Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.11. 10:42 Fabius

Menekülnek a patkányok Orbán gyorsnaszádjáról

Címkék: fidesz kovács koko istván

Süllyed a ner gyorsnaszádja, máris egymás sarkát tapossák azok, akik nem akarnak titanik-hegedűsök lenni ÉdesViktoruk mellett. Tőkés László szerint követhetetlen és átláthatatlan a nemzetpolitika - és külön is baszódjon meg Orbán, mert a legutóbb elsöprő győzelmet arató RMDSZ-t támogatja újra a kigründolt pártocskák helyett - Kovács Kokó meg egyszeriben sosenem volt fideszes.

koko.jpg

Csak ott ült az emelvényen, ácsorgott Viktor mögött, felnyalta a 25 milla vissza nem térítendőt, később elfogadta a közszolgálati kegyelemkenyeret. Aztán meg mostan ecceribe amnéziát kapott és úgy emlékszik, ő visszautasította az efféle politikai ajándékokat ajánlatokat. Lehet már arra sem emlékszik - én se tenném szívesen - hogy Plagi bátyó valagát is kinyalta MOB elnöki álmokat dédelgető karrierista korában. Ő szemmel láthatóan azt hiszi gyűlöli az ország egyik fele. Pedig a helyzet az, kedves Kokó, hogy:

- Csak szánakozva röhögünk rajtad.

Sportolónak kiváló voltál, egyike a legjobbaknak. Orbán bohócai közül viszont az egyik leghülyébbnek sikerült lenned. Aki bármelyik oldalon odaáll tolni a szekeret az vállalja, hogy a túloldal szemében nem lesz népszerű. Az ilyen ember vállalja fel, hogy elvi vagy anyagi indokok miatt támogatja az Orbán-Gyurcsányt-Vonagábort, aztán meg ne akarjon a támogatott pártjának "belülről rendszerbomlasztó pozsgayimréje" lenni, mikor leáldozik átmeneti imádottjának szerencsecsillaga.

A vakhitűeknél ugyanis csak a köpönyegforgatók undorítóbbak.

"ha rosszul vezetik az országot akkor az számomra a természetes ha a saját “tábora”, a rajuk szavazó fogalmazza meg legkeményebben a kritikát.. Az elmúlt év nehány kormanyzati intézkedése, kommunikációja több mint kritikán aluli..ezt nekik is tudniuk kell."- mondod feldúltan, én meg csak azt nem értem, hogy akkor mi a faszért nem szóltál rájuk? Mert nem szóltál. Se puha se kemény kritikát nem fogalmaztál meg. Lapítottál és hallgattál, mosolyogtál mikor biodíszletnek használtak, annyira csendben voltál, hogy néha eldönteni nehéz volt élsz-e, vagy egy kandeláberre felkasírozott régi portrét látunk. Úgyhogy ne hisztizz.

Tűrj. Hisz aki kurvának áll más választása nincs.

303 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr747449398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jó éjt, szép álmokat, mindenkinek! :)

www.youtube.com/watch?v=dTCNwgzM2rQ
@Knósszosz:
A sztrapacska meg a legtöbb tót étel a krumplira alapoz, abból csináltak mindenféle ételt, mert az olcsó és jól tömít. A tojásos nokedlin mégiscsak van tojás is, és nem kemény, csak a rossz látású és hallásúaknak, mert nem jól készitik. A tojásos nokedli mégiscsak táplálóbb, mint a sztrapacska. Bár mindkettőben dominál a liszt, no persze a mediterrán spagettinél és makaróninál is, azonban ellensúlyozza a rárakott zöldség, ellenben, itthon is tehetsz a nokedlire is zöldséget, gombát, brokkolit, aztán mediterrán is lesz a magyar nokedli is.De egyél inkább grillezett sovány húst zöldséggel, az is magyar.
@Knósszosz:

"Az ungarische tojásos nokedli az mitől felsőbb rendű, "

Azt hiszem tegnap ment itt a poénkodás, hogy van már nemzeti tojás is. Hát attól:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Fog is, ne féltsd őt, és a szavazóit sem.
Nincs jobb, hiába áskálódtok ellene.
@látjátok feleim szümtükkel:
Irigyled a bálna hallását, mert neked nincs, hiszen csak ezt az egy számot ismered.
@Knósszosz: Abban igazságod vagyon,hogy"MÉLY"!
Mint a feneketlen kút oljan setét!!!:D
@Imola Helyesi: Azzal zsarolta a választókat, hogy csak akkor lesz kórház meg uszoda, ha rájuk szavaznak.

Nem jött be, vesztett a jelöltjük. Majd oda kerül ő is, ahová az alkalmatlan szoclib pártok: a történelem szemétdombjára.
@Imola Helyesi: Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy nem haltak éhen a szlovákok Szvatopluk király idején?

Illetve mit ettek Mátyás király uralkodása alatt?
@Knósszosz:

Akkor elhúzódó trónfosztásra számíthatunk.
@látjátok feleim szümtükkel:
Az biztos, más kategória! Viszont én mindkettőt imádom!!
@guma:
Beletrafáltál!!
Ennek a dalnak a hatására kértem anyámékat, hogy szeretnék angolul tanulni. Ez valóban így volt. Az orosz tanárnő a suliban úgy utált érte, hogy arra szavak nincsenek. A kis szar, aki az oroszt nem tudja angolra jár??? Magántanárhoz??? Skandalum!!!

Pedig így volt, de én ezt akkor nem tudtam, milyen gondokat szül. Tetszett a nyelv, akartam.
Kösz, ABBA jöhet, gyerekkorom élménye ahogyan a Beatles is!!
@Eszter jött:
Nem hiszem, az események felgyorsulni látszanak.
Te nem így gondolod?
@Knósszosz: Bár nem engem kérdeztél, itt egy prófécia.

Bartus: Mephisto a spájzban van

"hadd hívjam fel a figyelmet arra, hogy a Biblia szerint olvasni kell a jelekből, és a természeti jelekből különösen. Jézus elmondja, hogy milyen természeti jelek lesznek, amelyekből például megismerhető lesz a világvége. Emlékeztetnék a 2006. augusztus 20-i viharra, amelyben többen meghaltak. Ez megelőzte a 2006-os őszi eseményeket, amikor elindult ez a lavina. Nyilván megvannak a megfelelő természetes magyarázatok a viharra. De azért az eltelt idő távlatából felhívnám a figyelmet arra, hogy a vihar szinte a semmiből jött, az alkotmány napján, Szent István napján, a magyar államiság napján. Az emberek kiszolgáltatottan menekültek, rohantak, kerestek menedéket a túlélésre. Ennek ellenére többen meghaltak. Én már akkor azt írtam az Amerikai Népszava nyomtatott lapjába, hogy ez azt jelentheti, hogy az államiság kerül veszélybe, az alkotmányosságot éri valami nagy támadás, borzasztó katasztrófa következik be, és ennek halálos áldozatai lesznek. Ez ennek a prófétikus jele is lehet."
@Eszter jött: ez nem vezénylés (bár kovács pont nem minden kényszer nélkül ment fel... viszont később azért csak profitált mindenből... nem egy jellembajnok... egerszegi meg jelentős sportteljesítményt tud felmutatni... és semmi többet, dekoráció lett egy ilyen csapat mellett... dörner meg csurka mellett, ettől még jó színész... )
@Imola Helyesi: csak megkérdem: miért nem alszol inkább?...
@Knósszosz:

Nem tudom, Knosszi. A kristálygömböm becsomagoltam a kofferembe.
Csak abban bízom, nehogy "éhesebbek" jöjjenek.
Talán Nostradamus írt róla valamit.
@Sir Bates dö Hól:

tény és való, biodíszletként használták őket. de kővetés előtt azért különbséget tennék azok között, akik egyszer feszítettek a háttérben, avagy folyamatosan statisztáltak.

ezt nem azért mondom, mert növelni akarom a hsz-ek számát.
@Eszter jött: tudni kell a teljes történetet, hogy véleményt formálhass (én még tisztelem is kovács első biodíszletét... az úszófenoménnek meg akkora agya van, mint a becenevét adónak... kovács meg tipikus pályát futott be keleten: elkurvult és egy pitlák kis haszonélvezője lett a rendszernek... mint kárpáthy és oly sokan mások is, m8ndkét oldalról... tán azon kellene elgondolkodni, hogy a sportteljesítmény önmagában mire ad alapot... de ez már egy másik poszt témája lenne:-)... )
a 2001-es Koko-Chacon meccs, az alsóörsi motoros találkozón ért utol, egy brutál jó Motörhead koncert után.
a meccs elején,a sátorban ahol a kivetítő volt, mindössze az egyik haverom és én voltunk, akik nem szurkoltunk Kokónak.
kaptuk is az ívet rendesen, de mi se voltunk szomjasak, így gyávák se!
aztán mikor elkezdődött a leengedett karral,vigyorgó pofával, nyelvöltögetéssel tarkított ugri-bugri, Kokótól, már többen utáltuk.
a végén pedig egy kisebb tömegben ünnepeltük a pofára esését!
orbánnal meg pont összeillettek.
és most, mikor kezd repedezni az orbáni talapzat, ő az elsők között menekül, próbálva letagadni a múltját...
nem csalódtam.
@Knósszosz: A kutyaszarnak mindegy,hogy a cipőtalpon vagy a gázpedálon van.
@Mariann19: Én azzal nem értettem egyet, amit a sportkarrierjáről írtál.
@Knósszosz: "Az ungarische tojásos nokedli az mitől felsőbb rendű, mint a tótok sztrapacskája? "

Nem tudom milyen rendű, de egyszerűbb vagy gyorsabb a hagyományos ételeket elkészíteni.

Nem mindenki szeret a konyhában szorgoskodni. Ez is olyan, mint a kertművelés. A magyarokra nem a német szorgoskodás a jellemző, ezért is nem indultunk be soha a Kert-Magyarország eszméjére.

Vágó István múltkor ez utóbbit ajánlgatta az atv-n. Azzal érvelt, a dánoknak is hogy bejött. :)
@Imola Helyesi:

B+, egyél tarhonyát! Az olyan ungarische! Ha már a szádat feltöri a sztrapacska.

Meg ne tudd, milyen finom a vepro+kendlo+zelí!

Ezt csak úgy, mert jól esett.
@Sir Bates dö Hól:

Emlékszem arra az ominózus esetre. Egér arcára minden rá volt írva.
Egy ideig vezetett még sportműsort a gyerekeknek, aztán eltűnt.
A többieket elnézve / az elqurvultakat /, tisztelem ezért a döntéséért.
Te mondtad nemrég: Nagyon könnyű letérni a sárga útról.
Milyen szomorú ezt a cikket olvasni.
Ilyen aljas, szemét, gonosz firkát régen okádtak ide!

Szégyen!
@Kalmár:

De jó, hogy ezt megosztottad velünk! Tudtam, hogy valami hiányzik a mai napból.
@Eszter jött: nem "elqrvultak", hanem ez a realitás: ilyen pályát lehet befutni jelenleg moon, még ilyen teljesítménnyel is... ennyi:-)...
jó reggelt mindenkinek!

@Sir Bates dö Hól:

sajnos igazad van nagyon. nem mindegy az sem, hogy egy elért speciális teljesítmény (amit szinte erőnkön felül dotálunk is folyamatosan!) mennyire ad alapot más speciális téren érvényesülni, hangadóvá válni érdekből - amit én régebben itt is többször megjegyeztem...
lehet, hogy volt már, de érdekes gondolatokat feszegetnek

részlet:

"Rossz pálya alatt azt értem, hogy olyan rosszul felfogott alternatívák bukkantak fel és stabilizálódtak a nyugat típusú polgári piacgazdasággal szemben, melyek alapvetően lehetetlenné teszik, hogy egyes területeken sikerrel vegyük fel a harcot ennek a visszafordítására. Alapvetően rossz a magyar társadalom építkezésének pályája. Ennek egy része, hogy erősen korrupt a magyar társadalom erkölcsi értelemben és gazdasági-anyagi értelemben is. A korrupciót mint romlást értem. Aprópénzre váltva ez azt jelenti, hogy mondjuk a másik emberhez milyen bizalmi viszonyon belül közeledem - alapvetően ezek a bizalmi viszonyok megtörtek Magyarországon, nem működnek az emberek közötti köznapi kapcsolatok. Például nem kérünk számlát. Néhány olyan alapvető dologról beszélek, ami a köznapi életben mindenkivel előfordul. Ez, és a központi politikai rendszer centralizált, látványos korruptsága visszahat az alsó szintre. Így egy lehetséges kibontakozás esélyét két oldalról is szorongatják.

Maga a korrupció csak egy része ennek az egésznek. Az alapvető probléma az a teljes tévképzet, miszerint lehet máshogy versenyképes országot csinálni, mint ahogy Nyugat-Európában, illetve az angolszász kultúrában csinálják. A kelet-ázsiai kultúrák is, amikor elérik a megfelelő fejlettségi fokot, ehhez zárkóznak fel. Nem létezik más út. Az az út a legüdvözítőbb, amelyen a legnagyobb értékteremtésre képes egy társadalmi közösség. Ez az az út lesz, amelyen viszonylag szabad egyedek viszonylag szabad interakcióban – tehát piacgazdasági körülmények között – a saját tehetségüket a legjobban ki tudják bontakoztatni. Az állam pedig a lehető legkevésbé korrupt módon nyúl ebbe a rendszerbe, azt végzi el, ami a feladata, lehetőleg semmi többet. Létezik ennek egy mechanizmusa, ami az utóbbi néhány száz évben evolutív módon kialakult az Atlantikumban. Ennél jobb nincs. Amint elkezdi valaki tódítani, hogy unortodoxia, letéríti az országot egy olyan pályáról, amelyen a közös munka eredményeképp felzárkózhatnánk.

A magyar gazdaság jelenlegi állapotát több olyan helyről is dicsérték, ahonnan korábban az unortodoxnak nevezett gazdaságpolitika komoly kritikákat kapott. Ez nem mond ellent annak, amit elmondott?

Nem. Amit mostanában mondanak, hogy 2010-ben az ország államcsőd közelében volt, nem igaz. Most is óriási adósságfinanszírozási problémák vannak. Az ország külső adósságállománya jóval nagyobb, mint amennyire a belső adósság néhány százalékos lefaragása jól hangzik. Az adósságszolgálatunk hatalmas. 2010-ben sem voltunk közel ahhoz, hogy ne lehessen finanszírozni ezt. Öt év után eljutottunk oda, hogy van 2-3 százalékos GDP-növekedés. Van olyan negyedév, amikor a legjobb volt a régióban, vagy esetleg Európában – ami nem csoda, mert Nyugat-Európa alapvetően lassabban fejlődik ebben a fázisban – de vannak olyan negyedévek, amikor hátul kullogunk. 2018-ra elővetítve a trendeket, folyamatosan csökkenni fog a GDP különböző okok miatt. A 2014-es negyedik negyedév erős volt, mert akkor választás volt, kifutottak az EU-s támogatások – meg lehet ezt indokolni. Magyarországon a nemzetgazdaság alapjait vagy a nyugat-európai működőtőke adja, vagy ezek magyar beszállítói, vagy pedig az állami, döntően közpénzből megvalósított beruházások. Tekintve, hogy ezek mire mennek el – jól tudjuk, hadd ne soroljam a stadionoktól kezdve –, azt mondani, hogy a kormány sikere, hogy a GDP-növekedés megtörténik, enyhén szólva szemtelenség."

mandiner.hu/cikk/20150511_az_egesz_orszag_rossz_palyan_mozog_bendek_peter_a_mandinernek
@Imola Helyesi:

"_A sztrapacska meg a legtöbb tót étel a krumplira alapoz, abból csináltak mindenféle ételt, mert az olcsó és jól tömít._"

Telít, drága, telít. A tömés, tömít, tömítés más. Így is, úgy is.
Mint gyökvakaró és -kavaró és értelmező értelem igazán tudhatnád.
mi lesz ebből idesanyám???? mert azért mindenki élt valamiből eddig is...
(nálunk testvérek képviselnek más más pártot a közgyűlésben...)

Közös cégben a Jobbik és a DK politikusai

www.blikk.hu/blikk_aktualis/kozos-cegben-a-jobbik-es-a-dk-politikusai-2357477
@Kalmár:

"_Milyen szomorú ezt a cikket olvasni.
Ilyen aljas, szemét, gonosz firkát régen okádtak ide!_"

Tényleg szomorú.

Mégis inkább talán a hír és nem a hírhozó miatt.
@jaegtoer: :)))))))))

hahahahaha

"Telít, drága, telít. A tömés, tömít, tömítés más."

én nem mertem reagálni a "gyökére".
kösz, hogy megtetted.
próbálok körülnézni mi történt amíg nem voltam. erre mit olvasok most... :DD

NINA RICCI GÖRÉNYE

" A hír magában is meglepő – hát elveszítette volna a Fidesz a népszerűségét?
Erről ezidáig szó sem nagyon esett, a vezérkar folyamatosan győzelmi indulókat harsogott, és amikor a sors fenékberúgta őket, fel sem szisszentek - úgy viselkedtek, mint Honecker, mikor beleült a Brezsnyev által székére tett rajzszögbe.
Erre most tessék, Rogántól várja a Vezér a megváltást, alátámasztva ezzel állapotromlásáról szóló, egyre sűrűbb híreket.
Éppen Rogántól.
Ez olyan, mintha a Nina Ricci legújabb parfümjét egy vedlett görénnyel reklámozná, tetejében egy, a reklámiparban újdonságnak számító illatos kampány keretében.
Rogán számomra egyébként is rejtély, maga a kétlábon járó gusztustalanság a sunyi tekintetével, a menyét képével – mit mondjak, nem vennék tőle használt autót, hogy a klasszikus kérdésre feleljek."

www.pupublogja.hu/2015/05/nina-ricci-gorenye.html
csavarogjunk is kicsit és így még disznófejet is látsz! :)

A börtön csak a kezdet a paradicsomban

vifon.444.hu/2015/05/11/palawan/
csak erős gyomrúaknak ajánlom a hétfői kenyérválasztékot...

Pellengér: CBA Bp. Nógrádi út

homar.blog.hu/2015/05/11/pellenger_cba_bp_nogradi_ut
hihetetlen, de igaz.

Egy platformon Orbán Viktorral

Nem gondoltam, hogy a közeljövőben lesz olyan téma, amiben Észtország egy platformra kerül Orbán Viktor Magyarországával. Menekültügyben, pontosabban a menekültek európai befogadását érintő kvótákról szóló vitát illetően márpedig ez a helyzet.

annyit.atlatszo.hu/2015/05/11/egy-platformon-orban-viktorral/
@Eszter jött:

Azért örülhetünk is kalmárnak, mert azt mondja ilyet régen..., vagy is rendszeres/napi olvasó.:D
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Bár nem engem kérdeztél, itt egy prófécia."

Gyerekkoromban felénk is volt egy próféta, aki minden alkalommal, amikor kidobolta a kidobolni valót, hozzá tette, hogy aki kimegy a határba, ernyőt vigyen magával.:D
@Imola Helyesi: "...hiszen csak ezt az egy számot ismered."

Mert csak ez fejezi ki a valós lényedet. Hogy nem jöttél még rá?
Kovács Kokó István is kapott Fair Play-díjat

A MOB osztott elismeréseket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

díjak, kitüntetések már, már romboló mennyiségben özönlenek... de az erős jellemeket, díjazni kell!

"Simicskó István sportért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a sport sok-sok értéket hordoz magában, jellemformáló, közösségalkotó, ám a legfontosabb, amire megtanít a szabályok betartása és a sportszerűség. "Ma olyan világban élünk, ahol a sportszerűségre kevesebb figyelem jut, ezért is fontos a fair play szellemiségének terjesztése" - hangsúlyozta."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @guma:

Nem tudom, hogy időben hogy követi/előzi egymást kokó nyilatkozata és a díj, de a legelképesztőbb abszurdokat mindig az élet produkálja.

Nem tudom megfejteni, hogy mi késztette kokót erre az idióta megszólalásra, ezzel az időzítéssel. Borítékolni lehetett a reakciókat.
elgondolkoztam a kokó pályafutásán. tulajdonképpen ő volt az első magyar profi boxoló, aki hatalmas médianyilvánoságot kapott. és hozta a sikerket, egy ország szorított neki (kivéve punkforg kollega, mert a punkok elvből nem csípik a tömegterméket, mondjuk furcsa, mert ezzel szemben képesek voltak kommersz pálinkát öntögetni a kakastaréj alá), aztán jött ez chuck-on gyerek, és nevével ellentétben off állásba helyezte nemcsak kokó, de egy ország álmait is. és valljuk be, ezt nem vártuk az argentínoktól, mikor madonna itt danyolhatta el a "dont't cry for me argentina" című opuszt. ezek után például erdei már nem kapott ekkora bizalmat. na most az is kérdés, hogy van-e a fideszben egy chuckon, aki emlékezteti kokót a kijelentéséért, hogy milyen a ring padlóján napozni.
@Orica Középföldi:

A reggeli tennivalóim közben elgondolkodtam Knosszi tegnapi kijelentésén, miszerint az események felgyorsulni látszanak.
Mióta a producer+nímand páros ennyire közel van a vezérhez, nem tudom eldönteni, hogy egy-egy új abszurd történet gumicsont-e, vagy sem.
Kénytelen vagyok levonni a következtetést: megbolondult a bolond.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A cikk olvasása közben leragadtam a "Platont idézve" kijelentésnél.
Hol van ilyenkor Zeusz a nyilaival?
@Sir Bates dö Hól:

én még emlékszem azokra az élsortolókra, akik az aktív sportolói karrierjük végeztével tisztes polgári foglalkozást választottak.
igaz, ahhoz közben tanulniuk kellett.
különben nem marad más választásuk, mint a Kokó - féle celebség, kegyelemkenyéren.
@Eszter jött: jó ez az elírás: "élsortolókra". én is emlékszem ilyenekre 2010-ből.
@Orica Középföldi:

ha ez igaz, akkor már mindenki megbolondult.

15-20 rendőrrel mert csak bemenni a diákok közé az államtitkár

egyenlito.blog.hu/2015/05/11/15-20_rendorrel_mert_csak_bemenni_a_diakok_koze_az_allamtitkar
@Eszter jött:

Én nem látok gyorsulást. Attól, hogy az újságírók, elemzők egyre kevésbé félik a tabukat, még ugyanúgy történnek a dolgok. Mert megtehetik.

Ezen az sem változtat, hogy tonyó egyre gyűröttebb, a balneológus megtalálni véli a hangját, a fácánvadász egyre pikírtebb, a vezér egyre távolabb kerül a valóságtól, hogy a kerdemek kezdik elhinni magukról, hogy tényezők.

Tagadhatatlanul szimptómái valaminek, amit az ember szívesen társít a vágyaival:)

Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy ennek lecsorgása, nopláne megértése a társadalmi piramis alapjainál, iszonyú időigényes és rengeteget torzul.

Az, hogy a népesség 60 %-a funkcionális analfabéta, csak a jobbiknak segít, aki ezen a színvonalon dekódolja a történéseket, és ad primitív, tragédiához vezető válaszokat.
@Mariann19: "Keményen minősítettem Kokót, " - szia, Yess, ám nem igazságtalanul! Annyit tennék hozzá: tudjuk, olimpiai- és világbajnok, ilyenekből sokszor nagy profik lesznek. Kokó soha nem lett az, nem volt meg az ütőereje, és a végeredmény tekintetében a technikája sem volt elég, ha 1 Chacón leüthette. Élete első komoly ütését bekapva ért véget karrierje.
@parti_giano:

" jó ez az elírás: "élsortolókra". én is emlékszem ilyenekre 2010-ből."

Ezen én is vigyorogtam:) Ők viszont soha nem tesznek kamera előtt egy kokó-féle nyilatkozatot.
@parti_giano: kikérem magamnak, a kommersz pálinkát!(meg neked is)
mi kommersz rumot ittunk anno!:)
Koko pályafutása valóban tiszteletet érdemlő.
a stílusa, az ellenfelekhez való hozzáállása, azonban rendkívül ellenszenvessé tette számomra.
aztán amikor feltűnt a "politika kokója" mellett, majd lassan mindenhová befurakodott és osztotta az észt, nem csodálkoztam.
ez a mostani menekülése meg, beillik a képbe!
@guma:

Nem bolondultak meg. Félnek, nincs mondanivalójuk, szemtől-szembe ennyire képesek. A 20 rendőr annak bizonyítéka, hogy ők is tudják, amit nyújtanak, baromi kevés, védhetetlen.
@gazoló: "Volt olyan időszak,hogy a csapból is... " madárnak mér' nem kell magyarázkodnia? Lehet, ő nem ült nyilvánvalóan politikai pódiumon?
Orbán kormányzásának a legnagyobb hibája, hogy a lejáratódott, hibázó embereit nem cserélgette le, de talán nem is tudta kire, mert mindenkiben Brutust látott. Ez a gyávasága(?) nagyban hozzájárult a bizalom vesztéshez, a szavazóik számának csökkenéséhez. No meg ahhoz, hogy az emberek diktatúrában érzik magukat.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ennyire izgatlak? Ne, én lány vagyok. És te?
@Sir Bates dö Hól: nem optimizmus, csak a maradék 40%-ot ismeri személyesen. tehát tapasztalat.
@punkfrog: dumajani, nem voltál te punk. motörhead koncert, aham, semmi pistols, se auróra, se kokó. na meg rum.
@Sir Bates dö Hól:

Tudom, elég régi adat és nincs benne az azóta lepattanók száma.
Jaegtor!
Ha megtömjük a hasunkat, akkor tele lesz, eltömődhetünk, mert betömjük a nyílásokat, el is telhetünk a sztrapacskától, telítődhetünk vele, és ez bizonyos telítettség, teltségérzést adhat, de a telít szót önállóan nem nagyon használjuk erre, csak abban a jelentésben, hogy már elegünk van a hastömésből, mert el vagyunk telve tőle. Tehát a tömít használata ilyenkor célszerűbb és érzékletesebb, mint a telít. Mert a telít azt is jelentheti, hogy nem akarsz ebből soha többet enni, és ráadásul még jöttem Eszter is megsértődne, hogy ignorálod a sztrapacskáját.Ennyit a tel. gyökről.
A tömről meg annyit, hogy az akkor sikeres, ha elzár valamit, vagyis jó tömőanyag kell hozzá / na, ilyen a sztrapacska/, viszont tele bármivel tölthetjük, telíthetjük akár a hasunkat is.
@parti_giano:

ezt valóban az élet írta. nem vagyok ennyire kreatív. )))
@parti_giano: a Wattie üvöltse le a hajad!
www.youtube.com/watch?v=AJ8V5C4s40U
:)))
júl.15. én részt veszek a kulturális programon.
www.the-exploited.net/dates.htm
@punkfrog: te leszel a jegyszedő? egyébként jó hogy mondod, wattie miatt kevés hajam. na, majd ráeresztem pataki attist.
@bioLarzen:
"Én azzal nem értettem egyet, amit a sportkarrierjéről írtál."
Lehet, hogy - képletesen szólva - keményen fogott a ceruzám, és éles vonallal el kellett volna választanom a sportteljesítményét az emberi attitűdjeitől.
A sikereit nem vitatom, de Kokó még a sportágában is unfair módon viselkedett nem egyszer.
Az értékeket és azok egyidejű megcsúfolását nem tudom izoláltan kezelni.
Természetesen téged is megértelek, másként gondolkodtunk kivételesen ebben a tárgyban.
@pianolight:
"Nem volt meg az ütőereje, és a technikája sem volt elég."
6 éves koromban apukám már hurcolt a boxmeccsekre, a mai napig nyomon követem ennek a sportágnak a működését nemzetközi szinten is.
Kokó az elért teljesítményéhez mérten túlzott elismerésben és méltatásban részesült, mert hazai mércével mérve ez itthon kiemelkedő sikernek számított.
Nézd meg a korosztályának és súlycsoportjának nemzetközi sztárjait, melyekhez képest Kokó a rangsorban elég szerény sorszámot kapott.
Persze, ebbe a profikat is beleértem.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Nekem nem az az elvárásom, hogy Kokó tagadja meg a múltját, hanem hogy tanuljon a hibáiból."
Amennyiben Kokó megtagadná a múltját, még nagyobbat rontana a megítélésén. Ugyanis vissza kéne állnia Orbán mögé, akit éppen most tagadott meg. Ez már egy lefutott meccs, azt meg hogyan tudhatnánk meg tőle, hogy okult a hibáiból?
Korábbi utaltál arra, hogy mindenkinek lehetőséget kell adni arra, hogy politikai állásfoglalásán változtasson.
Ez igaz is, de csupán a választók számára megengedett a korrekció.
Kokó abban a pillanatban, amikor látványosan Orbán mögé állt, közszereplést vállalt fel.
Ez a szerepvállalás azt is jelenti, hogy személyében befolyást gyakorol a közvéleményre, az ő esetében az Orbáni politika népszerűvé tételére.
A politikai befolyás szándéka egyben felelősséget is jelent a közvélemény formálásának érdekében.
Kokó politikai megnyilvánulása nem a fentiek jegyében született, hanem egyéni előnyök reményében állt Orbán mögé, valamint közismert szereplési vágya indította el ezt a kétes értékű szerepvállalását.
@Mariann19:

szia!

tegnap erről "beszéltél".
na ki nem írta alá, hogy az a képlet nem is olyan jó? érdemes elolvasni, mert részletes és mégis rövid összefoglaló:

Az adósságképlet: modern és segít

vastagbor.atlatszo.hu/2015/05/11/az-adossagkeplet-modern-es-segit/
@Orica Középföldi: :)

"Nem bolondultak meg."

gyerekek közé ment a rendőrök gyűrűjében, nem utcai demonstrációra vagy falugyűlésre...

a félelem nem mentség. védhetetlen cselekedete egy állami tisztségviselőnek, ha nem vesztette el az eszét.
azt a parlamentet sem lehet ugyanis karhatalommal megszentségteleníteni - én így gondolom...
@Mariann19: Ő volt az első boxolónk, aki világbajnoki övért mérkőzhetett, persze, hogy nagy volt a ricsaj...
Papp Lacit sajnos nem engedték, de mindenki tudja, hogy az öreghez képest mit ért kokó...
@guma: Szia Guma!
Az adósságképletet tegnap értelmeztem, a cikkben kissé bonyolultnak tűnik, de pofon egyszerű, ha a szöveg szerint számolunk.
Gondolom ez nem tart közérdeklődésre számot, és én is inkább a törvénymódosítást bíráltam.
Ugyanis Matolcsy kikölt nagy nehezen, szorulásokkal egy mindenható képletet, és amikor nem olyanok a gazdaság tervezett gazdasági teljesítményei, törvényt módosít.
Nem azon fáradozik, hogy a képlete alkalmazásához megfelelő gazdasági eredményeket produkáljon, hanem a stabilitási törvényt változtatja meg.
Jelzem, amit olvashattál a hosszú távú államadósság 50%-os leszorításáról, azt is módosították korábban, mert látták, hogy nem megy a dolog.
Viccország!!!!
@pianolight:
"ŐÓ volt az első, aki világbajnoki övért mérkőzhetett."
Hiába, az újdonság varázsa feldobta - túlzottan is - a közvéleményt, én is örültem.
Ez a tény azonban nem jelent örökös tagságot a trónuson való szereplésre,különösen ha a korona leesik.
@punkfrog:
"mikor kezd repedezni az orbáni talapzat, ő az elsők között menekül, próbálva letagadni a múltját...
nem csalódtam. "

Én sem, maximum annyiban, hogy korábbra vártam a visszatáncolást.
Mint tudjuk, a táncolás mindig jól ment neki a ringben, ha más nem is annyira.
Sose szerettem, de mentségemre szolgáljon, hogy ismerem.
@Mariann19:
"Kokó az elért teljesítményéhez mérten túlzott elismerésben és méltatásban részesült"

Mert az ellenfelek megválasztása elég célzatos volt ám.

De egyébként az egész Kovács Kokó István nem ér annyit, mint ahány karaktert és amennyi időt pazarolunk rá.
@Mariann19: "Kokó halálbüntetéssel sújtaná Orbánt és Gyurcsányt!"

Kíváncsi vagyok, melyik országos napilap hoz ma ilyesfajta szalagcímet!

Valójában ezt mondta Kokó az atv-ben ironikusan: egy esetben érdemes bevezetni a halálbüntetést, ha először a politikusokon próbálják ki! Megérdemelnék azért, ahogy gyűlölet fészkévé tették ezt az országot.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ez valszeg nem nekem szólt, én nem emltettem patkányokat.
@Imola Helyesi: A külföldet egyszer már megtárgyaltuk, többet fizettem be nettóben az államkasszába, mint a teljes FIDESZ-vezérkar valaha is fog.
És aki 2014-ben a FIDESZ-re szavazott, az sajnos az. Nem gonosz és buta, hanem gonosz vagy buta. Nem elég Magyarországon élni, magyarul is tudni kell.
@Mariann19: "Kokó még a sportágában is unfair módon viselkedett nem egyszer."

Tudnál erre példát mondani? Mert én ilyenre nem emlékszem - ami, presze önmagában még nem jelent semmit, az én memóriám se örök :)
@bioLarzen:
"Tudnál erre példát mondani?"
Igen, tudok.
Kokó 2010-ben készült a Chacónnal vívott címvédő mérkőzésére, melyet az egész ország izgalommal várt, így magam is.
A mérkőzés 3. vagy 4. menetében Kokó - a közönségnek imponálva - menet közben megállt a ring közepén, pár másodpercre megállítva a támadásokat, toporzékolt, gúnyosan kiröhögve ellenfelét, Chacónt. Egyszerűen nevetségessé akarta tenni úgy, hogy saját istenítse.
Ilyet sportoló nem tesz az ellenfelével szemben soha, hiszen fair play a sportban szent dolog.
Utána jött a nemezis, a bosszúálló vagy igazságtevő sors.
Ahogy tetszik.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"De egyébként az egész Kovács Kokó István nem ér annyit, mint amennyi karaktert pazarolunk rá."
Annyit mégis megér, hogy világos legyen az emberek szemében az olyan emberek értékvesztése, akik árulóvá válnak, akik érdekeik megszűnése miatt elfordulnak, mi több, keményen bírálják azt a kormányt, amelynek a tenyeréből korábban ettek.
Azért nem árt társadalmasítani ezt a jelenséget, mert nem Kokó az egyetlen, aki renegáttá válik.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Kokó halálbüntetéssel sújtaná Orbánt és Gyurcsányt."
Látom, te is nézted Kokó ATV-s szereplését.
Mikor a fenti mondat elhangzott tőle, elhűltem.
Meggondolatlanul merész véleményt mondott, melynek az volt a célja, hogy a múltbéli szereplését ezzel a kemény mondatával demonstratíve megtagadja.
Felfigyeltél arra a marhaságára, amikor a 26 milliós támogatásánál arról beszélt, hogy ő ennek fejében 20 ember foglalkoztatására kényszerült, és milyen sok adót fizetett be.
Mégis, mit gondolt, hogy a 26 millát rágógumira kapta? Láthatóan a mai napig érti a támogatások mibenlétét.
Azt nem említette, hogy a 26 millió része a létrehozott saját vagyonértéknek, amely a beruházásában benne van.
hb:" láthatóan a mai napig nem érti..."
@Mariann19:
Ez már csak azért is fura, mert a meccsen sosem volt fölényben. Nagyjából végig Chacón irányított.

Egyelőre nem találom a neten teljes egészben a meccset, hogy ellenőrizzem - neked nincs véletlenül linked?
@bioLarzen:
Annyira sajnálom, nincs linkem.
Nem volt fölényben a mérkőzésen, mert nem volt eléggé erő az ütőereje.
Sdunek figyelmeztette is erre, és óvatosságra intette a meccs előtt.
@Mariann19: Ezért tudom nehezen elképzelni, hogy a kiütés előtt fölényeskedett volna a ringben. Általában láttam a meccseit, és nem úgy emlékszem rá, hogy nagyon jellemző lett volna ez rá, még azokon a meccseken sem, amelyeken tényleg fölényben volt - pont egy olyan meccsen csinálta volna, ahol ráadásul nem is állt olyan jól?

De ez persze csak spekuláció.
@bioLarzen:
"Pont egy ilyen meccsen csinálta volna?"
Ez a mérkőzés kivételes volt, az egész ország készült rá, soha nem felejtem el, magam is lelkesen vártam.
Kokó is feldobott volt, mert hazai pályán szeretett volna nagyot játszani mind a 15 ezer néző, és az otthon szurkolók előtt.
Egy show-t is szeretett volna produkálni, de jobb lett volna kivárnia a meccs végét.
@Mariann19: Már nem emlékszem: ez a meccs volt az üllői úti stadionban?
@Imola Helyesi:
Maradjunk annyiban, hogy inkább Imolák, jó?
süti beállítások módosítása