Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.28. 12:11 Fabius

Vona: ahol zsidóznak ott zsidó vagyok!

Címkék: jobbik vona gábor

Helló világ, a Jobbik megérkezett a porondra!

A cukiságkampány után a Jobbik és Vona Gábor meghúzta a váratlant, és a legutóbbi interjúra szinte már Je suis juif! pólóban ült oda.

"a Jobbik osztozik minden áldozat gyászában – így a zsidóságéban is –, és ennek a gyásznak a megsértését vállalhatatlannak tekintjük. "

...mondta ki Gábris, ami szinte egyenértékű az ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok szólammal. Egy felet visszaléptek a délkeleti kapuból és sündörögnének nyugatra a németek felé, kicsit nem lépnének ki az Unióból - "az EU-ból rövid távon nem lehet kilépni, Magyarország nincs felkészülve erre gazdasági értelemben" - már az EU kritika sem zsigeri, szóval látszólag minden elindult a faszásodás felé. Mer'hogy tecciktunni az van, hogy a jövőből felsejlő "kormányzati felelősség" nyomasztó kicsit, és ennek nem lehet nekivágni ennyi gyűlölködő fasszal.

Ja, utóbbit nem mondta, még mielőtt, de azért amit mondott az ezt is jelenti.

Úgyhogy érdekes lesz figyelni ez az újfajta gondolkodás mennyire politikai termék, és mennyire tényleg követendő irányvonal. Beszélni egy dolog valamiről, az időről időre vállalhatatlanságot elkövető csibészeket tényleg farba rugdosni, netán arcvonalból hátrébb léptetni meg egy erősen másik. Eddig nagyon nem volt min izgulni, a Jobbik a népszerűségi adatok alapján hosszú évek óta egy létszámában ugyan kicsit változó, de azért jól körülhatárolható választói réteg szimpatizált pártja volt.

Viszont ha a beszéd mellett tettek is lesznek, akkor ez bizony hozhat akkora változásokat, amire érdemes lesz odafigyelni jobb és baloldalon ugyanúgy.

679 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr787312052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majd elválik, mint tüdő a májtó, hogy mikor lesz a szájból segg.
cukormáz a szaron, semmi több, a sok setét meg majd jól bekajálja mint a narancsosok nemteieskedését, miközben a maffia semmit nem változott a temetéses vezénylói beszéd óta
@látjátok feleim szümtükkel: Így nem rímel, hanem így:... mikor lesz segg a szájból.
Adjuk meg a módját:-))
.
Chamberlain mondta:
"Mily szörnyű, mily elképzelhetetlen, hihetetlen, hogy lövészárkokat kellene itt ásnunk és gázmaszkokat próbálgatnunk egy távoli ország népei közötti vita miatt, akikről nem is tudunk semmit sem. Még mindig lehetetlennek tűnik, hogy egy olyan vitának kellene háború tárgyát képeznie, amelyet elvekben már rendeztek."
(1938. szeptember 27.)

Az a legkevesebb, hogy nem volt igaza.
Előbb vagy utóbb szakadás lesz a dolog vége!

Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy ugyanaz a párt mérsékelt jobbközép, és antiszemita, cigányellenes, és egyben "cigofil" hangon is hitelesen tudjon megszólalni.

"Kicsit szeretni" Európát sem lehet, vagy szeretjük, vagy utáljuk, mert úgy járunk mint Kiss Manyi, akitől megkérdezték, - miután megnézte Lenin múmiáját a mauzóleumban, - hogy "na milyen volt"? Válasz: Kicsit szép!

Amennyiben nem szakadnak, akkor - úgy vélem - teljes arc, - és hitelvesztés jön létre, amelyet akár túlélni is nagyon-nagyon nehéz lesz.
Hiába fürdetik, nem lesz belőle húsvéti bárány.:D
( egyébként a nyúl nagyon tiszta állat )

www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/kedvencek/nyul-furdik-video-134588
nem könnyű...elvégre a jobbik azért volt vonzó sokak szemében, mert olyan volt mint a szekerce....
@Penivaldes:

A szekerce az milyen? Azontúl, hogy nagyot lehet vele ütni?
@látjátok feleim szümtükkel: legyen már érzéked a hasonlatokhoz...nem voltál sosem irodalomórán?
Csak hát vona testvérnél is úgy van mint g vicctornál. Nem azt nézzük amit mondanak, hanem amit csinálnak.
Vona is sűrűn közlekedik a damaszkuszi úton. De ezek még mindig csak szavak.
@Penivaldes:
.
mert olyan volt mint a szekerce....

Érdekel, milyen volt.
Manapság a motorosfűrész használatos.
Az jobb?
@dr. jenőke (jenőke): nem láttál még jobbikost? és most nem a marcona vad harcosra gondoljál, hanem azokra akik este leülnek a fotelbe kolbászt enni, és közben hergelik maguk
@jöttem:
.
Ez a damaszkuszi út egy kicsit zavar.
Senki nem mondja, hogy Saulus miért fordult meg. A Biblia szerint csupán Jézus jelent meg neki és megkérdezte: „Saul, Saul – miért üldözöl engem?” - de erre nem válaszolt, viszont pálfordulásként értékeli az utókor.

Az zavar, hogy lényegesen nagyobb tömeg indul el Paulusként, és Saulusként ér célba - azonban ezek elítélése nincs összhangban Saul dicsőítésével.
Mennyivel nagyobb haszna lenne néhány ítéletnek? Felmérhetetlen. Visszatartó erejét tekintve biztosan eredményesebb lenne.
De szép is lesz, amikor ismét az orosz export hasznáról és a Putyinnal való párbeszéd fontosságáról kell majd győzködni Angyalt.
azt viszont nem tudom, hogyan is kell majd védeni a palesztin gyerekeket újdonsült szövetségeseik túlkapásaitól, na ilyen még tényleg nem volt
Vona Gabika elárulhatná, hogy anno milyen nicken fórumozott az indexen! :D
@Penivaldes:
.
Nem önmagában a jobbikkal van bajom, hanem azzal a rendszerrel, amelyik megteremti létezésük jogosultságát.
Nincs olyan államforma, állami irányító rendszer, amelyiknek ne lenne ellenzéke, de olyan, amelyik az emberekben meglévő legrosszabb tulajdonságaira épít hatalma megtartása érdekében, nem csodálkozhat azon, ha a jobbik nem marad kis párt.
A fidesz polgári önkéntes csoportjaiban fogant ezért nincs is min csodálkozni, ha felnőtt a gyermek. Jelszó: papa, magunk lábán állunk (mint a lányod), menj nyugdíjba, börtönbe, ahová akarsz, nincs már szükség rád.
Mintha mengele,cukorkát osztogatna a gázkamra előtt a gyerekeknek,hogy édes legyen a haláluk!
"ami miatt nehezebben alszom, az a kormányzati felelősség egyre inkább megnyilvánuló realitása."

Billentyűm majdnem látta kárát. :-)

Egy párt elnöke miért lenne jó kormányzati szerepben? Életében fogalmam sincs mit csinált, kitalálom semmit, akkor ugyan minek kormányozna? Eszébe sem jut, hogy megmarad pártvonalon és akár független, de a jobbklikknek felvállalható szakértőket delegáljon maga helyett? Szerintem, főleh ha előre bejelentené és be is tartaná mindenki jobban járna. Még a jobbklikk is.

Gáborom is afféle mindenhez értő mint mini szterelnökünk? Elegem van a nyeretlen 2évesekből. :-(

Meg még azon filózom, gazdi üzente, hogy nem lesz rúbelzsé? Akkor ugye marad az Eu. :-(
"az újfajta gondolkodás mennyire politikai termék"
Mennyire? Kizárólagosan csak az. Nincs itt semmiféle új gondolkodás, aki elhiszi, az egy idióta. Igaz, hülye van bőven ebben az országban, akinek a szart is el lehet adni, hogy csokis tejszínhab.
@wallenberg8805: szarjanko, téged is össze lehetne szedni az arokpartról a szemétgyűjtési akcióban
Vona plagizált. Ezt a mondatot, még Gyurcsány mondta anno: Ahol cigányoznak ott cigány vagyok, ahol zsidóznak ott zsidó vagyok.....
@tótágas: tudtam, annyira tudtam, hogy Gyurcsány nélkül még ez se megy
@wallenberg8805: igaza van annak, aki szerint te egy utolsó, szarházi tetű vagy. Persze ez nem meglepő.
@wallenberg8805: téged látva nagyobb kedvem lenne zsidónak lenni mint magyarnak te nagyon vadmajom.
a büdös picsanak kell neked idehanyni, te magyarok szégyene?
Zsidózó, ostoba balfaszokat gyorsan lapátra teszem.
Mint az meg is történt...
@Fabius: "...mondta ki Gábris":)))
szép oldalvágás!
Mondjuk, amikor ilyen aljadékok vannak egy pártban, addig miről beszél Zázrivecz pajti?

"Szándékos volt, elnézést érte"
Ágoston Tibor, a Jobbik debreceni és Hajdú-Bihar megyei alelnöke tavaly februárban egy doni megemlékezésen holokamuként beszélt a holokausztról, és bírálta a Magyar Holokauszt - 2014 Emlékbizottság idei programját is.

index.hu/belfold/2015/03/26/megkezdodott_a_holokamuzo_jobbikos_buntetopere/

Na ja, ha Csurka élne, tovább erőltetné azt a szefárd vonalat.
"Létezik, hogy Magyarországon mindenki zsidó, csak a jobbikosok nem? Vagy mondjuk úgy inkább, hogy aki a jobbikosoknak nem tetszik, az automatikusan zsidó lesz? És akkor mi van Novák Előddel? Mi van a most már pálforduló Morvai Krisztinával, jobbján a Balóval? De Vona Gábor pedigréje sem az igazi, Gaudi nagyról nem is beszélve... És hogyan lehet Hunyadi Gábor a jobbikban, ha a felesége az az LMP-s Szabó Tímea, aki az LMP EP választási listavezetője volt? Még ilyet fiúk! Szabad ezt? Szóval valami nagyon nem stimmel, kezd erőltetetté válni ez a nyomulás, és már-már inkább erőlködésnek tűnik."
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Én minden olyan törvénytisztelő, tisztességes, becsületes, ártatlan, nem rasszista, nem gyűlölködő, nem kapzsi, nem hazug zsidó hozzátartozóinak gyászában osztozom, AKIKET TÉNYLEG megöltek.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
@punkfrog: Már megint miről maradtam le? Vagy kezdjek el én is pislogni, mint hal a szatyorban? ;)
Tudja valaki, hogy miből lett a jobbik?
Nekem van egy régi emlékem, még az index fórumos időkből: volt ugye a PFT, ami úgy általában a pol.fórumosok találkozója volt. Ennek mintájára szerveztek a gyávábbak egy "jobbos" PFT-t, amire csak és kizárólag a (szélső)jobbosok voltak beengedve. Természetesen a hely és időpont mindig titok volt.
A jobbik megalakulása után nem sokkal hallottam egy olyan pletykát, hogy ezeken a találkozókon jött létre ez az ország szégyene párt vagy legalábbis ezeken jöttek össze az alapítók.
Mindebből vajon mi igaz?
(nem véletlenül említettem korábban, hogy vona gabika jobban tenné, ha elárulná az egykori, indexes nickjét... :D)
@habakuk000: "azt viszont nem tudom, hogyan is kell majd védeni a palesztin gyerekeket újdonsült szövetségeseik túlkapásaitól, na ilyen még tényleg nem volt"

Nézd meg amint az amcsik is elkezdték szívatni Bibiéket,

alfahir.hu/izrael_vs_usa_popcorn_kola_bekeszitve

Vona is egyből érdekeseket kezdett el nyilatkozni. :)
@pythonozok: Itt meg tudod nézni, hogy ponotsan hogyan is miként indultak. :)

vimeo.com/10279639
Csuti orálmuzsik télleg azt hiszi hogy elég lesz 2 pofon a zombikok megfékezésére,mikor rájőn hogy tévedett nem cserélnék sem vele sem a zombikokkal.
@pythonozok:
Neeeee... ő se bírta végignézni...
No meg az orbáni polgári ökörkör... :(
@pythonozok: Egyetemi ifjúsági szervezetként indultak 1999-ben, majd jött az önállósodás 2003-ban, ahol Pongrátz beszéde még nagyobb lökést adott nekik. 2006-ban aztán Vona lett az elnök, innen kezdtek igazán emelkedni. Talán csak bízni lehet benne, hogy nem sétálnak bele ők is ugyanabba a folyóba mint amibe az elődjeik.

jobbegyenes.blog.hu/2015/03/25/pont_igy_csesztuk_el_az_elmult_25_evet
OFF

Szimpi csajok. :)

Zokni helyett terroristákat stoppolnak a kommandós hölgyek a kormányerők kötelékében

kuruc.info/r/4/141274/

ON
"Az Egyesült Államokkal szintén rendezni akarja a Jobbik viszonyát."
Zázrivecz kicsit még nyilatkozgat, oszt hűségesküt tesz amerikai tezsvéreinknek. A K.Klán manapság ott is lepusztult (állítólag a Superman képregényfigura vágta tönkre az imidzset :D).
Továbbá "a német sajtó még a magyarnál is rosszabb, egy neonáci pártként könyvelnek el" mondá az álmodozó.
A német rendőrség pedig akkor:

www.youtube.com/watch?v=dJ9Pa8nOJIc
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ha már amcsik... a polgárháborús déli zászlót kik használják manapság?
Van egy Lynyrd Skynyrd nevű rockzenekar, soha nem foglalkoztam azzal, hogy közük lenne a politikához, de gyakran felbukkan lemezborítóikon, klipjeikben egy-egy déli zászló... És nekem úgy rémlik, amcsiknál ez a széljobb jelképe.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ökörkör... hű de rég voltak... ha nem említed, én már elfelejtettem volna.
@pythonozok:
úgy emlékszem a déli ellenállás és odamondás jelképe...

www.youtube.com/watch?v=1ZOozDHL0LA

Az egyik kedvenc zeném!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nekem is, de jobban szeretem a stúdió változatát. :)
(valahol megvan a teljes lemez)
@pythonozok: Hasonlót használnak balosok is, bár abban nincsenek csillagok. :)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Novorosszija_%28állam%29
Hogy is szokták a nácikák mondani? Kutyából nem lesz szalonna! Na most zágson, nem utálják annyira a zsidókat meg a cigányokat, nem akarnak annyira kilépni az EU-ból... akkor meg mi értelme van? Akkor lesznek egy Fidesz-2, erre pályáznak?

Sajnos, ehhez túl kevés a szellemi kapacitásuk, túl sok hülye szaladgál közöttük. Viszonylag épeszű embereket pedig nem fognak tudni bevonzani.
@iii: Hát álmodozni mindenkinek még ez Együt-PM-nek is szabad, de ettől a valóság még egész más. :)

index.hu/belfold/2015/03/17/ipsos_fidesz-jobbik_21-18/
@iii: Az történt, hogy a fidesz egyre inkább jobbikosodott, ezzel megágyazva a jobbiknak* (hogy tul.képp velük nincs semmi baj, rendes magyar gyerekek), most ennek is eredményeképpen a jobbik megpróbál "fideszesedni", azaz középre húzni.
Mivel a fidesz mostanra már lehúzta magát a wc-n a naponta nyilvánosságra kerülő korrupciós és egyéb sötét ügyek miatt, a fideszből kiábrándultak mennek a jobbikhoz, hiszen ők ugyanúgy a "magyar érdekeket" védik, de még "tiszták".

*Arról se feledkezzünk el, hogy Vona abból a polgári körből indult, amiben Orbán is benne volt, tehát a jobbik már az indulásakor is egy fidesz kreálmány volt. Most meg visszanyal a fagyi.
Mi pedig szívunk.
@pythonozok: Gaudí Nagy egyszer elárulta magát, de már nem emlékszem a nickjére, valami angol volt (:-))
a cukikampány után várható volt a fordulat...
elbűvölte őket "eredményességük". hahahaha
(bár valahol roppant ijesztő, ha belegondolok, hogy még az EU zászlót is kitűzik legközelebb...)
@guma: ja, és angyalt nyilvánosan elpicsázzák az amerikai követség előtt, kanosszajárás címén:))
@taga20: :)))

te olyan hülye vagy, hogy még a blog is kiakasztottad kicsit :DDDD
@taga20: Az B+ aztán vasárnap meg elküldenek kötelező hitgyülis szeánszra, izraeli zászlók alatt csápolni. :)
@Gábris szomszéd: Együtt-PM már nem létezik amúgy sem, az emberi hülyeség pedig határtalan.
@Gábris szomszéd: A bevonzás alatt pedig nem a szavazókat értem, azokat be lehet hülyíteni egy ideig, hanem kormányképes, értelmes emberekre gondoltam. A Jobbik körül olyan idióták adnak "tanácsot", mint Baranyi Tibor Imre, akihez képest Orbán főtanácsadója Tellér Gyula is hérosz:

betyarsereg.hu/latrinamelysegu-es-pocegodor-szagu-a-politika-interju-vona-gabor-tanacsadojaval/

Vonának még egy Matolcsy szintű idiótája sincsen...
@guma: drága margarita, én ma is öt húszkor keltem és melóztam. nem érek rá brókerezni:))

más! a szalon nagyon jó, minden nap benézek, egy fix pont az életemben.
csak nem akarok mindig hülyeséget odaírni:))
@Gábris szomszéd: angyal, azé légy őszinte, azé nem neked áll a zászló:)))
@iii: aki a jobbikból kinéz valamit, az egy barom!
@taga20: mikor melóztam 5-kor már indulnom kellett :(((

azt hittem, majd egyszer délig alszom... aztán dehogy...
(rendes vagy, hogy figyelsz rám. :D a hülyeség meg elfér a többi közt...
mi van Kubával? "melegszik" a start??? :D)
@iii: Szerintem van de te azokat is simán leidiótáznád. :)
@Gábris szomszéd: Volt egyetlen Matolcsy-szintű idióta, azt is kiutálták :). Újról nem tudok. Volnernek például, aki gazdasági kérdésekről szokott beszélni, csak egy érettségije meg egy kamuegyetemi diplomája van. Fingja nincs semmiről. Ki van még rajta kívül?
@iii: Mondjuk Bokros meg Bajnai. :)
@Gábris szomszéd: Belépnek a Jobbikba? Nem vagy vitaképes.
@iii: elég nagy önbizalomra vall ilyet leírni, amikor minden ötödik ember a Vonáékra szavazna, főleg úgy, hogy az ellenzék összesen nem profitált annyit orbánék ámokfutásából, mint a jobbik

szerintem el lehetne felejteni ezt a lekezelő nácizást, s komolyan foglalkozni a probléma gyökereivel.

persze egyszerűbb erkölcsi magaslatról teli torokkal üvölteni a nácik hazát, mint kérdésekre választ keresni, megértem én
@guma: sunnyogok, mint orbán geci a kvesztor ügyben.
de holnap megkérdem a szomszédot, hogy mennyibe fáj egy ilyen út:)
Nemcsak az a kérdés, hogy hogyan jött létre a Jobbik, hanem az, hogy mely okokból van egyre növekvőbb térnyerése.
A Jobbik felismerte, hogy az emberek mindennapi életének feltétele a nyugodt, biztonságos élet, melyhez sem a az előző, sem a jelenlegi kormány nem biztosította, biztosítja a feltételeket elégtelen működése miatt.
Az emberek veszélyhelyzetben védelemre szorulnak, melyet az államtól várnak el. Ennek híján azt a pártot, vagy alakulatot tekintik oltalmazójuknak, amelyek ezt bármilyen - akár nemtelen - eszközzel is, számukra biztosítják, és feléjük fordulnak.
Ezt a helyzetet a Jobbik ötvözte ismert rasszista elveivel, és máris tömegeket vonzott maga köré.
A Fidesz láthatóan nem törekszik a körülmények megváltoztatására, holott a Jobbik előretörése veszélyt jelent a fennmaradására egyrészt, másrészt közömbös az állampolgárok életminősége és biztonsága iránt.
A Fidesz nem megy szembe a Jobbikkal, hiszen elveik több ponton azonosak a multiellenességben, az eu elutasításában, a sokat hangoztatott nemzeti szuverenitás mindenek felettiségében.
Eközben az országról egy radikalizálódó kép alakul ki a nemzetközi közvéleményben, és emiatt még inkább izolálódik az ország nemcsak Európában, hanem a nagy világban is.
@habakuk000: haver, te néha megbarmulsz?
mire érv ez a minden ötödik?
pl. rákosira, sztálinra vagy hitlerre minden másfeledik szavazott!
@dr. jenőke (jenőke):

Engem is zavar ez a pálfordulás. Ugyanis nem hiszek abban, hogy egy x éve működő párt egyszeriben irányt válthat.
A most érzékelhető változás csak felszínes. Ugyanazok az emberek alkotják a Jobbikot, mint 4 éve. Tömegesen megvilágosodtak volna? Dehogy!
A párt arcai jelenleg visszafogják magukat. Taktikai szempontból előnyösebbnek vélik ezt a hozzáállást.
A krumplileves, krumplileves marad.
@jöttem: nem emlékszel, egy hajdanán szép kezdéssel induló pártra? úgy nevezték, hogy fidesz. mi lett belőlük?
@habakuk000: Egyetértek, kevés a nácizás, mélyebben kell foglalkozni a problémával. Hogy azonban a nácizás nem alap nélküli, az a már korábban idézett főtanácsadóval készült interjú is bizonyítja:

betyarsereg.hu/latrinamelysegu-es-pocegodor-szagu-a-politika-interju-vona-gabor-tanacsadojaval/

(Aki a Betyárseregre is azt mondja, hogy nem náci, azzal nem tudok vitatkozni.)

Na most az a kérdés, hogy azok az emberek, akiket a zsigeri cigánygyűlölet és rasszizmus sodort a Jobbik táborába, mit szólnak majd Vona "megtéréséhez"?

Egyébként meg az pont nem nácizás, hogy nincs épkézláb csapat Vona környékén.
@taga20: Ja anno az eszdéeszre is sokan szavaztak. :) Amúgy Vona mesélt már arról korábban, hogy ők csak kényszerpolitikusok és elmondta azt is, hogyan lehetne megszüntetni a jobbikot. Nosza hajrá tegyenek róla az illetékesek. :)

"Beszédében úgy fogalmazott, hogy Jobbikot nagyon egyszerűen meg lehet szüntetni: azokat a problémákat, amelyek a Jobbikot életre hívták, „mint egy társadalmi immunreakció”, meg kell szüntetni és akkor a Jobbik meg fog szűnni. Ilyen problémának nevezte, hogy adjanak munkát és megélhetést a magyar embereknek, teremtsenek biztonságot és adják vissza a nemzet büszkeségét. „Ha ezeket megteszik, akkor a Jobbik el fog tűnni, de ha nem, akkor el kell viselni azt is, hogy meg fog erősödni” – mondta.

nepszava.com/2013/05/magyarorszag/mikor-szunik-meg-a-jobbik.html
@taga20:

Igaza van Habának, ideje lenne komolyan venni a Jobbikot.

Ez alatt pedig nem azt értem amit a félhülyék a kampányban, hogy akkó' majd radikalizálódunk. De hogy a Jobbik által felvetett problémákkal előbb vagy utóbb foglalkoznia KELL minden oldalnak, az zicher. Meg kell mutatni, hogy van ezekre más alternatíva, mint amit a Jobbik kínál. Különben a vége tényleg egy Vona kormány lehet Novák Előd belügy, Volner János pénzügyminiszterrel.

A seggbe dugott fej és a háttal állva ezek nácikok kiabálás ideje lejárt. Arról nem beszélve, hogy az elmúlt 4 évben milyen sokra mentünk ezzel.
@iii: "Na most az a kérdés, hogy azok az emberek, akiket a zsigeri cigánygyűlölet és rasszizmus sodort a Jobbik táborába, mit szólnak majd Vona "megtéréséhez"?"

Szerintem itt egy valamilyen szintű csere folyamat zajlik. Csalódott jobboldali szavazok áramlanak a jobbik felé, és csalódott széljobberek meg eltávolodnak. Viszont ez utóbbiak nem is baj ha elmennek, akik szerintem jóval kevesebben is vannak mint akik most jönnek.
@Fabius: Teljesen igazad van, bár szerintem ez az Emőke belügyminiszter lesz azért még nekem is erős. :)
@taga20: ezt magyarázd érvként mondjuk a haláltáborokban elpusztultaknak, vagy az oroszországi x+1 áldozatnak vagy a hortobágyi kitelepítetteknek, ízlésed szerint vagy az ukrán éhenhaltaknak.

Mit akartál egyébként mondani ezzel a három díszemberrel?
@Fabius: "De hogy a Jobbik által felvetett problémákkal előbb vagy utóbb foglalkoznia KELL minden oldalnak, az zicher."

Ez nagyon így van. Itt van pld. egy élő példa arra, hogy milyen jelenségekkel van tele a hócipője az emberek nagytöbbségnek.

alfahir.hu/egy_orszag_ahol_el_kell_turnod_ha_kirabolnak
@Mariann19: lófaszt ismerte fel. Azt ismertétek fel, hogy van elég rasszista, idióta stb. ebben az országban, akiket meg lehet szólítani a baromságaitokkal.
Tragédiának tartom, hogy a XXI. században még létezhetnek olyan pártok, mint a jobbik és a hozzá hasonló szerveződmények.
@iii: persze, hogy nácik, ezt tudja minden viszonylag épeszű ember.

Na és kit érdekel?

Csak a meleg pocsolyában dagonyázó úgynevezett "balliberális ellenzéki erőket" és a magas lóról leszállni nem képes nagyvárosi még úgynevezettebb "értelmiséget".

Ez azért látva minimum 10 15 év fejlődési tendenciáját éppen nem vall valami széleslátókörű gondolkodásra.
@Fabius: vágom a válaszod haver,DE!
attól, hogy féligazságokat belebaszol az éterbe, asztán beleköpsz a cipőbe, szerinted figyelni kéne rájuk?
szerinted van a jobbiknak bármire válasza?

persze a cigányokkal kell valamit kezdeni, ez fiksz.
@habakuk000: a minden ötödikre volt ez a reakcióm. nem az az igaz, amit sokan üvöltenek.
egyébként az első mondatoddal, mit akartál nekem mondani?
@pythonozok: Te mióta nem élsz itthon? :) Ébredj már fel. Az a jelenleg kb. másfél milla szavazójuk nagyon nem náci. Épp arról beszélünk most is, hogy ezt a nácizást kell kurva gyorsan elfelejteni és helyette még gyorsabban rá kell ugrani érdemben azokra a problémákra, amik miatt most is tovább erősödnek.
@Gábris szomszéd: gondolom eszt ágoston tibor testvérrel is megdumáltad?
az a baj, hogy ezek a nyilasok egy gyáva szar banda! ha rajta kapják, ako hirtelen beszédhibás lesz a tróger.
Már olyan sokszor betettem TGM beszédét. Sosem halljátok meg belőle a lényeget?

youtu.be/6gSx5pJAZm4
@taga20: Továbbra sem látod a lényeget. A társadalom olyan szintre jutott sajnos, ahol már rég nem az a fő probléma, hogy néhány agyroggyant hülyeségeket beszél. De persze az is faszság, hogy bizonyos hülyeségbeszédet törvényileg büntetnek.
@habakuk000: Kit érdekel, hogy nácik? Szerintem mindenkit, csak nincsenek tudatában, mert nem ez van a kirakatban.

Meleg pocsolya meg nem tudom hol van, már langyos is alig akad.
@Gábris szomszéd: Ühüm, láthatólag ez a célkitűzés, csakhogy nem hiszem, hogy hitelesen el lehet ezt játszani EU-zászlóégetés meg devecseri kődobálás után. Mindenesetre én mindent megteszek, hogy erre figyelmeztessek mindenkit.
@Gábris szomszéd: Baromság. Demagóg baromság.
@taga20: pusztán csak annyit, hogy nem biztos, hogy igazuk volt, bármilyen sokan is üvöltöttek velük, de hogy nem akármilyen történelmet csináltak, az tuti.

Ahogyan az is tuti, hogy a fidesz jobbikos versenyfutás olyan rendőrállamot és félelem országát csinálja belőlünk, hogy Orwell mosolyogva dörzsölheti a markát valamelyik bárányfelhő szélén vagy katlan fenekén.

És itt van óriási felelőssége az ellenzéknek, mert nincsenek válaszaik.

Persze, ahogyan elnézegetem, magát a gondokat se érzékelik.
egyes többes hiba, én is látom:(
Az ordas esküszegő zazrivecz-vona hazudott egy újabbat. Vagy zsidózó párttársait rúgja ki a neonáci jobbikból vagy ő maga lépjen ki!
@Gábris szomszéd: "a Jobbik osztozik minden áldozat gyászában – így a zsidóságéban is –, és ennek a gyásznak a megsértését vállalhatatlannak tekintjük. "
gondolom erre gondoltál?

és mi a fő probléma? segícs má ki!
@Gábris szomszéd: Aj, de nagyon gyönyörű, amikor a szélsőjobb a szélsőballal példálódzik! Ilyenkor nem baj, hogy komcsi?
@pythonozok:
Csillapodjál!
"Azt ismerte fel. hogy van elég rasszista, idióta stb. ebben az országban, akiket meg lehet szólítani a baromságaitokkal."
Semmit nem értettél meg a kommentemből!
Ha valaki, akkor én végképp nem vagyok a Jobbik szimpatizánsa, jó ha ezt előre leszögezzük.
Attól, hogy elvetjük a Jobbikot, attól még a tények tények maradnak.
A veszélyben élő emberek nem foglalkoznak a nagypolitikával, ezért könnyű őket testközeli problémájuk megoldásával elcsábítani.
Gondolod, hogy Mari néni az eszmerendszereket böngészi napközben Józsi bácsival?
Ne idiótázd le az egyszerű embereket, mert más aspektusból élik meg a folyamatokat.
@Gábris szomszéd: Senki soha nem mondta, hogy a Jobbik szavazóik úgy általában nácik. De a nácik ott vannak a soraikban, a vezetőségben, mindenhol és soha semmikor nem szólaltak fel ellenük. Most próbálkozik Vona először ezzel, miután begerebélyézte a szélsőjobbat, begereblyézni a sima jobboldalt is, ahogy korábban mesélted.

Csak sajnos ebben van némi hitelességi probléma, ez keményebb dió lesz, mint a Fidesz pálfordulása.
@habakuk000: "pusztán csak annyit, hogy nem biztos, hogy igazuk volt, bármilyen sokan is üvöltöttek velük, de hogy nem akármilyen történelmet csináltak, az tuti."

pont eszt kértem tőled számon, ha félreértettelek, ako ne haragudj.

az ellenzék tényleg furcsa, naponta húsz sajtótájékoztatót és parlamenti akciót csinálnék, ha már ilyen jól fizetnek a népek.
@iii: "Hiteles", kedves Uram, ha az vagy, egy hiteles magyar politikust - anyaországbelit -tudsz mondani?

Hiteles,legföljebb devizahitelest, de azok meg végtörlesztettek...
@habakuk000: ha eszt nekem írtad, ako haggyad. értem amit írsz, a ragzáson felül is.
@taga20:

Taga fiam,Fabius nem azt írta,hogy a Jobbiknak van valamire valamilyen értelmes válasza,hanem,hogy a "többieknek" legyen(!),mert láthatóan nincs.
@taga20: nem haragszom, a stupidságra és az ostobaságra haragszom.

ezek egymást fogják túllicitálni baromságokban, a "rendteremtés" ürügyén azért a pár szavazatért.

s természetesen megy majd mindkét oldalról a kettős beszéd, mert kellenek a radikálisok is de természetesen a "józan" emberfők is, Angyal másféll millája.

Ha nem láttál még premier plánban kontraszelekciót, hát majd fogsz, ami nem lenne baj, ha mondjuk a macedónokat bámulnánk tátott szájjal, de a saját bőrünkön fogjuk érezni
@Mariann19: "Gondolod, hogy Mari néni az eszmerendszereket böngészi napközben Józsi bácsival?
Ne idiótázd le az egyszerű embereket, mert más aspektusból élik meg a folyamatokat."

Jó lenne ha ezt egyre többen felismernék.
@taga20:

Ezer éve tán, megfogadtam már, Gábrissal egy szót sem váltok, de a maligán, mindig taszigál, így a böjt egy leány álom!:)
árulja már el valaki, hogy mik azok a VALÓS PROBLÉMÁK, amiket csak a jobbik vet fel és kínál megoldást rájuk!
@profilo:
AZ bizony nem kicsi eltérés!
A taga kisbetűs, besértődik rajta, mert a lelke az... :D
@iii: Nem az a lényeg, hogy komcsi vagy sem és az sem számít, hogy ki mivel példálózik. Viszont vagy te olyan okos, hogy meghallod belőle a lényeget. :)
@profilo: Profilo papa, kösz az eligazítást:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bizony taga hebrencs,hirtelen és szertelen.
Számára a világ gyakran olyan egyszerű,mint egy tizenhatos menetesszár...
A nagy T meg a tisztelet jele...
:)
Eközben pedig :(

Az ország „java” csendben retteg

Értelmiségének jelentős része tartás nélkül vegetál, maradék erkölcse elszállt, szinte bármelyik kényszer közmunkás büszkébben róhatja útját kopott gereblyéjével a vállán.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/9084_az_orszag_java_csendben_retteg
@taga20:

Szívesen.
Múltkor egy 35 éves Flender hajtómű tengelytörésénél gondoltam rád,hogy de megszívnád,ha ezt neked kellene megreparálni...
@punkfrog:

A zsíros kenyér, legyen zsíros kenyér!:)
@tristen2005: apád fasza izolda!
elkap a hév és beszélek mindent. de a szándékom tiszta, mint a kisgyerek lelki világa:))
@profilo:
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
:D
@profilo: mi az a flender hajtómű?
ja és én is tudnék olyat mutatni, hogy megszívnád:)))
@iii: nekem sok széljobbos ismerősöm van.
ők nyíltan vállalják magukról, hogy nácik.
sok koncerten voltam velük, pl.budaházy klubjában is annó.
tudták,hogy "libsi" vagyok, de "tanulságos" vitákat folytattam velük.ismerem a problémáikat és a válaszaikat.
ők nem változtak.
eddig jobbik szavazók voltak.
vonát meg már régóta utálják a puhányságáért.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: irigykecc, geci? csak nem te vagy vitya?:)))
@taga20:

Pancser!
Kérdezd meg az öreged!
Ő biztos látott már olyat,aki hallott ilyenről...
:)
@punkfrog: "sok koncerten voltam velük, pl.budaházy klubjában is annó."

Mik ki nem derülnek. Ha nem vigyáztok rájöttök, hogy zsinagógába járok.:)
.
Nem tudom, miért, de Frei Tamás egy régi írását olvastam. Ezzel lepett meg:

''''Amikor az amerikai vízummegvonási ügy kapcsán születő hivatalos magyar nyilatkozatokat olvastam arról, hogy „egyenlő partnerek” között ez így nem szokás, akkor az a halvány érzésem támadt, hogy valamit elég sokan nem értenek mifelénk.
A világ tengereit és Amerika szárazföldjét, vagyis a földkerekség közel 75 százalékát uraló, a világ gazdasági termelésének 25 százalékát adó Amerikával mi nem vagyunk egyenlő partnerek.
Sajnos.
És akárhogy pattogunk, dühöngünk, tiltakozunk, szabadságharcolunk (legfőképp persze az egyre szebb villákban élő vezetőink), akkor sem leszünk. Csak egyre ügyefogyottabb és megbolondult apró bolhának néznek majd minket az elefánt mellett, akivel lehet, hogy egyszerre, egy irányba megyünk át a hídon (most még), de az azért nem miattunk, és nem a mi lépéseinktől dübörög.''''
.
www.facebook.com/freitamas/posts/849912401696818
.
@punkfrog: "vonát meg már régóta utálják a puhányságáért."

El tudom hini, de ha ráveszik magukat, hogy szavazzanak akkor a jobbikra fognak.
@taga20:
Persze... Csakis... MARHA!!! :)
Ne igyál annyi alkoholmentes sört!
@profilo: bácsi kérem a tisztelet jele volt, hogy megkérdeztem a gőzgép működését tőled. a neten minden fenn van, de nekem volt nevelőnőm, ezé gondoltam. de nem. a mai öregek, má nem a régiek:)))
@taga20:

Szemtelenséged megbocsátva,büdös kölök!
@profilo: szeretlek öreg szenilis barátom:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: remélem a pinától nem tiltasz el?:))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kakukk! te rám vártál?
na dumáljunk. te milyenre nyírod?:))
@profilo:

A zembereket igazán nem sok dolog zavarja. Cigányok, alacsony bérek, munkanélküliség, egészségügy, közlekedés, alacsony nyugdíj, magas rezsi, bankhitelek, nagyjából ennyi. A többit leszarják, ugymint oktatás, sajtószabadság, szólászabadság, államadósság, state capture, beruházási ráta, Paks, Questor, rokonok és üzletfelek, alkotmánybíróság, Közgép, geci-nem geci, stb. Ezekről csak az internetet rendszeresen használók tudnak. A vidéki tömegeknek ez fekete lyuk.

Na most azokra a kérdésekre, amik a zembereket érdeklik, kétféle válasz van: egy populista - rezsicsökkentés, állami munkahelyteremtés (aka közmunka), kórházmentés, szárnyvonalak visszaállítása, devizahitelmentés, bankok elleni harc, három csapás, hasonlók - meg egy kevésbé populista, de kevésbé népszerű, ám annál hosszadalmasabb és bonyolultabb. Pl. ingyenes egészségügy vége, állami munkahelyek (aka közmunka) helyett beruházásélénkítés és kedvező gazdasági környezet, nyugdíjak reálértéken befagyasztása, magánnyugdíjpénztárak, nyugdíjelőtakarékosság, szolgáltatók versenyhelyzete, emelletti ellenőrzése, bértárgyalások, munkavállalók érdekvédelmének erősitése, a hatályos btk megfelelő alkalmazása, bíróságok munkájának tempósabbá tétele, stb, stb.

A zemberek meghallja utóbbit, máris rohan ahhoz, aki az előbbit igéri, mert utóbbinak befogadásához se tudása, se kedve, se ideje, ha meg véletlenül megértené, akkor pedig rájön, hogy nincs kolbászból, nem is lesz egy darabig.

A többiról pedig elég neki annyit mondani, hogy elmúltnyólcév, meg mocskos Eu.

Na ezért reszeltek ennek az országnak.
@Penivaldes: reggel van, forma egyes futam:))
@taga20: bocs, elfeledkeztem róla hogy most ott vagy:)
@Penivaldes: :))), húgi mi a pálya? hogy vagy?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: az üres, az csupi? aszt szeretem, me a fogam közé nem kerül pinaszőr:)))
@Penivaldes:

Végre, egy jó hír. )))
@Penivaldes: az nem gáz, me kiveszem és kipiszkálom, de gondolom te se élvezel nagyon, ha a pasid a punciszőrödet halássza a fogai közül:))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mindig szerettem a korrekt csajokat.
ezé borotválkozok alul felül:))
@Penivaldes: húgi, egészségedre!
remélem utána megbeszéltétek a holnapi kufircot:))
@taga20: mondjuk nekem mindegy, csak ez megint idióta divat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te se igyál alkoholmenteset, mert indul a szezon és így járhattok a kollégáiddal együtt:)
cink.hu/a-fidelitas-kegyetlenul-odacsapott-bede-martonnak-1694032205
@taga20: én mindig nagyon élvezek, legyen neked ennyi elég:)
@Penivaldes: nem érdekelned a lucskos részletek!
ha igaz, amit beszélsz, akkor örülök húgi:)
@taga20: lószart. Hülye divat. Nem véletlenül lett oda kitalálva. Meg mindenhova máshova.
@taga20: dehogy, de kitaláltam egy képzeletbeli pasit.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: a kőbunkó, meg az asszonyiállat is volt.
hülye vagy? ez nem az éden hotel szar!
@taga20: jó, de mai napig folyik a vita, h most jó, v sem, h van, v nincs.

Ne viccelj már. A nők nem várják el nagyrészt.
@taga20: összegyúrtam azokból, akiket kedveltem, de nem kaptam meg.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mingyá megkapjuk, hogy ez egy komoly hely. erre mi meg a fanszőrzetről dumálunk:))
u.i.: hitlerbajuszt szeretem:))
@taga20:

ippeg szólni akartam.))))
@Penivaldes: és mit szerecc? mondjad! ha kérhetném, ne az én összes "jó" tulajdonságomat hirdetsd.
@jöttem: na jó, a nyolcas pályára beférsz:))
@Penivaldes: persze, okos lány szindróma :-D

@taga20: az nem komoly? Nagyon is. Válóok lehet.
@jöttem: gondolom aszt szereted, aki sokáig gyalul:)
@Knósszosz:

Szia Knoszi! Te elméletileg mosógép specialista vagy,( na nem a nőkre gondoltam) lenne egy meló a számodra. "A" kategóriás gépet kellene szervizelni, (megint nem nőre gondoltam) hogy állsz a kérdéshez? Én fizetem, vatikáni valutában!:)))) megbeszéljük, találkozunk valahol, 5 sör+ feles mellet(a gép rögtön javul). Majd írok egy galambot!
@Penivaldes: macskák ostoba állatok!a kutyákhoz semmi közük:))
@taga20:

Utoljára 3.14-et csak múmiában láttál!:)
@tristen2005: szolok a feleségemnek, és szét szed. vágod, te fasz?:)))
Ki kell, hogy próbáljuk a Jobbikot....ez szerintem nem magyar jelenség egyszerű emberi tulajdonság, hogy a saját bőrünkön át tapasztalunk.....félni sem kell tőlük nem lesz itt semmi náculás, divatmajmok ezek mind...nem utálják jobban a cigányokat az átlag magyarnál, a zsidózás is csak egy gyerekes, valamivel tűnjünk ki ha már semmiben nem tudunk attitűd.
@tristen2005:
Áááá... az "A" kategóriás az nekem már olyan magas, mint Matolcsynak a szorzótábla, szóval ha esetleg "Y" vagy "ZS" besorolásúról lesz majd szó, keressél meg, azt még talán.

Azért küldd el mi a kínja, a szomszéd Feri ért hozzá, cukrász.
azt hogy milyen teknőt kell használni pölö:)
@kentauri:
Te most ironizálsz, vagy ezt komolyan gondolod?
@Penivaldes:
Ahhoz nem, csak a gépekhez!:)
De az sem biztos.
@kentauri: "Laza vagyok ne aggódj, bár a hajnali recskát megzavarta az asszony és a fárasztó szeretkezésre kellett váltanom, amit 10 perc után félbeszakított egy kis "terrorista". Így félre kell vonuljak egy Selmeci Gabi poszterrel a slozira."

ne haragugy drága barátom! :)

te majdnem olyan fasz vagy, mint én.
aki ilyet tud, az mindent tud!:))))
@Knósszosz:

Mi történt? Magdi néni már nem is érdekel?:))
@kentauri:
Attól tartok igazad lesz. Bár pár éve nem mondtam volna még, hogy ennyire ostoba a plebs. Nekünk Mohács kell...
@Knósszosz: igen, hogy mennyi kell hogy ne billegjen a teknő:)
@Penivaldes: @Knósszosz:
Sőt! Kéményseprést és kormolást is vállal!:)
@tristen2005:
Magdi néni??
Kellene, hogy érdekeljen?
Ilyen kései órán már nem vagyok kódfejtésben penge, szóval mi...?
@Knósszosz:

Én is így voltam az anyósommal, kipróbáltam, nem jó!:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Lajta vízszint emelkedett?:) Takarja már?:))
@Knósszosz:

Régi fogótárcsás! Olajozni kellett!( Na nem a nőt)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Nincs nékem elég
könnyem,hogy kellőképpen megsirassam.:(((
@Mariann19: nem eszmerendszereket kell böngészni, pusztán józan ésszel gondolkodni. Aki beveszi a jobbikos dumát, az vagy hülye vagy mélységesen egyetért velük. Egyre megy.
@Penivaldes:
Á... mérni sem tudok rendesen, teljesen össze vagyok zavarodva. Most egy galériát építek éppen, elég magas a kégli, szóval elfér, meg tetszik is, de: valahogy az árakban nem igazodom el.

Asztat olvasom a neten, hogy a 7*7-es gerenda ára X forint/köbméter. Hát, marhára ki vagyok segítve vele, ebből hogyan tudom meg, mennyibe lesz belőle négy darab 180 centis darab? Mindegy, majd túljutok rajta. Mostan már csak azt kell kiszámítanom, hány liter hajópadló kell hozzá? Az előző után ez már gyerekjáték lesz.
@ornagy50: te milyen egy nyálas csóka vagy!:)))
@tristen2005:
Látszik?
Fogd rá a húsvéti nyuszira és tolj egy Nesquiket!:)
@Knósszosz: rébuszokban beszélsz gyökér, de értem. segiccsek, van érzékem hozzá, nem csak a nőkhöz:)))
@tristen2005:
Hideg van. Meg melóztam is. Tanfolytam a héten, vírustámadásom is volt, győzöm utolérni magam. Gyere cseszed, kiviszlek a vízre, nagy a pofád...
@Knósszosz:

Segítek barátom! 0,07x0,07= 0,049 m3. 1m3:0.049=20,48fm,de ugye a hajópadló az nem 7 cm-es, csak 2,5, ezért ezt megszorozzuk 3-mal,ami kiadja a 144 fm-t, amit ismét megszorzunk 0,07-tel, amiből egyből kiadódik a Riska tehén napi tejadagja, háromszori fejés esetén, 150 kg széna fogyasztás mellett. Tejfakasztó adagolás mellőzése kötelező.
@tristen2005:
Amennyiben ennyiből nem érti meg, tényleg menthetetlen. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ilyeneket oldottunk meg gimiben...vagyis helyettem mindig J oldotta meg:)) hiába tudtam élni a fegyvertárammal:)
@tristen2005:" de ugye a hajópadló az nem 7 cm-es, csak 2,5, ezért ezt megszorozzuk 3-mal,ami kiadja a 144 fm-t, amit ismét megszorzunk 0,07-tel, amiből egyből kiadódik a Riska tehén napi tejadagja,"
a kurva anyádat baszd át! ennek semmi értelme, te fityeszes szar:))
@tristen2005:
Kösz!
Most mindjárt neki is állok számolni!:))
Én valahogy szeretem az egyenes dolgokat: ebből a szarból egy méter ennyibe kerül, és pont.

Most ezt miért nem lehet?
Mert mindenhol átbasznak, azért. Ez nemzeti sport, például a hentesek időtlen idők óta ezt játsszák. Az előrecsomagolt hús a tálcán marha jól néz ki, de amikor otthon kibontod, akkor szembesülsz a valósággal. Alá van gondosan gyűrve minimum 15 deka (de jó indulatú vagyok) cafat ganaj, amit élből hajítasz a kukába, viszont a súlyban jót nyom. Tálcánként ez mennyi? Sok tálcánként meg megint mennyi?

A mocskos szar nyugat 25 évvel ezelőtt se csinálta ezt meg. Bécs, Julius Meinl - láttam. De ez még mindig egy szeméttelep, semmi sem változott.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt elfelejtettem, farhát simogatás tilos, Az esetleges ütközések elkerülését megelőzendően!:)
@taga20: dehogynem! megkapod Riska adagját, amiből a köbgyökkel kiszámolhatod a farönk méretét.
azt ne kérdezzétek milyen farönk.
@taga20:
Regyökér!:)))
Undorító is lenne virágénekeket tolni, a kommunikáció mai naturalitásában hiszek én is. Te barom!:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te sok kicsi boli egysejtűt szeretnél? nem lehecc a saját fajtád(mingyá jön ebola) ellensége!
azé ez szép:))

www.youtube.com/watch?v=m4qPlnIXM9o
@pythonozok:
Te ex cathedra kinyilatkozol dühösen, és nem figyelsz a vitánk tartalmára.
Más megközelítésben még egyszer leírom.
A politikában a vesztésre álló fél elemzi a helyzetet, ebben elsősorban azt, hogy az ellenfélnek miért eredményes a stratégiája.
Másodsorban felülbírálja önmagát abban, hogy lejtmenetének szerepvállalásában hol hibázik, és az ellenfél ezt hogyan használja ki.
A kormány ezt az értékelést nem végzi el, hagyja, hogy a Jobbik a rasszizmus égisze alatt
magához vonzza a tömegeket.
Ezt a stratégiát jól alkalmazza - tetszik, nem tetszik - mert az emberek védelmet és törődést igényelnek a félelmeikben.
A Jobbik erre játszik rá, könnyen teheti, mert az emberek az államtól nem kapnak védelmet.
Az a tény, hogy egy feltörekvő, ugyanakkor kártékony pártnak mi a vonzereje, jobb, ha felmérjük, mert az ismeretek birtokában az ellenszert is megtaláljuk.
Egyelőre ennek nincs jele a Fidesz berkekben, holott elemi érdekük lenne a felfedezés.
@taga20:

Hülye gyerek! Ha 7 cm-ből leesztergálod a 2/3-át, és azt megszorzod a napi hőmérséklet ingadozásoddal, rögtön kijön az elpazarolt órák száma!
Amikor majd Zázrivecz kaftánban, hímzett sábeszdekliben nyomja, oldalán Csanáddal, ki a "párt ökle" valá, na akkor szóljatok, onnantól lesz mókás, addig csak megélhetési aggódó ez is... :)
@taga20: ....ne udvarolj, járok valakivel.
Azért csak érdekes a poszt is…:O - ha szabad megjegyeznem hozzá, hogy a fidex teljesen beragadt a huszonöt éve játszott szerepébe. Még most is a coccialistákat ekézik és igyekeznek rájuk tolni a brókerbotrány felelősségét. Nagyon úgy tűnik, hogy ezek valamit elhagytak útközben. A G-day óta, amikor Lajos felrobbantotta a sperma aknát, láthatóan nincsenek maguknál. Kissé szét vannak esve érzelmileg, mint Hende Csaba a nyilvánosságra került Jutyúbos mellszőrzet simizés után. Egyszerűen nem veszik észre, hogy nem a Sebaj Tóbiás & Gyurcsány konzorcium a veszélyes rájuk, hanem jobbik??

Talán azt hitték, hogy az idők végezetéig belépőjük van a tolvajok fejedelmének palotájába, ha bármit is elkúrnak, akkor is? Ez most éppen nem úgy néz ki, még Áder is más típusú védelmet óhajt a kifogott keszegeinek, mint eddig. Hová fog ez vezetni??
@Knósszosz: keménykedhecc te kis alonsofan! vettel az új messiás:))
@Knósszosz: Tapasztalásom és meggyőződésem. Persze vannak kivételek.
Ha az ego már gyerekkorban megtörik abból ilyen jellegű frusztrációk erednek.
@kentauri:
Hát, én ezt a jobbikkal kapcsolatosan nem így gondolom. Túl sokat tettek már azért, hogy befogjam az orromat ha róluk van szó.

Most majd jön a kérdés(?), hogy jó, de akkor ki?
Hát, ez az! Ki?
@Knósszosz:

Tegnap egy méltatlan hozzászólásban megmertem említeni, hogy ezekhez képest a nápolyi camorra, a 67-es úttörő csapat becsületkódex mellett tette le az esküt!
@taga20: a mosómedve meg az esztergályos cili összeveszett?:)
@ornagy50:
Pont, hogy hízelegtem neki!:))
@Knósszosz: érdekes figyelni szenvedélyes románcotok:)
@taga20:

Messi jól keres, nem ás!
@Mariann19: nem dühösen, pusztán tényt közöltem. Értelmes ember nem dől be egy jobbik-féle hordának, nevezzék magukat bárminek is.
A többinek nincs jelentősége.
Remélhetőleg maradt annyi épeszű ember ebben az országban, hogy ne kerüljenek a kormánynak még a közelébe sem.
Vona egyébként most pontosan azt játssza, amit a fidesz csinál első perctől kezdve. Úgy forog ahogy a (politikai) szelek fújnak.
@kentauri: érdekes egy ember vagy. olyan, mint fzsé.
@Penivaldes:
Én tényleg szeretem tagát!:))
Ma már csajokkal is volt gyökér, szóval tipikus szombat este ez!! -hahaha!
Én meg nem vagyok sértődős, mert tudom milyen az, amikor elfogy az ember söre. Bármire képes!!
@Knósszosz: és nem lenne egyszerűbb venni a boltból?
@tristen2005: 66 volt az drága barátom!
@pythonozok:
"Vona egyébként mosz pontosan azt játssza, amit a Fidesz csinál első perctől kezdve."
Figyeld meg, hogy fajsúlyos kérdésekben teljesen azonos elveket vallanak.
Mint már írtam, az eu ellenesség, a kilépés szándéka az eu-ból, a multiellenesség, a nemzetállam politikája.
Amiben a kormány látszatra nem azonosul a Jobbikkal, az a rasszizmus kérdése.
Ennek egyszerű oka van. Nem teheti meg - lévén
kormánypárt - 2015-ben Európa közepén.
@tristen2005:
Ne bántsd őket, van bajuk épp elég.
Kezdődött a Buda-Crash üggyel, aztán a Kvesztor... a szegény külügyér-MNB elnök duó nem győz magyarázkodni, tiszta Speibl és Hurvinyek szituáció.
www.youtube.com/watch?v=y2tfASq_KsA

Osztakkor még nem is beszéltünk a főfőügyész úrról és a belügydon felelősségéről. Ki is lesz itt minden vizsgálva, akárki meglássa...
@Knósszosz: haver, ha egyszer péntek lesz a szigeten egyedül, ako tégedet választalak:)))

most eszt választom, lehet hogy hibáztam.
www.youtube.com/watch?v=_Ta8dygSNHU
@Penivaldes:
Nekem van, tagának fogyhatott el...:))
@taga20:

Örülnél te egy hajónak is!:))
@Knósszosz: komolyra veszem a figurát.
mi az ami teccik az életben, a galériádon kívül?
most kurva komoly vagyok.

www.youtube.com/watch?v=YYzwDRN_goc
@Knósszosz: Én nem az orromat fogom be hanem végig hallgatom amit zagyválnak aztán a félműveltségemmel lemosom őket.....és mindig van nálam egy tablet, hogy kiguglizzam nekik a tárgyi tévedéseiket.

A jobbikos tipikusabb fajta mint a fideszes és hat éve mióta Pesten élek, találkoztam harmadik fajtával a vízfejű prolival is......na ez az ami kiábrándított végleg.

Viszont rohadtul kiszámítható mind a három és irányítható
@tristen2005: én neked is. és ez nem gáz:)))
@kentauri: ha nem tűnök bénának, ako neked. mégegyszer bocs, néha, sokszor túl tolom:)

www.youtube.com/watch?v=OS07TNrrwjU&list=RDOS07TNrrwjU
@taga20: Ne viccelj! Te vagy itt a kedvencem.
@taga20: A kislányomra emlékeztetsz.
Az is addig-addig csintalankodik amíg rá nem csapok a fenekére.
@kentauri: apám, te egy barom vagy! majdnem akkora, mint én:))

küldök neked valamit.

www.youtube.com/watch?v=JcPm5Rn36Kw
@taga20:
Te nagyon komoly, háát, sok minden!
Például ez a blog, bár kevesebb lett sokakkal. Ha itt lennének azok akik elmentek, valószínűleg többet olvasnám, mint írnák bele.
De van még más is, például a kakasos nyalóka és a Dunakavics az olyan izé... hogy beindulok tőlük!
@kentauri: mindig a hülye apuka okos kislány olasz művész filmre gondolok:)) öreg, te mekkora barom vagy:)))
@Knósszosz: írnék! csöves!
ha valakiért, tégedért. nem vagyok buzi! nincs bajom a melegekkel.
szeretem őket:))
@Penivaldes: húgi, és a szeplőtelen fogantatás, az hogy?:)))
@kentauri:
Én is végighallgatom őket, de valamilyen okból kifolyólag nem tartom hitelesnek őket (sem), mert az elmúlt 25 év alatt csak csalódni voltam kénytelen minden párt formációban.

Most a Jobbik miért lenne szimpatikusabb bármelyiknél, amikor nyíltan antiszemita nézeteket valló seggfejeket tömörítenek a soraikba? Bocsánat, de engem ne győzködjön egy olyan párt arról, hogy ők alternatívát nyújtanak nekem a többi szarral szemben, akik megtűrnek maguk között egy olyan aljas szarházit, aki beleköp a Duna parton... tudod te, minek magyarázzam. Egy ilyen mosladék is sok lenne egy pártban, de nem ő az egyetlen. Sőt..!

Szóval, hagyneérdekeljenmár a Jobbik víziója a magyar jövőről, és főként nem egy esetleges általuk történő kormányzásról... brrr...
@taga20:
Ne nyelftanoz má, én sitpál unokaőcse vagyok!
Néküled keveseb lene a blógszoval vedesztet ugy. Ahoty!
Marha!:)))
@taga20: vigyázz taga, mert ezekben az egyházi fogalmakban nem vagy jó. Én meg Dorka jártunk katolikius suliba...:)
viszont a pokolra kerülök, mert jártam már plázába, és ránéztem egy félmeztelen pasi fényképére:) legalábbis egy papbácsi szerint.
@Penivaldes:
Nem, inkább elfelejtem a francba.
Rohadtul unalmasak egy idő után, csak azért simogatom őket mert ebből élek.

Valamikor szerettem ezt a szakmát, ma már inkább csak elviselem. Folyamatos tanulás, újabbnál újabb baromságok - ez nem is lenne baj - de a sok marha tulajdonos/ügyfél... na, hozzájuk nem szerelő kell, hanem pszichológus. Kurva fárasztó... és ezt nem panaszképpen mondom. Tény.
@Penivaldes:
Katlik szemforgatás. :)
Nekem vagányabb papom volt, azt mondra messze kerüljem el ezt a szemforgató bandát. Az csak egyéni szoc.problem, hogy a családban is akad unokatezsvér pléhbánosch.
@Knósszosz: ja, én is találkozom fura ügyfelekkel...
@taga20: Jó kész lehetsz ha ilyeneket hallgatsz.

én ilyenen élek:
www.youtube.com/watch?v=zUzd9KyIDrM
@Gábris szomszéd:
Rafaele... kösz!
Tudod mitől döglök.
Jó éjt neked is és minden haramiának!!:))
Hát igen! Úgy vélem Magyarországon ma a következő pártok vannak: Félbaloldal: ezt a Jobbik képviseli; Liberális Kotyvalék: ezt az MSZP képviseli a DK-val;Jobboldal nincsen; Neobolsevik Párt, ezt a Fidesz képvideli, minden hatalmat (és pénzt) a szovjeteknek jelszóval.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez refi bácsipap. egyébként segitőkész, de a plázákat vmiért utálja..
meg azokat is, akik jól keresnek. s akkor elmesélte, hogy ő bizony éhezett a Bokros alatt, mert ő akkor volt diák...hát ahogy ott nem volt mit ennie elment a dirihez, hogy elpanaszolja baját...hát a fővezér azt momndta, hogy jól van fiam, imádkozzál, és megoldódik a baj...na így is tett...hát mit ad isten, a portás leesett a létráról és összetörte magát, amig lábadozott, a jövendő lelkész állt be a helyére.

egyébként nem így mesélte, de így jött le, hogy imádkozzál és a portás leesik a létrátról.
@zia77:
Ráadásul az oroszok mindezt kontrollálják. Nem hülyék... a pártkurvák meg nyitottak ... a pénzre.
@Knósszosz: A gyomrom nekem is forog tőlük, de hiába x-elsz a PM -re(tized magaddal) ezek lesznek.

A Vona nem egy buta fajankó és tudja ha ezen a nácis vagy orbános úton megy, belebukik. Őt is csak a szavazatok száma érdekli. Ez a mostani "apró" kis fordulat is ennek a jele szerintem.
@kentauri:
Ráadásul ezt még finomítani fogja, bár az őzike, meg cigánygyereksimogatást nem meri mégegyszer eljátszani. Szerencsére...
A cigánygyereksimogatás nekem nincs meg....volt ilyen?
@kentauri:
Volt... "vannak cigány barátaim" c. dolog.
OK ! VONA...ZSIDÓ !!!! :))) TUGGYUK !!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ÁPRILIS 19 - VONA GÁBOR ERRE MIT MOND?
VÁRJUK VONA GÁBOR MAGYARÁZATÁT

A mellékelt kép internetes körlevélben terjed. Vajon Vona Gábor, a Jobbik elnöke mit tud ehhez a képhez hozzáfűzni? A Vona-családnak és Gyöngyös város ilyen vonatkozású összefüggéseinek, a szövegben szereplő zsidó vallási rituális szertartáshoz lehetséges az, hogy köze van Vona Gábornak? Újabban összerezzenünk, amikor a zsidó rituális gyilkosságokról hallunk és nemcsak Tiszaeszlár (Solymosi Eszter) kapcsán, hiszen a zsidó rituális állatvágások, a rituális fürdők, mind-mind ehhez a "valláshoz" tartoznak. Lehetséges az, hogy a Jobbik párt Vona Gábor vezetésével rituális gyilkosságot hajt végre a magyar nemzet ellen, szellemi és politikai értelemben? Reméljük, hogy Vona Gábor hihető magyarázatot fog majd adni a fenti képre és az azzal kapcsolatos összefüggésekre.
Kénytelenek vagyunk idézni Vona Gábor legújabb épületes kijelentését: Az MSZP a múlt, a FIDESZ a jelen, a JOBBIK a jövő!
Bejegyezte: szerk dátum: 22:17
Címkék: mocsokrácia patkányköztársaság

:)))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a hentesem zsidó, báj csúrka! a kurvaanyját az összesnek!
@kvadrillio: a sok nobeldíjas magyarzsidó geci!
öreg, te még gecinek is öreg geci vagy!

ráadásul üvöltesz, mint egy zsidógeci!!!
@kvadrillio:
Hamisítvány volt Zázrivecz pajti bármicvó papírjáról készült kép, ha arra gondolsz. Csurka Pista sokat tett érte, neki megért annyit.
@taga20:
Kedvenc Csurka képem:

http://api.ning.com/files/D4YPvFUtY9TVahtFpZK01gi*LHxJIFWG7Oe0ihHDwJoSF8otmqM0CTe0PvuoswXLZBUx8H6FqNHrOVyjiWEKg8*SzJlWfvnf/ATT006771.jpg
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ha szól ez a barom, előre szólok, hogy az isten libsi:))

sok fasz szaladgál a világban!
@taga20:
Különben hogyan teremtett volna ennyi állatot? :)
Katlik lenne, Tömjéneszsóttival hintette volna meg a Földet, ami a nagy megbuzulásban ki is pusztult volna. Azonnal, hisz...
Azért kíváncsi vagyok, ilyen nyálas Zázrivecz duma után a hívek mennyire lelkesek.
Mi lesz a Sneider féle vérciki, primitív faékszerűségekkel? Folyamatos kontroll alatt próbálják majd tartani az olyan köpködős primitív tahókkal együtt, nehogy a cukiságkampány közepébe belefossanak?
@taga20:
Nekem mondod?
B+ a forma túróst.
Aluka, egy órával kevesebb jut.
ÉJJEN APÁRT!
CSAK A FIDESZ!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azé jó lenne, ha a poszthoz is hozzászólnál, me ez az állandó trollkodás, má fárasztó:)))
kanos vagyok.....ijnye
@kentauri: orvos látott má? me ez a állandó reggelimerevedésed már koros lehet:)))
Az lenne a kóros ha nem lenne.....ezek szerint neked már nincsenek ilyen gondjaid(bár csak feltételezem.hogy kan vagy).
Ez a név mindig beidítja a fantáziám:dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
@kentauri: és melyik része? :-)

@taga20: oh, éljen a Fidesz, éljen a nemzet, éljen tarsoly, Orbán, Semjén, meg mindenki más :-)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

A doktor...a vörös tűsarok....a katolikus gimis és a domina.

Merre laksz?
@kentauri: 69 és férfi:)) öreg te tényleg kanos vagy!
@taga20: Féltem megnyitni a linket....tartottam tőle, hogy valami meleg oldalra kalauzolsz.
@taga20: 69 és férfi:)) öreg te tényleg kanos vagy!

Nem a te adataidra voltam kíváncsi.
Amúgy gratula, hogy ilyen szép kort megéltél.
@kentauri: és megúsztad? ne félj, nem fog fájni:))
@kentauri: "Nem a te adataidra voltam kíváncsi.
Amúgy gratula, hogy ilyen szép kort megéltél."

te már reggel lefárasztod az embert. nem csodálom, hogy a feleséged inkább alszik:)
@taga20: alszik bezony, most zavart ki a másik szobába mikor megbökte a sátorvas.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Ez tök jól hangzik....Pasi? Férj?....esetleg nem számít?
"_ Vona: ahol zsidóznak ott zsidó vagyok!_"

Na, ja. Mondhatott igazat. A farkas próbálgatja a báránybundát. Nem ismeretlen az antiszemita zsidó.
@taga20:

"_@kentauri: orvos látott má? me ez a állandó reggeli merevedésed már koros lehet:)))_"

Pláne a derekában.
@jaegtoer: lehet, hogy ő is meglátta a mama vona lkódját, mint csanád.
Ez a momentum is csak azt erősíti, hogy a Jobbik a Fidesz "menekülőpártja". Nemsokára kezdenek átülni majd a fideszes képviselők.
@jaegtoer: pláne agyban, ágyban meg pláne:)))
@jaegtoer: aki a Gábort bántja a nemzetet és a leendő királyt bántja.

II. Gábor Borzasztán királya, Erdély fejedelme, Felvidák ura és a Vajdaság vajdája.
@taga20:

Az a meglepő, hogy ezt az egyszerű mondatot, ha ott élt a lelke mélyén, miért nem jutott eszébe előbb kimondani, mert alkalom -valljuk be- már lett vona rá. Nem is 1.
@jaegtoer: Elűztétek Dorothy-t a pisiszaggal.
Még majd elhangzik Zázrivecz (az összes ilyen tót gyerek szégyenli a származását?) szájából a klasszikus "Ich bin ein Berliner!", meg az a bizonyos "I Have a Dream" is.
A végén pedig harcos antifa lesz... :)
Láttunk vastagon komcsi gyereket libsi alelnökké válni, majd mélyen vallásosnak hazudnia magát!
@taga20:

Ne vidd túlzásba.
Egyszer egy napon majd neked is előbb lesz merevedés a derekadban, mint lejjebb. ...és nem arra gondoltam, hogy beléd fagy a szar, de lehet, hogy a felismerés hatására az is bekövetkezik:DD
@kentauri:

"_Elűztétek Dorothy-t a pisiszaggal._"

Én ugyan be nem pisáltam. Úgyhogy csak te lehettél:D
Sajnos azoknak lett igazuk akik szerint a jobbikot bolsevik zsidók hozták létre! Ez most már teljesen egyértelmű ás már csak azt várom, hogy a szegedi féléket mikor veszik a pártba!Mára egyértelműen kiderült, hogy csak az mszmp internacionalista utódpártjai léteznek, valódi Magyar párt nincs!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ....és utána komcsiként peckeskedni.
Embörök, kórházba nem kerülni!

444.hu/2015/03/28/az-ep-vallat-mutottek-meg-a-szombathelyi-korhazban/

B.szódjon meg az össze retkes politikus féreg és csicskáik, akik szerint kisvasútra, meg falábú focistáknak, stadionokra kell a pénz, az EÜ-be meg elvonások vannak, szakemberhiány, mert elüldözték külföldre őket...
@jaegtoer: "a lelke mélyén"
szerintem a lelke mélyén orbánviktor.
milyen párt az, ahol ágostontiborok és kulcsárgergelyek vannak?
@pythonozok: Minden politikus úgy forog csak ezt nem mindenki veszi észre.
@Rudi Kató: ha ekkora igény van rá, ako nosza csináld meg! ne csak a pofád járjon!
@taga20:

"___ha szól ez a barom, előre szólok, hogy az isten libsi:))____"

Ez tízcsillagos hsz.

Ezért nem is értem a libsiket. Miért nem katolikusok? Végső esetben izraeliták? Vagy ammoniták?
@jaegtoer: nem érzitek ti már ha becsurran kicsit....tapogasd meg.

Nekem is néha becsöppen, hiába rázom meg utána.

Nem kell ezt szégyellni. :)
A 444 megtalálta Nulladik Piktorunk beszédíróját:

“Pártunk az ipari munkások, a parasztok, a haladó értelmiség és a dolgozó kisemberek pártja.”

“Ki kell nyitni a párt kapuit és minden rendes munkást, parasztot, dolgozó kisembert be kell hozni a pártba.”

“Különösen nekünk magyar kommunistáknak kell ezen a téren is elől járnunk és mindenütt védeni a kisemberek vagyonát és tulajdonát.”

444.hu/2015/03/28/ki-nem-talalnad-melyik-jeles-tortenelmi-szemelyisegunk-beszelt-meg-eloszeretettel-a-dolgozo-kisemberekrol/
@Rudi Kató:

"__Sajnos azoknak lett igazuk akik szerint a jobbikot bolsevik zsidók hozták létre! Ez most már teljesen egyértelmű (...)__"

Tévecc!
Erősen.
A jobbikot liberális bolsevik zsidó katolikusok hozták létre! (orosz-szittya-szíriuszi pénzből)
@jaegtoer:
Mert a híres "Júdea Népe Front" határozottsága és tettrekészsége ölt alakot manapság... :)
Jézus ugye meg párthus vótt! Vagy germán.
Essetunni...
@kentauri:

Azért javaslom, ne merüljünk már el a pisiben.... korán reggel.... ha magadból indulsz is ki.
@jaegtoer:
A peluscserén már túljuthatna ilyenkorra az inkontinenciával küzdő blogtársak egy része...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jézus lehetett párt huss herceg. Minden jel erre utal. Az én országom nem e világról való.... vagy valami ilyesmi...
@jaegtoer:

"Ezért nem is értem a libsiket. Miért nem katolikusok?"

Azért, mert keresztények:))
A FIDESZRE és MSZP-re szakadt MSZMP, mint óriáspárt mellett a Jobbiknak nem maradt más lehetősége, mint antiszemita, rasszista, homofób emberek szavazatainak begyűjtése.
(Ugyanezt tette az SZDSZ ellenkező előjellel.)
Az MSZP után a FIDESZ is elkúrta, ezért most a jobbiknak megszaladt kissé....

S hogy a beszéd mellé tettek is lesznek-e????
Persze, hogy lesznek. A sok hülye cigányozó, zsidózó, homofób barommal beszavaztatják magukat a hatalomba, aztán szarni fognak a pofájukba és konszolidált módon fognak kormányozni.
Az hülye, aki elhiszi, hogy Európa közepén náci horda akárcsak percekig is kormányon maradhatna. A Jobbik politikusai sem ellenségei a saját zsebüknek, ők is csak a hatalmat akarják megszerezni és MEGTARTANI, mert csak így lehet zsebrevágni a közpénzeket...., amelyek zöme az EU-ból jön majd ugye.

Azt végképp nem értem, hogy itt van középen, mérsékelten, tisztességesen és okosan az LMP és nem kell senkinek.

Ilyen hülyék a magyarok. :(
@jaegtoer: a mormont még érteném:))
de bezavarta az urakat az óra átállításával fűszerezett tavaszi vasárnap. mint az idősödő kamaszt, aki azt álmodja, hogy a hasára építették a csepeli vasművet, reggelre már csak a kémény marad belőle, amit rezsicsökkentéssel sújtott a szilárd.
@kisQtya: Pontosan ezt írtam tegnap este én is amikor
Knosszal eszmét cseréltünk....
Nem kell ezektől parázni. Semmi különbség nem lesz...max bízzunk benne, hogy csak annyit lopnak amennyire szükségük van.
@Orica Középföldi:

Számból vetted ki a szálkát, de, a liberáncs türelmetlenség épp a katkó türelmetlenséggel ekvivalens:), ezért a kereszténységet ne keverjük ide.

[pénteken 14:30 órai kezdettel a szemem előtt omlott össze a kétezer éves római katolikus anyaszentegyház egy szellemiek tekintetében útszélén felejtett szolgája révén, akit ezerszeresen lekörözve múlt felül a tantestület nevében búcsúzó hölgy.
Úgy fogalmaztam meg magamban a dolgot, hogy az örök élet egykori szószólói mára a halál menedzserei lettek.]
@jaegtoer: kiegészíteném az ökumené nevében: A jobbikot liberális bolsevik zsidó keresztyén katolikusok hozták létre! (orosz-szittya-szíriuszi pénzből). bölcskei még megsértődne, hogy kihagytad.
@taga20: unalmas vagy! :)

találsz itt egy kis "eligazítást" az élet sok színűségéről még a borotválkozást is beleértve...
:D

(ha nem indul a pár éve betett eredeti színdarab, akkor a videón hallgasd csak a szöveget és már a második videó ad választ kedvenc témádra. viszont nem árt megismerned az egész könyvet, amit színdarabra átültettek...)

offforever.blog.hu/2012/11/11/a_noe_is_megszolal
@jaegtoer:

Az igazi liberális nem türelmetlen, ahogy az igazi konzervatív se kerdemes. Ezt azért ne feledd!
@Penivaldes:

A kórházi fertőzések csak annak a haszonelvű kapzsiságnak tudható be, amely a tevékenységek kiszervezésében, outsourcing-ban látják a költségtakarékosság, a modernizáció és büntetlen könyvelési trükk és adóoptimalizáció megvalósíthatóságát.
A kórházi fertőzések oka éppen az, ami a látható épített környezetben is van.
Amíg Ausztriában vagy Svájcban évente, vagy kétévente, de ötévente bizonyosan lefestik a kültéri fém tárgyakat, addig nálunk évente ellopják a festésre fordítható összeget, és a rozsdától nyugodtan elrohadhat minden lámpaoszlop, minden tábla, és akár az egész város.
@Orica Középföldi:

Tévedésből a smriglis kabátomat vettem fel ma reggel:)
@parti_giano:

Köszönöm szépen. Nincs ellenemre.
@habakuk000: Gy. KOcsis Zoltántól vette a szöveget, de szerintem Kocsis is kölcsönvette...
@guma: tudom, néha már magamat is untatom:)
MARGITTTT!!!
kezdődik a futam:)))
@jaegtoer:

Smirglivel befelé??????? Öregszel:)
@Orica Középföldi: gondolatodon továbbgyorsnaszádozva, akkor egy igazi konzerv sem lehet türelmetlen, hacsak nem közeleg a lejárati idő.
@kisQtya: "Azt végképp nem értem, hogy itt van középen, mérsékelten, tisztességesen és okosan az LMP és nem kell senkinek.

Ilyen hülyék a magyarok. :( "

Ez jó, a magyarokat hülyézi.

Ha liberális vagy akkor inkább gondolkodj el azon miért alakult az úgy, hogy a fényesen induló liberálisok ma a politika leprásai.

Ne a magyarokat hülyézd b+.
@Rudi Kató: te meg tanulj lányom, mert akkora m betűvel írhatod jelen összetételben, hogy magyar párt, azt a magyar helyesírás szerint jelenleg magyar pártnak írjuk..... hogy én hogy unom már a nagy magyarkodókat!
@kentauri: navégre, valaki!erről van szó!perfect!
@Orica Középföldi:

még mindig jobb, mint a flagellánsok útja.
Jobbik? ...az a gerinctelenek társasága? .....vagy mi a fszom? Vona szerintem még az internacionálét is fogja énekelni s ha kell kezet csókol a Gyurcsánynak is.
Jobbik alja népség rosszabb mint a csúti törpe pártja!
@évásanyó: De utálom az ilyen nyelvészeket, akiket az egészből valójában nem a helyesírás, hanem a Magyar zavar a legjobban.

Egyébként elég laza a magyar nyelv és leírhatja azt, hogy Magyar párt, ha nagyon ki akarja hangsúlyozni.
@♔bаtyu♔: de utálom a batyugeciket! szétbasszák az országot vityagecivel együtt és még nagy a pofájuk is!
@jaegtoer: kihagytál valamit...

"hogy az örök élet egykori szószólói mára a halál menedzserei lettek."

amit összekötnek a pénz fialtatásával...

" A Quaestort ugyanis nemcsak pártpolitikai csatornákon keresztül táplálták, de

használta és hizlalta a katolikus egyház is, amellyel Tarsoly igen korán kezdett üzletelni.

A HVG 2000-ben kiderítette, hogy a Quaestor 1998 óta részt vesz a nemzeti zarándoklatok szervezésére kizárólagos jogot szerző Catholica 2000 nevű vállalkozásban, melynek maga Paskai László, az akkori budapest-esztergomi érsek is tulajdonosa volt. "

és még pici részlet:

"Plébánosok szerint a nagyobb adományok, az urnahelyek értékesítéséből befolyó pénzek egy része a Quaestornál landolt, mert „ez volt az elvárás”. "

nol.hu/velemeny/foldindulas-vagy-maradas-1524639
Vona választószerző módban fog működni 2015-18 eleje között, ez teljesen várható fejlemény volt.
De TGM-ék nagyon postosan megfogalmazták, hogy Vona a kétszínű cinizmus élő szobra, és lesz itt nemulass, ha tovább erősödnek.
@♔bаtyu♔: hát nem, nem laza a magyar nyelv, és a helyesírásnak vannak szabályai, és azt írsz, amit akarsz, itt ez a magyar kisbetű...tanulj tinó....
@parti_giano:

Remélem megtették. Kurva komolyan írom/mondom.
@parti_giano: :D

másik helyről hoztam ezt a "hírt"... eszméletlen összefonódás így hatalmas védelem áll az ürge mögött.
nem fog ez kapni semmit, nehogy kipakoljon...
pfejjj! :((((
@gregorik:A böszme nép megérdemli! Csicska nemzet eltűri Orbán tolvaj bandáját el fogia tűrni Vona vörös-náci-hadseregének gaztetteit is. kgbéla örök! Lenin él élt és élni fog.
van egy érdekes, elgondolkodtató téma...
mi született az illiberizmusból Szingapúrban.

lehetne erről egy kis véleményt kapni. kíváncsi vagyok ki mit gondol erről...

rend, fegyelem szabadság nélkül. a törvények mindenkire vonatkoznak. nincs kivétel, akármilyen hatalommal bíró nagy fejes az illető.

vifon.444.hu/2015/03/28/szingapur/
"...mondta ki Gábris, ami szinte egyenértékű az ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok szólammal. "

Most akartam kérdezni, hogy hol hangzott el az "ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok", csak mert már megszokhattuk, hogy hazudsz, mint a vízfolyás.

Yep.
JESSSSZ! fettel lelépte rózsit. irány lajos!!!!!!!!!
@guma:
Azért ne tessék elfelejteni, hogy mekkora kikötő központ és gazdasági potenciál is az ott.
Továbbá a keleti hagyománytisztelet és alárendeltség.
Ez nálunk... amúgy a több évszázados kínai befolyás nélkül ott is az egész sehol se lenne.
Az emberélet arrafele sokat nem számított, belenevelték a népbe a "fejet lehajtod, mosoly és teszed amit mondanak" tempót.
@val:
A szövegértési nehézséggel küzdő, gyengébb képességű egyedek számára még egyszer:

"a Jobbik osztozik minden áldozat gyászában – így a zsidóságéban is –, és ennek a gyásznak a megsértését vállalhatatlannak tekintjük"
- mondta Zázrivecz.

"ami szinte egyenértékű az ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok szólammal"
- mondta Fabius.

Ez nem olyan bonyolult. Persze alapvető képességek birtokában kell lenni ehhez. Nem olyan összetett, mint leköpni emlékműveket, az tény...
@guma:

Nem, de most elolvastam.

Tudom, sokan nem szeretik, de én kedvelem ezt a hozzáállást:
"- A személyes támadásokat miként viseli. Legutóbb egy interjú nyomán Tamás Gáspár Miklós támadta meg. Válaszolt a megjegyzéseire?

- 1986-ban válaszoltam valakinek életemben először és utoljára. Azt se kellett volna."
@taga20: speciel most van igazsága batyunak

Vona és tsa csak okozata a két évtizedes bohóckodásnak vagy ha úgy jobban tetszik becstelen és szakértelem nélküli kormányzásnak
Na, ismét egy félős bejegyzés politikai megélhetőktől. Fontossági faktor nulla, szokásos nácikártya lófasz alternatívával. Látjátok ezért fog nyerni a jobbik. Mert ti nem tudtok semmit.

Csak hiteleket felvenni, nyalni az eu seggét meg ötpercenként megemlékezni. Ezek meg sikeresen marketingelik magukat.
@guma: a diktatúra rövid távon nagyon hatékony tud lenni, ez nem kétséges.
A hely történelmi gyökereiből is tud táplálkozni.
Általában egy emberöltőn keresztül működik, utána kezdődnek a bajok, amikor jön az utódlás fázisa.

Nézd meg pl Kazahsztánt. Erős, gazdag, stabil állam, óriási jövedelmekkel.
S egy másodperc alatt válhat a térség válsággócává és Putyin következő prédájává.
A kazahok idegesek is, a mi lesz ha meghal az elnök kérdéstől...
"Az elmúlt negyedszázad bankcsődjei, gyárbezárásai, ingatlan- és termőföld panamái, a megbuherált közbeszerzési eljárások tömegei, s mindaz, amiről fentebb szóltam, mára ukrajnaihoz hasonló viszonyokat teremtettek Magyarországon.

Egy hete került nyilvánosságra, hogy saját védelme érdekében immár külön fegyveres szervezetre tart igényt mindhárom legfőbb közjogi méltóság. Nem éppen megnyugtató, hogy ezek szerint az egykori harcostársak között felütötte a fejét az életre-halálra menő bizalmatlanság. Erre jöttek hét közben azok a hírek, amelyek leplezetlenül megmutatták, hogy nem egyedi jelenség a korrupció, hanem annak mechanizmusa uralja az egész országot. A Questor-botránynak a törvényhozással, a kormányzattal, az igazságszolgáltatással, a nemzetközi alvilággal, sőt a katolikus egyházzal kapcsolatos elemeiből arra lehet következtetni, hogy mára a személyi összefonódások egész láncolata jött létre, hogy maga alá gyűrje a magyar társadalmat. A haszonélvezők – akik ezt a mechanizmust a rendszerváltozás óta tökéletesítették mai formájáig – erkölcsről, hitről, európaiságról, demokráciáról, szabadságról, hazáról, országról, népről, nemzeti együttműködéséről szónokolnak. Valójában a társadalom szövetét, ellenálló képességét számolják fel azzal, hogy évtizedek óta ukrajnásítják, vagy ha valaki ezt jobban érti, weimarizálják Magyarországot!"

Sajnos ez zajlik, tudatos szétverésének tűnik ez az országnak!
Rendes helyeken ezért mi jár?
Szerintem nem öt év...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Fuss neki még egyszer annak, amit írtam.
Csak egy mondatot kellene értelmezned.
@habakuk000:
Putyin majd megvédi őket is, hisz sosem volt olyan, hogy Kazahsztán, no meg a helyi orosz kisebbség érdekei... A forgatókönyv ugyan az. Persze ha átadja orosz cégeknek az ország a földgáz és olajkitermelési jogokat, akkor maradhatnak.
@guma: engem rettenetesen taszít az a világ!
az ilyen mondatok pedig, pontosan jelzik az ott élőket:
"Halálának másnapján találkoztam egy szingapúri lánnyal, akit még Saigonban ismertem meg. Megkérdeztem, mit érez most. „Szomorú belegondolni, hogy nincs többé. Mindent, ami itt van, ő épített fel” – mutatott körbe."

alattvalók, és élvezik!
rettenetes!
BASSZAMEG, MEGVAN!!!!!!!!!!!!!
@val:
Ha nem megy neked, nem megy. Van az úgy...
@punkfrog:

minden relatív.

Sztálin halálakor nem csak az oroszok zokogtak...

más az a világ, nagyon. a függőségi viszonyok mindig is durvák voltak. de az, hogy a törvény mindenkire vonatkozik az sosem volt általános szabály...
azt meg ne feledd, hogy mindegyik keleti országnak működési "feltétele" volt a korrupció. itt meg, szinte eltűnt...

szóval, sokkal, sokkal bonyolultabb ez a helyzet és szerintem a példád sem "jó" pont ezért...
@taga20: Megint örömmel hallgatod a dájcslánd überálleszt? Mondom én, hogy felfordult a világ.:)
@habakuk000:

nálad több érvet el tudok fogadni...

mikor Bhutánról próbáltam posztot írni, akkor is ez az önkéntes alávetettség fogott meg igazán...
tök ellentétben Szingapúrral ők a sajátos, természeti világukat őrzik, pedig még az oktatás is számítógép bevonásával történik.

offforever.blog.hu/2014/07/31/ahova_evente_csak_5000_ember_lephet_be_bhutan
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :))))

nem felejtettem el! :D

sőt azért is érdekes ez a "fajta" szemléleti változás, ami nem a igazán keleti sajátosság. (talán Japán ami sok szempontból hasonlít. de ott meg totál más kultúrára épül minden)
@habakuk000: Kazahsztán
"Itt, a Kaszpi-tenger mellett a kazah olaj komoly részét termelik ki. Ám pont Nyugat-Kazahsztán az ország legszegényebb része: a kiszivattyúzott pénz keletre vándorol, az olaj meg 80-90 kocsiból álló vonatokon sokkal nyugatabbra. A helyiek pedig a kettő között maradnak a félsivatagban....."
Csak tudnám, hogy lehetne azt a tömény hülyeséget, miszerint a Jobbiknak van bármire is megoldása, kitakarítani a magyar értelmiségikből? Állandóan ezt hallom, hogy a baloldalnak semmi értelmes javaslata nincs, bezzeg a Jobbik így meg úgy.

Álljon már meg a nászmenet! Egy nagy lófaszt van megoldása, demagóg, üres szólamaik vannak, amik szembemennek a józan ésszel is sokszor. Vajon milyen megoldás az EU-ból kilépés vagy a putyini Oroszországhoz csatlakozás? Pont ezekből visszakozik most Vona - éééérdekes, akkor már ez nem megoldás?

A "próbáljuk ki a Jobbikot" pedig rettentő cinikus hozzáállás: kipróbáltuk a Fideszt is, akarunk még rosszabbat?
@iii: "kipróbáltuk a Fideszt is, akarunk még rosszabbat?"

Meg előtte a szadeszt a maszoppal a végén meg fletóval.
@iii:

"Csak tudnám, hogy lehetne azt a tömény hülyeséget, ... kitakarítani a magyar értelmiségikből? Állandóan ezt hallom, hogy.."

Az nem jutott eszedbe, hogy aki ilyeneket mond,az nem értelmiségi?
@iii: Akarja a kórság kipróbálni a jobbikot, de attól még ki fogjuk.
@Gábris szomszéd: inkább a normális kerékvágásba került a világ.

majdnem agyvérzést kaptam, annyira izgultam:))
@Izildur: remélem valllal nem dugtok:))
@kentauri: a faszt fogjuk kipróbálni! ha a hülye gyökér magyar nép rájuk szavaz, ako megérdemeljük!
@Orica Középföldi: "Az nem jutott eszedbe, hogy aki ilyeneket mond,az nem értelmiségi?" Az is előfordulhat, hogy rossz társaságba került, vagy csak az 1ik fülére hall :-)
@taga20: Jól taktikáztak. Amúgy meg inkább kapj minden versenyen agyvérzést.:) Az egész száguldó cirkusznak jót tesz ha 2-3 esélyes is van a végső győzelemre, nem pedig unalmas évadokat nézegetünk, ahol már előre lehet tudni, hogy ki lesz a világbajnok.
@Gábris szomszéd: a végén bajnaival.
ha sötét vagy, ako is legyél korrekt.:)
@Gábris szomszéd: Fényévekkel volt jobb, elvtársam.

Újfent megismétlem, a Fidesz mellett legalább voltak szakemberek, a Jobbik mellett még az sincs. Vona emlegeti, hogy vannak megbújva az államigazgatásban... Hát biztos lesznek árulók, efelől nincs kétségem, de vajon az ilyeneknek milyen a megbízhatósága és a szakértelme, ha még annyi bátorsága nincs, hogy megjelenjen?
@habakuk000: Ebben egyetértek. A jobbik valóban csak okozat. Már rég ott kéne tartanunk, hogy olyan jól és szépen élünk, hogy senkit sem érdekel a politika.
@pianolight:

Nem szeretem, ha egy halmazba vonják a diplomást és az értelmiségit. Nem kicsi a különbség.
@kentauri: Hát ha igen, pont az ilyen defetisták miatt :)
@iii: Próbáljuk ki a gyilkos galócát...állitólag finom...de attól még megöl
@guma: én jobban szeretem, ha a korrupció úgy tűnik el, min pl. Svédországban.
egy ország vezetőjéért rajongani, pedig számomra elfogadhatatlan!
nincs elfogadható indok rá!
@iii: Mióta vagyunk mi elvtársak? :) A puding próbája amúgy is az evés. Az általuk vezetett városokban sem jött el a világvége, sőt. Amúgy mi ez az árulózás? Mitől lenne áruló egy közalkalmazott, aki lelkiismeretes munkájával hozzájárul egy állam helyes működéséhez?
@taga20: Hát ő csak hab volt a tortán. :)
@taga20: a faszt fogjuk kipróbálni! Nem, nem és NEM! Én nem próbálom ki a faszot :-)
@iii: Jól van akkor nem leszek defetista(bármit is jelentsen ez a szó).

Hajrá Együtt, Hajrá PM.....lemosunk mindenkit.

Húzzunk bele!

Szerintem ez még csak viccesnek sem hangzik, de engem meggyőztél és igazat adok.

Hozzá téve, hogy csak a politikában vagyok kishitű...egyébként mérhetetlenül nagy az egóm.
@Orica Középföldi: Akkor te nem tegnap diplomáztál:-)Különbenmeg nem gondolnám, hogy a jobbikba túltengenének akár a felsőfokú végzettségűek:-, úgyhogy nagyon udvariasan fogalmaztál ...
@pianolight: Taga mindig elszólja magát....néha leplezi azzal, hogy puncis képeket linkelget, de nagyon kilóg a lóláb.
@pianolight: hidd el van ott sok felsőfokú...na de a papírral ész nem jár mindig:)
@Gábris szomszéd: mivel taktikáztak?
izomból nyomta le a merdzsókat.
@kentauri: Láttam már olyan kutyát, aki nemcsak ugat, harap is:-)
@kentauri: ako csak egy móccer van haver.
@Penivaldes: Igazad lehet, 1,5 millának már sok az alja:-)
@pianolight:

Nem akartam leírni, hogy a jobbikban előfordulhat egy csomó diplomás, de értelmiségi egy se. Ez hétszentség.
@pianolight: ha nem tisztelném a korod, ako aszt mondanám, hogy ...., de tisztelem:))))
@pianolight: teljesen normálisnak látszó emberek is beletudják maguk lovagolni a rémképeikbe egy egy este, és amikor már lelki fájdalmukban amit magunkank okoztak a padlót kaparják jön a megmentő a Jobbik képében karikás ostorával...
@Penivaldes: lány vagyok. a kentaur gyerek lebuktatott:)))
@kentauri: szerinted?
egyszerű, nézz meg személyesen.
Amúgy nem lennék meglepődve ha ez a jobbik féle középre tartás egy Simicska haverkodásba torkollna. :)
@Gábris szomszéd: te lazítod a pártot? lala utálja a ruszkikat, ako hogy?
@Gábris szomszéd: ezt mondod? és ezt hogyan emészetené meg a jobbnemzetimagyarmindenegyéb gyomor? vagy a cél érdekében még az ördöggel?...
@Penivaldes: persze, asztán menstruálhatok minden hónapban:)))
@taga20: gratula a haverodnak, de igaza van gábrisnak.
@Orica Középföldi: én 30 felett ismerek diplomásokat, de azok között nincs gábrista. Egy EX ilyen IT-s srácot ismerek, aki nem zsidózott és cigányozott, így jól lehetett vele beszélni, normálisan. Ja és diplomás sem volt:-) Egy éve azt mondta, már nem érdekli a politika. Szerintem halványfideszes lett, de azzal nem büszkélkedett.
A fiam azt mondja, hogy az IT-sek között meglepően sok a jobbikos, akik jó szakemberek, (tehát nem teljesen sötétek), legfeljebb szakbarbárok:-) Ezt Peninek is írtam.
@taga20: hol tudlak megnézni személyesen?

Kinéztem az ablakon, de mindenhol csak a zárva táblákat látom.
@Penivaldes: Lehet, de saját alkatrészként, taga20-tól elkülönülve, olyan nőneművel, akinek előtte már legalább láttam ... a fényképét ( szükséges, de nem elégséges feltétel-:)
@Penivaldes: bolond beszéd, de van benne renccer:))
becsülöm a csajokat.
@Penivaldes:

"..na de a papírral ész nem jár mindig:)"

Értelmiséginek lenni nem ész kérdése elsősorban, hanem mentalitásé.
@kentauri: én érden lakom, te, nem tudom. gondolom félúton.
@Penivaldes: Nem véletlenül írtam így, mert ez fedi a gondolataimat a srácról, becsületes, jóindulatú, semmi gyűlölködés ( velem is szóbaállt). Ebben az esetben a kivétel erősítette a szabálot:-)
@Orica Középföldi: A mentalitás jó szó, rengeteg mindent bele lehet érteni, ha próbálnék pontosítani, példálózni, messzire vinne, és nem biztos, hogy a lényeghez hozzá tudnék tenni
@Penivaldes: Azé' elgondolkoztattál, hogy az ész nélküli pozitív mentalitás..., hogy taga20 ifjú barátom szempontjából is stílusos legyek: ész nélkül a mentalitás egyheréjű tenyészbika ( a 0 here már ökör lenne:-)
@pianolight: pontosan, ha nincs ész mire jó a mentalitás?
@Penivaldes:

" én azért a kettőt összekapcsolom kissé"

Nem is kicsit.Ez a szükséges, de nem elégséges feltétel:))
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Én minden olyan törvénytisztelő, tisztességes, becsületes, ártatlan, nem gyűlölködő, nem rasszista, nem kapzsi, nem hazug zsidó hozzátartozóinak gyászában osztozom, AKIT TÉNYLEG megöltek.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
@taga20:
BEZONYÁM!!! :)
Mindkét Merdzsó megvolt, izomból. Nem "boxutcai előzés" volt. (Rosberg simán, és mire Hamilton kiment kereket cserélni, addigra már ő is megvolt.) :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Bacod, nem szeressük az álszemérmes muffokat! :)
Úgyhogy ne is folytasd ezt a ... ! :D
@Penivaldes: Ugye? :)))

Üdv, Hercegnő! :)
@Marcellusca: ako ma bebaszunk, mint a csacsi:)))

ez kellett már az efegynek!
@taga20:

Viszont említetted, hogy nevelőnőd volt. Ő ellenben nem az angolkisasszonyoknál szerzett papírt:)))
@wallenberg88051001: a rántotthúst berántottad az arcodba? kőbányait bedöntötted az arcodba?
te kis nyilasgeci!
@Marcellusca: te nekem ne vess szemet Dorkára, mert megjárod:)) tudok én is rossz lenni, ha akarok.
@taga20:

Ne gyűlölködj, zsidó. Most írtam hogy osztozom az ártatlanul megöltek hozzátartozóinak gyászában.
@Penivaldes: A " jó" mentalitás, tudás nélkül elkerüli az agressziót, irigységet, sunyiságot etc. Lehet belőle Terézanya, vagy 1szerű, szeretettel ápoló apóca. És okozhat nagy bajt is, mert nem ismeri fel a rosszat. Nem becsülöm le. Lehet még az is, hogy meggyőzhető.
@taga20: Ja, ja.

A tavalyi szezont és az első futamot elnézve kezdtem lemondani róla. Gondoltam, ma kapnak még egy esélyt (az nem opció, hogy Hamilton vagy Rosberg nyer-e). Úgy néz ki, megkapták részemről.
És nem azért, mert Vettel nyert!
Hanem mert verseny volt, nem pedig a Mercik utáni körözgetés. :)

Ja, meg egy kis(?) káröröm:
- Vettel (Ferrari): WINNER;
- Alonso (McLaren): OUT!!!
Dejóbótot csinyát ez a rinygép. :)))
Most biztos veri a fejét a falba. Pár verseny után (ha a ferka így folytatja) meg majd megy kuncsorogni, hogy vegyék vissza. :D
@Orica Középföldi: :)))
te egy fokkal vagy csak keményebb a feleségemnél.
ő is mindenre emlékszik, de csak a szépeket vágja a fejemhez:)))

VETTEL!
remélem örülünk?
@taga20: "ma bebaszunk, mint a csacsi:)))"Én má a bemelegítő körön vagyok, mint V. drukker. Ott van a mezőnyben már az is, aki lemossa ezeket a "vén szarokat". MOnddja ezt 1 "fiatal " szar.
@wallenberg88051001: cigányzsidó vagyok, apám meg tót.

ha aszt mondom, hogy hazucc geci, ako megsértőcc?
A Jobbik vezetést csak a hatalom érdekli, de a Jobbik tagsága tisztességes. Jó példa volt erre Szegedi Csanád, aki a vezetésben volt, de miután kitudódtak róla dolgok kénytelenek voltak leváltani, a feljelentést viszont Vona Gábor nem engedte.
Lehet, hogy a Jobbik egy trójai faló pártnak készült, csak túl jó emberek kerültek a tagságba. Nekik kellene a vezetést leváltani.
@pianolight: verstappenre gondol a bácsi?

tessék vigyázni a felvezető körön, me még hidegek a gumik:)))
@taga20:

Ha gyűlölködsz, azzal csak a saját fajtádnak ártasz, mert erősíted a rólatok kialakult sztereotípiákat, nekem nem ártasz vele.
@pianolight:

Bizony, bizony! A tinik is jól nyomták.
(Én mindig szurkolok az újaknak, fiataloknak.)
A kis Verstappen (Jos az egyik kedvencem volt anno), a kis Sainz (fater nagyon-nagy pilóta!) is megállta a helyét. Nem is akár hogy!
Az RBR meg totál beégett.
(Télleg, - nem láttam, mert épp sz@rakodott a net - Seb integetett Ricciardonak a lekörözéskor? :DDD)
@Krisz11:

Szamárság. Amikor Szegedi Csanádról kiderült hogy zsidó, a Jobbik Borsod-megyei szervezete nagy többséggel elnökké választotta. Ha a Jobbik antiszemita lenne, akkor ez nem történhetett volna meg.
@Marcellusca: arról remélem hallottál má, hogy legyőzött ellenfélbe nem rúgunk bele. csak a sportszerűség okán. m
indenki lehet szopóágon előbb vagy utóbb.:)
@Penivaldes: Írtam ott egy-két dógot, de ez nyilván szubjektív. Ajánlanám, ha sok időd lesz, I. Kantnál, vagy esetleg Schopenhauernél, vagy H. Ágnes néninél ( kronologikusan) utánafordulni, tekintve, hogy én nem vagyok filozófus, a bot, ami csinált nem Alfréd Nobel sétapálcája vót.
@wallenberg88051001: milyen a fajtám, fajtárs? áruld má el!
most néztem meg a pöcsöm, a bőr meg van rajta:))))
@taga20: Nem gumival szoktam csinányi:-) De: talált, és kezd süllyedni:-)
@wallenberg88051001:
Utoljára szólok, hogy a zsidózást abbahagyod!
Vegyél vissza, vagy ezzel a nick-el is kiváglak!
Nem kért senki, hogy te döntsd el, ki a zsidó.
Továbbá nem kért senki, hogy eldöntsd, ki a magyar!
Menni fog?
@wallenberg88051001: te szar, az a baj, hogy nekünk még a nácikból is a selejt jutott.
lásd ágostontibit!
@Krisz11: Jobbik tisztességes tagsága? Eeeegen, ahogy anno' a nemzetiszocialisták vagy Kádár kisemberei is tisztességesek? voltak. És rettentő buták!
@pianolight: azé ma fettel odatette magát, eszt nem vitathatod!:)
@Marcellusca: Azt nem láttam integetett-e, mert szimultánban követtem 1 kis zene, meg némi jövedéki adós folyadék és füst kiséretében. És: nekem az első fiatal kezdő kedvencen Ayrton vót... ( asszem negyedik hely Monte Carloban, esőcskében) SZEGÉNY!
@taga20: Ne kekexkedj tanult ecsém, Seb most a kedvencem, de még azé' élnék egy kicsit, hogy lehessen más is. Beleegyezel?
@pianolight: a századik szülinapodon együtt menjünk a hungaroringre, fettel xxvilágbajnoki győzelmét megnézni:)

ez így rengyén van, öreg barátom?:)))))))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Neki szabad engem legeciznie meg lenáciznia? Akkor őt is vágd ki!
@miért:
Tölteléknek, bunkónak pont megfeleltek. A recept a régi.
@pianolight: teszed le a bagót, te buta gyerek!:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Apropó, a bejegyzés címe rögtön egy méretes zsidózással kezdődik, tehát akkor magad is vágd ki légyszíves.
@wallenberg88051001:
Aki erre megadja az alapot, az nekem ne rinyáljon.
Eszem f.szom az érzékeny nyilas kis lelketekbe!
Amennyiben nem tetszik itt valami, el lehet tolni a bringát!
@wallenberg88051001: mi van házmester? jelentgetünk, jelentgetünk????
nincs még itt az időd, és remélem soha nem lesz itt.
Hát, nem biztos, hogy örülnék az exhumálásnak, tudod legalább koromnak( életkor)megfelelően lusta vagyok. Ha lesz olyan kocsid, amibe befér a koporsó, : Okay!. Vag yinkább hamvasztassam magam? Jó, de akkor írd rá az úrnára, hogy nem lédig filtertea, ha kérhetlek. Nem szeretném a családod gyomrából távozva végezni isa puraimat
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem adtam rá alapot. Kategorikusan kijelentettem hogy az ártatlanul megöltek hozzátartozóinak gyászában osztozom. Ott még nem tartunk hogy az ártatlanul megöltek hozzátartozóinak gyászában osztozni az nyilasság lenne.
@wallenberg88051001:
"Amikor Szegedi Csanádról kiderült hogy zsidó, a Jobbik Borsod-megyei szervezete nagy többséggel elnökké választotta."

Az derült ki, hogy egy korrupt csaló zsidó volt. És kiállt a vezetőség mellette eleinte, csak aztán már vállalhatatlan volt a dolog. Én a vezetőségben nem bízok. Látva a pálfordulásukat, nem hiszek bennük. Ha egy párt már kommunikációban is meghasonlik önmagával mit várjuk tettekben?
Nem a hatalom lenne a fontos, hanem a magyarok képviselete. Nem az "állampolgároké", hanem a Magyaroké.
És "Magyar az, akinek fáj Trianon, a többi csak állampolgár"
@taga20: Má' le is tettem, mint Belmondo a "Kifulladásig"-ban. Ja, bocs, ő eldobálta. És tényleg, meg is halt. A filmben. Hálistennek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez a szar alak, még a kurva természetét se vállalja fel.
szégyen ez a fehérje!
@wallenberg88051001:
Nem ezért szóltam!
Persze nem akarod érteni... Értem!
@Krisz11:

Amikor kiderült hogy meg akart vesztegetni valakit, akkor kilépett.
@Krisz11: nekem nem fáj trianon.
nekem orbán fáj, meg vona.
@wallenberg88051001: Szóval akkor szerinted voltak bűnösen megölt zsidók is? Vagy, most összezavarodtam, ebben a mondatban ki az ártatlan, meg a bűnös???
Ja, ezen a helyen nem szeretjük a "szófacsarókat". Ez alap.
@taga20: OK, igaz, de ...
"Belerúgtam" Rosbergbe vagy Hamiltonba? Esetleg a szintén kieső Buttonba?

Alonso egy nagy rinyagép. Egyből hisztizik, ha nem úgy mennek a dolgok (nem ő nyer), ahogy szeretné.
Azt hiszi, mert 2-szeres világbajnok (MUHAHA, egyiket a kis Piquet-nek és Briattore-nak köszönheti!) különleges bánást, odafigyelést kaphat. Miért is Vettel a 4-szeres világbajnok és nem fordítva? Pedig 2-szer is lett volna lehetősége a győzelemre. De mégis ő a "csak" 2-szeres VB győztes.
@taga20: Nekem most kezd semmi se fájni, de Trianon később szokott kezdeni sajogni, mint a másik két" pain in the ass", AMIKET írtál.
@Krisz11:
Majd 100 éves dolgon lehet sápítozni, de attól lószar sem változik.
A németek dolgoztak, keményen, gazdasági hatalommá váltak újra, majd egyesítették az országukat - amit fegyverrel nem tudtak volna SOHA elérni, megtették máshogy.
Erre vagyunk képtelenek, ez a gáz...
Miközben a környező országok lehagynak apránként mindenben bennünket, nálunk egy tolvaj csürhe szétlopja az országot és közben mi Trianonon merengünk?
Cui prodest?
@pianolight:

Szerintem voltak gyilkos, gonosztevő zsidók. Ott vannak például a bolsevizmus vezetői. Miért, szerinted nem voltak?
@pianolight:

Ayrton ISTENKIRÁLY volt (bárki, bármit is mond róla)!
R.I.P.
@taga20:

A magyarérzelmű zsidó Karinthy Frigyes mondta, hogy magyar az, akinek fáj trianon. Egy Rákosi például elképzelhetetlen lett volna hogy ilyet mondjon.
@Marcellusca: Röviden: Alonso spanyol. Én imádom a spanyolokat, de köztük is vannak Alonsok. Mint a portugáloknál CR, akit már Madridban is kezdenek unni...
@pianolight:
Ja, és @Marcellusca: + egy napon születtünk.
Pontosan 10 év különbséggel. :D
@pianolight: Hát, igen. A latin temperamentum. :)
A latin pilóták teljesítményét is meg lehet nézni. Tisztelet a kivételnek!
@wallenberg88051001: Igazad van. "Szerencsére" kiírtották mindet, már a táborokban, meg a Dunaparton ' 45 előtt. Hihetetlen előrelátás!!! Mé' nem mész az elvtársaid közé???
Nekem a jobbikos fotelnácikról az a vicc jut eszembe:

Wallenberg sírdogál a folyóparton, arra megy a Batyu.
- Ki merészelt bántani Wallenberg?(közben dühödten felhúzza az ingujját)
-Hát a Taga20.
-Máskor jobban vigyázzál.(ingujj visszatűr)
@Marcellusca: Szerettem volna én is, mondjuk veled 1 napon születni, De a szüleim, Ratkó Anna hatékony, ám nem jótékony közreműködésével, kicsit előbb alkottak meg:-) Nem bánom:-)
@kentauri: A székelyvicc átírása jó, kár, hogy szomorúvicc.
@kentauri: Még sosem hallottam olyan politikusról, amelyik annyit lopott volna, amennyire szüksége van.

Pedig még olyan is akad - kivételként erősítendő a szabályt - aki egyáltalán nem lop.
@♔bаtyu♔: Liberális a faszom.... abban az értelemben, ahogy itt használják.
Te egyébként hülye vagy????
Ha nem érted, amit írok, nem kell reagálni. Akkor senki nem jön rá, hogy idióta vagy.
@Penivaldes: nem teszem soha. :-)

@kentauri: és én téged? :-)

@Marcellusca: nem vok álszemérmes, most mijért mondod?
@pianolight:...... én nyuszika, farkas, medve felállásban ismerem.
@taga20: Jah! Ők a "hülyemagyarok", akik ide juttatták a hazámat. Szégyen..... És itt osztják az észt HÁROM MŰSZAKBAN, MINDEN TOPICBAN:
Okádék......
@kisQtya: el is tűntek a süllyesztőben.
@wallenberg88051001:és radnóti és rejtő?
haver, te a fajtád szégyene vagy, ahogy vona is!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Mer hüjjje nem vagyol. És szemérmes se nagyon. Úgyhogy ez csak ÁLSzemérmesség lehet. :)
@bontottcsirke:

"_Na, ismét egy félős bejegyzés politikai megélhetőktől. Fontossági faktor nulla, szokásos nácikártya lófasz alternatívával. Látjátok ezért fog nyerni a jobbik. Mert ti nem tudtok semmit. _"

Azon kívül hogy sajátjaid fognak kibelezni, elég sok mindent tudok.
...ráadásul a jobbikosok jól mutatnak majd a fideszes bagázs mellé függesztve, keresztényi szeretettel.
@Krisz11: Cseszd meg Trianont. Meddig akartok még ezen ajvékolni? Meddig lesz még ez a magyarság definíciója, szerintetek?
Már bocs. Nem személyes.
@Marcellusca: ako te még rendesebb ember vagy?
szenna egy kibaszott görcs volt. talán az egyik legtehetségesebb, de egy szar alak volt.
aki igazán tehetséges volt, az gilles villeneuve .
esőben 10 másodpercet vert a másodikra egy körön belül.
@wallenberg88051001: Gratulálok. Ugye azér fáj még, Muhi, Várna, ... és Mohács is. Örülök, hogy a XXI. században élsz. Vagy nem ?
Jobb lenne, ha Frigyest nem igazán vennéd a szádra, tán. Ezen az idézeten kívül olvastál, vagy tudsz még idézni valamit tőle, amit nem wikiből másolsz?
@wallenberg88051001: és a sszabadságharcban ? és a nobeldíjas magyarok?
mennyé náci, köpj bele a cipőkbe és gondolkozz !
szar, szemét, tróger vagy!
Hölgyeim, taga20 ecsém, marcellusca .. megyek hajatvágni.
@kentauri: kösz haver. viccben még nem szerepeltem:))
@pianolight: ajajajjj, szegény fej:)))))))))))
@taga20: Rájuk fog szavazni. :))))
Kétségem sincs, ennyi hülye egy rakáson nincs máshol, csak nálunk.

De egyszer vége lesz ennek a rémálomnak. Sajnos az én életemben itt már nem lesz élhető ország.

Remélem, a gyerekeimet sikerül innen kijuttatnom.

Anyám milyen büszke volt, hogy '56-ban leszállt a teherautóról és itthon maradt. Pedig nagy hiba volt.
@jaegtoer: ahogy vitézmunkásőr mondta anno, bontottcsirke evtárs becsöngetett és elrohant. és ezek akarják visszaszerezni trianont:)))
@Marcellusca: már miből gondolod, h nem vok szemérmes? :-D

@Penivaldes: és ezt sem értékelik :-)

@kentauri: azt kérdeztem, h hol lehet veled találkozni :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nazarbajev okos, azzal kezdte, hogy azonnal beengedte az amerikai olajtársaságokat, a gond a marha sok orosz északon és az erősödő muszlimok délen, annyira nagyon a kínaiakat se csípik keleten.

A lányokat és vőket pedig nem a legpozitívabban jellemzik mostanában.

Szóval nem kell más, mint egy drogot kedvelő jampec utód, s kész is az új válsággóc, hacsak a biztonságiaknál nincs már kinevelődve egy erős kezű utód.
@Krisz11: És "Magyar az, akinek fáj Trianon, a többi csak állampolgár"

Az nem magyar, hanem paranoid nacionalista android. Veszélyes és be kell zárni.

Normális magyar ember a 21. században egész Európában otthon van, pont leszarja, hogy hol vannak az országhatárok. Arra törekszik, hogy ne s legyenek országhatárok, mert a nemzetállamok kora lejárt, kiment a divatból, mint a dinoszauruszok.
B+!
@guma: eleve másként fogják fel az életet, más világ

nem tudom megmondani, melyik a jobb, hogy különbözők, az biztos

ugyanakkor úgy gondolom, hogy a mesterségesen beállított utópiák a természet rendjéből eredően kudarcra vannak ítélve, akkor is, ha ők a legboldogabbak a földön jelenleg.
@pianolight:
Ha nem olyanra sikerül, mint elképzelted, ne szidd a fodrászt!
Hozott anyagból dolgozik.
:DD
@Penivaldes: szegény ott is van, csak sokkal több gazdag is
@habakuk000: ja ja, úgyhogy ennyit a nagy Kazahsztánról..
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Na, jó. Ha továbbra is adod az értetlent (éretlent?) nem tárgyalok veled tovább. :)

(Penike örülhet, ha ez a cél. :DDD)
Még egy vicc Hofitól:
Novák Előd naplója:

Június 10. A rohadt szemét fidesz bandát kizavartuk az erdőből!
Június 11. A szemét mocskos fidesz banda kizavart minket az erdőből!
Június 12. A rohadt mocskos udorító fidesz söpredéket kizavartuk az erdőből!
Június 13. Jött a csősz, és mindenkit kizavart az erdőből!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Zuglóban drága....szoktál erre járni?

Priviben folytatjuk? Ne csorgassa már ez a sok trottyos itt a nedveit.
@kisQtya: és akkor sopron mit mondjon? ennyi hülyét egy rakáson:)
@kisQtya: .....én sem kaptam még soha senkitől épkézláb választ arra, hogy mi az értelme a nemzeti büszkeségnek.....miért lennék én különb mert magyar vagyok....vagy egyátalán miért kellene büszkének lennem....mitől dicsőség az, hogy apám győztes ondósejtje Magyarországon szakította át a célszalagot. Mert ha öt kilométerrel lejjebb van az országhatár ma büszke szerbnek kéne lennem?

Ez az egész egy nagy rakás önskatulya.
@iii: Te milyen értelmiségtől hallottál olyat, hogy a jobbiknak bármiféle értelmes javaslatai vannak?

Én még életemben nem hallottam senkitől sem, még itt Angyaltól sem.

Politikai válaszai vannak azokra a mások által nemszeretem kérdésekre, amik a Magyarországon élők mindennapjait befolyásolják, adott esetben megmérgezik.
Természetesen a politikai válaszaik, demagógok, ésatöbbi ahogyan szépen leírtad.

Ez ugyanakkor semmiben sem befolyásolja azt a tényt, hogy a jobbik térnyerése katasztrofálisan erős.
S ha picit elgondolkodunk azon a tényen, hogy nálunk hagyományosan magas a protest-szavazók száma, nagyon is komoly veszély a Vonák győzelme. - pl egy jobbik-fidesz-kdnp koalíció maga lenne a világ szégyene, ahogyan küzdenének a ki tud nagyobb hülyeséget kitalálni" versenyben.

persze ugyanezt a sportot csinálja most az ún. demokratikus ellenzék aktív politizálás híján.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A trianonozás csak arra jó, hogy az értelem helyett az érzelmek és az indulatok vezessék az embereket.
PL. 20 éve írták alá a szlovák-magyar alapszerződést, ami garantálja a határok sérthetetlenségét.
Ez nem jut eszébe a hőzöngőknek?
Számos nemzetközi egyezmény van érvényben, ami pontosan megszabja Magyarország mozgásterét.
Érdemi problémákkal kellene foglalkozni, nem holmi pótcselekvésekkel.
@taga20:

És a tanácsköztársaság, a Rákosi-rendszer, meg az SZDSZ vezetésében?
@habakuk000:

Te el tudod képzelni hogy a média leközli a Jobbik értelmes javaslatait? A média pont azt akarja elhitetni a hozzád hasonlókkal, hogy a Jobbiknak nincsenek értelmes javaslatai, azért nem közlik le azokat és azért nem szerzel róluk tudomást.
@The real Donky: Cseszd meg a megemlékezéseidet. Meddig akarsz még Buchenwaldon rugózni?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez azért van mert a magyar nem képes önerőből csinálni semmit. Most is EU-s pénzekből élősködünk.
@kentauri: hát írj :-)

@Marcellusca: azt mondod, h peni szét akar választani minket?
Ősbemutató Varánuszon. :-)

Orbán hitvallása:
"Ha egy Fideszes politikusnak áll, akkor az úgy hajtsa a saját malmára a vizet, úgy hazudjon, ahogy Michelangelo festett, ahogy Beethoven komponált, vagy ahogy Shakespeare írt verseket.
Olyan jól tüntesse el a keményen dolgozó kisemberek adóforintjait, hogy a mennynek és a földnek minden lakója megálljon egy percre s azt mondja, ím, itt ténykedett egy nagyszerű Fideszes, aki remekül tette a dolgát."
@wallenberg88051001: gondolod,hogy kihagynanak ilyen szenzációs sztorit? Pulitzert kaphatanak erte
@habakuk000:

És felhozzák a Jobbik népszerűségét. Pont azt akarják a legkevésbé a média tulajdonosai.
@bontottcsirke: Én??? Eddig sem rugóztam rajta.
@The real Donky:

"Meddig akartok még ezen ajvékolni?"
Napi szinten vannak holo megemlékezések, milliárdokat fizetünk "túlélőknek", úgy hogy közünk nem volt a dologhoz, ennek a generációnak már 0% köze volt biztosan. Ha egy országban az idegen érdekek ilyen szinten meghatározzák a mindennapi életet, akkor talán van még helye a trianon megemlékezésnek is, ami a sajátunk. De az idézetemmel csak azt akartam mondani, hogy magyar az, akinek az identitása magyar, és nem az aki állampolgár.
Nem konkrétan trianon volt a lényeg, de az is része a magyar identitásnak.
@kisQtya:
"Arra törekszik, hogy ne s legyenek országhatárok, mert a nemzetállamok kora lejárt, kiment a divatból"

Meglátjuk, én pont azt látom, hogy nem a nemzetállamok, hanem a multikultúrális társadalom ideje járt le, nem működik. Megbukott, ahogy azt Angela Merkel is mondta. Csak a nemzetállami forma működik.
@ornagy50:

Esserossz:

"A fideszes fiúk a szokott módon megforgatták a közpénzt, elvitték határidős devizapiacra, ahol svájci frankra "fogadtak". (Hja, ez a fajta spekuláció már nem adás-vétel, hanem inkább szerencsejáték!) Ehhez nyújtott segítséget többek között Tarsoly Csaba és a Questor. Az állami pénzeket részben nála helyezték el (a Szíjjártó-féle banda, de mások is játszottak, más ismerősökön keresztül), úgy látszik fiktív kötvényeket használtak, majd ezt a pénzt kivitték valahová.. talán Frankfurtba. Aztán január 15-én becsapott a ménkű. A svájci jegybank kedélyes vigyorgás közepette bejelentette, hogy továbbiakban nem interveniálja a svájci frankot, és a sok marha, aki azt hitte, hogy okosabb a svájci bankároknál, teljesen elbukta a vagyonát.
A fideszes fiúk is bukhattak valami 300 milliárd forintot.
Csakhogy ez a pénz nem az övék volt, hanem az államé.
Pech! Főleg úgy, hogy a hűtlen kezelést bünteti a törvény, jóindulattal is tíz év letöltendő.
De hát nem úgy van az! Amíg lélegzik az ember, addig van remény!
Vissza kell szerezni a pénzt!
Orbán Viktor kiadta az ukázt, hogy ki kell szedni a pénzt a brókercégekből. Igaz, hogy az oda betett állami pénzek már elúsztak, de a kisbefektetők pénze még ott van.
Szóval NEM IGAZ AZ, HOGY AZ ELMÚLT ÉVEK ROSSZ GAZDÁLKODÁSA MIATT JUTOTTAK CSŐDBE A BRÓKERHÁZAK! NEM IGAZ AZ, HOGY MEGTÉVESZTETTÉK A FELÜGYELETET!
Egyszerűen azért tűnt el a kisbefektetők pénze, mert a tisztelt kormányunk a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelést lopással igyekszik eltussolni. Nem érdekli őket az, hogy hányan lesznek öngyilkosok. Nem érdekli őket az, hogy a kisemberek megtakarítása elvész.
Illetve egy embernek volt annyi lelkiismerete, hogy ebbe nem ment bele. A másik utat választotta - az öngyilkosságot.
Így aztán Orbán Viktor sem "bennfentes információn" alapuló kereskedést csinált, hanem egy konkrét parancsot adott ki, hogy LOPJANAK annyi pénzt a fiúk, amivel be lehet tömni a költségvetésen keletkezett lyukat. Szó sem volt még akkor "dominóhatásról", amikor kiadta az ukázt! És az Index-nek adott március 4-ikei "füles" sem arról szólt, hogy "tudunk arról, hogy ezek és ezek a cégek rossz anyagi helyzetben vannak, és be fognak csődölni", hanem annak tudatában nevezte meg a három céget a fideszes informátor, hogy tudta, a már eltőzsdézett pénzt veszik ki - a kisbefektetőket károsítva meg ezzel, szánt szándékkal csődbe taszítva ezen cégeket. De úgy látszik az egyik ilyen cég (nincs megnevezve) nem ment bele ebbe a bűncselekménybe... és nem is bukott meg eddig.
Ezért van az, hogy csak most vették észre a 150 milliárdos "fiktív" kötényeket a Questor esetében. Korábban ugyanis ezek nem léteztek. Ezért van az, hogy a bankalapításkor átvilágított Buda-Cash most hirtelen 100 milliárdos hiányt mutat fel. Január 15 előtt ugyanis nem létezett ez a hiány.
Hogy a fideszes fiúk és az ellenőrzésre küldött jegybanki "szakemberek" egyből az "elmúlttizenötév"-et emlegették? Első pillanatban én is bedőltem ennek. De azóta biztos vagyok abban, hogy még a múlt év karácsonyakor is rendben volt minden. A papagáj kommandó rá akarta kenni a dolgot a szocikra. Elvégre kell egy bűnbak! Csakhogy ez a bűnbak keresés ad hoc jellegű volt, és állandóan félresikerült.
Lassan fény derül az egész bűncselekményre."

Orbán svájci bankárának, Nagy Istvánnak a neve is felmerül. Titkolják az embert, nagyon.
Oszt akkor kezd összeállni pár pár kép. Utazások, hasonlók... irigyek vagyunk, szerintem is csak arról van szó. :)
No persze az is a véletlenek összjátéka, hogy Szilágyi András, a külügy beruházási főosztályvezetője öngyilkos lett.
A Questor botrány kirobbanásának másnapján.

"Kollégái és ismerősei gyanúsnak találják Szilágyi halálát, mivel heteken belül utazott volna el az ecuadori Quitóba, ahová nagykövetnek nevezték ki: állítólag nagyon várta az utazást."
Ha valaki szereti a történelmet:

hu.wikipedia.org/wiki/Frankhamis%C3%ADt%C3%A1si_botr%C3%A1ny

Nekem ez jutott eszembe, bár a háttértörténet, a cél gyökeresen más.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Könnyen meglehet,
hogy ez az igazság!Bezony,bezony.:(
@wallenberg88051001:

Te embör. Hagy kérdezzem már meg, teljesen jóindulatúan és őszintén, itten, a Rejtő-Gerő-Radnóti-Rákosi-Karinthy-Révai adok-kapok apropóján:
Nem merült fel benned még véletlenül se, hogy Gerő, meg Rákosi meg Révai nem azért voltak szaremberek, Radnóti meg Rejtő meg Karinthy nem azért volt jómagyerember mert zsidók voltak vagy "annak ellenére", hanem a szaremberségük meg a jóemberségük a zsidóságuktól függetlenül sui generis a jellemükből fakadt? Nem lehet véletlenül, hogy pölö Orbán és Rákosi között nem azért van párhuzam - már attitüdben - mert Orbán zsidó lenne, hanem mert pont olyan szarember? Nem lehet, hogy Jagoda, Berija, meg Kun Béla, meg a többi azért volt az, aki, mert olyanok voltak, amilyenek, függetlenül a zsidóságuktól? Sztálin nem volt zsidó, utálta a zsidókat, mégis favorizálta az emlitetteket, nem a zsidóságuk miatt, hanem azért, mert jellemtelen gané volt mind, céljainak pont megfelelt. Orbán sem azért favorizálja Lézer Janót, mert "zsidó összesküvés", hanem mert pont olyan jellemtelen gerinctelen senkiházi, akire neki szüksége van.
Minden diktátor mellett ott vannak a Jagodák,Beriják, Révaik,Gerők, és ez teljesen független attól, hogy zsidók vagy nem. Szaddam népe is tudna erről beszélni, meg Pol Pot-é, meg Kim Ir Szen-é. Pedig ők aztán nem zsidók.
SZóval ez nem derült fel benned soha? Őszintén kérdem.
@DarthVader:
Túlértékeled... Ráadásul ezzel a ravasz technikával, hogy túlterheled az agysejtjeit! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Baeg, ez tényleg 10 év nehéz vas! Vagy ha a Cusihoz viszonyitjuk, kétszeres életfogytiglan + 30 év. És egy percig nemmondom, hogy nem valami hasonló történt. Ami a tarsoly letartóztatása körül zajlott, az egy vicc. Fosnak a fijjugg, nehogy Tarsoly teritsen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Olyannyira,hogy ez
már kimeríti a kínzás fogalmát!!!:D
@DarthVader:
Magyarázzák neki már két hete, hogy OMERTA, OMERTA B+!
@DarthVader: előbb vagy utóbb, valaki beszélni fog!
Nem lehet mindenki "öngyilkos"!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tudod, én mindig is szerettem volna megérteni, mi mozgatja az embereket, hogyan gondolkodnak. (Mármint nem hogy miről hogyan, hanem hogy a gondolkodási mechanizmusukat.) Ehhez viszont szóba kell állni velük :)
@punkfrog:

Az első segbebaszás után nem csak a segglyuk nyilik meg, hanem a száj is, mi? :))
@punkfrog:
De... meg csúnya balesetek... olyan kishitű vagyol...
@kentauri:
+1
Amúgy meg már leírtam itt ezen a felületen, hogy a nem távoli őseim között van szerb, tót és ukrán is. Viszont én tiszta magyar vagyok!! :O
Ez egy hatalmas baromság - rugózni ezen a marhaságon - ki a magyar és ki nem az. Majd a sok EDO RAM-os seggtől kapok ezért is, de például leszarom Trianont is. Én élni szeretnék normális, európai polgárként, és nem jajveszékeléssel tölteni a drága időmet, hogy édesdráganagymagyaranyaföldem, te 35 ezer éves turul-kurúltájföldanyácska csakrája, sose leszel már, hát mi lesz velem?

Szarok rá, az életet élni kell mert nincs ismétlés, ennél sokkal fontosabb dolgok vannak. Persze a hagyományok ápolása, a történelem ismerete fontos, de nem kell átesni Óverdóz másik oldalára ebben sem.

A "nemvagymagyar" és a "liberálbolsevista" jelzőktől nem fogok rossz kedvem dugába dőlni, szóval kár az ilyen irányú válaszokért. Egyesektől.
@DarthVader: neked elhiszem, te orvos vagy!:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Ugye, ugye... ezek a libsibolsik meg nem hittek benne.
Most meg kiderül, betartották. :(

@Knósszosz:
Balbál...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az előbb girnyószász magyarázta a televízióban a Questor ügyet. Ezt a reakciót hozta ki belőlem, sajnálom...:)
@DarthVader: Ismered esetleg Sajó Sándor Új Ábel című versét? ;)
@punkfrog:

Ismerős vicc?

Kábitószerbirtoklás miatt elfogott két fiatalt a bíró arra itél, hogy beszéljenek le embereket a kábítószer fogyasztásáról. Egy hónap múlva beszámolnak:
Első:
- Én 12 embert beszéltem le a kábítószer fogyasztásáról.
- Szép. És hogyan?
- Rajzoltam két kört: O ekkora az agya a kábitószer fogyasztása előtt és o ekkora utána.
Második:
- Én 143 embert beszéltem le.
- Nagyon szép! És hogyan?
- Én is rajzoltam két kört: o ekkora a segge lyuka a sitt előtt és O ekkora utána.
@Knósszosz:
Azt az undorító, tenyérbemászó figurát nem bírom megnézni, meghallgatni. Egy csúszómászó jut eszembe róla.
@Gábris szomszéd:

Sajnos elolvastam ha már linkelted, de többet ilyet nem teszek. Igen szép gyűjteménye az antiszemita kliséknek.

Ismétlem: Mészáros Lőrinc és a Tibroczok azért gané emberek-e, mert zsidók (nem tudom hogy azok-e) vagy pedig azért, mert egyszerűen gané emberek?
@DarthVader: A kérdésedre egyértelmű a válasz, azért mert ganék. Bár ezt azoknak is fel kell tenned, akik szarmagyarozni szoktak, sok esetben még saját magukat is. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Girnyó Szász mostan
meséli el Antóniának,hogy ez itten "jogállam .
3perc alatt 1 centit nyőt az orra!:D
@látjátok feleim szümtükkel: ez annyira plasztikus, h pólóért kiált :)
@ornagy50:
Az is olyan f.szorrú akkor, mint a Lézeres cimbije. :)
@ornagy50:

Egy teljes szöggyárat talált a fején:

"Ahol nincsen se munkásosztály, se öntudatos polgárság, méltóságára kényes városi népség, a birkalétet nem tűrő vidéki lakosság, az ellenzék pedig önmaga paródiája, ott már csak a Bélák jöhetnek. "
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ezek a narancs kolerát képviselő szarháziak mind ilyen bátrak. Csak nehogy nyilatkozniuk kelljen, mert akkor kiderül, hogy...
A parlamentben is lohol utánuk a riporter, a büdös bunkók annyival sem tisztelik meg a választópolgárokat, hogy újságírói kérdésekre válaszolnak.

Persze a császári kanális az más.
A Vitéz Steffkabersovszky Hubabotond szellemével fertőzött csatornán minden kormánypárti seggbe szorult szemetesvödör bátran nyilatkozhat. Ott nem fognak kellemetlen kérdéseket kapni.

Na, nézzük a meccset.
Nem tudom olvastátok-e, de egyetértek vele!

"Válaszlevél a Kamarának, az éves sarc mellé.

Tisztelt Kereskedelmi és Iparkamara!

Utoljára akkor hallottam Önökről, amikor levélben szólítottak fel arra, hogy tegyek eleget a fizetési kötelezettségeimnek. Ez pontosan egy éve volt. A kötelezettségemnek eleget tettem, a kamarai hozzájárulásom befizettem, aztán Önök eltűntek, olyan diszkréten és olyan csendben, akár a Legfőbb Ügyészség a Szijjártó-közeli brókercég bedőlése után, hogy aztán egy év elteltével megint küldjenek egy levelet, és újra felszólítsanak fizetésügyileg.

Önmagában az a tény, hogy az Önök tevékenysége kimerül az évenkénti 1 db levél megírásában és postázásában, kicsit sem meglepő, a parazita szervezetek éppen arról ismerszenek meg, hogy nem csinálnák semmi hasznosat, csak élősködnek másokon.

Erre nyilván azt válaszolnák, hogy de igen, a Kamara komoly munkát végez, például üzleti tanácsokat adnak a kamarai tagoknak. Na de miért kérne üzleti tanácsot bárki egy olyan szervezettől, amelyiknek az az üzleti modellje, hogy állami erőszak segítségével beszedi az általa megállapított összeget, függetlenül az ügyfelek elégedettségétől? A piacon, amit Önök hírből sem ismernek, ezzel a szemlélettel nem lehet messzire jutni.

A piacon akkor van bevétel, ha az ügyfél elégedett. Önöknél akkor, ha a kormány. Ha a kamarai tagokon múlik, mehetnének valamennyien közmunkásnak (remélem, egyiküket sem hívják Orsósnak). Így alakult ki az a helyzet, hogy Önök a kamarai tagok pénzéből élve kiszolgálják azt a kormányt, amelyik lehetetlen helyzetbe hozza a kamarai tagok vállalkozásait.

Nem biztos, hogy az aktív semmittevés közben feltűnt Önöknek, de a kormány szisztematikusan teszi tönkre a kereskedelmi vállalatokat, amit csupán azért hozok szóba, mert a kereskedelem volna az egyik tevékenység, amit a Kamara a nevében is visel. De Önök leszarják a vasárnapi zárva tartást, az ágazatot sújtó összes különadót és korlátozást, végeredményben leszarják a saját szorongatott tagjaikat, akiket képviselniük kellene, ha az évenkénti behajtólevél elküldésén és a tagdíjak elköltésén kívül a létezésüknek lenne bármilyen célja.

Egy észrevételem van csupán. A levelükben úgy fogalmaznak, hogy „az összeg átutalásánál a közlemény rovatba feltétlenül kérjük feltüntetni a kérelmező adószámát és a kamarai hozzájárulás szöveget”.

Akkor tisztázzunk valamit úgy emberileg, mint szakmailag. A jó édes anyukátok a kérelmező. Én nem kérelmező, hanem kötelezett, kényszerített, megzsarolt, kiszipolyozott satöbbi vagyok. Kérelmező, baszki! Érezzük megtisztelve magunkat, hogy eltarthatjuk a sleppet.

Azért ne aggódjanak, küldöm a pénzt, a Vida Ildikóét is elküldtem már, a demokrácia pénzbe kerül, ahogy a mondás tartja, főleg az illiberális, ezért nyugodtan írjanak jövőre is, addig költekezzenek vidáman, ha a kereskedelem után az ipart is betiltják, akkor se zavartassák magukat. Mi pedig közben arról ábrándozunk, hogy egyszer eljön a pillanat, amikor Önök néhány év letöltendőt és teljes vagyonelkobzást kérelmeznek maguknak, amit a rögtönítélő bíróság nagyvonalúan teljesít.

Addig is maradok (mert kötelező):

Egy tag"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ezt most Parragh kikéri magának, mert igenis csinálnak, ők ugyanis résztulajdonosai a botrányban részt vevő külügyminisztériumi cégben - kereskedőház - s közösen bótolnak Petyával.

Nem tudom, nem Freud volt-e az oka ennek a levélnek, de ha valaki tiszta vizet akarna önteni a pohárba, lehetne ott is keresgetni érdekességeket.

Amúgy valamelyik zsidózó kollégának a sajtó munkásságát firtató hozzászólásában is van elgondolkodni való, ugyanis nagy igazán föl lehetne tenni azt a kérdést, mi a nagy büdös picsát csinál ez a mi állítólagos liberális ellenzéki sajtónk a sopánkodáson kívül, mert nagy igazán az egy darab indexes orosz kurvákkal üzletelő manus sztoriján kívül csak a fideszes legények mondatain történő szörnyülködésről olvashatunk.

Tényfeltárás, riport, háttér megvilágítása egy nagy nulla.

Szóval zsák a foltját szerintem, ellenzék és ellenzéki sajtó megtalálta egymást.
@Fabius: nem az volt a vége, h nem is lehet már rájuk ilyet kiabálni? mi most a pc megfelelője, amit a bíróság jóváhagyott?
Osztozok a károsultak gyászában ( már amennyiben a pénzüket gyászolják ), bár a jobbik kifejezés az lenne, hogy együtt érzek velük a gyászukban.:

index.hu/belfold/2015/03/29/quaestor-karosultak_tuntettek_debrecenben/
@Gábris szomszéd: Angyal van már stratégiád az új irányvonalra?

Látod, látod nem telt el szerintem egy hónap sem, hogy fölvetettem a "fordul a kerék" lehetőségét.:)

Viszont jó is származik a dologból, mostantól emelt fővel járhattok a kislányotokkal McDo-ba Happy menüt enni, éjjen a globalizáció zászlót lobogtatva.:)

Mondjuk nem lesz egyszerű a sok kemény fejű majomot az akolban tartani.
@wallenberg88051001: azt vágod, h ez visszafele is igaz?
Rosszat fogok álmodni:
"Ha a Fidesz nyer 2018-ban, hetven-nyolcvan évre meghatározó erő lehet Magyarországon. A miniszter szerint nagy a tét, ezért van most minden vita."
Felénk erre mondták vóna régen, no ez bebaszna /a hetve-nyolvan év/.

index.hu/belfold/2015/03/29/lazar_csanyi_tarsoly_simicska_meszaros_orban/
@jöttem:23.-án lesz Béla nap!De lehet,hogy már
előtte "megköszöntik":D
@látjátok feleim szümtükkel: teljesen perfekt az osztozol szó, mint ahogyan pl én is osztozom a devizahitelesektől kezdve az összes rossz pénzügyi modellt választó, ám valamilyen ökör politikai okból kifolyólag adó- illetve a pénzügyi s így átvitt értelemben a mi forintokból kártalanított egyének szarrágóságának árában, noha sem devizahitelem, sem magyar brókercéges megbízásom nem volt
@habakuk000: Úgy biza!És itten van a kutyus
ELÁSVA!!!:(
@habakuk000: Úgy biza!És itten van a kutyus
ELÁSVA!!!:(
@habakuk000:
Parragh elvtársról szép kis történeteket hallottam egy a cégénél dolgozó kisembertől - a nevét fedje jótékony homály.

A cég már nincs, szóval el is évülhetett azóta a dolog, de érdekes dolgokat mesélt a fickó.
Hogyan lehet selejt árút első osztályúnak eladni, például. Az a szép, hogy az általa vezetett szarházi gittegyletnek kötelező fizetnie minden vállalkozónak, cserébe azt kapják érte, mint Nagy Mihály a kaszálásért. Érthetőbben: lófaszt a seggükbe. De azért ebből elég jól el lehet lenni, elég nagy az az apparátus amelyik szívja a vérét az oly megbecsült magyar vállalkozóknak.

Valami nagy kazán kéne...
@habakuk000:

Egyet értek veled, de az osztozok és együtt érzek szavakkal a posztba írtakra kívántam utalni.

Egyébként valóban osztozok és is, meg más is, különös tekintettel arra, hogy a fideszpotentátok nem azzal akarják a kisembereket kártalaníttatni, aki a kárt okozta, hanem az adózókkal, meg a kisemberek pénzéből létrehozott alapokkal.
@Knósszosz: utálok házsártos majmot játszani, de annyit azért hozzátennék, hogy Parragh sincs érdemeinek megfelelően kezelve, a szakképzés végleges tönkretétele és még egy nemzedék versenyképtelenné válása hozzá kötődik.

Csak ezzel se foglalkozik lófasz se.
@habakuk000:
Mr. H Jeart, az a helyzet, hogy ez csak valamiféle bónusz hab az említett tetű szartortáján, viszont igaz!

A szakképzés szétverésében nála nagyobb géniusz nincs! Egyelőre. Majd egyszer ő is kidől a kora okán, de hidd el, hogy vannak utódai. Ez a rendszer osztódással szaporítja a hasonló gennyládáit.
@habakuk000:
Szerintem is lenne testhezállóbb dolog neki. Az azonban nem leírható itt...
@Krisz11: A napi szint az túlzás, biztos vagyok benne, hogy nincs naponta holomegemlékezés még világszinten sem.
De azt ugye érzed te is, hogy ezek nem ellentétpárok... Két külön dolog.
Amúgy alakul a dolog, az én olvasatomban és felfogásomban az a magyar, aki magyarnak érzi magát. És ehhez nincs szükség arra, hogy Trianon fájjon, vagy reggelente az órám turulrikkantással ébresszen.
Remélem ebben nagyjából egyetérthetünk, vagy legalábbis közelebb vannak az álláspontjaink, mint az elsőre látszott.
Ez a Dárdai gatyába rázta ezt a társaságot, lehet drukkolni nekik, sőt végig lehet nézni a meccsüket
@habakuk000: majd amikor jelentkeznek az eredmények, akkor lesz nagy csodálkozás!
bassza meg a parragh, és az összes.........
????????????????????????????????????????????????????

"– Majd öt hét telt el a botrány kirobbanása óta. Azóta nem voltak képesek felmérni, hogy a magántulajdonunkat képező részvényeink közül mi létezik, és mi nem. S bár ők sem tudják, ért-e kár minket, javasolják, hogy a pontos összeget megnevezve tegyük meg a kárbejelentést, és jelezzük hitelezői igényünket. Mindezek után az ügyészség pénteken bejelentette, hogy az eddigi kárérték összesen 62 milliárd. Én meg csak azt kérdezem: mi 62 milliárd? Ebben a mi pénzünk is benne van, vagy az mégsem veszett oda? Az illetékes állami apparátus öt hetes működését közelről látva, annyit megértettünk: tulajdonképpen semmi meglepő nincs abban, ami a Buda-Cash-nél történhetett."

nol.hu/belfold/csod-szelen-hagyott-emberek-1524935
Atya ég! Mi lesz itt, ha Rodeo papa ezt meglátja! :)

"Az orosz kultuszminiszter kirúgta a szibériai színigazgatót, mert a műsorra tűzött Wagner-opera sértette az orosz ortodox egyházat

Vasárnap hozták nyilvánosságra, hogy a Tannhäusert műsorra tűző Boris Mezdrichet kirúgták. Aznap már több ezren tüntettek ellene a novoszibirszki színház épülete előtt. A felháborodott tüntetők szerint a Wagner-darab sérti a kereszténységet, és a dekadens nyugat értékeit képviseli."
444.hu/2015/03/29/az-orosz-kultuszminiszter-kirugta-a-sziberiai-szinigazgatot-mert-a-musorra-tuzott-wagner-opera-sertette-az-orosz-ortodox-egyhazat/

Novoszibirszkben ilyen komoly gondok vannak! Csak...
Ez a törvénymódosítás visszafelé is elsülhet, vagy ahogy mondják elsülhet a kapnyél is. Mi lesz, ha a felügyelőbizottsági tagok elkezdenek beszélni? Mi az, hogy az alkalmazottja vagyonát is zár alá lehet venni akkor is, ha a kapcsolat a bűncselekmény elkövetésének megkezdését követően szűnt meg?
Akik ezeknek jogi diplomát adtak, bedughatnák azt a kezet a darálóba, amelyik aláírta.

A büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény módosítása
„Meghatározott szervezetben befolyásoló részesedéssel vagy ellenőrző befolyással rendelkező személy, a szervezet vezető tisztségviselője, képviseletre feljogosított tagja, alkalmazottja, illetve tisztségviselője, cégvezetője, valamint felügyelőbizottságának tagja, illetve ezek megbízottja, továbbá könyvvizsgálója vagyonának zár alá vételét is el lehet rendelni akkor is, ha a kapcsolat a bűncselekmény elkövetésének megkezdését követően megszűnt.”

www.hir24.hu/belfold/2015/03/26/simicska-barat-es-miniszteri-biztos-a-quaestor-botranyban/
Mellesleg a hatályos büntetőeljárási törvényben ( EL KELL OLVASNI! ) mindezek vagyona zárolásának a lehetősége meg van, mondta az Atv reggeli műsorában egy hozzáértő.
Tényleg, aki nem követett el bűncselekményt, még mulasztást sem, annak miért is kellene alkalmazotti minőségében a vagyonát zárolni? Ha meg sunnyogott, akkor most is le lehet foglalni. Még a rokonét is, ha kiderülne, hogy csak azért lett az övé, hogy kivonják az eljárás és az elszámolás alól.
@Krisz11:
Ez nem magyar jellemvonás, hanem hochmagyar.
Ennyi energiával azt is fájlalhatjuk, hogy a török 3 részre szakította az országot, a tatár meg majdnem kiirtotta. A történelmünk része az is, mint Trianon.
"Messze jövendővel vess össze jelenkort.
Hass, alkoss, gyarapíts, és a Haza fényre derül"
Márpedig abban nem segít, ha egy neonyilas pártot csak azért beszopnak, mert MÉG nem lopott, és jól alkalmazza a szociális demagógiát!
@Krisz11:
Egy kissé (nagyon) skizó vagy.
Tehát a holokausztról ne beszéljünk, mert a mai generációnak nulla köze van hozzá, de Trianont tartsuk állandóan napirenden, mert nagyon is közünk van hozzá?
Meg a multikulti társadalom megbukott, tehát Németország már nem nemzetállam???
Szoktál azért gondolkodni is, vagy csak visszaböfögöd, amit előírnak neked? Vagy tényleg skizoid vagy, mert ezek csak egy olyan agyban férnek meg egymással (na meg a neonyilasban, de az secko jedno)
@DarthVader:
Márpedig nem volt itt semmiféle összejátszás és késedelem! Jobbos blog a megmondhatója!
pestisracok.hu/quaestor-ugy-sem-a-rendorseg-sem-az-ugyeszseg-nem-keslekedett/
Te Jó Ég! És ezt a jobbosok tényleg beszopják?
@látjátok feleim szümtükkel:
Ugyan már. Még azt sem tudják, hogy mennyi a kár!
"Az illetékes állami apparátus öt hetes működését közelről látva, annyit megértettünk: tulajdonképpen semmi meglepő nincs abban, ami a Buda-Cash-nél történhetett."
nol.hu/belfold/csod-szelen-hagyott-emberek-1524935
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
az ún. rendezői színház ugyanúgy viszonylik egy színházhoz, mint a zorbán G. magyar állama "az" államhoz

brühüyyy

azért Novoszibirszk bemutatta Wagnert, próbáld meg ezt Salgótarjánban ( a kettő azonos kategória a két országban és így a fejlődésbeli különbség is lezongorázható azon az új nagylábú magyar csoda hogy Z'ongorán)
@látjátok feleim szümtükkel:
Mert ez a törvényalkotósdi ugrókötelezés. Nagy ugri-bugri, erőlködés, lihegés: csak éppen nem jutnak vele előre. Pedig lenne fontosabb is, mint meglevő törvények látszólagos módosítása:
www.sztarklikk.hu/kozelet/ezt-is-nagyon-elcseszte-orban/171157/
"Az Európai Bizottság bíróság elé idézi Magyarországot, mert nem ültette át saját joggyakorlatába az energiahatékonysági irányelvet. ..
A bizottság napi 15.444 eurós napi bírság megfizetésére kötelezné Magyarországot. Ez naponta 6,63 millió, évente 1,7 milliárd forintost kárt okoz a magyar adófizetőknek."
Hol van itt egy jó kis képviselői indítvány? Azzal 3 nap alatt is át lehetett verni ennél komolyabb törvényeket is!
www.sztarklikk.hu/kozelet/gyurcsanyek-oboazni-tanitjak-a-fideszt/171091
(a vasárnapi vadászat betiltási kezdeményezéssel)
Viszont a forrás az igazán érdekes: a sztárklikk.
Erre olyanok is oda kattintanak, akiket egyébként nem érdekel a politika. És a poszthoz is van ott találat:
www.sztarklikk.hu/kozelet/felelotlen-hazardorokre-nem-bizhatjuk-a-hazankat/171084
" A Jobbik valóban vállalhatatlanul fasisztoid tüneteket mutat, de térnyerése nem csak emiatt életveszélyes. A Jobbik ugyanis ennél jóval több: a magyar politika populista és elvtelen brókere, kínálata pedig fedezet nélküli kamukötvény. Ezért nincs helyük az ország élén."
"Annyira nem lennék meglepve, ha ez a kellemes hangulatú Nemzet-interjú egy szép Simicska-Jobbik barátság kezdete lenne. Ha csak Viktornak bassza szét az agyát Jobbik-promóval három évig, a nagyon pipás és magát átkúrva érző Lajosnak már akkor is megéri."
mentalisdeficit.blog.hu/2015/03/30/vona_gabor_bejelentkezett_miniszterelnoknek
@kekex:
.
A rendőrség, ügyészség álláspontja:
ha megérkeznek, mindig ott vannak. Ez tény. Magunkhoz képest soha nem késnek.
Esetleg moziból..
@habakuk000: "állítólagos liberális ellenzéki sajtónk a sopánkodáson kívül, mert nagy igazán az egy darab indexes orosz kurvákkal üzletelő manus sztoriján kívül csak a fideszes legények mondatain történő szörnyülködésről olvashatunk."

igen, kedves, morcos habám! az eddigi dolgokat is onnét tudod, mert megírta kerényi-bencsik páros a pitypangban, illetve a mtva blogjain jelentek lelepző írások. halló!
@kekex:

Vajon ezért a békamenet miért nem indul harcba, megvédeni a kormányt, meg a fidesz parlamenti frakcióját? Ezt a büntetést ők is fizetik velünk együtt, pedig mi ártatlanok vagyunk. No kinek is kéne lefoglalni ezért a magánvagyonát?

Télleg, csináhatnának egy kis húsvéti menetet, akár körbe is, megvédeni a miniszterelnököt az alaptalan rágalmaktól.
Vagy inkább a brókerház körül menetelnek, hátha megtalálják az elcsaklizott pénzecskéjüket?
@látjátok feleim szümtükkel:

Tegyük közzé:

1998. ÉVI XIX. TÖRVÉNY A BÜNTETŐELJÁRÁSRÓL
A ZÁR ALÁ VÉTEL
159. § (1) A zár alá vétel a dolog, a vagyoni értékű jog, a követelés, illetve a szerződés alapján kezelt pénzeszköz feletti rendelkezési jogot függeszti fel. Zár alá vételt a bíróság rendel el.
(2) Ha az eljárás olyan bűncselekmény miatt folyik, amellyel kapcsolatban vagyonelkobzásnak van helye, illetve ha polgári jogi igényt érvényesítenek, és alaposan tartani lehet attól, hogy a kielégítést meghiúsítják, ezek biztosítására dolog, vagyoni értékű jog, követelés vagy szerződés alapján kezelt pénzeszköz zár alá vétele rendelhető el. A zár alá vétel elrendelhető a vagyonra, a vagyon meghatározott részére vagy egyes vagyontárgyakra is.
(3) A magánfél által érvényesített polgári jogi igény biztosítására zár alá vételnek csak a magánfél indítványára, a terhelt tulajdonában álló dologra, őt illető vagyoni értékű jogra, követelésre vagy szerződés alapján kezelt pénzeszközre van helye. A nyomozás során zár alá vételnek helye van a sértett indítványára is. Ha a bíróság a nem jogerős ügydöntő határozatában vagyonelkobzást rendelt el, ennek biztosítására az eljárás jogerős befejezéséig zár alá vételt rendelhet el. A zár alá vétel akkor is elrendelhető, ha az 54. § (2a) szerinti polgári jogi igényt a nyomozási bíró, illetve a tanács elnöke a Polgári perrendtartás szerint hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bíróságnak küldte meg.
(4) Ha az ingatlan elkobzásának van helye, a zár alá vételt el kell rendelni.
(5) A zár alá vétel akkor is elrendelhető, ha az a kölcsönzött kulturális javak különleges védelméről szóló törvényben meghatározott különleges védelem időtartama alatt nem hajtható végre.
(6) A zár alá vételnek a közhiteles nyilvántartásba történő bejegyzése iránt haladéktalanul intézkedni kell. Ha nincs jogszabály szerinti közhiteles nyilvántartás, a zár alá vételt végrehajtani köteles gazdálkodó szervezetet kell értesíteni.
(7) Ha a zár alá vétel elrendelése olyan késedelemmel járna, amely a zár alá vétel céljának elérését veszélyeztetné, az ügyész, illetve a nyomozó hatóság is elrendelheti a zár alá vételt. Ez esetben az indítványt a bíróság felé haladéktalanul elő kell terjeszteni. Ha a bíróság a zár alá vételt nem rendeli el, a zár alá vételt az ügyész, illetve a nyomozó hatóság késedelem nélkül feloldja.
(8) Ha a zár alá vételt az ügyész, illetve a nyomozó hatóság rendeli el, az ügyész, illetve a nyomozó hatóság az (1) bekezdésben meghatározott dolgot - az ingatlan kivételével - lefoglalja. A lefoglalásra egyebekben a 151. § (1) és (5) bekezdését, a 152. § (1) bekezdését, a 154. §-t és a 155. § (1)-(5) bekezdését kell alkalmazni.
(9) Az (1) bekezdésben meghatározott egyéb vagyontárgy esetében a zár alá vétel közhiteles nyilvántartásba történő bejegyzése iránt haladéktalanul intézkedni kell. Ha nincs jogszabály szerinti közhiteles nyilvántartás, a zár alá vételt végrehajtani köteles gazdálkodó szervezetet kell haladéktalanul értesíteni. A megkeresett szerv, illetve gazdálkodó szervezet a zár alá vétel elvégzésére vonatkozó rendelkezést köteles haladéktalanul teljesíteni, ennek érdekében a zár alá vételt nyilvántartásba venni, illetve gondoskodni a vagyon zárolásáról, és ezek megtörténtéről a megkeresést intéző ügyészt, illetve nyomozó hatóságot tájékoztatni.
(10) A (8)-(9) szerinti intézkedésről szóló iratokat a zár alá vétel elrendelésére vonatkozó (7) szerinti indítványhoz csatolni kell.
@kekex: Pont erről beszéltem én is tegnap. :) Ja és itt van egy 444-es Gyöngyösi interjú is, ami szintén elég pikáns. :)

Keleten senki nem bízik Orbánban

- Nyilván most Orbán tud egyedül kormánypozícióból tárgyalni, de azt én is tudom – mert visszahallom -, hogy Orbán Viktorra – kétharmad ide vagy oda – hogyan tekintenek keletről. Onnan, ahol hosszútávú bizalomra épül minden, ezt a fajta mentalitást nem részesítik előnyben.
- Köpönyegforgatónak tartják?
- Abszolút. És hiteltelennek is. Ezt persze felülírhatja a rövid távú, kölcsönös érdekazonosság, de ez nem egy stabil külpolitikai alap.

444.hu/2015/03/30/jobbik-kulpol-gyongyosi/
Párizs megér egy misét - Budapest megér egy Semát.
@punkfrog: :)))

"én jobban szeretem, ha a korrupció úgy tűnik el, min pl. Svédországban.
egy ország vezetőjéért rajongani, pedig számomra elfogadhatatlan!
nincs elfogadható indok rá! "

nincs vita köztünk. (kicsit haza beszélek, mert sosem voltam rajongó alkat, akkor sem ha szerettem, tiszteltem, elismertem valakit valamiért.)

mégis azt mondom mentalitás (amit szerintem a környezet kultúrájából szedeget össze az ember - azt gondolom. de ezt Orica jobban tudja, érti, mint én) kérdése minden.
volt szerencsém a svédektől tanulni és picit gondolkodásukba, szemléletükbe bepillantani. felemelő élmény volt...

ők sosem engedték meg, hogy tudatosan olyan mérleget vonjanak: mennyi ember áldozható fel, hogy a maradéknak (szemfényvesztő módon) "jó" legyen. pár száz éve amikor nyoma sem volt gazdagságuknak, már segély kasszát hoztak létre (mint az angol bányászok) a nyomorékká vált, vagy meghalt társuk családjának megsegítésére...
@Gábris szomszéd: Azért van abban valami egészen pikás, ha egy magyar párt egy embere 2015-ben azzal kérkedik, hogy az ő pártjuk elfogadhatóbb a diktatúrák számára, mint a fidesz...
@DarthVader: Hát persze te bajnai fan.:))
Meghát ő is az ő emberük.:))
süti beállítások módosítása