Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.12. 08:51 Fabius

Fidesz, az amnéziások és félnótások pártja

"Ne lopjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az következmény nélküli vagyonnyilatkozatot az ő igen nagy kegyelméből"

Mészáros Lőrinc egy amnéziás félnótás - gondolhatnánk, ha nem tudnánk, hogy az uralkodócsalád nem bízná egy ilyen emberre az uradalom irányítását. Hol egymilliárdot felejt ki a vagyonnyilatkozatából, hol meg egy közös orosz céget a bebukott miniszteri biztos-attaséval.

meszaros_lorinc_amnezia.jpg

Varga Mihálynak is csak kis kérdezősködésre jutott eszébe, hogy családi összefogással sikerült rogántonyó szomszédjává válnia. Ahogy Rogánnak is így sikerült beköltözni a Pasa parkba, Szijjártónak a dunakeszi delfines medencébe, és ahogy ez kellett Lázár János és Zsiga Marcell ingatlanvásárlásaihoz is. Kósa elfelejtette - pontosabban: szerinte nem kérdezte róla senki - , hogy van egy százmilliós lakása Óbudán, hogy pontosan mekkora telken áll a bevallott kecója, és hány garázs tartozik hozzá. Simicskó államtitkárnak sem mindig sikerült pontosan fölidézni, a lakásdömpingben melyik az övé, az pontosan mekkora, és mi van a szülei nevén.

De szerencsére semmi gáz, amnéziás félnótás következmények nélkül lehet az ember.

Mármint akkor, ha képviselő. Mert a halandókkal általában nem ennyire elnéző az állam, és kényelmetlen kérdésekre kell válaszolni mikor kiderül, a vagyontárgyakra és életmódra nem futná a bevallott minimálbérből. Ám nincs veszve minden, azt már Fideszék is kezdik kapisgálni, hogy a végtelenségig nem lehet ám hülyének látszani, mert esetleg visszaüt. Mondjuk egy választáson. Mondjuk a következőn. Így a Nemzeti Korrupcióellenes Program (muhaha) keretében kihirdetettek szerint 2017 elején már következményekkel jár, ha valaki valamit elfélnótáskodik a vagyonnyilatkozatban, ez a cselekedet ugyanis bűncselekmény lesz. Majd. Esetleg.

Magyarul az üzenet annyi: két évig tessenek összelopni, oppardon, családi segítséggel - esetleg magánszemélytől kapott kölcsönnel - megvásárolni még amit szükséges, ezt valahogy lepapírozni, mert a választási év előtt közvetlenül már nem lehet azt ennyire pofátlanul és szabadon. A megjavulás látszatát fogjuk kelteni, bibi. Nem baj, ha ezt a további két évet a kedves választó most méltánytalannak érzi és szájára veszi érte édesanyánkat. Legfeljebb elmagyarázzuk neki, hogy egyik hónapról a másikra csak a nyugdíjkasszákat tudtuk ellopni, az egyéb csodákra egy kicsit többet kell várni. Mészáros Lőrinc is legyen kedves két év alatt összeszámolni a milliárdjait, cégeit, ezeket feljegyezni valahová, mert ahogy a régi dakota közmondás tartja, akinek nincs esze, legyen notesze.

917 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr287261869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

... vagy dugiban pár száz milliója.
De mi lesz PaksII-vel?!
Jesszasz!
Addig neki sem állnak!!!
Nem értem, nem értem.

Hamis magánokirat felhasználása a Btk. 345. §-a szarint
- Aki jog vagy kötelezettség létezésének, megváltozásának vagy megszűnésének bizonyítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú magánokiratot felhasznál, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

No már most a vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget törvény írja elő. Az nincs a törvényben, hogy oda hamis adatokat is lehet beírni, vagy a valót el kell hallgatni. Hamis ezét az a vagyonnyilatkozat, amely nem tartalmazza teljes körűen a nyilatkozó tulajdonába tartozó vagyont.

Eccerű pógár megy a bíróságra, fideszes képviselők, polgármesterek meg KIJAVíTHATJÁK?

Március 15. alkalmából aktuális kérdés: Törvény előtti az egyenlőség?
@miva?:
Az is olyan papíron lejátszott pénzügyi buli lesz, mint a brókercégek vagyona.
Teljesen nyilvánvaló, hogy ElTolcsy Gyurcsány kottájából játszott! Tényleg: Normális országban ilyenkor még helyén van az a jegybankelnök, aki egyben a pénzügyi felügyeletért is felel?
fedor.blog.hu/2015/03/11/u_uj_definiciot_kapott_a_szanalmas_probalkozas_kifejezes
@látjátok feleim szümtükkel:

A vagyonnyilatkozat jelenlegi formájában nem más, mint egy sóval beszántandó bulvárkacsa bolhacirkusz. Semmi értelme, csak megy a kezelésére a sok közpénz, és még WC-papírnak is szar, mert sima A/4-es fénymásolópapír.
Az egész országot hagytuk, hogy a játszóterük legyen.
"Miért hagytuk, hogy így legyen?"
444.hu/2015/03/11/szuloi-felugyelettel/
..és ki kérné számon? az ügyészség (HAHAHAHA)? a nav (MUHAHAHAHAHHA)?
nav: www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/mi_lehet_a_nav-nal_ha_ilyen_problemakat_talaltak.2.211296.html
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/sulyos_hianyossagokat_talalt_a_nav-nal_az_asz_2.211257.html

ügyészség:
index.hu/belfold/2015/03/03/amiota_kinevezetek_visszadobaljak_a_korrupcios_feljelenteseket_orszagos_vizsgalat_indul/

csaxólok: a vida ildikó korrupciós ügyében vida ildikó indított eljárást, hogy vizsgálja ki vida ildikót, majd vida ildikó írjon róla beszámolót. az ügyészség korrupciós ügyében az ügyészség indított eljárást, hogy vizsgálja ki az ügyészséget, majd az ügyészség írjon róla beszámolót.
a korrupt honatyák kivizsgálására pedig van egy honatyákból álló vizsgálóbizottság, amely...
@látjátok feleim szümtükkel:
Az egyébként melyik fasz volt, amelyiknek volt pofája azt mondani, hogy ő a kemény munkája mellett nem ér rá vagyonnyilatkozatokat írogatni, így azt 15 éve másolja?!

Ja, megvan, Illés Zoltán:
vastagbor.blog.hu/2014/04/23/illes_zoltan_1998_ota_masolja_a_vagyonnyilatkozatat

Akkor miről beszélünk itt törvényességről meg elszámoltathatóságról??????
Igazságtalanok vagyunk. Ezeknek a talpig böcsületeseknek komoly csapad dolgozik az ülepe alá. Ők ennyire tudják tisztára mosni a fiúkat egy év komoly munkájával, mert annyi a szennyes. Mi csak a jéghegy narancsra festett csúcsát látjuk. Ti sem várhatjátok el, hogy 1000milliárdokból ne csusszanjon be pár 100milliós hiba! Természetes a dolog, ennél jobban vagyonnyilatkozatot megírni nem is lehet, ha a politikus ennyit lop. Nem ők a bűnösök a vagyonnyilatkozatok ügyében, hanem a team, aki megírja nekik.
Most jön március 15. Pont megfelelő lenne az alkalom ezeknek a genetikai hulladékoknak a testével feldíszíteni a lámpavasakat a Nemzeti Múzeum környékén.
Bűnözők pártja a narancsmaffia,van aki már bukott és aki bukni fog,mára már egyetlen esélyük a rendkívüli állapot bevezetése.
@Toportyán Zsóti: De hát mi a baj? Kinek az ingerküszöbét éri el a 10millió keményen dolgozó kisemberre számított fejenként 30ezer forint, amit a nemisfideszes botrányokkal bukunk, vagy a 3-400ezer, amit a NAV írt le veszteségként, pedig a Horváth hazudott. Egy négyfős családnak alig 4milliójába került az elmúlt 4 év manyuppal, NAV-val meg PaksII-vel, ha a brókerbotrányokat nem számolom. Sok ez? Szíjjártó medencefűtésre többet költ, mert ő áldozatoot vállal. Mindannyiunknak példát kellene venni róla!
A rohadt életbe!
Szabadságharc, nyugdíjvédelem, rezsicsökkentés, sikeres unortodox gazdasági élet, jobban teljesítés, stb. külön-külön is, de főként együttesen áldozatos munkát és rengeteg időráfordítást igényel.
Ráadásul a tengernyi közfeladatot állandó gyanakvás, alaptalan bírálat és rosszhiszemű hangulatkeltés közben kell megoldani.
Ezek után még csodálkozik valaki, hogy az érintetteknél nem rögzültek jelentéktelen pozíciók, kisebb üzletrészek, vagy szerény ingatlanok és vagyontárgyak pontos paraméterei?
@Kijelölt Önkéntes: Ezt mondom én is. Szerencsétlenek olyan jól felkészülnek Paksból, hogy tudományos ismeretterjesztő filmnek is elmenne a parlamenti villáminterjú: "Igent kell nyomnom"
Hogy lenne már idejük maguknak elrejteni a rabolt kincseket? Felháborító, hogy az ezért pénzt kapó háttéremberek ilyen minőségű munkát végeznek!!!
@miva?: "Szíjjártó medencefűtésre többet költ, mert ő áldozatoot vállal. Mindannyiunknak példát kellene venni róla!"

Basszus! Nem tudok példát venni, nincs medencénk.:(
Ja, és a példára sincs pénzem.:(
Ja, és a példára sincs pénzem.:(
@látjátok feleim szümtükkel: Hát annyit is érünk, látod. Engem is ez nyomaszt, hogy nem tudom a GDP-t a medencefűtéssel fellendíteni. Aki viszont igazi magyar, az az erkölcsi aggályokat ledobva trombitálja a dicsőség dalát, és az ezért kapot jussából bizony lesz medence is, meg pénzecske is azt kellemesre fűteni. Eh?!
Ez a nemzetidegen erkölcsi tartás, ez akadályoz minket a zemberré válásban, de majd csak leküzdjük, míg adómentes a pálinkafőzés :D
@kekex: Igazságtalan az F-generáció kutató,mert volt aki a szüleit az "éhségtől" mentett meg egy jól jövedelmező bányával.
Valamikor régen Békéscsabán is volt egy felszámolás alatt álló cégnek veszélyes anyagokat tároló telepe, egészen addig, míg "véletlenül" fel nem gyulladt. A Hortobágynak sem árthat meg egy ilyen telep. Vagy tévedek?

mno.hu/ahirtvhirei/mergezo-anyag-szivaroghatott-ki-a-telephelyrol-1276863
@látjátok feleim szümtükkel: Legalább lesznek mérges állataink a hortobágyon, kósalali meg egyébként is rühelli a környezetvédőket, szóval ott épp elfér az ilyesmi.
Ha még nem volt. :)

Orbán Ráhel fontos zsemlét játszik a Kempinski Hotelben

cink.hu/orban-rahel-fontos-zsemlet-jatszik-a-kempinski-hotelben-1690994826
@Gábris szomszéd: Mi ezzel a baj? A nyalv változik, és én büszke vagyok arra, hogy a miniszterelnök leánya nem fél e változás zászlaját a magasba emelni, és megmutatni az ortodox angolságúaknak a csavaros magyar észjárásban rejlő potenciált!
@miva?: Én sem gondoltam, hogy ez baj lenne. :)
csak összehangolják a (pénz)tárcákat, ahogy szabó államtitkár felvázolta:

"Magyarországnak nem elég sikeresnek lennie, annak is kell látszania, és ehhez megvannak a feltételek - mondta Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Századvég Alapítvány külkapcsolatokról tartott nemzetközi konferenciáján.

Az államtitkár beszédében kiemelte: a kormány feladata, hogy a tárcák tevékenységét úgy hangolja össze, hogy egységes kép alakuljon ki Magyarországról."

www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/parlamenti-allamtitkarsag/hirek/nem-eleg-sikeresnek-lenni-annak-is-kell-latszani
OFF

Ha esetleg valakit érdekel az érem másik oldala is a mostanában "felkapott" Betyársereg témával kapcsolatban. :)

betyarsereg.hu/folyamatos-tamadas-alatt-a-betyarsereg-tyirityan-zsoltot-kerdeztuk/

ON
@The Ghost Wolf: Nem vagyok harcias, csak most lett végleg elegem ezekből a bűnözőkből. A Bonsai Duce tudta Vidaildit felszólítani, hogy jelentse fel Jóbarát Andrist rágalmazásért, akkor most miért nem elég tökös ahhoz, hogy feljelentse Luit hasonló váddal? Vagy feljelentősdit csak olyan esetben lehet csinálni, amikor a feljelentés eredménye előre kiszámítható?

Na ezért mondom, hogy az egész bagázs megérett arra, hogy velük legyenek feldíszítve a lámpavasak 15-én, legyen bármilyen oximoron is ez a "feldíszítés".
@The Ghost Wolf: A bejegyzésem Gábris szomszédnak volt címezve tisztelettel.
@The Ghost Wolf:

Amíg a vasvilla elő nem kerül ezek a cinikus,hazug kretének úgy sem értenek a 'szép szóból!!
@Gábris szomszéd:

'Facé nem soroztatod be magad 'közibük!

Hánytam az Olgánál hazudozó,cinikus,k@cs@g jobbikos 'cuki díszvirágtól!
@gazoló: Én meg a hazugságoktól hányok, de hát mindekinek megvannak a saját problémái. :)
"Magyarország mai gondjait csak több szabadság oldhatja meg. A szabadság stabil intézményeinek helyreállítása, illetve újraalkotása: megint megpróbálkozni egy olyan országgal, ahol Czinege Lajos nem építtethet magának villát sorkatonákkal, mert ez kifigyeli, ez megírja, ez nyomozást indít, ez elítéli, ez az icike-picike meg jól lecsukja tíz évre. Ennek a lehetőségét: a szabadságot kell újra megteremteni. Ezt kell garantálnia annak, aki kormányváltásra készül."

hvg.hu/w/20150311_Ki_lepett_ott_ki_jobbal

Szóval, így kellene gondolkodni. A kormányváltáshoz nem elég plusz két pitykét varrni a megfordított köpönyegre.
Inget, gatyát is kell cserélni hozzá!
Ez jó, a sok jogász megint lyukra futott?
Az Europai Bizottság vizsgálja a reklámadót, és az értékelésig felfüggesztette a progresszív adókulcs alkalmazását.

www.jogiforum.hu/hirek/33426

Talán Áder jogásznak is lenne mit olvasgatni mielőtt aláír.
@jöttem: "A kormányváltáshoz nem elég plusz két pitykét varrni a megfordított köpönyegre.
Inget, gatyát is kell cserélni hozzá!"

Meg a kezüket előtte jól megmustrálni, hogy tiszta-é. Esetleg le is fényképezni, oszt majd évek múlva lehet mutogatni, ha piszok kerül rá.
@gazoló:

Ne légy gonosz! A Jobbik, igenis be tudja gyógyítani Magyarország sebeit. Bekötik nemzet színű szalaggal, kétszer eléneklik a himnuszt, aztán hipp-hopp megoldódik minden.
@jöttem: Dehogy arra ott lesznek majd a ballibek és persze az elszámoltatást is véghez viszik majd. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Aszta'mindenit! Kárba veszett az a szép nagy kitüntetés.
@Gábris szomszéd:

Olyan nincs hogy ballib!
Értem én, hogy a történelemtől kezdve mindent át akartok írni. Viszont számításba lehetne venni azt is, hogy a magyarosh giccsparádét igénylőkön kívül akad még pár józan gondolkodású ember.
@jöttem: D

Szia!
A sebek meggyógyulnak de a páciens---------------:(((
@jöttem: Azt ugye tudod, hogy olyan sincs, hogy "magyarosh giccsparádét igénylők". :)
@jöttem: jobbik megválasztása esetén csak kifordítotjuk a vonalkódos gatyát.
@jöttem: vagy ha megsem gyogyul akkor bevagonirozzak a pirezeket es az lesz a hollisztikus gyogymod.
Milyen nagyvonalúan szabják ki maguknak a határidőket.
Majd 2017-től ráérünk jónak lenni.
Addig meg ti, kedves nép, szívjatok gázt.
OFF

Édes Jézus, ebből még mi lesz? :)

Rasszista hatóságok? Hullanak a fejek Fergusonban
Miután megdöbbentő jelentést közölt az amerikai igazságügyi minisztérium, Fergusonban elkezdtek „hullani a fejek”. A jelentés szerint gyakorlatilag intézményesült a rasszizmus Fergusonban, ahol a hatóságok módszeresen zaklatták az afroamerikai lakosokat. Az első komolyabb áldozat John Shaw fergusoni városvezető.

www.atv.hu/kulfold/20150312-rasszista-hatosagok-hullanak-a-fejek-fergusonban

ON
@gazoló:

Szia!

A sebek elüszkösödnek, a páciens belehal. De ez nem zavarja a "gyógyítókat".
Max. harmadszor is eléneklik a himnuszt és állítanak egy kopjafát.
@jöttem: Sosem érti meg. neki én is ballib vagyok, pedig ő hozzám képest szélsőbalos :D
@Gábris szomszéd: ha lehet, filep szigeteki fasiszta hírekkel meg hangulatkeltéssel is szórakoztass, épp ez a téma ugyanis ;)
Jéééééé. :)

Bevetette az "atombombáját" Brüsszel Orbánékkal szemben

Az Európai Bizottság (EB) részletes vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy a Magyarország által 2014 júniusában bevezetett reklámadó megfelel-e az uniós állami támogatási szabályoknak - közölte az EB. A bizottság vizsgálatának lezárultáig egy külön határozatban megtiltotta Magyarországnak a progresszív adókulcs alkalmazását a reklámadóban, vagyis magát a reklámadót függesztette fel.

www.napi.hu/ado/bevettette_az_atombombajat_brusszel_orbanekkal_szemben.594800.html
@miva?: Miért vesztek el a részletekben? OK nem a ballibek, hanem majd a maszop+együtt+dk+mlp és a többiek mentik meg az országot. :)
@miva?: hát, előbb ölelgetné meg thürmert, mint téged.
@Gábris szomszéd:

Sajnos, van. A populista kamuszövegek fogyasztói. Nem emlékszel a múltkori linkedre?
Azzal etetitek a jónépet.
Véletlenül nincs valahol a Jobbik fiókjában egy gazdasági program?
Valami konkrétum.
Mert a "Kilépünk az unióból" kezdetű nálam a magyarosch giccsparádé közé sorolandó.
@Gábris szomszéd: Mert ezt itt bárki szeretné, okoska?

nem a líblingjeiddel együtt akarjuk elküldeni az összes semmirekellőt a parlamentből, á dehogy!
Beszarás, hogy az egyetlen jelenlegi parlamenti pártot védő okoskodik itt azon, hogy a többiek tutira a többit akarják :D

Ennyike észt!

Felénk ilyenre mondják, hogy másféleszű - bocs a személyeskedésért!
@jöttem: "Mert a "Kilépünk az unióból" kezdetű nálam a magyarosch giccsparádé közé sorolandó."

Le vagy maradva. Erről már rég nincs szó. :)
@Gábris szomszéd:
Szóval te a Fideszben a megmentőt látod?
Komolyan irigyellek. Belőled még nem veszett ki a gyermek.
@miva?: Oda se neki, majd ha megsértődök elhajtalak a búsba. :)
@Aniela Kowalik: Még inkább gyerek vagyok, mert nem bennük látom. :)
@parti_giano:

Az túl mélyreható változás lenne. A Jobbik felvarrna a Fidesz által használt köpönyegre plusz két pitykét és három tulipánt. Mert ugye nemzetibbnek tartaná magát.
@ausländer Sipi:

aztán ráolvasna a sámán valami ősi átkot az idegenszívűekre.
@Gábris szomszéd:
Azt jól teszed Gábris,
mert ezzel az országgal párt még jót nem tett.:)
@Gábris szomszéd:

Olvastam hogy csak a kommunikáció változott. De ezt te tudod a legjobban.
Most folyik a cukiságok kimaxolása.
Már várom, mikor jelenik meg a Vona Gábor a virágosréten, pamutgombolyaggal játszó kiscicák, valamit Oravec Nóra idézetek közt kompozíciócsalád.
@Gábris szomszéd: Leginkább téged szoktak elhajtani innen a répába oszt mégis itt vagy te biológiai fegyvere a KGB-nek.
Én nemtom. Annyira közhangulat van, hogy TGM is ilyeneket ír?

hvg.hu/velemeny/20150312_TGM_Vegyen_mely_lelegzetet

Tényleg belezés lesz? :(
@Toportyán Zsóti: A KGB már rég megszűnt zsótika. :)
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Törvény előtti az egyenlőség?
Igen.
...előtt.
de utána az eljárásban az már más kérdés. Annyira más, hogy téged kérdeznek.
Őt nem.
.
Mindenkinek van medencéje.
Néha be is gyullad. Ilyenkor a neve: pyelonephritis
Tényleg, a

Tarsoly -- Szíjjártó -- Kiss

ügyben van valami? Nem kiderült hogy honnan a palota?
@miva?: Erre gondoltál esetleg? :)

"A „polgári” kormány 2015. március elsejével megsemmisítette a magyarországi szociális (népjóléti) rendszert. Megszűnt a méltányosságból adható ápolási díj, a méltányossági közgyógyellátás, a rendszeres szociális segély, a lakásfönntartási támogatás, az adósságkezelési szolgáltatás, az önkormányzati segély, a rendkívüli gyermekvédelmi és temetési segély, szeptembertől megszűnik az „óvodáztatási” (micsoda kifejezés!) támogatás is. A munkanélküli-segély már korábban megszűnt. (A helyhatóságok – tetszés szerint, mindenféle törvényes kritériumok nélkül – folyósíthatnak segélyeket, ha akarnak, márpedig nem akarnak és nem tudnak, a központi kormány, az ún. „költségvetés” ebből agyő, kivonult, a kormány felől annyian döglenek éhen, ahányan csak bírnak.)

Ha lenne Magyarországon szervezett baloldal, ennek a bejelentésnek a hatására milliók (nem ezrek) vonulnának az utcára, és a halálra rémült kormány ész nélkül vonná vissza gyűlöletes rendeletét vagy micsodáját.... A mai Magyarországon a gyerekek több mint egyharmada (35%) éhezik és fázik. Az egészségügy válságban van. A közép- és fölsőoktatás egyre egyenlőtlenebb társadalmilag, és terjedelme szélsebesen zsugorodik. A hitetlenkedő fölháborodás kétségbeesett ordítását nem hallom. A „közmunka” nevezetű ocsmánysághoz (ami semmi egyéb, mint a munkanélküli-segély fölszámolásának ócska ürügye) lassan hozzászokik „a haladó közvélemény” (az ötlet egyébként köztudomásúlag a mélyen jobboldali Gyurcsány-kormánytól származik eredetileg), sőt: olykor már a kiterjesztését követeli, mert a demokratikus jóléti államot már jobban utálja, mint a fasizmust.

A kritikát komolyan akadályozó fogalmi zűrzavar egyik fő eleme, hogy az ortodox neokonzervatív-neoliberális politikát folytató magyar kormány „ideológiai” (pontosabban: retorikai) ellenfele éppen a neoliberalizmus. Ráadásul: az ún. baloldali ellenzéknek még ez sem elég, még ennél is több neoliberalizmust kíván a kormánytól. Jellegzetes példája ennek a kormánytól is sokkal jobbra álló Kész Zoltán veszprémi képviselő – akinek megválasztása némely tökfejek szerint „a baloldal győzelme” (!), és akit Pogátsa Zoltán teljes joggal nevez sült bolondnak –, aki még a politikai jogokat is megvonná a szegényektől, s evvel jobbra „pozicionálja” magát a korai Horthy-rendszer szélsőjobboldalától."
@Gábris szomszéd: Igen erre. Ez ment át a péntek esti szóbeli fenyegetés miatt otthon maradó hősötök miatt, mert ez nem fontos annyira, hogy egy 4hónapost autóztassanak :D
bocs! nem mindenkinek ajánlom...

Stoppos történet

Ma felvettem egy stoppost Nagykőrösön. (Munkásruha, szarráázva, mongoloid, 150 cm, 50 kg vasággyal, meggyötört fej, becsületes tekintet)
- Hova?
- Nyíregy!
- Na akkor gyere valameddig elviszlek! Honnan Jössz?
- Pécsről!
- Stoppal?
- Nem, gyalog!
- Mi van?! Komolyan?!
- Komolyan!
- És mióta nyomod?
- Hétfő délután óta jövök.
- És hol vannak a cuccaid?
- Ottmaradt a főnöknél.
- Milyen főnöknél?
- Akinél dolgoztam.
- Mit csináltál?
- Erdészeti munkára kerestek segédmunkást, arra jelentkeztem. Nyolcvanezret ígértek feketén egy hónapra plusz koszt, kvártély, hát elmentem Nyíregyházáról Pécs mellé Erzsébetre dolgozni. Reggel hattól dolgoztunk négyig, utána kaptunk egy kiadós vacsorát. Én döntöttem, a másik kettő zalaegerszegi alkoholista szedte szét a nyárfákat.
- Egyszer ettetek?
- Igen este, de azt legalább megettük, finom volt. Egy csárdából kaptunk mindig maradékokat.
- Az kemény, és miért gyalogolsz?
- Hétfőn lett volna a fizetés, de a főnök azt mondta, hogy annyi pénzt fog adni, amennyit eddig adott, semmit, ha így nem akarunk tovább dolgozni, akkor húzzunk a picsába. Hát eljöttünk!
- És nem vertétek ki belőle a béreteket?
- Hát a saját portáján megütni valakit mégiscsak vétek volna…
- Én biztos adtam volna a pofájába!
- Nem akar az ember magának bajt…csak az irataimat ne hagytam volna ott.
- Mert azokat ott felejtetted?
- Nem. Elkérte múlt héten, hogy kell a szerződéskötéshez a könyvelőnek a személyi, lakcímkártya, adós meg tb kártya, meg a jogosítvány is.
- És nem adta vissza?
- Nem. Azt mondta, hogy örüljünk, hogy nem veret minket agyon!
- Az igen! És ti meg fogtátok magatokat és elindultatok gyalog?
- Igen, de a két zalai megoldotta, elloptak egy-egy Stihlt
- És te nem nyúltál le semmit?
- Ááá, nem akartam én gondot a főnöknek, biztos pénzért vette ő azt.
- De ingyen dolgoztatott egy hónapig!!!
- Hát igen, meg jólelkű, becsületes Istenfélő, jó magyar ember vagyok én, nekem nem kell a másé.
- A két másik muki elhozott két fűrészt, te meg minden nélkül csak úgy elindultál Pécsről Nyíregyre?
- Erzsébetről, de igen. Egyébként nem szerettem velük aludni, mert ezek boroztak minden este, meg csúnyán is beszéltek.
- Aha, és táska, kabát?
- A főnök kocsijába maradt minden, csak az a baj, hogy hétfőn ettem utoljára.
- Mivan?! Ott van a táskám a hátsó ülésen van benne egy narancs, edd meg!
- Ááá nem akarok én más táskájához nyúlkálni.
- Mondom, vedd el !
- Tolja az orrom alá!(a kocsi mutat 135-öt) Nyisd hát ki!
- De nem akarok bele turkálni.
- Ott van felül, vedd hát ki!
Kivette, megköszönte kb 15 másodperc alatt befalta, majdnem héjastól.
- Na te éhes vagy tényleg! Megállok egy kútnál, veszek valami pogácsát!
- Ááá nem kell.
- Na jó, megállok!
- Tele lesz- mondom a kutas gyereknek
- Lemossam az ablakot? – kérdezi a kis csóka
- Dehogy, hagyjad csak!
- Egy pár pogácsát adsz, kedves?-kérdezem a pultoscsajt
- Nincs csak ilyen mirelit szar szendvics!
- Hát a mirelit szart nem csípem, csak a nyers kakát! Nem nekem lesz. Neki!
Mutatok a kis fickóra, aki csak elkezdte lemosni az ablakomat és úgy néz ki mint Jézus, de Batu kán reinkarnációjában, piszkosul lerongyolódva. Elmondom neki a sztorit, hogy negyedik napja úton van a muki Pécsről és itt szedtem fel a falu határában. Az Urszula nővér fejű csaj megsajnálja és ad egy csokit, hogy azt ő küldi a kis embernek. A szart megmelegíti, fizetek, megköszönöm.
Beülünk a kocsiba és ő elkezdi komótosan becsipegetni, azt az igénytelen közel ezer forintos, 50cm-es zacskós szendót, úgy hogy egy szem morzsa se essen kárba, meg a kocsi kárpitjára véletlen se hulljon semmi.
- Még nagyon éhes vagyok, de ezt a csokit csak haza viszem Atillának!
- Ki az az Atilla?
- A kisfiam.
- Szevasz! Varga László
- Tóth Atilla, két l-lel!
- Két l-lel?
- Igen, édes szülőapám ragaszkodott hozzá…
- Hány éves a gyerkőc?
- Hat
- Ők tudják, hogy mi a helyzet?
- Szombaton beszéltem velük, akkor azt mondta a kedvesem, hogy siessek, mert még egy kenyeret tudnak venni, aztán semmi február 5-ig, akkor kapja meg a közmunka után a fizetést. Szegények azt hiszik, hogy jövök a rengeteg pénzzel, a kicsi meg várja az ajándékot és így legalább nem megyek üres kézzel.

(Magamban bőgök, majdnem kifelé is)

- Hazaviszlek Nyíregyre!
- Ááá nem kell, valahol majd tegyen ki!
- Akkor meg elviszlek Balmazon a vasútállomásra!
Nem mond semmit. Elalszik. Mikor megriad, kérdezgetem:
- És hol aludtál?
- Nem aludtam, folyamatosan menetelek, mint a Doniak tették, akaratból!
- Az út mellett?
- Nem, a füvön, meg az árokban.
- És hogy bírtad? Tudnál még menni?
- Valahogy csak haza kell mennem.
- De nem vett fel senki?
- Nézzen már rám! Az se tudom maga miért vett fel!

folyt. köv:
.
- Nem fáztál?
- Dörzsölgettem magam, mikor fáztam.
Megint alszik egyet. Nem büdös. Körmei ápoltak, arca mélyen barázdált, erős pofacsont, csíkszem, tisztára mint egy mongol.
- Szegény fa!-mondja
- Milyen fa?
- Az az előző!
- Amelyik meg volt dikicselve?
- Az! Nagyon nehéz lesz neki így tovább élni. Csúnya, nagy sebet hagyott, aki vágta.

(csak lesek)

- Egyébként mi a szakmád?
- Semmi! Hatodikat jártam, mert édesszüleim betegek voltak és dolgozni kellett.
- És miket dolgoztál?
- Voltam kőművesnél, kertészetben, erdészetben, szőlőben, tudok kaszálni kézzel, géppel, traktorral, amivel kell.
- Hány éves vagy?
- 40

(kb 65-nek nézem)

Beérek Balmazra, megállok a Kisvirágnál.
- Itt egy cigi, én meg beszaladok veszek egy dobozzal, ami meg ebben maradt, azt odaadom.
- Ááá nem kell, elég lenne papír, eddig is csikkekből tekertem, mert kedden elfogyott a dohányom.
Veszek egy cigit magamnak, elmesélem közben Editkének, hogy mi van. Ő kedvesen kikeresi, hogy csórikámat melyik vonatra tudom felrakni és hogy van a csatlakozás. Köszipuszi
Kimegyek. A kis figura sehol. Keresem, hát a Vízmű sarkánál hugyozik. Elrakja. Odajön. Elnézést kér a pisilés miatt.
- Jól van gyere, kimegyünk az állomásra!
- Itt is jó sok cigány van!- ennyit mond szépen fejlődő, szeretett városunkról.
Az állomáson kérek egy jegyet a nénitől, aki mondja hogy a csatlakozásnál egy sebes vonatra tud átszállni, amire pótjegy kell. A kis barátom rögtön rávágja:
- Ááá nem kell, majd megyek egy másikkal, tudok várni egy két órát vagy hatot vagy bármennyit…
- Persze kérem a pótjegyet, köszönöm! Na ez a jegy, ez meg a pótjegy! Gyere adok valamit a fiadnak, meg ott van kocsiban a csoki is!
- Köszönöm!
- Maradt még 3500 Ft a tárcámban ezt is odaadom, meg ezt a kis aprót, hogy kihúzzátok ötödikéig.
- Ááá nem fogadhatom el!
- Na rakd csak el, meg ezt a madaras kiadványt is! Én is kaptam!
- Nagyon szépen köszönöm, nagyon köszönöm, de hogy fogom én mindezt meghálálni?
- Nem kell sehogy!
- De valahogy csak kéne!
- Nem kérek semmit! Menj haza a családodhoz!
- Nagyon köszönöm Isten áldja meg magát!
- Téged is, na jó utat!
Fordulok kifelé, kopogtat az ablakon. Lehúzom.
- Na mi az?
- Adja meg a címét!
- Az enyémet? Minek?
- Csak összeszámoltam, hogy 5140 Forintot adott és ha ötödikén nem is, de hatodikán vagy hetedikén szerintem a posta elviszi, mert van olyan, hogy a postásunknak én odaadom, a maguk postása meg házhoz viszi.
- Nem kell visszaküldeni, hagyja csak!
- Én még soha nem tartoztam senkinek és nem is akarok! Kérem adja meg, hadd küldöm vissza, ha sikerül!

Megadtam és hazamentem…

Varga László

kanadaihirlap.com/2015/03/12/stoppos-tortenet/

hogy nem szakad rá az ég ezekre a magyar emberekre, akik nem is emberek!
@miva?:

" Annyira közhangulat van, hogy TGM is ilyeneket ír?"

TGM-et többnyire a saját hangulata zavarja, nem a közhangulat. Ilyenkor vagy hülyeségeket ír, vagy brillírozik.
Mint most is:)))

Ez - " Amit Rogán képviselő „polgári értéknek” hisz, az refeudalizációs, ultramontán, ősreakciós álom. Tipikus, hogy „kommunizmusnak” nézi (ő vagy a beszédírója) a polgári demokrácia alapvető közhelyét. És mint „polgárit” védi a középkori eszményt: a hierarchiát.

Ezt egyrészt azért említem meg, hogy lássuk, milyen nehéz ebben a műveletlen zűrzavarban bármilyen politikai gondolatról beszélni." - valami elképesztően gyönyörű.

Egyben elképesztően elszomorító, mert tíz emberből nyolcnak fingja sincs, miről beszél TGM. Az különösképpen elszomorító, hogy a politikai elitben rosszabb az arány.
@Orica Középföldi: "Egyben elképesztően elszomorító, mert tíz emberből nyolcnak fingja sincs, miről beszél TGM. Az különösképpen elszomorító, hogy a politikai elitben rosszabb az arány."

Lehetséges, hogy nem a tíz emberből nyolcban, és az értelmiségben van a hiba emiatt?
@Orica Középföldi: Ők hivatalból ilyenek. Az tud érvényesülni, aki jobban tapos lefelé és jobban nyal kettővel fölfelé. Ilyen körülmények közepette kinek van iseje művelődni?

@Gábris szomszéd: Köcsög gyülisek már kiképzővideókat is forgatnak a nevetekben? Ezt én nem hagynám :D
@Orica Középföldi:

talán el sem hiszed, de pont ezen a részen töprengtem, majd a "Stopos történet"-et olvastam...

borzalmasan megviselt így egymásután...
@guma: Nem is csodálom. Fel a fejjel! Magyarország jobban teljesít! A keményen dolgozó kisembereket megvédi a kormány! Megígérték, szóval megnyugodhatunk.
:(
@miva?: Mijafasz van már megint? Már az is zavar, ha vannak, akik szeretnek paintballozni az erdőben? :)
Másrészt ha van zsidó gárda, akkor másfajta is lehet ugye?

alfahir.hu/zsido_garda_alakult-20130114
@Gábris szomszéd: Nem is szóltam semmit :D

Akkor mégis hiteles néhány információ?

Fú, össze vagyok kavarodva rendesen!
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez már okozat. Az okban keresendő a hiba, de nem akarom kinyitni a vitát az elmúlt 55 év oktatáspolitikájáról.

Valamint arról sem, hogy egy diplomás nem feltétlenül értelmiségi.
@guma:

Csak óvatosan az ilyen történetekkel, és ne másold ide az egészet légyszi.
A kanadai hírlap rendes érzelmi manipulálást végez.
@Orica Középföldi: Nem baj az. Az Életművész Hemingway-től is az, aztán milyen jó.
@miva?: A hitgyülis bloggerek csak és kizárólag hiteles információkat szoktak nyújtani. Szóval ne aggódj magad miatt se. :)
@miva?:

Nanananana!!
Baromira nem mindegy, hogy Hemingway vagy Bartus/Habony akar manipulálni:))
@Orica Középföldi: azért én ráengedném gazsit a politikusok dudvás és zavaros eszme- és történelemismereteire, végezzen bennük tarlóvágást. arra azért kíváncsi lennék, mivel állna neki a munkának. sarlóval és kalapáccsal?
@Orica Középföldi: Ebben igazad van. A manipuláció önmagában nem baj. Ha azért olvasom hogy manipuláljanak, akkor kifejezetten tetszik.
Nem lehet mindenki Eric Blair. Ezek vagy azt hiszik, hogy náluk van az igazság kristálygömbje, vagy olyan Hókuszpókfélék. Ettől a történet egyébként lehet igaz, sőt 90 óta bármikor megtörténhetett volna. Tudnék én is mesélni csuda dolgokat.
@Orica Középföldi:

Most pont nem az oktatásra gondoltam, hanem arra, hogy talán TGM nem tudja közérthetőbben elmondani amit akar.
Nem kell azon megrőkönyödni, ha Mészáros Lőrinc
számtalan ügyleteiből néhányat kifelejt.
Amennyiben a saját üzleteiről lenne szó, bizonyára nem lenne ilyen szétszórt.
Ám ő Orbán Viktor strómanja, aki Viktorunk bűnös üzleteit bonyolítja.
Az az ember, aki üzleti és cégvezetőként jelenik meg, miközben Orbán érdekeit képviseli.
Milyen érdekes, hogy még szinte fel sem avatták a sertéstelepét, mely gazdagon lett meghintve támogatással, már ki is építette exportjának bázisát Oroszországban.
Ez is Orbán bíznisze, csak remélni lehet, hogy az export szerződést nem a Paks II. megállapodással azonos időszakban írta alá.
Ki gondolta volna, hogy Orbán egyszer bacon szalonnával handlézza végig az oroszokat.
Még jó, hogy ez ügylet végül meghiúsult.
@Gábris szomszéd: Szerintem is. Hitelességben vetekszik az általad rajongott hírforrásokkal.

nem is tudom hova kapjak

Egyébként engem is megnyugtat, hogy fegyvere lehet az egyáltalán nem gyűlölködő akármilyenseregeseknek, hála Putyin tiszta farpofáinak, mert ő tényleg nem küld fegyvert, katonát sehova. Tök jó, hogy videókon kiképzik magukat ezek a remek hazafiak. Biztos jót akarnak, nincs több idős néni, akit átkísérhetnének a zebrán, nincs több éhes gyerek, akire a fegyverek árát költeni lehetne, hát mit tehetnének? ;)

remek emberek vagytok ti, sziklaszilárd érvekkel, nemes célokkal, és egyedüliként beismeritek a hibáitokat. Gratulálok! Szívből.
@miva?: 2Ettől a történet egyébként lehet igaz, sőt 90 óta bármikor megtörténhetett volna."

Rendszerváltás utáni években történt, valahonnan az ország túlsó feléből a rendőrség elvitt kényszerrel ( elővezetésnek hívják ) a másik felébe egy vádlottat, aki a tárgyaláson elmondta a bírónak, azért nem jelent meg az idézésekre, mert nem volt pénze útiköltségre. Haza sem tudja hogy fog menni. A bíró adott neki vonatjegyre pénzt.:(
@Gábris szomszéd: hehe, pont rólad tudnám elképzelni, ha egy házzal arrébb dob le a gólya, akkor most némethsanya szavaitól égnél lázban, nem vonáétól vagy tirityánétól. így jártál.
@parti_giano: Az elég nagy gáz lenne ha hitgyülisnek kéne lennem. Amúgy abszolút nem jövök lázba az általad említettektől. ;)
@miva?: A játékokat nevezed fegyvernek? Egyébként szoktak néniket is kísérgetni. ;)
@guma:

Köszi! Kicsit irigykedtem.
Én is mennék, ha mehetnék! De nálunk újra bokroscsomagosra sikeredett a családi költségvetés. Pedig már kinéztem egy dél-morvaországi utazást.
@Gábris szomszéd:

Hívő katolikusként mi bajod a hitgyülisekkel, vagy a zsidókkal?
Egy Istenhez imádkoztok. Nem?
@jöttem: a szent hit az ilyeneknél az elsődleges. amit elsőre dob a gép, azt követik ész nélkül.
@Gábris szomszéd: Nagyon buta vagy ha ezt hiszed,most épp Oroszországot vezeti a zombikok és a csuti orálmuzsik felszopásával megédesítve álmait.
a jó kedves anyukájuk remélem jól van, hogy rohadna bele a fejük a vezényló seggébe:

CÖF-aktivisták fenyegették meg a Madách gimnázium diákjait

Ha nem mennek az állami ünnepségre, egyetlen felsőoktatási intézménybe se veszik fel őket.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F03%2F12%2Fcof_aktivistak_fenyegettek_meg_a_madach_gimnazium_diakjait%2F
@Toportyán Zsóti: Köszi, hogy segítesz eligazodni a világ dolgaiban. ;)
Nocsak:

index.hu/belfold/2015/03/12/cof_aktivistak_fenyegettek_meg_a_madach_gimnazium_diakjait/

Azt gondoltam csak erre, hogy nem szólok.
Eljött a tettek ideje. No pasarán!:)

Mindazonáltal, visszaülhetnének a háborodottak az iskolapadba, csak az első mondatban három súlyos hiba...

"Határozottan tiltakozunk az iskolai vezetés gyerekekre gyakorolt politikai befolyásoltsága ellen, melyel lényegében haza árulást követnek el. Kezdeményezzük az iskolai vezetőség és a 18. életévet betöltött hallgatók nevelő célú behívását a Polgári Védelem egységeibe egyúttal jelezzük, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem amennyiben szót fogadnak a tantestület utasításának és távol maradnak a Budapestre meghírdetett ünnepségsorozattól. "

...és hogy kik ezek? Íme:

"Egres Béla és Lovászi Fruzsina

Jövő Generációja Egyesület-Elnökség

Csongrádi Eszter és Vámos Edina

Vác-CÖF klub - Péleusz nyelviskola

A Milla és az Együtt 2014 oldaláról letiltottak közössége-facebook

Kaltenekker Anikó és Stadler Mária

CÖF aktivisták"

És nincs vége... az utolsó bekezdést már nem másoltam be.
@jöttem: na a hit gyülekezete megérne pár "misét"
ha valami pénzszagú, hát akkor az az. viszont Füreden szép narancssárga szuperközpontjuk van.
@Gábris szomszéd: Galádság másokat hitében megzavarva azt állítani tudományos folyóiratokban, hogy valami kvazár jele milliárd éve jön, vagy hogy a barlangrajz 17ezer éves, hiszen 5700 éve teremtett minket az úr végtelen jóságában! ha ezt kétségbe merészeled vonni, akkor épp olyan vehemensen és épp olyan észérvekkel kelnek ki ellened, mint ahogy te itt a szerecsenmosdatást bemutatod. De ne vigyük félre a blogot. Itt a sok gyermek, akik szülői segítséggel vásárolnak lakást, mert magas állásuk ellenére erre önerőből képtelenek, aztán ott a jó zsíros PaksII, amit ugye megszavaztatok, de abból meg 17 után jön csak pénz, és akkor már nem szabad ilyen szemtelenül lopni, szóval ezek a témák remekül alkalmasak arra, hogy elsüssünk néhány tréfát még ma. Nosza rajta!
@jaegtoer: médiahekk, jég. nincs ilyen egyesület, most nyilatkozik a pécsi egres béla, aki valóban kdnp-s, de semmi köze hozzá, sőt, egyetért a váci tantestülettel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de kemény, és vezetik az aktát, mint annakidején Viktor?
@jaegtoer: na én ezekre mondom azt, hogy ugyan nem vagyok híve az erőszaknak, de anno megérdemeltek volna egy kis kukoricán térdeplést. hátha ott lett volna idejük emberré válni. mert az meglátásom szerint nem jött össze...
@jaegtoer: ők biztosan nem végezték el, még az általános iskolát sem
@Penivaldes: minden egyház pénzszagú, csak a "történelmi" egyházak már régóta gyűjtögetnek. most gondolj bele, anno a keresztények tizeddel kezdtek.
@parti_giano: sajnos itt tartunk, mert ha tényleg csak média hekk, és mi mégis alapból elhisszük az eddigiek alapján, akkor nagyon súlyos bajok vannak ebben az országban
/nem mintha újdonság lenne ez a felismerés.../
@parti_giano:

"azért én ráengedném gazsit a politikusok dudvás és zavaros eszme- és történelemismereteire, végezzen bennük tarlóvágást."

Ezt én is megnézném:)))
Sajnálom, hogy megöregedett. A hülyeségeitől eltekintve, türelmetlen is lett, ami valahol érthető.

Azért persze "látom", egy ilyen beszélgetésen ma már 15-20 perc után azt mondaná: Uraim, ha tovább maradok, elnyel a sötétség. Tehát minden jót Önöknek, amit megérdemelnek!

15 éve még face to face is felvette a kesztyűt:)))
@parti_giano: francokat. Angyal kifejezetten az ördög gerinctelen propagandistája, még véletlenül sem képes humánus, pozitív, progresszív ügy mellett kiállni.

Viszont a saját szempontjából baromi jól dolgozik.

Mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy rendszerszinten buktuk el a polgári demokráciát és piacgazdálkodást Magyarországon - ezzel együtt ugyanúgy rendszerszinten oda a magántulajdon szentsége -, itt viszont a beszélgetést továbbra is ő irányítja a maga kisded, ám annál hányingerkeltőbb baromságaival.
hmmmm

Ki kell adni Lázár hotelszámláit

Jogerős ítélet született arról, hogy kiderüljön, melyik svájci és olasz szállóban hált mennyiért.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F03%2F12%2Fki_kell_adni_lazar_hotelszamlainak_reszleteit%2F

---

Nem tudni, mire költött Farkas Flórián közel 300 milliót

A volt roma önkormányzati vezető négy évig elfelejtett beszámolni az elnöki keretről.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F03%2F12%2Ffarkas_florian_oro_elnoki_keret_300_millio%2F
@miva?: Pedig igazából a jobbik azt szerette volna, ha az amcsik bővíthetik paksot. Ezért aztán a titkosítást sem szavazták meg végül. ;) Ja és ha már szóba hoztad a lakásvásárlásokat.

www.hirado.hu/2014/10/08/jobbik-legyen-nyilvanos-a-kepviselok-csaladtagjainak-vagyonnyilatkozata-is/
@habakuk000: haba-mus papam! hát te?
valahol egyet mondunk, vakhit erre próbáltam utalni.
@habakuk000: Szép napot neked is. Hol jártál ilyen sokáig? ;)
@miva?:

"Ha azért olvasom hogy manipuláljanak, akkor kifejezetten tetszik."

Változtatnék a szórenden:)))
Olvasok,és ha tetszik, manipulál, ami ellen nem kell védekeznem.
@látjátok feleim szümtükkel:

" talán TGM nem tudja közérthetőbben elmondani amit akar."

TGM teljesen világosan fogalmaz, csak feltételezi, hogy nem funkcionális analfabéták olvassák:)
@jöttem:

"Egy Istenhez imádkoztok. Nem?"

Miután nem hívő, hanem bigott katolikus, nem egy Istenhez imádkoznak.
@Gábris szomszéd: Elüldöztél. Nagyon fölháborodtam az orosz demagógiádon, állítólagos "nemzeti" érzelmű árvalányhajas magyarként végzett aljas pálfordulásodon. ha hiszed, ha nem, nekem ez olyan, mintha bolgár wc-be kéne bemennem késő este, amikor az már tele van szarva és okádva. Ezt sikerült tenned a gyíkból számomra.

Kíváncsi voltam a pénzügyi események és orosz kapcsolati hálók itteni véleményezésére, azért néztem vissza, de csak annyi a változás, hogy visszahoztál egy kis zsidózást is, amúgy a méla csend.
@parti_giano: amikor kis falunkban keresztény lett a suli, a hit gyülisek azonnal kivették a gyereket...pedig előtte erősen mondták, hogy ők így keresztények, meg úgy keresztények. amikor erre szempilla rebegtetve rákérdeztünk akkor meg hépogtak. ja és igen erőszakosak, ahogy a többi új egyház is...de majd kinövik. viszont akik szeretik a rendet, meg azt, ha van egy vezér, azoknak megfelel.
ezért kérdéses, hogy G miért nem kedveli őket?
@habakuk000:

Szia Haba!
Ha ketreceled, egészen elviselhető a blog. Sőt, a szellemes, ironikus, pikírt válaszok kifejezetten szórakoztatóak:)
@parti_giano:

A hitgyüli és jehováknál sokkal veszélyesebb a narancsos szekta I. Elkent Szent Orbánnal az élen. A nagymagyarokat sorolom a második helyre.

@Gábris szomszéd:
Nem kell a linkgyűjteményed! Önálló véleményre lennék kíváncsi.
@habakuk000: Még szerencse, hogy az nem én vagyok.
@jöttem: Olvass azoktól, akik benne voltak.
Bolgáriban már nincsenek amnéziások.

Történt ugyanis, hogy a kor jobboldali pártjának egészségügyi minisztere, Doktorov 1959-ben meghirdette az amnézia ellenes kampányt. Ennek keretében az összes amnéziás gyanús embert karanténba zárták és egy acidum cerbero elencitum nevű szérummal (az összetevőit nem részletezem, de ha valakit érdekel, akkor leírom) kezelték őket 46 napon át. Az esetek 99%-ában pozitív hatást értek el, a maradék 1% éppen főleg a politikusok közül került ki.

Doktorovot ezért egészségügyi Nobel-díjra jelölték, de abban az évben más kapta.

Én is dolgoztam a projekten, kezdő gyakornokként kerültem a csapatba. Feladatom volt a titkos összetevők dokumentálása és a sajtóelőtti eltitkolása. Két évig voltam a csapattal, aztán elköltöztünk Kenyába, majd Nicaraguába. A részletek azóta ne titkosak, le is jegyeztem utólg:

http://maxell\gyogyitasok\bolgaria\titkosprojektek\amnezia_ellen
@Orica Középföldi:

Oké, de ha több a funkcionális analfabéta, akkor csak annak kéne beszélni. Nem?
Ady Endre: Új, tavaszi sereg-szemle
Robogj föl, Láznak ifju serege,
Villogj, tekintet, világbiró kardunk,
Künn, a mezõkön, harsog a Tavasz
S mi harcból harcba csapat-számlát tartunk.
Mi szétáradtunk ûzhetetlenül
S hol élet zeng, ott vivódva mi élünk.
Kis, romlott ország vén kadáverét
Fûti élettel a vér, a mi vérünk.
Száguldva jártunk s most megpihenünk,
Hol friss szivek, szomjas szemek fogadnak:
Vérbe vágyódunk, mink is vér vagyunk,
Piros kedvû, új ütemû lovaghad.
Kik voltunk tegnap ködrongy-fantomok,
Csatákat gyûrünk megemberesedve,
Tegnap még buták tréfája valánk
S ma vagy holnap már Isten legjobb kedve.
Futótûz volt a sárkány-paripánk,
Bevett vár minden óvhatatlan szándék,
Ölünkben szabad, új és romboló
Garmadával a megváltó ajándék.
Mise, tömjénfüst, dicsõ babonák
Dõlhetnek ránk már bús, keserü tûzbe,
Hálózva futjuk mink az ereket
Új élet-mûként, üzetve és ûzve.
Szétcsörtetett a Láznak csapata,
Betût, vonalt, színt és hitet kiváltott,
Hályogot tépett a magyar szemen
S mink nézetjük most vele a világot.
S hiába: a vakság már nem magyar,
Nincs magyar glóbus és a magyar észnek
Meg kell tanulni a mi ütemünk
S nem magyar sors az ábrándos enyészet.
Átváltódik, kit lázunk megkerül,
Mélyül s tornyosul gondolat és álom,
Megrázkódik újat lesve a szív
S minden szokottság fojtogat, mint járom.
Így lettünk mi az új-látó szemek,
Új rezdülés és ünnep az idegben,
Hit, vágy, cél, csók mind-mind azóta más,
Mióta mi lüktetünk a szívekben.
Ki minket üldöz, szívét vágja ki,
Ki minket nem ért, önmagát gyalázza,
Mert ott vagyunk mi immár mindenütt:
Új a világ nálunk is már, hozsánna.
Tűz, vér, láz, újság, boldog változás,
Csupa teremtés lángol a szemekben,
Örök tavasz, örök forradalom,
Óh, ékeskedjél mindig ékesebben.
Robogj föl, Láznak ifju serege,
Villogj, tekintet, világbiró kardunk,
Künn, a mezőkön, harsog a Tavasz,
Harsogó Tavasz, kisérd el a harcunk.

brühüyyy
fergusonban már lövik a rendőröket
március ídusán lesz lámpvasa lobogózás lobogó politikusokkal???
@Orica Középföldi: Szia! Nekem mindig visszamászott valami miatt. Nem kéne érzékenykednem, de sajnos kifejezetten fóbiám van az orosz ajnározástól, így aztán fölfordul a gyomrom tőlük.

Ahhoz meg túl jól főzök (magam szerint), hogy ezt csak úgy hagyjam.:)
@Orica Középföldi:

Sosem tudtam mit kezdeni a vakhittel. Érintsen az párt, nemzeti vagy vallási hovatartozást.

Egyszer megmutattam egyik kolléganőmnek Gyökössy Endre: Igaz mese Luciferről c. gyönyörű írását.
Mint kiderült, bigott katolikussal álltam szemben. Felháborodva közölte velem, hogy az egy vallásgyalázó mocsok, a Biblia megcsúfolása.
Ezt mondani Gyökössyről!!
Csak néztem ki a lyukon.
@Gábris szomszéd: Erről is mást gondolunk. Te nem sima jobbikos vagy, hanem egy seggreforgó lapostetyű.

Arra leszek kíváncsi, mikor jön el az a korszak, amikor Gyurcsány pajtást fogod ajnározni.
Amilyen világ járja nálunk, még az is előfordulhat.

De elég volt, -minden jót neked és a családodnak-, egy másodperc alatt ismét rólad szól a dal.

Konec filma.
@Gábris szomszéd:

A kérdést neked tettem fel:

"Hívő katolikusként mi bajod a hitgyülisekkel, vagy a zsidókkal?"

Nem a volt szektatagok véleményére voltam kíváncsi, hanem a tiédre. Linkmentesre, önállóra.

Szeretem a szakmám, de ide nem gyógypedezni járok.
@Gábris szomszéd: Pogátsa mint a Jobbik gazdasági liblingje. Ettől jobboldal.
@Penivaldes:

Szia Peni! Csak azt nem értem, mi a jó ebben?
@jöttem: tagokat kell gyűjteni, mert több tag, több pénz. a legkönnyebben egymás gyülekezeteiből csábítanak át. ezért olyan haragosak a katolikusok, reformátusok az újabb egyházakra. a hiteseknél jól megfigyelhető az erős közösség, amiben benne van a segítség, de a kemény ellenőrzés is.
@guma: Most nem látok a képernyőn olvasni.. ez nagyon szívbe-markoló
Ebben az országban ahogy szaporodnak a hiénák és farkasok, úgy egyre több lesz a "Tóth Atilla" és egyre kevesebb a "Varga László"
@habakuk000: érdekes jelenség, amikor olyasmiket irogatsz, amiről te is pontosan tudod, hogy nem igaz. Amúgy nektek is sok boldogságot.
@Gábris szomszéd: "Amúgy nektek is sok boldogságot." huh, de érzékeny lettél. ne szipogj, nézegess kiscicás képeket.
a főnök vezényló után a pincsi is:

Áder János Erdogan szultánnál járt
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Bajszos köztársasági elnökünk Ankarában jár hivatalos látogatáson, Recep Tayyip "illiberális" Erdogan palotájában, ahol vicces jelmezbe öltözött szpáhik, janicsárok és az oszmán sereg egyéb tagjai álltak sorfalat neki.

444.hu/2015/03/12/ader-janos/
@Rodeo36:
Nocsak, te meg a forradalom!
Áztasd csak a lábadat a tengerben,/nem vérfürdőben/ ahol nimfák meg pálmafák / nem lámpaoszlopok/ vesznek körül, lakmározd a tenger gyümölcseit, hallgasd a szirének / nem szirénák / énekét.

No, hiszen láznak ifjú serege, már jó részeg lehetsz!
origo, és a többi...

Az orosz gáz hozta össze a Telekomot a MET-tel?

A Magyar Telekom és a MET összefognak, hogy a magyar cégeket együtt lássák el gázzal és árammal. Piaci pletykák szerint a MET igen olcsó gázhoz jut Oroszországból.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F03%2F12%2Foroszorszagban-erjesztettek-a-telekom-es-a-met-szovetsegenek-kovaszat%2F
@Gábris szomszéd:
No, mit írtam neked valamelyik nap?
Csak addig vagytok jók a libsiknek, amíg a fideszt lehet támadni, utána ti vagytok napirenden.
Összeférhetetlen egy társaság.
@Gábris szomszéd:
Ez a Rózsamisi egy vérprofi kommentelő a jobboldali portálok réme volt már több éve.
@Imola Helyesi: ebola, tegnap a családomat emlegetted, hogy volt az, te egysejtű?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Na, hiszen ő vajon honnan szerezte az első millióját?
@Imola Helyesi: pont jónak mondod, agyhalott:

"Reméljük, az önkormányzati választások után végleg eltűnnek, vagy legalábbis ilyen törpe pártokká változnak. Minden úgy néz ki, hogy így lesz. Azért, ha már az egyik oldalt kinyírtuk, idézőjelbe mondom ezt, majd akkor jöhet a másik. Az keményebb dió lesz azért, mert nagyon erős a Fidesz..."

sneider, a jobbik alelnöke

mellesleg a haverod, orbán is tett hasonló tartalmú megjegyzést. persze, ő a jobbik kicsinálásáról beszélt.

ez a politika.
@Gábris szomszéd: habának kurvára igaza van veled kapcsolatban. néha egy kicsi magadba nézés nem ártana. persze, ha ez a melód ako, tárgytalan a dumám.
@Imola Helyesi:

Ez, egy másik dimenzióban - noha rossz helyen van egy vessző - egészen szellemes volt:))
@parti_giano:

Nagyon izgalmas játszma lesz a fidesz-jobbik harca:))
@Orica Középföldi: még a végén barátnők lesztek:)))
@Orica Középföldi: rezsicsökkentés vs. kutyulik, mindenük a nagymamik és nagypapák.
@taga20:

" néha egy kicsi magadba nézés nem ártana."

Ennek első feltétele a nyitottság. Anélkül nem megy.
@taga20: féltékenység zöld színe. hehe. legyetek hárman barátok.
Boli!
Demján egy nagy szélhámos pénzhajcsár. Most a megmondó szerepében tetszeleg, ezek azt hiszik, hogy a pénzzel együtt az eszük is megnőtt. Pont, mint Csányi a futballnál, csak rontott rajta.
Meg Csányi a kultúra mecénása! Eszem megáll.
@parti_giano:

Nem vetem össze. Vacsorázni szeretnék:)
@parti_giano:

" legyetek hárman barátok."

Küldjek átkot a görényeidre?
@taga20: Te is tudod mi az igazság. A magábanézés pedig igen hasznos tud lenni itt bárkinek.
A személyeskedő megjegyzésein már csak röhögni tudok, főleg annak fényében, hogy pontosan tudja ő is mekkora ökörségek.
@Orica Középföldi: ez igaz. angyalnak is van egy héten egy jó benyögése:)
becsüljük meg ezeket a ...embereket is!
@Orica Középföldi: az egyik a verseivel szórakoztatna, taga meg megmutathatná a pupitászát. bár nem tartja melegen, csak 20 fokos.
Ródli bekattant, minden posztba forradalmi verseket tesz be. Megártott neki a cápauszonyleves bizonyára.
@taga20:

Ne túlozz:)) Egy jó repülős link Knoszinak, egy jó zenei link neked, nem azonos a jó benyögéssel.
Ezt etetésnek hívják.
@Gábris szomszéd: tipikus ártuditu válasz volt!
bakker, csak egyszer, mond aszt, hogy mindenkitől elnézést kérek és többet, nem nyomok alfahír szarokat, meg nem zsidózok, meg nem nyalom putyin seggét. tudom, hogy szájenzfiksön:)
Lehet, hogy fel fog vonulni a tengerparton kokárdával
a mocskos kapitalisták, a népnyúzók ellen, és a függetlenségéért fog harcolni.
@Gábris szomszéd:
No, Gábris fel van adva a lecke neked a blog nagy néptanítójától.
Tiborczék megnyerték a szolnoki közvilágítás korszerűsítését is
orbantiborcz2

Ami nem olyan meglepő, hiszen csak ők pályáztak, mivel rájuk volt szabva a 877 milliós közbeszerzés. Örüljünk együtt a miniszterelnök vejével, ez az ország sikere is.

444.hu/2015/03/12/tiborczek-megnyertek-a-szolnoki-kozvilagitas-korszerusiteset-is/
@Gábris szomszéd: én - veled ellentétben - nem hazudozom tetűségből, hanem azt írom, amit igaznak gondolok vagy hiszek.
Tévedhetek is olykor-olykor (akár sokszor is), de nem hiszem, hogy te lennél az, aki meg tudná mondani, mi az amit gondolok és látok.

Ez a remek szófordulatod amúgy kiválóan jellemzi kimosott agyad természetét.
@taga20: Ne légy lüke főesztergályos. Na de a lényegre térve. Ha mások 444-et, HVG-t vagy Indexes szarokat tolnak, már miért ne lehetne tolni alfahirt is? Tudod vélemény és szólásszabadság vagy mifene.:)
Elnézést nem kell kérnem senkitől, mivel mindig ember módjára beszélek itt mindenkivel, sokszor még akkor is, amikor a libsi demokraták kijönnek az illemtanóráról és azt hiszik marhára trendi amikor lemennek a személyeskedő kutyába. :) A zsidózást is elfelejthetnéd már, mert kb. annak is annyi köze van az igazsághoz, mint fletónak a baloldalisághoz. Vagy mutass már lécci egy kommentemet, amikor zsidóztam.
@habakuk000: Szerintem az én minősítésemet kéne végre hanyagolnod, mivel fingod sincs rólam. Nem áll jól egy komoly embernek, főleg úgy ahogy te műveled, amolyan ex cathedra stílusban. A véleményedet és a meglátásaidat, bőven el tudnád enélkül is mondani. Attól, hogy engem folyamatosan valami aljaembernek sőt egyenesen főgonosznak írsz le, nem engem járatsz le, hanem saját magad. Hab a tortán, hogy ezt a te korodban már bőven illene tudni.
@Gábris szomszéd: öreg, tudod mikor akasztottál ki egyszer? amikor pár évvel ezelőtt valaki szappant rakott a dohány utcába a zsinagógához, neked pedig tetszett.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na pont ezért a stílusért van és lesz az ultralibsik támogatottsága a béka segge alatt. :)
@habakuk000:
Ez egy mozaikszó , rövidítés: Mérőeszköz.
A guminőinél alkalmazza: Puncik Pirban Tagának Szánva.
Tegnap kielemezték.
@taga20: Pár évvel ezelőtt neked is voltak hülyeségeid, mégsem hivatkozom úgy rá, hogy most is pont olyan vagy.:) Amúgy nem tetszett csak elmeséltem, hogy arról is kiderült, hogy egy megakamu. Mármint nem az, hogy odarakták, de ezt te is tudod.
@habakuk000: az olyasmi taganak, mint jamienek a csodalampa. valami 3d-s sufnikoszoruleshez hasznalhato meromuszer.
@Imola Helyesi: Kösz.. de mi az a pírban? Elpirulva?
@habakuk000:
Pir az egyik legősibb gyök, per, pir, pór, pör, pár, stb.
Megtalálható egy csomó szóban, mint pirkadat, pirul, piros,pirkad, pirosodik, stb
De lehet, hogy a Pulik pirosban tagának szánva, ez a rövídítés.
@Gábris szomszéd:
Te már ilyen régen itt vagy? Egy hős veszett el benned, hogy birtad ki?
@taga20: Jut eszembe ezt nem olyan rég raktam be. Nem tudod mitől lehet az, hogy senki sem tiltakozik, meg írogat, hogy édes jézus, mi lesz így a demokráciával stb? :)

Felakasztaná a jobbikosokat a liberális polgármesterjelölt

alfahir.hu/felakasztana_a_jobbikosokat_a_liberalis_polgarmesterjelolt

Persze tudom a demokrácia féltés a faszaparaszt pusztabunkó jobberekre már nem terjed ki. :)
@Gábris szomszéd: szerintem meg nem, aki renegát és idegenek érdekeit szolgálja baksisért, az ne picsogjon érzékenykedve, hanem vegye tudomásul sokak- köztük az én - megvetésemet.

Tudod mit, kinyomlak a tahósításba, nincs különösebb kedvem ehhez a témához egyebet hozzátenni, engem speciel az érdekel, látjátok-e, milyen szinten lett kiszivattyúzva a pénz a gazdaságból, a verseny a piacból?

Szóval nem mondom, hogy ne válaszolj, tőlem nyugodtan, de nem foglak már olvasni.
@Imola Helyesi: Pedig még taga a legtoleránsabb velem.:) Amúgy meg röhögni is járok ide. Sok jó komment is szokott lenni, meg persze nem árt ha minden vélemény megjelenik a blogon.
Az jó, ha egy helyre költözik az összes "geci", mert akkor egy ágyúgolyóval megoldhatjuk a problémát.
@habakuk000: "szerintem meg nem, aki renegát és idegenek érdekeit szolgálja baksisért"

Épp arról beszéltem, hogyha elhagynád az ehhez hasonló ordító hazugságaidat, egész okés lenne amiket írsz. A többi már tényleg csak falrahányt borsó a részünkről. :)
@Gábris szomszéd:
Ez legalább őszinte volt, akasztottak itt már sokszor nálunk, csak akkor nem liberálisoknak, hanem komcsiknak hívatták magukat.
@öreg_répatorta: De persze azt, hogy ki a geci azt is ti mondjátok meg vagy mostanában még a Lajcsi ugyebár. :)
@habakuk000:

Látom nem olvastál itt az utóbbi időben. Ne kérdezz Imolától, mert teljesen meghülyít:))
Árnyéka angyalnak, "önálló" véleménnyel.
Na már megint kiderült, hogy a rohadt náci polgárőrök megsértették a törvényeket és joggal kell tőlük rettegni. :)

"A mai napon született ítélet abban a kártérítési perben, amelyet a 2012. november 30-án, jogtalanul előállított, majd fogvatartott egykori Szebb Jövőért egyesületi tagok indítottak a Miskolci Rendőrkapitányság ellen - áll a Magyar Önvédelmi Mozgalom Hírszolgálata által portálunkhoz eljuttatott közleményben.

A László Attila által vezetett, zömében miskolciakból álló csoport tagjait a Miskolci Törvényszék határozata értelmében jogtalanul állították elő, tartották fogva, majd szintén jogsértő módon, bilincsbe verve állították 24 órás őrizet után a bíróság elé.

A mai napon, szintén a Miskolci Törvényszéken meghozott elsőfokú ítéletben ismét megállapítást nyert, hogy a miskolci rendőrség megsértette az egyesület tagjainak az emberi méltóságát, a gyülekezési jogát, szólásszabadságát. Veszélyeztette a szervezet fogvatartott tagjainak egészségét és testi épségét.

Mindezekért az egyesület azon tagjainak, akik kártérítési pert indítottak, 500 ezer forint, egy tagjának pedig, akit az akkor betegsége okán is súlyos hátrány ért, 800 ezer forint kártérítési összeget ítéltek meg. Továbbá a törvényszék kötelezte a Miskolci Rendőrkapitányságot, hogy levélben kérjen bocsánatot a jogtalanul meghurcolt egykori Szebb Jövőért Egyesület tagjaitól."

alfahir.hu/karteritesi_pert_nyertek_a_szebb_jovoert_egykori_tagjai
@Imola Helyesi: azért ez árnyaltabb picit, a dicső lincselgető forradalmárok ugyancsak megsértődtek volna, ha lekommunistázod őket.

Eleve ez a töméntelen komcsizás is elég unalmas, minden oldal komcsizik bőszen, te, mint a gyökök mestere indíthatnál már egy mozgalmat a gazember és a komcsi gyökeinek eltérő gyökérzetéről.
@habakuk000:
Szia habakuk!
Na nézd csak, megjött az ajándékom! Te!
Ma van a szülinapom, kellemes véletlen.
@Mariann19: Isten éltessen sokáig, erőben egészségben!
@Mariann19: a tizennyolcadik? boldogot neked, éjszakai álomnak meg berkikrisztiánt:)))
@Orica Középföldi:
Én, árnyék? Gábris sokkal alkalmazkodóbb és dörzsöltebb, mint én.
De tény, hogy profi a maga területén.
Én csak egy laikus civil vagyok erős identitással és gyökerekkel.
Viszont ti is csoportokat alkottok.
Vannak a szellemesebbek, vannak a kötekedők, vannak a trágárok, és vannak a viszonylag mérsékeltebbek.
Meg van egy pár hülye is, aki félreért, félremagyaráz, nem lát ki a négyszögletű fejéből.
De majdnem mindenki meg van áldva egy fensőbbségi tudattal, sajnos.
@parti_giano:

Inkább nem írom le, hogy mit gondolok erről. Nem nagyon tűrné a nyomdafestéket.
@Mariann19:
Én is sok boldogot.... meg mindent..
Marianna, milyen zenét szeretsz?
Küldjünk?
@Imola Helyesi:

" Gábris sokkal alkalmazkodóbb és dörzsöltebb"

Oké, szétröhögtem magam.
@Orica Középföldi: szerintem, nem halt meg benihil! ahogy elvisz se:)))
@Mariann19: Hurrá!!

Isten éltessen nagyon sokáig!
@Mariann19:

Ma reggel átfutottam a blogot, és megakadt a szemem a HÁNYADÉK szón, a nick felületesen, M-mel kezdődött.
Mondom magamnak, nocsak, a decens Mariannt kiborította Géb.
Aztán kiderült, Marcellusca volt:)))

Éltessen az. amiben hiszel!
@Gábris szomszéd:

"_A többi már tényleg csak falrahányt borsó a részünkről. :)"

Maradj csak magadnál.
@taga20:
54!
Azért Berki Krisztián helyett jöhetne egy francia énekes - most hallgattam - megérne egy kis ajtócsapkodást. Kac-kac
@Mariann19: Boldog szülinapot, kevés bambamajom kommentet, és habakukkot éjfélig ;)
@taga20:

Az biztos, de nem bennük él tovább:)
@jöttem:
Köszönöm jöttem. Aranyos vagy.
@Orica Középföldi: csak könyveket és növényes blogokat, ez igaz:)

ezt az árnyék dolgot nem látom át, pedig az "Úton hazafelé"-t sokszor láttuk, s a gyerekkutyánk is golden lett
@parti_giano: neki csak megszületni vot nehéz:)
lenin élt, lenin él, lenin élni fog!
@Imola Helyesi:
Most, hogy két pohárka gin feszíti az agyam, a
Liber tangót. Trombitaszólóval.
@parti_giano:
Köszönöm szépen, és a videot is.
Mikor láttam a csajt lisztet önteni a tálba, magamat láttam.
18 rúd rétest sütöttem délelőtt.
Most ezt találtam neked, egy Presser dal a Triásztól, ezért biztosan szereted.
www.youtube.com/watch?v=kh1aH-_n1UM
@habakuk000:
Köszönöm habakuk.
Én is örülök, hogy szülinapom van.
Életben vagyok legalább.
@Mariann19: tomhetsz bele a monitorba belole, hatha megjelenik nekunk.
@Mariann19: Latínó másfelől neked, ha lehetek kicsit kitérő műfajilag :)
www.youtube.com/watch?v=1otriwDgYro
@parti_giano: ami a mordályon volt:)
de legalább árpi még él is virul, meg krisztián:)))
@Orica Középföldi:
Köszönöm szépen Orica a jókívánságot.
Azért én is tudok néha olyat...
@parti_giano:

"_médiahekk, jég. nincs ilyen egyesület, most nyilatkozik a pécsi egres béla, aki valóban kdnp-s, de semmi köze hozzá, sőt, egyetért a váci tantestülettel. _"

Micsoda szerencse.
Akkor várom Fritz, Csizmadia, és Bencze Izabella, ifj. Lomnici, továbbá Schulek Ágoston elhatárolódását, és cáfolatát a CÖF nevében.
@miva?:
Köszönöm miva!
Kívánom magamnak, hogy még sokáig legyek veletek és persze habakukkal is.
Ez a gitáros Pat egy igazi virtuóz.
Eddig nem ismertem.
És ahogy improvizált...
@parti_giano:
Melyiket szereted ezek közül?
Almás, túrós, káposztás /ez édesben és sósan/, diós.
@Mariann19: Hosszú és BOLDOG életet kívánok
NÉKED!:)
@Mariann19: :D
Nagy világ az úriember, és játszik a kedvenc vaddisznómmal is.
www.youtube.com/watch?v=3GcZ-gujCM4

Van ajtó minden nap, hogy új világokat találjon az ember :D
@parti_giano: @jaegtoer:

Közben el vannak már határolva a határolódástól:)

"Cikkünk megjelenése után a CÖF azt közölte az Indexszel, hogy visszaéltek a CÖF nevével, és a fenti állítás nem köthető a civil szervezethez.

"CÖF Klub kizárólag a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány Kuratóriumának döntése alapján hozható létre, és hangsúlyozni kívánjuk, hogy szervezetünk Vácott ilyet nem alapított. Megjegyzendő, hogy sem a már létező CÖF Klubok, sem azok tagjai nem bírnak felhatalmazással arra, hogy önállóan a CÖF-CÖKA nevében nyilatkozatokat tegyenek" - közölte a CÖF. "

Úgyhogy nem hekk, hanem sügér.
@Mariann19:

"_Ma van a szülinapom, kellemes véletlen._"

Kétlem. De! Isten éltessen! Meg én, meg a banda és a kocsma apraja nagyja.
@Gábris szomszéd:
.
Nem értem az olvasott szöveg értelmezését elsöprő örömödet.
A hír: A mai napon született ítélet abban a kártérítési perben, amelyet a 2012. november 30-án, jogtalanul előállított, majd fogvatartott egykori Szebb Jövőért egyesületi tagok indítottak a Miskolci Rendőrkapitányság ellen.
Vagyis: valakik kárt szenvedtek, ezért pereltek, a kár valósnak bizonyult és ezért a pert megnyerték.
Helyes.
Így van rendjén, akkor is, ha a kárt elszenvedők az egykori Szebb Jövőért egyesületi tagok.
Ezt a hírt megelőző másik hír: Jogerősen feloszlatták a Szebb Jövőért Egyesületet.

Ez viszont magyarázat arra, miért egykori tagok pereltek.

Máskor olvasd el azt, amit nekünk szánsz és akkor nem lesz hamis a hírhez kapcsolt kommentárod - bármiért is oszlatták fel a csapatot.
@jaegtoer: kar, hogy nem irtak azt, a levelet nem mi irtuk, bar igeny lenne ra.
@parti_giano:

...hát de nem az van benne?!:D
Kedves Marianna,
látod még ebben is kételkednek egyesek, a szülinapodban. Ne is törődj velük.
Sőt Petőfi, ha tudta volna 12-én megy el a Pilvaxba 15-e helyett.
Én biztos vagyok benne.
@ornagy50:
Köszönöm szépen a jókívánságodat.
Nagyon jól esik.
@miva?:
"Van ajtó minden nap..."
Nyitogatom én is, a zene a kedvenc időtöltésem.
Fejhallgatóval, hadd szóljon.
@taga20:
De jót röhögtem a francián, nagyon jó!
@jaegtoer: a cofbol nem nezek ki ironiat. lomniczibol?nem, tuti nem.
@jaegtoer:
"Meg én, meg a banda, meg a kocsma apraja, nagyja."
Köszönöm a jókívánságaidat.
Örülök nektek, mert ahogy elmentek a vendégek, elég bágyadt érdeklődéssel néztem a perspektívába, de felvillanyoztatok.
Mint mindíg.
@Mariann19: má nem keltem fel hijába:)
mégegyszer, legyél még 54 évig boldog, én kb, 30 évet vállalok ebből:)))
@Imola Helyesi:
.
Tizenkettedikén?
Miért pont akkor?
Tizenkettedikén a postás jön a nyugdíjjal.
@Imola Helyesi:
Petőfi - ha ismert volna - átteszi a Pilvax béli látogatását 12-re, és akkor most én lettem volna a főszereplő.
Nem jött össze.
Az egész életem egy nagy tévedés.
@dr. jenőke (jenőke):
Télleg, akkor nem jó, mert Petőfi esse tudta.
Holnap meg péntek 13 lesz már megint, jó lesz vigyázni.
@jöttem:
:))
Ez a Gizi tud élni. Hogy valaki 89 évesen csak úgy átruccan lopni Ausztriába! Ezt meg kellene filmesíteni!
@Mariann19:
Boldogságost! Tényleg 19? :)

Amúgy újabb meséről bizonyosodott be, hogy szimpla kommunikációs trükk volt.

m.origo.hu/itthon/20150312-elnezest-kert-hagyotol-a-nokia-dobozos-vadlo.html

A cikk vége különösen tanulságos, a konteó hívők berosálnak rajta.
@Imola Helyesi:
Ugyan, élőben látjuk, az elitünk 10000000* nagyobbat.
@jöttem:
jöttem!
Repülős Gizi esete egy kicsit feloldott, néhány percre.
El tudsz képzelni politika nélküli napot ebben az országban?
Még a szülinapomon sem a gintől háborog a gyomrom, hanem a globális helyzettől.
@parti_giano:

"_ a cofbol nem nezek ki ironiat. _"

No, az számukra az objektív valóság.
Ha meggondolom, hogy már békemenetelni is restek, vagy inkább elfogytak a regimentek és gyerekekből építenének élőpajzsot a Főnöknek...
@Gábris szomszéd: Soká lesz még mire elaléhatunk a jobber kultúrfölényen,horthy érában is csak aljanépnek tartották a fajtádat.
@jaegtoer:

A felsorolás szerinti rendben szerezzék meg a vízijártassági igazolványukat, Kharón kapitány oktatócsonakján...
@Imola Helyesi:

Az ötlet jó. Csak ne népiesh forgatókönyvet írjanak! Gizi talpig pártában, rokolyában.)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A francba, pedig még versbe is foglaltam. Hát így járunk az igazságszolgáltatás többezer km-es alagútjában. Eltéved benne mindenki.
@jöttem:
Mér, oda tudná betenni a lopott holmit.
@Imola Helyesi:
De jó, hogy szóltál!
Az nekem mindig szerencsés nap!
Esküszöm nem küldök pacalt:)
EMBÖRÖK! Na...

"Bréking! Az EU blokkolta a paksi bővítést!
2015. március 12. 20:13

A Financial Times csütörtök esti jelentése szerint az Európai Unió blokkolta Magyarország 12 milliárd eurós atomenergetikai megállapodását Oroszországgal.

Az EU blokkolta Magyarország 12 milliárd eurós atomenergetikai megállapodását Oroszországgal, ami valószínűleg tovább fokozza majd a feszültséget Moszkva és Brüsszel között - kezdődik a brit üzleti napilap paksi beruházással kapcsolatos híre, mely saját értesüléseire épít. A cikk azt is megjegyzi, hogy az Európai Bizottság döntése Orbán Viktor miniszterelnök számára is csapást jelent, a magyar kormányfő ugyanis jó kapcsolatot igyekezett ápolni Moszkvával az ukrán konfliktus közepette."

www.portfolio.hu/gazdasag/energia/breking_az_eu_blokkolta_a_paksi_bovitest.211351.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Toportyán Zsóti: Na mert a te fajtád aztán hasított minden korban. :)
@jaegtoer:
Ez az élőpajzs a mániád? Hun vagy te, a pajzsoddal, az biztos.Pajzs már nincs, az egy őstörténeti csökevény.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Te, Boli! Ha mindenki szűz, akkor hogy van az, hogy tele a kupleráj.
Másként: Szóval, mégis hol a zseton?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Köszönöm szépen Bolikám a jókívánságodat.
A Hagyó ügyben tényleg a cikk vége slusszpoén.
Te jóságos Isten!
Eszerint ez a fizetség a vallomásért, és ez most történik Tarlósnál.
Azt soha nem hittem volna, hogy ilyen leplezetlenül, szégyentelenül képes nálunk a politika ilyen húzásokra.
@Imola Helyesi:

"Tarlós tanácsadója lett

Az Origo számolt be arról, hogy a férje nevén szerepel Tarlós István tanácsadóinak listáján havi bruttó 850 ezer forintos fizetéssel az a korábbi ügyész, aki a Hagyó-ügyben elérte a volt MSZP-s főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását. Volt kémelhárítók és a BKV-ügyben érintett egykori rendőrök is kaptak állást a fővárosnál."

Ezért persze egy rendes országban hamar sittre is vágnak ilyen ügyészeket, rendőröket, hisz kissé "gyanús"...
Nem mintha Hagyó nem lenne az!
@Knósszosz:
De a fekete macskákra azért vigyázz! Csak úgy átszaladnak előtted, de van, amelyik meg is áll. Vigyázzál nagyon holnap!
@Mariann19:

Valódi Abszurdisztán, ez tény. De nézd a jó oldalát! 10 év múlva már sehol sem lesz a mai bagázs.
Halálra unjuk magunkat.
A miniszterek nevét még csak megjegyzed, de az államtitkárokét gugliznod kell.
Így volt ez nálunk is a Meciar korszak után.
@jaegtoer:
Egy kis kora középkori egyházi vallatással azért erre én is kíváncsi lennék, akár Hagyóval kezdve. Szerintem lenne eredménye...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hoppá! Nem lesz pénz.))))

Gondolom, a kedves milliárdos vállalkozó és képviselő urak szívesen feltöltik az államkasszát.
@jaegtoer:
.
A nyálkahártya nem deflorálható.
Amúgy minden rendben.
@ornagy50:

Őrnagyom! Csak neked merem feltenni ezt a "bugyuta" kérdést. Biztos, hogy nem veszélyes a hangrobbanás?

www.bumm.sk/belfold/2015/03/11/hangrobbanasokra-figyelmeztet-a-vedelmi-miniszterium
@taga20:
b..bb...bbböööeeeeeeeeeee...
@Imola Helyesi:

"_Pajzs már nincs, az egy őstörténeti csökevény. _"

Kántálja ezt a pajzsmirigyének.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem jó, mert addig vallatták őket, amíg igent nem mondtak.
Itt meg addig tartanak a bírósági ügyek, amig nemet nem mondanak.
Ez a brüsszeli emberi jogi demokrácia vívmánya, ne vond kétségbe.
@Imola Helyesi:

"Mér, oda tudná betenni a lopott holmit."

Akkor a kormánytagoknak és baráti körüknek milyen nagy pártájuk lehet?
@Knósszosz: szorítsd össze a fogadat haver, a sűrűje maradjon benn!:)))
@jaegtoer:
Maga meg lépjen be az irigy hónaljMIRIGYbe.
@dr. jenőke (jenőke):
Dehogynem!
Erről Vlagyimirovics atyuska tudna mesélni a szamovár mellett...
@ornagy50:
Nyomattam ezerrel a számot.
Köszi az élményt.
@dr. jenőke (jenőke):

"_A nyálkahártya nem deflorálható.
Amúgy minden rendben. "

Semmi nincs rendben.
Mi a helyzet a nyálfahárfa fronton?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
NEM LESZÜNK GYARMAT!
Blokkolják a paksi erőmű blokkjait, leblokkoltam.
@explanatus:
Biztos, hogy ezt akartad küldeni?
Vagy valamit nem értek?
@parti_giano:
.
Egy apró faluban élő rokonhoz hat/nyolc hónaponként mentünk látogatóba. Nagyon kedveltem a szomszédját, egy 50 fölötti éveket számláló, igazi falusi, magába forduló szorgalmas mezőgazdasági dolgozót. Társaságba, ha nehezen is, de felengedett. Nagyon jól kijöttünk egymással.
Legutóbb csillogó szemekkel újságolta: kislányom született!
Úgy meglepődtem, hogy rákérdeztem: Hogyan csináltátok?
Igen morcos volt még a második üveg bor megnyitása után is.
@Imola Helyesi:

Elébb tisztázza a pajzsmirigyével a csillagok állását.

A hónaljam, meg magánterület és ügy, de nem irigy, maga Mirigy.
@Imola Helyesi:
Piktor cimbid térde remeg, gondolom Vlagyimir már leordította a fejét.
@Imola Helyesi:
Nem vagyok babonás, de kösz, majd figyelek.
Esetleg átszalad előttem egy fekete egyed, akiről nem is sejtem kiféle, aztán majd magyarázkodhatok, miért is nem jelentettem?!

Momentán csak egy szervezetnek lehet ilyesmit felsúgni, de oda nem, savat csinál. Narancs helyett inkább répa, az lúgosít - aszongyák.
@Mariann19: Ha egy virágcsokrot látsz meg egy feliratot, hogy Boldog Születésnapot, akkor igen
@jöttem:
"10 év múlva már sehol sem lesz a mai bagázs."
Árgus szemekkel figyelem a politikai vitaműsorokat, különös tekintettel az Orbánra vonatkozó prognózisokra. Nagyon ellentétesek a vélemények.
Egyik oldal úgy véli, hogy a végtelenségig birtokolni fogja a hatalmat.
A másik vélemény szerint a következő választást már nem nyeri meg, sőt korábban bedől a Fidesz, saját magát fogja felfalni.
A legveszélyesebb opció, ha Orbán köztársasági elnökké nevezteti ki magát.
Szerintem nem fogunk unatkozni 10 év múlva sem.
Orbán nemtelen eszközök bevetésével is képes a hatalmát biztosítani.
@parti_giano:
.
Mindez már a múlt.
Abbahagytam.
Meguntam, hogy mindig kijózanodok.
@Knósszosz:
Maga állandóan csak a hasával törődik?
Hogy mi a lúgos meg savas?
Akkor meg mi lesz a demokráciával?
A demokráciának nincs jelzője, értjük?
Nem lehet sem liberális, sem illiberális, maguk mondták, méghogy savas meg lugos, mindegyik öl.
@explanatus:
Ott nem látok virágcsokrot, de nem baj.
Tudom, hogy szívből köszöntesz, mint már oly sokszor megtetted.
Köszönöm szépen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mariannak van szülinapja, és én kapok az FT-n keresztül az EURATOM-tól ajándékot?

:D
További kellemes ünneplést, itt estelend, altatás, és zokogó Putyinnal álmodás jön. Egy hete nem látták. Lehet valami összefüggés?

:D
@Mariann19:

Teljesen megértelek.
Mi sem hittük volna, hogy Meciar egyszer leváltható. 8 vagy 12 évig uralkodott, már nem emlékszem pontosan. Egy örökkévalóságnak tűnt.
Hasonló személyi kultusz övezte, mint Orbánt.
Reális veszély lehet a közt.elnökké választása. Nálunk legutóbb Fico próbálkozott hasonlóval. De ugye nálatok a parlament választ, nem a nép.

Ez a paksi ügy egy újabb csapás Orbán számára. Majdnem minden napra jut egy.

Nem kell elveszteni a reményt!
Ennyit tudok mondani.

Aztán ha Lajosunk is besegít a többi napvilágra kerülő disznóság mellé, hátha hatástalanok lesznek a gyógyszerek. Tudom, csúnya ilyet mondani.

Aztán bízzunk a gondviselésben!
Lenézhetne Mária, ha már rábízták az országot.

Szóval, fel a fejjel!
@Imola Helyesi:
A hasammal persze igen, mert ha valamiért érdemes élni az a nagy zabálás -is- de eztet maga úgysem érti, ha a pacalt száműzte az étrendjéből. Hogy áll a tengeri izékkel?

Na, mindegy... ne ezen vitázzunk már, inkább érdekes, hogyan emésztjük a zuránt - hosszú távon. Majd megtudjuk - mi sose'- 30év múlva -valakik...? ha:) Addig meg attól döglesz meg, de ez belefér a NER philosophiájába.
Ezt is meg lehet gyurcsányozni??
Ez már veretes narancssárga kolera, erre mit lehet ráhúzni?
@jöttem: Abban a magassági tartományban ahol
megtörténik az"ecset")kizárt ,hogy "lennen"
veszélynek vagyunk kitéve.
@ornagy50:

Kössz! Mégiscsak egy szagember véleménye többet nyom nálam a latban. A tiéd duplán. ))
@ornagy50:
Az milyen érzés, amikor áthúz az ember nagy sebességgel a futópálya fölött (repnapok alkalmából), pár tíz méterrel fölötte??
Ez érdekelne!

Én kívülről összecsináélom magam a látványtól, nektek ot benn ez átfut, vagy csak rutin, hogy: "nabazmeg, ezt is megcsináltam..?"
@jöttem:
"Aztán, ha Lajosunk is besegít..."
Kéri László szerint a bróker botrány beindítása is Simicska offenzívájának része. /Kéri hipotézisét Petschnig Zita publikálta/
Ami Paksot illeti, már ezekben az órákban is nyilatkozik a kormány arra, hogy a nemzetközi bíróságon kívánja majd a paksi szerződést érvényben tartani.
Valószínűleg arra apellál, hogy valóban van olyan nemzetközi regula, amely szerint beruházásokra vonatkozó államközi szerződéseket nem lehet érvényteleníti, mert az egyik fél meggondolja magát.
Azonban Paks nem ilyen jellegű megállapodás.
@parti_giano:
Most már hamvas, üde és friss lettem a daltól.
Na, nem a két bányarémtől.
Úgy látom, a Tőgyesi Imola is a tántoríthatatlam fajtából lett összepakolva.
Csak ide jár a szentem huncutkodni meg barátkozni.
Igyekszik ugyan ő kiharapni a buktából a lekváros részt, ami inkább kevésbé, mint többé sikerül neki.
Hogy mikor pislan meg a mécses a fejében, és fogja pironkodva föllvenni a szaladjvári nevet, azt a Jóisten se tudja.
@Mariann19:
"Kéri László szerint a bróker botrány beindítása is Simicska offenzívájának része"...
ezt olvastam már máshol is, ki a megmondhatója, hogy igaz-e?

Nem tudom, de egy biztos: sohasem gondoltam volna, hogy egyszer Lajosnak majd szurkolni fogok.

"Sohase mondd"... Hernádi Juckó, egykor unásig játszott slágere jut eszembe...
@Imola Helyesi: Erről volt szó korábban is, ez nem nagy tragédia, legfeljebb megversenyeztetik a fűtőelem-szállitást. :)

Azt írja a cikk, hogy:

A cikk szerint teljesen egyértelmű, hogy az orosz-magyar egyezség a nukleáris üzemanyag kizárólagos importjáról nem felel meg az európai szabályozásnak.

Ez azonban nem jelenti a Paks-projekt végét.

Ahogy a Portfolio.hu is emlékeztet: egyeztetések kezdődhetnek, a két fél elkezdi keresni a kompromisszumot.

Ja és ugye a jobbik nem szavazta meg a titkosítást sem.
@Mariann19:

Kéri ismeri őket a kezdetektől fogva. Jól láthatja.
Simicska le akarja állítani Orbánt.
Ez a cápák küzdelme.
Kicsit komikus, hogy pont a Fidesz Agya dönti romba saját művét. Egy közpénzmilliárdos.
Ám, legyen!

Nem látok bele, de úgy gondolom, a nemzetközi bírósági huzavona hónapokig évekig is eltarthat.

Az idő szalad, a pénz fogy.

Érdekes nyarunk lesz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Eddig is elkapcsoltak, ha necces felszólalás következett.
Hajrá Simics...
Nagy geci vagy te is , de hajrá...
@Knósszosz:
"Sohasem gondoltam volna, hogy majd egyszer Lajosnak szurkolok."
Ezen ment a vita nálunk egy társaságban délután.
Az egyik oldal ezt a véleményt elvetette, mert Simicskát vétkesnek találta végig, mert a legaktívabb részese volt a Fidesz fennmaradásában.
A másik vélemény a protest drukker vélemény volt, én is erre hajlok.
Pontosabban arra, hogy mindegy, hogy ki, csak állja az útját ennek az esztelen ámokfutásnak, mert beledöglünk.
@jöttem:
A nemzetközi bírósági ügy rapid módon megy majd végbe.
Túlságosan nagy a tét, hiszen nem két ország huzavonájáról van szó, hanem egy földrész fenyegetettségéről.
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
@Gábris szomszéd:

Szívem szerint befalaznám az ülésterem ajtaját. Csak akkor engedném ki őket, ha helyreállították az eddig okozott károkat.
Naponta csökkenteném a vízből és száraz kenyérből álló fejadagot. Ösztönzésképp.

Bocs, de elszabadult a fantáziám.
Mertem nagyot álmodni.
Ebből hogy lehet kijönni? Valaki azt fogja majd mondani, hogy bocs, nem mondhattam igazat?

"Azt MTI kérdésére Giró-Szász András azt mondta: nem igaz, hogy az Európai Unió blokkolta volna a Paks II. atomerőmű építését. Hozzátette, hogy az ügyben helyreigazításért folyamodtak a Financial Times szerkesztőségéhez.
Navracsics Tibor magyar uniós biztos viszont megerősítette az Indexnek, hogy az Európai Bizottság megtárgyalta és szavazás nélkül jóváhagyta az Euratom javaslatát, ami a magyar kormány és Oroszország közt létrejött paksi bővítésről szóló megállapodást blokkolja."
@Mariann19:

Tényleg! Ezt mindig elfelejtem.
@Gábris szomszéd:

Majd megmagyarázzák. Giró nem azt mondta, nem úgy gondolta .. bla....bla.

Van benne tapasztalatuk elég.
Csak úgy, szívderítőnek hoztam. Ezek csak a városi ünnepségek, falvakban is lesz megemlékezés.

www.bumm.sk/kultura/2015/03/12/marcius-15-a-felvideken
@parti_giano: "Az arisztokráciának 1000 év kellett, a parisztokrácia 10 év alatt lekörözte őket"! Apám dumája 1955-ből!
Szanalmas dilettansok

Szakiskolába jelentkezett a gyereke? Nézzen utána, hogy indult-e egyáltalán a kiszemelt képzés, ugyanis az NGM két nappal a felvételi határidő előtt hirdette ki a szakmaszerkezeti döntését, amely eltörölt számos képzést. Hétfőn az Oktatási Hivatal írt levelet az általános iskoláknak, hogy gyorsan szóljanak a szülőknek, mert ha változtatniuk kell, csak négy napjuk lesz a jövő héten.

m.hvg.hu/itthon/20150312_iskola_felveteli_level
@guma: Többek közt ezért is járnak a napszámosok "bandában", mert akkor hozzák-viszik őket.

Nem érné meg a napi 3-4000 forintból még ötszáz forintos buszjegyre is költeni oda-vissza.
Ha az ország másik feléből valók, akkor meg kibérelnek egy ágyat a város bizonyos részében. Van olyan ház, ahol minimum tízen laknak, pincétől a padlásig.
Akiknek ez sem jut, azok kénytelenek gyalogolni, amíg bírják ... de ha betegek vagy legyöngülnek, akkor a jó ég tudja, mi lesz velük? :/

Régen voltak a munkásszállók, gondolom kötelező volt a nagy gyáraknak ilyet fönntartani.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "új szakközépiskolát vagy szakiskolát jelölhetnek meg, sőt a képzés területe is változhat."

Be vannak fosva a fijjúk, hogy túl sokat kell költeni a szakács meg a fodrászképzésre? Aki tud, abból legyen műszerész, a többieknek meg majd marad a kilenc osztályos általános, erre megy ki a játék, ez tuti!

A poszthó. Én nem aggódnék a vagyonbevallásokon, egy-két garázs, villa ide vagy oda, már nem számít. Ha ezek egyszer mennek, akkor úgy mennek, hogy ott vagyonelkobzás is lesz!
@Orica Középföldi:

"A kanadai hírlap rendes érzelmi manipulálást végez."

olvasok. ha tetszik manipulál... (smittelve Oricától :D)
most tetszett...
hiányom volt egy kis emberségre a ge.ihalmazok szófosása után.

(tudtam, hogy nem "szabad" mindet bemásolni, de borzalmas és engedetlen vagyok néha...)
Itt születtél ezen a tájon, itt ringatott az édesanyád
Itt indultál el az útra, s itt jártad ki az iskolát
Itt élnek a barátaid és itt találtad meg szerelmedet
A nagyvilágon e kívül nincs máshol helyed

Itt fogadtad szívedbe az Írást és a Gondolatot
Itt eszméltél magadra, és itt volt mindig az otthonod
S most itt mondják neked elvakult sötét lelkű ostobák
Keress magadnak máshol hazát

Ne törődj vele, hogy mit mondanak
Az vagy, akinek tartod magad
Még akkor is, ha szembe fúj a szél

Ne törődj vele, hogy mit mondanak
Az vagy, akinek tartod magad
Ne feledd el, hogy szabadnak születtél

Ne hagyd, hogy lelked mérgezzék a hazug előítéletek
Ne hagyd, hogy korlátok közé szorítsák szabad szellemed
Ha Kölcsey és Vörösmarty nyelvén szól az éneked
A nagyvilágon e kívül nincs máshol helyed

Tudom, hogy nehéz elfeledni mindazt, amit nem lehet
De ne add fel a szíved mélyén élő szép reményeket
Kárpátok gyűrűjéből szállj fel szabad madár
Érted is szól a harang már

Ne törődj vele, hogy mit mondanak
Az vagy, akinek tartod magad
Még akkor is, ha szembe fúj a szél

Ne törődj vele, hogy mit mondanak
Az vagy, akinek tartod magad
Ne feledd el, hogy szabadnak születtél

Sose feledd, hogy szabadnak születtél

www.youtube.com/watch?v=F6gqaOy5a7c
A reggeli híradóban láttam, valami csodálatos:

pestisracok.hu/tobb-mint-haromszazmilliot-keresett-bajnai-gordon-bizalmasa-jegybanknal/

"Végre" találtak egy valakit a baloldalról, akinek szintén gond van a vagyonnyilatkozatával, akire majd lehet mutogatni, hogy lám-lám!

Teccikérteni? A Bajnai-féle Együttös Szelényi Zsuzsanna férje TÚL SOKAT keresett ahhoz képest az MNB-nél, ami a vagyonnyilatkozatukban szerepel (meg persze varázsszavaknak ott a "Wallis", a "bónusz"). Hogy egy rakás Fideszesről kiderült, hogy a VALÓS vagyonukhoz képest TÚL KEVESET keresnek, az persze nem baj, hiszen jól fialnak a befektetések, meg a kevésből sokat költeni úgyis könnyebb, mint a sokból sokat. Vagy nem.
A kommentekben már megy az "elrejtette a vagyont"! Elrejteni a legálisan szerzett vagyont?! Nooormális?!
Soha nem lett volna csillagszaporítás (rendszerváltás) ha a bolsevik zsidó elvtársak el tudták volna viselni, hogy hivatalosan nincs a nevükön az ország!A likud fidesz hozzájuk képest most csak morzsákat lop!
@guma: Én meg Molly Malone balladáját ajánlanám a kedves olvasók figyelmébe.

Hogyan írta meg egy skót, hogy az ír városi munkáslány fiatalon meghalt a lázban, mert kénytelen volt az utcát járni egész nap pár fillérért?

csurtus.blogrepublik.eu/2012/03/28/molly/
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nincs azzal baj, ha ránéznek valaki körmére, vizsgálják a vagyonbevallását!!

Az viszont sokat elárul, hogy ezt CSAK az ellenzéknél teszik. :))))))))
Érdekes a gyakorlat.
Amikor egy képviselő testület olyan döntést hoz, amely kárt okozz, azért anyagilag fele. Ha ez bűncselekmény, akkor feljelentik a rossz döntést megszavazókat. Amikor a kétharmad olyan döntést hoz, amelyről előre tudható volt, hogy jogértő, és kárt okoz, akkor ez miért nem működik? Az anyagi kárt miért is az adózóknak kell megfizetnie?

Régebben itt ez a hatalmi elit valami felelős kormányzásért hajtotta a tüntetőket. Most vajon így március 15-höz közeledvén, nem kéne erről a felelősségről egy kicsit beszélgetniük egymás közt is?
A másik kérdés, ha a bankároknak sajt vagyonukkal is felelni kell az okozott károkért ( mondta Rogán ), akkor a kormánytagoknak, és a parlamenti döntést megszavazóknak nem kéne anyagilag is felelni a kárt okozó döntésekért?

nol.hu/belfold/tobb-milliard-a-kisegyhazaknak-1521747
.
''''Magyarországot eddigi történelmének fordulópontjain mindig ugyanazok a célok vezérelték, és e célok középpontjában a szuverenitás megőrzése állt - mondta londoni ünnepi beszédében Semjén Zsolt.
A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, aki a londoni magyar nagykövetség által csütörtök este megtartott márciusi 15-i megemlékezés szónoka volt, kijelentette: a szuverén magyar állam megteremtése, illetve helyreállítása Szent István korában, 1848-ban és 1956-ban is egyaránt az első számú cél volt.
Semjén Zsolt szerint ma is a nemzeti szuverenitás megőrzése a feladat, mivel ez a magyar megmaradás záloga.''''

Semjén Zsoltnak fogalma nincs arról, hogy miről beszél. Elsőként szól a szuverén magyar állam megteremtéséről, majd a következő mondatban a nemzeti szuverenitás megőrzéséről.

Ebből csak az világos, hogy Magyarország nemzetállam, ez viszont nem igaz. Szent István éppen a nemzet-államot helytelenítette. Később jöttek ide kunok, szlávok, szászok, de még az itt maradt népek száma is elég jelentős, mint például az avarok. A palócok eredetileg kabarok voltak...Itt abbahagytam.

Veszedelmes dolog a nemzeti szuverenitás hangoztatásával a nemzeti nacionalizmust csíráztatni.
Persze létezhetnek tisztán egy nemzetre alapozó államok, amelyek nem nacionalisták, ámde ilyenről nem tudok.

www.hirado.hu/2015/03/13/semjen-londonban-magyarorszagot-tortenelme-fordulopontjain-mindig-ugyanazok-a-celok-vezerlik/?source=hirkereso
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Elrejteni a legálisan szerzett vagyont?! Nooormális?!"

Döbbenet, hogy a face hozzászólásokban azon polemizálnak, fizetett-e adót ezen jövedelmek után. Pedig az írásból kitűnik, hogy legálisan kifizettet bónuszról szól a mese. A legszomorúbb, hogy a hozzászólók fiataloknak tűnnek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ha komolyan lehetne venni ezt az egész vagyonnyilatkozatosdit, akkor talán én is ezt mondanám. Így viszont csak politikai fegyvernek, esetleg pár bulvárhírre jó az egész, amire szerintem sok még akár pár száz millió is, amiből fenntartják. Pártállástól függetlenül szarja le szinte mindenki, összehasonlításra (ami a lényeg lenne) nem jó, így meg minek?
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Úgy gondolom, hogy nincs objektív felelősség. Legfeljebb azok ellen lehet eljárni, aki megtévesztettek más "megszavazókat" valamely csalárd, de leplezett érdek érvényesítése céljából.
Alakul a hagyó per is, a korona tanú hátat fordított a vádlóknak?

index.hu/belfold/2015/03/12/visszavonta_hagyo_miklosra_tett_vallomasat_a_volt_bkv-vezer/

@dr. jenőke (jenőke):

Ja, csak önkormányzati képviselők felelnek objektíven?
@látjátok feleim szümtükkel:

Mert ennyire értenek hozzá. Bele van mosva Bajnai, van bankár-kormány duma, meg a hibás táblázattal lehet hergelni ("véletlenül" a tábla fejlécében havi jövedelmek vannak a tizenmillióknál, nem évesek)... az offshore-t meg már hozzákombinálják, beérett a sulykolás. Elintézik annyival, hogy legálisan ennyi pénzt nem is lehet keresni, azt meg "el kellett rejteni", és bezzeg a mostani kormány ezeket a "visszaéléseket" megszüntette, azért is csökkentek le a kormányváltással "tisztességes" szintre a jövedelmek.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Pontosan. Ráadásul túl sok értelme akkor sem lenne, ha komolyan vennék. A vagyon kis kreativitással ügyesen el lehet rejteni.
Arról nem is szólva, hogy amit politikusaink lopnak oldaltól függetlenül bőven felette van annak a határnak ami alatt még vonatkoznak rád a törvények.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Elolvastam.
Nem találok benne objektív felelősségre utaló részt, de olyat sem amelyik testületi feleőssére utalna.
Sok a felháborodott embör, oszt még mindig a miniduce van hatalmon, meg az ellenzékben a sok megélhetési el nem kotródom politikus, vagy a szimplán feltünési viszketegséggel rendelkező IQ2, illetve tért nyer egy full idióta jobbik.
@Gábris szomszéd: Hoztad a szinted amnéziás félnótás dituka,jogod van hülyének lenni visszaélésszerűen.
@Toportyán Zsóti: "jogod van hülyének lenni visszaélésszerűen."

Ez természetesen rád is vonatkozik, ahogy elnézem. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Így viszont csak politikai fegyvernek, esetleg pár bulvárhírre jó az egész, "

Ugyanazt mondjuk. Az egész hírből, hogy ugyanis b@szogatják az Együttest, az A hír, hogy CSAK az ellenzékit b@szogatják. :)
(És nem az a cél, hogy az adót behajtsák vagy vigyázzanak a közpénzre stb.)
Tisztelt blogtársak ha nagy leszek, akkor én
„tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott”
szeretnék lenni!!
@dr. jenőke (jenőke): idézet: "Ha mi eltűnünk a történelemből, akkor az egyetemes emberiség lesz örökre, pótolhatatlanul szegényebb egy sajátos arccal, egy sajátos dallammal, Isten egy gondolatával, azzal, amit magyarságnak nevezünk" - mondta ünnepi beszédében Semjén Zsolt.

Ez szállóige-gyanús mondat, csak nem úgy, ahogy Semjén gondolja. :) Egyébként az egész Semjén nevű ember-féle egy hulladék, konkrétan istenkáromló és vallásgyalázó.

Van egy rész a Bibliában, ahol Jézus "elmegy arról a helyről", ahol a tömeg királlyá akarja választani. Jézus akkor sem (később sem) akart részt venni a zsidó nemzeti királyság visszaállításában, pedig Dávid leszármazottjaként akár jogot is formálhatott volna a trónra.
Azt is üzente ezzel a követőinek, hogy a zsidó nép megmaradása nem a szuverén nemzeti állam megteremtésén fog múlni. Illetve pusztulásba viszik a népet azok a vezetők, akik ezt nem hiszik el neki, és ezzel ellentétesen próbálnak cselekedni. (70-ben a római hadsereg le is rombolta Jeruzsálemet).
@Toportyán Zsóti: nenm is ertem, hogy miert etetitek ezt a latens tomeggyilkost..:-)
:DDDDDDDDDDDD

"Orbán és Simicska jóban-rosszban együtt voltak 35 éve, a hosszúra nyúlt rosszban pedig az egész Orbán családot Simicska pénzelte. Józan ésszel senki sem hiheti, hogy Orbán nyolc évig pár százezer forintos pártelnöki és képviselői fizetéséből tartotta el héttagú családját a Cinege közi dácsában. Ugyan... Orbánék valódi családfenntartója Simicska Lajos volt. Ő biztosította az anyagi hátteret, míg Orbán Rasi saját lábára nem tudott állni. (Kedves Rasi, légy erős, mint Luke Skywalker: gazdasági értelemben Simicska Lajos az apád.) Orbán hálás volt neki ezért, de elkezdte gyűlölni is, hiszen Lajos nap mint nap eszébe juttatta, hogy nélküle sehol sem lenne."

elegemvan.blog.hu/2015/03/13/elegem_van_simicska_okossagabol
@vigyüktúlzásbaadolgokat: vicces de igaz, hogy a keresztenyseg - barmelyik szektajarol is legyen szo - legnagyobb ellensege pont jezus es a tanitasai:-D
Az izlandi kormány nem kíván része lenni egy olyan szövetségi rendszernek, ami nem szövetségi rendszerként működik, hanem a tagállamokat véglegesen felszámolni akarja és egy Európai Egyesült Államokat akar létrehozni.

www.atv.hu/kulfold/20150313-izland-visszavonta-unios-csatlakozasi-kerelmet
@Gábris szomszéd: jobbikos vagy, azaz naci. tehat olyasvalaki, aki masok elnyomsaban, leigazasaban, hosszu tavon pedig a ki- es elpusztitasaban latja a sajat boldogulasanak kulcsat.

kello empatiaval es egeszseges lelkivilaggal rendelkezo ember nem valasztja hitler es szalasi orokoseit. a jobbik szocio- es pszichopatak valasztasa. lehet, hogy ahhoz gyava vagy, hogy szemtol szembe lelojj, leszurj valakit es lasd belole eltavozni az eletet, de a rendszer erdekeben orommel terelned az aldozatokat a kivegzohelyre, vagy nyitnad meg a csapot.

mert jobbikos vagy. es jobbikosnak lenni ezt jelenti:-)
@Gábris szomszéd: pedig ez a jovo. kivanok izlandnak sok sikert magaban. mind a 300.000 izlandinak:-)
na, ennyi volt mara az etetes, joibbikos fireg:-)

ade

:-)
@ausländer Sipi: Természetesen csak a te beteg agyadban és lelkedben jelenti azt, de ez már rég nem újdonság. :)
@ausländer Sipi:

"_ vicces de igaz, hogy a keresztenyseg - barmelyik szektajarol is legyen szo - legnagyobb ellensege pont jezus es a tanitasai:-D_"

Úgy lesz ez igaz, ha azt írjuk:

A keresztény és keresztyén egyházaknak továbbá ezek szektáinak -legnagyobb ellensége pont jézusi tanok és azok szellemisége:)
@ausländer Sipi: Ha már ott vagy gyorsan léptesd be Svájcot is hiszen az a jövő. :) Igaz, hogy korábban ők is filóztak a dolgon, de aztán a többség akarata miatt visszaléptek. Kezdj kampányba és tedd helyre a házigazdáidat. :)
@jaegtoer: @ausländer Sipi:

Végülis nem Jézus hozta létre a keresztény egyházat, hanem Pál:))
@ausländer Sipi: Én meg írhatnám, hogy bolsevik pondró, de minek? :)
@dr. jenőke (jenőke):

Gondolom, nagy megrázkódtatás lehetett a te intellektusoddal jókor reggel Semjént értelmezni.

Arról nem szól a híradás, hogy lóháton vonult-e be Londonba?
Az élet nem habostorta.
A zatomerőmű meg nem biciklitároló. Ezért nem félnótásokra kellene bízni a megvalósítását. Mert ha félnótásokra bízod akkor az EU tuti elkaszálja...
@Gábris szomszéd: Eiratom:
- Hm, paksi atomerőmű? Csinoska. Blokkolnám!
Gábris szerint lejáratókampány folyik a Jobbik ellen. Azt elfelejtette hozzátenni, hogy a fiúk házon belül csinálják ki egymást.

nol.hu/belfold/szexbotrany-a-jobbiknal-1521735
@jöttem:

Sok segítség nem kell a kis IQ-jú társaságnak, botrányban önellátók.
A nagy testvér majd segít is nekik.
@Orica Középföldi: Igazából a húsvéti nyúl kapta volna a melót, de megpuccsolták. Láttam a szószparkba.
@ausländer Sipi:
Ja, jövője egy szigetországnak, ami az elmúlt párszáz évben is kiválóan elvolt magában a halászatból. Ez tényleg összevethető az Európa közepén és ütközőzónájában levő Magyarország pozíciójával.
@miva?:

:))))
Többé-kevésbé puccsok történeteként is lehet szemlélni a 2000 évet.
@Orica Középföldi: mai szavakkal, pál intézményesített egy civil kezdeményezést. jézus meg előtte feltámasztotta lázárt.
@Orica Középföldi:

Az MSZP-ben áll a bál a zöld lobbi miatt, a Fideszben Paks miatt, a Jobbik ezen a héten a második botrányt szállítja.

Valóban jobban teljesítünk.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Állítólag képzett tealógós. Mint a lyukas fémtojás.
Nem ártana elolvasnia Gravestől a Jézus királyt.
Nem ártott volna figyelmeztetni, hogy Anliában többségben vannak az anglikánok.
Ott ez a szöveg nem menő.Még mindig a volt gyarmatokból élnek, csak most Commonwealthnek nevezik.
@jöttem:
.
Ha Semjén megjelenik, bármely intellektus kiszikkad a felháborodástól.
Amennyiben sokat beszélne, kihalna a nemzett gyermekek fele, mert csak az ehülten csodálkozó maradna mereven állva.
@parti_giano:

Nagyon-nagyon nagyvonalúan szemlélve ez történt:))
Azt persze, hogy mit gondolt Saul a damaszkuszi úton, sose tudjuk meg.
@dr. jenőke (jenőke):

Engem Harrach megjátszott inkvizítori szigora legalább annyira taszít, mint Semjén joviális ostobasága.
@jöttem:

A maszop nem számít ellenfélnek, a jobbik igen. Rendesen rá fog mozdulni a fidesz.
@Orica Középföldi:
.
Védekezés módja: elképzeled humorbombának egy pléhboj lapban.
@Orica Középföldi:
.
Például: a francba! otthonhagytam az útlevelet...
@Gábris szomszéd: Ez mondjuk még az usában sem történt meg, pedig ott kb 200 éve van junijó.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Nép" mint fogalom nem létezett az 1700-as évekig, úgyhogy ezzel most sok okosat nem mondtál.
@Orica Középföldi:
.
Segítené az emeszpén ha Meseházinak ismét leesne a szakálla és Fóbiásnak kinőne a haja?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): az elmult parszaz evben igen, de mi lesz kesobb? ugye a tengerek tulhalaszasa egeto problema, azaz izland nem lesz kepes mindent a halaszatbol fedezeni, mar nem az van, hogy halaszik, anyu hordoban heringet pacol, fokaborbol ruha, balnazsirbol gyertya, aztan elvagyunk mint kiscsalad. kell aram, uzemanyag, szamitogep, internetkapcsolat, parfum, ananasz, banan, eper, adidascipo, farmernadrag, bordzseki, stb

tehat izland ha bezarkozik akkor ra fog cseszni. aki nem mukodik egyutt az nem fog reszesulni az elonyokbol. mert ugyan, miert is kapna meg izland azokat az elonyoket es segitseget ami az unios tagsaggal jar, ha nem unios tag?
@Orica Középföldi: akar tetsik, akar nem, meg mindig ok a legnagyobb demokratikus ero jelenleg. ugyhogy amig nem alakul mas, addig ok vannak a fidesz opciojakent. egyseruen megkerulhetetlenek. a dk kicsi, a pm kicsi, az lmp orban sajat privat ellenzeke.

felreertes ne essek en nem azt mondom, hogy az mszp most jo, vagy rossz. csak tenyt kozlok, miszerint megkerulhetetlen orban levaltasanak folyamataban. lehet, hogy majd lesz ez maskent, de jelenleg igy van.
kanadaihirlap.com/2015/03/13/slapajok-bloggerek-firkaszok/

"A legjobban viszont nekem a blogszféra körüli ügyeskedés tetszik, az ember elképedve nézi a történéseket.
Persze itt vannak azért bajok blogger-oldalon is, de az azért mégis mindennek a teteje, hogy

a közmédia bérbloggereket foglalkoztat, szép, kövér honoráriumokért.

A blog egy speciális műfaj, ami azért veszélyes a hatalomra, mert ha nem sitteli le a szerzőt, nemigen tud mit kezdeni vele."

csinnbummcsirkusz brühüyyy
\o/ gratula nekik, így kell ezt!!!

Már 263 iskola intett be a Kliknek, hogy nem kérnek az állami ünnepségből

Nem a váci Madách gimnázium az egyetlen.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F03%2F13%2Fmar_263_iskola_jelezte_hogy_nem_kernek_az_allami_unnepsegbol%2F
@ausländer Sipi:

Sipi! 10% nem oszt, nem szoroz egy kormányváltásnál.
Bármennyire sajnálatos, jelenleg a jobbik tűnik váltópártnak. Nem opciónak!!

Persze mindenki tenni fog ellene, és ebben legérdekeltebb a fidesz. Egyelőre komoly mozgások kezdenek körvonalazódni, majd meglátjuk mi lesz.

Mindenesetre a maszop vonata elment, csak nem akarják észrevenni. Elképesztően üres a párt.
@Knósszosz: 21.58
Másoknak meg a "Régi csibészek" jutnak az eszébe:
mandiner.hu/cikk/20150313_simicska_es_a_regi_csibeszek
@látjátok feleim szümtükkel:
7.04 A Tocsik ügyben sem volt másról szó. Oszt mégis!
@látjátok feleim szümtükkel:
7.11 Ha csak visszavonta volna. De elnézést is kért, amiért a vádhatóság nyomásgyakorlására tett hamis nyilatkozatot:
www.origo.hu/itthon/20150312-elnezest-kert-hagyotol-a-nokia-dobozos-vadlo.html
@viktorputyin:
8.21 Minek ennyire eltekerinteni? "Nemzeti kommiszár" oszt passz.
@kekex:
Komoly meglepetéseket tartogat akkor a vizsgálat! :)
Viccország hülyegyerekei játszadoznak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
11.55 Azért a reakció se semmi! És már nem keresem elő, de az (igazi) CÖF is elhatárolódott tőle!
www.hir24.hu/belfold/2015/03/12/hazaarulok-a-vaci-gimnaziumban/
@jöttem: Ez is pontosan annak a része. Tudod ezek is régebbi dolgok, de hogy hogy nem épp a tapolcai kampányban kerül ez is elő. :)
@kekex:
Nem is az ő elmebetegjeik!
Detéllegnem... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
12.30 Nem hülyék ezek, amikor shortolnak!
privatbankar.hu/reszveny/megviselte-az-otp-t-rogan-otlete-278914
"Mindenesetre az OTP részvényesek, akik már abban bíztak, hogy vége a bankok gyötrésének, ma újra elkeseredtek, és szórják a papírokat. 11 körül közel 3 százalék volt a mínusz."
kedves mariann,
engedd meg, hogy szülinapod alkalmából őszinte részvétemet fejezzem ki az ünnepélyes fostalicska tologatás miatt.
egyúttal tanácsodat is kérem. véleményed szerint heraldikai szempontból tekintve milyen eszközökkel lehet ékesíteni az obligát szaros gumicsizmát úgy, hogy az ember kékvérűnek nézzen majd ki az idő múlásával. meglátásom szerint ugyanis -a bloggazda véleményével ellentétben- itt nem amnéziáról, sokkal inkább az új arisztokrácia létrehozásának szándékáról van szó. valamikor ezt úgy fogalmazta meg a köznyelv, hogy amikor a szart fölteszik a stelázsira, nyomban lekvárnak kezdi képzelni magát, a többi az időn és a fogyasztón múlik.
nos, visszatérve a heraldikai problémára, el nem tudom képzelni, hogy mondjuk ennek a mészárosnak valaha is kinőne az agya, csakhogy ezt címerben kifejezve sehogyan sem tudom elképzelni, függetlenül attól, hogy az illető sikeres szotyolázó avagy nem. persze a kiragadott példától eltekintve számomra elképzelhetetlen, hogy maga az uralkodó még véletlenül sem vakarná meg a tökeit a nyílt színen, míg a sameszai vitustáncot lejtenek az uborkafán.

megtisztelő válaszodat várva marattam kiválló tiztelettel a hacsaturján.
zsenik nahhh:

A Fidesz a Financial Times cikkéről: A baloldal szüntelenül hátba támadja Magyarországot

444.hu/2015/03/13/a-fidesz-a-financial-times-cikkerol-a-baloldal-szuntelenul-hatba-tamadja-magyarorszagot/

--

Financial Times: Rendben van a cikkünk

A paksi bővítés elkaszálásáról szóló cikk egyik szerzője Twitteren reagált a kormány vádjára.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F03%2F13%2Ffinancial_times_rendben_van_a_cikkunk%2F
@kekex:
Tónit már tarkón csaphatná valaki, hogy kussoljon a tahója...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Pedig ez a libsi tempó mennyivel tisztább és demokratikuschabb ugye? :)

Felakasztaná a jobbikosokat a liberális polgármesterjelölt

alfahir.hu/felakasztana_a_jobbikosokat_a_liberalis_polgarmesterjelolt
@kekex: óvastam én is, pediglen az "igaz" cöf is hasonlóan ordít szamár módjára a zéterbe, csak nekije a helesírása jobb
hogy is van az a mondás a sánta kutyákról?
www.vg.hu/vallalatok/energia/nem-tesz-kozze-helyreigazitast-a-financial-times-hiaba-kerte-a-kormany-446106
és
www.atv.hu/belfold/20150313-amerikai-futoelemek-hatarozottan-tagad-a-westinghouse/hirkereso
Na az ilyenek kommunikálása miatt kell csakis a slapajképzőn oktatni a mikrofonállványokat.
meúgyi:

A köztévé eltitkolta a Paks-vétót

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2015%2F03%2F13%2Feltitkolta_a_kozteve_az_eu_paks-vetojat

---

Nem lett volna egyszerűbb betenni a vasárnapi zárva tartást előíró törvénybe, hogy "kivéve CBA"?

Van olyan CBA bolt, ami mostantól vasárnaponként tovább lesz nyitva, mint mielőtt a kormány megvédte a dolgozókat a hétvégi munkától. A tőlük pár méterre működő versenytársnak persze be kell zárnia.

444.hu/2015/03/13/nem-lett-volna-egyszerubb-betenni-a-vasarnapi-zarva-tartast-eloiro-torvenybe-hogy-kiveve-cba/
@Gábris szomszéd:
Ugyan... most akkor egy kis illegális lehallgatás, zsarolás, turkálás a másik magánéletében, mindez a jobbikon belül, hisz ott szent dolog a magánélet, mint azt tegnap is megtudtuk tőled...

m.nol.hu/belfold/szexbotrany-a-jobbiknal-1521735

Szerintem is a zsi.. a zsiráfok voltak
@kekex: nem mindegy hol képzik, ha úgy sem kérdezhet? :D

Paks II.-ügy: Nem lehetett kérdezni a szóvivőtől

www.origo.hu/itthon/20150313-ujabb-fejlemenyek-a-paksi-atomeromu-ugyeben.html
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hülevagyol, rúdtáncos szakosztály után, és pornós csajszikkal meg a kágébéla szekértelemmel, mi egy kis lehallgatás széljobbereknél :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ja hogy akkor te is elkezdsz mindent háromszor berakni. :) Akkor OK. Ezek salapján akkor édesJézus hová jutottak a felvilágosult libsidemokraták a tolerancia és a másság bajnokai. :)

FELAKASZTANÁ A JOBBIKOSOKAT A LIBERÁLIS POLGÁRMESTERJELÖLT

alfahir.hu/felakasztana_a_jobbikosokat_a_liberalis_polgarmesterjelolt
Amikor kibiztosítom a sörétes vadászfegyvert ezeknek a faszszopóknak a pofájától 2.5 cm-re, szeretném ha megkérdeznék, hogy honnan a faszból jutottam ehhez hozzá. Csak azért, hogy én is elmondhassam - családi összefogással, öreg. Aztán pofán lövöm egyszer, kétszer, . . . . . , sokszor, . . . . . folyamatosan lövöm. Péppé lövöm azt a kibaszott hülye, értelmetlen szarevő, gecizabáló, fos pofátokat, bazdmeg.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Tónit már tarkón csaphatná valaki, hogy kussoljon a tahója..."

Nincs választása, csak az előre. Ettől függetlenül láthatóan megviselik a történések.
A vuitton-szatyrok felcsúsztak a szeme alá, mintha összement volna,beszéd közben a semmibe mered, de a papagáj-robot működik.
Mindegy a lemez, polgár, nemzet, kisember, bajnai, szocik, gyurcsány.
És most énekeljük el együtt a Kurva anyád, orbán viktor kezdetű dalt.

Kurva anyád . . . . . orbán viktor,
Kuuuuúúúúúúúrva anyád, orbán viktor,
Kurva de kibaszottttt anyááááááád, orbán viktor,
Basszad szájba a kurva anyád!
@parti_giano:

Snassz. Sehol egy Makovecz vagy Melocco-motívum?
Valami utalás az eredetre, tarsoly, ivókürt?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Európai Bizottság: Titkos a paksi határozat, de szeretnénk ha nem lenne az

magyarip
ma 12:51

Már március 2-án szóltak Brüsszelből, hogy a fűtőelemekről szóló szerződés nem lesz jó. A kormány azóta próbálta eltitkolni.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F03%2F13%2Feuropai-bizottsag-nem-blokkoljuk-egesz-paksot-csak-az-uzemanyagat%2F
@parti_giano:

" ez most minimál."

Aha, mint Fekete tehetsége.
@guma: Orbán úgy döntött,hogy elege van Simicskából és felcserélte az amnéziás,félkegyelmű felcsúti zsenire akinek fogalma sincs mi folyik körülötte.

Hajrá Lajos,én mindig neked drukkoltam és bíztam benned ,csak most ne hagyd abba.Tudom,hogy nagy f@sz vagy
te is, de látni sem bírom már a régi haverodat :)
fideszjobbik=oroszszovjet agitprop:

Paks: rajtunk röhögnek az orosz neten

A blokkok EU-s blokkolását a gyarmatosító EU lépéseként értelmezik. Bezzeg a szoclágerben!

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2015%2F03%2F13%2Fkarorvendok_paks_miatt_az_orosz_netezok%2F

---

A Fidesz elárulta, mi a baja Pakssal

Mármint a baloldalnak. Az, hogy a baloldal mindig a nemzeti érdekek ellen harcol. Ilyen egyszerű.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F03%2F13%2Fa_fidesz_elarulta_mi_a_baja_pakssal%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nyilván ha az Oroszokon kívűl bárki mással szerződtünk volna, akkor is ugyanez lenne a helyzet. :)
gyerekek!

a kóbor kutyákat láttátok? :))))

Kirugdosott egy kóbor kutyát a parkolóhelyéről a férfi: alig hitte el ami ez után következett.

www.hir24.hu/kulfold/2015/03/12/bosszut-alltak-egy-bunko-autoson-a-kutyak/
13:25
Brüsszel bemondta, mikor oldják fel Paks II. titkoksítását - (videó)
Brüsszel bemondta, mikor oldják fel Paks II. titkoksítását - (videó)

Pénteken Brüsszelben sajtótájékoztatót tartott Anna-Kaisa Itkonen, az Európai Bizottság energiaügyekért felelős szóvivője. Az amúgy szokásos rendszerességgel megtartott eseményen 2015.03.13.-án bejelentette: az EB-vel egyetértett a magyar kormány, hogy a tervezett atomerőmű építéssel kapcsolatos titkosításokat fel kell oldani....<<<<<<<<<

hvg.hu/gazdasag/20150313_Brussz_bemondta_mikor_oldjak_fel_Pa
307-ből csak 44 iskola engedett a KLIK rákosista kérésének

Iskolánként tíz pionírt kért a központ, akiket felvittek volna Budapestre, hogy a kormányzati-központi ünnepségen megtapsolják a miniszterelnököt. Kiderült, hogy a káderek hiába álmodnak ilyenekről, már elmúltak az ötvenes évek.

cink.hu/307-bol-csak-44-iskola-engedett-a-klik-rakosista-kerese-1691237172
@s: Ácsi, túlteng benned az indulat és a mértéktelenség/pazarlás!
Egy pofának egy löket bőven elég (lenne)...
@Orica Középföldi:
esztamaszop is tuggya?
brühüyyy

meg akik rájuk szavaznak

gyurcsányfóbiában fox evezni a lajtán árral szemben?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az Európai Bizottság pénteki sajtótájékoztatóján a szóvivők azt mondták, hogy nem blokkolták a teljes paksi beruházást, csupán az üzemanyagbeszerzésre vonatkozó orosz-magyar szerződést nem fogadták el. Részleteket azonban alig árultak el az ügyről. Azt mondták, hogy a Pakssal kapcsolatos döntést titkosították, és ezért nem mondhatnak sokat róla. A bizottság ugyanakkor szeretné ezt a titkosítást feloldani, olyan hamar, amint csak lehetséges."

Nagyon helyes a titkosítás valóban baromság.
@Rodeo36: Szép napot! Mizujs Fergussonban? Tart még az utcai lövöldözés?
@Gábris szomszéd:
az, hogy a Roszatom rossz üzleti passzban van (sok minden okból, a zejú önmagát preferálja és az nem bűn???) nem jelenti aszt sem, hogy 20 év múlva (ha megépül???) a Paks akármennyi meg fogja érni az akkori árak és feltételek mellett
a hatástanulmány nagyon hiányzik és azok akik értenek hozzá nem javasolják ilyen összeg ecceri elbaszását olyan dologra ami beláthatatlan még a legjobb Delpho-i és más jósdák szavai ellenére (meg a sámánok dobja és a lócsontok füstölve)

teljesen más egy gazdaságos és megtérülő beruházás mint egy ilyen dobjunk csakki 3000 milliárdot az ablakon osztmajdleszvalahogy???

valahogy mindenképpen lesz mert úgy még sohasem volt hogy valahogy ne lett volna

de a világ (talán az usát kivéve) már sok kis beruházással és kutatással fedezi a jövő energiaszüxégletét...
a zusa is csak hatalmas fa és széntüzelésű erőművekben "gondolkodik" esze nincs...és lehetőséget sem ad más kutatásnak
naponta 12* látni a réteghasítási technológia mindenhatóságát és ártatlanságát fizetett hírdetésekben de a geológusok már mérik a földrengéseket és rétegcsuszamlásokat városok tűnhetnek el seperc alatt de most ez a divat mert csak

brühüyyy

orbánnak sohasem volt esze semmennyi ha valaki egy 30 perces szónoklatot nem képes fejből papír nélkül az más gonoszságokra is képes
@Gábris szomszéd:
igen tart és a négerek aszt nyilatkozzák (most élőben) ha a rendőrnek joga van lőni akkor nekik is

brühüyyy

áll a bál de már a ferguson-i rendőrség csak papíron létezik a város 12 felelős vezetője mondott le 48 órán belül

egy szenátor (néger nő) és egy fehér rendőr ordítozva veszekedtek tegnap az élő tv adásban, obama meg a Jimmy Kimmel-en mondott néhány keresetlent meg Erik Holder a legfőbb ügyész

ott a délen áll a bál
-no comment-

Volt bolgár kormánytag árulja a magyar letelepedési kötvényeket

Bulgária egykori külügyi, gazdasági és szállítmányozási miniszterhelyettese árulja a magyar letelepedési kötvényeket, például a Közel-Keleten is.

blog.atlatszo.hu/2015/03/volt-bolgar-kormanytag-arulja-a-magyar-letelepedesi-kotvenyeket/
@Rodeo36: Te mit tippelsz? Mi lesz a kifutása a projektnek és szerinted mi lenne a jó megoldás Paks ugyében?
@Gábris szomszéd:

Ha nincs hír, nincs mit nyilvánosságra hozni. Talán a jobbikosok gátlástalan hatalmi harca és pénzéhsége /lásd szülei gyámság alá helyezni kívánó személy/ az oka a botránynak.
Nem lejáratókampány ez, Gábris.
Csak szimpla tájékoztatás.

Pl. engem nehezen zsarolhatnának meg szexvideóval.
@Gábris szomszéd: Nézel de nem látol amnéziás félnótás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bő egy hetük volt rá, hogy összeszedjenek valami épkézláb magyarázatot.
Ennyi telik tőlük, amit tegnap-ma láthattunk.
Hiába, Lajos már nem súg.
@Gábris szomszéd:
#1. Bős Nagymaros újraTÁRGYALÁSA!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2. szél és geotermikus energia bevezetése
#3. Napenergia
az összes gáz és olaj alapú energiatermelés felülviszgálata és újraszelektálása (gazdaságossági alapon nagy hangsúlyt adva a karbantartásra és annak kölcségeire)
#4. folyamatos kutatás és kísérletek az új energiák alkalmazására, kísérleti falvak kisvárosok energia hatékonyságának növelése céljából és bemutatására

#5 oktatásban a teljes spektrumot bevinni az oktatásba és a kutatások eredményeit is
#6. az MTA-n kialakítani olyan kutató egységet mint anno KFKI és energia hasznosítás gazdaságosság valamint új lehetőségek felkutatása

ezzel nem merül ki de ha ez meg lenne valósítva aakkor már lehetne valamit csinálni

magam részéről kiszámítanám és törvénybe iktatnám az egy erőműre eccerre, maximálisan elkölthető financiális forrásokat

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Még szerencse, hogy egyesek napi szinten elláttak minket az orosz propszöveggel, így nem lepődtem meg.
Mesélj már arról kedves, mi lenne a lakájmédiában ha egy jobbikos írt volna arról, hogy minden liberálist fel kell akasztani? Nincs itt semmi kettős mérce, hírérték meg aztán pláne, tessék szépen továbbhaladni. :)
@Gábris szomszéd:
még rövidebben
sohasem építenék Paks fejlesztést és felkészűlnék a végleges kifuttatására
és hagynám az összes olajat és gázt ott ahol vannak

brühüyyy
@Rodeo36: A jelenlegi helyzetben gondolom nem lehet ilyen hirtelen leszakadni az atomenergiáról. Véleményed szerint hány év kell egy ilyen váltáshoz?
@Rodeo36:

Ne legyél hülye. Egy szót nem szóltam a szavazói rétegről, ami ma 3-4 felé, illetve sehova se szavaz.

Tényként megállapítottam, hogy a több évtizedes kontraszelekció következtében a párt kiürült. Szellemileg, tartalmilag, stratégiailag, mindenhogy.

Ebből nem lesz sem felállás, sem megújulás, sem kormányváltás.A pártelit nem fog felállni, mert megélhetési politikus mind.

Gyurcsányról nem szóltam, de nem azért nem lesz esélye, mert történetesen én nem kedvelem. Ez lényegtelen.

Tudnád rendesen használni az anyanyelved?
@Gábris szomszéd:
most rövid leszek:
3 tól 5 év a max!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"csak" ugye tenni kellene valamit és nem a szájtépést és a korrupcót csinálni

ma senkinek sem "érdeke" a váltás mert minél kisebb és szétszórtabb egységekben (+ diverzifikálás) lenne mindez,
hogyan lopnának a kedvesék?

minél nagyobb egy monopólium annál többet lehet eltüntetni a számlavezetéskor vagy annak mellőzésével

miért szar egy hatalmas konszern? ugyanezért és bárhol

ha Europa be tudta a világot teríteni az A sorozatú repülőgépek tervezése és gyártása világába és az műxik sokkal gazdaságosabban mint a Bő Ing és hasonló monstrumok

úgy láccik többféle kapitalizmus létezik:

rossz rosszabb és legrosszabb meg a szar

brühüyyy
@Orica Középföldi:
"Engem Harrach inkvizítori szigora legalább annyira taszít, mint Semjén joviális ostobasága."
Hasonlóan érzek magam is, de soha nem tudtam volna ilyen zseniálisan megfogalmazni.
@Orica Középföldi:
nembaj Józsika...csak elemezd én nem mondtam, hogy hülye vagy de attól még lehecc

van a valóság és amit Józsika (oricicácska???) hírdet
ez is a hitvilág része
higy orciában és megüdvizelsz

brühüyyy
@pianolight:
Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságodat.
@jöttem: Csak szépen demokratikuschan európéer módra. :)

"A Magyar Liberális Párt (MLP) egykori alapítója, korábbi XX. kerületi polgármesterjelöltje patkányoknak, csótányoknak, férgeknek nevezte a jobbikosokat Facebook-bejegyzéseiben, és egy Szálasi Ferenc felakasztását mutató képet közzétéve, azt úgy kommentálta: „amikor a jobbikos a helyére kerül”.
Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján felszólította az összes baloldali kispártot – MSZP, DK, PM, Együtt –, amelyek az MLP-vel a választásokon összefogva mérették meg magukat: valljanak színt, egyetértenek-e Rózsa Mihály kijelentéseivel.
„Vajon ők is egymillió magyar állampolgárt csupán azért felakasztanának, mert a Jobbikra szavaztak, és a Jobbikhoz tartoznak? Elhatárolódnak-e a liberális párttól, elhatárolódnak-e Rózsa Mihálytól?” – tette fel a kérdést Szilágyi György.

Külön felszólította Pad Ferencet, a tapolcai időközi választás baloldali jelöltjét ugyanerre, hiszen az MSZP-s politikus jelölőszervezetei között az MLP is megtalálható. „Vajon továbbra is számít-e a liberálisok támogatására, továbbra is számít-e egy olyan párt támogatására, amely több mint egymillió embert felakasztana kijelentései alapján?

Egy másik liberális képviselőjelölt, Almási-Kecskés Gusztáv, aki a VII. kerületben indult az MLP színeiben. Almási-Kecskés a vidéki embereket – csak azért, mert nem értenek egyet azzal a nézetével, hogy egységes európai hadseregben harcoljanak – nemes egyszerűséggel leparasztozta, mert szerinte a paraszt csak a saját tanyáját félti, a polgár viszont tudja, hogy az egész város leég, ha a szomszéd háza leég.
Tehát azért, mert másoknak más a véleménye, innentől kezdve tudatlan parasztok, akik lenézhetőek. Nagyon komolyan veszik a szólásszabadságot addig, amíg az nem ütközik az ő véleményünkkel. Ha valakinek más a véleménye, másként gondolkodik, azt fel kell akasztani, ki kell nyírni, és különböző jelzőkkel kell illetni.”

alfahir.hu/jobbik_valljanak_szint_az_akasztasrol_a_balos_kispartok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Remélem még sok "boldog" lesz.
Köszönöm szépen a jó kívánságaiadat!
Feldühítheti az oroszokat az EU paksi vétója

A magyar kormány és az Európai Bizottság is úgy érvel, hogy a fűtőanyag-beszállításra vonatkozó vétó nem vezet automatikusan a paksi atomerőmű-építés leállításához. Csakhogy az oroszok csomagban akarták értékesíteni nekünk a technológiájukat, így a várható újratervezés tovább drágíthatja a már egyébként is drága beruházást. Sőt, a titkaikat féltő oroszok akár el is állhatnak a fejlesztéstől, főleg, hogy az EB épp a titkosítás részleges feloldásáról győzködi Budapestet.

hvg.hu/itthon/20150313_Jo_sok_penzunkbe_kerulhet_az_EU_paksi_vet
@Orica Középföldi: én is így látom, és hozzá tenném ez a látlelet nem csak a pártokra igaz, hanem a társadalom nagy részére, szinte minden szinten
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Brüsszel nem blokkolja a paksi bővítést, csak a fűtőanyag-beszerzésről szóló szerződéssel van baja.

hvg.hu/gazdasag/20150313_Europai_Bizottsag_Nem_blokkoltuk_a_paksi
Andrew Byrne @aqbyrne
Követés

#Hungary says #Paks nuclear plant will go ahead but acknowledge #Euratom has demanded changes to fuel supply contract.We stand by our story.
@Orica Középföldi:
túl magas volt a labdád

brühüyyy
@Mariann19:

Hallom szülinap volt tegnap!
Tegnap nem lehettem itt,de talán még kívánhatok boldog,kézilabdában magyar sikerekkel megrakott hátralevő évtizedeket:))

Még élünk, gyermekek vagyunk, s mégis látod, mindig haladunk
Az úton, mert menni kell még akkor is, ha maradni akarunk
Itt egy év, és ott egy újabb, de embertől ne várj újat
Korlátaikat hagyd nekik, te híd is vagy, és folyó is vagy
Rajtad mások átkelhetnek, ha akarnak, kinevethetnek
Szárnyad is van, repülni tudsz, így föléjük emelkedhetsz

Istenedhez, angyalodhoz, nem választott akarathoz
Álmaidhoz, szerelmedhez, maradj mindig hű magadhoz
Istenedhez, angyalodhoz, nem választott akarathoz
Álmaidhoz, szerelmedhez, maradj mindig hű magadhoz

Föld lakói remeghetnek, hódolhatnak félelemnek
De te szilárd lábakon állj, s maradj meg mindig ilyennek
Vedd a napot ajándéknak, amit mások pazarolnak
Ne vedd magadra, ha semmibe vesznek, nekem mindig ajándék vagy

Istenedhez, angyalodhoz, nem választott akarathoz
Álmaidhoz, szerelmedhez, maradj mindig hű magadhoz
Istenedhez, angyalodhoz, nem választott akarathoz
Álmaidhoz, szerelmedhez, maradj mindig hű magadhoz

Maradj mindig hű magadhoz, maradj hű adott szavadhoz
Álmaidhoz, szerelmedhez, így juthatsz igaz áldáshoz
S, hogy tűzhajú kedvesem lettél, ne számold, hogy mennyit léptél
Nem azt ünneplem, mióta, hanem azt, hogy megszülettél.

www.youtube.com/watch?v=EfTsB0Cp7bM&feature=youtu.be
@Orica Középföldi:
és még valami, mint született magyar anyanyelvű akkora és olyan jogom van ahhoz, hogy úgy törjem kerékbe a gyöknyelvet ahogy az nekem teccik...attól még állandó jelesem volt magyar nyelvtanbó, irodalomból és történelemből

és te senki sem vagy hogy megaszondd mit tehetek és mit nem

ne keverj össze a beosztottyaiddal...

ennyit meg erről

brühüyyy
@hacsaturján:
"Szülinapod alkalmából részvétem fejezem ki az ünnepélyes fostalicska tologatása miatt."
Köszönöm szépen együtt érző szavaidat, melyek az emóciók mellett a realitások jegyében születtek. Mondhatnám, a szülinap gyönyörű, a helyzet fos.
Hosszas töprengés után kérésedre az új magyar címert vizionáltam, melyben kifejezésre kerülne Orbán nacionáléja mellett az általa képzelt arisztrokrata vágyálma.
Tehát:
Háttérben a föld színeivel egyező gázmezők, előtérben olajos hordó.
Annak tetején Orbán egérként mélyzöld gumicsizmában, fehér gumitalppal áll combközépig belesüllyedve.
Vállán koronázási lila /a kurvák színe/ körpalást, sodrott aranyszálakkal átszőve.
A figura arckifejezése elszánt, szabadságharcos pózban áll, kezében fagyott bacon szalonna./a visszamaradt exportból./
Az egéren lévő paláston arany körfelirat:
"Hol az a kurva macska, hadd b...am meg."
Mindenféle kiegészítés csak javítana címerünk hitelességén.
@gazoló:
Nem tagadom, könnyeket csalt a szemeimbe ez a gyönyörű vers.
Köszönöm neked a verset és a jókívánságaidat.
Lehet, hogy Viktor is gondolt rám, mert a focinál átvette az új Tv rendszer a foci közvetítési jogát a Digitől. gondolom, hogy a kézire is sor kerül.
Nagyon a kedvünkben akar járni, mert durvul a helyzet.
@Gábris szomszéd: Megint kivágtad a rezet félnótás amnéziás.
Ez volt már? :)

Fél éve ő írta alá a Quaestor kötvénykibocsájtását, most ő vizsgálja a következményeit.

Windisch László MNB-alelnök szerdán ezt nyilatkozta a parlament illetékes bizotsága előtt: Az MNB kompromisszumok nélkül folytatja le a célvizsgálatokat a befektetési szolgáltatóknál. Az eset érdekessége, hogy ez ugyanaz a Windisch László, aki 2014. november 20-én engedélyezte a Quaestor-kötvénykibocsátást 70 milliárd forint értékben. Vajon pártatlan lesz a vizsgálat?
Polt Péter és Vida Ildikó után, úgy tűnik, egy újabb Fidesz potentát fog lényegében maga ellen vizsgálatott folytatni.

propeller.hu/itthon/3074991-fel-eve-irta-ala-quaestor-kotvenykibocsajtasat
@Toportyán Zsóti: Na mizujs demokraták gyöngye, most nem sír a szád az ordaseszme miatt? :)
@Mariann19:

"Nagyon a kedvünkben akar járni"

:)Néha belefér egy kedvező döntés is a'zemberek javára attól aki 'sohasem hazudott:)

A kézi szabad nézhetősége a focinál is fontosabb lenne!!
@Gábris szomszéd: "újabb Fidesz potentát fog lényegében maga ellen vizsgálatot folytatni"

Hidd el ez a legjobb. Az ügyet ugye ismeri kívül-belül, ez mindjárt mellette szól. Azon kívül nyilván semmi olyan nagyobb horderejű felismerés nem fog felbukkanni, ami esetleg megrengethetné a fidesz hatalmát. Ez így már rögtön két előny. Kellhet ennél több? Na látod. Ezért csinálják így.

Az más kérdés, hogy amikor a rögtön ítélő bíróságok működésbe lépnek, akkor teljesen más szisztéma fog érvényesülni. A két perces tanácskozás lényegében hosszúnak fog számítani és szinte minden ügy golyó általi halálos ítélettel fog végződni. Illetve nem, bocsánat. Lesz kötél általi is.
@Gábris szomszéd: Ha lövése nincs a fajtádnak a demokrata fogalmáról ne vedd a szádra illibsi amnéziás félnótás.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na ennyit a nagy "szex botrányról".

A Jobbik feljelentést tesz a Népszabadságban megjelent hazugságok miatt

"Ahogy korábban, úgy ezután sem vagyunk hajlandóak mások magánéletével foglalkozni, így az ominózus hangfelvételt sem szeretnénk kommentálni. Annyi azonban kijelenthető: a debreceni Jobbiknak semmi köze nincs a hangfelvétel készítéséhez, továbbá a felvételen sem hallható debreceni jobbikos. Az pedig, hogy tényként állítják be, hogy politikusaink ezt a felvételt egy tagtársunkkal szembeni zsarolásra használják, büntetőjogi kategóriába sorolandó. A Népszabadság cikkének többi „tényközlése” sem állja meg a helyét, hiszen a bíróság távolról sem azt állapította meg önkormányzati képviselőnkről, amit az újságíró állít. Ezért a sajtó-helyreigazításon túl feljelentést is teszünk a cikk írójával szemben, és a későbbiekben mindenki ellen jogi lépéseket foganatosítunk, akik tényként állítják be ezeket a légből kapott hazugságokat."

hvg.hu/itthon/20150313_szexbotrany_jobbik_feljelentes
@Toportyán Zsóti: Gyorsan gyorsan indítsd a rettegést és az országos médiakampányt. Ártatlanok százezreit akarja akasztani egyik eszmetársad. :)
@s: Röveidebb ideig fog tartani mint ez? :)

youtu.be/acRqvsJJXUk
@Mariann19:

köszönöm szépen a választ, bár bevallom, családi címerekre gondoltam elsősorban.
pl. nemzetes mészáros lőrinc de genere gázvezeték: hétszer metszett menetvágó és lókolbász keresztben a felcsúti szűzmária áldóan kiterjesztett karja alatt, zöld mezőben három orbánviktorral, "ha a miniszterelnök úr is úgy akarja" körfelirattal. stb.
Jéééé, hogy mik vannak.:)

Egymásnak estek az MSZP-sek atomügyben

A paksi bővítés leállítását és zöldfordulatot sürgetnek a budapesti MSZP-sek, akiknek a párt atomlobbijával, az MSZP 25 éve hangoztatott érveivel és Mesterházy Attila haragjával is szembe kell szállniuk.

alfahir.hu/egymasnak_estek_az_mszp_sek_atomugyben
@gazoló:
"A kézi szabad nézhetősége a focinál is fontosabb lenne!! "

Nekünk. Most már csak azt kellene tudni, hogy Viktorunk vagy valamelyik ölebecskéje szereti-e? Mert ha igen, akkor habzsi-dőzsi lesz.
Nem a Kéziszövetségnél lesz a következő vezetőváltás, vagy rosszul emlékszem?
@kekex:
Tényleg zsinórban jönnek az eu-s büntetések és elmarasztalások.
Lehet, hogy nemhiába vártunk az eu lépéseire, mert elkezdődtek a pörölycsapások a kisegyházak, a börtönhelyzet, a végkielégítések SZJA ügyében.
Az viszont baj, hogy a büntetéseket és a kártalanításokat nekünk kell megfizetni.
Nemhiába van benne az Alaptörvényben, hogy az ilyen jellegű kiadásokat a lakosságnak kell viselnie.
Mikor lesz már olyan törvény, hogy az ezekért való felelősséget nevesíteni kell, és a pénzügyi kártérítés mellett eljárás is induljon azok ellen, akik a helyzetet létrehozták?
@Gábris szomszéd: Ne szenvedj félnótás keresőrobot,vagy ezért fizet putingazda?Megint nem ért a heted 1 kopekot sem,csak oboázni jársz ide égeted a gazdát,nehogy megunja és polóniumos teaivás legyen a vége.
@hacsaturján:
Miért nem írtad, hogy családi címerekre gondoltál?
Ez esetben egyből József főherceg majorja jutott volna eszembe, melybe Orbán már kb. 3 éve bebútorozott, legalábbis az akkori hírek szerint.
Mindegy, gondolkozom valami plasztikusan kifejező családi címeren, melyben benne lesz a múlt és a jelen.
A sötét jövő egyelőre nem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Szia Bocs!

"Viktorunk vagy valamelyik ölebecskéje szereti-e?"

Ez itt régebbi történet:))

hvg.hu/itthon/20130619_Simicska_hozentrogerben__ujabb_fotot_vil
Vannak az udvartartásban egyéb kézikedvelő "ölebecskék is:))

Kálomista Gábor akit,csak a Veszprém körül végzett munkájáért tisztelek!
De úgy hallottam Kocsis Mátét akarják a kéziszövetség trónjára ültetni!

Megdöbbentő,de a 'birkózók'rezsiszilárddal történő megalázása után,beleillik a képbe:((

"fidesz az amnéziások es félnótások pártja"!!
@Rodeo36: Japánok madzag nélkül elvitték 55 m-re a villanyt. Alakul lassan az asimovi műhold-Erőmű.
kell vagy tíz 15 év a váltásra, megerne szerintem
@gazoló:
Nekünk mindennél fontosabb lenne, ha a kézit is belevonná a sportközvetítések körébe.
Szerintem meg is lesz. Mocsai kellően benne van a pixisben, reméljük, kibulizza.
Lehet, ha megvalósul, egy kicsit elnézőek is leszünk.
Ám, csak egy hangyányit.
@Mariann19: ez a baj ezzel az egész rendszerrel. Kapsz valami baksist és máris elnéző vagy a mocskossagokra.
aztán csodálkozol, hogy Magyarországon egyetlen olyan bekötőút sincs, ahol ne bokáig járnal a szemétben
@gazoló:
@kekex:
Gyerekek!
A hozzátok írt kommentjeim eltűntek.
kekex-nél a válasz, gazolónál a második.
Valami üzemzavar van?
@Gábris szomszéd:

Ezen rugóztok harmadik napja.
Akkor persze nem volt ennyire bátor véleményetek, mikor Gyöngyössi a parlamentben össze akarta írni a zsidókat, Novák egy újszülött kapcsán cigányozott, vagy a mezőtúri jobbikos- Kötél János- a cigányok megöléséről posztolgat évek óta az FB-n.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője miért nem hívott össze sajtótájékoztatót Kötél János ügyében?
Ugyanis K.J. többek között ez a mondatot posztolta az FB-n 2011-ben:
" Öljük már meg őket, a rohadt kurva CIGÁNY anyjukat!"
Ez nem bűn?????
@gazoló:
"Kálomista Gábor akit,csak a Veszprém körül végzett munkájáért tisztelek!
De úgy hallottam Kocsis Mátét akarják a kéziszövetség trónjára ültetni!"

Egyik oldalról Simicska, a másikról Kálomista és Kocsis... akkor remélhetünk, bármi történjék is?
@habakuk000:
Szia habakuk!
Á, csak elkapott a hév egy ilyen csalfa lehetőség reménye miatt, hogy már egy közvetítés is levesz a lábamról.
Intelmedet megfogadom, és továbbra is úgy fogom
útálni ezt a kormányt, mint ....eddig.
Mást akartam írni, de visszafogtam magam.
@Mariann19: Ez vagy volt másik is?

"Nem tagadom, könnyeket csalt a szemeimbe ez a gyönyörű vers.
Köszönöm neked a verset és a jókívánságaidat.
Lehet, hogy Viktor is gondolt rám, mert a focinál átvette az új Tv rendszer a foci közvetítési jogát a Digitől. gondolom, hogy a kézire is sor kerül.
Nagyon a kedvünkben akar járni, mert durvul a helyzet. "

'inten'netnemfelejt avagy 'nyisdkiazajtótnehogybetörjék 'mer mindjárt ott a 'feketeautóscenzorok:))
@Gábris szomszéd:

Na volt ott más is a lehallgatáson kívül:

"A sorozatos botrányok miatt pár hete már fel kellett oszlatni a Jobbik debreceni szervezetét.

A Népszabadság megemlíti, a helyi tagság körében kiverte a biztosítékot, hogy a debreceni szervezet egyik alapítójáról, Kőszeghy Csanád Ábel önkormányzati képviselőről a bíróság egy levéltitok-sértési perben kimondta, a párt belső internetes levelezőszerverén keresztül szabad hozzáférése volt a tagok magánlevelezéséhez; egy másik helyi politikusban viszont azért ingott meg a tagság bizalma, mert keresztény értékeket valló, nős, családos ember létére szeretőt tartott. Nem tett jót a debreceni Jobbik imázsának az sem, hogy a párt egyik „arca”, Ágoston Tibor önkormányzati képviselő, református presbiter a vádlottak padjára került „holokamuzás” miatt."

pestisracok.hu/szex-kozben-hallgattak-le-jobbikos-politikust/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"vansapkájanincssapkája,'sírjunkvagynevessünk:))
@Mariann19: szia, sose szabadkozz, ez közös mentalitasunk.
nem véletlenül vagyunk a balkániak alja lassan
@jöttem:

"Ágoston Tibor önkormányzati képviselő, református presbiter"

Most már Pistának lesz csak jóóóó:))
@gazoló:
Ezután volt egy másik.
Na, mindegy, csak beszélgettem veled.
Hallottam én is, hogy Kocsis Máté lesz a szövetség elnöke. Még nincs végleges döntés?
Azt beszéltük szűk körben, hogy az ország minden szegletébe, intézményébe, ágazatába beépítik kulcspoziciókba a Fidesz embereit.
Nehéz lesz így a tisztogatás.
@jöttem: Atyaég. Már csak ennyire futja a kampányban a fidesznek.? :)
@jöttem: Mesélj kérlek, mikor fogsz elhatárolódni az akasztós libsitől? :)
@habakuk000:
"Nem véletlenül vagyunk a balkán alja lassan."
Viszont Szíjjártó egy külföldi felmérésre hivatkozva nyilatkozott, hogy Magyarország a világ legvonzóbb országa a befektetők részére.
Mindjárt a szektorális és különadók jutottak az eszembe.
Ide nem jönnek, hanem mennek el a befektetők.
Tele van a harsona ilyen hülyeségekkel.
@jöttem: Dehogynem el is küldték büntibe Janit. De arról regélj már, hogy lehet, hogy a libsik ugyanúgy ordaseszméznek meg akasztanának? Nem arról volt szó, hogy a felvilágosult demokraták virágoztatják fel a hazát? :)
@habakuk000:
asztrofizikusokba hatalmasakat belerúgni...mással kellene foglalkozni nem a BB igazolásával azzal ha megtalálja ha nem nem megyünk semmire csak a monoteisztikus egyházak istenképe (kivéve a szentháromságot meg Lucifer-t) lenne igazolva amit újfent fel lehetne rakni a stelázsira a baracklekvárak mellé mert oda is való

Tesla és gondolkoggy...

brühüyyy

ugye Asimov is ugyanaz csak műholddal???
@Toportyán Zsóti: Zsótika te nem a főnöködet, hanem saját magadat égeted folyamatosan. :)
@Bobby Newmark: "Nép" mint fogalom nem létezett az 1700-as évekig, úgyhogy ezzel most sok okosat nem mondtál."

Amire te gondolsz az a "nemzet". Népek nagyon is léteztek, pl. a Római Birodalomban és a "népvándorlás korában" is.
Hölgyeim, Uraim! Ismételten meg kell erősítsem korábbi megállapításomat:

Háccsó Szotyisztán/Hátasztán-ban a helyzet golyóérett(ahogy azt a vadászok szokták volt mondogatni), ehelyett csak a "szokásos" gitten való rágódást van szerencsém tapasztalhatni!

De sebaj, menten itt a 2018 és akkormajdtalánesetleg, de semmi nem bizonyos!
@Rodeo36: Jajj, már Te!! Tesla??? Ugyan!!! Megmondták a zokosok(mindenféle fizikásások), hogy az csak hagymázas képzelgés, meg miazmás!
@Gábris szomszéd:

Ha van még kérdésed azt tedd fel, egyszerre válaszolom meg őket.
SZOMORÚ VASÁRNAP
Szomorú vasárnap nem mész a plázába,
templomba terelne lázárok lázálma:
szenvedjél te is, ha más érted szenvedett,
közben meg emlegesd sűrűn a szenteket.
Szent István óta lett ez a nap vásárnap.
Ma zárnap. – Tünete agybéli válságnak.
Szomorú vasárnap!
Szomorú vasárnap, napja a haragnak:
harapnak reád fent fogai Harrachnak.
Jaj, mit is tett veled kőbányák Orbánja?
Jön-e már új idő, bűnét mi-kor bánja?
Ezen a napon is jól megy a csalárdnak.
Nem fél, hogy becsukják: tagja a családnak…

Szomorú vasárnap!

cink.hu/igazi-koltolegenda-irt-szenzacios-dalt-a-vasarnapi-bolt-1691233700
@dr. jenőke (jenőke): "Még mindig a volt gyarmatokból élnek, csak most Commonwealthnek nevezik."

Ez milyen igaz. Hogyan magyarázná el Tömjén Zsóti pl. egy írnek, hogy csak ők adhattak egy híres angolt a világnak (pl. Bernard Shaw)? :)

Megtaláltam a kérdéses részt a kenyérszaporítás és a vízen járás között. :) János 6. fejezet:
"14 Az emberek pedig, látva a csodajelet, amelyet művelt, azt mondták: »Bizonyára ez az a próféta, aki eljön a világra!« 15 Amikor Jézus észrevette, hogy arra készülnek, hogy megragadják és királlyá tegyék, ismét visszavonult a hegyre, egészen egyedül."
@Mariann19: oroszok jönnek, az neki elg az mondjuk tényleg gyalázat, hogy K+F terén nem nagyon dicsekedhetunk
@jöttem: Nálam az a népi kezdeményezés viszi egyelőre a pálmát, ahol Az este van már nyolc óra van átdolgozva (Vasárnap van tízóra, senki nincs a teszkóba), de ez se rossz. :)

Hisztéria ez az egész, mert a mentősök, tűzoltók és a folyamatos műszakban dolgozó tehenészetek dolgozóiért nem aggódik a kormány! Csak a boltosokért.
@gazoló:

Naná! Az egyik kedvencem. Még arra is emlékszem, hogy Novák Péter a dal elhangzása után élő műsorban megköszönte a szerkesztőknek, hogy a produkció adásba mehetett. Gondolom, nem kis vita előzte meg.
Ez volt az utolsó tehetségkutató, amit figyelemmel követtem.
Póka Angéla istenáldott tehetség.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Persze, hogy nem aggódik, ha nincs a haveri körnek érdekeltsége.
De lehet, hogy tippet adtunk most valakinek.)))
@gazoló:

Ezt a Pistázást nem értettem eddig, de barátom a gugli.

A presbiter "úr" vaj'h nem érzi-e kényelmetlenül magát az Úr asztala mellett?
Mert kellene!
@avanivi:

A tiédet nem tudtam megnyitni, talán ez műxik.

www.hir24.hu/belfold/2015/03/13/megvan-petofi-jovore-temetik/

Érdekes Patrubány gondolata:
„az új magyar nemzetpolitika alfája és ómegája lehet Petőfi újratemetése”, ami ráadásul alapot teremthet a „mély erkölcsi válságból való kilábaláshoz”.
@jöttem:

Nálam is ez volt,utána kezdett erősen felhígulni és sok lenni:)

Szenvedélyes,csiszolatlan,őszinte,nyernie kellett volna!
Egyszer,egy salgótarjáni 'dixifeszten hallottam gospelt énekelni!
Élmény volt akkor is!

Ez most is aktuális:

www.youtube.com/watch?v=NSUg3C82aOc

Reggel összeült a parlament,
Az állam újra ébred kell a trend
Szavazzuk meg ki lesz a twist-titkár,
És énekeljük durli-durli egy-két-hár'

A parlamentben nagy a ramazuri,
Reggel óta készül a nagy kampampuli.
Bedob egy sérót a miniszter,
S twistet mixel a mister.

A tárca show-vivője viszi a szót,
Hajlik erre-arra, töri a sót.
Csavarja-forgatja az érveket,
És jobbra-balra lépeget.

Hé-hé-hé, héj mister,
Hé-hé-hé, mister twist miniszter,
Hé-hé-hé, havi 200 fixszel,
Maga könnyedén twistel.
Hé-hé-hé, héj mister,
Hé-hé-hé, mister twist miniszter,
Hé-hé-hé, havi 200 fixszel,
Maga twistel könnyedén.

Ha megjelensz a bálon az idén nyáron,
Öltözz fel, ahogy kell.
Pompás hóbort, félre bú,
Légy a rock'n'roll szemtanú.

Nyomja csak miniszter úr a gombot,
Estére kap egy fini pipicombot,
Szaladjon a twistelt frakció,
Jöhet a divatizáció.

Ha úgy esik, hogy nem egy húron pendülünk,
Összevissza ordibálunk, zendülünk,
De ott terem hirtelen a miniszter,
Gatyába ráz minket egy twistel.
@gazoló: nem rossz ez a vasárnap, de ez a vasárnap ütősebb.

www.youtube.com/watch?v=1glfzAoHYiI
@nincs_itt:
nem baj, a fizikásások asztmondanak amit akarnak Gaya vagy Mother Nature meg asztcsinál amit akar
és a fizi8kásások nem tudnak beleszólni

mennyenek imádkozni a BB-hez

egyébként igazolva van, tény csak bosszúból nem linkelek
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
Nem hiszem, hogy találok ennél ütősebbet... beszarás:-)... az év kommentje...

"@miva?: A ferdítések helyett ha ráérsz olvasd el a tényeket is. :)

betyarsereg.hu/folyamatos-tamadas-alatt-a-betyarsereg-tyirityan-zsoltot-kerdeztuk/"
@taga20:

DDD

"még nem éltem akkor jeligére:)))
@Rodeo36: Az a kurva renormálás mi? Ha értenéd, nem kellene itt hülyeségeket beszélni :D

@Sir Bates dö Hól: ugye hogy a nyúlugrasztás nem Fletói kiváltság? :D

Mommámeg!
@habakuk000:
"K+F terén nem nagyon dicsekedhetünk."
Pedig az oroszok nem jó példával szolgálnak a műszaki fejlesztés területén.
Most, hogy ott van náluk az embargo, nem képesek pótolni az egyébként kizárólag importból származó eszközöket. Pl.chip, olvastam róla.
Ennél még a szoci rendszer is haladóbb volt, mert akkor kötelező volt müfa alapot képezni az eredmény terhére. A cégek fejlesztettek is technológiát, ha már megvolt a forrás.
Államilag folyt az alapkutatás, az alkalmazott kutatás stb.
Ebben a formában most ezt nem lehet gyakorolni, de el tudnék képzelni adókedvezményt a K+F tevékenységre, amely orientálná azokat a profilokat, amelyekben a magyar elme fejlesztene.
Így viszont meg kell vennünk a méregdrága import eszközöket, holott elképzelhető, hogy magunk is képesek lennénk új megoldásokra.
A finnek pl. léptek, ott van nekik a Nokia.
A másik kérdés, hogy amennyiben vannak is ragyogó elmék általi eredmények, az állam nem vesz részt azok beindításában.

Le- és elmaradunk mindenben.
@gazoló:
Azt figyeltem a veszprémi felsorolásban, hogy a kezdeti nézőszám több, mint hatszorosára nőtt a régebbi időkhöz képest.
Igaz, hogy nem volt megfelelő kapacitású sportcsarnok, de a sportág népszerűségének növekedése vitathatatlan.
Ezért érdemelnénk meg a magyar tv közvetítéseit.
@miva?: b+, ez mindent visz!... mint az autós kártyában a lotus... a tény az, amit az ember maga mond:-)... a lápi-magyar világkép kvintesszenciája!...
@miva?:
má' mögest mid fáj? lábszagod van?

brühüyyy
legalább te érted amit oda firkáltál?
@Mariann19:

A vízilabda,kajakkenu,úszás és a kézi óriási magyar sikerek forrása!
Megérdemelné minden 'pógár,ha már annyit betol a közmédiába,hogy szabadon jusson hozzá ezeknek a sportoknak a közvetítéseihez!

Dagadna végre a 'honfiúi:))(leányi kebel:))
@Sir Bates dö Hól: Dehogy a tények azok, amit egy hitgyülis blogger mond a jobbikról, Sneiderről vagy Tyirityánról. :) LOL
@Gábris szomszéd:

Na! Eddig vártam, nem jeleztél. Szóval!

Természetesen mélyen elítélem azokat a megnyilvánulásokat, amik egy másik ember fizikai megsemmisítésére utalnak. Tegye azt bárki.
Kultúremberek lennénk, viselkedjünk ehhez méltóan.

Van egy rossz hírem a számodra. Vona Gábor mai hisztérikus magatartásával /beperlünk mindenkit/ egyenlőségjelet tett a Jobbik és a Fidesz közé. A Jobbik ugyanaz a következmény nélküli párt lett így, mint a narancsosok.
Ez a legrosszabb üzenet a párt szimpatizánsainak. Bármit teszel, mondasz, nem esik bajod. Tanulhatnátok a Fidesz hibájából, ez a hozzáállás lett a veszte.
Az is igaz, hogy nem láttatok magatok előtt másféle példát. A Jobbik a polgári körökből nőtt ki, mondhatni a Fidesz csecsén nevelkedett.
Számotokra ezért lenne létfontosságú hangsúlyozni a különbségeket.
De ez így nem fog menni!

Nem mindenkinek elég a Vesszen Trianon! MOcskos EU-USA! Magyarország a magyaroké! propszöveg még akkor sem, ha a szünetekben eléneklitek a himnuszt.

Szeretnétek magatokhoz vonzani a konzervatív gondolkodású szavazópolgárokat, akik szalonképessé tehetnék a JObbikot. Mert a Betyársereg, 64 vármegye és stb. csoport mellé kellenének ellensúlynak.
Ahogy mondtam, így nem fog menni!
Következmények nélküli pártot építetek, ahol egy szabály van csak: Be kell lépni, aztán tehetsz, amit akarsz. Max. elintézitek egy nono-val. Mert ugye te sem gondolod komolyan, hogy a cigányok megölésére buzdító párttagotok valódi büntetése az, ha beköltöztetitek egy egyébként zsidózó cigány párttag mellé.
A debreceni eset ékes példa rá, hogyan fogjátok kezelni a jövőben felmerülő problémákat. Nem foglalkoztok vele mert magánügy, egyébként beperlitek még a Jóistent is.

Ha most így viselkedtek hogyan fogtok, ha netán hatalomra kerültök.

Ez legyen vonzó a szavazópolgárok számára?
Gondolkodjatok!
@taga20:

Szomorú vasárnap következik!(no vásárlás!!)

Irány a templomok vagy a szabadba!!

Én kerékpárral megyek:))

kepkezelo.com/images/ic701t4pnmg9jmlocc.jpg
@jöttem:köszi, a hiba bennem van.

Nem tudom kinek az újratemetése,vagy temetése teremtene alapot „mély erkölcsi válságból való kilábaláshoz”.
@gazoló: te haver, hol lehet ilyen baba kerek párt kapni?:))
@Sir Bates dö Hól: :)))
Na,igen!
Amikor az usácskárol linkel, akkor is csak az usa.gov a mérvadó a számára!
@jöttem: Köszi ez szép munka volt. Tuti, hogy ez a kommented legalább -15% a jobbiknak. :)
@taga20:

:))teszkóban vasárnap:))
@Gábris szomszéd:
EZt most jól megkaptad, Gábris. Bezzeg az Együtt, a PM, az MSZP meg a DK olyan nagyon szalonképesek, hogy csak na. Most vajon melyíikük szolgáltatta az álhírt a Financial Times_nak.
@taga20:

Jó 'oddsom van rá,hogy 'pinnanatokon belül itt lesz Boli!
Ez viszont tragikusan szomorú. :(

BUDAPEST 50 ÉVE TŰNT EL EGY ÓRA ALATT

alfahir.hu/budapest_50_eve_tunt_el_egy_ora_alatt
@gazoló: miért van kitakarva a......... bicajok márkája?:)
@punkfrog:

A jobboldali márkája?
'Aztat tekernéd meg inkább?:)
@Gábris szomszéd: a büdös picsaba tudsz visszamaszni a tahosagbol mindig, nem értem.

de ha már ismét látlak: szar alak vagy, ahogyan visszaelsz pl most jöttem jóindulataval, tanítani lehetne a *hogyan legyek minel visszataszitobb* kurzuson.
@jöttem:

Te komolyan gondolod, hogy érdekli G-t mindez?
Tapasztalhattad, hogy nem tájékozódni, vitázni, érvelni jár ide, hanem propagandát hinteni.
Szerintem azokat se olvassa el, amit betol ide. Technikai személyzete valakinek.
@habakuk000: Előadó ő arrafelé :D

ne húzuk fel magunkat. Örvendjünk inkább az aktuális pofáraesésnek!
Hamarosan nem titkos a PaksII.

:D
@miva?: Hát igen a titkosítást én is hülyeségnek tartom. ;)
@gazoló: öregszik a csóka. inkább a kajakját kenegeti:))
@Gábris szomszéd:
"ha a tényekre vagy kíváncsi, nézelődj itt:"
www.usa.gov

de látom előre, én leszek az oka, hogy elkezfted a szemetelést.
@habakuk000: végtelen darab végtelent úgy kell összeadni, hogy a vége véges legyen.

(nem ilyen egyszerű, csalunk benne, de enélkül nem működik a részecskefizika meg a kozmológia, szal rodeónak a kisujjában van nyilván)
@punkfrog: Ne aggódj nem ülök fel a provokációnak, pláne ha egy agitprop oldalról van szó. ;)
@Orica Középföldi:

Értem. Visszatérek a bikinivonal témához.))

Komolyra fordítva. A jobbik- jelenség egy élő, égő probléma. Elgondolkodtam rajta, aztán leírtam a következtetéseimet.
Akit érdekel elolvassa, akit nem, görgeti.
Istenem a 4 millió szegényt szokta sajnálni Szelényi Zsuzsanna, ők pedig a férjével nem tüntették fel a vagyonnyilatkozatukban a 3oo millió Ft-jukat. Szétosztották a szegényeknek?
@avanivi:

Újra temettük már Nagy Imrét, Horthyt.

Ahogy Hofi mondta, már csak élni kellene megtanulni.
@jöttem: A második bekezdésed egész jó volt. A többi pedig a szokásos kép arról, hogy milyen szemüvegen át látod őket.
@Imola Helyesi: odaadták récsölnek és a bikájának, hadd álljon saját faszra:)))
@Imola Helyesi: ebola drága, éreztem valamit a talpam alatt. aszt hittem, hogy szarba léptem, de nem! te voltál:)))
@Gábris szomszéd: angyal, ma is hoztad a formádat.
te aszt élvezed, ha versenyzel ebolával a leggecibb tróger versenyen és nyersz?:))
@jöttem: Volt benne néhány téves következtetés de a vélemény természetesen szabad. ;)
@taga20:
Bunkó, tahó, még egy ilyen és végleg kikapcsollak.
A blog legnagyobb parasztja taga.
Ha itt van, nem lehet társalogni, elönti a szenny a blogot.
@taga20: Dehogy. Igazából téged akarlak lepipálni, de sosem sikerül. ;)
@taga20:
A hazaárulóiddal foglalkozz, akik téves információkat adnak pl. a Financial Times-nak. Nem blokkolták Paks 2-t.
@taga20:
Ne csodálkozz, ha megint elküldenek oda, ahová való vagy, hülye analfabéta.
@Imola Helyesi:

Ki akar társalogni itt veled fapina, 'fidessdzsobbikos tessókádon kívül?
@Imola Helyesi: te szerencsétlen agyhalott barom, te és a kurva bandád el fogtok tűnni a pöcegödörbe!!

nesze, te egysejtű, itt a "még egy". intézkedj, te szar valami. undorodok tőled és a maffiádtól!

ÁMEN!
@Gábris szomszéd: hüje vagy, nem érted, mi? (nem kérdés volt)...
@Gábris szomszéd: egy kérdés drága barátom. ha én egész nap dolgozom, sokszor szombaton is, ako mé ne tudnál lepipálni engem?

bár, ha már így felajánlkoztál, ako pipálj le! faszi még nem pipált le ugyse:)))
@taga20:
Te fogsz itt óbégatni még minimum 12 évig, ilyen ócska felhozatal nem fogja árulni itt az én hazámat,
mint amelyekhez te tartozol.
Mész az eszter -gáborodhoz /fodor/ a süllyesztőbe, ocsmányszájú, primitiv, félkegyelmű.
Szépen bemutatkozik a blog az indexen emiatt a fafejű primitív véresszájú kommentelő miatt. Hányingert kap,@gazoló: aki olvassa,
@gazoló:
Anyád biztosan nem, 2. sz. bunkó belga.
@taga20: Téged nem az idősíkban lehetetlen lepipálni, hanem egész más dimenziókban. ;)
EGY FORRADALMI KÉRDÉS.
nem lehetne ebolát a hétvégére ignorálni?

tudom, hogy nagy az én bűnöm, mert etettem eszt a férget.
többet nem teszem:)

mindenkit kérek, hogy csináljunk egy szép március idusát, ne egy rothadót.
Nincsenek érvek, pánikban vannak, minden kamuhír kiderül, egyesek nem bírják a feszültséget.
@habakuk000:
a renormálást kb úgy kell értened (ne nyisd ki a wiki cikket, nem mond semmit csak sok betű), hogy amikor valamiről semmit sem tudunk de asszisszük, hogy már ez a mindentudás akkor a világ legeccerűbb dolgáról is lehet egy olyan egyenletet csinálni, ami alapján megmagyarázható bármi ez pontosan illeszkedik a fidex megközelítéseihez, azaz a fidex a világ legtudományosabb maszlaggyártója

a foton az olyan anyag ami nincs de hullámzik és a hullám általában végtelen ha nem ütközik saját magával vagy a nagymamájával végtelen távolságban
ugyanakkor az elektron egy kibaszott részecske mert ez már van de nem tuggyuk mikor hullám mikor nem és erre mindenféle kacifántokat írnak le a görög ábc-ből szedett jelekkel (hogy aki nem: "én lenni görög diplomat" az ne érccsen belőle semmit) és akkor aszongyuk, hogy mindebből quadratikus egyenletrencereket kell csinálni (alább nem aggyuk) és akkor az is kiderűl, hogy az qanayag az anyag önmaga és néha hullám néha anyag de leginkább hullámzó anyag de ha mindezt megbonyolíttyuk akkor azt meg renormálásnak nevezahettyük mert azt assem érti aki kitalálta

ugye milyen eccerű

és akkor begyün a delej anno decibelből és föl lehet fogni és hasznosítani is de ahhoz nem biztos hogy kell quadratikus egyenletrencer hanem néhány réztekercs ha kedves orbáncsalád el nem lopja

brühüyyy
@Gábris szomszéd: azért beszarás, mikor "újbalos" oldalakon keresed az igazolást...
@taga20:
Elég, ha te nem szólsz hozzám.+ Gazoló meg egy-két véresszájú. Tűrjél csák, milyen démokrátá vágy te, nem ám a fodorféle diktátúrábán élsz.
A szép hájdáni gyerexobádbán káromkodjál, ne itt.
@Sir Bates dö Hól: Inkább az a beszarás, hogy továbbra sem a mondanivalóval foglalkozol, hanem azzal, hogy épp hol jejenítették meg. ;)
@taga20: Benne vagyok. Rodinak meg küldjünk renormálós feladatokat!

:D
@Gábris szomszéd:

Tőlem a Jobbik olyan messze áll mint Makó Jeruzsálemtől.
De ha valóban komolyan gondolják a kormányzati pozíciót, akkor változtatniuk kell.
Pont az ellenkezőjét csinálni, mint a Fidesz.
Betyársereggel és populista szöveggel meg lehet nyerni a választást, csak kormányozni nem lehet.
2 év múlva bukta, és még sokat mondtam.
@Imola Helyesi:

Már csak emlék,
Mikor még nem voltál.
Az volt az igazi nyár
Az idő oly gyorsan száll

Amikor nem vagy itt velem,
Elfog a rettegés.
Minden kis zajra felébredek,
Mert azt hiszem megjöttél.

Te nem érzed,
Nem érzed azt a kínt,
Amikor éjjel itt maradsz,
A magányról álmodik a remény.

Ahogy megjöttél, rögtön ősz lett,
Majd hirtelen tél,
Más lett a föld és más a világ,
Havat hord a szél.

Azok a boldog, szép napok, ég veled!
Te nem tudod, milyen jó nélküled.
Azok a boldog, szép napok, ég veled!
Te nem tudod, milyen jó nélküled.

Ma már csak emlék,
Mikor még nem voltál.
Az volt az igazi nyár
Az idő oly' gyorsan száll

A legszebb pillanat, amikor búcsúzunk
És a vonatra felszállsz
Könnyes szemmel arra gondolok,
Hogy nehogy lemaradjál!

Azok a boldog szép napok, ég veled!
Te nem tudod, milyen jó nélküled.
Jönnek a boldog, szép napok, ég veled!
Te nem tudod, milyen jó nélküled.

www.youtube.com/watch?v=T0eryGF_wo4
@Gábris szomszéd: "Segíts mester."

Ok... gedeon-masa kombó, ess neki... ha végeztél vizsga lesz...
@taga20:
Forádálmi válász neked, nem is ákárom veled tölteni március 15-t, nyugodjál bélé.
Kurva fizika, nem kiméri a faszság által megjósolt effektusxht?

:D
@taga20:
Szárbogár, pátkány, fárok, állát.
@gazoló:

Ingerszegény környezetben dolgozom. Pár napja a Jobbik szalonképessé tételén gondolkozom. Ezzel szórakoztatom magam. ))))

__________

"Úgy tudjuk, a beszélgetés nagyon kellemetlen hangnemben zajlott, a polgármester lényegében egyértelművé tette, hogy kirúgná az iskola vezetőit, ha módjában állna. "

Időutazás?
@Imola Helyesi: Trágárságalert!!!

Azért én nem veled szimpatizálok, gyöknyelvész :D
@jöttem: Ebben egyetértek veled, bár az a kommented nem erről szólt. ;)
@Sir Bates dö Hól:

Ne légy vele szigorú! )))))))))))
@miva?: végre egy értelmes kádéenpés:)
amit meg az öreg bolhásnak akarsz küldeni, aszt küldjük, de kurvára nem találkoztam evvel a szóval:)))
@miva?:
Miért is nem lepődök meg?
Sajnos a saját fegyverével kell ellene fellépnem.
@Imola Helyesi: ebola, megdumáltuk a dolgot, ako ne csinálj segget a szádból!
baráti üdv. taga
@Gábris szomszéd:

A kommentem pont erről szól. Ha én az ecceri, mezei észreveszem a két párt közötti azonosságot, másoknak is világos.
@taga20: Az a kádéenpé akire én szavaznék, az még egy darab budapesti exelnök :D

Egyébként oké
@jöttem: Vót eccer egy önkormányzati válassztás.....

:D
@jöttem:

"Időutazás?"

'Ezek a déjà vu érzések egyre sűrűbben támadnak:(

"ezek ugyanazok"

www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
@miva?:
kűggyed, itt várom

de asztán bonyi legyen ám???

brühüyyy

addig ultizok, már volt egy betlim ki is terítettem 50 fillér fejenként, kibaszott nagy renormálás volt
@miva?: bocs, ha geci voltam, de a vityasimicska tandem megfertőzött:)
de gondolom egy magyar cdu vagy csu-ra simán szavaznál.
@jöttem: Szerintem nem. Az első több dologban más volt, mint a második.
@taga20:
Petőfi megfordulná a sirjábán, /ami meglett, hálistennek/meg a forrádálmi ifják is, ha itt tölteném a legszebb ünnépünkét egy ijen fossál, mint te vágy, aki ety jó nágy szár is mellesleg,küldhétéd a csupász nőket nyugodtán meg a jó cigánynótákat a közönségnek..
@Mariann19:

Először is (miután tegnap estve kimaradtam a szórásból), kívánok Neked boldog szülinapot!
Csak úgy megjegyzem, a halak a kedvenceim – Bolinak (még mielőtt az ilyenkor szokásos jelzőjét eldurrantaná felém): KUSS!:))

"Sohasem gondoltam volna, hogy majd egyszer Lajosnak szurkolok."
Na, szóval én véletlenül sem szeretném legitimálni evvel a kijelentésemmel Lajos eddigi „munkásságát”, pusztán csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha valaki elsőként essen el a simi-poloska ütközetben közülük, az ne ő legyen. De semmi több! Ahogy mondod: ebben az értelemben én is protest szurkoló vagyok.
@taga20:
Já, meg még etty bides firegg is váty, ety nem normáliss kádzso.
@taga20:
"Renormálás
Egy kiválasztott fizikai folyamathoz mindig tartozik egy olyan gráf, amiben nem lépnek fel a fentihez hasonló hurkok.

Ez az illető folyamat fagráfja,

(megjegyzésem: bükkfa vagy fenyőfa -vörösfenyő- gráf esetleg pálmafa?)

amihez a korrekciókat a végtelen számban beilleszthető hurkok jelentik. Ezeknek a hurkoknak a hozzájárulása azonban végtelennek adódik, ellentétben azzal a várakozással, hogy minél magasabb rendű a járulék, annál kisebb korrekciót szolgáltasson. A kvantumelektrodinamika abban a szerencsés helyzetben van, hogy

ezek a végtelenek beledefiniálhatók az elektron tömegébe és töltésébe, mert mindig azokkal ugyanolyan alakú kifejezésben lépnek fel, akármilyen korrekciót is számolunk.

Így mondhatjuk, hogy nemcsak a korrekciók által szolgáltatott saját tömeg (ld. még klasszikus elektronsugár) és saját töltés végtelen, hanem a Lagrange-függvényben fellépő csupasz tömeg és csupasz töltés is. Azért hívjuk ezeket csupasz mennyiségeknek, mert hiányzik körülük az őket „felöltöztető” elektromágneses kölcsönhatás korrekciója, amit a magasabb rendű járulékok hurkai szolgáltatnak. Feynman a „pucér elektronról” és „fotonruhájáról” beszélt. A saját és csupasz mennyiségek együtt viszont a megfigyelhető vagy renormált töltéshez és tömeghez vezetnek, amiket kísérletileg kell meghatároznunk. A kvantumelektrodinamika ezen renormálása a véletlen - azaz a Lagrange-függvény konkrét alakjának - következménye, más térelméletekben ez nincs feltétlenül így. A renormálhatóság nagyon fontos feltétele egy térelmélet használhatóságának, azaz jóságának."

namost ha ez világos akkor olvasd el a felette lévőket is az összes hivatkozással az teljesen megvilágít a kényszerzubbonyt saját kölcségre küldöm légipostán

brühüyyy

a miva megmagyarázza ha végtelent megszorzunk végtelennel és egyszerüsíttyük a szorzást az egyik végtelen elhagyásával és a másik végtelen helyére "1" helyettesítünk akkor az jön ki amit betettünk de félre kell ugrani mert nagy és kemény

NEMBEKAPNI
@taga20: Attól függ. Én az okokat és a célt is máshol látom. Írtam már, és nem is akarlak untatni, de a lányege, hogy a konzervatív gondolkodási sémák felértékelődnek egy olyan környezetben, ahol túl gyorsan jönnek a valóságból az ingerek. Egyszerűen több emberi kapcsolatra van szükség. Akkor is, ha ez polgári kört, vagy gyülekezetet jelent. És egyre onkább lényeges, hogy az új diszciplinákat kellő szűrés után engedjük be ezekbe a szolidáris közösségekbe, akár vállalva annak a kockázatát, hogy a technológiai/társadalmi fejlődés lelassul emiatt.
@Imola Helyesi:
Ez a jelző tagára nézve megtisztelő.
Ugyanis, a paraszt az egy tisztes foglalkozás volt (valamikor), értett a földhöz és az állatokhoz. Na, ezért nem lehet például a Kövér paraszt. Nem keverendő a büdös bunkó jelzővel, nagyon nem ugyanaz. Meg nem is ért az égvilágon semmihez, szemben a paraszttal.

Kéretik ezt tudomásul venni, különben... semmi se.
@Rodeo36: :D

papa, nem kellene osztani az észt, és akkor nem kerülnél ilyen helyzetekbe.
@Rodeo36: na látod öreg, mikor ilyen vagy ako szeretlek:)
u.i.: kurvára nem értem hogy, mit dumáltál:)))
@Knósszosz:
Meggyőzött, paraszt kihúzva.
@miva?:
milyen helyzetbe?
van helyzet?
asszittem renormálás van és a foton a kanyarban

brühüyyy

dehát te tudod

most még az esztergályosnak magyarázd meg eccerű keresetlen szavakkal, akkor nem vár majd egy sötét sarkon... rezgő fejjel
@miva?:

Aztán a vége hepiendes legyen!
@taga20:
dejszen ott a miva az meg tuggya magyarázni 3 tőmondatban
ragaszkoggy hozzá, ha má' elkezdte a madáretetést

brühüyyy

a linket ne fogadd el, mert azt a miva sem érti
@gazoló:

Nem. Ezek rosszabbak.
@miva?: mindig kicsit veszélyes az a pálya, hogy a progresszív vagy a provinciális legyen elöl. bár még abban se vagyok biztos, hogy ez a kettő az ellen oldal.
A rodi által érintett területek tudományos leírásának alapja kb a renormálás. (ez így nem igaz, de aki nem vágja, az kritikát tuti nem tud megfogalmazni)

Nem vágja, pedig számtalan 21 éves titán jelesre szigorlatozik belőle. nem szeretem ezt a szerepet, de ha valaki ilyen lelkesen csinálja a tudományos forradalmat, attól elvárnék néhány elemi ismeretet pl a Patkós - Polónyi:Sugárzások és Részecskék-ből, hogy a százéves Ált.rel.-lel ne is csuklóztassam. Itt az az eset áll fenn, hogy a mamlasz már le tudja írni a nevét - a faluban egyedül - és emiatt kétségbe vonja Démokritoszt csípőből, bár őt olvasni képtelen.

Bocsi rodi
@taga20: Én csak azt tudom, hogy bizonytalanságban nem lehet tömegeket tartani úgy, hogy az a javukra szolgáljon, és nem mindenki einstein.
@taga20:
ezt kérdezd meg a miva-tól:

A mértékszabadság elektronra való kiterjesztésekor, a kovariáns deriváltra való áttéréskor fellépő kölcsönhatási tag viszont egy foton és két elektronvonalat tartalmaz. Ez egy igazi három részecskés vertex, ami a kvantumelektrodinamika egyetlen kölcsönhatási vertexe. Itt látjuk, hogy a kölcsönhatás szorosan kötődik a sugárzási mezőhöz, vagy mértékmezőhöz (jelen esetben a fotonhoz), hiszen ennek mértékszabadságát kiterjesztve az anyagi mezőkre jön létre az anyagi mezők kölcsönhatása.
Több alapgráfból tetszőleges nagyságú összetett diagramok felépíthetők úgy, hogy két-két alapgráf egy-egy azonos típusú vonalát összekötjük, s így újabb lehetséges fizikai folyamatok jönnek létre. Az alábbi első két gráf két, a harmadik három alapgráfból rakható össze:

elmélet arról, hogyan lehet elméleteket gyártani és aszondani, hogy megnéztük, és úgy volt
holott valami nagyképernyős oscilloskópon láttak mindenféle zöld (esetleg kék) jeleket rezegni és íme itt a világ megoldása

brühüyyy

kérdezd csak meg a mivá-t ő mindent tud csak titkolja
@Imola Helyesi:
Csak rá próbáltam világítani egy ténybeli tévedésre, örülök, ha sikerült.
Akkor még egy apróság, egy kommentelő betyároknak titulálta valamelyik blogon a kormány tagjait, ez is tévedés!

Ugyan jegyeiben nagy mértékben hasonlít Áder János például Savanyú Jóskára, de a betyárok azért megbecsülést élveztek a pórnép köreiben. Namostan, ezt róla és a kormányról elmondani nem igen lehet, ezért aztán totális tévút a fideszt betyárok gyülekezetének aposztrofálni.
@miva?:
most megint nem mondtál semmit de aszthosszan

brühüyyy

szerencsétlen vagy

csak nem kpépzeled, hogy ezen a blogon majd...
az most a te dolgod mert te állítottad hogy büfészakos vagy belőle

hát elő fröccsöt
:D

Küzdjünk csak!

Feladom. Tényleg hülye a NASA-tól a CERN-ig mindenki!

Oké.

Kellemes éjt!
@miva?: ne légy gonosz! megkeresni az adekvát oldalt az is kemény meló:)))
de szerintem az agyában van az ilyen.
@Knósszosz:
Ha maga mondja, mint betyárszakértő.Ehhez is ért, nemcsak a pacalhoz, biztos.
Sajnos a többi párt még nagyobb betyár, hogy ragaszkodjak az ismeretlen kommentelőhöz, vannak énekesek, táncosok, hazudósok meg mindenféle köztük.
Rózsa Sándor meg Zöld Marci hozzájuk képest úrifiú volt.
@Knósszosz: aszt hallottad már haver, hogy védjen meg téged a knosszi:)))
@Imola Helyesi:
Ááá... én nem értek mindenhez mint maga.
Csak beszélek össze-visza mint egyszeri miniszterelnök a pajtában összegyűlt hallgatóságának. Maga az igazi unikum, én csak viszem a sarut maga után.
@Knósszosz:
Nem megy tüntetni a kormány ellen? Megint vonulnak valahol?
@miva?: miért a CERN megtalálta Higgs Bozon-t? nem,
a NASA mit talált???

szép álmokat
mind a kettő a BB-t keresi és már majdnem de még ...olyan közel tudod mint a hyperbola az asymptota-ihoz

brühüyyy
@Knósszosz: még jó, hogy kisbetűvel írtad:))))
@Knósszosz: szerintem lazítsunk! nebasszuk ebolára az időt!:))

www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0
@kekex:
:))
Köszi, tegnap este már láttam, jót derültem rajta.
Megnéztem most megint, kissé rontotta az élményt, hogy előtte az ATV műsorában a kormányszócipelő úr(??) nyökögését láttam Pakssal kapcsolatban, háát, nem szeretek a szomszéd Feri retorikájával fogalmazni, de ritka egy féreg. Valami olyan csalhatatlan érzékkel sikerül a fiúknak a már vér cikivé vált szóvivőjeiket még undorítóbb seggfejekkel helyettesíteni, hogy azt tanítani kellene.
@Imola Helyesi:
Én honnan tudjam?
Maga a jól értesült, miért tőlem kérdi?
Pacalpozitív lévén nem érdekel momentán az ilyesmi, csak fröcsögjön a szaft és ragadjon tőle a billentyűzet! - ha az lennék, akinek gondol.

Na, menjen és gyújtson egy illatgyertyát a bálványa oltárán, oszt szelfinek töltse föl a zorbányviktor fácséjára. Csak vicceltem, maga nem ilyen...
@Gábris szomszéd:
Ha lesz időm igen, de nem tudom... (most)
@Knósszosz: Igen olvastam, de nem leszek ott.

De igyekszem spórolni a Hringre, remélem, egyszer az életben összejön.
@taga20:
Én Beát kedvelem igazán, jó érzékkel csinálja azt, amit.
@taga20:

Veled együtt vegye be mindenki a méteres kékerest, Kanadában beállt a Castro rum, te meg csak egy kenőolaj szakértő vagy!:)
@Knósszosz:
Azért nem kell gonoszkodnia, mert taga barátja biztatja.
Szóval eredményes pacalfőzést továbbra is, ne tegyen bele sok bort, az megárt magának, biztos.
Egyébként egy barátomat a pacal miatt küldtem el, állandóan azt főzött, és mindig büdös volt tőle.
@tristen2005: szevasz haver, mondta má neked valaki, hogy kapja be a fogaskerék?
remélem építed az orbángeci világát:)))
@Knósszosz:
Palya Bea? Akkor maga görög is?
@taga20:

Veled együtt vegye be mindenki a méteres kékerest, Kanadában beállt a Castro rum, te meg csak egy kenőolaj szakértő vagy!:)
@OPHELIA:
Nem rossz, egyszer érdemes megnézni élőben is, már csak a hangok miatt is. A turbó visszatérése óta nekem nem tűnik olyan ütősnek mint volt, de ki tudja?
Van egy kapu, ahol a célegyenes ráfordítóra (illetve az előtte lévő kis szakaszra) rá lehet látni, oda szoktam kimenni időmérő napján. A hang adott, látni meg pont annyit lehet, mint ha benn vagy a pályán. Tévén sokkal jobb a látvány - ezt komolyan mondom.
@tristen2005: te, csak szolok! megakadt a tű:))
@Knósszosz: gondolom te is vettelfan vagy:))
@Imola Helyesi:
Nem lehet mindig pacalt főzni, ne kábítson már!
A barátja nem tudta, hogy kétszer abált alapanyagot kell vennie? Az nem büdösch!
Olvasni!!

Ja, nem vagyok görög, csak kedvelem a kultúrájukat, bár mostanság elég sok marhaságot követnek el. De ez nem annyira zavar, mint amennyit a nagymagyar mogul csinál.
@Knósszosz: Azt tudom, hogy tv-ben sokkal több mindent látsz. Én voltam Renault napon, a startnál ültünk 3. vagy 4. sorban, én a hang miatt mennék +feszkó földelés
@OPHELIA:
Mondom: a szívómotorok csodálatosan "énekeltek", ez még a tévé közvetítésekből is némileg átjött, de a mostani turbók valahogy csalódást okoztak nekem. Persze ott kinn más ám, majd idén meghallgatom azokat is.
@taga20:
Figyelj... én Shumit nagyon nem kedveltem - és akkor finoman fogalmaztam -, aztán ő lett számomra az egyik legleg. Alonso szintén "így járt nálam", aztán őt is piszkosul bírom Kimivel együtt, nehéz a választás. Vettel is simán belefér a majdani kedvencek körébe, a tehetsége erre mindenképpen predesztinálja - ezt most másoltam a szinonima szótárból, ügyes vagyok?
@Knósszosz: el kel ismernem, most ebola patentabb volt:))

régebben dobtál fel palyát, nem volt rossz, de nem pálya nekem.

ha népnemzeti lelkemet akarom cirógatni, ako sebestyén márta.
ja és ha az eszdéeszest:)))

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w
@Knósszosz:
Jó, tévedtem, Palya Bea nem félig görög, hanem félig cigány , megnéztem.
Nem nagymogul, csak szimplán magyar. Már megbocsásson, csak lehetünk már végre magyarok itthon? Már régen várunk erre, sőt a határon túl is. Nagyon várják, hogy emberszámba vegyék őket, kapjanak autonómiát végre, ha már elrabolták alóluk a földjüket.
Egyébként ő abálta a pacalt, nem úgy vette abáltan, elég aberrált dolog volt tőle. Egész nap főzte, amíg hagytam.
@Knósszosz: über ügyes vagy, csak az a bajod, hogy a külvárosi piacra jársz és nem fejlödőtt ki az agyad:)))
reggel 6 45-kor keltelek és hajrá fettel.
gondolom te is mindig dávidnak drukkolsz?
@Knósszosz: Ha összejön, akkor megnézem, utána konzultálunk róla:))
@taga20:
Ízlések és pofán vágások...
Semmi gond, kinek a Sebestyén, kinek a Sebestyénné.
Engem (bevallom) nem nagyon érdekel, bár becsülöm a munkásságát, de egy másik zenei stílustól mindent megkapok, az eddigiek kissé háttérbe szorultak. Nem kerestem, így alakult.

Söröd Csoki??
Méghogy népnemzeti én tagának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A káromkodásban esetleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@miva?: az a helyzet, hogy mostanaban olvastam -bár ez barokkos túlzás -, szóval belepislogtam néhány Hawking könyvbe.
Arra volt jó, hogy árnyaltabban emlékezzem néhai oktv-s eredményeimre. Iszonyatosan Elment mellettem a tudomány, de attól tartok, az országunk mellett is.
@Imola Helyesi: ebola, dobj be egy unikumot! kurva sok gyógynővény van benne:)))
@Imola Helyesi:
Na, ebbe most nem mennék bele, mert ugye a görög-cigány-magyar(mély) tengelyre most nincs érkezésem, meg a vacsorámat is szeretném jó étvággyal elfogyasztani: nem pacal...
Ha mán büdössch... járt maga kínai konyhában? Én igen. Nagyon sokban, a szakmám okán. A pacal első főzete rózsavíz ahhoz képest, amilyen szagok ottan uralkodnak. Én egyetlen kínai étterembe sem megyek be Budapesten, és nem csak a szagok miatt. Láttam amit láttam, legyen ennyi elég. Ha maga igényes, inkább főzzön otthon édes-sanyarú pacalt, mintsem betérjen egy óccó kisz büfébe... ezt jóindulattal...
@Gábris szomszéd:

Akkor most paraszt leszek.

Tudod kinek mutogasd a linkgyűjteményed!!

Már 2 napja is elmondtam, hogy önálló véleményt várok.
Ha nincs, nem szégyen.

Marhára fárasztó vagy!

Szólok Sirnek, hogy iktasson be szövegértési gyakorlatokat is a programba, ha már felügyeli a művelődésed .
@Knósszosz:
Nem voltam soha kínaiban, én főzök otthon, és nagyon jól, de nem ilyen pacalféleségeket. Hagyományos magyar ételeket reform módon, kevés zsiradékkal, sok zöldséggel, fűszerrel, párolással, grillezéssel, sok salátát, jó raguleveseket, stb.
Csak giroszt szoktam venni néha egy ismerős töröktől, aki megbízható, kedvel engem.
De biztosan te is jól főzöl, inyenc lehetsz.
@Knósszosz: aszt a sztorit ismered, hogy a turista bemegy a kiskutyujával a kínai étterembe?:)))
@Imola Helyesi:

Engedtessék megjegyeznem, hogy ha elrabolták volna a földemet, hol állna a házam?
Lebegne?
Az autonómiát meg inkább ne feszegessük!
@taga20:

na, az most nagyon jól jönne. egy kis finom unikum!
@Knósszosz: eszedné vagy haver? idénynyitón, melózni?
iszol te rendesen vagy olvasol te rendesen ebolát?:)))))
@jöttem: ma még péntek,nem vasárnap. szerintem még kapsz. egyébként, szija drága te:)))
@Imola Helyesi:
Te, a törökök is imádják a pacalt, ők levesnek készítik jobbára, és a mediterrán népségek is bírják. Az Olaszok és a Spanyolok is. Mi pörköltnek csináljuk, mert ugye a magyar hagyományok alapján... Na, ennyit a paczalról.

Egyszer említést tettél egy savanyú levesről, amibe zúzát főzöl bele... lehetne erről többet tudni? Érdekelne, komolyan.
@taga20:
Jóvannamán!:))
De milyen idénynyitón..?
@jöttem:
Te nem feszegeted, azért feszegetik az értelmesebbek. Nehogy mán agymosott szlovákká váljon a felvidéki magyarság.
Ne eröltessék ezt az új semmilyen szlovák nyelvet a magyarokra.
@Knósszosz: húzod vissza a redvás nyelved!:))))
bocs az vitya.
@Knósszosz: az a helyzet, hogy a legegyszerűbb ételek tudnak sokszor a legjobbak lenni. Most pl véletlenül egy teljes tal medvehagymas tojaskremet sikerült megennem, pedig azt hittem, az lesz a reggeli.
@Knósszosz:
Te kis inyenc.
Bármilyen húsféleségből / zuza, csirkehús, marha, sertés/ megfelelő részének felhasználásával nagyon jó levest tudsz főzni. A lényeg a pörköltalap, vagyis kevés olajon párolt sok hagyma kevés zöldpaprika és paradicsom után beleteszed a húst., félig megpörkölöd, majd teszel bele zöldséget, / ha zöldbabot és krumplit akkor palócleves,/ ha zöldséget, akkor ragu, de tehetsz bele gombát,, brokkolit, mikor mi van otthon. Végül teszel bele tejfölt, ízesítheted az asztalnál mustárral, citrommal ízlés szerint.
@jöttem: Gondolom te is ismered a mondást; "egy kép többet mond ezer szónál" :)

youtu.be/dVlvtKHw1qc
@taga20:
Dolgozom taga, ilyenkor max. 10 után egy sört ihatok.
Valamelyik eszement kolléganőm KO-ra itta magát. Azóta járnak az ügynökségtől ellenőrizni. Fújatnak.
@taga20: Ez neked is biztos "bejön" majd. :(

Dajcstominak megmutatták az Index cikkét a havi 34 ezerből élő Erzsikéről, és megkérdezték, fontosabbak-e ennél a kibaszott stadionok

Péntek délelőtt jelent meg Janecskó Kata cikke a 65 éves Székely Antalné Erzsikéről, aki elmesélte, hogyan lehet megélni havi 34200 forintos öregségi nyugdíjból. 5500 például rögtön elmegy az egyszobás lakás bérleti díjára, a rezsi után pedig csak 21 450 forintja marad.

Nos, egy Twitter-felhasználó fogta magát, és megmutatta az írásunkat Deutsch Tamás Fidesz-alapítónak, EP-képviselőnek. És rákérdezett, mi a fontosabb, az Erzsikéhez hasonló körülmények közt élők segítése, vagy a „kibaszott stadionok″.

kedves @dajcstomi mi a fontosabb?kibaszott stadionok,vagy ezeknek az embereknek normális életkörülményeket csinálni? t.co/tmXDc4IimU
— csy (@csy) March 13, 2015

Deutsch – nem mellesleg az MTK elnöke, melynek 2016-ra épül meg az új, világszínvonalúnak ígért stadionja – nem jött zavarba, és rögtön vissza is vágott. Csak közben mintha elfelejtette volna, hogy kormánypárti politikusként az ő befolyása és felelőssége az ország viszonyaiért talán nem azonos egy mezei twitterezőével, és esetleg nem ártana kissé együttérzőbbnek mutatkoznia.

kedves @csy, 3895 főellátásként 25-30e ftnyi nyugdíjjal rendelkező ember van Mo-n. Akár egynek is segítettél közülük? És mennyit sportolsz?
— Deutsch Tamás (@dajcstomi) March 13, 2015
@jöttem: ha ebola magyar, ako én inkább szlovák vagyok!
ha ebola egy szellem lenne, ako is inkább szlovák lennék.
szeretem azokat a népeket, akik át tudnak lépni az árnyékukon:)))
nekem sokszor nem megy.
@Imola Helyesi:

Sokkal jobban félek attól, hogy agymosott magyarrá válik.
@taga20:

Ez a kétlakiság elfogadóbbá tesz. Féltem az otthoni magyarokat, nehogy beleessünk a nagy turul-csapdába. Mert akkor vége a békés együttélésnek.
@Gábris szomszéd: ezt mire föl?
hogy jön ide tompika?
@taga20: Persze ez nem mindenkinek szokott sikerülni. :)

Parasztoznak és jobbikosokat akasztanának a liberálisok

youtu.be/irDMuwWbCbM
@Gábris szomszéd:

24 órás a szolgálat. Így szól a szerződés.
@Gábris szomszéd:
Egész nap ezt mutogatod, Gábris. Ennyire perverz nem lehetsz!!! ))))
@jöttem: Tompikát ma mutattam előszőr és utoljára. :)
@Gábris szomszéd: haver, láttam több napja, eszt a vergődésedet!
fejezd be haver, me ettől a nácibrigádok jobbik, náci marad! a liberálisokra, ránk, nem tudod ránk tolni a szemét ideológiátokat.
szar alak vagy!
@Imola Helyesi:
Még annyit hozzátennék, ha a gombás érdekel téged, akkor kb 6 zuzát darabolj fel, főzd pörköltnek, majd tedd bele a zöldségeket / két sárgarépa, egy zöldség , 1/2 kg gomba,/ pörköld egy kicsit, majd ereszd fel vízzel, és főzd puhára.
Majd ha puha, tedd bele a tejfölt, liszt nem kell bele, hízlal./bors, petrezselyemzöld pici mustár ízesítő, esetleg pár csepp citrom/
Ha már nyakunkon Március 15. :)

"bebizonyosodott, hogy Petőfi valóban Szibériában hunyt el, méghozzá valószínűleg 1856-ban. „25 év elteltével bizonyossággal állítható, hogy a Szibériában megtalált csontok valóban Petőfi Sándor földi maradványai. Orvosi szakértői vélemény alapján a maradványok és a vér szerinti leszármazottak mintája között 99,9% az egyezés” - olvasható a MEGAMORV-Petőfi Bizottság friss sajtóközleményében. Az irodalomtörténeti jelentőségű bejelentéssel kapcsolatban délelőtt sajtótájékoztatót is tartottak."

www.evamagazin.hu/psziche_tarsadalom/37049_bebizonyosodott_petofi_nem_a_szabadsagharcban_vesztette_el
@taga20: "haver, láttam több napja, eszt a vergődésedet!"

Na ez kafa. Szerintem én is ezt fogom majd írni, amikor jön a következő ordaseszmés világvége vergődés a jobbikkal kapcsolatban. :)
@Gábris szomszéd:

Két hétig tart a 24 órás szolgálat. Ez azt jelenti, hogy bármikor rendelkezésére kell állnom a páciensnek. Amikor szüksége van a segítségemre.
Általában este 8 után nyugi van.
De volt olyan két hetem is, mikor éjjel 7-8x kellett felkelnem hozzá. Aztán reggel kezdődött a napi rutin.
@taga20:
Ha valaki főzni tud, az érdekel.
Ha valaki repülni szeret, az is.
Aki tudja mi a tokmány, az is.
Egyszerű ez.

Nem gondolod, hogy a közösen vállalható dolgokkal el lehetne meszelni azt a szart, amiben dagonyázunk? Na nem akarok én itt bölcsészkedni, kevés vagyok én ahhoz - meg nem is értek egyet azokkal akikkel beszélek néha... -, de ha meg sem próbáljuk, honnan a faszból tudhatjuk, hogy van-e értelme?

Szeretnék hinni valamiben, amiben... de erre lehülyéznek - a többség, akiket ismerek.
Kellene az anyázáson túl egy minimum, de ez valahogy nem látszik kialakulni, még a "mi oldalunkon" sem, tragédia...
@Gábris szomszéd: úgy legyen! de csak az ér, ahol én küldöm a picsába a jobbikot.
érthető, amit mondok?
@Imola Helyesi:
Kösz - tényleg - ezt meg fogom csinálni.
Régen ettem hasonlót, az nagyon bejött.

Na, akkor jó éjt...
@taga20:
Te nem tudsz átlépni az árnyékodon, azt megértjük, de ne eröltesd ezt rá másokra.
És főleg ne anarchikus káromkodással. Várjál, amíg az árnyékodat netán átléped.
És főleg ne a többségi magyar nemzetet káromold ezért. Ha nem tetszik, költözz el, keress más hazát, jogodban áll.
Én itthon vagyok, és ezért senki nem fog engem innen elűzni vélt sérelmei miatt.
Na , ezt úgysem érted meg.
@Gábris szomszéd:

A liberálisosra gondoltam.
@Knósszosz: Meg tudlak érteni. Ehhez kapcsolódóan egy poszt.

"Mivel azonban az ingerküszöbök állása változik, a primitív üzenetek kizárólag még primitívebbekkel válthatók fel eredményesen. Ez már nem egyszerű feladat, ha egyszer elmentünk a falig..."

cink.hu/kicsi-es-jelentektelen-1691237312
@jöttem: Ja bocs, csak azért mert már videó is készült róla. :)
@Knósszosz:

"Kellene az anyázáson túl egy minimum, de ez valahogy nem látszik kialakulni, még a "mi oldalunkon" sem, tragédia... "

Ez nagy igazság. Köszönet érte. Nem fogom elfelejteni a jövőben.)
@habakuk000:
:)))
Igazad van!
Bizony, csak egyszerűen!
Én olyan vackokat, mint a mittudoménmilyen redukció az operabálon, azt sosem, hacsak nem Rasika szolgálja fel.

Sík egyszerű sztrapacska, haccóljon, nem igaz?!!!
@Gábris szomszéd:

Értem én. De a kevesebb több. Ebben az esetben is.
@Knósszosz: hümmmmmm!
néha, néha szeretnék knosszi lenni. nem fog menni.
túl sok mocskot csinált, túl sokat lopott a fityeszmaffia.
a minimum az, hogy vitya és csapata leadja a lopott pénzt és kanosszajárást produkál.
@Gábris szomszéd:
Majd holnap, öt napja ugatok a kapott vírustól, visszaestem. 24 fok van a szobában és fázom... Most megyek dögleni teával, szia!
@jöttem: "Akkor most paraszt leszek."
(ez iszonyú magas labda itt:-))
@Knósszosz: Jobbulást és szép álmokat. (mondjuk egy repnap Zakhyntoson, ahová egy eurofighterrel visznek el) :D
@Imola Helyesi: értelek ebola. csak egy kérdés. szerinted én teszek többet ezé a szar hazáért vagy te?
@Sir Bates dö Hól:

Üsd le, Sir! Elbírom. Talán még jól is fog esni a "törődés". )))
@jöttem:
Nem tudom mit nem felejtesz el, én semmit sem, a nagy filozófusok alszanak, vagy elmentek.
Nyúl(mókus), Jaeg, dö Hól, hogy csak a legjobbakat... és Rodi, bár őt nem szívlelik sokan, de ez engem nem zavar.
Jó éjt!
@taga20:
Mit?
Ne izélj már, inkább kérdezz!
Utána nem szeretnél!:))
Szevasz, jó éjt Neked is!
@habakuk000: "egy teljes tal medvehagymas tojaskremet sikerült megennem, pedig azt hittem, az lesz a reggeli."

rendes magyar család egy hétig eszi azt, te ballib hiéna...
@jöttem: "Fújatnak."... mindent meg lehet oldani ellenkező irányú légáramoltatással...
@Knósszosz:

Elég, ha én tudom. Jó éjt! )
@Knósszosz: gyógyulj haver:)
reggel keltelek!
@taga20: azért ne ess tévedésbe... itt sokan nem liberálisak...
@Sir Bates dö Hól:

a legegyszerűbb megoldás, ha nem kell stiklizni. ellenkező irányú... vajon az amire gondolok? )))

" inkább, mint a gyíkját"

de rég került szóba a hivatkozási alapod.)))
gábris szigorúan konzervatív ebben az ügyben. csak a linkejit nyomogatja az orrom alá. de azt szorgalmasan.
@Sir Bates dö Hól: csak a magunk nevében vagy magam nevében beszéltem.
semmi több, ha te nem vagy az, ako is bírlak.
@taga20:
Te semmit nem teszel, te a német dzsidipit emeled a saját munkáddal. / német cég/, meg a sajátodét.
De ezt sem tudnád emelni, ha a kormány nem segítené eme cégeket,.
Te olyan hülye vagy ehhez , mint a segg, hogy ezt megértsd,
Te idióta, egy másik kormány még ennek a lehetőségét is elvenné tőled.
Ellenben ennek fejében káromolod a szülőhazádat, meg mindenkit, aki a véleményednek ellentmond.
Szállj már le az egyszemélyes liberális Fodor pártról, szarnak azok rád nagy ívben.
@Knósszosz: "Nem gondolod, hogy a közösen vállalható dolgokkal el lehetne meszelni azt a szart, amiben dagonyázunk?"

sz'tem orbán is tud kolbászt tölteni... (nem genyózom, csak van a "határ" [nekem a troll simán belül van ezen, a barabás kívül])...
@Imola Helyesi: nem válaszoltál ebola a kérdésre.
@taga20:
A hazám nem szar, ellenben te vagy az.

Aki szereti a hazáját, az tesz érte, nem úgy, hogy körbenéz, ez a szemét kisiskolás még semmit nem tesz, meg ez a szemét nyugdíjas sem, csak én, mert dolgozok. MOST:
Te barom, te is leszel nyugdíjas / vélhetően, ha dolgozol, bár kisiskolás nem biztos, hogy voltál/,

Tavasz- nyár -ősz- tél, gyermekkor-fiatalkor- felnőttkor- öregkor- ez az élet rendje, te ökör.
@Imola Helyesi: a hazám egy szar, mert ebolák trónolnak rajta.

szerintem, sokkal többet teszek, mint te vagy pl. bájerzsoca vagy káderjani. és az én autómon, nem szlovák rendszám van.

csak az a különbség, hogy én évtizedek óta németországba termelek, te és a csapatod a vérem szívod. és nem fordítva.
@taga20:
Nem a magyar állam szívja a véredet, hanem az unió, azért termelsz a németeknek, féleszű.
Nyugodtan költözz ki a németekhez. Ja , csak ahhoz németül is meg kéne tanulni.
Pláne meg, én nem szívom a rusnya véredet.
Azért nekem is van gusztusom.
@taga20: kérlek szépen, mint már többször is jeleztem, antiszemita, rasszista, sovén és homofób vagyok, mint majd mindenki, aki a konzervatív és feudális moon szocializálódott...
@Imola Helyesi: haggyá sperma! az ilyen paraziták miatt tartunk itt, mint te!
@Sir Bates dö Hól: öreg, a damaszkuszi út még előtted áll:)
még gábris is lehecc, ha szerencséd van.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Egy nagyon régi bejegyzésedre reagálok.
Ezt írtad: ''''Van egy rész a Bibliában, ahol Jézus "elmegy arról a helyről", ahol a tömeg királlyá akarja választani.''''

Hááát, tudod, vihetne magával még egy embert...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Egy nagyon régi bejegyzésedre reagálok.
Ezt írtad: ''''Van egy rész a Bibliában, ahol Jézus "elmegy arról a helyről", ahol a tömeg királlyá akarja választani.''''

Hááát, tudod, vihetne magával még egy embert...
@dr. jenőke (jenőke): így, hogy kéccer raktad be a rencerbe, teljesen más az aspektus:))

csak, hogy ne fekügy le ostobán:))

www.youtube.com/watch?v=Qhb6RbGapmw
.
Garai Gábor: Az ártatlan nép

Az ártatlan nép most is Szent Ferenc
szegényeiként tévelyeg e tájon;
kegyelmet kér (nem vár és nem szerez),
nem kérdezi, mit tegyen, hogy ne fájjon

nyomora, csak jár-kél és énekel;
örül, hogy él, hogy süt a nap fölötte,
mosolyát árverezve téved el
múltja romjai közt, bugyorba kötve

hordja piacra kertje kincseit,
autókat őriz, szentképeket árul,
gazdagoknak pénzt költeni segít,
szíve-csalóinak sarkig kitárul.

A legszegényebb önön érdekét
sem érti meg, vakon ellene támad.
Hétszerte hős hát az, akit e nép
szerelme úgy fűt, hogy nem éri bánat,

ha érte lázad - s tőle kap pofont;
s valahányszor a mélyvízben tenyésző
évszázados szörnyeknek nekiront,
újra kezdi: "ez a harc lesz a végső..."
.
@taga20:
.
Csak egyszer akartam, kettő lett.
Így legalább maradandóbb az alkotás.

De miért nem alszol?
@dr. jenőke (jenőke): ha hazudnék, ako aszt mondanám, hogy a verset vártam. pedig szinte sohase olvasom el, de megnyugtat, hogy van. és sokaknak jót teszel.
nem vagyok teljesen befáradva, csak a frankót mondom:)
@taga20:
.
Viszont jól esett.
Ha hazudnék, azt mondanám, most ébredtem fel, kezdődik a nap.
De nem. Most kezdődik az alvás.
Jó éjt, neked is.
@Rodeo36: mi van öreg, beszoptad a meleg tejet?:)
@Gábris szomszéd:
21.36 Jujj! Ilyen hülyéket éhgyomorra?!
Szóval aki a fennálló rendet kritizálja mindenféle fizikai valóságban létező jellemző alapján (haverok, mutyi, hanta) az fujjrossz, deellenben aki a mennyországra tekintve, de legalább a nemzetiszínű mázig ellátva ezeket észre sem veszi, az boldog
(mármint bibliai értelemben)
Ezeket már biztosan a közszolgálati egyetemen képezték!
@Sir Bates dö Hól: meg is bűnhődtem, Fidesz közeli cégek brokereirol álmodtam
@Imola Helyesi:
Én dolgozom, más dolgozik - a nem magyar nevű honleányka meg "dolgozok". Csaxolók: az csak a valamin vagy valamit mellett elfogadható.
@Knósszosz: a minimumhoz: kell egy minimum elvárás is nem csupán magunkkal hanem masokkal szemben is
ha valaki csipkelekvarral eszi a sztrapacskat, Tegye, jó étvágyat hozzá, ugyanakkor ha valaki folyamatosan előre megfontolt szándékkal köpköd a közös talba, az előbb utóbb nem kívánatos lesz az asztalnál
"Hosszú idő óta végre egy pozitív jel, annak jele, hogy az embereknek elegük lett a hülyeségből, a pofátlanságokból, az erőszakosságból...
Pedig diákjaikkal megtekinthették volna a kis izét, ugye, amiről pedig az iskolában tanultak is már, no nem történelemórán, hanem a biológiaórákon.
Ha az volt politikai pályafutásának célja, hogy nevét tanítsák majdan az iskolákban, hát a célját elérte, ott ficánkol farkincájával minden biológiakönyvben, potrohában a DNS-spirál egyik felével....
Nincsenek lengyelek sem, mert ugyan lengyel-magyar dwa bratanki, de nem egyformán szeretik a medvesajtot...
A CÖF sem aktivizálja magát, amit meg is értek, ma meglehetősen kockázatos nagyobb tömeget összehívni Viktor ünneplésére, mert könnyen meglehet, hogy a tömeg egyenként ugyan Petőfit kiált, de mégis gecisipcli hallik."
www.pupublogja.hu/2015/03/iskolankent-tiz-diak.html
@kekex: azé utóvéd arcok még vannak.
ez a faszi, kábé olyan lehet, mint martonyi(ha jól emlékszem), aki 89-ben lépett be az emeszpébe:)))
@taga20:
Semmi meló? Tegnap (most így beleolvasgatva) elég harapósak voltatok... :)

Amúgy meg ha egyszer felnőtt leszel, majd lesz NEKED is a munkahelyeden ilyen szépség:

index.hu/mindekozben/poszt/2015/03/14/milyen_egy_belvarosi_onkormanyzati_intezmenyben_a_faliujsag/
@taga20: több mint 1 másodperc!
gyerünk lajos, adjá' a sebestyénnek!:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: semmi. idénynyitó van, rendes ember ilyenkor aszt nézi és nem melózik:)
egyébként, nálunk motoros képek vannak a faliújságon:)))

www.napiszar.hu/showPost/Yamaha
@punkfrog: a francba! vettel lecsúszott:((
"És nem csak a környezetvédelemről beszélek: a szakmaiatlanság és a mohóság minden területen tetten érhető. Pedig a második kétharmados győzelem után mindenki konszolidációt várt. Szerintem ez azért nem valósult meg, mert 2020-ig tart az az utolsó időszak, amikor uniós támogatások érkeznek Magyarországra. Vannak, akik úgy gondolják, hogy most meg lehet még tömni a zsebeket"
" Nem az a baj, hogy nem vagyok államtitkár, hanem az, hogy államtitkárság sincs, és a szakértelem fontos legkevésbé.
Érvényesülni ma a lojalitással lehet."
www.atv.hu/belfold/20150314-illes-zoltan-a-mohosag-utan-jon-a-bukas/hirkereso
propeller.hu/itthon/3075541-hungaria-zrt-egyik-munkatarsa-akart-veget

Ellenben Töröcskei elvtárs még csak be sem lett idézve a stiklijei miatt, a böri meg ugye nem is játszik.

Amúgy pont a napokban "mesélték", hogy felénk azok, akiknek "nagy" pénzeik voltak, vagy rendes pártelvtárs ügyfelek voltak egy bizonyos remek, "nem fideszes kötődésű" brókercégnél Győrben, valamilyen rejtélyes oknál fogva pont a múlt héten gyorsan kivették még a pénzeiket a "nem fideszes kötődésű" brókercégtől. A kisemberek meg még akkor is lelkesen befizették... oszt most hétfőn meg - minő véletlen - bebukott az a "nem fideszes kötődésű" brókercég is.

Tanulságos lenne azt a listát látni, hogy a múlt héten kik vettek ki a "nem fideszes kötődésű" brókercégtől olyan 5 misi feletti összegeket.

Borkai elvtárs is olyan lelkesen cimbizett még nemrég a "nem fideszes kötődésű" brókercéggel, hogy szinte megható volt. (Tudom, mocsokgyurcsányisták megtévesztették csak...)

"Amikor Tarsoly Csaba, Quaestor-vezér még díszpolgári címet kapott Győrben

Alig másfél éve történt, hogy Győr városa díszpolgári címet adományozott Tarsoly Csabának, a most hatalmas csalás gyanújába keveredett Quaestor-csoport elnökének.

Az indoklás szerint a győri labdarúgás fejlődéséért végzett áldozatos munkája, valamit az országban példaértékű győri utánpótlásnevelési központ kialakításában és a győri ETO-stadion felépítésének önzetlen támogatása elismeréseként kapta Tarsoly a címet. Borkai Zsolt, a város fideszes polgármestere adta át az erről szóló oklevelet. Ekkor lett bajnok a Győr.

“Hit és kitartás. Ez a kettő dolog kell ahhoz, hogy az ember sikeres legyen”

- mondta Tarsoly. Ki hozta ezért a legtöbb áldozatot? A befektetők családja. Mert tőlünk vette át a legdrágább dolgot, a szabadidőt. Így ez nem is az ő, hanem az egész családjának sikere. És, ahogy mondta, az elismerés
“a nagyobb családjáé, a Quaestor-csoportté is, mert az anyagi forrásokat biztosítják a Győri ETO futballcsapatának”.

444.hu/2015/03/11/amikor-tarsoly-csaba-quaestor-vezer-meg-diszpolgari-cimet-kapott-gyorben/
@habakuk000: Én max. az első csoportba tartozom.
"Hit és kitartás. Ez a kettő dolog kell ahhoz, hogy az ember sikeres legyen”

- mondta Tarsoly. Ki hozta ezért a legtöbb áldozatot? A befektetők családja. Mert tőlünk vette át a legdrágább dolgot, a szabadidőt. Így ez nem is az ő, hanem az egész családjának sikere. És, ahogy mondta, az elismerés
“a nagyobb családjáé, a Quaestor-csoportté is, mert az anyagi forrásokat biztosítják a Győri ETO futballcsapatának”.

Ja igen... A kérdésre, hogy "HOL A ZSÉ?", ott van ennek a remek embernek a mondókájában a válasz, nagyon nem kell értetlenkedni, keresgélni, csak árverezni kéne...

Amikor a felügyelet egy 12 millós alaptőkéjű cégnek 60.000 milliós tőkekibocsájtást engedélyez, az tessék mondani, nem a "szerencsejáték" kategória?
Pénzügyi elemző szerint persze a felügyeletnek jogában áll hülyének lenni... ja, ráadásul ez a felügyelet fogja most majd kivizsgálni, hogy "esetleg" hibázott-e, amikor ezt engedte, mint felügyelet!
LOL!
"Magyarország ezermilliárdokat kap az uniótól, szinte minden állami és önkormányzati beruházás az unió pénzéből épül. Az emberek mégis hisznek Orbánnak, aki az unió ellen lázítja őket. Úgy tűnik, a magyarokban van egy kisebbségi komplexus az unió fejlett államai iránt, mert ott jobb az életszínvonal. Orbán erre a komplexusra épít. A komplexustól szenvedők szívesen hallják, hogy mi különbek vagyunk mit az uniós országok, de azok elnyomnak minket. Azzal hülyíti a népet, hogy az unió rohad, és immár a mi gazdaságunk a példakép. És az imádói megeszik ezt. A rendszerváltáskor itt mindenki Európához akart tartozni, most meg..."
nol.hu/belfold/tuntet-a-biciklizo-holland-orban-ellen-1521879
Mindenki tegye szebbé/hangulatosabbá a környezetét!
Egy szép és egyben követésre méltó példa:
index.hu/mindekozben/poszt/2015/03/14/milyen_egy_belvarosi_onkormanyzati_intezmenyben_a_faliujsag/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Lehet, hogy ezt mondogatja most Szelényi Zsuzsa is, hol a 34o millió? netalán letagadta a férje előtte is? Volt már ilyen.
Reggelt, Népek!

Érdemes visszaolvasni, vagy tele van Gábris, Imolka és Rodeó papa f@szságaival? :)
@kekex:
Már nem szabály az ikes igéknél az m és a k megkülönböztetés, bár nyilván választékosabb az m.
Azért a központilag lejátszott matekra egyre több a bizonyíték:

"Egyetlen szó, ami lehetővé tette 60 milliárd forint elsíbolását

Érdekes dolgot említett a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, a pénzügyi felügyeletet vezető Windisch László a keddi gazdasági bizottsági meghallgatásán. Lényegében azt mondta, hogy azért maradt ki a Buda-Cash tulajdonosainak érdekeltségébe tartozó DRB bankcsoport a takarékszövetkezeti integrációból, és kapott külön banki engedélyt, mert a takarékszövetkezeti integrációról szóló törvényben

elírtak egy nevet.

A DRB bankcsoportból az MNB mostani becslései szerint legalább 62 milliárd forintnyi állampapírt síboltak el a Buda-Cash-csalás szervezői. A mostani állapot szerint az ügyfelek 17 milliárd forintnyi vagyont veszítettek – ez a veszteség 267 magánszemély, cég, önkormányzat vagy alapítvány között oszlik el, nekik volt 30 millió feletti betétjük a kisbankoknál. A többi, több mint százezer betétesnek az Országos Betétbiztosításai Alap (OBA) fizetett ki 103 milliárd forintot kártalanításként. (Az OBA vagyonának nagyját ez el is vitte, ezért valószínűleg a bankoknak kell majd feltölteni újra a betétbiztosítót, szóval újabb pénzeket vonnak ki a bankszektorból)
..
.
.
Erre az apró hibára hivatkozva nyert egérutat az akkor már évek óta a Buda-Cash tulajdonosainak érdekeltségébe tartozó DRB, és ez vezetett ahhoz, hogy 2013 decemberében megkapta a négy takarékszövetkezet a bankká váláshoz szükséges engedélyt. Amit egyébként ugyanaz a Windisch László írt alá, aki a mostani botrányok feltárásáról nyilatkozik az MNB nevében a médiában."

444.hu/2015/03/13/egyetlen-szo-ami-lehetove-tette-60-milliard-forint-elsibolasat/

Tehát (nem lesznek!) különadók, csak a bankoknak ide újra be kell dobni pénzt, amit majd a követező hasonló játékos a már megismert módszerrl ismét felél innen ... és újra, meg újra...
Amit meg ugye nem a megemelt banki költségekből lehet előteremteni!
Hisz mint tudjuk, "Ne az emberekkel fizettessék meg..."
@Marcellusca:
Ne túlozzál, Taga alias a blog Simicskája viszi a prímet, ha itt van. Ja, hogy ő csak kb 2 mondatot tud egyszerre kinyögni, arról nem mi tehetünk.
@kekex: "- Nem értem, merre megy az ország! És az emberek tapsolnak hozzá. Az a Simon Wintermans mondja ezt, aki Pécsett – holland betelepülőként - korábban kétszer is a Fidesz polgármester-jelöltjére, Páva Zsoltra voksolt az önkormányzati választáson."

KÖSZÖNÖM, drága holland polgártársam, KÖSZÖNÖM.
utólag is. de legalább látom, hogy nem csak ebola retardált:)
Cáfolják a Paks 2 leállításának kamuhírét. Valószínűleg valamelyik eus hazaáruló küld félinformációkat az un. világsajtónak.
@Imola Helyesi:
Ides, tessék az APEH-NAV nevű érdekeltségnél kérdezősködni, hogy honnan lehetett neki ez a pénz.
Amennyiben őszerintük meg oké, akkor neked is coki, meg mindannyiunknak, hisz turkálni mások zsebében az olyan ősi román szokás...
Viszont tessék érdeklődni a pártszarháziaknál is, ilyen hagyományokkal, hogy miből telik a folyamatosan táguló lakásokra, mert hát a látható jövedelmeikből nem lehetséges, elleneben azzal a pofátlan, adózott jövedelmi lehetőséggel, melyet Szelényiéknél látni.
...ha már ősi román szokásaidat felelevenítetted.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: még az a szerencse, hogy a bankok egyre nagyobb százaléka a magyarmaffia kezébe kerül. persze közpénzből.

azé így mégis csak egyszerűbb lopni:(
@Marcellusca:
Nem. Voltam olyan merész, megpróbáltam beleolvasni reggel, de 3-4 odahányásuk után inkább megnéztem a naked.blog.hu/ oldalt... :) Ott viszont látni csodát!
@kekex:
Mert rájöttünk, hogy csak ki akarnak használni bennünket. Megszokták az évszázados gyarmatosításaik alatt.A nagyképűségük meg butaságot takar. Köszönjük a preciz, de szar törvényeiket, lásd: egyenketrec, négyszögletes egyforma ubi, nemkapirgáló, nem kendermagos tyúkok, stb. Most meg amcsi cégeknek akarnak Paksnál üzletet, ronda pénzhajhász banda.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kiscsillag, ti turkáltok Orbán meg a családja zsebében folyamatosan. Szelényi képviselő, neki is fel kell tüntetnie az ebül szerzett pénzt, bizony. Na, további jó tagasimicskázást.
@Imola Helyesi:
Mármint a makogó, ecceri kormányszóvivő cáfolja. Az meg ugye... annyit is ér. A FT meg nem fecni. :D
@Imola Helyesi:
Ides, "JÖVEDELEM" volt, ami adózott, ami elég gusztustalan mértékű, de legális.
Amúgy légyszike mutasd meg, hol turkáltam Orbánék zsbében, utána majd vauzhatsz.
Ott is adózott a jövedelem? Mert a vagyonbevallása nem fedezi, ahogy Rogánéké sem, ráadásul állandóan módosítgatni kell, mert hol egy 100 milliós ház, hol egy milliárdocska (1000 000 000) marad ki a "vagyonbevallásból". Ki érti ezt... nekem az adóbevallásomból, ha 3000 forint kimaradna, szénné bírságolnának.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :D
Bevallom, kicsit beleolvastam. Nem kellett volna. :(
Úgyhogy maradtam csak a reggeli termésnél. :)

(Linked jó, üdítőbb, mint Imolka béna magyarázkodása. :D )
@Marcellusca: candice napgépe nagyon patent:)))
@Marcellusca:

No meg a hozzá kapcsolódó vicc:

"Claudia Schiffer bemegy egy magánklinikára, intimplasztikára.
Legfontosabbnak a diszkréciót tartja, efelől meg is nyugtatják és egyeztetnek egy műtéti napot.
A dolog megesik, műtét után magához tér és látja, hogy három rózsacsokor van a betegágya mellett. Azonnal hisztizni kezd, szalad az orvosa:
- Mi a baj?!
- Nekem teljes diszkréciót ígértek, erre mikor magamhoz térek már három csokor van a szobámban!
- Hölgyem az egyiket a klinika rendelte, köszönjük, hogy minket választott. A másikat David Copperfield küldte, mielőbbi gyógyulást kívánva …
- És a harmadik?!
- Azt Niki Lauda, hogy megköszönje az új füleket."
@taga20:
Lenai meg... szóval tényleg kuriózum! ;)
@Imola Helyesi:
A vezetéknév és a keresztnév sorrendje sem szabály?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ha a "felügyelet" vizsgálná, az még hagyján. De személyesen az a felügyelő vizsgál, aki elkövette (amúgy vidamódra)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az nekem már túl brutál, ahogy ki van hajtva.
én egy konzervatív alak vagyok:)
maradok inkább candice napgépénél:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" Álmodozás az élet megrontója!"
))

Jó reggelt mindenkinek!
@kekex:
Meglepő, úgy is mondhatnánk, unortodox módszer, de hatékony.
Persze a végeredmény már ortodox lesz, meglepő módon hibát nem követtek el.
Óriási előnye a vizsgálatnak, hogy ugyan az folytatja le, aki a dolgot elrendelte, hisz nála jobban az adott esetet senki sem ismeri.

HATÉKONYSÁG, EGYSZERŰSÉG, GYORSASÁG!
Simplicity... essetunni... :(
@Imola Helyesi:
1. Nem a saját, hanem a férje pénzét keresik.
2. A férje LEGÁLISAN és adózottan szerzett pénzét
(ha érted a gyengéd célzást - bár eddigi IQ teljesítményed alapján ezt kétlem)
2. Az 5 (ÖT) évvel ezelőtti pénzét!
Közöd/közük? Ha 5 év alatt elkaszinózta, az sem érdekel - szemben pártjuk és qurmányuk vezetőinek JELENLEGI gazdagodásával!!
Birka te! Nem érzed, hogy terelnek? (mert a nem érted az nem is kérdés!)
@taga20:
Jaja... én is csak érdekességképp, de azért eszembe jutnak róla régi-régi... egy távoli galaxisban... :)
@kekex:
Ő is terel, csak szegény birka nem veszi észre, hogy ráadásul őt is terelik...
No, hogy ne legyek mindig negatív:
privatbankar.hu/makro/jo-hir-jelent-meg-magyarorszagrol-a-forbesban-felkerultunk-egy-listara-278966
mert biztosan innen tájékozódnak!
444.hu/2015/03/13/az-m1-hirado-ujraertelmezte-a-nagy-magyarorszagot/

Yossarian11 • 19 órája
7.7!!! a büdös életben se volt ekkora, mióta a csúti törpe uralkodik. van olyan barom ebben az országban, aki bekajálja a hazugságaikat???

Lótár Mateusz Yossarian11 • 19 órája
Holnap már 7.8 lesz. Egyébként kényszerpályán vannak. Ezek a statisztikák nem csökkenhetnek, mert az megengedhetetlen, így hát nőnek az égig. :)
@jöttem:
Csók, Drága! Hogyan vagyunk? Nemsokára magatokra hagylak benneteket, indul a szombati bevásárlóshow, du. meg egy kis meló.
@kekex:
Hofi disznajai meg seholse! Már apránként ott tartunk, hogy 30 ellett.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Köszönöm kérdésed, érdekesen. Mint a ketrecbe zárt tigris.
Hiányozni fox.))
Orbán Győző kiállt, és próbálta meggyőzni a helyieket: a hulladékfeldolgozó nem lesz rossz nekik. Amint ellenvetésekkel szembesült, bepöccent. Ezzel elszabadultak az indulatok Gánton.

Durva beszólások közepette távozott Orbán apja a gánti fórumról, ahol kapott hideget-meleget

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/durva-beszolasok-kozepette-tavozott-orban-apja-a-ganti-forumrol-ahol-a-lakosok-vegig-savaztak-a-banyatulajdonost-94144
Kurt Marti

kiáltvány

POLGÁROK VÁLASSZATOK
BARABBÁST!

hadd lássa pílátus hadd lássa
hogy nem féltek tőle
polgárok hallassátok hangotok
szabadságunk partizánjaiért
hadd lássa a zavaros fejű názáreti
aki káromolja atyáitok istenét
kigúnyolja és elárulja azt
ami a legszentebb kincse
vitéz nemzetünknek
VÁLASSZATOK BARABBÁST
POLGÁROK!

/Hajnal Gábor ford./
"Belföldön Orbán kormányzóképtelensége szemet szúró. Az internetadó körüli fiaskó, az útdíj bohózat és a vasárnapi zárva tartás miatti zúgolódás jól jelzik az orbáni politika kudarcát. A fideszes brókerbotrányok kapcsán a PSZÁF jogosítványainak megerősítéséről lamentáló Orbán annyira hülye, hogy arra nincsenek szavak, mert másfél éve nincs PSZÁF. Ő szüntette meg és vonta össze az MNB-vel."
mandiner.hu/cikk/20150313_elegem_van_elegem_van_simicska_okossagabol
@taga20: Majd ha ilyesmik lesznek az F1-ben is, talán izgis lesz. :)

www.facebook.com/video.php?v=10152567700379973
@jöttem: köcsön adjam a guminőm?:)))
@taga20:
Ahhoz a sima gumipunihoz vagy szokva, és kölcsönadnád?
Te egy igazi lovag vagy! :)
Na, ezt a förmedvény:

"Kövér: A Magyar Nemzet és a Hír TV már ellenzéki"
www.origo.hu/itthon/20150314-kover-a-magyar-nemzet-es-a-hir-tv-mar-ellenzeki.html

Már nem volt hiába Kövér elvtárs taníttatása... bár etetni ezt a szerencsétlent már csak pépessel kéne.
@jöttem:

" fox.))"

Kérlek, ne kezdd te is ezt a rettenetet. Nem humoros, ellenben borzalmas ez az erőszak a nyelvvel szemben.
Üdítő volt olvasni a szövegeidet eddig.
Egyébként jó reggelt:)
@jöttem: Knosszi tegnapi kommentje kapcsén jutott eszembe ez a vers részlet. Talán te is ismered.

Mécs László - Emberek vagyunk!

A gyűlölet halálszagú mocsárja
tengerré nôtt és vízözönt csinált,
emberfülekbe zúgja, orgonálja
vadító, bűnös szörny-szimfóniáit,
s szívekbe plántál förtelmes hínárt.

Ó én is, én is embernek születtem,
de ezt az egy érzést nem ismerem!
Hínárja, habja nem tekerg felettem.
Szívem piros, szabad szirom-sajkáján
angyalszárny hajt a poklos tengeren...

Vitorlám hajt és mindenütt megállok,
hol szíveket rothatszt a bús iszap,
s szeráfi hangon halkan prédikálok:
Testvéreim, tartsuk meg a parancsot,

mit Jézus a hínár ellen kiszab!

Minden emberfiában önmagunkat
szeressük, mert egy-test-egy-vér vagyunk!
Bejártam a jelent s a messzi múltat,
néztem haldoklók megtörô szemébe,
s egy volt porból vett szívünk és agyunk.

Éva királyi ágyékában lestem:
az elsô bűnbe hogy harap anyánk,
s midôn a rontás átfutott a testen,
a bűn, nyomor rajtam is átkeringett,
s az Isten-átok együtt hullt reánk.

Én voltam Ábel, Isten választottja,
s a szôrôs Káin szinte, szinte én!
Én ôrjöngtem, míg görcsös bunkósbotja

Ábel arany fejét véresre zúzta,
s én bújdokoltam erdôk rejtekén.

Én voltam a zsoltáros, híres Dávid,
s én leskelôdtem, míg kis udvarán
szép Uriásné teste szent csodáit
fürdette és a vágyam megkívánta...
-- S bűnbánón sírtam zsoltárok dalán.

Én voltam Júdás, és a drága Mester
vérdíjából volt bor, meg ronda tor,
aztán vén fűzfán függtem elnyúlt testtel...
Kakas szavára Péterrel zokogtam,
s én voltam a bal és a jobb lator!

Testvér, láttál tengert hajnal hasadtán!
Minden habocska más-más színt mutat:

piros, zöld, kék színt, ében is akad tán,
és mégis mind, mind ugyanaz a tenger,
melyen hajók szelnek jövôs utat.

Testvér, az Ember-óceán vizében
is minden vízcsepp más-más színt mutat;
Ábel kék, Dávid bíbor, Júdás ében,
és mégis mindig ugyanaz a Tenger,
s hátán nagy eszmék szelnek szent utat.

Ha gyűlölünk: egymásban önmagunkat
gyűlöljük, mert egy-test-egy-vér vagyunk!
Bejártam a jelent és a messzi múltat,
néztem haldoklók megtörô szemébe,
s egy volt porból vett szívünk és agyunk.

Láttam, ki mindig ember-szívet vágott,

láttam fiától átdöfött anyát,
akasztófán sötét embervirágot,
ôrült nôt fojtogatva csecsemôjét
és bosszúból felgyújtott kis tanyát.

Láttam apácát rothadó ragályos
betegeket mosdatni Krisztusért,
s míg kint zenélt a karneválos város,
ô mosolyogva halt meg liliomként
a túlvilágon várva égi bért.

Keresztény filmen láttam vad zsidókat,
amint verték Jézust vérlázítón;
-- zsidók filmjén az inkvizíciónak
máglyáin égtek a zsidók, s a nézôk
közt düh tombolt keresztényen, zsidón.

Testvér: én mindent láttam, s megbocsátok!
Szánjuk, kit árnyékként a bűn követ,
mert testvérünk ô, s átka közös átok!
Magyar testvérek, germánok, szlovákok,
csak ki nem ember: vethet ránk követ!

Minden emberben önmagad szeresd:
közös nagy Tenger csöppjei vagyunk,
Ha arcod eddig vad dühtôl vereslett,
csontos ököllel verd bűnbánó melled,
hiába, Testvér, emberek vagyunk!
@kekex: azért a vitukit ő kúrta szét... jellemtelen köcsög az illés... mint ángyán...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: egy grállovag, legyen mindig az!
ez az arspoecicám :))
@taga20:
Lehet vele beszélgetni? Mert akkor jöhet! Három napig esett. Nehezen viseltem.
De most már jobb lesz, kibújt a napocska.
@Orica Középföldi: hajrá jöttem, ne hagyd magad terorizálni:))
@Orica Középföldi:

Ja voll, frau generale!

Itt fejeztem abba.)))

Faltól-falig ér a hangulatom, de ígérem, fegyelmezem magam. Mert most nem tudok csendben maradni.
@jöttem: hát, szája az van.
egyébként, te milyen perverz vagy!:)))))))))))
@Gábris szomszéd: Legyen béke!

Toon Tellegen

Választhattam

Választhattam.
Nem tudtam mit.
Így jött a béke.

Az igazságot, a szépséget
hagytam menni.
A bölcsességet s bánatot, a
szerelmet is,
bár csodálkozva nézett rám,
fekete felhőkben lobogva.

A béke béke volt.
És lelkem messzi szögleteiben
lények, kikről
sosem hallottam, jártak táncot…

Az égen egy másfajta nap ragyogott.

/Tóth Z. László ford./
@Sir Bates dö Hól:
Továbbá elévülhetetlen érdemeket szerzett a Szigetköz szétb.szásában is, a többi "környezetvédővel" együtt, pl. akik diesel szivattyúkkal kívánták a vízszintet fenntartani...
@taga20:

is. de leginkább friss, üde kívánatos és őrült csinos.)))
@Imola Helyesi: "ti turkáltok Orbán meg a családja zsebében folyamatosan"

nem b+, én minden büdzséből finanszírozott zsebében turkálok, mert az állam én (adófizető) vagyok...
" Ahol nincs nemzet, mert a nemzetet súlyos törésvonalak szabdalják, ott nem lehetséges közakarat sem a közös sorsunk javítására. Ahol nincs nemzet, mert a kevesek a sokakból élnek, és csak elvétve a saját tehetségükből, ott nincs se Haza, se Haladás. A nemzetet felemészti a léttől való minden napos félelem, önként ünnepelni se oka, se kedve. A tehetségesebbek elvándorolnak, a kétségbeesettebbek elnémulnak. Március 15-e nem jelent számukra semmit."
hafr.blog.hu/2015/03/13/a_muzeumkertben_megcsufoljak_marcius_idusat
@taga20:

Kuss:))))))
Azért mert neked elnézem - így vagy kerek, ami nem feltétlen jelent mindig százast:) - @jöttem: -től joggal várom el, hogy ne tegyen erőszakot. Elkényeztetett a hibátlan stílusával és ragaszkodnék hozzá:)
@taga20:

:)))

Ez nem terrorizálás, hanem kérés volt. Annak pedig szívesen eleget teszek. Főleg, ha Orica mondja.
@jöttem: ez a beszéd! ako leeresztem a guminőmet:)))
Magyarországon egyetlen egy beépített ember volt:

Kőműves Kelemenné.

Az asszonyról dokumentumok is előkerültek: a fedőneve Tégla volt.

Most azzal védekezik, hogy csak falból jelentett. "
avakkomondor.blog.hu/2015/03/13/ugynokvad_talaltunk_egy_beepitett_embert
@kekex: bocs, de indoklásod/érvelésed használható mészáros és simicska esetében is...
@jöttem: címezhetted volna egyenest a láp szülöttének...
@jöttem:

" Mert most nem tudok csendben maradni. "

Nem is kell. A beszédes csend és a csendes beszéd között millió szín van, de nyelv csak egy:)
@Gábris szomszéd:
Szabócska Mihá’: Egyszerűség

Nem hivalgó, cifra páva
Nem modern az én szivem.
Egyszerűség lakik benne
Mosolyogva szeliden.

Egyszerü, de tiszta nóták
Amiket én dalolok -
Mert a szivem sugja őket,
Nem is olyan nagy dolog.

Ugy csicsereg az én szivem
Egyszerüen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.

Ami a szivemen fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versirást.

Egyszerü és tiszta nóta
Gólyafészek, háztető -
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.

A jó isten egyszerünek
Alkotta az eszemet.
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelidség, szeretet.

Kicsi hunyhó, szerető sziv,
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még.

P.S: nem lett volna egyszerűbb a "Szeressük egymást gyerekek" kuplét felrakni?
@Orica Középföldi:

"Elkényeztetett a hibátlan stílusával.."

Ez hatalmas túlzás, de nagyon jólesett. Reggel még rideg volt a világ, de most a szívemben is kisütött a nap.
Köszönet érte! )
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azt nem ismerem, de a vituki ingatlanjai miatt lett szétkúrva... normális országban agyonverik emiatt...
@Sir Bates dö Hól:
9.28 Persze, hogy felhasználható - csak éppen melyik?
@kekex: Mivel az a vers pont nem arról szól ezért nem. :)
@Sir Bates dö Hól:

Most hirdettem békét, Sir. Mindenkire vonatkozik. Aztán jókedvem is kerekedett Orica dicsérő szavaitól.
Mondj te is valami szépet nekem / az sem baj, ha nem igaz én elhiszem/ és dalolva főzöm ma az ebédet.
Úgy látszik, ma jó szóra működöm. ))
@kekex:

Béndekkel van egy jó beszélgetés a 168-ban.( Nem néztem fent van-e.)
Hát, nem a közeljövőben lesz konzervatív kormánya az országnak.
Nem tudom milyen sikere van a Nagycsarnok előtti beszélgetéseinek, de az ötlet tetszik.
@Orica Középföldi:

"__ @jöttem:

"Egy Istenhez imádkoztok. Nem?"

Miután nem hívő, hanem bigott katolikus, nem egy Istenhez imádkoznak.___"

G,
1) nem hívő,
2) nem bigott,
3) nem katolikus.

G egy képmutató náci, a legaljasabb fajtából. Abból a fajtából, amelyik cukiskodó álszent emberbarátnak mutatja magát, de ő belül, a lelkében és agyában dédelget gyilkos álmokat, vágyakat, mondhatni vágyálmokat.
A 44-es házmesterek titkos, suttyom örököse ő.
@jaegtoer: Aztaaaaaa. Ettől a kommentedtől még a jaeg is megolvad. :)
@Gábris szomszéd:

"_@Orica Középföldi: Köszi, hogy kisegítesz. ;) _"

Köszönettel nekem tartozol ezért:)

varanus.blog.hu/2015/03/12/fidesz_az_amneziasok_es_felnotasok_partja/full_commentlist/1#c26466279

Tehát... szívesen:)

Jaaa. Jó reggelt.
@jaegtoer:

Azt mondja, 20 évesen megtért. Nincs okom kételkedni ebben.
Azt mondja, katolikus. Ebben sincs okom kételkedni, noha katolikus és katolikus között elképesztő különbségeket tapasztalok.
Azt mondja, a kereszténység szellemisége hatja át. Na, ennek mond ellent minden megnyilatkozása.

Azt, hogy mi van a lelkében/agyában nem szeretném pontosan tudni, látni végképp nem.
@Gábris szomszéd: óriási!
orbán győző, miliárdos üzletember, szöszmösz mackóban próbálja meggyőzni a helyieket arról, hogy ő aztán tényleg...:)))
@Gábris szomszéd:

"_ Aztaaaaaa. Ettől a kommentedtől még a jaeg is megolvad. :) _"

Kétségtelen, olykor olykor meghatódok saját kommentembe foglalt nagyvonalúságomtól és toleranciámtól. Különösen veled szemben, lásd, mint fentebb:)
@jaegtoer: Azért HR tanácsadó ne legyél mostanában. :)
@Orica Középföldi:

Mindig is tudtam, hogy a katolikus csorda -amelybe tartozónak vallottam magam, az emberi lelkekből sokféle színt jelenít meg.

Tudtam, hogy voltak vannak gyilkosok, akik katolikusok, és vannak katolikusok, akik gyilkosok. Csak hogy egy-két szélsőséges példát említsek.

Ellenben amióta G-t ismerem innen, azóta nem bírom rávenni magam, hogy bemenjek egy templomba, mert egy bűnbánó gyilkossal előbb tudok közösséget vállalni, mint mindazzal, amit G megjelenít itt.

Én ugyanis elég ritkán ugyan - ha akarok, ha nem- de látok. [már csak ilyenek a komplett idióták]
Talán ezért is találnak meg időnként a szavak:)
'Mekköllaszívnekszakanni:)

A család meg minden,akik a legnagyobb áldozatot hozták:(

www.youtube.com/watch?v=C_5gFHGOq00
@jaegtoer: Úgy érzem fognak még nagy meglepetések érni a jövőben. Ne add fel.:)

Mt 9, 12-13
@jaegtoer: Amúgy nem nagyon akarlak elkeseríteni, de ha én vagy bárki más, befolyásolni tudja a hited vagy netán a templombajárásod, akkor elég nagy bajok lehetnek az Istennel való kapcsolatodban. :)
@Orica Középföldi: az egy önmagába visszatérő folyamatos vonallal határolt valami nem mindig kerek (százas a vérnyomás vagy az iq?)...
Pupu:

"
Csak az ellenzékét nem értem, mert az odáig rendben van, hogy akinek barátja van, annak nem kell ellenség, meg az is igaz, hogy az alkalmazott fizetett ellenség, de hogy az ellenzék bánjon a már kissé rogyadozó térdű despotával barátságosan, az azért már szinte hihetetlen.
Merthogy ha én ellenzéki ilyen-olyan vezér, vagy hivatásos civil lennék, és meg akarnám buktatni a kis génhordozót, akkor nem fel-alá szaladgálnék Budapesten, hanem a nemzeti egység jegyében - nemzeti zászlókkal és talpig kokárdában - követőimmel a Nemzeti Múzeumhoz mennék, és tudatnám a szónokkal véleményem ótvaros rendszeréről.
Merthogy március tizenötödike a demokráciáról szólt és szólhatna ma is - a zsarnokság ellen emelték fel kissé megkésve szavukat a márciusi ifjak is, de jobb későn, mint soha."

Ott leszünk:))))
@Rodeo36:

"_@Orica Középföldi:
és még valami, mint született magyar anyanyelvű akkora és olyan jogom van ahhoz, hogy úgy törjem kerékbe a gyöknyelvet ahogy az nekem teccik...attól még állandó jelesem volt magyar nyelvtanbó, irodalomból és történelemből

és te senki sem vagy hogy megaszondd mit tehetek és mit nem

ne keverj össze a beosztottyaiddal...

ennyit meg erről_"

De hiszen semmi baj, Rodi.
Maradtál aminek születtél, egy tahó, bunkó, aki elmondása szerint mindezt hét nyelven műveli.
Az iskolai eredményeiddel/sikereiddel mégse hivalkodj, ne kérkedj, főleg ne hivatkozz, mert az a hozzászólásaidon egyáltalán nem látszik. Feltehetően ezért másolsz te is egyre többet és többször, mint G (hiába a lelki közösség(!), mert a demenciád már relevancia, talán ezért nem tehetsz arról sem, hogy az agyad mankóval biceg.
Mégis, összegezve: tahóság-bunkóság ide vagy oda, nincs szánalomra méltóbb, mint egy sántikálva tántorgó kivagyi és kicsinyes elme. Ez lettél te.

Neked is jó reggelt.
@jaegtoer: én szívesebben használom a jézus követői vagy keresztények kifejezést (a kérdéses alany egyik halmazba sem tag)...
@Sir Bates dö Hól:

Amolyan négyszögletű kerek erdő:))))

"egy önmagába visszatérő folyamatos vonallal határolt valami nem mindig kerek". Igaz, de zárt. Pontosan meghatározható.

A szavakkal való játékra nem kell visszakérdezni, hátha válaszolok:))
@Gábris szomszéd:

Akkor, hogy értsd.

Undorodok egy olyan közösséghez tartozni, amelynek tagja vagy, és a környezete befogad.
Ezért távol tartom magam tőletek.

Eddig mindig keresztények, jobbára a katolikusok kapták az adóm 1 százalékát.

Az idén nem, és már soha többet.

Szóval, vitathatatlan, értek el eredményeket:)
@jaegtoer: Tetszetős levezetés, még szerencse, hogy az Isten nem úgy látja az embereket mint te. ;)
@jaegtoer:

Ahogy minden bánásmódnak, úgy az anyanyelvvel való "bánásmódnak" is van pszichológiai magyarázata:)
De befejeztem vele a társalgást.
@Gábris szomszéd:

Legfeljebb a kedves mamádat pipáltad. Ki.
Kekex
Brutális kettős mércét alkalmaztok.
Mást se csináltok, mint a képviselők rokonain rugóztok. Na, persze, Szelényi férje szent és sérthetetlen. Aha, csak úgy elköltött 340 milkát 4 év alatt.Egy ilyen alak volt az MNB alelnöke, Bajnai embere. Vajon mennyit lapátoltak még ki ezen kívül.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A most szentté avatott Simlicska is mondta annak idején, hogy jogában áll hülyének lenni.
@Imola Helyesi:

Annyira hülye vagy, hogy ezentúl a rendőrcsizmáknak hivatalból jár a doktor titulus.
@Orica Középföldi:

Igen... anyanyelv-nyanyanyelv-banyanyelv-bányaelv-:)
@jaegtoer:
Alkalomadtán kérdezd majd meg, milyen lehet az az érzés, hogy úgy tekint rá a T.Blog horda (libsibolsi csürhe itten'a), mint "zsidó templomban, az utálatos képre"?
Amikor valaki ezt a szerencsétlen gyűlölködő, komlexusos majmot katolikusnak nevezi, én is sértve érzem magam, nagyfater meg vasvillával kergette volna volna a farizeusát.
@taga20:
"nem lehetne ebolát a hétvégére ignorálni?"

Én már nagyon régen ezt teszem. Hetek telnek el, amíg egyszer annyira felhúz a hülyesége, hogy reagálok rá. Aztán azzal a lendülettel meg is bánom azonnal. Olvasni sem igen szoktam, legtöbbször a scroll automatikusan beindul, ha meglátom a nevét.
Kövessétek példámat :)
@Knósszosz:
"Tévén sokkal jobb a látvány - ezt komolyan mondom. "

Egyetértünk. Egyszer voltam kint egy edzésnapon, csak a fíling kedvéért, meg a boxutcában mászkálni, de a futamot már a tévében néztem. Tényleg sokkal jobb, a versenyt a pályán is csak a kivetítőkön látod. Amúgy meg zaj, tömeg, por...
@jöttem:
"nem az autonómia hiánya a tragédia, hanem ez:"

Sok évvel ezelőtt voltam Rozsnyón, nekem nagyon tetszett, bájos kisváros volt akkor. Most nem tudom, hogy milyen. A betléri kastélyban többször voltam, és barlangokban is mászkáltam arrafelé. Kár, hogy nem használják ki ezeket a lehetőségeket...
Bár a magam részéről a Tátrát sem találtam turistabarátnak. Meseszép, de többször is azt tapasztaltam, hogy a turista csak szükséges rossz.
@Orica Középföldi:
Régebb óta figyelem, nekem bejönne jobboldali szövetségesként. De nem igazán az én világom.
@Imola Helyesi:
Te TÉNYLEG nem érted? Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki az adózott és legális jövedelméből 4 év alatt mire költ. Hanem ha ennél többet keres egy év alatt illegálisan, közpénzből vagy korrupcióból, hogy 1 mrd-ról (EZERMILLIÓRÓL) meg tud feledkezni orbánsameszként, mert annyi között ez valahol elsikkadt.
Egyébként meg ha Orbánné majd közzé teszi a kis vagyonnyilatkozatkáját - akkor AZT hajlandó vagyok megvitatni. De érdekelne Rogánné, Lázárné és fia vagyonbevallogatása is!
@Orica Középföldi: persze, hogy zárt... én sem írtam mást:-)... (te a szavakkal játszol, vannak akik a betűkkel ismerkednek még csupán)...
@Sir Bates dö Hól:

megelőlegeztem a dalolást. megérte....
@kekex: tényleg kettős mércét alkalmazol...
@kekex:
Karvalits vagyonnyilatkozatában sincs benne a 340 milka, ez a probléma.
@Sir Bates dö Hól:
Én nagyon kedvelem a stílosod, de ha úgy írsz amit három olvasás után sem értek, akkor sose egyél kékpenészes sajtot, amíg el nem magyarázod mire is gondoltál!:))

Ez most még egyszer, ha majd lesz érkezésed rá... kösz!!
@Knósszosz: kajáról orbánnal is tudnál jókat beszélgetni... nem a közös érdeklődés/hobbi számít, hanem az, ami elválaszt... engem a troll nem zavar, ő tudja, miért teszi, ám a lápi-magyar (barabást lájkoló), mint dns-szortírozó, túl van a határon (nem eszem mostanság kék sajtot, csak gorgonzola van, ellenben eszméletlen mennyiségű kecskesajtot és olivát szerzek be hetente... van kalamatám is:-)... 6-12€/kg közti áron van a bogyó, az drága?... már nem vagyok tisztában az otthoni árakkal... igen, mo az otthon:-))...
@Sir Bates dö Hól:
Kőősz!
Így már én is értem:)
A Kalamatáért majd még számolunk - a legfinomabb szerintem -, az árak meg nagyjából...
2000-től indul a silány minőség, de van még olcsóbb is. A nettó ár az nem deríthető ki egyes termékeknél, mert ugye van a páclé is, szóval nem tudom. Az biztos, hogy a spanyol bogyó az nem olyan, amelyik a csúcsot jelenti - számomra. Ezt gasztro oldalakon is olvastam már, sőt, olyat is, hogy az ínyenc spanyol atyafiak görög illetőségűt rágcsálnak szívesebben. Ezt nem tudom, csak olvastam. Persze ha a Kalamata... akkor érthető, párja nincs!!
süti beállítások módosítása