Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.04. 10:45 Fabius

Hány száz elvesztett millió után kell lemondani egy közpénzbrókernek?

Kezd ez az ország egy kibaszott Éden Hotelre hajazni, ahol minden megtörténhet. Illetve mégsem, mert ha ott valaki a teraszra hugyozik akkor úgy vágják ki a többiek, mint egyszeri kádéenpés a magas cét semjénzsoltár éneklés alatt. Itt viszont történhet bármekkora gusztustalanság, a világon senkinek lemondania nem kell, ki sem vágják sehonnan, mert került az apró hibácska amibe került, a seggvédő pajzsért nem drága semmi.

Lázár János volt kedves közölni velünk, hogy a Földrontási minisztérium szíves közreműködésével 410 millió forint odaveszett. Csak így lazán odaveszett, de amúgy tragédia nincs, miért is lenne? Fazekasnak lemondani nem kell se azért, mert nem teljesítette Orbán parancsát, se azért, mert mifaszt keresett a minisztériumára bízott közpénz egy brókercégnél, se azért, mert állítása szerint ő nem is tudott erről, vagyis pici szentem ártatlan, nem felelős és továbbra is alkalmas.

kozpenzbroker.jpg

Mármint alkalmas arra, hogy egykori bróker államtitkára átverje, mint szart a palánkon.

Győrnek 1 milliárd forintja ragadt be a Quaestornál. Borkai Zsolt polgármester mégis nyugodtan alszik, izgulnia nem szükséges azért sem, mert a létező legbüdösebb körülmények között sámfázta ki közpénzzel a Tarsoly céget, teljesen váratlanul egy ikonikus napon. Egy milliárd? Lárifári, több is veszett Mohácsnál! Milyen ország az olyan, ahol egy "lex" már az aprópénzzel sem gurigázhat nyugodtan? Elgurult és odaveszett? Nem gond, nem kell mindjárt pánikolni, mint zsemléjétől megfosztott kisnyugdíjasnak a vasárnap zárva Teszkó előtt. Csak nyugalom, természetesen Borkai nertárs is ártatlan, nem felelős és alkalmas.

Engem viszont azért csak érdekelne oldalfüggetlenül: Hol a határ, ami felett már le kell mondania az ország teraszára hugyozó közpénzbrókernek?

 

 

892 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr897338226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wall Street farkasa = ? dollár -> SITT.
NER csicskái & tettestársaik = ? -> megdicsőültek, há'mer megmentették a köszpízt.
Értem én!
@Fabius:

Nem kell beszarni, kint is van hely.
"Ezek", olyan lelki nyugalommal járják továbbra is a rezgőpolkát, hogy azt mi el se tudjuk képzeli.
Hogy az a pár huncut kis forint elgurult....., na és??
Ott vannak a kádékák, akik reggelente munkába menet mindig vesznek legalább négy zsömlét meg egy kenőmájast. Azon van ugye a felhasználóbarát 27%-os ÁFA, abból majd futja a kártalanításokra.
.
Nem értem ezt a fortyongást.
A fidesz prudens gondoskodása nem engedte a brókerek vasárnapi működését. És ezután sem engedi.
Minden rendben.

Egyébként Szíjártó lemondott.
Lemondott arról, hogy lemondjon.
.
A TIG Nonprofit Kft. a tiltás ellenére nem szüntette meg azt az értékpapírszámláját a Hungária Értékpapír Zrt.-nél, amelyet a tárca jóváhagyása és tudta nélkül tartott ott.
A veszteség pótlása miatt a Földművelésügyi Minisztérium megkezdte az egyeztetést a Nemzetgazdasági Minisztériummal (NGM).
Az FM gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára, Szele Andrea 2009 és 2013 között a Hungária Értékpapírnál dolgozott irodavezetőként.
A TIG Nonprofit Kft.
Befejező (lemaradt) mondat:
A TIG Nonprofit Kft. 100 százalékban állami tulajdonban van, a tulajdonosi jogokat a Földművelésügyi Minisztérium gyakorolja.
Anno, a seregben, a Szolg. Szab. parancsnokra vonatkozó fejezetében volt egy pont:
"A parancsnok felelős mindazért, amit tett, illetve megtenni elmulasztott."

Mongyuk, egy menájszter meg nem katona.

A "Lex Borkaihoz" meg egy kis kiegészítés (mindazon felül, hogy miért korlátozzák a VOLT rendvédelmisek jogait leszerelés után IS), hogy a törvénytervezet - de, ha jól tudom, az első megszavazott formula is - alapvetően 5 évről szólt. Csak valaki szólhatott, hogy akkor a Zsótigyereket sem lehet megválasztani, ugyanis ű a győri Katonai Kollégium igazgatója volt kb. 4 évvel korábban, alezredesi rendfokozatban, mint ht. katona. Na, így lett az az 5 év 3.
Ez most a szocializmusból a kapitalizmusba történő átalakulási folyamat unortodox és illiberális szisztémákat próbálgató, gyakori útvesztéssel járó és következmények nélküli próbaüzeme.
Majd a jövő munkaalapú társadalmában másként lesz!
@Marcellusca:
A ner csicskái... Borkai is csak egy utolsó...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na azért Jordan Belfort nem jó mint példa, mert igaz hogy 22 hónapra sitte vágták, de azt elég kényelmes körülmények között töltötte, mostanság meg vidáman tartja az előadásait..
Hát a közvélekedés már rúd téliszalámiért is elfordult valakitől. Ekkor megnézték, hogy a kifli belefér-e, aztán lassan hozzászoktattak a nagyobb dózisokhoz. Most ott tartunk, hogy ha megérik kormányon 2016-ot, akkor az egész éves költségvetést egyben nyúlják le a nem felelős de alkalmas miniszterelnökkel az élen.
@miva?:

rúd téliszalámi, felfogható érték, sok esetben tudja ő nem engedheti meg magának, max 5-10 dkg...százmillió, egy-két milliárd már felfoghatatlan lépték, majd ha a hiányzó pénzecskék miatt triplája lesz a garázs adó, vagy a kommunális hozzájárulás azt majd felfogja. ezeket viszont ügyesen tudja majd kommunikálni a sarc kivetője, "mer' azok a szemét komcsikmultiklibsik". nálunk csak' 500 milliót sikerült polgi bácsinak a hungáriánál hagynia a falú' azt se mondta fapapucs. polginak meg eszébe se jutott lemondania, egy videó üzit tett közzé az ő hű népének, hogy mennyire nem sáros és különben is milyen ügyes.
Ollééé! Újabb milliárdocskák?? Bánnya a fene! Hiszen a zadófizetgetők pénzit tapsikolják el. Nem számít majd elül ez is, mint a többi botrány...

Nincs itt kérem semmi látnivaló!! Oszoljanak szépen emberek!
Csak a szokásos ügymenet zajlik Háccsó Szotyisztánban
Jut eszembe!! Azt kellene már összeszámolni, hogy eleddig csak a csúti Rámszesz és a fírcik rajber mennyit tüntetett el a köszpízekbü'.

Esztet a nem alacsony összegget kellene, kiflire, meg teszkógazdaságos sörre konvertálni, osztán uccu neki, hirdetni.
Ez jó. Vagy 15 éves szenny bukott most ki, de mondjanak le azok, akik kibuktatták.
@♔bаtyu♔: éljen!!! hurrá!!! ülj előre...!!! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Igazad lehet.
A párhuzamok a végtelenben (sem) találkoznak. ezek meg máris alulról szagolják Ibolyát.
Márpedig a gyanú nem eshet a tanúra, mert a tanú sérülékeny.
Egyébként is egy tanú nem tanú.
Latinul: Unus testis, nullus testis.
A heregolyó latinul = testes.

Lehet, hogy az impotens az, amire gondolsz?
De ki?
@dr. jenőke (jenőke):
Kekec vagy... Alig pár "véletlen" van az ügyben, tele faszkalap, ártatlanul pislogó nerköcsöggel, akik baráti vállveregetések közepette toltak bele Orbánovics hülyegyerek cimbijének pénzmosodájába pár ezer millió adóforintot. Hát hogyan lennének ők a felelősök?
Agyurcsányi, meg a nyuszi vót!
Essetunni... :(
@♔bаtyu♔: "Ez jó. Vagy 15 éves szenny bukott most ki, de mondjanak le azok, akik kibuktatták."

Biztos a maszop tartotta oda a fideszes pógik fejéhez a pisztojt, hogy a közpénzt pilótajátékba "fektessék".
Hát fijjucskák, ez a terelés most nem jött be!

Mi lenne ha mondjuk a közpénzt elveszejtő fideszes bérencek is a vagyonukkal felelnének az okozott kárért? Elvégre egyáltalán nem lehetünk biztosak abban, nem-e csorgott vissza abból a szakajtó közpénzből amit a brókerekhez hordtak.

A fazekas fedőnevű bűnöző meg már megúszta a parlagfűre szánt 1%-ok ellopását is. Miért pont ne ezt úszná meg?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Na, Iván: az két szó.
Egy batyuból legalább lekvár, mazsolás, tejfeles túró kinéz.
Lehet, hogy van saját gondolata.
Egy próbát megér.
KI A FASZ VÁGTA HAZA A SIÓ GYÜMÖLCSITALOKAT ???
KEZDETBEN IMÁDTAM, LITERSZÁMRA ITTAM, MOST MEG FELDAGAD A SZÁM TŐLE ! JAhhh...bekebelezte valami eckes ag faszom ! azóta belebasznak mindenféle szaRT, multiizé vitaminokat, calciumot, homoktövist és kicserélték a cukrot allergiakeltő fruktóz-glükózra MINŐSÉGRONTÁSILAG ! AHHA...OLVASTAM EZEKRŐL A MACHINÁCIÓKRÓL HENRY FORD: A NEMZETKÖZI ZSIDÓ C. KÖNYVÉBEN.... BASSZAMEG !!!!! DIREKT LERONTJÁK AZ ÜDÍTŐK MINŐSÉGÉT, HOGY A MULTI TERMÉKE TAROLJON ! A KURVA ANYJUKAT !!!!!
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Amíg megtehetik,megteszik.
Pedig - mint azt tudjuk - lopni nem szép dolog.
A hazudozásukkal kezdődött. Már akkor mondták, aki hazudik, az lop is.
Aki ugye lop, attól meg minden kitelik...
Szóval lesz még durvább. Előre a NER dicső útján!
AHHH BRÓKEREKRŐL ANNYIT..., A 444. HOZZÁSZÓLÓI RÖHÖGŐGÖRCSBEN FETRENGTEK, HOGY EZEK A PROFI ZSIDÓ !!!!! BRÓKEREK MEGINT JÓL ÁTBASZTÁK A BEFEKTETŐKET ÉS KASZÁLTAK !!!!!

ÉS EZEK A PROFI ZSIDÓ !!! BRÓKEREK MAJD ÁTZARÁNDOKOLNAK MÁSIK BRÓKERCÉGBE ÚJRA LEFÖLÖZNI A PILÓTAJÁTÉKOT !!!
@kvadrillio: AMÍG ECCERCSAK LE NEM KASZÁLLJÁK ŐKET ! PFFF !!!+ :)
@kvadrillio:
Azok... Ja, az időjárásról is a zsi...ráfok tehetnek. Orvost ajánlok...
@kvadrillio:

Hamar kezdted a húsvét ünneplését. De miért itt könnyítesz magadon?
@kvadrillio:

Mit hőzöngsz? Miért nem iszol valami rendes gyümölcslét? Ágyas szilva nincs otthon?
@tristen2005:
Szombaton? Lehet, hogy tiltja a vallása. :)
@jöttem: ez a csóka egész évben húsvétól:)))

melegvíz van?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az orvostudomány
ebben az ügyben tehetetlen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azért írtam szombaton, mert vasárnap minden zárva! Gondoskodjon magáról időben!:)
@taga20:

A konyhában van.)))
@taga20:

Mi van kicsi rigó? Elfogyott a forgácsolni való?:)
@tristen2005: ja, ma is 120%-ra teljesítettem a tervet:))
te mit reszelsz az ünnepek alatt?
@jöttem: és a mosogatóban fogsz fürödni?:))
@taga20:
Sztahanov elvtárshoz van szerencsénk, személyesen?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Na én megyek bringázni,modjátok meg Mariannak ha erre járna nemsokára kézimecss,kettő:))

kepkezelo.com/images/qfzpfd28k60gq68fzj.jpg
@taga20:

Majd bekéredzkedek a szomszédba a 80 éves papához. Hagy lásson valami szépet.))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Úgy tűnik, hogy egyre inkább Lázár veszi, vette át az irányítást, Orbán már csak egy pityke a mellényen, ha harsány is, meg látszólag agresszív és látványos.
Egyre kevesebben figyelnek rá, és egyre többen tartanak Lázártól, vagy bíznak Lázárban.
@gazoló:
Megértem... A kabátot rá lehet akasztani.
@dr. jenőke (jenőke):
Tolvajlás új neve... Régi és rossz arca.
Cinikusság az etalon.
@jöttem: asztán a szívéhez kap a szerencsétlen. nem mindenkinek sikerül a föl támadunk:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jótékonykodik. )))
Elvégre húsvét van.
@taga20:

Az öregúr simán letagadhatna 15 évet. Snájdig úriember még ma is.
Szóval ha tegnap elutal az államtitkár egy ma bedőlő cégnek 10milliárdot, akkor a következő kedden azért lesz hős az álímtitkár, mert nála bukott ki a dolog. Érthető.

Ha én kirámolok egy ékszerboltot, akkor lebukás után nyilván köztársasági nagykereszt jár, hiszen nálam bukott le a tolvaj, akit eddig kerestek eredménytelenül, pedig ékszerbolti lopás eddig is volt. Tiszta sor.
Egy orbán a g..i után? :)
@gazoló: .....köszi....próbálom elkerülni az összes pornóoldalt erre belinkeled a volt csajomat.
Ej.....most estig csak álló mellbimbokról fogok ábrándozni.
De itt van Taga, hátha visszazökkent a valóságba.
Tanácstalan vagyok. Segítsetek!

Tarsoly és Szíjjártó a legnagyobb cimborák, a FM pedig tolja tiszta erőből Petike szekerét, de még az igen nagy barát oroszok is lecsukják Kiss Szilárdot, annyira nagy a buli. Tarsoly elhasal, Szíjjártó a főninek levelet visz, amit letagad, aztán mégsem, stb. A főni közben bukik a svejci bankár miatt, eltűnik 60-200 milliárd, legalább hétszer hazudnak -vagy csak rosszul emlékeznek, letiltják a kivizsgálókat, kiderül, hogy a NAV mégiscsak sáros.

Honnan kell erre ránézni, hogy ne vigyék el a főnit bilincsben még húsvét vasárnap előtt?
@kentauri: haver kis tével, ha kérhetem.

egyébként mi volt az hajnal négykor? félrenyelted a nyálad és felriadtál:)))
@dr. jenőke (jenőke): ...és talán ez még ijesztőbb.
Orbán csak egy hóbortos bolond, ez a Lázár meg látszik, hogy mindent akar.....mindenkinek mindenét.

Na jó, Orbán még egy utolsó szar alak is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Oké, eddig vágom, de mégis ezt hogy intézték el ördögék?
@kentauri:

próbálod elkerülni? szembe jönnek?
@taga20: Haver én is dolgozni járok, nem csak te.

Csak a különbség, hogy én meg is fogok valamit:))
Gyurcsánybajnaji berakta a zorbán két legfontossabb emberinek a két lefizetett kottaolvasó bűnözőjét, átvágta Petikét, a komplett FM-et, kitüntit intézett a beépített embereinek, és titkos tanácsadóival a lehető legbénább módon még az utolsó pillanatban is befizettetett a győri polgimajsztróval egy milliárdocskát Csabinak?
@miva?: szerintem a román ügyészségnek kellene szólni.
bakker a románok má ebben is jobban teljesítenek:(
@taga20: Te medgyesysta liberálbolsevik izé
@jöttem: ...egy pillanatra nem figyelek a jobb kezem már írja is a címsorba, hogy redtube.
@taga20:

Úgy gondoltam 3,14-et!:)
@jöttem:

Miért akarod a halálát?:)
@miva?: gyurcsányistaeszdéeszest kihagytad:))
@kentauri:

Nézegesd a kdnp honlapját! Hátha arra is rászoksz.
@miva?:
hádepersze!
Borkait is megtévesztette a gyurcsányi.
Ráküldte a szájtátó haverjára, odatolatott vele szaros 1000 millió adóforintocskát, hogy átverjen mindenkit.
Nagyon ravasz...
@taga20:

Ne cifrázd! Bele keveredsz mint cigány gyerek a hozentrogerba!:)
@tristen2005:

Maradok a lavórkompozíciónál, mielőtt keresztre feszítetek. Így karitatívkodjon az ember lánya!
@tristen2005: mint triszten a fándliban:)))
@♔bаtyu♔:

Miről beszélsz Lóbogár?

A győri eltapsolt egymilliárd pl idei bukó, január tizenhatodikán teccettek beönteni a lefolyóba.

Tudom, neked ez nem hiányzik, nemtied, ahhoz ugye adót kéne fizetni. De nekünk többieknek nem csak az fáj, ha mások herdálják a lóvét.
@jöttem:

Miért? nincs tiszta kádad?:)
@kentauri:

index.hu/belfold/2015/04/02/quaestor_gyori_eto_17_milliardos_hitel_szijjarto_rogan_vizsgalobizottsag/

Értjük, hogy Gyurcsány, csak ezek után:

" Megszereztük a hitelről szóló dokumentumokat: valójában a győri stadionépítésről és az ETO Park fejlesztéséről van szó, amelynek 2012-ben Szijjártó Péter Tarsoly Csabával az oldalán még nagyon örült, a fedezetet pedig például a stadion és csatolt részei jelentik, amelyeket le is foglaltak. A hitelt is többször átvizsgálták, mégsem tett semmit az Orbán-kormány. Sőt, 2012-ben már alattuk kapott még 250 milliós támogatást Tarsoly érdekeltsége, pedig akkor már látszott, mennyire sikertelen a projekt. "

pont leszarjuk.
@taga20:

Mondtam, ne erőlködj! Kevés vagy mint lócitromban a C vitamin!:)
@tristen2005: jó, nem erőlködök. a hülyeségben te vagy a király:))
@Fabius: Batyunak igaza van.....a Kereszténydemokraták is megmondták.....ők meg csak nem hazudnának már.....hová lenne így a világ....a végén még a nők is elkezdenek majd fingani?
@kentauri: a faszik meg szinkronúsznak, vagy elmennek gyesre! hova megy ez a világ?:)))
@Fabius: Ezek már meg sem próbálják kimagyarázni az embereknek a dolgaikat.....csak és kizárólag batyuhoz beszélnek.
@kentauri: haver, ez a sok pont sír sajátja, nem áll jól.
ne smittpalizzál!
@taga20: Nálunk három éve majdnem én mentem gyesre...ötvenezer okunk lett volna rá....nettóban!
Rendőr haverom gyesen van éppen....neki sokkal több oka van rá.
@kentauri:
Őkelme meg a szart is megeszi csokiként, ha azt a Lézer féle szarháziak tolják a pofájába. Neki így jó, szereti...
@taga20: Nem javít ki mindent a helyesírás ellenőrző progi.....ezért inkább pontozok.....te is jobban járnál.
Meg különben is haragszom rád.
@kentauri:

Az mondjuk nem csoda. Az egy tábor lassan elfér egy zsebkendőtől alig nagyobb zászló alatt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Azért mostanában eléggé magára maradt ez az állat.
Mondjuk a kitartása megsüvegelendő.....kár, hogy a kitartás mellé hülyeség párosult, nem pedig emberi minőség.
@kentauri: és mért haragszol rám cimbi? ha jogos, csípőből kérek bocsánatot, mint itt sokaktól:)
na terícs!
@taga20:

Képzeld el, a @Boli – Ch.T. is, meg hát!: meg mosott! Kiteregette a kétszemélyes sátort!:)
Megbeszéltük, hogy kiverjük egymásnak, te elintéztél aztán elszaladsz?

Nem hiszem el, hogy ebbe beleléptél.....
@kentauri: hát bele. gondolom ez a korrektek vagyunk, neked kicsit fura.
én ilyen vagyok, te meg olyan.
nem cserélnék veled!
@kentauri:

Kössz! Inkább a pornóoldal. Az szentírás ezekhez képest.
@tristen2005:

Sem tiszta, sem piszkos.
@Penivaldes:

Hahó Peny! Ezt a kolostorban tanultad? Én is beíratkozok. )))
@taga20: Írtam neked egy locsolós verset, hogy érezd, valaki azért szeret téged.

Egyszer voltam Érden
Laknak ott vagy négyen

Szabad e locsolni?
@kentauri: szánalmas szar. ebola hozzád képest egy zseni.

az kiderült, hogy a gyerek seggét kitörölte ki?
Hö? Milyen pókerbotrány?
@taga20: Az a sztori nem én voltam, de ne törödj vele.....javaslom a Cavintont.
Egyébként tényleg nem derült ki.
Kijé is volt az a sztori?
index.hu/mindekozben/poszt/2015/04/04/tudja_hany_orat_alszik_orban_viktor_egy_nap/
"De megtudjuk azt is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csupán 3-4 órát alszik egy nap."

Ha ennyit összeloptam volna nyilvánosan én is, nem biztos hogy nyugodt lenne az álmom...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Gyuri bácsi elpókerezte Klárika havi botoxra valóját.
Aztán kiderült, hogy a Gyurcsány leste a lapokat.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Gyuri bácsi eljátszotta Klárika havi botoxra valóját.

De kiderült, hogy a Gyurcsány leste a lapokat.
@kentauri:

Enyim. Én családomban történt :) És nem derült ki. Helyesebben kiderült, hogy a körülmények szerencsés összjátéka folytán a gyermek segge nem lett csokis a produktum volumenének ellenére. Igy aztán nem kellett a hitvesi ágy huzatát soron kivül mosni.
Kik állnak a letelepedési kötvényt közvetítők mögött?

2015. február 14., szombat, 07:00 Utolsó frissítés: 2015. február 14., szombat, 10:09

Szerző: Gyenis Ágnes

Címkék: letelepedési kötvény;
Kinyomtatom Elküldöm

Kiadta a gazdasági bizottság a HVG-nek a letelepedési kötvényeket vásároló cégek tulajdonosainak nevét, de az továbbra sem egyértelmű, hogy kik az üzlet haszonélvezői.

Rogán Antal, az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke szeretné elhitetni, hogy nincs takargatnivalója a letelepedési kötvények általa kiötlött rendszere körül. Bár a Fidesz frakcióvezetője megtagadta Tóth Csaba szocialista bizottsági alelnök indítványának teljesítését, hogy azonnal hívják össze a testület rendkívüli ülését a letelepedési államkötvények körül eszkalálódó botrány miatt, az ellenzék által hiányolt, eddig titkosnak tűnő információkat, a HVG kérésére, váratlanul kiadta. Így mostantól nyilvános, kik állnak a nevezett állampapírokat megvásároló – zömmel offshore – közvetítők mögött. Utóbbiak kizárólagos joggal toborozhatják a Magyarországra vágyó vagyonos letelepedőket, de mindegyikük csak a ráosztott államokban. Csakhogy a bejelentett tulajdonosok akár strómanok is lehetnek, akik ismeretlen helyre passzolják tovább a hasznot vagy annak egy részét. Ráadásul a zömmel a diszkréciójukról ismert adóparadicsomokban lakó közvetítők profitja máig titkos.

Így például a szingapúri illetőségű, Euro-Asia Investment Management nevezetű cégé, melynek tevékenységét tavaly nyáron összeférhetetlenség miatt vizsgálta a bizottság. Tényleges tulajdonosa Raj Rafael, aki nem más, mint a volt SZDSZ-es képviselő és főrabbi, a 2010-ben elhunyt Raj Tamás fia. Raj Rafael a kínai Asian Capital Investment Group közbeiktatásával birtokolja az egy szingapúri dolláros tőkéjű vállalkozást. Magyar tulajdonosa van a ciprusi Innozone Holdingnak is, Földvári Gábor személyében. Földvári a legkülönfélébb magyarországi gazdasági társaságokban szerepel tulajdonosként vagy vezetőként, a könyv- vagy az ingatlankereskedelemtől a vagyonkezelésig – egyik-másik érdekeltsége felszámolásra jutott, vagy érdemi árbevétel nélkül vegetál. S nem meglepő módon magyar tulajdonos lelhető fel a máltai Discus Holdings mögött is, Kiss László személyében. E cég igazgatója egyébként Zsoldos János Demeter, aki az atlatszo.hu értesülései szerint ugyanúgy Bibó-kollégiumbéli diák volt, mint Orbán Viktor miniszterelnök, Áder János államfő vagy a fideszes barátok ellen a csatabárdot kiásó Simicska Lajos vállalkozó. Hogy az offshore-háló még komplikáltabb legyen, Zsoldos ciprusi vállalkozásokat képviselve vesz részt a máltai üzleti életben, vagyis számos azonosíthatatlan személy lehet még a háttérben. Kisst Magyarországon a frissen alapított Discus Holdingsban lehet fellelni, és létrehozta a máltai vállalkozás itteni képviseletét is.

Ügyintézőre várók a Bevándorlási Hivatalban 2004-ben

Fotó: MTI/ Kovács Attila

Jobbára külföldiek, vagy legalábbis annak tűnnek a többi közvetítő cég tulajdonosai. A letelepedési ajánlattal elsősorban megcélzott kínaiak körében toborzó – a sajátos kínai szabályokkal takarózva a Kajmán-szigeteken bejegyzett, de Hongkongból irányított – Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) egyik gazdája Boros Attila, aki egykor a Hajdú-Bét vezérigazgatója volt. A cég egyik kínai tulajdonosa, Simon Mu pedig a magyar BorsodChembe beszálló Wanhua cég vezetője. Az egyetlen, Magyarországon bejegyzett közvetítő, a 2013-ban adóvégrehajtáson átesett Arton Capital bolgárok tulajdona, bár az ügyvezetője, Balogh Radostina Magyarországon él. „Azt valljuk, a nyilvánosság tájékoztatása... elengedhetetlen... ez Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban már széles körű gyakorlat” – írta a HVG megkeresésére az ügyvezetőnő. Ám – az egész rendszerre jellemző módon – konkrét üzleti mutatókat e hitvallás ellenére sem közölt. A puszta tulajdonosi adatokat elvileg bármelyik ellenzéki politikus megkaphatta volna a gazdasági bizottságtól, ha kéri. Barabás Richárd, a Párbeszéd Magyarországért képviselője azonban a közvetítőkkel szerződést kötő Államadósság-kezelő Központhoz (ÁKK) fordult a hiányolt információkért, az pedig a bank- és értékpapírtitok szentségére hivatkozva megtagadta azok kiadását. Helyettük a közvetítőkkel kötött szerződéseket küldte el a politikusnak, gondosan kitakarva belőlük a tulajdonosok nevét. Barabás bírósághoz fordul, mondván, közpénzekről van szó, az inkriminált adatokat nyilvánosságra kellene hozni. Tény, hogy a gazdasági bizottság titkárságán csak politikusok vagy újságírók olvasgathatnak, márpedig ha komolyan vesszük a közpénzek áramlása feletti civil kontrollt, e jogtól senkit sem lehetne megfosztani.

Annál is inkább, mert a letelepedési kötvények terítésének sajátságos procedúrája lehetőséget ad a visszaélésre. E speciális kötvényt ugyanis nem azok veszik meg, akiknek címezték őket, vagyis a letelepedők, hanem a közvetítők. A betelepülő befektetők pedig a közvetítők nem publikus feltételekkel (például kamatozással...

ejjnyahhh ! ZSIDÓ RABBI IS ???
@kentauri: Fasza.... beduplázta, én meg azt hittem béna vagyok.
@kvadrillio: kibocsátott saját értékpapírjait vásárolják meg, egyszersmind ismeretlen mértékű jutalékot fizetnek a közvetítők erőfeszítéseiért. Utóbbiaknak – igazi magyar cégjogi kuriózumként – kizárólag a gazdasági bizottság adhat működési engedélyt, vagy foszthatja meg őket attól. Indokolt volna a tisztánlátás ezekben az ügyekben, hiszen sok-sok milliárdról van szó: eddig az állam félmilliárd eurónyi (mintegy 150 milliárd forintnyi) kölcsönpénzhez jutott a letelepedési kötvényekből, míg a közvetítők 200 millió euró körüli bevételt hasíthattak.

Diszkontáruház

Idéntől 300 ezer euróért kell ötéves értékpapírt vásárolnia a Magyarországon letelepedni vágyó befektetőnek a hazájában illetékes közvetítőtől, a 2013–2014-es 250 ezer után. Az ötéves futamidejű, speciális, kamatmentes letelepedési kötvényt a magyar állam és a külföldi befektető közé ékelődő közvetítő vásárolja meg, aki diszkontárat fizet érte, és a névértéket kapja majd vissza, legelőször 2018-ban. A haszon mértékét a harmadik országbeliek beutazásáról szóló törvény szabja meg: a hasonló lejáratú, euróban számolt államkötvények hozamánál másfél százalékponttal kisebb, de legalább évi 2 százalék (azaz jelenleg nem alacsonyabb más eurós kötvényekénél). A befektető letelepedők által fizetett (mostani árfolyamon) több mint 90 millió forintot még a közvetítői jutalék is megfejeli, ami hírek szerint legalább 45 ezer euró. Így személyenként most már több mint 100 millió forintba kerül a letelepedés. Ami persze nem sok egy olyan üzletembernek, aki ezzel szabad unióbeli mozgást is nyer, s annak fényében sem túl borsos, hogy egyes tagállamok félmillió eurót is megkövetelnek. Egyelőre nem tudni, visszaveti-e mégis a drágulás a befektetői kedvet, mivel eddig – a sajtóhírekkel ellentétben – csak a 250 ezer eurós névértékű papírokat forgalmazták. Az Államadósság-kezelő Központ szerint 2014 végéig 2213 kötvényt adtak el, idén januárban pedig további 75-öt, de még az alacsonyabb névértékűekből. A legtöbbet, 2014 végéig 1924 darabot, a főleg Kínában toborzó HSSDF vásárolta meg.

„Föl nem foghatom, miért van szükség offshore cégekre. Miért nem Magyarországon adózó, ellenőrizhető vállalkozások, vagy legalább magyar kereskedőházak látják el a közvetítői feladatokat? Miért előlegezi meg az állam e cégek biztos hasznát?” – háborgott a HVG-nek a szocialista Tóth Csaba. „A letelepedési kötvénnyel sajátos üzletelés folyik, melynek kirívó haszna elkerüli a magyar költségvetést” – indokolta Szelényi Zsuzsanna független országgyűlési képviselő is, miért nyújtott be január végén olyan törvényjavaslatot, amellyel egyszeriben megszüntetné az egész, szerinte súlyos köz- és nemzetbiztonsági rizikót hordozó letelepedésikötvény-bizniszt. Amit – bár kisebb elánnal – a DK és a Jobbik is támad.
Azzal, hogy a gazdasági bizottság kiadja a közvetítők tulajdonosi adatait, kihúzza az ellenzéki akciók méregfogát. Izgalmas jogi kérdés maradhat ugyanakkor a PM felvetése, hogy mégiscsak törvénytelen ez a szisztéma. Szerintük ugyanis az állam eleve nem szerződhetett volna olyan vállalkozásokkal, amelyek – az alaptörvény, illetve a nemzeti vagyonról szóló törvény terminológiájával élve – nem átláthatók. Márpedig attól, hogy a tulajdonosok neve napvilágra került, a közvetítők üzletmenetét megvilágító lényeges információk – így a profitgazdák kiléte – továbbra is rejtve maradtak.

ebbúl is nagy buggggtaHHH LESZ ! :o)
@kentauri: "javaslom a Cavintont. Kijé is volt az a sztori?"

te hülye vagy?
Megint hetven
hirdetés

Az írás a Népszabadság
2015. 04. 04. számában
jelent meg.

0 komment

Czene Gábor
Népszabadság
hirdetés

Jó negyedszázada még bőszen káromkodott volna a magyar honpolgár, amiért április 4-e pont szombatra esik: elúszott egy munkaszüneti nap. A rendszerváltás óta ennek az égvilágon semmi jelentősége. A hajdani piros betűs dátum, hazánk felszabadításának ünnepe beleszürkült a naptárba.

A jobboldal hidegrázást kap tőle, de a baloldal se nagyon tud mit kezdeni vele. Szegény április 4-e csendesen vegetál, szerényen várja, hogy újra felfedezzék. Vagy végképp megfeledkezzenek róla. Ha már egyszer történészek kinyomozták, hogy a harcok nem is április 4-én, hanem napokkal később értek véget Magyarországon.

Nincs egyetértés arról, mi történt az országgal 1945-ben – ismertette a Medián felmérését a hatvanadik évfordulón az időközben politikussá avanzsált Karácsony Gergely. A közvélemény három részre szakadt. A lakosság harmada szerint a szovjet csapatok felszabadították, másik szűk harmada szerint megszállták az országot, további bő harmada viszont úgy gondolta, egyik szó sem fejezi ki helyesen a történteket.
NINCS EBBEN SEMMI EGYET NEM ÉRTÉS !!!!!

CSAK A ZSIDÓ "MEGMONDÓEMBERKÉK" SZARTAK BELE MEGENT !!!
ENGEM ÉS MAGYARORSZÁGOT A SZOVJET VÖRÖS HADSEREG SZABADÍTOTT FEL A NÁCIZMUS ALÓL !!! UTCÁRÓL...UTCÁRA HARCOLVA... ÉS NAGYON SOK ÁLDOZATOT SZENVEDVE !!!!!!!!!!!!! FELSZABADULÁSOM VOLT !!!
A ZSIDÓK PEDIG ELMEHETNEK INNEN IZRÁHELBE TÖRTÉNELMET MAGYARÁZNI MAGUKNAK !!!
MERT EZ AZ ÉN ORSZÁGOM !...AZ ÉN HAZÁM !!!...AZ ÉN SZÜLŐÁFÖLDEM !!!
@kvadrillio: JAHHH...ÉS VIHETIK MAGUKKAL AZ ÖSSZES CIPŐJÜKET IS !!!!

NEKÜNK IS LETT MÁRA ELÉG SOK LYUKAS.......MIATTUK FŐLEG ! MEG A PARLAMENTI KAMÚ FŐ- ÉS ALTANÁCSADÓIK MIATT !!!!
@kvadrillio: nobel díjak maraggyanak vagy menjenek?
...jahhh ...és ők...itt MAGYARORSZÁGON, CSAK VENDÉGEK ! :)
Haver! Nagyon fáradt lehetsz.....ne dolgozz már annyit....feküdj le, aludd ki magad és holnap pihent fejjel oktatlak tovább.
@kentauri: a "Válasz erre", na erre kell rákattintani.
öreg neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg.
írja le dermesztő érzékletességgel Gyarmati Fanni, hogyan erőszakolta meg egy szovjet katona. Nem ez volt az egyetlen eset....

és FANNI-KA KÖNYVÉRE MAGASRÓL FOSOK !!!!!
HA viszont azt írná meg valaki, hogy hányan haltak meg, lettek öngyilkosok ez miatt a torz rendcerváltás miatt, az erőszakosan munkanélkülivé tett elkeseredett emberek közül, a kilátástalanságok miatt, a libás bajnaika miatt, a kilakjoltatások miatt, a nyomor miatt, a brókercsalások miatt....NU, AZ A KÖNYVET ELOLVASNÁM !!!!!

FANNIKA PEDIG LE VAN SZARVA !!!
Elég jól szét lett baszva a téma, pedig ezen lenne mit boncolgatni.

Nálam Szíjjártó Peti a legérdekesebb nem kipicsázás....Schmit Palit ennél sokkal kevesebbért picsán rúgta a Geci.
@♔bаtyu♔: "Ez jó. Vagy 15 éves szenny bukott most ki, de mondjanak le azok, akik kibuktatták."

Értem én, hogy sok mindennel nem értesz egyet, de EZT a hülyeséget te sem hiszed el, ugye?
Adva van egy cég aki már '98 óta itt kavircol, de úgy van előadva, mint ha maga Gyurcsány alapította volna.
Aztán itt van az az apróság, hogy a "baráti" önkormányzatoknak az MNB-be olvasztott PSZÁF ajánlotta fektessenek a Q-ba, mert az jó. Miközben kiderült, hogy 2013-ban súlyos hiányosságokat fedeztek fel a cégnél aminek ZÉRÓ következménye volt. Azt is tudni már, hogy az aggódó önkrományzatis embereket azzal nyugtatták, hogy majd a kormány vagy Szíjjártó elintéz mindent, nem lesz baj. Sőt!
Február 25-án tudták, hogy gáz van, március 9-én lett bejelentve a csőd, ami valójában mai napig nem történt meg, ehhez képest egy nappal előtte még Szíjjártóék egy arab(!) befektetőt próbáltak megfűzni, hogy a Q. egyik részlegébe fektessen.
Eddig kibukott pár száz millió ilyen olyan minisztériumi befektetés, egy rakás önkormányzati, meg állam bácsi részéről röpke 72 milliárd. Itt már nem az a kérdés, hogy benne voltak, hanem az, hogy a bennfentes kereskedelmen, összes létező pénzügyi törvény megsértésén kívül a kormány és a spanok most konkrétan jutalékot kaptak azért, hogy a Q.-ba való befektetést tukmálják vagy konkrétan eleve terv volt minden pénzek ellopására, mint ahogy valószínűleg a Széchenyi bankba bukta előtt gyorsan betolt 37 milliárddal is történt? Nem pedig az bűnösek vagy sem. És akkor még a kereskedőház, orosz szalonna üzem, vízum buli, orosz prostik szálat meg se néztük ...
jahhh és mégeggyxyy....snittmarischka is települjön a picsába innen izráhelbe, izráheli milliárdokból építtesen magának különböző házakat, terror- meg sorsok-..., meg lerombolomgázai házakat..., occt...OTT FÉNYESKEDJEN BENNÜK MINT HAVI SOKMILLÁS IZGAZGATÓNŐ , AKI FÖLTALÁLTA A SZART, HOGY MELEG LEGYEN A VALAGA ALATT, AMÍG IZGAZGATÓNŐT JÁCCIK MAGÁNAK NYUGDÍJIG BEZÁRÓLAG !

MÍG ITT, AZ ÉN HAZÁMBAN NYOMOROGNAK ÉS LASSAN KIHALNAK A MAGYAR EMBERKÉK !!!!!
BASSZAMEG !

CIZELLÁLTAN EZT ÚGYSEM ÉRTENÉK A ZSIDÓ"MEGMONDÓEMBERKÉK"!
FASZOM TELEVELÜK !

SEGÍTEK NEKIK ÖSSZECSOMAGOLNI IS !!!!!
@taga20: "hogy hülye vagy mint a segg."

A seggről jut eszembe: Mostál ma már fogat?
"10" EMBERKE TERRORIZÁL ITT A HAZÁJÁBAN 8 MILLIÓ MAGYAR EMBERT !+
UCCÁKAT NEVEZGET ÁT, MEG IDE TESZ EGY SZOPROT, ODA TESZ EGY MÁSIKAT... ÉS NEM KÉRDEZI SOHA A 8 MILLIÓ MAGYAR EMBERT, HOGY MIÉRT IS ÉRZI MAGÁT JÓL ABBAN A KÖRNYEZETBEN AHOL, AMIBEN ÉL ???
RÉTVÁRI IS GONDOL EGY NAGY SZART, OCCT TERRORIZÁLJA A MAGYAR EMBEREKET !
MENJEN A PICSÁBA INNEN ÉS HAGYJA BÉKÉN A MAGYAR EMBEREKET !!!
@kentauri: TE MEG ÚJRA A VÉGBELEDEN FOSOD A SZÓÓÓT ??? :o)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: eszt a kiabálós barmot nem lehetne kibaszni?
@kentauri: szerintem hagyjuk egymást.
jahhh...egybként BRÓKERNÉV----LISTÁT SZERETNÉNK LÁTNI !!!!! NEVEKKEL, LAKÁSCÍMEKKEL....STB....STB.........
KÖZVETLEN HÁLA KINYILVÁNÍTÁSA CÉLJÁBÚL !!!!!
@komplikato: Gondolod,hogy el tud olvasni egy ilyen hosszú szöveget anélkül, hogy bele ne zsibbadna az húgy agya?
@kvadrillio: MIÓTA DOLGOZTAK OTT, HOL DOLGOZTAK ELŐTTA, KÖZBEN...ALATTAS, FELETTE, KINEK A KIJE, KINEK A GYEREKE, MIÓTA A GYEREKE...STBV...STB.....
TELJES VAGYONELKOBZÁST !
@taga20: TAGA20 ! TE EGY KURVA NAGY RASSZISTA VAGY ! ÉS NEM SZERETSZ GONDOLKODNI !!!
@taga20: Oké innentől csak kedves leszek veled, drága barátom.
@taga20: .....nyugi pár nap és megint elnémulok egy évre.
@kvadrillio: JAHHH...ÉS KIVÁNCSI LENNÉK EZEK A BRÓKEREK, HÁNY BEDÖNTÉSBEN VETTEK MÁR RÉSZT ??????????
@kvadrillio: mert ha nem rúgják picsán őket, nyugdíjig ezt fogják csinálni !
@kvadrillio: 3-0 ra vezet az MTK.

Örülsz ugye
fazekas pedig egy intézkedésképtelen, impotens, kretén.
@kvadrillio: lebuktam! te pedig egy humanista vagy és szerecc gondolkodni.
szerintem, jó hogy nem vagyunk egyformák:)
@kvadrillio:
moderáld magad, mert rövid úton megtanítalak repülni.
Mocsok unalmas, hogy ekkora kretén idehány. Viselkedj!
@kentauri: semmi ilyet nem kértem!
csak korrekt legyél, vagy vicces.
aszt, hogy elhúzz innen végkép nem szeretném.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igön igön mögtisztöltél a "HAJÓZÓ PIHENŐ"
megtekinthetésével .Hálám örökké üldözni fog!

/Csak nehogy utolérjen/:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

áááá....nem érdekes úgy is csak négyen vagyunk itt mindenki a kézi mecset nézi....ez a gyökér meg hagy írja ki magából a frusztrációit, legalább ma nem veri el a fogyatékos feleségét.
Mi van itt ma? Ez milyenjugend?
@kentauri:
Vagy youporn, vagy ixxx, vagy ...

Upsz, elszóttam magamat. :D
@Marcellusca: Nem baj, legalább a magamfajta vénember is begyűjti a maga trójai adagját :D
@taga20: Na jó belelépek.

Miért nem voltam korrekt?
@jöttem:

Franszia fürdőszoba?
Lavoár?
:D
@kentauri: Esetleg korrekt lehettél, de kompakt tuti nem voltál, hacsak nem minden nyílt lefedésednek létezik véges részlefedése.

Nem voltál kompakt :(
@tristen2005:

Asztat akari megmosni. :)

(És most előttem a kép, amint egy dögös, 40-es MILF a lavór fölött éppen ... )
@Marcellusca: pont a pont pont pont érdekes, te dög
@Marcellusca: Hát most meg te is?
Vagy 2 perce nem gondoltam a p...inára, erre jössz te és kezdődik minden elölről.

Egyébként pornhub.com ha már minőség.
@kentauri:
Nehogy asziggyed! :(

Múltnap egy fészbúk csoportba beraktam ezt a hírt:
nol.hu/belfold/eletveszelyes-volt-a-kolto-neve-1525437
Hát, megjelent néhány (helyi)hülye és sorolták volna a mantrát. Az értelmesebb helyiek meg jól leoltották őket.
Ész érvek híján mingyá ki is léptek a csoportból. :)
@kentauri:
Asztatat is ösmeröm. :P :)

(A p.csába, megen lebuktam. :D)
@miva?: Oké! Szégyen vagy nem szégyen, nem értem mit akartál ezzel mondani.
A kompakt szót kiguliztam azt nem kell elmagyaráznod.
Nemtom, az árgyilusoknál van-é másik jelentése is a második szónak a címben, de ha már ....

www.youtube.com/watch?v=gxW3W5ywSeU&index=9&list=PL7Gh3loVuPwb-AcG7nE8QavwmmzZ0n0r1

:D
@Marcellusca: szeretlek, te gyökér:)))
@Marcellusca: énb rólad sokáig azt hittem, hogy te táncművédz vagy...és fantáziáltam arról, hogy..:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: megint hülye vag y!!!
MINDEN REN DBEN LESZ !
"""Várhegyi Éva....Elmondta: a takarékszövetkezeti csődök és a brókercsalások miatt az OBA és a Beva is jelentős mértékű feltöltésre szorul, ami a bankok emelkedő költségén keresztül a kamatréseket is megnövelheti.

A kormánynak az EBRD-vel kötött megállapodása értelmében ugyanakkor 2016-tól csökken a banki különadó, ami a jövedelmezőségi kilátások javulása révén már az idén valamelyest megemelheti a bankok hitelezési aktivitását - mutattak rá a cég munkatársai.

Várhegyi Éva arról is szólt, hogy a brókercégek botránya miatt a kisbefektetők körében megrendült a bizalom a pénzügyi intézményekben, de egyúttal a felügyelő hatóságokban is. Ráadásul - véleménye szerint - a felügyeletet ellátó MNB vezetői és a politikusok - mind a kormánypártok, mind az ellenzék is - rosszul kommunikálták a brókerbotrány fejleményeit, ami tovább növelte a bizalmatlanságot."""""

...LEGFELJEBB...KINYALHATOD ! :o)))
@Penivaldes: minden porcikáddal egyet értek:))
@ornagy50: senki nem mondhat rosszat, idéztem egy mesedalból:)
@Marcellusca: nem folytatom, te vagy taga tükörképe:))
ha van érték, akkor a DM az.:)))
@taga20: na ezzel egyetértek! Pedig más generáció vagyok, de szerintem is. vannak örök értékek!
@Penivaldes:

Abetyárgyátnekije!
Miket nem tanítanak abban a kolostorban? :D
@Penivaldes: taga mikó egy kicsit "isz"még
engem is"szeret".:)
@Penivaldes: húgi, má akkor tudtam, hogy húgom vagy, amikor még tervben se voltá:))l
@Penivaldes:
Rólam szól, én vagyok helless. :P :D
@taga20: Me?
Sok mindenben hasonlítunk ám, ahogy olvasgatlak. :)

Csak én nem vagyok akkora bunkó a csajokkal. :)))
De szeretnék. :D
@Marcellusca: neked nincs is kebled M:) de örömmel teszem.
@Penivaldes:

Igazad van, Peni. Novíciának már öreg vagyok de rendfőnökasszonynak épp megfelelő.
@ornagy50: nem kell ahhoz:) csak hülye őrnagyokat bírom:))

nesze te bamba.

www.youtube.com/watch?v=08w0LQUIZ9E
@Marcellusca:

Akarsz beszélgetni a fürdőszobáról? )))
@taga20: DM? Nem ezek koppintották Ákos dalait?:))))
@jöttem: mesztelen főzés megy még?:)))
@taga20:
Backi, hogy tetszhet ez a majom? Nincs egy normális száma, csak "feldolgozások".

Egy ilyen jó dalt így megszégyeníteni ...

www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg
@taga20:

Naná!

Gondoltam, elszerződök a Nagy Nemzeti TV-hez. Hátha javulna egy kicsit a nézettségük.
@jöttem: Arról nem kifejezetten, de az uána következő kommentem tartalmáról @Marcellusca: inkább! :D
@kentauri: Hát azt, hogy sok latin jelzőre igaz, hogy nem vagyunk olyanok, ráadásul mindenki mindenfélét ért minden alatt, szal nem érdemes belemenni ;)
@Penivaldes: Akkó rámegyek a tiedére! :)
@jöttem: fejeden pingált kendőben dalolva kevernéd a tésztát.
@kentauri: DM? Nem ezek koppintották Ákos dalait?:))))
Csak, hogy a Fidesz ekézést kicsit visszacsempészem...ezek a tetvek még a Depeche Mode-ra is árnyékot vetnek....közvetve persze.
@Penivaldes: Ne bosszants! Mindjárt megtérek liberálisnak. A fizetették szerint ilyenkor már minden tisztességes libsibolsit kikötözve korbácsolnak, én meg egy raklap tojást festek éppen!!

Pedig ennél még az is jobb tutira!
@miva?: én nem szoktam se korbácsolni, se tojást festeni.
@miva?: Akkor ezt már nem fogom megérteni...pedig a speciális relativitás elméletet is nagy nehezen megértettem.
De azé ne kérd, hogy felmondjam.
@Penivaldes: Én is lemondanék az egyről a kettő közül amit szoktam. Már nincs ám sok hátra, csak a kalácssütés, a tojásfestés, meg a rendrakás, fészekrakás, hajnalban kelés, kertben fészkek elrejtése, meg a holnapi önfeledt húsvétolás :D
@miva?: én régen megakartam lesni a Nyuszit, ahogyan elrejti az ajándéákot.
@kentauri: már mit?

Csak arra céloztam, hogy nehogy ktségbe tessél esni valami k-bötűs miatt ami nem vagy, mert mennyi minden k-bötűs nem vagy még.

OFF: De egyébként: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kompaktság

topologikusban, de k-ad ennben még ennél is egyszerűbb, és minden bonyibb tétel magától kipottyan a definíciókból,
csak ha érdekel.

ON:
@Penivaldes: Suokott olyanokat mondeni, hogy "basszameg", mikor a pizsijét kiszakítja a szomszéd gondozatlan kertjéből átlógó szederág :D
@Penivaldes: Mi bajod van a tojásaimmal? :)
@Penivaldes:

és kötényben, higiéniai szempontok miatt. még mindig kísért a kép, amit taga írt le egykor oly érzékletesen.))))
@Marcellusca: lehet vele tojástörő versenyt csinálni?:)
@Penivaldes:

szerintem teljesen abszurd ez a húsvéti nyúl és a tojás kombó.
@jöttem: Itten csak virtuálisssan, de szívesen megnézném élőben! Még segítenék is! :D
@Penivaldes: kénytelen, mégsem lóbálhat, ha menni kell a gyerekhez éjszaka
@Penivaldes: én láttam nyuszit rejteni még
kisded koromban .
De a NAGYI kiokosított a macskával
kapcsolatosan.:DDD
@Penivaldes:

értenek is ezek a műsorszerkesztéshez!!!
na kellemes továbbiakat, itt elindul az őrület
@jöttem: ja, nem tudnak semmit sem a sóbiszniszről!
@jöttem: Nyugalmat és boldogságot kivánok NÉKED
erre a pár napra!:)))
@miva?: Szóval k. mint kurva se vagyok pedig 100 ezerért még Vida Ildikóra is felállna.
A kurva mint definició szerint: pénzért dugó személy nem vagyok, hiszen rendes munkám van, de bizony ha Vida Ildikó elém állna és azt mondaná, hogy itt van Kentauri 100 ezer, dugjál meg én bizony úgy megdugnám, hogy szikrát szórna a szeme.
@Marcellusca:

Megható a segítőkészséged.
Holnap fürdetem a mamát. Ha sietsz, azt is megnézheted.
@jöttem: Egy illen fogadtatással még asse lenne baj, ha nem főzöl. :D

static.dicsakbuksi.com/elso-gondolat-130629060554.jpg
@ornagy50:

Köszönöm, őrnagyom. Viszont kívánom!
Remélem, mihamarabb elhárulnak az akadályok, és újra szárnyalhatsz.)
@kentauri: Méééé? A szemibe nyomnád?:D
@jöttem: Hélóóó, tessen mán jól óvasnyi! Dögös, 40-es MILF! :))

Szeretem az érett nőket, de nem a "túléretteket". :)
@Marcellusca: ez az öreg gyökér és a fiatal gyökér egyvelege:)
@Marcellusca:

Kár. Szeretek főzni.))
@jöttem: Ezzel nem veszel le a lábamról. Lásd: @Marcellusca:
Én is tudok és szeretek főzni. :P :)))
@Marcellusca:

Jóvanna! Tudom mi a MILF, az előbb gugliztam ki.))

Csak poénból mondtam. Nem sztreccselnélek a látvánnyal.
@Marcellusca: én az elgáncsolásban hiszek, azzal lelehet venni bárkit a lábáról.
@Penivaldes: Ammán biztosis. De mit csinálsz vele utána? :)
@Marcellusca: neked a füldebe súgom, hogy begyűjtöm őket egy szekrénybe:)
@Marcellusca:

Ne nézz amatőrnek! Ezt már akkor is tudtam mielőtt kirakták a netre.

Nincs láblevevős szövegem. Az nem az én dolgom.)))
@taga20: Na, mostan mész te el a p.csába! Főleg, ha azt mondod, hogy a Communards-ot is szereted! :DDD

www.youtube.com/watch?v=5Ha5HrQryLk
@Marcellusca:

Nagyfiú! A mama látványáról beszéltem.
Az enyém olyan-amilyen. Eddig még nem volt rá panasz. Igaz, a mintavétel elég szűk körű.
@jöttem: Nem nézek semmi jónak elébe.
Hétfőn lesz egy "csoport"találkozó az "isteni
széllel"kapcsolatosan.:(
@Penivaldes:

Vizes póló? Az igen!
Ne vonulj kolostorba, ha ilyen ötleteid vannak! Inkább élj!
@Marcellusca: bazdmegakurva....! mit szerettem volna?:)))
@ornagy50:

Szorítok! Amíg nincs döntés, ne legyenek borús gondolataid! )
@Marcellusca:

Igazad van. Ne emlegessük, még a végén felébred. Aztán lőttek az ittlétemnek. ))
@jöttem: A belső infók sajna egyértelműek .:(
@taga20: Vaze, nekünk tanákozni köll! :)
(Nem úgy, perverz állatok! :D )

Jimmy jó fej. :D
www.youtube.com/watch?v=Y_DWWE3cjgg
@Penivaldes: Simaaaa? Dudoros, hegyes póló. :)
@ornagy50: ha taga küld egy ajánlást, nem segít? ennyi barmot!
@ornagy50:

Sajnálom. Írjál! Támaszom voltál egy nehéz helyzetben, most visszatámogatlak. ))
Ha még nem volt a hírcsárdáról :D

A Quaestor-ügy kronológiája (kormány-verzió)
Kr.e. 516: Schiffer András egyik felmenőjét a Római Köztársaság egyik quaestorává választják. Véletlen? Nem valószínű.

Kr.u. 1961: Meghal Kurt Meyer SS tiszt, háborús bűnös. Megszületik Gyurcsány Ferenc. Csak úgy mondjuk.

1989-1990: Összeomlik a Szovjetunió és megalakul a Quaestor Zrt. Ez is elég érdekes.

1990-1994: Taxisblokád, Médiaháború, Paktum. Quaestor-hirdetésekkel szakítják meg a kacsameséket.

1994-1998: Halál, Dögvész. Bokros-csomag. A Quaestor Zrt. felemelkedése.

1998-2002: Polgári és Politikai Termékek I. Aranykora. A Quaestor csoport csak több kötvénykibocsátással bírja átvészelni a számára nehéz időszakot.

2002-2010: Gazdasági világválság. A saját tengelye körül forgó kormányfő megostromoltatja a TV-székházat. A Quaestor csoport milliárdos hiteleket kap a kormánytól, amire nincs fedezet, eltekintve egy értéktelen stadiontól.

2010-2015: II. Aranykor. A fékezhetetlen jólét miatt annyi pénze lesz az állami szerveknek, hogy a felesleget kénytelenek a Quaestornak adni, mert minden más hely megtelt.

2015. február 18.: Orbán Viktornak álmában megjelenik Szent Iszmaljatov, a kazahok rokonainak védőszentje, aki elárulja, hogy melyik brókercég simlis, de óva inti a pánikkeltéstől, hátha mégsem.

2015. február 19.: Orbán Viktor a lehető legjobb lépéseket teszi meg a közpénzek, a keményen dolgozó kisemberek és a fekete orrszarvúk védelmében.

2015. február 20-tól napjainkig: Állami szervek a lehető legcélszerűbb lépésekkel mentik a közvagyont. Ahol ez mégse sikerül, ott nem hallgattak eléggé Orbán Viktorra. Szerencsére sikerül megmenteni a rendkívül értékes, stratégiai fontosságú ETO Stadiont.

/ Tode Ti, köszönjük!
@Marcellusca:

Tűzzetek vörös rózsát a hajatokba, hogy megismerjétek egymást.))))
@jöttem: Jó éjt Prágám.:)
És egyben MINDENKINEK!:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Nem baj. Fesd ki a locsolók tojásait! Jobban fognak neki örülni, mint az édességnek.)))
@Penivaldes:

A hormonkirályt? Lassan én is.))
@Marcellusca:

Csodálod? Dobálod itt a magas labdát. Nem vagyok én perverz, csak időnként fura gondolataim vannak, amiket nem tartok meg magamnak.)))
@Marcellusca: és hogy milyen formában?
haver, te akkora fasz vagy, mint én:)))
@jöttem: nem fura, "csak" mocskos. :)

"Nefürgyéle!" :D
@Marcellusca:

Már lehet kapni minőségi ételfestéket.
@jöttem: A nem gyó. Megfesti a gatyót is. :)
@Penivaldes:

Átjön a dróton.)))
@Marcellusca: a férfiaknak van egy jellegzetes illatuk. próbáld csak ki, szagolgass
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Ide sem. Nem tudom miért nem találták még ki a locsolófiú szolgáltatást.))
@Marcellusca:

A lelkem tiszta, így egálban van.
Lassulsz? Mondom, ételfesték.
@jöttem: Ki beszél itt kajáról? :)
.
Legyen egy kis Rejtő is:

''''Barátságosan a vállamra veregetett, majd felsegített és leporolt.
- Szervusz, Csülök!
- Tuskó! - Kiáltottam örömmel. - Téged az ég küldött. Nincs lakásom, és mindössze tíz frankot kaptam a kapitány viharkabátjáért.
- Nem tesz semmit fiam! Nem tesz semmit, fel a fejjel - mondta, mert mindig bizakodott, hangosan és szélesen. - Nincs semmi baj!
- Számíthatok rád?
- Hülye vagy? Barátok között ez nem kérdés.
- Szóval?
- Elisszuk a tíz frankodat, azután majd csak lesz valahogy. Gyere!''''
.
.
@Penivaldes:

Penike, ne dobálj magas labdákat Marc-nak!
Réseket emlegetni!!!!
@Marcellusca: érd és angyalföld között, moric az arany középút:)
mikor?:)))
@Marcellusca:

Na, azt sem bánom, ha kitilt Boli perv-ért.
Mondom, ételfesték. Ki mondta, hogy rajta is marad?
@taga20:
Ho'nap eltűnök 1,5-2 hétre, csak melózni jövök haza, de utána egyeztethetünk időpontot, helyet.
@jöttem: Végülis, az is ehető, nyalható ... :D
@Penivaldes:
.
Hugo Boss AG is a German luxury fashion and style house based in Metzingen, Germany. It is named after its founder Hugo Boss
@graphics: Valami ilyesmi. :)
De az én fantáziám nem ilyen művészi. :)
@Marcellusca:

Legközelebb mellékelek folyamatábrát.))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Minek levédetni? Legyen kellemes húsvétja mindenkinek!)))
@jöttem: mmm...mosogatnék szívesen abban s konyhában! ;)
@graphics:

Köszi! A lavórosnak hasznát veszem.
@graphics:

Ha a kerti munka is érdekel, megkereslek 2 hét múlva. Konkrétan veteményezésről és krumpliültetésről van szó.
Több napos meló. ))))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szia, Neked is!
Ja én sem sütöttem. Nem is tudok, nm is hagynák! :)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Nem nagyon. :(
Azért majd benézek, olykor-olykor, ha netközelbe leszek.
@jöttem: Á, személyes prezentációt jobban csípem. :)
@jöttem: dugványozás érdekel! :))
@taga20: Hun van az még! Lehet, hogy melózom. :(
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Bocs, ezt félreértettem. Azt hittem, az ételfestékes ötletről van szó.
De ha a katalógusról, akkor kiegészíteném annyival, hogy nyuszilányossal is lehet bővíteni a portfóliót.

Bakker! Milyen kreatív vagyok! ))))))))))))

Ha a hülyeségről van szó.
@jöttem: A mútnap mán ajánlottam a dugványozást. :)
@Marcellusca:

Gondoltam. Nekem csak jó, baromi rossz a rajzkészségem.
@graphics:

Az még korai. Lefagynak a palánták, ha fagyosszentek előtt rakjuk ki.
@Marcellusca: a munka ünnepén? nem fogsz:)
@jöttem: üvegházban hamarabb növekszik.
@Marcellusca:

Emlékszem rá. De nem lehet minden ötletre azonnal ráharapni. Különben oda a renomém.)))
@taga20: Szia! Neked találtam egy gyárat! :)
láttad a képeket?
@graphics:

Sajnos nincs üvegházam, pedig már jó 2 éve áhítozok rá. Ez sima kert. Baromi nagy.
@Penivaldes: bizony! Csak az ültetőfa is bírja!
Mindenkinek jó éjt! Köszi a szép estét! Jó volt játszani. ))))))
@taga20: Ó, télleg, ha a kádéizé elrendezi. :)
@jöttem: Jó éjt!

Lassan én is menek, úgyhogy szép álmokat mindenkinek!
Jó éjt mindenkinek! Szép álmokat! :)
@dr. jenőke (jenőke):

Ez a Rejtő idézet jó volt, tessék továbbra is iparkodni.
@graphics: ki az a galád, aki nem hagyja? :-)

@Marcellusca: Éjszaka könnyesre sírtam a párnát, azért nem válaszoltam.

@jöttem: áh, nem kell mindent a pasiknak is, elég egyelőre nekünk :-D

Itt meg nem is divat a tojásfestés már.
Bloggerkem Borkai miatt ne izgulj. Majd 2019-ben eldontik a választok itt helyben. 0 kozod van hozzá.
@luis5:

Kommentelőkém, a franc se izgul Borkai miatt. Az egy milliárdra legyenek kíváncsiak a választók. Ha ők se, akkor minden a legnagyobb rendben?
@luis5:

Boldog Húsvétot Borkai elvtársnak meg mindenkinek!!
Áldott és békés húsvétot mindenkinek. :)

HIMNUSZ

Rózsálló hajnalfény ragyog,
zeng már az égi háladal,
örömben ujjong a világ,
panaszt üvölt a kárhozat,

Midőn az égi nagy Király
halál hatalmát megtöri,
s lábbal tiporva poklokat,
feloldja foglyok láncait.

Sírját nehéz kő zárta el,
őrzötte zsoldos őrsereg,
de fölkelt fényesen, s ragyog
a gyász fölött győzelmesen.

Az alvilági sóhajok
s fájdalmak oldódnak tehát,
mert fényes angyal hirdeti,
hogy Krisztus immár nem halott.

Maradj örökre, Jézusunk,
fényes húsvéti örömünk,
s kiket kegyelmed újraszült,
oszd meg dicsőséged velünk.

Dicsérünk, Jézus, szüntelen,
ki feltámadtál győztesen,
Atyának, Léleknek veled
most és örökre tisztelet.
@luis5: Bravó, nem is kell gondolkozz, hogy abból a pénzből mire lehetett volna költeni Győrben. Majd a választók 2019-ben a jegesmedve vérvörös faszára elzavarják a Borkait, akkor borulj a vállára és sírjatok együtt az elvesztegetett pénzeken és lehetőségeken. Idióta, most is csak arra tudsz gondolni, hogy a lebukott polgidat védjed, mert jó Fideszes. Ha ugyanezt egy szoci vagy más mostani ellenzéki polgármester csinálta volna már régen az utcán követelnétek, hogy mondjon le. De mivel Borkai Fideszes, ezért neki szabad?
@Orica Középföldi:

Neked a komolyzenei véna miatt is:))

www.youtube.com/watch?v=ZuGSOkYWfDQ

-------------------------
A nyúlra reagálva:

kepkezelo.com/images/hpgcisvwtlyukves3n4.jpg
@The Ghost Wolf:
Mi ez a lazaság?
A végéről lehagyta a szerencsétlen, hogy "ÉJJEN APÁRT! CSAKA FIDESZ!" szlogent.
Hihetetlen, hogy egyre szarabb a trollok szintje...
@luis5:"Majd 2019-ben eldontik a választok itt helyben. 0 kozod van hozzá."

No akkor emlékezzünk egy kicsit. De lehet Béláim gondolkodni is!

A fideszes többségű települési önkormányzatok a Gyurcsány idején adósodtak el. Nagyon, és devizában.

Mi történt 2010. után? A fidesz kormánya ezeket az adósságokat átvállalta. MIÉRT IS?

KI is fizette meg ezeket az adósságokat? A fidesz? NEM! Az adózók az ország minden részéből, oszt közben meg csak azok a települések gazdagodtak, akik eladósodtak.
Most mi történt? Az eto stadijonyt azonnal stratégiailag kiemelt létesítménynek minősítették /törvény ellenesen/ úgy mellesleg.

Szóval milyen közünk is van a győri egymilliárd jövő beli pótlásához??????? Oszt jó napot, illetve kellemes húsvéti ünnepet!
@gazoló:

Köszi:))

Tegnapelőtt meghallgattam az összes Stabat Matert.
Handel-nap tegnap volt, ma Vivaldival ünneplek.
@The Ghost Wolf:

Ki a 'bráner akar addig várni tesó!
Félrebeszél mindenki!!!!!!!!
Egyetlen szerencséjük abban,hogy nem lángol még Pest és az ország,hogy az elégedetlenek olyanok 'akik'ezt sosem fogják megtenni vagy anyagi lehetőségeik nem teszik lehetővé,hogy felutazva egyszerre hajtsák el ezt a rablóbandát!De ami késik nem múlik!
Az összes ellenzékinek egy tömbbe tömörülve kellene most a 'főügyér leváltását és független,akár nemzetközi jogi szakértőkkel megerősített ügyészségnek ennek a mocsokhalmaznak a feltárását!!!!!!!!!!
@Orica Középföldi:

Rajtam is szinte egész nap fülhallgató van!!
Számomra ez képezi a szakrális-:)klerikális részét!
Belül persze más!
HÚSVÉT alkalmából kézcsókom a hölgyeknek és a sok locsoló mellé ezt küldöm:

korkep.sk/files/2013/03/000004.jpg.jpg

Az uraknak meg ezt:

randiblog.uw.hu/foto/644943902.jpg
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kösz!
Ez a nyuszika szépen tud festeni:)
Bemenné a'zólba locsolni?:)))
@látjátok feleim szümtükkel:
A sok ostoba győri birka dobja össze a pénzt, evégre Borkai elvtárs megtette, amit megtett - legfeljebb egy kicsit emelik a helyi adókat, nem gond.
Az az 1000 millió forintocska meg...
Az Audi pánikszerűen lelépett az ETO támogatói listáról (még az autókat is visszavette).
Borkai szánalmas pártcsicska csak, önállósága nulla. Azt tette, amit mondtak neki.
Végül is gyurcsánykottája... :)
ennek az egész kutyaszarnak, a tolvaj fideszmaffiának a "titka" itt van, ezen az oldalon. a tolvaj, kókler, az emberek manipulásán kívül mindenhez segghülye, mekkelek fideszeseket ezek a nyomoronc, ostoba, az egész országrablásból egy sánta forintot se látó, rettenes helyesírású, politikusokért rajongó, pronyó prolik tartják a víz felett (nem egy közülük tuti, hogy még a saját családjánál is jobban szereti az enyveskezű, hantás, telegyógyszerezett tolvaj gecit.). valami elképesztő, milyen buta emberek élnek ebben az országban:

orbanviktor.tumblr.com/
Erről az egyértelműen szocikhoz kötődő szarrágóról is nagy a hallgatás:

"Az egyik Quaestor-cégben nyolc, egy másikban öt évig volt felügyelőbizottsági tag Kiss Szilárd. A moszkvai nagykövetség volt agrárattaséja már előzetesben ül, mert megvesztegette az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet igazgatóját, hogy hétszázmilliós tartózását áron alul eladja.

Kiss a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-nek 2003 szeptemberétől 2011 szeptemberéig volt felügyelőbizottsági tagja, azaz ügyelt a cég törvényes működésére, írja az origo. A Quaestor Energetikai Zrt.-nél 2006 májusától 2011 augusztusáig töltötte be a pozíciót. A jelek szerint Kiss Szilárd nemcsak egyes kormánytagokkal, hanem Tarsoly Csabával is jó viszont ápolt."
(origo)
Hiába no, ezek a szocik mindenhol megtévesztették a fideszt... ravasz, nagyon ravasz...
@xyxyxy71:

"enyveskezű, hantás, telegyógyszerezett tolvaj gecit.)"

Sodorjad még 'for'májköltőfejedelmem:))))))))
@Gábris szomszéd:

Köszi, de velem ne fáradj. Nincsenek sokan, akik nálam többet olvastak, tájékozódtak ebben a témában .
@jöttem: azé mielőtt csajok elkezdtek tojást festeni, adok egy kis eligazítást :)))))))

www.napiszar.hu/showPost/Tojasfesto_modszer
hvg.hu/velemeny.publicisztika/20150404_Nyugi_a_keresztenyseg_nem_ilyen

Köszönjük a krisnásoknak a tegnapi ételosztást a Blahán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@gazoló: asztakurva, most derült ki, hogy én igaz keresztény és igaz jézushívő vagyok.
@taga20:

Miért ne?:)

Azt sem értem a miskolciak miért nem zavarják vissza ezt a redvás románt a bozgorjaival együtt a medvék közé!!

civilhetes.net/belfold/miskolc-polgarmestere-szerint-a-varosaban-nincs-szukseg-arra-hogy-meleg-etelt-osszanak-az-ehezo-gyerekeknek
@taga20:

)))))))))))))))))))))))

Na, akadjunk le a témáról. Fényes nappal nem illik malackodni.

Jó reggelt mindenkinek!
Orbánék, ennyiért, már megbuktatták volna a kormányt, de ehhez emberanyag kell. A társadalomnak az az egészségesebbik része amelyik nem túlpolitizált, nem nagyon mozgósítható hídfoglalásokra, harckocsi beindításokra. A saját híveiket, pedig kielégíti az örökös giccsmagyarkodás, a politikai látványpékségben bemutatva. Ők ugyan, bármikor nagy számban mozgósíthatók ( Lezsáknak is sikerült Horn Gyula ellen), de a pannon birodalmi győzelmi jelentéseken túl nem AKARNAK látni. Sajnos, ilyen zemberek mellett ez megcsinálható, és még több is megcsinálható lesz. Szégyenlem, hogy magyar vagyok, és büszke vagyok arra, hogy soha egyetlen egyszer sem szavaztam rájuk. Ezt a politikai elitet társadalmunk termelte ki, mindannyian Orbán Viktorok, és Gyurcsány Ferencek vagyunk.
@gazoló:

Néztem az arcokat a Blahán és eszembe jutott Kriza öntelt képe, márpedig Miskolcon nem kell ételt osztani az éhező gyerekeknek, ne erről legyen a város híres. Amiről nem beszélünk az nincs.

Nagyon érik egy alapos - bocs-bocs-bocs - pofánverés ezért a döbbenetes érzéketlenségért.
ezzzzzzzzzzzzz:)))

kersztény-polgári Magyarország:(((

"Hanem a ki a nagyobb közöttetek, legyen a ti szolgátok. (12) Mert a ki magát felmagasztalja, megaláztatik; és a ki magát megalázza, felmagasztaltatik. (13) De jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát bezárjátok az emberek előtt; mivelhogy ti nem mentek be, a kik be akarnának menni, azokat sem bocsátjátok be. (14) Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színből hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetéstek. (15) Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál. (16) Jaj néktek vak vezérek, a kik ezt mondjátok: Ha valaki a templomra esküszik, semmi az; de ha valaki a templom aranyára esküszik, tartozik az. (17) Bolondok és vakok: mert melyik nagyobb, az arany-é, vagy a templom, a mely szentté teszi az aranyat? (18) És: Ha valaki az oltárra esküszik, semmi az; de ha valaki a rajta levő ajándékra esküszik, tartozik az. (19) Bolondok és vakok: mert melyik nagyobb, az ajándék-é vagy az oltár, a mely szentté teszi az ajándékot?

Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megdézsmáljátok a mentát, a kaprot és a köményt, és elhagyjátok a mik nehezebbek a törvényben, az ítéletet, az irgalmasságot és a hívséget: pedig ezeket kellene cselekedni, és amazokat sem elhagyni. (24) Vak vezérek, a kik megszűritek a szúnyogot, a tevét pedig elnyelitek."
@gazoló:

Ahogy Hofi mondta, az igazságból elveszett az "i".
@taga20:

" asztakurva, most derült ki, hogy én igaz keresztény és igaz jézushívő vagyok."

Mi több, rendszeres reggeli bűnbánó vagy:)) Igaz, senki nem oldoz fel,nincs penitencia és nem ismered a hét fő bűnt.
Majd Angyal eligazít, de ne higgy neki, mert a Bibliában nincs ilyen.
@Furusina:
Az tény, ez a mi szarunk... Annyit is ér!
@jöttem: :)A keresztényből meg a 'ze:)
@Orica Középföldi:

Térdelni kell 'ebola előtt Neki napszámba vagy fordítva:))
@Orica Középföldi:

@gazoló:

Mintha róluk írta volna.

WEÖRES SÁNDOR

KICSINYESEK

Csak játszani tudnak,
fontosdit és lényegesdit.
Alig koptak ki az álmodásból
és álommá aszott a realitás
ápolt kezeik között.
Az élet, mint olcsó játékszer, úgy berreg-búg a kezükben,
elrontják, mielőtt kezdhettek volna valamit vele.
Ál-istent alkotnak maguknak,
hogy legyen kihez könyörögni
és önérzettel hajtják meg előtte
ál-tökélyük cifra lobogóját.
Lassanként istenekké nőnek
ők maguk is maguk előtt
és elfelejtik, hogyan kell
embernek lenni,
kicsinynek.
Amikor a végtermék felböfög a lefolyóból:

"a Békemenet szervezője leírta, hogyan képzeli el az ország jövőjét.

Bencsik András a Demokrata e heti vezércikkében Szingapúrról és nemrég elhunyt vezetőjéről emlékezik meg. Megtudjuk tőle, hogy ott "A közvélemény támogatja az ország szigorú törvényeit. A szingapúriak egyetértenek a drogcsempészeket sújtó halálbüntetéssel, a pornográfia tilalmával és a politikai véleménynyilvánítás korlátozásával – hopp, figyelem! –, mert cserébe virágzó gazdasági körülmények között élhetnek."

Szelfi a Li Kuan Jú bulváron című írásában arra is figyelmeztet az ismert civil, hogy ha nálunk nem vezetik be ezt a rendszert, akkor "Európa megszűnik létezni."

magyarnarancs.hu/feketelyuk/bencsik-andras-szerint-ossze-kene-verni-a-tuntetoket-es-akkor-mindenki-boldog-lenne-94434

Az ordas exkomcsi-exmunkásőr firkászoknak meg mi lehet arrafele a büntetése? Tanácstalan vagyok...
@Orica Középföldi: drága orica. mosogatok, me az asszony főz, közben a klasszik rádiót hallgatom má egy órája:))

remélem ez is keresztényi cselekedet!

u.i.: tudom védőruházat és védőital kötelező:)))
Sebészi pontosságúak vagytok Te és :)Sanyi bácsi..

"Lassanként istenekké nőnek
ők maguk is maguk előtt
és elfelejtik, hogyan kell
embernek lenni,
kicsinynek. "

www.kephost.com/image/FPSY

www.kephost.com/image/FPSz

www.kephost.com/image/FPSR
A polgári kormány lassan rendet teremt a pénzügyi szolgáltatók, a bankok, brókerek között is. Vége (lassan) a zavarosban halászás idejének, aranykorának. Ez áldozatokkal, hibákkal jár. szorítgatják a tökeit a libero csapatnak, az pedig üvölt, mint a fába szorult féreg. A kezében lévő, még mindig nagy hangerőt (értelmet kevésbé) felmutatni tudó média pedig érdekeinek megfelelően állítja elő a dezinformációt, szüli a badarságok özönét, próbálja elbizonytalalnítani a sok kevéssé hozáértőt.
Tehát megyünk a rend, a tisztesség, a becsület, az át nem verés idillikus állapota felé, s a dolgok természeténél fogva zt sohasem érhetjük el. Ez pedig nagyon fáj azoknak, akik ennek az eellentettjének a fenntartásában voltak ezidáig érdekeltek, s azok még most is.
@apro_marosan_petergabor:

"A polgári kormány lassan rendet teremt a pénzügyi szolgáltatók, a bankok, brókerek között is. Vége (lassan) a zavarosban halászás idejének, aranykorának. "

Ezt,hogyan tudtad leírni röhögés nélkül?:))))
@gazoló: és az a fasz idejön húsvétkor és bebassza eszt a turhát.
mekkora egy szar ország ez, velem együtt. :(
@apro_marosan_petergabor:
Valahol irigylésre méltó az a szent együgyűség, mely soraidból kiviláglik. Te sem agysebész lehetsz...
Ki kéne nyitni a szemeidet, annak hinni, nem a Párt agiprop osztályának. Persze akkor a jó elvtárs imidzs hová lenne, a nyelv leválna a szentséges seggről.
Alakul ez, alakul...

"Telik a pesti kamra is

Hogy hány cikk jelent meg Magyarországon a spájzos orosz hasonlattal, azt nem lenne könnyű összeszámolni. Ugyanakkor a fenti példákhoz képest érdemi kémügy alig került terítékre – a Jobbikos EP-képviselővel szemben bedobott vádakat leszámítva – ami azért beszédes csendet jelent. Kémek helyett viszont az orosz alvilág és a politika-közeli elit összefonódásának jéghegycsúcsát – Kiss Szilárd és körét – az Index egy korábbi oknyomozó cikksorozata elkezdte feltérképezni. Igaz, minél keletebbre megyünk, annál inkább tartozik az alvilág az adott ország szolgálatainak eszközei közé.

Hadd boldoguljon a Szijjártó meg a többiek
Miniszterek nevei repkednek, Obama és Putyin is szóba kerül azokban a lehallgatott beszélgetésekben, amikben Kiss Szilárd volt moszkvai attasé egy takarék pénzének lenyúlásáról egyeztet. Rendőrségi dokumentumok és csúnya szavak: így üzletelt a keleti nyitás simlis lobbistája.

Az orosz katonai és polgári hírszerzés az operatív – emberi (HUMINT) – kapcsolatok mellett egyre nagyobb erőket vet be az informatikai-technikai (SIGINT) vonalon is. Legalábbis ezt írta már 2014 májusában az akkor oroszellenességgel ritkán vádolható Magyar Nemzet. Magyar katonai forrásokra hivatkozva egyébként az orosz mellett az amerikai és kínai aktivitást emelte ki az írás. Az Index is beszámolt a megújult orosz szolgálatok sokszínű módszertanáról.

Miközben Prágában és Varsóban már egész szép lista kerekedett az elmúlt években a persona non grata – vagyis kiutasított – orosz kémek neveivel, addig Magyarországon emberemlékezet óta nem történt hasonló. Bár az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal a cseh és lengyel társszerveihez hasonlóan felmérte az exponenciálisan növekvő érdeklődést, mégsem találunk komolyabb ügyeket. Felmerülhet magyarázatként, hogy ügyes a magyar elhárítás és nem viszik nyilvánosság elé a lebuktatott kémeket. Ez ugyanakkor döcögősen illeszkedik abba a kontextusba, hogy sajtóértesülések szerint éppen a szakmai munkájával való elégedetlenség miatt váltották le az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetőjét, Göbölös László főigazgatót e héten.

Az orosz befolyásolás kísérletei felsejlettek a magyar tankok ukrajnába való szállításának kreált története és egyes magyarországi, később .ru végződést kapó honlapok kapcsán."

index.hu/kulfold/2015/04/05/egyre_forrobb_az_uj_hideghaboru/
@gazoló: aki ma dohányzik, az egy barom!
és ebből nem engedek:)))
@taga20:

Mély levegőt vesz a beteg, és megnyugszik.:D
Legalább húsvétkor.
@apro_marosan_petergabor: "szorítgatják a tökeit a libero csapatnak, az pedig üvölt, mint a fába szorult féreg."

Nagyon nehézedre esik a gondolkodás? Vagy azért nem fizetnek?

Biztos van aki szereti, ha szorítgatják nekie. Csányi elvtárs, akarom mondani nertárs nem üvöltött, amikor átvette legutóbb a magas állami kitüntetését.:D
"Russinovich a felhőalapú szolgáltatásokban utazó Microsoft Azure-ért (korábbi nevén: Windows Cloud) felelős technológiai igazgatója. Ő volt az, aki a Szilícium-völgyben megrendezett ChefConf nevű geekkonferencia egyik kerekasztal-beszélgetésén megelégelte azt az állapotot, hogy a weboldalakat és appokat fejlesztő, lelkes programozók és kis cégek szinte kivétel nélkül a konkurens Linux operációs rendszert használják a Windows helyett a napi munkához. A Wired szerint ugyanis a Russinovich-ot hallgató többszáz emberből csak egyetlen egy tette fel a kezét, és vállata fel nagy nyilvánosság előtt, hogy Windows fut otthon a gépén.

Ez már egy új Microsoft. Két éve ez nem történhetett volna meg, de ma már a realitások talaján kell állnunk.

Russinovich szerint a Microsft ma már nem engedheti meg magának, hogy nem halad a korral. Nagyon erős a konkurenciaharc, és nekik is jobban nyitniuk kell az okostelefonok és tabletek világa felé. Steve Ballmer kirúgása is annak volt köszönhető többek között, hogy a vezetése alatt a Microsoft egy verembe esett mamut tempójában követte a mobilpiaci trendeket. A Google ugye 2005-ben megvette az Android Inc. Linux-rendszert használó mobil operációs rendszerét, a Androidot"

index.hu/tech/2015/04/04/nyilt_forraskodu_lehet_a_windows/

Érdekes lenne... Amíg egy eredeti rendszerlemezzel kb. 3 perc feltörni egy lekódolt win rendszert - a beépített backdoor-okról nem is beszélve még - addig ez olyan átlátszó duma... Persze vakításnak elmegy.
@apro_marosan_petergabor: igazi se füle, se farka, protobolsevik, a Kubatov Pártvédelmi Osztályán összekotyvasztott, a fideszbirkák szájába szánt propaganda bullshit.

jó nagy marha lehetsz az életben, csocsesz! egy igazi teleszart szájú proli, akit időről-időre kihajtanak az egykori lyukas gatyás, a panelből a gőzölgő húsleves mellől kivakaródzott, az új történelmi keresztény uralkodó osztálynak készülő, az országot a saját bankszámlájukra lerabló, tolvaj exvadlibsik egy kicsit értük menetelni.

lényeg a lényeg: egy tipikus kihasznált, ostoba pronyó vagy, akit a fideszrészvényesek kábé annyira becsülnek, hogy rád uszítanák a kutyákat, ha be akarnál menni az egyik zártkörű kertipartijukra.
@látjátok feleim szümtükkel: nem használ:) az ilyen szaralakok kiverik nálam a biztosítékot.

ha te pl. beteg vagy, ako pl. húsvétkor megszakad, utána meg megy tovább?

nekem minden nap húsvét vagy karácsony, én minden nap szeretem aszt akit szeretek. nem kell ilyen barom, képmutató ünnepnap!

basszameg a végére felhúztam magamat.

egyébként téged is szeretlek:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, én is pont eszt olvastam fel az asszonynak. egyre jár az agyunk:))

a mosonin már feltörtétek a jeget?:)
@taga20: Ne járasd le a libis oldalt. Mutasd meg, hogy tudsz higgadtan is érvelni. :)
@taga20: :)))))

"nekem minden nap húsvét vagy karácsony, én minden nap szeretem aszt akit szeretek. nem kell ilyen barom, képmutató ünnepnap!"

nem kell a hülyékkel foglalkozni így nem lesz képmutató ez az ünneped sem...
lazíts!
mosogass! szeress! simogasd meg azt aki melletted van és várd a tavaszt jó kedveddel.

talán ez segít hangulatot csinálni:

offforever.blog.hu/2015/04/05/husvet_942
@taga20:
Rég. Én nem jutottam még ki hasítani a wassert. Lusta, kényelmes disznó vagyok, aki a jó időt várja.
Alakul, alakul az is.
@guma: köszi drága margarita:)

utálom eszt a sok degenerált locsoló verset, de ez teccet.

Biciklivel érkeztem,
Negyven métert fékeztem,
Kiszakadt a nadrágom,
Kifigyelt a húsvéti tojásom.
Szabad-e locsolni?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: majd ott is eladom magam huszárhaczukában ;-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
" Lusta, kényelmes disznó vagyok, aki a jó időt várja."

hozzád képest semjénzsolt egy szörvájver:)))
@Orica Középföldi: :)

ezen én is berágtam!
az a levél egy tökéletes csau és ov tanítvány agyszüleménye.
aki ma felelős beosztásban ilyent leír az szerintem bűntettet követ el, hatalmával visszaél...

offforever.blog.hu/2015/04/04/kriza_akos_azt_utasitsa_vissza_amit_o_kapna
@vitéž munkášőr: haver, ha hiszed, ha nem, elalvás közben rád gondoltam, hogy hova a faszba tűntél:))
@guma:
Megérdemlik, ők választották ezt a szerencsétlent meg...
@taga20:

de lökött vagy! :D azért nem csak a humor a lényeg...
@guma:

"Áll egy ifjú élmunkás a téren
Kommunista szombatról jött éppen
Dúli dúli a réten
Dúli,dúli a réten

Szobrot képet sematista banda
A munka hőse szerepeljen rajta
Dúli...

Rohadt büdös kommunista banda
Mér nincsenek ezek felakasztva
dúli..."

youtu.be/rsMVG__DAwA
@taga20: írtam már: mindig olvaslak Benneteket, csak rohadtul leköt a mandineres shitnyikek basztatása - 2 helyre meg nem fizet a gyurcsány-kotta… ;-)))
nekem a 24 órás seriffek tetszenek nagyon!
majd azért kíváncsi leszek erre a miskolci újításra amikor egy szem ember állandóan, mindennap 24 órázik... :DDD

egyre több fantasztikus megoldás jőn Miskolcról! (érdemes a szóvivőjük videóját itt megtekinteni!) gratulálok!

Először Miskolcon jöhet létre sheriff-rendszer

www.hirado.hu/2015/04/04/eloszor-miskolcon-johet-letre-sheriff-rendszer/
@taga20: Figy ha a szaudiakról érdeklődsz kb. ennyi jut eszembe róluk. :)

Szaúdi sejk megcáfolta Galileot

orientalista.hu/szaudi-sejk-megcafolta-galileot/

A térség másik vezető államáról meg hirtelen ezek ugranak be. :)

Izrael őrjöng az iráni atomprogram miatt

orientalista.hu/izrael-orjong-az-irani-atomprogram-miatt/

Ha lekéste az apartheid-rendszert Dél-Afrikában, de szeretné látni, hogy működik az igazi faji alapú szegregáció, utazzon Hebronba! Vagy nézze meg ezt a videót!

alfahir.hu/csak_zsidoknak_csodalja_meg_az_apartheidet_mukodes_kozben

Amúgy nektek is áldott húsvéti ünnepet. :)
@guma:

De, guma! Pont a humor a lényeg. Ez segít abban, hogy ne fűnyírózzák le a lelkünk ezek a rohadékok.
@vitéž munkášőr:

Boldog Húsvétot!

Csak nem,ide toltad a képedet,'aszittem 'má bevitt a 'feketeoutó:))
Merre jártál?

www.youtube.com/watch?v=nAwDPmalScE
@vitéž munkášőr: én már rég nem baszom ott a rezet. száz ebolával megküzdeni, az má nem megy.

osztrák melód megy még haver?
persze, ha nem vagyok túl indiszkrét:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

meg is védik őket a seriffek! vagy nem? (ja még jogászkodni is kell neki majd. kemény csapat lesz!)

(lehet, hogy nem annyira ők mint inkább a bejelentkezettek? annyi mindent hall, olvas ember...)
@Gábris szomszéd:

Viszont kívánom. Áldottabb lenne alfahír meg orientalista nélkül.
Biztos van valahol nemzeti, keresztény pornólink.
@gazoló: majdnem jó. bevittem magam a hanyatló nyugatra egy nagy fekete autóval, de már nem ingázva, hanem végképp
@jöttem: :-DDD

akkor ma rossz posztot raktam ki... a humor kevés benne. :)))
na majd máskor jobban figyelek.
@taga20: most írtam @gazolónak, emigrálok ippeg
@guma:

Remélem, csaknorisz bemos egyet a polginak.
@jöttem: hm, ez nem is rossz ötlet! kéne egy szittya szattyán-gattyán
@guma:

Ez a felhozatal. Nem a te hibád.
@vitéž munkášőr:

turulos óvszer.... na, nem folytatom.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'Törzsőr most má skypeohatnál:)'annak a kibacott'nyúúlnak Ő is visszadughatná a bundáját legalább így húsvét magasságában vagy legalább kapcsold élőben,hogy megnyúzhassuk:))
@jöttem: Nem azzal van a baj, hogy hol írnak róla, sokkal inkább, hogy igaz.
@gazoló: Az a baj, hogy nincs az a pénz ami 2006-ban a Fidesz rendelkezésére állt a tüntetések és a zavargások finanszírozására. Simicska 2006-ra rendesen kistafírozta a Fideszt és abból telt a zavargások hónapokon át tartó "támogatására" a vidéki ultrák buszoztatására, és a résztvevők "javadalmazására.
Most pedig mivel a Fidesz olyan társadalmi csoportokat fosztott ki így vagy úgy? trafikosok, brókerügyek károsultjai, stb. ezek az emberek anyagi támogatás nélkül nem nagyon képesek fellépni az uralkodó rend ellen, bármennyire szeretnének is.
@vitéž munkášőr:

Merre ha szabad 'tunni?
Csak nem Rodi papánál bérelsz valamit?:)
Sok szerencsét amíg én itthon.....:

www.youtube.com/watch?v=APWhx97QvxE
@guma:

Kösz!

Én is hoztam egy csodát. Most találtam és beleszerettem.

Lauri Otonkoski
A meleg formája

Napközben véső nélküli Dávid.
Reneszánsz formájú est.
Szép volt az éj is. Te még szebb. Evés közben
a világ minden gyerekének meleg sálat képzeltünk.
Épp ilyen pillanatokról, akárkinek
nem kürtölök.
/Domokos Johanna ford./
@Gábris szomszéd:

Húsvét szent ünnepén is el kell küldjelek a csába?
Tudod, kinek rakosgasd a linkjeidet!
@jöttem: Dehogy kell. Ezen a napon még inkább higgadta érvekkel kell engem lemosnod a csába küldés helyett. Nem hiszem, hogy ezt pont egy toleráns demokratának kéne magyarázni. :)
@gazoló: sajnos nem Rodinál, pedig igazán hallgatnék valami Wagnert a high-endjén, egyébként zwischen Gleisdorf und Weiz
@vitéž munkášőr: egészségedre! remélem azé látunk sokszor:)

de azé tudod, hogy?:)))

www.youtube.com/watch?v=1gaRoBWdKKk
@taga20: hááát, sörre nekem sincs gondom! :o)))
@vitéž munkášőr: én meg aszt hittem, hogy gármispártenkirsenben csinálod a géppityus vaddisznót:))))
@Gábris szomszéd:

Egyéni szociális problémád, hogy vasárnap is dolgoztatnak a munkaadóid. De ne nekem szánt üzenetbe tedd! Ne szennyezd az aurám!
A helyedben tartanék a feltámadástól.
Vannak bűnök, amiket az ostya sem hatástalanít.
@vitéž munkášőr:

'aztakurva,kifejtenéd bővebben,egyben blogkirándulásra hívnám a gyík férfinépét labancföldre:))
@parti_giano: hát a labancokkal (az osztrák segget nyaló magyarokkal) van bajom. a bennszülöttekkel kevésbé ;-)
@jöttem: hagyd a picsába angyalt! hallgasd meg eszt!
csak a melegvízről jutottál eszembe:)))

www.youtube.com/watch?v=ZcVsOv8c420&list=RDZcVsOv8c420
@gazoló: berendezem a kéglit (még két hét kb) aztán kifejtem részletesebben mi a stájsz. sörtúra szervezés rulez
@Gábris szomszéd: szerinted van nekem ennyi idõm? vagy ez burkolt célzás arra, hogy húzzak el Gábris? :o)))
@jöttem:

Molesztálnak:)prágám:)gyere apu a szárnyai alá vesz,megitat megetet:))

'gyurcsánykottájából:)

kepkezelo.com/images/ze3y2cp89nt3znmpyqrq.gif
@gazoló:

mindig ez a diszkrimináció! meg is sértődtem... :D
@vitéž munkášőr: Már húsvét vasárnap sincs időd? Amúgy mehet a háttérben is. :)
@jöttem: Ó drága kedves hölgy. Nem az vagyok ám, aminek állandóan gondolsz. :)
@guma: D

Nem tudtam,hogy a tojásfestésen kívül a sör hőmérsékletéhez is értetek:))
@Gábris szomszéd: nem mehet. itt nincs high-end. vendégségben vagyok ;-)
@Gábris szomszéd: nem meséltem, ha nem kijelentettem.
de ne cukiskodjunk, me jön punk kolega és lebasz:))
gratulálok!

a nyulak is kínok közt halnak meg a csavaros magyar észjárás miatt!

Méregbotrány - Kínok között múlnak ki az őzek

nepszava.hu/cikk/1053266-meregbotrany---kinok-kozott-mulnak-ki-az-ozek
ez pár napja azért több szót érdemelne itt!

Valami kurvára nem stimmel a Puzsér vs. Hajdú-per ítéletével

comment.blog.hu/2015/04/04/valami_kurvara_nem_stimmel_a_puzser_vs_hajdu-per_iteletevel
@gazoló:

Hahó! Összekeverted, ez nem Gy kottája:)))))))
@taga20: Még húsvétkor is lebaszna? :)
@gazoló: :)

mennyi mindent nem tudsz még?
@guma: teljesen egyet értek veled! a csajokat ne izéljük le! vezetni nem tudnak az fiksz, de minden mást jobban:))

www.youtube.com/watch?v=DA3KIiw84gU
@Orica Középföldi: @guma:

Bocs elkeveredett... 'essetuttam:))
Gazoló lehet, hogy így locsol majd holnap:

Figyelj ide, hékás,
Én vagyok a dékás,
Meglocsollak, öreg nyugger,
Utána meg gyorsan húzz el,
Még mielőtt elpatkolnál,
Adjál tojást, mit patkoltál .

Vagy így:

Hervadt szekfű, szarkaláb,
A sok szoci szalmabáb
Vízzel locsol, nem jut másra,
Csak szómágiás délibábra.
Kergetik a nyulakat,
Közben jókat hazudnak.
A kezemben kölnisüveg,
Szavazz reám legközelebb!
@guma:

Nem, ez nem érdemel itt egy szót se. Puzsér ugyanabból él, mint Hajdú, csak más rétegből húzza a pénzt. Ja, hogy nem annyit? Ez pech.

Ezzel együtt nevetséges az ítélet.
A jobbikos meg így:

Cuki vagyok, édes, kedves,
Erős, izmos, leleményes,
A testemet tetoválom,
Magamat így is ajánlom,
Kölnisüveg jobb kezemben,
Magyar zászló a szívemben,
Meglocsollak mostan téged ,
Válassz engem majdan, kérlek.
@taga20: "a csajokat ne izéljük le! vezetni nem tudnak az fiksz,..."

Szeretnél te úgy vezetni, mint mondjuk ez a csaj. :D

youtu.be/Tiuau7UKjTk
Hogy a Fidesz se maradjon ki:

Locsolnak a fideszesek,
Akik mindig fineszesek,
Megzápult a tojásuk,
Megposhadt a narancsuk.
Nem is kapnak hímeset,
Csak nyakukba rémeset.
@Imola Helyesi: Végre egy kis vidámság. Neked is áldott ünnepet. :)
@Gábris szomszéd:
Neked is, meg minden varánuszosnak is.
Azért az lmp se maradjon ki:

Ne higgyünk a keresztbe,
Tegyünk most is keresztbe!
Legyen mindig minden zöld,
Örüljön most minden hölgy!
@Imola Helyesi: Kinormálisultál? Örvendek, tiszta szívemből!

Kellemest mindenkinek!
@miva?: én ezt nem venném készpénznek… ;-)
@Orica Középföldi:

a két bazári majom nem szempont nekem...

"Ezzel együtt nevetséges az ítélet. "

megengedő vagy. én szavakat sem találok rá, mert nem adták még ki a használható szavak útmutatóját!
@vitéž munkášőr: Ameddig okos, addig nem gyalulom a múlt miatt :D

Leülte a büntit, legyen esélye. Szerintem.
ki tudja mi van Nyúl úrfi mellett Szőr vagy más néven Sír csapattaggal?

hiányolom a képeket és a szövegeket is...
remélem azért mind kettő jó egészségnek örvend, csak kicsit unják az irkálást...
@taga20:

Ez az egyik kedvencem. ))))
@guma: azé, ha választani kell akkor puzsér, még ha a bőrdzsekit fel is tűri:)

bakker pályát tévesztettem, ezeknél csípőből hülyébb vagyok:)))
@gazoló:

Köszi! A kotta isteni. Dudorásztam kicsit belőle, de így egy szólamban, kíséret nélkül, nem az igazi.)))
@jöttem: száz és ezer! a "te vagy a fütty a madárban" ott van:))

és ez? "ahogy élsz annyit érsz"

www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0
@taga20:
Neked is békés ünnepet!
@vitéž munkášőr:

Wazz még a net is kihalt félórára,ahogy megjött ez a gyök:((
'Vaagy valamelyik UPC span már ezt is megvette!
Kalapszert ér mostanában:((

@guma:
'Épészt még szoktam néha látni,innen Boldogot Neki ha olvas!!
@Imola Helyesi: most erre mit kéne nekem? ha pl. vitya küld ilyet, ako aszt kéne nekem mondani, hogy drága miniszterelnök a lábnyomodat is puszilom?

ebola rossz oldalon állsz, bazdmeg!

neked is aszt mondom!

ahogy élsz annyit érsz!

www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0
@gazoló: jaja, a baj nem jár egyedül, csak bottal...
@taga20:
Az a sörös nagyon ott van:) (utána filmszakadás volt:((

De,minden autóvezető hölgy nevében kikérhetneém azt,hogy nem jó sofőrök!!
Gondolj bele,hogy ülnénk akkor 'íívás után kocsiba:))

4.bp.blogspot.com/-TCPH1lBcD7M/UeQtlTX_RTI/AAAAAAAABYE/HGGnK69Kgro/s1600/971842_491368367607072_2124282268_n.jpg

Ne kukoricázzunk velük:)

sztarcafe.hu/wp-content/uploads/2013/03/egyedi-konyhai-kutyu-2-700x393.jpg
@gazoló: épész is, meg a többi csöves is elmehet a faszba!
mennyibe tart idehányni?
hülye egy nép vagyunk, bárki bármit állít:)))
@gazoló: haver, imádom a csajokat, me szerintem egy fokkal ügyesebbek, mint mink.

de a motorsportokban sehol sincsenek.

de imádom őket:))
taga, neked is írtam, hogy meg ne sértődj!

Én vagyok a taga,
De szép kislány maga,
Egyem a kis zuzáját,
Adja nekem „tojását”
Meglocsolom bőségesen,
Be is rugok förtelmesen:))
@Imola Helyesi: ebola, tudod neked mi a legnagyobb bajod?
senki se szeret és nem is érted eszt a szeretet dolgot.

írsz egy ilyen verset, ami egy kalap szar, amit én nem tudnék.
és aszt hiszed, hogy belegázolsz az életembe? eszednél vagy?
a feleségem száz ebolával ér fel, és szeret.
erre varrjál gombot!
sokszor gondolkodom felőled, és nem értelek százszor se.

boldog hétköznapokat kívánok neked is.

www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8
@taga20:
Bocsika, de egy politikailag ellenvéleményt képező oldalra nem szeretetcunamiért járunk.
A véleményemet , amely most karikirozás volt a pártokról, és rólad, le tudom írni prózában, de versben is.
Még mindig szeretetteljesebb, mint egy káromkodás.
Gratulálok az életedhez, és neked is, és további dolgos hétköz- és ünnepnapokat kívánok!
Ámen!
@Imola Helyesi: igazad van.

"Még mindig szeretetteljesebb, mint egy káromkodás."

ebola, szerintem egyenesebb az aki a szemedbe mondja, mint aki versbe szedi.

ámen? mi a faszér lököd nekem? bazdmeg te hülyébb vagy, mint haragpéter és gulyásgeci együtt!
@punkfrog: haver költözhetek hozzád, me te cukibb vagy, mint ártu?

nem spilázom tovább:)))
@taga20:
Mit mondhatok erre is? Ámen megint, elvégre húsvétvasárnap van, és benned is buzog a szeretet.
Csak ki ne törjél megint, mint egy vulkán.
@taga20: jöhetsz!
pia van itthon, legfeljebb a F-1 idejére kiteszlek a kertbe füvet nyírni!:)
@taga20: "ebola, szerintem egyenesebb az aki a szemedbe mondja, mint aki versbe szedi."

B+! Addig mondogatod a szömibe, amíg előkapja a füstölőt, oszt mögtömjönöz, majd meglocsol szentölt vízzel. Oszt akko kinézhecc a fatálbú:D
@látjátok feleim szümtükkel: te annyira tagásan akarsz írni, hogy ez má nekemis(taga) sok:)))

ha túl paraszt vagyok csak síkíccccsss!:)
@Imola Helyesi: no ezt biztos nem magyar szakos írta! Gyenge és verstanilag is szörnyű!
@Imola Helyesi: nem segítek, nem fog sikerülni:)))
@guma: ja, olyan jó képei voltak!
Sokan elmentek sajna.
@Gábris szomszéd: a húsvéttal úgy vagyok, mint t20 kollega.
de neked sikerült hoznod a formád ma is!
ájtatoskodsz itt két zsidózás között!
@punkfrog: ja, és a kurva jézus is zsidó!
eszem megáll a dunaparton a cipők előtt.
@punkfrog: apád faszát! fettel überdigó:)))
@graphics:
Olvastam én már itt szörnyűbbeket is, / modernnek álcázva/ne izgasd magad, jó kis mondókák ezek.
Talál, süllyed.
@taga20:
Pártus, de mindegy.
Nemcsak Jézus, de a szümtükkel is szeret téged, már utánozni is próbál.
@taga20:

Nem te vagy a paraszt, és remélem az is olvassa, akinek szól.:D
@Imola Helyesi: nyanya eszednél vagy. leszarom jézust a legnagyobb csalót!
@taga20: "te annyira tagásan akarsz írni,"

Egy kis hiba csúszott bele, mögtömjénöz a jó. DE!
Szerintem én már akkor is tudtam így beszélni, amikor te még elképzelés sem voltál. Ez egy vidék régi stílusa csuda, hogy a gyökölős eztetet nem tuggya.:D
@taga20:
Ezek után én már egy szót sem szólok!
@látjátok feleim szümtükkel: te ilyen öreg vagy?
ja nem, te ilyen tapasztalt vagy:))
@Imola Helyesi: melyik verte ki?
a nyanya, az eszed, vagy jézus a legnagyobb szélhámos?:)))
@Imola Helyesi: "Ezek után én már egy szót sem szólok!"

Remélem, azt is csak halkan.

Tanulj tinó, ökör lesz belőled.;Đ
@taga20:
Nem tudtad, hogy ilyen öreg?
Ő a legöregebb a nyugdíjasaid közül., ja évesanyó még öregebb. Csak olvasni kell,mit ír.
@látjátok feleim szümtükkel:
Téged ki kérdezett? Legalább húsvétkor ne irigykedj!
Pletykálni sem kellene, tudod, elárulod a korodat.
Ja, és menni megint Fabiuszhoz árulkodni, hogy nemcsak a te unalomszövegeidet kell olvasni.
@gazoló: hát erről tudok mesélni!
egyik haverom esküvője után, a (volt)feleségem vezetett hazafelé.
naná,hogy eltévedt, de ez volt a kisebbik baj!
egy kukoricás közepén álltunk egy földúton, mikor felriadtam.
mondtam neki, semmi baj, fordulj meg!(a földút két oldalán árok)
kérdezi, hogyan?
mondom neki, y! és alszom tovább!
a következő ébredésemkor, két kerékkel az árokban a kocsi, én meg, mint egy ejtőernyős lógok a bizt.övön.
ő persze, pánikol, mit csináljunk, kiabálja!
én nyugodt részegként feleltem neki:semmi gond, elalszunk itt reggelig.
de csak ki kellett szállnom.
szerencsére néhány percnyi járóföldre, egy discoba és annak népébe botlottam, akik végül, a történetet hallva, hatalmas röhögések közepette, visszatették az útra az asszonyt, meg a kocsit!
egyébként jól vezetnek a nők, csak parkolni ne kelljen!:)
@Imola Helyesi:

Húsvéti jókívánságom: érd meg egészségben, erőben azt a kort, ami már nekem adatot. Talán a végére még megjön az eszed is. Meg talán némi illem is szorul beléd addig( főleg, ha valaki beléd nyomja ):O
@gazoló: igazad van, mint mindig!
asszony vezet haza felé, nyomja neki én meg kiabálok, hogy nyomjad neki, nem voltam szomjas:))
pedig az M0-ról a azM7-re tekerünk 120-szal:))

majdnem parabolika:))
@látjátok feleim szümtükkel:
Te ma is bemutatkoztál illemből, jellemből meg logikából is.. Ellenem áskálódsz, így:
"Nem te vagy a paraszt, és remélem az is olvassa, akinek szól.:D" .
Előtte idézted tagát:
"ebola, szerintem egyenesebb az aki a szemedbe mondja, mint aki versbe szedi."
Érted te magadat?
Ja, és akkor írok, amikor akarok, nem te meg évásanyó szabja meg, szólásszabadság van. És mindig vissza fogok jönni a kedvetekért, hogy örüljetek.
@Imola Helyesi: mi van öreg liba, a vityavitézed porlik, mint a szikla?
@taga20:
Beszélgessél tovább a nyugdíjas háremeddel, megyek mosogatni, miután 12félét megfőztem, megsütöttem.
Ők bezzeg porzanak, mint az országutak, nem porlanak, mint a sziklák.
@Imola Helyesi: ha lenne fogalmad a székelyekről, ako ugrottál volna. de te egy kibaszott nyugati boszorkány vagy:)))
@punkfrog: Hülye vagy megint. Itt nem zsidózás volt hanem arabozás és apartheid a gyakorlatban a részükről.
@Gábris szomszéd: angyal, ha sokan aszt mondják, hogy szemét náci vagy, ako ne a forgalommal foglalkozz!!

nesze, te, akit bírok(nem tudom mé) és ezért megvetnek.

de próbáld meg. jó:)

www.youtube.com/watch?v=zQMG2ubmu4E&list=RDzQMG2ubmu4E
@taga20:
Már kora délután hülye vagy, megártott az urbi ettmegvona norbi neked?
@taga20: Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de akik faji alapon válogatnak, hogy ki mehet be egy utcába és ki nem, azok az igazi nácik. ;)
@látjátok feleim szümtükkel: A baj csak az,
hogy ennek utódjai lesznek vagy /vannak/!:(
@ornagy50:

Ők is elférnek a szivárvány alatt.:D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mé mi van ma? valami szektának, valami hülye napja?
@taga20: Ne sértegesd!Ő komolyan veszi ezt az
Ünnepet ."Let it be"!:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ezt a tagának mondhatod, kicsit olyan a srác, mint kiskakas a szemétdombon...
A Varánusz blog minden kedves kommentelőjének és olvasójának nagyon kellemes ünnepeket kívánok!
@ornagy50: @Penivaldes: én tiszteletben tartom, h neki nem az, de akkor ő se álljon már így hozzá.

@Mariann19: :-*

Készülök írni neked.
@Mariann19: a magam részérõl viszont kívánom!
@Penivaldes: miért Peni, nem a vita a blog lényege?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Szia!
Érdeklődéssel várom a leveledet.
Analizáljuk a látottakat?
@ornagy50: a faszt veszi komolyan! itt mindenki megzápult? te vagy lubic?
@vitéž munkášőr: ott a pont, egy értelmes embör!
sok hülye picsa, itt picsog:)))
"Nincs már annyi fizetőképes közönség. És állítólag már nem is a kocsmákban isznak az emberek. Hanem esznek. Streetfood van. Vidéken meg már kocsma sincs, bezárkóztak az emberek. És nem érzed azt, mint például Szerbiában, ahol kint állnak az emberek a falvakban a kocsma előtt hétköznap éjjel is, addig Magyarországon életnek semmi jele. Itt úgy tűnik, mintha elfelejtettek volna élni.
Mindenki szenved a közízléstől, nem csak mi. Egy menő étterem vidéken ma nem él meg, mert mindenki a pörköltet keresi, semmi újat nem hajlandók kipróbálni, befogadni. Zenében ugyanez a helyzet. Csak amit ismerünk. Jól bevált, ismerős ízek. Sőt, hallgassunk pörköltet! De a szerbiai borászok is panaszkodtak, hogy bor szinten ugyanaz a probléma: szart olcsóért, vagy a minőségit drágán. És így a szar nyer."

antropos.hu/palotai-itt-van-a-vilag-osszes-zeneje-es-megis-mindenki-szinte-egy-taskabol-jatszik-interju/
@vitéž munkášőr: haver, régen talán tízéve, berteszgáden külsőn gyalogoltam, és a rádhauzban szólt az élet:)))

ott jöttem rá, hogy magyarországon nem érdekes vidéki suttyonak lenni, dajcsladban érték, egy értékes dolog.

basszameg, eszt a szar országot!
@taga20: "te vagy?".Hát persze:te meg egy ÁLLAT!
@Penivaldes: nincs kifejtve!
ha bármikor szénné égecc, megadom magam. de most hülye vagy, mint a segg.
@taga20: te meg egy beképzelt barom vagy taga, olyasvalaki aki nem képes tisztelni a másik ember ünnepét. és erre még büszke is.
@Penivaldes: tévecc húgi.
mi a dumámban a kis kakas? szeretném tételesen látni.
@Penivaldes:

Láttál te itt valahol kiskakast? Nagyon csirke szemmel nézed a mai napot kislyány.
Vigyázz, nehogy megtojózzon egy "kakaska"!:D

Egyébként meg számolgassunk egy kicsit, nem árt az meg ma sem.

privatbankar.hu/penzugyek/fedezetlen-penzkidobas-a-stadionepites-es-ha-az-allam-teszi-279760
@Penivaldes: én olyan vagyok, aki nem kényszeríti rá a vallását másokra. ha ez nehéz neked, nem tudok segíteni, pedig szeretlek.
@Penivaldes: én ezt a kiskakast kifejezetten kedvelem. mellesleg ilyen gyökshitnyikluvnyákkal kapcsolatban mi a javallt metódus?
@taga20: nagyon durva Maestro. én eddig minden nap zongoráztam a különbséget. bevallom, meguntam - tiplizek
@taga20: ahhoz, h a véleményedet másokkal megbeszéld, nem kell tapló parasztnak lenni.

Te nem vagy vallásos, oké, azért nem kell sértegetni másokat abban.
@vitéž munkášőr: szerencsés flotás vagy.
én meg küzdök nap, mint nap a kis húgommal, penivel:))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: dorottya, ha lenne egy csöpp eszed, ako nem lennél annak a mesének a beszopója, amit semjéndalosmadarokatkapásbóllelövöm csávóterjeszt.
ha nem világos a kék ég, ako nem tudok segíteni, és lehet rám fújni ezerrrel:))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én meg megnézném, ahogy a red high heels-ben imádkozol :-P

a póráz végét foghatom?
@vitéž munkášőr: ha egy klásszikust kellenem idézni, ako " bunkó vagy bákszi":))

végre valaki vágja, hogy mit pofázok.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
"Megbotránkozott vagyok sajnos."
A műveltségi színvonalon, vagy a történéseken?
A szereplők az éjszakai élet sztárjai, az attitűdjeiket is ennek megfelelően jelenítik meg, az ismereteik az általános iskola alsó tagozatában sem lennének elegendőek.
@taga20: "basszameg, eszt a szar országot!"

Öreg már megint belegabalyodsz magadba. Ha annyira szar az ország, mijafaszt keresel még mindig itt? :)
@Mariann19: remélem nem rám gondoltál, hanem elsimonra vagy hehdecsabira!
@Gábris szomszéd: tudtam, hogy retardált vagy. semmi kontrol, csak a kibúvás! nyertél haver, tijéd ez a szar!
@vitéž munkášőr: Több empátiát gyerekek Domina felé is.

"Meg van írva: Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely Isten szájából származik." Máté 4,2-4

"Tanítványaihoz pedig így szólt: "Ezért mondom nektek: ne aggódjatok életetekért, hogy mit egyetek, se testetekért, hogy mivel ruházkodjatok, mert több az élet a tápláléknál, és a test a ruházatnál." Lukács 12,22-23

és a lényeg

Jézus Krisztus, isteni mivoltában,
Istennel való egyenlőségét nem tartotta olyan dolognak, amelyhez, mint zsákmányhoz ragaszkodjék,
hanem szolgai alakot öltve kiüresítette önmagát,
az emberekhez lett hasonló,
... külsejében olyan volt, mint egy ember.
Megalázta önmagát, engedelmes lett a halálig,
mégpedig a kereszthalálig.
Ezért Isten felmagasztalta Őt, és olyan nevet adott neki, amely fölségesebb minden névnél,
hogy Jézus nevére hajoljon meg minden térd
a mennyben, a földön és az alvilágban,
és minden nyelv hirdesse az Atyaisten dicsőségére,
hogy Jézus Krisztus az Úr. (Fil 2,6-11)
@taga20: Igazán akkor tudunk mind a ketten nyerni, ha minden körülmények közt emberként viselkedünk azokkal is, akikkel sok dologban nem értünk egyet. Ződ? :)
@vitéž munkášőr: Minek az export, ha van belőle hazai . :)
@Gábris szomszéd: a kurvaanyádat!
a cipőkbe beleköpsz?
angyal ne húzz fel, mert örökre kitiltanak.
@taga20:
Dehogy gondoltam rád, soha nem írnék ilyet veled kapcsolatban.
Dorothyval régóta értékelünk egy folyamatos kultúrális eseményt /priviben is/, arról beszélgetünk.
@Penivaldes:
1.ha valaki annyira érzékeny erre az ünnepre, akkor miért itt tölti az idejét ilyenkor?
2.ezek a nagyon érzékenyek, akiknek tiszteletben kéne tartanunk az érzelmeit, kire vannak itt tekintettel a sajátjaikon kívül?
3.ez itt egy blog kommentfala. a vita tartja életben!
@taga20:

durva voltál, nagyon! :((((

"ha lenne egy csöpp eszed!"

és ha te találnál most az agyadba egy csöpp észt, akkor nem nem tipornál más lelkivilágába bele hit kérdésében.

lehet beszélgetni erről a vonalról, de valószínű nem ezen az ünnepen kellene és főleg nem ilyen trágár módon!

legalább Jég példája legyen szemed előtt, hogy milyen higgadtan érvelt párszor ebben a kérdésben.

tudod, hogy csipem a fejed (azt is mondhatom szeretlek), de van egy pont amiben hatványozottan bunkó vagy, amit utálok.
miért akarsz beleszólni olyanok lelki életébe akik tiszteletben tartják a tiéd és soha nem hordanak ide propaganda anyagot a te megtérítésedre?
értékelned kellene nagyon ezt az oldalát az embereknek amikor azt az elvet vallják: élni és élni hagyni.

(ja, és én sem vagyok hívő... bár néha gondolkodom, hogy esetleg van valami ami levezényli ezt a világmindenség mozgásának fenséges és csodákkal teli koncertjét...
vagyis jól esne, ha ember maradnál és esetleg azt mondanád @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: bocs! nem akartalak megbántani.)
@taga20: Ne légy hülye. Már ezerszer kitárgyaltuk, hogy én soha nem köpnék cipőkbe, ahogy te sem örülsz annak, hogy a komcsi gyilkosokra emlékező emléktáblákat vagy épp kersztény temetőket gyaláznak. Utóbbit ugye jól gondolom? Kurvaanyázást meg hagyd már lógva mert állandóan csak lejáratod magad ezzel a tempóval.
@Mariann19: aha.
én meg ártonszenna vagyok, vagy elviszprézli.
ha oltasz bébi, akkor legalább fésztufész, akit tartok valamire.
Lazuljatok!!!
Doktor úr vészesen romlik a memóriám .
És ezt mióta vette észre?
Mit mióta?

DDD
@vitéž munkášőr: A hazai alatt most nem feltétlen Magyarországot értem. :)
@guma: innentől megadom magam! szeretem az értelmes érzelmes szófosást.
úgy lesz, ahogy te akarod.
@Imola Helyesi: Látszik, hogy nem érted a burkolt célzást, ezért kifejtem: nemcsak a versikék szánalmasan gyengék, hanem a tálalásuk/közlésük körülményeivel is problémák vannak, mert sértőn adtad fel őket.

És aztán még ilyesmiket írsz: ,,...te ma is bemutatkoztál illemből, logikából...''
Nomen est omen.

Megbocsáss, de nem áll jól ez a Don Quijote szerep neked! Tényleg azt gondolod, hogy itt mindenütt ellenségek vannak, akikkel vívnod kell... és ez a ridegmarha-tartó stílus sem túlzottan nőies töled, nem gondolod?
@Gábris szomszéd: jaja, tudom, Buddha is párthus herczeg volt…
@punkfrog: nagy fasz vagy, olyan, mint én:) de néha vissza kell venni:))

hogy később igazad legyen.
@Mariann19: köszönöm, viszont kívánom!
Sok locsolót!
@taga20:
Mi van?
Te az éjszakai élet császára vagy?
Ugyanis arról van szó, hogy egy ilyen pasas egy vetélkedőn nem tudta leírni ezt a számot:
3.008.005.-
Gőze nem volt a helyi értékekről.
Most már minden tudsz.
@vitéž munkášőr: Na ezt a hülyeséget sem vallom. :) Sokkal inkább mondjuk ezt.

youtu.be/DFyDpc4r2zY
@vitéž munkášőr:
Ez a metódusom neked, te biztos ezt fogod holnap mondani vers gyanánt, mert tahó vagy.

Gyere kislány, meglocsollak
Kedvezményes áron,
Gumi nélkül negyven rugó,
Kölnivel csak három!
@graphics:
Köszönöm neked a jókívánságokat!
Neked is legyen holnap szép napod.
@Gábris szomszéd: dede, ismerem :-) Kipróbáltuk, nem jutottunk a végére :-D

@Mariann19: úgy az egészen. Furcsa, mert régen nagyon szerettem, de ez már kriminális. Mindennek van határa, azt hiszem.

@vitéž munkášőr: de az miért érdekes neked? :-)
@Gábris szomszéd: a jobbikon keresztül te is a cipőkbe köptél.
@punkfrog: "1.ha valaki annyira érzékeny erre az ünnepre, akkor miért itt tölti az idejét ilyenkor?"

Felsejlett neked valaha esetleg, hogy a kettő nem zárja ki egymást? :)

"2.ezek a nagyon érzékenyek, akiknek tiszteletben kéne tartanunk az érzelmeit, kire vannak itt tekintettel a sajátjaikon kívül?"

és te kinek az érzelmeire szoktál tekintettel lenni itt?

"3.ez itt egy blog kommentfala. a vita tartja életben!"

Ezt mindnyájan tudjuk. :)
@ornagy50: érted a problémám? ha nem, ako hagyjuk.
@Imola Helyesi:
Kellemes ünnepeket Imola!
Annál is inkább, mert a blogod szerint avanzsáltam soha nem remélt magasságokba.
Ilyen magas rangot mivel érdemeltem ki?
@taga20: lehetséges, h több eszem van, mint neked, nem gondolod?

Semjénhez semmi közöm, sosenem volt.

Mint mondtam, legyen véleményed, de attól nem lesz igaz, h trágár, bunkó vagy. Lehet normálisan is.

Sőt, az sem biztos, h hülye az, aki nem úgy gondolkodik, ahogy te.
@taga20:

megtisztelsz!

de én ezt komolyan is gondolom, érzelmek nélkül, csak úgy agyilag.
@Mariann19: ha így volt, akkor a bocsánatodat kérem.

szerinted én nem ismerem a mikront vagy a sublert?
@Imola Helyesi: én nem járok kölnivel locsolni, hülye hagyomány, a hozzám közel álló hölgyek is utálják. locsolni csak ugyanúgy mint szavazni: kizárólag fasszal
@graphics:
Graffiti, mi a sértő abban, hogy pártokról írtam, mit mondanának? Közéleti embereknek, pártoknak különben sem kell megsértődni.
Ja, hogy te sértődtél meg, arról nem tehetek, hogy magadra ismertél valamelyikben.
Szerinted gyengék, vigasztaljon téged, te még ilyet sem tudsz.
Nomen est omen: értsél is, necsak olvassál.De miért is kellene neked ezt elmagyaráznom?
Milyen ridegmarha stílusról írsz? Ja, paraszt vagy, nem tudtam, akkor ne tetszelegjél irodalmár szerepben.
Ki a fene akar neked meg egy pár bunkónak itt nőies lenni?
@guma: nem fogok veled vitatkozni!
van egy pont a feleségemnél is, ahol vissza kell vonulnom.
most eszt teszem.
szeretlek..
@taga20:

pici segítség: (nem igazán szeretem Balavány György írásait, de elolvashatnád most ezt, mert valamire rávilágít...)

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20150404_Nyugi_a_keresztenyseg_nem_ilyen
@guma: drága margit, szerinted mi a faszt olvastam délelőtt?:))
@vitéž munkášőr:
Szóban... az olyanoknak csak úgy van: a la sitnyikluvnya, te büdös bunkó paraszt.
@Mariann19:

vastag bőr van a képén, hogy blogjában öklendezett szöveg után itt tollászkodik mint egy vérszívó, azt nézve kire tapadhat rá!
röhej, ahogy erőlködik és vágyva vágyik a főszerepre ott ahol még statiszta sem lehet...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

"Mint mondtam, legyen véleményed, de attól nem lesz igaz, h trágár, bunkó vagy. Lehet normálisan is.
Sőt, az sem biztos, h hülye az, aki nem úgy gondolkodik, ahogy te."

Remélem ezeket igazán megszívleli majd taga kolléga.
@taga20:
Szerintem te csípőből le tudtad volna írni azt az inkriminált számot.
Azon nem csodálkoztam volna, ha milliárdról lett volna szó, mert az nem mindennapi.
Bár helyesbítek.
Amit ebben az országban ellopnak zsínórban, már hozzászokhattunk ehhez a nagyságrendhez számokban kifejezve.
@guma:
Ne vicceljél már, és az itteni szövegek? Az enyém csak válasz volt...
Nem kell kettős mércét alkalmazni, pofázni a szólásszabadságról, a demokráciáról, az erkölcsről, a szeretetről, az igazságról, stb. és a gyakorlatban meg nem alkalmazni, csak a velünk egyetértőkkel kapcsolatosan.
@guma:

Pazar ötlet. Ahogy olvasom, egyesekre ráfér egy kis stresszoldás.)))
na én megyek bepakolni a táskába, akit esetleg megbántottam nemes érzéseiben attól legmélyebb elnézésem.
@taga20: nem haragszom, nem szoktam.

Most mit értesz az alatt, h nem fogsz nálam előfordulni?
@Imola Helyesi:

Reggel óta szennyezed itt a blogot. Mi a lófüttyöt vársz tőlünk?
A tolerancia magasiskolája az, hogy még itt lehetsz.
@guma: bocsánat, gumanéni:))))

nehogymá húsvétkor kapjunk össze!

ezentúl(két nap) csak cuki leszek:)))
@guma:
Imola szeret itt lenni, de az én értékrendem szerint érthetetlen, hogy a blogjában mégis mélyen megsértett itteni embereket.
Azokat, akikkel mégis kommunikálni óhajt.
@jöttem: ok, megyek és megeszem nyersen a krémet
@taga20:

Szerintem ígérgetés helyett simán kérj elnézést az elvetett sulyokért.
Aztán haladjunk tovább! )
@Penivaldes:

Csak azt ne mondd, hogy diós. Megveszek érte.
@jöttem:

már bocsánatot akartam kérni, hogy elszaladt velem a ló, de a gyerek önérzete kicsit beb@szott nálam :D

(tegnap a sajátommal "váltottuk" meg a világot, ami sosem egyszerű és sima "meló"... "pihent" agy az követelmény :))))
@jöttem:
Én?
Szerintem te írtad, hogy nincs víz nálad.
@jöttem: minden csajtól kérek elnézést. dorottya remélem még az életben hozzám szólsz,
drága peni, aki nekem a szívem csücske, remélem nem neheztelsz rám.

mindenkinek.

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU&list=RDjQcNiD0Z3MU
@Mariann19:
Nem hinném, hogy megsértettelek, csak leírtam pl a te kettős mércédet is. Szóról szóra azt írtam le, amit írtál.
Meg amit én válaszoltam. Azért, hogy ne higgyétek, hogy a világ mindenhol a ti mércétek szerint működik. Dehogy úgy, csak nagyon kevés hányada.
Az nem szúrt szemet neked igaz, hogy evasanyó meg ma taga is simán lenácizott, a másik le sitnyikluvnyázott, egy jó pár meg megjegyzéseket írt rólam, gondolván szó nélkül hagyom.
Nem fogom tűrni, és ha itt nem tehetem szóvá, szóvá teszem máshol.
Lehet tőlem tanulni.
@guma:

Ismerem. A többnapos ünnep ilyeneket hoz ki az emberekből.

Még mindig jobban tisztelem azokat, akik időnként kiborítják a szennyest. Ellentétben a sarokban sunnyogókkal, akik kenetteljesen osztják az észt.

"(tegnap a sajátommal "váltottuk" meg a világot"
ugye milyen jó látni mikor a csemeték kibontják véleményüket. olyankor örülni szoktam, hogy van sajátja. akkor is, ha ellenkezik az enyémmel.
@Mariann19: Nem egészen értem, hogy miért szeret itt lenni. Legalább háromféle oka lehet, bár számomra nem világos.
@Imola Helyesi: Molly drága, aki galócát árul ne csodálkozzon, hogy banyának nézik...régi középkoreai gondolat.
@jöttem: :)

lassan már fel kell kötnöm a "gatyát", és én is tanulok tőlük! :D
@jöttem:
"Reggel óta szennyezed itt a blogot. Mi a lófüttyöt vársz tőlünk?
A tolerancia magasiskolája az, hogy még itt lehetsz."

Nem, nem , én tisztítom ..pl utánad. Képzeld el, mi lenne a Felvidéken, ha mindenki ide akarna tüntetést szervezni Orbán ellen, mint te....
@Penivaldes: Nahát, micsoda vircsaft! :)
Sok locsolót!
@Imola Helyesi: HÜLYE VAGY. az a te bajod, meg orbángecinek, kazasztánalsón!
@Gábris szomszéd:
1.mindenki ott tölti a húsvétot, ahol akarja!
viszont ha a lemegy a kocdmába, akkor ne csodálkozzon, hogy nerm imádkoznak.
és főleg ne kérje számon a többi vendégen ezt!
2.idézzél tőlem, bármi ilyesmit!
@Penivaldes:
Pennike, te ne utánozd az itteni banyákat, neked meg Dominának nem áll jól./ bár domina itt a legrendesebb/
Még tagának se, dehát ő.... teljesíteni akar.Csak rosszul.
@Imola Helyesi:
Nem nagyon értem a mai napig sem, hogy miért exponáltál ki a blogodban.
Elolvastam az általad idézett kommentemet, amely kifejezetten mértéktartó véleményt fejezett ki, kizárólag a beszélgetésünket tematizáltam.
Még a zsidózásodra való reakcióm sem érintette a személyedet, azt írtam, hogy nálam a zsidózás halálos bűn.
Ezt pedig teljes vállszélességgel vállalom.
és íme megszólalt a takaritónő Imola....
@taga20:

az előbbi számmal nem bosszantani akartalak, csak megmutatni egy feldolgozást...
nagyon érdekes, mert nekem a BOSSHOSS után lett kedvencem, pedig még Arethe Franklin is énekelte:

offforever.blog.hu/2012/04/22/erted_mondok_imat_valtozatok
@Imola Helyesi: TE SZAR. asztse tudod, hol van kemence. tótot még hírből se láttál. pedig nézd meg szaralak, mer lassan csak a picsájukat látjuk, többek között miattad. a KURVAANYÁD!
@Mariann19:
Na látod, én tényt írtam le, miszerint a Mazsihiszben is voltak büntető feljelentések, ezt kérted ki. Érthetetlen.Maga a vezetőjük kommentálta, én csak továbbadtam. Akkor ő is zsidózott?
@Imola Helyesi: sosem érdekelt a többi tag véleménye, őszinte vagyok, akkor is amikor karmolok, és akkor is amikor simogatok.
@taga20:

Értelek én taga. Jobban, mint gondolnád. Nem a kereszténységgel van bajod, hanem a sok aljas képmutatóval, akik összetévesztik a hitet a templomba járással.
Kiborult nálad a bili.
Történt már ilyen.
Lapozzunk!)
@Penivaldes: higénia mindenek felett:))
@graphics: ha Imol erre nyomná az lenne a kacagányos
@graphics:
"Nem egészen értem, hogy miért szeret itt lenni."
Küldetés tudatból, csak ebben az a további kérdés, hogy a ki a küldő.
Tenmaga, vagy egy felette álló hatalom, amelyet
oltalmazni és dicsőíteni kell.
@ornagy50:

Ez pazar. Mint mindig.
@taga20:
Csillagos ötöst érdemelsz a blog szelleme szerint.
Miattam nem látod a jöttem 3.14 -ét?
Még erről is én tehetek?
Mi van a kemencéddel? Honnan tudjam hol van?
@jöttem: aszt mondtam má, hogy az értelmes csajokat meg duplán szeretem?
te kis jöttment, te vagy itt az egyik legcsajobb:)))

nesze te okos ember, itt a nyolcadik legjobb nótám:)))

www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk
@Imola Helyesi:

Fogalmazzunk pontosan. Hiszel valamiben- egészségedre váljon!
Ott hirdeted, ahol nem kíváncsiak a véleményedre. Ezért mellőzöttnek érzed magad, folyamatosan frusztrált vagy.
Most vagy nézetet kell váltanod, vagy blogot. A saját érdekedbe.
@taga20: ezt én is, amikor fekszem a szönyegen.
@guma:

Bezony, ám! ))))
@Penivaldes:

fel sem fogja, hogy önjáró vagy... elképesztő...

na mentem!

mindenkinek: jó éjt!
szép álmokat!
holnap meg mosolyogjatok sokat..

Reményik Sándor: MOSOLY

Mosolyod...
Mely szívből fakad,
Aranyozza be arcodat.
Mosolyod nem kerül pénzbe,
Mégis sokat ér testvéred szemében,
Gazdagítja azt, aki kapja
S nem lesz szegényebb az sem, aki adja,
Pillanatig tart csupán,
De örök nyomot hagy maga után.
Senki sem olyan gazdag,
Hogy nélkülözni tudná,
És senki sem oly szegény,
Hogy meg nem érdemelné.
Az igaz barátság látható jele,
Hintsd be a világot egészen vele.
Mosolyod: nyugalom a megfáradottnak,
Bátorság a csüggedőnek,
Vigasztalás a szomorkodónak.
Mosolyod értékes, nagyon nagy jó,
De semmiért meg nem vásárolható.
Kölcsönözni nem lehet, ellopni sem,
Mert csak abban a percben van értéke,
Amelyben arcodon megjelen.
És, ha ezután olyannal találkozol,
Aki nem sugározza a várt mosolyt,
Légy nagylelkű, s a magadét add,
Mert senkinek sincs
Nagyobb szüksége mosolyra,
Mint annak, aki azt másnak adni nem tudja.
@taga20:

)))))))))))))))))))))))))))))
A mai nap vicce: "Lehet tőlem tanulni."

Remélem ezt édes Jézus is hallotta, és gyorsan intézkedett.:D
@Imola Helyesi:
"Na látod, én tényt írtam. Miszerint a Mazsihiszben is voltak büntető feljelentések."
Az Illyés Alapítványról volt konkrétan szó.
Aki csak egy picit is vájtfülű,az érzékeli, hogy a Mazsihisz felemlegetésének mi a szüzséje részedről.
Miért pont a zsidók szervezetét jelölted meg?
Mert az olyan vonalas dolog?
Van most egy pár aktuális eset, sokkal kifejezőbb lett volna a riposztod, ha azokból merítesz.
@Imola Helyesi: "3.14 -ét?"
ez mi?

gondolom arra gondoltál, hogy a pinája. miért nem lehet egyenesen beszélni?

ha jöttemre gondolok, akkor egy okos, egyenes emberre gondolok.

valószínű neked és bandádnak ez furcsa.
@Penivaldes:
Na látod, engem sem érdekel, főleg meg a taga átkozódása, eccerű nagyon szegény.
Most tőletek bocsánatot kért a többiek unszolására,de mivel ezért fortyog benne az indulat, most kilövellt.
Tudod, van az a tehetetlen düh, ami egyszercsak kilövell, mint a láva.
Nem elég, hogy az országot, a hatalmat, ezt az ünnepet utálja, még én is itt vagyok, sok az neki.
Dehát ilyen az élet.
@Penivaldes: semmi bajom Dorkával, bírom a csajt!egyébként téged is.)
semmi személyes nem volt, csak az álszentséget utálom.
@punkfrog: Mióta vagytok ti egy szar kocsma szar részegei? Nem arról volt szó állandóan, hogy itt felvilágosult és toleráns demokraták vannak? :)
@punkfrog: napjainkban már nem csak a Nike-t, meg Vuitton Lajost hamisítják, hanem a szenteket is.
@Mariann19:
Tőlem soha rasszista megnyilvánulást nem hallottál, a te füled erre van kihegyezve, úgy látom. Másoknak viszont bőven voltak itt ilyen megnyilvánulásaik.
Minden csalást meg lehet említeni, a törvény is engedi.
@guma:

Pusszantalak Margo! Remélem "sokk" locsolót kapsz!:)))
@jöttem: Na ez esszem?http://video.xfree.hu/?n=zoltanzsoltti|459b396fd5c78846d8aeda0c86181f20&elmult18=1#videoloc
@taga20:
Tudom, neked minden olyan nő, aki idősebb, mint te, és a te véleményedet osztja, az talpig becsületes.
Pennikét, meg Dorkát azért már leosztod néhányszor, mert fiatalabbak, s megmondják neked a véleményüket olykor. Egy simlis nyalizó vagy, sajnos.
@guma:

Köszi! Gyönyörű vers!
Jó éjt! ))))
Holnapra meg mindazt amit szeretnél!
@Mariann19:

Kedves Mariann19, miért oktatod a hülyéket?
@punkfrog: bakker igazad van, és nekem is, de szeretjük a lányokat!

www.youtube.com/watch?v=qpYW3qng78E
@jöttem: http://video.xfree.hu/?n=zoltanzsoltti|459b396fd5c78846d8aeda0c86181f20&elmult18=1#videoloc
@Imola Helyesi:
Imola!
Elég decens személyiség vagyok, ezért úgy látom,
hogy a vitánk parttalanná kezd válni, ezen kívül részemről
nem szeretnék személyeskedésbe átmenni.
@jöttem:
Ne anyáskodjál felettem, nem vagyok a páciensed.
Bár nagyon nehéz a munkád, nem irigyellek, én bizony nem fürdetnék öregembereket sok pénzért sem. Pláne, ha még víz sincs.
@Gábris szomszéd:

Nem kellene végtelenségig kihasználni a toleranciánkat. Mert elpattan egyszer a húr. Akkor, pedig előjön a sötétebbik énünk.
@Mariann19:
Én is javasolni akartam ezt, csak féltem, hogy megsértődsz.
B*meg! Nem gondoltam, hogy húsvét vasárnap nem csak Jézusnak a feltámadása.
@Imola Helyesi:

Csókolom! Nyalom a hangod. miért vagy te hülye?
@jöttem: Ha nekem nem jön elő, egy toleráns demokratának pláne nem jöhet. Amúgy mitől szakadna épp ma este el?
@Imola Helyesi:

Anyáskodni? ))))))))))))))))))))))))
Meleg vízről volt szó, ez elkerülte a figyelmed.
Ne fürdess!
@tristen2005:
Szia!
Még egyszer megbeszéltünk egy előző vitát, megismételtem az érveimet, de - mint látod - hasztalan volt.
Úgyhogy a kérdésed jogos, le is zártam a témát.
Remélem, legendás humorod a régi.
@Mariann19:
Azért, mert a te szavad volt a döntő a kirugásomnál, most meg a jöttemé lesz. Boli alig várja.
Merthogy én még ilyen mértéktartókkal, mint te, meg jöttem is vitatkozni merek.
@Imola Helyesi:
"Én is javasolni akartam ezt."
Akkor most kivételesen egyetértés van közöttünk.
Látod, ezt is megértük, hogy hanyagolni kívánjuk egymást.
@Gábris szomszéd:

A toleráns demokraták - ahogy minket nevezel- sokkal érzékenyebbek, mint a magadfajta.
@Mariann19:
t parasz
Majd tapasztalod. @taga20: osztom mint paraszt gyereket, pedig nagyon szeretem a hülye fejét.
@Imola Helyesi:
Megleptél.
Az én szavam számított?
Nem emlékszem, hogy Bolit valaha is inspiráltam volna bárkinek az eltávolítására.
Tudod, liberális eszméket követek.
@tristen2005:
Most váltott át éppen, mert megjelentél.
@ornagy50:

Minden rendben?
@Imola Helyesi:

Kicsi rigó, te el vagy vetemedve, miért harcolsz az igazság ellen. A tévedést, hazugságot, csalást-rablást be kell ismerni!
@Imola Helyesi: lehet hogy igazad van, de lehet, hogy nincs. drága imola:)))

soha sem tudod meg!
@jöttem:
Felőlem, tej is vaj is lehet!!!
@tristen2005:
Idézz erre egy szót is. A mai termésemből, tessék!Nem találsz.
@Mariann19: nem kell itt nagyon picsogni, a kis barna picsájába kell belerúgni ennek a tahónak:)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Köszönöm! Mivel érdemelte ki ezt a megtiszteltetést?
@tristen2005: hülye vagy, mint ebola. gondolom evvel:))
@taga20:
Te hülye fax, éppen egyet értve gumával fogalmazkodtam itten, hogy mekkora gyökér vagy, de mire befejeztem, megint szalonnaképessé meakulpázod magad, mint mindig. Néha nagy segg vagy, de haragunni... azt nem tudok rád.
Balfék:)))
@taga20:
Ne beszélj magaddal a tükröd előtt, pláne, ha háttal állsz!
@jöttem: Átment amit küldtem?
A legnagyobb rendben.
@Knósszosz: kérjél segítséget ebolától:)))

én ma már mindenkivel és mindenkitől:) ki vagyok?

www.youtube.com/watch?v=RyfCTZB6Nrk&list=RDRyfCTZB6Nrk
@tristen2005: a kurvaanyád! és most finom voltam:)))
@ornagy50:

a linkedet nem tudtam megnyitni.
@taga20:

Mi van ecsém? Visszabeszélt a tejbepapi? Nem bírod a mamakaját?
@jöttem: http://video.xfree.hu/?n=zoltanzsoltti|459b396fd5c78846d8aeda0c86181f20&elmult18=1#videoloc
@tristen2005:
Azt, hogy belátja a marhaságát, ne keverd már egy fidesz vallású szimpatizáns alaptulajdonságával. Taga lehet, hogy néha elengedi magát, de olyan sosem tud lenni mint patakiattila - plö.
@Imola Helyesi: jól van, ezek szerint fog az abrakadabra :o)))
@Gábris szomszéd: veled tényleg nem lehet beszélgetni!
nem írtam szar kocsmáról, főleg nem szar részegekről!
a mádodik mondatodban szeteplő jelzőket, pedig csak velünk szemben használod.
magadat miért nem sorolod ide?
ezek számodra negatív jelentésűek?
@Penivaldes: nem szeretnék még jobban skizofrének lenni ;-)
@tristen2005: bakker, ha veletek építik az M4-et, akkor jobb, hogy nem:)
bazdmeg, te egy sört sem tucc meginniÍÍÍÍÍ:))
@taga20:
Ki vagy, ki vagy?
Honnan tudhatnám? Csak annyit ismerek belőled, aki itt vagy. Annak alapján egy fasz, szeretsz élni, nagy pofád van és nem rejted a véleményed véka alá, és hajlandó vagy önkritikus is lenni. Én ezekért bírlak, de esztet most ne rombold le, kérlek. Inkább higítsd a pálinkádat egy kis füstölgő sósavval, asszem az segít rajta, hogy elszálljon az ereje kissé...

Ez baráti beszólás vót, semmi paprika!:)))
@Knósszosz: megiszok 3 sört és már megint valami égbekiáltóról lemaradok. szinte 'delikvencsnek' érzem magam, brühühü… (a brühüyyyy jogvédett ;-))
@Knósszosz:

Soha nem kevertem @taga20: egy fideszes fasszal, csak néha durva és paraszt beszólásai vannak, amit én imádok, sok hülyét rendbe rak. Ettől függetlenül, ütőm-vágom mint paraszt a répát!
Hülyegyerek, csak esztergálni tud!:))
@tristen2005: az volt már, hogy bazdmeg anyádat? ha nem ako nosza:))
@ornagy50:
Magába is, klódhuszár!:)))
@taga20:
Ne szívass már, magamat is nehéz sokszor elviselnem, méltassa a kollégákat valaki más!
Mit tojt a nyuszi? Nagyolókést? Amiket fentebb írtál, abból az látszik!:)))

Ha ettől megsertésedsz, azt szórd a saját fejedre, beee!:)
@taga20:

Kicsirigó, 78-ban építettem az MI autópályát Tatabánya-Bicske között, a mai napig áll! Te mutass egy eszterga darabot, ami ennyi időt megélt!
@vitéž munkášőr:
:))
Olvass kicsit feljebb, de ez már nem szenzáció. Taga renszerint átmegy Bugsy-ba, aztán gyorsan keresztelőszentjánosba fordul hirtelen. Ezé bírjuk!:)))
@taga20:

Parasztgyerek! Ma már lehetetlen, halott!
@tristen2005:
Ezt ellenőrizted?
Én is láttam már esztergát (egykor volt apósomnak a szakmája), de attól még nem lettem benne spíler. Mondani mindent lehet:))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Ne piszkáljuk már:))
Én nagyon bírom és mára már bőven megkapta a kritikákat. Érdekes, azért 90%-ban nem ellene, hanem érte. Azért ez valami!:)
Figyelsz, taga?:)
@Knósszosz: Nem!!!De mostan má haraxom is Rád!!
@Knósszosz:

B+? A Székely ács is nekiállt egy gerendának. Mi lesz ez bátyám, kérdezte az öccse. Ha velnem baszom fogpiszkáló! Így van@taga20: is a vasruddal!:))
@tristen2005: @Knósszosz: szerencsére van, aki megneveli és kordában tartja. Azt hiszem, h otthon rendes ember, inkább itt éli ki magát.

Rajta kívül vannak még így egy páran itt, úgy vélem :-)
@vitéž munkášőr:
Így könnyű, ennyi névvel. Vagytok vagy öten-hatan, aztán 30-szor szóltok le. Ja, soknak is kell látszani - mondta az egyik kasszikusod. A kis mértékadó nőknek is nagyon egyenstílusuk van, meg néhány szellemesnek is.
@Knósszosz: hát izé, olyan damaszkuszi a Lelkem...

de nincs fekete zászlója, mint a homoki nigger állatkertnek, csak egy 3 kerekes szörnyeteg kormánya mögül hadonászik ;-)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Árva vagyok, nekem nem parancsol senki, magamtól vagyok ilyen hülye!
Lehet, hogy tagából is kettő van, van egy káromkodós, meg egy mérsékeltebb, csak amikor már sokat iszik, összecseréli magát.
@Knósszosz: ha aszt mondom, hogy szopjon le selmecigeci, akkor megsértöcc?

www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0&list=RDTqmManfUlk0

ahogy élsz, annyit érsz.
u.i.: lézerjankó nem érti mit pofázunk.
@Imola Helyesi: több nick, több $. gyurcsány kottája erre kondicionált
Jó éjt Mindenkinek.:)
@Imola Helyesi: szerencsére ebolából egy van.
az aki gyűlöl mindent és mindenkit.
@tristen2005: szerencsére én is :-) Nem is hagyom magam folyásolni be :-D
@tristen2005: épp úszom kifelé a Halál-tóból…
@Imola Helyesi:

Te nagyon hülye picsa vagy! Ha valamit nem értesz, kérdezz!
@ornagy50:
Akkor inkább cizelláltabban fogalmazok: Felhők Lovagja!! - így már haraxásmentes??:))
@taga20:
Én? Össze tetszik téveszteni valaki mással. Én szoktam magát kenyérrel dobálni a kő helyett.
@tristen2005: szerintem inkább kotródjon az övéi közé
@tristen2005:
Nem Vas Áron a becsületes neve tagának?:))
@tristen2005:
Te nem evasanyo vagyol véletlenségből?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Én is itt csapatom, pedig már szabad vagyok!:))) Véééégre... A turul le van láncolva hozzám képest!
@Knósszosz:
Lehet, hogy ő az ezer Vasba öltözött tamási Áron.
@Knósszosz:
Csak nem elszökött hazulról? Vagy kidobták a pacal miatt?:)))
@taga20:
Ettől aztán nem!
De remélem te se attól, amit ma mondtam...? Ugyi? Jó éjt, ma már ne csengess tovább, de ne legyél kövér laca, mert akkor benned alszik a sötétség! Szia!
@Knósszosz:
Csak a vas, így aztán nem oxidálódik.
@ornagy50:
Köszönöm!:)))
Egy repülőre mindig lehet számítani!
@Imola Helyesi:

Drága hölgyem! Nem szeretek bántani senkit,(főleg a női nemet) de ön nagyon birizgálja a durva oldalam.
@Knósszosz: apám szeretem az egyszerű de patent agyadat:))

és ehez mit szósz geci?:)
szerinted hol tőr meg itt bárki?
mikor a feleségem 100-ra a feleségem:)))

ha túl durva vagyok, szóljál barátom!

www.youtube.com/watch?v=UqiHBjYglAA&list=RDUqiHBjYglAA
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Akkor élvezd te is!:))
Ha fiatalabb lennék, csak küldenék egy a Calgon helyes adagolását kiveséző PDF tanulmányt, de így, áááá...:)))
@taga20:
Szólnak helyettem.
Akit szeretek azt csak a legvégső esetben baszom le. Értve?
Na, gyó éjt, te...
@Imola Helyesi: ebola, voltál a sírjánál? hol van?
persze goglul nélkül kérdezem.
tudod mi az a bucsintető?

jöttem (törölt) 2015.04.05. 22:54:01

@ornagy50:

Kössz! Csak otthon tudom megnézni. A mobilneten akadozik.
@Knósszosz: mondok okosat.

Idősebb vagyok a tegnaphoz képest, tehát küggyé csak ilyet, felettébb érdekel :-)
@Knósszosz: a kurvaanyádat tégedet, szeretlek itt a legjobban, paraszt:))

jöttem (törölt) 2015.04.05. 22:57:07

@ornagy50:
Szép álmokat!)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Jó, majd keresgélek az emlékeim között, bár 1978-as doksik már nem állnak rendelkezésemre:))
Aranyos teccen lenni..:)
@taga20:

Csak neked te köcsög, mert úgy tudom szereted!

www.youtube.com/watch?v=wZ1kJS4V9I8
@taga20:
Na, tessék!:)))
Kicsi feleségedet megsimizni, semmi próbálkozás, szunya!:))
Jó éjt marharépa!:D
@Imola Helyesi: parajd és udvarhely között félúton. ebola, akiről aszt hiszed mekkora magyar, az átbasz. aki mint én, aki utálja a magyarokat, a fajtáját, az nem bassz át. vágod imola?

százszor, ezerszer magyarabb vagyok, mint akit te annak hicc..
Mindenkinek szép álmokat!
@taga20:
Legyél, de én nem hívom románoknak az ottani magyarokat, mint te, és nem utálom az országomat sem, és nem utálom a húsvétot meg a karácsonyt sem.
Erdélyt meg ne mutasd be, elég sok kávét, cukrot vittem át nekik, amikor semmijük sem volt. Magyar voltam akkor is, nem turista.
Ja, és nem szavaztam a kettős állampolgárság ellen sem, mint a szocik meg a dékások.
@taga20: ha félre érthető voltam ako farkaslaka parajd és udvarhely között van.
bucsintető csikszereda felé van.
és senki ne higgye, hogy az ottani magyarok jobbak, mint mi.
@taga20:
Meg mint említettem volt, Ady szegről -végről távoli rokonom.
@Imola Helyesi: bozgor, hallottál erről? persze goglu nélkül.

ebola, tudod miért nem vagyok egy nép veled?
te a vérem szívod én meg nem adom neked.
@Imola Helyesi: és ez mentesít valami alól? hülye vagy ebola?
most komolyan kérdezem.
@taga20:
Mi van billentyűt cseréltél? A cigányok hívják a székely magyarokat bozgornak.
Vén hülye vagy te, hallasz valamiről, és kiselőadást tartasz róla. Ki nem ismeri a székely Himnuszt, mert nem kottázom le neked, meg a költőink nyughelyét?
Persze, neked új, mert nem régen pattantál motorra vagy kocsival elmentél arra kíváncsiságból. Nem szeretetből, az biztos.
Te csak magadat szereted, meg azt, ha veled foglalkoznak.
@taga20:
Állítom, többet adóztam meg adózom, mint te, ennyit a vérszívásról.
Szeretsz időnként plátóian fogalmazni " véredet szívom", maradj a kézi munkánál, ahhoz értesz.
@Imola Helyesi: rendben imola, akkor szováta parajd előtt vagy után van? de ne puskázz! és hol van korond?

ebola, nekem még esküvőm is volt ott, ahol egy deci az alap és a katolikus papnak két gyereke van:)
@taga20:
"ebola, tudod miért nem vagyok egy nép veled?"
Első megszólalásod alkalmával tudtam.
@taga20:
Jó, hogy te jobban tudod, biztosan odajársz üzletelni.
Rám ragadnak a román cigányasszonyok, a múltkor is át akart verni egy, poharakkal.
Hány esküvőd volt neked?
Egy deciért össze is adott a katolikus pap?
@Imola Helyesi: @taga20:

Na 2 hülye! Az úgy nevezett kinti magyarok, a határon túliak, úgy szarnak a lelkivilágotokba, hogy az egy élmény. Náluk magyarabb ember nem terem a földön, sok dicsőséget nekik!
@taga20:
Le vagy lassulva, akkor befejezem.
@Imola Helyesi: imola, te is érzed, hogy emberedre akadtál. nem tucc pofázni, me ismerem a helyet. nem tudsz süketelni.

egy kérdés, te jártál valaha erdélybe? kolozsvár felett a szerpentinen, vagy negreniben ettél micst?
@taga20:

B+, Te hülye vagy, az nem szerpentin, Királyhágó!:))
@tristen2005:
taga biztosan elaludt, én meg nem vagyok még most sem fáradt, pedig írtam egy csomót, verset is, az az előtti napokban meg kitakarítottam az egész lakást, és 12-félét főztem, sütöttem. Egyre többet bírok.
@Imola Helyesi: nem.
eszt annak hívják, hogy értem vágod a helyet.
ebola ilyenek vagytok a romlott gecivel együtt.
@Imola Helyesi: @taga20:

Egyszer úgy szexszuálísan össze jöhetnétek, verjétek agymásba! Tílts k boli!
@tristen2005: a kurvaanyádat, negreni mond neked valamit? mics esetleg faszkalap?
mi nagyvárad neve? semmi gog!
@taga20:
Mi van, felébredtél? Nem jártam Kolozsvár fölött,és nem jártam szerpentinen, de jártam Nagykároly felé, és máshol, méghozzá vonattal, busszal,meg autostoppal, egy helyes román férfi vett fel, mert az idióta román pénztárosnő nem adott jegyet a buszra. Láttam a szegénységet, mostanában viszont nem voltam.
De majd elmegyek, ha lesz kedvem.
@tristen2005:
Mit féltékenykedsz? Emlékszem, amikor összevesztem tagával először nagyon, olyan boldogan ugrándoztál egész este, mint egy kergebirka. Legyetek boldogok, légy az útitársa.
@Imola Helyesi: csak aszt akartam mutatni, hogy nagyobb magyar vagyok, mint te. jobban ismerem székelyföldet, mint te.
basztam a szénakazal között!
és utálom magam a magyarságom miatt.
@tristen2005:
Amikor kezdek szépen beszélgetni tagával, mindig megjelenik valami kótyagos vénasszony, felhergeli, és utána durva lesz.
@taga20:

Drága ecsém-bátyám, ha nem ismered a földrajzot, tudom ajánlani az általános iskola 3-ik osztályát! Hidd el, teljesen más világ tárul eléd. Addig is gratulálok a szakmunkás bizonyítványodhoz! Remélem meg érte a 2 libát!:))
@Imola Helyesi: te tényleg ilyen hülye vagy? én aszt hittem, hogy csak csinálod.
@taga20:
Utáld magadat, de ne rajtam töltsd ki a mérged. Végigittad meg végigszexelted Európát, de nem vagy magyar, azt mondod. Hát akkor nem vagy, el is költözhetsz, ha akarsz, mi tart vissza?
Na, jó éjt, remélem, egy darabig nem beszélgetünk.
@tristen2005: akkor kezdjük bátyám. valószínű telibeszopód a faszt.
nagyvárad neve románul? ne puskázz geci!
@Imola Helyesi:

Ide figyelj parasztpicsa, nekem semmi közöm .@taga20: -hoz, de a te hülye stílusodat és az eszmei hozzáállásodat, nem nagyon bírom. Azt hogy taga20 hülye még elviselem, de te túl lösz a célon.
@Imola Helyesi: nem fogunk, te bozgor!
te aszt se tudod merre van farkaslaka! és te osztod nekem:))
mint bájerzsoca a szlovák rendszámával!
Még annyit, azt nem tudom, hogyan lehet a szénakazal között? Legfeljebb ban vagy mellette
@tristen2005
És akkor mi van? Beesik az eső? :
A te stílusod meg klásszikusss, bizonyos körökben.
@taga20:
Nem kötekedsz, cigány / ha én bozgor vagyok/.
Le tuttad olvasni az útjelző táblát a térképről, nattyon üttyes fijju vaty, meg is esküttél, meg beruktál meg szegzeltél. Gratula.
@taga20:

Nagyon hülye vagy! Én egész DEJ-ig autóztam,ami Dézs magyarul, Királyhágó-Kolozsvár-Szamosújvár viszonylatban oda-vissza. Ne mutasd be Erdélyt, esélytelen vagy mint ugrómókus erdőtűzben!:))
@Imola Helyesi:

Klasszika-filozófiát tanultam! Baszki a hülye fajtád!:))
@Imola Helyesi: azé a farkaslaka felkeltette a hülye agyadat:)

ha jó leszel elviszlek puliszkát enni:)

ebola, sokkal jobb magyar vagyok, mint te. ismerem erdélyt, te nem.
férfi vagyok, te nem:))))

de szeretlek:))

www.youtube.com/watch?v=KWmETxWM0h0
@Imola Helyesi:

Látom, olvasom, voltál már Erdélyi(Székely) lakodalomban!Szalmakazal kapcsolat, aki elment szarni azt megba...ák, aki elment ba..ni, azt meg leszar..ák!:))
@taga20:
férfi vagyok, te nem:))))

Valami bizonyíték?
@tristen2005: hogy hülye vagy arra, te vagy a bizonyíték:)))
@taga20:

Mikor fogod ebolát partizni? nagyon össze jöttetek!
Jé, a Fabius meg dolgozik ilyenkor, betett egy posztot a kis buzgó...
@taga20:
Ez a tristen egy bolond, nem ő ródli is?
@tristen2005: na faszkalap, kinek van a sírja farkaslakán?
semmi gogl!

a kurvaanayád!

www.youtube.com/watch?v=2KZjnFZvCNc&list=RD2KZjnFZvCNc
@Imola Helyesi: egy kivert fasz a pali, ha érted:)))
@taga20
Nem tudom! A családom a Vereckei hágón jött át!:)
@taga20:

Egyszer le kellene rendezni ebolát, úgy férfiasan. Benne vagy a buliba? Én vállalom a nehezebb részét, te csak a megfigyelő posztot töltöd be!:)
@tristen2005: te semmit se tucc! döncsd el akarod ebolát vagy nem! nyalod a nagy ajkát:)))
@tristen2005: én análba vagyok jó, te meg elmész a zöldségeshez addig:)))
@taga20:

Ha tiszta a kád, semmi akadálya!
@tristen2005: mi van geci? ilyen kvesztoros lettél ?:)))
@tristen2005: hülye gyerek, szerinted a szeksz munka? és nem önkifejezés?
bakker, eszt a sok köcsög vidékit!
ráadásul érdi vagyok:))
süti beállítások módosítása