Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.18. 11:14 Fabius

Így neveld az oligarchádat

Az Ősmagyar Nemzeti Bölcsesség azt tartja, ha sokáig rángatod a színültig teli geciputtonyt, akkor az előbb vagy utóbb de biztosan rád ömlik. Orbánék ezek szerint nem ismerik ezt, ők leragadtak az amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is dolognál, és sajátos nevelési elveik szerint próbálják terelgetni az elkanászodott SzörnyetegLajost. 

- Szintet lépve immár nem kigolyózzák innen-onnan, hanem elzavarják mindenhonnan

Ez elsőre a győzelmi mámorból seggre esés tipikus esetének látszik Simicska számára. 

simicska-lajos_2.gif

De ez nem feltétlenül igaz ha figyelembe vesszük, hogy SzörnyetegLajosnál dokumentálva van az összes együtt elkövetett disznóság a Teleki Blanka Gimnáziumig visszamenőleg. Ezek között pedig tucatjával lehetnek komolyabb sztorik, mint a legutóbb felemlegetett ügynök vád. Így a kérdés az, Lajos mikor húzza ezeket elő? Beéri a végeláthatatlan pereskedéssel a parkolópályáról, megvárja amíg nyilvánosan is az arcára szarnak, vagy tesz is valami rá jellemzőt? 

A végkimeneteltől függetlenül pedagógiai értéke mégis van a dolognak. Ugyanis nevelni nem csak SzörnyetegLajost akarják, hanem a helyébe lépő apróbb pótsimicskákat, Garancsit és Mészáros Lőrincet is. Számukra ez az ügy lesz az okos a más kárán tanul, a hülye a sajátján tétel, amit nagyon be kell biflázni, ha osztályelsők akarnak maradni. 

344 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr787637040

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ön is Tizianot venne milliárdokért az állam pénzén? 2015.07.18. 23:44:07

A Matolcsy György vezette MNB 4,5 milliárd forintért vette meg Tiziano: Mária gyermekével és Szent Pállal című képét, amely az utolsó nyilvános értékbecslés szerint 6 éve 1,4 milliárdot ért. A műkincspiacon nem volt háromszoros árrobbanás, ezért közérd...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem gondolom, hogy Mészáros követni képes a történéseket maga körül, de ez nem jelenti azt, hogy nem vezetik meg. Valamikor, valaki.
@Orica Középföldi: remélem a börtönőr majd vezeti, mindet:)))
Én is ezen gondolkodom napok óta. Mert most Simicskát sarokba szorították a Közgép hivatalos kizárásával a tenderekből. Most már végképp nincs veszteni valója.
Biztos mindenkinek megvan az a régi Salamon Béla kabaré, hogy "ha én egyszer kinyitom a számat. ha én egyszer elkezdek beszélni..." És a Simicska van olyan okos, hogy ha történik vele olyan véletlen, mint a Welsz Tamással, akkor valamelyik embere vagy ügyvédje le tesz egy borítékot valamelyik újság vagy tévé portáján... És onnan kezdve nem lesz megállás. Ha a békésebbik forgatókönyv valósul meg akkor hamarosan elkezdenek megjelenni a szerkesztőségekbe "véletlenül" befújta a szél típusú kompromittáló levelek...
@Orica Középföldi: ja drága orica, hallgatom most spirót a klubrádión.
mé nem tud ez az ember beszélni? ez a sok öööö, meg aaaa minek kell? kiakaszt:)
A Garancsi, és a Mészáros a meleg vizet nem vihetik a Simicska után. Amit és amennyit ő tud azt nem tudja senki más. Ezért volt nagy baromság összerúgni a port vele.
.
Azért azt látni kell, hogy ez nem egy kupakoló Lajos.
Más kategória - függetlenül attól, hogy szeretjük-e, vagy mégsem.
(Kende:) Orbán Viktor személyisége nem is olyan bonyolult, mint sokan hiszik. Kövér László a tudatalattija, és Simicska Lajos a felettes énje. Bár talán ez nem is igaz. Lehet, Simicska Lajos a tudatalattija, és Kövér László a felettes énje. Köznapibban fogalmazva: az egyszemélyes focicsapatnak - amelynek Orbán Viktor a kapusa, hátvédje, összekötője és legfőként a középcsatára - Kövér László a trénere, Simicska Lajos pedig a menedzsere.

Mi lesz most szegény Viktorral?
az a furcsa, hogy tényleg nem nagyon látni, mi értelme volt Simicska lecserélésére mondjuk Mészáros Lőrincre, azt leszámítva, hogy Viktornak egyszerűen MUSZÁJ mindenkinek megmutatnia, hogy ő az erősebb kutya, de nem vall túl nagy stratégiai érzékre.
Most szerzett egy okos és kurva gazdag ellenséget, aki ráadásul mindent tud róla, meg egy segghülye, korlátolt strómant, aki úgy fog énekelni a tárgyaláson, mint a pacsirta.
@The Ghost Wolf:

Mészáros egy korlátolt gázszerelő, Garancsi azért más szint, de ő meg az első alkalommal, amint a bőréről lesz szó, habozás nélkül V. ellen fog fordulni.
"Így a kérdés az, Lajos mikor húzza ezeket elő?"

Vélhetően soha - ugyanis az ilyen doksik egyik sajátos tulajdonsága, hogy csak addig van értékük és erejük, amíg titokban van a tartalmuk...
@Orica Középföldi: @dr. jenőke (jenőke): @Dr. Gy. Dr. Fűegér: az első gondolatom nekem is az volt, hogy mészáros nemhogy tanulni képtelen, de egyenesen buta. garancsi más tészta, de végtelenül lojális.
@taga20:

Akkor olvasd Spirót:))
Engem nm zavar, mert minden mondata érdekel. Neki elnézem a nehéz szülést.
Fabius, tudom, hogy hülyén hangzik, de Lajos egy régi vágású oligarcha, s mint ilyen, él benne valamiféle betyárbecsület. Ha akart volna, már eddig is szivárogtatott volna.
Ezután sem fog.
Van annyi lóvéja, hogy túléljen, és ha majd fordul a széljárás, s netán a többiek mennek böribe, vagy önkéntes száműzetésbe Kamcsatkára, ő megússza.
@Orica Középföldi: jó, ajánl valamit! (persze meg tudnám nézni, de tőled szeretném hallani:)

egyébiránt, én is bírom a csókát:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Azért Orbán sem hülye teljesen.

Azt legalábbis látta, micsoda hatalom ha valaki egyszemélyben pártpénztárnok, médiaguru, államigazgatási vezéralak és tettestárs. 2010 után eldöntötte, nem egy nagy, több kis alak kell, akik közül úgy lehet kipicsázni egyet, hogy nem dől az egész rendszer. A vezérgondolatot tehát értem - Viktor szemszögéből - de hogy a megvalósításnak miért a létező leghülyébb módon látott neki...?
@elmeherceg: kicsit olyan keresztapás a fíling.
az újak, minden szart megcsinálnak, a régieknek volt stílusuk.
persze mindkettő egy rohatt suttyó:)
@parti_giano: ha nem kérsz tőlem bocsánatot, ezé a nyaligépért, ako rád uszítom ebolát:))
@taga20:

Lusta vagy:))
A Tavaszi Tárlat-ot mindenképpen olvasd el, de ne szabi alatt.

Részlet az ajánlásból:
"A kor rémisztő mindennapjait, az egyes ember megtörését és kiegyezését, a társadalom önfeladását még nem ábrázolták ekkora erővel."
@parti_giano:

Nyugi, csak halvány árnyéka vagyok Imolának, a hatásgyakorlást illetően:)
@taga20: aham, nem kenjük másra a szart. csinálj belőle aranyat, lássam csak a tehetséged. akkor visszavonom a nyaligépet, sőt, főmajom leszel jég nagy örömére.
@Fabius: Akkor viszont stratégiai hibát követett el. 2010 után kellett volna parkolópályára tennie Simicskát, és nem hagyni hogy 2014-ig szinte mindent megnyerjen. Akkor még lett volna lehetősége jól kijönni a buliból. De 2014-re Simicska annyira megerősödött, hogy most már megkerülhetetlen tényező lett belőle. A Felcsúti Focialista két dolgot tehet, vagy kézcsókra járul Simicska elé, és úgy kéri a bocsánatát, vagy vállalja, hogy Simicska borítja a szaros bilit. És Simicska meg fogja várni azt a pillanatot, amikor a legnagyobb kárt fogja okozni a biliborítással.
@Orica Középföldi: köszönöm szépen.
ha vagy olyan rendes, szójjá má egy pár jó szót guanónál az érdekemben, me mindig vegzál:)))
@taga20:

Ezt a keresztet önként vetted fel. Oldd meg:)
@parti_giano: ahogy nézem itt, te egy idős majom vagy, ezé te is vágod, hogy szarból nem lehet.
ebola még a dévavárát is elbaszta volna:)))
@Orica Középföldi: ha elhagy a férjed, ako szóljál a nevemre veszlek, me mindig olyan okosokat mondasz:)

u.i.: tudom megint nyalok, egyesek szerint:)))
@Fabius:
.
Kéri László szerint Simicska volt a fidesz esze.
Namármost: ész nélkül?
@taga20:
.
És ha a tizenkét kőművelő jól dolgozik, nincs probléma.
@taga20: cöcö. tudomásom szerint te vagy az idősebb, pejnahajder. de ha nem, akkor is több pupitászt láttál.
@parti_giano: hány még a harminckettő?:)

nekem 46:)))
.
Úgy látszik, Kéri László ismét tévedett.
Kéri szerint:
A Fideszben összesen három ember van, aki a mai napig nem lecserélhetõ: Orbán, Kövér és Simicska. Kövér és Simicska azok, akik tehetnek bármit, akikkel történhet bármi – Orbán soha nem fog leszakadni róluk. Mert nem tud. Azt ne higgye valaki is, Orbán Viktor nem volt és nincs tisztában azokkal a dolgokkal, amiket Simicska Lajos mûvelt, ne lenne tisztában azzal, milyenné vált Kövér László természete ! De ezek nem számítanak nála és neki. Ezek olyan régi, bejáratott barátságok, amelyekben már nincs helye semmiféle mérlegelésnek.
@taga20:
.
Nem attól függ, hogy mit ettél?
:))
@dr. jenőke (jenőke): cápa roston.

a faszt, gombapörköltet:))
@The Ghost Wolf:

A kérdés:

Vállalja-e Laja,hogy együtt megy a kóterba vityával,mert ha terít,a másik oldal is tud annyit róla,hogy ez bekövetkezik:(

Kérdés:Ki lesz okosabb:))

...........

más:))

www.youtube.com/watch?v=v35YhhzCrYk

'itt pusztulunk mi is ettől a 'kbsztt hőségtől:)))))
@dr. jenőke (jenőke): most látom, nyomtál egy szmájlit!
életem egyik célja, most valóra vált:))))))))))
@taga20: kettő mínusz, én nyertem. ebben az esetben igaz kettőnk között, hogy a negatív növekedés is növekedés.
@parti_giano: én aszt hittem, hogy kábé 69 vagy,
amilyen okosakat nyomsz:)))
@gazoló: Vádalkuról nem hallottál még? Lesz olyan ügyész aki elfogadja, ha Simicska teljes és minden részletre kiterjedő vallomást tesz... és ebbe akár a büntetlenség is belefér.
@The Ghost Wolf:

2010 után ki kellett fizetni Lajost. 8 év ellenzékben drága mulatság azon a szinten amin ők űzték, úgy pláne, hogy Lajos felépítette a média hátországot közben. Ahogy Bayer is megvallotta egyik kirohanásában, ha Lajos nincs Fidesz sincs már régen.

2014-re gondolta úgy Orbán, a kifizetés megtörtént, Lajos elmehet.
@The Ghost Wolf:

"Lesz olyan ügyész aki elfogadja, ha Simicska teljes és minden részletre kiterjedő vallomást tesz... és ebbe akár a büntetlenség is belefér. "

Melyik az az ügyész??

Így ismered az igazságszolgáltatásunkat:))))))
@The Ghost Wolf: @gazoló:

Ha büntetlenség nem is, de 8 hónap házi őrizet 10 évre felfüggesztve simán. Mondjuk nem a Polt érában, de utána simán megúszható a vádalku kb ennyivel.
@Fabius: Akkor a nagy Focialista óriási taktikai hibát követett el. Mert a sértett volt barátnál nincs veszélyesebb. Akkor mégsem olyan jó taktikus, mint amilyennek hiszi magát?
@taga20: a kocsim rendszámában van 69. de te pajzánkodol mostan, tartogasd imolára.
@Fabius:

A'zúr szólna belőled!!

Mikor már a 'picsába,hűtsem a pezsit??
@gazoló:
.
Korai lenne.
Mindenki elmenne aludni.
@gazoló:
.
Korai lenne.
Mindenki elmenne aludni.
@parti_giano: má mé? fettelt vagy sumit bírom, ez is nyalás?
vagy oricát, penit, gumát, esztit, undzovájter, ako ez is nyalás?:)
@dr. jenőke (jenőke):

Az elég régóta tudható, hogy Kéri (és még néhányan) nem lesznek papnők a delphoi jósdában:)
@parti_giano: ja semmi ilyesmi, csak annyi, hogy akkor születtem.
azé látom kanos vagy, egyből ez ugrott be:))
@taga20:

" a nevemre veszlek"

Igazán nagylelkű vagy, de még kicsit odébb van a gyámság:))
@Fabius: nekem azért elszomorító, hogy orbán egyre alacsonyabbra teszi a lécet, mészáros helyzetbe hozása is csak ezt erősíti. a célját értem, de egyben az igénytelenség ül egyre nagyobb tort minden szinten.
@Orica Középföldi:
.
Válogassuk ketté a problémát.
Tehát: papnők még lehetnek, de nem Delphoi jóslásra kijelölt helyén.

Más: Kéri azzal boritott ki, amikor 2009 évben azon nyikorgott folyamatosan, hogy nem kell félni a fidesztől.

Más: Kende megírta a Viktor 2. című könyvét és ezt követően eltűnt - vagyis megvan, de nem ír. Miért?
@taga20: terelsz, de utalva fentebbi kommentedre, spírom a fejed. azért a froclit megérdemled, s te se maradsz adós.
@gazoló:
.
"mit vársz te egy költőtől,
ha nincs kezében töltötöll..."

:))
@parti_giano: viszont én értem gecivityát, ha már feljutott a csúcsra, ako nem kell több hason szőrű.
trockij rulez:)
@parti_giano: mindenki képességei szerint, de igyekszem:))

na küldök egy olyat, amit ritkán, de bírom:)

www.youtube.com/watch?v=Te6VBiRjhqA
Aki úgy gondolja, hogy Simicska birtokában vannak olyan "titkok", nopláne "sötét titkok" Orbánékról, amelyet az úri közönség még nem ismer, azt a saját képzelgése ejtette pofára, mégpedig súlyosan.

Ugyanis nincsenek. A székházügytől, Kayán és Joszipon keresztül a mái napig minden, de minden tudható, legfönnebb azon lehet csudálkozni, hogy még nem tört ki forradalom (bár én nem csudálkozom, mert az úgysincsjobb kórus mindent és mindenkit túlüvölt).

Ha lennének, akkor Orbán nyilván nem teszi taccsra szegényt, nemhogy a lehető legpofátlanabb módon ... (mi is a hajó neve?). Javaslom a gondolkodást.
@vakapad: svájc, putyin, van ott sok minden. csak ahhoz dugovicstitusznak kéne lenni, de eljön a pillanat, ettől ne félj.
berija is ott volt:)
persze berija is beszopta.

a tömeg meg permanens szopáson van, pár ezer éve:)))
@parti_giano:

Cortina d'Ampezzoban digó nők hasáról szívtam:))heroint miközben letekertem 'öccá 'kimcsit:))
@taga20:

"_hallgatom most spirót a klubrádión.
mé nem tud ez az ember beszélni? _"

Mert Spiró írni tud, más meg szót fosni.
@gazoló: láttam haver, piásan bicigliztél!:)))

a gé direkt vot:)))
@jaegtoer: má vártalak, mint a 300 a perzsákat:))
@parti_giano: nem mondod, hogy jég lenne pokorni?:))
@parti_giano: ti egyébként összedolgoztok, vagy csak a véletlen csodája vagytok?:))
@dr. jenőke (jenőke):

"Más: Kende megírta a Viktor 2. című könyvét és ezt követően eltűnt - vagyis megvan, de nem ír. Miért?"

A Viktor 2-ben olvasható, milyen fenyegetéseket kapott az első könyv után.

De az is elég nyomós érv a hallgatásra, ha semmi sem változik - ahogy nem változott - a két könyv megjelenése után.

A kutya ugat,karaván halad.

Ugyanez érvényes Simicska hallgatására is.
Minek beszéljen?
Kit érdekel?
Mi változik, ha kinyitja a száját?
@gazoló: megértelek, én több ezer kilométert vezettem motoron.
és bakker, mindig ako estem el, ha kolát ittam:))
@taga20:

Tényleg 'Jééég,merre kolbászol ma amikor a legnagyobb szükség volna Rá:))
@taga20:

Én örülök, hogy így a dróton keresztül, látatlanba, szerethetőnek találsz.
Igaz, nem foglak érte minden egyes alkalommal körbenyalni.
De jólesik.
Nagyon.

Homlokcuppantós szmajli, hogy kimaxoljam a cukiságot.

Ezzel érd be
@Eszter jött:

'úűúúúúúúú,'dejó Tagának:))
@gazoló: itt van ő, csak szégyenlős:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"-Most szerzett egy okos és kurva gazdag ellenséget, aki ráadásul mindent tud róla, meg egy segghülye, korlátolt strómant, aki úgy fog énekelni a tárgyaláson, mint a pacsirta._"

Ellenben Welsz Tamás-eset óta tudni, nincs lehetetlen, ha a főnök érintett...
Ha kell, még a verebek is tömeges öngyilkosságot követnek el, hogy tanú ne maradjon. Ezt ma már mindenki tudja. Hogy ez a Welsz ezt nem érhette meg!? Váradi András...

Ha szükséges, Simicskának még a fűnyírógépe is öngyilkos lesz, és az ajtókilincse, pláne a telefonja...
Fölösleges is konteókat szövögetni... [minden készen van.]

Csak egy felcsútinak hitt, fedett sportlétesítmény magas hő-, fényhatásnak kitett pilotja hoz elementáris megvilágosodást... meg még kettő...
@taga20: összedolgozunk. én puhítom a delikvencseket, mire ő rájuk ront, oszt lefagyasztja őket. demokratikus maffia.
@taga20:

"_ nem mondod, hogy jég lenne pokorni?:))_"

Borogassad magadat. méghogy?! nabazmeg. amúgy nem érek rá. éppen borogatom magam:)
@Eszter jött: ennél jobban, csak a feleségem tugya, de köszönöm
drága esztike:)))
@gazoló:

Ha szereted a hegyeket, egyszer látogass el ide, Észak- Csehországba.
Fél nap után úgy fogod érezni magad, mintha nem a Földön lennél.
https://www.google.sk/maps/uv?hl=hu&pb=!1s0x470e5f1ae7f9de61:0x19d4695c55c0f0eb!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e1!4shttps://plus.google.com/113078087246704610238/photos?hl%3Dhu%26socfid%3Dweb:lu:kp:placepageimage%26socpid%3D1!5sadrspassk%C3%A9+sk%C3%A1ly+-+Google+keres%C3%A9s&sa=X&ved=0CIgBEKIqMApqFQoTCK-U7oTW5MYCFcT8cgodKdYLCA
@parti_giano: édesistenem, ti zombik vagytok! valld be!

és az édenhotelre indultok be:))))
@jaegtoer: mi van ráharapott selmeci vagy géefgé?:))
Szerintem most vagy magára rántotta Orbán azt a puttonyt, vagy valaki rábillentette.
Azt, hogy a Laját ki kell zárni minden közbeszerzésből 3 évre, nem a jelen közbeszerzést elbírálók találták ki, mert addig is lehetett volna kizáró okokat taláni, de valahogy 5, azaz ÖT évig ilyet nem láttak soha sehol.

Ha az első vari alapján történt a dolog, akkor az már erős fegyver a főni nyakának a szorongatásához, ha meg ő szegény nem mondott olyanokat, hogy a Laját ki lehet nyírni, akkor a nertársak félreértettek valamit, és őt akarják kinyirni.

Harmadik út nincs, csak a lefelé. Előbb vagy utóbb.
@taga20:

Nem valami jó nőre? Jobban járnál.:D
@Eszter jött: 'stakurva, maradok! me ez csak illúzió:))
@taga20:

'és Boli,hol'lógattya a kukacát, melengeti a serét??
@jaegtoer:

Nono, a festés meg az ödög nem jó együtt.
@gazoló:

A szívemben laktok mindannyian. Na jó, a két gyevi bíró csak azért, mert ők is a brandzshoz tartoznak valamilyen szinten.

Olyan vagyok, mint Zsanett az ellenállástól, csak egyszer mondom el.
Ha változik, majd szólok.
@taga20:

Máskor piálás előtt ne pörköltet zabálj.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

A google fotó-ba írd be: adrpasské skály. Vagy másod át a keresőbe.
@gazoló: "Vállalja-e Laja,"

Mit?
Laja cégei pályáztak, és úgy vélem Laja maga nem volt benne a bulikba, azt mindig mások és máshol intézték. Nem tűnik annyira butának, hogy hagyja magát megfogni. Viszont akik előnyöket biztosítottak a számára, illetve vállakozásainak azok sokan vannak, ők nem gazdagodtak annyira, bár lehet hogy nekik is csurrant-cseppent, de az már régen elfogyott. Márpedig az éhes ember enni akar.

Mellesleg a Mészárosnak mi a bűne? Talán az, hogy pályázik, oszt mindig őt hozzák ki nyertesnek? No ugyé.

Tudja azt a Lajos, meg a Viktor is, hogy a Zrínyit is a vadkan ölte meg.:D.
@látjátok feleim szümtükkel: de én madzsar vagyok, a pörkölt meg gondolom hununikum :))
A kis magyar kormányzati hazaárulás kellős közepén
endresy.blogspot.co.uk/2015/07/kenyszerkeritesepito-cinizmus.html

egy kis oligarcha-fullasztás mrá meg sem kottyan.
Amúgy Simicska is elkövetett 1-2 stratégiai hibát.
Amikor a Fiudesz előző kongresszusán rohadt magasra szállt fel a labda, akkor kellett volna lecsapni, és félreállítania Orbánt. Akkr megtehette volna. Ma már nem.
Ma a legjobb esetben is csak egy patthelyzetre futja.
@Eszter jött: nem! te olyan vagy, mint a kamikaze oktató.
csak egyszer mutatod meg:)))
@gazoló: fityeszes lett, ez tuti:))
ahogy látom, ebben a dög melegben igencsak virgoncak vagytok.
én labdába sem rúghatok mellettetek... de azért talán még egy pszichológus tudatosíthat olyant ami már rég nem titok:

Így működnek a hatalomfüggő "kis diktátorok"

mindennapipszichologia.reblog.hu/igy-mukodnek-a-hatalomfuggo-kis-diktatorok
@GeoCracker:

Mondják, hogy nyugtával a napot. No még nem nyugszik.:D
Ez a nesze semmi, fogd meg jól!

"Hiába minősítené a tiltott határátlépést szabálysértés helyett bűncselekménnyé a magyar parlament, az ENSZ menekültügyi egyezménye szerint a menedékkérőt emiatt semmilyen szankcióval nem lehet sújtani. Vagyis: a hangulatkeltésen kívül a kormány újabb ötlete semmire nem jó."

nol.hu/belfold/nem-lehet-buntetni-a-menekultet-1552315
bírom a görögöket, mégha mostanában elég balfaszok is:))

www.youtube.com/watch?v=MwRtiLoDM1w
@The Ghost Wolf:

Taktika helyett izomból akarta lenyomni Lajost. Na, ha valami akkor az kapitális faszság, hogy őt is ugyanúgy akarták kezelni mint a gazdaság vagy politikai élet összes szereplőjét. Az RTL is keresztbe fordult a torkukban, most képzeld el azt, aki mindenről mindent tud, elég okos a mikor használja föl dologhoz, és bátorsága is van ehhez.
@GeoCracker:

"Ma a legjobb esetben is csak egy patthelyzetre futja."

na ettől féltem...
a patthelyzetet aki hatalommal bír az mindig megoldja.

az a kép nálad, felidézett egy jellemző és nagyon pitiáner esetet amit valamelyik megyei újságban olvastam..
vendégül látták minden földi jóval, az egyik helyen a gyűlés előtt. program után elment a következő helyre ahonnan 2 vagy 3 óra óra múlva visszatelefonált, hogy szeretne este a családnak is vinni abból a sok finomságból és hazafelé bemegy a csomagért...
mit tehetett szegény vezető, hiszen ők és a személyzet már minden "maradékot" elpusztítottak. visszarendelte a konyhaszemélyzetet és gyors pusztítást csináltak a baromfiudvarban. a henteshez, vadászhoz elment a szolgálati kocsi és sütöttek, főztek. estére épphogy végeztek és amikor a sofőr bement a csomagért, várnia kellett míg összepakolják...
ha ez így megtörtént, akkor a mindenki megértheti, hogy a nagy család szempontjából miért nagyon fontos minden "maradék" összegyűjtése...

más

a gépnarancsról az egyik nap idehoztalak :D
@Fabius:

Nem bátorság kell ehhez, hanem pénzügyi függetlenség. No a Lajának ebből van bőven, még akkor is, ha nem nyer állami megbízásokat. Nem hülye ő, és nem is volt az sosem. Biztos vagyok benne, hogy a pénz oldaláról nyugodtan alszik még az ükunokája is.:D
Otthonomban orchideák vannak, amelyek nevelésében - néhány évi gyakorlatozás után - viszonylag jó eredményeket értem el. Az oligarchákra vonatkozóan - mint amatőr kertész - nem sokat tudtam meg, mert sem a szakirodalom, sem a szükséges szerszámok, kellékek, tápoldatok, felszerelések, stb. vonatkozásában nem jutottam hasznosítható információhoz.
Hogy kell értelmeznem azt, hogy "Így neveld"?
hahahaha

Lázár: Orbán Viktor számára sok ügyben nem a probléma, hanem a megoldás vagyok

részlet

„Nagyon régóta, nagyon sok ügyben dolgozunk együtt Rogán Antallal, és kifejezetten nagyra becsülöm azt a képességét, hogy eligazodik a pénzügyekben. Nagyon ránk fér, hogy nemzetközi szinten is versenyképes gazdasági szakemberei és politikusai legyenek a Fidesznek. Kiváló miniszter lehetne belőle.”

444.hu/2015/07/18/lazar-orban-viktor-szamara-sok-ugyben-nem-a-problema-hanem-a-megoldas-vagyok/
@taga20:

'komolyan narancs'gecccilett?:))
@guma: Az utóirathoz: Köszönöm!

Sajnos tényleg azt látom, hogy ma már érdemben Simicska tehetetlen.
Amikor Orbán alatt rezgett a pózna, akkor meg nem csinált semmit.
a flansziánknak egy hír! mutass még egy ilyen országot.

Közmunkásokkal termesztetik a kendert

Kender termesztésébe fogtak a közfoglalkoztatási program keretében Vésztőn, Dévaványán, Orosházán, Gerendáson és Gyomaendrődön, összesen 18,9 hektáron – tájékoztatta a Békés Megyei Kormányhivatal az MTI-t.

vs.hu/gazdasag/osszes/kozmunkasokkal-termesztetik-a-kendert-0718
@látjátok feleim szümtükkel:

Szerintem kell azért ehhez nagymértékben kurázsi is. Ne felejtsük el, hogy Lui sem szeplőtlen, sőt:

varanus.blog.hu/2012/04/17/ki_lesz_ii_orban_kaya_ibrahimja
@Fabius:

Vicces, hogy az egyik 'gonosz'tevőtől várjuk a másik gané diszkvalifikálását.
(tudom. ez a kender, nem az a kender. de...)
@taga20: "ez most mi volt?" lazítás, pia nélkül, dinnyézve...
@taga20: ezt már az előbb postáztad...
@guma: szép tőled, hogy így megemlékezel róla.
amúgy senki sem volt, és jövő évben senki se fog rá emlékezni.
max. ember volt.
vnyimányie! vnyimányie!

fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy simicska lajos elvtárs, a párt és a munkásmozgalom régi harcosa érdemei elismerése mellett ma hajnalban belefulladt a rodostóba.
simicska lajos elvtársat a párt és a kormány saját halottjának tekinti.
@taga20:

25 éves volt...
annyira fájdalmas valahol ez. amiért beraktam a megemlékezést, annak oka a mai film volt.
@hacsaturján: pedig, hogy szerettük sztálin evtársat:)))
@hacsaturján:

hülye! :D

"saját halottjának tekinti", de az állami tiszteletadás mellőzve...
Szörnyeteg Lajos a gecizés után nagyon megjuhászodott. Lehet, hogy néhány véletlen, elfekvő bizonyítéka akad, de nem vagyok benne annyira biztos, hogy precízen dokumentálta volna a mélysötét gazemberségeket(amelyekben, ugyebár, ő is fejtetőig benne volt).
Tudni, tud mindent, csak az nem bizonyos, hogy bizonyítani is tudja.
Ámbár, ha olllyan nagyon okos, mint híresztelték róla az ominózus gecizésig, akkor minden lehetséges.
De jelen pillanatban padlóra küldték, és még táncolnak is rajta, de vezérünknek is csak bealkonyodik egyszer. Az nem lehet, hogy...mindig mindent megússzon!
Szívrepesve várom azt a pillanatot, és remélem, hogy a bukása szörnyűséges lesz, még ha nem is Szörnyeteg L. fogja előidézni.

Addig is ragyogóan szórakoznék, ha nem az véremen, az én kontómra, bokszolnának a felek.
Mi lesz még?
@gazoló:
"Vállalja-e Laja,hogy együtt megy a kóterba vityával,mert ha terít,a másik oldal is tud annyit róla,hogy ez bekövetkezik:("

P.U. 1.-ben (Polt Után 1.-ben) ezt úgy hívják: vádalku fejében mentesség. Ha 1 ember bemárt bizonyítékokkal együtt 1234832-t, akkor mehet a dolgára.
@Secnir:

'Tom wazz,de 'mikor lesz már'poltután egy?:))
Ha volt már ez a videó akkor bocs,de nem szeretném hogy kimaradjatok ekkora élményből.www.hir24.hu/belfold/2015/07/18/blodsegcunami-a-petofi-ujratemetesenek-hivott-osszejovetelrol/
@avanivi:

Szia és kösz az időutazás,maszkabál kombót:))
@AKIsTUDATLAN:

A Lajos csak apeh elnökként volt funkcióban, így a tanácsait nem volt kötelező végrehajtani. Ha még is megtették, azért a Lajos nem felel. Elnök meg régen volt, elévült. Azt nem hiszem, hogy bárki bizonyítani tudná, ő erőszakolta ki a zsíros állami megrendelések elnyerését. Azt valakik mindig elbírálták. Vagy saját kútfőből, vagy máséból.
Biztosan tud bizonyítani is, de neki jobb, ha nem teszi. A csendes fojtogatás sokkal célravezetőbb. Az a nehéz kő meg már elrepült.

Azért valami csak van a dolgoban, mert vőm kiszállt a közvilágítást nyerő cégből. Miért? Mondta neki valaki, vagy a saját lábára állt?
@Secnir: azé szeretnék szőrös talpú román lenni egy ideje:)
ha lajos munició nélkül kezdett el lövöldözni..szarja össze magát..mehet a pöcébe....

én VISZONT ennél SOKKAL OKOSABBNAK GONDOLOM ŐT !!!
@avanivi: szerintem a fehérhajú barom ebola volt:)))
@skribler200: legalább egy dugovicstifusz legyen ez a féreg!:))
@taga20: nem tudtam eldönteni,hogy sírjak vagy nevessek.
@taga20: nem hiszem,ő a saját versét mondta volna.
@avanivi: és ráadásul a jók mennek el.
RIP. ferenczi krisztina, veled egy része halt meg az igazságnak.
@taga20: én is szerettem,olvastam Az Orbán-vagyonok nyomában .Elhatároztam,hogy megint elkérem a könyvet a tesómtól.
@taga20: Akkor már inkább horvát apartmanos. ;)
@avanivi: az az élet igazságtalansága, vagy az isten hülyesége, ki-ki válassza ki, hogy ezek az értékes emberek, mint ő, vagy, mint hofi, korán halnak.
az olyan férgek, mint harak vagy lézer vagy gecivitya sokáig élnek.

az élet igazságtalan.
@Gábris szomszéd: az könnyű haver! románnak lenni meló. de inkább vagyok román vagy szlovák, mint magyar.

remélem a bőrrák elterjed rajtad:)))))
@taga20: Viszont ha a mennyország felől nézed, akkor már jó helyen vannak.
@taga20: Hülyeség van ott is, úgyhogy legyél csak továbbra is magyar. Annál is inkább mert te még most is vállalod ezt a sorsot. ;)
@Gábris szomszéd: ha be venném eszt a baromságot, ako mindenkit a születése pillanatában fel kéne küldeni a mennyországba.
nem kéne a hülye nyugdíjjal baszakodni!

egy kérdés. mé horvátba mész és mé nem a paradicsomba?:)
@taga20: Nem az a lényeg, hogy mit veszel be, hanem, hogy a pozitív oldalát nézzed. ;)
@Gábris szomszéd: ártu, válaszolsz nekem, vagy süketelsz megint?
@taga20: Öreg ne fárassz. Ez tök eccerű. Ha kell a főnök úgyis szólít, addig meg ő sem bánja ha a családdal elmegyünk nyaralni.

Jut eszembe, ezt a Benedek Elek idézetet ismered? :)

"Ne félj, ne szégyelld szeretni a hazát! Ma a világpolgárság a divat, de te ne hódolj e divatnak. Inkább légy "vad magyar", mint "szelíd hazafi". Mennél jobban szaporodnak a szelíd hazafiak, annál inkább lesz szükség a vad magyarokra."
@Gábris szomszéd:
"Ne félj, ne szégyelld szeretni a hazát! Ma a világpolgárság a divat, de te ne hódolj e divatnak."

benedek elek kurvára nem érdekel. szerintem egy barom volt, ha
ez volt a legjelentősebb mondata.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Az a nehéz kő meg már elrepült."
Ja,"...ki tudja hol áll meg?
Ki tudja, hol áll meg, s kit hogyan talál meg?"
Még számíthatunk egy-két menetre.

Per pillanat nyerésre áll a kis nagy ember, új rablókat futtat, de Szörnyetegnek is vannak még tartalékai. Mindenesetre elgondolkodtató, hogyan fajultak a dolgok a gecizésig.
Egyszer majd megírják, és én nagyon szeretném elolvasni.
@taga20: "benedek elek kurvára nem érdekel"

B"+ érdekelhetne, hiszen az idézet rólad szól, te vadbarom.:D:D:D

"Szelíd hazafiaink" kurják szét a hazádat/hazánkat.
@taga20:

Azért nem megy, mert nem engedem be a paradicsomba, hogy ne, még leesnének ijedtükbe.:D
@látjátok feleim szümtükkel: melyik része? me nézek, mint a jukinyúl:)

világosságot kérek!
@látjátok feleim szümtükkel: "Ne félj, ne szégyelld szeretni a hazát! Ma a világpolgárság a divat, de te ne hódolj e divatnak."

eszt nem!
@taga20:
Szóval több fényt akarsz?
Ne: kdnp.hu/

Bizony, nagy szüksége van sok-sok fényre egy olyan pártnak, amelyikben tapintható a kőszénbrikettét nagyságrendekkel überelő sötétség.

Ne kövesd...
@taga20:

Te szereted a hazád, azért pörölsz itt napról napra.
A világpolgárság ebben az idézetbe arról szól, hogy a világpolgárnak nem a hazája az első, nem szereti azt. Abban az időben, amikor Benedek Elek erről értekezett, a világpolgárt ekként értelmezték.

Ma más az értelmezése, a világpolgár szereti a hazáját, de nincs csőlátása.
Te nem ilyen vagy?
Micsoda nő!

index.hu/tudomany/egeszseg/2015/07/18/kocsiban_szulo_no_van_ev_legkomolyabb_videojaban/

Majd ha megkérdezik a kis srácot, hogy hol születtél kisfiam, kénytelen lesz azt mondani: valahol az Úton.
@látjátok feleim szümtükkel: kik értelmezték így? a bájerzsoltok?

ne haragugy, de utálom a hazámat a mai formájában.
növelem a dzsidipit, de hánynom kell kövértől, rogántól, mészarostól, simicskától, etc. mindenkitől hányok, norbi a kivétel:)))
@Knósszosz: haver, pótolod rendesen a folyadék veszteséget?:)))
@taga20:

Baszod, a nagy utálatban mégis itthon esztergálod a karnist.;D
@látjátok feleim szümtükkel: és ez most, hogy? most tuséztál, vagy mi a fasz?
mindig magyar leszek, de ha csöves az ország agyilag, ako nem vagyok büszke:)
@taga20:

És? Nem szeretjük a szüleinket, gyerekünket azért, mert néha csalódunk bennük?

Neked lesz ez még jobb is, nekem meg mindenben volt/van/lesz jó.:D
Ezzel jó éjszakát, nyugi.

www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg
@taga20:
Vigyázok az egészségemre, ne aggódj!:)))

Itt nálunk történés van/volt, a helyi labdarúgó klubnak meccse volt. A "szurkolók" nyolc óra körül megérkeztek a meccsre, végig üvöltötték az idióta rigmusaikkal az Ady Endre utat, aztán... csend. Marha izgalmas lehetett!?...

Öt sárga megy egy piros... ez a színvonal, de a Kispest nyert 1:0-ra, hálelúúja!!!
honvedfc.hu/online-kozvetites/977

Komolyan: ez a szar érdekel még valakit??
@Knósszosz: milliókat, felcsúton nem találsz egy kurva szüzet, aki ne ezekre maszturbálna:(

édesfaszom, ez egy ország????
@Knósszosz: ja és, bakker az olajban, vagy a bluboxban, vagy a rigolettoban nagyon bírtam eszt a nótát:))

www.youtube.com/watch?v=avCWzkNiXok
@taga20: "de utálom a hazámat a mai formájában.
növelem a dzsidipit, de hánynom kell kövértől, rogántól, mészarostól, simicskától, etc."

Ne bassz. Őket én is utálom, de ki mondta, hogy belőlük állna csupán a hazám? :)
@Gábris szomszéd: kiből? vonából, novákból, alfahírből, betyárseregből?

angyal, ha teccik, ha nem, ez egy szar hely lett má cca. 90 éve.

mehecc minden évbe az adriára, vagy a dolomitokba (érdekes, hogy te mint nagy magyar, soha nem mész mongyuk gyulára)
nem tucc elbújni az elöl, amit mondtam.
@taga20: Ők sem fedik le, bár részei! Ja és nem vagyok nagy magyar csak olyan átlagos. :)
@Gábris szomszéd: remélem az adriát szereted!

ártu, te az átkötések nagymestere vagy:)

bakker, remélem a kis lányod, nem sinyli meg az apukája hülyeségét:))
minden nép megérdemli a vezetőit

a sokkisorbángeci élvezi, hogyha ő maga nem is de legalább az a nagygeci mekcsinyáta: gazdag és aszt teszi ami kénye kedve szerint való

a többiek meg basszák meg egymást, ha nem képesek megoldani, (hogy bármilyen eszközökkel) rend legyen, gyáva népnek nincs hazája

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: látom, csak arra reagálsz, amire valami hülyeséget el tucc sütni.
gyula merre van, te nagy magyar? vagy korond?

a jobbikos haverjaid, minket mindig kivágnak a magyardagonyából.

ja csak nevetek:))))
@Rodeo36: "minden nép megérdemli a vezetőit"

most kádárjancsira vagy putyingecire vagy OGV-re gondoltál haver?

me így kapásból nem tuttam levenni:)))
@taga20: Korábban jartam mind a két helyen, bár nem tegnap volt. Az átkötések meg a feszültség oldás miatt kellenek. ;)
@Gábris szomszéd: angyal ennek örülök, de érted miért nem szeretlek tiszta szívből?

sumák vagy, csak a felének a felére válaszolsz, aszt is maszatolva.

ha a jobbik kerülne hatalomra, ez lenne, mit te mutacc nekünk, évek óta.

na ebből nem kér ez a brancs, de azé szeretünk:)

közben depesmodot hallgatok, lájv in hamburg 1985.

félelmetesen überfasza!
@taga20:
ha nemm tuttad levenni, attól még bekaphatod

brühüyyy
@Rodeo36: kapja be a fogaskerék!:)))
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: kapd be a faszt!:)))))
és senkinek se, akartam rosszat.
na megyek alukálni cica.))))
@guma: ne!
mitől volt különb, bármelyikünknél?
@Knósszosz: igen! valakiket még érdekel!
a mostani fiataloknak ez a foci jutott!
nem ők tehetnek róla!
nekem, ugyan ezt mondták, az akkori ötvenesek, mint most te!
pedig én a Nyilasi, Ebedli fémjelezte Frafinak szúrkoltam, akkor és most meg a Somalia, Böde féle Fradinak!
Ez jutott nekünk!
@Rodeo36:

brilliáns érvelés :))
@punkfrog: az biztos, hogy nálam vagy nálad sokkal jobban vezetet.
de igazad van úgy általában, mi a fasznak kell rinyálni.

aki elmegy autóversenyzőnek, annak tisztában kell lennie, hogy van munkahelyibaleset.
@punkfrog: akit ez a hígszar érdekel, az debil!

szép még lehecc!:))))
@taga20: örülök, hogy hozzá tudtam szólni!::)
azF1 is hígszar, Fittipaldi visszavonulása óta!
@taga20: jobban vezetett?
miég élünk!
@punkfrog: azé aszt vágod, hogy ez nem érdem, hanem állapot?:)
@punkfrog: bírnám, ha az enbéegyben is lenne tétye a dolgoknak.
mongyuk egy-két csapat észekkoreai velnesztáborba menne, csak úgy:)))
@Eszter jött:

o caralho pá...que merda tú 'stas falando

brühüyyy
@taga20:
ne sikoltozz...
brühüyyy
Lajos megtette amit megkövetelt a haza,bemondta a tuttit a csuti csak 1 orálmuzsik oszt jónapot.Aki ezután még tovább nyalja az ánuszát az már full kretén.
@Gábris szomszéd: Zázrivecz hasznos idiótája megcsináltattad már a logikai paneljeid?Azok nélkül inkább csak tüzifa hasogatónak vagy alkalmas a zombikok oroszországért tagjaként.
@Fabius: no és akkor mi van, ha mindenki Lajosa eccerűen aszonta, hogy kiakartok baxni velem? OK! de építek magamnak egy új valamit, veletek szemben/ellenetek?
van választék, bárki mellé/mögé odaállhat, kis pénzzel, jó sok tapasztalattal.
@látjátok feleim szümtükkel:

"___
@taga20:
Te szereted a hazád, azért pörölsz itt napról napra.
A világpolgárság ebben az idézetbe arról szól, hogy a világpolgárnak nem a hazája az első, nem szereti azt. Abban az időben, amikor Benedek Elek erről értekezett, a világpolgárt ekként értelmezték.

Ma más az értelmezése, a világpolgár szereti a hazáját, de nincs csőlátása.
Te nem ilyen vagy?
___"

Nem engem kérdeztél, de azért szívesen megválaszolom a kérdésedet a kellően súlyozható statisztika minta érdekében valamint a tárgyilagosság el nem évülő címkéje jegyében.
Abszolút nem vagyok világpolgár, és nem is a hazám az első, talán leginkább utolsó, de nincs egyedül, nem sújtja a magány. Mondhatni a világ és a Hazám fej-fej, ha úgy tetszik segg-segg mellett loholnak az utolsó utáni sorban.

Van 200-220 ember, akit respektálok, kedvelek, akikért mindent, amit csak lehet, [Ők a Hazám], erre a 220-ra tekintettel, nem ártanék további 1000-1200-nak, a többi meg ott dögölhet meg, ahol csak lehet. Azt hiszem megalkottuk a csőpolgár fogalmát.
@taga20: merre van?? backi a mútkor még tót ottóval láttam a gyulát... de hogy most merre csavarog? két szürkében kerested már?
Vasárnap lévén az a tiszteletteljes kérésem, hogy ha már vásárolni nem tudtok, akkor a felszabadult időt igyekezzetek hasznosan/értelmesen eltölteni!
Vezetőink - a kereskedelmi egységek kötelező zárvatartására vonatkozó, bölcs döntését széles körben elfogadták, sőt sokan örömmel nyugtázták.
Olvasói vélemény a Szabad Föld 2015/29.számából:
Kovács Józsefné, Békéscsaba:
Én is tartottam a boltok vasárnapi bezárásától, de mostanra megváltozott a véleményem. Egy nagyáruház mellett lakom, és olyan jó, hogy vasárnap csend van. Autózúgás helyett a parkolókban gyerekek kergetőznek, bicikliznek, a virágtartók szélén ülnek a szülők, és olvasgatnak, beszélgetnek. Ránk fért már legalább vasárnapra egy kis nyugalom.
@jaegtoer:

Cső,Polgár! Ez tetszik:))

Én nem megyek bele ebbe a vitába, mert parttalan. A legkevésbé érdekes, hogy Benedek erről mit mondott. Jóval fontosabbak Széchenyi gondolatai és tettei.

Egyébként nem igaz, hogy nem fontos a hazád. Olyan színvonalon bírod és műveled a nyelvét, mint kevesen.

Az külön röhejes, hogy a jobboldal kiragad egy-egy mondatot ideológiája alátámasztására. Na de pont egy meseírótól:)))))
@nincs_itt: ja, én meg bucsintetőn futottam össze vele:))
@taga20: áááá, az nem lehet gyula nem bírja a zemelkedőt...
@jaegtoer: ez a 220 hogy jött össze?
vettél egy kockáspapírt és összeírtad őket?:)))
@Orica Középföldi:

Persze, persze, csak mostanában nagyon jeges hangulatban vagyok. Ilyenkor* aztán a Szűz Máriának is össze kell kapni magát, ha nem akar kiérdemelni egy 'repedt sarkú ribanc' jelzetű skatulyát.

"_Na de pont egy meseírótól:))))) _"

Mert vak tyúk is talál szemet, stílus és jelige: 'Mese habbal!'

Jólestek a szavaid, de érdemtelenre hulltak. Én még mindig csak tanulom a nyelvet több-kevesebb sikerrel, de ez se nem érdem, se nem szeretet. Ez karma.

[l.j.
Mostanság kénytelen voltam/vagyok az eddigi átlagomtól egy kicsit kritikusabb szemmel és ésszel vizslatni némely folyamatot, meg résztvevőt, és elég tragikus tapasztalat érintett meg. Innen a jeges hozzáállásom ehhez a világ versus haza vaníliasodós csülökpörkölthöz.]
@taga20:

Kurva jó vagyok statisztikában.

Egy kicsit túloztam, hogy a véletlen változót is figyelembe véve ne essen ki ártatlan a szórásból. A család 40 fő. Úgyhogy elég nagy szívem van.

Amúgy ördögöd van. Egyszer tényleg összeírtam. (a valószínűségeket és a 'véletlen változó' kalkulust is alkalmazva.
@jaegtoer: remélem azé én is benne vagyok a 220-ban!:)))

jó téged baszogatni, me mindig minőségi, ahogy ugrasz a dolgokra.

u.i: de ez most, nem nyalás volt:)))
@jaegtoer:

A karmát hagyjuk, mert minden funkcionális analfabéta félnáci és náci erre fog hivatkozni:)
Még igazuk is lenne, ám ha értenék, nem lennének azok.
szép reggelt!

@punkfrog:

különb? ezt mondtam volna? nem hiszem...
de egy fiatal élet volt (nem is rossz bőrben). ez önmagában a tragédia: a volt. pont úgy mint az un diszkóbalesetek, vagy a gyorsulási versenyek hétköznapi szereplőik...
abban nemzetközi versenyben azonban nem sokan halnak meg. mivel viszonylag egy szűk réteg űzi azt a sportot, ezért neve is fennmarad tovább. (tehát nincs igaza @taga20: beszólásának, hogy jövőre már senki sem emlékszik rá. neve a sportág történetébe be lett írva...)
ráadásul a többiek szerették is, mert állítólag egy szerethető ember volt.
én nem is foglalkoztam volna vele, csak egy véletlen folytán erre a napra időzítettem egy témába kapcsolódó filmet és az élet mellé tette ezt az "eseményt" is.
@Orica Középföldi:

"Na de pont egy meseírótól"

akit megért a 12 éves is, az mindig jó, mindenre.

"Olyan színvonalon bírod és műveled a nyelvét, mint kevesen."

tudod van amikor 1, 1 mondata napokig elkísér.

ahogy @taga20: mondja prolisan (:D)

"jó téged baszogatni, me mindig minőségi, ahogy ugrasz a dolgokra."
@taga20:
hááááááááát semmilyen szart nem szoktam
brühüyyy

ne is kűggy a kedvenc szaraidból
Ott vagy, szerelmem? Itt az Iszlám Állam beszél

Sosem hittem volna, hogy Skype-beszélgetésekből készült könyvet érdemes lesz elolvasni. A Dzsihád jegyese a címe alapján egy romantikus-kúrós, nyugágyban olvasgatós ponyvát ígér. Nem az.

feminfo.444.hu/2015/07/18/ott-vagy-szerelmem-itt-az-iszlam-allam-beszel/
@Rodeo36: szarjál sült ako, vagy ebolát, bolhás!:))
@taga20:
honnan veszed a bolhást...talán ismered egyiket névről?
brühüyyy
@Rodeo36: mindig morogsz, mint egy bolhás kutya.
érted bolhás?:))))
@jaegtoer:
Pardon, nincs neki, csak szeretné, ha lenne.
@jaegtoer:
A haza a lelkedben van, ha nincs ott, nincs hazád, csak földed, házad, amely bárhol lehet.
@Orica Középföldi: azért hozzátenném absolute frappáns meglátásomat, ha elek apó manapság élne, nem állapítana meg ilyeneket a magyarságról, de régen a disneyland-be emigrált volna.
@Gábris szomszéd:
Már akkor is?
Pedig a mesék akkor még mesék voltak, ma már a mesék is világpolgárik lesznek, királyfi küzd királyfiért, a hercegnők meg leszbikusok.
@parti_giano:
Majd ha te felveszed az igazi neved, mármint parttalan guáno.
@parti_giano:
Ez humoros neked? Csak a kedvedért írtam:
Ma egy jó frappáns mese így szól:
Elindult egy bevándorló/fiú vagy lány, az lényegtelen/ Magyarországra, hogy megnyerje a híres plakátrajzoló ellenzéki kezét. Ment-mendegélt, hegyen-völgyön, de inkább vízen keresztül, amíg egy embercsempész hálójába nem került. Az adott neki hamuba sült pogácsát meg iratokat, és azt mondta neki, ha fizet neki sok-sok dollárt vagy amilyen pénze van, teljesíti három kívánságát. Úgy is lett, a szegény bevándorló fizetett, és mondta a kívánságait:
Ne legyen kerítés Mon!
Engedjenek Németországba menni!
Egy plakátszaggató rajzoló adja nekem a szívét meg a fele identitását!
Úgy is lett, mentek-mendegéltek, de főleg úsztak az Óperenciás tengerben is, mígnem elértek Mo- határáig, ahol egy szívélyes szerb rendőr útnak igazította őket, akit szerencsére öreganyjuknak szólítottak.
Ott ittak gyorsan egy kis kerítésszaggatót, és át is tudtak menni a határon erre fel. Majd egy szívélyes taxis elvitte őket Ausztria határáig, így hamarosan elért Németországba a szegény bevándorló. Közben integetett a plakátrajzolónak, és papirzsepijével a szemét törölgette, mert az megörökítette őt egy csomó plakáton szerelme jeléül / ő fiú volt, de ez mindegy/
Végül a plakátszaggató rajzoló is követte a szegény bevándorlót, mivel ő egy világpolgár volt, és közben bele is szerelmesedett a szegény bevándorlóba, mert hasonlított Kossuthra meg Benedek Elekre. Máig is élnek boldogan, ha vissza nem toloncolták őket oda, ahonnan elindultak az otthon maradottak végtelen sajnálatára.
@Imola Helyesi:

szerintem is kurva vicces lehet bevándorlónak lenni, és ezer kilométereket megtenni, hogy mentsd a puszta életed.
@Imola Helyesi:

én soxor fantáziáltam róla, hogy a Hófehérkében a Mostoha nem megöli, hanem elcsábítja Hófehérkét. nyami. :)
.
Hogy ez a pengés kerítés nem jutott a magyarok eszébe, amikor jöttek a török gazdasági és egyéb bevándorlók.
.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
De itt nem gyilkosok várnak rájuk, nyugodtan lehet használni a kaput.
Másrészt meg az ottani gyilkosok ellen kellene kampányolni, de áll néma csönd..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Végül is nem a saját lánya volt.
@Imola Helyesi: veled a gyerekeket ijesztegetni szokás, mondván, ilyenek lesztek, ha nem tanultok meg gondolkozni. a humor is függ az intelligenciától, az erőlködésed már lassan szánalmas.
@Rodeo36:

))))))))))))

csak neked!

Tens, às vezes, o fogo soberano
Do amor: encerras na cadência, acesa
Em requebros e encantos de impureza,
Todo o feitiço do pecado humano.

Mas, sobre essa volúpia, erra a tristeza
Dos desertos, das matas e do oceano:
Bárbara poracé, banzo africano,
E soluços de trova portuguesa.

És samba e jongo, chiba e fado, cujos
Acordes são desejos e orfandades
De selvagens, cativos e marujos:

E em nostalgias e paixões consistes,
Lasciva dor, beijo de três saudades,
Flor amorosa de três raças tristes.

Bilac, Olavo: Música Brasileira
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

már sok-sok éve hallottam, olvastam pl a kínai, kiszolgáltatott bevándorlókról akik amerikába mentek, hogy kicsit tudják az otthoniakat segíteni.
nem volt titok, hogy fillérekért dolgoztatják őket - mert "tartoznak" az útért, miközben, otthon a család szintén évekre eladósodott a "szállítók" felé...
most mintha ez születne újjá a hírek szerint. ezért jön a sok fiatal egyedül mert csak ennyit ér a család az otthoni maffiának.

közben nagyon jó kis posztot írt tiboru, több konteo változatot megvizsgálva:

konteo.blogrepublik.eu/2015/07/14/menekult-konteok/

de ez a poszt is megvilágít pár dolgot az éltből:

2015 - Törökország, nyaralás - Amit a bevándorlókról tanultam

nexttime.blog.hu/2015/07/18/2015_torokorszag_nyaralas_amit_a_bevandorlokrol_tanultam
@parti_giano:

"lassan"???

más

megnéztem a szomszéd hörcsög úri életét. egyik zugban a homok, a lakás másik felében egy kis medence...
élvezi az életet.
@parti_giano:

jellemző! má' megint hülye voltam... az eszem már messze a témától amikor a kezem "még" ír.

szóval: a hörcsög = görény (ebben az esetben :DDD)
@parti_giano:
Nézd, egy savanyujóskától mit várjak?
@Eszter jött:
e qual das linhas te capta mais?

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@guma: az enyémeknek is van medencéje, sőt külön szobájuk. a házikedvenceket kényeztetni szokták a hülye gazdák. többször esznek lazacot, mint én.
@Eszter jött:
www.youtube.com/watch?v=NkDHNFVVOPI

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

e já o entedías?
@Eszter jött:
e qual havía sido teu pensamento sobre isso?:
..."Mas, sobre essa volúpia, erra a tristeza
Dos desertos, das matas e do oceano:
Bárbara poracé, banzo africano,
E soluços de trova portuguesa."...
tessék, az információtörvény első eredménye:

10 millióért árulnának el közérdekű adatokat a földpályázatról

m.hvg.hu/itthon/20150719_10_millioert_arulnanak_el_kozerdeku_adato
@parti_giano:

" ha elek apó manapság élne, nem állapítana meg ilyeneket a magyarságról, "

Felejtsük el Elek apót:)) Baromira belepte az idő.
@Orica Középföldi: nem is akartam több mondatot ráfordítani, még akkor sem, ha ragaszkodnál hozzá. porrongy sincs nálam.
hogy oldod meg a hűsölést?
@parti_giano:

15 percenként zuhany, és jéghideg, szeszmentes mojitóval:))
Még szerencse, hogy az ablakomban nő a menta. Nagy aratást végeztem a héten. A tzaztikibe is szoktam tenni, nagyon üdítő.
@guma:

meg lehetne ezt oldani, amúgy is az elöregedés a probléma Európában...
@Rodeo36:

Hogy mit gondolok róla? Gyönyörű vers.

Bilac, Olavo
A brazil zene

Királyi lángjában a szenvedélynek
égsz te olykor: a ritmusodból árad
kéjes tüze kihívó, buja vágynak
s bűvös erővel minden földi vétek.

De, kéjed mögött, az óceánok,
sivatagok, őserdők búja éled:
zokogva-csukló portugáli ének,
indián tánc és néger, tompa bánat.

Szamba s zsongo, fado és csiba, szép
árvaságát akkordjaiba sírja
erdőlakó, rabszolga s tengerésznép:

sóvárgásod- s örök nosztalgiádba
három vágy csókja olvad, kéje, kínja -
te három bús faj szerelmes virága.

Tótfalusi István

www.magyarulbabelben.net/works/pt/Bilac%2C_Olavo-1865/M%C3%BAsica_Brasileira/hu/38792-A_brazil_zene

De írj inkább magyarul, ha azt akarod, hogy értsem. Pocsék a google fordító:)
@Orica Középföldi: édes istenem, ennyi vizet pazarolni rád!!!:)))
@Eszter jött: egyébként, jó vagy?:)))

vagy elmentek otthonról?
@Eszter jött:
ami pocsék az az, hogy beletapicskolsz olyan területre amihez nem értesz, és az a portugál nyelv!

a Tótfalusi fordítása nagyon szép magyarul, de az eredetit meglehetősen szabadon kezeli (ez a műfordítás alapja is egyúttal) azaz megértette az eredetit de nem törekedett annak
pontosabb visszaadására

a gúgli arra jó, hogy tudd naggyából mi is van a szövegben

brühüyyy
@parti_giano: köszi szépen ,nagyon jó ezért még küldök valamit :)
Nem elég, hogy idejön az afrikai kontinens, a meleget, meg a melegedést is hozzák magukkal.
Bukott szdsz, meg ellenzék a Jóistennek: Főúr, 42 fok rendel.
@Rodeo36:

nagyon megterhelő lehet ebben a hőségben az a hatalmas vaskalap.
@taga20:

???????

muszáj dédelgetni a konfliktusokat?
@Eszter jött:
nekem ez kb fél órámba tellett, én nem vagyok Tótfalusi, de
a magam olvasata alapján az első két versszak:

(ugyi essem gúgli kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk)

Azt hiszed néha, hogy ismered a szerelem lángoló hatalmát,
Belegabalyodsz az üvöltő és örömteli tisztátalanságba,
Mindezen boszorkányságában az emberi bűnnek

De erre a kéjre a sivatagok, az erdők és az óceánok
szomorúsága eltűnik, és megszólalnak:
Vad indiántánc, afrikai banzo és a
A portugálok kéjesen keserű dalai.

...........

brühüyyy
@Eszter jött:
a te kalaptalanságod sem kutya

brühüyyy
@Rodeo36:

jobb vagy tőle.
kérem a másik két versszakot is!
@Imola Helyesi: ebola, te télen is hülye vagy.
mi köze ennek a meleghez?
@Eszter jött:

Szia!

Jut 'ecembe a kalapról,hogy ne csak a melegtől fáradj le:)
De Rodi 'eztetet se így,se úgy nem 'csípja:)

kepkezelo.com/images/euf19aptt89fm10q1t1j.jpg
@Eszter jött:

kkkkkkkkkkkkkkkk

majd később...de addig is ajánlom, hogy hallgass élő dalolást
Bilac Olivo -val a tyúbon ott van és akkor (ha egy szót sem értesz is belőle) a kiejtés, szóhordozás és a dalolás módja választ ad arra, hogy miért mondtad azt, hogy az enyém jobb...
mert én a Biolac-ot ismerem és nem a kétnyelvű szótárt (portugál_magyar)

brühüyyy
@gazoló:

))))))))

Kibírtam, átlélegeztem.

Idebent nincs hőség, egészen kellemes az éghajlat.
@Eszter jött:

a Bűnök kertyei

www.youtube.com/watch?v=4BZNjtSABh4

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

és ez: SZERESS!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=u9lOj-FzsAo
@Eszter jött:
a címe:
Minden nőnek olvasnia kell:

Toda mulher deveria ler:
"Escolha um homem que deite no seu colo de um jeito meio largado, meio que desengonçado. Não escolha alguém que faz tudo por você, que vive por você, que atende todos os seus caprichos. Porque um cara desses, deixaria de ser dele pra ser seu, se esqueceria da vida dele pra viver a sua e, cá entre nós, você quer somar, não é? Ou quer alguém que viva por você, e não com você? Por isso mesmo é que você deve escolher alguém que traga um novo mundo pra juntar ao seu. Um homem que te desperte. Queira um homem, um cara, um rapaz, seja lá o seu termo preferido, que tenha um olhar que te intimida. Alguém que vai olhar pra você e ver quem você é. Queira um cara que vá se emocionar quando vê-la entrando na igreja. Que te ache linda independente do seu manequim e que se orgulhe de você pelas suas conquistas do dia a dia, até aquelas pequenininhas como conseguir passar do primeiro dia da dieta. Prefira um homem que vá rir de você quando você fizer um escândalo por ter quebrado a unha ou por ter deixado o celular cair no chão. Ele tem que ser do tipo que sabe que você não precisa dele, e por isso mesmo é que ele fica. Valorize um homem pelo esforço dele, não só pelo resultado final. Você vai perceber que um homem que se esforça pra te ver feliz é um homem que vale mais do que qualquer príncipe encantado que a Disney tentou te vender como homem perfeito. Desconfie de um cara sem defeitos. Deseje um guri que seja louco. Não por você, mas pela vida. Gente louca pela vida gosta de explorar o mundo, a cidade, a rua de cima, o novo restaurante japonês e tudo mais. Gente que é louca pela vida entende bem de liberdade, companheirismo, amizade e todos esses sentimentos que só quem gosta de viver entende. Além disso, gente assim tem um ótimo papo. Daqueles que não contam vantagem, sabe? Daqueles que fazem você se apaixonar sempre que falam da forma com que o mundo deles mudou, desde que você chegou. Por fim, mas não menos importante, queira um homem que te ame em detalhes. Nos cartões das flores, na careta da selfie, na camisa cafona que a sua mãe deu de presente, na vez em que ele percebeu que você tinha cortado o cabelo antes de você falar, no anti-alérgico que ele carrega na carteira, caso você precise. Escolha um que te faça sentir que esse texto é pouco pra falar dele e te faça ter vontade de continuar a escrevê-lo, mesmo que você não seja lá muito boa com palavras, mesmo que você só saiba definir o que sente por ele como amor. Queira um homem que saiba desfazer os "nós" da vida e jamais queira desfazer o "nós dois".
—A melhor escolha, com a soma bonita.
Música
"Fala-me De Amor" por Santos, Los Pecadores

brühüyyy
@gazoló: az a zokni:))

de szerintem, ez nem ártu. ő horvátban magyarkodik, de nagyon.

egy pár éve ismerem , de tőle még nem hallottam, hogy lemegy a balcsira.

pedig elég csira hej:)))
@taga20:

Történelemi kutatásra indult!

A monarchia része vótt 'essetunni:))

Trogir:)

"A horvát királyi ház kihalásával a terület a Magyar Királyság része lett és 1105-ben a város megnyitotta kapuit Kálmán király serege előtt. 1108-ban a király a várost kiváltságokban részesítette. 1116-ban Velence foglalta el, de még ez évben visszatért a magyar uralom alá. 1124-ben II. István ismét elfoglalta, de 1125-ben ismét Velencéé lett. 1137-ben II. Béla serege foglalta el. 1164-ben Bizánc békekötéssel szerezte meg, de 1167-ben behódolt III. Istvánnak. 1170-ben ismét bizánci sereg foglalta el, de 1180-ban III. Béla visszafoglalta. 1242-ben ide menekült IV. Béla az üldöző tatárok elől. 1322-ben a velenceieké lett, de 1356-ban Nagy Lajosnak meghódolt. "

Dubrovnik:)

"a Szent Koronához történő tartozás nem volt gátja a városállam fejlődésének. A fennhatóság elismerésének jeléül harminc gálya kiállítására kötelezték magukat, 500 aranyforintot fizettek Mátyás királynak és a magyar király tiszteletére ünnepeket tartottak.[15] Erről az időszakról Hegedűs István így ír:

„Raguza nemcsak a törvény betűi szerint, de szellemben, lélekben is Magyarországhoz tartozott. Nem is érezte magát meghódított tartománynak, de történelmi öntudatába ment át a magyar korona iránti hódolat[15]”

Wiki...

adattar.vmmi.org/cikkek/16741/hid_2000_12_03_fra.pdf
@avanivi: összekavarsz valakivel!!!
nekem ez a tizenkettedik:)

www.youtube.com/watch?v=UiPwjq2_KgQ
@gazoló: tezsvérem, szeretlek, köszönöm.

de holnap megyek a könyvesbotba, megveszem a tavaszt tárlatban:))

addig is csak az olyan szép lelkű embernek, mint te:))

www.youtube.com/watch?v=xxVqDZcLSyY&list=RDxxVqDZcLSyY
@gazoló: Inkább Losinj sziget történelmét wikizd ide. ;)
@taga20: Három évvel ezelőtt Keszthelyen nyaraltunk. ;)
@gazoló: Asszem itt nincs Deák tér, bár egy magyar vendéglő és halász hajó tulajjal már összefutottam. ;)
@taga20:
Én? És te? Vagy a ródli bátyád szerinted kivel kommunikál, a google fordítóval? Pedig ott nincs is olyan meleg mint itt.
@jaegtoer: "Azt hiszem megalkottuk a csőpolgár fogalmát."

Mondta valaha valaki, hogy a hazát a keleti határ szélétől a nyugatiig szeretni kell? Az asszonyt/férjet is hol jobban, hol kevésbé szeressük, oszt még is van, nem dobjuk ki. A hazát sem, csak kicsit félre tartott fejjel szemléljük néha.

A szeretet mérete magán ügy, de aki valahol/valamikor is szót emel a hazáért, az valamilyen szinten szereti is.

Mán én csak ilyen libsibolsikomcsi módon csőlátom a kérdést.
@Kijelölt Önkéntes:

Mostanában rendszeresen autózunk vasárnap, településeken keresztül mintegy 100 kilométert. Alig látunk mozgást, főleg nem játszótéren szaladgáló gyerekeket. A templomok ajtói zárva, ember a reggeli órákban egy szál se ténfereg arra. Ilyen jól skerült a vasárnapi boltbezárás.
@Orica Középföldi: "Na de pont egy meseírótól:)))))"

Kitól mástól?
A mese jó. A mese elandalít. Az ember meg mesére éhes.
Csak amíg Benedek Elek meséi jók voltak, a mai mesélők szövegei hazugságok, mákonnyal átitatottak. De így szolgálják jól a célt.:(

A többivel teljesen egyet értek.
@látjátok feleim szümtükkel:

A mese tényleg jó, de Benedek meséinél unalmasabbat nem olvastam. Ettől még a megfelelő időben felolvastam a gyerekemnek, aki az első után megkérdezte, muszáj ezt hallgatni?
Nem volt muszáj:))
@Gábris szomszéd: és gondolom a hentesed zsidó:)))

ez szokott jönni, báj csurka.
"Úgy látszik, sajnos megtette a hatását a bevándorlóellenes hangulatkeltés. Szegeden azért verhettek meg egy egyetemista lányt, mert bevándorlónak nézték a barátját. Pedig magyar állampolgár. Közösség tagja elleni erőszak miatt nyomoznak."

index.hu/belfold/2015/07/19/megvertek_egy_egyetemista_lanyt_mert_bevandorlonak_neztek_a_baratjat/

:(:(:(
@Eszter jött: Tennap príveltem !Jártál arra?
@punkfrog:
Nem csak a mostani fiataloknak jutott ez az izé, hanem nekünk is. Én is jártam meccsekre - nagyjából 18 éves koromig - a Honvéd pálya itt van két villanyosmegállóra, meg elmentünk Fradira is, de kimondott kedvenc nem volt. Beszartunk a törzsközönség dumáin és még játék is volt. Ez mára annyiban alakult át, hogy a törzsközönség zikkájlozik (tisztelet a kivételnek) és a játék csak nyomokban fellelhető mellékes az egész történetben.

Persze van foci, csak akkor - szimpátia faktort most kizárva - Real-Barca-Porto-Bayern-Juve etc... meccseket kell nézni. Ez a szar ami itt folyik, az nem ér egy lyukas egy tugrikost sem, de akinek ez tetszik az csak fizessen érte. Simicska megmondta, mindenkinek jogában áll... na, annak. Nem bántom én a nézőket, főként a fiatalokat nem. Ez van, ezt kapják. Mi is akartunk annak idején osztrák minőségű Julius Meinlt, de itt csak a Közért vállalat brillírozott, hát azt kellett zsebretenni.

Az egész szar nem ért meg ennyi karaktert, bocsi:))
"...elkészült a próbakerítés a magyar-szerb határon, amit Pintér Sándor és Hende Csaba Kovács Zoltán kormányszóvivővel adott át. A kerítés már magyar földön épült, 25 méterre a határtól, így aki odaér, az már bejutott az ország területére. A tájékoztatón nem árulták el, hogy ennek így mi értelme van."

www.femina.hu/hirhatter/osszefoglalo_2015_7_19

No ezt a tömeg bevette, de nem bírja kiköpni, mert sok a penge.:D

Nevetni kéne....de kin?
@Knósszosz: azé a görögöket bírjuk, mégha gizdák is?:)))
@látjátok feleim szümtükkel:

Ennek a kerítésnek az az értelme, hogy,megmutassák mit nem tudnak megmutatni.:D

Amikor a kerítéshez ér a menekült a magyari földön, akkor még meg is kamerázzák a hőkamerával, ebbűl most szereztek be egy rahedlivel, és megállapítják, hogy már magyar földön, a kerítés tövében van a nyomorult. De nem tudunk oda menni hozzá, mert a magyar határőrizőket is vágja a drótos penge. Vagy pengés drót?

Lehet, hogy a szerbiai embercsempész vizet és élelmet fog eladni a kerítés túlsó oldalán, és ezen fog meggazdagodni? Esetleg határmenti sátorváros épül magyar földön? Csak nehog kormányt alakítsanak és stadijonyt építsenek.
@taga20:
Persze!:)))
Ahogyan bírjuk a magyar tájakat is.
Mert arról nem tehet Paleokasztrítsza, hogy balfasz politikusok vezetik az országot, ahogyan a Börzsöny, vagy a Balaton sem kárhoztatható a narancssárga kolera miatt.

Ez egy szép ország, nem érdemelte meg ezt a ganajt, amibe sikerült süllyednie...
@Knósszosz: ámen, igazad van, szeretlek:)))

ja és hülye vagyunk:))

www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@Rodeo36:

Egész délután ez szólt nálam.
Fel tudom dolgozni a saját tökélenségemet. Kompenzálok.
Bármiről olvasok, elképzelem. Olyen erővel, mintha rólam szólna.
Ha fadót hallgatok sem zavar,
hogy nem értem. A dallam, a testbeszéd alapján elképzelem, miről szólhat a dal. Benne vagyok.
Átélem.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Nevetni kéne....de kin?

Például a penge agyú ötletembereken...
@taga20:
Ja!
Ebbe a kurva melegbe is esztergálsz holnap?
Semmi szabi? Bár... délen októberben is meleg van, Andalúzia kifejezetten kellemes olyankor. Granada-Sevilla-Córdoba-Ronda és egy kis pancsi Malaga bíccsein - érdemes lenne. De ha inkább karnis, akkó legyen!:)))
@gazoló:

Hát, köszönjük szépen.))))))
@Knósszosz:
.
Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tagjai felrobbantották az iraki Ramádiban található, 30 ezer néző befogadására tervezett Olimpiai Stadiont. A létesítmény még nem épült fel teljesen, és azért eshetett rá a terroristák választása, mert a békét hivatott szimbolizálni.

www.samsungsport.hu/kulfoldi-labdarugas/20150719/terrorizmus-30-ezres-stadiont-rombolt-porig-az-isis-fotok/
.
@ornagy50:

Most. ))
Felgyorsultak errefelé az események.
Mindenki akar valamit.))
@gazoló: ki ez a csaj?

szúrnám a bugyikollekcióját:)))
@Knósszosz: muszáj haver! ebola, lézer, meg géefgé csak viszi a pénzt, valakinek bele kö tenni a kondérba:)))
@Knósszosz:
,
Csak a meleg miatt.

Tóth Árpád: ÉDES KOMÁM...
(részlet)

Édes komám, fütyül a szél, hallod-e?
Ázunk-fázunk, rongyban járunk, vallod-e?
Csizmánk sarkán farkas kullog,
Torkunk körül..........
Fütyül a szél, minden csontunk bejárja,
Mi vagyunk az Európa betyárja!
Édes komám, fütyül a szél, hallod-e?
Jobb volna egy meleg kuckó, vallod-e?
Csaplárosné meleg karja, jó bora,
Hadd pihenne a vad erdők kóbora...
Ordas már a sági erdő levele,
Kopasz ág int a kurucnak lefele,
Nyalka kuruc, még a hitet vallod-e?
Gyere inkább, kösd fel magad, hallod-e?
Hivogatnak, nyalka kuruc, gyere már...
Ordas ág közt vigyori szél fújkál,

Sopron körül plundrás német bújkál,
Késmárk felett Thököly úr vára
............ instált vacsorára,
Szőke Szamos arany vize, sajna,
Felveri a hangos.........
Séjhaj, gyöngyvirág,
Mégis lesz még gyöngyvilág...
Kocints pajtás nyakunkon az este,
Aludjon a búbánat, a beste,
Lesz, ahogy lesz, majd eljön a holnap,
Most füledbe angyal-frájj dalolgat,
Holdfénytündér pödri ki a bajszom,
Aszúboros átalagon alszom!
Séjhaj, gyöngyvirág!
Lesz miránk még gyöngyvilág!
A tejúton Csaba király holdas paripája,
Kö-ze-le-dik, hallod-e hé! kupát köszönts rája!
.
.
@taga20:
Én eddig azt hittem, igényes vagy.
Ne kölljön már csalódnom!:)))
@Knósszosz: ne mond má, hogy életedben nem verted ki tüncire!

ako te nem is vagy három százas:)))
@dr. jenőke (jenőke):
Egy órája olvastam, elképesztő.
Az IS szélsőséges érzelmektől mentesen nem minősíthető, ezért nem is teszem. Az iszlám legalább annyira megkérdőjelezheti a keresztény erkölcsiséget, ahogyan mi az övékét.

Semmivel sem kevésbé bűnösebb cselekedet tűzzel-vassal keresztény hitre téríteni milliókat, mint mondjuk a saját vallásukat pofán szarni az IS-nek, akik a Ramadán végén felrobbantak minimum 100 embert.

Nincs ideje a filozófiai elmélkedéseknek ily kései órán, de én az összes vallást kidobnám a kukába, irtózatos nép pusztításoknak adtak ideológiai táptalajt. A magam részéről inkább maradok minden ilyen izétől mentes, templom negatív...

Te sem nyaralsz?...
Mindenki ilyen gazdag, vagy csak én?:O
@taga20:
Akkor nem!
Te viszont - ha igen - kezelésre szorulsz haver!:)))
@Knósszosz: na jó, csak szopatni akartalak:)

remélem a pink fugával nincs bajod?:))))

pinkfuga.blog.hu/2015/07/19/candice_nicole_872
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: most, hogy mondod:)

én csak a cipőjét néztem a bukszának.
és a rózsaszín fülcimpáját:)))))
@Eszter jött: ti egyébként elvagytok magatokkal?:))))))))))))))
@Eszter jött:
a "fadó" pontos kiejtése: "fáddu"

brühüyyy
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:
Egészségükre, nem vagyunk egyformák. Nekem például a celebribancokkal ellentétben inkább Weisz Fanni tetszik, tudj isten - ha volna - inkább díjazom azokat, akiknek valami van a buksijukban is.

Fanni szép és okos is, a fikázói nem érdemesek arra sem, hogy a francba küldje őket az ember.
Jó éjt Dorothy, majd holnap...:)
@taga20:
Te, ez a Kardashian sztálj bejön neked?
Nagyon praktikus, ha csajod seggén kirakós römit lehet játszani, de speciel ez nekem nem annyira jön be. Én szeretem az arányokat megtartani, talán én vagyok beteg? Mindegy, most csicsika lesz hamarosan, te meg álmodj Szífnoszt, az nagyon nyugtató hely, szevasz!:
www.google.com/search?q=sifnos&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMInY7Zlo_oxgIVA5YsCh0XAAd_&biw=1280&bih=905
@Knósszosz: fanni mitől okos? csak hogy a buta fejem:)))
@taga20:
Például attól, amit selmecigabriellába nem tettek be, vele viszont együtt született. Ne szívass haver, nézz utána, bár ez gyökér kérdés volt - tudod Te.

Éccakát!:))
@Knósszosz:
.
Én is így gondolom.

Nyaralás?
Esetleg egy két nap, de nem hétvégén.
Rosszabb esetben néhány óra...
@Knósszosz: szevasz te görög! lenne kedvem kötekedni, de inkább megadom magam.

álmogy tüncivel:))))))
@Eszter jött: ellenkezőleg, szórakoztat:)))

na megyek héderelni, remélem ebola holnap reggel felvált!:)))
süti beállítások módosítása