Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: www.portfolio.hu/gazdasag/20220930/megvan-mennyi-lesz-a-2022-es-nyugdijpremium-osszege-570193?utm_... (2022.09.30. 15:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Here Comes The Sun - máshogy www.youtube.com/watch?v=DaWBmNbxAig (2022.09.14. 22:13) Zeneszoba
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2015.07.31. 09:05 Fabius

Simicska leteszi a fegyvert?

Címkék: média fidesz heti válasz schmidt mária simicska

Váratlan fordulatot vehet a Nagy Geciháború: elképzelhető, hogy Simicska Lajos leteszi a fegyvert és behódol Orbánnak. Legalábbis nehéz másképp értelmezni, ha a Heti Válasz deal összejön Schmidt Máriával.

Pikáns kis sztori lenne az nem vitás.

Ugye a boldog ellenzéki időkben, 2006 után smittmari volt az egyik, aki elvesztette hitét a második csatát is elbukott Vezérben. Történt ami történt - szervezkedett Orbán ellen vagy sem, ki tudja igazán - a lényeg, hogy Szörnyeteg Lajos lapjában megjelent a leleplező cikk, állítólag Lui mester saját kezével írva álnév alatt. A szövetségesének tartott Áder Brüsszelbe ment parkolópályára, ő maga meg itthon maradt, megült a sarokban, és úgy tűnik a taktikája mára beérett: egyike lehet az Orbán által kijelölt médiaoligarcháknak. Ehhez mindössze annyi kell, hogy meg tudja venni Lalitól a lapot. Azt a lapot, ahol már a végletekig lojálisnak tartott Borókai főszerkesztő is fikagyurmából formáz Lázár János portrét. Kelti a hangulatot, ugye, szomoríccsa' és megbánccsa' magát elhazudósimon államtitkárt, piszkálja a vajnabandit és úgy általában kellemetlenkedik, mintha Népszavás újságíróktól kölcsönöznének gondolatmankót hétről hétre.

Világos, hogy nem mehet ez így tovább.

Lajost igyekeztek ösztönözni, hogy ne sokáig gondolkodjon az eladáson: a Közgépet már nem elhessegetik innen-onnan, hanem kimódolták, hogy minden közbeszerzésből kizárható legyen. Az oké, hogy a Szörnyeteg Lajos família 200 évig megél a már hegybe hordott milliárdokból, de egy ilyen kaliberű embernek pokol lehet a parkolópálya. Ráadásul ő még csak abban sem bízhat, hogy majd ez Orbán előbb vagy utóbb bekövetkező bukásával megváltozik. Vagyis elméletben kiválóan befolyásolható ilyen és ehhez hasonló módszerekkel. Az már csak a dolog sajátos bája, hogy az értékelhető gesztushoz annak az embernek kéne eladnia a lapját, akinek Orbán ellenes szövetkezését maga leplezte le.

simicska.PNG

Úgyhogy dőljünk szépen hátra, és várjuk ki mi sül ki ebből. Lajos leteszi a fegyvert? Vagy kitart a végsőkig? Esetleg előhúz valamit az irat és sztorikupacból amin trónol és visszavág?

 

681 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr127667630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért ez a nő nem annyira buta, mint amennyire a szőke nőket annak tartják. Csak meggazdagodott eddig, míg sok nem szőkének ez nem sikerült.:D
Jah, abban a terror házban sok információ begyűrűzhetett.
baxa meg ez hosszabb lesz mint a zizaóra+szomszédok+dallas együtt!
ebből csak az jön ki, mint a putyilovgyárból haza hordott alkatrészekből, 2018-ban megint lesz 4 év a zoráb előtt térdelve..
L. Simonnak vegyen már valaki egy zacskó barackmagot, hátha az majd megvidámíccsa a szomi fejét!
Kedves Fabius!

Az soha, egy pillanatig sem merült föl benned, hogy csak egy 'Pávatánc' epizódot láttunk?
Mert bennem az emlékezetes jelző elhangzása után kicsinnyel, bizony igen.
Milyen háború az, ahol nem lőnek az ellenségre?
Ahol nem indul roham?
Ahol a roham előtt nincs egy (nehéz)tüzérségi zárótűz?
Miközben mi itt másodrangú kérdéseken rágódunk, ők már söröztek egy jót.
Oszt jó napot!
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem meggazdagodott.
Gazdag és víg özvegy.
Annyi esze volt, ez biztos, hogy jól választott férjet.
.
Simicska Lajos egyik sajtóorgánuma sem eladó, még akkor sem, ha ezzel gesztust gyakorolna. Az üzletemberhez közelálló forrásunk megerősítette: Simicska semmilyen gesztust nem tesz Orbán Viktornak, bár egyelőre válaszolni sem kíván az őt az utóbbi időben ért támadásokra. Két hónapja valóban megkeresték a médiabirodalom tulajdonosi körét, de az oligarcha leszögezte: nem hagyja magát, nem ad el semmit, az érdekeltségébe tartozó médiumokat hosszú távon kívánja fenntartani. (A miniszterelnök egykori barátja ezzel egyértelművé tette szándékait: meg akarja őrizni a saját nyilvánosságát)

nepszava.hu/cikk/1065166-simicska-nem-ad-el-nyilvanossagot/
@anonymand:

Na látod, hogy okos nő, sok még azt sem tudja kihez kell férjhez menni.
@dr. jenőke (jenőke):

:)vers..kösz!

Ikertornyok,két""""történész"""" skrapski'smittttt,együtt végeztek a 'leszopói egyetem cipőfűzés és 'tjúrórudi szakán:))
@dr. jenőke (jenőke): Kiket fog majd segíteni médiumaival a következő választáson és addig? :)
Az európai értékek mentén. :(

Tű a szénakazalban: terroristákat keresnek a betolakodók között - tízezrek kószálnak szabadon az országban.

Tíz, terrorizmussal gyanúsítható személy adatait, fényképeit, útleveleinek másolatát juttatták el a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatósága munkatársainak egy zárt hálózaton keresztül, hogy azonnal jelezzék, ha munkájuk során találkoznak az illetőkkel – tudta meg a Napi Gazdaság. A lap forrásai ezzel kapcsolatban annyit közöltek, az információk külföldi hírszerző szolgálattól érkeztek azt követően, hogy híradások jelentek meg a Bosznia-Hercegovinában működő dzsihadista kiképzőtáborokról. A gyanús személyek tehát az ország déli határain keresztül érkezhetnek hazánk területére.

www.napigazdasag.hu/cikk/51809/
@Gábris szomszéd: már a kormány progagandát is idetolod?
a terroristák így jutnak be hozzánk!
rettegjél!!!
@Gábris szomszéd:
.
Simicska?
Valósínű, hogy Gyurcsányt.
Gyurcsányt Orbán jobban utalja - és fél is tőle - mint a Jobbikot.

Hogy Gyurcsány ennek örül-e, vagy sem, nem számít.
"Másfél milliárdos gázszámlát nem fizetett ki a Klik"

Aszondi a hogyishívják, hogy az adósoktól az a szolgáltató szedheti be az adósságot, akinél az keletkezett. Vagyis hiába államosítják a gázszolgáltatókat ( magyarul veszi meg az állam ), attól még az állami hivatal tartozása fennmarad. Ki is ezért a felelős, mondjuk a minisztériumban, ahol az iskolák költégvetését éves szinten tervezik azért, hogy az állami költségvetésbe be lehessen kalkulálni? Vagy esetleg másra fordították azt a pénzt, amit a fűtésre terveztek? Vagy nem is terveztek csak másfél milliárddal kevesebbet? No ki magyarázza ezt meg?

Mondjuk eztet is megmagyarázhatná akár a miniszterelnök, akár Rogán nertárs, de Lázár nertásrtól is meghallgatnánk.

index.hu/belfold/2015/07/31/masfel_milliardos_gazszamlat_nem_fizetett_ki_a_klik/
@Gábris szomszéd:
Azt tudtad, hogy az EU-n belül van egy rakás dzsihádista és IS-szimpatizáns, akik a schengeni határok miatt majdnem oda mennek az EU-n beül, ahova akarnak? És még rajtuk kivül is van egy csomó elmebeteg, akikben egyre fokozódik az ölési vágy?
Miért teszel úgy, mintha Magyarország eddig mentes lett volna az ilyen kockázattól és fenyegetettségtől? Hogy ez csak a most jövőkkel összefüggő probléma?
@látjátok feleim szümtükkel:

- A rohadt multik követelése le van szarva! - gondolta Lázár János
- Faszfej! - gondolta Stirlitz
Jó hírünk nőttön nő a világban!
"A kölni közigazgatási bíróság megtiltotta, hogy visszatoloncoljanak Magyarországra egy iraki férfit, noha a schengeni övezeten belül először a magyar hatóságok regisztrálták. Az indoklás szerint azonban nem számíthat emberséges bánásmódra. Akár fél évig őrizetben tarthatják – lehetetlen higiéniai körülmények között, ráadásul az eljárás ellen gyakorlatilag nincs fellebbezési lehetőség. Ezen túlmenően nincs orvosi ellátás, vagy ha mégis, akkor a menekülteket megbilincselve vezetik elő. Ebben az esetben a 31 éves férfi hazájában egy merénylet során elvesztette az egyik szemét és lábát, de sérüléseit Magyarországon nem kezelték, viszont rács mögé dugták. Ugyanakkor beteltek a befogadó állomások, így abból kell kiindulni, hogy nem lehetséges az emberhez méltó elhelyezés – hangsúlyozza a németországi ítélet."
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=189784
@Gábris szomszéd: szarzsák, milyen kauzalitást sunnyogsz a link és az általad alkotott "Az európai értékek mentén. :(" sor közt?...
@kekex:

ennyire okádék a rendszerünk?
félelmetes látlelet!
@Gábris szomszéd: na akkor a nem dzsobbikos, nem is vármegyés, teljesen normális polgármester, megint remekelt:

http://hvg.hu/itthon/20150729_Szabadcsapatok_szervezodnek_a_migransok_m#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015.07.31&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid}
@Sir Bates dö Hól: Helló faszfej. A múltkor épp azon sírt a szád, hogy miért kommunikálok veled. Szóval legyél következetes kicsipondró és pofa súlyba, ha hozzám akarsz vartyogni. :)
@guma: nem védve a mo.-i helyzetet, de azért más a németek lehetősége ilyen téren. felnőttre havi 1300 eurót költenek, gyermekre 4000!!!! eurót.
@Gábris szomszéd: még annyit tennék hozzá, hogy a gumilövedékes fegyver ajánlgatása, olyan IQ negatív egyedeknek, mint a Bettyárok, akik előbb bebaxnak, majd miután kellően brúszlíre itták magukat, durvára megfontoltan fognak cselekedni.
@nincs_itt: Hávégéből azért vonjál le jócskán. :)
@látjátok feleim szümtükkel: azt a "nem kifizetendő" rovatba tervezték be.
Ami igaz az igaz. Orbán (Áder) Jánoskát is kiküldte már kegyvesztettként Brüsszelbe, de kiderült, annyira nem tud angolul, hogy hazahozta. Közt. Elnökként meg
szolgálhatja a környezetvédelmi érdekeket, amik
köztudottan és egyértelműen magyar érdekek, vagy nem!
@Gábris szomszéd: van egy jó hírem: lehet, hogy jövőre veled otthon, jó?...
@Doberdo:

Áder védi a környezetet, kivéve a madarakat, amik Semjén célkeresztjébe kerültek, meg a földeket, amikbe Mészáros és Fazekas szerint mégiscsak repcét kéne inkább vetni...
@Gábris szomszéd: és a lényeget most sem érinted, azaz a kérdésre nincs semmi válaszod...
@kekex: "A kölni közigazgatási bíróság megtiltotta, hogy visszatoloncoljanak Magyarországra egy iraki férfit, noha a schengeni övezeten belül először a magyar hatóságok regisztrálták. Az indoklás szerint azonban nem számíthat emberséges bánásmódra..."

Nesze nekünk jó hírnév.
Mondjuk itt sok állampolgár sem számíthat emberséges bánásmódra, lásd közmunkások.
Szavazzunk!

Az linkre kattintva ( m.magyarnarancs.hu/belpol/igy-uztek-ki-a-menekulteket-a-keleti-aluljarojabol-95948), most személyre szabottan lehet eldönteni, hogy melyik gyereket kell kibaszni, mint a macskát szarni, moról. Melyiknek ne adjunk semmi esélyt egy -európai értelemben vett- minimális életnívó elérésére. Most nem arctalan masszaként, hanem individuumként hozhatunk felettük ítéletet.

(Remélem a fácsén gyerekfotót használók nagy számban fognak szavazni!)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Mondjuk a kerítésre költött pénzből lehetett volna néháyn közalkalmazottat beállítani, azokat technikával felszerelni, és a határon bejövő személyeket azonnal digitalizálva ellenőrizni, és gyorsan eldönteni, hogy mehet-é tovább, vagy menjen vissza oda, ahonnan jött. Persze ezt szervezni kéne, és mivel kurva sok munka van vele, egyik fideszes sem érzett affinitást ( meg zsozsot sem látott benne ), hogy ennek a hivatalnak főnökje legyen.
@Gábris szomszéd: nem nekem, egy kérdésre... biztos segít valaki abban, hogy inkriminált személyem helyett megismételje azt...
@Sir Bates dö Hól: hehe, te sem vártál mást, s te vagy a hibás, mert a kérdésedhez nincs sorvezető. ennyit tud, a copy c-copy v billentyűkombináció alkalmazása már így is a képességei határait feszegeti.
@látjátok feleim szümtükkel:

Igen, vannak dolgok, amiben az államapparátus és a csatolt részei nem látnak fantáziát:
index.hu/belfold/2015/07/31/menekult_onkentesek/
@parti_giano: Jaja egyik kommentben lemegy kutyába a következőben pedig pislog, mint hal a szatyorban, hogy miért nem kap választ. Nem semmi a csávó meg kell hagyni. ;)
Válaszolgasson neki a párizsi főrabbi.
"Kövér László kitért arra, hogy átláthatóbbá és hatékonyabbá válik a pályázati rendszer és a döntési mechanizmus, a felhívások időben eljutnak az érintettekhez, a pályázatok lényegesen kevesebb adminisztrációval járnak majd."

www.hirado.hu/2015/07/31/kover-laszlo-szerint-a-mezogazdasagba-erdemes-befektetni/?source=hirkereso

Öt év kormányzás után jut ez az eszükbe, miután a haverokat felföldesítették és feltőkésítették?
:O

"Ahogy a törőberendezés nem volt képes megbirkózni a túl kemény maghéjjal, úgy a kormányzat sem képes megbírkózni azzal, hogy recseg-ropog a rendszer. Lassan házon és berkeken belül is szabad a kritika pályája, nem szent már sem Rogán (mármint Cili), sem a Rogán–Vajna klub, bármit jelentsen is, sem Lázár, sem L. Simon, ez utóbbi a Heti Válaszban éppen kimerítő levélben védi Lázárt Borókai Gábortól, éspedig így: "Valójában nem Lázár Jánost támadod tőled szokatlanul éles hangon, hanem Orbán Viktort." Mert azért akárkire nem terjedhet ki a berkeken belüli, jószándékú kritika joga, ártasz az Ügynek, Borókai elvtárs."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150731_A_barackmaggate_es_a_RoganVajna_klub?s=hk
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Igaz.

Ez egy "görény-kurzus, amelyik sunyi, lop és büdös". (Szabó Dezső)
@látjátok feleim szümtükkel:

Engem azért annyira nem nyugtat meg, hogy a fenti szöveg azt jelenti fideszül, hogy "előre tudjuk, melyik strómannak osztuk majd vissza a földeket, őket erről telefonon értesítjük, aztán az egész simára van vajazva, ahogy kell, a felesleges papírokkal sem kell elbaszni az időt".

A felhívások érintettekhez eljuttatásához csak annyit, hogy éppen ma olvastam, a belvárosi önkori kiírt valami nemzetközi ingatlanos pályázatot, és mindezt a helyi lapban meg a faliújságon bírták kihirdetni. Persze minden szabályos volt, elvégre miért ne lenne elvárható, hogy egy bécsi, párizsi vagy moszkvai ingatlanos a Heti Rogáncity-t lapozgassa... Még ők voltak a legjobban megsértődve, amikor valami helyi LMP-s felrakta azt egy netes hirdetési oldalra.
OFF

Római katolikus egyházi vezető még soha nem fogalmazott ennyire keményen az Iszlám Állam, és annak háttere ügyében.

http://hu.radiovaticana.va/news/2015/07/30/az_ún_iszlám_állam_a_nagyhatalmak_kezében_van/1161887

ON
@dr. jenőke (jenőke): Népszava (Heti izé stb.): az a prosti, akin a stricik huzakodnak, hogy kié legyen?

Ezért olvasok én hvg-t, bár az sem mentes a vakondokoktól.
@Gábris szomszéd: Van benne igazság, de söprögessen a vatikáni rádió először a saját háza táján!

Orbánt ki vértezte fel, ki látja el ideológiai munícióval, és ki tartja most is a hatalomban? Azok, akik a templomokban a öreg mamáknak azt prédikálják, hogy a fideszre kell szavazni.
HA... tényleg nincs több muníciója lajosnak

akkor a lecsóba vele....hülye volt :(((
@parti_giano: milyen sorvezető?!?!... tényleg nem értem, nincs senki a családban aki nyakonbaszná ezt a valamit "elég legyen már!" felkiáltással...
@Gábris szomszéd: majd jövőre, a kutyafuttatónál megvitatjuk ezt...
@anonymand: Gecigránát-robbantás nem is számít?

Simi azt mondja múltkor Orbánról: "most már nem is tudom, mit gondoljak róla".

Simlics egy polgári származású, antibolsi komcsivadász, Orbán meg a faluvégéről fölkapaszkodott törtető pártfunkci ivadéka. Talán lenézik egymást.
@Gábris szomszéd: "Válaszolgasson neki a párizsi főrabbi."

az a zsiga gyerek, ugye-ugye?... miért nem egy katolikus főpap?... (téged villanyszerelőnek adtak akaratod ellenére, s utáltál blankolni, hogy mindenről ők jutnak eszedbe és ennyire gyűlölöd őket?)...
@látjátok feleim szümtükkel: Taxisofőr ivadék városi jogász biztos ért hozzá ...

Miért is ne értene a mezőgazdasághoz?
@Sir Bates dö Hól:
" utáltál blankolni, hogy mindenről ők jutnak eszedbe " - ez kész!:DD
Mi lesz a következő?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Sehol egy konkrét ügy.
Sehol kiborított bili.
Sehol semmi a zemútötévből, vagy akár a zemúthuszonötévből.
Pedig hidd el lenne.
Panem et circenses! - a cirkusz megvalósult, a kenyér pedig...
@parti_giano: kétlem, nézd meg récsölből is mi lett!:))

az elején elbasszák ezeket a kölköket.
@parti_giano: :)) ezé má valami szerzői jogdíjat kéne szedni az országnak, ja nem, vityáék eszt is lenyúlnák.
@anonymand: Ügyek azok nincsenek, abban egyetértek.

De személyes ellenszenv attól még lehet, nem? Simlis most jött rá, hogy neki Orbán egy falusi tahó, vagy ilyesmi.

Ergo nem az akárhányévvel van baja Simisnek, hanem Orbánnal?
Ha van-e municijója, ha nincs-e, tök mindegy.
Orbánék 23%-on beleálltak a betonba, az ellenzék meg teljesen széttagolt.
A Fideszes planktonoknak meg nem tudna Lajos olyat virítani, hogy azok kiszeressenek a mocsári nyehőcből.
@Knósszosz: Tegnap azt rebesgetted,hogy küldesz
valami "pakkot"privibe.
???
@ornagy50: meggondolta magát, még is a csajokat szereti.
van ilyen:)))
@ornagy50:

Szasztok!

"pakkot"privibe?"
Biztos rossz címre 'kűtte:)))

www.youtube.com/watch?v=hdY8g0Li0Xw
@gazoló:
Neeem... olyan a pakk, mint a Pálffypista, azt is jó helyre küldik. Írország neki maga a paradicsom, dűl a wiszki és van ezerféle sör - testre szabottabb jutalmat nem is kaphatott volna a fidesztől.
@Sir Bates dö Hól: Minek járatod le magad még jobban? :)
@Knósszosz: boros a csóka, most álithattya át a máját:)
eszt a szívást!
@Gábris szomszéd: hol? itt?
ártu ez nem a tatuin, itt mindenki vágja, hogy merre hány méter:)
@taga20:
Több funkciós az!:)))
Tán még a rézelejét is biztonsággal kezeli.
@taga20: Én tudom mi a stájsz, csak a bagetthuszár van ismét eltájolva. Biztos megint birkózószart evett vagy nem jutott neki dinnyeföld. Múltkorában nincs itt kollégát akarta "megkeresni" most meg nekem írogatja a hülyeségeit.:) Az ürge már viccnek is elég szar.
@Gábris szomszéd: hazucc geci! velük kelsz és velük fekszel:)
@Knósszosz:

"Halál a májra!!!
Látod 'vitya a jókat a paradicsomba küldi,a "rosszakat meg kerítésépítésre :)szárazfalvára!

-Remélem a szeszkazán 'honosítttya a wiszkit,mint 'argantincseresznyét:)
@taga20:
Én toltam a rockot rendesen, viszont a rap az sose volt "ott", Ganxta meg egyenesen mínuszos... Kiss Tibit nem értem, ő sem egy mindennapi fazon, de ketten együtt?... Hát, legyen ez a bajuk, itt más szól.
@gazoló:
Ebből diplomáciai botrány lesz, ha konzekvensen végre hajtja a főnöke elvárásait és harcolni fog az Írek ellen mint amaz Brüsszellel szemben, akkor balhé lesz.
A követség logója egy vinklit fog mintázni, alatta kérdéssel: van nektek ilyen 90 fokos wiszkitek mint nekünk pálinkánk?? - Naugye!"
@Knósszosz: De hát a pisti nem is iszik!!!:D
Na már ők is kiiratkoztak az európai értékrendből. :)

Menekültáradat: kerítést építenek a britek is

www.atv.hu/kulfold/20150730-menekultaradat-keritest-epitenek-a-britek-is
@Sir Bates dö Hól:

gyógypedezünk? gyógypedezünk?
@ornagy50:
A Szentkirályi enyhe szénsavasba bele se kóstol - ez tuti - és az Aquarel ..mentest is negligálja!
@Gábris szomszéd: "Ja meg szőrrel. :)"... a szádba putyin fanszőrével...
@Knósszosz: soha sem az ízlésed miatt bírtalak.

persze eszt soha nem felejtem:)))

www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@Knósszosz:

Fennnáll a lehetősége annak is ,hogy 'búvárkund:) elpusztítja a teljes ír készletet is:))

www.youtube.com/watch?v=L6QTwZDzak4

www.youtube.com/watch?v=cYGyERe2Vbw
@Gábris szomszéd: "Ja meg szőrrel. :)"... a szádba putyin fanszőrével...
@Gábris szomszéd:
"_Az, hogy más országok hatalmas költségekkel létrehoztak és működtetnek határzárakat, még nem jelenti azt, hogy azok hatékonyan működnének. Sem az amerikai, sem a görög, sem a bolgár „kerítés” nem képes megállítani az irreguláris migrációt. A szuverén Magyarországnak valóban lehetősége van a fizikai határzárra. Ugyanakkor a Helsinki Bizottság álláspontja szerint ez az intézkedés nagy eséllyel nem éri el a célját, hiszen a nemzetközi tapasztalatok alapján pusztán egy kerítés nem alkalmas a jelenlegihez hasonló méretű tömegek megállítására, a belügyminiszter jelentése alapján pedig az irreguláris határátlépők 97–98%-át egyébként is elfogja a magyar rendőrség. Ennek fényében elképesztő az összeg, amelyet a kormány a megépítésére költ._"
@Eszter jött: ma a kedvesebb orcám látható:-)...
@taga20:
Te, olyanról hallottál már, hogy az évek múlásával bizonyos értékek kevésbé lesznek fontosak, míg mások felértékelődnek? Majd megtapasztalod te is, de ne kend rám, amikor már vén hülye leszel!:)

A Tank az marad ami volt, sok jó bulin voltam és azokat nem fogom letagadni - meg egy csomó mást sem -, de jött más is közben - szerencsére! - ez ilyen rohadt egyszerű.
@taga20:

Jó estét 'tessó,Neked egy érzelmeset:))

www.youtube.com/watch?v=ljopiPPUOIw

//Knosszi,húzodjatok hátrébb:))

www.youtube.com/watch?v=ljopiPPUOIw
@gazoló:
Ezek jók! - népzenék, nekem tetszenek!:))
@Sir Bates dö Hól:

aszta! mindig is szerettem a rosszfiúkat.

állítólag ma valami szuper telihold lesz.
talán az teszi a nagy kedvességlázt.
@punkfrog: Örülök, hogy neked fontos a Helsinki bizottság véleménye. :) Amúgy meg a kerítés önmagában valóban nem teljesen elég. Kell hozzá élő erős védelem is, emiatt hasznos lenne a határőrséget is visszaállítani.

alfahir.hu/a_migraciokezeles_csak_a_hadsereg_reszvetelevel_oldhato_meg
@Knósszosz: tezsvérem, rájöttem az eszedért és a bölcsességedért szeretném, hogy a tezsvérem legyél:)

félre a józanságot, vágom amit moncc. soha ne tagadd meg magad, és mindig változz!

szív küldi szívnek:)))

www.youtube.com/watch?v=dpmAY059TTY&list=RDdpmAY059TTY
@Gábris szomszéd:
"_belügyminiszter jelentése alapján pedig az irreguláris határátlépők 97–98%-át egyébként is elfogja a magyar rendőrség_"
@Eszter jött: kurvára igazad van, a szomszéd kéményén csücsül a hold. ez tuti, ne igyak többet:)))
@Gábris szomszéd: Én megtippelni sem merem, hogy hány terrorista-kommenista ügynök és betolakodó szigárgott át 56-ban Magyarországról Nyugatra a koszos-büdös magyar migránsokkal.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Ügyek azok nincsenek, abban egyetértek." - tehát akkor igaz az állításom, hogy szó nincsen itten háborúról.
Nem lőnek.
Ha lőnek, nem éles a lőszer, csak vaktöltény.
@taga20:
Hééé!! Nekem plö Axeléktől a november rain az a rock egyik mozarti balladája - vigyázzá!!:))
Ne kövesd a karnist ma má, magasan van, üdv!:))
@Gábris szomszéd: mindig visszahozod magad a szargödör széléről. ez a szám egy kalap szar volt, de szép volt.
mé jobb neked a sötét oldal?:)
@A Román: Biztos őket is szervezetten küldték a szerb vagy líbiai embercsempészek, meg ugye a bécsi kallernek is nekitámadtak machetével, amikor az a jegyüket merészelte kérni.

organikusok.blogspot.hu/2015/07/lekaszabolta-egy-afrikai-menekult-az.html
@Knósszosz: itt repked a sárkányom, ezé nem szállok el:))

a novemberréjnből az utosó 1percet bírom.
@taga20: Melyik részben derült az ki, hogy Ártu a sötét oldalon állna? Már megint lemaradtam valamiről sztárvórszügyileg? :)
@Gábris szomszéd: szerintem ártu nem az alfahír, meg egyéb szaroldalról szívná az infokat.
sokszor a legócskább ócskásnál is ócskább vagy.
és nem sértegetni akarlak, csak eszt gondolom rólad.

u.i.: milyen volt malilosinj, mesélj!:)
@taga20: Akik szeretnek máshogy látják, a jó Istenről már nem is beszélve. Szóval nagy pánikban nem vagyok. Ugye azért megbocsájtod nekem? :)
Losinj nagyon szép volt, csak hamar eltelt.
@Gábris szomszéd: haver, szerintem éva braun is szerette a pasiját. tévedett! nem?

szerintem, evvel a hülyeséggel ne takarózzon senki.

istenről már ne is beszéljünk, me még senki nem dumált vele.
ezé eszt ne nyomd nekem, me még kreténebnek nézlek.
zöld haver?
@taga20:
Kedves lehet az a sárkány, ha a szőrős szíveddel így szereted!:))

Ja, holnaptól locsolni is köll, el ne felejtsd!...
@taga20: Hát gondolom nálatok sem téved az asszony, amikor szeret. Szóval belőled is lehet még egyszer faszagyerek.:) Azt pedig, hogy ki dumált Istennel és ki nem sajna nem te fogod eldönteni. Amúgy a nagy kedvenced szerinted mit csinált? :)

youtu.be/QQ80Zj3Oqkc
@anonymand: Nem azt mondtam, hogy nincs háború, hanem azt, hogy számunkra nem érdekesek ezek a csaták.

Simlicska miért harcolna a NER ellen, ha vezethetné is?
@Gábris szomszéd: angyal, kettőnk közt az a különbség, hogy nekem ez a normális, neked meg a rongyrázás számít.

www.youtube.com/watch?v=OKFbB_kqpDI
@taga20: "neked meg a rongyrázás számít."

Marhára nem ismersz, de hát ezen már rég nem csodálkozhatok. :)
@Gábris szomszéd: haver, szarrá ismertelek, ha egy csöppnyi stílus lenne a gyökér életedben, ako nem nyomtad volna zeffirellitől eszt.
egyébként bírom a fizetett burád, de nem mindenki a mandineren nevelkedik.

ja, és :)))
@taga20: Nem vagyok fizetve és a mandinerre sem járok. A többi nagyjából stimmel. :)
ja és hogy ne legyünk belterjesek. ez cuki muterja?

444.hu/2015/07/31/jon-a-kis-zuckerberg/
@Gábris szomszéd: ""Szép vagy gyönyörű vagy Magyarország" - magyar zsidó szerzők művei
Goldmark terem · szeptember 01. (19:30)"

mit szósz haver? megértél egy ilyenre? az atyaúristened népe zenél? mennyünk?
@taga20: Na már megint nagyot mondasz, aztán amikor oda kerül a sor majd gyorsan kifarolsz. Én egyébként sokkal inkább mennék, mondjuk minyonokat nézni. ;)

www.youtube.com/watch?v=1S1HDqMZs8c
@Gábris szomszéd: oké, lássuk egymást. teccik a a cím?
@Gábris szomszéd: Ilyenek ezek a bevándorlók. Az a román Wiszkis meg végigrabolta a derékmagyarok bankjait! A másik román bevándorló, a magyar nevű Bara József meg nem szégyellt belehalni egy kis rendőri kikérdezősdibe!
@A Román: pech! gondolom az északkoreai 58-as barakk lakói sem.

ez mi a fasz? valami hülye műsor?
@taga20: najó, elmentem inni, magyar ember hétvégén ne a gép előtt ücsörögjön!!!
@A Román: te ép vagy? bazdmeg 22:49-kor eszt tolod!
na megyek és kiverem, ennek van értelme:))
ja és, cukkenberg mé dugja a muterját?????
@taga20: A nő szép.

Jól látom, pulikutyájuk van?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a nő egy fos. párdon.
ha pulijuk van, mi a fasz van?

ha szépet akarsz, ako eszt:)

www.youtube.com/watch?v=O3vzOuclU8U&list=RDO3vzOuclU8U

u.i. : utállak úgy általában:)
@taga20: Akár még tetszhet is, de miért mindig ilyeneket találsz ki? Lehetne simán csak borozni egyet vagy elmenni mondjuk a mesterségek ünnepére. ;)
keményednek a vonalak!

Fegyverkezhet a szélsőjobb?

Félszáznál is többen jelezték részvételüket az Önkéntes Határvadász Egységbe, amely vasárnap reggelre Kiskundorozsmára hirdette meg a gyülekezőt azoknak, akik készek „megállásra késztetni a határon épülő kerítést megrongálni készülő törvénytelen bevándorlót".

nol.hu/belfold/fegyverkezhet-a-szelsojobb-1554889

Határzár: több százezres bírság jár a kerítésépítés szabotálásáért

300 ezres bírság jár annak, aki akadályozza a kerítés épülését, 50 ezer annak, aki egyáltalán megközelíti a kerítést - rendelkezett a kormány. A határzár megépítésének Orbán Viktor által kihirdetett határideje augusztus 31-e.

hvg.hu/itthon/20150731_Hatarzar_Tobb_szazezres_birsag_jar_a_keri
emlékeim szerint amikor Bábolnába nyomta a pénzt a kormány azzal leültette a többi "libást"...
most eljátszotta újra más területen:

Felnyomták a kormányt, Brüsszel vizsgálja a húsgyárak megmentését

Vizsgálódnak a magyar húsüzemek állami támogatása miatt – erősítette meg a hvg.hu-nak az Európai Bizottság illetékese. Formális eljárás még nincs, de megkeresték már a kormányt.

hvg.hu/gazdasag/20150731_Felnyomtak_a_kormanyt_Brusszel_vizsgalja

Újabb "Malév-ügy"? – Pénznyelőkre költött milliárdokat a kormány

Brüsszel évek óta nem lép a pápai, a gyulai és a kaposvári húsgyár kormányzati kistafírozása miatt, pedig ma már a cégek eredményein is jól látszik, hogy épeszű piaci befektető egyik cégre se adott volna milliárdokat – nem úgy, mint a kormány. Az ügy a tiltott állami támogatás tipikus esete, simán lehet még belőle uniós szankció. Ilyesmi miatt dőlt be a Malév is. Az Európai Bizottság illetékese megerősítette, hogy a magyar húsos cégekkel kapcsolatban már vizsgálódnak.

hvg.hu/gazdasag/20150731_ezekre_a_penznyelokre_koltott_milliardoka
és még egy kis mezőgazdaság. érdemes elolvasni...

részlet

"– Ön a legnagyobb magyar agrárcég, a KITE örökös elnöke, mit szól a győzelmi jelentésekhez: az idén is megtermett az ország kenyere? Szinte az ötvenes éveket idézi e mondat, holott az utóbbi időkben minden aratáskor halljuk.

– Elég szégyen. Ez az ország már 1984-ben 7,3 millió tonnás búzatermést aratott, 25 éve 5 tonna feletti átlagot értünk el búzából, annyit, mint a franciák, a németek. Ma jó, ha 4,5–4,7 tonnás a teljesítmény. Egymillió hektárról 7 millió tonnát kellene betakarítani. De a gazdálkodók nagy része nem tartja be a technológiát: nem használ jó vetőmagot, elegendő tápanyagpótlást és megfelelő gépeket. A jók viszont már 8–10 tonnás termést is produkálnak. Szakma ez, nehéz szakma. A minisztériumnak pedig egyre kevesebb a köze hozzá. Nekem a miniszter ne csak az ízekről és a szimbólumokról, hanem az agrárpolitika jelenéről és jövőjéről is beszéljen! Kell a helyi piac is, meg a kézműves termék, de ez nem váltja meg az egyre szegényedő falut! A sertésprogram sikerét halljuk, de három esztendő alatt évi 1,5 milliárd forintokat csepegtetnek. Így nem lesz soha 6 milliós disznóállomány! Ha azt hallanám, hogy adnak egyszerre 20 milliárdot, arra már felkapnám a fejem!"

www.szabadfold.hu/aktualis/most_orbannak_kell_dontenie
ezeket a híreket, véleményeket ma sem ugorhatjuk át

A józan ésszel megy szembe, amit ezek a magyarok csinálnak a menekültekkel

index.hu/belfold/2015/07/31/menekult_onkentesek/

Keresztény ország?

orulunkvincent.blog.hu/2015/07/31/kereszteny_orszag

Enoch Powell esete Orbán Viktorral

orulunkvincent.blog.hu/2015/07/31/enoch_powell_esete_orban_viktorral

RABSZOLGASORS

www.pupublogja.hu/2015/07/rabszolgasors.html

Önkéntesen építhetik

vastagbor.atlatszo.hu/2015/07/31/onkentesen-epithetik/
@guma: Már miért lenne keresztény ország, amikor a libsik több száz éve azért küzdenek, hogy ne legyen az. Európa többi részéről már nem is beszélve.
ha majd időd engedi, hallgasd meg ezt a két embert. nekem borsódzik tőlük a hátam, de...

offforever.blog.hu/2015/07/30/schiffer_andras_es_gulyas_gergely_vita_tusnadfurdon

de ha kellemesebb percekre vágysz, akkor kukkants be a "láthatatlan falúba".

offforever.blog.hu/2015/07/31/hallottal_a_lathatatlan_olasz_falurol

8 óra felé lesz majd egy másik poszt Durbanról. Ez a Dél-Afrikai Köztársaságban található város fantasztikus tengerparttal rendelkezik.
hogy miért alakult ki az a szokás, amiért karácsonykor több mint 3 millióan idejönnek, azt nem tudom...
én egy filmet láttam erről, azután raktam össze a posztot, mert az a látvány félelmetes és nekem értelmetlen volt.
az biztos, hogy abban az időben messze elkerülném a települést...
@Gábris szomszéd:

nem zavar, hogy eszméletlen hülyeségeket irkálsz?
@guma: Igazad lehet. Valójában ők is azért küzdenek évszázadok óta, hogy a kereszténység terjedjen. :)
@Gábris szomszéd:

miért kellene hittérítőnek felcsapni? talán azért, hogy fenyegetni lehessen másokat:

"Mindez már csak annak fényében is érdekes, hogy adakozni nem is olyan egyszerű. Pénzt nem, csak ételt, hozzávalókat, természetbeli segítséget fogadnak el. Az adományt a Segítsünk együtt a menekülteknek! csoporthoz kell eljuttatni, amiben nehezítés, hogy mindkét Facebook-csoport zárt. De miért kell zárt csoportot létrehozni egy ártalmatlan szervezet számára?

A tevékenységünk agresszív indulatokat kavar. Számos fenyegetést kapunk, olyan posztokat olvasni, hogy oda kell menni, és megverni a menekülteket és a segítőiket is. Ezért jobb a zárt csoport. Aki segíteni szeretne, jelentkeznie kell, és akkor felvesszük

– vázolta Kárász a végtelenül szomorú helyzetet, amelyben azoknak kell félniük, akik önzetlenül segítenének a rászorulókon, míg a kedves rasszista állampolgárok zavartalanul végezhetik megfélemlítő tevékenységüket."

pedig még Jézus is ballibó buzeráns volt csak szerinted, hiszen:

"Éhes voltam, és adtatok ennem. Szomjas voltam, és adtatok innom. Idegen voltam, és befogadtatok. Nem volt ruhám, és felruháztatok. Beteg voltam, és meglátogattatok. Börtönben voltam, és fölkerestetek"
Máté evangéliuma - Mt 25,31-46 :
"Az orvosok természetesen megdöbbenésüknek adtak hangot, s felhívták a lakosság figyelmét, hogy senki ne próbálja otthon megműteni magát, mert az életét kockáztatja."

nol.hu/velemeny/a-hazi-mutet-elonyei-1554901
@Gábris szomszéd:

"Igazad lehet. Valójában ők is azért küzdenek évszázadok óta, hogy a kereszténység terjedjen. :) "

ja, és a legfontosabb:

ők azért dolgoznak, hogy te szabadon vállald a hitted, ha van.

tehát újra befejeztem veled, szórakozz mással vagy magaddal.
egy kis szöszenet:

"A jelölt ugyanis nem csak virtigli swarcgelb, de magyarul sem tud, most vesz leckéket. Semmilyen magyar kötődése sincs. De tényleg semmi. Lassan mondom, hogy O. Viktor, valóságos belső titkos fülkeforradalmár is megértse: ennek a Habsburgnak semmi köze a magyar nemzethez. Ugyan, hogy fogja ez a hazátlan Habsburg Magyarországot képviselni Rómában? Akkor már inkább az aranyhörcsögünk. Hát, fideszes barátaim, hogy is állunk azzal a kurucos szabadságharccal? Készítsétek szépen az orcátokat.

Meg aztán tele vala plakátolva az ország azzal, hogy a menekültek elveszik a magyarok elől a munkát. Ez a Habsburg ebben is rekorder O. Viktor jóvoltából, hiszen úgy veszi el a magyarok elől a munkát, hogy egy percet sem volt Magyarországon. Itt az ideje átírni a plakátokat: "Ha Magyarországra se jössz, nem veheted el a magyarok elől a munkát!" "

elegemvan.blog.hu/2015/07/30/elegem_van_a_habsburg_nagykovetbol
Végre jó idő volt tegnap, oszt itt bactátok a rezet? :(
Embörök... irány a vízpart. Pláne, hogy megint jön a forróság. Tegnap leeveztem kajakkal úgy 15 km-t, benyomtam mellé egy-két hosszúlépést, meg egy kenyérlángost és élveztem a csendet, a nyugalmat a vízen.
Nem pedig hülyékkel hadakozni...
Az antiszemitizmus már a felsőoktatásban van… Köszönöm de nem kérek belőle!

Elszomorító nyílt levelet kaptunk az egyik főiskolába felvett diák apjától. A biztosítékot kiverő bejegyzést mi már nem találtuk, de az apa korábban készített róla felvételt.

gepnarancs.hu/2015/07/az-antiszemitizmus-mar-a-felsooktatasban-van-koszonom-de-nem-kerek-belole/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

mind a hatan értettük! hahahaha

csak keresem a csónakom még. :)
@guma:
Jó a narancs cikk. Ez a kis egyetemi tetű - ha jól értem - a harmadosztályú focista által kinevezett pártgeci, akit régen független párttitkárnak neveztek, most kancellár majomnak... hiába no, látszik, hogy az elvtársak hol szocializálódtak, mit várnak az aljától.
@Gábris szomszéd:

" Már miért lenne keresztény ország, amikor a libsik több száz éve azért küzdenek, hogy ne legyen az. Európa többi részéről már nem is beszélve."

Ez a mondat elképesztő sötétségről árulkodik.
Üres lózungok magabiztos dobálása helyett olvass utána a szekularizáció jelentésének, történetének.

Egészen meglepő ismeretekkel fogsz gazdagodni.
A szekuláris állam mindössze 200 éves.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

a szomszéd pici gyereknek van egy gumi! csak a mérettel van gondom :)))
@Orica Középföldi:

annyira lebénított agyilag ez a baromsága, hogy ma azt gondolom csak árnyéka leszek magamnak...

nem hiszem el, hogy egy világlátott (és talán olvasott, tanult????) ember ilyent idehány!
@Orica Középföldi:
Én nem értelek, hogy ekkora sötétségen megint meg tudsz lepődni...
@guma: Atyaég ez mekkora bullshit. :)
@Orica Középföldi: Világíts nekem Orica. Lécci lécci. :)
@Gábris szomszéd:

maszturbálsz? miért nyilvánosan?
@guma:

Drága Guma!

Az utazás nem elégséges feltétel a világlátáshoz. A szóban benne van a látás, tehát a nézés nem elég:)
Főként, ha egyetlen iránytűje van, az alfahír.

A látás, a szemlélés, a szemlélet valóban feltételez olvasottságot, műveltséget és gondolkodást. Bármelyik hiánya káros következményekkel jár.Látjuk:)
@Orica Középföldi: Ismét előadtad a tévedések vígjátékát? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Alapvetően nem a sötétségen lepődöm meg, hanem az erőlködésen. Napi 20 órában önti a baromságokat, és nem veszi tudomásul, hogy senkit nem érdekel, mindenki átlát rajta.
Annyit taga sem tud inni, hogy bármit is elhiggyen neki:)
@Orica Középföldi:
Hülye hobbiról nem hallottál még? :(
Szánalmas, de ezek szerint legalább élvezi. Tessék nyitottabbnak lenni... :D
@Orica Középföldi:
Azért tagát ennyire csúnyán lebecsülni... lesz még ennek böjtje! Bár, amilyen sörtelen...
@guma: Dehogy inkább prájdolok Jeruzsálemben. ;)
@Gábris szomszéd:

nem fogod fel, hogy nem érdekel a homokozod és az sem, hogy minek nevezed?
"Dehogy inkább prájdolok Jeruzsálemben. ;)"

és kezdődik... (sz'tem érdekes kutatási téma "A blankoló és az antiszemitizmus kauzalitása a szaroskübli és zagyva gyula világképének tükrében"...)
@Sir Bates dö Hól: :)

hanyagold a blankolókat, ha kérhetném! nem egy egyszerű meló az, amennyiben a méretre és belső anyagra figyelni kell. :D
@guma:

Hahó, Sir a pejoratív/szleng értelmét használta:)))))
@Orica Középföldi: :)))))

világos!
csak belém bújt a kisördög (amúgy szakmából kifolyólag) :DDDDD
Na mizujs másságtoleránsok, megint elakadt a gépezet? ;)
@Gábris szomszéd: na majd en elmagyarzom. Ti jobboldaliak pofaztok allandoan arrol hogy Magyarorszag kereszteny orszag, holott a keresztenyi szeretetnek az irmagja se latszik bennetek. A kerdojel tehat nektek szol. (Gy.k. hulyeseget bofogtok amikor keresztenyorszagoztok.)
@Orica Középföldi:

tudod engem Sir (Szőr?) túl sokszor ingerel röhögésre...
legtöbbször nem is "tehet" róla, de olyan asszociációk kelnek életre, hogy a székről majd leesek.

van egy két ilyen pofa itt, aki eléri ezt nálam (komoly témánál is), én meg rögtön érthetetlenné válok reagálásommal.
na mentem napozni és fejet szellőztetni. :D
@DarthVader: Hát ez marhára nem arról szólt, de amúgy biztos jól esett. ;)
@Gábris szomszéd:

A funkcionális analfabétizmus nem tartozik a másság fogalmába.
@Orica Középföldi:

Ahogy a kártékony ostobaság sem.
@Orica Középföldi: Meg a mellébeszélésed sem. ;) De a lényeg ugye továbbra is az, hogy neked mint sokszínű demokratának még inkább tolerálni kell a más véleményt. ;)
@Eszter jött: Szerintem is sok kártékony ostobaság létezik, főleg amiről én mondom meg, hogy az. Ismerős a képlet? ;)
@Gábris szomszéd: gyenge jellemed szerzetesnek sem tett alkalmassá, akkor hiába próbálsz itt világi hittérítőt játszani. melyik fogadalom nem ment?
@parti_giano: El vagy tévedve, sosem akartam itt olyat játszani. Az általad használt "világi hittérítő" kifejezés pedig eleve önellentmondás. :)
A fogadalmakkal nem volt baj, inkább csak néhány év után megváltozott az első szerelem, tudod mint pölö a házasságban. :)
De inkább írj valami humorosat a múltkori is nagyon tetszett.
@Gábris szomszéd: aham, a körülmények a hibásak, a szokásos mutogatás, áldozatszerep.
@parti_giano: Nem a körülmények. Nálad sosem változott semmi az évek során?
Szurkoljatok a 25 km-es hossszútávúszásban az utolsó kilométeren a magyar lánynak Őlasz Annának!!!:))

Térden állva:))
@guma:

Minden tiszteletem a menekülteket segítő önkénteseké. Egy kis reménysugár a nagy sötétségben, ami azt mutatja, nem veszett ki az együttérzés az emberekből minden propaganda dacára.
De hol vannak a történelmi egyházak, akik fennen hirdetik Jézus szavait?
@Eszter jött: Valaki szóljon már ezeknek a franciáknak, hogy viselkedjenek végre európai módon.

mno.hu/data/cikk/1/29/77/80/cikk_1297780/000_Par8239724.jpg
@Gábris szomszéd:

Második lett 25 kilométeren,óriási teljesítmény!!!
@gazoló: Igen közben én is belenéztem. Hatalmas gratula neki. Utána kicsit szomorú volt, hogy korábban 10 km-en lecsúszott az olimpiai kvótáról.
@Gábris szomszéd:

Kérdezett valaki?

A blog nem a tiéd. Bár te megpróbálod nap mint nap bevenni, lefoglalni az eszement eszméiddel.
MInden kommentre válaszolsz, minden alkalmat megragadsz, hogy nyomd a propagandát.

MOndjuk ezt is feleslegesen írtam.
Elég lett volna ennyi:

Menj a 'csába!!!
@Gábris szomszéd: ártu, ne dumálj annyit, me ki hűl a rántott húsod:)))
Ánklszemék közben meg vígan utazgatnak. :)

Amerikai katonákat tartóztattak le Bécsben, mert engedély nélkül akartak fegyvert szállítani.

A Kurier osztrák napilap információi szerint néhány nappal ezelőtt riadóztatták Bécsben a Schwechat repülőtér biztonsági személyzetét, mert az ellenőrzőponton áthaladó személyek csomagjaikban egy kisebb fegyverkészletet vittek magukkal, de ehhez nem rendelkeztek a szükséges engedélyekkel. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a fegyveres férfiak amerikai katonák, ennek ellenére próbáltak meg engedély nélkül fegyvereket átvinni Ausztrián. Az ország különleges esetekben engedélyezni szokta a külföldi katonák számára a fegyverszállítást, de az amerikai fegyveresek nem rendelkeztek semmilyen jogosultsággal erre vonatkozóan. Mivel a hatóságok előzetesen nem értesültek a fegyverszállításról, kisebb pánikot okozott a reptéren, amikor több M16 gépkarabélyt és maroklőfegyvereket találtak a csomagokban.

kurier.at/chronik/wien/bewaffnete-us-soldaten-von-polizei-am-flughafen-wien-gestoppt/144.120.037
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hogy kapna el egy brünhilda és jó nyomná bele a fejedet a vízbel!!:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25170.w-800.h0.q100.jpg
@Eszter jött: "A blog nem a tiéd."

Ilyet én sosem gondoltam magamról. Amúgy tökre igazad van, hiszen a tiéd sem. :)
@taga20: Ne is mond, csúszik a kaja. :)
@Gábris szomszéd: haver, ebben mi a nem európai?

gondolom az az, mikor putyin megakadályozza a vizsgálóbizottságot?
@taga20: Na ezt csak neked, mivel nagy kertész is vagy állítólag. :)

Hogy gyomláld a fasisztát?

mno.hu/jegyzet/hogy-gyomlald-a-fasisztat-1297761
@taga20: "gondolom az az, mikor putyin megakadályozza a vizsgálóbizottságot?"

Inkább az amikor az amcsik a tragédia másnapján már kijelentik, egyértelmű bizonyítékaik vannak, hogy a ruszkik voltak, de azóta sem hozzák nyilvánosságra őket. Pedig ha valamivel ezzel aztán meg tudnák szopatni Vlagyimirt nem igaz? Lehet összejátszanak a nagyok csak te nem tudsz róla? :)
@Gábris szomszéd: öreg, az mé van, hogy a fasiszták szégyenlik magukat, és kurvára reklamálnak, ha nevükön nevezik őket?
ha engem le libsiznek, nem reklamálok.
@Gábris szomszéd: öhöm, és mongyuk a feketedoboz kinél van?
@taga20: Szerintem nem szégyenlik, bár az is igaz, hogy sok libsi boldog-boldogtalant fasisztáz. ;)
@taga20: Hogy hogy hol vannak? Azok a rohattszemét véreskezű oroszok, már tavaly átadták a malájoknak, nyilván azért mert nem akarják az igazságot.

www.mno.hu/kulfold/malaj-szakertoknel-van-ket-fekete-doboz-1238426
@Gábris szomszéd: nem, az alapértékeimhez hű vagyok. neked ez nem megy ezek szerint.
@Gábris szomszéd: rendben, ez kimaradt nekem. és ako miért akadályozzák a bizottság felállítását, gondolom a kínaiak is benne lennének, akik nem a nyugat szekerét tolják.
@Imola Helyesi: most hol ebola? ne légy má igazságtalan, ha már én az vagyok!

egyébként az előbb gondoltam rád. nem mondom el mit csináltam, de rád gondoltam. hiányoztál:)))
Érik a gyümölcs? Vagy ebből is eu-s bortányunk lesz?

Ez már annak az okos kormányzati döntésnek a következménye, hogy aki nem fogadja el a kiközvetített munkát, az közmunkát sem kap?????
ÉS
mit kap az a munkáltató, aki vissza él a helyzetével, főleg úgy, hogy a hozzá közvetített dolgozó ne tudja elérni?

"„Próbáltuk keresni a céget, és először azt mondták, hogy ne aggódjunk, csak egy kis csúszásról van szó, de utána már fel sem vették a telefont. Nincs pénzünk, és van még egy nagy baj: amíg a szövetkezettől nincs igazolásunk arról, hogy már nem dolgozunk ott, sehová sem mehetünk. Dolgozni szeretnénk, mégis otthon kell ülnünk. Ki a felelős?” – kérdezte egy nagykállói nő a megyei lapnak írott levelében."

index.hu/belfold/2015/08/01/munkasait_vadolja_eu-s_penzbol_nem_fizeti_ki_a_szegenyeket_a_gigaszovetkezet/
Látom, ma szaroskübli nap van.
index.hu/belfold/2015/07/31/bezarattak_az_osszes_szabadstrandot_a_velencei-tonal/

Kédéseim:

1. Ami nyitott partszakasz, azt milyen rendelet alapján záratja be az ANTSZ? Hol van erre feljogosítva ez a hivatal, ha nem ő dönt a nyitott partszakasszá minősítésről?
2. Mióta kell egy nyitott partszakasznak működési engedély ( amit elméletileg visszavonva bezárják a nyitott szakaszt )?
3. Amennyiben a NYITOTT partszakasz "nem felelnek meg a közegészségügyi feltételeknek", akkor nem a tulajdonost kéne cseszegetni, de nem a nyár közepén, hanem már korábban is? Sőt egész évben?
4. Nem lehetséges, hogy valaki erősen benézte a helyzetet, és vissza él a hivatali helyzetével?
5. És végül, mi lesz a többbi nyitott partszakasszal az országban? Az ANTSZ azt is bezáratja?
"Aki hülye, az is marad..."

"Oda tértünk vissza időben? Miért is? Csak nem azért, mert idegenek szétbombázták az országukat?"

maimanohaz.blog.hu/2015/07/31/kevin_carter_pulitzer-dijas_kepe_a_keselyu_es_a_kislany
@parti_giano: kifejezetten udvariatlan olyan kifejezéseket használni, amiket a másik nem ért (alapérték, hűség, stb.)... [igaz, hogy az a kevés, melyet megért (mocskos usa; zsidó; deszka; telibaszott; kurva; anyád; purdé... cca ennyi) meglehetősen szűk korlátokat szab a dialógus témáját illetően...]
@Sir Bates dö Hól: sír bazdmeg, elszeretted a csajómat! remélem nem dugod!:)))
@taga20: az o-ra rászart egy légy:)) bocs.
@Imola Helyesi: neked kéne fejlődnöd, meghaladni végre egy egysejtű szintjét.
@Sir Bates dö Hól: Most, hogy megjöttél mindenképp. :)
@Imola Helyesi: ki vagy te, nav elnök? kérjél tolmácsot, taga a kezedbe nyomja.
@Imola Helyesi: ugyan már, lehetetlent nem kérnék tőled. elég lenne, ha eljutnál az önfenntartásig, de nem mint vezéred idétlen lánya.
@Imola Helyesi:

Baszod, ne mellé beszélj!
Neked van hová WC-re menni, ha olyan helyeken jársz? Van, ha van pénzed, oszt befordulsz egy kávézóba, és iszol valamit, akkor mehetsz. Pdig akár neked is jöhet inger WC látogatásra bármikor, még hashajtó sem kell hozzá, csak egy kis kalici vírus.
No ugyé.
Hahaha!
Túl löttek a palkátokkal a célon? Miért is nem akarnak menekülttábort Martonfán?

„Ne csodálkozzon a kormány, hogy így viselkedünk, ők sugallták a plakátjaikkal, hogy félnünk kell az idegenektől. Elérték, amit akartak, a reformok működnek”

nol.hu/belfold/sokkolt-a-menekulttabor-hire-martonfan-es-sormason-1555015
@Eszter jött:

"De hol vannak a történelmi egyházak, akik fennen hirdetik Jézus szavait? "

Drága Eszter,hát itt....

kepkezelo.com/images/gq5wdwdya0upfxlxxq80.jpg
"Vigyék Felcsútra, ott van infrastruktúra!"

:O
@parti_giano: azé valld be, sunáznád!:)))
@Eszter jött: Ebédidő van!!!Ne háborgasd őket!:D
@Imola Helyesi: te meg legyél végre férfi!... (vagy szőkítsd a bajszod...)
Na, redukáljuk a válaszadókat, indirekten...@Imola Helyesi: kapd be a faszom!...
@Imola Helyesi: ebola!!!
te vagy a profi, hogy helyettesíthetnélek téged?:)))
@Imola Helyesi: most jut eszembe, neked nem a kerítést kéne csinálnod, te ártány?:))
@Imola Helyesi: elég nekem a te váladékodat eltakarítani, te mesztelencsiga!:)))
@taga20: Ha jól látom Korfun. :)

www.unitravel.hu/kekbox/korfu/info/7/0

Azért a patent vízről én is tudnék mesélni. Frissek az emlékek. :)
Amikor kisköcsög személyeskedik megint, akkor megint így jár... :)
@Gábris szomszéd: ne vageszkogy haver, nem szép tőled!
nincs valami tiltás erről a tízben?:))
Ja, megjöttem, 15 km letudva.
Kérdés???
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, csináld má úgy, hogy a kibaszás előtti kommentjeit nem vágod ki. kicsit szét vágod a gyíkot evvel.
zöd?:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te a tükröt le ne fejeld:)))

te vagy pumped gabo?
@taga20:
Majd sajnállak... akkor is repül az ostobaságáért, az előzmény szaraival együtt. Levelezz vele privátban, vagy vmi hasonló.
@látjátok feleim szümtükkel: Végre egy jó ötlet. :)

"A lakosság egyhangú szavazatával támogatta a polgármester és a Jobbik kezdeményezését, mely szerint a tervezett menekülttábor a felcsúti Pancho Arénában valósuljon meg."

alfahir.hu/felcsutra_menjenek_az_illegalis_bevandorlok
@taga20:
Amúgy meg ebben a mocsok jó időben, itt meresztettétek egész nap a seggeteket?
HÜÜÜÜÜÜÜÜ..EEE! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem ötleteket kérek, hanem értelmes választ.

nem fogok vele levelezni, de szeretném látni ki mire válaszolt.

haver, vigyázz evvel a lendülettel, me lassan aszt hiszem, hogy te vagy harragpetya:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: apám, bocs, de nem folyik tőlem 10 méterre egy folyó, ezért vettem egy raabkarchert és lemosom a kerítést és a macskát:))
@taga20:
Nagy nyomással a macsekot?
Apám, tucc'éni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te cica, írtam mást is, az elment a füled mellett?:))
@taga20:
10 méterre? Látod, megint hülyeséget beszélsz... :(
@taga20:

A 'macskatanács nevében eztetet kikérem!!!(a 'sörötöt ebben a melegben)

m.cdn.blog.hu/cu/cukisag/image/11_21.jpg
@gazoló:

Az is elég lett volna, ha halványan utalsz rá. )))
@taga20: Így még szebben csillog Anna ezüstérme. :)
@ornagy50:

Nekik mindig ebédidő van.
@gazoló:

Macska!
Két hónapja eltűnt az 14 éves anyamacskám, a dinasztia alapítója, Szőrike.
Elsirattuk. Megástuk sírját a diófa alatt, hogyha véletlenül rábukkannánk tetemére, meg tudjuk adni neki a végtisztességet.
Tegnap hívott a nővérem, Szőr előkerült. Épen, egészségesen.
@gazoló: azé az ausztrálok vágják, hogy mit kell csinálni a macsekokkal:))
@Eszter jött: remélem papot is hívtatok:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Muszáj minden nap ezzel bactatnod minket, drága admin?
Vámos Miklós egy tengernyi nyál, de ez a műsor Sinkóval megéri az időt.
Imádtam a palit. A hangját, a habitusát, a színészként nyújtott teljesítményét, a másfélmillió lépés narrációját. Nagyszerű volt.
RIP

Sinkovitsot soha nem kedveltem, de csak most tűnt fel a műsorban, mekkora a különbség közöttük.

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/elhunyt-sinko-laszlo-2384929
@Eszter jött: még mindig jobb, mintha sakkozna a skacc:))
@taga20:

Ha neked pl. elpusztult a kutyád, kivágtad a szemétbe?
Csak megérdemel annyit az az állat, aki évekig veled él, hogy tisztességesen el legyen temetve!
@Orica Középföldi: nanana!! azé a tizedes ott volt/van a szeren:))

eszt ne tagadd, drága orica!
@Eszter jött:

Innen üdvözlöm!
...:))és még mindig van Neki hat élete:)
@Eszter jött: előre mondom, hogy igazad van. de!

csak a végletekben tuttok gondolkodni? meg ásod a sírját, asztán haza jön, nem bornírt a sztori?

most is van kutyánk és macskánk, de nem hinném, hogy ők a családom.

tudom paraszt vagyok. nem tagadom.
@gazoló:

Köszi. Ha hazamegyek 1 hónap múlva, átadom neki személyesen is.
@gazoló: kügyé neki képeslapot, kurvára el lesz olvadva! édes istenem, és ezek az emberek savazó képesek?:))

ha durva voltam, direkt az voltam.

ennél má csak a pekingi téli olimpia döbbenetes.
@taga20:

taga! én a tyúkjaimat is elföldeltem, mikor elpusztultak végelgyengülésben.
én voltam a gazdájuk.
nem tekintem őket a családomnak, de felelős vagyok értük.
nincs ebben semmi végletesség. csak józan paraszti ész.
@Eszter jött: jóvan, igazad van. a kis cicánk megpurcant(benézett egy kocsit), a csajok eltemették és még táblát is csináltattak(nem nagyot), én meg felcsavaroztam.

nem vagyok olyan szívtelen, csak nem bírom a hülyeséget.
@Eszter jött:

Majd ha taga nem a fejit veri ne/ki a kerítésnek, akko marad egy kis ész is, oszt nem mond ilyeneket.:D
@Eszter jött: Ezek szerint tényleg nem mész Haza
a jövő héten?
@látjátok feleim szümtükkel: édes istenem, meggyütt az erősítés:))

olyan mé nincs, aki vágja amit mondok?
@ornagy50: mé aszt hitted, hogy hazudik?:))
@taga20:
A 28. kis tábla után újratemetések... Persze attól is függ, mennyi macsekot fogyasztasz 100-on.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem aszt kamuztad pár órával ezelőtt, hogy a mosonit gereblyézed, utána meg megiszol egy fantát?:)))
@Eszter jött:
Tikot? Enni nem szoktátok? Végelgyengülés? Jesszus...
Tiknyak átvág, nyúl megnyúz - há'de milyen falusi lányka vagy te? :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja és ebolát enged vissza! követelem:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ezek a maji csajok, aszt hiszik, hogy a fán terem a bontottcsirke:))
@taga20:
Cseszed... az megvolt! Majd kb.10 méterre a víztől ott melózok, mert a kedves ügyfélhez ilyenkor lehet menni. Frissítések, server, munkaállomások. Megyek haza most már. Jók legyetek!
@taga20:
Pech... Mondtam, a banyával privátban nyáladzatok. Asszony tud a perverz kis kapcsolatotokról? ;)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: gondolom eszt menet közben írod?

"Asszony tud a perverz kis kapcsolatotokról? ;)"

én mindig eszt akarom tőled megkérdezni, de nem merem:))

azé van az a bőr:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: vegyé vissza, kapcsold vissza! ma este
ki akarok kapcsolodni:))

holnap fűnyírás, kerítés mosás az új géppel, gyomirtás. ne hergejj buvárkund:))
@taga20: imádom a vasárnapi fűnyírókat, ma meg egész nap itt basztad a gyöpöt, ahelyett...
@taga20:
Hülyegyerek! Milyen állat az, aki a szomszédok "legnagyobb örömére" vasárnap fűnyírózik?
Bazzz... Szedd össze magad! Este asszonynak nyalj, ne annak a szervilis majomnak!
@parti_giano: fekete nadrág, fehér zokni, depech mode-os jöhetsz szopni.
@Eszter jött:
te most ugye NYNY-ból írigálsz, a Queens-ből? ott ugyanis csakis kikészített (igaz nem vattával kitömött) baromfiakat lehet kapni, és ott földelik le a tyúkot ha nagyon be van gerjedve és tagára vágyik...tudod ugyi??? a főtyúk és a kandúrbandi amint simogattya simogattya és na milesz belőle? hát döglött tyúk...döglött tyúkja falun annak volt aki nem gondozta hogy legyen friss tojása (a tagáé be van zápúlva és sörrel élénkíti) vagy jérce hús rántva csípős prézliban...vagy anyatyúk amely keltet és állandóan kotlik az olyan mint a zeszti a gyíkon le sem lehet vakarni...mert csak mongya csak mongya a gábrisnak hogy nyasgem csak az a baj, hogy 16000 szer a gábris meg már régen misén van és kóstolgattya a misebort meg a szent csirkét sűlve

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

ao caralho pá
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jó nyalok mindenkinek, csak kapcsold vissza eszt a gyagyást.
te nem szoktál hülyeséget nézni, néha napján?:))
@taga20:
Sajna nem érek rá... Töpörtyűt eszek. Meg amúgy se...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerintem most megsértődve tologatja a macskát és a fűnyírót.
@parti_giano:
A zasszonyka meg besértődik... őt már meg se??? Ilyen ez a taga... :O
ELMENTEK A PICSÁBA!

lenyírtam a 600 négyzetmétert. holnap kuss lesz, me vasárnap.

mehettek a templomba, a kurva harangszóra!

:)))
@parti_giano:

" szerintem most megsértődve tologatja a macskát és a fűnyírót."

Nem tudom mik az előzmények, de ez megjelent előttem:))))))))
@Orica Középföldi: elárulom, próbálom ennél a sötétszívű bolinál elérni, hogy a szerelmemet visszaengedje:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a drága légpuskámat nagyon szeretem. reggel, délben, este:))

és ha még nem mondtam volna, szájkaratéban fekete nyelvű vagyok:)))

www.napiszar.hu/showPost/Mi_a_hasonlosag_egy_legpuska_es_egy_no_kozott
@taga20:

Baszod, te is vághatnád néha, és akkor a kevesebb több lnne.
@látjátok feleim szümtükkel: ez olyan volt, mint az hogy, ahány ház annyi házmester:)

ja és, minden út a pokolba vezet:)))
@taga20:

Szerelmed magánügy, ne tartozik a közre. Ha az asszony megtép emiatt. az igen:))
@taga20: mi van? fizettél a szomszédnak, hogy nálad is tolja le?
@Gábris szomszéd: lehet, hogy ezek a tótok, nem magyar plakátokkal készültek?

és ez hogy??? nem mi vagyunk az überek?

index.hu/gazdasag/2015/07/31/felminositette_szlovakiat_a_standard_poor_s/
@Orica Középföldi: nagyon szenved, vágyik a szabadságra, érdszűkülete van.
@taga20: Hát tényleg nem azzal készülnek. A plakátolás szerintem is baromság volt.
@taga20: letolja neked imola, cserében esztergálsz neki egy turult.
@parti_giano: na azé, me ilyen pióca vagy, és bírom a hülye burádat, megosztok veled egy féltett titkomat.

ez a kedvenc filmem, a sebhelyes előtt:)

az egyik legszebb.

www.youtube.com/watch?v=uzH4tHc6ZzI
@Gábris szomszéd: szerintem nem baromság volt. szerintem szét basszák az országot. vágod szomszéd? és eszt neked is köszönhetjük.
@taga20: Ne légy lüke csak legyen már végre egy kis önvédelmi reflexed. Az országot pedig leginkább a fidesz és maszop baszta szét.
@taga20: nyomod itt a komolyant, közben badszpenszert nézel dögivel.
@parti_giano: te valami köcsög mentalista lehecc!:))
@taga20: ja és a novemberréjn végét hallgatom. nagyon ott van:))
@Gábris szomszéd: a jobbik meg készül rá, lüke.

eszednél vagy?
@taga20: Szerintem maradjunk inkább a lazább témáknál. Nincs már kedvem vizet gereblyézni. ;)
@taga20: "csak nem bírom a hülyeséget." ezért beszélsz másokkal...
@Sir Bates dö Hól: haver, hozzád képest benihill egy kezdő:)))

téged is szeretlek, te csöves, mégha fasz is vagy néha:)))

küldöm a negyedik nótámat.

www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw&list=RDhLhN__oEHaw
@parti_giano: a pontok mik? ez mindig érdekelt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azóta nem vágok tyúkot/csirkét, mióta a kacskalábú vörös jérce vissznézett rám a favágó tőkéről, mikor rátettem a fejét.
Akkor is csukott szemmel suhintottam oda a baltával.
Megfogadtam, többé soha!
@Eszter jött: és ne tud meg, hogy tud nézni a fokhagyma!:)
@Rodeo36:

ezek anyám tyúkjai voltak. mikor ő meghalt, maradt utána öt tyúk és a gyönyörű kendermagos kakas.
a fiatalabb eresztést elajándékoztam.
maradt két vén tojó.
ők éltek még egy évig.
szóba sem került, hogy levágjuk őket.
kifordult volna az étel a szánkból.

különben meg ne cseszegessél, van elég gondom.
inkább fordítsd le a két hiányzó versszakot.
van igény rá!

az a kakasos megjegyzés a végén, elég kétértelmű volt.
@Rodeo36: látom a nyocas páján besurrantál:))
@Eszter jött: ah, csak kappankodik rodi, nézegeti a tyúkokat és emlékezik.
@parti_giano: és ha a kakas a gyengéje?:)))
@taga20: Huuuu bakker az ilyen arcok, mint te még egy jobbik kormány idején is vígan éldegélnek majd. ;)
@taga20:

Háistennek kiterjedt rokonságom van. Eljön a "hentes", levág öt jércét. Egyik az övé, fizetség gyanánt.
Hónapos csirkéket vásárlok. Két-három hétig legeltetem őket, hogy ne érződjön húsukon a táp íze.
Megpucolom, kibelezem, felbontom, azzal nincs gondom.
@parti_giano:

ne emlegess kappant, még a végén megsértődik.
@Eszter jött: és hol van az ember bébi? me ez így elég sovány.:)

nem gondolod?
@ornagy50:

nem. kicsit be vagyok ijedve, még sosem voltam ilyen hosszú ideig kint. de tudom, hogy csak az első három nap lesz necces.
aztán megszokom az új környezetet és a munkát.
a végén tele leszek sikerélménnyel /mert kibírtam/ és pénzzel /mert megdolgoztam érte/.
lesz újra vastartalék.))))
@Gábris szomszéd: miből gondolod tezsvérem, a fokhagymából?
szeretnél egy jobbik országban élni? én nem!

me ako egy barrakban leszünk, az meg egyikünknek se lenne jó:))
@taga20:

ezt nem értem. bontsd ki, légy szíves!
@taga20: Szerintem nem lenne barak, de ha mégis neked lesz igazad, megkövetlek. ;)
@Eszter jött: aszt akartam mondani, hogy mindent megcsinálsz, de minek, vagy kinek?
ha nincs melletted valaki, akiért, ako szart se ér az egész. utazgathacc ide-oda. a végén egyedül ülsz a gangon.

és megkérded magadtól.

bocs. nem akartam.
@Gábris szomszéd: szerinted ki leszünk ako a vízből?
angyal előre használd az agyad, ne utána.

nem vagyunk mi radnótik, vagy rejtőjenők.
@taga20:

semmi gond.

hát van egy családom. igaz, atipikus, de van.
mondjuk, értük.
az "ember" a férfit jelentené, most már rájöttem.

mondtam már egyszer, hogy én megteszem a magam 50 %-át. életben tartom magam, formában, eszem itt pallérozom köztetek.

aztán, hogy erre felfigyel-e valaki, kíváncsi-e rám, érdekesnek talál-e annyira, hogy megtegye az első lépést, az egy nagy talány.

de ha van megbízható facér barátod, nyugodtan kiközvetíthetsz. )))
@Eszter jött: drága csaj ne szívj mellre!
szeretlek, ezért piszkállak, me szeretném, ha boldog lennél, mint én.:))

küldök neked valamit, te nyakas tót buksza:)))))

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI&list=RDA3bUQPhGIOI
@Eszter jött: u.i.: sehol nem írtam, hogy csak mi lennénk.
@taga20:

semmi olyat nem mondtál, amivel ne lennék tisztában.))
@parti_giano:

)))))))))))))))))))))

jó pénzért eladom a vaterán, ha nem válik be.
@parti_giano: a kripliknek nem kéne má csicsikálni? ako mé osztod aszt ami nincs:)

na osztom neked egy kicsi a szépet:))

www.youtube.com/watch?v=SH_wfMAAP3A&list=RDSH_wfMAAP3A
@parti_giano: nem, csupán adós vagyok pár méllel, s így vezetem le a frusztrációt...
@Eszter jött: jesszus, még a végén megijedek az árnyaktól:))lazulj

drága szerelmetes nővérem, lazujj, sokat segít:)))
@parti_giano: jó és szép.
tilosazát, rigolettot, blubokszot, olajat vágod?

addig is küldök egy köcsögöt.
nagyon bírom:)

www.youtube.com/watch?v=CNhLOfUPHa8&list=RDCNhLOfUPHa8
@taga20:

állítsd át a váltót, mert vakvágányon haladsz!
ugye nem muszáj szmajlikkal teleraknom a kommentem?
@Eszter jött: az első mondatodat kurvára nem vágom, a szmájli részt értem. ja nem!

mé kell ilyen mufurcnak lenni? asztán csodálkozunk, hogy nyista kufirc:)))
@taga20:

belelovaltad magad egy téveszmébe - rólam, aztán engem nyugtatsz amiatt, ami csak a te fejedben él.
vagyis vakvágányon haladsz.

így már érthető?
@Sir Bates dö Hól: haver aszt áruld má el, hogy hogy csinálod azokat a pontokat:))
@Eszter jött: nem, de a flukszuskondenzátort se értem má húsz éve, és mégis élek:))

www.youtube.com/watch?v=Qnkun1HIG0M
@Sir Bates dö Hól: ez így túl egyszerű lenne!
szerintem van valami magasabb renccer:)
@parti_giano: azé egymást ne szopjátok le, me az olyan tré:)

guáno legyél szíves!
@taga20: ne dumálj, hárompontos válasz volt, neked, te, hétpettyes
@taga20:
amikor nyársra vannak húzva jól megforgatva és megtöltve akkor semmi különbség nincs közöttük...

ropogósra kell sütni, hogy a porcogóit is meg lehessen enni

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

vagy te másképpen csinálod a macskáddal?
@Eszter jött:
le van fordítva de ®Rodeo36 és a műfordítási honorárium nélkűl nem publikus

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
TGM-nek ezt a szórakoztató oldalát nem ismertem. Jó:))

www.es.hu/tgm;karesz_huje;2015-07-29.html
@Orica Középföldi:

és az összes delikvencsek felsírnak rámélmajikbúl...

"hogy mindenki – deep down – amerikai. No de egy magyaríró! Egy magyarköltő! Egy delnő!

És így ünnepli az ÉS a gondos, értő szerkesztést...

A hétfői Magyar Hírlapban nyilvánul meg a – sokak szerint – legnagyobb hatású magyarpublicista: „Pontosan ezért mondja Orbán teljes joggal, hogy Európa egy ideológiai rögeszme fogja lett.”

Hát igen, ez tagadhatatlan: Európa fogoj.

TGM"

viva "Horhe Semprún"

és akkor brühüyyy

meg ami a legfontosabb: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hogy legyen móka kacagás

parakovács:
..."Ha valaki elszólja magát, hogy a Föld tulajdonképpen nem is gömbölyű, mert a sarkoknál kicsit bepunnyad, az egyenlítőnél meg kitüremkedik, szóval nem tökéletesen gömb alakú, hanem inkább nyomott gömb, akkor a lapos Föld hívei felhorkannak: ugye, ugye, ugye?!? Megmondtuk, hogy nem gömbölyű, de senki sem hallgatott ránk, most a háttérhatalom által irányított hülye tudósok is beismerik! Ezt követően előadásokat, zenés- táncos rendezvényeket tartanak, és híveket gyűjtenek. Meg pénzt."...

..."A lapos Föld elméletének és tanának követői meglepően csekély számban változtatták meg véleményüket, annak ellenére, hogy a bizonyítékok egyre csak gyűltek és gyűltek, míg végül már tarthatatlanná vált meggyőződésük. Ők mégis kitartottak, míg meg nem haltak. A helyzet rettenetesnek tűnt, de mint minden, ez is elmúlt egyszer, és a következő nemzedék már nem gondolta azt, hogy bolygónkat négy teknős tartja a nagy semmi közepén, a négy teknős négy elefánton áll, a négy elefánt meg… szóval a négy elefánt is áll valamin. Pedig mennyivel jobban nézett ki ez a Föld-ábrázolás, képzeljük csak el, mennyivel izgalmasabb és látványosabb, mint a tény, hogy semmiben keringő salakon utazunk, konkrétan a semmibe, értelem, cél és világot tartó teknősök nélkül. Mintegy csak mellékesen. "...
@Orica Középföldi:
háááááááááát nemakármi:
"Ha lenne 10000 Forintom, akkor adnék belőle Orbánnak annyit amennyit ér a kormányzásuk, a maradékot meg felváltanám két ötezresre"

ez egy közgazdasági zseni, tuggya minek mi a valós értéke

brühüyyy

"delikvencs"

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Orica Középföldi:
csak nem a Napi Gazdaság átnevezése kapcsán tett kiruccanására gondolsz?

az olyan "Schágvárisch" meg Marx szobor Rétvárival keresztezve (pedig a rétvárit a vadkannal keresztezném)

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Péter Konok
17 de julho às 15:15 ·
Kedves trollok, látom, felhorgadt bennetek az aktivitás (mindenkinek megvan a maga keresztje...).
Felesleges ilyen sok marhaságot írnotok, hiszen letiltok minden rasszista hozzászólót, és törlöm a hozzászólását is. Ez, kedveseim, nem az a demokrácia, amit másoktól reflexből megtagadtok, a magatok számára viszont üvöltve követeltek. Ez itt az én homokozóm, én döntöm el, hogy kit tekintek benne játszópajtásomnak, és kit macskaszarnak. Eszem ágában sincs tűrni a mocskolódó, fasisztoid kommenteket. És eszem ágában sincs "vitatkozni" veletek.
Csúnya egy világ ez, na.

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Orica Középföldi: ez a "végül" nagyon teccett:)
még ha véletlen is volt:)))
.
A Fidesz szerint jólét van, mert sok méz fogy

Egyre többen fogyasztanak mézet Magyarországon, ez a tudatos táplálkozás fejlődését és a javuló jövedelmi viszonyokat tükrözi - mondta az agrárgazdaságért felelős államtitkár a XXVIII. jászberényi Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó megnyitóján szombaton.

sztarklikk.hu/kozelet/a-fidesz-szerint-jolet-van-mert-sok-mez-fogy-el/200938/
.
@taga20:

G nincs tisztában a demokrata fogalmával:))

A "végül" az utolsó kommentet jelezte, mert mennem kell.
még nekem is kellene egy ilyen tankönyv! azt gondolom ha a szókincs "konyhanyelv" használatát ismernénk sokan már az is valami...

Hatalmas siker a menekültek nyelvkönyve

Helyi kezdeményezésnek indult, pár hónap alatt egész Németországra kiterjedő siker lett a menedékkérőknek szóló német nyelvkönyv. A mindennapokban való eligazodást segítő kiadványt három olyan thannhauseni pedagógus írta, aki németre oktatja a menekülteket.
hirdetés

Egyszer piac, aztán szupermarket. Majd orvosi rendelő, amelyből önkormányzati-hatósági ügyféliroda lesz. Szó sincs varázslatról, a helyszín az egykori Hirsch, azaz Szarvas fogadó egyik terme, ahol

menedékkérők és őket németre tanító thannhauseni önkéntesek tartanak nyelvórákat. S az eljátszott, életszerű helyzetgyakorlatok szerint „változtatják át” a helyiséget a fantázia segítségével.

Thannhausen hatezer lakosú kisváros Bajorország nyugati részén. Németországban egyre ismertebbé válik a település: a három helyi pedagógus – Karl Landherr, Hans Dieter Hörtrich és Isabell Streicher – által speciálisan a menedékkérők igényeihez igazodó s egyre nagyobb keresletnek örvendő német nyelvkönyv nyomán egyenesen „thannhauseni modellt” emlegetnek a szövetségi köztársaságban.

folytatás

nol.hu/kulfold/kemeny-dio-az-oszibarack-1554961
@Rodeo36:

ne légy szőrösszívű!
most csúszkáljak térden két versszakért?
@guma:

Igen, így is lehet.
@taga20: Kérdezd Oricát, ő ebben is nagy szakértő. ;)
@Eszter jött: ;)

indavideo.hu/video/A_legbatrabb_varos_1
@dr. jenőke (jenőke):

Nabazdmeg 'aszittem a szokásos napi szép:))
Kivándorló országgá válik Magyarország

A magyarországi kivándorlással kapcsolatban a legaggasztóbb tényező, hogy a tömeges migráció elsősorban a gyermekvállalási életkorban lévő korosztályokat érinti. Igazán történelmi tett lehet ennek a folyamatnak a megállítása!

www.portfolio.hu/gazdasag/kivandorlo_orszagga_valik_magyarorszag.10.217534.html
@gazoló: alhambra mariann gyengéje volt, még nyulat nyaggatta anno:))
@taga20: halló! itt vagyol a szomszédomban? brümmög a fűnyíró, hogy a nyuszika bacca meg. még egy kis sarokköszörű hiányzik.
@parti_giano: az tegnap voltam, ma csak a nagynyomásút tesztelem. úgy hogy vegyé vissza kisköcsög!

:))))
Felfegyverkeztek a gazdák a határ túloldalán - nolvideo

Félnek a tömegével érkező menekültektől a szerb határ túloldalán élő gazdák, mert - ahogy mondják - a most érkezők már agresszívebbek a többinél. Sokan már fegyvert is vásároltak, mert a menekülők közül többen napokra elfoglalják a tanyákat és szép szóval már nem lehet őket kimozdítani onnan.

youtu.be/u-V6FrSFsPo
@Gábris szomszéd: "Igazán történelmi tett lehet ennek a folyamatnak a megállítása!"

édesistenem, nem kellett volna a fityeszmaffiára szavazni a sok baromnak. ennyi.

és nem kellene a jobbikra, legközelebb, me ako lehet, hogy én is pattanok a családdal, mondjuk újzélandra.

szívesen, hogy segíthettem:)
@taga20:

Hiányzik,Mariann kedves is,főleg,hogy pezseg a vizikézilabda és mindjárt kezdődik a kézi évad is:(
@taga20: A folyamat a fidesz alatt is fokozódott, de ne csinálj úgy, mintha előttük nem létezett volna a kivándorlás. Kérdezd mondjuk nincs itt kollégát.
Amúgy ha fletó vagy a maszop jönne semmivel sem csökkene az intenzitása.
Amúgy közelebb nem tudnál majd költözni? :)
@taga20: nagynyomásút? akkor megvan a havi egyszeri zuhany, pontos válasz.
@taga20:

'Neked van egy tartozásod 'Maaaargitnak Kubára?)

www.youtube.com/watch?v=ZBoqCDSrWi8
@gazoló: tudom. szervezem a szomszéddal:)

a zene fasza.
küldöm neked a szomszédot, jó nyomja a vén kujon:))

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA
A nekik ételt adó nénit megrugdossák, a temetőt meggyalázzák. További fejezetek a hálás "menekültek" délvidéki térnyeréséről.:(

youtu.be/I4v2qEBmV98
@parti_giano: vágom szomszéd, hogy vissza akarsz vágni, de az abriktert nem kellett volna beröffentened:))

vanaki meg főz, ahogy rendes nőnek illik:)))

www.napiszar.hu/showPost/Van_aki_mar_a_konyhaban_buzgolkodik
@taga20: vágjon neked vissza a nyári villám. szomszéd? ki vagy te, vágási feri?
@parti_giano: elárulok egy titkot.
vasárnap reggel 6és7 között a legjobb füvet nyírni. ako harapnak legjobban a szomszédok:)))
@parti_giano: nem. én a bádogember vagyok, és várom totot és dorotit:))
@Gábris szomszéd: angyal egyet árulj má el, aszt milyen nyelven mondták az idős hölgynek, hogy jönnek mingyá a többiek?
afgánul, vagy hutuul?

miért nem olyanokat raksz be, ahol az egyház segít ezeken a nyomorultakon?
@taga20:

"miért nem olyanokat raksz be, ahol az egyház segít ezeken a nyomorultakon? "

mert olyanokat nem küldenek neki a központból.
@taga20:

Tűpontos, kegyetlen és majdnem briliáns vagy. Szóval még nem ittál:))))

Maradjon így!
@Gábris szomszéd:

Részlet a cikkből:

"Sokak csalódására „nyanyásoknak” is gúnyolt anyaországiakat ültettek a nagyobb városok polgármesteri székébe, de lejjebb is az volt az alapelv, hogy az állam kenyerét csak az eheti, aki teljesen lojális az új hatalomhoz. Igazolóbizottságok alakultak, hogy felmérjék, ki léphet állami szolgálatba, és bagatell ügyek miatt is elutasították azokat, akiket a „magyar állameszme és államhűség” szempontjából kifogásolhatónak találtak. Az igazolások a feljelentések besúgórendszerekre jellemző hullámát indították el – írja könyvében a felvidéki történész.

.........

A fiatalabbaknak így hát tényleg kultúrsokkot jelentett a revízió után megismert magyarországi atmoszféra, a Horthy-társadalom számukra idejétmúlt, urizáló, kultúrfölényt hajtogató kurzusa, a „neobarokk” társadalom kellékei. Csupa méltóságos uram, kérlek alássan; a rangkülönbségeket megalázóan éreztető magyar hivatalnokokhoz képest a csehszlovák bürokrácia utólag modernnek, a kisemberrel szemben is előzékenynek tűnt."
@taga20:

Kösz haver viszonzásul kapsz egy olyat amiből kiderül,'tucc-e figyelni egyszerre három dologra:))

www.youtube.com/watch?v=ZxtZXAmo2cY
@Eszter jött: @taga20: "miért nem olyanokat raksz be, ahol az egyház segít ezeken a nyomorultakon?"

Azért mert tegnap már beraktam csak kurvára nem figyeltek. :)

varanus.blog.hu/2015/07/31/simicska_leteszi_a_fegyvert/full_commentlist/1#c27689706

Amúgy te segítenél olyannak, aki mondjuk a szüleid sírján szárítja a szaros gatyáját?
@Eszter jött: Na és talán pont neked kellene idézeteket hoznom, mi és hogyan zajlott 45 után felétek? :(
@Gábris szomszéd:

Segítenék. Mert az csak egy síremlék. Ezek pedig élő emberek.

A te hithű kereszténységed alapja a jézusi tanítás: Szeresd felebarátod.
@Gábris szomszéd:

Mindezt az anyaországi magyarok művelték a frissen visszacsatolt felvidéki "nemzettársaikkal".
Ugyanezt a stílust érzékelem ma is a jobbikosok és fideszesek részéről.
@Eszter jött:

Eszter drága!
Megsúgom Neked és tudod is jól,hogy örülhettek,hogy bájos kis országotok nem tartozik az "anyaország fennhatósága alá!
Mai nagyjaink,politikánk hajaz az akkorira és simán elkúrná az ottani dolgokat véglegesen!
Itteni magyarként is kívánom,hogy ez így maradjon és a 'zországotokban továbbra is hűthessem a jó szlovák söröket a 'potokokban és a hegyeitekben 'dobre köszönéssel üdvözölhessek minden ottani polgárt mindenféle felhang és gyűlölködés nélkül:))
@Eszter jött: "Mert az csak egy síremlék."

Ha ráérsz majd és összefutsz a sógoroknál egy pakisztánival vagy afgánnal kérdezd már meg tőlük lécci, mit csinálnának azzal, aki az ő szüleik sírjával csinálná ugyanezt a hazájuknan.
Elképesztő a képmutatásod a struccpolitikáddal együtt.:)
@gazoló: nem! az ikreknél leragadtam:))
@Gábris szomszéd: gondolom evvel ki van pipálva a katolikus, református, etc. kibaszott egyház.

a szaros gatyát illetően, pedig gondolom neked is addig szaros amíg ki nem mosod, utána max. csikós. és ha nem magyar plakátokra basznák el a pénzünket, ako ezek a szerencsétlenek nem a temetőben húznák meg magukat.

alles klar?
@Gábris szomszéd:

Képmutatás?
Nem vagyok én kirakatkeresztény. Nem én szoktam Jézus szavait idézni, aztán gyűlöletet szítani másik vallású, fajú emberekkel szemben.
Gondolom, az afgánok sem érzik magukat jól a sírok közelében. Talán, ha lenne módjuk emberi körülmények között tisztálkodni, megpihenni, szívesen tennék.
@gazoló:

Nem tartozik, de most már érzékelhető nálunk is ennek az eszement megosztottságnak a betüremkedése.

Ha van időd, olvasd el ezt a két cikket. Ugyanarról az eseményről szól.

polgarportal.hu/kuzdo-ter/felvidek/7456-felvideki-levelek-gombaszogi-ket-kulacs

konteo.blogrepublik.eu/2015/07/18/gombaszogi-nyari-tabor/

Direkt tiboru posztját hoztam ide, egy pártatlan résztvevőét.
A másik magáért beszél.
@taga20: "katolikus, református, etc. kibaszott egyház."

Gondolom ugyanezt írnád, ha mondjuk egy kibaszott zsinagógában netán a temetőjükben csinálnák ugyanezt. Ja hogy oda el sem jutnának, mert páros lábbal rúgnák ki őket az ügyeletes inkalosok. Az otthoni tesók meg szimplán deportálják őket a negev sivatagba, ha nem hajlandók visszatakarodni afrikába. Kezd már ződ lenni a szitu? ;)

magyarhirlap.hu/cikk/21337/Izrael_kiutasitotta_afrikai_menekultjeit
@Eszter jött: Talán ha úgy viselkednének, ahogy te is elvárnád magaddal szemben.
@Eszter jött:

Kösz!!
Fahasogatás után feltétlenül el fogom olvasni!

hm..

orulunkvincent.blog.hu/2015/07/31/kereszteny_orszag
@Gábris szomszéd: van erre, egy szép magyar mondás. amilyen az adjon isten...
a saját jól felfogott érdekünkben kell, regisztrálni, ellátni és elszállásolni a menekülteket!
ez ellen azonban, azok tiltakoznak a legjobban, akik számonkérik rajtuk, hogy a temetőben táboroznak!
ameddig te üldözni akarod őket, semmi jogod elvárni, hogy ők normálisan viszonyuljanak hozzád!
@Gábris szomszéd:

Talán, ha én is a világ másik végébe vándorolnék menekültként, én is egy síremléken szárítanám a fehérneműmet. Abban a reménykednék, hogy legalább ott nem zavar senki.
sziasztok!

annyira aranyosak vagytok, hogy emlegettek :D

@gazoló: :)

én már akár holnap is benne vagyok (legfeljebb agyoncsap a család... hahahahaha) egész belebetegedtem, hogy kimaradt két év a szokásos csavargásaimból.
az a borzalmas, hogy akikkel eddig elindultam azoknál ez a ma már luxus. de van akinél az is igaz, hogy ha belebetegszik is a "látszat" fontosabb neki mint a vágya.

Spanyolország, Portugália csodás lehet és talán még ma is biztonságos (de ez már lehet, hogy mégsem biztos).
Görögország? hiába vágyom valamelyik szigetére akár - kiszámíthatatlan...

ráadásul, egyre jobban lassulok. lehet, hogy Esztit is vinni kellene, hogy időnként támogasson? :DDDDDDDD
@Eszter jött: :)

van még egy komoly ok. ezek az emberek a természetet ismerik. tehát, tudják, hogy a kő meleg, ezért gyorsan szárad rajta minden...

nem is tudom, hogy a kerítés építés miatt ledöntött 100 éves kereszt után vajon miért nincs ez az országos siránkozás? hibás keresés?
@taga20:

ha mosakodnak az a baj... ha mosnak az a baj...
különben meg mocskosak és büdösek!
és még mindig nem azt a bűnöst keresik, nevezik meg, akik miatt ezt nem tudják emberi körülmények közt megoldani.

nagy az isten állatkertje!
@gazoló:

Az én rokonságomra is rázárták a marhavagon ajtaját 46-ban, mikor Csehországba telepítették őket.
Voltak akik a szigorú tiltás ellenére hazaszöktek. Nagyrészt gyalogosan tették meg az utat.
Kevéske pénzük volt.
A jószándékú emberek megetették őket, hagyták, hogy tisztálkodjanak. A rideg szívűek elkergették.
Hallod @Gábris szomszéd?
Ők is menekültek voltak.
@guma:

Mint útitárs, szívesen megyek veled bárhová. Ápolóként necces.
Életerős, vitális embereknek ugyanis luxus ápolót alkalmazni.)))
@Eszter jött:

ápolni nem kell (még! hahahaha), de támogatni lassan igen. :D
@Gábris szomszéd: Durva leszek: ....hogy a pofátok nem szakad bele ebbe a sok hazugságba...ismerem a délvidéki néniket, akik tejet teát vizet kenyeret, cukorkát visznek a menekülteknek, akik földig hajolnak hálából előttük
@Gábris szomszéd: egyrészt, ha szárítják, akkor kimosták, így nem szaros (lehet megdöbbensz, ám veled ellentétben a többség gatyája nem szaros este... majd mellékelek egy leírást, hogy használd a vécét, de annyit előljáróban, hogy az alsóneműt IS LE KELL TOLNI!!!!)... amennyiben a te sìrodon tenné ezt, annak segítenék...
@guma: csak közhejet tudok mondani.:)

alacsony a kerítés, inkább:))
@Gábris szomszéd: te inkább a múltkori szavazásra bocsájtott linkre reagálj m.magyarnarancs.hu/belpol/igy-uztek-ki-a-menekulteket-a-keleti-aluljarojabol-95948 : kit basszunk ki, mint a macskát szarni...
@Gábris szomszéd: HOGY MIÉRT NEM SZORULT BELE A FEJED AZ ANYÁDBA?... (zsidózás megvolt, mocskos usa lesz?)
@Eszter jött:

A sok 'faszság exportja is folyik innen:(

'Stumfpityu 'ésaző fidesses állatkertje a csutipatkány utáni legvállalhatatlanabb figura itthon,szerintem!!
Az önmagában szines és aranyos találkozót ilyenekkel megborítani??
asztakurva!... ez az igazi szintézis: m.magyarnarancs.hu/villamnarancs/vona-gabor-tiz-evig-gondolkodott-elete-fo-muven-megerte-95957 mitológia és monoteizmus!... akkor én most inkább csavarok egyet:-)...
@Gábris szomszéd: mi a fasznak erőlködsz? kétbites világlátásodba kurva nagy zavart okozna a menekültkérdés bonyolult témaköre. csak, és csak a feszültségekre mutatsz rá. közben a jobbikod fél éve még az iszlám nagyszerűségéről alélt. akkor most?
@gazoló:

Pont erről szól a találkozó. A vállalhatóság körén belül /no jobbik/ minden véleményt megszólaltatni, ütköztetni.
Aztán a hallgatóság döntse el, ki hiteles a számukra.
@Eszter jött:

A szlovákok 'szent hegye a Kriván tövébe a 'kapor--Koprova völgyébe készülünk bringával a jövő héten:)

Mit tucc róla???
@parti_giano:

a kémnél figyeltem fel erre a cikkre.
a "tiszta magyar" öntudattól akadtam ki. hogy az ilynek miért nem húzódnak délre?
@gazoló:

Nem sokat. De most megnéztem, gyönyörű hely.

www.vysoketatry.com/ciele/kdolina/hu.html
@Sir Bates dö Hól: AZÉRT NEM SZORULT BELE MERT ÉPP A TE ANYÁD NÉZTEM A SARKON! Amúgy meg azt kérdezd inkább meg, hogy tagácska, amikor felsorolta a történelmi egyházakat, miért nem említette az izraelita felekezetet is? Zsidózás pedig nem volt, te viszont magyarozol 1000L mint egy kiválasztott faszfej a szemétdombján. :)
@Sir Bates dö Hól: "kit basszunk ki, mint a macskát szarni..."

Sétálj le a környékre és kérdezd meg az ottani fakabát haverokat. Tuti megválaszolják majd neked.

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11825965_1181766735189903_5771987403511866973_n.jpg?oh=a02d405d414e07dbacaee66d88dd8fe0&oe=565191F0

Amúgy ha engem kérdezel elsőként téged, mondjuk a Föld 2.0-ra :)
@parti_giano: Nem kell erőlködni, csak érdemes az összes egyházat megemlíteni, ha már. :) Gondolom ez neked sem túl bonyolult.
Kösz drága!!

Sok erőt Neked odakinn,és majd megerősödve 'bódoccságot otthon:))
@Gábris szomszéd: anyád a tagácska haver.
remélem érthető voltam nyilasmisi?
@taga20: Huuuu de érzékeny lettél hirtelen, miközben úton útfélen úgy beszélsz másokkal, mint kocsis a lovával. (copyright by Szőr) Majd ha lesz egy kis időm gyorsan meghatódom. :) Ződ?
@gazoló: előtte az időjárásjelentést tessék megnézni alaposan:))

www.napiszar.hu/showPost/Mexikoban_is_jo_meleg_van_O
@Gábris szomszéd: bazdmeg, me egy kurva ló vagy! kék?
@taga20: Jó ok. De akkor mijafaszt csináljak?
A tagácska helyett írjam azt legközelebb, hogy mondjuk gyökér taga és akkor nem leszel annyira megsértődve? :)
@Gábris szomszéd: te tényleg képtelen vagy a névelőkön kívül mást értelmezni (látod, beszari smucig, nem sóvárogva kell nézni, hanem megalkudni... s akkor elmondhatnád támogatod a kisnyugdíjasokat is)...
@Gábris szomszéd: maszatolsz, kened a szart inkább magadra, csaj ne kelljen válaszolni... köztetek mindenkinek az ökörhúgyozás az egyenes?... ezt a széljobbot!...
@Sir Bates dö Hól: Szerintem mára kimerítettük a kvótát és a mai gyökérállatságod is ki lett pipálva. Told tovább nyugodtan a bicót. :)
@Sir Bates dö Hól: A maszatolást sokkal inkább te csinálod, miközben folyamatosan a seggedben hordod a fejed. Ezáltal még a saját környéked vagy választott országod valóságát sem látod. Közben persze itt osztod az "észt".
@Sir Bates dö Hól: Ó ecceri lélek még mindig ezen a linkeden lovagolsz?

m.magyarnarancs.hu/belpol/igy-uztek-ki-a-menekulteket-a-keleti-aluljarojabol-95948

Na jó megsúgom, teljesen evidens, hogy érdemes és szükséges az igazi menekülteknek segíteni. A baj csak az, hogy amikor a másik 98%-al szembesítelek, továbbra is ezt a fát rázod, mintha nem tudnád meglátni azt a különbséget, amit már egy első elemis is egyből észrevesz. :) Szóval válaszoltam, pedig kurvára nem érdemled meg.
@taga20:

DDD 'sztakurva

Én sem tudtam koncentrálni arra a 'fuckin hőfokra:))
Egyébként az ilyen "bevándorlókat" első körben az az Apró villa, a Szijjártó palota vagy a Tiborcz tanya felé irányítanám.

youtu.be/I4v2qEBmV98
@Gábris szomszéd: az egyház, vallás csak egy rétege a problémának. ha neked az az egyenlősdi, hogy dafke zsidózol, akkor csak a szegénységi bizonyítványodat lobogtatod.
@ornagy50:

Őrnagyom! A linken csak potencianövelő és mobil reklámot látok.
Valamit félrenyomhattál.))
@Gábris szomszéd: igaza van hacsaturjánnak: fostalicska vagy, semmi egyébb (mi a jókurvaanyádat delirálsz 98%-ról?!... hol a telibaszott nénikédben találkoztál te olyan helyzettel, mikor valaki meghozza azt a döntést: innen mindenképpen el?!... hol b+, kanadában vagy az adrián?... vagy a papneveldében?...)
@Gábris szomszéd: kurva anyád... (te menekültél már valahonnan?... látod mennyi a teljes vagyona?... )
@Sir Bates dö Hól: Nézd félkegyelmű. Te vagy ugye a galloknál élő de franciául nem beszélő "bölcs ész", aki egyik kommentjében kurvaanyázik, másikban meg sír mint a fürdős kurva, hogy nem kap választ. Valóban reménytelen eset vagy, eddig sem nagyon volt érdemes veled foglalkozni, ezután pláne.
Az utolsó válaszom ismételten pengeeszű hányásodra az alábbi. Talán ki tudod majd következtetni a választ, bár azért vannak kétségeim. :)

magyarhirlap.hu/cikk/31277/Etiopiai_ferfi_az_embercsempeszek_feje

www.atv.hu/kulfold/20150728-atv-start-tarjanyi-peter

www.napigazdasag.hu/cikk/51609/
@ornagy50:

Au! Ez elég durva.

Remélem, mostanában nem ismétlődött meg a vajas kenyeres eset.
@parti_giano:

az. nem véletlen a szóhasználat. gondolom, a szávay-műhelyben készen áll a forgatókönyv.
még szerencse, hogy a Kém és egyéb írástudók árgus szemekkel figyelik a viásokat.
@Eszter jött: Repveztől függő ügy.
A "priváton"ma már voltál?
froban tényleg sokan gondolják azt, hogy megálljt kell parancsolni a gazdasági bevándorlóknak, mert ellopják a helyiek munkáját...

(csak jelzem: ezalatt leginkább azt értik, hogy minden kkeuit basszanak vissza fatornácos, nyomorgó hazájába...)
Szép estét!

"A Napi Gazdaság internetes oldala vasárnap délután azt közölte, hogy az egykori nyomdatulajdonos Szász Istvánt, a Jobbik nyékládházi alapszervezetének elnökét és társát gyanúsítja a rendőrség a hamis dollárok előállításával."

www.ma.hu/kekhirek/256752/Penzhamisitast_terveztek_Miskolcon__politikus_is_erintett?place=srss
@Gábris szomszéd: Hát nem nagyon látszanak mondjuk a szegedi meg a pesti pályaudvarokon, csak a sajtóban. A mentőautójuk jelenik meg talán, de kevésbé orvosi ellátásra van szükség (a legutóbbi tömeges hasmenés áldozatait se ők látták el).
Szóval tamás vagyok.
És csak azután jöttek elő, hogy kiderült, hogy a sajtó legalábbis rokonszenvvel számol be az önkéntes segítők munkájáról, hónapokig nem mutatkoztak.
@Kuviklacz: Hát én meg másokkal és egyéb kérdésekben vagyok Tamás, de ez már csak ilyen.
Nanebasszameg!
Már az országon belül is kategórizál a fidesz, hogy hol biztonságos és hol nem? Még a végén kiderü miért is épül a kerítés.
Azért mintha a belügyérnek ezzel biztonsággal lenne némi dolga, nem?

www.origo.hu/itthon/20150802-menekult-zuglo-rozgonyi-zoltan-raktar-szavazas.html
@látjátok feleim szümtükkel:

azt a tésztát!
micsoda fajin emberek gyülekezete a jobbik!
@Eszter jött: Ha végig olvasnád a cikket akkor láthatnád.

"A lap értesülésére reagálva Dobos Zoltán, a Jobbik sajtófőnök-helyettese közleményben tudatta:
Sz. Istvánt, a nyékládházi alapszervezet korábbi elnökét elfogadhatatlan életvitele és megnyilvánulásai miatt a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöksége etikai eljárás alá vonta.
Sz. István az eljárást nem várta meg, hanem 2014 végén kilépett a Jobbikból. Ezután a nyékládházi alapszervezetet a Jobbik országos elnöksége feloszlatta - olvasható a közleményben."
@Eszter jött: én szintén zenész!!!
Na ez meg egyenesen bűbájos!:DDDwww.napiszar.hu/showPost/Elismeres
Jah!
Én is feloszalattam maga, mert utólag úgy ítéltem meg, hogy szar a helyzet.:D
"közös felelősségünk segíteni ezeken az embereken, akik mindenüket elvesztették és az életükért rettegnek"

Evidens, azokat pedig akik befészkelik magukat egy lakos házába és onnan nem hajlandóak távozni, vissza kell küldeni oda ahonnan jött.

youtu.be/u-V6FrSFsPo
@látjátok feleim szümtükkel:

Mi lehet a jobbiknál oly hatalmas etikai vétség? Véletlenül az internacionálét kezdte el énekelni a székely himnusz helyett?
A blog "eszei" nyilván elfogadják egy szabad és demokratikus választás eredményét.

"A népszavazáson a részvételi arány 58 százalékos volt, így a referendum érvényes volt. A résztvevők 96 százaléka igennel válaszolt a referendum egyetlen kérdésére, amely így hangzott:

Ellenzi Ön egy ideiglenes menekülttábor létesítését Bősön, a Szlovák Műszaki Egyetem Épületében?"

www.origo.hu/nagyvilag/20150802-nem-kernek-a-bosiek-a-migransokbol-nepszavazas.html
@Eszter jött:

Tollashátú erre miért nem reflektál? Nem teccik valami? Nekem sem, hogy más szemében a szálkát, sajátban meg a gerendát sem. Nem elhatárolódni kell, meg azt közhírré tenni, hogy nem is ismerjük, és már egyébként is régen kizáratódott, me elhagyta a kúcsot, hanem azt mondani mindegy, hogy jobbik-balik-akárki, ez ocsmány dolog, és még mellette politikus is szeretne leni, az meg még csúnyább.
Migrációs válságról beszél a brit és francia belügyminiszter

Franciaország, Nagy-Britannia és egész Európa globális migrációs válsággal áll szemben, amelyet hosszú távon csak az Afrikából Európába érkezők számának csökkentésével lehet megoldani - írta vasárnapi közös cikkében Theresa May brit és Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter.

A brit The Telegraph és a francia Journal du Dimanche lapokban megjelent cikkben a két belügyminiszter közölte: országaik prioritásként kezelik a francia Calais kikötővárosában kialakult helyzetet, és elkötelezettek a kérdés közös megoldása iránt. Egyúttal azonban leszögezték, hogy a calais-i helyzet egy tágabb, globális válság eredménye, ez utóbbit pedig nem tudja két ország megoldani.

Európa országai mindig is védelmet fognak nyújtani azoknak, akik valóban konfliktusok és üldöztetés elöl menekülnek, ugyanakkor "meg kell bontani a kapcsot a Földközi-tenger átlépése és az Európában gazdasági okokból való letelepedés között" - írta a két belügyminiszter. A cikk szerint a két ország havonta 200 olyan embert toloncolnak haza, akik nem jogosultak menekültstátusra.

vs.hu/kozelet/osszes/migracios-valsagrol-beszel-a-brit-es-francia-belugyminiszter-0802
Ugyan hová ment vona az a sok jobb ember a második vh uátn, ha délamerikában is úgy álltak volna hozzájuk drótkerytésel, mint itten a jobbik oldal áll a menekültekhez. Pedig akkor azok közt is volt politikai és gazdasági menekült, délamerika meg befogadta őket. Meg az a mocskos usa is.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ippeg vergődik migránsügyben. ))))
Aztán majd úgy jár, mint a kisgömböc.
@látjátok feleim szümtükkel: Mit kell még reflektálni az adott párt hivatalos közleménye helyett? Mikor mondtam én bármikor is, hogy bármelyik politikai párt tökéletes lenne és ne lennének benne olyanok, akikről később kiderül, hogy méltatlanok az emberek képviseletére.
@Gábris szomszéd: fogd már fel fostalicska, hogy nem a probléma létét tagadjuk. de a megoldáson elmélkedünk. mert a lehetőségek:
1. a háború elől menekülőket befogadni (szíria, afganisztán), a gazdasági okokból bevándorlókat vissza a hazájukba, ill. harmadik biztonságos országba. utóbbi kurva sok pénzbe kerül, és nehéz kivitelezni.
2. befogadni mindenkit. kérdéses az integráció, mert színvonalas oktatás, felzárkoztató programok kellenek. tehát ez is drága, nincs pénz rá. figyelmeztető jel a harmad-negyed generációs tapasztalatok.
3. lezárni a határokat, szarni mindenkire. és lőni, ha jönnek, márpedig jönni fognak.

nem beszéltem a középtávú célokról, hogy hazájukban megfelelő megélhetési körülményeket kell teremteni. ez is sok pénz.

ezekhez tegyél hozzá valamit a folytonos uszítás helyett. írjál valami értelmeset, linkelés, mások gondolatainak szolgai és betűhív másolása helyett.
@parti_giano: Hogy szólíthatlak? Szia baromarc vagy mit szeretnél amikor párbeszédbe elegyedünk?

Az 1-es pont lehet talán a legnormálisabb megoldás.
A 3-as is eljöhet függetlenül attól, hogy te vagy én mit okoskodunk itt össze. Te melyiket támogatod nagyokos?
@parti_giano: Egyébként akármilyen fájdalmas is, de a helyiek védelmének szempontjából az ausztrál vagy a máltai megoldások a legcélravezetőbbek.
@látjátok feleim szümtükkel:

Mondanám, hogy vigyél magaddal létrát, de az veszélyes arrafelé.
@Gábris szomszéd: szólíthatsz baromarcnak, a te szádból dícséret felém. ennyi? pénzt honnan? esetleg bedobod a horvátországi nyaralásod költségét? vagy tehetsz hozzá negyedik-ötödik lehetőséget. mert van.
@Gábris szomszéd:

akkor költözz oda b+. kipróbálhatod, milyen a földönfutók sorsa.
@Gábris szomszéd: málta és ausztrália sziget. teljesen más feltételeket teremt e csekély földrajzi különbség.
@parti_giano: OK rendi. Szóval akkor baromarc. Összedobni nektek libsiknek kell én ugye pusztabunkó jobber vagyok, aki csak elüldözni akarja a betolakodókat. Szóval holnaptól jöhetnek a képek a lakásotokba befogadott migránsokról és az adományozás állásáról.
@parti_giano: Ezekben az esetben szintén nem a feltételek, hanem az a döntő, hogy mit tesz az állam a lakosai védelmében. Ezek alapján teljesen mindegy, hogy az adott ország szigeten vagy a szárazföld belsejében található.
@Eszter jött: B+ kedves ne aggódj. :) Adott esetben nem csak te vagy képes arra, hogy megálld a helyed külföldön. Ha nagyon akarnám holnap én is mehetnék külföldre dolgozni, de nekem egyenlőre a családom mellett a helyem. Persze más lenne a helyzet, ha én is egyedül lennék mint a kisujjam.
@parti_giano:
Meg az is, hogy Málta lakossága 1280 négyzetkilométeren 423 ezer fő. Ezt elegánsan elfelejteni nem ferdítés...
@Gábris szomszéd: anyád fostalicska fiát! egy önálló gondolatot probálnék kicsiholni tespedt agyadból, de még mások ötleteinek szintetizálása sem megy.
másrészről a menekültek problémáját az államnak kell kezelnie, mert neki a feladata. de nem teszi, hanem rátereli a lakosságra, hogy mutogathasson rájuk. a sudribunkók meg eszik, mint a cukrot. nem, nem politikai oldal kérdése ez. meg emlegettem már neked paksot a hálószobádban.
@Gábris szomszéd: hol véd meg téged a magyar állam, bazdmeg? hol? ha védene, akkor nem terelné rád a problémát. már rég állnának a táborok.
@Knósszosz: Gyorsan fusd át Ausztrália területét és lakosságszámát is. :)
@Knósszosz: és a menekültek többsége törökországban leledzik. annyi, de annyi szempont van.