Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.27. 11:27 Fabius

Ne zavarj, épp lopok!

Címkék: fidesz adatigénylés trócsányi lászló ne zavarj épp lopok

Kurvaéletbe, Tisztelt Bíróság! Az oké, hogy jól teccenek végezni amit kell, de ez a rakásra meghozott ki kell adni a Századvég ügyeket, Lázár utazást meg satöbbit az már meghaladta az egészségügyi határértéket. Na nem nálunk, hanem a Pártban.

A Ne zavarj, épp lopok törvény nem lett elég fasza, nem vette el eléggé se a zemberek, se a sajtómunkások kedvét az adatigényelgetéstől. Káder János ugyan kicsit tépkedte a bajszát miatta de leszarták, aztán meg ő szarta le az egészet. Ám nem azért van nekünk gazságügyi miniszterünk, hogy az információszabadság, mint alapjog foglalkoztassa, hanem azért, hogy ha a kormányzati szürke zóna még mindig túl átlátható a Párt szerint, mert a ne zavarj törvény nem elég elrettentő, akkor fogalmazzon bele pár szívatósabb passzust.

pulp1.png

"Az adatigénylésnek nem kell eleget tenni, ha az adatigénylő nem adja meg nevét, nem természetes személy igénylő esetén megnevezését, valamint azt az elérhetőséget, amelyen számára az adatigényléssel kapcsolatos bármely tájékoztatás és értesítés megadható."

Vagyis helló anonimitás, helló információs alapjogi kérdés. Gizike a hivatalban vegye tudomásul, ha azt látja, hogy eddig 1X értéken zajlott valami, most meg 2X-be kerül, akkor az adatigénylésre oda kell írnia a nevét, hogy szabadon igazolhatóvá váljon a közmunkás bajnokság számára. A visszaélésszerű adatigénylőknek amúgy is kurva anyját, a provokátoroknak pláne, mert akinek nincs mitől félni az közadatot sem igényelget összevissza.

Aki ennek ellenére mégis megteszi az meg fizessen.

Innentől nem ám csak holmi másolási és postaköltséget, fizesse az amúgy is közpénzen tartott közszolga munkabérét is külön, legalábbis, ha aránytalan mértékben igénybe veszi a munkáját. Arról valahogy nem esik szó, hogy az adatgazda döntéshozója is fizessen minden olyan esetben sahját zsebből, mikor tudja, hogy az adatot ki kell adnia, mégis bírósággal próbálja húzni az időt, aránytalan mértékben leterhelve ezzel a bíróságok üzemszerű működését. Mert ha már, akkor így lenne fair.

Ja, hogy ennek a szónak jelentését nem ismeritek? Van ilyen.

185 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr537577666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ezzel a baj, hogy messze nem éri el a szükséges ingerküszöböt - pedig sokkal nagyobb lépés a demokrácia lebontásában, mint egy csomó másik, amit viszont hetekig visszhangzott a teljes magyar sajtó.

Az utóbbi magyar kormányok sajna hosszú, kitartó és - számunkra, állampolgárok számára - áldozatos munkával elérték, hogy az ingerküszöb olyan magasra került, hogy nagyon sok mindent megtehetnek úgy, hogy gyakorlatilag már fel se kapja a fejét az átlagember...
puskát kellett volna hozni, bazdmeg!:))
Még nem világos, hogy Magyarország Fülkeforradalom óta zajló történelmét Jonathan Swift, Franz Kafka, vagy Douglas Adams írja, de legkésőbb a 2018-as kampány kezdetére tisztábban fogunk látni.
@bioLarzen:

Nem feltétlenül "ingerküszöbről" van szó: az átlag magyar Zember egyszerűen NEM ÉRTI a demokrácia meg az állampolgári jogok fogalmát, és valójában gőze sincs róla, hogy ez miért, és főleg mennyire gáz.

Hogy egy 444-es kommentelőt idézzek: teljesen jogos, hogy nehogy már ingyen fénymásoljanak a "Szél Bernikénekh".

Továbbá, miért ne kérjék el a személyit, elvégre "aki nem csinált semmi rosszat, annak nincs félnivalója" (nálam ez az egy mondat elég ahhoz, hogy valaki örökre kiírja magát az intelligens élőlények halmazából), ugye.

Ennyikeh.
@taga20:

A10 tankelhárítót kellett volna hoznunk...
Addig nincs nagy baj, amíg névtelenül be/fel lehet jelenteni bárkit. És még fizetni se kell.
" Tarlós István a beiktatása óta hajtogatja, hogy ez nem csak fővárosi ügy. Már több alkalommal úgy tűnt, hogy a kormány belátta ezt. De végül egyetlen megállapodást sem tartottak be."

Mily meglepő, hogy nem tartja be a kormány a megállapodásait.:D:D:D

Miért pont ezt, amikor a törvényeiket sem tartják be. Ezek szerint sem a főváros, sem Tarlós nem tartozik a kivéve a gyevi bírót kategóriába. Hehe.
www.168ora.hu/landingpage/kormanynak-nincs-oka-unneplesre-136945.html

"A KSH frissen publikált foglalkoztatási adatai láttán sem a kormánynak, sem a dolgozói szegénység által sújtott millióknak nincs oka az ünneplésre az LMP szerint."
@fabius
.
Egyszer mér megemlékeztünk erről a rendeletről:
83/2012. (IV. 21.) Korm. rendelet a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatásokról és az állam által kötelezően nyújtandó szolgáltatásokról

Akkor még nem tették közzé a neten a 28-32 §§-okat.
Azóta volt változás is.
Érdemes megtekinteni.

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200083.KOR
.
@nincs_itt:
kibaszott jók, különösen akkor, ha te vagy a célpont?
mint a két szökevény, akik börtönbüntetésüket töltötték, megúnták és mexöktek, most az egyiket a sarki rendőr azonnali halálra ítélte a másikra sem vár más, a bíróság meg munka nélkűl van...
a zelnökjelöltek már hőzöngenek (gumicsont 512 nap van a választásokig csinnbummcsirkusz) a legfelsőbb bíróság döntése miatt (ha ez nincs már nem is lett volna más a rabszolgatartók zászlóján kívűl, mit csámcsogni a sok cerkófmajomnak)

szóval mennyi az annyi? van neked ilyen mordályod?
és a diót le lehet vele vagy nem? mert másra nem használnám

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
egyébként ugyanott egy atomtengeralattjáró jobban mektette vónya, jól mutat a zuccasarkon a meki előtt
@bioLarzen: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem az ingerküszöb az alap probléma, hanem maguk az emberek.
Az idősebbek régen szocializálódtak, ahhoz képest ...
A 25-30 évesek meg nem is értik, hogy mi ez a jelenlegi "más" állapot.
Igazából még senki nem született és nevelkedett fel valódi demokráciában, úgyhogy ...
@dr. jenőke (jenőke):

Te, az én visszaélésszerű adatigényléseimet nyugodtan összerendelhetik a személyazonosságommal, és pont kinyalhatják.

De a közszférában dolgozók számolhatnak vele, hogy fölteszik nekik a kérdést: mifaszért vagy erre kíváncsi, és összepakoltad-e már a személyes holmidat?
@Fabius:
.
....kinyalhatják?

No, ezt felbujtásnak fogják értelmezni, és nem fognak érdeklődni, hogy a tudat-átfogód hány méter.
@dr. jenőke (jenőke):

Ugyan, nem értenek ezek a holomátrixhoz :-))
.
Egy kis részlet:
.
"Így töltötték az időt egyenként, párosával vagy seregestül, azt emlegetve folyton, hogy emberek módjára cselekszenek. Ittak a vízmedencékből s beszennyezték a vizet, azután veszekedést rögtönöztek s egyszerre csak futkosni kezdtek seregestül így kiabálva:
- Nincs a dsungelben más nép oly bölcs, oly jó, oly ügyes, oly erős és oly nemes, mint a Bandarlogok.
- Hatalmasok vagyunk. Szabadok vagyunk. Nagyszerűek vagyunk. A legcsodásabbak vagyunk az egész dsungelben! Mind azt mondjuk, s ezért igaznak is kell lennie, - kiabáltak.
Maugli nem tett ellenvetést. Száz meg száz majom kuporodott le a terraszra, hogy hallgassa a szónokok magasztaló énekeit a Bandarlogokról. S valahányszor az egyik szónok megállt, hogy lélekzetet vegyen, valamennyien kiabálni kezdtek:
- Úgy van; igaz! Valamennyien megerősítjük!
S egyszerre megjelent Kaa, sebes rohammal, alig várva, hogy gyilkolhasson.
A majmok szétszaladtak ijedt ordítással…"
@Fabius: megfélemlítés minden fokon. most már azon agyalnak, hogy az olyan független muksókat, mint te, hogyan ragadják tökön.
@Marcellusca: nem rossz.:) fúj, rohatt geciviktor!

eszt azé szúrnád, ha nem verne le:)))

www.youtube.com/watch?v=6LAudOjjycU&list=RD6LAudOjjycU
és mit szoktak lopni?
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: mindent, még szart is. agyat már loptak, csak nem tudják használni.
szép napot!

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"az átlag magyar Zember egyszerűen NEM ÉRTI a demokrácia meg az állampolgári jogok fogalmát, és valójában gőze sincs róla, hogy ez miért, és főleg mennyire gáz."

a világot sem érti (sokszor én sem :D :))) de tanulgatom pl itt:

"A „nem­ze­ti gon­do­lat­ban” nincs sem­mi gon­do­lat. Ezért az­tán a ma­ga ér­zel­mi ere­jé­vel, in­du­lat­ter­me­lő ké­pes­sé­gé­vel min­den­fé­le „gon­do­lat” szol­gá­la­tá­ra al­kal­mas le­het. Jog­ki­ter­jesz­tés­re is és jog­fosz­tás­ra is. Jog­ki­ter­jesz­tés­re, mi­vel nem­zet­tag­ság alap­ján át­fog min­den tár­sa­dal­mi ré­te­get és stá­tuszt. Jog­fosz­tás­ra, mert a nem­zet­tag­ság alap­ján ki­ter­jesz­tett jog­ból ki­re­keszt­he­tő min­den­ki, aki így vagy úgy nem mi­nő­sül nem­zet­tag­nak; a nem­zet­ta­gok jo­ga­it pe­dig a „nem­ze­ti ér­dek” alá ren­de­li, mely­nek tar­tal­mát vi­szont a ha­tal­mi erő­vi­szony­ok ha­tá­roz­zák meg."
.....

"„Ma­nap­ság di­vat bi­zo­nyos kö­rök­ben azt han­goz­tat­ni, hogy a nem­zet­ál­la­mok esz­mé­je el­avult, a ki­sebb­sé­gek­kel és más nem­ze­tek­kel szem­be­ni ag­res­­szi­ót a ho­mo­gén nem­zet­ál­lam ví­zi­ó­ja ge­ne­rál­ta és így to­vább. Ilyen han­go­kat mar­xis­ta kö­rök­ből már rég­óta hal­la­ni, de az élet, a tör­té­ne­lem rend­re rá­cá­fol ezek­re az el­kép­ze­lé­sek­re. (…) Ami­kor a ter­ro­ris­ták le­rom­bol­ták New York­ban az Iker­tor­nyo­kat, min­den­ki ki­tet­te az ame­ri­kai zász­lót. Min­den­ki azt de­monst­rál­ta, hogy az ame­ri­kai nem­zet­hez tar­to­zik”. A kér­dést a Ma­gyar Nem­zet új­ság­író­ja tet­te fel és Schmidt Má­ria vá­la­szol­ta meg. Az ame­ri­kai nem­zet­ál­lam pél­dá­já­val ér­velt a ma­gyar nem­zet­ál­lam mel­lett. Ez a pél­da azért jó, mert ros­­szabb nem is le­het­ne. Az Egye­sült Ál­la­mok az ál­lam­nem­zet leg­tisz­tább pél­dá­ja. A nem­zet­tag­ság­nak ott az­tán vég­képp nincs kö­ze szár­ma­zás­hoz, nyelv­hez, et­ni­kum­hoz. Az ame­ri­kai nem­zet­hez tar­to­zik min­den­ki, bár­hon­nan szár­ma­zik, bár­hon­nan jön, bár­mi az anya­nyel­ve, aki az Egye­sült Ál­la­mok pol­gá­ra. És sen­ki nem tar­to­zik be­le, aki nem az. Sen­ki­nek nem jut eszé­be, hogy bár­ki az ame­ri­kai nem­zet­hez tar­toz­na at­tól, hogy an­gol az anya­nyel­ve, an­gol­szász a kul­tú­rá­ja. Az ame­ri­kai pél­da alap­ján a Ma­gyar­or­szá­gon kí­vül élő ma­gya­rok épp­úgy nem tar­toz­ná­nak a ma­gyar nem­zet­hez, ahogy, mond­juk, Er­zsé­bet ki­rály­nő vagy egy új­zélandi bir­ka­pász­tor nem tar­to­zik az ame­ri­kai nem­zet­hez. Egy an­go­lul alig be­szé­lő ka­li­for­ni­ai hispano vi­szont na­gyon is. Az ame­ri­kai nem­zet­fel­fo­gás­nak pon­to­san az fe­lel meg, ahogy Ceausescu be­szélt a ro­má­ni­ai ma­gya­rok­ról: ma­gya­rul be­szé­lő ro­má­nok. Ahogy a hispano spa­nyo­lul be­szé­lő ame­ri­kai."

Read more: offforever.blog.hu/2015/06/27/az_olasz_tor_te_nesz_stefano_bottoni_konyverol_a_var_va_vart_nyu_gat_ke_let-eu_ro_pa_tor_te_ne_te_19#ixzz3eGWJBl00

a kerítés építés előtt és a menekülthullámról pedig nem árt őket megismerni:

Álomsziget, ahol gyűlölhetnék a menekülteket. De miért nem teszik?

Read more: offforever.blog.hu/2015/06/27/a_menekulthullamrol_tobb_szempontbol_adatokkal#ixzz3eGYIJ2vV
@Fabius:

"De a közszférában dolgozók számolhatnak vele, hogy fölteszik nekik a kérdést: mifaszért vagy erre kíváncsi, és összepakoltad-e már a személyes holmidat?"

sajnos, igazad van.

:(((((
@guma: drága, jók a csajok, csak a kvin szar számomra:))

de a csajok, ahogy markolásszák a cickójukat, az mindent visz:)))
@Marcellusca:

Erről beszélek. Aki nem érez fájdalmat, annak nincs "fájdalomküszöbe", hanem egyszerűen nincs fájdalomérzete. És ami, megjegyzem, pontosan olyan fatális következményekkel jár végül, mintha valaki a demokratikus jogai farigcsálásara érzéketlen.
@taga20:

ne mond, hogy láttad hogyan bohóckodnak? :DDDD
én a lakóbuszszerelés filmeket néztem valamelyik nap órákon át... gyönyörű dolgokat hoztak össze. :)
@guma: drága, egyetlen, margitkám.
minden nap benézek hozzád, csak nem tudok ütőset írni, ezé inkább kussolok.
ja és szeretem a mindörökké offot:)))
@dr. jenőke (jenőke): :)))

"S egyszerre megjelent Kaa"

itt is megjelenhetne, legalább addig míg szétfutnak!
@Marcellusca: :)

mehetne a menekülthullámra a blogba. nem gondolod? :D
@guma: ja és még egy!
az tényleg úgy van, hogy ha minden nap birkózol a csajoddal, ako sokáig fogsz élni.:)

vagy ezek is a brit tudósok voltak?:))
@guma:

Ez a példa azért jó, mert szépen mutatja a magyar jobboldali "szellemi elit" színvonalát. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

azért is mert a nemzeti köntös (amit ő határoz meg, hogy kinek jár) takarásában vidáman elorozhat mindent és kiölheti a humánum szikráját is.
@Penivaldes: de remélem a csávód farkát nem karatézod le, max. a nyelveddel büntecc:)))
@taga20:

ez a brit tudósok nélkül is igaz, hiszen amíg birkózni tudsz, addig élsz is. vagy nem? :))))
@dr. jenőke (jenőke): a legjobb rész, Kaa a legnagyobb alakja a világirodalomnak. A nagy szerepálmom.
@Penivaldes:

az edzéseknél azért vigyázz! öv alá nem ér ütni és rúgni sem. :)
@guma: most nem tudok érdemben hozzá szólni, me nézem norbit és aszt a szar hondát:(
má a japok se a régiek:))
@Penivaldes: uram atyám, te valami domina vagy?:))
@parti_giano:

Megfélemlíteni csak azt lehet aki hagyja.

(oké, értem én az egzisztenciális, szociális félelmeket meg minden, de. ettől még azt gondolom, ha többen többször húznánk úgy ki magunkat, mint netadó idején, nem mernének így az arcunkra szarni)
@guma:

Írtam valamit, de kitöröltem, mert a múltkor valaki lebaszott, hogy "játszom az eszem", :DDD de csak nem bírom ki: az jutott erről az egész kérdésről az eszembe, hogy valahol olvastam: a lektűrök, és most mindegy, könyv, film vagy színdarab főhősei azért oly kevéssé karakterisztikusak, és azért olyan "egyszerűek", "üresek" hogy minél szélesebb közönség azonosulhasson velük. És innen jön, hogy a hasonló funkciót betöltő "Nemzeti Gondolat" valahogy mindig olyan kínosan bárgyú, közhelyes, provinciális, fapados, szóval ciki. Malomalja, fokos. Megjöttek a fehérvári huszárok.
Én elhiszem, hogy Bridget Jones cuki, és hogy valahol mind Bridget Jones vagyunk, csak hát felmerül a kérdés: Ki a faszt érdekel Bridget Jones? Minek olvassam B.J. naplóját, ha olvashatok Nemes Nagy Ágnest, ki nem szarja le B.J. tegnapi főztjét, ha ott van Marie Curie, kit érdekel B.J. múlt vasárnapja, ha ott van Erzsébet királynő, amint épp megkéri Drake admirálist, tán baszná seggbe a spanyolokat, ha nem túl nagy kérés.
@Fabius:

"A hatalom (...) arra törekedett, hogy apolitikussá tegye a tömegeket, közömbössé minden politika iránt, (...) közömbössé váljanak retorziót szenvedett társaik, a sittesek, a kirúgottak, mindezek hozzátartozói, a korábbi meggyőződésük nyomán talajvesztettek iránt. Elsősorban, hogy megszűnjön az elnyomás közegében természetes szolidaritás."

Mondta mindezt Szabó Miklós... a Kádár rendszerről 1985-ben Monoron. (ÉS 2015. 06. 26.)
@Penivaldes:

Hízásra hajlamos átlagos szingli. Máris többet tudsz, mint amennyit érdemes.
@guma: én még nem is fordulnék el!!!
Pedig nem szeretem nézni mikor a KÁ eszik!!!:)))
ennek nagyon örülök :) vagyis eszembe jutott a belépési kód :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: érdekes módon a szinglik mind hízásra hajlamosak. te biológus vagy, ezért te tudhatod ennek az okát. írhatnánk közösen egy könyvet róla.
ha már Drake, akkor szeretném megemlíteni a Itenario-t.
Lehet finoman ingerküszöbre és arra hivatkozni, hogy a tudatukban nem jelenik az alapvető probléma. Viszont ott van az eb elhantolva, hogy az éretlen résztvevők próbaüzemi demokráciája nem lett jobb a leváltott, korábbi berendezkedéstől.
És amíg 1 lángelmét 2 kretén simán leszavaz...
@Fabius: persze, igazad van. ám rohadtul megtanulta viktor a rákosiéktól a szeletelő taktikát. ez a mostani húzásuk is egy újabb szelet, próbálgatják a tűréshatárt.
@parti_giano:

van egyáltalán tűréshatár?
@ornagy50:

Hi, darling! Visszatértél? ))
@parti_giano:

Ebben semmi váratlan vagy határfeszegető nem volt. A zemberek döntő többsége nem fogja az adást és szarik az egészre - igaza van Egérnek a Szabó Miklós idézettel - a kiszámíthatóan hőbörögni kezdők meg egy jól körülhatárolható kör.
@Eszter jött:
.
Hát persze.
De a kérdésnek csak akkor van értelme, ha van a tű résébe belefűzni való cérna.
Stoppoló fád van, vagy te is a hüvely ujjadat tartod fel?
@Eszter jött: Hi,Prágám!)Igen most egy pár napot
itthon leszek.
@Penivaldes: Megtisztelsz,köszönöm !De elég
stabil helyen vagyok.
@dr. jenőke (jenőke):

A stoppolófa úri parádé. Tökéletesen helyettesíthető egy kiégett villanykörtével.
Elütésed üdítő volt ezen az álmos napon.
@ornagy50:

Ezt örömmel hallom.
@ornagy50: remélem az egyik grippent azé meg tugyátok hegeszteni:)))
@taga20: az veszélyes, mert ha túl böksz akkor kipukkad a guminő....:)
@Penivaldes: a villanykörtét jobban szeretem. könnyű és tökéletes a formája

@taga20: és ha kiszúrom neked?
@Eszter jött: tömörgumiról hallottál má cica?:)))
@taga20: érdekes seprűtartó, kissé szürrealista
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis Angyal:

néha el kell hagyni a komfortzónádat ahhoz, hogy megtudd, ki is vagy valójában.
@taga20:

nem. nem szoktam gumikkal foglalkozni.
@Eszter jött: így van, én pl elmentem múlt héten az erdőbe
@taga20: ha még egy karnis lenne ott, de így komolyan sem veszem.
@Penivaldes:

találkoztál a farkassal?
@Eszter jött: ha lesz jogsid, ako muszáj lesz. gondoltam felkészítelek:)

azé remélem kocsit nem akarsz majd vezetni:)))
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis Angyal:

visszanézve, abból profitáltam a legtöbbet, mikor kisiklott az életem.
@Penivaldes: ügyes... de nem dőlök be ennek:-)...
@ornagy50:

Valóban. Néha emlékeztetni kell magunkat, hogy mi a normális állapot.
@Sir Bates dö Hól: még jó, hogy nem dőlsz:) hisz akkor elájulnál
@taga20:

de. feleslegesen nem invesztálok.
viszont a szerelőknek is meg kell élniük valamiből.
A poszthoz: annyira jól megvan a moi társadalom jelentős része a piacgazdaságnak álcázott feudális körülmények közt, hogy nem is kell nagyon semmit tenni ez ellen...
@Sir Bates dö Hól: persze, hiszen nem is tudjuk mi a valódi piacgazdaság, és ezért elégedetten rágjuk a kukoricát...erre épít a rendszer
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis Angyal: gondolom a két korsó sörre utaltál?

nem az ikrekre:))))))
mi van má megint itt? kemtrél, vagy nyujorkbudapesttelaviv tengely, bakker:)
@Penivaldes: valami csókával kéne masszíroztatni minden nap, na attól bedurranna:))
@taga20: nem tudtam, hogy ha nyomgotják akkor megnő....de mindig tanul az ember:)
@Penivaldes: jó, ha csak úgy babrál vele valami tehetségtelen pasi az szart se ért:))

de ha valamilyen szakember csinálja, ako ilyen lesz:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/24254.w-800.h0.q100.jpg
@taga20: ekkora vagy ilyen alakú? mert nbem mindegy
@Rodeo36:

Mit lopnak???
Előhasi üszőből még a kis bocit is, továbbá szántóföldeket, gyárat, vad laktanyát.
@Penivaldes: ako minden rendben, ja és remélem beretválkozol rendesen:))
@taga20: nincs bajszom se szakállam, ha erre gondolsz.
@Penivaldes: hát nem pont erre, hanem arra, hogy szőrös a

hátad, ja arra:))

www.napiszar.hu/showPost/Fanszorzet_evolucio
@taga20: ja, hát abban én a szabadság híve vagyok.
@Penivaldes: csak aszt kérdezem, hogy velem van a baj, ha bírom a kocsikat?:))))

www.napiszar.hu/Thumbnails/2611.w-800.h0.q100.jpg
.
Új nap, régi vers.

.
La Fontaine: A kakas, a macska és az egérke

Világlátni ment egyszer az egérke.
A hegyen túl két állat jön feléje.
Két lábon jár, szivárványlik az egyik,
lába piros, feje búbja vereslik.

Iszonytató! Bezzeg kedves a másik,
bajsza alatt nyájas mosoly cicázik,
a bundája mintha volna bársonyból,
s hozzá milyen gyönyörűen dorombol!

Szól magában az egérke: " Be édes!"
Hajtaná is már a fejét a szívéhez.
De a másik egy rettentőt rikácsol!
Az egérke majd kifut a világból.

Szedi lábát, rohan lélekszakadva.
Otthon lassan megnyugtatja az anyja,
s hogy a béke elárad az egérkén,
kérdi: "Mitől ijedtél meg szegénykém?"

Mindent elmond egérke a mamának.
Az fölsikolt: "Ó, te csacsi kis állat!
Macskát láttál, fölfalt volna a ravasz,
ha nem riaszt el barátunk, a kakas."
.
@Orica Középföldi: nem mondod, hogy este 10-től, hajnal 1-ig vársz jenőkére!:)))

www.napiszar.hu/showPost/Mirca_most_tudta_meg_
@taga20:

Á, reggel óta vártam a verset:))
Jó reggelt mindenkinek! ))

Dsida Jenő
Reggel

Sötét álom-kísértetek
ringatják az ágyam.
De íme, ébredek
lágyan,
pazar fény mindenütt,
a napsugár besüt.
Nevet a szívem,
nevet az eszem
s az ereszen
kismadár ül a bádog-csőre:
Csicseregve, csacsogva
csacska csodákat
fecseg a csőre.

S én magamért
és értetek
nagyot nyújtózva
ébredek, ébredek,
ébredek!
"Szilágyi György szombat déli sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy megteszi azt a feljelentést, amit amúgy a fideszes Tiffán Zsoltnak kellett volna megtennie.
Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor hétfőn azt mondta, hogy nem szereti a sunyiságot. Ehhez képest pár nappal később Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő ormánsági „őszödi beszédéből” kiderült, hogy ezt a sunyiságot gátlástalansággal megspékelve pont a Fidesznél találhatjuk meg."

alfahir.hu/ugyeszsegi_bejelentest_tesz_a_jobbik_a_fideszes_maffiozok_ellen
@Gábris szomszéd:

Neked nem a templomba kellene imádkoznod?
@avanivi:

Milyen jó ötlet! )))
@Eszter jött: Visszajöttem. Gondolom örülsz neki? ;)
@Eszter jött: Inkább valami ilyesmi. ;)

https://hu.m.wikipedia.org/wiki/A_selejt_bosszúja
@Eszter jött: Guszti megint remekehttp://nol.hu/velemeny/diszdoktor-jelentkezik-1548073lt!
@ornagy50:

Hozta a formáját. Nagyon jó!! ))
@Gábris szomszéd:

Nyeld le ezt a békát, Gábris! Ő sorsuk, ő döntésük.
Csak tanulni lehet tőlük:

"A házasságról szóló döntés befolyásolja az egyén sorsát. Az, hogy ki kivel szeretne házasságot kötni, a legintimebb személyes döntés és az autonómia legtisztább megnyilvánulása. Ennek szabályozásával az állam nem stigmatizálhatja az embereket, és nem okozhat jogsérelmet nekik. Az alkotmány ehhez hasonlóan a legszigorúbban védi az állampolgár egyéni döntéseit a fogamzásgátlás, a családi kapcsolatok, a nemzés és a gyermeknevelés kérdésében. "

index.hu/kulfold/2015/06/27/meleghazassag_melegjogok_lmbtqi_usa_legfelsobb_birosag_egyenjogusag_azonos_nemuek_hazassaga/
@Gábris szomszéd: ártu, tényleg itt a világvége!!!!

má a svájcinéger is szivárványos lett. ez kurva természetellenes így!

ki is dobom az összes konanabarbár videokazettámat:))))))
@Eszter jött: Az a béka nem az én torkomon fog megakadni. :)

@taga20:

"Ninive nem él örökké. A tök sem,
s Jónás sem. Eljön az ideje még,
születni fognak ujabb Ninivék
és jönnek uj Jónások, mint e töknek
magvaiból uj indák cseperednek,
s negyven nap, negyven év, vagy ezer-annyi
az én szájamban ugyanazt jelenti."

Babits Mihály - Jónás könyve

mek.oszk.hu/04300/04341/04341.htm
@Penivaldes:

Én Kántort is megsirattam. Remélem van kutyamennyország, ahol Bagirával ehetik a velőscsontot és kergethetik a macskákat.
@Gábris szomszéd:

Vasárnap van. Tiszteld meg az úr napját azzal, hogy nem bérrettegsz!
@Gábris szomszéd: de miről is szól a történet? arról, hogy a Jónás nevű fickó elmegy, hogy ítéletet hirdessen a bűnős város felett, és talán titokban még kénköves esőről is álmodik, és erre megbízója az Úr nem megkegyelmez Ninivének?
Tehát hagyjuk az ítéletet másra, mert nem tudjuk a célt.
@Eszter jött: de ha nincs is, akkor örök életű, hiszen beszélünk róla
@Gábris szomszéd:

Megjósolod a borzalmas jövőt. Vagyis bérrettegsz. )))

Mintha rólad írták volna:

"Vannak olyanok, akik ezzel nem értenek egyet. Akik valamilyen okból elhibázottnak, vagy fenyegetőnek tartják, hogy más emberek szabadon eldönthetik, hogyan (kivel) akarnak élni. Akik például szívesen lestoppolnák a “házasság” kifejezést, amit csak azok használhatnának a kapcsolatukra, akiknek ők megengedik.

Ők most nem ünnepelnek, hanem bosszankodnak. Az Egyesült Államokban, ahol ennek a döntésnek hatása lesz, ott ez még érthető. Mármint nem a házasság szabadságát ellenzők érvei. De ha valaki félelmetesnek találja, hogy két ember, akik szeretik egymást szabadon összeházasodhatnak, azok számára most tényleg félelmetes idők kezdődnek Amerikában."

444.hu/2015/06/28/amikor-a-vilag-a-szabadsagot-unnepli-akkor-kocsis-mate-es-kovacs-zoltan-sem-maradhat-csendben/
@Eszter jött: ahol nyírhatják a macskákat. nem így akartad írni?:))
@Penivaldes: nagyon cukik, csak a macska ha felnő, akko má nem olyan cuki:))
@Eszter jött: Eggyel több vagy kevesebb ökörség az USÁ-ból? Kit izgat? Róma is így indult el a lejtőn. :)
@Gábris szomszéd: na igen, de az új kor Róma rómain épült, ha érted mire gondolok
@Penivaldes: Nem is olyan rossz kilátások. :)
@Gábris szomszéd: Én pedig tudom, hogy mi az ami félelmetes, és mi nem.
@Gábris szomszéd: “Leszarom, ki kivel házasodik – semmi közöm hozzá. Miért kell ebből
ekkora ügyet kreálni? A melegek házassághoz való joga, a te boldogságod útjában áll?! Lószart. Hagyjuk már ezt az álszent dumát, és hagyjuk élni
egymást.” Clint Eastwood
@Gábris szomszéd:

Kiváló inkvizítor lenne belőled. Miért nem keresel egy fluxuskondenzátort?
@taga20:

28 évig voltak kutyáim. Imádom őket is.
@Eszter jött: Tévedésben vagy. Én galamblelkű és szelíd vagyok. :)
@Gábris szomszéd:

Hát persze. Abban az esetben, ha nem az

- Usáról
- Euról
- cigányokról
- zsidókról
- liberálisokról
- melegekről
- baloldaliakról
- tőled eltérő véleménnyel rendelkezőkről van szó.

Akkor galamblelkű és szelíd vagy.
@Eszter jött: Én sosem általánosítok, de ezt te is tudod.:)
@taga20: Csak, hogy egy kis költészetet is nézhess. :)

youtu.be/AagQes8Q6zY
@Gábris szomszéd:
jaaaaaaaaaa a Leviticus combjai meg a karjai is mind össze vannak karistolva annak a fának a kérge karistolta amiről megpróbált lemászni de belegabalyodott

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

vannak még ma is hasonló agymentesek
Mit is mondott viki a halálbüntetésről...?
süti beállítások módosítása