Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.16. 10:37 Fabius

TV2: megkúrjunk, wazze?!

A tévékettő megbaszta a sajtószabadságot és kibaszta a hiszterométert. Egyben azt is elérte, hogy életemben először nyomtatott Heti Választ vegyek. Pff.

Az Éden Hotellel én is úgy jártam, mint az egyszeri politikai elemző: Sixx hogyvótjai után belenéztem és ott ragadtam. Egészen szórakoztató volt nézni, reggel hogyvótot olvasni, röhögni, úgyhogy várósak lettek az új évadok így egyben, csomagostól. De amit idén csinált a tévékettő az egyik legfaszább trash reality formátumból, és amit művelnek azóta is a saját hülyeségüknek köszönhetően, az botrány.

eden_nori.PNG

Adásba engedték a Nóri-Gábor affért, lett belőle jókora hullámverés-jogosan-, 14 milliós büntetés - jogosan-, mégsem tanultak ebből semmit. Nóri bepereli őket, ők visszaperelnek, és a takonyhab torta tetejére a sajtószabadság megkúrásával teszik fel a koktélcseresznyét:

"a Heti válaszban leírt állításokat, amikkel Stumpf Nóra támadja a TV2-t, azért nem idéztük, mert a TV2 merőben szokatlan módon felhívta a szerkesztőséget, és hivatalosan is közölte velünk, hogy amennyiben a szerintük hamis állításokat utánközöljük, azaz leírjuk, mit mondott Nóra a Heti válasznak, minket is beperelnek, ahogy minden sajtóterméket, ahol ezek megjelennek. "

Vagyis előre, a Nóri interjú megjelenése előtt levágott ügyvédfejet figyelmeztetést küldtek mindenkinek, aki foglalkozni akart az egyébként tényleg forró témával. Erre lépte Szily a cinken:

"Az egész nyomulás azért bizarr, mert – hangsúlyoznám – ami a Válaszon megjelent, és amit a TV2 nem hagy megjelentetni, még nem a teljes, talán tényleg durva állításokat tartalmazó interjú. Két darab állítás van benne összesen.

Ezért kerestem meg az előbb a TV2-t, hogy mi lenne, ha az izmozás helyett csak erre a kettőre reagálnának. Mert ha bármit mondanak róluk, legyen az cáfolat, tagadás, elismerés vagy no comment, akkor már közölhetem. Erre végül azt mondták, hogy holnap, a teljes interjú megjelenése után hajlandók tételesen reagálni a Cinknek."

Az interjú megjelent meredek állításokkal, most pedig várjuk a tételes cáfolat-magyarázatot a csatornától. Közben pedig én, a műsor rajongója kibaszott dühös vagyok, mert ez a kereskedelmi szarhalom minden bizonnyal hazavágja a formátumot. Amiről kiderült, lehet belőle nézhető, érdekes évadokat gyártani nemi erőszak balhé, mismásolás, cenzorkodás, ködösítés, utólagos pereskedés, fenyegetés nélkül is. Yvonne Dederick társtulajdonos nemrég még a Nórinak nyújtandó jogi segítségről és kárpótlásról beszélt és ilyen kijelentéseket tett:

"attól még, ha „a lánynak még a bugyija is kilóg", az erőszak erőszak marad, és senki nem érdemli meg a megalázást. "

Ebben speciel tök igaza van, egyetértünk. De ha ezt így látta még nemrég, akkor vajon mi változott mára? Mert ahol én ülök úgy látszik, a vita azon megy ilyen élesen, mennyit ér meg egy kereskedelmi csatornának, ha szexuális erőszakoskodást tolhatnak a kedves nézők arcába? 10 millió kápét a szenvedő alanynak fizetni nem éri meg, ez már kiderült, meg az is, hogy cserébe ez a hír-cenzorkodó megbaszlak jogilag affér viszont megéri. Így viszont kb egyetlen kérdés maradt megválaszolatlan:

Kedves édesanyátok szexuális zaklatása vajon mennyiért mehetne adásba?

 

 

 

 

161 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr287631756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Rodeo36:

Már mondtam. Engem a módszer háborít fel. Ugye ismerős? Történjen bármi, nincs felelős, nincs következmény, csak a szar elkenése ezerrel.
Teljesen mindegy, hogy az egy huszadrangú tévéműsorban, vagy a parlamentben történik.
mindeközben:

Visszafizettetnék a Budapest Szíve Program uniós támogatását

Durva rendellenességeket találhatott az Európai Csalásellenes Hivatal az V. kerületi Város Szíve Programnál, mert a magyar legfőbb ügyésznek, illetve az Európai Bizottságnak is azt javasolták, hogy tegyenek lépéseket az ügyben. Az EB-nek azt írták, talán vissza kellene kérni a projektre nyújtott uniós támogatást.

hvg.hu/gazdasag/20150716_Visszafizettetnek_a_Budapest_Szive_Progra
Metrótender: az észtek az unióhoz fordultak

A Skinest Rail bepanaszolta a BKV-t az Európai Bizottságnál, hogy bár ajánlatuk jobb volt az oroszokénál, formális indokok miatt kizárták őket.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fbudapest%2F2015%2F07%2F16%2Fmetrotender_az_esztek_az_uniohoz_fordultak%2F
Aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók!
Ez a Nóri-Dóri ment volna inkább takarítani a szérnagyárba.
ide is illik:

Putyin nem akar ENSZ-bíróságot a lelőtt maláj gép ügyében

A maláj utasszállító tavalyi, Kelet-Ukrajna feletti lelövésével kapcsolatos ügyben a kívánttal ellentétes hatású lenne egy ENSZ-bíróság felállítása - vélekedett Vlagyimir Putyin orosz elnök a Mark Rutte holland miniszterelnökkel csütörtökön folytatott telefonbeszélgetése sorsán.

hvg.hu/vilag/20150716_Putyin_nem_akar_ENSZbirosagot_a_lelott_m
@Penivaldes:

"Vigyázz Vigyázz bárhol vagy Félned nem szabad
Bízz szívedben tápláld tébolyodat
Józan ésszel szellemmel együtt lélegezz
Borítsd fénybe az Ember Búját Humorral védekezz! "

Ginsberg: Parlamenti nóta

terebess.hu/keletkultinfo/ginsberg03.html
@Eszter jött: nézd nekem eszembe jutott a kerítésmászásról, hogy ismerek kiváló falmászókat...
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:
Vagyunk cca. nyolc millióan.
Akik mi ezektől... Szóval, a magyar falramászót is kéretik hungarikummá minősíteni Bartók és Kodály mellett! Szerencsétlenek, ők megdolgoztak érte, nekünk meg csak simán el kell viselni hozzá, hogy itt élünk. Persze könnyű nekünk, 25 éve segítenek bennünket a mi mindenkori kormányaink falramászásban profivá válni.
@Knósszosz: elképzeltem, ahogyan összeráncolt homlokkal járkálnak a mintakerítések körül, hogy melyiket válasszák...
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:
Nem kell megerőlteniük magukat, majd megszemlézik a teszt mászókat, és amelyik az adott kerítéstől a legtöbb sebből vérzik, az a cucc lesz a nyerő.

Az esetlegesen csonkolással is járó teszt eredmények, prioritást élveznek a kiválasztás folyamatában a többiek előtt. Olyan keresztény és olyan európai ez az egész gumicsizmás lószar... nem?!
@Knósszosz: keresztényi, persze, hiszen Krisztust is tövissel koronázták meg, így a menekültekbe fúródó szögek csak ennek emlékei.
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:
Akkor tök rendben van.
Már csak az a kérdés marad nyitott innentől kezdve, hogy hány milliárdot lehet ebből a projektből kitalicskázni? Mert ugye azt senki sem gondolhatja komolyan - ismerve a magyarországi gyakorlatot -, hogy a költség kalkulációk alapját nem az a bizonyos ismeretlen százalék képezte?!

Nyolcmillió Tsekonits meg ezt is kifizeti és nem azért zabál körömtelenített csirkeláb pörköltet mert nem futja másra, hanem azért, mert szereti! - naná... és imádkozik is mellé.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mindenki a saját verzióját tolja. Az amerikaiak a merénylet után pld. egyből azt nyilatkozták, hogy "bizonyítékaik" vannak arra, hogy a ruszkik lőtték le. Nem tudod esetleg, miért nem adják át vagy hozzák nyilvánosságra őket azóta sem? :)
A kormány két út közül választhat: vagy toloncolja vissza az összes migránst Szerbiába, vagy engedje őket tovább Ausztria felé. De valamit kezdjen magával egy jelképes kerítésen túl, különben ő is mellékszereplővé válik, és akkor keresheti majd a pórázt, de az már nem az ő kezében lesz.

alfahir.hu/egy_nap_alatt_eltunhetne_az_osszes_illegalis_bevandorlo
@Eszter jött: most akkor tisztázzuk! mert valóban joga van, ha: odatévedt, segéd dunsztya senem volt a zilyesmiről és egyéb mentő körülmények.

de! aláírt egy szerződést, gyaníthatóan nem akkor került ki a zárdából, gondolom valamilyen céllal - leginkább pénzkeresetre merek gondolni - vállalta ezt a "feladatot". Télleg nem nagyon ismerem ezeket a valóság izéket, de mintha lett volna már olyan, hogy valaki interperszonálisan baxtak.

én csak az értetlenkedést nem értem, meg a nagy purparlét. visszautalnék, szerintem nem olvasott kommentemre, ahol leírtam mit tennék az erőszakoskodóval.

továbbá, ha kérhetem ne legyünk ál-naivak!
@Gábris szomszéd: ez az alfahir igazán felkészült és éleslátó legényekből áll! a sógorék felé NEM engedhetik, a szerbektől kb. 12-24 óra múlva ismét Mo.-n lennének.

nem kellene elkezdeni gondolkodni, meg utánajárni a dolgoknak meg a hogyishíjjákoknak, ottan a dzsobbik hellókittináczikok környékin?
@Rodeo36: ja itt is nagy hír vót! alagútban volt nekijje sínre szerelt robogó, amivel elpucolhatott, meg a zuhanyzó egy részit teljesen fatál is és véletlenségből senem látta kameramann! szerintem most van egy életbiztosítása és 1 lotto 5-se...
@parti_giano: nem rossz ötlet! asszem bevezetem!
@Knósszosz: meg leginkább nem éhes! elvégre nem csak kenyérrel él az ember!
@Eszter jött: már csak egy kérdés maradt nyitva:

megtörtént az erőszak, avagy nem... már csak azért kérdezem, mert ugyi soxempontbúl nagyon nem mindegy.
hehe. azért mráz kivágta az ászt az asztalra:

Nézőpont: Görögországnak a magyar modellre van szüksége

mandiner.hu/cikk/20150716_nezopont_gorogorszagnak_a_magyar_modellre_van_szuksege
@nincs_itt:

igazad van.
naiv vagyok, ultranaiv.
@Eszter jött: hajnalban veszélyes az önostorozás, halló. jó reggelt.
@parti_giano:

Jót, szépet neked is!

Sima tényközlés volt, közismert a naivitásom.

Mert hitt a virágokban,
a földben, az égben, a tengerben,
a fájdalomban, a régi szerelemben,
mert az életben tévedezett,
mert egyszerű volt és mohó,
és meghatotta egy leheletnyi tiszta tett,
mert ártatlan volt, édes, tökéletes,
mert feláldozta magát a mágusoknak,
mert nem tudta bűnét,
se erényét, se éhségét, se bátorságát,
mert csúnyának látta magát,
és imádkozott a katedrálisokban,
mert a holdra figyelt,
az éjszakára a nyári mezőn,
eszeveszett örömmel nézte a tüzet,
mert boldog volt nagyon,
mert lelke nyugalmas parcellákra
szabta az időt,
mert idegen volt itten,
mert hitt a csodákban,
az igazság szörnyetege egy napon
hosszú fürtjeinél fogva a csatorna falára szegezte,
hogy a mocsok tükrében lássa meg arcát,
mert szép volt,
mert elege volt
abból a világból, ahol az emberek
nem tudnak emberi nyelven szólni már.

Jean Claude Ibert: Mert (Pór Judit fordítása)
@parti_giano:

Szerintem is, csak megerősíteni tudom. Jó reggelt.
*89[Ehhez a poszthoz nem tudok érdemben hozzászólni, hacsaknem annyit, hogy aki látott már ilyen-olyan valóságsót, az különösen nem lepődhet meg a történteken.
Egyrészt igen ritkán válogatnak be 160-as IQ-val és elégséges EQ-val szereplőket, másrészt nagyjából ismert, mi folyik ott, és van harmadrész is, amelytől megkímélek mindenkit, ezért csak szigorúan, átlapozható lábjegyzetként annyit fűzök a történtekhez, hogy egyaránt meglep a hölgyáldozat erkölcseinek fellángolása, legalább annyira, mint amennyire nem lep meg az adott 'magyarított' tv csatorna csatorna szaga, ahogy a történteket övező hisztéria.
Még mindig csak lábjegyzetként, egy lábszagú jegyzet: amíg ilyen adásokra van igény és önkéntes jelentkezők, és elégséges néző, addig túlzottan nem illő felháborodni sem a hölgyáldozatoknak, sem a tv eljárásán.

Egyáltalán; miért néz egyáltalán bárki tv2-t?
Álljunk már le egy rövid adásszünetre, basszameg!]
@Eszter jött:

De engem nem fog az igazság szörnyetege a csatorna falára szegezni, mert van sötét oldalam is és nem félek használni.
Nem is vagyok valódi naiv, nincs itt-nek igaza van.
@parti_giano:

Hurrá! Egy jó ötlet, hogy hová kéne exportálni a maga kormányt.:D
"...megkúrjuk, wazze?"

Meg, mondta, oszt ki is toltak azonnal egy talicska pízt.

index.hu/belfold/2015/07/17/deutsch_gomori_zsolt_paralimpiai_bizottsag/

Most már értem, hogy miért volt ez az ipse kijelölt sportminiszter.
Azért jó erős ráhatást kellett kifejteni, hogy ne csak kijelölt lehessen. Büszke lehet Orbán.
"...megkúrjuk, wazze?"
Kúrjuk
No ez lett belől, álhír, pírlapi kacsa, meg nem létező menekülő erőszaktevő.
A rendőrség meg kapkoódhatja a fejét.

nol.hu/belfold/hagyta-a-rendorseg-hogy-bevandorlonak-nezzek-az-eroszaktevot-1551991
@jaegtoer: ezért hagytam a tv2 válságshow megoldását oricára. erre megfenyegetett, bonyolult a női lélek.
@nincs_itt: Pedig nem olyan bonyolult. :)

"A magyar államnak az Európai Unió felé ideje lenne tisztáznia kötelezettségeit, hiszen mi is történik ma?

Szabadon beengedünk több tízezer földönfutót, akiket erőszakkal tartunk Magyarország államhatárain belül, hajléktalanként. Vagy kampányhajléktalanként, ha pontosabbak akarunk lenni.

Pedig lehetne ezt rendesen is csinálni. Hiszen sem a migránsok, sem mi nem kívánjuk egymás társaságát, számukra mi nem vagyunk célország, ők pedig számunkra nem jelentenek felmentősereget a gazdasági-demográfiai válságban. Nem kell utálni egymást, sem bántani, egyszerűen csak tiszteletben kell tartsuk egymás szándékát, főleg, ha azok el is férnek egy ösvényen. Nem kell többet mondani, csak azt, amit mindannyian együtt szeretnénk:

köszönjük, egy élmény volt, sziasztok!"
@jaegtoer: "Egyáltalán; miért néz egyáltalán bárki tv2-t?"

Jó a kérdés. :)
@Eszter jött: abbahagyni! különben visszacsatollak magyarországhoz.
"...megkúrjuk, wazze?"

Meg.

Ez lett belőle, és remélem egy jó kis álltakínzásos per is, meg jó kis kértérítési per is.

hvg.hu/itthon/20150717_fertozo_kevesveruseg_loAIDS_folytatas#
@parti_giano:

Felénk régen ( és most is ) azt mondják, aki baszni akar, fasza legyen hozzá. Nos a görögök jól akartak élni, de nem volt hozzá eszközük. Majd megspórolják maguknak, mint ahogy mi magyarok is tesszük a nem megszorításos, jól teljesítünk rendszerben.
@Gábris szomszéd:
Szerbia így üríti ki Boszniát, az Isis és a Boko haram Afrikát, a háborúk Szíriát, Pakisztánt, stb. Mindenhol ott van a szövetségesünk, Amerika, mint a bajok okozója.
Vajon nem ezt tervezték meg a legutóbbi Bilderberg tanácskozáson, hogy harapofogóba szorítson minket Amerika és Brüsszel? Be kell engedni őket, és nem szabad továbbengedni.
És ezt pártolják az mszpliberálisok.
@parti_giano:

Nem azt akartad mondani, hogy van sajátjuk is?:D
Van egy javaslatom a TV2-nek , küldjék el Alekoszt Görögországnak, hogy növelje a dzsidipit, és ebből Nórikát fizessék ki!!!!!
Na, nyissunk gyorsan ablakot, mert a melegben a büdös gomolya dulán hat.
Lányok, ti miért változtatjátok a neveteket? Ez egy új divat?
Hja, az internet világában is ruhát kell cserélni, értem.
@látjátok feleim szümtükkel:
Megsértődtél, téged küldjenek inkább?
Mi az a dulán? Új szó? Fejlődsz, felhagytál a másolással?
@jaegtoer:
Végül még megkedvellek, bár ez itt rád nézve elég dehonesztáló lehet, ahol ennyi szüm vizslat.
@Imola Helyesi: ha rosszat akarnék a görögknek, téged küldenélek. ijedtükben visszamásznának a falóba.
No valahogy mi is így jártunk, meg a görögök is:

"A pap kimegy a hegyekbe sétálni, amikor hirtelen kibukkan a sűrűből egy medve.
Elkezd rohanni, a medve utána. Látja, hogy semmi esélye már, ezért letérdel és elkezd imádkozni:
- Istenem add, hogy ez a medve irgalmas keresztény legyen!
Isten meghallgatta az imát, ezért a medve, mielőtt megette volna a papot, letérdelt és így szólt:
- Édes Jézus légy vendégünk, áldd meg amit adtál nékünk, ÁMEN!"
forrás: blogkocsma.blog.hu/2015/07/17/baranygerinc_egyben_sutve#comment-form
@Imola Helyesi:

Duplán hatsz, de sebaj, majd használunk légfrissítőt.
Vagy huzatot csinálnuk, oszt az majd kivisz.
@látjátok feleim szümtükkel: mert? nő a minimálbér, ez csak erőt adhat a hellén feminista mozgalomnak.
@parti_giano:

Igen, apu!

Piszok jó kedvem van, kérlek ne rontsd el holmi csatolásokkal.
Ígérem, jól fogok ma viselkedni .
@Imola Helyesi:

Miért?
Mert megtehetjük.
@parti_giano:
Megtette azt Brüsszel meg az IMF, ne izgasd magad, egy kicsit locsoltak, de a hőség az marad. Ott nemsokára polgárháború lesz, aztán jól nézünk ki, ha ők is ide akarnak majd jönni.
@Eszter jött: egyszer egy balatoni kemping recepciójánál álldogáltam. odajött egy 4 éves forma kisgyerek, s beszólt a recepcióba:
- apa, ha jó leszek ma, nem mondom, hogy hülye vagy és baszd meg, akkor kapok fagyit?
@Eszter jött:
Nem vállaljátok önmagatokat.
@Imola Helyesi: Pedig a demokrácia "zászlóshajója" egyéb "vívmányokat" is képes felmutatni a világnak. :(

alfahir.hu/satani_elhajtott_magzatok_szerveivel_kereskednek_az_abortuszklinikak
@parti_giano:
Majd meglátjuk, már most előrehozott választásokat akarnak. Nincs pénzük, csak akkor, ha az Eu feltölti.
Katasztrófa lesz ott nemsokára, egy olyan , mint Ciprasz nem tudja megoldani a helyzetet, segget csinált a szájából. Majd beavatkozik a hadseregük, mint annyi sokszor tette, és beint Brüsszelnek - ha még van, ezt nem tudom, vagy az oroszok felé fordulnak.
A bolygónk egy tűzkatlan lett, hála Amerika agresszívításának, a fegyverlobbinak és a világgazdasági kizsákmányolásnak köszönhetően.
@parti_giano:

))))))

Zsenge korához képest tökéletesen tisztában volt a szabályokkal.
@Gábris szomszéd:
Én a következőt csinálnám, felszólítanám a lakosságot, hogy mindenki adja oda a havi kosztpénzének harmadát /úgyis túlsúlyosak vagyunk/, jóllakatnám őket, adnék nekik útravaló eleséget bőven, és menjenek tovább Isten hírével.
Az unió ne dumáljon, ők akartak szabad költözést, szabad munkavállalást, csak ne toloncolják vissza őket.
Szümi, most megyek, másolhatsz tovább.
@Imola Helyesi:

Ma még a hülyeségeid sem tudnak kizökkenteni.)))))
@Eszter jött: Végre egy jó hír, arról nem is beszélve, hogy péntek van. :)
@parti_giano:
"Nézőpont: Görögországnak a magyar modellre van szüksége"

és mit kezdene görögország palvin barbarával?
"Nietzsche szerint a szellemi élet sivatagosodását nem lehet megakadályozni. A nihil terjedése mindent elpusztíthat. "Ez igaz"- mondta erre egyik kedvenc filozófusom, Hannah Arendt. Majd hozzátette: ám amíg csak egyetlen ember akad, aki nem szeretne sivatagban élni, nincs minden elveszve.
Van esély változni."

Sajnos nincs fent a teljes cikk.

www.168ora.hu/itthon/vajda-mihaly-baloldal-filozofus-orban-viktor-europa-137241.html
@Gábris szomszéd:
ok, akkor most ülj le, és csináld a következőket:
-mondd ki: elhajtott magzatok szerveivel kereskednek
-mondd ki: kifejletlen, működésképtelen magzati szervekkel kereskednek
-kérdezd meg magadtól (ne mondd ki): vajon felhasználható egy kifejlett csecsemő számára egy kifejletlen szív/vese/máj?

és innentől kezdve helyére tudod tenni a hírt. alfahírt.
@Gábris szomszéd:
mert az ilyen kérdést, hogy mekkora a biológiai különbség egy 6 hónapos magzat és egy 3 hónapos baba között, azt nem tudom, vágod-e.
@Secnir: és állítólag, a horvát tengerparton nyaral, a családjával!
szegények.
"Az ülésen felszólalt Kádár János, a KB első titkára is, aki legszívesebben az egész Onódy-ügyet a szőnyeg alá söpörte volna: „a rendszer érdeke azt követeli meg, hogy ne csináljunk belőle nagy ügyet.” Hogy miért nem? A párt első embere erre is választ adott: „Itt nagyon sok érintett ember van. S mondok valamit: ezeket már nem a kapitalizmustól örököltük. Még az Onódyt sem. Ezek a mi saját nevelésű embereink. Ez a dolognak a fájdalmas és keserű része.”"

Ismerős?

www.jogiforum.hu/hirek/34083

Erre mondják, hogy a vicc csak az újszülöttnek új.
nekem meg befosott az egyik rénem. most akkor nézzek tévét vagy rovásírjak? az itt a kérdés.
a kerités kasztingra meg benevezek egy vakundokot.
@hacsaturján:
Neked már mindegy, de vakondok még jó lehetsz, ha igyekszel.
@hacsaturján: a kund nem vak volt, hanem búvár. és semmi többes zsám, egyedül volt vala.
@parti_giano:

nekem ez a többes zsám betett. lészen még gyök és fogaknak csikorgatása. zotmund fija a homokháccságon. büfi, pardonné moá!
@parti_giano:

" a kund nem vak volt, hanem búvár. és semmi többes zsám, egyedül volt vala."

Látom a hőhullám eredményes munkát végzett:)))))))
@hacsaturján:már mér' ne? kap egy kis ner kiképzést, oszt megoldja, azsám!
@Gábris szomszéd: aszt látom, hogy ott neeemvagyunknáczikok zikkájl-ok környékén tényleg nem szeretitek a bonyolult dolgokat. javaslatom:
fa ék, na azon morfondírozhattok! nem lesz info túlterhelés, stb.
@parti_giano:

nem értem. tős-gyök-eres tinglit létemre csak a megszálló hsziungnuk nyelvit köllött vóna rendesen megtanulnom + rovás, de csesztem rá, oszt mikor a hsziungnukat elzavartuk, akkor meg inkább az eszkimóval kesztem foglalkozni.
@hacsaturján: gondolom főleg a nőkkel foglalkozott, melegítette őket, mert eszkimó asszony fázik. ebből levonva a következtetést, maga imolázik.
@parti_giano:

igen, mostan elszívok egy imolát, hamán ő nem szív el engem, hiszen egyégtibe politizál, az meg nekem nem ingem.
@hacsaturján: fene gusztusa van, hogy ilyen melegben imolával akar huncutkodni. a gyökje fogja bánni.
@parti_giano:

ha attul elcsitul meghozom eszt az áldozatot a haza oltárán.
@hacsaturján: maga egy hős. szobrot fog kapni a csele patak partán.
@parti_giano:

nem vagyok én lajos! inkább muhinál, ha lehetne! ugye bélám?
@hacsaturján: én lajos lovára gondoltam, ha már kund kend. de az sem béla volt.
@Secnir: Milyen alfahír ecceri lélek? Ezeket helyére tudod tenni és vágod is? :)

A videót a The Center for Medical Progress youtube csatornára rakták fel.

Erről már nem is beszélve:

"A videóból hatalmas botrány kerekedett, több vezető konzervatív politikus is követeli, hogy a hatóságok lépjenek fel az embertelen eljárásokkal operáló, szervkereskedő klinikákkal szemben, és hozzanak olyan jogszabályokat, amelyek egyértelműen bezárnak minden kiskaput az ilyen üzelmek előtt. Az amerikai törvényhozás republikánus többsége általában csak rossz dolgokkal szokott járni.
Ám most talán mégis jó lesz valamire..."

www.nytimes.com/2015/07/16/us/house-republicans-to-investigate-planned-parenthood-over-fetal-tissue.html?_r=1

Nos miért nem olvasol valamit végig, mielőtt elkezded felrakni a szokásos lemezed drága lölköm? :)
Nagy Bandó András: Műszaki zárlat

(részlet)
"Oly korban éltem én...", jutott eszembe Radnóti verse, és a Töredék töredékeit mormoltam: „az ember úgy elaljasult... befonták életét vad kényszerképzetek... mikor besúgni érdem volt... ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, akár a pestisest... mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit... az élő írigylé a férges síri holtat... mikor a költő is csak hallgatott..."

Sokan rázták meg a kezemet, öleltek magukhoz, kérve, hogy továbbra se hallgassak. Várják az írásaimat, ugyanott vagyunk, ahol harminc-negyven éve: legalább van még, aki kibeszéli helyettük... És ne törődjek a barbár, mocskolódó kommentelőkkel, idomítva vannak, csőlátó fanatikusok, csak arra gondoljak, hogy sokan, náluk is többen vannak, akik isszák a szavaimat.

Ezt hallva a költő nem hallgathat. Ha már ily korban élek én..."

www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/07/15/nagy-bando-andras-muszaki-zarlat/
@punkfrog: Valóban nagyon szar nekünk. :)
@gazoló:

ha kedved és időd lesz, nézd meg az "Önellátás A-Z-ig filmet nálunk, amit miről van itt nagybaszO tett be.
@guma:

Feltétlenül,meg fogom nézni,de épp most jöttem haza:)

......................

www.youtube.com/watch?v=XgzNcGr1cnw

Látod, megmozdulnak a képek,
hogy lásd, mi elmúlt már,
amit nem szeretnél látni,
mit végignézni fáj,
de látom akkor is, hogyha nem szabad,
míg csak szétszakad a kép...

Én már láttam, láttam a házat,
melyből lelkek füstje szállt,
én már láttam a téboly démonát
a kőtalapzatán,
én már láttam a hazugság roskatag oszlopát,
és őket is láttam már,
akik hittel, akik tűzzel, akik vérrel festik át.

S én már láttam, milyen az ünnep, ha mindenki fél,
láttam, a piszkos fényt, amit taps kísér,
már láttam, amit nem hiszek, és nem mutatnak meg,
mégis volt, mégis van,
hisz láttam én.

És én már láttam nem várt gyereket,
kinek nem jutott már szeretet,
s a bort vigyorgó felnőttek közt
tanulta, hogyan kell élni.
S láttam én, nem tudom, miért,
a büntetést, nem tudom, miért,
a vezeklést, nem tudom, miért,
a szenvedést, nem tudom, miért.

És én már láttam az öregembert,
a bot kezében, hogy ne legyen egyedül,
őt, aki mindent látott, és nyugodtan lép,
hiszen tudja, hogy a semmi felé tart...
És a kő, és a sárguló zöld,
az ablaktalan ház és a feltépett föld,
nekem mindez együtt ő,
aki hasonlított rám,
kiben nincs már több erő,
akit szeretni már nincs idő, nincs idő,
és nincs is ő.

És én már láttam, ahogy szeretlek, féltelek,
s ahogy egyszer meg kell, hogy védjelek,
érzem kezed melegét,
ez a végtelenség,
mert még itt vagy, s a kezünk még nem tépték szét...
Én már láttam,
az életem mégsem elég,
hogy ne tépjék szét.

Én már láttam a feltámadt őrületet,
én már láttam a föltépett földsebeket,
hogy hogyan veszítelek el,
aztán semmi se fáj,
senki nem keres már,
és én láttam, hogy mégis fáj...

De ezért kár sírni, kedves,
ez nem az élet,
ez csak egy film.
süti beállítások módosítása