Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: A magánba irányítását az sztk-s betegnek tb fizetése mellett kellene megoldani. Vagyis fizeti a tb... (2024.04.16. 08:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.20. 09:37 Fabius

Kösz, Habony!

Címkék: fidesz nőverés migránsok

Haladunk, faszául haladunk. Már áll a Nagy Menekültrekesztő Kerítés első próbaszakasza, és megvan az első bucira vert áldozata is a migránskampánynak. Habony Árpád és Finki boldog, a Párt elégedett lehet, minden sínen van, mint József Attila, csuhajla.

8938111_77ba729a69dd7459b4a085c5e02181e8_wm.jpg

Hogy áldozatokkal jár a hangulatkeltés? Járulékos apró veszteség ez a Nagyobb Célok Oltárán. Ilyen piszlicsáré ügyekkel foglalkozzanak, mikor áldozatot hoznak ők maguk is? Arról bezzeg senki nem beszél, milyen költséggel és mekkora sikerrel jár a tudatmódosítás, aminek nyomai Soltész Miklós államtitkárnál már felfedezhetőek. Addig nézették vele Szaniszló Ferencet a tévében amíg fel nem tudta mondani a leckét: "jól felépített üzletnek, tudatos betelepítésnek, Európa megszállásának nevezte a tömeges vándorlást" Mikor a kormánytagokon ekkora a tehertétel, hadd ne kelljen már némi elszabadult indulattal és egy eltört arcú szerencsétlennel bíbelődni.

Ebcsont beforr, legfeljebb megtanulja, hogy nem szerencsés félvér magyar állampolgárokkal kóricálni a közeli és picit távolabbi jövőben.

De most komolyan. Az indulatok radikalizálódásától rettegni majd akkor kell, ha a betyárok nem tévednek el az Alföldön, és helyi momentumból országos problémává válik a kopaszok nőverése. Addig minden okés, tenni nem kell semmit, sőt, nehogy elmagyarázza ezeknek valaki, hogy "férfi" akkor leszel, ha nem emelsz kezet egy nőre akkor sem mikor a félvér pasiját védi. Ahogy nem szükséges felhívni a figyelmet arra sem, hogy a BTK szerint:

216. § (1) Aki más valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt olyan, kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy az adott csoport tagjában riadalmat keltsen, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt bántalmaz, illetve erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a közösség tagja elleni erőszakot

a) fegyveresen,

b) felfegyverkezve,

c) jelentős érdeksérelmet okozva,

d) a sértett sanyargatásával,

e) csoportosan vagy

f) bűnszövetségben

követik el.

(4) Aki a közösség tagja elleni erőszakra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Ezekre semmi szükség, még kordában tartanák az indulatot amit Habony, Finki és a Párt oly szívesen és nagy gonddal gerjeszt.

313 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr977640840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Mire küldtem válaszom, új válaszra késztet amit közben írtál. Vagyis ez: "Mi a teendő, ha olyan idők köszöntöttek ránk, hogy muszáj Istenről beszélni?"
Kiről is muszáj beszélni?
Gondot okozol nekem. Vallásos vagy? nem tudom. De nem is érdekes, mert a válasz nem szelektálhat. Katona determinálta a megfelelő választ: ember küzdj, és bízva bízzál.
Szó nincs Istenről - kisbetűvel sem.
Ne menjünk messzire: isten tűrte az első és a második világháborút - legyen. Gusztus kérdése.
Elviselte saját gyermeke kereszten függését. Ám ez sem gond - számtalan gépkocsiban ott lóg a visszapillantó tükrön.
Miért is muszáj istenről beszélni akkor, amikor a vallás a hatalom gyakorlásának eszköze?
Hol van már a Marxi megfogalmazás eredeti értelme: a vallás, mint ópium? ....De tudni kell, hogy amikor Marx ezt írta, az ópium orvosság volt - és ez abban az időben elfogadható igazság.
No mindegy is. Abbahagyom, hiszen végzettséged folytán nem tudhatok többet (gondolom), mint te, de nem is hiszem, hogy értelemzavaróan másként is értelmezem a valóságot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Elég lett volna a fajvéső nézetei miatt kitiltani, de te tudod.

Még arra a kérdésére akartam válaszolni, hogy miért kérnek vizet a bevándorlók? Nyilván mert a zöldhatáron nincs bót, az otthonuk meg ezer kilométerre van.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Őszinte kíváncsisággal vártam válaszod.
Azonban jeleztem, hogy álmos vagyok.
Ébredésem első eseménye lesz megtekinteni, hogy mit is írtál.
Megértésed megelőlegezve, elmentem aludni.
Jó éjt!
@dr. jenőke (jenőke): Gogolnak kisebb az életműve, ha vallásos?

Igenis, a mai ellenzék olyan, mint Csicsikov, adja-veszi a szerencsétlen embereket - akik még elég vakok ahhoz, hogy rájuk szavazzanak -, mint a holt lelkeket. Igaz, a pénzt a fidesz adja, de ettől még áll a hasonlat.

Finkelsteinnel meg nem az a baj, hogy meleg, hanem hogy gyűlölködő faszokat támogat. Minimum pszichopata vagy elvtelen, gerinctelen senki, aki nem törődik a sorstársaival. De az is gyanús, aki elfogad tőle tanácsot.
@poszthoz

A "menekültek" 80-90 százaléka 18-35 év közötti, pénzzel és kommunikációs eszközökkel felszerelt fiatal, aki nem kér és nem fogad el segítséget - számolt be a migrációval kapcsolatos tapasztalatairól a Baptista Szeretetszolgálat elnöke a Magyar Hírlap hétfői számában.
Szenczy Sándor lelkész szerint a professzionális segélyszervezetek óvatosak, mivel nem szükséghelyzettel állnak szemben, hozzátette ugyanakkor, hogy természetesen segítenek a nehéz helyzetben lévőkön, elsősorban a gyerekeken, a nőkön, az idős embereken, ha szükséges.

magyarhirlap.hu/cikk/30824/Jol_felszereltek_a_fiatal_utazok
Nem tudnak beilleszkedni a migránsok

Angela Merkel nyilatkozatai is arra utalnak, hamarosan változhat a menekültügyi ENSZ-egyezmény.
Európában egyre nő az idegenellenesség, a most érkező menekültek integrálódása pedig esélytelen.

magyarhirlap.hu/cikk/30931/Nem_tudnak_beilleszkedni_a_migransok#sthash.XWeGNQMm.dpuf
Mivan? Nem migránsok is vannak, akik nem tudnak beeilleszkedni már több száz éve.
@dr. jenőke (jenőke):

Jenőke, Jenőke!
Ház van erre finkire is mondás, olyan magyar: suba subához, guba gubához.:D
@Gábris szomszéd: angela merkel magyar hangja nógrádi györgy. ezt miért hagytad ki, szarember?
Ho, ezt is jól megvédik.:D

"Borbély egyértelművé is tette: „a Lex Munkásotthon a legjobb módon szerzi vissza a kulturális központot a csepelieknek. Ezzel biztosítottá válik, hogy a testület döntsön az intézmény sorsáról..."
Csakhogy az 1920-ban felavatott – jelenleg 1,4 milliárd forintra becsült – munkásotthon soha nem volt önkormányzati tulajdonban. A csepeli munkások pénzéből, a Vasas-szakszervezetek, a Szociáldemokrata Párt és Weiss Manfréd támogatásával épült. A két világháború között szövetkezeti formában működött, majd a hatvanas évek végéig szakszervezeteké volt. Ezután állami tulajdonba vették, de vagyonkezelője a Csepel Művek maradt. A rendszerváltozás után egy alapítvány gondjaira bízták. Az alapító jogok – a cégek megszűnése után – a Fővárosi Bíróságra szálltak."

nol.hu/belfold/csellel-vettek-be-a-munkasotthont-1552753
@parti_giano:

Miért, miért?
Mert az alfahíren szocializálódik, mely hasonló módon manipulál.
"A Balti-tengeren át Németországba érkező orosz gáz demokratikus, EU-konform, tiszta és becsületes gáz, míg a Balkánon át futó orosz gáz antidemokratikus, diktatórikus és mocskos gáz." :)

Amerikában a keményvonalas republikánusok már új Molotov–Ribbentrop paktumról beszélnek.

Június közepén ugyanis megállapodott a német E.ON, a holland-brit Shell és az osztrák ÖMV a Gazprommal abban, hogy 2019-ig megépítik az Északi Áramlat 2-t. Ez egy újabb hatalmas gázvezeték lesz a Balti-tenger alatt, és Oroszországból közvetlenül visz majd földgázt Németországba, párhuzamosan a már működő Északi Áramlat 1-gyel. (A valóságban az Északi Áramlat 1 is két, párhuzamosan futó vezeték, és a 2 is ikervezeték lesz, vagyis összesen négy cső futhat majd egymás mellett a tenger mélyén.)

Ez tisztán politika

A beruházásnak közvetlenül sürgető gazdasági oka nincs, csak politikai. Az Északi Áramlat 1 jelenleg sem teljes kapacitáson működik. A vezeték német végpontjáról induló Opal és Nel nevű vezetékek (az egyik Csehország a másik Hollandia felé viszi tovább a gázt) sem működnek teljes kapacitással. Vagyis lenne hely gáznak a mostani vezetékben is.

Az új vezetéknek két értelme van:

Az oroszok nem akarnak soha többé Ukrajnán keresztül gázt szállítani Európába, az ismert konfliktusok miatt.
Ha már új útvonal lesz, annak a végén a Németország akar lenni.

444.hu/2015/07/17/a-nemetek-es-az-oroszok-osszefogtak-a-hideg-hullamok-alatt/
Környezetvédelem? Pedig az embert kellen védeni, de nagyon. Már mint a környezetet szennyező politikusoktól.

444.hu/2015/07/21/hany-kolontar-kene-meg-hatosagi-impotencia-az-illatos-uton/
@parti_giano: Nógrádival meg mijafasz bajod van kicsipondró? :) Ja tudom ő érti legalább a szakmáját.
@Gábris szomszéd: jól játszod a hülyét, szarember. ha olyan kurva jó szakértő, akkor miért is hagytad ki, hogy ez az ő merkel interjú interpretálása?
@parti_giano: Ezek a rohadt szakértők olyan elvetemültek hogy még egy német kancellár szavaira is rámutatnak. :)

a biztonságpolitikai szakértő ennek kapcsán Angela Merkel német kancellár a közszolgálati televíziónak adott vasárnapi interjújára hívta fel a figyelmünket, amelyben a politikus arról beszélt,

"elavultak a vonatkozó uniós megállapodások és az egyezmény, így annak módosítására van szükség. A kancellár kitért arra is, hogy nem tudnak több menekültet fogadni, és lesznek, akiket ki kell utasítani az országból."

További reklamációidat továbbítsd a Bundesmutti kancellári hivatala felé. (szaremberke)
@parti_giano: Mit lehet kezdeni veled egysejtűkém, ha neked már egy Merkel idézet sem elég? :)
@Gábris szomszéd:

Beléd kár a nyaralásra szánt pénz.
jol latom, ez a szarnyas barom eppen probalja megmagyarazni miert is volt helyenvalo vciselkedes, hogy az egyik szociopata fajtarsa megvert egy 45 kilos not?

gabriel, gabriel..
hamarosan bortonben fogod vegezni. de csak azert, mert mar nincs halalbuntetes es a kovetkezo nurnbergben csak eletfogytot kaphat a fajtad maximum.
@Sipi [CH]: Megint hülyeséget beszélsz de már megszoktuk, hiszen én csak felhívtam a figyelmet a német kancellár szavaira.

@Eszter jött: Kedves hölgy. Szerintem ne kezdjük el feszegetni, hogy kibe mi kár? :)
@parti_giano: "Az életben soha ne magyarázkodj senkinek. A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgysem hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg!"

Na ennyit rólad. További jó gyűlölködést én lépek fürdeni. :)

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11760138_1166347926731784_1489539227548216211_n.jpg?oh=7eac5d003df8ac3f8ae25f92b8ef3ddd&oe=565925F7
@Gábris szomszéd: persze, persze..

de ne aggodj.
azt gondolnak majd masok rolad, ugy tesznek majd masok veled ahogy te gondolsz masokrol es ahogy te teszel masokkal.

karma goes around and bytes your ass:-)

nem fogod meguszni.
Ha valaki következetesen összekeveri a reggeli ürítés helyszínét, annak komoly tájékozódási problémái vannak.
@Gábris szomszéd: hehe, a gyarmatbirodalom lelkes hívétől vettél idézetet? csak mert jól hangzik. olvass oraveczet, azt legalább érted.
@Sipi [CH]: Jaja te is olyan vagy mint eörsimatyika, aki a latin-amerikai luxushotelből üzent haza. Bántóan betegek vagyunk, ő viszont bántóan egészséges. :)

www.facebook.com/eorsimatyi/posts/10205483344737594

Amúgy a leírásod alapján én nyugodtan aludhatok. Gondolom te is.

jobbegyenes.blog.hu/2015/07/19/folosleges_levelfele_rogeszmes_idegenrajongokhoz
@Gábris szomszéd: persze, hogy nyugodtan aludhatsz:-)
legalabbis tolem egesen biztosan. az mar mas kerdes, h ogy a sajat magad altal generalt paranoiaid es kitalalt ellensegeid hagynak-e aludni. de ahhoz nekem semmi kozom, hiszen azok a te muveid, csak a fejedben leteznek:-)
@Orica Középföldi:

Nem csak tájékozódási.

Ne hagyjuk elrontani a reggelünket!

www.youtube.com/watch?v=dW1it_VTskk
@Gábris szomszéd: mellesleg igaz. valahogy nem tudom egeszsegesnek tartani azokat az embereket, akik nem tudvan kezelni a felelmeiket azt agresszivitasban vezetik le krealt celcsoportok ellen. vess ram kovet, ha akarsz, de beteg dolog a psziches problemakat masokra kivetiteni, masokat okolni onmagad allapotaert:-)
@parti_giano: Megint nagyon felizgattál. :)

http://hirportal.sikerado.hu/images/kep/201104/ásítás2.jpg
@Eszter jött: Kösz! Ez 'naon ott van!

Ezért nagyon hálás leszek:))(vagyok:)
@Sipi [CH]: De, hogy egy klasszikust idézzek, amikor épp rólam beszélsz. :)

"a sajat magad altal generalt paranoiaid es kitalalt ellensegeid... hiszen azok a te muveid, csak a fejedben leteznek"
@gazoló:

Szívesen!

HELÉNA

Kérlek, csak várj, s meghozza az idő
Nyarunkat, és tövisbokrom virágot
Hajt akkor, s nemcsak csípős lesz, de édes.
De mennünk kell, kocsink már készen áll,
Az idő int, s végül majd koronáz.
Mert minden jó, ha vége jó, s ha bármi
Történik is, a végét ki kell várni.

Mind el
-
/Shakespeare: MINDEN JÓ, HA VÉGE JÓ - részlet - fordította: Vas István/
@parti_giano: "szádszélére rászáradt finkelstein spermája."

Mióta zsidózik egy igazi demokrata? :)
@Gábris szomszéd: igen? ki zsidozik folyamatosan? ki ciganyozik folyamatosan? ki menekultezik folyamatosan? ki buzizik folyamatosan, ki liberalisozik folyamatosan? ki az, aki semmi mast nem probal tenni, csak folyamatosan gyuloletet es haragot szitani maskent gondolkodok, maskent viselkedok, maskent kinezok ellen?:-)

de bizony, kis kis szocsove a vilag gyilkosainak, terroristainak es pszichopatainak, te vagy az akit leginkabb erint a dolog:-)

te vagy az, aki sajat felelmeit nem kepes kezelni es ezert "megelozo csapasokat" mersz a kijelolt celcsopoprtokra ahelyett, hogy a sajat elmedben kutakodnal megodasert.
@Gábris szomszéd: te meg a szabadsagodon is melozol..?:-)

tudod, mostanaban amugy sem sokat jartam errefele, de amikor augusztusban 2 hetig horvatorszagban leszek, majd amikor januarban tervezunk asszonnyal dominikara menni, egeszen biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz itt latni..:-)
@gazoló:

Köszönöm:)
Amúgy szép napom van, csak rühellem, hogy naponta emlékeztetnek rá, miért lehet(ne) rossz is.
@Eszter jött:

"Nem csak tájékozódási."

De:))
Eltéved az eszmék, az eszmék szülte gondolatok, a gondolatok generálta érzelmek útvesztőjében.
@Sipi [CH]: Nem tudom ki, de én tuti nem. :)
@Sipi [CH]: Megint el vagy tévedve, de hát ez senkinek sem újdonság. :)
@Orica Középföldi:

Gyönyörűen bontottad ki! Szinte látom a szerteágazást.
@Gábris szomszéd: fogalmatlan vagy, szarember. ha még buzizást írtál volna. persze, csak egy fellációra céloztam.
@Gábris szomszéd: igen, tisztaban vagyok vele, hogy te ezt tartod helyesnek, tehat igazabol fel sem tunik amit teszel. a gyogyulas elso lepese ugyis a problema felismerese lesz majd. aztan lehet, hogy soha nem fogod felismerni. ebben az esetben ilyen eletetd lesz. folyamatos felelem, harag es agresszio fog iranyitani. nem lesz egy perc nyugtod sem, mindig, mindenhol ellensegek fognak korulvenni. ha valakikkel valami osszetart, baratokkal, kozossegel az semmi mas nem lesz, mint a kozos felelem es a kozos agressziv fellepes, a hordazas. az "egymasnak vetjuk a hatunkat es harcolunk a vilag ellen" bajtarsias elmenye.
annak felismerese nelkul, hogy a harc a fejetekben zajlik:-)

szep elet var rad, ugye?
@parti_giano: Te olyan "meghatározó" vagy, hogy veled kapcsolatban még a leszarom tablettát sem érdemes bevenni. ;)
@Sipi [CH]: Sipike sok mindent nem érdemes kezdeni a világ és emberképeddel, a többiről már nem is beszélve. :)
"A trollok hármas csoportokban dolgoztak. Az első azzal kezdte, hogy panaszkodott valamilyen probléma miatt vagy csak megosztott egy hivatkozást, mire a másik kettő is becsatlakozott és cikkeket szúrt be Kreml-barát oldalakról vagy sértő feliratokkal ellátott, nyugati és ukrán vezetőket ócsároló fotókat közölt."

a miénk egyedül nyomja, mind a 3 szerepet.
@huzzadneki shakespeare: Pontosan. A jobbik fb oldalán különösen. Elképesztő, hogy idáig fajultak a dolgok.
@taga20: vicces vagy. Ha láttad volna a videót, akkor azt vehetted volna észre, hogy 6-2 volt az arány, de a fekák és a cigó haverjaik annyira be voltak tépve, hogy már a két fickó tenyerének a szelétől is megborultak.
Többször is, holott csak a végét láthattuk, meglehetős rosszul.

Ezért talán jobb lenne kissé türelmesen megvárni mire jut a cseppet sem elfogult sündörség és és szügyészség, hiszen annyit már tutira megtudhattunk tőlük, hogy "közösség" "tagja" elleni éjszakai elgyapálás történt, miközben hárman-négyen felváltva fetrengtek és azok ketten szép nyugodtan elléptek tőlük.
Szóval ez itt szemmel láthatóan "közösség" "tagja" elleni erőszak volt.

Nem úgy, mint amikor naponta vidéki, magányos magyar öregeket kínoznak, gyilkolnak meg, rabolnak ki fényes nappal, magyar kisgyerekeket vernek meg, fosztanak ki a megállókban, magyar tiniket rabolnak, félemlítenek meg a tanáraikkal együtt az állami iskolákban.
Az soha nem "közösség" "tagja" elleni erőszaknak minősülnek, hiszen csak magyarok a szerencsétlenek.

Ezek a balfék és peches magyarok semmiféle "közösségnek" nem "tagjai" a sünök és a szügyészek, bírák szerint és persze szerintetek sem mióta ez a justizmord megszületett.
Nem véletlenül.
Immár 70 éve a rosenfeldi, esienbergeri, appeli komancs terror bármiféle "közösségüket" eltörölte, betiltotta és tiltja, tagadja ma is, hiszan ma is azok ülnek tort a magyarok felett, akik 70 éven át gyilkolták, pusztították, ahol érték.
Ezért a magyarok soha nem lehettek és lehetnek semmiféle "közösség" "tagjai" ezeknek. Az nekik csak feka, cigány, buzi, hajléktalan és zsidó lehet, vagy bármi más deviáns társadalomromboló. De magyar még viccből sem.

Szóval nyugi.
Legalább azt várjátok meg, amíg a hős sünök országnak világnak rabláncon körbevezetik, bemutatják a "kopasz" "feketeruhás" "bakancsos" tetteseket, akik egyébként a videón sem nem volt kopaszok, sem nem voltak feketeruhások, sem nem volt rajtuk bakancs, de mire rabláncra kerülnek, majd lesz, az tuti, ha rajtuk múlik.

A média is trombitálhatja napestig a kies ejrópában, arcukat felismerhetően bemutathatja, megnevezheti őket, iskolástársaikat faggathatja, családjukat vegzálhatja, hiszen a náciknak tőletek jár, a cigánynál meg mindekinek tilos, mert az rasszizmus.

Tehát a türelem nácit terem!

Arra azért vigyázzatok, hogy ne mortimer v2.0 legyen a bulitokból, mert még emlékszünk sokan az ajvékotokra és a pofáraesésetekre.
Jót nevetünk majd ismét.

A végére egy friss hír:
www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kek-hirek/osszeverekedtek-a-kocsma-elott-620922

Ez esetben nem volt senki semmiféle "közösség" "tagja".
No persze.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nagyon előre tartototk a nyomozásban. Már a zt is tudjátok, hogy jobbikos?
Forrás?

Szerintem betyár az istenadta, neki a jobbik puhány.
De lehet, hogy DK-s és azon vitázott velük, hogy nem adakoztak eleget, hanem a menekültistápolás helyett részegen szórakoznak.
@Gábris szomszéd: latod, ez a gond veled. miert is kellene neked barki vilagkepet megvaltoztatnod? megis, kinek kepzeled te magad?:-)

mibol gondolod, hogy egy ruppoval is tobbet er a borod, mint barmelyik ciganye, zsidoe, buzie, vagy mnenekultte?:-)
@parti_giano: én nem láttam őket futni, ellenben vagy négyen öten bátorkodtak kettővel szemben és ahányszor meglegyintették a legénykedőket, felborultak mint a büdös bogár.
A végén elmentek, mint akik jól végezték a dolgukat.
Ami az eredményt és a számarányokat látva
alapos felkészültségükre utal, lehet nem elsőre csapnak szét számbelileg nagyobb hőzöngő színes bandát..
A tanulság az lehet, hogy nem kellene betépve bátorkodni, még akkor se, ha többen vagytok és jobban tudtok ordítozni, főleg nem az első maflás után.
Bár marx apátok mást okított, de számbeliség itt sem csapott át minőségbe, sőt.
Olyanok voltak ott fetrengve a bátor "közösség" "tagjai", mint akik nem találják még egymást a "közösséget", a "tagokat" se, nem, hogy akikre előtte a számbeliségükben elbízva magukat rátámadtak.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a buzikkal semmi gondom. Azokkal a deviánsokkal sokkal inkább akik a békés törvénytisztelő többséget provokálják.
Ez a majom megtette.
Hiba volt.
De nem az én felelősségem, ahogy az se, ha valaki azt hiszi nekimehet két embernek negyed-hatodmagával.
Nem jött be.
Legközelebb meggondolja.
@punkfrog:

"a miénk egyedül nyomja, mind a 3 szerepet."

Biztos vagy ebben?
Van itt háttér rendesen. Ehhez egy komplett sajtóosztály kell. Ismerem a mechanizmust:) Arról nem beszélve, hogy aki a szabadság alatt reggel hatkor már ideszarik, az nemcsak szervilis, hanem hülye is.
@Sipi [CH]: Ahogy a te bőröd sem ér egy ruppóval sem többet az enyémnél. ;)
@Orica Középföldi: Az a te bajod, hogy rossz szemüvegen át nézed a világot. ;)
Nos a gynúsított elkövető rendőr volt, vagy olyan testületi személy, akinek az ügyében nem járhatnak el a helyi sünök.
Alakul a mortimer2.0 verzió.
Alig várom, hogy szétröhögjem magam a sok ajvékolón,amikor kiderül, hogy a sün verte meg a takony fekát és a cigány nőjét, mert rátámadtak...
@maybach: legközelebb tarts fel egy "irónia" táblát, leonard :)
@irógép: nem "bevágni kellene oda a ballibeket", hanem a helyi erőknek, valamint az államvezetőknek kellene az ilyen elemeknek a tökére lépni.
@Secnir: nem orsós volt az istenadta?
@irógép: azért ír ilyen cikkeket, mer néhány agyatlan barom úgy gondolja, h ősnagymagyarként majd ő megmondhatja, h ki élhet ebben az országban. az már egy más kérdés, h biztos felcsuklana a szentem, ha körbenézne a családfáján.
@bioLarzen: lol, milyen kis kecsesen léptél a tyúkszemre :D
@Éhes ló: sőt, lehet, h a kiccsaj csak egy vakkomondorban taknyolt el, nem?
@kokuszpok: nem. Ugrált a nigger haverjával és kapott egyet a pofájára.
Megesik, ha rendőrrel hozza össze az embert a rossz sorsa és beugat neki.
Elvétették mind a hatan.
Rápacsáltak.
A sünt/titokszolgát pedig majd eldugják egy időre, majd amikor már kuss lesz, elmondja mi történt és kap egy ejnyebejnyét.
@Éhes ló: "Azokkal a deviánsokkal sokkal inkább akik a békés törvénytisztelő többséget provokálják."

Például Orbán Ráchelt én megráznám egy cseppet, mikor éppen a "saját lábán" áll, de nem verném szét a "pofáját" ...
@Éhes ló: Hol is van a magyar rendőrség,

"mikor naponta vidéki, magányos magyar öregeket kínoznak, gyilkolnak meg, rabolnak ki fényes nappal, magyar kisgyerekeket vernek meg, fosztanak ki a megállókban, magyar tiniket rabolnak, félemlítenek meg a tanáraikkal együtt az állami iskolákban"??

Orbán hízott picsáját kell hurcolni a százmilliós kisbuszban, mert már csak úgy egyszerű "vidékiként" nem mer kimenni a "szeretett népe" közé ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: én senkivel szemben nem támogatom az erőszakot.
Semmilyet.
Higgadj le.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nincs "magyar" rendőrség. A politika láncos kutyáiként sünök vannak, maffiózók verőemberei, hátvédei, pénzbehajtók, cigány és zsidóvédők, illegális határátlépő pátyolgatók, szemethúnyók, szovjet emlékművédők.
Ezek 70 éve sem nem magyarok, sem nem rendőrök, mint a megvert luvnya és a néger bartja esete is mutatja.
@Éhes ló: Mit alkalmaznál akkor "rendőrre támadó cigány ellen", márha ez történt a konkrét esetben?

Szólítsa fel a cselekmény abbahagyására?
@Éhes ló: Szovjet emlékművet nem kell védeni, amióta Nagy Testvér figyel minket. :)

Azóta senkinek nem jutott eszébe rongálni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: mostanra megírta a hvg, hogy börtönőr volt, nem rendőr.
De végül is mindegy.
A válasz egyszerű - a rendőr szolgálati szabályzatában le van írva.
Neki kötelessége és joga is (lenne) megfékezni a kábszeres, ittas, nekivadult állatokat akár nő, akár férfi, akár cigány, akár magyar.

De nem teszi.
@Éhes ló: Ha nem teszi, akkor miért hullanak a "drogos cigányok" igazoltatásnál, mint a legyek?

Tuzson a hvg szerint már igyekszik a kormányról minden felelősséget a "bűnöző" börtönőrre hárítani.
@Éhes ló: ez most csak találgatás, vagy ott voltál és hallottad, amint ugrált? ilyenkor ez nem "rendőri túlkapás"? mellesleg börtönőr a drága, nem mintha nem lenne olymindegy, h sün, börtönőr, tanár vagy pap az illető.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem értem miért felelne bárki egy cigány börtönőrért, aki megvert egy cigáűyn luvnyát meg pár feka haverját, mert emberkedtek vele?

Amennyit erről eddig összehazudtak a blogok, fórumok százain, meglehetne vele tölteni buktor stadinojait, holott alig tudunk valamit az esetről.

Elsőre is a videón nem "csoport" volt, hanem egy meghatározhatatlan de setétebb árnyalatú kemény csávó egy másikkal aki fékezni, csitítani próbálta, miközben a drogos marhák ismét és ismét jelentkeztek nála pofonért.
Másodjára nem bakancsos volt és nem volt rajta fekete ruha, kopasz sem volt.

Harmadjára nem betyár volt,, nem jobbikos - mert erről zengene a zsidó sajtó és a blogok, hanem börtönőr és maszopos.

Negyedjére - az előzményekról már nyilván nyilatkoztak a meghallgatott tanúk, de ennek ellenére még csak a betört pofájú luvnya hazugságait ismerhettük meg, a rokonai, barátai által is visszhangozva, tódítva és mára már a videó alapján nyilvánvalóan kiderült, hogy hazudtak nem kevés állításukban.

Ezért jobb lenne lenyugodni a picsába és megvárni a hivatalos tájékoztatást, már ha lesz ilyen egyáltalán.
Ha nem lesz, az is sokatmondó azoknak, akik ismerik a azai PC terrort, ha meg lesz, nos majd megbeszéljük mi történt valójában.

minden esetre ilyen verekedésből 12 egy tucat és eközben megvertek, kiraboltak a cigányok újabb pártucat magyart. Ez nem hír, sehol:
kuruc.info/r/35/145893/
Itt nincs médiafelhajtás, nincsenek szívecskés tüntetők, mert ez is csak a napi rendszerességgel folyó magyarpusztítás része, ami nekik kedves.
Természetesen a cigányok által szétver magyar lány nem "közösség" "tagja" sem a mádiának, sem a sünöknek. Bármiféle "közösség" "tagja" csak a kubai nigger lehet, vagy a cigány lotyó, ha kap két pofont.
@kokuszpok: nagyon nem mindegy a médiát és a netet elöntő zsidó és antimagyar uszítás után, hiszen itt azt harsogta több mint 48 órán át minden szennycsatorna, hogy "feketeruhás" "bakancsos" "kopasz" emberek "csoportja" verte meg a cigány luvnyát, a nigger haverját és a többi makimajmot.
Ezzel szemben a videón betépve hederegnek újabb és újabb pofonokért jelentkezve a "keménycsávónál", akit a cimbije csitít, miközben megborogatja a szerencsétlen hülyéket, akik nem értenek se a szóból, se az elsó maflásból.

A dolog talán egészen másként esett, mint azt hazudták.
Ezért nyugi van.
@Éhes ló:
"Harmadjára nem betyár volt,, nem jobbikos - mert erről zengene a zsidó sajtó és a blogok, hanem börtönőr és maszopos."

Valamint fitymaszűkülete van, szereti a krumplifőzeléket, és hatévesen volt egy Mogyi nevű hörcsöge.

Ahhoz képest, hogy mennyire hangoztatod, hogy mennyire nem tudunk semmit az esetről, egészen tényszerűen sorolod a dolgokat, nem?
@Éhes ló: Tuzson rosszul tudja, mert aki bőrszín alapján verekszik, az nem szimplán "bűnöző", hanem rasszista.

A tyúklopó cigányok sokkal kisebb értékben lopnak a magyar társadalomtól, mint a magyar fehérgalléros bűnözők, pl. jogászok.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): talán ennyit - iróniaként - megengedhetek magamnak a netet és médiát elöntő okádás közepette.
Semmivel nincs kisebb valóságalapja, mint annak, ami minden szennycsatornából ömlik.

De ha zavar, cáfold bátran, alig várom. :)

@vigyüktúlzásbaadolgokat: fogalmad nincs miért verekedett. Nekem sem.
Mi van ha a részeg nigger, meg a haverjai szimplán beszóltak a kopasznak, aki vissza mert szólni és ők azt hitték hatan elbírnak kettővel?

Eddig csak a szétvert pofájú luvnya hazugságait ismerjük, az erőscsávó verziója nem ismert.
Azt viszont a videó alapján láthatta aki nem vak, hogy nem "csoport" volt, hanem egyedül verte szét a bandát, nem kopasz volt, hanem rövid hajú, nem bakancsos volt, hanem papucsos, vagy edzőcipós és nem is fekete ruhában volt, ráadásul nem is futott el, hanem amikor utána mentek a következő pofonért, kiosztotta őket ismét, majd ellépett a barátjával békében.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: még valami, ez nem tyúklopás volt, hanem brutális erőszak, nem kevésbé aljas, mint az erőscsávóé:
kuruc.info/r/35/145893/

A teljes ballibban banda mégis a szegedi luvnyáért és a niggerért ajvékol, nem a cigányok által szétvert magyar lányért.
Ez pedig nem kivétel a részükről, hanem napi gyakorlat, amiért nem az én pofámnak kell égnie, hanem azoknak, akiknek a két áldozat különbözik.

Nem mellesleg leszarom mit lopnak a fehérgallérosok, mert a poszt nem erről szól.
Be kell őket zárni alaposan azokkal a cigányokkal együtt, akik a magyarokat terrorizálják.

De amíg szó és médiafigyelem nélkül kínozhatnak, verhetnek, gyilkolhatnak a cigányok rendszeresen magyarokat aggastyántól a kisiskolásig - anélkül, hogy bárki az áldozatot a magyar közösség tagjaként ért támadásról merne szólni, jobb lenne ha tartaná a pofáját kettősmérrcés ballibbant banda a zindextól a bayerféregig.
nu, még egy ironista, csak mostan más iránybul! eccerűen imádom az ijjen ironistákat, bár a tudomány mmai állása szerit az irónia inkább egy finom hangszer, nem pediglen kőbalta.
s ha már. szórakosztató egy truvájj lenne végigszemlélni, amikor két naccerű ironista mekküszd egymással az emeriség jobá tételének szencséges harcmezején.
@Éhes ló:

Milyen iróniát engedhetsz meg magadnak?

Hogy "cigány luvnyázol" össze-vissza, aki "drogos", meg "magának kereste a bajt", és persze "hazudozik", csak hogy a nőverőket kimosdasd a szarból, noha igazából ugye azt sem tudod, kikről van szó. De a lényeg, hogy Jobbikosok, azok pont nem voltak, hiszen ez pont tisztán látszik abból a felvételből, amiből egyébként alig látni valamit. "Setétebb árnyalatú kemény csávó", amikor a felüljáró alatti rész legjobb esetben is félhomályos, de leginkább töksötét... ez a nap vicce!

De a másik ügyet, azt azonnal tényszerűnek kell tekinteni egy személyes vallomás alapján, hiszen a kuruc megírta, az meg olyan, mintha isten ujja karcolta volna a harmadik kőtáblába.

Persze, hogy mindezt megengedheted magadnak, csak akkor egy tahó parasztnak fogsz tűnni, aki nem tud semmiről semmit, de azt abszolút határozottan tudja kikérni magának.

Már a másik posztnál leírtam: mindkét lányt sajnálom, és remélem, mindkettő megtette a maga feljelentését, és mindkettőnek az elkövetőit rendben el is fogják kapni, és felelősségre is fogják vonni. És még ezzel az egyszerű gesztussal is többet tettem értük, mint te az "iróniáddal" meg a "hazugozós" fröcsögéseddel.
@Éhes ló:

"...amiért nem az én pofámnak kell égnie, hanem azoknak, akiknek a két áldozat különbözik."

Hát mégis ki a kis faszom kezdett itt hazudós, drogos, hőbörgős cigányluvnyázni, csak mert az elvbarátaira vallott a megvert lány???
@Éhes ló: Na, ebben egyetértünk, nem ismerjük pontosan a körülményeket.

Érezhető, hogy a média az átlagosnál gyorsabban ugrott rá az ügyre, és intenzívebben. Ez nem jelenti azt, hogy igazuk van, de azt sem, hogy tévednek.
@Éhes ló: Na, ebben egyetértünk, nem ismerjük pontosan a körülményeket.

Érezhető, hogy a média az átlagosnál gyorsabban ugrott rá az ügyre, és intenzívebben. Ez nem jelenti azt, hogy igazuk van, de azt sem, hogy tévednek.
@Éhes ló: Ez nem igaz, hogy a (ballib) média szó nélkül hagyná a cigányok által elkövetett veréseket!

Mindig bekerül a hírekbe, pl. ha tanárt rugdosnak vagy bántanak!

Az iskolatársaikat fenyegetőkről is lehet olvasni. A borsodi tyúklopásokat meg áttételesen nap mint nap megírják, mikor a "cigánysorról" közölnek fotókat.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Annak írtam, akit érdekel, nem neked!"

Bakker, az én kommentemre válaszul írtad... Mégis, honnan tudhattam volna, hogy nem nekem írod???
@bioLarzen: Én a helyedben nem dicsekednék azzal, hogy nem érdekel a magyar történelem.
szép új világ!

Sokkolókkal is vadásznak maffiózók a menekültekre

„Elkábították, majd kifosztották” – adja tovább egy szegedi taxis a szír utasának történetét. A vasútállomáson az önkéntesek is találkoztak sokkoló okozta sérülésekkel, de hivatalosan két bejelentés érkezett eddig, hogy menekülteket raboltak ki. A szegedi ártéri erdőkben meghúzódó migránsokra egyre többen „vadásznak”: a polgárőrök már azt fontolgatják, hogy szórólapokon figyelmeztetik a menekülteket, inkább a rendőrségnek adják meg magukat, mintsem papírok nélkül kiszolgáltassák magukat a zöldhatár bűnözőinek.

hvg.hu/itthon/20150721_Ne_a_rendoroktol_feljenek_hanem_a_maffiat
@vigyüktúlzásbaadolgokat: A magyar történelem érdekel - a hagymázas *aszságok, amiket a tengerentúli űbermagyarok az íróasztalnál ülve kitalálnak, hogy fontosnak érezzék magukat - na AZ valóban kevésbé érdekel. Tényirodalomnak nevetséges, fikciónak gyenge.

De a nickedet elnézve azt érteni vélem, neked miért jön be.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ja, és arról persze hallgatsz, miért nem nekem válszolsz, ha nekem válaszolsz...

De van egy olyan sejtésem, hogy hiába is várnám a választ - az úgyis csak szellemesnek vélt mocskolódás lenne, tartalmi/lényegi részt nem tartalmazna.
@bioLarzen: Olvasgassad akkor a Szittyakürtöt, az való neked!

Vagy a Fehérlófia könyvesboltot ajánlom, az biztos tényirodalom a te kényes ízlésednek.

Mikor láttam, hogy latinul szellemeskedsz, akkor azt hittem, hogy művelt ember vagy, de bebizonyítottad, amit sejtettem, hogy egy félművelt, előítéletes ember vagy ...

És most lehet műfölháborodnod, meg játszanod a sértettet, hogy én "mocskolódok". Te csak elegánsan fikázol mindent, az mennyivel jobb?
süti beállítások módosítása