjével, persze TÉGED kivéve.
Majd amikor a zsidó és német fajelmélet alapjai c.blogbejegyzés lesz, akkor próbáljátok meg. Addig meg ides nénikétek térgye kalácsa jusson eszetekbe, érdekesség képp.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Erősen foszlik a konszolidált jobbikos képe.
@parti_giano:

Rájuk férne!
De esélytelen próbálkozás. :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
han tudnám miről beszélsz? de nem tudom... "kibontanád" teljes terjedelmében???

nekem nincsen Dolfi bátyám, és mivel nem volt, nem is lesz...

ma mi a stájsz?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk

majd eccer talán felnövök arra a magasságra...de lehet, hogy inkábhb eldanolom a zárgyéluskismadár kezdetű...hogy mik vagynak???

ugye te tudod miről rebegsz?
Hm, de érdekesek így a párbeszédek, hogy törlik az egyik félt. No, én segítek ezen, lementem a hozzászólásaimat, és közzéteszem az új blogomon. /fabolius kontrablog/.
Gááááááábris!

Ha itt nem jelenhetsz meg,az nem azt jelenti, hogy beleszemetelhetsz a postaládámba.
Ott aztán végképp nem érdekel a véleményed. Ne fáradj, nem nyitom meg.
Gábris, te is kövesd példámat, újkori szamizdat a szólásszabi szadizás ellen.
@Imola Helyesi: hajrá. biztos olvasott blog lesz. majd jelentesd meg nyomtatásban is "helyesi imola összes" címmel.
@Secnir:
OK. Minden kezdet nehéz.
Azért röhej, hogy egy posztban a magyar titkosszolgálatot bírálják, aztán meg kiszórják a nekik nem tetsző kommentelőket, jó kis módszer, mint egy titkosszolgálati, ellenségkép rajzolása.
Én meg állítólag nem a poszt témájáról szóltam, ezért szórt ki megint, röhejes.
Így legalább szépen leírom a véleményemet az új blogomban.
III/III visszatért a kommentelésben.Itt.
@Secnir:

Hagyd. A hisztiblogok mindig olyan cukik.
@Secnir: uff. azt hittem valami új portálba botlottál, de ez csa a liszkay a napi gazdasággal.
@Eszter jött:

Virtualitás nélkül,bevállalnám Tirolt vagy a Dubrovnik régiót itt a közelben:))

Ments ki innen:)))
Értem én, hogy a csatorna szivárog, a lakói meg visszamásznának...
@Mariann19:
"A versenyszférában nincs korlát a visszafoglalkoztatásra"

Bocsi, de ott is van. Aki előrehozott öregségi nyugellátásban részesül (és ebben a 40 éves munkaviszonnyal rendelkezők is benne vannak), éves szinten a minimálbér 1,5-szörösét kereshetik nyugdíj melletti munkaviszonyban. Ha ezt a határt elérik, választaniuk kell a nyugdíj vagy a munkabér között.
Ez a korlát akkor oldódik fel, ha az illető elérte a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt. Onnantól annyit keres, amennyit nem szégell- és amennyit fizetnek neki.
Viszont a keresete után kérheti a 0,5 %-os nyugdíjemelést.
@Fabius: Tényleg nagyon "cukik".

varanus.blog.hu/2015/08/30/iii_iii_visszater/full_commentlist/1#c27947094

Persze az ilyesmi a saját kutyánk kölykénél továbbra is simán belefér.
@Rodeo36: Arra gondolt a főcenzorka, hogy neked Hitler a bátyád, csupán csak azért, mert te is felfigyeltél a Rachel Yehuda vezette New York-i Mount Sinai kórház kutatócsoportjának tanulmányára. Mit nem tudsz ezen megérteni? :)
@taga20:

kapj a fejedhez, mielőtt nyugdíj témában véleményt mondasz, mert így születik az agyrém, ha egy kérdést sem vagyunk képesek komplexen kezelni:

"a nyugdíjtémához, má a nőknél bevezetett dolog is agyrém volt, ez a férfi dolog meg dupla agyrém. ennél már csak paks és az olimpija nagyobb kreténség!"

nézd, törvény szerint 20 év munkaviszony szükséges a nyugdíjjogosultsághoz. tehát elméletileg és számszakilag a 40 év is jogosultságot eredményezhet, mint sok-sok országban eredményez is.

normális viszonyok közt egy táncosnő sem lenne jogosult a nyugdíjra 40 évesen, de nálunk az, miközben a nehéz fizikai munkát 40 évig végzett ember meg nem. a többi érdekes dologból csak egyet emelek ki:

"2012 nyarán Soltész Miklós tárgyalt az Ukrán Nyugdíjalap Igazgatóságának Elnökével, Boris Zaichukkal az 1962. 12. 20-án aláírt, még a mai napig érvényben lévő magyar-szovjet szociális és biztonságpolitikai szerződésben foglaltakról. Ígéret volt a kormányunk részéről a kárpátaljai magyaroknak nyújtandó egyszerűsített és felgyorsított ügyintézés, melyet kiemelkedő jelentőségűnek tartottak.

Októberben még magyar-ukrán nyugdíjtanácsadó napot is rendezett a NYUFIG az ukránoknak, hogy hogyan igényelhetik minél gördülékenyebben a magyar állam által garantált nyugdíjak kifizetését.

Az ukrán nyugdíjminimum átszámítva megközelítőleg 21 ezer forint, átlagnyugdíjuk pedig 32 ezer forint, ellenben nálunk az öregségi nyugdíjátlag 95 ezer forint havonta. Az ukrán-magyar nyugdíjas, ha itt igényli, akár háromszor akkora magyar nyugdíjat vihet innen haza, mint amennyit hazájában kapna."

”Egy másik nyilatkozó ápolónőként a kisvárdai kórház sürgősségi osztályán dolgozott 30 éven át. Állítja, hogy Ukrajnából naponta százan, olykor több százan is jönnek a magyar állampolgárságért, az idősek egyúttal a magyar nyugdíjat is igénylik. A határ mentén élők elmondása szerint: ” Itt csak jönnek és jönnek az ukránok de már a kismamák is, az ingyen orvosi kezelésekre. De, nem csak a magyar-ukrán, hanem az orosz-ukrán kismamák is!

És bizony való igaz, mind a 45,6 millió (!) ukrán lakosnak jár az ingyen magyar egészségügyi ellátás a mai napig érvényben lévő 1962. 12. 20-án aláírt magyar-szovjet államközi szociális szerződés alapján- derítette ki a lap."

vagy pl ez is jár még a mai nap is a határontuliaknak:

És ezzel még koránt sincs vége! Rengeteg ingyenes juttatást, szociális ellátásokat, úgy mint ingyenes egészségügyi ellátás, kedvezményes árú gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök vesznek igénybe, a hozzánk érkező ukránok. A Horváth Ágnes nevével fémjelzett miniszteri rendelet értelmében a határon túli magyarok számára többek között a daganatos betegségek diagnosztikáját, az idegsebészeti, szemészeti, fülészeti és gégészeti műtéti beavatkozásokat támogatja az állam. Mindemellett a nem megfelelően ellátott csonttörést követő korrekciós műtéteket és például pacemaker
beültetését is fizeti a hazai biztosító.”

akkor kanyarodjunk vissza a nyugdíjakhoz és ezt is olvasd el. nem azért, mert irigy vagyok, de talán nem árt ha tudja mindenki mi történik az adóforintokkal. ha 2004-re gondolsz akkor bizony nagyon cifra szemét dolog derül ki talán amit nem szabad elfelejteni senkinek. szerinted miért "titkosak" ezek az adatok?:

Magyar nyugdíjak

nepszava.hu/cikk/1068286-magyar-nyugdijak/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201509
@taga20:

muszáj szemléltetnem miről beszéltem így rögtön megérted mi szerintem a baj amikor alapokat sem ismerjük és véleményt mondunk:

a példa:

100 000 forintos átlagkereset 40 év szolgálati idővel 100 000x80% = 80 000 forintos nyugdíjat jelent.
Míg 200 000 forintos átlagkereset 20 éves szolgálati idővel 200 000x53% = 106 000 forintot hoz.

szerinted aki befizeti azt (100e az átlagkereset, de ez 480 hónappal számolva ugyan annyi befizetést eredményez, mint a 200e 240hónap alatt!) miért kell büntetni, amikor még egészségileg is tönkrement a 40 év alatt és arányában még a pénze is kevesebb lesz?

itt találsz még nagyon érdekes példákat erre az abszurd nyugdíj számításokra:

Nyugdíj: amikor ront az összegen az alacsony kereset, és amikor nem

adozona.hu/tb_jarulekok_nyugdij/Amikor_ront_a_leendo_nyugdijon_az_alacsony__4FYPJY#utm_source=adozona.hu&utm_medium=email&utm_campaign=ado_weekly
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
A jogszabály mellé kerestem egy értelmező magyarázatot is. Officina.hu/gazdaság/
"Nyugdíj melletti munka" c. alatt, amelyben a leírtak azonosak az általam leírtakkal:
"Kereset korlátozás 2015-ben a versenyszférára továbbra sem vonatkozik, korlátlanul lehet keresőtevékenységet folytatni. A fizetendő járulékok megegyeznek a nem nyugdíjas munkavállalóékkal."
A törvény eme passzusa logikus a versenyszférát illetően, mert az államnak adók és járulékok folynak be a versenyszférából, ellentétben a közszférától, melyben az állam a gazdasági szereplő.
Bocs, de én így értelmezem.
@Mariann19:
Én az Adózónán néztem meg a "magyarázatos kiadást", az az én értelmezésemet támasztja alá.
Meg jártam is ebben a cipőben, tehát közvetlen tapasztalataim is vannak erről.
A nyugdíjkorhatár elérése után viszont már meszűnik a keresetkorlát.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Micimackóm!
Nem egyformán értelmezzük a dolgot, de ez nem baj.
Én maradok továbbra is odaadó híved. Pussz!
süti beállítások módosítása