Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.19. 10:20 Fabius

Trafikosztó János a szemeit forgatja

Címkék: fidesz lázár jános kádár-mutyi

Lázár Jánost mutogatni kéne, mint a ner nemzeti büszkeségét. Szemforgató álszent patkányból ekkorát ugyanis nem csak itthon, de a világon is csak elvétve láthatunk.

lazar_trafik.gif

Volt ez a puccsista, kormány, állam és önostorozó sztori, amiben Szempörgető János elborzadva mesélte, hogy égett le pofájáról a bőr mikor kiderült, posztkádári kijáró ország vagyunk, ahol egyes cégek törvénybe íratták: csak a nekik kedves kisméretű téglákból lehessen itthon kéményt építeni.

Ez nyilván probléma, nem is kicsi.

Mármint akkor, ha valaki más csinálja meg különböző cégekkel. Ha Lázár haverja írja a dohánytörvényt és a gépéről küldi szanaszét, az nem ciki. Az sem ciki, ha trafikosztáskor kiharapják a lehető legnagyobb szeletkét a tortából, és amikor ez sem bizonyul elég jövedelmezőnek, akkor nyilvános pályázat nélkül, a pontos részletek eltitkolása mellett, nevetséges összegért ők lesznek a Nemzeti Trafikelosztó. Ez mind nem ok arra, hogy:

"A pofámról égett le a bőr, a föld kinyílt a lábam alatt, hogy ilyen pofátlanságra képesek vagyunk. "

Ezt a kormányból mások máshol adnák elő, ha lenne hozzá elég vastag bőr a pofázmányukon. Ám ehhez azért minimum egy Lázár szintű ember kell, ami nem terem minden bokorban. A szempörgetés tudománya nem áll távol a többiektől sem, de azért ők tán' annyira nem hülyék, hogy korrupciógyanút emlegessenek példabeszédben, mikor ugyanabból a posztkádári kijáró kottából ők játsszák a leghangosabb, leghosszabb darabot.

Lázárnak ilyen skrupulusai nincsenek. Meg ezek szerint annyi esze sincs, amivel a hallgattál volna, bölcs maradtál volna szólam igazságát feléri. Vagy csak nagyon leköti az energiáit, hogy bizonygassa: Milánóban nem demcsákkal női személlyel hancúrozott a luxusban, hanem a sofőrjére költött napi 450 ezret, mert megérdemli.

318 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr157556390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maj'ha a szerző tanálkozik ezzel a szardarabb al a hetes buszon, akkor lesszives tökönrúgni az én nevembe is, külömben itt fogja forgatni a szemit az idők végesztéig. jómagam meg nem szeretne addig eféle inzultusokat óvasni, visszatérnék a gőgös gúnár gedeonra legitt.
Nem elég, hogy egy szemforgató geci, még irigy is. valószínűleg az bántja, hogy csak a dohánykereskedelem területén vannak barátai. Így a kéményépítéshez szükséges alapanyag forgalmazásból ismerettség híján kimaradt. Mert Hofi óta tudjuk, hogy korrupciónak azt nevezik, amiből te kimaradsz.
Különben esze ágában nem lett volna szóvá tenni a dolgot. De így, hogy a BM kihagyta ebből a kicsi üzletecskéből is, mindjárt ideges lett a harácsoló hörcsög.
teccés szerinti. mindegyik megáll a bornemissza téren.
A patkányokhoz legfeljebb annyi köze lehet, hogy ennek is kopasz a farka. Ne sértegesd azokat a kedves állatkákat egy ilyen hasonlattal!
Ne tessenek a Janikát alázni, elmondotta ő asztat is, hogy a Főni bízta meg a tisztességes állam, tisztességes kormányozás kialakításával, de ez sajnos puncs, akarom mondani puccs nélkül nem megy. Namármost, aki nem a Főni seggevége, az nyilván nem lehet szent a Janika szemüvegén át nézve sem. Attól még az ő képéről is leszakadhat a bőr. Szóval pofabőr nélküli minisztert, vagy tisztességes államot akarunk?????
Lázár nem tudja forgatni a szemeit, az ugyanis a bélférgeknek nincs. Legfeljebb olyan van neki, mint egy meztelen csigának.

A párton belüli riválisait próbálja ezzel a "barátságos" vádaskodással kipöckölni, ennyi történik.

És mint látszik, már nyiltan beszélhet a következmények nélküli korrupcióról és lopásról, nem történik semmi.
Nem lesz már jobb
Nem lesz már szebb.....
@látjátok feleim szümtükkel:

Isteni ez a szöveg a Fideszről, amelyik sajnálattal tárja szét a kezét tehetelenségében a bürokrácia mértékét és korrupcióját látva, miközben öt éve ők vannak hatalmon.

"Kedves emberek! Mi nagyon szeretnénk egyszerűsíteni a bürokráciát, de sajnos nem tudjuk. Túl mélyen vájkálunk ehhez a ti és egymás zsebében."
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal:
.
Nem mindegy neked, hogy hetes, vagy hónapos?
A retek az retek.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A túlzott bürokráciával külön államtitkárság fog foglalkozni 32 államtitkárral, negyven szakállamtitkárral 79 államtitkár-helyettessel.

A korrupciót meg megoldjuk okosba', de nem lesz olcsó.
@dr. jenőke (jenőke):

de a retek nem áll meg a bornemissza téren, így asztán kifogása tárgytalan.
"Milánóban nem demcsákkal női személlyel hancúrozott a luxusban, hanem a sofőrjére költött napi 450 ezret, mert megérdemli."

aztán lehet, hogy a sofőrjével hancúrozott, most kell azt tudni mindenkinek?
.
A közbeszédben megjelenő tárgynak, a „bevándorlásnak" semmi köze nincs a közbeszédet meghatározó személy valódi szándékaihoz.
A kormány az elmúlt években harcok sorát tematizálta, mindig kellett egy képzelt ellenséget találnia.

www.origo.hu/itthon/20150618-orban-viktor-bevandorlas-ongyilkossag.html
.
.
A közbeszédben megjelenő tárgynak, a „bevándorlásnak" semmi köze nincs a közbeszédet meghatározó személy valódi szándékaihoz.
A kormány az elmúlt években harcok sorát tematizálta, mindig kellett egy képzelt ellenséget találnia.

www.origo.hu/itthon/20150618-orban-viktor-bevandorlas-ongyilkossag.html
.
@látjátok feleim szümtükkel: Inkább egy tisztességes államot szeretnék. A lesült pofabőrű minielnöki miniszter meg menjen a levesbe.
@hacsaturján:
.
A Bornemissza elnevezés kicsit túlzás, ha ott van a száz hetes busz megállója is.
Lehet, hogy bor helyett retek levet isznak, tömegesen.
A retek leve sokféle gyógyító hatással rendelkezik, többek között stabilizálja a vérnyomást, megelőzi és gyógyítja a bőrbetegségeket, az ízületi gyulladást.
@hacsaturján: dehonnem! ha a cekkerban elterülve hurcolják, majd az elkövető megáll a bornemissza téren.
a hejj-zet lényegében megfogalmazható annyival, hogy 3 méter kender (ábszolúte bilyó és reciklálható) kötél megoldaná a problémát, amint nem a szennyest teregeti rája, hanem akasztyák!
@Fabius:

ne csodálkozzunk, hogy az elvándorlók száma meredeken emelkedik. ameddig ilyen ganék és elődeik - szigorúan ide értendő a ballib oldal is - "vezetik" az országot, addig aki csak teheti menekül!

tényleg semminek nincs következménye, a jónak sem!
egy másik galandféreg:

Plágium ide, csúfos visszavonulás oda, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság csak talált funkciót Schmitt Pálnak

Magyar siker, jóember!

444.hu/2015/06/19/plagium-ide-csufos-visszavonulas-oda-a-nemzetkozi-olimpiai-bizottsag-csak-talalt-funkciot-schmitt-palnak/

@nincs_itt: pontosan, lásd mint fent
Trafikosztó János a szemeit forgatja...
Hogy írhattok ilyet ???
ÍGY KELL:
TRAFIKOSZTÓ JÁNOS SZEMÉT !!!!!....
Na, EZ az igazság !!!!....
Orbán keményen dolgozó multimilliárdos kisember haverja nyerte a Dagály 38,7 milliárdos kivitelezését

Gratuláljunk együtt Garancsi István cégének! A Duna Aszfaltot és a Strabagot megelőzve nyerték meg a 2017-es vébé fő helyszínének kialakítását.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F06%2F19%2Forban-kemenyen-dolgozo-multimilliardos-kisember-haverja-nyerte-a-dagaly-387-milliardos-kivitelezeset%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az amerikaiak kidöntötték a kályhacsövet FIFA-ügyekben, utána következhet a NOB. Remélem, hogy rövidesen nekilátnak a nemzetközi sportszervezetek másik legkorruptabb csapatának a megfingatásához.
Engem nagyon érdekel, hogy a volt álamfő-exdoktorral felmossák-e a padlót, vagy esetleg - vesztegetési részleteket feltáró együttműködését értékelve - enyhébb következményekben részesülhet.
Innen üzenem a CIA-nak és az FBI-nak, hogy rövid időn belül essenek neki az olimpiai eszméket megcsúfoló társaságnak, mert fogy a türelmem!
Dohánykereskedők: Csaknem ezer munkahelyet áldoznak be Orbánék

A központi dohányellátó miatt a dohányforgalmazók nagykereskedelmi egységeit novembertől be kell zárni, amivel több száz ember fog az utcára kerülni - figyelmeztet a dohánykereskedők szakszervezete. A jelenlegi rendszer 1000-1200 értékesítési és logisztikai területen dolgozó munkavállalót foglalkoztat. Közülük az ellátó körülbelül 400 embert fog továbbfoglalkoztatni - írták közleményükben.

hvg.hu/gazdasag/20150619_Tbob_szaz_munkhely_elvesztese_trafik
Szerintem tök jó arc
@Kijelölt Önkéntes: Én is csatlakozom. Ezek a szervezetek az igazán korrupt képződmények. Ezekhez még a Felcsúti Focialista is mehetne órákat venni korrupciós alapismeretekből, pedig neki is nagy gyakorlata van már.
Még a végén kiderül, hogy az öszödi beszéd végét mondta ki a nyilvánosság előtt Lázár, mert nincs is svájci érdekeltség a kéményépítési ügyben.:D

hvg.hu/itthon/20150619_Lazar_tegla_kemeny_lobbi?s=hk
Hazudnak reggel, délben és este, meg amikor ráérnek?
Mi is van azon az ellenplakáton? Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a jogszabályokat!

Magyarul nincs kivéve a gyevi bírót.:D

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_alairta_igy_keruli_meg_a_torvenyt_a_kormany_trafikugyben.599341.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor vagy a dohánynagykereskedő piszkos multik mégsem zsákmányolták ki eléggé az embereket, hogy sokkal több emberrel csinálták ugyanazt, vagy az új dohánynagykereskedő kevesebbet fog csinálni, mint az eddigi nagykereskedők.
@Secnir: Te is inkább a blogodat írnád, minthogy hangos röhögésre kényszerítsél a gép előtt, amikor mindenki azt hiszi, hevesen dolgozom.
Csupán egy apróság.
Lázár szemforgató szekszárdi túlhevült beszédében ostorozta a Simicska, Csányi, Leisztinger triumvirátust, mivel ők kapták a legnagyobb agrártámogatásokat.
Ezentúl ez nem így lesz - mondta - mert a Fidesz ezt a gyakorlatot nem támogatja. Ő hol volt eddig? Grönlandon vagy az inuitok földjén?
A nagy számok tükrében hogyan nem vette észre, hogy a 2014-es 726 milliárd-os agrártámogatások felét 1% kapta meg?
csupán az érdekesség kedvéért kiszámoltam, hogy ez az összeg 4 millió háztartásnál HAVI 20.000.- Ft-ot jelent.
Felmerül a kérdés, hogy akkor miért megközelítően nyugati árszínvonalú nálunk az élelmiszerek ára? Ráadásul a termékek előállításában ott a magyar rendkívül alacsony bérhányad?
Nem tudni, hogy Lázár "öszödi" beszéde valóban egy önkritikus kifakadás volt-e, vagy a Fidesz által megkoreografált ámító megnyilvánulás?
@Mariann19: ez is érdekes lehet még ;)

Kiderülhet az évek óta rejtegetett gáztitok

A szocialisták kiperelték az MVM-től a MET-es szerződéseket, hétfőn előállnak vele.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F06%2F19%2Fhetfon_kiderulhet_az_evek_ota_rejtegetett_gaztitok%2F
@Mariann19: "Nem tudni, hogy Lázár "öszödi" beszéde valóban egy önkritikus kifakadás volt-e, vagy a Fidesz által megkoreografált ámító megnyilvánulás?"

Persze, önkritikus, meg megkoreografűlt. Hahaha!

Arról van itten kérem szépen szó, hogy bassza meg, még mindig nem ki kapjuk a legtöbb zsozsót. Ez így nem mehet tovább, pedig még a kiéve a gyevi bírót szokást is bevetettük. Ezért nem égett le a bőr Lázár képéről a tarfiktörvénynek a haverja gépén történt megírása kapcsán. Hiszen amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek. Válogathatsz, ki az ökör és ki Jupiter.
Az esetleges félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy a szemforgatós videorészlet (nem gif) akkor készült, amikor hibridüzemű Jani a lemerült akkumulátorait gyorsan akarta feltölteni és a 230V-os konnektorba nyúlt.
Tudjuk, hogy a főnöke rengeteget (napi 24 órát + az éjszakát) dolgozik, azonban Jani alig marad el mögötte a - szintén a közérdeket szolgáló - hatékonyságával. Az emberfeletti igénybevétel miatt az akkumulátorokat gyakrabban és rövid időn belül kell feltölteni.
Az utóbbira optimális lehetőséget kínálnak azok a villámok, amelyek tavasztól-őszig nagy számban hasznosíthatók. Nem értem, hogy eddig ezt az eljárást miért nem alkalmazták.
Ha nekem nem hisznek, akkor kérdezzék meg Széles Gábort!
Hétvégi élményem.
Egy kis javító üzletben várakoztam, ahol egy romániai magyar elmesélte, hogy milyen nehézséget jelentett nekik az állampolgári eskün való megjelenés. Nem a Magyar állam hibájából, hanem a saját egyéb elfoglaltságaik miatt. Lényeg végül oda is értek, és a polgármester azt mondta nekik, örömmel szorít velük kezet. Arra viszont már nincs idejük, hogy szétnézzenek a városban.
Mondom neki, ha már ilyen nehezen és fáradságok árán sikerült a családjának megjelenni az állampolgári eskün, jöjjenek át ismét és nézzenek szét a városban, meg a szomszédosban is. Erre közölte, hogy az sokba kerül. Pedig nem túl messzire laknak a Magyar határtól.
hmmmm, érdekes:

Tessék, tessék, akciós vasfüggöny belföldre és exporta!
2015. június 19. presshelsinki Szólj hozzá!

A "nemzeti konzultációnak" titulált kutyakomédia még véget sem ért, s máris itt az újabb cirkusz. Mitől lett lett ennyire sürgős kerítésépíthetnékje a kormánynak, jelesül a miniszterelnöknek? Jogos kérdés, de nehéz választ adni rá. Íme, három információmorzsa, amely tán segíthet. Összefüggnének?

1) Kósa Lajos és Rogán Antal napokkal ezelőtt kizárta, hogy vasfüggöny épülne a szerb határon. Pintér Sándor két hete azzal büszkélkedett, hogy az „illegális határátlépők 97–98 százalékát” ma is elfogja a magyar rendőrség. Ehhez képest szerda óta azon kell dolgozni, hogyan fogja felhúzni és működtetni a 175 km-es, 4 m magas új vasfüggönyt. A kormány, persze, mantraszerűen elmondja, hogy az "igaz menekülteket" befogadjuk, mert "iragalom van a szívükben". Akkor meg minek a határzár, a 2-3% miatt?

2) Az MTI márciusban adott hírt arról, hogy két magyar cég a világ egyik leghosszabb, ezer kilométeres egybefüggő határvédelmi rendszerét szállítja Türkmenisztánba. Az egyik vállalkozás saját innováció alapján jelfeldolgozó központot szállít, ami képes érzékelni, ha valaki átvágja a kerítést, vagy átmászik rajta. A másik cég a központi egységektől érkező adatok kiértékelését végző felügyeleti szoftvert adja.

3) Lázár János miniszter tegnap elmondta, a magyar kormány német–osztrák–szerb–horvát együttműködés keretében szívesen együttműködik a többi országgal, akár egy olyan kerítés építésében is, ami nem Magyarország területén van.
Százmilliós hűtlen kezeléssel megvádolt városi vezető volt a biodíszlet Orbán Viktor imázsvideójában
orban_bocskai

Az Orbánt vendégül látó Bocskai Péter ellen már elkészült a vádirat.

444.hu/2015/06/19/szazmillios-hutlen-kezelessel-megvadolt-varosi-vezeto-volt-a-biodiszlet-orban-viktor-imazsvideojaban/
@Mariann19:

"A nagy számok tükrében hogyan nem vette észre, hogy a 2014-es 726 milliárd-os agrártámogatások felét 1% kapta meg?
csupán az érdekesség kedvéért kiszámoltam, hogy ez az összeg 4 millió háztartásnál HAVI 20.000.- Ft-ot jelent."

Csupán az "érdekesség kedvéért"ismétlem és imádom ,hogy itt vagy és számolsz,ami pld.Tőlem messze esik:))

(:nyal:))
és igen, megint megyek hányni

Van igazság: Deutsch Tamás a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke

Gömöri Zsolt lemondása után Deutsch Tamás lett a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, mert elmaradt a tisztújítás a pénteki rendkívüli közgyűlésén. Deutsch egészen a tisztújító közgyűlésig látja el az elnöki teendőket, igaz a tisztújító időpontja egyelőre nem ismert.

Deutsch eddig alelnökként asszisztált Gömöri furcsa ügyeihez. (MTI)

444.hu/2015/06/19/van-igazsag-deutsch-tamas-a-a-magyar-paralimpiai-bizottsag-elnoke/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azt figyelem a hírekből, hogy az ellenzék valamely képviselője bírósági úton juthat csak hozzá egyes cégek vagy szervezetek közérdekű adataihoz. Ez már napi szintű hadakozás az iratok megszerzése érdekében.
Azért az elég röhejes, hogy a MET a forgalmazás jogát azért kapta meg, mert olcsóbb beszerzési forrásai vannak.
Emlékszünk még az 50 milliárd nyereségű bulijukra is.
Most megnéztem egy-két mérlegadatát. A nyereség rátája 5-10% között mozog, de 2012-ben 18%-os volt az adózott eredménye, 48.975 mrd.
A tulajdonosi kör viszont mindenre rámutat.
@látjátok feleim szümtükkel: Nem tudom elképzelni, hogy Orbán tudta nélkül mondhatott ilyen kemény bírálatot a kormányzati munkáról Lázár.
Azt nem tudom kifurfangolni, hogy ebben az esetben mi lehetne a cél.
Viszont ha Lázár szólója lenne, akkor netán valóban nyomul Orbán helyére?
Ez a kérdés biztosan felmerült, mert Lázár a napokban korrigált, és kijelentette, hogy nem pályázik Orbán székére.
Az is egy opció, hogy Lázár vajon miért engedhet meg magának ilyen merész kijelentéseket?
@gazoló:
Szia gazoló!
Néha jó egy elemezgetés a számok alapján, mert sok mindenre rámutat, ha az ember jól választja ki a viszonyítási alapot.
Egyszer Micimackó azt írta, hogy szereti a számos infókat, mert így nem kell saját magának utána néznie.
Ez nekem szárnyakat adok, örülök, ha jót tehetek.
Viszont nagyon gyenge a sportműsor felhozatal.
Már alig várom, hogy az adrenalin szintemet fel tudjam néha turbózni.
Te is?
@gazoló:
Most írtam az előződre választ, és eltűnt.
Az volt a lényege, hogy amennyiben egy kicsit is segíthet egy-egy számokban kifejezett vélemény a részemről,annak örülök.
Nem láttam még a csoport beosztást, kösz, hogy elküldted.
Mind a három ellenféltől félek.
Írtam neked arról egyszer, hogy a volt jugó tagállamai bármelyikétől kiver a víz. Nagyon jók!
@Mariann19:

Roppant szemléletesen 'kell 'bircaland elé tárni a számokat,tán ezen keresztül valami feldereng a helyiértékek,nagyságrendek körül:)

www.facebook.com/photo.php?fbid=720106438111394&set=p.720106438111394&type=1&theater
.........
A dán csapat sem piskóta:))

"Cellatárs nézi a Copa Americát?
Prémium buxa, koszt, kvártély az állam kontójára....

Igazán beköszönthetne már hozzánk is a román csoda. Akkor a Lázárfélék, Vácon a sarokba hokiznának.
@Mariann19: miről teccik beszélni drága?
a hétvégén F1, WTCC,Superbike lesz.
hol nincs sportműsor?:))
@gazoló:
Naná, hogy a dánoktól kell a legjobban cidrizni.
Ahogy beszélgetünk, azon vigyorgok, hogy tele vagyunk félelemmel már most.
Mi lesz közvetlenül a meccs előtti lelkivilágunkkal.
Xanax vagy gin. Utóbbi tisztán, és nagy pohárral.
Nekem is kéne olyan torony 20 ezresekből, mint amit a Quaestor elcsaklizott.
A kormányunk azt hazudta, hogy az MNB ellenőrzése hozta felszínre a bajt, közben az igazság az, hogy a Budacash balhé után a Quaestor öncsődöt jelentett be.
Hogy ennyire hülyének nézzenek bennünket...
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal:
Tegnap írtam neked egy hosszút.
Megkaptad?
Vigyázz magadra!
@taga20:
Nekem kell számon tartanom a cellatársamnak a TV
sportműsorait.
Ma pl. a Dunán lesz Forma 1.
A holnapit még nem néztem, de a Forma 1 nekem nem a kedvencem.
Azért ugye nem fordulsz el tőlem?
@zsókuci: mi ez a marhaság? legalább egy medve beköszönt volna!:))

na figyelj! ez valami, itt meg is lehet pusztulni.

www.youtube.com/watch?v=gZJPir6NaHY
@taga20:

Szia!
Miva?:)

Biciklizzél,inkább a tegnapi önkielégítős verdán:))
@Mariann19: "Azért ugye nem fordulsz el tőlem?"

á, dehogy! de azé tessék fejlődni, szilversztonban má aszt szeretném hallani, hogy az efegy a kedvenced és a béna kézilabdát má nem is nézed:))

ja és forza ferrari, forza fettel!:)))
@gazoló: az csajos verda volt, én a szobabiciklikre hajtok:)))

www.napiszar.hu/showPost/Szobabicikli_elado_P
@taga20: Attól, hogy egy verdában ülsz még elég messze vagy a keménytökű sportolótól. :)

player.vimeo.com/video/125288253
@taga20:
Jól van na!
Holnaptól gyakorolok Forma 1-et. Ott fogok lebzselni a másik tv-nél, közben bemagolom a nagy nevűeket.
Majd meglátod, hogy fogok neked menőzni.
@taga20:

DDD

Eztetet én is 'mekhajtanám:)
@zsókuci: te valami csáknoriszosat nem lehetne? nem vagyok oda a ruszkikért.

eszt a keménytökűséget meg szerintem hagyjuk, me szerintem aki az életét kockáztatja órákon keresztül pl. lömanban, az keményebb arc, mint aki az oroszhóban arcoskodik.

ártu, neked hány maszkod van?:))
@Mariann19: lementettem, a következő futamon kikérdezlek:)))
@taga20:

Kösz a mai esőt is.)))))
@Mariann19: Jövő héten itt lesz a Vettel, a Hringen és lesznek Ferraris versenyek is. Lepd meg vele a párod:)
@Eszter jött: ako ezé nem esik nálunk! eszt most elbaktam:))

na mindegy, veszett több is mohácsnál, a karnisom legalább meg van:))

küldök neked egy nótát, a hatodikat, me bírom a csöndet:)))

www.youtube.com/watch?v=_gZzkGvyqzc&index=10&list=RDPL7VCUA7lQU
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal:

Igen! A BKV busz ledöntötte a megállóoszlopra szerelt szeméttárolót! Ez nem vicc, komoly!
@Mariann19: jelentem, meg. Köszi. Jó volt. Tetszett. Várok még... :-)
@tristen2005: mi minden névtelen feljelentést komolyan veszünk!

hogy vagy, te kis hülye?:))

köt a beton?:)
@taga20: Drágaságom ki az az artu? Amúgy nem tűnt fel, hogy a második videó az lengyel és nem orosz?
Végül pedig a SPORT-ról beszélgettünk és nem arról, hogy ki meddig megy el az Isten kísértésben. :D
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal: ne csináljátok, me egyre jobban érdekel, hogy mit csináltok. nekem nem küldenétek belőle?:)))
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal:

Ha nem vele közlekedem, el se hiszem. ez most történt este 19,30-kor, én ittam, nem tudtam, hogy a sofőr is!:)
@zsókuci: zsókuci, ako ez zsákuci volt részemről.
aszt hittem, hogy mindkettő orosz volt, ezé arra gondoltam, suttyomban, hogy gábris vagy álruhában. ha nem, ako elnézésedet kérem.

a sport meg kinek mi. az én kedvencem a szinkronúszás, azok a ...:)))
@taga20:
he inget!:)
Esztergálni kellene a, King of the ringet!:)
@taga20: Azzal sincs semmi baj. Van akinek meg a sakk a kedvenc "sportja". :D
@zsókuci: hát az elég hülye lehet!
nade komolykodjunk! te kinek drukkolsz a Motodzsipiben?:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Akkor meg minek a határzár, a 2-3% miatt?"- nem, hanem a 20 - 30% miatt...
@Mariann19:
Ha szereted a számokat:
librarius.hu/2015/06/19/ha-megoldod-ezt-a-feladvanyt-az-emberiseg-okosabbik-20-hoz-tartozol/
Egyébként 79, inkább az időtartam érdekes. Nekem 1 percbe is beletelt, mire rájöttem, hogy nem matematikai a megoldás.
"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét – jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani – mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."

Ehhez képest sunyijani még sehol se...
@taga20:
EZ? Te, hogyan beszélsz te a miniszterelnö kúrról? :(
Ez a felcsúti törpe mondta, te meg kétségbe vonod a szavait?
A NER ÁRULÓJA VAGY!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez teljesen széthullott agyilag.
Régebben tudom, hogy beszélt erről, de ezt MOST tegnap mondta?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: vállalom, guminő általi halált kérek, me gondolom, remélni még lehet?:))

ja és, ha vitya má szóba került, ako küldöm neked a hetedik legkedvesebb nótámat:)))

www.youtube.com/watch?v=JcPm5Rn36Kw
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
cink.hu/orban-viktor-tobb-millio-gazdasagi-bevandorlora-vagyott-1679308739

Végül is majdnem mindegy, egy percen belül háromszor képes hazudni ugyanarról...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé most levert a víz! majdnem aszt hittem, hogy a szerelmetes minielnökömnek gumi a gerince.

ez kemény helyzet volt:)))
@Knósszosz:

Tudod, mire hasonlít? A tipikus Kommentelőre. Mindenhez értünk ugye, véleményünk az aztán van mindenről a macskáktól kezdve a sportkocsikon át az űrutazásig, úgyhogy nyomjuk, ahogy a csövön kifér.
De bazmeg, ez egy országot irányít, erre ahogy felkel, gondol egyet, épít tíz stadiont, gondol még egyet, eltörli a munkanélküli segélyt, aztán megint bekattan, és elkezdi építeni Mordor Fekete Kapuját, pénz nem számít.
@Knósszosz:

Egy dolog azért közös a két szövegben: a komplett elmebaj.
@taga20:

Bocs, hogy lenyúltam az esődet. Ha szükséges, küldök karnist.
Engesztelésül pedig ezt.

www.youtube.com/watch?v=9XWmwvT8bCw
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hja... és lassan a Gyirmót stadiólja is kész, 1200 lelkes fatornyos falucskának kijár egy ilyen aréna:
www.kisalfold.hu/sport/gyirmot_8211_latvanyosan_epul_a_stadion/2428782/ - sírógörcs és elmebaj...

Közben azért:
cink.hu/seggre-varrtak-habony-arpadot-1712529783
- jól megszedte magát az orbán portrékon, fel sem tűnt senkinek, hogy...? - muhahaha!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez pont ló egy ellenplakátra:

"Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lehetséges, hogy nem kellett a kerítésünk meg a jelzőrendszerünk, illetve a havéké Türkmenisztánba?
@tristen2005: oh, komoly ember vagy, még ittasan is sikerül. Erre nem mondok most példát :-D Aki nem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bevett gyakorlat ebben a kormányban, hogy megfelelő embert a megfelelő helyre. Emlékezzünk csak a beléptető rendszer elbaltázására. És még van a képükön bőr. Pedig a Lázár már mondta, hogy majdnem lesölt róla.:D
@punkfrog:
"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét
Orbán Viktor"

Ez még jobb plakát lenne.
@Eszter jött: sose lesz ott fű, ott még az sem terem, ahol ennyi karnis van.
@Mariann19: "Az is egy opció, hogy Lázár vajon miért engedhet meg magának ilyen merész kijelentéseket?"

Ez nem egy opció, az maga az opció, hogy megengedheti. Nyilván jó tanítványa volt Rapcsák nertársnak.
@Eszter jött: kösz cica. kicsit fáradtak az öregek, de elmennek:)

én is neked, a nyolcadikot:))

www.youtube.com/watch?v=DmSZ1G8AVpQ
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal:

hát, valamit locsol.
most vagy a fű nő, vagy a karnis.
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal: van itt minden. tegnap a kerítést igazítottam meg, nehogy a szomszéd átköltözzön hozzánk:))

a fű meg ezerrel nő! enézést kérek mindenkitől:))
@taga20: Ha nagyon muszáj akkor Rossi.
@zsókuci:

Ezzel a kis filmecskével kapcsolatban olvastam egy levelet, bevallom nem illett, de muszáj volt:

Tisztelt népem!
Nem tudtam eddig, hogy stadijonyon kívül is lehet jól focizni.
Tisztelettel Orbán Viktor.

ui. Deutsch Tamáska elnézést kér az elba és a szott beléptető rencerért, én meg egy kicsit a körmére is ütök érte. Igaz, csak utólag visszamenőleges hatállyal, de ha már a népemnek visszamenőlegesen jogászkodok, akkor a Tomikára is rá lehet egy kis elnő kihaőnem funkcit sózni büntetésbűl.
@gazoló:

Oszt a végén meg lefordulnál, mint a nyúl?:D
@zsókuci: egy beugratós kérdés, nem goglizunk!
rossi ducatival vagy apriliával megy?:)
óra indul!
@taga20:

Ha beugratós kérdést adsz fel, legalább ne írd mellé, hogy "beugratós kérdés", bazdmeg.

:DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igazad van haver, beugratós kérdés feltevésben még nem vagyok profi, de guminőt száz alatt hatvannal fújom föl:)

remélem eszt azé respektálod?:)))

ja és!
www.napiszar.hu/Thumbnails/24523.w-800.h0.q100.jpg
Ehhez nincs mit hozzá fűzni, mindössze annyit, hogy nagy az isten állatkertje, és kevés rajta az ajtó.

index.hu/mindekozben/poszt/2015/06/19/meghivtak_egy_kavera_a_debreceni_kavezobol_kinezett_menekultet/
@taga20:
Majd akkor lesz respekt, ha tudjuk a mértékegységeket!:))
@látjátok feleim szümtükkel: "és kevés rajta az ajtó."

még az a szerencse! ja és alacsony a kerítés:)
@Knósszosz: köbcentiben vagy pinában akarod megtudni?:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Be vagyunk itt mással is ugratva/eteve:
www.hir24.hu/belfold/2015/06/19/orban-maga-vezette-a-hivatali-autojat/

A magyar történelem ismétli önmaga legendáját, az igazságos Mutyis király lemegy a népéhez egy fócvágen almásderesen ami fekete, és senki sem őrzi hivatalosan. Ez olyan szép, hogy egy akciós százas papírzsebkendő csomagot telesírtam öt perc alatt. A környéken nem láttak TEK-eseket, és Hajdú János is házon kívül volt - ha csak nem ő volt a Lánchíd.

Te, itt mindenkit hülyének néznek?
@taga20:
A kettő nem zárja ki egymást:)
@zsókuci: mi a szar volt ez? félóra? na meny te a somba!:))

na itt van neked!

www.napiszar.hu/showPost/Morickas_vicc_1
@taga20:

most nem esik jól a csimm-bumm.
ne nyomd ki az elején, hallgasd végig!

www.youtube.com/watch?v=qVCgf6_M7i4
@Knósszosz: ha te mondod, te kis szak értő:)

gondolom, ako a fekete-fehéret is bírod:)))

anyulontul.blog.hu/2015/06/19/mz_100#more7507552
@Knósszosz:

Engem meghatott ez a kedves jelenet.

Viktor, az emberarcú vérfarkas.
@látjátok feleim szümtükkel: bakker, ez így elég kárcsú:))

majd a döntőt szeretném látni!
@Knósszosz:

Holnap hírt adnak arról is, hogy egyedül evett, késsel-villával.
@zsókuci: kucika, ne posztolj be minden marhaságot!
aki egyszer, csak egyszer ült versenyautóban, az nem dob be ilyeneket.
@taga20: Miről beszélsz aranyom? Azokhoz képest lömanék ATI tanulóvezetők trabival. :D Róluk már nem is beszélve.

youtu.be/SDKfQA1PIHk
youtu.be/nM_ZB7jqxz8
@Knósszosz: egy nem beugratós kérdés.
hány TEK-es fér el, a Multivan hátuljában?
@zsókuci: a vadászgéppilótaszakmunkás mióta versenysport?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Alien vs. Feltscutor...
Vizuális megjelenítését rád bízom.
@zsókuci: mégis csak te vagy, Gábris!
@punkfrog: apám lebuktál, te vagy snittpali, evvel a beugratóssal :))
@punkfrog: Már te is kezded a hülyeséget?
@taga20: A tudás szintre utaltam. Amúgy a Redbullosok szerintem versenysportolók. Idén megint megnézheted őket a parlamentnél.
@Eszter jött:
Most elsüthetném azt az ócska poént, hogy tudja-e mi az a kés, meg mi az a villa? Nem kell elsütni, bizonyos értelemben valóban nincs fogalma róla.

Trollelvtársak majd hüledeznek rajta mert ők sem értik - majd reggel - viszont a sztrapacska örök, és ezt megváltoztatni nem tudja senki sem, még akkor sem, ha svalbárdi bálnasegg is a kedvence.

Jó éjt!
@zsókuci: ki az a barom aki kimegy? szeretnék egyet látni!
édes faszom, ennyi hülyeség van a világban:))
@taga20: Mi baj azokkal akik a versenyzést nem csak két dimenzióban szeretik? :D
@zsókuci: mogy egy két dimenziós sportot! sakk, nem ér!:)))
@Knósszosz:

Egy gyékényen árulunk.
Szép álmokat! )
@Knósszosz: kés???
cash! na azt, ismeri!(nem a Johnnny-t)
@zsókuci: tényleg hülye vagyok!
te Amúgy Lajos vagy!:)
@punkfrog: ha kimongya a gyuriferit, ako tuti ő az:))
@taga20: furcsány nyerenc.ő így hívja.:)
engem sose zavart a jelenléte.
vannak, sokkal rosszabbak nála!
így mondjuk, sokkal érdekesebb, hogy milyen új személyiségeket próbál felvenni!
és hány hozzászólás után hozza, ismét saját magát!
a repülés az egyik gyengéje, nem bírta kihagyni!:)))
@punkfrog: Dehogy Lajos! Valójában Gizi vagyok de Erzsébet is. Így jobb híján maradt ez a nick.
@punkfrog: "és hány hozzászólás után hozza, ismét saját magát!"

nekije van ilyen? persze egy-két alafahír és minden a helyére kerül.

de beszéljünk értelmes dolgokról!

fettel vagy hemilton/alonso páros?

mihelisz vagy pácsitó?:)))
@zsókuci: a lajost vágod, vagy csak csáknoriszkoc?
ha egyenes hülye vagy az jobb, mint ha lézerdzsoni lennél.

több éves tapasztalat az enyém:))))))))))
mi a fasz van itt? sok csöves, aki nem kommentel!
kapja be a faszt! na jó,:))
@taga20: Az egyenes hülyeségben vannak évtizedes tapasztalataid? :D
@zsókuci: ofkorsz! én tíz évvel ezelőtt is ilyen hülye voltam.
ja és tíz év után is. nem egy vityagerinc az enyém:)
@zsókuci: kekec vagyok, ez egy szar.:)
@taga20: Ez a vicc viszont már tuti nem az. :D

Szíriai menekült bemegy egy kocsmába.
- Kérek egy deci pálinkát!
- Melyikből?
- A kerítésszaggatóból!
@zsókuci: na megyek alukálni, me hülye vagy, mint móricka:))

bájbáj!:)
@taga20: Aha értem. Szóval te is csöves leszel, aki nem kommentel? :D
@Eszter jött: a karnis közben még rohad is, lehet, h egyikhez sem ért? ;-)
azért fab megérthetnéd, hogy a kéményépítésnél nincs fontosabb téma mostan szexárdon. föleg mióta odaköltöztek a kéményen dolgozó kisemberek, akik utálják a bürokratákat.
és persze, hogy forgatja szemeit a jános. az a rohadt svájci cég kilobbizta a magyar kistégla negligálását. egyelőre a kéményből, de mi lesz, ha ez rendszerszintre jut? összeomlik a fal, amit vásárhelyen kockáról kockára épített.
@zsókuci:

Biztos ebből ittak OV és társai is, amikor a Kossuth téren a kerítést szaggatták.
Ja, megint a szocik, meg a gyurcsányahibás, mert az elmúlt nyóc, ja nem hanem öt évben még a pofátlan végkielégítés, meg a saját őrség felállítása ( másról nem is beszélve ) is fontosabb volt, mint a menedékjogi törvény szigorítása. Talán teccettek volna kormányozni is néha, mondaná néhai volt miniszterelnökünk.

www.168ora.hu/itthon/szigoritjak-menedekjogi-torvenyt-136774.html
csak mondanám, ma múzeumok éjszakája. vannak fenntartásaim, de menjen midenki.

muzej.hu/
@parti_giano:

Nagy ötlet. Elsősorban a hangulatról, a csavargásról, az érdeklődésről, a vélhetően közös nevezőről szól, mindez keverve az éjszaka misztikumával. Látogatásra valóban nem alkalmas, de rá- vagy bevezetőként kiváló élmény egy gyerek számára. Persze meg kell tervezni.
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal: @Orica Középföldi:
Nagyon szeretjük, van a családban és az ismeretségi körben is, akik így szerették meg a múzeumba járást.
@Orica Középföldi:

......Megkeresni a 'boszorkányotot egy sötét zugban oszt élvezni a művészeteket,ugye Néni kérem:)))

www.youtube.com/watch?v=E2uOGOqIyC4&index=17&list=RDFEupY25_krM

Jó reggelt!
@gazoló: Mi pl konkrétan a múzeumok éjszakáján jöttünk össze a várban, így sohasem felejtem el az évfordulót, mert mindig előre zengedez a sajtó :)
@Orica Középföldi: @hamucipőke: pontosan. Hangulata van az egésznek. Az ejszakazoo nekem viszont csalódás :-$
@kekex:
A számos feladat két lépcsős.
Azonnal felismerhető, hogy a második számsor ll-el tér el egymástól emelkedő sorrendben.
A második feladat figyelem kérdése, nem automatikusan 116 jön, hanem 117-et jelölt a feladvány.
IQ teszteknél vannak ilyen példák.
1 percbe tellett nekem is, míg felfogtam.
Jó volt.
@gazoló:

Hali:))

Vivaldi majd később, most Haydn van soron.

Boszorkánymúzeum egyébként van. Ismerem a tulajt, egy nagyon elszállt boszi, de kiváló tárlatot csinált, nemzetközi kitekintéssel.
@Orica Középföldi:

Ilyenen utoljára Bajmócon(Szlovákia)voltam,ott teljes elsötétítés volt és jöttek a boszik:))

www.google.hu/search?q=bajm%C3%B3c&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=bCGFVaS7Iufd7QbTlavgAQ&ved=0CDcQsAQ&biw=1366&bih=631

'Tuttam,hogy reggel Mozart megy Nálad:))

www.youtube.com/watch?v=MuFna5ioTdc
@habakuk000:

Gratula,hogy Neked van ilyen markered,én sajnos minden évben elfelejtem,utána meg jön a lecseszés és kiengesztelések ami 'soké van:)))
@gazoló: Bajmocon nekünk is volt elsotites. Pont lenn voltunk a pincében, amikor jött egy áramszünet. A telefonok fényével vergodtunk ki
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal:
Az éjszakai életet élőket kivéve, az állatok is alszanak. Mi esti etetést láttunk, az is csalódás volt.
Mi ebben a boszivárban voltunk. A parkban olyan növények is vannak, amiket feltehetőleg különféle bájitalok kotyvasztásához használtak.
kirandulastippek.hu/kelet-stajerorszag/riegersburg-vara
@Gábris szomszéd: gusztus 19. én nyertem lájos:)))
@hamucipőke: pontosan. Vadállatok eleve elzárva, a jegy egy ezressel drágább. :-D
@látjátok feleim szümtükkel:
DDD

Kösz! Jó ezt hallgatni 'fülümvel:)
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis angyal:

Ne húzogasd az alvó taga bajszát, mert ráfázol! ))))
.
Az Altus Zrt. uniós megbízásának visszavonását követeli Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől az OIKOSZ Alapítvány abban a petícióban, amelyet 10879-en írtak alá, és amelyet Nagy Ervin, az alapítvány elnöke ma adott át az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének. Nagy Ervin és az OIKOSZ Alapítvány egy nyílt levelet is elküldött Junckernek, amelyben egyebek mellett az áll, hogy“mi, civilek, tartunk tőle, hogy Gyurcsány Ferenc, az Altus Zrt.-én keresztül saját önös politikai érdekeit kívánja majd érvényesíteni, mikor az Európai Bizottság megbízásából a fejlesztéspolitikai döntéseket elemzi, illetve jelentéseket készít róla.”

Szerintem itt már többszáz lóláb kilóg és lovak tömege ki is esett.

A közleményben - többek között - ez áll:
„Mi, civilek, úgy gondoljuk, hogy egy aktív ellenzéki politikus, egy 2018-as potens miniszterelnök-jelölt és annak közszereplő felesége által irányított cégcsoport nem alkalmas a szerződés által megkívánt objektív, szakmai munkára.”

Minek a leleplezésétől félnek? Kit/kiket mentegetnek?
Miért?
Aki a jogszabályokat betartva, korrupciómentesen pályázik, illetve pályáztat, annak nincs mitől félni, az nem aggódik.

Tegyük fel, akkor sem aggódna, ha maga Polt Péter személyesen vizsgálódna. Ámbár meglehet, az OIKOSZ Alapítvány akkor is akciózna.

Az oikosz (ógörögül: οἶκος, tsz.: οἶκοι; magyarul ökosz) eredeti jelentése az ógörög korban: otthon, ház, háztartás, házigazdaság, család, családi gazdaság értelmű volt.

Nagy Ervin filozófus, közíró, tanár, a Jobbik egykori alelnöke, két évig politológus ösztöndíjas kutató a XXI. Század Politikai Intézetben. 2003-tól aktívan politizál, alapítója, alelnöke, majd választmányi elnöke a Jobbiknak. 2006-ban a „Harmadik út, MIÉP-Jobbik” képviselőjelöltje a 12. kerületben. 2008-ban több alapítótársával együtt kilép a Jobbikból, mert nem ért egyet az új, jobboldallal is szembemenetelő irányvonallal és a Magyar Gárda megalapításával.
2005–2006 között főszerkesztő-helyettese a Kárpát-medencei Magyarok Lapjának. 2010 óta rendszeresen publikál a Magyar Hírlapban, illetve az EchoTV„Hangos többség” (2010-2012), majd 2014 óta a Szópárbaj rendszeres vendége. A Magyar Hírlap állandó publicistája. A „Liberalizmus hazugságai” cikksorozat szerzője (2011). 2013 óta Polgár Portál hírügynökség kiadója. 2014-től a Nemzeti Petíció internetes oldal felelős kiadója.

Oikosz Alapítvány rövid céginformációja 2015.06.19. napon.
Alapítás dátuma: nincs adat
Fő tevékenység: 9499. M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység
Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma: nincs adat
Utolsó éves nettó árbevétel: nincs adat
Utolsó éves nettó árbevétel EUR-ban (a beszámoló napján átváltva): nincs adat
Utolsó létszám adat dátuma: nincs adat
Utolsó létszám adat: nincs adat
„Mi, civilek, úgy gondoljuk, hogy egy aktív ellenzéki politikus, egy 2018-as potens miniszterelnök-jelölt és annak közszereplő felesége által irányított cégcsoport nem alkalmas a szerződés által megkívánt objektív, szakmai munkára.”

Bezzeg a nemzet bankjában alkalmas az objektív 6 millás bankigazgatói fizetés felvételére a haver felesége. Ottan nem civilkednek egy kicsit?:D
@Eszter jött: inkább locsolja a füvet, mert ha alszik, akkor mit csodálkozik, h nem nő?
@látjátok feleim szümtükkel: @dr. jenőke (jenőke

Meg az összes fogalmatlan kitartott álcivil is baszódjon meg:))
'Ste is tömjén:)
@gazoló:

Akkor a legvidámabb, ha kizárod a politikát és az élet kis dolgaira fókuszálsz.
@Eszter jött:
Szerintem aranyos az a video... :) Kegyed lóg?
@Eszter jött:

Lehetséges,hogy ott még ki lehet,de itthon annyira belenőtt a mindennapokba,hogy lehetetlen:(
Alig várom,hogy elhúzzak két hétre ebből a 'kisgeci országból!
Telítődtem!
@Eszter jött: Eszter! ez a reklám....logikus, jó és nem utolsó sorban végtelenül aranyos
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: várjál megnézem még egyszer /harmadszor/ mert úgy láttam a tolatás ablaktörléssel kezdődik
Gusztustalannak gusztostalan, de bárhogy is van, nem kellene vasvellával gyomorforgatni olyan pictoros vegemenciával, ahogy a gifen vala.

Ezért a poszthoz is szűkszavúan és -keblűen annyit szólék csak hozzá, miszerint mindenki -akinek van füle hozzá- örüljön, hogy ezen mérföldkő eset és esetek is megestek és várják a további fejleményeket, ha már saját erőből ennek a közelébe sem estek-keltek...
A szépen kikészített halottat is undorítónak tűnő kukackák bontják széjjel...

Így meglőn a keretes szerkezet, maradok tiszteletteljes hideg idegenséggel hideg- és idegenigenléssel.
@Eszter jött: villanyt szereltem éppen, közben nézem az időmérőt, utána megyek festeni:)

ja és harapok:)))) mijáuuuuuuu!
Na de azért nem semmi ez a "trafikosztó szentjános bogárka"

hvg.hu/cegauto.autoshirek/20150620_Blikk_napi_280_ezerert_berelt_autot_Zuric

++sofőr++kurvák++svájci bankszámla a retyerutyának++'fassetuggyahogymi 'ésezcsakajéghegycsúcsa:((
@jaegtoer: "további fejlemények"....szoktak lenni manapság?
@Kijelölt Önkéntes:

Miért tán csak nem azt hitted 'pszt,halkanmondom',hogy a kedves beteg?:):
@KÁTÉó53éúétr6:

"_ "további fejlemények"....szoktak lenni manapság?_"

Ó, hogyne, napról-napra, hétről-hétre... itt egy stadion, ott egy kerítés, emitt egy Quaestor, amott egy nem tudtam róla cégem... Mi kell még?

Óráról órára egy ásónyommal mélyebb a gödör, hol nemzet süllyed el.
Ezt most miért kellene siettetni?
Élvezzük ki és végig az utolsó éveket.
Aztán legfeljebb pirézek leszünk, vagy ásónyom, vagy szálló por...
Tulajdonképpen mindegy.
www.nemzetisport.hu/f1/f1-massa-majdnem-elutotte-a-ferrari-csapatfonoket-video-2420853

Erre a hírre el fog menni a 'zesztergányos
Legalább történt már valami említésre méltó abban a szerencsétlen "sportban is:))
@gazoló:
.
Nem tudom megállni.
Leírom.
Valaki l legyen Lajos - ad Bélának x forintot megőrzésre, amit Béla betesz a jobb zsebébe.
A CBA nevű vasárnap is nyitvatartó 3 négyzetméteres családi üzemeltetésű áruló helységbe viszont a bal zsebéből fizeti ki a vásárolt sütőtök ellenértékét.
Megvalósult a sikkasztás törvényi tényállása - rikkant boldogan a tanúlt és szemfüles fideszes.
Hogy miért?
Ezért:
Btk. 372. § (1) Aki a rábízott idegen dolgot jogtalanul eltulajdonítja, vagy azzal sajátjaként rendelkezik, sikkasztást követ el.

Sajátjaként rendelkezett a rábízott összeggel.
És ez nem elég. Lehet fokozni.
Ha tudta előre, hogy így tesz, előre megfontolt szándékkal követte el, akkor ez súlyosító körülmény.
Ha Lajosnak 14 feleségtől volt 43 gyermeke, megfontolandó figyelembe venni a különös kegyetlenséget.
Ha Béla balos beállítottságú, liberális gondolkodású és ellenzi az ország körbe szögesdrótozását, figyelembe lehet venni a hazaárulás lehetőségét, hiszen lehet gyanítani, hogy a Lajos megmaradt pénzéből norvég ügynököket fog majd finanszírozni.
@jaegtoer: "...mindenki örüljön, hogy ezen mérföldkő eset és esetek is megestek és várják a további fejleményeket"
mert:
"A szépen kikészített halottat is undorítónak tűnő kukackák bontják széjjel..."
A francba sose tudom mikor ironizálsz avagy kifogásolsz.... jusztis fordítva értelmezlek
@dr. jenőke (jenőke): @jaegtoer:

2015 Magyarország
/nem lehet elégszer idézni/

József Attila

HAZÁM

Az éjjel hazafelé mentem,
éreztem, bársony nesz inog,
a szellőzködő, lágy melegben
tapsikolnak a jázminok,

nagy, álmos dzsungel volt a lelkem
s háltak az uccán. Rám csapott,
amiből eszméltem, nyelvem
származik s táplálkozni fog,

a közösség, amely e részeg
ölbecsaló anyatermészet
férfitársaként él, komor

munkahelyeken káromkodva,
vagy itt töpreng az éj nagy odva
mélyén: a nemzeti nyomor.

Ezernyi fajta népbetegség,
szapora csecsemőhalál,
árvaság, korai öregség,
elmebaj, egyke és sivár

bűn, öngyilkosság, lelki restség,
mely, hitetlen, csodára vár,
nem elegendő, hogy kitessék:
föl kéne szabadulni már!

S a hozzáértő dolgozó
nép gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.

Az erőszak bűvöletében
mint bánja sor törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!

A földesúr, akinek sérvig
emeltek tönköt, gabonát,
csákányosokkal puszta tért nyit,
szétveret falut és tanyát.

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ.

Sok urunk nem volt rest, se kába,
birtokát óvni ellenünk
s kitántorgott Amerikába
másfél millió emberünk.

Szíve szorult, rezgett a lába,
acsargó habon tovatűnt,
emlékezően és okádva,
mint aki borba fojt be bűnt.

Volt, aki úgy vélte, kolomp szól
s társa, ki tudta, ily bolondtól
pénzt eztán se lát a család.

Multunk mind össze van torlódva
s mint szorongó kivándorlókra,
ránk is úgy vár az új világ.

A munkásnak nem több a bére,
mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre
s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart.

Szövőlány cukros ételekről
álmodik, nem tud kartelekről.
S ha szombaton kezébe nyomják

a pénzt s a büntetést levonják:
kuncog a krajcár: ennyiért
dolgoztál, nem épp semmiért.

Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény.

Nem adna jogot a parasztnak,
ki rág a paraszt kenyerén
s a summás sárgul, mint az asztag,
de követelni nem serény.

Ezer esztendő távolából,
hátán kis batyuval, kilábol
a népségből a nép fia.

Hol lehet altiszt, azt kutatja,
holott a sírt, hol nyugszik atyja,
kellene megbotoznia.

S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!

Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!

Adtál földmívest a tengernek,
adj emberséget az embernek.
Adj magyarságot a magyarnak,

hogy mi ne legyünk német gyarmat.
Hadd írjak szépet, jót - nekem
add meg boldogabb énekem!
@gazoló: az a massza is egy rohatt gazdasági bevándorló:))

na de, lazíccsunk! és örüljünk a nyárnak:))

www.napiszar.hu/showPost/Itthon_kicsit_eltunt_a_nyar_de_
@taga20:
Tisztelt tanár úr!
Sajnálattal jelentem, hogy nem készültem Forma 1 ismeretekből, mert üzemi gyakorlaton vettem részt gyümölcstartósítás tantárgyból./12 kg meggy./
A cella főnöktől annyit merítettem, hogy Vettel a sztár, és versenyautóból a Ferrari.
Tisztelettel kérem a tanár urat, hogy egy elégségest azért szíveskedjen nekem megadni.
@taga20:

Talált,sűllyedt,de ehhez minek a "venicon??
@taga20:

Kérdezd meg Bolit melyikre lőne?:))
@Gábris szomszéd:

Valamelyik fajtárs esetleg Béla álruhában!
Sokra megyünk mi a kötetnyi történelem könyveinkkel(egyébként is nyolcan nyolcféleképpen írják...),ha itt van nekünk egy szétcseszett ország,a lebutított barmaival:((
@parti_giano:

Bakker, lottózni tudnék így:))))
@gazoló:

Ez a Czóbel és JA párosítás remek:))
@KÁTÉó53éúétr6:

". jusztis fordítva értelmezlek "

Ha ilyen hangulatban van, az se szívderítőbb:))
@gazoló: Ne csüggedj a fidesz napjai meg vannak számlálva. :)
@Gábris szomszéd:

Az angyal szóljon belőled,de utána jöttök ti, jön a mégnagyobb elkűrás:(
@Mariann19: kettes felé, de legközelebb egy fél disznót is kell hoznod, ha tovább akarsz menni:)))

ja és a honda egy fos, az F1-ben és a WTCC-ben is.
nem baj, nincs itt-nek jó lesz, úgy sem ért a kocsikhoz:))))
@Orica Középföldi: ez igaz, ebben a politikai és gazdasági mocsokban szívderítőt írna, nem olvasnám őt
Bevallom nekem kihívás érteni őt és Sir-t
@KÁTÉó53éúétr6:

És Hacsát?
Hozzá képest csak Gőgös Gúnár mindkettő:))))
@taga20: Én kiegyezek egy "szar" Hondával

totalcar.hu/tesztek/2015/06/19/honda_civic_type_r_-_2015./

te meg esküdj a francia "autókra". Utóbbiaknak amúgy is kellenek a balekok. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
@gazoló:

Időnként kiszorítom az éltemből a politikát.
Ahogy Boli mondta, meglógok a világ elől. Szépítem a kertem, éneklek az elültetett magoknak.
Megszüntetek minden zavaró tényezőt.
Órákat tudok így eltölteni.
Olyankor együtt van a négy őselem: a föld, a levegő, a víz és én, a tűz.
Ezzel gerjeszte
@Eszter jött:

Ezzel gerjesztek energiát. Legalább is én így gondolom.
@Orica Középföldi: Hacsát meg se próbálom /ez nem igaz/ azért olykor sikerül megoldani az átvitt értelmezését ám "beleszólni" ellenkezni nem merek vele csak élvezem, ha sikerül megérteni
@Eszter jött: Ez egy nagyon dicséretes és követendő dolog. Ilyenkor te vagy az ötödik elem? :D

youtu.be/-2HglcOtZmw
@taga20:

Dolgos ember vagy, taga.
Villany szerelni nem mernék. Ahhoz segítséget szoktam kérni.
@Eszter jött: "Szépítem a kertem, éneklek az elültetett magoknak."

és a szomszédok nem néznek furcsán rád?:)))
@Eszter jött:

DDD

Nekem is ez az egyik kedvenc időtöltésem,de utána még fájóbb a realitás:(

Ez a tűz 'összetevő az Nekem nagyon tetszik:)
@Eszter jött: pedig nem nagy dolog. fázis-nulla-föld, és mielőtt elkezded babrálni a vezetékeket, nyomd le a biztosítékokat:)

egyébként, az asszonyhoz képest egy logós vagyok, de igyekszem:))
@taga20: Te mint szakmabéli remélem bírod a villanyszerelők dalát. :)

youtu.be/d2RZXeQc5HU
@taga20:

Imádnivaló emberek a szomszédaim. Mire hazajöttem, megkapálták a kertem, lenyírták a füvet, lepermetezték a krumplimat.
Tudták, hogy ha hazajövök, nem lesz időm mindenre a nővérem ápolása mellett.
Elsírtam magam, mikor megláttam. Annyira jól esett a törődésük.
@gazoló:

Most csak olyan házitűz vagyok. De tudok másféle is lenni.)))
Csak most nem annak van az ideje.
@Gábris szomszéd: ismertem a kicsikét, csak az a baj, hogy nem tudok a zenére koncertálni:))

nekem ez a kedvencem tőle.

www.youtube.com/watch?v=0CZuZZ17mck&index=1&list=RD0CZuZZ17mck
@Eszter jött:

Ritka már az ilyen 'állatfaj,ezt most értsd a legpozitívabban:)
@Eszter jött: ne vetítsél! ilyen szomszédok csak a tévében léteznek:)

egyszer úgy is kérnek valamit, mint virág evtárs pelikán evtárstól:))
@taga20:

Villanyhoz és gázhoz nem nyúlok. Az nem játék. Ezt megtanultam a volt élettársamtól. Ő ezermesterként mindenhez értett, sokat szereltünk együtt. Mellette sokat tanultam.
@taga20:

Azt hiszem, ez inkább édesanyám emlékének szólt.
Így élünk mi errefelé, segítünk egymáson. Én például minden nap összegyűjtöm az ételmaradékot és átadom, mert állatokat tartanak. Különben sem szeretek ételt kidobni.
Szoktam nekik kávét, finom csokit hozni Ausztriából. Ők pedig odafigyelnek a családomra, míg kint vagyok.
@gazoló:

Összetartunk, együtt könnyebb az élet. Főleg, mikor nehéz napok jönnek.
@taga20: mi az, hogy nincs?!
nálunk is van ilyen badacsonyban!
leszedi a cseresznyét, meggyet, málnát, stb!
nekünk már nincs gondunk rá!
mondjuk füvet még nem nyírt, de már locsolt.igaz a saját kertjét a mi vizünkkel de nem haragszom.
tudja, hogy nem tudunk minden hétvégén lemenni, ezért SEGÍT!:)
@Eszter jött: :)

www.youtube.com/watch?v=ePIaYAH34Ao

Mostantól mindenkire azt hiszem, hogy igazi,
kicsit se becsapi, kicsit se átveri
Ha neki úgy tetszik, akkor engem csalogati,
körülhálózgati, kezem veszi.

Mostantól bárki lehet egyetlenem
Nem sérteget, ha átverem
Együtt szállunk fellegekben
Kéz a kézben a mennyezeten

Nem kell, hogy megjátssza magát
Elhiszem minden szavát
Jóhiszemű hosszú enyelgés
Mögöttem duzzog a szenvedés

Mostantól bárki kijátszhatja magát
Vagy ezúttal állhatja szavát
Kicsi szívem jól beleremeg
Talpam alatt reng a mennyezet

És ha egyszer férjhö megyek
Leszakad a mennyezet
Legyen inkább ő a végzet
Engem a jó bőven eléget
@punkfrog: haver, a végén még kiderül, hogy te vagy mágenhejm doki:)))
@gazoló: "/nem lehet elégszer idézni/"

Talán mert ez egy premissza.
@taga20: röhögnék én is, ha érteném!:)
@punkfrog: próbálok hacsa lenni:))

arra utaltam szerényen, hogy te is beszálltál ebbe, a szomszédom milyen rendes csóka vonalba. mágenhejm meg a szomszédok ikonikus kinyilatkoztatója volt:))

na ennyi a rébusz.
@gazoló:

Köszi! Ez lesz az új himnuszom. ))))
@taga20: te értetted, amit írtam?
a szomszédom rendes csóka???
a termést megzabálja, és a kerti csapomról locsolja a kertjét!
ezen még a "nagy fehér" is kiakadna!
ha má' szomszédok, akkor inkább a vágási feri, ő minden részben a kocsmában zárta a napot, és még az internetbe is beszállt!:)))
@punkfrog: ez a SEGÍTet, most esett le. bocs, ha béna voltam:))

u.i.: azé, ma má vágásiferi se a régi:))
@taga20: no problem!
igyál valami erősebbet!:)skol!
@punkfrog: nem lehet, holnap fel kell fúrnom a pinyóban a szerszámtartó cuccot. asztán ferde lesz és hallgathatom tíz évig:)))
@taga20: u.i.:a vágási feri, hülyébb mint volt!
csak a talpa látszik ki, orbán seggéből!
@punkfrog: ne csináld bakker, vizuális vagyok. lefekszem és egy szaros csapatot fogok látni a lehajtott szemhéjam alatt:))

na zenéljünk, ha van még piád!

www.youtube.com/watch?v=wrSpZpycy-c&list=RDwrSpZpycy-c
@taga20: kitől hallgathatod?
asszony bejár a műhelybe?
van szemmértéke?
húúúúúúhhh!
nem irigyellek!:)
@punkfrog: sőt, egy helyen melózunk!
reggel felkelek őt látom, délben ebédelek, ő ül szembe velem, este ő mondja nekem, hogy füröggyé le:))

és ez így megy tíz éve, és szerelmes vagyok a mai napig ebbe az oldal bordába!:))))))
@taga20: ez jó!
akkor tessék, az egyik kedvenc bandámtól ugyan ez:
www.youtube.com/watch?v=gaK6KLhuXLQ
@punkfrog: apám, az egyik legjobb! de ha má ilyen szerelmesek vagyunk, ako figyejj!

www.youtube.com/watch?v=n4IkBpXhWKQ
@taga20: víg misi egy külön univerzum!
@punkfrog: neked is korán fekvő barátom.
durva ez a szerelem, megint patent, de ne legyünk provinciálisak, ezé egy gyöngyszem csak neked:))))

www.youtube.com/watch?v=v-YzdvmD2aQ&list=RDv-YzdvmD2aQ
@punkfrog: na mosmá kapd be a melegtejedet és csicsika!:))

nesze, odaadom neked a kilencedik nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=qPvrMpwEvgQ
@punkfrog: öcsém, ako fekszel vagy nem? me ako bontok még egy ásványvízet:)))
@taga20: hát, ettől tényleg eldőlök!
kívül esik az általam meghallgatható kategórián.
semmi disszonancia!:(
@punkfrog: rá se ráncs! szép még lehecc:))

na fussunk neki mégegyszer!

www.youtube.com/watch?v=_gZzkGvyqzc
@taga20: a U2, az túltolta nálam, a '80-as években!
igaz, már akkor sem rajongtam értük!
bontsál még egy vizet, nekem most fogyott el a Merlot-m!
még egyet nem nyitok, mert már a kutya is elvonult mellőlem a kanapéról, a hálószobába!
az "m2 Petőfin"(sic!), meg most lett vége a Nyers koncertnek.
@punkfrog: bakker, te áruló petőfit hallgacc?!

na gondolkogy el gyorsan!!:)))

www.youtube.com/watch?v=UqiHBjYglAA
@taga20: nem hallgatni kell, nézni!
csak akkor, ha akarod!
a zenei ízlésünk halmazai, úgy látom, csak egy vékony metszetben fedik egymást!
a F1 is egyre unalmasabb,mindig csak a lajos, mint pár éve, mikor mindent a haverod nyert!
@gazoló:

"Az éjjel hazafelé mentem,
éreztem, bársony nesz inog,
a szellőzködő, lágy melegben
tapsikolnak a jázminok,"

Köszönöm szépen, de sajnos hiába antik, nem aktuális. Avítt, avult...

J.A. update 2015:

Az éjjel hazafelé menve
éreztem, semmi sem ingott
S azon tűnődtem, nem érzi senki,
hogy O.V. az arcába fingott?!

[...]

Békemenetben, vagy csak az
Andrássy úton hirdesse firka:
Bégessen csak, aki birka!

Adtál műkörmöst a szántónak,
Adtál főorvost a trafiknak,
adj hát nyughelyet a nemzetnek,

Soh'se lesz itt Berlin, Párizs,
Magyar magyarnak farkasa,
Nagyobb rablót a Föld nem hord.
@jaegtoer:

Ezt te követted el? :))))))))))))))))9
@Orica Középföldi:

Reggeli eszmélés két gondolat között:)
@jaegtoer: nálad a hét óra az nem reggel. az már délelőtt, hiszen túl vagy a negyedik kávén, az ötödik cigin.
@parti_giano:

A második cigi után görényes videokat néztem, és gondoltam rád.

Cukik:)
@Gábris szomszéd:

az összes kamunickeddel már feltálaltad nekem ezt a linket.
nem unod még?
@Orica Középföldi: éhgyomorra? orica, legalább egy hermelinpástétomot nyomjál le előtte.
@punkfrog:

"_@taga20: kitől hallgathatod?
asszony bejár a műhelybe?
van szemmértéke?
húúúúúúhhh!
nem irigyellek!:)_"

A pupitász dobozának kulcsa az asszonynál van. Időnként odaadja tagának játszani:)
@jaegtoer:

Megérdemli a játékot, tegnap volt két akkora (olyan pofátlan) dumája, azt hittem leesek a székről:))
süti beállítások módosítása