Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.21. 10:20 Fabius

Akcióban a Nyóckerületi Vakkomondor Beavatkozó Szolgálat

Címkék: augusztus 20 szabó gábor kocsis máté

"meg kell teremteni a 21. század biztonságos világát - hazánk valamennyi polgárának. Szakítani kell a közönnyel, mert mindenkinek van feladata, felelőssége." - mondta Káder János őszentsége ünnepi beszédében, miközben a szomszédos Szent István napi rendezvényen pofán vertek valakit úgy, hogy a rend éber őrei közönyösen végignézték.

kocsis_mate_golgota.PNG

Kocsis Máté a Golgota téren mászta meg a saját Golgotáját. Bizonyára se ő, se az alattasai nem szerették volna, hogy az úgynevezett ellenzéki érzelmű emberek beleokoskodjanak a szentbeszédbe, megzavarva az emelkedett hangulatot. Az előzetes egyeztetés és beengedés ellenére Bajusz Ferenc riasztotta a Nyóckerületi Vakkomondor Beavatkozó Szolgálat embereit, akik ahogy a fideszkeresztény erkölcs megkívánja ilyenkor, jól pofán is verték - nem a legnagyobb, leghangosabb férfit, frászt - az egyik leggyengébb asszonyt.

Tehették, nem gátolta ebben őket senki, se a helyszínen lévő rendőrök, se az önkormányzat hivatalos mellényét viselő biztonságiak. Hozzájuk még bizonyára nem jutott el a hír, miszerint Káder János azt vezényelte, szakítani kell a közönnyel.

Gusztusos kis sztori ez. Az ellenzéki erőket vezető Szabó Tuareg Gábor maga sem egy makulátlan, patyolat tiszta úriember. Volt idő mikor a nyóckerületi önkormányzat hasonló, Jófiúk néven futó egységét ő vezette és túlkapásaiktól volt hangos a zinternet. Kocsis Mátéval sokáig pusziban voltak, de a szerelemnek vége szakadt 2012-ben. Azóta húgyosmátézza ahol éri, a mostani transzparenseik szerint is ez lett volna műsoron, ha elég közel jutnak hozzá. Aztán megcsinálták messzebbről, de ez mindegy. Kocsis Máté és a nyócker önkormányzat viszont új bevetési egység után nézett, és a mellékelt ábra szerint sikerült megtalálni Szabóék utódait. Bajusznak csak szólnia kellett máris ott pofozták a leggyengébbet a kapuban, vagyis az önkormányzat új csicskacsapata verte a régi főnök új követőit.

A probléma annyi, basszátok meg kábé mindannyian, hogy NŐT NEM VERÜNK!

Soha. Sehol. Senki megbízásából. Akkor sem, ha éppen a kerületi romákat baszogató egykori főember társaságában van. Akkor sem, ha maga kocsismáté parancsolja, és akkor sem, ha ezt amúgy a rendőrök felől is töknyugodtan, következmények nélkül megtehetjük. Mert politikus seggétől szarrúzsos szájjal még bele lehet nézni a tükörbe, de emberi mivoltból kivetkőzve aligha.

170 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr547722792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@tristen2005: de az ellenkezője se. te faszi vagy, vagy csak megjáccod magad?:)

bár a hangod eléggé az volt, de lehet hogy rongyot tettél a telefonra:)))
@taga20:

Csak egyszer kínállak meg, utána csövestől nyeled a kukoricát!:)
@taga20:
Az, és szerelmes beléd. Mindig megjelenik, ha mi beszélgetünk.
@Imola Helyesi: Rossz hírem van: a matriarchális FIDESZ ugyanolyan szar lenne, mint a patriarchális. Ugyanis vannak hülye nők is, és vannak kontraszelektáló rendszerek.
@Kuviklacz:
Én nem erre a rendszerre, hanem régebbire gondoltam, és akkor eme jelenlegi pártok kizárva - nyilván.
@Imola Helyesi:

Te nem beszélgetsz! Szopni jársz @taga20:-hoz, mint vadász a medvéhez!
@tristen2005: szerintem igazad lehet..:)))

ennyi barmot itt a kárpátmedencében!
@taga20: "...mi meg mindig megvédjük a nyugatot, most is. egy kurva menekült se megy át rajtunk, má megint mi vagyunk nándorfehérvár:)))"

Hát tudod ha anno nem tolják túl a tajicskát ( magyarul: nem teljesítenek jobban ) akkor meg sem álltak volna az ocejány partyájig, oszt nem így lenne.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
trollolloolloollllooooolllooááááééééhhhá
trollolloollllllooollloooooááá
:)
@taga2

Mit nem lehet rajta nem érteni?
Ha annak idején a hétvezér meg a csicskáésok nem állnak meg a medencében, hanem elmennek az óceánig, akkor nem rajtunk, hanem másokon mennének át.0:
@taga20: jaaaa, az pácolt heringes csávó???

ne kérdezzé, ma még 1-2 órát veletek töltök, amig a zasszony letuggya a munkamánijáját!
@Imola Helyesi: tennap meg fél kilenckor kértem a választ, nem tízkor...

a zújkenyértől, meg Káder Jánostól sem jött meg ihlet?

küzgyé má' egy cseppet, milyen madzsary vagyol? jaaaa, olyan echte.
elfogott a búbánat, hogy mindenki elaludta magát....:((
@evasanyoca: te egésznap aluttál, és most sajnálod tőlünk?:))
@Orica Középföldi:
„Sajnálom, de nem rövidtávú a memóriám.”
A tegnapit idehozom azért, mert némiképp kapcsolódik a mai poszthoz Tuareg okán, bár most Kocsismátét nem fogom anyázni. Amúgy titokban elég sűrűn… psszt!

Elolvastam az írást amit küldtél tegnap, melynek következtében arra a megállapításra jutottam Tuareggel kapcsolatban, hogy túl elhamarkodottan ítéltem meg a személyét - előnyére. Vagy nem tudom… Számomra szimpatikus benne, hogy amíg mindenki más - ellenzéki(…) pártok és úgy nevezett rendszerkritikusok - patikamérlegen méricskélik a mondanivalójuk súlyát, nehogy gutaütést kapjanak tőle a tisztelt megszólított tolvaj hölgyek és urak, addig őt mindez nem érdekli. Pont ezért sajnálom, hogy tájékozatlanságom okán kissé benéztem a státuszát. Én csak azóta ismerem, mióta ő a „sátras” a Parlament előtt és olvasom a blogját. Érdekes volt most egy másik nézőpontból is, mert azért valljuk be őszintén, sok mindent megírnak a megírók, aztán mégse úgy van az, ahogy megíratták velük a megíratók… Nem tudom mi az igazság az esetében, de én már bárkiről bármit el tudok képzelni. Szóval, kösz még egyszer, kissé kritikusabban fogom olvasni ezen túl.

Az viszont biztos, hogy a tökeiket vakargató ellenzékiek másolhatnának az eszköztárából ezt-azt!
Például a coccialisták, akik most nagy hirtelen kitalálták a tutiarcot, aki a párt Mesterházyatlanítása után úgy söpri majd le a színről miniszterelnök jelöltként Orbánt, mint Questor károsult a vacsorára való utolsó kilenc szem A rizst a kamrapolcról. Dicséretes a szándék, de ha komolyan gondolják, akkor a jelöltnek talán nem kellene úgy reagálni a dologra, hogy „hát ő nem és dehogyis miniszterelnöknek, meg ugyannemáá!...” Ezek ezt direkt csinálják?

Elkanyarodtam a saját naívságom tényét bizonyítandó tegnapi hozzászólásomtól - bocs -, az ember a hülyeségét nem szívesen vállalja be, de szerencsére van tanulsága is: ezen túl nem csak utált figurák életrajzát/munkásságát fogom kitúrni az internetről, hanem a szimpatikusakét is. Mindegyikét. Mekkora esélyem van rá, hogy szarrá csalódjam magamat?

Köszmégegyszer!:)
@Knósszosz: tezsvérem, nem vagyunk mi látens tezsvérek?

bakker, bennem is ezek a kérdések kavarogtak, kavarognak:))

na küldöm cserébe az ikreket, de a művészt lásd benne!:))))))))

www.youtube.com/watch?v=tJle3mAKxzs&list=RD0CZuZZ17mck&index=12
@Knósszosz: "Mekkora esélyem van rá, hogy szarrá csalódjam magamat?"

jobb későn, mint soha.

26 év, ez azért nem kevés idő.
@Knósszosz: ne ostorozd magad, az ember már-már örül egy igazi ellenzéki arcnak, és mit ad isten, mindig minden ellenzékiről kiderül a valós tény, hogy ekkor-meg akkor krumplicukort lopott a nagymamája szatócsboltjából. Engem momentán abszoluteman nem érdekel, hogy Tuareg anno pléhbe Kocsis Máté apjaként vállalta fel a szerepet, engem a ma érdekel, amikor senki más, vagy alig valaki szövegel a Kocsis Máték ellen, még akkor is, ha p@csát csinált a szájából. Ebben az országban, mint látjuk úgy mennek az évek, hogy nem találni egyetlen szeplőttelen férfit vagy nőt, aki a nép élére állva ki tudná akolbólintani a Fáraócskát a székéből, hát akkor a magam részéről egy-két szeplőt elnézek.
@Knósszosz: Utána jártál a javaslatomnak?
Bazz, megint itt csesztétek a napot?
Lemaradtam vmiről? :)
Du.megkergettem a halakat, melóztam még előtte egy kicsit, most meg Boban Markovic koncertről.
Szóval? Kisnyomival foglalkoztok?
Csak szólok, ha személyeskedéssel, egymás genetikai feltérképezésével akarjátok ezt a bejegyzést is megtölteni, rövidre zárom...
@taga20:
Ja, a művész ikrek!:))
Gitárzol?
Akkor kezdd legalább ezen a szinten - aztán majd jöhet valami komoly - is:
www.youtube.com/watch?v=fDTm1IzQf-U
@nincs_itt:
Költőinek szántam a kérdést, értelmes ember ezt itt komolyan nem teszi fel...
@evasanyoca:
Egy-kettőt talán igen, bár nem mindegy mekkorák.
Szerintem semekkorák sem lehetnek, a politika mára sikeresen eljátszotta minden becsületét - reménykedtem, de úgy látszik nincs fehér.

Majd túl élem valahogy, ezek miatt még náthát se érdemes kapni, komolyabbat meg pláne.
A hírek alapján úgy látom a szarnak megint nem akad gazdája. Azért a rendőrök szemészeti vizsgálatára is kéne költeni, hisz semmi furcsát nem láttak ott? Érdekes...
@ornagy50:
Persze, és kösz!
A válasz értesítő mailekben rendszeresen elsikkasztok ezt-azt (nem szándékosan), amikor van vagy húsz ugyanazon cím alatt, nem biztosan nyitogatom meg őket. Már tudom, hogyan érdemes, majd odafigyelek.

Szóval értettem és kösz!
Kérdezhetek még amatőrségeket? Van bőven:))
@Knósszosz: a politika egy "piszkos" műfaj, ha beleolvasgatsz az amerikai elnökök bulváréletrajzába, látni fogod, nem kétdekás mandrók egyik sem, aki a politikusokban a foltnélküliséget keresi, az naivabb a keresztanyámnál, pedig ő aztán....óh,s a foltjaikkal együtt kaptak szobrokat, béke-Nobel dijat, elismerést, mert regnálásuk alatt nem a múltbeli pecsétjeikkel foglalkozott a polgár, hanem a mindenkori jelen teljesítményével...szerintem nincs ember, aki többé-kevésbé, de bele ne kóstolt volna egy kisebb-nagyobb csúsztatásba...egyet tudok, de őt megfeszítették.....
@Knósszosz: HÁÁ "pernye"de arra kérlek
légy ÓVATOS!:)
@látjátok feleim szümtükkel:
Sokan snassznak tartják a női hegedűsöket, mert ugye Perlman, Menuhin, Stern, Ojsztrahék és... de azért ezt a Hilaryt én nagyon:
www.youtube.com/watch?v=N-mA9OMP3DE
+ Dudamel és ++ Mozart... ínyenc.

Rolla János is megemelte a kalapját egy interjúban a csajok előtt, ő aztán elég hiteles próféta ebben.
Anne-Sophie Mutter, Mari Silje Samuelsen, Julia Fischer... na, lehet keresgélni, megéri!:))
@Knósszosz:

Ne okold magad:)
Egyrészt én elég régóta ismerem, másrészt olyan, mint egy rossz Bartus-klón, akit ugyancsak sokan olvasnak.

Én mondjuk egyik holdkórost se, de ez ízlés dolga.
Azon nem kell csodálkozni, hogy egyik párt se állt mellé/mögé. Aki egy szadis polgármester mellett ki tudott tenyészteni egy miépesből, egy fideszest, azért az óvatosságra int minden józan embert.

Ezzel a múlttal be is határolta a mozgásterét. Nyughatatlan színfoltja marad az ellenzékiségnek, de nem több. Nem lehet komolyan venni.

Az egy csalóka látszat, hogy csinál valamit. Csak azért látszik, mert az ellenzéki pártok nem csinálnak semmit.
Felejtsd el a szocikat. Énekes halott se lesz belőlük.

Egyébként úgy rémlik, hogy évekkel ezelőtt Szívet kitiltotta. Valami hülyeségével szembesítette, és sajnos nem bírja a kritikát a faszi. Azóta nem szemlézi Szív:)

Esély a csalódásra? Bárkiben, bármikor, ha kritikátlanul azonnal el-,befogadod. De ez ne tartson vissza semmitől:)
@Knósszosz:

Naccerű! Adni kell a cuccilista pofájuknak akkirelejzomát neki! Hát nem azt csinájják, hogy kiszemelik ezt az arcot, még a Puch is benne van, oszt pofátlanul letagadják utána. Mer ez letagadás, hászen a hír az tutiigaz, a zindex is megírta, akkó pedig nincs vita ("kissé" gúnyolódva írta ugyan meg, de hát kiskamaszoktól ez is az elvárás).

Egyrészt a szocik hazudnak, és akkor utálni lehet őket, másrészt tisztaröhej az egész, má kiszakad az ódalam, egy ilyen pofával akarnak nyerni? Háhháháh ... úgy lehet kiröhögni őket, hogy az már fáj. Hát neme?

Utánagondolván: az nagyon valószínű, hogy minden ellenzéki pártnál számba veszik a rendelkezésre álló erőket (a regnálóknál ilyesmire nincsen szükség). Hülyék lennének, ha nem ejtenék meg ezt az előzetes felmérést. Az is lehetséges, hogy a szóban forgó szocialista szereztea legtöbb pontot a felmérés során. Sőt, az is biztosra vehető, hogy ez az előzetes felmérés informális beszélgetésekben kiszivárgott, és akkor a jól értesült médiafelületes rögtön nekilátott ennek alapján közröhejjé tenni a szocikat.
Ami viszont a legbiztosabb: tengernyi idővel vagyunk azelőtt, hogy véglegesen eldőljön, ki lesz a (valószínűleg) közös ellenzéki miniszterelnök jelölt 2018-ban. Aki tehát ennek alapján, méltatlankodik vagy röhög, azt ettől kezdve simán el tudom helyezni az IQ és/vagy a rosszindulat skálán.
@ornagy50:
Igyekszem, és azt hiszem privátban repülök - ha nem terhes - mert egyeseknek terhes. Lehet...:)
@vakapad: na, most az iq és a rosszindulat akkor miképpen van egymással? csak mondanám, bolinak valami fecni szerint 160-as az iq-ja (pletyka szerint kimaradt egy tizedes vessző), oszt látjuk, mit művel a fostalicskával, imola egyenesen retteg tőle.
@Orica Középföldi:
Köszi, fogadom/befogadom az infókat, nem okoz traumát az olvasás. Meg az sem árt, ha tud az ember ezt-azt, erről-arról, innen-onnan, ettől-attól, első és másod kézből...

Intelmed termékeny táptalajra hullt: nem fogok kritikálatlanul el/befogadni semmit. Igazad van, ennyit legalább kell magamra adni, még ha alapvetően naív vagyok is. Értem, bár nem bánnék egy mélyebb elemzést sem, talán más területein az életnek is fény gyulladna. Ha van kedved majd, azt megköszönöm!:)) Érdekel, hogyan lát engem egy lélek szakértő, talán akkor változtathatok is bizonyos dolgokon fájdalom nélkül.

Ha küldesz erről valamit az megtiszteltetés lesz, ma ott tartunk, hogy jó éjt kívánok!:))
@parti_giano:

Teeeeee:)
Aki pont olyan, mint Bartus - és ezzel itt és most nem minősítettem őt - az a jó klón. Tuareg habitusában, stílusában, szómenési kényszerben hasonlít. De ezt te is tudod, csak görénykedsz velem:)
@Orica Középföldi: nenene, bartusnak nevezni valakit már maga a minősítés, azt csak tetézed a jó vagy rossz melléknévvel. nemdenem?
@vakapad:
"Ami viszont a legbiztosabb: tengernyi idővel vagyunk azelőtt, hogy véglegesen eldőljön, ki lesz a (valószínűleg) közös ellenzéki miniszterelnök jelölt 2018-ban. Aki tehát ennek alapján, méltatlankodik vagy röhög, azt ettől kezdve simán el tudom helyezni az IQ és/vagy a rosszindulat skálán."

Az én státuszom mi?
Jó éjt!
@parti_giano:

Nemdenem.
Bartusnak nevezni valóban minősítés. Neked, nekem negatív , másnak pozitív.
A jó,a rossz a klónra vonatkozott.

Hermelinem kérdezi, induljon-e megrágni a másik kezed?
@Orica Középföldi: bartus sokszor fején találja a szeget, csak sokat pofázik.

és, mint tuggyuk, sok beszédnek, sok az alja:))
@taga20: azaz, csak mi a francot keres bartus fején a szeg, mágneses vagy mijafacom?
@parti_giano: oximoronról hallottál má? bartus és patent?

demagnetizálóról hallottál má? naponta használom:))))
@taga20: azaz oxiizét használja a nejem, a hajára keni. neked is jót tenne, hacsak nem telly savalasintájú a séród. demagnetizációt nem ismerem, de tuti kevered a di maggioval a yankees-ből.
@parti_giano: savalasszóközmintájú. remélem így érthetőbb, pupitász! d:
@Knósszosz:

"_ de azért ezt a Hilaryt én nagyon:
www.youtube.com/watch?v=N-mA9OMP3DE
+ Dudamel és ++ Mozart... ínyenc._"

Azért valljuk be, hogy olyan pofi alatt levő mellekkel már elég kézenfekvő kimaxolni az akusztikát és fel lehet javítani a frekvenciát. Minden szexizmus nélkül állítom. A tételt.
@jaegtoer: túl van öltözve a csaj:)
ja és, rácinger él még?
@taga20:

Nincs tudomásom arról, hogy a rácok milyen ingerrel élnek még.

Ellenben Őeminenciája élvezi a napot, tiszteli az Urat és a 89. évét hordozza.
@jaegtoer: ennek kurvára örülök. a trógerek mindig sokáig élnek.
@Orica Középföldi: Gyönyörű gondolatmenetben vezetted le, hogy miért marad Orbán, a végtelen időkig hatalmon.

Csak makulátlanok szállhatnak szembe vele!
Ha esetleg a regnáló hatalom, nem tudná, hogy mivel kell lejáratni őket, megtesszük mi!

Nincs feddhetetlen ember, egy se!!!

A "jobboldal" viszont összezár az övéi mögött!
"Mi" meg, eltartott kisújjal fanyalgunk mindenkin, aki fellép ezek ellen!
@punkfrog:

Ne ess túlzásba. Tuareg nem az ellenzék emblematikus figurája. Erős exhibicionista hajlammal, kevéssé uralt önkontrollal nem is lesz az.

Nem gondolom, hogy található feddhetetlen ember, de a Max Weber-i karizmának azért vannak ismérvei.

Azt nem hinném, hogy a mai ellenzéki pártok ki tudnak valakit állítani, aki mögött összezárnának. Ez a vonat elment.

Reménykedem a Lattmann-féle új formációban.
namost majd rend lesz...a minden'tudók már összedugták,m már csak mozgatni kell és el is sül hatalmas nagy kataklizissel mint a zellahjöllakatyakjullafassetuggyahugyhogyhíjjákm de vulkán és nem fíber...
szóval most majd nagyhatalmas fáraózik dinasztiátok lesz és tapicskolhattok tovább benne az örökkévalóság végéig

ott majd leestek a szélén és kiderűl, hogy beboúl

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Orica Középföldi:
na itt a zideje, hogy publikusan bevalld valami buzi szerelem van benned a nonokisszakállas irányában, pláne mióta már nincs szakálla de ugyanolyan "kedves" kappanhangja van és meg lehet dugni is, meg szopik is bármiért... igaz is a húgyosmáté és zsigamarcell nem érdekel??? esetleg ugyanilyen célból? azok nagyon kellemesen érzik magukat a gőzfürdőben is...

szóval??? milyenek is ezek a titkolt vágyaid?
zellenzék pedig nincs...mert (mongya orica elvtárs annak aki elhiszi) akkó ki fogna nektek szopni...a zorbángeci még nem elég fáradt, a kezelések is még tartósíthattyák egy darabig utána meg ki lehet tömni üveggyapottal és nézegetni ahogy a kövérlca könnyes szemmekkel nézi a titkos szerelmét a vitrinben

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

azért majd szóljál ha eljött a zidő... és Ciprasz meg újra lesz választva dupla hatalommal

Zorban esse delendam
@Rodeo36: trotyika! ha már, akkor orbanum (esetleg urbanum, ha latinizálod) esse delendam, tudod, accusativus. oszt látom, nosztalgiázol a rudas gőzfürdője után.
@Rodeo36:

Mi lenne, ha az infantilis, olvashatatlan hsz-ek helyett visszatérnél a normális stílushoz és hanghoz?

Talán kapnál választ.
látom medgjöttek a libák és támadást intéZtek a bölcs gyesznó ellen és assziszik győztek, ne szóljatok nekik, majd megtuggyák

brühüyyy
@Orica Középföldi: @parti_giano: (legyen má' címzett is) kocsis egy jól felépített termék volt, mely mögött (tetszik, nem tetszik) komoly munka állt egy csapat részéről, s a szabóval való szakításig karrierje meredeken ívelt felfelé... ez tört meg az afférjuk után... tuareggel annyi a közös, mint a blogon sokakkal: orbán és a fidesz nem akceptálható... a miértek mentén viszont már, mint prizmán a fénysugár, szóródik a blog...
@Sir Bates dö Hól:
A mosóporreklámok hatalma... Ennek a népnek ez a szint kell, tovább nem lát. Oszt még élvezi is!
Mondjuk félelmetes belegondolni, hogy ahol egy ilyen szánalmas kis izéke, ilyen szintig emelkedhet, milyen a felső vezetés szintje, mekkora a káderhiány... Igaz, akkor nem kellene azon csodálkozni, miért tart a mélységi bányászbéka segge alatt kies kis honunk.
@taga20: igy van, lasd tovaris obergruppenfuehrer boross
@Kurvahošigutntag:
Ez néha elhatalmasodik rajta. Érdekes, mert nemrég pl.vincenten tök értelmesen tudott írni. Szerintem miattatok lehet... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nincs kizarva, igen latom, ott nincs annyi kkkkkkkkk. en alapvetoen birom az oreget, jo lenne nem duzzogna annyit
@Kuviklacz: :o)))

hoppa! ebola csak a gyoknyelfet ismeri
@Sir Bates dö Hól:

Tuareg alapvetően egy okos, tehetséges pali, akinek - utólag visszatekintve - nagyobb volt az ambíciója, mint az esze.

El nem tudom képzelni mit gondolhatott,mire számított, mi lesz ha felépíti Kocsist? Néhány paraméter ismeretében ez elég nagy pontossággal kiszámítható. (Hajaz a Simicska kontra Orbán ügyre.)

Ezek figyelmen kívül hagyása a karrierjébe került.
Amit ma művel, abban több a kudarc-motiváció (emocionális determináció), mint az igazi ellenzékiség (mentális determináció). Elég megnézni a stílusát. Egyébként ezért szeretik olvasni sokan:). Az egyensúly felborulása a szükséges intelligencia hiányára utal.

Nagyon benézte a Pygmalion-effektust.
@Kurvahošigutntag: naná, csak aszt nem értem, hogy mi a bánatot kerestek ott?
@taga20: csinaltak mar erdekes dolgokat: nemreg egy müncheni plazaban masiroztak naci egyenruhaban. ez a Neue Slowenische Kunst Papa, semmi komolysagot ne keress benne ;-)
@Orica Középföldi:
Nézd, azért egy miépes kisnáciból fideszbu... izé, paraszttá avanzsálni, azt nem nevezném egy remekműnek, amire Tuareg annyira büszke lehet. Valahogy inkább a kudarc mozgatja. Szerintem...
Azt ugye olvastátok, hogy izéke kivizsgálja, kik voltak azok a csúnya fiúkák, akik pl.a rendőrök és a helyi szervezők szerint ott se voltak?
Előre izgulok az eredmény miatt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Látom megint az igazság minden szeletével állsz hadilábon. :)
@Gábris szomszéd: neked ez a hobbid? kibaszatni magad:))
Ez az idióta tuareg felment az ünnepi színpadra, erre fel meg kifütyölték. Egyébként büntetőeljárás folyik ellene valami vagyoni bűncselekmény miatt.
Az okos vezetők, királyok, stb az ilyen feltűnési viszketegségben levőt úgy szerelték le, hogy adtak neki valami tisztséget.
@Imola Helyesi: okos népek, meg giotin alá vitték az ilyen gecivityákat:))
@taga20: Dehogy csak ha van rajtam sapka.... A többit te is tudod. :)
@Gábris szomszéd: te olyan vagy, mint a magyarok.
mindig, mindenki téged bánt, pedig nem csináltál semmit:))
@Imola Helyesi: hidd el, igény lenne rá:))

a műanyaglakat azé rá fog rohadni, remélem.
@taga20:
Nem hinném, Bajnai, Gyurcsány és a többi szoci és szadeszes lókötő is vígan éli szabadnapjait!
Orbán meg semmi törvénybe ütközőt nem tett. Jelentsd fel, ha úgy gondolod, mi tart vissza?
@Imola Helyesi: kinél, te szerencsétlen? polt péternél? eszednél vagy?

a magyar történelem egyik, ha nem a legnagyobb tolvaja, gecivitya.
büszke lehecc rá!
@taga20:
Túl sok felesleges hazugsággal tömöd az agyad. Majd kinövöd.
@taga20:
Na , ilyen hülye filmeket sem nézek, a te színvonalad.
@Imola Helyesi: ebola, te vagy maga a színvonal:)
@taga20: tessek, "hulye film"...

majd a zoknigyulolo szivaros bacsi csinal neki szebbet-jobbat
@Kurvahošigutntag: tisztán láccik, hogy nem fejlődött ki az agya:)))
@Kurvahošigutntag: mi indukálta, mi indukálta?!?:-DDD...
@Kurvahošigutntag: Az millen? Mint a bikkfanyelv, hogy nem zsibbad?
süti beállítások módosítása